Previews

Primera División - preview 7. kola

Clásico, toto slovo budou dnes ve všech pádech skloňovat fanoušci po celém světě - proti sobě se znovu postaví Barcelona a Real Madrid. V pozadí jejich souboje je i duel ve formě hrajících Atlética s Málagou. Valencii čeká derby s Levante, Mallorca hostí Granadu a Athletic v baskickém derby přivítá Osasunu...

Anglická Premier League - preview 7. kola

Liverpool před týdnem poprvé vyhrál a tříbodový zisk bude chtít potvrdit proti Stoke. Newcastle ve šlágru tohoto kola hostí Manchester United, Tottenham přivítá Aston Villu a Southampton změří síly s Fulhamem...

Corgoň liga - preview 12. kola

Po dvouzápasovém pátku se na Slovensku těší na o něco bohatší sobotu. Venku se od 14:30 představí vedoucí tandem; Žilina zajíždí do Myjavy, Slovan pomůže udusat prešovský trávník. Dále si to Nitra rozdá s Trenčínem a Banská Bystrica hostí Senicu...

Evropská liga - preview druhých zápasů základních skupin

Ve čtvrtek pokračuje druhými zápasy základních skupin Evropská liga, opět se představí oba čeští zástupci - Sparta a Plzeň -, ale také se můžeme těšit na několik dalších zajímavých duelů, například v Eindhovenu, Aténách, Liverpoolu, Gladbachu či Newcastlu...

Plzeň se pokusí ukončit vítěznou sérii Atlética v Evropské lize

Plzeň čeká ve čtvrtečním duelu Evropské ligy hodně těžký úkol. Pokusit se bodovat na hřišti obhájce celkového triumfu Atlética Madrid, které vyhrálo 13 předchozích duelů v soutěži. Navíc získalo Superpohár po výhře 4:1 nad Chelsea a ve španělské lize je jen dva body za vedoucí Barcelonou.

Sparta má s Athleticem další pokus na ukončení špatné série

Finalista minulého ročníku Evropské ligy Athletic Club stojí v cestě pražské Spartě, která se před těžkým vzájemným zápasem touží vymanit z herní a výsledkové krize. Tým kouče Vítězslava Lavičky by také po dlouhých dvaceti letech rád zaútočil na výhru nad španělským sokem na pohárové scéně.

Souboj celků, které nutně potřebují body: Zenit vs. AC

Do bývalého carského hlavního města Petrohradu zavítá slavný, leč tápající AC Milán. Také domácí Zenit neoplývá dobrou formou, ruský šampión v lize ztrácí, ale proti Milánu by si rád spravil chuť a připsal si první body. Netřeba pak připomínat, že jak Zenit, tak i AC Milán mají za cíl jednoznačně postoupit do další fáze.

Porto čeká ostrá zkouška s bohatým PSG

Paris Saint-Germain začíná po příchodu nových posil opravdu vzkvétat. Pětkrát v řadě už vyhrál - včetně vítězství 4:1 nad Dynamem Kyjev v Lize mistrů, díky kterému je první v tabulce - a v lize je od vedoucí pozice vzdálen jen na rozdíl tří bodů. Teď ho ovšem čeká v milionářské soutěži zápas nejtěžší: na půdě Porta.

Citizens budou usilovat o reparát proti Dortmundu

Vrcholem druhého hracího dne Champions League je bez debat utkání na Etihad Stadium, kde poměří síly aktuální mistři anglické a německé ligy, Manchester City vyzve Dortmund. Mezi oběma stranami vůbec půjde o vzájemnou premiéru.

Před El Clásikem čeká Barcelonu lisabonská Benfica

Portugalský tým nad tím španělským nevyhrál již dlouhých třicet let. Podaří se mu zlomit negativní statistiky na domácí půdě? Benfica na úvod Ligy mistrů remizovala s Celtikem, Barcelona porazila Spartak Moskva. V neděli Katalánce čeká domácí Clásico.

Valencia a Lille budou bojovat o první body ve skupině

Stadion Mestalla dnes uvidí souboj dvou týmů, které své úvodní zápasy Ligy mistrů nezvládly a potřebují proto bodovat. V kritičtější situaci se nachází Lille, které jede do Španělska s domácí prohrou s Borisovem. Dogy navíc hodně klopýtají i v domácí lize.

Anglická Premier League - preview 6. kola

Londýn letos vládne Anglii. Hned polovina týmů z hlavního města obsadila první desítku Premier League. Jen šestý do party výbornou reputaci kazí - Queen's Park Rangers. Dnes se můýe odpoutat z poslední příčky v derby proti desátému West Hamu.

Primera División - preview 6. kola

Skvělým způsobem vstoupila do nového ročníku La Ligy Mallorca. Ta je na aktuálním čtvrtém místě pouze o čtyři body za první Barcelonou. V rámci 6. kola se představí na půdě Getafe, které je nyní předposlední a má na kontě pouze čtyři body.

Gambrinus liga - preview 9. kola

Deváté kolo Gambrinus ligy uzavře dnešní televizní dohrávka Jablonce s pražskou Duklou. Domácí budou hrát o první místo v tabulce, které po víkendu patří Plzni a Jablonec na ni ztrácí jeden bod. Třetí Olomouc a čtvrtá Sparta jsou za Severočechy o další bod pozadu.

Ligue 1 - preview 7. kola

Zatím stoprocentní Marseille chce vyhrát i svůj sedmý zápas, zůstat tak stoprocentní a utéct PSG znovu na rozdíl šesti bodů. Aby se tak stalo, musí Olympique uspět na půdě desátého Valenciennes. Saint-Étienne hraje s Remeší a a rádo by se odrazilo do první poloviny tabulky, ve večerním šlágru pak Lyon hostí Bordeaux...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele