Previews

Nizozemská Eredivisie - preview 16. kola

Na čele nizozemské ligy dnes mohou opět nastat změny, protože třetí Eindhoven hostí vedoucí Twente. Prospěch z toho může mít druhé Vitesse, které se představí na půdě Venla. Trápící se Heerenveen potřebuje zabrat proti Rodě, Breda hostí Feyenoord.

United tentokrát k City nejedou hrát o titul, nýbrž o náskok

Ať si říká, kdo chce, co chce, loňská ligová bitva na Etihad Stadium de facto určila držitele mistrovského titulu - jakkoliv se významně rozhodovalo i později, respektive vůbec nejpozději. Tentokrát ani zdaleka o tolik nepůjde, nicméně šestibodový náskok na čele by United takhle před Vánoci jednoznačně bodnul...

Evropská liga - preview šestých zápasů základních skupin

V poslední hrací den základních skupin se bude bojovat o posledních pět vstupenek do jarních bojů. Nejzamotanější je situace ve skupině E, kde o vše hrají Stuttgart, Steaua a Kodaň. V "áčku" se na dálku o postup budou přetahovat Liverpool s YB Bern, Tottenham potřebuje doma remízu s Panathinaikosem a Videoton se pokusí přeskočit Basilej...

Sparta vyrazila do Bilbaa důstojně zakončit podzim i s Kadlecem

Postup a jisté druhé místo v základní skupině Evropské ligy mají fotbalisté pražské Sparty už dva týdny, teď jim zbývá, aby napsali povedenou tečku za podzimní částí pohárové sezony ve čtvrtečním utkání na půdě Athleticu.

Plzeň se utká s Atléticem o prvenství ve skupině

Fotbalisté Plzně mají před sebou jedinečnou šanci vyhrát základní skupinu Evropské ligy před obhájcem trofeje Atléticem Madrid. Potřebují k tomu španělský velkoklub porazit a oplatit mu prohru 0:1 z nastavení v prvním utkání. Oba celky už mají jistý postup, Plzni nahrává skutečnost, že Atlético přijede bez největších hvězd v čele s kanonýrem Falcaem.

Celtic potřebuje k postupu body a doufat v pomoc Barcelony

Fotbalisté Celticu letos v Lize mistrů rozhodně neudělali ostudu a mají vcelku slušnou šanci postoupit dokonce do osmifinále této soutěže, což by byl pro současný zdecimovaný skotský fotbal opravdu velký úspěch. Už teď mají jistou Evropskou ligu, jejich středeční ruský protivník totiž na čtvrtém místě ztrácí už čtyři body. Celtic si mohl zajistit postup již v minulém kole na půdě konkurenční Benfiky, jenže prohrál 1:2 a ještě musí bojovat.

Juventusu stačí k postupu z Doněcku přivést bod. Zvládne to?

Situace v tomto utkání vypadá následovně: Domácí celek má již postup jistý, ale bojuje o první místo. Hosté z italské metropole potřebují jeden bod k postupu, o který svádí na dálku souboj s londýnskou Chelsea. Ve skupině E nás ještě čeká drama!

Velký střet zájmů: PSG i Porto hodlají skončit první

Skupina A stále nezná toho nejlepšího. Tuhle otázku nakonec rozřeší bitva v Parku princů, kde domácí Paris Saint-Germain vyzve Porto. Matematika je v tomhle případě naprosto jednoduchá - svěřenci kouče Carla Ancelottiho potřebují vyhrát, aby se dostali do čela, hostům stačí remíza k jeho udržení.

Anglická Premier League - preview 15. kola

Nejhorší období za panování manažera Pardewa právě zažívá Newcastle. Čtyři prohry v řadě a celkem pětizápasové čekání na výhru si vybírají svoji daň, Newcastle se od pohárových příček propadl až na čtrnáctou pozici. Pondělní soupeř Wigan je o příčku horší.

Primera División - preview 14. kola

Valladolid a Sevilla se srovnaly v tabulce za sebe, domácí uzavírají první polovinu tabulky, Andalusané načínají tu druhou. V Seville s takovým umístěním rozhodně nejsou spokojení, proto dnes chtějí získat tři body a posunout se vzhůru.

Ruská Premier Liga - preview 18. kola

Osmnácté kolo ruské ligy zakončí záchranářský zápas Saransku s Permí. Domácí Mordovija uzavírá tabulku s pouhými osmi body, Amkar je na tom o něco lépe, protože jeho osmnáct bodů stačí na pozici dvanáctou.

Serie A - preview 15. kola

Juventus v sobotu zvládl derby a nyní bude čekat na odpovědi svých konkurentů. Neapol už po obědě přivítá Pescaru a bere jedině tři body, Inter odpoledne hostí Palermo, Fiorentina změří síly se Sampdorií a Lazio hostí Parmu...

Ligue 1 - preview 15. kola

Týmy v popředí tabulky většinou v tomto kole ztrácely a nyní budou držet palce Brestu, aby obral Marseille. Předposlední Troyes hostí Rennes, Toulouse se představí v Lorientu a bude se snažit doskočit k šestému Bordeaux...

Bundesliga - preview 15. kola

Bundesligová neděle patří celkům ze druhé poloviny tabulky, které přitom mají v plánu hrát o poháry. Hoffenheim přivítá Werder a možná naposledy bude hrát za trenéra Markuse Babbela. Wolfsburg by pak v duelu s Hamburkem rád odskočil od sestupových pozic...

Nizozemská Eredivisie - preview 15. kola

Velkou šanci má Vitesse, pokud porazí Rodu, dotáhne se na vedoucí Twente, v případě triumfu o čtyři branky pak půjde dokonce před něj. Trápící se Alkmaar zavítá do Utrechtu, Groningen přivítá Heracles, Nijmegen zase Bredu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele