4. kolo
29.08.2015 13:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Arsenal FC 0:1

Čtyři zápasy za nimi a fotbalisté Arsenalu se postarali o jediný gól. Hned dva si namísto nich museli vstřelit soupeři. Dnes to byl Fabrizio Coloccini, mezitímco Gunners se nedokázali pořádně prosazovat ani s Walcottem, ani s Giroudem na hrotu...

První dvě zajímavé situace se narodily shodně po rychlém přenesení hry na pravou stranu a okamžitém sklepnutí do pokutového území; takhle nejprve Krul zasahoval proti Walcottovi a posléze Bellerín po právu žádal o pokutový kop poté, co mu nestíhající Thauvin zašlápl patu.

Fauly byly dominantou prvního poločasu tak nějak celkově. Nejprve se hovořilo o možném vyloučení Sissoka a v 17. minutě se už fanoušci Arsenalu dočkali: Mitrović šel kolíky napřed proti Coquelinově holeni a patrně po zásluze na dvě žluté karty z předešlých cameí navázal rovnou kartonkem červeným.

Newcastle se dnes obecně prezentoval velice nepříjemným stylem a staral se o atmosféru, kdy jako by jeden pomalu automaticky očekával nějakou tu zlomeninu. Žluté karty za frustrované zákroky brzy viděli také Mbemba s Thauvinem, zatímco Arsenal se ne a ne dostat do tempa.

To mohlo být hnedka relevantní po půlhodině hry, když Sánchez ranou z dálky zaskočil Krula a Theo Walcott z blízka nečekaně nedokázal doklepnout míč do sítě. Jinak si ale Kanonýři nic nepřipravili a o poločase se všeobecně očekávala změna.

Jenže ta nepřišla, a i navzdory tomu se Arsenal kýžené branky dočkal velmi brzy. V 54. minutě mu k tomu dopomohlo neobratné počínání Colocciniho, který ztečoval do brány nepřesnou střelu Oxlade-Chamberlaina.

Pravé křídlo Gunners tehdy navazovalo na Ramseyho ránu a právě velšský záložník byl ve druhé půli v podstatě u všeho důležitého. Posléze stál pro změnu na počátku solidní šance Alexise a o něco později i shazoval dva míče pod sebe pro Cazorlu, respektive Girouda, ani jeden z nich si však v dobré pozici na spolehlivého Krula nepřišel.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
justcall

Reagovat
Beros

Věřím v první výhru v sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

0:3

Reagovat
NuFc23

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Predviest v obrane vykon ako proti manchesteru, vracia sa janmaat, sissoko namiesto obertana, a reálne môžme pomyslat na body, kanonieri sú bez kanoniera, treba to využiť

Reagovat
MCFC_8

1:2

Reagovat
Tuxedo

2:1

Reagovat
Eldarion

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

preju cechovi ciste konto, potrebujeme to

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Ramsey)

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou lemry do kopru s Arsenalem jeden gól

Reagovat
Mikesh

Ne Wengere, nepotřebujeme Benzemu ani jinaciho snajpra, máme Girouda, Walcota a jiné golóvé hráče.. Je sice pěkné, že máme průměr 20 střel na branku za zápas, ale co ztoho když nedokážeme dat gól proti týmu který hraje 80 min. v 10.. V Lm skončíme klasicky po skupině

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele