Primera División - preview 14. kola

30.11.2012, 08:52, aktualizováno 03.12.2012, 08:34
Previews
Valladolid a Sevilla se srovnaly v tabulce za sebe, domácí uzavírají první polovinu tabulky, Andalusané načínají tu druhou. V Seville s takovým umístěním rozhodně nejsou spokojení, proto dnes chtějí získat tři body a posunout se vzhůru.
Sevilla FC - Real Valladolid  (pondělí 21:30)
Poslední zápas čtrnáctého kola obstarají Sevilla s Valladolidem. Oba týmy začaly sezony velmi odlišně, přesto se před pondělním střetnutím nachází ve středu tabulky se stejným počtem bodů.

Domácí Sevilla v posledních týdnech střídala výkony jako na houpačce. Na jedné straně přišla řada nezdarů a dlouhá série bez vítězství, na druhé prestižní výhra 5:1 v derby nad Betisem a postup do dalšího kola španělského poháru po přesvědčivém přehrání Espanyolu v poměru 6:1 za dva odehrané zápasy. Ligové jedenácté místo však svěřencům trenéra Michela rozhodně nestačí. To nováček z Valladolidu si na desátou příčku nemůže stěžovat, a nebýt špatných venkovních výsledků, mohl na tom být ještě lépe.

Trenér andaluského celku Michel nyní před zápasem vybídl své hráče, aby navázali na poslední dobré výsledky a co nejdříve se vrátili zpět na pozice, které zaručují kvalifikaci do evropských pohárů. "Hráči mají vysoké sebevědomí, což plně ukázali v Copa del Rey. Když si základní jedenáctka začíná sahat na dno sil, dáme přednost těm, kteří jsou hladoví po minutách na hřišti. Skvělou odezvu tak mám od Caly a Botía už hrál také v mnoha zápasech," uvedl.

Chilský záložník Bryan Rabello je dalším z těch, kteří Michela v nedávné době oslovili, a v sestavě Sevilly dokonce problesklo i jméno mladého útočníka Alexe Rubia. "Rabello prokázal, že je tichý a rozumný hráč," pokračoval Michel. "Hrál velmi dobře za mládežnický tým a je možné, že v nejbližší době dostane prostor i v A týmu. Alex sice ve své věkové kategorii nestřílí mnoho branek, ale i tak věřím, že plně využije nabídnuté příležitosti přidat se k prvnímu týmu."

Valladolid ve svém předchozím zápase podlehl v poháru městskému rivalovi Sevilly, Realu Betis, přestože první zápas vyhrál 1:0. Odveta však dopadla třígólovým debaklem a tak mají svěřenci trenéra Djukiće co napravovat. "Budou hrát stejným způsobem (jako Betis) a my se na to musíme připravit," varuje kouč Valladolidu. "Je nutné, abychom předváděli to, co je nám vlastní. Hráči mají možnost ukázat, že mají potřebný charakter na setrvání nad okolními soupeři a tento zápas je tak těžký, jak jen může být."

Obránce Jesus Rueda má potíže se zažíváním a záložník Lolo pro změnu trpí zranění kotníku, takže do pondělního zápasu nenastoupí. Zato Henrique Sereno má ramenní sval zahojený a vrací se na soupisku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Nedělní poledne rozhodně nepatří k oblíbeným termínům fotbalových zápasů, ještě více to pak platí na pyrenejském poloostrově. Proto je logické, že právě na dvanáctou hodinu posledního víkendového dne bývají pravidelně naplánovány souboje buď celků ze spodní části tabulky, nebo svým herním stylem nepříliš atraktivních mužstev. Tentokrát se sešlo oboje - Granada přivítá Espanyol.

Domácí Andalusané momentálně okupují předposlední, devatenáctou příčku, dali nejméně gólů ze všech týmů španělské ligy a jejich zápasy jsou daleko spíše urputným bojem než atraktivním technickým představením. Prostě klasický záchranářský tým, řeklo by se. Co je ale zajímavé, Granada zatím letos přivezla ze soupeřových trávníků více bodů, než kolik jich získala na svém stadionu Los Carménes.

Pravda, rozdíl je zde pouze jednobodový. Jenže jediným dalším týmem, kterému se bodově lépe daří venku, je bezkonkurenční Barcelona, která letos ztratila body pouze jednou, a to v El Clásicu hraném na Nou Campu. Všech zbylých osmnáct účastníků Primery těží z výhody domácího prostředí, ne ale Granada. Ta nezačala špatně, z prvních tří domácích duelů získala pět bodů a zůstala neporažena, od té doby ale drží sérii tří porážek v řadě - pokaždé o gól.

Kdo by řekl, že na tom snad ani nelze být ještě hůře, najde důkaz svého omylu v týmu Espanyolu. Katalánský celek s přehledem uzavírá tabulku nejvyšší španělské soutěže, ze třinácti kol má na svém kontě devět bodů, třináct vstřelených branek a dvě výhry. A v pondělí, po další porážce (už třetí v řadě, celkem dokonce osmé), došla vedení trpělivost. Odvolán byl kouč Mauricio Pochettino, jenž ani náhodou nedokázal naplnit poměrně vysoká očekávaní, o dva dny později byl pak jako jeho nástupce jmenován zkušený, třiapadesátiletý Mexičan Javier Aguirre.

Ten přichází s jasným úkolem - dostat Espanyol ze sestupového pásma do klidného středu tabulky. "Tento tým má kvalitu a určitě nepatří na poslední místo. Výsledky Espanyolu nebyly dobré, ovšem do konce stále zbývá dost kol a je na nás, abychom s nepříznivou situací něco udělali. Začneme od začátku, budeme se dívat dopředu a pokusíme se sbírat co nejvíce bodů," řekl na úvod svého angažmá trenér, který už ve španělské lize vedl Osasunu, Atlético a Zaragozu.

Radost z tohoto kroku musí mít Simao Sabrosa, který pod Pochettinem vůbec nenastupoval, s Aguirrem zato může navázat na předešlou spolupráci z Atlética. Mexický lodivod nemůže při své premiéře počítat se suspendovanou dvojicí García - Moreno, domácím zase budou chybět Fran Rico, Brahimi, Romero a Yebdá. Espanyol nastoupí už ke svému čtvrtému utkání v nedělním poledni, Granada to letos zažije podruhé...
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Nyom, Diakhaté, Gómez, Siqueira - Iriney, M. Rico - Torje, El Arabi, Benítez - Ighalo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - López, Rodríguez, Colotto, Capdevila - Sánchez, Gómez - Wakaso, Verdú, Albín - Longo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Real Betis  (neděle 17:00)
Ve 14. kole La Ligy se utká domácí Deportiva La Coruňa s Realem Betis. Nováček ligy stále setrvává na sestupové pozici, ale ze všech sil se z ní snaží dostat. Proti Betisu rozhodně nebude lehké vyhrát, ačkoli obrana hostů je devastována četnými zraněními.

Trenér Deportiva José Luís Oltra věří, že v zápase proti Betisu jeho tým naváže na remízu, kterou uhrál s Athleticem a dostane se ze sestupové zóny. Své hráče sice chválí za dobrý výkon proti Baskům, ale zároveň říká, že by mohli podávat ještě lepší výkony.

La Coruňa už dokonce mimo sestupovou zónu chvíli byla, jenže Osasuna dokázala zvítězit nad Rayem, a tak se nováček ligy opět propadl na 18. příčku.

"Když se sám sebe zeptám, jestli nám alespoň chvilkové vybřednutí ze sestupové zóny pomohlo, musí říct, že alespoň psychologicky ano. Remíza s Athleticem byla ale pouze prvním krokem a my na něj musíme navázat. Stále máme méně bodů než kolik jsme hráli zápasů, a to není dobrá statistika. Nálada v týmu je celkem dobrá, ale chybí nám výhry a body, a to je to nejhlavnější. Musíme se zlepšit a vyšplhat o několik příček nahoru," analyzuje pozici svého týmu Oltra.

Do brány se domácím vrátí Daniel Aranzubia, který si proti Athleticu odpykával svůj jednozápasový trest, zatímco obránci Carlos Marchena a Zé Castro jsou stále mimo hru, a tak se na stoperských postech objeví opět Aythami a Roderick.

Jistou nevýhodu může mít Deportivo v tom, že odvetu Španělského poháru proti Mallorce hrálo o 24 hodin později než Betis, který se dostal mezi 16 nejlepších vítězstvím nad Valladolidem. Trenér Betisu Pepe Mel ale nevěří, že únava soupeře rozhodne zápas.

"Bude to těžký zápas, neboť Deportivo je v ohrožení sestupu, a tak musí hrát na sto procent. Samozřejmě jeho hráči budou unavenější než ti naši, ale na druhou stranu klíčoví hráči soupeře jako Valerón, Aranzubia nebo Riki proti Athleticu nehráli, a tak unavení rozhodně nebudou."

Zelenobílí mají největší problémy s defenzívou, jejíž marodka se po tomto týdnu ještě více rozrostla. Zraněného Paulaa, Maria a Damiena Perquise nyní doplňuje ještě Alex Martínez. Na levém beku se tak objeví Nacho a start si nejspíše připíše i zřídkakdy hrající Joel Campbell, který v sestavě nahradí Juana Carlose. Teď se totiž zranil a mimo hru bude hned několik týdnů.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Laure, Aythami, Roderick, Ayoze - Aguilar, Bergantiňos - Gama, Valerón, Pizzi - Riki
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adrián - Nacho, C.Dorado, Campbell, Á.López - Caňas, Beňat - R.Castro, S.Sevilla, Agra - J.Molina
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (neděle 19:00)
Ve 14. kole bude Celta Viga bojovat nejen proti silnému týmu Levante, ale také proti vyčerpanosti. Hodně sil totiž hráčům vzal čtvrteční pohárový zápas, který se rozhodl až v prodloužení. To Levante si chce spravit reputaci, když bylo v minulém kole deklasováno Barcelonou.

Trenér Celty Vigo Paco Herrera věří, že nedávné vítězství nad Almeríí v Copa del Rey nebude mít negativní dopad pro blížící se ligový zápas proti Levante. Nováček ligy totiž druholigový celek udolal 3:2 až v nastavení, a tak hrozí, že někteří hráči budou ještě unavení a vyčerpaní. Útěchou alespoň může být postup Celty do pátého kola poháru, ve kterém ale narazí na Real Madrid.

"Chtěli jsme utkání rozhodnout ještě před nastavením. To nám totiž sebralo další síly na ligový zápas, který hrajeme jen po třech dnech volna. Samozřejmě jsme ale rádi, že se nám podařilo postoupit a že si můžeme zahrát s Realem, to je dárek pro naše fanoušky."

"Bojím se, že do nedělního zápasu proti silnému soupeři nebudou nastupovat všichni mí hráči v úplně ideálním fyzickém stavu, ale bohužel se s tím nedá nic dělat a my se s tím musíme poprat."

Celta je momentálně na 14. příčce, ale má pouhé tři body náskok na sestupovou zónu, a tak nemůže být úplně v klidu. Čtvrteční výhra v poháru a ligové vítězství 1:0 nad Zaragozou z minulého týdne ale přidala Herrerovým mužům na sebevědomí, což se proti Levante bude zajisté hodit.

V základní sestavě se opět neobjeví Samuel Llorca, jehož zraněné koleno letos ještě nepustilo na trávník a musel dokonce na operaci.

Levante se bude pokoušet o své sedmé vítězství v lize, ale nepomůže jim k tomu zraněný Dariusz Dudka.

Valencijský tým v minulém kole utrpěl těžký knock-out od Barcelony, která jej rozstřílela 4:0. Své pochroumané sebevědomí si ale hráči spravili v pohárovém utkání proti druholigové Melille, když bez větších potíží zvítězili 4:1.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - H.Mallo, Cabral, Túňez, R.Lago - Oubiňa, Á.López - A.Fernández, M.Bermejo, Krohn-Dehli - I.Aspas
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Juanfran, D.Navarro, Ballesteros, Lell - P.Diop, Iborra - JUanlu, Barkero, E.Zhar - Martins
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Real Zaragoza  (neděle 21:00)
Mallorca přivítá na svém hřišti Zaragozu a trenér Joaquín Caparros po svých svěřencích vyžaduje zlepšení oproti poslednímu představení v Copa del Rey.

Baleárský celek sice mezi posledních 16 nakonec postoupil, ale muselo mu v tom pomoct pravidlo o gólech vstřelených na hřišti soupeře - přímo na trávníku vyšlo měření sil s La Coruňou bez vítěze. Odvetné utkání, hrané teprve ve čtvrtek na domácím stánku Iberostar, skončilo 0:0.

A Caparrosovi to přílišnou radost neudělalo. Mallorce se totiž nedaří, v lize nevyhrála už sedm zápasů, a když se nyní nemůže opřít ani o psychickou vzpruhu z pohárového utkání, nezbývá než prostě zatnout zuby a pokusit se všemi prostředky uprchnout ze současného 16. místa.

"Nejdůležitější je, že jsme postoupili," komentuje Caparros pohárovou situaci v pragmatickém duchu. "To je pro nás pozitivní, stejně jako fakt, že jsme udrželi čisté konto. Musíme se ale zlepšit. Postup do dalšího kola nás před nedělním zápasem trochu uklidnil a já mohu jen doufat, že hráči včas naberou zpět ztracené síly," dodává.

"Soustředíme se teď na Zaragozu. Vyzývám fanoušky, aby nás přišli podpořit - potřebujeme pozitivní náladu," burcuje Caparrós příznivce před utkáním proti soupeři, který rovněž proklouzl mezi finální šestnáctku CdR. I Zaragoze však muselo pomoct pravidlo o venkovních gólech; v Granadě totiž v odvetě prohrála 1:2.

Radostně na zápas nebude vzpomínat zejména Hélder Postiga, který si nejprve poranil hlavu (způsobem, který si vyžádal šití) a následně byl vyloučen; jeho účast v Mallorce je otazníkem. Hostující kouč Manolo Jímenez po zápase napodobil svého dnešního soka a zdůraznil, že důležitý je postup.

"Bylo to hodně intenzivní utkání," pronesl. "Granada byla lepší v prvním poločase, my se zvedli ve druhé půli. Bylo to velmi těsné utkání, plné energie, takže doufám, že nás to správně nabudí pro ligu," dodává. Zaragoza je na tom o něco lépe než Mallorca - patří jí třináctá pozice s tříbodovým náskokem na dnešního hostitele.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Navarro, Geromel, Conceicao, Bigas - Nsue, Pina, Martí, Giovani - Víctor, Hemed
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Sapunaru, Loovens, Álvaro, Abraham - Movilla, Mari - Rodríguez, Apoňo, Montaňés - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Málaga CF  (sobota 16:00)
Souboj až překvapivě úspěšných týmů v letošní sezoně nabídne zápas Getafe s Malagou. Domácí drží velmi slibné sedmé místo, zatímco Malaga dokonce okupuje příčku zajišťující účast v milionářské Lize mistrů. Mezi oběma týmy je navíc rozdíl pouhých tří bodů, takže půjde o hodně.

Záložník Getafe Juan Rodríguez hodlá pokračovat v nastoleném trendu jedné výhry za druhou a dotáhnout se na svého sobotního soupeře v tabulce. "Je dobré, že jsme v tabulce takto vysoko, to nejdůležitější je, že jsme sedmí a musíme učinit všechno pro to, abychom nespadli dolů. Malaga je tým s velkou kvalitou, rychlostí a kádrem složeným ze zkušených i mladých hráčů. Jsou na čtvrtém místě zaslouženě."

"Musíme vymazat jejich hru, věřit ve svůj vlastní herní styl, vnutit jim náš rytmus hry a udržet tak body doma," pokračoval Rodríguez. "Jsme plní sebevědomí, nadšení a přejeme si dohnat je bodově v tabulce."

Rodríguez se o naplnění předzápasových prohlášení dost možná sám přičiní v základní sestavě, neboť Michel pyká za karetní prohřešek. Jinak ale nemá Luis García žádné další problémy s absencí hráčů a pravděpodobně podrží fungující stoperskou dvojici Alexis - Lopo, navzdory uzdravení Davida Abrahama.

Malaga jde do zápasu se skvělým výsledkem v zádech, zostudila totiž minulý týden Valencii výsledkem 4:0. Manuel Pellegrini však díky jeho aktuálnímu postavení považuje Getafe za o nic méně náročného a důležitého soupeře o Ligu mistrů, než jak tomu bylo posledně s Valencií. "Getafe je od nás jen na vzdálenost tří bodů, což z nich dělá přímého rivala v boji o Ligu mistrů. Je to tým, který měl doposud nevyrovnanou sezonu, ale posledních několik zápasů zvítězili a celkový počet získaných bodů mluví sám za sebe. Bude to velmi obtížný protivník," vzdal Pellegrini soupeři hold na závěr.

Poprvé po několika týdenní absenci se na soupisku vrací Sergio Sánchez, ovšem jak Nacho Monreal, tak Julio Baptista jsou stále ještě alespoň týden od plnohodnotné přípravy na jejich očekávaný comeback.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (sobota 18:00)
Čtrnácté kolo Primera División proti sobě poslalo dva týmy ze středu tabulky s ambicemi na podstatně lepší umístění, Valencii a Real Sociedad. Zvláště domácí Los Che mají co napravovat, neboť v předchozím zápase prohráli s Malagou ostudně 0:4.

Valencie se kvůli tomu propadla dokonce do druhé poloviny tabulky, třebaže na čtvrté místo ztrácí pouze čtyři body. Trenér Mauricio Pellegrino před zápasem prohlásil, že se nebojí negativní odezvy fanoušků na Mestalle a vyzval svůj tým, aby učinil vše pro navrácení svých příznivců zpět na pozitivní vlnu. "Z odezvy fanoušků nemám strach. Soustředím se jen na to, co můžeme nabídnout. Veřejnost bude jako vždy reagovat podle toho, jak si povedeme, tak už to chodí, a tak musíme jít do zápasu naplno a získat tři body. O moc víc už ani říkat nemusím."

Argentinský kouč může na zápas se Sociedadem přivítat zpět v sestavě nejlepšího klubového kanonýra Roberta Soldada a také Victora Ruize. Po výprasku v Malaze však sobotní utkání zmeškají, Tino Costa a Adil Rami, kteří si odsedí jednozápasový trest.

Real Sociedad prožil rozporuplný týden, neboť po remíze 2:2 s druholigovou Córdobou vypadl ze španělského poháru. Trenér hostů Philippe Montanier doufá, že zklamání z pohárového neúspěchu dokážou jeho svěřenci setřást co nejdříve a napodobí loňský úspěch, kdy si z Valencie odvezli všechny tři body za výhru 1:0. "Momentálně je Valencie silnější v Lize mistrů než lize samotné, ačkoli mohou do každého zápasu počítat s mnoha kvalitními hráči. Doufám, že skóre bude na konci zápasu podobné jako loni."

Asier Illarramendi si odpykává trest, Gorka Elustondo a Markel Bergara jsou pro změnu zranění, a tak bude muset Montanier šáhnout mezi náhradníky z obrany, aby zacelil díru ve středu hřiště. Možná však překvapí a do základu vedle sebe nastoupí ofenzivněji ladění David Zurutuza a Rubén Pardo, budeme se muset nechat překvapit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (sobota 20:00)
Čtrnácté kolo La Ligy proti sobě svede Barcelonu a Athletic. Potkají se tak dva týmy, jejichž forma je značně odlišná. Barcelona v lize kraluje a stále ještě nepoznala hořkou chuť prohry, zatímco Athletic prodělává těžké vystřízlivění z loňské podařené sezóny. Je až na 14. příčce a musí se bát sestupové zóny.

Záložník Barcelony Thiago Alcantara klade svým spoluhráčům na srdce, aby se přílišně nezajímali o madridské derby, neboť se musí plně soustředit na svého soupeře, kterým je Athletic. Tomu se letos příliš nedaří.

Dvě hodiny po výkopu na Nou Campu se v Madridu potkají dva nejbližší pronásledovatelé Barcelony a všechny samozřejmě bude zajímat, jak derby dopadne. Pokud by se Atléticu podařilo vyhrát, Katalánci by mohli mít na Bílý balet náskok již 14 bodů. Otázkou ovšem je, jestli by se vedoucímu týmu ligy nehodila spíše výhra Realu, neboť Atlético se zatím drží a na Barcelonu ztrácí pouhé tři body.

"Přemýšlet nad tím, jestli je pro nás lepší výhra Atlética či Realu, je nesmyslné, protože pro nás nebude výhodné ani jedno, pokud nedokáže vyhrát náš zápas. Když vyhrajeme, nemá smysl řešit výsledek madridského derby."

"Hrajeme v pohodě, hodně si věříme a já věřím, že ve stejném duchu dohrajeme zbylé zápasy do konce roku."


21letý záložník, který kvůli zraněním odehrál v průběhu tohoto týdne svůj první celý zápas v sezóně, ujišťuje, že je ještě příliš brzy na to odepisovat Real Madrid z boje o titul: "Každou sezónu je to extrémně těžký soupeř a letos to není žádná výjimka."

Těžkým soupeřem je ale pro každý tým i Barcelona, která má ve svém kádru dva kandidáty na zisk Zlatého míče. Tím prvním je samozřejmě jeho již trojnásobný držitel Lionel Messi, druhým pak Andrés Iniesta, který nyní hraje ve skvělé formě.

Útočník Athleticu Iker Munaín se nechal slyšet, že by si cenu i letos zasloužil Messi: "Je prostě nejlepší na světě a není možné ho zastavit."

Messi může v sobotním zápase vyrovnat a překonat další z rekordů, chybí mu tři góly k tomu, aby jich v jednom roce nastřílel 85, čímž by vyrovnal bývalého hráče Bayernu Mnichov Gerda Müllera, kterému se to povedlo v roce 1972.

Barcelona z úvodních 13 zápasů ani jednou neprohrála a 12 vyhrála, zatímco Athletic se trápí a stále se pohybuje ve spodní části tabulky. Na sestupovou zónu má náskok pouhých čtyř bodů.

Od loňského finalisty Evropské ligy a Copa del Rey se zajisté čekaly lepší výsledky, ale ty se zatím nedostavují. Hráčům rozhodně nepomohl ani výprask 1:5 od Realu Madrid, který jim byl uštědřen před dvěma týdny.

Thiago k formě Athleticu říká: "Oproti loňské sezóně se určitě zhoršili. Může za to mimo jiné odchod Javiho Martíneze, který přestoupil do Bayernu Mnichov. Stále ale mají ve svém středu hodně dobrých hráčů, a tak se mohou kdykoli zvednout a začít pravidelně vyhrávat."

Barceloně stále chybí zraněný Alexis Sánchez, ale spolu s Thiagem se již do naprosté zdravotní pohody dostal David Villa.

Trenér Athleticu Marcelo Bielsa možná provede nějaké změny v sestavě, neboť jeho tým sehrál ve středu přeložené utkání Evropské ligy s izraelskou Shmonou, Baskové vyhráli 2:0.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Montoya, Puyol, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Aurtenetxe, Amorebieta, Ekiza, D.Marcos - Ander, Iturraspe - I.Gómez, Muniain, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Největším lákadlem 14. kola je zajisté madridské derby Realu s Atléticem. Obvyklým favoritem bývá slavnější z klubů, ale průběh letošní sezóny naznačuje, že tentokrát to bude více než vyrovnané. Atlético má formu jako hrom a na Real má v tabulce náskok celých osmi bodů.

Minulé kolo nepatřilo k těch nejšťastnějším pro Real Madrid, potažmo Josého Mourinha. Bílý balet ve 13. kole La Ligy utrpěl nečekanou prohru 0:1 s Realem Betis, a jelikož si Barcelona poradila s Levante 4:0, narostla propast mezi oběma celky již na 11 bodů.

V minulých letech nebylo madridské derby tak prestižní, neboť Real Madrid byl jasně lepším týmem, což dokazuje i statistika, která říká, že Atlético se svým rivalem naposledy bodovalo v březnu 2009. Nyní ale trenér Diego Simeone poskládal skvěle pracující tým a z Atlética se stal silný protivník, který je nyní v tabulce na druhém místě a na Real má náskok osmi bodů.

Sezóna sice ještě není ani v polovině, ale Atléticu druhá příčka nenáleží náhodou. Vždyť z dvaceti zápasů všech soutěží vyhrálo hned sedmnáct, což je úctyhodná statistika. Tým těží především z dobré fyzické připravenosti a skvělé disciplíny, a pokud si svoji výkonnost udrží, musí se s ním počítat v bitvě o titul, což by pro španělský fotbal bylo rozhodně přínosem.

"Máme výtečnou formu, a tak nevidím důvod, proč bychom Real Madrid nemohli porazit. Jedeme pro tři body, i remíza pro nás bude zklamáním," věří si ofenzivní klenot Atlética Radamel Falcao, který loňské derby na Santiagu Bernabeu zmeškal. Nyní se jistě bude chtít blýsknout, jelikož se o něm mluví i v souvislosti s možným odchodem do Realu.

"Letošní sezóna nám nevychází úplně podle představ. Proto je důležité začít vyhrávat důležité zápasy jako je madridské derby. Nic lehkého to ale nebude, protože Atlético je nyní velmi silné a má skvělou formu," připouští kapitán domácího týmu Iker Casillas.

Větší důvěru médií i sázkových kanceláří má přesto všechno stále Real Madrid.

Atlético má sice střeleckého zabijáka Falcaa, ale nelze samozřejmě zapomenout na Cristiana Ronalda na druhé straně. Ten si madridská derby vyloženě užívá, neboť v nich nastřílel již 7 gólů, přičemž dva vsítil v březnovém utkání při drtivé výhře 4:1. Na druhou stranu v posledních šesti zápasech se hlavní hvězda týmu trefila pouze jednou, což je na jeho poměry více než málo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeola, Pepe, S.Ramos, F.Coentrao - Khedira, X.Alonso - Di María, Özil, C.Ronaldo - Benzema
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F.Luis, Godín, Miranda, Juanfran - A.Turan, Gabi, M.Suárez, Koke - D.Costa, Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Rayo Vallecano  (pátek 21:00)
Ve 14. kole La Ligy se utká Osasuna s Rayem Vallecano. Zatímco domácím se v letošní sezóně nedaří střílet góly, a tak jim patří až předposlední místo v tabulce, hosté zaznamenali již šest výher a drží se v horní polovině tabulky, přesněji na osmé příčce.

Obránce Osasuny Alejandro Arribas se těší na utkání, ve kterém se střetne tváří v tvář svému bývalému klubu a je odhodlaný získat tři body, které jsou pro tým na předposlední příčce tabulky velice důležité.

Klubu z Pamplony se za prvních třináct odehraných zápasů podařilo nasbírat pouze 10 bodů, což ho minimálně prozatím staví do role bojovníka o udržení se v La Lize. Momentální forma ale není zas tak špatná. Osasuna nejprve porazila 3:0 Espanyol, se kterým přímo soupeří v sestupové zóně, a poté přidala dvě bezgólové remízy s Málagou a Realem Sociedadem.

Hráči pod vedením trenéra Josého Luíse Mendilibara tak mají dobrou morálku a věří se, že mohou vytěžit další body i proti Rayu, které se nachází v prostředku tabulky.

Pomoci by jim v tom měl právě Arribas, který zná nadcházejícího soupeře jako své boty. Vždyť v Rayu odkopal celé své mládí a za A-tým odehrál celých 72 zápasů během tří let. "Bude to poprvé, co proti nim budu hrát. Jednou to ale přijít muselo. Bude to pro mě hodně mimořádný zápas, neboť v Rayu jsme strávil tři a půl sezóny a stále mám na to období hodně vzpomínek. Samozřejmě ale budu hrát naplno. Potřebujeme získat tři body, abychom se dostali ze sestupové zóny. To je nyní náš hlavní cíl," vyjádřil se obránce na klubových stránkách.

Největším problémem Osasuny je zatím gólová impotence. S pouhými jedenácti zásahy z třinácti utkání mají nejhorší statistiku ze všech týmů. "Nedaří se nám skórovat. Musíme hrát více fotbal a věřit si. Ještě je před námi více než polovina zápasů, takže náš cíl skončit mimo sestupovou zónu je stále velmi reálný. Je ale pravda, že k jeho uskutečnění musíme začít dávat mnohem více gólů," uvedl Arribas.

Rayo Vallecano bude oslabené o dva hráče. Obránce Rodri totiž nedávno podstoupil operaci Achillovy paty a José Carlos zmešká následující čtyři utkání kvůli zranění stehna.

V minulém utkání dokázal osmý tým tabulky porazit Mallorcu s čistým štítem 2:0 a trenér Paco Jémez věří, že i v pátečním zápase nebudou inkasovat: "Ve dvou zápasech jsme nedostali gól a já věřím, že se nám to podaří i s Osasunou, která jen obtížně nachází soupeřovu bránu. Ale jednoduchý zápas to určitě nebude, náš soupeř je jeden z nejsilnějším v celé lize. My jsme ale velmi motivovaní ho porazit," prohlásil hostující kouč.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damía, Flaňo, Arribas, Nano - R. Loe, Timor - Cejudo, Armenteros, Sisi - K. Sola
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Casado, Amat, Labaka, Tito - Trashorras, J. Fuego - Lass, Domínguez, Piti - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona13121043:1537
2.Atlético Madrid13111129:1134
3.Real Madrid1382332:1026
4.Málaga CF1364319:922
5.Real Betis1371520:2222
6.Levante UD1362515:2020
7.Getafe CF1361616:1919
8.Rayo Vallecano1361618:2919
9.Real Valladolid1353518:1418
10.Sevilla FC1353518:1818
11.Valencia CF1353516:1818
12.Real Sociedad1352616:1617
13.Real Zaragoza1350815:2215
14.Athletic Bilbao1343618:2715
15.Celta Vigo1342715:1814
16.RCD Mallorca1333713:2212
17.Deportivo La Coruña1325619:2811
18.Granada CF1332811:2011
19.CA Osasuna1324711:1510
20.Espanyol Barcelona1323813:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (889)

Přidat komentář
-Carles-

Škoda, že madridské derby nie je v nedeľu, asi to pravdepodobne neuvidím

Reagovat
madridcan

Jop, velmi blby cas...nuz treba sa prisposobit

Reagovat
-Carles-

Čo takto prestrihnúť káble na osvetlenie?

Reagovat
madridcan

Vlastne my musime hrat v sobotu, kedze v utorok Ajax dojde

Reagovat
celeb

Som zvedavy, ci nastupi Llorente hned v zaklade. Ak by vedeli vratit k vykonu spred roka na San Mames, tak mozu byt neprijemni.

Tip: Llorente, Messi a El Tigre gol

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý čas, ja som spokojný, lepšie jak pošahané nedele večer

Reagovat
barcelona17

chci se zeptat ciste teoreticky, kdyby Barcelona měla jistý titul uz po zapase 35.kola s atleticem madrid tak se jim bude titul predavat 36.kolo doma proti Valladolidu nebo poslední 38.kolo doma proti Malaze.. ptam se proto, ze planuju svoji prvni cestu na Nou Camp a bral bych jet prave na 38.kolo s Malagou a doufat, ze se prave tento zapas bude predavat titul.. vim, ze je je v podstate zacatek sezony, ale verim ze Barca tuto sezonu titul da.. a rad bych byl u predavani trofeje na stadionu...nasledujici zapasy Atletica s Realem a nasledne s Barcou za 14 dni taky hodne napovi, tak pak uz bych chtěl objednavat.. díky za info

Reagovat
madridcan

V 38 kole, ale keby si chcel vidiet predavanie trofeje za ligovy titul, tak to by si musel ist v 38 kole na Santiago Bernabeu, lebo pochybujem, ze na Nou Campe budu vysielat priamy prenos z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Nene teraz uz vyhraju ligu lebo tu hanbu ze by prisli o 11 bodov by uz znovu neprezili :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš aj dačo iné ako "vyprstovať" každú diskusiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu by ses mohl prezentovat aspoň trochu inteligentněji.

Reagovat
barcelona17

letos to zatim vypada na presny opak lonske sezony.. kdy vy jste zvladli zapasy, kde se vam zrovna nedarilo goly v poslednich minutach naopak nam plno bodu uplne zbytecne uteklo.. letos zatim nam vychazi konce zapasu kdy se nam nedari, at uz v Seville nebo doma s Granadou.. 11 bodu rozdil sice smele muzete stahnout, ale pri soucanem rozvrzeni sil verim na 90% v nas titul.. Atletico si myslim ze nakonec skonci na 3. miste.. v tech velkou hrozbu nevidim..ovsem treba se pletu, nasledujicich 14 dni napovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My už jsme někdy přišli o 11 bodový náskok?

Reagovat
madridcan

nikto neprisiel ani o osembodovy, nie to o jedenastbodovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguji na to , že SR tvrdí že přijít o takový náskok bychom znovu nepřežili.

Ale jestli tomu dobře rozumím,tak ty to zrovna vidíš tak,že se to letos stane a Real náskok zlikviduje?

Reagovat
madridcan

ano

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

Zase sobotní večer zabitý fotbalem...

Hlavně se těším na madridské derby. Po dlouhé době to vypadá, že bude o Madrid opravdová válka a že Atleti nebudou stahovat kalhoty už v tunelu...

Reagovat
Pokahontas

Pár madridských derby už jsem viděl a většinou to válka opravdu je,Atleti v nich málokdy působí bojácně či zakřiknutě,obvykle parádní zápas.Akorát že pořád vyhrává Real...hrát umí oba,ale Real krom toho umí i vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak odtiaľto bude bod zlatý... ten náš hurá futbal bude na zakopanú Osasunu platiť ako flusátko na tank... a začínam byť dosť rád, že to neuvidím... 1:1 a budem rád

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

no inak konečne by mohol aj Lass ukázať, že nebol len nejaká jednosezónna hviezdička

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se musím dívat a celkem se těším na 22.00 hod Po dlouhé době se fakt těším na něco z PD. A budu fandit ATLETICU až na doraz ! Tip 2:3 to by byla krása a pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snád aj West Ham poteší

Reagovat
smazaný uživatel

jojo bylo by krásné odjet se skórem třeba 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krásný fotbalový večer, bohužel se mi ty časy vůbec nehodí, takže to neuvidím. Doufám, že hráči nebudou mít v hlavě náskok, nebo derby, a Athletic v pohodě porazíme. Z derby by pak bodla remíza.

Tipy: Barca - Athletic 3:1, Real - Atlético 2:2

¡Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
2miguel1

Aj keď to hovorím nerád, Atlético to na Real absolutne nevie,moje prianie je 1:1, myslím že to skončí 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes odpočatej = Bilbao zničí 4 gólama + 1 Villa, madrid to je jasná plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Večer v duchu krásnýho španělskýho fotbalu.

Barca 3-1 Athletic

Real Madrid 1-2 Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tu napisal, ze Atletico vyhra 2:1, ty to opalcujes, vyssie napisal, ze Madrid je jasna plichta, ty to opalcujes, tak potom nechapem..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo aj jeden aj druhy vysledok beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti dostanou imho na prdel, vůbec bych se nedivil výsledku 4:1 nebo 5:1. My se snad nepustím s Athleticem do moc otevřené hry a výhru si pohlídáme, tip 3:1.

sestavu bych dal vítěznou z minulýho zápasu

Valdes-Montoya,Pique,Puyol,Alba-Sergio,Xavi,Cesc-Pedro,Messi,Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem loni nadával na cpaní Iniesty na křídlo, tak si ho tam letos přeji co nejvícekrát. Jde vidět, že tam nyní má úplně jinou úlohu, jak pod Guardiolou a spolupráce s Jordim je prostě famózní.

Pod Pepkem měl za úkol to tahat na střed a tak zbytečně zahušťoval prostor, kterej byl už tak přehuštěnej, teď to krásně roztahuje a hned je to pro nás o 100% prospěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že Mou se s tím nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jéé, ty znáš taky něco jinýho než palec..?

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No jo, CR musí mít vždy něco extra

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nerozumím

Reagovat
alcantara

Zmeskali odjazd autobusu do hotela, tak isli autom Arbelou.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by se měl probudit...

Reagovat
Pokahontas

20 000 diváků na dnešním poledním tréninku Atlética ... http://www.marca.com/albumes/2012/12/01/entrenamiento_calderon/index.html

Carramba!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude famózní. Jedinej důležitej zápas je derby. Když nevyhrajeme, můžeme na ligu už úplně zapomenout a klidně můžeme být i druzí - ono teda ve finále je skoro jedno, jestli je to 2. nebo 3. místo, výsledek je stejný, ale porazit Atlético dneska je zkrátka nutnost.

Věřim, že uspějeme a že je rozneseme. Hráči do toho prostě musí dát vše a Atléti jsou daleko silnější, než minulé sezóny, bude to těžký zápas, ale ve výhru prostě věřím. Cristiano tam foukne 2 góly, zapne v pravý moment. Nevim, jestli bude hrát Mesut nebo Kaká, ale ať už tam z nich bude kdokoliv, dneska to odjezdí.

Tak Vamos do piče

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Jak je to jedno? To by byla neskutečná blamáž kdyby bylo Atletico před náma v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad vis, jak to myslim, ne? Zmiňuju zde jen faktický prvek, protože 2. i 3. místo je stejně o ničem. Každopádně si nemysli, že bude Atletico druhý. Přijde na ně krize, neni to velkoklub, někdo se zraní a problémy nastanou, začnou hrát s plnou sestavou i vyřazovací části EL a nebude to v lize taková paráda. Druzí budeme, ale musíme dneska vyhrát.

Reagovat
blaugrana

Vamos do piče... dobre si to napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, je to malinko dvojsmysl, takze korekce - Vamos, do piče

Reagovat
blaugrana

No veď práve na tu čiarku som narážal.

Reagovat
madridcan

Michu si podmanuje PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tam chvalia aj Hernandeza, to uz je co povedat. Michu sa tam svojim stylom hry hodi, nie je to typicky spaniel po hernej stranke. Taky Messi by tam ale fakt daval 100 golov v sezone.

Reagovat
madridcan

To sa nikdy nedozvieme, takze sa rovno na tuto diskusiu vyser

Reagovat
alcantara

Ja len konstatujem jednoznacnu vec.

Reagovat
madridcan

O chvilu do teba niekto zapi*uje

Reagovat
blaugrana

Veď je predsa známe, že tam útly hráči nemajú nárok. To je liga pre bijcov, ktorí jej zabezpečujú vysokú úroveň. Napr. také Stoke City...to je med.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gianni27

Reagovat
Kily

paráda, snad přispěje k rezignaci Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je katastrofa.. za prvních 20 minut zápasu musel Alves tak 9x zasahovat

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje ještě Valencia? Mám na ni vsazeno.

Reagovat
-Kopy-

ne jsme tragedi, vedem 1:0 a mně je stejně zle po těle a nemužu se na to dívat, protože to co hrajem je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči. :( Poslední zápas na ticketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Adriano, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Pedro, Messi e Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Tito tu jedenáctku "odchovanců" prostě musel pokazit

Reagovat
smazaný uživatel

už to vidím - po poločase zase půjde na plac Villa nebo Tello, aby hru roztáhli do křídel.

Iniesta na křídle jakože fakt ne.

Reagovat
Rssa

Iniesta na křídle stejně nebude, tam bude jen vzájemná kooperace s Albou, kterému mu to tam bude házet do pozice falešného křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je nej.

Reagovat
Rssa

Je to hodně dobrá alternativa oproti pravé straně, která bude přímočařejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přišel Fabregas, tak jsem si myslel, že se tímhle stylem bude hrát..

Reagovat
Rssa

To já nevěděl, kam ho nacpat a popravdě dodneška se hledalo pro něj ideální místo. Ale vypadá to, že se našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viete mi niekto povedať, aký bol kurz na to, že Valencia dostane červenú kartu. Pomaly sa to stáva pravidlom, takže by som si budúci týždeň vsadill

Reagovat
Mercury

na to bývá konstantně tak kolem 2.5, ale přesně nevím

Reagovat
Kily

no na nás jakožto na největší prasata v lize asi už ano, ale ty kurzy jinak byly vyšší, jak jste kdysi dali Realu doma manitu, tak jsem před odchodem do hospody koukal na bwin na kurz na červenou a tam bylo snad 3,5, Ramos to pak tedy zachraňoval za dvě minuty dvanáct

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Mercury

Máš pravdu, moje chyba, mělo to být 3,5. I když je to vždycky závislé na okolnostech zápasu no..

Reagovat
Mercury

Barca to snad dnes zvládne, z Athleticu letos strach nejde, ale kvalitu ten tým pořád má. Víc se dnes těším na madridské derby, remíza by z pohledu Barcelony byla ideální, ale budu moc fandit Atlétiku, aby po letech konečně vyhrálo. Ideálnější příležitost už dlouho neměli, ale budou to mít i tak hoodně složité.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon byl otřesný i před červenou kartou. Výprask je samozřejmě smutný, zvlášť na Mestalle..Ach jo, Pelle, buď charakter a zabal to sám.. je to asi fakt potřeba

Reagovat
Xavi8

Kto ale za neho?Ochvilu bude Benitez volny

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by byl Benítez zrovna pro Valencii špatná volba?

Reagovat
Xavi8

Myslim, ze zrovna tam by pasoval ovela viac ako do Chelsea. Len mi to proste prislo smiesne

Reagovat
Kily

po dnešku se dá napsat jenom to, že to už nemůže být horší. Škoda, kombinace průměrného trenéra s týmem přeplněným průměrnými hráči nevypadala zase tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Experiment Pellegrino nevyšel. Doufám že si to co nejdřív uvědomí všichni jeho účastníci.

Reagovat
herbage

i tvůj second club Arsenal prohrál, asi nosíš smůlu

Reagovat
Kily

tak drží se pohromadě, abych neměl smíšené pocity, trenéra snad vymění oba, horší už to beztak být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska nastoupí ke svýmu 350. oficiálním zápasu za Barcu.

Chybí mu 2 góly do vyrovnání "rekordu" Mullera a stejně tak 2 góly do vyrovnání nejlepšího Barcelonskýho střelce v La Lize Césara Rodrígueze. Tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

A ako je to s poctom zapasov ktore odohral messi a Muller v tej sezone.

Reagovat
ADM

3góly k Mullerovi

Reagovat
-Kopy-

Konečná stanice Pelle, samozřejmě za vše nemůže on, protože co předvádí hráči to je neskutečný taky...taková tragedie, to bylo utrpení pro mě neskutečný a dovršil to pan Guardado, který hraje neskutečnou tužku celou dobu co je ve Valencii a pak si po zápase kde dostanem bůra na Mestalle povídá a směje se s Velou, místo toho aby měl sklopený uši a skleněni oči, dement jeden

Reagovat
-Kopy-

skleněný *

Reagovat
smazaný uživatel

Můj ticket

Reagovat
indy

link na Barcu ?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký sopcast na Barcu?

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/133333

Luxusní kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

paráda dík

Reagovat
SIRBRANIKE
Reagovat
SIRBRANIKE

link 32

Reagovat
smazaný uživatel

neviete kde by som nasiel zostavu Barcelony?

myslite ze Guardiola bude dnes setrit Ronalda na Ligu majstrov?

Reagovat
One-Real

těžko říct, co z toho příspěvku je horší

netrénující Guardiola by měl šetřit Ronalda na LM kde o nic nejde

Reagovat
Rssa

Diskuse s informovanými jedinci je vždy přínosná.

Ally, co říkáš na Mourinha v obraně Celty Vigo? V LM docela hoří...

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, ale pomaha mu to hasit Valderrama ci ako sa vola ten vlasaty co vyzera ako hajzlova stetka

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola uz neni v Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola?

Reagovat
SIRBRANIKE

wtf?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic chcel som vas trocha pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se v Katalánsku zakázalo běhat.

Reagovat
ADM

žiadna lopta od Pedra zatiaľ nešla dopredu

Reagovat
exse

To je hodně divný když útočník nedává lopty dopředu.

Reagovat
ADM

Ak to sleduješ, vieš čo tým myslím. Dostane loptu, zamotá sa a prihrá ju naspäť obrancom/záložníkom. Nič nevymyslí

Reagovat
exse

Ale to je prostě jeho styl hry no, není tak přímočarej jako Tello, navíc je dobře bráněnej, takže má většinou 2 možnosti, dát centr nebo dát přihrávku zpět a jelikož se centry v Barce moc nenosí, tak je jasný co udělá.

Reagovat
ADM

Ja si jeho štýl hry pamatám trošku inak. Vždy bol dobre bránený, a vždy sa s tým vedel vysporiadať..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hodně neviditelnej je Cesc

Reagovat
SIRBRANIKE
Reagovat
smazaný uživatel

Piquebauer

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Rssa

Pikoooooooooooooooooooooooooooš

Reagovat
smazaný uživatel

Pičééééééééééé

Reagovat
patas92

to slo vedle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se bude počítat jako vlastní

Reagovat
ADM

Toto neprisúdia Messimu že?

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to podle mě vedle branky, takže ne

Reagovat
ADM

Leove oblučiky su nevyspytateľné, to by sa tam zatočilo

Reagovat
exse

Kua to bude asi vlastňák

Reagovat
JacoBee

Slo to asi vedle...cili asi vlastni

Reagovat
Rssa

Patří Leošovi nebo vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

režie to připsala Leovi, ale záleží co bude v zápise

Reagovat
ADM

Xavi prihrávka ako v top forme

Reagovat
smazaný uživatel

to bol vlastnak nie?

Reagovat
Rssa

Šlo vedle, vlastní, no.

Reagovat
JacoBee

Pro ty co nevi,kdyby balon smeroval do brany a obance to tam takhle dokopl bylo by to messiho...ale jelikoz to slo asi vedle tak to nejspis bude vlastnak

Reagovat
ADM

Ako sa mi Pedro páčil na začiatku sezóny, tak čím ďalej viac je to s ním horšie a horšie

Reagovat
celeb

ten chalan potrebuje skorovat ako sol. Mam dojem, ze uz si prestava aj verit a zdaleka nehra v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

esport to pripísal messimu, neni o čom

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono není vůbec důležitý, co napsal nějakej esport

Reagovat
JacoBee

Je o cem po zapase to muzou opravit

Reagovat
smazaný uživatel

*ironia, pre neuvedomelých

Reagovat
JacoBee

Urcite.

Reagovat
SIRBRANIKE

To si Cesc robil srandu, ne?

Reagovat
JacoBee

Cesc

Reagovat
Rssa

Au...

Reagovat
ADM

Mňa už z tých našich hráčov je*ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Adrianoooooooooooooooo

Reagovat
ADM

Adriano sa nám rozstrielal A to Messiho brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic teda asi tak 5x marnější, než jsem předpokládal, při troše štěstí to klidně mohla být manita po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano je iny shooter.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooolllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná akce.. Ale zatím to není 100 % Barca, dneska plnohodnotný výkon asi neuvidíme.

Reagovat
exse

O čem to mluvíš? Athletic je dneska slaboučký a Barca mohla v pohodě vést 5:0 za poločas, co jiného je plnohodnotný výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Plnohodnotný výkon je, když tým hraje s největším nasazením, které umí.

Reagovat
JacoBee

A proc by meli hrat na plno kdyz neni potreba?

Reagovat
smazaný uživatel

Poněvadž jsem je chtěl vidět hrát naplno..

Reagovat
Rssa

Pochybuju, že nehrajou naplno a vypouští to....

Reagovat
exse

Jenomže to nejde tak samo od sebe, prostě pokud máš slabého soupeře, kterého drtíš i v ne uplně největším nasazením, tak se sám nevyburcuješ.

Reagovat
Rssa

Fantazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Krása. Orgasmus. Fotbalová genialita.

Reagovat
exse

Krásnej gól, ale škoda že to tam Messimu předtím nespadlo.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
SIRBRANIKE

yesssssssssssss, Fabre odpustené...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude Messimu uznanej gól, bude mu připsaná aspoň asistence? rád bych měl v jeho kanadským bodování pořádek...

Reagovat
SIRBRANIKE

dúfam, že nemyslíš as. na vl. gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kanadske bodovanie? Chlapci sledujete Spanielsku ligu...FUTBALOVU keby ste nevedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

však hodně často se tu rozebírá kanadské bodování fotbalistů, hlavně Messiho, chci v tom mít pořádek...

Reagovat
Rssa

Athletic je sice hodně marný, ale Barca krom začátku předvádí špičkový výkon. Vidíme zcela plnohodnotný výkon, úměrný soupeři,

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
herbage

nádhera, Barcelona dneska fotbalem baví A gól snad připíšou Messimu

Reagovat
Rssa

Snad ne, toto byl čistý vlastňák, oblouček šel mimo bránu.

Reagovat
SIRBRANIKE

asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt šel vedle?

Reagovat
Rssa

Jo, rotace byla směrem mimo bránu. Bylo to docela vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to nezdálo..

Reagovat
Rssa

Dával to levačkou k pravé tyči. Rotace byla směrem ven...

Reagovat
exse

Dával to šajtlí...

Reagovat
exse

Právě naopak, rotace bylo do brány.

Reagovat
ADM

Išlo mimo bránu, ale rotácia bola k bráne, po dopadnutí by to tam asi šlo.

Reagovat
alcantara

Tak

Reagovat
exse

Těžko říct, kdyby měl přímou dráhu tak se asi otře o tyč a de vedle, jenomže měl poměrně velkou rotaci směrem k brance, takže je možný že by se nakonec stočil o tyč do brány.

Reagovat
LAM

To si děláš srandu koukni se od kuď to obránce odkopával a ještě k tomu tam byla rotace balonu.Navíc by musel někdo po zápase mít chuť to měnit na vlastňák takže jasný Messiho gol.

Reagovat
herbage

mně právě přišlo, že šel do brány. Kdyby mu to nepřipsali, tak má děsnou smůlu. Ale je pěkné vidět, jak sere na rekord a když může, tak hledá lépe postavené spoluhráče. Dneska víc tvoří než zakončuje

Reagovat
Rssa

To břevno z blízka bylo též pěkné...

Jinak i dnes párkrát zasóloval, ale viděl, že to nedotáhne do gólového konce a tak nahrál..

Reagovat
Xavi8

Dokedy to Bielsa vydrzi?To uz je horsie jak s Hoftychom

Reagovat
Dr. Admess

Parádní fotbal zatím. Messi při chuti, ty náběhy, pressing... Chvilkama mi to připomíná sezonu 08/09 Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky jsem si říkal ! 08/09 tucet šancí a standartně výsledky 5:0, 4:0 atd. ..ale je to jen tim, že zas nějakej tým proti nim nepostavil do vápna autobus (po dlouhý době !) ...Jenže teď trenéři ostatních týmů v PD řeknou : tak se podívejte, silný Bilbao (no ikdyž tudle sezonu se to moc říct nedá) to chtělo proti Barce zkusit hrát na férovku a jak dopadli !!! Takže my budem betonovat a konec.

Reagovat
Mercury

Naprostá dominance ve všech směrech. Tohle skončí minimálně manitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Messimu to změnej ještě...nebo pak vážně nevim jak se posuzuje je-li to gól vlastní nebo ne..Ale měl jsem takovej dojem, jakoby míč ani nešel do branky ( i když věřim že by nakonec šel od tyčky do branky, Messi mine málokdy)....jenže je naprd že mam na ticketu že Messi dá gól...no ale proč tu smutnim, dyť on dá ještě druhej poločas minimálně dva

Reagovat
smazaný uživatel

jinak si taky myslim minimálně bůr tam dneska bude, ale alespoň má Bielsa moje sympatie, že nebyl přizdisráč a nehraje s Barcou 5-4-1 né-li 5-5-0 ale vyrážej hojně dopředu....Ikdyž já bejt trenér Bilbaa, s hráčema jejich výšky, tak asi zabiju fotbal, udělám autobus a snažim se o rychlý kontry nejlíp aby byla z toho nějaká standartka nebo roh, hlavou by se mohli jedině prosadit proti Barce...Ale jak řikám, všechna čest že ten autobus nenaordinoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hra futsal a nie futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to?

Reagovat
herbage

děkujeme za podnětný komentář

Reagovat
SIRBRANIKE

nemusíš sa pozerať

Reagovat
herbage

jemu se líbí futsal

Reagovat
smazaný uživatel

Futsal je skvělý sport. Navíc neocenitelný doplněk velkého fotbalu.

Reagovat
SIRBRANIKE

alebo nás chcel znovu pobaviť

Reagovat
smazaný uživatel

obojí

Reagovat
patas92

no tak je pravda, ze ctverice Messi, Xavi, Iniesta, Cesc by z fleku vypraskala brazilskou futsalovou repre

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barça

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme kto to po víkende ustojí či Mauricio alebo El Loco a uvoľní miesto Pochetinovi

Reagovat
Mercury

Official: The referee has awarded Barcleona's 2nd goal to Messi

Reagovat
JacoBee

Awessome.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvápko.

Reagovat
ADM

Rozhodca, v tej rýchlosti, má možnosť vidieť či lopta smerovala von?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl, ze toto asi rozhodla polocasova pauza, ne?

Reagovat
ADM

A myslíš, že rozhodca si sadol k videu a skúmal to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mam vedet Ale asi to nekdo o polocase zkoumal, kazdopadne me to neprekvapuje, nechci se v tom vic patlat.

Reagovat
alcantara

Strela išla na bránu, takze bez pochýb.

Reagovat
Honza Matoušek

Nešla..

Reagovat
alcantara

Išla.

Reagovat
ADM

Naozaj nešla. Pred dopadnutím nešla. Po dopadnutí by na 99% s rotáciou išla

Reagovat
smazaný uživatel

nedelej ze sebe debila

Reagovat
ADM

Nešla, išla mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tady jeden fyzik vedle druhýho...myslím, že to bylo poměrně nejasný a dá se to těžko určit, ale pokud to rozhodčí uznal, tak ho dal Messi, nevím, co tu řešíte...

Reagovat
Mercury

klidne to mohla byt treba tycka, podle te rotace tezko rict jak moc do brany by se to stocilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě to může změnit svaz

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
Xavi8

Daj uz dole toho Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

RM: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Khedira, Xabi, Di María, Özil, Ronaldo a Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

dnes mrknem i na vás a bude asi lepšie ak vyhráte, liga bude zaujimavejšia

Reagovat
JacoBee

Ta iniestova pata

Reagovat
Rssa

Messi s Legendou

Reagovat
Rssa

A Leo, líbí se mi, jak se snaží ustát vše

Reagovat
JacoBee

Jinak vetsina fotbalistu by tam zasimulovala...messi ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

lol on se umí Fabregas trefit do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
ADM

Bus skvele

Reagovat
smazaný uživatel

This is Barca

Reagovat
SIRBRANIKE

chceme MANITU

Reagovat
Rssa

No ty vole, Legenda zase řádí.

Reagovat
ADM

Dnes je tá obrana skvelá. Pravdepodobne to bude ale aj súperom..

Reagovat
SIRBRANIKE

inak ten GK to chytal ako penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

strely 13:0

Reagovat
Rssa

Messi takový skluz

Reagovat
SIRBRANIKE

by ma zaujímalo, kde je Jiří...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom se tu určitě se spoustou lidí neshodneš...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

ale uznaj sám, že je to zvláštne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A už zase neexistuje záloha. Tohle mě letos na Barce sere nejvíce...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa sme inkasovali.

Reagovat
ADM

Zase sme dali +3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Thiago on!!!

Reagovat
exse

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, pravačkou

Reagovat
FUnk

ale pedro povodil

Reagovat
exse

Už jsem čekal že to buď ztratí nebo se zažene někam k rohu, ale nakonec to udělal skvěle, ikdyž ta přihrávka byla prudší.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pravackou, tak teraz uz ma tu zlatu loptu istu.

Reagovat
smazaný uživatel

Góóoóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóol

Leooooooooooooooooooooooooooooooo

Messssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiii

Reagovat
JacoBee

Ty kraso taky kolotoc tam pedro a messi :D

A prej ze messi neumi pravou

Reagovat
SIRBRANIKE

exhibícia

Reagovat
roman1978

krásná pravá - ještě by to chtělo hlavou, tou vlastně taky neumí

Reagovat
SIRBRANIKE

a boha, máš pravdu, v prvej chvíly som si to vobec nevšimol, a že to bola strela

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

a malem byla i ta hlava

Reagovat
smazaný uživatel

84 golov.

Reagovat
smazaný uživatel

No oba stopeři ho tam vypustili jak žáčci...ale zase co chce člověk kritizovat, dá se pochopit, že pokud někdo takto drtí bezzubýho soupeře, není koncentrovanost obrany za takovýho stavu bůhví jak skvělá...

Reagovat
JacoBee

Ono neni lehky messimu/komukoliv s dobrym dribblingem vypichnout pic obvzlast v 16ce

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal o gólu do sítě Barcelony...

Reagovat
ADM

Niekedy to tam proste treba napáliť. Tito ho naučil jednu výbornú vec.

Reagovat
exse

Tak napálit, většina hráčů při razantních střelách zavřou oči a modlí se, Leo když to napálí, tak je to stejně přešný jako když střílí technicky, takže je to pak nechytatelný.

Reagovat
ADM

Ale tento rok to už veľakrát vyriešil tak ako to pred tým nerobil. Vysoko skoro až k brvnu a obrovskou razanciou

Reagovat
valloire

Tito

Reagovat
ADM

Snáď mu to vtlačil do hlavy Mourinho?

Reagovat
BakyX

Fanúšikovia Realu musia smútiť, keď vidia tú spúšť...Ako Barcelona ničí všetkých...

Reagovat
CHONG

Hlavně Celtic

Reagovat
herbage

Messi = Bůh

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes este jeden prida.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Adriano

Díky hoši!!!!

Reagovat
SIRBRANIKE

dnes si to zaslúžia všetci v ofenzíve, mne sa páči i Pedro, je drzý, nebojí sa

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
JacoBee

Jinak na mourinha na SB buci

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
JacoBee

Hadej

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, Real ma nezaujima, tak sa pytam

Reagovat
JacoBee

No real ztraci 11 bodu mourinho to haze jen na hrace...proste spatna chemie

Reagovat
roman1978

ztraci 14 bodů, myslím si, že dneska už neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit. Ale je vidět, že i fanoušci Mordoru mají zříkdakdy rozum

Reagovat
valloire

Jakýho mordoru,ty cirkusáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus máš v Edenu a o Slávii se nezajímám. Zkus to zase příště.

Reagovat
JacoBee

Ty vis.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak doteraz to tu bolo slušné, tak brzdi prosím..

Inak naozaj fakt neviem či by nejaký iný tréner dokázal z hráčov Realu dostať viac než Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat víc? V jakém smyslu? V krátkodobém je schopen z týmu dostat hodně, ale v dlouhodobém hledisku mu chybí koncepce.

Reagovat
valloire

strašný žvásty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

no ja neviem, ale keď vyhráš s 3x LM a x titulov, tak asi to nebude o tom, že sa ti darí krátkodobo...

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkodobě bylo myšleno v řádech max. 3 sezon. Je snad logický, že to nebylo bráno podle dní či měsíců. Mourinho je schopen v relativně krátké době postavit kvalitní tým a vymáčknout z něj uplně vše, ale pak následuje pokles, který zažil v Chelsea a teď zažívá v Madridu. To samé se stalo i v Interu, když ten tým se přebudovával asi 2 sezony.

Reagovat
SIRBRANIKE

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pokles hodnotil až po sezoně. Hra je sice horší, ale LM klidně vyhrát může, Superpohár už má a Copa del Rey je prakticky o dvojzápase s Barcelonou - zase otevřený. Nakonec ta sezone může být co se úspěchů týče ještě lepší než ta předchozí

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že je ještě příliš brzo na hodnocení sezony, ale historie se často a ráda opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase rádoby odborný analýzy, ale jak chceš u něj posoudit tříletej horizont, když jen v Chelsea zatím vydržel dýl, než tři sezony? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pod odbornou analýzou si představuji něco jiného. Ale pokud se podíváš na jeho úspěchy v Chelsea, tak to do těch 3 let sedí.

2× vítěz anglické ligy (2004/05, 2005/06)

1× vítěz FA Cupu (2007)

2× vítěz anglického ligového poháru (2005, 2007)

1× vítěz Community Shield (2005)

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, to já znám, ale přece o něm jen podle těchto údajů nemůžeš říct, že je to trenér pro krátkodobej úspěch...tomu nic nenasvědčuje, jelikož ani nikde delší dobu nepůsobil...tak jsem to myslel...

Reagovat
SIRBRANIKE

máš pravdu, to je ako niečo v zmysle Messi a PL, nestalo sa to a možme len hádať, takže to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je v Portu po něm zůstalo něco. V Chelsea to byl Grant, Scolari, Hiddink a až Ancelloti byl schopen navázat nějaký úspěchem, ale to připusju jeho schopnosti práce se staršíma hráče. V Interu to byl Benítez, Leonardo, Zamparini, Ranieri a ted Strama. To mužstvo taky prošlo velkým řezem. Pokud by tam byla nastolená nějaká dlouhodobější koncepce, tak by nebylo potřeba tolik změn trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale akurat citam, ze vobec sa na neho nebucalo ... Mourinho presne tak ako sľúbil vstúpil na ihrisko presne o 21:20 a čakal čo sa bude diať. Žiaden piskot, žiadne pokriky, ale OBROVSKÝ POTLESK a skandovanie "JOSE MOURINHO, JOSE MOURINHO" z vypredaného Santiaga Bernabeua! Mourinho chvílku počkal a potom sa znovu vrátil do kabín.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, že skandovali ved Ultras Sur ho milujú a len starí páprdovia a šašovia naňho sem tam hromžia

Reagovat
smazaný uživatel

To vies,katalanske komplexi kvoli svojmu menej uspesnemu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyplachni si ten smrad z usi

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Díky

Reagovat
miky10

Moh by to dát Messi ještě dneska, ať je pokoj a může to v poklidu navyšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Courtois - Juanfran, Cata Díaz, Godin, Miranda - Koke, Mario Suarez, Gabi, Arda Turan - D. Costa, Falcao

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

je tato zostava schopna dens vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

*dnes

Reagovat
madridcan

Asi nie ked hraju v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

...ale toto je ich optimalna zostava v tejto sezone?

Reagovat
miky10

Není, chybí Adrián a Filipe Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
valloire

to těžko

Reagovat
Rssa

Ano. Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

verime

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kdo si vezme na té vaší slabé pravé straně Ardu jakožto nejlepšího hráče Atlética.. Podle mě se na něj nijak zvlášť nepřipravíte a první půli to tam bude hodně větrat.

Reagovat
OnderCZ

BREAKING NEWS: Mauricio Pellegrino sacked as Valencia coach.

Reagovat
Rssa

To je KONCERT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Abidal <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pique jako starý dobrý libero...

Reagovat
Rssa

Pikoš vole

Reagovat
smazaný uživatel

ou skoro leo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hererra ale celkom sikovn futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Díky hoši. Super zážitek a moc pěkné utkání.

Visca el Barça

Reagovat
miky10

Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema

Reagovat
miky10

Real vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ty čo máš proti nám, kurna ?

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan tvrdi, ze je to prizemna nenavist

Reagovat
smazaný uživatel

daj sa liečiť

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa radsej dnes priprav na prehru

Reagovat
Rssa

N E S K U T E Č N É

Reagovat
Rssa

N E S K U T E Č N É

Reagovat
valloire

Co je neskutečnýho na tom,porazit slaboučký Bilbao? To sundala i Sparta.

Reagovat
madridcan

Nechaj tak

Reagovat
Rssa

Abych to doplnil...

Dneska to byla Barca jak za starých časů, kdy ji ještě nenávidělo mnohem méně lidí. Krásný a rychlý fotbal, technicky naprosto dokonalý. Sice to na začátku tak nevypadalo, ale hráči makali na 100 %, všechny to bavilo. Jistě, je to způsobeno i marným Athleticem, ale přesto....

MOTM ...to je těžké, favoritů mám více - Legenda, Messi, Cesc, Piqué...Osobně ho dávám Messimu, protože asi byl nejlepší.

1/ Takový výkon od Piquenbauera jsem už dloooouho neviděl. Pevný jak skála, platný v útoku, běhal...Super, jen tak dále.

2/ Messi si dělal, co se mu chtělo. Neskutečné, jak ten hráč je na naprostém rozdílném levelu než skoro všichni ostatní. Ani fauly ho nesloží.

3/ Cesc opět na pozici, která mu sedí. Vypadá to, že Tito s ním umí pracovat lépe než Pepek

4/ Iniesta je v dokonalé formě, levá strana byla opět špičková, spolupráce s Albičkou je skvělá.

5/ Jsem naprosto spokojený s našimi krajními obránci - Dani a Albička jako první volba a pak dva hráči vysoké kvality schopní zahrát na obou stranách - Adriano (jako vždy skvělý) a Montoya (naše budoucnost).

6/ Neymar je sice megastar, ale asi bych se obával ho přivést, ať to neporuší hierarchii týmu. Messi bude VŽDY jednička, nevím, jestli by to Neymar skousl.

7/ Sice jsme opět inkasovali, ale to přičítám ztrátě koncentrace a vypuštění zálohy.

Celkově se mi líbí, že Tito zlepšil naši loňskou hru...teď jde o to, jestli se přiblíží hře z let prvního a druhého kralování maestra Pepka. Má na to veškerý hráčský materiál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousl.

Reagovat
SIRBRANIKE

hlavne za bod č.3

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie by som to nenapísal

Reagovat
celeb

dnes: Pique, Alba, Cesc

Reagovat
celeb

Leo, Xavi standarne vyborni.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň na pedra, protože on byl snad u 4 gólů dneska !! odvedl super práci a byl tzv. ofenzivnim nosičem vody

Reagovat
celeb

par krat paradne nahral a snazil sa co mu sily stacili, ale stale nehra v pohode a uz fakt potrebuje strelit gol.

Reagovat
smazaný uživatel

dal leoš teda 2 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole-le, Ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma uz teraz 21 golov? .wtf, je to normalne?

Reagovat
miky10

V jeho světě to zřejmě normální je.

Reagovat
SIRBRANIKE

nie je, ale buďme radi, že sme pri tom

Reagovat
ADM

48:16

Kašlať na obranu, táto ofenzívna sila ma napĺňa..

Reagovat
barcelona17

presne tak, taky mam radsi zapasy ktere vyhravame 4:2, 5:3 apod.. nez nejaky 2:0 a hrat na nulu vzadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted jsem na to zvedavej..

Reagovat
SIRBRANIKE

som namlsaný, tak dúfam, že nesklamete

Reagovat
smazaný uživatel

já si prosím přeju aspoň +3,5g ,) mam to na tiketu ,).... tak díky Falcao za hattriček a výsledek 1:3

Reagovat
madridcan

Ideme pod suhrn? Na titulnej strane je

Reagovat
SIRBRANIKE

to znie rozumne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dnes to ani nebolelo, pekne chlapci, gratulacia... Messi si to dava po dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messimu prý rátajú už aj vlastňáky, najs

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt' je to hodnej klučina

Reagovat
smazaný uživatel

je pro to nějaký schéma...samotnýho by mě to zajímalo vědět, ale rozhodně tvoje útočná poznámka je od věci...On bude mít ještě snad 3 zápasy a myslíš že on v nich ty 2,3 góly nedá ? jseš bláhovej..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je hnus, že rozhodčí nezapíská jasnej faul ve vápně když ten hráč po něm neupadne...Ale Messi je jinej a nepodvádí a nepadá když nemusí, žel ho to na 99% stálo penaltu vsadim se klidně o milion že by každej ze Realu (ale fajn, on i zbytek z Barcelony) po tomhle prostě spadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jabka a hrušky. Katalánská klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak vy jste rozzlobení když dává Messi góly, samozřejmě, já je osobně taky Ronaldovi nepřeju protože nemam rád jeho charakter....Tak jen podotýkám, že mu byl jeden gól tímhle i uzmut ,) a jestli to byl jeho nebo vlastňák, proto maj asi nějaký schéma jak to určovat, samotnýho by mě zajímalo...resp. pravidlo...Ale uznali, uznali.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě furt mu nepočítají za góly odrazy od spoluhráčových zad, takže je stále ještě malej level

Reagovat
Xavi8

Tak dockame sa po 13. rokoch dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

To už toľko máš celibát?

Reagovat
Xavi8

neviem o tom zeby som zacal uz v 10. rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kde koukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport2

Reagovat
cristiano.K.

díky,nemám na netu bych poprosil

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/137957..toto je dokonaly sopcast aj na PL

Reagovat
cristiano.K.

nemám sop,ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho nainstaluj..ak nie, tak tu mas na vyber aj plno nesopcastove ...http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=179149&part=sports

Reagovat
cristiano.K.

po třetí dík

Reagovat
smazaný uživatel

Canal+

Reagovat
smazaný uživatel

tipsport.cz

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
SIRBRANIKE

obraz je nádherný, len nechápem v akej výške je umiestnená tá kamera, to vyzerá ako zápas z CR/SVK ligy

Reagovat
SIRBRANIKE

sorry, malo to ísť na Palikeho z 22.09

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerný rozhodca, Undiano "MAJENCO"

Reagovat
madridcan

Mohli by sme skusit vykopnut loptu az k brankovej ciare Atletica...pozeram, ze sa za to piskaju rohy, tak mohli by sme to skusit aj my

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná atmosféra O tom se barcelonským hérečkám může jenom zdát

Reagovat
madridcan

400 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Toto bude gol

Reagovat
madridcan

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaasooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

deeeeeeeee

Crrrrrrrrrrrrriiiiiiiistiaaaaaaaaaaaaaanooooooooooooo Rrrrrrrrrrrrooooooooooonaldoooooooooo

MES QUE UN MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jich dnes dá ještě devět, pak ano.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ono mu stačí, když rozhoduje velký zápasy, narozdíl od Hobbita..

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
ADM

Ale no tak, zisti si fakty a potom sem píš.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nerozumíme, nemluvím tu o Spartaku, Celtě nebo Deportivu.

Reagovat
ADM

Asi si rozumieme. Len ja beriem v úvahu minimálne 5 rokov. Ty jeden ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase mluvím o letošku, kdy je Messi nebezpečnej jako kot'átko.

Reagovat
ADM

? Načo vedieme debatu, ktorá je vlastne len čistý hate Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký "hate" ? To, co není pro Messiho kompliment, je hned "hate"?

Reagovat
smazaný uživatel

co to ty trotle plácáš ???? že udělal bod proti Realu je nic ? Že asi 4x defacto sám udělal 3 body je taky nic ? A až Barcelona narazí na Athletico Madrid, vsadim se že si je bude vodit podobně jako dnes Bilbao (možná jen trochu míň) a dá jim tak 4ku (protože Athletico taky nebude hrát zaďoura) a pro Messiho je snad ATM dlouhodobě nejoblíbenější tým, co se gólovosti týče...nevidíš si do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně možná až po Realu

Reagovat
smazaný uživatel

On udělal bod? Wau, tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

příště u vás udělá tři, neboj se...Ikdyž možná už ani nenastoupí, protože titul už bude z 90% doma a on se bude šetřit jinak si prosím tě vzpomeň na LM v 2010, kdy v podstatě on udělal pohár...Jak 1/4f s Arsenalem, tak SF s váma (to sólo skrz celou vaší obranu tě muselo srát co ,) ) a stejně tak finále s ManU...Jako říct někdo, že Messi nerozhoduje v důležitejch utkání, tak to značí o jeho buď asbolutní demenci a účelovýho shazování Messiho na základě lží, nebo to vážně neví a o fotbal se moc nezajímá...zajímalo by mě co ty jsi za člověka fakt...tipuju 15 letýho gelouška co musí mit vždycky nejnovější iPhone co si vydupe na rodičích, ve třídě zesměšňuje mladší spolužáky a kope fotbal za nějaký trotly v nejnižší soutěži - prostě takový ty zmrdečky který bych na potkání profackoval nejraději...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem říct slabší spolužáky a ty podle něj míň IN...ty co nejsou buzíci a chovaj se normálně....joa nemaj iPhone nebo lepšího samsunga ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si ze sebe udělal prvotřídního blbce, tleskám a smekám

Reagovat
ADM

Nie nie, stále vedieš

Reagovat
smazaný uživatel

rozohnil jsem se, uznávám...ale k tomu mě dovedla Tvá stupidita

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo si najet na komentář výše

Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě jen idiot, ani hate, ani neoblíbenost. S ním se do debaty nepouštěj nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podla mna od Cristiana neni moc ferove ze so stoperov a brankarov robi blbeckov

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
valloire

CCCCCCCCCCRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Ikerov pohlad hovoril jasne :DDD toto by som chytat nechcel .D

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
SIRBRANIKE

Rony sa z tým neserie, no priame kopy mu moc nejdú

Reagovat
smazaný uživatel

Dal z nich 40 golů. To hovoří samo za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Orgazmus. Toto bola futbalová SYMFONIA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh z Madeiry

Reagovat
ADM

Na porne to ide lepšie ..

Reagovat
smazaný uživatel

ten diego costa je fakt neuspesny saso

Reagovat
smazaný uživatel

...a zavřel hubu všem

Reagovat
Rssa

Tak nastal čas si vsadit na Atletico, kurz je krásný

Reagovat
madridcan

Dam ti cislo uctu, posli tie peniaze mne radsej

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rssa

Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat tu brutalnu zabijacku smrtiacu hlavicku fabregas tak ma rozbitu hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje bez hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Suarez, ten to tam zatial čistí famozny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria zasa vyplašený..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá atmosféra mezi lavičkama...

Reagovat
SIRBRANIKE

Karim to teraz hodne zadrbal, DiMaria tam bol úplne sám...

Reagovat
C0br

Cristiano musí mít Courtoise rád, vždycky má pro něj nějakej extra dáreček

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Atletico este otoci, ale realne, je Real niekde uplne inde

Reagovat
madridcan

Ale Radamel prestan

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel chce do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
Atlético de Madrid

Prasata z Realu chtěj Falcaa zmrzačit

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
madridcan

No ako nepoviem pol slova keby to bola prasacina ako na Eduarda, ale za toto a zmrzacenie V skole dostavas asi silnejsie za svoje nazory a podla mna chodis normalne

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já spíš narážim na těch pět faulů před tim, včetně toho od Pepeho co rozhodčí ani nedospískal

Reagovat
madridcan

Si si to zle necasoval potom A Ronaldo dostava tiez svoje, tak zas nerob z vas anjelikov

Reagovat
SIRBRANIKE

nevidel si opakovačku

Reagovat
Mercury

věčné prase Ramos...

Reagovat
hntlyl

Reagovat
SIRBRANIKE

Radamel, že ti to nie je sprosté

Reagovat
valloire

Falcao. Kde to pochytil?

Reagovat
smazaný uživatel

...kdyby se aspoň chytl za místo, kde byl pohlazen

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopím hráče, kteří když už dostanou loket do obličeje, tak se chytají za druhou stranu obličeje

Reagovat
SIRBRANIKE

najlepší bol myslím Ronaldinho na MS v ázii

Reagovat
valloire

Rivaldo

Reagovat
SIRBRANIKE

jj, máš pravdu

Reagovat
Mercury

rivaldo

Reagovat
valloire

neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao :DDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
madridcan

Necitlivo ponechana vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neksutočný majenco

Reagovat
Rssa

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bol faul

Reagovat
Rssa

Ani ne, a pokud ano, stejně nechápu, proč dělá CR takové divadlo na zemi...

Reagovat
madridcan

Tak ked ti ide, tak to mohlo fakt boliet-to je prva vec. Druha vec.preco tu nevidim podobny prispevok na Falcaa, ktory predviedol vacsie divadlo?

Reagovat
Rssa

Falcaa pochopitelně taky hérečka jak prase. O tom žádná.

Reagovat
madridcan

Este to napisat automaticky a nie po vyzvani

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ho nabral stehnom pri prihrávke ...

Reagovat
valloire

Rssa

Reagovat
OnderCZ

Zezadu, po odehrání míče, přes nohy. Když tohle dělají Messimu, tak už tady křičíte, jaktože to není žlutá...

Reagovat
madridcan

Vsak prave vyhodil peniaze von oknom, tak myslis, ze bude mat aktualne normalne nazory?

Reagovat
Rssa

Peníze jsou na cestě, uvidíš

A nejde tak o faul jako spíš o to, co předvedl pak...hérečka jedna.

Reagovat
madridcan

Na ceste von oknom?

Reagovat
Rssa

Na cestě na účet.

Reagovat
madridcan

moj?

Reagovat
Rssa

Ty jsi já?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, něco si najít musí.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
SIRBRANIKE

no, dnes ma to začína už srať, faul to bol, ale prečo sa pri tom musí tváriť ako by ho zrazilo auto

a dnes to urobil už 2.krát, po faule sa zvalil v kotrmelci na zem, akože má zlomenú nohu a hneď na to zahrával Real štandardku a už zdravý Rony vyslal na bránu torpédo z veľkej diaľky...

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak btw. Götze > Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

to si vychytal z tohto zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

nop - proto tam je to "mimochodem"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

no, zatial nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

OD golu hráme dobre.

Reagovat
celeb

Uz som si myslel, ze umrel. Ako naposledy, co 8 sekund po podobnom divadielku bol schopny sprint a strelu na branu.

Reagovat
valloire

Tak to máš asi stejný jako Alves,když mu Pepé zlomil lytkovou kost.

Reagovat
celeb

alebo napr. teraz Ramos ukazuje rozhodcovi, ako dostal laktom do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, kreč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Rad by som veril tomu, ze v Reale sa udeje taka vec, ze priamaky z tejto dialky bude zahravat Cristiano a blizsie Ozil, Xabi, Modric, Ramos. Z dialky je to vzdy nebezpecne aj zo 40 metrov od Ronalda a z blizka to treba riesit technicky. Ale nic sa s tym nestane a tento prispevok je zbytocny no

Reagovat
Xavi8

Zatial Atletico uplne bezzube, ale to som aj cakal.

Snad sa v druhom polcase preberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je odporny futbal, same fauly, same filmovacky, real moze byt rad, ze vobec vyhrava, pri atleticu sa clovek pyta, ako je mozne, ze su na 2. mieste ,,,snad sa to po prestavke zmeni, lebo je to trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si napsal konečně komentář ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak je to derby, emócie pracujú na plno, ale toto mi začína už pripomínať El Clasico...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano famózně, génius!!! Jinak jsme daleko lepší, ale chce to přidat další góly. Atmosféra vyhrocená, ale to je vždycky. Rozhodčí zatim karty nedává a nevim nevim, jestli zrovna v zápasech Atlética je to dobrej způsob řízení.

No a Falcao? Zklamání. O to, jestli rozhodčí tu situaci mohl posoudit jako faul, mi nejde. Ale po doteku s krkem z boku se chytit za nos a teatrálně spadnout, to je na Tigra ostuda.

Reagovat
celeb

to bola a mal dostat zltu, ked to rozhodca neposudil ako faul.

A z vasich nie si sklamany? Takychto divadielok bol plny polcas, to je na biely balet tiez 'ostuda', nie?

Reagovat
madridcan

500 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Inak zapas sa zacina vymykat rozhodcovi z ruk. Xavi uz mal byt vonku a kartu mali dostat min. dalsi 2 na oboch stranach. Ak to nebude trestat, tak sa tam pobiju ku koncu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych Xaviho vyhodil taky, vzdycky bych mu dal rudou v 1. minute

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

ty asi nemas rad spanielsku repre, ze?

patria tam obaja, Xabi/Xavi, ale ten prvy je nejak nabruseny, tak aby nesiel do satne skorej.

Reagovat
smazaný uživatel

veru Cavi mal byť už dávno vonku, hold Barcastyle ...

Reagovat
smazaný uživatel

*xxxxx

Reagovat
ADM

http://www.youtube.com/watch?v=h6FTgHdpjeM

A ja že aký geniálny priamy kop to bol..

Reagovat
C0br

Si všimněte, že to kopnul normálně a ne tou náhoďáckou technikou

Reagovat
SIRBRANIKE

no nebola to zase šmudla inak pozerám to presne na tom programe z videa

Reagovat
ADM

To nebola, jasne, keby to spravil nejaky Ozil tak krása, ale na Ronalda som čakal nejaku pumelicu zo 40 metrov ktorá 4x zmení smer. Minimálne tak som to hodnotil podľa tých komentárov tu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico zatím zklamání, nečekal jsem, že by měli Real těžce přehrávat, ale daleko víc aktivity od nich...třeba si to šetří na druhý poločas...Real taky zatím nic moc, celkově je to takový klasický, opatrný utkání s mírnou převahou domácích...

Reagovat
Rssa

Doufám, že druhý poločas Atletico předvede daleko lepší fotbal, když už tomu dávám přednost před filmem se Seagalem, co teď běží

Reagovat
madridcan

Z lamera: <a> cus, nvs nahodou jak sa vola ten film kde Segal vsetkych mlati?

Reagovat
Rssa

Těžká otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se teda radši díval i na Budějice s Hradcem než na film se Seagalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně před filmama se Seagalem, Lundgrenem a van Dammem (všechno po Dvojitým zásahu) rychle utíkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu přidat Sandru Bullock a jsme na tom stejně

Reagovat
smazaný uživatel

V té zásadní problém nevidím...:)

Reagovat
Xavi8

Reagovat
CHONG

Stevenovi starší filmy jsou klasika, taková Nemilosrdná spravedlnost nebo Přepadení v Pacifiku jsou dost slušné kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Přepadení beru, zbytek těch filmů je o tom stejným, akorát se to jinak jmenuje...

Reagovat
CHONG

Tak Přepadení v Pacifiku je v podstatě taky na stejné brdo jako jeho ostatní filmy, ale kvalitou je trochu jinde, ale já mám od něj nejradši Nemilosrdnou spravedlnost, i když je to možná ovlivněné i tím, že hlavního záporáka tam hraje můj oblíbenec William Forsythe.

Reagovat
Rssa

Nevíš, co je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že vím...ale tak samozřejmě, je to individuální...já jen, že filmy zrovna s ním upřímně nesnáším...

Reagovat
OnderCZ

No chtělo by to celkově lepší fotbal z obou stran, zatím je to takové nijaké. Já doufám v opačnou variantu, Real musí konečně začít hrát lépe, dostat se do formy a začít dělat body i v zápasech, kdy se nedaří. Takže snad dnes ještě uvidíme kvalitu.

Reagovat
C0br

Seagal už mi tu jede, už název vypovídá o napínavém dramatu s nějakým tím existenciálním přesahem

Reagovat
CHONG

Falcao má evidentně Busquetsův herecký part nastudován dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

..co mi jebe, ziadna cervena

Reagovat
madridcan

Ramos reflex Uhne sa tri sekundy po tom napriahnuti

Reagovat
Rssa

Costa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Costa je naprostý magor!

Reagovat
OnderCZ

Jako malí kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Costa nie je ten blbeček z Vallecana?

Reagovat
smazaný uživatel

je, minulou sezonu tam byl na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico nie je schopne urobit ani jednu akciu, hrozny futbal hraju

Reagovat
madridcan

Mal by tam dat okamzite Modrica za Ozila

Reagovat
valloire

no to néééé

Reagovat
madridcan

Zamerne zakriknutie

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet ze ronaldo trenovat tie priamaky uz lepsie mu to lieta

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo

Reagovat
madridcan

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NADHERNA ASSIST RONNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-* :-* :-* :-* Mesuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooolááááááááááásoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil VYSTRELIL

Reagovat
Rssa

Hm, dobrá.

Madridcane, číslo toho účtu?

Reagovat
madridcan

Nechaj si. Kup si usudok, oci a rozum(Aby si fandil tym spravnym timom)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

0635486884/0900

Reagovat
SIRBRANIKE

to asi neklapne

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

krásny gol

Reagovat
valloire

Mesut

Reagovat
celeb

mamut pekne.

Reagovat
Rssa

OK, toto Real naprosto v poklidu dohraje a určitě nedostane minimálně 2 branky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Treba este jeden, stale som nejaky nepokojny...

Reagovat
JacoBee

MichalKokotkov

Tvl ty valis,takovy picoviny co jsem pises...to neni snad ani na novinkach apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Oukéj, tvl.

Reagovat
valloire

01.12.2012 21:30

Jinak na mourinha na SB buci.

A psát jasný lži ti nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco tvoje příspěvky se vyučují na vysoké škole jako vzor internetové komunikace...

Reagovat
OVi.77
Reagovat
madridcan

Cristiano, nechaj kopat Xabiho alebo Ramosa

Reagovat
C0br

Smolík

Reagovat
smazaný uživatel

super kopnute

Reagovat
smazaný uživatel

546 tyčka alebo brvno Cristiana za Real

Reagovat
ADM

546? To nie je reálne..

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku zveličujem, ale že ich už bolo ...

Reagovat
ADM

Jáj ja somár, myslel som, že to je oficiálna štatistika

Reagovat
OnderCZ

Tak teď byla 547. tyč teda

Reagovat
JacoBee

Cristiano se koncne naucil kopat primaky podle Messiho...tak konecne mu nebude 9 z 10 litat na parkoviste

Reagovat
C0br

On totiž Messi vymyslel kopání přímáků technicky Příště ho už mu přiznáte i kreaci míče ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ty valíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si fakt frajer v tomto ma ronaldo vlastny styl kopania ... nie ako messi od ronaldinha

Reagovat
madridcan

Nemam pocit, ze by si Ronaldo posuval loptu o par metrov dalej ako tebou spomenuty pan proti Realu

Reagovat
JacoBee

To jsou vsichni fans realu tak hloupy?docela se bavim no

Jak ryby v rybniku...nahodis navnadu....

Reagovat
smazaný uživatel

tak hloupy jak fans Barcelony?

Reagovat
OnderCZ

Ronaldovi to konečně dneska po dlouhé době nelítá někam "pánubohu do oken"

Reagovat
JacoBee

Protoze to/kope jinak

Reagovat
madridcan

Toto uz pravda nemoze byt do ku*vy matky pi*i

Reagovat
C0br

Tohle už je fakt pech, má hroznou smůlu letos

Reagovat
smazaný uživatel

547 tyčka no ...

Reagovat
Fairplay

Cristiano má na ty tyčky a břevna neskutečnou smůlu. Sedmkrát je trefil na EURU, z přímáků si jich letos pamatuji také nespočet Škoda, byly by to krásné góly a hned by byl boj o Pichichi zajímavější

Reagovat
JacoBee

Jo protoze Messi tycky nikdy netrefuje

Reagovat
valloire

Messi by netrefil ani stodolu z 10 metrů. Ale má štěstí,že mu to Iniesta a Xavi dají blíž před prázdnou bránu.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
valloire

Další tyčka. Hattrick není souzen.

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Kdo je to ten Falcao? Hraje?

Reagovat
JacoBee

No gratuluji prave si to potvrdil

Reagovat
valloire

Pak kdo je tady rybář.

Reagovat
OVi.77

Tak Atlético venku těžce bezzubé, už chápu proč mají tak mizerné venkovní skóre

Reagovat
Krausio_Real_M

José Rodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano tak potvrdíl svojí pozici numero uno v Primeře. Je to bůh

Reagovat
ADM

Messi 21g

Ronaldo 13g

V čom je momentálne Numero Uno?

Reagovat
smazaný uživatel

True story Ale to v Madridu nepochopí - oni totiž sčítají 1+3 (13) = 4 a 2+1 (21) = 3

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi ty barcelonský fóry nějak nepřijdou vtipný. To neni jenom cirkus, to je špatnej cirkus prostě

Reagovat
C0br

*2+0 (20) = 2 --> Cristiano je 2x tak lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To poznáš 3. března

Reagovat
ADM

Ty spoznáš Numero uno už 7. ledna (januára)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bohatě stačí, když si bude vodit obránce Farsy s prstem v nose.

Reagovat
ADM

Myslíš stopéra Adriana? Dobrú noc všetkým. Tebe aj sladké sny

Reagovat
ADM

Tento komentár si uložim, pretože je to na 100% isté, že ti to 7.1. stačiť nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád vytahuješ tu rádoby anketu ? Aha, jediný použitelný argument, chápu

Reagovat
ADM

Argumenty sú na ihrisku raz, niekedy 2x do týždňa. K tomu netreba nič viac povedať..

Reagovat
ADM

Takže 6 bodov na Atlético a 11 na Real. Tak nejak som si to predstavoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si zas jednou s Atléticem utřeli prdel Nějaká forma neforma, jsou to naše kurvičky.

Cristiano s Mesutem jasně nejlepší dneska - bojovnost, chtíč pořád hrát, konstrukce branky, góly, asistence, vybojovaný míče

Celej tým hrál ale skvěle a opět ukázal, že v Madridu je vládce jasný - Real když chce, prostě přehraje kohokoliv. Atleti můžou být rádi, že dneska zas nedostali ranec gólů, jako v pár posledních případech.

Pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

komentář strádající respekt k soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt se musí zasloužit. Tzv. "předzápasový respekt" je vždy jen dokola omletá věta, Atletico si v soubojich s nama zadny respekt nezaslouzi, neni za co

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýkoliv respekt,ale to je Real ,sebestřednost a domýšlivost.

Reagovat
CHONG

A jéje, moralisti z Barcelony dorazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Messi tyčky netrefuje :-) Ty ses asi nedíval dnes večer na fotbal, co?

Reagovat
valloire

Messi by netrefil ani stodolu z 10 metrů. Ale má štěstí,že mu to Iniesta a Xavi dají blíž před prázdnou bránu.

Reagovat
ADM

Takú kravinu stačí napísať raz, nemusíš to rvať všade

Reagovat
CHONG

Cris měl dneska zase slušného smolíka, ale i tak je to neskutečný bourák. Cristiano Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mě v životě ve fotbale nebavil víc

Reagovat
CHONG

Přesně moje slova

Reagovat
RMCF

Tak to já bych někoho našel, víc samozřejmě Zizou, srovnatelně Redondo, Figo, nebo Raúl a ROberto Carlos. POkud bych se překousl přes rivalitu, tak messiho hra by mě asi taky bavila víc a na svým vrcholu Ronaldinho to bylo pro zábavu diváka něco neuvěřitelnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za simulaci

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

bzm bzm rsssa kde si byl vocasu vole a dalsi ..... a ty vis bola :D

Reagovat
herbage

tak byl to Messiho gól nebo vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

moje mama

Reagovat
ADM

prísudili to Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

klascicky

Reagovat
herbage

na EF a na goal.com píšou vlastní. Zajímalo by mě oficiální vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce je taky vlastni.

Reagovat
herbage

no, to je celkem irelevantní

Reagovat
madridcan

Pichichi vyhlasuje Marca, takze to velmi irelevantne nie je

Reagovat
Rssa

To možná, ale v tom rekordu, co teď Messi dohání rozhodují oficiální statistiky, ne? Takže to, co prohlásí rozhodčí, co zapíše do zápisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Pichichi je trofej Marcy a rozhoduje její počet gólů...do např. Zlaté kopačky se ale počítají statistiky svazu...před těma dvěma lety Ronaldo vyhrál Pichichi s 41 góly, Zlatou kopačku se 40...

Reagovat
Rssa

Takže teoreticky Marca prohlásí, že Messi dal letos 1 branku a dá korektně Pichichi CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Může se stát...byla by to hodně nenápadná šikana...:)

Reagovat
smazaný uživatel

No, něco podobného už se pár let zpátky stalo.

Reagovat
ADM

Toto mi prišlo ako McGonagallová o Tajomnej komnate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

vzhledem k náskoku Messiho celkem i je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem to tam, hodil jsem to sem, mne je jedno kdo dal gol

Reagovat
ADM

Tam mal aj Ronaldo predminulý rok nejak o gól viac

Reagovat
madridcan

Myslis ten Alexisov gol v Mallorce, ktory bol pripisany Messimu? A ked narazas na Ronalda, tak to bolo dva roky dozadu.

Reagovat
ADM

http://www.youtube.com/watch?v=3-wGEdrAVbU

nech sa na to akokoľvek pozerám, Alexis tú loptu nezasiahol

Reagovat
ADM

A ja píšem predminulý ..to je 2 roky dozadu

Reagovat
madridcan

Reagovat
madridcan

Na EF nie Koho portal pouzivas, toho pesnicku piskaj

Reagovat
valloire

Jasnej vlastní gól. Jasnější už nemůže být.

Reagovat
herbage

proč vlastní? Znáš vůbec pravidla? Záleží, jestli ta střela směřovala do branky. Pokud ano, měl by gól být připsán Messimu

Reagovat
CHONG

Měl by to být vlastní gól, ale jak je v tom přimotaný Messi, tak je myslím verdikt celkem jasný.

Reagovat
herbage

ty jsi taky debil

Reagovat
CHONG

Za pravdu se lidé nejvíc zlobí.

Reagovat
herbage

že jsi debil mě fakt neštve

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

Vidím, že chápání psaného slova ti činí nemalé problémy.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
Mercury

Ty si hodně fandíš, na to jak stupidní argumenty předkládáš.

Reagovat
CHONG

Otázka názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

To čo tu padá na Messiho je už naozaj na grc. Závisť. Nenávisť. Všetko dokopy. Pritom je to obyčajný skromný človek, ako každý iný. Len je obeťou svojho úspechu..tak to už býva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo nejde s davem, je jen obyčejný "hater", že?

Reagovat
herbage

jde o to, že se tady člověk normálně zeptá, komu byl gól oficiálně připsán a vy tu začnete psát děsný sračky. Mně je jedno, jestli jo nebo ne, ale zajímá mě, co je v oficiálním zápase. Jedinej, kdo byl schopen normálně odpovědět, byl DonJuan. Tohle není o Messim, na tohle jsou jasně daná pravidla

Reagovat
alcantara

Prosim ta, Platini narychlo prepisoval pravidla o vlastnych goloch na popud Rosella ihned potom zasahu, o co sa tu snazis

Reagovat
ADM

Ten kto nejde s davom by mal mať aspoň štipku rozumu a inteligencie. Ronaldo je najväčšia hviezda rivala. V ManU som ho žral, po prestupe do Realu samozrejme moje sympatie k nemu klesli. Pre mňa bol proste hviezda v Anglicku. Ale stále ho rešpektujem, je to neskutočný sniper, ktorý dokáže mať aj proti tomu najsilnejšiemu tímu na svete za zápas 5 striel. Je naozaj neuveriteľné čo odmaká na ihrisku a zato ho obdivujem. Ale milujem Messiho. No zato tu nemusím Ronalda ponižovať alebo nejak podhodnocovať jeho výkony a úspechy

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu...na druhou stranu, co tu padává na Ronalda je zhruba stokrát horší...

Reagovat
CHONG

Spíš mě nebaví po každém jeho, byť i ušmudlaném, gólu číst sračky typu Messi je bůh, bezkonkurenčně nejlepší fotbalista všech dob, nikdo lepší už nikdy nebude, až skončí Messi, tak skončí fotbal apod.

Reagovat
smazaný uživatel

není to bůh a až skončí Messi fotbal neskončí - zbytek je ale pravda...tak už to prostě je

Reagovat
CHONG

To, že už žádný lepší fotbalista nikdy nebude pravda taky není, protože to teď nikdo vědět nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to máš pravdu.. asi si to už jen nedokážu představit

Reagovat
valloire

Bezkonkurenčně nejlepší je prostě Pelé.

Reagovat
CHONG

Pro mě Zinedine Zidane.

Reagovat
valloire

Taky frajer. Ale Pelé je jen jeden. Ten byl geniální už v 17 letech na MS. Ne proti Bilbau,jako někdo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Píšeš o niekom, koho si nevidel hrať ani 10% zápasov len preto, aby si zosmiešnil toho druhého...

Reagovat
valloire

Mně stačí,že jsem ho viděl hrát v těch nejvypjatějších a nejdůležitějších zápasech,co fotbal zná. A tam exceloval. Až něco podobnýho předvede Messi na MS v Brazílii,tak uznám,že se mu blíží.

Reagovat
ADM

Každý máme iný názor, ale pre mňa MS nikdy nebudú objektívne merítko. Čo ak niekedy v budúcnosti bude najlepší hráč sveta z Kanady. To asi velkú šancu na účasť na MS mať nebude. Inú krajinu nebude chcieť reprezentovať. Celý svet mu bude ležať pri nohách, ale vždy príde niekto a povie, že nevyhral MS, nemôže byť najlepší. Taký Zlatan v tomto tiež nevyhral...

Reagovat
valloire

Objektivní měřítko není. Máš pravdu v tom,že takovej Weah,Giggs,Best toho na MS moc ukázat nemohli. Ale Messi může. Uvidíme za 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem nikdy neviděl hrát, tak nevím...

Reagovat
valloire

Stáhni si z netu třeba zápasy na MS v Mexiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je názor někoho, kdo se chce hádat nebo provokovat, ne někoho, kdo chce normálně diskutovat...

Reagovat
valloire

Chceš říct,že když někdo vystřelí na bránu a obránce ve snaze odkopnout míč trefí ze 7 metrů šibenici,tak to taky nebude vlastní gól? Míč původně směřoval do brány.

Reagovat
herbage

záleží na situaci, tady jsou poměrně jasně daná pravidla o změně směru, trefení prostoru branky apod. Ale pokud Messi překonal brankaře a obránce jen ve snaze vykopnout míč z branky jej tam dorazil, tedy případ, že kdyby nezashánul, tak to byl stejně gól, tak by měl být připsán Messimu. To co ty popisuješ je případ, že kdyby obránce nezashánul, tak by to nebyl gól a to je jiný případ

Reagovat
valloire

Kdyby obránce v mém případě nezasáhnul,tak by to byl taky gól. Blbě jsem to napsal. Ale on zasáhnul a kopnul to do šibenice. Messi neMessi,tohle by měl být vlastní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jak může někdo vystřelit na bránu a obrance by to chtšl odkopnout? co to je za střelu?

Reagovat
valloire

To je střela Lea Messiho.

Reagovat
CHONG

Nepovedená střela

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je to definovaný tak, že vlastní gól je v případě, kdy ten míč je tečovanej a nejde na branku nebo pokud ta teč znemožní gólmanovi zákrok...nějak tak...ale stejně jsou tyhle definice nesmyslný, je to na posouzení rozhodčích nebo nějaké komise, kolikrát vidíš, že ten balon jde mimo, někdo ho tečuje do vlastní a gól je připsanej tomu střelci a naopak...

Reagovat
C0br

Pokud jde míč na bránu, není to vlastní gól. Takhle jednoduše mi to přijde posuzovaný v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

díky

Reagovat
CHONG

Jinak Falcao dneska, až na tu povedenou hereckou vložku, marný jak týden starý segedín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní nebo ne...Ten pohyb, asistence, vytváření prostoru, uvolňování spoluhráčů - díky Messi

Reagovat
madridcan

Dodaj tam este priamaky a mas dnesneho Ronalda a tomu zase dakujem ja

Reagovat
smazaný uživatel

o primákách bych pomlčel - viz letošní El Clásica...A Messi je úplně jinde než CR, Iniesta též, CR hraje letos tužku

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Že ti z toho nejebne...

Reagovat
C0br

Já fakt nechápu jak někdo může říct, že je Messi "jinde". O Iniestovi ani nemluvě, to může vyplodit jen chorý barcelonský mozek.

Reagovat
CHONG
Reagovat
ADM

Ale no ták, dáva gól za gólom a hrá tužku. Trocha rešpektu

Reagovat
valloire

pff

Reagovat
smazaný uživatel

Typické ho.vna. Ale jinak šup do postýlky, Jiřík zítra ráno bude počítat svoje ovečky, tak at' mu žádná nechybí..

Reagovat
LAM

11bodů v tabulce a 8 golů v pichichi-to je realita

Reagovat
smazaný uživatel

oh come on..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda az ted jsem videl sestrih Barcelony a tohle je podle me jasnej vlastnak... Rekl bych docela klasika, az se divim, co se tu rozebira.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla teč, aby se mohlo posuzovat, zda to člo mimo nebo na branku. Tady obránce regulérně vsítil.

Reagovat
herbage

jde spíš o princip intervence, že i kdyby nezasáhnul, tak to skončilo gólem. Prostě i přes snahu odvrátit to skončilo gólem. Ale uznávám, že tady by to chtělo spíš názor odborníka, kdo zná lépe pravidla

Reagovat
herbage

tenhle gól mu taky připsali a moc rozdílů v tom nevidím

http://www.youtube.com/watch?v=9DnssVr5heQ

Reagovat
alcantara

Alebo doma v clasicu v poslednej minute po teci stopera, uz presne neviem koho.

Reagovat
ADM

2-0, ked "zachraňoval" Canavaro a narazil do tyči?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vskutku podobny neni

Reagovat
valloire

Moc rozdílů nevidíš jo? Tak to potřebuješ brýle. Vždyť se ho dotknul,nepatrně za čárou. Gól Messi.

Reagovat
herbage

za čárou? Poslal jsem to v nízké kvalitě, ale snažil se to vykopnout tak půlmetr za čárou a změnil směr tak o 80°. Původně šel ten míč doprostřed branky a nakonec skončil pár centimetrů za tyčí

Reagovat
alcantara

Dalsi znalec sa vyjadruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny znalec, ale takovyhle golu jsem videl mraky a ani nachvili bych nevahal, ze to je vlastnak. Ale klidne si to Messimu pripiste, mne je to volny

Reagovat
alcantara

Neni podstatne, v com vahas, ale ako su definovane pravidla a tendencia rozhodovania podobnych situacii.

Reagovat
CHONG

Bohužel už jsme si zvykli, že stejná pravidla neplatí pro všechny.

Reagovat
alcantara

Rozved to, toto ma zaujima.

Reagovat
CHONG

Co je na tom k rozvádění, prostě v žádném oboru, fotbal nevyjímaje, neplatí stejná pravidla pro všechny, ač by správně platit měla.

Reagovat
alcantara

Mal som pocit, ze nieco podobe chces nezmyselne vztahovat aj na tuto konkretnu situaciu, co ale zrejme nebude pravda, takze len...Ok

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda přesně ta pravidla říkají a jaká je tendence rozhodování v podobných situacích?

Reagovat
C0br

Já nevím, co tu všichni řeší. Střela jde mimo = vlastňák, střela jde do brány = gól střelce. Snad nikdy jsem to neviděl posouzené jinak.

Reagovat
herbage

asi tak. Ale nenávist některých k Messimu je všemohoucí Na druhou stranu, možná ta střela šla ven, tak jsem zvědavý, jak to nakonec rozsoudí. Dle mě díky té rotaci směrem dovnitř brány by to šlo do brány, ale život bych na to nevsadil

Reagovat
madridcan

,,Ale nenávist některých k Messimu je všemohoucí Na druhou stranu, možná ta střela šla ven, tak jsem zvědavý, jak to nakonec rozsoudí. "

Ty aj citas po sebe alebo ti este dlabe z Michua?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, co všichni řeší...každý tu zkoumá sinus derivace rotace balonu, jestli by šel nebo nešel na bránu, každý tu vyzahuje nějaká vlastní pravidla vlastního gólu...ona na to nějaká definice existuje, ale stejně bývá často porušovaná a je to na posouzení příslušných orgánů, který o tom rozhodují...

Reagovat
herbage

no, ale jakých orgánů? Zápis hovoří o Messiho gólu, Marca a EF naopak

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ma posledni slovo EF

Reagovat
herbage

Kily bude nenásilně přesvědčen, aby to přepsal na Messiho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nenasilne znamena, ze po nocni navsteve (fanousku Barcelony z EF) u neho doma zmeni nazor, jo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi podle pohlavních orgánů...já nevím, ty už seš tady s těma otázkama otravnej, tak si zjisti, kdo přezkoumává zápis gólů, pravděpodobně nějaká komise svazu...

Reagovat
alcantara

Strela na branu-gol utociaceho hraca, strela mimo branu- vlastny gol. Hned som si spomenul na jeden z prvych golov Suareza v drese LFC, ked jeh ostrela smerovala do spodneho kuta brany, obranca ju stecoval do opacneho kuta brany, takze viditelne zmenila lopta trajektoriu, gol bol uznany SUarezovi. Messiho strela sa viditelne stacala smerom do brany, takze rozhodovanie pomerne jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi tato pravidla vyčetl?

Reagovat
alcantara

Samotne pravidlo som nikdy necital, to som vydedukoval z desiatky podobnych situacii, ktore som videl na vlastne oci a ktore boli rozhodnute s podobnym vysledkom, ako Messiho gol. Skus sledovat futbal castejsie, mozno sa kdecomu tiez priucis.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sleduješ fotbal jak dlouho, že jsi viděl desítky situací, kdy si obránce kopnul míč do brány? já jsem tyhle situace viděl posuzované různě a to fotbal sleduju celkem dost...a psal jsi, že jsou ta pravidla definovaná, tak by mě opravdu zajímala ta přesná definice...

Reagovat
alcantara

Tak uved konkretny priklad, vyssie su spomenute tri pripady, ked sa rozhodlo podla toho, co tvrdim ja, presvec ma o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

O kterých třech případech mluvíš? A pokud bych připustil, co říkáš, jak víš, že ta střela Messiho šla na branku? máš k tomu nějaký důkaz? Jo a ještě by mě zajímala ta přesná definice, o tu žádám už potřetí...

Reagovat
alcantara

Messiho goloch proti Madridu ci Santosu alebo Suarezov gol proti Stoke http://www.youtube.com/watch?v=H_Sqou27x8k

Mam dokaz, svoje oci, ked jasne vidim ze sa lopta jasne stacala do brany, co potvrdil svojim rozhodnutim aj rozhodca. Alebo mas dokaz, ze tomu tak nebolo?

Mna zaujimaju tie pripady, ked tomu tak nebolo, stale cakam.

Reagovat
alcantara

Takze necakane, nic, fundovany prispievatel zase nesklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, už jsem šel včera spát, to je pro mě důležitější, než s tebou klábosit o nesmyslech...abychom si to ujasnili a já předešel tvým detektivním výslechům, já proti tomu, že ten gól byl připsanej messimu, nic nemám...pokud sleduješ fotbal, viděl jsi různé případy posuzování těchto situací, pokud ne, sleduj fotbal víc...jak dlouho fotbal sleduješ? já 18 let a opravdu vím, o čem mluvím...mluvíš tu o definicích, který nemůžeš ukázat, protože pravidla fotbalu žádnou takovou definici neznají...jsou nějaká doporučení, ale konečné rozhodnutí je na rozhodčích nebo na nějaké komisi...jako důkaz mi tu dáváš jedno video, což je opravdu velkej důkazní materiál, a tvrdíš, jak jsi viděl, že se ten míč točil do branky, takže asi musíš být velmi zdatný, vystudovaný fyzik...zkus vidět věci reálně a ne tak, jak se hodně tobě a Barceloně, ty jeden velký culé od TV obrazovky...

Reagovat
alcantara

Hovoril som o pravidlach a tendenciach rozhodovania pri tychto prikladoch, pricom som ukazal minimalne 3 pripady, ked sa rozhodlo v prospech strielajuceho hraca, ty si mi neukazal ani jeden, krtory by dokazoval opak. Futbal sledujem dost dlho, nemusi Ta zaujimat dlzka toho obdobia, kedze predpoklady na jeho vacsie pochopenie a celkovu znalost sa tym nezvysuju, ako to neraz dokazujes napriklad Ty.

A ten zaverecny rozbor mojho fanusikovstva Len dokazujes, o com su Tvoje prispevky, forma ako tak ujde, ale obsah stoji za totalnu sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi takovej křupan, že se neumíš slušně vyjadřovat? Jak můžeš s takovým slovníkem vylézt na diskuzní fórum? A tvoje fanouškovství je podstatný, ukazuješ, že jsi evidentně zaujatej fanoušek Barcelony, co se snaží naprostýma nesmyslama obhajovat svýho oblíbenýho hráče...a délka sledování fotbalu je důležitá, je totiž pravděpodobný, že jsem viděl víc zápasů, než ty, takže mám širší měřítko posouzení...tak co, kolik let fotbal sleduješ? stydíš se za to číslo?a co teda to pravidlo? kde ho ve fotbalových pravidlech najdu?

Reagovat
alcantara

Akymi nezmyslami? O com to zase meles, preboha? Vobec sa za to cislo nehanbim, a fakt netusim, preco ta to tak zaujima. Mozes mat sirsie meritko posudenia, ale stale si mi neukazal ani JEDEN gol, ktory by bol posudeni v rozpore so vcerajsim rozhodnutim. Budes stale dookola mlet svoje nezmysly alebo mi poskytnes dovod pochybovat o spravnosti vcersajsieho rozhodnutia?

Nemam problemy s ovladanim svojho vyjadrovania a prakticky sa vulgarne nevyjadrujem, su ale momenty, ktore si vyzaduju pomenovat veci pravymi pojmami, co je aj tento pripad.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 18 let jsem takových situací několik viděl, nevěříš mi? chceš tady po mně totální nesmysl, za kterým si úpěnlivě stojíš, pokud jsi takovou situaci nikdy neviděl, tak se na fotbal díváš sotva pár týdnů...ty mi tedy zase dokaž, že ta Messiho střela šla na bránu...chci nějaký trochu odbornější rozbor...jo a vyjadřovat se dá i bez vulgarit, já tvoje příspěvky považuju za směšný, ale aspoň to řeknu slušně, narozdíl od tebe, kterej předvádí největší možný buranství...

Reagovat
alcantara

No ja si fakt nespominam na situaciu, kedy by strela letiaca na branu tecovana superovym hracom skoncila uznanym vlastnym golom. Prosim ukaz mi take situacie, nech si to ozrejmim.

Vidiet to z trajektorie lopty, ktora sa staca smerom k brane a po odraze od zeme by chytila vnutorny fals, podla odhadu by sa odrazila od vnutornej tyce smerom do brany. J apovazujem za smiesne cele Tvoje posobenie tu, ale na podobne nazory si, predpokladam, zvyknuty, takze viac sa uz opakovat nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem na ně zvyknutý, pokud vím, spolu s tebou mi tu nadávali tři fanoušci Barcelony, jinak nikdy...kormě tebe ještě Bola a exse...asi máte nějaké psychické problémy, když chodíte anonymně mluvit sprostě na internet...ale což, tvoje výchova byla zanedbaná a s tím já už nic nenadělám...míč z té trajektorie vidět byl, ale z té se absolutně nedá určit, kam by míč šel, proto jsem tě žádal o něco odbornějšího, nějaký výpočet nebo nákres...a co se týče těch situací, opravdu se víc dívej na fotbal, to bude stačit...možná nemáš ještě nakoukáno dostatečně, abys sem mohl přispívat...

Reagovat
alcantara

Takze nic Necakane. Skus sa naucit citat, Teba ako osobu som neurazal. A ten rozbor mojej osoby si nechaj pre niekoho Tebe podobnemu.

Reagovat
smazaný uživatel

A on se po tomhle diví, že jsem mu nadával. totální hlupák, který se snaží vypadat inteligentně. Pořád chce po tobě nějaké důkazy, ale sám NIKDY žádný, a v žádné diskuzi, nepředložil

Jestli je aspoň z malé části tak inteligentní, jak si myslí, dokázal by si odvodit, že střela Messiho by díky rotaci míče skončila v brance, ale on chce místo toho po tobě důkazy. No a když ty něco po něm chceš, obkecává to, až přestane úplně reagovat.

On Marinik je taková komická figurka, něco jako Patrovič z Talentu. Je hrozně důležitý, ale přitom neví, že je všem jen pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ze mě musíš mít těžkej komplex...vím, že budeš říkat, že tomu tak není, jak seš úžasnej a tak, ale ty tady na mě neustále útočíš, jak nějakej magor...nevím, čeho tím chceš dosáhnout...ale já se ti prostě směju, ubožáku, a neboj, budu sem přispívat dál, třeba ti z toho prdne žilka...takový internetový siláky mám úplně v paži...

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče toho gólu, je tu vícero svéprávných uživatelů, kteří pochybují nad tím, že to šlo do branky, dokonce i z řad barcelonských fanoušků, takže asi tady nebudu blbej sám...asi ti je v životě věnováno opravdu málo pozornosti a potřebuješ si svoji méněcennost chodit vybíjet na net, ale já to nějak přežiju...líbám tě, chudáčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen baví sledovat, jak se chudák jako ty snaží působit inteligentně a každým rýpnutím do tebe se tvá hloupost stupňuje. Tvé psychologické rozbory jsou úplně nejvtipnější Jen přispívej dále, aspoň bude sranda, protože blbci, kteří se mají za důležité, pobaví VŽDY, i kdyby na chleba nebylo.

Jinak dnes jsem dosáhl tisícovky !PŘÁTEL! Na FB, aniž bych si kohokoliv kdy přidal, takže mi náladu nezkazíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem inteligentní, to ale bohužel člověk s tak nízkou kapacitou mozku, jako máš ty, nepochopí a bude si to chodit léčit na internet...je hezké, že tvoje komplexy malinko vyléčí to, že sis na netu potvrdil 1000 zoufalců, kteří tě o to požádali, celkem to k tobě sedí, pořádně to oslav...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny je znám, jsem jen populární

Ne, nejsi, jsi hlupák, který si myslí, že inteligentní, což je to nejhorší co jde.

Prostě jsi chuj, hezký zbytek dne a moc se těším na tvé další trapné řádění Jo a když po tobě někdo něco chce, nedělej dementa a ukaž mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je všechny znáš neznamená, že to nejsou zoufalci...ohledně té inteligence-to, že na net chodí anonymně nadávat jen totální ubožáci, jako jsi ty, to je poměrně logický, na to není potřeba nějak zvláště moc inteligence...tak si hezky oslav 1000 přátel, víc radostí ve svým zoufalým životě asi stejně nemáš a klidně mi tu zase někdy vynadej, psychicky narušený jedinče...

Reagovat
herbage

The fact that the defending player touches the ball last does not automatically mean that the goal is recorded as an own goal. Only if the ball would not have gone in the net but for the defending player would an own goal be credited. Thus a shot which is already "on target" would not be an own goal even if deflected by the defender. Then the attacker is awarded the goal, even if the shot would have otherwise been easily saved by the goalkeeper. Some scorers will give credit to the attacker if the defender's mistake caused the own goal, similar to ice hockey. The Laws of the Game do not stipulate any rules or procedures for to which players goals are credited, indeed such records are not a compulsory part of the game.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si na wikipedii našel taky...

Reagovat
One-Real

Hodi mi sem zas nekdo hodnoceni? Diky. (znamky Realu od 1-10)

Reagovat
madridcan

nie, mal si pozerat!

Reagovat
valloire

Dyť jo,dej mu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

9/10 - Cristiano

9 - Falcao

8 - Ramos

7/8 - Özil, Iker, Pepe, Coentrao

7 - Khedira, Arbeloa, Xabi, Karim

5 - DiMa

Reagovat
blaugrana

Si s tým príchodom Falcaa nejako veríte.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěřím, ale včera hrál za nás .

Reagovat
smazaný uživatel

Iker se dloubal v nose, rozehra v pohode, bez chyb a bez zákroků, nikdy nevim, jak tohle hodnotit - 6.

Arbeloa klasika, obrana perfekt, utok obcas - 6.

Ramos, Pepe oba jistí, tvrdí, bez chyb - 7 ( i když Pepe asi 2x nepřesná rozehra vlastně, tak 6,5 )

Coentrao hodne aktivni dobredu i dozadu, obcas klicka, vybojovany roh - 7.

Khedira i Xabi cerna prace jako vzdy, spousta vybojovanych micu a zastavenych utoku + Xabi per nadhernych diagonalnich preneseni - oba 7.

Ángelovi to uplně nesedlo, byl aktivní, snažil se, napadal a vypomáhal v obraně, ale do útoku mu uplně nesedla myšlenka s provedením, dneska slabší v tomhle ohledu - 5,5 - ale jsem na "sebe" přísnej docela

Mesuuut paráda. Odčinil tragickej výkon z Betisu nejlepším možnym způsobem. Pokryl míč, přihrával přesně, dal gól, přihrál Ronaldovi do šance co skončila tyčkou, bojoval dozadu - 8.

Cristiano dneska za 9. Klidně bych mu dal 10, ale měl smůlu, že břevno a tyč. Vypomáhal dozadu, bylo na něj hodně faulů, dal gól, na druhej nahrál, břevno z přímáku, tyč a opět bavil parádičkama, nahrávka ramenem a podob.

A Benzema v první půli bída, v druhý hodně velký zlepšení, celkově ale jen za 6, i když za druhej poločas by si zasloužil víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, reakce na One-Real pochopitelne.

Reagovat
One-Real

diky

Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=Jybkt9lhvtI 0:25 šlo to vedle. Vlastní gól i tak.

Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=Jybkt9lhvtI 0:25 šlo to vedle. Vlastní gól i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce dvakrát jsi dokázal,že Messi je průměrný hráč a na Ronalda nemá a jak to tu jeden od vás psal,hodně lidí už o tom ví,že je Messi protěžovaný.

A ještě tam byla vidět ta Busquetsova jasná žlutá!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se mi zase zdá, že fanoušci Realu víc řeší Messiho gól, než vlastní výhru v derby?

Reagovat
Mercury

To se ti nezdá :)) Já se královsky bavím, jak je pro některé z nich těžké zkousnout prozatimní ligovou dominanci Barcelony nad Realem a Messiho nad CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Pretože pokrytectvo.

Reagovat
alcantara

To su najskor antibarcelonisti, az nasledne fanusikovia nejakeho klubu. Ta rozumnejsia mensina to nechava tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt' jste s tím jako první přišli vy, takže tu ze sebe nedělej dalšího pruhovaný trotla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mi chceš vykat, tak se píše "Vy".

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, že by jsi utekl z Jiříkova stáda?

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi napsal "přišel," ne? časování nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, at' si to užije, když mu to v životě není dopřáno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mě pak zajímalo koho všechno tím myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že fanoušky Barcelony, promiň, ale to si snad dokáže odvodit i průměrně inteligentní člověk...neříkám, že s ním souhlasím, ale ta debata o Messiho gólu je oboustranně trapná, takže si v tom nemají fanoušci z obou táborů co vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já například hned řekl, že by to měl být vlastní

Reagovat
valloire

To ti slouží jenom ke cti. S tím,jestli je to vlastní gól nebo ne přišel herbage. Do tý doby se to neřešilo. A i tak nás jenom zajímalo,jak se to bere z hlediska pravidel,ne že ho dával zrovna Messi. On ten rekord dá,přeju mu ho,ať je už klid. Ať si proti Bilbaům apod. střílí jak chce. Ono potom přijde semifinále LM a tam zas třeba vyhoří. Pak mu bude a i FCB nějakej rekord k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak on konkrétně tvůj názor asi nečetl, ale podívej se sám, kdybych měl doplnit tvůj vrchní koment, tak řeknu, že oba tábory více řeší Messiho gól než vlastní včerejší zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Když sis to dokázal odvodit i ty, tak to zvládne i pár podprůměrně inteligentních lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ty sis to určitě odvodit nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vysoce inteligentní lidi jsou nejtěžší ty nejjednodušší věci, takže možná ne, nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se ti moc nepovedlo, takže jsi utřel, zbabělče...

Reagovat
smazaný uživatel

gól to by vlastní, ale je mi zle z těch chudáků kteří mu to vyloženě nepřejou rekord mu přeju, pak bude zase klid a může se psát zase víc o Anglii :)

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty si to vymeral na milimeter presne, ze mozes jednoznacne povedat, ze to bol vlastny gol

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jedno, ten sranda rekord překoná tak i tak. Tady mají někteří spíš problém stím, jestli vyhraje tabulku střelců s 55ti nebo 56ti góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Messi neni clovek . Neuveritelne co ten skrcek dokaze. Az cloveka mrazi, kdyz se podiva na statistiky . Fanousci Realu musi byt totalne v prdeli a musi si hledat pokazde nejakou zaminku, kde Messiho a Barcelonu poskodit. Neco jako zoufalci z Poolu . A tak to ma byt .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jako zoufalec připadáš spíš ty, navíc trochu nevzdělaný, víš, Messi je opravdu člověk...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Hecy, kecy, plác, plác, dres číslo tři, kecy, plác.

Reagovat
Rssa

Myslím, že si ten včerejší zápas stáhnu. To byl koncert jedna radost. Vypadá to, že naše forma roste a hlavně, HLAVNĚ ta hra konečně je jak za časů Pepíka v první a druhé sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem zvláštní je, že naše hra jde nahoru od posunutí Andrése na křídlo. Přitom loni jsme právě kvůli tomuto tahu ztratili dost bodů a navíc byl Iniesta utopenej.

Reagovat
Rssa

Tak rozdíl je hlavně v Albovi a instrukcích Legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal ani Adriano totiž na té levé straně nejsou celohřišťoví.. Alba jo.. Pak se z Iniesty krásně stává volný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte se k nově založené stránce na fb která se zaměřuje hlavně na sportovní sázení,tipy zkušenosti a různé zajímavosti pouze 3% sázkařů se sázením živí. pokud rádi sázíte pomozte nové stránce třeba to nám sázkařům pomůže. díky https://www.facebook.com/DaSeZivitSsazenim?ref=stream

Reagovat
smazaný uživatel

Tito hraje hodně hodně útočně.. Má tam jednoho DM (který pokud by se dostal do jiné ligy zas hrál Box to box, protože by všechny technicky i kreativně převyšoval), dva stopery (jeden z nich včera lítal na hrot víc jak "útočník" Drogba v zápase proti Barce).. a pak už jen převážně útočící hráče.

Reagovat
blaugrana

Takže Neymar not needed.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tohle vydedukoval?

Reagovat
blaugrana

Občasné výpady Piqueho sú dostatočné k doplneniu útoku Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera dal zase dvě branky.

Reagovat
blaugrana

A Gerard jeden. Ale tak ak by niekto kúpil Alexisa za 40, tak nech sa páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš sám, že to stejně nakonec nebude mít žádný vliv..

Reagovat
blaugrana

Tak Sandro ho privedie.

Reagovat
Nuno čomes

JAk může být ten vlastňák připsán Messimu?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jsem ho viděl hodněkrát a úpřímně...nevím. Ať už se to rozhodlo jakkoliv, tak to bylo velmi diskutabilní. Nedovoluji si tvrdit, že by neměl být připsán Messimu a ani naopak

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, takhle by to měl tvrdit každej. A ne, zaslepeně tvrdit, že by tam ten gól na 100 % padnul nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak to že je na Barku s benfikou tak vysokej kurz ? ono se ví že tam daj Béčko ??? myslim že Messi hrát bude ne ?

Reagovat
DieFohlenBMG

dormund má taky jistý 1.místo a má hrát lewa, grosskreutz,gotze atd, takže odle mě žádný béčko nebude. kdyby hráli v sobotu s realem tak možné, ale oni hrajou v neděli s betisem.leo bude chtít dát letos ještě co nejvíc golu rek bych, že pujde přes 90

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno s kým o víkendu hrajeme, máme jistej postup z prvního místa, nechápu proč by měla hrát plná palba. A počet Messiho gólů je jaksi Titovi jedno, takže pokud hrát bude, tak max 30 minut.

sestavu bych viděl nějak takto:

Pinto-Montoya,Puyol,Song,Adriano-JDS,Sergi Roberto,Thiago-Tello,Rafinha,Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nehrajeme sice s Realem ,ale hrajeme s týmem,který Real porazil,navíc v této soutěži můžeš prohrát úplně s kýmkoliv,byť to podle bodů Barcy a Realu vypadá,že nemají soupeře. Real zrovna letos neprohrál s týmy z největších pronásledovatelů a jaký výkon podali (Sevilla,Betis i Getafe)!!

Reagovat
Honza Matoušek

Marcelo sází na sebedůvěru.

Obránce Realu Madrid Marcelo zdůrazňuje, že klíčové pro fotbalisty je sebevědomí. "Myslím si, že jsem nejlepší levý obránce na světě. Musím si věřit, musím o sobě přemýšlet a dál se zlepšovat," říká hráč, který nyní překonává zlomeninu zánártní kůstky.

Reagovat
madridcan

Vallaloid zatial slape

Reagovat
smazaný uživatel

Dostává se do formy před příštím zápasem

Reagovat
madridcan

Hej no...to sa dostavala aj Atletico vraj

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je to letos jiné,Real zvládl jen 3 ze 7 zápasů,tak se utěšuji,že by se mu mohlo zase nevést,pro nás je ale důležité jen utkání v Andalusii.

Reagovat
madridcan

Necakam lahky zapas vo Vallaloide...vonku to tento rok bude zaujimave vsade.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíš to byla jen souhra okolností,či spíše losu,že zrovna Real hrál na půdě mužstva,které podalo plně koncentrovaný výkon a Real sám měl v nohách nějakou repre nebo LM a pokud zítra opory pošetří,tak ve Valladolidu nebude mít problém,ten navíc může podlehnout euforii z dnešního vítězství a četl jsi to s tou Barcou a Celticem o kousek níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic 2 Barcelona 1

Celtic 1 Arbroath 1

Arbroath > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
roman1978

to je super logika. takže i betis je lepší než real?

Reagovat
smazaný uživatel

moj profesor vzdy hovorieval ze kto porazi majstra sveta je tiez majster sveta.

tak ja na to ze potom aj madarski hokejisti su majstri sveta a vzapati sa zacala smiat cela trieda.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš vůbec hodně veselej chlapík ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co uz mam robit. zenu nemam, deti nemam, dlhy nemam, peniaze nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

ale máš radost ze života a to je důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba si vazit a uzivat kym zijeme. vsetci mrtvi by to chceli a ti uz nemozu.

Reagovat
madridcan

Ked vytriezves a rano sa sem prides pozriet, tak sa budes trosku hanbit

Reagovat
smazaný uživatel

Hádal bych,že profesor byla přezdívka spolužáka ze zvláštní školy.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa obuvas do mna ja fakt nemozem za to ze ten Arbroath je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsme rádi,že na něj nenarazíme,když by to byla jasná prohra,a obouval jsem se přece jen do toho spolužáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Medela to byla hrozná hloupost. Musel vědět, jak to skončí ...

Reagovat
roman1978

padne ještě gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vyrovná. Možná i otočí. Tipuju i nějakou pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak už asi ne. Tlak opadl a vypadá to, že odešli se silama.

Reagovat
roman1978

no, nakonec jsem nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

já jo, ale nelituju toho. Ty šance tam byly - sázka to byla dobrá. Je třeba to zkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se nám letos docela povedli nováčci. Zatím ani jeden není na sestupu a Valladolid je dokonce málem adept na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes je reinkarnovanej?

Reagovat
-Kopy-

Měli jsme vzít před sezonou Djuka a ne Pelleho, holt těsně vedle

Reagovat
Kily

koukám, ty jsi nějak vysazenej na vybírání z řad někdejších stoperů, které bude až do smrti strašit jedna neproměněná penalta v ten nejméně vhodný moment

Reagovat
-Kopy-

Prý se před sezenou rozhodovali mezi něma dvouma jsem slyšel, říkám kousek vedle...samo Pelle byl lehce dostupný oproti Djukovi

Reagovat
madridcan

Medel je strasne hlupy clovek...

Reagovat
roman1978
Reagovat
roman1978

a jo, začíná záznam koncertu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele