Anglická Premier League - preview 7. kola

06.10.2012, 08:31, aktualizováno 07.10.2012, 08:21
Previews
Liverpool před týdnem poprvé vyhrál a tříbodový zisk bude chtít potvrdit proti Stoke. Newcastle ve šlágru tohoto kola hostí Manchester United, Tottenham přivítá Aston Villu a Southampton změří síly s Fulhamem...
Southampton FC - Fulham FC  (neděle 14:30)
Zachránit prvoligovou sezonu s průměrem inkasovaných branek, který se nebezpečně blížil číslovce tři (konkrétně tedy 2,35), o to se naposledy pokusilo před pěti lety Derby - a všichni moc dobře víme, jak dopadlo. S jedenácti body nemělo nárok na lepší umístění než 20. příčku. Southampton se zatím vydává po jeho šlépějích...

...s tím rozdílem, že Adkinsova družina se chlubí zcela přesným a dokonalým průměrem tří inkasovaných branek na zápas. Potupnou "trojku" sice dostala od mužstev, která momentálně sedí v top 6 (oba Manchestery plus Everton), zároveň ale ještě šestkrát kapitulovala v konfrontaci s Arsenalem a to už vytváří vskutku mizerný dojem. Na rozdíl od jiného nováčka z Readingu už sice Soton prožil první triumfální opojení a i v případě dnešní prohry zatím rozhodně neklesne do sestupových vod, přesto je nad slunce jasnější, že takhle to dál vskutku nepůjde.

Tím spíš proti Fulhamu, který doteď vyšel střelecky naprázdno jen jednou jedinkrát a obecně je považován za ryze ofenzivní mančaft. Navíc pod Martinem Jolem pomalu, ale jistě pracuje na nápravě tragické venkovní bilance. Z posledních 10 výjezdů vyhrál na čtyřech, což je oproti Hodgsonovým či Hughesovým dobám stále příjemná a vitální změna. Na druhou stranu Cottagers pořád mohou být náchylní k debaklům na cizích hřištích - letos už ostatně stihli bouchnout na Upton Parku, tedy na půdě jiného postoupivšího druholigisty.

Dobrou zprávou pro Southampton určitě je prakticky prázdná marodka. Na absenci Jacka Corka si totiž šlo už dávno zvyknout (k ligovému startu se ještě nenadechl), a mimo něj už budou v pořádku jak Puncheon, tak Hooiveld.

Dimitar Berbatov se svou bolavou kyčlí má jen malou šanci na včasné zotavení, zdravotní problémy přitom sužují rovněž jeho spolehlivý záskok, Mladena Petriće. Chorvatský bombarďák má něco s lýtkem. Naopak Richardson je definitivně fit a slušné pokroky při rekonvalescenci dělají dva švýcarští krajánci, Senderos s Freiem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (neděle 16:00)
Bývaly doby, kdy byly týmy zvyklé jezdit si na Anfield Road pro porážku. V hlavách s Liverpoolem prohrávali už při průchodu tunelem za hřmění ochozů "This is Anfield". Jeden by si nedokázal ani představit, že v roce 2012 na slavném stadionu padnou jen dva celky a hned deset si odveze body. Tím spíš, že rovná polovina všech zápasů skončila porážkou Liverpoolu.

Vůbec prvním utkáním Liverpoolu v letošním roce před domácími fanoušky byl právě duel se Stoke City a Reds v něm nedokázali dát ani branku - a toto se opakovalo rovněž v polovině všech případů. Výsledkem na konci sezony bylo nakonec historické osmé místo. Historické proto, že hrdý klub ležící na jednom z břehů řeky Mersey skončil hůře naposledy v sezoně 1953/54; a tehdy sestoupil.

Nový manažer Brendan Rodgers dostal pro začátek kariéry na Anfield Road tři velmi těžké oříšky, které ani na vlastním stadionu nedokázal rozlousknout. Manchester City, Arsenal, Manchester United... 1 bod, skóre 3:6. Doma vyhrál z posledních osmi ligových klání jen jediné dnes bude cokoli jiného než vítězství další velkou pohromou.

Stoke City ale pro Liverpool není právě zaslíbený klub. Již výše zmíněná remíza 0:0 z města Beatles se zrcadlí i v prvním vzájemném klání po postupu Potters mezi elitu. Tehdy sveřepě bránící celek ještě pod taktovkou Andyho Griffina a Abdoulaye Fayeho šokoval Anfield Road bezgólovou plichtou. Nicméně abychom přečetli knihu celou, je nutné obrátit list.

Hodně bylo řečeno o slávě onoho stadionu a o bídě, kterou do něj vnesly poslední měsíce hráčů Reds. Jenže pro Stoke City jako by to neplatilo. Dnes se na tento svatostánek vydají po padesáté a doposud zde ani jednou nedokázali zvítězit. Deset remíz a hned devětatřicet proher a k tomu připočtěme i neschopnost Potters zde skórovat. Jedna jediná vlaštovka v posledních jedenácti utkáních se na střeše Anfieldu cítí velmi osaměle.

Remízový král nicméně přijíždí do Liverpoolu v lepším tabulkovém postavení než jeden z nejúspěšnějších klubů anglické historie. V šesti dosavadních kolech nasbírali Hrnčíři o dva bodyvíce, za což z největší míry vděčí poslednímu kolu, v němž doma porazili 2:0 Swansea. Zatím v tomto ročníku prohráli jen jednou - na hřišti Chelsea 1:0 brankou z posledních minut.

Na obou stranách jsou dnes suspendovaní hráči. Jonjo Shelvey pyká za červenou kartu z utkání proti Manchesteru United, zatímco Andy Wilkinson dostal stejnou porci tří zápasů v trestu za loket v obličeji Maria Balotelliho. Po něm sice neodešel pod sprchy, ale distanci neunikl. Pikantní bude duel hned pro čtyři hráče Stoku, kteří dříve právě v Liverpoolu působili. Jde o Petera Crouche, Michaela Owena, Charlieho Adama a Jermaina Pennanta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (neděle 16:00)
Ve všech soutěžích neprohráli už osm zápasů v řadě. V lize vyhráli třikrát po sobě a minulé kolo dokonce na Old Trafford. Řeč je o Tottenhamu, jemuž André Villas-Boas konečně vtiskl jakousi herní tvář a začíná to na severu Londýna k něčemu vypadat. Proti Aston Ville ještě ke všemu neprohráli Spurs už sedm zápasů v řadě.

Zajímavostí však je, že se oba celky setkaly přesně před devadesáti lety. Ve stejný den, tedy sedmého října tehdy ve Villa Parku vyhráli domácí 2:0. Jak se však ví, možná až na fanoušky Liverpoolu, historie vám zápasy nevyhraje a už jen čirý fakt, že Aston Villa vyhrála v lize z posledních pětadvaceti klání jen tři, to už samo o sobě vypovídá, kam celek z Birminghamu spěje.

Nepomohl ani příchod spasitele Norwiche Paula Lamberta, pod nímž dokázali vyhrát v lize jen jednou ze šesti případů. Výjimkou jest ligový pohár, kde Villa válí. Nejprve smetla Tranmere, načež v šlágru na Etihad Stadium vyřadila po prodloužení a výsledném skóre 4:2 Manchester City. V minulém kole Premier League však opět div neprohráli - až Darren Bent zachránil deset minut před koncem alespoň bod.

To Tottenham, jak jsem již zmínil, v nejčerstvějším měření sil na elitní anglické scéně exceloval. Na hřišti Manchesteru United vedl poměrně brzy 2:0 a navíc byli u fenomenální tříminutovky, v níž sice dvakrát inkasovali, ale díky Clintu Dempseymu naštěstí uhájili výhru 3:2.

Villas-Boas bude muset opět řešit otázku gólmanské jedničky. Hugo Lloris, jednička francouzské reprezentace a brankář považován za jednoho z nejlepších na světě, je stále na lavičce a zřejmě tomu tak bude i pro Villans. Friedel si své místo drží a s bývalým zaměstnavatelem se bude chtít tuplem vytáhnout.

Hrát však nebude Richard Dunne ani Stephen Ireland, kteří zůstávají na listině dlouhodobě zraněných. Na druhé straně pak nejspíš nenastoupí Emmanuel Adebayor, jenž sice vyléčil zraněné stehno, ale Jermain Defoe jej do sestavy beztak nepustí. Naopak William Gallas by se měl vrátit do základu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester United  (neděle 17:00)
V Premier League nenajdeme mnoho klubů, které bychom si s ní z fleku spojili spíše než Newcastle s Manchesterem United. Přesto umístění prvně jmenovaného mužstva na pohárových příčkách loni vyvolalo obrovské haló, doslova šokovalo. Naproti tomu Red Devils překvapili jinou cestou, když se v cílové rovince nechali obrat o titul...

Společné jmenovatele přitom na cestě poznání obou dnešních soupeřů nacházíme i letos. Například zraněními decimovaná defenzíva. Na straně Manchesteru United máme permanentně vyřazené duo mladíků Smalling-Jones, k němuž se nárazově přidává tu Vidić, tu Evans, případně oba naráz. Na druhé straně barikády zase v nedávné době musel Alan Pardew využívat služeb brankářské trojky, přičemž nadlouho přišel o zkušeného beka Taylora a nějakou dobu nemohl počítat kupříkladu s Coloccinim či Simpsonem.

Ptáte se na přímé či nepřímé důsledky? United mají nejpropustnější obrannou řadu mezi deseti elitními mužstvy dosavadního průběhu sezony, přičemž čelí nešťastné premiéře - prvně ve vlastní historii Premier League může zažít třetí porážku v úvodních sedmi kolech. Naposledy se jim taková nemilá věc přihodila v úvodu ročníku 1989/90, aby nakonec finišovali akorát uprostřed tabulky. Něco takového je teď pochopitelně nemyslitelné, to asi netřeba rozpitvávat.

Newcastle se s nastalou situací, jež - férově řečeno - přeci jen nikdy nebyla tak kritická jako u soupeře, popasoval zhruba podobně obstojně. Bodů má sice méně (taky nedosahuje kvalit MU), nicméně už stihl porazit Tottenham a přivézt bod z Goodison Parku, kde hnízdí aktuálně třetí nejlepší celek soutěže. To jsou zcela jistě záslužné události. Naproti tomu zrovna v konfrontaci s Fergusonovou družinou se už letos Straky jednou se zlou potázaly (vypadly na ní z Capital One Cupu). Navíc Pardewův soubor ještě ve čtvrtek válčil s Bordeaux, přičemž opory jako Cabaye, Cissé či Tioté si dvakrát neodpočaly.

Trefí se konečně, prvně od února, naráz kompletní senegalský tandem Demba-Demba? Těžko byste hledali frekventovanější diskuzní okruh, pokud má jít o konverzaci na téma Newcastlu. Přesto by se nemělo zapomínat i na jinačí události jako například návrat Dannyho Simpsona, který se vrátil do sestavy pro zápas s Bordeaux. Dnes jej z ní patrně znovu vystrnadí Santon, jenž ve čtvrtek odpočíval.

Mezi příznivci Red Devils se skloňuje o něco více jmen, náladu však taková skutečnost pozitivnější nečiní. Spíš naopak - Giggs s Carrickem marodí a zatím se dost dobře neví, jak na tom budou, Valencia je mimo hru s bolavým kotníkem. Akorát Evansovo zotavení může červený tábor těšit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.75 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Sunderland AFC  (sobota 13:45)
Roberto Mancini to v posledních dnech nemá vůbec jednoduché. Jeho tým se trápí na všech frontách, opora záložní řady Javi Garcia si poranil zadní stehenní sval a teď mu FA navíc "vrazila kudlu do zad" naplánováním dalšího utkání Premier League na tak brzký čas. Manchester City ještě ke všemu navíc hraje se Sunderlandem, tedy s týmem, který se dá považovat za nejméně oblíbený v posledních letech...

V období mezi roky 2002 až 2009 tomu bylo přesně naopak. Black Cats se s Citizens utkali devětkrát a nezískali ani bod. Nic pěkného neříkala ani čísla skóre - 7:21. Jenže přelomem prvních deseti let nového tisíciletí, jako by se vše otočilo vzhůru nohama. Kromě jedné výjimky, za kterouž považujme nedůstojný debakl 0:5 z roku 2011, Sunderland vždy buď Man City porazil, nebo mu k tomuto počnu chyběl pomyslný vlásek. Doma dvakrát 1:0 a remíza 1:1 s gólem Adama Johnsona v dresu City v minutě devadesáté; a jednou v Manchesteru 3:3 - ještě šest minut před koncem však Mackems vedli 3:1.

Ještě zpět ke krizi Manciniho svěřenců. V Premier League vyhrál z posledních tří kol jediný zápas, v Lize mistrů po zdrcující porážce v Madridu byla na spadnutí porážka i doma s Borussií Dortmund a nakonec Capitol One Cup, který nabídl po základní hrací době remízu s Aston Villou, ale po prodloužení nakonec ošklivě vyhlížející domácí prohru 2:4.

To Sundrland si letošek nemůže vynachválit. V domácí lize drží jako jediní po boku Chelsea a nejbližšího soupeře Mancheseru City neporazitelnost - sic čtyři remízy, z nichž při třech ztratili Mackems vedení, zas takovou slávou nejsou. Alfou a omegou se zdá být Steven Fletcher, jenž na poslední chvíli přišel z Wolverhamptonu a má na svědomí veškerou gólovou úrodu Sunderlandu v lize. I tentokrát to bude bez pochyb on, kdo ponese prapor Černých koček na Etihad Stadium.

Po jeho boku však nepůjde trojice obránců - Phil Bardsley, Carlos Cuellar a Wes Brown sice již trénují, avšak jejich fyzická kondice není v takové výši, aby mohli do utkání zasáhnout. Žádná čerstvá zranění pak Martin O’Neill neřeší, musí tak nahradit pouze Leeho Cattermola, který zůstává v suspendaci za červenou kartu. Manchesteru City se pak ve středu zranil Javi Garcia a místo něj si tak zahraje jeden z dvojice Milner, Rodwell. Po zranění paty se vrací Maicon.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Maicon, Kompany, Lescott, Clichy - Touré, Milner (Rodwell) - Silva, Nasri - Džeko, Agüero
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, Bramble, O'Shea, Rose - Johnson, Larsson, Colback, McClean - Sessegnon - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Reading FC  (sobota 16:00)
Utkají se vůbec poprvé v rámci nejvyšší soutěže, přesto si fanoušci obou táborů minulé vzájemné střetnutí pamatují, jako by to bylo včera. Jen každý diametrálně odlišně. Zatímco ve Swansea vzpomínají na loňské finále play-off Championshipu jedině v dobrém, v Readingu se tenkrát hromadně skláněly hlavy. Návrat mezi elitu bylo nutno odložit o další rok...

...ale ani o měsíc déle. Minulému ročníku druhé ligy už Royals pro jistotu kompletně dominovali, takže se ve vyřazovacích bojích pitvořit nemuseli. Do Premier League potom na papíře kráčeli coby ten nejschopnější nováček, jenže téhle nálepce prozatím vůbec nedostávají. Naopak se krčí na samém dně tabulky, na stejné bodové úrovni jako poslední QPR (dva korálky), leč se zápasem k dobru.

Reading nicméně určitě nepůsobí jako odevzdaný mančaft; zatím spíše dojíždí na vlastní neopatrnost či chabou koncentraci (dvojí ztráta vedení s Newcastlem před týdnem), občasnou rozjařenost nebo i složitý los, který mu pro začátek nachystal klání se Stokem a pak duely s dvěma ambiciózními londýnskými mužstvy (Chelsea a Tottenham).

Nejblíže premiérovému vítězství zatím McDermottovi svěřenci byli naposledy proti Newcastlu; tenhle zápas ovšem sám o sobě nabízí ještě přívětivější vyhlídky. Labutě jsou totiž ve srabu, jaký pod bývalým lodivodem Rodgersem ani zdaleka nezažily. Jakkoliv Michael Laudrup očaroval Ostrovy svým entrée, dnes Swansea působí jako nejslabší účastník smetánky.

Jeho defenzíva už pětkrát po sobě (včetně pohárového klání s Crawley, nováčkem třetí ligy) inkasovala nejméně dvakrát, ofenzíva pak v lize již tři kola v řadě mlčí. Bod z dvanácti možných zatím Swans stihl srazit pouze na 11. příčku, pokud ale v tomto duchu budou pokračovat...

Výsledek tohoto duelu obecně těžko předpovídat. Vzájemná bilance hovoří spíše pro Labutě, jež zvládly každý z posledních tří soubojů s Royals, forma a aktuální herní projev zase pro soupeře. Jisti si snad můžeme být alespoň atraktivní podívanou, kterou slibují propustné obranné linie na obou stranách barikády.

V případě Swans jde z části i o dílo marodky. S nemocí a přetrvávajícími potíži s kotníkem se pere novopečený kapitán velšské reprezentace Ashley Williams, nadlouho je vyřazen ze hry Neil Taylor, klíčový levý bek, a k dispozici Laudrupovi není ani záložní stoper Bartley. Jako už tradičně pak na marodce drží stráž defenzivní záložník Agustien.

Záložník Readingu Leigertwood před týdnem utrpěl pořádného "koňara" a se zhmožděnou nohou by nakonec mohl začínat jenom na lavičce náhradníků. O něco výše, až na tribunu, potom usedne brankář Federici s bolavým kolenem; mezi třemi tyčemi tak bude pokračovat originální dvojka Alex McCarthy.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Chico, Williams, Davies - Pablo, Britton, Michu, De Guzman, Routledge - Graham
Reading FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cummings, Gorkss, Mariappa, Shorey - Kebé, Karacan, Leigertwood, McAnuff - Pogrebňak, Hunt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Everton FC  (sobota 16:00)
Z Evertonu jde v těchto chvílích pořádný strach, Swansea i Southampton jeho fazonu v předešlých dvou týdnech odnesly shodně třemi inkasovanými brankami. Wigan naproti tomu už tři kola čeká na bod. Jenže výsledky, ba i výkony Latics jsou zpravidla nepředvídatelné, kdejaký sázkař tedy s ostrou dvojkou přeci jen váhá...

Jako za starých časů. Už dříve byly doby, kdy se fotbal Evertonu považoval za to nejatraktivnější zboží, jaké je na Britských ostrovech aktuálně k mání. Teď je tomu tak opět, vskutku málokdo si dovolí tohle tvrzení zpochybňovat. Toffees jsou nejčastěji střílejícím kolektivem Evropy, s úspěšností na úrovni Realu Madrid; ve svých řadách chovají mašinu na gólové příležitosti, levého beka Bainese, legitimního hráče měsíce srpna Fellainiho či okamžitě aklimatizovanou posilu jménem Kevin Mirallas; za sebou potom mají skalp Manchesteru United, jen jednu porážku a 18 týmů v tabulce.

Přesto je ostražitost na místě. Ze čtyř minulých střetnutí s Latics si Everton odnesl jen šest bodů, celkem se za tu dobu upekly tři remízy. Posledně tu dokonce nerozhodný výsledek zachraňoval jen taktak. Jestliže navíc doteď Toffees nejvíce těžili z fungující křídelní hry a zejména z prověřené spolupráce dua Pienaar-Baines, tentokrát budou čelit rozdílnému systému a pravděpodobně rozestavení s pěti obránci. Ke třem stoperům, wiganskému to trademarku, se tentokrát Boyce s Beausejourem patrně zatáhnou do jedné vodorovné linie, aby co nejlépe eliminovali největší sílu protivníka.

Wigan zažívá nejhorší start do nového ročníku Premier League, alespoň co do bodové výslužky, a nadále se bude muset obejít bez pilíře obranné řady, Antolina Alcaraze. Jeho třísla se snad umoudří alespoň během reprezentační pauzy. Naopak Jordi Gomez nakonec následující klání nevynechá, jeho červená karta z duelu se Sunderlandem byla FA anulována.

David Moyes nemůže počítat se zraněnou dvojicí Hibbert-Gibson a bedlivě ještě bude pozorovat a posuzovat stav křídelníka Naismithe, jenž laboruje s lýtkem. Ten má prozatím jedinou jistotu - že se nebude účastnit nejbližšího srazu skotského nároďáku. I kdyby se snad stihl uzdravit, s určitostí jej vyřadil čerstvě nafasovaný dvouzápasový trest za hrubé chování během klání se Srbskem.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Boyce, Caldwell, Ramis, Figueroa, Beausejour - McArthur, McCarthy, Watson - Maloney, Di Santo
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Mirallas, Neville, Osman, Pienaar - Jelavić, Fellaini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Sedmadvacet let. Tak dlouho trvá mizérie Queen’s Park Rangers na hřišti West Bromwiche Albion, během níž celek z West Midlands ani jednou neporazil. A nic nenapovídá tomu, že by se to mělo dneškem změnit. Nelichotivá je vůči QPR rovněž celková bilance, vždyť z osmi zápasů na obou hřištích vyhrálo jen jednou - před dvěma a půl lety ještě v rámci Championship.

Špatné výsledky navíc ambiciózní klub trápí i se všemi ostatními týmy. Z prvních šesti kol získali Rangers jen dva body a není tak divu, že si hoví na poslední příčce tabulky. Mají navíc nejhorší ofenzivu a druhou nejhorší defenzivu, co se vstřelených a obdržených branek týče, v celé Premier League. Naposledy dokonce doma nezvládli londýnské derby s West Hamem. Hammers přitom do té doby nevstřelili venku ani branku.

Bídu a utrpení týmu ze západního Londýna podtrhují i další statistiky. Mark Hughes nikdy coby trenér na hřišti WBA nevyhrál, QPR už mimo svůj stadion nedokázal zvítězit šestnáctkrát po sobě... až se na základě Murphyho zákonů zdá, že dnes by to snad i mohlo vyjít.

Jenže Baggies jsou letos opět silní. A před domácím publikem to platí dvojnásob. Tři výhry, nula na kontě inkasovaných gólů a šestka na tom se vstřelenými. Z West Bromu letos vane velká pohoda a tu budou chtít dokázat i proti trápícím se Queen’s Park Rangers.

K dispozici navíc konečně bude útočná star Peter Odemwingie, která si odkroutila třízápasový trest. Naopak Steven Reid zůstává mimo hru se zraněným zadním stehenním svalem. Nově k němu přibyli i Chris Brunt a Billy Jones - oba se zranili v minulém utkání.

Mark Hughes opět postrádá obranné opory. Fabio a Armand Traoré jsou stoprocentně out, zatímco José Bosingwa a Anton Ferdinand si s největší pravděpodobností nezahrají stejně tak. První ze tří zápasů pak pouze z tribuny zhlédne Samba Diakité, jenž se nechal vyloučit v duelu s West Hamem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Tamas, McAuley, Olsson, Ridgewell (Popov) - Morrison, Mulumbu, Yacob, Gera - Odemwingie, Long
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Cesar - Onuoha, Mbia, Nelsen, Hill - Wright-Phillips, Granero, Faurlin, Park - Taarabt (Cissé) - Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Dobrá forma vážně není fáma. Chelsea měla v úvodu sezony dobré výsledky, ale herní projev za nimi výrazně pokulhával. V posledních týdnech, se však Blues dostali na vysokou úroveň i co se výkonů týče. Velkou zásluhu na tom má nepochybně návrat starého dobrého Juana Maty, který si po týdenním volnu od Roberta Di Mattea rozvzpomněl na svá představení z úvodu působení na Ostrovech. Ve čtyřech duelech vstřelil čtyři branky a u dalších čtyř si připsal asistenci. Spolu s Oscarem tak v současnosti táhnou ofenzivu Londýňanů.

Chelsea tyto čtyři zápasy vyhrála a kromě toho, že si po vyhraném derby s Arsenalem na Emirates Stadium výrazným způsobem upevnila pozici na špičce tabulky Premier League, pak ještě rozprášila v ligovém poháru Wolverhampton a v Lize mistrů dánský Nordsjaelland. Na Norwich, který má za sebou bolestivý výprask s Liverpoolem, tak jde ve výborném psychickém a snad i herním rozpoložení.

První a poslední zápas Canaries v probíhající sezoně, to byl velký propadák. Vstup do Premier LEague a debakl 0:5 s Fulhamem, pak šest utkání v lize i ligovém poháru, v nichž dostal Norwich vždy maximálně jeden gól, a minulý týden další "bůr" od Liverpoolu. Ryze ofenzivní podívaná nabídla sed gólů, pro tým z Carrow Road bohužel většina do brány, jíž hájí John Ruddy.

I proto by si svěřenci Chrise Hughtona nejradši ze všeho zopákli poslední vzájemné střetnutí z Chelsea z ledna tohoto roku. Tehdy do Norwiche přijeli Blues ještě pod vedením André Villas-Boase a nedokázali na pečlivou defenzivu Canaries vyzrát ani jedinkrát. Remíza 0:0 tak byla příjemnou vzpruhou - znamenala navíc tehdy vůbec první čisté konto v sezoně Premier League, ač šlo až o dvaadvacáté kolo.

Dnes se dalšímu výprasku mohou hráči ve žlutozeleném vyhnout i díky Sebastianu Bassongovi, který vyléčil svůj zadní stehenní sval. Problémy se zády pak má Anthony Pilkington a jeho stav je pod drobnohledem lékařského týmu. V táboře Chelsea žádné nové starosti nemají, jediným zraněným zůstává Daniel Sturridge. V utkání Premier League by se mohl konečně ukázat už i Marko Marin.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Ramires (Lampard) - Mata, Oscar, Hazard - Torres
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Barnett, Garrido - Snodgrass, Johnson, Howson, Pilkington - Hoolahan - Holt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Už třetí malé londýnské derby pro West Ham, druhé pro Arsenal. Zatímco Hammers z těchto specifických duelů prozatím těží, a to zcela maximálně (porazili QPR i Fulham), Gunners na první pokus doma selhali s Chelsea. Tak se stalo právě před týdnem, dnes se tedy mohou okamžitě revanšovat v klání laděném do podobných kontur.

Půdu přitom mají přichystanou více než vhodně. S Východolondýňany totiž mají velmi pozitivní bilanci, jakkoliv právě oni budou vždy zapsáni do historie Emirates Stadium jakožto tamní první úspěšní dobyvatelé. Od té doby každopádně kolegy z hlavního města nepřevezli, tři zápasy dokonce v konfrontaci s nimi čekají na vstřelený gól i vydolovaný bod. Kladiváři proto budou muset do dna vytěžit potenciál Upton Parku, jehož tradičně pekelná atmosféra prozatím ilustruje letošní nedobytnost domácího stánku West Hamu. Hammers tu doteď dvakrát triumfovali a jednou remizovali.

Kanonýři do sezony odstartovali spíše pozitivně. Zvládli bodovat na složitých výjezdech na Britannia Stadium, Anfield i Etihad Stadium, celých pět kol pak čekali na přemožitele a stále vlastní alespoň druhou nejpevnější defenzívu. Přesto, nebo možná právě proto, týden stará domácí prohra s Chelsea nesnesitelně bolí a Gunners jistě zoufale touží po nápravě, ještě než se rozjedou na reprezentační srazy. Za tímto účelem bude záhodno další objevování Gervinhova potenciálu; internacionál Pobřeží Slonoviny má už teď na kontě více vstřelených branek, než kolik nastřádal za celou loňskou sezonu.

Sam Allardyce si je jistě vědom, jaký poklad má v Andym Carrollovi. Vytáhlý forvard se ze zranění zotavil dříve, než se očekávalo, posledně si už odbyl menší cameo a proti Arsenalu by tak mohl startovat od začátku. Na Upton Parku by v tom případě všichni domácí příznivci doufali, že si rozpomene na svůj vítězný zásah proti stejnému sokovi ještě v dresu Newcastlu.

Vedle Carrolla by měl být v pořádku také Winston Reid, jenž musel střídat v průběhu utkání s QPR; naopak Joey O’Brien fit spíše nebude. Na druhé straně barikády by Wenger mohl využít služeb uzdraveného Mertesackera, neboť obnovená spolupráce Koscielného s Vermaelenem zatím skřípe hlasitěji, než je zdrávo. V bráně bude pokračovat Mannone, Szczesny je stále mimo.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Reid (Tomkins), Collins, McCartney - Noble, Diamé, Nolan - Vaz Té, Carroll (Cole), Jarvis
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin (Ramsey), Arteta - Walcott (Gervinho), Cazorla, Podolski - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC651011:316
2.Everton FC641112:613
3.Manchester United640214:912
4.Manchester City633012:812
5.Tottenham Hotspur632111:811
6.West Bromwich Albion63218:511
7.West Ham United63217:511
8.Arsenal FC623110:49
9.Fulham FC630313:99
10.Newcastle United62318:89
11.Swansea City621310:97
12.Stoke City61416:57
13.Sunderland AFC51405:47
14.Liverpool FC61239:125
15.Aston Villa61236:105
16.Wigan Athletic61145:114
17.Southampton FC610510:183
18.Norwich City60334:133
19.Reading FC50236:112
20.Queen's Park Rangers60244:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2395)

Přidat komentář
EL Gringo

1. pre LFC

Reagovat
kiwwi

keby este prehodili Tottenham - Aston Villa na pondelok, tak dokonale naplanovanie kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Konečně pěkně zvládnutej program, jen škoda stejnýho času u LFC a THFC.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Milan.B

dal som 2 na arsenal takze dufam ze vyhraju

Reagovat
miky10

Jinak dneska pravděpodobně v základu Azpi a Marin, na to se moc těšim.

Čech - Azpi, Luiz, Terry, Cole - Oscar, Mikel - Hazard, Mata, Marin - Torres by byl sen.

Reagovat
Arbiter

tu zprávu máš odkud? Jinak už máš konečně Luize místo Garyho, to se cení Každopádně já ještě doufám v Ryana nalevo namísto Colea...

Reagovat
miky10

'For a young man Oscar does a job for the team, like limiting Mikel Arteta's contribution last Saturday, and he may have a slightly freer role against Norwich, especially if Mikel - who is having an excellent season - returns as expected. The system change, with two in there, has made him a much, much better player.

'This might be a chance for Brana to have a break - he has played every minute in the league and Champions League so far and may play for Serbia next week too. We saw Cesar Azpilicueta's all-round qualities as a right-back against Wolves and the fans took to him straight away. Having said that the management may be reluctant to break up a full-back pairing that is working so well.

Ofiko stránky CFC, pre-match briefing. O Mairnovi psal fantomas, to nevim kde vzal, a Luize tam mam proto, že na klíčový zápasy budu zas do základu cpát Garyho.

Reagovat
Arbiter

no minulý týden proběhla zpráva, že by na Norwich měl být fit, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Snad konečně ztratíte body

Reagovat
miky10

Nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton se vás nebojí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Až na toho Marina a Oscara ve středu se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Pravú stranu obrany má v Chelsy zaslúžene trvale rezervovanú Ivanovič a bol by v tom čert, keby pri jeho tohtosezónnych spoľahlivých výkonoch Azpilicueta vytlačil zo základu...

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Po jakých že to výkonech?

Reagovat
Rssa

Tohtosezonných = letošních

Reagovat
Godwinson

Neříkej .. jde mi o jiné slovo v tom příspěvku.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Usty, Mata měl dvoutýdenní pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

cize na sopcaste uz nebude bloodzeed, takze ostavaju iba rusi a rumuni?

Reagovat
smazaný uživatel

To Volvo moc nechápu? Auta už tolik nesleduju, ale to je to takovej crap? Vždyť Volvo bylo vždycky designově nejhezčí a nejbezpečnější!

Reagovat
Arbiter

dělal to nějaký mufánek, neřešil bych to

Reagovat
kiwwi

to urcite nie

Reagovat
Arbiter

no tys to nedělal, dobře, ale fandů máte více...

Reagovat
kiwwi

keby to robil fanusik United, tak by tam nepisal, ze sme obcas nahovno

Reagovat
Trand

Už zkrachovali, ale, ne?

Reagovat
kiwwi

hej? tak to je blizsie k realite nez som si myslel

Reagovat
Trand

Sry, já si to spletl se Saabem.

Reagovat
smazaný uživatel

ferrari

Reagovat
Erdovec

prý always been at the top

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Rssa

Znovu ta tvoje averze k Volvu. Pořád je to vícenež slušné auto. Bezpečnější a kvalitněji zpracované než třeba Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Volvo koupili a dělaji číňani ne?.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako všechno.

Reagovat
Rssa

Pokud Švédy považuješ za Čínany. Každá značka má nastavené výstupní standardy. Tzn. pokud ti vyrábějí Škodovku na Slovensku, tak by měla kvalitou odpovídat Škodovce v Mladé Boleslavi (stejný typ samozřejmě). To samé máš s Volvem

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Volvo vyrábí Americký Ford, který to taky prodal číňanům a nee ve Švédsku.

Reagovat
Rssa

Volkswagen taký vlastní Škodovku a vyrábí se u nás, na Slovensku a v Indii.

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí, otec má focus, mama mondeo, takže je to osud.

Reagovat
smazaný uživatel

Fordi jsou ale nejlepší Táta už od roku 2004 Focus a Mondeo... Máma Fiestu... Ségra taky

Reagovat
smazaný uživatel

BMW

Reagovat
minoLFC

tak Volvo jej jedna z najkvalitnejsich znaciek aj ked mne sa vzhladovo moc nove modely nelubia

Reagovat
vladis271

neuveriteľná kokotina, tipujem z mancunie.

pri nás je napísané, že boli sme ok a viac nikdy nebudeme. Autor má asi veštiacu guľu, navyše hovoriť o LFC 70, 80 rokov len ako ok, je a hovoriť o mancs, že vždy boli top, ked v 20 storočí ťahali za sebou kocúra, ale

Reagovat
vladis271

a pri CFC napísať nulovú kvalitu, fuj kiwwi prosím už sme ti to tu eľakrát vysvetľovali, nekopíruj tu nič od fanúšikov tvojho smradľavého klubu.

Reagovat
kiwwi

ty vole, tak tieto tvoje dva prispevky, to je teda nieco

Reagovat
tomasinho

Co je za značku to u Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

vauxhall

Reagovat
fantomas

Zvláštní, zrovna typicky britská značka u ruskoanglickýho klubu.

Reagovat
j_mrazik

To Volvo mě uráží.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

not arrogant, just stupid

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Man United a Ferrari, proč ne, ta značka vždycky byla něco extra, aji když výsledky byly občas děs běs. Liverpool bych spíš viděl jako Porsche, Man City jako nějakou z bohatých korejských značek.

Reagovat
Rssa

A Spurs jako škodovka - kdysi pro smích, teď v kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jako Alfa Romeo. They weren't really shit, but they weren't all that great either.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, to je v nějakym filmu tahle věta, ne?

Reagovat
nemamvasrad

In Bruges

Reagovat
smazaný uživatel

A jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Počkat, Alfa Romeo byla vždy shitózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky dělali krásné auta. Ale ty stály technicky za hovno. Co sem slyšel naposledy, tak šli v tomhle hodně nahoru, takže jsou spolehlivější než VW.

Reagovat
smazaný uživatel

hm castecne asi jo ale v Top gearu ji stejne milujou

Reagovat
smazaný uživatel

Haha trapáčik.

Reagovat
JimBob

WHU dnes třetí vyhraný derby a jdeme si pro poháry!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony budete mít nádherný 10. místo

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem se zeptat jak je to s bloodzeedem? pres tyden jsem zaslechl, ze bude na torrentstreamu, je to pravda? vyplati se to instalovat? diky

Reagovat
smazaný uživatel

9 golov v 6 zapasoch, to je hrozne zatial

Reagovat
tomasinho

Kurva drát, já celou dobu žil v tom, že WHU-AFC je od 13:45. Tak to je v pytli, jediný zápas dnešního programu, na kterým jsem se těšil a neuvidím ho.

Reagovat
fantomas

Navnadil tě rozhovor s fanoušky, coo?

Reagovat
tomasinho

Taky, ale zároveň to pro mě možná nejzajímavější zápas kola, proto jsem ho taky zvolil pro rozhovor. WHU dost přeju, jsme zvědavý na konfrontaci stylů a taky na Carrolla. A taky jsem doufal v Thea v základu.

Reagovat
Miguel19

Snad to bude dnes v poho. Kdyby nastoupila trojka Marín-Mata-Hazard, to by byla velká paráda. Ale spíš to vidím, že Marín bude jako střídající. Hlavně ať to není bída a makají na 110%!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Marín je nějaká chytrá přezdívka?

Reagovat
kvasha16

nie, je to riadne meno, Marko Marin.. len neviem ci tam ma byt ten dlzen na "i"

Reagovat
Rssa

Koukám, že toto kolo souboj přímo s prezidentem fanty ligy.

Reagovat
fantomas

Ohoh, tak to ještě obvolám svý svěřence, aby do toho opravdu dali všechno.

Reagovat
Rssa

To máš zbytečné, jdu si pro výhru.

Reagovat
kiwwi

if you want to watch any games today get on now sop://broker.sopcast.com:3912/132927 before the servers go down

Reagovat
Arbiter

nepíše někdo, zdá ty serveru určitě kleknou?

Reagovat
Arbiter

servery*

Reagovat
kiwwi

ked to mas spustene uz teraz, tak sa nemas coho bat

Reagovat
Arbiter

no asi nemám, když se ptám. A asi ani nemůžu mít...

Reagovat
kiwwi

tak ti treba

Reagovat
stas87

swansea-reading - oba daju gol

wigan-everton - 1x

west ham-arsenal - oba daju gol

moze to vyjst?

a marin by teda mal byt v zaklade?

Reagovat
Arbiter

Týden stará zpráva říká, že by měl. Jinak co to předvádíte v lize proboha? A Kevin dal krásný gól

Reagovat
stas87

nevidel som zapasy vo freiburgu a s bayernom,v ostatnych sme hrali dobre ale vzhladom na vykony sme posbierali malo bodov,aj los nebol urcite tak dobry a dneskom sme to mali zlomit...augsburgu pomohol gol v 2.minute,po gole sme lepsie kombinovali a zasluzene vyrovnali krasny gol?skor velka hrubka amsifa augsburg dal z druhej sance gol a v druhom polcase mizerny vykon,bez pohybu a chuti...augsburg mohol vyhrat aj 5-1,vcera proste vsetko spatne...

tak to je pecka,budem sledovat BL ale al fakt bude v zaklade tak si pustim vas,ocakavas vela golov?

Reagovat
Arbiter

pokud bude mít Mata den, tak jo

Reagovat
Rssa

No nezvládne, vždyť má pivní pupek jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod proč by Everton neměl vyhrát

Reagovat
kiwwi

tak potom nevahaj a zaloz dom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bez obrovske opory zalozni rady se snehulakem v brance nevidim moc dobre.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Nebudte tak ublížení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Hh, Papiss

Reagovat
kvasha16

aj ten Pepe a Messi je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

na tie torrentstreamy treba mat nieco nainstalovane, aby vam to pustilo?

Reagovat
kiwwi

je to zabugovane cele, neoplati sa ti to ani instalovat...musi sa to vychytat

Reagovat
Arbiter

já se přes TS díval na zápas CFC proti Dánům a perfektní, seklo se mi to jen jednou. Ale je pravda, že to musí vychytat, potenciál to má však velký...

Reagovat
fantomas

A pustim si to, i když normálně netorrentuju? Stačí prostě jen nainastalovat ten program a hotovo? Žádný předešlý seedy nebo co já vim jaký kraviny..?

Reagovat
Miguel19

Já to instaloval v poločase LM a stačil jenom ten program.

Reagovat
fantomas

Fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

jak program?

Reagovat
Miguel19

No TS player.

Reagovat
kvasha16

to je nieco ako Sopcast? ze napr. na eiziwig si spustim odkaz a automaticky sa zapne ten prehravac a uz to bezi?

Reagovat
Miguel19

Mně se to seklo teda víckrát (občas kostičky), ale dalo se to

Reagovat
Arbiter

jj, torrentstream

Reagovat
smazaný uživatel

Keď som cez to chcel kukať LM tak mi ani nenačítalo stránku. Uplne preťažené to bolo. Takže treba to vychytať asi skôr pred zápasom.

Reagovat
Erdovec

minulý týden jsem to zkoušel nahodit a nepovedlo se mi to teda...

Reagovat
kiwwi

jak to moze byt pretazene, ked to funguje na principe P2P

Reagovat
Erdovec

netvrdím že je to přetížené, stáhl jsem to, chtěl jsem spustit MU-Spurs a nešlo to...

Reagovat
kiwwi

chcel som reagovat na lolkaca

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som stránku nie prenos :) Nenačítalo mi vôbec stránku pretože bola preťažená. (asi) nevyznám sa v tom, ale proste mi to nešlo načítať.

Reagovat
Miguel19

Jak je to s tím SopCastem? Bloozzed a Yes už nebude vysílat?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj idú už len cez TorrentStream.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Bloodzeed jede už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te, jak to funguje presne pres ten torrent stream? jak to mam streamovat?

Reagovat
tulen

dnes Hammers s prehladom 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Arsenalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

tomu ty řikáš družba proti ose zla?

Reagovat
tomasinho

První trojici osy zla stejně ani společně nerozbijeme. A WHU je pro mě č. 2 po LFC, takže takhle ne. Družboval jsem minulý týden proti Chelsea třeba.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Kev vas sestreli

Reagovat
tomasinho

Tomka nákop, Andy sklepne a Kev zakončí.

Reagovat
tomasinho

A vše pojistí Noble z pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll uz je zdravy? To je proste moje soucasna oblibena utocna dvojka :)

Reagovat
tomasinho

Jo, proti QPR už střídal a je v nominaci repre. Dneska by snad mohl hrát už v základu místo Calrtona. Andy s Kevem, pod nimi Noble, na kraji Jarvis, v obraně Tomka, to je prostě paráda.

Reagovat
herbage

tady koukám funguje jiná družba týmů nekopů. Ještě přiberte soukupa a jste komplet

Reagovat
Rssa

West Ham si zaslouží být zničen. Giroude, trhej.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

to je správný přístup

Reagovat
SunFells

Bude na lavce.

Reagovat
tomasinho

A co Theo?

Reagovat
SunFells

Hádám, že taky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

To se nevylučuje...

Reagovat
SunFells

No uvidíme, co za těch 15 minut trhání zmůže.

Reagovat
herbage

minimálně jednou spálí nějakou tutovku

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,někdy mezi 88. a 92. minutou.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ne.

Reagovat
herbage

už jen kvůli stanrdkám bych řekl, že bude hrát základ. Proti Stoke taky nastoupil od prvních minut. Ale je to tak 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

#mufc U18s:Gollini, Love, Rowley, McNair, Grimshaw, Pearson, Weir, Rudge, Byrne, Pereira and Daehli

C'mon UNITED!!!

Reagovat
mithro

uz som naladil, konecne mam fungujuci stream

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem s nim

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

no, ide dobre..diky

Reagovat
smazaný uživatel

Gollini, výborné meno pre brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville Longbottom

Reagovat
Counter

http://is.gd/3UQwup

Dobrý článek.

Reagovat
Counter

*OT

Reagovat
fantomas

Winter.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra Liverpoolu, neprehra WHU a som spokojny

Reagovat
tomasinho

K tomu neprohra Newcastlu a ideál.

Reagovat
ďuriLFC

A tak si dneska oslavujem s LFC .

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator.PC.000/Desktop/06102012156.jpg

Snáď zajtra príde trojbodový darček.

Reagovat
tomasinho

Nejde oetvřít.

Reagovat
nemamvasrad

Ještě aby jo, si ten odkaz přečti.

Reagovat
ďuriLFC

Kukám že niečo zle , aj keď mne to v opere otvori

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Přečti si ten odkaz hlavně to localhost.

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vidím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nepreháňaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

veď som si robil srandu-

Reagovat
smazaný uživatel

Však já taky.

Reagovat
Godwinson

Supr

Reagovat
ďuriLFC

dobre dobre kľud

Reagovat
Side

To se poveda jak dát sem takovej odkaz?

Reagovat
Kaze

Jednodušše, třeba jde na tinypic a uploadne obrázek tak, že přetáhne obrázek do browseru. Pokud se netrefí, tak browserem otevře obrázek a pak jen okopíruje odkaz.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to někam uploadni prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto sa tu uz raz niekomu stalo

Reagovat
minoLFC

nielen raz, velakrat

Reagovat
smazaný uživatel

To uz tu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak toto bude velmi tazky zapas na Upton Park. Akekolvek vitazstvo beriem. Ale 3 body dnes uhrat musime. Treba zabudnut na Chelsea a nastartovat sa na dalsiu seriu. Teraz mame nastastie slabsich superov a treba to vyuzit

Reagovat
Counter

Už v HD? To je paráda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

http://farm9.staticflickr.com/8032/8054727153_9d09632c1e_o.gif

Pro ty kdo neviděli rugby tackle na Downinga.

Reagovat
Kaze

Hotovej Ray Mysterio.

Reagovat
smazaný uživatel

Rey

Reagovat
smazaný uživatel

..mi to pripomenulo telesnu na strednej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb7wjvWVyc1qe816ro1_500.gif

V příštím Being Liverpool Carra v roli otce. Jsem zvědavej jestli ukážou jak to synáčkovi jde.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
kiwwi

Bývalé krídlo Manchestru City Adam Johnson varoval mladé hviezdy Anglicka : ''Neprestupujte do City, zničí Vám talent.''

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dufajme, ze dnes znici on ich

Reagovat
Garbicz

Reagovat
Error

City: Hart, Zabaleta, Richards , Lescott, Kolarov, Milner, Barry, Y. Toure, Silva, Balotelli, Tevez

subs: Pantilimon, Clichy, K.Toure, Rodwell, Nasri, Aguero, Dzeko

Sunderland: Mignolet, Gardner, Rose, Cuellar, O'Shea ©, Colback, Larsson, Johnson, McClean, Sessegnon, Fletcher

subs: Campbell, Kilgallon, Vaughan, Meyler, Bramble, Saha, Westwood

Reagovat
Usty

Agüero..

Reagovat
Placebo

Je dobře, že to točí. Navíc Balo bude dnes mnohem užitečnější

Reagovat
SunFells

Proč myslíš?

Reagovat
Placebo

Proti hustě bránícímu Sunderlandu má větší možnost se prosadit. Aguero je spíš typ hráče do brejku nebo do šestnáctky a tam dnes bude pro City problém se dostat. Nemůžeme čekat, že Sun vytáhne obranu a bude se snažit City přehrát. Zalezou a budou čekat na zázrak.

Reagovat
SunFells

Takže hráč do šestnáctky proti hustě bránícímu Sunderlandu nebude užitečný a Balotelli to tam patrně teda bude prát z 30 metrů? A vůbec bych neřekl, že Kun je výrazněji brejkovější než Supermario, neusuzuj jen z postavy.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite..

Reagovat
SunFells

Jak si u koček ten soplák z Tottenhamu vede?

Reagovat
fantomas

Hádám, že jako správnej průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea je patent na vlastňáky?

Reagovat
kiwwi

ne, bude to jediny spravny kapitan na ihrisku

Reagovat
kiwwi

priebeh zapasu polcas/zapas 1/X

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Girouda v zakladu

Reagovat
Miguel19

To zvýší šance na bodový zisk WHU, tak

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers se rozhlíží po zimních posilách. Podle anglických médií je jednou z jeho priorit Dries Mertens z Eindhovenu.

Toho bych jim hodně přál

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Wow, toho bych bral všemi deseti. Potom, co ho mino zmiňoval jsem na něj párkrát mrknul a líbí se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je môj oblúbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska budou k mání nějaké stabilní streamy. Už by to chtělo aby tahle doba temna skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli se to tu rešilo, ale co má bejt ten TorrentStream? Něco jak sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

YES

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
smazaný uživatel

paradna zostava...

Reagovat
smazaný uživatel

zasraný sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Etihad je nějak prázdnej ne?

btw bloodzeed šlape krásně :)

Reagovat
miky10

Fuj, červená a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuelarovi padol kamen zo srdca , ked uvidel tu zltu, toto bolo v pohode i na cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

čo chce robiť Milner pri zahrávaní štandardky?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov vole

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je blázon, toho hráča by som strašne chcel k nám.

Reagovat
Honza Matoušek

Neuvěřitelná úspěšnost těch jeho kopů

Reagovat
EL Gringo

Kolarov toho som nevidel ani zle kopnut priamy kop

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi exekutor soucasnosti. Skoda, ze hraje tak malo zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baines se mu v klidu vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, kolik dal golu od doby, co je Kolarov v PL.

Reagovat
fantomas

Asi tak 3-4 plus nejmíň třikrát trefil konstrukci. Naprosto srovnatelná bilance.

Reagovat
fantomas

Neni ani nejlepší levonohej exekutor ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proc by mel byt Baines lepsi.

Reagovat
fantomas

Třeba proto, že nehrozí jen zpříma, ale i centry. A to se železnou pravidelností.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim se o primych FK. Kolarov jich dal ve vsech soutezich tusim 7 a to po prichodu toho vaseho srace spis nezhraje, nez hraje.

Reagovat
fantomas

I centrovanym standardkám se samozřejmě řiká "přímý kopy".

Reagovat
Mindas

Zrovna střílené centry Kolarova jsou jednou z největších zbraní City, když hraje. V tomhle není proti Bainesovi pozadu. Nehledě na to, že Kolarov hraje méně a i styl hry není už tolik po stranách, jako minulou sezónu.

Reagovat
fantomas

Střílený centry...Baines ti dá přesnej jakejkoliv centr, tu kopací techniku má na lepší úrovni.

Reagovat
Mindas

Jo jo jo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Tak co ti mám odpovědět? Kolarov dá tři branky z tresňáku za poslední čtyři zápasy a ty se zde pouštíš to srovnávání s typologicky úplně jiným bekem. Kolarov je moderní klon Mihajloviče. Technicky skvěle zahrané kopy, ale hlavně i silově, proto může hrozit i z velikých vzdáleností. Baines je logicky zase údernější okolo šestnáctky.

Reagovat
fantomas

No, a...1) bavili sme se o exekutorech přímých kopů, kam spadaj i ty centrovaný, kde prostě Bainesy vede, 2) napsal sem "neni nejlepší", to neznamená, že nemůžou bejt na srovnatelný úrovni - jak píše dEst, Baines se mu hravě vyrovná.

Tim končim.

Reagovat
kiwwi

uz dostriekaj z neho a pozri sa na to normalne...Kolarov tu kopaciu techniku nema o nic horsiu, povedal by som, ze este lepsiu

Reagovat
Mindas

Dobře ty.

Reagovat
fantomas

Tak je komplexnější, nevim, jak vám to mám napsat, abyste to pochopili. Bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jeho levačku by měli pozlatit...

Reagovat
SunFells

Uh, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je skutocne specialista na priame kopy a co sa tyka ofenzivnej fazy, zacina byt pre City nepostradatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

ak tú štandardku získal Tevéz, pripisuje si assist vo fante, ako pri penalte?

Reagovat
Honza Matoušek

Jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

C?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, ale aspoň niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne,ze vacsiu porciu dostava smatlak z arsenalu

Reagovat
Mindas

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
t0mmy33MCFC

Kolarov sazka na to ze da gol pokud ma par pokusu je 100%ni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to bylo za rohy, Larssone?

Reagovat
smazaný uživatel

MON tam vyzera ako velmi solidny neurotik

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena

Reagovat
Erdovec

sop://broker.sopcast.com:3912/50970 parádní obraz jestli někdo nemá se kde dívat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dneska to nevypadá zatim, že by byl schopnej Sunderland City potrápit jako loni...

Reagovat
fantomas

To přece nevypadalo ani tenkrát, když v závěru rozhodoval Ji.

Reagovat
smazaný uživatel

No, minimálně v defenzívě působili mnohem kompaktněji...

Reagovat
Arbiter

tak to bylo na červenou...

Reagovat
fantomas

Jaktože to nedal?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fantomas

Baines odtud trefuje nejhůř břevno.

Reagovat
Arbiter

a do stěny se ještě ani jednou nestrefil?

Reagovat
fantomas

Ne!

Reagovat
Arbiter

dál bys za to ruku do ohně?

Reagovat
fantomas

No takle...určitě nikdy netrefil toho borce, co zrovna ani netvořil zeď.

Reagovat
fantomas

Na Etihadu maj jeden balon, pěkný.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

všechny ostatní koupilo PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

a musia čakať do zimy, aby nejaké kúpili od nás.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Berou tam FFP opravdu vážně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Sunderland je tak chudý klub, že nemá na dva míče?

Reagovat
fantomas

Jo tak ono to troskotá na dodávce ze Sunderlandu? To se pak nedivim.

Reagovat
Arbiter

hraje se v Manchesteru

Reagovat
fantomas

Třeba měli dohodu, že míče přivezou hosté.

Reagovat
Ligter

V tom případě jsou City ještě chudší, když si musí dovézt Sunderland vlastní míč.

Reagovat
Erdovec

tak tahle lákají nové fanoušky, člověk si poprvé pustí PL, vidí že loňský mistr nemá ani na míče tak si řekne že jim bude fandit protože dokážou vyhrávat i s velmi omezenými prostředky

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Skvělý marketingový tah.

Reagovat
Rssa

Su vůl

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hahahhahah pěkny Rosický!!!!!1.3.1.2.

Reagovat
Arbiter

10 - Man City have scored in all 11 games they have played this season, but haven't kept a clean sheet in the other 10. Wary.

Zajímavé

Reagovat
Miguel19

Hlavně že si Silva vybrečel novou smlouvu. Hrozně tragický poslední měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna posledne 2 tyzdne je to Silva ako ho pozname

Reagovat
smazaný uživatel

ako ho pozname posledne mesiace

Reagovat
fantomas

Zabaaaa

Reagovat
Miguel19

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland musi tie svoje akcie riesit rychlejsie, inak nema sancu dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland musi mat najprv nejake akcie

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam nejake naznaky, ale riesia to strasne dlho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

hovadskí shityyy!!!! 1.3.1.2.

Reagovat
Erdovec

sop 3050 Kbps, to už celkem ujde , asi to jdu spojit HDMI kabelem s televizí, jsem zvědavý jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to u Bloodzeeda dělám pravidelně, a neni poznat, že to neni televizní vysílání

Reagovat
smazaný uživatel

..dnes ide bloodzeed paradne

Reagovat
Erdovec

jo? já našel ani nevím odkud to je a příjde mi to ještě o trošičku lepší, Bloodzed má 2350 a tohle 3050 i když to asi není takový rozdíl (ale nevím, nevyznám se) tak tohle jde úplně skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

a co si to nasiel vlastne?

Reagovat
Erdovec

sop://broker.sopcast.com:3912/50970

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to ze 3050, dost o ničom ..slabšie nez blood

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc to komentuje ňákej číňan. To je pak zážitek napíču z toho fotbalu.

Reagovat
Arbiter

zažil jsem 6k

Reagovat
Erdovec

já ne, ale stačí mi ke štěstí tohle

Reagovat
kiwwi

...uz nemoze byt rozoznatelny rozdiel

Reagovat
Side

300. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Ollieho a prelomenie smoly.

Reagovat
kiwwi

som zaspal este pred futbalom....robili fanusici Sunderlandu Poznan, ked dal Kolarov gol? Oni tak radi...

Reagovat
smazaný uživatel

dame fighta?Stale tu na tebe nikdo nadava, tak su sem si řekl, ze bysme mohly dat fighta, pk bych tu byl oblíbnenej, začatky su těžký

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

na zaciatok by si sa mohol naucit rozpravat...

Reagovat
smazaný uživatel

takt o neni zase tak dullezzity v fightu si mislim kamo kiwi, ja fak potřebuju mistni respekt ze zčatku, ale tak ok, ted achtěl jsem napsat *myslim sryk všem nazi grammer

Reagovat
kiwwi

je u vas bezne byt najebany uz naobed?

Reagovat
smazaný uživatel

tk protože si ted moj kmoš, tak ti povim ze obcas jo"!!

Reagovat
smazaný uživatel

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nevíte, čím to je, že mi Bloozzed jede chvilku super, a poté to spadne na 30 a už nejede?

Reagovat
smazaný uživatel

Larsson

Reagovat
smazaný uživatel

Silva - Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Ta finální fáze City je šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

ľavák Milner kope rohy pravou?

Reagovat
fantomas

Dyt je to pravák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom nič.

Reagovat
fantomas

Nebo to byl nákej fórek na styl herba?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to, že je pravák, tak roh kopnem pravou lepšie aj ja, a to som ľavák.

Reagovat
fantomas

To bys po dnešku mohl říct i o Larssonovi, a přitom je to jeden z nejlepších exekutorů standardek v lize.

Reagovat
Mindas

Milner je pravák.

Reagovat
Mindas

Nebo spíš u něj je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tady ještě nědko fifu? Krom mě Mikyho a fantíka? (na originu)

Reagovat
smazaný uživatel

jasne kejmo fifa 2005 pařiiim, dame matchik?1.3.1.2.

Reagovat
kiwwi

PC?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
kiwwi

tak to nic, ja idem kupovat tu PS3

Reagovat
Erdovec

jo ale 2011

Reagovat
Mihi

Jasne

Reagovat
fantomas

fantomas101010 - přidej si mě na originu

Reagovat
smazaný uživatel

az zjistim, kde to ve fifa2005 je, tk si tě taky přidaam!!

Reagovat
fantomas

Přestaň už otravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vole řikali mi, ze si arogantni, ale vole kiwi je fajn kluk oproti tobe, pre j at si na tebe davam pozor okkkk!!mas nepritele davej si na me pozor!!!!

Reagovat
Mihi

hotovo

Reagovat
Mihi

Mám to len týždeň, takže ani neviem, aké sú tam možnosti.

Reagovat
fantomas

Já od úterka.

Reagovat
smazaný uživatel

superfrankie95 přidávej

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Sahu

Reagovat
Arbiter

blbne vám také Bloodzeed?

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

---> sop://broker.sopcast.com:3912/50970

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je anglicky?

Reagovat
Erdovec

ne

Reagovat
Kaze

Čínština

Reagovat
smazaný uživatel

Yes jede v poho.

Reagovat
Miguel19

Balotelli

Reagovat
fantomas

Hm, a blood kolabuje.

Reagovat
kiwwi

skot sopcast

Reagovat
Arbiter

ne, jiné sopky jedou perfektně...

Reagovat
Arbiter

blood na hovno, přepínám na jiný sop...

Reagovat
smazaný uživatel

...ajo, fanta

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi utocnik sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nejlepsi utocnik sveta, Zlatan nejlepsi hrotak, Cronaldo s Messim nejlepsi kridla, ted premyslim nad tim, kdo je nejlepsi podhrot

Reagovat
diastan

Je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to má vypadat.

Reagovat
Arbiter

hmm, adios Sunderland...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nhl09????? pojte moje 93.112.07.247 pojtee, ložim

Reagovat
fantomas

Ježiš, ta pravá strana je bráněná naprosto neuvěřitelně.

Reagovat
Mindas

Kolarov špatenka.

Reagovat
Arbiter

Team: Cech; Ivan, D Luiz, JT (c), Cole; Mik, Lamps; Mata, Oscar, Hazard; Torres. - subs: Turn, Azpili, Cahill, Bert, Rom, Ram, Moses.

Reagovat
Usty

So what? Naprosto očekávaná sestava...

Reagovat
Arbiter

RDM mluvil o šanci pro Azpiho, šanci pro Oscara ve středu, nic, nic, nic... A to ani nemlvím o stavu Marina. Ale co, tak Norwich rozmáčkneme, s touhle sestavou budeme muset...

Reagovat
vitasrp

Marinuv zdravotni stav je asi velka otazka, kdyz nechceme vubec nic ani trochu uspechat..

Takhle ma dalsich 14 dni treninkoveho procesu navic, snad ho pak zacneme vice vyuzivat..

Reagovat
Arbiter

co se týče Marina, tak tam je spíš zklamání, že se mluvilo o tom, že by fit být mohl, ale pořád není...

Reagovat
Godwinson

Škoda Azpilicuety, no ... na něj jsem se chtěl podívat.

Reagovat
Error

Hm, takže počet odehraných zápasů Azpiho se bude odvíjet od toho, jak daleko dojdeme v CC.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pomohol teda...

Reagovat
blade115

Trapas... Marin, Bertrand a Azpi si zasloužili hrát alespoň v jednom z těch dvou zápasů.

Reagovat
Arbiter

co furt cpeš Marina, když evidentně není úplně fit...

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Tak Di Matteo kecal, když říkal, že už jsou všichni kromě Sturridge fit no...

Reagovat
Rssa

Já něco zaspal, že teď kolabují všechny sopcasty? Nebo je nějaký ústup? Nebo co se to děje?

Reagovat
Kaze

sop://broker.sopcast.com:3912/50970

Reagovat
Rssa

Mám, dík. Ale i tak jsou poslední dobou se sopcasty problémy,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
nani92

ja sopcast nemôžem ani len zapnúť

Reagovat
smazaný uživatel

hey kiwi kdesi? kdyz zlepšiim gramatiku, dame ten fight?

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo ne, ja si myslin, že byse mi na slovensko nectělo.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec mužume byt ještě kamoši nee??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Team: Cech; Ivan, D Luiz, JT (c), Cole; Mik, Lamps; Mata, Oscar, Hazard; Torres. - subs: Turn, Azpili, Cahill, Bert, Rom, Ram, Moses.

Hm, nerotuje se, nuda. Pouštim EFC asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak spustím přenos přes ten streamtorrent?

Reagovat
Kaze

Radši nezkoušet.

Reagovat
kiwwi

musis nainstalovat streamtorrent

Reagovat
smazaný uživatel

to už mám..

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ta jizva gól nedá

Reagovat
smazaný uživatel

boha, Tevéz, toľko šancí...

Reagovat
Miguel19

Sice asi nejsilnější sestava, ale Azpi tam mohl být, stejně tak Marin na lávce. A radši bych viděl Ramiho místo Mikela. Ale co, když to přinese 3 bodíky

Reagovat
vitasrp

V tandemu s Lampsem by to dle me nebyla idealni dvojka..

Reagovat
Miguel19

Ale jo

Reagovat
vitasrp

Hrozne ofenzivni a pozicne nedisciplinovana.. Proti Norwichi by to asi fungovalo, ale neni to dvojice, ktera by spolu mela hrat casteji, dle me..

Reagovat
Miguel19

Dyť já ale neříkám,, že spolu mají hrát celou sezonu, ale proti Norwichy, kdy máme hrát maximálně ofenzivně. Stejně tak si psal, že Ramires nemůže hrát ve středu a hle, může.

Reagovat
vitasrp

Vsak Ramires me hrozne prekvapil a svou chybu jsem uznal..

A jako mas pravdu, mohl hrat Ramires, ale jeho setreni ma dve dimenze - odpocinek a nasazeni disciplinovanejsiho hrace v Mikelovi..

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

400. pre prehru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz by dnes netrafil vodu, keby z člna vypadol...

Reagovat
Rssa

Umí ten Milner vůbec něco?

Reagovat
smazaný uživatel

aaa co umis ty!!ty ty rosický vole. 1.3.1.2.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Herbagi?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantíku MIky dostal. Ale zápas jak včera, když si měl tu Brazílii jenom Miky nedorovnal no.

Reagovat
fantomas

To je ale fakt ostuda...dokud tě neporazim, tak sem nejhorší hráč na EF asi, protože od něj sem dostal na prcku.

Reagovat
smazaný uživatel

Večer dostaneš další čočku.

Reagovat
fantomas

Haha, leda kdyby mi to lagovalo jako posledně.

Reagovat
Mihi

Mňa porazíš bez problémov

Reagovat
smazaný uživatel

S fantíkovým zakončením nevím.

Reagovat
fantomas

Nevim no. Já mám brilantní a ohromně zábavnou mezihru, kdekoliv jinde na hřišti sem ale uplně na piču.

Reagovat
Mihi

To si ešte nevidel moju obranu

Reagovat
Kaze

Takže Arsenal.

Reagovat
miky10

Lucker posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě penaltu i chtěl!

Reagovat
miky10

Jasná, si mi naběh zezadu do Gomezka, kterej by zakončoval sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mi v 1. půli srazil Lewu při tý hlavičce!

Reagovat
Erdovec

hrajte 13ku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Přidej si mě na originu superfrankie95

Reagovat
Erdovec

na 13ku jako chudý student nemám, občas si zahraju 11ku nebo skočím ke kamošovi na Xbox

Reagovat
Erdovec

ale jak slyším jak to všichni chválí tak prodám asi nějaké učebnice

Reagovat
Kaze

Přes Hamachi to asi nepojede, co?

Reagovat
Erdovec

nevím, přes hamachi jsem hrál naposled myslím 09, 10,11 jsem si koupil.(respektive mi byla koupena) 12ka mě nějak minula a o 13tce uvažuju

Reagovat
Kaze

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

v Tourém ožila DNA Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

A Giroud je Torresův bratranec.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa tým snažíš povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, chci tě naštvat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Co to bylo za křeč na tý zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

drtička..ale gol ani za boha

Reagovat
miky10

Nudná sestava, ale stejně čekam dneska koncert, třeba 6:0 by šlo. Torres 3, Hazard, Mata, Oscar.

Reagovat
kiwwi

Dobre fanusikovia BVB

http://youtu.be/ZmnL4x2jwm8

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to sem dával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved si vsetci pamatame ten hluk na OT ked ligli banan

Reagovat
Counter

ManCity si to v druhé půli slušně dávají, že by se konečně začali rozjíždět?

Reagovat
Mindas

Stačí Kolarov s Milnerem v základu a obraz hry je úplně jiný. Tolik rohů díky stříleným centrům City nemělo dlouho. Hlavně co roh, tak slušná hrozba.

Reagovat
smazaný uživatel

ak ho nekopal Milner, potom to bola hrozba hlavne pre divákov a rohovú zástavku.

Reagovat
Mindas

Dyť minimálně třikrát měl z jeho roku Richards velikou šanci.

Reagovat
Mindas

*rohu

Reagovat
smazaný uživatel

a trikrát dopadol 5m za šestnástkou.

Reagovat
Mindas

Je to jedna z variant zahrávání, u City často viditelná.

Reagovat
kiwwi

to i u nas ked kope Nani a vsetci nadavame

Reagovat
Mindas

Tak on to takhle kope často i Silva. Samozřejmě, že vždy to nesedne a odkopne to první hráč, ale dnes minimálně třikrát vyšlo.

Reagovat
Arbiter

13 different Chelsea players have scored in the PL this season, just 2 fewer than the whole of the last season!

Reagovat
Miguel19

Hlavně ať dá Torres do 10 minut gól, ať se nemusíme dívat na jeho otrávený ksicht a jak ho to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Sice lehká teč, ale pěkná střela z úhlu.

Reagovat
kiwwi

Mignolet dnes trochu lamka

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to před ním Gardner tečoval. Na to se nedalo zareagovat.

Reagovat
fantomas

Gardner do toho neměl vůbec sahat no, bezmozek. Ale stejně se dalo reagovat líp, to mi neřikej.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to měl, nebýt té teči, no. Ale s ní se to dalo chytnout jen těžko, bylo to prudký, teč přišla relativně blízko brány, čas na reakci tam moc nebyl. To by ho to muselo nějakym způsobem trefit.

Reagovat
Counter

Akorát dneska vyloženě nepodržel, ne že by se mu ty goly daly přímo vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kolarov gól, asistence a zařízená standartka, ze které padl třetí gól.

Reagovat
smazaný uživatel

takže v podstate 1+2. Parádny hráč.

Reagovat
fantomas

Kromě toho, že je Gardner hovado, že měl vůbec potřebu do toho sahat, tak Mignolet stejně reagoval divně..btw. proto se Milner staví ke standardkám.

Reagovat
kiwwi

Mignolet reagoval divne - resp. uz stal divne aj pri Kolarovom gole

Reagovat
fantomas

Jj, tam mi to taky nepřišlo košer. Ale to sou věci, co nabere se zkušenostma, základ má víc než dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner mal byt uz davno vonku, tak aspon takto pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Mám počkať, dokým mi doseká bloodzeed alebo to mám vypať? Seká mi to už 30 min. a signál je okolo 30 - 40.

Reagovat
Arbiter

přepni si na jiný stream, sopka jede zatím normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak toto je kompletne v pici...mal som za 20 eur over 22 faulov...mozete hadat kolko ich bolo

aspon ze je to VOID

Reagovat
Miguel19

Opět mi nevychází KHL Ještě že jsem obdržel ten bonus od Tipa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wba 1, Swans 1?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA sem vsadil za litr,takže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Swans 0.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

BEKSA VS. DĚČÍN - UKONČENO VE 3. MINUTĚ KVŮLI VÁŽNÉMU ZRANĚNÍ JAKUBA HOUŠKY. Zápas 2. kola Mattoni NBL mezi BK JIP Pardubice a BK Děčín byl po dohodě zástupců obou klubů a komisaře utkání UKONČEN v polovině 3. minuty, důvodem bylo vážné zranění děčínského Jakuba Houšky. Podle sdělení zasahujících lékařů už je Jakub Houška mimo ohrožení života. Koubo, držíme palce!

nedíval se někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl puštěný, ale to zranění jsem neviděl, ale prý měl zapadlý jazyk a má těžký otřes mozku, tak snad bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

prej, že se tam čekalo snad 10 minut na sanitku...snad bude ok

Reagovat
Godwinson

Pardubice, no .... škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všude..

Reagovat
smazaný uživatel

I když teda, na sportovních akcích tohodle typu nejvyšší soutěže by měla bejt přítomná..

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro fešáka a mojeho nej kmaoše kiwwiho!!1.3.1.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jebat celej Bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

To řikám furt.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Erdovec

sop://broker.sopcast.com:3912/50970 Chelsea kdo by chtěl

Reagovat
Miguel19

Kde si to sehnal? Sice Gangam style, ale ta kvalita

Reagovat
Erdovec

bylo to na wiziwigu u MC-SUN a nechal jsem to běžet a začlo tam tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Na YES jde Wigan s Karamelkama.

Reagovat
Arbiter

Vidím poprvé, co hráč háže minci, je to normální?

Reagovat
ďuriLFC

Tak zväčša to robi rozhodca . Ale prečo nie , na spestrenie

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard už to taky dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

I když tam to bylo jinak tehdá, rozhodčí jí hodil a stevie chytil místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans alebo Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

tofees

Reagovat
smazaný uživatel

*f

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem dal CFC handicap, mandarinky, karamelky a WBA. Ještě, že to neplatím.

Reagovat
Side

pic.twitter.com/NABtMgv6

Reagovat
Side

Teď se to hodilo

Reagovat
miky10

Torresi, ty si prostě zoufalec...

Reagovat
miky10

Lampard fantasticky. To je ale něco neuvěřitelnýho, co to furt vymejšlí, když může jít sám.

Reagovat
Error

Já už toho chlapa nemůžu ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase udělal?

Reagovat
terry

Běžel sám na bránu, šance jako kráva, ale on místo střely klasicky zasekl míč a počkal si, až mu ho obránce sebere.

Reagovat
EL Gringo

Torres

Reagovat
Miguel19

Pane bože to je magor, on jde sám na bránu, počká si na obránce a chce mu dělat kličku.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR jede Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vystřelím tou pravou Fernando sakra !!!

Reagovat
terry

Zapnu to ve čtvrtý minutě a už přijdu o další zkurvenou akci v podání Torrese. Tohle že je útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

nič nie je nechutnejšie než černoch s blonďavým melírom. to mi vždy pripomenie tie nechutné čierno-biele čokolády.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud rasystický!!

Reagovat
Miguel19

Sagna?

Reagovat
smazaný uživatel

Koné, u Sagnu to bolo ešte celkom znesiteľné, ten mal iba tie copíky.

Reagovat
Godwinson

Něco jako černobílé partnerství.

Reagovat
smazaný uživatel

pekná akcia, ale ja fandím Toffees.

Reagovat
EL Gringo

Holt

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan Krásně to začíná ten zápas. Tak rychle, sypat góly.

Reagovat
Zaschrona

JELAVIIIIIIIIIIIIC!

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes konci

Reagovat
Side

Mikel, to je taky něco

Reagovat
smazaný uživatel

Hooooolt..

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan pěkná akce

Reagovat
kiwwi

no, zatial mi mikrosuboj s Fantomasom vychadza, pekne Wigan

Reagovat
kiwwi

nemozem na chvilu drzat hubu?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Počkat, co já řikal k EFC? Kříž, ne?

Reagovat
Miguel19

Nádherná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
miky10

To je žrádlo...

Reagovat
Mervin

Krása Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tak to je skvělej úvod zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA, Norwich hlavně vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooolaso

Reagovat
smazaný uživatel

hm, kým píšem komentár, tak Everton vyrovná. Som zvedavý, koľko to bude teraz, keď sa pozriem.

Reagovat
protiproudu

Koukate nekdo na TorrentStream? Pokud ano, mohli by jste mi rict jak na to? Co k tomu potrebuju, kde to stahnu? Diky.

Reagovat
kiwwi

UTFG

Reagovat
protiproudu

Tobě asi taky nikdo neporadil co?

Reagovat
kiwwi

proste sa to tu uz riesili X krat a staci do googlu zadat torrentstream a mas to

Reagovat
protiproudu

No dobre no, nediky.

Reagovat
fantomas

HOOOOLT!!!

Reagovat
Mervin

kurvy modré

Reagovat
Side

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOL

Reagovat
miky10

No sláva. Tak ještě dva Nando, ať to odčiníš...

Reagovat
smazaný uživatel

who cares

Reagovat
terry

Torres a Ivanovič?

Reagovat
Miguel19

Dobře Torres!

Reagovat
smazaný uživatel

to je útočníííík

Reagovat
Erdovec

Torres song, really?

Reagovat
Mervin

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

O co sem přišel? Teď sem dorazil dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres to jednou klasicky zadžekoval, Holt dal gól a pak Torres taky. Jinak se nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, takovou šancu měly labutě proměnit.

Reagovat
Mervin

škoda Kanárci teď

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říkal, že Jelavić tuhle sezónu zapadne do průměru a bude levej? Před začátkem ho tu dost lidí shazovalo. Dobře, že jim zavřel chlebárny.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

A čim přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím? Hraje solidně a ty branky taky dává. Není to žádnej Gomez, abych jich měl teď 10, ale hraje líp než se očekávalo. Krutiočko..

Reagovat
fantomas

Tak zaprvý sem na tebe nic nekroutil, zadruhý sem to ani sám netvrdil a zatřetí ho teda jako něco nadprůměrnýho zatim nevnímám.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde říkám, že si to tvrdil ty? Jen řikám, že to dost lidí před sezónou řikalo. Jak zapadne do průměru či podprůměru. Není moje věc, že musíš reagovat na všechno a na všechny...

Reagovat
fantomas

Tim sem jen chtěl říct, že k němu přistupuju co možná nejobjektivnějc a stejně v mých očích nijak nevyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to beru, každej v něm nemusí vidět skvělýho strikera. Možná jsem trochu skromnější v tomhle, proto se mi jeho hra zamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči pusť se Sopcaste, už o 2. gól sem přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli ti to zapnu.

Reagovat
kiwwi

tak isto mal zhasnut aj Pogrebnyak, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tk vidim, že sme vykročili špatnou nohou do kamaradsktví, tk to nema cenu, jedinej kiwwi kamos,,, jinak mam pw fešák, kdyby chtel nekdo sdědid muj nick

Reagovat
smazaný uživatel

proč na sebe upozorňuješ takovým debilním způsobem?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně jsem ukázal trochu sebereflexe, teď jdu brečet do koutku a učit se rovnice, protože v pondělí ráno píšeme z matiky a naše třídní je hrozně zlá, když to neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

czože?? kdo to napsal vole, ja do skoly nechodim!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mervin

a už se zase vezou Kanárci

Reagovat
Godwinson

Pěkně Torres :)

Reagovat
Mihi

Lamps

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
miky10

Lampaaaaaaaaaaard!

Reagovat
Error

Frankieeeee

Reagovat
fantomas

Gera další gol.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA Tak přidat ještě jeden a možu si odškrtnout z tiketu další zápas.

Reagovat
terry

Od nikoho jinýho mě v současný chvíli vstřelenej gól netěší jako od Lamparda.

Reagovat
miky10

Reagovat
Erdovec

nebyly ty torresovi nůžky trošku vysoká noha?

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdil si to, když se trefil Rooney proti City?

Reagovat
Erdovec

to nevím, to už si nepamatuju co jsem tvrdil

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, tak Heitinga zase nepresvedcil..

Reagovat
fantomas

Spíš ti dva, co si vůbec nevšimli Di Santa (resp. tuze pozdě)..

Reagovat
Zaschrona

No to taky, nicmene Heitinga branit rychleho Koneho absolutne nezvlada.. Dneska mel hrat Distin..

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan!

Reagovat
rickroll

Gera!!

QPHAHAHA

Reagovat
terry

A Torres je tam před trojkou Oscar, Mata, Hazard, potažmo i Lampard jak pěst na oko. Však on ani přihrávku sklepnout nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

..as always

Reagovat
terry

Je to číl dál tím markantnější, no. Zatímco ti tři hračičkové se sehrávají, Torres to prostě odmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Koné - Di Santo zatím na jedničku s hvězdičkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, že já na ten Everton dával.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, nevypadá to, že by měli otočit. Wigan zatím hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 12 gólů a Lamps je nejlepší střelec historie Chelsea.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

a 7 v PL a drží si snad 11 sezónu 10+ gólu na sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať to vemeno Hughes v QPR dlouho vydrží. Ono teda, novej manažer by tomu nepomohl.

Reagovat
fantomas

Už se těšim, až mi zas vodka vysvětlí, v čem se QPR posunulo dopředu tentokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej mame nekoho u koho jsme pekne zaslepeny

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ten nick vodka i docela sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád má pětkrát větší přehled o fotbal než ty.

Reagovat
Godwinson

To vodku poněkud přeceňuješ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si měl být týden v praze!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych, kdybych tam měl prácu.

Reagovat
smazaný uživatel

vodka mě minule dostal. Herně se zlepšili JEN maj hroznou obranu, nebo něco takovýho psal. Taková podstatná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak záloha jim funguje docela slušně, ale vepředu i vzadu maj hrozný vemena

Reagovat
smazaný uživatel

proti nám hráli dobře, docela se divím, že pořád nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz sa tesim na zimu a prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees zatiaľ nuloví.

Reagovat
terry

To bylo na dvě žlutý a hned červenou!

Reagovat
smazaný uživatel

MATA

Reagovat
Mihi

Mata je genius

Reagovat
Godwinson

Eden

Reagovat
Zaschrona

Al Habsi paradni zakrok..

Reagovat
Error

Tak to byl luxus!

Reagovat
Miguel19

Nááááááááááádhera

Reagovat
terry

Huuu, to je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla do prdele krása...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale slušně je bijem ! Teda zatim.

Reagovat
fantomas

Osman to byla rotace.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme o poločase fifu? Na 15 minut ten sop vypnout můžeš.

Reagovat
fantomas

Nechcu, budu psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea za RDM bude tuto sezonu silny valec v PL i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Al Habsi

Reagovat
terry

Jen ať si Del Bosque staví Navase a Matu nám nechá v klidu odpočívat, když mu není dostatečně dobrej. Ať je ta situace ve španělský repre jakákoliv, prostě nevim, jestli může takovýho hráče ignorovat.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Navas s tým nemá nič spoločné ...

Reagovat
Arbiter

Vidíš, del Bosque?

Reagovat
Miguel19

Ti hráči Norwiche se ani nemusí sprchovat, Mata je teďka vykoupal na týden dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Norwich dostane asi dobrej příděl

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich strašně hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR jsou zase na pořážku

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Super QPR, tak si možu odškrtnout další zápas. Labutě dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Cos dával?

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan - Everton oba gól, WBA - QPR a Swansea - Reading over 2,5. To samé Schalke, to samé Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Ligter

Kolik je možná výhra?

Reagovat
Miguel19

Mikel střela do cca 3 řady

Reagovat
Miguel19

3.

Reagovat
terry

Já jsem vážně zvědavej, co se stane, až to Mikel jednou trefí.

Reagovat
Mervin

konec světa bude

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

hrajem něco 21.12.?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to Mikel pořád zkouší? vždyť je jasné, že nikdy gol nedá

Reagovat
smazaný uživatel

One day, Mikel. One day....

Reagovat
Godwinson

Vtipné statistiky u zápasu Swansea vzhledem k průběžnému skóre.

Reagovat
Nikikrew

To je k hovnu , Chelsea si to uz postrazi

Reagovat
Zaschrona

Aaaaa.. Leighton tycka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LEEEEDS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dnes ještě nějakou penaltu a nechat ji kopnout Mikela. Ať si i diváci užijí trochu strachu z toho, že je trefí.

Reagovat
Miguel19

Kam by jí ale kopl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vyjde crack na FIFA 13 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mi za 1000 kč nešla, jako polovině lidí, co ji koupili? Díky nechci

Reagovat
smazaný uživatel

tak najprv si zistim, ci sa mi tu hru vobec oplati kupovat a az tak ju kupim

Reagovat
fantomas

V JRC už ho prodávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

To je úcta k autorům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dávat těm scumům z EA prachy? Vždyt plno lidem, co si jí koupily, tak hra nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak na pc, ale na ps vše ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim na PC. Tam jsou veliký problémy s originálkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde, sice mi nejde komentář, ale to nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

preco nejde komentar?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněli to tam přidat.

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

nevím, co je špatného na tom si stáhnout hru a cracknout ji, pokud se potom koupí. A už vůbec nic špatného na tom nevidím, když člověk na tu hru peníze nemá...

Reagovat
Arbiter

a crackne si ji a pak si ji ani nekoupí...

Reagovat
Godwinson

Na tom přeci není špatného nic, když na to nemám prachy, tak si na to vydělám (či vyškemrám od rodičů, pravděpodobněji)

Reagovat
Arbiter

a pokud na to rodiče nemají? Nebo nedají?

Reagovat
miky10

V takovym případě asi těžko má počítač, kterej mu tu hru utáhne.

Reagovat
Arbiter

tak to je samozřejmě nesmysl, že jo...

Reagovat
Godwinson

Tak bude mít smůlu a může si napsat Ježíškovi.

Reagovat
Arbiter

jinak - kolik filmů sis koupil, resp. na ně šel do kina? A kolik je těch, které sis stáhl a nekoupil?

Reagovat
Godwinson

Dobrá otázka, i když trochu od věci, srovnávat průmysl herní s tím filmovým ... vzhledem k tomu, že ne jsem filmovej, řekl bych, že jsem zhruba v rovnováze.

Reagovat
Arbiter

takže jsou filmy, které stahuješ a nedáváš peníze producentům/hercům?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si to všichni koupí jenom protože to jde hrát díky tomu přes net. jinak by si to nekoupil nikdo

Reagovat
Arbiter

PCčkáří asi méně než PSkáři, protože ti si hry koupit prostě musí...

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Godwinson

Vzpomínám co to jde a byť si nejsem jist, odpověď zní ne :) Třeba si vzpomenu později.

Reagovat
fantomas

Je snad rozdíl koupit si něco de facto na jedno použití a něco, co pak můžeš hrát klidně dýl než rok, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mami, dej mi prosím litr na novou Fifu" i když je fakt, že takhle to hodně lidí dělá

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný, jak Oscar zapadl do toho týmu. Ještě trošku více zesílit a bude to parádní.

Reagovat
Zaschrona

To ma byt zase nejaka sranda? Ta zluta pro Fellainiho byla uplne k smichu..

Reagovat
kiwwi

jedine ze to myslis tak, ze mal dostat cervenu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt to byl sotva faul, o hre loktem nemuze byt rec..

Reagovat
kiwwi

prosim?

Reagovat
Zaschrona

Prosit me nemusis, ale byl to tak maximalne faul. Zluta je k smichu, ale fajn, Figueroa to zahral dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl dostat červenou no.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nevím kde, zas taková tragédie to nebyla

Reagovat
kiwwi

jasne pravidla, laket do tvare = cervena

Reagovat
smazaný uživatel

úmyslný?

Reagovat
kiwwi

myslim, ze dobre vedel co robi

Reagovat
smazaný uživatel

tak cervena sa za laket zvykla davat, aj ked to nebolo umyselne

Reagovat
Arbiter

to není vůbec pravda, když dáš loket do obličeje ve výskoku, tak ti odpískají faul , ale nemusí ti dát ani žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel si este cervenu za laket pri vyskoku?

Reagovat
Arbiter

no asi ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Hlavne, Fellaini mu tim loktem do xichtu ani nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Byl evidentně úmyslnej. Za to by si redku hravě obhájil.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to udelal hrac newcastlu, tak ji ma a nebo dostane dostatecny ban od fa, takhle se nebude dit nic predpokladam

Reagovat
kiwwi

wuaaa scousersky syndrom sa siri uz aj medzi ostatnych fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na rozhodnutí z minulé a předminulé sezony a pak něco vyhlašuj, newcastle byl zkrátka trestaný dodatečně za fauly a chování hráčů tam, kde ostatní kluby nebyly

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jestli dostane 3 zápasy

Reagovat
Counter

Lexi, jsi na závěr sezony přepsaný do soupisky áčka! I přes půl republiky cítím, jak z tebe sálá velká forma, ty nám to play-off vyhraješ!

Reagovat
smazaný uživatel

a já se zrovna vyhodil i z Béčka, ale když dáš vědět dopředu, tak se snad čas najde

Reagovat
kiwwi

Fellaini prasacky a este sa stazuje ked mu ukazal zltu, to ja snad nikdy nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

No za tohle měla být červená. Ale fanta si oddechla.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak ještě Swansea góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ta Swansea spěje

Reagovat
smazaný uživatel

do poharov, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych Fernandovi hattrick, jinak v druhé půli na plac Azpi, Moses a Bertrand prosím

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivě to neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

zariadim to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kam říkaly prognózy. Do boje o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já neříkám, že mají útočit na poháry, ale Reading doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si to určitě ani neviděl. Já sem viděl asi dvacet minut a hráli parádně. Klidně dva góly dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl

Reagovat
Trand

Vydra.

Reagovat
Godwinson

Knockaert koukám v Leicesteru docela válí ... škoda ho, kde jen mohl být.

Reagovat
Miguel19

Koukám, ta euforie Swansea je tu a tam

Reagovat
Arbiter

kde tu a kde tam?

Reagovat
smazaný uživatel

tu v Kosiciach akurat bola

Reagovat
smazaný uživatel

na východ všetko príde neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

o to viac si to vazime

Reagovat
Miguel19

Prostě v prdeli.

Reagovat
R.Meireles

Vydra červena su zvedave co udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Chelsea mi dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Vydra

Reagovat
EL Gringo

Fellaini

Reagovat
miky10

Ten třetí gól byl vtipnej, Mata působil jak Torres v Barceloně, byl sem si tak třikrát jistej, že po tý cestě s balonem musí spadnout. Nakonec ale geniálně no, sehrávaj se nám krásně kluci.

Reagovat
Miguel19

To asi ten pivní bachor

Reagovat
vitasrp

Torres je vážně úžasnej hráč, u něj nejde, aby věci řešil tak nějak pořád na určitý úrovni, naopak musí mít neuvěřitelný výkyvy.. Ta šance na začátku, to jsem úplně viděl Torrese při zápasu s MU, kdy šel sám na bránu a taky vymejšlel kdejakou zasekávačku.. Na druhou stranu - ten agresivní pohyb a zakončení při vyrovnávací brance bylo parádní, tohle pravidelně předváděl v LFC.. Ale zase by to nebyl on, aby toho v mezihře kopec nezkazil, na druhou stranu tam měl i světlé momenty.. Stále je to samozřejmě málo, ale aspoň ty branky přibývají..

Hra jinak poměrně dobrá, ale přiznám se, že po inkasované brance jsem se sakra lekl, co to předvedeme. Naštěstí jsme odpověděli v dobrém slova smyslu a začali Norwich válcovat. Jenom se mi vůbec nelíbí obrana při bránění centrovaných míčů, z toho měl Norwich asi 3 nebezpečné situace. Celkově mi to přijde kapku málo organizované, směrem vzad nedisciplinované..

Trochu jsme upravili základní postavení Maty při zakládání útoku - často je izolován na pravé straně, stojí hodně u lajny a až v pokročilejší fázi útoku se stahuje doprostřed. Což je dobré, protože tím roztahujeme hru a navrch nám tak vzniká útočná souhra, která může zaskočit obranu Norwiche - Mata se stáhne doprostřed, Ivanovič za něj zaběhne do otevřeného prostoru. Mimochodem Srb dneska hraje podařené utkání, centr na gól Torrese byl skvělý..

Matu ani nemá cenu komentovat, je skvělý a přihrávkou na branku Hazarda to korunoval, Eden si drží standard svých výkonů, i když nějak extra nevyčnívá, a Oscar opět ukazuje, jakou tunu potenciálu má. Samozřejmě výkon z jeho strany není stoprocentní, měl tam pár ztrát a asi dvě, tři naivní kolmice, které nikdy nemohly uspět, ale jinak.. Velmi slušný..

V druhé půli to hlavně nezdramatizovat, Norwich dorazit a připsat si povinné tři body..

Reagovat
Miguel19

Naprostý souhlas. Hlavně s tou obranou, ta je poměrně bídná.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Mi vaše starosti s momentálním Torresem připadají úplně stejné jako naše problémy s momentálním Gervinhem

Reagovat
Zaschrona

No co se da delat, prvni gol Koneho byl jasny ofsajd, jinak je to i dle vysledku vyrovnane utkani s tim, ze jsme mirne lepsi.. Minimalne bod z tohohle kluci udelat musej, pokud chtej prokazat, ze v soucasnosti patri ke spicce, tak by tohle melo skoncit ziskem 3 bodu.. COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Fellaini vypadá jako že ho to vůbec nebaví? ....jinak EFC jak jsem se na něj těšil po nějaký době tak mě svou statičností v útoku strasně zklamal doufám že květák půjde dolů a dá se tam někdo kdo to rozběhá (úplně jedno kdo)....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Nakonec se mi všichni tipéři na vyhazov Laudrupa přece jen vysmějou do tváře

Reagovat
smazaný uživatel

kdepaak

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul na hazarda

Reagovat
Mervin

kurva se sopem

Reagovat
kiwwi

@RealParkJiSung

Our defence is terrible, I tell them they need straight back four. Only thing straight in our defence is Bosingwa's monobrow...

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Neskutecny, rozhodci rozdava karty za nic..

Reagovat
Usty

Ta čtyřka Mata, Oscar, Hazard, Torres je neuvěřitelně nebezpečná

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles nedal penaltu za Bolton...

Reagovat
fantomas

Hm..

Reagovat
smazaný uživatel

He comes from Stamford Bridge, he's bigger than a fridge. #LUKAKU

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt skľadateľský vrchol 21. storočia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášim Luizovo snahy o útočení. Když se snaží o dlouhou přihrávku vzduchem, je to ztráta, když po zemi, je to často ztráta a to vyvážení míče mu absolutně nejde protože většinou naběhne do obránců soupeře, protože v takové situaci absolutně nedokáže načasovat přihrávku. Pak tim akorát rozhází naší obranu a často to vede k nebezpčeným brejkům soupeře.

Pamatuju si, že jednou z toho jeho výjezdu dal gól loni v LM proti Leverkusenu a občas se mu povede parádně rozehrát, ale stejně bych mu to, být trenérem, zakázal.

Reagovat
tomasinho

ROYALS! To je paráda, snad to udrží, snad to udrží i WBA teda.

Reagovat
fantomas

Mně se dneska Fellaini vůbec nelíbí teda.

Reagovat
smazaný uživatel

toľko skazených lôpt som od neho veľmi dlho nevidel, či vôbec niekedy.

Reagovat
Mervin

asi má krámy

Reagovat
fantomas

Hlavně je tam ze všech největší statik a lajdák.

Reagovat
fantomas

Btw. ten jeden komentátor YESu mluví uplně, ale uplně jako Frankie Boyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skoťák ve Wiganu, že jo?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

SWANSEA A rychle další dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mervin

Michu zase

Reagovat
smazaný uživatel

pichuuuuuuuuuuu

Reagovat
fantomas

Reading udržet!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mervin

starý dobrý Nando, jak ho známe

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravil?

Reagovat
Mervin

sám před gólmanem a napral to do něj

Reagovat
Arbiter

nenapral to do něj, snažil se o jusle, což se mu málem povedlo, jen to Rudy nakonec vytěsnil...

Reagovat
terry

Reagovat
Mervin

ale Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta patička Maty

Reagovat
terry

Hm, to s Azpilicuetou vypadá špatně. Ivanovič se relativně chytá, navíc dává góly. S tou pozicí, jakou v Chelsea má, ho RDM neposadí.

Reagovat
Miguel19

Asi mu právě příchod Azpiho pomohl k lepším výkonů. Nestěžuji si.

Reagovat
terry

Reagovat
Miguel19

Mata - neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tu prosím někdo Origin? Vždy mi naskočí při zapnutí nastavení a ať nastavím cokoliv, dám hotovo, tak to nikdy nezmizí a zůstane to pořád otevřeno, jde s tím něco udělat? Nebo je to permanentní? Přeinstalace nic neřešila.

Reagovat
Miguel19

Jinak Torres zase tvl, takovou nádhernou akci neproměnit. To je škoda.

Reagovat
Nikikrew

Musim to proste povedat. Bohuzial Chelsea na ten titul ma. Moze ho vyhrat

Reagovat
Mervin

tak nevím jestli jsou Kanárci správné měřítko, ale je třeba uznat, že letos se na jejich hru dá i dívat

Reagovat
Nikikrew

Davaju vela golov, malo aj dostavaju. Maju formu ako hrom.

Reagovat
Arbiter

Mata další asistence, nice

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

“..And then there is the question of Gervinho. The Ivory Coast international often looks like an embarrassed teenager on an early sexual encounter; he’s scoring, yet most of his time is spent fumbling around without really knowing what to do”

— The Guardian’s Ian McCourt on Gervinho’s performances for Arsenal this year

Reagovat
smazaný uživatel

na 'last year' by sedelo to isté, akurát bez 'he's scoring'.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

Mata posledních 5 zápasů 4+6

Reagovat
Arbiter

je úžasný

Reagovat
Counter

Je to nula, ani do repre nominace se nedostane...

Reagovat
Usty

ještě že tak, ještě by tam chytil barcelonskou epidemii

aspoň si odpočne

Reagovat
Arbiter

tak hlavně, že hraje v PL, nějaký španělský nároďák mě nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

SWANSEA A Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa dosmeješ.

Reagovat
Counter

Swaaaans

Reagovat
smazaný uživatel

Mata. 5 games. 4 goals. 6 assists

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Arteta, Gervinho, Cazorla, Podolski, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

super sestava, jen mohl hrat theo

Reagovat
fantomas

Jo, to je fajn.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne za Ollieho a Aarona palec hore, keby tam bol ešte Theo, tak skáčem do vzduchu od radosti.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Misto koho by jsi ho tam chtel dat?

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiho alebo Gervaisa, to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Poldiho, ten byl poslední zápasy vyšťavenej.

Reagovat
Counter

Poldiho ideálně v 60. minutě střídat za Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sám vieš, že skôr než v 70. to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Gervinha urcite ne. Ac mi pije kolikrat krev, tak je platny a jde pres neho v letosni sezone hodne nasich akci

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemôže hrať každý týždeň 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna on mi prijde z naseho tymu jeden z nejlepe fyzicky vybavenych hracu

Reagovat
Nikikrew

Moze byt. Giroud bude dnes platny , len skoda ze ten zapas neuvidim. Maximalne druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jenom, že je Theo na lávce. Ale je to OK, zase nemůžu chtít všechno. Po repe pauze ho ale natuty v tom základu chci vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sunday tomorrow: El Clasico (Barca v Madrid), AC Milan v Inter Milan, Newcastle vs Man Utd, Marseille v PSG & Spartak v CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Giroooouuud

Reagovat
herbage

zase jsem uhádnul sestavu? Jak jen to dělám

Reagovat
smazaný uživatel

už dlhšie ťa podozrievam, že ty a Wenger ste jedna osoba.

Reagovat
fantomas

Píče, ti Royals sou zakletý.

Reagovat
smazaný uživatel

WOLVES Už to konečně začlo padat aji v Champu.

Reagovat
Miguel19

4 Španělé a 3 Brazilci na hřišti

Reagovat
fantomas

Tak aspon že to WBA.

Reagovat
rickroll

Mark HUghes and the ambitions!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem vsadi giroud gol, ale jen za 2.25 cekal jsem alespon 3.25, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Mata + Hazard

Reagovat
Zaschrona

KONECNE PENALTA EVERTON!

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes podle mě končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sunday tomorrow: El Clasico (Barca v Madrid), AC Milan v Inter Milan, Newcastle vs Man Utd, Marseille v PSG & Spartak v CSKA.

Reagovat
fantomas

No vidaa..

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes skvele

Reagovat
Zaschrona

BAINESY!

Reagovat
Zaschrona

BAINESY!

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy, Michu, hneď tá fanta vyzerá lepšie.

Reagovat
fantomas

On má nad tim balonem neuvěřitelnou kontrolu, prostě neuvěřitelnou. Kouzelník.

Reagovat
I am Mancunian

blewh

Reagovat
miky10

Kdo?

Reagovat
fantomas

Bainesy.

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Mata.

Reagovat
miky10

Dík.

Reagovat
Bayern +

Si mi akoze veril po tom onanovani Kolarov vs. Baines?

Reagovat
Miguel19

To je moc, co tam s nimi vyvádí

Reagovat
Arbiter

v suchém triku, opět

Reagovat
Miguel19

Škoda, 4 góly dneska je málo. Ale super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Having dropped only 2 points in 7 matches Chelsea have had their best start to the season since Jose Mourinho was manager (2005/2006).

Reagovat
kvasha16

len tak dalej

Reagovat
Kokesh

Prostě náš Pirát.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich have won just one of their last 12 Premier League matches (W1 D4 L7) and are without a victory this season

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Everton ještě může být vděčný Maloneymu, že neudržel chladnou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Do píče, Eagles to měl dát.

Reagovat
fantomas

Coyle ať už táhne do píči, fakt. S takovym kádrem to má vést, ne se plácat kdesi za středem tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Miluju Hazardka s Matičkou, nejlepší fotbalisti PL.

Reagovat
Trand

Bosingwa.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Swedish House Mafia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwo, ty ses curak zkurvenej.. a projebal si mi tiket..

Reagovat
miky10

To "a" je tam trochu zbytečně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to jenom curak zkurvenej..

Reagovat
Trand

Taky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes musi skoncit

Reagovat
kiwwi

samozrejme, v den, ked mi vyjdu vsetky tipy tak ten tiket proste nedam

Reagovat
Lacko_Boh

v tom je to umenie

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kokesh

Hazard a autoMat(a).

Reagovat
Zaschrona

Skoda, ale za vykon v prvni puli jsme si asi vic nez bod nezaslouzili.. Kazdopadne pekny zapas, Wigan se urcite letos s touhle hrou bez problemu zachrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Can you imagine the shock Santos will have when he sees Yossi on West Ham's bench!

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea made a staggering 731 passes against Norwich and completed 91% of them #CFC #Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty bláho, fakt nečekaný proti předposlednímu týmu, kterýmu dal pět gólů i Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že se body proti posledním týmům odečítají, že?

Reagovat
Bayern +

West Ham United: Jaaskelainen, Demel, McCartney, Reid, Collins, Noble, Nolan, Diame, Vaz Te, Jarvis, Carroll

Subs: Henderson, Tomkins, Cole, Maiga, Taylor, Benayoun, O'Neil

Come On Your Irons!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny over jak svina, akurat som nedaleko stadiona, takze idem nan, tesim sa jak male decko, prvykrat na Premier League.

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mervin

hmm, bloodzeed zase nezklamal

Reagovat
Bayern +

Uzi si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má letos třetí dresy žlutý? Jsem měl za to, že ty žokejský.

Reagovat
Counter

Jevilo by se to logičtěji, ale opravdu jsou pro letošek jako třetí vedeny ty žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, protože jsem si nikdy nevšiml, že byla oznámena třetí sada, pak jsem viděl na wiki, že tam jsou žokejský, tak jsem to už nedohledával. Tak mě to teď překvapilo, když jsem je viděl na rozcvičce.

Reagovat
Counter

Alespoň netrpí oko diváka :-)

Reagovat
fantomas

Ty by se zrovna hodily no, když je v základu Carroll.

Reagovat
honziss

Ok, here we go. :) Doufám, že po pěti letech konečně zas porazíme Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nejede sop?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Jede vám sopcast? Když se chcu někam připojit tka to píše No peers to connect

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, celej den mi jede Sopcast jako na drátkách, a 7 minut před tim nejdůležitějšim zápasem se mi začne srát. Jebat na to

Reagovat
herbage

Reagovat
Mervin

no mně jel doposud,ale už ho mám na nule kurva

Reagovat
Kaze

Ty středeční nácviky mě zabijou

Reagovat
Trand

Dowd, nééé.

Reagovat
Mervin

to zas bude kvalita přes flash

Reagovat
smazaný uživatel

rusáci jedou krásně

Reagovat
Side

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 79509

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz mi idu na sopcaste Rusi

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mervin

Wenger a Yossi

Reagovat
Mervin

sop://broker.sopcast.com:3912/133007

Reagovat
smazaný uživatel

Baggieeees

Reagovat
J0EL

nejaky link na sopcast? stale mi vypisuje No peers to connect

Reagovat
Mervin

sop://broker.sopcast.com:3912/133007 Rusáci, ale kvalita výborná

Reagovat
fantomas

Aaron

Reagovat
Trand

Co? Neviděl jsem začátek.

Reagovat
fantomas

Ále, byl tam takovej ten ultrazpomalenej záběr na Girouda, jak se chytá za hlavu po nadějný střele, najednou do záběru vešel Ramsey s ještě napjatější grimasou a typicky vyplazenym jazykem.. :))

Reagovat
fantomas

No, akorát s uplně jinym výrazem.

Reagovat
Kaze

Hmmm, chtěl jsem vygooglit nějaký yummy tongue s obrázky s olizujícím jazykem a našel jsem: http://goo.gl/GVtkQ

Reagovat
Mervin

škoda Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuuud, tej jeho smole sa dá fakt len smiať.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká smůla? vždyť to byla těžká pozice, navíc slabší nohou(?)

Reagovat
smazaný uživatel

ale bol to skoro gól. A on je ľavák.

Reagovat
fantomas

Je to levák.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa mu nesmejem, ja mu naopak veľmi fandím a je to výborný hráč, ale zatiaľ má takú smolu, že je mi z toho už do smiechu.

Reagovat
Arbiter

RDM: 'We have a social media policy and there will be disciplinary action against Ashley Cole for his tweet yesterday.'

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kaze

To je ten tweet, jak nadával na FA do nějakých twats?

Reagovat
Arbiter

jop...

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Yido, ktorý sa tu vysmieval z Jenksa?

Reagovat
Godwinson

Snad to dnes Giroud protrhne ... a když je to proti West Hamu, tak jedině hattrickem a dvěma nafilmovanými penaltami.

Reagovat
SunFells

To on dělá?

Reagovat
fantomas

Se to na tom pažitu náko zadrhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec jsem naladil nějakej Torrent Stream a je to pohodička, zatím. Doufám, že to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

až na tie problémy pri pressingu WHU je to zatiaľ dobré, len to chce gól.

Reagovat
Mervin

první by to chtělo šance

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Dva španělé se nedomluví

Reagovat
smazaný uživatel

o takom hráčovi povedať, že je kopyto. Superfrankie, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Giroud se protáhne na křídle a centruje na Santiho... To mý být ale přesně naopak!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych četl o Liverpoolu minulou sezonu.

Reagovat
Godwinson

On s tou jeho levačkou by tam klidně mohl hrát. Můj tajný sen byl, že přijde Gignac a falešnej bude Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, z jeho strany to bylo povedené. Udělal kličku a poslal dobrý centr, ale je to k ničemu, když tam není nikdo, kdo by to uklidil no.

Reagovat
Godwinson

To je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ní jsem právě narážel

Reagovat
SunFells

Aaa, škoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
EL Gringo

Diame

Reagovat
Counter

Ale Ramsey to teda dobře zazdil.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
herbage

Carroll blbej, taky nemohl uhnout

Reagovat
Ligter

Hmmmm, parádní akcička.

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi ho teda vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mu ty housle ale fakt dát nechtěl, vždyť ten balon jel a Ramsey ještě roztáhl nohy, aby mu uhl, ne?

Reagovat
Honza Matoušek

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jedu do hospody a ten obrat Arsenalu neuvidim.

Reagovat
herbage

Aaron a Carl, to bylo jako Pat a Mat

Reagovat
10

a kde byl Mertesacker? ten měl tu díru dostoupit...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

tohle mě u Merteho nepřekvapuje, ale zase bych to na něj neházel. On je zkrátka defenzivním typem obránce, který hraje hlavně pozičně, čeká co udělá soupeř a pak mu míč čistě odebere nebo odkopne. S Koscielnym by se to nestalo, ale to je zas opačný extrém. Ten často vyběhne a včas dostupuje hráče, ale pak mu to jednou nevyjde a je zle. Dnes chápu nasazení Mertesackera

Reagovat
fantomas

Pozičně to měl právě dostoupit, tohle on většinou zvládá, číst hru. Ale taky bych to na něj neházel, je v tom namočenej nanejvýš polovičatě. Ramsey měl Diamého prostě sestřelit.

Reagovat
10

já bych to chápal, kdyby hrál na Carrolla, takhle ani ne...

Reagovat
supervizor

Kde se díváte?

Reagovat
smazaný uživatel

doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Jasná žlutá.

Reagovat
Counter

Diame měl jít ven.

Reagovat
supervizor

To měla být žlutá.

Reagovat
Mervin

pičus sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Diamé už mohl být klidně venku

Reagovat
smazaný uživatel

Diame to mohl mít rychlý žlutá měla padnout.

Reagovat
fantomas

Mannone s lepidlem! No neke!

Reagovat
fantomas

A hned to po svym vykompenzoval. Sem zas trnul..

Reagovat
SunFells

Opět největší hrozbu při standartce hlídá Podolski?

Reagovat
Side

Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Co Wenger vyhlásil, že na ES neměl lepší tým, mi přijde, že je to čim dál horší.

Reagovat
smazaný uživatel

po tom góle sme pekne tragickí. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, že je to furt to samý dokola..soupeř zaparkovanej v 9ti a my si nahráváme a skončí to centrem do vápna, kde nikdo není.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU ale nedohrá v jedenástich.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn kdyby do červenou ještě v první půli

Reagovat
Side

Dohraje, píská Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

to sú lopty, Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

bez reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvá, bez pohybu

Reagovat
Trand

Poldi hraje dnes levýho obránce?

Reagovat
SunFells

Ukazuje odtáď Gibbsymu, jak centrovat

Reagovat
Trand

To ani nebyla výtka, dneska brání nejlíp. Spíš nevím, proč tam nebrání Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně....

Reagovat
smazaný uživatel

Theo na plac

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
fantomas

NÁÁÁDHERAAAA, POLDÍÍÍČEEEK, LÁÁÁSENKAAAA MOJEEE!

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapas no.

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Girooooooud!

Reagovat
supervizor

Konečně.

Reagovat
SunFells

Giroooooooooooooooooooouuuuuuud fantazieeee

Reagovat
SunFells

Poldi jinčí pas

Reagovat
kiwwi

zboznujem Poldiho lavacku

Reagovat
smazaný uživatel

Giroooooooooooooud, neskutečně mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pa3ce

Oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
herbage

Girooooooooooooooooud

Reagovat
fantomas

Jak to necentruje Gibbsy, hned to za něco stojí.

Reagovat
Mada

Oliiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé rozjel výborně tu akci Arsenalu

Reagovat
supervizor

Otočíme do poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz už každý zápas v základe, žirúúúúúú

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
10

West Ham má sice dost často ve vápně 8 hráčů, což jsem dlouho neviděl, ale to bránění je tragický. Tohle bylo pěkný

Reagovat
Mervin

Oli konečně

Reagovat
fantomas
Reagovat
pa3ce

Reagovat
Arbiter

Ashley Cole ‏@TheRealAC3

Another great result, and some great football played, and once again I want to thank the #cfc fans, amazing

Reagovat
nemamvasrad

Nikoho ten vymaštěnec nezajímá.

Reagovat
Arbiter

nelži

Reagovat
smazaný uživatel

máš rád klišé?

Reagovat
Counter

Nolan

Reagovat
Mervin

kokot za toto žlutou dá

Reagovat
Arbiter

RDM o Matovi:'I am surprised and I am very happy that he stays with me. I feel for him because he's in great form. I don't know the reasons why but we as a club are happy he is going to be with us.'

Reagovat
Counter

Co tak tenhle komentář dát pod článek o Matovi a nespamovat souhrn jedním CFC infem za druhým....

Reagovat
Counter

*prevko

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
Arbiter

má to totiž větší informativní hodnotu než jednoslovné reakce na průběh zápasů

Reagovat
Counter

Jenže ty se k tomuhle článku vztahují, na rozdíl od těch tvých.

Reagovat
Arbiter

ty věci, co píšu, se také týkají tohoto preview

Reagovat
Counter

Ne, ty se týkají souhrnu. Tohle je pro zápasy, které se zrovna hrají nebo budou hrát. A když k tomu máš ještě samostatný článek přímo o Matovi a repre, tak už to je tím tuplem nesprávná volba.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot a za toto da zltu...

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
supervizor

Ještě že je Nolan takové dřevo.

Reagovat
Side

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

No celkem bez debat.

Reagovat
Counter

It took Thierry Henry 464 minutes to score his first PL goal. Giroud netted after 303.

Reagovat
herbage

kurva, proč si vždy ty konce poločasů tam zbytečně komplikujeme? Tohle se za těch posledních 6 let vůbec nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
fantomas

V tom samym konci sme srovnali.

Reagovat
herbage

myslím nastavení

Reagovat
fantomas

Každopádně tohle je klasickej Allardyce, v celý svý kráse. Už se těšim, až se do něj Wenger zase bude opírat, že co to tam zaparkoval za autobus. Nicméně mezi oběma vápny je to od WHU ten nejhorší možnej beton na světě, všichni v neustálym pohybu, maximálně agresivní, při zisku míče okamžitě na Carrolla, kterej to dneska poctivě sbírá jako ve svý nejlepší formě. Uf, to bude ještě kurevsky těžký dobývání.

Reagovat
fantomas

*nejhorší možnej myslim jako nejotrvanější, nejefektivnější, to měl bejt svym způsobem kompliment

Reagovat
10

Proč s Carollem skáče všechny míče Vermaelen, když je tam Mertesacker?

Reagovat
fantomas

Nevim, on mi hlavně Merte přes svou výšku nepřijde jako nákej jó supr hlavičkář. Ani tvrďák to neni. Mně to nepřijde moc divný.

Reagovat
herbage

protože má lepší timing a výskok

Reagovat
10

zatím se vůbec nechytá, 20 cm rozdílu by určitě Carrollovi dělalo větší problémy...

Reagovat
herbage

Vermaelen hraje mnohem více do těla a je silnější. Merte je děsně slabý a nedůrazný

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Tak mně třeba minulou sezonu přišlo, že Per neskákal, protože spoléhal na to, že je vysoký a pak ho kdekdo přehlavičkoval a on se hrozně divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron ma tak nechutne pohyby pri hre s micem... Pripomina mi vrtici se zizalu

Reagovat
smazaný uživatel

mně třeba přijde docela elegantní na míči...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nemusí byť vždy ku dobru.

Reagovat
herbage

elegantní není, to je Cazorla, ale Aaron má zase skvělý tah na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Zvracenost :))

Reagovat
herbage

No, moc se mi náš výkon líbil. WHU tragické, ale jejich jediný fotbalista v kádru předvede záblesk geniality a my inkasujeme. Snad druhou půli přidáme a nebudeme zmatkovat při těch jejich nákopech, protože to je jejich jediná šance, jak nás pokořit

Reagovat
fantomas

Zapomněl si na Nobleho, zlato.

Reagovat
herbage

zlato? Nefetuješ?

Reagovat
fantomas

Ironický zlato, pochopitelně. No..prostě si na něj zapomněl.

Reagovat
herbage

já pochopil, že ironický, ale tohle jsem od tebe nikdy neviděl. K tomu ten Podolski tvá lásenka, přijdeš mi jak na speedu

Reagovat
fantomas

Však to je právě důsledek tý rozněžněnosti z Poldiho. Holt mi do Arsenalu nechoděj top oblíbenci každej den, se poser..

Reagovat
Mervin

ale šance žádné

Reagovat
honziss

Tragické.. jediný fotbalista v kádru... To jsou sračky, fakt strašně sračky, co píšeš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

nadsázka

Reagovat
Counter

Vy jste tu všichni strašně krátkozraké citlivky. Vždyť už herba znáte...

Reagovat
Bayern +

WHU tragicke... Boze moj dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle poločas utekl strašně rychle. Nicméně, hraje se ve strašnym tempu, WHU hraje hrozně fyzicky, což nám klasicky nesedí. Díkybohu za vyrovnání, navíc ho dal Giroud Tenhle zápas může skončit jakkoliv, doufám, že se nám to podaří urvat ale mám dost strach z toho, že v druhý půli fyzicky odpadnem... Navíc ty jejich standardky, to je něco strašnýho, jaký tam mají bejky do toho vápna

Reagovat
fantomas

Ty vole, ten Merte normálně uskočil a ještě se kryl před střelou. Viděl sem to tak jen já?

Reagovat
smazaný uživatel

pud sebazáchovy

Reagovat
fantomas

Klíčovej atribut u stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

byť to brankár, tak to je horšie.

Reagovat
Mervin

tak uskočil, ale myslím, že čekal příhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Komu? Vermaelenovi? Dyt měl za sebou jen zástup dvou spoluhráčů? (a o tom on prostě musí vědět, aspon okrajově)

Reagovat
Mervin

čekal příhru a neměl ani páru, že útočník nemá komu

Reagovat
fantomas

...což je špatně no.

Reagovat
Mervin

ale já to neobhajuju já jen, že kvůli tomu asi "uskakoval"

Reagovat
fantomas

Však já se neptal proč. Zhruba sem si to dovedl sám vydedukovat, jen sem tomu nemohl uvěřit, tak sem hledal někoho, kdo by v tom byl "se mnou"..

Reagovat
Mervin

tak nevšimnout si toho nešlo

Reagovat
fantomas

Spíš i toho krytí se před střelou jak v přípravce. :))

Reagovat
Mervin

to jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone zrovna taky nemusel zustat zaparkovany na care, kdyz mohl udelat aspon dva blbe kroky vpred a zmensit uhel

Reagovat
fantomas

Jj, taky.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR - quality players ruined

Reagovat
honziss

No jo, West Ham hraje přesně to, co Arsenalu nesedí. A zatím to nese ovoce, tak uvidíme, co dál. Do druhé půle je to úplně otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

nese ovoce? myslíš? Keby sme neboli takí jaloví v poslednej tretine ihriska, a Diamé nemal wonder moment of life, tak je to 0-3. Na druhú stranu, keby Nolan premenil tutovku, tak by to mohlo byť zas inak, ale nepovedal by som, že vaša hra je na Arsenal nejako špeciálne účinná.

Reagovat
Mervin

kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Samaras

Reagovat
miky10

Girooooooud!

Reagovat
Pinturicchio

Girouuuuuuuud ! Už jen 22

Reagovat
smazaný uživatel

to dá.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Sopcast zase nacvičuje?

Reagovat
Mervin

co sopcast, ale co Arsenal nacvičuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb!

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho je viac na facku než inokedy, čakám ten zázračný moment.

Reagovat
Mervin

to je i na dva góly dnes

Reagovat
fantomas

Víc než inokedy, mně už teda pil krev stokrát víc.

Reagovat
SunFells

Když byl u míče, teď se k němu moc nedostává.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

inokedy to zadrbáva pri snahe o gól, teraz to zadrbáva už v jednoduchej kombinácii.

Reagovat
Counter

Gibbs klasika

Reagovat
supervizor

On by měl radši střílet na dorážku než centrovat, nepamtuju, že by z těch centrů něco bylo.

Reagovat
Counter

A hned druhá klasika, zas zraněný...

Reagovat
fantomas

Ach Gibbsy..

Reagovat
justcall

Gibbs zclichyovatěl

Reagovat
Mervin

Gibbo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbo, ty centry kurva

Reagovat
Mervin

no, dnes to bude ještě těžké

Reagovat
Trand

ROTACE!

Reagovat
fantomas

Wow, supr reakce AW.

Reagovat
supervizor

Vyjímka...

Reagovat
Honza Matoušek

Výjimka*

Reagovat
Trand

Gibbo se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Santos si ty minutky zaslouží.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

takže Gibbs zranený, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

teda, nezdá sa mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Santosa som myslel pri tom Gibbsovom centre..

Reagovat
Mervin

Wenger střídá tak brzo?

Reagovat
Counter

To bude kvůli zranění, ne reakce na hru.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa mi to nezdá.

Reagovat
fantomas

1. 57. minuta

2. logický, ba nejvhodnější možný střídání

No já žasnu.

Reagovat
SunFells

To může být jen zranění, houby reakce.

Reagovat
supervizor

Šel do tunelu nebo na lavku?

Reagovat
fantomas

Hm, tak potom bych opakoval sebe a Tranda...řikal si o to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to nebude na mesiac, tak je to aj dobré, aspoň si zahrá Santos.

Reagovat
Trand

Pro všechny: Left thigh..

Reagovat
fantomas

To je kokot ten Vaz Te.

Reagovat
Counter

fakt idiot, dobře mu tak.

Reagovat
Arbiter

a dobře mu tak...

Reagovat
kiwwi

same old arsenal, always cheating

Reagovat
Trand

Jj, dement z WHU ho nakopne a ještě se zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Zpívali fans.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
supervizor

Svině černá.

Reagovat
kiwwi

tesi nas

Reagovat
Bayern +

Zas tak zle ten Gervinho nehral...

Reagovat
Counter

Theo v 60. minutě, co chtít víc.

Reagovat
Mervin

čůrák

Reagovat
SunFells

60. minuta, nejvhodnější možné střídání, aniž by šlo o zranění

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Theo 60. minúta

Reagovat
Arbiter

zase bude invisible?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže Vaz Te vyskočit, když to před ním Vito nezme?

Reagovat
fantomas

Nemůže, protože je to od přírody idiot. Jedna z výjimek, kdy můžu bejt vyloženě rád za něčí zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já rád nejsem, ale neni mi ho líto, protože si to vysloužil svojí demencí.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nám vybarvuješ dneska.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mervin

Wenger fakt střídá

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Te si za to môže sám.

Reagovat
Counter

Škodá

Reagovat
SunFells

Theo

Reagovat
fantomas

Nemoh udělat nic lepšího, jen to trošilinku přehnal no.

Reagovat
SunFells

Vždyť jen chválím, jak se na toho hroťáka pomalu adaptuje, už pochytává takové ty bendtnerovské atributy

Reagovat
smazaný uživatel

keby bola slabšia, tak je to parádna asistencia. Za prepokladu, že by Giroud nezagiroudoval.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Vito klasika.

Reagovat
Counter

Klasický Mannone. Už aby z té brány vypadl.

Reagovat
fantomas

Škoda slov..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta patička tam měla spadnout, o by byl čistej Titi

Reagovat
Arbiter

WHU asi bylo první půli děsně špatné, když teď hrají minimálně vyrovnanou partii, jestli ne lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, to sú góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Carrollovi fakt nevíme, co dělat. Já mám takovej pocit, že nám ve svý kariéře dá aspoň 10 fíků...

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

per

Reagovat
Counter

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky dal Giroud gol ?

Reagovat
Trand

Poldi centroval před bránu a Poldi špičkou kopačky usměrnil míč do brány na bližší tyči.

Reagovat
Trand

Giroud usměrnil, pochopitelně.

Reagovat
SunFells

Je prostě všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi center zľava a Giroud sklzom pred bránkarom nádherným first touchom do odkrytej brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tohle nebyl offside, jo?

Reagovat
Trand

Aha, tam byl Carl.

Reagovat
kiwwi

aj tak bol

Reagovat
supervizor

Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos základ.

Reagovat
fantomas

Podivně rozlítanej zápas, uklidněte to kurva.

Reagovat
Arbiter

potřebovali byste se uklidnit, jinak ztratíte i ten jeden bod, který zatím máte...

Reagovat
Arbiter

napravil svou chybu u gólu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan to mal by gooool

Reagovat
kiwwi

Vaz Te podozrenie na vyklbene rameno

Reagovat
smazaný uživatel

opakujem sa, ale netreba ho ľutovať, sám do toho išiel jak kokot. Volajme to karma.

Reagovat
Bayern +

Nesiel ako kokot.

Reagovat
fantomas

Left thigh prej. Suspected dislocated shoulder, kdyby někdo neměl ESPN..

Reagovat
fantomas

Jo, to je Vaz Te, tak v pořádku.

Reagovat
Counter

Fakt jak naspeedovaný

Reagovat
Trand

Trand

06.10.2012 19:47

Pro všechny: Left thigh..

Reagovat
Trand

A já nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos dopředu zas jak pán. Jeho kontrola míče a kombinační schopnosti jsou prostě... levej bek máme strašně dobře pořešenej

Reagovat
Counter

krucinál

Reagovat
fantomas

Faul jo, penalta ne.

Reagovat
kiwwi

bolo to presne na ciare

Reagovat
Arbiter

Ne

Reagovat
fantomas

Jj, a to se snad vždycky nařizuje FK, ne?

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no vidis, zasa si sa naucil nieco nove

Reagovat
fantomas

No zkušenosti hovořej pořád jinak.

Reagovat
kiwwi

ja ti hovorim pravidla

Reagovat
Arbiter

záleží na tom, kde byl faul, faul nebyl v pokuťáku, tzn. přimák. Konec diskuse...

Reagovat
kiwwi

faul sa stal na ciare

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
Counter

Giroud aká assist

Reagovat
Arbiter

no ale to, že se špičkou kopačky dotkl čáry neznamená, že faul byl ve vápně. Faul byl mimo vápno...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Jako když je faul přesně na čáře tak se nic nepíská nebo co?

Reagovat
kiwwi

PK

Reagovat
Trand

Jo tak.

Reagovat
Mervin

Reagovat
kiwwi

mala byt no

Reagovat
supervizor

To je bastard ten Down.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak priamy kop, ale určite.

Reagovat
Mervin

kurva už

Reagovat
Hejnak

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Kopačka na hranici možná tak. Přímáček a čus...

Reagovat
kiwwi

myslis ta kopacka, do ktorej ho kopol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já čekoval jenom, jestli to byl faul. Jestli to bylo ve vápně, to jsem nekontroloval. Ale faul to byl, no.

Reagovat
Mervin

tak bylo to na lajně

Reagovat
fantomas

Nemáš bejt už dávno v hospodě?

Reagovat
Arbiter

Dowd: "NO WAY "

Reagovat
SunFells

Přímák, ne penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

proste jasný faul, len vyjebaný kokot Dowd to nepíska.

Reagovat
10

Dowd je šílenej

Reagovat
Trand

Dowd je dnes fakt mimo.

Reagovat
Counter

Tohle je rozdíl mezi Arsenalem a Man United. Někomu holt v jednom zápase písknou penaltu a vyloučí hráče (obojí sporné), někomu ani nevyloučí hráče ani nepísknou penaltu (obojí podstatně méně sporné)...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Je to tak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se někdy na Lyon, co se píská/nepíská a pak tady vzlykej

Reagovat
Counter

Lyon nikoho nezajímá (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl by

Reagovat
fantomas

No už sem se lek...tim by to jen završil, blbeček jeden.

Reagovat
Mervin

Dowde táhni do piči už

Reagovat
Trand

Theeooooooooooo!

Reagovat
Counter

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
supervizor

Krása.

Reagovat
fantomas

THEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

theooooo

Reagovat
Mervin

Theooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wunderbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

vy něco vyčítejte scouserum, že to tady moc komentujou

Reagovat
fantomas

Hráč "s průměrnym zakončenim", FUCK OFF! Kolik chcete ještě důkazů?

Reagovat
fantomas

Dík, po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, tam je aj príspevok odo mňa.

Reagovat
SunFells

Ode mě tam taky byl, smazali ho

Reagovat
fantomas

Cos psal?

Reagovat
SunFells

Že tam publikují opravdu všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

komunistické praktiky?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

môj predsezónny blog mal úspech.

Reagovat
SunFells

Pak mi dej odkaz

Reagovat
herbage

Theoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD - WALCOTT PIČČááá

Reagovat
Mada

Oli a Theo paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Za co že přesně ta žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoducho najlepšie pravé krídlo, ktoré máme, už to pochop, Arséne.

Reagovat
fantomas

Který ale zároveň potřebuje hrát pravidelně, takle bez herní praxe nám byl vždycky k ničemu.

Reagovat
Counter

Nevěřím tomu, že by se dneska prosadil v první půli. Teprve teď v závěru druhé půle má víc prostoru, unavenější soupeře a možnost využít své přednosti. Do plných agersivních betonářů vždycky bezzubě narazí.

Reagovat
fantomas

Neudělal by mín než Gervais, asi tak.

Reagovat
Counter

Rozdíl mezi nimi je v tom, že Gervais je momentálně náš nejlepší střelec a má podepsanou dlouhodobou smlouvu. Ani na vteřinu bych neváhal, koho z nich postavit.

Reagovat
Tomekcz

Jaaskelainen takhle na blizsi tyc si nepohlidat

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott v offsidu ale jinak dobrý. Snad to WHU alespon srovnají, protože byli celý zápas lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde že byl ten Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

oh, proc musi united fandit i takova spina

Reagovat
smazaný uživatel

svrbí ti vagína nebo co?

Reagovat
Tolstobik

zadna objektivita, zadna uroven, zadna argumentace, ale treba kdyz ucka nic nevyhraji v nejblizsi dobe, ty a tobe podobni naberete smer chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

presne o tomhle mluvim

Reagovat
SunFells

Uuuufff

Reagovat
Posledni Kovboj

jezisi at uz podepise

Reagovat
Posledni Kovboj

FUJ

Reagovat
Posledni Kovboj

to bylo tesny

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle bude ještě krušných 15 minut. S takovouhle Arsenal ještě dostane

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
herbage

Reagovat
Mervin

ale ještě nekončíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ťukes

Reagovat
smazaný uživatel

Merteeeeee

Reagovat
Mada

škoda Merte

Reagovat
Trand

Santi

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Zaplavalaaaa, tralalá! Santiiii, Theo áčkooo!

Reagovat
SunFells

SAAAANTIIIII neskutečnééé

Reagovat
supervizor

Posila roku.

Reagovat
smazaný uživatel

hohooo Santíík ♥, konečně mu to tam padlo z dálky...

Reagovat
Mervin

Santiiii

Reagovat
Mervin

a fanta je hned veselejší

Reagovat
smazaný uživatel

Santiiiiiiiiiiiiiii

Theo 1+1

Reagovat
Mada

Santiiiii

Reagovat
fantomas

Jaaski to krásně podcenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takovejhle gól béčkem... To je frajer, fakt Konečně, po těch asi 5000 neúspěšných střelách od tý doby, co je v Arsenalu

Reagovat
Trand

Proti Liverpoolu dal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim těch zpoza vápna, ještě většina z nich levačkou.

Reagovat
Trand

Jj, pořád nechápu, proč si to dává vše na levačku. Dokonce mě to donutilo si hledat, jestli je to opravdu pravák.

Reagovat
miky10

Tak béčkem...on má obě nohy naprosto srovnatelný, ani bych tomu béčko neříkal.

Reagovat
herbage

yes Santi

Reagovat
fantomas

Ti to posílaj telegramem rovnou z Anglie ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

dobrej nakup :)

Reagovat
Trand

Aaron pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva krásný góly, všechny tři. Giroud a Theo oba 1+1

Reagovat
SunFells

Padne ještě 4.

Reagovat
SunFells

A moh by ho dát Santos po asistenci Ramba ...či naopak.

Reagovat
fantomas

V závěru je Aaron zase jednou skvělej.

Reagovat
Mervin

škodááá

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, Giroud, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ty střídání dnes

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

však ho sundal André

Reagovat
smazaný uživatel

Whu 3/4 zápasu lepším tímom...

Reagovat
Counter

Zajímavý názor, ovšem nesdílím jej.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

A já bych se toho nebál, klidně 4/5!

Reagovat
smazaný uživatel

6/5

Reagovat
Bayern +

No zas. Na 95% vam vyslo, na co ste siahli. WHU spalilo nemozne, Nolan, Linda, Taylor hooodne blbe vykony. Inak ste nic excelentneho nepredviedli.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja nehovorím. V druhom polčase sme do gólu boli tragickí, ale napísať, že WHU bol 3/4 lepší po tom 1. polčase, je na výsmech.

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

9 - Santi Cazorla has scored more goals from outside the box than any other player in the top 5 European leagues since Aug 2011. Wallop.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

Vito

Reagovat
Counter

Vyrazil to blbě.

Reagovat
supervizor

Hlavně, že vyrazil.

Reagovat
SunFells

Huh, umělec

Reagovat
smazaný uživatel

what a pass by Cazorla...Giroud was too close

Reagovat
Mervin

Oli kurva ale Santi božsky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giroud toho spali...

Reagovat
Mervin

Carl

Reagovat
smazaný uživatel

plus Gibbs dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší LB ligy ne?

Reagovat
Bayern +

Ale do rebricka sa nezapocitali Kolarov a Baines.

Reagovat
Counter

Hrál zase dobře, akorát se mu nepovedl jeden centr a jedna přihrávka, kterou založil útok WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

hrál výborně. Až přemýšlím, jestli by se Bac měl vrátit do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Gooneři jak si myslí, že vyhráli s přehledem. Kdyby neměli v první polovině druhýho poločasu víc štěstí jak rozumu, tak by tu teď akorát brečeli

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Co děláš zítra, Pierre Brochante?

Reagovat
fantomas

Jj, to si přesně myslíme...HROZNĚ sme je rozmašírovali..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ty jsi dobrá trotl bez našeho Robina byste byli v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

ManUntd4ever04.10.2012 23:13

A kdybys nebyl takovej troll tak bych ti to možná řekl. Příště sleduj zápas pozorněji

Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jak se máš?

Reagovat
Bayern +

To mrzi este viac, ako komedia proti Swansea.

Reagovat
fantomas

Jak by řekl Míša Bílek: Hráči ukázali charakter. Jedinou velkou kaňkou je to zranění Gibbsyho, ale to je holt Wengerova blbost (škoda že si ji nemůže nějak vyžrat jen on sám). A Aaronek nám pomalu dorůstá základu, cejtim to v kostech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dorůstá, i když je v tý záloze dost slušná konkurence. A dnes měl taky hodně zbytečně nepřesných přihrávek. Ale oproti loňským výkonům je úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem to sice neviděl celé, ale vypadá to, že se nám vrací do formy před zraněním....

Reagovat
fantomas

Spíš ji ještě předčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď bol dnes zo zálohy najslabší článok, ak by mal týmito výkonmi predčiť svoje najlepšie výkony doposiaľ tak paráda, to sme teda vyhrali

Reagovat
herbage

Aaron se mi tuhle sezónu líbí, začíná navazovat na výkony před zraněním, či spíše je přerůstá. Tehdy mu hodně pomohlo, že hrál vedle něj Cesc a podobný vliv má na něj i Santi. Hlavně se mi líbí, že už konečně tolik míč nedrbe, ale zapojuje se do akcí na jeden dotyk. K tomu jeho přehled, otočky, patičky, kolmice, přenesení hry a nebojí se ani vystřelit, jen tak dále

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

jsem ti říkal, že umí vystřelit. Ta pumelice z první půle byla suprová

Reagovat
fantomas

Ježiši. (letěla asi tak tři metry od brány, jestli ne dál)

Reagovat
Trand

Jj, ale ta síla byla neskutečná, aspoň mně to přišlo.

Reagovat
herbage

právě že ani ne, tak dva. Ale zkusil to tak ze 30 metrů a razance tam byla, to se mi líbí

Reagovat
fantomas

Tak ať. Hlavně mě fascinuje, že když už konečně něco můžeme ukončit v jakýž taký shodě, tak se vytasíš s takovou kravinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, veď hral úplný priemer až podpriemer, takýto výkon nemôžete brať ako známku stúpajúcej formy

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Thea musíme podepsat Jinak pro mě dneska Santi MOTM, ten jeho přehled je neskutečnej...

Reagovat
fantomas

Pro mě Poldazott.

Reagovat
herbage

Dneska galaktický výkon Arsenalu a tři body v suchém triku. Naprosto zasloužená výhry. WHU nebýt pár vzdušných soubojů a střel z dálky, tak si ani neškrtlo. Teď mám dobrý los, tak dohnat čelo a vzhůru k výšinám

Reagovat
Bayern +

Nesklamal.

Reagovat
Arbiter

to dělá schválně, vůbec to nemyslí vážně...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě ten Merte baví čím dál víc jinak Aaron zatím paráda. Je vidět, že když na sobě nemá tolik zodpovědnosti že mu to jde líp.

Reagovat
herbage

Merte málem gól z otočky technickým obstřelem, to bych se posral smíchy kdyby mu tam padlo

Reagovat
smazaný uživatel

já ho měl rád vždycky, už v Brémách se mi hodně líbil a pokud bude pokračovat v dobrých výkonech budu jen rád. On je sice takový těžkopádný, ale zas má jiné přednosti

Reagovat
Kaze

OT: Tak Expendables II se povedli na jedničku, dokonale předčili má očekávání hlavně ty vtipy a narážky jsou mnohem lepší než ty vyvražďovačky, že kterých jsem ale stejně měl až sadistickou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Navazuje to nějak ne jedničku ? Tu jsem totiž neviděl a teď mám staženou dvojku...

Reagovat
Kaze

Tyhle akční filmy moc nenavazují

Reagovat
kiwwi

niektore sceny boli pritahnutejsie za vlasy ako sceny z ich beckovych filmov z 90tych rokov

Reagovat
kofin

Reagovat
honziss

No, rozhodně jsme to nedali Arsenalu zadarmo. Ale nakonec asi zasloužené vítězství, přece jen ta individuální kvalita na jejich straně byla znát. Škoda, že třeba Nolan neproměnil tu tutovku, kdy šel sám na brankáře... Ale teď už je to jedno. Před zápasem jsem věřil v bod, není žádný, co se dá dělat.

Reagovat
herbage

Nolan byl v dvoumetrovém ofsidu, jak šel sám. Takový gól by tě snad nemohl těšit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

No kiwwi říkal, že to offside byl, ale rozhodně ne dvoumetrový, nahoře byl ještě Jenkinson.

Reagovat
kiwwi

bolo to hranicne, ale myslim, ze tam nejaka cast tela v ofsajde bola

Reagovat
herbage

jo? Co držel lajnu Vermaelen s Mertem, tak dva metry ofsajd. To se podívám na opakovačku

Reagovat
kiwwi

zabudol sa tam Jenkinson

Reagovat
honziss

Úplně v pohodě mohl.

Reagovat
herbage

a pochvala i pro Wengera. Perfektně zvolená sestava i taktika, dobrá střídání

Reagovat
herbage

a v neposlední řadě Giroud. Dneska 1+1, gól i asistence world class

Reagovat
fantomas

Ten článek o Theovi na gunners neni zas tak zlej, čekal sem to horší teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškům Arsenalu stačí málo ke štěstí Ale pořád jsou na tom lépe, než fans Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně sme na tom dokonce lépe než vy....

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, ale jenom do zítra Naše ambice jsou někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ty svoje kecy do zítřka odpusť

Reagovat
kiwwi

boze uz sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu, co tu tolko rypes s takymi chujovinami?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Azza

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
pa3ce

Tak ono v tom článku je pravda, že čím Theo vyniká je iba rýchlosť a zakončenie a že proti betonujúcim súperom moc platný nie je, ale zase je to písané štýlom ako keby tá rýchlosť a zakončenie bolo dôležité ako keď programátor napíše do životopisu, že vie dobre pracovať s Wordom a Excelom

Reagovat
pa3ce

*reakcia na fantomasa

Reagovat
kiwwi

tak dnes fakt Super Sunday:

4 zapasy PL

+

El Clasico

AC Milan v Inter Milan

Marseille v PSG

Spartak v CSKA

FC Porto v Sporting

Reagovat
kiwwi

2 - Liverpool have won just 2 PL games at Anfield in 2012 (W2 D4 L6), a run which started with a 0-0 draw against Stoke in January. Struggle

tak to je husteeee

Reagovat
Maresma

Vyhrali sme na Anfieldu stejnekrat jak Arsena, no. Btw mas to i v preview.

Reagovat
kiwwi

to nikto necita

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vraj DIGI nepredlzila zmuvu na PL?

Reagovat
kiwwi

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

tak koluje mi to facebookom, ze to nie je este nic oficialne..Digi TV údajně neprodloužila smlouvu s vysílání práv Premier League na příští sezónu! Dočkáme se PL zpět na Nova Sport???? :)) (NOT OFFICIAL)...treba pockat na nejake vyjadrenie DIGI

Reagovat
smazaný uživatel

to som aj ja cital na fb od nejakej skupiny Red Devils CZ/SK tusim...ale moc hodnoverne to podla mna nieje...navyse ti, co tu skupinu spravuju su neskutocni idioti (hladal som slusnejsie slovo, bohuzial som nenasiel)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som to uz cital vcera a na reddevils nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam, ze na tom nieco bude...len aby to potom ta nova sport aj naozaj odkupila, nieze to nebude davat nikto. Aj ked som si uz privykol na anglicke prenosy, predsa to potesi ked si to kuknes v telke a nemas problem najst stream

Reagovat
Bayern +

Len aby to vobec niekde vysielali...

Reagovat
tomasinho

Dneska se bojím, bude třeba dát rychlý gól, jinak to klidně může být zase 0:0. S klidným srdcem bych posadil Johnsona, ten byl ve čtvrtek neskutečně na ránu, zranění Kellyho bude bolet fakt dost, jak jsem říkal. Já bych se toho nebál, dal na RB Wisdoma a na druhý kraj Robbo/Downing klidně. Záloha a stoperská dvojka jasná, vepředu Sterling a Suarez a k nim asi Suso.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG-Rafa,Rio,Evans,Evra-Nani-Fletcher,Cleverley-Nani,Kagawa,Rooney-Persie...tak to chcem vidiet ja

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy Nani tam nema byt

Reagovat
kiwwi

ja by som mal tri alternativy:

1. 4-3-1-2 Lindegard - Rafa, Rio, Evans, Buttner (Evra) - Carrick, Clev, Scholes - Kagawa - RVP, Rooney

2. 4-4-2 Lindegard - Rafa, Rio. Evans, Buttner (Evra) - Valencia, Carrick, Scholes, Nani - Rooney, RVP

3. 4-3-3 Lindegard - Rafa, Rio, Evans, Buttner (Evra) - Carrick, Clev, Ando - Welbeck, RVP, Rooney

s hociakou z nich budem spokojny, najlepsia sa mi ale vidi jednotka

Reagovat
kiwwi

hlavne nechcem vidiet ziadneho mackopsa s jednym kridlom

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som rozmyslal, ze tam da Buttnera..z tvojich by som najradsej videl dvojku

Reagovat
kiwwi

no Evra je jak prispaty, bez pardonu by som ho dal sadnut

pri tej dvojke sa bojim ze ich stred Cabaye, Tiote, Ben Arfa znici

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea teda už dvojka nastálo?

Reagovat
kiwwi

Manažér United pripúšťa, že nad brankárskou jednotkou United sa rozhodne počas sezóny. Momentálne necháva rotovať De Geu s Lindegaardom, aby obaja zbierali skúsenosti v lige aj v Európe. S touto politikou je spokojný, aj keď si je vedomý, že obaja brankári by privítali stálejšiu zápasovú prax. Táto situácia sa ale môže zmeniť.

“David chytal proti Kluži excelentne. Je to neskutočný brankár, ktorý sa zápas-čo-zápas zlepšuje. Neviem, či ho nechám v nedeľu hrať alebo nie. Spôsob, akým to robíme v posledných týždňoch, nám zatiaľ celkom funguje.

“Myslím si, že každý chce hrať a brankári nie sú výnimkou. Môj pohľad je ale taký, že obom doprajem tieto skúsenosti a vyplatí sa im to z dlhodobého hľadiska. Samozrejme, v momente sa to môže zmeniť, keď jeden z nich preukáže konzistentnejšie výkony na najvyššej úrovni a dospelosť. Teraz ani jeden z nich ešte nemá skúsenosti z veľkých zápasov, no to sa časom zmení. Neudávam si žiadne orientačné dátumy [čo sa týka pravidelného nasadzovania jedného brankára],” zakončil boss.

Reagovat
Arbiter

je vtipné, že chce, aby DDG získával zkušenosti v Evropě, když je už má a v PL seděl, kde ty zkušenosti má "mizivé"...

Reagovat
smazaný uživatel

no, keď je taká drahá posila maximálne tak vyrovnaným súperom dánskemu bargainu, aj keď potenciál má určite vyšší, nie je to nič moc.

Reagovat
kiwwi

nestazujeme si, mame snad najlepsiu brankarsku dvojicu v PL spolu so Spurs

Reagovat
tomasinho

*Po Spurs.

Reagovat
kiwwi

tak gumak este nic nepredviedol, ale podla jeho mena a vykonov Brada asi hej, no

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers majú skvelú... Schwarzer, Stockdale...

Reagovat
Arbiter

chytá přece v LM

Reagovat
Pinturicchio

NUFC - MU 3:0 ( 2x Ba, Cabaye )

Reagovat
Miguel19

To by bylo.

Reagovat
Pinturicchio

1500. pro výhru NUFC a Tottenhamu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám že Man United dnes nevyhraje. Stoke si odveze taky alespoň bod.

Reagovat
vladis271

ja som najhorší hráč FIFY 13 na svete

Reagovat
smazaný uživatel

chceš si o tom promluvit ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky myslel po 3 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli: "Nová FIFA je tak vymakaná , že když hraješ za Robbena a zmáčkneš X, tak ani nepřihraje"

Reagovat
smazaný uživatel

a to vazne povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

neoveroval som z inych zdrojov, len som to videl na fb profotballu

Reagovat
Arbiter

Beztak je to z fake účtu na twitteru. Navíc přeložené ztrácí to kouzlo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

The FA produce a 63 page document about the John Terry verdict?... wonder what font size they used to say 'He's Racist'.

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Robin Van Persie scores two tonight. big wow... FC Cluj defence - one is a builder, another a farmer, and the other is in the local circus.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jestli dneska nevyhrajem tak už to bude zlé, takže snad se projeví že je to kurva Anfield a tam se pro body nikdy nejezdilo

Reagovat
Kaze

Snad mi Marseille, MU a Real nadělí pěkný dárek k narozkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba mají oba opravdu bokovky a přivydělávají si v Indii

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, já se nestačím divit, jak se to sešlo na jeden den všechno..

AC-INTER

FENERBAHCE-BESIKTAS

BARCA-REAL

PORTO-SPORTING

Až moc toho je

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Marseille vs PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, a klidně můžeme přičíst i Neapol-Udine

Reagovat
kiwwi

CSKA - Spartak

Reagovat
herbage

to už rovnou můžeš přidat MU - Newcastle. Porto - Sporting je významené jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Derby samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Sice menší, ale je

Reagovat
Arbiter

no pro Sporting po Benfice asi nejvýznamnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

on tam nedal MU - Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

To není zas tak velký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

pro fans NUFC je MU nejnenavidenejsi souper hned po Mackems

Reagovat
herbage

to potom hrubas si zvolil dobře kluby, kterým bude fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Hrát si na nějakou vážnou rivalitu v Anglii jako Čech mi přijde legrační

Reagovat
herbage

však je

Reagovat
kiwwi

hrubas si pri zapase bude spievat toto

http://youtu.be/BFy3lYXz8rY

Reagovat
Arbiter

a čím je ten zápas zajímavý?

Reagovat
herbage

severoanglické derby?

Reagovat
Counter

Atraktivitou.

Reagovat
Arbiter

to možná jo, ale derby to není...

Reagovat
herbage

a Porto - Sporting ano, jo? Možná bych ti měl říci, že Sporting je z Lisabonu

Reagovat
Arbiter

ano, derby to je. Jsou to tradiční rivalové...

Reagovat
kiwwi

takze aj United vs. Arsenal je derby?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
kiwwi

sa ta pytam nieco

Reagovat
Arbiter

a já ti nabízím význam toho slova. To, že je to souboj tradičních rivalů nemusí nutně implikovat, že je to derby. Porto vs. Sporting bych za derby označil. U Arsenalu vs. ManU bych váhal, ale proč ne?

Reagovat
kiwwi

lebo ne

Reagovat
Arbiter

Protože se striktně řídíš tím, že derby musí být utkání místních soupeřů. Jenže tomu tak není. Aspoň ne podle výkladu významu slova derby...

Reagovat
herbage

hodil jsem ti citaci z anglické wikipedie, kde tento výraz vzniknul. Proč tu házíš nepřesnou českou definici a oháníš se jí tu jak slovem božím, to fakt nechápu

Reagovat
Arbiter

protože píšu česky a používám český význam. Proto. V českém jazyce má toto slovo tento význam.

Reagovat
Arbiter

každopádně i anglická definice mluví o tom, že je to obvykle místní, nikoliv výhradně...

Reagovat
herbage

je to jednoduché. Vzniklo to jako označení dvou místníc rivalů, ne dvou velkých týmů. To že se pak tyto týmy potkávaly na ligové úrovni a sváděly spolu souboje, to tomu dalo náboj a stalo se tak tradicí. Ale jde hlavně o místní záležitost, většinou ta samá města. A MU - Newcastle je souboj dvou týmů ze stejného regionu ve stejné zemi, ale Sparta - Baník Ostrava či Porto - Sporting jen souboj dvou velkých týmů z různých regionů ve stejé zemi. Stejně tak Real - Barca či MU - Arsenal, ale derby v pravém smyslu slova to z nich nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a len tak pomimo, nehadal si sa minule ty so mnou, ze United vs. Liverpool nie je derby?

Reagovat
herbage

Liverpool není ze severu Anglie, ne?

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Arbiter

zkus aspoň použit mapy na googlu

Reagovat
smazaný uživatel

Technicky vzato není, ale pořád je mnohonásobně blíž než Newcastle nebo Leeds.

Reagovat
Arbiter

technicky vzato není ani Manchester na severu země...

Reagovat
kiwwi

tak to potom technicky vzate nie je ani Manchester

su v jednej rovine

Reagovat
smazaný uživatel

No šak jo. Já sem to vždycky chápal tak, že Jih jsou města u Kanálu, jako Plymouth, Southampton, Portsmouth, Londýn si vystačí sám o sobě. Střed je Birmingham, Coventry, Leicester, Sever je Liverpool, Manchester, Leeds, Sheffield. Ale geograficky je ten osídlený pás mezi Liverpoolem a Hullem pořád ještě střed, a opravdový sever je až Newcastle, Sunderland. A aji od nich je to k hranicím Skotska ještě relativně daleko. A z pohledu Velké Británie je Newcastle plus mínus relativně uprostřed.

Reagovat
kiwwi

tak podstatne je, ze to za sever Anglicka povazuju Anglicania (North West England)

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jo, to nevyvracím. Jenom říkám jak moc zaměření na určitou věc ovlivňuje vnímání celého rámce. Po pár letech sledování PL beru Liverpool jako město na severozápadě, a on je přitom sotva ve středu země a na západ od něho je ještě pěkných pár desítek kilometrů území Walesu.

Reagovat
kiwwi

tak na zapade Anglicka ale je, ved lezi takmer pri hrani s Walesom

Reagovat
herbage

tak to omluva Myslel jsem, že Manchester leží někde u Middlesbrough Tak to pak Liverpool - MU derby je

Reagovat
Arbiter

jak to vzniklo, je nepodstatné, podstatný je význam slova v tuto chvíli. A ještě k zápasu ManU vs. Newcastle - zjisti si prosím, jak je to s jejích regionální příslušnosti a nepiš kraviny...

Reagovat
herbage

jsou to severoanglické kluby, tedy stejný region. Porto a Lisabon či Praha a Ostrava či Madrid a Barcelona jsou úplně někde mimo v rámci své země

Reagovat
Arbiter

Podívej se, prosím, kde leží Manchester a kde leží Newcastle, nehledě na to, že jedno město leží v North West England a druhé v North East England

Reagovat
kiwwi

slager kola

Reagovat
Arbiter

možná nejatraktivnější z nabízených v tomto kole, ale nic markantního to není...

Reagovat
kiwwi

tak je to jedna z tych klasickych dvojic v anglickom futbale...ma to svoj naboj

Reagovat
Arbiter

to já nezpochybňuju

Reagovat
herbage

spíš dne. Šlágr kola byl zápas WHU - Arsenal

Reagovat
kiwwi

to bolo derby

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arbiter

třeba ligové derby?

Reagovat
herbage

první tři beru, to poslední ani ne. Bývá zvykem, že ty kluby bývají ze stejného města. Real - Barca není derby, jen díky historickým souvilostem vyhrocený zápas

Reagovat
Arbiter

takže třeba Baník vs. Sparta derby není? Derby je souboj tradičních rivalů. Místní rivalita je sice obvyklá, ale nikoliv nutná...

Reagovat
kiwwi

derby je zapas timov, ktore su z rovnakeho mesta alebo oblasti

Reagovat
Arbiter

derby je zápas tradičních, obvykle místních soupeřů...

Reagovat
kiwwi

takze United vs. Arsenal je derby?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
SunFells

Nn.

Reagovat
herbage

In many countries the term local derby, or simply just derby (/ˈdɑːbi/ or DAR-bee) means a sporting fixture between two, generally local, rivals, particularly in association football.

MU - Newcastle je zkrátka více derby než Porto - Sporting. Sparta - Baník Ostrava bych jako derby taky zrovna neoznačil

Reagovat
herbage

a když už jsme u derby, tak Levante - Valencia

Reagovat
kiwwi

highlight z Heskeyho debutu v Australii

http://youtu.be/iHJOZrqTuj0

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Trand

Reagovat
Trand
Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

neskoro a este si aj zabudol Lamparda

Reagovat
Trand

Toho bych přihodil, kdyby byl zájem.

Reagovat
Maresma

Ten mu není moc podobnej ale

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že je

Reagovat
SunFells

Mně to přijde jako takový mix Robina a Arnolda

Reagovat
Tomekcz

hlavne zase nedostat prvni gol, jak je to zvykem v posledni dobe tipuju ze minimalne 2 goly dostanem ta obrana je tragicka

Reagovat
Maresma

Norwich je v defenzivě neuvěřitelně slabej, jednoznačnej kandidát na sestup.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter
Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

pica sa potrebuje este viac zviditelnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsem na to jako Ryan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

CLIF LFC, to bude pořádný komplexák, podle výběru fotek.

Reagovat
vladis271

niečo ako sccotík z mancunie?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám ho.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

väčšieho demagóga jak on som nevidel, naneho sa nehrabeš ani ty

Reagovat
kiwwi

fakt = demagogia plati len vo vasich scouserskych hlavickach

Reagovat
vladis271

to je drzosť

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jak všecko podkládá odkazama a faktama?

Reagovat
vladis271

omg, vy ste naklonovaný s kiwwim? Obhajovať toho trola chce fakt poriadnu absenciu morálky.

Reagovat
kiwwi

jj a dokopy sa to po scousersky vola demagogia

Reagovat
vladis271

čo vlastne chcem od človeka u ktorého je Imogen "pica" a človek čo po*ebal brata a manželku si zaslúži šľachtický titul.

Reagovat
kiwwi

vy s tym pojebanim brata neprestanete co?

Reagovat
vladis271

neprestaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to pak chápu že ho vladis tak nenávidí. Když se nedají vyvrátit, fakta, tak se musí zdiskreditovat člověk, to je klasická poučka.

Reagovat
kiwwi

a podla ich standardov hlavne nesmies tu diskreditaciu robit za pomoci faktov...proste ho len nejak oznacis, vysmejes, urazis a to uplne staci

Reagovat
vladis271

faktov?

Reagovat
kiwwi

prepac, ze pouzivame slova, ktore nemate v slovniku a nerozumiete im

Reagovat
vladis271

takže, ked kwop objektívne zhodnotí priebeh zápasu LFC a MU a poukáže na naprosto neodškriepiteľnú pomoc rozhodcu vo vá prospech a poukáže, že je toho v poslednom čase ako si priveľa (3 penalty 5. kolo z toho dve vymyslené ) tak je demagóg a na druhej strane účelovo pracujúci scottík, ktorý si manipuluje fakty a vyberá len to, čo sa mu do jeho chorej hlavy hodí, tak on je "ten čo všetko podkladá faktami"

Tvrdím to dlho fandiť MU nie je stav, to je choroba, ktorá vážnym spôsobom ovplyvňuje negatívne mozgovú činnosť.

Reagovat
kiwwi

dosiel som potial...takže, ked kwop objektívne zhodnotí...a skoro som sa zadrhol smiechom

Reagovat
vladis271

njn to ste vy. Ak niekto napíše pravdu, máte 2 možnosti prestať fandiť MU, alebo si to otočiť v hlave tak, že pravda vám vyjde ako lož a zasmejete sa jej. Možno ste zlí, ale sprostí nie ste.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako perfektní příklad poslouží ten článek tuším z Daily Telegraph. Tam bylo rozebrané kolikrát rozhodčí poškodil jaký tým a kolikrát mu pomohl. Podle fanoušků Liverpoolu je to demagogie. Jeden to tam dokonce vášnivě vyvracel. Ale když o pár příspěvků dál někdo dával odkaz na Rodgersovo prohlášení ve kterém tvrdil že má pocit že rozhodčí ubližují Liverpoolu, tak ste palcovali jako o život. Tak si to přeber jak chceš.

Reagovat
vladis271

nečítal som to, ale viem, že ste to tu rozoberali. Ale fert je to len štatistika, a voči nim som skeptický. Neverím, že je Lucas najlepšie DM minulého roka, rovnako neverím, že je DeGea naj brankár minulého roka.

A na záver mi príde dívny "fakt", že najviac sa pomáha Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vidis to, presne si teraz krasne ukazal vasu logiku

fakt je, ze najviac zlych rozhodnuti rozhodcov slo v prospech Stoke, demagogia je mysliet si, ze sa Stoke najviac pomaha...proste nikto tu tolko neplace jak vy

Reagovat
smazaný uživatel

Človek používajúci fakty môže byť kľudne demagóg, toho týpka nepoznám a ani ma nezuajímajú jeho články, ale klasická demagógia sa ukázala napr. pri štatistikách alias "Lucas jeden z naj. DM v PL".

Reagovat
kiwwi

no vsak to ste vyhlasovali vy

Reagovat
tomasinho

Jasně, pár pošetilích jedinců.

Reagovat
kiwwi

ale od vas...nemyslel som vsetkych vas, uz prestante byt taki vztahovacni

Reagovat
smazaný uživatel

Zovšeobecňovanie a zjednodušovanie, to je kiwwi. Nie, ja som to nevyhlasoval, prečítaj si moje hodnotenia na lfcway .

Reagovat
vladis271

scottík je 3krát horší kiwwi, preklínam deň. ked som zablúdil na therepublikofmancunia

Reagovat
smazaný uživatel

Kráva...

Reagovat
Godwinson

Dnes doufám ve výhru Southamptonu, docela bych se na ně i rád podíval, ale to asi neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa tohto sa súdi kvalita hráča?

Reagovat
Arbiter

podle mě je to docela dobrá berlička

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak kvapička v mori.

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášť keď Santi hral v Málage DM a niekedy CM a ani teraz nehrá tak vysoko ako Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

*CM a niekedy DM...

Reagovat
SunFells

Tak většinu startů má za ponorky, ale tam hrával z kraje za dvoučlenným útokem, Mata hraje křídlo/podhrot pod jediným strikerem celou prozatimní kariéru.

Reagovat
Godwinson

Já si myslim, že ani docela dobrá není. Ne, že bych chtěl pochybovat o zřejmosti toho porovnání, samozřejmě.

Reagovat
Godwinson

*kvality

Reagovat
SunFells

Hlavně podobnější poziční podmínky maj až teď.

Reagovat
Arbiter

jasně, no Každopádně v přímé konfrontaci vyšel lépe Juan, no

Reagovat
SunFells

Po 6 zápasech máme jasno? Klasika.

Reagovat
SunFells

Pardon, po jednom ...ještě lépe.

Reagovat
Arbiter

mluvím jen o přímé konfrontaci, žádné dalekosáhlé závěry přece nedělám

Reagovat
SunFells

Tedy je zbytečné je zmiňovat, když nejsou podstatné a kde si Mata zase tak lépe nevedl. Je Jenkinson lepší než Ivanovic?

Reagovat
herbage

v přímé konfrontaci hraje Cazorla pravidelně v repre zatímco Mata se nedostane ani do nominace

Reagovat
Arbiter

hrajou v repre na stejné pozici? A Cazorla nastupuje pravidelně? Really?

Reagovat
SunFells

Když už to zmiňuješ, Cazorla má konkurenci v Xabim, Xavim, Cescovi a popřípadě Iniestovi. Mata v Silvovi, Pedrovi, Navasovi a Villovi.

Ale samozřejmě je hloupost na základě nominace porovnávat ...Takže to vlastně od herba byla patřičná reakce k tomu žblebtu, cos napsal.

Reagovat
fajdax

Jo to mají a Mata je i tak o třídu lepší než ten slavnej Cazorla kterej je taky o 4(!) roky starší...prostě nechápu jak si někdo může myslet že Cazorla je lepší než Mata

Reagovat
Godwinson

To si asi nikdo nemyslí, dokonce jsem to ani tady ještě nečetl a to je co říci :)

Reagovat
SunFells

Já nechápu, že většina čukotkářů je se svými názory značícími hrozivě nízkou inteligenci vůbec schopná najet na prohlížeč a ejhle, jsi tu. Život je plný překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podľa čoho si prišiel na to, že je o triedu lepší ešte? V kanadskom bodovaní je Cazorla pred ním.

Reagovat
Godwinson

Za prozatimní sezónu? To se mi nezdá.

Reagovat
SunFells

Taky to díky Giroudovi není pravda Na druhou stranu, Torres ...

Reagovat
Godwinson

Torres nebo Giroud, prašť jako uhoď (nehodnotím kvalitu, aby se toho tady někdo nechytil)

Reagovat
SunFells

Nj, já jen, že zrovna Santi Giroudovi (i dalším samozřejmě) připravil řadu dobrých příležitostí, které prováhal. Taky jsem včera četl, že má v PL nejvíce vytvořených gólových příležitostí, ale ovlivňující taky určitě bude to, že u nás se to točí hodně kolem něj, v Chelsea se o to Mata určitě dost dělí i s Hazardem.

Reagovat
Arbiter

tak hlavně byl Mata v prvních zápasech před první kvalifikační přestávkou neslaný nemastný, protože těch zápasů měl dost. Každopádně má Cazorla 3,7 vytvořených šancí na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

akože nie? 1+4 je menej než 2+3, keď beriem PL.

Reagovat
Godwinson

U Cazorly jsem našel 2+2, ale to je jedno, protože pokud vím, Mata to má za 6 zápasů, on za 7.

Reagovat
smazaný uživatel

assists: 3 (LIV, SOU, MCI)

Reagovat
Godwinson

Ok, dobře pro něj, bohužel mu to tady nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

ako nepomôže? jednoducho je na tom tak isto alebo lepšie, to, že Mata vynechal jeden zápas, je v tomto prípade poľahčujúca okolnosť.

Reagovat
Godwinson

To není, kdyby se takhle seštelovali na konci sezóny, ten zápas je pokud vím rozhodující. Torres vyhrál krále střelců ME taky z toho důvodu, že na to potřeboval nejméně minut ... pokud vím.

Reagovat
Arbiter

v tom zápase proti ManCity to byla asistence z čeho? Rozehrávání rohu?

Reagovat
Arbiter

ha, koukám se a asistence to rozhodně nebyla.

Reagovat
kiwwi

vsade kde pozeram ma 2+2

Reagovat
Arbiter

Cazorla v zápase proti ManCity rozehrával roh, Lescott to hlavičkoval přímo na Laurenta...

Reagovat
smazaný uživatel

tak premierleague.com mu ako assist počíta ten roh proti City, no.

Reagovat
Arbiter

tak to čumím... Ale ono je klidně možné, že se to třeba změní...

Reagovat
herbage

aha, díky za osvětu

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

No lool...to je přesnej příklad toho, když se statistikama pracuje člověk, co je absolutně neumí používat.

Reagovat
alcantara

To mi pripomina porovnavanie statistik medzi Xavim a Gerrardom, z coho niektori ludia vyvodzovali bohvieco

Reagovat
Arbiter

1600. pro Chelsea

Reagovat
kiwwi

1601

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Rumours: Brendan Rodgers and Stewart Downing had an argument in training yesterday.

Reagovat
tomasinho

Že zrovna včera. Já četl během týdne, že se Downing ohradil vůči kritice Rodgerse. Prý maká na 100%. A ve čtvrtek hrál po delší době fatk dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to som čítal, že sa Downing obul do jeho taktiky. Tak včera mali tréning a možno sa pohádali znova na tom istom.

Reagovat
tomasinho

Zajímavé. Downing mi nepřijde jako tyo, který by dělal problémy, ale kdo ví.

Reagovat
Rssa

Zatím náskok 60ti bodů na fantíka, snad to udržím

Reagovat
Wat

Snad to nějak zázračně otočí, nesmíte mi na čele tak utíkat!

Reagovat
Rssa

Hraje mu 5 hráčů, mě už jen 3...Bude to těsné.

Reagovat
Rssa

*mně

Reagovat
fantomas

LFC vyhraje 3:0, Suárez hattrick, a mám tě jako nic.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb bude dnes rozhodca v zápase manchestru. Good luck Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Rssa

Mojí zbývající hráči jsou všici od nás. Takže bys to je stáhl a já bych byl spokojený s výhrou. Beru

Reagovat
fantomas

Allen se Sterlingem na góly nepřihrávaj. No tak dobře, 3:0 vyhrajou Spurs a Lennon tři áčka.

Reagovat
tomasinho

Sterling měl áčko proti Sunderlandu i Norwichi.

Reagovat
Rssa

Uvidíme, 60bodů je dostatečný náskok.

Reagovat
fantomas

V týhle fantě bych to nepřeceňoval.

Reagovat
Wat

Ale kdepak.

Reagovat
tomasinho

Bože, tohle na EL nesnáším. Že se hraje kolikrát v neděli ve 4, takež nestihnu celý zápas Saints-Cottagers ani pak první poločas Magpies.

Reagovat
Nikikrew

Dnes straky aspon bod. Verim, ze sa moze zopakovat situaciua spred roka, kde Man, Utd. dostali trojku . Silno budem drzat palce

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/8smh69b - to je fakt mamlas, už kope všude kolem sebe ať vypadne konečně..

Reagovat
kiwwi

fiha, ten by sa hodil na lavicku LFC

Reagovat
Rssa

Pořád si stěžuje = to spíš vypadá, že místo Moyese se k vám více hodí Coyle, vzhledem k tomu, že Ferguson je největší plačka v PL.

Reagovat
fantomas

Aaand here we go...gong!

Reagovat
kiwwi

nene, vsetko je proti nim/nemu...v Liverpoole by ho vedenie este podporilo, mozno by natlacili aj nejake tricka

Reagovat
Rssa

Skot, stěžuje si, brečí, je ublížený...prostě Ferguson o 70 let mladší

Reagovat
kiwwi

Skot, lojalny, kvalitny - ten Moyes mi na Fergieho bije viac

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak pride Portugalcan, takze to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Howard Webb bude dnes rozhodca v zápase manchestru. Good luck Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC Rumored Line Up - Reina, Wisdom,Skrtel,Agger,Glenno, Gerrard,Sahin,Allen,Suso,Suarez,Sterling

Snáď...

Reagovat
tomasinho

Očekáváná, já bych posadil Glena a postavil Robba.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych na beka znovu zkusil downinga

Reagovat
tomasinho

Nebo takhle. Stoek bude stejně zalezlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Diame

Reagovat
tomasinho

Arsenal hrál v těch krásných dresech.

Reagovat
fantomas

Has Heskey Scored? ‏@HasHeskeyScored

No.

Reagovat
kiwwi

ale ten popis accountu

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

nastupi dneska judas proti nam?

Reagovat
Azazelo RD

Straky dostanou čtyřku.

Reagovat
SunFells

Saints team: Gazzaniga, Richardson, Fonte, Yoshida, Fox, Puncheon, S. Davis, Schneiderlin, Lallana (c), Lambert, Rodriguez.

To zas bude průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Vás kde/jak najdu EF ligu na PL Fantě ? Předem díky za odpovědi.

Reagovat
Counter

Trošku s křížkem po funuse :-) Jsou dvě - Classic a H2H. Kódy si ale nepamatuju, nejsem si teď jistý, kdo je vůbec zakládal. Kdyžtak zkus projít pár starých článků těsně před startem PL.

Reagovat
smazaný uživatel

#FFC team to play Southampton: Schwarzer, Riether, Hughes, Hangeland (c), Riise; Duff, Baird, Sidwell, Kacaniklic; Ruiz; Rodallega

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

- #RvP has scored five goals in his last five PL starts against Newcastle.

- 10 - Wayne Rooney has scored 10 Premier League goals against Newcastle, his joint-best haul against any opponent. Danger.

- #Newcastle v #ManUtd - #NUFC have found the net in 85% of their last 20 home games.

- Man Utd have won 9, drawn 5 and lost 4 of the last 18 stagings of this fixture, outscoring their opponents by 32 goals to 27.

Reagovat
Counter

Jinými slovy, cokoli jiného než šestigólová přestřelka bude zklamání :-D

Reagovat
kiwwi

v priemere to vychadza 3.2 golu na zapas

kazdopadne minimalne jeden z dvojice Rooney - Persie skoruje

Reagovat
smazaný uživatel

A Báčko Hattrick

Reagovat
kiwwi

este nie, vo fante ho budem mat az od buduceho kola

Reagovat
tomasinho

A Defoe taky.

Reagovat
fantomas

V průměru za všechny vzájemný souboje v rámci PL?

Reagovat
kiwwi

Man Utd have won 9, drawn 5 and lost 4 of the last 18 stagings of this fixture, outscoring their opponents by 32 goals to 27.

Reagovat
fantomas

Takže to číslo 18 je uplně náhodný jo?

Reagovat
SunFells

Fonte

Reagovat
fantomas

..tady to bude over.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera S´TON

Reagovat
Erdovec

běží vám Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale byly tam formule.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Fulhamu naprosto v kómatu, nechápu

Reagovat
fantomas

Lallana to diktuje.

Reagovat
SunFells

Fulham ty rohy moc nezvládá.

Reagovat
Erdovec

nevíte čím může být že mi nikdy nejde Bloodzeed? všechny ostatní Sopcasty mi jdou, jen Bloodzeed, vždycky načte ale nikdy se neobjeví obraz nebo zvuk i když je načtených třeba 98/99%? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to zgarb.

Reagovat
Erdovec

myslím to dlouhodobě... už půl roku a co je zgarb jsem si musel najít

Reagovat
smazaný uživatel

No šak jo. Před pár měsícama to začal nějak flákat a od té doby mu to blbne. Nejdřív to měl jenom mizerně vyladěné, ale teďka už to aji vypadává a nebo se seká.

Reagovat
I am Mancunian

si proste šupák

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsi to přepnout do VLC?

Reagovat
Erdovec

nevím jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Když spustíš stream na sopcastu, přehrává se ti to v takovym tom defaultním okýnku. Dole v liště si to ale můžeš tim levym tlačítkem přepnout do jiného přehrávače, nejlepší je na to VLC. U nějakých streamů mi to taky dělá a pomáhá to.

Reagovat
Erdovec

VLC jsem stáhl, ale nevím jak to z toho přehrávače propojit do VLC

Reagovat
smazaný uživatel

V Option (v hlavní liště dole vedle logout) zaklikneš "Use my own media player", pak vybereš VLC a dáš apply. No a pak, když máš zaplej stream, tak pak v tý liště, kde je pause, stop a tak, klikneš na to vlevo (na ty dvě překrývající se okýnka). Mělo by se ti spustit VLC a v něm rozeběhnout ten stream.

Reagovat
Erdovec

kuva, udělal jsem to přesně a stejně když na to kliknu tak mi vyjedou webovky sopcastu.

Reagovat
Erdovec

a ne jsem blbej, u normálního sopcastu mi to jde, ale u toho bloodzeedu na to ani nejde kliknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Né, neklikej na ikonku s logem SopCastu, to se ti akorát otevřou webovky SopCastu. Myslim ty dva překrývající se čtverečky, co jsou vlevo od full screen (kterej je vlevo od play/pause).

Reagovat
Erdovec

jj, to jsem byl blbej, ale stejně to nejde, Bloodzeed prostě načte, na 99 třeba, ale nerozjede se to a na tu konverzi nejde kliknout

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Tak to se ti nějak sekne celý to okno asi, nebo co. No ono jde se nějak napojit na sop streamy přímo přes VLC, to bys moh zkusit, ale s tim už ti neporadim; nikdy jsem to nedělal a zas takovej expert nejsem.

Reagovat
Erdovec

jj, stejně dík

Reagovat
smazaný uživatel

No to fakt není zač, když ti to stejnak nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana ma stale len 24, hmmm..je genialny

Reagovat
fantomas

Puncheon a Lallana mě zatim docela šokujou tim, jak suverénně ten přechod zvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon se ukazal dobre i tenkrat v Blackpoolu ne?

Reagovat
fantomas

To už si uplně nepamatuju, mě tenkrát víc zaujali jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana jen naplnuje ocekavani

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC team to play Stoke: Reina; Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson; Allen, Gerrard, Sahin; Suso, Suarez, Sterling

Stoke Starting XI vs Liverpool: Begovic | Cameron, Shawcross (c), Huth, Wilson | Walters, Whelan, N'Zonzi, Adam, Kightly | Crouch.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Jones, Henderson, Cole, Assaidi, Coates, Borini, Carragher. #LFC

Žiadny downing. Takže zrejme sa vážne niečo stalo.

Reagovat
tomasinho

Subs : Jones, Henderson, Cole, Assaidi, Coates, Borini, Carragher

Downing ani na lávce, takže asi fakt nějaký spor.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
fantomas

Hlavně Owen neni ani na lávce! Menší zranění prej.

Reagovat
tomasinho

Sakra, těšil jsem se na to vypískání.

Reagovat
fantomas

Ho zmasakrujou přímo na tribuně no.

Reagovat
tomasinho

Beztak zůstal radši doma připosraný.

Reagovat
fantomas

Taky myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak aj som si pred sezónou myslel, že BR bude chcieť od Downinga takú Kuytovskú pozíciu (respek. v 433 Pedro/Alexis) naj. dríča... a jemu sa to holt nepáči, myslím, že jeho osud v LFC je zrátaný...

Reagovat
tomasinho

Po Carrollovi další neskutečný provar, nedivil bych odchodu v lednu, v létě to vidím jako jistotu.

Reagovat
REPLIKATOR

Skvělá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

To je nudný fotbal. A to sem čekal běhání nahoru dolů a přestřelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska Newcastle-United bude kvalitní předkrm před El Clássicem

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham team v Aston Villa: Lloris, Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen, Dembele, Sandro, Lennon, Bale, Dempsey, Defoe

Friedelova série

Reagovat
smazaný uživatel

And our subs: Friedel, Dawson, Huddlestone, Townsend, Sigurdsson, Falque and Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

kolik to vlastně bylo zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

310

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Však ta byla přerušena po jeho červené, kdy chytal Guzan ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta červená byla po odvolání smazaná tehdy

Reagovat
tomasinho

Aha, ale přeci jenom mám pocit, že ta série už byla přerušená.

Reagovat
tomasinho

Goalkeeper Hugo Lloris makes his Premier League debut for Tottenham, meaning Brad Friedel's run of 320 consecutive top-flight games comes to an end.

Tak nic.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti zase nezdá, vasile?

Reagovat
Arbiter

Lloris...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že naopak to potom pardón

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

to je blbec ten AVB a zrovna proti AV

Reagovat
fantomas

Jednou to muselo přijít, snad si nemyslíte, že s takovou dvojkou měl odchytat všech 38 zápasů. Takle aspoň končí na kulatý číslovce.

Reagovat
Arbiter

tak snad by ho měl posadit až ve chvíli, kdy by bylo vidět, že Brad Tottenham nedrží. Takhle je to vůči němu tak trochu nefér, no...

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu si myslim, ze to s nim AVB prebral a nemyslim si, ze by si Brad na tom nejak zakladal

Reagovat
fantomas

Pochopitelně, o ten rekord stejně jen tak nepřijde. Dokud mu ho nevezme Mannone, to bude ještě nějakou chvíli trvat...

Reagovat
Arbiter

jasně no, ale je to smutné...

Reagovat
fantomas

Puncheon.

Reagovat
tomasinho

Kde hraje Jay? Doufám, že zase ne zleva.

Reagovat
fantomas

Aha, FFC naposled na Sotonu vyhrálo roku 1935, tak to pak chápu tu všeprostupující zoufalost dneska.

Reagovat
fantomas

To byla Jonásova šťáva?

Reagovat
Erdovec

Fenri, máš nahoře dotaz, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
tomasinho

Bent zase na lávce, sestava Villans stejná jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý sopcast na reds?

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej tlak teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, takové šance a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton's fans

Reagovat
kiwwi

ah kurva, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Riise.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se to bude počítat jako jeho gól.

Reagovat
fantomas

To těžko, šlo to prokazatelně mimo.

Reagovat
Azazelo RD

Třeba to u rozhodčího ukecal. Mně se to povedlo v okresu, ale pískal to známej. Ale nádherně to zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se mu to jako asistence. To taky není špatné.

Reagovat
fantomas

Hooiveld je prostě hlupák, hlupák, hlupák.

Reagovat
tomasinho

Come on you Reds!

Reagovat
rickroll

To si Digi dělá srandu,ne??-a John Arne Riise vyrovnává na 1-1 a teraz se presuneme do Liverpoolu...

Reagovat
Arbiter

Snad Aston Villa ztrestá AVB a slepice za to kacířské rozhodnutí posadit Friedela

Reagovat
Tomekcz

proc tam strkal tu hnatu ale obranu maj uplne tragickou hlavne ten japonec a Hooiveld jsou uplne mino

Reagovat
fantomas

Yoshida musí zapracovat na výbušnosti, startu na balon, obecně pohybu, tam má zatim brutální rezervy. Ale jinak to zas taková tragédie neni.

Reagovat
fantomas

A to se bude samozřejmě líp eliminovat na jeho originální pozici, ne na RB, kde snad v životě nehrál zápas na podobný úrovni.

Reagovat
Tomekcz

me pride dost mimo i kdyz ma prihrat a navic je brutalne pomalej, to fakt nwm jak se nauci behat rychlejc kdyz to v sobe nema tu rychlost.

Reagovat
fantomas

Já ho znám i rychlejšího; a na přihrávce zrovna on jistej většinou je, akorát mu nevyhovuje ta krajní úloha. I proti Arsenalu si třeba troufl na pas na větší vzdálenost, na vývoz - a ani jednou přitom nechyboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen

Reagovat
kiwwi

Newcastle team v Man Utd: Harper, Santon, Williamson, Perch, Ferguson, Ben Arfa, Cabaye, Tiote, Gutierrez, Ba, Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je slaboučká

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelně, ty jo.

Reagovat
Tomekcz

to nevadi kdyz nas prehraje ve stredu hriste pak uz tam staci jen odkopavaci

Reagovat
kiwwi

ak bude Welbeck, Rooney a Kagawa trochu vypomahat, tak nemaju sancu nas v strede prehrat

Reagovat
smazaný uživatel

rict o stredu Cabaye, Tiote ze nema sanci nekoho prehrat je hodne odvazny

Reagovat
kiwwi

myslim celu zalohu, nie len stred zalohy...proste ak sa nam podari podchytit hru a diktovat si svoje, tak bude dobre (tak ako proti Spurs v druhom polcase) - mali tam hracov, ktori maju sami o sebe nato, aby nas prehrali, ale proste sa ani nedostali k lopte

Reagovat
Rssa

Nějaký sopcast na LFC?

Reagovat
Erdovec

sop://broker.sopcast.com:3912/132348 nic moc, ale lepší než drátem do oka

Reagovat
Arbiter

310 - Number of consecutive Premier League games played by Brad Friedel since he last missed a match back in May 2004. Stalwart.

Legenda PL

Reagovat
kiwwi

#MUFC XI: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Welbeck, Carrick, Cleverley, Kagawa, Rooney, van Persie

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

toto ma byt akoze 4-3-3 ci co?

Reagovat
iamek

4-2-4 ... Kagawa stred a Welbeck zase nalevo ,

Reagovat
iamek

?

Reagovat
iamek

Nani ani lavka?

Reagovat
smazaný uživatel

oficialne uz?..ty kokos, tak to snad aspon bude ofenzivny futbal jak sa patri

Reagovat
kiwwi

inac

kiwwi07.10.2012 09:42

ja by som mal tri alternativy:

1. 4-3-1-2 Lindegard - Rafa, Rio, Evans, Buttner (Evra) - Carrick, Clev, Scholes - Kagawa - RVP, Rooney

2. 4-4-2 Lindegard - Rafa, Rio. Evans, Buttner (Evra) - Valencia, Carrick, Scholes, Nani - Rooney, RVP

3. 4-3-3 Lindegard - Rafa, Rio, Evans, Buttner (Evra) - Carrick, Clev, Ando - Welbeck, RVP, Rooney

ta trojka, len Kagawa miesto Anda

Reagovat
smazaný uživatel

jj, isiel som si to hned pozriet, ze si sa skoro trafil

Reagovat
Tomekcz

vzdyt nas budou prehravat zalohou a utok bude uplne odriznutej od mice zase

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ak to bude takto:

---DDG---

Rafa - Rio - Evans - Evra

----Carrick - Cleverley---

-----------Kagawa---------

Welbeck--RVP--Rooney-

tak je to snova zostava...paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme se unášet, jestli to tak bude postavené

Reagovat
C0br

co to jako je? tenhle přerod se mi fakt nelíbí, já chci křídla

Reagovat
kiwwi

nemame dve zdrave naraz a lepit druhe Giggsom alebo Welbeckom je tragedia...toto je vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké? Vždyť jsou zranění.

Reagovat
C0br

Očekávám, že SAF se stejně vydá tímhle směrem

Reagovat
wild

co je s Nanim?

Reagovat
smazaný uživatel

-DDG---

Rafa - Rio - Evans - Evra

----Carrick - Cleverley---

Welbec-Rooney-Kagawa

RVP

tak nejak to cakam ja

Reagovat
kiwwi

Man Utd Subs: Lindegaard, Scholes, Valencia, Anderson, Giggs, Hernandez, Wootton

tak pekne ofenzivna lavicka

Reagovat
Tomekcz

Bale mel taky dostat zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Arbiter

Bale, to je děvka

Reagovat
smazaný uživatel

Susa v základu jsem teda nečekal. Přišel jsem o něco?

Reagovat
tomasinho

O šanci Adama, neschopnost našich udržet míč, Susovy pěkné pasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Wisdom zatím?

Reagovat
tomasinho

Kazí, prohrál nějaké hlavičky. S míčem si až tak nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Welllšská simulantská debilita

Reagovat
tomasinho

Suso zatím pěkně, pěkné dlouhé pasy, zbytek celkem bída, neudržíme míč. Hlavně Sahin.

Reagovat
Azazelo RD

A Bloodzeed jde do hajzlu .

Reagovat
rickroll

YES!!!!!

Reagovat
Godwinson

Fulham

Reagovat
rickroll

proč?1.půle byla sice totální zoufalost,ale ve 2.půli jsme byli lepší.

Reagovat
fantomas

Bože, bože..

Reagovat
wild

Soton ma fakt smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton - bye bye, Will you see in two years

Reagovat
smazaný uživatel

.. MAYBE

Reagovat
Darren Fletcher

. pre gol jonathana waltersa

Reagovat
Azazelo RD

Góly Fulhamu si brankař fakt užil.

Reagovat
rickroll

OH EM GEE

Reagovat
smazaný uživatel

Uh. Na chvíli odběhnu a oni to mezitím otočili Čumim.

Reagovat
rickroll

Klasika no...tohel bylo jasný že nevyhrajem...

Reagovat
rickroll

a ještě se budem určitě strachovat o remízu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký fotbal je lepší? Liverpool, nebo Tottenham?

Reagovat
fantomas

Ohoooooooo!!

Reagovat
kiwwi

sa hras na Garyho Nevilla?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam 5 minut a je to bez šťávy. Žádný nasazení vůbec. Bez běhání fotbal nejde hrát.

Reagovat
wild

Fonteho mam vo fante

Reagovat
Rssa

Co to je za posraný stream-? Já nechci vidět Fulham s těmi sestupujícími

Reagovat
kiwwi

s Liverpoolom hra Stoke, nie Fulham

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jak tvoje názory, tak tvoje informace jsou zaseknuté v čase.

Reagovat
kiwwi

jj, ale v buducom

Reagovat
smazaný uživatel

dufajme

Reagovat
Darren Fletcher

omg

Reagovat
rickroll

Reagovat
kiwwi

pekne Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Co ted pískal Suárezovi za faul, to teda nevím.

Reagovat
tomasinho

Už asi 3 rozhodnutí nesmyslné.

Reagovat
rickroll

Hangeland má fakt hodně špatnou sezonu.....

Reagovat
Godwinson

Stejně, v Mayukovi mají takový poklad a on nehraje ... kacířské.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on se tam postupně propracuje, to se nebojím.

Reagovat
Arbiter

první Llorisův zákrok zase takovou jistotou nehýřil

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

no co, nehýřil To mám jako říkat, jak parádní zákrok to byl?

Reagovat
Godwinson

Je to strašně objevné a šokující, to je pravda.

Reagovat
Arbiter

komentuju jeho úplně první zákrok v PL, tak o co jde? Je mi úplně šumák, že je tvůj oblíbenec

Reagovat
Godwinson

Komentuješ hovadiny, chytá první zápas, popisovat jeho nejistotu je zhovadilost. Nebylo by příliš šokující, kdyby měl nejistou celou sezónu, natož první zákrok.

Reagovat
Arbiter

takže celou tu dobu se nesmí říct, že měl nějaký nejistý zákrok? Železná logika

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě se to může říct, ale vypichovat to je trochu .. no, budiž, bav se s volem bez klacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já tu stoku nesnáším

Reagovat
Arbiter

Stoke je parádní klub

Reagovat
smazaný uživatel

Rugbyový klub navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude jenom jeden takový v celé lize, tak je budu mět aji rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs otřesný fotbal, hnus

Reagovat
Miguel19

Snad jim to vydrží i přes přestávku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mi natahal do fanty takové zoufalce?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ten fotbal vypadá tak, že si můžu sjet pro večeři do čínský restaurace a až se vrátím tak o nic nepřijdu, ale chvíli ještě vydržím.

Reagovat
Miguel19

Čau ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Do čínský restaurace, aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nech chutnat

Reagovat
Arbiter

asijská kuchyně je perfektní...

Reagovat
Kowe

pokud je to restaurace a ne pouliční stánek, v kterym dávaj smažák a tatarku.. tak je to tam vždy výborný

Reagovat
tomasinho

Pěkná Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuuuuuu... Suso krásně.

Reagovat
tomasinho

A Suso se Suarezem nejlepší zatím.

Reagovat
tomasinho

A Sterling se zatím vůbec proti těm řízkům nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidi nebo i ten Joe Cole by byli dneska vhodnější no, to je fakt.

Reagovat
tomasinho

Spíš Assaidi, Cole ještě určitě nemá tak natrénováno.

Reagovat
smazaný uživatel

prosiiiim bloodzeed funguj od piatej, prosiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo ta standartka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo ta standartka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom White Hart Line jsou ty střídačky ta bízko sebe, to je hnus Ale jinak stadion pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Lane

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkrásnější v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez dá gola. Zatím to tam větrá perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

To není fotbal co se děje v těch vápnech při rozích/standartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Stevie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo ten AVB nějak moc přibral v obličejí??

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Live?

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Maresma

Suaréz zpátky ve formě

Reagovat
tomasinho

To je jenom dobře, potřebujeme to jako sůl. Měl by se k němu ale přidat i Gerrard, zatím mu dneska sekunduje jenom Suso. A chtělo by to gól do poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ti zlobři dneska nedohrajou v 11. lidech. Prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Šak rugby se nehraje v 11-cti

Reagovat
Darren Fletcher

jooj uz aby sa zacal futbal

Reagovat
kiwwi

mam citak, ze Adam niekoho poriadne sprasi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řek, že to je uplně jasný. Až zase nebude stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Adam tam zapadne. Řezníci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Nevidím nic, čím by si Stoke zasloužila byť jediný bod. Hrozný fotbal z jejich strany. Nepřesnosti, fauly, fauly a pak zase fauly.

Reagovat
soukup

takže klasický Stoke venku proti někomu silnýmu... Škoda, že je Pulis takto podělanej, na LFC by se dalo hrát

Reagovat
tomasinho

Prvních 10 minut jste se celkem tlačili dopředu.

Reagovat
soukup

jo ono by to šlo, ten tým má teď slušnou kvalitu dopředu když chce, ale venku prostě Pulis až přehnaně sází na jistotu a chce to hlavně ubojovat s nulou s tím, že se třeba povede standartka

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to jednu změnu v poločase. Susa na střed, Sahina ven a do hry Assaidiho nebo Boriniho.

Reagovat
tomasinho

Suso tam chvíli ještě nechat na vykartování Wilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle si Suárez mohl odpustit.

Reagovat
kiwwi

2000. for mighty Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

United to bude parádní match, cítím to

Reagovat
Azazelo RD

Andy Cole

Reagovat
Darren Fletcher

tak tipol som robinov hetrik, kurz 23

de gea - rafael, rio, evans, evra - carrick, cleverley - welbeck rooney kagawa - rvp

sub:lindegaard, scholes, valencia, woodson, anderson, giggs, hernandez

Reagovat
miky10

Teď sem přišel, co vypadá atraktivnějc s výhledem do druhý půle?

Reagovat
kiwwi

ja kukam LFC a je to bieda, neverim ze Spurs moze byt horsi futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool bude musieť pridať a streliť nejaký ten gol, takže zrejme Spurs

Reagovat
Darren Fletcher

harper, santon, williamson, perch, ferguson, ben arfa, cabaye, tiote, gutierrez, ba, cisse

subs: alnwick, simpson, bigirimana, anita, obertan, ameobi 2x

Reagovat
I am Mancunian

Bloodzeed ide krasne

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam ide?

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi klub na svete a buduci majster Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool?

Reagovat
Tolstobik

Stoke

Reagovat
soukup

a Stoke je to první nebo to druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je Brendan v kabině pořádně nabudí a ten gol padne. Jinak bych vyndal Raheema, ne kvůli tomu jak hraje, ale bojím se že mu někdo z těch nekopů ukončí sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím těžce průměrnej zápas. Jediný kdo nějakým způsobem vyčnívá je tradičně aktivní Suaréz, skvělý Sterling a mizerný Gerrard - vůbec se mu nedaří rozehrávka a standartky v drtivý většině končí v náruči Begoviče.

Reagovat
tomasinho

Skvělý Sterling? Však za první půlhodinu mu nevyšel jediný průnik, ho v pohodě odstavujou tělem. Suso je jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že Sterling váži 50kil tak tam neskutočne bojuje. Občas vyhrá nejaký ten súboj a robí problémy Stoke. V druhom polčase to bude lepšie. Suso hrá dobre, keď sa zlepší súhra medzi ním a Suarezom tak to bude ešte lepšie.

Reagovat
tomasinho

Však to já neříkám, bojuje pěkně, v 2. polovině první půle už šel nahoru, zvykl si na tu jinou hru trošku. Ale skvělý je silné slovo, to si zaslouží jenom Suarez zatím, velmi dobrý Suso.

Reagovat
herbage

jak já hru Stoke miluji. Nejvíce mě dostává individuální technika hráčů, Huth mě dvakrát poslal smíchy do kolen

Reagovat
soukup

a to je Huth z tý obrany asi nejtechničtější, vedle Wilkinsona vypadá většinou jak rozenej playmaker

Reagovat
herbage

no, to jeho čisté zastavení Suáreze, kdy upadnul a Suárez přes nej přepadnul, to nemělo chybu. A jak si před přestávkou pustil míč až někam k rohovému praporku a pak ze dvou metrů narval diváky, to bylo taky povedené

Reagovat
herbage

A Wilkinson měl alespoň dobrou střelu z dálky, i když Suárez tam s ním občas pěkně cvičí. To tedy i s Cameronem

Reagovat
soukup

to určitě nebyl Wilkinson, ten má trest za to, že dal loktem Balotellimu

Reagovat
herbage

tak Wilson či tak nějak. Zkrátka vysokej nakrátko ostříhanej nekopa

Reagovat
Kowe

tos ten výběr moc nezúžil

Reagovat
tomasinho

Wilson to byl.

Reagovat
papos182

Reagovat
wild

Sky Sports je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

no, hlavne zase nezacat jak posrati, ale hrat svoju hru a o tri body nemam strach

Reagovat
pajamu

Dneska musíme, Devils!

Reagovat
kiwwi

tak podla sky sports 4-3-3 ako som vravel

Reagovat
tomasinho

Musíme dát co nejdřív gól, krom Susa a Suarez všichni budíček, hlavně Sahin je dneska mimo. Takže LFc 2 kousky, JD taky nějaký a Newcastle prosím neprohra. Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

United dneska bude skvělý match, cítím to!

Reagovat
smazaný uživatel

Má tu, prosím, někdo link na Newcastle? A nevíte, co se děje se Sopcastem?

Reagovat
Pinturicchio

Jak hraje, prosím, Tottenham?

Reagovat
REPLIKATOR

0:0

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu "nechtiac" stúpil na hruď..not cool

http://farm9.staticflickr.com/8454/8062824317_c85bab7e63_o.gif

Reagovat
Kowe

je to kretén

Reagovat
smazaný uživatel

To je strela Welbz?

Reagovat
smazaný uživatel

Danny, co to bylo za šouráček?

Reagovat
mithro

Lionel Evans, to je technik

Reagovat
miky10

Proč se YES teď menuje "no"?

Reagovat
Tomekcz

jak kdyz da malou domu Danny

Reagovat
tomasinho

To je ono, pěkný tlak teďka.

Reagovat
C0br

Jonnyyyyyy

Reagovat
kiwwi

Evaaaaaaaaaaaaaans

Reagovat
kiwwi

to mi silno pripomenulo Skrtelov posledny gol...pekne kladivo

Reagovat
Maresma

Gerrarddddd

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson to neskutočne zazdil. To mal byť gol

Reagovat
iamek

Persie

Reagovat
mithro

gooooooooooooool z rohu....neverim

Reagovat
miky10

Uuu, nádherně Gerrard.

Reagovat
Tomekcz

gol z rohu Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, ze to dal jedinej sympatak v tom tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná hlava a ještě z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
fantomas

Zmatený Ba s Tiotém.

Reagovat
smazaný uživatel

HBA

Reagovat
kiwwi

Danny

Reagovat
kiwwi

kazdopadne Harper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Ten Welbeck je pako

Reagovat
Tomekcz

Rafael ale melto resit jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz do piciii

Reagovat
pajamu

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
wild

Dannyyyyyy

Reagovat
C0br

Už to mělo být 3-4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, z tohohle měl být alespoň jeden gól.

Reagovat
nani92

Welbeck sa zahral na Torresa

Reagovat
Counter

Welbek

Reagovat
smazaný uživatel

NEUVĚŘITELNÝ FOBAL OD UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!! NEUVĚŘITELNÝ'!'''

Reagovat
smazaný uživatel

dajme gol druhy cim skor

Reagovat
mithro

Tiote ani karta? No este ze to piska nas oblubenec

Reagovat
Tomekcz

Tiote to je cur.k uz mel byt venku, takovej slapak

Reagovat
kiwwi

Evraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

Co se to kurva děje? Evra, Evans goly z rohuuuu wtfff

Reagovat
smazaný uživatel

To bude debakl...

Reagovat
Darren Fletcher

ok ak dal evra gol, toto bude SOU

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
smazaný uživatel

bože Suárezi.. proč ránu

Reagovat
pajamu

Parádička

Reagovat
Tomekcz

co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdí ostudou

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo odkaz na sledování přes net?

Reagovat
smazaný uživatel

NEUVĚŘITELNÝ FOTBAL OD UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!! NEUVĚŘITELNÝ'!'''

PARDEW MŮŽE ZALÉZT ZPÁTKY DO NORY

Reagovat
mithro

to si robia kozy

Reagovat
tomasinho

Suarez Projde krásně celé hřiště a pak to netrefí.

Reagovat
tomasinho

Gerrard je neskutečně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

EVRAAAAA To je bláznivé zápas, góly z rohu a od obránců.

Reagovat
fantomas

Njn, to je tak, když ti první ligu bráněj amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoeeeee...Caulkeeeer

Reagovat
wild

dva goly z rohu ..WOW!! najlepsi start v tejto sezone z nasej strany.fantastickych 15min

Reagovat
Godwinson

Ti rozhodčí jsou tak ubozí, že i kdyby jich tam bylo patnáct, tak je to málo.

Reagovat
Nikikrew

Newcastle kurva uz zacnite hrat

Reagovat
Pinturicchio

SPURSSSSSSSSSS !

NUFC otočíme

Reagovat
iamek

Webb

Reagovat
Tomekcz

jo Kagawa prvni faul a hned zlutou ale Tiote tam prasi a nic

Reagovat
tomasinho

Měl by jít Borini za Sahina, ten je mimo dneska.

Reagovat
tomasinho

Bože můj, Cole za Susa, to je střídání jak piča, fakt že jo. 2. nejlepší hráč dolů a přijde cole, který nehrál 2 měsíce.

Reagovat
fantomas

Evru během jedinýho rohu "hlídali" celkem tři hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Prooooooooooč Susa?

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože Cole

Reagovat
miky10

Joey! Ale Susička jít dolů neměl, to spíš Sahin tam je uplne zbytečnej, Suso moh jít doprostřed.

Reagovat
tomasinho

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nestáhnem na 3 beky.. glen tam je na hovno, wisdom, agger, škrtel stopery

Reagovat
kiwwi

moze sa Evans sam zranit?

Reagovat
smazaný uživatel

AZZAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dota,z když se řekne 2K, třeba v pokeru, tak to znamená 2000, ale co znamená to K??

Reagovat
kiwwi

zeby kilo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, ne? 20K by mělo být 20 000

Reagovat
smazaný uživatel

však kilo je tisíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už vím, díky moc za odpověď

Reagovat
Maresma

Však

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Side

It means "thousand" and I believe the 'k' is from the latin "kilo."

5s na googlu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, thx

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl raheem nahrát....

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Ale Danny krásně.

Reagovat
kiwwi

Rooney je neuveritelny...brani, rozohrava aj utoci...to je proste najkomplexnejsi futbalista na svete o 10 parnikov pred vsetkymi

Reagovat
ďuriLFC

Raheemko

Reagovat
fantomas

Kagawa je příšernej, achjo..

Reagovat
kiwwi

hra dnes viac stredaka jak podhrota...velmi mu to nesedi no

Reagovat
wild

prestali sme hrat

Reagovat
Erdovec

to mě Steve narvat

Reagovat
Tolstobik

Prsi

Reagovat
Tolstobik

Prsi

Reagovat
smazaný uživatel

Joe zatím dobrý.. hlavně aby mu to vydrželo a nezranil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný zákroky teďka

Reagovat
ďuriLFC

Suarez

Reagovat
miky10

Boha, ten Suarez. Já ho mam docela i rád, ale on je prostě na pěst každý dvě minuty.

Reagovat
fantomas

De Gea optimistickej box.

Reagovat
kiwwi

nahodou, dobre to vyboxoval

Reagovat
fantomas

To uplně minul, pokud nejsem slepej.

Reagovat
kiwwi

nn, jemne to skrtol do Dembovej hlavy

Reagovat
Nikikrew

Suarez ty si len raz komik. Boze ako ja ho neznasam.

Reagovat
kiwwi

ou zacina sa priostrovat, toto bez redky neskonci

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote.

Reagovat
tomasinho

Assaidi za Raheema a Borini za Sahina?

Reagovat
tomasinho

Tak rovnou za Sahina a Joey na AM.

Reagovat
tomasinho

Už je to v řiti, jsou děsně nervózní, ve vápně nikdo, chybí pohyb.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadl vám taky zvuk na Bloodzeedovi?

Reagovat
pajamu

Jop.

Reagovat
fantomas

Jo..já to pak zkusil optimisticky zresetovat, a to už sem si to rozesral uplně.

Reagovat
Counter

Kdyby jen zvuk...

Reagovat
vodka

už i obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Mně obraz jede. Ale asi přepnu na jiný kanál, protože bez zvuku je to nuda nudoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, už je to v pohodě.

Reagovat
vodka

já su naopak uplně v hajzlu teď... su seklý na 41:23...

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast nema obraz a VLC zvuk

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azazelo RD

Ani obraz, ani zvuk, ale teď už to zas jde.

Reagovat
Azazelo RD

Teda nejde, jsem si neuvědomil, že jsem zapnull jiný kanál.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho gola dneska nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard to neskutočne kazí posledné minuty

Reagovat
tomasinho

*Celý zápas

Reagovat
Miguel19

*zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

*celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

De Chea, co to bylo za optimistický výlet?

Reagovat
tomasinho

Rychle tam dát Boriniho do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, teďka nás pořádně mačkajou. Chce to zpomalit hru a podržet míč.

Reagovat
Tomekcz

Webbe ty cur.u di do pi.e normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Steve vole di už do háje s těma centrama..to se fakt nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tie striedania dvoch najkreativnejšich hráčov. Teraz to nemá vôbec žiadnu myšlienku

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole má větší nasazení a chuť s tím zápasem něco udělat než Gerrard. Nevěřil bych, že se toho dožiju.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

fuck it, obraz jede minutu a pak to na 3 minuty vypadne... Kagawa ale zatím nic moc, Rooney nevim kde vzal tu formu, ale asi doopravdy máme nejlepší útočnou dvojici v lize... Jenom škoda, že ta hra neni dynamičtější...

Reagovat
fantomas

Mluvit dneska o Rooneym jako o útočníkovi je docela zběsilost.

Reagovat
miky10

Joe po svym příchodu nejlepší na hřišti, má to v sobě pořád, dělá mi radost. Zato Gerrard by za normálních okolností patřil na tribunu, přinejlepším na lavičku, to je prostě tragédie, co předvádí, nechápu, co s nim je. Kdyby hrál jak Gerrard, vypadalo by to s celym Liverpoolem uplně jinak...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Proč si z LFC nemoh napsat report, kdyžs na to podle všeho koukal?

Reagovat
miky10

Zaprvý sem nechtěl, a zadruhý sem viděl jen druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim sopcast na united, diky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/135605

rusky, dobrá kvalita

Reagovat
Counter

sop://broker.sopcast.com:3912/132927

Reagovat
smazaný uživatel

útočíme ve 2 lidech do 8. Nice. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Johnson centruje do vapna a tam je len Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Martine

Reagovat
smazaný uživatel

Whiteheade ty dámský pohlavní orgáne, sejmeš ho a eště budeš tlamovat?!

Reagovat
tomasinho

Ouu

Reagovat
vodka

A Friedel má po sérii

Reagovat
tomasinho

To brzo..

Reagovat
Erdovec

kokot Whitehead

Reagovat
Counter

Penaltááá

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyčky vyhrávame 3:0

Reagovat
Tomekcz

prvnich 20 super, ale pak zase prestanou hrat a cekaj na gol? trosku podrzet mic to chce

Reagovat
smazaný uživatel

Kym hrame svoju hru, tak sa o body nebojim, ale preco zase prestaneme hrat? chce to este treti gol a je pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

a este Rooney je skvely, geniany, uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych pojmenoval příčinu mizérie Liverpoolu, jsou to ty nové domácí dresy

Reagovat
rickroll

Dneska nějak moc žlutých karet,ne?

Reagovat
fantomas

Welbeck, Kagawa děs běs. Jinak kdykoliv MU zapne, obrana NUFC je dost mimo. Tohle nemůže skončit jinak než výhrou hostí.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě že vedem o dva góly, páč s tím kolik Webb rozdal žlutých, tak ve druhém poločasu určitě někdo pude do sprch. A kdyby to byl někdo od nás, tak v deseti proti tomuhle bysme dávali gól těžko. Druhý poločas musíme zpomalit hru a něco jim tam ještě vstřelit, ať přestane Newcastle bojovat.

Reagovat
tomasinho

Jděte do píče s tímhle Klasika ty vole, ve vápně nikdo, jediný hrot celý zápas na lavičce a nejkreativnější hráč jde dolů půlhodiny před koncem. A ke všemu ještě mizerný kapitán. Suma sumárum, další neskutečně projebané body.

Reagovat
Swarley

mizerný kapitán?

Reagovat
miky10

Výkonama. Mizerný je ještě slabý slovo.

Reagovat
Swarley

já jsem už myslel, že Gerrard nehraje a dali pásku Suarézovi nebo tak někomu

Reagovat
tomasinho

Ano, hrál otřesně, i když špatně hraje takřka každý zápas tuhle sezonu. To je hrůza, to není ani poloviční Gerrard.

Reagovat
Swarley

překvapil mě ten výraz mizerný, netušil jsem, že to je až taková tragédie...

Reagovat
tomasinho

Bohužel je, nahecoval se akorát na derby, jinak hraje bez zájmu, kazí neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool potrebuje zázrak. Už nech je januar

Reagovat
Nikikrew

Liverpool zase len remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neskutečné. Každý zápas, furt dokola, melem je ale gol nikde. Nechápu stažení Susa a nenasazení Boriniho. Steve by si měl tak na 2 zápasy sednout, ať se probere

Reagovat
Swarley

jinak dva góly z rohu, to se stalo naposled tak někdy za dob Beckhama ne?

Reagovat
fantomas

A moh bejt klidně třetí tam ke konci. Nedivil bych se, kdyby z nich káplo něco ještě, NUFC je tam uplně dezorientovaný (ono neni moc divu s tak poslepovanou obranou)..

Reagovat
Swarley

tak teď v tom studiu rozbor toho Evansova gólu mluvil za vše to by nebylo dobré ani jako bránění tady na dědině...na druhou stranu parádní náběh Evanse, ale přesto, takhle si ho nemůže nechat utéct když ho má na osobku...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Příbram vede nad Plznííííííííííííííí

Reagovat
fenixLFC

v piatok vravim kamosovi-davaj tikety ze v zapase liverpoolu daju oba timy gol...teda okrem dalsieho zzapasu, so stoke to bude 0:0

Reagovat
kiwwi

fantomas, prehravas na celej ciare

Reagovat
fantomas

Heh, ten Webbův výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard with the most passes for #LFC however he had the lowest accuracy for an outfield #LFC player - 73%

Reagovat
fenixLFC

stratil 36 lopt

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má platit to, co se říká, že v PL už neexistují lehké zápasy, tak Aston Villa hraje asi jinou soutěž. Nebo ji budou hrát příští sezonu. Už za prvních 20 minut prošel k jejich vápnu zhruba stejnej počet kombinací, jako nám Norwich! a QPR!! dovolili za celej zápas.

Reagovat
Swarley

De Gea

Reagovat
kiwwi

Daviiiiiiiiiiiiid

Reagovat
vodka

o boze, De Gea si asi sedne zase na pár zápasů...

Reagovat
Swarley

jsem zvědavej na opakovačku, to smrdělo gólem

Reagovat
Swarley

hmm

Reagovat
pajamu

Ty voe

Reagovat
Counter

De Gea

Reagovat
Tomekcz

wtf uz snad po ctvrty DDG podbehl centr to zase smrdi

Reagovat
C0br

Ty krávo, tak teď fakt nevím

Reagovat
Swarley

tak asi gól co?

Reagovat
Pinturicchio

Byl to gol.

Reagovat
Counter

TECHNOLOGIE DO FOTBALU

Reagovat
Swarley

telefony na střídačky

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

huh, byl nebo ne? teď se mi zdálo, že mohl byt...

Reagovat
C0br

Z těch záběru se nedá říct ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla pořádná klika. Ale celým objemem za čarou nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, to bylo fakt o chlupy

Reagovat
fajdax

Ten Gea je naprosto šílenej golman,nechápu co dělá v týmu jako je ManU

Reagovat
C0br

Mohli bychom začít zase hrát

Reagovat
Tomekcz

to je jen otazka case nez daj gol mohli by zacit hrat

Reagovat
Tomekcz

Clev

Reagovat
vodka

Cleverley

Reagovat
kiwwi

o chvilu dame treti...klidek

Reagovat
iamek

Zaloha neni schopna podrzet balon

Reagovat
wild

De Gea predvadza perfektne zakroky ale zaroven robi priserne chyby

Reagovat
Swarley

a nebo dělá příšerné chyby, aby mohl dělat perfektní zákroky?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

dnes uz zluftoval 3centre

Reagovat
Swarley

však já vím, je to občas až neuvěřitelný

Reagovat
wild

verim ze sa v tomto poriadne zlepsi a bude z neho spickovy brankar

Reagovat
fantomas

On prostě chodí pro všechno no, něco takovýho dělá i Mannone. Nesnášim takový golmani, co neuplatňujou ani základní čtení hry.

Reagovat
fantomas

*golmany

Reagovat
kiwwi

hlavne sa tu nanho nadavalo, ked pre vsetko nechodil...to ma potom tazke

Reagovat
fantomas

Tak to asi nadávali náký mamlasové no, co já s tim..

Reagovat
Swarley

brzo soudit jestli to přijde s věkem nebo ne...ale občas to doopravdy vypadá, že mu na tohle chybí i vůbec nějaký ten základní cit

Reagovat
smazaný uživatel

Gol nebol a aj keby bol, tak to nemali sancu rozoznat v tej rychlosti

Reagovat
kiwwi

uff nedaju nam ani centimeter ihriska, vyborne napadaju

Reagovat
fantomas

Btw. k tomu golu negolu, podle mě to určitě nad čárou bylo ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co ukazoval ten ruský sopcast, tak to bylo přesně na čáře.

Reagovat
Swarley

těžko říct, já z toho jednoho záběru bych i řekl, že byl

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Já naopak z jednoho celkem jasně viděl, že to bylo nad čárou.

Reagovat
Swarley

jn, teď to zase vypadalo, že to nebylo celým objemem

Reagovat
R.Meireles

FA

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA RONALDOOOOO

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

Valencia tam byl uplne sam ze strany , tak to nedavej do ofsajdu

Reagovat
fantomas

Prdel je, že i Valencia tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie o metr? Tohle si musí pohlídat přece.

Reagovat
Counter

Prostě proběhl dřív.

Reagovat
Tomekcz

dej tam Andy, ten se o mice jen tak nenecha obrat

Reagovat
kiwwi

Cabaye trosku zmrdecek

Reagovat
supervizor

Má Newcastle na to aby strovnal?

Reagovat
supervizor

Tak ted už ne.

Reagovat
Darren Fletcher

woooooooooooooow

Reagovat
kiwwi

Thomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
iamek

Naaaaaadhera

Reagovat
Tomekcz

Clev presne jak to chtel

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

olalá, nádhera

Reagovat
kiwwi

Cleverley a ka a Ronaldinho

Reagovat
fantomas

Hehe, CLEVERley...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele

Reagovat
Counter

Ještě to chtít, že Cleve?

Reagovat
kiwwi

dnes dal taky isty Ronaldinho a vsetci ho maju za boha

Reagovat
Wat

Ronaldinho je taky technikou někde jinde jak Clev.

Reagovat
kiwwi

pointa? Dinho to tiez nechcel takto, bolo to ocividne

Reagovat
Swarley

u Ronaldinha mi to přišlo jako neúmyslné, ale Clev vypadal, že to tak chtěl...aspoň teda tak jsem to viděl já, pravdu ví jen oni

Reagovat
fantomas

Naprosto evidentně to chtěl..

Reagovat
kiwwi

hmm, no dobre, presvedcili ste ma

Clev

Reagovat
Wat

Heh, pěkně.

Reagovat
Counter

Tak to jsem hodně zvědav na pozápasový rozhovor :-)

Reagovat
Swarley

o co?

Reagovat
Counter

Já mu nevěřím, on je schopný i lhát, že to chtěl

Reagovat
fantomas

Reagovat
pajamu

Cleve

Reagovat
vodka

well done, Clev

Reagovat
smazaný uživatel

Clllllllllllllev

Reagovat
wild

CLEEEEEEEEEEEEEEEEEEV

Reagovat
jenage

Cleverley náááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Tak tomuhle mohl Harper fakt jenom zatleskat.

Reagovat
Swarley

no tak ne každému to vyjde, Wazzo...

Reagovat
Darren Fletcher

on uz strakam vystavny gol dal, toto si len skusal na dalsich

Reagovat
Swarley

já jsem hlavně rád, že to jde i bez Peršanových gólů a padá to tam i jiným...

Reagovat
smazaný uživatel

co myslite, chcel to tak ?

Reagovat
kiwwi

to ma byt recnicka otazka?

Reagovat
wild

podla mna hladal Robina

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Counter

Jasně že ne

Reagovat
fantomas

Žádní scouseři, to ty seš nejvíc antiMU...

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Ale seš proti nim fakt neuvěřitelně zaujatej, vlastně si nevybavim spornej okamžik, kdy bys stál na jejich straně, nebo snad zápas, po kterym bys nebrečel, jaká je to jejich "klasická haluz".

Reagovat
Counter

To bude tím, že MU v každém zápase, který sleduju, pomůže nějaká klasická haluz Nepřeháněj to, já je sice rád nemám, ale srovnávat mě tady se scousery, to je na mě trochu moc.

Reagovat
Counter

A že mě z něčeho takového obviní fellow gooner, to už je úplně na pěst

Reagovat
fantomas

Však jo, měl tam bejt na konci nákej usměvavej smajl..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mithro

Clever, Tom, Clever

Reagovat
smazaný uživatel

no a urobme si skore

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ten čárovej má ale oko co?

Reagovat
Swarley

prej video, já říkám víc takových kvalitních čárových

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

Ten není za.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel centrovat..

Reagovat
fantomas

Bože, dyt ještě zvedl hlavu, podíval se na míč a šup do šibenice - aby uplně každej věděl, že si Harpse maže na chleba. Otevřete oči, lidi. :))

Reagovat
Side

Zvedl hlavu, podíval se, že mu nabíhá Persie tak mu to chtěl dát. Trochu to přetáhl a je z toho gól....

Reagovat
fantomas

Koukal se směrem na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to tak chtěl. Měl čas, tak se podíval a zkusil to. Ale kdybys mu dal znova deset pokusů, tak to netrefí ani z půlky tak krásně.

Reagovat
fantomas

Tak to je pochopitelný no.

Reagovat
kiwwi

Tiote isiel dole a hned hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Gól nebyl, Cleverley to tak chtěl.

Reagovat
fantomas

Exactly.

Reagovat
kiwwi

njn Persie

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj Robin

Reagovat
fantomas

Je to pod souhrnem už.

Reagovat
miky10

Nj, ale tady se diskutuje víc.

Reagovat
iamek

Neuveritelne pako. Takovy dobry utocnik a dela ze sebe totalniho debila.

Reagovat
Swarley

bohužel se pak nemůže divit, že mu ty jasné fauly potom nepísknou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on je takový pako, že se dokáže divit, když mu nepísknou tohle.

Reagovat
Swarley

taky pravda

Reagovat
fantomas

Však tam i v závěru rozhazuje ruce hned.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe

Reagovat
Maresma

debil, no

Reagovat
Wat

Reagovat
Godwinson

Pokud mu vzal tu nohu, tak to jen špatně podal :)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Maresma

Nevzal

Reagovat
Godwinson

Pak je to tedy hodně smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulování s meziskokem, to je novinka.

Reagovat
cristiano.K.

bez žlutý

Reagovat
C0br

jsem čekal, že tam rozjede takovej ten plácavej disko pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou tu stonožku, nebo co to je? To sem čekal taky.

Reagovat
C0br

Asi myslíme to samý. Bůh ví, jak se to jmenuje

Reagovat
kiwwi

tak Rafael nam rastie zapas co zapas do jedneho z najlepsich RB v lige

Reagovat
Counter

Kousíček za Jenkinsonem, jestli bude takhle pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

zatím se na něj ten brazilec nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

..a nie len v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa raz dostane na Kellyho úroveň

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

mne sa paci ked Scholesy zadeli late tacke a potom sa smeje

Reagovat
Swarley

Valencia je úžasný...s jakým přehledem hraje, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parádní výsledky, a skvělý zápas, mám takovou chuť na fotbal, že zkusím aji jeden z těch tří velkých večerních zápasů. Který myslíte že bude nejlepší? Jindy bych řekl Milánské derby, ale oba týmy se tak nějak hledajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak El Clásico začíná o hodinu dřív, takže minimálně první poločas tohohle... Pak se rozhodnu podle toho, jak to bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý nápad. A pak asi Francie. Přece jenom je Marseille ze všech těch šesti týmů můj suverénně nejoblíbenější.

Reagovat
fantomas

Francouzský Clásico.

Reagovat
cristiano.K.

všechno bude lepší než Itálie

Reagovat
Kaze

Co je to za kriminálníka, ten olpran, že se vysmívá asijské kuchyni?

A teď nevím, co si vybrat, PSG v Marseille nebo italské derby?

Reagovat
Maresma

francie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele