4. kolo
29.08.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stoke City - West Bromwich Albion 0:1

Malé regionální derby mezi Stoke City a West Bromwichem Albion si budeme pamatovat hlavně, ne-li jedině kvůli jedné bizarní události; a sice třetímu nejrychlejšímu dvojímu vyloučení v dějinách Premier League. Hlavně díky takovému dlouhému a posílenému oslabení nakonec domácí Potters prohráli 0:1...

Pro Britannia Stadium to měl být speciální večer v trochu jiném duchu; zastavil se zde totiž bývalý dlouholetý lodivod klubu Tony Pulis, který byl jako i minule vřele přivítán. Na samotné hrací ploše byli Potters v 11 jasně lepší, v 10 pořád aktivnější... a v devíti už neměli šanci.

K prvnímu vyloučení došlo po 25 minutách, když Afellay na neustálé faulování od Gardnera odpověděl menší fackou. Červená následovala po zásluze.

O šest minut později potom Nizozemce v podobně zbytečném jednání napodobil Charlie Adam, tentokrát když na zemi prošlápl Dawsonovo stehno. Oliver byl opět v pozoru a opět si nebral servítky.

Tony Pulis na takový dvojúder zareagoval pohotově stažením středopolaře Yacoba a vysvlečením dalšího útočníka Lamberta a tento tah se mu zúročil ještě koncem první půle: právě Lambert totiž ve třetí minutě nastavení centroval na hlavu rekordní posily klubu Samuela Rondóna.

Ve zbývajících minutách se Albionu nepodařilo zvýšit náskok prostřednictvím Rondóna s Darrenem Fletcherem, to ho však nemuselo tolik mrzet, neboť Stoke - bez rozhozeného Walterse v nominaci - v devíti jen těžko nacházel odpověď.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
MCFC_8

3:1

Reagovat
Eldarion

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Stokea aji Arsenal pojdme penizky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele