Primera División - preview 7. kola

05.10.2012, 08:48, aktualizováno 07.10.2012, 08:24
Previews
Clásico, toto slovo budou dnes ve všech pádech skloňovat fanoušci po celém světě - proti sobě se znovu postaví Barcelona a Real Madrid. V pozadí jejich souboje je i duel ve formě hrajících Atlética s Málagou. Valencii čeká derby s Levante, Mallorca hostí Granadu a Athletic v baskickém derby přivítá Osasunu...
Levante UD - Valencia CF  (neděle 12:00)
Neděle je dnem zápasů s příchutí derby a jedno se bude konat na hřišti Levante, kde se představí Valencia. Ani jednomu z týmů se zatím nedaří podle představ.

Valencia a Levante zatím okupují třináctou, respektive čtrnáctou příčku a zůstávají za očekáváním. Hosté ze šesti zápasů vytěžili osm bodů, domácí o jeden méně.

Levante loni zažilo historickou sezonu a letos se účastní Evropské ligy. A zatím si nevede vůbec špatně, dostalo se do základní skupiny a na její úvod porazilo Helsingborgs. Ve čtvrtek už to bylo o něco horší, když přišla porážka 1:2 v Hannoveru, která znamenala druhou soutěžní prohru v řadě.

Valencia naopak poslední dva zápasy vyhrála shodně 2:0, nejprve si v lize poradila se Zaragozou a následně v Lize mistrů porazila Lille. I čas na odpočinek by mohl hrát důležitou roli, zatímco Valencia hrála v úterý večer a nemusela se stěhovat, Levante mělo na odpočinek o dva dny méně, k nimž je třeba přičíst i přesun z Hannoveru.

Valencia na Levante poslední dobou umí a se svým rivalem naposledy prohrála v červnu roku 2007. Loni se oba celky střetly hned čtyřikrát, jelikož vedle ligy na sebe narazily i v Copa del Rey a pro Levante tato konfrontace nedopadla nejlépe - třikrát prohrálo a až na čtvrtý pokus remizovalo na půdě soupeře 1:1.

"Bude to zvláštní jako každé jiné derby, je zde cítit velká rivalita. Chystáme se ukázat, že jsme Valencií a skvělým týmem. Budeme bojovat," říká francouzský stoper Valencie Adil Rami. Ten přišel do španělského klubu loni v létě z Lille a letos zatím nepodává očekávané výkony. "Je zde hodně věcí, které se podepsaly pod to, že se mi nedaří. Loni jsem odehrál spoustu zápasů, pak následoval evropský šampionát a následně jsem byl skoro dva měsíce zraněný. Vše si vybralo svou daň, ale musím se sebrat a znovu se stát tím loňským hráčem," prohlásil dále.

Valencii se lehce vyprázdnila marodka, jelikož fit už je znovu Jeremy Mathieu, na marodce naopak zůstávají Piatti, Canales, Albelda, Ricardo Costa a Banega, k nimž se přidal Feghouli. Ten před týdnem dostal červenou kartu a rozhodně si nepřilepšil následným zatleskáním rozhodčímu, za což si celkem vysloužil stop na tři zápasy.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munua - P. Lopez, Ballesteros, Navarro, Juanfran - Diop, Michel, El Zhar, Barkero, Juanlu - Martins.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Rami, Ruiz, Cissokho - Gago, Tino Costa, Viera, Jonas, Guardado - Soldado.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RCD Mallorca - Granada CF  (neděle 16:00)
Mallorca začala letošní sezonu velmi dobře a i po tomto kole se bude chtít držet na příčkách zajišťujících Ligu mistrů. Jejím soupeřem bude v neděli odpoledne Granada.

Mallorca sice v pondělí padla na půdě Getafe, prakticky celý zápas ovšem hrála v deseti. A porážka 0:1 byla jenom šmouhou na povedeném vstupu do sezony, celek z Baleárských ostrovů má na svém kontě jedenáct bodů a v případě dnešní výhry se může posunout až na třetí příčku.

Domácím se ovšem rozpadla obrana, po operacích kolen pak jsou Nunes a Antonio López, hrát pak nemůže ani v pondělí vyloučený Ximo Navarro.

"Jsem klidný, pokud se rozhodčí rozhodne, že se jedná o zákrok na červenou kartu, tak to tak také bylo. Rozhodně se nechystám zapojovat se do diskuzí o rozhodčích. Respektuji je a z tribuny budu povzbuzovat své spoluhráče, aby získali tři body," necítí žádnou zášť Navarro.

Mallorca má doma zatím stoprocentní bilanci a před vlastními fanoušky porazila Espanyol, Real Sociedad i Valencii.

Granada začala letošní sezonu podobně jako tu loňskou - špatně. Tým má znovu velké problémy v ofenzívě a od začátku se usadil u dna tabulky. Zlepšení přišlo v minulém kole, výhra nad Celtou by mohla tým nakopnout.

"Sice jsme nehráli to, na co tento tým má, ale i tak jsme získali tři body a to je to nejdůležitější. Mallorce se budeme muset vyrovnat v koncentraci a touze po vítězství, je to hodně silný tým a když budeme po těchto stránkách zaostávat, budeme to mít o to složitější," uvědomuje si trenér Juan Antonio Anquela.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Company, Geromel, Conceicao, Kevin - Nsue, Pina, Martins, Pereira - Victor, Hemed.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Tono - Nyom, I. Lopez, B. Gomez, Siqueira - Iriney, M. Rico, Torje, Brahimi, Orellana - Arabi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (neděle 18:00)
Sedmé kolo Primera División proti sobě svedlo dva týmy, které se budou snažit zapomenout na špatný vstup do soutěže. Jak Athletic tak Osasuna doposud dokázali získat jen jedno vítězství z šesti možných, a nachází se oba v sestupovém pásmu.

Klub z Bilbaa po úspěšném loňském tažení Evropskou ligou, které skončilo až ve finále, letos ztrácí na všech frontách. V posledním ligovém zápase nestačil Athletic v baskickém derby na Real Sociedad a prohrál 2:0, ve čtvrtek pak přišla další venkovní porážka. Svěřencům Marcela Bielsy ji tentokráte uštědřila pražská Sparta, která výhrou 3:1 ukončila vlastní sérii čtyř proher v řadě.

Od počátku sezony to v kabině baskického týmu pořádně jiskří. Na zdlouhavý odchod Javiho Martineze navázaly spory klubu s útočníkem Fernandem Llorentem, které nedávno vyvrcholily odchodem španělského reprezentanta z tréninku v reakci na kritiku trenéra Bielsy. Celý incident navíc zachytila baskická televizní stanice EITB, takže argentinský kouč měl pomalu více starostí s vysvětlováním celé záležitosti než se samotnou přípravou na zápas. Bielsa nicméně věří, že takto už nastalá situace dále pokračovat nemůže. "Nejde naši sérii neúspěchů ignorovat. Prohráváme s týmy, které jsou kvalitativně horší než my. Tohle nelze opomíjet."

Athletic se proti Osasuně bude muset obejít bez obránce Amorebiety, který pyká za vyloučení proti Sociedadu. Ve hře je však postavení Llorenteho do základní sestavy, stalo by se tak vůbec poprvé v sezoně.

Osasuna je v tabulce dokonce ještě hůře než klub z Bilbaa, ale díky první výhře v sezoně proti Levante je v Pamploně nálada o něco lepší. Trenér José Luis Mendilibar po jasném vítězství 4:0 prohlásil: "Tohle je skvělá zpráva jak pro naši obranu tak útočníky, neboť udržení čistého konta je stejně důležité jako střílení branek. Dohromady díky tomu máme první výhru v sezoně, ale už v neděli nás čeká další těžký zápas v Bilbau. Musíme pokračovat v tvrdé práci."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, Ekiza, Castillo - Iturraspe, Marcos - Susaeta, Muniain, López - F. Llorente
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damiá, Lolo, Arribas, Nano - Puňal, Timor - Sisi, Nino, Armenteros - J. Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (neděle 19:50)
Po pěti týdnech je znovu na nohou nejenom celé Španělsko, ale rovněž celý svět, proti sobě se znovu postaví Barcelona a Real Madrid. Ten na konci srpna slavil triumf v Superpoháru a dnešní Clásico pro něj bude mít větší důležitost, než pro jeho odvěkého rivala - případná porážka by znamenala už jedenáctibodovou ztrátu.

Barcelona zatím letos sbírá až na zmiňovanou odvetu Superpoháru samé výhry, i když v několika případech to nebylo nejpřesvědčivější. Hodně se nadřela na triumf v Pamploně, doma se dlouho trápila s Granadou a spoustu sil ji stál i poslední ligový duel, v němž nakonec zvítězila v Seville 3:2. V úterý pak přišla výhra v Lisabonu nad Benficou.

To Real Madrid měl start do sezony o poznání horší, začal remízou s Valencií, v dalších týdnech pak podlehl Getafe a Seville a nabral osmibodové manko. Poslední zápasy už pak byly mnohem lepší, což dokumentují výhry 5:1 nad Deportivem a 4:1 na půdě Ajaxu. V nich se do formy znovu dostal Cristiano Ronaldo, oba soupeře sestřelil hattrickem a nyní se pokusí rozšířit svou sérii pěti zápasů proti Barceloně v řadě, v nichž dal gól.

"Bude se hrát o tři důležité body, ale Cláciso o vítězi ligy nerozhodne. Stále jsme teprve na začátku a na takové závěry je moc brzy, i když samozřejmě - zápas to bude důležitý. Pro nás je to velká možnost zvýšit náskok, porazit rivala by navíc znamenalo ještě další zvýšení morálky a sebevědomí. Ať se ale na hřišti stane cokoli, do konce sezony bude stále hodně daleko," uvědomuje si domácí záložník Xavi.

Barcelonu v úterý postihla další ztráta ve středu obrany, kapitán Carles Puyol má vykloubený loket a chybět bude další dva měsíce. A možná nebude jediným stoperem, který bude nedělní zápas sledovat z tribuny, jelikož Gerard Piqué stále není zcela fit po problémech s chodidlem. "Teď byl několik dní mimo hru, kdyby mohl trénovat naplno, měli bychom více poznatků a informací o jeho stavu. Není pochyb o tom, že chce hrát, jelikož poslední hodiny věnoval možnosti se zotavit, ale proti přírodě nemůžeme bojovat," říká k celé situaci kouč Tito Vilanova. Ten tak má hlavu plnou starostí a vedle některých možností se složením stoperské dvojice přichází v úvahu i přechod na rozestavení 3-4-3.

V Barceloně zatím ligová Clásica nejčastěji skončila výsledkem 1:0 (9x) a 2:1 (8x). Především nezaujatí fanoušci by se pak jistě nezlobili, kdyby se opakovala sezona 1942/1943, tehdy skončil jeden ze zápasů divokou remízou 5:5.

"Svým hráčům věřím, to ostatně dělám vždy. Když se vám pak daří, logicky se zvyšuje sebevědomí. Zlepšení posledních týdnů je zásluhou hráčů, kteří si uvědomili, že je třeba něco změnit. Koncentraci je třeba držet neustále a od změn jde vše zase mnohem snadněji," pochvaluje si dění z posledních utkání kouč Bílého baletu José Mourinho.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdes - Alves, Song, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Fabregas.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Alonso, Di Maria, Ronaldo, Özil - Benzema.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 4.00 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (neděle 21:30)
Poněkud ve stínu slavného El Clásica se v neděli odehraje další šlágr sedmého kola, a to zápas Atlética Madrid s Malagou. Ani jeden z týmů ještě letos v lize nepoznal chuť porážky a drží se na druhém, resp. třetím místě těsně za bezchybnou Barcelonou. Stoprocentní jsou oba týmy také v evropských pohárech, zvláště suverénní jízda Malagy v Lize mistrů je velmi milým překvapením.

Ani jeden z trenérů se však ani náznakem nenechává dosavadními výsledky unést. Kouč Atlética Diego Simeone dokázal ze čtvrtečního zápasu Evropské ligy vytěžit tři body, přestože nechal odpočívat velkou část své základní sestavy. Proti Plzni tak nenastoupili např. Courtois, Godín, Turan ani nejlepší střelec ligy Falcao. Přesto "Atleti" vyvázli a gólem z poslední minuty potvrdili svou dominanci ve skupině B. Pošetřené síly se budou jistě hodit proti Malaze, jenž navzdory finančním potížím, které ji provázely během léta, vstoupila do sezony ve velké fazoně.

"Malaga je tvrdý a obtížný soupeř," prohlásil Simeone. "Je to tým, který nyní hraje velice dobře, a musíme být maximálně opatrní." O motivaci mají jeho svěřenci postaráno. Pokud se madridskému celku povede zvítězit a Barcelona zároveň ztratí body v zápase s jeho městským rivalem, může se Atlético vyšvihnout dokonce na první místo v ligové tabulce.

Ovšem Malaga rozhodně nebude jen tak k poražení. Ke skvělému startu do Primera División přidal klub z Andalusie i další přesvědčivé vítězství v Lize mistrů, když deklasoval belgický Anderlecht 3:0 na jeho půdě. Stejné skóre svítilo ve prospěch Malagy i v prvním zápase skupinové fáze proti Zenitu Petohrad a trenér Manuel Pellegrini věří, že se jeho tým dokáže prosadit v obou soutěžích. "Předvádíme velmi soudržné výkony, které dobře mísí útočnou a obrannou fázi naší hry. Hrajeme ve velkém pohybu, ale to je samo o sobě vedlejší v porovnání s vítězným přístupem, s nímž jdeme do každého zápasu, bez ohledu na to, kdo zrovna nastupuje," pochvaluje si Pellegrini.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luis - Turan, Suárez, Gabi, Koke - Falcao, Costa
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Demichelis, Weligton, Monreal - Camacho - Joaquín, Isco, Portillo, Eliseu - Saviola
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Deportivo La Coruña  (sobota 16:00)
V úvodním zápase sobotního programu sedmého kola Primera División se utkají Rayo Vallecano s Deportivem La Coruňa. Oba týmy budou chtít zlomit dlouhou šňůru zápasů bez vítězství, která se v případě Raya táhne čtyři utkání, Deportivo na zisk tří bodů čeká dokonce kol pět.

José Luis Oltra neztrácí přesvědčení, že se La Coruňa odrazí zpět ke kvalitním výkonům po hrozivém vystoupení v minulém týdnu proti Realu Madrid. Depor byl v neděli na stadionu Santiaga Bernabeua znemožněn pěti góly, přestože se hned v úvodu ujal vedení gólem Rikiho. Brzké nadšení ale zchladil následný hattrick Cristiana Ronalda.

Oltra se ani nesnažil zakrývat zklamání z výkonu proti Realu. Ačkoli jeho tým dokázal vyhrát naposledy v prvním kole, vyloučil hromadné změny v sestavě na příští zápas. "Až na minulý zápas nejsem s týmem nespokojený, a to je důvod proč nemíchat sestavou. Měli bychom zvýšit hráčům sebevědomí. Věřím v to, co děláme," prohlásil španělský kouč.

"Nenastane žádná revoluce, ale jsme připravení na stav nouze. Když nedokážete po delší dobu vítězit, začínáte strádat. V kabině teď panuje především ticho."

Rayo řeší podobné potíže, vždyť už třikrát za sebou madridský celek prohrál. Předseda klubu Raúl Martín Presa věří, že se klub poučil z posledního domácího zápasu s Realem Madrid, který musel být posunut o 24 hodin z důvodu nefunkčních světel. Presa tehdy řekl španělskému tisku, že má dokonce podezření na sabotáž, která se postarala o výpadek elektřiny a způsobila tak odklad utkání. Tentokrát si je jist, že se nic podobného opakovat nebude. "Zostřili jsme zabezpečení a udělali vše pro to, aby to bylo zvladatelné v rámci našich možností."

Domácí mají i motivaci navíc - pokud sobotní utkání zvládnou, bude se jednat o jubilejní stou prvoligovou výhru na stadionu Vallecas.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Amat, Labaka, Casado - Arana, fuego, Carlos, Lass - Delibasic, Domínguez
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Laure, Aythami, Marchena, Evaldo - Domínguez, Aguilar - Gama, Valerón, Pizzi - Riki
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Zaragoza - Getafe CF  (sobota 18:00)
Jisté, hraje se teprve sedmé kolo, přesto asi nelze souboj Zaragozy s Getafe nazvat jinak než záchranářský. Oba týmy se pravidelně do posledních chvil ligové sezony strachují o svou budoucí účast mezi elitou, nejinak by tomu mělo být také letos. Zaragoza má ze šesti utkání š

est bodů a je patnáctá, hosté nasbírali o jeden bod více... Pokud bychom chtěli najít mírného favorita tohoto jinak vyrovnaného utkání, při pohledu do vzájemných statistik by tu musela být domácí Zaragoza. Ta s Getafe prohrála naposledy v roce 2006, od té doby už drží úctyhodnou desetizápasovou sérii bez porážky. V tomto období svého soupeře hned pětkrát přehrála (až na jednu výjimku vždy o více než jeden gól), v dalších pěti případech se mezi oběma týmy body dělily.

Zaragoza to má zatím v letošní sezoně dané jasně. Se soupeři, kteří jsou v tabulce nad ní, bez výjimky prohrává, jediné dvě výhry si pak připsala proti týmům, které momentálně okupují poslední dvě místa ligové tabulky, tedy Osasuně a Espanyolu. "Je na čase začít sbírat body mnohem více. To, jak hrajeme v tuhle chvíli, by na klidnou záchranu v žádném případě nestačilo, ovšem musím říct, že pozoruji určitý progres ve výkonech týmu," říká klidně domácí lodivod Manolo Jiménez.

Getafe nic takévého říct nemůže. V dosavadním průběhu sezony předvádí slušné výkony, o všechny tři body dokonce dokázalo obrat mistrovský Real, po týden staré výhře nad Mallorcou se pak hosté zase mohli trochu uklidnit. "Nemáme se čeho bát, do každého zápasu jdeme s tím, že chceme zvítězit, ať už hrajeme proti Realu, Barceloně nebo třeba Celtě. To je výrazná změna oproti minulosti, momentálně tu panuje výborná atmosféra," říká spokojeně obránce madridského celku Rafa.

Další obránce, Alexis, je jediným absentujícím fotbalistou v dresu Getafe, domácím zase chybí dvojice Obradović, Pinter. Drobné zdravotní potíže měl v týdnu ještě hostující Barrada, ten však nakonec bude plně připraven k zápasu a bude tak znovu zaměstnávat obranu soupeře. Getafe dalo zatím letos sedm branek, hned u pěti z nich přitom byl, ať už gólem nebo asistencí, právě marocký záložník. Právě na něm bude stát vlastně docela jasný úkol - konečně porazit Zaragozu...
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Sapunaru, Álvaro, Paredes, Abraham - Mari, Romaric - Oriol, Apoňo, Montaňés - Postiga
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Rafa, Abraham, M. Torres - X. Torres, Lacen - Lafita, Barrada, Castro - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Espanyol Barcelona  (sobota 20:00)
Bývají to vždycky řežby plné karet, tvrdých soubojů a těsných výsledků. Tedy vždy, když se proti sobě na trávníku postaví celky Valladolidu a Espanyolu. Ani tentokrát se, s vědomím, že hrát se bude na Estadiu Nuevo José Zorrilla, nedá čekat žádný fotbal v rukavičkách, zvlášť když hosté nutně potřebují konečně zabrat a odlepit se ze dna tabulky španělské ligy...

Začněme rekapitulací toho, o čem jsem vlastně hovořil už v úvodním odstavci tohoto článku. Důležité je hned na úvod zdůraznit, že poslední vzájemný zápas se datuje už do roku 2010, a to pochopitelně vzhledem k absenci domácích v elitní španělské soutěži. Před více než dvěma lety se tedy hrál prozatím poslední ligový duel mezi těmito týmy, místem činu byla rovněž Kastílie a při remíze 0:0 byly k vidění hned dvě červené karty, po jedné na každé straně. Bez vyloučení, ovšem s o to větším počtem žlutých napomenutí skončily ostatní zápasy, přičemž ze šestnácti posledních soubojů Valladolidu s Espanyolem skončily jen tři rozdílem dvou branek, ty ostatní byly ještě těsnější, nebo dokonce vyrovnané.

A teď už k aktuální formě obou mužstev, a pokud bych měl zhodnotit dosavadní výkony na stupnici od jedné do deseti, v případě Espanyolu bych snad musel učinit výjimku a jít do mínusu. Katalánský tým je po šesti kolech jasně poslední, získal totiž jeden jediný bod za remízu s Athleticem, všech pět zbylých duelů prohrál. Zajímavé také je, že ve všech pěti případech to bylo jen o gól, přičemž dvakrát Espanyol dokonce v průběhu utkání vedl, z toho jednou i o dvě branky, ovšem body nezískal. Naposledy před týdnem nestačil doma na Atlético a prohrál 0:1.

Pozitivní zprávou tak je snad alespoň to, že hostující kouč Mauricio Pochettino i nadále může počítat s plnou podporou vedení klubu, které mu je ochotné věnovat dostatek času na vylepšení současné situace. Kromě toho může Pochettina potěšit ještě fakt, že se mu mezi hry schopné fotbalisty po zranění vrací dvojice Tejera - Baena. Mimo hru už jsou tak akorát García a Mattioni...

Domácí se musí obejít bez jediného člena kádru, kterým je Lluís Sastre. Jinak se celá soupiska zdravá a jak se zdá, tak i ve formě. Valladolid je totiž po šesti odehraných kolech na velmi solidní sedmé příčce, když si připsal stejný počet vítězství i porážek. O dobré pohodě v týmu nováčka soutěže nejlépe svědčí týden stará záležitost, na kterou určitě nebudou v dobrém vzpomínat ve Vallecanu. Rayo totiž odjelo z Valladolidu s "šestkou".

"Byl to den, kdy vám vyjde prostě všechno, na co sáhnete. Rozhodně to nesmíme přecenit a myslet si, že teď půjde vše samo, čeká nás náročný souboj s týmem, který zatím nenaplňuje očekávání, ovšem bude to chtít změnit. My jsme ale doma a samozřejmě se pokusíme dojít si pro tři body," říká jasně domácí záložník Óscar.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Valiente, Balenziaga - Rubio, Pérez - Bueno, Óscar, Omar - Manucho
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
C. Álvarez - López, Rodríguez, Moreno, V. Álvarez - Sánchez, Forlín - Fonte, Verdú - Stuani, Longo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Souboj týmů ze středu tabulky přinese utkání Realu Betis s Realem Sociedad. Zatímco Betis se bude jistě spoléhat, že se tentokrát po dvou zápasech za sebou nebude cítit poškozen ze strany rozhodčích, Sociedadu půjde o první ligové body na hřišti soupeře.

Manažer Betisu Pepe Mel zůstává s nástupem svého týmu do nového ročníku Primera División spokojen, přestože poslední dva výsledky skončily čtyřgólovými debakly. Los Verdiblancos také v obou utkáních s Atléticem Madrid i Málagou nedohráli do závěrečného hvizdu v plném počtu hráčů na hřišti. Mel pevně věří, že sobotním domácím zápasem se zase Betis vrátí tam, kde začal v úvodních kolech. Po třetím a čtvrtém zápase, kdy jsme udrželi čisté konto, máme s defenzivou jisté potíže.

"Poslední dvě utkání sice nebyla úplně normální, ale i tak je na místě podívat se na naše chyby a nesnažit se svést pozornost jinam."

"Ve spoustě věcí se musíme zlepšit. Žádný tým není stále na svých 100 procentech a my nejsme výjimkou. Oproti minulému roku se podstatně změnil kádr a problémem je, že jsme neměli dostatek času, abychom si alespoň trochu vychutnali vítězství nad Espanyolem," podotýká Mel.

"Vstup do ligy jsme měli dobrý. Pokud nyní vyhrajeme, zisk 12 bodů nás posune okolo sedmého osmého místa. Nevidím na současné situaci nic dramatického. Musíme na sobě hlavně pořád stejně pracovat."

Betis v tomto kole konečně po dvou absencích posílí Paulao, a stejně tak se čeká návrat do základu pro Rubéna Castra, jenž byl ještě v minulém kole proti Malaze šetřen.

V druhém táboře také není všechno růžové. Svěřenci trenéra Phillippa Montaniera musí především konečně zlomit nelichotivou bilanci venkovních zápasů. Zatímco vítězství v baskickém derby nad Athleticem prodloužilo stoprocentní bodový zisk na domácí půdě, mimo ni je statistika přesně opačná. Když vezmeme v potaz i loňskou sezonu, táhne se neschopnost zvítězit na cestě už od ledna letošního roku. Montanier věří, že přišel správný čas tuto sérii protrhnout. "Vítězství v derby nám dalo dostatek sebevědomí, abychom dokázali vyhrát i v Seville."

"Není jednoduché v lize sbírat body venku, ale postupný vývoj našeho týmu je na dobré cestě. Jsme soustředění a víme, že pokud chceme odehrát dobrou sezonu, je třeba bodovat i mimo domácí stadion," připomíná Montanier vysoké cíle baskického klubu.

Kvůli svalovému zranění do zápasu nezasáhne Imanol Agirretxe, takže na hrotu hostujícího týmu se pravděpodobně objeví Carlos Vela. Mexický útočník se poslední dobou ukazuje především jako dobrý penaltový exekutor, neboť oba jeho dosavadní góly pochází právě ze značky pokutového kopu.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Nelson, Mario, Dorado, Nacho - Beňat, Pérez - Agra, Castro, Carlos - Molina
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Estrada, González, Martínez, Ángel - Bergara, Illarramendi - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Sevilla FC  (pátek 21:30)
V nezvyklé páteční předehrávce španělské nejvyšší soutěže změří v rámci sedmého kola své síly Celta Vigo a Sevilla. Domácí jsou zatím čtrnáctí, všech šest bodů přitom získali na vlastním stadionu, kde se jim daří a dobré výsledky by rádi zopakovali i proti Seville. Ta je po nešťastné poráže s Barcelonou čtvrtá což lze považovat za velmi solidní vstup do nového ročníku...

Pokud se podíváme deset let zpátky a vybereme všechny vzájemné zápasy obou týmů, zjistíme, že je na tom o něco lépe hostující Sevilla. Ta vyhrála z deseti utkání celkem pětkrát, Celta se radovala čtyřikrát a jednou z toho byla bezbranková plichta. Prozatím poslední měření sil proběhlo už před pěti lety, od té doby totiž domácí působili ve druhé lize a v poháru se oba celky nepotkaly. A důležité je také poznamenat, že Sevilla v tuto chvíli drží sérii tří po sobě jdoucích vítězství nad Andalusany.

Celta ovšem v letošní sezoně zatím nepředvádí vůbec špatné výkony, přestože se to na výsledcích tak úplně neprojevuje. Ze tří domácích zápasů má solidních šest bodů, přičemž vyhrála oba předchozí, z trávníků soupeřů ale zatím nováček soutěže nepřivezl ani bod. Domácí ovšem rozhodně neskládají zbraně a moc rádi by se tabulkou prohnali o pár míst dopředu. "Doma jsme silní, což nám jednoznačně dělá radost. Teď nás ale čeká velmi silný soupeř, zvlášť po té prohře s Barcelonou se Sevilla bude chtít zahojit na nás, to jim ovšem nesmíme dovolit. Musíme od první minuty ukázat, že my jsme tu doma a jí po třech bodech," míní obránce Celty Gustavo Cabral.

Sevilla loni sice nesplnila očekávání a evropské poháry se jí vyhly velkým obloukem, letos ale tak trochu změnila styl hry a nyní ukazuje, že se s ní v boji o Ligu mistrů musí počítat. Dvě remízy z těžkých venkovních klání, jedna porážka s vedoucím celkem tabulky, jinak samé výhry, to je něco, za co se v Seville rozhodně nemusí stydět. Na skok však ještě zpět do minulého týdne, kdy Andalusané přivítali Barcu. A ještě krátce po přestávce vedli po gólech Trochowskiho a Negreda 2:0, poté ovšem snížil Fábregas, stejný hráč si simulací vymodlil červenou kartu pro Medela, v devadesáté minutě pak vyrovnal a v nastaveném čase rozhodl o třech bodech pro Barcelonu David Villa.

"Může nás to jedině stmelit. Je to strašně moc mrzutá a nepříjemná zkušenost, ale v budoucnu z toho můžeme těžit. Pochopitelně jsem některé věci viděl jinak než rozhodčí, s tím už ale teď nic neudělám, musíme jít dál a zvítězit v příštím utkání. Celta je, tím spíš pak na svém domácím stadionu, nepříjemným protivníkem, proto musíme být na pozoru," uvědomuje si hostující kouč Míchel.

Co se týče absencí, oba týmy jsou na tom kvantitativně velmi slušně. Hosté dokonce na marodce nemají jediného hráče, domácím chybí jen jeden fotbalista, zato však velká hvězda týmu, křídelník Enrique De Lucas. Jedno je jisté už před zápasem, minimálně jedna zajímavá série skončí. Zvítězí opět Celta před vlastními fanoušky, nebo Sevilla počtvrté v řadě Vigo porazí?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Mallo, Cabral, Tuňez, Lago - Oubiňa, López - Fernández, Bermejo, Krohn-Dehli - Aspas
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Cicinho, Botía, Spahić, Navarro - Maduro, Medel, Cala - Navas, Negredo, Manu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona660017:518
2.Atlético Madrid651016:716
3.Málaga CF642010:214
4.Sevilla FC63218:511
5.RCD Mallorca63217:411
6.Real Madrid631212:510
7.Real Valladolid630310:69
8.Real Sociedad63038:99
9.Real Betis630310:139
10.Valencia CF62228:88
11.Getafe CF62137:107
12.Levante UD62137:137
 Rayo Vallecano62137:137
14.Celta Vigo62047:86
15.Real Zaragoza62045:86
16.Deportivo La Coruña61328:126
17.Granada CF61234:95
18.Athletic Bilbao61238:145
19.CA Osasuna61147:104
20.Espanyol Barcelona60157:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1215)

Přidat komentář
uff

1.el visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Visca Carles - el Gimnasta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Předposlední zápas 0-2,to je tutovka.

Reagovat
RealC.F.

REAL šlapem, šlapem , šlapem

Reagovat
-Carles-

Rakitič už v 6. kole stopka za 5 žltých Dnes to bude mať Sevilla bez neho a bez Trochowského veľmi ťažké + Medel (ak teda komisia trest neodvolá). Remízka ako vyšitá.

Reagovat
alcantara

Dostal 2 zapasy, to mu ponechaju.

Reagovat
-Carles-

No uvidíme. S tímom vraj vycestoval s tým, že komisia bude jeho červenú ešte riešiť a je tam možnosť že by nastúpil. Uvidíme, tiež si myslím že nakoniec hrať nebude.

Reagovat
RealC.F.

Zenit už letos ukázal na přestupovém trhu, že má koule a přepálit nabídku není problém. Co ty víš

Reagovat
alcantara

Za 26 mega pohladnicu aj s pozdravom.

Reagovat
valloire

26 za simulanta je dost,ale Rusáci to daj. Už aby zmizel.

Reagovat
X-bano-X

hh 26 milionov predali sme Yayu za 24 mil libier a za hráća ktorý ho vytlačil zo základu vezmeme 26 mil eur? Za najlepšieho DM by musela prísť tak dvojnásobná ponuka aby o tom vôbec uvažovali.

Reagovat
smazaný uživatel

jiste kazdej hrac barcelony ma prece hodnotu 80 milionu

Reagovat
-Carles-

Niektorí dokonca ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ked chcem Valdesa tak mi zanho da Barcelona 80 milionov aby sa ho zbavila?

Reagovat
alcantara

Hľa, vtip.

Reagovat
X-bano-X

Keď hráč ako Coentrao akých je všade plno stál toľko koľko stál, nevidím jediný dôvod prečo by jeden z najlepších DM na svete mal stáť tak smiešnu sumu. Naviac hráč s kariérou prakticky pred sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď hráč ako Coentrao akých je všade plno

Oh come on

Reagovat
smazaný uživatel

ty si treti do party k jirimu a blaugranovy vid

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets je nejlepší DM na světě? ...you made my day

Reagovat
Footballer

Neumíš číst??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

sami vtipalci tady

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Iniesta, Messi, Xavi mozna i Sergio a Alves - nepocitam vek a delku smlouvy jen tak uvahove :D

Reagovat
valloire

Kdo by dal za věčně zraněnýho Xaviho při jeho věku 80 mil.?

Reagovat
Neuro

PSG, City..

Reagovat
smazaný uživatel

věčně zraněného?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz se davaj v Anzi aspon palky za mnohem starsi hrace proc by to nekdo na zviditelneni nedal za jednoho z nejlepsich a nejslavnejsich fotbalistu dejin

Reagovat
smazaný uživatel

Vzit

Reagovat
exse

To už by měli větší šanci získat Fabregase.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ta ponuka je smiešna, ani tak nejde o cenu ako skorej o to, že sa jedná o hráča základnej zostavy, za ktorého nie je adekvátna náhrada a Bus je u nás spokojný, prečo by odchádzal, základ má istý..

Reagovat
madridcan

Inak neviem ci to tu uz bolo, ale Messimu sa narodil syn http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46331_487724091267812_887733602_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
culé

Vraj to je fake...

Reagovat
madridcan

Jo, ale mal sa narodit niekedy na zaciatku oktobra, takze v tomto by to sedelo. Udajne to aj Song zavesil do svojho profilu s blahozelanim.

Reagovat
culé

No neviem, podľa mňa by bolo o tom viac informácii aj z oficiálnych stránok buď klubu alebo hráčov.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
culé

Messi: "My family and I thank you all for the comments and messages of affection that we have received today, but we want to make it clear that the information circulating that my son has been born is completely false. A hug to everyone!"

Reagovat
alcantara

To som zvedavy, co vymyslia s tym Gerardom, aby po clasicu nebol odstaveny na niekolko tyzdnov.

Reagovat
-Carles-

Ako to myslíš? Že ho nahradí v základe Song?

Reagovat
madridcan

ja som to zas pochopil tak, ze pojde hrat aj so zranenim...

Reagovat
-Carles-

Do Clasica? Súčasný Pique v Clasicu a ešte so zranením? To je nejaký vtip?

Reagovat
alcantara

Este ma ist na testy, zvazuje sa, ze nastupi s nejakou fixaciou clenka, ci co. Pritom este vcera krival.

Reagovat
-Carles-

Celkom som mal obavy s Piquem v základe, pokiaľ by bol fit, nieže ešte s nedoliečeným zranením, omg

Reagovat
Jerichoo

neviem si celkom predstaviť akoby odohral taký zápas so zranením obmedzujúcim pohyblivosť

Reagovat
-Kopy-

zase od dvanácti a ještě derby, ach jo

dneska Celta do toho

Reagovat
SIRBRANIKE

Pustil som si to 3x a stále som nemohol zastaviť vodopád smiechu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Macherano je jasnou volbou na stopera před Songem.

Reagovat
alcantara

Takze podla Sportu dosiahla Barcelona STRATU 330 milionov. Slovenske media sa predbiehaju v urovni vlastnej ubohosti, kazdy chce byt zjavne na cele. Na grcanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě naopak včera docela překvapil článek v našich Hospodářskách, na české poměry dost kvalitní práce.

http://hn.ihned.cz/c1-57769110-real-i-barcelona-setri-vic-nez-kdy-driv

Reagovat
alcantara

Dik.

"Messi na dva góly nahrával, v posledních 154 zápasech za Barcu dal 167 branek."

Reagovat
smazaný uživatel

WOW (tleskající smajlík)

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej vole padej na pracák romko!!!!!!! totok nemam tak rááád!!!!!1.3.1.2.

Reagovat
SIRBRANIKE

slušný úlet, bolo by to zaujímavé sledovať, hrali by naprosto božsky, alebo by to nefungovalo vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Messi by neunesl roli dvojky.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ono by to bol asi naopak, Leo je krídlo, ale chce hrať v útoku, tak tam hráva. CR7 chce tiež nastupovať na hrote, ale Mou ho presvedčil, že týmu bude prospešnejší na krídle, inak by odstrelil Benzemu a Higuaína..

Je to len na trénerovi. Pod Pepkom si Leo určoval kedy bude hrať /vždy/ a ako dlho bude hrať /full time/. Tito ma mile prekvapil, keď si dovolil nenasadiť v jednom zápase našeho boha do základu, po vystriedaní hral Leo agresívnejšie. Presne to potrebuje. Len škoda, že ho Tito ešte neprinúti behať i bez lopty počas našeho bránenia.

Mne u nás vadia len dve veci. Leov prístup a herecké vložky jeho spoluhráčov. Dalo by sa to vyriešiť veľmi jednoducho, príchodom nového trénera. Tito nie je špatný, ale nedokáže zrovnať kabínu do laty, chcelo by to nejakú autoritu čo prinúti Messiho makať pre tým a hercom vysvetlí, že heslo viac než klub nie je žiadna fráza a hráči čo simulovaním šlapú po našom motte, jednoducho hrávať nebudú..

Amen.

Reagovat
madridcan

Cristiano chce hrat na hrote? Urcite nie.

Reagovat
SIRBRANIKE

Nepametám si presne dátum, ale bolo to tam, Mou ho ukecal... Čítal som s ním rozhovor, kde sa o tom zmienil.

Reagovat
Kokesh

Tak ten rozhovor zkus najít, zajímal by mě. Samozřejmě každý na to má odlišný názor, ale Cris se nedá jen tak typizovat podle postu, hraje prostě něco, co nikdo jiný ne, za všechno mluví statistiky. Žádný jiný křídlo na světě se něčím podobným nemůže chlubit, proto to samozřejmě není typický křídlo, ani typický útočník. On ví sám, kde jsou jeho největší přednosti a pochybuji, že by chtěl hrát hroťáka, něco jako Pipita.

Reagovat
SIRBRANIKE

Čítal som to v papierovej podobe /PRO Fotbal, alebo špot magazín, už fakt neviem/ a šlo tam o to, že na hrote by strieľal viac gólov, ale nemohli by hrať G+B tak to uznal...

Reagovat
RMCF

tak to byl asi kec, Ronaldo nebyl moc nadšenej když při zranění Higauina a "formě" Karima hrával na hrotu tak z toho nadšenej nebyl a ani mu to tam tolik nešlo.... Při hře na dva útočníky kdy by s ním hrál klasickej hroťák jako v Pellegriniho 4-3-1-2 je to něco jinýho...

Reagovat
Kokesh

Tak to by jich moc nehrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Messi tam není od toho, aby naháněl obránce

2) Jiný trenér by byla vražda pro model, který te%d tak funguje

3) to heslo nemá se simulováním nebo nesimulováním nic společného

Reagovat
SIRBRANIKE

V pohode, každý máme na to iný názor, podľa mňa by mohol vybojovať pre tým viac lopt a viac makať, ale jemu to takto stačí...

Viac než klub, je i otázka hrdosti a sim. tam nemá čo robiť, škodí to klubu, bez toho by to mohlo byť 10x krajšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna vůbec není hráč pro naši filozofii (něco jakob byl Syn Boží). Tohle je naprosto zbytečné řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, co má Messi ještě dělat víc. On tam není od bránění, kvůli tomu na něj hrají ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za dresy?

Reagovat
culé
Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils

Reagovat
culé

už chápem

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

barca - real 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Tip Eurofotbalu

Podla mna vsak remiza nebude.

Reagovat
madridcan

Inak ked sa zbucha preview, tak bude aj samostatny clanok?

Reagovat
blaugrana

Škoda, že sa Carlito zmrzačil. Keby bol dnes na pľaci, tak nie je o čom. Takto má madrid aspoň nejakú teoretickú šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Jasná 1. 3:1 (Messi, Fabregas, Pedro - Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš velkej šulin, v zápase Barcleona - Real je vítěz opravdu jasnej

Reagovat
cubinho

Přesně tak!

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Pinturicchio

1:3 ( Messi - Cris, Karim, Di Maria )

Reagovat
Kongo

Dnešní hlavní lákadlo PD je derby Levante-Valencia.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
FC Porto FC

Jediný derby je Levante-Valencia co je to za derby když nejsou ze stejnýho města

Reagovat
FC Porto FC

*Real a Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

toto je derby madridských náckov proti barcelonským náckom

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco by malo byt derby len z jedneho mesta?

Reagovat
madridcan
Reagovat
Swarley

ten první těžko říct, i když to i vypadá, že to tak zhruba i chtěl...ale ten druhej je lahůdka, takové mám rád

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
barcelona17

neskutecny hrac... u toho primaku jsem si uplne vzpomel na zapas Barcy s Bremama v LM.. nadherny goly..

Reagovat
madridcan

preeeeesne aj ja

Reagovat
SIRBRANIKE

reklama na fotbal

Reagovat
Kongo

Legenda

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Ronnie

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Proč brečel po tom golu?

Reagovat
kiwwi

v piatok mu zomrel nevlastny otec

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes nebude mít nárok.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrajem, prostě musíme. Je na čase aby se chytnul Guardado, pokud bude hrát. Nejtěžší zápasy podzimu máme za sebou, tak teď chci vidět kolotoč

Reagovat
Kily

dneska skoro žádné pochybnosti s tím, že to bude vypadat jako loni. Guardado hrát podle mě bude, ono tam moc jiných variant, jak to při vykartování Feghouliho, nezbývá a Mathieu si asi těžko půjde po tom zranění dát sprinty na křídlo, možná tak v průběhu zápasu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli: "Nová FIFA je tak vymakaná , že když hraješ za Robbena a zmáčkneš X, tak ani nepřihraje"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

Mě se od něj líbilo: "Sedím na lavce a hraju na Tevezově iPhonu Angry birds. Doufám že zvládnu 39.level než půjdu na hřiště místo Džeka"

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

otazka neni co se bude dneska dit, ale kolik pochybnych penalt a cervenych karet dneska v clasicu padne..

Reagovat
božský John

Podle mě si žádnou penaltu ani červenou kartu dneska nelajsknou, dneska budou sudi opatrný. Leda, že by Pepe nebo Song protihráči ve vápně ukopli hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

no, nebo tak, nepisknou jasnou pentli..

ale uz ted vidim ty sprinty Valdese k rozhodcimu

Reagovat
Kily

pochybná penalta se konat nebude, rozhodčí už za tohle kolo vyčerpali čtyři a ten zbytek má zarezervované Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

takze cervena.. videl bych to na Pepeho nebo Ramose..

Reagovat
madridcan

Najprv El Clasico a do jednej sa snad dotrepem domov na moju oblubenu bondovku Goldfinger a hned ako skonci, tak ide na Prime Butch Cassidy a Sundance Kid Este dobre, ze mam skolu az poobede Velmi sa tesim na zapas a som uplne kludne, lebo podla mna vyhrame a to dokonca o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě dneska favorit není. Měl by to být čistý kříž po dlouhé době v El Clássicu

Reagovat
-Kopy-

Guaita; Pereira, Rami, Víctor Ruiz, Cissokho; Viera, Gago, Tino Costa, Guardado; Jonas y Soldado.

Reagovat
eder

0:3 (Ronaldo, Alonso, Ronaldo); ČK: Alvés, Busquets, Mascherano.

Vše za předpokladu, že sudí budou pískat rovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

prej rovinu, v zapase s Barcelonou sundej si ty naivni brejle

Reagovat
eder

Tak je to z oblasti utopie, ale proč by to jednou za padesát let nemohli pískat férově.

Reagovat
-Carles-

Prečo by to robili, keď v každom zápase ligy sa chyby rozhodcov objavujú?

Reagovat
eder

Jistě, "lidský faktor", který bafuňáři FIFA a UEFA tolik obhajují. Jenže jsou chyby a chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze by meli problem, kdyz si to UEFA posefovala

Reagovat
-Carles-

Vidím že dnešná diskusia bude opäť "plodná"

Reagovat
smazaný uživatel

ptal se te nekdo na neco?

Reagovat
blaugrana

A teba sa snáď niekto niečo pýtal, keď si tu už stihol rozpútať stoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsi na ČK pro PEPEho a Ramose, s Alvésem souhlasím s Busquetsem ne ten nějaký extra prasečiny nedělá ale spíš bych viděl že Fabregas půjde ven... bude hodně namotivovanej když se mu ted po 2 letech začlo dařit a udělá nějakou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jedna věc, aby se smáli i po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli opravdu Barca nastoupí na stoperech se Songem a Mascheranem, tak by to mohl být dobrý průchoďák Něco jako v Superpoháru

Reagovat
-Carles-

Pevne verím že teta manita dnes zopakuje výsledok z pred dvoch rokov Je načase sfúknuť šampónikov úsmev na tvári.

Reagovat
blaugrana

spred Ako aj trtkal ju spredu.

Veru ten jeho úsmev by sa mal premeniť na frustráciu, ktorá ,u tak strašne pristane.

Reagovat
-Carles-

To ešte zo mňa hovorí ujo promile

Reagovat
valloire

věřit můžeš vždycky...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
teenz

Dneska prý s Ozilem.

Reagovat
smazaný uživatel

"Diskutovať" budeme tu alebo pod zápasom?

Reagovat
madridcan

tu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, co ta Valencia za chvilku .. Snad to neskončí 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona - Real 2:0

Messi a Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale v tom Levante se mně ten stadion strašně líbí!

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo dobrý přenos na Vale? Sleduju to s rozlišením osm kostiček na obrazovku..

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado zase slušně spaluje ..

Reagovat
DreamTeam

nic noveho..

Reagovat
Kily

má taková období, kdy potřebuje na gól čtyři šance, dost času na to připravit mu ještě něco

Reagovat
Al Capone

ja to tvrdím pořád, že s Pipitou toho mají dost společnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viera zatím dobře, jeho drzost a dravost se mi hodně líbí. Třeba bude následovat hráče (Jonas, Feghouli), kteří přišli zadarmo nebo za hubičku a taky se stali momentální kostrou týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ten Soldado to je koncový hráč, všechny balony u něj končí

Reagovat
smazaný uživatel

Barca může, Real musí. Můžeme do toho zápasu jít v klidu, a nikam nespěchat. Vidím to na remízu, ta by mi vyhovovala (i když za výhru bych se nezlobil). A tímto pro mě diskuze končí, nehodlám číst, co tu zase dolar a další pacienti z léčebny budou předvádět.

Tip - 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

prosím neházet do pytle s tímhle chudákem

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Jak snadné Tři doteky a gol přes celé hřiště

Reagovat
REPLIKATOR

Takovej lacinej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Šest šancí spálíme a dostanem gol z brejku..

Reagovat
Kily

hmm, u Soldada dneska minimálně žlutá

Reagovat
Darren Fletcher

Jak dopadne letošní první ligové Clásico?

výhou Barcelony (1294 / 40%)

remízou (433 / 14%)

výhrou Realu Madrid (1472 / 46%)

Reagovat
Al Capone

EF je bílý

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
RMCF

spíš je tu hodně lidí kteří nemají rádi Barcelonu...

Reagovat
smazaný uživatel

EF je blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok na Vieru smrděl rudě a on to ani nepískne

Reagovat
Kily

mě to ani nepřekvapilo, do měsíce se za to budou dávat karty jako za "simulování"

Reagovat
smazaný uživatel

Rudě ne, ale žlutá měla být

Reagovat
Al Capone

Konečně je to tady, sice se trochu bojím, ale věřím, že překvapíme a vyhrajem.

!HALA MADRID!

Reagovat
Atlético de Madrid

Po dnešku Atlético povede ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze sa dnes dockame balzamu pre oci bez akychkolvek stupidnych vyluceni a faulov. Neocakavam dnes daake golove hody, skor len tak 1;1. Verim ze nas Viktor podrzi ked nam to uz nepojde . Hala Madrid !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme si pro dalsi vyhru. Tipuju 3:1. VISCA EL BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu dneska zatím nemůžu nic vytknout. Je to fotbalové, přímočaré, dá se na to dívat. Obvykle se na jednu šanci příšerně napracujem, dneska to přes tu hromadu lemplů vzadu jde hrozně snadno a kámen úrazu je samozřejmě jenom koncovka. Náhodný gól z brejku, k tomu není co dodat. Libí se mi i Guardado, obě křídla jsou dneska výborné, je to nestatické a je tam spousta kolmic za obranu, což by dneska mohla být cesta. Levante je odporný tým prasících nefotbalistů. Rozhodčí taky dneska k smíchu.. Když porovnám Jonasovu žlutou a neodpískaný faul na Vieru.. každopádně věřím, že to otočíme.

Reagovat
Kily

ta Jonasova žlutá byla naprosto v pořádku, Munua měl míč a ze strany útočníka ani snaha o vyhnutí se, jenom v klidu pokračoval a vůbec se nebránil kontaktu. Trochu utekl začátek a pak nám trochu došly nápady po té brance, Levante to zatáhlo a je tam méně prostoru, strašná škoda, že se nepovedlo vytěžit gól z toho tlaku předtím. Zatím určitě nestřídat, pokud není někdo zraněný (a opravdu to nepíšu kvůli tomu, aby Valdez nemohl dát gól )

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se právě zdálo že se ho ani nedotkl, ale tohle můžu asi připsat špatnému přenosu.

Reagovat
alcantara

Takze dnes definitivne bez Gerarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Song a Mascherano jedina moznost ci mate este nejaku inu ?

Reagovat
alcantara

Asi jo, Bartra je vyluceny a Sergio tam pod Titom este nenastupil. To bude des.

Reagovat
blaugrana

Teraz neviem, či bude lepšia varianta Song na stopérovi, alebo 3-4-3...

Reagovat
smazaný uživatel

Tusim ste tuto sezonu nehrali pod tymto rozostavenim

Reagovat
alcantara

Je to mozne, v tyzdni sa o tom uvazovalo. A pri Songovych vykonoch sa vobec necudujem.

Reagovat
blaugrana

Nie že by tie lopty nevedel vybojovať a vo vzduchu je silný, ale rýchlostne by bol pekne v prdeli. Len či to Dani-Masch a Jordi zvládnu.

Reagovat
alcantara

Chyba mu odhad,, pozicna hra, so Spartakom vobec netusil, co ma ako a kedy robit.

V trojclennej radsej Adriana.

Reagovat
blaugrana

Tak tam bol do veľkej miery jeho výkon ovplyvnení to žltou. Ako ju dostal, tak nešiel do žiadneho súboja, len tieňoval. proti Seville mal 13 odobratých lôpt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem iba rad ked nam to tam trosku otvorite . Mna skor zaujma ze kdo pojde od nas na lavo, ci to bude Marcelo alebo ci tam supne Coentraa.

Reagovat
alcantara

Tipujem Coentraa, ten byva v clasicach lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale nadruhu stranu nehral posledne zapasy, u Marcela je problem skor v hlave iked takych je na oboch stranach. Mam ale pocit ze Mou dnes spravi daaku vacsiu zmenu. Varane alebo nieco pod.

Reagovat
teenz

Píšou, že by měl nastoupit Ozil. Bojím se, že bude hrát v útoku Higuain protože, Benzema odehrál poslední zápas tuším skoro celý a Pipita zase bude potřebovat 10 šancí na gol a to se na Nou Campu nestane. Záloha je podle mě asi jasná s Xabim a Khedirou. V obraně bych to viděl na klasiku až na Marcela. Tam nevím jestli určitě nastoupí, hraje parádně ale proti Barce častějc nastupuje Fabio, který si defenzivu plní lépe. Uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tam toho Pipu fukol, ano mas pravdu posledne zapasy potreboval vystrielat vela municie, ale mne sa v takychto zapasoch paci viac lebo on je hrac ktory si chodi po tie lopty. Zato Karim je ten co aj podporuje ostatncyh a dokaze aj nieco vymysliet. Fabio je na tej lajne istejsi, Marcelo to vie zase do predu-tazko povedat. Ja by som tento zapas chcel vidiet Kakaca v zaklade, zato ako nasebe pracoval si to zasluzi a ja mu aj verim. Uvidime.

Reagovat
teenz

Jenže vždy když Kaka nastoupil proti těžkým soupeřům tak to žádná sláva nebyla. Hodně mu míče odskakujou. Ano Ozil taky nemá žádnou super formu, ale má zkušenosti s El Clásicem a navíc, on umí za zápas vyčarovat příhrávku která je golová. Proti Barce musíme rychle napadat a v tom ale Pipita neni žádnej střelec, proto bych dal hlas Benzemovi. A jestli Marcelo nebo Coentrao, mi je celkem jedno, oba odehrajou maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase rozhodne cely zapas ako si poradime v zalohe. Tam bol vzdy ten kamen urazu. O stabilnej obrane nehovorim to musim byt, a samozrejme rozhodne faktor Ronaldo.

Reagovat
teenz

Přesně tak.

Reagovat
DreamTeam

snad Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt dobrá kravina

Reagovat
LAM

Tak dnes to bude opravdu strašně težký zápas bez stoperů jen se dvouma DM .To by bylo pro každý tým na pytel.Jestli to dneska i přes to zvládnem tak bude tito machr!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ta Anzhi to mysli asi vazne ked tak pozeram. Inac by ma zaujimalo preco sa tak casto v tom Rusku cerveni

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám ani Miguel nepomohl. A ještě dostal žlutou.. http://www.livescore.in/cz/zapas/4S5HCgr7/?iframe_external=271404-8#prehled-zapasu

Reagovat
herbage

Reagovat
Kily

musíme poslat Canalese k nějakému šamanovi, aby urychlil jeho léčbu a zajistil neobnovení jeho zranění a doufat, že Ever hodně rychle dožene fyzičku

Reagovat
herbage

no, začali jste druhou půli dobře, ale pak jste ke konci byli až bezradní. Valdéz se alespoň snažil, i když toho moc nepředvedl. Soldado se úplně vytratil a Cissokho s Barragánem nejsou schopni poslat kvalitní centr. Navíc mi oba přijdou dost neohrabaní. A nadávání na Pareja konečně chápu, ono ho stačí vidět

Reagovat
Kily

Soldado se snaží být všude a pak není skoro nikde, především chybí ve vápně. Barragan takhle chodí na hřiště poměrně často, což mi hlava moc nebere vzhledem k tomu, že on neumí pořádně nacentrovat, což by měla být činnost, kvůli níž ho Pellegrino na hřiště posílá

Reagovat
herbage

no Soldado předvším vůbec už pak ani nebojoval. Valdéz se mu nabídnul pohybem na míč za obranu, Soldado na to čumí dvě vteřiny a jen si poposune míč, až je Valdéz v ofsajdu. Ten se stáhne na úroveň obránce a on na něj pošle přetažený centr, který skončí v autu. A Barragan tam často zkoušel přejít jeden na jednoho a snad ani jednou neuspěl

Reagovat
-Kopy-

skoro všichni jsou totálně z formu, nechápu co dělají na tréninku, zatím mě Pelle vůbec nepřesvědčil...

Reagovat
blaugrana

Len bacha, aby nechodil k tomu istému, čo Ozil.

Reagovat
penepi

Barca dnes dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

90' Amarilla para Munúa por perder tiempo

Asi tak dvanáctá za poslední dva roky, ne? Ještě štěstí, že to nevidím.

Reagovat
Kily

postavil si míč na odkop a pak si uvědomil, že ho nemá na čáře

Reagovat
herbage

bystrý hoch

Reagovat
herbage

napadlo mě při zápase to samé, kolik jich za poslední rok asi viděl

Reagovat
-Kopy-

Bohužel sem viděl jen druhej poločas a to byla tragikomedie bez myšlenky a nápadu, dík za zkaženej den

Reagovat
herbage

Levante výborný výkon. Už začínám chápat, proč byli vloni tak nahoře

Reagovat
placa

Reagovat
-Kopy-

na zahraničních fórech se začíná množit - pelle vete ya

Reagovat
blaugrana

Koeman IN.

Reagovat
Kily

na to je brzy, i když zklamání to je a to velké, jelikož Pellegrino neměl za úkol něco výrazně přebudovat, ale především navázat na předchůdce. Uvidíme, jak to půjde, až budou k dispozici i Canales s Banegou, v tuhle chvíli bych ho každopádně neodvolával už jenom z toho důvodu, že jednou z variant by mohl být Manzano, jemuž Valencia chybí ve sbírce

Reagovat
LAM

No je to docela průser s tou obranou a dneska to bude hlavní faktor.

Napadlo mě jestli ale Tito neskusí hrát 3-4-3 s Alvesem,Mascheranem,Adrianem a v záloze nepostaví 2DM Busquetse i Songa aby čistily prostor před obranou.Mohlo by to fungovat,je ale pravda že jsme to nikdy nehráli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy lepsie ako Song na stoperovi. Tiez myslim ze to Tito takto spravi ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej napad nahodou, i kdyz to neni spravnej zapas na to vyzkouset neco novyho asi budem muset kvuli situaci stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

podal som na barca inter že vyhraju za 10 € a vyhra 55 € :D myslim si že je to docela realne

Reagovat
smazaný uživatel

song-masch chlape tie peniaze si mi mohol radsej poslat na ucet

Reagovat
smazaný uživatel

preco by ich posielal nejakemu "nímandovi" ?

Reagovat
Free_player

dneska to bude záležet na tom jak se tím popere Song .. moc toho na tomhle postu nenahrál a hned takovej náročnej a důležitej zápas ...

Reagovat
Robbie

Barcelonáci jak to bude vypadat na stoperu Busquets-Mascherano a na DM Song ?

Reagovat
smazaný uživatel

Soper bude Song-Macherano

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle stoperskou dvojicjí Real dvakrát uteče a dá dvě branky.. Chce to proměňovat šance, pak je možný celkem výprask. Hlavně ať Mourinho nepostaví 85 defenziních záložníků, aby se na to dalo koukat..

Reagovat
teenz

Jenom 84.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo lepší, než očekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar: „Hrať za PSG by bol splnený sen“

Reagovat
smazaný uživatel

radsej do PSG ako do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

odkud to máš?

Reagovat
Kily

Telefoot, podle The Sun by se zase nebránil nabídce Chelsea, dneska je to celkem pestré

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak sem si to myslel..

Reagovat
SIRBRANIKE

The Sun... hodnoverný plátok, asi ako Blesk...

Reagovat
Robbie

kéž by jsme hráli jako dvacet minut doma v superpoháru to by byl vylágoš !HALA MADRID

Reagovat
Kenneth

Ostuda že s touhle Valencií jsme hráli plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mně zdá, že Villanova pokud dneska prohraje, tak bude ve stejné situaci, jako Mourinho, když trénoval Barcu Guardiola. Tedy, že může vždy tahat za kratší konec

Reagovat
Kokesh

Škoda, že neuvidím, ale v neprohru pevně věřím. Barca podobný problémy se sestavou snad ještě neměla. Standardní sestava a nadstandardní výkon budou na opětovné vyloupení Camp Nou možná stačit.

Reagovat
culé

A kedy bola posledná lúpež?

Reagovat
Kenneth

Hodně rychle zapomínáte.

Reagovat
culé

Myslíš 1:2? Výhra o gól je taká, že by sa dala nazývať lúpežou?

Reagovat
Kenneth

Real neodjel se 3 body nebo co?

Reagovat
culé

Sorry, zle som si to vysvetlil... Máš pravdu Ležím so zvýšenou teplotou v posteli a asi mi to nemyslí zrovna ideálne

Reagovat
smazaný uživatel

to je pochopitelny, az se uzdravis, tak zacnes fandit Realu

Reagovat
blaugrana

A ty sa niekedy uzdravíš?

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju za optani, ale pres vikend jsem se dal dohromady, angina ustoupila a je to dobry

Reagovat
blaugrana

A po mentálnej stránke si zaznamenal nejaký posun?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, na co jineho se cule zmuze, nez na osobni urazky, gratuluju, jsi opravdovy barcelonak

Reagovat
blaugrana

Ja mám o teba len starosť. Kde vidíš náznak urážky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemej, pockej az sem prijde tvuj mentalni guru Jirka a starej se o nej

Reagovat
blaugrana

Minulú sezónu v lige.

Reagovat
jitrnica

Prepáčte, ale chodi sem nejaká dobrá duša, čo by mi dokázala poradiť, kde by som mohol stiahnuť starši zápasy Realu Madrid alebo Barcelony (aj proti nejakým šupákom) v lige? Trebárs aj z roku 2006 alebo podobne. Ďakujem za radu.

Reagovat
valloire
Reagovat
Robbie

Já dnes vůbec nemám pochyby o tom že bychom nevyhráli

Reagovat
Mercury

Mně by se to líbilo takhle, ikdyž vím, že se toho nedočkám a byla by to hoodně velká modifikace toho, co se dosud hraje.

--------------Valdés------------

--Alvés, Mascherano, Adriano--

----------Song, Busquets------

--------------Xavi-------------

---Cesc--- Messi-----Iniesta---

---------------Villa----------

Pedro podle mě hrát bude určitě. Alexis zřejmě taky, u Cesca těžko říct, Iniesta by mohl být slušný žolík. Buď jak buď čekám, že Tito postaví o poznání konzervativnější sestavu a že to Barca ukope aspoň na tu remízku. Tip 3-2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

A zas je to tady. Doufám, že to stihnu, každopádně jestli chceme vůbec ještě pomýšlet na ligový titul letos, musíme vyhrát, je to jednoduchý.

Byl bych pro Mesuta s Karimem dneska, jinak klasika. Snad to nebude přehnaný divadlo a bdue na co koukat. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nastoupí kopyto Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID....CR7

Reagovat
smazaný uživatel

HALA BARCELONA....PR7

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to postavil takhle -

Casillas - Arabela, Pepe, Ramos, Coentrao - Khedira, Xabi, Essien - Ozil, Ronaldo - Pipita

Reagovat
Kenneth

Dneska očekávám 4-3-3 s Coentraem a Modričem.

Reagovat
smazaný uživatel

čau, nevíte o nějakých sportbarech v Brně, kde dneska dávají živě El Clásico? díky

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju, ze ve vsech sportbarech v Brne to budou davat

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech, a klidně můžeš zajít i do sportbaru, kde budou mít dneska sraz fanoušci Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to poskládal: Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa - Xabi, Khedira - Cristiano Ronaldo, Kaká, Di María - Benzema. Coentrão je momentálně nerozehraný a jeho nasazení by bylo větším rizikem než fakt, že Marcelo občas zapomíná na zadní vrátka; doufám, že José nebude cpát do základní sestavy Essiena, když Khedira je mnohem kreativnější, se Xabim jsou na sebe zvyklí a v posledním ligovém Clásicu na Nou Campu dal gól; bylo by velmi špatným signálem pro mužstvo, kdyby nenastoupil Kaká, protože má momentálně ze všech hráčů Rrealu na tomto postu nejlepší sportovní formu a podává nejlepší výkony, což potvrdil i v nelehkém zápase LM v Amsterdamu. Jak znám Josého, stejně to nakonec poskládá ještě trochu jinak a všechny něčím překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nepřekvapil i sám sebe dneska

Reagovat
smazaný uživatel

at hraje Khedira i Essien, Kaka na to nema, aby hral proti Barcelone..

Reagovat
Kenneth

A Essien ano?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Essien ano.. protoze Essien nema za ukol hrat rychle dopredu, tak jako Kaka, kterej by to ale proti Barce nestihal..

Reagovat
Kenneth

Takže by si hrál beton jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, hral bych chytrej fotbal.. ne si nechat dat 3 fiky a pak cumet jak puk..

Reagovat
DreamTeam

hlavne ne Essien..

Reagovat
Kokesh

Kaká nemůže hrát proti Barce. Jeho práce dozadu je oproti Ozilovi jako nebe a dudy. To je jako kdyby místo Di Márii měl hrát třeba Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Hajzli

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

http://i46.tinypic.com/x6jt38.jpg

Tunajší najväčší experti, čo poviete na tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu Ti tohle, že musíš mít štěstí, aby to vyšlo.

Reagovat
ADM

Tak mne sa ten môj nezdá nereálny ... prvý polčas na Nou Campe vidím tak 0-2/1-2 .... a Dortmund si dával City ako amatérov miestami

Reagovat
teenz

Tak doufám, že dneska na ně vlítneme hned od začátku jak to umíme, rychlý gol by nám hodně pomohl. Rychlé napadání a hlavně neodevzdávat bezmyšlenkovitě míče. Hodně bude záležet jak se vyspí Ronaldo, ale vzhledem k jeho formě doufám, že jim zase ukáže jak se chodí do protiútoků, který by mohl mít jednodušší díky stoperské dvojci Masch - Song. Viděl bych to nějak takhle. Casillas - Arbeola, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi, Khedira - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Benzema. Tajně doufám, že Kaka bude na lavičce a nebude hrát v základu, to samé Pipita. Ať tak či onak, musíme vyhrat a vrátit se domu se 3 bodama. Tip 1:2 Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalduv 3. hattrick v rade by nikoho nenechal na pochybach, kdo by se mel stat vladcem zlateho mice

Reagovat
teenz

Reagovat
Mercury

sni dál :)

Reagovat
smazaný uživatel

Benzina bych nechal na lavce, on venku ve spanelsky lize hrat neumi a Pipita se jistojiste dostane do sanci, musime doufat, ze promeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Jenže u něj je problém ten, že do toho golu poslední dobou potřebuje aspoň 4 šance a to nevím jestli na Nou Campu budou. Benzin aspoň pomáhá týmu v napadání což bude potřeba.

Reagovat
teenz

Ještě jsme úplně zapoměl, že tajně doufám v nějakou minelu Valdese, abych se zase zasmál.

Reagovat
Robbie

a já doufám sestavu Casillas-Marcelo-Pepe-S.Rámos-Arbeloa-Khedira-Xabi Alonso-Kaká-C.Ronaldo-Di Mária a Benzema

Reagovat
blaugrana

300. pre barcu

Reagovat
smazaný uživatel

.. a jeji prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid versus Barcelona it is probably the biggest club game in the world....http://www.youtube.com/watch?v=1lZRnytWHPg

Už je to tu zase - emócie, tvrdé zákroky, simulácie, góly, história, 2 najlepšie kluby proti sebe....proste El Clasico

Dúfam, že história sa bude opakovať a my jej pôjdeme naproti

a) Barcelona neprohrála El Clásico, do něhož šla jako lídr soutěže, už 82 let. Naposledy se tak stalo 26. ledna 1930. V pozici prvního týmu tabulky hostili Katalánci Real Madrid 14krát s bilancí 12 výher a 2 remíz.

b) Real Madrid vyhrál dva zápasy v řadě na Camp Nou naposledy v sezónách 1963/1964 a 1964/1965, a sice 2-1 a 5-1.

Kde poraziť Madrid, keď nie doma na NC. Tipujem 3:2 a tajne dúfam v hattrick Messiho, ktorý by tak vyrovnal Di Stefána. To by boli titulky

Visca Barca

Reagovat
smazaný uživatel

takze 5:1 pro Real, parada

Reagovat
valloire

Bílý dres si beru

Clásico je tu

bílý je Camp Nou

strachem z Baletu

HALA MADRID !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tal díky Tobě určitě prohrajou

Reagovat
valloire

Dáváš moc málo smajlíků,polepši se !!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu Tvou básničku to bylo ještě málo

Reagovat
smazaný uživatel

omg to už si poslechnu lucii bilou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

Na Camp Nou by mělo být podle prvních odhadů okolo 660 fanoušků Realu Madrid.

Masivní výjezd ...

Reagovat
DreamTeam

a budou fandit vic nez zbytek katalancu, kteri se obvykle zmuzou jen na piskani kdyz ma souper balon

Reagovat
madridcan

Presne tak. Naposledy bolo fanusikov Realu pekne pocut. MADRID, MADRID, MADRID a barca sa zmohla tak na piskanie Tiez to vyssie napisal ako by mala barcelona fanusikov ako Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Madagaskar - Jelimán - "Ale já jsem dobrej pískač !"

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze dnes vyberou kapesnicky a budou ty svým buzikum mavat do kabin.

Reagovat
culé

celkovo tá atmosféra v La lige nie je taká výborná a diváci viac pískajú ako skándujú. Česť pár výnimkím.

Reagovat
blaugrana

Vedia, ako to dnes dopadne, tak kafrali na to.

Reagovat
teenz

Nebo si spíš řekli, že to ani nemá cenu, když máte takovou obranu.

Reagovat
rufus

Domácí budou mít co dělat, aby je dokázali překřičet..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Nová FIFA je tak vymakaná , že když hraješ za Robbena a zmáčkneš X, tak ani nepřihraje".

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Nová FIFA je tak vymakaná , že když hraješ za Robbena a zmáčkneš X, tak ani nepřihraje".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím se předpokládá, že bude sestava:

Vicky-Dani, Song, Alba - Sergio, Xavi, Iniesta - Pedro, Cesc, Messi.

Tohle bych nazval "všechno na Messiho". Cesc má formu, ale dal bych radši přednost jednomu z dvojiky Villa - Alexis, aby brali obraně Madridu kyslík a aby byl někdo před Messim.

Na Camp Nou by mělo být podle prvních odhadů okolo 660 fanoušků Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

wow - 3-3-3 to fakt nebude. Vypadnul mi v obraně Mash.

Reagovat
-Carles-

333?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fňukýnovce by stačilo i to.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

to jako vážně? :O a to bude bránit kdo? Alvés, Alba a Song co tam hrál jen pár zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli to tady už není - dnešní mač by měl být oslavou Katalánska. Před mačem by mělo být ohromné choreo katalánské vlajky (senyery).

Reagovat
blaugrana

Gonna be epic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Ohromné a neskutočne originálne choreo

Reagovat
Mercury

Ty jsi ale dement. Ohromné a neskutečné bude, takového se v Madridu dočkáš stěží. Originalita není nutná, Senyera je symbolem sama o sobě. Proč ti to vlastně píšu? Házet perly sviním, že se člověk nepoučí..

Reagovat
smazaný uživatel

pro me ale je skoda ze ty oblasti spanelska utikaji ke svym jazykum (i kdyz samozrejme chapu ty duvody atd) kdyz uz se ucim spanelsky je to skoda, ze to tam vyuziju malo kdyz pojedu do Barcelony, okoli Valencie nebo Baskicka....

Reagovat
Mercury

To je samozřejmě pravda, ale ta praktická úskalí jsou jen dlouhodobé snahy těch oblastí se nějakým způsobem vymezit vůči centrální vládě a jiné to asi nebude. Jazyk je snad nejjednodušší cestou, jak dát navenek najevo svoji snahu o sebeurčení.

Reagovat
smazaný uživatel

citim v kostiach ze tu deravu obranu barcelony dneskam zvalcujeme !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neprejdete cez polku.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Ya tenemos el once del Barça: Valdés, Allves, Fàbregas, Iniesta, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba y Adriano.

Co to je za blbost ?

Reagovat
One-Real

Valdes - Alves Mascherano Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta

Reagovat
Mercury

Hodně zajímavý tah. Jsem zvědavý, jak to bude fungovat, ale spíš to bude průchoďák. Každopádně taktika na držení míče už nemůže být posílena více, i když jsem si hodně přál vidět v základu Villu. No, bude to zajímavé utkání, snad bez zbytečných excesů a co možná nejvíc fotbalově krásné.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 s Albou/Adrianem na levým křídle. Můj názor.

Reagovat
herbage

výškový průměr obrany 172 cm

Reagovat
smazaný uživatel

takze pre RM bude o to vacsia potupa, ked ich sundame s tymto rozostavenim.

Reagovat
blaugrana

Takže 3-4-3. Omg.

Reagovat
One-Real

Real Madrid Lineup: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi, Khedira; Di María, Ozil, Cristiano & Benzema

Reagovat
teenz

teenz07.10.2012 15:53

... Viděl bych to nějak takhle. Casillas - Arbeola, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi, Khedira - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Benzema.

Reagovat
Honza Matoušek

Respekt, fakt nečekaná sestava

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Trapná klasika.

Reagovat
One-Real

a cos jako chtěl

Reagovat
Kenneth

Coentraa a Kaká nebo Modriče.

Reagovat
Josifek

Reagovat
One-Real

To je ale stejny rozestaveni, ja cekal nejakou revolucni zmenu v rozestaveni a ne vymenu kus za kus. Coentrao mohl byt, ale nehral x zapasu v rade a Marcelo je ve forme. Kaka mne proti Ajaxu tak jako ostatni nepresvedcil a Ozil se na protiutoky a hru s minimumem casu na cokoliv hodi vic, nez Luka.

Reagovat
DreamTeam

no nevim.. na hru s minimem casu na cokoliv se hodi rozhodne vic Luka.. problem je ze se nam evidentne nehodi na AM

Reagovat
One-Real

Luka ti tu hru zklidni, ale jestli budeme hrat rychle na protiutoky, tak tyhle chytry prihravky do behu/na nohu na CR nebo Karima ti da spis Mesut

Reagovat
DreamTeam

no jiste na protiutoky se nehodi...ale na kontrolu mice a lepsi rozehravku je rozhodne lepsi.. uz vidim jak tam zase bude Mesut polehavat

Reagovat
One-Real

to rozhodne ma, ale cekam ze jakmile ziskame mic, tak nebudeme cekat a vystavovat se pressinku, ale budeme se to snazit dostat co nejbliz k ty snad chatrny obrane

Reagovat
Kenneth

Kaká je na protiútoky úžitečnější než Ozil. Ale tak Ozil je zase odpočinutý, tak uvidíme.

Reagovat
Josifek

Já bych snad místo Mesuta zkusil i Kaká..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si nejsem jistý, jestli by Kaká neměl hrát místo Özila, ale José asi sází na jistotu a na to, že Özil proti Barce za poslední cca rok a půl nikdy nezklamal, ba naopak.

Reagovat
LAM

No moc se mi to nelíbí na stoperech hraje DM a LB a v útoku bude hrát ze strany záložník.

Plus naše obrana je teď hodně nízká což bude hodně o hubu při standartkách.Todle Tito nezvládl ale uvidíme až po zápase!!!

Reagovat
Josifek

Hala Madrid, dopředu a při kombinaci bude patrně Barca silná jako prakticky vždy v poslední době, ale ta její obrana vypadá poměrně průchodně, toho je třeba využít, ztáhnout ztrátu a výrazně posílit sebevědomí týmu.

Reagovat
Kokesh

Mělo by to být v pohodě, jen dávat šance. Herně jsme si ukázali, že na Barcu máme a není důvod se jí bát. Smůlu jsme si v derby s nima taky vybrali a když vidím její obranu, tak není důvod mít před ní respekt, ba naopak. Ideální sestava na to, hrát si svoje a uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak co se letošních clásic týče, tak jste štěstí měli dost a dost.

A vůbec by mě zajímalo, v čem spatřuješ nějaké smůly v minulých clásicích ...

Reagovat
Kokesh

V zakončení, o to jde v prvé řadě. 2x jsme vám mohli dát za poločas manitu a to bez vší úcty k Barce by nám psychicky pomohlo stokrát více, než cokoliv jinýho. V obou případech to bylo jen v Supercopě, poprvé to bylo minulý rok v domácím prostředí, kdy jste neměli žádnou fyzickou přípravu, my za sebou turné a totálně jsme vás přehrávali, na všechno se nadřeli a stejně vyválčili jen ubohou remízu. Podruhé poslední Clásico, o tom nemá cenu se zmiňovat. Plus samozřejmě několik červených, né vždy jasných. Teď se vše obrátilo.

Reagovat
Krausio_Real_M

http://us13.memecdn.com/el-clasico_o_439563.jpg

Snad to dneska bude pro ten první důvod

Reagovat
Rssa

Nějak mě těch 24 546 El Clasic za poslední léta přesytilo, dneska mi to nepřijde nějak výjimečné

Reagovat
ADM

Reagovat
Josifek

Je pravda, že poslední dobou jich bylo přeci jen trochu moc, až to lehce zevšednělo. Mně vždycky přišel úplně zbytečný superpohár, prestiž to dle mého nemá přímo ohromující, navíc dvoj zápas...ale zas po pauza zajímavý začátek sezony..

Reagovat
Rssa

SP je úplně zbytečný, hlavně zbytečné 2 zápasy, stačil by buď žádný nebo jeden. A celkově je toho moc. Doufám, že na vás nenarazíme v LM a poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tito postavil veškeré předzápasové prognózy na hlavu. S tímhle asi nikdo nepočítal.

Reagovat
Kenneth

Barcelona s jedním stoperem . Dneska musí Ronaldo demolovat.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Urgentní!

Dobrej link na sopcast? Jsem nemocnej, nemůžu jít do hospody...

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, bez toho bych byl vyřízenej

Reagovat
herbage

ještě neděkuj, poslední dobou sopcast hodně padá a někdy nejde vůbec

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Prvýkrát som rád za Villu na lavičke. Snád príde v adekvátnom čase a dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ak nedáme gol zo štandartky tak to bude neskutočná hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Sergio, Xavi, Cesc, Iniesta a Messi je naprosto největší možný level v držení balonu a kontroly hry. O to možná šlo Titovi taky

Reagovat
smazaný uživatel

No zajímavě to Tito namíchal. Statistiky mluví pro Barcu, ale z té obrany nemám dobrý pocit. Tipl bych 1:1 nebo 2:2, resp. remízu bych před zápasem určitě bral. Od Realu to bude asi klasický vyčkávání ve spojení s betonem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to předpověděl vcelku dobře...

Reagovat
ADM

Toto buď skončí veľmi dobre alebo veľmi zle

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavé, Tito po zkušenosti ze Superpoháru prostě vzadu vsadil na rychlost, největší zbrani Madridu. Nedivím se

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, tiez si to inak vysvetlit neviem. Ale pri standartkach to bude peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale bojím se o standartky.. Jedinej vysokej tam je Sergio a Cesc taky není taky špatnej hlavičkář.

Reagovat
culé

Jedine, že by ešte skúsil aj Valdés

Reagovat
Kokesh

Ona spíš bude prdel, pokud vy všechny standardní situace ubráníte a my z jedné inkasujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro dnešní vítězství Realu a pro jejich letošní obhajobu titulu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

PÁNOVÉ, ZAČÍNÁ VELKÉ FOTBALOVÉ DRAMA!!!

Reagovat
Largo

Pánové, nevíte, zda to bude vysílat nějaká česká televize? Předem dík

Reagovat
smazaný uživatel

SPORT1

Reagovat
smazaný uživatel

S 1

Reagovat
Largo

Dík všem

Reagovat
herbage

Sport1, ale nevím, k čemu ti ta informace může být dobrá

Reagovat
Largo

Třeba bych se rád podíval i jinak než přes streamy

Reagovat
herbage

ale Sport1 je placený kanál a jestli jej máš, tak snad víš, že tam vysílají PD

Reagovat
herbage

respektive že je to jediná česká TV, který vysílá PD v přímém přenosu

Reagovat
Largo

Mám....ale od dob, co přestali vysílat Serii A, sem je přestal sledovat. Kromě Sportu 1 mám ale taky TV program ( ) a tam bylo něco jinýho....takže v rámci urychlení informace jsem se ptal těch nejpovolanějších....

Reagovat
Mercury

Bohužel. Otřesná stanice.

Reagovat
Rssa

Nevíte někdo, jestli na nějakém sopcast kanálu lze nalézt komentář Raye Hudsona?

Reagovat
Mercury

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty kterým je tenhle mač u řitě.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Těch je hrozně moc. Prej se ke sledování tohohle mače chystá jen nějakých 420 milionů lidí. Jen zlomek lidstva ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je stale nic oproti zapasu Liverpool-United

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcu zatím dost nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel

neměl být komentář, k tobě patřilo ať jdeš někam

Reagovat
smazaný uživatel

To choreo

Reagovat
smazaný uživatel

funguje vám sopcast? mě to ani nelogne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi ani stránka ani samotný sopcast. Budu rád když stihnu aspon druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

zatim budu koukat tady http://tykestv.eu/tykes1.php , je to v AJ a kvalita taky neni nejhorší na to že je to flash

Reagovat
Mercury

K dokonalosti chyběl jen Puyol s kapitánskou páskou v čele

Reagovat
miky10

Nechce někdo report? Radši bych se díval na bejzbol.

Reagovat
Rssa

To si někdo dělá srandu? Hodím sopcast kanál Yes a ono mi to napíše "offline" a v řádku s adresou "NO"

Reagovat
secho

Me Sopcast jde... Channel - 124891 , tak to zkuste.

Reagovat
smazaný uživatel

429. Pro zasraný přetížený sopcasty..

Reagovat
smazaný uživatel

čistej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

FUNGUJICI LINK NA CLASICO PROSIM?

Reagovat
Honza Matoušek

sop://broker.sopcast.com:3912/79509 Ruskej komentář ale

Reagovat
Maresma

Xabi, znič je!

Reagovat
Honza Matoušek

I Rusáci uměj vyslovit správně Jordiho Albu... To jen všichni český komentátoři jsou tak neschopný asi

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Anglicky, YES.

Reagovat
Mercury
Reagovat
ADM

Cesc do toho zatiaľ dáva 100%

Reagovat
Xavi8

Mate nejaky funkcny link? K TV sa nedostanem

Reagovat
Pospovič

Real zatím o dost lepší

Reagovat
Mercury

?

Reagovat
Pospovič

co na tom nechápeš

Reagovat
Pospovič

pořád nechápeš ?

Reagovat
Miguel19

Tragičtější hráč než Özil asi v sestavě Realu aktuálně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

co to písknul?

Reagovat
Kenneth

Arbeloa opet nejvetsi traged na hristi.

Reagovat
patas92

prijde mi to zatim strasne mrtve z obou stran

Reagovat
Kaze

Di Maria musí být snad nejrychlejší hráč na míči na světě.

Reagovat
exse

Máš nějaký video toho jak běhá na míči?

Reagovat
Kaze

Hráčem na míči se rozumí hráč hrající s míčem

Reagovat
exse

Aha, ale tak proč potom píšeš že je Di Maria nejrychlejší?

Reagovat
Kaze

Protože mi připadá nejrychlejší?

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, "fanoušci" Barcy fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

uz mlci

Reagovat
Pospovič

ty jsi vůl Karime

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo, to bylo nadherny, skoda, ze to netrefil

Reagovat
One-Real

hmm....tohle trefit, tak Vicky nemel narok

Reagovat
Largo

50. Pro solidní diskuzi bez vulgarit a nechutných smajlů....

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
Largo

Typická reakce, kterou tu napíše každej blb a přesně ta, která diskuze kazí....Smutný.

Reagovat
Azazelo RD

Jsem si nemohl pomoci. Navíc mě rozesmívá už jen výraz nechutný smajl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj trefil si presnych 50

Reagovat
Godwinson

Třeba chce dát padesát korun každému, kdo se tu bude chovat slušně ...

Reagovat
Largo

Šikula

Reagovat
Godwinson

Tak to se neboj, tady tvá peněženka neutrpí.

Reagovat
Largo

Na jednu stranu mě to mrzí, když tady pak člověk pročítá diskuze jak minule po zápasech obou týmů v LM....Co se dá dělat no...

Reagovat
Godwinson

Mě to taky mrzí, protože mi přijde, že už to šlo do kopru úplně všude :)

Reagovat
smazaný uživatel

POME DO NICH!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
Kenneth

Za tohle ani karta.

Reagovat
Miguel19

Nechtěli už by začít hrát fotbal?

Reagovat
Kenneth

Zavři zobák a sleduj radši Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Ta už včera s přehledem vyhrála.

Reagovat
Pospovič

říká fanoušek chelsea

Reagovat
SIRBRANIKE

zasrané sopcasty,nejde ani jeden, ale našiel som toto:

http://www.coolsport.tv/stream1.html

na to, že je to browser je to zlaté, snáď to niekomu pomože...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok je děsně statickej. Villa, Tello nebo Alexis by to rozhýbali.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
One-Real

OOOOOha

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barcelona je úplně marná.

Reagovat
aither

standartky budou průser

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
Pospovič

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

luck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

Neni lepšího stopera prostě. Pepe

Reagovat
Losinho

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

KRÁL JE JEDEN

Reagovat
smazaný uživatel

ronaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldoooooooooooooooooo

Reagovat
Maresma

GOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

CALM BITCHEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS

gooooooooooooolllllaaaaaaaazooooooo de crrrrriiiiistiiaaaaanoooooo roooonalldooooooooooo

Reagovat
C0br

To jsou ty netechnický zakončení, střely na náhodu

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle goly davam ja, kdyz se ukopnu pri prihravce pod sebe

Reagovat
Tomekcz

nj hlavne ze je prej Ronaldo slabej proti lepsim souperum

Reagovat
One-Real

Benzema famozni uvolneni

Reagovat
Miguel19

Nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

CALM DOWN BITCHES !!!

Reagovat
Honza Matoušek

Achjo

Reagovat
exse

Ach to tu zas bude nablito

Reagovat
Losinho

Tenhle gól tomu snad pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

MES QUE UN MESSI!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaaaaaazzzzoooooooooo! 6. zápas, 6. gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Levá nebo pravá, je mu to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo. Ten se s tím nesral. Real by měl využít tlaku a dát ještě jeden.

Reagovat
Pospovič

jaaj

Reagovat
smazaný uživatel

CRIIIIIISTIANOOOOO RRRRROOOOOONALDOOOOOOOO, ešte raz

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Krása.

Reagovat
patas92

nevadí, aspoň se proberem...

Reagovat
Fernando_Torres

Střely na přední tyč si gólman prostě musí pohlídat...

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekný gól od Ronyho, Dani si asi povedal, že jeho brániť netreba... Cesc ma dnes tiež pekne serie...

Reagovat
eder

Už to mohlo být 0:3

Reagovat
supervizor

Tyč škoda.

Reagovat
One-Real

JEZIS MARJA, takovy sance

Reagovat
smazaný uživatel

to si delaj prdel? to snad ne.. uz to melo byt 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony - nepřijde Vám, že Villanova ničí tu krásnou Barcu, kterou Pep vytvořil? Když Pep měl nekonečnou sérii vítězství nad Madridem, tak u Villanovy to bude naopak!!! TEN NEVYHRAJE NAD MADRIDEM NIKDY!

Reagovat
OnderCZ

No nikdy, už Real bohužel porazil - první zápas superpoháru.

Reagovat
Mercury

Uz nad nim vyhral.

Reagovat
Losinho

Vyhrál nad ním hned v prvním zápase sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ale v soutěžním opravdovém utkání. Superpohrá degraduje El Clássico

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

To je moc, to je škola

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tohle už by bylo peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho.

Reagovat
Side

Reagovat
Losinho

Ronaldo - jediný, kdo skóroval v El Clásiku šestkrát za sebou.

Reagovat
eder

No comment!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? je neskutecny jak dokaze dominovat soucasnymu fotbalu

Reagovat
fantomas

Wow, parádní kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, v kolikátém zápase po sobě dal Ronaldo gól Barceloně? Nechce se mi to hledat

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

6.

jedinej kdo to dokazal

Reagovat
Tomekcz

6

Reagovat
fantomas

Šestym.

Reagovat
Losinho

6

Reagovat
smazaný uživatel

Dík všem, vidím že už to je někde nahoře, ta diskuze plyne hrozně rychle

Reagovat
Honza Matoušek

v 6.

Reagovat
-Carles-

Čo sa to deje

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hraje absolutní hovno, vůbec neví co hrát! Tohle by se za Guardiolovy éry nestalo

Reagovat
Tomekcz

cekam kdy zacne rozhodci korigovat pro Barcu a vytahne cervenou aby se Real uklidnil

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi obranca zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

no tak teď ta obrana fakt vypadá hrozivě

Reagovat
smazaný uživatel

Özil je naprosto tragický!! Musí přijít Kaká...

Reagovat
One-Real

Aha, tak ta Angelova dorazka byla tecovana.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim, dejte BAN - Olpranovi.. uz znicil diskuzi pod GL, ted udela to samy tady..

Reagovat
Kaze

A nemá rád asijskou kuchyni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemůže za to, že jsi frustrovaný z prohry Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

MONTOYA NA PLACE, TAK TEĎ UŽ TO BUDE TOTÁLNÍ PRŮCHOĎÁK MADRID DÁ JEŠTĚ MIN. TŘI KOUSKY

Reagovat
10

To je spalovač ten Karim. Jinak ta sestava Barcelony je šílenej paskvil, hlavně ta záloha, vždyť tam směrem dozadu neexistuje...

Reagovat
One-Real

6 golu za sebou v EC..snad uz je konecne vsem jasne, ze dava goly ve velkych zapase..

Reagovat
exse

Barca hraje jako by to bylo první kolo poháru, snad je ta facka nakopne a zvýší obrátky, jinak to dopadne špatně.

Reagovat
Miguel19

Messi ztráta a on se začne šťourat v nose a koukat, jak 6 hráčů kvůli němu maká zpět.

Reagovat
-Carles-

Tá naša obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona slabá jak čaj, dorazit !

Reagovat
smazaný uživatel

Kde brání barcelonská záloha? Ta šance šla jednoznačně druhou vlnou.

Reagovat
exse

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pospovič

to jsou idioti

Reagovat
smazaný uživatel

a je taaaam LEOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca ty vyjebany kokot ten faul si tam nevidel ???

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Maestro Messi

Reagovat
technecium

messi gól z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, rozhodci korigoval..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, omlouvam se, posral to Pepe..

Reagovat
exse

Ty vole, že si tě ještě nikdo v té Plzni nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni jsou prevazne inteligentni lide a neznam tu jedinyho cloveka, kterej by fandil Barcelone..

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to zbytečný, ale čímpak?

Reagovat
Josifek

Tak tohle je shit, jsme rozhodně lepším týmem a Barca dá takovouhle haluz..

Reagovat
OnderCZ

Proč? Takový dárek, to snad ne.

Reagovat
OnderCZ

A nemyslím od sudího, ale od Realu, aby mě někdo hned nenapadal...

Reagovat
Losinho

Takové chyby

Reagovat
C0br

Debilní gól

Reagovat
exse

Gól Messiho po chybě Pepeho, co víc si přát?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si šašek

Reagovat
exse

?

Reagovat
Josifek

Gol Cristiana po chybě Valdese, to by bylo fajné.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Pepe

Reagovat
-Carles-

LEO

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole...

Reagovat
smazaný uživatel

slečinka Messi

Reagovat
SIRBRANIKE

grrrrrrrrrrrrrrr kto iný, šmudla, ale je tam

Reagovat
Tomekcz

nj klasicka Barcelona, vubec se nechyta a pak gol z hov.a

Reagovat
Mercury

klasicka Barca no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se parádně prolítnul vzduchem

Reagovat
supervizor

Offside Pedra?

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody - jak hrála Plzen? Nevíš?

Reagovat
Losinho

Pepe

Reagovat
Fernando_Torres

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

melo to byt 3:0 a je to 1:1 ...

Reagovat
-Carles-

Prečo mal Iker zdvihnuté ruky a pohlad na rozhodcu?

Reagovat
homeles8

600.pro oříšky ♥

Reagovat
supervizor

Lískové?

Reagovat
homeles8

ne, arašídy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou oříšky, ale luštěniny .

Reagovat
vacin

a karta nic????

Reagovat
Mercury

Reagovat
Josifek

Kua, to je hrozná škoda, zatím jsme byli rozhodně lepší, přímočařejší, v řešení herních situací efektivnější, fotbalovější, nebezpěčnější a skvěle presující a ten skřet dá gol z takovýhohle hovna...velká škoda Karimovi tyče, jinak Cristiano fantastické zakončení. Snad to ještě zvrátíme, dnes na tu výhru máme po všech stránkách, navíc ten střed barcelonské obrany je velmi slabý a celkově je defenzíva domácích dosti průchozí.

Reagovat
Pospovič

říkám pořád, že letošní Barcelona je slabá jak čajík. Jedinní favoriti na LM jsou Real a Bayern

Reagovat
eder

Asi je moc brzy na takové prognózy, ale věřím spíš Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou slabi herne, ale mentalne maj ohromnou silu.. vzdycky to dotlaci v poslednich minutach

Reagovat
smazaný uživatel

2 nohy napred. Janá redka.

Reagovat
smazaný uživatel

*jasná

Reagovat
Kenneth

Ostuda ze tenhle paskvil vede ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 uz 6. zapas v rade, kdy dal tomu pseudoklubu gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej .

Reagovat
Kenneth

Ronaldo se přece proti velkým týmům trefovat neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to s tou jejich velikosti nebude tak horky, staci parkrat neco nafilmovat, poslat soupere do 10ti a to se pak buduje uspesna dynastie

Reagovat
smazaný uživatel

Dynastie no.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, kdyz to naucis vsechny cleny rodiny, tak z toho mas celou dynastii

Reagovat
Josifek

Oprava, pseudo "více než klubu".

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link na El clasico?pls

Reagovat
SIRBRANIKE

http://www.coolsport.tv/stream1.html

skús toto, je to v ENG

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Messi s Ronaldem oslavují góly hodně podobným způsobem...

Reagovat
SIRBRANIKE

Nepostrehol som to striedanie /na chvíľu som musel odskočiť/ Alvesa, sa zranil, alebo Má Tito fakt také gule a stiahol ho preto, že ho Dani nasral?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněnej nebyl...

Reagovat
Mercury

co to furt píská proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

miniaturní přistrčení tam bylo, ale foukat to nemusel.

Reagovat
Tomekcz

a zas zakopne mic a zluta nikde aspon je nemusi tlacit tak okate

Reagovat
-Carles-

Arabela

Reagovat
Side

Arbeloa jak na ten balón skočil

Reagovat
technecium

jak sejmul toho pepeho... můžu říct že simuluje, protože to bylo stejný jako tehdá na alvese

Reagovat
supervizor

Jasná karta co se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď tam šel jak dobytek spíš Ramos, no.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

ty fakt nemas soudnost,je mi te lito :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Placebo

omg

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby tohle udelal hrac Realu, tak dostane 100% redku..

Reagovat
Kenneth

Buz. cigánský katalánský.

Reagovat
Kaze

Tak tohle bylo 50/50, žlutou bych nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo vyhraje každou hlavičku, která jde do jeho prostoru. Ten timing a výskok je neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil prostim ta ty poleno jeb nato a chod aj sam dole po polcase

Reagovat
Mercury

Ozil je fakt špatný, nechápu ten propad u něj. Je šance, že by tam Mourinho dnes poslal Kaká? Nebo spíš Modriče?

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil bych se, že půjde Ozil dolů už o půlce

Reagovat
Miguel19

Ten Özil je vážně mimo. Ale giganticky.

Reagovat
Kenneth

Ozile vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

valdes ma najlepsiu rozhoravku na svete

Reagovat
Tomekcz

nj jak faulue Real hned zluta

Reagovat
supervizor

Rozhodčí si ale to vytahování karet užívá.

Reagovat
patas92

chjo ten Cesc to zas jebe

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten prijebany ozil dole

Reagovat
exse

To je dement ten rozhodčí, pokud je míč v klidu tak má hráč právo rozehrát.

Reagovat
Pospovič

rozhodčí má pravo rozhodnout jestli se bude hrát až po hvizdu nebo ne.

Reagovat
exse

Neznám přesně pravidla, ale jestli to tak je tak by to měl těm hráčům říct hned po odpískání že mají počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca zase to nezvlada

Reagovat
One-Real

Hmm tak asi nic, ten Ozil ma tak minimalne 5-7 ztrat.

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady - emoce planou

Reagovat
Pigeon

Fabregas žlutá, zakopnutí balonu rozhodčí to dnes nedává se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nehral vpredu smatlavy smatlak Benzema, tak Real vyhrava v pohode

Reagovat
OnderCZ

Podívej se na minulé Clásico, když tam byl Pipita a kolik gólů nedal z těch jasných šancí. Oni si oba občas nemají co vyčítat.

Reagovat
homeles8

666.pro Diablo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně sis to pohlídal .

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To sou svině, ti fanoušci Barcelony.

Reagovat
Rssa

To sou svině ti fanoušci Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli svítíjou laserem do očí hráčům, tak nepochybně.

Reagovat
Rssa

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to cca od 20. minuty a nejlepší hráč asi Busquets zatim :)

Reagovat
Side

Hm pěkně dokurvená standartka

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat, je to skoda, melo to byt 3:0 pro Real

Reagovat
-Carles-

Podla akej rovnice to malo byť 3:0?

Reagovat
icka

To vam zakomplexovanym fanouskum stejne nikdo nevysvetli.

Reagovat
aither

stejně jako to mohlo být 3:0 pro barcu , ale myslim ,že je zbytečný dohadovat se o tom kolik to mohlo být , je to 1:1 a jedem dál

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Barcu? WTF? vzdyt nemeli ani 2 strely..

Reagovat
fantomas

Fu, už sem si myslel, že Xavi napřahuje ke střele z uctivý vzdálenosti. Sem se lek..

Reagovat
-Carles-

Iniesta dnes vystrelil z cca 20 metrov...

Reagovat
fantomas

Wow, asi ho dojedu osobně pochválit.

Reagovat
-Carles-

To by si mal.

Reagovat
smazaný uživatel

otvoríme Huberta?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema. Neuveritelny, kolik promrhanych sanci za posledni zapasy hrotaci spalili..

Reagovat
smazaný uživatel

hentaku obranu maju a mi ich nevieme porazit ??? hamba !!! ... bezema , ozil dole hlavne ozil !

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka za 100. bludišt'áků.

Dal dneska Mesut jednu jedinou dobrou přihrávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl Alonso? Komentátor říkal, že mu rozhodčí odpustil druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
eder

I ta první byla přísná.

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

Nic. První žlutou zaslouženě, druhou jsem tam neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, zrovna se mi sekl stream a šel jenom zvuk. Možná to bylo nějaký zakopnutí míče.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nemel dostat ani tu prvni..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takhle zranitelné Barceloně Real pod Mourinhem ještě nikdy nenastoupil. Chybí jim přímočarost v podobě Villy, chybí jim jistota v podobě Puyola, hrajou snad ještě nepřesněji než my. Musíme zrychlit přechod do útoku, přesnit hru, doufám, že příjde Kaká a ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

*zpřesnit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej machr

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten rozhodca to fakt píska čudne, Xabi dostane kartu za zákrok, čo sa dal pustiť /faul áno, ale karta sotva/ a o chvíľu Ozil sprasí Messiho a rozhodca ho napomenie...

Reagovat
eder

Taky jsem si říkal, že to mohl Xabimu pustit, byl to takový jemný taktický faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema to dneska slušně zazdil Özil ztrácí mnoho balónů. Jinak Barcelona je dnes k poražení.

Měl bych dotaz: To hřiště Barcelony se mi zdá takové veliké, širší...klame mě zrak nebo je v porovnání s ostatními špičkovými hřišti o něco větší? Nechce se mi na netu vyhledávat ty rozměry.

Reagovat
Miguel19

Při tom EC ten čas vždy letí.

Jinak, to ten Modrič zatím nepřesvědčil, nebo mu Mou nevěří? To i ten Kaká by tam byl třeba platnější než Özil. Takhle hraje Real zbytečně v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

misto laseru by meli poradne fandit...jinak celkem nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jediné mínus na hřišti je rozhodčí. Co ten to píská? Neumí nechat výhody, fauly, které jsou neodpíská, strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets je dobrej zaloznik jako ze hodne, ten prerusta Xaviho tezce uz

Reagovat
smazaný uživatel

+ skoda ze nenastoupil Montoya uz v zakladu, Ronaldo to sice skvele trefil a navic levackou, ale byl totalne nepohlidanej Alvesem a to nebylo jedinkrat na ty strane takze skoda, ale po Messiho gole se to hodne zmenilo v nas prospech celkove hra

vyhra = naskok 11 bodu takze do toho FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 30 minut to bylo z naší strany otřesný - pomalý, nenápaditý. Poslední čtvrthodina už to bylo o dost lepší. Každopádně zatím Real lepší a i nebezpečnější. Nicméně ta obrana vypadá zatím dobře. Eliminuje největší zbraně Realu - rychlý přechod do útoku a rychlý náběhy křídel. S tou jsem fakt spokojen. Hrozně se mi líbí Sergio. To je fakt pohádka na něj koukat.

Naopak je nevýrazný Iniesta. Podle mě by na jeho místě měl nastoupit nějaký brejkový hráč. V tomhle případě bych oslovil Villu. Nějak cítím, že by to dneska roztrhal a rozhodnul zrovna on. Anebo samozřejmě Alexise nebo Tella. Messi to nemá komu dávat, ale to by se mělo příchodem hrota změnit. Cesc se mi docela líbí. Už několikátý zápas.

Sudí udělal několik drobných chyb, ale zatím to řídí překvapivě jistě.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
Rssa

S naší obranou je zatím Real nebezpečnější. Stačí standartka a už to tam hoří.

Paradoxně s odchodem Daniho je ta obrana pevnější, Montoya zatím hodně dobře.

Převahu na míči máme obrovskou, ale málo se tlačíme do zakončení. Cesc je tam zase nulový a radši bych místo něj Vižu, ten by tuto roli zahrál lépe.

Nelíbí se mi dnešní přístup Messiho, snad se v druhé půli zlepší.

Pepému díky za branku, jeho chyba neskutečná.

Reagovat
herbage

Hm, zatím pěkný zápas. První půlku první půle lepší Real, druhá půlka první půle v režii Barcelony. První gól Realu po chybě Alvése s Valdésem. Alvés byl očividně zraněný, jinak by šel skluzem do střely a zblokoval ji. Valdés by zase neměl inkasovat na bližší tyč, i když to byla slušná pumelice a precizně umístá. Messi gól takřka z ničeho, ale on čuch na góly má. Real by mohl využít více Adriana na stoperu, protože přes něj šla jejich největší gólovka, když Benzema byl zcela sám na malém vápně a trefil pouze tyč. Nelíbí se mi výkon Cesca, má hodně ztrát a spoluhráče dostává svými přihrávkami zbytečně pod tlak. Villa i Alexis by zahráli lépe a nechali více vyniknout Iniestu ve středu pole. Doufám, že druhá půle bude stejně zajímavá, jako ta první

Reagovat
Josifek

Alves to při brance špatně pokryl pozičně, to žádným zraněním asi neobhájí.

Reagovat
herbage

to taky, ale přišel mi celkově mimo. Messi ho tam sprdnul, když mu narážel míč a on za tím ani neběžel. Normálně je výbušný, dneska hrál děsně mdle a nejspíš se na něm podepsalo nějaké zranění. Poziční chyby dělal i dříve, ale takhle to nikdy nevypouštěl. I z toho kde stál, tak stačilo jít do skluzu a byl z toho roh

Reagovat
Josifek

To určitě, dneska byl mimo celkově, patrně byl něčím limitován, to nasazení nebylo jeho obvyklé.

Reagovat
Mercury

Nejlepší zatím Busquets, Xavi a na druhé straně Cristiano a zatím překvapivě i Arbeloa.

Reagovat
Josifek

Určitě i Di Maria mezi nejlepšími.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi, spolu s Ronym

Reagovat
Josifek

Škoda přeškoda, měli jsme po takovémhle poločase vést. Byly jsme rozhodně nebezpečnější, minimálně 30 minut lepší, až ten haluzácký gol domácích nás trochu srazil, škoda toho zaváhání či podskočení Pepého, takhle propadnou ve vápně s týmem jako je Barca a při vzrůstu jejich hráčů není možné prostě.

Hodně se mi líbí Di Maria, super rovněž Cristiano, je to fenomenální zakončovatel, tak komplexního a kvalitního kanonýra jsem nezažil. Jediným pozitivem u Mesuta je, že dneska není alespoň neviditelný, i když né zrovna ideálním způsobem, uvídal bych asi Luku, každopádně by měl střídat.

Jinak domácí se zvedli až po vstřeleném golu, do té doby to bylo od nich slabší. Nejlepší je asi Busquets, líbí se mi, jak si zatím Di Maria vytírá prdel s Albou, i rychlostně se mi zdá, že je snad ještě o fous rychlejší, Angel zkrátka dneska asi nejlepší na place.

Vzhůru do druhého poločasu, snad vyhrajeme, je to hodně třeba a rozhodně na to máme. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

To koukáš asi na jinej zápas, Alba zatim s Di Mariou neprohrál jedinej sprinterskej souboj....

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhe polovice mavame lepsie, tak snad sa to zopakuje a vyhrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas dole, Alexis na plac.

Reagovat
fantomas

Ale ta Messiho koncovka je stejně výjimečná. Aspon 8 útočníků z 10 by zavřelo oči a snažilo se Ikera propálit, on to ještě takle jemně vyřeší.

Reagovat
Mercury

Ale musel si to porovnat na levačku.

Reagovat
fantomas

Úkrokem no.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze 8 utocniku z 10 by to trefilo uplne stejne

Reagovat
Mercury

Kincl, Jun, Hartig. To už jsou tři :)

Reagovat
10

ještě Tomáš Došek

Reagovat
Mercury

Rozhodně. :)

Reagovat
eder

Tenhle gól byl spíš z kategorie "haluz", žádného génia bych v tom nehledal...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pospovič

ještě udělejte z té haluzi gol roku

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Vidíš, s tímto tu musíme v diskuzích pracovat

Reagovat
homeles8

nemusíte :-)

Reagovat
herbage

už si tě zafixují jako fanouška Barcelony, máš to marné

Reagovat
smazaný uživatel

To by dával aj Giroud

Reagovat
Mercury

Villu za Cesca a později Alexise za Pedra.

Reagovat
herbage

zrovna Pedrio hraje z vašich řekl bych nejlépe

Reagovat
Josifek

Nejlepší je Busquets

Reagovat
herbage

to asi ano, ale tak nejaktivnější

Reagovat
Rssa

Jeho role je napadat na hranici faulu - už má žlutou a bude potřeba být agresivnější.

Reagovat
exse

Alexis za Pedra

Reagovat
-Carles-

Villu za Cesca kľudne ale Pedra by som dole rozhodne nedával.

Reagovat
Josifek

Proč vlastně nehrá Alexis, momentálně mi přijde z Barcelony snad jako největší hrozba..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jak Barcelona zahraje v podstatě bez jedinýho klasickýho obránce (Masch, Adriano, Alba jsou bývalí záložníci)...Puyol a Pigue chybí strašně moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo Benzemo

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid 4 čistý gólovky + 1 gól, my 1 gólovka s přivřenýma očima + 1 gól z ničeho.

Zajímavý taky je, že jsme podělali všechny finální přihrávky, to už jsem dlouho neviděl.

Druhý poločas musí přijít renesance. Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala opravdu objektivnich fanousku Barcelony, ne-li jedinej

Reagovat
homeles8

jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojd, Ozile, vynahrad nam tu svoji spatnou prvni pulku

Reagovat
Kenneth

Ozil pořád hraje.

Reagovat
Miguel19

Özil hraje. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid prohrál ligový zápas na Camp Nou poté, co vstřelil první gól, naposledy přesně na den před 23 lety.

Reagovat
Mercury

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Ozil chtěl, tak by mohl jít na kasu

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt to ve vapne, tak je to faul, ale na penaltu to nebylo..

Reagovat
Pigeon

Faul je vždycky faul!!! Nezáleží kde se to odehrálo! Nesnáším takové názory

Reagovat
smazaný uživatel

tak priznejme si, ze byt to naopak, tak Barca kope penaltu..

Reagovat
Pigeon

To ano...já prostě nemám rád když to tak lidi rozlišujou...nejhorší jak to dělají rozhodčí o čemž sem se přesvědčil na vlastní kůži včera...proto tak rozohněná reakce

Reagovat
Pigeon

Faul je vždycky faul!!! Nezáleží kde se to odehrálo! Nesnáším takové názory

Reagovat
Kaze

Nesmysl. Některé fauly se tolerují, penalta je ale výrazné rozhodnutí, tam ten faul musí být prokazatelnější.

Reagovat
Pigeon

Nesmysl. Faul je vždy a všude prostě faul. Faul v 16 = penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ty barcelonsky prihravky jsou tak silene citelny

Reagovat
Losinho

Marcela si dneska povodí snad každej...

Reagovat
Mercury

Skočil si jak Leška v nejlepší formě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Losinho

Pepe jeď!

Reagovat
Honza Matoušek

Diver

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedna penalta správně odpískaná nebyla. U obou došlo ke kontaktu, ale obě byly přifilmované až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle me se obe piskat daly

Reagovat
Losinho

Dobrej faul pro Barcu...

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets je hroznej smejd

Reagovat
smazaný uživatel

to je ubohost tech fanousku barcelony..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo

Reagovat
smazaný uživatel

lasery..

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ronaldo takto nafilmovať dobre že nepadal až v pokutovom uzemi

Reagovat
Miguel19

SB má štígro, už mohl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets lezi, kvici, dela, ze trpi, rozhodci nepiskne, tak se zvedne a hraje dal..

Reagovat
ADM

Da sa pod Titom na Messiho povedať, ze by hral ako Messi?

Reagovat
fajdax

barca vepředu totálně bez pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě teď měl jít Xabi ven.

Reagovat
smazaný uživatel

už sem se lek že nám to nepovíš

Reagovat
Mercury

Jasná žlutá.

Reagovat
technecium

to měla bejt červená pro alonsa

Reagovat
hefy

Messi to má dneska docela na háku.

Reagovat
hefy

tyvole

Reagovat
exse

Jasná druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

alonso mal isť vonku teraz

Reagovat
smazaný uživatel

alonso mal isť vonku teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi cervena.

Reagovat
technecium

meesssssíííí

Reagovat
exse

LEO KURVYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
Rssa

Xabi měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiii fenoménnoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ADM

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

čo je

Reagovat
fajdax

a o titulu je rozhodnuto

Reagovat
Pospovič

toto není normální už

Reagovat
One-Real

zase ze standartky, to snad neni možný

Reagovat
-Carles-

karta, karta, karta

Reagovat
smazaný uživatel

nic nove

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso mel ted dostat druhou zlutou.. ale zase tu prvni dostal za nic, takze je to fer..

Reagovat
smazaný uživatel

Náádhera.

Reagovat
Rssa

u mě jeěště někopl

Reagovat
Pigeon

mi se to kuslo jak byl balon tak 3 metry od brány a nevěděl sem jestli še ven nebo do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to má na háku, ale dává dva góly ... zatím

Reagovat
Kaze

Xabi měl být venku

Reagovat
Mercury

Parádní trefa. Letos ty přímáky kope fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ta standartka ach jo...bohužel palec nahoru pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

muhammad..

Reagovat
Darren Fletcher

to je tak krasne ked ronaldo a messi strielaju v clasicu, dokazuju tym uplne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre teraz by to chcelo absolutnu ofenzivu ... khedira - modrica , benzema - higuain . ozil - kaka

Reagovat
Miguel19

S přehledem.

Reagovat
Pospovič

nechápu jak můžou pořád vyhrávat s takovým hovnem co hrají

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny..

Reagovat
-Carles-

Dúfam že už peníš od zlosti

Reagovat
smazaný uživatel

od zlosti? po tom co dneska vidim? heh, naopak jsem maximalne spokojenej, absolutne nic jste nemeli, hrajete hrozne a naopak Real paradne, nehlede na to, urcite minimalne vyrovnaji

Reagovat
Masi

Messi je vynikající exekutor z této vzdálenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímý kop, Messi se současnou fazónou a Iker v bráně, to nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
One-Real

Tohle by totiž všichni ostatní brankáři chytli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ty šaško.. jediny lacny gol dneska bol ten Valdesov ked si neuchranil blizsiu tyc

Reagovat
Rssa

A Leo už kraluje

Reagovat
Krausio_Real_M

Fuck...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ale musi otocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ikere, tohle se chytá proboha. Hlavně že jsi dal od toho na poslední chvíli ruce pryč..

Reagovat
SIRBRANIKE

Aj ja jaja jaj nemám slov, inak Pepe dnes nemá chybu

Reagovat
exse

No nic, Messi se pomalu a jistě stává nejlepším zahrávačem přímáků na světě.

Reagovat
Rssa

Pepé...to je kokos

Reagovat
Miguel19

PD už se bude jenom dohrávat. Třeba aspoň AM urve 2. místo.

Reagovat
Losinho

On to snad nakonec Real prohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon za pokus

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase zápas. Kdyby dal Benza na 2-0 tak je hotovo. Né, takhle dostaneme 2 goly ze 2 střel. Neříkám nic radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Benzema je hroznej šašek když to tak vezmu zpětně

Reagovat
Pospovič

yeah

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se z toho stává velkej večer...

Reagovat
One-Real

R O N A L D O

Reagovat
Pigeon

Dokud Messi nehodí prsten do mordoru tak na ně Real nemá

Reagovat
Rssa

Au, to mohlo bolet.

Reagovat
Losinho

RONALDOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
SIRBRANIKE

Ronyho výraz po 2. Leovom góle....

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil, nadhera, to by necekal uz od nej :))

Reagovat
Fairplay

Nepřijde mi, že by hrála Barcelona letos tak dobře. Skoro mi přijde, že kdyby měli skoro půlku bodů co mají, tak nemohou říct ani slovo. A tohle Clásico to korunuje, kdy naposled měla Barcelona v Clásicu více šancí nebo Real nějak výrazně přehrála?

Reagovat
smazaný uživatel

a pojd Rony, jeste jeden, jak jsem psal, 3. hattrick v rade, to by bylo jasny potvrzeni toho, ze musis dostat zlatej mic

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOLLAAAAAZOOOOOOO DEEEE CRRRIIIIISTIANOOOOOO RRRRRROOOONAldooooooooooo

MES QUE UN MESSI MES QUE UN MESSI

Reagovat
Rssa

Já se na to vyseru, u mě stříhal nužky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Özil první úspěšná přihrávka za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt ten fotbal užijete, když během něj napíšete 50+ příspěvků?

Reagovat
Pospovič

to je specialita PL

Reagovat
Krausio_Real_M

Ronaldooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

aaa kurwa ronaldo sa zranil

Reagovat
Losinho

Souboj šampionů jak se patří

Reagovat
JacoBee

Šampióna a šampona

Reagovat
JacoBee

Šampióna a šampona

Reagovat
smazaný uživatel

treti zapas behem tydne - 8 golu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted mel dostat druhou zlutou Busquets..

Reagovat
smazaný uživatel

za ten Ozilův skok?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Pigeon

už to není vtipné, ani zajímavé

Reagovat
exse

Za tohle by nebyla žlutá ani proti Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

jj za zastaveni protiutoku se zluty vlastne nedavaji..

Reagovat
Miguel19

Už měl mít 3

Reagovat
exse

Já myslím že 6

Reagovat
Miguel19

Ty radši nemysli.

Reagovat
Pigeon

9

Reagovat
smazaný uživatel

busquest mal ist von za toto sa dava zlta

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted jako kurva udelal ten Higuain?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe uz zase chyta tu svoji..

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem myslel že Pepé bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo snad poprvé co se týče EC ne?

Reagovat
One-Real

Luku misto Mesuta

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí sletěl a ukázal Barceloně výhodu proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ukázal, že mají hráči hrát dál. Nic nenormálního, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hraje uplne jinej Marcelo nez posledni zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vader teď dorazil, popsal by mu někdo normální(to hodně zdůrazňuju) dosavadní průběh, prosím?

Reagovat
Losinho

Ze začátku lepší Real, měl tam nějaké šance, Ronaldo gól a těsně potom Benzema tyč. Za chvilku srovnal Messi a to Barcu nakoplo, i když žádnou tutovku neměla. Druhý poločas je takový nervózní, přijde mi to vyrovnaný, Messi dal krásnej gól z přímáku, ale Ronaldo hnedka zas srovnal. Od tý doby zase vyrovnaná hra, možná o chloupek lepší Barca. A vida, břevno...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
homeles8

900. pro Tonyho Montanu ♥

Reagovat
smazaný uživatel

No, velmi těsné.

Reagovat
homeles8

dyť jsem se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo nevypada moc dobre...

Reagovat
patas92

to nevypadal nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita je nachcanej ne?

Reagovat
Kenneth

Poleno ten Higuain. Vazne ze jo.

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný šmatláky má Real na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste, ze to Messi takhle posral

Reagovat
exse

Ty vole 10 cm a Pedro šel sám na bránu

Reagovat
exse

Alonso 5. žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi tu kartu nedostane?

Reagovat
Pigeon

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Essien? A ja myslel, ze jdeme na vyhru..

Reagovat
One-Real

ted uz mel byt i Xabi venku

Reagovat
hefy

Xabi si o ní ale řiká už hodne intenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám od 78', ale takovejch nepřesností z naší strany, zejména ve finální fázi teda

Reagovat
Pospovič

břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff

Reagovat
-Carles-

Xabi ešte hrá

Reagovat
patas92

aaaaaaaaaa tvl skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla,uff

Reagovat
hefy

Každopádně Iker je furt bez zákroku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, nééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

oooo

Reagovat
-Carles-

Pome pome

Reagovat
Miguel19

Tvl to byla super akce. To mělo skončit v bráně.

Reagovat
Pospovič

remíza by nakonec byla spravedlivá

Reagovat
Krausio_Real_M

Falcao zas gól

Reagovat
smazaný uživatel

no ztraceny 3 body.. skoda.. Barcelona si nezaslouzila ani hovno..

Reagovat
patas92

ty si fakt idiot

Reagovat
smazaný uživatel

vy si fakt namlouvate, ze jste bodovali zaslouzene?

Reagovat
-Carles-

To ti napíše aj normálny madridista, ako One-Real.

Reagovat
-Carles-

Ty si strašný *****

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Pan je asi srandista

Reagovat
smazaný uživatel

To nevidíte že vás chce na....t

Reagovat
Free_player

šašek

Reagovat
-Carles-

Pedrooooooooo

Reagovat
C0br

Ztráta pro Real. Zase a znovu nedokázali zápas ukončit i když měli 100% šance.

Reagovat
One-Real

Remíza v konečném měřítku podle mě spravedlivá. Proměnit šance, tak jsme mohli vyhrát v suchym triku. Rozhodčí zápas zvládl, kromě pár nepodstatných věcí měl akorát ke konci vyloučit Xabiho. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uzXabiho, tak i Busquetse

Reagovat
herbage

v suchým triku? I kdyby dal Benzema, tak vedete max 2:0 a kontaktním góle byste znervózněli. Nepamatuji si, že by nějaký tým vyhrál na Nou Campu v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema mohl davat uz na 4:0.. ale nejspis si nevidel zacatek..

Reagovat
herbage

asi nechápeš příčinu a následek. Kdyby Ramos dával na 1:0, tak jak by C.Ronaldo dal gól a jak Benzema strefil tyčku, když se to stalo až po tom? Byl ny zcela jiný vývoj zápasu. Real mohl vést maximálně 2:0, kdyby Benzema trefil branku

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vis, ze by prisel kontaktni gol a ne zvyseni vedeni?

Reagovat
herbage

to nevím, to můžeme jen spekulovat. S určitostí ale můžeme jen říci, že Real mohl vést 2:0, protože ta šance Benzemy přišla až po prvním gólu. Pak by Barcelona nemusela dát kontaktní gól, což už se nedozvíme. Ale stejně tak může dle dolarovo logiky posčítat gólovky Barcelony a prohlásit, že by nakonec vyhrála 5:4, ale to je tak vše

Reagovat
Rssa

dolarovo co?

Reagovat
herbage

i automatická pračka má nějakou vnitřní logiku

Reagovat
Rssa

Bylo by to docela trefné přirovnání, kdyby jsi nezapomněl napsat "vypnutá automatická pračka"

Reagovat
One-Real

Tak mohlo to byt 3:0 a to verim ze by jsme si pohlidali.

Reagovat
herbage

viz dolar, příčina a následek

Reagovat
One-Real

já to chápu, ale tak se to prostě řiká

Reagovat
Josifek

Příčina a následek a výše píšeš, že po kontaktním gole by jsme znervozněli, ale že by kontaktní gol vůbec nemusel padnout...?

Reagovat
herbage

však jo, ale to se nedozvíme. Jen na základě předchozích zkušeností bych si dovolil tvrdit, že žádné suché triko by se nekonalo

Reagovat
Josifek

To patrně ne, no

Reagovat
SIRBRANIKE

Škoda, že v závere nepadol jeden gólik, miestami bol ten tlak drtivý

Reagovat
blaugrana

Titovi by mal niekto povedať, že striedať sa môže 3x a nie raz. Toto prekaučoval.

Reagovat
2miguel1

tam uplne 78´min na plac Villa za Pedra ...Villa by rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya - Alves, a Sanchez - Fabregas

Reagovat
-Carles-

Remíza spravodlivá. Náskok ostáva, takže spokojnosť, aj keď výhra by viac zahriala srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojnost škoda tej montoyovej šance ale nevadí boli sme lepší a stále je to 8-bodov

Reagovat
Rssa

Po veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlouhé době opravdu krásné a dramatické El Clasico bez zásahu rozhodčího, bitek, extrémního simulování, vypíchnutých očí....

První poločas byl lepší Real, druhý už jasně Barcelona, která celkově byla asi o chloupek lepší.

Ronaldo dneska hrál opravdu výborně, na hranici sebezničení. Messi se ve druhém poločase taky zvedl a zapojoval se více.

Krásný fotbal. S remízou dokážu žít.

Reagovat
herbage

dneska si to Barca projela sama. Kdyby více tlačila, brala tři body. Remíza nakonec asi spravedlivá, i když hlavně za ten druhý poločas si Barcelona zasloužila vyhrát. Pořád je sráží, ež nedokáží udržet koncetraci po vstřelení gólu. Doma proti Chelsea, na jaře doma proti Realu, furt to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas všetkých zápasov skončil a ja môžem skonštatovať, že bodík je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zábavný EC skoro bez divadýlka paráda Jen škoda toho první haluz gólu Barcy do tý doby jsme je mleli parádně. Chce to každopádně Falcaa a pravýho beka v tu chvíli se stane Mordor neporazitelným

Reagovat
LAM

Reál klasicky ve druhym poločase daleko slabší i s tou naší obranou nás neporazily škoda těch šancí na konci něco tam padnout mohlo.¨

Jinak Messi ten druhej gol lahudka,ve druhym poločase hrál skvěle

Reagovat
ADM

Druhý polčas som videl na ihrisku Messiho. Konečne sa neobzeral, neflákal ale snažil sa behať, prebojovať sa, kombinovať .. tým pádom sa hneď zdvihla hra celého tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tito už mě začíná sr*t s tím Villou Na co ho tam vůbec má. V lize druhý nejlepší střelec po Messim a nechá ho celé classico leštit lávku. I když hráli dneska Pedro s Alexisem dobře tak ho tam mohl dát aspoň na posledních 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapas totalne som sa nudil ako nikdy sklamalo ma el clasico uplna nuda bez ziadneho naboja ... ja na zachode som mal vetsiu motivaciu vytlacit hovno ako my dneskam vyhrat zapas sklamanie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážne dement

Reagovat
barcelona17

remiza 2:2 je da se rict spravedliva.. mrzi me akorat 2 veci, to ze si nezahral Villa, ten mohl byt prinosem aspon na zaverecnych 20 minut.. a ta nadherna akce, kterou zakoncil Montoya pouze do brevna, to by byl gol roku... skoda,

Reagovat
smazaný uživatel

gól roku dal už Jiránek

Reagovat
CHONG

Gól roku dal Martin Jiránek

Reagovat
smazaný uživatel

sem chodi lidi, co museli pit v posledni dobe vazne hodne pancovany vodky, protoze kdyz si nekdo dovoli napsat, ze byla Barcelona lepsi..

Reagovat
Mercury

Byl to, řekl bych, zcela vyrovnaný duel.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid lepší prvních 30 minut, barcelona lepší posledních 60minut, na šance asi vyrovnané, takže celkově měla navrch lehce Barcelona...

Reagovat
Fairplay

Ronaldo v posledních Clásicech zahrál lépe než Messi, dneska opět excelentní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že Messi byl dneska lepší než Ronaldo. Ronaldo měl dvě šance dal dva goly, pak nebyl skoro vidět. Messi motal obránce, rozdával balony, dal dva goly..Užitečnější pro tým...Zlatej míč asi víme všichni, kdo dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze dnesnim vykonem si pojistil zlatej mic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Proč on a ne Messi, když dali oba po dvou brankách? To nějak nedává smysl, ani vzhledem k postavení obou týmu v tabulce. Dík za vysvětlení, jistě se poučím.

Reagovat
Fairplay

Třeba protože Messiho na hřišti zastínil herně. Messi pokud chce GB, nemůže hrát pouze jeden poločas tak důležitého utkání. Ale ty to stejně neuznáš.

Reagovat
Dr. Admess

A proto Ronaldo hrál extra dobře jen první půlku... Ve druhé půlce kromě gólů nic výrazného neudělal, nebo mám špatnou pamět?

Reagovat
celeb

a ten novy uces si si nevsimol? Plus to naadherne supercool V-gesto? Vsak to bolo uuulne uuzasne!!! Vsetci z nasej triedy su z neho uplne paf. A vsetci kinderfans tu mi urcite daju za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci z nasej triedy? :D cize su to taky isty kinderfans ako ty a vacsina hrdych katalancov.A to gesto bolo veru vazne super :))

Reagovat
Honza Matoušek

Rozhodčí to dneska zvádl skvěle, na obou stranách mohl udělit 2. žlutou, ale nic výrazného to taky nebylo, takže by z toho akorát zase udělal komedii.

Reagovat
eder

Souhlas, po dlouhé době absolutorium pro sudí v El Clásicu.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu dal tak 5 z 10, výhody totálně nezvládal, zbytečně zdržoval s rozehráním (pro madrid to možná bylo vyhovující) měl dávat více karet...Pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

taková ta remíza, co nepotěší ani jeden tým...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro FCB dobry ze Real nestahl tech slusnejch 8 bodu.. aspon neco no

Reagovat
exse

No tak ve finále je to asi zasloužená remíza, Barca jako vždy měla převahu, ale na gólovky to bylo asi vyrovnaný. Barca musí zapracovat na začátcích zápasů, hráči mi připadaj uplně bez chuti a nasazení, pak z toho plynou rychlé brejky soupeřů do polootevřené obrany a když chybí oba stopeři tak je to velkej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, kdy naposled Messi kopal trestnak jinak nez pres zed. Vetsina golmanu toho vyuziva a i kdyz to trefi uzasne, tak tam jsou a chytaji to, proto nevim, na co Casillas ceka, hlavneze u golu Senny za zed sel. Kazdopadne Real si to ztezuje vzdycky sam, v poslednich zapasech vzdycky maji do polocasu mnohem vic sanci nez Barca, akorat ze jedinej, kdo to tam proste doklepe, je CR.

Reagovat
teenz

Škoda, veliká škoda. Když jsem řikal, že Pipita je pálič, tak to co zahodil Benzema se nám vymstilo. Takhle jsme akorát přišli o velkou šanci. Barca určitě nezahrála nic extra, dneska jsme prostě měli vyhrát. V prvním poločase asi jasně nejlepší Di Maria, ten co odběhal a hlavně ubránil za Arbeolu bylo neuvěřitelné. Marcelo se opravdu nesmyslně zapomínal vracet a pak z toho padl gol. Asi mohl hrát Coentrao. Ozil by si měl někam dojít na vyšetření, zbytečně se furt snaží vztekat a ztrácí balony, ktere nás stojí další síly při bránění. Ano vymyslel golovou přihrávku v druhém poločase, kde se jeho forma zlepšila, ale s tou povahou by měl něco udělat. Ronaldo zase předvedl, proč je pro Real nepostradatelný. Hlavně ukázal charakter, kde běhal téměř 20 minut se zraněním. Nakonec chci říct (i když se to asi nebude líbit) Kaka na současný Real prostě nemá. Už ztratil rychlost a když naskočí do rozjetého vlaku, kdy potřebujem rychlý přechod do útoku, tak ztrácí. Se střídáním Essiena jsem moc nepochopil, co Mou chtěl vymyslet. Podle mě by se daleko víc hodil Modrič. Na druhé straně se mi líbil Busquets, Pedro mě zase utvrdil v tom jakej je zákeřnej blb. No nic, musíme doufat v zaváhání Barcy a odvetu na San Bernabeu. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v závěru zápasů jasně vládla, ovšem takto měla hrát již první poločas a zápas by vyhrála. Vést 2:1 a pak totálně propadnout v obraně a nechat si utéct 3 body, to je k naštvání..Messi ukázal, že s míčem u nohy je prostě fenomenální...

Ronaldo byl v podstatě 2x v šanci a 2 goly, má můj respekt, i když ho nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Když pominu posledních 5 minut zápasu, tak musím s politováním říct, že se mi to z naší strany vůbec nelíbilo a hlavně jsem vůbec nepochopil koncepci naší hry. Nechci být negativní, nicméně to musím vzít tak, jak to bylo, pragmaticky.

Real hrál, co potřeboval. První půli jasně lepší tým, který tam měl 3-4 čistý gólovky, my absolutně nic. Druhá půle už byla lepší, vyrovnanější, každopádně mi to pořád připadalo z naší strany bezkrevné, profesorské. Tempo hry se nezvýšilo, pressing se nezvýšil, nebylo to přímočařejší ani otevřenější, nic.

Před celkem jasnou prohrou nás ochránil náhodný prvek. A pak Messi efekt. To, že z hovna upletl bič není náhoda. Za remízu můžeme být nakonec rádi.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

opet objektivni komentar

Reagovat
smazaný uživatel

niet čo dodať

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

konecne soudnej komentar fanouska Barcy, mas muj respekt. S tim, ze bude mit Barca v obrane diry se pocitalo, ale me osobne (jakozto fandu Realu) prekvapily a zaroven potesily hlavne bezkrevny vykony dvojice Iniesta - Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

I my můžeme být za remízu rádi. Ale jinak výstižný komentář. Jiříku, uč se.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Barca měla ve druhé půlce daleko víc situací, ze kterých mohla rozhodnout. Zbytečný negativismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, poslední pětiminutovka - Montoya a Pedro. Co dál? Nic. Negativní nejsem, ale taky nejsem slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo až uvidíš zápas v naší top sestavě, myslím tím v obraně a budeš mít stále takový pocit jaký dneska, tak to bude špatně, dneska bych si z toho hlavu nelámal, protože jak všichni víme, tak u Barcy to vše začíná bagem od zadu a když hráči nevědí, kde stát a jak bránit, tak je to těžký. S Puyolem a Piquem si myslim, že bysme dneska gol nedostali...

Reagovat
smazaný uživatel

jen bych dodal že na to že Barce chyběli tři klíčoví hráči z obrany jste to zvládli dost slušně

Reagovat
herbage

myslím že ignoruješ fakt, že Real už nejsou ti samí nazdárci co pár let zpátky. To jádro týmu hraje spolu dost dlouho na to, aby vám byli rovnocenným soupeřem a přesto když chcete, tak vám nevezmou míč. Jen dozadu hoříte ale to proto, že je to v součanosti jediný tým, který vás dokáže dostat pod stálejší tlak

Reagovat
smazaný uživatel

já čekal ze strany Madridu gol ze standardky, kdy mají v průměru o 10cm vyšší hráče a ono ne, my dostaneme dva goly ze hry, to byse stávat nemělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nejde vůbec o defenzivu, jak mi tady všichni předhazujete ta fakta ohledně absencí stoperů. Mně jde o tu impotenci v útočné fázi, která ničím omluvitelná není. Bez ohledu na to, jak moc je Real organizovanej tým s individuální kvalitou v obraně jsme v útoku hráli mizerně.

Reagovat
Rssa

Zčásti pravdu nemáš. Nesmíš zapomenout, že naše obrana byla složená z prcků a hráčů, kteří spolu tradičně nehrají (na těch pozicích). Proto ty dvě megašance, co neskončili gólem, vznikly - jedna byla vzduchem, druhá kvůli špatné poziční hře.

Tragicky bych to neviděl. Tento zápas nám může hodně pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. nahoře. V čem konkrétně nemám pravdu? Konstatuji fakta, počty gólovek, obraz hry. Obranou fázi nekritizuji. Na naši obranu nepadlo jediné slovo. Výčet gólových příležitostí spíš poukazuje na naši impotenci v útočné fázi.

Reagovat
Rssa

Ve dvou věcech - že druhá půle byla vyrovnanější - nebyla, Barca měla převahu, více šancí, byla nebezpečnější. A že za remízu by jsme měli být rádi - měli jsme šanci i zvítězit, nebyla to remíza darovaná z nebe.

Ale taky v něčem s tebou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že záložníci, kteří mají za sebou top obránce si dovolí víc a více riskují. Myslim, že vědomky to tam dnes měl každý z hráčů barcy, že nesmí tolik riskovat, jako když za sebou cítí top obránce P+P. Je to jen můj názor, ale mysím, že v tomhle trošku psychika v útočné fázi hrála roli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

ja by som sa to tak neodvazil napisal lebo by som bol ukamenovany. Ale od fanusika Barcy uznanie hodne. Tiez si myslim ze Vas zachranila nahoda v Messiho golu z nicoho. Ale uprimne, ten zapas sa mi az tak nepacil po futbalovej stranke.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ted nechapu, proc vlastne ten Benzema nedal tu loženku loženkovatou... Nechapu. Ramos hlava taky hodne tesne, skoda. Montoya břevno, Barcelona klasicky většinou na míči, asi zasloužená remíza.

Cristiano je fakt fenomén 6x po sobě v clásicu dal gol, přepsal rekord, dneska navic 2, obvzlast ta rana levackou presne do skulinky na predni tyci byla fantasticka. Mesut se postupne taky zlepsil, hraje uz lip a gradovalo to fantastickou kolmici na vyrovnání.

A ten prvni gol Barcelony, to byla snad jedina chyba Pepeho za hodně dlouhou dobu, ale to byl vazne fail jako prase. Zadarmo gol.

Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no, Real zase doplatil na nepremenene tutovky, alebo tutovku.. z takej pozicie to Benzema alebo Di Maria musia dat.. prvy gol Ronalda pekny, Valdes zase "nesklamal" a neustrazil blizsiu tyc.. celkovo do tej tutovky Benzemu to bolo dobre, ale potom je jasne ze taky usmudlany gol vas psychicky polozi.. Barce proste tento rok praje to stastie

Reagovat
Fairplay

Messi mi přijde, že si poslední dobou o sobě až příliš myslí, že to má všecko na háku. Buď je to trenérem nebo ním, ale jeho hra poslední dobou není taková, jako bývala. Má jediné štěstí, že stále dává branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas z obou stran, zasloužená remíza a asi to nejlepší, co momentálně může světový fotbal nabídnout. Real dobře bránil v bloku a vyrážel z něj do smrtících breaků, Barca častěji držela míč na kopačkách a ukázala, že i z méně šancí než soupeř se dá dát stejně/více gólů, když je efektivní a dostává se vyhrádně do šancí vyložených. Cristiano je pan Střelec, Messi pan Fotbalista. Celkový efekt toho zápasu je, co se ligové tabulky týče, nulový, akorát jsme si jako už poněkolikáté dokázali, že jsme schopni s Barcelonou hrát vyrovnaný zápas a mnohdy ji i přehrávat. Taky jsem rád, že v tom dneska nebyla přehnaná agresivita, polehávání a nesprávné výroky rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, takových fandů Realu by chtělo více...

Reagovat
celeb

je vidiet aj na prispevkoch casti fans (skutocnych fans!) Realu, ze sa chcu odlisit od tej zberby, kt. sa na Real nalepila prave koli fascinacii teens Ronaldom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekne si to napísal

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pekny zapas. Tu sa jasne ukazuje, preco je El Classico najkrajsi suboj na klubovej urovni. Dnes bol Real co sa tyka sanci lepsi a Barcu okrem brvna do nicoho nepustil co je jedno obrovske plus aj do buducna. Barca mava proti nam coraz menej sanci a takmer v kazdom zapase da nahodny gol aj dnes ten Pepeho odskok a gol Messiho z priameho su goly, ktore padaju raz za cas. Velmi dobra defenziva, aj kombinacne sme sa im vyrovnali. Skoooda Benzemovej sance, za stavu 2:0 by sa hralo lepsie

Reagovat
Josifek

No, první poločas z naší strany určitě lepší, ze strany Barcelony poněkud slabší, škoda, měli jsme jít v půlce do kabin za stavu 0:2 a mohlo to být nakonec veseljší. Na druhou stranu alespoň bod po druhé půlce je ještě ucházející, sice jsme potřebovali ztrátu stánout, ale alespoň nenarostla, když už nic jiného. Celkově solidní clasico, jak z pohledu fotbalovosti, tak i z pohledu mimofotbalového dění na trávníku. Škoda, dnes jsme na tu výhru rozhodně měli. Nechápu, proč barcelonský snad nejlepší momentální hráč Alexisis šel hrát až později, ještě že tak, škoda že Alvés nevydržel na place déle. Dobré je, že i Mesut se v druhé půli značně zvedl. Dneska skvělá práce Cristiano, Di Maria, Arbeola a za druhou půli i Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, když už madridskej fanda, řekne, že Alexis je náš nejlepší hráč, tak to už je co říct. Osobně je pro mě Sanchez jeden z nejlepších nákupů za poslední dobu a také nechápu, proč nedostává více prostoru, protože jeho vidět s balonem u nohy je něco jedinečnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

takže, můj první a poslední komentář k zápasu...tyhle Clasica prostě miluju nádhernej fotbal, žádný zásahy rozhodčího, krásný góly, nejlepší hráči Ronaldo dneska zahrál skvěle, s Messim (kterej byl jako vždy úžasnej) jsou míle před ostaními hráči, myslím že nejlepší by bylo ten Zlatý míč rozříznout a každýmu dát půlku 3 minuty před koncem mi vypadl stream (nemám Sport1) a dokonce zápasu už jsem žádný funkční nenašel, což mě celkem mrzí...za remízu jsem rád, náskok na hlavního konkurenta zůstal 8 bodů Atlético je sice našláplý jak blázen, ale o titulu se stejně bude rozhodovat mezi Barcou a Realem jako vždycky, takže z tohoto pohledu dobrý výsledek nevím, kdo a jak se mnou bude souhlasit, ale tohle bylo možná nejlepší Clasico od té doby, co je Mourinho v Realu (myslím co se hry týká, nemluvím o výsledku) prostě jsem se bavil, a to je u fotblau tu podstatné

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A byť Jordim, tak pošlem všetkých dopiče. On tam lietal po lajne, zabehával za obran ua ostatní mali silno v piči a bola z toho prihrávka s5. To bola fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba hlavně druhou půli hrál neskutečně, skvěle bránil a lítal sem a tam...

Reagovat
Mercury

8 je dobrých :) mohla by se Barca s Atletama trhnout na pár kol, to by byl netradiční tandem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, druhá půlka z naší strany výborná.

Zápas byl asi nejvíc ze všeho zaslouženě vyrovnaný. Real měl lepší nástup, Barca si zase na druhou stranu šla daleko víc za výhrou, což mě hroně potěšilo.

Z remízy asi panuje spokojenost na všech stranách. Barca udržela náskok. Real zabránil navýšení náskoku. Messi dal dva kusy. Krystýna dala dva kusy. Primera není po dnešku rozhodnutá (a z toho musí mít radost zase fanoušci mimo B+R).

Titovi dneska ta sázka na rychlost vyšla. Všechna čest.

Alexis se zlepšuje zápas od zápasu. Dneska si tam Arbelou cvičil, jak se mu zachtělo.

Pozastavím se nad tím, že Xabi dohrál zápas, ve kterým měl dostat 3 žluté karty ...

Nejlepší na place: Dva kanonýři, Sergio, Di María, Mash

Nejhorší: Ozil (to byla panečku katastrofa, sic nahrál na gól)

Nejlepší moment: Messiho gól, Montoyovo břevno, Krystýnin druhý gól (bez určení pořadí)

Známky dneska:

Vicky 5 - nic nechytnul, nic chytnout nemohl, rozehrávky nohou zvládnul na jedničku

Dani - 4 - po jeho odchodu byla ta obrana o level sehranější

Montoya - 7 - je to příslib

Mash - 8 - moc se mi jeho rtuťovitý výkon líbil

Adriano - 6 - zavinil svým pohybem druhý gól, jinak se s tím popral hodně slušně; stejně jako u Mashe se mi líbil jeho rychlý přístup k soupeřům. Tito má v něm docela dost variant. To fajn vědět.

Alba - 8 - rychlík, hodně svoji stranu větral a nechyboval. On a Adriano jsou pro Tita těžkým oříškem. Oba mají formu. Ale já Albu beru zaprvé jako přínosnější variantu na LB a zadruhé je oproti Adrimu mladší a perspektivnější.

Sergio - 8 - výborný výkon. Jako ostatně vždy. Svým pohybem, přistupováním a schopností podržet balon je takovým tmelem v tý záloze.

Xavi - 7

Iniesta (za první půlku 3, za druhou 8) - 6 - odchodem Cesca jakoby z Iniesty spadnul kámen a najednou hrál po svém, čili výborně. Hodně to tam s Messim, Alexisem a Xavim Realu rozleptávali.

Cesc - 6 - v z naší strany nevydařené první půlce byl jedním z mála, co to na tom hřišti odmakali. Já bych místo něj stáhnul Dona Andrése, ale Tito měl asi pravdu a jeho stažením rozvázal Iniestovi ruce.

Messi 9 - tvořil, pronikal, obehrával, dával góly ...

Pedro - 7 - zase to odmakal, dostával se do šancí, jeho sprint po 90ti minutách, kdy mu soupeři zase nestíhali, je takovým jeho mementem. Takovou vizitkou ...

Alexis - 8 - vím, byl na place jenom chvíli, ale předvedl toho opravdu hodně.

Moc se mi líbilo, jak Real ve druhý půlce nestíhal. Nelíbilo se mi, jak připosraně jsme nastoupili.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
teenz

Že je Alexis technický ví snad každý, a když přišel v 70' a cvičil Arbeolu neni nic světoborného. Proto vypomáhal Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil a najhorsi ty si vazne blbecek alebo mas vytrety zrak. Vy mozete byt radi, ze ste do polcasu neprehravali 2:0. Dnes ziadna sanca z vasej strany, dva nahodne goly ktore padnu raz za cas. Nemate sa cim chvalit

Reagovat
teenz

Je pravda, že jsme dostali dva smolné goly. A ještě ke všemu Benzin nedal loženku. Ozil v prvním poločase nic moc, v druhém byl dobrej. Ale na to jeho vztekání začínám bejt alergickej.

Reagovat
kiwwi

Ozil bol strasidelny...som si vravel nech ho uz da dopice a da tam Modrica - a potom nahral Ronaldovi na gol

Reagovat
Rssa

No ale stejně byl daleko nejhorší hráč zápasu

Reagovat
kiwwi

vsak pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dnes nehral zle, najmenej v dvoch pripadoch si pekne spravil protihraca, asistencia. Mohlo byt aj lepsie ale po psychickej stranke a driblingu sa zlepsil

Reagovat
kiwwi

Ozil dnes nehral zle, najmenej v dvoch pripadoch si pekne spravil protihraca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked sa nadherne pohral s Alvesom tak si si bol susedke pre omasceny chleba

Reagovat
SIRBRANIKE

Moc si to nepochopil... nehral zle, v 2 prípadoch...

Reagovat
Rssa

Nehrál zle. Hrál příšerně. Hrůzostrašně. Tragickomicky. Gigatragicky.

Vyber si.

Reagovat
smazaný uživatel

Od fandy Barcy beriem kazdu kktinu. Hlavne, ze ini tvrdia nieco ine.

Reagovat
celeb

jj, skoda, ze sa ten vas trener nerozumie futbalu a stiahol tohto genialneho hraca. Keby bol dnes trenerom I_Love_RealMadridCF, Barca by urcite dostala bura.

Reagovat
smazaný uživatel

Real v 2. polcase nestihal Toto moze napisat vazne len zaujaty slepec

Reagovat
herbage

Montoya dost propadal směrem dozadu, zas tak bych ho nechválil

Reagovat
teenz

Jinak skorovat v 6 El Clásico po sobě - neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

a to Cristianovi moc nevysel vstup do sezony.. ta strelecka bilance posledniho tydne je neuveritelna Asi cte eurofotbal a vzal si kritiku k srdci

Reagovat
kiwwi

8 golov za 7 dni

Reagovat
C0br

Koukám, že zvyšuje statistiky v Realu z gólu na zápas na gól za den

Reagovat
kiwwi

sialene

Reagovat
teenz

Spíš si přečetl blásty od Jirky, že tenhle hráč by Ballon D'or získat neměl.

Reagovat
Rssa

Tak získat ho může, ale neměl by

Reagovat
smazaný uživatel

pomohly mu penalty...

Reagovat
teenz

Ano čekal jsem na někoho kdo mi to všechno objasní.

Reagovat
Rssa

Barcelona na prvním a na posledním místě. Liga jednoho týmu

Reagovat
kiwwi

konecne dobre El Clasico, pozeratelne, na pomery tychto zapasov minimum simulacii a hadok, malo to tempo, fenomenalny CR a Messi a v neposlednom rade vyborny vykon rozhodcu (snad jedinou skvrnkou na jeho vykone bolo nevylucenie Xabiho, ten zakrok na Messiho bol na druhu zltu)

CR ako prvy hrac historie gol v siestich El Clasicach po sebe a Messi chyba uz len gol, aby sa stal najlepsim strelcom v El Classicach v historii - a to ma 25 rokov!!!!

Reagovat
teenz

To asi koukáš na malo zápasu, když píšeš "konečně"

Reagovat
2miguel1

.

.

Barcelona hrala bez stoperov ...proste najtazsi zapas a nemáme ani jedneho stopera...najlepší klub na svete a má tam dvoch stoperov...Real by chytil päťku ak by mal na stoperoch Essiena s Khedirov....Villa mal ísť v 60min na plac,Cesc na El clasico nemá....už asi rok som nevidel prihrávku za obranu od xaviho iniestu zkt. by padol gol ...taky typicky gol z ročnikov 09,10 ....Iker dneska bez zakroku. mali sme tičku dva goly a to je asi tak všetko.....je tam jasny rukopis Titia kt. nieje taký učinny ako u Pepa ...roztahujeme to do stran, kde aj tak musí prijst prihravka do stredu lebo na hrote nemame absolutne nikoho ..stopery maju takto ulahcenu pracu, nemusia sa sustredovat na hrotoveho utocnika ....už Barcelona tak nedominuje proti Realu ako v minulych rokoch pritom hráčov nato aby Real porážala proste má ....tu je Mourinho asi o parník pred Titom pri využívani taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi klub na svete to podla akych kriterii hodnotis? pokial viem tak najlepsi na svete neziskavaju jednu trofej v sezone a tu najmenej cennu

Reagovat
2miguel1

to nemusim ja hodnotiť to aj neadrtalec vidí ....o tejto barcelone sa bude ešte dlho predlho vyprávať

Reagovat
smazaný uživatel

to aj neandrtalec vidi Ano, ved staci vyhrat iba domaci pohar a hned je ten team najlepsi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

a keby daco Masche hrava na stoperovi pravidelne a Song hraval par zapasov v Arsenale. Ale lepsie ako traged Pique, ktory by zase horel a Puyol uz nema rychlost

Reagovat
SIRBRANIKE

Robíš strašnú hanbu svojmu klubu, ale fakt strašnú...

Reagovat
smazaný uživatel

On si za to ale Tito může jen a jen sám. Před sezonou se vědělo, že Puy je po zranění. Všichni viděli, že Pique měl slabou sezonu. A Tito věděl, že Abi je mimo. A přesto si řekl, že to zkusí s P+P, Mashem, mladejma (a nakonec i Songem). Pak se zranil Pique a ani v tu dobu Tito (s vědomím, že se chystáme na clásico) nevyzkoušel Bartru. Prostě mu nevěřil. A pak se zranil i Puy a Titovi se to sesypalo úplně. Na zkoušení nerozehranýho Bartry nemá koule vůbec nikdo a tak tam musel poslat to, co tam poslal.

Takže - kdyby před sezonou Tito řekl, že Bartrovi nevěří, tak se koupil stoper, a byl by teď klid. Místo toho se koupil jen záskok za Keityče a na stopera se počítal Bartra. Mylně ...

Reagovat
2miguel1

stopery nam prehrali supercopu, dneska nam tiež evidentne chybal stoper...song je na stoperovi uplne nepouzitelny, on nevie co je to pozična hra, mascherano je už niekolku sezonu stoper ale proste niekedy je to vidiet ze 25 rokov hrával záložníka ...cez zimu musime kupiť stopera

Reagovat
smazaný uživatel

všechno vím

a ten tvůj konec mělo být to gró, co jsem tím myslel - stoper se měl koupit. Stačilo jen, aby Tito řekl, že nevěří Bartrovi.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
teenz

Kdyby se Realu zranil Ramos s Pepem, tak furt tu je Varane a Albiol, tak nevím co vymýšlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to bych byl na to clásico s Varanem a Albiolem hodně zvědav. Odhadem bych to viděl na tak 5 kousků ve vaší síti. To by si Messi hodně pošmáknul. Hlavně na Albiolovi.

Reagovat
herbage

tedy, souboj prvního se šestým a takových komentářů, přitom v Madridu přímý souboj o druhé a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano - 155 zápasov / 160 gólov

Posledných 6 Classic - 7 gólov

Trafil sa 5x po sebe na Noe Campe

Reagovat
smazaný uživatel

je to zvíře (v dobrým slova smyslu) to se musí uznat ale ani Messi nezahrál špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz Messi ziskal Zlatu loptu v roku 2010 za nic, tak CR logicky musi vyhrat tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on ji bohužel letos získá Messi za překonání legendárního rekordu v počtu branek za jednu sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
C0br

Od kdy se GB dostává za čísla? Muller GB taky tenkrát nedostal. Prázdné statistiky jsou k ničemu.

Reagovat
alcantara

A odkedy nie?

Reagovat
Honza Matoušek

Když ho překonal Ronaldo, tak nic nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti smiesne, ze vyhorel na MS a taky sneijder co vyhral vsetko, bol naj. hracom MS nebol ani treti pri vyhlasovani. Staci mat fandov v Uefa a vsetko ide

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu rozebírat 2 roky staré věci s takovým blbečkem jako si ty, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ja s blbeckama ako ty nerad diskutujem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nedáš pokoj že? když není co kritizovat na výkonech vytahuješ zase ze skříně kostlivce myslím že jsem to byl já, kdo to tady zrovna s tebou řešil před sezonou, tvrdit že ji získal za "nic" je prostě vrchol zaslepené nepřejícnosti, to se na mě nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

no comment

Reagovat
2miguel1

no to je k.k.t

Reagovat
smazaný uživatel

Jasneee kkti su vsetci co to tvrdia, aj treneri, odbornici atd. Messi vyhral iba Ligu, na MS totalne vyhorel. Sneijder vyhral vsetko, naj strelec MS. Zidane vyhral v 2002 LM a MS mu tiez nevysli a nic. Nemozem zato, ze ty si ten k.k.t. ze ides proti vacsine nazorov

Reagovat
2miguel1

Sneider vyhral všetko,takže holandania predca len vyhrali tie MS? kašli nato..Messi je fenomén z inej galaxie a ja viem že všetci co pozeraju futbal aspon 2dni tak to musia vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

V ramci klubovej sceny ano a rozhodne viac ako Messi

Reagovat
SIRBRANIKE

čiste objektívne vzato, bol W. v tom roku lepším hráčom ako Leo? To že niekto vyhrá trofej ešte neznamená, že je najlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Logicky Tam je příčinná souvislost jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - 322 / 256 golů

V příštím El Classicu mu stačí dát jeden gol a vyrovná rekord v počtu golů v EC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak se sam zamysli, kdo ma tu bilanci lepsi.. mit odehrano 322 zapasu, tak ma Ronaldo zhruba 340 golu.. coz je o vic jak 90 vic, nez ma Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se zamysli.....A teď pořádně...Messi v Barceloně začínal, tedy ze začátku nehrával ani v základu, byl mladík, musel se prosadit, neměl takovou pozici jako má teď, neviselo vše na něm, nekopal penalty, nekopal standardky...A podívej se na Ronalda. Přišel za mega hnusný peníze jako top hráč z MU, aby v Madridu dával, co zápas to gol....Není to rozdíl? Proto pro mě Messiho statistiky jsou fenomenální....

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je nakonec týmová hra, takže tyhle debaty stejně nemají cenu o tom kdo je lepší se fanoušek Barcelony a Realu nikdy nemůže shodnout trošku bych to možná přirovnal k tenisu a rivalitě Federera s Nadalem, pro každýho fanouška je lepší někdo jinej já jsem rád že tady ti hráči jsou, ale nejde o rivalitu Messi X Ronaldo, nýbrž Barcelona X RM

Reagovat
smazaný uživatel

sorry že se to poslalo 2x, zrovna se mi to při odesílání seklo

Reagovat
smazaný uživatel

i fanousci Nadala musi priznat, ze Federer je nejlepsi hrac historie

Reagovat
smazaný uživatel

snad první komentář, kdy s tebou na 100% souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

a to nefandim ani jednomu a ani jednoho nemam rad..

Reagovat
smazaný uživatel

rozumím ti, byl to jenom příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak tak, i fanúšikovia Ronalda musia priznať, že Messi je najlepší hráč

Reagovat
Kily

tak jest

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je nakonec týmová hra, takže tyhle debaty stejně nemají cenu o tom kdo je lepší se fanoušek Barcelony a Realu nikdy nemůže shodnout trošku bych to možná přirovnal k tenisu a rivalitě Federera s Nadalem, pro každýho fanouška je lepší někdo jinej já jsem rád že tady ti hráči jsou, ale nejde o rivalitu Messi X Ronaldo, nýbrž Barcelona X RM

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo.. je ti jasné, že jsou tam započítány zápasy kdy měl Messi 17,18 roků takže nedával každou sezónu 50 gólů

tak aby to bylo spravedlivé:

Ronaldo je v Realu od sezony 2009/2010:

155z 160g

Messi od sezony 2009/2010 má:

179z 185g

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo nastupoval do úplně novýho týmu, zatímco Messi hrál v dokonale sehraným týmu, když bereš to časový období...takže tvoje srovnání taky není objektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Dr. Admess

Sehraný tým, který minulou sezonu skončil 3., byl mimo formu, přišel nový trenér, který tomu dal jiný systém, než měl Rijkaard? Zase tolik sehraný rozhodně nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

V sezoně předtím, 2008/09, vyhrála Barca šest trofejí, takže si troufám tvrdit, že ten tým sehranej byl...trochu ses spletl, ale stane se...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, a právě tohle byla první Pepkova sezona, kdy přebíral tým, kterej měl ztrátu na Madrid rok předtím gigantických 18 bodů. Přebíral ho ve stavu, kdy odcházela legenda klubu Ronaldinho a další důležitý hráč - Deco. Nikdo mu v té sezoně nevěřil ...

Reagovat
smazaný uživatel

To vím...proč mi to říkáš?

Reagovat
alcantara

Messi na dva góly nahrával, v posledních 154 zápasech za Barcu dal 167 branek.

Reagovat
ADM

Zamysli sa, od koľkých rokov sa to Messimu ráta a za koľko rokov dal 6/8 z tých gólov ...a potom porovnávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toto ten vas Messi dokaze aj v Anglicku. Si ani nepipne

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

nech je bejt, stejne se to nikdy nestane, na to Messi nema koule a proto se nikdy nezaradi mezi uplne ty nejlepsi hrace v historii

Reagovat
ADM

Preto sa Pelé považuje za najlepšieho

Reagovat
ADM

Typický prípad ukončenia debaty

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím jak Messi příští sezonu přestoupí dejme tomu do City, aby něco dokazoval zakomplexovaným invidualům jako si ty.

Příklad si můžeš vzít třeba z Agüera, skoro stejná postava jak Messi a hned v první sezóně v anglii dal 30 gólů a vyhrál s City titul, tak proč by to nedokázal Messi? Jenže on to nemá potřebu někomu dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

treba to muze dokazat to, ze je Aguero mnohem lepsi hrac nez Messi

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták že by až tak?

Reagovat
smazaný uživatel

neni mnohem lepsi, ale je stejne dobry..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si to myslíš, názor ti nikdo nevyvrací

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
culé

Ok, keď to teda chceš porovnávať, tak daj aj Ronalda pred Realom: 478z. 283g. = priemier 0,59g/z ... Messi 322 / 256, čo vychádua asi na 0,79 a to sa ešte nebavíme o asistenciách... Ale všetko je to jedno, obaja majú neskutočné štatistiky a sú skvelí

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bysme se bavili o kanadském bodování, tak by na tom byl Messi s Ronaldem jako Gretzky s Hullem :) Všichni asi víme, kdo by byl v roli Gretzkyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asistence mi lezou na nervy, uvědom si že má Messi 20x víc balonů za zápas, tak je asi pravděpodobnější že bude mít i více asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

A tady si právě narazil na to, proč je Messi lepší než Ronaldo, nejenom, že se Ronaldovi vyrovná v počtu golů za sezonu, ale má i 5x víc asistencí za sezonu...Proto je pro mě komplexnější fotbalista, který týmu víc pomůže..CR je prototyp, se skvělou technikou, s kterym rád hraju ve Fifě, ale není to pan fotbalista s geniálním mozkem jako Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně. Ronaldo byl minulou sezonu 3.tím nejlepším nahrávačem v La lize. Messi těží hlavně z Barcelonského stylu, který mu je ušit přesně na míru, viz. Argentinská reprezentace. Musím ještě dodat, že takhle "objektivní" komentář jsem tu dlouho nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

"třetí" v uvozovkách třetí! To je ten rozdíl....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a Valdes je lepší golman než Iker, protože má více balon na kopačkách. Asi takhle "objektivní" je tvůj komentář

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale za Messiho hovoří výsledky, statistiky..Valdez s Ikerem si to rozdat nemůže, protože ho Iker k porovnání ani nemůže pozvat, jelikož je jasně lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký výsledky máš na mysli ?

Reagovat
smazaný uživatel

58z/71g

Reagovat
smazaný uživatel

az Messi dosahne podobnych statistik i v jinym velkoklubu, tak se muzeme dal bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to dělal..? To se zamysli..

Reagovat
exse

To má jít do horšího klubu jen proto aby dokázal že je nejlepší? Normálně mám chuť tě proliskat aby ses uvědomil, ale teď mě tak sereš že bych ti nejradši zabetonoval nohy a hodil do přehrady.

Reagovat
smazaný uživatel

on to špatně napsal...

Messi by vždy šel krok zpátky pokud by šel z Barcy...

Ronaldo? Ten šel do Realu, aby udělal krok vpřed...

Myslim, že tohle nejde srovnávat...

Reagovat
exse

On to špatně nenapsal, on je prostě retard.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím udělal Ronaldo krok vpřed, když přestoupil do Realu? Za poslední léta má MU rozhodně daleko větší úspěchy než Real, takže?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebudeme počítat trofeje, tak co takhle jít do nejkvalitnější ligy světa s nejlepšími fotbalisty světa? Myslim, že to bylo pro Ronalda velký lákadlo, zahrát si technicky nejlepší fotbal..Ano, můžeš argumentovat, že PL je lepší než PD, ale tím u mě nepochodíš, protože PL je pro mě uměle vyhnaná soutěž a to i Bundesliga je pro mě kvalitnější, co se týká fotbalovosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ale jedno, jestli u tebe pochodím nebo ne a úplně stejně jedno mi je, jak moc je pro tebe PL atraktivní...hodnoť fakta a ne svoje dojmy...PL je a tehdy byla nejsledovanější soutěží světa, tehdy navíc vedla žebříčky nejlepších lig světa...a že v PD hraje proti nejlepším hráčům světa? ano, když hraje proti Barceloně, ale zbytek? to je směšný, v Anglii hrával daleko víc šlágrů proti kvalitnějším hráčům a proti týmům, který pravidelně hrávaly v závěrečných fázích LM...a když odhlídneš od trofejí? ty trofeje jsou taky dost podstatný a jak jsem říkal, MU byl tehdy daleko úspěšnější, než Real, takže mi ta tvoje analýza přijde totálně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ake je to fandit mestu, ktore pocas svojej existencie dostalo na frak od Napoleona, Vegu, Savojskeho, Filipa Bourbonskeho, dalej General Franco...ved vidno, co za padavky rastu v tej La Masiii

Reagovat
smazaný uživatel

Běž už spát, zítra na 8 máš školu, třeba být čilý a procvičovat slovenský jazyk.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Napoleonem a Savojskym jsi mě pobavil takhle na noc, to zas né že né

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo jooo..dejepis a historia nie je zrejme tvoja silna stranka...existuje aj google

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

však já neříkám, že to cos napsal není pravda, vím o tom možná dokonce víc než ty (nevím, nechci si tady hrát na nějakýho dějepisce), já jenom že taháš do fotbalu nějaký války který mají s fotbalem asi tolik společnýho jako Zdeno Chára s Lassem Diarrou, takže asi tak jinak vidím že máš nějak našroceno, zítra píšete ve škole z dějepisu??

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, děti se perou na písečku, klid...:)

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, no přesně něco v tomhle smyslu jsem potřeboval slyšet jako ukončení debaty nevím no, já se teda vzhledem ke svému věku za dítě už nepovažuju, jenom jsem nepochopil, jak souvisí Napoleon s fotbalem, to je vše no nic, přeju dobrou noc a jistému madridskému vlastenci, ať se zítra v dějepise číní

Reagovat
smazaný uživatel

Aj uspechy vo vojne dokazuju silu mesta a naroda, preto ked som zistil kto je najuspesnejsi tak fandim Anglicanom a London je zase Top mesto vo svete spolocne s NY. Takze fandim aj Chelsea. Srdce Londyna a najluxusnejsia stvrt vo Velkej Britanii. Ale Real je srdcovka a dejepis konicek, tak som si trocha rypol

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak jako jo, zas jsem si chvilku říkal, že to asi nemyslíš úplně vážně no nic, konec debaty, dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Dobru noc a zajtra cest praci

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, THE BEST.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku kalendářního roku mi přijde, že Barceloně skoro zmizel takovej ten ťukes a moment překvapení, čímž dříve podstatně vyčnívala...zároveň mi připadá, že pouze Messi s Iniestou jsou schopní v ofenzívě odvádět pravidelně špičkový výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych do toho zapojil Pedra a Sancheze, kterej by měl hrávat více...Ostatní nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že Barca bude opravdu v budoucnu potřebovat toho Neymara :)

Reagovat
smazaný uživatel

U těch mi ale nepřijde, že by ty výkony podávali pravidelně...zranění Villy a pokles Xaviho standardu považuju za největší barcelonskej problém danýho období...

Reagovat
smazaný uživatel

já osobně bych v základu viděl radši Sancheze než Villu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? herně mi nepřijde o nic lepší a narozdíl od něj Villa je výrazzně gólovej a právě jeho góly v závěru minulé sezony Barceloně chyběly...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je silnej na balonu, dokáže obejít jeden na jednoho, to u Villy nevidím, je fakt, že je víc golovej to ano, ale místo Sancheze bych ho nedával. Na druhé straně by to odnesl Pedro, takže to je složité...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nehodnotím konkrétní atributy, to je celkem subjektivní, spíše vidím určitý negativní změny v ofenzivě a je otázkou, co je jejich příčinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sleduješ Barcu, tak víš, že začátky sezony nemá nic moc, hráčům chvíli trvá než se dostanou do top formy a sehranosti. Já bych ze závěry počkal, až se bude lámat chleba. Zatím je to začátek sezony a Barca může být ráda, že za nepříliš dobré výkony, má tak dobré body...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli pozorně čteš, co píšu, ale Barcelona má tyto problémy déle, než od začátku sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdálo se ti to už i za Pepa ke konci sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze sme dnes nevyhrali. Po tych vojnovych porazkach, ktore Barcelona zazila od Napoleona, Savojskeho, Vegu a Filipa V. a nespocetne aj Franca mohli dostat znova na frak. Aspon by sklapli

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš se zjevně provokovat, leč moc se ti to nedaří chalanisko

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně u tebe se mu to podařilo, když reaguješ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi prostě nedalo jinak tě můžu ujistit, že jsem naprosto v klidu, možná mě takovýhle provokace vytáčely v dobách, kdy jsem měl o 8 let míň než teď, ale v současnosti už fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza dobra, vzhledem k tomu, že se hrálo u skřetů. Dneškem si mohli pomoct Messi a Cris ke Zlatému míči, ale zase se nerozhodlo. Díky vítěství v lize je to letos v rukou Crise, nebo ho dostane Španěl.

Reagovat
Mercury

Od kdy se dává Zlatý míč za pouhé vítězství v lize? To by ho mohl získat rovnou Xabi nebo Ramos, když navíc vyhráli ještě ME. Neopomíjel bych výjimečnost individuálních výkonů v sezoně, kdy ani jeden z favoritů nezíská všechny významné trofeje a byl by jasným adeptem na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má jen Copu, Cris Ligu+Supercopu, jasně Messi má více gólů,ale myslím že těch pár gólů navíc mu stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáš na to, že Messi měl i nejvíc golů v LM, tedy v nejkvalitnější soutěži světa...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zapomínáš na to, že jeho selhání zabránilo Barcloně postupu do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

jo čekal jsem to, ano máš pravdu, Messi mohl poslat svůj tým do finále, ale bez něho by nebyli ani v semi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ještě zbývá 2 a 3/4 měsíců do konce roku. Na trofeje je to pro Ronalda na osobní statistiky pro Messiho.

Reagovat
Mercury

To si vážně myslíš, že je Cristiano favorit? Každý z té trojice má jiné trumfy, CR by byl jasným vítězem, kdyby dotáhl Portugalsko do finále nebo s ním vyhrál, takhle je to prostě vyrovnané. Iniesta asi nevyhraje, koncept hlasování trenérú/kapitánů spolu s novináři zase nahrává Messimu, ale jak říkám, letos to zřejmě bude těsné.

Reagovat
valloire

Jenže dotáhl Portugalce do semifinále a prohráli s pozdějším vítězem až na penalty. A to je loterie. Takže výkon na EURU se hodnotit podle toho jestli bylo Portugalsko ve finále nebo v ,,jenom" v semifinále hodnotit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

A od kdy stačí ke Zlatému Míči jen "pouhá" Copa?

Reagovat
Mercury

O Messim jsem nic nepsal. Šlo mi o to, že vítězství v lize jaksi není dostatečným argumentem. Letos to bude zajímavá bitva mezi těma třema a určitě těsnější výsledek než v posledních letech.

Reagovat
cristiano.K.

Úžásně jsem si to užil. Barca sice šahala na konci zápasu po vítěztví,ale remíza je za celkový průběh zasloužená.

Rozhodčí zápas zvládl slušně, nicméně Xabi sympaťak Alonso zápas neměl dohrát. Před přímákem, z kterého padl gol měl být vyloučen i v 85. min. udělal faul,který mohl být na žlutou.

Víc takových El clasic

Reagovat
exse

Alespoň nějaký realista

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

přál jsem Barce kvůli tiketu se přiznam

Reagovat
DreamTeam

tak ono zase ta prvni zluta byla neskutecne prisna... kazdopadne to rozhodci zvladnul

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zaslúžená. Po dlhej dobe futbalové El Clasico.

Rozdiel medzi Pepom a Titom je, že Pep veril našej filozofii a hráči ju drillovali v každom zápase a vedeli, čo majú hrať a ako sa pohybovať. Na druhej strane sa mi zdá, že Tito sa skôr snaží eliminovať silné stránky súpera a dúfa, že Messi to nejako rozhodne. Dnes to bola snaha eliminovať rýchle brejky Realu a prehustiť stred poľa, čo viedlo k tomu, že nikto nebol na hrote a naši hráči si v strede zavadzali a do príchodu Alexisa sme snáď nemali ani jednu šancu z hry

Do 30 min. nás Real prehrával našimi zbraňami - rýchlymi prihrávkami na jeden dotyk a pohybom. Po vyrovnávajúcom góle sa to ukludnilo a my sme začali hrať a neboli sme už tak posratý.

Messi a Kristýna síce po 2 góly ale mne sa aj tak na pľaci páčil viac Sergio s Di Mariom

Rozhodca to dnes zvládol dobre až na to, že Xabi môže byť rád, že nešiel skôr do kabín. Obe pecky správne neuznané, už to niekto písal, v oboch prípadoch tam bol kontakt, ale obe boli až moc prifilmované.

Barcelona s odchodom Pepa prišla aj o špičku realizačného tímu najmä Lorenza Buenaventuru, ktorý mal na starosti kondičnú prípravu a prípravu hráčov po fyzickej stránke. Pons sa na neho nechytá. Však Barcelona príde v každom zápase o hráča, ktorý laboruje so zranením min. 2 týždne. Začína mi to pripomínať Rijkaardovu éru s tým lazaretom.

Cez týždeň sa na to pozriem bližšie a spravím nejakú štatistiku.

Messi už iba o gól za Di Stefánom

Visca Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

According to the official site, Cristiano Ronaldo suffered a sprained left shoulder. The player is pending that doctors undergo more tests over the next few hours.

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dobrý, bude to jen naražený..

Reagovat
One-Real

ideálně ať si odpočině při repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poho, ide repre pauza

Reagovat
Rssa

1200. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

1200. Pro Tita

Reagovat
celeb

El Tigre!!! No aby tento rok nevyfukol Kolumbijcan Kristinke a Leom korunu krala strelcov!

Reagovat
celeb

*s

Reagovat
homeles8

Ronaldo a Messi se nemůžou porovnávat, dyť jsou každej úplně jinej hráč

Reagovat
celeb

Atletico - 19 bodov - 1. ( s Barcou) !!!

tak zas je to medzi Barcelonou a Madridom, akurat momentalne Madridu kraluje Atletico!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný to Atletiko. Nejdřív s Plzní a teď s Malagou, takhle dlouho jim to snad nevydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt klikaři...

Reagovat
clinger

odehraných 7 kol...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele