32. kolo
05.04.2014 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Celta Vigo 3:0

Rayo Vallecano rozdrtilo Celtu Vigo v klíčovém záchranářském boji a po výhře 3:0 se mu hned může v dolní polovině tabulky dýchat lépe. Z tří bodů od sestupu je rázem šest a madridský celek se dokonce díky lepšímu skóre vecpal i před svého sobotního soupeře.

V šestadvacáté minutě otevřel skóre Rubén Rochina, krátce po změně stran přidal druhou branku Alberto Bueno a definitivní pojistku přidal tentýž hráč na přelomu šedesáté minuty. Nic na výhře domácích nezměnilo ani následné vyloučení Razvana Rata, náskok již byl příliš velký, aby s ním Celta ještě něco zmohla.

Hosté přitom začali slibně a Charles Días přinutil brankáře Rubéna k brzkému zákroku. Gólman Vallecana musel být pozorný i v osmnácté minutě, kdy jej prověřil Michael Krohn-Dehli. Rayo se v úvodu hry jen rozkoukávalo, o to víc však zabralo v druhé půlce prvního poločasu. Po odehraných pětadvaceti minutách totiž Falqué přesně centrem našel Rochinu, jenž volejem zblízka poslal domácí do vedení.

Čtyři minuty po změně stran bylo vedení Raya již dvoubrankové. Alberto Bueno využil dalšího dobrého centru Falquého a v době, kdy na časomíře odbíjela hodina hry, se ofenzivní tahoun Vallecana prosadil podruhé, tentokrát po centru Trashorrase. Čtyři minuty nato sice narušil rozjeté domácí Rat, který si za ošklivý zákrok na Díase vysloužil červenou kartu, ovšem Celta ani své nastalé převahy nedokázala využít. Byť některé šance hostů byly nanejvýš slibné, vše skončilo buď vedle nebo v náruči brankáře Rubéna.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele