Anglická Premier League - preview 15. kola

01.12.2012, 08:37, aktualizováno 03.12.2012, 08:39
Previews
Nejhorší období za panování manažera Pardewa právě zažívá Newcastle. Čtyři prohry v řadě a celkem pětizápasové čekání na výhru si vybírají svoji daň, Newcastle se od pohárových příček propadl až na čtrnáctou pozici. Pondělní soupeř Wigan je o příčku horší.
Newcastle United - Wigan Athletic  (pondělí 21:00)
Nejhorší období za Pardewova panování, to právě zažívají v Newcastlu. Čtyřikrát po sobě Straky pod šedovlasým stratégem prohrály vůbec poprvé a jejich pětizápasové čekání na vítězství si už také pomalu vybírá konkrétní daň - Newcastle se od pohárových příček propadl na 14. flek, který divže nesdílí s Wiganem.

Latics totiž mají k dobru naprosto stejný počet korálků (14), sedí hned na 15. pozici a skóre mají oproti Magpies horší jen o tři góly. Co se nicméně formy týče, jsou na tom atleti o poznání lépe. V poslední době se jim totiž umně daří prokládat jaksi obligátní porážky s cennými skalpy (viz Tottenham nebo West Ham), navíc i minimální počet remíz (všehovšudy dvě) Martinezově partě spíše prospívá, než škodí. Jinými slovy se Wigan vrátil ke své původní prvoligové tváři významně nevyzpytatelného celku, který může porazit vskutku kohokoliv.

A své o tom vědí i Newcastlu koneckonců. Například vloni, závěrem heroické stračí pouti, Wigan svého protivníka v domácím prostředí deklasoval 4:0; a obecně to Latics proti Magpies dobře svědčí na DW Stadium, kde v předešlých letech zvládali pravidelně vyhrávat. Ovšem venku je to zase jinačí písnička. Tam zůstávají maximem atletů dvě remízy 2:2 z let 2008 a 2010.

Ovšem aby v tomto duelu padly opět ony čtyři branky, to se zdá být krajně nereálné. Obě mužstva totiž patří k těm nejméně potentním v lize - Straky mířily přesně pouze třikrát v posledních pěti kolech, Latics zase na cizích polích nastřádali druhý nejmenší počet branek hned po Aston Ville (4).

Newcastle v tomto i příštím kole čeká pondělí dohrávka a především ta aktuální Pardewovi vskutku nepřichází vhod. Nejenže padla zrovna na pohárový týden, v jehož prostředku bude Newcastle bojovat o postup do jarní části Evropské ligy, ona navíc částečně dělá náročný program v kombinaci s marodkou prostoupenou hned několika oporami. Zkušený manažer se bude muset znovu obejít bez Cabayeho, Sholy Ameobiho, Ben Arfy, obou Taylorů, Obertana a navrch i potrestaného Perche.

Ani Roberto Martinez se momentálně nemůže cítit úplně příjemně. Na předzápasové tiskové konferenci přisoudil neduhům dua Caldwell-Jones pouze 50% šanci na včasné zmizení, přičemž k těmto problémům nutno přičíst ještě stoprocentní absence Crusata, Alcaraze, Ramise či Watsona.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, Williamson, Santon - Anita, Tioté, Jonás - Sammy Ameobi, Ba, Marveaux (Cissé)
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Habsi - Stam, Boyce, López, Figueroa - Jones - McCarthy, Beausejour - Gómez - Koné, Di Santo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Sunderland AFC  (neděle 17:00)
Sedm zápasů bez porážky, skalpy Manchesteru United i Arsenalu. Norwich se v posledních dvou měsících neobyčejně pochlapuje a skoro až začíná vypadat jako kandidát horní poloviny tabulky - podobně jako loni. Pokud dodrží vzorec, podle něhož nyní doma pravidelně naplno boduje, dotáhne se na úroveň 11. Liverpoolu.

V cestě mu při plnění tohoto úkolu bude stát Sunderland, tedy mužstvo s velmi podobným herním profilem. Black Cats rovněž tradičně nastupují s jediným hrotovým útočníkem, který prakticky vůbec nerotuje; také mají problémy se střílením gólů; a stejně tak umí působit solidně vzadu. Podstatný rozdíl mezi oběma stranami je ve schopnosti bodovat. Jestliže Canaries po dobu prvních sedmi kol čekalo na výhru a pak z příští, objemem totožné várky utkání vydolovali 13 bodů; Mackems v tom aktuálnějším období utržili všehovšudy šest korálků.

Momentálně 13bodový Sunderland má tedy sice velmi vyrovnané obě půlky dosavadní zápasové porce, avšak to samozřejmě automaticky neznačí úspěch. Ba naopak - v případě porážky by Black Cats dočasně, s jedním duelem k dobru, zkejsnuly na děsivé 17. příčce. A minimálně bodová ztráta O’Neillovy party nyní vskutku vypadá pravděpodobně; vždyť Mackems na Carrow Road netriumfovali od roku 1985 a letos na cestách registrují sotva jediný zářez (leč zrovna v tom nejčerstvějším případě).

Chris Hughton nerad točí sestavou a ani dnes se nedá očekávat nějaká razantní změna. Mark Bunn musí pokračovat mezi třemi tyčemi, protože Ruddy stále nedoléčil své zranění stehna (naopak šel nedávno na operaci); a Russell Martin už se sice zbavil bolestí v zádech, trhat pevnou zadní linii, která během šňůry neporazitelnosti kapitulovala jen třikrát, by momentálně bylo spíše nešťastné než užitečné.

Pro Sunderland se něco málo mění. Předně se mu odrovnal kapitán Lee Cattermole, jenž si poškodil vazy v koleni a přepustí tak místo na ploše Colbackovi. Kilgallon pak bude pokračovat na stoperu po boku Cuéllara, neboť O’Shea vinou bolavého lýtka pořád nebude moci zasáhnout do hry.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Whittaker (Martin), Bennett, Bassong, Garrido - Snodgrass, Tettey, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Holt
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, Kilgallon, Cuéllar, Rose - Larsson, Gardner, Colback, Johnson - Sessegnon - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Stále můžeme vyhrát ligu. To jsou slova Rafaela Beníteze, který po Roberto Di Matteovi převzal taktovku nad londýnskou Chelsea. Zatím ovšem nic velkého nepředvedl, na svém kontě má pod Abramovičem jen dvě bezgólové remízy a obě před vlastními fanoušky.

Gólová krize Chelsea je nevídaná. Už tři utkání v řadě nedokázala skórovat, což se jí nikdy za vlády ruského oligarchy nepřihodilo. Prohra 0:3 v Turíně, remíza 0:0 s Manchesterem City a naposledy také domácí bezgólová plichta v místním derby proti Fulhamu - to jest klíč k této statistice.

A že se Blues opravdu trápí, o tom nemůže být řeč. Za celý listopad, v němž odehráli celých osm zápasů, se radovali s výhry jen jednou a to při nich stáli ještě všichni svatí. Dvě minely v defenzivě Šachťaru a gól v nastaveném čase. Takové štěstí už Chelsea jindy neměla, proto drží sérii pěti utkání bez výhry - z toho čtyři v Premier League.

Hammers rovněž v posledním týdnu selhali, ale veskrze se dá tvrdit, že z losu, který jim byl na minulých pět kol přidělen, vytěžili takřka maximum. S Manchesterem City uhráli remízu, dva body však ztratili doma se Stoke. O týden předtím nicméně vyhráli v Newcastlu. No a poslední dva zápasy na hřišti Tottenhamu a Manchesteru United, tam se snad ani body očekávat nedaly.

Na Chelsea se navíc West Hamu dlouhodobě nedaří. Neporazil ji už dvanáctkrát za sebou, a když k tomu přičteme zápas ligového poháru z roku 2003, vyleze nám z toho pro Blues krásná statistika - 11 výher, 2 remízy.

Do kádru Kladivářů se po odpykání karetního trestu vrací Mark Noble, který rovněž oslaví dvoustý zápas v klubu. Po zranění kotníku by se mohl vrátit McCartney, zatímco Andy Carroll má problém s kolenem a bude se na jeho stav čekat. Chelsea pak opět schází anglické trio - John Terry, Frank Lampard, Daniel Sturridge. Pro pět žlutých karet si nezahraje ani David Luiz.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Ried, O'Brien, Collins, Demel - Taylor, Nolan, Noble, Diame, Jarvis - Cole (Carroll)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Cole - Mikel, Ramires - Mata, Oscar (Moses), Hazard - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Everton FC  (sobota 16:00)
Manchester City by rád nadále dramatizoval souboj o první místo, na které ztrácí pouhý bod. K tomu ale potřebuje porazit Everton. Modrá polovina Manchesteru tak bude stát proti modré polovině Liverpoolu. Toffees ale z historického hlediska nejsou právě oblíbeným soupeřem pro tým manažera Manciniho.

Současnému Manchesteru můžete namítat cokoli, jedno však nikoli. V této sezoně v rámci Premier League ještě neprohrál. A bude se snažit prodloužit tuto bilanci o minimálně další zápas. V něm ale na Etihad Stadium zavítá mančaft manažera Davida Moyese, se kterým Citizens nemají právě nejlepší bilanci.

Pokud se trenéru Mancinimu usíná dobře, nyní ho čeká spíše noční můra. Zkuste se vcítit do jeho kůže - šestkrát se postavíte jednomu týmu, pětkrát odcházíte bez bodu. V zájmu svého týmu a jeho ambic nyní musí Mancini doufat, že toto prokletí bude zlomeno. V opačném případě by se totiž Rudí ďáblové mohli dostat do nepříjemného vedení. David Moyes opět tlačí tým na pohárové příčky, v současnosti jsou Toffees šestí.

Pokud budou moci Citizens na něco spoléhat, tak je to domácí prostředí. Jediná výhra nad Evertonem za Manciniho ovládnutí lavičky se zrodila právě na Etihad Stadium, domácí zde vyhráli 2:0. Po vypadnutí z milionářské Ligy mistrů se navíc mohou domácí hráči soustředit pouze na obhajobu ligového primátu.

Po remíze s Chelsea se Mancini dočkal výhry nad Wiganem, kterou mu na JJB Stadium zajistily branky Maria Balotelliho a Jamese Milnera. Právě anglický záložník ale možná nebude schopen do utkání s Evertonem nastoupit, protože jej trápí pochroumané koleno. Kromě něj se před domácími fanoušky nepředstaví ani Gael Clichy, záložník Jack Rodwell nebo Micah Richards.

Problémy s kolenem vystavily stopku také hostujícímu Leightonu Bainesovi, což je ale pro manažera Moyese jediná větší ztráta. Jisté obavy panují nad zdravotním stavem Jelaviče, Mirallase a Colemana, všichni tři by ale nakonec měli být připraveni.

Everton si mohl do tabulky zapsat všechny tři body naposledy v jedenáctém kole. Od té doby Moyesovo mužstvo jednou prohrálo a dvakrát remizovalo. Proti němu se ale staví také nekonečná smůla - vedle mnoha zraněných právě Everton nastřelil nějakou část brankové konstrukce ze všech týmů nejčastěji.

A zajímavost nakonec. Manchester City prohrál na Etihad Stadium naposledy před téměř dvěma lety. Zkuste hádat, kdo byl jeho přemožitelem. Správně, liverpoolský celek pod vedením manažera Moyese.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Nastašič, Kompany, Kolarov - Nasri, Garcia, Yaya Touré, Silva - Džeko, Agüero
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Jagielka, Heitinga, Distin - Naismith, Gibson, Osman, Pienaar - Fellaini - Jelavič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Liverpool se pečlivě připravuje na důležitý zápas. Pokud klání se Saints vyhraje, posune se tabulkou směrem vzhůru a také týmu manažera Adkinse vrátí prohru z posledního vzájemného utkání.

Hostující manažer nyní neprožívá právě ideální chvíle. Jeho celek sice v rámci Premier League vyniká, ale určitě to není nic pozitivního. Saints totiž obdrželi 31 branek - nikdo z týmů první ligy se s nimi v tomto ohledu nemůže měřit. Také proto je Adkinsův celek na sestupové příčce. Z těchto vod by ale rád vyplaval a nejlepší způsob, jak udělat první tempo směrem vzhůru, je výhra nad domácím Liverpoolem.

Nutno podotknout, že fanoušci Saints mají mnohem více důvodů k radosti, než jak tomu bylo ještě před pár týdny. Od jedenáctého kola se svěřencům manažera Adkinse daří, o čemž svědčí také dvě výhry. První z nich zaznamenal Southampton proti Queen's Park Rangers, v dalším kole na tento úspěch navázal výhrou o dva góly nad Newcastlem. A rovnou s čistým štítem, což se Adkinsonovým hochům nestává moc často.

Liverpool se k lepším zítřkům odrazil v utkání s Chelsea, se kterou udržel krok a bral jeden bod za remízu. Poté se manažer Brendan Rodgers dočkal tří bodů, když jeho tým porazil Wigan třígólovou nadílkou. Poslední zápas ale opět zarazil všechny Rodgersovy naděje. Reds v něm nedosáhli na žádný bod a s Tottenhamem prohráli o gól. Navíc se neprosadil ani jeden střelec Liverpoolu, jediný gól dostal za záda brankáře Llorise vlastní spoluhráč Gareth Bale.

A přece se na Anfield Road najde jeden důvod k radosti. Po dlouhých chvílích bez fotbalu se po zranění vrací brazilský záložník Lucas, jehož zdravotní patálie jsou pravděpodobně vyřešeny. I když Brazilec nejspíš začne pouze na lavičce, jeho návrat by mohl tým povzbudit. Mezi zraněné ale nadále patří obránce Martin Kelly, jemuž sekunduje italský útočník Fabio Borini.

V táboře Saints je situace obdobná, Nigel Adkins nemůže počítat s nasazením dvojice Richard Chaplow - Frazer Richardson. K dispozici ale bude opět skotský obránce Daniel Fox, jehož poraněný kotník mu už dovolí do hry zasáhnout. Pro úplnost dodejme, že poslední zápas mezi těmito týmy v rámci Premier League se odehrál v roce 2005 a radovali se domácí Saints.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Wisdom, Škrtěl, Agger - Johnson, Allen, Gerrard, Enrique - Sterling, Suárez, Suso
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw - Schneiderlin, Davis - Puncheon, Ramiréz, Lallana - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Jestliže souběžně hraný zápas QPR-Aston Villa slibuje daleko spíše skóre 0:0 než nějaké gólové hody, právě Fulham s Tottenhamem by měly být zárukou přesného opaku. Oba celky si v týdnu dodaly sebevědomí úžasnými výsledky (Spurs přemohli Liverpool, Cottagers přitížili Benitezovi), přičemž jejich ofenzívy předčí i ty vlastněné Arsenalem, WBA, Evertonem či právě Chelsea...

Je zajímavé, že ačkoliv se tu bavíme o mančaftech, jež se dělí o třetí příčku v tabulce produktivity, zrovna Fulham aktuální formou tomuto popisu nikterak neodpovídá, respektive byste to do něj neřekli. Momentálně je totiž jedenáctý, dvě kola čeká na zásah a hned šest utkání na plnohodnotný bodový zisk. Zkrátka a dobře mají Cottagers v čele guru ofenzivního fotbalu, navíc celkem svěže odstartovali - tuto krizi si tedy víceméně mohou dovolit, po všech stránkách.

Naopak Tottenham si ji ještě nedávno dovolit rozhodně nemohl. Se třemi porážkami v řadě se mu pomalu začaly vzdalovat i jen poháry, natož Liga mistrů. Nicméně Boasova parta v nedávné době opět zabrala, zvládla víkendové i vložené kolo a v tuto chvíli hájí alespoň pátou příčku.

Na Fulham ke všemu umí: o všechny body jej Spurs ožebračili již čtyřikrát po sobě, přičemž minule je nezastavil ani bývalý kohoutí generál a stále velký oblíbenec fandů Tottenhamu, Martin Jol. Na Craven Cottage dokonce ani Redknappovi, respektive jeho záskoku (manažer tehdy ležel v nemocnici), nenadělal příliš problémů (1:3). Naváže tedy Villas-Boas?

Ještě jedno klání bez klíčového stopera Hangelanda bude muset přežít Fulham, robustní Nor slouží závěrečnou část ozdravné mise. Mladen Petrić možná zaskočí v základu za Rodallegu; Kačaniklić, Ruiz či Richardson ovšem na start mohou dopředu zapomenout.

Villas-Boas v poslední době horlivě hledá ideální složení zadní linie, především tedy stoperské dvojice, a v rotování nejspíš bude pokračovat i v sobotu. Po nemoci se mu totiž vrací pod ruku Caulker. Mimoto je Adebayor dále v trestu a trio Parker, Assou-Ekotto, Kaboul zůstává na marodce.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hughes, Riise - Duff, Sidwell, Diarra, Richardson - Petrić, Berbatov
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Gallas (Caulker), Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembélé, Bale - Defoe, Dempsey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Do příchodu Nového roku je potřeba získat minimálně 15 či 16 bodů, jinak bude zle. Arsenalu v příštích šesti kolech relativně přeje los, hned čtyřikrát se představí doma a právě náročný prosincový program je obvykle prostředkem k lámání chleba. Hned na jeho vstupu nicméně čeká patrně ten nejtěžší oříšek.

Swans totiž mají aktuálně nepochybně lepší formu než jejich věhlasnější soupeř, kterému už také nebezpečně dýchají na záda v ligové tabulce (jsou pouhý bod za ním). Do Londýna navíc přijíždějí na pozadí skvělé výhry 3:1 nad rovněž rozjetým WBA a se snahou prodloužit pětizápasovou neporazitelnou šňůru. Jestliže Arsenal také už čtyři kola nepoznal porážku, není to vskutku moc srovnatelné, neboť hned třikrát remizoval a propadl se tak na sedmou příčku, pět bodů za elitní čtyřku.

Pro Wengerovu partu je momentálně největším cílem zapracovat na domácí formě. Jak už bylo řečeno, jenom v prosinci bude mít čtyři takové příležitosti; doteď přitom z minulých devíti představení na Emirates Stadium Gunners vydolovali všehovšudy tři vítězství. Na takhle malé procento zrovna Arsenal vpravdě nebýval zvyklý. Loni Kanonýři proti Swansea gólem Aršavina sotva urvali svůj první ligový skalp sezony; teď by pro ně opakovaný triumf nebyl o nic méně klíčový.

Velšané se v poslední době rádi opírali o výkony Pabla Hernandéze, který byl také tučným písmem podepsán pod jejich třemi brankami do sítě Albionu. Tentokrát však Španěl osmému celku tabulky nepomůže - má poraněné stehno. Na hrotu dále nebude moci naskočit Graham, takže se tam opět představí rozstřílený Michu; Chico by měl být Laudrupovi k dispozici navzdory obtížím s ramenem.

Arsenal registruje trojici hráčů, kteří si zatím nemohou být jisti svým sobotním startem. Mezi nimi nechybí ani Theo Walcott (kotník), který poslední dobou takřka v pravidelných intervalech pendluje mezi trávníkem a marodkou. Minule hrál, a skóroval. Tentokrát by tomu tak být nemuselo, a tím pádem by doplnil Koscielného a možná i Sagnu s Podolskim.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Jenkinson (Sagna), Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Wilshere, Cazorla - Walcott (Ramsey), Giroud, Podolski
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Dyer, Britton, Ki, De Guzmán, Routledge - Michu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (sobota 16:00)
Ledová sprcha ohodila West Bromwich Albion v utkání na hřišti Swansea City. Po osmatřiceti minutách prohrávali Baggies s Velšany už 0:3 a stihli jen snížit díky Romelu Lukakuovi. Série čtyř vyhraných zápasů v řadě tak byla velmi důrazně utnuta a doma proti Stoke City je úkol jasný - vrátit se na vítěznou vlnu.

Svěřenci Steva Clarka zažívali nádherné chvíle. Když vyhráli 4:2 v Sunderlandu a přidali na šňůrku tříbodových klání další korálek, ocitli se na úžasném třetím místě, jelikož přeskočili Chelsea. Přestože momentálně obývají znovu "jen" čtvrtou pozici, jde pro klub z West Midlands o něco naprosto nevídaného a euforie musí v krvi hráčů jen bublat. Zakopnutí ve Walesu snad černého koně soutěže nijak nezastaví.

Kdo by však mohl, je Stoke City. I svěřenci Tonyho Pulise zažívají konečně bodové žně, z posledních čtyř zápasů vybojovali skvělých deset bodů a dostali se do kýžené horní poloviny tabulky. Ve středu porazili Newcastle, když otáčeli výsledek až v posledních deseti minutách. Tato skutečnost by mohla Potters nabudit a favorita z Hawthorns řádně potrápit.

Z čeho mají ve West Bromwichi pořádné vrásky, je historie vzájemných zápasů se Stoke. Ano, v lednu tohoto roku sice WBA vyhráli na hřišti houževnatého soupeře 2:1, jenže při pohledu na předchozích deset klání se musí Baggies rosit čelo. Osm vítězství Stoke City, dvě remízy, nula vítězství WBA. Červenobílí navíc ovládli všechny tři poslední zápasy na stadionu birminghamského týmu.

Potters se musí vypořádat s absencí Petera Crouche, který přišel v inkriminovaném duelu s Magpies o tři zuby v souboji s Coloccinim, podstoupil operaci a nahradí ho tak zřejmě Kenwyne Jones. Michael Owen by měl být k dispozici alespoň na lavičce. West Brom už má k dispozici Zoltana Geru, chytat ale stále nemůže Ben Foster.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Aston Villa  (sobota 16:00)
Potřetí za sebou na domácí půdě QPR čelí mužstvu, stojícímu v podobné pozici jako ono, na tom zabahněném konci tabulky. Ptáte se, jak dopadly předchozí dva pokusy Rangers? Nejprve přišla remíza, pak prohra...logickou řadou bychom se tak v konfrontaci s Aston Villou mohli dostat i k výhře. A to by se pak na Loftus Road slavilo dlouho do noci.

Důvod by byl nasnadě - Harry Redknapp nemocný tým bezprostředně nevyléčil, na úvod s ním remizoval 0:0, a tak QPR už neuvěřitelných 14 kol čeká na debutovou výhru ročníku. Premiérový triumf, zřejmě ať přijde kdykoliv, tedy fanoušci horlivě zapijí; otázkou však pořád je, zda už potom nebude pozdě. Již nyní na bezpečnou pozici, drženou právě Aston Villou, ztrácejí Rangers propastných osm bodů. A faktem zůstává, že ve všech anglických ligových soutěžích (jsou čtyři takové) nenajdeme už žádný další mančaft čekající na první zářez, přičemž pokud by QPR nepřemohlo ani Villu, vyrovná rekord Premier League stanovený Swindonem před devíti lety.

Birminghamští do hlavního města zajíždějí v solidní náladě, vždyť posledně brankou stále překvapujícího Bentekeho porazili konkurenční Reading a získali třetí vítězství v sezoně. To pořád samozřejmě není žádné terno, nicméně v kombinaci s bezbrankovou remízou s Arsenalem jde o celkem zřejmý důkaz, že se Villa pod novým manažerem pomalu sbírá a schází. Z Loftus Road, kde vínoví naplno nebodovali už v pěti zápasech v řadě (tři výhry, dvě plichty), by patrně dorazila nejpříjemnější možná stvrzenka; v tuto chvíli, vzhledem k okolnostem.

Pokud jste sázkař, zřejmě neodoláte. Oběma týmům to v lize svorně vůbec nestřílí - QPR zaznamenalo deset branek, Villa jen o jednu více - a dohromady by skoro přesně vyjádřily produkci týmů jako Southampton či Swansea. O slovo se tak hlásí "under", to však možná až příliš okatě: vzpomeňte na duel vloženého kola Stoke-Newcastle, také tam si jím byl kdekdo jistý a nakonec ostrouhal.

Júlio César se možná opět nebude moci předvést svému novému manažerovi, který jej o víkendu musel střídat o poločase vinou namožení třísel. O první start v šesti týdnech usiluje záložník Park Ji-Sung.

V dresu Aston Villy by znovu nemusel figurovat Darren Bent, který je Lambertem už nějakou chvíli obyčejně přehlížen a začíná být nahlas spojován s přestupem ven - mimo jiné i do QPR. Ze stoprocentních absencí lze jmenovat pouze levého beka Stevense, který se zranil v úterý; Vlaar s Herdem by se teoreticky mohli stihnout zotavit.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Bosingwa, Nelsen, Hill, Traoré - Diakité, Mbia, Granero - Mackie, Cissé, Taarabt
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Baker (Vlaar), Clark, Lichaj - Bannan, Westwood, Ireland - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Prosincové dny předcházející vánočním svátkům jsou v životní i fotbalové rovině charakteristické svou náročností a důležitostí. Zatímco obyčejní pozemšťané smýčí své příbytky, horlivě nakupují dárky či chodí po adventních mších, fotbalisté potřebují sbírat body vlastně více než kdy jindy. ManUtd vstup do takto charakteristického měsíce již deset let vychází; a Reading by ho teoreticky neměl této šňůry zbavit.

Pokud zůstaneme u téhle zajímavé statistické dimenze, najdeme ještě další řadu pozoruhodných vzorců. Tak například United v prvním prosincovém klání uspěli čtyřikrát i na hřišti soupeřů, přičemž pět takových debutů ve "vánočním" měsících zůstávají nepokořeni. V minulých pěti letech vítězí chronologicky v poměrech 2:0, 1:0, 4:0, 1:0 a opět 1:0. Čistě statisticky by se tak klidně mohl opakovat výsledek posledního ligového představení Red Devils - domácí střetnutí s West Hamem tehdy rozhodla jediná Van Persieho trefa v rekordně krátkém čase, co se tohoto ročníku týče.

Reading mezitím nedokázal navázat na svůj slavný premiérový triumf v tomto ligovém ročníku, takže po udolání Evertonu přišly dvě porážky a situace nováčka se opět zdá být lehce kritická. Royals sice stále mohou počítat s jedním zápasem k dobru, nicméně aktuální ztráta čtyř bodů na bezpečnou pozici není dvakrát uspokojivá. Naopak čtyři po sobě jdoucí domácí představení bez porážky, vidina pátého takového (a tedy vlastní prvoligového rekordu) či pět let stará výhra 3:1 na Madejski Stadium zrovna nad úhlavním rivalem Manchesteru United, Liverpoolu FC...to teď může McDermottovu partu hnát kupředu.

Portugalský křídelník Nani nepatří do základní sestavy a ani v sobotu se tam neobjeví, i když tentokrát čistě kvůli zranění (natažený zadní stehenní sval). Přitom zrovna při absenci Valencii (kyčel) by měl větší šanci proniknout do zahajovací jedenáctky. Ferguson už alespoň bude mít k dispozici dva veterány: Scholes je zpátky z trestu, Giggs vyléčil menší zdravotní neduh.

Po třech týdnech by teoreticky znovu mohl oslavit návrat na trávníky křídelník Jimmy Kebe, ovšem nad jeho případným startem se stále vznáší tlustý otazník. V pořádku by měl být i jiný dlouhodobý marod Danny Guthrie, zatímco jeho obvyklí parťáci, brankář McCarthy a záložník Karacan, si ještě stoprocentně počkají.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Gunter, Morrison, Gorkšs, Shorey - McAnuff, Tabb, Leigertwood, McCleary (Robson-Kanu) - Roberts, Le Fondre
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Lindegaard - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Scholes, Carrick - Young, Rooney, Giggs - Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.50 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United14110333:1833
2.Manchester City1495027:1032
3.Chelsea FC1475224:1326
4.West Bromwich Albion1482424:1826
5.Tottenham Hotspur1472525:2323
6.Everton FC1457224:1822
7.Arsenal FC1456324:1421
8.Swansea City1455421:1720
9.Stoke City1447313:1219
10.West Ham United1454516:1619
11.Fulham FC1445525:2317
12.Liverpool FC1437418:1816
13.Norwich City1437411:2016
14.Newcastle United1435614:2114
15.Wigan Athletic1442815:2514
16.Sunderland AFC1327412:1613
17.Aston Villa1434711:2213
18.Southampton FC1433821:3112
19.Reading FC1316616:239
20.Queen's Park Rangers1405910:265

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2732)

Přidat komentář
tomasinho

Neprohra West Hamu, remíza Fulham-Spurs, výhra LFC a výhra City. Dnešní ideál. Royals bohužel vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto komenty nechápu.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co na tom chápeš? Prostě přání, jak by to mělo dneska dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm o.k.

Reagovat
miky10

S tim se jen tak smíříš?

Reagovat
smazaný uživatel

a co mám jako vypisovat? Co bys čekal?

Reagovat
miky10

To je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To ses z te sazky nebo z marnosti LFC tak zblblej, ze budes prat City proti Evertonu?

Reagovat
13

Většina fanoušků LFC bude proti našemu konkurentovi v boji o poháry přát týmu, který je od nás teď prostě hrozně daleko. Alespoň já to dneska budu city přát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vam taky konkuruje v boji o pohary kazdy, horsi je, ze vy nekonkurujete nikomu

Reagovat
13

Ještě nejsme ani v půlce sezony, co není může být.

Tabulka mě v tuhle chvíli až tak neštve, protože s hrou jsem většinou spokojenej a výsledky přijdou časem.. Možná už ne v téhle sezoně, ale já stále věřím že zaberou.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, proc hrajeme v pondeli vecer dohravku, kdyz mame uz ve ctvrtek zapas v Bordeaux?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je ten program dementní trochu...

Reagovat
tomasinho

Je, tři zajímavé zápasy v jeden čas a neuvidím ani jeden, když hraje LFC. Jeden mohli hodit na zítra na 5 v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních deset let Arsenal prohrál doma v prosinci jen jednou, na ES dokonce nikdy. Tak snad si tuhle hezkou šňůru neposeme. Chtělo by se to konečně chytit dobrým výkonem, ale za momentální formy beru jakoukoliv výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je krásna štatistika aj vzhľadom na to, ako to väčšinou býva po Novom roku.

Reagovat
smazaný uživatel

myslite, ze zas nenasadi Teveza ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to píšem tretíkrát, veľmi by to chcelo nielen výhru (tá je akútna), ale aj dobrý výkon a niečo, z čoho sa môžme odraziť, lebo výkony v tejto sezóne sú tragické až na pár výnimiek.

Reagovat
Nikikrew

Presne tak. Vynimka akurat tak proti Liverppolu, West Hamu a proti SPUDS. Dnes to uz musime urvat a pokracovat v tejto snure aj nadalej. Teraz mame slabsich superov, musime z toho vytazit maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Irons 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Že by souboj dvou elitních sniperů Liverpoolu?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Nehraje MU furt od 18:30?

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, musím si kvůli tomu posouvat hospodu.

Reagovat
niflheim

Tak spokojenost...od čtyř do šesti dělám odpočty, tak to pěkně vyšlo a akorát dojdu domů na výkop snad

Reagovat
smazaný uživatel

ja od 10.00 do 16.00 brigáda, takže tiež spokojnosť.

Reagovat
Miguel19

A já zlomený nárt, tak taky pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes neporazíme kladívka tak mi už asi praskne č.rák. Toto období je poněkud neklidné na SB. A bto sem slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neser....

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ti praskne čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. A to by se asi přítelkyně ode mně pakovala se slovy : Co s tebou....

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to zrovna nevyhrala

Reagovat
Posledni Kovboj

ba dum ts

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vám dneska přeju výhru. A ť je to hodně zajímavé. A ty k.rvy z Manchesteru ať oba

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenal need Pepe Reina to give Szczesny some competition?

Ten by mu urobil tlak teda.

Reagovat
SunFells

Ale tak za 3 mega by byl dobrý, třeba by se v lepší atmosféře probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho mám rád, ale momentálne by sa nám hodili hráči na iné posty, kým neodchádza Mannone alebo Fabiański, tak je to zbytočné.

Reagovat
SunFells

Tak limit na odchody/příchody stanoven není že? A samozřejmě, že pokud by nějaký neodcházel, tak je to zbytečné. Ani nečekám, že na Reinovi je něco pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina je letos marnej změna týmu by mu prospěla mohl by jít třeba i do Chelsea za Rafem

Reagovat
fantomas

By ho leda tak zvednul nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Everton zamaká a opäť zvýšime náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám Liverpoolskou klasiku. Takže plichta 1:0 nebo se vystřílíme zase tak na měsíc dopředu a Saints dáme trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

*plichta 1:1

Reagovat
Miguel19

Čech

Azpi-Ivanovič-Cahill (Luiz)-Cole

Mikel(Romeu)-Ramires

Marin-Mata-Hazard

Torres

Zkusil bych to..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz nehraje. A Torres je bohužel jistý,takže se modlím ať dá gól Mata a spol. a udržíme díky Petrovi nulu a snad to ukopem na 0:1.

Reagovat
Miguel19

Jo vidíš to, Luize jsem si nevšiml, takže obrana bude jasná. Akorát místo Marina nasadí spíš Mosese.

Reagovat
Rssa

Natřásknutý víkend. Doufám, že po té minulé bídě už LFC zabere a předvede výkon, který bude končit ziskem 3 bodů. Gerrard na lavičku, Sterling na lavičku, Jonjo na lavičku.

Jones - Glen, Škrtěl, Agger, José - Hendo, Allen, Suso - Assaidi, Suarez, Cole

Reagovat
tomasinho

Škoda, že tahle estava je nereálná. V záloze budou klasicky Allen s Gerrardem a k nim podle Sahin nebo Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven bude v základu na lavce bude nachystanej Lucas a Cole hraje jen Evropskou ligu na PL zatím nemá

Reagovat
Tomekcz

Doufam ze Fergii postavi stred Scholes - Giggs

Reagovat
Bayern +

Usty tu nasu obranu asi losoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali tak nahodou proti MU? Jen teda Reid samozrejme na stoperu.

Reagovat
Bayern +

Demel, Collins, Reid, O´Brien.

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt to tak ma.

Reagovat
aragorn

City everton 2-2, Arsenal swansea 2-2, Fulham - Spurs 2-1

Reagovat
C0br

18:30 nemám ten čas rád a navíc do té doby usnu

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham - CFC to je kříž, Shity asi vyhrajou, i když Everton není vůbec špatnej, LFC by měl, Fulham - Spurs to je nejspornější z mého pohledu, asi chlapci pod vedením AVB, Arsenal + MU ty vyhrajou, WBA - Stoke, je tam Stoke, to smrdí remízou, QPR, by mohli konečně, když je tam HArry

Reagovat
kiwwi

ten rozpis musel robit kokot!!!

6 zapasov o 16:00 a nas akurat ked sa hra Bayern - BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi ze Sky Sports hodne zajima, kdy hraje nejakej Bayern

Reagovat
tomasinho

Mohli aspoň jeden dát na zítra, než tam cpát Nowich-Sunderland.

Reagovat
kiwwi

to uz bol len taky dodatok...6 zapasov o 16:00 a zajtra jeden zapas

Reagovat
kiwwi

a este najchujovejsi z celeho kola

Reagovat
smazaný uživatel

Nejchujovejsi zapas je QPR-Villa

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, oni hraji Canaries se Sunderlandem, ja myslel, ze se Saints. Tak to potom souhlasim

Reagovat
tomasinho

Navíc tři zápasy, na které bych se za okolností, kdyby nehrál Liverpool, rád podíval.

Reagovat
madridcan

mas v robote predsa dva kompy

Reagovat
cristiano.K.

je to dementní celý kolo no,ale tohle udělali zrovna dobře

Reagovat
tomasinho

No jo, měli dát na 18:30 Sunderland-Norwich, na zítra třeba Fulham-Spurs na 5 hodin, ať se to nekryje s FA Cupem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak nejdřív Chelsea, pak Man City, pak my, pak hospoda. Na Bayern se podívám zítra kdy nejsou žádné zajímavé zápasy.

Reagovat
ACSMan

nepříjemná komplikace dneška

Reagovat
smazaný uživatel

18:30...skoda,, ze v rovnaky cas hraje aj Bayern s Dortmundom...Everton snad vezme nejaky bod a Swansea berie vsetky tri

Reagovat
kiwwi

ako by ste z dnesnych zapasov co najtutovejsie vyskladali kurz 2?

Reagovat
Miguel19

Torres dá gól

Reagovat
kvasha16

proti WHU ma dobru statistiku (6golov/6zapasov ak sa nemylim), takze sanca tam je

Reagovat
Ligter

Znám tutovku s větším kurzem - Reading-MU poločas/zápas 1/2.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti neporadim, ale zaujalo me, ze Na Wigan je DNB 2,75, to vypada lakave.

Reagovat
kiwwi

to je az na pondelok

vyriesil som to kombinaciou Arsenal a United

Reagovat
afc

Fulham obaja gol,bayern obaja gol a mas cez 2 kurz.

Reagovat
Woods

Benitez effect bude pokracovat aj nadalej a Chelsea opat 3 body neziska ... (zial)

Reagovat
kvasha16

a bude na vianoce sneh?... ked uz sme pri tych predpovediach

Reagovat
minoLFC

záleží kde bývaš

Reagovat
tomasinho

Až teď se dívám na tu sestavu LFC. V tomhle rozestavění jsme od Chelsea nehráli a podle mě dlouho nebudeme, Rodgers si pak sypal popel na hlavu, že to byla jeho taktická chyba. Takže očekávám:

Reina - Wisdom, Škrtel, Agger, Johnson - Allen, Gerrard, Shelvey (Sahin) - Sterling, Suarez, Enrique.

Reagovat
Maresma

Jenom to ne...

Reagovat
cristiano.K.

otřesná, snad takhle ne.Nejvíc nasranej budu,když Assaidi nedostane šanci v základu.Posila,která přišla v létě nedostane šanci v prosinci šanci v základu proti nováčkovi?

Reagovat
tomasinho

Já to tak taky nechci, ale podle mě to tak bude. Já bych nejraději:

Jones - Johnson, Škrtel, Agger, Enrique - Allen, Jonjo, Suso - Sterling, Assaidi, Suarez.

Neno teda Gerrard a Suso na pravou stranu místo Sterlinga, který je unavený a potřebuej odpočinek.

Reagovat
cristiano.K.

já mám tu samou s Gerrardem,ačkoliv ho tam taky nechci, je mi jasný,že jen koukáš do hlavy BR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Krásná. Jak se vůbec daří Sahinovi?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Až taková hrůza to je?

Reagovat
tomasinho

Já myslel, že narážíš na to, jak jsme jeho příchod opěvovali a nehraje nic.

No, špatné to je. Oono, většinu zápasů hrál na AM, kde mu to nesedí, nebo pak v EL hrál posledního v záloze, ani jedno z toho mu nesvědčí. Odehrál asi 3 povedené zápasy, jeden v EL, jeden v League Cupu a na Norwichi. On to v noze a s sobě má, aje děsně nevyhraný, mco dlouho drží míč, jako by si vůbec, ale vůbec nevěřil. To zranění s ním udělalo divy no

Reagovat
SunFells

To jsem se teprve chystal Ale né, je mi ho celkem líto. Snad ho Madrid brzy prodá a nakopne se v menším klubu.

Reagovat
Counter

Aby na něj ten menší klub měl peníze...

Reagovat
SunFells

Nj, to bude problém. Asi se z toho bordelu dřív než za dva roky nedostane

Reagovat
herbage

to dřív. Liverpool už Realu půlku investice zaplatil, tak Real ho v létě pustí za 5-6 mega a zájemců bude dost. Tipnul bych si Galatasaray, kde Terim o něj dlouhodobě jeví velký zájem

Reagovat
vladis271

čo sme im zaplatili?

Reagovat
herbage

5 mega za hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tak dokopy s platom je to 5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

preco vlastne hraval sahin vyssie ako gerrard? ved steve zahral najlepsie sezony na am a sahin hral vzdycky z hlbky

Reagovat
vodka

Sahin brutálně ztrácí balony, to si hlouběji nemože dovolit...

Reagovat
tomasinho

Jenže on nebyl níž ani předtím pořádně vyzkoušený. A zas tak moc neztrácí, když hrál níže, tak je neztrácel, spíš mu déle trvá, než se rozkouká. Což je celkem zvláštní vzhledem k tomu, jaký fotbal hraje Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

to by asi bola vec toho rozohrania..co sa na neprirodzenom am nemusi podarit

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nie je ani pohyblivý, ako býval v BVB.

Reagovat
tomasinho

Nedivil bych se, kdybychom o něj neměli v létě zájem a místo si pořídili pořádně AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale možno by sa aj Sahin rozohral a spolu s DM(?Allen) by to mohlo fubgovať, ale tiež myslím, že ho skôr nekúpime...

Reagovat
tomasinho

Jenže by to chtělo častěji zkusit. Taky Gerrarda na Am, on prostě na jiné pozici v tomhle systému hrát nemůže. Dneska bych ho klidně nechal odpočinout na EL, kde musíme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ten už může jít hrát ten chodící fotbal akorát tak do SA

Reagovat
13

Proti nováčkovi doma, je Wisdom zbytečnej.. Jestli někde měl hrát, tak proti Baleovi.

Reagovat
tomasinho

To byl po zranění. Já jsem taky proti, mito neříkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt by si z nej Bale udelal trhaci kalendar

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Je to možný, ale v obraně se mi Wisdom zdá víc, na soupeřovo polovině je narozdíl od Glena většinou naprosto nepoužitelnej.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je hroznej

Reagovat
tomasinho

Není, tady někdo viděl jenom zápas s Evertonem a soudí. Dozadu je právěže spolehlivý, pozičně je na tom lépe než Johnson třeba. Problém je v tom, že je to stoper, takže nemá na kraji návyky a neumí hrát směrem dopředu, protože je trošku těžkopádný. Ale tak jistý bych si nebyl. Trhací kalendář si udělal během prvních dvaceti minut i z Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, v tom pripade by si z Wisdoma udelal toaletak

Reagovat
tomasinho

To by si udělal z kohokoliv v té formě. V tomhle je v LFC nejlepší Kelly. Já říkal hned, že jeho zranění nás bude bolet a měl jsem pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

U Johnsona byl aspon castecny predpoklad, ze hrozbu z Baleovy strany zmirni.

Reagovat
tomasinho

Však to já zase netrvdím, jen se divím té vaší jistotě, že by Wisdoma zničil a jak ho podceňujete. On stejně byl po zranění, takže by extra nezmohl už vůbec nic, ale zas o tolik v horší pozici než Johnson by nebyl. Stejěn je divné, že my celou dobu voláme po tom, aby bylo z Johnsona uděláno křídlo a BR ho udělá z Enriqueho.

Reagovat
13

Že bude Kelly chybět musel vidět každý kdo LFC sleduje.

Reagovat
tomasinho

Ale ne všichni že až tak. Zrovna v tom zápase s MU byl pro mě MOTM.

Reagovat
herbage

COYG, POROUCOTT vám dnes všem ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tu nekdo kdo jde take dneska na Emirates. Podpor Black Scarf Movement a prijd s cernou salou. Podle mych informaci nas bude minimalne 2000. BSF neni v zadnem pripade proti Wengerovi, ale predevsim proti politice soucasneho vedeni Arsenalu.

Reagovat
herbage

Reagovat
Mervin

jen jim ukažte!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz je minulost, ale dneska to bude slyset vic. Jak jsem psal neni to nic proti hracum nebo Wengerovi http://www.youtube.com/watch?v=2gqMRG83EXA

Reagovat
kvasha16

z objektivneho pohladu

z pohladu fanusika Chelsea

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kouč jak si přešel trénovat na trestnou lavici

Reagovat
SunFells

A můžou za to počítačové hry, zvyšují agresivitu

Reagovat
nani92

kam sa hrabe NHL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

I would much rather follow Jimmy Savile to his BBC dressing room than follow Kenny Dalglish on Twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kenny Dalglish je na twitteri šialeny. Minule sa tam hádal so ženou a urážali spolu svojho plešateho syna

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. december Walcott stále nepodpísal

Reagovat
vladis271

sa modli aby nám neufikli Raheema, bože nech už podpíše, nejaký Theo mi fakt žily netrhá.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto ti neufukne Raheema pretože chce ostať, vie to on, vie to Brendan, len jeho agenti to zrejme nevedia keďže jednajú s inými klubmi.

Reagovat
smazaný uživatel

s kym jednaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, Arsenal podľa mňa...+City sa určite zapojí

Reagovat
smazaný uživatel

dal by som mu maximalne 20/k za tyzden, ak chce viac nech ide doprdele, nepotrebujeme namyslene decko ktoremu vyjde par zapasov a uz si o sebe mysli ze je nejaka hviezda.. aj ked sice ma talent, ale myslim ze prave u neho je predpoklad ze mu slava stupne do hlavy a prestane na sebe makat

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers tells the papers Sterling would be stupid not to sign. Sterling tells the papers he has nothing to sign. naša PR je totalne na kkt...jednáme občas jak provinčný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling už nie ej ani na twitteri

Reagovat
herbage

dokdy má Sterling kontakt? Na TM píší, že do konce sezóny 2014/2015

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Raheem má podepsat až mu bude 18, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no 8meho decembra ma narodky

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak 8. prosince podepíše.. myslím, že už se o tom psalo, že se čeká až mu bude 18.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže Raheem povedal, že nemá čo podpísať keďže mu nikto nič neponúkol Jednajú zatiaľ len s jeho agentmi ktorí sú zjavne obrovský problem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

jo, Walcott je přesně ten, co vytáhne Chelsea z údolí stínů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A za tohle utratil ty stovky miliónů liber?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

"The fans let you know when someone is not doing the right thing but they have to be patient and get behind the team and individuals. They have to realise that. It can be such a massive help."

aaron ramsey

Reagovat
Trand

Přijde mi, že v Arsenalu jsou hráči, kteří se nikdy kritizovat nebudou a pak ti, na které se bude všechno házet.

Reagovat
FCSL

Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Gervinho

Reagovat
tomasinho

To nějaká rumoured? Až na Gervinha dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham are the only team in the Premier League yet to concede a headed goal this season

38% of the goals Chelsea have conceded have been headers, which is a league-high proportion.

Michu has scored a league high four headed goals from just six headers on target this season.

Only Gerhard Tremmel (85%) has a better saves to shots ratio this season than Wojciech Szczesny (81%) in the Premier League

If you apply the three points for a win to old English First Division seasons, Liverpool haven't been worse off at this stage since 1964-65 when they had a record of W4 D3

L7.

Liverpool have posted the lowest open play crossing success rate in the Premier League this season, finding a team-mate with just 14% of their centres.

Liverpool have benefitted from the most own goals this season (3) while Southampton have scored the joint-most own goals (3).

Aston Villa (13 points) have posted their second worst start to a Premier League season after 14 games, after having just 10 points in 1994-95 at this stage.

On Tuesday against Reading, Aston Villa fielded their youngest ever starting XI in the Premier League - average age 23 years 324 days.

Stoke City have committed 195 fouls this season, more than any other team in the top division.

This is West Brom's best start to a Premier League season by 10 points from their previous best of 16 in 2010-11.

Reagovat
Counter

WBA šílený údaj :-)

Reagovat
tomasinho

Zajímavé statistiky. U LFC mě to ani nepřekvapuje, když do vápna chodíme s jedním nebo 2 hráči a nemáme hrota. A Saints si klidně mohou vlastňáka dát znovu, nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já bych byl rád za Marina v základu dnes. Bohužel vím, že se tak určitě nestane a nastoupí zase "suché" trio Mazacar

Reagovat
Miguel19

Oscar nenastoupí. Snad.

Reagovat
Arbiter

Proc snad?

Reagovat
smazaný uživatel

If Chelsea's Fernando Torres doesn't score in opening 11 minutes v West Ham he will have gone 11 hours without a Premier League goal. #cfc

Koľko je rekord neviete?

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bude nejakych 7 zapasov, to este nie je az tak vela

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej, kolik ma Hibbert odehrano minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Borini could be back earlier than expected and could be back training in 10-14 days

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Rumoured #LFC lineup : Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Gerrard, Lucas, Allen, Shelvey, Sterling, Suarez.

Ať jde s tímhle BR do píče, doma proti nováčkvoi s nejhorším obranou takhle defenzivně. K čemu nám dneska jako má být Lucas, který odehrál jeden poločas za U21?

Reagovat
Maresma

To má být jaký rozestavení?

Reagovat
tomasinho

To má být 4-3-3, jeden z dvojice Gerrard-Shelvey jako falešný útočník nebo falešné křídlo, co já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn mohol tam byť namiesto neho Sahin, zas tak strašne nám dúfam dneska DM nebude treba.

Ale skôr nechápem Sterlinga. Chalan má 17 rokov nechceme ho zničiť a aj napriek tomu hrá 3 matche do týždňa

Reagovat
tomasinho

Já nechápu 4 CM hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonojo bude hrať falošnú 9tku ako v Rusku tuším

Reagovat
tomasinho

Jako doma s Bernem, něco, co mu díky jeho ne extra dobrému phoybu vůbec nesvědčí. A Suarez křídlo? Aby spíše nehrál Jonjo křídlo, Suarez nikde jinde než na hrotu nehrál letos.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem vobec, Možno budeme hrať na 2 falošné 9tky keďže žiadnu pravú 9tku nemáme Brendanovi zrejme ide o to, dostať do vápna čo najviac hráčov. A keďže Jonjo je z našich záložníkov najmenší palič tak tam šiel on

Reagovat
smazaný uživatel

ale osobne by som tam najradšej videl Gerrarda

Reagovat
tomasinho

Já bych osobně nechtěl vidět ani jednoho v útočné trojce. Asi takhle. Dneska měl hrát Assaidi, Suarez a třeba Suso vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to být Lucas na DM, Allen jako CM a Jonjo na AM.. v útoku na krajích Gerrard a Sterling a na hortu Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

*hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trénovali včera, všetci mali tie isté rozlišováky...

Reagovat
papos182

Ty bez do pice. Zatim je to jen predpokladana a i kdyby to tak bylo, tak co je na tom defenzivni? Na kridle bude hrat Shelvey nebo Gerrard. O Rodgersovi se uz dlouho vi, ze to takto chtel zkusit, az se vrati Lucas. A navic je lepsi ho postavit do relativne snadneho zapasu nez do tezsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by som bol radšej, keby na krídle nastúpi Suárez a Gerrard ako hrot...

Reagovat
tomasinho

Paráda, hrát se 4 CM, Jonjo nebo Gerrard, kteří mají z našich záložník nejhorší pohyb, tak jeden z nich na křídle? To je úžasné, zrovna doma proti týmu s nejhorší obranou. A co, že to tak chtěl zkusit. To musí stavět hráče, který nehrál 4 měsíce a po zranění odehrál 45(!!!) minut za posranou U21? Jak asi může pak jeho výkno vypadat. Viděli jsme jak vypadal po půlročním zranění.

Reagovat
papos182

Tak urcite na tom kridle nebudou od toho, aby tam brousili lajnu.

Reagovat
tomasinho

Ani tak tam prostě nemají co dělat. Je to zbytečně defenzivní a zabírá to místo hráčům, kteří jsou na křídle lepší jako Assaidi nebo Suso.

Reagovat
tomasinho

Navíc mohl hrát třeba od 60. minuty, kdybychom vedli. Musí dostávat zátěž postupně, ne hned základ proboha.

Reagovat
mithro

OT: Januzaj, Daehli a Wilson za akademiu, radost pozerat

Reagovat
kiwwi

zasa som zabudol

Reagovat
mithro

ale vypadol im obraz druhy polcas, profici.

Reagovat
terry

Dneska to je zase jasný, rozhodne Fernando Torres!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea XI v West Ham: Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Mikel, Ramires - Moses, Mata, Hazard - Torres #CFC

Chelsea subs: Turnbull, Ferreira, Bertrand, Romeu, Marin, Oscar, Piazon #CFC

Reagovat
Arbiter

Tak proc ne...

Reagovat
spider_8

Mohlo to být horší. Rád bych viděl Piazona...

Reagovat
terry

To ne.

Reagovat
spider_8

Co ti na to říct? To jo

Reagovat
terry

Piazón na to ještě nemá, ten potřebuje jít někam pravidelně hrát. Vitesse bude ideální.

Reagovat
spider_8

On je tam jako alternativa na hrot a já už sem v takový fázi, že bych tam místo Torrese viděl radši i Abramoviče. A třeba u Sterlinga taky nikdo nečekal, že na tom bude tak dobře.

Reagovat
terry

Upřímně, Sterling a Piazón? To je jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně dostal rozum a vyhodil Oriola

Reagovat
terry

To je relativní. Respektive on ho podle mě neplánoval pořád hrát. Ale když by naordinoval 4-3-3, tam tam klidně Romeu hrát může.

Reagovat
tomasinho

200. pro výhru LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

‎[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Mikel, Ramires - Moses, Mata, Hazard - Torres

Lavička: Turnbull, Romeu, Oscar, Ferreira, Marin, Bertrand, Piazon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to neříkal

Reagovat
tomasinho

Co si stěžujete?

Reagovat
Miguel19

Co je? Nic překvapivého...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem Marina. Moses, ač dal dost rozhodujících gólů, nemá na základ.

Reagovat
terry

Rozhodně si v něm místo zaslouží. Minimálně ho vyzkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale zrovna teď si to zaslouží Marco víc řekl bych.

Reagovat
terry

A čímpak? Já ho chci taky vidět hrát, ale ten kluk odehrál za áčko deset minut. Ten nemůže hrát v základu. Nebo takhle, klidně bychom ho tam mohli vyslat, ale Moses si to skutečně zaslouží víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nemůžu pořád vyhnat z hlavy ten pocit, že než se zranil, hrál líp jak Eden v připravě a je mi to strašně líto, že hraje druhou kolej všem.

Reagovat
Miguel19

Tak ten pocit má většina lidí. Mně se také líbil více Marin. Bohužel.

Reagovat
Miguel19

Podle mě Marin ještě nemá takovou kondici na velkou část utkání. Takže zatím jako žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná máš pravdu, ale už odehrál nějaké zápasy za rezervu, takže by 60 minut určitě zvládl.

Reagovat
kvasha16

a Marin odkial vies ze ma?

Reagovat
terry

Po dvou měsících až na jedinou výjimku v lize (COC nepočítám) hrajeme bez Oscara. Možná taky nebude od věci, když si ten kluk dá pauzu, ale jsem zvědav, jaký to bude mít vliv. A až se on vrátí, rozhodně bych naordinoval pauzu i Hazardovi. Od něj čekám úplně jiný výkony.

Reagovat
Miguel19

Benitéz to říkal. Ti hráči jsou unavení. Takže bude dost rotovat no.

Reagovat
terry

Bohužel není moc kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ta rotace vypadá tak, že vyměnil jednoho hráče. Heh

Reagovat
Miguel19

Minule Mata, dnes Oscar. To by pod Matteem nebylo.

Reagovat
Arbiter

tak on de facto ani neměl moc prostor udělat tu změnu, protože jsme měli prostě těžké zápasy. Kdyby vydržel, věřím, že ta rotace přijde tak jako tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude zase kruté. Jsem skeptikem, Redknapp nic nevyřeší. Samozřejmě bych byl šťasten za výhru, realita však bude jiná. Jsme zostuzeni v očích bohů a lidí. Jdu se pokusit oběsit na mé modrobílé šále z roku 1990. Zatím sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Jaaskelainen; Demel, Reid, Collins, O'Brien; O'Neil, Noble, Tomkins, Jarvis; Nolan; Cole.

To mě chce dneska nasrat i Big Sam?

Reagovat
soukup

jak to jako bude poskládaný?

Reagovat
tomasinho

DM Tomka, CM Noble, AM Nolan, pravý kraj nebo spíše RCM O´Neil a levé křídlo Jarvis.

Reagovat
smazaný uživatel

No stejne jako minule, O'Brien na beku, pred obranou Tomkins - Noble, kridla O'Neil + Jarvis, ne?

Reagovat
Bayern +

* k tej Ustyho zostave:

CFC ma napisane z prava Azpi, ... tak logicky, ze z prava je pisane aj WHU a tomu jeho "Reid, O´Brien, Collins, Demel" zodpoveda mozna tak ten Collins. Preto som pisal, ci to poradie losoval na papierikoch.

Reagovat
Bayern +

Jussi - Demel, Reid, Collins, O´Brien - Tomkins, Noble - O´Neill, Nolan, Jarvis - Cole

Reagovat
soukup

já WHU letos ještě neviděl a vyděsil mě ten Tomkins no

Reagovat
tomasinho

On ho tam Sam občas strkal i loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

CC schvalujem, akurat ma zas sere, kde je Momo.

Reagovat
tomasinho

No právě, Tomka na DM je zbytečnos,t měl hrát Momo. A Carroll spíše než Cole.

Reagovat
Bayern +

Andy je zraneny, nie je ani na lavicke.

Reagovat
tomasinho

Tak to jo, radši Cole než Maiga jako osamocený hrot.

Reagovat
fantomas

Scouseři, už se objevujou náký střípky, jestli bude v základu Jonjo?

Reagovat
fantomas

Jo, už vidim Toma, prima.

Reagovat
tomasinho

Pro nás moc ne. Jako bylo by, kdyby místo Lucase byl Suso.

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hehe, Bloodzeed se vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

a dava teraz zapas? lebo mne ho tam neukazuje

Reagovat
tomasinho

Blik. Vysílal už v úterý i středu.

Reagovat
Side

a proč mně nefunguje?

Reagovat
madridcan

OT: http://www.youtube.com/watch?v=FNxFBgfb8Rg&feature=share

Fake jak oci, ale pobavilo ma to

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/134513

3000 Kbs .. Fantazie.

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

jezis, ja som si uz myslel, ze anglicky koment

Reagovat
herbage

Je vidět, že Benítez má narozdíl od Di Mattea rozum. Vrátit Matu do středu pole a dát Mosese na pravé křídlo se mi jeví jako ideální řešení. A Torres ještě ožije, uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

YES

Reagovat
Miguel19

Zase cítím zkažený víkend.

Reagovat
tomasinho

Počkat, Andy není ani na lávce.

Reagovat
Honza Matoušek

Zraněnej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný koleno.

Reagovat
kiwwi

proti nam bol tak strasne slabucky, ze by som sa necudoval, keby nebol ani na lavicke aj keby bol zdravy

Reagovat
tomasinho

Nesmysl.

Reagovat
kiwwi

co je nezmysel?

Reagovat
terry

Ošklivá, ošklivá je ta vyblitá modrá!

Reagovat
herbage

behind those bubbles is Ashley Cole

Reagovat
tomasinho

Rafa nemá červenou kravatu?

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted melo od Torrese znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Tomášova sestava doufám není ofiko, když se hraje až od 4, ne?!

Reagovat
tomasinho

Většinou jsou ty rumour pak i ofiko, ale doufám, že místo Lucase tam bude Suso nebo Assaidi.

Reagovat
smazaný uživatel

O Lucasovi se mluví furt, no. Dyť to není žádnej nepostradatelnej hráč, přece nemůže skočit hned do základu, ještě na úkor jednoho útočnýho křídla, ne? A co kurva Suso udělal Rodgersovi?

Reagovat
smazaný uživatel

*útočnýho hráče

Reagovat
tomasinho

Nevím, nechápu to. Rozídlový hráč s Bernem, připravil gól přihrávkou, které je v týmu schopný jen on, Gerrard a Suarez asi. Šel první dolů a pak ve dvou zápasech, kdy potřebujeme pohyb a kreativitu, šanci nedostane. A to i kdyby Sterling hrál jakkoliv marně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Torresi, táhni!

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
herbage

přišel o míč a běžel ze souboje pryč od míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

řekl bych taktický pokyn, tohle samotného ho nemohlo napadnout

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

tak přišlo mi, že se vrací na svojí pozici mezi stopery West Hamu. Zkrátka mu řekl Rafa: když přijdeš o míč, vrať se na svojí pozici" a on se tím slepě řídí

Reagovat
terry

Vždyť já se tomu směju v dobrym, respektive že možný je všechno.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Spíš ho soupeři přímo nahrál, ale jinak to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neběhá.

Reagovat
Hejnak

Jede ten Bloodzeed ?

Reagovat
Bayern +

300. pre Marka Nobla

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Azpi má ty trenky vytažený až pod úsměv

Reagovat
Miguel19

Sračka playing pokračuje

Reagovat
kiwwi

ten Azpi sa zatial ukazuje ako vyborny hracik

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Pěkný dive

Reagovat
terry

Já si myslim, že to ani Dave na faul nehrál.

Reagovat
I am Mancunian

kiwwi sledujes nolana ? vkuse picuje do rozhdocu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpláclá žába

Reagovat
Kenneth

To je humus ten fotbal Chelsea.

Reagovat
kiwwi

Torres jake solo a potom vyklus po strate

Reagovat
fantomas

Gratulace Ashleymu k 350. startu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard vobec nema form

Reagovat
fantomas

Moses

Reagovat
fantomas

Nando taky

Reagovat
Arbiter

Nando po dlouhé době zrychlil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Ligter

Reagovat
Miguel19

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa a jeho no emotions. To mi tak strašně sralo na něm.

Reagovat
Cantona

Dokedy má Torres zmluvu? Tak slabého útočnika som už dlho nevidel, bez ,zápalu, niekedy mám pocit hrať bez neho by bolo pre chelsea asi lepšie

Reagovat
spider_8

"niekedy"

Reagovat
Kenneth

Pěkná akce.

Reagovat
Miguel19

Nádherná akce!!!

Reagovat
herbage

precizně sehraný

Reagovat
tomasinho

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham United striker Andy Carroll ruled out for up to two months with knee ligament injury

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Torres.

Reagovat
kiwwi

a teraz sa zacal liat kecup s Torresovymi asistenciami!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zavri rypak

Reagovat
Miguel19

Torresův první pořádný náběh v sezoně.

Reagovat
Ligter

Pěkná akce.

Reagovat
terry

Slušná španělská spolupráce. Dave je vážně super plejer, to se povedlo.

Reagovat
Arbiter

vyhrává se. A to je dobře, aspoň vytvoří tlak na Branislava

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě někdo z vás pochybuje o tom, že je lepší, když je Azpi na RB a na stoperu Ivanovič místo těch dvou šašků?

Reagovat
Arbiter

Ivanović je nejlepší na RB,Luiz není žádný šašek...

Reagovat
terry

Který je ten druhý šašek?

Reagovat
smazaný uživatel

...a těmi šašky jsou... nečekaně Luiz a Terry.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

každopádně One Di Matteo

Reagovat
fantomas

Kde všichni koukáte (něco v aj)?

Reagovat
tomasinho

YES

Reagovat
tomasinho

6816

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Arbiter

se z toho klidně poser

Reagovat
smazaný uživatel

proč reaguješ na toho debila? Nechápu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Aspoň je slyšíš.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný

Reagovat
niflheim

Prý před zápasem rozdávají letáky s textem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu ty retardovanej geji? a proc se na to vubec divas kurva?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

je to gay

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

tobe

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se chovat slušně a pak se vrať

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak na kiwiho...

Reagovat
smazaný uživatel

jak chces reagovat na cloveka kterej se chova jak kdyby vyrostl v manchesteru a chodi se sem vysmivat ostatnim lidem??

Reagovat
spider_8

Fans super

Reagovat
smazaný uživatel

Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham tragicky, ako aj cez vikend

Reagovat
smazaný uživatel

až teraz som si všimol, že ten sráč Luiz nehrá, dobre Rafík

Reagovat
Kovi81

Je vykartovany

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutočne nadhodnotený a preceňovaný, slabý v defenzívnej činnosti...

Reagovat
Arbiter

nesvědčí mu dvojka s Cahillem, s Terrym byl perfektní i s Ivanovićem se dost zlepšil...

Reagovat
tomasinho

Perfektní je hodně silné slovo. Takhle byl perfektní i Torres.

Reagovat
Arbiter

Ne, s Terrym byl normálně perfektní. Nevím, o co se snažíš...

Reagovat
tomasinho

Spíš nevím, co tě pořád vede k tomu ho obhajovat. Byl s Terrym lepší než bez něj, ale perfektní nebyl. Jestli tohle je perfektní, tak jsou letos Jagielka, Evans galaktičtí.

Reagovat
Arbiter

co znamená "tohle"? Před trestem pro Terryho perfektní byl. Byl lepší než Terry, nechyboval, přidával i něco navíc v útoku, v rozehrávce.

Reagovat
tomasinho

Jsi zaujatý, perfektní rozhodně nebyl. Na svoje obvyklé poměry ano. Nic to nemění na tom, že Cahill i Ivanovič jsou lepší a jistější volby.

Reagovat
Arbiter

jako můžeme se takhle bavit do nekonečna. Třeba vitasrp ti potvrdí, že začátkem sezóny perfektní byl. Cahill taky není úplně perfektní a taky chybuje v obraně. A Ivanović je lepší na beku...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně může bejt na beku lepší, ale na CB je prostě lepší než takovej Luiz.

Reagovat
tomasinho

Netvrdím, že je Cahill dokonalý, nebo že je Ivanovič lepší jako stoper. Oba jsou ale jistěkší než Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Luiz byl letos vůbec někdy perfektní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

samozřejmě

Reagovat
vitasrp

Do zápasu s Tottenhamem to byl výkonnostně nejlepší stpper CFC o parník..

Reagovat
Bayern +

Trebars o to, ze dokazete vyskladat minimalne dve lepsie stoperske dvojice bez Luiza.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Má trest

Reagovat
Trand

Leeds.

Reagovat
Miguel19

Proč to kope Eden? Vždycky to kopne na hlavu první obránce.

Reagovat
Arbiter

Torres

Reagovat
fantomas

Rami to zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

přihrávkou na torrese

Reagovat
fantomas

Přirozeně, když se mu tam krásně nabízela kolmice a on to jen debilně prováhal.

Reagovat
Arbiter

trochu, ale to zakončení Fernanda bylo žalostné...

Reagovat
fantomas

Nenapadá mě moc, co jinýho by měl dělat. Rami mu vůbec neměl přihrávat (beztak to bylo řešení v nouzi, páč si uvědomil, že to posral/prospal)..

Reagovat
Arbiter

ano, měl střílet, ale od snipera bych čekal větší přesnost, no...

Reagovat
fantomas

Tak z kroku. Starej Torres by to možná dal, jen možná.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

to je blázen ale taky kdyz ma tolik peneza tak to bych si schválně nechal udělat i maskáčovej dům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Nechápu proč to nedostal Ivanovič.

Reagovat
tomasinho

Terriers otočit

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Braňo jak to napálil

Reagovat
Miguel19

Torres tvl, vyser se už na to

Reagovat
spider_8

Jak tam jen tak stál

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zas na hristi sedi..toho uz to fakt nebavi..

Reagovat
herbage

hm, tak to nevím co pískal

Reagovat
kiwwi

by som chcel vidiet, ci by toto odpiskal aj naopak jak penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

vám by jí písknul

Reagovat
smazaný uživatel

vám by jí písknul

Reagovat
spider_8

Reagovat
supervizor

Collins

Reagovat
smazaný uživatel

co tam píská blbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan prase

Reagovat
Miguel19

Nolen

Reagovat
herbage

Nolan furt stejný magor

Reagovat
Bayern +

Ked vo vapne sustavne vypiskuje picoviny...

Reagovat
herbage

já narážel na to, jak nasadil Szczesnymu nelsona

Reagovat
Trand

Hastings zatím nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi tam Carroll..s nim by bola v utoku aspoň sranda

Reagovat
kiwwi

fans WHU: always a victims, it's never your fault

Reagovat
tomasinho

Jaask!

Reagovat
Bayern +

Jedine na neho (teoreticky na Nobla) sa pozerat, inak katastrofa.

Reagovat
Bayern +

* da pozerat.

Reagovat
fantomas

Ty vole, já Mosese nepoznávám normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Juaneeeee

Reagovat
terry

Hazard hraje?

Reagovat
supervizor

občas

Reagovat
fantomas

Ted tam něco občas pěkně rozjel. Ale ve finální fázi nula no.

Reagovat
Bayern +

Sice ho Moses s Matom dnes dost zatienuju, ale mne sa celkom paci. Urcite nie je uplne neviditelny, aj ked je pravda, ze to vasim AM velmi velmi ulahcujeme.

Reagovat
fantomas

Pořád holt hraje něco jinýho, než co si od něj CFC fans slibovali. A já se jejich rozčarování uplně nedivim.

Reagovat
terry

On prostě nastavil v prvních zápasech hrozně vysokej standard. Ale ještě že tak, protože kdyby celou dobu hrál takhle, tak je to slušnej provar.

Reagovat
Arbiter

Moses

Reagovat
Trand

Krásná od Ramirese.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

WestHam totálně mimo ..... i ty modrý bídy si z nich u nich doma dělaj srandu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak WHU absolutne ktora absolutne nestiha a nevedia ktora bije, Chelsea ich jednoznacne valcuje, Azpi, Moses vyborni, ale celkovo koncovka je tragicka. Rafa do palaca.

Reagovat
Swarley

Čech

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Škoda, že tam není Matty.

Reagovat
Bayern +

Hned ma to napadlo. Kopeme z hranice vapna a on ide silovo palit Collins...

Reagovat
tomasinho

Jojo, měl to zkusit radši Mark technicky.

Reagovat
herbage

redka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

bez tej ciarky a otaznika

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si tady na kousknu diskuze neuveritelne protirecis

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech měl dostat rudou.

Reagovat
Arbiter

proč?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Ako je to vlastne s tym? Preco ZK?

Reagovat
kiwwi

CK sa dava VZDY!!! (a to je jedno ci je to brankar alebo obranca) pri zmareni cistej golovej sance

Reagovat
Trapper

To byla gólová šance?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ne

Reagovat
kiwwi

no ved praveze nebola

Reagovat
Trapper

Ok, z tý první věty jsem pochopil, že jsi chtěl červenou.

Reagovat
kiwwi

jj z toho vlakna to uplne vyplyva

Reagovat
Arbiter

no napsals to tak nějak nejednoznačně

Reagovat
kiwwi

co je nejednoznacne na reakcii na komentar, ze Cech mal dostat cervenu

Reagovat
Miguel19

Omg Čechíno

Reagovat
smazaný uživatel

copa se stalo pls... budes shrnovat polocas? ja jsem prisel az ted tak zapnu vklidu az druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se za to nedává redka ?

Reagovat
kiwwi

od kedy sa dava?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa.

Reagovat
kiwwi

jj, odjakziva niektori ludia nevedia pravidla a vyjadruju sa k rozhodnutiam rozhodcu, ako keby rozumeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Odčinil

Reagovat
smazaný uživatel

Odčinil, ale už neměl být na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a to uz preco?

Reagovat
terry

No jo, Čecha už to prostě nebavilo, tak zahrál mimo vápno rukou, aby si následně trochu zachytal.

Reagovat
Fernando_Torres

Ty jeho výběhy totálně do hajzlu začínaj bejt docela klasikou každýho zápasu

Reagovat
ElectrickMann

ještě že od 18:30 hraje trapácky utd s píčusem rvp ( ), aslepoň se můžu dívat na bundesligu

Reagovat
smazaný uživatel

To je povznášející, že ti největší sposťáci a infantilové do jednoho nesnášíjou Man United.

Reagovat
ElectrickMann

sposťáci? nauč se psat, pyšeš jak retart! tvoje mama bi ti mněla skratit řetěs, abis nedošahl na kompjutr!

Reagovat
kiwwi

gigafail

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle nadávky jsou drsné akorát na prvním stupňu základky.

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe by člověk věřil, že tam to "stupňu" být má

Reagovat
ElectrickMann

ani se nemusim ptat a je mi jasne že ty si fanda man utd že? no jo, retrart se pozna hnet

Reagovat
smazaný uživatel

to bys ty musel být předseda fanclubu

Reagovat
ElectrickMann

však ja jsem, tem chujum mužou fandit jen retarti, hlavne po tom co k nim přestpyla ta piča perzi

Reagovat
ElectrickMann

to mnělo bit na prospera ne na pilsnera, toho mam rat, včera jsem mněl asi dve nebo deset a něco k piti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde presne v Cesku sa zrodila tato generacia dementov?

Reagovat
ElectrickMann

ja pochazim z hrvatska, ale muj češtyn je lepšy než několik čechu dohormady

Reagovat
vodka

počítám, že to napsal naschvál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol ten lepsi pripad

Reagovat
ElectrickMann

ten to tip čechu se narodil v hrvatsku pyčo

Reagovat
Sali5

U Azpiho jsem si říkal, na co nám bude? Poslední zápasy mlčím..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl nejvetsi slabina PL jsou momelntalne rozhodci..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ked hraje Liverpool ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co sem zase seres LFC tvl ?to ted snad nehraje tak sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard-8 01.12.2012 14:21

vám by jí písknul

Pokrytče.

Reagovat
kiwwi

busted

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to saso

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans chanting "you Scouse b*****d", "murderers" & more besides at Kevin Nolan. Nothing like showcasing your own ignorance on live TV

Reagovat
fajdax

Konečně se na to dá dívat,na koncu zbytečný komplikace ale zatím spokojenost.V druhým poločase ještě aspon jeden přidat :)

Reagovat
tomasinho

Fantíku, co je zač tenhle?

Liverpool monitoring Highly rated Feyenoord and Holland centre-back Stefan de Vrij

Reagovat
fantomas

Dvacetiletej kluk, na kterym je vesměs životně závislá obrana pátýho celku Eredivisie. Od pohledu vůdčí typ, z RB (jeho kmenový pozice) si přinesl hhodně solidní technickou vybavenost, i co do rozehrávky, navzdory svý "klasicky stoperský" vejšce.

Reagovat
tomasinho

Hm, super. Akorát by to odepsalo Wisdoma nebo Wilsona na CB. A dost možná i Coatese, kterému po těch hrubkách moc BR nevěří.

Reagovat
fantomas

WHU obří zklamání. Ten pohyb, kterej je letos tolik zdobí, nikde, absolutně. V obranný činnosti nechybí krátery, naivita, dokonce i fyzická slabost. Buď sou unavený z tejdne, nebo to Big Sam svou připosraností jednoduše posral. Azpi, Moses jinak špica.

Reagovat
tomasinho

Připomíná mi to jejich výkon ze hřiště Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
Bayern +

Prava lajna CFC vynikajuca, WHU katastrofalna.

Reagovat
spider_8

West Ham je dneska hodně špatný, ale to co předvádějí jeho krajní obránci je vyloženě katastrofa. Slabší beky jsem opravdu dlouho neviděl. U nás hraje výborně Mata a Azpi. Braňo už na tom stoperu může rovnou zůstat. Torrese radši vůbec neřešit

Reagovat
Bayern +

Opat z nasej strany bieda. Smerom dopredu nie sme schopni az na par zrucnosti Jarvisa nic vymysliet, prava strana katastrofalna, Cole nulovy, ako vsetci nasi hrotaci. Obrana slaba, dvakrat nas v cistej zachranoval Jussi. Vzadu sa spekuluje, rozohravka okrem Nobla nulova, Tomkins okamzite vystriedat, ja ho na tom DM fakt neznesiem, obzvlast doma. Na plac Momo, resp. rovno Maiga ku Coleovi, pretoze inak sa asi nezobudia... Slabota.

Reagovat
herbage

herbage 01.12.2012 13:42

Je vidět, že Benítez má narozdíl od Di Mattea rozum. Vrátit Matu do středu pole a dát Mosese na pravé křídlo se mi jeví jako ideální řešení. A Torres ještě ožije, uvidíte

říkejte mi třeba Sibyla, ale opět jsem měl pravdu. Dneska zažívám úplně nový pocit a to radost ze hry Chelsea. Už to není ten chaotický systém týmu ze spodku tabulky, který jen spoléhal na individuální kvalitu hráčů a tlak ze standardek. Naopak je to tým, který dokáže být nebezpečný ze hry a naopak musí čelit tlaku soupeře ze standardek. West Ham ze hry nulový, Chelsea měla 3-4 gólové šance a další si vytvářela. Hra měla řád, trojka Moses, Mata a Hazard se zajímavě točila a i Torres byl celkem platným hráčem. Hlavní chyba totiž není v Torresovi ale v tom, že Di Matteo mu nikdy nepostavil spoluhráče, který by dělal náběhy. Dneska tutu roli naorzdíl od Oscara plní Moses a je ho plné hřiště. Mata konečně hraje tam kde má, tedy pod hrotem a taky je nejlepším hráčem na place. Na téhle pozici může být klidně nejlepší hráč ligy, jen to nechce ubíjet jeho talent na pravém křídle. Celkově z téhle výměny trenérů vyšla Chelsea notně posílená a jde z ní strach. Sice je Abramovič gauner a arogantní psychopat, ale tohle se mu jednou povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš mít radost ze hry Chelsea?

Reagovat
herbage

Mata, Hazard a Moses jsou šikovní hráči. Navíc Rafa narozdíl od Di Mattea je sympaťák a k tomu chytrý a skromný člověk. Proto se divím, že vůbec kývnul na nabídku Chelsea

Reagovat
Trand

Ta druhá věta.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

2.věta a tvůj názor na RB a DiM Jsem v šoku ! Sorry,ale nemůžu jinak Dycky mě jednou za čas zklameš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ty musíš být definitivně na drogách.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
herbage

jen pro kontrolu, jaká formulace se vám přesně nezdá?

Reagovat
fantomas

Ten Rafa vs RDM samozřejmě.

Reagovat
herbage

že je mi Rafa sympatická a Di Matteo ne je moje věc a že Rafa je chytrý a skromný člověk, co se ti nezdá?

Reagovat
fantomas

Že je Rafa skromnej člověk, už jen tvoje věc neni, respektive je to galaktická píčovina.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

na základě čeho soudíš?

Reagovat
fantomas

Dlouholetých zkušeností s jeho osobou?

Reagovat
Arbiter

tak třeba ses měl podívat na jeho první tiskovku v CFC,...

Reagovat
fantomas

(a i na "tvý věci" můžem samozřejmě kulit oči)

Reagovat
herbage

to můžete, já vám to neberu. Stejně si o vás myslím své (a vy jistě o mě)

Reagovat
Trand

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nazvat Rafu skromným člověkem, to je vážně kumšt.

Reagovat
tomasinho

Navíc Rafa narozdíl od Di Mattea je sympaťák a k tomu chytrý a skromný člověk.

Tohlej az poslední dobu největší píčovuina, kterou jsi napsal.

Reagovat
herbage

napsal jsem to blbě, ale to za tou spojkou a už se nevztahuje k první části věty, že by nebyl Di Matteo chytrý a skromný

Reagovat
vitasrp

To jsou strašný píčoviny, fakt se to nedá číst..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to nesmíš předceňovat. West Ham je dnes velmi slabý soupeř. Ale celkově s tebou souhlasím. Rafu nemám rád, ale hra je dnes pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním poločase bych tohle rozhodně netvrdil. Už ten druhý může vypadat úplně jinak, jestli dokáže Sam zareagovat na vývoj na hřišťu.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
spider_8

Jj hlavně se hodně vychval, ale to že Mata a Moses pobíhají v podstatě po celým hřišti a Matu najdeš nejčastěji u pravý lajny je věc druhá.

Reagovat
vodka

pořád je moc brzo na jakékoliv hodnocení Rafy jako manažera CFC...

Reagovat
herbage

to pochopitelně ano, ale já chci předem jasně deklarovat, že mu věřím. Zkrátka jdu s kůži na trh, jako jsem šel kdysi s Koscielnym

Reagovat
fantomas

Kór po dvou otřesných výkonech, výsledcích 0:0 a jednom vedení v poločase nad odevzdanym soupeřem..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

tak tohle je první zápas, kdy měl dost času se s týmem seznámit a něco mu předat, že jo. Navíc proč jsem to napsal jsem jasně uvedl, hlavní je ten posun ve hře samotné. Více vyspělá, lepší spolupráce týmu, tohle jsem naposledy viděl pod Ancelottim

Reagovat
fantomas

Dyt jim de WHU vyloženě na ruku, tak jak můžeš seriózně hodnotit nákej posun ve hře?

Reagovat
Arbiter

nemůžu za to, že se nedíváš na každý zápas CFC...

Reagovat
Arbiter

"Hlavní chyba totiž není v Torresovi ale v tom, že Di Matteo mu nikdy nepostavil spoluhráče, který by dělal náběhy" Jo, jasně, ono to není vůbec Torresova chyba

Reagovat
fantomas

Asi myslel.."který by dělal náběhy za něj"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

tak to máš jako hru Barcelony, když místo Pedra hrál Cesc nebo hru Arsenalu, když místo Walcotta hrál Aršavin. Zkrátka neznamená to, že Pedro je lepší hráč jak Cesc nebo Theo lepší jak Aršavin, ale v každém týmu potřebuješ tzv. nosiče vody, aby kreativní hráči jako Mata, Xavi, Iniesta mohli vyniknout

Reagovat
fantomas

Jak přesně tohle koresponduje s případem Torrese v CFC?

Reagovat
herbage

to bych čekal, že ti dojde. Porovnej sestavu Mikel, Ramires - Mata, Oscar, Hazard - Torres s Mikel, Ramires - Moses, Mata, Hazard - Torres a pak Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Cesc, Alexis s Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Alexis a Song, Wilshere, Cesc - Nasri, RvP, Aršavin s Song, Wilshere, Cesc - Walcott, RvP, Nasri a rozdílš uvidíš sám. Ve všech třech případech prvně zminované sestavy nefungovaly, hra byla pomalá, profesorská a bez myšlenky, v těch druhých případech s hráči jako Moses, Pedro a Walcott má hra větší dynamiku a i kreativní hráči ze zlohy více září

Reagovat
Arbiter

a co s tím má společného Torres, který nezáří ani v jednom z těch případů?

Reagovat
herbage

to je dáno tím, že je z formy, ale dneska už se alespoň dostával do zakončení a byl týmu nápomocný

Reagovat
Arbiter

je stejně k ničemu jako zápasy předtím. Začátkem sezóny byl dobrý, a to i s trojkou Oscar, Mata, Hazard za zády...

Reagovat
fantomas

On dneska vystřelil jo?

Reagovat
Arbiter

někam na tribunu, no...

Reagovat
herbage

jj, po té zpěté přihrávce Ramirése, kterou jsi rozebíral a pak teď před chvilkou

Reagovat
Arbiter

Dostával se do zakončení i předtím, i předtím to zakončoval dost špatně.

Reagovat
fantomas

Jo vlastně ta střela z kroku do píči, kdy se někde schovával a byl nalezenej jen v nouzi.

Reagovat
herbage

já neřikám, že hraje dobře, ale že ten systém by mu měl konečně sedět

Reagovat
Arbiter

kolikáté "konečně" to v případě Torrese má být? Už jsem to přestal počítat...

Reagovat
herbage

v mém případě první

Reagovat
fantomas

O to mi šlo, herbe.

Reagovat
Arbiter

jdi do prdele s nějakou Barcelonou, boha jeho Tvoje přirovnání je úplně k hovnu, když pro něho trenér udělal absolutně vše, aby vynikl Torres. Ten ale nevynikl. Ale Mata vynikal pořád. I s Oscarem, s Hazardem, atd. Navíc vynikal i Oscar.

Reagovat
vitasrp

Tohle je od tebe zase mimořádná tragédie..

Torres se neprobudil pod třemi manažery!! Třemi! Fakt je to chyba těch trenérů? Přesta si dělat prdel..

Reagovat
herbage

ne, není. Ale Ancelotti pro něj neměl místo a Boas i Di Matteo mu nestavěli na křídlo běhavé spoluhráče schopné zakončit, takže soupeři stačilo pohlídat si Fernanda a byli jste směrem dopředu bezzubí, respektive museli jste to zkoušet ze standardek, útoků z druhé vlny apod.A Benítez narozdíl od Di Mattea pochopil, že s trojkou Mazacar do nepůjde. Ještě řekni, že nasazení Mosese nebyl výborný tah? Ale že Torres hraje hovno, to už je druhá věc, ale systém by mu už měl sedět

Reagovat
Arbiter

Nasazení Mosese je nutnost kvůli únavě hráčů a ne kvůli nějakému taktickému záměru...

Reagovat
vitasrp

Torres měl za sebou nejkreativnější trojici celý PL snad. Že není schopnej si kvalitně naběhnozt, zakončít, zkrátka čímkoli zmást soupeře, to je jen a pouze jeho chyba..

Reagovat
herbage

viz vlákno výše, podívej jak hrál Messi a vlastně celá Barcleona, když v útoku nastupoval Cesc

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

It has never been your fault, Fernando Torres, it has never been your fault..

Tenhle přístup už fakt nemůžu vystát.

Reagovat
herbage

pochop že netvrdím, že je to chyba trenéra, ale že v tomhle co chtěli předchozí trenéři hrát to měl extrémně těžké vykniknout, to je celé. I hráč typu Messi najednou začal být matný, když přišel o jednoho spoluhráče z útoku, který pomáhal roztahovat hru a vázal na sebe pozornost obrany soupeře

Reagovat
vitasrp

Ale prdlačkz, Torres mohl být o něco horší, to ano, ovšem.. Vždyť on je ty dva roky v celkovém souhrnu tak zoufalý, žeto snad ani není možné.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

No, lepší se to. Ale proti dnešnímu WHU by jsme měli mít ještě mnohem více šancí. Výborní Azpi a Moses, naopak Eden poslední dobou fakt nic moc.

Reagovat
Bayern +

Ako som hovoril, Tomkins out, Diame in.

Reagovat
fantomas

To Nandovo zrychlení je fakt na zaplakání.

Reagovat
fantomas

To Nandovo zrychlení je fakt na zaplakání.

Reagovat
Trand

Pěknej začátek WHU.

Reagovat
tomasinho

Skvělé střídání

Reagovat
niflheim

Atkinson

Reagovat
Miguel19

Omg, hrajte. Ramires je dnes mimo.

Reagovat
Trand

Jeho kolmice na Cashleyho byla skvělá, snad přes 4 hráče.

Reagovat
Swarley

au

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
fantomas

Garínek krásně

Reagovat
spider_8

Jako by člověk viděl JT.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto muselo boliet, Cahill asi navstivi zubara

Reagovat
fantomas

Snad mu zas nerozkopli tu čelist.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzeralo to ako kopanec pod nos, takze snad nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to tvrdy chlap, v Primere by uz volali knaza a prerusili zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Takovým stylem ho tam za chvíli máme.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique; Lucas, Allen, Gerrard; Sterling, Suarez, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme asi toho Lucase odstřelit na marodku napořád.

Reagovat
tomasinho

Už si můžu zagrcat oficiálně.

Reagovat
Bayern +

4-1-2-1-2?

Reagovat
tomasinho

4-3-2-1 cca. Gerrard/Shelvey v útočné trojce v pozici volného hráče tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná sestava..

Reagovat
13

Bude to hrozně moc o krajních obráncích, José bude muset hodně lítat.

Od Gerrarda, Shelveyho a Sterlinga čekám že budou víc podporovat Suareze a chodit do vápna. Pokuď ne, tak to bude holomajzna a jenom čekání jestli Suarez něco sám vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bysme hráli diamant?

Reagovat
tomasinho

To by bylo ještě horší, Sterling vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem měl bejt především na lávce a na hrotu už hrál a nehrál tam špatně..

Reagovat
tomasinho

No, špatně tam nehrál 2. poločas s Evertonem, proti Chelsea nevěděl, co tam má hrát. Navíc by museli krajní obránci mest útočit. Nemám rád sestavy bez křídel nebo bez útočníků.

Reagovat
13

To na 99% ne. Nejspíš hodí Shelveyho na křídlo.

Reagovat
tomasinho

To už radši Gerrarda, který má dobrý centr a je rychlejší.

Reagovat
13

Já nepíšu co bych si přál, podle mě to tak BR fakt udělá

Reagovat
papos182

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers už sám říkal, že chce hrát se zálohou Lucas, Allen, Jonjo.. tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs v @officialsaints: Jones, Carragher, Sahin, Henderson, Downing, Suso, Wisdom..

Assiaidi nič? .

Reagovat
papos182

Vzdyt se Spurs poradne ani nezpracoval mic.

Reagovat
tomasinho

Ale je to jediné klasické křídlo, které mohlo být na lavičce a oživit hru případně. Zas tak hrozné to nebylo. Mohl tam být místo jednoho CM, když na hřišti máme 4 střeďáky.

Reagovat
minoLFC

tak neni to az tak zle aj ked som chcel Susa...Allen sa konecne moze ukazat co v nom je na CM

Reagovat
Arbiter

úžasné, jak spadneme z dobře předváděné hry k takové sračce, jakou hrajeme od začátku poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený, Chelsea je druhý poločas tak marná, jak West Ham v prvním.

Reagovat
fantomas

Believe Morrison, Ridgewell and Odemwingie are on bench. But, again, awaiting confirmation

Fanta pláče, na druhou stranu Clarkeovi za odvahu.

Reagovat
tomasinho

Ridgewell taky?

Reagovat
fantomas

Aj bez Brunta.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

booooom

Reagovat
tomasinho

GOOL!

Reagovat
tomasinho

Ivanovič

Reagovat
Trapper

No ty vole

Reagovat
madridcan

Coooooole

Reagovat
smazaný uživatel

Cole

Reagovat
Trand

Coooooole!

Reagovat
Miguel19

Střídej, na to jim seru.

Reagovat
fantomas

Reagovat
supervizor

Spoileři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hotel Carlton

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
kiwwi

a Herbagove predstavy sa od zaciatku druheho polcasu rozplyvaju

Reagovat
herbage

ani ne, jeden haluz gól v podání dřeváků nic na podstatě věci nemění

Reagovat
kiwwi

drevaci tocia Chelsea tak, ze nevedia modraci kde im hlava stoji

Reagovat
herbage

já jsem z Arsenalu zvyklý, že nám dřeváci zatápěj

Reagovat
Bayern +

Jasne, kludne nech si drevaci aj otocia, hlavne ze je vidiet kombinacny progres Beniteza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený vyrovnání, Chelsea vůbec neví teď. Už to tam zavánělo golem několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Péťo

Reagovat
fantomas

Ty vole, Čech má zas zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Petře, dnes záříš!

Reagovat
herbage

trošku faul

Reagovat
Arbiter

To jako nebyl faul?

Reagovat
Bayern +

Kompenzacia za tie nezmysly na Nolana.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Ty krávo, to fakt jděte do prdele. Naprosto zaslouženě.

Reagovat
supervizor

Čech mohl vyběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti anglicti komentatori jdou po cechovi jak pitbulove .

Reagovat
Trapper

Mata

Reagovat
Bayern +

Sex, Drugs & Carlton Cole!

Reagovat
afc

Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Gervinho.

Substitutes: Mannone, Squillaci, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

Reagovat
justcall

co tam ještě dělá Squill, navíc se vsadim že na hrotu bude Gervais, přitom Lukas by tam byl lepší

Reagovat
afc

Squillaci sa poctivym a tvrdym treningom prebojoval na lavicku.V utorok bude v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, Chelsea je v druhém poločase tak marná, jak West Ham v tom prvním.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho

Reagovat
fantomas

Wow, tak sem teda zvědavej na Poldiho na hrotu.

Reagovat
tomasinho

Nebude tam spíše Gervinho?

Reagovat
Trand

Podle mě ano.

Reagovat
justcall

bohužel bude

Reagovat
fantomas

Pravda.

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

že tě to překvapilo, i když se ta varianta přímo nabízela

Reagovat
fantomas

Překvapilo? Bych asi reagoval jinak než "pravda", ne? Sem si to jen na první pohled neuvědomil..

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
smazaný uživatel

walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

brat Joa Colea,Mitchell Cole zomrel na infarkt vo veku 27 rokov. RIP

Reagovat
tomasinho

Asi proto není ani na lavičce.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Mitchell Cole, first player to score at new Wembley..

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

na infarkt v 27mich rokoch? RIP

Reagovat
smazaný uživatel

takhle mladej na infarkt RIP

Reagovat
supervizor

Reagovat
Nikikrew

DIameeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Bayern +

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
minoLFC

hmm pocas noci asi pocas spanku, zeby nejaka chyba na srdci?

smutne v tak mladom veku

Reagovat
smazaný uživatel

brother in law

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Nikikrew

Substitutes: Mannone, Squillaci, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

Reagovat
Miguel19

A teďka nám tam nic nespadne tvl.

Reagovat
Mihi

Kurva ďalšia tyčka. Koľko ich už Mata dal z priamych kopov? Minimálne 3-4 si pamätám...

Reagovat
Trand

Gervinho na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints :Gazzaniga, Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw, Puncheon, Schneiderlin, Cork, Lallana (c), Ramírez, Lambert

Reagovat
tomasinho

Očekáváná

Reagovat
Arbiter

střídej Torrese!!!

Reagovat
supervizor

Nemůže, to by letěl.

Reagovat
PhilipS

Si Chelsea myslela, že to nějak dopinká...nicméně jasnej faul na Ivanoviče..

Reagovat
Arbiter

Piazon na plác

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, Hazard bol fakt mizerny , nebude to asi rozdielovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* mala byt reakce na Olivera

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že ako jediný, ale ja som so zostavou spokojný. Giroud potrebuje odpočinok a Gervinho sa potrebuje chytiť, ja som rád.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, jen doufam, ze bude na hrotu Podolski

Reagovat
Trand

Pokud by byl na hrotu Poldi, tak by byla celkem dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak v našej hre čistý hrot neexistuje, dokonca aj Giroud sa sem tam objaví na krídle. Poldi hrá tam, kde sa najlepšie cíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jediné, co na tom je špatně, je fakt, že za Girouda nemáme žádnou pořádnou alternativu. Hrot v lednu je fakt nutnost.

Reagovat
Swarley

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ho uloví Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter je nejlepší útočník v BL a ty ho nechceš.

Reagovat
Trand

Gomez?

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter je lepší. Už jen kvůli tomu, že se dokáže kolikrát obejít i bez podpory a uvaří gól z hovna, což Gomez ani jedno nedokáže, zase Gomez není takovej palič.

Reagovat
fantomas

Huntera sem teda hodně neviděl vypracovat si gól..ale je fakt, že ho na očích zrovna nemám, takže asi je možný, že se kompletně transformoval do uplně jinýho typu útočníka, než jakym bejval.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si třeba jeho letošní gól proti Hannoveru. Myslím, že to byl tenhle.

Reagovat
Bayern +

Modibooooooooooooooo.

Chelsea:

Reagovat
Bayern +

* Este raz.

Gomez je samozrejme od Huntera utocnik daleko lepsi. Prave naopak, on gol z hovna uvarit presne vie najlepsie. Jeho jedina slabost je akurat ked ho zacnu zaloznici ignorovat a nevyuzivat ho. Keby to bolo realne, v Arsenale by RVP dokazal nahradit famozne, Hunterovi uz tolko neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja.

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Máme Girouda jako jedničku, není třeba takový kohout, který by akorát dělal problémy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

takže budete hledat nějakýho průměráka co bude čekat, až se Giroud zraní a pak zase budete všude nadávat, jak nemáte pořádnýho hrota?

Reagovat
Counter

Spíš někoho, kdo nebude brečet do médií, že nehraje každý zápas. Najdou se i jiné varianty, Arsenova skautská síť určitě někoho uloví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne kvůli jeho kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč?

Reagovat
Trand

Je to namyšlený blbeček, který nedokáže vystát, když se netočí vše kolem něho. Už na ME si stěžoval, že nehrává místo persieho, který měl životní formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Typově dost podobnej Giroudovi, není potřeba mít dva identický hroty. Navíc by asi určitě nezkousl svojí roli, kterou by v Arsenalu měl (totiž že by nebyl hráč číslo 1), což dokazoval v Realu i AC. Radši fakt někoho míň problémovýho, míň hvězdnýho, dynamičtějšího a mladšího útočníka.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

člověk vás chce dostat zpátky do bojů o titul a vy ho tu poblijete

Reagovat
Trand

Nj, tak kvalitama by byl dobrej, ale já bych ho nechtěl kvůli jeho charakteru.

Reagovat
supervizor

Stačí aby tam Wenger začal stavět Walcotta nebo Poldiho, hrot netřeba to spíš levé křídlo.

Reagovat
Counter

To jsou oba hráči do základu na kraje, kde jim to svědčí. Theo tam hraje téměř celou tuhle sezonu a zažívá nejproduktivnější období své kariéry.

Reagovat
fantomas

Tak oni se tam dneska beztak prostřídaj všichni tři. Pokud to teda bude fungovat tak, jak má, a jak to už letos jednou fungovalo (zhruba)..

Reagovat
Counter

jj, to je jasné, ale nepozdává se mi to, raději bych viděl příchod nového kanonýra. Wenger měl vždycky útočníků plnou lavičku a teď si chce vystačit jen s Giroudem...

Reagovat
fantomas

Však já s tebou souhlasim.

Reagovat
supervizor

Theovy možná, ale Poldimu to na kraji vyloženě nesvědčí.

Reagovat
Counter

Poldi začal sezonu na hrotu, nehrál nic, pak přešel na kraj a začlo se mu dařit. Od té doby podává rozporuplné výkony, kdy jednou zazáří, jednou není vidět (stejně jako 3/4 týmu). Je to jeho první sezona v jiné zemi, lize, s novými spoluhráči... A rozhodně bych netvrdil, že mu to tam nesvědčí, s Gibbsem si rozumí dobře, dozadu z pozice křídla parádně brání a dopředu to holt ještě bude muset vypilovat, náznaky tam jsou.

Reagovat
fantomas

Před Gibbsem na křídle startovat jednoznačně může, přesně.

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Marván...vždyť zatím odehrál jen jeden match a jak to dopadlo

Reagovat
herbage

já jsem také spokojený, proti Swans to chce na hrotu pohyb a hbitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já nemám nic proti.

Reagovat
Swarley

Nandooooooo, škoda...ale pěknej náběh

Reagovat
Miguel19

Všichni stojí a čumí. Ať jdou fakt do prdele.

Reagovat
Trand

Hastings!

Reagovat
Miguel19

Marko pojď!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to sa môže stať každému, v každom zápase sa takéto niečo stane. Podľa mňa skôr stojí za zmienku, že tam už dal dosť gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

ved mne je skor smiesne z toho, ako pri Heskeym vzdy nieco hladaju

Reagovat
terry

Ty vole, tak on je Marin pravák.

Reagovat
tomasinho

Tos nevěděl? Jako sympatizant Werderu?

Reagovat
terry

Já nevim proč, ale prostě jsem ho měl zafixovanýho jako leváka. Ale když jsem o tom teď přemejšlel, tak jsem si to spíš jen v hlavě popletl s Huntem.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Marin...........

Reagovat
Miguel19

Torres centruje do vápna, kde jediný hráč je Marin

Reagovat
Swarley

on nemůže mít víc než 160cm ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojnásobná škoda.

Reagovat
Trapper

Z prdele klika teď...

Reagovat
tomasinho

Ou, škoda

Reagovat
supervizor

Měl ještě potáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvisi vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo kolikrát už takhle zachránil Cole Chelsea...

Reagovat
Side

Reagovat
Side

Ty vole kolikrát už letos Cashley takhle zachraňoval na čáře?

Reagovat
Miguel19

Cole Ten je fakt neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Svoj Ca$h si nalezite zasluzi.

Reagovat
Trapper

Tak tak, ten už těch gólů zachránil neskutečný množství

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, prosííím, nech je na hrote Walcott a nie Gervais.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to každému tak vadí? Keď tam Gervinho hral, tak bol gólový...

Reagovat
Svatej

Jsi spokojenej Abro ?

Reagovat
tomasinho

GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

Cole krásně a Diame parádní rána.

Reagovat
EL Gringo

goool

Reagovat
Trand

Diameeeeeeee!

Reagovat
Trapper

omg.

Reagovat
Swarley

dnešní MOTM právě dává gól

Reagovat
ďuriLFC

Diámeeeeeeeeeee

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Diame

Reagovat
smazaný uživatel

Diame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
C0br

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Rafa končil už před Vánoci? WHU jak sem se teď 5 min díval mohl dát 2 góly, pěkně čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

tak už vede

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool

Reagovat
Honza Matoušek

Cole krásně.

Reagovat
niflheim

Diaméééééééééééééé

Reagovat
madridcan

Uz jak sa naprahoval, tak som vedel, ze to bude gol

Reagovat
Arbiter

Rafa Out

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to mu sedlo parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Di do prdele Rafo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viselo to ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

joo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hohoooooooooooo Diame dnes o 3 parniky MOTM

Reagovat
Bayern +

V 45. minute som hovoril, ze okamzite na plac miesto Tomku. Ale vyhlaseny MOTM bol Carlton, evidentne mu to pri sklepnuti na Moma pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea I like it!

Reagovat
terry

Reagovat
Bayern +

MOMOOOOOOOOOO! Progres Beniteza!

Reagovat
smazaný uživatel

WHU GOOOOOOOOOOOOL

RAFO TÁHNI DOMŮ !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, over je hotovy

Reagovat
fantomas

Diamé MOTM. Rozhodující střídání. Sam udělal v kabině velký věci, génius.

Reagovat
tomasinho

I se Stoke měli 2. poločas skvělý.

Reagovat
afc

Pozeram,ze Rafa to tam uz naplno roztocil

Reagovat
smazaný uživatel

docela me stve ze jsme ho v lete neziskali..mohl se v pohode tocit s Lucasem.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam, špína už se veze

Reagovat
herbage

hm, zažívám staronové pocity, radost z prohrávající Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé WHU Zaslouženě.

Reagovat
PhilipS

Co se to jako stalo o půlce??

Reagovat
Honza Matoušek

Diamé je skvělej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Diameho jsem chtel misto Tioteho. Skoda no

Reagovat
kiwwi

herbage

01.12.2012 14:40

herbage 01.12.2012 13:42

Je vidět, že Benítez má narozdíl od Di Mattea rozum. Vrátit Matu do středu pole a dát Mosese na pravé křídlo se mi jeví jako ideální řešení. A Torres ještě ožije, uvidíte

říkejte mi třeba Sibyla, ale opět jsem měl pravdu. Dneska zažívám úplně nový pocit a to radost ze hry Chelsea. Už to není ten chaotický systém týmu ze spodku tabulky, který jen spoléhal na individuální kvalitu hráčů a tlak ze standardek. Naopak je to tým, který dokáže být nebezpečný ze hry a naopak musí čelit tlaku soupeře ze standardek. West Ham ze hry nulový, Chelsea měla 3-4 gólové šance a další si vytvářela. Hra měla řád, trojka Moses, Mata a Hazard se zajímavě točila a i Torres byl celkem platným hráčem. Hlavní chyba totiž není v Torresovi ale v tom, že Di Matteo mu nikdy nepostavil spoluhráče, který by dělal náběhy. Dneska tutu roli naorzdíl od Oscara plní Moses a je ho plné hřiště. Mata konečně hraje tam kde má, tedy pod hrotem a taky je nejlepším hráčem na place. Na téhle pozici může být klidně nejlepší hráč ligy, jen to nechce ubíjet jeho talent na pravém křídle. Celkově z téhle výměny trenérů vyšla Chelsea notně posílená a jde z ní strach. Sice je Abramovič gauner a arogantní psychopat, ale tohle se mu jednou povedlo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bubbles in the air

Reagovat
Side

Rafa se tam asi moc dlouho neohřeje

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné jak dokázala Chelsea naprosto prosrat tak dobře rozběhnutý zápas. Ve druhém poločase je Kladiváři přehrávajou úplně v klidu.

Reagovat
REPLIKATOR

Benítez nevydrží ani do Vánoc

Reagovat
vitasrp

Sack him in the morning, I want you to sack him in the mooorning..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pinturicchio

West Haaaaam

Reagovat
fantomas

Demel tak to je konečná toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley po tech jeslickach

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Naughton, Dawson, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

subs: Friedel, Walker, Gallas, Carroll, Livermore, Sigurdsson & Falque

AVB's Blue'n'White Army!

Vysněná a vítězná. Jedééém!

Reagovat
smazaný uživatel

supe zostava, nomane rozmyslam, ze od stvrtej pozeram vas

Reagovat
smazaný uživatel

A Falque na lavičce. Hurá

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná!!!

Reagovat
FUnk

Reagovat
terry

Děkuji, nechci. Příště ať si tohle divadlo sleduje nikdo jinej. Mě to totiž úplně přestalo bavit.

Reagovat
madridcan

Co na to Sibyla?

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

ku*va chcel som napisat Herbage...tych dvoch si stale pletiem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Reagovat
spider_8

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

jedna vlaštovka jaro nedělá Povíme si na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

diame je class

Reagovat
Trand

Reagovat
Sali5

Mrdám na ně.. ti prohrajou i s Dánama

Reagovat
kiwwi

sack in the morning

Reagovat
Side

miluju ten chant

Reagovat
Tolstobik

Abramovicuv masterpiece Benitez opravdu zachranil situaci (chudak RDM)

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak mi chybí Di Matteo, když se musím koukat na toho upocenýho Španěla na lavičce a na to příšernou hru...... Za 3 zápasy jeden gól, prachbídné výkony... škoda slov.

Reagovat
spider_8

Ok, kdo je teď na řadě? Erikson?

Reagovat
Swarley

Ashley Cole, paráda

Reagovat
madridcan

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

GAME OVER

Reagovat
Trapper

nazdar

Reagovat
tomasinho

GOOL! HAMMERS!

Reagovat
Trand

Maiga!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma ted paradni zaverecnej tlak

Reagovat
diastan

Reagovat
EL Gringo

gool

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Každopádně jde vidět progres, aspoň jsme dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu už se dá leda smát.

Reagovat
Kenneth

Tak Abramovič a Herbage ze sebe udělali idioty, Chelsea pod Benitezem nešlape. Jak očekáváné.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A.Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Hehheehheehehehehehheheehee

Reagovat
smazaný uživatel

Super Cashley

Reagovat
C0br

Herb to je věštec

Reagovat
iamek

Rafa Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět Romanův rypák

Reagovat
Bayern +

Chelsea:

Reagovat
smazaný uživatel

Destrukce v podání Hammers v druhým poločase. Neskutečnej válec.

Reagovat
Honza Matoušek

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalá cesta k zániku klubu začíná!!!

Reagovat
tomasinho

Sama prostě nejde nemít rád, to je strašný frajer.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Plastic flags

Reagovat
Trapper

jeden zachránil, tak jim ho musel vrátit

Reagovat
Miguel19

S tímto ne nemůžeme kvalifikovat ani do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo di do prdele. 3 góly za 1 zápas, nebezpečný jsme jako kože... Ta hra stojí za starou belu a vůbec škoda slov. Já chci Di Mattea.

Reagovat
Mihi

To nemá význam sledovať ten futbal. Po polčase malo byť 0:3 miesto toho prehráme 3:1. Fuck

Reagovat
madridcan

Chelsea prehrala, Mata gol do fanty, Ashley Cole asistencia do fanty...krasne nam to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

no co...Cashely jeden gól zachránil, teď už viděl, že to nemá cenu stejnak, tak jim ho vrátil...charakter

Reagovat
smazaný uživatel

RAFA REJECT

DI MATELO LEGEND

Reagovat
smazaný uživatel

matelko

Reagovat
smazaný uživatel

‏@TheTotalLFC

Good Job Rafa. keep it up !

Reagovat
herbage

ale na prvním poločase se dá stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kdo se ti hacknul na účet?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Super tímhle stylem to dotáhne na Rafa do konce sezóny na krásný 10. flek hned za LFC a Arsenalem. Good job.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech-azpi,cahill,luiz/terry,ivanovic-mikel-mata,marin,moses,oscar-ramires

Reagovat
tomasinho

Jak si Rafa raději sundal brýle.

Reagovat
spider_8

Rafa vypadá spokojeně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak charakter tam bol.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je ale videt jak na Torrese pusobi faktor Benitez...dneska byl vynikající...jak za starejch casu..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
supervizor

skoro jako před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

.. ani nemusim pisat ze na koho

Reagovat
smazaný uživatel

malo ist dole

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

no pokud myslíš někdy ve starších žácích, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, celkovo na Chelsea vidiet faktor Benitez

Reagovat
OVi.77

HAMMERS ..Chelsea

Reagovat
kiwwi

milujem tie Torresove ublizene pohlady, ukaze na seba a s placom povie "me"?

Reagovat
smazaný uživatel

#HeskeyForChelseaManager

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, taky na něho jednou dojde

Reagovat
Tolstobik

Timto tempem Chelsea bude mit 4 manazery rocne.....

Reagovat
smazaný uživatel

@TheTotalLFC

Good Job Rafa. keep it up !

Reagovat
Swarley

ale když už nic, tak Chelsea dnes určitě ukázala charakter....

Reagovat
Svatej

Aspoň si doufám Abra uvědomuje, jak moc si nasral do huby..

Reagovat
smazaný uživatel

I am forever blowing bubbles

Reagovat
smazaný uživatel

ten konec byl uzasnej a fanousci Westhamu ty z toho byli happy asi slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Když už mi měl někdo v tomhle zápase posrat tiket, tak jsem rád, že to je WHU

Reagovat
tomasinho

Já měl neprohru WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Já plichtu

Reagovat
Trand

Nikdy jsem neměl WHU rád, ale letos jim snad i fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ani nemusim pisat ze na koho

Reagovat
spider_8

Rafa se ještě může zachránit, pokud udělá LM.

Reagovat
smazaný uživatel

což neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

jestli postoupi do vyrazovacich boju tak Chelsea vyhraje celou soutez..asi si na to i vsadim..myslim to vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha....

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
OVi.77

Nepřemýšlel jsi o práci komika? Vtipy máš dost dobré

Reagovat
C0br

Rafova mise pokračuje úspěšně, pokud to takhle půjde dál, tak do konce sezóny stihne vyřídit i Man City

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Aldeano

Rafova mise spíš pomalu končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz už sa teší na odstupné .

Reagovat
minoLFC

no jedine ze ho vyhodi este tuto sezonu, takze sa musi snazit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand
Reagovat
A Seleção

Neprectu... Co je tam?

Reagovat
smazaný uživatel

protest proti vedeniu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tam asi nebude.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

let's kick greed out of football?

Reagovat
Counter

Let's kick greed out of football tuším

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

A pod tím wherehasourarsenalgone.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

o co tam jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Protest proti vedení, cenám lístků, atd...

Reagovat
afc

Reagovat
Mimalu

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

Tobě se snad letošní sezona líbí? Vždyť hrajeme naprosto tragický fotbal. Dřív jsme aspoň hráli hezky, ale teď je to hrozné, nedá se na to dívat. A vůbec, celé to dění v klubu je hrozně zvláštní a smutné.

Reagovat
herbage

líbil, dokud se nezranil Diaby. Já si myslím, že se naše hra teď zvedne, vždyť Podolski, Giroud a Cazola jsou v týmu ani ne půl roku a Wilshere se vrátil po roce a půl

Reagovat
Trand

Tak to se shodneme, bohužel na Aboua se spoléhat nemůžeme. Já doufám, že teď posbíráme co nejvíce bodů, máme poměrně lehký program. Ale fanouškům se divit nemůžeš, platí nejvíc v Anglii, dostávají za odměnu hrozné výkony a sledují, jak jedno z mála pozitiv letošní sezony, Theo už 4 měsíce podepisuje smlouvu.

Reagovat
herbage

nedivím, ale nemyslím si, že mají lepší řešení. Podle mého dělají lidé ve vedení klubu svojí práci dobře a dle svého nejlepšího svědomí a vědomí s ohledem na širší soubor souvislostí, které je potřeba vzít v úvahu

Reagovat
smazaný uživatel

PL je sice dlouhá a nevyzpytatelná soutěž, ale jestli dneska vyhrajem tak to bude už o deset bodů, a to už pro ně bude hodně špatné. Říkejte mi třeba Sibyla, ale Rafova Chelsea vypadá, že je spíš schopná to manko zdvojnásobit, než stáhnout

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

čo ste si mysleli čukotky

Reagovat
Swarley

titul poputuje do Manchesteru, to už je docela jasné

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom vás doebe všetkých

Reagovat
smazaný uživatel

To i za AVB to bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
spider_8

Ta druhá půle mi přijde srovnatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl spíš Scolari style.

Reagovat
Svatej

Jinak Rafa odvádí pro Liverpool i po vyhazovu dobrou práci hezky snižuje konkurenci i na to 4. místo

Sympatické gesto

Reagovat
smazaný uživatel

LFC bude rád, když nebude hrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

je videt ze nase zapasy sledujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jak tak koukám, tak my taky

Reagovat
smazaný uživatel

LFC kúpi strelca a hrá o big4

Reagovat
smazaný uživatel

A koho? Pochybuju, že budete schopný za někoho vysolit 30 mega. Llorenteho Bilbao nepustí.

Reagovat
REPLIKATOR

Za něho už víc jak 10M nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil.

Reagovat
smazaný uživatel

pocitam tak 12..vic ne

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si to sedne tak je to realny v zime dva hraci..Meartens a napriklad Aubameyang

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

xxx. pro Juventus ve středu!

Reagovat
A Seleção

Fuckin Hammers!!! Krasnej zapas,skvelej vykon Carltona ve druhym polocase a stejne tak se moc libil Diame,dokazal bych si ho predstavit jako nahradu za Songa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemate niekto dobry stream na LFC co? Na wiziwig nic poriadne nie je

Reagovat
vitasrp

Vyhazov Di Mattea byla geniální věc..

Evidentně je vidět, že problém nebyl jen v trenérovi, ale i v hráčích, kteří jsou na place.. I když se někteří fandové snažili z Di Mattea udělat nejhoršího trenéra pod sluncem snad.

Investovali jsme 80 mega liber přes léto a nyní si musíme nalít čistého vína - titul se nás vůbec netýká. Bojujeme o 4. Místo a ačkoli máme velmi kvalitní kádr, může to být kvůli formě a celkové atmosféře solidní problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší problém je v tom, že ta sestava se prostě nemění a hraje dohromady 14-15 hráčům, s tím se to jednoduše nedá uhrát.

Reagovat
Svatej

No.. Krom Marina se v současný situaci moc hráčů do hřiště stejně dostat nemůžou ... Anglická trojka zraněná a moc další čachry s tím dělat nejdou, aby ten kádr aspoň na papíře zůstal silný

Reagovat
Neuro

děkuji Benítézovi za to že vede Chelski jen tak dál

Reagovat
madridcan

1000 pre Sybilu

Reagovat
smazaný uživatel

..snad sa budu predpovede naplnat aj dalej

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
herbage

zasloužím si to sice sežrat, ale když se odprostíme od těch emocí ze zápasu, tak si myslím, že Chelsea dnes nepředvedla vůbec špatný výkon. Ta jejich snaha o kombinační hru, smůla v zakončení a následný psychický kolopas, to mi připomnělo klasický Arsenal, až mi jich bylo líto. Ale i když Arsenal takové zápas prohrává, rok co rok končí v Big4, přes všechny posměváčky, výpadky formy a zranění, protože jdou správnou cestou. Dneska měla Chelsea dobře nakročeno a kdyby přidali druhý gól, tak by měli tři jisté body. Problém bych neviděl v systému hry, ale v podlomené psychice hráčů, protože poslední dobou je ten tlak na ně obrovský a jsou to jen lidé. Uvidíme na konci sezóny, ale furt si myslím, že do 4. místa skončí v do LM se v pohodě kvalifikují

Reagovat
Arbiter

první půli jsme byli dobří hlavně kvůli tomu, že WHU nevědělo, co hrát, byli strašní. V druhé půli nás jasně přehrávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

spíš to štěstí, které jste si vybrali pod Di Matteem, tak se vám to nyní vrací v podobě smůly

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se vůbec snažíš o sofistikované analýzy, když nakonec skončíš u štěstí a smůly?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

aby to pochopili i ti méně inteligentní

Reagovat
Arbiter

jo, jasně. Jsem nevěděl, že jsi věřící člověk. Novinka, dobré vědět

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
A Seleção

Arsenal XI: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

na co tak tlemíš? že bude na hrotu Gerv?

Reagovat
fantomas

Ne, že přišel s křížkem asi tak po pěti funusech.

Reagovat
Mervin

tak to jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
A Seleção

Muze mi nekdo vysvetlit,proc hraje Gervinho na hrotu,kde je naprosto bezzubej a podolski na kraji? Tohle asi nikdy nepochopim,to je jako kdyby Hammers postavily na kraj Carolla a na hrot Jarvise...

Reagovat
afc

Cela trojica sa tam moze dnes tocit.

Reagovat
Counter

Oni se budou točit (snad).

Reagovat
A Seleção

Stejne me to vytaci.Podolski je hrac,ktery se hodi daleko vic na hrot,nez Gerv,jelikoz ma silu,rychlost a hlavou taky neni vubec marnej.Chapu,ze se asi budou tocit,ovsem i tak se mi to vubec nezamlouva...

Reagovat
Counter

Nj, mi to povídej... Snad v lednu hrot přijde, jinak si užijeme ještě hodně srandy.

Reagovat
herbage

a nějaké jména, koho bys chtěl nebo plně důvěřuješ naším scoutům?

Reagovat
Counter

I kdybych někoho chtěl, tak musím důvěřovat našim skautům A jo, nechávám to na nich, žádného jedince tady vyzdvihovat nebudu.

Reagovat
herbage

děláš dobře, chodit s kůži na trh se tady nevyplácí

Reagovat
A Seleção

Lewandowski

Reagovat
A Seleção

Náhradníci: Mannone, Squillaci, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Giroud

Reagovat
fantomas

Dovedu si představit, že po dnešku bude "říkejte mi třeba Sibyla" nejparodovanější větou v dějinách EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no když se to vezme kolem a kolem, tak daleko od pravdy herb, když napsal, ať mu klidně říkáme Sibylo, asi nebyl

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea lost 0 London derbies under Di Matteo. Rafa has lost 1 of 2 and has won 0. -_-

Reagovat
smazaný uživatel

Ať hraje Lucas třeba beka nebo já nevim, ale Jonjo na křídle nebo něco podobnýho snad ne.

I když 4:3:1:2 by mohlo bejt zajímavý. Raheem tam proti EFC byl dobrej a sice ani jeden z těch útočníků nebude ve vápně, když to bude potřeba, ale k zakončení by se mohl často dostávat právě ten hráč pod nima, tzn. Jonjo/Gerrard. Taky jsem zvědavej na Allena, kterej bude hrát trošku vejš, jestli předvede něco navíc.

No snad se to zvládne a bude se na to dát koukat.

Reagovat
Trand

Arsenal 3-1 West Ham

Spurs 3-1 West Ham

West Ham 3-1 Chelsea

Arsenal 5-2 Spurs

Chelsea 2-1 Arsenal

Spurs 2-4 Chelsea

London Derbies.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už mu chybí jen vypadnutí v lize mistrů (což samozřejně on nemusí vůbec ovlivnit), poslední místo na mistrovství světa klubů a Rafa bude nezvěstný.

Reagovat
OVi.77

Na MS klubů pochybuji že něco uhrajou, stačí se podívat jak tam dopadl Inter

Reagovat
OVi.77

ou, pardon překlep neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Yellow tennis balls were used at Wimbledon for the first time in 1986. o_O

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Benitez - making Chelsea fans cry since 2005.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

LFC píská Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na LFC? Atdhe ani wiziwig toho moc nenabízí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pro mě jeden z nej sudích.

Reagovat
A Seleção

OT: Nekdo prosim anglicky sopcast na Arsenal-Swans? Diky

Reagovat
Trand

Tady více o tom protestu fans: http://blog.emiratesstadium.info/archives/25924

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseal

Reagovat
fantomas

For the first time in the EPL era, West Brom's starting lineup contains not a single Englishman. Ninth PL side to deploy 'foreign legion'

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na LFC? Atdhe ani wiziwig toho moc nenabízí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Koment by pak měl bejt v AJ, přes tenhle kanál je vždycky hodně online přenosů NHL a aspoň tam je vždycky komentář v AJ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepší než nic, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

diky tenhle ten jde v pohode

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Infi

1. poločas 2, 2. poločas 1 - Díky Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Liverpool FC confirm that they sent Rafa Benitez & Fernando Torres to destroy Chelsea FC.

um

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Lepší: Rafa Benitez: Making Chelsea fans cry since 2005.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

jeste nam v zime posle Rafa za par supu Matu a muze jit

Reagovat
C0br

Asi se ve sračkách cítí osaměle

Reagovat
Mervin

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemate prosim nekdo slusny sopcast na Arsenal? na wiziwig zatim sama asie..

Reagovat
honziss

První výhra West Ham nad Chelsea od 3. května 2003. Tohle je vážně euforie. :)

Reagovat
Bayern +

Ono je na Digi Citizens? Parada!

Reagovat
Side

To bude zase porod sledovat Arsenal na těch otřesných streamech.

Reagovat
Svatej
Reagovat
afc

Channel - 123456 pozerat Arsenal s nejakym vietnamskym komentom,tak to bude dnes masaker.

Reagovat
Side

Taky to mám naladěný, kvalita strašná a eště do toho mele ten rákosník, snad aspoň ten výkon bude lepší

Reagovat
afc

Reagovat
A Seleção

Ty vole...ted jsem to zapl a honi se mi hlavou jestli to dam

Reagovat
fantomas

Channel - 131822 je taky vietnamec, akorát ve 3x lepší kvalitě.

Reagovat
afc

Tiez pozeram tam.Toto menej seka.

Reagovat
smazaný uživatel

on ten blb nechá aguera na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

predtym 2 kola na lavce najlepsi hrac muzstva... rotuje to

Reagovat
Ajven

nejaky obstojny stream na Ars-Swa?

Reagovat
tomasinho

První souboj a Lucas na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mi ten Lucas pořád nahání hrůzu, když se při rozehrávce pohybuje tak blízko našemu vápnu.

Reagovat
Arbiter

Víte, jak vypadá matematická posloupnost?

3 games, 2 points, 1 goal, 0 wins. Rafa Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

kde kukate LFC? Ja mam taky stream, že nerozoznám hráčov od seba.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
fantomas

Maark Davieees!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mervin

něco na arsenal? nechci hlavně rákosníky

Reagovat
A Seleção

Jestli myslis sopcast,tak jsme dnes pouze na rakosnikach...Smutne...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas celkom dobre...

Reagovat
tomasinho

Dvakrát už prohrál osobní souboj. Ale vyhrál dvě hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si všimol len jeden.

Reagovat
13

zkazil i pár přihrávek.

Reagovat
Mervin

Carl

Reagovat
Side

Jenks, pěkná

Reagovat
fantomas

HOLMAAAAAN! (mám ho na lávce ve fantě samozřejmě )

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha do brany.

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
13

Lucas je zatím nic moc

Reagovat
tomasinho

Dvakrát propadl, ale i vybojoval něco. Nelíbí se mi, že hraje hned po zranění v základu. Zrovna dneska není třeba tak přehušťovat střed, Jonjo to tam taky tahá. Hraje zatím ale jonjo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz

Reagovat
A Seleção

Boze ten rejzak se neda poslouchat...

Reagovat
Side

mute

Reagovat
Thoomas

Pekne si s nama Swansea hraje

Reagovat
SunFells

Půl království za normální stream

Reagovat
Swarley

Everton dneska bude pro City hodně těžký soupeř, zatím to vypadá na dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

zatim slusna holomajka...

Reagovat
A Seleção

na to nesmyslne a absolutne neucelne tanceni na nasi pulce se neda koukat..

Reagovat
cristiano.K.

scouseři kde koukáte?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Kowe
Reagovat
Kowe

Největším problémem současnýho LFC jsou ty tragický náběhy do vápna...

Reagovat
tomasinho

To bylo i loni, nemáme nikoho v šestnátce, a když už, tak schované za bukem.

Reagovat
Kowe

jdou do brejku 3 na 3 a Luis musí vystřelit protože tam Raheem s Jonjem (myslím) tam naběhnou jak žáci

Reagovat
Side

Jakej stream, taková hra.....otřes

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je dneska skvelý

Reagovat
tomasinho

Protože hraje výš, jak by měl. Měl tam hrát už dříve nezávisle na Lucasovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, to je zas na blití tohle.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je zpracování

Reagovat
Rssa

No zatím nic moc, chtělo by to větší náboj...

Reagovat
A Seleção

Gervinho se pred fotbalem zivil stinohrou ne?

Reagovat
Trand

Swansea nás přehrává doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod mi QPR, uz musi vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak nevím proč, ale v sestavě s Lucasem jsem nějakej klidnější.

Reagovat
tomasinho

Protože hraje víc vzadu, nehraje nijak extra, ale jako je tam, Allenovi i Gerrardovi to pomohlo. Stejně bych ale raději viděl někoho na křídle.

Reagovat
Kaze

Ten Vietnamec je naprosto mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Vůbec nekomentuje dění na hřišti a už pár minut mluví o tom, že se k nim připojí Henry na hostovačku atd.

Reagovat
fantomas

Jn, sem si všim i na začátku, že prvních pět minut jmenoval sestavy, pak podle všeho žvatlal něco o problémech Grahama a hra ho vůbec nezajímala mezitim.. :))

Reagovat
Kaze

Walcott vždycky připomínál Henryho nejen svojí rychlostí, ale i driblinkem, ovšem Arséne Wenger ho stále nechce stavět na útok....NEBEZPEČNÁ SITUACE!!...Henry je momentálně v americkém klubu New York Red Bulls, odkud by mohl jít do Arsenalu na hostování....Mertesacker, Cazorla, Walcott...Giroud dal v téhle sezoně x branek, což se samozřejmě nemůže rovnat Titimu Henrymu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co si pustit, Arsenal, alebo City?

Reagovat
Trand

City, i když nevím, jak se tam hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

City. Je to zajímavý fotbal a Everton vypadá konkurenceschopně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak diky

Reagovat
Trand

Já chci v lednu klasický DM, mezi obranou a zálohou je obrovská díra a když hrajou nevraceči, co ztratí na půlce(Ramsey, někdy i Jack a Arteta), tak je to sebevražda.

Reagovat
A Seleção

Rikal jsem to pri odchodu Songa,ovsem byli tu taci,kteri se me snaziily presvedcit,ze Diaby vydrzi a kdyz ne tak Arteta s Wilsherem to zvladnou....Libil by se mi Diame a nebo Sissoko.

Reagovat
Zaschrona

Teprve ted jsem dorazil domu, prosim vas, jak zatim vypada Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete docela dobře, zatím je to zajímavý fotbal. City má rychlé útoky, vy je dokážete zatlačit k vápnu.

Reagovat
Zaschrona

Super, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo ten tvůj first touch Si to mohl klidně pustit.

Reagovat
tomasinho

Ale zatím hraje výborně, Allenovi taky prospívá ta větší možnost jít dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tam je nakej držák no, proto třeba i nechápu proč nedostal víc šancí Coady. Lucas je znát hrozně moc tam.

Reagovat
tomasinho

Jojo, není to ani o nějaké dobrém výkonu Lucase, jako spíš o té přítomnosti někoho takového.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
tomasinho

Zase mi ale nelíbí, že máme tolik střeďáků na hřišti. Mohl třeba odpočívat Allen a hrát Jonjo CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne nehrá, Gerrard aj Allen sú lepší

Reagovat
tomasinho

Všichni 3 hrajou zatím dobře, Jonjo to dobře rozdává, oběhl hodně prostoru, umí se dostat do zakončení. Hraje s velkým klidem při rozehrávce, má větší kldi než Allen třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Allen je pohyblivejší, lepšie podrží loptu a Jonjo sa dostal raz do zakončenia, ale dojebal prvý dotyk, keď mohol ísť sám na brankára + teraz mal ešte tú peknú strelu, ale to bolo ešte pred tým / tá moja reakcia

Reagovat
tomasinho

Jenže Allen mi přijde s míčem hrozně zbrklý, má dobrý pohyb, ale je zbrklý. To Jonjo hraje s klidem, dovolil si dvakrát i pěknou kličku, dokáže podržet a rozehrát. Já u něj budoucnost vidím na CM prostě, žádné AM nebo křídlo. Takový dispečer, který chodí do koncovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrklý nie je a teraz by som to videl 50 na 50, Jonjo na konci ožil...

Reagovat
tomasinho

Mně se líbil Jonjo celý poločas, on fakt hraje s hrozným klidem. Allen má daleko lepší pohyb, ale dostane míč a neví, co s ním, otáčí se s ním a pak ho dá zase dozadu třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen bol 2x napádaný dvomi hráčmi a vykľčukoval sa z toho, + ešte pdoržla v ofenzíve loptu , páči sa mi, Jonjo viac centruje a tvorí, no...

Reagovat
tomasinho

Ono, kdyby oba zlepšili defenzivu, mohli by v budoucnu hrát spolu.

Reagovat
supervizor

Škoda, krasný centr Jenks.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon

Reagovat
Tomekcz

Everton sice hraje dobre, ale jen po vapno, pak vubec nevi co delat tolik slusnejch naznaku uz meli a nic, to City brzo potresta....

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnávací gol westhamu byl utočný faul

Reagovat
A Seleção

Jojo,zavanelo to.Ale ne,ze by mi to nejak vadilo

Reagovat
Mervin

Jenks zatím Bacu seď

Reagovat
Counter

Zas Jenkinson a jeho centry Nejlepší centry v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://atdhe.so/watch.php?id=522053 docela slusny english na arsenal

Reagovat
Mervin

Cazorla hlavičkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Zas hrajem neskutecnou sracku... A kor bez Girouda to nema uz zadnou hlavu a patu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson nejlepší na place. Trochu jsme se zvedli, jen je škoda, že tam sypem takový pěkný centry, zrovna když na hřišti není Ollie.

Reagovat
fantomas

Jn, zase sme na půli cesty nějakých dvou taktických koncepcí. Nehledě na to, že to složení útoku podle všeho minimálně Theovi hrubě nevyhovuje (a sám vypadá bejt nervozní, rozhozenej)..

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim, jestli to je zrovna nervozitou nebo čím, ale dneska je špatnej. Jinak veškerý útoky děláme kvůli Carlovi, záloha je marná a nic neudělá.

Reagovat
Mervin

Dyer

Reagovat
madridcan

1200 pochvalnych slov na Beniteza

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že to bol Dyer

Reagovat
smazaný uživatel

už sme mali vyhravať 4:0 a dohrávať zápas. Naše priemienanie šancí je neskutočne úbohé.

Reagovat
SunFells

Soton dneska čeká dobrý průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Byť tam pri tom Jenksovom centri namiesto Gerva Giroud, tak je 1-0, škoda.

Reagovat
A Seleção

Sledovat Gervinhuv pohyb kdyz ma souper balon je celkem komicky...

Reagovat
Swarley

afromaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Swarley

pěkně kolínkem

Reagovat
Zaschrona

MAROUANE FELLAINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
madridcan

MAROUUUUUUUUUUUUUUUUUUNE JE PROSTE UZASNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, doklepol to z pol metra... genialne

Reagovat
Tomekcz

MArouaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Feeeeeells..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Baines luxusna lopticka

Reagovat
OVi.77

Levák Bob pěkně !

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo najhorší zatiaľ.

Reagovat
kiwwi

Fellainiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tomekcz

Kompas nadherny prodlouzeni

Reagovat
Counter

Fellaini další fík

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem je ale už podle mě utahanej. V nejbližší době by si měl odpočinout.

Reagovat
tomasinho

Však to říkám celý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

vinnie

Reagovat
fantomas

Sem to FM neměl vypínat, fakt.

Reagovat
ďuriLFC

...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo Velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Je niekto kto by nechcel vo "svojom" muzstve Fellainiho? By som bol zvedavy ci by sa dokazal presadit niekde v Reale, Barceone, ci v Juventuse napriklad.

Reagovat
Zaschrona

Dokazal by se prosadit se svoji hrou vsude, dokaze dominovat po celkem hristi. Jen je otazka, jestli by k tomu dostal v tehle tymech potrebny prostor..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že bysme už neměli do kádru nějak výrazně sahat. Je hodně kvalitní, ale investic už bylo dost, teďka bysme měli začít těžit ze sehranosti.

Reagovat
Counter

Každopádně Vermaelen od té doby, co si poseděl jeden zápas, hraje o třídu lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak připadne.

Reagovat
tomasinho

Ou, to by byl banán, co chybělo?

Reagovat
madridcan

Neskutocne ma fascinuje Fellaini a dufam, ze prestupi do nejakeho sympatickeho klubu

Reagovat
tomasinho

Moc sympatických možností nemá.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

vezme ho Fergie

Reagovat
A Seleção

To je ta nejmene sympaticka varianta samozrejme.

Reagovat
tomasinho

Kam by ho tam chtěl narvat?

Reagovat
I am Mancunian

ked uz bude nakupovat v evertone moze kupit rovno aj bainesyho

Reagovat
Trand

Přesně, nebuďte troškaři.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, 100 milionu liber nam dejte..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Podle mě už ho dávno měla brát Chelsea, kor když on sám by tam chtěl, ale stejnou chybu naštěstí udělali už u Kompanyho a snad v tom budou pokračovat

Reagovat
Zaschrona

City bych se nevidil, kdyby po nem slo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bale další žlutá za diving Nikdo z PL jich nemá víc...

Reagovat
Swarley

...v historii?

Reagovat
Counter

Nikdo za tuhle a minulou sezonu dohromady nedostal víc jak dvě žluté za diving. Bale už má čtyři :-D Ale prý to teď bylo nezasloužené, budu na to muset kouknout.

Reagovat
Swarley

no to se podívám taky

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím..Bale je blb

Reagovat
Counter

já ho jen nechtěl hanit předem, neviděl jsem to. Že je blb, na tom se shodneme bez potíží.

Reagovat
FUnk

ted ji dostat nemel, ale demsey tam jednou pekne skocil

Reagovat
A Seleção

Do polocasu vydrzim koukat na tu holomajznu,pak prepinam na Toffees...

Reagovat
Rssa

Ale nee, Chelsea správně uhádnu výsledek a pak mi Everton musí skórovat

Reagovat
smazaný uživatel

arsene, arsene.. kams to dopracoval.. fandim od 2006 a takovou herni krizi jsem jeste nezazil..

Reagovat
A Seleção

Ja od 05 a mam uplne stejny pocit...

Reagovat
Tomekcz

klasika pro Shity

Reagovat
tomasinho

DANNY!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Aggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3 Konečně ty vole.

Reagovat
tomasinho

Krásná hlava. Suarez krásný přímák.

Reagovat
supervizor

Ten Michu je víc na zemi než na nohou.

Reagovat
Kowe

Dannyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Osman je tlk.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to nebol on co stiahol zeka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ageeeeeeeeeeeeerrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

dalsia chujova jedenastka pre City

Reagovat
smazaný uživatel

Jedenastka opravnena, ani hraci Evertonu nejak vyrazne neprotestovali, takto okato ho stiahnut nevyzaduje velku davku chytrosti, toto Fellaini pokaslal.

Reagovat
smazaný uživatel

DAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

ynwa

Reagovat
smazaný uživatel

fellaini

Reagovat
fantomas

Omg, ani Jonjo ani Suárez u toho nejsou.

Reagovat
tomasinho

Jonjo už dal tyč a Suarez před gólem břevno z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní. Tak tímhle smazal ten svůj bodový zisk z gólu.

Reagovat
iamek

Kdyz city nemuze FA moc rada pomuze

Reagovat
Tomekcz

to je proste hnus, City vubec nic nehrajou nejak haluzacky daj gol, stejne jak s Villou a Wiganem

Reagovat
Miguel19

Něco jako United no.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taky brečení? Takže to mezi fňukání určitě počítáš i vaše stěžování na smůlu. Dobré to vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud na plac !!

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Se vsaď, že po tom, co půjde na plac Giroud, do toho vápna ani jednou pořádně neodcentrujem.

Reagovat
Trand

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, zas taková lahůdka do toho vápna.

Reagovat
Bayern +

Carlitos!

Reagovat
mithro

21 - Man City have been awarded more penalties than any other side in the Premier League since the start of 2010-11. Spotted.

Reagovat
Trand

Arsenal měl taky 3 podle mě.

Reagovat
Trand

*tak

Reagovat
Counter

Gervinho

Reagovat
Mervin

Wenger ven!!!!!

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Mervin

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Ževišé-Jack Wilshere

Reagovat
Zaschrona

Co to zase bylo za penaltu nechapu.. Dalsi absolutni kravina proti nam od rozhodciho.. Tohle nas nas stalo letos uz tolik bodu..

Reagovat
tomasinho

A pak že scouseři fňukají. Ty brečíš po každém zápase.

Reagovat
Zaschrona

Tak jako promin, ale nam rozhodci berou body jak jen to jde.. mimochodem, ja snad nejsem scouser?

Reagovat
tomasinho

A že nám ne.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja vim, ze berou, v tom si fakt muzem podat ruce..

Reagovat
smazaný uživatel

GERVINHO aka nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
A Seleção

ted jsem to chtel napsat kazdopadne

Reagovat
fantomas

Zlej sen! Kterej tým má ve svym středu tři relativně kreativní záložníky a za celej poločas si nevytvoří jedinou šanci středem pole (a jen dvě chudý celkově)?! Co to jako kurva je??

Reagovat
herbage

takže marný výkon Walcotta, který pokazil nejvíc akcí, chyběl na pravém křídle, kde musel doplňovat Jenkinsona Arteta, který toho nejvíc zadrbal a za celý poločas předvedl jediný náběh, kdy poslal míč pod sebe na Podolskiho, tak to je dle tebe chyba naší zálohy?

Reagovat
fantomas

??? Samozřejmě že Theo hraje strašně. Ale právě i ta neviditelnost a nefunkčnost útočný trojky de prostě na vrub těch tří ve středu, to je snad naprosto evidentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak díky někomu kdo hraje na pozici DZ(Lucas) obživnul jak Gerrard, tak Allen. Takhle ten střed funguje naprosto úžasně, a i celej tým nějak díky tomu funguje líp, když tam je někdo kdo to jistí. Saints vůbec neví a oni asi taky nechápou jaktože to je jen 0-1. Ale ta finální fáze zase, to je prostě bolest LFC. Suárez luxusní balon od Josého, zpracuje ho rukou. Jonjo krásnej míč od Stevieho, zpracujeho někam do strany místo aby to pustil a šel sám na bránu. Suárez břevno, Jonjo tyč a odrazí se to zpátky a ne do brány. To je i smůla, ale díky bohu za to 0-1, jen přidat další v druhým poločase a dohrát to bez zranění a v klidu.

A Pepe co teď zase dělal na konci to fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

A vy jste se mi smáli, když jsem říkal, že Lucas byl jednu chvíli jedním z nejlepších u vás. From super zero to almost hero.

Reagovat
tomasinho

Byl 3 zápasy před zraněním. A není to konkrétně ním, ale přítomností držáka. On osobně hraje takový lepší průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady o ale není moc o něm. Prostě když je tam jakejkoli držák, hned je to lepší.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je ten tmelící článek... Je tam hrozně důležitý...

Reagovat
miky10

A dost, Benítez ven!

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

On je vas bic bozi

Reagovat
Swarley

nn, jen hezky do konce sezóny a pak nastoupí Sven

Reagovat
Thoomas

Bože ten Gervinho je šutér jak prase....být na place místo něj Giroud tak by aspoň jeden z těch centrů využil

Reagovat
fantomas

Wolves hustě

Reagovat
Trand

Konečně.

Reagovat
j_mrazik

Mně se ta hra Arsenalu neskutečně nelíbí. Nudná, čitelná, profesorská, bez nápadu a momentu překvapení, střídal bych nějak střední zálohu, tohle složení je šílenost. Cazorla se mi vůbec nelíbí a pořád držkuje.

Reagovat
fantomas

Cazorla fakt vůbec nenaplňuje to, kvůli čemu tam je. Furt se krejou s Jackem, nejlíp i s Artetou naráz.

Reagovat
j_mrazik

Taky jsem koukal. To co jsme minulej rok nadávali, že hrajou stejně Arteta a Ramsey,tak hrajou stejně jak Arteta, Cazorla, tak Wilshere. Ten už se neotočil s balonem a nezrychlil hru, ani nepamatuju. Walcott nedostal balon, ani nevim, jestli ho vlastně chtěl.

Reagovat
fantomas

Jj, loni nám splývali dva, teď pro jistotu tři.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

tak Swansea nejsou žádní nazdráci, hrají výborně s míčem a hlavně precizně brání. Proti Southamptonu prakticky se stejnou sestavou a výkonem jsme vedli 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli už je fit, tak bych zkusil Rosu. Jestli nevypadl úplně z formy, tak by to mohl zvednout a jestli jo, horší už to být nemůže.

Reagovat
fantomas

Znova se zeptám - nastoupil on už vůbec za rezervu aspon?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
fantomas

Hm..tak..achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tiket co sem podal je zase pěkně na nic.

Reagovat
Rssa

No...není to hrůza.

Jonjo ven, Suso dovnitř a bude to ideál

Reagovat
smazaný uživatel

To neřeší můj problém.

Reagovat
Rssa

Ono to tvůj problém řešit nemělo

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Jonjo hraje dobře. Chci ho vidět na CM, klidně po druhém gólu Lucas dolů, ať si spočne a Suso na pravé křídlo.

Reagovat
herbage

Sice se říká, že peníze mají být pro hráče motivujícím faktorem, ale vážně nevím, jestli hraje hůř nejlépe placený hráč týmu Podoslki nebo Walcott, který by chtěl být nejlépe placeným hráčem týmu

Reagovat
Trand

Však jsou hrozní všichni, ne jen oni dva. Nikdo se tam nesnaží, je jim to jedno.

Reagovat
herbage

Cazorla, Arteta, Jack, Vermaelen, Merte, Gibbs i Jenkinson se snaží, na pěst je akorát útočné trio, z kterého je nejaktivnější kupodivu Gervinho

Reagovat
Trand

Arteta a Cazorla se především vůbec neuvolňují, ale přihrávají si mezi sebou nebo dozadu. Za dnešek stojí zatím za pochvalu jen Wojta, Vermaelen a Carl, jinak nikdo. Ale jasně, může za to theo s Podolskim, že nedostanou žádnou nahrávku.

Reagovat
herbage

A proč se Gervinho dostával k míčům jak ve středu, tak na levém křídle? Nebylo to tím, že Walcott když měl být na pravém křídle, tak stál s rukama v bok ve vápně, zatímco Jenkinsona musel doplnit na pravé straně Arteta? Posledních 10 minut se Theo přesunul na křídlo a hned byl ve hře, jenže on si o sobě myslí, že je nobý Henry a sere se do vápna, kde je k hovnu

Reagovat
EL Gringo

LFC zatial krasa

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl Agger v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

akurat včas z neho vyšiel.

Reagovat
PhilipS

To hrozně banujou poslední dobou ty streamy...nemá někdo koukatelnej Arsenal?

Reagovat
Mervin

ten zápas je nekoukatelný sám o sobě

Reagovat
PhilipS

Sem zvědavej na Rósu ten by to mohl zlepšit....to jako nikdo nic?? Mi neřikejte, že na to koukáte všichni v televizi...Prosím??

Reagovat
Mervin

si najdi stream na ziveprenosy.cz jinak sopky samé rákosnické

Reagovat
aragorn

Teď jen v klidu dohrát druhou půlku. Soton je takřka neškodnej, jediní schopní něco uhrát jsou Lambert s Ramirezem. O Poločase dolů Sterling a nahoru Suso. Zklidnit hru a začít proměňovat šance. Škoda těch trefenejch konstukcí. Dnes jim mužem dat i bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

theo to na konci trochu napravil, to bola lahodka, ale technicky je na tom dneska uplne strasne..ten dribbling na polke ked tam mohol nahrat trom to bolo co? prvy dotyk tiez hrozny, ako mu to odskocilo v slubnej sanci, z brejku mala swan najvacsiu sancu zapasu...

vermie dneska konecne zapas adekvatny k jeho kvalitam, nadhera, ten sklz bol celtic cez kopirak..

jackie ako jeden z mala sa to neboji potiahnut dopredu

Reagovat
fantomas

Thea fakt nepoznávám no, ale stejně je největšim kamenem úrazu ten (absolutně nepochopitelně) bojácnej střed pole. Od toho se všecko odvíjí.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
herbage

Vermaelen výborně, nebál bych se říci zatím MOTM. Konečně hraje tak, jak by kapitán hrát měl. A Jenkinson hraje taky výborně, vůbec na něm není znát, že vypadnul ze sestavy. Theo otřes. Když odejde, chybět mi nebude

Reagovat
fantomas

Ty vole jednozápasovej herb zase ruluje.

Reagovat
herbage

že dává góly nazdárkům nebo rozloženým soupeřům, to není pro mě argument, aby zůstal. Nechci v týmu hráče, který se to snaží tahat přes půl hřiště jak Messi a přitom má techniku a zpracování jako Carroll

Reagovat
fantomas

Sorry, ale musim..seš idiot.

Reagovat
herbage

abych nebyl sprostý: nápodobně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Sorry, ale poslední dobou jsi hrozně mimo.

Reagovat
Mada

Co to meleš za blbosti?

Reagovat
vladis271

vypol som to a dali sme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nezapínaj

Reagovat
smazaný uživatel

Začni fandit MU a třeba vyhrajem ligu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by se měl radši na fotbal vys*at úplně, než fandit jim

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou by tam měl super kamaráda slovenskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No oba jsou to stejný šulini.. nebo po vašem kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase nějakýho rejpala mít musíme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

no ja si o sebe tiež myslím, že som zlý, proste hajzel, po vašom kokot, takže v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

na druhej strane, vo väčšine vecí sa zhodnem s tebou aj s kwopom a radou ďaľších, takže dest, tomasinho a umiernená klika sú možno len latentní mufani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomashino je niekedy s nimi moc zadobre, čo sa mi nepáči

Reagovat
tomasinho

Jak s kým a jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

len podpichujem

Reagovat
Rssa

Latentní MUfani vs. pomatenci

Pěkné, pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
Nikikrew

To je zase ale biedny vykon. Poldi neviditelny, Gervais nula bodov. Hrame tak zle a hlavne nudne, ze ma to absolutne nebavi. A inac Santi, zapas co zapas slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

On his return Lucas Leiva has attempted the most passes in the 1st Half - 46 (83% accurate).

lucaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
A Seleção

Ted me tak napadlo,proc si Abra na tu lavicku nesedne sam?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by se pak musel sám vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 0-0 Swansea (HT): Possession 46% - 56%, Shots (on target) 4(1) - 6(2), Pass Success 91% - 87%.

To držanie lopty u swans

Reagovat
tomasinho

Wow 102%?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

pozdě já koukám...

Reagovat
Rssa

To znamená, že si ten míč odnesli až do kabiny, což se taky počítá.

Reagovat
PhilipS

Hlavně, když to dohromady dá 102 procent...docela impressive...

Reagovat
smazaný uživatel

má tam byť 54%

Reagovat
tomasinho

Holman krásný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

80% - Lucas Leiva has won 4 out of the 5 tackles he has attempted today.

Reagovat
smazaný uživatel

Surprisingly Lucas has won 4/4 Aerial Duels too! 100%!

Reagovat
tomasinho

Tak to bych chtěl vidět, když po 8 minutách měl prohrané dva osobní souboje, po jednom doletěl až na zem.

Reagovat
EL Gringo

Bale zasa zlta za diving

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonáda Wolves v Bristolu Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

1420. pro SportsDirect na zličíně.

Reagovat
smazaný uživatel

pro něj obecně Jak to tam vypadá teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, širokej výběr, oproti gigasportu kde bylo prázdno tady toho je strašně moc. I LFC věci taky, dresy dokonce i ten cirkusáckej fialovej, kratasy, šály. Strašně levný normální věci. 2 nike trička třeba za 549,-

Reagovat
supervizor

Kua Santi brankář není terč.

Reagovat
Mervin

Reagovat
supervizor

Se ho mohl zeptat kam to chce.

Reagovat
j_mrazik

Čurák Chico... hroznej dobytek. To už je několikrát každej zápas.

Reagovat
Counter

BOHA, Theo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo

Reagovat
tomasinho

Tak teď to Jonjo ukázkově zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso za Jonjaaaaaaaaaa prosím.

Reagovat
tomasinho

Já bych stál Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Ale když si představim Susa na tý Jonjovo dnešní pozici... Ach.

Reagovat
tomasinho

Jojo, tomu by to tam šlo náramně. Jonjovi by sedělo hrát hlouběji, v té rozehrávce se mi fakt líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

První ale půjde asi logicky Lukáš, mohl by za Susa, aby se to celý posunulo. Ale spíš bych to viděl na Henda.

Reagovat
tomasinho

Jojo, taky to tak vidím.

Reagovat
Trand

Mně je z tý naší zálohy na zvracení, absolutně nikdo se nechce vracet.

Reagovat
j_mrazik

Vyndej toho Artetu, ten je špatnej. To jeho odehraje Jack. čekáme na Rosu nebo Oxe nebo Girouda!

Reagovat
Trand

Reagovat
rickroll

Schwarzer OMG

Reagovat
FUnk

kdyz nevis co s balonem vystrel sandro

Reagovat
smazaný uživatel

Sandrooooooooo!

Reagovat
tomasinho

Jak ho dal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze 30 metrů. střela k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ze 35 - 40 , ale Schwarzer to posral..

Reagovat
tomasinho

Dík oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham. Tak ještě jeden. A všude góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Olivere co si to písknul teď?

Reagovat
Counter

Už se na to dá koukat, pome pome!

Reagovat
tomasinho

Chce to co nejrychleji druhý gól.

Reagovat
Zaschrona

Yaya Tour zkopne Fellainiho na zem, fauluje a pak rve na rozhodciho.. rozhodci si jen mohl vybrat za co mu dat zlutou.. nedostal nic.. co to je?

Reagovat
j_mrazik

Vermaelen jim udělal narážečku a najednou jsme ve vápně. Takhle se zrychluje hra a né ty 2 španělský buzny.

Reagovat
Kaze

Když koukám na protesty hráčů, docela by mě zajímalo, jestli znají fotbalisté pravidla nazpaměť

Reagovat
Trand

Konečně, Giroud.

Reagovat
supervizor

Giroud a Ox

Reagovat
sintha

Jaký zápas je nejatraktivnější prosím?

Reagovat
Kaze

Jak to má někdo vědět? ale City - Everton pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

City-Everton, aj ked uz sa Everton skor len brani

Reagovat
j_mrazik

My střídáme v 65.? To si asi udělám printscreen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey tam sedí jak bulík, to by tam moh jít Rosa aspoň na 10 min

Reagovat
Trand

Gervinho je druhej poločas dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z těch jeho kliček nemůžu. Poskakuje tam, jak kdyby si chtěl vyklepat hovno z trenek.

Reagovat
Trand

Tak to já taky ne, ale dnes je nejplatnější z útočný trojice. Wenger má úžasnou schopnost vždycky stáhnout nejplatnějšího hráče z útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud a Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbejvá než

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski de z fanty, je jalovej.

Reagovat
supervizor

Kdo z Arsenalu není?

Reagovat
Zaschrona

Proc Moyes nestrida.. kazdy zapas to same

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat Jonja. Hned.

Reagovat
tomasinho

Hendo asi za Lucase. Jonjo šel dolů v 2. poločase, měl by jtí suso místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokuď to nebude 2-0 tak bych tam Lucase nechal radši.

Reagovat
tomasinho

Komentátor cosi říkal, ež jde Hendo. Místo Jonja by to bylo moc defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho ale bude mít dost, ne?

Hendo už jde, ale za Allena To bych nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

no.. on šel taky dolů v 2. půli Allen, takže celkem chápu.

Reagovat
Tomekcz

Gibson, co to je dpc

Reagovat
Zaschrona

vzdyt to byl nadherny balon.. ale mel to resit jinak, pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k Destíkovi a SD... takže ceny tam jsou stejný, jako v Británii a na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Krásná akce José s Luisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo KURVA!

Reagovat
Mervin

to nebyl faul na Oliho?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že ne

Reagovat
Mervin

tak ten můj stream je totálně na hovno, takže jsem byl rád, že jsem viděl Girouda

Reagovat
Counter

Vzal první míč a teprv pak ho škrtnul, určitě žádná penalta.

Reagovat
fantomas

Giroud fakt nesympaťák.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Josef

Reagovat
Mervin

kurva Santi

Reagovat
tomasinho

Takže Allen šetřený do Itálie, aspoň místo něj stejně pohyblivý Hendo.

Reagovat
j_mrazik

Giroud. Asi ne. Nemá špinavý stulpny.

Reagovat
Counter

Dal Theo za celý zápas jeden dobrý roh?

Reagovat
supervizor

Za celou karieru nedal dobrý roh.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom letos má z rohů hned několik asistencí.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Prosím tebe, to je jenom šikovnost střelce, že z tak špatného rohu dal branku

Reagovat
supervizor

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To zase ne, ale dneska to kope tak otřesně, že vůbec nechápu, kde bere to sebevědomí znova a znova vůbec běžet k tomu praporku...

Reagovat
Trand

Clattenburg dnes píská dobře, nevím, co to tam ti naši hráči zkouší.

Reagovat
supervizor

Ten tlak musíme zužitkovat dpc.

Reagovat
smazaný uživatel

ten výkon je totálně na facku, stejně jak v posledních zápasech nedokážeme vůbec přehrávat soupeře,ale dneska je to už extrém, útočná fáze je hrozně statická a bez nápadu, hráči se vůbec nehejbou, sračky líný, serete mě,

cazorla by si měl na pár zápasů sednout, páč hraje celej listopad sračku a jack se zatím nedostal do formy po zranění, walcott se tam fláká jak primadona a gervinho je spíše k pláči, podolsi zas nasadil neviditelnej plášť , no posral bych se z toho

Reagovat
smazaný uživatel

neni nekde statistika premienania sanci? lebo co sme schopni zahodit...

Reagovat
tomasinho

Stejěn by mě zajímalo, co Suso Brendanovi provedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že po příchodu Girouda nenacentrujem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom těžká kocovina teda...

Reagovat
Trand

Dobře jim tak, za tu sestavu.

Reagovat
SunFells

Kolikrát ještě ten komentátor na ESPN řekne o Rangelovi, že je nejvíc podceňovaný bek v lize?

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Hádám, že furt lepší než Vietnamcovo "Džak Visel"..

Reagovat
smazaný uživatel

Trvalo mi, než mi došlo, kdy to má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem tích vozíčkarov za branou. To sa neboja, že dostanú pecku do tváre?

Reagovat
fantomas

Bělohlav

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham. Tak ještě dva zápasy mě musíjou vyjít. Arsenal góly, Liverpool taky.

Reagovat
miky10

Suárez je fantastickej, hrozná škoda, že má vedle sebe 10 tragédů.

Reagovat
tomasinho

Zase nepřeháněj.

Reagovat
miky10

Ok, tak tragicky hrajících fotbalistů. Dál už ale neustoupim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

A nojo furt, tak možná eště Enrique by snes vůbec nějaký měřítka, co se ofenzivy týče.

Reagovat
tomasinho

Záloha vyjma Jonja v 2. půli hrála dobře.

Reagovat
miky10

Já vidim jen druhej poločas, ale jestli to před přestávkou bylo horší, tak se divim, že se eště koukáte.

Reagovat
tomasinho

První polčoas byl daleko lepší.

Reagovat
miky10

Pak necháme ten předchozí příspěvek.

Reagovat
miky10

Pak necháme ten předchozí příspěvek.

Reagovat
miky10

Nechápu*

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho kluka českýho, ten tomu dá myšlenku i na jedný noze.

Reagovat
tomasinho

Hendo

Reagovat
Kowe

a Raheem taky přihrával pozdě

Reagovat
fantomas

Theo

Reagovat
Trand

Rosa! Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to ale chtělo dát góla...

Reagovat
fantomas

ROSAAAAA

Reagovat
FUnk

spurs <3

Reagovat
Mervin

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasný, že je Lucas zpět...

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Fletcher, Anderson, Young; Rooney, van Persie

Reagovat
I am Mancunian

subs: De Gea, Jones, Smalling, Cleverley, Giggs, Hernandez, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC: Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

young

Reagovat
Eric_The_King

Proč vlastně chytá pořád Linde?

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg píská skvěle dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser už.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečně co my nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

*neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem zvědavej kdo bude hrát na hrotu proti West hamu, když je Suárez vykartovanej.

Reagovat
tomasinho

Jonjo beztak devítku.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vojta

ale jinak naše hra

Reagovat
Trand

Omg, Swansea už měli dávno vést, na to se fakt nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd XI v Reading: Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, van Persie

Reagovat
Mervin

Wojta

Reagovat
fantomas

Suárez nedá gól ani Saints? To snad nemyslí vážně..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

SZCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální za stavu 1:0 přestat v 80. hrát.

Reagovat
A Seleção

Jsme neskutecne k smichu....Jeste,ze mame Wojtu...

Reagovat
Counter

Průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nemoze hrat nabuduci tyzden kvoli kartam, som zvedavy koho da Rodgers na jeho post

Reagovat
tomasinho

Jonja

Reagovat
A Seleção

Opravdu potrebujeme DM jako sul...Souper nam chodi rovnou na obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný. Po příchodu Girouda v 65' jsme poslali první centr do vápna v 87'.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze dovtedy sa centrovalo vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
Chazy

Swaaans

Reagovat
smazaný uživatel

Michu válec tvl

Reagovat
Counter

Hmm, tak to je zlé.

Reagovat
Nikikrew

Mna jebne...

Reagovat
Trand

Zaslouženě. Je mi smutno, nehorázně smutno.

Reagovat
Mervin

Wenger VEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
C0br

Benitez to the rescue!

Reagovat
Mervin

stačí někdo, kdo zná slovo taktika

Reagovat
fantomas

Všímáte si, jak Tremmel perfektně čte hru na tý čáře? Všechno de do něj, to neni náhoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Takový easymode

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

José se normálně naučil střílet.

Reagovat
Miguel19

MICHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Trand

Tohle prostě není možný, ti hráči vyhrát nechtěj. Jak to tam někteří dnes odchodili, to je nevídaný.

Reagovat
smazaný uživatel

sem nasranej, čůráci líní, měli by jim sebrat vejplaty za tohle představení

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooool Swans

Reagovat
Side

běžte do prdele s tímhle, díky za zkurvenej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger véééééééééééééééééééééééén

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už ten Arsenal fakt nebaví sledovat. Už dost.

Reagovat
madridcan

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už sme v hodně velkých sračkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, až teď.

Reagovat
tomasinho

Jonjo je děsný poslední půlhodinu.

Reagovat
mickey mouse

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Motm pro mě.

Reagovat
tomasinho

Druhý polčoas šel celkem nahoru.

Reagovat
tomasinho

To je nám podobné střídat stopera za DM, abychom ubránili vyhráli 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na tu chvilku snad půjde Carra na DM, když jde za Lucase. Aspoň něco zábavnýho na konci zápasu.

Reagovat
Mervin

aspoň Matýsek

Reagovat
smazaný uživatel

LFC mi dneska dělá neskutečnou radost...

Reagovat
tomasinho

No mě druhý poločas ani ne. Mělo to býtz aspoň 3-0.

Reagovat
Kowe

to máš malý nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vtipnooooost

Reagovat
A Seleção

Tomuhle se rika herni krize jako prase! Dnes sme si vyhrat nezaslouzily...Na tohle uz se opravdu neda divat...Budou muset prijit nejeky zasadni zmeny,je mi jedno kde...

Reagovat
Counter

ještě to bude debakl

Reagovat
Trand

Takhle špatně jsem se u Arsenalu nikdy necítil.

Reagovat
smazaný uživatel

podme Bainesy teraz goooool

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ještě jeden.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere NEKUP to ty vole

Reagovat
A Seleção

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson dopíče

Reagovat
Nikikrew

Jebem to. Caute

Reagovat
Swarley

aaaa, to tam mohlo padnout

Reagovat
herbage

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Jenkinson

Reagovat
Mervin

Wenger prostě ven i s celým zkurveným vedením! Vyházet je ze stadionu!

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
Thoomas

Nevim jestli se mam smat,nebo brecet

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Chazy

Bolton

Reagovat
SunFells

Jedině dobře, ať se ty panenky uvědomí. Jen je mi líto Karla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tohle viděl herb.

Reagovat
smazaný uživatel

*sibyla

Reagovat
fantomas

A ještě do toho zkurvenej Ipswich.

Reagovat
Trand

Mick tam čaruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslednu pol hodinu mal hrat urcite Suso namiesto Jonja, skoda

Reagovat
supervizor

Proč pořád opakujou ten moment s Giroudem?

Reagovat
Counter

Ostudaaaa, ovšem Swans parádní výkon Laudrup si to dává s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeme omg

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

U něj to snad příjde časem... Je mladý a nemá dost zkušeností...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak neskutečně ubohý řešení naprosto všech útočnejch akcí...

Reagovat
Chazy

Wow, Mark Yeates žije, to jsem ani nezaznamenal pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

jenks aj ja chcem hrat za arsenal

Reagovat
Azza

proč to bože neodkopl do autu

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň potters dělají radost

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

ufff....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem na arsenal nasranej nejvíc co si pamatuju, totální frustrace a rozčarování z našeho "výkonu" , nevadilo by mi kdybysme prohráli po velkým nasazení, že by nás ten tým přehrál, ale tohle byl vyloženě odfláklej zápas,

někteří by se měli nad sebou zamyslet, že jejich platy by měli odpovídat alespon tím že se budou kurva snažit, někteří jedinci at raději táhnou do píče, než aby na to srali jak dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Evertooon, fantazia

Reagovat
PhilipS

Co k tomu říct...naprosto zaslouženě...Podolski na to nemá v Arsenalu...do mezihry k ničemu...Walcott hlavou někde jinde...už mě taky nebaví...za tyhle výkony si nezaslouží ani halíř...Cazorla unavenej...snad se to zlepší teď, když se bude střídat s Rósou...vzadu bída...Gibbs špatnej....jedinej Sczescny zahrál dobře... Swansey gratulace...skvěle poskládanej tým a pochybuju, že Michua udržej...výbornej všestranej atletickej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je výborná. Dva největší konkurenti ztratili, toho se musí využít.

Reagovat
Ligter

Výborně EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl hráče Liverpoolu vidět při tréninku... Někde se dávaj na konci břevna, kdo ho dá, tak může jít. U LFC postaví před práznou bránu Rodgers 11 hráčů, hodí jim míč a tipoval bych, že tam šaškujou pak ještě druhej den..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Zaschrona

Clovek by si mozna i rekl, ze pro nas dobra remiza, ale ve skutecnosti nas zase rozhodci okradl o dalsi 2 body..

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt děsnej ubrečenec.

Reagovat
Zaschrona

nezlob se na me, ale ceho je moc, toho je moc..

Reagovat
Pipo123

No fuj hovorím že podám nejaké zápasy, pozerám na PL, pozerám že Arsenal by mohol, ale sú to sráči tak som podal na CIty kurvy

Reagovat
alcantara

Mne usli 4 zapasy z 5

Reagovat
kiwwi

a Arsenal sa prave dostal na moj black list v stavkovani!!! VAJCACI!!!

Reagovat
Counter

Může za to Rosa, prvních deset minut na hřišti v sezoně a hned skóre 0:2...

Reagovat
kiwwi

vy ste prehrali 0:2????

Reagovat
Trand

Jj, 2x Michu sám na bránu.

Reagovat
j_mrazik

Jack to oběhával i za Artetu, který měl být před stoperama, kde Michu přebíral v suchým triku a s kávou v ruce balon.

Reagovat
Pipo123

no mna obrali už o moc love, takže na nich sa neoplatí vôbec podávať

Reagovat
Counter

Já když sázím, tak jedině proti Arsenalu Dobré kurzy a s trochou přehledu o klubu vysoká pravděpodobnost zisku.

Reagovat
Pipo123

Tak jasné, keď hraje Arsenal proti Chelsea, Man U tak vždy dám proti nim, ale hrozne veľa zápasov mi pokazili keď hrali doma a boli favorit

Reagovat
Counter

To já si vybírám právě spíš tyhle zápasy, kdy soupeř není nic extra, ale vím, jak špatně na tom Arsenal je, a že je ten kurz příliš výhodný, než abych ho nezkusil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nejdřív myslel, že to slovo na konci je zase nějaká zkratka ve stylu KTBFFH

Reagovat
blaugrana

Tak ak sa tam dostali až teraz, tak si vajčiak ty.

Reagovat
kiwwi

praveze som ich dnes po dlhej dobe vytiahol z rukava

Reagovat
madridcan

Moja dnesna fanta zaloha-Fellaini, Michu, Dyer, Mata

Reagovat
smazaný uživatel

west brow,live,spurs,swansea krásne výsledky.Ešte Dortmund a Barca výhra a bude to nádherná sobota.

Reagovat
FUnk

naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tři body pro LFC dneska. Škoda, že jsme zase nedali víc fíků, šance na ně byly. Lucas po třech měsících výbornej prostě. Aspoň, že jsme urvali 1:0. Příště na Boleyn Ground bez Suáreze, to bude taky sranda, ale body teď prostě ztrácet nesmíme.

Reagovat
PhilipS

Ale liga je čím dál tím vyrovnanější...všichni ztrácejí všude a bude to drama až do konce...

Reagovat
Counter

Oba Manchestery budou dominovat, až zbytek zůstane našlapaný.

Reagovat
smazaný uživatel

vytezstvi beru ale kdyby jsme vyhrali 8:0 nikdo by se nemohl divit

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj. A za první slovo si dej facku

Reagovat
smazaný uživatel

ted kdyby jsem si sahl na hlavu tak by mi asi praskla tvl nikdy mi jeste takhle nebolela hlava..

Reagovat
supervizor

Arsenal na 10. místě jestli správně počítám?

Reagovat
FUnk

pekny pohled, ale je tam strasne maly rozestup od tretiho po desateho, COYS

Reagovat
herbage

Takhle ne, dneska mi došla nad Theem definitivně trpělivost. Nejvíc mi je líto Wengera, že jeden malý fracek dokáže takhle rozvrátit tým. Prostě nejde, aby někdo hrál celý zápas jen proto, že ještě neprodloužil smlouvu a aby takhle vydíral trenéra i celý tým, nejde to. Na začátku sezóny nehrál ne proto, že by ho Wenger chtěl trestat, ale proto, že zkrátka hráli ti lepší. Není divu, že jsme nejlépe hráli a sbírali nejvíce bodu na začátku ročníku, kdy Theo plnil roli náhradníka. Je hezké, že dá hatrick loserům z Readingu nebo gól ve stylu Maradoni proti nějakým žebrotínům ze 4. ligy, ale jakmile má hrát proti týmu na úrovni, tak je nulový a vynikne, proč absolutně nemá na tým jako Arsenal. Nemá techniku, nemá zpracování, nemá centr, neumí si narazit, nemá nic. Je tragické, že prostý klub bez talentu jako Jenkinson se za jediný rok vypracuje více, než Walcott za 5 let. Celý první poločas si hrál na útočníka, vůbec nebyl u míče, neroztahoval hru, nebránil, hovno. Výjimkou budiž posledních 10 minut, kdy se na pravém křídle trochu ukazoval, leč neposlal jediný centr do vápna. Druhý poločas začal na pravém křídle, najednou jsme dostali soupeře pod tlak, přehrávali jsme je, ale když přišlo střídání, tak šel dolů aktivní Gervinho, který umí 1 na 1 a Theo, který neumí nic, tak zůstal. A já se ptám, co za celý zápas ukázal? Proč dostává přednost a prostor před evidentně lepšíma hráčema? Proč si tenhle hráč chce diktovat podmínky a chce plat jako hvězda týmu, když nikdy z něj hvězda nebude? Má dobré zakončení a rychlost, což je trochu málo. Není vůbec univerzální, nedokáže překvapit, vůbec na slabinách své hry nezpracoval. Přes jeho pravou stranu nešlo poslední půlhodnu nic. Nechci tím omlouvat špatný výkon zbytku mužstva stejně jako podobně bídný výkon Chamberlaina, ale jestli se máme posunout dál, musí hrát ti nejlepší a Wenger se nesmí nechat zlomit tlakem fanoušků. Momentálně bych mu ani těch 70 tisíc nenabídnul. Takový hráč by měl být rád, jaký prostor mu trenér dává, jakou má v něj důvěru a upsat se tak dlouho, dokud jen může, protože za lepší klub nikdy hrát už nebude

Reagovat
Kaze

Co máš za problém s odstavcema?

Reagovat
kiwwi

konecne si napisal nieco rozumne

Reagovat
Pipo123

Tak Theo bol vždy priemerák nie ? hráč založený len na rýchlosti

Reagovat
Counter

Tos neměl psát, očekávej pár negativních reakcí Jinak letos má vážně formu, žádný průměr.

Reagovat
Pipo123

tak já som ho videl len pár krát a nezaujal ma ničím pardon

Reagovat
herbage

dokáže hrát dobře, ale jsou zkrátka soupeři, kdy je k hovnu. Dnešek budiž příkladem

Reagovat
Pipo123

Tak ale on stál aj slušnú pálku pri príchode do Arsenalu nie ? a očakávania nenaplnil, já si spomínam ako sa o nom vravelo ako o novej super-star

Reagovat
Counter

Stál okolo 10 mil. liber, což není zas tak hrozivá suma.

Reagovat
herbage

a schválně, podívej se na naše letošní výsledky, vybav si naše výkony, podívej na sestavy a řekni mi, že je Theo pro nás klíčovým hráčem. V lize a v LM nedůležité góly (ok, proti Evertonu nám zařídil bod), jinak tahouni jsou jiní hráči

http://www.transfermarkt.de/de/fc-arsenal/spielplan/verein_11.html

Reagovat
Counter

Byl rozhodně jedním z plusů téhle sezony, hrál v dost zápasech dobře, dal už deset gólů a na dalších sedm přihrál, takže jej za klíčového hráče v této sezoně považuju.

Reagovat
alcantara

Usain Bolt s loptou.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
supervizor

Reagovat
Rssa

Opilý? Tolik hrubek jsem u tebe snad ještě neviděl.

Maradoni? WTF

No a ten názor celkově je trochu jak od jiného člověka.

Reagovat
madridcan

Urcite to neni on. Ved neprehrali vysoko...mal by ich pochvalit

Reagovat
herbage

jsem jenom nasrán, za chyby se omlouvám

Reagovat
Rssa

Omluva přijata. Aspoň už nemáš žádné argumenty na moji případnou, i když těžko očekávatelnou, chybu.

Reagovat
fantomas

Jen se zeptám - kdo sou ti evidentně lepší hráči? Gervinho? Ramsey?

Reagovat
herbage

Rosa, Chamberlain, Gervinho, Aršavin. Všichni jsou proti zataženému soupeři do házené lepší. Dneska to prostě nebyl jeho zápas a ty to moc dobře víš. Klidně i toho Ramseyho bych tam dneska radši viděl, protože tomu pro změnu tyhle zápasy celkem sedí

Reagovat
fantomas

DNESKA to prostě nebyl jeho zápas. Samozřejmě že to vím. A taky z toho DNEŠKA nevyvozuju tak debilní závěry jako ty.

Reagovat
herbage

ale abych nebyl jen kritický. Těch asi 30 minut, co hrál u pravé lajny (35-65. minuta), tak hrál obstojně. Jen musí pochopit, že ve vápně je k ničemu

Reagovat
justcall

napsals to docela přísně, ale je to tak

Reagovat
kmotor corleone

uzivas omamne latky?

Reagovat
herbage

Jo a pochvala pro Wojtu, Carla, Vermaelena, Gibbsíka, Artetu, Santiho, Jacka, Rosu a Gervinha za snahu Swansea gratulace k zasloužené výhře, hráli moc pěkně a přeji jim jen to nejlepší. Nezdržovali, hráli fotbal, neprasili, sympatický tým

Reagovat
madridcan

1700 pre to, aby Arsenal platil svojim fanusikom liecebne pobyty na ukludnenie nervov

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna práce WBA Jednou za sezonu na vás člověk vsadí..

Reagovat
miky10

Wow, to sou zamrdaný výsledky.

Reagovat
Counter

Tohle kolo tě doženu ve fantě

Reagovat
Mervin

WENGER VEN! I S CELÝM VEDENÍM!!!

Reagovat
Counter

A kdo to vedení vyhodí? V Arsenalu nevládne žádný Abra...

Reagovat
smazaný uživatel

Defenestrace

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

\snad brzo bude vládnout Usmanov

Reagovat
Counter

No to bychom dopadli... Naštěstí nic takového nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bysme dopadli? Měli bysme lovatyho majitela, kterej nemá potřebu handrkovat se o každou libru, mohli bysme nakupovat pořádny hráče a snad bysme začali bejt konkurenceschopní...Kroenke nás přivede do sraček...

Reagovat
Counter

Byli bychom závislí na příjmech majitele, který by se o pár let později mohl klidně rozhodnout, že ho to vyhazování peněz nebaví a postavil by klub do nezáviděníhodné pozice. Současný model Arsenalu je správný, bohužel v konkurenci šejků, Abry a jim podobných je těžké být zároveň konkurenceschopný. To ale neznamená, že se musí klub vydat stejnou cestou.

Za pár let budeme mít ročně vyšší příjem o cca 70 mil. liber, což by Arsenal mělo posunout právě v soutěživosti s ostatními giganty. Do té doby musí fans holt nějak zatnout zuby, vydržet, a modlit se, abychom se udrželi v LM :-)

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Bude vůbec někdo koukat na Reading-MU nebo všichni už ladí Bayern-BVB?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá volba jednoznacne

Reagovat
Ligter

Měl jsem to napsat naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se vůbec ptáš

Reagovat
Ligter

Já věděl, že nezklameš a budeš koukat na Bundesligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a budu u toho mávat šálou Schalke a přát si aby se stadion propadl do pekel.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som si smrkal nos a precital som si tvoj koment no a posiel sopel na monitor.....))))))

Reagovat
smazaný uživatel

2-ka jednoynačne

Reagovat
Kaze

Ta druhá možnost nějaký Reading není důležitý a beztak to bude profesorský fotbal první poločas.

Reagovat
kiwwi

United na plazmu, BL na notas

Reagovat
Ligter

Všichni to nemáme takové jednoduché.

Reagovat
Tomekcz

nackove nikoho nezajimaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Přemýšlím, jestli my, BVB nebo Far Cry 3

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná sestava. Snad bude tentokrát souhra lepší než proti WHU.

Reagovat
mithro

a young uz zacina

Reagovat
C0br

Young

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo jít na Andyho.

Reagovat
Swarley

no to to zase hezky začíná

Reagovat
mithro

no krasne branenie

Reagovat
vodka

ok, možem začat hrát zase...

Reagovat
niflheim

Přijdu, zapnu, dostaneme góla

Reagovat
Tomekcz

to je braneni

Reagovat
wild

konecne zacina zapas..nasa hra bez kridiel je tragicka a Young je este tragickejsi

Reagovat
C0br

Jonny aspoň můžeme hrát v otáčecím módu celej zápas

Reagovat
diastan

Pěkný

Reagovat
Ligter

To už je vážně k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

jupi

Reagovat
smazaný uživatel

To už zase budem muset otáčet?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byste ani nemuseli

Reagovat
niflheim

Andooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mithro

ANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

Andyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

pupkáč

Reagovat
C0br

Andoooo hraje skvěle

Reagovat
Tomekcz

Andy, aspon nekdo hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí aji Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyyyy

Reagovat
fantomas

ANDYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYY

Reagovat
Swarley

aˇto kopne Peršan prosím

Reagovat
mithro

Lionel Evans

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Tomekcz

wayne dej to kua

Reagovat
niflheim

Let the hatred rise!

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

Penalta jak jinak než po rohu a může za to Jonny Ronaldo

Reagovat
Ligter

Jako by se nic nestalo.

Reagovat
niflheim

Každopádně - Lionel Evans ...to jeho stáhnutí míče

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a je po zapase

Reagovat
Swarley

uf, no hned je to lepší...jinak fakt úkázková radost po gólu hoši, úžasný

Reagovat
I am Mancunian

co to bolo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasatec

Reagovat
wild

my proste musime dostat gol aby sme zacali hrat

Reagovat
fantomas

Wazza pracuje na statistice penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZA

Reagovat
Rssa

Bitva o bratwurst jednoznačně vede

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla sranda, otočili sme za čtyři minuty.

Reagovat
kiwwi

neboj sa, my dostaneme este 2 aby sme zasa mali co otacat

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

DEbile

Reagovat
Counter

SIBYLA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tady se uč herbe...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ty vole, co sa stalo s tym Jonnym co ked mal loptu na nohe, tak mi pripadal jak moji spoluhraci z horskej ligy?

Reagovat
C0br

Teď to pokryl fakt hezky oba góly jeho

Reagovat
mithro

ehm

Reagovat
niflheim

Fuck...jasně, nemůžeme mít klidný zápas no

Reagovat
Tomekcz

to sou obranz

Reagovat
niflheim

Do prdele...to ho nikdo nehlídal?

Reagovat
wild

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, MU čo zápas, to lahoda.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bolo za branenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

druhy krat dive na tej strane proti rafaelovi

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Evans je letos senzacni, stacilo mu nabrat sebevedomi a mit Fergieho duveru. Neni to tak davno, co ho vetsina MUfanu vyhazovala z klubu jako nejvetsiho trageda, a vim, ze sme ho tu tusim s fantikem zuby nehty branili

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi Jonny teda odvdecil. Jsem hrozna Sibyla

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

I na Suáreze si musíš umět hrát, Robine..

Reagovat
vodka

já to mrdám, 8 minut su pryč a 3 góly v piči

Reagovat
mithro

hlavne, ze Anders si vie dirigovat obranu a David nie...haha

Reagovat
vodka

no ok, nakonec možná těch gólů eště pár uvidím

Reagovat
niflheim

Ty vole, kiwwi, jdi do prdele

Reagovat
vodka

Sibyla, no...

Reagovat
C0br

co to je zase za zápas?

Reagovat
vodka

Evansův gól...

Reagovat
Rssa

Leo Evans

Jak tak čtu, tak dnes i brání jak Messi

Reagovat
Swarley

jasný, však ty zápasy můžou končit 7:7, není problém...to bránění je naprosto, ale naprosto tragický, to fakt není normální...

Reagovat
Rssa

Bwin - Dostane MU branku?

1.01 ANO

17.4 NE

Tímto děkuji MU za další jasný tiket

Reagovat
wild

mozme zase zacat hrat Evans dnes pri vsetkych goloch

Reagovat
Tomekcz

to uz by snad stacilo ne kazdej centr do naseho vapna a gol

Reagovat
smazaný uživatel

a ze vraj Bayern-Dortmund

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

To už je ale na nějaké pokuty, ne-li za pověšení za koule do průvanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nepočítá, to byl očividně jenom replay.

Reagovat
fantomas

I když..je fakt, že by bylo moc banální, odbýt si tu povinnost už po 16 minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečny

Reagovat
stiflerovamama

Ako nechapem ten picung na Hodgsona. Co by mal akoze robit v repre stoper najslabsej obrany v lige ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si demagog. To se nominuje za výkony z budoucnosti?

Reagovat
Ligter

Každopádně je to vtipná představa.

Reagovat
C0br

Jonny musí přidat aspoň hattrick , aby tohle bránění vyžehlil

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Royals

Reagovat
mithro

anders tiez nevie kde je sever dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mu prejmenovali North Stand na Ferguson Stand

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch je dnes slaby

Reagovat
Tomekcz

vzdyt si s nama delaj co chcou tohle dostanem jeste 5 golu, nas prehravaj jak prase

Reagovat
kiwwi

pice, este ze sme to MY a hrame s READINGOM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafael je jak trhací kalendář, si s ním dělaj, co chtějí

Reagovat
Gianni27

na Madejski dobrá prestrelka

Reagovat
justcall

o tohodle Morrisona má zájem Wenger, se vsadim že po dnešku i Fergie

Reagovat
mithro

no ake je to jednoduche

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

Wazzaaaaaaaa..kasna akcia Evra a Robin

Reagovat
wild

sorry.Young

Reagovat
C0br

Hmm gól, booooring

Reagovat
vodka

Ronei, Young, Evra

Reagovat
Tomekcz

wtf a ted zase urcite prestanem hrat

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZA

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEY

Reagovat
kiwwi

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

what a match!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ja len tak prepnem na Digi sport a nestačím sa divit

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman strategy

Reagovat
smazaný uživatel

Su zvědavej, jak dlouho budou držet tempo co 5 minut gol

Reagovat
wild

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze dole Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa kurva

Reagovat
vodka

hořel dost, měl žlutou...

Reagovat
Tomekcz

Rafaela ten kterej za ty goly praktickz nemuze jedine kvuli ty zluty

Reagovat
kiwwi

samozrejme...ten by dnes dostal redku do polcasu este

Reagovat
kiwwi

dobry tah od Fergieho

Reagovat
mithro

Rafa

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi RB ligy dole v 30. minute

Reagovat
Counter

Sagna ale dneska vůbec nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

preto o nom ani nikto nehovori

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, tipoval jsem ho na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Rafael, jak po něm hodili tu bundu.

Reagovat
fantomas

To bude asi z výkonnostních důvodů, co?

Reagovat
C0br

Žlutá, udělal tam už asi 4 fauly (i když 2x diving), špatnej zápas, přesně ten typ ve kterém bych ho tipoval na pozdější redku

Reagovat
vodka

yep, se nám to vychvalování pěkně vymstilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

dokazeme hrat koncentrovane aspon 10 minut? zas nechavame reading utocit jak se jim chce...

Reagovat
kiwwi

vsak este nie je 80. minuta, naco by sme to robili tak skoro

Reagovat
smazaný uživatel

tak presne na tohle by wenger koule nemel..

Reagovat
vodka

RvP

Reagovat
Swarley

niceeeeeeeeeeeeeeeeee, ale asi ofsajd

Reagovat
C0br

dobře čárový

Reagovat
niflheim

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
mithro

hohohoho

Reagovat
C0br

Fantazieee

Reagovat
Counter

To si děláte prdel

Reagovat
Ligter

Robiiiiiin

Reagovat
Dawon

co tam se dneska deje

Reagovat
kiwwi

OMFG

Reagovat
Mervin

Fergie umí! Wenger by ho nevystřídal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tady se jede na rekord.

Reagovat
nani92

skončí to 5-6

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kiwwi, necháte si dát ještě znovu 2? Ať je sranda?

Reagovat
C0br

Jen dva? Nuda, aspoň 4, ať se trochu zapotíme

Reagovat
Counter

Na Arsenal a jeho čtyřku k dobru stejně nemáte...

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIN

Reagovat
Tomekcz

do polocase jeste Reading otoci

Reagovat
vodka

boží zápas zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy chudáci co se díváte na skopčáky, doufám že ste viděli alespoň střelu na branku.

Reagovat
Rssa

Počet branek neznamená, že je to lepší fotbal. Jen máte příšerné obrany

Reagovat
vodka

hraje s v tempu a nahoru dolů, já su maximálně spokojený, na obléhačky seru...

Reagovat
Swarley

tak ofsajd nebyl, parádně Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, pomezní

Reagovat
kiwwi

nebol ofsajd

Reagovat
Gianni27

to čo hrajú hádzanú?

Reagovat
fantomas

Už se povedlo vyrovnat rekord v počtu gólů za 1. poločas.

Reagovat
C0br

Ses posral ne

Reagovat
Swarley

co to je dneska?

Reagovat
Tomekcz

tz woe RVP to nemuzes dat gol at je trosku klid

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, už byl čas na další gól.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

videoooooooooo

Reagovat
Swarley

hm, tak to byl regulérní gól

Reagovat
niflheim

No tak jestli kvůli tomuhle přijdeme o body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

WTF to bzlo snad metr v BRANE DPCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
mithro

united gets all decisions

Reagovat
Counter

Ne všechna, jen většinu a obzvláště v klíčových utkáních.

Reagovat
kiwwi

ty si fakt pako

Reagovat
Counter

Jen usměrňuju jeho tvrzení blíže realitě :-) Nikdo nemá všechna rozhodnutí ve svůj prospěch, ale v případě MU to rozhodně není záporné ani 50/50. Kdo tvrdí opak, je mufan nebo fantomas

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Counter - největší z haterů.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

takže sme byli okradeni o gol

Reagovat
kiwwi

gol do pice

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
vodka

Andy

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Gólová technologie

Reagovat
smazaný uživatel

Reading scored more goals in this match than chelsea in last 4 games.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to nechce pustit sázkařům, kteří před zápasem dali na první poločas počet gólů 7,5+...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, dáme další.

Reagovat
mithro

Ando nieeeee

Reagovat
Tomekcz

a jeste Ando se zrani, to je konec

Reagovat
I am Mancunian

ved to bolo aspon mol metra za ciarou FA

Reagovat
wild

Anderson nieeee

Reagovat
Swarley

co je s Andym? spadlo mi to?

Reagovat
C0br

Ando klasika hrál až moc dobře na to, aby se nezranil

Reagovat
kiwwi

super, este sa zrani Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael naj RB PL.

Reagovat
nani92

Suarez naj hrot PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na tabulku střelců

Reagovat
niflheim

Stane se, že hráči nevyjde zápas...tak a teď zpátky hybaj do jeskyně masturbovat nad Suarézovou fotkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám tady nějakej ten statistickej vál tipu: 7- a anglickej komentář k tomu, kdy naposledy padlo v 1. půlce v PL 7 gólů...

Reagovat
Tomekcz

proc tam neda cleva omg

Reagovat
fantomas

SAF de bránit výhru 4:3 nebo proč tam nedá Cleva?

Reagovat
Ligter

S touhle obranou nic bránit nemůžeme, ať tam je kdokoliv.

Reagovat
vodka

standartky, Jones se potřebuje rozehrát a líp nabíhá do útoku.

Reagovat
kiwwi

pretoze je priliz priamociary

Reagovat
fantomas

Příliž no.

Reagovat
kiwwi

*prilis

Reagovat
mithro

teraz by som chcel vediet, co im Fergie povie

Reagovat
C0br

Kdyby Fergiemu nezbejvalo už jen jedno střídání, tak by asi Jonny dostal kopačkou do ksichtu kolíkama napřed

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Za to bránění centrů bych je seřval, toto se nemůže stávat.

Reagovat
Dawon

muze mi nekdo vysvetlit tohle stridani?

Reagovat
smazaný uživatel

Andy se lehce zranil.

Reagovat
kiwwi

co na tom treba vysvetlovat? Andy sa zranil a vzhladom na priebeh zapasu sa tam DM pytal

Reagovat
smazaný uživatel

Hoříme při standartkách, proto tam nešel Clev, ale Phil

Reagovat
Tomekcz

melo to bzl 5:3 a bzl bz pomerne klid, tohle zas budou nervy, navic mame posledni stridani

Reagovat
C0br

A pomezní ať jde do hajzlu. Pochválím ho ze situaci u Robinova gólu a on pak předvede tohle.

Reagovat
iamek

Jasny gol . Ropne penize FA nesmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš zas ta naše obrana perlí, aspoň že Reading je na tom podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš zas ta naše obrana perlí, aspoň že Reading je na tom podobně

Reagovat
kiwwi

Bayern - Dortmund strely na branu 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si v 18:30 vybral bundesligu, ten viděl dvě střely na bránu, kdo si vybral fotbal, viděl 7 gólů...

Reagovat
Swarley

tohle už přestává být legrace...já jsem rád, když padají góly, ale tohle je prostě tragikomedie...takhle to dělat nemůžeme, na tom bránění se musí neskutečně zapracovat, protože to co tam předvádíme, to je neuvěřitelný Evans dneska den blbec, asi před zápasem vzpomínal na jeho začátky u nás...jinak Wazza super, bez něj je ten výkon směrem dopředu taky o hovně...

Reagovat
herbage

Prej kiwwi Sibyla. U mě si počkejte na hodnocení 3/4 roku, pak složíme účty

Reagovat
stiflerovamama

Carrick -Fletcher - Jones ? to bude beton

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi naprosto mimo. Vůbec netušíš jak ti hráči hrajou, a jaká je sestava.

Reagovat
I am Mancunian

co cakas od primitiva

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
Tomekcz

21 golu ve 14 a pul zapasech sme uz dostali, trosku sada

Reagovat
smazaný uživatel

preco teraz nechyta De Gea ?

Reagovat
Tomekcz

Rafael si ted minimalne mesic nekopne takhle odmlouvat

Reagovat
mithro

Mancini not happy in his press conference that his decision to sub Tevez with Aguero was booed. "I'm not stupid," he pointed out.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

"pointed out"

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vodka.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou taktikou rozstřílejí United ve finále ligy mistrů Barcelonu 8:6...

Reagovat
C0br

Já pořád nevím, proč SAF vůbec staví nějakou obrannou řadu. Stejně to nemá smysl. Evans na hrot a Rafael ostrý pravý křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

2-3-5...jako za starých časů...

Reagovat
Rssa

S takovou obranou United se do finále LM nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

3 dostanu, 4 dám...to je nejjednodušší fotbalová matematika, kterou se United letos řídí...

Reagovat
Rssa

Možná tak v PL, v LM jsou soupeři milionkrát lepšího kalibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím...neber to tak vážně...

Reagovat
alcantara

To by sa museli dostat k lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou...nejméně osmkrát...

Reagovat
niflheim

1000 - Wayne Rooney’s penalty (16 mins) was the 1000th goal that Manchester United have scored in the Premier League this century. Landmark

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

Evans tomu teda dava hori jak papir

Reagovat
fantomas

Doufám, že se Wenger kouká, TOHLE je kombinační hra, z který si máme brát inspiraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu říkám "arsenalský tlak" Držíme míč a sme naprosto neškodní.

Reagovat
fantomas

Ale dostáváte se před vápno. Na ose to dokážete prokombinovat, protože Rooney, Jones, Carrick i Fletcher ti prostě narazej z jedničky a hned se zas trhnou jinam. Naši by furt předržovali, a to vesměs všichni, do jednoho - takže to ve výsledku může bejt podobně neškodný, ale zároveň tak pětkrát hůř koukatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se na to dívá a ještě líp to šetří čas. Ale na můj vkus je to málo přímočaré. Radši mám jednoduché pasy na rozběhnutého Evru a nebo střelu z dálky.

Reagovat
fantomas

Tak vy to dovedete zkombinovat.

Reagovat
herbage

Wenger se koukat nemusí, protože Gibbs, Wilshere, Cazorla, Rosa, Podolski a Vermaelen to často zkoušejí. Otázka by měla spíš znít, proč to hráči jako Ramsey, Walcott nebo Gervinho nechápou

Reagovat
fantomas

Cazorla s Artetou a Jackem se o to dneska nepokusili snad ani jednou no. Jako MU dneska ve středu pole sme si nepočínali, ani nepamatuju.

Reagovat
herbage

Cazorla s Gibbsem často, jednou si dali snad 3 narážečky v běhu během 5 vteřin. Vermaelen chodil často dopředu a zkoušel to rozbíhat. Jen naše pravá strana byla totálně jalová. Jack pravda moc narážečky nezkoušel, ale umí je

Reagovat
fantomas

No ani Arteta, přitom právě oni dva to neuměj o nic hůř. Stejně tak Poldi na tý levý straně se taky neangažoval, a to mu to v úvodu sezony cizí nebylo.

Reagovat
herbage

Od Artety jako DM, co hraje mezi stopery, to ani nechci, stejně jako jsem to nechtěl od Songa a nedělá to ani tvůj milovaný Busquets. Ale Poldi byl dneska málo aktivní, to se shodneme

Reagovat
fantomas

Tak hluboko nehraje ani náhodou.

Reagovat
herbage

většinu času ano, toho čističe před stopery hraje on

Reagovat
fantomas

No neni to klasickej čistič, kterej se ti fakticky nezapojuje do rozehrávky. Ten prostor tam má, navíc ho Jack kdykoliv může zastoupit. Místo toho se dneska zbytečně pokoušel dávat náký lobíky za obranu.

Reagovat
herbage

ale spíš jsem narážel na to, že třeba Walcott neumí přesně míč z první vrátit a Ramsey zase neumí kombinovat v běhu, tak je to pak těžké. Gervinho to sice umí, ale radši míč vodí sám, i když dneska hrál dobře (relativně)

Reagovat
fantomas

Ramsey to neumí o nic míň než Gervinho.

Reagovat
herbage

mně šlo o to v rychlosti, protože když se rozběhne, tak už míč nerozdá, ale buď zasekne a vrátí nebo běží, dokud mu ho někdo nevezme. Na začátku sezóny už dával míč celkem často z první, ale pak to zase začal drbat

Reagovat
fantomas

No, a právě tehdy ukázal, že mu to je furt bližší než Gervinhovi.

Reagovat
herbage

to bych neřekl, dneska se mi Gervinho fakt líbil, pod tlakem míč podržel, zbytečně neztrácel a zapojoval se do kombinace. A on hlavně se snaží hledat spoluhráče, když může. Někdy fakt ne, ale dost často ano

Reagovat
fantomas

Taky nemůžu říct, že by se mi nelíbil, byl jednim z těch světlejších bodů, ale to ne proto, že by se vhodně zapojoval do kombinace, to fakt sorry.

Reagovat
fantomas

Místo Younga Welbze poprosím..

Reagovat
mithro

anders ma dneska neskutocne vytaca

Reagovat
Dawon

s obrovskym prehledem ubraneny roh :D

Reagovat
Tomekcz

at uz Reading nema zadny rohy to je horor se na to divat

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka je rozhodčí okradl o skoro jistý gól.

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

proc nestrili sakra, to lobuje na golmana

Reagovat
vodka

Jonesy dobře teď...

Reagovat
Tolstobik

Prvni pulku sem zaspal, muzu se zeptat, proc stridal Anderson (jak moc vazne jeho zraneni vypadalo....pokud to teda bylo stridani kvuli zraneni)

Reagovat
vodka

svalové zranění pravděpodobně.

Reagovat
Tolstobik

omg on snad nikdy nevydrzi pul sezony zdravej

Reagovat
Tomekcz

Jonny toho jeste nema dost

Reagovat
Dawon

beru zpet sve pindy na tohle stridani, on tam jones este neco vykouzli :D

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomekcz

bozeeee, on si tam dava paticku

Reagovat
nani92

však no stress

Reagovat
niflheim

Jenom ale...jak mohl stát v offisidu, když byl mimo hřiště? ...navíc tam hned několik hráčů Royals stálo na brankové čáře

Reagovat
niflheim

Bych to klidně pustil, bylo to nahraně

Reagovat
fantomas

Wazza nechce hattrick?

Reagovat
vodka

moje fanta sem na to delší dobu nešáhl a vidím, že sem nechal Michua jako kapitána.

Reagovat
vodka

Jones hraje super, to střídání celkově povedené, ale snad Andy bude ok...

Reagovat
Tomekcz

proste nemuzem dat ten 5. gol, musi byt drama

Reagovat
vodka

Persie mohl mět hattrick...

Reagovat
mithro

persie to si robis kozy

Reagovat
Tomekcz

si dela prdel?

Reagovat
niflheim

Robine, Robine

Reagovat
Ligter

To je tak, když si někdo hraje na de Geu.

Reagovat
Tomekcz

Torres 2.0

Reagovat
Dawon

v tomhle zapase uz me fakt nic neprekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Peršane.

Reagovat
kiwwi

Persie si robis picu nie? FACEPALM

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

doufám, že se koukají fanoušci Liverpoolu, co tu nadávali na Suáreze

Reagovat
r.mrazik

mel to zaseknout

Reagovat
Tomekcz

Evans, ten musel neco chlastat to nejni mozny

Reagovat
vodka

ten Evans dneska, to je fakt na kopačku do ksichtu...

Reagovat
Tomekcz

Young podruhz v zapase trefil rohovej praporek

Reagovat
niflheim

No...20 minut před koncem všechny střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern BVB 1:1

Reagovat
Tomekcz

podrzte ten mic

Reagovat
stiflerovamama

boze to je kokot ten Young

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Když si vzpomenu, jakou srandu jsem si dělali z kreativního středu Carrick-Fletch...tak Carrick-Fletch-Jonesy tomu dává celkem na prdel

Reagovat
Error

Tak, ideální čas na vyrovnání.

Reagovat
Tomekcz

roh to ne

Reagovat
niflheim

V suchém triku.

Reagovat
Tomekcz

to teda bzl zapas

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

no pri tych poslednych rohoch mi riadne stahovalo polky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

akorát sem si měřil tep a během zápasu 60, teď už 44

Reagovat
I am Mancunian

to mas dost nizky

Reagovat
vodka

velké srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Vole to byl zase zápas. To se ani nedá hodnotit. Začínám těch nervů mít plný zuby a fakt bych přivítal nějakou poklidnou třígólovou výhru bez zmatků na každém metru čtverečním hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

spokojnost iba s vyhrou..obrana na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

Bláznivý zápas a sympatický výkon od Readingu. Dvakrát vedli, dali nám tři góly a prd z toho. Je mi jich trochu líto, ale tohle vítězství sme potřebovali. Čtyři body náskoku před derby s City jsou luxusní.

Reagovat
diastan

3

Reagovat
smazaný uživatel

*3

Reagovat
niflheim

Tři, rozhodčí na Etihadu byl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji tři body sou luxusní. Ty jo, EF nepodtrhává "sou"

Reagovat
miky10

Spisovná pražština...

Reagovat
fantomas

Reagovat
stiflerovamama

S takymto futbalom na cele ligy

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
kiwwi

MOTD at 10.30pm: 1.Reading/Man Utd, 2.West Ham/Chelsea, 3.Arsenal/Swansea, 4.Fulham/Spurs, 5.Man City/Everton, 6.West Brom/Stoke, 7.Liverpool/Southampton, 8.QPR/Aston Villa

Reagovat
cristiano.K.

takže našeho 23:30?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyjimecne nebude posledni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

skromny si teda

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisko chodi na EF, si nepocul?...alebo to bola nenapadna vsuvka, nech mu dame hlas?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočne, chalan to už nevychyta :D holka ma 1000 likov toľko on nenazbiera ani za rok :D

Reagovat
smazaný uživatel

mam dynamicku IP daj mi ten trenažer, bike a tašku a možme sa dohodnúť

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa nespraví EF dopis ježiškovi? Veď keď sa 10 ľudí pozbiera tak neverím, že nenazbierame viac hlasov jak ta defka čo je prvá Potom si tú výhru možme rozdeliť

Reagovat
smazaný uživatel

cize, keby mal najviac lajkov, tak toto vsetko ide jemu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Asociále...

Reagovat
cristiano.K.

ten míc za 250 bych si koupil i na kopání do obýváku

Reagovat
spider_8

Tak Anži se prý zajímá o Torrese. To je asi jediná možnost, jak ho prodat tak za 20 míčů. Come on Anži!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Není to vyloženě na hovno, ale ani žádnej zázrak, to taky ne. Jako Tottenham"

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte se k nově založené stránce na fb která se zaměřuje hlavně na sportovní sázení,tipy zkušenosti a různé zajímavosti pouze 3% sázkařů se sázením živí. pokud rádi sázíte pomozte nové stránce třeba to nám sázkařům pomůže. díky https://www.facebook.com/DaSeZivitSsazenim?ref=stream

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajší Soccer AM. Chlapci z Liverpoolu zabili

http://youtu.be/oUAga_8Cl3c

Reagovat
smazaný uživatel

ale chlapci z Dortmundu boli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

to určite nie..

ale mladí chalan si to zavesí v pohode pod brvno a naši hráči v A-čku nie a nie gol dať

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa ten týpek z Borussie zdal lepší, než ten váš. Navyše, poslednú strelu vám chytili.

Reagovat
Kowe

peterson ho naprosto vydrtil

Reagovat
vodka

první kolo lepší peterson, druhé ten týpek z BVB, třetí tam peterson dělal houno..

Reagovat
Kowe

první Peterson, druhý vyrovnaný, možná spíš BVB ale ne o moc a třetí se mě daleko víc líbilo v podání LFC

Reagovat
smazaný uživatel

v čom?

Reagovat
Kowe

máš to o komentář výš

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné, pamätám sa ešte ako bol v tomto Raheemko za QPR.

Reagovat
EL Gringo

alebo ako bol Hendo za Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, teraz som si uvedomil, že ja mám na to hrať za Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

"I'd say being the 16 year old Jordan Henderson would be pretty embarrassing, just saying."

Reagovat
SunFells

Eh, za kamerou se svléká rosnička nebo z čeho tam jsou ti puberťáci tak v extázi?

Reagovat
SunFells

Ale když už se chcete hádat, kdo byl lepší, tak určitě ten dortmunďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Výýborně

Reagovat
minoLFC

uz som to tu daval vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Benitez has admitted that his position as manager of CFC is not 100% secure after his nightmare start to life at Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal manager Wenger has admitted that he may consider his future at the end of the season after his team slumped to another defeat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dostanem league one nebo nižší soutěž.

Reagovat
niflheim

Brighton - NUFC ... to bylo minulý rok, ne?

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme jeden zapas FA Cupu rocne a porad dokola se stejnymi souperi

Reagovat
fantomas

Jj, už tři roky, a pokaždý NUFC prohrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se "má"

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááásná práce

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej los

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Dafuq? "Well done, chaps"

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland XI v Norwich: Mignolet, Bardsley, Rose, Larsson, Gardner, Kilgallon, Johnson, McClean, Cuellar, Fletcher, Sessegnon

Reagovat
niflheim

To je prostě prdel...on tam jiného útočníka (nebo dva) prostě nepostaví

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich XI v Sunderland: Bunn; Garrido, Bassong, R. Bennett, Whittaker; Pilkington, Johnson, Tettey, Snodgrass; Hoolahan; Holt.

Reagovat
A Seleção

Venkovni dres Realu

Reagovat
fantomas

Norwich have won only one of 17 Premier League games they've played on a Sunday.

Tak GO GO GO!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi koukat na ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A pak si ho chceš stáhnout a pustit si ho znova.

Reagovat
A Seleção

Cmon Black Cats!

Reagovat
smazaný uživatel

Když už dávaj dneska ten florbal... Vydělávaj si florbalem aspoň nějací švédové?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Švédsko, Švýcarsko a snad i Finsko, tam mám pocit se dá v florbalem docela uživit

Reagovat
fantomas

Jo, ve Švédsku je snad profesionální celá liga, ve Finsku si nejsem jistej (asi polo), ve Švýcarsku berou prachy jen vybraný jedinci.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti Češi, co hrajou ve Švýcarsku atd., to je ve florbale běžný, že kluby až takhle spolupracujou s určitejma firmama, který pak zaměstnávaj ty hráče?

Reagovat
fantomas

Ti tam právě většinou choděj za nějakýma bonusama. Co já vim, a moc se o to zase nezajímám, tak tam ty výplaty nebejvaj na bůhvíjak pravidelný bázi, ale leccos si tam tim prostě vyděláš. Tady vesměs ani ťuk.

Reagovat
smazaný uživatel

A má to nějakej potenciál i tady?

Reagovat
fantomas

Má to zhruba stejnej potenciál jak před pěti lety, mi přijde. Takže de o zhruba podobnej vztah jako Arsenal-titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no , kluby jim většinou zaříděj byt a práci (která bejvá přizpůsobená právě tomu, aby mohli často trénovat)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
fantomas

YEEEES

Reagovat
niflheim

Bassong

Reagovat
fantomas

Skvělej, SKVĚLEJ pohyb od celýho mužstva, mačky absolutně netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi moznej strelec proti Mackems

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Go Go Norwich ! Jinak Bassong

http://1url.cz/BeFb

Reagovat
A Seleção

Funguje vam YES?

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim anglicky sopcast na Norwich? Diky

Reagovat
fantomas

PIIIIIIIIIIIIIIIIILKS!!!

Reagovat
niflheim

Pilks

Reagovat
smazaný uživatel

PILKAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Garrido by mohol CS a nejaký assist.

Reagovat
fantomas

...

Reagovat
niflheim

Nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

2200. pro to, aby byly nudný neděle zábavnější

Reagovat
niflheim

Tak se s námi koukej na NFL

Reagovat
Rssa

Učitelka už tě omrzela?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neomrzela, ale tenhle víkend jsem si prožil něco s jinou, takže myšlenky na tu pravou na mě přijdou asi až zase zítra ve škole, teď je klid.

Reagovat
C0br

To s těma učitelkama rozjíždíš

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla učitelka bohužel. Teď koukám že to tak mohlo vyznít, no. Ale fakt ne, kéž by.

Reagovat
Rssa

Takže celý víkend na netu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To naštěstí ne.

Reagovat
tomasinho

Když děláš prezentaci celý víkend, tak nuda není.

Reagovat
niflheim

To to píšeš v TeXu, že to trvá celý víkend?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ne, ale když to dělá stylem, dvacet minut WHu, 5 minut prezentace, pak LFC, Bayern-Dortmund Navíc mám super téma, ale kde toho je dost. Evropa od konce 2. sv. do pádu berlínské zdi.

Reagovat
Rssa

Žůžo téma. Opět pokud bys měl zájem, tak bych mohl něco vyhrabat z magické truhly mých materiálů

Reagovat
niflheim

No každopádně pokud neznáš, tak na prezentace doporučuji http://prezi.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... to vypadá zajímavě.

Reagovat
fantomas

Hm, to Bunn musí mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky.

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky trefený.

Reagovat
niflheim

Tak tady Bunn kvalitně zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš koukat na to svoje rugby?

Reagovat
niflheim

Až od sedmi...a je to fotbal

Reagovat
Mihi

Na Nova Sporte má zase prednosť NBA

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

tohle mohl v klidu mít...

Reagovat
Mihi

To bola dosť veľká haluz pre Sunderland.

Reagovat
A Seleção

Ma tu prosim nekdo link na anglicky sopcast k utkani Norwiche?Diky

Reagovat
A Seleção

Moc diky kucí,fakt ste mi helfli...

Reagovat
niflheim

Rádi vždy pomůžeme

Reagovat
A Seleção

Reagovat
niflheim

http://www.wiziwig.tv/ to by měl znat snad každý místní diskutijící.

Reagovat
fantomas

http://www.thefirstrow.eu/watch/156728/1/watch-norwich-city-vs-sunderland.html

..a nedržkuj se sopcastem, je to pěkně stabilní.

Reagovat
A Seleção

Moc dekuju,vypada to i celkem kvalitne

Reagovat
stiflerovamama

YES to vysiela

Reagovat
A Seleção

Vim,koukal jsem prvni polocas,pak jsem to nedopatrenim vypnul a pokazdy,kdyz jsem se pokusil to znovu otevrit mi to v sopcastu napsalo,ze kanal je offline.

Reagovat
tomasinho

To nesmší vypnout, tenhle týden to tak blbne. Že když to vypneš, už to nenastartuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen tenhle týden, už minulý měsíc se na YES objevovala hláška, že ho sopcast v průběhu utkání deaktivoval a už se na něj nepůjde znova připojit.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
fantomas

No, zase si tu pro sebe napíšu menší úvahu.

Stejně jako sem miloval Lamberta, tak začínám milovat Hughtona.

Fakt asi nemoh přijít člověk, co by Lambertovu práci doplnil vhodnějšim způsobem. Jestliže Lambert tomu dal volnost a nevyzpytatelnost, Hughton ho jakoby zkrotil, naučil tým kompaktnosti, disciplíně, povedlo se mu vymýtit nebo maximálně omezit individuální chyby, úžasně posílil a hlavně (!) na rozdíl od Lamberta vůbec nerotuje.

Pamatuju si, jak Hrubas s lexessem nadávali na jeho nestřídání a popravdě sem se trochu bál (kór když zkraje sezony nestavěl Hoolahana), nakonec se ale ukazuje, že jakmile mančaft našel rovnováhu, ta rigidita mu naprosto vyhovuje. Právě proto se neinkasuje, právě proto si Pilks udržel formu ještě dýl než loni.

Co se Sunderlandu týče, Norwich letos rozhodně nenarazil na tým, kterej by se bránil snáze. Vždyť to je děs běs. Tettey s Johnsonem to stáhnou těsně před stopery, křídla před beky, před ně se postavěj ultrakreativní Gardner s Bardsleym a kopou vysoký balony na Sesse nebo k čarám. Fletcher zase hraje na pomezí vápna, kde je totálně k ničemu.

Kdybych měl teď ukázat na tým, kterej by mi v PL nejmíň chyběl, vybral bych si hned po QPR Sunderland. Fakt uzrál čas, aby O'Neill putoval o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Chris je proste super chlap.

Reagovat
fantomas

Definitivně sem na tvý straně a srdíčkama nebudu šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice s nama Pardew udelal ohromnej uspech, ale okamzite bych bral Hughtona zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem moc rad, ze se mu v Norwichi dari. I kdyz jsem ho casto kritizoval nebo oponoval lexessikovi, tak to neznamenalo, ze bych ho nemel rad. Vypada to, ze on je pro Norwich idealni, tym ma sehranej a navic urcite zase vytvoril vybornou atmosferu v kabine a hraci ho maji radi, coz se na hre taky musi projevovat Nechci delat unahleny zavery, ale jestli jim tohle vydrzi do konce sezony, tak uz definitivne uverim, ze se z nej stal kvalitni manazer

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

hlavně se uplně neunášet těma výkonama momentálníma. start měli špatný. Navíc ta nerotace způsobí dost problémů v únoru a březnu, kdy ti hráči budou pociťovat únavu ze sezony a náhradníci budou nerozehraní... Villa, EFC i AFC s Chelsea na to už vícekrát doplatily...

Reagovat
fantomas

"hlavně se uplně neunášet těma výkonama momentálníma. start měli špatný" - V tom nevidim žádnej problém. Prostě si na sebe zvykali, teď si zvykli a hrajou jako tým středu tabulky. Sem rád, že sem se v nich jako neadeptech na sestup před sezonou nemýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

No a muzou prijit nejaky absence, narocnej vanocni program, nerozehranost nahradniku, a zase zapadnou do toho sedivyho prumeru ze zacatku sezony. Ja bych nechal hodnoceni Hughtona i Norwiche na konec sezony, az budeme vedet, jak na tom skutecne sou

(Navic me Hughton sere tim, ze nehraje Jonny )

Reagovat
fantomas

Pokud to stále bude ten šedej průměr (!), pořád bych se ničeho nebál.

Reagovat
niflheim

2222. za naše číslo 22 - Paula Scholese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Už som aj zabudol,,, aké mal číslo pred tým? 18?

Reagovat
niflheim

Jop Začínal s 24, potom 22. 18 nosil snad 15 let nebo kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Wow, on stáhl Fletche

Reagovat
fantomas

Ufff..

Reagovat
Error

Reagovat
Tomekcz

sice to byl obrance, ale stejne takhle to prekopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že Norwich ještě nenarazil na tým, kterej by se bránil snáze.

Reagovat
fantomas

Taky stačilo sáhnout to sestavy a nebát se stáhnout brzdu Fletchera no.

Reagovat
fantomas

A začít se pohybovat samozřejmě.

Reagovat
fantomas

BUNN!

Reagovat
fantomas

BASS! Hráč zápasu zatim..

Reagovat
fantomas

Piče už

Reagovat
stiflerovamama

Jaaaj preco to nenechal Cuellarovi ? aspon trosku by to zachranilo moju biednu fantu v tomto kole

Reagovat
Azza

Sunderland To hrajou tak hrozně, že jsou 17.?

Reagovat
fantomas

Teď odehráli snad nejlepší poločas v sezoně proti 11 soupeřum (a jeho skóre zní 0:0)..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To uz je prekombinovana picovina. Navic Szczesny ma hrat na harmoniku.

http://img84.imageshack.us/img84/8867/arsenalgk2.gif

Reagovat
SunFells

Nejlepší je tohle.

http://youtu.be/E5DrdPrPpMU

Reagovat
smazaný uživatel

The Magpies have the same number of points after 14 games as they did in 2008-09 when they ended the season being relegated.

Reagovat
I am Mancunian

repete

Reagovat
smazaný uživatel

keby ste zostúpili, tak ten hráčsky odliv by bol obrovský. Demba, Papiss, HBA, Cabaye, Tioté, Krul, Santon a bohvie, či aj Taylorovci alebo Coloccini nie.

Reagovat
kiwwi

verim, ze vacsina by ostala...mozno prvi traja nie, ale zvysku by som aj veril

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich pet by zmizelo urcite, tomu zbytku bych i veril, ze zustane. Nejmin z nich Stevenovi.

Reagovat
RealC.F.

Newcastle sestup Sorry, ale prostě pro mě nejmíň sympatickej tým PL a celkově anglickýho fotbalu...

Reagovat
kissak

Ty si zase mě nejméně sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

A duvod?

Reagovat
Rssa

OT:. Velký palec nahoru pro Skyfall a jeho fenomenální úspěch a ohlasy.

BTW: Já vám říkal, že to bude filmová událost roku ;-)

Reagovat
Maresma

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, co letos vyslo za filmy a pridas obrovsky zklamani z Promethea a posledniho Batmana, tak to neni nijak prekvapivy. Navic Hobbit to stejne trumfne a Claud Atlas uz ho trumfnul. A subjektivne je lepsi film i Buh masakru, i kdyz se to tezko porovnava, tak ten si narozdil od Bonda udrzel moji absolutni pozornost po celou stopaz.

Reagovat
niflheim

Batman byl skvělý, za Promethea tě ukřižuje prospero

Reagovat
miky10

Obrovský zklamání z Batmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Nuda. Cely film je zalozeny na tom, ze Bane je perfektni zaporat a Oldman perfektni herec. Pro me nuda. Je tolik lepsich akcnich filmu.

Reagovat
kiwwi

pre mna sklamanie, zvlast po tej latke co nasadili Dark Knightom

Reagovat
Ligter

Doporučuji ještě Argo. Affleckův nejlepší film.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za pripomenuti. Na to se chystam. Dnes je na planu odpocinkovy Taken 2.

Reagovat
smazaný uživatel

viděls už Na cestě?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl. Nejsem nadšený, nejsem zklamaný. Ale spíš ano, než ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me druhy. Nejlepsi je stale Gone, Baby, Gone.

Reagovat
Flamex

Reagovat
minoLFC

som nan zvedavy, ale podla ohlasov asi najlepsi nebude

Reagovat
Ligter

Tak záleží, co za ohlasy (z jakých časopisů, stránek) si vybíráš, resp. které považuješ za relevantní.

Reagovat
Ligter

Tak záleží, co za ohlasy (z jakých časopisů, stránek) si vybíráš, resp. které považuješ za relevantní.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nekdo muze rici, ze Dark Knight Rises je zklamani, to nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ten nekdo nechodi do kina jen podle obrich upoutavek a zajima se o film vic do hloubky nez jen o filmove triky v podobe obri demolice a vybuchu? Je to urcite superkvalitne udelane remeslo, ale neni to nicim vyjimecny film, coz jsem tak trochu ocekaval ze bude. Asi si Nolan nasadil moc vysokou latku druhym dilem.

Reagovat
fantomas

Tak potom at nechodí na blockbustery, jednoduchá rada.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani ne. Treba na Transformers by me nikdo nedostal, ale od Nolana cekam trochu neco jinyho. nez jen efektni podivanou.

Reagovat
fantomas

Tak podle mě to ale byl psychologicky, emočně náročnější Batman než ten předchozí, ale pořád je to prostě blockbuster no, kterej se nedělal proto, aby "šel do hloubky" (to těžko někdo mohl očekávat v první řadě), a i přesto byl hlubší než první Dark Knight.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš přeplácanější Ne.. u mě je to čistě o procesu očekávání -> zklamání. To se potom těžko film nějak chválí.

Reagovat
fantomas

S přeplácanějšim souhlasim, to se ale přece nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dítě v jámě, hluboko skryte precejen dobro v catwoman, dite ze sirotcince, ktery narozdil od celyho sveta vi, kdo je Batman. mne to moc hluboky neprislo :) To uz milionar, touzici po pomste za nejvyssi cenu a nasledny hledani sebe sama mi bylo blizsi. Ale jak rikam, ocekavani u filmu byva pulkou hodnoceni.

Reagovat
fantomas

Šlo mi o samotnýho Batmana jako rozervanýho batmana, na sirotky teď sere pes. V hlavnim hrdinovi prostě Nolan vyjádřil emoce, což se mu v předešlym DK (nebo třeba v Inception, prakticky kdekoliv) nedařilo..posunul se dál.

Reagovat
fantomas

*rozervanýho hrdinu, bože

Reagovat
niflheim

Přeplácaný? TDKR byl hlavně o Batmanovi jako o symbolu pro lidi. A o to vesměs Batmanovi šlo pořád. Stát se symbolem. To Nolan vystihl parádně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, mě to prostě šíleně nudilo. Zatímco první dva si pustím v životě ještě hodněkrát, tak Temnýho rytíře tak maximálně jednou, dvakrát, když někdo bude promítat celou trilogii.

Reagovat
fantomas

Mě zas nudil Batman Begins, vidíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Už proto, že to byl konečně novej batman po X letech a hrál tam Liam Neeson, to nemohlo nudit. Máš divnej vkus na Batmany

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Good one. To mi pripomelo, ze Bidnici s Jackmanem by meli byt venku brzo :)

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ligter

To už je takový Nolanův styl, on se vyžívá v odbočkách a twistech (i když jsou opodstatněné tím, že ten film na začátku nedá nějakou informaci). On je to monstrózní film, našlapaný - a někdy se zdá až překombinovaný. Ty výtky docela i chápu, Temný rytíř byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. ja nejsem priklad divaka, ktery chodi na film diky obrom upoutavkam a obrimu hypu.

Reagovat
kiwwi

technicky zvladnute vyborne, o tom ziadne pochybnosti, ale proste ma to nebavilo - taky Sky Fall bol 100x vacsi zazitok

Reagovat
minoLFC

nic extra sice, ale bol som o nieco spokojnejsi nez v predoslych dieloch

Reagovat
Pigeon

Výborný Bale, Hardy se výkonem vyrovnal Heathovi jako Jokerovi, dobrý příběh i zápletka...taky nevím, co by tomu mohlo chybět

Reagovat
Kowe

Možná lehčejc slabší než Dark Knight, zase mě ale dostala více atmosféra. V některých chvílích to Nolan přehnal s pompézností, která působila moc na efekt, ale pořád pěti hvězdičkovej film v čele s výborným Balem

Reagovat
smazaný uživatel

Tuctový film...

Reagovat
Azazelo RD

Všechny díly Batmana od Nolana jsou zklamání. Zlatý Burton!

Reagovat
salami

Burton ted místo Temnýho rytíře dělá tak akorát Temný stíny, který ukazujou, jak moc skvělej Burton je

Reagovat
fantomas

Temný stíny DOKAZUJOU, jak moc SKVĚLEJ Burton je? To je náká ironie..?

Reagovat
salami

to, že je to ironie, naznačuje slovo akorát, já Burtona úplně nesnášim, přijde mi, že je to fakt nejvíc přeceňovanej režisér, neviděl jsem od něj teda Ospalou díru, o který všichni tvrděj, že je skvělá, ale nechce se mi s nim ztrácet čas, jeho filmům jsem ho věnoval dost, Batmani se mu povedli, to uznávám a pak je ještě zkousnutelnej Karlík, jako docela pěkná pohádka, dokonce jsem překousnul i to zpívání, což je věc, kterou ve filmech vyloženě nesnášim a Burton ji používá v každym druhym, k Temnejm stínům, ty tomu nasadily korunu, větší sr... jsem dlouho neviděl

Reagovat
fantomas

Jo, tak promin...potom:

Reagovat
smazaný uživatel

Burtona moc nemusím, od něj se mi hodně líbila Velká ryba, to je jeden z mých nejoblíbenějších filmů

Reagovat
Azazelo RD

Tak Nolan podle mě Batmana totálně zprznil a nemá to s komiksovým filmem krom postav nic společného. Řekněmě, že z toho udělal takový thriller postavený na efektech. Jinak já si myslím svoje o Nolanovi. Třeba Inception fakt nechápu, co na tom lidi žerou. Sen ve snu v dalším snu a ten je v dalším snu, smysl to vůbec nedává, ale to neva, hůůů. Burton má slabší filmy, má jich hodně, ale Batman se mu povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Burton svoji kvalitu ukázal naposledy ve Velké rybě, jinak to sním jde od desíti k pěti. A neklepší jeho dílo, o parník daleko, je Ed Wood.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ed Wood je snad jedinej jeho fakt dobrej film. Možná je to taky proto, že se zrovna u tohohle filmu vysral na svojí osobitou filmovou poetiku.

Reagovat
smazaný uživatel

to absolutně nejde srovnávat

Reagovat
Azazelo RD

Já to nesrovnávám. Jen píšu, co se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz tu jede filmovy OT, tak koukam dnes k praci na SW novou trilogii a opet a znovu me to silene nastvalo. Jak mohli udelat tak hloupy druhy dil? Kdyby se jim tak podarilo dat aspon desetinu serialu Clone Wars do filmu Attack of the Clones, tak jsem nejstastnejsi SW fanda na svete :(

Reagovat
fantomas

Druhej díl je fail jako prase. Ale třetí zas potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí to spravil, jen běží hrozně rychle. Moje teorie je, že měli třetí natočit dvakrát delší a z první půlky udělat epizodu 2.

Reagovat
fantomas

Přésně, ten Anakinův obrat na temnou stranu vzali moc hopem, to mi taky vadilo. Ale bitka na lávě je naprosto epická.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Třetí je to jedinné, co je na nové trilogii dobré. Z prvních dvou snad jen fighty Yody, Kenobi vs Fett, Darth Maul. Samozřejmě se najde pár momentů, ale pořád tvrdím to stejné - největším nepřítelem Star Wars za poslední roky byl samotný Lucas. Ať už to začlo "Han shot first", Lucas to prostě nezvládal. Podtrhl to tím, že si nenechal od nikoho pořádně poradit při točení nové trilogie. Proto taky vítám přechod k Disney.

Reagovat
niflheim

*jediné ... každopádně i tam toho šlo hodně udělat lépe, jinak Ewan úžasný samozřejmě. A jinak jsem nasraný, jak je předělaný Anakin v šesté epizodě

Reagovat
Ligter

Tak je to docela obhajitelné vzhledem k Anakinově věku, proto je Skrytá hrozba tak infantilní a Klony útočí tak (příliš) melodramatické.

Reagovat
smazaný uživatel

I pro nifa- Mně se jednička líbila téměř bezvýhradně. SW vždy byla pohádka a tak je to taky natožený Jar Jar je nepříjemný, ale zase ho tam neni tolik, aby zprotivil film. A město gunganů, cesta jádrem, závody kluzáků, 3 bitva na závěr. Dle mě je to natočený skvěle. Asi i proto mě tolik zklamala dvojka. Trojka naštěstí zachránila.

Reagovat
niflheim

Já prostě proti Lucasovi a jeho přístupu k prvním dvou epizodám budu mít pořád ohrady. Nelíbí se mi to, ty dvě epizody až na několik momentů jsou vskutku hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde první a druhá teda diametrálně odlišný. První mě zkrátka baví. Možná i proto, že jsem ji viděl v 10 letech.

Možná proto, že je tam nejvíc novýho příběhu. Ve dvojce se nestane téměř nic a ve trojce už zase všechno víš, jen čekáš, jak to zfilmovali. Stejně jako LOTRi. První je nejvíc dějový a to mě baví. Dvojka a trojka díky rozšíření jsou taky supr, ale jednička je prostě to ono. Nejvíc různých smotávání příběhu a zápletek.

Reagovat
niflheim

Tak holt na první epizodu jsi byl klíčová skupina ... já vesměs taky no

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Nemůžu na ní zanevřít kvůli tomu, že jsem teď starší

Reagovat
niflheim

No, když už jsme tak u Star Wars - parodie na starou trilogii ve Family Guy si viděl? Jsou to komplet 3 díly, je to úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naprosto perfektní. Zvlast ty sceny, kdy Leia: "Look, I'm wearing the same clothes as Han in last scene. No rly, look at the original movie." Nevim jestli to bylo presne takhle. Nebo to, ze nemaji zabradli na hvezde smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, mně se teda asi líbil nejvíc třetí, pak druhej a pak první. V 1. se prostě téměř nic nestalo a byl tam Jar Jar ještě k tomu. Nedávno jsem na tom byl znovu v kině ve 3D jen kvůli Maulovi.

Reagovat
smazaný uživatel

V jedničce se právě pořád něco dělo, ve dvojce se nestalo VŮBEC nic a ve trojce už jenom ukázali to, co všichni věděli ze starých dílů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se neshodneme, no. Ale to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam máš odhalení celýho světu starý republiky, o který je jenom zmínka ve starý trilogii. Závody kluzáků - to nejlepší z celý trilogie.

Btw. akorát Windu " You are under arrest, my lord". a ten blbec Anakin ho zase sejme... j

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

závody kluzáků jsou fyzikálně nepřesné

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi fyzikálně nepřesný.

Reagovat
herbage

v jakém vesmíru když o půlminuty vystartuješ později než soupeř, tak ještě stihneš vyhrát? Ve F1 můžeš třeba 10 vteřin dohnat, ale potřebuješ k tomu 50 kol. Za tři kola nedoženeš nic. To bys musel mít výrazně lepší vůz, ale když Anakin dohnal svého soupeře, tak bylo zcela jasně vidět, že mají k dispozici stejně výkonná vznášedla a Anakin mu neujížděl. A když sjel z cesty a vyletěl nahoru, tak se nemohl v žádném případě vrátit před něj, když muselo vznášedlo urazit mnohem delší dráhu a k tomu muselo vrazit více energie do vystoupání vzhůru, aby následně tuto potenciální energii mohlo proměnit v kinetickou. Zkrátka pohádka pro děti (a hloupé k tomu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, že jsi mechanik kluzáků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

úplně stejně mohli jet na velbloudech, sněžných skútrech či čtyřkolkách, fyzika platí furt stejně

Reagovat
smazaný uživatel

nebereš v úvahu, že kaňon se mohl klikatit a i kdyby ne, tak je těžší ním jet než letět vzduchem, tudíž Sebulba musel zpomalit, navíc při pádu z výšky Anakin mohl nabrat mnohem vyšší rychlost, než je maximální rychlost horizontálně se pohybujícího kluzáku-

a o tomhle se fakt dál bavit nebudu, too nerdy and geek for me

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě, že je to pohádka. On říká snad někdo jinej? Pohádka pro dospělý, stejně jako Pán Prstenů. Prostě si sedni, mlč a užij si to.

Reagovat
herbage

však mě nevadí magie, kouzla, apod., ale tohle se vydává za regulerní závod podléhající fyzikálním zákonům, o to mi jde

Reagovat
j_mrazik

To v průběhu závodu mají běžet dole titulky: "Tohle není reálné, velmi nedoporučujeme sestavení doma. Pokud chcete vyhrát, nedávejte soupeři náskok 30 vteřin." No tak, trochu nadhledu.

Reagovat
herbage

však jo, ale psát o tom závodu, že je nejlepší z filmu, když scénáristi odflákli myšlenku. To mi na SW nejvíc štve, že jak pěkně je to vymyšlený a jaký to mělo potenciál, tak základní logika selhává v drtivé většině případů. S Pánem Prstenů se to nemůže vůbec rovnat, ten je promyšlen velmi dobře

Reagovat
Kowe

Anakin ho dej kvůli tomu, že ten škateďák se musel vypořádat s ostatníma, zatímco Anakin jen sám po čísté trati. No a při scéně, kdy vyletěl nahoru a skočil před něj, využil jen systému KERS

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C0br

Teď jsi překonal sám sebe

Reagovat
fantomas

Reagovat
salami

závody kluzáků mě taky nikdy nebrali a fyzice nic nevim, ale stejně mi ten průběh závodu vadil, co je skvost je ta závěrečná bojová scéna s s Darth Maulem

Reagovat
Kowe

druhej díl zachránila Natalie

Reagovat
niflheim

Strč Natalie do nějakého prázdného skladiště s jakýmkoliv jiným režisérém a nějakým kameramanem a vyjdou ti lepší star wars, než druhá epizoda

Reagovat
niflheim

Další gramatická chyba...hergot, I'm on fire!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, správně se píše lepčí, případně lepčejší

Reagovat
Kowe

to nepopírám ale jen kvůli ni se na to dá vcelku dívat, ikdyž kvůli ní se dá dívat na všechno

Reagovat
j_mrazik

Parádní sranda je Something, Something, Something, Dark Side. To bys jako fanda mohl ocenit.

Reagovat
niflheim

Všechny tři díly jsou parádní, už jsme to výše zmínili

Reagovat
smazaný uživatel

Famiily Guye mam zkouklyho horem dolem

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášim Nicki Minaj, fakt.

Reagovat
j_mrazik

Strašidelná jak svině.

A přitom zamlada to i šlo. http://www.tumblr.com/tagged/nicki-minaj-young

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě když to člověk slyší přes den v rádiích, popř. na óčku, tak má tendenci mít pak ty části některých písniček na pár hodin zafixovaný v hlavě.

Reagovat
Kowe

kdo si taky dokáže zapnout Óčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás je to jako kulisa puštěný docela často...

Reagovat
Kowe

masochisti

Reagovat
Rssa

Tak přece jenom Bond je trošičku jiná, lepší káva než Hobbit.

Nejlepší na tom je, že 5 týdnů po premiéře má prý Bond příští víkend našlápnuto k prvnímu místu výdělku. A možná dá celkem i tu miliardu, což je opravdu neskutečné pro neamerický film. Už teď je to semizdá nevýdělečnější neamerický film (nemyslím poměrově, ale absolutně).

Letos zatím nic lepšího nebylo. Ani Cloud Atlas (nabubřelá nuda, ale co jiného čekat od tvůrců Matrixu).

Reagovat
Rssa

Plus reakce na další věci (musím dohánět, miluju tyto diskuze o filmech, pokud to někdo neruší OT o fotbale...)

Dark Knight Rises - určitě kvalitní a výborný film, ale Dark Knight více šokoval, nadchnul (taky ta HUDBA byla fenomenální), tohle bylo spíš takové osobnější a hlavně více o Batmanovi (tomu pomohl i méně povedenější protivník než Joker)

Star Wars - to snad už nějak roztáčet nové díly nebudou, už ty staré nejsou moc extra, takové vesmírná pohádka. To by bylo mrhání času, energií, peněz a herců (snad se tam znovu neupíše Ewan...)

Plus velký palec pro Family Guye

Reagovat
fantomas

Proč by jinak přecházeli k Disney? Já měl za to, že je to hotovka..

Reagovat
Rssa

Neee

Reagovat
terry

Nový díly Star Wars jsou tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

(za Family Guy)

Reagovat
niflheim

Star Wars a mrhání? Ty asi moc nejsi znalet té literatury a dalších příběhů...minimálně Revan by si určitě zasloužil svůj film

Reagovat
Rssa

Radši uvidím Ewana na další cestě kolem světa na motorce než aby někde někoho pižlal svítícím klacíkem

Reagovat
niflheim

Tak hlavně Revan je ze staré republiky. Potom je třeba možnost o zfilmování něčeho s Kylem Katarnem

Reagovat
smazaný uživatel

Katarnem by se mělo začít ale nejlíp by stejně udělali, kdyby zfilmovali Zahnovu trilogii s Velkoadmirálem Thrawnem.

Reagovat
niflheim

Stojí to za hřích?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečíst stoprocentně. Prostě pokračování SW přesně podle podle původních. Pro mě navždy epizody 7-8-9 :)

Reagovat
vladis271

už vysmahni, fakt mám pocit, že si do Craiga zamilovaný

Reagovat
Ligter

Čistě neamerický není.

A to tvrzení „nic moc lepšího nebylo“ - to bereš z finančního hlediska? Nebo je to tvůj žebříček filmů za rok '12?

Reagovat
Rssa

Čistě finančně ho třeba Batman dal

Hlediska:

Očekávání --> výsledek

Výsledná kvalita

Hodnocení kritiky

Posun v sérii.

Reagovat
Ligter

Aby to nebyla trochu zkostnatělá hlediska. Hlavně očekávání je trochu problematické, protože se nemusí nutně slučovat s tím, co tvůrci zamýšleli.

Jinak mě ale zaráží, že se tady mluví o blockbusterech/velkofilmech - a pak se opomíjí i evropské filmy (Láska, Hon, Holy Motors atd.), které mají prostě smůlu, že je vidělo málo lidí.

Reagovat
Rssa

Tak myslím, že zrovna v případě této Bondovky výsledek dokonce předčil očekávání. Hlediska jsou to zcela normální.

Reagovat
Ligter

No jasné, jen s tím očekáváním mám trochu problém.

Reagovat
Rssa

A ještě dodám, že všichni fandové Burtona by se měli povinně kastrovat, protože tihle lidi se nesmí rozmnožovat

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Já už v kině dlouho nebyl víc zklamanej než z Cloud Atlasu. Radši jsem měl jít na Argo.

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No.. podíval jsem se na tvoje csfd a je mi jasné, že se s tebou o filmech radši bavit nebudu, protože odlišnější styl snad mít nemůžeme.

Reagovat
fantomas

V tomhle vláknu mě "zklamal" hned třikrát no, a to sem si myslel, že se víceméně shodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. Mně přeběhla husina po zádech, když jsem v oblíbených viděl Transformers a Ali G. A dál zaměření na akční filmy.

Reagovat
Rssa

Tak je to dobrý akční film, žádná artovka, ale pobavit to pobaví,

Absolutní favority mám jiné.

Ali G je pecka, proti tomu nikdo nemůže nic mít. A akční filmy - na tom jsem vyrůstal, to prostě nelze opomenout - Stallone, Arnold, JCVD...

Reagovat
smazaný uživatel

Ali G... Borat.. u těhle filmů bych se jako pacifista chopil zbraně a šel zastřelit všechny od scénaristů, režisérů, producentů, herců až po poslední dítě, který to vidělo.

Reagovat
herbage

Ali G film je blbost, ale scénky a rozhovory má super Podívej se na Innit nebo Aiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Nebudu se dobrovolně mučit.

Reagovat
herbage

jestli hodnotíš podle filmu, tak ok, ale fakt je to dobrý komik a tahá to dobře ad absurdum

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

You can take our trees, but you can't take our freedom

Reagovat
SaianSupaCrew

Naprostý sračky u kterých nemám ani nejmenší tendence se smát. O to víc mě překvapilo, že mě celkem slušně pobavil Diktátor (i když těžko odhadnout, do jaké míry tam hrála roli marihuana)

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadní.

Ale ne, on je to zdatnej komik, protože buď pobaví a nebo ho lidi nenávidí (jako já). To co dělá, dělá skvěle.

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Dobrovolně si sám od něj prostě nic nepustim. Viděl jsem dost.

Reagovat
herbage

Tak jsi hňup. Film je nevtipná blbost, stejně tak Borata nemusím, ale jeho původní tvorba je na úrovni raných Simpsonů či Monty Pythonů, tedy sociální satira podaná absurdní formou

Reagovat
smazaný uživatel

Radši budu hňup v tvých očích, než dělat něco, co nechci.

Reagovat
herbage

tak já to nemyslel nějak hanlivě, jen mi to přijde jako taková dětinská zatvrzelost. Já viděl film i scénky, tak ti mohu nabídnout srovnání. Já třeba taky nemusím Simpsony od 10. série nebo novou řadu Červeného trpaslíka, kterou všichni tak vychvalují. Nicméně když mi někdo řekne, že tohle byl dobrý díl, tak se podívám, i když pak stejně usoudím, že to za nic nestálo. Tohle má tři minuty, neurazí to a je to vtipné. Respektuji a chápu, proč se na to koukat nechceš, ale přijde mi to hloupé

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že je to jako bych chtěl, abys koukal dokola na Tiotého gól na 4-4? Prostě je mi nepříjemný na toho člověka koukat, tak to nebudu dělat, ať si tam klidně mění vodu ve víno a léčí malomocný. A jo, dětstká zatvrzelost ať to klidně je. Nevidim na tý vlastnosti zas tolik špatnýho.

Reagovat
herbage

Jenže já ten gól viděl, zatímco ty to video ne. I tak bych se na to znova kouknul, ale to je vedlejší. Více přiléhavé by bylo přirovnání, kdybys viděl Torrese jen letošní zápasy a tvrdil, že je to špatný útočník a já ti tvrdil, že býval výborný, dokonce jeden z nejlepších na světě, protože mám tu možnost srovnávat. Já tě nenutím na to video koukat, jen ti řikám, že mohu srovnat a že Cohen dokáže dělat vkusný a zajímavý humor, to je celé. Jestli se na to podíváš je tvoje věc

Reagovat
smazaný uživatel

lexess03.12.2012 17:49

To co dělá, dělá skvěle.

Reagovat
herbage

zajímavé, když neznáš drtivou část jeho tvorby a znáš jen ty komerční škváry určené pro převážně puberťácké publikum

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty víš, co já znám? Končím tuhle debatu prosímtě, jdu od netu.

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

diktátor je totiž super až na ty zkurvené fekální vtipy. ale třeba celý závěrečný proslov včetně té scénky "prvních svobodných voleb" je prostě bezchybný.

Reagovat
herbage

on natočil nový film? Ok, to se podívám

Reagovat
vodka
Reagovat
fantomas

"Ali G je pecka, proti tomu nikdo nemůže nic mít."

Reagovat
Rssa

Nesnáším fantasy a sci-fi

Ale myslím, že u něčeho bychom se určitě našli

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě jo. Spíš myslím to žánrové zaměření. Já si jedu dramata, psychologický, minimalistický filmy. Na zbytek až na vyjímky koukám jen jako odpočinek a většinou u toho dělám něco jiného. Třeba Trainspotting nebo celkově u Boyla McGregora se shodnem.

Reagovat
Rssa

Tak já u akčních filmů vypínám. Pokud chci zážitek, kouknu na jiné - ať už klasiky nebo moderní anarchistické thrillery.

Zaměření je sice pěkná věc, ale otevřenost jiným žánrům ještě pěknější

Reagovat
smazaný uživatel

Otevřenej si myslim, že jsem dost. Taken mě bavilo a našel by se určitě i jinej akčňák.

Ale přece když si nejvíc užívám filmy jako Pozemšťan nebo nedávný Polanski - Bůh masakru, tak nebudu koukat na to, jak Arnie někde bazukou střílí do aut, to je prostě vrchol nudy a radši se budu učit ten nejmíň zábavnej předmět semestru, než to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čsfd jsi stejně jako tady?

Reagovat
smazaný uživatel

už asi 10 minut jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si právě myslel, že špatně vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

naházel jsem tam prvních 10 filmů, co mě napadlo a uvidím jak dál, zpětně nic hodnotit nechci, to se nedá.

míval jsem tam profil asi 4 roky zpátky, ale nepamatuju se a navíc jsem nikdy poctivě nedodržel, že nehodnotím zpětně.. tak to zkusím znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jooooo, já se těšil na dramata, psychologický, minimalistický filmy

Reagovat
smazaný uživatel

tak časem možná :) nevim.. já se filmům hlavně věnoval, když jsem je jeden semestr studoval, od tý doby to jde pořád dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli máš rád amatérskou krátkometrážní tvorbu, tak teď jsem akorát dělal nějakou hudbu k Šípkový Poldince, filmu z Kladenský oceli a uhlí. Můžu dát vědět, až to bude. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jo, těhle filmů jsem moc neviděl, ale proč to nezkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi nevidel, tak zkus ty nejznamejsi jako Pozemstan, Stud, Hlad, Restless, Debt, Perfect Sense, Paranoid Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a perfektní film - Jak se Harry stal stromem, kdyby ho kdokoli tady někde našel, budu vděčný.. nikde ho nemůžu sehnat

Reagovat
vodka

pozemšťan je fantastický. já ty konverzačky celkem rád. Stejně tak miluju DiCilla a i to Busecmiho Interview sem viděl asi 5x...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, teď mi došlo, že "konvzeračky" a hodně ukecaný filmy mám rád :) a filmy, který si vystačí s málo prostory.. Pozemšťan je obojí. I tím je supr.

Reagovat
Rssa

No nevím, to mi jako vrchol nudy fakt nepřijde. No, jak říkám, já na tom byl odchovaný, VHSky jely furt.

Důležité je, pokud film není nudný. Může být stupidně zábavný nebo po čertech chytrý a napínavý...ale není nic horšího než nudný film.

Vem si takovou Tenkou červenou linii - někdo by řekl 3-4 hodiny nudy, já se bavil královsky a došel na vrchol blaha. Ale pak přišlo Star Wars a já to musel vypnout, protože to bylo stupidní a nudné. Pána prstenů jsem vypl po hodině, hrůza...

Reagovat
herbage

já jako technokrat SW mám celkem rád i přes stupidní příběh, protože jsou tam dobré efekty a světelné meče. Pán prstenů má zase dobrý příběh, zajímavé souboje a lépe propracované bitvy jsem ještě ve filmu neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Viz můj první příspěvek - proč vůbec začínat debatu s tak odlišným vkusem :)

Pro mě nejhorší komentář všech dob na ČSFD -

Více by se mi líbilo, kdyby tvůrci od začátku ke konci dospěli méně ukecanou cestou.(19.2.2007)

A já bych na ten film mohl koukat ještě dvě hodiny a byla by mi ta stopáž málo. Víc dialogů, monologů, všeho..

Reagovat
Rssa

Však je to mnohem lepší, než kdybychom si navzájem přitakávali, jak je ten Lucas chytrý chlap, že to parádně natočil.

Koho to je komentář a k jakému filmu?

Myslíš teď co, nějak jsem se ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je komentář k Temnému obrazu od Linklatera

Reagovat
Rssa

Reagovat
minoLFC

pravda tento rok nič extra nebolo

Reagovat
kiwwi

som prave myslel, ze Cloud Atlas je film, ktory sa nemoze niekomu nepacit

Reagovat
terry

A viděls ho?

Reagovat
terry

Koukám, že asi viděl. Upřímně řečeno, vážně jsem asi v kině osobně horší tři hodiny nestrávil. Valej se na to pozitivní reakce ze všech stran, a tak jsem od toho čekal fakt hodně. Kdybych nešel s takovym očekáváním, asi by to dopadlo jinak, ale nelíbilo se.

Reagovat
kiwwi

ja som prave absolutne netusil do coho idem a lepsie 3 hodiny stravene v kine som este nezazil

bolo to strasne prijemne a zazil som pri tom filme vsetko - dobrodruzstvo, akciu, romantiku, vtipnost, sci-fi...proste komplexny film

Reagovat
terry

A ta komplexnost mě na tom právě nebavila. Já přiznávám, že asi nejsem cílovka, ale stejně jsem byl zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas! Ja byl nadsenej hlavne z multiroli Hugo Weavinga…doporucuji jeste knizni predlohu.

Jinak ja kdyz mam shrnout podobne dlouhej film, ktery me jeste vic pritoutal do sedadla v kine, tak to bylo jednoznacne Muzi, kteri nenavidi zeny. Videl jse i svedsky original a tedy musim rici, ze ten Fincheruv byl za prve lepsi a za druhe, fantasticky komplexni.

Reagovat
terry

Komplexní teda rozhodně ne ve stejnym smyslu jako Cloud Atlas.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nemyslel. Myslel jsem v ramci komplexnosti paradniho Fincherova umu + paradni detektivky + surrealisticky atmosfery.

Reagovat
Rssa

No vidíš, a to je původní film podle mého ještě lepší. Ale musím souhlasit, že je to hodně povedený remake.

Když pomyslím, že to mohlo dopadnou stejně špatně jako Skrytá identita...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze se Ti Volavka libila o tolik vic jak Skyrta identita? Treba toho Oscara bych zrovna za tenhle film Scorsesemu nedal, ale myslim si, ze to nejak extra nezklamallo. Ja se bavil a urcite se mi to libilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skryta identita je strasnej provar vzhledem k tomu, jaci herci v tom hraji a jak skvela byla predloha.

Reagovat
Rssa

Volavka byla tak 1000x emotivnější a napínavější, toto bylo takové průměrné zpracování, které nic nového nedoneslo - bylo zbytečné...

Reagovat
minoLFC

original volavka je absolutne niekde inde ako remake...ale musis to brat ako dvojfilm, vtedy su tie postavy rozvinute uplne uzasne(treti diel uz je viacmenej zbytocny)

Reagovat
Pinturicchio

Originál jsem neviděl, remake od Scorseseho je vynikající.

Reagovat
minoLFC

original je vynikajici, remake je slusny film ale len ukradnutym pribehom...original si pozri ale hlavne aj druhy diel, kde su motivy jednotlivych postav rozvinute a sef policie/mafian dostavaju novy osudovy rozmer

Reagovat
Pinturicchio

I kdyby ho u mě ten originál překonal, tak remake od Scorseseho je parádní řemeslo, vynikající kriminálka a velmi kvalitní film. Každopádně na ten originál se chystám už dlouho, Asii mám docela rád.

Reagovat
Rssa

V tom je ten problém těchto filmů - jsou zbytečné...

Reagovat
Pinturicchio

Žádný kvalitní film není zbytečný.

Reagovat
Rssa

Pokud je originál kvalitnější, tak je.

Reagovat
Pinturicchio

A to určuje kdo, že je kvalitnější? Žádný kvalitní film není zbytečný.

Reagovat
Rssa

Většinou ti, kteří viděli oba dva filmy. A v tomto případě neznám nikoho, kdo by Skrytou identitu považoval za kvalitnější film.

Reagovat
Pinturicchio

Aha, to mi stačí, dík.

Reagovat
Rssa

Rad ti vždy poradím.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, stačí si z toho, co píšeš, udělat úplný opak a pak se to dá brát jako rada.

Reagovat
Rssa

Zato já ti nemůžu, že máš zatemněno a popíráš jasné věci

Reagovat
fenixLFC

mozno ma ten vyznam, ze upozorni, ze existuje aj nejaka jeho starsia verzia a tu si potom ludia pozru....upozorni na original a to je niekedy dolezite :)

Reagovat
Rssa

Pravda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stiflerovamama

Tak Fabricio dneska aspon 2 goly a ciste konto , potrebujem zachranit fantu .

Reagovat
kissak

dneska už prostě kluci strakatý musej vyhrát a protrhnout tu černou sérii

Reagovat
Rssa

2400. pro LFC a BONDA!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi už s tím bondem taky někam.

Reagovat
Rssa

Však jsem s nim šel do diskuze

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

a neviděl jsem.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
I am Mancunian

hmm dexter

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mála dobrých dílů série

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Náhodou, po prvých 3 častiach série je tento diel štvrtý, ktorý ma fakt, že bavil a znovu objavujem pocit, že sa na ďalšiu časť vyložene teším a nie, že si to pozriem len preto, že to je Dexter

Reagovat
Pinturicchio

Neviděl jsem.

Reagovat
miky10

Taky se mi to moc nelíbilo teda.

Reagovat
fantomas

Marvó!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

2500. pro vítězství NUFC !

Reagovat
Honza Matoušek

Latics team to face Newcastle: Al Habsi, Kone, McCarthy, Caldwell, Jones, Di Santo, Gomez, Boyce, Beausejour, Stam, Figueroa

Latics subs: Pollitt, McManaman, McArthur, Boselli, Fyvie, Lopez, Golobart

Newcastle team: Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Tiote, Anita, Cisse, Marveaux, Gutierrez, Ba

Newcastle subs: Harper, Tavernier, Ferguson, Bigirimana, Sammy Ameobi, Shola Ameobi, Ranger

Reagovat
Honza Matoušek

Tak NUFC clean sheet a Ba 2 fíky na záchranu mojí katastrofální fanty s body klasicky posazenými na lavičce

Reagovat
tomasinho

Furt jsi na tom lépe než já, dvě kola v řadě jsem úplně vyhořel. Už se nemůžu dočkat zimní wildcard.

Reagovat
Honza Matoušek

Koukám no Jenže mě nejvíc štve to, že vždycky posadim, nebo vystřídám ty nejlepší hráče. Za poslední kola mi tolik bodů uhnilo na lavici Mohl jsem být uplně jinde. Divim se, že se pořád držim na čele ligy, už jsem tam fakt dlouho

Reagovat
tomasinho

Já to posral úplně, navíc Suarez v trestu, nic mi nevychází.

Reagovat
Erdovec

toto kolo bylo na nic no, jen 79 bodů

Reagovat
Erdovec

Coloccini

Reagovat
mithro

Gary ukazuje v studiu ako sa ma Torres hybat

Reagovat
smazaný uživatel

na nutjob?

Reagovat
mithro

mozno aj tam, ja to mam na http://coolsport.tv/stream2.html

Reagovat
smazaný uživatel

Martin O'Neill was once offered the chance to buy Radamel Falcao for £2m but chose to sign Emile Heskey instead. #StupidFootballFacts

Reagovat
Chazy

Nojo a Wigan moh mít De Geu za 500.000, takový věci se stanou.

Reagovat
Pinturicchio

A Juventus Messiho za půl milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastle Shearera za 15 mil liber.. oh wait.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Robochelsea

Teraz je to snáď dosť fanúšikov strák, tak sa chcem spýtať či je pravda že Ba odmietol novú zmluvu. Ďakujem za odpoveď.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce stejnou smlouvu jako ma Colo. Otazka je jestli je to pravda, nebo jen zdrzuje a chce prestoupit.

Reagovat
biznizmen

Prý chce 90k a odmítnul 60k...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ptas proto, zda v lednu odejde, tak to povazuju temer za jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik za něj můžete dostat? 5 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve smlouve ma sedm a tezko se najde dobra duse z Ruska, aby nam dala vic. Realne bychom za nej mohli chtit klidne 15, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave jsem usoudil, ze z moji 22 pozice ve fante se vyplati udelat krasnou obmenu kadru a dat si tam skutecne jenom hrace, ktery mam rad. Cekam rychly postup na poharove pricky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Papiss se fakt pohybuje na kridle, omg Proc radsi nehraje Sammy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ted se pohnul dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proc Pards porad stavi oba dva... vim, ze mam hrozne blizko k tomu spustit kritiku, tak se do toho radsi moc nepoustim, ale tohle zkratka nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hovadina.

Reagovat
jv

Tohle mě dostalo: http://www.mcfc.co.uk/advent-calendar.html (můžete tipovat, kdo bude příště... )

Reagovat
fantomas

Nejlepší klubový webovky světa!

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Akorát ty preview by mohli zlepšit, ale jinak je to špička.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

co tam ma byt? mne tam otvori stranku s textom a to je vsetko

Funny, open, warm, welcoming and packed with star names and festive charm,

this is the video Advent Calendar to eclipse all others.

It is guaranteed to make you feel Blue for the festivities – in a good way!

Get opening those doors. There will be a new treat every day until Christmas Day.

We also have some great prizes up for grabs on our festive Facebook advent calendar

Reagovat
fantomas

Na čem to spouštíš? Je tam adventní kalendář s čokoládičkama..

Reagovat
kiwwi

opera

cize je to shitny web, ked to nejde pustit v opere

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

To je napad

Reagovat
Pinturicchio

Tak ted posral celý zápas.

Reagovat
Minister

Reagovat
Chazy

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, mne to prislo od Maynora dost neohrabany. Kazdopadne mit za takovy faul penaltu a jeste cervenou je dost nefer

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla. Cisse je simulant a padavka.

Reagovat
Pinturicchio

Šel pro ni okatě, přišlo mi, že do toho obránce i schválně naběhl. Pískat tohle pokaždé, tak je v každém zápas x-penalt.

Reagovat
kiwwi

mne sa vobec nezda, ze by Cisse siel po penalte a dajvoval...proste normalny suboj, stoper ho odtlacil, on spadol...fifty-fifty

Reagovat
Pinturicchio

Však já nepíšu, že to přihřál, ale že do toho obránce naběhl s tím, že rozhodčí tu penaltu odpíská.

Reagovat
Chazy

Pohoda, aspoň to nemusím zapínat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to asi taky piskal. Se pak mrkni na highlights a muzes to posoudit, tady to asi vazne bude na posouzeni jednotlivce.

Reagovat
smazaný uživatel

Santooooooooon is the maaaaan

Reagovat
Minister

ty vole on mu jebne červenú

Reagovat
kiwwi

to uz musel

Reagovat
Tomekcz

newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Colo si zaspominal na stare casy

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere Coloccini? To má nějakou výjimku v tom stropu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel to podepsano jeste pred zavedenim stropu a tezko mohl jit v nove smlouve na skoro polovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. A to je asi jedinej, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dokdy má smlouvu takovej HBA?

Reagovat
smazaný uživatel

2015

Reagovat
smazaný uživatel

Santon je letos SENZACNI

Reagovat
smazaný uživatel

Uz loni byl

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to vic videt, kdyz hraji vsichni kolem sracku

Reagovat
fantomas

Takže tu máme další zápas, kterej NUFC vyhraje sám Demba...so classic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted ma na tech golech minimalni zasluhu aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Letos toho vyhrava sam malo oproti lonskymu podzimu. Prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Videls ten los, co mame az do zacatku ledna? Jestli budeme v lednu nad 15. mistem, bude to zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuju, aby se zvedli a ja vyhral sazku s Erdovcem, ze NUFC bude nad LFC.

Reagovat
Erdovec

těžko

Reagovat
cristiano.K.

já na něj čekám s otevřenou náručí

Reagovat
kiwwi

Habsiho gol tak trochu

Reagovat
miky10

To je v píči ta pl.com fanta, z boje o titul do hrát o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ty se vubec neozývej, i když sem to jinak sral, tak mě aspoň těšilo, že sem před tebou, teď už nejsem a to se ti eště přičte 25 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja budu zase hodne vysoko, jenom jsem mel evertonskej zacatek. V australske vas valcuju od zacatku

Reagovat
miky10

V Austrálii sem těsně za tebou, to je pohoda, ale na PL působim jak Hull no.

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo se ti vzdalim

Reagovat
miky10

Jono, i tam mam hroznej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Takle to nemá fungovat...!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, tym mas dobrej, urcite jeden z nejlepsich

Reagovat
fantomas

To já taky.

Reagovat
fantomas

(viz když si v tabulce překlikneš na seřadit podle počtu bodů, tam sem dost vysoko)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam uz se na me vubec nechytate

Reagovat
fantomas

Zato já můžu bejt za pár kol v top3.

Reagovat
miky10

Hraje se vubec náký PO, nebo to je jen klasická fotbalová sezona?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam mas rozpis na 38. kol home-away stylem

Reagovat
smazaný uživatel

bez tecky*

Reagovat
miky10

Ok no, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Play-off je stejne nejvic nespravedlivy

Reagovat
miky10

Sem na něj zvyklej, je to fajn vyvrcholení.

Reagovat
fantomas

Ale hodí se to jen k MS/ME/LM, u ligových soutěží si to nedovedu představit.

Reagovat
miky10

Asi jo no. Já jen že hraju asi deset fant a PL je jediná, kde PO neni.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Celé H2H je píčovina. V H2H fans from pl.cz jsem měl před tímhle kolem nejvíce bodů a stejně jsem byl 8, prostě kravina.

Reagovat
fantomas

Je to naopak supr zpestření, obyč fanta je nuda.

Reagovat
tomasinho

Je to ale dost nefér. Jako já mám obojí na pl.com, ale spravedlivější je normální.

Reagovat
fantomas

Nefér a 5x zajímavější no.

Reagovat
fantomas

Navíc těma total points se můžeš vždycky upokojit (jako já ted ), ale abych měl jen je, to bych moc dlouho nevydržel..

Reagovat
tomasinho

Ok no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, ze si chtel napsat "uspokojit", a pak ti to prislo divny

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Mam furt moc CFC, už se toho postupně zbavuju.

Reagovat
kiwwi

tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z beznadějnýho posledního místa už vyhrabával a teď zas pád, předpokládám tak na 19. místo.

Reagovat
Honza Matoušek

Basson a Ba mě zachraňujou

Reagovat
Erdovec

přesně naopak, holt ze začátku může hrát roli štěstí, ale pak se ukážou zkušenosti a kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takze priste bude Latics krome Maynora chybet i Caldwell. A to maji zrovna hrat s QPR o jejich rekord, tak snad bude uradovat Piscu

Reagovat
fantomas

Demba Ba is the first Newcastle player to score 10+ PL goals in consecutive seasons since Alan Shearer between 01-02 & 03-04.

Reagovat
kiwwi

2600. pre Koneho hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

teď se s askem dohadujem kdo jsi a jak se jmenuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem mu to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nechodi Santon na standardky, ked vysku na to ma?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ve vetsine klubu, ze krajni beci zustavaji a jdou tam stoperi, protoze jsou vyssi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si viem predstavit Mascherana ako chodi v Barce na hlavickove suboje

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci delat Zaschronu, ale rozhodci uz Wiganu odpustil tri zluty a tim padem i dalsi cervenou

Reagovat
cristiano.K.

Obránci Wiganu jsou strašně vtipní, jsou schopni se sami vykombinovat do golu Penalta spíš ne. Problém je,že když už jí písknul, tak podle těch blbejch pravidel musel dát i tu červenou V dnešním zápase mi to teda nepřijde,ale zdá se mi,že NUFC chybí trošku víc než se zdálo Guthrie.

Toho Ba musíme získat i penalty kopat umí jestli bude pravidelně dávat 15golů za sezonu,tak at mu daj klidně plat 100k

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdulezitejsi penaltu nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda Dembu za zadnyho kvalitniho penalty-takera nepovazuju, spis ho zatim jen golmani nevystihuji.

Reagovat
cristiano.K.

já vím,proto je tam i ten smajl,ale když si vemeš nás minulej rok

Reagovat
kiwwi

hrubas - Gary ti to pekne v studiu vysvetlil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel pocit, ze mel stejny nazor jako ja. Penaltu by spis piskal a nedaval by cervenou.

Reagovat
kiwwi

nn, povedal ze to bol neprirodzeny pad a pre neho to bol suboj 50:50 cize ziadna penalta a ziadna karta

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja to cely neslysel, tak potom se omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikal ale nahodou 50-50 na otazku, jestli to byla nebo nebyla penalta?

Reagovat
kiwwi

uz nevymyslaj teraz to budem musiet hladat ako to presne povedal

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, ja ani po 5 opakovackach nevim, jak bych to posoudil, mam to tak 55:45 ve prospech penalty, ale hadat se o tom je nesmysl

Reagovat
kiwwi

jasne len si predstavujem co za peklo by tu rozputal counter, keby sa jednalo o United

Reagovat
j_mrazik

Nemůžu si pomoct, ale zase Al-Habsi gól? Jo, vlastně on je dobrej.

Reagovat
cristiano.K.

tohle by polovina golmanu vyrazila stejně blbě,trochu to zaplavalo,ale podíl na golu tam prostě je no

Reagovat
j_mrazik

A zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt spatnej a nemit formu jsou dve rozdilny veci, zabednence

Reagovat
fantomas

http://tf-chalkboards.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/images/0fHJs.png

On za těhlech okolností tu rozehrávku fakt vypiluje natolik, že z něj bude komplexní hráč normálně. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Santon má teď z nohou vánočku, tak dělá zraněnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ital no.

Reagovat
herbage

jsem zvědavej, jestli se na jaře Dembové v střílení gólů zase prohodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot, on furt musi zkouset nejaky hyperzakonceni, pritom tam byl Demba ZASE uplne sam

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

a nebol v ofsajde?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt byl o 4 metry za nim

Reagovat
kiwwi

myslim Cisseho

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemohl vedet, kdyz delal tu paticku

Reagovat
kiwwi

prave mi to prislo, ako keby to len tak zakopol, odflakol, pretoze aj tak si bol vedomy toho, ze je to ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

On by tak zakoncoval, i kdyby se o zadnej ofsajd nejednalo, protoze to proste zkousi porad

Reagovat
I am Mancunian

prepac kiwwi, ale ty si fakt hlupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

vdaka za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na FB si me prosim nepridavej

Reagovat
miky10

Reagovat
I am Mancunian

som prave myslel, ze mi schvalne davas , aby som si ta pridal, ale nemas sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
I am Mancunian

mozno casom, ked ma presvedcis, ze to myslis uprimne

Reagovat
fantomas

To asi myslíš tu situaci, z který střílel Bigi, ne?

Reagovat
fantomas

Anita

Reagovat
fantomas

Macca

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie jak do toho vzdycky vleti bez rozmysleni

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne smutny jak je Cisse mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bigiiiiiiiiiiii, to je hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Bigineeeek Zeru ho, kluka usatyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ohoooo

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Sterling and his agent have made it clear unless LFC offer £30,000 a week the player won't be signing a new contract.

Já nevim, pokud by to byla smlouva tak na 5 let, tak bych mu to asi dal.

Reagovat
Kowe

30000 na 4-5 let.. to je vpohodě, vzhledem k tomu, že je to naše první křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, mel dat minuty radsi Tavernierovi

Reagovat
j_mrazik

Nevíš co s balonem, tak parádně vystřel.

Reagovat
kiwwi

2700. pre vitazstvo United v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ides do all star cafe ?

Reagovat
kiwwi

neviem este

Reagovat
I am Mancunian

mozme spolu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Sluselo by vam to spolu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
j_mrazik

Ameobi je pár vteřin na hřišti a už je v análech.

Reagovat
kiwwi

Cisse far post...but not that far

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle posrany rozehravky primaku bych normalne trestal stridanim jako trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse by mel dostat na zadek.

Reagovat
fantomas

Ten Cissé je fakt zfetovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie je proste Gillespie 2

Reagovat
kiwwi

ten Cisse vzdy posobil na ihrisku tak namachrovane? mi pripada jak keby zabudol odkial dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Loni se porad smal a pusobil hrozne skromne a smal se i kdyz se mu nedarilo.

Ale ty vidis kazdyho hrace newcastlu jako zakernaka, simulanta, ubrecence nebo namyslence, takze tezko rict, co te k tyhle myslence vede.

Reagovat
kiwwi

no praveze minuly rok sa mi zdal taky skromnejsi a teraz chodi strasne namachrovane

a neviem odkial si prisiel k tomu zaveru co si to napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Od zápasu 1-1 u vás na nás máš hrozný hate.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tim Papissem ma holt pravdu, letos na me taky pusobi uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však jsem mu na to normálně odpověděl, že loni tak nepůsobil

Reagovat
kiwwi

neni pravda

ja dokonca obdivujem HBA, je to podla mna skvely hrac, ale proste sa neudrzim, ked si spomeniem na ten jeho ksicht ked uz mal slzy na krajicku

a na tych zakerakov si neviem jak prisiel...viacmenej individuality su povacsine sympataci, ale ako celok sa mi to uz tak nepaci - strasna hatlanina

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to nevede Taylor a Shola, tak je to takový bez duše no

Reagovat
kiwwi

+ este Krul no, toho nemozem proste vystat

Reagovat
smazaný uživatel

+ za chvíli někdo další

Reagovat
kiwwi

Man City eye Ozil

ten titulok nema chybu

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Reagovat
EL Gringo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele