32. kolo
06.04.2014 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Valencia CF 0:0

Valladolid udržel Valencii na uzdě a díky bezbrankové remíze se posunul mimo sestupové příčky. Hlavní zásluhu na čistém kontu měl bezesporu brankář Jaime, jenž dokázal vzdorovat početným šancím hostů v čele s čilým Pacem Alcácerem.

Zatímco Almería v pátek prohrála s Osasunou, tak Valladolid po získaném bodu přeskočil svého konkurenta a dostal se na bodovou úroveň s Getafe. Díky lepším vzájemným zápasům s madridským klubem navíc je konečně na prvním nesestupovém sedmnáctém místě.

Právě Almérii porazili domácí na stadionu Josého Zorilly naposledy, přičemž hosté zase měli co napravovat po příšerném výkonu ve čtvrtfinále Evropské ligy na půdě Basileje, kde utrpěli debakl 3:0. Přestože svěřenci Juana Antonia Pizziho převedli podstatně lepší podívanou oproti té ve Švýcarsku, nedokázali ji přetavit v góly.

První příležitost padla k nohám Alcácera po devíti minutách hry, kdy po zpětné přihrávce Vargase ztroskotal na hbitém Jaimem. Na druhé straně mohl využít špatného odkopu teprve devatenáctiletého stopera Veza Dani Larsson, jenže kvůli teči nakonec jeho rána skončila těsně vedle branky. Ještě před přestávkou se znovu zaskvěl veterán Jaime, když konečky prstů vytáhl mimo tyče ránu Vargase.

Po změně stran se domácí brankář znovu brzy převedl proti Alcácerovi, jemuž dobře tělem vykryl prostor k zakončení, a poté si poradil i s prudkou ranou Fedeho Cartabii. Jaimeho protějšek Vicente Guaita zase musel zasahovat při hlavičce Javiho Guerry po jednom z mála útoků Valladolidu. Více šancí již v zápase k vidění nebylo, a tak si Jaime připisuje již druhý čistý štít v řadě. Juan Ignácio Martino si tak může mnout ruce, že mu protočení brankářů, kdy posadil jedničku Mariňa, vychází nadmíru skvěle.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrat vonku bez stoperov (nic proti Mathieu), tomu sa povie fanusik.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Robík

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele