Primera División - souhrn 32. kola

04.04.2014, 22:53, aktualizováno 07.04.2014, 23:52
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid odklidilo z cesty další překážku na cestě za titulem, když doma porazilo Villarreal. Barcelona reagovala výhrou nad Betisem, Real neměl problémy v San Sebastianu. Athletic si v pondělí pojistil čtvrout příčku, Seville tak výhra nad Espanyolem příliš nepomohla. Důležitý krok směrem k záchraně udělala Osasuna, Rayo si poradilo s Celtou Vigo, Málaga s Almeríí.

Levante UD - Athletic Bilbao 1:2

07.04.2014 22:00

Góly: 66. Mikel San José (vl.) - 15. Aritz Aduriz, 45. Aritz Aduriz

Bilbao si pojistilo čtvrté místo v La Lize a díky těsnému vítězství na půdě Levante si na chvíli může oddychnout od konkurence. Levante je po prohře na průběžné desáté příčce.

Aktivnější Athletic se sice nemohl těšit z čistého konta, ale v podstatě nedovolil soupeři skórovat. Jedinou branku Levante si totiž vstřelil Mikel San José a překonal vlastního brankáře. Tři body berou hosté především za výbornou první půli, v níž skórovali dvakrát a jejich šance na Ligu mistrů dál žijí.

Ander Herrera hledal ve druhé minutě nabíhajícího Aritze Adurize, ale ten si neporadil s bránícím Rodasem. Levante poté hru trochu vyrovnalo, ale plány na tři body mu mohl vzít Mikel San José. Ten se totiž postavil k nařízenému pokutovému kopu po faulu Juanfrana, ale jeho střela zamířila těsně vedle tyče! To ale hosty mrzet nemuselo, protože jen o pár minut později se Markel Susaeta dobře zorientoval v pokutovém území, našel nahrávkou nabíhajícího Aritze Adurize a zkušený útočník si s lehkou tečí obránce poradil.

Velmi aktivním se dnes jevil Iker Muniain, který na straně větral obranu soupeře hned několikrát. A když mu štěstí nepřálo v kombinaci nebo samostatném průniku, pokoušel se oceňovaný ofenzivní hráč zakončovat. Jeho rána z dvacáté minuty navíc rozhodně nevypadala špatně, ale nakonec mířila těsně nad břevno. Po půl hodině hry museli Baskové poprvé sáhnout k neplánovanému tahu, když se zranil Mikel Rico a musel být nahrazen Erikem Moránem. Brankář Navas mnoho práce až do konce poločasu neměl, jen před odchodem do kabin ho znovu zneklidnil roh Athleticu.

A to tak, že brankář Levante musel do sítě pro míč. Aktivní Ander Herrera si zopakoval ofenzivní sklony, vybojoval míč a našel jím přesně hlavičku nabíhajícího Aritze Adurize. Ten se nerozpakoval, opět ukázal výtečný cit pro výběr místa a hlavičkou k tyči vstřelil svůj letošní ligový třináctý gól - 2:0.

Také po změně stran Baskové nadále útočili, protože dobře rozehrané utkání nechtěli zbytečně dramatizovat. Ani průnik rychlíka Susaety ale nenašel svůj cíl. Brankář Iraizoz nemusel zasahovat ani po akci Barrala, který kombinoval s Garciou. Jinak se ale Levante probudilo a snažilo se častěji držet míč a především aktivně napadat. Hosté s tím evidentně moc nepočítali a byli překvapeni.

Jejich údiv se změnil v zajímavou zápletku po hodině hry, když průnik Rubéna Garcii pokračoval až do pokutového území, odkud Garcia pálil. Dnes nepřesně hrající Mikel San José, který v první půli neproměnil pokutový kop, se do statistik zápasu zapsal ještě jednou a opět negativně. Ve snaze zablokovat míč si jej nešťastně srazil do vlastní brány a dal Levante naději na body.

Vše mohl do klidového režimu uvést Iker Muniain, ale jeho průnik brankář Navas zablokoval. Na opačné straně se do vápna probíjel střídající útočník Babá, ale jeho akci zastavil výtečný Gorka Iraizoz. Svůj třetí gól mohl dnes přidat Aritz Aduriz, ale osamocen před brankářem Navasem neuspěl ani nadvakrát. Hosty to ale mrzet nemusí, protože si nakonec připisují tři body a vítězí.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Valencia CF 0:0

06.04.2014 21:00

Góly: -

Valladolid udržel Valencii na uzdě a díky bezbrankové remíze se posunul mimo sestupové příčky. Hlavní zásluhu na čistém kontu měl bezesporu brankář Jaime, jenž dokázal vzdorovat početným šancím hostů v čele s čilým Pacem Alcácerem.

Zatímco Almería v pátek prohrála s Osasunou, tak Valladolid po získaném bodu přeskočil svého konkurenta a dostal se na bodovou úroveň s Getafe. Díky lepším vzájemným zápasům s madridským klubem navíc je konečně na prvním nesestupovém sedmnáctém místě.

Právě Almérii porazili domácí na stadionu Josého Zorilly naposledy, přičemž hosté zase měli co napravovat po příšerném výkonu ve čtvrtfinále Evropské ligy na půdě Basileje, kde utrpěli debakl 3:0. Přestože svěřenci Juana Antonia Pizziho převedli podstatně lepší podívanou oproti té ve Švýcarsku, nedokázali ji přetavit v góly.

První příležitost padla k nohám Alcácera po devíti minutách hry, kdy po zpětné přihrávce Vargase ztroskotal na hbitém Jaimem. Na druhé straně mohl využít špatného odkopu teprve devatenáctiletého stopera Veza Dani Larsson, jenže kvůli teči nakonec jeho rána skončila těsně vedle branky. Ještě před přestávkou se znovu zaskvěl veterán Jaime, když konečky prstů vytáhl mimo tyče ránu Vargase.

Po změně stran se domácí brankář znovu brzy převedl proti Alcácerovi, jemuž dobře tělem vykryl prostor k zakončení, a poté si poradil i s prudkou ranou Fedeho Cartabii. Jaimeho protějšek Vicente Guaita zase musel zasahovat při hlavičce Javiho Guerry po jednom z mála útoků Valladolidu. Více šancí již v zápase k vidění nebylo, a tak si Jaime připisuje již druhý čistý štít v řadě. Juan Ignácio Martino si tak může mnout ruce, že mu protočení brankářů, kdy posadil jedničku Mariňa, vychází nadmíru skvěle.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 4:1

06.04.2014 19:00

Góly: 18. Stéphane Mbia, 44. Kévin Gameiro, 84. Kévin Gameiro, 89. Ivan Rakitić - 47. Sergio García (pen.)

Espanyol Barcelona nestačil na rozjetou Sevillu a ta si doma nechává důležité tři body. Skóre utkání je sice zdánlivě jasné, ale předvedená hra byla k Espanyolu mnohem více milosrdná. Seville pomohla především závěrečná desetiminutovka, v níž skórovala dvakrát.

Úvodní minuty se nesly převážně ve jménu defenzívy, protože ani jeden z týmů se nechtěl dopustit osudové první chyby a snažil se bránit remízový výsledek. Střelec Carlos Bacca byl prvním hráčem, který se odhodlal k přímému ohrožení soupeřova brankáře, a to po dokonce deseti minutách hry! Hostující Juan Rafael Fuentes se sice snažil dostat míč do šestnáctky a díky výtečnému centru se mu to nakonec povedlo, ale nikdo z jeho spoluhráčů nenabíhal požadovaným směrem. Jako první se tedy do sítě trefili domácí.

Jejich tlak sice nebyl výrazný, ale hosté udělali osudovou chybu, když neubránili standardní situaci. Stéphane Mbia si naběhl na rohový kop a přesnou hlavičkou dostal míč za záda brankáře Germána Boixe!

Hostům se naskytla dobrá příležitost ke skórování po přímém volném kopu a neměli daleko k radosti z branky. Simao ale nakonec mířil pouze do tyče a Espanyol musel útočit znovu do plných. A to se mu vymstilo, protože Sevilla si dokázala počíhat na otevřené okénko v obraně Espanyolu, dostala míč k francouzskému útočníkovi Kevinovi Gameirovi, ten si jej zpracoval a poslal nechytatelně za záda brankáře Germána!

Měla-li Sevilla závěr poločasu naprosto famózní, pak neméně povedený úvod toho druhého se dostalo Espanyolu. Hned po návratu z kabiny totiž Federico Fazio fauloval ve vápně a sudí Carlos Del Cerro se rozhodl písknout penaltu. K ní se postavil Sergio García a nemýlil se!

Po hodině hry mohl klidné vedení vrátit svému týmu Ivan Rakitić, který prožívá skvělou sezonu. Ten ale centrovaný míč do sítě neusměrnil a litoval svého laxního zakončení. Chorvatský záložník patří mez technicky velmi vyspělé hráče a jeho míčová ekvilibristika byla k vidění také deset minut před koncem. To se sice pouze zastřeloval, ale přesto jeho projektil měl gólové parametry. Mnohem reálnější obrysy získala akce Sevilly o minutu později, když se Marko Marin dostal k míči a poslal jej na spoluhráče Gameira. Ten si poradil skvěle a zvýšil vedení svého celku.

To v závěru utkání ještě navýšil právě Ivan Rakitić, který dokonal svůj dnes velmi povedený výkon posledním gólem. Jeho náběh obrana Espanyolu nijak neregistrovala, takže chorvatský záložník měl dostatek času i prostoru, aby zakončil rychlý útok Sevilly. Tři body pro Sevillu v praxi znamenají její páté místo, zatímco Espanyol je devátý.

Více informací k zápasu

Elche CF - Getafe CF 1:0

06.04.2014 17:00

Góly: 90+3. Richmond Boakye

V poslední možný moment zařídil výhru Elche nad Getafe náhradník Richmond Boakye. Z vyrovnaného utkání tak berou všechny body domácí, díky čemuž poskočili na čtrnáctou příčku. Getafe je sedmnácté a bude doufat ve ztrátu Valladolidu, aby nespadlo do sestupového pásma.

Obě mužstva si snad až příliš uvědomovala důležitost utkání a v zápase tak daleko převažovala opatrnost a snaha neudělat žádnou chybu. Diváci tak bohužel nemohli tleskat velkému množství šancí. V prvním poločase předvádělo lepší fotbal domácí Elche. Do první vážnější akce se dostal v 7. minutě domácí Cristian Herrera, jenž střelou z úhlu potrápil brankáře hostí Codinu, jenže míč nakonec brankovou čáru nepřekročil. O pět minut později zkusil štěstí na druhé straně Lafita, jeho pokus však dobrým zákrokem pokryl gólman Manu Herrera.

Hra nabrala na atraktivnosti po půlhodině hry. Soustavný tlak domácích vyústil v několik pološancí, nicméně až samostatný únik Cristiana Herrery měl gólové parametry. Skvělý zákrok Codiny ale zabránil úvodnímu gólu domácích. Getafe dopovědělo střelou Leóna, Herrera byl však na místě.

Po změně stran pokračoval nepříliš atraktivní fotbal s pouze minimem gólových akcí. Domácí Cisma i Rodríguez mířili nad a střela Gila v 57. minutě byla příliš slabá na to, aby nadělal Codinovy větší problémy. Elche mělo mírnou územní převahu, ze které však ani v dalších minutách nevyplynuly žádné výrazné brankové příležitosti.

Alespoň poslední minuty zápasu však přinesly zajímavou podívanou. Nejprve hostující Diego Castro pálil ve stoprocentní šanci pouze do brankáře Herrery. V 93. minutě pak na druhé straně konečně udeřil Richomnd Boakye. Ghanský útočník zapůjčený z Juventusu si skvěle naskočil na Gilův centr a nedal zkoprnělému Codinovi šanci. Zápas tedy skončil šťastným vítězstvím domácího celku 1:0!

Více informací k zápasu

Málaga CF - Granada CF 4:1

06.04.2014 12:00

Góly: 14. Ignacio Camacho, 37. Ignacio Camacho, 50. Nordin Amrabat, 74. Juanmi - 78. Youseff El Arabi

Malaga poprvé po dvou měsících dokázala zvítězit na domácí půdě, kde s přehledem porazila Granadu 4:1. Už v první půli se dvakrát prosadil Camacho, po změně stran pak dodali výsledku punc debaklu Ambrabat s Juanmim. Za hosty v závěru jen snižoval El-Arabi, jenž na konci první půle ještě za hratelnějšího stavu neproměnil pokutový kop.

Domácí hned v úvodu zápasu navázali tam, kde v minulém kole proti Realu Betis skončili. Zatímco v předchozím andaluském derby se Malaga dvakrát prosadila až v závěru, tentokrát vystřelila ze startovních bloků jako z partesu. Po čtvrthodině hry Samú zleva přesně odcentroval a Camacho hlavou trefil pravý růžek branky - 1:0.

Devět minut před koncem první půle se domácím povedlo vedení ještě zdvojnásobit. Znovu byla hlavním aktérem celé akce Camachova hlava, jíž umístil Pérezův rohový kop rázně do sítě. Ve třiačtyřicáté minutě dostala Granada jedinečnou možnost dostat se zpátky do zápasu, když Samú srazil v pokutovém území Brahimiho a kopala se penalta, ovšem Youssef El-Arabi s nabídnutou příležitostí nenaložil dobře a nechal pouze vyniknout brankáře Caballera.

Krátce po změně stran se pokutového kopu ve svůj prospěch dočkala i Malaga. Jeison Murillo totiž v šestnáctce fauloval muže zápasu Camacha a Nordin Amrabat předvedl sebevědomým zakončením El-Arabimu, jak si s touto situací poradit na jedničku. Ještě hůře bylo pro Granadu ve čtyřiasedmdesáté minutě, kdy Juanmi zblízka dorazil za brankovou čáru Gámezův střílený centr. Alespoň kosmetickou úpravu skóre ve prospěch hostů pak dvanáct minut před koncem provedl El-Arabi, jenž se z hranice pokutového území prudkou ranou přece jen dostal na střeleckou listinu.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Celta Vigo 3:0

05.04.2014 22:00

Góly: 26. Rubén Rochina, 49. Alberto Bueno, 60. Alberto Bueno

Rayo Vallecano rozdrtilo Celtu Vigo v klíčovém záchranářském boji a po výhře 3:0 se mu hned může v dolní polovině tabulky dýchat lépe. Z tří bodů od sestupu je rázem šest a madridský celek se dokonce díky lepšímu skóre vecpal i před svého sobotního soupeře.

V šestadvacáté minutě otevřel skóre Rubén Rochina, krátce po změně stran přidal druhou branku Alberto Bueno a definitivní pojistku přidal tentýž hráč na přelomu šedesáté minuty. Nic na výhře domácích nezměnilo ani následné vyloučení Razvana Rata, náskok již byl příliš velký, aby s ním Celta ještě něco zmohla.

Hosté přitom začali slibně a Charles Días přinutil brankáře Rubéna k brzkému zákroku. Gólman Vallecana musel být pozorný i v osmnácté minutě, kdy jej prověřil Michael Krohn-Dehli. Rayo se v úvodu hry jen rozkoukávalo, o to víc však zabralo v druhé půlce prvního poločasu. Po odehraných pětadvaceti minutách totiž Falqué přesně centrem našel Rochinu, jenž volejem zblízka poslal domácí do vedení.

Čtyři minuty po změně stran bylo vedení Raya již dvoubrankové. Alberto Bueno využil dalšího dobrého centru Falquého a v době, kdy na časomíře odbíjela hodina hry, se ofenzivní tahoun Vallecana prosadil podruhé, tentokrát po centru Trashorrase. Čtyři minuty nato sice narušil rozjeté domácí Rat, který si za ošklivý zákrok na Díase vysloužil červenou kartu, ovšem Celta ani své nastalé převahy nedokázala využít. Byť některé šance hostů byly nanejvýš slibné, vše skončilo buď vedle nebo v náruči brankáře Rubéna.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 0:4

05.04.2014 20:00

Góly: 45. Asier Illarramendi, 67. Gareth Bale, 85. Pepe, 88. Álvaro Morata

Real Madrid i bez Ronalda s velkým přehledem vybojoval vítězství 4:0 v San Sebastianu. Především díky mnohem lepšímu druhému poločasu, kdy svému soupeři nasázel tři branky, zůstává Bílý balet jen tři body od prvního místa. Baskové už nyní díky horšímu skóre klesli za Sevillu a budou čekat, jak si jejich rival povede ve svém dnešním utkání.

Domácí přitom nezačali vůbec špatně, byli aktivnější a v úvodu utkání si vypracovali i několik polo-šancí, mezi nimiž byla i střela Carlose Vely, která vypadala, že byla tečována rukou Sergia Ramose. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá. V 16. minutě v dobré pozici pálil znova Carlos Vela, jehož střelu skvělým zákrokem zneškodnil López. Velovi však byl odmáván ofsajd, přestože se o postavení mimo hru nejednalo.

Domácí opět zahrozili ve 22. minutě, kdy aktivní Vela našel ve vápně hostů Griezmanna, jehož hlavička ale letěla těsně nad. Obrana Realu jakoby hledala ten správný rytmus a Baskové nadále hrozili vstřelením důležité první branky. Byl to však Real, kdo byl na konci první půle šťastnějším mužstvem. Ve 45. minutě vygradovala mírná převaha hostů v posledních minutách prvního poločasu, když se na levé straně pokutového území Basků dostal k tvrdé ráně Karim Benzema. Gólman Bravo Francouzovu střelu pouze vyrazil před sebe, kde číhal nehlídaný Illarramendi, pro něhož už nebyl problém doklepnout míč do odkryté branky - 0:1!

Gól do šatny Realu obrovsky pomohl a hned v úvodu druhé půle mohl zdvojnásobit své vedení. Ve 49. minutě se po volném přímém kopu nejvýše ze všech vyšrouboval ve vápně San Sebastianu Segio Ramos, jemuž však ve skórování zabránilo břevno! Real šel odhodlaně za druhou brankou, ve dvou slibných šancích se ocitl Gereth Bale, ale ani jeho hlavička po rohovém kopu, ani zblokovaná střela si cestu za záda Brava nenašly.

V 65. minutě vyslal dělovku na domácí branku Karim Benzema, podruhé v zápase však zaznělo pouze břevno domácí branky! Svého kolegu v útoku Bílého baletu o pouhou minutu později napodobil s daleko větším úspěchem Gareth Bale. Velšský reprezentant zachytil rozehrávku Basků, levačkou natáhl k ráně z dobrých pětadvaceti metrů a skvěle umístěnou přízemní ranou k tyči dokonale překvapil marně se natahujícího Brava - 0:2!

Hra domácích se úplně rozpadla. Na rozdíl tří branek mohl v 73. minutě zvýšit Isco, od pohromy zachránil San Sebastian jen výborný zákrok vracejícího se obránce. Defenzíva Realu hrála v druhém poločase prakticky bezchybně a dlouho nepouštěla domácí ani na dostřel Lópezovy svatyně. Na začátku poslední desetiminutovky se ale přece jen dostal domácí Griezmann do dvou slibných příležitostí. Nejprve mu však do střely neohroženě skočil Sergio Ramos a poté zamezil francouzskému útočníkovi ve skórování tygří skok Lópeze k tyči.

Střeleckou neschopnost domácích Real vzápětí potrestal. V 85. minutě přiklepl Ramos balón z rohového kopu ke špatně hlídanému Pepemu a ten střelou z první procedil míč do sítě - 0:3! Ancelottiho výběr si poslední minuty zápasu vyloženě užíval a zanedlouho to už bylo o čtyři. Přízemní pas Di Maríi z hloubi obranné poloviny Madriďanů našel na chlup přesně nabíhajícího Álvara Moratu, jenž svůj samostatný únik zakončil parádním obstřelem nejistého gólmana Brava - 0:4! Real tak naprosto zaslouženě veze domů veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 3:1

05.04.2014 18:00

Góly: 15. Lionel Messi (pen.), 67. Jordi Figueras (vl.), 86. Lionel Messi - 68. Rubén Castro

Nijak přesvědčivý výkon předvedla Barcelona v domácím zápase proti Betisu, přesto to stačilo na pohodlnou výhru 3:1, což je v boji o titul to nejpodstatnější.

Po úvodní brance Messiho z penalty si nešťastník večera Jordi Figueras, jenž zavinil i zmíněný pokutový kop, vstřelil vlastní gól. Pak sice dokázal snížit na rozdíl jediné branky Rubén Castro, avšak pět minut před koncem podruhé v zápase udeřil Messi, který tentokrát pohotově dorazil vlastní pokutový kop.

Startu utkání předcházela demonstrace fanoušků proti organizaci FIFA, která na Barcelonu uvalila přestupové embargo na plný rok za porušování pravidel při přestupech nezletilých hráčů z jiných kontinentů. Na obřím plakátu stálo "Na La Masiu nám sahat nebudete." Jeden z nejlepších produktů této slavné akademie, Xavi Hernández, málem v jedenácté minutě po parádním voleji otevřel skóre, ovšem brankář Adán dokázal zasáhnout.

Přesto se domácí brzy dočkali průlomu skóre. Alexise srazil v šestnáctce na zem Figueras, rozhodčí odpískal pokutový kop a Messi sebevědomě zakončil na opačnou stranu, než kam se Adán pohnul. V posledních čtyřech kolech již šlo o jeho čtvrtou proměněnou penaltu. Katalánci byli v tu chvíli na koni a po krásných ať už kombinačních či individuálních akcích jim nechybělo mnoho, aby své vedení ještě navýšili. Přesto se již do poločasu skóre neměnilo.

Po změně stran brzy Xavi trefil břevno, a od té doby měla Barca najednou problém pokračovat ve své klasické jízdě. Naopak Betis se čím dál více osměloval a několikrát domácí pořádně vystrašil, jmenovitě se do zakončení dostali Mabwati s N’Diayem, oba však přestřelili. Když se pak hráč Betisu přece jenom prosadil, bylo to naneštěstí pro Andalusany do vlastní sítě. Figueras si totiž srazil centr Adriana tak smolně, že Adán neměl šanci zareagovat.

Barcelonu jako by druhá branka ukolébala, čehož hosté okamžitě využili. Hned minutu po Figuerasově minele se Castro dostal k volnému míči na hranici šestnáctky a povedenou ranou zařídil zdramatizování zápasu. Na víc se však hosté již nezmohli, naopak jejich kapitán Amaya zahrál v pokutovém území rukou a Barca kopala další penaltu. Messi tentokrát na Adána nevyzrál, jenže míč se k němu vrátil na dorážku, kterou již argentinský kanonýr nepohrdl. Svým desátým zásahem z posledních pěti zápasů a pětadvacátým celkem Messi upravil výsledek na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 1:0

05.04.2014 16:00

Góly: 14. Raúl García

Atlético zvládlo zápas s Villarrealem a i po tomto víkendu zůstane na čele Primera División. Domácí porazili Žlutou ponorku 1:0 díky gólu svého kapitána Raúl Garcíi z úvodu utkání. Ani zlepšený výkon v druhé půli nepřinesl hostům kýžené vyrovnání, a tak si Courtois mohl připsat už sedmnácté čisté konto v této sezóně La Ligy.

Obě mužstva začala utkání aktivně, za domácí se mohl trefit už ve 4. minutě Diego, jenže mířil nad, Villarreal hrozil především z rychlých protiútoků, Courtois však při nebezpečném výpadu Perbeta svůj tým podržel. Nakonec to byli Rojiblancos, kdo k radosti téměř pětapadesáti tisíc diváku vstřelil úvodní branku zápasu. Ve 14. minutě si na rohový kop Kokeho výborně naběhl Raúl García, jenž hlavičkou pod břevno nedal gólmanu Asenjovi žádnou šanci - 1:0!

Atlético mělo po vstřelené brance výrazně navrch, ale i přes několik příležitostí se domácí neprosadili. Po půlhodině hry tak mohla odpovědět Žlutá ponorka, jenže dobrý centr Maria z pravé strany nevyužil ani jeden ze tří vysunutých hráčů Villarrealu k tomu, aby vyrovnal stav utkání. Po celou první půli se hrál především vyrovnaný fotbal, ve kterém převládaly spíše obrany obou mužstev. Časté fauly a přerušování pak rovněž nepomáhalo relativně pomalému tempu hry.

Do druhého poločasu nastoupil Villarreal s velkým odhodláním zvrátit nepříznivý vývoj. Z úvodního náporu hostů však rezultoval jen nepříliš vydařený rohový kop. V 52. minutě mohlo podruhé udeřit Atlético, Villova rána zpoza šestnáctky však příliš starostí Asenjovi nenadělala.

Madridští drželi vývoj utkání pevně v rukou. V 68. minutě však přece přišla šance Villarrealu, když se ke střele z vápna dostal Perbet, který ale branku vůbec netrefil. Podobným pokusem se na druhé straně prezentoval Raúl García v 73. minutě, ani tentokrát však branka nepadla. Atlético mohlo dát konečnou pečeť na své vítězství v 77. minutě, když se ke zblokované střele Sosy dostal Tiago, jenže míč skončil po ráně portugalského záložníka vysoko nad. Žlutá ponorka dnes byla v ofenzivě bezzubá a ani v závěrečných minutách nedokázala vystřelit torpédo, které by si našlo cestu až za záda belgického gólmana ve službách Atlética. Rojiblancos tak zvítězili už v šestém zápase v řadě a nadále vévodí tabulce La Ligy.

Více informací k zápasu

UD Almería - CA Osasuna 1:2

04.04.2014 21:00

Góly: 73. Fernando Soriano - 19. Oriol Riera, 33. Alejandro Arribas

Almería sice statečně útočila a zejména druhá půle patřila naprosto jen jejím hráčům, ale ani to nestačilo. Rozhodla totiž půle první, v níž byla šťastnější Osasuna.

Páteční předehrávka La Ligy spočívala především v boji o záchranu. Do toho se zapojily oba dnešní sokové a situace byla zcela jasná - kdo by vyhrál, dostal by do vínku velkou porci náskoku pro další těžká klání.

Úvodní minuty samozřejmě nepřinášely překotný útok do týlu soupeře, protože ani jeden z obou dnešních kohoutů nechtěl udělat sebevražednou chybu. Mírná aktivita a chuť do zápasu byla vidět na hostech, kteří se od desáté minuty začali přibližovat pokutovému území svého soupeře. Do zajímavé akce se dostal Torres, ale jeho střelu zastavil bránící protihráč. Na opačné straně se zastřeloval Aleix Vidal, který patičkou posílal do šance svého spoluhráče, ale ten nezareagoval podle představ a akci zastavil.

Osasuna se pokoušela o rychlý brejk do obrany soupeře a ten jí vyšel až po dvaceti minutách. Bertrán po straně zatáhl míč, nahrál Cejudovi a ten poslal přesný pas na nabíhajícího Oriola Rieru. Zkušený útočník si již s brankářem Estebanem poradil a hosté vedli.

Po delší odmlce, kdy se namnožily nepřesnosti a individuálních chybiček v kombinaci byste se nedopočítali, se Osasuna rozhodla vzít otěže zápasů do rukou ještě pevněji. Torres rozehrál volný přímý kop na hlavu Verzy, ten nešikovně vrátil míč před bránu a nechtěně tak nahrál nabíhajícímu Alejandrovi Arribasovi. Ten nebyl hlídán dost těsně, takže v záklonu překonal brankáře Estebana podruhé - 2:0.

V další akci se zjevil opět Riera, ale tentokrát si nesrovnal mířidla a míč nasměroval vedle tyče. A další hlavička Arribase se mezi tři tyče také nevešla. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté z Pamplony. Druhý poločas byl z pohledu hostí trochu zklamáním, protože ti se začali soustředit spíše na bránění vysněného výsledku, aby předešli případným potížím s kontaktním gólem. Domácí Almería se sice pokoušela zdolat pevnou hradbu defenzívy, ale chyběla jí nápaditost.

Hosté se od padesáté minuty dostali pod tlak Almeríe, ale stíhali se bránit bez větších problémů. Domácím nevycházelo téměř nic, a když už se povedl centr ze strany, nikdo z nabíhajících hráčů jej netečoval. O mnoho lépe vypadalo zakončení Soriana, který si naběhl na centr a hlavičkoval těsně mimo. Fernando Soriano si celou akci zopakoval o deset minut později a tentokrát to byl mnohem úspěšnější konec. Tečovaný míč od obránce Osasuny se dostal k Sorianovi sice jen horkotěžko, ale ani to mu příliš nevadilo a napálil míč za záda brankáře Andrése Fernándeze!

Od té doby se Almería zoufale snažila vsítit alespoň vyrovnávací branku, ale obrana hostí se stávala stále méně proniknutelnou. S míčem u kopaček se Almería posouvala vstříc vysněnému srovnání, ale ani jeden střílený míč za druhým neznamenal další gól. Domácí ke smutku svých věrných padli a prohráli o jedinou branku. Jejich boj o záchranu se stále více komplikuje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid32254370:2279
2.FC Barcelona32253492:2678
3.Real Madrid32244490:3276
4.Athletic Bilbao32178755:3559
5.Sevilla FC32158959:4753
6.Real Sociedad321481054:4850
7.Villarreal CF321471151:3849
8.Valencia CF321181344:4541
9.Espanyol Barcelona321171435:4040
10.Levante UD3210101230:4040
11.Málaga CF321081435:4038
12.Celta Vigo321061634:4736
13.Rayo Vallecano321131837:6836
14.Elche CF328111326:4235
15.Granada CF321041829:4634
16.CA Osasuna32961728:5333
17.Real Valladolid326131332:5031
18.Getafe CF32871729:4931
19.UD Almería32861834:6030
20.Real Betis32572028:6422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (620)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvěle Osasuna.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hodne dulezita vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

To Atlético dnes , to by měl být mistr? Na domácí půdě , za takové podpory vyprodaného stadionu proti úplně bezmocnému Villarealu a oni to odehrají s jedním neregulérním gólem na bezostyšného zanďoura? To bylo hodně nedůstojné. Začínám bohužel věřit,že tato madridská Chelsea letos získá titul a i v LM se svým nefotbalem dojde daleko.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako jestli oni nepovedou ligu před poslednim kolem o 4 body, tak jí prostě nevyhrajou. Chtěl bych, aby vás vyřadili v LM, to jo, ale jestliže tu ligu nevyhrajem my, tak jako jestli jí pak dotáhne do vítěznýho konce debil nebo kretén, je mně už celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

zase vezmi v potaz, ze jsme v tydnu malem umreli v barcelone a chybeli nam dva nejdulezitejsi hraci, DC a gabi, navic i arda. na takovyhle zapasy nename lavicku a nahradnici ohromne zklamali...

Reagovat
Atlético de Madrid

jenže tenhle "nefotbal" předvádíme pouze proti slabejm soupeřům, když hrajeme 2x tejdně.. máme jednu špičkovou základní sestavu, pro kterou máme možná tak tři plnohodnotný náhradníky a zbytek je ohromnej sešup.. navíc to Cholo mnohdy divně skládá

Proti silnejm soupeřům v plný sestavě jsme hráli skvěle takticky a byli jsme vyrovnaní nebo i lepší (Real i Barca v lize, všechny zápasy v Lize mistrů)..

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to skladá Cholo najlepšie ako vie. / Inak, ako hral Adrián? Zase to bolo tragické?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska prekvapive slusnej i kdyz latka dneska byla nastavena hooodne nizko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste byli lepší proti Barce v LM , takoví fotbalovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som inak otocil otazku-zaco by mala byt Barcelona majster? Kritizujes aktualne najvacsieho vasho protivnika a vyhrat mozno este hnusnejsie.

Reagovat
alcantara

Za to, ze pripadne ziska najviac bodov, to je tak jednoduche...

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som podobnu kvazy genialnu a inteligentnu odpoved

Reagovat
alcantara

Ja zase nechapem, co by bolo na tom to hnusne, ci dokonca este hnusnejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se ti líbí fotbal Atlética , tak proti gustu žádný dišputát. Barca rozhodně nehraje skvěle , alespoň ne pravidelně. Ba naopak ,spíš má v poslední době víc nevydařených zápasů než těch kvalitních , ale nikdy nerezignuje na fotbal ,což je základní rozestavení Atlética, ne že by vůbec neuměli hrát fotbal ,ale tím betonem si pomáhají častěji ,než je podle mě odpovídající adeptovi na titul. Musím už poněkolikáté uznat , že Real je na tom v této sezoně herně nejlíp,ale stačial nešťastná prohra v EC a prohra v Seville a ztratil pozici. Podle mě ale ještě rozhodnuto není,pokud mluvím za sebe ,musí být jen otázkou času , kdy tu ztrátu zaznamenáme, neboť naše výkony nejsou stabilní a dalším ztrátám jsme byli blízko. Neumíme totiž a ani to moc nechci si "odpočinout" nefotbalem jako to umí Atlético a nejsme schopni svými zbraněmi udržet soupeře na uzdě i díky únavě, protože kondičně jsme na tom ze všech tří soupeřů nejhůře.

Přesto věřím!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl bez nadsazky nejhorsi domaci vykon v sezone, nemam slov. hruza, ohromny zklamani, zejmena diego ukazal, ze v atleticu pro nej proste neni misto. zaplatpanbuh za ty tri body, zvlast pri vsech tech absencich a vytizeni z LM...

absolutorium si dneska zaslouzi fanousci, calderon je proste nejlepsi stadion ve spanelsku

Reagovat
smazaný uživatel

neni

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm dneska jste vážně mohli ztratit velká škoda, velká...

Reagovat
smazaný uživatel

to mohli, ver mi ze takhle nasranej jsem u sledovani naseho zapasu nebyl hodne dlouho. tohle se uz nesmi do konce ligy opakovat, zvlast venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kostíka ste poloviční no...Villa teď docela bída viď? pamatuju si na začátku ligy, když mu to tam padalo

Reagovat
smazaný uživatel

villa ma svy momenty, ale celkove nic moc, uz od zacatku roku...

Reagovat
smazaný uživatel

teda sezony. to nejlepsi ma uz za sebou, i kdyz platnej bejt dokaze...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jak to vypadá s Costou? stihne to na tu LM nebo nestihne?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nevi a bude se mlzit, rozhodne se asi az v den zapasu. myslim, ze v nominaci bude, ale do posledni chvile nebude jasny, jestli nastoupi. muj tip je spis ano, ale muze se taky dost dobre stat ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

dobře no jako je to fakt těžký, nevim kterýmu týmu to nepřeju víc

Reagovat
Kily

já bych tipl, že začne na lavičce a na hřiště půjde podle průběhu

Reagovat
CubONE

Hlavne nech uz Barca zacne stracat.

Reagovat
smazaný uživatel

není šance, ti si to vyberou zpátky na daních

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zápas ty woe...ani jeden gól ze hry, dvě penalty - jedna přísná, druhá nebyla a k tomu neskutečný vlastní gól, klasické Alvésovy centry na protější tribunu a štěstí jako prase při šancích Betisu zápas na pobavení dobrý, i když s těma penaltama už je to fakt podezřelé, nepamatuju za ty roky období, kdy by nám jich pískali tolik

Reagovat
loki5

Penalty obě v pořádku. Nicméně výkon Barcelony hodně mizerný. Občas mi přijde jejich hra hodně "unavená". Když o něco jde vybičují se k super výkonu ale občas nic moc. A Messimu to také moc nešlo. Nadšený jsem tedy rozhodně nebyl

Reagovat
monty25

Když pominu, že Barca v posledních dvou ligových zápasech nedala normální gól ze hry, tak dnešní výkon byl hlavně ve 2. poločase velmi slabý. Ještě za stavu 1:0 to před naší bránou dost hořelo a jediné štěstí bylo, že Betis si potom dal toho vlastence. No ale co taky čekat při takovém složení obrany, které Barca dneska měla... V současné situaci bude odveta čtvrtfinále LM na Atléticu hodně složitá, stejně jako ligový finiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako by som o tom nepísal pred zápasom. Hlavami sme boli úplne niekde inde a čakali sme, že sa Betis porazí sám (čo je z tých gólov vcelku veľká irónia) a my nemusíme ani behať.

Šance sme si vytvorili aj tak, ale namiesto toho musíme vyhrať 2 penaltami a 1 vlastňákom. Betisu mi bolo vcelku ľúto. Od 50. min. ten vyrovnávajúci gól visel vo vzduchu, ako aj po kontaktnom góle Castra.

S 11 penlatami vedieme ligu, pričom posledných 5 sme kopali v posledných 4 kolách. Od sezóny 2005/06 sme nekopali toľko penált.

Let´s the conspiration game begins

PS: Bartra mi tou pozičnou hrou dnes a predskakovaním naháňa hrôzu a ani nechcem vedieť, čo s ním v stredu porobí DC

Reagovat
smazaný uživatel

Je k nevíře , kolik zahodíme šancí a kolikrát se tou naší hrou dokážeme sami ve finále do šance nedostat , na hráčích bylo jinak vidět, že vedle myšlenek na LM byli také unavení , ale i tak jsme ty šance měli a hrát chtěli , ale bohužel . A nakonec zase takové pitomé góly. A ten komentátor , to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som s tým slovom "hrát chtěli" bol opatrný. Stratiť body dneska tak namiesto toho (nezaslúženého) potlesku na konci lietajú fľašky a píska sa. Ten výkon nemal ďaleko od Valladolidu

Reagovat
hntlyl

"Let´s the conspiration game begins"

Reagovat
Hokaido

Barca posledních 9 golů - 5 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

No vidiš, fanoušci Barcelony jsou za to šťastní a fanoušci Realu mají radost, že 4x penaltu nedali. Všichni jsou nakonec spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti je sympaták,ale přál bych to Atléticu

Reagovat
smazaný uživatel

rysuje se nam zajimavej scenar: jestli real vsechno do konce ligy vyhraje, bude mit 94 bodu (velmi pravdepodobny). pokud atletico jednou zavaha, bude mit pred poslednim kolem 91 nebo 92 bodu. pokud barca remizuje ve villarrealu, bude mit pred poslednim kolem 91. tudiz pred poslednim kolem muze byt tahle situace:

barcelona 91, atletico 91/92, real 91

tudiz zapas na nou campu by rozhodl o titulu: vitez bere titul, plichta dava titul do rukou realu. to by bylo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej našej sérii remíz (letos) na to nechcem ani pomyslieť

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze bychom si radsi dali vlastnaka nez darovat titul realu

kazdopadne mate k titulu nejbliz - muzete si dovolit jednou ztratit a furt mate vsechno ve svejch rukach...

Reagovat
smazaný uživatel

Ač sú to nervy teraz skoro každý zápas (resp. každý 4 deň) tak si ten koniec sezóny na môj vkus dosť užívam

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to uzivam hrozne (az na dnesni zapas), ale to je asi pochopitelny

Reagovat
Atlético de Madrid

kurva, že by Atlético mohlo získat titul s 95 body? to je uplně hrozně moc.. to je neskutečný, tohle je prostě zázrak, nechápu to a doufám hrozně moc že to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

pokud do konce ligy uz jen jednou remizujeme, tak ano - to je ale podle me zhola nemozny. osobne tipuju 90 bodu, coz by byl i tak naprosto fantastickej pocin. skoda jen, ze pravdepodobne zustane neocenenej trofeji, tenhle tym by si to zaslouzil jak nikdo na svete...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

jj, s tim jsem si taky hrál kdyby Barcelona v tom Villarealu prohrála a my s Realem vše vyhráli, tak můžeme v posledním kole prohrát a stejně získáme titul na vzájemný zápasy s Realem (což by byl nejvíc cool scénář ze všech)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to by byla parada uvidime, co nam nachysta realita...

Reagovat
Billy McClane

To je kotel

Reagovat
Kenneth

S Haluzaky a Penalcelonou jsme udrzeli kontakt .

Mimochodem Morata 75 minut na gol, doufam ze v pristi sezone dostane cast minuta Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezonu tu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

coz je velka skoda a nehovoriac o casemirovi

Reagovat
Kenneth

Reagovat
placa

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kenneth

Chapu, je to k placi ze bez rozhodcich by jste byli 3.

Reagovat
raduinho

Říká fanoušek Mrdridu. Funny.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nezapomeň zmínit Elche trapáku.

Reagovat
raduinho

Jééé Varle, na tebe tady všichni čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem ti říkal, že mě tvoje směšný zážitky z ložnice nezajímají.

Reagovat
raduinho

O čem to kurva mluvíš ? Hej varle ty máš seriózní problém A hod si ještě do oblíbených klubů, PSG, Citizens, Monaco a Bayern at dovršíš svou demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ses poradit s lékařem, možná už by to chtělo silnější prášky.

Reagovat
raduinho

To víš, že jo Varláku Takový tragéd jako ty, tady na mě bude zkoušet rozumbradovat

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo si řekni o eutanazii, to bude pro tebe lepší a účelnější.

Reagovat
raduinho

Překvapuje mě, že to slovo znáš Ale chápu hraješ si tady na chytrého, přitom jsi jen neschopné Varle Skoč z mostu, všem nám bude líp

Reagovat
smazaný uživatel

"všem" ale tak chápu, že jsi nemocnej člověk a vlezlo ti to na "mozek, tudíž už se s tebou nemám o čem bavit, stejně nechápeš howgh

Reagovat
raduinho

Jasný, já jsem nemocný člověk a ty tu píšeš sračky typu howgh Ty jsi fakt originál tragéd A k tomu pokrytec Už na mě nereaguj Varle jsi špína, kterou měla tvoje máma radši vyflusnout, lidi jako ty jsou zbyteční. Chudáku, ani mi tě nedokáže být líto. Ubohý, ubohý varle

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hrozně ufňukaná buzna.

Reagovat
Kenneth

Ne kazdy muze byt nadany hokejista, mit bohatyho otce, kazdy vikend jezdit do Honkongu a k tomu mit kamarady pornoherce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou zase stěry.

Takové trapné pí*e naštěstí normálního člověka netankují.

Reagovat
smazaný uživatel

To znie tak, ze pod tymi trapnymi picami myslis seba

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

dostane, od strejdy Wengerů

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité 3 body, ale není důvod podléhat nějaké euforii, protože pořád znamenají akorát to, že máme šanci alespoň bojovat o titul. Situace je od porážky v Seville pořád stejná, musíme vyhrát úplně všechny zápasy a doufat v zaváhání našich rivalů. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

je to velka eforia pretoze vela fanusikov pisalo ze tento zapas prehrame . A neverim ze barcelona nestrati .(Vilareal , Elche , Atletico , Granada ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli prohraje nebo více než jednou remizuje, toť otázka...A hlavně jestli vyhrajeme všechny ostatní zápasy my, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri dobrej rotacii by sme mali vyhrat uz vsetky o tom niako nepochybujem .

Reagovat
smazaný uživatel

sancu stratit maju aj s athleticom doma pri ich obrane

Reagovat
smazaný uživatel

a to bude hned najblizsi zapas po finale Copy

Reagovat
migwel

zlatý míč pro Messiho za penalty!

Reagovat
loki5

Tak loni je dostal za penalty Ronaldo . Jinak Messi nekope o nic víc penalt než ostatní top střelci evropy.

Reagovat
Billy McClane

Praveze kope Len si tie statistiky nalistuj

Reagovat
smazaný uživatel

Na nech aj kope.

Reagovat
loki5

Zlatan Ibrahimovič 7 penalt (dal nevím kolik kopal). Yaya Toure 6 penalt daných. Ronaldo 6 penalt daných. Steven Gerrard není mezi nejlepšími střelci jelikož se expert na pentle 8 penalt. Giuseppe Rossi 5 penalt. Robert Lewandowski 4 penalty. Salomon Kalou 5 penalt.

Messi jich má 6 + jedna aktuálně neproměněná.

Reagovat
migwel

Rozdíl mezi CR7 a Messim je, že Messi v posledních zápasech už jinak jak gól z penalty nedá. Dokonce už má takové problémy že penaltu musí kopat na dvakrát, aby vůbec dostal míč do sítě - tak prostě hraje´"údajně" nejlépe placený fotbalista"

Reagovat
loki5

Jo trochu se mu to nakupilo v posledních zápasech. Ale na Ronalda v lize ztrácí 3 góly se stejným množstvím penalt. Je pěkné sledovat jaký penaltoví exekutoři oba jsou a s jakým klidem penalty proměňují. Ono když člověk sleduje fotbal tak zjistí že pentle není nikdy jasný gól a i ta se musí dobře kopnout. Stačí si vzpomenout na Bayern s Arsenalem v LM .

Reagovat
loki5

Mě třeba CR7 hrozně zklamal v El clasiku kde kromě rozhazování rukama a penalty moc neukázal. Ovšem nic to nemění na tom že je to fenomenální fotbalista a zlatý míč dostal po právu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce vydělávající, tupoune.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao je zase o niečo bližšie k LM snáď to potvrdia v pondelok s Levante a vybudjú si náskok budú ho ešte potrebovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil sem. Když sem viděl sestavy, tak sem nevěřil ještě více. A krásně mě vyvedli z omylu. 1. poločas nic moc, ale Illarrův gól změnil momentum a v 2. půli se to už jen vezlo. MOTM asi ten Illarra, v poslední době hraje skvěle.

Reagovat
Billy McClane

Illara 3. gol tuto sezonu. Pre porovnanie Xabi ich dal u nas za pät rokov 6

Reagovat
Kenneth

Illara hraje vys nez Xabi, tak je to logicky.

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, jestli je to tak logicky Na to, že v Sociedadu ten gól nedal vůbec, pokud se nepletu, tak je až nad míru produktivní, vždyť on téměř vůbec nezakončuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, on snad za Ačko Socek nedal ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

nedal no...

Reagovat
Billy McClane

Zas nehra az o tolko vyssie, aby sa nedali porovnavat. Posledne zapasy hra skvelo a dufam, ze v dalsich sezonach sa to na nom bude dat stavat.

Reagovat
Kenneth

Kolikrat uz sem videl Illaru rozdavat to tesne u vapna. Xabi uz je posledni zapasy jen u stoperu, maximalne na pulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Opat vyborna defenziva a skvele sme blokovali ich strely podobne ako pri Dortmunde. Stoperska dvojica posledne dva zapasy vynikajuca a celkovo defenziva na jednotku. Bale ukazal svoju jasnu kavlitu, Isco opat potesil, obaja striedajuci hraci predviedli krasnu akciu. Potesil ma Morata ktory odkedy je ostrihany je akoby o minimalne level lepsi. A hlavne konecne ukazal ako sa ma zakoncovat

Reagovat
teenz

A já myslel, že máme Ramose hodit na DM nebo prodat a koupit T.Silvu minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš všichni jsme ti říkali že stoperská dvojice Ramos - Pepe je top a je nesmysl je prodávat, nebo Sergia posunovat na DM. Měli sice slabší chvilky, ale už to zas vypadá na formu z Mourinhovi mistrovské sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Bez portugalskeho traposika to ide Realu snad este lepsie.

Reagovat
teenz

Jojo, hlavně první půle to krásně ukázala.

Reagovat
alcantara

Socios hlasovali za prestavbu stadiona, vyse 70 percent zucastnenych dalo svoj suhlas. Celkovo sa zucastnila iba necela tretina vsetkych socios, velmi biedna ucast.

Reagovat
Kenneth

Getafe hraje o zachranu a Atletico bude mit po LM. Tam ta ztrata uz musi prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

Som velmi spokojny s vysledkom aj hrou Realu. Baleov genialny gol ich zlomil definitivne a ide to aj bez Cristiana. Hoc tomu zaciatok nenasvedcoval, tak nakoniec sme zahrali krasne a po tych brvnach by bola tazka neferovost, keby sme zavahali.

Posledny tazky zapas zvladnuty, do konca sezony neocakavam ziadne zavahanie Realu. My ten titul urveme. Dneska Barcelona to bola jedna humoreska a Betisu nechybalo vela k senzacii. Goly si nejak Messi naskrabat musi co mi pripomina nas titul z pred dvoch rokov, ked tiez bola penalta na kazdotyzdennom poriadku a dokracal si k 50. Plus samozrejme je to taky trosku skodoradostny vysmech do ksichtu vsetkym Penaldom a podobnym kravinam. Ide to aj na druhej strane zjavne Tento tim by vyhrat titul nemal a verim aj Granade, ze im to o tyzden neda zadarmo. Mozno som mal na ich zapasy stastie, ale ked som pozeral niekedy ich piatkove zapasy, tak doma hrali velmi dobre a vlastne aj my sme boli radi, ze sme tam vyhrali s odretymi usami. Primera smeruje k velmi napinavemu finale, ktore obstaraju madridske muzstva

Reagovat
alcantara

Radsej nech ho vyhra tim, ktory ma zo 4 konfrontacii s priamymi konkurentmi 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj ze uz sa zase hra aj nato hej? Ked vam minuly rok nevadilo, ze ste s nami tiez uhrali jeden bod, tak preco by to malo vadit nam?

Reagovat
alcantara

A preco by ten tim nemal ziskat titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrál Real na začátku sezony tak moc úchvatný fotbal, že se na to náš momentální ani trochu nechytá, proto by měl vyhrát samozřejmě Real.

Reagovat
smazaný uživatel

U Cules se hraje jen na to, co se zrovna hodí

Reagovat
smazaný uživatel

neveril ze proti BVB vyhrame 3:0 a dneskam 4:0 . Barcelona teraz prakticky bude stale pod tlakom Granada , Villareal . Atletico , Elche + mozno doma s Athletic ( po finale Copy )

Reagovat
smazaný uživatel

rayito valec

jeste pred mesicem byl ten tym totalne odepsanej a vazne jsem se bal, ze spadnou, ted se rozehrali ke skvelejm vykonum a uz to musi udrzet i kdyz dneska jim teda velkou merou pomohl jindy velmi spolehlivej yoel...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

a Bueno dal oba ty góly z úplně stejné pozice

Reagovat
smazaný uživatel

veď druhý gól tečoval Trashorrasovu strelu

Reagovat
stas87

goly ale velmi stastne,celta ma sklamala,cakal by som od nich ze budu v tlaku a nieco premeni,rayo dneska vsade o krok skorej,ukazkova praca larriveya na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

mne se zase strasne libilo stredovy duo saul-trashorras, ktery sice bejva vetsinou vyborny, ale dneska to byla obzvlast trida. trashorras paradne dirigoval ze svyho stredovyho kruhu a saulito byl naprosto vynikajici - ten co vybojoval micu, to bylo neskutecny...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som zvedavý kým ho budeme nahradzovať

zatiaľ sme mali šťastie, Movilla, Fuego, Saúl

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo se zase najde skoda, ze z mladejch tam nemate nikoho fakt talentovanyho, z lasse uz asi taky nic poradnyho nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lass je stále ešte mladý, akurát, že sa za 2 roky nikam neposunul... stále sa utápa v kľúčkách

akurát Adrián Saballs z béčka

Reagovat
smazaný uživatel

njn, lassuv problem je hlava, to vsichni vime toho saballse vubec neznam, akorat koukam, ze loni v srpnu sedel jeden zapas na lavicce v acku. tak snad z nej neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

ročník 95 dáva dosť gólov, takže hádam z neho niečo vyrastie

inak naše béčko vás porazilo 2:1

+ v januári zohnali nejakého kanoniera Gallego, vám dal 2 góly a celkovo ich má vyše 15

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja jsem koukal - myslis teda nase cecko ono cecko asi letos spadne, takze to zadnej zazrak neni no...

Reagovat
stas87

co ten baena?vcera naskocil do zapasu a okamzite zapadol,dobry vykon by som povedal vies si predstavit tu stredovu dvojku trashorras-baena?viem ze saul je kvalitnejsi hrac ale nemuselo by to byt tak tragicke,som laik,vidim treti zapas raya tak mozno placam kraviny

kto je backup za rata?lebo za tu sprostost asi fasne tri mace

Reagovat
smazaný uživatel

Baena má lepšie prihrávky, ale Adrián je pohyblivejší, takže je to v podstate jedno, kto tam je... ani jeden z nich nemá na to odohrať celý zápas, proste odídu fyzicky

náhradou Rata je Tito minulé dve sezóny neohrozený ľavý bek, čiže po alibistickom Ratovi tu bude Tito, ktorý bude vyklusávať niekde pri ľavom krídle

Reagovat
Kily

Viera šel výkonnostně dolů, že poslední dobou nehraje v základu, nebo šli konkurenti s výkony tolik nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Bueno a Larriveyom sú v tomto štýle proste lepší, neviem prečo nehrá Viera na krídle...

každopádne teraz sa nám darí, tak nemá dôvod meniť zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten ofenzivni kvartet se vyborne sehral: larrivey s buenem si skvele rozumi a posadit v tyhle forme rochinu nebo iaga, to by udelal jen blazen. jako viera je kvalitama suverenne nejlepsi ofenzivni hrac raya, ale tym se holt lip sehral a rozehral bez neho...

Reagovat
smazaný uživatel

mne baena vzdycky prisel jako takovy trochu nemehlo s nevyrovnanejma vykonama. dela strasne moc hloupejch faulu, pres jeho hrubky chodi dost branek, ale mozna jsem jen videl spatny utkani rekl bych ze na to, aby hral DM aspon na podobny urovni jako saul, mu hlavne chybi herni inteligence a taktika - coz jsou shodou nahod asi nejvetsi prednosti saula...

baena je takovej vecnej talent, kterej nikdy poradne nerozkvetl. pamatuju se, ze tehdy kdyz mu koncila smlouva, jsme se o nej zajimali dokonce i my, ale on pak k mymu prekvapeni zamiril do raya. treba jeste rozkvete, on podle me potrebuje hlavne zklidnit hlavu...

Reagovat
alcantara

A Getafe snad konecne dole...

Reagovat
smazaný uživatel

tak akurát druhý gól bol jeho, prvý si dal obranca, tretí tesne pred ním tečoval Bueno

ten zápas v San Sebastiane nás strašne nakopol, začali sme premieňať šance a hráči si začali viac veriť...

myslím, že obrane pomohol aj Zé Castro, už tam neni až taký zmätok

Reagovat
smazaný uživatel

druhej gol byl urcite jeho, podle me si mohl poradit i trochu lip pri prvnim. treti nemel narok, to je bez debat

jj, je neuveritelny videt, jak moc dela sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rochina to zle trafil, Yoel to podľa mňa púšťal, veď keby si ju ten obranca netečoval, tak ide niekde k rohovej zástavke...jedine, že by ju chytal, na druhú stranu bol v protipohybe... každopádne to bol šťastný gól

Reagovat
smazaný uživatel

poustet to na maly vapno, kde stoji chumel hracu, to si proste golman nemuze dovolit. podle me byl trochu mimo pozici, pomalu se premistil, ale to se da u toho vysokyho mice odpustit...

Reagovat
smazaný uživatel

strašne to podcenil

Reagovat
Ángel di María 22

Rayo má slušnou formu, 16b z posledních 7 zápasů, to je TOP. Ale ten bůr tam docela svítí...

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA - Povede se Betisu zachranit ?? co je to to za otazky debilni ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, které trochu víc zajímá dění uvnitř klubu, by mohl zajímat tento rozhovor, dlouho jsem nečetl lepší, Xavi Torres je jeden z nejlepších španělských sportovních novinářů.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4183717/20140405/xavi-torres-the-barca-board-has-acted-only-out-of-vengeance.html

Reagovat
Hristo Stoichkov

Diky, hodne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Další krůček ... Doufáme.

Co se Pichichi týká, tak Messi už má na Cristiana ztrátu jen 3 kusy. To je skoro zázrak.

Spočítal jsem si průměry: DC19 má 103 minut na kus. Cristiano 85 minut na kus. A Messi vede - 78 minut na gól. Od návratu po zranění to má dokonce za 70. To jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej, ale mám dojem, že jestli Atleti dostanou v lize další 2 kusy, tak by měl Vicky vyhrát Zamoru, ne? To by byla jeho pátá. To Ikerovi ta jeho jediná Zamora už zapadala prachem.

Reagovat
el Principito

nemůže jí vyhrát, má málo odchytaných zápasů a další už nepřidá

Reagovat
smazaný uživatel

Dle wiki je třeba odchytat 20 mačů, a ty Vicky má.

Reagovat
smazaný uživatel

28 zápasů je minimum ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to logičtější. Tak asi zase Court .

Hráč na hostovačce bude mít víc Zamor, než Iker. Famozní.

Reagovat
Kenneth

Iker by se mel jit schovat no. Vyhral tolik podradnych trofeji, jen tu superuzasnou Zamoru jen jednou.

Reagovat
el Principito

In the inaugural year of the award, the winning goalkeeper had to play at least 15 league matches in the current season. In 1964, the limit for matches a goalkeeper had to play was raised to 22. In 1983, it was raised to 28 matches, including the rule that the goalkeeper had to play at least 60 minutes in match for it to count.

Reagovat
smazaný uživatel

kravina, je to tech 28 20 je uz od pohledu strasne malo, to je temer jen polovina.

pokud courtois nedostane za tech poslednich par zapasu trikrat bura, tak si to pohlida. v historii atletica prvni golman, co by ji ziskal dvakrat...a dvakrat za sebou ji neziskal mimochodem ani iker - ten ma paradoxne furt je jednu jedinou...

Reagovat
Atlético de Madrid

A uplně nejlepší to má Morata, kterýmu na gól stačí 52 minut

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

To je skoro zázrak. Kde by byl,kdyby pravidelně hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

na 200 minutach na gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

zázrak ani ne, Ronaldo má jenom o 2 zápasy víc. 3z trest za Bilbao + nějaký menší zranění dělali své.

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak to je, protože Messi nedal gól v lize 4 (slovy "čtyři") měsíce v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

jo si vzpominám, že asi 8z nedal v kuse.

Reagovat
X-bano-X

2 zápasy ale asi 400 minút. Messi tam viackrát striedal už v prvom polčase.

Reagovat
Ed_Hazard

štatistika ktorá hovorí viac menej kulové..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jseš jeden z mála, komu to nic nepřineslo. Holt ... Madrista.

Reagovat
Ed_Hazard

to máš pravdu, neprinieslo....je sice pekné že Messiáš je penaltový gólostroj, ale herne to je u vás obrovská bieda...či to bolo iba kvoli tomu aby si našiel nejaké pozitívum z posledného obdobia? nikdy som tieto štatistiky nemal rád, kopu krát vedia povedať veľké hovno ako aj v tomto prípade

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný, ale v poslední době to Messi hodně tahá z penalt, snad se zvedne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má v této sezoně 9 gólů z penalt a Messi 8. Kde je ten rozdíl? Cristiano Penalto a Leo Penssi

Reagovat
loki5

Ještě jsi zapomněl na "Penaldoviče" ten jich má taky 8. Ale je to nesmysl jelikož pokud mají jednu pětinu gólu z penalt pořad mají těch ostatních víc než většina útočníků.

Reagovat
migwel

to je jen upravená statistika, která ti vyhovuje včera Messi z druhé penalty nedal, takže kopal dvě, ale tohle v této statistice nenajdeš... to že není Messi už schopný dát gól z penalty už je věc druhá...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
asskicker

Penaldo tiez v tejto sezone uz nedal, ci u neho sa to nepocita? Ale tak jeden z hlavnych hnupov Ti to opalcoval, to je hlavne

Reagovat
migwel

A to mě mělo opalcovat 1300 popletených rádoby odborníků na fotbal kterých se popletlo, že v zápase Barcelona - Atlético v LM vyhraje Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že Messi 3 měsíce chyběl a nekopal 5 penalt, který by normálně kopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastně dokonce 6.

Reagovat
el Principito

ještě se vrátim k včerejšímu referendu o novém (přestavbě) stadionu. Celkem hlasovalo 37 535 členů, PRO 72,36 %, PROTI 25,55 %, 751 hlasů neplatných (moc nechápu, když mají hlasovat jo nebo ne, blbci jsou fakt všude). nový stadion bude mít kapacitu 105 000 diváků a hotový by měl být v roce 2021, součástí je i zbourání Palau blaugrana a Mini estadí, vystavěn bude nový stadion na basket a upraveno okolí kolem stadionu, béčko bude mít nový stadion někde na okraji města

http://www.sport.es/es/noticias/barca/asi-sera-remodelacion-del-camp-nou-3243089

Reagovat
smazaný uživatel

Neskuteční mutanti

Ronaldo - 45z 52g 16a

Messi - 39z 38g 15a

Zlatan - 47z 45g 18a

Suaréz - 35z 30g 24a

Bale - 37z 18g 19a

Neymar - 45z 21g 20a

Costa - 44z 33g 5a

soutěžní zápasy + přáteláky - zdroj: transfermarkt.uk

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je uchvatny.

Reagovat
Kenneth

Uchvatny kokot, to on je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
asskicker

Uplne ako Penaldo, ci pri nom to nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Klubová příslušnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Neymara stoprocentně nepřijmu, dokud bude dělat 10x za zápas ty svoje piruety. Ikdyž to na něj jsou většinou fauly, tak skáče úplně neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chrání se tím. Pokud je to faul, tak nechápu co mu vyčítáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kratkodobe se tim mozna chrani v konkretni situaci, ale dlouhodobd ho za to nekdo dost vytresta. A k padani vubec nepotrebuje faul, to nam myslim vadi nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu.

Jen ty piruety po faulech bych mu tolik nevyčítal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono je pochopitelný když někdy něco přihraje, to dělaj všichni. Neymar to přihrává extrémně často a extrémně teatrálně. Mě taky sere to, co dělá Costa, ale ten mi to vynahrazuje tim že je to bojovník, dříč a srdcař, takže to sedí do jeho stylu "zápas je bitva". Zatimco Costa umí i rozdat, Neymar u toho působí jako ufňukanej smrad...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna costa na tohle neni uplne dobrej priklad, to uz spis radsi ten messi, kterej je okopavanej jak brambory kolikrat, ale nevidel jsem u nej nejaky smesny valeni se po hristi

a treba iniesta je tez papirak, co vi, kdy spadnout, ale minimalne si odpousti to smesny teatralni valeni a predstirani zraneni

Reagovat
Atlético de Madrid

Já to dávám jako příklad simulanta a simulanta. Pak jsou týpci co téměř vůbec nesimulujou (jako například Messi), což je obdivuhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je kluk, kterej týmy ničí technikou, rychlostí a drzostí.. Není to žádnej válečník, ale fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar je kluk, kterej hlavne nici sam sebe a dela ze sebe idealni terc pro posmech. jeho muze mit rada fakt maximalne jeho vlastni matka. takovej smrad byl zamlada snad jen ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád, miluju jeho hru. Cristiano byl horší, ten padal dva metry před stoperem.. ale ani tehdy jsem mu za to nenadával, protože to u těhle kluků kteří se snaží něco předvést, přitom mají o 20 kilo míň, než obránci, chápu..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jsou samozřejmě i lehounký technický hráči, který nesimulujou. Takovej Hazard nebo Mata vážej 30 kilo i s postelí, patřej k nejfaulovanějšim hráčum v PL, ale simulaci jsem od nich snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsi nikdy neviděl dive od Maty, nebo Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

pravidelne ne

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale jo, pár jich taky předvedli, jako skoro každej.. I tak je Hazard hráč, kterej vede statistiky osobních soubojů a průniků v Evropě a těch simulací má uplný minimum. Mata podobně, jednou za pár desítek zápasů něco přihraje, ale simulant to rozhodně neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata třeba ne, ale Hazard je zrovna dobrej příklad.. tomu když to nejde, tak taky často simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to neni o tom hazardovi pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku v Chelsea simuloval.. Celej ten anglickej blok se mu za to smál.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna, dve situace mozna, o vic nevim, klidne mi to vyvrat... pritom sis z chelsea mohl vybrat treba oscara, ktery fakt dost veci prihrava

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak s tim Hazardem jsem přišel já, Oscar je skutečně trošku simulant Ale Hazard je podle mě nejlepší příklad - fakt má nejvíc příležitostí kdy může bejt fanulovanej v PL, ten někdy nejde zastavit jinak než faulem.. a přesto téměř nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

par padu jsem zachytil, ale bylo jich naproste minimum a jestli se mu za to opravdu nekdo z mistnich anglicanu vysmal, prosim, treba "tvrdi" anglicani jako rooney a gerrard toho maji na triku vic

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si nokoho nevybral, o Hazardovo začal AdM..

Reagovat
smazaný uživatel

ale zacal jsi psat, ze pravidelne divuje, coz neni pravda, a potvrdili mi to i lidi, co za posledni 2 sezony nevynechali jediny zapas cfc, to nevim, jestli mas podobne z chelsea nasledovany coby nejvetsi chelsea hater (a jako relevantni priklad simulanta z cfc uvedli prave treba toho oscara); a teda mysli si to tu i minimalne tri diskuteri jen ve zdejsi diskusi...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nemám Chelsea nasledovanou, ani simulace nijak nevyhledávám.. Ale vím, že Hazard spadnout umí velice dobře, pokud si myslí, že to pro tým bude nejlepší. Blbost o něm mluvit jako o hráči, který nedivuje..

Reagovat
Atlético de Madrid

Já taky koukám na Chelsea docela dost (viděl jsem možná třetinu jejich zápasů letos, loni možná půlku) a prostě si nepamatuju moment, kdy by Hazard něco přifilmoval. Ani na YT nejde najít nějakej dobrej záběr jeho divu. Vim, že v úvodu loňský sezony kopala Chelsea několik penalt po faulech na něj, stejně jako se několika dalších penalt dožadoval. Mluvilo se o tom, že simuluje, ale byly tam maximálně 3-4 momenty, kdy lehce něco přihrál. Od tý doby si prostě vůbec nic nevybavim, a to odehrál za CFC přes 100 zápasů a je nejfaulovanějším hráčem PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, budu ti věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne mne bys mohl verit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Chelsea, jak ti můžu věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze tady budu umyslne rikat nepravdu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

*pravidelne divoval

Reagovat
smazaný uživatel

jj, snazi se predvest co nejlepsi cislo. on to zkousi neustale, za vsech okolnosti, dela u toho piruety a kotouly...a ze ma o 20 kilo min? a co jako? messi vazi tipuju tak treba o pet kilo vic nez neymar a nic takovyho nepredvadi, to jsou totalni kraviny. tam jde o to, ze on uciti kontakt a uz se riti teatralne na zem - on se tim nechrani, on toho zneuziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je přízrak, kterej si nohy chrání tím jak vede míč.. Neymar dost často nechává stojnou nohu u balonu když dělá kličku a to je hodně nebezpečná věc. (přitom nádherná) Nehledě na těžiště obou hráčů, což je asi nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty mas dost neymar chodi do souboju s tim, ze jde spadnout - zadny stojny nohy...

draxler, gotze, mata, hazard, mkhitaryan, reus, muniain, moura...mam pokracovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, chodí do soubojů, aby spadnul.. A dává tolik branek po průnicích mezi obránci jen tak, protože mezitim třikrát spadl.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako chápu ho v tom, že on to umění simulace ovládá naprosto dokonale, mnohdy to skoro ani neni poznat. Ale fatk by mě sralo mít v týmu největšího simulanta na světě, kterej jde k zemi uplně při každý možnosti, i když by to třeba mohl aspoň zkusit ustát. Nebo i když jde o jasnej faul, tak ho přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

i simulace je umeni, ale z takovejch hracu jako neymar se mi fakt zveda kufr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je spíš o sebevědomí.. Teď ho tolik nemá, je evidentně dost na dně kvůli tý kauze o přestupu. ale jakmile má sebevědomí, tak je to hodně přímočarej hráč, kterej jde hlavně do branky a za gólem.. ne za faulem To už jste mohli vidět v první polovině sezony kdy tak často nepadal

Reagovat
Atlético de Madrid

To jsou holt dva odlišný přístupy. Jeden by začal makat, druhej začne simulovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by se chtěl dostat přes hráče, druhej si nevěří a po ťuknutí spadne.. To není o makání, když se jedná o takový malý okamžik.. Spíš o momentálním rozhodnutí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud se místo pokusu dostání se přes hráče radši rozhodne spadnout, tak je podle mě prostě jenom k smíchu. To rozhodnutí dělá pořád stejně, nemyslim si že vůbec zvažuje nespadnutí jako alternativu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tak bylo, tak nedává tolik branek po průnicích mezi obránci.. to je čistej fakt. Kdyby pořád padal, tak by nedával tolik branek, nebyl by za hvězdu a netáhl Selecao.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bavíme se o situacích, když už nemá šanci tu akci dokončit. Když jí má, tak je jasný, že to často zkusí ustát, herní inteligenci má ohromnou a padat když může dát gól je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono.. Když má sebevědomí, tak má pocit, že gól dá skoro ze všeho.. Pokud ho nemá, tak si to nemyslí a padá. Já ho za to nijak nebráním, ani mi to nijak ohromně nevadí.. spíš mi to kazí jeho hru, protože tam pak těch průniků tolik nemá..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, když nemá sebevědomí, tak se z něj stává největší simulant na světě. Když ho má, tak si ty svoje čísla někdy rozmyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho má, tak je to nejzábavnější hráč na světě.. To je pro mě nejdůležitější. Jinak největší simulant na světě, z těch velkých hráčů, to nejspíš je.. to ani nechci popírat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Celá diskuze začala, když lidi reagovali na tvůj post "Chrání se tím. Pokud je to faul, tak nechápu co mu vyčítáte". Myslim, že tady máš odpověď - lidi mu vyčítaj, že je to největší simulant na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to faul, tak pořád nechápu, že mu je něco vyčítáno.. Koukni na Jirkův komentář. Píše, že "i když to jsou na něj často fauly"

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně na tom vadí, že tak strašně simuluje i v případě faulů. A uplně chápu fans Barcelony, kterejm to vadí taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A já je zas nechápu, pokud se jedná o faul.. a jsme na začátku

Reagovat
Atlético de Madrid

Dobře, tady bych to ukončil s větou "let's agree to disagree"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole co vytahnes priste? ze mu umrelo morcatko, takze je smutnej a musi si to vynahradit par simulacema na travniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, mně to skákání po faulu nevadí a nikdy vadit nebude, takže ho bránit nijak nemusim.. Jen si všímám jeho hry a vidím co dělá, když má sebevědomí a když ho nemá.. Což ostatně není jen u Neymara, ale i u dalších ofenzivních hráčích..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Silne pochybuju, ze zrovna Neymar je na dne kvuli "nejaky" prestupovy kauze. Spise je to dane vychovou a jeho postavenim v Brazilii, kde byl odmala povazovan za Boha a nikdo ho nesmel atakovat. Jeho to muzou odnaucit jedine rozhodci a odsouzeni vlastnich fanousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim sice simuloval, ale ne tak často.. dokonce za to tady byl chválenej. Hodně padat začal až po tý kauze.. ve stejnou dobu šla dolů i jeho forma. Prostě sebevědomí..

Reagovat
Kenneth

Vzdyt mel svoji skakaci ligu i v Brazilii ty sebevedomi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty piruety vubec nema zapotrebi. Existuje spousta hracu, kteri si dokazou ochranit sve nohy bez techto smesnych piruet. Treba vyspeje, ale moc tomu neverim, ma to v sobe a tezko ho to bude nekdo odnaucovat. Jeden z duvodu, proc je fotbal tercem posmechu pro kvanto lidi. A popravde se tomu nemuzeme divit.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neskutecny vykony, ma celkem pekne naslapnuto na nejvetsiho simulanta ve fotbalove historii. Ale Cristiano je dost tvrda konkurence, v Neymarove veku byl snad jeste horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on se to odnaučit může. Když vidím třeba, co se sebou v tomhle udělal Alexis nebo třeba Di maría ... Chce to s ním jen pracovat. Chce to dát mu najevo, že takhle to dělat nejde.

Reagovat
Billy McClane

Kde sa to ma od naucit? V Barcelone???

Reagovat
valloire

to je jako kdyby se měl odnaučit chlastat v hospodě

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší místo, kde se dá odnaučit chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

ake "přáteláky" ? repre přáteláky ci predsezonna priprava za klub?

Reagovat
smazaný uživatel

repre

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že pokud se vezme v úvahu celá tato sezóna klub + reprezentace s přihlédnutím k absencím, Cristiano má průměr 1,16 gólu na zápas a 1,51 kanadského bodu na zápas, zatímco Messi 1,03 gólu na zápas a 1,36 kanadského bodu na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

a napriek tomu momentalne vsetci obdivuju hlavne Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že ho všichni obdovují, ale viz. reakce níže.

Reagovat
Kenneth

Tak je to jeho takova prvni sezona, u nich uz 5.

Reagovat
smazaný uživatel

ved preto pisem ze "momentalne" No podla mna ludia uz akoby si zvykli ze Messi a Ronaldo budu opat ziarit a pozornost sa teraz skor upriamuje na Suareza, ktory ma na dosah prekonat liverpoolske rekordy ale aj rekord PL v pocte strelenych golov v jednej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, já letos považuju za nejlepší hráče sezóny právě Cristiana Ronalda a s ním ještě Luise Suáreze a jsem rád, že mi to potvrzují i tyto statistiky. Cristiano dává o dost více gólů, Suárez má zase více asistencí, ale jim dvěma se, co se ofenzivních schopností týče, V TÉTO SEZÓNĚ podle mě nikdo nevyrovná a jsem rád, že čísla hovoří totéž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej co předvede v LM příští sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréze myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, v pozitivním slova smyslu, současný Liverpool do Ligy mistrů určitě patří a i z historického hlediska jsem rád, že se tam vrací. Vždyť je to společně s Bayernem 3. nejúspěšnější klub v historii soutěže po Realu Madrid a AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Příští ročník bude zajímavý.. United nebudou, AC nebudou.. naopak po dlouhé době Monaco, AS Řím a hlavně teda ten Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Rudých ďáblů a Milána, ale na Monaco, AS Řím a Liverpool se těším, to bude příjemné osvěžení. Hlavně s Monacem to bude úplná nostalgie, pamatuju si jako dítě, jak došli až do finále a tam padli s Mourinhem. Roma, Evra, Giuly, Plašil, Morientes, kterého jsme poslali z Madridu na hostování a on nás ve čtvrtfinále vytrestal, Dado Pršo a jeho 4 góly ve skupině při vítězství 8:3 nad Deportivem La Coruna, Didier Deschamps a jeho první velká trenérská štace...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som stim trochu spomalil Liverpool bude mat velmi zlu poziciu v LM budu losovani s 3 alebo 4 kosika . A kludne moze sa to nalosovat : Bayern , Juventus , Liverpool , Monaco . Ale inak tesim sa na nich

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Postrádám tu statistiku min/gól. A jelikož tu není,asi Messi nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka hraje. Vždy jen na to co se hodi

Reagovat
Al Capone

Takže Barcelona vyhrála zase po pokutovém kopu a vlastním golu. Opravdu doufám, že když ne my tak titul vyhraje Atlético. To by byla neskutečná ostuda pro celý španělský fotbal kdyby vyhráli ti šašci z katalánska.

Reagovat
smazaný uživatel

Musime vyhrat my. O tyzden Getafe a Granada nas k tomu priblizia.

Reagovat
Ed_Hazard

tiež si hovorím, ak nie my tak aspoň Atleti za to ako odmakali zápasy s Realom a Barcou a celkovo ich húževnatosť

Reagovat
Billy McClane

Pouzijem vyrok G. Nevilla, ze vybrat si medzi Atleticom a Barcelonou to je ako vyberat z dvoch chlapov, ktory pretiahne vasu zenu

Napriek tomu je pre kazdeho praveho madridistu top nepriatelom prave Atletico, takze pre mna je to jasna volba

Reagovat
Ed_Hazard

z tohoto som šiel vtedy do kolien ja som asi fake madridista, pretože som ich mal vždy medzi oblúbenými týmami nejak mi boli vždy sympatickí, začalo to pár rokov dozadu keď tam boli ešte Domínguez, Salvio, Forlán, Kun, Reyes, Perea, Camacho, De gea atd atd

Reagovat
valloire

Pro každýho madridistu je top nepřítel Barcelona i Atlético.

Reagovat
loki5

Dřív to byli soupeří teď už nepřátelé

Reagovat
valloire

nikdy to nebyli jenom soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

to neni uplne tak pravda, myslim ze dost zalezi, odkud ten madridista je. za svuj zivot jsem potkal ze spanelska ctyri: jednoho z nejaky prdele u gijonu, jednoho z malagy, jednoho z madridu a jednoho ze salamancy. z tech tri mimo madrid meli dva radi atletico a za nejvetsiho rivala povazovali barcu, ten typek z madridu povazoval za nejvetsiho rivala barcelonu, ale atletico nenavidel jeste vic nez barcu kazdopadne madridistas, kterym jsou atleti vcelku sympaticky, prej neni zas tak malo...i kdyz:

Zapomeňte na Barcelonu, když můžeme vymrdat Atléty.

~ Alfrédo di Stéfano

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se zapomnělo na vaše výkony ze začátku sezony, kdy při vás stáli všichni svatí a díky tomu můžete teď o titulu vůbec mluvit, co?

Reagovat
valloire

Já už jsem to psal,že jsme z různejch důvodů nechytili začátek. To je pro mě hlavní důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo bylo zbytečné když všichni tři uhráli 3 body

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co je na Atleticu sympatické je D.Simeone, jinak na ten jejich příšerný fotbal se nedá koukat, asi mám štestí, ale když koukám tak hrajou jak prasata, proti slabým nato ví že mají tak je kvalitou převálcujou

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pekne zacinate vadit. Ted uz netreba pochybovat o tom, ze jste adeptem na titul.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, teď už je to dost jasný konec ligy se blíží a pořád vedem... myslel jsem si že to nedáme, ale v poslední době ty tři body získáváme vyloženě silou vůle a díky kvalitní obraně, i když třeba hrajem uplnou tužku (skóre 9:1 v posledních 6 zápasech je výmluvný)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

To je pravda, ale když bych si měl vybrat mezi Atléticem a komedianty tak volba je jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

jako vcera to byl jeden z nejhorsich vykonu sezony, doma asi vubec nejhorsi...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je ti na Simeonem teda sympatické, když ne fotbal, který hráčům on ordinuje?

Reagovat
valloire

Nemůžu mluvit za něj,ale mně třeba to,co dokázal udělat s Atléticem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chápu, ví jakou kvalitu má jeho tým a proto se snaží hrát takhle, což je logické, také se mi líbí to že s Atletica dokázal udělat výborně fungujicí tým a nepotřeboval k tomu hodně pěnez ale přeju titul Atletům když už by to nevyhrál Real

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, chápu, ale za vším stojí i ten styl, jakým Atlético hraje - jakoby se promítla Simeoneho povaha na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

200 pre REAL MADRID

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

...a jeho titul díky remíze rivalů v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
Kenneth

Klasika....

Reagovat
Kenneth

Cristiano and Ancelotti's intention is that Cristiano will play on Tuesday against BVB

To jeho koleno teda na tom opravdu muselo byt spatne..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neskutecny egoista

Reagovat
smazaný uživatel

V com akoze?

Reagovat
Hristo Stoichkov

V lize jste ho potrebovali daleko vice nez v rozhodnute odvete, radsi honi rekordy i za cenu ztraty ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze co si o tom myslet v pripade, kde ho Messi v lize zase stahl o dva goly? To mu to jako nevadi a Pichici nechce?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzdyt doma to pri tomto losi dosype a Pichichi bude v jeho rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt sam vi, ze mu to posledni zapasy v lize nesype (na rozdil od Messiho). Se podivej, ze nedal vic jak jeden gol uz 3 mesice, naopak Barcelone piskaji kazdou kravinu a Messi si kope penalty jak o zavod..

Reagovat
One-Real

Reagovat
Ed_Hazard

v tejto divnej teórii máš troška trhliny

Reagovat
Kenneth

No ja mam z nej uplne stejny pocit. Docela drzost nas nechat v poslednim tezkym maci ve stychu kde muzeme prijit o ligu, aby se mohl v utery zase fit honit za rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, co pořád máte s tím, že si chce honit rekordy. Prostě ho bolelo koleno proti Rayu, odehrál pod injekcemi zápas s Dortmundem a i přes injekce ho to v 80. minutě tak bolelo, že musel střídat. Tak si prostě odpočinul na jeden zápas a připraví se na odvetu Ligy mistrů v Dortmundu. Chtěl bych vidět, co byste někteří dělali, kdyby na Anoetě nastoupil a nedejbože se zranil vážněji, třeba do konce sezóny, to by se tady blilo na Carla, proč ho nenechal odpočinout, když věděl, že není fit a že se Sociedadem bychom vyhráli i bez něj...

Reagovat
One-Real

Carlo to s vetsinou fanousku vazne nema lehky.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

pravda, netreba za tým hladať nič viac

Reagovat
Magic player

Reagovat
One-Real

Fakt si myslis, ze zrovna nekdo s povahou Ronalda by v pripade ze by mohl zustal mimo takhle dulezity zapas? Tomu ani nahodou neverim, zrovna on chce hrat vse. Nehlede na to, ze vcera jsem byl radsi ze nehraje, obcas nam to funguje fakt lepe.

Reagovat
Kenneth

Ja ale neverim ze nebyl schopny odehrat ten zapas. Vzdyt uz dneska v pohode behal na treninku. Nejakym velkym bolestem v koleni taky neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledá se v tom moc konspiračních teorii. Můžeme být jedině rádi, že je v pořádku a, že jsme včerejší zápas zvládli a vyhráli.

Reagovat
Kenneth

To ne, jen mam z nej takovy pocit, ze rekordy jsou mu dulezitejsi. To je vse.

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas, Ronaldo sa sice naháňa za gólmi ako šialený no ak včera nehral, asi to malo pádny dôvod....kto vie možno je už fakt v poriadku a možno si dá pauzu a nenastúpi ani v utorok, Carlo toho nakecá

Reagovat
One-Real

Takze vedome se zrekl zapasu, kdyz vidi jak za nim v boji o Pichici leti penaltami pohaneny Messi? Ne, tohle neni Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě jsem ani nepředpokládal, že o trofej Pichici zasáhne Messi. Myslel jsem, že to bude jen mezi Ronaldem a Costou. No, uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
valloire

S Messim musíš počítat vždycky. V závěru ztracený ligy 2012 po porážce v Clasicu dal ve 3 zápasech 9 gólů,z toho 4 z penalt...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ostatní ročníky jsem s nim vždy počítal. Jen, bohužel tento jsem si říkal, že si to rozdají ty dva zmiňovaní. Doufám, že to Ronaldo už nějak ukope a tu trofej si vezme. Ale pokud bude mít Barcelona v průměru jednu penaltu na zápas (ať už ty penalty budou či ne, nehodlám se o tomto bavit), tak v to moc nevěřím.

Reagovat
valloire

jj,mam to taky tak. Navíc se karta obrací,Messi si po zranění odpočinul a je fit a CR se zraněním hraje. Říkal jsem to,že si "vybral" pro zranění dobrej čas. Teď bude odpočatej na závěr sezony a MS,což je nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Zranění nepřeji nikomu, ale on si díky tomu dal oddych, přece nějaký měsíc je znát. Každopádně bude to zajímavý, co se týče Pichici a i ligy. Pokud nebude brát titul Real (ale stále věřím, že bude ), tak bych to asi přál sousedům z Madridu. Ze tří důvodu, díky trenérovi, oddanosti a taky tomu, že po dlouhé době je potřeba, aby měl někdo jiný titul.

Reagovat
valloire

menší zlo je Atlético. Aspoň bude změna.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to nejvíc asi přál Atleticu.. Až na ty zdejší fanoušky no

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protize jsou to arogantni nafoukany svine, ktery akorat kazdyho urazej a nevidi si na spicku nosu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jsou to totiž posránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone: “Many ask why we are Atleti supporters. This is why: because of the passion, the hard work, the humility. If we have to suffer, we suffer.”

stejne je to marny - koukam, ze za poslednich par let jsi ocividne prisel o rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

A to znamená, že se máte z Barcy a Realu posrat, jako to tady předvádíte vy? Nevim, proč jsi už podruhý za sebou osobní a znovu na mě útočíš.. Takhle to vypadá, že tě musí hodně štvát jak jsi teď s tímhle přesvědčením daleko za sparťanstvím, který u tebe znám...

Reagovat
smazaný uživatel

seres me tim, ze se opiras do neceho, o cem sam vis velky kulovy. tady se nikdo z barcy a realu neposira, jak sis mohl vsimnout napriklad pri LM. mezi respektem a posranosti vidim pomerne zasadni rozdil, doufam, ze ty take...

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže tam je rozdíl.. Vy už ste posraní.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, pletes si respekt a pokoru s posranosti, resime to tu uz posty. muze to taky dost dobre znamenat, ze sam nevis, co to pokora a respekt je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ony ty možnosti jsou tři.. Buď to nevím já, nebo to nevíš ty.. Nebo prostě máme oba jinak postavený hranice mezi pokorou a posraností. Pro mě je to, co tady předvádíte prostá posranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím no Sebyku, nechci nějak přilévat do ohně, ale já už jsem taky tady něco podobného zmíňoval pár měsíců zpět, že jednoduše nechápu co tady občas předvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ty zacinej opravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ono je lepsi se chvastat a pak v prvnim zapase sezony dostat doma totalne na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

totalne na prdel? to si delas ted prdel ty a to totalni

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, "totalne" si odmysli, na prdel jste dostali

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi ty nahodou mentalista? ze poznas pristup a pocity ostatnich lidi lepe nez oni sami? uz me to vazne nebavi. zdejsi pristup atletu je proste REALITA, zvykni si na to, ten tym je na tom tak, jak na tom je. vsichni atleti tu ten tym podporujou, veri, ale uvedomujou si, jak vratky a narocny tohle vsechno je. nikdo tu nesklada zbrane, tak si svoji priposranost strc uz laskave do rite. uz jen to, ze z mistnich atletu se na tomhle pohledu shodnou vsichni, mozna neco znaci, ale ne, ty si budes mlit svoji pomatenou pisnicku o kdovicem. jak ten tym znas? kolik poslednich zapasu jsi videl? prestan se srat do neceho, o cem nemas paru. ostatne ve svetle debat o drevakovi falcaovi, kterej v 90 zapasech za atletico nasazel 71 golu, nebo chudackovi neymarovi, kteryho medialni tlak nuti simulovat a kterej za to vlastne vubec nemuze, to myslim k pomatenosti nema daleko. uz to fakt nebavi, bez se svejma hloupejma kydama vycpat...

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk rapl

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ze ja vzdycky mam tu trpelivost bavit se s magorama...

Reagovat
smazaný uživatel

klid prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

tahle debata tu probiha jiz tusim potreti, jenze nekdo tady bude stale utocit a provokovat. takze pochop, ze muj pohar trpelivosti pretekl...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze pan kolega ma lehce problem porozumet psanemu textu:

"je predcasne mluvit o titulu" se nerovna "neverim, ze titul muzeme ziskat"

"barcelona a real maji daleko vetsi kvalitu" se nerovna "barcelonu ani real nemuzeme porazit svymi vlastnimi zbranemi"

atd.

asi by bylo lepsi neco typu:

jooooo, atleticoooooo!!!! jedeme si pro titul!!! vajcelona a real gaydrid na nas nemaji, jsme nejlepciiiii!!!

v tom pripade budu daleko radsi budu za priposranka, nez za arogantniho debila...

Reagovat
smazaný uživatel

a já mluvím o tomhle? nesereš si trošku do huby když jsi nahoře psal něco o poznání pocitu ostatních lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla reakce na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím ,myslím ,že pokora , i když může na některé lidi působit jako něco jiného , je velmi důležitá v životě i ve sportu a také myslím ,že tímhle krédem se řídí Cholo a většina jeho boys. Na druhé straně Madridu tohle samozřejmě nemohou pochopit , většinu fans zcela zkazil Mou se svou arogancí a přístup některých mldaých , krásných a bohatých fotbalistů.

Věřím ,že pokud titul nezískáme my , získate jej vy , i když se mi váš fotbal(třeba bohužel narozdíl od Realu) nelíbí. Ale za tu dřinu, za ten kolektivní styl

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee...chlapi neblázněte, samozřejmě že pokora je důležitá ve všem, ale mně teda nepřijde že by tohle mělo něco společného s pokorou

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo spíš takhle - s pokorou to společného možná něco má, ale pokora to čistě není

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, který si myslí, že je pokorný a přitom je posránek si opravdu těžko o sobě myslí, že je posránkem. Na to ostatní nemá smysl odpovídat, teď se chováš akorát tak jako dotčená ženská, která si do jedný hádky přebere ještě i všechny ostatní nevyřešený spory.

Reagovat
valloire

sparťanstvím

Reagovat
valloire

Penaltami poháněný Messi Nadupanej mig.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto som cakal...pekna sprostost

Reagovat
Kokesh

Ale ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem strašně rád, za Atlético konečně má ta liga grády.

Reagovat
misinho7

Inac je tu nejaky Madrista z Presova ci okolia? pretoze niekedy by som si aj siel dakde sadnut a pozreit si zapas oblubeneho klubu dakde spolocne s dalsimi Madridistas , pretoze co poznam ja ludi tak to je bud nenavidena Barca alebo Chelsea ..

Reagovat
Ed_Hazard

nechcem sa na tebe priživovať....ale mohol by sa ozvať aj niekto z Trnavy a okolia

Reagovat
smazaný uživatel

Kosice zas tak daleko od Presova nie su

Reagovat
misinho7

to je pravda mate tam nejaku partiu co chodite sledovat zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Styria-piati sme takmer vzdy. Ani neviem, ci som doma pozeral nejaky zapas Realu. Ja som to myslel aj tak, ze ja by som nemal problem dojst. Dohodnut sa da

Reagovat
valloire

tak to ti závidím. Já chodím se 2 fandama Barcelony a ten jeden má i trenky FC Barcelona. Po Clasicu na mě vystrčil zadek...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsou v pohodě, tak proč ne

Reagovat
valloire

Jsou to naprosto skvělý hádky. Jako tady. Dalo by se říct,že mám výbornej trénink. Vím,co si myslí fanda Barcy a tady jsem proto už v předstihu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

inac taka otazka na teba , to sa da fandit Realu aj Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

naschval ma

Reagovat
misinho7

jaj

Reagovat
valloire

Vždyť už si tady docela dlouho,abys věděl jak se věci mají ne? Realu fandím a Barcelona je oblíbenej klub,pardon,chtěl jsem říct cirkus...

Reagovat
misinho7

nejak som to nepostrehol no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako styria-piati zvykne byt minimum. Vzdy sa vieme nazbierat viaceri hoc su tam niektori, ktori pozeraju len tak...bez emocii. Kamaratova rodina ma bar a tam popritom zahrame aj poker napriklad. Plus este jeden typek, ktory ma aj tu nick ma celkom casto volny byt a ked vychadza prenos na Sport 1, tak da sa aj unho pozerat.

Reagovat
misinho7

tak to mate paradne pretoze ked ja doma niekedy zacnem vrieskat a prezivat to , tak na mna rodicia kukaju ci som akoze v poriadku je to ine pozerat sam alebo s partiou

Reagovat
smazaný uživatel

Mama uz je nainfikovana. Ja ked niesom doma, tak aj tak pozera Real. Jej oblubeny hrac bol Higuain. Ten vzdy ked dal gol, tak mams nezabudla po teseni zdoraznit, ze je to jej milacik. Teraz ma rada Ramosa, ale vie aj riadne skritizovat. Oco zas ma najradsej Marcela. Vzdy ked dojdem domov, tak pokecame hoc musim mat trpezlivost, lebo niekedy su tie poznamky fakt zbytocne Ale napriklad ked som prisiel po El Clasicu, tak bola ticho. Vedela, ze rozpravat sa so mnou by bolo zbytocne

Reagovat
misinho7

tak to mas dobre ja doma niekedy pozriem s ocom ale ten vacsinou rad provokuje a hlavne jeho oblubeny hrac je Messi... mama nema rada ked pozeram futbal ale nejak to vzdy prezije :D a segru som uz naifikoval , jej oblubeny hraci su Cristiano a Ramos(preco asi ) a najlepsie je ked zacne s nejakym chalanom rozoberat futbal a ja jej davam vsetok info , ze ten chalan musi byt z toho uplne vedla , ze ani on take nevie

Reagovat
madridcan

Ked je schopna a ma schopny vek, ju volaj....ale to by si si zase nepokecal

Reagovat
smazaný uživatel

No a vsade samozrejme beriem so sebou vlajku Realu...bez nej by to nebolo ono

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Říkám,máš to dobrý. Mně občas přijdou na pomoc 2,ale není to často. Zato na toho vosla co má tak špatnej vkus,se musím v knajpě dívat furt.

Reagovat
misinho7

tak ja vlastne vacsinou doma popriapdne s dakym kto nefandi realu ale aj tak si ideme sadnut ,lebo naozaj tu je to hruza vsetko Barcelona ci Chelsea popripadne United... jj niekedy sa mozme dohodnut rad by som pozrel s dakym co fandi tomu spravnemu klubu a podebatoval atd

Reagovat
valloire

Divný město tenhleten Prešov

Reagovat
misinho7

ako neni to uplne tak ze tu v 100 tisicovom meste som jediny Madrista ale poznam jedneho ako ale ten tiez ako nikdy enchodi a ani to asi tak nepreziva barz a potom sa tu najdu este par ktori maju sympatie k realu ale niesu to taky fanusici ako ja , ze to prezivaju tak ako sa patri

Reagovat
misinho7

pozru si real , skometuju vysledok jednou vetou a tym to hasne

Reagovat
valloire

Prožívat se to dá naplno pouze v hospodě. Zas ale není takovej přehled o zápase,protože se občas kecá. Jednou s náma byla kámoška a za 10 minut,řekla,že na nás počká v baru a šla pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bude nejaky normalny cas, tak mozme sa dohodnut, aby sa dal stihnut posledny vlak/bus...teraz hrame o desiatej, takze to asi nic. Uvidime ako dalsie casy

Reagovat
misinho7

jj ked budu lepsie herne casy a bude cas tak nemam problem

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva Tragédi jsou v pasti.

Reagovat
valloire

Nespletl sis sekci?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ! Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

To už od prohry v Seville.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

tak ono to sedi aj na banik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď ses spletl zase ty co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM
Reagovat
Phillipinho

Getafe jen tak dal kluci....

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Ričmond

Reagovat
Magic player

Beztak to tady uz bylo, ale ja na to narazil az ted.

Reportér : Alváro, prečo si si nechal ostrihať vlasy ?

Morata : Keď som bol v nemocnici, bolo tam niekoľko detí ktoré chceli mať taký účes ako ja, ale kvôli rakovine ho mať nemôžu. Tak som si dal ostrihať vlasy ja, a mám taký istý účes ako oni.

Je to pravda, nebo jen takova ta klasicka historka typu jedna baba povidala?

Reagovat
Billy McClane

Nedavno som cital o ceskom hokejistovi Ondrejovi Palatovi, ktory sa nechal ostrihat a tie vlasy daroval na vyrobu parochni pre chorych, ktorí pri chemoterapii o vlasy prisli, takze pravda to byt moze.

Reagovat
Magic player

S ondrou jsem hraval fotbal, jeste za starsi zaky, uz tehdy bylo videt, ze to ma v hlave srovnane a je to obrovsky dric, neskutecne jak na tom byl fyzicky(coz se dalo pochopit), ale hlavne takticky! A pritom mel fotbal jen jako doplnkovy sport. Uzasne kam to az dotahnul.

A o tech jeho vlasech jsem nevedel, myslel jsem, ze se ostrihal ciste kvuli hokeji, mel tu kstici dost dlouhou a mohutnou. Myslel jsem, ze mu uz vadila. Tak v tom pripade i pro nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Jako letos je skvělý, zaslouženě je v diskuzi o nejlepšího nováčka letošní sezony. Navíc u mně je to ještě zvýrazněný tím, že Tampě fandím, takže Palát je pro mě letos absolutní modla. Jako jemu fakt přeju jen to nejlepší, podle vystupování fakt supr kluk.

Pokud bys měl nějak možnost ho kontaktovat, tak mu vyřiď, že tady na EF má minimálně 2 fakt velký fanoušky.

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepší nováček bude Nathan, ale jako Ondra hraje taky skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta TOP3 bude MacK, Ondra a nějaký D (Krug, Maatta?) a Calder půjde nakonec MacKovi, o tom žádná. Pro něj výrazně hovoří to, že je o 4 roky mladší. Bodově to zas takový rozdíl není (5 bodů), přínosem pro tým ani taky ne - Ondra to táhnul při zranění Stammera, MacK je skvělý celou sezonu, navíc teď to musí táhnout taky, pří zranění Duchena.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce od klubu, takhle se ostříhalo asi 10 hráčů. Palát a z Čechů i Gudas.

Reagovat
Billy McClane

Hudasovi mohli zobrat aj bradu ak ju este ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Spekuluje sa, ze Zizu by to mal o dva roky od Ancelottiho prebrat do svojich ruk

Reagovat
Kenneth

Verkaufte Trikots: Top 10

01. Real Madrid: 1,4 Millionen (davon eine Millionen CR7-Trikots)

01. Manchester United: 1,4 Millionen

03. FC Barcelona: 1,15 Millionen

04. FC Chelsea: 910.000

05. FC Bayern München: 880.000

06. FC Liverpool: 810.000

07. FC Arsenal: 800.000

08. Juventus Turin: 480.000

09. Inter Mailand: 425.000

10. AC Mailand: 350.000

Prodalo se 1 mio Ronaldovo dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ronaldových dresů se prodalo více než dresů všech klubů na světě mimo Real Madrid, Manchester United a Barcelonu. To je dobré.

Reagovat
misinho7

toto je proste to preco sme ho vtedy za tych 94 melonov kupovali vyplatil sa neskutocne po futbalovej stranke a po ekonomickej tiez , Bale to zacina roztacat na tej futbalovej a ked sa z neho stane Megastar ako z Cristiana pojde to aj po tej ekonomickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má oproti Baleovi a vlastně i všem ostatním hráčům výhodu v tom, že po něm šílí davy ženských, to mu ta čísla žene nahoru a Bale se mu v tomto prostě nikdy ani nebude přibližovat. A po fotbalové stránce se mu možná přibližuje a může přiblížit ještě více, ale dost pochybuju o tom, že někdy bude patřit do té skupinky nějakých TOP 10 fotbalistů historie, kam Cristiano už teď beze sporu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 10 nejlepší hráčů historie je naprostá kktina, nejde to totiž nijak změřit, navíc je dnes fotbal úplně jinej a jsou tam taky obránci, bránkáři...

Reagovat
Miguel19

To už je ale nějaký ten rok starý ne?

Reagovat
Phillipinho

Sevilla na Athletic jeste pekne zatlaci ....LM preju Athleticu, ale doufam v zajimavej zaver.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre najlepsieho hraca historie.

Reagovat
smazaný uživatel

nech žije Roberto Trashorras

Reagovat
stas87

Reagovat
Ed_Hazard

za tú neúnavnosť

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pelého mám rád.

Reagovat
valloire

Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

Svaz opět válec Naplánovat nejlepší španělský derby na 12:00 v neděli, to se může fakt stát jenom ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

ale smudlo, s getafe hrajeme v 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se chci pokusit o vtip, musím si pohlídat správnost informací

Reagovat
Phillipinho

Jako muze bejt i lepsi, ale v poledne chodi dost fanousku se mi zda...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nechodí a hlavně je to úplně smutný a ubohý, že město bude žít derby za světla...A to ani nezmiňuju to, že ty inženýři dali na 21h zápas Espanyol - Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

zápas Barcelony proti Madridu > ako nejaký červený proti zeleným

Reagovat
Kokesh

Tož pěkný střed tabulky pro Vale. 10 bodů na poháry i na sestup. A bude se prodávat.

Reagovat
-Kopy-

spíš nakupovat

Reagovat
Kokesh

Penízky jsou? Máte dost hráčů na hostování, i těch, co by vám pomohli.

Reagovat
-Kopy-

budou

Reagovat
Phillipinho

Za par tydnu bude novej majitel, takze se bude nakupovat.

Reagovat
Kokesh

To už mělo být před pár měsíci. Něco jsem četl o Lidové, takže hotovo?

Reagovat
Kokesh

* Limovi

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Kily

prodávat a zaprodávat se bude klub, hráči ne

Reagovat
Kokesh

Bernat, Parejo? Cisokho, Rami, Banega, další hostovacky ... No něco by se dalo vydělat...

Reagovat
Kily

pokud klub koupí nějaký hotentot, co o fotbale ví jenom to, že musí do klubu nervat hromadu peněz, aby se sám co nejvíce zviditelnil, tak půjdou pryč především ti přebyteční hráči + Rami, u kterého AC uplatní opci, Cissokha Liverpool nechce a tím ty jisté věci nejenom začínají, ale i končí, zbytek už by byly jenom spekulace. Pokud by to dopadlo tak, že bude potřeba prodávat, tak určitě půjde Bernat, kterého doprovodí Mathieu, dost peněz by ještě mohlo být za Pereiru a Banegu, ale u něj nevím, jak hraje v Argentině. Zůstat by měl Alcacer, jelikož okolo není žádný klub, který ho za slušnější sumu potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou výprodeje. Z vás se stal regulérně provinční klub. Jak se někdo jen trochu ukáže (Bernat), tak ho střelíte.

Mimochodem - četl jsem (tuším na Marce), že by se mohl plánovat návrat krále (ehm, Villy).

Primera vás potřebuje.

Reagovat
Kily

taky, ale nějak s tím nepočítám už jenom s ohledem na Atlético, kde je reálný prodej Costy, nepočítá se s Adriánem a žádné terno asi ještě nebude Baptistao, z tohohle pohledu nakonec bude Villa ještě dobrý a potřebný. Kromě toho my jednoho útočníka v zimě koupili, dva si vypůjčili a dva naopak zapůjčili, na světě snad nemůže existovat nikdo, kdo by v tuhle chvíli věděl, kteří útočníci budou za půl roku ve Valencii hrát

Reagovat
Kily

vlastně vypůjčili jenom jednoho, to jsem v noci skoro nepil

Reagovat
Kokesh

Mě rozesmála ta rošáda Morata za Paca, to mě vyloženě pobavilo

Reagovat
Kily

jsem nic takového nikde nečetl ani neslyšel, Pacovi by to takhle mělo vyhovovat a u nás mu bude ještě minimálně rok lépe, jelikož tu je dost velká šance, že bude hrát celý rok základ

Reagovat
Kokesh

http://www.marca.com/2014/04/05/en/football/real_madrid/1396723206.html

Nádhera, co se mu v poslední době line z úst. Těch pár excesů z mládí, možná díky tomu dřív dospěl, uvědomil si spoustu důležitých věcí a začal ještě více na sobě makat. Odměnou mu je obrovská podpora klubu, rodiny i spoluhráčů v téhle těžké chvíli.

Animo Jesé, vrátíš se ještě silnější a hladovější!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale co měl říct jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nad tím přemýšlím , opravdu se mi ta naše hra v poslední době nezdá , stále bojujeme na všech frontách se slušnými šancemi na trofeje , ale odvádíme obrovské množství špatných zápasů , v nichž děláme neskutečné množství nevynucených chyb a dáváme neúměrné množství gólů§ z penalt ,ať už jsou správně nařízené nebo ne(dle mě ta možná byly přísné ,ale ne neregulérní) , tak není možné ,aby nám takhle suplovaly střeleckou potenci! Pokud dáme góly z penalt , je to v pořádku ,ale pokud je nedokážeme převyšovat góly ze hry, tak to už je špatně. Nemám prostě z naší hry v posledních zápasech dobrý pocit , příjde mi, že jsme hodně utahaní a mám strach ,aby ty síly nechyběly v rozhodujících chvílích,i když ty jsou vzhledem k vývoji ve všech soutěžích prakticky v každém zápase.

Reagovat
Billy McClane

Som rad, ze uz aj faunskovia Barcy vidia, ze tych penalt je akosi vela

Inak ti hraci su uplne odpaleni, co plati aj pre Real obzvlast pri tych zraneniach. Riesenie by som mozno videl v zmene formatu Copy, kde by sa okrem semifinale hralo len na jeden zapas. A este zrusit priatelske zapasy FIFA, a nie este aj hrat nejaky pohar narodov

Reagovat
smazaný uživatel

Je toho strašně moc, není divu ,že je tolik zranění ve špičkových klubech. A repre přáteláky jsou sice povinností ,ale mě konkrétně neskutečně vytáčejí. To je vždycky semeniště zranění a nejlepší návod jak vykolejit klub.

Reagovat
smazaný uživatel

penalt je stejně, jako jich má Real, ale na to prostě není ani jeden z táborů zvyklý. My jsme z toho překvapení, vy vyděšení ...

Reagovat
-Carles-

Nj, v tejto činnosti sme boli takmer vždy za Realom, teraz je to nejak vyrovnané až sám nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco se v minulých sezonách , zvláště vté loňské zdálo ,že nám nic nepísknou, tak v té letošní a zvláště v posledních zápasech pískají vše ,co se dá za penaltu považovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, taky. Je to zvláštní pocit. Ale třeba to trochu souvisí se stylem, kterej se snaží Tata hrát - víc brejků, rychlejší přechod do útoku ...

Jednou jsem četl rozhovor s bývalým španělským sudím (jméno mi vypadlo - byl to takový ten šašek s kudrdlinama - borec, kterýho museli mít všichni rádi) a ten říkal, že Realu se foukají penalty víc než Barceloně, protože hraje rychlejší fotbal, což má za následek, že je ve vápně míň lidí a sudí má větší přehled, co se děje, kdežto vápno v zápasech Barcelony bývá přecpané a sudí prostě někdy nemá šanci vše vidět. To má docela logiku.

Reagovat
alcantara

Iturralde Gonzalez, vyborny bavic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Dal som si tu robotu a skusim tak zborit tento vas mytus.

V poslednych 4 sezonach Ligy majstrov ste kazdy rok kopali viac penalt ako Real. Extremom bola sezona 2011/2012, ked ste ich kopali 6 (slovom sest)! Zhodou nahod z tejto sezony pochadza Messiho 14-golovy rekord z LM. Tlacenka v Europe je vsak dlhodobou zalezitostou.

Co sa tyka tejto sezony, tak vobec to nie je vyrovnane ako sa tu niektori cules snazite tvrdit. Barca vedie nad Realom v sucte vsetkych sutazi 16:8,! Este stale ti to pride nejak vyrovnane?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Billy McClane
Reagovat
alcantara

Neplacte uz tolko, zaplavy spred roka mi stacili a dalsie mi nechybaju.

Reagovat
valloire

Nejde o pláč,ale o to,že lžete. Ten rozdíl bys mohl poznat nie?

Reagovat
alcantara

Lzeme? Cisto pocitovo mam pocit, hladat sa mi to vobec nechce, ze tych penalt bolo vzdy zhruba rovnako, pripadne mal mierne navrch Madrid, aj preto mozno ten Penaldo v minulosti. Spominam si, ze Messi mal obdobie, ked nanho nebola pisknuta penalta snad rok na Camp Nou, pritom vacsinu svojich akcii zakoncuje v 16ke a vziat loptu bez faulu mu prakticky nejde. Teraz je toho privela, suhlas, a napr. ta druha s Betisom bola cisty vtip, ale zvysne, vnimam ako v pohode piskatelne a pochopitelne(ciastocne kontroverzny bol este Espanyol], takze ten druhy Dunaj, ktory sa tu vytvara slzami, je detinsky, alibisticky a uz aj celkom otravny.

Reagovat
valloire

Jestli sis to pořádně četl,tak se jedná o letošní sezonu. Z toho Messiho děláš zbytečně boha,ale chápu,že si myslíš,že kdykoliv přijde o míč,musí to být faul No,to není pravda. Messi přichází o míč často a faul to není. A narozdíl od nás (kromě Elche a s vámi) jsou ty vaše penalty minimálně kontroverzní, namátkou Valencia,Real,Espanyol,Betis...a bude toho víc,nechci to hledat.

Reagovat
asskicker

Keby si cital poriadne tak na tuto sezonu to vstahujete len vy, Jiri napisal vseobecne. Chce to lepsie citat, alebo pozistovat vyznamy slov

Reagovat
valloire

Jsi normální?

Reagovat
asskicker

Ty si supak, ktory ma mat nohy v teple a zasitu hubu, tak daj tuto otazku iba sebe

Krasne je vidiet, ako placko vyhral zlatu loptu a rovnaky uplakanci su aj fanusici, krasa pozerat.

Reagovat
valloire

Ty jsi trouba,co nechape psanej text. Ale co se divim...cules

Reagovat
asskicker

Co sa divim, placko a este aj senilny

Reagovat
asskicker

Dal som si tu robotu, pozrem na to celkove a Barca 210, Real 244.

Tlacenka Realu je teda dlhodobou zalezitostou.

Este stale Ti to pride take vyrovnane?

A ked si si dal taku tazku pracu, tak sucet nie je 16:8 ale 16:11. Chapem, ze o 8 to vyzera lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi si proti královskému klubu dovolil přespříliš , nezapomeň , že Real je jen jeden ,tedy je jich ve Španělsku asi sedm ,ale ....

Reagovat
valloire

Ono FCéček bude několikanásobně víc,takže...

Reagovat
Billy McClane

Jasne Copu som zabudol zaratat, moja chyba Takze 16:11, aj tak docela dost

Je logicke, ze historicky ma Real o nieco viac penalt, pretoze bol väcsinu rokov pred Barcou a bol lepsim timom, strelil viac golov, dostaval sa castejsie do golovych situacii, ma odohranych viac zapasov v Europe. Napriek tomu historicky sa ten percentualny rozdiel vobec neda porovnavat s percentualnym rozdielom tejto sezony.

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

Takze je potom logicke ze ma teraz Barca o nieco viac penalt, pretoze je je v poslednych rokov pred Realom, bola dlho lepsim timom, strelila viac golov, dostavala sa castejsie do goloviek, ma odohratych viac zapasov v Europe.

Takze Barca je poslednych par rokov sportovo pred Realom a aj tak su penalty vo vas prospech.

Barca 16 +7 +20 +10 +4 Real 11 + 10 + 19 + 14 + 9

Barca 57 Real 63

Reagovat
valloire

Ty vole,tys dostal do ruky transfermarket pomooooooc

Reagovat
asskicker

Ty si fakt pripad, ved to tu vytiahli tvoji biely kamosi. Ale chapem, stale tu melies o tlacenke ktora trva uz dlhe roky a ked niekto ukaze statistiku tak je problem

Reagovat
valloire

Není problém,za to může Franco. Jsem s tím srovnanej.

Reagovat
asskicker

ked si to myslis tak fajn

Reagovat
Billy McClane

V Europe som naschval porovnaval posledne styri roky, kde Real aj Barca maju rovnako zapasov (Barca o jeden viac za 1 finale). A kazdu sezonu mala Barca viac penalt. Tu europsku tlacenku Barcy poslednych rokov sa mi tu ale vobec nechce riesit, to je vseobecne uznavany fakt, pretoze to tak necitia len madridisti

Ten rozdiel byval v majstrovskych sezonach Realu ovela väcsi ako je dnes, aj sportovo su tie timy dnes pomerne vyrovnane, cize aj penalty poslednych sezon su takmer vyrovnane. Ako pisal Jiri vyssie , tak timom ktore hraju priamociary futbal a na brejky sa piska viacej penalt. Nakolko hra Realu bola na takomto style posledne sezony zalozena, tak tych 6 penalt v prospech Realu za 4 sezony mi nepride az taky rozdiel.

Ale aby som to zhrnul. Podstatou je, ze posledne dva mesiace su tie barcelonske penalty extrem, ktory nema obdobu. A to nie je plac, to je skratka fakt.

Reagovat
valloire

Obdobu má,ale to už byla liga rozhodnutá. Závěr 2012,ale tam šlo zase o Messiho rekord.

Reagovat
asskicker

Vseobecne uznavany fakt je to len v uplakanom Madride, kde sa namiesto vykonov sustredia na vyplakavanie do novin, pekne vas to Mourinho naucil (prenasate tlak na Barcu

Fakt, je ten ze ste ich stale kopali viac, ako sam pises je to dane urcitym stylom, pri Barce sa tento styl zmenil, ma ich teraz viac a zrazu je problem. Preco? Pri Madride to nevadi, pri Barce ano, pises a davas len statistiku co sa Ti hodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, jaký data máš, ale já vidím loni 10:7 pro Real. Předloni 20 ku 19 pro Barcu. Předpředloni 14:10 pro Real 9:4 pro Real. A to v době, kdy jsme byli nejdominantnějším týmem, tedy jsme měli těch penalt teoreticky kopat víc.

A já se tě ptám:

PROČ LŽEŠ?

Reagovat
Billy McClane

Billy McClane: Som rad, ze uz aj faunskovia Barcy vidia, ze tych penalt je akosi vela

jiri - fcb: penalt je stejně, jako jich má Real

-Carles-: teraz je to nejak vyrovnané až sám nechápem

Aktulana sezona 16:11. Tak co to zasa skusas??

A preco ich ma Real za posledne sezony stale viac? Sam si si hore odpovedal, ze predosle sezony sme hrali futbal s rychlejsim prechodom do utoku a na brejky, z ktorych je tych penalt viac ako pri hadzanej.

Ty uz si fakt zrely na psychiatriu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, však říkám, že jsem z toho až překvapený. A popravdě jsem netušil, že máme dokonce víc.

Nicméně - dlouhodobě jich máte víc vy, tak nevím, co to tady zkoušíš za poslední 4 roky, když to tak není. Za tu dobu jsme měli víc jen jednou a o jednu - 19:20. Jinak máte víc vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole. tady to je fakt jak v blázinci. Umíš číst? On mluví čistě o LM, tak proč sem taháš zas celkový počty?

Reagovat
valloire

Tak nějak katalánsky vyrovnané

Reagovat
asskicker

Barca 210, Real 244

Cisla snad rozoznas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne. Ale neboj oni něco najdou ,aby mohli brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

A umíš číst? Řeč je o letošku. Jiří mluvil o letošku, Carles v reakci na něj taky mluvil o letošku. Oba tvrdili, že letos to je vyrovnaný. Letos to ale vyrovnaný není. Takže lhali. Tečka.

Reagovat
asskicker

No ja umim, evidentne to ale neumis ty. Kde Jiri hovori o tomto roku?

...penalt je stejně, jako jich má Real, ale na to prostě není ani jeden z táborů zvyklý. My jsme z toho překvapení, vy vyděšení...

Barca 16 +7 +20 +10 +4 Real 11 + 10 + 19 + 14 + 9 barca 57 real 63 tu mas poslednych 5 sezon, ked uz o niecom hovoril tak mozno o trende piskania.

Iba tam hladas nieco co tam nie je.

Reagovat
valloire

letošní rok letošní rok ty tupoune už Reagoval na McClanea a ten zase na Barca1 a ten píše o letošní Barceloně,to jsi vážně tak blbej?

Reagovat
asskicker

tupoun dedo uz dost, keby to bolo len o tejto sezone, tak tam McClane nevytahuje statistiky spred par rokov, na to aj reagoval Jiri aj Carles, na to sa potom aj reagovalo, co je na tom tazke pochopit?

Reagovat
valloire

Dobrá,taky to umím na jiný koleji...Ronaldo nedal 5 penalt,Messi 10 z 53. Na jednoho z prej nejlepších hráčů historie velká bída. To vypadá spíš jako statistika Viktorie Plzeň

Reagovat
asskicker

Tak daj zdroj, kde najdem goly aj v priatelskych a medzistatnych.

Na klubovej urovni je to: CR 5, Messi 6.

Reagovat
valloire

A ani počítat ti mladí neumí. Zkus to znova třeba se povede.

Reagovat
asskicker

senil hovori nieco o poctoch skus to preratat este raz, takze mas niele problem s citanim ale aj pocitanim, niet divu, historia Ti celkom ide, sucasnot vsak nie.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Mezistátní Messi 9-1, CR 6-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dovětek "ale na to prostě není ani jeden z táborů zvyklý" poměrně jasně hovoří o tom, že mluví o letošku.

Reagovat
asskicker

To znaci ze sa trend piskania vyrovnava, nehovori nutne o tejto sezone, tento komentar moze byt smerovany k nej a aj k predchadzujucim. Preto tam nie cas, lebo to nie je presne vymedzene.

Takze je to vseobecne.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu. Úplně první příspěvek tohoto vlákna mluví o letošku, McLane reagující na něj opět mluví o letošku, Jiřího příspěvěk je tedy nejednoznačný, ale Carles v reakci na něj použije slovo "teraz", takže opět mluví o letošku, což mu Jiří v reakci potvrdí, protože mluví o LETOŠNÍ změně systému Martinem, ze které pramení větší počet penalt. Z toho mi prostě vyplívá, že se mluví o letošní sezoně. Tečka. Amen. Já už fakt nevím, jak lépe to vysvětlit.

Reagovat
Billy McClane

Svedci o tom aj to, ze jiri s carlesom maju aspon tolko inteligencie, ze ked uvideli presne cisla, ktore ich z toho klamstva usvedcili, tak zmlkli a radsej dalej nereagovali

Reagovat
asskicker

o tebe to tiez nieco svedci, melies o penaltach ale tych mal, aj ma stale najviac Real.

ide len o to, ze pri Reale je to dane hrou, vysledkami atd. pri Barcelone tento argument neobstoji a na tebe je pekne vidiet, ze stale vidis len jednu starnu mince.

Reagovat
valloire

To nejde vysvětlit...A takovejch je tu víc.

Reagovat
asskicker

Ano v tom druhom je to uz o tejto sezone, ten prvy bol o trende piskania penalt naco reagoval aj Carles, ze vyzdy boli za Realom a teraz sa to vyrovnava a nato bola reakcia tvojho bieleho kamosa, ktory napriek tomu ze sa podla vas bavime len o tejto sezone, dal statistiky z poslednych rokov, samozrejme len z CL, ostatne sutaze mu asi nevyhovuju, kedze vidno, kto ich mal viac.

To je cele.

Reagovat
valloire

Potřeboval bys bejt můj mladej na vojně. Vůbec byste tu vojnu potřebovali dneska. Trochu by vás probrala.

Reagovat
asskicker

Naco, aby sa z mladych stali obmedzenci ako ty?

Reagovat
valloire

Aby právě přestali mít roupy, bejt namachrovaný a dostali nějakej řád. Taky se mi to nelíbilo,že musim,taky jsem si myslel,že nade mě není... Bejt můj mladej,začal bys fandit Realu. Takový tzv.chytráčky na vojně přímo milovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mluví o letošku , dříve tu nikdy nenaplákali ,že se Barce nadržuje ,víš? , blbost těchto hlupáku je nebetyčná , již jsem to s nimi definitívně vzdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

A nebavíme se tady o něčem jiném,totiž o letošku? To snad rozoznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Penalt je stejně? Proč lžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduchý - jsme ve fázi sezony, kde to nejde samo každý rok. Bitvy na třech frontách (vlastně čtyřech, ale mediální boj bere spíš psychický síly ...). Poslední měsíc jsme hráli 8 zápasů (za 29 dnů ...), z nichž jsme hráli se City, clásico, derby a Atleti. To jsou extrémně těžký mače.

A tenhle měsíc bude podobný - Atleti, Athletic, clásico, Ponorky. Uvidíme, jak tohle ustojíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta únava znát , myslím ,že i ten nářek bledých tváří musí hráčům brát psychických sil.

Reagovat
asskicker

Podla mna im tu silu dava, co je lepsie ako vyhrat na najdhrahsim timom uplakancov na svete

Reagovat
valloire

Tak Zubi nabízel rezignaci v souvislosti s trestem od FIFY. Bartomeu ale uvedl, že jeho odchod by ničemu nepomohl. Má pravdu,tady pomůže jenom a pouze pořádnej nášup kapříků.

Reagovat
valloire

Legenda Bayernu Franz Beckenbauer je však hrou týmu dlouhodobě znechucený: „Nelíbí se mi fotbal, který Guardiola tým učí. Vždycky jsme hráli ofenzívně, teď je to na spoustu zbytečných přihrávek. Bayern začíná hrát nekoukatelný fotbal Barcelony, jejíž hráči jsou schopni si přihrávat dozadu i na brankové čáře." Co jako čekal?

Reagovat
Billy McClane

Na to ti povedia, ze je uz senilny ako Cruyff. Ale v sekcii Bundesliga v poslednom suhrne kola je na tuto temu velmi zaujimava diskusia fandov Bayernu

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bundesliga-souhrn-29-kola-252212/#forum

Reagovat
Billy McClane

Zacal ju Davor27 - 05.04.2014 19:45

Reagovat
valloire

Souhlasím s ním. Kdybych jenom věděl,co to bylo za blbečka,kterej na mě vlítl po tom,co jsem úplně to samý napsal na začátku sezony v reakci na to,že Pepek dal Lahma na DM. Už prohlídli kluci. Lahm na DM

Reagovat
Kokesh

Jenže on je tam fakt brutální. Neztrácí míče, nekazí, hraje na jistotu, což je na jeho pozici v systému Pepa nezbytnost. To, že má na jeho post dalších iks vlčáků a na RB hraje Rafinha, je věc druhá. A Javi hrál stopera i u Basů když byla potřeba, to není žádný terno.

Reagovat
valloire

Nevím,moc jsem Bayern neviděl. Ale Lahm je jeden z nej RB a loni Schweinsteiger-Martinez byli excelentní. Přijde mi to jako pitomost. Jasně že on to taky zahraje,jenže je to plýtvání potenciálem. V tý diskuzi docela nadávaj an hru Bayernu. Co čekali že jo.

Reagovat
Kokesh

Nejhorší, že předtím tenhle hnus hrála jen Barca, teď se ho snaží hrát dva týmy. Ano, účinný fotbal, ale nedá se na to koukat...když si vzpomenu, jakým dokonalým fotbalem loni Bayern smázl Barcu, je mi do breku...to byla reklama na fotbal, nyní pod Pepem je to Barca II. Na druhou stranu nic jiného se čekat nedalo, to máš pravdu...

Reagovat
valloire

Guardiola je nasazenej od Barcelony,aby to tam rozmetal.

Reagovat
Billy McClane

Ale aspon sa cely svet moze tesit kto v ich vzajomnom zapase vyhra na drzanie lopty

Reagovat
valloire

Na to bych se rád podíval. Musela by to být reklama na fotbal a úchvatný zážitek.

Reagovat
Billy McClane

Ja si vzdycky predstavim toto

https://www.youtube.com/watch?v=9TL5vPlBVYA

Reagovat
valloire

ani jsem se na to nemusel koukat to je přesný

Reagovat
Kokesh

Jenže on je tam fakt brutální. Neztrácí míče, nekazí, hraje na jistotu, což je na jeho pozici v systému Pepa nezbytnost. To, že má na jeho post dalších iks vlčáků a na RB hraje Rafinha, je věc druhá. A Javi hrál stopera i u Basů když byla potřeba, to není žádný terno.

Reagovat
Atlético de Madrid

Franz je pěkně senilní a plácá sračky, podobně jako když se vyjádří Pelé...

Reagovat
valloire

No jistě,všichni jsou. A nebude to náhodou tím,že má víc zkušeností a ví?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten ma zkusenosti s modernim fotbalem habadej...

Reagovat
valloire

Je to jeden z nejlepších hráčů historie,i jako trenér byl mistr světa a ten fotbal se kromě rychlosti nezměnil. Jak říkal Bican - šance je pořád šance. Ale ne,vůbec tomu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je až směšný, že Madristi (MARDISTI!!!) dokáží Barceloně počítat penalty. Tomu je tak, když zloděj řve, ať chytí zloděje.

Reagovat
valloire

Jj,my jsme směšný a jenom ty jsi seriosní mladý atletický muž s úžasnými názory a nikdy jsi zloděje nechytal.

Reagovat
asskicker

Jj, este ako to vedia krasne obhajit, pritom tych penalt, mali vacsinu rokov stale viac oni a neobstoji ani ten argument o uspesnom time, teraz je nim poslednych 5 rokov Barca a aj tak ma tych penalt menej, ale to sa momentalne nehodi, takze sa berie do uvahy len tato sezone, minule su asi pase, aj ked nie pri CL, tam ta statistika este pri argumentacii vyhovovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tu bolo, ale ten clovek je posledny, co by si mal brusit hubu pri takejto teme

Reagovat
valloire

Vím to,ale on ty pravidla dodržuje.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, tyhle diskuze po víkendu, kde se udělá suma sumárum historických statistik, tentokráte v penaltách, jsou vážně k vidění jen tady...

Takže shrnuto a podtrženo: Fanoušci Atlética posraní z možnosti titulu až za ušima, Real ma historicky víc penalt než Barcelona, která jej ovšem letos ve jménu Penssiho v této statistice válcuje a Kenneth stále né a né překousnout vítězství na Anoetě bez Cristiana na hřišti.

A to byl (téměř kompletní) souhrn 32. kola Primera División.

Reagovat
valloire

Tebe ale statistiky baví ne? Ovšem ty historický z transfermarketu mají tu chybu,což ale pan chytrý asskicker nepoznal,že nejsou vůbec kompletní. No a to Atlético furt neodpadá a neodpadá

Reagovat
asskicker

maji tu chybu...tak sem hod spolahlivy zdroj, ved ty vsetko vies, tak to nebude pre teba problem a mozme sa hned pozriet kto je na tom ako s penaltami

Reagovat
-Carles-

Napíše človek, ktorý tvrdí že liga je už pre Real fuč

Reagovat
Billy McClane

Taky ze je

Reagovat
Ángel di María 22

Haha. Hlavně šlo o to, že oni si nechtěli ani připustit, že jsou v boji o titul, když už v něm dávno byli. My v něm pořád jsme, ale já jsem neustále psal, kam dát priority, tzn. srát na ligu a hrát to na LM. To, že nasadíme náhradíky do ligy a bude tam větší rotace kvůli odpočinku na LM neznamená, že nemůžeme do konce sezóny vše vyhrát. I tak nám to podle mě v situaci po Seville už stačit nebude. A asi před týdem jsem tu taky psal, že jsem přesvědčenej, že příští rok uděláme titul v lize. A nebál bych se říct na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som bol fakt zvedavy co by si hovoril keby sme na tej Anoete stratili .

Reagovat
Ángel di María 22

Co bych měl jako řikat jinýho? Jako vůči Cristianovi, že nehrál? To je fakt úděl vyvětlovat to pořád dokola.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já se na ten titul těšim

Reagovat
KillSwitch
Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

to je hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá tohle nějaký jiný fotbalista na světe? http://www.youtube.com/watch?v=xNF3QTPlyoY

Na něho nemají ani Ronaldo s Iniestou dohormady

Reagovat
Ángel di María 22

On je fakt hroznej kretén, to snad ani neni možný, a to tam ani zdaleka neni všechno, už jsem u něj viděl i horší pády.

Reagovat
asskicker

Ale ma a celkom s prehladom, pre vas je v FCB kazdy simulant (tu s tim plne suhlasim), kazdopadne Ronaldo za svoju karieru nazbieral nespocet simulacii, to Neymar bude musiet udrzat rovnake tempo nasledujuce obdobie aby ho dobehol, potencial ma aj na prekonanie, zatial sa to vsak ani zdaleka nekona.

Reagovat
valloire

bla bla blabla blablabla

Reagovat
asskicker

To sedi na kazdy tvoj koment senil

Reagovat
asskicker

radsej hod ten zdroj bez tej chyby co ju popisujes, ci nehodi sa to?

Reagovat
valloire

Najdi si....a tu chybu objevíš nebo ne? Těžký to fakt není.

Reagovat
asskicker

Naco, upozornujes na nu ty, tvrdis, ze je to inak ale nepodlozis to.

Ale chapem, to je take madridske, presne ako plakanie nad simulaciami inych hracov, pricom niektori vlastni hraci patria medzi top na svete co sa tyka skokov ako do vody.

Reagovat
valloire

Každej průměrně inteligentní jedinec to musí vidět. Ano,je madridské vidět chyby a je katalánské je nevidět. Výsledkem je Alfredo v Madridu, Suarez v Interu, Neeskens v Cosmosu, Maradona v Neapoli, Ronaldo v Interu, Figo u Madridu, Unicef vedoucí ke Qataru, podvody z daněma a největší prdel - zastavené přestupy.

Reagovat
asskicker

Ved to cely cas robis ty len v bielom drese. Ja tu nevypisujem kazdy den o tom, kto kde z madridu simuloval, kolko kopal penalt a podobne kktiny, to robis stale ty, to co sa deje u vas nekomentujes, hlavne je si kopnut do FCB.

Pises nieco o blbych statistikach a tie svoje sem nedas, radsej zvedies rec na nieco ine, prekrucanie faktov vo svoj prospech Ti ide najlepsie.

A kecy o futbalovom rozhlade su tiez pekna bajkarska vlozka.

Reagovat
valloire

takže nevíš

Reagovat
asskicker

Takze zasa tvoj prispevok o hovne, co ine cakat.

Teba musel na vojne nejaky kapitan v bielom drese mrdat do prdele, ze si taky vypatlany

Reagovat
valloire

jsi úplně a naprosto zoufalý

Reagovat
asskicker

To si ty, tvrdis ze je tam chyba a namiesto toho aby si teda uviedol veci na pravu mieru, tak mas dalsich 10 prispevkov o hovne

Reagovat
valloire

Já čekám na tebe,až to objevíš. Asi si počkam co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi to ty neskutečný piruety. To jsem fakt nikdy neviděl.

Reagovat
asskicker

Aha, tak to ano, suhlasim

Reagovat
Ed_Hazard

počuj šéfko ty si tu nejak začal vystrkovať rožky a hádať sa aj o farbe čiernej diery......na tvojom mieste by som sa zameral na to akú hru predvádza tvoj tým a všetky trapasy čo sa okolo vás udiali za posledný pol rok - rok......a ty si tu ešte vyskakuješ a rozdávaš rozumy

Reagovat
valloire

A že nám má co říct...

Reagovat
asskicker

tak preco sa nezamerate na svoje vlastne trapasy a vysledky a vo velkom komentujete Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neuvěřitelný.

Jestli ze sebou nebude něco dělat, tak mu dřív nebo pozdějc někdo přerazí nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

se

Reagovat
Ed_Hazard

v Európe bude viac na očiach, teoreticky by si to mohol aj časom odpustiť....počítam že to musí troška vadiť aj jemu ako ho vnímajú fanúšikovia, ak by v tom pokračoval tak by si len zbytočne zhoršoval pvoesť

Reagovat
Billy McClane

Pokial sa proti tomu nezavedu dodatocne tresty, tak s tym nejde bojovat. Fanusikovia Barcy ho za to neodsudia, pretoze im to castokrat pomoze vyhrat zapas (vid Clasico) a ostatni mu mozu byt u prdele. A, ze by mu niekto prerazil nohy tiez myslim nehrozi. Bud sa uvedomi a obmedzi to (prestat s tym uplne neprestane asi nikdy vid CR). Inak osobne mi staci videt pohar konfederacii a hned mi bolo jasne, ze toto bude riadny zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nejen hlupák, ale ještě ubrečený hlupák. No a když se zamyslím nad tím, že to tady odsuzuješ a že odsuzuješ fandy Barcelony, ikdyž ti v týmu běhá Cristiano a další, tak jsi nejen hlupák a nejen ubrečený hlupák, ale i pokrytecký ubrečený hlupák.

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Co ti na to povedat, asi len ze pravda boli a v tvojom pripade ma to nesmierne tesi Nebyt Neymarovey piruety, tak tu penaltu nepiskne.

Inak a dodal som aj "prestat s tym uplne neprestane asi nikdy vid CR".

Reagovat
asskicker

Tak preco tu od teba chybaju komenty na vlastnych hracov ako Di Maria, Cronaldo ci Pepe, ty tu tvoju teoriu uzasne doplnaju, na vlastnych sa vsak chyby vidia tazsie co

Reagovat
asskicker

ale tak mentor lavor ich v tom zdatne podporuje, tak maju pocit, ze s tym nazorom nie su sami

simuluje sa len v Barcelone, CR to obmedzil a skace uz len 3x za zapas, takze je to fajn, hlavne ze uz ma v lige viac penalt ako taky Messi

Reagovat
stas87

ta simulacia v zapase santos-gremio je vrcholny kusok a byt na mieste gameza tak neviem ci by som sa udrzal a neprastil ho

Reagovat
Kily

akorát nesedí ten název videa, všechny jeho simulace by vydaly na celovečerní film a ještě by zůstalo dost materiálu na bonusy na DVD

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano opustil trening po par minutach...dufam, ze Kenneth bude spokojny a zrazu to klasicky obrati nato, ze nemal hrat vobec

Reagovat
Magic player

Ted jsem to tady chtel napsat, bylo jasne, ze do zapasu nenastoupil jen tak, on neni ten typ co by setril sily.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych, aby hrál na křídle místo Cristiana Bale, na druhé straně Di María a místo Di Maríi v té středové trojce Isco, ale podle mě to Carlo bohužel poskládá: Di María, Xabi, Modrić a vepředu Isco, Benzema, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco na kridle achh to radsej nech tam ide Di maria

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale Isco tam hrál už posledně na Anoetě, takže si myslím, že ho tam Carlo nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhej strane na Anoete to skor bol boj . cize takzo posudzovat podla 1 zapasu

Reagovat
Billy McClane

Len nech si oddychne. Do finale Copy ho snad nebudeme potrebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu vyhrame aj bez neho, ale predsa len chcem prenho aj to Pichichi. Zasluzi si ho.

Reagovat
LAM

No jen aby s tim nelaboroval až do konce sezony.Loni měl Messi něco podobnýho.Říkalo se že bude za dva tejdny na 100% a on pořádně nehrál až do konce.

Ronaldo měl ty problémy delší dobu ale musel pořád hrát a hrát a teď to asi už nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nerealne...

Reagovat
smazaný uživatel

A tímhle vracením-nevracením si ještě víc škodí. Messi s tím laboroval skoro celý rok 2013 a to jen proto že se vždycky vrátil nedoléčenej. Proti PSG jsem to chápal, ale dál už ne. Hlavně mě strašně sralo, že se to neuzdravilo ani přes letní pauzu. Už sice vypadá, že je zdravý, ale i tak trnu, kdykoliv dostane ránu do kolena nebo stehna.

Cristiano to nejspíš bude mít stejný - nechce, aby mu ujel v gólech vlak, tak to bude zkoušet a třeba to ještě nebude úplně ono.

Oba mají tu velkou nevýhodu, že se soupeřovi obránci téměř celý mač soustředí hlavně na ně. Dostanou spoustu ran (Messi zvlášť). Je docela zázrak, že jsou zranění tak málo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi navic misto odpocinku a pripravy na novou sezonu nekolikrat obletel svet kvuli svym charitativnim zapasum a osobnimu marketingu. To me na tom stvalo nejvic, nebyl kvalitne pripraveny a doleceny a dost mozna i kvuli tomu se opet zranil.

Reagovat
Ángel di María 22

Skvěle Athletic zatim

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Pičiči pro Messiho a titul pro Barcu.

Reagovat
valloire

S tím trendem penalt co je teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

nech žilky praskajú

Reagovat
Ed_Hazard

nechápem čomu sa čudujete, ja by som to chápal byť vo vašej situácii máte pomerne slabé výkony, robí vám problém aj posledný tým tabuľky ale body získavate aj tak

Reagovat
Infi

Reagovat
asskicker

Tak sa ucili od Madridu, nie nadarmo ste v penaltach najlepsi

Reagovat
valloire

Jsi se nějak rozkecal po večerníčku hele...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele