32. kolo
06.04.2014 12:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Malaga přestřílela Granadu a míří za záchranou

Malaga poprvé po dvou měsících dokázala zvítězit na domácí půdě, kde s přehledem porazila Granadu 4:1. Už v první půli se dvakrát prosadil Camacho, po změně stran pak dodali výsledku punc debaklu Ambrabat s Juanmim. Za hosty v závěru jen snižoval El-Arabi, jenž na konci první půle ještě za hratelnějšího stavu neproměnil pokutový kop.

Domácí hned v úvodu zápasu navázali tam, kde v minulém kole proti Realu Betis skončili. Zatímco v předchozím andaluském derby se Malaga dvakrát prosadila až v závěru, tentokrát vystřelila ze startovních bloků jako z partesu. Po čtvrthodině hry Samú zleva přesně odcentroval a Camacho hlavou trefil pravý růžek branky - 1:0.

Devět minut před koncem první půle se domácím povedlo vedení ještě zdvojnásobit. Znovu byla hlavním aktérem celé akce Camachova hlava, jíž umístil Pérezův rohový kop rázně do sítě. Ve třiačtyřicáté minutě dostala Granada jedinečnou možnost dostat se zpátky do zápasu, když Samú srazil v pokutovém území Brahimiho a kopala se penalta, ovšem Youssef El-Arabi s nabídnutou příležitostí nenaložil dobře a nechal pouze vyniknout brankáře Caballera.

Krátce po změně stran se pokutového kopu ve svůj prospěch dočkala i Malaga. Jeison Murillo totiž v šestnáctce fauloval muže zápasu Camacha a Nordin Amrabat předvedl sebevědomým zakončením El-Arabimu, jak si s touto situací poradit na jedničku. Ještě hůře bylo pro Granadu ve čtyřiasedmdesáté minutě, kdy Juanmi zblízka dorazil za brankovou čáru Gámezův střílený centr. Alespoň kosmetickou úpravu skóre ve prospěch hostů pak dvanáct minut před koncem provedl El-Arabi, jenž se z hranice pokutového území prudkou ranou přece jen dostal na střeleckou listinu.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 terno

Reagovat
Robík

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele