Primera Division - souhrn 1. kola

21.08.2015, 22:32, aktualizováno 24.08.2015, 22:23
Komentáře a souhrny
Eibar veze tři body ze hřiště Granady. Betis se rozešel smírně s Villarrealem. Levante nestačilo na Celtu Vigo, Gijón uhrál bod s Realem Madrid. Barcelona vyhrála na hřišti Athleticu Bilbao. Úspěch slavily rovněž Atlético Madrid a barcelonský Espanyol. Naopak na hřištích Raya Vallecana, Deportiva a Málagy se hrálo bez gólů...

Granada CF - SD Eibar 1:3

24.08.2015 20:30

Góly: 50. Rubén Rochina - 22. Adrián González, 35. Gonzalo Escalante, 67. Mikel Arruabarrena

Eibar dnes dokonale zaskočil Granadu na její půdě a odvezl si jasnou výhru v poměru 3:1. Baskové vedli už v poločase o dvě branky, drobné drama však přinesl gól domácího Richiny v 50. minutě. Pojistku vítězství Armeros ovšem po vyloučení domácího Ruize přidal v 67. minutě střídající Arruabarrena. Po prvním kole se tak Eibar díky třem vstřeleným brankám ocitl na prvním místě tabulky.

První dvě branky zajistili hostům debutanti Adrián González a Gonzálo Escalante. Nejprve se ve 22. minutě prosadil Adrián, jenž zužitkoval centr Luny z levé strany a po parádním zpracování zavěsil míč pod břevno - 1:0! Doposud spíše poklidné utkání dostalo spád a k vidění byly šance na obou stranách. Ve 26. minutě si za obranu Eibaru zaběhl El-Arabi, nicméně jeho střelu vykopl gólman Irureta.

Udeřit tak mohli znova hosté. Ve 35. minutě měl v úspěšné akci znova prsty Luna, jenž rychlým průnikem rozbil obranné řady Granady a tečovaným centrem zleva přesně našel na zadní tyči volného Escalanteho. Argentinský záložník měl před sebou zcela odkrytou branku a bezpečně šanci proměnil - 0:2! I na tento úspěch Basků mohli zanedlouho odpovědět hráči El Graná. Konkrétně Rochina, jenž bravurně zakroutil míč při standardní situaci ve 40. minutě, ovšem hbitý Irureta byl u tyče včas.

Krátce po změně stran se o jednu z největších šancí Granady postaral paradoxně bek Eibaru Ramis, jeho příliš vysoká malá domů nadělala vyběhnutému Iruretovi potíže, ale nakonec skončil míč v jeho náruči. Gólman Basků byl nucen kapitulovat v 50. minutě. Střídající Success pronikl do vápna Eibaru a naservíroval míč nabíhajícímu Rubénu Rochinovi, jenž ve skluzu posunul míč za záda Irurety - 1:2!

Granada se nadechovala k velkému obratu hnána dvaadvaceti tisíci diváky v hledišti, její šance ovšem zhatilo nesmyslné vyloučení levého beka Andalusanů Salvy Ruize, jenž předvedl likvidační skluz proti Dani Garcíovi a okamžitě dostal od rozhodčího Villanuevy červenou kartu. I v deseti si domácí ještě vypracovali možnost k vyrovnání. V 63. minutě však po rohovém kopu hlavičkoval Babin těsně vedle! Rozhodující branka Eibaru padla z kopačky střídajícího Arruabarreny v 67. minutě. Po rohovém kopu z levé strany za sebe prodloužil míč Ramis a stále rychlý dvaatřicetiletý útočník doklepl balón do zívající brány - 1:3! Arruabarrena byl v tu chvíli na hřišti sotva půl minuty. Zlomení domácí mohli inkasovat i počtvrté, v 75. minutě ale Capův křižný pokus prosvištěl jen těsně kolem Fernándezovy branky. Hosté si už ve zbytku utkání výsledek pohlídali a hned si na úvod nového ročníku připsali důležité tři body z venku a to s potenciálním soupeřem pro boj o záchranu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 1:1

23.08.2015 22:30

Góly: 87. Rubén Castro - 31. Roberto Soldado

Poslední zápas na pořadu nedělního programu úvodního kola Primera División mezi Realem Betis a Villarrealem dopadl remízou 1:1. Žlutá ponorka sice v Seville dlouho vedla díky brance nové posily Roberta Soldada, jenže Rubén Castro v samotném závěru vyrovnal a nevydařený večer hostí ještě podtrhlo vyloučení Bruna Soriana v nastaveném čase.

Nejvíce pozornosti si však bezesporu zaslouží někdejší útočník Valencie a poté Tottenhamu Roberto Soldado. Zatímco od přestupu do Anglie tento kdysi výborný kanonýr vsítil za dva roky pouhopouhých sedm ligových branek, zpátky v rodné zemi mu k prvnímu gólu stačilo jen dvaatřicet minut. Betis se však na domácím stadionu Benita Villamarína nechtěl nechat po svém návratu do první ligy zahanbit a tři minuty před koncem vyrovnal zásluhou svého ofenzivního talismanu Castra, jenž dorazil hlavou do sítě odražený míč.

Zápas se rozběhl ve strhujícím tempu, jako by chtěl nahradit dosavadní mdlost prvního kola španělské nejvyšší soutěže, které přineslo neobvykle nízký počet gólů. Domácí Betis sice hýřil aktivitou, jenže tím zároveň nechával až příliš často pootevřená zadní vrátka. První střelu Soldada ještě brankář Adán dokázal zastavit, avšak jen pár minut nato již španělský útočník mohl po přihrávce Jaumeho Costy a až nečekaně sebevědomém zakončení slavit. Ještě do poločasu mohli domácí kopat pokutový kop, když gólman Areola srazil při snaze vyboxovat centr Jorgeho Molinu, avšak píšťalka sudího zůstala němá.

Po změně stran hosté zahodili několik slibných příležitostí, jak navýšit hubené jednobrankové vedení, a nakonec také náležitě pykali. Odražený míč z Areolových rukavic totiž dopadl ke Castrovi, jenž jej umně doklepl do sítě. V dramatickém závěru navíc uviděl červenou kartu kapitán Bruno za nesportovní nakopnutí protivníka.

Více informací k zápasu

Levante UD - Celta Vigo 1:2

23.08.2015 22:00

Góly: 55. Verza - 41. Fabián Orellana, 77. Iván López (vl.)

Celta Vigo na úvod sezony nezaváhala a veze si z půdy Levante těsnou výhru 2:1. Poněkud kuriózně jsou také Galicijci nejlépe skórujícím klubem celé ligy, neboť žádný z týmů ve zbylých doposud odehraných zápasech nedokázal vsítit více než jednu branku.

Svěřenci Lucase Alcaraze se museli vypořádat s brzkým vyloučením Simaa Matého a pět minut před odchodem do šaten navíc inkasovali po Orellanově přízemní ráně. Verza, letní posila z Almérie, však dokázal po změně stran vyrovnat ze standardní situace a zdálo se, že valencijský klub dokáže navzdory dlouhému oslabení ukořistit alespoň bod. Tento plán však necelou čtvrthodinu před koncem zhatil ztracený syn Viga Iago Aspas, jenž si tak mohl svůj návrat do mateřského klubu užít v plné parádě.

Horší vstup do prvního zápasu nové sezony si snad Levante ani nemohlo představit. Uběhly sotva čtyři minuty, když Simao poslal k zemi Orellanu a ke všemu se mu ještě "prošel" po kotníku. Po právu si za svůj čin vysloužil okamžitou červenou kartu. Fabian Orellana se z celého incidentu otřepal a potrestal soupeře tím nejlepším možným způsobem, když ve čtyřicáté minutě napálil míč do dolního růžku brány. O asistenci se postaral dobře načasovaným náběhem a zpětnou přihrávkou Jonny Castro.

V následujících minutách jak před, tak i po poločasové přestávce hosté mohli navýšit své hubené vedení, ovšem všechny šance zahodili a devět minut po změně stran náležitě pykali, když se z přímého kopu prosadil Verza. Přesto svěřenci Eduarda Berrizza nesložili zbraně a dlouhou téměř celozápasovou přesilovku dotáhli do vítězného konce. Opět u toho byl aktivní Orellana, jehož přízemní centr doklepl do sítě navrátilec Aspas.

Nevydařený nákup Liverpoolu zpřed dvou let poté mohl dokonce přidat i zásah číslo dvě, avšak v nastaveném čase trefila jeho střela zdálky pouze brankovou konstrukci. Mrzet jej to však nemusí, neboť podruhé již Celta o nabyté vedení nepřišla a veze si z Valencie ideální ligový start v podobě výhry 2:1.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Madrid 0:0

23.08.2015 20:30

Góly: -

Takto si Rafael Benítez svůj ligový debut na lavičce Realu Madrid určitě nepředstavoval. Bílý balet totiž na úvod uhrál proti nováčkovi z Gijónu pouhou bezbrankovou remízu a od prvního kola tak ztrácí na úhlavní rivaly Barcelonu s Atléticem Madrid dva body.

Zatímco oba zmíněné celky své premiéry zvládly jakkoli nevýraznými vítězstvími 1:0, Real se k úspěšnému zakončení nedopracoval ani jednou. Asi nejblíže měl ke gólu Gareth Bale již ve dvanácté minutě po výtečné kolmici Luky Modriće, když obešel vyběhnuvšího brankáře Cuellara, jenže z těsného úhlu posléze poslal míč jen do boční sítě.

Při absenci obvyklé jedničky do útoku Karima Benzemy obsadil místo na hrotu Jesé, ovšem stejně jako další mladý španělský talent Isco předvedl pouze nevýrazný výkon a v ideálním rozpoložení se nepozdával ani Cristiano Ronaldo, jako by mu nesvědčila Baleova ústřední podhrotová pozice.

A tak zatímco favorizovaní hosté sklouzávali jen ke střelám zdálky, největší šanci první půle zaznamenal Sporting. Antonio Sanabria totiž přetavil centr z pravé strany v prudkou hlavičku, která prosvištěla okolo brankáře Navase, jenže skončila pouze na břevně branky, od nějž se odrazila na brankovou čáru a poté ven. Odpověď Realu na sebe nedala dlouho čekat, avšak Ronaldo se po Baleově centru jen marně dožadoval penalty, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Tři minuty po změně stran domácí znovu zahrozili ze vzduchu, tentokrát však Carmona těsně minul Navasovu levou tyč. S přibývajícím časem se tlak hostí stupňoval a dvanáct minut před koncem měl z dorážky po střele Ronalda blízko ke gólu Marcelo, ovšem hlavou přestřelil. Šest minut nato se zaskvěl bezchybný Cuellar při další Ronaldově pumelici. V třetí minutě nastavení pak dostal portugalský šutér svou poslední příležitost zachránit svůj klub od nečekané ztráty dvou bodů, jenže z přímého kopu jen neškodně trefil hráčskou zeď. Sezona tak sotva začala a Rafael Benítez se okamžitě dostává pod tlak...

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:1

23.08.2015 18:30

Góly: 54. Luis Suárez

Athletic nezopakoval proti Barceloně gólovou kanonádu z minulého týdne a prohrál na svém hřišti těsně 0:1. Barca mohla jít do vedení již v první půli, ale Messi neproměnil pokutový kop. Zápas tak rozhodl až gól Luise Suáreze z 54. minuty. I přes množství šancí a vysoké tempo ani šlágr prvního kola La ligy bohužel nepřinesl více než jednu branku.

Hosté nastupovali do utkání s mnoha absencemi. Mathiueu a Piqué nemohli hrát kvůli kartám, respektive disciplinárnímu trestu, ze zdravotních důvodů chyběl Neymar a kvůli zákazu FIFA nemohli nastoupit ani nové posily Turan s Vidalem. Další pohromou pak bylo pro kouče Blaugranas Luise Enriqueho zranění Daniho Alvese již v 19. minutě. Brazilec musel být po souboji s Adurizem kvůli svalovým obtížím střídán a na hřiště naskočil Sergi Roberto.

I tak ale Barca dokázala vzdorovat útočné vozbě Lvů a navíc dostala ve 32. minutě výhodu pokutového kopu. Penaltový zákrok domácího Elustonda z 30. minuty ovšem vyvolal kontroverze, neboť se atakovaný Suárez skácel k zemi opravdu ochotně. Hlavní sudí Carlos Del Cerro ale ukázal na penaltový puntík a neobměkčily jej ani protesty domácích hráčů. K míči se postavil Lionel Messi, ovšem jindy neomylný argentinský forvard nekopl pokutový kop vůbec dobře a nechal jen vyniknout gólmana Gorku Iraizoze. Ten přízemní střelu vyškrábl do zámezí!

Elustondo si vzápětí nejspíš jako odvetu došlápl právě na Suáreze a za ostrý faul zezadu dostal po zásluze žlutou kartu. Obecně se hrálo z obou stran vcelku ostře a zbytku první půle dominovaly právě osobní souboje. I přes absenci branek se ale téměř padesát tisíc diváků v ochozech stadionu San Mamés muselo rychlým fotbalem bavit.

Krátce po změně stran přece jen udeřila Barcelona. Psala se 54. minuta, když Alba zachtil míč na levé straně, odcentroval a mezi baskickými obránci se zjevil nikým nehlídán Luis Suárez. Pro barcelonského útočníka byl kop z velké blízkosti proti osamocenému gólmanovi lahůdkou - 0:1! Barcelona se dostala na koně a následovaly další šance. Jednu z nich měl v 61. minutě Sergi Roberto, který štiplavou ranou z pravé strany vápna vyprášil Iraizozovy rukavice.

Athleticu se rychle krátil čas na odpověď, ale v 72. minutě zvedla diváky ze sedaček akce Javi Erasa, jemuž v pokutovém území skluzem sebral míč dobře hrající Vermaelen. Píšťalka hlavního sudího ale zůstala nejspíš správně němá. Emoce plály na obou stranách a v 75. minutě se neudržel Suárez, jenž se nesportovně ohnal po atakujícím Gurpegim a dostal žluté napomenutí. Byla to celkově šestá žlutá karta v zápase.

Těsně před koncem zápasu na sebe ještě upozornil Lionel Messi. Hbitý útočník se s míčem ladně prosmýkl okolo čtyř protihráčů a ještě dokázal z pokutového území vystřelit. Jeho pokus ale Iraizoz pokryl. Athletic se již na nic výrazného nevzmohl a nestačilo mu ani čtyřminutové nastavení. Barcelona tudíž vyválčila v Bilbau tři body a spravila si chuť po neúspěšném dvojutkání španělského Superpoháru.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Valencia CF 0:0

22.08.2015 22:30

Góly: -

Večerní střetnutí Raya Vallecana s Valencií konečnou bezbrankovou remízou jen podtrhlo dosavadní střelecký půst, jenž provází úvodní kolo Primera División. Máme za sebou již pět utkání, která přinesla pouhopouhé dva góly, oba navíc z přímých kopů. Přesto však v tomto posledním případě rozhodně nešlo o vyloženě nudnou podívanou, ba naopak.

Svěřenci Nuna Espírita Santa byli v první půli lepší a potvrzovali roli jasného favorita, jen to ne a ne prokázat i v kolonce vstřelených branek. V samotném závěru pak mohl všechny chmury Netopýrů zahnat Álvaro Negredo, jenže si i se svou prudkou ranou gólových parametrů vylámal zuby na výtečném brankáři Toňovi.

Rayo, jak je jeho dobrým zvykem, naskočilo do zápasu takříkajíc po hlavě a snažilo se svého soupeře zatlačit na vlastní polovinu, jenže Valencie není žádný otloukánek a každý její výpad vpřed zaváněl nebezpečím pro domácí branku. Rodrigo de Paul nejprve po vyvedené Negredově přihrávce neprocpal svou ránu přes Toňovy nohy a se zlou se následně potázal i Santi Mina, jehož střelu gólman Vallecana stihnul včas vyrazit do bezpečí. Pablo Piatti poté v závěru první půle pouze pálil nepřesně.

Drobný madridský klub si toho v úvodní pětačtyřicetiminutovce navzdory viditelné snaze příliš mnoho nevytvořil. Pouze Patrick Ebert se dostal k prověření pozornosti brankáře Matta Ryana a Manucho pro změnu ztroskotal na včasném bloku Shkodrana Mustafiho, aby se jeho rána k brance hostů vůbec nepřiblížila.

Po změně stran však Rayo působilo o poznání nebezpečnějším dojmem a nechybělo mnoho, aby se alespoň jednou prosadilo a šlo do nečekaného vedení. Jako první selhal Manucho, když místo zakončení na zadní tyči podklouzl, a Ebertovi poté chyběl jen kousek k tomu, aby na další přízemní centr z pravé strany zvládl dosáhnout a umístit jej do sítě. V poslední minutě málem za tuto nemohoucnost v zakončení přišlo potrestání v podobě Negredovy tutovky, jenže Toňo předvedl fantastický zákrok a vrchovatou měrou přispěl Rayu k nečekanému, avšak o to cennějšímu bodu za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - UD Las Palmas 1:0

22.08.2015 20:30

Góly: 16. Antoine Griezmann

Atlético Madrid dostalo na úvod nového ročníku španělské nejvyšší soutěže papírově jednoduchý los v podobě nováčka z Las Palmas, ovšem favoritova povinná výhra se nerodila tak lehce, jak se očekávalo. O hubenou výhru 1:0 se postaral Antoine Griezmann přesnou ranou z přímého kopu.

Oči domácích fanoušků se na stadionu Vicenteho Calderóna upíraly především na hrot, kde pobíhala nová pětatřicetimilionová posila z Porta, tedy Jackson Martínez. Přesto se gólové taktovky znovu ujal Griezmann, loni nejlepší střelec Atlética s dvaadvaceti ligovými trefami. Se svým prvním pokusem po pár minutách hry ještě francouzský reprezentant neuspěl, když z halfvoleje těsně minul vzdálenější tyč, ovšem gólu se přesto dočkal hned záhy.

Nejprve si Griezmann sám došel pro faul a nabídnutou šanci v podobě přímého kopu prudkou ranou beze zbytku využil, byť mu k překonání brankáře Raúla Lizoaína pomohla i drobná teč bránícího hráče. Ani to však loňské posile z Realu Sociedad nestačilo a gólmana Las Palmas prověřil ještě do přestávky. Štěstí pokoušel taktéž navrátilec z Chelsea Filipe Luis, ale zamířil vedle. Přesto mohlo být Atlético spokojené, vytvořilo si totiž náskok a zároveň svého soupeře v první půli nepustilo k jediné střele na bránu.

Hosté se však ve svém prvním prvoligovém zápase po dvanácti letech nechtěli nechat zahanbit a do druhého poločasu vlétli o poznání s větší vervou. Hlavička Davida Simona dokonce olízla břevno Oblakovy branky. Slovinský brankář záhy musel také zničehonic vytáhnout výtečný zákrok, aby zabránil vyrovnání po hlavičkovém pokusu kapitána Aythamiho.

Na opačné straně málem svůj debut okořenil gólem Martínez, jenže těsně minul. Když pak Koke v poslední minutě z přímého kopu pouze orazítkoval z vnějšku tyč, skončil zápas těsnou výhrou Atlética 1:0. Las Palmas nyní v druhém kole čeká o poznání přijatelnější soupeř v podání Levante, zatímco Atlético naopak čeká jeden z vůbec nejtěžších zápasů sezony, jelikož v příští neděli zavítá na hřiště Sevilly.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:0

22.08.2015 18:30

Góly: 3. Salva Sevilla

Zatím na góly hodně chudé první kolo La Ligy nezměnil ani zápas Espanyolu s Getafe, který skončil 1:0 pro Barcelonské. Domácím zajistila výhru brzká branka Salvy Sevilly, jenž se trefil již ve 3. minutě. Průměrné utkání bez velkých šancí opanovaly především osobní souboje, tři body se ale v Katalánsku budou počítat.

Svěřenci kouče Sergia Gonzáleze Soriana zahájili utkání na jedničku. Uběhlo jen necelých sto osmdesát vteřin a domácí po Vigarayově faulu na Paca Montañése dostali příležitost nebezpečné standardní situace hned za velkým pokutovým územím. K míči se postavil Salava Sevilla a nádhernou střelou do šibenice otevřel skóre - 1:0!

Katalánský celek přes léto rozprodal několik klíčových hráčů základní sestavy včetně střelců Garcii a Stuaniho, takže je jasné, že pro něj bude start do sezóny velmi důležitý. I proto se domácí po vstřelené brance příliš do útočení nedrali. Naopak iniciativu převzali hosté z Madridu, kterým ale v ofenzivní činnosti zoufale scházela kvalita. Ve 28. minutě se sice Pedro León dostal do zajímavé pozice, slibnou akci hostů ale překazil zdvižený praporek pomezního. Zajímavější akce do konce poločasu bohužel nepřišly.

Po změně stran se Getafe odhodlalo k aktivnější hře, ovšem prosazovali se spíše nefotbalovými prostředky, což mělo za důsledek žluté karty pro Verginiho a Sarabiu. Espanyol se ještě více zatáhl a míč měli na kopačkách stále více bezradní hosté. K jakés takés střele se po hodině hry odhodlal hostující Pedro León, míč však v poklidu pokryl gólman Guaita.

Nepříjemnost pro domácí přišla v 76. minutě, kdy Álvaro González inkasoval od vlastního spoluhráče nešťastný úder do obličeje a nejspíš kvůli zlomenému nosu musel střídat. Definitivně zmařil naděje na zvrat pro Getafe v 82. minutě Santiago Vergini, jenž do Madridu přišel jako hostující hráč ze Sunderlandu. Ten zápasnicky strhl k zemi domácího debutanta Gerarda Morena a po druhé žluté kartě se poroučel do sprch. Barcelonští tak v pohodě ubránili hubený náskok a připsali si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 0:0

22.08.2015 18:30

Góly: -

Zahájení nového ročníku Primera División s sebou vždy přináší velká očekávání, což platilo i pro Deportivo La Coruňa s Realem Sociedad. Ti však v úvodním utkání španělské ligy nezvládli vykročit do sezony vítězně a pouze se tak rozešli na stadionu Riazor smírně bezbrankovou remízou.

Hosté pod vedením Davida Moyese, pro nějž jde o první plnohodnotnou sezonu v baskickém klubu, sice byli v prvním poločase o něco lepší než jejich soupeř, ovšem postarat se o průlom skóre se jim nepodařilo. Ve středu dění byla především velká letní posila Sociedadu Jonathas de Jesús, jenž nejprve zkoušel akrobatické zakončení nůžkami a poté se dokonce dostal do úniku tváří v tvář brankáři Germanu Luxovi. Ten však stihnul rychle vyběhnout a znemožnil brazilskému útočníkovi v gólovém lobu do sítě.

Krátce po hodině hry pak na druhé straně přece jen dostal míč do sítě Lucas Pérez, avšak vydařenou souhru ze standardní situace oprávněně znegoval praporek čárového rozhodčího. Debutant v dresu domácích Fede Cartabia po svém příchodu na hřiště sedmnáct minut před koncem strhnul dění na hřišti na stranu Deportiva, jenže své střelecké pokusy namířil vždy buď vedle, nebo ztroskotal na hráčské zdi. Hostující brankář Geronimo Rulli se ovšem měl co ohánět při přímém kopu Faycala Fajra, který reflexivně vytlačil nad břevno.

Depor tak ze zápasu odchází jakožto ten zklamanější, neboť v druhé půli měl s blížícím se koncem zápasu čím dál více ze hry. Trenér Sánchez může mít alespoň radost z povedených debutů zmíněného Cartabii a také veterána Caniho, jenž před zraky více než čtyřiadvaceti tisíc diváků nastoupil v základní sestavě. David Moyes se zase může cítit, jako by právě prožil déjà vu, neboť ve svém vůbec prvním utkání na lavičce Sociedadu nastoupil právě proti La Coruni a uhrál stejně jako nyní bezbrankovou remízu. Šanci připsat si první tři body nyní Baskové dostanou doma proti nováčkovi z Gijónu, zatímco Deportivo zavítá na horkou půdu Valencie.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 0:0

21.08.2015 20:30

Góly: -

První duel nového ročníku Primera División branku nepřinesl. Malaga nevyužila více než dvacetiminutovou přesilovku a se se Sevillou rozešla smírně 0:0. Obě mužstva si tak do tabulky připisují první bod. V zápase byla aktivnější Malaga, nicméně gólman Beto dnes předvedl dobrý výkon a svůj tým podržel několika důležitými zákroky.

První půli zahájili lépe domácí, kteří se na silného soupeře velmi dobře připravili a vysokým napadáním mu znemožňovali rozehrávku. Sevillistas podobně jako v souboji s Barcelonou ne zcela vyšel úvod zápasu a Emeryho svěřenci se dlouho nedostali ke kloudnější akci. Naopak v 10. minutě se osmělil ke střele levačkou zpoza vápna Arthur Boka a Beto musel vytáhnou první ostřejší zákrok. V 16. minutě se připomněli hosté, když mohl po Reyesově centru uklidit míč za záda Kameniho Kevin Gameiro, jenže z velké blízkosti branku úplně minul!

Gameiro byl aktivní i v 19. minutě, kdy se unikal na domácího gólmana, dobře jej ale zakřižoval jeden z obránců a střela francouzského útočníka nakonec letěla nad. Hra se ve zbytku poločasu odehrávala především mezi šestnáctkami. Výjímkou byla až zajímavá standardní situace domácích ve 42. minutě, míč z kopačky Horty ale pouze orazítkoval zeď. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran se obraz příliš nezměnil a na vyloženou gólovku čekalo více než třicet tisíc fanoušků na stadionu La Rosaleda marně. Vzrušení přinesla až 69. minuta, když se hodně zbytečně nechal vyloučit hostující záložník Steven N'Zonzi po faulu na Amrabata. Domácí se tak nadechli k závěrečnému tlaku.

I v oslabení však kladla Sevilla domácím dostatečný odpor. Emery nasadil do hry Mariana a Sevillistats se už soustředili především na bránění remízového stavu. A přece se domácím podařilo dostat míč do sítě, když po pasu Juana Carlose pálil Charles. Zdvižený praporek pomezního však rázně uťal radost Malagy. Oslabené Seville se tak podařilo uhrát na hřišti ambiciózní Malagy přijatelný bod a bude se soustředit na domácí střet s Atléticem Madrid. Malaga v dalším kole přicestuje na Camp Nou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SD Eibar11003:13
2.Celta Vigo11002:13
3.Atlético Madrid11001:03
 FC Barcelona11001:03
 Espanyol Barcelona11001:03
6.Real Betis10101:11
 Villarreal CF10101:11
8.Deportivo La Coruña10100:01
 Sevilla FC10100:01
 Valencia CF10100:01
 Sporting Gijón10100:01
 Real Madrid10100:01
 Rayo Vallecano10100:01
 Málaga CF10100:01
 Real Sociedad10100:01
16.Levante UD10011:20
17.Athletic Bilbao10010:10
 UD Las Palmas10010:10
 Getafe CF10010:10
20.Granada CF10011:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (640)

Přidat komentář
soukup

že bude sbírat červený sem čekal, je to magor, ale že to stihne už v prvním kole?

Reagovat
stas87

Arnautovic si to dava s prehladom?Ma uz väcsiu rolu v time?

Reagovat
soukup

já to teď nemám čas skoro sledovat, zeptej se spíš vodky

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem bych neřekl, ale rozhodně nehraje špatně. Až bude moct hrát Shaqiri a Bojan, tak si zahraje míň, ale na lávku dost dobrá alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten N zonzi je fakt kopyto, necudoval by som sa keby sa po sezone vratil do tej anglickej ligy

Reagovat
fantomas

Neni to kopyto.

Reagovat
soukup

on taky nemá být žádnej míčovej kouzelník, je to prostě dispečer středu hřiště, kterej tvoří tempo hry přihrávkama na ofenzivnější spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned kopyto? Jo měl tam divné okamžiky mezi něž patřily ztráty a hloupé fauly (obě žluté). Ale proti Malaze se nehraje snadno. O tom už ví své třeba Mariano, který se prezentoval skvěle proti Barceloně a teď po svém vstupu na hřiště hořel jak papír.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime, sudim podla pripravu, ktoru odohrali proti bremam a este niekomu kde ho zrovna fanusikovia nechvalili. uvidime, priestor urcite dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No snad na tom dajto budu postupne davat viac zapasov, lebo jeden zapas to je totalny vysmech. Ak niekto chce vysielat la ligu, tak min. 4 zapasy za kolo, inak to nemusi ani kupovat, lebo ak to aj zvysia na 2 zapasy, tak asi vieme, kto to bude, zase iba Barcelona a Real a to bude akurat vsetko. Ja nechapem ako je mozne ze ligy ako talianska francuzska davaju normalne v tv, a La ligu najlepsiu ligu na svete, ktora ma na Slovensku asi najviac fanusikov nikto nevysiela. To je hanba n N - tu

Reagovat
celeb

niekto tu pisal, ze nejaki (turecki?) kseftari kupili prava na LaLigu pre CR/SK a snazia sa vydierat televizne stanice, ktore odmietaju zaplatit sialenu sumu. Take ... ceskoslovenske.

Reagovat
Ed_Hazard

Jak Československé? Pokial ponúka ten čurák fakt premrštenú sumu, tak prečo by to mal niekto platiť?

Reagovat
smazaný uživatel

je to podla mna chyba vedenia la ligy, ze predala prava neserioznej firma za zlych podmienok a v konecnom dosledku na to trpi liga a hlavne fanusikovia. hlupy manazment. inak snad to zacne niekto vysielat neskor napr. v takom 4. kole atd , ale kompletne aspon tie 4 zapasy za kolo, lebo inak to je neskutocny trapas, vsetky ligy to maju pokryte, vysielame tu skotsku ligu, ktoru nikto nepozera, polsku ligu , ktoru nikto nepozera, holandsku uz vobec nie a La liga eni na obrazovkach. aj ked navviem, ake su tam podmienky, tak digi ma velmi sklamalo. pustili 2 logy a maju kopec priestoru a oni nic. co tam budu cely tyzden davat nejake zazanamy z anglickej ligy? vbed nic ine nemaju

Reagovat
celeb

to kseftovanie s vyhradenymi pravami som myslel. To, ze stanice odmietli zaplatit prehnanu cenu im kvitujem.

Reagovat
Foppy

Tak ale kšeftují s tím Turci, ne? Tak proč československé?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak postupne budú dávať viac zápasov? Veď zmluvu podpísali na 1 zápas z každého kola, tak to je aspoň všade prezentované. A je to komerčná TV, im ide len o Barcu a Real, to je snáď každému jasné....oni na ostatné zápasy kašlú bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

ako nejde mi to do hlavy, komu sa oplati predat, 1 zapas za kolo, ak kupil vsetky prava pre cele uzemie. tym padom to uz na Slovensku nemoze nikto vysielat, lebo by sa kryli a bolo by to pravne napadnutelne. Toto je nieco neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia liga? Najviac fanúšikov?

Reagovat
Jerichoo

ano ano

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga ztratila body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na SVK bude vysielať La Ligu TV DAJTO, dnes to oficialne potvrdili, aspoň niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa o tom debatovalo podvečer pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

no už som si to všimol aj ja , len som zvedavý kolko tých matchov budú dávať za víkend ...

Reagovat
Leo Rekordman

1

Reagovat
smazaný uživatel

mikita, dobre si si všimol, škoda že si si nevšimol kolko zapasov budu davat. ak fandis naprl Valencii alebo Atleticu tak sa mozes tesit na porciu 0 zapasov mesacne

Reagovat
smazaný uživatel

ved maju dat 2 tento vikend ... ci to dostali na zaciatok 1 gratis? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa si vážne ostáva odsedieť ďalšiu sezónu?

Reagovat
Godwinson

Je to blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom na MS se mi líbil. Nechápu ho,že mu to vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval to dnes niekto? Malo to šťavu a tempo ako sme zvyknutí posledné roky v La Lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Cely zapas som nevidel , ale dlho to bolo o nicom. Malaga podla mna lepsia, pacil sa mi Amrabat a po vyluceni NZonziho Malaga poriadne pritvrdila a vyvtvorila si nejake sance. Napriklad aj ten gol z ofsajdu bol fakt len na hrene, ak teda bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Sevilla, v koutku duše jsem věřil v 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético bude rádo za třetí místo tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš podle prvního zápasu? Ještě k tomu proti nulovým palmičkám?

Reagovat
smazaný uživatel

Iborra hral CB za Sevillu?

Reagovat
Phillipinho

Iborra je DM, ale minulou sezonu hral nekdy docela specifickej post, kdyz si sbihal az na podhrot, kde sklepaval balony. Ale primarne je to DM. Stopera nehral ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto hral CB za Sevillu?

Reagovat
Phillipinho

Pareja-Carrico. 3. stoper byl Kolo a 4. Arribas. Letos misto Arribase prisel Rami.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Atlético slabota, síce sa zlepšili v kombinácii, skúšajú fintičky, pätičky a podobnè pičov*nky a dá sa na to pozerať, ale to, čo ich zdobilo a kôli čomu som im začal fandiť - bojovnosť, zarputilosť, zanietenie je už v čudu, toto bol jasne remízový zápas, škoda, že Palmy nedali gól, možno by sa to vrátilo..... Btw. POVŠIMNUTIA:Correa je super, hádam sa bude zlepšovať, Oliver slušný, ale Ferreira-Carrasco ani na lavičke? Komu tam hrabe? Jackson slabota, ale lepši jak Torres, hádam sa zlepší....... Atléti sa do boja o 1. miesto nedostanú, hrajú sa na Barcu, ale bez superhviezdy ako je Messi, Ney alebo Iniesta, takže najlepšie 3. miesto..... El derby madrileño podľa mňa tento rok úplne ovládne Real, nie nejak výraznými výhrami, ale Beitéz si Chola namaže

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Atlético slabota, síce sa zlepšili v kombinácii, skúšajú fintičky, pätičky a podobnè pičov*nky a dá sa na to pozerať, ale to, čo ich zdobilo a kôli čomu som im začal fandiť - bojovnosť, zarputilosť, zanietenie je už v čudu, toto bol jasne remízový zápas, škoda, že Palmy nedali gól, možno by sa to vrátilo..... Btw. POVŠIMNUTIA:Correa je super, hádam sa bude zlepšovať, Oliver slušný, ale Ferreira-Carrasco ani na lavičke? Komu tam hrabe? Jackson slabota, ale lepši jak Torres, hádam sa zlepší....... Atléti sa do boja o 1. miesto nedostanú, hrajú sa na Barcu, ale bez superhviezdy ako je Messi, Ney alebo Iniesta, takže najlepšie 3. miesto..... El derby madrileño podľa mňa tento rok úplne ovládne Real, nie nejak výraznými výhrami, ale Beitéz si Chola namaže

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
-Carles-

tak nejak sa dá ten komentár zhodnotiť.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Dajme tomu, ale dačo je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na place FIlipe

Reagovat
smazaný uživatel

tak konecne sa hra najlepsia liga ... zapas atletica proti las palmas sa mi nepacil, iste ide o 1.kolo ale predsa len atleti hrali proti jednemu z najlahsich superov a hlavne doma a napriek tomu super len zasluhou stastia nestrelil gol a ako v minulom roku nas v niektorych momentoch pekne prehravali, najviac sa mi lubil filipe luis a griezmann tradicne rozdielovy hrac ... taktika a hra mi pride v podstate rovnaka ako minuly rok hlavne pevna obrana, neinkasovat a dat gol co na titul stacit nemoze :(

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Či na 3. miesto je tiež otázne

Reagovat
Spalovač šancí

Nejpohlednější liga v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

La liga má možná dva nejlepší hráče ma světě,ale PL je dakeko lepší liga. Drsnější,napínavější.

Reagovat
Spalovač šancí

A co jsem jako napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo-Vale ... videl som len druhý polčas, ale celkom fajn futbal, liga sa nám pomaly rozbieha, šance na oboch stranách (Manucho a Fariňa - Negredo), asi zaslúžená remíza ... nosonohy?

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom polčase nás dosť drtili Toňo urobil zákrok roka

Reagovat
fantomas

Maty hnedka čistý konto, ten si tu ligu podmaní jak vypadal?

Reagovat
smazaný uživatel

Alves to nie je, ale celkom ok asi, videl som len druhý polčas, ale ako píšem vyššie Rayo tie šance zahadzovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan je velice jistý. Není to jak, kdyby tam byl Yoel, s ním se bojím, jestli tam něco nespadne, jak loni proti Deporu. Ty dvě tutovky Rayita který měl Manucho, by ale stejně nechytil, protože to byly střílený centry napříč vápnem. Tady vyzdvihnout úlohu Mustafiho, který zdá se přebral úlohu vůdce obrany a Manucha dvakrát ideálně zablokoval, aby se nedostal do pořádného zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho sa zablokoval sám, lebo je nemotorný... ale vo vzduchu kraľoval Manucho...

Reagovat
Phillipinho

Vcera jsem nevidel, ale v tom predkole chytal dobre. Proti Bernardovi vytahnul skvely zakrok, kdyz vytahnul mic na tyc. Podle me Alvesovi da pekne zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

No zhodnotim to takto. Bod nie je az tak vzhladom na tie sance v drhom polcase a ozeliem to, kvoli tomu obrovskemu stastiu proti Monacu, aj ked tam je vsetko otvorene. Napriek, tomu v tusim v rpvych 30 minutach sme mali 3 tutovky, tam keby sme premenili 2, je podla mna po zapase. Mina ukazal, preco musi na sebe makat, hlavne fyzicky. Piatty nemal ist z ihriska dole. Mal ist Mina a namiesto neho Bakkali. Striedanie Paula a prichod Barragana bolo smiesne. Cize coach to troska prekaucoval. Parejo vobec nechybal, prave naopak. Velka skoda ze chalani viac neobracali Bakkaliho, dostal iba 2 prihravky a dost to zatocil. Treba kupit kvalitneho stopera, Vezo na to fakt este nema.

Celkovo aj bod neni zly. Hlavne aby to v Monacu vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Piattiho přišlo moc brzo, Bakkali byl včera nulový, asi mu to prostě nesedlo. Musím říct, že na to, že jsme posílili spíše mladými hráči, tak byl celkem risk je postavit hned v prvním ligovém zápase. Na to že včera byli vykartování 3 hráči základní sestavy měla být ta sestava trošičku zkušenější. Nicméně věřím, že jak Bakkali, tak Santi Mina se prosadí, vždyť Santi Mina měl včera dva goly na noze, první to měl více zvednout, naneštěstí ho Tono vychytal, druhá loženka byl podivný odskok balonu, který se asi nedal čekat, ale loženka každopádně stoprocentní.

Reagovat
smazaný uživatel

No Bakkali hlavne nedostaval na kridlo žiadne prihravky, inak s tych co dostal sprvil maximum, pripravil rozhodujucu golovu sancu pre drevaka Nregreda. skoda, ze ten nepremenil tutovku. ale to som ani nespominal, lebo s touto zostavou a s tym stastim s Monacom, som spokojny aj s bodom, ale samozrejme ze nase ambicie su vzdy 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom polčase nás netopier dosť prehrával, mal šance, lebo sme boli mäkký (Baena) alebo nám zbytočne lietalo ego (Llorente)

pri ňom sa zastavím, neviem či to mal príkaz od Paca, ale takto riskatne vyvážať loptu si koleduje o poriadny prúser, ako stopér si proste nemôže dovoliť ísť do klučky a robil to skoro stále, na kraji obrany mu na to sere biely tesák, ale ako stopér buď nahrať Trashorrasovi alebo nech pošle Zé center na Manucha

Miku nech chodí na druhý polčas, od začiatku to neni ono

Manucho je na zemi strašne nemotorný, vo vzduchu kráľ

Baena mäkkýš

Toňo zákrok kola

Netopier nestratil súdnosť a za Javiho Fuega si zaslúžia

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší zápas treba skúsiť pod Manuchom Bebé-Lass-Ebert alebo Lass-Fariňa-Ebert

Reagovat
smazaný uživatel

musí dojsť nejaký GÓLOVÝ útočník... kua čo nejdeme po tom Lisandrovi?

Reagovat
LAM

Paráda.

Tým není ani náhodou ve formě,takže výhra na Bilbau má cenu zlata.Snad forma postupně poroste.Bohužel dnes další dva zranění.

Reagovat
monty25

Osobně jsem rád, že to takhle dopadlo. Kdyby dal Messi gól z nesprávně odpískané penalty, tak by se to zase řešilo. Takhle dal Suárez regulérní gól a nikdo nemůže nic říct... Taky je možná dobře, že ta výhra s Bilbaem přišla až v lize. Superpohár prostě nevyšel, ale to je pryč. V lize by se ta ztráta táhla celou sezonou...

Reagovat
Switchback

Dneska byl Messi bídnej, jinak Roberto příjemně překvapil a Suárez je prostě výbornej, ani bych se nedivil, kdyby letos nastřílel podobně tolik gólu, co Messi nebo Ronaldo ( ne-li víc ) .... jinak 3 body výborný

Reagovat
Manik...

Nojo Messi neumí dávat ani penalty co nemají být, hlavně že se tam vždycky musí nas*at blbeček jeden ... Přitom má Barcelona tolik skvělých exekutorů, ale musí kopat Messi, protože ... Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,fans Barcy nazývají Ronalda "Penaldem" ze závisti,protože on ty pentle alespoň kopar kopat umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, fans Barcy nazávají Ronalda Penaldem, protože si ty penalty skáče...

Reagovat
Majk91

Skace a dost usilovne

Reagovat
smazaný uživatel

A takový Neymar snad ne? To bohužel dneska patří k fotbalu a dělá to kde kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to občas zkusí, ale nedělá to tak často...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všeobecně to kazí fotbal a sport. Já bych za simulace dával rovnou rudé a hned by to vymizelo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Manik...

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná kravina no, dávat na penalty nejlepšího střelce naší historie.

Reagovat
Manik...

Je a co? Ale on je skvělý v jiných aspektech a penalty to nejsou, tak proč je musí kopat? Akorát t škodí týmu. Jako mně by to mělo být jedno, když fandím Realu, ale přijde mi to divný .

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta je jedna z největších šancí, ve které se může hráč ocitnout. Opravdu je tak nelogické na ní nasazovat nejlepšího střelce v historii jednoho z největších klubů na světě, jednoho ze dvou momentálně jednoznačně nejlepších střelců na světě a v historii a hráče, který při hře řeší krizové situace s neuvěřitelným klidem?

Jsi s nimi na tréninku? To Mascherano je kope nejlépe nebo proč je teda kope Messi, když je neumí? A jak víš, že ostatní to umí, když vše kope Messi?

Reagovat
valloire

Kope to, protože je šéf a honí branky. Ne proto, že by to uměl líp než ostatní. Neumí.

Reagovat
Manik...

díky, že jsi to napsal za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak názor největšího Messiho hatera na tomhle webu tě určitě musí potěšit.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Jestli je hater nebo ne, je mi vcelku jedno, napsal to, v čem se s ním ztotožňuji, nic víc neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozrejme, ale kdyz sel kopat Neymar, ktery ma velmi dobrou uspesnost, tak hnedka nedal. A to je pak tezky neco menit. Ale Messi zas tak spatnou uspesnost nema, akorat neni tak magicky jako v jinych kategoriich.

Reagovat
valloire

nemá jo? vždyť nedá každou tak třetí...

Reagovat
alcantara

V minulej sezone som tu daval statistiku, ked mal uspesnost okolo 70 percent, co je o nieco lepsi standard, ale ty to vies samozrejme lepsie.

Reagovat
Manik...

Ta bilance je hodně špatná, já jsem psal 50% to jsem přehnal, ale 1 ze 3 nedá, což není nic moc . To i kde jaký nekopa má lepší bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopal 75 (Barca i Argentina) a dal 59 (16 nedal) - 78,67% úspěšnost.. njn nic moc, ale 66,6% jak píšeš ty to fakt není.

Reagovat
valloire

No to je ale jedno....každej floutek na okrese, kterej leje denně 10 piv, má tu úspěšnost lepší. Mít ji jako Leo, tak ho na vesnici zlynčujou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to kope divně... prostě podle mě do těch penalt nedává všechno, jen si vybere stranu se to snaží poslat... kdyby to tam narval silou tak má lepší čísla.

Reagovat
valloire

prostě je to podobný jako CR přímáky, tak se za každou cenu nehádejte

Reagovat
alcantara

Hlavne, ked nechal kopat penalty Ibru ci Neymara, vtedy honil najviac

Reagovat
Manik...

Ne nejsem s nimi na tréninku, ale vidím statistiky, on má snad za poslední dobu (když to přeženu) 50% úspěšnost, ale leze tam pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když nedá dvě penalty ze čtyř, tak v něj přestaneme věřit a necháme kopat někoho jiného? A kdy se to zase vrátí k Messimu? Musí čekat, až selžou někdy i všichni ostatní?

Hrozné pi*oviny, co tu kolikrát rozjíždíte.

Reagovat
valloire

dyť nedává celkem pravidelně. Hráč jeho údajného kalibru má dávat furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Tohle nemá cenu

Reagovat
Manik...

Nikdy to nevrátíte Messimu, protože ten někdo jiný bude mít třeba 90% úspěšnost, tak to prostě Messi mít nebude, vždyť doprdele není bůh aby měl všechno. Fotbal je kolektivní sport, on má jiné přednosti, tak ať tohle nechá někomu, kdo nevyniká v tom co on, ale zase umí kopat penalty.

Reagovat
valloire

Messifilové tohle nikdy nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

no co ja si pamatam Messi bol na penalty takmer dokonaly, v poslednom case si pokazil statitiky, ale stale proste jeho kvalita, kopacia technika, je najlepsia.

Reagovat
valloire

a to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba... má jí někdo? Nemá.

Kope je náš nejlepší hráč a fanoušci Realu z toho mají haló, to mě poser

Reagovat
valloire

Mně to ale vůbec nevadí, že je kope. Naopak, mám z toho prdel. Tobě asi zase vůbec nevadí, že skoro každej přímák kope CR...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na Real skoro vůbec nedívám, takže je mi to tak nějak šumák.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť celý rok primak nedal az na konci sezony myslim

Reagovat
valloire

trochu přemejšlej

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš prosím tě neřeš to. Ronaldo kope penalty v Realu, Messi v Barce, Hazard v Chelsea, Zlatan v PSG a tak bych mohl pokračovat. Prostě to tak většinou bývá, že je na to určenej jeden hráč (což i říkal sám LE, že na penalty je určený Messi a pokud se rozhodne ji nekopat, tak ji nechá někomu jinému). Btw. kdyby Messi honil gól, tak proč loni nechal 2 penalty Neymarovi?

Reagovat
bayern987

To samé se dá říct o Ronaldovi a přímých kopech. Ale máš pravdu.

Reagovat
Manik...

ty též , taky mi to na něm vadí! Na druhou stranu přímák není taková šance jako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

A tak proč by teda tu větší šanci neměl zahrávat náš jednoznačně nejlepší střelec?

Reagovat
Manik...

Protože je kopat NEUMÍ!!!!!! On umí dávat góly s driblingem, že obejde 3 hráče a pak to lehce placírkou pošle k tyči, nebo že prostě s běhu vystřelí levou, ale neumí (skoro z kroku) dávat penalty, když neuznáváš tu jeho statistiku penalt, tak se nemáme o čem bavit. Messi prostě není hráč co umí kopat penalty, tak by je měl kopat někdo jiný i kdyby měl za sezónu mít 100 gólů... Víc se s tebou nehodlám hádat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 95% fotbalistů na světě NEUMÍ kopat penalty?

Pověz mi, kdo by je tedy měl chodit kopat?

Reagovat
valloire

Co to meleš? Jakejch 95%? I Pique by měl asi větší úspěšnost. Penaltu nemusí kopat jenom nej útočník. Kolikrát je lepší obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když někdo kopne 2x za kariéru penaltu a dá dvě branky, tak je lepší exekutor penalt než Ronaldo nebo Messi, kteří jich za kariéru kopnout sto?

Jo a... jsi dost trapný a to ještě neskončilo první kolo. Chce si to dát nohy na stůl nebo vypadnout někde na Šumavu.

Reagovat
valloire

Pochopíš konečně, že jich Messi nedává fakt hodně? Jak říkám, mně to neva, vám by mělo. Jedinej kdo ty penalty taky nedává, je Viktorka. A tam je jedno kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má jednu neproměněnou penaltu na čtyři pokusy. Při nějakých šedesáti penaltách to jako šílený problém fakt nevidím.

Kdyby byl někdo v Barce o tolik lepší exekutor penalt, kopal by je.

Reagovat
valloire

Jak říkám, mně vy to nestačilo. Ty fandíš Barce.

Reagovat
alcantara

Podany handicap?

Reagovat
Manik...

Já už radši nesázím

Reagovat
smazaný uživatel

neviem aky zmysel ma viest polemiku o hracoch ktory su tak dobry ze trhaju jeden rekord za druhym? keby ste ich nechali proste hrat nebol by okolo nich taky dementny hype. Messi konecne nedal penaltu - chvala bohu.

Reagovat
valloire

Jak konečně?

Reagovat
smazaný uživatel

konecne, tym nemyslim ze to bola prva ktoru nedal ty polointeligent - ak by si mal vsetkych pat pokope videl by si ze Messi a Ronaldo su najlepsi exekutory penalt na svete. Ved si pozri ako to zakoncuju. To je ucebnica vysokej skoly

Reagovat
valloire

Ronaldo ano, Missi těžko. Hlavo.

Reagovat
smazaný uživatel

a bol by som rad keby si so mnou nediskutoval. tato diskusia je odpad vytvoreny vykalom zo stoky ktory sa na internete prilepil jak zazrana spina - vsetci to hovoria okrem vas, autistickych arogantnych zmrdov co si myslia ze zozrali mudrost sveta. je to urazka ked sa normalny clovek dostane do styku s vami.

Reagovat
valloire

ty jedeš

Reagovat
valloire

Messi bude jasný zklamaní roku.

Reagovat
Majk91

To by si si prial co, ale zas ty a tebe podobni budete po sezone plakat do vankusa

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by mal mat zlu sezonu - preto nemoze byt sklamanie roku. ak by bol stale najlepsi bola by to nuda - lenze este ani poriadne nezacala sezona - Barca vykony totalne v prdelli a uz ma na konte 4 goly bez absolvovania americkeho turne :)

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale Messi má za prvních 7 měsíců tolik nahráno, že tento rok opravdu zklamáním skončit nemůže

Reagovat
valloire

sezona

Reagovat
Spalovač šancí

To se vyloučit nedá. Zvláště pokud bude hrát za chvíli pouze s dorostencema

Reagovat
vocasisko

Ten Font čísel u Realu je teda hodně zvláštní.

Reagovat
Manik...

spíš hodně trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

nebude tohle nějaký rekord La ligy v počtu gólů za kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslim

Reagovat
Spalovač šancí

Děsně tragická liga, úplně z toho bolí oči. Ale furt lepší než estonská

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to nedívej a zalez.

Reagovat
Spalovač šancí

To je takové ženské, resp. jižanské řešení, zalézt a nechat to vyhnít ...

Reagovat
Feind

nevim no, prijde mi to fotbal nahoru dolu, akorat tomu chybi nejaky gol. ikdyz gijon ted mozna i dal. oproti tomu co sem videl zapasy manutd nebo tottenhamu, tak uplna nadhera, takova bramboracka co tam hrajou se s timhle vubec neda srovnavat

Reagovat
Spalovač šancí

No, právě. Nahoru dolu hurá fotbal.

Anglická liga co do koukatelnosti je na tom podobně jako španělská, byť tedy z jiného důvodu. Takže největší divácké zážitky přináší Synot liga a Bundesliga

Reagovat
pedro-pedro

Oni mají v La Lize nějaký trest nebo snad finanční pokutu za to když dají gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to. Zatím je to Barcelona vs. zbytek Španělska 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés prý mimo minimálně na měsíc... to snad ne

Reagovat
Spalovač šancí

Když se to se.e, tak se to se.e. Barca by se letos měla soustředit jenom na LM

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No nic vrátí se Douglas a ten to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi ''Cafu'' Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je pravda, že zatím na tom RB nezklamal... ale s Robertem by se spíše mělo počítat do rotace do zálohy (proti slabším týmům samozřejmě), protože Rakitić s Iniestou nemůžou odehrát celý podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

On to bude celkově šílený podzim, co si budeme povídat. Pokud po 19.kole budeme tři body za Realem, tak si můžeme sakra pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych i 5, na podzim je většina těžkých venkovních zápasů. Jaro bude lehčí.

Reagovat
Kluivert9

A nebo naopak...

Rafa > všechny naše problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další zdroj uvádí 15 dní... no tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol tie vysledky

Reagovat
homeles8

za to může Kluivert

Mastný Chobot22.08.2015 17:15

už som dnes videl vyše 150 minút Premier League a ani jeden gól

[reagovat]

Kluivert922.08.2015 17:18

PL, reklama na fotbal

Reagovat
Kluivert9

Stačilo se podívat na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Gijón

Reagovat
-Carles-

Real liga začala výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

hned vedeme o body i o skóre

Reagovat
smazaný uživatel

samý gólový hody koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý konto.

( )

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem.

( )

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, máme prvý bodík, na horúcej pôde ašpiranta na ... zostup tak snáď tam nevydrží dlho ani jeden (Bejl), ani druhý (Rafa)

Reagovat
jacobT

ani tretí (Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I defenzivní dominance je pořád dominance

PD > PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc koukatelny to teda nebylo, co si budem povidat

Reagovat
Kluivert9

PL je podle její fans nejlepší, protože je nejvíc vyrovnaná... Oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade je polska Extraklasa najlepsia liga

Reagovat
Kluivert9

Jestli zas letos na Real bude stačit i Roberto na RB, tak už se asi poseru smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si spíš dneska vzpomněl na tu diskusi, kde jsme si poměřovali pindíky co se týká pravýho beka Dani a Aleix proti Carvajalovi a Danilovi ... Lítaly seperlativy .... A realita? Barca na RB Sergi Roberto a Real trapnýho Danila ...

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ted zahral jeden slusny zapas...vy uz z neho fakt delate boom.

Reagovat
Kluivert9

Právě že ne, že z něho máme prdel

Reagovat
smazaný uživatel

tos ale blbě pochopil

Reagovat
-Carles-

Sergi o parník lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos by mohl pokračovat ten trend vyrovnávání ligy a z "ligy dvou týmů" by přes v posledních dvou letech aktuální heslo "ligy tří týmů" by letos mohlo jít o ligu "pěti týmů". Barca, Atleti, Real, Sevilla i Valencie by mohla být zajímavá skupinka v čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico a Sevilla tiež nehrajú bohviečo IMO. Valenciu som tento rok nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ale spíš než o ty dole jde o ty nahoře. A ti prostě už nemají sílu těm dole naložit 20+ bodů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě devět let po sobě bral ,kdyby to byla nadále liga jednoho týmu jako letos

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo vypadá spíš jako kolo jednoho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomto kole nejde stavět ,góly přišly vždy a všude ,mluvím o tom,že by se mi líbilo dohnat Real v počtech titulů , navíc se bylo níže možno dočíst ,že nám zase dávají fóra,páč to byli vždycky džentlmeni, toho musíme jako mnohokrát v posledních letech zákeřně využít.

Reagovat
valloire

vy jste byli vždycky křiváci

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto ohledu určitě,i dnes mě ta křivárna napadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Super , po superpoháru jsem nečekal vítězství v navíc kombinované sestavě. A Real taky mile překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubrika "gol kola" v la lize bude hodně krátká.

Reagovat
Spalovač šancí

Lepší než Serie A v zlatých dobrých časech

Reagovat
smazaný uživatel

Nevítě jak zpětně zjistit, kdo si mě smazal z přátel na facebooku? Už se mnou nikdo nekamarádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

V tom případě si tě smazali všichni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá věta je sranda... mám jich tam dost, ale je dobré vědět, kdo si tě maže... at vím, koho už nemám zdravit. Dřív jsem měl na to aplikaci (2 roky zpět?), ale pak proběhlo mnoho updatů a přestalo to úplně fungovat...

Reagovat
Kluivert9

Tak projdi přátelé někoho, s kým jich máš hafo společných a třeba některý objevíš, u kterých je teď "přidat do přátel".

Reagovat
smazaný uživatel

Jj toto mně poradil kámoš kdysi, dělávám to, ale právě ta úspěšnost najití takového člověka je minimální. Párkrát mi to jen našlo pár bývalých spolužaček.

Reagovat
valloire

fejsbůk jste cvoci

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nemá, nepochopí... strašně ti to ulehčí život. Už třeba, že si tam můžu dát oficiální stránku Realu, tak mám informace z první ruky. O chatu ani nemluvím... nepotřebu ICQ, skoro ani posílání sms...

Reagovat
Robbie

Benitez je krypl, nic jiného už aby ho vyhodili

Reagovat
eder

Po prvním kole

To si asi budeš muset počkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Halilovic proti Realu dnes ?

Reagovat
misinho7

nehral

Reagovat
Jordi Alba

Nijak.

Reagovat
Spalovač šancí

Granada nasází pět fíků a budou ji moc předat rovnou titul

Reagovat
LAM

Fantazie.Ani by mě nenapadlo že by jsme mohli po tomto kole vést když jsme hráli na Bilbau Na to že nejsme v dobrý pohodě tak paráda.Jinak když vidím marodku,tak je dobře že po příštím kole je repre pauza.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na příští kolo proti Málaze, loni prohra 0-1 a remíza 0-0.

Reagovat
Dr. Admess

Neymar už by měl být zpět, či? Jinak věřím, že proti Málaze to zase ukopem a po repre pauze to rozjedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos nehra v zaklade v Betise

Reagovat
misinho7

kazdy rok to iste..hovorim si kurnik nesmieme zavahat na zaciatku ligy a mat stratu..kazdy rok im kurva verim ono to pojde dame vitazni seriu 10-15 vyhier a bude pekny naskok..a kazdy rok kurva hovno

Reagovat
valloire

Jsme Real madrid, klub gentlemanů. Dáváme prostě fóra.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém bude zřejmě jen v tom ,že ty zápasy chtějí vyhrát všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem tých posledných cca. 10 minút, keď si Real vytvoril aký taký tlak Gijón bez väčších problémov držal krok a to Gijón má asi 2.najslabší káder v lige a nemôžu ani podpisovať hráčov inak ako za min. mzdu (€129 000) kvôli finančným reštrikciám, na ihrisku ale ten rozdiel ani nebol vidieť

Reagovat
Kokesh

Konec me nastval, ani naznak tlaku. Ale nektere soudy po prvnim zapase me dokazi opravdu rozesmat. To je jen o sympatiich. Najednou chcou vsichni tituly i pohlednou hru...nezvladl to Carlo ani Mou...koho chcete? Nekteri chteli i Zidana, ktery ani nic nedokazal s Castillou jen proto, ze je madrista. A Rafa je tedy co? Dejte mu cas, pak sudte. Mluvi o klubu tak krasne, po dlouhe dobe je tu trener co ma ke klubu osobni vztah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Navíc, když loni měl Real začátek úplně stejně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klub s tradicí.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo to ma pod Perezem zvladat? Sere se ti do tymu a kdyz to nezvladnes, tak te vyhodi, pecka. Proto ma taky Perez v lize "tolik" titulu. Ale nekdo to zvladne lip a nekdo hur.. a Rafa je sasek, podle dnesni sestavy dalsi Floreho figurka a jeho vztah a slova ke klubu jsou moc krasny, ale to, ze je neschopnym saskem, to fakt nezachrani.

Reagovat
Kokesh

A Carlo byl co? Tak moc se bal jakekoliv ztraty, ze si ani nepripoustel jakykoliv stridani navic. A imho na to taky dojel. Jediny Mou mel nejvetsi pravomoce a dokazal si prosadit sve. Takze ani bych nerekl ze se rozchazime v nazoru, ale za Pereza by byl sasek ten i ten.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak byl (Carlo). Ja tady hodnotim trenersky schopnosti (ty si nejlip muzes pomerit mimo Madrid) a Rafa je proste neuspesnej zalud.

Reagovat
smazaný uživatel

* neschopnej

Reagovat
Kokesh

Tak hlavne posledni jeho stace je zalostna, to chape kazdy. Ale udelal si hned ze zacatku pusobeni slusny kadr, mame slusne nahradniky i z rad odchovancu. Urcite si chce v taktice zmenit par veci k obrazu svemu, ale vysledky neuvidime lusknutim prstu.

Taky mu buhvijak neverim, ale dam mu cas, jako vsem. To, ze jsme pak vsichni zlomili hul nad Balem je takz zaslouzeno, ale musi dostat prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

I Inter a LFC, kde z toho fantastickyho tymu s uzasnou zalohou a Torresem v zivotni forme nevytezil vubec nic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Inter bych mu nevyčítal, to byl tým vyždímaný od Mourinha a málokdo by byl schopný v těch kolejích slušně pokračovat. Liverpool změnil tak, že ke konci to byl tým plný průměráků se 40 hráči na soupisce/hostování. A nedostali se z toho dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mourinho byl jediný, koho si Florentino při touze po úspěchu nechal přerůst přes hlavu, ale ten pro změnu narazil na úžasný období Barcy.

Reagovat
Kluivert9

Spíš na svou demenci se třema DM a podobně.

Reagovat
valloire

jo, v první sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Barce to tehdy bylo ok, protoze byla nezastavitelna a mela tehdy jeste nechodiciho Messiho, kterej tam pokazdy aspon neco udelal. Ale dojel na tu kabinu a hlavne na to, ze absolutne neumi hrat tezky zapasy.

Reagovat
Kluivert9

To bylo myšleno právě na ty velký zápasy. Nehrát všechny furt tak připosraně, vypadalo by to úplně jinak...

Reagovat
valloire

Nemyslím, že proti Barce tehdy to měl hrát jinak. Chvíli trvá než vymyslíš taktiku.

Reagovat
valloire

hele ani ne...spíš na hierarchii v kabině

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasně, že postupem času je všude nesnesitelný, ale v Madridu odvedl hodně práce. Dostal vás zpátky mezi smetánku po letech plných ostud.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny, bez nej to byl tym na urovni City.

Reagovat
valloire

S trochou štěstí mohl vyhrát decimu on. Ale měl to těžký, když přišel, byli jste na vrcholu, takže musel něco na vás vymyslet. A to se mu myslím povedlo ve druhý sezoně. V tý první to holt pak musel zabetonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nemohl, to by se nesmel bat utocit. A nejhorsi je, ze v Chelsea se boji, i kdyz ma souper vyloucenyho hrace.

Reagovat
CHONG

Kdyby Sergio nekopl tu penaltu na Měsíc, tak by Mou tu Décimu udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kdyby.. hlavne je mohl dorazit uz predtim, ale klasicky se bal pridat treti gol.

Reagovat
valloire

to asi jo, ale po bitvě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je po desitkach bitev..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

U nás to nehrál zase tak špatně. Na 5-0 na Valencii po poločase budeme vzpomínat dlouho.

Reagovat
CHONG

Tohle Mou posral, já jen říkám, že tak daleko od té Décimy nebyl, jak píše valloire chybělo tam to štěstí, které se potom přiklonilo ke Carlettovi,

Reagovat
valloire

Penalty s Bayernem... To je loterie. Carlo gól v nastavení...Potřebuješ i štěstí, je to vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nebyt toho, tak v te sve nove ere porad nema ani jeden titul.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, byl to pro Florentina i Madrid jednoznačně pozitivní krok. Ale myslel jsem si, že ve prospěch všech fans ho naučí hrát dlouhodobě dobrý fotbal. Přišel do Chelsea a jede si tu svou defenzivní dominanci z Chelsea/Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepsi je, ze si to jede i proti oslabnym PSG.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Smutný, že pro nás s Carlem furt jedinej trener ideální asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Mourinho urcite ne. To je trener na nakopnuti do spicky a to je tak vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jo, to posral. Ale kdo je dokonalej? Carlo ne, Pepek taky ne.

Reagovat
CHONG

Dokonalý není nikdo, ale Carlo byl skvělý a pro nás ideální, bohužel to ten debil v prezidentské sesli neviděl nebo si toho minimálně nevážil.

Reagovat
valloire

Carlo ty hráče zase zatavil. Ale stačilo by jenom o trochu víc rotace. Vždyť jsme na to tady všichni nadávali. Kroos si stěžoval už v listopadu !!! na únavu. Je div, že vůbec dohrál. Ale stejně bych ho u nás nechal, to je jasný. Neni blbej, poučil by se z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

on to potom v jednom rozhovore priznal, že si je vedomý, že napr. Kroosa utavil

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si chtel precist.

Reagovat
smazaný uživatel

práve som to hľadal, ale takéto články si nikdy nepamätám, kedy a od koho som to čítal

Reagovat
Kokesh

Nepoucil...

Reagovat
valloire

Blbost. Když dojedeš ve skvěle rozehraný sezoně na zranění a únavu hráčů, tak se z toho poučí i účastník běhu Terryho Foxe.

Reagovat
Kokesh

Skvele rozehrana byla i ta prvni, kde na unavu a zraneni nedojel. Proc by po jedne mel menit to, cim se pysni celou karieru..btw. jsi to potvrdil i sam ty, on je stara skola a ma svoje metody.

Reagovat
valloire

No jo. Jednou to vyšlo, podruhý ne. Ale tak není blbej a vidí, co se posralo.

Reagovat
CHONG

Ta rotace bylo právě to jediné, co mu k dokonalosti chybělo a jak píšeš, poučil by se a jelo by se dál. Místo toho ho Pérez radši odvolá a vyhlásí nový impulz, který jsme dneska viděli v plné kráse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel jeste lepsi pohyb bez balonu od utocniku. Jinak ta sestava a hra loni na Anfieldu nebo v clasicu na Bernabeu mela k dokonalosti fakt hodne blizko. Ale tak to uz je to stary znamy, ze se 4-4-2 bez Bejla se vsechno vyhralo a naopak s nim v sestave byla nejvetsi vyhra nekdy na zacatku sezony na Villarrealu.

Reagovat
CHONG

Je otázka, jestli stavění / nestavění Garetha taky nesehrálo v tom jeho odvolání nějakou roli, ani bych se moc nedivil, kdyby se na tohle téma dohádal s debilem a ten mu sbalil kufry.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me urcite.

Reagovat
valloire

Taky možnost...ale sázím na nezisk trofeje. Poslední kdo něco takovýho přežil byl Don Alfredo. Jedna z věcí, co mi na nás sere.

Reagovat
CHONG

Hlavně že debil vyhlašoval, jak z Carletta udělá Madridského Fergusona, mně je z toho člověka fakt špatně.

Reagovat
Kokesh

Uz to zenete az moc daleko kluci...Carlo ho neposadil ani na jeden zapas, coz by si obhajil jako nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba slo o duveru ke GB, kdyz hral fakt hrozne. Tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti by rotoval keby mal kvalitnejsiu lavicku . Napr teraz keby mal Kovacica tak by to rotoval . To som si celkom isty .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tak proc ho nemel? Zadny keby neni, to jsme vsichni videli s Iscem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba s Chicharitem to posral dokonale.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu.. pokud hrajes postupnym utokem a snazis se hodne drzet balon, tak si takovyho hrace do sestavy muzes dovolit jen jednoho. A ze mel nakazany, aby hral Bale vsechno, je ved druha. Isca nebo Varana vyuzit umel hodne dobre, Coentrao je zalud a v zaloze mel Illarru za 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jedine sa mu da vycitat .

Illarrovi proste neveril a nechcel ho v time . Dokonca ani Rafa mu neveri

Jese sa vracal po 8 mesiacoch zranenia v strede sezony a vzdicky ked dostal sancu sklamal .

Isca ani nemal kedy rotovat pretoze vzdy mu to vyslo ze bol niekto zraneny . Maximalne na zaciatku sezony ho ignoroval .

Reagovat
Leo Rekordman

Pekna kokotina

Reagovat
One-Real

Rotace byla chyba, druha vec je nase lavicka, hlavne ta lonska. Kdyz ma rotovat, tak tem hracum musi verit. Loni tam mel diky zranenim v podstate dokola hroznyho Illarru, po zraneni Jeseho, obranu kterou jakz takz tocil, ale dopredu mel akorat Chicu, k tomu hromada zraneni a jeden vred, coz nas stalo trofeje. Nepochybuju, ze by si dovedl schopnou dvojku do utoku, na stred nekoho ke komu muze mit duveru a ne o posouvace Illarru a Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Nepovídej mi, že proti Granadě musí hrát furt Kroos a Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nemel na vyber a ty nahradniky tam dal, tak stejne vyhral. Hlavne doma nebylo o cem.

Reagovat
valloire

jediný co mám proti Carlovi. Říkám, že by se poučil a letos s tím kádrem bysme to zválcovali všechno i celou slavnou treble Bracou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pořád tady nezmiňujete jednu věc a tou je jeho vliv na tvorbu kádru. Tam byl jeho vliv tak malý, že v podstatě dostal někým vytvořený kádr (ať už to byl Florentino, Mendes nebo kdokoliv jiný), se kterým měl vyhrávat tituly. Navíc není normální, že u vás tak hoří kvalitní trenéři (nejlepší světoví). Každý je úplně odlišným typem, zatímco my jsme skoro vyhráli titul s Tatou, který má do kvalitního trenéra hodně daleko.

Reagovat
valloire

Ale to je taky chyba trenéra. Když dokáže Mourinho, aby mu do toho nikdo nekecal, měl by to umět i Carlo. Kdo sakra jinej?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi ano, ale ta trenérská židle je tak vrtkavá, že si do toho nikdo nedovolí Florentinovi kecat. Trénovat Real je prostě pro trenéry práce snů a Florentino povolí pouze tehdy, když mu teče do bot. Udělal to s Mourinhem po letech ostud, opakovat se to bude těžko. Problém je spíš to, že jeho postavení je skoro až diktátorský, neexistuje snad nikdo, kdo by proti němu měl kandidovat. U Barcy mě letos zaskočil malý počet rozumných prezidentských kandidátů, ale u vás je ta situace ještě horší.

Reagovat
valloire

U nás je to tradice, kterou začal Bernabeu. Možná by se to mělo změnit a dát trenérovi plný pravomoce. Že je kromě Moua nikdo nemá je jasný.

Reagovat
Kokesh

Jak naznacuje valloire. Mou mel velke moznosti a od toho se samozrejme odvijelo i slozeni kadru, kde byl jasne videt jeho rukopis. At mi nikdo nerika, ze Carlo nemel vubec zadne slovo...kdyz je za Rafy mozny prichod Danila, Cheryseva, Vazqueze, Kovacice, ...jasny, ze nema volnost typu, ze ho napadne Biglia a ten prumernak bz se snad privedl, ale...Carlo to proste nepotreboval k tomu kadru. Kdyby ano, tak mu Perez koupi koho chce...ale on misto toho uplne vymrda s Illarou a pak najednou neni kdo...koupi se Silva a z toho se vyklube hrac na urovni II ligy. To snad ne...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Danilo prasknul někdy v dubnu, to určitě nebude Rafův přestup. Illarra/Lucas Silva jsou strašný flopy, protože přišli za cenu, kdy by měli nabídnout okamžitý přínos. Myslím, že Carlo nikdy netvořil kádr, v Miláně měl v zádech Gallianiho a v Realu není myslím žádný sportovní ředitel, který by měl zastřešovat práci celého sportovního úseku a tudíž i tvorbu kádru.

Reagovat
valloire

sportovní ředitel netřeba...pravomoce má mít trenér, když má zodpovědnost

Reagovat
Kokesh

Njn, spekulovalo se o Monchi heh. Nerikam primo tvorit, ale aspon jednoho, dva si privest. Vzdyt my jsme sli myslim s 21 hracami do ligy? Ke kadru musel mit slovo, to at mi nikdo nerika. Musel prijit Silva a Chica v pulce aby se to vubec doplnilo..

Reagovat
One-Real

Chica byl od zacatku.

Reagovat
Kokesh

Jjo, sry. A stejne dostal sanci az po pulce pri zraneni Karima, heh.

Reagovat
Billy McClane

Monchi by musel spadnut na hlavu aby sa pri Perezovi upisal Realu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Monchi ze Sevilly nikdy neodejde, v létě myslím podepsal novou dlouhodobou smlouvu. Trenér nemůže sledovat potenciální posily, ten by měl mít pouze konečný slovo v jejich příchodu. Mourinho má kolem schopný lidi (Mendese), díky čemuž pro vás získal skvělé hráče, někdy samozřejmě předražený. Carlo nikoho takovýho nemá, ale pořád nechápu absenci toho sportovního vedení. Kdo je teda za ty přestupy zodpovědný? Florentino? Jestli chcete jet anglický model, tak k tomu se zas moc nehodí Carlo, který potřebuje k ruce silnýho sport. ředitele. A po příchodu Rafy se spekulovalo, že je to jedna z jeho priorit získat někoho na tuto pozici.

Reagovat
Kokesh

Tak ono se to vse pojebalo taky za Mourinha. To byly prave jeho az moc velke prava na rozhodovani a kontroverze s Valdanem. Kde byl pote sportovni reditel Pardeza, jeho kun. Od te doby je sucho. A nevim, jestli nekdo vubec bude jmenovan..asi ani sam Perez nechce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ona je to dost nevděčná práce (Zubi by mohl povídat), veškerá kritika jde na bedra sportovního ředitele, přitom nikdo neví, jak velký je jeho slovo. V Barce i Realu myslím hodně malý. Ten člověk se dá akorát krásně obětovat pro uklidnění fanoušků.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

prostě zataví hráče...italskej Bruckner

Reagovat
smazaný uživatel

ako píše real10 vyššie, on ťažko mal s kým rotovať, samozrejme tam bol Illarra, ktorému veľmi nedával príležitosť (kvôli Dortmundu asi), ale s týmto letným prestupákom by si možno nejakých hráčov dotiahol (Verratti) ... ale to je všetko keby

Reagovat
valloire

Nene. On měl s kým rotovat. Jenže je to stará škola a má svý koně. Pak chybí plán B. A typickej příklad je Chicharito...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
CHONG

Tak ten Chica byl ale tak jediný, kdo přicházel do úvahy, jinak se to moc rotovat nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dalo, doma mohl dat do sestavy kohokoliv za kohokoliv a stejne by vsechny slaby porazil.

Reagovat
CHONG

Illara by to byl schopný dojebat i tak a pak by zase všichni Carletta zprcali, že to podcenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, vsak tam ke konci odehral cely zapasy a proti slabym to nebyl zadnej problem.

Reagovat
CHONG

To je taky pravda, ta rotace prostě nebyla Carlettova silná stránka, každopádně letos se bude nejspíš rotovat o sto šest a stejně to bude k hovnu.

Reagovat
valloire

Na zápasy s dolní polovinou tabulky určitě ano.

Reagovat
Kokesh

Neni ti nejak divny, ze za Carla ktery je zvykly na uzky kadr s kvalitnim zakladem neprijde prakticky nikdo/ kdo by mohl ohrozit jeho kone?? A za Rafu, ktery chce tocit to najednou prichazi jak na bezicim pase?

Reagovat
One-Real

Nemel kym rotovat do stredu. V podstate vsechny ztraty byly, kdyz mu nekdo chybel z toho jeho idealniho zakladu. Pri 0:4 na Atleticu hral v zaloze Khedira a byl to pruser, doma pri ztrate s Villarrealem hral v zakladu Lucas, dalsi ztrata na Athleticu, v zakladu dalsi pruserar Illarra. Doma pri ztrate s Vale u toho byl od 25 minuty taky Illarra. Jakmile sel hlavne do zalohy nekdo jinej, nez ti kterym veril, tak to byl pruser. Dalsi vec je ten osel usatej, kterej jako jedinej s Ikerem a mozna Tonim(ten sel proti Vale dolu hned) odehrál v zakladu vsechny zapasy, kde jsme ztratili, naprosto neskutecny, ze se u nas jeste drzi. Verim ze by si letos dotahl 1-2 hrace do zalohy, ktery by tocil, protoze jakmile tam loni hodil nekoho z lavicky, hra byla daleko horsi a zaloha trpela. Chica mohl bejt chyba, ten si mohl obcas zahrat, ale zda se mi ze ho tu vetsina vidi daleko lepsiho nez byl, do vsech typu zapasu se nehodil. Sorry za nepřehlednost, na mobilu.

Reagovat
Ángel di María 22

Jenze jak vidis, ty ztraty co si popsal byly v tezkejch zapasech. A cely to pramenilo z toho, ze doma proti tymum z druhy poloviny porad musel hrat Kroos, Modric atd. Neni divu, ze se pak zranili a logicky jsme pak hlavne venku v tezsich zapasech ztraceli s vandrakama v zaloze. Ale pulku domacich zapasu mohl odehrat misto Kroose Illarra s prstem v prdeli a bylo by z toho obligatni 4:1.

Porad to vsechno ale bylo zlaty oproti tomu, co si uzijem letos. A to ja jdu na Real s Malagou na zivo uz za mesic. Abychom vubec dali gol..

Reagovat
One-Real

Kdo taky cekal, ze Illarra, Khedira a pozdeji Lucas budou takovy nepouzitelni tragedi? Ja si myslim, ze by jsme s nima poztráceli uz driv, na ty lavce musi bejt kvalita. Ta nerotace byla problem, ale k cemu ti je hrac, kterej je schopnej odehrat jenom lehkej zapas doma, aby ses nebal ztraty? Tam proste musi bejt nekdo schopnej odehrat i ty tezky. Mohlo to bejt vse jinak, rotoval by doma a treba by se ti dva nezranili a jeden neutavil, ale to uz je moc kdyby. Lonska lavicka byla zkratka tragicka, jakmile se nekdo zranil meli jsme stazeny pulky jak si povede nahrada.

Reagovat
Ángel di María 22

O tom, ze lavicka byla plna tragedu, nepochybuju. Jen rikam, ze se urcite se situaci i tak lip nalozit dalo. Ale to je fuk, jak rikam, letos budem tu lavicku mit daleko lepsi a k cemu nam to bude? To je proste zmar.

Reagovat
One-Real

Nedelam z Carla svatyho, chyby delal. Ale tohle? Bale na AM? Danilo pred Danim? Za kazdou cenu mel dostat Carlo jeste sezonu, kde by se videlo jak se pouci.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

To opakujem porad dokola, no. Bohuzel to je jediny, co nam zbejva.

Reagovat
valloire

fakt mi neříkej, že se nedá Eibar nebo Granada porazit se zálohou Lucas, Illara....

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už z něj nikdo nedostane, když na to nebyl schopný zareagovat ani po tolika zklamáních. Jako kdyby mu to fungovalo, tak to budu kousat (sice těžko, ale budiž), ale tohle je prostě strašná ostuda. On v těch velkých zápasech rezignuje i na brejky, tak čím chce vlastně uspět? Se 2-3 útočícími hráči se prostě uspět nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim, asi se inspiroval Chelsea 11/12. Ale on treba v Realu ukazal, ze umi zahrat, ale jen kdyz mu teklo do bot. Velka skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

A urcite i na specificky kadr RM, kde vsichni nejsou jen jeho "tupe" ovecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

ale trenér absolutně neschopný, být ním tak se stydím hrát takto

Reagovat
smazaný uživatel

blbost. Rafa out, Joachim Löw in

Reagovat
CHONG

Úplně stačilo, aby zůstal Carletto, ten si taky vytvořil k Realu velmi silný vztah, je to fantastický trenér a sympaťák a stáli za ním hráči i fanoušci.

Reagovat
alcantara

Tlacit Balea do stredu ihriska, to je fakt zatial vrcholna myslienka, ktoru len tak nieco neprekona. Cakal som to po tomto kole skor naopak, Rafa prijemne (ne)prekvapil.

Reagovat
2miguel1

Ale jo, s Rafom to pojde

Reagovat
misinho7

Inac blbe je uz teraz sudit ale ak to bude pre nas sezona bez vyraznejsej trofeje(LM,Liga) tak mi je luto Ronalda ..vlastne pre mna najlepsi hrac na svete spolu s Messim, jeden z najlepsich v historii prekonava vselijake rekordy prsote neskutocny hrac a on ma za 6 rokov Ligu,LM,2 CDR a tam nejake tei superpohare a take...velmi velmi zle..takyto hrac si zasluzil 3 krat viac poharov

Reagovat
2miguel1

Ronaldo ma neskutočnu smolu v tom, že žije v ere Messiho

Reagovat
eder

Naopak, pro oba je to spíše štěstí.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny no.

Reagovat
misinho7

dovolim si tvrdit ze keby nebolo jedneho alebo druheho tak niesu taku paradni, ako urcite by vycnievali a davali tolko golov atd..ale mozno nie az tak ako teraz..prsote ta ich konkurencia ich robi este mozno aj dvakrat lepsimi a to je len dobre

Reagovat
mistr129

prostě fans Barcy budou tvrdit že je lepší Messi, Madridisti opak, ale já si spíš užívám prostě to, že můžu sledovat dva nejlepší fotbalisty historie a taky to, jak jsou United v hajzlu a kiwwi je úplně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,i pro mě je to jeden z nej fotbalistů všech dob. Trofeje,o které má zájem, se mu ale pravidelně dostávají ,takže bychom měli být všichni plně spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

a to nehovoriac o tom kolko Real pravidelne dava na prestupy a hovno vyhrava neskutočny trapak ten Perez

Reagovat
Atlético de Madrid

To má hlavně z toho, že Barcelona byla schopná vytvořit vítěznou koncepci, zatimco Real má tu koncepci výdělečnou

Reagovat
Footballer

Jak to dnes zvládl Vermaelen?

Reagovat
Kluivert9

Dobře - nezranil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ,skoro jsem to neviděl,ale údajně velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dalo se, ale ta jeho rozehrávka a celkově práce s míčem je hrozně kostrbatá.

Reagovat
Footballer

Díky, ale ve vzduchu platný byl, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten tlak na něj nebyl nijak velký, Athletic se do nebezpečných situací nedostával. Hodně klidu tomu dodal oproti přípravě Bravo, který nezmatkuje a nepotřebuje se tak předvádět jako MAtS. Ale po roku bez fotbalu celkem slušný výkon, akorát se mi nelíbí ten počet ztrát, to se v Barce netrpí na žádném postu.

Reagovat
Footballer

Jasný. Z jeho pohledu bylo důležité ukázat Luchovi, že se na něj může spolehnout (a to i v těžších zápasech), i když nebyl tolik pod tlakem jak říkáš a dělal nějaké chyby. Ale nula na Athleticu se počítá, snad se ho Lucho nebude bát stavět i v dalších zápasech. Ale už jen tím, že ho upřednostnil před Bartrou o něčem svědčí. Věřím, že se do toho zase dostane. Má to v sobě. Jen získat trochu jistoty a sebevědomí na míči.

Reagovat
dantetomas

La liga na dajto, to je zly sen (este ze to boli pre mna jedine dva zapasy v tejto sezone ns SVK). Ak by som zobral do ruky mikrofon, nadrbany a po prebdenej noci, dovolim si tvrdit, ze by som zo zvladol lepsie, ako dvojica Jurko - Slovak. Prvykrat za 28 rokov mi nevadilo, ze mi otec chrape pri sledovani TV, dokonca som to privital ako prijemne spestrenie tych nezmyslov, co ti dvaja za styri hodiny vyprodukovali.

Reagovat
fefo

Mne to praveze prislo uplne v pohode. Jasne, Sport1,2 mal lepsiu uroven, ale jurko so slovakom boli stokrat lepsi jak debili typu hlavena, borbely, hudec a marko.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to tiez lubilo, bolo to v HD, komentar celkom vtipny no :D a bolo to take ine skor ako rozhovor o reale madrid :D ... skoda ze budu davat len zapasy Realu a Barcelony :(

Reagovat
smazaný uživatel

čo čakať od komerčnej TV....viď reklamy na včerajšie zápasy, nápis MESSI na celú obrazovku a potom zápasová grafika to isté potom pri Reale, RONALDO na celú obrazovku a potom grafika a komentovanie zápasu hovorilo za všetko. Bilbau sa ešte ako tak venovali, hlavne preto, že v posledných dňoch Barcu porazil, získal superpohár a narazil aj na Žilinu. A pri Gijone sme sa toho moc nedozvedeli....

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak pre mna je hlavne, ze si pozriem Real ci iny zapas v HD kvalite. komentar nech je aky chce mi az tak nevadi. vsetci vieme aka je na SVK kvalita komentatorov. zaujaty Merciak ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne buď rád, že si nepočúval Špačeka alebo Otčenáša....až vtedy by si tu písal ódy. Slavo tiež často povie blbosť, ale dá sa počúvať. Samo má zase skúsenosti z La Ligy, tak prečo si ho nevypočuť, aký má NÁZOR, on nie je odborník ako ho Jurko nazval, ale hráč so skúsenosťami so španielského futbalu. A tak by to mali brať aj diváci pri TV. Podľa mňa to môže byť na Dajto už len horšie ako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Použijem dnešnú logiku niektorých pribrzdencov ohľadom Pedra:

Soldado, ktorý bol na rozmedzí lavičky a tribúny, najsmiešnejší a najslabší hráč PL poslednej sezóny si už maže slávnou La Ligu na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že dal gól? Tak to ano ,ale PL přece nemusíš obhajovat,v posledních ročnících evropských pohárů si dělá advokáta sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dal tiež gól. Rovnaká situácia.

Reagovat
Dr. Admess

A k tomu ještě na jeden přihrál a nachystal Willianovi jasnou tutovku.

Reagovat
Kluivert9

Vůbec na toho blba nereaguj. Podíval se na livescore a přišel dělat ramena

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí na tvoj prejav v PL diskusii

Reagovat
Kluivert9

Říká kdo, ty? Pedro byl nejlepší hráč zápasu, co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Říka tvoje vystupovanie a priblblé názory

Reagovat
valloire

No a pak přijde čtvrtfinále LM a všechny úžasný anglický teamy shoří jak papír... I když hrajou přesilovku. Stejně prostě shoří. Jak je to kurva možný?

Reagovat
mistr129

Kdyby se dostali aspoň do čtvrtfinále

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Titul v PL > Titul v LM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
valloire

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Spis bych to upravil na titul v PL = čtvrtfinále LM.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
-Carles-

Titul v PL = titul jednookého medzi slepými

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ti zbývá něž se utěšovat lží, když anglické kluby hrají v LM hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

protože tam je jistota, že to nějaký anglický tým získá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skutečnosti není.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou, ak tu chces diskutovat o nejakych kvalitach sutazi atd, tak je to uplne zbytocne. Klikni si na Uefa country ranking a tam to vsetko mas.

Reagovat
smazaný uživatel

Však mne je to fuk, takými to trápnosťami sa dnes oháňali fans PD, ktorým asi nedá PL spávať.

Reagovat
smazaný uživatel

fuk trapnosti je ze si to cele odpisal od Countera

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ťažko

Reagovat
Kluivert9

Jakejma? Že byl náhradník Pedro nejlepším hráčem zápasu a dělal si tam ze všech prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, co je pL ale ak myslis anglicku ligu, tak to nekukam, takze o tom ani nekomentujem nic.

Reagovat
mistr129

Podle tohohle to nemůžem brát, ale historicky i aktuálně je La Liga nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

soldado je typ utocnika ktory to potrebuje dostat na zlatom podnose do nejakej sance a on je silny v tom ze sancu premeni a ked tottenham nevie ani vytvorit tuto sancu pre neho nemozu cakat od neho goly v tomto je villareal inde ony nemaju problem vytvorit golovky lebo su technicky na uplne inom lvly ako cela la liga

Reagovat
valloire

Prostě napiš, že hrál s kopytama.

Reagovat
Kluivert9

Asi tak. Paulinho, Lamela, Bentaleb a jiný parodie na fotbalisty...

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado je kopyto sam o sebe

Reagovat
Kluivert9

Pleteš si ho s Negredem.

Reagovat
smazaný uživatel

obaja su skvely utocnici len treba vediet vyuzit ich najsilnejsiu stranku u alvara je to zakoncenie hlavou a u roberta zakoncenie nohou

Reagovat
Kokesh

Negredo je kopyto jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Negredo je kopyto na druhu. to sa nerata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis , Real

Reagovat
One-Real

Na soudy muze bejt brzo, ale cloveka schopnyho dat Balea (BALEA!) na AM bych soudit ani nenechal, to hranici s nepricetnosti a demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar co este robi v lige? Ved zostupil a este ma aj stadion nevyhovujuci La lige. Ja by som im neumožnil štart v lige, ak tam nezvýšia kapacitu aspon na 10 000 divakov.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Billy McClane

Hm som zvedavy, ci sa do Realu vrati Michél este pred Vianocami.

Reagovat
smazaný uživatel

Že nepadají góly! A Levante- Vigo přestřelka!

Reagovat
REPLIKATOR

Rafa

Reagovat
vladis271

Vyhadzovať trénera po 1 ligovom zápase. fakt sranda liga toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to nadsazka, ty zalude.

Reagovat
vladis271

jj, určite

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyz uz tu je, tak je jasny, ze tu sezonu nam domrda celou. Ted uz to stejne nezachrani ani Klopp ani nikdo, i kdyby se ted Benitez vyhodil, v tyhle sezone nam v lize ujede vlak po par zapasech tak jako tak. Venku poztracime silene.

Reagovat
valloire

nepanikař

Reagovat
Ángel di María 22

Jako sorry, tohle je prostě tragédie. I kdybychom remizovali nebo prohráli ten první zápas, tak to dokážu pochopit, ale my jsme hráli hůř než v přípravě, to nemělo nic, žádný prvky nečeho, co by se mělo jevit jako tvář týmu. Benítéz to uplně rozesral a ještě ten krypl postaví celou přípravu horšího Danila, no tak to mi ho vyndej tvl

Reagovat
valloire

Neblbni, ty jsi tu z těch rozumnějších....Hodnotit se dá až po nějakým čase. Loni Lucho byl na odpis ještě v lednu. Já si počkám. Bejt to trenér z ciziny, asi bych taky řval. Sázím na znalost domova.

Reagovat
Ángel di María 22

Jasně, hodnotíme bezprostředně po zápase, takže převládá nasranost. Mě akorát zaráží, jak moc špatný a chaotický to bylo. Neni ztráta jako ztráta, tahle mě fakt mírně děsí.

Reagovat
valloire

Mě ne. První rámcový hodnocení je možný až tak po 10.kole. A stejně myslím, že budou furt nohy na stole. Ale já jsem v podstatě optimista skoro vždycky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tyhle první zápasy (zvlášť venkovní) po letních celosvětových túrách jsou většinou tragický. Příprava žádná, akorát nahánění fanoušků po celém světě. Jsem rád, že Lucho má silnou pozici a mohl si dovolit dát Jihoameričanům dlouhou dovolenou.

Reagovat
valloire

Já jsem Lucha asi trochu podcenil. Ale stejně tu silnou pozici má až po treblu. Kdo by ale neměl že? Sakra, já myslel, že vyhoří....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak velký pravomoce měl i předtím. To je u nás normální, protože nemáme tak nezastoupitelnýho prezidenta, navíc byznysově naladěnýho. Aspoň v něčem je Bartomeu dobrý - nikomu nekecá do práce. Šéf je prostě jenom jeden

http://lockerdome.com/barcelonafansclub/6169558053556289/7922064090739475

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

no, máš pravdu. Důvod vašich posledních úspěchů. V klubu...

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

to jsem teda čekal víc palců

Reagovat
10FKK

1 = 10 tvých na Lea...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Přijít o body v prvním zápase na stadionu nováčka není nic děsivého, víme jak to bývá, za mě bych na takové zápasy nikdy nevsadil ani dvě koruny. Děsí mě spíš ta předvedená hra. To bylo tak jednotvárné a beze změny po celý zápas. Taky nevím jestli nasazení Kovačiče v rozhodující chvíli bylo ideální, podle mě si ještě nestihl v Madridu koupit ani kartáček na zuby, natož tam pár minut před koncem sázet rozhodující myšlenky

Reagovat
One-Real

Me sokuje, ze Rafa milovník Madridu, velkej srdcar proste narve ve španělským velkoklubu na klíčovej post, kde proste tu hru bude ovlivnovat ze vsech nejvic totalniho lempla. To je sileny. Na kridle byl strasnej, ale aspon uklizenej. Carlo si proste vuci Baleovi beztak otevrel pusu a Perez to nenechal byt. Privedl vdecnyho Rafu, ktery za sanci trenovat Real bude poslouchat a pujde na nej veškerá kritika.

Reagovat
alcantara

Co presne z Carla vyslo?

Reagovat
valloire

to je spekulace

Reagovat
One-Real

Spekulace, články jsou k tomu treba na cto (revealed: why RM sacked CA, Gareth Bale treatment responsible a dalsi podobný na eurosportu, wales.co.uk a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom mluvil ten agent Ikera, ne?

Reagovat
valloire

No anebo takhle dokáže, že to zkusil a nejde to a 90 mega posila musí na lavičku. Tak nějak bych to udělal já. Snad je taky tak chytrej.

Reagovat
Ángel di María 22

Proč já to musim tak prožívat. Fakt, že mi to za to stojí. Já bych ten zpíčenej účes co hraje nově na AM zalil tekutym dusíkem a pak ho rozbil na střepy.

Reagovat
valloire

nerad to říkám, ale s věkem přijde nadhled. Já řeším jenom ty naprosto nejdůležitější zápasy. Gijon mi nezajímá.

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně, že ses zajímal zas vo Barcelonu ty kašpare a seš nervozní už v prvním kole.

Reagovat
vladis271

si myslíš, že na toto ti skočím?

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, dělej si co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

....sranda liga, která si s anglickýma týmama vytře, kdykoliv chce. A chce vždycky.

Reagovat
alcantara

Mozno by to chcelo sa niekedy zamysliet, ajked v tvojom pripade je to asi tazke...

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic: "gran partit, bona nit a tots"

Reagovat
Mastný Chobot

Realu nefunguje ofenzíva, treba zmenu, Benzema do Arsenalu!

Reagovat
vladis271

náhodou by dal v debute gól a južania by vytiahli na PL ako Hanibal na Rím a začali by sa nám smiať, že taký priemerák si podmaňuje PL.

Reagovat
smazaný uživatel

a je vůbec Benzema zraněný nebo nehraje proto že je myšlenkama trochu víc severně. A jestli ještě váhal tak teď už má snad jasno

Reagovat
vladis271

Soldado na titulke. Za celú eskapádu svoju v PL nebol snáď na titulke ani raz. U vás by sa presadil aj Neobertan.

Reagovat
Phillipinho

Ceho chces dosahnout vlastne?

Reagovat
Ángel di María 22

Musi se vyradit, dokud zas nějaký angláni nedostanou v LM/EL od La Ligy čočku.

Reagovat
valloire

Ty vole, fandíš Liverpoolu....Ten sundá i Vigo. Bohužel, protože mám Liverpool rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len Vigo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehral Rafael VdV?

Reagovat
Phillipinho

Zranění

Reagovat
smazaný uživatel

a Westermann?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na vladise..achjo

Reagovat
valloire

PODLE MURPHYHO ZÁKONA JE DALŠÍ TREBLE BARCELONY VYLOUČENÉ. BENITEZOVI NIKDO NEVĚŘÍ, TAKŽE DLE STEJNÉHO ZÁKONA VŠECHNO VYHRAJEM. Je to Capslockem, takže si to kurva pamatujte. Všechno vyhrajem !!! Všechno !!!

Reagovat
DonAndres

#nohynastole

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Ta PD je fakt úrovní úplně jinde, když Soldado hned v prvním zápase vyrovnal počet gólů, které dal v PL loni.

Reagovat
DreamTeam

Jj. .jak máš spoluhráče kopyta tak nenadelas nic

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba 50x netrefíš prázdnou bránu.

Reagovat
Kluivert9

Hlavně že v PL je hvězda i Pedro

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Pedro byl superstar i ve Španělsku

Reagovat
misinho7

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
madridcan

Velmi by som sa nesmial. Pedro je podla mna typ hraca, ktoreho by chcel kazdy klub. Unho nehrozi taka srabarna ako u Angela, ktory radsej utecie. Pedro sa zatne a chce ukazat, ze nato ma. Cize vlastne aj porovnanie so Soldadom, s ktorym urcite casti jeho lomcovala psychika, je trosku zbytocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Pani tak to vas obdivujembze nepanikarite. A reci typu "je to prvy zapas" tentokrat nie su na mieste. Vcerajsia hra sa mi podobala skor na stado splasenych kacic ako na nejaky system. Krasne to bolo vidiet na Jesem, ktory po striedani na lavicke (pravdepodobne) vysvetloval Pepemu ten bordel a zmatok co bol na ihrisku. Mimochodom Jese vcera ako tak zahral fajn, celkovo to bolo ale nieco strasne. Danila nekomentujem, ten hra stylom ktory ocividne v tyme nikto nechape, Marcelo asi v piatok flamoval, katastrofalny vykon. Najviac ma ale vystrasilo, ze sa vcera totalne zmrsil Modric aj Isco, snad sa spamataju cim skor. Nezostava nam nic ine ako cakat co bude dalej..

Reagovat
madridcan

Sa cudujem, ze Jared Leto hra noveho Jokera. Posledne zapasy vidim vhodnejsiu alternativu na cloveka, ktory oblubuje chaos...

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Horsie je ze vsetci sa tesime na zacatok ligi ako male deti a ak sa nestane zazrak tak po 2-3 kole sa uz budeme modlit nech je koniec sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by měli dát do slovníku jako synonymum slova panika... to je neskutečný. Proboha co šílíš, bylo první kolo... víš s kým vůbec hraje Barca 2. a 3. kolo? Klidně může být situace po 3. kole úplně jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nemôže

Reagovat
misinho7

nech hraje aj s Bayernom..to nemeni nic natom ze my budeme hrat zle a stratime dalsie body

Reagovat
misinho7

Inac nepochopim tu taktiku od Beniteza kde si pozicie menil snad cely tim ..totalny chaos, ok pochopim ked si miesta streidaju utocna trojka alebo Gareth s ronaldom ale ne vcera kde si pozicie menili snad vsetci okrem Keylora aj ked mozno aj on mal nejaky tne pokyn dat si par sprintov po pravom kraji... proste vcera to posobilo ako keby sa zisla parta neznamych ludi ktori idu spolu prvykrat futbal vedia ze su lepsi ako super ale kazdy chce hrat inde a zbytocne potom posobia chaos a nevedia co robit..

Reagovat
minoLFC

nedostali ste gól a hráči ukázali charakter!

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

takže Fábio asi na hosťovanie do PSG, Silva rovnako na hosťovanie do Neapolu, Denis ticho a Bejl tiež ... a Rafa je optimista ...

Reagovat
teenz

Ta opička tu bude dlouho, nemá soudnost on ani Perez a ani Benitez.

Reagovat
CHONG

To je zase co kravský nápad to Fábiovo hostování? Buď ho definitivně střelme a hledejme náhradu a nebo si ho nechejme jako backup za Marcela.

Reagovat
smazaný uživatel

taki Illara a Arbeloa tam uz davnio nemaju co hladat. Nechali sme si ujst Gayu, teraz este Coentrao a nahrada ma byt ten pomaly Arbeloa? radsej by malo ist vedenie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hostování? To už je komedie jak Barca se Songem. Pokud to není pouze kvůli FFP s povinným odkupem, tak je to fakt směšný obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

horsie je ze pripadne peniaze za Fabia sa pretocia na Rodrigueza

A ked ide o hostovanie tak nedostame ani fuka . Sociedad nam tiez neda ani fuka . Vyborne Flore

Reagovat
-Carles-

Bejl? Však okolo neho sa ide postaviť celý tím, určite by ho Florentino na konci prestupáku predával

Reagovat
misinho7

podla mna Garetha by nepredal ani keby zanho dakto dal 200 melonov ..a postavit na nom hru ..presne ako vcera hovoril Samo Slovak , je dost cudne a mozno aj sialene dat volensjiu poziciu Garethovi ako Ronaldovi to musi vymysliet len genius naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na teba aj Carlesa ... viem, že na ňom chce postaviť tím, ale skrátka hater gonna hate

Reagovat
-Carles-

Ale je to proste šialené, ten chlapec je úplne priemerný futbalista Ale stál 100 mega, tak to musí ísť za každú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupovou částku bych mu nevyčítal, za to nemůže... ale mě zaráží jak může mít tržní hodnotu 80 mega € (podle ransfermarktu) . Navíc tu cenu už má 2 roky a vůbec mu neklesá.

Reagovat
teenz

Však by za míň než 70 nešel, kdyby ho někdo (United ?) koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si predstav United a nie Barcelonu (tá by mu platila, aby ostal v Reale ), United by to boli zaňho ochotní zaplatiť

Reagovat
smazaný uživatel

Blázni. Vím, že předtím než přicházel do Realu, tak byl nejlepším hráčem na ostrovech, ale já bych to neriskoval... jak píše teenz pod 70 by ho Peréz neprodal a to je celkem risk... navíc se už spálili s Di Maríou.

Reagovat
smazaný uživatel

DiMa je ale úplne iný príbeh .... Bejl je osvedčený na ostrovoch, každý (vrátane neho) vie, ako "potrebuje" hrať, aby tam bol úspešný a aká rola mu vyhovuje...

Reagovat
misinho7

tvrdit o nom ze je priemerny je dost odvec priemrny hrac si nedava Premier league ako sa mu chce ja by som povedla zre proste nesedi do realu a hlavne nesedi do La Ligi ...cize tak

Reagovat
-Carles-

Ja som ho v PL nevidel, možno len pár zostrihov ale je vidieť že tam toho priestoru mal o dosť viac ako má teraz. Proste nezvykol si na to, niekomu sa to podarí (Modrič), niekomu nie, a možno ani sám nejak nechce na tom makať. Strelu má dobrú, ale pokiaľ nepochytí tie správne návyky, tak mu to bude na nič.

Reagovat
misinho7

tak ten cas pochytit navyky uz mal..uz je neskoro podla mna zo dna na den sa z neho nestane futbalista co si to vie pinkat na malom priestore to sa neda, on je iny tip , je to vyborny futbalista ale nie do spanielska..tu je priemerny

Reagovat
CHONG

Za průměrného fotbalistu bych ho asi přeci jen neoznačil nebo je podle tebe PL fakt tak tragická, že se tam průměrný fotbalista může stát nejlepším hráčem sezóny?

Reagovat
misinho7

dvakrat po sebe

Reagovat
-Carles-

Neviem čo si o tom myslieť, ale faktom je že prvú sezónu síce herne trápny, ale mal aspoň akú takú efektivitu, teraz už nemá absolútne nič. Je jasné že mu Primera nesedí, ale nesedela ani Modričovi, ktorému rok trvala adaptácia, nakoniec sa prispôsobil.

Možno by sa prispôsobil aj Bale, na prvú sezónu mal nadviazať a zlepšovať sa. Ale možno nie je dostatočne ambiciózny, nemaká na sebe na tréningoch a jebe na to, obzvlášť keď vie že hrať bude v každom prípade, pretože Florentino musí ukazovať pindíka.

Reagovat
smazaný uživatel

úprimne si o ňom nemyslím, že by nemakal na tréningoch, nepríde mi taký typ + nemôžeš porovnávať jeho a Luku, sú to iné typy, Luka mal super dribling už v PL, zato Bejl bol vždy bežec

Reagovat
smazaný uživatel

myslel si asi priemerný pre La Ligu, v čom máš pravdu; v PL by asi medzi svojimi bežcami hviezdil

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak už aj Southampton o Silvu ... imp?

Reagovat
-Carles-

Neymar bude na Malagu konečne k dispozícii Dani je mimo na mesiac, Sergio na dva týždne To som zvedavý ako to poskladáme na Malagu, neprekvapil by ma Rakitič na DM, postaviť totiž stopérsku dvojku v súčasnej dobe bez Piquého a Mascherana si už ozaj neviem predstaviť.

Reagovat
mul

ja stale nepochopim tu ignoraciu nahrady Puyola za posledne roky, neskutocna neschopnost podla mna

Reagovat
Dr. Admess

Uff, hlavně u Sergia jsem měl strach, že to bude déle. Takhle se to dá, ale snad na dlouhou dobu poslední zranění! A Neymar proti Málaze min. jednoho fíka dá, cítím to.

Reagovat
-Carles-

Tak nakoniec možno ani tie dva týždne z toho nebudú

Reagovat
10FKK

Reagovat
Billy McClane

A nie je to jedno ci jeden tyzden alebo tri tyzdne? Malagu by aj tak nestihol a spravi sa to tak aby nemusel k repre, a mohol byt plne pripraveny na Atletico. Barca style

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnější čím dál více.

Reagovat
10FKK

To už je nemoc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Tupelo Billy zasa v akcii Marcelo style

Reagovat
hntlyl

http://efsearch.owny.cz/?a=asskicker&s=

"Tupelo, curak, dement, kokotko, nechapavy sulin, nechapavy kokotko, Ultraretard, Si debil alebo len polodebil, Moderne hovno, biele hovno, tvoja vecna demencia, ty mrdka, ..."

ani mě moc nepřekvapuje, že tu ještě pořád otravuješ a nemáš ban, spíš se divím, jak někdo může někam chodit a v podstatě 5 let jen nadávat a urážet ostatní

a nejlepší, když slovák nadává slovákovi: "nj, od cigana, ktory je aj madarom a k tomu je este kkt nic ine ani necakam"

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

aneb, jak udělat ze sebe totální píču

Reagovat
smazaný uživatel

ano , jasne , ked da niekto jedneho z najrychlejsich hracov na svete na AM , tak ten to asi nema v hlave v poriadku. Celkom vykon tragedia, bez systemu

Reagovat
Free_player

Dobře Real jentak dál ... Zaćátek a jned naplňuje očekávání jen tak dál ... Jo a Solado is BAAACK

Reagovat
madridcan

na toto je aj google prekladac kratky...

Reagovat
Free_player

Poslední počin staré klávesnice na, které už funguje míň jak polovina tlačítek ...

Reagovat
Rarášek

Ať se vrátí Bale na LB a hotovo

Reagovat
madridcan

s tvojim prispevkom suhlasim, len mi po ,,LB" chybaju dve slova..........,,do Tottenhamu"

Reagovat
technecium

Překvapuje mě, jaké skepsi podlehly zdejší plačky z Madridu... Mourinho taky začínal 0:0 na Mallorce a pak pouze 1:0 doma...

Reagovat
Jerichoo

Mourinho ale nedal na AM Khediru ked mal v mužstve Ozila, Di Mariu alebo Canalesa

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera se tu řešili penalty, tak tady dávám statistiku:

https://pbs.twimg.com/media/CNLk3_KWUAEiqsm.png:large

85,42% úspěšnost Ronaldo x 79,75% úspěšnost Messi (bráno i s penaltama v rozstřelu).

Btw. nato, že Ronaldo je takový penaltový mág jak tady všichni píšete, tak těch 66% v penaltovém rozstřelu (tedy kdy ho tým tedy opravdu potřebuje) celkem nic moc. Neproměněná penalta v semifinále LM proti Bayernu 2011/12 a ve finále LM 2007/08 proti Chelsea. Naopak Messi když musí tak dá (až na Chelsea v semifinále LM 2011/12).

Reagovat
smazaný uživatel

*Ale ta Messiho penalta proti Chelsea stejně nebyl rozstřel... ale zamrzelo no.

Reagovat
-Carles-

85% vs 79%

To je ale rozdiel, a to valloire píše že to Messi neumí Pritom ten rozdiel medzi penaltovým mágom a tým "co to neumí" je priepastných 6%!

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
Atlético de Madrid

On je ten aktuální rozdíl danej tim, že Ronaldo to hodně sral dřív, zatimco Messi to sere teď.

Reagovat
madridcan

Lebo v poslednom case nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

A která neproměněná penalta stála barcu naposledy body? A ten váš mág, když je potřeba proměnit (Valencia loni v lize), tak nedá.

Reagovat
valloire

Ronaldo je oproti Missimu penaltový mág. To jo. No ale kdo není?

Reagovat
10FKK

Je fakt, že umí vykouzlit penaltu z ničeho.. V tom opravdu nemá konkurenci!

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl není 6%, ale 6% procentních bodů. Tedy 7,06%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Missi je dřevák na penalty.

Reagovat
10FKK

Na všechno, ale má Iniestu a Xaviho, kterýho nahradil Neymar...

Reagovat
valloire

Leo taky dokázal dát 4 pentle za sebou do hajzlu. Máš pocit, že je to normální? No já teda ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád.. představ si kdyby proměňoval penalty, tak má i Pichichi.

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

tak to bych rád věděl kdy ...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Jerichoo

ked musí tak dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Však má v penaltové rozstřelu 100% úspěšnost.

Reagovat
Jerichoo

takže ty si vážne nepamätáš, že ste už aj prišli o body ked nedal? Sevilla nič? Hlavne, že na Ronalda tu vytiahneš skoro 8 ročnú penaltu

Reagovat
valloire

Iniesta nasimuloval pentli a Missi nedal v 93. minutě.

Reagovat
10FKK

Ty jedeš!

Reagovat
valloire

pouhá a prostá fakta

Reagovat
10FKK

V bílým světě

Reagovat
valloire

Už se to tu řešilo. Jasná simulace.

Reagovat
10FKK

Jj

Reagovat
asskicker

Aj citas naco reagujes?

Ved pisal penaltovy rozstrel

Reagovat
valloire

No on reaguje na "a ne snad?"

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkaření - to vám jde dokonale. Btw. kdybych chtěl být hodně zlej, tak napíšu že je to 86,46% pro Ronalda a 83,54% pro Messiho (včetně dorážek), ale to ty a tobě podobní by zase napsali, že se dorážky nepočítají....

Prostě vy tvrdíte, že Messi je na penalty úplně špatnej (cca 80%) a Ronaldo je úplně super (cca 85%), což mi hlava nebere. Podle vaší logiky by měl mít Ronaldo tak 95% úspěšnost.

Reagovat
valloire

dorážky se nepočítaj

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Spalovač šancí

Výborně. Ještě by to chtělo statistiku, jaká je conversion rate obecně

Reagovat
X-bano-X

Na prvé kolo celkom spokojnosť, aj keď ten počet gólov

Uvidíme čo s maródmi. Zatiaľ je tá súpiska viacmenej desivá. A pohľad na lavičku žalostný. Prvá lastovička presadzovania sa od mladých odchovancov v podobe Sergiho Roberta mi vyrazila dych. Hral famózne a len povestná čerešnička na torte v podobe gólu mu chýbala k dokonalosti. Nie som však naivný a trochu sa obávam aby aj v prípade zranenia Alvesa na jeho miesto nenaskočil niekto iný a Sergi tak zas utrel. Na druhej strane je čím ďalej tým viac znepokojivý regres formy Bartru. Je to až neskutočné, čo všetko mu momentálne nevychádza. Prakticky pri každom jeho zákroku tŕpnem čo sa stane.

3 body sú síce doma ale ak takýto výkon zopakujeme proti Malage, plný zisk z toho určite nebude.

Reagovat
Rattlesnake

vzhledem k tomu, že loni jsme malaze nedali ani v jednom zápase gól a měli jsme dohramady asi tak tři střely na branku dohromady, tak máš pravdu, že vyhlídky nejsou nic moc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vykon byl naprosto v pohode, nic lepsiho se ani ocekavat nedalo. Privezt za takovych podminek tri body z Athleticu je proste luxus.

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

Skôr to skresľuje zlý výkon Athleticu. Čistých šancí sme si vytvorili minimum. To že nás na konci Athletic poriadne nedusil bolo dané skôr ich únavou ako našou hrou. Ako reálne to zloženie obrany, ktoré hralo na konci zápasu by asi nič lepšie nevykúzlilo, ale bol to taký zdvihnutý varovný prst. A samozrejme bodovo to luxus je.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Athletic samozřejmě zahrál pod očekávání, ale ze strany Barcy to byla skvěle provedená partie. Nepamatuju v prvním kole žádné nějak úžasné zápasy, pokud neberu v potaz domácí zápasy proti slabším soupeřům. Spíše je to vždycky trápení, zvlášť po takové "přípravě", kdy se ani nedá nic natrénovat vzhledem k častým přeletům, zápasům a komerčním aktivitám. Neymar, Piqué, Mathieu, v průběhu zápasu Dani Alves a Sergio. Týden nazpátek nás tam točili, teď neměli skoro nic a vezeme tři body. Co chtít víc?

Reagovat
X-bano-X

Ale, pravdu máš. Treba si užívať to čo je, lebo lepšie už byť veľmi nemôže.

Reagovat
Visca el barca

Co to je zas za zprávy o tom Neymarovi ? Už ať je to přestupový léto u konce, kachna alá průměrná účka už mě moc nebaví .

Reagovat
Rattlesnake

celá tahle kvazi-kauza by se dala shrnout: "to dřív pojede čert na bruslích do práce"

Reagovat
smazaný uživatel

Pique . Tie zábery.

Reagovat
The Krupy

Pacienti z PL prudia už aj tu?

Vy si len nahovárate, že vaša obľúbená liga je najlepšia, lebo vám nič iné neostáva. Je to len istá forma útechy. Každý súdny divák futbalu uzná, že PD je momentálne najlepšou ligou. Či už má najradšej SA, BL alebo hocičo iné.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar je prostě zábavný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Eibar opet dokazuje ze patri do Primery, super zacatek pro Mendilibara. Granada dost vesela defenziva

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sandoval nie je nejaký defenzívny špecialista, navyše ani tá nesúrodá sebranka mu to neulahčuje

Reagovat
smazaný uživatel

Smula pro nase becko, celej zapas se drzej (i v 10) s jednim z nejlepsich klubu lonskyho rocniku Ligy Adelante a pak dostanou gol z jasnyho ofsajdu...

Reagovat
Atlético de Madrid

Udělal jsem si statistiku čistejch kont, nečekaně jsme první

http://www.atleticomadrid.cz/wp-content/uploads/2015/08/tabulka-2.png

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrá práce.

...

Nebylo by odvěci přidat ještě jeden sloupec s procentuálním vyjádřením. Ne všechny týmy mají stejný počet zápasů ...

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle je to dobrá informace např. pro sázkaře. Vyplatí se např. na Benficu dávat, že nedostane gol, protože apriori je vyšší než 50% šance, že to zvládne

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

je to pěkný, ale nemáš to vážený průměr ne? pak je to zkreslene

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívna dominancia a.k.a betónové madrace

Reagovat
X-bano-X

A jediný tím, ktorý nestagnuje je .....

Reagovat
SIRBRANIKE

Sú dva...

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm kto ešte nejak nikoho iného nevidím

Reagovat
SIRBRANIKE

V tej druhej tabulke na percentá...

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle by liga mohla i skončit

Reagovat
smazaný uživatel

opičiu dráhu

Reagovat
smazaný uživatel

nie že by som to nepredpovedal, ale v číne sme proste jednotky, keď sa píšu články/reportáže o našom náhradníkovi, toto je marketing, nie kupovať stomilionového welšana

http://english.cntv.cn/2015/08/14/VIDE1439539923453459.shtml

VADILLO se convertirá mañana en nuevo jugador del Rayo Vallecano. Llega procedente del Betis. Mañana reconocimiento médico.

hm, že by Miňambres vytiahol eso z rukávu? chlapec mal talent, tak fakt netuším prečo by mal skončiť u nás, navyše sa jedná o prestup (!) s tým, že Betis bude mať percentá z ďalšieho predaju... neverím tomu... vlastne je to ďalšie krídlo, kua chceme ÚTOČNÍKA

a z Betisu by mohli dotiahnuť aj Lola Reyesa, je to hajzel akého potrebujeme aby kryl Trashorrasovi chrbát, Baena je moc mäkký

nejaký ruský plátok Izvesti či niečo takého priniesol správu, že sa Rayo chystá ponúknuť 500k za krídelného útočníka menom Aras Ozbilis, arménsky útočník narodený v Istambule

kua, kde na to chodia?

Reagovat
valloire

Neznáš Cenu Izvestijí? No jo, mladej kluk.

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf, čo sa to rozbieha okolo Neymara? Tomu aj niekto reálne verí?

Reagovat
smazaný uživatel

ani tí novinári podľa mňa

Reagovat
Visca el barca

Atlet nebo někdo, mám prosbu. Nic proti Madridistas. Potřebuji jen poradit, i slepej vidí, že Gareth Bale hraje hovno. Chtěl bych to podpořit i nějak statisticky, myslim tim dribling, vytvořene akce atd. On je jeho zaslepený fanda a tvrdí mi, že loni byl třetí nejlepší hráč Madridu. Že to píšou na stránkách www.whoscored.com. Podle mě je blbost, aby vopičák měl třetí nejlepší hodnocení z týmu ne ??? To je jak kdyby to známkoval Perez. Díky za odpověď

Reagovat
Visca el barca

Myslel myslel, to číslo nedává logiku.

Reagovat
valloire

Tak bude to asi cinklý, se podívej, kdo to vede...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
valloire

zaslouženě cinklý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele, on tam doopravdy akovej rating má, protože se tam hodnotí jen to, co na hřišti udělal a už ne to, co neudělal. A je to zprůměrovaný za všechny zápasy. Jinak řečeno, Bale měl loni 13 gólů a 9 asistencí, což je fakt dost. A ani v ostatních statistickejch ukazatelích neni na tom na křídlo kdovíjak tragicky, takže se to v tom ratingu projevilo. Problém je v tom, že tady právě nastává ta chvíle, kdy nemůžeš brát do úvahy jenom statistiky, ale taky si to musíš zasadit do toho kontextu, protože ta statistika vůvec nezohledňuje kvalitu soupeře, vůbec nezohledňuje skutečnost, že Bale vynikal jenom proti otevřenejm obranám atd. Takže ono to statisticky popravdě zase až tak dobře potvrdit nejde, protože on ty statistiky má v celkovym zprůměrování všech ligovejch zápasů velmi solidní. Argumentovat by se dalo tím, že proti silným soupeřů hrál uplnou tužku a dohledat k tomu konkrétní čísla třeba.

Reagovat
Visca el barca

Děkuju moc. Já si právě říkal, jak může hráč kterej hraje rok vážně špatně mít tak velký čísla. Prostě je to vcelku nepochopitelný, fotbal sleduju dlouho a přeci nejsem slepej, když vidim, že on prakticky pro Real není ničím přínosnej. Takže děkuju aspoň za tenhle názor !

Reagovat
smazaný uživatel

whoscored je hlavne strasna sracka .

Tam ten rating je totalne zufaly staci si otvorit vcerajsi zapas a Modric je tam ako MotM

A Marcelo druhy najlepsi hrac . Co na kompletku zhorel

Reagovat
Atlético de Madrid

Whoscored má super vše kromě těch ratingu, ta stránka je výborná

Reagovat
Visca el barca

A ještě maličkost, mohl by sem někdo hodit prohlášení Carla?? Proč byl vyhozen, že nechtěl stavět Garetha ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele