Primera División - souhrn 10. kola

31.10.2014, 22:38, aktualizováno 03.11.2014, 22:37
Komentáře a souhrny
Valencia veze tři body z Villarrealu a posouvá se na úroveň Atlética, které porazilo Córdobu. Do čela tabulky se po vítězství nad Granadou dostal Real Madrid. Barcelona nečekaně podlehla Celtě a je až čtvrtá. Tři body mají také Getafe, Málaga, Athletic Club, Levante, Elche a také Eibar...

Rayo Vallecano - SD Eibar 2:3

03.11.2014 20:45

Góly: 67. Léo Baptistão, 68. Léo Baptistão - 37. Mikel Arruabarrena (pen.), 49. Federico Piovaccari, 86. Mikel Arruabarrena

Nováček z Eibaru opět ukázal papírovým předpokladům tůdle a v hektické přestřelce přehrál Rayo Vallecano na jeho vlastní půdě 3:2. Přestože madridský celek dokázal zareagovat na průběžnou ztrátu 0:2 po brankách Arruabarreny s Piovaccarim, druhý gól kapitána Arruabarreny v samotném závěru přelil definitivně všechny body na stranu baskického celku.

Eibar se tak po kompletně odehraném desátém kole posouvá na skvělou devátou příčku, zatímco Rayo půjde do příštího kola na stadion Realu Madrid z pozice dvanácté, jen tři body nad zónou sestupu. Domácí kouč Paco Jémez přitom před zápasem varoval, že hráči Eibaru nejsou žádná ořezávátka, přestože do tohoto kola dokázali zvítězit pouze ve dvou případech. Tentokrát však hosté zpočátku dělali všechno proto, aby tuto chudou sbírku navýšili a byli to právě oni, kdo se sedm minut před koncem první půle ujal vedení.

První gól utkání ovšem spadl po poměrně sporném incidentu. Eneko Bóveda se totiž při rohovém kopu do šestnáctky Raya v souboji s levým bekem Nachem až příliš ochotně poroučel k zemi a rozhodčí Ignácio Iglesias Villanueva poněkud překvapivě ukázal na značku pokutového kopu. Mikel Arruabarrena z něj následně pohodlně překonal brankáře Toňa a Eibar šel do vedení.

Krátce po změně stran bylo pro zaskočené Vallecano ještě hůř. Saúl Berjón totiž jedinou dlouhou přihrávkou precizně rozebral domácí obranu a vybídl k zakončení Piovaccariho, jenž se nemýlil. Přesto ještě ani zdaleka nebylo zápasovým zvratům konec. V sedmašedesáté minutě se po Licově prudkém centru před branku prosadil hlavou Leo Baptistao a hned minutu nato tentýž hráč dokonce vyrovnával na 2:2 jen pár okamžiků poté, co hosté ztratili míč po rozehrávce ze středového kruhu.

Když už si ale Rayo myslelo, že je mu štěstěna nakloněna a hnalo se za vítězným obratem, přišel blesk z čistého nebe v podobě rychlého protiútoku. Abraham s Garcíou umně zakombinovali a první jmenovaný pak přízemním centrem našel v šestnáctce nehlídaného Arruabarrenu, jenž bez váhání z prvního doteku uklidil míč za bezmocného Toňa. Na tuto branku pouhé čtyři minuty před koncem již domácí zareagovat nedokázali, a tak si Eibar odváží tři body za výhru 3:2.

Více informací k zápasu

Elche CF - Espanyol Barcelona 2:1

02.11.2014 21:00

Góly: 19. Jonathas, 52. Jonathas - 86. Cristhian Stuani (pen.)

Elche po hrdinském výkonu zvládlo i v devíti hráčích ukořistit své první vítězství po sedmi kolech, když na domácí půdě porazilo Espanyol 2:1. O oba góly se postaral Jonathas a pomohl tak svému klubu odlepit se ze dna tabulky.

Přestože Espanyol v závěru využil dvojité početní výhody, když červené karty postupně uviděl jak Rodrigues, tak Cisma, na víc než Stuaniho zdramatizování se však nezmohl. Svěřenci Frana Escriby se tak po dlouhé době znovu vymanili ze zóny sestupu a po pěti prohrách z předchozích šesti zápasů mají znovu důvod k radosti.

Lepší vstup do zápasu měli domácí a brankář Casilla se brzy dostal do hry, neboť musel likvidovat nebezpečnou ránu Jonathase. Na druhé straně se zase Manu Herrera, jenž navzdory zdravotním potížím udržel post brankářské jedničky, zasáhl při pokusech Stuaniho a Sergia Garcíi. Udržení čistého konta se záhy ukázalo klíčové, když Jonathas v devatenácté minutě prudkou hlavičkou po Herrerově centru poslal Elche do vedení.

Espanyol se poté pustil do útočení, jenže Herrera i v dalších dvou Stuaniho šancích obstál a v poločase tak platilo skóre 1:0. Krátce po změně stran málem domácí navýšili své vedení, když Rodriguesův přímý kop skončil na brankové konstrukci. Přesto Elche na druhý gól příliš dlouho čekat nemuselo. Hned v dvaapadesáté minutě totiž Jonathan naběhl na Rodríguezův pas a překonal Casillu podruhé. Pětadvacetiletý Brazilec následně mohl dokonat hattrick, jenže tentokrát Casilla při jeho ráně zpoza šestnáctky fantasticky zakročil a udržel svůj tým ještě ve hře.

První rána pro sebevědomí domácích přišla čtvrthodinu před koncem, kdy Rodrigues uviděl druhou žlutou kartu za faul na Caňase. A hned devět minut nato bylo ještě hůř, neboť Cisma ve vlastním pokutovém území podle rozhodčího zahrál nedovoleně rukou a vysloužil si kromě pokutového kopu rovněž druhou žlutou kartu a předčasný odchod do kabin. Stuani se tak přece jen dočkal chvíle, kdy na Herreru vyzrál, když bezpečně penaltu proměnil ranou do horního rohu branky. Na víc se však Katalánci nezmohli a bylo to naopak Elche, které málem přidalo třetí gól. Mosquera však trefil znovu jen tyč, a tak zápas skončil 2:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - UD Almería 2:1

02.11.2014 19:00

Góly: 26. David Barral, 75. Víctor Casadesús - 70. Jonathan Zongo

Levante protrhlo střeleckou smůlu a na svém stadionu porazilo Almeríi 2:1. Své první vystoupení před vlastními fanoušky tak kouč Alcaraz zvládl a Valencijští díky tomu po dlouhé době minimálně na pár hodin opouštějí sestupové pásmo. Almería je po třetí porážce v řadě čtrnáctá. Rozhodující branku zaznamenal v 76. minutě Victor Casadesús.

Lucas Alcaraz musel udělat v kabině Levante pořádný vichr. Doposud matní fotbalisté totiž od začátku utkání působili daleko agresivněji a hladověji než dříve. Kombinace sice tradičně vázla, ale domácí byli lepším mužstvem. Levante tak šlo vcelku zaslouženě do vedení ve 26. minutě, když Diop ve středu hřiště získal míč a obratem jej do běhu naservíroval Davidu Barralovi. Zkušený forvard oklamal obránce Dos Santose a ve skluzu propálil brankáře Rubéna - 1:0!

Almería však také měla o co hrát. Její časté výlety do vápna Levante však postrádaly přesnost a Mariňo si nemusel připsat jediný opravdu důležitý zákrok. Levante stav vyhovoval, takže se šlo do kabin za stavu 1:0.

Po změně stran pokračovala matná přetlačovaná mezi šestnáctkami. Hráči Levante se postupně nechali ukolébat přívětivým stavem, což se jim mohlo stát osudným už v 66. minutě. Snad první opravdu nebezpečný útok hostů zakončoval Navarro, gólman Mariňo však míč vyrazil a ke střele se dostal střídající Silva. Ani ten však míč do sítě nedopravil. Do rány se totiž obětavě vrhl jeden z obránců.

Nakonec se však hosté vyrovnání přece jen dočkali. V 71. minutě rohový kop prodloužil hlavou na vzdálenější tyč Hemed. Balón se dostal až Jonathanu Zongovi a jednadvacetiletý útočník z Burkiny Faso vsítil svůj první gól v letošním ročníku - 1:1!

Pro domácí byla obdržená branka překvapivým budíčkem, na který měli naštěstí pro Alcaraze dostatek času reagovat. A skutečně netrvalo dlouho a Levante si vzalo vedení zpět. Ovšem nutno dodat, že domácí měli velké štěstí. V 76. minutě zahrával nebezpečný přímý kop Gavilán, jenž napálil břevno. Míč se nečekaně odrazil až k volnému Victoru Casadesúsovi, který z první trefil prázdnou branku - 2:1! Pojistit valencijské vítězství mohl v 82. minutě Barral, v těžké pozici však mířil vedle.

Závěr zápasu tak ještě přinesl drama. Almería svého soupeře zatlačila a v nastavení si dokonce vynutila i jednu velkou gólovou příležitost. Při rychlém brejku se na pravé straně ocitl s míčem zcela sám Silva, jenž ale šanci na vyrovnání odmítl, a místo toho napálil pouze boční síť. Levante po čtyřech zápasech bez vítězství slaví tři body, Almería si musí na bodový zisk ještě počkat.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 1:3

02.11.2014 17:00

Góly: 88. Manuel Trigueros - 6. Manuel Trigueros (vl.), 64. Shkodran Mustafi, 73. Shkodran Mustafi

Valencia si poradila s domácím Villarrealem, kterému navíc vstřelila tři branky. Respektive dvě, protože tu úvodní si hráči Villarrealu vstřelili sami. Villarreal dnes neměl v koncovce potřebné štěstí a klid a nakonec jediný gól Triguerose v samém závěru zápasu na tom nemohl již nic změnit. Hrdinou Valencie se stal dvougólový stoper Mustafi.

Villarreal si na své konto připsal sérii čtyř zápasů bez porážky, navíc se prezentoval velmi dobrým herním pojetím. Problémem "Ponorky" byl fakt, že musí rozkládat své síly do několika soutěží. Dnes si ale chtěla nechat všechny tři body doma a do utkání vyslala Giovaniho, Ucheho nebo Bruna Soriana. Valencia nasadila Rodriga, Paca Alcacera a Piattiho, zatímco Negredo se dostal do zápasu až jako střídající hráč.

Čeryšev si již po uplynutí jedné minuty dal za cíl doběhnout s míčem co nejdále a také tak učinil. Ve vápně našel volnějšího spoluhráče Triguerose, který ale nestačil vypálit přesně. O podobnou akci na druhé straně se pokusili Netopýři a opět byl zakončujícím hráčem Trigueros. Problémem bylo, že centr ze strany usměrnil do vlastní brány a Valencia vedla o jednu branku!

Později se snesl další dobrý pas Denise Čeryševa z levé strany, míč mířil na Ucheho, jenže toho dobře ustrážila obranná linie. Hodně aktivním hráčem se stal Denis Čeryšev, který skvěle vystřelil zpoza vápna, Diego Alves skvělým zákrokem vyrazil, ani poté se Čeryšev ve vápně neprosadil. Mladý hráč motal hlavy obráncům Valencie a velmi často se díky rychlým nohám a ještě rychlejšímu uvažování dostával do blízkosti Alvesovy brány.

Manu Trigueras chtěl odčinit svou chybu a vlastní gól. Triguerasovi se povedl centrovaný míč do vápna, kam si naskakoval Paulista, ale jeho hlavička nemířila mezi tři tyče. První poločas se hrál ve vysokém tempu, ale přinesl velmi málo brankových příležitostí. Do druhého poločasu vešla lépe domácí ekipa. Bruno Soriano si připsal skvělý gól z přímého volného kopu v Evropské lize a zkoušel to přímo na branku i v dnešním utkání. Brankář Diego Alves ale vytáhl skvělý zákrok, kdy míč vytěsnil nad branku.

Až po chvíli se Valecnii podařilo proměnit snahu v branky. Po přesném centru Piattiho z pravé strany hlavičkoval ve vápně mladý obránce Shkodran Mustafi, který přišel k Los Che teprve před sezonou z italské Sampdorie Janov. Jeho přesná hlavička dnes stačila k tomu, aby brankář Sergio Asenjo lovil míč ze sítě - 2:0.

Figueras zkusil rozehrát nacvičeným signálem, přízemní pas na hranici pokutového území ale nezastihl spoluhráče v ideálním rozpoložení. Vypadali, jako by je jeho úmysly přinejmenším zaskočily. Na tuto variantu nebyli připraveni a akce skončila neúspěchem. Následně se Valencia dostala pod tlak a Villarreal zahrával jeden rohový kop za druhým.

Reakce Villarrealu na sebe nenechala dlouho čekat, protože na hřiště se dostal mladík Luciano Vietto, jenž vystřídal Giovaniho dos Santose. Dvacet minut před koncem utkání se zdálo o bodech definitivně rozhodnuto, protože německý obránce Mustafi prožil skvělý večer. Kromě poctivého bránění přidal ještě druhou branku, když si počkal ve vápně na centr ze strany a volejem jej umístil do sítě!

Na posledních deset minut se na hřiště dostal také Alvaro Negredo, aby vystřídal unaveného Paca Alcacera. Přesto se Villarreal dočkal branky, když Moreno ustál souboj s bránícím Gayou, přihrál na střed vápna volnějšímu Triguerosovi. Ten si poradil, situaci nekomplikoval a prostřelil brankáře Alvese. Ani jeho branka ale Villarreal nespasila, protože na stadionu El Madrigal nezůstal ani jeden bod.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 1:0

02.11.2014 12:00

Góly: 13. Aritz Aduriz

Že by krize Athleticu byla definitivně u konce? Poslední dvě kola tomu nasvědčují, naposledy v poledním šlágru nedělního programu španělské ligy totiž baskický klub přehrál rozjetou Sevillu 1:0 a zabránil tak svému soupeři vyšplhat se na čelo ligové tabulky. O jedinou branku zápasu se postaral Aritz Aduriz.

Zdaleka nejlepší střelec Athleticu se prosadil posedmé v sezoně hned v třinácté minutě krásnou ranou z voleje, ovšem po půlhodině hry musel předčasně opustit trávník kvůli svalovým potížím. Jeho tým však nabyté vedení dokázal udržet a posunul se tak konečně na větší vzdálenost od sestupových vod. Sevilla naopak utrpěla druhou letošní porážku a zůstává za Realem, Atléticem a o skóre i za Barcelonou, přičemž Andalusany může předskočit i Valencie v případě výhry nad Villarrealem...

Pozitivem pro hosty byl předčasný návrat Vítola, jenž se zotavil ze svalového zranění a nahradil v základní sestavě Gerarda Deulofeua. Athletic rovněž učinil jednu změnu oproti výhře nad Almérií z minulého kola, když Iraola zastoupil Beňata ve středu hřiště. V samotném úvodu málem nečekaně poslal Sevillu do vedení Aleix Vidal, ovšem svou ránu bez přípravy po Trémoulinasově centru namířil nakonec těsně vedle vzdálené tyče.

Odpověď Athleticu na sebe nenechala dlouho čekat. Markel Susaeta se uvolnil na pravé straně hřiště a poslal vzdušnou přihrávku směrem k Adurizovi. Domácí útočník se s ničím nerozpakoval a z voleje krásnou ranou pod břevno nedal Betovi žádnou šanci zasáhnout. Ve zbytku poločasu se ještě aktivní Susaeta dostal k několika vlastním střeleckým pokusům, ale buď se netrefil mezi tři tyče, nebo na Beta nevyzrál.

Sevilla poněkud překvapivě nenaplňovala roli týmu v psychické pohodě a ani ve svém typicky silném středu hřiště nedokázala nad Athleticem dominovat. Za celý zápas se hosté dostali pouze ke čtyřem střelám, přičemž jen jediná z nich mířila do brány. Nejlepší šance nakonec připadla mladičkému Denisi Suárezovi, jenž se kvalitně uvolnil hned přes několik obránců, ale nedokázal pak svou střelu zkrotit. Athletic tak může slavit, začíná svými výkony opět připomínat ten klub, který loni skončil v ligové tabulce čtvrtý.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Málaga CF 0:1

01.11.2014 22:00

Góly: 72. Juanmi

Real Sociedad znova selhal. Tentokrát nechal všechny body Malaze, která díky brance Juanmiho v 72. minutě slaví čtvrté vítězství v řadě. Arrasateho setrvání ve funkci hlavního kouče baskického celku dostalo další výraznou trhlinu a mužstvo již musí regulérně bojovat o záchranu v nejvyšší soutěži.

Utkání příliš krásy nepobralo. V úvodu měli míč více na kopačkách domácí, jenže Malaga vysoko napadala a znemožňovala tím souvislý tlak Realu. V 17. minutě se pokusil nezáživnou přetlačovanou ukončit lehce přifilmovaným pádem v pokutovém území domácích Juanmi, zákrok Martíneze byl ale sudím posouzen jako čistý.

Největší šanci první půle si ve 33. minutě vypracovali Baskové. To když si na rohový kop naskočil Zurutuza, svou hlavičkou ale pouze orazítkoval břevno! Po zbytek poločasu už se dění na hřišti odehrávalo spíše ve znamení tvrdých osobních soubojů, které rezultovaly ve čtyři žluté karty během deseti minut.

Po změně stran se do vedení mohli dostat hosté, když Castillejo po pasu Amrabata oklamal domácího gólmana, ale svými kličkami se nakonec dostal až mimo herní plochu. Poměrně kontroverzní verdikt rozhodčího Santiaga Jaimeho přišel v 55. minutě. Hostující kapitán Weligton si vybil zlost na Carlosi Velovi, jehož srazil k zemi loktem. Z tento zákrok měla přijít červená karta, ale sudí se rozhodl pro udělení pouze žlutého trestu. Pokud by Malaga dohrávala o deseti, mohlo nakonec utkání dopadnout zcela jinak.

Na kdyby se však nehraje. Zápas tudíž pokračoval dle zajetých pravidel a nakonec to byli hosté, kdo se dostal dvacet minut před koncem do vedení. Při bleskovém protiútoku Amrabat zatáhl míč po pravé straně a vyslal naprosto přesný centr mezi brankáře a obranu. Na svém místě se pak vynořil mladý Juanmi, jenž bez problémů zasunul míč do branky - 0:1!

Závěr utkání se frustrovaným hráčům San Sebastianu vůbec nepovedl. Nevytvořili si jedinou velkou šanci a naopak Malaga mohla svůj náskok ještě zvýšit. V první minutě nastavení si Amrabat zopakoval svůj průnik i následný pas. K míči se dostal Darder, ale dvacetiletý středopolař pouze napálil břevno! Malaga si tedy pohlídala kýžený náskok, Real Sociedad stále hledá ztracenou formu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Celta Vigo 0:1

01.11.2014 20:00

Góly: 55. Joaquín Larrivey

Celta Vigo šokovala celý Camp Nou, když si dnes večer odvezla z Barcelony vítězství 1:0. Debut Luise Suáreze před vlastními diváky se tak nepovedl a po zápase plném zmařených šancí musel Luis Enrique pogratulovat svému bývalému týmu. Celta obhájila šesté místo v tabulce, naopak Barcelona padá až na čtvrtou příčku. Jediným střelcem zápasu se stal Joaquín Larrivey.

Psychologická stopa po nevydařeném El Clásicu musela být na straně Katalánců hodně hluboká, přitom začátek utkání rozhodně nenaznačoval překvapivý vývoj. Barcelona držela míč, svého soupeře tlačila hluboko na jeho polovinu a už v 11. minutě mohli jít domácí do vedení. Po přihrávce Rafinhy pálil z otočky Neymar, jeho projektil však skončil pouze ne břevně!

Celta s velkým štěstím přežila úvodní nápor favorizovaného celku a v dalších minutách si svého soka držela na distanc. Zápas se vyrovnal, nebezpečnější však stále byli Blaugranas. Ve 30. minutě Neymar nabil ve vápně Messimu a jen vynikající zákrok brankáře Celty Álvreze udržel Vigo nad vodou. O dvě minuty později pak hostujícího gólmana musel na brankové čáře zastoupit Sergi Gómez, jenž tutovku Messiho odvrátil mimo i s pomocí brankové konstrukce.

Před koncem poločasu se ještě dobrou ranou prezentoval Suárez, uruguayský forvard však jen provětral Álvarezovy rukavice. Za normálních okolností by šli Barcelonští do kabin s několikabrankovým náskokem, jak se však měli zanedlouho domácí fotbalisté přesvědčit, dnešek jednoduše nebyl normálním dnem.

Krátce po změně stran ještě spálil obrovskou příležitost Neymar, jenž z osmi metrů přestřelil téměř zcela odkrytou branku a poté nečekaně udeřila Celta. Z tohoto direktu se již Blaugranas nevzpamatovali. Psala se 55. minuta, když Alves chyboval před vlastním pokutovým územím. Toho využil Nolito, jenž patičkou oslovil Joaquína Larriveye a ten placírkou poslal míč nechytatelně k tyči - 0:1!

Po vstřelené brance se Celta pochopitelně ještě více začala soustředit na obrannou činnost a domácí měli velký problém vůbec ohrozit Álvarezovu branku. V 66. minutě proto sáhl Enrique k dvojímu střídání. Svěží vítr do hry Katalánců měli vnést Xavi s Pedrem a krátce nato domácí skutečně zahrozili. V 70. minutě se na pravé straně dobře uvolnil Pedro a posadil centr přesně na hlavu Suáreze. Ten ale další stoprocentní příležitost zahodil a poslal míč přímo do náruče brankáře Viga.

Na konci ojedinělého protiútoku hostí se poté v 78. minutě ocitl Nolito, jehož nadějný pokus vytěsnil mimo tři tyče skvělý Bravo. O dvě minutky později dostali domácí příležitost ke skórování z volného přímého kopu. Lionel Messi udělal vše, co mohl, jeho nadýchaný pokus však jen potřetí rozezvonil brankovou konstrukci. Na druhé straně předvedl ve vápně Barcy parádičku vídanou spíše v plážovém fotbale Charles. Proti dvěma barcelonským bekům se však neprosadil.

A když nevyšla v 84. minutě ani prudká rána Suáreze, při které Álvarez mimochodem vytáhl další bravurní zákrok, dospělo utkání až k nečekané domácí porážce. Barcelona nebyla horším týmem, dnes však byla pro domácí branka Celty zakletá.

Hosté tudíž jedou domů se třemi body v kapse díky jediné opravdu povedené akci. Barcelonu stojí zaváhání první příčku. Naopak Celta se letos řadí do jánošíkovské role. Po remíze s Atléticem nyní o všechny body okradla i Barcelonu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Córdoba CF 4:2

01.11.2014 18:00

Góly: 43. Luso (vl.), 58. Antoine Griezmann, 62. Mario Mandžukić, 80. Raúl García - 54. Nabil Ghilas, 87. Nabil Ghilas

Atlético v sobotu v podvečer přestřílelo vzdorující Córdobu o dvě branky. Nováček La Ligy se ale rozhodně prezentoval dobrým výkonem a favoritovi utkání vstřelil dvě branky. Ani dva zásahy Nabila Ghilase však nestačily, protože za domácí skórovali Antoine Griezmann, Mario Mandžukić a Raul García.

Ve formě hrající Atlético sázelo v základní sestavě na hráče jako Arda Turan, Koke nebo Mario Mandžukić. Svou šanci dostal také francouzský talent Antoine Griezmann, kterému se v poslední době nedaří navázat na výkony z Realu Sociedad San Sebastian. Hostující brankář Juan Carlos musel od začátku řešit několik nepříjemností a zejména centrované míče létaly do jeho pokutového území s velkou pravidelností. Ani centr od Kokeho a následně Ardy Turana ale nenašel adresáta.

Ve velmi dobré pozici byl Mandžukič, jenže tomu v pokutovém území scházel metr k tomu, aby využil přihrávku. Mario Mandžukić si chtěl spravit náladu o minutu později, když se opět dostal do zajímavé šance, jenže byl zablokován Lusem. Přízemní střelou se prezentoval Griezmann a Carlos s ní měl velké potíže. Dokázal jí vyrazit jen tak tak ke straně. Do zajímavé střelecké pozice se dostal Siqueira, kterému se povedlo potáhnout míč po straně a předložit jej nabíhajícímu Gabimu, ale jeho rána už Carlose nemohla překvapit.

Junafran se vydal na útočný výlet až k rohovému praporku, kde dokázal odcentrovat, nicméně ze spoluhráčů se k hlavičce nikdo nedostal. V závěru prvního poločasu se Atlético dostalo do zaslouženého vedení. Po rohovém kopu se míč dostal na kopačku Griezmanna. Jeho ránu by Carlos pravděpodobně pokryl, jenže nešťastník Luso si míč vstřelil do vlastní brány!

Z pohledu celkového skóre utkání se zdá až nepravděpodobné, že v poločasové přestávce odcházely oba týmy do šaten jen s rozdílem jedné branky. V tomto ohledu byl druhý poločas mnohem bohatší. Po faulu poblíž vápna se Atlético dostalo k zahrávání volného přímého kopu. Ten si vzal na starost kapitán Gabi jehož pas obrana Córdoby dokázal odvrátit z nebezpečí. Nečekaně ale udeřili hosté, když se centr od Cartabii dostal až k nabíhajícímu Ghilasovi a ten skóroval!

Vedení si ale Atlético vzalo zpátky. Z velkého úhlu dokázal Juanfran odcentrovat na přední tyč, kde se tou dobou nacházel Antoine Griezmann. Ten se natlačil přes obránce a míč usměrni k bližší tyči. Carlos si na balón sice sáhl, ale z brankového prostoru jej vytěsnit nedokázal.

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Carlos způsobil obrovskou hrubku, když vyběhl ze své branky s cílem vyboxovat balón. Ten ale netrefil a míč se dostal na hlavu Maria Mandžukiće, který se v podobných situacích zpravidla nemýlí - 3:1.

Hlavní zbraní Atlética se dnes večer staly centrované míče, se kterými si obrana Córdoby v čele s brankářem nedokázala poradit. O další gólový centr se postaral Koke, jenž našel na středu vápna Garcíu, který míč ještě posunul a to tak dobře, že se brankář Juan Carlos natahoval marně. Córdoba sice ještě kosmeticky upravila na konečných 4:2 z pohledu domácích, když se pár minut před koncem trefil opět Nabil Ghilas, ale ani jeho branka nemohla rozjeté Atlético zastavit. Domácí Colchoneros si k radosti trenéra Diega Simeoneho připsali tři body, zatímco poražený tým klesl na příčky v sestupové zóně. Dnes sice Córdoba bojovala, ale ani to jí nestačila na bodový příděl.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Madrid 0:4

01.11.2014 16:00

Góly: 2. Cristiano Ronaldo, 31. James Rodríguez, 54. Karim Benzema, 87. James Rodríguez

Ze zápasu Granady s Realem Madrid uběhlo sotva sto vteřin a Cristiano Ronaldo se už radoval ze své jubilejní dvacáté trefy v letošní sezoně. Když pak půlhodinu nato přidal druhý zásah fantastickým způsobem James Rodríguez a spolu s Benzemou pak po změně stran přidali další dvě branky, vyhrál Real drtivě 4:0.

Po dominantním přehrání Barcelony minulý týden i odbočce v podobě ligového poháru si tak Real nadále udržuje perfektní formu. Výhra nad Granadou byla již jedenáctým vítězstvím Bílého baletu v řadě napříč všemi soutěžemi. Anglický Liverpool se tak v úterý při návštěvě stadionu Santiaga Bérnabeua má na co těšit...

Přestože granadský kouč Joaquín Caparrós den před zápasem veřejně doufal, že "nás Madrid nepřeválcuje," hned dvě minuty po začátku hry právě tomu vše začalo nasvědčovat. Dani Carvajal vybojoval na pravé straně míč v souboji s Murillem, poslal do šestnáctky pas na Benzemu a ten připravil perfektní palebnou pozici pro Cristiana Ronalda. Portugalská superstar bez potíží přízemní ranou poslala hosty do vedení a mohla se radovat již ze svého dvacátého gólu v letošní sezoně - za pouhý tucet utkání!

Real po brzkém průlomu skóre trochu polevil, ovšem ne nadlouho. James Rodríguez se dvakrát pokoušel překonat brankáře Roberta a Carvajal po perfektním přistrčení Ronalda pálil prudce, ovšem také příliš vysoko. Tak jako tak druhý gól hostí visel ve vzduchu, a když přišel, stál opravdu zato. Na začátku celé akce byl opět aktivní Carvajal, jenž autem našel Benzemu v rohu pokutového území, odkud francouzský útočník přizvedl míč k dychtivému Rodríguezovi. Kolumbijský reprezentant se s ničím nerozpakoval a perfektním volejem levačkou poslal míč do horního růžku .

Deset minut po změně stran se pak po dvou asistencích dočkal střeleckého zápisu i Karim Benzema, když využil povedené Ronaldovy patičky a posunul míč na zadní tyč. Granada na tuto dominanci favorita nebyla schopná reagovat, snad jen útočník Rubén Rochina mohl z jedné ze svých dvou šancí alespoň korigovat výsledek. Brankových příležitostí však bylo výrazně víc na straně druhé. Marcelo svou slabší pravačkou rozezvučel břevno a střídající Arbeloa po další kvalitní přihrávce Benzemy z dobré pozice netrefil bránu. Přesto se Real ještě jednou dočkal. Arbeloův průnik po pravé straně sice nedokázal přetavit ve čtvrtou branku zápasu Ronaldo, ale z druhé vlny jej doplnil James Rodríguez a postaral se svým druhým gólem dne o konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Getafe CF 1:2

31.10.2014 20:45

Góly: 80. Hélder Postiga - 35. Fabri (vl.), 45. Ángel Lafita

Getafe potvrdilo roli favorita páteční předehrávky nejvyšší španělské ligy a poradilo si se vzdorujícím Deportivem La Coruňa rozdílem jediné branky. Po pětatřiceti minutách si vlastní branku vstřelil Fabri, na konci poločasu přidal druhou branku ještě Angel Lafita. Za domácí Deportivo alespoň kosmeticky upravil Hélder Postiga. Víc ale Deportivo nestihlo.

V lepší momentální formě se nacházelo Deportivo, které v minulém kole vyválčilo alespoň bod z půdy Espanyolu Barcelona, zatímco Getafe těsně prohrálo s Atléticem Madrid. První minuty naznačovaly, že dnešní utkání nebude rozhodně patřit mezi ty nejatraktivnější. Zpočátku to vypadalo, že se ani jednomu z týmů vpřed pořádně nechce. Getafe se snažilo o rychlý kontr, který se však hostující ekipě vůbec nepovedl a míč tak skončil dokonce v zázemí.

Až po patnácti minutách se diváci na stadionu Riazor dočkali nějaké solidnější souhry a následně i akce. Lafita dostal perfektní balon za domácí defenzivu, načež pelášil kupředu. Těsně před velkým vápnem pak vypálil na vzdálenější tyč. Balon však branku minul, Fabri nakonec zasahovat nemusel. Lafita se znovu řítil na brankáře Deportiva o pár minut později, ale byl zastaven pokynem pomezního sudího, který ukazoval ofsajd.

Lafita si sbíhal ke střele, v čemž mu bránil Sidnei. Domácí stoper poté balon tečoval na rohový kop. Ten se ale Yodovi vůbec nepovedl a míč skončil v zámezí. Přesto se aktivnější hosté dočkali, i když jim ke vstřelení branky museli pomoci domácí. Karim Yoda měl na pravé straně hrací plochy dostatek prostoru. Seběhl si tak blíže domácí brance a vypálil. Přízemní rána nejprve trefila pravou tyč, jenže od ní se odrazila do brankáře Fabriho a ten kapituloval po zásahu vlastní osoby - 1:0 pro Getafe.

Do další zajímavé šance se pozvolna dostával nikým neatakovaný Sergio Escudero, který se vydal kupředu a vypálil. Rána jen těsně minula pravou tyč. Po chvíli se pokoušel prosadit ještě Sarabia, který si seběhl do středu pole, odkud zkoušel štěstí. Rána ze zhruba pětadvaceti metrů ale minula branku. Do druhé půle už se podíval Hélder Postiga, který později promluvil do vývoje utkání. Jeho první chvíle na hřišti ale vůbec nebyly veselé, protože jen sledoval, jak rychlý protiútok zakončuje Angel Lafita. Ten neměl nejmenší problém usměrnit přesnou přihrávku do zcela odkryté branky - 2:0.

Nově příchozí Postiga se chystal k další hlavičce, ale ani napodruhé mu to nevyšlo. Lafitův centr z pravé strany pole se snesl pouze do chumlu hráčů, odkud jej odhlavičkoval Sidnei. Ten v dnešním utkání předváděl skvělý výkon a likvidoval se vší spolehlivostí jeden centr za druhým. A tak to Postiga zkusil sám. Portugalský útočník natáhl k dalekonosné střele, kterou ale zablokoval Velázquez.

Přeci jen se Depor dočkal alespoň jedné branky, když Ivan Cavaleiro posouval míč nabíhajícímu Hélderu Postigovi a ten už se nemýlil. To ale nebylo vše, protože Castro si ve velkém vápně chystal pozici ke střele. Nakonec byl ale tento pokus zablokován, takže stav utkání už se nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1080237:1024
2.Valencia CF1072123:923
3.Atlético Madrid1072119:923
4.FC Barcelona1071223:422
5.Sevilla FC1071217:1022
6.Celta Vigo1054117:1119
7.Málaga CF1053212:818
8.Villarreal CF1042414:1214
9.SD Eibar1034312:1313
10.Getafe CF104158:1413
11.Athletic Bilbao103257:1211
12.Rayo Vallecano1032513:1911
13.Espanyol Barcelona1024410:1210
14.UD Almería102358:129
15.Granada CF102356:179
16.Deportivo La Coruña1022612:218
17.Elche CF1022610:228
18.Levante UD102266:248
19.Real Sociedad1013610:156
20.Córdoba CF100558:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (376)

Přidat komentář
smazaný uživatel

španělský Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Takže Getafe letos zas nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší pohodový zápas, 4-0 vonku navyše proti prasatám, Caparrós sa nezaprel ... CR si dal gól a potom sa zmenil na nahrávača, ale MOTM jednoznačne Karim Bonaparte, opäť fantastický výkon

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano i Karim 1+2

Granada nefotbalová, okopávající, šance měli až posledních 10 minut, kdy byl na hřišti Khedira a Illarra a začali jsme si hrát jak dementi, viz Arbeloa a Illarra - ten ať už se na to fakt vysere a jde do lesa hledat houby, podle mě by ale ani tak možná žádnou nenašel, aspoň se ale nebude fotbalistům plést na hřišti do řemesla. Přijde na 10 minut v rozhodnutym zápase a ani přihrávat přesně dozadu už neumí, co tam vymejšlel nepochopim.

Jinak pohoda, Dani snad nic vážnýho, vzůru na Liverpool.

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud to byl vlastní nakonec, nebo spíš předtim se toho dotkl hráč Granady, tak nic, ale přijde mi, že Cristiano v poslední době zbytečně nahrává Kdyby dneska zasočil trochu, má hattrick, zase to rozdávat s mírou

Reagovat
Jerichoo

Arbeloa je strašidelný no, už na to proste nemá ani fyzicky. Ale zase ak by sa Carvajal zranil tak máme ešte toho Nacha.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale ne, tak Alvaro si zas svoje odehraje, pořád. On měl jednu minelu, ale tak nějak celej tým byl těch posledních 10 minut nekoncetrovanej.

Reagovat
Jerichoo

To áno, tzv. Alvarov štandard len problém je ten, že ten štandard sa mu podstatne znižuje a je až príliš často niekde neskoro

Reagovat
Al Capone

Svoje jo, ale nic nepřidá navíc. Od krajního obránce očekávám podporu útoku.

Reagovat
Ángel di María 22

Luxus mame uz vlevo, napravo je Carvajal a mit 4 TOP krajni beky, to skoro nejde, ja jsem spokojenej.

Reagovat
Al Capone

Jako náhradníka proč ne, ale do základu Arválo nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

arbeola podla mna nikdy krajny obrannca ani nemal byt. Nema ziadny tah s loptou ani nevie jeden na jedneho s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to je? Počítaj se i ty asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Moc ne, spíš zajímavost. Hlavní budou ve fotbale vždycky góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní bude vždycky platnost pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, na asistence sere pes, ikdyž ta patička byla luxus, bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy a jak u koho, žeano... :)

Reagovat
smazaný uživatel

vidiš tu snad od někoho vytahovat dnešní dvě asistence???

Reagovat
valloire

no právě

Reagovat
loki5

Většinou to nikoho nezajímá což je pro mnohé hráče škoda jelikož tvůrci hry a záložníci tak moc nevynikají jako střelci. Něco jak svého času nároďák vše na Kollera a Koller byl největší hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Všem nad 170cm jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je výška tak podstatná?

Reagovat
Pedro10

Real bez penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ještě aby to večer zvládla Celta Vigo a zbytečně neztratila body!

Reagovat
Mrvinho

Říká fanoušek Barcelony vy si máte fakt co vyčítat

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

To je hrac. Vsade pisu, ze je sebec a Messi hra pre tym tak ukazuje ze to vie aj on. Proti Live aspon 3 nech sa zase nepise, ze nema formu

Reagovat
Jerichoo

Inak kedy začala byť Carlova hra minulú sezonu válec? Ja si pamätám, že minimálne do decembra to bola taká hnusná holomajzna pokial s tým niečo spravil a Angel začal fungovať. Teraz sa mi zdá, že to prišlo skôr

Reagovat
smazaný uživatel

zmenil system z 4-3-2-1 na 4-3-3/4-4-2 . Nasa hra sa moze o mnoho nasobne zlepsit este .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste pred DiMou stihl parkrat postavit stred Xabi, Modric, Khedira, nez se Sami zranil, a to uz byl taky docela valec.

Reagovat
smazaný uživatel

útočníci atletica sa začínajú pomaly rozbiehat

Reagovat
The Krupy

20 gólov a je november, to je proste famózny počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

První november navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo drbli Suareza na kraj.

Reagovat
Counter

Když tam šoupli někoho tak úchvatného jako Henryho, tak se Suárezem se mazat nebudou tím tuplem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když nemáš centimetry, tak si to vynahrazuješ egem?

Reagovat
Ed_Hazard

Celtičkááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ceta Vigo goooooooooool!

Reagovat
Counter

Celta ♥

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře Celta.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ked som si myslel, ze nemozeme padnut nizsie, tak pride enrique a dojebe to celkom....

Reagovat
smazaný uživatel

zlo slabne

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě fakt nenapadlo, že čím lepší útok máme, tím větší problém bude střílet góly! pěkný trapas,s tímhle ať jde Enrique někam a nezajímá mě, že gólman chytal jak bůh, taková sestava musí doma zničit Celtu na šroi i kdyby měli v bráně tři brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Celta skvělá, Álvaréz naprosto heroický výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má formu Jen tak dál. Jinak škoda, že Leo nemá další asistenci

Reagovat
santini

Celtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Siempreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! neuveriteľný večer, úžasný výkon z našej strany.... toto nás definitívne zaraďuje do boja o poháry!!!

Reagovat
stas87

nemala by sa Barcelona pozerat skor na Sevillu ako na Real?

asi zbytocna otazka ale..ako sa adaptoval na krajinu/ligu/tim Kroos? Real som v lige este nevidel a v LM davam prednost zastupcom BL

Reagovat
smazaný uživatel

Toni je skvělej, osobně se mi líbí hrozně

Reagovat
misinho7

Vyborne , s Modricom vytvorili v strede valec , krasme to tam rozohravaju a tvoria hrame najkrajsi futbal okoreni 3-4 golmi kazdy zapas a Kroos je jednym z tych klucovych

Reagovat
Ed_Hazard

sice máme teraz formu, ale tvoje príspevky vyznievajú moc sebavedomo až prehnane by som povedal....treba ísť od zápasu k zápasu a keď bude druhé atletiko a tretia sevilla vzdialená 15 bodov od našeho prvého miesta, potom môžeme písať v superlatívoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

No niekedy to mozno prehanam ale proste si uzivam nas futbal a strasne mam pocit ze budeme dominovat aj tento rok nielen v europe ale aj doma

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Kroose sem si všimnul až ve 43.minutě, dnes to bylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je ten najdefenzívnejší zo štvorice v zálohe a je každým zápasom lepší a lepší, už toľko nehorí a som naňho zvedavý v pokročilejších fázach LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne se o ne s Modricem bojim, Carlo je slusne oddelava.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz sa po zranení vrátil Sami, mohol by tam vydržať dlhšie ako 2-3 týždne zdravý + rozohrá sa snáď aj Illarra a bude ich viac točiť (hlavne v posledných 2 zápasoch LM, kde o nič nepôjde), navyše Toni sa na tej pozícii príliš nenadrie (nenabehá), občas to vzadu zaistí, rozdá pár pasov ...

Reagovat
Ángel di María 22

Na druhou stranu, Kroos mi prijde nema s fyzickou problemy vubec, je zvyklej hrat furt a zas nehraje ve sprintech, Modric jo, ten jede trochu jinak a je o neco starsi, ale taky je a jeste halvne bude setrenej vic, to zas se nebojim.. Ale i loni to vydrzel a ke konci u nas moc unava nebyla znat u nikoho.

Reagovat
Ángel di María 22

Treba ted, pokud postavi nejslinejsi proti Poolu, bych tipnul Modric rest proti Rayu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno, jestli hraje ve sprintech nebo ne, ta zalozni ctyrka to ma fyzicky nejnarocnejsi. Kdyz se utoci, obrana vydejchava, kdyz se brani, tak zas utok, ale zaloha jede prakticky porad (nebral bych to tak doslova ).. Fakt nevim, co od toho mam cekat. Ale na druhou stranu se Carlovi nevidim, ta propast mezi nema a Khedirou s Illarou je neuveritelna.

Reagovat
stas87

v priemere obaja odohraju 80 minut,je prvy novembrovy vikend a porcia je to az hroziva Ancelotti ale klucovych hracov vytazoval vzdy dost nie?on prilis nestrieda zostavu ked k tomu nie je nuteny zdravotnym stavom,aspon taky z neho mam dojem

Reagovat
smazaný uživatel

no doteraz bolo veľmi ťažké to točiť, keďže boli zranení Bale (ešte je) so Samim, tak odpadli 2 varianty na striedanie (Sami a Isco, ktorý sa posunul do základu), v poslednej dobe už občas zaskočil v zálohe aj Marcelo ... teraz však príde obdobie, kde tých dôležitých zápasov nebude toľko (Barcu a Atlétov sme už mali, LM v pohode) + ako píšem (a AdM 22) vyššie Toni toho vo veľkej intenzite nenahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Barcelony celkem válec Ta šnůra bez inkasovaného gólu je fakt hrozně zavádějící, zvlášť, když teď tápe pořádně i Busquets, takže Masch půjde do zálohy ? Na stoperu pak bude hrát "mámvpičista" Piqué ? To se z něho Mathiue asi posere, nebo Bartra? Mohli byste někoho koupit ... Oups

Reagovat
Counter

Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem opomenul umýslně, protože posílil možná tak dominový tým nejbližší katalánské nemocnice a ne tu bandu zakrslíků

Reagovat
Ángel di María 22

Ten se zkušeně zas zranil. Prostě starého psa novým kouskům nenaučíš - ten Arsenal tam je znát.

Reagovat
Counter

ale tak musíš uznat, že už aspoň zkušeně demoralizujeme a rozšiřujeme nákazu u jiných.

Reagovat
Ángel di María 22

Tady jste to nasadili dobře. (i když mu zranění nepřeju)

Reagovat
Kily

jo takhle, konečně jsem pochopil Wengerovu taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

"starého psa novým kouskům nenaučíš" což je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaréz priviedol útočníkov Barcelony do zúfalstva a zaslúžene sa stáva brankárom kola a Celta berie z Camp Nou tri body.

Ajax si doma zmlsol na Dordrechte. No bude to zaujímavé cez týždeň.

Najväčším ? pre Enriqueho bude ako vyrieši úplne bez formy zálohu, kto by to bol povedal, že Iniesta, Rafinha, Raketa a Busqets si to vyberú v jeden čas.

Aspoň začína byť liga zaujímavá a snáď sa to bude striedať na čele častejšie.

Visca Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

tá záloha je na tom dosť zle. suarez stále nabieha a nikto mu nevie prihrať. aj on sám mohol viac zasebčiť, a nemusel tak pokaziť toľko prihrávok

Reagovat
smazaný uživatel

On síce nabieha, ale dneska mal jeden veľký problém a to spracovať loptu resp. ju prihrať niekomu na 5 metrov.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, sak to, že mal viac sebčiť, možno by z toho spravil viac. neni tam zapasova prax a suhra so spoluhracmi

Reagovat
Ángel di María 22

Hoďte někdo obsáhlejší highlity, až budou.

Reagovat
Ángel di María 22

highlight*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a to mala Celta ešte kopec šancí.

Reagovat
X-bano-X

Den blbec, kopec šancí a zas nič z toho. Druhý zápas po sebe hráme prakticky bez zálohy. Po tomto kole 5 miesto, snáď to bude už len lepšie Messiho ten Zara asi poriadne máta. Odkedy ho má na dosah nejak vyšumel. Suaréz má elementárne problémy so spracovaním lopty v behu, dnes 2 krásne pasy a dvakrát si ju zaplietol medzi nohy.

Tento mesiac máme pekných súperov, tak sa snáď preberieme lebo inak môžeme rýchlo skončiť a to sme ešte ani poriadne nezačali

Reagovat
Ángel di María 22

Valencia na Villarealu těěěžko vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl by som to na X

Reagovat
smazaný uživatel

a napokon vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v semifinále MS klubů budeme hrát s vítězem zápasu Cruz Azul - Western Sydney Wanderers, jen tak pro info.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tlieskam hráčom Celty, keď získali loptu, nepanikárili, vedeli si prihrať a dať si to pekne do nohy a v útoku o sebe vedeli aj na slepo.

Budem im veľmi fandiť, aby sa dostali do EL, ale letos to bude veľmi ťažké.

Reagovat
santini

pri súčasnej forme to nie je nemožné.... s trochou šťastia by sa mohlo urobiť aj predkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

To z teba srší iba dnešný optimizmus z výsledku. Za 6 miesto budete radi. Cez 5 mančaftov, ktoré sú teraz pred vami proste cesta nevedie, ale rád by som sa mýlil

Reagovat
santini

koľkokrát si videl hrať Celtu v tejto sezóne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ iba 2x, letos uprednostňujem zápasy Vale a Sevilly ak mi vyjde čas a nemyslím si, že by hrali horšie ako vy naviac v obrane až tak nehoria ako vy.

Reagovat
santini

S Villarealom sme doma mali smolu, podobne to bude aj s Valenciou... ale myslím, že sa ešte máme kam posunúť. Ten tím má ohromný potenciál, samozrejme, sezóna je dlhá, ale toto bol už 10 zápas, z ktorých sme prehrali iba jeden... uvidíme, som natešený ako už dávno nie

Reagovat
Phillipinho

Taky si myslim, ze na tu petici mit nebudete. Uvidime co Villarreal a treba jeste Athletic....

Reagovat
Ángel di María 22

Letos to vypadá enormě silný, celá špička. Škoda, že tam nemíchá kartama ještě Bilbao.

Reagovat
santini

to je zatiaľ najväčším negatívnym prekvapením aj pre mňa....ale Celestés radi zasuplujú

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj Levi chytia ešte druhý dych, keď vypadnú na jeseň z pohárov

Reagovat
alcantara

Vole, nech tu este niekto vyhana Xaviho ci Andresa zo zostavy Jasne, na svete su uz lepsi zaloznici, ale hra s nimi a bez nich je rozdiel ako den a noc. Absolutne nam nefunguje zaloha, vzhladom na to, ze sme prakticky v tretine sezony, tak je to naprosty Enriqueho fail. Chyba tomu kompaktnost, organizacia, hraci nevedia co maju robit. Toto nieje o stasti, nenavidim vyhovorky tohto typu. Vypracovane sance skresluju pohlad, ale hraci podobnych individualnych kvalit si ich jednoducho vypracuju, ked hraju proti superovi typu Celta, ktora patri skor k priemeru. Suarez odohral zatial par minut, ale nic nenasvedcuje zatial tomu, ze by mal hrat Messi stiahnutejsiu rolu na ukor dvoch hrotov, stale sa tlaci do sestnastky. Pokial tomu tak bude nadalej, tak fakt u mohol hrat na danom poste o dva levely vyuzitelnejsi Alexis, ako spominal Ribery. Zatial Lucho vyzera, ze Guardiolovi nemoze ani nosi pitie, ocakavam radikalne zlepsenie.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj bude horsie, ked si predstavime, ze nasledujucu sezonu to bude bez posil....

Reagovat
smazaný uživatel

sak mate kompletny kader koho chces pre boha za posily?

Reagovat
smazaný uživatel

nemame zalohu, co nevidis?

Reagovat
Spalovač šancí

A stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Inak je sranda sledovať niektoré miestne klauny z nášho tábora Celtu asi vôbec nevideli za posledný rok ani raz

Reagovat
alcantara

Ved aspon reaguj priamo, saso A ked vidis v tom oznaceni najvacsi kamen urazu, tak Ti pekne gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

vidis to, este sa utesuje, ze to nie je take zle, ale ono sa aj brian19 casom zobudi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ste proste moc namlsaný troma sezónami pod Guardiolou a inú Barcu proste nepoznáte. Futbal sa hrá v cykloch, čo aj Guardiola chápe a preto odišiel lebo by ho čakalo to isté, čo potkalo Tita, Tatu a možno aj Lucha.

Reagovat
alcantara

Hlavne mi nehovor, ze inu Barcelonu nepoznam, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povedz ty aký je rozdiel v tom čo hráme teraz a čo sa hralo za Rijkaarda, Van Gaala, Robbsona alebo Cruyffa

Reagovat
alcantara

Nechcem to porovnavat, su to zapasy, ktore som videl davno pripadne nie dostatocnu vzorku a detaily si nepamatam vzhladom na odstupnost casu. Spolocny rozdiel je medzi vtedajsimi Barcelonami a tou sucasnou je ten, aspon ja to tak vnimam, ze postavenie klubu v ramci akejsi herarchie v medzi svetovymi velkoklubmi je uplne inde. A z toho mi aj plynu nasledne vysoke ocakavania. Investujeme do kadra stamiliony eur a ked potom vidim podobny chaoticky vykon, tak je nieco spatne. nehovorim samozrejme len o dnesku. Ked budeme napr. klub na urovni Athleticu, bez urazky, tak budem od toho muzstva zase ocakavat nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie, my sme len zaspali dobu a vedenie sa este nezobudilo z guardiolu, stale spominame, pricom nam davno usiel vlak...je to take tazke si priznat, ze sme proste nezareagovali adekvatne a vcas neurobili zasadnu hracsku obmenu o ktoru ziadal aj guardiola? ...doteraz spinkame, a vdaka trestu si este sezonu pospinkame...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola žiadnu zásadnú hráčsku obmenu kádra nechcel robiť stačí si prečítať jeho najnovšiu biografiu z pera Marti Perarnau

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

to tu tvrdím furt

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrať 5:2, tak sa spomenie slabá záloha, vynadá sa Alvesovi ale s tým, že sa prehralo sa k tomu pribalí aj Lucho a jeho ďalší fail aj keď dneska neurobil nič špatne a na vývoj zápasu reagoval tak ako som chcel.

Je to zatiaľ neorganizované a kostrbaté a má to ďaleko od ideálu, ale stále sa mi to páči najviac za posledné 4 roky a Lucho má moju absolútnu dôveru ako ju mal po 7. kolách.

Reagovat
alcantara

Ono to totiz vobec nie je o tomto zapase, ja kritizujem prakticky od zaciatku, resp. prveho zapasu, ktory som vzhladom na okolnosti mohol vidiet, t.j. Athletic doma. Apoel, Ajax,. Eibar, Celta,... Vobec sa mi nepaci, ako ten tym zatial funguje resp. nefunguje.

Chapem a respektujem. Tiez nechcem riesit vsetko chladnou hlavou a robit velke rozhodnutia. Viem, ze minule sezony sme mali ostry start a v zavere sme doplatili. Mozno to bude teraz naopak, hoci ma Lucho zatial vobec nepresvecil. Pravdou totiz je, ze Pep, Tito ci Tata boli na tom o takomto case ovela lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tito a Tata narozdiel od Lucha nemali v kádri "taký" prievan a išlo sa na zotrvačník po Pepovi s pár kozmetickými zmeniami aj keď Tata na jeseň dal pripomenúť, že by s tým kádrom možno vedel niečo spraviť. Preto verím, že Lucho tomu kádru vtiskne svoju tvár a bude to proste iné ako Guardiola, čo už v určitých herných fázach je + v Celte na začiatku bol tiež na uterák a na jar hrali jeden s najkrajších futbalov v lige. Takže dúfam, že sa to bude opakovať aj v pírpade Barcy.

Najviac ma však znepokojuje ten Suaréz na krídle aj keď v druhom polčase sa posunul na hrot, keď Messi musel vyvážať a rozohrávať naše akcie, keďže záloha toho nebola schopná. Uvidíme.

Reagovat
Ángel di María 22

A nebylo by vážně řešení, místo všech vzpomínek na Guardiolu a zkoušení tak trochu - se vší uctou - "no name" koučů dotáhnout někoho pořádnýho na lavičku? Jméno, který za sebou má úspěchy.

Reagovat
Visca el barca

Je pravda, že se furt na něco vzpomíná. Ale hodnotil bych až po sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa aj stane ako pises, mozno este aj tuto sezonu

Reagovat
Ángel di María 22

To něvěřim. Ono taky je otázka, kdo je v průběhu sezóny volnej.. To spíš až na další.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kazdopadne bude koniec experimentom s trenermi, klub ako barcelona si nemoze dovolit skusat neskusenych trenerov s tym, ze mozno sa jeden z piatich osvedci...

Reagovat
Visca el barca

No a budem jak dementi měnit kouče každej rok Ale něco na tom bude tohle co se děje ta změna měla přijít hned po pepkovi, tím Banem jde potenciál těch hráčů opět rok doprdele, plus nechápu a doteď nepochopim proč se v létě nešlo po kroosovi

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ma určitý herný štýl a pri výbere nového trénera je to z hlavných kritérií pri jeho výbere prakticky od Rijkaarda. Takže ten štýl by sa nemohol meniť k očiam tých trénerov, ktorý majú za sebou úspechy resp. by tam nemohli byť také zásadné zmeny, o ktorých tu snívajú niektorí už tri roky po sebe

Úspešný tréner, ktorý ma za sebou trofeje a dokázal by to ma osobne teraz nenapadá, ale skús nahodiť nejaké mená a môžme sa o tom pobaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp? Jeho styl by sedl snad vsem krom te vasi rymovacky.

Reagovat
Ángel di María 22

To je presne to, co nechtej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt nema, tak to chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten jeho behavý štýl založený na brejkoch a rýchlom prechode do útoku? Ideálny kouč pre Real po Ancelottim Naviac dajú sa brať dva tituly z Bundesligy ako úspech, o ktorom tu písal Angel?

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ne? Z hovna udelal tituly proti nenazranym Bavorum a finale LM. Co ma Enrique, Vilanova nebo Martino? A teda porad lepsi hrat na brejky (a pritom kombinacne), kdyz v tom bude SYSTEM nez tenhle chaos.

Reagovat
Ángel di María 22

Klopp je pro Barcelonu nesmysl. To by byl uplnej převrat herního stylu, 180%, to zas chápu, že si nemůžou dovolit.

Takovej Conte, kdyby nevzal Italskou repre..

Reagovat
smazaný uživatel

Prevrat herniho stylu (na pohled uzasnyho stylu, nuno poznamenat), kterej by sedl vsem krom Piquho, Xaviho a Iniesty, pro me neni nesmysl. Ale jinak je mi to volny, protoze za to, co se tam deje ted, jsem rad.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja to myslim tak, ze pro jejich predstavy o vyvoji klubu je to nemyslitelna zmena. To by proste vzivote neudelali ted, kdyz trvaj na tom svym konzervatismu "jen takhle". Jinak si myslim, ze Kloppův fotbal by po čase fungoval všude.

A proč by to Piquému nevyhovovalo? On sice teď hraje hrozně, ale obecně je to stejnej typ jak Hummels a ten je v tom jak ryba ve vodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, toho jsem placl proto, ze pochybuju, ze ho jeste nekdo probudi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata stratil držanie lopty v zápase proti Rayu, kde sme vyhrali 0:2 po výbornom výkone a čom sa písalo najbližšie 4 týždne? O tom, že Barca prišla o držanie lopty a stratila svoju "hernú" tvár. To by Klopp v Katalánsku neustál ani do jari

Reagovat
10FKK

0:4...

Reagovat
smazaný uživatel

Villanova ma najlepšiu historickú sezónu v lige a dokázal zobrať titul Mourinhovi po jeho najlepšej hernej sezóne v Reale a to na lavičke nebol praktciky polroka, to len tak naokraj. Ja viem, že Enrique, Tata a Villanova sú neskúsený kouči, ale bavíme sa o tých "úspešných" tréneroch, ktorý by dokázali splniť podmienky, ktoré ma klub nastavené od roka 2003 a ich výberom napríklad neprešiel ani takový borec ako je Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mourinho je kokot a betonar, co ma v kazdym tezsim zapase strach soupere porazit, Klopp dokazal fotbalove prejet klub jako Real Madrid. Simeone taky nepripada v uvahu. Ale Kloppuv fotbal je moderni, libivej, ucinnej.. co vic chtit? Moc se te zmeny bojite, ale kdyby prisla a vyslo by to, tak by nikdo nemel nic proti.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale zaroven by mohli jednim vrzem zapálit La Masii a vyhodit jí zavřenym oknem

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekna blbost. Se podivej na Isca..

Reagovat
Ángel di María 22

Veskera struktura ty akademie a tamni prace s mladezi, jimz od zacatku cpou system - kterej jak niz pise Brian, se Kloppovi hnusí, byl sla uplne do prdele. Nebo co si tim chtel rict. Prece by nemohla funogvat dlouholeta navaznost takovyhle akademie s uplně diemetrálně odlišnym hernim stylem áčka. Nejde o kvalitu hráčů, ale o způsob hry. By museli komplet překopat vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nejlepsi by se stejne prosadili. Kdyby ted Iniestovi bylo 20, tak by se prizpusobil stejne jako Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak kdyby hraci nemohli prestupovat z klubu do klubu kvuli systemum. Verim tomu, ze celej ten proces je dulezitej k tomu, aby ti hraci byli co nejvic technicky a kombinacne zdatni a meli co nejvetsi prehled, ale to je pro ne jedine plus. Pak je to jen o tom, jestli na to mas nebo ne.

Reagovat
Ángel di María 22

To prece je uplne neco jinyho. Kdyz nekdo prestupuje, jedna se zpravidla o zmenu u 1-2 hracu u nichz se to dokaze promenit, ale taky to trva nakou dobu, nez si v tymu sednou. Kdyz ti vsichni kluci hrajou od 5ti let tenhle styl, tak by to samozřejmě problém byl, jit uplne do jinyho. Nebo by se treba jeden prosadil i vtomhle, ale rapidně by klesla nějaká úspěšnost jejich prosazování se vejš.

Já tam bejt, tak jdu taky radikálnější cestou, beru Kloppa hned a měnim to. Ale chápu na druhou stranu, ze lidi, kteri to tam vytvari a zijou tim, nemaj na starosti jen prvni klub a ta zmena by ovlivnila silene celou strukturu, takze, specialne v Barcelone, je asi uplne nejtezsi tuhle revoluci podstoupit. Jeste ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mela klesnout? Delas, jak kdyby ti hraci z Barcy nebyli pouzitelni v jinych tymech a nedokazali se vypracovat jinde, coz popira treba Alba nebo Fabregas.. By me zajimalo, kdo z tech vsech vychovanych hvezd, kteri v Barce za posledni roky byly, by ten prechod nezvladl. Podle me, pokud na to mas kvalitu, hlavu, vyhnou se ti zraneni a podobny tragedie, tak na tom zas tolik nezalezi. Guardiola taky prinesl prvky, ktery byly uplne jiny, a hraci se prizpusobili.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale vzdyt to, ze se prosadi nakej hrac z La Masie do jinyho klubu, to je defacto neco jako ten prestup. Jeden hrac jde jinam, za chvili si sedne a kdyz je hodne dobrej a drzi mu zdravi, muze se prosadit.

Nerikej mi, ze v tom nevidis ten rozdil oproti tomu, ze systematicky vychovany mladici by meli byt dosazovany do uplne jinyho stylu. Tak proste logika rika, ze kdyz z hracskyho obsazeni ty akademie by vsichni ti kluci ted meli byt zkouseni do A muzstva, tak se jich rozhodne vic chytne do stylu momentalni Barcelony, nez do Kloppova stylu. O tom jsem na 100% presvedcenej. A dalsi vec by byla okamzita zemna filozifie ty akademie, protoze z dlouhodobyho hlediska by nedavalo smysl, aby se ucili neco, co Klopp nechce hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to zni nelogicky, ale nemyslim si, ze by tam byly rozdily. A uz koncim, bavime se o hovnech.

Reagovat
Ángel di María 22

Jesteze se to nikdy nestane. Kloppo fakt idealne do Realu po Carlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, ze nikdy nepujde ani do Barcy ani do Realu.

Reagovat
Ángel di María 22

Taky bych se vsadil, ale nevim, jestli jeste treba za 5 let budu porad chodit na EF..

Reagovat
smazaný uživatel

I tak bys prohral.

Reagovat
smazaný uživatel

To možno nie, ale ak by si mal predsa len vybrať tak ten Real bude asi pravdepodobnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase si vem, ze rad pracuje s mladyma nickama, ze kterych dela hvezdy a zalezi mu na koncepci (i kdyz tam jdete do prdele i vy). V Realu by mu sice sedl herne vic kadr, ale v tom ostatnim..

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal prestúpiť do Španielska tak by mu možno dosť sedela Vale, ale otázka je akou cestou sa Vale vydá s Limom na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom môžeme debatovať najbližšie až v roku 2016, pretože s týmto kádrom a lavičkou hrať niečo úplne diametrálne odlišného nejde a ani nepôjde. Naviac Klopp (myslím, že to bol on) povedal, že by do Barcelony ani nešiel, pretože sa mu ten náš futbal hnusí, čím si dosť zavrel dvere aj keď vo futbale sa môže stať čokoľvek.

Keď to nevyjde s Luchom máme v zálohe ešte DeBoera a stále čakám, kedy niekto začne v diskusii písať aj Koemana

Reagovat
Ángel di María 22

Jen těch trenérů pořádně vyzkoušejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja preto dúfam, že Lucho vydrží na lavičke aspoň tri sezóny, aj keby mala byť táto znova bez trofeje, otázka je ako to bude vyzerať herne v marci a apríli.

Reagovat
smazaný uživatel

uz dnes bol nezdravo cerveny, myslis, ze to vydrzi az tri sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, kedy mu začnú padať vlasy, bude sa to dať potom lepšie odhadnúť

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem především narážel na první odstavec. Přesně o to by šlo, nechat toho trenéra udělat svoji vizi, která by při kvalitnim zpracování s tou vaší trojicí vepředu asi jen těžko krachla.

Je mi jasný, jak to máte nastavený teď, ale tahle katalánská hrdost, nebo jak to nazvat, vás asi nikam dál moc neposune. Iniesta a Xavi jsou z formy a stejně s nima ta záloha vypadá o dost líp, než bez nich. Až nebudou vůbec, což je za chvíli, tak to jsem zvědavej, co teprv budete dělat. A pokud se chce udržet striktně tenhle styl, tak to je určitě ta složitější cesta momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ale ono je to ťažké aj z toho titulu, že v La Masii sa proste učí jeden herný štýl a vychováva sa to pre Áčko, takže si naozaj neviem predstaviť nič radikálne aspoň nie teraz, najmä keď tréner nedáva šancu odchovancom a je za to kritizovaný, lebo Guardiola (Tata). To by musela prísť veľká katastrofa, aby sa dala takáto voľnosť trénerovi a myslím, že by to bola iba dočasná záplata.

Reagovat
alcantara

To je pekne a bodaj by to tak bolo, to si prajeme snad vsetci. Mna teda znepokojuje, ze jedenastka s novymi hracmi je na tom horsie, ako jedenastka s klasikou. A to sme dali za posily nekonecno mega. Za druhe, Barcelona si zo svojej pozicie nemoze dovolit byt na uterak. Vzhladom na platy, obrat, hracsky kader,... Za tretie, prievan mal aj Guardiola v prvej sezone, Ancelotti teraz, Mourinho v Chelsea.... Od trenera v Barcelone cakam podobne co najrychlejsie vysporiadanie sa s okolnostami a turbulenciami. Zase sa nehrajme, ze sme prekopali polovicu kadra.

Reagovat
alcantara

A prosim mi este blizsie povedz, co sa Ti paci najviac oproti minulym rokom, to ma zaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Menej obliehania a nikto vo vápne nahradené väčšou priamočiarosťou aj za cenu, že stratíme loptu po dvoch prihrávkach a ideme do vápna aspoň s trojicou hráčou

Reagovat
alcantara

Obliehanie tam stale je, len je neucinne vzhladom na pomalu kombinaciu, do vapna sme s velkym poctom hracov chodili roky. A ako sa ta priamociarost prejavuje v produktivite?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy sme chodili do vápna s jedným hráčom a to bol Messi a keď náhodou Messi nebol poblíž alebo bol na krídle, tak vo vápne nikto nestál a nebolo na koho "centrovať". Skús si pustiť niektoré zápasy za posledné tri roky

Obliehanie tam stále je, ale to je normálne keď príde súper brániť v 11 a zatiahne sa do bloku a do brejku sa mu tiež moc nechce, ale takých zápasov v porovnaní s poslednými rokmi ubúda (chválabohu)

Reagovat
alcantara

Ved stale davame drvivu vacsinu golov z vnutra vapna, to je cisty nezmysel.

Nemam vobec ten pocit, snad kazdy jeden zapas ma ten isty charakter dobijania brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bayernu sme tiež držali viac loptu na svojich kopačkách a mali sme snáď zápas pod kontrolou?

Reagovat
alcantara

Nemali, a?

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistika odkiaľ padali góly ti tiež nepovie s koľkými hráčmi útočíš resp. vytváraš tlak na bránu. A myslím si, že neexistuje na svete tím, ktorý by dával väčšinu gólov v sezóne mimo vápna.

Reagovat
alcantara

To moze byt diskutabilne, pokial tam zaratas napriklad aj standardky, to suhlasim. ALe ci uz Keita, alebo Xavi, pripadne Iniesta si z druhej vlny zbiehaju do koncovky roky. Nehovoriac o krajnych obrancoch. To druhe je tiez zrejme pravda, lepsie by bolo asi napisat percento golov z vapna, tam budeme na tom v popredi.

Reagovat
smazaný uživatel

No nič pre dnešok to balím.

Dobrú noc

Reagovat
alcantara

Dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa ti paci nejvic za posledne 4 roky? Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skús si pustiť aj tých 7 zápasov pred tým nie len tieto posledné dva, ktoré máš nasledované

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem i polocas PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

napr. ten s malagou kde sme nevystrelili ani raz na branu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj bez celej zálohy a slabej organizácie hry sme si vytvorili dnes asi 10 góloviek, čakám čo sa stane, keď si to celé sadne

Reagovat
alcantara

To su docela slabe naroky, ked hrac ako Messi si vytvori sancu aj s oboma zlomenymi nohami

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže vytvoril dnes tých všetkých 10 šancí bez neho by sme naozaj skončili v Segunde

No hold každý máme iné nároky a niekomu stačí aj menej

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nekomu vadi, kdyz nekdo plytva tak velkym potencialem. A nekomu zas ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že s tým "plytvaním" to skončí čo najskôr, aspoň dávame šancu aj ostatným klubom. My sme tak dobrosrdeční

Reagovat
alcantara

To niekto povedal? Messiho som uviedol iba ako priklad, tych TOP hracov je tam samozrejme viac.

Na nieco podobne som odpovedal uz vyssie... Naroky su vzhladom na situaciu Barcelony ako klubu u mna velmi vysoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tak, že keď Messi zavesí kopačky na klinec a my prídeme aj o tú veľkú výhodu v podobe TV práv a ked logicky príde v lige viac zaváhaní a viac výhier iba o gól, aby ty tie vysoké nároky vydržali a nekleplo to s tebou

Ale v súčasnosti by to malo byť lepšie to je pravda

Reagovat
alcantara

Ja Barcelonu vnimam a fandim jej od doby Ronalda a sezony 96/97, takze si pamatam hocico

Reagovat
smazaný uživatel

není náhoda, že máme letos gólový průměr jenom 2,3 gólu na zápas. co si pamatuju, tak to vždycky bývalo kolem 3. jinak je docela smutné, že Suárez zatím odehrál jenom dva zápasy a nedal žádný gól, ale přesto vypadá z ofenzivních posil herně zatím zdaleka nejlíp

Reagovat
alcantara

Ved je jedina ofenzivna posila

Reagovat
smazaný uživatel

tak počítám tam i Raketu a Rafinhu

Reagovat
smazaný uživatel

kdy naposledy jsme prohráli doma bez vstřeleného gólu?

Reagovat
Counter

0 - Barcelona have failed to score in a La Liga game at the Camp Nou for the first time since October of 2011 vs Sevilla. Surprise.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na podzim 2010 s Herculesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nepočítáš jaro 2013 a porážku 0:3 s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ale dal gól Piqué...

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně že máte v útoku takový hvězdy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Celta having a similar experience to Everton last season, thinking they had lost a great coach to a big club, yet gain an even better one.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo otřesné. Vyhrát jsme si sice zasloužili, ale nezasloužili jsme si být na prvním místě. Záloha nulová, celé to bylo tak nějak smutné, ale aspoň jsem nahrál v druhém poločase rekord v Hungry Shark Evolution

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro Morata paradny gol o rok je u nas

Reagovat
smazaný uživatel

není, Benzemu nevytlačí

Reagovat
smazaný uživatel

to se nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

aj hej ak ma dostat hraskove minuty alebo tolko kolko dostal minulu sezonu tak radsej nech zostane este v Juve ( tam Nanda posle do januara na lavicku ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Benzema má pořád jenom 26 let, pro Moratu tu není místo.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dobre to riesil Mou a jeho rotacia medzi Gonzalom a Karimom .

Reagovat
smazaný uživatel

osobně se mi líbí více systém že jeden útočník je prostě jasná jednička (např. Lewa, Costa, Benzema) a máš tam druhého za něho, kterému je jasné že je dvojka a má ten čas zkrouhnutý (Remy, Chicarito, Pizzaro? i když asi v Bayernu tam může hrát více hráčů).

Reagovat
smazaný uživatel

*Pizarro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Co je na tom dobre? Nikdo z nich nebyl naplno spokojeny. Utocnici jako oni potrebuji mit duveru, ne dva zapasy hrat a treti sedet. Karim byl a je skvely tah, skvele rozhodnuti.

Kdyz vse vidim zpetne, podobnych rozhodnuti bylo nemalo...Iker/Diego, Varane/Pepe, Pipita/Karim, ...spis to delalo neplechu. A asi byla jen otazka casu, kdy se vse sesype jako domecek z karet. Kdyz se darilo, nikdo ani nemukl...pak uz za nim nesla ani kabina, ani vedeni, ani fanousci...Real je jinde nez jeho ego a s jeho pristupem asi ani nemohl vice uspet. Carlo ma vsechny predpoklady, aby byl presny opak.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas velku pravdu ale aj teraz mas taku situaciu ze na pozicii su dvaja velmi kvalitny hraci ktory tak nemozu 100% vyuzit svoj potencial .

Marcelo/Fabio ( aj ked tam je to hra kto je zdravy ) . Pepe / Varane , Isco / James , Jese / Bale . Iker / Keylor ,)

U nas to tak vzdicky bude aj ked sa mi to moc nepaci .

Reagovat
Kokesh

Vsak bude, protoze mame tak siroky a kvalitni kadr, ze by to byl hrich nemit podobnou konkurenci. Jak jsem psal, kdyz se dari, je vse ok. Varane, Isco i Jese jsou porad talenti a mladi cutalisti. Doufam, ze nezacnou tahat za nitky agenti, jejich budoucnost je v Realu, nikde jinde. Jen to chce cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ta rotace byla úplně na ho...

Reagovat
smazaný uživatel

odešel, protože chtěl hrát. Přijde a posadí se na prakticky totožné místo? Pochybuju.

Reagovat
santini

100 pre Celtu

Reagovat
F.Torres

Ale copak copak? Ta tabulka vypadá nějak divně ne? Nebyli tady hlášky o tom, že Real je v čele jen na pár hodin a jak Messi dá hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, že Real bude v čele jen na pár hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nesklamete mám na vás vsadené

Reagovat
smazaný uživatel

V Katedrále hrát neumíme, ale letos, když nebude Emery experimentovat jako na Calderónu, tak by se mohl bodík urvat a třeba i víc...

Reagovat
F.Torres

budete plichtit, pak se ty hodiny protáhnou až do další sezony

Reagovat
Kokesh

Tak s timhle pocital asi malokdo. Prijemny prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona : Celta Vigo - střely na branku: 9:8

Reagovat
smazaný uživatel

potom je otázka, kdo měl teda smůlu: Barca nebo Celta?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ máš tu štatistiku na Marce je 9:4.

Reagovat
smazaný uživatel

onlajny.com

Reagovat
Phillipinho

To je zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

ínak busquets bude dokedy v zaklade, to trener nevidi, ze je slabucky? ...par minut pred golom pustil do pokutoveho uzemia hraca, proste sa na to vykaslal a pri gole takisto sa len pozeral, uhol zo suboja....

Reagovat
Billy McClane

Co ten Zarrov rekord, kedy spadne? Alebo si to Leo este posetri 17 kol na El Clasico?

Reagovat
Switchback

soon

Reagovat
Ángel di María 22

Real 3,7 gólu na zápas v La Lize. To jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to fajn, ale někteří by měli spadnout z hrušky. Je odehráno 10 kol, ve hře je ještě 84 bodů a čelo tabulky je natěsnané ve dvou bodech. Navíc Carlo klasicky dost přetěžuje některé hráče a nikdo neví, co bude za několik měsíců. Někteří už mluví o titulu a Iker by se zapisoval do historie. Ale zas většina hráčů má pokoru, to mě uklidňuje.

Reagovat
misinho7

Neuveritelne mam pocit ze hrame najlepsi fufbal za poslednych 6 rokov snad nam tato forma vydrzi do konca roka

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajeme nejlepší fotbal od sezóny 2011-12, ale musíme to zúročit hmatatelnými výsledky - trofejemi, jinak je to k ničemu. A k tomu vede ještě zatraceně dlouhá a klikatá cesta plná nástrah.

Reagovat
Mrvinho

Jako jo, trofeje jsou sice pěkné, ale to mi přijde jako kdyby všem stačil vždycky jen ten konec sezóny a hádání se kdo byl lepší plus následné pošťuchování kdo měl lepší statistiky. "Zatím hrajeme nejlepší fotbal od sezóny" - kdyby jste skončili s tímto i 5. To nikomu nestačí dívat se zápas co zápas na suprovej fotbal s 4-5 góly? Každej se tu dokáže hádat každé kolo o posrané 2 body co je dělí v tabulce, to je prostě..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že momentálne výkony a futbal tešia, ale real je klub o trofejach, najmä veľká rivalita s Barcelonou, kde asi neexistuje sezóne, keby ani 1 z nich nezískal čo i len CdR, preto sú také dôležité

Reagovat
Ángel di María 22

Na repre srazu se může zranit Kroos nebo Modrič a vše je v piči. Je to momentálně super, ale chce to i trochu štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

tie nepremenene tutovky vychadzaju z celkovej nepohody, chyba nam lahkost, je to cele upracovane, utrapene...smutny to pohlad...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pawelFCB

Celta hned se na tu tabulku kouká lépe... na prvním místě ten,komu to tam sluší nejvíce a hlavně patří... jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když nejlepší SU současnosti hraje křídlo, tak ale mě to neva

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pro pana Addyna počítače kanadských bodů, CR7 dohnal Messiho i v tom to a to má CR7 o 7 utkání méně, sice statistika na piču, ale musím to vytáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Pro mě je záhada, na co s tim Arrasatem čekaj. Možná na to, až se probudí v Segundě Division.

Reagovat
Kily

klid, už mám napsaný článek o jeho vyhazovu, zítra letí

Reagovat
Ángel di María 22

V pohodě, já z toho nejsem neklidnej

Reagovat
smazaný uživatel

A máš napísaný aj ďalší článek s možnými náhradami?

Reagovat
Kily

to vezmu při jednom, beztak dodatečně zase povýší trenéra rezervního týmu

Reagovat
Phillipinho

To by byla prdel . Doufam, pral bych jim toho Moyese, ikdyz to s nejvetsi pravdepodobnosti neklapne.

Reagovat
Phillipinho

*mela byt reakce na Kilyho

Reagovat
Phillipinho

Koke letos uz 12 asistenci, to je uzasny

Reagovat
Ángel di María 22

Nerikam, ze to neni super cislo, ale je to silene zkresleny tema golama ze standartek, ktery proste ty palice Godin&Miranda trkaj na pockani.

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme souhlas, ale je treba rict, ze moc hracu, kteri umeji kopat standartky takhle kvalitne nenajdes. Kopaci techniku ma skvelou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke, Kroos, pak díra.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic

Reagovat
Miguel19

Proč by to mělo být šíleně zkreslený?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I vzhledem k tomu, že více než polovinu dosavadních zápasů se herně spíše trápil.

Reagovat
madridcan

Ale...mali sme vyssie drzanie lopty...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten starec zavislej na cigaretach vubec nerotuje? Hlavne ze pocas zapasu zvyka jak totalni idiot. Ilarra koupeny za 40 mega sedi porad na lavicce, tak proc ho dopici kupovali, kdyz hraje jen v poharu ? Stridani totalne na facku, at tam radsi nedava nikoho, Khedira je totalni drevak bez techniky, co muze hrat maximalne v Premier League. Strasne vtipne pusobi mezi hraci Realu. Nechal bych ho jit i zadarmo.

Pro Jamese, jednoho z nejdrazsich hracu sveta, je problem prejit hrace. Jedine co cely zpas dela je, ze dostane mic a pak prenasi hru na druhou stranu na Marcela nebo Crise, jeho gol me fakt ze zidle nezvedne, jelikoz proti trochu lepsimu tymu by byl natesno obsazeny. James je strasne tezkopadny hrac¨, muze hrat tak maximalne ve stredu a rozdavat kolmice a na kridle je uplne ztracenej jak ja po 10 pivech za 2 hodiny.

Nelibi se mi to vubec, kombinace probiha mozna tak mezi stopery + Kroos a Modric. Venkovni zapasy jakoze zvladame ale to tempo hraje strasne v nas prospech. Kdyz na nas vleti nejaky tym, co se neposere z toho ze hraje proti Realu, tak budem mit problemy.

Reagovat
Kokesh

Ty musis byt cules, jinak si tvuj prispevek nedokazu vysvetlit.

Reagovat
vacin

Kdybys aspoň nebyl srab a napsal to pod vlastním nickem... Ale chápu Cules jsou frustrovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že Chicharito nehrává víc v lize... když nastoupí, tak se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to někdy tak hysterické. Celta je delší dobu nejzajímavější, nejodvážnější a nejnebezpečnější mužstvo PD. Plus Barcelona neměla koncovku. To se stane. A tady už se pomalu vyhazuje trenér. Síla docela někdy.

Reagovat
madridcan

Dareckar...

Reagovat
Kokesh

Since Karim Benzema joined Spanish football, he has given as many assists in La Liga as Andres Iniesta (40)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, Iniesta přece nahrál do prázdné brány Messimu při polovině jeho branek

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

pro jirku fcb: můj koment, 14:37

http://www.eurofotbal.cz/clanky/primera-division-souhrn-3-kola-267959/?forum=1#forum

jestli to vidím jak komentátor ČT, tak na tom ČT možná není tak špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý názor, ani jsem si ho nevšiml. Vesměs souhlasím, na výsměch některých fanoušků Barcelony neber zřetel, oni tyhle věci vidět nechtějí, i kdyby tam stokrát byly.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Alba lepší průměr.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Visca el barca

Vše se tu moc hrotí, prostě den blbec. Spíš mi vadí alibistická hra ivana rakitice, to je to co mě štve. Chtěli jsme nějakou inovaci v týmu atd, chvíli to trvá já upřímně budu rád, když párkrát ztratíme na podzim a na jaře se bude vyhrávat. Než aby tomu bylo jako poslední dvě sezony, kdy jsem se na jaře nestačil divit co předvádíme. Leo hraje dobře, ALE ta koncovka. No nic jedem dál musíme porazit ajax. Jo a ještě jedu na Sevillu, tak doufám, že se nepotáhnu takovou dálku a neuvidím prohru jako dnes. Při formě Zakončení Lea bych mohl bejt ale u toho, až překoná zaru

Reagovat
smazaný uživatel

aky den blbec, cele to prameni z toho, ze proste nehrame dobre, chyba nam lahkost, presnost, je to upracovane, utrapene...

Reagovat
Visca el barca

http://www.youtube.com/watch?v=KY0L0cP806k mě tohle nepřijde zas až tak utrápenej výkon. Viděl si třeba včera liverpool ? To je trápení. Jsme tu všichni hrozně zhejčkaný.

Reagovat
johan14

Jiri fc včera asi staval garáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musi mat uz poriadnu vilu

Reagovat
F.Torres

spartička mu prohrála, més que un club prohrál, tak to zase delší dobu nedorazí

Reagovat
alcantara

Vy ste z neho uplne v prdeli, to nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri fc tu nemá nick

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín Larrivey

argentínsky mesiáš porazil katalánske zlo

Reagovat
Atlético de Madrid

Atlético v ideální pozici k obhajobě titilu

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ani ty sám snad nevěříš ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pohled na tabulku Doufám, že nám tahle forma vydrží co nejdéle. Hala Madrid!

Reagovat
misinho7

Tak a teraz to udrzat az do konca ligi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

co udržet, ještě navýšit ten rozdíl

Reagovat
Kokesh

MS klubu trochu komplikace, jinak prijemny los az do Vale. Kazdy obhajce LM si tim musel projit, ale jak se mi kadr na zacatku sezony prilis nezamlouval, mam momentalne jiny nazor.

Reagovat
misinho7

ale snad to nebude ziadna komplikacia sice to nieje ziadny turnaj vysokej urovne ale aspon tam potvrdime ze nesme len najlepsi tim Europy ale rovno celeho sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu 2-3 týždne out, takže šanca pre Bartru alebo premiéra pre Vermaelena?

Reagovat
Foppy

Jsem si myslel, že Vermaelen si zas prodlužuje pobyt na marodce? Já to vidím na Piqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Daniho stáhnutí včera bylo prý jen preventivní, nic vážnýho to není. S otazníkem je akorát na Liverpool, pak by už měl být v pořádku. Já bych mu klidně dal volno i na Rayo příští víkend, ten los je teďka celkem jednoduchý, to by se mělo zvládnout i bez něj.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že proti Liverpoolu měl Carlo v plánu nasadit Arbelou tak jako tak.

Reagovat
Ángel di María 22

Athletiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

První půle z naší strany super, dobrej výkon od všech až na Iturraspeho, trochu nechápu jak vydržel na hřišti celej zápas. Škoda, že jsme nedali druhýho když jsme měli Sevillu naklepnutou, bejt tam Aduriz, tak asi vedem 2:0 (čili podle Csaplára nejhorší možnej stav po poločase pro vedoucí tým ). Druhá půle na můj vkus moc údržbářská, ale díky famózní stoperský dvojici v čele s Etxeitou, kterej si druhej poločas totálne přivlastnil, neměla Sevilla vlastně žádnou pořádnou šanci (stejně jako my). Jsem se bál, že Xabi nebude na útočný hráče Sevilly rychlostně stačit a nakonec zahrál na Beckenbauera, paráda. Střely na bránu 2:1, góly 1:0, takže výsledek asi odpovídá

Laporte + Etxeita =

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi libil Aketxe, nakonec by to moh byt on kdo dlouhodobe nahradi Herreru

Reagovat
-Kopy-

Alves, Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà, Feghouli, Fuego, André Gomes, Piatti, Rodrigo, Alcácer

Jsem zvědavej jaký budem hrát rozestavení jestli 442 a nebo 433 klasiku, uvidíme.

Dneska to bude extrémně těžký, nedaří se nám tam a celkově venku to od nás není takový jako doma, tak jsem zvědav co Nuno vymyslel.

Reagovat
Phillipinho

podle me 4-4-2

Reagovat
-Kopy-

je to nejpravděpodobnější

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Woyta

Hmmm, docela slušně nám po první brance začala ponorka zatápět... Chce to v druhé půli trochu více aktivity, aby si s námi soupeř chvílemi nedělal co chce...

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dneska jsem věřil 3 bodům i když na Madrigalu to bývá složité

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře Vale, to čumim. Hodně těžkej zápas, pokud vyhrajou, klobou dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Je taaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Shkodran dneska jezdí

Reagovat
-Kopy-

oléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Ángel di María 22

Mustafi si to vzal jinak do parády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Velká výhra, dneska jsem se toho moc bál ale kluci ukázali, že letos tam ta síla prostě je. Naposledy jsme tam vyhráli v roce 2007, takže nám to tam fakt nejde ale dneska jsme to dokázali. První poločas jsme ale nehráli dobře, potom brzkym gólu byla ponorka většinu času lepší ale letos máme konečně dobrou obranu v čele s Otamendim a Mustafim a tak jsme je pustili asi jen do jedné nebo dvou šancí a od toho tam máme Diega Kdyby jsme ale pokračovali v tomhle výkonu, tak tam nevyhrajem, myslím že o přestávce odvedl velmi dobrou práci Nuno, protože ve druhym poločase jsme hráli daleko lépe, rychle, důrazně a nedělali tolik nepřesností. Mustafi potom dva góly z rohu, ty máme letos neskutečný zatím, škoda jen že jsme v závěru přišli o čisté konto ale nevadí, hlavní jsou tři body. Díky chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa toho Mustafiho bal ale zatial sa ukazuje ako vyborna volba

Reagovat
-Kopy-

jo jo, je suprovej, těch 8 nebo 9 mega bylo zasloužených za něj, kluci ze Seria A by koukali jak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

30 melonov za Enza Pereza ? Troska dost za 28 rocneho hraca nie ?

Reagovat
Kenneth

Nejvyrovnanější TOP liga v Evropě.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Atlético de Madrid

jasně, jednou za deset let nevyhrál Real nebo Barca a poprvý po osmi letech je tabulka v týhle fázi ještě aspoň trošku vyrovnaná a hned je to nejvyrovnanější top liga v Evropě...

Reagovat
Atlético de Madrid

jako teď pochopitelně jo, ale dlouhodobě je španělská liga ligou dvou týmů

Reagovat
valloire

A přitom tu starovací pozici jste měli o tolik lepší.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, tak ona je ta špička letos opravdu vzácně vyrovnaná, nám stačily dvě blbý ztráty a Real je před náma.. ale taky je to naprosto bezprecedentní situace, pět týmů na dvou bodech bylo po deseti kolech naposledy v sezoně 01-02...

Reagovat
valloire

Asi jsi mě nepochopil. Mluvím o celkový historii. Dneska jste mohli bejt na úrovni Realu nebo Barcelony. Ale nejste.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. A úplne stačilo aby sa DiStefano obliekol do tretieho dresu a možno by sme túto debatu nevideli. No hard feelings

Reagovat
valloire

DiStefano oblékl ten správný dres.

Reagovat
Atlético de Madrid

No jo no co se dá dělat

Reagovat
-Kopy-

Jinak André Gomés je zatím asi náš nejlepší hráč tuhle sezonu, pro mě je to dost velký překvapení, když přicházeli s Rodrigem, tak jsem si myslel, že Rodrigo nás bude táhnout ale není tomu tak, dneska byl zase slabej, nepodrží míč, má strašně ztrát a je málo důraznej, má teda na čem pracovat ale určitě půjde nahoru. Druhej nejlepší hráč prozatím podle mě Otamendi, naprostej král defenzivy a třetí Diego Alvés.

Reagovat
QooBo

Súhlasím so všetkým Proti La Coruňi bolo vidieť ako veľmi chýbal, Parejo je zápas od zápasu horší, všetko brzdí a neskutočne vozí loptu. Myslím že nám teraz padlo vhod to jeho zranenie ... Mňa veľmi príjemne zatiaľ prekvapuje Shkodran, pretože po tom ,čo predviedol na MS som ho mal za totáneho tragéda A ešte jedna vec ... Nechápem dokedy chce Nuno držať v základe Barragána. To je päsť na oko, obzvlášť ked máme Cancela či Pereiru

Reagovat
-Kopy-

Pereira je asi odepsanej a Cancela má čas, Barra letos zatím drží, všichni víme jak hrál strašně ale letos hraje docela dobře, do ofenzivy nic moc ale defenziva dobrý, to se musíme nechat prostě.

Reagovat
QooBo

To je pravda, už minulú sezónu bol u neho vidieť progres, ale tak či tak to stále nie je pre mňa hráč do základu. Ako backup kľudne, ale neviem či u neho nie je zrovna ten problém, že keď vypadne zo zápasového tempa tak spadne do tej otrasnej formy, ktorou si u nás spravil "meno". Aký problém má vlastne Nuno s Pereirom, že sa ani na lavičku nedostane ?

Reagovat
-Kopy-

To vůbec netuším

Reagovat
Atlético de Madrid

mimochodem dobrej point z twitteru: Valencie v každym z těch deseti zápasů vstřelila stejně gólů, jako v danym zápase získala bodů

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Ángel di María 22

Tak třeba Vale příští kolo nadělí Bilbau bůra a i přes výhru Realu půjde do čela

Reagovat
valloire

tak to dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
madridcan

Pozeral som, ze ako to bude s tym zbytocnym turnajom na konci roka. Real hra prvy zapas 16.decembra. Vikend tam vychadza na 13,14 december. Takze tam nam hodia asi zapas v Almerii na piatok dvanasteho. Otazka je, ze kedy budeme hrat doma so Sevillou co mame hrat ten vikend, ked sme v Afrike. Barca v sezone 11/12 si predohrala zapas na prelome novembra/decembra, ale to nam tam teraz nevychadza, lebo cez tyzden bude Liga Majstrov a potom zas odveta Spanielskeho poharu. Bayern si to dohraval az na konci januara, ale tam je opat Copa. No som zvedavy, kde nam hodia Sevillu. Snad bude dost casu na pripravu, lebo je to asi najtazsi zapas do konca roka...

Reagovat
smazaný uživatel

http://fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=20078

aky je vas nazor? .,.myslim, ze sa da suhlasit...neskutocne ako zabijame messiho pre nefungujucu zalohu, to je neuveritelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
X-bano-X

Liverpool Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Si sa s tym prvym vysmechom uponahlal. Zajtra vecer to bude mat vacsi smrnc

Reagovat
smazaný uživatel

posratý eibar, väčší haluzáci než levante s atléticom dohromady...

opäť u nás haprovali jednoduché nahrávky

Bueno si musí sadnúť

veteráni na stopérovi hrať nemôžu, takže pekne Ba

Licá > Aquino

treba skúsiť Jozabeda miesto Trashorrasa

Kakuta zľava, Licá vpravo

na Real s Cobeňom, čo bude prúser

treba skúsiť

Toňo/Cristian - Tito, Ba, Zé Castro, Insúa - Baena , Jozabed - Licá, Leo, Kakuta - Manucho

Reagovat
10FKK

Eibar mi udělal radost, to máš za ty tvoje kydy o katalánském zlu...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

aňo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Aquinem, sledoval jsem ho trochu na začátku, protože o něj mělo zájem i CSKA a moc se mi líbil. Sice jsme dospěl k tomu, že do Moskvy bych ho nechtěl, protože to bude typ ala Mark Speedy González (tedy rychlý, skvěle technický a dobrý jeden na jednoho, ale takticky nevyužitelný, neodbrání nic a ty menší kluby, možná kluby těsně pod špičkou pro něj budou brchol) a skončil by za tři roky zase v JA (první rok klasicky na začátku základ, potom ústup v těžkých zápasech, druhý rok lavička a v polovině hostovačka, třetí rok hostovačka a odchod zadarmo). Ale myslel jsem, že se zrovna v rayu chytne

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu len odišla forma, to sa stáva...

teraz hráva na jeho poste Licá, čo je rýchly chlapík, ktorý má dosť slušný center a vrchol jeho techničnosti je, že si kopne loptu pred seba a snaží sa niekoho prešprintovať, ale zas je poctivý a maká... Aquino je omnoho lepší futbalista, ktorý dokáže z krídla rozhodovať zápasy, dozadu je na latinskoamerického hráča dosť poctivý, len je to proste rodený krídelník a brániť proste nevie... vrchol bránenia je, že niekoho dobehne na polke a skopne ho...

Reagovat
valloire
Reagovat
10FKK

Už hrajete skoro jako Barcelona Jsem zvědavej, jak se popasuje Carlo s Balem. Bez něj je vaše hra o dvě třídy lepší než s ním...

Po pár špatných zápasech, nebo vypadnutí z pohárů bude bílá banda (neházím všechny do jednoho pytle, určitě se najdou i mezi merengues rozumní fanoušci) kvičet po návratu zanďoura a brejků, byť tomu budou říkat pohledný moderní fotbal

Reagovat
Lifted

srát se chodí na záchod....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

aká Barcelona

Reagovat
valloire

my hrajem jako Real a ne nějakou pinkanou na půlce...

Reagovat
10FKK

Kterou pinkanou myslíš? Ze zápasu real 26 vs Barcelona? https://www.youtube.com/watch?v=M7INnQGoBkE nebo tu z Barcelona - real 05 https://www.youtube.com/watch?v=sPXGfu1HCv4

Podívej se na současnou statistiku nahrávek a porovnej to s mou madridem...

Hra bez Bejla je mnohem podobnější Barce než realu pod mourem.

Reagovat
valloire

To neřeš, čo bolo to bolo, terazky jsme leader. Tohle je zajímavější.

"„Přijeli jsme na Bernabeu (stadion Realu) bez taktiky. Nerozumíme, co po nás Enrique chce.“

„Vůbec s námi nemluví.“

„V El Clásiku postavil Xaviho na úkor Rakitiče, to byla poslední kapka.“

"Ne každý je ale na vážkách, zda bude v příštím zápase hrát. Podle novináře Gimeneze vadí hvězdám i to, že se taktika Barcelony opírá o Lionela Messiho. Prý až příliš na něj spoléhá. Messi je tím pádem pod velkým tlakem. Z Argentiny dokonce povolal osobního kondičního trenéra, který s ním bydlí v jeho domě a pracuje na zlepšení fyzické a psychické formy. O to zarážející je situace ze zápasu s Eibarem, v němž Enrique chtěl Messimu ulevit. Největší hvězda klubu ale střídání odmítla a byl raději stáhnut Neymar." Sport

"Víc než statistiky ale opět zaráží fakt, jak se Messi pohybuje na hřišti. Zaujetí z úvodu sezony je pryč. Převažuje nepřítomný pohled, časté bezduché toulání po trávníku a nezájem o hru. Tedy vlastnosti, které kritici Messimu nejvíc vyčítají." Sport

Reagovat
10FKK

Jak to říkal Ivánek? Mediální mrdky...

Věřím svým očím a vidím Lea, kterého to baví, jenom mu to tam nepadá... Průser by nastal, pokud by se do šancí nedostával a neuměl je vytvořit. Někde tu byla statistika vytvořených šancí v top ligách a Messi byl o několik parníků první..

Reagovat
-Carles-

Dve prehry a už je oheň na streche Keď si to vezmeme z opačnej strany, v Clasicu sme odohrali výborný prvý polčas a proti Celte proste deň blbec, kde nevyšla len koncovka. To vôbec nie je zlé na mužstvo, ktoré po šiestich rokoch chce hrať niečo iné ako doteraz. Strata prvého miesta zamrzí, ale zajace sa počítajú po hone

Hlavne Clasico by som pripísal Luchovi a jeho "priposranosti" dať dôveru tomu novému projektu, keď sa rozhodol stred postaviť na zálohe, ktorá už dávno nie je na vrchole. Verím však že sa z týchto chýb dokáže poučiť. Chce to malé kozmetické úpravy a konečne naplno dať dôveru Maschovi na DM, prípadne sa nebáť vyskúšať hru na dvoch pivotov. Určite však je treba sa zbaviť nostalgie a úvahy o zálohe Xavi - Bus - Iniesta zahodiť bokom.

Ja som kludný, obzvlášť táto sezóna sa zdá byť mimoriadne vyrovnaná a treba si to užívať. Lucho za tých pár rokov trénovania ukázal hlavne jednu vec, na jar hral jeho tím podstatne lepšie ako na jeseň, takže treba vydržať a zdržať sa vyhadzovania trénerov a hráčov po pár zlých výkonoch. Kto s tým má problém, nech si pozrie Barcu pred príchodom Franka, prípadne Frankovu poslednú sezónu

Reagovat
valloire

tenkrát ještě nebyla televize

Reagovat
alcantara

Za prve, nejde len o tie dve prehry, u mna je sklamanim prakticky kazdy zapas, mozno az na Levante. Som zvedavy, co prinesie buducnost a co je vlastne to ine ako doteraz. Pretoze zatial to bolo od nas najlepsie s Xavim a Andresom v zostave. A ked chce reagovat nejaky hlupacik zase recami o namlsanosti, tak ja vnimam vec tak, ze klub je moznostami na urovni Madridu ci Bayernu, takze ocakavam podobne herne zanietenie a kvalitu aj na ihrisku. Gaspart a spol je sice smutne obdobie, ale to uz je davno za nami, Barcelona je inde. Nevydali sme sa cestou Athletica pred casom, ale vydali sme sa cestou svetoveho velkoklubu cislo jedna. Lucha, pokial viem, nikto na EF nevyhadzuje. Zatial.

Reagovat
-Carles-

Práveže sa toho vela nezmenilo a dá sa povedať že pokračujeme v predošlých sezónach Ono nie je jednoduché zmeniť systém za tak krátku dobu, obzvlášť keď väčšina kádra má iné návyky. Zatiaľ to pôsobí miestami chaoticky, ale chce to čas a nájsť tú správnu chémiu. Už keď si zoberieme fakt, že ten tím má za 3 roky štyroch rôznych trénerov tomu nepridáva.

To že sme na úrovni Madridu alebo Bayernu v dnešnej dobe je jasné, tu by som sa ale pozastavil nad nie príliš ideálnym vedením klubu. Škandály, súdy, neschopnosť predvídať v hráčskom kádri, zlé nákupy, atď...Všetko sa to priamo alebo nepriamo premieta do výkonov a nálady celého tímu. Tu však ostáva len dúfať, že sa čoskoro dočkáme volieb.

Gaspart je čierne obdobie Barcelony, ale ako príklad som tam uviedol aj poslednú Frankovu sezónu, kde už bol Laporta. Úspešné obdobia je možné rozdeliť na cykly, alebo prozaickým každý chvilku, ťahá pilku. Predvídal to aj Guardiola, ktorý chcel pre udržanie výkonnosti vymeniť snáď polovicu kádra, dnes je tam stále pomerne veľký počet "jeho" kľúčových hráčov Musíme proste počítať s tým, že chvíľu ešte môže potrvať kým zavládne úplná spokojnosť s hrou a výsledkami.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád se nic nezměnilo ..teď se jede v lize ven a potom je doma Sevila a poté se jede na Valencíí a tam se nám hraje fakt špatně..takže můžeme spadnout hluboku dolu..nikdo nemůže zapomenout na Gvardiolu ale ,ale..Moc nescházelo a seděl tam tehdá Murinho a možná by nikdo nezapoměl na něj ale to je už jedno.Čekal jsem že Luis bude na barcu platit a zavede pořádný treninky ale prostěnic..Zubuzareta odchod a další hráči sním.Busquets sedět a Masche do zálohy.Pique odchod a Iniesta sedět.Alves prodat a to okamžitě.Radši at hrají mladí než tato hrozná hra.Messi potřebuje rychlejší hru a velké oživení.Pedro okamžitě prodat.Nechámu opravdu trenera že ho tam pořád sere i slepej pozná že mu to nejde a dávat ho tam neustále je blbost.Luis brzo odejde a to hodně brzo a doufám že přijde někdo uplně jinej...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu nejaky grafolog? chcel by som vediet ci je vobec mozne zistit jednotlive podpisy spanielskych reprezentantov... Silvu, Albiola,Pedra, Costu a Casillasa uz mam

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/10697390_879243622086312_7333006200183302275_o.jpg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele