Premier League - souhrn 4. kola

29.08.2015, 15:38, aktualizováno 30.08.2015, 18:55
Komentáře a souhrny
Manchester United překvapivě padl na hřišti Swansea. Southampton si poradil s Norwichem. Neuspěla ani Chelsea, která podlehla Crystalu Palace, zatímco ManCity vyhrálo nad Watfordem. Tři body slaví rovněž WHU, West Brom a Arsenal. Na hřištích Tottenhamu, Bournemouthu a Aston Villy se hrálo bez vítěze...

Swansea City - Manchester United 2:1

30.08.2015 17:00

Góly: 61. André Ayew, 66. Bafétimbi Gomis - 48. Juan Mata

Swansea potřetí za sebou porazila Manchester United 2:1. Utkání zvládla dokonale hlavně po taktické stránce, když dobrou polovinu utkání pasivně střežila svou bránu. V ideálních momentech však vyrážela vpřed a po gólech Ayewa a Gomise slaví další tři body. Labutě tak v tabulce přeskočili právě Red Devils a jsou čtvrté.

Vstup do utkání vyšel o poznání lépe Manchesteru United, který dobrých dvacet minut naprosto diktoval tempo hry. Jejich ofenzivní výzor však významně připomínal minulý týden a zápas s Newcastlem. Sterilitu. Jedinou šanci vytvořil Depay s Herrerou, který připravil míč pro Matu do skvělé pozice. Jeho rána však minula branku.

Swansea byla v této pasáži zavřená na vlastní polovině, míč na kopačkách nedrželi "Labuťáci" ani čtvrtinu času! Jenže pak pod vedením dirigenta Jonja Shelveyho spustili ďábelskou pětiminutovku, kdy málem favorita nejednou potrestali.

Schweinsteigerovy ztráty využil Shelvey, po jehož dobré práci Ayew poprvé "vypustil" Gomise. Ten však v solidní pozici vypálil hrozivě. Lépe už to vypadalo po nacvičené standardce, kdy Shelvey přihrál do vápna Gomisovi a po jeho patičce střílel těsně vedle Sigurdsson.

Holohlavý středopolař Swansea hru skutečně řídil - navíc míče přitahoval jako magnet. Nepovedený odkop Romera se snažil vrátit do sítě, ale Argentinec jeho lob zachytil. Největší šanci měli domácí poté, co Shelvey předal míč Gomisovi, ten se kličkou zbavil jak Blinda, tak Smallinga a šajtlí trefil tyčku.

Po této krásné pasáži už byli u míče opět častěji United a úroveň hry klesla na průměr. Hattrickem z Ligy mistrů povzbuzený Rooney měl dvě příležitosti, jenže jednou míč v těžké pozici místo střely zmateně odpálil do zámezí, načež v pohodlnější pozici zkoušel Fabianskiho přehodit. Míč mu však víceméně přihrál.

Po změně straně stran však hosté nečekaně udeřili. Luke Shaw se štěstím pronikl s balónem až k šestnáctce, jeho centr překvapivě proskákal až k Matovi, jenž využil nedůslednosti Williamse a uklidil míč do sítě. Stoper Swansea si další slabou chvíli vybral vzápětí, když si málem srazil centr Depaye do vlastní branky. Fabianski jej však zachránil výtečným zákrokem.

Po hodině hry však Ashley Williams jako správný kapitán mohutně zavelel k obratu. Na vlastní polovině vybojoval míč, vyvezl ho přes kruh a přihrál Sigurdssonovi. Jeho výtečný centr pak hlavou proměnil ve vyrovnání André Ayew. Ghaňan jen šest minut nato vykouzlil nadpozemský pas na Bafetimbiho Gomise, který dokázal prostřelit nejistého Romera.

Závěrečných dvacet minut bylo naprostou kopií těch prvních. Swansea se zatáhla na vlastní polovinu a nejevila přílišnou snahu o útočení. Jenže vzhledem k neschopnosti ofenzivních hráčů United jim to úplně stačilo.

Jedině Rooney měl zlatou příležitost na vyrovnání, jenže když už vyhrál souboj s Williamsem a dostal se do vápna, tak o míč vzápětí po skvělé práci soupeřova kapitána znovu přišel. Svoji střeleckou nemohoucnost v Premier League tak natáhl už na 863 minut, čímž překonal své nejdelší sucho z přelomu roku.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Norwich City 3:0

30.08.2015 14:30

Góly: 45. Graziano Pellè, 64. Dušan Tadić, 67. Dušan Tadić

Pokud sobota v Anglii nabídla závratný počet pěti červených karet, první nedělní zápas ideálně navázal. Steven Whittaker napodobil Afellaye ze Stoke, nechal se hloupě vyloučit už zhruba po půlhodině hry a výsledkem je první venkovní prohra Kanárků pod vedením Alexe Neila. A jaká...

Už od prvních minut to vypadalo, že Norwich bude mít problémy s duem Saido Mané - Graziano Pellè. Prvně jmenovaný se ve 13. minutě po vběhu doprostřed hřiště postaral o první nebezpečnější střelu zápasu, ten druhý zase později sklepával míč pro Tadiće, který trestuhodně ani netrefil bránu.

Norwich se konečně nahlas připomněl až po necelých 20 minutách, když Bradyho přetažený centr sklepával Dorrans pro Jeromeho a bývalý útočník Birminghamu v dobré pozici nedokázal ideálně načasovat trknutí hlavou.

Pak už se Whittakerovi podařilo všechno z fleku zruinovat. Pravý bek Norwiche zbytečně oslabil svůj tým ve 31. minutě, když si v krátkém sledu za dva stupidní akty vykoledoval dvě žluté karty. A i když v následujících pasážích ještě Canaries vypadali relativně v klidu, Southampton ho nakonec nešetřil.

Osudový úder si Saints schovali tak akorát pro samotný závěr první půle. Tehdy opět zaspolupracovala rovněž do té doby zlobící dvojice Mané-Pellè a bylo to. Italský forvard špičkou kopačky otevíral skóre na hranici ofsajdu.

Po pauze měli fotbalisté Norwiche patrně jednu hlavní misi; nedovézt utkání do nějakého ostudného debaklu. A něco takového se jim spíš nepovedlo než naopak. Ostatně, Ronald Koeman si šel pro jasnou výhru i poločasovým střídáním útočníka Rodrigueze za záložníka Davise.

A jasnou výhru taky dostal. Ještě než Tadić proměnil další perfektní Maného centr zprava, mohl skórovat kompletní trojlístek Rodriguez, Pellè a Mané. Místo nich už ale úřadoval pouze srbský playmaker, jenž přidával i třetí hřebíček do kanárčí rakve poté, co pod jeho kopačky Ruddy vyrazil Pellèho hlavičku.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 0:0

29.08.2015 18:30

Góly: -

I napočtvrté Tottenham v honbě za vítězstvím selhal, což se mu naposledy přihodilo před sedmi lety pod vedením neslavně známého Juandeho Ramose. Dnes večer přivítal na domácí půdě Everton, a přestože byl v zápase lepším týmem, nedokázal mu vstřelit kýžený gól. Reprezentační přestávku tak Spurs přečkají nejlépe na patnácté příčce.

Utkání na White Hart Lane ukázalo, proč je Tottenham momentálně v takové výsledkové krizi. Zápas nabídl pramálo šancí; a když už se do nich domácí dostali, selhali v zakončení. První nadějnou příležitost měli v zápase hosté - po zaváhání Walkera se míče ujal Tom Cleverley, který krásně vypálil pod břevno a Hugo Lloris musel vytáhnout první výtečný zákrok.

Do konce poločasu však duelu "vládli" svěřenci Mauricia Pochettina, mezi nimiž vyčníval Ryan Mason. Právě on vykouzlil po dvaceti minutách geniální přihrávku na Harryho Kanea, jenž uháněl od půlící čáry sám na branku. Počínal si však prachbídně a Tim Howard si s následnou střelou poradil.

Mason se pak převtělil do role zakončovatele, když přijal Chadliho přihrávku a z úhlu zakončoval. Howard však v tomto zápase zkrátka bránu zamknul, což potvrdila i situace z třicáté minuty. Nabil Bentaleb se prezentoval sice nedostatečně razantní střelou zpoza vápna, která však mířila dokonale přesně k tyči a americký gólman se vyznamenal potřetí.

Čtvrtý skvělý zákrok si Howard připsal deset minut po změně stran, kdy se do stoprocentní šance dostal opět Mason. Tváří v tvář gólmanovi však stejně jako všichni domácí hráči selhal. Tottenham však ve snaze nepolevoval, což mělo za následek velký závar po hodině hry. Chadli nejprve nachystal Kaneovi šanci, kterou zablokoval Jagielka, následně vypálil sám - nad.

O penaltu si následně říkal Alli, ale pod nohy Stonese ty svoje zaklínil úmyslně, a tak se pokutový kop nepískal. Zápas sice nenabídl příliš mnoho šancí, ale náboj mu rozhodně nescházel. Everton se do šance dostal jen dvakrát za celý zápas, zato však mohl klidně vyhrát. Koného hlavičce po Oviedově centru scházely centimetry.

Čtvrt hodiny před koncem se fanoušci dočkali dokonce vstřelené branky - po krásném Masonově dloubáčku se v šanci ocitl Harry Kane, jenž prostřelil Howarda; v době přihrávky se však nacházel v ofsajdu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 1:1

29.08.2015 16:00

Góly: 24. Callum Wilson - 86. Jamie Vardy (pen.)

Leicester ani napočtvrté neprohrál. Na hřišti Bournemouthu tahal v prvním dějství za kratší konec, za což Foxes překrásným gólem potrestal nejlepší střelec ligy Callum Wilson. Po změně stran se však obraz hry zcela obrátil a Leicester v závěru zaslouženě z penalty vyrovnal.

Začátek zápasu se domácí trošku rozkoukávali, aktivnější byl Leicester. Lišky v dosavadním průběhu sezóny fascinovali celou Anglii a před tímto utkáním byli na druhém místě. I proti Bournemouthu byli blízko první trefě, Vardy se dobře zorientoval ve vápně, ale vystřelil nad branku.

Jenže to bylo do konce poločasu všechno. Bournemouth další minuty jasně ovládl, v jejím kádru byl impozantní především Charlie Daniels, který hýřil aktivitou a ze hřiště zcela smazal největší hrozbu Leicesteru Riyada Mahreze. Ten byl dokonce o přestávce stažen ze hřiště.

Daniels poprvé zahrozil sám, když centrem div neohrozil Schmeichelovu branku. Jeho druhá akce však už skončila brankou. To když si naběhl k šestnáctce, narazil si s Tomlinem a skvěle odcentroval. Gradelovu tečovanou hlavičku pak nádhernými nůžkami proměnil v úvodní gól utkání Callum Wilson.

Po půlhodině zápasu měl slušnou šanci k navýšení skóre Max Gradel, který kopal přímý kop hned za vápnem. Bránu trefil, ale stejně tak Kaspera Schmeichela.

Po změně stran vystřídal dobře hrajícího Danielse z důvodu zranění Tyrone Mings, který na hřišti nevydržel ani deset minut. Jeho vážný zdravotní problém zápas velmi zpomalil, po hodině hry navíc musel Eddie Howe střídat i potřetí, opět z vynucených důvodů - Gradela nahradil Marc Pugh.

S jeho příchodem jako by duel znovu začal na plné obrátky; Leicester se konečně osmělil k ofenzivní akci, kterou musel po nebezpečné střele Schluppa hasit Boruć. Polský gólman se vyznamenal taky čtvrt hodiny před koncem, kdy si poradil s výborným centrem mířícím na Morgana.

Foxes však byli v závěrečné půlhodině zápasu jasně lepší, což vygradovalo pět minut před koncem. Jamie Vardy se v obrovské rychlosti prohnal do vápna Cherries, když jej neobyčejně hloupým skluzem skosil stoper Cook. Sám postižený pak penalty dělovou ránou proměnil a stanovil tak konečné skóre zápasu - 1:1.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sunderland AFC 2:2

29.08.2015 16:00

Góly: 11. Scott Sinclair (pen.), 41. Scott Sinclair - 8. Yann M'Vila, 52. Jeremain Lens

Sunderland si veze z Villa Parku alespoň bod za remízu 2:2, přesto mu po čtyřech kolech s pouhými dvěma body náleží poslední příčka. Aston Ville na vítězství nestačily ani dva góly Scotta Sinclaira, který měl v tomto týdnu skvělou střeleckou formu.

Lépe do utkání vstoupili hosté, z gólu se radovali již po osmi minutách hry. K přímému kopu nařízeného za faul Amaviho se postavil Yann M'Villa a letní posila z Rubinu Kazaň nádhernou ranou z dvaceti metrů překonala Brada Guzana, který plachtil vzduchem marně.

Jenomže vedení se Black Cats neradovali dlouho. Lee Cattermole si po standardní situaci doslova osedlal Scotta Sinclaira, který celou situaci logicky neustál a hlavní rozhodčí Robert Madley bez váhání odpískal pokutový kop. Penaltu sám faulovaný bezpečně proměnil a srovnal na 1:1.

Villans si pak vytvořili pár zajímavých příležitostí ke skórování, na další gól si ale fanoušci museli počkat až do 41. minuty. Aktivní Jordan Amavi našel perfektní centrem levou nohou Sinclaira a bývalý hráč Swansea nebo Manchesteru City neměl problém trefit prázdnou bránu. Scott Sinclair tak navázal na své střelecké představení z úterního zápasu v FA Cupu, kdy Notts County nasázel dokonce hattrick.

Nespokojený Dick Advocaat provedl o poločase dvě změny, defenzivní středopolaře Rodwella s Cattermolem nahradili Fletcher s Toivonenem. Právě švédský reprezentant byl u vyrovnávací branky - po jeho přihrávce se k míči dostal Jermain Lens, jenž se zasekávačkou zbavil Clarka a jeho zakončení ještě přizvedl mimo dosah brankáře Guzana Micah Richards - 2:2.

Oba celky pak ještě měli šance, aby převážili misky vah na svou stranu. Oba gólmani (zejména Costel Pantilimon) však své spoluhráče podrželi a víckrát už neinkasovali.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 1:2

29.08.2015 16:00

Góly: 80. Falcao - 65. Bakary Sako, 81. Joel Ward

Tomuhle už se nedá říci jinak než krize. José Mourinho při svém jubilejním stém ligovém zápase na Stamford Bridge dělal, co mohl, aby uhrál alespoň bod. Jeho fotbalisté však na trávníku působili jako v jiném světě. Řada z nich je oproti minulé sezóně absolutně z formy a dnes jejich mátožných výkonů využilo Crystal Palace, jež si odváží nesmírně cennou výhru 2:1.

Už první minuty se zdálo, že je s Chelsea něco v nepořádku. Týmu chybělo odhodlání, elán a větší zápal pro hru. Hráči, kteří se postarali o loňský titul, jsou minimálně o třídu slabší než na jaře. Dokonale to bylo vidět na střídáních - Loftus-Cheek, Kenedy a částečně i Falcao působili v rámci domácího týmu, jako by do kurníku spících slepic vlétla kuna.

V prvním poločase podržel Chelsea Thibaut Courtois, který po pětadvaceti minutách lapil ránu Saka. Krátce nato dovolila totálně rozložená obrana Chelsea Zahovi nahrát do vyložené šance Cabayemu, který však rovněž ztroskotal na výborném Courtoisovi.

Jediným pozitivním časovým pásmem domácích byl závěr prvního poločasu, kdy McCarthy musel dvakrát zasahovat po ráně Costy a dorážce Fábregase. Chvíli potom se do vápna proháčkoval Matić, ale vystřelil naprosto zoufale.

Chelsea se nedokázala dostat do optimálního rytmu ani po změně stran. Během prvních deseti minut byl Courtois v ohrožení hned třikrát. Wickham ale minul vyloženou šanci i vinou Cahillova bloku a když už Sako vypálil z dvaceti metrů přesně k tyči, byl belgický brankář včas na zemi.

Ani tato četná varování však nepochopitelně nedbalou defenzivu Blues nedonutila hrát pečlivěji. A tak se v pětašedesáté minutě Bolasie prohnal po levé straně, vrátil míč na hranici vápna, a přestože Azpilicueta první ránu dokázal zblokovat, Bakary Sako sám před Courtoisem za dohledu Matiće otevřel skóre.

José Mourinho potom využil všechna střídání, na hřiště poslal třeba mladíka Loftus-Cheeka nebo debutanta Kenedyho, přičemž změnil rozestavení na 3-5-2 s tím, že falešného levého beka hrál právě Kenedy. Nebezpečnější ale byli nadále hosté. Bolasiemu chybělo pár centimetrů, aby sklepl centrovaný míč do odkryté sítě; potom pálil zpoza vápna a jen těsně minul šibenici.

Zhruba deset minut před koncem se však Chelsea přece dočkala - Pedrův centr usměrnil do branky svým prvním gólem v modrém dresu Falcao. Jenže nerozhodný stav udrželi Blues jen dvě minuty. Potom Bolasie znovu prolétl levou stranou, odcentroval na Saka, jenž připravil půdu pro gólovou hlavičku Joela Warda.

V závěru duelu už domácí nedokázali vyrovnat a Eagles po výhře 2:1 poskočili na fantastické druhé místo v tabulce. Chelsea je naopak třináctá.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 0:3

29.08.2015 16:00

Góly: 3. Manuel Lanzini, 29. Mark Noble, 90+2. Diafra Sakho

Přijel na Emirates Stadium, viděl, zvítězil. Přijel na Anfield, viděl, zvítězil. Poprvé od roku 1963. Slaven Bilić byl sice před tímto víkendem druhým největším favoritem na vyhazov, přesto by se dal při skóre 5:0 z výše uvedených stadionů hravě považovat za krále dosavadního průběhu sezony...

Brendan Rodgers i pro dnešek vsadil na opatrnější variantu s Lucasem uprostřed zálohy a jeho hybridní 4-3-3 skutečně neneslo kýžené ovoce. Vždyť Cresswellova polostřela-polocentr si to namířila tak akorát na kopačku debutujícího Lanziniho již v čase 2:28, čímž se dalo vzniknout nejrychlejší brance dosavadního průběhu sezony.

Na tenhle nešťastný okamžik ještě Liverpool zareagoval slušně: Firmino si krátce nato přehodil míč z pravé nohy na svou slabší levačku a prudkou ranou rozezvučel brankovou konstrukci. Na další úroveň, která by zaručovala vyrovnání, už se ovšem Reds nebyli schopni posunout; a zanedlouho tak přišla další rána.

Ve 29. minutě Lovren sice u rohového praporku hladce vybojoval míč, pak se však osudově zakymácel a jeho chvilkového selhání promptně využil aktivní Lanzini. Jeho příhra na penaltový puntík ještě sice adresáta nenašla, Noble už nicméně z druhé vlny mířil precizně k levé tyči.

Liverpool v první půli vepředu neměl zhola nic. Na hřišti se sice sešli Coutinho, Firmino i Benteke, tvorba šancí ale byla Reds úplně cizí. Ničemu nepomáhal ani výborně vystavěný blok West Hamu, který byl v zásadě velice úzký a neposkytoval žádné mezery vprostřed hřiště.

O přestávce se proto Rodgers odhodlal k úpravě formace; Alberto Moreno nahradil Emreho Cana, Joe Gomez se přesunul do středu obrany a vytvořilo se tak rozestavení 3-5-2 (potažmo 3-4-2-1). Ani to však LFC nevydrželo - hned v 53. minutě totiž severoirskému manažerovi zásadně nabořila plány druhá žlutá karta pro Coutinha, jenž uprostřed 'zidanovky' nešikovně podkosil Payeta.

V tu chvíli jako by Liverpool utkání pomalu odpískal. Kolem 70. minuty dokonce West Ham načas přebral iniciativu a dobral se i k propagační střele Kouyatého. O pár chvil později se potom za ještě nebezpečnějším projektilem hezky proběhl Cresswell.

V závěru utkání si West Ham naplnil 'kvótu' jednoho vyloučení na zápas, tentokrát se však jednalo o velmi přísný verdikt. Noble šel do skluzu, vzal balon, a přece uviděl přímou červenou kartu. I druhá žlutá by tehdy byla diskutabilní.

Také při znovunastolené rovnováze se nicméně Liverpool nedokázal prosadit. Naopak, v úplném závěru Diafra Sakho využil přespříliš pasivního bránění od Škrtela ke zvýšení na 3:0, a tak si Slaven Bilić v nastavení mohl dovolit darovat debut teprve 19letému Joshi Cullenovi.

Více informací k zápasu

Manchester City - Watford FC 2:0

29.08.2015 16:00

Góly: 47. Raheem Sterling, 56. Fernandinho

Manchester City pokračuje ve své dominanci, po čtyřech kolech má na svém kontě plný počet bodů a navíc se může pyšnit impozantním skóre 10:0. Další, kdo se musel sklonit před úřadujícím vicemistrem, byl Watford. Citizens o svém vítězství rozhodli ve druhém poločasu během deseti minut, když se nejprve trefil Sterling a za chvíli ho napodobil Fernandinho.

Jedním z nejnebezpečnějších hráčů domácích v dnešním zápase byl Raheem Sterling. Miliardová posila z Liverpoolu se poprvé ve velké šanci ocitla ve 25. minutě, kdy jeho ránu po vysunutí Tourého na poslední chvíli zblokoval Craig Cathcart. Rychlonohý křídelník se zanedlouho blýskl brilantním individuálním průnikem a jeho zakončení ze stejně pozice jak před pár minutami tentokrát zlikvidoval brankář Gomes.

Po změně stran už se ale Sterling dočkal, když si naběhl na vynikající Sagnův centr zprava a zblízka už nedal zkušenému Gomesovi žádnou šanci zasáhnout. Citizens přidali pojistku deset minut nato. Přímý kop Tourého sice zastavila zeď, míč se však odrazil k Fernandinhovi, ten si ho vyměnil s Davidem Silvou a pak nekompromisní ranou na zadní tyč rozvlnil síť podruhé.

Svěřenci Manuela Pellegriniho si v dalším průběhu utkání vytvořili ještě pár slibných příležitostí, žádnou z nich ovšem nevyužili. Nejblíže gólu byl Yaya Touré, jehož střela zpoza vápna prosvištěla jen kousek vedle pravé tyče. Pokus střídajícího Nasriho, který již po prvním poločase vystřídal Navase, zase vyrazil Heurelho Gomes.

Jedinou šanci ke skórování si Watford vypracoval v 67. minutě. Přihrávku Jurada Deeney výborně pustil až na Anyu, jehož ránu za pět minut dvanáct zblokoval na roh Eliaquim Mangala. Jinak ale Hornets směrem dopředu nepředvedli vůbec nic, za celý zápas nevystřelili na bránu a po zásluze odjíždí z Etihad Stadium s prázdnou.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 0:1

29.08.2015 16:00

Góly: 45+3. Salomón Rondón

Malé regionální derby mezi Stoke City a West Bromwichem Albion si budeme pamatovat hlavně, ne-li jedině kvůli jedné bizarní události; a sice třetímu nejrychlejšímu dvojímu vyloučení v dějinách Premier League. Hlavně díky takovému dlouhému a posílenému oslabení nakonec domácí Potters prohráli 0:1...

Pro Britannia Stadium to měl být speciální večer v trochu jiném duchu; zastavil se zde totiž bývalý dlouholetý lodivod klubu Tony Pulis, který byl jako i minule vřele přivítán. Na samotné hrací ploše byli Potters v 11 jasně lepší, v 10 pořád aktivnější... a v devíti už neměli šanci.

K prvnímu vyloučení došlo po 25 minutách, když Afellay na neustálé faulování od Gardnera odpověděl menší fackou. Červená následovala po zásluze.

O šest minut později potom Nizozemce v podobně zbytečném jednání napodobil Charlie Adam, tentokrát když na zemi prošlápl Dawsonovo stehno. Oliver byl opět v pozoru a opět si nebral servítky.

Tony Pulis na takový dvojúder zareagoval pohotově stažením středopolaře Yacoba a vysvlečením dalšího útočníka Lamberta a tento tah se mu zúročil ještě koncem první půle: právě Lambert totiž ve třetí minutě nastavení centroval na hlavu rekordní posily klubu Samuela Rondóna.

Ve zbývajících minutách se Albionu nepodařilo zvýšit náskok prostřednictvím Rondóna s Darrenem Fletcherem, to ho však nemuselo tolik mrzet, neboť Stoke - bez rozhozeného Walterse v nominaci - v devíti jen těžko nacházel odpověď.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC 0:1

29.08.2015 13:45

Góly: 52. Fabricio Coloccini (vl.)

Čtyři zápasy za nimi a fotbalisté Arsenalu se postarali o jediný gól. Hned dva si namísto nich museli vstřelit soupeři. Dnes to byl Fabrizio Coloccini, mezitímco Gunners se nedokázali pořádně prosazovat ani s Walcottem, ani s Giroudem na hrotu...

První dvě zajímavé situace se narodily shodně po rychlém přenesení hry na pravou stranu a okamžitém sklepnutí do pokutového území; takhle nejprve Krul zasahoval proti Walcottovi a posléze Bellerín po právu žádal o pokutový kop poté, co mu nestíhající Thauvin zašlápl patu.

Fauly byly dominantou prvního poločasu tak nějak celkově. Nejprve se hovořilo o možném vyloučení Sissoka a v 17. minutě se už fanoušci Arsenalu dočkali: Mitrović šel kolíky napřed proti Coquelinově holeni a patrně po zásluze na dvě žluté karty z předešlých cameí navázal rovnou kartonkem červeným.

Newcastle se dnes obecně prezentoval velice nepříjemným stylem a staral se o atmosféru, kdy jako by jeden pomalu automaticky očekával nějakou tu zlomeninu. Žluté karty za frustrované zákroky brzy viděli také Mbemba s Thauvinem, zatímco Arsenal se ne a ne dostat do tempa.

To mohlo být hnedka relevantní po půlhodině hry, když Sánchez ranou z dálky zaskočil Krula a Theo Walcott z blízka nečekaně nedokázal doklepnout míč do sítě. Jinak si ale Kanonýři nic nepřipravili a o poločase se všeobecně očekávala změna.

Jenže ta nepřišla, a i navzdory tomu se Arsenal kýžené branky dočkal velmi brzy. V 54. minutě mu k tomu dopomohlo neobratné počínání Colocciniho, který ztečoval do brány nepřesnou střelu Oxlade-Chamberlaina.

Pravé křídlo Gunners tehdy navazovalo na Ramseyho ránu a právě velšský záložník byl ve druhé půli v podstatě u všeho důležitého. Posléze stál pro změnu na počátku solidní šance Alexise a o něco později i shazoval dva míče pod sebe pro Cazorlu, respektive Girouda, ani jeden z nich si však v dobré pozici na spolehlivého Krula nepřišel.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City440010:012
2.Crystal Palace43018:59
3.Leicester City42208:58
4.Swansea City42207:48
5.Manchester United42113:27
6.Arsenal FC42113:37
7.Liverpool FC42112:37
8.West Ham United42029:66
9.Everton FC41215:45
10.Southampton FC41215:55
11.AFC Bournemouth41125:64
12.Aston Villa41124:54
13.Chelsea FC41126:94
14.Norwich City41125:84
15.West Bromwich Albion41123:64
16.Tottenham Hotspur40313:43
17.Watford FC40312:43
18.Stoke City40223:52
19.Newcastle United40222:52
20.Sunderland AFC40226:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1778)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 - nejhezčí fotbalový výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

to bych od fanouška Arsenalu nečekal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou lemry do kopru s Arsenalem jeden gól hrozný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa další nula.

Reagovat
F.Torres

kolik mu chybí do toho rekordu PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ho myslím vyrovnal.

Reagovat
F.Torres

paráda

Reagovat
pepinho2

Most clean sheets in Premier league history: David James - 169 Petr Cech - 164 Mark Schwarzer - 151 David Seaman - 142

Reagovat
pepinho2

ale tak četl jsem teď i jeden tweet, že to teď Čech vyrovnal, že má 170, tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

COquelin jasnej MOTM.. jinak chce se mi zvracet z naseho utoku..

Reagovat
monkej

najlepším hráčom bol vyhlásený Ramsey, dobrý joke

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas in 3...2...1

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monkej

nechápem, prečo ten gól nie je pripísaný Oxovi

Reagovat
Counter

Protože ta střela šla nejspíš vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

protože konspirace proti mojí fantě

Reagovat
smazaný uživatel

ve fantě dostaneš alespoň body za asistenci, ale Ox nemá nic do statistik :D

Reagovat
Counter

nj, ale nedostane bonusové body, což je napřesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

ale pokud bude mít asistenci, tak je docela šance, že nějaký bonusový bod dostane ne?

Reagovat
Counter

nn, asistence je v tom systému ceněná jen maličko, obránci s čistým kontem ho převálcujou.

Reagovat
smazaný uživatel

mně už tam 3 kola hraje kulové alexis, 2x jako kapitán...

Reagovat
Counter

to jsem si doteď prožil s roneiem a Hazardem U Kuna to zatím nevypadá o nic líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Protože ta střela mířila na rohový praporek?

Reagovat
SunFells

Leda by on od jednoho střílel.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš asi záleží na pozornosti rozhodčího, třeba Kaneovi minulý rok uznali toto:

https://youtu.be/d2WxWHzi3qc?t=9m3s

Reagovat
SunFells

Rozhodčí si asi střelce poznačí, ale pak ti to můžou přehodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale přesně nevím, jakými pravidly se to řídí.

Reagovat
Counter

Na to je tuším nějaká komise přímo.

Reagovat
Counter

Tak jsme si zapřeháněli

Reagovat
Mada

Nejsi rybář?

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to rozhodčí neposral, tak to nejspíš skončí 0-4. Každopádně šílenej výkon od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný výkon od ARS a rozhodčí to udělal správně

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v minulém zápase druhý poločas nepustil Liverpool od brány a stejně gól nakonec nedal. Teď to tam zase naháněli a nakonec musel Newcastle v deseti dát vlastního, protože už se na to nemohli dívat...

Reagovat
afc

Momentalne je nase ofenziva uplne v prdeli a hlavna vec,ze nemame takmer nikoho doleziteho zraneneho. Wenger by s tym mal zacat urychlene nieco robit.

Reagovat
Counter

Však to je jen otázka času, ti hráči svou kvalitu mají a mimo formu nebudou navěky. Teď po reprepauze už to může vypadat úplně jinak.

Reagovat
afc

Tak to dufam,ze sa to zlepsi. Ved je to az nedostojne na Arsenal,aby daval tak malo golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič neměl dostat červenou ani za milion...radši penalta a 0:1 v 11 lidech než přes 70 minut v deseti bránit.

Reagovat
F.Torres

naprosto jasná červená, nevím co tady zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nechápu, proč ji předtim nedostal i Sissoko za stejnej, ne-li horší zákrok. Zdá se mi to zkrátka jako "červená z reputace".

Zkoušim tu následující: 1) Mito měl oči na balonu 2) nešel do souboje silou 3) po noze sjel - nedošláp ... vidim tu důvody na žlutou kartu, na červenou ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli budeš místo zákroků moct na soupeře budeš jenom foukat, a to jemně a ne moc studenym nebo smradlavym dechem, aby se nesložil, neudělal 5 kotoulů na zemi a neodvezla ho ze stadionu rychlá.

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/f/2015-16/newcastle-vs-arsenal/red-card-mitrovic-sent-off-for-newcastle-for-stamp-on-coque.html

Ten druhý a třetí záběr mi přijdou dostatečně průkazné na to, aby byla červená oprávněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, sice Newcastlu fandim, ale červená mi přijde fakt přísná...pata na nárt a to je celý.

Reagovat
Counter

Jako rozhodčí mohl zůstat i u žluté, ale nelíbilo by se mi to, vnímám to jako "violent conduct". Mitrovič si koleduje od prvního kola, zápas co zápas si troufne na něco podobného a doteď mu to vždycky prošlo se žlutou. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fullmatchesandshows.com/2015/08/15/swansea-city-vs-newcastle-united-highlights-full-match/#2

59 minuta, Gomis nedostal ani žlutou

Ať to teda pískaj aspoň stejně a ne každej zápas jinak.

Reagovat
Counter

Toho úplně nedocílíš nikdy. Ale lepší je, že se to pískne aspoň někdy než vůbec.

Reagovat
F.Torres

Nevím, zápas jsem neviděl (celkově PL téměř nesleduju), pouze tento zákrok, což mi naprosto stačí na posouzení situace. Byl v tom naprostej úmysl, proto červená karta, naprosto jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim teda ale zklamani ze startu sezony. Porad tomu tymu neco chybi a neverim, ze jeste nekoho koupime. Snad se to nejakym zpusobem rozjede po repre pauze..

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Tak to je už docela dlouhodobý problém, ale aspoň už tam je dostatečná šířka kádru a jistější obrana. V útoku se to zase zlepší, o to bych strach neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosti alarmující signál Wengerovi, aby se začlo něco dít (na přestupovým trhu)...výkon směrem dopředu bych se nebál označit za skandální, protože na to se vážně nedalo dívat. Hrajem celej zápas přesilovku a gólový šance nikde, hrozně byla cítit absence Ozila.

další věc...oni snad na tréningu úplně vynechávají jakejkoliv nácvik standartek, protože naše rohy a volný přímý kopy nepředstavují pro soupeřovu bránu absolutně žádný nebezpečí

hrůza, hrůza dneska!!

Reagovat
minoLFC

otrasný zápas no...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Gunner14

McClaren borec vidí balon za čárou z 15 metrů ze zadu ještě k tomu

Reagovat
Gunner14

červenou popřel a ještě pochválil fandy NUFC za podporu , přitom jen pískali na rozhodčího a zpívali 1-0 to the refree

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad LFC s WHU předvedou hezčí fotbal

Reagovat
Heisenberg

Obrana super, Čech tam skoro ani nemusel být. Kosc vymyslel přihrávku na Aarona, z jehož odražené střely potom Ox střílel. Nacho úžasný, neskutečně se od své první sezony zvednul.

Záloha dobrý, Santi a Coq kvalitní výkon, Aaron o kousek lepší, sice ho na CAM moc nemusím, ale druhý poločas odehrál velice kvalitně, náběhy mezi linie proti Newcastlu fungovaly .Ox taky dobrý, škoda finálky v jiných případech, ale zařídil gol. Zase ale proti 10 obléháme bránu bez překvapivé přihrávky, centru, střely, kličky, to je špatně.

Útok zase špatenka, Theo ani Giroud nic nezahráli, ale stejně nehrajem na titul, do top 4 se stejně vejdeme, takže je to asi jedno. Jen škoda, že tak kvalitní tým se nemůže spolehnout na útočníka.

Reagovat
masly008

kos nahrával santimu,jeho zblokovaná střela se dostala k aronovi a až pak dorážel ox.jenom pro pořádek.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to má Čech s tím rekordem?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicka kralovna je stara spuchnuta NAZIsticka kurva ktora pojde zachvilu dole aj so svojou sovinistickou rodinou ich realne meno je Mrs. SAXE COBURG GOTHE nazisticka štietka ale toto meno pocas 1ww zmenili tie mrdky na anglicky znejuce Windsor

Reagovat
Mada

Tak zase čau....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Adolfinho nás bude poučovat o tom, kdo je nacistická kurva...to je super

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

na pobaveni zaostalejsich deti ve skolce dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vasky?

Reagovat
lucius6

https://twitter.com/CharleyRoseB/status/637635325104361472/photo/1 De Bruyne právě dokončil zdravotní prohlídku

Reagovat
Godwinson

Reagovat
jacobT

Hmm to je teda slušná strelecká impotencia po 4 kolách. Oplatí sa pozerať záznam?

Reagovat
Counter

Ne

Reagovat
jacobT

myslel som si Tak sa teda uskromním s MOTD.

Reagovat
Counter

Ani tam bych se raději nedíval Stačí pár gifů na arsenalist a nazdar...

Reagovat
jacobT

To až tak? Však podľa štatistík sme mali šancí dosť...

Reagovat
Counter

Skoro všechny ohlasy to mají za vyloženě frustrující zážitek. Když už se nějaká šance objeví, tak se kolosálně zadrbe.

Reagovat
jacobT

Takže pokračujeme v nastúpenom trende

Reagovat
Counter

Přesně tak Ale jak už jsem psal, nemůže to trvat věčně, časem se prostě někdo z té ofenzivy chytnout musí.

Reagovat
jacobT

Benzema i keď zatiaľ je dosť neviditeľný

Reagovat
stiflerovamama

co to kurva spravil za zmenu ??????

Reagovat
smazaný uživatel

Akú rolu má Capoue vo Watforde? Mám ho zafixovaného ako DM/CM, ale podľa náčrtov rozostavení Watfordu operuje skôr ako CM/AM.

Reagovat
lucius6

Podle toho jak Watford hrál, tak tam jsou jenom obránci a DM, rozhodně ne AM nebo útočníci, oni ikdyž prohrávali, tak se snad ani nepokusili dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som aj predchádzajúce zápasy, nielen City. Čistokrvní DM sú tam asi Jurado a Behrami, nie? Capoue sa pri ofenzíve možno skôr vysúva hore.

Reagovat
lucius6

Dneska se to opravdu nedalo moc vypozorovat, ale zas bych řekl, že i Behrami má kvality dopředu a Capue je spíš opravdu defenzivní, docela napoví až další zápasy jak řikáš, dneska o bylo 4-6-0 z jejich strany

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi kde najdem linky na hokej? (CHL)

Reagovat
Godwinson

Příští kolo na Evertonu, to už se rýsuje krásný příběh, kdy Lukaku odstřelí Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

dnes liverpoolu nepiskal ten ciarovy co predtym 2 zapasy ci preco prehrali ? a inac palace parada len ma prekvapuje preco chelsea ma vdy tak vela nadstavenych minut

Reagovat
Counter

Pardieux je Dieux

Reagovat
nani92

Pardew

Reagovat
Whitemedia

On Mourinho nakonec bude opravdu první vyhozený manažer v letošní sezoně PL

Reagovat
fajdax

Spíš ted přijdou zběsilý nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Legrační kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, parádní kolo.

Reagovat
Counter

Tak co suníku, pořád nevidíš ta pozitiva z dneška?

Reagovat
vrabejka

LFC 0-2 West Ham

LFC nenavazal na předchozí zápas kde sbíral body ostošest a předvedl nejhorší výkon co jsem kdy viděl.

LFC hned od začatku špatně začal Gomez propadl a WestHam neměl problem balon dostat do prazdne brany. Sice jsme tlačili ale jedina naše světlá chvilka byla tyčka Firmina. Pote to šl ojen dolu. Lovren se nechal obehrat na hranici pokutoveho uzemi a Noble neměl problem ze šestnácky trefit odkrytou bránu.

Ve druhém poločase byl ještě horší začátek. Coutinho si nedal pozor že už má jednu žlutou kartu , pdorazi lsoupeře a nakonec si vysloužil a bude chybět na derby proti MU. Náš strašný výkon pokračoval. Obrana ještě navíc propadavala, nepomohla nam ani redka Noblea a West Ham si odváží zasloužené vítězství 2:0

Strašný výkon předvedlo řadu hráčů. Can se vykašlal na defenzivní činnost. Lucas opět zly. Lovren parodie na hráče. Už nikdy ho nechci vidět v základu v LFC! A když už tak jedine v nějakem srandamatchi v Carling Cupu! Coutinho, Firmino se snažili ale bohužel.

Další Rodgersův nezvladnutý zápas. Ten chlap u mě už definitivně skončil snad bude stačit pár proher na jeho nahrazení Kloppem. Nechápu jak muže dat dole Cana a doufat že s Lucasem- Milnerem a Morenem bude větší kreativita! Navic nedokáže přijmout fakt že prostě Sakho je lepší než Lovren, Firmino než Lallana. Dále ignoruje to že bez DM nikdy v top 6 nebudeme. Přijít Wanyama stále mužýem pomýšlet na 6.místo takhle ne. Takže. Všichni opravdoví fans. Dale nás čeká MU. Budte silní protože bez Coutinha na 100% chytnem debakl.

Přichází doba temna o to více musíme držet pospolu!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Switchback

Reagovat
minoLFC

ten debil ten komentár na liverpoolsky postol ešte 85. minute...keby to za tých 10 minút otočíme tak by aj on otočil

Reagovat
ondris

Máš talent, kámo! Parádne review.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Willy Wonka

Nejhorší výkon, co si kdy viděl? Tak to moc dlouho Liverpool asi nesleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa podarilo

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsem nemusel koukat na oblíbený klub, přesto jsem tak učinil

Reagovat
smazaný uživatel

1:6 so Stoke, no... to je jeden z najponizujucich vysledkov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si absolutní definice člověka, kterýmu se v angličtině říká "knee-jerker".

Reagovat
afc

Pred tyzdnom si nepochyboval o 4 fleku. Preco zrazu ta zmena a 6 flek?

Reagovat
fenixLFC

jezis jebo pochop ze klopp k nam nedojde

Reagovat
raduinho

Drž ruku debile !

Reagovat
Posledni Kovboj

#reliableVrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

to je debiiiiil

Reagovat
Counter

Letos se prostě doma nevyhrává, neuvěřitelná statistika zatím.

Just a single home win in the Premier League so far today. Seven from 37 in total this season.

Reagovat
Godwinson

Sakho by měl začít trucovat, už zbývá jen pár dní

Reagovat
spider_8

No, kdybychom neurvali to vítězství proti WBA, tak už by Josého pozice byla slušně v ohrožení. Skoro se až bojím, co přijde zítra, ale snad nebude Abra tak zbrklý ( ).

Reagovat
Whitemedia

A on to Mourek stejně dělá schválně, aby si vydupal pořádné posily.. Mind games

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Falcao? Já ho nepoznal....

Reagovat
oli9

Lovren Lucas dva největší chudáci na place už dlouhodobě hlavně orientační běžec Lucas a ten dement je tam bude pořád cpát

Reagovat
vladis271

Reagovat
Melda

Reagovat
fajdax

Hazard tragédie, absolutně neviditilnej, Fabregas zpomalenej, špatnej. Ivanovič příští zápas už snad lavička ideálně tribuna. Kenedy, Loftus i Falcao se slušně předvedli. Příště snad Courtois-Azpi, Zouma, Terry, Baba- Pogba, Matič- Pedro, Oscar, Hazard- Costa

Reagovat
Whitemedia

Pogbu nám nepustí, takže budeme na poslední chvíli shánět někoho jiného.. a to je otázka, kdo je pro nás plán B, když se mluví jen o Pogbovi...

Reagovat
Gunner14

ten Pogba tam

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál

Reagovat
spider_8

Kdybychom měli Luise, tak můžeme Ivanoviče posadit snadno, ale takhle...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Prestan fetovat. Aky Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda. Newcaste nad Sunderlandem. McClaren > Pardew.

Reagovat
smazaný uživatel

GarweL29.08.2015 10:01

Dneska cítím v kostech, že bychom mohli vyhrát i větším rozdílem. Pedro zase přidá nějaký bodík a už by se mohl zapojit i Eden. Ivanovič bude sice hořet, ale snad si s tím poradíme

Jak jsem takovou pičovinu, až na Pedra, mohl napsat.

Reagovat
terry

Tezko rict, co se deje. Ale Mourinhovi se to zacina poradne vymykat z rukou. Uz ve ctvrtem kole. Tech problemu je tolik, ze je tezke rict, co by se melo resit jako prvni.

Reagovat
oli9

já bych vyhodil doktora

Reagovat
Counter

To už tu bylo, teď musí Mou přijít s něčím novým.

Reagovat
Whitemedia

Prvně bych řešil Ivanovice, z jeho výkonů mi jde pomalu pěna od huby

Reagovat
terry

Prikladny kapitan.

Reagovat
Whitemedia

Kdyby nebyl kapitán on, tak je jím Cesc a to by byl další příkladný kapitán..

Reagovat
terry

Tak on si dneska tu pasku nezaslouzil vubec nikdo.

Reagovat
Miguel19

Thibo/Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Těch problémů je sakra tolik, že vážně nevím kde začít a jsem dost zvědavej, jak tohle všechno dáme znovu do normálu... Tohle se totiž nezmění za týden. Všichni jsou tam absolutně mimo formu ... poskládat ten tým z náhradníků, myslím že bychom si vedli lépe, což dnes Kennedy, Falcao a RLC ukázali.

Jo a příště na zápas s Ivanovičem v základu už vážně nekoukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, co Pulis nedokázal v minulém kole, zvládl Pardew hned v dalším. Mourinhova kletba proti manažerům začínajícím na P pokračuje.

Reagovat
Counter

Nebýt Community Shieldu, navrhl bych přejmenování na Pengera asi.

Reagovat
SunFells

Professor

Reagovat
PhilipS

Budou ztrácet všichni a všude - doma i venku. Letos to bude skvělej ročník a stojím si zatím, že mezi Top 4 se dostane nějaký překvapení. Dost mě překvapil Kenedy. Myslel jsem, že bude tak tři roky putovat po hostováních. Vypadá hodně nadějně.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea už poztrácela na půl sezony dopředu, takže od teď jen samé výhry

Reagovat
vladis271

Sranda. ZO ZáPASOV DNEšNéHO KOLA SOM POVAžOVAL ZA NAJRIZIKOVEJší ZAJTRAJší DUEL MANCS. a DNES Už DVAJA PADLI. Aspoň tá CFC zmierňuje smútok. Zajtra snáď Jonjo klasicky zostrelí mancs....btw toho zmrda čo si hovorí náš manažér už vyhodili?

Reagovat
Atlético de Madrid

Falcao vždycky jsem mu věřil, že ještě nějakej gól dá

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tigr!

Reagovat
smazaný uživatel

*Tak dlouho na to slovo čumím, že vypadá blbě a uvědomím si až po odeslání

Reagovat
cristiano.K.

dřívl bejval tvrdej, ted už jen měkkej

Reagovat
minoLFC

Ešte je čas kúpiť...trénera

Prehrať doma s WHU 0:3 to by ráno teda nenapadlo boha jeho čo tam robil(celý zápas) Lucas - hráč k hovnu? Lovren predošle slušné výkony dnes úplne pochoval. Gomez hrozný zápas a Moreno nebol o nič lepší, Can dnes strašný, Milner aspoň bojoval, Firmino splašený, benteke odrezaný a Coutinho sa vlastnou blbosťou vykartoval na zápas s ManU...človek by sa aspoň utešoval tým, že miesto kreatívneho Coutnha sa dostane na lavičku kreatívny Teixeira ale Brendan Walsh tam dám nominuje radšej Rossitera

Reagovat
Melda

Dlouho jsem se BR zastával a byl shovívavý ale už by se na to měl fakt vy...at.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Pedro ?

Reagovat
smazaný uživatel

Líp než špatně.

Reagovat
Tomoro

Uz jak ten cyp na O2 pred zapasem rikal, ze West Ham naposledy vyhral v naposledy na Anfielduv lize v roce 1963 jsem tusil pruser..vzdycky, jak nekdo pripomina takove serie, mam blby pocit..ale ze to bude az tak na picu jsem teda netusil btw. v tom roce 1963 vedl LFC Shankly, Rodgers jeste nebyl na svete a hitparady ovladal song She loves you od Beatles BR vali !!!

Reagovat
Vrana17

Doufám že si tu zítra přečtu, že Mourinho podal žádost o přestup. To že je Oscar zraněný tomu nevěřím .......................

Reagovat
Svatej

Fabregasovi by lavička slušela. Beztak to, co ho zdobilo na začátku minulý sezóny, nechal někde na dovče, takhle je tam akorát do počtu a Loftus-Cheek vedle něho dneska vypadal jako na dopingu, celkem mile mě překvapil. O Ivanovičovi škoda mluvit, v týhle sezóně všem ukazuje, že gól do naší sítě jde dát nejsnadněji přes něho, a to ani není nutný se pro to nějak snažit.

+ teda Hazard je naprosto směšnej, navíc vypadá, že je mu výsledek zápasu uplně ukradenej. Nemá zájem, nebrání, neútočí, dokonce i Kennedy z levýho beka byl pro Palace za dvacet minut nebezpečnější než Eddie za celej zápas. Další věc, která mě překvapuje jsou standartky. Jsem zvyklej na větší přísun gólů, když máme takovou zásobu hlavičkářů. Pohyb celýho týmu pak ten celkovej dojem ze zápasu uplně podtrhuje. Hrůza, hnus.

Zdá se, že toho Mourinho dost prospal přes tohle léto. Ten tým vypadá totálně nepřipraveně - jak fyzicky, tak takticky, tak mentálně. Dokonce i ten přestupák vyřešil fakt bídně. Snad ho tohle konečně probudí a něco s tím vymyslí, než nám stihnou všichni utéct na vzdálenost, kterou nebudeme schopní dohnat.

Reagovat
Whitemedia

O týden delší dovolená, pohoda, cigárko a po 4 zápasech jsme v řiti..

Reagovat
terry

Hned na zacatku je problem – nemame za koho ty frajirky v zakladu vystridat. Pohled na nasi dnesni lavicku byl opet smesny. A smutny. My doma prohravame 0:1 a na hriste posilame Kenedyho s Loftus-Cheekem, aby to otocili. To proste nemuze vydrzet. Navic ani dneska to uz nevyslo.

Reagovat
Svatej

Tak Hazarda těžko, takovýho hráče prostě nikdy neposadíš, protože zrovna on dokáže vyhrát zápas i v den, kdy je jinak naprosto k ničemu, ale u zbytku bych se toho tolik nebál. Baba hůř jak Ivanovič zahrát nemůže, fyzička nefyzička. Místo Fabreho v týhle formě může hrát uplně kdokoliv, furt by to byl upgrade jak dopředu tak dozádu, škoda že na to José nemá koule, ten hráč fakt nevykazuje ani náznaky toho, co ten tým od něj potřebuje.

Jo pravda, ale krom obrany a středu zálohy bych do toho týmu už ani nesahal.

Uzdraví se Oscar (se kterým by se mělo počítat do základu), Moses a bude to vypadat o něco líp. Nemůžeme tam mít úplně narváno, jestli chceme, aby se hráči, jako právě třeba dneska Kennedy a RLC, na to hřiště dostali. Dokázali, že tu kvalitu mají a zrovna oni mě třeba dneska dělali s Pedrem největší radost. Je nad nebe jasný, že na nich v naší situaci stavět nemůžem, ale byla by škoda je odstavit.

Vyhrajou se a časem ty frajírky třeba i na krátkou dobu vyšoupnou. Dream on

Reagovat
vitasrp

Mě na Hazardovi nesere, že nebrání, protože to ani v určitých situacích nemusí, odpustil bych mu i ten tradičně slabší start do sezóny, ale docela mě štve, jak se furt stahuje doprostřed.

To loni rozhodně v takový míře nedělal - byl daleko víc na okraji hřiště, kde mohl převzít míč, rozjet kombinace a pak si seběhnout ve správnou chvíli doprostřed.

Teď tam v podstatě stojí od chvíle, kdy mají stopeři balón - soupeř může jeho pohyb strašidelně snadno kontrolovat, navíc tím mizí jakákoliv šířka na hřišti, jelikož vlevo nemáme ofenzivního beka.

Reagovat
Svatej

S tím bráněním jsem chtěl jenom podpořit tu laxnost a znuděnost. Bránění mi u něj vždycky vadilo nejmíň.

Jinak úplnej souhlas. Nevím, jestli to takhle nařídil Mourinho, aby to umožnilo Willianovi konečně raketově vylítnout, nebo to dělá z vlastní iniciativy, ale tým díky tomu hrozně trpí, přicházíme tím o naši největší zbraň. Pamatuju si, jak naše levá strana ničila v minulý sezóně jednu obranu za druhou, teď se do těch potřebných míst vůbec nedostáváme.

Reagovat
papanegra

Jak může dat Lucase s Canem do zálohy vedle sebe ??? Ještě k tomu nechá sedět našeho nejlepšího stopera... Rogers out pls.. Dnes byl jeden z těch mnohých zápasů co dokáže za sezónu prokaučovat...

Reagovat
oli9

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Už je načase aby vyfičel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak zpiceny kolo

Reagovat
Miguel19

To je naprostá šílenost co my předvádíme. :shock:

Mi neříkejte, že všichni hráči z mistrovského týmu jsou takhle v prdeli, že předvádí takové žalostné individuální výkony. Já to nechápu. Když už mi to nejde, tak aspoň lítám po prdeli!!

Jak jsme všichni onanovali z Fabregase, tak do budoucnosti to týmu spíše uškodí. Ten hráč je nejvíce v loji a Mourinho stejně nebude mít koule ho posadit (respektive nemá za koho vyměnit), jelikož on tam hrát prostě nemůže v tom středu. Jeho obejde i bába o holi. Dozadu je naprosto šílený a co hůře, podobné výkony už podává i směrem dozadu.

Hazard na úrovni Messiho/Ronalda? Ty vole, toho bych seřval jak malého haranta. Chodí tam jak mistr světa, hráče neobejde, nenaběhne si, jedno velké nic. Přehlížení Rémy je k zblití. Nevím čím má Costa furt základ. Hraje hovno, jenom se hádá s rozhodčími jak Máňa když má krámy.

Největší pastva pro oči je naše obrana. Nejlepší RB loňské sezony by si nekopl momentálně ani ve Slavoji. Ještě mu dáme pásku.

Neskutečný provar našeho vedení (nevím jestli Mourinha) na přestupovém trhu. Nám hraje na levém bekovi pravý útočník. To jsem neviděl.

Pokud Mourinho bude stavět nadále i podle jmen a ne podle výkonů, skončí dřív než jsme si mysleli. Jsem zvědavý, co do úterý podnikneme - jestli vůbec něco. Možná budeme spokojeni, že už jsme ze hry o titul venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak Costovi nekřivdi. Ten tam jako jediný fakt jezdí poprdeli pořád. Ikdyž je vypatlaný, tak se snaží.

Reagovat
Whitemedia

Costa :shock: On právě maká pořád, zatímco se ostatní prochází.. to jeho brečení a hádání je klasika, alespoň ale maká..

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Shock

Reagovat
minoLFC

ale inak užasná sobota....Falcao dá gól ale Chelsea aj tak doma prehra ...jedine ten City ide isto za titulom Silva

Reagovat
samson192

Na vasom mieste sa nesmejem

Reagovat
Manik...

To je skvělá sobota, Liverpool je zase k smíchu , i když kdy není

Reagovat
smazaný uživatel

tim pasovany na 4 miesto :D

Reagovat
iamek

Ted od Chelsea cekam zbesile nakupy. Jinak kdo za dnesni prohru muze?

Reagovat
Whitemedia

Nejvíc Ivanovic, Fabregas.. a ten druhý gol jde na vrub Mourinhovi, který na levého beka poslal Kenedyho a ten to defenzivně nezvládl..

Reagovat
Whitemedia

A pokud to byla řečnická otázka, tak samozřejmě doktoři, hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Cekam nejakou novou vymluvu. Moc uz jich neni ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nepískl penaltu na Zoumu prej, takže pořád je na co se vymluvit.

Reagovat
icka

Cestou united posledni roky urcite nepujdeme

Reagovat
smazaný uživatel

podavac lopt v najvacsom tlaku hodil zle Azpimu zamastenu loptu

Reagovat
Mariano13

teraz suhlasim s Josem .. mala to byt penalta na Zoumu ved to bolo džudo

Reagovat
papanegra

Pamatují si jak mi někdo říkal, že Stole už nejsou ti řezníci jako za doby Pulise... Aha...

Reagovat
papanegra

Stoke...

Reagovat
supporter

Naopak, za Pulise to bylo něco jiného

Reagovat
Hokaido

nejhorší kolo pro fantu ever

Reagovat
smazaný uživatel

Je asi najvyšší čas prejsť na 433...Azpi Terry Zouma Baba - Mikel(Matic) Ramires Oscar - Pedro Remy Hazard

Reagovat
Whitemedia

Remy ten už si nekopne.. Falcao dal jednu branku, takže si může Remy balit kufry..

Reagovat
Godwinson

Krásná sestava. Tedy za předpokladu, že místo Ramirese bude posila a v závorce bude spíš Mikel, když už to musí být

Reagovat
terry

Pogba.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Ramires vedle sebe, to bych nepřežil o nic víc jak tohle, co hrálo dnes.

Reagovat
Atlético de Madrid

s dvojkou Mikel-Ramires se, pokud si dobře pamatuju, začínal ten projekt nový Chelsea někdy v létě 2012 pod Di Matteem a z toho všem vstávaly vlasy hrůzou na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

No šak právě.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mikel Cheek

Reagovat
Svatej

Mikel a Ramires pryč ze základu a kíďo

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by tu bol Mikel ešte dlhé roky, drvivá väčšina fans Chelsea sú proste strašní

Reagovat
Svatej

já mám Mikela hrozně rád, na lavičku je to super hráč, navíc dle mýho názoru dost nedoceněnej, ale pokud se chceme vyrovnat těm úplně nejlepším na světě, tak to musí být bez něj.

Reagovat
Vrana17

JT zleva a já bych dal šanci Kenedymu místo Hazarda. Matic-Fabregas-Oscar, na křídlech ten Kenedy a Willi nebo Viktor na hrot Falcao. Obrana stejná jak máš tady, až na toho JT ten vždy hrátl levého CB a Ivanovič by ještě dostal prostor na RB. No Mourinho moji důvěru definitivně ztratil a už ho tu nechci tečka. Může si za to sám.

Reagovat
Luc-Luc

po delsi dobe jsem se podival na zapas Liverpoolu a chtelo se mi z toho zvracet...je smutny, ze se celkem velky penize utracijou v Liverpoolu za tak zoufale prumerny hrace, Benteke na hrotu utopenej...a ten Lovren co jeste v Liverpoolu dela taky nechapu, Rodgers by mel skoncit a nahradit by ho mel pokud mozno nekdo z kontinentalni Evropy, cas predrazenych anglickyh tragedu by mel skoncit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam máš predraženého anglického tragéda? Lallanu nepočítam. Clyne, Milner nie sú Liverpoolsky problém.

Reagovat
Luc-Luc

Milner mzdou, Clyne stal taky dost na obrance, Lallana stoprocentne...vedle toho pak hraci z EPL jako Benteke nebo Lovren, atd predrazeni hraci, neverim, ze by se ve Spanelsku, Portugalsku, Francii, Brazilii, Argentine std nenasli sikovnejsi hraci za rozumnejsi ceny

Reagovat
papanegra

Rogers je největší problém

Reagovat
Melda

Reagovat
mato Kreator

Hammers !

Reagovat
hefy

Afellay dostal docela přísnou. To mi přijde fakt ujetý za tohle vylučovat.

Reagovat
minoLFC

aspoň sa nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nebyla přísná, dostat měli ale oba

Reagovat
cristiano.K.

to si neviděl Nobla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

on dostal už len z princípu, že tým s faur play award .. ma z 9 stretnuti asi 6 rediek :D

Reagovat
SunFells

Oběma bych dal žlutou.

Reagovat
Gunner14

Z 37 domácích zápasů vyhrál domací celek jenom 7.krát v letošní PL

Reagovat
misinho7

OT: Ste videli ako sagana zrazila motorka? To co za amaterov tam maju na tej Vuelte, 8 km pred cielom a vraj tam nebola ziadna spurterska konkurencia v predu..chlapec dnes isiel po vyhru a dajaky mentak ho zrazi...

Jeho reakcia necudujem sa mu...

https://www.youtube.com/watch?v=N2kvRt1zpR0

Reagovat
EXoRcIsT

sa mu necudujem ze bol nasraty

Reagovat
oli9

tak at jezdí bez doprovodných aut a bez kamer , čili min peněz budou brát protože min sponzorů a stávat se tohle nebude. Občas se to prostě stane... bud auto nebo motorka

Reagovat
Counter

Last time W Ham won at LFC: Beatles were No1. JFK was president. Top-flight footballers' avg weekly wage was £29.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že nejsme jediní za kašpary. Ať si City ten titul klidně vezmou už.

Reagovat
Gunner14

Dneska bude asi sranda MOTD

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Najhoršie je, že anglické médiá teraz budú je**t do Mourka a jeho druhej prehry doma za x zápasov, takže Brentankovi sa nič neujde a tlak naneho nebude vyšpičkvaný. nahovno celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, aj keby Chelsea neprehrala, tak nic nebude do Rodgersa, nikoho to nezuajima, netrep uz.

Reagovat
vladis271

troll pls.

Reagovat
Tolstobik

Krasnej vikend zatim

Reagovat
monty25

Už jsem to psal po 1. poločase, tak to napíšu ještě jednou: Naprosto ostudný výkon ze strany Liverpoolu. Trapná obrana (v hlavní roli Lovren) a směrem dopředu křeč... Hlavně, ať se zase Rodgers nezapomene pochválit a Škrtel machrovat jako po Arsenalu, že se Liverpool může měřit s kýmkoliv. To bylo machrů po 3 kolech bez inkasovaného gólu a najednou je tady kruté vystřízlivění... Kdyby tam aspoň byl trenér, co by je za takový výkon pořádně zjebal. Nejhorší na tom je, že Rodgersovi chybí jakákoliv sebereflexe a třeba Sakho sedí vyloženě jenom kvůli jeho egu. V takových případech zastávám český model, protože u nás už by Rodgers dávno letěl. Snaha o nějakou koncepci se špatným trenérem je absolutně k ničemu.

Ještě se zastavím u toho, jak je West Ham nevyzpytatelný tým. V předkolech EL ostuda jako blázen, pak vyhrajou na Arsenalu a Liverpoolu (přičemž mezitím prohrajou doma s Leicesterem a Bournemouthem)... Podle mě to něco vypovídá o anglickém klubovém fotbale, který čekají v pohárové Evropě krušné časy a další ztráta pozic.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Po 10000. krát - WHU vypustil EL

Reagovat
monty25

Což je ale nijak neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagujem na tu ostudu jako blázen

Reagovat
monty25

No ostuda to byla, když málem vypadnou s Malťany a pak je vyřadí Astra... A netýká se to jenom West Hamu, protože Southampton vypadl taky. Jestli jim není EL dost dobrá, to je jejich problém. Já to hodnotím jako soutěžní zápasy.

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

A navíc na Leverkusen...

Reagovat
smazaný uživatel

řečí FM - Very Fluid

Reagovat
Atlético de Madrid

Pep je stejně borec

Reagovat
Counter

Rozhodně přinejmenším zaujme, tohle je dobrá šílenost.

Reagovat
Hokaido

3-1-2-1-2-1 ?

Reagovat
cristiano.K.

neprohra Leverkusenu říkáš jo

Reagovat
Hokaido

Leverkusen pg 1.5+ za @4.45

Reagovat
minoLFC

kde majú stopérov?

Reagovat
nani92

dante na striedačke

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Ale Alaba s Bernatem snad naopak.

Reagovat
Manik...

Guardiola no...

Reagovat
Spalovač šancí

Pepka nelze neobdivovat ...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

to vyloučení Nobla komentátoři jak to nepochopili, nicméně to na červenou nebylo

Při hře v deseti sice přišlo mírné zlepšení, nicméně prohrát doma 0:3 je šílená ostuda. Proti MU jedině diamant s Origim nebo Ingsem.Stejně tam radši strčí ibe. Moreno,Sakho do základu, to je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Druha zlta to nebola?

Reagovat
cristiano.K.

aha, já měl pocit,že tahal rovnou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Noble sice žlutou měl, ale dostal přímo červenou.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to vypadalo že Noble šel do toho oběma nohama, ale pak je možná zase stahoval, nevim, možná přísný ale červená mohla bejt. Myslel jsem že ten Lovren už kiksy dělat nebude, ale ten se asi nepoučí.

Reagovat
Infernoqt

West Brom - podle mě nejhorší tým tohoto ročníku PL (prozatím) a mají stejně bodů jako Chelsea

Reagovat
Tuxedo

Vy sa zajtra tešte na Swansea

Reagovat
Infernoqt

tak tam jsem smířenej, že budu rád za plichtu

nějako moc body nečekám, ale vzhledem k "zlepšené defenzívě" se rád nechám překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

docela se bojím po dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon by je z toho mohl dostat..s dědkem Lambertem bych tipoval jasnej sestup

Reagovat
smazaný uživatel

krásný syndrom druhé sezony docela mazec jak se zhoršil Fabregas a všichni ztratili zájem

Reagovat
iamek

To same jak v FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

přitom to nemusel být takovej problém. Stačilo prostě nepouštět Luise, koupit včas středáka a v těhlech sračkách bysme nebyli

Reagovat
kvasha16

coo s tym ma Luis?

Reagovat
Hokaido

? že by mohl hrát místo Brana?

Reagovat
kvasha16

a kto mohol predpokladat ze Fabre bude mat taku biednu formu?

Reagovat
Hokaido

středák byl potřeba, nehledě na Cescovu formu

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Whitemedia

Ona teď bude vlastně repre pauza.. díky bohu

Reagovat
13

Já už nevím co s fantou, mám tam tolik problémů, že asi využiju wild card..

Reagovat
Hokaido

já jí použil před tímhle kolem Courtios, Hazard, Coutinho, Cabaye, Benteke, Mahréz dokupy krásnejch 8 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už to celé prekopávam, takto zlý štart som nečakal. Najhoršie je to, že chvíľu som mal v zostave aj Yayu, Redmonda, Lukakua a Wilsona. Urobil som len zlé rozhodnutia.

Reagovat
13

já mám transfery dobré, ale před sezonou jsem ten tým sestavoval na poslední chvíli a dost za to platím..

Reagovat
Coutinho10

taky budu muset...sice az na tohle kolo to bylo pomerne dobry...byl sem nahore, ale i tak tam vidim plno levnejsich a vyhodnejsich hracu (i novych), ktery by mohli body prinaset

Reagovat
Counter

Taky to tak vidím, ale letos je to prostě příšernost na všech frontách.

Reagovat
13

doufal jsem, že mi zjevíš svoje plány. Když to udělá konkurence, tak do toho jdu už na 100%

Reagovat
Counter

Já už letos asi konkurence nebudu, to je prostě odepsaná sezona Každopádně do WildCard fakt jdu, nemá cenu s tím čekat, zvlášť když v druhé půlce sezony dostaneš druhou.

Reagovat
Gunner14

Rázem si cením výhry 0:1 na Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

vykon zalostny, bez hrota to bude tazke

Reagovat
afc

Giroud je ako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Oliva

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0*

Reagovat
Lynx

Mourinhova první domácí prohra v lize za chelsea ne?

Reagovat
Hokaido

2.

Reagovat
Lynx

tak to jsem tu první nějak propásl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland minulý rok.

Reagovat
Gunner14

2.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase výsledky jak běž do piče

Reagovat
Miguel19

Vážně si zase José "stěžoval", že nám sudí nepískl penaltu?

Reagovat
Whitemedia

Jojo, mluvil o tom faulu na Zoumu..

Reagovat
vitasrp

No však ji taky nepískli, i když akceptuju, ža za tenhle typ faulu to nikdy pravidelně pískat nebudou.

Reagovat
Whitemedia

Já spíš nechápu Mourinha, že o tom ještě mluví.. očividně to nemělo smysl vloni a letos se to nezmění..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ajouki

Kdyby aspoň u toho Zouma odhadl výskok, a ne že klesal ještě než míč vletěl do vápna. To se pak těžko píská jako penalta, i když tam samozřejmě nějaké držení bylo.

Reagovat
fff

Jaaaj co LFC len bude .

Ked clovek fakt vezme do uvahy, ze v 2. kole sme mali prehravat a gol nam nemali uznat a v 3. kole sme tiez mali prehravat...

Detail tu detail tam a mohli ame aktualne vyzerat (bodovo) este ovela horsie nez teraz.

Ale toto je tak typicke dpc Slusny vykon a bod u favorita... Nasledne doma 0-3 so superom na styl WHU...

Reagovat
smazaný uživatel

BR out....

Reagovat
Coutinho10

to me na tom nejvic stve, ze tezkej bod doma nepotvrdime

Reagovat
cristiano.K.

když to vemeš do úvahy, tak ted měl mít Rodgers nůž na krku, takhle je to pohodička, v klidu se prohraje derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Payeta kludne

Reagovat
Mimalu

Reagovat
el Principito

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
risk je zisk

Ivanovic cau, Fabegas cau (to neni ten Fabregas, co minulou sezonu). Uplne jsme projeli leto, co se tyce posilovani (Cech nemel odejit !!!), Mourinho si rika o vyhazov, protoze to co Chelsea predvadi uz od z pripravy neni normalni. Jo a Hazard chce hrat jako stredaka????...no tohle Chlesea prosrala definitivne

Reagovat
Miguel19

V čem by nás Čech vytrhl?

Reagovat
risk je zisk

Momentalne v tom, co ted predvadi v Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Jn, v golmanovi je náš problém

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

cechovi se zatim povedl jeden polocas proti liverpoolu. jinak byl bez prace a nebo totalne posral zapas.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

panika

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by seřval Ivanoviče.

Reagovat
Svatej

Místo Pogby v pohodě, na nekvalitním streamu bych to stejně nepoznal

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to sem zvědavej, na koho Mourek zase svede ztrátu bodů, že by na security?

Reagovat
risk je zisk

Je to idiot, jestli neco neudela, tak po pristim kole skonci a ani CHL si nezahraje.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíme se vysmívat, vždyť jsme všichni momentálně nasraní...

Reagovat
vitasrp

Proč bych se tomu jako neměl vysmát, prosímtě?

Já jsem taky nasranej, ale nebudu tady vyhrožovat odvoláním trenéra a zároveň ho taky nebudu označovat za idiota přece.

Reagovat
fenixLFC

okej, toto musi byt posledna rodgersova sezona u nas. Nebudem mu nadavat za vsetko co urobi a co spravi dobre tak sa dehonestuje s tym ze za to on predsa nemohol ale to je fuk. Styri roky ta obrana absolutne nefunguje ale to skoda vraviet. Len tych debaklov co je trebárs aj za posledného pol roka to je neskutocne.Ked uz nefunguje ani ofenziva (co druhu sezonu teda nefunguje) tak to uz proste nema zmysel. Este sa mi nestalo ze by som zapas vypol, lenze po tej coutinhovej cervenej to nemalo zmysel, skoro jediny zabavny hrac od nas+ k tomu ziadna sanca ze by sa to malo zmenit...proste strata casu. Ked sa k tomu pripocitaju vylozene prestrelene prestupy (lallana, lovren markovic) poprípade prichod hracov ktori su u nas totalne zbytocny (benteke) tak fakt uz nie je na tom time nic pozitivne. Ok, nevadi mi ked prehrame, ale kua, ja sa tym futbalom chcem bavit nie pozerat na totalne marnychh hracov.

Nerobim si nadeje ze po jeho odchode sa to zlepsi, pretoze len par primitvov si moze mysliet ze k nam dojde top trener a la klopp (proste nema dovod sem chodit). Takze zas pride nejaky mladas ktory sa bude rozkukavat a zvykat si.

Reagovat
Miguel19

Už se těším, jak s námi v úterý všichni vyjebají

Reagovat
iamek

Co je v utery?

Reagovat
Infernoqt

končí přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Lovren to je sialene, ze na takej urovni predvedie stoper taku vec, to sa nedeje ani v dedinskych sutaziach, ak ma Rodgers aspon trosku rozumu, tak ho posadi uz navzdy

Reagovat
fff

Neposadiiiiii, neposadiiiii a neposadiiii.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim, jak mu Gary nalozi

Reagovat
vladis271

ptm daj sem link

Reagovat
oli9

Neposadí přivedl si tu ovečku , jsou v něm peníze tak prostě musí hrát

Reagovat
cristiano.K.

ještě ten protihráč nejdřív sundá pomezního,aby si pak mohl vzít v klídku míč od Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Azpi, Zouma, Terry, Azpi - Fabregas, Matič - Pedro, Oscar, Hazard - Costa

Aspoň takhle prosím na Everton. Klidně Ramires místo Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

A Baba místo jednoho Azpiho no.

Reagovat
Usty

Matić?

Reagovat
smazaný uživatel

Mou ti nepřerotuje celou sestavu prostě.

Reagovat
Svatej

já bych dal klidně šanci Radamelovi. Costa sice furt jezdí, maká, ale ta jeho energie je nám celkem k ničemu, když ho z celýho týmu podpoří jenom Pedro, zbytek při presingu reaguje buď pomalu, nebo vůbec a tím pádem je tahle jeho přednost stejně nevyužitá. Falcao by aspoň třeba přidal nějaký góly, třeba by chytnul formu, cokoliv. Costa se do těch šancí ani nedostává, což mě celkem znepokojuje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele, jestli se do šancí nedostává Costa, tak bych uplně nesázel na to, že se do nich dostane Falcao. Ten potřebuje nějakej balon do vápna ještě víc než Costa.

Reagovat
Svatej

Tak já nevim, mě se zdá, že má Radamel lepší výběr místa, třeba by mu to sedlo. Na tomhle trvám ze všeho nejmíň, asi jen chci vidět něco novýho.

Reagovat
Svatej

A fabre klidně nahrazenej Loftusem. Bránit ten kluk umí, rozdat míč přesně a rychle taky už si něco málo v tý soutěži nahrál a aspoň se rychle otrká. Nevidim důvod, proč to jeho začleňování zpomalovat, když jeho konkurent v základní sestavě hraje takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se chtěl hýbat v reálné sestavě pro Mourinha, Loftus si prostě v základu místo Cesca nezahraje.

Reagovat
Svatej

Ne no, i když po tom, co Mou chtěl dokonce narvat Zoumu na hrot a dneska srandoval s Kennedym na levým bekovi si říkám, že je možný cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadalo, jak kdyby rezignoval na boj o titul a prostě dělejte si co chcete.

Reagovat
Miguel19

Jestli nám ten přestup Fabregase měl přinést jeden titul a pak jisté místo v sestavě, ještě na místě kde to nejvíce škodí...

Reagovat
kvasha16

no neviem, Willian bol dnes OK, sice mal dve uplne nezmyselne prihravky, ale x-krat dokazal dobre podrzat loptu v predu co nam po jeho striedani dost chybalo si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se stane že favorit klopýtne, ale West Ham to dneska nedovolil.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lovren je fakt úplně vymaštěnej

Reagovat
stiflerovamama

Ale toho Dejana mi je aj luto. Zatial podaval fakt solidne vykony a teraz to zase zmaze takouto kktinou

Reagovat
smazaný uživatel

Solidne

Reagovat
vladis271

ako nebolo to zlé, hral fajn. Lenže sa logicky naňho sústredil zrak po tej prvej sezóne. A on v 4. kole spraví toto. Je to o chybáCH A cHORVáT ICH ROBí STRAšNE MOC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved robil pozicne chyby kazdy zapas a nebyt stastia, sli by cez neho goly...

Reagovat
Melda

Reagovat
cristiano.K.

do dnešního zápasů solidné

Reagovat
vladis271

jak ty može byť toho žebráka ľúto? Keby som mal jeden náboj a predomnou stáli Lovren s Lucasom, tak by som sa musel zastreliť, lebo by som sa medzi nimi nedokázal rozhodnúť.

Reagovat
vladis271

*ti

Reagovat
Svatej

Reagovat
stiflerovamama

Neviem tak snazim sa neklesat az tak, ze by som hracom nadaval do kktov a podobne. Pokial sa snazia a makaju. Na Lovrenovi je vidno, ze hrozne chce, bolo vidno, ze aj tu chybu sa potom snazil odcinit. Takze nie nadavat mu nebudem. Lucas mi pije krv tiez, nema na to, na druhej strane aj on je hrac, ktory vzdy za LFC bojoval. Druha vec je, ze na to nemaju...

Reagovat
vladis271

ja Lovrenovu snahu neriešim. Na ňom je fakt vidieť, že chce, srdce má. Ale takého kixéra som snáď ešte u nás nezažil. A ptm sa hned naňho prenesie, aj ke ď by mal smerovať na toho Froda na lavičke-

Reagovat
fenixLFC

ja si zas nemyslim ze by na to nemal, len proste mu nevysiel uvod minulej sezony a odvtedy sa to s nim neskutocne vezie, celu minulu sezonu bol pod neskutocnym tlakom aj od fanusikov. KEd k tomu priratame ze kvôli nemu odisiel milacik fans agger co mu neodpustili...ja mu prajem aby sa mu darilo ako asi nikomu od nas, je vidno ze na live mu zalezi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky, keby si nejak donutil Lovrena, aby zastrelil Lucasa, malo by to byt vybavene... len ci by ten jebo nespravil error a este by netrafil

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Matić

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

bys je postavil za sebe

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
wild

Reagovat
Rišty

Reagovat
VasAFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
celeb

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Infi

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fi.cubeupload.com%2FB14FI6.png&key=80YnvYQFA05US9QQt-2Iug&w=600&h=415

picus skurveny, hlavne vec, ze sa snazi hrat jak Nesta krizeny s Messim, ze robi pred vlastnym vapnom hracom klucky. Kokot vyjebany spiceny.

Reagovat
Nikikrew

Uz sa ukludnité fakt.

Reagovat
SunFells

Reagovat
ondris

Inak ako hrá Nitra?

Reagovat
I am Mancunian

on pozera len ked sa dari

Reagovat
fenixLFC

sa uz ukludni jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

uvedom sa

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som frflavy za 10 r fandenia LFC

Reagovat
fenixLFC

ale zas odtial potial a toto uz je fakt cez ciaru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrenove vykony

Reagovat
LGT

Ty seš fakt víc ubohej, než Lovrenovy výkony

Reagovat
I am Mancunian

PSG's answer to Chelsea's Marquinhos enquiry actually more blunt. Al-Khelaifi simply told them not to bother making a bid. Unsellable. #CFC

Reagovat
minoLFC

Dúfam, že ak prehrajeme s ManU, tak už pôjde.

Reagovat
fenixLFC

a kto akoze pride?

Reagovat
minoLFC

niekto menej zaslepený sám sebou

Reagovat
fenixLFC

daj meno

Reagovat
minoLFC

napr. Carlo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

to by bylo fajn, ale do toho se mu chtít asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som prvy polcas.. takze podla druheho hodnotim, ze sme nahanali aspon bod, co by sa nam mohlo golom v prvych minutach druhej polovice aj podarit, ale prislo vylucenie a potom stary dobry LFC z minulej sezony..ziaden moment prekvapenia (aj ked to plnej obrany 10vs11 sa hraje tazko) ..proste vzadu zmatky, stredni zaloznici bezmocni, kridla precitane, vpredu dobre pokryty Benteke..

Reagovat
Counter

Tak Mahrez jen precaution, protože si nějak narazil záda. Snad to bude v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate od liverpoolskych na Lovrena je směšný. Takhle se k vlastnímu hráči nechová (pokud to není Balotelli), ať už je to sebevětší žabař

Reagovat
fenixLFC

hlavne oliver to neskutocne nezvlada

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

adekvatne k Lovrenovym vykonom

Reagovat
madridcan

Tadial rychlik neide...

Reagovat
smazaný uživatel

Neide

Reagovat
madridcan

kralovsky sa najem teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První tři kola zvládl dobře. Akorát u rozehrávky u něj mám obavy pořád. Dnes to ale bylo fakt šílené.

Reagovat
SunFells

Pardew: "We were very good. It was a cracking game, and Chelsea played their part. They were very resilient."

Chelsea played their part, to je šéf

Reagovat
I am Mancunian

dufam ze podal mourinhovi ruku uz v 90. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

O další bod blíž záchraně.

Reagovat
Counter

Navíc prodloužený unbeaten a Ramosův nechvalný rekord už o bod překonán, dáváte si to

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle se libi Michal Bilek a dalsim 665 uzivatelum

Reagovat
CHONG

Tak zítra Mou vyhazov a v pondělí návrat k nám

Reagovat
Manik...

Já myslím, že ťed skončí v ManU , ale za Benitéze bych ho možná i vyměnil, ikdyž ho nesnáším

Reagovat
Infernoqt

my se Gaala nezbavíme minimálně rok tu bude... a to říkám s odstupem ještě

Reagovat
Manik...

Záleží na aktuálních výsledcích, ale třeba bude mít Mou rok pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko po LVG to prevezme Giggs

Reagovat
minoLFC

na tých pár kol do konca sezóny

Reagovat
Manik...

Moc brzo, nemá zatím moc zkušeností. Každý kdo tam šel takhle brzo, vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Gaal taky jeste nekonci, podle me si strihne nejmin jeste tu pristi sezonu, vyhazov nehrozi a byla by to hloupost

Reagovat
Manik...

No, já bych moc nekřičel, zatím to nic extra není

Reagovat
smazaný uživatel

tak herne to je bida, ale pokud skoncime do 3 - 4 mista a udelame aspon ctvrtfinale LM, tak je nulova sance na jeho vyhazov, Moyes letel, protoze motat se po mistrovske sezone kolem 7 mista byla silenost

Reagovat
Manik...

jo to je jasný, pokud tohle splníte, tak není o čem a van Gaal zůstane

Reagovat
CHONG

Mou by aspoň nebyl jenom Pérezova loutka, ten by si od toho debila na hlavu srát nenechal.

Reagovat
Manik...

, třeba by posadil i Bale

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

prave proto ho Perez uz neangazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

pro united neni dost dobry manager a lvg si pripravuje spolecne s fergusonem nastupce

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

ale zase, kdo by to po 4 kolech řekl, že Spurs budou jen bod od Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné v jakém stavu se záloha Spurs nachází..za všechno můžou krysáci Modric a Bale, s nima v základu by to celé už 2 léta vypadalo úplně jinak..mrdky

v 60. letech takoví hráči zůstávali v kádru, a pomáhali týmu získat další úspěchy, mohli jsme mít aspoň o jednoho mickey mouse a jeden FA cup více, to by mě nějaká ligová remíza s Martinezem doma tak nemusela srát, ale takhle mi to rve koule

Reagovat
Counter

Úžasné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už si pomalu pohrávám s myšlenkou, jaké to bude, až vyhodíme Pocha a vezmeme Redknappa.

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
jacobT

už je zdravý?

Reagovat
jacobT

Snáď to zajtra Swansea nepokazí

Reagovat
Infernoqt

upřímně, v mých očích je Swansea favorit, a proto by to pokazit mohla

Reagovat
jacobT

a hlavne je doma, to nie sú moc optimistické vyhliadky

Reagovat
Infernoqt

letos bychom měli být lépe připravení... nedokážu říct, co od toho čekat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas od Spurs byl už lepší než ty předchozí, dnes to rozhodly neproměněné šance. Další zarážející věcí je až nechutně úzká lavička co se týče ofenzivní hry. Neexistující druhej útočník a Lamela, to je teda krize. Levy teď musí hodně zamakat....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi kolo co pamatuju, naprosta katastrofa a to na vsech frontach, totalne k zbliti

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Simon Rowntree ‏@Simon_Rowntree 38 min.před 38 minutami Tottenham, London

I am at White Hart Lane and I can hear #EFC fans chanting „John Stones, we wish you were dead“. This is disgusting.

Herward Greiner ‏@ITK_Greiner 35 minpřed 35 minutami

@Simon_Rowntree A group of supporters are also singing about his father who died 4 years ago. I'm at the game and cant belive my own ears.

Reagovat
smazaný uživatel

Poď k nám Stones, tam nemáš čo robiť

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Tak ted uz odejde snad.

Reagovat
Zaschrona

Maximalne tak nejaci dementni jedinci, mnohem spis si ale tenhle jouda jen vymysli senzacechtivy kokotiny. Nasi fans tam na nej meli oslavny choraly slysitelny v TV...

Reagovat
Manik...

Chelsea letos opravdu marná. Já jsem trošku čekal, že nebudou suverénní jako minulý rok, ale tohle fakt ne... Tohle jsem spíš čekal od ManCity a ti jsou zatím naprosto suverénní ...

To, že Chelsea letos více-méně nenakupovala je prostě chyba. Akorát přišli hráči kus za kus. Jestli teď chtějí někoho sehnat, budou ho muset hrozně přeplatit. A jestli vyhoděj Mourinha , jakožto bych mu to přál, tak po tom podpisu nové smlouvy budou platit jak mourovatí

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/eIhPAODehnd

Lovren je fakt borec

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tohle predvadel Luiz v chelsea 3x za zapas :

Reagovat
Svatej

aha

Reagovat
Mimalu

co prosím?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si prášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to regulerny sialenec , jak stoper, cize posledny hrac urobi nieco take, ved to ucia uz v pripravke snad, to bol vykon regulerne na pokutu toto

Reagovat
smazaný uživatel

a mne sa tu ludia cuduju, ze nadavam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

do té doby hrál v pohodě, tohle proved a za pět minut gol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

https://www.youtube.com/watch?v=anazcHYaypA

na barcu, jen je tam nějaká posraná mlha ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na Digi: A tu sledujeme Zoumu, s ktorým sme sa stretávali v minulej sezóne v Ligue 1 v drese St Etiene, kam ho poslal hosťovať Jose Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

oni nemaju absolutne ziadnu sajnu, co robia

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Alespoň ligu a jeho bývalý klub trefil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

rok sem, rok tam

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jako zajímalo by mě, koho je teď chyba, že jsou všichni hráči bez formy, hrají jako ponocní a celkově to stojí za hovno. Může za to to, že ti hráči čekají na Pogbu nebo Stonese? Nebo to, že trenérský tým to prostě brutálně posral, zanedbal nebo prostě odflákl?

Reagovat
madridcan

Alebo sa predvadzali pred Chevou

Reagovat
vitasrp

Však samozřejmě, že za tohle může Jose a jeho riskantní = špatná příprava na sezónu.

Reagovat
Talker

Tak vyznění je od některých takové, že mu neposkytlo vedení posily. Přitom ten tým je o rok starší, zkušenější, sehranější a jen 3 hráčům je přes 30, z toho 2 lehce.

Tohle mohl říkat Ancelotti, když mu odešli Ballack, Belletti, Deco, Carvalho a Cole, případně jeho nástupci, kdy jim nepřišli adekvátní posily a ten tým na titul neměl.

Reagovat
vitasrp

Tenhle tým na titul má, taky není konec sezóny, abychom dělali nějaký sáhodlouhý závěry. Každopádně by mě zajímalo, kdo se rozhodl neposilovat - jestli Mourinho, je to blázen, jestli vedení, nechápu to, když máme za poslední 3 léta (včetně tohohle) net spend na mínusu 40 - 50 miliónů.

Navzdory tomu ty posily chybějí, Premier League prostě neobhájíš tím, že budeš stát na místě - to se myslím za poslední roky ukázalo dostatečně. Nicméně Mourinho má být speciální trenér, proto doufám, že i přes špatnej start bude ta obhajoba vypadat líp než co předvedlo vždycky City.

A nějak panikařit zatím taky nechci, MU mělo v sezóně 07/08 5 bodů po 4 zápasech a nakonec vyhráli ligu.

Reagovat
Talker

Tak přišel Pedro, Baba, Falcao, Begovič. K tomu Kennedy. Ano, není to vyloženě brutální posílení, ale kádr stejný nezůstal, nová krev přišla.

V současné chvíli je složitější přitáhnout hráče do základu, protože na každém postu máme prostě prakticky to nejlepší, co se dá sehnat. Momentálně to sice vypadá, že by byl posilou i Dočkal s Váchou je jiná písnička. Ti hráči o své kvalitě přesvědčili loni i předtím. To, že šli brutálně dolů je prostě už jiný příběh.

A ve chvíli, kdy musíme nahrazovat nejen hráče, kteří se neprosadili do základu ala Salah, Cuadrado, Luis, Drogba a spol, ale i hráče jako je Fabregas, Matič a Costa, tak je něco špatně.

Prostě ta forma je tragická. Teď je repre pauza, tak snad se hráči dají psychicky nějak do kupy a pak se to rozjede. I když teda následuje Everton, let do Izraele a Arsenal. Z toho ale už body musí být, minimálně 4, protože jinak můžeme titulu pomalu zamávat - pokud bychom získali méně než 3 body, tak by náskok City mohl vyrůst až na 10 bodů a to vypadá dost hrozivě. Navíc by to nepomohlo asi moc morálce.

Reagovat
Matić

s Hapoelem hrajeme první doma

Reagovat
vladis271

na papieri má, ale snád si nemyslíš, že o titul budete aj reálne bojovať?

Reagovat
Counter

? Proč by ne?

Reagovat
Dawon

Defender Jonny Evans has joined West Brom on a permanent deal. Good luck, Evans.

Tos tak at se ti dari snad se ti podari ta kariera znovu nakopnout

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Evans 3 - Gerrard 0

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

!! Václav Černý: Do konce sezony bych chtěl mít jisté místo v A týmu !!

Jak vidí své šance do budoucna, jak vnímá svoji nominaci do U21 a zda mu může mediální pozornost zamotat hlavu, se dočetete v následujícím rozhovoru.

Celý rozhovor na: http://ceskafotbalovabudoucnost.cz/uvod

Nutnost registrace (minuta času)

Reagovat
minoLFC

Ja blbec som dal posadil Howarda a v útoku mám už 4.kolo Kanea

Reagovat
Miguel19

Dpc ten Lovren Naši obránci mají kliku, že hraje a nejsou tak nejhorší.

Reagovat
SunFells

Jak říkají handeggáři, fotbal je pro holky

https://twitter.com/CrazyFootbalI/status/637696070622015488

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Spalovač šancí

Ale to postižená slušně. Žádné válení se, simulace, atd., přestože by se člověk nemohl vůbec divit

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Za to bych ju nechal zavřít.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak tu někdo po minulém kole psal, že Mourinho prohrává s manažery, jejichž jména začínají na písmeno P co? Tak dneska se to opět potvrdilo

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Dneska to byl fakt hrozny zapas z nasi strany, ale bod dobry. Snad to nebude s Clevem zas tak vazne a nejaky ty posily to sakra ozivej, nevim jestli to bylo i kvuli tomu zapasu v tydnu, ale fakt jsme dneska pusobili hrozne unavene. Jinak ale top kolo vysledkove, o mnoho lepe to dopadnout nemohlo.

Reagovat
Spalovač šancí

No Čech in Chelsea, no bus.

Reagovat
Infernoqt

Speaking after Chelsea's 2-1 defeat to Crystal Palace, Jose Mourinho confirmed he would not be making anymore signings during this transfer window.

https://audioboom.com/boos/3515987-mourinho-for-me-transfer-window-is-closed?utm_campaign=embed&utm_content=retweet&utm_medium=social&utm_source=googleplus

Reagovat
Miguel19

Jn, nikdo nám nechce nikoho prodat, tak budeme říkat, že nikoho nepřivedeme. Zase si to vodí šáša..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rodgers vůbec neví co s tím Liverpoolem hrát. Být na jeho místě tak se tam na to vyseru.

Reagovat
I am Mancunian

Louis Van Gaal has told Javier Hernandez he can leave @ManUtd before window closes on Tuesday. More on @TeleFootball

tak kto pride ?

Reagovat
smazaný uživatel

talent z juniorky

Reagovat
mithro

cavani

Reagovat
I am Mancunian

to by si musel zemiak sadnut mozno ten austin ?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz mozme dat sancu Wilsonovi jak druhemu utocnikovi, nez kupovat nejakeho Austina

Reagovat
mithro

zemiak pojde na 10ku.

Reagovat
I am Mancunian

jedine, aj ked by sa tam mal skusat ander teraz

Reagovat
mithro

tak zajtra tam hrat asi bude ale ak pride nejake vacsie meno do utoku, tak rooney pojde na no10.

Reagovat
I am Mancunian

to mi je jasne, preto by som chcel radsej niekoho, kto nemusi hrat nutne vzdy v zaklade a wazza nech dostane tento rok sancu na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

vraj tam oficialne s nimi nieco jednaju, ja si chcem aspon robit nadeje, zeby mohlo ist o Lucasa

Reagovat
mithro

to by bolo krasne ale nerealne, vraj nam bol ponuknuty ako sucast za prestup di mariu. a nic.

Reagovat
I am Mancunian

tomu neverim, ze sme ho odmietli

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

nasral ho tymi dvoma poslednymi zapasmi to je ale fakt vec, ktoru teraz nechapem od Gaala, cely cas je jasne, ze nie je velky fanda Javiera a i tak ten utok nechceli riesit cele leto a teraz to budu nahanat na poslednu chvilu..no zvedavy som, co vymyslia

Reagovat
I am Mancunian

hlavne, ze minuly tyzden vyhlasoval, ze chicharito bude u nas dvojka a teraz ho chce predat, som aj ja zvesavy, lebo velmi na vyber nemame z coho

Reagovat
Infernoqt

tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Sign him Arsene.

Reagovat
Swarley

Kane

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Jak hraje vůbec Lukaku? Minulý rok už nebyl tak dobrý jako předminulý a letos?

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc have held talks with Corinthians for Alexandre Pato but are unsure of a move [jason burt] Jak je na tom vůbec Pato, sleduje ho někdo ?

#mufc may make a fresh move for Sadio Mané and have indicated they are willing to pay more than £20m [jason burt]

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

20 mega za Maného? Kde to jsme ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Do Saints přišel za 10 mega

Reagovat
Infernoqt

Maného neprodaj... kor teď, jak Wanyama žádá o přestup

Reagovat
SunFells

Šak Wanyamu taky neprodaj

Reagovat
smazaný uživatel

32 za Stonese

Reagovat
smazaný uživatel

Už prý 38, ale Everton to smetl ze stolu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho po přestupu Shawa

"If we pay to 19 years old boy what we were being asked for, to sign Luke Shaw, we are dead. We would have killed our stability with financial fair play and killed the stability in our dressing room."

Reagovat
smazaný uživatel

však o co jde, pokrytectví je Mourinhův trademark

Reagovat
smazaný uživatel

V té citaci je ale řeč o platu, ne přestupové částce.

Reagovat
Matić

Reagovat
Hokaido

já to někde ospravedlnuju?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

četl jsem něco podobného asi před týdnem, ale beru to jako kachnu, spíš očekávám pokus získat Balea

Reagovat
Pagy

pokud odejde Hernandez, tak koupit někoho fakt top a ne vyhazovat další peníze za zbytečné hráče typu Mane, Pato atd.

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

pato za facku by mohol byt fajn, ale mane fakt nie, aj ked s ttm patom by to bol obrovsky risk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čudujem jak mohol Costa odohrat zápas bez karty ... šak to je hruza len za prvých 20min tam 5x minimalne vyjel do rozhodcov :D

Reagovat
fantomas
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Murtago

showman

Reagovat
db18

Reagovat
SunFells

Hraje to pro diváky Dneska pro diváky West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt Perch 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kouyate ani nzaregistroval ten bicykel.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Technik

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Benitez agreed to join West Ham before Real Madrid

Reagovat
nani92

Vermaelen

Reagovat
SunFells

Vermaelen už Barce zachraňuje prdel

Reagovat
smazaný uživatel

SOCIAL: @HighJon has had this tattooed after @whufc_official's 3-0 win over @LFC at Anfield! #SSNHQ

https://pbs.twimg.com/media/CNmhwz9WgAAiIEK.jpg

Reagovat
SunFells

bože

Reagovat
Whitemedia

Blbec..

Reagovat
minoLFC

o koľkej je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

2325

Reagovat
minoLFC

tak to si ešte idem zabehať

Reagovat
smazaný uživatel

Primera division 2 goly za 3 zapasy PL>>PD

Reagovat
I am Mancunian

dal som 1 za euricko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

mam radost, 3.30€ je doma

Reagovat
Lacko_Boh

pekne do krabice vod bot kym ti ich Okamura s Magátom nevezmú a neinvestujú do plotu jak madari

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Swarley

znova vám říkám, tohle je poslední sezóna Mourinha u Chelsea, já nevím, proč mi to nechcete věřit...on se prostě vůbec nezměnil a tak to nemůže dopadnout jinak...

Reagovat
Whitemedia

Už jsme dlouho žádného kouče nevyhodili, takže proč ne.. ale kdo ještě zbývá a mohl by ho nahradit? Přišel podruhé Jose, tak třeba přijde znova Ancelotti

Reagovat
Talker

Tak volný je i Klopp.

Reagovat
Whitemedia

Ne díky..

Reagovat
Ritchie

že bychom si dali zase celé kolečko znova ?

Reagovat
Whitemedia

Celé ne, bez Granta a hlavně Scolariho se rád obejdu Můžeme zase do konce sezony nechat koučovat Hiddinka a pak přivést Carla

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ty nejaký pamätník

Reagovat
Talker

Já říkal, že nepřežije 4. sezonu. Nečekal jsem a nečekám, že by nepřežil už tuhle. Ale byl by to vítaný bonus.

Reagovat
Talker

Škoda, že se to nestihne před koncem přestupového okna, mohli bychom šlohnout ještě Kevinka Citizens.

Reagovat
Infernoqt

se v průběhu sezony prohoděj s Benitézem

Reagovat
Talker

Já s Benitezem nějaký velký problém nemám, i když bych stále preferoval Kloppa nebo Ancelottiho.

Reagovat
Infernoqt

Ancelotti by byl v současné době nejlepší volba a nepochybuju, že by vás dost zvednul... ale přeci jen bych byl raději, kdybychom ho získali my nebo šel někam do ciziny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Anebo by se mohl na tuto sezonu úplně vykašlat a začít přestavovat kádr. Ovšem netuším, zda má rád "výzvy" tohoto typu

Reagovat
Whitemedia

Vždyť jsme ten kádr nedávno přestavovali

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Dom, kde sa jebes?

Reagovat
Mastný Chobot

dnes som sa oženil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde. a hanbi sa za ten uces .

Reagovat
smazaný uživatel

je to žena?

Reagovat
Hokaido

to je u vás normální, ženit se v kratasech?

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Deluded Brendan @DeludedBrendan

Hi @GaryLineker . What time are Liverpool on Match Of The Day tonight?

Just so I know when to avoid.…

Gary Lineker retweeted Deluded Brendan

We're on at 10.25 and you're game is 2nd. So about 10.40.

mimochodem, Gary..."you're" game, vazne?

Reagovat
Infernoqt

I'm game means that I am up for the challenge

Reagovat
Dawon

To je presne tento pripad, dekuju za lingvisticke okenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

deluded jede

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný. Ostatní kluby se dohodly s FA, že v zájmu pohodlí omezí cestování na zápasy, takže letos Newcastle i Sunderland sestup. #conspiration

Reagovat
Whitemedia

Co to má ten Bale zase na hlavě..

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, jak je u balónu tak většinou zavírám oči, konec akce

Reagovat
Whitemedia

Mu na tom sluníčku dole regulérně hráblo, protože si dělá čím dál horší srajdy na hlavě..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo je to divné, v kabině Realu se řeší hlavně móda, auta, tetování a účesy, a pak nechávají Balea vyběhnout s tím co má na té hlavě, hnus

Reagovat
stiflerovamama

Link na MOTD ?

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Finále Hannibala

Reagovat
Whitemedia

Ta závěrečná hudba z toho udělala nezapomenutelnou show teda, na pár dnů určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Coutinho10

Falcao gol jak za starejch casu

Reagovat
Dawon

si tak rikam, co by tady asi bylo za reakce, kdyby ten prvni gol nepadl pres gomeze ale lovrena...to by se zas blilo

Reagovat
smazaný uživatel

lovren ty kokot

Reagovat
cristiano.K.

už si ten Klopp balí kufry?

Reagovat
Manik...

Ten Klopp má nějakej Liverpool u pr*ele

Reagovat
SunFells

Pellegrini vypadá o 10 let mladší.

Reagovat
Pospovič

Aspon chelsea potěšila

Reagovat
Dawon

cattermole

Reagovat
Coutinho10

tak sem zvedavej koho Sunderland este podepise....zatim to nevypada moc nadejne

Reagovat
Coutinho10

Affelay jak mu dal facku

Reagovat
Dawon

Stoke jenom 4 fauly v tom zapase, a 2 cervene z toho slusne

Reagovat
Coutinho10

slusna produktivita

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

a ten Adam to je odpad to slapnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe na Lafatu-co předvedl proti Dukle tak to byla 100x větši prasarna než tohle

Reagovat
Coutinho10

jedinej rozdil je v tom, ze u nas mu tu redku nikdo neda...ani nikomu jinymu (obzvlast doma)....bejt ten zakrok v PL, tak by mu to neproslo

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal výhra Tottenham strata Chelsea prehra

Reagovat
smazaný uživatel

*Everton strata

Reagovat
I am Mancunian

si pisal, ze tu tyzden nebudes

Reagovat
Mastný Chobot

cez to rýchlik neide

Reagovat
smazaný uživatel

no jéje, ty jsi tu chyběl

Reagovat
SunFells

Own goal 2, Kane 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale na ownyho obranu se musí nechat, že s roneiem jsou fakt nastejno.

Reagovat
Mastný Chobot

you are not handling the situation

Reagovat
SunFells

Huth jakej kretén.

Reagovat
Coutinho10

jeste vetsi nez Adam....a to jsem si myslel, ze ho uz nikdo netrumfne

Reagovat
I am Mancunian

kane sa teraz ukazuje, aka je to kvalita

Reagovat
SunFells

Skoro si s tím samotným golmanem poradil.

Reagovat
smazaný uživatel

slabý trolling

Reagovat
Mastný Chobot

tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Lovren has deactivated his Instagram after abuse from Liverpool fans.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak

Reagovat
Mastný Chobot

#PrayForDejan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je ten hate na Lovrena přehnaný. Zase schytá všechen hate, přitom takový Škrtel dnes podal možná i horší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nepodal horší..Škrtel sa vyfarbil síce pri góloch, ale mal nespočetne viac pozitívnych vecí ako Lovren..Ostatne ako vždy..Lovren je preťahovací panák snáď v každom osobnom súboji

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

troll pls

Reagovat
smazaný uživatel

vytáhni hlavu z prdele pls

Reagovat
fenixLFC

ten hate je proste neskutocny, fakt sa hanbim za tych ,,fanusikov'' co vystrajaju aj na FB voci nemu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

On ten sedlák ještě není pryč? BR out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pitomci

Reagovat
smazaný uživatel

https://gyazo.com/c3450b6c39a90a52f4c6bc7d7a9a0279 toto mi pripomína FIFA 16, keď sa mi na gamepade zasekne tlačítko šprintu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žiadne zľutovanie oliver...stál prachy a musí podávať výkony..

Reagovat
smazaný uživatel

Musi...

Reagovat
Whitemedia

Ona už je Fifa 16?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

dejan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

berie prachy o ktorých sa nám všetkých ani len nesníva, stál 20m libier, vystupuje ako najväčší frajer, hrá totálnu tužku a je to úplny fail...kritiku musí znášať

Reagovat
fenixLFC

vystupuje ako najvacsi frajer? a kde? on sam chcel aby sme dali zanho tolko prachov? totalnu tuzku nehra, ano robi chyby, ale unho sa to riesi viac ako u takého sakha ktory ma s nimi spolocne to ze ked spravi jednu chybu tak sa to s nim zacne viest....ako sa Liverpool furt ohana tym ze ma najlepsich fanusikov na svete tak proste by mali svojho hraca podrzat, nie ho dalej potapat, to mu teda urcite prospeje...a je rozdiel kritika a to ked ho kritizuju za vsetko co robi, ked da fotku s rodinou a prianim peknych Vianoc a vsetci mu zacnu vypisovat aby vypadol a podobne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom ze aj ked stratil tu loptu, tak proste ten gol bol nas klasicky, lopta odvratena ale pred tou skurvenou obranou nebol nikto, ani jeden zaloznik a to dostavame take goly tretiu sezonu...ale je jednoduchsie to hodit cele na dejana ako sa nad tym zamysliet dalej

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

vystupuje ako najvacsi frajer...je to moj osobny pocit z toho, ako ho sledujem..a proste mi pride ako typicky balkansky buran...foto pri podpise zmluvy v tielku atď..a kritiku najvacsiu dostava za to, ze nevie branit...mal pol sezon u saints, kolisave vykony v Lyone, u nas vo vacsine pripadov nedostacujuce ani na 3rd stopera...vela ludom navyse vadi, ze ma protekciu u manazera a kvalitativne lepsi stoper Sakho len z dovodu prestupu komisie sedáva.

a s tymi vianocami, to je trolling, s ktorym proste zname osobnosti, nielen futbalisti musia ratat...

Reagovat
nani92

ale prečo si tú akože pretoekciu a Sakha ma zlízať on? on neurčuje zostavu, on nerozhoduje o prestupoch..ok,robí chyby, mal by si sadnúť..ale prečo mu nadávať zato, že ho tam stále dáva?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu nenadávam pod fotky rodiny pri stromčeku atď..ja sa rozčuľujem po jeho zlých výkonoch, ktoré ovplyvňujú naše výsledky na ihrisku..fandím klubu, nie jednotlivcovi

Reagovat
fenixLFC

ok, tak mi odpovedz (po vcerajsku) na toto-preco sa vsetka kritika obratila nanho? pr prvom gole bol jediny ktory si drzal hraca, clyne bol mimo, skrtel suboj prehral a gomez ani nebranil....pri druhom gole spravil chybu ale preboha ta situaica sa dala v pohode vyriesit, keby sme nebranili ako debili. treti gol neviem, ten som nevidel. Preco sa tu nekritizuje totalna neschopnost bentekeho ktory bol na tom horte totalne k hovnu, zbytocne straty emreho, utok ktory mal kolko? jednu strelu na branu? a viac si nevytvoril nic......prehra sa zapas 0:3 (pozri si pcoet golov kolko se ich dali v tomto zapase alebo vlastne za celu sezonu) kde stoper spravi chybu pri DRUHOM gole (nie prvom, ze by to bol napríklad rozhodujuci) a hodi sa to nanho

Reagovat
smazaný uživatel

pri prvom góle skrtel suboj vyhral, ale zle odhlavickoval loptu na súperovho hráča keď už ideš do detailov...a bol najvacsou mierou gomezov...druhy cisto lovrenov a treti martinov, pretoze tradicne cuval...riesi sa obrana, pretoze goly, ktore sme dostali boli totalne na facku...to ze utok nefunguje je ina, dalsia zavazna vec..a obrana sa najviac riesi asi preto, lebo rodgers bol pocas tyzdna aktivny a vydal dva zaujimave vyroky, ktore sa tykali priamo obrany..tvrdil, ze sa venovali v extra treningoch navyse vyslovene defenzivnej cinnosti a ze v nej pokrocil na vyssi level A OSOBNE VYZDVIHOL LOVRENA, pri ktorom spomenul, ze sa po nevydarenej prvej sezóne VRACIA DO TOP STOPERA. Prask, vcerajsok si uz videl

Reagovat
fenixLFC

on reagoval hlavne po predchadzajucich troch zápasoch kde to bolo viac menej fajn. ano je ironicke ze vzdy ked neico taketo vypusti, tak v dalsom zapase sa to totalne rozpadne

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to fajn ani v tých troch zápasoch... ale na to viesť debatu už nejdem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neschopnost Benteke,kt. nedostaval lopty.. to sa mi snad zda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

cely utok nepredviedol nic a benteke neukazal proste nic, keby aspon tie priestory vytvaral alebo sklepaval lopty tak nepoviem...mame za sebou styri kola z ktorých v dvoch zápasoch sme si nevytvorili proste nic..dali sme dva goly z toho bol jeden wondergoal. A cely slavny benteke ako tahun ofenzivy dal jeden gol a aj ten nemal platit...slusna produktivita

Reagovat
cristiano.K.

Benteke se jeví zatím dobře, nevím co to zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

aha takze pocit...a preto lebo dojde v tielku na podpis zmluvy ani raz som u neho nezaznamenal neico v com by sa hral na frajera, prave naopak. ako vravim, ano robi chyby, ale tie v zapase spravi aj super skvely skrtel ale unho sa to tolko nevytahuje, na dejana je fakt neskutocna pozornost zamerana....to ze manazer viac nasadzuje hracov ktorých si vybral sam teda vycitat nebudem, pretoze cele to nase rozdelenie pri rpestupoch je na facku a dopada to ako to dopada. A este raz- nahovárajte si co chcete ale sakho proste nie je o tolko lepsi akosa tu z neho robi, skus si ho raz vsimat rovnako pozorne ako dejana a uvidis ze tych chyb robi tiez dost

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ťa ty mi nehovor čo si mam ja osobne všímať v zápase na hre LFC Sakho je o triedu, dve lepší stopér než Lovren a za svoje pôsobenie v LFC už xkrát dokázal, že Chorvát je až za ním. A to tvrdím, že Mamadou nepatrí medzi najlepších stopérov na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a je rozdiel trolling a to co sa proti nemu rozbieha to sa na mna nehnevaj..myslis si ze oliver ohladom neho trolluje? ja si to nemyslim...a predstav si podobne komentáre v radoch stoviek..pri fotke s rodinou, nie nejaky poakzeny zapas alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to nemá nič spoločné s tým, čo tu prezentujem ja po jeho výkonoch

Reagovat
fenixLFC

pozri si o com bola diskusia na zaciatku....je rozdiel kritika po chybe a totalna nenavist ktora sa proti nemu rozbieha

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ty riešiš, či mu niekto píše pod fotkou pri stromčeku, že je shit? to mi pripomína REUSovanie pod každým tweetom našich fans...

Reagovat
fenixLFC

nie, ja riesim to ako sa k nemu spravaju VLASTNI fanusikovia za ktorých sa fakt hanbim

Reagovat
smazaný uživatel

tak im každému jednému, kto mu to hanebne komentuje vyjadri a nepíš to tu, kde mu nikto pod obrazok rodiny pri stromčeku nenadáva

Reagovat
fenixLFC

omg, ja som to dal ako priklad. zaciatok ako som uz pisal bol o comsi inom. ale to asi nie si schopny pochopit aj ked som to uz dvakrát povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

btw co je s klasickou tipovačkou?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
cristiano.K.

my si vytvořili dvě šance za celý zápas, prohráli 0:3, ale tady se bude řešit Lovren

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

prenášanie tlaku. Severoírska piča vie prečo ho stavia.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

vies preco? Lebo ked nedostanes gol, ziskas aspon po zlej ofenzive 1 bod. Defenziva je zaklad. A uprimne, radsej vyaledok 0:0 ako 0:3 po otrasných chybách...

Reagovat
cristiano.K.

jeho chyba byl gol na 0:2 !

Reagovat
tomasinho

To ano, ale jestli do té doby to byla bída, pořád byla šance. Tím se to úplně zabil oa West Ham už tím tuplem nemusel nic hrát dopředu.

Reagovat
cristiano.K.

s tím souhlasím,psychicky nás to položilo a korunu tomu dal Coutinho, zkrátka zápas blbec

Reagovat
tomasinho

To každopádně. Jako za ten zápas nedávám vinu Lovrenovi (jen), ale zase mi přijde hloupé, aby se kolem něj chodilo po špičkách a ještě se tu z něj dělal chudáček no. Zápas byl od začátku na prd.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v 0:3 bol tiez zaplateny + prehraval suboje a "hral" fans na nervy. Najhorsi hrac LFC v zapase a nie nebudem kratkozraky, ani mimule zapasy nehral solidne. Nebyt obrovskeho stastia, sli by cez neho goly. Pozicne je uplne, ale uplne mimo ten stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

*zapleteny

Reagovat
cristiano.K.

třetí gol je Škrtěla a trochu Morena,který radši soupeře neatakoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si zostrih, ako megahlupo vystupil (uplne pozicne mimo, uz klasicky) Lovren.

Reagovat
cristiano.K.

hele víš,že proti Škrtelovi nic nemám,ale když v souboji jeden na jednoho neobstojíš,což Martin neobstál,tak mu ten gol dám za vinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mal v nom prsty aj Dejan, pozrel si si zostrih?

Reagovat
cristiano.K.

omg, prostě vystoupil ke hráči,haluzácky tam propad míč,kde Moreno nestíhal/nechtěl faulovat a Škrtel nezvládl souboj jeden na jednoho, za tohle opravdu Lovrena vinit nebudu,sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Zle vystupil, prepadol, nemal vystupit, ked tam videl Morena, je to aj jeho chyba. Nedrzal si poziciu.

Reagovat
cristiano.K.

je to chyba všech tří, nejvíc Škrtela, stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel měl tak trochu prsty ve všech třech gólech tím co udělal/neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa samozrejme da povedat vzdy. Hoci u toho druheho golu, ked niekto vidi Skrtelovu chybz, tak to je uz slusna diagnoza.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně chyboval Lovren, ale relativně daleko od branky, zbytek obrany a defenzivní zálohy potom taky dost zazmatkoval.

Reagovat
vladis271

Skôr DM, ktoré tam nebolo. Vid. môj príspevok ohľadom jednej guľky v zásobníku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jany trolli ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Radši 0:0 než 0:3? To jako vážně? Chci argumenty proč tomu tak je prosím.

Reagovat
fenixLFC

pretoze za 0:0 mas bod?

Reagovat
minoLFC

je pravda že ta ofenzíva nefunguje, chce to kreativitu - Teixeiru

Reagovat
cristiano.K.

Verminátor a Suarez nejlepší střelci Barcelony v PD

Reagovat
minoLFC

Silva jediný hráč čo mi v tej posratej fante nosí od začiatku nejaké body

Reagovat
Bayern +

Ako som scrolloval súhrn od začiatku tak čo zápas to geniálny výsledok. Na konci sa to posralo, Stoke mohlo byť naopak a Newcastle remíza a malo by to nášlap na najdokonalejšie kolo PL.

Reagovat
vladis271

To, že Lovren dá na twitteri "I am sorry." ho má akože ospravdlniť? Bere veľké prachy a hrá ako z pomocnej školy, fakt mi toho čuráka nie je ľúto. Mal strašnú sezónu, deluded mu dal šancu a on v 4. zápase predvedie niečo takéto. Hnev sa najlepšie zvaľuje na niekoho kokrétneho, Lovren je jednoduchý cieľ, ale za to si môže len on sám. Aj keď by bolo lepšie keby si to vyžral deluded.

Reagovat
smazaný uživatel

Moze za to deluded, on je hl.vinnik, kt. ho kupil a este ho po tom vsetkom nasadzuje...

Reagovat
vladis271

má strašné prestupy, absolútne zúfalé. Ak je pravda ten rumour o tom, ktoré prestupy boli jeho a ktoré komisie, tak by mal letieť už len za to. On nie je ani na nejakých 40 percentách úspešnosti, Rafa mal lešpiu štatistiku prestupov, než tento tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

No Rafa mal uspesnych kolko z tych zhruba 70? 10 hracov povedzme, tento ma zatial dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Kterých dvoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Couts a Sturridge. Can, Sakho sa musia este viac presadit.

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně Sakho a Sturridge jsou hráči, který vybrala komise. U těch zbývajících dvou nevím, ale taky bych si nevsadil na to, že je chtěl Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vedia 100% len zainteresovani, ale ak mas pravdu, nechapem, co robi stale na Anfielde uz duplovo .

Reagovat
smazaný uživatel

jak totady vsechno ctu, tak je mi ho uz fakt lito, i co je to hrac Poolu

Reagovat
Swarley

a on se jim ještě omlouvá, má je taky poslat do p-či

Reagovat
smazaný uživatel

Neomluvil se za nic. To "I am sorry" měl na twitteru ještě když hrál za Southampton, ale akorát se to teď vytahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho tweet s "I am sorry" je z 23.3.2014, kdy Southampton prohrál s Tottenhamem. Asi tam taky předvedl něco jako včera.

Reagovat
Swarley

aha, zase vlado čaruje

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Mel by ses lecit

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neskutečný šašo

Reagovat
vladis271

Si nejak nabral sebavedomie, to že z logických dôvodov ustal záujem klubov a Kanea ti stúplo do hlavy.

Reagovat
SunFells

Zachovejte paniku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271
Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

staree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
minoLFC

sheep blowjob

Reagovat
fenixLFC

uz som to tu kedysi daval

Reagovat
celeb

a ake to bolo?

Reagovat
kiwwi

Jamie Carragher: "The only way to describe Dejan Lovren's performance yesterday was David Luiz-like."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je proti Lovrenovi fotbalový Bůh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ked si spomeniem na luizov vykon napríklad proti nemecku

Reagovat
Svatej

Aha. V měřítku netikvalit a trapáre v tom případě

Luizův výkon proti německu > Lovren dlouhodobě

Reagovat
Hokaido

proboha, dokážeš si předstvit, co by Německo udělalo proti obraně s Lovrenem ?

Reagovat
fenixLFC

co? ci zas zaciname porovnavat na urovni Bilbao porazilo barcu a prehralo so zilinou tak zilina je lepsia? Nejak rychlo zabúdate ako kiksoval luiz vo vasom drese

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak Luiz je fotbalovej i proti většině záložníků. Škoda, že je to magor

Reagovat
vrabejka

Hodnocení hráčů:

Mignolet 6 - Jako jeden z mála hráčů neudělal žádnou chybu, chytl asi další 2 goly. Za žádný inkasovaný gol nemohl. To byl odílo Lovrena a spol.

Clyne 5.5 - snažil se podporovat ale cela ofenziva neměla svůj den takže to bylo k ničemu.

Skrtel 4.5 - Dalsi slaby vykon. Nedokazal navazat na předchozí výkony. Má ještě vůbec na PL?

Lovren 3 . Jeden z nejhorších výkonů v drese LFC. Udělal strašnou hrubku která zapřičinila 2 gol. Nejistý, všude byl pozdě. Snad už h oRodgers posadí na lavičku

Gomez 3 - Joe nulovy do ofenzivy jde vidět že je to stoper. Díkyy němu jsme dostali rychlý gol. Na základ v drese LFC ještě nemá.

Lucas 4- další špatný Lucasův výkon, který by měl Rodgersovi otevřít oči aby koupil nove DM. Tradičně zbytečně fauloval, v obraně nulový. Vlastně díky němu jsme hráli v 9.

Can 5 - Emre zklamal. Kašla na defenzivní činnost. Hnal se stále do utoku ale působil neohrabaně.

Milner 6. James se bohužel svezl s celým týmem špatný zápas ale neodehral.

Coutinho 4.5 - Couts bohužel předvedl slabý výkon. Kvuli jeho nedisplinovanosti jsme přišli o nějaký tlak v 2.poločase

Firmino 6.5 - nejlepší hráč. Krásnou střelou trefil jen tyč. Jediny kdo věděl něco vymyslet. Jediný kdo nás může spasit proti MU

Benteke 5 - Myslel jsem že pravě prot betonářským týmům nám pomůže víc. Vyhral pár souboju ale to bylo málo. Tohle byla ovšem Rodgersova chyba. Proti takovým soupeřům musíme hrat na 2 utočníky.

Moreno 4 - Nesmyslne Rodgersovo střídání, byl neviditelný ale nedivme se mu když Rodgers střídal system každých 10 minut

Ings 5.5 - Dokázal rozhýbat hru nastoupit od základu výsledek by vypadal jinak. Dodalšího zápasu by si zasloužil být v základu.

Rodgers -1 - Pokazil v tomto zápase všechno co mohl. Bezduvodně do základu nasadil 2 DM jakoby jsme hrali proti City.

Nemuže proti takovem uslabemu soupeři nasadit do utoku jen pomalejšího Bentekeho. Navíc po poločase nesmyslné střídání. On tam dá místo Cana dalšího obránce. To je prostě Brendan logic. Už jsem s ním skončil. Už nikdy se ho nebudu zastávat. Věřím že i majitelé si pomalu ovědomí že Brendan není naše budoucnost. Chci v LFC konečně kvalitního trenéra. Kouče, který se nebojí posadit anglické hhráče, kapitána. Kouče který nasazuje hráče podle výkonů a ne podle zásluh.

Moje sestava na zápas proti MU - Clyne - Ilori - Sakho - Moreno - Nove DM (Wanyama, Song), Hendo, Milner, Firmino, Benteke, Ings

Reagovat
fenixLFC

coutinho moreno ako nezmyselne striedanie to by ma zaujimalo ktore 2 DM hrali-lucas a? hadam emreho nepovazujes za DM? ked hej tak uz len po tom co si pri nom napisal ze kasle na defenzivnu cinnost by ti mohlo trochu dojst ze on to DM hrat proste nebude...Ilori hrat urcite nebude, proti United urcite radsej defenzivny gomez lebo dopredu sa moc nedostaneme a moreno tam naposledy neskutocne zhorel. nove DM snivaj nikto uz nepride.

Reagovat
cristiano.K.

investuj sílu jinam

Reagovat
smazaný uživatel

tak uplakaneho som tu este nikoho nevidel

Reagovat
lucius6

https://twitter.com/city_watch JE TO OFICIÁLNÍ, PO PŮL ROCE SNAŽENÍ

Reagovat
lucius6

největší přestupová sága v historii klubu, 3000 stránek na bluemoon fóru, sledování letadel online a teď konečně tohle, cítim pocit zadostiučinění

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stadiony v Nemecku vitaju utecencov. Paraada

https://www.facebook.com/SPORTbible/photos/pb.338233632988842.-2207520000.1440949950./1742309919247866/?type=1&theater

Horsie je, ked sa clovek vrati do slovenskej reality a predstavi si slovanisticke a spartakovske tupela...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pokial tam nie je werbung, tak nerozumiem ani slovo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jsemdement

Gólasó

Reagovat
smazaný uživatel

Bafebimbíííííííí !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nádherná fotbalová jednoduchost, s ekteoru ty papírově slabší týmy nadělují góly všem těm Manchesterům, Chelseám, Liverpoolům.... Začíná se mi to líbit mnohem víc než nekonečné přetaktizované nahrávání od rádoby superhvězd...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to začíná opravdu zvesela :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpoura

Reagovat
Ángel di María 22

PL vypadá rozhodnutá docela brzo. Ale po zbytek sezóny bude zajímavej ten boj o LM. Zájem bude mít asi hodně týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeze rozhodnuta...

Reagovat
fenixLFC

zaujem bude mat vela timov ale maju na nu tak tri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

to snad už emyslíte vážně s tím rozhodnutím ligy.

Reagovat
Hector17

Naprosto ale naprosto prokaučovaný zápas navíc komediant Rooney a slabočký Depay. Nechci Romera kritizovat po jednom špatném výkonu, ale myslím si že nemá na to být dlouhodoubou jedničkou v takovém TOP klubu. Neumíme si pořádně nahrát, spousta nepřesností. Schweinsteiger se mi taky moc nelíbil, docela kazil. LVG ven Jinak pro Ayewa, ta přihrávka na Gomise byla super.

Reagovat
Matić

Výborně zvládnutej zápas. Williams dnes v obraně kraloval, Gomis opět gól Ayew se ukazuje jako super posila. V TOP4 je MC, CP, Leicester a Swans. Slušný po 4 kolech

Reagovat
Swarley

nevim, v tom útoku je to pořád stejně v prdeli, tam tomu chybí drive, rychlost, bojovnost...Wazza je tam prostě na hovno a kdykoliv se stáhne trošku níž, tak je to o něčem jiném, dostává balon do nohy, má na vše víc času, dokáže to rozdat...na tom hrotu to nefunguje, strašně mu to trvá, to, co v Bruggách vyřeší s chladnout hlavou, tak tady řeší jak ocas, čeká hodinu a místo toho aby tam zarval dva góly, tak je z toho totální hovno...

Rooneyho na AM, dokoupit hrota a RIP Herrera...

Reagovat
Busby babes

takhle bys odstrelil Andera?

Reagovat
Swarley

tak pokud se LVG 4-3-3 nechystá hrát, pak je to jediný řešení, protože Rooneyho on neposadí a my potřebujeme na hrotu někoho, kdo to tam bude pravidelně sypat a potřebujeme to okamžitě...jestli se bude hrát dál na tu desítku, tak to musí být Wazza...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
LAM

City si jdou pro titul opravdu velmi rychle,pokuď se ostatní rychle neoklepou.

Reagovat
LAM

City si jdou pro titul opravdu velmi rychle,pokuď se ostatní rychle neoklepou.

Reagovat
Tomanatura

Swansea dobrej vykon, hlavne Gomis je zvire, i kdyz to je asi kazdy, koho hlida Blind.

ronei je kokot, ale to neni zadna novinka. Jak ten clovek muze mit jeste fanousky a jak vubec nekdo muze jeste rict, ze je to top fotbalista, to mi hlava nebere. Prumerny ve vsem, neumi prvni dotek, je pomaly, naladovy, jenom plat ma na urovni Messiho. Bravo MU.

Reagovat
Ángel di María 22

Gomis je zvire trosku doslova, hrozne nechutnej clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto sympaťák jako většina hráčů swansea + manažér

Reagovat
Tomanatura

jj, videl jsem ho nazivo pred mesicem, v souladu s nim to slovo musi napadnout kazdeho.

Reagovat
Nikikrew

Swansea znova cierny kon sutaze. Ani by som sa nedivil kebyze skoncia medzi 6-7 miestom, ten tym ma vyborny potencial a hrozne vela kvalitnyvh hracov, dnes navyse nehral Montero!. Gomis zviera, tolko co on vyhra subojov je neskutocne. Parada Swans.

Inac si myslim ze United maju super muzstvo s vela nadejnymi hracmi a mixom skusenych hracov. Potrebuju ale co najrychlejsie vyriesit utok a stopera.

Reagovat
fenixLFC

Yusuf, preco mas nervy na swansea?

Reagovat
Dawon

Naprosto, ale naprosto zoufaly vykon hlavne smerem dopredu...nase neschopnost si vytvorit jakykoliv naznak tlaku, kdyz je to potreba, je fakt sokujici...

Rooney je parodie na fotbalistu...hlavne az da zase hattrick treba v ligovem poharu proti tretiligistovi, tak podme pohonit nad tim, jak mame toho svetoveho utocnika zpatky

Kdybych vzal nas dres, polozil ho pred vapno a vysral se do nej, tak odvede zhruba stejne prace jako Rooney...kdyz tam poslem Fellu, tak tam je aspon naprosto jasne dane, proc na hriste jde, co jsou jeho prednosti...ale u ROoneyho? Je dobry ve vzduchu? ne...je dobry po zemi? Umi 1v1? Ne...umi rychlyma nabehama rozhodit obranu? Ne...chysta sance spoluhracum? Ne...Dava goly? ne...je to preplaceny kokot? ano...dneska svuj vykon navic korunoval, kdyz zalozil vyrovnavaci utok Swansea, to byla od nej velka parada

A presto vsechno, jak bezzuby byl ten nas vykon, tak se nebojim rict, ze DDG v brane by dneska udrzel nulu...prvni gol urcite chytatelny, druhy snad temer nepustitelny...zaroven se taky ukazalo, co predvadi obrana, kdyz je opravdu nekdo proveri...asi je zase na case sundat ty ruzove bryle a prestat se ohanet tema nic nerikajicima cistyma kontama

Reagovat
smazaný uživatel

panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoooooc

Reagovat
Dawon

sorry, ale ja Rooneyho odmitam jakkoliv obhajovat...to je hrac, ktery je na stovky kilometru vzdaleny od urovne napr. Aguera nebo Suareze...a presto je to pan neposaditelny, kapitan, nejlip placeny hrac v tymu, jeden z nejlip placenych hracu sveta...jestli tebe to nesere tak budiz, ale ja bych ho nejradsi vystrelil na mesic a neohlizel se zpet...totalne mi pije krev

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, mne ide o obranu

Reagovat
Dawon

Tak ja nerikam, ze to byla nejaka hruza...ale potvrdilo se, ze ofenzivne schopny tym si proste nebude mit problem vypracovat docela hodne sanci...a kdyz k tomu prictes dnesni Romeruv vykon, tak to je recept na velky pruser

Reagovat
Tomanatura

Zahraje dobre parkrat do roka a dela se z neho buh.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mas pravdu, len presne to som cakal, jeden zapas nevyjde a vsetko co obrana odohrala dobre tak je zle cize sme iba cakali na to, kym prehrame, nech mozme kritizovat

Reagovat
Dawon

Tak ale uprimne, dyt tu obranu do dneska v podstate nikdo neproveril...

Reagovat
smazaný uživatel

od novembra minuleho roka, kedy sme dostali zo vsetkych timov najmenej golov v PL nas nikto nepreveril? neviem no, obrana to dnes mohla vyriesit lepsie, ale prvy gol dojebal Rooney, takto im nahrat do brejku, ked sme neboli kompaktni a Shaw bol vpredu je na pokutu, druhy gol mal Romero chytit bez pardonu, toto musi brankar chytat

Reagovat
Dawon

Tak lonskou sezonu do toho nepocitam, vsak krom Smallinga je cela obrana nova, vcetne golmana

Reagovat
smazaný uživatel

cize to co sa ti hodi pocitas nevysiel obrane jeden zapas, ja si pockam dalej na taketo sudy...skor ma trapi Rooney

Reagovat
kiwwi

ja vobec nevidim chybu v dnesnom vykone obrany....nic extra zle neurobili, celkom fungovali v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to nic hrozne, ale ten druhy gol si mali stoperi pokryt, nemoze im takto zbehnut utocnik, ale tu strelu by zas mal chytat kazdy brankar no

Reagovat
Dawon

tak co ma spolecneho lonska obrana s letoskem? proc bych to mel jako nak brat dokupy? Dyt polovina toho tymu je zmenena...to jako kdyby loni hrali Vida s Riem v nejlepsi forme a pak odesli, tak se taky budes ohanet tim, ze sme meli od unora nejlepsi obranu nebo co?

Ale souhlas, ta obrana neni ani zdaleka takovy pruser jako nejen Rooney ale ofenziva celkove...dat za 4 ligove zapasy 3 goly, to je proste smutne

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sme obranu oproti minulej sezone este posilnili a teraz nam nevyjde jeden zapas, mame dobru obranu od zaciatku sezony, riesit teraz toto je posledne, co by ma napadlo

Reagovat
HanziDrown

Jeden zapas nevyjde? Nam nejaky zapas v PL vysiel?

Reagovat
Busby babes

v defenzive? 3 ze 4.

Reagovat
HanziDrown

Ano defenzivne to zle nebolo, ale to ako sme na tom s obranou nam ukazu az tazsie zapasy . Dnes sme jedneho tazsieho supera stretli a az take presvedcive to nebolo a dovolim si tvrdit, ze keby hral montero mali by sme omnoho vacsie problemy. celkovy herny prejav je viac ako znepokojujuci. Hrozne alibisticke bez nasadenia hlavne ze drzime loptu. Rychly prechod do utoku prakticky neexistuje. Hrame bez utocnika a takto by sme mohli pokracovat dalej ....

Reagovat
Busby babes

dneska to imho nebylo tak presvedcive, protoze nebyl tak presvedcivy stred zalohy. Morgan dneska podal asi nejhorsi vykon u nas zatim. a bylo to hodne znat pak.

Dopredu to byla bida no. tam se musi zlepsit tolik veci.... Wazza strasnej, kreativita ofenzivy velmi slaba, mala rychlost, malo nabehu...

Reagovat
Busby babes

Co k tomu rict, cekal jsem tezkej zapas a rikal si, ze bod bude zlatej. Nakonec ani to. Dneska ta defenziva nebyla dobra. Moc ztrata, spatne rozbijeni utoku Swansea, par individualnich chyb... bylo toho moc. A zaroven dopredu malo pohybu. Wazza zas strasnej. Doufal jsem, ze se probere po tom hatticku a ono nic. malo nabehu, kdyz uz se dostal do sance tak to resil naprosto debilne.

Wazza strasny, Depay strasny, Mata si to zachranil golem jinak taky nic moc, Morgan a Basti, dneska to taky casto nebylo idealni... Blind se trapil. Herrera mel prinest vic pohybu a nestalo se. Na nej jsem se tesil nejvic, po tom co predvedl v tydnu...

Takze sand jedinej kdo se mi libil byl Shaw.

Reagovat
cokoliv

Shaw byl jako dobrý jo ? Dopředu ok, dozadu tragédie, oba góly z jeho strany, hlavně ten první absolutně propadl (dobře rooney ztratil míč jako dement ale ten Shawův výklus byl "na pokutu").

Reagovat
Busby babes

psal jsem pod preview. ze tam propadl on Morgan. Jinak jo, celkem se mi libil. podle me nejlepsi z nasich... a jo, dneska ta konkurence nebyla kdovijaka.

Reagovat
kiwwi

boha jeho sak to je uplne bezna vec, ze ked bek sprintuje dopredu a strati sa lopta, tak ho tam supluje ci uz stoper alebo DM podla toho jak su dohodnuti...aj on aj Darmian boli vysoko v predu pri podpore utoku a Rooney si strati loptu jak chumaj, ten gol ide cisto na jeho a Romerove triko, z obrany by som to nedaval za vinu nikomu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Shaw byl vyborny, dopredu snad nas nejlepsi hrac...je logicke, ze kdyz mas ofenzivnejsiho beka, tak bude v obrane obcas chybet...ten tym s tim samozrejme musi pocitat a byt na to pripraveny

Reagovat
cokoliv

Já netvrdím že ne, ale prostě kdyby nevyklusával jak šulin a místo toho zasprintoval tak Gylfi vůbec nemusel centrovat.

Reagovat
Sandstorm

Shaw je výbornej ve hře dopředu, ale dozadu je to často dost špatný.

Reagovat
Kaze

Darmian?

Reagovat
Error

Třetí výhra Swansea 2-1 nad United v řadě, na to už by se dalo sázet.

Reagovat
Infernoqt

4x z posledních 5 střetnutí nás dali 2:1, 2x doma, 2x venku... čistě pochopili filozifii LVG, kde hráli, co potřebovali

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis ukazal Rooneymu, ako ma hrat top utocnik aj ked Rooney mal tiez dost sanci, ale to proste musi dat aspon jeden gol...v idealnom svete by sme do utorka mali kupit utocnika a kridlo, pricom kridlo povazujem za este väcsiu nutnost ako hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea dle očekávání

Reagovat
Sandstorm

Slabota, slabota. Na Bruggy to stačí, ale na PL je to málo a slabiny jsou stále stejné a viditelné. Romero je jednoznačně slabinou. On by byl parádní dvojka, ale na stálou jedničku to zkrátka není. Útok stále ta samá písnička, chybí pohyb a kreativita. Rooney musí hrát podhrot.Chtělo by to dokoupit hroťáka, křídlo, Herreru posunout na CM a stoper tomu taky stále chybí. Očekávam, že na deadline day odejde DDG a tipuju, že dva příchody by se ještě mohli udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je nakročeno k parádní vyrovnané sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorá sa Spurs nebude týkať

Reagovat
smazaný uživatel

sezona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no dobre, rátam do hlavného diania aj vás no

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by od fanouška Chelsea pokrytecké v současnosti nerátať byť i Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Před vámi skončíme určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Cute.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

tak ani vás.

Reagovat
fenixLFC

my by sme mali mlcat

Reagovat
SunFells

Jak to jde s tím přesvědčením, že Mané by Manchesteru službu neudělal?

Reagovat
habinity

Rooney jeho tri gole brugam su prec..jeho fatalna chyba v rozohravke a 1:1 sak ked som si neni isty podrzim to tak skuseny hrac to nemal zbrklo chcel dat do brejku ale podrzat to a strasne skolacka chyba, plus jeho vykon tragedia, fella tam spravil viac ako prasatko za cely zapas..treba utocnika a za akukolvek cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím United od roku 2006 a abych pravdu řekl, už mě to tak nějak přestává bavit, protože ta hlavní věc, kvůli který jsem se do United zamiloval je poslední sezony pryč. Moyesa nepočítám to byl od Sira provar, ale van Gaal na to, že trénoval nejlepší Ajax v historii, Barcelonu a Bayern Mnichov tak se na ten jeho ,,fotbal'' opravdu dívat nedá a spíš se u těch matchů nudím. Výsledky mi ani tak nevadí, ale abych se celej týden těšil na zápas a vídal furt to stejný dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

"ta hlavní věc, kvůli který jsem se do United zamiloval je poslední sezony pryč"

trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se vysmát. Chybí mi krásnej fotbal a to, že bylo jedno jestli přijel AS Řím, Arsenal nebo kdokoliv jinej, stejně byla snaha od Sira je přejet.

Reagovat
bakasa

Sir byl prostě borec

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šašku, to co předávděl United po MS 2006 do roku 2012 si můžeš nechat tak akorát zdát s tvojema oblíbenýma týmama, a nic na tom nemění jedna povedena sezona Gerrada s Totteesem a Suáreza.

Reagovat
fenixLFC

a nas budu nazyvat historikmi

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se můžete tou historii akorát tak vytahovat a doufat v lepší časy to je tak všechno co můžete dělat.

Reagovat
cokoliv

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

Reagovat
jacobT

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Trofeje a úspechy je hlavný dôvod, prečo hráš futbal. Ale ak ich aj nevyhrávaš, tak nie je odveci hrať atraktívne. To však od našich borcov nevidíme. Je to sterilné, bez nápadu, bez momentu prekvapenia, čitateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Hrajeme sice sračku, ale ta sračka by profitovala. Tým je celkem dobrej, ale doplácíme na neproměnování šancí. Zápas co zápas a stále nemůžeme najít někoho, kdo to dokáže. Rooney, Persie, Falcao... zase jsme měli šancí víc a nevytěžili jsme vůbec nic.

+ Romero musí zmizet, to je nejistota jak prase. Aspon jednu střelu mohl chytit.

Reagovat
CHONG

City to budou mít letos hodně jednoduché

Reagovat
kiwwi

co s tym Rooneym dpc...nemozme zase cakat pol sezony ci sa panko nechyti... sak on momentalne hra horsie jak kazdy utocnik v lige, s tym proste nemozme hrat zapasy

Chicha sa ide predat, Wilsonovi sancu nedame tak kto tam bude hrat? Jedine ten Rooney furt?

Reagovat
cokoliv

Fella

Reagovat
Dawon

Nejsmutnejsi je, ze kdyz uz se mu jednou neco povede a sam se genialne dostane do sance, tak to pak naprosto ukazkove zadupe, protoze neni schopny vystrelit levou

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze nas cekaj zajimavy dva dny prestupaku...

Reagovat
Swarley

nejhorší je, že to není o kvalitě Brugg nebo Swansea, ty situace byly podobné a je naprosto jedno, co proti nám stálo za soupeře...v týdnu to ale vyřeší s přehledem a dneska vymýšlí naprosto nepochopitelné kraviny...naopak dneska to od něj herně nebylo tak hrozné, v jiných zápasech byl vidět ještě daleko míň...dneska se stejně jako proti Bruggám do těch šancí alespoň konečně zase dostával, ale prostě nedokáže mi nikdo vysvětlit, co tam u toho vymýšlí, to je neuvěřitelný...

někoho koupit musíme, jestli ještě odejde Chicha, tak je to nutnost...

Reagovat
Lacko_Boh

ale koho? ono toho fakt neni na predaj vela a nemyslim že taky Lewa alebo Costa su k dispozicií

Reagovat
vladis271

i nevieš ani predstaviť ako som z neho dosratý pri predstave, že o 2 týždne proti nemu hráme.čo to trepeš? 4 krát som si dnes vypral trenky pri pohľade naňho. Si ani nevieš predstaviť moj strach, lebo o 2 týždne proti nemu hráme.

Reagovat
fantomas

Monk ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Časem jasnej nástupce Pochettina

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CNrBWq8UAAAXI8K.jpg

Tohle bude dnes mufany strašit ve snech

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najhoršia oslava EVER.

Reagovat
Ligter

u toho můj ''teploměr'' nasranosti dosáhl nejvyššího bodu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase s Bruggami som písal, že to musíme ukázať aj v Premier League, nestalo sa, Rooney hral tiež zase o ničom. Potrebujeme jednoducho hrotového útočníka, čo dá gól aj z úplného hovna, mali sme kúpiť aj Pedra na RW, ale čo už, a jednoznačne brankára, jasné, že Romero občas niečo chytí, ale to čo dnes predviedol Stál nás aspoň ten jeden bod. Keby nebol De Gea a Ángel kkt, boli by sme inde.

Reagovat
habinity

Nechapem rooney taky hrac tolko zapasov a toto spravi kvoli nemu sme prehrali..on uz ide sam na branu a kym zakonci tragedia sto rokov si to chce pripravovat..to iste ako totenham pol dna to chcel zakoncovat az sa nato walker nemohol pozerat a dal to tam sam.

Reagovat
Infernoqt

je pravda,že by se měl posadit na pár zápasů

Reagovat
habinity

Reagovat
Miguel19

Proč vlastně odstavil Younga? Loni nejlepší hráč United, příprava taky dobrá..

Depay za ty zápasy v PL ukázal jenom směšné pády na zem a namistrovanej přístup...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostou souhlasím ....Miluju ty kecy, je sen být v United, radosta nosit 7ku, bla bla bla a pak příjde zápas a Depay po 12ti minutách po 40tým zkaženým míči vyklusává.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze Depay ukazuje, ze ma velky potencial, ale je to nieco podobne ako ked pred rokmi prisiel Nani..tiez na nom nezacal Ferguson stavat ofenzivu, ale dal mu rok, dva kym sa vyhral a zacal hrat dobre pravidelne..preto je podla mna nutnost kupit kridlo pre nas, nemozme sa spoliehat na 20 rocneho Depaya celu sezonu

Reagovat
Miguel19

Tak potenciál má, to je jasné. Ale v PL zatím ukázal velké prd. Navíc mi přijde, že dozadu se příliš nežene..

Těším se na úterý, co vy a my budeme vyvádět. Já teda doufám, že my něco vyvedeme, i když to nevidím reálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay bude v pohodě.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

odstrelit depaye po par nepovedenych zapasech by byl styl chelsea...takovy kreteny tam snad nemame

Reagovat
Miguel19

Kdo mluví o odstřelení omg?

Reagovat
r.mrazik

tak co navrhujes?posadit ho? uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

To něják nezvládáš ne? Napsal jen, že zatím předvedl velké nic. To o odstřelení nebo posazení si tu domýšlíš ty sám omg

Reagovat
r.mrazik

vsak o tom posazeni pise miguel sam dole...ehm

Reagovat
smazaný uživatel

To je až reakace na tvůj příspěvek. V prvotním o ničem takovém nepsal....ehm

Reagovat
smazaný uživatel

reakce

Reagovat
Miguel19

Klidně může začít příští zápas na lávce a Young v základu no, hrozný problém.

Reagovat
r.mrazik

posadit na lavku mu v adaptaci na hru nepomuze...ale treba bychom ho pripadne mohli poslat nekam na hostovani

Reagovat
Miguel19

Lol, ok...

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Infernoqt

Chtělo by to Kloppa nebo Ancelottiho. S těmihle finančními prostředky a atraktivním fotbalem bychom něco urháli. Letos zase budu rád za 4. místo.

Reagovat
habinity

Horsi od chelsea live arse nejsme tak 2 miesto je realne..ale na city asi nema nikto su naslapani

Reagovat
Infernoqt

ikdyž dneska nám to posral Romero, strašně špatnej výkon, už nechci aby chytal

Reagovat
CHONG

Zvykej si.

Reagovat
Infernoqt

promin, chlapečku, ztratil jsi se?

Reagovat
I am Mancunian

tomiho nechaj, ma pravdu

Reagovat
CHONG

Až v úterý bohužel oznámí příchod DDG k nám, tak si na Romera budeš muset začít zvykat.

Reagovat
Infernoqt

normálně uvažující člověk by ho v brance nenechal

Reagovat
CHONG

Ale takového člověka na trenérské sesli nemáte.

Reagovat
I am Mancunian

vy zase v prezidentskej

Reagovat
CHONG

To je bohužel svatá pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney to dneska vyšperkoval. Tentokrát to nestálo jenom za hovno dopředu, ale ještě vyrobil gól Swans a udělal ze sebe simulantského kašpara..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky to jsem potřeboval, pustil jsem si to několikrát a mám i slzy od smíchu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Ani toto nepomôže zmierniť moju nasranosť

Reagovat
fantomas

He did what?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
fajdax

Z fleku by sem k nám bral Ayewa, Ki a klidně i Shelveyho. Jinak Swans parádní výkon, silnejí a sympatickej tým. Učka klasicky špatný, jedinej kdo se mi od nich líbil byl Shaw, sice dozadu slabota, ale vepředu je na levýho beka vážně skvělej, toho jsme měli koupit loni my, škoda..

Reagovat
Swarley

Ayew je úžasnej

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Son byl jen smokescreen, na deadline si jdeme pro Ki-ho.

Reagovat
fajdax

Moc nevím jak hraje letos, ale loni byl úžasnej. Kolik by tak mohl stát?

Reagovat
smazaný uživatel

Touhle dobou už neprodejnej.

Reagovat
Hokaido

OK, je to oficiální. 25 bodů ve fantě, 26 bodů mi sedí na lávce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když v prdeli, tak pořádně.

Reagovat
Sandstorm

Útočník, křídlo a brankář je docela nutnost, jestli chceme mít úspěšnou sezonu. Jsou na to dva dny. Tak se čiň Edo.

Reagovat
Infernoqt

já bych se na to vysral... nikoho bych nepřivedl, nechal bych De Geu ten rok vytrucovat u nás, došlapal bych s Van Gaalem do 4. místa (zajistit si LM), pokusil bych se o nějaký pohár, když tam nebude Swansea nebo Everton a pak bych to předal v létě Ancelottimu a šel na titul... tenhle fotbal nemá na PL nárok a opět jsme se nikam neposunuli

Swansea super snad oberou o body další týmy, abych neutralizoval ten pocit naštvanosti vůči nim

Reagovat
fajdax

Jen aby jste to 4. místo dali, letos to bude ještě o něco víc našlapaný než loni.

Reagovat
Infernoqt

tak to není jen otázka pro nás, viď

Reagovat
vladis271

Reagovat
fajdax

že zrovna ty to opalcuješ

Reagovat
fajdax

a kdo tady mluví o Chelsea?

Reagovat
vladis271

tabuľka.

Reagovat
fajdax

mentoš opravdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

fajn, rikas abychom to 4. misto dali. Kdo ma byt dle tebe ta konkurence v tom boji o 4. misto?

Reagovat
fajdax

Na tři místa(city nepočítám). Vy, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Spurs, Soton, Everton, Swansea. To je málo? Počítám s tím, že my a Arsenal tam budeme určitě, dál fakt nevím. Vy pokud nepřivedete golmana, utočníka a možná křídlo, tak to podle mě nedáte.

Reagovat
fenixLFC

Liverpool, Spurs, Soton, Everton, Swansea......

Reagovat
Busby babes

pockej, takze automaticky pocitas, ze se v prubehu sezony zvednete, stejne tak treba u Arsenalu, ale u nas predpokladas, ze budem hrat porad tak spatne? Protoze treba v defenzive momentalne zrovna Chelsea ma daleko vetsi problemy nez my...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak Arsenal zatim taky nic moc, Liverpool taky zadna slava, o vas nemluve... Tottenham uplne marnej. a cekam, ze tymy jako Leicester nebo CP casem odpadnou jak loni Soton nebo WHU. Neprijde mi, ze by to melo byt naslapanejsi nez loni. uvidime v kvetnu...

Reagovat
I am Mancunian

United goals in last 9 matches: 0002101101.

No invention in attack and a keeper who melted the first time he had to do something. Poor.

dneska opat 90% sracka, vyzera to, ze uz su vsetci trollovia

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci nie samozrejme, ale ty urcite

Reagovat
nani92

aj ty si troll, len z druhého konca

Reagovat
Lacko_Boh

všetko je to o perspektive

Reagovat
Dawon

Zas je nefer rikat, ze predtim nic nemel ROmero na praci...proti Spurs v zaveru podrzel, proti Bruggam ted ve stredu taky jede ten paradni zakrok...ale samozrejme nijak neobhajuju ten dnesek, tady se presne ukazalo, proc takovy golman u nas nemuze delat jednicku

A utok je hruza, hruza, hruza, zoufalost...

Reagovat
Pasha

veľmi sa mi chce plakať, keď vidím tie počty gólov. Za Alexa: 422231101232....

Reagovat
I am Mancunian

zvykaj si, toto je nasa nova filozofia

Reagovat
smazaný uživatel

ked vidim zas ten Gomisov gol, tak keby Romero ostal normalne stat na nohach, tak tu strelu by mohol aj spracovat, ale jak to so sebou splasol na zem, to jak ho napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Celá táto vaša brankárska sága, to ste proste posrali. Nemať to vyriešené cez 2 mesiace, to je na facku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju bohu za Begoviče ty jo.... I kdyby se Real zbláznil a prásknul za Thyba tu stovku, tak můžem být v klidu relativně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som sa odchodu Courtoisa teda nebránil. Menej sympatického hráča som v Chelsea už dlho nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

On si sedne v týmu...

Reagovat
Uwe háže buly

na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

*Bohu

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
wild

Gary s Jamiem to paradne rozobrali v studiu..Romero spravil tu najhorsiu picovinu co mohol..rozbehol sa a v polovici zostal stat. On mal bud ten vybeh dokoncit a zmensit uhol alebo ostat na ciare a v pohode to chytit nohou.

Reagovat
habinity

Akurat som to pisal a to nejsom ani gary ani jimmy ani tommy ani paulito ani brankar, kto hral futbal vie ze to bola skolacka romera

Reagovat
habinity

Spravil chybu zasadnu brankara, vybehol a zastavil sa, dpc ked uz vybehnem idem aj zo spinou bud pencla alebo mu to zobere vypichne..to bola skolacka chyba

Reagovat
Grahf

Takýto futbal je neospravedlnitelný u klubu ako je United. Vedenie by sa malo rýchlo spamätať a podniknuť kroky, ale to by ich muselo zaujímať aj niečo iné, než prachy za sponzoring. Nech sa prídu pozrieť raz na ten futbal, či ich nebudú bolieť oči. Do kádra sa vložili obrvoské prachy a nie je to absolutne vidieť, naopak, pod SAFom sme mali horších hráčov a vyhrávali sme tituly. Takže jediný proces, čo tu lvg započal je to, že hrajeme stále večšie hovno, až budú nakoniec naše prenosy cenzurovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Jj budu nas davat po 22:00

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, on bohuzel asi neni zajem ted aby united hrali o titul, nejde to donekonecna, svet ma rad pribehy kdyz se nedari.. a co na tom ze asi schvalne..

Reagovat
Pasha

Pretože Sir Alex Ferguson mal v sebe niečo, čo nemá žiaden iný kouč na planéte.

Reagovat
madlucas

vyborne kolo nakoniec. snad sa arsenal po prestavke zobudi a ideme bojovat zo city o titul ..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no. Před sezonou hádky jestli je lepší Firmino nebo Depay (nebo Clyne a Darmian) a pak zase oba týmy hrajou sračku a můžeme řešit kdo hraje horší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si po tých výkonoch nechcem predstaviť ako bude vyzerať derby...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kowe

tak tohle téma bylo jistý už i před těma přestupama

Reagovat
Pasha

Ver tomu, že ma utešuje, že tragický hrá aj náš najväčší rival

Reagovat
I am Mancunian

Gary Neville insists Manchester United dominate possession without dominating matches

Reagovat
wild

Gary to celkovo paradne zhodnotil teraz..dobre sa to pocuvalo. A vravi ze utocnik je nutnost..nemozeme ist do sezony len s Rooneyom.

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze wom to cele nevidel, ale co citam na twitteri, tak on to krasne cele popisuje, skoda, ze 2/dni pred koncom prestupaku

Reagovat
wild

on vzdy paradne vsetko rozobere, ma prehlad, vie to takticky vsetko zanalyzovat. Nechapem preco nepracuje v klube..

Reagovat
I am Mancunian

gary asistent, giggs trener a filozofia po sezone doprdele

Reagovat
Dawon

pekne receno Pokud chce LVG hrat takhle, tak tam potrebuje nakou silenou individualitu, ktera to sama strhne...a nikdo takovy tam proste neni, tak to pak vypada tak jak to vypada

Reagovat
Pasha

Hlavne, že sedí a zapisuje si

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pasha

Alojz Gál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jestli v MOTD poukáží na to šlápnutí na Ayewa. Vzhledem k tomu, za co tohle kolo padaly karty...

Reagovat
Pospovič

Swansea paráda ale město nic moc ale ty dresy mají top

Reagovat
HanziDrown

Nas herny prejav je rovnaky ako vystupovanie LVG na lavicke pocas zapasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary pekne zbroji za noveho utocnika tah s Rooneym ako s hlavnym hrotom bol pochopitelny, ale takto to dalej nemoze ist, on nas regulerne stoji body...nejakeho Cavaniho som nikdy nechcel, teraz sa za neho modlim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

panike pls

Reagovat
Busby babes

no nic, prohralo se. Se Swansea to ani neni takove prekvapeni. Je to skoda, hlavne kvuli tomu vykonu. Ale ten zapas jsme mohli i vyhrat, pokud by Wazza nebyl kopyto a nevymyslel picoviny.

Kdyz Romero podrzel v minulych zapasech, byl ok. ted to jednou posral a hned je nejvetsi drevak... Jsem zvedavej jak tenhle post vyresime ale nebudu zavrhovat hrace po jedne chybe. To se proste stane.

Mame 14 dni na zlepseni a dva dny prestupaku, cekam jeste nejaky zmeny, tak jsem zvedav jak to bude vypadat po pauze. Zatim zadna tragedie, jeden prohranej zapas. City taky casem prohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som písal, že Romero na to nemá už od zápasu s Tottenhamom. Keď niečo chytí, tak ho pochválim, ale to nezmení môj názor.

Reagovat
Busby babes

jasne, byli i taci, co ho nechteli hned. pro me to taky neni idelani reseni, ale zas dam mu sanci se ukazat. Pristi kolo uz tam beztak bude DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne jste klesli, coz vam ani nic jine nezbyva dokud tam bude LVG, trener bez koncepce, bez budoucnosti, ale byvali casy kdy to byla povinna vyhra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

New TV deal, new kit deal, new casino deal, £0m net spend, Inability to sign marquee targets, baffling subs. Woodward & LvG not performing.

Reagovat
Infernoqt

nechaj to tak, řešíme sračky, ono to nějak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

vycitat nieco Edovi, to uz fakt Samo vsak priniesol snad kazdeho, koho Gaal chcel, este aj cigana krasne predal a prestupove stale neskoncilo...watch this space

Reagovat
I am Mancunian

tak to urcite nepriviedol za 2 dni uz cavaniho nevybavi

Reagovat
smazaný uživatel

a koho nepriviedol? a odkial vies, ze to zacina riesit dnes? ty proste rad klames

Reagovat
I am Mancunian

ja nepisem, ze to zacina riesit dnes a uz len toho posrateho pedra nepriviedol, na toho by si si mohol pamatat este

Reagovat
minoLFC

veď vám skoro všetci ušli

Reagovat
Busby babes

kdo nam usel? Darmian? Basti? Morgan? Depay? nevim, prijde ti, ze nam vsichni usli?

Reagovat
Counter

Ušli vám všichni ti hráči, které jste nechtěli.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

bol Edo s vami už pri Moyesovi na tejto pozicií?

Reagovat
I am Mancunian

bol, vtedy sa nekupil strootman, vysral sa na nas thiago a tie srandy s fabregasom a balem si vsetci pamataju

Reagovat
Busby babes

za Strootmana bud rad.

Reagovat
I am Mancunian

vynikajuci hrac, ktory by sa nam vtedy neskutocne hodil, my sme radsej nahanali fabregaaov a thiagov a nakoniec prisiel fellainy o 4miliony drahsie ako bola jeho vykupka

Reagovat
Busby babes

tak se koukni jak na tom Strootman je. A jak na tom byl loni. A bude letos zase...

Reagovat
I am Mancunian

a u nas by si urcite dojebal koleno tak, ze mu to znicilo karieru ?

Reagovat
Busby babes

mozna jo, mozna ne...

Reagovat
Lacko_Boh

a koho ste to nejak kupovali so španielska kde boli nejak falošní agenti či čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
Lacko_Boh

no pekne

Reagovat
Lacko_Boh

Edo je overrated jak útek z utek z vezenia shawshank

Reagovat
Lacko_Boh

*Utek je overrated jak Edo z Eda z vezenia shawshank

Reagovat
smazaný uživatel

nekupil sa Strootman, aale ani Messi sa nekupil, Edova chyba, ze Moyes nechcel Strootmana, pls fakt uz

Reagovat
I am Mancunian

ja pisem, ze vtedy pod.moyesom sa nekupil strootman, tak to tu neprekrucaj

Reagovat
smazaný uživatel

a naco sem pleties Strootmana, ked hodnotime Eda?

Reagovat
I am Mancunian

ja sa bavim s lacom o tom, ty sa tu pleties

Reagovat
smazaný uživatel

ty bavis jj

Reagovat
Pasha

Pod Moyesa by nešiel hrať ani Janečka či Škriniar

Reagovat
nani92

heh, Moyes chcel Fabreho aj Kroosa, aj Thiaga, ktorí boli údajne nepredajní a po sezone všetci preč..fakt sa mi nechce veriť,že sa po roku všetko zmenilo..jednoducho si mysleli, že mužstvo ktoré získalo titul nepotrebuje také veľké investície..

Reagovat
Infernoqt

tak Kroos byl de facto náš, jen po odchodu Moyese jsme "ztratili" zájem

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

zaujimave, ze sa moyes nedavno vyjadroval, ze boli blizko pospisu top hracov, uplnu pravdu sa asi nikdy nedozvieme,..jedine co je z toho jasne, ze ked my mame zaujem o top hracov su nepredajni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Kurna ale o toho Wanyamu by sme sa mohli pokusit

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už preboha nechajte Saints napokoji.

Reagovat
Miguel19

Když vidím toho Pogbu...ten by se z fleku krásně zařadil k Matičovi a Fabregasovi...

Reagovat
minoLFC

Hazard mi príde túto sezónu horší než Fabregas

Reagovat
Lacko_Boh

nezvlada tlak,ako relativne voľný hráč

Reagovat
Miguel19

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad ani nemůžeš napsat vážně Fabregas se vedle Ivanoviče řadí mezi nejhorší na hřišti. Hazard na rozdíl od nich aspoň neztrácí míče, udělá nějáký průnik. To že je neviditelný ano ale rozhodně není hroší než Fabre, to sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To ani náhodou, Hazard sice vypadá, jako by fotbal momentálně vůbec nezajímal, ale na Cesca se nechytá, ten je úplně mimo, Mikel by byl momentálně snad i platnější..

Reagovat
Whitemedia

Hezky sem to momentálně seřadil pod sebe

Reagovat
minoLFC

Ak bude budúce leto Rodgers na lavičke tak kúpi Gomisa za 50 mil. libier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

"We lost in that five minutes and it is a pity because we controlled the game." LVG

Reagovat
Busby babes

"We lost the game in five minutes & you can't do that," the boss adds. "We have to learn from that - it's the most important lesson."

Tak mame na to 2 tydny.

Reagovat
habinity

Sir alex volame ta vrat sa potrebujeme ta..viem ze niekde vnutri zuris ako stary pes a si stej hry na nervy ze nic nevyhravame, viem ze sa tuzis vratit lebo tvoj zivot je united..

Reagovat
Pasha
Reagovat
Mariano13

Sklamanie s Rooneyho ... fakt som si myslel ze uz ma toho goloveho ducha ale on sa proste bal vystrelit ... to asi kazdy od nas .... prihravka katastrofalna to ani viac k tomu nemozem povedat ... bal som sa ze pride silnejsi super a Romero sa s obranou poserie ... dalsie kolo DDG a Rojo na stopera (ak sa da) ... no a posledne co mi spravilo nervy bol ten stary zakomplexovany Atkinson ja neviem co ma za problem ale bol hrozny ... tri body mi az tak nechybaju ale ten pocit ze sme zasa na zaciatku ...

Reagovat
Infernoqt

a že podle kouče jsme hráli dobře a Swansea ovládla jen 5 minut v utkání

Reagovat
habinity

Atkinson je fanda chelsea nemusi nas ten stary plesnivy pes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Romero už na lávku jo? Měl jsem jiný pocit z komentářů minulých týdnů.

Reagovat
Mariano13

tak ako Swansea fakt moc neovládala zápas ... držaie 64 ku 36 to dokazuje ... ale aj s loptou prihrávky na tri metre nenašli cieľ veď to nebolo moc dobré ... len zasa Sans podľa mňa riadne zaparkovali ... ku koncu ..... a neviem presne aké komenty myslíš pochválil som ho doteraz neinkasoval veď to hej ... len som mal obavy z ťažších súperov ... a keďže o týždeň nás čaká Lpool (v ofenzíve je síce na tom asi tak zle ako my) tak si myslím že istota by bol DDG ... ako potom možno aj v LM a v budúcnosti nech chytá Sergio akurát teraz to dosť pokašlal ešte prvý gól možno nie no druhý si mohol aj nohou pristaviť

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
fantomas

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale k utkani, docela mazec. Pravda, zasmal jsem se v okamziku kdy United prohravaji a trener strida, a posila na lac Caricca, nebo jak se jmenuje, to proboha neni hrac na plac,ten je tam jen na soupisku aby tam meli nejaky anglicany. Chicharito sedi cely zapas, naopak neskodny rooney hraje cely zapas. Tohle nejsou united

Reagovat
kiwwi

@HardikGohel97: BREAKING: CHARLIE AUSTIN TO MANCHESTER UNITED. £15M + ADD ONS. MEDICAL TONIGHT. Robert Cook

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nás vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To momentálně jakýkoli útočník.

Reagovat
Swarley

co to je za zdroj?

Reagovat
Infernoqt

hned bych ho dal do základu, Rooney musí aspon 3 zápasy sedět

Reagovat
habinity

Sa smejem gado este nepobalil a uz v zaklade a zase tragedia vykon no mi nutne potrebujeme utocnika aj olegunar v 40 by tam zahral viac ako ktokolvek s united

Reagovat
smazaný uživatel

This guys Robert cook tweet shit saw few tweet from him where he says Benzema to Arsenal is done etc

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

tak som dobre tipoval vcera, ale bohuzial austin nas bobec nevytrhne

Reagovat
lucius6

Dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

furt byste nakupovali, ale ze trenera na picu, to vam nevadi. Vsak angel di maria, herera, shaw, schneiderlin, depay, falcao a ja nevim kdo vsechno se tam za posledni rok kouopil a k nicemu..jste nicemove

Reagovat
minoLFC

chceš tromfnuť vrabejku?

Reagovat
KnoxXx

Najhorsi mozny scenar = tesne pred koncom prestupaku sa zisti, ze nahradne polovicne riesenia a kreacie na problemovych miestach nevysli, resp. sa na nich neda stavat a co sa stane? Su 2 moznosti a ani jedna nie je pozitivna - preplatia sa kvalitni hraci, ktori v time uz mohli byt pocas letnej pripravy za minimalne o chlp (vyrazne) nizsiu cenu s tym, ze ten cas, kym zacnu splacat doveru/zaujem bude o poznanie kratsi.

Druha varianta je nieco na sposob Poolu, hviezdy sa ulovit nepodari (len blazon by pustal aj za horibilne/premrstene sumy klucove postavy svojich timov uz pocas rozbehnutej sezony bez sance ho nejakym sposobom nahradit) a aj ti priemeraci, ktori nebudu znamenat signifikantny posun vpred, budu stat dvojnasobok toho, co by stali za beznych podmienok (a aj to je rec o krajnom pripade).

Uvod sezony ukazal, ze zmysluplne skore nakupy, ktore si nieco odohrali v priprave, boli jasnou vyhrou (bez ohladu na to, ze Memphis nehra v kazdom zapase na vybornu, resp. je medzi top3 hracov timu - 21-rocny hrac, ktory prisiel z priemernej ligy do velkoklubu a mnohi by chceli, aby mal 2 "kanadske body" na zapas. O tom, ze Romaro je max. dvojka bolo jasne kazdemu, potom sa clovek ani nemoze rozculovat nad tym, co vidi, skor to bola otazku casu, kedy sa tak udeje. Co ma stve daleko viacej nez lacny gol, to je jeho tragicka rozohravka. Tragicka z pohladu toho, ako dlho mu vsetko trva - tym v podstate mnohokrat zabije sancu na brejk, rychly protiutok, co je prazaklad vsetkeho - neatraktivna hra, trapenie v postupnom utoku, neschopnost pridat upokojujuci druhy gol (dnes treti zapas PL a znova MU dalo prvy gol, v prvych pripadoch dokonca viac-menej v uvodoch zapasu). A Blinda plati to iste - ako test toho, ze to moze ako-tak fungovat v kritickych situaciach, kedy sa zrani alternativa A, resp. B, to posluzilo, zaroven test jasne ukazal, ze je to maximalne nudzova varianta, za predpokladu, ze ciele su tie najvyssie, co je takmer samozrejme.

Rooney? Chvilu nula, potom hviezda, o par dni zasa reputacia na bode mrazu. Cely problem tkvie v tom, ze Rooney je pod tlakom. Pod tlakom ocakavania, ze bude golovym tahunom, pod tlakom sance/i, ktoru/e ked nepremeni, nema to cim vyvazit a ak sa o to snazi, na hrote to ziva prazdnotou. Rooney, ktory vzdy vynikal behavostou a obetavostou je utopeny (resp. minimalne by mal byt) na hrote.

Prichody? Idealne ziadne. Jedinym kvalitnym riesenim na brankarskom poste je Lloris (zvyknuty na ligu, worldclass brankar, sympatak), ale akakolvek predstava - zaplatit viacej nez zinkasovat za De Geu je usmevna. Stoper? Rezignacia. Vec, ktora sa nevyriesila za 2 roky, sa za 2 dni vyriesit rozumnym sposobom neda. Kridlo? Nemam predstavu, mam len predstavu o tom, co by mal splnat - viac-menej presny opak Matu (az na produktivitu, samozrejme). Utocnik? Ak niekto trochu zo srandy napisal, ze Gomisa by si vedel predstavit u nas na hrote, suhlasim. Typologicky je to utocnik, ktory by sa hodil, ked uz mame hrat tak, ako hrame (na jedneho klasickeho hrotoveho utocnika).

Reagovat
Pasha

amen

Reagovat
Infernoqt

tak já jsem psal něco podobného vejš, nechci se opakovat, protože to vypadá, že hajtuju klub nebo hráče, ale kdyby na to někdo rozumný z vedení kývnul... dohrát do 4. místa, letos příchody neřešit, max teda změnit golmana, protože Romero opravdu nemůže chytat a pak předat před přestupákem post Ancelottimu, protože lidé jako já - příznivci atraktivního fotbalu, z toho mají velké ... nic

Reagovat
smazaný uživatel

a Ancelotti ti jako ten atraktivni fotbal dopreje jo? aha

Reagovat
Infernoqt

jednoduchost, přímočarost a možnost skorovat... hrajeme moc složitě a zdlouhavě...

Reagovat
smazaný uživatel

to hrajete, primo hrozne, ale nemyslim ze zrovna Ancelotti to zmeni. V premier league by meli trenovat jen manageri, nikoliv treneri.

Reagovat
KnoxXx

Prichody by som riesil neustale (koho priviest v zimnom prestupaku, resp. koho priviest o rok, avsak hned po sezone), avsak nie sposobom, ze zufalstvo z kazdeho vyjadrenia doslova cisi a snazit sa to riesit prvoplanovo - priviest velke meno, ktore tim absolutne nepotrebuje. Tak sa to riesilo minuly rok a vysledok uz kazdy pozna - myslim primarne Falcaa, ale urcite spolocne znaky by sme nasli aj v dalsich prestupoch.

S tym golmanom, to je zrovna miesto, kde v sucasnosti nemozeme priviest top kvalitu, aby to tim nestalo tazke prachy, co by spravila z MU o to vacsi terc do buducnosti. Mali by chytat Lindegaard/Johnstone. Prvy si zasluzi sancu, horsi ako Romero byt ani nemoze, je v time 5 rokov a o moc zmysluplnejsiu variantu do timu za 2 dni nedostaneme. Druhy je riskantna stavka na buducnost, t.j. ze dame sancu mlademu anglickemu brankarovi a uvidimie, ci sa dokaze popasovat s tlakom, ktory k tomu prinalezi. Ideal - Lindegaard jednotka, dalsi dvaja by rotovali (zapasov/sutazi hrame tento rok znova prehrsel). Nepisem, ze je to realna moznost, skor mojou osobou zelana.

Reagovat
I am Mancunian

pekny prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevidím to až tak čierne. Je možné že sa podobne ako Smalling túto sezónu vyšvihne Rojo alebo Jones, k otázke krídla pre začiatok stačí ak tam prestane hrať Mata a preskúša sa tam Young, Pereira, Januzaj. No a Rooneymu len toľko, že dneska zahral podľa môjho názoru veľmi slušne, ibaže to hlavné (zakončenie) úplne zmrvil.

Nechcem aby si si myslel, že som nejaký ružovokuliarnik, len odmietam ísť s týmto názorovým prúdom zakladajúcim si prevažne na emóciách - po bruggách všetko ok, rooney naj a dnes všetko zle, treba X,Y,Z , rooney najhorší útočník na svete atd. atd. Môj základný názor je, že tento káder má nato bojovať o titul a ide len o to, koľko z neho dokáže LVG vyžmýkať. Ale na druhej strane, napr. takým Austinom by som nepohrdol.

Reagovat
KnoxXx

Ja s tym suhlasim - nefunguje to, hracov v time je dostatok, len im dat sancu, inak povedane, horsie to byt na urcitych poziciach ani byt nemoze (Mata - Pereira/Young, Rooney - Wilson, podhrot Herrera/Rooney, stredaci - chcem vacsiu kreativitu (ktoru maju v time predstavuje najma duo Herrera/Mata), musi tam hrat Herrera, chceme silny stred, musi tam hrat duo z trojice Carrick/Schweini/Schneiderlin).

Par pozicii je vyriesenych vyborne (mimo Blinda cela obranna rada, na lavom kridle Depay, v strede je skor problem, kto by mal hrat, resp. kto by mal hrat proti ktorym superom, nez ze by absentovala kvalita) s tym, ze v time je zrazu dostatok hracov, ktori dokazu zaskocit na 2-4 poziciach.

Takze, suma sumarum, priviest max. siloveho utocnika (nieco na sposob Marshawna Lyncha - ktory je schopny zapnut "beast mode"), ktory pokryje variantu "Fellaini" (silny hlavickar) a typologicky bude vhodny aj pre hru na protiutoky (takze aj behavy). Rudy Gestede - ktory by pokryval fakt, ze vyrastal/hraval vo Francuzsku, pritom povodom African - reprezentant Beninu (z reklamneho/medialneho hladiska velke plus). Cesta kupit talent za 50 milionov (Martial) je to posledne, co by prospelo - je nutne priviest hotoveho goloveho hraca, avsak nie hviezdu, ci uz sucasnu, alebo proklamovanu buducu.

Reagovat
Rarášek

Paulinho Odchod ze Spurs mu prospěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nějaký wondergoal?

Reagovat
fenixLFC

inak mna by zaujimalo aky je rozdiel medzi pellem a bentekem...pelle by nas vysiel tak o 15 mega lacnejsie inak asi ziaden

Reagovat
Pasha

Bayer Leverkusen are in advanced talks to sign Manchester United striker Javier Hernandez, according to Sky sources. ... Dotiahnite to a do ďalšieho priebehu sezóny pôjdeme s duom Rooney - Wilson. Na hrot treba dať Fellu, však je platnejší ako Wazzíno

Reagovat
habinity

Lvg je magor fakt, to je nieco ako moyes ale dostal viac penazi a casu..vsetko predat v predu a nikoho nekupit..zachvilu povie ze blind hraje zle ze ide vyskusat utocnika ze v pripravke mu to islo..austin je to prekvapko?

Reagovat
Pasha

Prestupy sme mali riešiť počas celého leta a nie sa utešovať tým, že Rooney sa preberie a dá 25 gólov. Možno ich dá, ale do konca kalendárneho roku 2016

Reagovat
Counter

Swans

Reagovat
Pasha
Reagovat
SunFells
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/themanutdway/status/638053365969240064

Louis van Gaal has just left the Liberty Stadium and he looks like he is incredibly angry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

možno si len zabudol zuby v pohári ... ale už cez zápas som si myslel že mu pôjde para z uší

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Chalobah na hostování do Neapole s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Kokotská Chelsea vy*ebaná

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah to Napoli will be simple loan from Chelsea. No option to buy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Romano na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Error

Co tam konkrétně chce dělat?

Reagovat
Miguel19

Další

Francois Piraux @F8Piraux teďpřed 3 sekundami

REPORT from France, Jérémie Boga on loan to @staderennais with an option to buy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Co tam jako chce dělat?

Reagovat
niflheim

To byla taková katastrofa?

Reagovat
Swarley

katastrofální bylo to, že jsme si nedokázali pak už v závěru v podstatě nic vytvořit a kastrofální bylo wazzovo zakončení...jinak to byl klasicky těžký zápas na Swansea...

Reagovat
smazaný uživatel

na kdy jsi předpovídal, že se rooney rozstřílí?

Reagovat
Swarley

co ti na to mám říct, já prostě nechápu, jak může v týdnu vše v zakončení řešit s klidem a s přehledem, a pak dneska pro změnu předvede tohle...

jako góly dávat bude, ale teď jde o to, že to celkově může být málo, jako z pohledu týmu...celou dobu jsem vsázel na to, že bude 4-3-3, ale prostě LVG do toho půjde nejspíš s tímhle 4-2-3-1 a to pak bych Wazzu dal na AM...

Reagovat
Busby babes

a ted maj vsichni 2 tydny na to se psychicky pripravit na Wazzu v zakladu proti Live, protoze proti nim ho nikdy neposadi.

Reagovat
Swarley

jedna věc je, že ho LVG neposadí, to je prostě jasné...a věc druhá, ani to není v našem zájmu...stáhnout ho na AM a dokoupit hrota...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane na prodej není, aby bylo jasno.

Reagovat
Swarley

však jste se už na jeho odchod připravili, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že pořád nemáme typického útočníka?

Reagovat
Swarley

kde je Adebayor, když ho člověk potřebuje?

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně se válí někde na pláži

Reagovat
Wat

Aspoň bude odpočatej, až bude muset nastupovat jako jednička na hrotu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

A kapitán.

Reagovat
Busby babes

a tos tak volal po tom, aby Wazza hral hrotaka. ale souhlasim, nejlepsi je na pohrotu.

Reagovat
Swarley

to pořád vychází z toho, že jsem celé léto věřil ve 4-3-3, pak pochopitelně bylo jasný, kde by měl hrát...na podhrotu je jednoznačně nejlepší, i v těch špatných zápasech ukazuje, že když se stáhne hlouběji, tak je to mnohem lepší, je schopný to rozhodit, má na to víc času...zády k bráně to prostě není ono, ten drive už taky prostě nemá...

a jestli budeme teda hrát dál tohle 4-2-3-1, tak by to fakt stálo za zvážení, Rooney na AM a dokoupit hrota no...jako i tak věřím tomu, že by Wazza ty góly začal dávat, ale už o tom nejsem přesvědčený na 100%, že řešení s ním na hrotu je to nejlepší řešení...celkově vzhledem k té hře potřebujeme na hrotu buď někoho geniálního jako Ibra, kdo to tam bude kouzlit, ale asi bych radši někoho s výborným pohybem, protože to nás sráží...proto jsem chtěl i jedno pohyblivé křídlo doprava, ale s tím už fakt nepočítám...

Reagovat
Swarley

deluded swarley no

Reagovat
Busby babes

jj, vepredu mi taky chybi pohyb. Dneska ani Ander nepomohl. Btw ten imho hral dneska taky nic moc.

Reagovat
Swarley

já fakt nevím, dneska prostě Shaw zahrál dobře, jinak to bylo špatný...a zrovna Shaw splňuje tu definici pohybu a ne jen na té lajně...on tak ten míč vezme všude, klidně i do středu hřiště s tím umí jít, zrychlí to hned, on přebírá míč a dává to hned do běhu, nezašlapuje to tak často jak všichni ostatní...

začátek byl v tomhle ohledu dobrý od všech, ale dlouho to bohužel nevydrželo...ale těch 15 minut bylo takových, jak by to asi mělo vypadat a jak bych si představoval nasazení hráčů většinu zápasu...

Reagovat
Busby babes

presne. bohuzel jsme nehrali celou dobu jak na zacatku. Tak budu doufat, ze to byl takovy zablesk toho, jak chceme hrat... no a pak teda toho Ibru a hrot.

Reagovat
Busby babes

jo.

Reagovat
I am Mancunian

tradicna van gaalova

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Wanyama has asked to leave Southampton but manager Ronald Koeman says the midfielder will not be sold.

Reagovat
Counter
Reagovat
Infernoqt

Už aby začala NHL, tohle je k zblití.

Reagovat
Pasha

Let's go Red Wings

Reagovat
lucius6

Pens

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Reagovat
Pasha

Ty si Nani z HF?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
Lacko_Boh

HiphopForum?

Reagovat
nani92

odtiaľ len sťahujem

Reagovat
Pasha

Hokejforum

Reagovat
smazaný uživatel

Lets go Rangers lets go!

Reagovat
wild

Reagovat
Infernoqt

DUCKS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Flames

Reagovat
smazaný uživatel

NJD!!!

Reagovat
Dr. Admess

Let's go Flyers!

Reagovat
Carrick

Reagovat
masly008

NYR

Reagovat
wild

Reagovat
Wat

AYEW! Fakt vynikající borec. A dřevák Gomis mě pořád nepřestává překvapovat.

Reagovat
Pasha

Is Charlie Austin the answer to Manchester United's problems? The QPR striker has been cut from 33/1 to 5/2 by Sky Bet today to move to Old Trafford. Cena bude 15 miliónov odhadujem

Reagovat
Counter

QPR by byli blbí, kdyby ho pustili jen za 15

Reagovat
Busby babes

Austina bych bral jako dvojku. Klidne at prijde, pokud jde Chica pryc, ale pak at prijde jeste jeden TOP hrotak.

Reagovat
Counter

Tak to se postavte do řady

Reagovat
Busby babes

my radi predbihame.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude na deadline pěkná mela

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde Hernandez za 12 pryc, tak Austin za 15 nemuze byt pruser.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je kurz Swansea na titul?

Reagovat
wild

Ja len nerozumiem, preco sa ta situacia s Hernandezom riesi takto a az teraz.. LVG ho nemal v oblube odzaciatku, minulu sezonu ho poslal prec na hostovanie a nic nenasvedcovalo tomu, ze by u nas mal pokracovat. Potom zrazu vyhlasi ze s nim rata a da mu sancu. Teraz pred koncom prestupaku sa ideme zbavit aj predposledneho utocnika a dostavame sa tak do velmi zlej situacie na oboch koncoch ihriska..Ist do sezony len s Rooneyom to by bola katastrofa. Stale este musime vyriesit situaciu s brankarmi..no som zvedavy na tie 2dni

Reagovat
I am Mancunian

ked som sa tomu nedavno vysmial, tak mi tu palo s ivanom nadavali takze ak to nechapes, spytaj sa ich dvoch

Reagovat
wild

ako ja osobne, som kritizoval uz davnejsie, ze pre mna je to malo moznosti do utoku vzhladom nato ze ideme hrat este aj LM a to som ratal uz teda s tym, ze Chicharito ostane..hoci ja osobne som s tym stotozneny nebol, to uz zdaleka neni ten hrac co bol 2-3 sezony dozadu, ze prisiel na travnik a dokazal premenit jednu sancu na gol.. taky zolik na lavicku akeho by sme potrebovali. Momentalne sa v utocnej fazi neskutocne trapime.. Rooney hra tragicky, Januzaj tiez slabota, Mata detto a Depayove vykony v PL su taktiez sklamanim..a vlastne vsetci hraju aj tak zaklad lebo tam ani nema koho poriadne dat

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have made an offer for Anthony Martial worth over €50m, talks ongoing, according to RMC.

Pěkná pálka.

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Snad z toho nic nebude.

Reagovat
jacobT

Reagovat
wild

samozrejme..boze tieto sracky, ze niekto si vyberie nahodne meno, da k tomu sialenu ciastku a pusti to do eteru.. to uz by nas utok vyzerat nejak takto : Neymar-Messi-Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho týpka na twitteru tihle francouzi jako první loni psali o Falcaovi k vám. Neříkám, že je to hned pravda a že se to stane, ale ani bych se tomu popravdě moc nedivil.

Reagovat
wild

lebo taky hrac nam je momentalne uplne na hovno. Potrebujeme nejakeho TOP strikera, ked uz chceme vysolit taku palku. Naco nam bude nejaky wonderkid za 50mega? to je nezmysel v momentalnej situacii, ktory by nic neriesil pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujete TOP strikera, ale kterej TOP striker je teď dostupnej? Den před koncem přestupáku? Moc jich asi nebude. Možná nějakej ten Austin nebo Berahino, ale tak to taky žádní top hráči nejsou zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

V kazdom pripade to bude veeelmi panicky nakup. Ako niekolko v tej nedavnej minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si velmi smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

jasne, to uz bude velky problem. Lenze to sa to nemalo nechat zajst do takejto situacie, ze sme opat tak trocha zahnany do kuta podobne ako v brankarskej otazke. Zbytocne si robime problemy. Uz ked teda, tak fakt kupme nejaky backup za 15-20 mega, ale nie vyhodit 50mega za nejakeho neprevereneho mladika

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ho hrat? presne takeho hraca potrebujeme

Reagovat
wild

velmi malinko..ja Ligue1 nesledujem. Podla teba je ten chlapec hoden 50mega a okamzite pozdvihne nasu hru?

Reagovat
Hokaido

možná by pro United byla největší výhra, kdyby uplatnili tu opci na Falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

samozřejmě by to byla blbost, vzhledem k ceně, platu a výkonům, ale tedka ze zpětnýho pohledu by to mohl být docela majstrštych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

šílená pálka, další hráč do budoucna...jakože proč ne, ale nemyslím si, že by to mělo řešit ten současný problém...

Reagovat
Counter

Je to takový francouzský Sterling, spolu s Fekirem asi to nejlepší, co teď frantíci z mládeže nabízejí.

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě, že už jsem o něm slyšel, ale co já vím, jestli za to opravdu stojí...on teď v Monacu hraje z křídla ne? není to půvdoně útočník?

Reagovat
Counter

No určitě to není hráč, který by MU okamžitě vytrhl trn z paty. Lidi si tu stěžujou na nestabilní výkony 21letého Depaye, tak co teprve 19letý Martial.

Reagovat
Swarley

jako takhle, já bych ho klidně bral, ale tak nějak nezávisle na tom, co teď chceme řešit v podobě toho hrota...on by se u nás určitě neztratil, ten čas by rozhodně dostal i teď, ale přece jen, bylo by to podobné jako s Depayem...potřebují čas, aby to mohli naplno rozbalit, to jsou výhledově tak minimálně 2 roky trpělivosti u Depay a u Martiala by to bylo ještě trošku delší....

ale jako klidně to vyřešme příchodem Ibry a Martiala, jsem s tím v pohodě

Reagovat
Counter

Raději ať hraje jinde pravidelně základ.

Reagovat
Swarley

jj, pak ho koupí City za 90

Reagovat
Infernoqt

takhle, můžeme koupit kohokoliv a stejně nás nevytrhne.. a proč? protože tahle filozofie nedovolí být top v PL... ne všechno holt sedí všude, PL je toho příkladem, jediný kdo to nejlépe prokoukl byl SAF

lhal bych, kdybych i já sám tomu dřív nevěřil, že to LVG prubne časem, ale je to furt stejné jen s jinými lidmi.. začátek PL a už mám zkaženou chut´, jen si přeju uhrát LM a víc nečekám, ani nemůžu čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Musel jsem si ho vygooglit :-D

Reagovat
habinity

A kto ma ist za 50?

Reagovat
habinity

To je co anthony martial?za 50 ? tu uz neviete co pisat za bludy?

Reagovat
habinity

To uz radsej nejakeho bezdaka ako bebe.aspon 40 nejakemu utulku dat nech si mydlia ruky ze ten united je fakt na hlavu

Reagovat
habinity

A to sa nesmejem bezdakom vzdy im dam ked pytaju ciganom ne, ked ma nechala prva laska chcel som byt bezdak a tulat sa od smutku nic ma nebavilo.skusil som to dva dni nezobrat ani cent a motat sa v brne a bolo to tazke tak som sa vratil spat.lahko sa otom hovori ale je tazke zebrat.pritom doma som mal prachov dost, chcel som vediet ake tonje ked o vsetko prides ...je to tazke a strasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Nepoznať hráča neznamená že je slaboch

Reagovat
smazaný uživatel

achhh, prosim nech je to pravda

Reagovat
Wat

Reagovat
Miguel19

Reagovat
habinity

Bolo leto tak to bolo lahsie vydrzat..neviem si predstavit zimu...a za druhe ked som potreboval a pytal baby mi dali mal som na cigy aj jedlo a spal som pri nadrazi na lavicke..vtedy som potreboval fakt to vyskusat nikdy nevieme ako dopadneme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co to

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Patoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já ho moc hrát neviděl, ale z těch pár zápasů mi teda taky přišel docela fajn (snad tohle owny třeba za rok najde aby se mi mohl fenix vysmát). Navíc lidi na twitteru taky píšou, že je to hodně dobrej hráč, tak nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 50 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

tak odmietli 35 od Chelsea, za 50 by ho pustili, lebo sú bez LM

aj pre nás dobre 20% ide do Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

co odmítli od nás?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Rooney ma stesti, ze to je legenda jinak by nebyl ani na tribune, ale prodan nekde do prumerakova. Naprosta parodie na utocnika. Bozeee prosim az prijde Austin nebo kdokoliv jiny. Nic nemuze byt horsiho nez soucasny Wayne.

Reagovat
Hokaido

však známe LVG a jeho postoj k největším hvězdám. Až mu dojde trpělivost, tak by z toho mohla být sranda

Reagovat
Hokaido

Jovetičovi už to zase pálí přeju mu to, je to sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

reddit fanoušků Spurs:

Pre-Match Thread: Daniel Levy v Deadline Day

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že někdo přijde, uvažuju, že si na ten den vezmu dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to letos s tím deadlinem? Ono se nekončí zítra?

Reagovat
fantomas

Zejtra mají v Anglii svátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to v tom odkazu, 18:00 britského času 1. září. Dost na pikaču ta hodina, půlnoc byla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
iamek

Jinak dejte uz City ten titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

říkám to už nějakou dobu, že potřebujeme hrota a všichni se mi smáli a najednou i kiwwi by chtěl

loni snima dva zápasy lostnem a takový stratég jako lvg není schopný se na ně připravit

líbí se mi jak Blind rozehrává ty balony, nádhera, ale jinak pokud na něho soupeř vyvine tlak je v prdeli. darmian dozadu dobrý, dopředu mám strach, že druhý Tony, za celou dobu v Itálii dal 6 golu a jen na 2 přihrál shawik paráda, dozadu slabší, ale od toho je tam morgan, aby zajištoval krajní beky. Depay dneska špatný, ale tak od něho nečekám ještě zázraky každý zápas, jen mi u něho chybí větší bojovnost

jestli budeme hrát s Matou napravo celou sezonu, tak to bude průser. ho se těžko kritizuje, on hraje celý zápas hovno, a pak hodí golovou nahrávku na januzaje, hodí golovku na rooneyho a nebo, dá gol jak dneska, ale zbytek zápasu má spíš negativní dopad na naši hru. young rozhodně není řešení, na pravou stranu už měl být dávno někdo přivedený, kdo je rychlý, dokáže 1vs1, má střelu z dálky. už i toho pedra bych tam viděl radši hoblovat tu lajnu, i když pořád najivně věřím, že se přivede někdo lepší.

ddg už měl být taky v prdeli, a loris in. u romera je dost vidět jak není vůbec sehraný s obráncema, nechodí si pro balony, které by měl mít a pak to obránce zbytečně odkopává

romero, blind ani mata nejsou řešení na ty pozice na kterých hrajou...

jenže co si vybereme,bezmozka, ale důrazného atvrdého roja nebo měkkého, chytrého a technicky dobře vybaveného blinda ? na top klub jako MU, jsou oba prostě málo co se týká základní sestavy

Reagovat
Pagy

každopádně swansea dobrý výkon gomis je zvíře, někoho takového bych bral hned na hrot, mladšího a ne takového paliče

Reagovat
SunFells

No vida, Voldermort nominován.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zdá se, že ten muž ve žlutém něco požaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Uwe háže buly

Svině hnusná, co si to vůbec dovoluje prasopes jeden keltskej. Po válce ho popravíme.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

58 bodů fanta. 10. místo v EF lize, koukám že i když mám pocit že to neskutečně seru, ostatní to serou podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez 1 a Coutinho -2 v základu, na lávce 13 bodovej Ayew, ale pořád 59 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Mahreze jsem tam nechal minulý kolo debil....

Reagovat
Honza Matoušek

A 58 má bejt jako málo, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

se jako podívej nebo co

Reagovat
fantomas

No, špičkovej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, já jsem spíš překvapenej. A"e aso se vyplatilo, že jsem, využil přestupy, protože všichni bodují jako blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked asi nie nadlho, lebo fantomas to má poskladané kúsok lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

ináč, keď ťa tu tak mám, čo povieš na Hazarda ? je nádej, že sa dostane v blízkej dobe do formy ?

Reagovat
smazaný uživatel

On má vždycky slabší starty do sezony, jeho jsem si řek, že si tam dám a vyhazovat ho nebudu. I vloni byly hrozný hemzy, že je z formy. Nějaký body dělá a Chelsea se zvedne celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť. Presne kvôli tým slabším štartom si ho tam držím, ale som trošku nesvoj, keď mi 11,5 mega neboduje.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Medical booked for Anthony Martial tomorrow as AS Monaco have accepted a bid from #mufc for him, according to La Provence.

Reagovat
Infernoqt

sleduju občas monaco, ale tenhle útočník mi nepřijde zrovna dělanej pro PL... pohyb dobrej, ale takovej průměr útočníka v PL

Reagovat
Ligter

hlavní je, že je to útočník ( )

Reagovat
Dawon

ona je normalni hrotak, nebo spis kridlo/AM?

Reagovat
Dawon

ona

Reagovat
Dawon

hm...si muzu jit asi tedka pustit monako, zejo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrot, zahrá aj RW.

Reagovat
Infernoqt

zase to není čistej hroták právě... zahraje ti všude v útoku, ale převážně hroták. je dcla dobře nadanej, mladej s potenciálem, ale neumím si ho představit v tvrdé premier league prostě

Reagovat
Dawon

tak pokud by zahral na hrotu a zaroven by mohl byt jako totalne jina varianta na kridlo oproti matovi, tak proc ne...ale zase cekat, ze nas spasi 19 lety frantik, achjo a ta castka...hmm

Reagovat
Infernoqt

zase by se mi líbil do hry, kde by měl víc prostoru a ne do kombinační, kde nemá prostor se prosadit do plných řad, to je stejné jako Depay

do našeho stylu potřebujem hrotáka typu Lewandowski, Mandžukič, Ibra ... a pár by mě jich napadlo určitě ještě

Reagovat
iamek

PL a tvrdost. Bbejvavalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Loni hrál snad LW..

Reagovat
Pasha

LW/ST

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba francii nesleduji vůbec... ale v profilu ve FM má, že je hodně rychlý, umí základy angličtiny a má dobré odhodlání...

a z whoscored

+ Strengths

Dribbling

Finishing

Key passes

Weaknesses

Passing

Defensive contribution

Anthony Martial's Style of Play

Likes to dribble

Likes to play short passes

Gets fouled often

Commits fouls often

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco teda slušně obchoduje

Reagovat
Miguel19

Moses do West Hamu...jak jinak - na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

On je jeden z těch u kterých je naprostou záhadou, jak se dostal do klubu jako CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár člupů po jedný povedený sezoně, když jsme neměli křídel na rozdávání...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nepovedla se zrovna Mosesovi příprava?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Error

Moses na hostování do West Hamu, proboha proč?

Reagovat
FCSL
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Carrick

Takové PSG by si nás momentálně neskutečně povodilo.

Reagovat
Dawon

Di Maria nastoupi a prvni dotek s micem genialni prihravka do tutovky cavanimu achjo

Reagovat
I am Mancunian

ten martial za 50m € vyzera realne co sa to deje s nasim klubom

Reagovat
iamek

Jste breceli, ze kupujeme hotove hrace a ne talentovane. Tak ted koupime talentovaneho a zase nesmakuje?

Reagovat
Infernoqt

asi nám to nešmakuje proto, když víme, co s tím želva zase předvede

Reagovat
iamek

Takze az udela cokoliv za nakup, tak tady bude more slz.

Reagovat
Infernoqt

Jako když máme tým na to hrát se Swansea otevřenou hru a kvalitou je přehrát a on se od nich nechá 3x zasebou napálit, tak to žádná posila nevytrhne, protože ať už příjde kdokoliv, ten pohyb nedostane

dá se polemizovat, jak by to dopadlo, kdyby chytal někdo jiný a nebo Rooney využil své šance, ale to se dá takto bavit po každém utkání, které se nevydaří kvůli stejným chybám

Reagovat
smazaný uživatel

50m€

Reagovat
I am Mancunian

za 50?! za 60 bol donedavna griezzman

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jste nikdy nechtěli a Martial byl vždycky lepší.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

35 mega liber.

Reagovat
Dawon

jestli to ma byt naky dalsi talent ala Depay a ma jit za dvojnasobnou castku, tak to me proste poser...to je tak kdyz se na to cely prestupak kasle a pak se zacnou 2 dny pred koncem vymyslet kokotiny...tak jak ten prestupak skvele zacal, tak se to ted riti fakt dost do sracek...na stopera jsme se pro me naprosto nepochopitelne uplne vysrali, golman je porad akorat tak velky otaznik, a do toho by byl potreba urcite este aspon jeden kvalitni ofenzivni hrac, coz je taky v nedohlednu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Prislo pet hracu do zakladu. Nenazrani jsme.

Reagovat
Dawon

Tohle neni nenazranost...zaloha se vyresila konecne asi snad po 5 letech ( ), coz je samozrejme super a jsem za to hrozne rad...stejne jako Darmian na RB vypada konecne jako spolehlivy pravy bek po strase dlouhe dobe...ale stoper uz je potreba taky dva roky a na to jsme se zdanlive uplne vysrali...odesel RVP, Falcao a asi i Chicha, takze utocnik taky nezbytne nutny, vzhledem k tomu ze je Rooney naprosty retard...no a kvalitni prave kridlo by se u nas taky zrovna neztratilo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Tak to na CB mame tri roky casu :-D .'To ze jit do sezony s Roo, Wilsonem a Hernandezem je sebevrazda jsem psal uz behem pripravy. A to bylo kritiky a najednou je to malo. CB bych ozelel. I RW.

Reagovat
Dawon

Protoze vsichni cekali na zazrak v podobe Rooneyho znovuzrozeni...a do toho ted navic odchod Chichi...

Ja nevim no, jestli myslis, ze proti tymum jako Barca nebo Bayern muzem hrat s Blindem na stoperu, tak to preju prijemnou zabavu

Reagovat
iamek

Proti temhle dvou tymum ti na stoperu nepomuze temer nikdo kdo je volny na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V červnu byl spojovanej s námi za 18 mega liber, pak podepsal novou smlouvu a najednou 50 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

proto asi zůstal v Monacu, když jste nezaplatili to co chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každej dává dvojnásobek hodnoty hráče hned v první nabídce, no

Reagovat
smazaný uživatel

to dělají média..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Martial ted hraje proti PSG... na Sport 1 nebo 2 ted začíná relive...

Reagovat
iamek

Jake ma cislo?

Reagovat
smazaný uživatel

9 taky jsem si to hledal

Reagovat
habinity

Potom napis ako hral

Reagovat
habinity

Tak zobrat austina a martiny flasu monacku a ide sa

Reagovat
nani92

Nani v 97 minute víťazny golik z priameho kopu...

Reagovat
Miguel19

A Cigán asistence

Reagovat
nani92

aspoň že ten Zaha nieje superhviezda, lebo by ma už jeblo

Reagovat
Dawon

Reagovat
kiwwi

Zaha sa v CP zasa dostava do toho a hra dost dobre

Reagovat
I am Mancunian

mozno ho znova aj kupime

Reagovat
Svatej

ty jedeš

Reagovat
nani92

nehrá zle, ale nie až tak fenomenalne aby sme to mohli ľutovať..zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád by hvězdy League Championship měly kupovat kluby okolo 10 místa PL a ne ty, co hrají LM. Případně s nima musíš mít kotel trpělivosti jako dostal Ramsey.

Reagovat
tomasinho

Proti Arsenalu byl na hřišti absolutně nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fantomas

Nijak zvlášť. Je tradičně ohromně nekonzistentní.

Reagovat
kiwwi

ale je to ten hrac ktory ako by anglicania povedali "makes things happen"

on urobi 5 konin na jednu vymyslenu sancu, ale taki hraci ti vyhravaju zapasy...v CP ich maju viac, cize sa to rozlozi a celkovo maju zakladnu zostavu vyskladanu fantasticky, podla mna asi najlepsie z timov z druheho sledu

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky jsi to zahrál do autu...

Reagovat
kiwwi

zase ta pustili z retaze a musis hned musis otravovat?

Reagovat
smazaný uživatel

huh?

Reagovat
fantomas

Hm, problém je, že on urobí 5 konin a 1 šanci, zatimco Bolasie s Puncheonem ten poměr mívaj třeba 2/3:1. A Zaha hlavně střídá zápasy, kdy je k nezastavení, se zápasy, kdy je uplně nepoužitelnej - to sem myslel tim nekonzistentní. Šílený výkyvy z extrému do extrému. Já bych takovýho hráče v týmu nechtěl teda.

Reagovat
kiwwi

moc to hrotis...niesu to az take extremy a ocividne mu Pardew veri a ono to celkom funguje

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

A Di Maria naprosto fantasticky...ne ze by me to prekvapovalo, ale stejne musim...DO PICE

Reagovat
iamek

A u nas prvnich pet kol fantasticky nebyl?

Reagovat
Dawon

no tak trochu se bojim, ze v PSG si udrzi krapet vyrovnanejsi vykonnost

Reagovat
Infernoqt

PSG hraje upe jinak než my a navíc nemá za manažera úplnýho kokota

Reagovat
Dawon

ja si nemyslim, ze je LVG uplny kokot

Reagovat
Infernoqt

já jsem za ním stál celou minulou sezonu, dal jsem mu i léto na změnu... ale prostě pochopíš, že nezměníš podstatu člověka... to zásadní období, kdy měl čas to prokázat, to dostal... a výsledek? motá se furt kolem té stejné neschopnosti

Reagovat
I am Mancunian

on je hlavne strasne tvrdohlavy, to je jeho najvacsi problem

Reagovat
Pasha

Tak ta, najhoršie, čo môže byť. Darmo, starého psa novým kúskom nenaučíš

Reagovat
Dawon

chybi mu tam proste ty hvezdne individuality, diky kterym tohle funkcni defenzivnejsi pojeti hry funguje, protoze oni ty goly vytvori z niceho...kdyz tam najednou nema zadne Robbeny a podobne hrace, tak je ten tym bohuzel bezzuby no

Ono to v podstate neni az tak nepodobne tomu, jak vyhrala Chelsea titul...akorat ze my nemame hazarda nebo costu, kteri by to strhli...a ted uz nemame ani DDG, ktery by nas zachranoval v pripade potreby

Reagovat
I am Mancunian

uplny nie je, to mas pravdu

Reagovat
I am Mancunian

ale dimaria je debilko aspon, toho nelutujem

Reagovat
I am Mancunian

jebat naniho, ked nechape filozofiu moze davat aj 5 golov na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pasha

Samo, ty si proste veľký kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

samo_boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tancredi Palmeri

It's a MASSIVE bid news coming up in 1 hour. Involved a top English and top Spanish club. At 22.40 CET, 21.40 UK

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je do hajzlu

Reagovat
Miguel19

Ten kecálek má každý večer teďka nějaký přestupový boom

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně už to měl napsat a nic

Reagovat
Miguel19

Taky už má pár vzkazů na twitteru koukám

Reagovat
smazaný uživatel

a retweetuje jak blbec

Hurry mate we leave the office at 10pm!

Reagovat
Miguel19

Armaan Ajani ‏@armaan21ajani 2m2 minutes ago

@tancredipalmeri It's 2:18 a.m here in India , just say it so I can go to sleep peacefully !

Jak na něj čekají tvl Asi mu furt ještě někdo věří...

Reagovat
Error

MASSIVE SUPERBOOM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čuraprcán ukecanej retweetuje ty lidi, co mu píšou, ať už to napíše...

Reagovat
smazaný uživatel

In 1 minute the fat bid news. Don't forget: tomorrow you can watch me live all day for deadline day on web TV of Expressen.se

Reagovat
fantomas

Nejsměšnější žurnalista pod sluncem o několik parníků. Jak se tenhle člověk mohl kdy stát korespondentem CNN, to fakt netušim.

Reagovat
smazaný uživatel

BOOM! Manchester United have made a bid of approx 100m€ for Gareth Bale! Real Madrid still have to answer

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have made a bid of approx 100m€ for Gareth Bale! Real Madrid still have to answer

to je kokot

Reagovat
Dawon

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ten chlap je fakt komik

Reagovat
smazaný uživatel

Again! Chelsea and Juventus had another contact for Pogba in the night! Chelsea have said to be ready to up the 120m€ bid

Reagovat
smazaný uživatel

As Luke Shaw wasn’t booked at the time surely the FA will deal with his violent play retrospectively as happened to Cisse and Evans the spit ( who weren’t booked at the time of that incident ? ) or other similar incidents.

Tak schválně.

Reagovat
Dawon

co jako Shaw udelal?

Reagovat
vitasrp

Šlápl na Ayewa, ale nevěřím tomu, že bude nějak potrestanej, protože to bylo normálně v souboji o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nebylo...

Reagovat
vitasrp

Jojo, úplně čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl si pokrýt míč a otočit se... být tam dřív, tak je faulován on. To Ayew tam šel jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vitasrp

Vůbec o tom nepochybuju, chyba je jednoznačně na straně Ayewa, protože hraje za Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

hráli ste někdy fotbal ?

Reagovat
vitasrp

Ne, nehrál jsem asi tyvole.

Reagovat
Dawon

jo tohle...jako pekne to nebylo, ale to by me taky vubec nenapadlo, ze by za to mohl byt trestany

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=nfIdmOxGmgY

tohle se přece musí pískat

Reagovat
Infernoqt

však ho vypískali

Reagovat
smazaný uživatel

šak šel do míče. To že tam dal nohu,,, to se stane

Reagovat
Dawon

kdyby mu dal rudou, tak bych to pochopil, ale nedal a tohle uz se dal resit nebude, stejne jako pokazde v takove situaci...rozhodci to normalne videl a "vyresil" uz v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nebude, ale neplatí tohle jen o odpískaných situacích?

Reagovat
smazaný uživatel

tam hlavně není vůbec co řešit

Reagovat
Dawon

ja myslim, ze to obecne plati o situacich, ktere rozhodci videl a nejakym zpusobem vyhodnotil uz behem zapasu, coz teda vypada, ze tady plati, protoze na to primo cumi asi z metru ale nerad bych kecal no...byla to prasara, ale svym zpusobem dost smolna

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to určitě. Shaw tam byl akorát pozdě. Nebyl to záměr jako u Adama a Mitrovičovo šlápnnutí bylo o dost horší.

Akorát mě zaujalo, že tady se vůbec nepískalo, tak mě zajímá, jakej je na to názor veřejnosti.

Reagovat
Whitemedia

Se mi líbí, že na to ten rozhodčí přímo čumí a nic

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAL

MARTIA

MARTI

MART

MAR

MA

M

STEJNĚJSMEHONECHTĚLI

Reagovat
I am Mancunian

MARTIAL

MARTIA

MARTI

MART

MAR

MA

M

MA

MASOPUST PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

samo_boh_bohov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tu nový fantom!!!

Reagovat
Dawon

"When you see the game today we could have scored much more goals, I don't think that's the problem"

deluded LVG

Reagovat
I am Mancunian

na toto si si este nezvykol ? on zacina kazdy zapas uz s +5sancami na gol v jeho hlave

Reagovat
Dawon

hlavne to jeho "we dominated the game" ...kristova noho, vysvetlete mu nekdo, ze vyssi drzeni mice neznamena dominanci

Reagovat
I am Mancunian

dneska mu to gary dost dobre vysvetlil

Reagovat
Infernoqt

si to musí jeho stará doma řádně užívat, jestli podle něho dlouhá soulož znamená kvalitní sex, musí se jí chlupy na kundě ježit hrůzou ještě dnes

Reagovat
Pasha

zabudol dodať...it's a pity

Reagovat
Zaschrona

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/john-stones-everton-fans-turn-6348348

Martinez: "I heard a great song about John Stones that our fans were singing. I was ready to join in."

Ale radsi bys taky mohl nejak popohnat ty prestupy.

Reagovat
C-M@ster

A ten Vydra co, do prdele?

Watford dá za 4 zápasy 2 góly, ale stejně ho tam nedaj. To chodí na trenály ožralej, nebo co?

Reagovat
Counter

Hrál v CoC v základu celých 90 minut a projeli to bez gólu s Prestonem.

Reagovat
nani92

1500. pre Davida Moyesa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

mimo MU

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

https://youtu.be/EWovEO2vkOU

tlacovka LVG, ten chlap si mysli, ze sme boli 85minut lepsi a ze riesenie ohladom brankarov je romero

Reagovat
minoLFC

Romero je v pohode

Reagovat
I am Mancunian

pre vas urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Pre LFC fans určite Vy nám doprajete takého

Reagovat
tomasinho

To fakt není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

To je konečná

Reagovat
I am Mancunian

Javier Hernandez has joined Bayer Leverkusen on a three-year deal. Said goodbyes to United team-mates after Swansea defeat. More @MailSport

Reagovat
Infernoqt

to by byla prdel jít do sezony bez útočníka a bez brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

lvg mu moc šanci nedal

Reagovat
Counter

Wow, Ayew kandidát na assist of the season.

Reagovat
Pasha

Okej, takže získame Martiala za 50, Lacazetta za 37 a Austina za 12 Veľký problém bude vyriešený za dva dni .... minútu pred deadlinom stihneme aj Llorisa s Laportem

Reagovat
Counter

Krásně rozebrali Shelveyho přínos v zápase, z toho ještě něco bude. A v LFC si zase můžou drbat hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase?

Reagovat
Counter

Hm, jsem se nechal unést, prostě obecně ta vaše přestupová politika je na neustálé drbání hlavy.

Reagovat
Pasha

Yes, Shelveyho som si všimol už proti Chelsea, takisto aj dnes. Výborný hráč z neho vyrástol. Nečakal som to, vždy som ho mal za obyčajné drevo, ktoré sa bude potácať v slabých kluboch PL.

Reagovat
Mastný Chobot

presne príklad hráča pre menšie tímy. v LFC nemal čo hľadať, tam, kde je, je mu super a snád nepôjde vyššie tak skoro.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Prave v LFC na rozsirenie kadru dobry. Mlady anglican a odchovanec a urcite to nebol Spearing. Mal ostat. Jeho a Aggera neviem BRovi ani za nic odpustit.

Reagovat
fenixLFC

keby u nas bol len na rozsirenie kadra tak nikdy nedosiahne taku uroven aku dosiahol

Reagovat
fff

On praveze potreboval hrat, mat doveru, citit, ze jednoducho pre ten tim je dolezity a podstatny, rozdielovy ... Byt hracom na rozsirenie kadra by ho akurat brzdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
cristiano.K.

to víme dlouho

Reagovat
I am Mancunian

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11834356/Man-Utd-transfers-Club-bid-36m-for-Anthony-Martial.html

nase problemy v utoku ma vyriesit 19rocny martial, co dal 11golov za dve sezony a aby nebolo dost srandy, tak ponukame 50m€

nase vedenie sa zblaznilo

Reagovat
kiwwi

ty by si si asi predstavoval Messiho za 10m, vtedy by si bol spokojny

Reagovat
nani92

Ibra za 80

Reagovat
I am Mancunian

messiho aj za 200m

Reagovat
Dawon

jasne, proc ne, z extremu do extremu tobe prijde 50m za takoveho hrace v pohode, jo?

Reagovat
I am Mancunian

toto je od ivana najvacsie uznanie, ake dokaze napisat tesim sa na jeho obhajovanie nasej identity po tomto prestupaku, ak pride ten martial

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo vlastne chceš ? Sa mi zdá, že ty si chcel nákupy, či ?

Reagovat
I am Mancunian

ja nie som proti nakupom, ked sa ma nakupovat, tak top kvalita, inak radsej nikoho, ale ked sme predali rvp aj chicharita, tak uz musime nakupovat

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Práve tá top kvalita nieje súčasťou našej identity. Naviac sa nám takýto štýl nákupov v posledných rokoch vôbec neosvedčil.

Reagovat
kiwwi

sak on furt prekruca jak mu pasuje, vobec to neries

Reagovat
I am Mancunian

zlodej krici chytte zlodeja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

a ked prekrucam, tak mi ukaz kde, ked uz to tu vsetci kritizuju, co sa u nas deje, tak zacinas klamat

Reagovat
kiwwi

sak si fnukal ze kupovanie top hracov z velke peniaze je strata identity a ze sme sa zblaznili a teraz pises ze len top hracov mame kupit...sa krutis jak hovno v trave len aby si daco skritizoval a robil zo seba saska

Reagovat
I am Mancunian

no pockaj pravidelne kupovat top hracov je strata identity, teraz ale potrebujeme prave top hraca do utoku a na stopera, viacej nie, takze za saska si opat ty, hlavne ze si si nezmyselne kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Ja keď vidím nejaké špekulácie o Ibrovi,Cavanim tak sa mi dvíha žalúdok.Fakt majú tunajší mufani takú krátku pamať ? Takýchto hotových,hviezdnych,preplatených hráčov sme mali minulý rok veru dosť a aj tak si ich na chleba hráči ako Young,Fellaini,Mike... Správna cesta je vybudovať silný tím založený na pracovitých, tímových hráčoch so silnou mentalitou(!!!), ktorí tu budú chcieť hrať - presne ako to bolo v 99tom. Uplakaní žoldiaci tomu fakt nepomôžu.

Reagovat
Dawon

A co chces teda v nasi situaci delat? V soucasne chvili mame jedineho dospeleho utocnika, kteremu jeste lichotim, kdyz ho nazvu utocnikem...v te ofenzive je ta absence individualni kvality proste videt nejvic...jak ten tym neslape a nejde to, tak tam to nema kdo strhnout...a tohle zkratka jinak nez nakupem top kvality tezko vyresis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sem vás teď neviděl, ale to, že ti nefunguje ofenzíva nemusí být nutně nedostatkem nějaké větší individuální kvality, ale i systémem. Tu individuální kvalitu jste měli minulý rok a taky nic.

Reagovat
I am Mancunian

to je tiez pravda, lenze nam do utoku zostal dosy tragicky rooney, ktory ani nie je typicky utocnika a mladicek wilson

Reagovat
smazaný uživatel

to jste nezvládli no, hlavně celé léto to vypadá, že si necháte Hrácha a nakonec jde pryč, teď se vás každý bude pokoušet natáhnout

Reagovat
I am Mancunian

to vyzera u nas uz na tradiciu tieto nezvladnute prestupaky

Reagovat
Dawon

Tak on CHicha by as uz asi nak extra nespasil, ale je pravda, ze nechat si v podstate jen Rooneyho a jeho, a nakonec ho strelit 2 dny pred koncem prestupaku, to je fakt zvlastni...ja proste nerozumim tomu, proc to vsechno nechavame takhle na posledni chvili...RVP i Falcaou jsou pryc v podstate od zacatku prestupaku, ze je to v prdeli s DDG se taky vi uz dost dlouho a ani jedna z tech veci se nevyresila...a o stoperovi uz radsi ai nebudu mluvit, tam uz jsem to vzdal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Tak je to jedno s druhym samozrejme...ne ze bysme nemeli v ofenzive kvalitni hrace, ale s tim stylem co hrajem tam je casto treba nejaka individualni genialita, ktera vytvori sanci nebo gol z niceho...a tom tam ted bohuzel moc neni...a kdyz uz se neco podari, tak proste neni strelec, a bez strelce se zkratka nepohnes, pres to holt vlak nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Nákupom dravého útočníka, ktorý má najlepšie pred sebou. Napr. Lacazette alebo ja osobne by som bol veľmi zvedavý na Austina. Ak ostane Chicharito, tak by som nekupoval nikoho.

Reagovat
I am Mancunian

lacazette sa mal riesit zaciatkom leta a nie teraz, mne by sa pacil este aj icardi, neverim, ze keby ponulneme 50m€ tak jedneho z nich nemame, teraz za tuto cenu ideme nakupovat martiala

Reagovat
habinity

Lvg povedal ze uz nikto nepride

Reagovat
I am Mancunian

klame

Reagovat
habinity

Preco by klamal?

Reagovat
I am Mancunian

chce nas prekvapit

Reagovat
Dawon

Jestli pujdem do sezony s utokem Rooney, Fella, Wilson a dejme tomu Januzaj, tak to nam pomahej panbuh teda

Reagovat
habinity

Rooney januzaj tragedkovia fella aspon stahuje dobre tie nakopavane..wilson ja by som ho skusil v zaklade horsi ako rooney januzaj nemoze byt...normalne fella wilson utok fella hrot wilson vedla neho ziaden podhrot klasicky na dvoch...dalej young depay kridla a herrera basti stred.stoper smalling rojo.v brane johnstone.a mozno by sme dnes vyhrali..inac tolko penazi v riti a ten kader je tragicky..ale to je chyba vedenia ze to dovoli kupit tomu degesovy.proces jaky proces? Ze swansea s 3 zapasov zobere 9 bodov? To je proces?a stale tie iste chyby...uz nedokazeme poriadne hviezdu kupit.ronaldo sa nikdy nevrati do tak tragickeho kadra.kokos tyzden co tyzden studujem veci o united tesim sa jak budeme hrat o titul a tak a vzdy po vikende kruta realita lebo nas trener je uplny dement ...fakt ja to nechapem co uz ho nevyhodia.sak nevidia ze len trepe do vetra? Tento rok ked neskoncime 2 tak vyhodit ...

Reagovat
Pagy

lacazette nechtěl nikam teďka jít kvůli euru, chtěl zůstat v lyonu, aby pravidelně hrál

Reagovat
I am Mancunian

aj fergie kupil top hraca raz za cas a hlavne sa bavime tetaz o obmene kadra, ktora sa vobec nezvladla, urcite by som nechcel z nas galacticos ako palo

Reagovat
kiwwi

tu nejde o to, on kritizuje ked kupime za velke peniaze hotoveho hraca, ked kupime talenta tak fnuka ze ten nas nevytrhne, miname vela, nadava, miname malo, nadava, sak on je teraz v takom mode, ze by sme mohli urobit cokolvek na svete a on by to otocil nato, ze to bola picovina

Reagovat
I am Mancunian

I am Mancunian31.08.2015 00:16

neklam ivan

Reagovat
SunFells

Ti snad nejsou při smyslech.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už je solídne pobláznenie. Vyplašení mufani usilovne prehľadávajú internet a hádžu sem každú nezmyselnú správu a následne sa za to vysmievajú vedeniu. Trollovia, príliš tlačíte na pílu.

Reagovat
I am Mancunian

toto nwtreba vyhladavat, pise o tom cely telegraph

Reagovat
smazaný uživatel

BBC píše, že nic nebude. takže sa môžme zmieriť s týmto kádrom.

Reagovat
I am Mancunian

keby nepredavame chicharita a ddg tak urcite

Reagovat
habinity

nechapem to.50 mega za macku vo vreci

Reagovat
I am Mancunian

pato, to chape len ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Pato?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Infernoqt

Úterní večer bude v Anglii ve znamení uzavření přestupového okna, většina klubů se tak ještě pokusí svůj kádr posílit. To se však nebude týkat Manchesteru United, jehož manažer Louis van Gaal uvedl, že už žádné další posily neplánuje. (bbc.com)

Tohle fakt zamrzí, protože já už se opravdu těšil, že příjde někdo, kdo umí podržet míč.

Reagovat
Pagy

přijdou v zimě ... ale to už se bude pozdě zachraňovat sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tancredi Palmeri říkal...

Reagovat
Counter

Brady stojí na brankové čáře a stejně u třetího týmu mohutně mává rukou na ofsajd

Reagovat
Counter

*gólu

Reagovat
Busby babes

to byl Brady? muj novej fotbalovej oblibenec!!

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prišiel domov...čo ten manchester? slabší bol, trápili sa? či pozahadzovali šance?

Reagovat
Dawon

zapas o hovne, sanci malo, romero to prodal a rooney je kokot...takhle zhruba v kostce...ale podle LVG jsme dominovali, takze jsem klidny

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravil rooney..neviditelny?

Reagovat
Dawon

posral par sanci a polosanci, relativne neviditelny, a hlavne namazal na brejk, ze ktereho padl vyrovnavaci gol...kdyz pak v 88. po krasnem uvolneni sel sam, tak misto toho aby to levackou uklidil, tak si to tak neuveritelne nesikovne zkusil prehodit na pravou, ze ho Williams dobehl a vzal mu mic...proste v podstate vyskrl ten stredecni hattrick a navazal na predchozi ligove vykony

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takeho rooneyho poznam..a co memphis? nadviazal na vykon v LM?

Reagovat
Pagy

přišel mi jeden z nejhorších na trávníku

Reagovat
Dawon

slabucky dneska, jeden z nejhorsich na hristi bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo mu to v PL zatiaľ moc nejde, nie? skôr sa ukazal v tom dvojzapase proti brugam

Reagovat
Dawon

da se to tak rict no...ikdyz i v PL mel vetsinou aspo zablesky, dneska to byl fakt asi nejslabsi zapas zatim za nas...zas na druhou stranu z te utocne trojice Depay, Rooney, Mata proste nikdo nemel dobry zapas...akorat Mata se aspon vykoupil golem no

Ja nevim, to se proste tezko hodnoti, kdyz cely ten tym dopredu hraje zkratka spatne...nas nejnebezpecnejsi hrac byl Shaw no, to asi mluvi samo za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Odohral celkom dobrý zápas, ale všetky 3 svoje veľké šance neskutočne spálil.

Reagovat
kiwwi

od dobreho to bolo a mile vzdialene

Reagovat
Dawon

hej do prdele...kam to ty vase standardy uz klesly? To snad nemuzes rict ani ve srande, ze Rooney odehral dobry zapas Ja fakt nevim, jestli nekteri zijou v nejakem paralelnim vesmiru, kde hraje Rooney z roku 2010 nebo co ma tohle znamenat

Reagovat
Infernoqt

z pohledu fanouška Swansea odehrál moc dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na jeho tohtosezónne pomery. Loptu spracovať vedel, prihrával vačšinou presne, to už sa dá označiť za nadpriemer.

Reagovat
Dawon

tak to je ale celkem rozdil no...jestli byl dneska min spatny nez predtim, nebo jestli byl dobry...a ja mam prave obcas trochu pocit, ze nekterym ke spokojenosti staci, kdyz je o trochu min spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemôžeš čakať, že zrazu sa to úplne otočí. Zjavne prežíva krízu a pre túto sezónu je kľúčové, aby sa z toho dostal, preto som rád aspon zato, že sa odrazil od pomyselného dna (zápas proti Ville) a postupne sa zlepšuje.

Treba si uvedomiť aký obrovský tlak je na jeho osobu - keď chýbajú góly, všetci - fanúšikovia,noviny,spoluhráči,odborníci - sa otočia na neho. Nikto nerieši prečo nedal gol hocikto iný. V ostatných tímoch to takto nevyzerá.

Ináč toto bol veľmi podobný výkon ako proti bruggám, rozdiel bol len v troch situáciách. Rozdiel medzi "netrebanámdalšiehoútočníka-Rooneym" a "jekokot-Rooneym" je len vo vašich prehnane emóciálnych hlavách.

Reagovat
Dawon

Vypadalo by to tak i v jinych tymech, kdyby jejich papirove nejvetsi hvezda hrala takhle...za to si proste muze hlavne on sam svyma vykonama, tady neni proc ho nejak litovat a omlouvat...on porad fnukal, jak chce hrat na hrotu, vyfnukal si 2x velkou smlouvu, tak at to podle toho vypada i na hristi

Reagovat
mithro

dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

85minut sme boli lepsi, nestacilo to...

Reagovat
smazaný uživatel

samooo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pasha

We were the better team, we dominated but we lost and that's a pity

Reagovat
tomasinho

Paul Joyce of the Express writes that “Borini is set to move to the Stadium of Light for an initial £8m after seeing a proposed switch to Inter Milan collapse.”

Tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

super, tak ešte enrique wba a rodgers Reading

Reagovat
Dawon

Borini +- za stejnou castku jako Nani a RVP dokupy...hmm...ok

Reagovat
Counter

Snad už ten Sunderland fakticky sestoupí, to je děs, jakým způsobem rozhazujou prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak borini im tam robil celkom službičky na tom hosťovaní poslednom

Reagovat
Counter

Ale dát za něj 8+2 mega liber, když už tam máš do ofenzivy padesát jiných posil...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

takto rok dozadu ponukali 14 mega a borini odmietol...teraz tam pojde za 8

Reagovat
nani92

1600. pre Ryana Giggsa

Reagovat
I am Mancunian

a jeho pevne nervy pri LVG, ma to fakt tazke

Reagovat
Ligter

a jeho budoucí pozici hlavního trenéra

Reagovat
I am Mancunian

I'm not saying Woodward is panicking but he's just offered Everton another £25m for Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Co united ma vypredaj?jak ofiicce?na topanky?

Reagovat
Mastný Chobot

Swansea krááása. Na obranu MU, frekvencia ľudí v dresoch MU v Bulharsku sa neznížila, naopak. Sadomasochisti.

Reagovat
habinity

Inac fakt to musi trenovat united dement?je to normalne? Dajte ma za trenera a buduci rok mame titul.

Reagovat
Mastný Chobot

Sack Wenger. Then hire someone who will buy world class striker. Then sack him and rehire Wenger.

Reagovat
Counter

Jestli se nám fakt někdy podaří sehnat bájného top útočníka, tak nejspíš jen díky tomu, že je v čele klubu Wenger.

Reagovat
Mastný Chobot

kazíš srandu, Maťo. To nerob.

Reagovat
SunFells

Taky by se už mohli začít nějací takoví objevovat, Momentálně je skoro napočítáš na prstech jedné ruky.

Reagovat
habinity

Tak ja som v praci davno by som spal

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A to usuzuješ podle čeho? Zatim ve svý kariéře žádnýho nepodepsal, pokud vim.

Reagovat
habinity

Preco ten lvg retard nesiel po otamendim? Sterling?hlavne ze hce balea za 100 sterling je lepsi a stal menej..city uplne paradne nakupilo prste dalo palku za toho za toho a spravne to bude poznat na vykonoch..united da tam tam tam rozoznat neni nic

Reagovat
Trand

Škoda, že nejsi ten trenér, titul by byl jistý. Při nejhorším bys naskočil do zápasu sám a ukázal nějaké parádičky.

Reagovat
habinity

Tak nakupil by som inac, a hrali by sme lepsie.united potrebuje hviezdy hotovych hracov

Reagovat
Mastný Chobot

tomu kúr

Reagovat
SunFells

A hráli bysme lepšie. Prostě tak. Som sa rozhod.

Reagovat
habinity

Dufam ze uz spis lebo uz si mimo

Reagovat
SunFells

Ja dúfám, že v té práci neděláš třeba revizi elektrických zařízení, lebo by to mohlo někoho řádně dojebat.

Reagovat
habinity

Nee to neee v herni robim krupiera este hod aj pol a idem si uz ma chyta spava

Reagovat
Kowe

Sterling do United, reálná to představa

Reagovat
Busby babes

podivej se jeste jednou v jakem klubu Sterling hral. To by ti melo napovedet, proc jsme se o to vubec nesnazili...

Reagovat
misinho7

sterling lepsi nez Bale ?

Reagovat
vrabejka

Borini odchazi do Sunderlandu za 10 mega. O Enriqueho stoji Pulis a Moyes. Ilori na hostovani do PL tymu. Uvidime ako to dopadne s Wanyamou. Chce odejit. Ale podle Sky Sports se ho Dpurs vzddali a pujdou po Songovi. Deadline z nasi strany jeste muze byt zajimavy....

Reagovat
vrabejka

Borini odchazi do Sunderlandu za 10 mega. O Enriqueho stoji Pulis a Moyes. Ilori na hostovani do PL tymu. Uvidime ako to dopadne s Wanyamou. Chce odejit. Ale podle Sky Sports se ho Dpurs vzddali a pujdou po Songovi. Deadline z nasi strany jeste muze byt zajimavy....

Reagovat
Mastný Chobot

vy by ste mali ísť po Songovi, jebať Wanyamu

Reagovat
tomasinho

Ne, Song je moc ofenzivní, něco takového nepotřebujeme.

Reagovat
nani92

jebete jeden gol za druhym

Reagovat
SunFells

Ty to nevzdáváš

Reagovat
Zaschrona

Jack Cork proti MU opet skvely vykon. Pro Swansea to byl uzasny nakup, Saints to s nim hrozne prokaucovali... A je velika skoda, ze ho porad opomiji Hodgson, Anglie lepsi DM nema.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Error

Jelle Vossen vydržel v Burnley dlouho, skoro 2 měsíce. A dnes přestup do Brugg.

A debilní hostování Chalobaha se stává ještě debilnějším po zjištění dalších skutečností.

#Napoli Coach Maurizio Sarri admits he "knows nothing" about new buy Nathaniel Chalobah

Reagovat
iamek

Ty vole, tak mi do sezony pujdem s dvojixi Rooney a Wilson? Zwlva blazni ne? S takovou nas preskoci i Liverpool =-O . Pripada mi to, ze tonzelva dela naschval. Vetsina se achodne na tom, ze potrebujeme utocnika a on to jeste vytrolli, ze proda Hernandeze a nikoho nekoupi ( podle vcerejsiho vyjadreni ). Jak jsem byl s nakupy a prodeji spokojen, tak tohle bude nehorazny pruser.

Reagovat
iamek

Ty vole, tak mi do sezony pujdem s dvojixi Rooney a Wilson? Zwlva blazni ne? S takovou nas preskoci i Liverpool =-O . Pripada mi to, ze tonzelva dela naschval. Vetsina se achodne na tom, ze potrebujeme utocnika a on to jeste vytrolli, ze proda Hernandeze a nikoho nekoupi ( podle vcerejsiho vyjadreni ). Jak jsem byl s nakupy a prodeji spokojen, tak tohle bude nehorazny pruser.

Reagovat
Swarley

takže bez posil? jako je fakt, že času na posílení kádru bylo víc než dost a teď už něco rychle měnit, to už by mohlo být takové všeljaké...nicméně pokud je na odchodu Chicharito, tak je útočník docela potřeba, protože dvojka Wazza-Wilson nevypadá na papíře moc přesvědčivě a v případě Wazzy bohužel ani na hřišti...

buď to chce někoho, kdo bude okamžitě schopný dávat branky, někoho jako Ibra, protože nikdo jiný tak kvalitní a v rámci možností dostupný mě ani nenapadá...a nebo prostě vzít někoho mladého s tím, že vsadíme vše na Wazzu a dokoupíme někoho směrem do budoucna, kdo už letos dostane slušnou šanci se ukázat, což by třeba mohl být ten Martial, ale za 50 mega, to jako zase nevim...

každopádně tahle sezóna už musí být ve znamení boje o titul, takový byl plán a musíme být lepší než minulý rok, jinak je to opravdu průser...posílilo se dle mého dobře, na druhou stranu pár míst zůstalo otevřených a když se podívám na sestavu City, tak tam je to v podstatě neprůstřelné, ten tým mají výborně vyvážený a těžko u nich hledat slabší místo...k tomu ještě příchod KdB, to je jen třešnička na dort...a není to jen o City, Chelsea se tam může klidně namotat, i když těm moc nevěřím a rozhodně je tu pořád ještě Arsenal, který taky zatím nevypadá nějak fantasticky, ale u nich to je takový chvilkový stav a navíc se jim zatím daří neztrácet tolik bodů...

každopádně bych nepanikařil, co je, to je, s tím budeme pracovat a pokud někde máme problémy, tak se nedá nic dělat, musíme to nahradit jinde...možná ještě stihneme někoho dokoupit, ale nejde spoléhat na to, že ten někdo to otočí o 180 stupňů, musí zabrat naši hráči a už několikrát ukázali, že to umí rozbalit...

jako dlouholetý průserář navrhuji krizové řešení - uplatit DDG, ať ještě letos chytá a koupit Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra by neskutečně vyhořel. Vůbec se mi do PL nehodí.

Reagovat
Swarley

tak pořád jsou tu varianty jako Kane nebo Lacazette, ale pokud jsme je nedostali doteď, tak pochybuju, že se během dvou dnů něco změní...

a Ibra je blázen, osobně jeho největší fanda fakt nejsem, ale pokud by někdo stál za zkoušku jako nějaké okamžité řešení, tak mě nikdo ideálnější nenapadá...v PSG dohrává, má smlouvu na rok, hecař je to dostatečně velkej na to, aby tuhle výzvu v PL přijal...

druhá věc je věk, těch zranění je taky čím dál víc a byl by to trošku psycho útok s Wazzou...tam máš dvě redky za poločas, ani nevíš jak...

Reagovat
Manik...

Tak de Gea chytat klidně bude, ale po sezóně odejde. To už je jen paličatost van Gaala. On nikde neodmítl, že by nešel do brány a věřím, že výkon z jeho strany by byl maximální

Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/football/news/11667/9972917/manchester-united-not-title-contenders-says-gary-neville

Gary uz nas jako kandidata na titul nepocita.

Jinak celkem souhlas. musi se probrat hlavne ti, ktere uz mame. Hrozne nam chybi pohyb. Vepredu tam beha prakticky jen Depay a tomu se vcera moc nechtelo. Tak tam pak uz nebehal nikdo. Leda Shaw. Coz je trosku malo.

Reagovat
mithro

ja tiez nie, bez utoku a s romerom to bude tak top4 a bojovne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
KnoxXx

zacarovany kruh - v zakladnej zostave je Mata, z pohladu pohybu ako keby sme hrali oslabeni o jedneho hraca + Rooney, ked ma byt na hrote a hrame staticky (resp. sa jednoducho nehra futbal hore/dole z roznych dovodov), tak sa jeho fyzicka prilis neuplatni (naopak sa ukaze, ze to nie je hrac okamziku a ked je vypojeny z hry, tak prvy kontakt s loptou po 5-6 minutach je vacsinou priserny).

Myslim si, ze znechutit futbal Zlatanovi v PL by nebol prilis velky problem pre obrany superov. Bol by to drahy spas s neistym koncom a bez akejkolvek buducnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Cumim jaky sou letos v PL vysledky. Presne jak prohlasil Mourinho, kazdej muze porazit kazdyho. Suvereni City zatim a pak bida dalsich favoritu...

Reagovat
PP

a to jsou jediní, o kterých se tady ve spekulacích prakticky nemluvilo, resp. že nejspíš vyhoří pokud se nechytne Kompany a Aguero si udrží formu.. Ještě se k nim přidali Toure, Silva, Mangala..

Reagovat
SunFells

Jj, Mourinho s tím přišel. Pěstitel i osvětář

Reagovat
minoLFC

Anthony Martial

Reagovat
mithro

LvG: “But we have coped with the situation by buying Romero. That is what we've done as a club to settle that issue. We have done it well.”

tak to teda ano, we have done it well

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď nemyslí vážne

Reagovat
Dawon

mi ty jeho kecy cim dal vic pripominaji Moeyese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

daval som to tu uz vcera, on sa pomiatol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS

Liverpool have accepted a bid from Sunderland totalling £10m for Fabio Borini, Sky sources understand.

Sky

Reagovat
smazaný uživatel

10? pekne Sunderland

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele