Primera División - souhrn 3. kola

12.09.2014, 22:54, aktualizováno 15.09.2014, 22:36
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila Athletic a zůstává stoprocentní, druhou prohru naopak zaznamenal Real Madrid, v městském derby podlehl Atléticu. Nerozhodné výsledky se zrodily v Málaze, Vigu, Almeríi a Granadě. Valencia porazila Espanyol, Sevilla si poradila s Getafe a první výhru slaví La Coruña...

SD Eibar - Deportivo La Coruña 0:1

15.09.2014 20:45

Góly: 13. Juan Domínguez

Utkání nováčka La Ligy s Deportivem La Coruňa rozhodla jediná branka a šťastnějším celkem byli hosté. Ty poslal do vedení již po třinácti minutách mladý záložník Juan Dominguez a domácí tým na jeho trefu již nijak zareagovat nedokázal. Patří jim čtrnáctá příčka.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, když Juanfran centroval do velkého vápna. Obránce Javi Lara nakonec srazil pas na rohový kop. brankář Germán Lux se zapotil poprvé až po deseti minutách, kdy na jeho bránu vyslal takový propagační pozdrav Angel. Jinak se ale Eibaru příliš nevedla rozehrávka a dopředu se mu také moc nechtělo.

Angel se málem dostal do slibné příležitosti, praporek pomezního arbitra zůstal dole. Forvard s číslem devět na zádech ale balon nedostihl, protože mu pod nohy skočil brankář Germán Lux. Bylo to Deportivo, které se jako první dočkalo vedoucí branky. Juanfran odcentroval z pravé strany, načež se od Postigy odrazil míč k nohám dobíhajícího Juana Domingueze, který už neměl mnoho práce s tím, aby kulatý nesmysl poslal do sítě - 1:0 pro Depor.

Ani domácí ale nepřestali hrát, o čemž svědčí jejich další útočná akce. Dani García se dostal po velkém závaru před brankou Deportiva k balonu, ale v ideální pozici netrefil ideální míč. Z hranice pokutového území napálil vysoko nad bránu a jen schovával obličej do dlaní. Deportivo zdvihlo hozenou rukavici díky obránci Sidneimu, který se pokusil vyslat kupředu dlouhým centrem Postigu. Portugalský střelec ale neměl štěstí a pálil mimo. Dnes neměl štěstí ani v disciplíně a byl několikrát napomínán. Ani to nezabralo, takže mu nakonec byla udělena žlutá karta. Je zajímavé, že nikdo z domácích hráčů takto oceněn nebyl.

Domácí se rozhodli více útočit a pomohl jim k tomu nástup mladého záložníka Daniho Nieta, který nastoupil na hřiště s hvizdem hlavního sudího. A Nietova přítomnost na hřišti byla již po chvíli hodně znát. Nejprve se hbitý střídající hráč prosmýkl kolem svého strážce a z více než dvaceti metrů vystřelil velmi tvrdě, poté se zbavil svého protihráče podruhé a vypálil směrem k brankáři Germánu Luxovi. Ten si s jeho ranou poradil, ale prsty ho štípou dosud.

Po Luisinhově nepřesné přihrávce do vápna následoval rychlý protiútok Eibaru. Nieto si seběhl do středu hrací plochy, kde předložil Larovi. Ten mířil do protipohybu brankáře, ale jeho placírka se nakonec stočila vedle. Lara natáhl ke střele z uctivé vzdálenosti, Lux ji v poklidu lapil. Nebezpečný centr Abrahama o chvíli později vyboxoval Lux, ale musel se mít přesto stále na pozoru. Domácí Eibar se pokoušel ještě v závěru utkání alespoň srovnat, ale Larova nahrávka a následná dělovka obránce Albentosy nenašly správná místa v Luxově bráně.

Více informací k zápasu

Granada CF - Villarreal CF 0:0

14.09.2014 21:00

Góly: -

Villarreal dnes večer zklamal, protože trápící se Granadě nedokázal vstřelit ani jednu branku. Především se ale museli nudit diváci, kteří se kromě gólu nedočkali ani pořádné šance. Oba týmy si spíše nemohoucně vyměňovaly míč.

Ačkoli se Granadě dařilo a Villarreal měl co napravovat, dnešní utkání bylo spíše zklamáním. A to pro fanoušky obou týmů a především ty nezaujaté. Objektivně se dá utkání shrnout jako ospalé a nezáživné dvě hodiny, po jejich skončení si oddychl snad každý fanoušek.

Když už se Villarreal dostal s vypětím všech sil na dostřel soupeřovy brány, najednou mu došly síly i jakákoli invence. Takže zůstal bezradně v její blízkosti a čekal, co přijde. Dlouhé minuty si ani jeden tým nedokázal vypracovat ani jednu příležitost a občas se dokonce stávalo, že si hráči nedokázali ani na metr přesně vyměnit přihrávku.

Základní věci, které jsou hráčům vštěpovány již od "žáčků", dnes zkrátka nefungovaly. Brankáře Sergia Asenja zaměstnávali spíše vlastní spoluhráči, když mu posílali krátké přihrávky. Asenjo ale vlastně ani spěchat nemusel, protože jej nikdo z protihráčů ani neatakoval. Jedna nepřesnost za druhou nabízela až komicko-tragickou podívanou, ze které měl divák pocit, že fotbalisté nastoupili spíše z nutnosti. Neustálé kombinace na území nikoho vedly dokonce jednu chvíli až k pískotu fandů.

Bruno Soriano poslal dlouhý nákop do vápna Granady, ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Obdobně se vedlo také centrujícímu Mariu Gasparovi, který rovněž našel jen hlavu obránce soupeře. Když to nešlo kombinací, zvolil Luciano Vietto individuální průnik po straně. Snažil se dravým průnikem po levém křídle ohrozit branku Granady, ale sám se vytlačil z úhlu.

Pokud jde o domácí Granadu, její aktivita s přibývajícím časem klesala raketovým tempem. Hráči občas vypadali, jako by měli s kulatého nesmyslu respekt a nikdo z nich jej na delší dobu nechtěl mít v držení. Nejčastějším způsobem, jak dostat míč alespoň před brankáře Villarrealu, byl rohový kop. Třikrát po sobě ho zahrával Fran Rico, spoluhráče nenašel ani jednou. Po hodině hry se do vápna dostal Alfredo Ortuño, ale jeho hlavička mířila pouze do míst, kam Sergio Asenjo v pohodě doskočil.

Talentovaný Luciano Vietto se pokoušel taktéž hlavičkovat a dokonce zamířil docela přesně, ale ani jeho pokus neskončil v síti. Parodii na fotbal předváděla také Granada, jejíž chuť útočit zůstala v šatně ještě před výkopem. To dokonale demonstrovala série "malých domů", která skončila následující situací.

Brankář Fernandez se pokoušel o výkop, ale míč trefil špatně a ten se mu vrátil. Fernandez si chtěl dát opět načas, ale blížil se k němu střídající Čeryšev. Toho sice Fernandez viděl, ale nejevil snahu rychle odehrát míč, takže jej odkopával až ve skluzu a na poslední chvíli. Na bezbrankovém stavu nezměnila nic ani přesná hlavička Murilla.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Getafe CF 2:0

14.09.2014 19:00

Góly: 44. Carlos Bacca (pen.), 87. Aleix Vidal

Sevilla potvrdila roli favorita a zvítězila na svém stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuana nad Getafe 2:0. O góly se postarali Carlos Bacca z penalty a Aleix Vidal, vždy v závěru jednotlivých poločasů. Andalusané tak stále zůstávají neporaženi a se sedmi body dotírají na vedoucí Barcelonu.

První poločas byl především ve znamení rohových kopů, šancí samotných bylo pomálu. Jako první v patnácté minutě pokoušel střelecké štěstí Bacca, autor jednadvaceti branek z dvaapadesáti utkání loňské sezony. Jeho dalekonosná rána ovšem postrádala přesnost.

V závěru poločasu však došlo na zajímavý moment v šestnáctce Getafe. Už dříve se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, když Krychowiaka soupeřův obránce viditelně zatáhl při rohovém kopu za dres, a nakonec se přece jen dočkali. Další Suárezův slibný roh totiž znovu hledal polského středopolaře, jenž se dostal v hlavičkovém souboji do křížku s brankářem Guaitou. Ten při snaze míč vyboxovat trefil pouze Krychowiakovu tvář a rozhodčí Álvarez nemilosrdně ukázal na značku pokutového kopu. Bacca příležitostí nepohrdl a sebevědomě skóroval.

Hráčům Getafe i díky penaltovému incidentu poměrně slušně tekly nervy a celkem v utkání nasbírali hned sedm žlutých karet, alespoň vyloučení se ovšem vyhnuli. Ani po změně stran se dlouho svěřenci Cosmina Contry nedokázali dostat do žádné větší šance, obrana Sevilly fungovala na jedničku. Až v šestaosmdesáté minutě střídající Hinestroza po rohovém kopu akrobaticky polonůžkami pořádně domácím zatopil, jenže brankář Rico, jenž dostal příležitost při zranění obvyklé jednička Beta, neméně obratně skočil ráně do cesty a dokázal ji zpacifikovat.

Okamžitě půlminutu po největší šanci madridského klubu na vyrovnání přišla gólová pojistka na druhé straně. Figueiras si po pravé straně skvěle naběhl, poslal před Guaitu nebezpečný přízemní centr a nabíhající Vidal jej pohodlně uklidil do prázdné branky. Sevilla tak zvítězila 2:0 a spolu s Valencií a Atléticem Madrid se sedmi body na kontě dotírají na vedoucí Barcelonu, která jako poslední v ligové soutěži zůstává i po třech odehraných kolech bodově stoprocentní.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 3:1

14.09.2014 17:00

Góly: 7. Pablo Piatti, 63. Dani Parejo, 73. Paco Alcácer - 90. Sergio García (pen.)

Valencie pod koučem Nunem Espíritem Santem potvrdila úspěšný vstup do nové sezony, když na domácí půdě přehrála barcelonský Espanyol 3:1. Hned na úvod soupeře načal Pablo Piatti, po změně stran přidali po jednom zásahu Parejo s Alcácerem a pozdní snížení Sergia Garcíi už na dělbě bodů nic nezměnilo.

Po třech kolech tak Los Che nasbírali sedm bodů a také sedm vstřelených branek, což svědčí o znovunabytém sebevědomí i sehranosti, jakou ve Valencii nepamatují alespoň od působení Unaie Emeryho. To Sergio González na lavičce Espanyolu má úplně jiné starosti. Se ziskem jediného bodu zatím barcelonský klub zůstává na dně ligové tabulky.

Netrvalo dlouho a favorit utkání šel do vedení. Víceméně z prvního pořádného útoku Valencie skórovala především zásluhou Rodriga. Ten převzal na pravém kraji hřiště přihrávku od Gómeze, potáhl míč rychle kupředu okolo bránícího hráče a poslal zpětnou přízemní přihrávku přímo na kopačku Pabla Piattiho. Argentinský reprezentant pak už měl velmi snadnou pozici uklidit míč do poloprázdné branky.

Po změně stran měla nejprve Valencie pořádné štěstí. Díky zbytečné ztrátě ve středu hřiště totiž Espanyol podnikl rychlý protiútok a Sergio García se zničehonic řítil sám na Alvesovu branku. Přestože skóroval, jeho radost k úlevě domácích příznivců netrvala dlouho. Rozhodčí totiž jeho vyrovnávací gól neuznal kvůli domnělému postavení mimo hru, jež však opakované záběry značně zpochybnily.

Nedlouho poté se domácím povedlo přidat uklidňující druhý gól. K Danimu Parejovi se trochu šťastně zpět odrazil míč před soupeřovou šestnáctkou a kapitán Valencie přízemní umístěnou ranou nedal brankáři Casillovi šanci zasáhnout. O deset minut později přidali Netopýři třetí zásah, když Feghouliho kolmici převzal dobrým náběhem Alcácer, obkroužil Casillu a poslal míč do prázdné branky. Hosté se v samotném závěru dočkali alespoň mírného zkorigování na 3:1 díky neúnavnému Garcíovi. Ten si vymodlil na hranici šestnáctky faul od Javiho Fuega, který rozhodčí posoudil jako penaltový, a sám pak pokutový kop bezpečně proměnil.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Elche CF 2:3

14.09.2014 12:00

Góly: 45. Gaël Kakuta, 90. Alberto Bueno (pen.) - 37. Edu Albacar, 56. Jonathas, 70. Pedro Mosquera

Přestřelka na stadionu Vallecas v Madridu nakonec vynesla tři body hostům z Elche za vítězství 2:3. Hosté si během druhého poločasu vypracovali dvoubrankový náskok díky gólům Jonathase a Mosquery, Bleskům pak už nepomohla ani penalta nařízená v 90. minutě. Elche se posunulo do vytouženého středu tabulky, Rayo je se dvěma remízami patnácté.

Zápas začalo lépe Elche, které svého soupeře v úvodních minutách dokázalo dostat pod tlak, byli to však domácí, kdo zaznamenal první velkou příležitost. Po rychlém protiútoku se do šance dostal Leo Baptistao, jenže polský brankář Tytoň vytáhl výborný zákrok a vytěsnil míč na rohový kop. Na druhé straně mohl zajistit vedení Elche Jonathas, ale v rozhodujícím okamžiku ztratil míč a vybíhající Álvarez, tak mohl balón odkopnout do bezpečí.

V 37. minutě dostalo Elche výhodu přímého kopu po ostrém faulu na Rodrígueze. Jeho exekuci si vzal na starost Edu Albacar, jenž načrtl trajektorii míče přesně k bližší tyči, a Álvarez se už natahoval marně - 0:1! Vedoucí gól neodpovídal rozložení sil na hřišti, jelikož lepším týmem byli po většinu první půle domácí, pro něž přišlo zasloužené vyrovnání těsně před přestávkou. Bueno nacentroval do pokutového území Elche, Gaël Kakuta převzal míč, překonal obránce a tvrdou ranou zavěsil - 1:1!

Po změně stran se na hřišti přiostřilo a hra se lehce rozkouskovala, z neučesaného vstupu do druhé půle však vytěžili hosté druhý gól. Po laciné ztrátě míče se obrana Raya nedokázala rychle zkonsolidovat, čehož využil Jonathas, který nastartoval druhé plíce, předběhl oba stínující obránce a z hranice velkého vápna zamířil přesně k tyči - 1:2! Pro čerstvou brazilskou posilu v kádru Elche to byl premiérový gól v novém dresu.

Vyrovnávací branku měl poté v 63. minutě na kopačce aktivní Aquino, jenž po dobré akci Buena netrefil úplně prázdnou branku. Ze střelecké nemohoucnosti domácích tak těžilo v 70. minutě Elche, které se v těchto chvílích soustředilo především na bránění a hrozilo z rychlých kontrů. Při nenápadné akci zavezl Jonathas míč až k rohovému praporku a poslal zpětnou přihrávku na Pedra Mosqueru. Ten se s ničím nerozpakoval a vypálil jedovatou přízemní střelu přesně ke vzdálenější tyči Álvarezovy svatyně. Povedená rána znamenala vedení hostů už 3:1!

Riskantní obléhání branky Elche ze strany Raya bylo po zbytek druhé půle více méně jalové, nicméně v 89. minutě zahrál Albácar v pokutovém území rukou a sudí ukázal na penaltový puntík. Exekuce pokutového kopu se úspěšně ujal Bueno, ale na obrat v zápase už to nestačilo. Elche tak díky nadmíru efektivní hře a povedeným střelám z dálky vybojovalo první výhru v letošním ročníku.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 2:2

13.09.2014 22:00

Góly: 28. Fabián Orellana, 48. Joaquín Larrivey - 70. Imanol Agirretxe, 90+2. Jonny Otto (vl.)

Celta díky své bojovnosti dokázala doslova urvat bod, i když plně šťastná být nemůže. Po většinu utkání totiž vedla. Nejprve ale dal hostům naději Imanol Agirretxwe. A v závěru utkání Celta nevydržela nápor San Sebastianu a Jonathan Castro si vstřelil vlastní branku.

Celta zahrávala rohový kop z pravé strany, jenže Nolitův nepovedený centr shrábl pozorný gólman Zubikarai. Po jedenácti minutách obrana Celty Vigo naprosto propadla, když si za ni naběhl Pardo a dostal se k němu míč. Gól z toho ale nebyl, protože brankář Sergio Alvarez výtečně přečetl situaci a zasáhl nohou. Tlačil také Real Sociedad. Vela udělal s míčem pár kroků a následně tvrdě vypálil z hranice dvaceti metrů, ovšem zamířil nad svatyni Alvareze.

Po dvaceti minutách se do zakončení dral Joaquín Larrivey, ale ani jeho pokus nemířil přesně a Real Sociedad si mohl oddychnout. Nolito si vzal míč na levé straně, ten následně posunul více ku středu, ale nenahrával přesně. Následný protiútok stihla obrana domácích zablokovat. O chvíli později už se Celta dočkala. Krohn-Dehli napálil míč z levé strany před bránu soupeře, tam si seběhl Fabian Orellana a hlavičkou nedal brankáři Zubikaraiovi šanci.

Larrivey sklepl Nolitovu přihrávku k Krohn-Dehlimu ,ten se vůbec nerozpakoval a z dvaadvaceti metrů poslal míč nad bránu. Je z toho pouze odkop od brankáře Zubikaraie. Domácí tým byl mnohem aktivnější a jeho vedení mohl navýšit Nolito, ale ani on nepřekonal dobře postaveného brankáře Zubikaraie. Tři minuty po změně stran se mohli domácí opět radovat. Trochu komické zakončení předvedl Joaquín Larrivey, který se dostal do vápna, počkal si na nahrávku z křídla a zakončoval. Trefil ale jen tyčku. Naštěstí pro něj se od ní míč odrazil zpět k Larriveyovi a on se tak s míčem dostal celým svým objemem za brankovou čáru.

Krohn-Dehli vypálil z větší vzdálenosti, ale jeho slabá přízemní rána postrádala přesnost a neměla šanci na ohrožení brankáře Zubikaraie. Do další akce se opět dostala Celta, když si Joaquín Larrivey naskočil do středu vápna na centr a hlavičkou jej poslal na bránu. Stál tam ale pozorný brankář Zubikarai. Když už se zdálo, že si Celta pohlídá vedení v zápase, přišel šok. Imanol Agirretxe byl ve správný čas na správném místě a dorazil do brány vyraženou ránu!

Agirretxe byl při chuti a následně si sbíhal na centrovaný míč z hloubi pole, který také zastihl a z malého vápna stihl posunout hlavou. Ale v této situaci mu přáno nebylo - minul soupeřovu svatyni. Real Sociedad se nevzdával a vypracoval si dvě velké šance. Nejprve se Martinez krásně položil do hlavičky, po něm se prezentoval zejména Esteban Granero byl velmi blízko vyrovnávacímu gólu, ale po jeho ráně z větší vzdálenosti zazněla jen tyč.

Když už se zdálo, že Celta Vigo uhlídá jednogólový náskok, zasáhl vlastní hráč Celty. Po centru Estebana Granera ze strany byl totiž Jonathan Castro ve špatné pozici a napálil míč do vlastní sítě! Nadšení hostí nebralo konce, ale stále to nemuselo být vše. Střídající hráč hostí Castro totiž pálil v poslední akci utkání, kterou však brankář Alvarez se štěstím zlikvidoval. Nakonec mohla být Celta ještě ráda, že uhlídala alespoň bod. Změně skóre nepomohl ani střídající rychlík Charles.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Atlético Madrid 1:2

13.09.2014 20:00

Góly: 26. Cristiano Ronaldo (pen.) - 10. Tiago, 76. Arda Turan

Real Madrid prohloubil svou momentální krizi, když v ostře sledovaném madridském derby podlehl na domácí půdě Atlétiku Madrid a připsal si tak druhou porážku v řadě. Zato obhájci ligového titulu i letos pokračují ve frustrování zažitého dua hegemonů španělské ligy, sobotní večer jim přinesl výhru 2:1.

Ani všechny peníze světa podle všeho nezařídí, aby se menší městský konkurent dal porážet. Co na tom, že bílý dres od letoška oblékají Toni Kroos či James Rodríguez, zatímco Atlétiku odešly opory jako Diego Costa, Thibaut Courtois či levý bek Luis. Už domácí Superpohár naznačil, jak vyrovnané budou zápasy obou madridských velkoklubů i letos, sobotní večer vše jen potvrdil. Thiagův gól z rohového kopu ještě dokázal pokutovým kopem smazat Cristiano Ronaldo, ovšem na gól Ardy Turana z šestasedmdesáté minuty už Bílý balet zareagovat nedokázal.

Carlo Ancelotti sice zvládl proti Colchoneros finále Ligy mistrů, ovšem v domácí soutěži se na stadionu Santiaga Bérnabeua nechal porazit v obou dosavadních případech. Když k tomu přičteme pouhou remízu na půdě Simeoneho obětavé skvadry a také prohry (jak doma, tak venku) s dalším velkým rivalem Barcelonou, vzorec ligových střetnutí pod dohledem italského stratégy vyznívá pro Real přímo otřesně. Diego Simeone dokáže i nadále se svým limitovaným kádrem kouzlit, přestože si od úvodu sezony odpykává osmizápasový trest, kdy nesmí být u svého týmu na lavičce.

Již v desáté minutě se projevila stará dobrá slabina Realu a zároveň silná stránka jejich soupeře - standardní situace. Kokeho rohový kop na přední tyči trestuhodně propadl, čehož využil Thiago a pohodlně hlavou zblízka poslal Atlético do vedení. Domácí však nepříznivý vývoj zápasu pořádně nakopl a celý zbytek poločasu hře jednoznačně dominovali. Málem nejprve srovnal Rodríguez po Ronaldově přihrávce, ovšem míč se po odrazu o zem vznesl příliš vysoko. Stejně pak dopadl i Karim Benzema.

V třiadvacáté minutě už kdekdo na stadionu zvedal oslavně ruce nahoru, když Gareth Bale předvedl takřka dokonalý přímý kop přes zeď, ovšem brankář Moyá podobně úchvatně zvládnul vymrštit své tělo k levé tyči a zabránit míči v přechodu za brankovou čáru. Dvě minuty nato nicméně Real přece jen svůj tlak přetavil ve vyrovnání. Ronaldo zmátl svými přeslapovačkami levého beka Siqueiru a využil jeho vystrčené nohy k pádu, který rozhodčí posoudil za hodný odpískání pokutového kopu. Sám postižený bez potíží proměnil.

Ani poté si Moyá nemohl dovolit zaváhat, nabuzený Real bušil znovu a znovu. Nejprve někdejší brankář Getafe zlikvidoval únik Benzemy a poté francouzského reprezentanta těsně před přestávkou vychytal perfektním zákrokem, přestože jeho hlavička mířila přímo do dolního růžku k pravé tyči. Po změně stran bylo brzy dobře viditelné, jak důležité pro hosty bylo udržet alespoň remízový stav. Real totiž čím dál více uvadal, neboť frenetické tempo z první půle nešlo udržet, a zodpovědní Atleti se znovu dostali naplno do hry.

Klíčový moment druhé půle pak nastal čtvrthodinu před koncem, kdy špatně zkonsolidovaná defenziva Realu umožnila soupeři předvést pohlednou akci s kvalitním zakončením zásluhou Ardy Turana, jemuž povedeným přeběhnutím přes Juanfranův centrovaný míč pomohl zmást obranu soupeře Raúl García. Diego Simeone si v lóži na tribuně mohl užít další oslavný taneček, jeho červenobílá ocel znovu předčila madridské pusinky.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Levante UD 0:0

13.09.2014 18:00

Góly: -

Levante získalo svůj první bod v sezóně, když vybojovalo bezbrankovou remízu v Malaze. Domácí ostřelovali branku ze všech pozic, ale nejlepším hráčem utkání se stal brankář hostů Jesús Fernández, jenž za svá záda nepustil ani jednu střelu.

Malaga byla v prvním poločase lepším mužstvem, častěji svého soupeře napadala a nepouštěla Valencijské do žádné delší kombinace. Svěřenci kouče Javi Gracii však dlouho nedokázali svou převahu přetavit do podoby velké brankové příležitosti. K významnému ohrožení hostující branky tak došlo až po rychlém protiútoku Malagy v 34. minutě. Juanmi převzal míč a ze čtrnácti metrů napálil břevno Fernándezovy branky!

O pět minut později se ke střele dostal také mladý portugalský útočník Ricardo Horta, na jeho pokus si ale u tyče počíhal Fernández a na šestadvacetiletého gólmana, jenž do Levante přišel před sezónou z Realu Madrid, nevyzrál ve 45. minutě ani Luis Alberto.

Ani po změně stran se obraz hry výrazně nezměnil. Levante hrálo na remízu a domácí nebyli schopni vyprodukovat gólovou příležitost. V 62. minutě sice Juanmi dostal míč za záda valencijského brankáře, ale branka nebyla uznána kvůli ofsajdu. V 67. minutě si slibnou příležitost vypracoval střídající Amrabat, který přesprintoval hostující obránce, ale zakončení na zadní tyč se mu nepovedlo.

Zmar domácí ofenzivní řady poté demonstroval v 80. minutě Santa Cruz, jenž nevyužil skvělý centr z pravé strany a trestuhodně minul. A když v nastavení nezužitkoval velkou příležitost ani zapomenutý Castillejo, skončilo utkání nakonec bez branek. Malaga může litovat nevyužitých šancí například z celkem dvaceti rohových kopů. Hosté bez jediné střely na branku berou vytoužený bod.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:0

13.09.2014 16:00

Góly: 79. Neymar, 84. Neymar

Dva góly Neymara v druhém poločase rozhodly o třetí výhře Barcelony v této sezóně, tentokrát si porážku z Camp Nou odvezl Athletic Bilbao. Chilský brankář Claudio Bravo tak v brance Balugranas stále drží čisté konto a spolu se svými spoluhráči se těší z vedoucí příčky. Baskové se naopak po druhé venkovní porážce propadnou do spodní poloviny tabulky.

Domácí, kteří nastoupili na počest Katalánského národního dne v dresech s motivem katalánské vlajky, byli od počátku utkání aktivnější. Už v 5. minutě se do obrovské příležitosti vřítil Pedro, ale skvělý zákrok gólmana Iraizoze zabránil brzkému vedení Barcelonských. Baskové urputně bránili, takže si zaplněný Camp Nou musel na další velkou šanci počkat do 19. minuty, to se na hranici vápna pěknou zasekávačkou uvolnil Munir, jenže jeho rána letěla příliš vysoko.

Další vzrušující momenty před brankou Basků přišly před koncem první půle. Velké šance Rakitiče a Munira ale skvělými zákroky zneškodnil skvělý Iraizoz. Třiatřicetiletý veterán v brance Bilbaa byl tak hlavním strůjcem bezgólového poločasového stavu, který byl pro Athletic nadmíru lichotivý vzhledem k jejich prakticky neexistující ofenzivní aktivitě.

Beton Bilbaa pokračoval i v druhé půli a po spálených šancích Alby v 52. a Munira v 59. minutě se zdálo, že hosté dotáhnou svou misi do kýžené remízy. V 64. minutě ale na hřiště naskočil Neymar, jenž se okamžitě stal tahounem Barcy na cestě za vítězstvím. V 69. minutě naservíroval míč přesně na nohu Messiho, který ale oproti svým zvyklostem stoprocentní šanci neproměnil. Oba hvězdní hráči si své role vyměnili o deset minut později, když přihrávající Messi našel při rychlém protiútoku volného Neymara a ten poprvé prostřelil vyběhnutého Iraizoze - 1:0!

Jeden gól však Neymarovi nestačil. Hned po pěti minutách totiž Katalánci rozjeli další nebezpečnou akci. Na pravé straně vniknul do vápna Lvů nezadržitelný Messi, jenž přesně našel na penaltovém puntíku Neymara. Brazilský forvard měl dostatek času, aby si rozmyslel, kam chce míč uklidit, a lehkou placírkou zvýšil na 2:0 pro domácí! O osudu utkání tak bylo rozhodnuto a hráči Athleticu, kteří mimochodem rovněž nastoupili v barvách své vlajky, tak nenarušili oslavy "Diada Nacional de Catalunya".

Více informací k zápasu

UD Almería - Córdoba CF 1:1

12.09.2014 21:00

Góly: 12. Edgar Méndez - 19. Federico Cartabia

Předehrávka třetího kola Primera división jen potvrdila nevýrazné vstupy do nové sezony obou zúčastněných. Jak Almería, tak Córdoba totiž stále čekají na svou první ligovou výhru a nepovedlo se jim to ani nyní, neboť se na Estadio de los Juegos Mediterraneos rozešli smírně 1:1.

O brzký gól domácích se postaral Edgar již ve dvanácté minutě, za letošního nováčka brzy nato vyrovnával Federico Cartabia. Žádné další branky již nepadly, přestože na každé straně došlo v závěru minimálně k jednomu dramatickému momentu. Jenže Fernando Soriano ke smůle Almérie trefil pouze břevno a ke smůle hostů zase střídající Ghilas neuspěl tváří v tvář Rubénovi Martínezovi.

Jako první v utkání zahrozila Córdoba. Aktivní Fede Cartabia vyzkoušel pozornost Rubéna střelou zdálky, ovšem k průlomu bezbrankového stavu došlo na opačné polovině hřiště. Ximův táhlý centr z pravé strany zachytil Edgar, jenž se zrovna vracel z ofsajdové pozice, a na zadní tyči placírkou uklidil i s pomocí lehké teče míč do sítě. Moc dlouho se ovšem domácí radovat nemohli, přesněji řečeno pouze sedm minut.

Mládežnický reprezentant Argentiny Fede Cartabia totiž využil přihrávky Cháveze a přízemní ranou pravačkou nedal Rubénovi šanci. Za remízového stavu se tak šlo do kabin, přestože se Almería domáhala odpískání pokutového kopu za zákrok Crespa na Wellingtona Silvu.

Po změně stran se zpočátku otěží zápasu chopili domácí. Zvláště v jednapadesáté minutě měli velmi blízko k vyrovnání, jenže Hemed si nedokázal dobře zpracovat míč a umožnil tím brankáři Martínovi včas zasáhnout. Pak ještě Almérii scházelo málo po dvou rohových kopech, ovšem v prvním případě Edgar selhal v zakončení a v tom druhém Soriano trefil hlavou břevno. Přesto si nakonec domácí nemohli až tak zoufat, jak nezaslouženě ztratili dva body, neboť v posledním útoku zápasu mohl naopak Ghilas zařídit vítězství pro hosty. Rubén si však s jeho prudkou ranou dokázal poradit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona33006:09
2.Valencia CF32107:27
3.Sevilla FC32105:27
4.Atlético Madrid32104:27
5.Celta Vigo31206:45
6.Granada CF31203:25
7.Real Sociedad31116:54
8.Villarreal CF31112:14
9.Deportivo La Coruña31114:44
10.Elche CF31114:64
11.Málaga CF31111:34
12.Athletic Bilbao31023:33
13.Real Madrid31025:63
14.SD Eibar31022:33
15.Getafe CF31022:53
16.Rayo Vallecano30214:52
17.UD Almería30212:32
18.Córdoba CF30212:42
19.Espanyol Barcelona30123:61
20.Levante UD30120:51

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fede jede ! Paradny gol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: poslední ze série článků o mladé hvězdě z MLS Billu Hamidovi: http://goo.gl/DQa9ty

Reagovat
-Kopy-

Fede

Reagovat
homeles8

heh, 3 komenty. Respektive 2 . Ode dneška beru jako odborníky na PD jen real10 a Kopyho (+ týpek co faní Rayu). Ostatní jsou jen prasata, co se hádají jestli je lepší Real Madrid, nebo FC Barcelona (+ Atlético Madrid).

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houska

souhlas,PD diskuze je vždy fraška

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Ney a Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl bys odkaz na branky? Na zápas kouknu zítra..

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Díky :)

Reagovat
Manik...

Neymar

Klobouček dát z lavičky 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak chodil do čím dál více malátnější obrany. Neviděl bych to jako něco extra od hráče světového kalibru při jeho lehkonohosti a rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ta lehkonohost a rychlost je právě hodná obdivu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale myslel jsem to jinak. Spíše je obdivuhodnější, že si takový luxus může Barcelona dovolit. Dokonce bych řekl, že to musel být záměr. Od nějaké 70. minuty totiž začali obránci Athleticu šlapat vodu a přihrávat spoustu míčů do ztrát. Už nebyli tak obezřetní. Barcelona tam mohla s Neymarem nasypat ještě víc. Spíše bych pochválil tu odvahu Luise Enriqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

snad každý trenér kromě Enriqueho nasazuje své klíčové hráče do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zápas.

Už to tu písal Andy, že je to veľký luxus poslať tam Neymara niekedy v 70 min. do uťahanej obrany Athelticu. Pedro s Munirom, to tam obehajú a potom príde Ney a rázom tá utočná sila stúpne o ďalší level. Som zvedavý ako do toho Lucho zakompnuje Suaréza.

Messi dnes luxus a tú druhú gólovku prakticky vymyslel sám na polovičke. Pravá strana slabota a som vážne rád, že Dani ostal, pretože s Montoyou a Douglasom by som sa klepal ešte viac. Andrés dneska dosť neslaný a v druhej polke sa tam dosť pýtal Xavi, ktorý by podľa mňa vužil tie nábehy Pedra a hlavne Munira za obranu.

Štart do sezóny pekný a možno povedať, že príprava sa po tých ťažkých mačoch s Ponorkama a Levmi vydarila.

A Mathieu si snád odpočinie a cez týždeň si zahrá aj Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Neymar potřebuje ustálit výkonnost a pak se ukáže, že bude po Messim a Ronaldovi třetí nejlepší útočník planety. On je, ale jen v momentech, když hraje za repre. Teď to jen přenést do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

ok, asi ještě Ibrahimovič.. ale jinak tu vážně nevidím žádnýho hráče, kterej by dokázal poslední roky střílet góly a nahrávat na ně s takhle železnou pravděpodobností.. V Santosu to dokázal, v Barce má záblesky. Ale musí ustáli výkonnost, momentálně ho do tý skupiny neřadim, protože to právě neukazuje pravidelně v klubu.

Reagovat
garruklol

Podle mě Suárez i Robben (pokud ho bereme jako útočníka) jsou zatím výše, ale to se může kdykoliv změnit

Reagovat
Kluivert9

4. asi ještě ne, ale v první 10 už bude.

1) Messi

2) Ronaldo

3) Ibra

4) Suarez

5) Rooney

6) Diego Costa

7) Neymar

8) Bale

9) Lewandovski

10) Cavani

Reagovat
LAM

Falcao za Lewandovskiho

Reagovat
Kluivert9

Těžko říct, jak teď na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney tak vysoko fakt neee. On je sice výborný fotbalista, ale zároveň je top třída i dost díky tomu, že umí být tak variabilní. Costa, Neymar a možná ten Bale jsou výše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Robben?

Reagovat
Kluivert9

U mě 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně taky jsem si říkal, jak může být za tím šmatlákem Neymarem, když měl 3x lepší sezonu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kluivert9

Na to co předváděl za Spurs a jak koupal obrany v PL se jen tak zapomenout nedá. Že ho Ronaldo teď k ničemu nepustí a že ho Real neumí pořádně využít, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney.

Reagovat
Kluivert9

Taky ho nemusím, ale raději bych ho měl na pozici hrota v týmu, než všechny zmíněné za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne treba ustáliť jeho zdravie, pretože on sa do toho dostane a potom zas vynechá 2-4 mače kvôli zraneniam.

Reagovat
misinho7

ale neprehanaj napr minulu sezonu ho strcil do vrecka Bale , predminulu tiez a nehovorim ze je treti najlepsi hrac sveta.. patri do TOP 10 tak isto ako Neymar

Reagovat
alcantara

"strcil do vrecka" vraj...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je Neymar zdravej,tak podle mě patří mezi těch 5 nejlepších hráčů na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, že ten Enrique má koule. Sice neposadí Lea, ale i tak, nebojí se dát šanci mladším nebo nevyzkoušeným....za mě rozhodně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Z tejto novej, kolmejsej Barcelony na ukor presnosti a dominancie nad loptou nie som uplne nadseny, ale tak ovocie to zatial prinasa a to je to hlavne, co sa na konci dna pocita. Ajked si myslim, ze vinou toho nie je a nebude tak citit v muzstve Iniestu. Messi je proste genius, ktory si ten moment v zapase najde, hoci ho super vyborne pokryva. A pokial Neymar akceptuje rolu zolika nasadzovaneho do unavenej obrany, kludne moze s chutou hrajuci a do zakoncenia sa dostavajuci El Haddadi hravat od zaciatku pravidelne

Visca el Barça!!!

Reagovat
LAM

Jen to ne.Do příchodu Neymara to bylo jen modlení že Messi něco vymyslí a i tak to musel vzít zas na sebe a dát dvě asistence.Chce to ještě hodně zapracovat aby byla hra účelnější a přesnější.

Messimu dneska třeba nedokázal dát nikdo pořádnou nahrávku do šance.

Reagovat
alcantara

A napriek vsetkemu, ak by nam uznal regularny gol, Pedro premenil tutovku a nechal dohrat akciu po vymyslenom faule, mohlo to byt s prehladom rozdielom triedy. Zase tak strasne to v ofenzivnej faze nebolo, treba respektovat a uvedomit si kvalitu Athleticu.

Reagovat
LAM

No většinou je dokážem doma teda víc točit.V tom systému kterej sme dnes praktikovali se hodně ztrácel Messi a nedostal se do pořádný šance.Musel přijít Neymar aby se to rozhejbalo protože do tý doby stačilo postavit 2 hráče k Messimu a zbytek Barci nevěděl co dělat.Na tomhle se musí zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno, Messi šanci sice neměl, ale šance měly ostatní.. Pedro ve 3. minutě solidní šanci, pár jich tam měl i Munir..

Reagovat
Ed_Hazard

Raúl Garcia permanentná piča, to neni možné aký hnoj hrá za Atletov....a v priebehu zápasu to bude prbúdať

Reagovat
smazaný uživatel

Nechuti vlastna medicinka ?

Reagovat
smazaný uživatel

, přesně tak , musím se smát , když si pusinky stěžují na zákeřnost a v dobách mourinha to bylo přece něco jiného a Pepe vlsatně kopl jenom toho Casquera.

Reagovat
bayern987

Ty seš ale idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

CR zas dive jak kráva .... ale nedivím se že mu to rozhodčí sežral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se mi ten vykon i pres remizovy vysledek libi. sanci je tam spousta, atleti pocitili trochu vlastni medicinku co se tyce ostrejsich zakroku, coz je jen dobre. dneska vyhrajeme a pristi match snad Keylor do kasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
bayern987

Totiž -

Reagovat
smazaný uživatel

proč realisti pískají na Casillase?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dokola, obranná činnost současného Realu je žalostná, koresponduje zhruba s tím, jak "sebejistě" působí Iker. Pokud Carlo bude skládat základní sestavu tvrdohlavě pořád stejně blbě, nemá šanci s tím hnout.

Reagovat
madridcan

Bol som na Slovensku v bare a bol som sam velmi prekvapeny, ze ako by som poslal do pici Casillasa s Perezom...

Reagovat
puji

na SB se píská,co víc si přát,James to je válec

Reagovat
LAM

Ani filmíř Ronaldo nepomohl A to tu madridisti říkali jak v lize určitě Atletiko porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

2 body náskok na sestupové pásmo

Reagovat
hntlyl

Už jen 35 zápasů, vyjde to.

Reagovat
blaxo

Tak snad je Perez spokojenej, obrana s Ikerem jak kdyby tam nebyli a Karim si v golovce zpracuje míč snad hůř jak já...

Reagovat
-Kopy-

hezky Atlético Real v hajzlu, tenhle rádoby dream team si bude sedat dlouho a jestli vůbec. No a samozřejmostí je v zimě velká posila do středu pole.

Reagovat
jany kozak

to mala byt uz v lete vedenie banda retardov

Reagovat
DreamTeam

No ono by stacilo kdyby James vysedaval na tribune. A budem hravat v 11 a ne v10ti.. pak samozrejme posadit Ikera.. nechapu proc ho Carlo vubec zase cpal na post prvniho brankare a Varane by mel zacit hravat. Ale bohuzel,nic z tohoto necekam,Carlo je luza..takze bude uspechem 3ti misto

Reagovat
Mrvinho

Carlo je luza. Mmm

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný mač.

O víťazstve Atletov rozhodlo, že ustáli ten tlak v prvom polčase po vyrovnaní. V druhej polke sa to vyrovnalo a po príchode Ardu a Griezmana bol na ihrisku už iba jeden tím.

Hm Carlo to bude mať ešte zaujímavé, pretože v tej hre Realu fakt nevidím žiadny systém a nevidia ho možno ani samotní hráči, na druhej strane im to stačilo v pohode v prvom polčase. Nejdem lámať palicu nad nimi, pretože Real sa vždycky na jeseň hľadá a jar majú vždy silnejšiu. Otázkou preto ostáva koľko budú strácať na lídra po Vianociach.

Inak si ešte neodpustím poklonu k Thiagovi ten hráč ma dostáva každým rokom, ten jeho pokoj, pozičná hra a prehľad v strede poľa. Nemať Busquetsa tak by som si ho veľmi prial

Reagovat
jany kozak

a po príchode Ardu a Griezmana bol na ihrisku už iba jeden tím.

Reagovat
smazaný uživatel

OK beriem to možno trošku zavádzam, ale v útočnej fáze tam už bol iba jeden tím, ktorý si dokázal vytvoriť 4 gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. 2x Arda, 1x Raul Garcia a 1x Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

iba 1 team? ti jebe?? skoro cely zapas sme ich davali, oni daju z 3 sanci 2 goly a zvysok zapasu betonuju, tak ako v zapase Supercopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti fakt měli jen 3 šance?

A jen pro info. Kolik jich měl Real?

Reagovat
smazaný uživatel

viac a mali sme viac z hry. Urcite nedavame goly po standartkach a nahodne goly a zvysok betonujeme. Ten trapny opicak je Mourinhov ziak.

Reagovat
smazaný uživatel

takže fakt měli Atleti jen tři šance? A Real měl těch šancí teda kolik? Hlavně ve druhý půlce.

Reagovat
sensei25

čítaš po sebe čo píšeš. My nedávame goly zo standartiek a dali ste gol z penalty....ach jaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je víc ze hry? Pod tím termínem si představuju držení míče! A to vy přece striktně odmítáte a považujete za nudu. Tak pokud by jsi to bral takhle, tak včera jste druhou půlku opravdu nudili. Nesouhlasím s tvrzením ,že v ní byl jen jeden tým , ale po příchodu Ardy a Griezmana bylo Atlético opravdu lepší a nebezpečnější.

Opravdu jste nikdy nebetonovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je víc ze hry? Pod tím termínem si představuju držení míče! To je asi ten problém

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli jsi to nedopsal,ale pokud jo, tak zase nevím ,co je to ten problém. Pokud vidíš v tom ,že Barca hodně drží míč , tak je to problém Barcy , nech ji tak ona taky za poslední roky žádné tituly nezískala. Ale problém ,ten teď vidím u Realu , měl větší držení míče , ale druhou půli herně vlastně vůbec nezvládl , takže své fanoušky naštval a ostatní nudil(a ne držením míče,ale neschopností zápas strhnout ve svůj prospěch ) . Ale jsem rád , že ve vašem táboře panuje tolik veselí , tolik smějících se smajlíků , to musí být vnitřní pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém vidí v tom, že si pod termínem "víc ze hry" představuješ to, že tým drží víc míč, což je strašná hloupost pokažená tvojí červeno-modrou optikou. Tým může mít víc ze hry i s 30% držením míče.

Když budeš mít tým, co si celý zápas bude nahrávat před vápnem a s bídou vystřelí jednou za zápas na bránu a tým, co hraje na brejky a nasází z nich 3 góly, tak který měl víc ze hry? Ten, který sice držel míč, ale soupeře ani pořádně neohrozil? To asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

No ,tak nejsem rád , že jsi se zapojil zrovna ty ,ale dobře : Hra je hra , tento sport je s míčem a tak se s ním hraje a kdo s ním víc hraje má víc ze hry a jestli se jen někdo brání a pak jednou z protiútoku dá gól , nemá víc ze hry. Jestli má někdo v týmu hráče , který dá strašnou peckou nebo nafilmovanou penaltou gól , neznamená to více ze hry. Fotbalem jsem se živil a říkali nám hrejte s míčem.

Nemám nic proti tomu , když se fanouškovi vlastního týmu líbí , že jeho tým se jen brání , míč má jen ze třetiny a vyhraje z brejku, ale mě by můj tým zklamal, kdyby stále nechtěl hrát a ve chvíli , kdy míč nemá se jej napadáním nesnažil získat zpět. To je celé ,přeju ti tedy , aby tě tvůj tým těšil co nejmenším držením míče. To je vše.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně tohle je špatně. Tyhle zdegenerovaný lidi, co si myslí, že tiki-tika je něco víc než ostatní styly a že to je vlastně ten jediný správný způsob, jak hrát fotbal. Ale ono to tak prostě není, je to jeden ze stylů, jakým se dá hrát. Dá se hrát zrovna tak účinně na brejky, dá se zrovna tak účinně hrát x dalšími způsoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto s tebou a tobě podobným odmítám dikutovat , pro tu aroganci a ochotě okamžitě urážet druhé. Já se ti snažím vysvětlit , co se mi na fotbale líbí , ty se sice také snažíš vysvětlit svůj pohled,ale píšeš o hlouposti ,zaslepenosti a zdegenerování. Jí napíšu ,že nemám nic proti tomu,když se fanouškovi jiného týmu líbí něco jiného a ty napíšeš, že přesně tohle je špatně.

Tak to už neber jako diskusi , protože tohle není diskuse a já bych zde rád diskutoval ,ale bohužel jsem ve vašich řadách nenašel nikoho ,s kým by to bylo možné.

Reagovat
smazaný uživatel

30 min nie je celý zápas. A koľko, že to mal šancí Real v druhom polčase?

Reagovat
nani92

Chicarito : "I came here to make this club look more like my home,united"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A příště Riazor.

Reagovat
misinho7

no nechem byt pesimista ale po 4 kole mozme byt v uz normalne aj v zostupoom pasme...

Reagovat
misinho7

Totalne nadrbany som K zapasu sa radsej nevyjadrujem ale co sa tyka nasho prezidenta tak je to KOK T .. s velkym K .. asi len on dokaze urobit s najelspieho timu , totalne bezzuby tim bez obrany... hlavne ze dresy sa predavaju, mame najvacsi obrat , najviac fanuskov , najkrajsich hracov ala James ale ake su vysledky to moze byt v pi..

Reagovat
p-e-t-k-o

Prave zacina dalsich 10 rokov bez vyraznejsej trofreje

Reagovat
misinho7

? neviem co tu splietas .. v zivote real take nemal obdobie vyraznejsie trofeje ratam Ligu a LM a jedine velky odstup bol medzi LM tak netrep hluposti

Reagovat
p-e-t-k-o

Len ked si spomeniem co s vami robila barcelona 3 roky tak mi staci..

Reagovat
misinho7

a co sme my robili s vami 4 mesiace dozadu....

Reagovat
p-e-t-k-o

dvoj zapas v rozpoleženi dvoch týždňov porovnávať s dobou bezmocnosti pri nadvláde barcelony asi 3-4 roky je super..

PS: nezabúdaj že v časoch keď ste vy vypadavali s Lyonom a podobnými sračkami sme my hrali pravidelne semifinále a finále..a nemuseli sme nato pumpovať požičané miliardy do klubu a zadlžovať ho na stáročia, práve naopak sme každý rok plusový

Reagovat
smazaný uživatel

Real je každoročne v plusu taky, takže to len tak na okraj

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmrdanějšího týmu v Evropě není. Pojď Fildo pojď nám říct jak jsme udělali dobře, že jsme vlastně prodali DiMárii, pojď to obhájit. Už po superpoháru sem říkal, že když je nedáme tam tak v lize těžko... to ste tady vyřvávali jak liga bude o něčem jiným. Ten tým je v píčí je statickej, nikdo nedá kolmicu, jedinej kdo se vpředu snaží je Ronaldo... Bale je Káka číslo dvě a James to je snad vtip?

Reagovat
Kokesh

Bale bude mit statistiku jeste lepsi, jak minulou sezonu, tomu verim. Jeden zapas mu nesedne, druhy da dva goly a zaasistuje. Srovnani s Kaka je uplne, uplne mimo.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

samozřejmě.Kaka má zlatý míč

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kokesh

Musime si asi vypit kalich horkosti az do dna. Cris na prave strane byl vyborny napad, ale co tam delal poslednich 30 minut, kdy jsme ho potrebovali v pokutovym uzemi a on misto toho centroval jako o zivot, nepochopim. Zmenili se spoluhraci, smerem dopredu uz to neni tak sehrane, nicmene dnes jsme meli v prvnim polocase vyhrat a nebylo by o cem. I kdyz, po Sociedadu, kdo vi...

Mesic nazpatek jsme se placali po zadech, ted se chytame za hlavu. Porad se da dost veci zmenit, jen ne ze dne na den/bohuzel pro nas...

Reagovat
DreamTeam

podle me neni 100% fit.. protoze takhle byt pribyty na lajne a posilat centry na Chicharit to jsem od nej nevidel za celou dobu co je v madridu

Reagovat
Kokesh

Asi ne, ale herne to byl v prvni polocase jeden z jeho lepsich zapasu za posledni dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase nevyzeral, že by ho limitovalo nejaké zranenie a bol jednoznačne najlepší na ihrisku, zdatne mu sekundoval Moya, ktorý držal šance Atletov nad vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Centroval jak o zivot, protoze to byla nejlepsi vec, kterou mohl udelat. Lepsi by bylo uz jen to, kdyby si sam nacetroval a ten centr zakoncil. Po zemi to neslo, tak mu logicky doslo, ze ze stran vzduchem bude nejaka sance. Jeden zpusob, kterym se to dalo vyresit - Bale nalevo, neprisel, doted je mi zahadou, proc ne, kdyz napravo nebyl vubec k nicemu, a to pritom ten centr ma hoodne kvalitni. Misto toho jsme se teda divali, jak centroval Cris, a kdyz uz teda byl ve vapne a vlozili se do toho Arbeloa s Coentraem, tak asi ze 4 pokusu byly 3 zblokovany prvnim hracem a ten posledni druhym. Najs. A to by tam pritom ty balony mohl GB jebat i z autu, pac je to schonej hazet jak Delap. Vubec to nechapu!

Reagovat
misinho7

Nechem byt pesimista ale takymsto stylom vidim Ronalda o rok v united.. tim hra hovno on jediny sa snazi, serie ho urcite uz aj nasa prestupova politika co aj sam povedal aj ked na druhy den sa trosku upravil ale kazdy vieme ako to myslel , stale spomina ze United ma rad a rad by sa vratil a ak Van Gaal ta United dokopy a my budeme hrat sracku a nic nevyhrame nevidim to nerealne ze sa Cristiano poberie spat

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bude mať Jorge určite radosť

Reagovat
misinho7

no a Florentina verejne obesia pred salejucim davom na Santiago Bernabeu

Reagovat
p-e-t-k-o

Dnes ako som kukal Bayern tak som si myslel ze je to najhorsi futbal aky som kedy videl, no dnesny Real ma vyviedol z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

manita prý

Reagovat
-Carles-

Mňam

Ďalší skvelý futbalový víkend. O týždeň by Depor mohol osláviť návrat do Primery 3 bodmi, keď už to tak všetko pekne vychádza

Reagovat
smazaný uživatel

A už to jede. V lednu se prý Florentino bude zajímat o Strootmana.

Reagovat
p-e-t-k-o

Mohli predat este Samiho to by bolo este zaujimavejsie

Reagovat
misinho7

tak Sami je nam aj tak na hovno kedze vzdy sa zrani.. vlastne ako keby sme ho nemali

Reagovat
p-e-t-k-o

Nevadi najdolezitejsie je, ze nezaraba predsa na dresoch tolko predsa nie?

Reagovat
p-e-t-k-o

Stym predsa som to dojebal

Reagovat
jany kozak

zabi sa

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by sa dalo ale pojde zadarmo

Reagovat
p-e-t-k-o

Tak tak s5 do nemecka:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odejde tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Real vzdciky hra na jesen hovno . Uz sa strasne tesim ako na jar zalezes ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máme jistotu, že se tady budeme ještě pár měsíců vidět.

Reagovat
p-e-t-k-o

Tento rok Vám to bude osudne. Predať dva najväčšie motory tímu len aby bolo miesto pre Chamézka..

Reagovat
misinho7

to nehovor nam ale nasmu najvyssiemu kktovi

Reagovat
p-e-t-k-o

Neskutočný zlodej..Strašne mi pripomína Fica..tvári sa že robí niečo pre klub no pumpuje si svoje kreditky a len naivní debili povedia nie, lebo keby robil maximum pre klub tak hráčov ako Angel si jednoducho neskutočne váži

Reagovat
CHONG

Reagovat
Feind

`snad se florentino konecne vzpamatuje, pres leto takhle rozmrdat nejllepsi tym sveta. kazdopadne ma, co chtel.

asi hlavne nalda v kabine stoji za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda?

Reagovat
nani92

neskumal som,ale aj komentáre svedčia,že áno

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je docela překvapení pro mě. Já čekal, že tam jde jen vypomáhat a dohrát si zbytek kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

najvacsi sefko ale tu sa nedalo nic robit bola to jeho volba

Reagovat
smazaný uživatel

holt když se někdo neumí poučit ze svých chyb, prodej Makeleleho, tak mu není pomoci, jen s ofenzivníma hráčema se hrát prostě nedá

Reagovat
smazaný uživatel

hnus, nedá se nato koukat, Peréz naprosto rozjebal jeden z nejlepších týmu co Real měl za posledních x roků, hráče typu di Maríi nikde už neseženou, Xabiho chápu, ještě budiž přišel Kroos, ale di Maríu nevydejchám hodně dlouho, záloha je neskutečně slabá, James přišel na pí.. Peréze, protože takových šmatláků jako je on běhá po trávníkách tisíce, než jsem ho viděl, říkal jsem si tak snad něco ukáže, má nebo spíš měl v Portu či Monacu myšlenku, dokázal vymyslet přihrávku, měl celkem kvalitní zakončení, ale na Real prostě a jednoduše nemá, hraje jen protože má cenovku, ale jeho kvalita to bych blil, já už bych radši vidět hrát Illarramendiho než Jamesa, nikdy bych neřekl že to někdy napíšu, Chicarito mi strašně moc připomíná Moratu, umí hovno, jen se snaží a běhá tam jak potrefený srnec

Reagovat
misinho7

so vsetkym suhlasim az na Chicharita hral teraz 20 min , nedsotal sa do sance a zas zazraky od neho nemozme cakat , nieje to typ hraca ako Ronaldo je to prsote zakoncovatel ale dneska mu nebola ziadna sanca sudena tak by som nanho nekydal .. a hral este len 20 min

Reagovat
smazaný uživatel

nějak extra pohyb neměl, 20 minut není uplně tak málo, kdyby si aspon zkusil vzít míč, ale on je jen hráč do vápna který dá jednu z deseti šancí takový hráč Real nespasí

Reagovat
LAM

proto vám ho United půjčil Ale jinak umí hrát dobře na offside lajně,ale to v realu asi moc neužije.

Reagovat
smazaný uživatel

James je skvely hrac ale my ho nepotrebujeme. Zbytocne tam zavadzia ked my potrebujeme kvalitneho DM, ktory sa nam jasne zisiel pri druhom gole Atletov, ked strelca nikto nepokryval.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím mě nepřesvěčil vůbec o ničem, G.Bale i Modrič měli začátek stokrát lepší než on

Reagovat
smazaný uživatel

Opat sme sa stali najbohatsim klubom s rekordnymi prijmami. Perez by mal ostat len v ekonomike a marketingu. Tento clovek rozjebal team uz v roku 2003 ked pustil Makeleleho a kupil komercneho Beckhama, ktoreho sme nemali poriadne kam dat.

A hold, po 11 rokoch takmer totozna situacia...A zase ako vtedy sa rychlo zacina zhanat novy DM...aka nahoda

Reagovat
LAM

Otázka zní-proč si ho pořád necháváte jako Prezidenta když to dělá pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma prachy, vplyv. A kto ho tam odvola? zvysni akcionari? alebo miesto odstupenia ako vtedy uz pojde natrvalo do dochodku. A uz sa nevrati dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědav, jak to s těmi celými financemi fakt je, protože zatím Florentino tahá v tomhle smyslu jeden trumf za druhým, ale kde je pravda, ukáže až nový prezident. Ony se totiž hospodářské výsledky firmy dají vykládat několika způsoby. U nás se tohle stalo Laportovi.

Reagovat
p-e-t-k-o

Laporta bol parádny prezident byť fanúšik Barcelony tak sa modlim za jeho návrat..A vlastne keď odstúpil ten váš (neviem mu meno) prezidentské voľby by mali byť v blízkej dobre nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to byl výborný prezident. Řekl bych, že to byl on, kdo stvořil tu novodobou superúspěšnou Barcu. Řekl bych, že to byl on, kdo dal Barcu novou obchodní cestu a řekl bych, že to byl on, kdo několikanásobně skokově zvýšil příjmy klubu ...

... ale to bych řekl ze svého pohledu z Vysočiny. Jak to doopravdy je, ti asi nikdo neřekne, protože tam všichni když ne úplně lžou, tak alespoň mlží a zamlčují určité údaje na úkor jiných, které naopak nezdravě vyzdvihuje.

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidiho

Reagovat
smazaný uživatel

to neni ten klasicky rozbijac. On si casto nabieha dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujete niekoho, kto ani neprejde cez polku

Reagovat
k0udy

Matuidi by byl pro vás fantasticky .. Kroos, Matuidi, Modrid - CR, Benzema, Bale a jste hlavní favoriti na zisk LM společně s Chelsea, která ma letos taktéž fantasticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
p-e-t-k-o

Toho vam šejkovia nepustia a nemá najmenší dôvod, vo francúzsku je doma, hrá tam v najlepšom klube ktory ma veľkú víziu..

Jedine že by bol nenažraná mrdka ako Toni.. Inak tomu sa ako darí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Beckham ale aspon neco predvedl nebo ne? V roce 2003 mi bylo 8, tak si to vubec nepamatuju az krome zapasu v lm s juventusem nekdy v 2005 cca., jak z primaku poslal krasnej balon na Helgueru a Real vedl 1:0 .

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase by si na nás nevsadil asi nikdo. Ale ten tým má ducha a... A velice kvalitní lavičku. Atlético!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne cuch na standartky, nahodne goly a niekedy aj spravne postavenu branu

Reagovat
Phillipinho

Ty mas dost, bez uz spat

Reagovat
sensei25

prepáť,ale ty si hrozný pičus...posrali ste si to sami v provom polčase...atletico obvinujes že dal gol zo standartky a pritom ste ho dali aj vy(penalta) a náhodný gol?Ved ten druhy gol atletica bola neskutocne krasna akcia...neviem naco si ty pozeral,ale zrejme von z okna,ked tu pises take sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
bayern987

Boha....

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Free_player

Reagovat
Ángel di María 22

Hala Madrid, navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to je v hajzlu!

Reagovat
smazaný uživatel

krasa Atletico

Reagovat
One-Real

Hodne horke pilulky. Příjemný překvapeni poměrně dost dobrých šanci (na zapas s Atlety). Nepříjemný koncovka. Titul stejne bude, verim ze si to jeste sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dobré příležitosti naštěstí utla poločasová přestávka.

Reagovat
Atlético de Madrid

taky ale Atléti vlastní vinou hráli šíleně neorganizovaně, takovejhle chaos jsem pod Simeonem poslední dva roky neviděl (taky to bylo tim, že ten zápas nebyl pod Simeonem...). Jakmile se Atlético trošku zkonsolidovalo, najednou jste nevěděli. Loni jste to lámali díky Di Maríovi, jeho výkon rozhodl dvojzápas v Copě i finále LM. No Di María, no party

Reagovat
k0udy

s touhle zálohou ani náhodou, do zimy by jste museli ztrácet minimálně bodů a v zimě přivést DM, třeba Mattuidiho a byli by jste hlavní favoriti, jenže po 3 kolech 2 prohry, s takovou budete rádi za 3 místo a když v zimě dobře posílite tak možná obhajoba LM

Reagovat
REPLIKATOR

Atleti Real jen tak dál a ani Penaldo vám nepomůže

Reagovat
jany kozak

to sa zas nacakame kym sa na to zase bude dat pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Celta - San Sebastian. Reklama na PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej mač

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč začínáme hrát až za stavu 0:2...ale plichta nakonec asi fér vzhledem k průběhu.

Reagovat
Phillipinho

Jako ty vase goly, nejdriv chyba Alvareze a pak vlastnak . Muzete byt radi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato například druhej gól Celty byla fotbalová lahůdka a to že gól pad po něčí chybě je nejblbější argument co sem za dlouhou dobu slyšel, první gól Celty pad taky po chybě stopera, když nebudou chyby tak nebudou góly, tak to funguje ten tlak na konci byl dost solidní z naší strany a ten vyrovnávací gól jsme tam prostě dotlačili no a z mýho pohledu zaslouženě

Reagovat
Spalovač šancí

Obrana a zejména záloha Realu při druhém golu

No, a Atleti to zahráli moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

1/10

Moya - 9

- nejdůležitější muž zápasu, výbornými reflexy v prvním poločase nám dal naději do toho druhého. Až na lehkou nejistotu při nízkých centrech / nástřelech odvedl výborný výkon dávající zapomenout na Courtouise.

Juanfran - 6

- v prvním poločase takřka neviditelný dopředu a většinou i dozadu. Bylo to tím, že Real hrál hlavně přes Siqueiru. V druhém poločase trochu výraznější, měl tam pár povedených defenzivních zákroků a hlavně se začal zapojovat do útočné fáze. Po příchodu Griezmanna a Kokeho posunutí na post vystřídaného Gabiho si najednou měl s kým dát míč. Má překrásnou asistenci na vítězný gól.

Miranda - 7

- často byl právě on poslední záchranou. V prvním poločase si ale za rámeček nedá některé zmatené odkopy, když jsme byli pod tlakem.

Godín - 6

- pořád je to skála, ale dnes přes něho hlavně v prvním poločase šlo projít. Měl výborné obranné zákroky, ostatně jako vždy. Často zachraňoval pozici po propadnuvším Siqueirovi. Ale i on sám se někdy nevyvaroval horšího pozičního postavení. Například vystoupil do ztrojení proti Ronaldovi, ale už si nevšiml, že si nabíhá úplně sám Benzema, který kdyby si zpracoval lépe míč, tak jde sám na branku.

Siqueira - 4

- mám z něho rozporuplné pocity. Někdy výborně vyveze míč, oplývá rychlostí, přímočarostí. Vybojoval roh, po kterém padla naše první branka. Ale... Ale těch ztrát po nesmyslných a nepřipravených centrech. Těch oken, kterých po něm zůstávalo. Toho naivního bránění. Snad jen 3krát za zápas odebral Ronaldovi nebo Baleovi nekompromisně míč. Jinak to byla vždy loterie. Nejslabší člen obrany. Velice riskantní hra Siqueiry.

Gabi - 2

- Co na to říct. Nejslabší hráč na hřišti. Byl to on, na kterém se Real chytil po úvodní patnáctiminutovce. Kazil i ty nejjednodušší přihrávky. Zůstával viset vepředu. Vybojoval, zkazil. Všechno vniveč. Nemá formu. Ale on je srdce Atlética, odpustíme mu lehce.

Tiago - 6

- začal úžasně, dominantně, přidal branku hlavou po standartní situaci. Ale po skvělém startu přišlo rychlé vystřízlivění. Měl asi více vypomáhat Siqueirovi a Godínovi s Ronaldem a Balem. Ale nedělal to. Měl dělat, to co dělal Mario Suarez při Copě. Bale s Ronaldem na jedné straně, tam se to musí ztrojovat. Po poločase už to byl zase ten mozek hry. Nemýlil se v přihrávkách, jeho vyklízení pozice z prvního poločasu bylo zapomenuto. Mozek. Náš Pirlo pro chudé.

Koke - 6

- šestku má jen díky asistenci a za to, že po posunutí na Gabiho pozici, začal diktovat tempo hry. Díky němu ožil Juanfran. Kombinace Koke, Griezmann, Juanfran měla na pravé straně čím dál větší převahu. Ale jinak se mu nedaří. Trošku se trápí. Přesto tu standartku vždy vykouzlí. Je kouzelný, dost produktivní.

Raul Garcia - 4

- samostatná jednotka. Za první poločas by měl dostat 3, možná ani to ne. Moc si to s nikým nedá, protože tragicky přihrává. Jakýkoliv míč do prostoru dá delší nebo naopak krátký. Klička nula bodů. Jeho přínosem jsou souboje. Ty dokáže vyhrávat. Ale co je ještě důležitější, tak to je jeho skrytá genialita. To jak se dnes zapojil do nejkrásnější akce zápasu si budu pouštět ještě dlouho. To přenechání, to zmatení soupeře, to bylo to, co rozhodlo o úspěchu té krásné křídelní akce.

Raul Jimenez - 3

- je to ještě dítě. Kluk, který prohrával většinu osobních soubojů. Byl odřízlý. Nevěděl, co má proti hráčům kalibru Pepe nebo Ramos dělat. Byl vyjukaný, bojácný. Bylo mi ho trochu líto.

Mario Mandžukič - 4

- zasloužil by si 3, ale dávám 4. Trápil se, ale co ten toho odmaká. Vrací se do prázdných prostor, absolvuje 3 tisíce soubojů. Horší je, že si zatím netyká s míčem. V některých chvílích vypadal vyloženě jako tvrdé dřevo. Doslova dub. Odráží se to od něho hrozně.

Arda - 10

- dokonalý výkon. Vysřídal Gabiho a posunul se na místo Kokeho, který zabral místo právě Gabiho. Tahle rošáda nám vyhrála zápas. Co k tomu více psát. Snad jen, že jsme rádi, že je zpět. Real má svého Ronalda. Atlético má Ardu.

Griezmann - 9

- další výborné střídání. Oplýval agilitou. Skvěle kombinoval s Juanfranem a Kokem. Přehrával svoje protihráče. Byl u zrodu vítězné branky. Udržel snad každý míč.

Mario Suarez - nehodnocen

- opět výborné střídání. Zpevnil střed zálohy. Vybojoval pár míčů, udělal pár odkopů, rozdal pár ran. Za tu chvilku super. Tak se to přece hraje, když se chce udržet výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeden zajímavý poznatek. Při vítězné brance jsme měli v pokutovém území v náběhu 4 hráče. Real tam měl 3 bránící. Coentrao se logicky stáhl k centrujícímu Juanfranovi do křídla. Na šestnáctce byl pouze dobíhající Modrič. Ale v pokutovém území jsme měli v ten moment převahu.

Reagovat
raduinho

Real Konečně je tam kam patří. A Barcelona na špici Visca el Barca !

Reagovat
madridcan

Suhlasim s tebou...Real a dvanaste miesto ide fakt dokopy. SI dneska nejedol?

Reagovat
puji

bylo by škoda kdyby Bílé zlo sestoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla by to škoda, ale děsná bžunda

Reagovat
Josifek

Dyť je to jen přihlouplej blaugrana, také nemá cenu řešit..

Reagovat
madridcan

Cez leto sme mali zapasy, na ktorych sa zarobilo. Cez jesen budeme mat zapasy, pri ktorych sa budeme zohravat. Vrelo dufam, ze zlom pride pri El Clasicu...rovnako ako pred rokom.

Reagovat
puji

loni osle:Real-Barca 3:4,Barca-Real 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Zjavne píše o hernom zlome........

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Musíš bejt bedna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ta akce atletů

Reagovat
smazaný uživatel

tam ma simulantska buznicka, hadzat sa o zem a rozhadzovat rukami to ano, na to by ho bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

a este davat superom lakte do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, i všera se tam ohnal po Mirandovi.

Na druhou stranu se mu nedivím. Prasí si to už několikátým rokem a potrestán byl jednou za potyčku, za kterou už trest přijít musel, protože to už bylo hodně vidět.

A pokud už nedostane trest za dvě pěsťovky do hlavy soupeře, tak za co už jinýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Barcu a Atlety

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Free_player

Skvěle Atletico .... opět ukázali, který klub z Madridu je momentálně lepší .... jinak Real paradání start ! jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda ! po 3. kolech mít náskok na Real 6 bodů je super. Jen tak dále hoši

Reagovat
smazaný uživatel

chce to prodat Pepeho, já už na něj nemám nervy, kort když na lavičce je Varane, stejně ty jeho výkyvy už mě serou, Benzemu bych taky prodal, lemrák línej, já už na ně nemám nervy

Reagovat
dextroza_m

Já teda nechci nic říkat,ale ta Messiho 100% šance byla prekazena obráncem, Messi se toho míče nedotkl a stejné se kopal odkop. Tech faulu rozhodčích bylo mrtě... Ale 3b.doma,Neymar dělal dobrý vítr.

Reagovat
X-bano-X

Vidím, že Real dostal v doterajšom priebehu ligy najviac gólov....... a to tu pár odvážlivcov tipovalo Casillasa na Zamoru Inak klobúk dole pred atleticom, po prvom polčase som vám vôbec neveril, ale v druhom parádny výkon. Najmä s príchodom Ardy a Griezmana to šlo rapídne hore.

Reagovat
Atlético de Madrid

Co se týká toho gólu - fantastická akce Griezmanna, centr Juanfrana, Garíova dumby i Ardovo zakončení. A na druhý straně, Kroos a Isco byli neschopný cokoliv s tim Griezmannem udělat, Coentrao vůbec nebyl ve svym prostoru, Ramos šel proti centru, když tam měl volnýho Garcíu a Modrič se na nějakýho volnýho Ardu uplně vyjebal. To byl v podstatě totální průchoďák, v tom prostoru odkud přišel gól bylo pět hráčů Realu (Isco, Kroos, Coentrao, Ramos, Modrič) na čtyři hráče Atlética a ti čtyři prošli jako nůž máslem. Měkota.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol bol cisto Fabiov pretoze on bol niekde na vylete . Isco tam bol sam na dvoch hracov . Uz pred tim tam mal taku situaciu kde bol Fabio mimo .

Reagovat
Atlético de Madrid

no čistěFábiův určitě nebyl, byť to podělal možná nejzávěžněji... Iscovi mohl pomoct Kroos a ve vápně měli Ramos a Modrič bránit Ardu a Garcíu, který měli uplně tuny prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

To by som ani nevycital Ramosovi alebo Modricovi pretoze Raul ( dufam ze to bol on co prepustil tu loptu ) to spravil genialne a zmiatol vsetkych . A Arda to uz paradne trafil . Najvatsiu vinu ma zamozrejme Fabio a este Kroos pretoze nesiel pomoct Iscovi . Ale uz pred tim golom bola situacia kde bol Isco sam na 2 hraocv .

Reagovat
smazaný uživatel

Coentraův gól? Musel se vydat proti centrujícímu Juanfranovi. Ta branka byla hráče, který vypusil Griezmanna a středních záložníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio bol mimo svoju pozciu . Ktomu centru ani nemuselo dojst .

Reagovat
smazaný uživatel

real

Reagovat
misinho7

No tak uz emocie presli a teraz to mozem objektivne zhodnotit. Co sa tyka prestupoveho to necham radsej tak , PErez to dsoral a urobil kktini ale to uz neriesim lebo zbytocne by som a znervoznoval a co sa tyka zapasu..

Ja neviem ako nadavalo sa tu ze sracku hrajeme ale kebyze Karim neni palic a premeni tie sance tak vyhravame 3:1 po polcase a uz to udrzime , lenze prisiel druhy polcas my sme zas a znova prestali hrat a tak to dopadlo , to iste sa stalo aj minuly zapas zo sociedadom , vyhravali sme 2:0 mali sme tam este vela tutoviek ktore kebyze premenine tiez je po zapase a teraz neriesime bludy ze stracame 6 bodov ale to ze mame vyborny vstup do sezony a nikto by neriesil ziadnu krizu . Ja nemam pocit ze sme zabudli hrat , skor ze sme sa zabudli koncrentovat a o premienani sanci ani nehovorim , Falcao nebol kupeny kvoli tomu ze KArim ma mat doveru , dobre je to vhodny utocnik pre Cristiana a Garetha ale ked raz nevie davat sance tak to je na nic utocnik , on tam nie je len od nahravok ale aj od toho aby daval goly zo sanci ktore ma a ne sa tam plazil a palil vsetko co sa da.. . Carlo podla mna bude musiet hlavne zdvhihnut psychiku hracom , myslim si ze system netreba menit len treba poriadne zapracovat na standartkach a braneni po strate lopty a na koncrentacii. Verim tomu ze do LM vkrocime vitazne a tak sa to uz bude niest celu Jesen.

Navzdy madridista

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Od patnácté minuty do konce prvního poločasu jste hráli výborný fotbal. Moya nás zachránil a Benzema naopak Real potopil.

Reagovat
misinho7

no o tom hovorim keby Karim premenil tie tutovky , hlavne tu nahravku od Ronalda kde mohol ist sam na branu len on si to spracoval ako mantak..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti jen přitakal. Protože na Real se opravdu nesmyslně nadává. 30 minutovku měli světovou, jen proměnit šance.

Reagovat
misinho7

tak tak , presne ako zo sociedadom kde sme totalne vybuchli ale prve sme hrali fantasticky , preto nevidim dovod menit system skor znova nabrat to sebavedomie a koncretaciu ale vies niekto uvidi ze real druhykrat poo sebe prehral tak hned sa nadava ze sracku hraje aj ked to az taka pravda nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. V té třicetiminutovce nevědělo jedno z nejlépe organizovaných a bránících mužstev světa Atlético, kde mu hlava stojí. Real nás rozebíral na částečky. Tempo fotbal, rychle nahoru, skvělá a dominantní hra. Kdyby to bylo 3:1, opravdu je po zápase. Se San Sebastianem to mohlo být po 25 minutách 5:0, s Atléticem po poločase klidně 3:1. Je to fakt otázka neproměnění těch šancí, protože i finální fázi máte v prvních poločasech velice dobrou. A selhává vám tragicky obrana, nedokážete udržet nastolené tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

PRIMERA DIVISIÓN

Po neúplném třetím kole se mi zatím herně nejlépe jeví Barcelona a Celta. Oba týmy předvádí vynikající tempo fotbal. Což hlavně u Barcelony oproti minulým létům přidává na sympatiích. Asi není náhoda, že oba kluby pojí v současnosti jméno Luis Enrique. Myslím si, že on by mohl být pro Barcelonu nový Rijkaard. Hra pod jeho vedením není tak dominantní jako Pepova, ale jsou tam daleko více dynamičtější prvky, více zakončení, delších míčů. Při letním přestupáku mě zaráželo dění v 5 klubech. Real oslabil, Chelsea posílila Atléticem, Liverpool a jeho marnotratnost, Manchester United jako Chelsea a nakonec si nechávám Barcelonu. Proč? Protože nakoupila úplně skvěle. Rakitiče jsem si v minulé sezóně zamiloval, koupili ho. Když bych měl vyslovit jedno jméno, které pro mě představovalo Valencii, byl by to Mathieu. Koupili ho. Koupili také jednoho ze tří nejlepších hrotů světa (Ibrahimovič, Suarez, Costa). Je tam i dravé mládí. Tuhle Barcelonu budu rád sledovat. Vydala se správným a sympatickým směrem. Uvidíme jak se budou dále profilovat.

Mezi týmy, které po třetím kole ukázaly obrovskou vnitřní sílu určitě uvedu na prvním místě San Sebastian. Jen škoda, že začali hrát vždy jen tehdy, když jim teklo do bot. Dále zmíním své Atlético, protože je v něm něco magického. Jdou se na hřiště porvat. A sbírají body, i když je většina základního kádru bez formy (Juanfran, Siqueira, Gabi, Mario Suarez, Koke, Mandžukič).

Mezi kluby, které ukázaly tvář a herní vyspělost ještě uvedu Athletic Bilbao a Rayo Vallecano.

Uvidíme co bude předvádět Valencia a Sevilla.

Villarreal a Malaga mají kvalitu, bojovného ducha i taktickou vyspělost. Ale něco jim chybí. Nějaké čaro.

Lehko se nebude hrát v Granadě.

Eibar hraje pěkný fotbal.

Deportivo sbírat body a zachránit!!!

Reagovat
-Carles-

Nebudem predbiehať, ale mám také tušenie že za pár rokov sa tu budeme hádať, kto bol lepším trénerom v Barce, či Pep alebo Lucho. Ja som z neho úplne nadšený, v mnohom mi pripomína práve Guardiolu, ani nie herným prejavom ale svojim prístupom.

Reagovat
el Principito

Reagovat
10FKK

a to se tu mohli někteří chytráci potrhat smíchy, jaké to kupuje Barca průměráky!

Reagovat
madridcan

Ved este sa stale mozu. Za mna a myslim, ze to bol nazor vacsiny-Rakitic je super, ale prisiel mi drahy a nehodil sa mi do Barcelony. Zatial sa vyplaca. Mathieu stary a drahy. No a Douglas, Suarez, Vermaalen toho predviedli kolko, ze sa tak Barcelone vyplatili?

Reagovat
LAM

jasný.Vy koupíte průměráka za 80 a Rakitič ti přijde za 20 drahej

Reagovat
madridcan

Ono ked skritizujem aj nakup Realu, tak to je zle, ze poviem nieco k Barcelone? Sme jasne porazeni co sa tyka prestupoveho obdobia. Jedina dobra vec je, ze Perez ostatnych opat oskubal...to je ale tak vsetko. Moze plakat v limuzine.

Reagovat
LAM

Já spíš nechápu jak ti může připadat Raketa za 20 drahej.Dnes za tuhle cenu chodí každej průměrák a velkokluby vždy musej připlatit o něco víc.Takže Rakitič je za tuhle cenu úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestál dokonce 18? (v €)

Reagovat
LAM

jj jsou tam ještě nějaký bonusy.

Reagovat
madridcan

10FKK14.09.2014 11:49

a to se tu mohli někteří chytráci potrhat smíchy, jaké to kupuje Barca průměráky!

LAM14.09.2014 12:06

Já spíš nechápu jak ti může připadat Raketa za 20 drahej.Dnes za tuhle cenu chodí každej průměrák

Close enough

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic hrá perfetktne a Mathieu sa stal okamzite lídrom obrany a stoperom ktorý dokáže ideálne nahradiť Carlesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že je to krátkodobé řešení. Za chvíli mu bude 31..

Reagovat
LAM

3 sezony by měl zvládnout.Co bude potom je teď úplně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu, horší co s Piquem.. ten se zpátky do formy z 2008-2011 (dejme tomu) asi těžko dostane.

Reagovat
LAM

uvidíme.Stoperů teĎ máme dost a myslim si že se určitě zlepší když bude mít v týmu pořádnou konkurenci.

Reagovat
10FKK

Rakitič za necelých dvacet drahý? Co je potom James za 80? U JM si Valencia trvala na ceně a on to vyřešil tím, že dal 3 miliony ze svého a stáří je irelevantní, zvlášť u stopera .. Ten zbytek zhodnotíme po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitiče přesně ten klub potřeboval. To je hráč, který není tak profláklý, ale kvalitou je na úrovni Kroose nebo Kokeho. Důraz v obraně vyřešili zrajícím Mathieuem, tam věk není překážkou. Suarez se stane vedle Messiho nejlepším hrotem světa, o tom nepochybuji. Messi už je totiž hlavně mozkovna, která klidně přenechá zakončení akcí na Neymara nebo Suareze. Verma je otázka, ale věřím, že v Barceloně může být výborný. Je to přesně takový typ hráče do obrany Barcelony. Překážkou bude dost možná jeho chatrné zdraví.

Reagovat
10FKK

Doufám, že mu sluníčko a moře prospěje a hlavně fotbalovější liga. V Anglii je to někdy maso a soubojů podstupují stopeři Arsenalu mnohem víc než v Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně tak nějak mi příjde, že Messi šel trošku do zamyšlení..

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto som si od Lucha prial, aby zrýchlil tu staticku hru a na úkor držania lopty hral viac priamočiaro ako si to pamätám za Rijkaarda alebo v prvých sezónach Pepa. Mnohým fanúšikom sa tento staronový štýl nepáči a radšej by videli väčšie držanie lopty, posledné 2-3 sezóny vsak ukázali, že tímy uz ten systém prekukli a zhustenym stredom, agresívnou obranou a rýchlymi protiútokmi Barcu vedeli zdolať. Luchovi som najskôr neveril, ale teraz verím že prave on by opat mohol vrátiť blaugranas na vrchol PD aj CL.

Reagovat
LAM

Jenže mi potřebujem obojí.Většina týmů proti nám hraje beton a v tom mi musíme umě hrát rychlý tiki taka.To co jsme hráli poslední roky už nebylo to tiki taka za Pepa ale hrozně utahanej fotbal.

Takže to chce určitě zrychlit hru a naučit se dobře využívat protiútoky ale nezapomenout na naší kombinační klasiku a používat jí když bude třeba.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasim s druhym odstavcom. Treba umne skombinovat tiki.taku, ale aj priamočiaru hru, rychle protiútoky a pripadne aj skúsiť strely spoza 16-tky. Ale este k tomu betónu, súperi v poslednej dobe betonovali preto, lebo si to Barca pri každom náznaku utoku začala tukat na polke a čakala kym sa superova obrana sformuje do obranného valu, čo ma neskutocne sralo...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně takový Rakitič dá dlouhou diagonálu třeba i hned z prvního doteku. To jsou důležité momenty. Je třeba hrát po zemi a dlouho s míčem, ale po zisku je třeba jít co nejrychleji nahoru. A to Barceloně chybělo, tak jak píšeš.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
herbage

No, nevím, ale já bych to nadšení z Enriqueho, Rakitiće a Mathieuho krotil. Do Enriqueho jsem vkládal velké naděje v AS, ale pořádně mě zklamal a přijde mi, že po taktické stránce má velké mezery. S hrou AS nebyl vůbec schopný přizpůsobit hru soupeři a prohrával jeden zápas za druhým. Barcelona pod Tatou měla jeden z nejlepších podzimů v historii, ale chleba se lámal až na jaře a tam Barce došel dech. Enriqueho bych hodnotil právě až v těchto fázích sezóny. A Rakitić s Mathieum jsou výborní hráči, jen tedy nevím, jestli právě oni by měli pozvednout její hru. Co jsem včera viděl část utkání s Athleticem, tak mi to přišel spíš jako souboj týmů podobné úrovně, než že by Barca měla nějak navrch. Athletic dobře presoval a aby Barcelona pod tlakem odkopávala, to od ní dlouho nepamatuji. Obrana ve složení Bravo - Montoya, Mascherano, Mathieu, Alba je při nejlepším takový lepší průměr, ale není tam nikdo světových parametrů. Možná Mascherano, ale na jiném postu. Dalším důvodem mé skepse je, že osa týmu zestárla a nová generace zatím nedorostla. Se Xavim moc počítat nejde, Iniesta půjde jen dolů, Messi se taky těžko bude zlepšovat, jediný nevyužitý potenciál vidím v Neymarovi, možná ještě v Rafinhovi. Na druhou stranu, Rakitić, Messi, Piqué a Suárez jsou v nejlepších letech, takže klidně z toho může být titul v PD či LM, jen to prostě nebude takový válec, na který jsou lidé zvyklí.

Naopak, v kádru Realu vidím mnohem větší potenciál. Kádr plný špičkových atletů a brilantních techniků v jednom. Ramos, Coentrao, Modrić, James, Bale, Benzema v nejlepších letech, k tomu n vrcholu formy hrající C. Ronaldo a nadějní hráči jako Carvajal, Isco či Jesé, kteří dobře doplňují osu týmu. Když se to dobře poskládá a Ancelotti najde jednotlivým hráčům posty a dobře zorganizuje hru, tak to může být podobný válec, jako Barcelona pod Pepem. Řekl bych, že tam má ještě možná ještě větší možnosti, co se variability kádru týče. Můžou slabší soupeře v lize zavřít na jejich půlce a přestřílet je nebo jako proti Bayernu to vzadu zavřít a soupeře smést hrou na breaky.

I Atléti se mi jeví líp, jak Barca, protože nejde ani tak o jména a kvalitu, jako spíš o týmový výkon a nasazení a díky tomu budou poctivě sbírat body. Jedinou slabinu vidím, že když se jim zraní Arda nebo Koke, tak hra dopředu do plných budou dost váznout, takže kvůli tomu možná poztrácejí dost bodíků.

Celkově se na nový ročník těším, ale na nějaké závěry je myslím dost brzy. Někdy kolem Vánoc bude jasněji, co který tým zamýšlí hrát a jak bude silný, ale stačí vzpomenout, jak právě minulý rok Real tou dobou zabral a nebýt hloupých chyb, tak si v klidu došel pro titul

Reagovat
Switchback

Reagovat
X-bano-X

Hrozný blud......povedať o Albovi že je lepší priemer je znakom futbalového analfabetizmu. 30 ročný Iniesta už pôjde len dole, na druhej strane 29 ročný Ronaldo je v najlepších rokoch, 27 ročný Messi už tiež hore nepôjde.....

Nadejní Carvajal, Isco a Jesé vs Neymar a možno Rafinha. 26 ročný Busquets, 26 ročný Rakitič, 23 ročný Bartra, Montoya a zatiaľ skúšaní Munir, Samper, Grimaldo, Sandro či Dongou...nespomínal Ter Stégena...

V tomto prípade by som skôr odkázal "ševče drž sa svojho kopyta" keďže mudrovať o PL a potom po vzhliadnutí pár zápasov bez znalostí súvislostí to isté skúšať v PD je trošku rozdiel.Ibaže by to bol amok po to, ako Barcelona slušne poslala istého francúzskeho trénera do prdele ohľadom nemenovanej dvojice nádejných mladých hráčov.

Reagovat
el Principito

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale napsal jsi to jak nějaký FIFA-player. Koukneš se na celkové ratingy hráčů, a máš jasno.

Tohle je asi největší škvár, co jsem tady od tebe četl.

Reagovat
herbage

Jirko, někdo časem zmoudří, někdo ne, ale ty mi přijdeš, že jsi se zasekl někde v pubertě. To tvoje neustálý černo-bílý vidění světa (spíš modro-červený). Podívej na realisty tvého věku (RMFC, mere, R9, yarda), jak se posunuli dál a neřeší ty neustálý infantilní hádky na internetu, jestli je lepší Barca nebo Real nebo C.Ronaldo či Messi jako ty se tady hádáš většinou s 15-letýma fanouškama Realu. Mně není 15, víš, že fotbal dlouhodobě sleduji, Barceloně nic zlého nepřeji a mám nasledovány 100ky vašich zápasů, tak co na mě chodíš s nějakým Fifa ratingem. Jen jsem řekl svůj názor a jestli budu blíž pravdě já, ty nebo nikdo jiný, to ukáže až čas. Já se alespoň nebojím jít s kůží na trh a klidně pak přiznám chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Herbe, tenhle přístup Madridu tu už jednou byl a tys v té své stati vynechal právě to nejdůležitější - týmovou, koncepční a do sebe zapadající strategii.. V podstatě sis v hlavě řekl věk a že ten může být pak dobrý a tenhle ne.. Jenže takhle to nefunguje, když na tebe budu zlý.. tenhle přístup po léta praktikoval Wenger a bylo z toho hovno. (ten přitom vždycky alespoň trochu dbal na to, aby tým měl veškerý aspekty, který k výhře potřebuje..). Madrid se vrací do doby kdy pustil Makeleleho a koupil Jamese.. Vždyť je to celkem očividný Teď jde o to jak to Carlo ukočíruje.. To že má před sebou těžší práci než Lucho, to je jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

a koupil Beckse*

Reagovat
herbage

bylo z toho hovno, ale ne proto, že by to byl špatný přístup, ale proto, že se mu rozutekli hráči. Kdyby zůstala celá kostra, tak je Arsenal taky dneska jinde. Nyní máme hráče jako Mertesacker, Cazorla nebo Podolski, ale s těma těžko dosáhneme nějakých větších úspěchů, když je pro ně Arsenal strop. Realu tohle nehrozí, že by hráči chtěli odejít za lepším nebo že by jinde byli lépe placení, pro ně jediným kritériem, zda hrají či ne. Já nechci říkat, že starý hráč rovná se špatný hráč a mladý talent rovná se polobůh, jen se mi jeví z dlouhodobého hlediska jako lepší tak přivést za 10 mega euro 19-letého Värana než za 20 mega 30-letého Mathieuho s rokem do konce kontraktu. To samé se dá říci o výměně Kroos - Xabi. Neřikám, že Kroos je lepší hráč, jen že z hlediska dlouhodobé koncepce se mi to jeví výhodně. A co se týče odchodu Di Maríii a příchodu Jamese. Ano, momentálně je to změna k horšímu, ale do budoucna, těžko říci. Kdyby Ancelotti nechtěl, tak k této změně nedojde, ale očividně chce hrát něco jiného a Jamese vidí do svého systému jako lepšího hráče. Nevidím zde rozdíl od prodeje Alexise a nákupu Suáreze, u kterého těžko říci, jak si sedne s Neymarem a Messim, ale je to rovněž velký zásah do systému. Ale zatímco Real s Jamesem může v listopadu už být celkem sžitý s týmem a ponese to i ovoce, Barca se tou dobou může se Suárezem hledat. V tomhle si ani jeden tým nemá co vyčítat

Reagovat
MadMrJacky

Já ti rozumím a ve spoustě věcech máš pravdu, ALE: 20 mega za třicetiletýho Mathieuho nebyla žádná investice do velké budoucnosti, ale měla zalepit obranu, dokud snad nedozrají Bartra a Montoya. Za ty výkony co NYNÍ předvádí ty prachy nejsou špatný. Oproti tomu Varan je příslib do budoucna, ale jak jsem řekl, Barca potřebovala nějakou jistotu hned a né, že třeba počkáme až ten a ten doroste

Nicméně nesdílím názor zdejší většiny, že James byl takovej propad nákup. Časem se rozhodne, teď je prostě pořád brzo se o něčem takovým vůbec bavit. U toho Realu jsi řekl ale příslib do budoucna... oni ti hráči špatní nebudou, ale nepřijde mi, že by je nakupovali koncepčně a chápu, že to je drátem v oku většiny bílých fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten začátek přejdu. Kdo se kam posunul, nemůžeš posoudit, když to nijak neprezentují. Zadruhé - mě je jedno, kdo se kam posunul. Já nebudu něco dělat nebo nedělat něco jen proto, že to dělají nebo nedělají jiní. Dělám, co je mi blízké a co mě baví. Toť asi vše.

Každopádně by mě zajímalo, co má společnýho moje dvoubarevné vidění světa s tím, že jsi to fakt napsal zhola dle nějakých hooodně papírových předpokladů a bez nějakýho hrubýho hlubšího smyslu. Tak, jak jsi to napsal ty, to asi vidí komentátoři na ČT. Jestli se k nim chceš řadit, nebo ne ... to necám na tobě.

A já tě za to nesoudím. Prostě jsi chtěl vyjádřit názor na něco, co ti prostě je zatím cizí. Jsem si skoro jist, že jsi ještě letos neviděl jediný zápas Primery. Nebo takhle ... doufám v to. Jinak bys prostě nemohl napsat, co jsi napsal.

Čas? Co má ukázat čas? Vždyť ty si v tom příspěvku protiřečíš. Bano ti to vypsal trefně. Reaguj na něj.

Já jen napíšu jednu věc - odepsat trenéra kvůli jedný nepovedený sezoně v angažmá, na který vůbec neměl lézt a kde se mu od začátku nevěřilo (já mu fandil už z principu, že je to Culé ...), to je docela kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádné závěry nedělám. Jen jsem zhodnotil své pocity po neúplném třetím kole. Luis Enrique již za tři kola ukázal, že má velkou odvahu a je svůj. Je doma, ve známém prostředí. Místo Neymara tam klidně dá Munira. Na posledních 15 minut tam chodí Sandro Ramirez, který už rozhodl s Villarrealem. Hrál Montoya, Sergi Roberto. Dělá nevšední a výjimečné tahy. Neymar přišel do unavené obrany Bilbaa a to jim vyhrálo zápas. Pochybuji, že by byl Neymar tak výrazný od začátku zápasu. Doslova mezi obránci létal. V Barceloně je zkrátka vidět určitá pohoda, která z týmu sálá.

Real bych hodnotil spíše opačně. Di Mária byl hráč, který dělal ten systém. Po Ronaldovi druhý nejdůležitější hráč, v závěsu možná Modrič. Prakticky nemají defenzivního záložníka. Nebo mají, ale ten nedostává příležitost. Není tam pohoda, obrana kiksuje, obranné standartky hrozivé. Ale samozřejmě, že půjdou nahoru. To je jasné. Dokonce zase budou dávat slabším soupeřům příděly. Ale ta pohoda z nich momentálně nesálá. To je fakt. Podobný válec by to mohl být, pokud by neodešel Di Mária a stabilizoval se střed zálohy. Ale tuhle sezonu to nebude, v zimě určitě někdo přijde a bude se sehrávat. I teď se sehrávají s Jamesem. To jsou citelné zásahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak bych to zjednodušil - Real změnil to, co fungovalo. Barcelona změnila to, co nefungovalo.

Reagovat
10FKK

Reagovat
herbage

ok, jestli hodnotíš momentálně, tak máš pravdu, ale mě spíš zajímá, co bude na konci sezóny. Je fakt, že odchod Di Maríi je pro Real momentálně velká ztráta a noví hráči si musí zvyknout na nový systém, ale mají takové kvality a jsou v takovém věku, že je to jen otázka času. Jediné co vidím jako překážku je moc ega a že ti noví hráči se nebudou umět tak obětovat pro tým, jako právě Di María

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém věku jsou? Včerejší jedeníctky Barcelona měla průměrný věk 26,7 let. Včerejší sestava Realu měla 27,0 let. To zase ukazuje na to, že ty prostě vycházíš z nějakých dlouhodobých prognóz, že má Real potenciálem nabitý kádr mladíků, ale to už tak nějak není pravda. A to vůbec neberu to, že jejich největší hvězda má 29 let. To je na ofenzivního hráče sázejícího na rychlost a zrychlení docela dost.

Reagovat
X-bano-X

Ak to vezmeš z hľadiska toho, že 32 rokov je v takomto veľkoklube prakticky strop a hráč sa nahrádza mladším, tak Real do 3 rokov bude musieť nahradiť:

1, brankár k Navasovi

2, 2 stopérov čiže z aktuálnej zostavy tam bude len Varane

3, pravého beka - ku Carvajalovi

4, Ronalda (tu je šanca na Jesého ale toto je skôr utópia)

Barcelona:

1, 1 stopéra k Piquému a Bartrovi

2, pravého beka - nikto nevie ako sa to vyvinie s Montoyom a Douglasom

Ter Stégen(Masip) - Montoya(Douglas),Bartra(?), Piqué(Bagnack,Ié), Alba(Grimaldo) - Busquets(Samper), Iniesta(Rafinha), Rakitič(Halilovič, Sergi Roberto) - Neymar(Pedro, Deloufeu),Messi(Munir),Suaréz(Sandro, Dongou)

Ako netuším v čom je perspektíva Realu lepšia ale naozaj by som sa rád nechal poučiť. Real má aktuálne 3 slabé miesta:

1, pravý bek - po tom čo skončí Arbeloa(zima, budúce leto) je potrebný nový pravý bek a tak nejak z prestupovej politiky Peréza vyplýva, že to nebude nejaký no name hráč.

2, DM - po odchode Khediru(v lete) ostane len Illara, ktorý šance nedostáva(žeby prišlo veľké meno z Juve resp. PSG?)

3, hrot - Benzema na to proste na to sám nestačí a na lavičke nie je nikto typologicky vhodný na hrota.

Prestupová politika Peréza je postavená na veľkých menách, ktoré prichádzajú každé jedno leto. Tím sa potom polku jesene zohráva a tam zvykne oproti súperom strácať. Čo ťa vedie k tomu, že to tak nebude aj ďalej? Hádam to, že Isco prichádza na posledných 15 minút aj to na inú pozíciu, na akej žiaril v Malage? Alebo hádam Jesé? Hráč, ktorý odohral za Real len pár zápasov a vypadol na dlhú dobu? Ako vieš kedy sa vráti a či sa vôbec vráti vo forme na veľkoklub? Ako hral pred zranením Muniesa? Ako Villa? Alebo pripomeniem prípad priamo z Arsenalu a jedného brazílskeho chorváta?

Ako tu už bolo písané nezohľadnil si absolútne nič. Na základe pocitu, že ak bude v Reale všetko dobre fungovať, ak sa Jesé vráti vo forme, ak sa zamedzí zbytočným nákupom, ak sa podarí zapracovať Jesého, ak naopak Barcelone padne aktuálny model, ak Messimu s Neymarom a Iniestom odíde forma, ak sa Suaréz nepresadí a ak bude obrana kiksovať bude Real lepší. Tých ak je tal ale na mňa príliš veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

palec nahoru za nearogantní argumentaci

Reagovat
-Carles-
Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

je to daaabel, vyzera to, akoby stupol na minu

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte už do háje s tím špičkováním Real - Barcelona. Ronaldo - Messi. Simulant nesimulant. Už je to únavné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Vždyť je to prča.. Bez toho by tu většinou bylo deset příspěvků, dvacet smajlů a nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najkrajsie je ze to ta katalanska pliaga vsetko zacina . Nechapem preco nedostanu BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všechno... vzpamatuj se

Reagovat
madridcan

Nabuduce sem daj trebars tuto fotku http://img.mediacentrum.sk/gallery/370/112907.jpg ktora tiez nezobrazuje nic podstatne Kontakt tam bol uplne jednoznacny.

Reagovat
-Carles-

Ja ale nič nepíšem o tom či kontakt bol alebo nie, iba proste letec Ako to tu raz tuším Filda písal, Ronaldo nikdy nesimuluje ( ) , on iba niekedy prihráva súboje. Tak toto bol presne ten prípad.

Reagovat
madridcan

Flidu citam uz malokedy. Naposledy asi to dlhe vlakno s Jirim, neviem pod ktorym clankom to bolo. Ale nechce sa mi verit, ze by napisal, ze NIKDY nesimuluje-to je jedna vec. A druha vec, ked fakt citis potrebu tu davat fotku, ktora uz ani neukazuje kontakt a hlavne kvoli FLidovi, tak to je velmi zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že jsem to nenapsal. A úsměvné to je, to máš pravdu, že někdo hledá na netu fotku kvůli fanouškovi rivala, já bych se kvůli němu a jemu podobným s takovou blbostí nikdy neobtěžoval.

Reagovat
10FKK

https://www.youtube.com/watch?v=TEapT6gkioA

Fotky jsou na pytel, ale video to je jiná! Letí dlouho před kontaktem.. Pokud to nevidíš, tak si změň nick na filda95 2.0

Reagovat
madridcan

A ty si stopni v 18 sekunde a neotravuj ma nezmyslami

Reagovat
LAM

kdyby něco podobnýho pískali i Messimu tak kope asi 30 penalt za rok jenom v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to člověk rozfázuje, tak v čase 00:13 se odráží tou dobou zadní levou nohou tak, že už v tomhle okamžiku se neodráží s úmyslem běžet dál, ale skočit na zem. V čase 00:14 se dotkne Siqueira nohou nohy Crisdivera, který se odráží druhou nohou do finálního skoku a pak spadne naprosto nepřirozeným pohybem s jednou rukou nad hlavou.

Tenhle pád má všechny znaky nasimulovanému pádu. A tím taky je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje umělecké střevo zase zapracovalo. Šíleně kreativní přezdívka.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

s jednou rukou nad hlavou. Kde ma ruku nad hlavou? Ked lezi na zemi? Uz ti robi problem aj poriadne sa pozriet na video?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - je přirozený pohyb v letu natáhnout ruku před sebe, čili v tomhle případě nad hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ... musím zopakovat tvoji otázku tobě.

Reagovat
valloire

crisdiver

Reagovat
-Carles-

Divenaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že complex fans FCB z nejlepšího fotbalisty světa stále pokračuje, ach ty vaše mindráčky, tam se starejte o kousače nehtů

Reagovat
LAM

nejlepší fotbalista světa v roce 2014 nějak zaostává.

Reagovat
madridcan

Bol vyborny vcera prvy polcas, druhy polcas sa uz nejak vytratil. Respektive ich tam asi vsetkych SImeone zjebal, ze lavy kraj obrany neexistuje.

Reagovat
Free_player

výborně ten jedinej gol nasimuloval no

Reagovat
smazaný uživatel

za kým? Za poblitkem? To je mi novinka Ronaldo dotáhl tým sám už k jedné velké trofeji a co Messi? Nic, trochu se prošel v Brazílii a pak se vymluval za fyzičku

Reagovat
LAM

hráč turnaje kdyby jsi to nevěděl Jinak Ronaldo propadák jako blázen.K titulu v LM Real dotáhnul Ramos jak na Bayerně tak ve finále.Na začátku sezony Messi taky předvádí lepší výkony než kristýnka a golů má Leo taky zatim víc v r.2014

Reagovat
smazaný uživatel

K titulu dotáhl Ramos čili 17 golů vlastně nic neznamená, to že při standartách bránili hlavně CR7 a Ramos měl volno - vlastně taky nic neznamená. Superpohár vystřílel sám - taky nic že?, navíc má o utkání meně a v lize stejně golu jako Messi Messi byl v Brazálii daleko větší propadák, taková hvězda jenom chodila a blila

Reagovat
smazaný uživatel

a došel do finále.. představ si kdyby běhal

Reagovat
smazaný uživatel

došli tam hlavně shodou náhod a díky velice lekhé skupíně a losu, na postup ve vyřazovích části neměl žádný vliv (snad ještě se Švýcarskemú, klidně tam mohli postavit maskota a bylo by to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nemáš, co napsat na obhajobu poblitka, taky začínají útoky na moji osobu, tak co čekat od fans FCB, věř tomu, že budu psát dál, když budu chtít...

Reagovat
LAM

Tak takovej dement jako ty stejně vždy napíše další debilitu,takže proto psal aby jsi nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Urážej dal, jenom ukazuješ hloupost sebe a dalších fanoušků FCB...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si po sobě čti, co píšeš. Na to nejsou argumenty, protože své názory zakládáš na subjektivitě.

Reagovat
smazaný uživatel

co pak je subjektiního na tom, že se Messi ve vyřazovací části nerozběhl, se podívej na statistiky turnaje a jeho naběhané metry, to chytráčku neni subjektivita, ale objektivita, že v proti Bayernu místo aby pomohl, tak si kousal nehty, je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se na to díváš tak jednoduše? Fotbal není jen o běhání. Ale rozepisovat ti to nebudu. Fakt je ten, že Messi, Di Mária a Garay dovedli Argentinu do finále Mistrovství světa.

Reagovat
smazaný uživatel

blabla a zase prázdné fráze. Messi stál Argentinů titul MS, kdyby tam byl hráč, který by se vracel, nabíhal, podporoval útok, tak by finále vypadalo jinak, to samé semi-finále jak ho chtěl Bosák zavřít za potulku

Reagovat
Atlético de Madrid

Na Mascherana jsi zapomněl, lepší turnaj od defenzivního záložníka nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Fuuu. A to jsem ho pasoval na hráče turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by zajímalo, jak daleko by Real teda došel bez těch Crisovo 17 gólů, když to vlastně na LM nemělo žádný vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych to takhle nešpičkoval. Oba jsou výborní a oba mají zásadní vliv na své mužstvo. Ronaldo byl včera fantastický a jen Benzemovi vytvořil 2 gólovky. A Messi? Ten byl úžasný, ten těch gólovek vytvořil ještě více. Zkrátka bych tam viděl jediný rozdíl. Barcelona vyhrála, Real prohrál. Ale jinak oba skvělí.

Reagovat
LAM

U Messiho bych se zastavil s tim že je to dle mě určitě nejlepší útočník nahravač.On má za Barcelonu skoro 360 golů v 27 letech a skoro 140asistencí.Když se podíváš kolik toho za jeden zápas vytvoří pro spoluhráče,tak se s ním dle mě nemůže žádnej jinej útočník srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nemusíš vysvětlovat. Pro mě osobně je Messi nejlepší hráč, kterého jsem zatím zažil. Ale oba dva stavím na jeden stupínek. Ronaldo má totiž mechanické zakončení. To sebevědomí a jistota při zakončení. To nemá nikdo. A asi nikdo ani neměl a možná mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mi mudrc

Reagovat
smazaný uživatel

A ty kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

až tak, to je mi ale chování

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Zrovna u Ronalda bych zrovna jistotu při zakončení nevyzdvihoval On většinou ty svoje tutovky proměňuje, o tom žádná, ale ten člověk má dlouhodobě o parník nejvíc střel ze všech hráčů na světě.. zkouší to ze všech úhlu a několik z těch šancí využije. A co se týká těch tutovek, tak to zrovna myslim třeba takovej Messi nemá kdovíjak horší..

Reagovat
Kokesh

Proc pletes jabka a hrusky? Je excelentni zakoncovatel. Pocet strel a dalsi chujoviny s tim nemaji co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu ne? Není to taky o pravděpodobnosti? Čím víc pokusů, tím stoupá šance na gól.

Reagovat
valloire

No tak proč to teda nezkouší stejně často i jiní. Dali by taky 50 a víc gólů za sezonu ne?

Reagovat
X-bano-X

Možno preto, že v prípade ak vidia lepšie postaveného spoluhráča, je pre nich tímový úspech prednejší ako osobné štatistiky. Čo ti ja viem?

Reagovat
10FKK

Chudák Benzema a spol.. Jenom nabíhají a hamounek to v devíti případech z deseti radši napálí do hráče, ten nahraje jenom v nouzi...

Je fakt, že nákop má parádní, ale úspěšnost střelby podprůměrnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

CR dá v průměru gól na zápas. Co by za to dali jiný týmy, kdyby nastupovali za stavu 1-0 už před zápasem. A těch nahrávek má taky dost. Na toho vašeho génia hraje celej tým, aby měl totéž.

Reagovat
10FKK

Jj a chudák crista si musí nahrávat sama sobě.. Ve finále má Leo lepší průměr gólů na zápas, než skokan a to jak celkově, tak v LM..

PS: S Messim 2:0 (1+1) a včera bída gól do prázdný a neobešel ani Suchardu

Reagovat
valloire

Taky na něj pracuje základ mistrů světa a Evropy. Včera hrál dobře, víc nebylo třeba. Chápu ale, že Leoš by naháněl statistiky, aby pak měl ten lepší průměr. Pak přijde semifinále nebo i finále (spíš ne) a je jaksi neviditelnej.

Reagovat
10FKK

No v realu je to zase samej podprůměr..

Semi a finále? Dva góly realu to si nepamatuješ? V obou finále s MU po gólu, fakt neviditelnej?

Reagovat
valloire

pravěk

Reagovat
10FKK

Najednou... Co jsou potom poválečné tituly v PMEZ realu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

líbí se mi, že Raúl García, dřevák s nejhorší úspěšností pasů v La Lize hraje letos milionkrát líp než Chámez za 80 mega...co s člověkem udělá sebevědomí a důvěra kouče je neskutečný

Reagovat
LAM

tak on byl lepší než většina hráčů Realu v zájemnejch zápasech s Atletama.

Reagovat
LAM

A navíc bych řekl že se změnila jedna zásadní věc.Real dřív šel do zápasů s Atletama v klidu a Atleti jim ty body vždy rádi darovali.Cholo ale tohle obrovsky změnil a já mám teď pocit že Real má z Atletů velkej respekt a odráží se to i na výsledcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je tam zásadní psychologická změna. Sebevědomí a víra v dobrý výsledek s Realem nás udržují po celý zápas ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že hraje lépe než James. Ale je produktivní a má záchvěvy geniality, kterými rozhoduje zápasy. V tom je mezi nimi rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho třeba beru jako polovičního Němce..

Reagovat
Phillipinho

Jako je to borec o tom zadna. Akorat obcas na nej v zapasech nadavam, protoze on proste neda prihravku, neobejde hrace, klicku vubec nevi jak se dela. Je az neskutecna, ze hrac s tak spatnou technikou to dotahnul takhle daleko. Tyhle nedostatky dokaze dorovnat obrovskou silou v soubojich, v hlavickovach a neskutecnym cuchem na goly.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale právě, o tom to celý je. A je o tom celý Atlético. Kdyby Carlo dokázal namotivovat a přinutit makat svoje hvězdy tak, jako dokáže Cholo ty svoje, tak budou naprosto nezničitelný. K čemu jim je Chámez, kterej rozdá pár pěknejch pasů, když moc nebrání a pozičně je mimo.. RG ví, kde má bejt, bojuje a pomalu v každym druhym zápase dá gól nebo k nějakýmu přispěje.

Reagovat
smazaný uživatel

njn to by byl vybornej hrac pro Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

On je přesně typ hráče do derby - bojuje nadoraz, má dobrou hlavu a dobré zakončení. O ničem jiném to mezi váma a Realem v posledních letech není.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ked clovek vidi ze na lavicke sedia lepsi hraci ako Chamez . Ale doveru nedostanu pretoze nestali 80 m .

Reagovat
smazaný uživatel

toto mňa serie najviac, ani nie ten včerajší výsledok, ale to, že nedostávajú šancu mladí a perspektívni Illarra s Iscom ... dúfam, že už konečne cez týždeň dostanú šancu

Reagovat
teenz

Tak u ná by byl snad každej lepší než Chámez nebo Bale. Je to blbý, ale je to tak. Chámez se třeba může ještě rozehrát a v tý záloze mu to třeba půjde (což neni moc pravděpodobný, musel by se naučit hrát níž než normálně), ale pokud hrajem do plných tak je Gereth uplně mimo a to hrajem ve většině případů PD. Ten den, kdy nastoupí Navas, Varane, Isco, Jesé popřípadě se konečně zkusí Illarra (hrál opravdu dobře v přípravě) budu opravdu spokojen i když to nepujde hned. Ale bude se na to určitě daleko líp koukat.

Reagovat
LAM

To se ale za Pereze nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Co stim on ma ?

Reagovat
LAM

No psal že se těší až nastoupí v základu Isco a Jese(místo Jamese a Balea).Proto píšu že se to asi jen tak nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba Isco se mi včera nelíbil zrovna tak. Měl prsty v gólu a za celou dobu nepředvedl nic extra. On má sice na oko moc pěkný vedení míče, ale decision making má naprosto otřesný, na tom je potřeba fakt ještě zapracovat. Mnohem víc mě sere Illarra, po tom to teď vyloženě volá, ale on se tam nenasadí a nenasadí. Jestli nebude hrát v úterý, tak už fakt nevím.

Reagovat
teenz

U Isca je vidět, že nehraje. Stejně jako minulej rok. Taky když střídal, hrál otřesně. Pak nemohl hrát Xabi chvilku, DiMa a Isco zaskakoval naprosto úžasně, hlavně v LM. Tam byl top. Kdyby hrál, zase by se k těm výkonům určitě vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je proč. Isco potřebuje cítit důvěru a pocit důležitosti. V Malaze (kde to na něm stálo) to dokázal odjezdit po prdeli, ale v Realu ne? Možná to bude hráč pro menší klub. Nevím.

Reagovat
teenz

To rozhodně ne. Potřebuje jen prax. V něm je takový potenciál, který neni v nikom. Možná Jesé.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba aj povedat ze Ancelotti neni trener pre neho . Taky Guardiola alebo Pelle to je nieco ine .

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne 80 minut by mal prist a rozhodnut zapas . Nehovoriac o tom ze na lavicke je v prdeli bez hernej praxe a bez sebavedomia . Proste Isco potrebuje doveru aj ked posere zapas . To ze dostane 1 zapas a dalsich 5 bude na lavicke to ho rovno mozme predat .

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky se ten Isco musí používat pravidělně a ve správný úloze. Hodit ho do tohohle chaosu, co momentálně panuje v záloze Realu nemůže bejt dobrý vůbec k ničemu.

Reagovat
Kenneth

Jeste 10x to prosim napis.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ještě 9x a první desítka bude kompletní!

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by mohol toho Ronalda niekto fakt zostrelit, aby nebolo sporu o tom, ze to bol faul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

"Od příchodu Ardy s Griezmannem až do vystřídání Mandžukiće se objevila na hřišti sestava s pořizovaní hodnotou 114 milionů eur – nejdražší tým, který kdy Atlético vypustilo na hřiště.

To nicméně stále není nic proti pořizovací ceně základní jedenáctky, kterou nasadil Real Madrid. Ten vypustil všechny své drahé nákupy z posledních let, za které dohromady vysázel 501 milionů eur. Stále tedy šlo o 4,39x dražší sestavu."

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejdražší jedenáctka v dějinách fotbalu. A ještě by to mohl o jedenáct mega vyšroubovat Navas...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, zkus spočítat tenhle poměr i u Socek proti Realu.

Reagovat
misinho7

nechapem tu kritiku Garetha.. dobre nebol to sice ziadne extra zapas od neho ale dobre vieme ze atleti vedia ako nanho a vobec sa tam nevie presadit ale robit hned zavery ze nic s neho atd je podla mna riadne debilne.. minulu sezonu azcal v podobnom duchu a nakoniec to bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo docela blbá ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že v lednu půjde třeba United po Pepem

Reagovat
Kluivert9

Tak zoufalý nejsou ani United...

Reagovat
misinho7

preco by sme mali predavat Pepeho? stale jeden s najlepsich obrancov na svete , skor by mal dat Carlo Varaneho do zakladu a Pepe byt ako tretia volba , ale urcite nepredavat

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě by pro něj Anglie mohla být zemí zaslíbenou. Jeho styl hry by tam pasoval jak prdel na hrnec. Otázka by u něj byla, jak by si sedl s anglickou asociací. Pokud by ho za jeho excesy trestali, moc by si nezahrál.

Reagovat
Free_player

kdo by chtěl takovýho kokota

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze sirka kadru v pici. A tak jeste zkurvime i post, kterej je momentalne nejlip obsazenej. To je logik..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se taky ukazuje, že ti stopeři taky nejsou žádný hvězdy. Jakmile před něma nehraje výborná záloha, tak jdou i jejich výkony do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je samozrejmost. To stejny nastalo letos u Chelsea nebo i u vas, jak jste upustili od pressingu. Kdo by cekal neco jinyho..

Reagovat
smazaný uživatel

narážím na to, že se o Pepem a Ramosovi píše jako o jedněch z nejlepších a o našim stoperům se Realisti vysmívají. Nic není tak jednobarevné.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale res s Fildou apod., me tyhle vase valky nezajimaji..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Napíšu jen něco málo obecně. Včerejší zápas jsme měli strhnout vedení na svojí stranu do půle a bylo by, to zazdil hlavně Karim, hráli jsme dobře. Gól ze standartky no comment. Ale ono nejde o tenhle zápas, tady jsme mohli vyhrát i přes kraviny, co jsme v přestupáku udělali...

Pokud ztratíme s Deporem nebo Villarealem v příštích venkovních zápasech, liga bude rozhodnutá už takhle brzo, což je škoda. Jediná šance, jak se udržet ve hře je vše až do clásica vyhrát a potom i to. Já asi ale myslim, že to je utopie, protože ten tým stejně jako loni bude potřebovat čas na optimalizaci.

Já věřim, že obhájíme jako historicky první klub Ligu Mistrů. Mám víru v Carla a doufám, že příští sezónu mu taky dá Peréz dobře, nebo lépe řečeno normálně zvládnutym přestupákem šanci dokázat, že to neni jen pohárovej trenér, jak se trochu říká

Letošní sezónu v lize už jsme asi přestupama dojebali, ale v LM se vše bude lámat až v novym roce a tam budeme daleko silnější tým.

Reagovat
LAM

Vzdávat ligu po třech kolech

Reagovat
Ángel di María 22

To jsi mongol a neumíš číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by sis změnit nick ,nebo začít psát za ManU?

Reagovat
bayern987

Tak to já si naopak myslím - V LM nemáte šanci, ligu by jste zvládnout měli samozřejmě za předpokladu že Barca nepojede jak válec.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako,že v Lm prostě nemají šanci přes Bayern? a v PD jsou samí slabí soupeři, tak by to zvládnout měli? Když napíšeš ligu byste zvládnout měli , je to jakoby to měli po několika kolech dobře rozehrané ,to mi nepřipadá.

Reagovat
sokar

Realisti tu stále riešia DM a stále by tam len niekoho nakupovali, rovnako tak Carlo skúča s Ramosom na kraji, kde to majú ale poriešené. Ale nechápem prečo práve na DM neskúsia Ramosa, stopérska dvojica Pepe-Varane a Ramos na DM by bola podla mna nepriechodná. Ramos by to tam čistil a jeho prípadné chyby by mal kto za nim hasiť, kdežto chyba na stopérovi je pre neho citeľná. Taktiež by tam mohol využívať viac svoje obľúbené nábehy do vápna a užívať si svoje útočné chúťky a pri tom by nevznikala diera v obrane

a v prípade zranenia resp. nepriaznivého stavy by sa proste stiahol jeden zo stopérov a Ramos by sa vrátil na stopéra. Ale je pravda že tým by nebolo miesto pre jedného z trojice Kroos/James/Modrič a pravdepodobne by musel prísť aj lepší zástup na stopéra ako je Nacho

Reagovat
Kenneth

Nedivím se že chceš Ramose na DM, potom co proti vám předváděl minulý rok na NC.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý nápad, který by určitě stál za zamyšlení. ale u Ramosa je problém, že kyž on je v klidu a má formu, tak je to nejlepší stoper na světě a když ne, tak je to neuvěřitelnej průser... na DM by to bylo to stejný.. on se prostě potřebuje dostat do fazony. a to je, že je to neuvěřitelnej ču*ák na věci nic nemění.

Reagovat
Kenneth

Angel si to dává s prstem v nose a my se musíme dívat na to trápení těch dvou milionových tragédů. To je hrozný...

Reagovat
sokar

z akého dôvodu nemajú Valencia sponzora na dresoch? azda im tie peniaze nechýbajú? ked už sme mohli vidieť na dresoch fastfood tak už si tam môžu dať hocičo, len aby boli z toho prachy

Reagovat
Phillipinho

Myslim, ze s novym majitelem Limem by mel prijit novy sponzor. Minulou sezonu by sponzorem Jinko solar a letos s nima byla ukoncena smlouva.

Reagovat
sokar

no práve, namiesto akého takého prímu za sponzoring nemajú nič, a k tomu určite za zrušenie zmluvy museli niečo platiť... ibaže to Lim chce všetko ťahať za svoje

Reagovat
Woyta

Dovolím si trochu upřesnit fakta - Valencii s Jinko Solar vypršela smlouva.

Reagovat
-Kopy-

Tři body super Ale nebylo to zas tak lehké, jak by se mohlo zdát...máme strašně nevyrovnanou hru, dvacet minut hrajem dobře a kontrolujem hru a pak najednou na deset minut vypadnem z tempa a soupeř hrozí...pořád je na čem pracovat ale pracuje se dobře, když se vyhrává v obraně začíná čím dál více vyčnívat Otamendi, to bude plnohodnotná náhrada za Jeremyho...v záloze se mi líbí Fuego, Parejo klasika, nějaký věci super a pak vždy nějaká debilní ztráta...André Gomés špatný, byl sice u prvního gólu našeho ale pak bída, je měkkej a měl asi milion ztrát...naopak Rodrigo super, to bude třída, blbý je, že zrovna na postu Fega...toho bych snad zkusil místo Andrého, Parejo by to hrál víc zezadu s Fuegem a Feg by si určitě poradil i s trochu větší defenzivní prací, než má na křídle...Piatti zase gól ale jinak nic moc...

Reagovat
Phillipinho

Nebo zkusit Feghouliho nalevo misto Piattiho a misto Andreho bych zkusil toho Augusta. Videl jsem jeho kompilaci na YT a vypada vic nez slusne. Ale vim, jak to s takovymi videi je....

Reagovat
-Kopy-

jo tam vypadal pěkně ale víme jak to je, šanci určitě dostane...Feg na levo nevím nevím, uvidíme taky co De Paul až se vrátí po trestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Chicharito odešel do tak průměrného teamu

Reagovat
Counter

Co to bylo za penaltu pro Sevillu? Jako že Guaita při boxování míče trefil protihráče? Za to jsem snad v životě neviděl odpískaný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta hodně zvláštní.

Na druhou stranu tam sudí přehlídl evidentní stažení rukou o pár minut dřív, takže se to tak nějak vyrovná.

Ale úroveň sudích je čím dál horší. To už se fakt nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vybornej zápas, Carlos nám to tam odbehal..

Reagovat
VanKun88

Benzema/Chico

Ronaldo/Jese-------------------------------Bale

James----Isco/Kroos------Modrič

Coentrau/Marcelo-----Ramos-----Pepe/Varane-----Carvajal/Arbeloa

Tak by to nešlo? Moc to neznám, nevyznám se takže klídek

Reagovat
sokar

no kedže si napísal presne to čo teraz hrajú tak na to je odpoveď: nešlo ich slabina je stred poľa, kde majú skvelých ofenzívnych záložníkov ale žiadne DM ktoré by to pokrylo aj smerom do zadu a kvôli tomu im horí v obrane

Reagovat
VanKun88

A co přehodit Modrice s Jamesem?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom nezalezi. Potrebujes tam aspon jednoho hrace do souboju, co bude chodit do tela s ziskavat balony pro svuj tym. Po odchodu Xabiho jsou tam proste tri baletky a souperuv stred si tam muze delat, co chce.

Reagovat
ADM

Ono u nás Busquets tiež nie je a nebol nejaký valibuk, ani Xavi a Iniesta neboli ked nastupovali všetci pokope a ako tak to fungovalo. Možno by skor pomohol iný systém v zálohe, pressink ako u nás resp hrať na menšie riziko a nestrácať tam tolko loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Fungovalo to prave hlavne kvuli tomu fantastickymu pohybu po ztraze mice, ted uz tolik ne. A Real tak hrat nemuze ani nahodou, nikdo nemuze. A ani nechce.

Reagovat
VanKun88

Tak to bych tam dal Illaru nebo zkusil Carvajala, do středu....

Co na to říkáte?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale stejně by Busquets hru Realu dokázal povýšit o level. Nejde o to, že by to měl být valibuk, to není ani Xabi, ale o to, že by se měl účastnit a vyhledávat klíčové souboje uprostřed hřiště. To ani Modrič, ani Kroos a už vůbec ne James nedělají.

Reagovat
ADM

Bus by tu hru pozdvihol o level všade. Trufam si povedať, že by bol neskutočny aj na Xaviho/Rakiticovej pozicii a na DM Masch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Az take zle to neni . Proti Atleticu Kroos prekvapil . Ono to bude fungovat . Iba to chce cas .

Reagovat
10FKK

Nemají trošku problém s kondicí? Druhý zápas za sebou v prvním poločase neskutečný pres a druhou půlku ani ťuk?

Reagovat
valloire

MS

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byly spousty jiných hráčů z ostatních týmů. A na těch to vidět není.

Tak jsem si schválně vytáhl podrobnosti. Z vašeho základu bylo na MS 10 hráčů. 8 hrálo jen skupiny a dva došli do čtvrtfinále.

U Barci je to taky 10 hráčů. Z toho ve skupině vypadlo 5 hráčů, 1 v osmifinále, 2 v semifinále a 2 ve finále.

V tomhle to fakt nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Kroos hrál finále.

Reagovat
valloire

Možná ne. Ale James a Kroos by k tomu, že se zapracovávaj, mohli bejt i unavenější. Teď by měl bejt naopak Bale ve výhodě. Jedna z jeho předností, že nikdy turnaj hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos nevie po Spanielsky . To by ma zaujimalo . Ako funguje komunikacia medzi Kroosom , Pepem a Ramosom . Aj tam je problem .

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jsme to uhrát, v druhem poločase jsme měli pár pěkných šancí

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky

Reagovat
X-bano-X

Barca, Atletico, Valencia, Elche výborne

Škoda Eibaru

Sklamanie kola: Villareal, Real

Zápas kola: Celta vs Erreala

Moment kola: spolupráca Atletica pred druhým gólom v sieti Ikera

Flop kola: nášľapná mína na SB. Človek by si myslel, že tak dlho po vojne sa už vyskytovať nebudú

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda Real žádný zklamání. Je to tak nějak očekávaná blamáž.

Reagovat
valloire

V posledním Clasicu nám Barcelona předvedla rovnou 2.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
Phillipinho

OT: http://www.mundodeportivo.com/20140916/fc-barcelona/mathieu-el-mas-veloz-de-la-plantilla-cule_54415073117.html

Pro ty, kteri dokonce tvrdili, ze je pomalej a soudili asi jenom kvuli tomu, ze uz mu je 29 nebo co

Reagovat
Phillipinho

Dokonce 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

A k tomu hulí, jak darebný kamna..

Reagovat
Billy McClane

Pre tych ktori tomu veria.

Reagovat
valloire

smutná vizitka pro Barcelonu

Reagovat
goodbay

Depor!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele