Premier League - souhrn 4. kola

13.09.2014, 15:46, aktualizováno 15.09.2014, 22:53
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Arsenalem a Manchesterem City nakonec vítěze nepřinesl. Tři body má naopak Chelsea, která doma přestřílela Swansea. Výhru si zapsaly rovněž Southampton, Leicester a Everton. Doma zklamal Liverpool, tři body si připisuje Manchester United, Hull s West Hamem remizoval...

Hull City - West Ham United 2:2

15.09.2014 21:00

Góly: 39. Abel Hernández, 64. Momo Diamé - 50. Enner Valencia, 67. Diafra Sakho

Mimořádně vzrušivou pondělní dohrávku dnes vidělo KC Stadium, kde se ukázal být hostující West Ham svolný ke čtyřgólovému thrilleru. O všechny branky zápasu se přitom zasloužily nové letní akvizice, z nichž hned tři dnes také debutovaly...

Hull začal velmi aktivně, avšak klasicky bez šancí. K dnešnímu dni si jich v lize vytvořil ze všech účastníků nejméně, přičemž ze hry se zmohl na jeden jediný gól. Dnes tuhle mizérii Tigers protrhli, zpočátku to však na žádnou přestřelku z ani jedné ze stran nevypadalo. V dresu Hullu byl nejblíže úspěchu Hernández, když nedosáhl na solidní centr Robertsona, na opačném konci hrací plochy po jednom z vyvedených brejků nedobře pálil Diafra Sakho.

Tentýž hráč se ve 33. minutě po pravé straně s velkým štěstím prodral k nebezpečnému přízemnímu centru, který špičkou kopačky odkopl do zámezí Dawson, a zdaleka největší šance hostí v první půli se narodila ve 35. minutě po nenápadném přetaženém centru na zadní tyč, kde se k hlavičce na malé vápno dostal Enner Valencia, aby se po Sakhově koncovce bůhvíjak reflexivně ohnal McGregor.

Zatímco tedy každopádně Sakhovi na jedné straně premiéra příliš nevycházela, na opačném konci hřiště se ještě do přestávky stihl při svém prvním startu za Hull trefit Ábel Hernández. Jeho hlava se ve 39. minutě naprosto ideálním způsobem potkala s Elmohamadyho centrem a Adrián byl bez šance.

Hammers ještě do pauzy odpověděli vydřeným hlavičkovým pokusem Tomkinse, jinak už ale zareagovat nedokázali. Naopak Hernández divže nepocukroval svůj už tak uspokojivý první poločas v novém dresu - krátce před obrátkou po jednom z více skvělých průniků levého beka Robertsona zničehonic napřáhl a svůj ambiciózní projektil nádherně opřel do břevna.

Pokud první půle byla převážně africko-jihoamerickým soubojem, kdy na plné čáře vyhrávala Uruguay, po pauze z tohoto duelu udělal Enner Valencia alespoň načas záležitost čistě jednoho kontinentu. Mohly za to rovnou události z 50. minuty, kdy se Ekvádorec těsně před vápnem soupeře zastavil tváří v tvář soupeři, pak si v rychlosti posunul míč na pravačku a z kroku neuvěřitelnou ranou pod břevno vyrovnal.

Ábel Hernández se nicméně na druhé straně nehodlal jen tak vzdát, a rovněž on v 57. minutě pokoušel štěstí prudkou ranou bez nejmenšího rozběhu. Adrián byl připraven. Na co už ovšem připraven tak úplně nebyl - a při vší vážnosti vlastně ani nemohl být -, to byl famózní angličák v podání Diamého, který ukradl Cresswellův nervózní míč přímo z kopaček nedůrazného Kouyatého a pak se velkou parádou pomstil svému bývalému zaměstnavateli za ta léta necitlivého "zametání".

Třetí gól večera, třetí branka pro plnohodnotného debutanta. A ani to nebylo všechno. Velmi krátce nato totiž pro změnu Sakho, výrazná tvář první půle, z pravé strany relativně slabě vystřelil, avšak za přispění rozpačitých zákroků McGregora s Daviesem přece jen i on mohl slavit premiérový zářez v novém působišti. 67. minuta - 2:2.

Teprve vzápětí už mohlo dojít i na dávno aklimatizované borce, ani Noble s Downingem ani Jelavić na druhé straně nicméně nepochodili. Samotný závěr pak spíše uspával (stejně jako úplný úvod), když se obě strany zdály být spokojené s jedním bodem.

To skutečně stoprocentně platilo až do poslední minuty nastavení, kdy se ještě jednou ozval důrazný Enner Valencia, který s protivníkovým přispěním dokonce orazítkoval břevno. Jak vydatné pondělní dohrávky jsme tedy byli svědky!

Více informací k zápasu

Manchester United - Queens Park Rangers 4:0

14.09.2014 17:00

Góly: 24. Ángel Di María, 36. Ander Herrera, 44. Wayne Rooney, 58. Juan Mata

Katastrofický scénář se nenaplnil a Manchester United dokázal na čtvrtý pokus zvítězit. Hlavní hvězdou při suverénní výhře 4:0 nad Queen’s Park Ranges byl Ángel di María, který jeden gól dal a další připravil. O zbylé branky proti zoufalém QPR zařídili Ander Herrera, Wayne Rooney a Juan Mata.

Harry Redknapp zůstal u osvědčeného rozestavení se čtyřmi obránci, což napodobil i jeho protějšek Louis van Gaal. Nikoli však z důvodu prozření, ale spíše kvůli rozsáhlé marodce jeho stoperů. Prvního startu se dočkal Daley Blind s Marcosem Rojem, další nováčci z Manchesteru United Luke Shaw a Radamel Falcao začali utkání na lavičce. V sestavě Rangers debutovali záložníci Sandro a Niko Kranjčar.

Gólostroj United se vlastně ani nerozjel, vždyť za celý první poločas si suma sumárum hráči v červeném připsali dvě střely na branku. Přesto se do kabin šlo za stavu 3:0. Než domácí vysvobodil Di María, ohrozil tým Louise van Gaala branku jen jedinkrát. Střela jinak nepříliš viditelného Maty mířila těsně nad.

Až uprostřed úvodního dějství se Manchester dostal do vedení. Centrovaný míč z přímého kopu minul několik hlav, Green na něj nedokázal zareagovat a Ángel di María se mohl radovat z první branky v dresu United. Radost mu však málem vydržela jen chvíli, po půlhodině mohlo být srovnáno. Minelu nepochopitelně vyběhnuvšího De Gey ale po nedůrazném zakončení Phillipse zažehnal dobře postavený Evans.

Od Rangers to byla jediná nebezpečná situace, většinu času trávili bráněním - a ani to jim příliš nešlo. Nebetyčnou nedůslednost v okolí šestnáctky využili United do přestávky hned dvakrát. Nejprve skóroval Ander Herrera, kterému k přesné střele k tyči nabil Wayne Rooney, aby kapitán MU i Anglie lekci z produktivity dokonal další milimetrovou ranou sám.

Druhé dějství načal překvapivě aktivněji tým Harryho Redknappa, který hned zkraje div nesnížil - Kranjčarovu přízemní ránu ale reflexivně vyrazil De Gea. Ani na druhé straně se hned z první nebezpečné situace neurodilo. Mata sice do vápna pronikl bystře, ale koncová fáze už ve spojení s Rooneym tak dokonale neskončila.

Obout se do toho musel opět Di María - a opět zařídil gól United tak nějak omylem. Levačkou se opřel do míče, který místo na bránu zamířil přesně na nohu trestuhodně volného Juana Maty, jenž měl dostatek času na zpracování a umístění balonu pod břevno - 4:0.

Na debut jednoho z nejlepších střelců Evropy Radamela Falcaa si museli domácí fanoušci počkat celých 66 minut. Bohužel pro jeho příznivce se dostal už do fáze hry, kdy United prakticky dohrávali snadné vítězství. Naopak další střídající útočník Eduardo Vargas málem využil zaváhání Blacketta - zamířil jen těsně vedle.

Přesto se nakonec El Tigre do gólové šance dostal, když dorážel dalekonosnou střelu Blinda. Robert Green ale své lehké zaváhání druhým zákrokem napravil. Zoufalé QPR dovolilo United ještě jednu šanci, kterou nicméně zahodil Januzaj, a tak zápas skončil "jen" 4:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 0:1

13.09.2014 18:30

Góly: 9. Gabriel Agbonlahor

Fanklub defenzivního fotbalu si mohl mnout ruce a téměř celých devadesát minut pochvalně přežvykovat. Aston Villa předvedla na hřišti Liverpoolu dokonalý defenzivní výkon, dovolila domácím jednou vystřelit na branku a díky brzké a šťastné brance Agbonlahora senzačně vyhrála 1:0. Posunuli se tak na druhé místo tabulky za suverénní Chelsea.

Aston Villa šokovala Anfield Road už po osmi minutách hry. Rohový kop i přes úpornou snahu Lovrena zasáhl hlavou Senderos a míč se odkutálel s Gabrielu Agbonhalorovi. Ten, byť tísněn, dokázal do balónu slabě kopnout - a ke štěstí hostí a zděšení domácích kulatý nesmysl docestoval až za brankovou čáru.

Gól byl pro Villans darem z nebes, mohli se totiž soustředit na úpěnlivé odrážení plytkých pokusů Liverpoolu a sami hrozit z protiútoků. I díky jejich precizní hře se Reds nedostali v první půli k jediné střele na branku, nebezpečím zaváněla snad jen dalekonosná střela Adama Lallany a zblokovaná rána Maria Balotelliho.

Stejný scénář pokračoval i po změně stran, i když Aston Villa byla o poznání pasivnější. Tlak Liverpoolu, dá-li se tomu tak vůbec říkat, byl však naprosto nulový a Brad Guzan musel v první půlhodině druhého dějství zapojit své rukavice jen jednou - při centru Gerrarda z přímého kopu.

Ani potom nebyl americký gólman v kdovíjakém vytížení. Vysoké míče od hráčů v červeném sbíral s jistotou a poradil si i s atakem Dejana Lovrena, jehož za odměnu počastoval řadou nepěkných slovíček. Smutné je, že tato situace patřila k nejzajímavějším v celém utkání na Anfield Road.

Na střelu na branku si fanoušci Liverpoolu museli počkat 80 (!) minut. Pravdou je, že stála za to - Phillipe Coutinho, který zpoza šestnáctky krásně točil střelu k zadní tyči, mířil tak přesně, až se míč odrazil od brankové konstrukce ven.

Aston Ville fantasticky fungoval obranný blok. V závěru se bílý devítičlenný val pohyboval tak dokonale, že Liverpool skutečně neměl kudy se k ohrožení Guzana dostat. Jednu jedinou mezítku v něm domácí nenašli ani ve čtyřminutovém nastavení, a tak se svěřenci Paula Lamberta mohli radovat z hubeného vítězství.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Swansea City 4:2

13.09.2014 16:00

Góly: 45. Diego Costa, 56. Diego Costa, 67. Diego Costa, 81. Loïc Rémy - 11. John Terry (vl.), 86. Jonjo Shelvey

Diego Costa si podmaňuje Premier League. Ve svém čtvrtém ligovém utkání od přestupu do Chelsea pomohl svému celku ke čtvrtému triumfu, když hattrickem sestřelil Swansea a svůj střelecký účet vyšrouboval na číslovku sedm. Hosté brzy vedli po vlastní brance Terryho, Costův hattrick a premiérová trefa debutanta Rémyho ale osamostatnily Blues na čele tabulky.

V úvodu přitom vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že si domácí celek dokráčí pro další vítězství, Swansea byla jednoznačně aktivnější a favorita prakticky do hry nepouštěla. A v jedenácté minutě se hosté ze Swansea radovali z vedoucího gólu. Vše začalo ve středu hřiště, kde dobře napadající záložní řada velšského celku obrala o míč Matiće. Ki měl rázem hodně volného prostoru, rozdal balón doleva na Taylora, ten se kvalitním centrem snažil vyzvat ke skórování Gomise, na jeho pobídku však nakonec nejlépe odpověděl stoper Chelsea Terry, jenž si srazil míč do vlastní sítě.

Odpovědět mohl brzy Oscar, po hezké kombinaci s Fábregasem a Costou ale pálil nepřesně. Stejně se vedlo i Gomisovi, ovšem způsob, jakým si bez větší námahy poradil hned s trojicí domácích fotbalistů, znamenal další výrazné varování směrem k Mourinhovým svěřencům. Swans byli v tu chvíli na výši, skvěle kombinovali a i když už zrovna o míč přišli, skvělým aktivním presingem ho velice rychle dokázali získat zpět. Gomis měl po dokonalém centru Taylora i další možnost, z voleje ale v těžké pozici netrefil.

Chytrým lobem k zadní Courtoisově tyči to zkoušel Routledge, branku ale nakonec těsně minul. Chelsea se zase připomněla až díky standardní situaci, Terry však své zaváhání napravit nedokázal a hlavou poslal balón nad břevno. Blues se s přibývajícím časem stále více dostávali do hry, po Schürrleho pokusu musel Fabianski vyrážet míč na roh. Pak našel Ivanović v šestnáctce Oscara, ten ale v záklonu nedokázal zamířit přesně.

O chvíli později už se brazilský středopolař ocitl ve výrazně pohodlnější pozici, jeho střelu k zadní tyči ovšem lapil Fabianski. Chelsea přidávala, Hazard si elegantně narazil s Fábregasem, z prvního dotyku však zamířil mimo tři tyče. Ještě do poločasu ale nakonec přišlo zasloužené vyrovnání. Fábregasův roh se snesl přesně na hlavu Diega Costy, který razantním zakončením nedal Fabianskimu šanci a trefil se tak i ve svém čtvrtém ligovém utkání za Chelsea.

Rovněž druhý poločas hned od úvodního hvizdu diváky bavil, slušné příležitosti měli Gomis, Costa a Hazard, na gól se ale čekalo. V padesáté šesté minutě už ale domácí vedli a nikoho nemohlo překvapit, že se tak stalo po akci tria Hazard - Fábregas - Costa. První dva nejprve na hraně velkého čtverce vykombinovali dvojici protivníků, Fábregas najednou postupoval ze strany sám na bránu a když ještě předložil míč Costovi, nebylo o čem diskutovat.

Swansea opět zahrozila zásluhou Gomise, jeho tečovanou ránu ovšem bez větších potíží zkrotil Courtois. Na druhé straně zase pokračoval v kouzlení Hazard, jeho levačka ale Fabianskiho nenachytala. Hrálo se nahoru-dolů, Routledge ideálně načasoval průnikovou přihrávku na Gomise, jeho lob přes vyběhnuvšího Courtoise ale postrádal jak přesnost, tak razanci.

Show Diega Costy ale pokračovala. Běžela sedmašedesátá minuty, když si nový miláček příznivců na Stamford Bridge našel na malém vápně nepovedenou střelu Ramirese a s poklidem zkompletoval hattrick. Od té chvíle si domácí začali utkání evidentně užívat. Po sérii přihrávek uvnitř šestnáctky nakonec zakončoval patičkou Oscar, to už by ale chtěla Chelsea příliš. Oscar se pak sám protančil do další šance, svou nádhernou individuální akci ale gólem nevyšperkoval, Fabianski byl proti. To už na trávníku nebyl Costa, jenž si užil zasloužené ovace vestoje a s bilancí sedmi branek ve čtyřech duelech Premier League přepustil místo Rémymu, pro něhož se jednalo o debut v dresu Blues.

Rémy si velmi brzy mohl připsat i svou premiérovou trefu za Chelsea, po přihrávce Hazarda však pálil těsně nad. Co však nevyšlo napoprvé, o pár minut později se již zadařilo a bylo definitivně rozhodnuto. Po dalších tanečcích Hazarda nakonec Oscar ideálně připravil míč Rémymu, který se s ničím nerozpakoval a umístěnou ranou zvýšil na 4:1 pro domácí. Shelvey sice ještě v závěru pronikl do otevřené obrany Chelsea a chladnokrevně snížil na rozdíl dvou branek, domácí už si však závěrečné minuty s přehledem pohlídali a přestože Salah ani Rémy své možnosti nevyužili, porazila Chelsea v souboji dvou do té doby stoprocentních týmů Swansea 4:2.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Everton FC 0:2

13.09.2014 16:00

Góly: 2. Romelu Lukaku, 66. Kevin Mirallas

Everton splnil povinnost a připisuje si první letošní ligové vítězství, když ve vyrovnaném utkání na stadionu Hawthrons vedli takřka celých devadesát minut. West Bromwich tak opět doplatil na tragickou ofenzívu a potřetí v řadě v lize neskóroval.

Běžela teprve druhá minuta od úvodního výkopu, když hrubě nepovedený odkop Olssona zachytil Lukaku na hranici vápna a pohotovou ranou ke vzdálenější tyči nedal Fosterovi šanci. Baggies se tak od samého začátku ocitli v potížích a chtě nechtě se museli stát pány na hřišti. Vynucená aktivita mohla kýžené ovoce přinést po půlhodině hry, kdy Baines nedokázal vykopnout balón dál než metr za šestnáctku, nicméně Brunt svou bombu z levačky poslal těsně vedle bližší tyče.

Územní převahu už však do poločasu k lepší příležitosti využít nedokázali, přitom hostující obrana zdaleka nemusela ukazovat to nejlepší, aby ataky bez špetky originality dokázala odvrátit. V sedmé minutě druhé půle tak mohl vedení pojistit Naismith, jen kdyby dorážku jedovaté střely Lukakua dokázal umístit do odkryté brány.

Domácí poté opět začali nabírat dech a po uplynutí hodiny hry se zdálo, že by přeci jen mohli s výsledkem něco udělat. To by ovšem nesměla přijít minuta šestašedesátá. Tísněný Baines přihrál od levé lajny do středu Mirallasovi, který využil Olssonva ústupu a ze sedmnácti metrů poslal přízemní střelu k bližší tyči, u níž byl Foster včas, balón mu však proklouzl mezi rukou a tělem do sítě.

Zatrpklí hráči WBA už zjevně neměli sílu na stažení ztráty dvou gólů a při troše střeleckého štěstí se mohl u Birminghamu zrodit debakl. McGeady ovšem zpoza vápna mířil o pár decimetrů vedle pravé tyče, tečovanou střelu McCarthyho z podobné vzdálenosti brilantně zlikvidoval Foster, jenž si bravurně poradil i v 89. minutě, kdy zhatil líbivou akci soupeře na jejímž konci stál Naismith. Až ve třetí minutě nastavení si první zákrok připsal Tim Howard, když zmařil parádní individuální akci Berahinovi a po deseti inkasovaných brankách ve třech kolech si tak zvedl sebevědomí čistým kontem.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 2:2

13.09.2014 16:00

Góly: 4. Adam Johnson, 82. Harry Kane (vl.) - 2. Nacer Chadli, 48. Christian Eriksen

Delší dobu to vypadalo, že Tottenham na "předpřestávkovou" tragédii naváže vitální výhrou, místo toho ale registruje další neuspokojivý výsledek a ze Stadium of Light po vlastňáku Harryho Kanea odváží pouhý bod...

Úvod zápasu jen těžko mohl být ztřeštěnější. Na situaci, kdy Chadli z halfvoleje úspěšně doklepl do sítě Adebayorovu střelu, navázal po pouhých pár vteřinách úchvatným sólem Adam Johnson a již ve 4. minutě se tak technicky mohlo začínat odznova...

... a hned mohlo být zase všechno jinak, kdyby se Mannone okamžitě v šesté minutě nevytáhl s výtečným zákrokem proti Adebayorově koncovce takříkajíc z jedničky. V prvních osmi minutách takto oba týmy dohromady registrovaly neuvěřitelných sedm střel na bránu, což samo sebou nemohlo trvat po celou dobu utkání.

Brzy se tedy průběh hry nepatrně uklidnil, zatímco otěže zápasu ve svých rukou pevně třímali hosté (v první dvacetiminutovce si míče užívali až 70 % času). Ti se také v jednu chvíli dožadovali pokutového kopu a optickou převahu mohli zúročit ve 38. minutě, když Dembeleho rána z dobrých 30 metrů skončila na břevně.

Sunderland se po celý první poločas doopravdy jen bránil a vůbec nepůsobil jako domácí mančaft, což jedině potvrdila situace ze 48. minuty - tehdy si Eriksen věděl rady jak naložit s Chadliho zpětnou přihrávkou a Spurs byli zcela po zásluze zpátky ve vedení.

A to také byli připraveni celkem rozhodně strážit. Pakliže na jednom konci hřiště úřadoval veleaktivní Lamela, který se v 75. minutě kombinací síly i technické zdatnosti bravurně prosadil k dalšímu rozezvučení horní tyče Mannoneho klece, Sunderland se zmohl akorát na jednu zablokovanou ránu a Johnsonův pokus mířící vedle brány.

O to větší šok tedy přišel s 83. minutou, kdy Spurs inkasovali po přímém kopu zahrávaném z levé strany vinou chabé koncentrace právě příchozího Harryho Kanea. Ten si srazil míč do vlastní sítě a nešťastně tak Tottenham připravil o téměř jisté tři body. A mohlo to být přitom ještě horší, kdyby záhy Buckley po van Aanholtově přihrávce pod sebe lépe zkrotil svou koncovku bez přípravy.

Více informací k zápasu

Stoke City - Leicester City 0:1

13.09.2014 16:00

Góly: 65. Leonardo Ulloa

Kouzlo Britannia Stadium je pryč? Potters se sice posledně neuvěřitelně pochlapili na půdě Manchesteru City, kde do té doby nikdy nevyhráli, nicméně vlastní hřiště naproti tomu jaksi zanedbávají. Dnešní těsná prohra s Leicesterem znamená, že tam letos ve dvou zápasech ještě vůbec nebodovali...

Manažer Foxes Nigel Pearson vsadil na poměrně jednoduchou, avšak maximálně efektivní strategii: v první půli soupeře deptal nízko posazeným blokem, který byl schopný bez větších problémů absorbovat tlak soupeře, a pak po vysvlečení Estebana Cambiassa přeci jen pobídl své mužstvo převzít iniciativu.

V první půli to tím pádem bylo hlavně o prohlubující se frustraci Petera Crouche, jenž v lize neskóroval od měsíce března. Dnes měl dvě solidní možnosti tuto kletbu zlomit, jenže po rohu Mosese hlavičkoval nad břevno a do podobných míst záhy nasměroval také svůj ambiciózní projektil z voleje.

Druhé dějství už bylo v podání Stoke jedním kolektivním trápením. Victor Moses měl sice dvě slušné šance, avšak tehdy jej pokaždé vychytal do akce narychlo povolaný debutant Ben Hamer.

Naopak Leicester z minima vytěžil maximum: po 64 minutách Drinkwater příhrou do levé strany nastartoval Koncheského a Leonardo Ulloa před bránou prokázal nezpochybnitelný instinkt zabijáka. Včas zabrzdil svůj běh vstříc brance a levačkou pohodlně vsítil již svou třetí branku v sezoně.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 4:0

13.09.2014 16:00

Góly: 6. Graziano Pellè, 19. Graziano Pellè, 54. Jack Cork, 90. Morgan Schneiderlin

Southampton nedal šanci Newcastlu a po čtyřech odehraných kolech bude zaujímat příčky zajišťující postup do Ligy mistrů. O výhře už velmi brzy dvěma góly rozhodl Pellè, po pauze se navíc ještě prosadili Cork a Schneiderlin a Saints zvítězili pohodlně 4:0. A pozice Alana Pardewa na lavičce hostujícího celku se otřásá v základech...

Už úvodní minuty jasně napověděly, jakým směrem se bude zápas ubírat. Uběhlo jen několik sekund a po Colocciniho trestuhodné malé domů musel situaci zachraňovat Krul, a to měl ještě pořádnou dávku štěstí, že se míč zblokovaný Longem neodrazil do sítě. V šesté minutě už ale Soton vedl, to když z levé strany parádně nacentroval Bertrand a Graziano Pellè hlavou otevřel skóre utkání.

Uběhlo navíc jen dalších třináct minut a bylo to už o dvě branky. Williamson nepochopitelně namazal Pellèmu, Tadić po jeho pasu už postupoval sám na Krula, ještě ale nezištně předložil míč zpět k Pellèmu a na něj už zbyla jednoduchá úloha. Newcastle poprvé zahrozil až po necelé půlhodině hry, kdy si Sissoko vyměnil míč s Haidarou a nebezpečně zakončoval, Forster však vytasil svůj první důležitý zákrok. Ten další přišel po ráně Colbacka, krátce před poločasem zase Gouffran těsně minul domácí svatyni.

Také druhá půle patřila Southamptonu, aktivní Tadić nejprve neúspěšně vybízel k hattricku Pellèho, vzápětí vzal zodpovědnost na sebe a prudce vypálil, Krul byl ale na místě. V padesáté čtvrté minutě už to ovšem bylo 3:0 a bylo prakticky po zápase. Davis hledal průnikovou přihrávkou Corka, zdálo se však, že u míče bude dříve jeden z dvojice Krul - Williamson. Ti si ale dávali přednost, čehož Cork dokonale využil, dostal se k míči, obešel Krula a bez potíží do prázdné branky zakončil.

Newcastle se nepoložil (více než předtím) a mohl alespoň snížit, Riviére však po pobídce od Sissoka ze stoprocentní pozice nepochopitelně selhal. Když o malý moment později hlavičkoval Gouffran, zaskvěl se zase gólman Forster. Debakl byl nakonec dokonán až v nastaveném čase, kdy Davis našel v šestnáctce Schneiderlina, ten se trefil přesně k zadní tyči a uzavřel střelecký účet zápasu na stavu 4:0. Southampton se tak posunul na třetí místo ligové tabulky, zatímco Newcastle je poslední a Pardewovy dny na lavičce Magpies mohou být sečteny...

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 0:0

13.09.2014 16:00

Góly: -

Souboj dvou nejhorších celků Premier League, alespoň tedy co se bilance po úvodních třech kolech týče, skončil bezbrankovou remízou mezi Crystal Palace a Burnley. Spokojenější nakonec mohou být domácí, gólman Speroni totiž pět minut před koncem lapil penaltu Arfieldovi...

Eagles začali výrazně lépe a už po pár minutách hry mohli jít do vedení, po přihrávce Zahy zakončoval Delaney, jeho chytrý pokus na zadní tyč ale na poslední chvíli tečoval na roh Duff. Série standardních situací pak vyústila až hlavičkou Danna, která orazítkovala břevno hostující branky. Běžela dvanáctá minuta a k vidění byla už třetí opravdu zajímavá příležitost domácích, po povedené individuální akci pálil Zaha, ovšem Heaton skvěle zakročil.

S další možností přispěchal Campbell, rána mu však nesedla. Burnley se poprvé výrazněji ozvalo až po necelé půlhodině hry, kdy zakončoval Arfield, jenže s přesností se ani on nepotkal. Ale zpět k ofenzivním akcí domácích, zajímavě střílel Puncheon, Heaton však byl znovu na místě a poradil si navíc i s následným pokusem Gaylea. Stejný hráč po hrubce obrany Burnley přestřelil, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Po pauze hosté přeci jenom přidali a Jutkiewicz se ocitl ve velmi zajímavé šanci, v rozhodující moment ale zaváhal a míč poslal jen do boční sítě - stejně se vedlo na opačné straně hřiště i Puncheonovi. Po hodině hry musel svůj první klíčový zákrok vytasit brankář Speroni, to když se do šance elegantně prokličkoval Arfield a vyslal na bránu velmi jedovatou střelu. V závěru mohly strhnout vítězství na svoji stranu oba týmy. Nejprve domácí, jenže Williams z dobré pozice minul.

A pět minut před koncem pak i hosté z Burnley, kteří dostali po evidentním faulu Jedinaka k dispozici pokutový kop. Ten rozehrál Arfield, Speroni však perfektním skokem ke své pravé tyči vystihl směr jeho střely a konečky prstů dokázal míč vyrazit. Oba týmy se tak zřejmě nakonec zaslouženě rozešly smírně 0:0 a přestože alespoň o skóre přeskočily Newcastle, zůstávají u dna ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester City 2:2

13.09.2014 13:45

Góly: 63. Jack Wilshere, 74. Alexis Sánchez - 28. Sergio Agüero, 83. Martín Demichelis

Šlágr Arsenalu s Manchesterem City se utrhl ze řetězů - obyčejně jsou diváci na Emirates Stadium u takové příležitosti rádi za jeden dva góly, tentokrát se dočkali rovnou čtyř, zatímco do toho třikrát zazvonila branková konstrukce. Vskutku elektrizující vstup do čtvrtého kola Premier League...

Manuel Pellegrini na severu Londýna vsadil na velmi neobvyklou sestavu s jediným hrotem a bez dvojtaktu Nasri-Touré. Zřejmě tak činil s úmyslem posílit střed pole a obecně defenzivní fázi - k tomu však tak úplně nedošlo. Arsenal odstartoval velmi agresivně a Ramsey s Alexisem také brzy pokoušeli své štěstí; přičemž Sánchez rovnou i donutil Harta k prvnímu rutinnímu zákroku.

První velká šance vznikla ve 12. minutě díky šokující zpětné přihrávce od Silvy; a hned z toho mohla být výstavní branka. Welbeck sám před Hartem prokázal nevídaný klid, jeho sebevědomě lobovaný míč však narazil do vnitřku pravé tyče a pak se odrazil přímo k překonanému Hartovi. Neuvěřitelná smůla.

Arsenal nicméně přesto pokračoval v aktivní hře, které v podstatě scházela akorát branka. To Citizens se do hry ne a ne dostat - ovšem jim počínaje 28. minutou žádná branka nechyběla. Své tehdy udělaly hloupá Flaminiho ztráta uprostřed hřiště, nepochopitelná dálnice na pravé straně před Navasem a výborně načasovaný náběh Kuna Agüera - 0:1.

V tu chvíli Gunners poněkud vypnuli a Silva se okamžitě uvedl s další tutovkou; stačili přitom pouze dva hráči v bleděmodrém na dobrých pět šest v červeném a španělský štírek se ocitl sám před Szczesnym.

Na opačném konci hřiště byl v (před)finální fázi až příliš hmatatelný nedostatek sebedůvěry. Nerozhodnost Alexise například po pěkné výměně krátkých přihrávek způsobila, že se Welbeck na malém vápně neprotlačil k jeho přihrávce, a zvláště donebevolajícím případem byl potom Mesut Özil. S ním hrál Arsenal fakticky o deseti a nebyl ani trošku nebezpečný - až podobně jako ManCity zničehonic skóroval.

Ramsey si v 63. minutě skvěle počkal na Wilshereův náběh, anglický záložník si potáhl míč podél soupeře, a co potom stačilo, bylo jen takové lehké dloubnutí balonu přes Hartovo rameno - 1:1. Wilshere celkově odehrál velký zápas a prsty měl také ve druhé brance svého týmu, když jeho hlavičkovanou přihrávku z voleje fantasticky proměnil v gól Alexis Sánchez.

Jenže ani když Gunners konečně začali střílet góly, neměli tak úplně vyhráno. Velmi záhy se totiž vše opět začalo hroutit. Nejdříve si Debuchy velmi pravděpodobně něco přetrhl či zlomil v dolní oblasti levé nohy, a ihned záhy Arsenal inkasoval již počtvrté v sezoně ze vzduchu, když Demichelise při rohu vůbec nikdo nehlídal a Szczesny jeho projektil nedokázal rukavicí vytlačit do bezpečí.

V tu chvíli se do sedla pomyslného koně znovu vyhoupli hosté a měli přitom pořádnou smůlu, že se ještě neujali vedení. Dvě nastřelené tyčky a Nasriho dorážka z ofsajdu po stoprocentní šanci Džeka (jehož výborně vychytal Szczesny) zřejmě nepotřebují další komentář...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC440015:612
2.Aston Villa43104:110
3.Swansea City43018:59
4.Southampton FC42118:37
5.Manchester City42117:47
6.Tottenham Hotspur42117:57
7.Arsenal FC41307:66
8.Liverpool FC42026:56
9.Manchester United41216:35
10.Hull City41215:55
11.Everton FC41219:105
12.Leicester City41214:55
13.West Ham United41126:74
14.Stoke City41122:34
15.Sunderland AFC40315:63
16.Queens Park Rangers41031:93
17.Crystal Palace40225:82
18.Burnley FC40221:42
19.West Bromwich Albion40222:72
20.Newcastle United40223:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výsledek Myslím si,že pro Tragédy je to dobrý bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Zastřel se a uděláš všem radost.

Reagovat
smazaný uživatel

nasraný? Ale no tak Už by sis po těch Vašich letech marnosti mohl zvyknout ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze marnosti To si myslel skor cukotku,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Na debily nereaguji Zdraví tě Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy vyhrala naposledy Chelsea PL? To je kto Costa?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy naposledy vyhrál MU ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě překvapuje jakej si potrat, zajímalo by mně jestli si stejnej dement i ve skutečnosti, nebo si tady jen pěstuješ pověst místního kokůtka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hele Messo,já chápu,že si nasraný,ale nebuď zlý. Chápu,že si mladý,hloupoučký,ale zas fotbal není všechno Zajdi na pivo a odreaguj se( pokud ti je 18)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych zlý, kdybys každým příspěvkem neurážel Arsenal, já Chelsea nesnáším, ale taky ji nikde neurážím.. ale tak ono to bude asi o tý inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

cože? To je urážka ten můj první koment? Kde ? Že sem napsal pro AFC dobrý bod? Nebo co?

Reagovat
casstalus

krleš?? místní IDIOT?

Reagovat
smazaný uživatel

další chuj. Co to tu je za náplavy? PJ dělej s tím něco

Reagovat
homeles8

Jsi krleš. Místní IDIOT. Zastřel se. Debile. Blbej. Jsi kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tebe beru

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím něco dělej

Reagovat
Mada

tak šup

Reagovat
smazaný uživatel

Co byste tady beze mě dělali? Dyť byste byli smutní

Reagovat
guzman

Reagovat
Mada

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme pochválit úplně všechny až na 3 jména....

Özil opět tragický výkon. V žádném jiném klubu by neodehrál tolik minut s takovou hrou.

Wojta a jeho debilní rozehrávky, ze kterých naštěstí dostáváme málokdy gol. Už se nemůžu dočkat, až ho jednou Ospina dostane ven z branky.

Wenger - co ty střídání? To je k smíchu! Je mi z toho smutno...

Reagovat
SunFells

V žádném jiném klubu by mesuta nesyslili na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souvisí ovšem 3. jméno - Wenger. Fakt mě tím žere...

Reagovat
Counter

Je to divné no. Na jednu stranu se odmítl Cesc (→ chceme to postavit na Mesutkovi) a na druhou se změní rozestavení, v němž se Mesut do středu nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ozil hra na kridle kvoli jackovi, cesc by ho definitivne zabil, pricom sa ho prave podarilo ozivit, ja som uz prestaval cakat ze ma este v sebe take vykony ako predviedol dnes..

Reagovat
Counter

Jackie bude letos loňský Ramsey Aspoň 15+15 a nominace na POTY

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi by bylo:

Szczesny

Debuchy Koscielny Mertesacker Gibbs

Wilshere Ramsey

Oxlade-Chamberlain Özil Sánchez

Welbeck

Reagovat
Robochelsea

Čo za fail je ten Mangala?40 miliónov a ešte neodohral ani minútu. A ako som si tak pozrel jeho štatistiky z minulých sezón, tak je dosť IP.

Reagovat
diastan

Byl zraněný, nemusí byt ještě 100% fit navíc Demichelis nehraje špatně..

Reagovat
Robochelsea

No práve, zranený býva často. V Porte odohral za 3 sezóny 51 ligových zápasov, čo je málo. Strašne málo na hráča, ktorý stál 40m.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufat, že pro Debuchyho neskončila sezóna

Reagovat
stas87

Arsenal remizovy kral?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Jako Brémy

Reagovat
db18

Ale Brémy si je vybojovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Po zraneni Debuchyho slusna tragedie z nasi strany. Remiza spravedliva, ale tym, ktery chce vyhrat titul, musi tohle dotahnout do konce. Bt. prokauc Wengera, za stavu 2:1 mel vyndat polobehajiciho Ozila, nejlip i s Flaminim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger absolutně neumí reagovat na průběh zápasu, co tam proboha šel dělat Arteta? Aby si oblíbenec připsal start a udělal faul ze kterého City mohlo urvat výhru? Jak mohl Özil odehrát celý zápas to asi chápe jenom Wenger. Modlím se za Debuchyho, ale ta jeho gestikulace bohužel nevěští nic dobrého...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal defending has been a tad poor. Allowed in 4 headed goals in the Premier League so far.

Koscielny a Mertesacker

Reagovat
Lynx

dnes spolu odehráli první komplet zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, ja som to prespal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Podľa tvojich komentov pozeráš asi každý tretí zápas.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom také smiešne?

Reagovat
Robochelsea

Pre mňa to, že si tu najväčší expert a fanúšik, ale stále máš nejaké dôvody prečo si nevidel zápas. A je dosť nepochopiteľné, že prespíš taký dôležitý zápas, ešte keď je to o 13:45.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval som na vladisa preto, lebo ho ako jediného beriem ako tak vážne z tej tlupy, čo na mňa reagovala.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně si to trefil! U Mufanů je to Zelený plod a u Tragédů ON.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Oli umíš ty něco jiného než toto? Si tě všímám,že používáš imrvére pouze tyto dva smajly.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Di už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a u Chelsea je to kto?

Reagovat
vladis271

vínový gurmán prekonavá všettko na EF.

Reagovat
r.mrazik

Vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Kiwwi aspoň naozaj fandí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si udelal chybu super zapas

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

stáva sa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Kua to je taka skoda ze sme to nedotiahli do konca ale tak urcite si City bol zasluzili a remiza je spravodliva ale stvat ma to este urcite bude. 2 gol wtf? Ako moze Demichelis hlavickovat sam paneboze? Nepochopitelne. Skoda tycky Welbza, hrac celkom v pohode nato, ze to bol jeho prvy match. Podla mna ta kritika na Ozila je az moc prehnana. Ano nehral dobre ale kurva preco nemoze hrat tam kde sa citi najlepsie. Preco musi hrat stale Wilshere a Ramey vedla seba? , momentalne Ramsey je lavickovy hrac. Jack druhy polcas perfektny vykon, klobuk dole. Stoperi dobry match a Flamster nic moc.

Vie my niekto vysvetlit preco Wenger nestriedal? preco nesiel AOC skor, alebo Cazorla, Podolski atd? Preco ked sme viadli 2:1 nedal Gibbsa namiesto Ozila a Artetu namiesto Ramseyho? Drbe mu. Bolo krasne vidiet, ako cerstvi hraci City boli aktivnejsi a my sme uz upadli a modlili sme sa aspon za ten bod. Nie je to zatial stratene ale kurva treba z dalisch 3 zapasov dat min. 7 b. Povinnost.

Je mi luto Debuchyho, naozaj kvalitny hrac. Dufam ze to nebude dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten obrat bol paradny, vtedy vsetci hrali ako dabli na cele s jackom, ale potom ako keby si chlapci mysleli ze uz vyhrali a uplne sa na to vyprdli, 10 minut si poriadne neprihrali a mozme byt velmi radi za remizku

Reagovat
raduinho

Wenger už by to měl zabalit. Ale pro mě jako pro fandu Chelsea jen dobře, že zůstává.Nechci si ani představit co by s materiálem, který má v Arsenalu k dispozici dokázal takový Guardiola, Klopp nebo Simeone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Směj se jak chceš, faktem je, že Wenger zaspal dobu. A Szcz jako jednička ? Nikdy nemůžou vyhrát ligu s gólmanem jako je on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dyť nám v nastavení parádním zákrokem zachránil bod :D A vůbec zavři hubu. Několik let vám tam chytá failující Čech a teď místo něj máte prkenýho belgičana, kterému to zatím nejde o moc lépe

Reagovat
raduinho

Ale jinak je to totální průměrák. Failující Čech Ahá ty sleduješ fotbal asi tak rok co ? Takže propříště drž hubu sám, ty amatéris tragédis.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že Čech není failující brankář? Mě stačí ty jeho kiksy v repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak cech je urcite lepsi golman nez Szczesny. kazdy dela chyby ale kdyby na tom byl tak spatne jak tu naznacujes tak uz by tam davno nechytal. bylo tam dost treeru ktery ho mohli odstavit ale vydrzel tam deset let v roli jasny jednicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čech je od úrazu hlavy pravidelně jeden z nejslabších brankářů v lize. Má štěstí, že v přes ten prešovský beton na něj za zápas chodily 1-2 střely a i s tím dokázal failovat. A žádný trenér ho nestačil vyhodit, páč se to tam střídá každý půl rok, a konečně, kdo by Čecha chtěl s jeho platem

Reagovat
r.mrazik

Nekecej blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi taky sledujes fotbal tak rok kdyz napises ze je Szczesny je totalni prumer. neni to uplne top golman ale je jeste mlady a stale se zlepsuje a kvalitu urcite ma.

Reagovat
raduinho

Ospina >>>>>> Szczesny.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik toho odchytal Ospina v top klubu a v anglicky lize?

Reagovat
raduinho

Zatím nedostal šanci, až ji dostane, tak už Poláka do brány nepustí.

Reagovat
Counter

Kolikrát jsi viděl Ospinu chytat?

Reagovat
raduinho

Stačilo MS abych viděl, že je o úroven výš než Pšonek.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pšonek na MS dokopy nič neukázal.

Reagovat
raduinho

Jojo, přesně takhle jsem to myslel

Reagovat
raduinho

Abych to rozvinul pro ty méně chápavé (Yung). Stačilo vidět Ospinu v pár zápasech na MS 2014 abych viděl, že je lepší než Pšonek, kterého jsem na MS neviděl, jelikož tam ani nikdy nechytal, že Yungu..ale viděl jsem jej v několika sezonách v Premier League a není to golman pro top klub.

Reagovat
SunFells

Bylo potřeba to rozvinout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

už konečne chápem, ako si to myslel. Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec po dnešním komickém výstupu Terryho a Courtoise radši mlč

Reagovat
raduinho

Pokud to bereš takhle, tak bys ty osobně nemohl nikdy nic napsat, jelikož to co mívá Arsenal v bráně od té doby co skončil Seaman je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tym si teprve poradne seda a chce to jeste cas.minuly rok byl prvni po dlouhy dobe kdy nemusel prodat nejlepsiho hrace a mohl nakupovat. a dlouho bojoval o titul a pak se mu zranila cela zaloha. ted ten tym jeste doplnil a hlavne klicovy hraci jsou zkusenejsi. v utoku jsou novy hraci a musi se to sehrat. konkurence je ted hrozne silna a v lete snad ten tym doplni do konecny podoby(DM,utocnik,reus,a CB na lavicku) a pak se uvidi. me to porad prijde lepsi nez ty manevry co za posledni roky predvadela chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral Dat Guy?

Reagovat
smazaný uživatel

2 super momenty, inak dost neviditelny, lopty mal malo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ukázal potenciál, paráda. Musím si to niekde stiahnuť celé - poznáte niekto nejakú stránku, kde sú čo najskôr k stiahnutiu celé zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

skus na reddite potom

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol dnes z neho mierne sklamany, ale musime sa ho naucit vyuzivat..inak jack bol dnes uplne uplne neuveritelny, nepadal a nerobil kravinky ale mal zas ten drive a magic ako za starych cias, akurat ze po nasom druhom gole uz to vypol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

livetv.sx

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze na lavicke nebol sanogo, v zavere by sa brutalne hodil, 3 kridla sme tam mali zbytocne len wenger nechcel posadit na tribunu vacsie meno

Reagovat
db18

Micho

Reagovat
EXoRcIsT

Wenger je totalny sralo ktory vobec nevie reagovat na to co sa deje na ihrisku + neuveritelne ma stve co robi s Ozilom a jeho stale nasadzovanie na kridlo ked kazdy jeden clovek co pozera futbal vie ze Ozil na kridle nevie hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil měl být především na tribuně místo Rosického. Když porovnám co dnes naběhal Sanchez, plus přidal gól a co nachodil Ozil...

Reagovat
Kowe

pokud chceš posadit Ozila za to že chodí, tak to by nemohl hrát celou sezonu.. Tady by měl být kritizovanej Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

takže bys dal na křídlo Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Blbne ještě někomu preview?

Reagovat
I am Mancunian

j

Reagovat
smazaný uživatel

ach, uplne to vidim, jak Shinji bude zas kral celej ligy..

Reagovat
Counter

a ještě by to chtělo, aby dal Danny víc gólů než RvP

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

*Falcao

Reagovat
Counter

Tak to by jich musel dát aspoň dvacet

Reagovat
Carrick

a Mata u nás bude nadále sračkovat

Reagovat
PhilipS

Chelsea si letos bude hrát vlastní soutěž...

Reagovat
Murtago

Prosim tě. Zatím nenarazila ani na kvalitního soupěře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarazila ?! Everton, Swansea, která doposud neprohrála a měla výbornou formu, tyto 2 týmy jsou podle mě kvalitní

Reagovat
Counter

Swansea ale měla lehký los.

Reagovat
hitZor

Uvidíme za týden. Pokud budou hrát City jak dneska, tak dostanou čtyřku

Reagovat
Counter

Záleží, kdo u nich bude fit. Ale skoro určitě budou příští týden lepší.

Reagovat
hitZor

S tém bohužel počítám, takhle tragicky sem je dlouho hrát neviděl.. A pravda že na nás vždycky uměli, loni sme je dvakrát dali fakt haluzově.

Reagovat
Counter

loňská výhra CFC na Etihadu nebyla žádná haluz, naopak šlo o jeden z nejlepších výkonů Chelsea v celé sezoně

Reagovat
hitZor

Výkon hodně dobrý, ale i tak tam tuším měli dvě gólovky, které nedali My prakticky kromě toho gólu a pár neškodných brejků tehdy nic neměli. Nejlepší byl spíš zápas na Anfieldu, kde sme je prakticky do ničeho nepustili, doma ta osmička s AV a šestka s váma. A ještě abych nezapoměl tak doma s PSG.

Reagovat
Counter

Tak jasně, že se našly i další (a tu šestku logicky opomíjím ), proto píšu "jeden z nej". A ManCity tam pravda nejprve šance měli, jenže když to nezvládli proměnit, jejich mínus. CFC tehdy vyhrála zcela zaslouženě.

Reagovat
vitasrp

Vždyť Chelsea trefila 3 tyčky..

Reagovat
Whitemedia

haluzově..

Reagovat
negrles

Sračky ty psát, přestat musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

29 střel.

Reagovat
Murtago

To je ten dřevák, co v Chelsea shoří?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně projebané 2 body.

Reagovat
Miguel19

Ve středu bych zkusil obranu Azpi-Ivanovič-Cahill/Terry-Luis. Musí už se udělat změna. To je fakt bída.

Ale 3 body jsou doma. Hazard, Costa, Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Luis a Remy by si mohli zahrát. Ale posadit Costu v takové fazóně, to asi ne.

Reagovat
Miguel19

Já bych dal:

Čech - Azpi, Ivanovič, Cahill, Luis - Mikel, Ramires, Willian - Salah, Remy, Schürrle.

Ale to je moc změn. První zápas, José pošle to nejlepší určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Willian samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je děsivý zatím a Cesc mu skvěle sekunduje. Hazard zase láme obráncům nohy z těch kliček..... no paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych Zoumu, stejně postup ze skupiny máme jistý, takže bych se toho tolik nebál

Reagovat
Miguel19

Taky bych ho rád viděl, ale budeme rádi, když uvidíme zkušenýho Luise..

Reagovat
hitZor

Proč je tu na obrázku sakra Pellé, když Costa dal hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Costa tam byl uz minule, Pelle si to taky zaslouzi.

Reagovat
hitZor

Dneska byl ještě lepší než minule a už je tam

Reagovat
Zaschrona

Ok, tesim se na MOTD.

Reagovat
hitZor

Zázraky čekej spíš od Hazarda a Fabreho, Costa jen třikrát stál na správném místě a třikrát to tam uklidil z první

Reagovat
Zaschrona

Je mi to jasny, jeho klasicky skvely vykon.

Reagovat
miky10

Musel sem to napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že se na Costu převážně plilo ze všech stran ještě před tím než mohl něco ukázat a teď se z něho můžou všichni posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jednoznačně střelec sezóny, nemá snad kromě Aguera absolutně žádnou konkurenci.

Reagovat
hitZor

Má, zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrzdit by ho mohlo zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to může samozřejmě potkat kohokoliv, ale jak vidím, tak na Costu mají nějaká zranění menší vliv než na ostatní hráče, takže bych se toho tolik nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají. Akorát on chce hrát za každou cenu. V Atléticu hrál ke konci sezony zápas co zápas nedoléčený a někdy se stalo, že se 1. střídání muselo udělat už do dvacáté minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

To někdy se stalo jenom jednou, ve finále LM A právě proto, že chce hrát za každou cenu, si ho cením ještě více.

Reagovat
hitZor

Mi hlavně přijde, že jak je "zraněnej", tak je lepší než zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Dal s harmstringem 3 fiky to pujde

Reagovat
Zaschrona

Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mu to pôjde tak v pohode nahradí (božského) Rickieho...

Reagovat
Zaschrona

Dneska jsem to nevidel, ale zlespoval se kazdym zapasem, jestli to zas dneska bylo lepsi, nemam o to obavy. Jake z toho ty mas dneska, i celkove, dojmy - z Saints?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

až se uzdraví Sturridge

Reagovat
vicinda07

ty vole Sunderland slabsi ako QPR v 2.kole, jedna strela na branu 2 goly a my to remizujeme Kaboul-Chiriches stoperska dvojica snov samozrejme, Adebayor vykon hodny okresnej sutaze, ostatni v pohode, skoda 2 žrdí, ale toto sa malo vyhrat

Reagovat
Zaschrona

Stones musi zacit hrat stopera v zakladu, jasny hrac zapasu dneska pro me, nemam pochyby o tom, ze tenhle hrac muze byt brzo jednim z nejlepsich stoperu na svete. Jagielka v prvni puli hrozny (i kdyz to vlastne cely tym), druhou puli uz to bylo vyrazne lepsi, snad to vzadu zase zacina jit.

Lukaku skvely, hlavne v prvnim polocase, ten gol vypovida za vse, paradni strela. Mirallas paradni vykon, zase se krasne vykonove vymenili s McGeadym, kteremu to moc neslo, coz je zas na druhou stranu fajn, pokud se takhle budou stridat. Ten gol ani zase nebyla takova nahoda nebo chyba Fostera, uz jich takhle dal par hodne podobnych. Naismithovi to dneska vubec neslo, nechutne vsechno zpomaloval a zahodil absolutni tutovku tutovek. Barry s McCarthym, jako ostane zatim letos vzdy, nic moc, ale uz se snad motor pomalu zacina rozjizdet, v druhe puli to bylo skvely a je hrozna skoda, ze tam toho nenapadalo mnohem vic, sanci bylo dost...

Tabulkove to vypada fajn, 2 body za LM, to musi dodat klid. A uz ted se nechutne tesim na ctvrtek a zapas ve Wolfsburgu. Konecne zas v Evrope.

Reagovat
hitZor

Letos byste měli vklídku být nejhůř pátí, zatím to vidím tak, že jediní, kdo vás můžou ohrozit, je Swansea. S United bych moc nepočítal.

Reagovat
Zaschrona

Zatim je brzo, ale zacinam z toho mit dobre pocity. Plne pocitam s tim, ze zase, jako v minulych letech, utece 7-8 tymu a ty se spolu poperou. Akorat by se k top 7 z lonska mohli pridat Saints a ta Swansea mozna, zatim vypadali dost dobre, NU by taky mohlo rapidne skocit nekam jinam, pokud brzo konecne vyhodi Pardewa... Zase ocekavam veliky rozdil mezi prvni skupinou tymu a bojem o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zitra vyhrajem, tak jsme na tom stejne jak Everton.

Reagovat
Zaschrona

O to smutnejsi ten totalni kolaps v zapasech s Foxes a Arsenalem, vlastne i Chelsea, je...

Reagovat
Infernoqt

to říkáš jako by ses řadil nad nás

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne jsme toho zatim tuhle sezonu predvedli vic nez ManU...

Reagovat
Infernoqt

ttj, tak jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

asi neni v lige trener, ktory by mrhal potencialom muzstva viac, nez Pardew..

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa bavíme o lige, v ktorej hráva Ozil na krídle.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

dnes pretiekol pohar naplno,dufam,ze mu to konecne definitivne zlomilo vaz...dehonestacia klubu dnesny vykon

Reagovat
Miguel19

Wenger

Reagovat
J0EL

Wenger a to dost jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták, ako mrhá potenciálom okrem Ozila? Vôbec nijako.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho mám rád akokoľvek, tak si nemyslím, že je lepší ako niektorí z tých hráčov, čo hrávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nič neriešilo a nemá to zmysel posielať ho 4 roky po sebe na hosťovanie. Príde aj naňho, sezóna je dlhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mu kolikrat znacne sekunduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa has more goals than Arsenal has points.

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Hlavne len dnes dal viac golov ako ma united bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

mal zápas k dobru

Reagovat
Jazdec

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Swarley je suchar. Ty si nový King

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a má i stejně varlat jako my bodů

Reagovat
SunFells

Evo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Swans veľmi zlý výkon v 2. polčase, hotová tragédia, ale prvý mali zasa skvelý, takže sa to nejako vyvažuje. Nutno uznať, že Chelsea je radosť sledovať, ten tím je bezchybný, ale tak to sa vie a vidí to každý. Swansea si ma ale znova získala s ročnou odmlkou, skoro to vyzerá, že im prajem len keď tam je Ki.

Reagovat
Miguel19

No první poločas hráli dobře jenom tak do půlky. Ale mohli jít do vedení klidně o dva, tři góly a nikdo by se nedivil. Pak se totálně vypařili. Ale oni budou kousat všechny adepty na titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku boli úplne neuveriteľní a vás drtili, potom trochu poľavili logicky a bolo to vyrovnanejšie.

Reagovat
Miguel19

Jojo. Pak jakoby jim došel dech no. Ale hodně jsme jim to usnadnili tím průchoďákem ve středu..

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo celkovo veľmi priechodné z oboch strán.

Reagovat
smazaný uživatel

Z čoho plynul aj ten vysoký počet goal attempts.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Teď už chybí jen to, aby se Mourinho naučil rotovat sestavu a bude to úplná paráda

Reagovat
Whitemedia

hlavně teda v defenzivě

Reagovat
Robochelsea

Proti Schalke by si mohol zahrať Zouma, Luis, Čech, Mikel aj Salah. A na hrote Rémy alebo Didier.

Reagovat
Ferguson6

Mathieu Debuchy z Arsenalu nedohrál utkání proti Manchesteru City kvůli zranění kotníku. Vážnost zranění zatím není známa, ale spíše by se mělo jednat o vážnější problém.

Reagovat
nani92

SOK

Reagovat
hitZor

u dont say když už mu museli dávat kyslíkovou masku, tak to musí být špatné

Reagovat
Ferguson6

no vyzeralo to na zlomenú nohu

Reagovat
hitZor

jojo, ten kotník měl nějak divně otočenej, ale prý to je "jen" nějaký těžký výron kotníku

Reagovat
Ferguson6

To je asi jedno, aj tak momentálne Arsenal nebude mať na lavičke ani CB ani RB

Reagovat
Counter

Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat to RB on

Reagovat
Ferguson6

A v LM a proti lepším klubom bude pavá strana horieť ako papier

Teraz sa treba modliť k Bohu a ku všetkému ostatnému, aby sa žiadny stopér nezranil/nevykartoval. Lebo Wenger je chuj

Reagovat
Counter

Bychom přivedli free agenta, žádný problém

Reagovat
Ferguson6

Problém by bol, keďže by nemohol hrať v LM.

Reagovat
Counter

Až tak ta skupina náročná není.

Reagovat
smazaný uživatel

Hayden je v rezerve vraj úchvatný.

Reagovat
Trand

Reagovat
Ferguson6

a ako to rieši problém A tímu?

Reagovat
Usty

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

BOOM!

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, příští týden proti Citizens, pokud se nám nikdo nezraní a vrátí se City Yaya, tak to bude šíílený zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Costa to slusne rozjel. Kun ho asi diky zranenim zas nebude stihat, ale jsem aspon rad, ze ty goly dava pravidelne vsem silnym.

Reagovat
Talker

Organizace hry a střed hřiště byly v prvním poločase tragické. Jak Matič, tak Fabregas se vytahovali hodně dopředu, často oba najednou a nechávali za sebou obrovský prostor mezi sebou a obranou. To se stávat nesmí, alespon jeden hráč musí hrát z hloubky. K tomu Schurrle dneska špatný, dopředu nepředvedl prakticky nic a dozadu se nestíhal vracet, takže vznikala přečíslení. Někdo z těch hráčů musí hrát prostě defenzivněji.

Z toho celkem pramenily šance Swansea, klidně mohli v první půli dát 2-3 goly a to by bylo sakra těžké otáčet. Takhle jsme byli celkem v klidu díky vyrovnávacímu golu, spíš na koni než v klidu.

Mourinho zareagoval dobrým střídáním, Ramires byl užitečný, ucpal se střed hřiště trošku a díky tomu měly labutě mín prostoru. I když bych byl rád, kdyby se to vykoumalo o trošku lépe jen s dvojicí Fabregas-Matič.

Pochvala Farbegasovi, opět 2 asistence a i když jinak nebyl extra vidět, stále je to něco, co je potřeba. Máme náhradu za Matu co se týče produktivity. Smile Costa parádní, 7 golů za 4 zápasy, to je nový rekord PL. Navíc to není jen hráč do vápna, dře kolem, prostě skvělý výkon od něj. Hazard sice nebodoval, ale hrál výborně, konečně se dostává do herní formy, kterou měl loni v druhé polovině sezony. Oscar presoval, vypracoval pár šancí, ale čekám víc.

V Remym se nám skrývá lepší útočník, než kdokoliv, koho jsme měli od double sezony. Což je paráda.

Doufám, že se to pořádně prorotuje na LM, aby si kluci odpočinuli, protože pak hrajeme s City a je potřeba mít sílu na to odehrát to utkání naplno celé. Doufám v to, že konečně uvidíme Luise, Zoumu, Salaha, Mikela a Remyho od začátku.

Reagovat
Miguel19

Většina Ramirese nesnáší a vyhazovala ho oknem, ale jsem rád že zůstal. On pro nás bude hodně důležitý.

Reagovat
Whitemedia

Letošnímu Ramiresovi začínám přicházet na chuť, pokud se nevrátí k výkonům z minulé sezony, tak na něj určitě rád změním názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že máme, kolegové, všichni stejný názor.

Reagovat
Talker

Tak Ramires není tragéd, kterého z něj někteří dělali. Jen prostě nemůže hrát na pivotovi - tam ho nikdo nejistí a tak kiksuje, čemuž se u něj prostě člověk nemůže divit. On musí mít jistotu, že za ním ještě někdo je.

Reagovat
Godwinson

Tak to Pardew konecne konci, ne?

Reagovat
Counter

Už je to na dobré cestě.

Reagovat
Godwinson

Chce to jednat rychle, dokud jsou kvalitni kouci z Francie volni.

Reagovat
smazaný uživatel

hope so

Reagovat
smazaný uživatel

lo

Reagovat
Usty

Už ať a v lednu ty frantíky vyházet za ním...

Reagovat
nani92

Reagovat
Godwinson

Nesmysl. Jen staci najmout nekoho, kdo to s tim tymem bude umet.

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš je pohodičkář a vy jste vymrdanci všeci !!

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Error

Costa si dělá srandu už, ne? ♥

Reagovat
Ferguson6

Ešteže sme toho Costu nekúpili.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa snový začátek...Je jasný že nebude sázet co 4 zápasy 7 golů ale je vidět, že jeho koupě měla hlavu a patu. Podrží míč, skvěle kombinuje, vytváří šance a nekompromisně proměňuje šance....Super

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

No udělal dobře, že nešel na Liverpool.

Reagovat
Counter

Luxusně Liverpool Paráda sledovat, jak nové posily bez potíží zapadají do týmu, jak pár absencí nenaruší celkovou hru, jen houšť!

Reagovat
tomasinho

Jojo, Özil nezapadl do teď

Reagovat
Counter

To není pravda, Mesutek zapadl okamžitě

Reagovat
Sandstorm

Ten zapadl tak možná do gunnerského průměru.

Reagovat
J0EL

Reagovat
papos182

A Ozil s novyma LFC posilama ma spolecneho co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Já to nemyslel špatně vůči LFC, ale vůči komentům, které jsem tady musel snášet, když jsem psal, že na podobné chvilky jako dneska může v úvodu sezony dojít, protože zapracovat nové posily není žádný med.

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

toto uso nepredpovetoto Duso nepredpovedal, velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

tak co hej, moj notebook to nezvladol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

Bylo to marne. Vykonec jsme navazali na prvni dva zapasy sezony.

Reagovat
Counter

Vykonec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si nikdo nezaslouží pochvalu. Lallana možná není fit ale ve druhým poločase to tam rozhýbal a určitě by to vydržel do týhle zatažený obrany hrát celej zápas. Byla píčovina ho vystřídat stejně jako Balotelliho. Dolů měl jít Coutinho kterej se sice snažil ale jeho snažení končilo ve 20 řadě nebo na prvním hráči Villains a nebo to zajebal doslova. Sice trefil tyč ale 95% věcí vyřešil uplně na hovno. Boriniho snad v našem dresu už neuvidím. Když chtěl zůstat tak bych čekal, že bude žrát trávu a ne takovýhle výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rodgers udělal píčovinu stejnou jako loni s Villou. Změnil rozestavení.

Reagovat
tomasinho

Neměl útočníka do diamantu. S Rickiem od začátku bychom to nevytrhli stejně.

Reagovat
stiflerovamama

Slaby vykon slaby, bola podla mna chyba nastupit v ofenzive v prakticky uplne novom zlozeni. Najma od Markovica som cakal viac, individualne vôbec nic nevymyslel, bal sa spravit nieco ryskantnejsie, daval prihravky na istotu. Striedania mali prist uz po polcase, Lambert mal ist k Mariovi, ten nemal byt vystriedany. Skoda taketo zapasy musíme vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
ďuriLFC

Absolútna katastrofa.Smerom dopredu vôbec nič,snažil sa len Coutinho ale absolútne mu nešlo.Markovič totálne nič,Lallana mal náznaky,snáď sa do toho dostane.Ale sme brutálne závislí na Sterlingovi a Dannymu a to je strašné.

Obrana tiež zle,každé mužstvo vyzerá proti nám brutálne nebezpečne pri štandartkách,naopka my niesme vobec nebezpeční.

Treba sa spamatať a Razgrad sa musí zvládnuť.

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
vladis271

2. polčas ešte horší než prvý. Som myslel, že to ani nebude možné. Baloblb bude kauf, né že né Ke%d som videl ako idú hru otočiť Borini s Lambertom Toho prvého som zaregistroval až na konci pri rohu. Najhorší výkon za celé roky. Villa ani nemusela hrať naplno. Tak strašne statickú hru si od nás nepamätám. Dúfam, že Suárez niekoho pri Elclasicuu pokúše a dostane doživotný BAN .

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fff

Strasny zapas.

AV pekny, pocitivy vykon, uplne zasluzena vyhra. My nic, nula bodov smerom dopredu.

Gol Lovrenov hrac, ja som mu veril a je samozrejme zatial skoro hodnotit, ale zatial pre na velke sklamanie.Markovic nula bodov, Balotelli tiez nic, ten chalan je precenovany a k nam sa nehodi, strasna hovadina ten nakup. Couts nula bodov. Lallana z tej ofenzivnej stvorky najlepsi, no aj tak nic moc vykon ...

Reagovat
smazaný uživatel

K rohu vůbec nemuselo dojít, kdyby to Sakho zahrál pořádně a to, že máme problém s každým centrem do vápna je i Mignoletova chyba.

Reagovat
fff

Ono to vsetko na seba samozrejme nadvazuje a u Simona na neistota v sestnastke zacina.

Reagovat
smazaný uživatel

A to o Balotellim nebudu číst radši ani. Taky ho nemám zrovna v lásce, ale hodnotit ho dvou zápasech.

Reagovat
fff

A preco nehodnotit jeho vykon, ktory bol zly?

A ked si odmyslime jeho vykon ale vezmeme do uvahy celu jeho karieru, tak on sa k nam skratka nehodi.

Reagovat
vladis271

čím je ako on tak talentovaný? Ak si aj odmyslím jeho excesy tak mii nikdy ničím neprišiel taký výnimočný.

Reagovat
fff

Este ked ho spajali s AFC som tvrdil, ze je precenovany a stale cakam, ci ma niecim presvedci o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem sice ten skvělý zápas minul, ale zase jsem byl na jedné ženské promo akci, kde bylo Frisco a Baileys, tak tam mám asi 10 kousků a odhadem po drincích a panácích skoro flašku a je mi hezky.

Reagovat
Whitemedia

Wow, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Chlast zadarmo, mraky prdelek, je k čemu, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis aspoň jednu prdelku nepřivedl domu, a to podle toho, že tu píšeš nepřivedl, tak o čem je vlastně řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

líp se mu pak honilo

Reagovat
Tomoro

Klasický výkon proti Ville doma je za náma od té doby, co jsem tam byl a prohrálo se 1:3 to s nima hrajem furt na hovno já už se ani při tomhle zápase navzrušuju a tak nějak počítám, že to bude na hovno.. dneska pochvala nikdo všichni špatně..

Reagovat
Cobra

"Ten pocit , ked si možme dovolit pošetřit Sterlinga a ofenziva stejně neztratí na kvalitě :D" Vrabejka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

To bolo hned jasne toto ked to napisal

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

Reagovat
fff

Ale este dlho budem premyslat nad tym, na co je nam ten Balotelli. Ked si aj odmyslime jeho povahu, odchodene zapasy a celkovo problematicku povahu, on sa k nam ani typologicky fakt nehodi ....

Opakujem sa, ale kurva vieme mesiace, ze potrebujeme nahradit Suareza, mame prachy a cas a kupime Maria ...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste koupit jiného Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nic už.

Reagovat
fff

Ano Ty vecny optimista .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych ti měl odpovědět i na to nahoře, tak prostě po dvou zápasech ho hodnotit, že se k nám nehodí. Proti Spurs byl slušný, určitě by si v tom zápase zasloužil spíš pochvalu než nějaký kritizování. Dneska nebyl dobrej, ale kdo z toho týmu byl?

Já jsem optimista, ale dokážu vidět problémy nebo tak. Nedávno mě tu někdo přesvědčoval, že je Lovren za 20 mega dobrý nákup. No jasně, že není.. jenže to muselo být každýmu jasný snad hned ze začátku. Dneska to Rodgers prostě posral a je to hlavně jeho chyba, ikdyž na hřišti hrajou hráči samozřejmě. Minulou sezonu jsme měli v sestavě Suareze i Sturridge a stejně jsme s Aston Villou jenom se štěstím remizovali.

Reagovat
fff

Ved preto kritizujem Suareza a celkovo LFC, ze nakup Balotelliho je chyba.

Za co ho mam chvalit? Ze z troch viac nez dobrych sanci nedal ani jeden gol a ze inak nic nevymyslel? To mame trosku male naroky. A dnes bol nulovy a celkovo k nam uplne nevhdony hrac, napriek tomu sme ho kupili. Tu si krituku BR a LFc zasluzi.

Reagovat
fff

Kritizujem samozrejme BR, nie Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers a Liverpool chtěl Alexise, ale ten si vybral Arsenal. 'Zbyl' na nás Balotelli, který u nás vlastně plní druhýho útočníka za Sturridgem. Já nevím koho lepšího by sis u nás představoval. Ani Bony se ti nelíbil.

Na jedný straně píšeš, že Lovren má čas se ukázat, ikdyž je s týmem daleko dýl než Mario, ale Mario ten čas na to se ukázat nemá. To je prostě zaujatost proti Mariovi, to se na mě nezlob.

Reagovat
fff

NIe je to zaujatost, ja pisem aj vyssie.

Na Balotelliho sa pozeram aj celkovo z hladiska jeho kariery. Nikde ma nijako nepresvedcil a jeho pristup bol vzdy rovnaky, rovnako zly. Preto mu neverim.

Lovren bol vyborny minuly rok a vyborny bol aj v Lyone, takze je vacsia sanca, ze sa chyti a pojde mu to.

Zbyl na nas Balotelli? A to je prave ta chyba, ked mame peniaze a cas, vieme ze Suareza bude treba nahradit a uzavrieme to tak, ze na nas zbyl nepracovity, naladovy, problematicky a typologicky sa nehodiaci hrac? To okrem Alexisa nikto na trhu nebol?

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli měl od jeho přestupu do AC nejvíc golů v Serii A ze všech hráčů. Podle statistik nebyl v době v City o tolik horší než Aguero a goly taky dával. V Interu mu bylo nějakejch 19 nebo kolik a byl docela dost používanej pod Mourinhem, kterej by asi takovou línou lemru v týmu nechtěl, když se zbavil i Maty. Za reprezentaci většinou patřil k tomu nejlepšímu a na ME 2012 třeba byl super.

Rodgers ví, co dělá. Ví, že se mu do toho, co chce hrát hodí Balotelli a že by se mu do toho hodil i Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí, jak je potřeba čas na hodnocení Balotelliho, jako bychom ho neznali z předešlých účinkování

Reagovat
fenixLFC

Tak maria po dvoch zapasoch hodnotit nechces ale u dejana po 4 vies ze bude traged...

Mario sa k nam proate nehodi, podobne ako by sa nehodil bony. Minulu sezonu nas zdobil utpk alez toho dneska nehral ani jeden z tych troch...

Len podla komentov usudzujem ze to zas bola bieda rovnako ako vsetky zapasy tuto sezonu ked sme nehrali s dvoma hrotmi. To nam sedi brutalne aj ked predstava dvojky lambert- balotelli je divna. Tak ci tak sa trochu bojim ako to bude vyzerat proti bulharom

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je Lovren tragéd proboha, kde to čteš? Lovren za 20 mega je prostě blbost, ale to bys nesměl být fanoušek LFC abys to viděl. Benatia šel za podobnou částku a ten je uplně někde jinde než Lovren.

Reagovat
fenixLFC

Yop lebo som fan lfc s tym ma vela spolocneho. Hlavne ked som radu prestupov kritizoval.

Lovren siel draho do sotonu.ano zatial nesplna tu cenovku ale ked hral proti dortmundu to tu bolo vystrekov ze za to stoji a blabla. Hodnotit ho mozme najskor v polke sezony

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nemůžeme teda i Maria hodnotit až v půlce sezony? O nic jinýho mi nejde.

Reagovat
fenixLFC

Kde hodnotim ci hral dobre alebo zle? Hodnotim to ze typologicky sa nehodi a na tom nejaky cas nic nezmeni

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Na facebooku mi zuří na zdi mezi 2 klukama taková menší výměna názorů, jak si vedou od začátku sezony v Live sotonští? Dík

Reagovat
fff

Lovren hroza, Lallana dnes prvykrat vlastne hral a v podstate bol najlepsi z tej ofenzivnej stvorky, no stale pomerne slaby vykon. A Lambert ... jemu stale verim, ze bude platny.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni se dlouhodobě přou, oba scouseři, jeden tvrdí, že jsou všichni ze sotonu na hovno a mělo se posilovat jinak a druhý, že jsou všichni skvělí a obhajuje je horem dolem. Já letos v celém zápase Live pomalu ještě neviděl, tak se ptám. Já jim do toho vstupoval ze začátku, kde jsem tipoval, že bude z té skvadry nej hrát Lambert.

Reagovat
fff

Ono Rickie v podstate tym, ze sa s nim nerata do zakladu to ma aj najjednoduchsie a aj tie naroky budu nanho mensie.

Lovrenovi som napr. ja osobne dost veril a tesil som sa nanho. Minuky rok bol vyborny no u nas zatial fakt hroza, ale tak 4 zapasy. Stale ma cas sa ukazat.

Lallana si svoje odohra, on bude platny hrac, do PL minimalne urcite, lebo na tu je zvyknuty a kvalitu uz ukazal. Ale nie je to hrac, ktory by nas posunul niekam vyssie podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, takže mají pravdu cca oba. No já si furt v koutku duše myslím, že se hroti sesypou oba a Lambert to bude zachranovat

Reagovat
Zaschrona

Hmm, zase jsem udelal predcasne zavery s tou Villou... a vloni s Lambertem... ze strany Villy takticky vyborne zvladnuto, zaslouzena vyhra. A z pohledu LFC, uz se ukazuje, jak moc byl lonsky Liverpool dilem Suareze, pripadne i z nej teziciho Sturridge - nebo to byl proste hlavne nepovedeny zapas, kdyz hlavnim problemem byla absence klicovych hracu? Jsem zvedavy na derby, uz se to blizi...

Reagovat
vrabejka

Šak tobě Zaschrono brzo sklapne. V derby dostanete. Everton jednou vyhraje a najednou je lepší jak LFC že?

Reagovat
Zaschrona

Dedukce

Reagovat
smazaný uživatel

za 1. bacha na třísla a za 2. se Zaschronou souhlasím. Suaréz na vás měl neskutečný vliv a to nejen ve střílení golů ale i vytváření prostorů a šancí. Prostě těm hráčům se hrálo líp když věděli, že je Suaréz vepředu........

Reagovat
vrabejka

když máš problemy s třísly běž si za doktorem. Suarez by nam ted max pomohl z tribuny. A gol jsme nedali mozna proto ze BR nehorázně posral střídání, rozhodně měla byt na konci dvojka Mario- Rickie oni by ten go ltam dotlacili.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hloupost s tím Suarezem. Dneska hráli v ofenzivě Balotelli, Lallana a Markovic. Tři nové letní posily. Dalo se čekat, že to nebude nějakej koncert.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Arsenalem i Liverpoolem. Pochettino

Reagovat
Cobra

Nedokážu si představit, že bychom na konci sezóny nebyly v TOP4

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

pockej do Vanoc.

Reagovat
Cobra

Na Ježíška rád

Reagovat
J0EL

Reagovat
vrabejka

Všetci tu nadavate na obranu a utok,ale nejvetsi kritiku zasluzi Gerrard, i Horváth už je platnější ako on. Naprosto neviditelný, neumi krom tech svych nepresnych centru zrychlit hru, dneska by tam toho ve stredu udelal vic aj Lucas. Vzápase prvních 20 minut v obraně otřesné, ale pak uz se semkly. V utoku jasme skusili všetko jen Mario tam měl zostat do konca s Lambertem ve dvojici by udělal větší rozruch.Chybělo nám i štěstí, ktere v techto zapasech je nejdulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Janko, prečo píšeš česko-slovensky?

Reagovat
Ligter

Je to diplomat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
feministka

Reagovat
vrabejka

Ty uz ma taky serieš s tim Jankem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se!

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Dnesny zapas z nasej strany nemal nic spolocne s absenciou stastia, hrali sme skratka zle.

Reagovat
vrabejka

Nebo spíš oni hrali skvěly autobus alá Čukotka?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si největší kritiku Gerrard určitě nezaslouží, ikdyž bych si tam místo něj taky představoval jinýho hráče.

Reagovat
stiflerovamama

Dnes Gerrard nas najlepsi hrac.

Reagovat
vrabejka

nekdo z trojice Lucas, Can, Allen by toho vymysleli vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jany, prosím

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Costa byl ten posledni kousek skladacky . Neskutecne co predvadi a cely tym jak maka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kousek, co nám x let chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, co bysme bývali mohli dokázat, mít tam někoho podobného celou dobu místo Torrese, třeba vyhrát LM nebo tak...

Reagovat
risk je zisk

Krasne zapadl do tymu, ty casy jak se mu zde nekteri diskuteri smali, ze v Anglii bude hrat na hovno jako na MS , ted jim i z toho mala muselo dojit, jak spickovy a hlavne golovy hrac to je. Sedl si s tymem uz od pocatku, tohle bude nase sezona .

Reagovat
smazaný uživatel

Diego je golostroj, a myslím si že i Remy bude přínosem. A do toho co předvádí Cesc Forma Oscara a Hazarda. Letos to prostě šlape!!!

Blues

Reagovat
Dawon

Jak hral Clev?

Reagovat
Error

Norwich nádherný obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Magath? Sacked in the morning?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Už vykopli toho Magatha?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. At se jde Pardew fakt vycpat. On proste misto Taylora s Mbiwou uprednostni staryho pomalyho Cola a kopyto Williamsona. Jeste Mbiwu posle pryc, takze ani nema novej kouc sanci jeho chybu napravit. At jde fakt do prdele. Nesnasim ho pandulaka jednoho nastrcenyho tupyho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Odchod Mbiwy sem taky moc nepochopil. Kdyby alespoň přivedl nového stopera, tak budiž...ale takhle je to fakt kokot.

Reagovat
monty25

Liverpoolská klasika posledních 3 let: Domácí ztráta s Aston Villou. Dneska s tou bídou nic neudělal ani Sterling. Vypadá to, že bez Sturridge to asi jen tak nepůjde...

Dnešní výkon přesně vystihuje tenhle komentář (od velkého fanouška LFC)...

https://twitter.com/adam9kah/status/510856256383647745

Reagovat
smazaný uživatel

To Felipe Luis prisiel do Chelsea aby sedel na lavicke?

Reagovat
risk je zisk

Pred nami je jeste asi 50-60 zapasu a urcite je vsechny odehraje Azpi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale uz by ho mohol postavit teraz v LM.

Reagovat
Talker

Je to nákup do budoucna... Až skončí Azpi, rozjede se Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito na plac

Reagovat
Ligter

Divné vidět ho v tom dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

ono uz sa zapas pomaly konci, ale zatial som ho striedania na ihrisku nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

*od

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ono to sice nevypadá, ale Cleverley se tou hostovačkou posunul o hodně pater v tabulce

Reagovat
nani92

možno si zahrá aj LM

Reagovat
Zaschrona

Je fajn, ze Evertonu letos tak veris.

Reagovat
nani92

je fajn, že Everton nacpeš aj tam,kde ho netreba

Reagovat
Zaschrona

stane se to kazdymu...

Reagovat
smazaný uživatel

tady to ale neni mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ono to tak i vypadá

Reagovat
minoLFC

chýbal SaS

Reagovat
nani92

nj, teraz máte SBS

Reagovat
smazaný uživatel

To ta napadlo len tak? Zfleku?

Reagovat
nani92

nie,najskor ma napadlo BLB, ale Borini nieje súčasť zakladu,tak som to musel upraviť

Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
nani92

obrana Aston Villy, ktorej sa každý tak smial, má zatiaľ najmenej inkasovaných golov

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

366. za sestup United a jejich následný nákup Messiho,Ronalda,Costy,Neymara a Lafaty

Reagovat
nani92

Reagovat
SpecialOne

Myslíte, že by spojení Newcastle a Pulis mohlo fungovat? Je to teda první trenér, který mě napadl, teď ještě Moyes

Reagovat
hitZor

RdM!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giovinco do Arsenalu?

Reagovat
J0EL

Nezmysel.

Reagovat
Zaschrona

Stan Collymore @StanCollymore

Rodgers: "We're competing on budgets of, you know, a third than some of the other teams that's up there."

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel.

Reagovat
Counter

Co je tohle za blbost

Reagovat
Zaschrona

Musi to byt nejak vytrzene z kontextu, jinak... nechapu jaky drogy bere

Reagovat
spider_8

Tím myslí Villu nebo Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo odkaz na motd?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Takže to jenom začíná později kvůli tomu koncertu, jsem si oddychl.

Reagovat
Counter

Atleti Jim to prostě nejde nepřát. Ancelotti zatím v lize s Atlétikem statistika 0-1-2, slušný počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

BBC zase zpoždění, už mělo být MOTD

Reagovat
Coutinho10

prisel sem vcas na MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomeni na Costu, co hral u nas s Atleticem v Plzni a ted vidim tohle zvire, neuveritelny, naprosto neuveritelny..

PS: mate nekdo odkaz na celej zapas, dik

Reagovat
Miguel19

V týdnu bude asi desetkrát na Fandovi, jestli máš..

Reagovat
smazaný uživatel

Ee v Nemecku tu fandu nemaj..

Je nejaka stranka na netu, kde jsou vsechny ty zapasy, ale nepamatuju si to, mam to ve svym notasu a tam jsem si rozflakal monitor, takze ted mam pujcenej, ale nemam tu stranku

Reagovat
smazaný uživatel

okupantstina nevadi, mam ji rad, hezkej jazyk, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard 4 second assists... Dnes úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

ti, co ho maji ve fante maji jiste radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zvlášť já, když jsem ho koupil za Fabregase..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Cesc Fabregas is the first player EVER in Premier League history to bag assists in six consecutive games

Reagovat
hitZor

to počítají i s poslední sezonou v arsenalu?

Reagovat
Whitemedia

Tak vzhledem k tomu, že za nás v PL odehrál 4 zápasy.. řekl bych, že je to snad jasné

Reagovat
smazaný uživatel

musim rict, ze rozhodnuti koupit Cesca a Costu od prvniho kola se mi velmi vyplaci.

Reagovat
Whitemedia

a abych nezapomněl..

Torres first 43 matches 7 goals

Diego Costa first 4 matches 7 goals

trochu rozdíl

Reagovat
Miguel19

Chudák Torres. Ještě když Remy dal svůj první gol po pár minutách

Reagovat
Whitemedia

Torres na rozdíl od nich nikdy nedostal pořádnou přihrávku

Reagovat
Zaschrona

Od Saints naprosta parada... Newcastle sice ubohy vykon, ale stejne... krasne to zacina do sebe zapadat, tohle bude pro Soton dobra sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to, ze Soton paradne nasel nahrady za ty, co odesli. Jsem na ne dost zvedavej jak se jim bude darit dal...

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi byla rozhodne hned ta prvni nahrada. Koeman zatim dela skvelou praci.

Reagovat
smazaný uživatel

za nej jsem hrozne rad. Jak ja ho jako malej zral v Barcelone.

Reagovat
Zaschrona

Ja jen ze zaznamu, ale kdybych ho hracsky zazil, mel bych to asi podobne. Hlavne ale zatim trenersky v Sotonu super - zatim na co sahl, tak de facto funguje, na prestupovem trhu si taky myslim pocinal hodne kvalitne. A je to sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja byl taky malej, tak starej nejsem. takze taky tech zapasu moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

sackpardew.com

Reagovat
stiflerovamama

Johnson

Reagovat
Zaschrona

A to by proste v te totalni tutovce clovek na Naismitha vsadil barak, ze to da...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem ho do fanty, takže mě to ani nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohel je taky dobra statistika: Romelu Lukaku scored his 1st @premierleague goal for a club that owns him; his previous 32 had all been on loan.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Martínez

Reagovat
Zaschrona

Porad se nemuzes prenest pres to, ze vam dal kosem, tak mate jen Rodgerse?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Lukaku neslavil gol? to mi prijde uz fakt prehnany. tak dal gol tymu, ve kterem JEDEN rok hostoval... tohle proste nechapu.

Reagovat
Zaschrona

Mne to prijde k fanouskum WBA fer, alespon ukazuje, jak moc si vazi toho, ze tam tenkrat dostal sanci. A teda, ze neni uplne blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, tomuhle nerozumim. chapu, kdyz tam odehraje par let, ale jeden rok hostovani? Ted se s temahle gestama hrozne roztrhl pytel mi prijde.

Reagovat
Zaschrona

No vidis a takovy Arteta proti nam slavil jak divej pote, co dal penaltu... Radsi uvidim od hrace takovy respekt ke svemu staremu klubu, ktery mu, i treba jen na rok, ale dal prvni realnou sanci v PL a ma na WBA krasny vzpominky, nez slavit jako hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to taky rad vidim pokud to ma nejake opodstatneni, tak je to pekny gesto vuci fanouskum a klubu. ale kdyz to pak zacne delat kazdej, trochu to ztrati smysl. ale tak to je jen muj nazor, chapu, ze to nekdo jiny vidi jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neslavení beru, ale vadí mi takový to mávání rukama jakože "moc se vám omlouvám, že jsem vám vstřelil gól". Ok, ať se to neslaví, ale tak můžes si plácnou se spoluhráčema a jít zpět na svoji půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

mě to zase uráží jako fanouška jeho nového týmu...jsi tam měl zůstat, když ti tak chybí a nechceš kvůli nim slavit góly...teď jsi u nás, hraješ za náš tým, tak slav i naše úspěchy...zavzpomínej si někde na tiskovce, ne na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale zas ked dal u nas Cris gol a teraz by oslavoval ako sialeny, azvtedy by bolo kriku

Reagovat
Swarley

tak je to fakt o pohledu, já bych to prostě pochopil, na situaci to nic nemění...odešel, hraje za jinej tým, potkal nás a dal gól...já se s tím vypořádal, když odešel, nepotřebuju aby mi po zbytek kariéry vykládal, jak jsme byli nejlepší, jak na nás vzpomíná a já nevím co všechno...šel pryč, když potřeboval, plácal kraviny jak ho držíme, jak je smutnej a nechceme ho pustit...teď jsme zase super a jsme rodina nebo co, bla bla bla, to už nikoho nezajímá, buď jsi měl zůstat nebo nazdar a už si dělej co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

ja to chapem na jednej strane, ked to je ako Ronaldo proti nam, legenda v nasom klube proste, ale ked to uz sa robi, ze Lukaku proti WBA, tak to mi pride uz fakt moc trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Čo určuje, či je to moc alebo nie? Snáď jedine ten hráč a jeho pocity a vzťah ku klubu. Pokojne si ten vzťah môže vytvoriť aj za ročné hosťovanie a mne sa to len a len páči, ak to tak je. Lukaku sa zachoval brutálne sympaticky. A verím tomu, že proti Chelsea to oslávi aj dvojnásobne za to, ako sa k nemu správali.

Reagovat
smazaný uživatel

urcujem to ja a moje pocity sak jasne, ja to vidim inak, kludne nech si neoslavuje, ale mne to pride divne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A co je jako moc? Ze vyjadruje respekt ke klubu, ktery mu dal prilezitost v PL, kde mu verili, kde ho dodnes maji radi? Na hrace typu Nasri, Adebayor nebo Tevez se nadava, protoze presne tenhle respekt jim je uplne ukradenej... Kdyz nekdo se chova tak, jak by se chovala vetsina normalnich lidi, tak je to taky spatne... Nakonec jde jen o blby gesto, ale to, ze Lukaku slavil gol Mirallase pomalu vic, jak Mirallas sam, to uz se nezmini.

Reagovat
smazaný uživatel

ano pride mi to moc..

Reagovat
SunFells

Nasrimu se nadává kvůli přestupu a asi ne zrovna zaslouženě, když to porovnám třeba s Cescem. A taky kvůli ksichtu. Adebayor je úplný extrém, u něj to nebylo běžné slavení, jako třeba u tebou jmenovaného Artety.

Reagovat
SunFells

A o Tévezovi s tou cedulou o Fergiem škoda slov.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, ze moje reakce u Artety je asi prehnana, ale proste me se tohle nelibi - borec za nas kopal hodne let a ted kdyz odejde, tak k nam nema vubec zadnej vztah? Clovek by ocekaval, ze kdyz nekdo za nas tak dlouho hraje, tak se ztotozni s hodnotama, ktery tenhle klub vyznava, holt my jsme v tomhle trochu uchylni... Takovy Landon byl u nas mnohem kratsi dobu a pochopil je, Romelu byl v WBA mnohem kratsi dobu a taky je pochopil - spousta hracu tohle pochopila a to u nas byly jen kratce - treba Deulofeu... Pak se najde par blbcu jako Arteta nebo Neville, kteri nepochopili nic... At si delaji co chteji, ale k takovymu chovani, ktere predvadeli, nemeli nejmensi duvod...

Reagovat
SunFells

A to slavení má ten vztah naznačovat? V drtivé většině případů je to pozérství.

Reagovat
Zaschrona

A jak jinak nez na hristi hrac ten vztah lip muze prezentovat?

Reagovat
SunFells

Myslím, že dost dobře i mimo hřiště, ale my se tady nebavíme o projevu na hřišti nýbrž o jednom aspektu z něj.

Reagovat
Zaschrona

No a prave ten aspekt je relativne nejzasadnejsi projev, jak to muzes dat vedet, na zapasy kouka kazdy fanda, nejake medialni kecy uz tolik lidi nesleduje... Pokud byvaly hrac nadsene ukazuje fanouskum Evertonu, jak liba znak Arsenalu plny nadseni, kdyz da gol z penalty, tak je to proste nefer gesto ke svemu byvalemu tymu a pak se nemu ze divit tomu, ze si zneprateli fanousky byvaleho tymu, nicmene zase chapu, ze je to hrac jineho tymu a je nadseny z toho, ze se mu tam dari... Nicmene, kdyz dal Ramsey gol Cardiffu, tak treba taky neslavil... Ale treba u Artety mi jeste mnohem vic vadi to, ze se snazi simulovat zraneni, divuje, snazi si vybrecet penaltu pro svuj tym a furt si celkove s necim stezuje u rozhodciho a predevsim kvuli tomu se na nej bude, myslim, u nas bucet...

Z meho pohledu, pokud hrac slavi proti relevantnimu byvalemu tymu, tak si akorat udela nepratele a leccos to o nem naznacuje. Pokud neslavi, akorat si ho pak clovek vazi vic, napriklad jako Timmyho Cahilla, kdyz tenkrat neslavil proti Millwallu nebo ted Romela...

Reagovat
hitZor

Reagovat
SunFells

Takže máš problém s tím, že to není pozér a neprezentuje svůj vztah ke bývalému klubu, aby se o tom dost vědělo? Skrz neupřímné gesta. Každý má z gólu radost, proč by si to křivě upíral, aby si na něco hrál před fanoušky. To je každého volba a pokud to ten oslavenec nepřehání, tak nevidím problém. U těch konkrétních věcí, které tady uvádíš, že se ti na něm nelíbí, vidím problém spíš u tebe než u něj, protože Mikel není žádný vyhlášený simulant, ani temperamentní diskutér s rozhodčím (i když diskutuje často ...ovšem on má pásku na ruce). A taky po tom gólu nelíbal znak Arsenalu.

Reagovat
Zaschrona

Pokud to neprekracuje miru, at hrac klidne slavi. Mikel ji, myslim si, prekrocil a to mi vadi... Ale je to jeho vec, on si to rozhazel u Evertonians... A ja u Mikela zminuju hlavne jeho zapasy na jare proti EFC, tohle vsechno tam ukazkove prevadel. A predvadel to i u nas, jenze clovek to rad ve svem tymu prehlizi...

Reagovat
SunFells

Ty to rád ve svém týmu přehlížíš Já to vidím, ale samozřejmě to těm hráčům akceptuju víc než hráčům soupeře, holt fanouškovství. Ale právě Arteta mi v tomhle nepřijde nikterak špatný, máme tam jiné adepty.

Reagovat
Zaschrona

Tak prehlizim nebyl uplne ten spravny vyraz, vidim to dost podobne jako ty, ale asi je fakt, ze to mam trochu posunuty jeste, ja jsem v tomhle hroznej fotbalovej romantik. A nevim no, kdybych mel jmenovat hrace, ktereho mam od vas asi nejmin rad, tak je Arteta asi nejvetsi kandidat, no... Ktere jine jsi myslel?

Reagovat
SunFells

Girouda s Wilsherem.

Reagovat
Swarley

je to tak, to už mi přijde úplně divný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ze tohle nikdo neresi, ze to ma i druhou stranku veci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý, jestli bude slavit případné goly proti nám..

Reagovat
Godwinson

Ty by mel slavit jak pominuty. Neco jako Adebayor, jen ten finalni skluz nebude pred fanousky, ale pred Mourinhem.:)

Reagovat
j_mrazik

Já bych spíš uvítal "sprchové Vieira - Anelka" řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Mali by sa dávať žlté karty keď hráč neoslávi gól, nie? Bože ja neviem ako to vôbec môžte riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak me to jen tak zaujalo, ze se tohle deje uz i po rocni hostovacce. nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Pořád si, Bubble.Lfc věříš na titul, ty kokote?

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league, pockej az Chelsea prohraje s Crystal Palace.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Miguel19

Nějaký ten super odkaz na online MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Takovej ten totálně zkurvenej pocit když dáte ve fantě pásku Sterlingovi a VC Costovi....

Reagovat
minoLFC

aspoň tam toho Costu máš

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney: "Velké hráčské změny přes léto v Man Utd mohou vést k titulu."

Reagovat
vladis271

Reagovat
hitZor

budou první.. pod pohárovýma příčkama

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mi na té fotce připomíná http://bit.ly/1jYJVp9

Reagovat
Counter

nn, je to mladší brácha od http://bit.ly/1sPIvBr

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si zápas a Alexis bude úplne parádna posila, oňho absolútne nemám strach, to bude nákup dekády.

Len som zvedavý, čo sa vymyslí, ak sa vráti Theo, lebo Alexisovi to na tom RW svedčí zďaleka najviac.

Reagovat
Miguel19

Jednoho dát na LW a máte to ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď jasné, ale obidvom to najviac ide na RW, tak to bude škoda. A že si potom bude musieť sadnúť jeden z dvojice Wilshere/Ozil, to je škoda tiež. Ale je to fajn mať nabitý káder, teším sa z toho.

Reagovat
Miguel19

Kdo má lepší střelu, toho bych dal na RW

Každopádně když si sedne Ozil, to taková škoda aktuálně nebude. I když by se možná probral, kdyby hrál mezi TW a Alexisem. Ale to Wengera určitě nenapadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Možno si sadne Welbeck a zas budeme hrať tú bezpohlavnú srajdu s Alexisom na hrote a Mesutom stále naľavo. Ale to snáď nie.

Reagovat
Nikikrew

pre mna

Wojta

Debuchy Mertesacker Koscielny Gibbs

Arteta Ramsey

Ozil\

Wallcot Welbz Sanchez

Subs : Ospina, Chambers, Giroud, OX, Cazorla, Wilshere, Podolski

Samozrejem by som Welbza rotoval s Giroudom podla vykonnosti a levelu supera. To iste asi aj pri Jackovi a Ramseymu. Mozno ze momentalne by som skor pregeroval Jacka, ale hlavne nech preboha nehra Ozil na kraji, tam je uplne zabity a ma takmer nulovy prinos. Sanoga by som poslal asi na hostovacku v Januari a borci ako Diaby, Flaminy, Cambell, Rosicky, Monreal bohuzial asi len z tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma lepsi strelu, tak toho bys dal na RW? Vetsi smysl by davalo LW teda. Alexis je na LW lepsi nez Walcott, takze za me bych tam dal jeho a mezi nema bych tocil Ozila s Cazorlou/Rosou

Ale Wengerovi jde stejne o to, aby hral v zakladu Ramsey i Wilshere, takze to bude jinak...

Proti nejakym sracum na Emirates bych to klidne stavel Wilshere,Ramsey,Ozil a Walcott,Alexis

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě sem myslel LW, ale napsal RW, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

za poslední větu.

Reagovat
smazaný uživatel

"teším sa z toho"? som rád, že máš radosť, keď aj ja, ukazuje to tvoj charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

za ocenění mého charakteru. Když budete rádi za svůj kádr a zůstanete tam kde jste v tabulce tak budu mít větší radost než si myslíš. Ať žije ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty néééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil u vas mi pride v podobnej situacii ako Mata u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hráte systém, kde to Matovi nesvedčí nikde a nie je tam preňho miesto, my hráme systém, ktorý by Mesutovi svedčal úplne ideálne, ak by hral v strede. Lenže nehráva. Trochu sa oňho začínam báť, moc sa mi jeho situácia momentálne nepáči.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom co ste hrali vcera, keby hral na strede? miesto koho akko?

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Jacka.

Reagovat
Miguel19

Lloris u toho prvního gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodte uz Pardewa a dajte tam Moyesa, by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam chtěl vidět Pulise.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy out 2 mesice

Reagovat
SunFells

To bych bral jako hodně pozitivní zprávu. Samozřejmě je to nevyhnutelný průser (hned první zápas po uzavření okna, Wenger a spol si o to svou hloupostí vyloženě říkali), ale když jsem to viděl, tak bych čekal, že bude chybět o dost déle.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a sakryš.

Reagovat
Error

Ale jsem rád za Chamberse. Zatím dostává víc prostoru, než asi kdokoliv čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to budou 2 měsíce jako Walcottovy 4 týdny, tak se máte na co těšit no

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze se behem te doby nezrani jeden ze stoperu, takze Chambers stejne skonci na stoperovi a na RB dostane sanci Bellerin, ktery uz pak nikoho do zakladu nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle zápasy jsme prohrávali i se Suárezem, akorát s tím rozdílem,že ten génius si ty tři šance vypracoval sám a pak je nedal. My si včera ani žádné nevypracovali. Smolař zápasu Coutinho. Naprostou většinu času hrál hovno a v jediné naši šanci trefil tyč. Markovic zatím nedokáže řešit finální fázy. Lallana byl náš nejnebezpečnější hráč,ale i na něm byla ta delší pauza ze začátku hodně znát. Balotelli nic extra, vadí mi,že se stahuje hluboko pro míče,ačkoliv včera to možná bylo dáno tím,že nám ta rozehrávka fakt nešla. Javi včera špatnej. Lovrena gol, jinak dost zbytečně se snaží rozehrávat vzduchem přes celé hřiště, v první půli mu to celkově nešlo, v druhé byl bez chyby. Gerrard nejlepší na place a to se nemusel hnout z místa.

Ukazuje se,jak je pro nás důležitý Sterling a Sturridge. Pokud byl Sterling fit, tak měl hrát, jednoznačné prokaučování. Uznání Lambertovi, že s těma tragédama hraje takový slušný fotbal. Sice bránili, ale když šli dopředu tak to mělo hlavu a patu.

Reagovat
tomasinho

cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sem,že kjúpíár dá góla.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době se mi "daří"

Reagovat
Trand

Nottingham Forest OT:

Antonio hráčem měsíce, ještě lepší nástup do týmu, než jsem čekal. Assombalonga je zatím skvělej a údajně i Mancienne a Hunt hrajou fakt dobře. Letos by to ten postup do PL už měl být, ale dneska se to mělo vyhrát. Škoda no, zvlášť v derby s Derby.

Reagovat
rickroll

Ve středu si Nottingham spraví chuť...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio má skoro v každým zápase snad minimálně áčko, Assombalonga zas střílí důležitý góly. Co se týče Hunta, doufám že se ho podaří podepsat na stálo, páč ty jeho útočný výpady po pravý straně jsou neskutečný. Lichaj pak musí hrát na levo a tím pádem není ani místo pro Foxe, se kterým jsem počítal do základu.

Dneska to byla škoda, to máš pravdu, hlavně dostat gól ze standartky je vždycky blbý... Ale zatim je to hodně poveden rozjezd do sezóny

Reagovat
Trand

Je to paráda.

Reagovat
nani92

paráda, už máme opäť väčšiu šancu na titul ako Real

Reagovat
hitZor

0 není větší než 0

Reagovat
niflheim

Nádhera, takovou výhru jsem potřebovali. Škoda, že tam toho nepadlo více. Čisté konto skvělé.

Reagovat
C-M@ster

Jaké prase šilo ten Herrerův dres.

Reagovat
Swarley

Herrera a Angel naprostá paráda, Blind vypadal hodně slušně...ale tak tam je ještě čas na hodnocení, stejně jako u obrany...každopádně důležitá výhra, musíme potvrdit v příštím zápase, ale jsou tam rozhodně vidět věci, na kterých se dá konečně stavět...tohle bude dobré, jen si to ještě musí pořádně sednout...

Reagovat
mithro

That may be the first time #mufc moved above Everton since David Moyes took charge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To neni pravda...

Reagovat
kiwwi

that may be

Reagovat
Zaschrona

A prave proto je to absolutni kravina...

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
wild

Minulu sezonu po 1.kole sme urcite boli nad Evertonom

Reagovat
C-M@ster

Když vidím ten Cardiff ve tvým profile. Jaktože se Olemu tak nedaří ani v Champu?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak nechápu pointu, když je to blbost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

třeba vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

vtip by měl mít pointu, tohle je ale jen blábol

Reagovat
C-M@ster

Tak to seš asi pomalejší, nebo nesleduješ PL. Pointu chápe snad každej, co PL sleduje, byť jen občas.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně solidní výkon, netřeba přeceňovat, ale po těch sračkách, co jsme hráli i proti těm nejslabším týmům, je tohle obrat o 180. Nádhera..

Reagovat
smazaný uživatel

Šest inkasovaných gólů ve čtyřech odehraných zápasech. No sice jsou první páč vyhrávají a dávají branky, ale Courtois teda žádná sláva. Chelsea může být ráda, že má aspoň dobrej útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Courtois je momentálně největší hype mezi brankáři. Ale třeba se do toho dostane podobně jako De Gea.

Reagovat
Svatej

jo tak teď je dokonce vyhajpovanej, wow

Reagovat
Sandstorm

trochu jo

Reagovat
blade115

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepůjde dolů no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Najväčší hype vo futbale je vaše víťazstvo proti trápnemu QPR.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HorajzmAmmann

Viděl jsem Blinda proti ČR a proti QPR - nechápu jak ho někdo může strčit někam jinam než do středu zálohy. Di Maria Blind Rafael

Reagovat
blade115

Tak snad to bylo jen takové intermezzo a příště už United zase s 3-5-2 a ostudou.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil v Arsenalu neozil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je dost špatný od začátku letošní PL.

Reagovat
Robochelsea

PL nezačala v januári

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Arrymu prodlouzi tu smlouvu, opravdu skvely manazer

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
mithro

Imagine how good United will be once Fellaini and Young are fit.

Reagovat
wild

Reagovat
EXoRcIsT

nestras ich nechcem v zivote vidiet spolu na ihrisku

Reagovat
puji

Reagovat
Rarášek

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera , ADM, Rooney - 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co v Realu hulí, ale každopádně sem za ten matroš rád! Angel je prostě TOP, sice jsme hráli proti slaboučkému QPR, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc boss Louis van Gaal to MUTV: "It's my wife's birthday, so we've given her a fantastic present!"

Reagovat
stas87

dokedy bude Felix trenerom FFC?

Reagovat
stas87

dokedy bude Felix trenerom FFC?

Reagovat
smazaný uživatel

do doby než spadnou do League 1 :(

Reagovat
rickroll

Asi tak. Bohužel Magath není jediný,kdo to tam sere...Khan ho tam v pohodě nechává a Mackintosh(CEO) má hlavní zásluhu na koupi Mitrogloua a příchodu Magatha( tím pádem i vyhazovu Reneho)

Celé to připomíná fanouška QPR/Brentfordu,který si zapne FM kariéru za Fulham a ještě s pomocí editoru to tahá do háje.

Reagovat
Sandstorm

Hrozně podcenili přestupák. Místo toho, aby si tam Magath nechal osvědčené hráče jako Hangeland a podobně, tak si tam natahal samý špatný hráče. A je hezké, že dává šanci dvacetiletým klukům, ale ti zatím nemají na to, aby táhli klub k postupu v champu. Teď je těžko bude někdo zvedat, protože ten kádr na to zkrátka nemá.

Reagovat
vladis271

MU konečne vyhrali? gratulujem

Reagovat
iamek

Co ten Gerrard ? Uz ma titul jako Owen ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja pogratulujem a ty musíš okamžite útočiť?

Reagovat
iamek

Slusne jsem se zeptal

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nema. Kdyby sis to vygooglil, tak to zjistis rychleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bod za nami Vlado

Reagovat
minoLFC

Manu bod za nami, sme v krizi....

Reagovat
smazaný uživatel

naopak dotahujeme se a brzy se všechno vrátí do starých kolejí !!

Reagovat
CubONE

OT: Miro Hlinka

Reagovat
iamek

Takhle povesit karieru na hrebik

Reagovat
fantomas

Vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se neposer. Je to dobrý humor.

Reagovat
Sandstorm

A ty se nediv, že čoboláci v tomhle případě neocení takový to černý humor...

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
JozkokozleJ

Preco len cobolaci, ved odohral i 9 zapasov za CR.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Pre krlesov.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandstrom měl pravdu o těch čobolech

Reagovat
SunFells

Napadlo mě, že se Sandstormem budeš kamarád.

Reagovat
Sandstorm

Nejsme kamarádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš NIC, Čikalito

Reagovat
smazaný uživatel

co už no ... Čobol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi trotl. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses hodně zkazil. Smajlíkáři

Reagovat
I am Mancunian

sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

i černý humor by měl mít nějakou úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlína no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

nepotrebny a uplne zbytocne, nic neriesiaci nakup Di Maria dnes celkom dobry vykon...Blind ♥♥♥

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Sandstorm

A k tomu Ander 1+1 . To je snad poprvé od doby, kdy skončil Scholes, co dal náš střední záložník gól ne? Ale stále ten střed prý nemáme pořešený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes?

Reagovat
smazaný uživatel

na tých srdiečkach, príde mi to po jednom zápase prehnané...

Reagovat
smazaný uživatel

Blind♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Herrera♥♥♥

Reagovat
Sandstorm

To je tak, když někdo koupí TOP hráče (Di María) a někdo svého jediného TOP hráče prodá (Suaréz).

Reagovat
smazaný uživatel

vypadni šovinista skurvený

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se dá hrát i bez těch top top hráčů. Souhlas, že trofeje vyhrávají hlavně ti top top hráči, ale pro nás je hlavní udržet aspoň top čtyřku v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

a to môže byť tiež problém... udržať top4

Reagovat
Sandstorm

Není to jednoduché. Konkurence je veliká.

Reagovat
Manik...

To byla krutá rána

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/kp3uoz2

Wow, že je něco takového vůbec možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos.

Reagovat
smazaný uživatel

a Rio mohol radsej skoncit, nie je dobre, ked si ludia budu najlepsieho anglickeho stopera pamätat takto..

Reagovat
minoLFC

daruje vám góly a ty takto naňho..ccc

Reagovat
vladis271

nechaj si ho užívať chvíľu šťastia. Leicester ich zasa usadí.

Reagovat
smazaný uživatel

bod za nami Vlado nerobil by som si prču

Reagovat
hitZor

nejlepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
Sandstorm

Je na ní nejlepší hráč dnešního zápasu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to neberu. Jen je srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadá jak Badmat, takový ten, co si z netopíra vezme víc, než z člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Batman

Reagovat
Pinturicchio

... netopýra necháš s "í", hej?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, je moc hubenej na ypsilon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeju jim, nemám je rád, ale je osvěžující vidět kiwwiho se vyjadřovat k zápasu United odjinud než z kanálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda RVP je tak zralý na prodej někam do Turecka, měl se pustit do Arsenalu on

Reagovat
Sandstorm

Vypadá to, že je těžce za vrcholem, ale třeba se do toho ještě dostane. LVG ho bude stavět dál si myslim i když tím sníží Falcaův potenciál tak o 50%, protože ten potřebuje být na hrotu sám. Měl se spíš prodat Van Persie, než Welbeck, ale víš, jak. Welbeck nemá Van Persieho rekord a navíc je Van Persie Van Gaalův kamarád. Ten ho bude protěžovat celou sezonu...ale jestli bude pořád takhle dřevenej, tak ho snad po sezoně prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se zlobit nebudu.

Reagovat
Sandstorm

On se do toho dostane. Dneska už tam byly vidět nějaký náznaky, což před tím ani nebylo. Za chvíli je zpátky a bude z něho zase gólostroj. Když ne, tak po sezoně adios...

Reagovat
Talker

Zajímalo by mě, jak budete hodnotit příchod RvP, pokud už nebude mít žádnou skvělou sezonu. Relativně velký plat, cenovka ne až tak nízká.

Reagovat
iamek

Dobre. Vystrilel titul.

Reagovat
Carrick

Dobře.

Reagovat
Miguel19

Vystřílel jim titul

Reagovat
smazaný uživatel

No nechci se tu pouštět do žádného přepočítávání zásluh na prachy, ale nepřijde mi to most jako zadostiučinění.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jeee kolik lidí to zase nepochopilo, to je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

skvely nakup

Reagovat
nani92

Vystrieľal nám titul a 7.miesto, skvelý nákup

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

20. titul se nezapomíná, takže spíš kladně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý podceňování SuperVana....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš zhodnocení aktuální formy, která je otřesná.

Reagovat
PhilipS

QPR si koukám furt jedou to svoje....proč se vůbec obtěžovali postupovat zpátky do PL...

Reagovat
fff

MU slusny vysledok, ako to vyzeralo herne?

Inak Origi 1 plus 1, tesim sa uz nanho o rok.

http://www.goalsaim.com/lille-vs-nantes-2-0-highlights-2014-french-ligue-1/

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera (môj bývalý obľúbenec ) a DiMa hrali vynikajúco

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty umíš něco napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim NIC!

Reagovat
smazaný uživatel

viz nahoře - TROTL !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry,ale já nevěděl,že v Nitře jsou takoví ......... (nebudu sprostý)

Reagovat
I am Mancunian

nitricku si neber do huby krly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dan, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli něco máš tak reaguj jako člověk a ne jako doposud jako TROTL ! Bo jsi trapný s tím svým

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Danko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli slušně, ale QPR bylo hodně slabým soupeřem.

Reagovat
tomasinho

Taky se těším.

Reagovat
ďuriLFC

Tá zostava ale fakt vyzerá veľmi hrozivo.Nechcem panikáriť ale proste aj ked v nejakých systemoch sme pred nimi,tak kvalitou sú dosť pred nami.Ja to vidím na boj o štvrtý flek medzi nami,AFC a Spurs.A z toho má Arsenal najkvalitnejší káder.Oliverujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou o dost před námi? Jediný hráč, co je před námi je Di Maria. Falcao ok, ale je po zranění a nikdo neví, jestli se vůbec chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

o dost..

Reagovat
tomasinho

ok

Reagovat
tomasinho

Tak to nedělej.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jedna výhra a už naháníme zase strach, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Příští rok Can, Allen, Henderson, Sterling - Sturridge, Origi. To bude paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard.

Reagovat
nani92

Balo

Reagovat
Sandstorm

Ten už bude tou dobou někde v Galatasarayi.

Reagovat
Carrick

stroj

Reagovat
Sandstorm

Na šesté místo dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Dnes jsi trapnější než obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

On není trapnej. On je prostě dement.

Reagovat
Sandstorm

Ještě že od retarda tvého formátu to nemá žádnou výpovědní hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ses naučil ve škole nová slovíčka? Gratuluju.

Reagovat
Sandstorm

A ty klasicky otravný. Ale to idioti bývají, tak si z toho nic nedělej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Amíci se zas bavěj (basket).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek
Reagovat
Mimalu

To je vjezd snad pro cyklisty ne?

Reagovat
Pigeon

místa vpysk

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo super, 4 goly, ADM a Herrera paradni, Mata se mi taky libil daleko vic, Blind taky nezahral spatne.

QPR hodne slabe, proto vykon nejak neprecenuju, smerem dozadu nas prakticky neproverili a vzadu horeli. Netroufam si tvrdit, co pricinou a co nasledkem, zda jsme hrali tak dobre a proto QPR tak blbe nebo naopak. Pockam si na dalsi tydny. Kazdopadne i takovy zapas muz e dost pomoc, zvedne se sebevedomi a tak... za dnesek rozhodne

Reagovat
Sandstorm

Blind byl jeden z nejlepších hráčů dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak rikam, ze se mi libilo jak zahral. Jsem na nej zvedavej proti silnejsim souperum. QPR dneska fakt na urovni League 1.

Reagovat
smazaný uživatel

nezahral spatne? je skvely ♥

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem to nejak odstupnovat. ADM a Herrera se mi libili vic, pak me prekvapil Mata, tak Blinda jsem dal do ctvrte kategorie, Mozna teda nepravem, hral fakt dobre. ale dneska to nemel moc tezky.

Reagovat
r.mrazik

Byli tam jini a lepsi...taky mi neprisel nijak uzasny,spis prumerne dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

skvely

Reagovat
r.mrazik

skvely je pro vas jenom proto,ze to je novy ksicht v MU....

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to Blindak, keby som tam videl Cleva ako posledneho v 3-clennej zalohe, tak to by neslo proste, Blind bude dobry..sak jasne, ze neodohral nejaky uchvatny zapas, ale je to najväcsi sympatak tak teraz, tak treba mu prihrievat polievocku

Reagovat
mithro

podla mna bol tiez paradny, ano, je to len QPR ale to, naco tam bol zahral dokonale.

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre 100. pod Gaalom

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

Ja chapu,ze se vyhralo a po dlouhy dobe se na to dalo koukat...ale uchcavat z Blinda kterej odehral dost prumerny zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

KONEčNE NORMáLNY KOMENT...

Reagovat
Devil

Jde o to,že na tom postu je konečně hráč,kterej se stal záplatou na díru,kterou zanechal Scholes......a vzhledem k tomu že šlo o jeho první zápas,tak je přinejmenším pochvala za výkon na místě!

Reagovat
r.mrazik

A jeste se dozvim,ze je to zaplata za scholese ...jeste jednou..hral primerne dobre,ale zadny uzasny vykon to nebyl a davat jeho k di mariovi a herrerovi je sranda

Vzdyt hral dost to,co se vytykalo clevovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Lenže Clev nie je DM

Reagovat
r.mrazik

no to neni...ale copak vcera Blind ukazal neco obranneho?dobre...nabizel se a dava mice od nohy...jen rikam,ze hral presne to,na co se prskalo u cleva

Reagovat
Sandstorm

Ty vole...tak to už je dobrej matroš.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Devil

Až na to,že Clev hrál uplně něco jinýho......a ještě k tomu blbě!

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...protoze on tolikrat nastoupil s di mariovou a herrerou...

ja uz to znova psat nebudu...

Reagovat
r.mrazik

di mariová...sakra..jak nejaka tenistka

Reagovat
Devil

Clev byl pouhý posunovač míčů!

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako ako včera Blind

Reagovat
r.mrazik

a co delal blind vcera jineho?

Reagovat
Devil

Tak to už je na každém znás,rozpoznat um,hráče!

V národním dresu Blind předvedl mnohokrát,čeho je schopnej a o kopací nechnice těchto dvou se netřeba bavit.....ta převyšuje u Nizozemce mnohokrát!

Reagovat
r.mrazik

oblibeny statistiky nepomohly...ted uz to bude ciste o vnitrnim pocitu...

proti tomu se neda rict nic,hlavne po vcerejsim zapase a po tom,kdy v repre hraje beka...

s touhle debatou koncim

Reagovat
Sandstorm

A to ještě hodně špatný.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválne si to porovnajme. Podotýkam, že TC hral v zápase defenzívneho štíta spolu s Carrickom, kďežto Blind hral v strede(diamantu) sám, preto treba na to prihliadať.

1. Tom Cleverley v zápase s Norwich City pri výhre 4:0:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2013/matches/695255/player-stats/43250/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

2. Blind včera:

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755338/player-stats/58877/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor

Reagovat
smazaný uživatel

za ronalda ne?

Reagovat
Devil

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Vždyť to byl náš nejlepší hráč společně s Di Maríou a Herrerou. Ty seš fakt srandovní

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď ani nemyslíš vážne....

Reagovat
Sandstorm

Uklidni se.

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera jsný MOTM a di Maria tesne za ním. Aj podľa whocsored.com bol až piaty najlepší na ihrisku...http://www.whoscored.com/Matches/829548/Live/England-Premier-League-2014-2015-Manchester-United-Queens-Park-Rangers

Reagovat
Sandstorm

Jasný ne, ale může být. Pro mě osobně byl MOTM Di María, za ním Herrera a třetí Blind. Podle oficiálním twitter accountu byl Blind třetí a byl vybrán společně s Di Maríou a Herrerou na MUTV.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to tvoj skromný súkromný názor tak v pohode, len ho netreba za každú cenu presadzovať ako názor všetkých . Ja považujem Whoscored.com za celkom objektívny(asi jediný najobjektívnejší) zdroj hodnotenia hráčov a ostatne vo väčšine prípadov mám podobné názory ako tam.

Reagovat
Sandstorm

Ale to není můj názor. Je to názor MUTV.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Pro mě osobně byl MOTM Di María, za ním Herrera a třetí Blind." Tak ja som asi retardovaný

Reagovat
Sandstorm

Ano, ale tyto tři hráči byli vybráni na MUTV a z nich pak vybírali MOTM fanoušci na twitteru. A tam bych volil Di Maríu, ale prvotní výběr přišel od MUTV.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poriadku, že tam boli vybraný. Ja o tom vôbec nič nepíšem. Moja reakcia bol zcela na niečo iného, než na to, kto bol zvolený v MUTV za hráča zápasu a kto bol tretí

Reagovat
smazaný uživatel

to teda si..

Reagovat
smazaný uživatel

Od teba to má veľkú výpovednú hodnotu

Reagovat
r.mrazik

ok,tak jo..presvedcil si me

Reagovat
Sandstorm

Jeho statistiky ze zápasu si asi neviděl, viď? A že byl na MUTV vybrál jako jeden z MOTM ti asi taky uniklo, viď? Hele nejsi ty brácha uživatele vodka? Jste dost podobní blbečci.

Reagovat
r.mrazik

ja ti na jeho statistiky z vysoka seru..mice posunoval jak clev...a v obrane? mel dve uspesne odebrani mice...

byl to jeho prvni zapas,je potreba mu trochu psychicky pomoct...

hele...jsi jantar,kdyz to nedavas,tak si strc hlavu do prdele a napis si to na blog

Reagovat
Sandstorm

Ale vždyť Clev by vůbec nemohl hrát to, co hraje Blind. Blindova role má velký vliv a je hodně důležitá. On odvádí takovou tu černou práci, která není tolik vidět a navíc k tomu parádně rozehrává míče. To je přesně to, co nám chybělo. Tohle by Clev nikdy nezahrál a pokud jo, tak dost bídně.

Reagovat
smazaný uživatel

Akú čiernu prácu včera odviedol rposím ťa?

Reagovat
r.mrazik

jakou cernou praci vcera ukazal? dozadu i podle oblibenych statistik nemusel delat nic...

rikam,ze postavit tam cleva,tak zahraje to same,protoze nic jineho blind neukazal a ukazat nemohl...

a rozhodne by to pro cleva nebyl vcera problem...

nic proti blindovi,ale nemusel predvest nic...mice posunoval a v obrane videl nijak extremne nebyl...

rozhodne bych z nej nebyl odvarenej po tomhle zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Odvařenej není to pravé slovo,spíš bych řekl,že spokojenost je na místě! Což se u Cleva říct nedalo za ta léta skoro nikdy.....u Blinda hned po prvním zápase.

Bylo to sice jeho první představení,ale z jeho hry byla cítit sebedůvěra a zároven vnesl do hry klid.Míče mu neodskakovaly...zahrál to co měl! A narozdíl od Cleva to tímto ale nekončí-umí zahrát i na jiných postech,kde předvede i kousky,které si z pozice DM nemůže dovolit tak,jako na levém kraji.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to už pekne posúvaš do inej roviny chlapče... zostaňme pekne pri včerajšom zápase a nie už porovnávať Cleva s Blindom čo sa využitia týka...

Reagovat
Devil

V některých případech není zas tak těžké u hráčů poznat fotbalový um.A,že Blind je daleko všestranější fotbalista s lepší kopací technikou je dle mě očividné! Cleva jsem sem nevnesl já....jen jsem odpověděl!

Reagovat
smazaný uživatel

To iste nie, ale porovnávať Blind s Clevem, že kto je aký futbalista čo sa týka všestrannosti si začal Ty. Zostaňme pekne pri tom, že to čo hral včera Blind, by si zahral s prehľadom aj Cleverley...

Reagovat
Devil

Jednoduchá otázka,kdyby to zahrál Clev,tak by tam ted nebyl Blind!

Reagovat
r.mrazik

rikam,ze to,co zahral vcera blind,bylo pouhe posunovani micu,ktere by zvladl i clev...

uvidi se az v budoucnu,jak kvalitni posila to bude

ale po vcerejsim zapase mi ta euforie z neho prijde smesna...asi neco jako legendarni podani rukou torrese s kennym...brat z jednoho okamziku (zapasu) neco vic

Reagovat
smazaný uživatel

pouhe posunovani micu? ulohu, ktoru bude Blind plnit vcera plnil na sto percent, neviem ci viete ako je rozlozena ta 3-clenna zaloha a ze su to typologicky odlisni hraci, ktori sa k sebe paradne hodia v tej zalohe

Reagovat
smazaný uživatel

teda moja otazka je, co cakas na ihirsku od Blinda, aby sa ti pacil v tej zalohe

Reagovat
r.mrazik

jenze ta otazka neodpovida tomu,co tady pisu...

to vseobecny nadseni z blinda se mi zda zatim dost mimo,po jednom odehranym zapase,kdy posunoval mice,mel jednu strelu a obranne nemusel predvest nic...nerikam,ze neni dobra posila,nebo ze neni dobry

jen rikam,ze vcerejsi zapas by na jeho miste zvladl i clev,ktery to udrzeni a posunuti mice zvladne taky

a taky mi prislo vtipny,ze za to,za co se clevovi nadavalo,tak se u blinda uchcava...

a nerikam,ze se mi nelibil...zahral prumerne slusne a to neni na prvni zapas spatny...

Reagovat
Devil

No to právě není tak jistý,kdyby to zvládl i Clev,tak by tam ted byl.....proč si toho za ta léta nikdo z vedení United nevšim a neřekl-na co Blind,vždyt máme Cleva!

Sorry,nikdo nemůže vědět jak si Blind povede,ale o Clev už to ukázal a nedopadlo to nejlíp!

Reagovat
Talker

Ale on vůbec nemluví o tom, že by byl Clev stejně dobrý nebo lepší. Jen že proti takovým nýmandům, kterým dají čtyřku i slepice a kteří hráli absolutní hovno, by stačil i Clev.

Tady se neporovnávají hráči, jen to, že výkon Blinda, jakožto DM nebyl nijak klíčový a to posouvání míčů by zvládl i Clev a že se musí na nějaké hodnocení Blinda prostě počkat.

Reagovat
Zaschrona

Navic porovnavat Cleverleyho s Blindem je nesmysl, protoze to jsou typologicky uplne jini hraci.

Reagovat
vodka

to jsou, ale konkrétně blindovu roli proti QPR by Clev zahrál stejně tak s přehledem, jako to udělal blind.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to je hodne pravdepodobny.

Reagovat
Carrick

Nemyslím si.

Reagovat
Devil

Ano,ale od Blinda nikdo nechtěl,aby střílel goly!

Souhlasím s tím,že čas ukáže víc,nelze soudit po prvním zápase,ale kdo viděl hrát Blinda vícekrát,ví že Clev není zrovna hráč,kterej by se sním mohl srovnávat!

Né na darmo se stal Blind nejlepším hráčem Holandské ligy!

Reagovat
r.mrazik

tak zas nejlepsim hracem holandsky ligy byli i ti uzasny kanonyri,co pak "valeli" za middlesbrough a fulham ne? nebo i ten marokanec,co vyhorel v ajaxu...

vcerejsi zapas by uplne stejne odehral clev...akorat to je clev,kteryho tupy fanousci MU za stejnou hru lincovali...srandovni

hele...beru,ze to mas jinak a nema smysl se dal dohadovat

Reagovat
Devil

To není zcela pravda,Clev mě osobně nějak nevadí,nikoho nelinčuji,já věřil i v těch nejtemnějších dnech,ale nalejme si čistého vína,pro Cleva v základu United jednoduše není místo!

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Blind♥♥

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

podla mna zahral paradne

Reagovat
vodka

jo, ale prostě nebyl vůbec prověřený směrem dozadu a to je jeho primární úloha na té pozici, jednak rozehrávat neustále se nabízet pro přihrávku, jednak čistit ten prostor před stoperama. rozehru a nabízení se zvládl na jedničku, ale zase kdyby to kazil, když neni pod tlakem, tak by to za něho byly vyhozené prachy. no a při bránění se neměl možnost ukázat vůbec. přesto tam jeden souboj nezvládl moc dobře (dělal skluz a hráč QPR šel přes něho i tak).

Reagovat
Radin

4 gol Southamptonu luxusní akce a střela, není co dodat

Reagovat
SunFells

Průměrák Schneiderlin měl kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
osobnostx

Výborně MU ! Jste tam, kde jste byli ! Loni !

Reagovat
Infernoqt

v prdeli?

Reagovat
Kovi81

Bude letos nejaka fanta LM?

Reagovat
Swarley

OBNOVIL SOM MADRIDCAN EF LEAGUE AJ TENTO ROK

Kod 670656-613940

Kto mate zaujem a hrate na Uefa.com, tak sa pridajte

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

dá sa vám tam momentálne prihlásiť?

Reagovat
Swarley

ne a celej den se jim to tam takhle průběžně sere, každý rok pořád to stejné...solidní amatérismus

Reagovat
nani92

Oops! UEFA.com seems more popular than ever before.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

tuhle větu rozhodně nevidíme naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: mate nejaky tip na film na styl Dokonaly trik, Iluzionista a pod.?

Reagovat
Side

co třeba Now You See Me?

Reagovat
kvasha16

tip dobry, ale to som videl

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC confirm Jordan Henderson as new vice-captain. What a 12 months he's had - key player for club and country

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snáď proti WHU s páskou už...

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo ty odpad?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Samo prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

máme lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
papos182

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

akoze uprimny chlapec s dobrym srdcom, ale pojasenejsi kapitan by mohol byt uz iba jenkinson, podla mna ho nikto nebude pocuvat, pri jeho team talku sa budu vsetci bavit a nikoho neprekrici, v zapase ked sa stane nejaka krivda tak sa bude tvarit ze mudrejsi ustupi a ani nepride riesit situaciu lebo uz tak ked sa nehra ma dost prace s tym aby nevyzeral tak nervozne ako sa citi, preto nema rad prerusenia hry a vzdy sa tak snazi, aby zachytil a stihol kazdu loptu, futbal je pre neho unik od reality a tato kapitanska byrokracia ho bude fackat a robit nestastnym...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys ho naposledy asi viděl v době kdy přišel do LFC evidentně..

Reagovat
Mada

on fotbal nejspíš nesleduje vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte jeden

Reagovat
Swarley

futbal je pre neho unik od reality

Reagovat
SunFells

Tož djourou to má naopak

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

snáď si nesiahne na život

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Frajer.

Reagovat
SunFells

"and country" to asi ne. Je momentálně celkem zřejmou volbou, čemuž může vděčit především bídné konkurenci, ale klíčový hráč to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

........Poche out!

Reagovat
fajdax

Nejvíce úspěšných driblingů v této ligové sezóně..

Hazard 25

Lamela 12

Wilshere 11

4.-5. Alexis 10

4.-5. Sterling 10

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré pro ty co říají, že nic moc ted nehraje. On je úžasný, jenom čísla zbírají jiní.

Reagovat
fajdax

Přesně, ale i ty goly a asistence přijdou, tím sem si jistej.

Reagovat
kubys

Jinak Enner dost slušný výkon včera, jen tak dál.

Reagovat
kiwwi

potom ku koncu uz dost kazil a stracal kazdu loptu, ale bol celkom zivy, snazil sa stale nieco vymysliet, vyuzival rychlost, zakoncenie vyborne...to bude dobra posila pre WHU

Reagovat
Bayern +

Len to chce mať za sebou priamočiareho bojovníka Nolana. Včera štastie, že to Enner nevláčil od začiatku, to by sa akurát preťahovali, kto viac zasebčí a stratí.

Reagovat
kiwwi

Rio Ferdinand on Moyes: "He tried to impose a vision but never seemed to be completely clear what that vision should be. Unintentionally, he created a negative vibe where, with Fergie, it had always been positive.

"He’d slowly lost us. I didn’t enjoy playing under him. Sometimes our main tactic was the long, high, diagonal cross. It was embarrassing. Moyes’ innovations led to negativity and confusion. It was always how to stop the other side. Moyes set us up not to lose. We’d been accustomed to playing to win."

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to povedal niekto iný tak by som mu aj veril, ale Ferdinanda nejde brať vážne...Pred týždňom povedal, že Terry je idiot a s Ashley Colom sa už nikdy neporozpráva kvoli tomu, že sa zastával Terryho pri rasizme. Hneď o pár riadkov nižšie ho potom rasisticky urážal...

Cole was a "choc ice" – black on the outside, white on the inside"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand je hrozný primitiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

jen pro kiwwiho - z online slang slovníku:

a person who is of African descent but acts Caucasian. That is, "black on the outside, white on the inside" - as in the actual Choc-Ice, which is vanilla ice cream coated in chocolate. Derogatory.

Jestli to Rio chápe jinak, je to jeho problém, je to stejné jako se Suarézem a jeho Negritem...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jeho brečení kvůli jeho vypečenýmu bratříčkovi by ho měli klepnout přes prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Jenom pro doplnění. Stejně funguje ve Francii pojmenování Bounty a v US Oreo.

Reagovat
vodka

nj, vietnamcům, co se chovají jako evropani (zvlášť ti mladí) se říká zase banán...

Reagovat
Arbiter

a to není rasistické?

Reagovat
vodka

já ti ani nevim, je? když sem se o tom bavil s kamarádem vietnamcem, tak to tak nebral. jeho mnohem víc uráží, když dojde nějaký kokot a začne na něho "jakobyvietnmaštinou" žvlatlat sračky.

Reagovat
Arbiter

pokud ti tak řekne tvůj vietnamský kolega, tak podle mě je...

Reagovat
j_mrazik

To jsem nikdy neslyšel a to pocházím z města, kde jich je snad 10000.

Reagovat
Swarley

opravdu úplně stejný

Reagovat
Arbiter

Je. Akorát ve tvých očích je Suarez špína a jeho vysvětlení ti třeba nevyhovovalo. Ale snad to s tebou nebudu úplně ztrácet čas, když ti vysvětlím, proč si myslím, že je to stejné:

Suarez používá ve své domovině výraz "negrito" jako něco neutrálního, ne něco, nad čím by se Evropan pozastavil. V tom sporu to potvrzovali i lingvisté.

Rio použil "Choc ice", což ve slangu neznamená "falešný", ale "černý zvenku, bílý vevnitř" (viz citace z toho slovníku), z čehož rasistický podtext, ač z druhé strany, číší na sto honu, stejně jako výraz "negrito" pro většinu evropské společnosti. Co na tom, že Rio tento výraz rasisticky nevnímá, stejně jako ho nemusí vnímat (a možná ani nevnímal) Suarez? Proč u jednoho to jako omluva stačí a u druhého nikoliv?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jeden je špína a druhý je Rioooo ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

nejde o to, že Suaréz je špína, v mých očích je prostě úplně tupej člověk, což dokazují kousance a dokazuje to i tohle označení Evry...nemůže si přece myslet, že tohle označení Evry projde v Evropě bez povšimnutí...

já žádnej lingvista nejsem, ten Riův výraz vidím v podstatě poprvé a stačí mi na to právě i ten první pohled abych viděl, že mi to stejné rozhodně nepřijde...ale to je jen laický pohled

Reagovat
Arbiter

to je škoda, že k rozhodnutí o tom, zdá je něco stejné nebo jiné, ti stačí jen první pohled...

Reagovat
Swarley

tak já pořád nechápu, v čem je ten výraz rasistický? jako v barvách? to můžeme zakázat černobílé filmy, aby na tom někdo něco nanašel...fakt mi to nepřijde stejné jako výraz negrito, sorry

Reagovat
Arbiter

"A person who is of African descent but acts Caucasian" - tohle je ten rasistický podtext. Ve chvíli, kdy černoch o jiném černochovi řekne, že se chová jako běloch, vytváří zdání, že se běloši a černoši chovají rozlišně a dané chování je příznačné pro danou barvu pleti. Stačí takto? Není to stejný rasistický význam jako negrito, ale rasistický význam to má...

Reagovat
Swarley

tak já to původně pochopil ve významu, když se chováš v jeden moment nějak a potom otočíš o 180 stupňů, jakoby změníš barvu, kontrast černá bílá...ale tak pokud je to jak píšeš ty, něco ve smyslu, že nedrží s náma a chová se jak bílej, tak to už asi není úplně ok, ale pořád platí, fakt nejsem schopnej to solidně posoudit...

Reagovat
j_mrazik

Vidíš, Arbiter tě právě donutil, abys použil rasistické smýšlení, i když jsi ho prvotně v sobě vůbec neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo povedal Rio je oveľa oveľa horšie ako to čo povedal Suarez

Zopakujem to znova v kratkosit, v južnej amerike rasizmus neexistuje v rovnakej podobe ako v Europe. Tam ťa môžu volať gringo, negrito a vôbec to nemyslieť ako urážku. Veľa ludí tam ma prezivku negrito...Negro z čoho pochádza to slovo nigger znamená čierna farba a v Južnej amerike nemá vôbec vôbec nič spoločné s rasizmom...

Reagovat
Swarley

tak u nich možná, možná by i našel zemi, kde by mu tolerovali i kousání...každopádně pokud jdeš do Evropy, tak se musíš řídit zákony a pravidly dané země, nějaká neznalost tě nezachrání...

Reagovat
smazaný uživatel

viď nižšie

Reagovat
vodka

tak o moc horší to je právě ta blbost. když kamarádovi řeknu zdar vole, tak to taky nebere jako urážku (suarez v JA), když dojdu do kanclu a řeknu tam to samé, tak si koleduju taky o nějakou stížnost. a to eště nesrovnávám, jak jsou ty výrazy rozdílně urážlivé (respektive, jak to v evropském kontextu urážlivé je).

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uplne rozdielne pretože Rio to povedal keď bol uplne v kľude, nebol pod stresom, bol možno nahnevaný. Ale nebolo to v zápase ako pri Terrym alebo Suarezovi. Oni boli v napätej situacii kde leitajú nadávky jedna radosť. A keď niekto vyrastal s tým, že negrito je v pohode tak kľudne sa mohlo stať, že v ten moment v zápale hry nerozmýšľal či je to korektne alebo nie...

Reagovat
kiwwi

lenze tvoja teoria viazne na tom, ze to rasisticky nevnima nielen Rio ale ani Cashley

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Cole sa zachoval ako hrdina a nechcel to riesit iba

Reagovat
kiwwi

jo tak...borec

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě, že je.

Reagovat
kiwwi

jj spolu s Terrym

Reagovat
Arbiter

Terry má v sobě víc profesionalismu, než kolik budou kdy bratři Ferdinandové kdy mít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
pajamu

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

takže když o Romovi řeknu "Ta černá svině" a on řekne, že ho to neuráží, tak to není rasistická nadávka? Dobré vědět...

Reagovat
kiwwi

skus to...ked nepovie, ze ho to urazilo, tak sa potom mozme dalej bavit

Reagovat
Arbiter

aha...

Reagovat
T44v3tt1

Ty si takovej vůl, že to snad ani není možný. Hlavně tady dělej pořád chytrýho..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
oddy

mě fascinuje s jakou jistotou to říkáš ... jak kdybyste se o tom včera bavili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

on to myslel tak, ze Cole je falosny, ze tento termin sa pouziva pre falosnych ludi, ktori su z vonka cierni a z vnutra bieli...jj, rasisticky urazal Ashleyho

Reagovat
Arbiter

Ve slangu je ten význam vysvětlen, pokud mi ukážeš, kdy se to použilo u bělocha ve smyslu "falešnosti", rád uznám, že to nemyslel tak, jak je to popsáno výše v citaci slangového slovníku. Jeho jedinou spásou bylo, že to Cole nechal tak...

Reagovat
kiwwi

pretoze aj Cole vie ako sa to pouziva narozdiel od teba

Reagovat
Arbiter

ne, ten důvod byl jiný:

"Ashley Cole..wishes to make it clear that he and Rio Ferdinand are good friends and (he) has no intention of making any sort of complaint," it read.

"Ashley appreciates that Tweeting is so quick it often results in offhand and stray comments."

Prostě jen nechtěl ještě víc přilévat olej do ohně, Rio by v jiném případě flastr jistojistě dostal. To, že Rio řekne, že on to používá v jednom významu, ještě neznamená, že ten smysl ten slangový výraz má...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to len potvrdzuje Riove slova, falosnik jeden..

Reagovat
Arbiter

aha...

Reagovat
vodka

tady máš eště jednu definici, žádný rasismus, je to vyřešené:choc-ice - A large black man who has sexual intercourse with matt hickinbothams mother.This usually occurs on a Saturday morning at around 6:00

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně rozumný vyjádření od Ashleyho

Reagovat
vodka

nj, ale Colea to nutně urazit nemuselo. fakt záleží aj s jakou konotací to použiješ. Samo o sobě to rasistická poznámka je, ale absolutně netuším, jak urážlivá (pokud někoho nazvu, že je blbec, je to furt lepší, než kdybych mu řekl - si jak sandstorm).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechal to tak preto, lebo vie, ze to nemalo s rasizmom nic spolocne

Reagovat
Arbiter

viz výše...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

A ano, s rasismem to nemělo nic společného, jen má ten výraz jasně rasistický podtext, kdy to akorát používá černoch a ne běloch.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, cernoch Ferdinand rasisticky urazil cernocha Colea, ale velky hrdina Cole nechcel to riesit a tak to radsej nechal tak, nebudte smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

ty mu nevykaj

Reagovat
Arbiter

ty se mnou v tomhle nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa v prvom rade vysmievam jeho gramatike. Inak, neviem, či som s tebou alebo proti tebe, len sa smejem na kiwwiho pokrytectve zasa raz.

Reagovat
Arbiter

černoch urazil jiného černocha, že se chová jako běloch. Když bělochovi řekneš, že se chová jako černoch, není tam rasistický podtext? Že se ten běloch nechová jako "správná rasa"?

Reagovat
smazaný uživatel

on ho urazil, ze sa chova ako falosny clovek..

Reagovat
Arbiter

ano, a použil k tomu výraz s jasně rasistickým podtextem...

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on to je rozdíl, navíc další rozdíl je, že se dobře znaji. Tim nechci obhajovat nějak moc Ferdinanda, spíš pochválit Ashleyho za jeho reakci.

Myslim tim, že určitá míra rasistickejch výrazů je obvykle v normální konverzaci mezi známýma tolerovaná, pokud neni myšlená nějak extra zákeřně. Problém je v tom, že Ferdinand nedokáže rozeznat rozdíl mezi soukromou konverzací a veřejnym twitterem, zatimco Ashley si ho evidentně uvědomuje.

Reagovat
Whitemedia

Všichni tady jsou samí rasisti, můj nick je rasistickej, hnus ten eurofotbal řešíte kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt pako taky

Reagovat
Talker

Já nechápu, proč to někdo vůbec řeší Je to strašná píčovina a Ferdinandovi se chovají jako přecitlivělí dementi, že to pořád vytahují a jsou ukřivdění. Tohle je ten evropský pohled na rasismus, vše musí být strašně etické, přitom se absolutně nic nestalo. Kdyby řekl "fucking negger, tak bych chápal, že to řeší, ale nějaké "Negrito"?

Reagovat
smazaný uživatel

s tym suhlasim, ale tak to uz asi bude u negroch bezne, ze na to su nenormalne citlivi a nafukuju to strasne

Reagovat
Talker

To nejsou jen černoši, ale prakticky veškeré menšiny. Cikáni, muslimové a další. Naše extrémně korektní společnost jim to navíc žere, místo toho, aby je poslali do prdele, že žijí v Evropě, tak ať se přizpůsobí evropskému stylu života.

Jen je divné, že třeba Vietnamci si na rasismus nikdy nestěžují.

Celkem zajímavý článek, i když psaný jednostranně - co všechno skončilo průserem nebo problémem.

http://magazin.libimseti.cz/lifestyle/10354-co-vsechno-urazi-muslimy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko, uplakaný černoch, no

Reagovat
smazaný uživatel

nie je kokotko, ale ta vlastnost cernochov za vsetko plakat je fakt neskutocna..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne mu nedoslo, ze uz netrenuje Everton. Kterej pod Martinezem naopak presel na to hrat na vitezstvi.

Reagovat
Zaschrona

Nejsmutnejsi na tom je, ze jsme te jeho prumernosti verili a tleskali... Splnil ukol - vytahl nas ze dna, pak alel mel jit mnohem driv, s jeho pristupem jsme se nikdy dal posunout nemohli...

Reagovat
minoLFC

ten by mal radšej mlčať, svojimi tragickymi výkonmi Moyesovi nepomohol...a Harry naňho tiež dôjde

Reagovat
Arbiter

Rio Ferdinand je troska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

gay asi nebude...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Rio se s tím solidně nemaže a je to teda docela zajímavé počteníčko, ale rozhodně bych tohle netahal ven, to si mají vyříkat mezi sebou...tu zoufalost jsme na hřišti sledovali a bylo jasné, že tam panuje totální chaos...

Reagovat
vodka

tak on píše knížku a nějaké pasáže se ven dostanou vždycky.

Reagovat
vodka

funguje to holt jako reklama.

Reagovat
smazaný uživatel

jinými slovy to ven pouští sám

Reagovat
Arbiter

tohle je ale klasika, některé pasáže se prostě vyhodí ven, funguje to i u klasických neživotopisných knih...

Reagovat
vodka

kdybys řekl nakladatel, ok, ale on sám teda dost těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, on to dělá jen tak za dáčo, vůbec nechce pozornost a nic.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

to zase rozhodně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Riooo♥

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

kazdopadne je vtipne jak scouseri a scumovia riesia Ria

Reagovat
vladis271

vtipnejšie je akosi tu vy prispôsobujete čo rasistické je, a čo nie je. A to len podľa toho ako vám to vyhovuje. Ale vy ste vyždy boli falošné prostitútky.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

rasista..

Reagovat
Arbiter

aha, takže ty tu hodíš citaci, jen proto, aby se přečetla a vůbec se neřešila?

Reagovat
kiwwi

a este mi ukaz kde si ty osobne riesil citaciu?

vsak riesis Ria a nie to co povedal

Reagovat
Arbiter

řeší se citace z jeho knihy, kde zároveň řešil i ten konflikt, který se tu řeší...

Reagovat
kiwwi

ja som ale dal citaciu o Moyesovi

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc tohle

Reagovat
Talker

Být nějaký manchesterský gloryhunter papež, tak ho prohlásí za svatého ještě v průběhu jeho života, chudinku ukřivděnou, jak to musí chudáček snášet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Kaboul zvolen novým kapitánem... Do píči po příchodu Fazia jsem čekal, že Kaboul bude 4 resp. 3 volba a ten naprosto bránící negramot dostane pásku

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Everton can move forward with a plan to build a new stadium in a Liverpool park, the city's council has said

Som ani nevedel, že planuju nový štadion

Reagovat
Zaschrona

Uz asi tak aspon 15 let...

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre vinobranie

Reagovat
kiwwi

zasa nevydalo

Reagovat
smazaný uživatel

*prvýkrát nevydalo

Reagovat
Arbiter

v Mikulově bylo skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

ale najlepšie je až za týždeň.

Reagovat
Arbiter

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

v Pezinku, samozrejme.

Reagovat
Arbiter

a tam jako budete pít nějaké své slovenské patoky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juznejsie su lepsie vina ty patoka

Reagovat
Arbiter

jižněji neznamená lépe. Slovenská vína se s těmi českými (mluvím o bílých) se vůbec nedají ani srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu za chvííli dozvím, že mají lepší i pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, od piatka

Reagovat
smazaný uživatel

o víkend je v Litoměřicích

Reagovat
Arbiter

jééé, jediná oblast, která by mohla "konkurovat" moravským vínům

Reagovat
SunFells

Ty uvozovky by měli být větší.

Reagovat
Arbiter

měly, no ale <b></b> v diskuzích nefunguje :(

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

*měly ...ticho Countere.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš nepudu, teda záleží jestli mi cestovka potvrdí odlet

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley
Reagovat
Whitemedia

http://www.gfycat.com/BogusAlertKoalabear a náš Boga si povodil Everton

Reagovat
Swarley

dobrá kuželkárna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

to pak muzem byt lepsu v tom zapase jak chcem, kdyz vam tam hraje takovy talent, kdyz si da gola kdy chce...

Reagovat
Talker

Škoda, že je to flákač... Kdyby chtěl, tak jich tam dá deset, takhle tam fouknul dva a pak se na to vyflákl...

Reagovat
Whitemedia

On už v 17 letech převyšuje většinu starších hráčů v akademii, tak to pak fláká u něj bych moc dlouho nečekal a rovnou ho v zimě poslal někde na hostování

Reagovat
Whitemedia

Každopádně u téhle generace se rozhodne.. jestli se ze všech těch Bakerů, Brownů, Bogů, Musondů, Solanků, Loftusů nikdo neprobojuje do Áčka Chelsea a nebude pravidelně hrát, tak máme akademii opravdu jen na výchovu a prodej..

Reagovat
Arbiter

jenže to je docela problém, takový Kakuta byl jistě obrovský talent, jenže se na to jednoduše vyflákl a přestal bojovat. Jestli Boga bude podobný, tak se ho v Áčku nedočkáme. Víc dávám šanci takovému Izzymu třeba.

Reagovat
Whitemedia

Však proto jsem vypsal víc hráčů, u kterých vidím velký potenciál, nepsal jsem jen o Bogovi Já samozřejmě počítám, že některý z nich to začne flákat, jako Kakuta, Feruz, McEachran atd.. ale třeba právě ten Brown, nebo ještě Traoré, u toho už brzy zjistíme, jestli na to má nebo ne

Reagovat
Miguel19

No já v to moc nevěřím. Dyť nejstarší náš hráč na ty pozice má kolik? 27/28 let?

Reagovat
Arbiter

a ti kluci mají o deset let méně

Reagovat
Miguel19

Vím no, ale nemyslím si, že budou čekat 5-8 let na šanci, zvlášť u nás.

Reagovat
Talker

Spíš si myslím, že by potřebovali ti hráči hromadu zraněných a dát 2 goly jako Schurrle, kdy tím donutil Mourinha přestat ho přehlížet. Ale vzhledem k tomu, že před Bogou je pět hráčů na AM/křídla + Remy a Fabregas, tak by to chtělo pomalu srážku dvou autobusů (jeden s Ačkem a jeden s hráči na hostování) aby se přiblížil šanci...

Reagovat
Talker

To byl samozřejmě vtip a narážka na to, že "když se rozhodne dát gol, tak ho dá".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

anderson hrál útočníka? skoro furt ve vápně na tom videu. jinak adnan i z tohoto vide mi přijde, že si věří už trochu moc, strašně moc zbytečných ztrát, které si v lize prostě nemože dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj si teraz prejde tou "Naiho fazou"..cim skor, tym lepsie..

Reagovat
smazaný uživatel

*Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufejme že aspoň ty centry nebudou tak hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak známé taky pod pojmem "kličkomrdské období"

Reagovat
Swarley

tak ještěže to není ta úplně počáteční "Crisova fáze", aneb zaběhnu s tím do rohu a tam to budu hodinu přešlapovat dokud to neztratím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

hele Andyho už vůbec neřeším, jako podívej se, jak je pořád vytlemenej? to je jako hráč z A-týmu, kterej je nasranej, že hraje za béčko a snaží se dostat zpět? vždyť ho to baví za to béčko, pohodička, úsměvy, kličky, p-čovinky

jinak souhlas, on to hraje na sebe opravdu hodně a je to místy na škodu...na jednu stranu ho to posunuje strašně dopředu, ale pak bývá problém se toho zbavit...je to podobné jak s Crisem, ten to zkoušel úplně stejně a až postupem času přišla pořádně kombinace a pochopení i těchto věcí na hřišti...i za áčko těch ztrát má pak hodně, ale tak loni to bylo způsobeno dost tím, že stejně neměl jinou možnost, všichni stáli někde schování a bylo to jenom ku prospěchu, že to tahal sám a něco vytvořil...tuhle sezónu už to bude chtít ovšem něco trošku jiného, ale tak od toho už je tu manažer, aby mu i tohle vysvětlil...potřeboval by víc minut, takhle tam jde na chvilku a chce hrrr hrrr, rychle něco vymyslet, vystřelit a ukázat se...tam by to prostě chtělo delší pokec o tom, co se od něj bude čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Cole by v zimě mohl v AS Řím přivítat svého krajana. Italský vicemistr má podle listu Daily Star zájem o pravého beka Glena Johnsona, za kterého údajně Liverpoolu nabízí 2,5 milionu eur

2,5? Není to moc!

Reagovat
Sandstorm

Rojo, Herrera, Di María v ideální sestavě

Reagovat
kiwwi

sme naposledy mali 3 hracov v zostave ked sa hrala nejaka dohravka kola a bol to len jeden zapas nie?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Rojo teda nevím, co tam dělá teda...

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějak nechápu, co je wow.

Reagovat
iamek

To me u hlupaka jako ty neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně se nemohu jen zeptat, co ti na tom přijde legislativně tak překvapivého? Právně na tom nevidím nic výjimečného, to se dnes z hlediska českého právního řádu stala důležitější věc... Ale jo, hlupák jsem asi já no...

Reagovat
iamek

Za posledni vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi veliký borec.

Reagovat
smazaný uživatel

U19 team to face Ludogorets: Firth, Maguire, Hart, Cleary, Brewitt, Rossiter, Kent, Brannagan, Sinclair, O'Hanlon, Ojo

U19 subs v Ludogorets: Canos, Jackson, Wilson, Phillips, Chirivella, Roberts, Whelan

eh lavička kvalitnejšia ako základ pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Colin Firth, Toby Maguire, Kevin Hart, Dennis Cleary, Layton Brewitt, Clark Kent, Kenneth Brannagan, Bob Sinclair, Glen Hanlon, Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Jackson, Luke Wilson, Julia Roberts

Reagovat
Swarley

Dawson Leery, Kenneth..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich jen deset a navíc Colin Firth v bráně, a Toby Maguire na levym beku, to by nefungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Team for tonight: Mignolet, Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Lallana, Balotelli.

vraj bude taká

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Coutinho probudí konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na Tomašíňa.

Reagovat
fenixLFC

Tak moc inych moznosti tam ani neni

Reagovat
smazaný uživatel

keď budeme hrať zas to drbnuté 4231(na čo nemáme hráčov a Hendo sa na to nehodí), tak BR

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/BriefUnlinedItalianbrownbear

(aj) kvoli tomuto si myslim, ze Wazza by bol super stredny zaloznik

Reagovat
Fenri

Ale tak přesně tohle už o něm víme všichni docela dlouho, ne?

Reagovat
kiwwi

jj, tie pasy ma neskutocne...jednoznacne najviac sa v tomto dokaze priblizit Scholesovi

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom Scholes byl pořád o level jinde v tomhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Kiwwi objevuje Ameriku

Reagovat
kiwwi

jj, asi tak pred 2-3 rokmi som ju objavil

Reagovat
SunFells

To jsi furt o půl tisíciletí pozadu.

Reagovat
fantomas

Tak to jo. Legenda

Reagovat
kiwwi

no vidis jak ste si to pekne rozdelili...Rooney legenda a ty debil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

stačí jenom odpálit Matu a ho dát jako AM, kdy se bude stahovat i zpátky dozadu, rozdávat balony a přitom bude schopnej jít i do zakončení a vystřelit z dálky...v útoku pak Robin a Falcao nebo Januzaj víc z křídla a máme vystaráno..

Reagovat
Wat

Já se divim, že tam toho Robina pořád chcete.

Reagovat
Swarley

tak osobně bych preferoval sestavu bez něj i bez Maty...ale tak to neznamená, že Robin je odepsanej...sice poslední dobou formu rozhodně nemá, jenže víš jak to, to se může v pár zápasech změnit...

Reagovat
Wat

Právě pro vás by bylo nejlepší ho na chvilku posadit, ať si to sám uvědomí, ale když odehraje pár dalších marnejch zápasů, nebude mi to vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky ještě budou mít nový staďák dřív než my.

Reagovat
Zaschrona

Driv jak tak v roce 2018 to realny neni, jestli to vubec teda je realny, uz radsi ani moc nedoufam, po tech letech zklamani a prusvihy s King's Docks i Kirkby... Snad do tretice vseho dobreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nas uz se o tom mluvi snad 6 let, takze bych byt tebou pritlacil...

Reagovat
Zaschrona

Tak to je tak nejdrivejsi termin, kdy by se to dalo stihnout. Minimalne rok planovani, pak rok schvalovani a pak aspon 2 roky vystavba... Cokoliv z toho se muze protahnout a nejvetsi problem urcite bude financovani, jestlize je pravda ta spekulovana castka cca 200 milionu liber, kterou budem muset zaplatit, tak to bude sranda si na to jen sjednat nejakou dlouhodobou pujcku...

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/aUDbLqgyUHc

podarena reklama na Canal+

Reagovat
kiwwi

Anderson was one of the first to dismissed as not being up to it by Moyes, whose first impression of the player's poor physical condition in pre-season was countered by a member of the fitness staff claiming that, for Anderson, he was actually in better shape than usual.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle EA je Ozil na stejné úrovni jako Di Maria, James a nebo Rooney a takovej Sturridge je tři body za nima. Což vůbec nechápu. Persie taky strašně overrated, Falcao přes půl roku nehrál a má 88.

Reagovat
kiwwi

preco ma vobec neprekvapujes, ze zasa nad tymto place fanusik LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

tam nejde o to, že to je MU, tam jde o to, že to není vybalancovaný podle skutečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

tak viacero tímov sú tam mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, Liverpool 2. místo, United 7. Tím pádem bychom měli mít statistiky hráčů alespon srovnatelné s tím co jste předvedli minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

když se na to podívám

Ozil - úplně mimo, dal bych 82, má 86

Persie - mimo, bez formy,dal bych 83, má 88

Falcao - půl roku bez fotbalu, bez MS, bez golů, dal bych 86, má 88

Di Maria - nejlepší hráč realu, bohužel dal bych 87, má 86

Rooney - už má pryč časy kdy táhl tým, dal bych 84, má 86

Sturridge- druhý nejlepší střelec ligy lonské sezony, skvělé náběhy, cit pro hru, zaslouží 86,má 83

Sterling - jeden z nejtalentovanějších mladíků, přesné pasy, rychlej, zaslouží 83, má 80

Hazard je overrated sám o sobě, to nemá cenu komentovat

Costa - budoucí tahoun a talent, možná nejlepší hrot na světě, dal bych mu 88-90, má 85

Sanchez - tahoun týmu, rating taky uplně směšný , dal bych 86, má 84

Fabregas - downgrade jako prase jenom proto, že Španělsko vyhořelo na MS, jinač je to jeden z nej záložníků světa, dal bych 86, má 84

a takto bych mohl pokračovat na půlku BPL

Reagovat
nani92

teraz to prelož do angličtiny, napíš EA centru..bude to mať väčší význam ako tu

Reagovat
Infernoqt

oni s tim nic neudělaj, sleduje-li člověk ty komenty tam, tak to může podpořit i 10 tisíc lidí, tak se nic nezmění

naštěstí s tím Rooneym a Falcaem nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

"Kamoš" pracuje pre EA na FIFE a povedal, že je to zbytočne, že on ako nema nič spoločné s ratingami ale aj keby chcel poradiť tak tam nebudú počúvať..Povedal, že mladým hráčom dávajú nižšie hodnotenie pretože v kariere im overall ide rychlejšie hore ako u ostatních hráčov. Takže to vysvetluje Sterlinga, viac neviem no...

Reagovat
Infernoqt

dejme tomu, že s většinou mají pravdu a dá se to odůvodnit

Ozil je out of form, ale asi počítají, že to je jen chvilková záležitost, nicméně totéž se dá tvrdit o Van Persiem. Rooney podle mě má dobré pasy, je to dříč, ale na tu pozici, kde ho fifa bere (útok) tyto údaje jsou irelevantní a proto má overall 86 přičemž na CM by mohl mít 87. Hazardovi ten rating tvoří hlavně rychlost a dribling. U mladých hráčů je menší overall kvůli physicalu hlavně. Ten mají o poznání nižší než vysloužilí hráči.

A závěrem jen takovej poznatek.... všimli jste si jak Cleverley šel časem dolů ? :D 78 za Fergieho éry, jeden budoucích talentů, 75 pod Moyesem a ted dokonce už 74, Anderson tak isto, ale šel z 77 na 73.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zrejme jedno, Dokážeš vôbec rozpoznať ten rozdiel? Ako jasné, Messi vs Cleverley vidno rozdiel, ale ked maju len o 2 body menej viac tak to podla mna ani neni citiť

Horšie by bolo ak by take hdonotenie bolo v FM...to už by som pisal emaily

Reagovat
smazaný uživatel

2 body = lepší kontrola míče, mín ti utíká při dešti, lepší pohyb v prostoru, lepší předvídavost, protože si průměrný hráč sám nenabíhá jak potřebuješ ... každý bod na hlavičky při bránění standardních situaích, při útočení ... každej bod je důležitej

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys, ale nikoho to tak nějak nezajímá si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

takze bys vsechno pozmenil o 2 body? to by teda byl rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

preháňaš trošku

Reagovat
Bayern +

Ja hlavne plačem, že Alaba má rovnako ako Sokratis, Miranda, Filipe Luís, ... Viem, že dvaja z nich sú CB, ale aj tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hrozný, že má Alaba stejný overall jako nejlepší krajní bek minulý sezony.

Reagovat
Infernoqt

tj, ale při ratingách hráčů Bayernu bych vůbec znepokojen nebyl, to je jednoznačně top, skoro všichni maj 85+

Reagovat
niflheim

Jste všichni z toho jenom posraní, vždyť se ho stejně bude pohybovat kolem aktuální formy. A navíc - je to do prdele "OVERAL"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 bez problemov

Ale hra sa mi nepáčila, hrali sme až príliž zo stran a snažili zbytočne centrovať keď bol v 16tke volny hrač..Kludne sme mohli hrať viac po zemi...

V druhom polčase zas každý sebčil a snažil sa streliť wondergoal.

Proti Realu budeme musieť hrať lepšie, ale s tou zostavou sa nebojím

Reagovat
Infernoqt

jinač, dneska v Tv je možné sledovat jen RM - Basilej nebo i jiná utkání dávaj někde?

Reagovat
smazaný uživatel

na itv ide Liverpool

Reagovat
Mindas

OT: Jeden takový "Boring Milner" postřeh.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10660186_10154655513610455_1699448072612902299_n.jpg?oh=0c60c75b8b96ff0d174682b04df06544&oe=54CBB4F1

Všichni hráči si hrají s telefony, jen Milner jede křížovky. To je prostě klasik.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Kdo to tam vpravo spí?

Reagovat
Whitemedia

Nasri si čte noviny

Reagovat
Mindas

To je kamufláž porno časopisu.

Reagovat
Whitemedia

Nebo možná nějaký obrázkový speciál L'Équipu

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Velikej sympatak...

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

dufam, ze vsetci experti miestny poriadne rozoberu aj ratingy, ked pride FM15

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

LM se strašně přeceňuje, alespoň máme po letech pěkné týmové foto

Reagovat
Error

Valencia se naposledy smál ještě ve Wiganu, ne?

Reagovat
Wat

Takový dva tvrďáci nalevo.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza, pravá ruka LVG

Reagovat
minoLFC

LVG je Rooneyho devka

Reagovat
Side

Jaktože je květák zas květák? Neměl být ostříhanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs vypadá jak nějaká stařešina

Reagovat
Sandstorm

Ten Anderson tam Doufam, že naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem cekal fotku cahilla

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
blade115

Prý 220 tisíc liber týdně. A dokonce na tom z hlediska FFP vydelame, což je až neuvěřitelný. Náš byznys je tak dobrý, že i když utratíme víc, tak tím ušetříme...

Reagovat
Whitemedia

Jo, už jsem někde četl, že mu přidáme a ještě na tom ušetříme.. mně to hlava nebere a potřeboval bych vysvětlil, jak je to možné

Reagovat
blade115

Tak ve skutečnosti samozřejmě neusetrime, ale z hlediska FFP ano. Finance vynaložené za Hazarda byly amortizovany (rozloženy do více finančních období) a prodloužením smlouvy se ty finance budou zapocitavat sice dyl, ale logicky s menšími ročními výdaji. Alespoň tak jsem to pochopil a tak mi to bylo objasneno.

Reagovat
Error

V tweetech Cohena to bylo vysvětleno celkem dobře, ne?

Přišel za 32m £, tato částka se pro potřeby FFP dělila počtem zbývajících let jeho kontraktu, tzn. 32m £/ 5let = 6,4m £ ročně. Teď do jeho "zaplacení" zaplacení zbývá 19,2m £ (protože 32-2*6,4) a tato částka se opět rozprostře na pětiletý kontrakt. Takže místo 6,4m £ se bude odpočítávat jen 3,84m £ (19,2/5let).

Reagovat
Whitemedia

Neviděl jsem je, twitter jsem teď chvíli neprojížděl.. ale díky, tohle je přesně vysvětlení, které jsem potřeboval

Reagovat
Zaschrona

Jeste se k tomu musi pripocist plat, ktery Hazard dostava. Protoze mu rocne urcite nejake penize pridate - realne toho ani z hlediska FFP neusetrite nic moc, pokud vubec neco.

Reagovat
Error

Samozřejmě plus plat. Ve výsledku by to mělo pro FFP znamenat ušetření z 16m na 15,3m. Z tohoto pohledu jsou to fakt jen drobné, ale zase náznak dobře odváděné práce.

Reagovat
Zaschrona

No i to je pekny. Nas Lukaku stoji 9,5 mega rocne. Pokud dejme tomu za 2 sezony prodlouzi o 2 roky zase na tech 5 let a pujde s platem z 75k na 100k, tak nas bude stat uz jen 8,5 mega. Hezky cachry se s tim daji delat.

Reagovat
blade115

O to ušetření taky nejde, to je jen vítány bonus k tomu, že si pojistime jednu z největších mladých hvězd světového fotbalu.

Reagovat
Zaschrona

Jo, rekl bych, ze po tom letosnim lete asi moc setrit az takhle ani nepotrebujete.

Reagovat
blade115

Tak tohle je stejně šetření do budoucna. Těžko předpokládat, že takhle skvělé finanční léto zopakujeme pokaždé, ač už se nebude tolik posilovat.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale ted mate prijemnou financni rezervu, muzete si dovolit treba i trochu setrit a schovat si penize, pokud se objevi nejaky hrac, ktery zasadne zlepsi vasi kvalitu, i kdyz bude stat strasne moc. Uzasna pozice.

Reagovat
blade115

Z pohledu FFP se ale jede každý rok nanovo, není to tak že teď najednou můžeme rozfofrovat těch XX milionů za hráče, které bychom pak v dalších finančních obdobích nebyli schopni pokrýt svými příjmy. Samozřejmě ta ekonomika je teď solidní, navíc od nové sezóny bude nový hlavní sponzor, takže dalších pár milónků do kasičky. Ale rozhodně to neznamená, že bychom toho hned měli takhle zneužívat, já už teď výrazněji posilovat nechci alespoň 4 přestupáky. Přestože člověk nemůže říct, co bude zítra, že ...

Reagovat
Zaschrona

Pockej, to neni tak, ze pokud letos budete z pohledu FFP letos ve velkym plusu, tak v dalsich letech si nemuzete dovolit jit do minusu tak, aby jste porad byli v tech maximalne UEFA povolenych minus 45 milionech euro za 3 sezony, pozdeji -30 mega?

Reagovat
blade115

Podle mě teda ne, ve chvíli, kdy se uzavře jeden finanční rok, tak se jede zas s čistým štítem.

Reagovat
Arbiter

A co uděláš s tím, co ušetříš? Vyhodíš? Ten zisk se převede do dalšího finančního období.

Reagovat
Miguel19

City má to samé. Všechny klíčové hráče podepisovalo nedávno a v rámci FFP "ušetřili"..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele