4. kolo
29.08.2015 16:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Aston Villa - Sunderland AFC 2:2

Sunderland si veze z Villa Parku alespoň bod za remízu 2:2, přesto mu po čtyřech kolech s pouhými dvěma body náleží poslední příčka. Aston Ville na vítězství nestačily ani dva góly Scotta Sinclaira, který měl v tomto týdnu skvělou střeleckou formu.

Lépe do utkání vstoupili hosté, z gólu se radovali již po osmi minutách hry. K přímému kopu nařízeného za faul Amaviho se postavil Yann M'Villa a letní posila z Rubinu Kazaň nádhernou ranou z dvaceti metrů překonala Brada Guzana, který plachtil vzduchem marně.

Jenomže vedení se Black Cats neradovali dlouho. Lee Cattermole si po standardní situaci doslova osedlal Scotta Sinclaira, který celou situaci logicky neustál a hlavní rozhodčí Robert Madley bez váhání odpískal pokutový kop. Penaltu sám faulovaný bezpečně proměnil a srovnal na 1:1.

Villans si pak vytvořili pár zajímavých příležitostí ke skórování, na další gól si ale fanoušci museli počkat až do 41. minuty. Aktivní Jordan Amavi našel perfektní centrem levou nohou Sinclaira a bývalý hráč Swansea nebo Manchesteru City neměl problém trefit prázdnou bránu. Scott Sinclair tak navázal na své střelecké představení z úterního zápasu v FA Cupu, kdy Notts County nasázel dokonce hattrick.

Nespokojený Dick Advocaat provedl o poločase dvě změny, defenzivní středopolaře Rodwella s Cattermolem nahradili Fletcher s Toivonenem. Právě švédský reprezentant byl u vyrovnávací branky - po jeho přihrávce se k míči dostal Jermain Lens, jenž se zasekávačkou zbavil Clarka a jeho zakončení ještě přizvedl mimo dosah brankáře Guzana Micah Richards - 2:2.

Oba celky pak ještě měli šance, aby převážili misky vah na svou stranu. Oba gólmani (zejména Costel Pantilimon) však své spoluhráče podrželi a víckrát už neinkasovali.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

0:0

Reagovat
MCFC_8

1:0

Reagovat
Eldarion

0:0

Reagovat
Beči

Kde je Kozák? V přípravě měl formu jako hrom a trenér mu pak nedá ani minutu hry?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele