Gambrinus liga - preview 9. kola

28.09.2012, 08:49, aktualizováno 01.10.2012, 08:34
Previews
Deváté kolo Gambrinus ligy uzavře dnešní televizní dohrávka Jablonce s pražskou Duklou. Domácí budou hrát o první místo v tabulce, které po víkendu patří Plzni a Jablonec na ni ztrácí jeden bod. Třetí Olomouc a čtvrtá Sparta jsou za Severočechy o další bod pozadu.
Baumit Jablonec - Dukla Praha  (pondělí 19:00)
9. kolo Gambrinus ligy bude završeno pondělní dohrávkou mezi Jabloncem a Duklou. Oba týmy ve středu postoupily do osmifinále Poháru České pošty.

Jablonec může jít díky zaváhání fotbalistů Plzně, Sparty i Olomouce do čela tabulky. V případě pondělní výhry poskočí na první místo s dvoubodovým náskokem před Západočechy. "Vzhledem k posledním výsledkům v domácím prostředí, to znamená porážce se Spartou a remíze s Příbramí, bychom chtěli zase získat tři body. Abychom zůstali v kontaktu se špičkou tabulky. Dukla bude těžký soupeř, který kvalitně brání, trpělivě kombinuje a má nepříjemný protiútok. Budeme si na to muset dát pozor a nenechat se strhnout k nějakému bezhlavému útočení," varuje trenér domácích Václav Kotal. Ten nebude moci počítat se zraněným Valešem a otazník visí nad startem Pitáka.

Jedenáctá Dukla už pět zápasů v řadě na hřištích soupeřů nevyhrála. Naposledy naplno bodovala venku právě v Jablonci, kam nyní zajíždí. Kozlovi svěřenci rovněž už pět ligových kol nepoznali, jak chutná vítězství. "Jablonec vede ligu a po prohře Sparty se na jejím vrcholu může udržet. Po změně trenéra dostalo mužstvo nový impulz, proběhlo několik změn v kádru, hlavně co se mladých hráčů týče, a to přineslo hodně zlepšení v defenzivě a organizaci hry. Hrají trochu víc na rychlý přechod do útoku než dřív a přináší jim to úspěch. Chceme překvapit a přivézt si nějaké body," nechal se slyšet kouč Dukly Luboš Kozel, jenž chvíli působil jako trenér v Jablonci. Jeho svěřenci by měli nastoupit v kompletním složení.

Jablonec by rád využil i zaváhání třetí Olomouce a čtvrté Sparty a vzdálil se oběma konkurentům v tabulce. Potřebuje k tomu na svém hřišti po dvou zápasech bez výhry znovu naplno bodovat.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Štochl, Beneš, Novák, Jablonský - Čížek, Zoubele, Loučka - Kopic, Kovařík - Lafata.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Božič, Vrzal - Gedeon, Borek, Malý - Berger, Svatonský (Přeučil), Pázler.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Hradec v nedělním devátém kole Gambrinus ligy přivítá mistrovský Liberec, jenž na svou veleúspěšnou loňskou sezonu svými výkony a výsadkami vůbec nenavazuje.

Hradec aktuálně figuruje na třináctém místě s jednou výhrou a čtyřmi remízami, což v součtu znamená sedm bodů. Domácí nyní narazí na úřadující mistry, s nimiž čtyři z posledních pěti vzájemných soubojů prohráli. "Po utkání v Boleslavi, kde jsme měli získat alespoň bod, je to pro nás velice důležité utkání, ve kterém potřebujeme získat další body. Ovšem čeká nás velmi dobrý soupeř evropských kvalit. Liberec má jednoznačně kvalitu ve středových hráčích jako je Jirka Štajner, či Bosančič. Vpředu má především Blažka, u kterého má forma v posledních zápasech stoupající úroveň," řekl na soupeřovu adresu trenér domácích Jiří Plíšek.

Liberec rychle vypadnul z pohárové Evropy, v tuzemské ligové soutěži okupuje sedmou pozici se ztrátou pěti bodů na čelo tabulky. Takový scénář si nikdo v klubu pod Ještědem nepředstavoval. Proto tým vedený koučem Šilhavým potřebuje v Hradci naplno bodovat, aby neztratil kontakt s pohárovými příčkami. "Moc nám nefunguje tvořivost, finální fáze, prostě nehrajeme jednoduše. Na šance se hodně nadřeme a sami si zaděláváme na problémy. Většinou musíme dotahovat skóre, zatím jsme nepřišli na to, proč tomu tak je. Doufám, že v Hradci se to změní," přeje si liberecký trenér Jaroslav Šilhavý, jehož výběr musel v letošní ligové sezoně v pěti zápasech z osmi dotahovat skóre.

Domácí tým bude postrádat zraněného Malinského a otazníky visí nad startem Klapky, Plašila a Janouška. Hosté budou nejspíš hrát v kompletním složení, nejistý je pouze start Fleišmana.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský - Štěpán, Šisler, Hochmeister, Harba - Dvořák, Uškovič.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kušnír, Karišik, Kelič, Ljulka - Šural, Vácha, Blažek, Bosančič - Štajner - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Plzeň se může minimálně do pondělí osamostatnit na čele tabulky, pokud v nedělním utkání 9. kola Gambrinus ligy doma porazí deváté Slovácko.

Západočeši aktuálně vedou tuzemskou nejvyšší soutěž společně s Jabloncem, oba celky mají na kontě 17 bodů. Ohrozit jejich panování může pražská Sparta, na první místo totiž ztrácí pouhý bod. S cílem udržet si vedoucí postavení v tabulce půjdou do nedělního zápasu fotbalisté Plzně. Ti v týdnu postoupili do osmifinále Poháru České pošty poté, co zdolali domácí Chomutov 3:2. "V poháru dostali větší prostor další hráči a jsem rád, že jsme to zvládli. Sice se nám v něm zranil Řezník, ale věřím, že do neděle bude v pořádku. Zápas se Slováckem je pro nás hodně důležitý. Čeká nás mužstvo, které hraje slušný fotbal a kvalitou patří do horní části tabulky. Proto nás nečeká nic snadného," tvrdí trenér domácích Pavel Vrba.

Slovácko za osm kol třikrát vyhrálo, jednou remizovalo a čtyřikrát vyšlo bodově naprázdno. S 10 body tak okupuje střed tabulky. Hosté pod vedením trenéra Svatopluka Habance po předchozích třech vítězných zápasech poprvé kapitulovali poté, co doma podlehli vedoucímu Jablonci 0:1. A nyní opět narazí na dalšího lídra tabulky Plzeň. "O kvalitách Plzně hovoří nejlépe její bilance, v posledních pěti kolech neprohrála a získala třináct bodů. My jsme se snažili po domácím klopýtnutí s Jabloncem vylepšit psychiku. Také jsme se zaměřili na koncovku, se kterou jsme měli s Jabloncem problémy. Plzeň je v domácím prostředí jasným favoritem, my můžeme překvapit, což může být naše výhoda. Cesta k úspěchu povede jen přes srdnatou bojovnost a pečlivou práci v defenzivě, nebudeme ale spoléhat pouze na obrannou taktiku," prohlásil trenér Slovácka Habanec.

Plzeňští budou v neděli postrádat zraněného Pavlíka a rekonvalescenta Koláře. O startech Horvátha, Bakoše a Řezníka není ještě rozhodnuto. Hosté přijedou bez trojice zraněných Korduly, Košúta a Fujerika, hrát také nebude vykartovaný Kubáň.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Ďuriš, Hanousek, Malakjan - Hora (Bakoš).
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Daníček, Valenta, Volešák - Kovář, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Baník Ostrava se pokusí poprvé vyhrát před vlastními diváky. Soupeřem mu bude v sobotu odpoledne Mladá Boleslav.

Nejen výsledkově nevýrazný vstup do ligové soutěže, ale také vypadnutí v domácím poháru musí napravovat hráči Baníku. Na domácím hřišti je v probíhající sezóně nejhorším týmem, když ze tří utkání dokázala vybojovat pouze bod za remízu. Svěřenci kouče Radoslava Látala navíc disponují nejhorší obranou soutěže.

"Chceme nejen odčinit výkon z Třince, ale získat i tři body, které potřebujeme. Mladá Boleslav má široký kádr, ve kterém se i při jejich zdravotních problémech dá najít spousta výborných hráčů do ofenzivy. Síla Boleslavi dopředu je značná a s tím se budeme muset vyrovnat. Věřím, že si hráči uvědomili, že přístup musí být diametrálně jiný než při poháru v Třinci, jinak bychom neměli žádnou šanci," uvedl Látal.

Mladá Boleslav letos zatím rozhodně neútočí na pohárové příčky. Ambiciózní a odhodlané mužstvo na úvod sezóny zabrzdila nevídaná marodka a nyní se potácí v druhé polovině tabulky. Nového kouče a dosavadního sportovního ředitele Ladislava Mináře může těšit, že před týdnem utnul sérii porážek a s Hradcem Králové doslova vybojoval důležité tři body za vítězství. Po další vydřené výhře v průběhu týdne - s Čáslaví na penalty v domácím poháru - by hosté rádi opět slavili vítězství.

"Chceme vylepšit naši dosud chudou bilanci ze hřišť soupeřů. V letošní podzimní sezoně jsme přivezli pouze jeden bod za remízu v Příbrami a v Ostravě budeme usilovat o zisk všech tří bodů. Každý špatný a naopak dobrý výsledek klima v mužstvu ovlivní. Neodvážím se však spekulovat, jak moc Ostravě vypadnutí z poháru ublíží pro ligové utkání. My jsme pochopitelně s postupem do pohárového osmifinále spokojení," řekl Minář.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Mach - Droppa, Greguš - Lukeš, Fantiš, Kukec - Kraut
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Bořil, Johana, Dosoudil, Šírl - Kúdela, Ščuk - Mareš, Sivrič, Fillo - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - FK Teplice  (sobota 17:00)
Hodně společného mají České Budějovice a Teplice. Oba týmy otevřely sezonu výhrou 1:0, od té doby ovšem naplno nebodovaly a propadly se téměř na samotné dno tabulky. Vzájemný souboj tak bude pro oba celky hodně důležitý.

Domácí v posledních dvou kolech alespoň částečně navázali na první kolo, když remizovali s Duklou a Příbramí, i tak je zisk pouhých pěti bodů hodně vzdálen domu, co si na jihu Čech představovali.

"Nikdo asi nečekal, že Teplice budou v místech, kde jsou. Viděl jsem některé jejich zápasy a prezentovaly se dobrým výkonem. Troufnu si říci, že mají kvalitnější kádr než loni. My si přejeme, abychom navázali na úspěšný úvod ze zápasu s Duklou a podali odvážný a sympatický výkon, který bychom korunovali vítězstvím," říká před utkáním kouč Miroslav Soukup.

Teplicím se na České Budějovice nedaří už delší dobu, neporazily je v pěti zápasech po sobě. Nedaří se jim celkově ani venku, tři body si nepřivezly už sedm zápasů. Pokud chtějí uspět a navázat na remízu s Plzní, je třeba vylepšit především ofenzívu - ta je zatím se čtyřmi zásahy vůbec nejhorší v celé lize.

"Samozřejmě Budějovice jsou v tabulce za námi, bude to zápas o šest bodů. Pro nás bude klíčový zápas s Budějovicemi i doma s Jihlavou. Nemůžeme si teď už vybírat, každý zápas bude velmi důležitý a musíme sbírat co nejvíc bodů. Třeba by nás mohla poslední remíza s Plzní odstartovat k nějaké bodové nebo vítězné sérii," věří trenér Lukáš Přerost.

Oba týmy nastoupí v takřka kompletním složení, v domácím dresu visí otazník pouze nad startem Lengyela, hostím bude určitě chybět vykartovaný Ljevaković.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Riegel, Řepka, Lengyel, Machovec - Sandro, Javorek, Otepka, Táborský - Řezníček, Markovič.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Rosa, Chovanec - Vůch, Jarolím, Matula, Vachoušek, Podaný - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (sobota 20:00)
Nejočekávanější utkání podzimu je tady. Přestože se podobně pojmenovával i nedávný šlágr mezi Plzní a Spartou, tedy mezi dvěma kluby, které v posledních letech přitahují největší pozornost, pražské derby je přece stále jen něco víc. A nic na tom nezmění ani fakt, že se nehraje zrovna o první místo. Tedy alespoň z pohledu sešívaných. Letenští se na první místo při souhře dalších výsledků vrátit mohou.

Domácí v lize čtyřikrát za sebou neprohráli a neinkasovali. S koučem Radou se červenobílí snaží najít svou ztracenou tvář a slušné výkony I solidní výsledky ukazují, že jsou na dobré cestě.

"Předchozí výsledky Sparty i naše si musí každý zhodnotit sám, ale v derby podle mě favorit neexistuje. Je to vždy prestižní utkání jak u hráčů, tak u fanoušků, sledované i novináři ze zahraničí. Ať jsou kluby v jakékoli situaci, Slavia a Sparta je nejvíc, co může být. Je to tradice a já si přeji, aby to mělo odpovídající kvalitu a aby se diváci bavili," řekl k derby Petr Rada.

Právě kouč sešívaných zažije své vůbec první derby v roli trenéra. Zajímavým bude duel pro Kisela či Juhara, kteří drive působili ve Spartě. Tam zase nyní hraje drive slávistický Grajciar.

"Co se zdravotního stavu týče, všichni až na Martina Dobrotku, který na sto procent nenastoupí, jsou připraveni hrát. Samozřejmě máme ještě dva dny a já věřím, že zranění nepřijde. Problém může být s Honzou Vošahlíkem, který má zraněný úpon a podstoupil vyšetření. Uvidíme, jaký bude jeho zdravotní stav na derby," doplnil Rada informace o stavu kádru.

Sparta v lize se Slavií sedmkrát za sebou neprohrála, z toho pětkrát zvítězila. V Edenu navíc borci z Letné ještě Slavii poraženi nebyli ani jednou. Po sérii neúspěchů v podobě dvou porážek v domácí lize a jedné v Evropské lize navíc je načase, aby Sparta bodově konečně zabrala.

"Víme, že jsme třikrát za sebou prohráli, ale v týmu nejsou žádné náznaky rezignace či skepse. Uspět v derby by pro nás znamenalo velkou vzpruhu i vzhledem k dalším těžkým zápasům, které nás čekají. Výzvou pro nás je, abychom dokázali překonat obranu Slavie, která v posledních zápasech funguje výborně. A já bych moc rád jako sparťanský trenér Slavii poprvé porazil,"uvedl kouč hostů Vítězslav Lavička.

V souvislosti se spraťanským kádrem se před derby řešila především situace pravého obránce Vlastimila Vidličky. "Situace je taková, že Vlasta intenzivně rehabilituje. S týmem zatím netrénuje, ale možnost, že se dá zdravotně do pořádku a že bude hrát, stále existuje. Uvidíme po pátečním tréninku," řekl Lavička.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Juhar - Mičola, Petrák, Zmrhal, Tusjak - Kisel, Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Přikryl, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Kadlec, Kweuke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.10 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Natěšené jihlavské publikum vyhlíží další domácí utkání svého týmu. Na Vysočinu přijede předposlední Příbram.

Nováček z Jihlavy vlétl do sezóny nebojácně a ještě nedávno se honosil titulem neporaženého mužstva. Týden starý debakl v Brně však vrátil tým z Vysočiny zpět na zem. Před vlastním diváky bude chtít tým kouče Františka Komňackého odčinit porážku z Brna a aktivní hrou navázat na všechny předešlé domácí duely. Jihlava patří k nejlépe střílejícím celkům ligy, zároveň však jen dva celky inkasovali více branek. I to vypovídá o filozofii hlavního kouče, jenž klade důraz především na hru dopředu. Má proto ostatně i vhodné typy hráčů. Tentokrát však Komňacký neskrývá, že by se svým týmem konečně chtěl vzadu uhrát nulu a nevylučuje proto ani změny v zadních řadách. Jistě nebude hrát Josl kvůli čtyřem žlutým kartám.

"Po prohře v Brně už naplno žijeme pátečním utkáním s Příbramí. Jednou z mnoha povinností fotbalového profesionála je, že by se měl rychle oklepat z jakékoli porážky a získat zpět sebedůvěru tolik potřebnou pro každý zápas. Zároveň by se měl z nepodařených duelů poučit a chyby už neopakovat. Příbram disponuje kvalitním kádrem s řadou fotbalistů, kteří převyšují průměr ligy. Abychom uspěli, musíme podat nadstandardní, bojovný a maximálně zodpovědný výkon," uvedl Komňacký.

Hosté Jihlavu v obou dosavadních prvoligových duelech v soutěžním ročníku 2005/06 porazili. A rádi by v této sérii pokračovali, protože na vítězství čekají už čtrnáct zápasů v řadě. Příbram sbírá body pouze za remízy, což je pro tým, který v létě poměrně solidně posiloval pochopitelně málo. Společně právě s Jihlavou a s Duklou Praha má Příbram na svém kontě nejvíce remíz ze všech týmů. Potřebná porce tří bodů za vítězství ovšem zatím ve sbírce chybí. I to stálo za odvoláním v loni oslavovaného kouče Vavrušky, kterého nahradil Karol Marko.

"Jihlava dobře vstoupila do soutěže a je to mužstvo, které hraje zajímavý a kvalitní fotbal. Směrem dopředu mají výborného střelce Tecla, takže myslím, že nás nečeká lehký zápas. Soustředíme se na sebe, protože za sebou máme nevydařenou koncovku posledního zápasu s Českými Budějovicemi, která nás stála body," řekl Marko.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Karlík, Tlustý, Šourek, Gavrič - Masopust, Koloušek, Rada, Jungr, Vaculík - Tecl
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Hájovský, Dejmek, Koukal - Mareš, Trapp, Pleško, P. Pilík - Střihavka, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (pátek 20:15)
V pátek se netradičně hrají dva zápasy 9. kola české nejvyšší soutěže. Jedním z nich je moravské derby mezi Olomoucí a Brnem. Oba týmy slavily výhru v uplynulém kole. Tu cennější vybojovali Hanáci poté, co překvapivě zdolali domácí Spartu.

Olomouc se nachází ve skvělé formě. Šestkrát v řadě neprohrála a poslední tři zápasy naplno bodovala. Nejcennější vítězství si připsala v uplynulém kole, kdy v pondělní dohrávce překvapivě zvítězila na hřišti Sparty 2:1. Díky tomu figuruje v tabulce na čtvrtém místě a pokud v derby porazí Brno, půjde minimálně do soboty do čela tabulky. "Brno znám dobře, s Jihlavou jsme proti němu hráli ve druhé lize a i s Olomoucí jsme proti němu hráli v létě přípravu. Přiznám se, že mě překvapilo, kolik už dokázalo získat bodů. Dává relativně dost gólů, ale dost jich také dostává. Důležité bude eliminovat jeho útočnou snahu a prosadit se ve vlastní útočné fázi. To, že bychom mohli být po pátku první, vůbec neřeším. Beru to komplexně po celém kole a moc tomu nevěřím, že bychom tam případně vydrželi. My takhle ale především vůbec neuvažujeme a chceme zvládnout samotné utkání," prohlásil trenér domácích Roman Pivarník. Ten se bude muset nadále obejít bez zraněného gólmana Zdeňka Zlámala.

Brnu se po návratu do první ligy daří, před týdnem deklasovalo Jihlavu 5:1 a v tabulce mu patří páté místo s dvoubodovou ztrátou na pátečního soupeře. V případě vítězství na Andrově stadionu mohou Čuhelovi svěřenci vystřídat Olomouc na čtvrtém místě. "Olomouc výborně odstartovala, nyní nakročila k sérii tří vítězství. O kvalitách Sigmy hovoří nejlépe její poslední vítězství na Spartě. My jsme se snažili rychle zapomenout na vítězství nad Jihlavou, i když bychom rádi potvrdili tento výsledek i bodovým ziskem na Hané. K úspěchu povede pozorná hra v obraně. Nemůžeme ale myslet pouze na defenzivu, neboť tím bychom jen Sigmě ulehčili její situaci a dostali se pod zbytečný tlak. Střelecky v Olomouci září Ordoš, musíme si na něj dát pozor. Ale osobně bránit jej nebudeme, spíše si musíme v obraně vypomáhat," prohlásil brněnský kouč Petr Čuhel, jehož tým naposledy v Olomouci bral všechny body v roce 2002. V sestavě hostí bude chybět zraněný Kaufman.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Schulmeister, Doležal, Petr.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Král, Brabec, Pernica, Husár - P. Mezlík, Zavadil, Šoljič, Lutonský - Škoda, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň852117:717
 Baumit Jablonec852117:717
3.Sparta Praha851214:816
4.Sigma Olomouc843112:615
5.Zbrojovka Brno841314:1613
6.Slovan Liberec833212:912
7.Slavia Praha825113:711
8.Vysočina Jihlava825114:1511
9.1. FC Slovácko83149:1210
10.FK Mladá Boleslav83148:1210
11.Dukla Praha815212:128
12.FC Hradec Králové81437:107
13.Baník Ostrava813411:166
14.FK Teplice81344:146
15.1. FK Příbram80536:125
16.České Budějovice81258:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už musí výhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Když vsadím tak vyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

jseš dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Já nebsadil

Reagovat
smazaný uživatel

nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

ja mněl remízu,a pak sem čekal na remízu Sla-Spa 3368 kč v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Já včera vyhrál. Aston Vila 0, Hradec 0, Víkovice 1, Inter-Florencie oba gól za 40,- 1460,-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska Jabko 0 za 450,- jen tak pro srandu !

Reagovat
smazaný uživatel

košovka

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-cesky-fotbal-clanky/130599/sokol-tuhan-tohle-je-nejhorsi-fotbalovy-tym-v-cesku-pomuze-jim-ruda-z-ostravy.html

"Martinovi v minulé sezoně při utkání zlomili nohu, kvůli čemuž jeho spoluhráči doslova utekli ze hřiště. "Starší kluci si řekli, že to nemají zapotřebí a zbytek sezony jsme hráli v devíti. Ve dvou zápasech v Kostelci jich hrálo jenom osm," prozradil otec Miloslav." ...

Reagovat
Neuro

Reagovat
centos

Toho trapáka by už měli zakázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudu z Ostravy?

Reagovat
centos

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel od začátku jako úplný debil. Ale možná to bylo tou jeho stupidní písničkou o Řepkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus mi přišla trapná jeho písnička o reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tenhle písničkář má vtipný texty. Neplést s Rudou. Třeba i o tom Baníku:

http://www.youtube.com/watch?v=IXG73gkwCFc&feature=autoplay&list=PLF85733FA10EA4E8C&playnext=2

Reagovat
AjaxFans

Je to tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky příjde sice stupidní, ale je to vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně v čem jim má pomoci? To ani není uvedené v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, v titulku je "Ruda z Ostravy", tak na to průměrní čtenáři Sportu a Blesku kliknou. Účel to splní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš teda zajímalo, v čem tkví přídavek "nejhorší tým v ČR". Ale mám za to, že nejhorší tým sídlil kdesi ve Slezsku nebo na Moravě, tradičně dostával 11:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ten jeho blog byl zajímavý a vtipný. Umí psát hodně čtivě.

Reagovat
centos

Jaký blog?

Reagovat
centos

Pokud tedy nemyslíš Ostravaka.. to jsem stejně dobře mohl psát já.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemohl. Alespoň podle toho jaký je tvůj psaný projev tady, tak zdaleka nemáš takovou schopnost vybrat ty správné slova ve správný čas.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ZCoJXuk6MHU

Čas 2:30 aneb ať žije český, černý humor. Ta kombinace se povedla

Reagovat
sosna

Italové

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kyseliny . Ale náhodou pěkný video.

Reagovat
smazaný uživatel

...jenže on se prezentuje i na jiných místech (blog jsem nečetl,takže v tomhle ohledu ho soudit nemůžu, ale to co dělá v rádiu stačí...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív moravské s Brnem, pak hanácké s Prostějovem. Tohle bude třeskutý víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ani nebudu vědět výsledek.. DERBY !!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Tohle je derby. Ale v sobotu je DERBY!!!!!!!

Reagovat
centos

Tohle je OSTRAVA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Abych ti řekl pravdu,pokud se nebudu nudit a vypadá to že ne ( v 13.45 AFC-Chelsea ) tak mě to "vaše" derby UŽ bohužel nezajímá. To zjistím až v neděli z netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem netvrdil, že neexistují lidé, které by naše DERBY netankovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

blbne ti Caps lock.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba si dal práci a držel celou dobu shift

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou práci? Umím psát všemi deseti. Pro mě to není práce, ale automatika.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho co říkáš na současný stav vašeho kotle? Vždyt Vy jako tým o titul a s tak velkým zázemím fanoušku si můžete dovolit víc lidí v kotly ale to se dá ještě pochopit že sem tan někdo nepříjde ale hlavně chorály vymýšlet a podobně vždyt to jsou někde 2-3 chorály za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

K aktuálnímu stavu našeho kotle jsem se tu vyjadřoval mnohokrát. Ve zkratce: Z kotle vymizeli aktivní lidi, kteří měli největší zásluhu na tom, že Ultras Sparta byli spolu s baníkovci špičkou české fanouškovské scény. Šikovní lidé, kteří vytvářeli působivé a originální choreografie a jiné tifo věci buď zestráli, nebo se jim z mně neznámých důvodů nechce zapojovat. Kotel si navíc prošel těžkým obdobím, kdy válčil s vedením a po nějakou dobu fungoval bojkot. Dále se kotel přesouval, zvyšovala se bezpečnostní a represivní opatření, což také odradilo řadu fanoušků. Mladší generace se spíše orientuje na chuligánské kratochvíle a odpalování pyrotechniky. Ostatně, tak to bylo vždycky, že kotel vedli starší chuligáni, než klasičtí ultras. I to se projevilo na dnešním stavu našeho kotle. Pak je tu hodně aktivních lidí, kteří chtějí fandit, jezdí na výjezdy, ale chodit do kotle se jim prostě a jednoduše nechce. Upřímně, nedivím se jim a sám patřím mezi ně. Tvrzení, že máme 2-3 chorály je vyloženě nepravdivé. Máme jich samozřejmě mnohem víc. Výhledově neočekávám, že se náš kotel výrazně zlepší. Určitý potenciál má skupina Life Style a k nim přidružení fanoušci, kteří se snaží vytvářet choreografie. Uvidíme jak jim to vydrží. Taky je tu jednání s vedením o zručení plotů v kotli a přesunutí sektoru víc za branku. Ale vzhledem k událostem při loňských zápasech s Baníkem a Dynamem, nevidím vyhovění ze strany vedení moc reálně. Je to určitě škoda pro českou scénu, že na domácích zápasech je kotel Sparty takový, jaký je. Trošku utěšujícím faktem zůstává, že výjezdy máme co do počtu, tak co do fandění výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

OK díky

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc přehledem vyhraje 2,3kurz je zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

To je handicap?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dal domácí a padne tři a více gólů. 2,54. Snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka jsem se díval a spadlo to na 2,15 Ale jednička na Jihlavu se zvedla z 1,8 na 2 cosi.

Reagovat
DieFohlenBMG

diky temhle sazkam se vyplatí sazet v tipaci, jeste padne 3-5golu misto klasickyho overu

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to si nedám,když to říkáš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Jihlavu sem dal polcasovou remízu, tak jsem zvědav

Reagovat
exse

Na zápas Sigmy s Brnem bych nevsadil ani korunu, to může skončit jakkoliv. Sigma nemá žádnou osilnivou formu, jenom prostě mají neuvěřitelnou produktivitu v útoku a padá jim tam skoro všechno. Stejně tak Brno nemá žádnou špatnou formu, ale jejich výsledky jsou taky nevyspitatelný, jednou rozjebou neporaženou Jihlavu a podruhé dostanou bůra od Slavie. Každopádně bych na ten zápas nevsázel, ale když už tak bych zkusil 02 v kursu 2,4, to má poměrně slušnou value.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. To je zápas na hození si korunou ! A kurs na 1 1,55 je

Reagovat
exse

Právě na Sigmu je ten kurs hodně nadhodnocenej, proto bych zahrál 02 když už něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo oba gól.

Reagovat
smazaný uživatel

není, akorát tomu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

až tě potkám tak tě sním !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch už bylo mladiku,a zvaz sve slova

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáš mě srát ty druholigovej týpku.

Reagovat
smazaný uživatel

......na žer

Reagovat
smazaný uživatel

BAN . Redakce zrušte toho pacoše !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej nápad ,od tebe to určitě není ty tak chytrej nejseš

Reagovat
smazaný uživatel

Hm To mi poradila Arabela jako moucha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tsi kokot

Reagovat
smazaný uživatel

tsi ? Ne já sem moucha ce-ce z Afriky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno z Afriky,ale stejně otravný....

Reagovat
Ronaldo.com

tak tohle kolo přinese zápasy na které se vyplatí podívat ale hlavne ať dneska výhra zbrojovecka už se těším do olmiku

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava a Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Ldre_R3_0y8 Neskutečný zážitek vidět je na vlastní oči snad i v Plzni pořádně zafandíte! Zbořte jim to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Do Plzně jich moc nepojede. Hádám, že tak 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím ale doufám že se hecnou a pojede víc lidí. Ale stovka taky nebude špatná.

Reagovat
AjaxFans

Kilko bude asi strop.Jede bus a nějací pepíci.Ani já nejedu,už to nějak nezvládám jako dřív,když se dojelo ve 02:00 dom a o půl paté vstávám se silným vlivem ještě.

Reagovat
sosna

Moravské derby, útok na špici, pátek večer, zrušená prohibice. To by mohla být dobrá atmosféra. Snad si naše ofenzivní záloha dá pozor na Zavadila a 2-3 kousky jim dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušená prohibice...celou dobu se tu moravští fandové chlubí, že jich se nedotkla a teď by to mělo mít nějaký vliv ?

Reagovat
sosna

? Netuším, o jakém chlubení mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to tu řešilo, tak lidi z Moravy říkali, že jim to až tak nevadí.

Reagovat
sosna

No to je možný, protože slivovice. Ale na dnešní zápas bude spousta lidí vyrážet z nějaké olomoucké hospody/baru. A těch se prohibice dotkla jako všude jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Slovácku se i tak chlastalo

Reagovat
AjaxFans

Tak tak, dokonce ještě více než obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky chlastal s Jabloncem? Jestli to bylo víc než obvykle tak jak to asi vypadá když je to normální

Reagovat
AjaxFans

Jj,a celkem dost V pátek jsem byl na narozkách,tak mě to v sobotu celkem sestřelilo.Kotel piv a na fotbale tolik slivovice,co jsem nikdy nevididěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak domácí slivovice je nejlepší nechápu proč je to zakázaný to že to někdo neumí pálit a pak se z toho sám otráví je jeho blbost.. A myslím že takovejch lidí nebylo stejně hodně pálit slivovici je tradice prostě, stejný jako pardubický perníky,holandský dřeváky a podobně.. Ale to je můj názor nějaký expert na slivovici nejsem

Reagovat
AjaxFans

Jak jsme byli v Liberci před fotbalem v hospě,tak jsme se ptali,jestli má slívu hospodský.Říkal,že ano a vytáhl flašku trnkového jelcina,či co.A metyl slivku může udělat jen blb,co to moc žene při pálení,nebo neodlévá výskočků,tak jak se má.Hlavně to chce dobrý chladič a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takových patoků bych blil. Třeba "slívka" Rudolf Jelínek, to stačí jenom otevřít a už plním druhý pytlík. Jednou sem koupil jejich plum vodku kámošce, páč jí chutná. Bohužel z ní odpadla a půlka zbyla. Ani kolejní pokoj plný alkáčů se jí za celý semestr nedotkl, a to se pilo kde co. Nakonec sem s ňou poslední den při úklidu pokojů umýval okna. Alespoň k tomu se hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Umýval okna

Reagovat
smazaný uživatel

Umýval okna

Reagovat
AjaxFans

Tys tam byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Zelená mikina.. nebyl jsi ten s bílou mikinou kappa? 10minut mluvil a 10minut spal a takhle asi 5x

Reagovat
AjaxFans

Aha.Jsem to trochu blbě pochopil.Já jsem nebyl sváma trůbit....Ale nějaký rok zpět byli v mladé bolehlavi nějací od vás v našem sektoru + někdo z Mostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jsem nebyl v MB ale někdo ze Slovácka pojede s náma na Jihlavu. Nejspíš pojedou i do Jablonce na silvestra nebo my do UH to se ještě uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

JInak už nevím jaká to byla diskuse tak to napíšu sem. Někdo se smál Jablonečákům že každýmu lezou do řitě... Se Slováckem už přátelství trvá 10 let ale ne s kotlem ale cca 25 lidí ze Slovácka + zakladatel Blue White Aliance.. Pak je oficiální přátelství tzv. divize sever - Jablonec Liberec(hools) a Baník Most.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Jelenia Gora ale to jsou spíš starší lidi z kotle ale samozřejmě přátelství trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka staří chuloši ze severních Čech, co jsou trochu více doprava, se kamarádí. Plus ti ze Slovácka. Je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale u Slovácka to je trochu jinak tam jsou jak fanoušci tak i hools ale jenom určitý lidi co se znají není to nic oficálního A Divize sever tam jsou jak fanoušci tak i hools až na Slovan kde jsou jenom hools. A Jelenia Gora to jsou starší fanoušci a pár hools a někdy jedou oni k nám a my k nim jak kdy.. každopádně se ty lidi mezi sebou navštěvují a přemýšlím že tam taky někdy zajedu na Goru se mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak takhle to bude já jsem pouze řadovej fanoušek z kotle co pomáhá dělat atmosferu a sem tam pomůžu s malováním chorea takže do toho taky moc nevidím a nechci podávat nějaký špatný informace ale tekhle by to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo chodit do ACS kotle? Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o Jabloneckým.

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. já si jen tak rýpnul do ruďochů.

Reagovat
Puskas

bylo by sice stylové nastoupit proti Spartě a dát jí fíka, když se zranil na Letné, ale jinak dobrá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

kurvadrát konečně ! A jedem po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

votroci

Reagovat
miky10

100. pro derby "S" jakožto pořád největší zápas v ČR a pro výhru Slavie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jihlava po tom debaklu snad zacne hrat dle ocekávání a zase spadne má to postavený na kolouškovi kterej je 5let za zenitem a na teclovi kterej pujde v zimě pryč to nema budoucnos

Reagovat
smazaný uživatel

S Komnackým to má budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta pujde v zimě do Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

No tak místo Kolouška bude hrát Kučera, který tvořil hru v druhé lize a na hrotu bude Meša, který je gólový jak Standa...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte, hrajte, ať stihnu alespoň půl hodiny než pudu na Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a Jihlava musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.zápas 1:1 a 2.zápas 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

A třetí 3:3?

Reagovat
smazaný uživatel

či vím co se haje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi. Tenhle tiket musi vyjit!

Reagovat
smazaný uživatel

To netrvalo dlouho. Tak Jihlava ještě další tři, ať mi vyjde tiket.

Reagovat
Maresma

Mám na Jihlavu v kursu 2, ty máš over 3.5?

Reagovat
Kaspar

Jak se ten Marko do ty cesky ligy dostal to vi buh

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem na to myslel Absolutně špatný trenér ( pro rýpaly- můj názor),hodil by se do předního týmu MSFL...třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Baníku jste s ním byli aspoň chvíli spokojení, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo proboha? Já osobně NE

Reagovat
smazaný uživatel

No, upřímně si pamatuju jenom, to, že ho centos chválil, že v zimě nosil baníkovskou šálu .

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Ajajaj to asi nemyslel tak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nic konkrétního nepamatuju. Jen mám takový pocit, že jste ho v určitou dobu nevnímali tak negativně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš jak 100 lidí ....... Já sem to bral od vedení něco jako z bídy a nouze zkusíme toho Marka. A abych řekl pravdu nemám moc v lásce ani Radka. Samozřejmě jako trenéra. I když my tady u compu víme hovno co se tam děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo hezký, že je soudružný s Baníkem plus jak se ještě jako tehdy trenér Příbrami zastal fanoušků Baníku po tom posledním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Mně byl sympatický, ještě než k nám přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když trénoval Příbram prvně, tak byl snad s nimi mezi prvními šesti kluby GL. Ale pak víc kecal než dělal, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Blažek je bůh, Venca Koloušek je výbornej, Standa je skvělej, Rada je tlustý a líný kopyto. Karlík je prostě všude a Masopust je hrozně naivní. Nemůžu chlastat, je mi zima, Kučera na plac...

Reagovat
smazaný uživatel

tecl je průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak chci aspoň tak dva průměráky do obrany...

Reagovat
Kaspar
Reagovat
smazaný uživatel

To neni normalni,ze zase dal gol Trapp. Jestli takhle bude pokracovat,tak da za sezonu 15 golu

Reagovat
smazaný uživatel

i koza někdy trkne

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle komentář můžeš poslední dobou klidně kopírovat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. On dal gol uz tri kola po sobe Ja si nepamatuju,ze by nekdy dal gol ve Viktorce. Neuveritelny...

Reagovat
taws

já si pamatuju, že pár let zpátky když hrál ještě ve slavii tak pri derby byl u něj největší kurs, že dá gol..dlouho jsem přemejšlel že to dám jen tak ze srandy za dvacku ale nakonec jsem si to rozmyslel..a on ten gol doopravdy dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kaj se můžu dívat na Tvargle z Brnem ? Na compu.

Reagovat
exse

OT: Bořek se zase připoměl, zatím gól a asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačíme, tlačíme a žádná střela... doprdele jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

a už je tam, joooooooooooooooo

Reagovat
exse

Nakonec jsem chytil kurs 3,2 na neprohru, tak zatím to vypadá jako megaúlovek

Reagovat
smazaný uživatel

znovu povedem, nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 3

Reagovat
smazaný uživatel

ty ještě nespíš ? Kurva jak tě doma léčí ?

Reagovat
smazaný uživatel

čekam na vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

No já už beru ! Díky Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

něco těž,ale jinak sama košovka

Reagovat
smazaný uživatel

kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Ále málo 8 kil za 200.-

Reagovat
smazaný uživatel

paráda,pry málo ty nezobanče

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale sere mě,že kdyby ty zasrané Vítkovice aspoň remizovali s Plzní tak beru za 200,- 1800.- bo sem měl tikety 2.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude vážný

Reagovat
smazaný uživatel

červená asi neměla být... tím rozhodčí zbytečně narušil vyrovnaný zápas...

Reagovat
Losinho

1:0 (Kisel z Juharem nafilmované penalty)

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno zápas to byl. Ale remíza spravedlivá, tady si nemáme co vyčítat. Musíme holt vyhrát v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sparťané zapláčí. 2:0 - Kise, Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

PLZ-SLO 4:1

HRK-LIB 2:2

JAB-DUK 1:0

SLA-SPA 1:3

CEB-TEP 1:1

FCB-MLB 0:3 sabotáž za pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

blbe. Jaká sabotáž? Spíše omluva Radkovi a 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

omluva fanouškům když už

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, když nebudou hrát, nebudou peníze (hlavně ty prémie v zimě), takže si myslím, že by sabotáž byla v jejich podání vlastňák jako prase. A hlavně pod Látalem by si ji nedovolili. Možná sem snílek a naivka ale dnes věřím minimálně v neprohru Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby byl dneska výkop. Neskutečně se těšim na tu atmosféru, mrazení v zádech a pohledy na smutné tváře všech blonďatých a zrzavých příznivců...

Reagovat
smazaný uživatel

.... Sparty že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti bývají blonďatí a zrzaví?

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej...zrzci jsou možná slávisti . Ale blonďáci jsou i mezi sparťany .

Reagovat
smazaný uživatel

dle tohodle to vidím jinak: http://oi50.tinypic.com/2hqcpd5.jpg

Reagovat
centos

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. Jenže to jsou sebejistí blonďáci s pevným stiskem při podání ruky..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco slávisti jsou blonďáci ala Budulínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to takoví trubci většinou no..

Reagovat
smazaný uživatel

No taky. Hlavně zrzaví ( železná sparta)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava nevyhraje tutovka jak nevímco

Reagovat
smazaný uživatel

vědma se probudila a zase chytračí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tu zase pořádně zaserte

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo, že už to zkurvili o ničem u svěrkyho.

Reagovat
smazaný uživatel

myslej si jak jsou vtipní a že je všichni žerou

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Euphael

dneska právě za 3

Reagovat
centos

Magera bude hrát? Jsem zvědavý na reakci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pičo, Lukeš je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Prerost musi po tomhle zapase letet, jinak Teplice sestoupi, coz by nebyla zadna skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď už by to nechtělo zas zkurvit ten druhý poločas, teď už by toho byla vážně škoda. Ta naše obrana furt připomíná dort, co patlala kočička s pejskem.

Reagovat
smazaný uživatel

gol do satny neni moc dobrej zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

No a to měl Nešpor na začátku gólovku jako prase. Ta obrana je děs. Už nebrat stopery ze Slovenska (Kaprálik je snad klon Adámika).

Reagovat
REPLIKATOR

Tepláky jsou v solidních sračkách.

Reagovat
exse

Teplákům bych nakázal darovat Mahmutoviče, Vůcha, Ljevakoviče a asi i Grigara Liberci a následně ten klub rozpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar by pro vas byl zbytecnej, toho nechte nam a Vucha taky, vy si vemte Mamuta (ikdyz si myslim, ze je taky pro vas zbytecnej) a Admira, ten by se vam hodil misto Janu

Reagovat
exse

Potřebujem kvalitní dvojku za Bičíka, sice doufám že nikam nepůjde, ale pokud si dupne tak ho budou muset pustit jako Brézu. Mahmuta asi nepotřebujem, tak si ho vemte vy a my si vezmem Vůcha, kterýho nepotřebujete vy, mladých křídel tam máte hafo, my ani jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze Vuch je nejvetsi talent na kridlo co u nas beha na travnicich, ten musi byt nas

Reagovat
exse

Dobře necháme vám Vůcha, ale vy nám dáte Zemana a Štípka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman staci

Reagovat
smazaný uživatel

a tribuny transportovat do Ostravy

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Majtán slušná posila Milosavljev pokračuje ve spalování

Obrana hrozná nevěřím že ještě neinkasuje, pokud ale něco přidáme tak rozložené hosty porazíme.

Vandractvo nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš sabotáž ?

Každopádně Vladan už by měl něco dělat s těma šancema, co nedává, ta už je x-tá

Reagovat
smazaný uživatel

v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. choreo se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale vhodné spíše kdyby hrála na Bazalech repre...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to je k uctění Sv. Václava, co bylo včera aneb buďme hrdi na svou zem a na své patrony

Reagovat
smazaný uživatel

ach tak

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Baníku dojdou síly a zprohejzděj 2 golový vedení..... a at Votroci vyhrajou,at jsou ještě víc nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tady tak čtu,tak fans Baníku jsou až příliš zaujatí na výsledky votroků,přičemž mi přijde že úplně zapomínaj na Příbram,Budějky,Teplice atd...proto doufám že se co nejdřív dostanem z toho nepříjemného pásma,aby se na nás přestali furt zaměřovat nebo snad ligu hraje jen Hradec a Baník...?

Reagovat
centos

Hodně z nás má na vás pifku, no :) Si tady v tomhle připadám skoro osamocen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tedy ne že bych je měl nějak rád nebo tak.

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady...

Reagovat
exse

Teplice 5. gól v sezóně

Reagovat
exse

Wow už 6.

Reagovat
smazaný uživatel

7.

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ne, na idnesu bylo chvilku 3:3 a vlastni gol Danka

Reagovat
Euphael

Na co si hrajou v Praze....ohňostroj, hymna......ať jdou do cirkusu kašpaři

Reagovat
twerp

Achjo.... házet po někom flašky od pepsiny...

Reagovat
smazaný uživatel

bičem na ty kretény s tou pyrotechnikou

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je špína ti rádoby rudí fans.....ale co bychom chtěli.....debilové jsou a jimi také zůstanou

Reagovat
JozkokozleJ

Slogan "Pyro neni zlocin" dostal facku z vlastnych radov.

Reagovat
centos

To bohužel od jeho samotného vzniku..

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanští fanoušci

Reagovat
cristiano.K.

Juhar a Mičola hrozní,jinak hrajeme vcelku sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam fanoušci Slávie mávají vlajkama Rakouska? To je vyjádření podpory fanoušků tomuto státu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pamic? ..ale zatial co vidim, hrozny futbal

Reagovat
twerp

Aspoň tu červenou mohl dát Holkovi...

Reagovat
Euphael

Měla být jasná rudá pro rudé szmaty

Reagovat
smazaný uživatel

gola musime dat jinak sme v prdeli,bod beru

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner by moh´ dát hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

enom?

Reagovat
smazaný uživatel

SLOOOOOVÁÁÁCKOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

verite si na nas?

vis, ze kdyz u nas hral Habanec naposled, tak dostal 7:0?

Reagovat
AjaxFans

A ještě mu váš bus naboural auto Asi padnem,ale fotbal by to mohl být dobrý.Naštestí se vrací Truska do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

sportovní sázení, kvalitní informace

info zde:

http://bone.bloger.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdany podvodniku, tahni do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁÁÁCKOOO!!!!

Reagovat
exse

Dneska bychom už měli vyhrát, herně už to není tak špatný, chybý nám jen produktivita a sráží nás laciné góly. Dneska to je velmi důležitej zápas, pokud vyhrajem tak se dotáhnem hodně blízko špice, naopak pokud ztratíme body, tak už na poháry můžem zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

chybÝ?

Reagovat
exse

juj

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal minule Čišovský redku? Jaktože hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nehrál proti Chomutovu, či s kým to hráli pohárový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík, nevěděl jsem, že se to takhle převádí skrze soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Převádí. Když jsme hráli proti Plzni superpohár, tak kretén rozhodčí v tomhle srandamači vysypal na každé straně po jednom hráči, takže pak chyběli v lize...debil.

Reagovat
smazaný uživatel

To i v supercupu, jo? Proboha, by mě zajímalo, kdo to vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Bohužel jo. Nebo při tom prvním to tak aspoň bylo.

Reagovat
goodbay

Myslím si, že to pak upravili, ale nejsem si úplně jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Malakjan je tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

No a ještě mě odjebou zasraný klokani, achjo achjo

Reagovat
smazaný uživatel

aleee do piiiiici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hohooo...Daníček + Došek

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

to z coho uz nedaju gola ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Demence, jdu na záchod a automaticky si to video stopnu, jakoby to po návratu mělo začít tam, kde jsem skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

hrame Plzen, hrame..toto proste treba vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

"krleš 30.09.2012 09:04

Štajner by moh´ dát hattrick" ... Poooojď !

Reagovat
smazaný uživatel

No co...málem

Reagovat
smazaný uživatel

to co je za smola toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak nakonec bude z čela tohle kolo naplno bodovat možná Jablonec. To je té remízy z Brnem ještě dvojnásobná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no. Mohli ste být bez bodu !

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ste před náma moc dlouho nevydrželi...už by to chtělo vyhrát,aby sme se utrhli

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: nevíte někdo o strance, kde prodavaj kvalitní notebooky?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by tomu slušela remis 1:1 ať je to takové "vyrovnané". I v hokeji je to naprosto stejné 1. a 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Dukla vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kluci, nedávno jsem se seznámil s jednou holčinou, vyptala si ze mě číslo a sama napsala jestli se nechci sejít a pokecat. Nicméně pak jsme to nějak zamluvili a už jsme se o tom setkání víc nebavili. Myslíte, že jí mám zkusit napsat? Nebude to hloupé a vlezlé? NENÍ TO ŽERT, myslím to vážně Všechny ženské, které jsem měl, tak začali jako první, tak se bojím, aby si nemyslela, že ji chci sbalit nebo tak Nějaké názory

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je let?

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď,m chodí na stejnou vejšku, ona je v prváku, já ve druháku

Reagovat
smazaný uživatel

No jen,že mi připadáš,že ti je tak 14 dle toho komentu. Napiš do časopisu Bravo tam ti pomůžou

Reagovat
Miguel19

Přijde mi to trošku srandovní. Ale je jasný, že bys jí měl napsat, jestli teda za to stojí.

Reagovat
sosna

A chceš ji sbalit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Miguel19

Tak proč se bojíš, že si to bude myslet?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si to myslím, může si říct, je až moc vlezlý, debil

Reagovat
Miguel19

Ale hovno Každá holka ti řekne, že byl měl začínat kluk.

Reagovat
sosna

Tak přeju hodně štěstí. Vypadá to, že ho budeš potřebovat.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
didosh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gil je zranenej? Nebo hral i za becko Sparty takovou tuzku,ze ho stridali uz ve 30.minute?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo proč v živém vysílání ČT na netu nevysílají tu poločasovou přestávku?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Dukla. Ta naše GL je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

nakoněc ještě vyhraješ...

Reagovat
smazaný uživatel

No už ne ! 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

OT: Za ty nový loga a zrušení názvu ČT4 bych je tam všechny vyfackoval. Už vůbec měnit zaběhlou značku, na které není vůbec nic špatně je blbost, ale vyměnit to za horší to je fakt demence.

Reagovat
smazaný uživatel

No jinak zdravím božského Johna

Reagovat
aither

to je moc

Reagovat
REPLIKATOR

to byl závěr

Reagovat
Radin

Berger,Hašek synové slavných a kopyta zápasu..protekční děcka no :-)

Reagovat
REPLIKATOR

Asi nikdo to první místo nechce. První čtyři týmy nevyhrály

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóóó berúúúú !!!! Já to přepl v 87.min na nějaký film Pumpaři od Zlaté podkovy a teď sem se díval na rekci adalbertuse a Replikatora a

Reagovat
smazaný uživatel

už mně štveš ale jinak samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

no no. Se máš zeptat voe

Reagovat
smazaný uživatel

A už tam Vinklář prohlásil: "Ještě si skočím cvrnknout forbes." ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle starý kriminálky z osmdesátých let mají stejně své kouzlo. Každej fízl je oblečenej jak socka, hulí jak fabrika, ale přesto jim člověk fandí, aby ty rozkradače státního majetku, veksláky, nebo máničky pochytali .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Musím taky do práce

Reagovat
didosh

Jablonec....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele