Premier League - souhrn 38. kola

21.05.2017, 17:57
Komentáře a souhrny
Liverpool porazil Middlesbrough 3:0 a udržel čtvrtou pozici před Arsenalem, jemuž nepomohl ani triumf nad Evertonem. Manchester City rozprášil Watford, ještě hůře dopadl Hull, na jehož půdě řádil Tottenham. Chelsea zakončila mistrovskou sezonu vysokou výhrou nad Sunderlandem...

Arsenal FC - Everton FC 3:1

21.05.2017 16:00

Góly: 8. Héctor Bellerín, 27. Alexis Sánchez, 90+1. Aaron Ramsey - 58. Romelu Lukaku (pen.)

Ani brzké vyloučení Laurenta Koscielného nezabránilo londýnskému Arsenalu, aby se s letošním ročníkem Premier League rozloučil vítězně. Trefy Bellerína, Sáncheze a Ramseyho sice stačily na povedený triumf nad Evertonem v poměru 3:1, jenže výhry Liverpoolu i Manchesteru City v souběžně hraných zápasech znamenají, že se Arsenal z pátého místa zúčastní v příštím roce pouze Evropské ligy.

První půle nabídla od samého úvodu bláznivou podívanou a domácí fanoušci měli co dělat, aby jim při sledování průběžných výsledků Manchesteru City s Liverpoolem na trávníku nic neuniklo. Arsenalu se povedlo otevřít skóre hned v osmé minutě, kdy po dobré akci Özila po levé straně Danny Welbeck trapně promáchl z bezprostřední blízkosti před odkrytou brankou, avšak míč se jeho s nechtěným přispěním dostal k nohám Héctora Bellerína, jenž přece jenom skóroval.

Výtečný vstup Kanonýrů do utkání však nabral vážnou trhlinu jen šest minut nato. Laurent Koscielny totiž hrubě neodhadl načasování svého zákroku na unikajícího Valenciu a za nešetrný skluz uviděl od rozhodčího Olivera nekompromisní červenou kartu. Francouzský stoper tak navíc bude chybět i v nadcházejícím finále FA Cupu proti Chelsea.

Doposud matní hráči Evertonu se s nenadálou početní výhodou začali více osmělovat, ovšem stále si v defenzivě neodpouštěli nepochopitelné zkraty. Jeden takový přišel krátce před odehranou půlhodinou hry, kdy po zablokované ráně Alexise Sáncheze přestali hosté hrát, snad v domnění, že Danny Welbeck se v tu chvíli nacházel v postavení mimo hru. Hra však pokračovala dále a anglický forvard jednoduchou zpětnou přihrávkou připravil Alexisovi šanci na další střelecký pokus z ještě výhodnější pozice a rázem na ukazateli skóre svítil stav 2:0.

Zbytek úvodní pětačtyřicetiminutovky se vyznačoval tlakem evertonským a zoufalým bráněním domácích na poslední chvíli, které podpořil sérií kvalitních zákroků i Petr Čech. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení Arsenalu, které však přicházelo vniveč, neboť Manchester City i Liverpool ve svých souběžně hraných zápasech rovněž drželi vedení.

Krátce po změně stran umocnil zmar příznivců Arsenalu Gabriel, jenž si při obranném zákroku smolně poranil koleno a musel v bolestech opustit hřiště na nosítkách. Arséne Wenger se tak rázem musel spolehnout na zkušenosti Pera Mertesackera, který za celou sezonu neodehrál ani minutu. K brazilskému obránci se posléze připojil i Alexis Sánchez, jehož viditelně trápil zadní stehenní sval, a tak jej s vidinou zmíněného finále FA Cupu Arséne Wenger raději neprodleně stáhl výměnou za Alexe Iwobiho.

V sedmapadesáté minutě ještě přitížil domácím Rob Holding, jehož nešikovnou hru rukou ve vlastní šestnáctce potrestal James Oliver odpískáním pokutového kopu, který Romelu Lukaku s přehledem proměnil. Šancí na obou stranách přibývalo i nadále, avšak Özil, Iwobi, Welbeck i Lukaku v dobrých pozicích selhali a trefu Ennera Valencii rozhodčí neposvětil kvůli okatému faulu ekvádorského útočníka.

Místo závěrečného tlaku hostí sahal Arsenal po pojištění těsného náskoku, což se nakonec také povedlo. Znovu byl u zrodu gólové akce aktivní Özil, jenž po individuálním průniku po levé straně vybídl k zakončení Aarona Ramseyho a velšský záložník skvostnou ranou do horního růžku vstřelil svůj vůbec první ligový gól. Kanonýři tedy dovedli utkání do vítězného konce, avšak vzhledem k nepříznivým výsledkům konkurence zůstávají na páté příčce a poprvé za éry Arséna Wengera se do nadcházejícího ročníku Ligy mistrů nepodívají.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 1:2

21.05.2017 16:00

Góly: 23. Sam Vokes - 27. Sofiane Feghouli, 72. André Ayew

V duelu dvou týmů z dolní poloviny tabulky mezi Burnley a West Hamem zvítězili hostující Kladiváři, kteří se tak v tabulce lehce posunuli na konečné jedenácté místo. Naopak Clarets po dnešním špatném výkonu klesli na konečnou šestnáctkou příčku.

Úvod utkání mnoho fotbalové krásy nenabídl a zápasu pomohl až gól z 23. minuty, kdy se prosadil domácí Sam Vokes. Hlavní útočná hrozba Burnley si naběhla na přízemní centr Andreho Graye a z malého vápna překonala bezmocného brankáře Adriána.

Jenže domácím vedení vydrželo pouhé čtyři minuty. Přihrávku Fernandese André Ayew efektní i efektivní patičkou posunul mezi obránci na Sofiana Feghouliho a ten křížnou střelou na zadní tyč nedal Heatonovi nárok zasáhnout. Clarets mohl těsný náskok ještě v první půli vrátit Andre Gray, avšak jeho drobná teč po Braddyho centru nasměrovala míč těsně vedle brány.

Rozhodující gól padl až v pozdější fázi druhého poločasu. Fernandesovu dělovku ještě Tom Heaton vyrazil na břevno, odražený míč ale už neměl problém hlavou dorazit do odkryté brány André Ayew. West Ham poté mohl ještě svůj náskok několikrát navýšit, blízko gólu byl například šest minut před koncem Manuel Lanzini, jeho přímý kop se ovšem mezi tři tyče nevešel.

Na Turf Moor navzdory dnešní porážce může se sezónou panovat spokojenost, cíl - záchrana - byl splněn. Naopak West Ham by se v tabulce určitě rád viděl výše a do příštího ročníku toho bude muset hodně zlepšit, aby zabojoval o vysněné pohárové příčky.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 5:1

21.05.2017 16:00

Góly: 8. Willian, 61. Eden Hazard, 78. Pedro, 90. Michy Batshuayi, 90+3. Michy Batshuayi - 3. Javi Manquillo

Zakončení sezóny dopadlo pro šampiony podle představ. Fotbalisté Chelsea porazili Sunderland 5:1 a kromě žízně na pozápasové oslavy titulu si udělali i perfektní tečku za povedeným ročníkem. Blues museli otáčet, gól Manquilla však postupně vymazali Willian, Hazard, Pedro a dvakrát Batshuayi. Po 26 minutách se navíc se Stamford Bridge symbolicky rozloučil kapitán John Terry.

Legenda Chelsea a jeden z nejlepších obránců historie Premier League nastoupil s kapitánskou páskou od úvodní minuty, než ho za potlesku tribun vyprovodila Guard of Honor složená z jeho spoluhráčů.

V té době už Stamford Bridge vidělo dva góly, hned ve třetí minutě se trefil Javier Manquillo, k němuž se odrazil míč po přímém kopu. Ve vápně se zjevil sám a pohotově zavěsil pod víko. Za dalších pět minut se ale na opačné straně po dobré kombinaci dostal k míči na zadní tyči Willian a tvrdou ranou vyrovnal.

Chelsea další minuty úřadovala, Costa i Hazard těsně nedosáhli na míč před prázdnou brankou, Marcos Alonso zase pálil do Pickforda. Nejaktivnější byl ale Willian, jenž ještě do pauzy dvakrát nebezpečně pálil a jen o pár decimetrů netrefil bránu.

Zápas záhy upadnul do podprůměru, moc zajímavého k vidění nebylo a po pauze tenhle trend pokračoval. Courtoise, oficiálního držitele Zlaté rukavice pro gólmana s největším počtem čistých kont, prověřil po rohovém kopu Rodwell, ale přeci jen se vítězné branky dočkala Chelsea.

Po hodině hry se dostali do protiútoku Diego Costa s Edenem Hazardem, belgický křídelník převzal míč ve vápně a levačkou překonal Pickforda. Finální pojistku rekordního 30. vítězství v této sezóně přidal čtvrt hodiny před koncem Pedro po minele Joleona Lescotta.

Do dobré střelecké pohody se v posledních týdnech dostal Michy Batshuayi, jenž ostatně minulý pátek pro Chelsea na půdě WBA definitivně vyhrál titul. Dnes mu ke dvěma trefám stačily tři minuty, první branku vstřelil v poslední minutě základní hrací doby po chybě obrany Sunderlandu a přihrávce Pedra. Tu druhou přidal v nastaveném čase, kdy si v již uvolněném tempu doběhl s míčem do šestnáctky a zakončil na zadní tyč.

Více informací k zápasu

Hull City - Tottenham Hotspur 1:7

21.05.2017 16:00

Góly: 66. Samuel Clucas - 11. Harry Kane, 13. Harry Kane, 45+2. Dele Alli, 69. Victor Wanyama, 72. Harry Kane, 84. Ben Davies, 87. Toby Alderweireld

Kdyby tak Harry Kane svou formu načasoval o něco lépe, možná by Tottenham mohl být Chelsea ještě nepříjemnějším soupeřem. Jen před třemi dny sestřelil Leicester čtyřmi góly, v neděli pak anglický kanonýr zakončil sezónu hattrickem, kterým svému klubu pomohl ke kruté výhře 7:1 nad již sestupujícím Hullem. Pro Spurs tento debakl nic neřeší, Kane si však suverénně pojistil korunu pro krále střelců - během celého ročníku nasázel fantastických 29 branek.

Takovou porci v historii Premier League (v systému 20 týmů a 38 zápasů) dokázali nastřádat jenom Alan Shearer, Cristiano Ronaldo, Luis Suárez (všichni 31), Kevin Philips, Thierry Henry, Robin van Persie (všichni 30) a Didier Drogba (29). Harry Kane se tak přidal do skutečně vytříbené společnosti.

Dnes už zřejmě největší hvězda Albionu zahájila svou honbu za druhou Zlatou kopačkou v řadě velmi záhy. Po deseti minutách hry převzal na kruhu míč od Eriksena a levačkou vyslal na bránu přízemní ránu přesně k tyči. Ten rozvlnil síť - stejně jako za pouhé dvě minutky, kdy Harry Kane sklepl do sítě zpětnou přihrávku Trippiera.

Psychika již tak rozloženého Hullu šla do kytek v nastaveném čase první půle. Dier vybojoval míč ve středu pole, Kane vyslal do vápna Sona, ale ten si za sebou všiml lépe postaveného Dele Alliho. Ten se zachoval nemilosrdně a svým osmnáctým gólem v sezóně zvýšil už na 3:0.

Do druhého dějství nastoupil Tottenham až příliš uvolněně a v šestašedesáté minutě ho Tigers potrestali. Vertonghen chyboval, Sam Clucas předal Niassému, ale ve vápně se k němu míč vrátil. Ryšavý záložník pak domácím fanouškům dal alespoň maličký důvod k radosti, když i přes snahu blokujících Diera s Alderweireldem propasoval míč do sítě.

Jenže závěrečná dvacetiminutovka patřila zcela jednoznačně Tottenhamu. Wanyama uklidil do sítě fantastický přímý kop Eriksena a po chvíli završil v samostatném úniku svůj hattrick Harry Kane. Závěr už byl pouze symbolický - parádně se trefil ještě Ben Davies a na konečných 7:1 uzavřel po centru Trippiera stoper Toby Alderweireld.

Hull se tak dost nedůstojným způsobem rozloučil s Premier League, v příští sezóně se v urputných vodách Championship bude pokoušet o rychlý návrat. Ne tak Marco Silva, jenž kývnul na nabídku Watfordu a i na podzim se na jeho sympatické metody můžeme těšit.

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth 1:1

21.05.2017 16:00

Góly: 51. Jamie Vardy - 1. Junior Stanislas

Leicester City se rozloučil s přízviskem obhájce ligového titulu remízou proti Bournemouthu. Konečný výsledek 1:1 po gólech Stanislase s Vardym nahrává hostům, kteří se tak udrželi před svým nedělním soupeřem a letošní ročník Premier League zakončí na výborném devátém místě. Zato na Leicester zbyla až dvanáctá příčka.

Navzdory nedávnému debaklu 6:1 od Tottenhamu ve čtvrteční dohrávce panovala na King Power Stadium sváteční atmosféra. Své dost možná udělalo i gesto klubového majitele Vichaie Srivaddhanaprabhy, který pro všechny příchozí fanoušky nachystal pivo a klubový program zdarma. Přestože výkony Foxes v domácí soutěži zůstaly za očekáváním, čtvrtfinálovou účast v Lize mistrů lze stále považovat za značný úspěch a hráčské výkony pod trenérskou taktovkou Craiga Shakespeara šly rovněž nahoru. Přesto byla dobrá nálada diváků podrobena ostrému testu hned v první minutě, neboť už tehdy hosté otevřeli skóre.

U zrodu gólové akce byl Lys Mousset, jenž přetlačil Christiana Fuchse a vlétl do pokutového území. Po několika následných odrazech míče se nakonec k zakončení dostal Junior Stanislas a ve vyložené šanci z bezprostřední blízkosti poslal Cherries do vedení. Reakce zaskočeného Leicesteru nepřicházela až do závěru první půle a hru bezpečně kontrolovali hosté s míčem na kopačkách. Kasper Schmeichel měl dokonce plné ruce práce, aby udržel pouze jednobrankové manko při ráně Dana Goslinga.

Poslední minuty před poločasovou přestávkou ještě hosté ustáli díky defenzivním zákrokům na poslední chvíli ze strany Cooka s Danielsem, ovšem po změně stran se již srovnání skóre nevyvarovali. Islam Slimani sklepl hlavou dlouhý Chillwellův centr k Jamiemu Vardymu, jenž zabořil míč do sítě a bez jakékoli oslavy zamířil zpět na polovinu hřiště s cílem dokonat obrat. Ten se také anglickému forvardovi málem povedlo dokončit jen chvíli nato, jenže jeho druhý gól odpoledne rozhodčí neuznali kvůli domnělému postavení mimo hru.

Tlak domácích s blížícím se koncem utkání neustával a brankář Ryan Allsop měl co dělat, aby si poradil s pokusy aktivního dua Vardy - Slimani. Když pak druhý jmenovaný šest minut před vypršením základní hrací doby z pouhých několika metrů hlavou přestřelil, skončilo utkání ke spokojenosti Bournemouthu remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Middlesbrough FC 3:0

21.05.2017 16:00

Góly: 45+1. Georginio Wijnaldum, 51. Philippe Coutinho, 56. Adam Lallana

Konec dobrý, všechno dobré. Povedlo se! Honba Liverpoolu za umístěním mezi čtyřmi nejlepšími týmy Premier League skončila úspěšně a Jürgen Klopp si může hlasitě oddechnout. V posledním kole Reds porazili již jistě sestupující Middlesbrough hladce 3:0 a v konečné tabulce jim patří čtvrtá příčka zajišťující účast v předkole Ligy mistrů. Boro zakončuje nováčkovský ročník na předposlední pozici s propastnou dvanáctibodovou ztrátou na záchranu.

Svěřencům Steva Agnewa se tak nepovedlo zbavit ani dvou nelichotivých prvenství. Middlesbrough totiž ze všech týmů Premier League vyhrálo nejméně zápasů a také vstřelilo nejméně branek. Především impotence v ofenzivě ostatně stála celek ze severu země setrvání mezi elitou.

V obraně ale byli Gibson, Chambers a spol. velmi obstojní, hned deset týmů ligy inkasovalo více branek než Boro. To se projevilo i proti Liverpoolu, který se na kýženou vítěznou trefu pořádně natrápil. Liverpoolu bez Sadia Maného dlouhodobě chybí přímočarost a než se se závěrem prvního poločasu konečně prosadil Georginio Wijnaldum, vypadalo to s domácími všelijak.

Can mířil nepřesně, stejně tak Sturridge, a to měl Liverpool štěstí, že v té době hrál v plném počtu. Lovren totiž na hranici šestnáctky stáhl Bamforda a sudí Atkinson mohl bez skrupulí vytáhnout červenou kartu a ukázat na penaltový puntík. Nestalo se; naopak v závěru dějství Firmino šikovně sklepl míč Wijnaldumovi, jenž se prohnal do vápna a prudkou ranou k tyči překonal Guzana.

Tenhle gól pak výrazně změnil náladu na hrací ploše. Z Middlesbrough spadla povinnost sveřepě bránit, z Liverpoolu stres a trio Firmino - Lallana - Coutinho předvádělo parádní fotbal. Posledně jmenovaný se hned pět minut po změně stran postavil k přímému kopu a střelou na stranu brankáře Guzana viditelně překvapil.

Třetí pojišťující branku přidal vzápětí Adam Lallana a Anfield Road mohl propuknout v bujaré oslavy. Anglický záložník vedl protiútok po rohovém kopu hostí, a byť se mu nepovedl centr ani následná hlavička, míč se k němu obratem vrátil a tváří v tvář brankáři už neměl sebemenší potíž.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 2:0

21.05.2017 16:00

Góly: 15. Josh Harrop, 19. Paul Pogba

Mizerná ligová sezóna Manchesteru United je konečně u konce, stejně jako bizarní tiskové konference Josého Mourinho, který se už nějaký ten pátek toliko soustředí na finále Evropské ligy, že ze sebe není schopen vysoukat ani odpovědi na banální otázky novinářů. Přitom se mohl chlubit, při vítězství 2:0 nad Crystal Palace nasadil nejmladší tým v Premier League v historii klubu - a jeden z debutantů, Josh Harrop, dokonce vstřelil vítězný gól.

Právě Josh Harrop byl spolu s Demetrim Mitchellem, Scottem McTominayem a brankářem Joelem Pereirou jedním ze čtyř debutantů, kteří hned nastoupili v základní sestavě. V závěru se na plac dostal dokonce Angel Gomes, jenž se ve věku 16 let a 263 dnů stal nejmladším Rudým ďáblem v historii Premier League.

Nahradil tak na hřišti i v čele tohoto žebříčku Wayna Rooneyho, jenž s kapitánskou páskou odehrál dost možná poslední zápas na Old Trafford v dresu Manchesteru United. Hned zkraje duelu se legenda anglického fotbalu pokusila přelobovat Hennesseyho, ale branka zůstala neohrožena.

Až když jednadvacetiletý debutant Josh Harrop převzal parádní pas šajtlí od Paula Pogby, mohli se fanoušci začít radovat. V patnácté minutě mladík obtancoval kolem jednoho z nejslabších krajních beků ligy Martina Kellyho a technickou ranou na zadní tyč otevřel skóre.

Jen o čtyři minuty později se nejdražší fotbalista planety prosadil i sám, byť k tomu také potřeboval drobné zaváhání obránce soupeře. Protiútok vedl Jesse Lingard, jenž do šestnáctky Eagles poslal přízemní pas, s nímž si neporadil Joel Ward. Pogba tak mohl uklidit balón mezi nohy Hennesseyho a zvýšit už na 2:0.

Po změně stran se měl co otáčet i gólman United Joel Pereira, jehož pořádně protáhl král vzdušného prostoru Christian Benteke. Míč nakonec orazítkoval tyč. K opravdu těžkému zákroku se mladý branář dostal až čtvrt hodiny před koncem po přímém kopu Milivojeviće. Ten pálil pěkně k tyči, jenže Pereira k míči včas doplachtil a ukryl ho v rukavicích. K výhře United tak pomohl čistým kontem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Stoke City 0:1

21.05.2017 16:00

Góly: 60. Peter Crouch

Southampton neudělal radost svým fanouškům a v posledním utkání na St. Mary’s Stadium poměrně překvapivě podlehl Stoke. Jediný gól utkání vstřelil po hodině hry Peter Crouch a zajistil tak pro Potters posun v tabulce na celkové jedenácté místo. Southampton navzdory porážce zůstal na osmé příčce, avšak s obrovskou ztrátou na sedmý Everton.

Saints málem první gól zápasu nabídl brankář Jack Butland, po jehož velké minele mohl skórovat Nathan Redmond, avšak trefil pouze tyč. Ještě před tím měl velkou šanci na skórování také hostující Diouf, na brankové čáře ale výborně zasáhl stoper Jošida.

Hostující trenér Mark Hughes po poločasové přestávce změnil rozestavení a přešel zpět na systém se čtyřmi obránci. Tento tah mu přinesl ovoce, neboť právě Geoff Cameron, jenž se přesunul na post pravého obránce, krásným centrem našel Peter Croucha a ten svým typickým způsobem překonal Frasera Forstera. Crouch se díky tomu stal prvním fotbalistou, který v Premier League dosáhl na metu padesáti gólů hlavou.

Southampton se v závěru pochopitelně snažil vyrovnat, jenomže Jack Butland za svá záda dnes míč nepustil. Uzdravená jednička Stoke se blýskla především v 73. minutě, kdy zlikvidovala ránu Stevena Davise i dorážku Jamese Ward-Prowse.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester City 0:5

21.05.2017 16:00

Góly: 5. Vincent Kompany, 25. Sergio Agüero, 33. Sergio Agüero, 41. Fernandinho, 58. Gabriel Jesus

Letošní sezona Manchesteru City se sice nezařadí k těm úspěšným, ale přinejmenším se s ní Citizens rozloučili ve velkém stylu. Jakékoli obavy o možný propad tabulkou a nejistou účast v příštím ročníku Ligy mistrů rozptýlil tým Pepa Guardioly proti Watfordu hned na úvod utkání, které nakonec ovládl drtivou výhrou 5:0. To Walter Mazzari se s funkcí manažera Hornets loučí velmi neslavně...

Už základní sestava domácích napovídala, že se watfordský kouč rozhodl poslední své poslední utkání na Vicarage Road pojmout vyloženě experimentálně. Vinou početné marodky v defenzivě nenastoupil ani jeden stoper, přičemž obranné trio tvořili beci Holebas s Janmaatem a střední záložník Behrami. Ještě větší rozpaky pak budilo složení lavičky, kde se objevili hned dva náhradní brankáři. Ani kdyby však toto gólmanské trio dalo hlavy dohromady, s lepším výsledkem by něco svedlo jen horko těžko.

Hned v první minutě musel po zkratu obrany Watfordu odvracet José Holebas hlavičku Gabriela Jesúse z brankové čáry a po pěti minutách už Citizens vedli. Nikdo se totiž neráčil hlídat u rohového kopu Vincenta Kompanyho, jenž snadno hlavou uklidil míč do sítě. Pak si vzal hlavni slovo Sergio Agüero. První dvě nadějné šance ještě argentinský forvard neproměnil, ale v třiadvacáté minutě již další komickou vložku domácí defenzivy nekompromisně ztrestal. Autorem nastalé grotesky byl Abdoulaye Doucoré, jenž při snaze převzít míč ve středu hřiště podklouzl a uvolnil tak dálnici kupředu Kevinu de Bruyneovi, jehož následná přihrávka Agüerovi skrze neexistující obranný val Watfordu byla přihrávkou gólovou.

Třináct minut nato pak aktivní Agüero skóroval ještě jednou a po přesném pasu Saného si připsal jubilejní dvacátou ligovou trefu. Během této akce se navíc ke zmaru Watfordu zranil Daryl Janmaat a na trávník tak musel chtě nechtě naběhnout mladíček Andrew Eleftheriou, jehož ještě do přestávky vyškolil Fernandinho a upravil poločasové skóre na hrozivých 4:0 pro Manchester.

Po změně stran se na chvíli domácí přece jen vzchopili a zásluhou Stafana Okaky dokonce přinutili brankáře Caballera k zákroku, ovšem na přelomu hodiny hry se vše vrátilo do zajetých kolejí. Pátý gól v tu chvíli totiž z Agüerova přízemního centru vsítil Gabriel Jesús a vylepšil tak svou špičkovou bilanci sedmi ligových branek v pouhých desíti zápasech. Manchester City tak suverénně potvrdil roli favorita a výhrou 5:0 si pohlídal třetí místo a kvalifikaci do skupinové fáze Ligy mistrů, zatímco Watford se propadl tabulkou až na sedmnáctou příčku.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Bromwich Albion 2:1

21.05.2017 16:00

Góly: 72. Jordan Ayew, 86. Fernando Llorente - 33. Jonny Evans

Oslavy záchrany prvoligového statusu proběhly na Liberty Stadium naprosto idylicky. Swansea i se svým spasitelem Paulem Clementem potvrdila výtečnou formu a potřetí v řadě zvítězila, když si vyšlápla i na v posledních týdnech značně uvolněný West Bromwich Albion. Euforii navíc dodal způsob výhry - na konečných 2:1 pro Velšany uzavřel až pět minut před koncem hrdina Fernando Llorente.

Tenhle zápas byl, stejně jako drtivá většina ze závěrečného kola Premier League, tak trochu navíc. O nic nešlo, fotbalisté Swansea by se radši viděli ve vířivkách s šampaňským - tedy na místě, odkud fotbalisté WBA neochotně vylézají k zápasům už dobré dva měsíce. Vždyť od začátku dubna nasbírali v devíti zápasech pouhé dva body a vstřelili tři góly.

Ten závěrečný padl do sítě Kristoffera Nordfeldta, který na závěrečné kolo nahradil v brance Swasnea stabilní jedničku Fabianskiho a hned se musel činit. Po dvaceti minutách čelil ráně Rondóna, ale ta přišla z úhlu a nenadělala mu velké problémy. Teprve když Darren Fletcher rozehrál rohový kop a švédský brankář se k vysokému míči nedostal, mohl Jonny Evans poklidně hlavou otevřít skóre.

Swansea výrazněji zahrozila až v závěru prvního poločasu, kdy Naughtonova pumelice prosvištěla těsně nad Fosterovou brankou. Hned po obrátce měl výtečnou šanci rozhodnout Salomon Rondón, který po chybě Fernándeze běžel sám na bránu. V zakončení mu ale na poslední chvíli zamezil vracející se Leon Britton.

No a pak už se do toho opřel génius Gylfi Sigurdsson. Dvacet minut před koncem rozehrál přímý kop a Llorente hlavou posunul balón před bránu na Jordana Ayewa. Ten svým trkancem prakticky nemohl nezacílit do černého.

Španělský útočník pak v závěru rozhodl dokonce o vítězství, když tentokrát zakončil dle svého zvyku úplně sám. V šestnáctce si udělal prostor a svým patnáctým gólem v sezóně proměnil centr Narsingha z pravé strany. V nastaveném čase pak v zakončení tentokrát zklamal Evans, jehož střelu z těsné blízkosti Nordfeldt vyrazil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC38303585:3393
2.Tottenham Hotspur38268486:2686
3.Manchester City38239680:3978
4.Liverpool FC382210678:4276
5.Arsenal FC38236977:4475
6.Manchester United381815554:2969
7.Everton FC3817101162:4461
8.Southampton FC3812101641:4846
9.AFC Bournemouth3812101655:6746
10.West Bromwich Albion381291743:5145
11.West Ham United381291747:6445
12.Leicester City381281848:6344
13.Stoke City3811111641:5644
14.Crystal Palace381252150:6341
15.Swansea City381252145:7041
16.Burnley FC381172039:5540
17.Watford FC381172040:6840
18.Hull City38972237:8034
19.Middlesbrough FC385132027:5328
20.Sunderland AFC38662629:6924

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1261)

Přidat komentář
Taiger

1. pro Wengera

Reagovat
J0EL

*odchod Wengera

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
teenz

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

el je problem pre alexisa, ozila, nove posily, v tomto sme v rici. ale na samotnu el sa v podstate dost tesim, neokukane timy, snad vela sanci pre mladikov, sanca na vyhru a hlavne to nebude ten isty shit ako kazdy rok

Reagovat
Counter

Já bych si teda na další vypadnutí v osmifinále s klidným srdcem vsadil

Reagovat
Le Gunner

A Bayern jak na sviňu skončí třetí ve skupině LM.

Reagovat
Lacko_Boh

brrr

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

Alexis aj Ozil si zial zbalia kufre a mozeme zacat odznova

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam, že na ňu nebudeme srať. Ligu s Wengerom aj tak nevyhráme, tak by sme mohli zabojovať aspoň v EL jak MU alebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to nepodcenit a udělat si ve čtvrtky volno.

Reagovat
Mastný Chobot

treba zohnať nejakého konzultanta na toto. Ozveme sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Taky jsme letos kvůli tomu přenechali LM jiným

Reagovat
smazaný uživatel

Saints šialený záver sezóny, rovnako Everton...

Reagovat
smazaný uživatel

Au revoir Puel.

Reagovat
Hokaido

Snad ten Silva.

Reagovat
Counter

Snad ne, furt je udržel na osmém místě a letos na víc ani neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Umisteni je dobry, ale je tam spousta problemu mimo. Otresna domaci forma, neatraktivni projev, zklamal v Evrope a i hraci si s nim pry nesedli. Ja nevim no, v zajmu kontinuity by bylo treba dobry si ho nechat, ale mne proste prijde hrozne meh. Ten klub se pod nim nikam neposouva.

Reagovat
Counter

S tím souhlas, ale nedovedu si představit, jak je letos šlo někam posunout. Podle mě to Puel musel všelijak lepit a slevit z vlastních představ, aby ta sezona skončila aspoň takhle. Klasicky před sezonou (potažmo během ní) prodali nejlepší hráče a náhrady jim tentokrát nesahaly ani po kotníky. Do toho dlouhodobá zranění VVD s Austinem a fakt tam nemáš jediného tahouna, který by ten tým mohl někam pozvednout (Tadič v tomhle ohledu zklamal na plné čáře)...

Reagovat
Hokaido

Vždyť dostal Austina, Boufala, Redmonda a v zimě Gabbiadiniho. Že musí zápas co zápas rotovat, nedokáže tým sehrát a nemá žádnej účinnej systém v ofenzivě není chyba hráčů. Třeba Tadiče jsem viděl letos v repre a hrál skvěle.

Reagovat
Counter

Však Austin se na půl roku zranil a Boufal s Redmondem nesahají Manému ani po kotníky. Gabbiadini měl supr nástup, ale po pár kolech už začal hrát očekávanou tužku. Pellé byl lepší.

A co se Tadiče týče, Puel na něm chtěl stavět hru, dával mu roli do středu hřiště... V repre měl jednu dobu stoprocentní přímý podíl na gólech Srbů (nějak jedenáct branek za sebou nebo tak) a v klubu takové trápení. Může to být spoluhráči, může to být trenérem, ale taková výkonnostní propast musí být i v něm.

Reagovat
Counter

A jinak přišli o Maného, Pellého, Wanyamu a Fonteho. To je spolu se změnou manažera ohromný zásah do sestavy a nejde to každoročně lepit s takovým úspěchem, aby se ještě kamsi stoupalo tabulkou a hrál krásný fotbal. Lepší než osmé místo bylo letos nereálné.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Až na to konečné páté místo, vyloučení Kosce a zranění Gabriela s Alexisem supr zápas

Reagovat
Miguel19

S kým se tam za týden bude Costa jebat?

Reagovat
Gunner14

Neboj Holding ho sfoukne jak svíčku

Reagovat
Miguel19

Tak ono to poslední týdny nedá moc práce..

Reagovat
Counter

S Mustafim.

Reagovat
icemike

S míčem, jako celý květen

Reagovat
vrabejka

CHAMPIONS LEAGUE!!!!!

Reagovat
masly008

vy jste schopní vypadnout v předkole jantaři jedni.

Reagovat
vrabejka

Coby Arsenal za to 4.predkolo dal

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ vy ani tam nieste

Reagovat
alcantara

Neni nad vyrovnanu ligu.

Reagovat
technecium

Reagovat
Counter

Chelsea dá letos stejný počet bodů jako Real, jak bys to pak chtěl mít vyrovnané?

Reagovat
alcantara

Reagovat
Counter

Nezapomeň, že v tomhle kvalitativním argumentu jsem celou dobu na tvé straně

Reagovat
alcantara

Ved ja viem Nakoniec vyrovnana liga ani neznamena automaticky vyssiu kvalitu, akurat mensiu predvidatelnost a pravdepodobne vacsiu zabavu pre vacsinu fandov. Lenze v tomto rocniku uz zomrel aj tento posledny argument niektorych zarytych fans, tak som to musel zmienit

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze zatial co pred zaciatkom sezony bolo na 99% jasne, ze titul v PD vyhra Real alebo Barca, v PL sa to tipovat nedalo

Reagovat
alcantara

V PD je to dlhorocne o nas a Madride, v PL o Chelsea, City a United. To je fakt zasadny rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Leicestri , Tottenhame, Arsenale, Liverpoole.

Reagovat
alcantara

A Atleticu...

Seville, Ponorke...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku na srdce...pred sezónou dávaš rovnaké šance na titul Realu a Barcelone, ako Seville a Villarealu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

Davam im rovnake sance ako Arsenalu ci Liverpoolu. Alebo podobne, lepsie povedane. Tych par percent hore dole nie je aztak podstatnych.

Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu jak to myslíš ... ale myslím si, že se spíš koukáš na live,arsenal a tottenham jak dlouho nevyhráli ligu. Live s Tottenhamem měli minimálně před začátkem stejné šance na titul jako Manchestery a Chelsea.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Ale v samotnych bojoch vedie PD minimalne od sezony 13/14.

Reagovat
Hachim Mastour

o titul

Reagovat
celeb

akoby 2 roky dozadu nevyhralo Atletico a uz niekolko poslednych sezon nebojuje o titul. K tomu pravidelna ucast v SF LM a 2 finale LM v priebehu poslednych 5 rokov, co sa o timu z najsamlepsej ligy vo vesmire podarilo naposledy ked MU trenoval SAF.

Real:Barca:Atleti by som ja videl zhruba 35:35:25 (5% niekto iny).

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo v Lalize se teď rozhoduje o 4. místě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Za me nejvetsi respekt v tyhle sezone pro Spurs Docela jsem jim titul pral, jejich herni projev, skladba tymu a trener se mi jevi urcite sympaticteji nez Chelsea. Statistiky taky super - jak skore tak i pocet proher. Snad udrzej kadr a s jejich hvezdnejma Anglicanama to dotahnou daleko v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou super fotbal, škoda, že tam mají těch pár hráčů, kteří při sebemenším tlaku hrají jak prasata, ale v současnosti jediný pořádný konkurent Chelsea.

Reagovat
Alan_Shearer

Ja myslim, ze konkurentu brzo pribude .. ale jinak mas recht

Reagovat
TopinB

Reagovat
Snatus

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Elliasson

No, taky doufám, že jejich představení v Lize Mistrů/Evropské Lize bude slavnější než letos.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže když se CFC dostala z 10. místa na 1. není hodné respektu, oproti tomu že se spurs posunuli z 2. místa na 2. ? Toto bylo jejich okno pro úspěch, další rok to bude jen těžší, už jen z pohledu toho co se od nich očekává.

Reagovat
Counter

Nikde nepíše, že letošní sezona CFC není hodná respektu. Zaslouží si ho oba.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
FUnk

o tom nic nerekl, rekl sympatictejsi. hodne respektu to urcite je. Navic jsme se o jedno misto posunuli

Reagovat
Alan_Shearer

Mne je ale uplne u prdele, kdo se z jakyho mista posouval ... u Chelsea bylo uplne jasny, ze se vysvihnou zpatky nahoru a budou hrat o titul (ikdyz nikdo asi necekal, ze to vyhrajou timhle stylem). Z myho subjektivniho pohledu zaslouzi nejvice respektu Tottenham, jelikoz se mi jejich hra libila vic a cenim jejich koncepcni praci, ke ktery ma Chelsea hodne daleko. A co se tyce tech mist, tak si myslim, ze taky moc lidi necekalo obhajobu druhyho mista s takovou gracii.

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok nebyli 2., byli az za arsenalem

Reagovat
Alan_Shearer

A jak pise Counter a FUnk, nikde jsem nenapsal, ze Chelsea nezaslouzi respekt. A prijde mi i kokotsky o tom premyslet, protoze kdyz se podivam na pocet bodu, ktery maj, tak je snad logicky, ze kazdej normalni clovek jejich vykony za tuto sezonu respektuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham se prakticky neposunul, získal více bodů než minulou sezonu, stejně jako všichni z top4, díky slabší sezoně týmů ze spodu tabulky( taky hráli top4 kluby lépe než předtím).

Stagnace/mírný vzrůst není, podle mého, důvod aby je někdo vyzdvihoval více než CFC, která měla historicky největší počet výher v lize, dokázala se dostat z krize, v které byli psychicky i herně, špatnému startu sezony.

Zajímavé, že se najdou lidi( poměrně dost), kteří respektují nejvíce z anglie tým se sezonou, v LM nic, liga pořád to samé(+6 bodů oproti minulé sezoně, 7 bodů od titulu), domácí poháry nic, ale tak to je typicky české...

Reagovat
Counter

Tottenham se v lize posunul o ŠESTNÁCT bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale posunula celá top 4 přesně o 10 bodů více než minulou sezonu

Reagovat
Counter

Arsenal se posunul o čtyři, Leicester se propadl o bambilion, MU se zlepšilo o tři.

Reagovat
blade115

"Stagnace/mírný vzrůst" Vždyť mají o 16 bodů víc... Nebýt té naší snové sezóny, mají titul s prstem v biskupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V evropě to byla bída, podzim byl celkově slabší. V FAcupu jsme došli daleko, nepostoupili jsme jen díky výborné efektivitě CFC, každý kdo viděl zápas potvrdí, ale hraje se na goly . Jinak Chelsea celou sezonu mohla těžit z toho, že nehraje evropské poháry, samozřejmě Conte odvedl skvělou práci, jeho systém se snažilo napodobit nebo vyzkoušet spousta týmů PL včetně Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa citis ofucany ze niekto ma iny nazor a neglorifikuje CFC? Omg.

Tottenham si za tu pracu zasluzi respekt a pochvalit, vy mate titul oni maju za tie dve podarene sezony hou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ale Conte je tiez sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United dali o 31 gólov menej než Chelsea to je obrovský rozdiel.

Reagovat
Miguel19

Njn, holt jsme defenzivní tým.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Chelsea dávají šanci tolika mladíkům

Reagovat
Elliasson

S tímto tvrzení souhlasí Timothy Fosu-Mensah.

Reagovat
valek9610

A proč asi je postavil idiote ? ty mladíky ? No protože se piču posune a šetří síly na finále evropské ligy

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

fajn. a zato Chelsea dneska musela postavit to nejsilnejsi, protoze porad hrali o titul... oh wait.

Reagovat
Busby babes

uprimne... jo, na rozdil od chelsea u nas ty mladi dostali vic sanci i letos. Rashford.

Reagovat
blade115

Když už i Mourinho je v tomhle lepší...

Reagovat
TheTopFootbaler

To proto, že kromě Zlatana jsme neměli jediného kvalitního ütočníka. Potřebovali bychom ještě Kanea, Higuaína, Mbappého a Griezmanna.

Reagovat
merlick

tak hraci liverpoolu ani nevypadali ze by ich to nejako tesilo.. najviac sa tam smial klopp ostatny ako keby odtocili LM uz 15 sezonu po sebe so ziskom 16 trofeji

Reagovat
fenixLFC

pretoze v LM este nie sme. a keby oslavujeme stvrte miesto tak by si tu zas nasiel vysmech ze sa tesime ako z trofeje

Reagovat
Counter

Klopp to právěže před zápasem naprosto bagatelizoval.

Reagovat
kiwwi

mladici paradne...Harrop je suprovy, Mitchell na LB tiez hodne dobry...v druhom polcase uz bolo miestami vidno, ze fyzicky na to este chalani nemaju, ale technicky viac nez dobre

celkom sympaticka rozlucka s dojebanou PL sezonou, snad to buduci rok bude o poznanie lepsie...teraz uz len zvladnut zapas sezony a mozme byt celkovo relativne spokojni

Reagovat
Gareth Bale 11

2 zapasy a 7 golu. Kane si pro toho strelce sel a na to jakou dobu chybel, tak klobouk dolu.

Vyborna sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic PL hodit za hlavu a dát všechno do středečního zápasu! Musíme to finále vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, mladíci ukázali, že na to mají a ježek je zase za kokota, že celou sezónu toho nevyužíval. Teď se ještě modlit za krásný výkon ve finále, jinak ať nás vykopne Ajax.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Le Gunner

Tak jo, sezóna plná prapodivných věcí je za námi, je třeba otočit list a jet dál. S menšími změnami, tzn. díky za vše, Arséne.

Klobouk před letošními Slépkami a gratuluji Chelsea k titulu, zcela zaslouženému.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur! Parádna sezóna. Ďakujeme. Bude to náročné ju prekonať budúci rok. Teším sa ale na Wembley. Lístky by mali byť dostupnejšie, tak ta plánujem ísť. LM, here we come!

Najlepšia obrana, najlepší útok, najlepší strelec. Chápeš ty vole, o Tottenhame píšem.

Reagovat
El Campeon

a k čemu to je,když vypadnete ve skupině?

Reagovat
FUnk

boha tak jsme vypadli, setri radeji sily na vecer a drz palce malage...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre klub ako Tottenham je už len i účasť v LM skvelým výsledkom a je to niečo, o čom sme mohli len snívať dlhú dobu. Teraz je to už 2x za sebou, čo sme tam. Ale to ty asi nepochopíš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná bez toho confused

Reagovat
Baronne

Letos pecka... Eriksena a Mina bych si vzal do jakýkokoliv týmu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se chystám, ještě nevím jestli na PL nebo LM, počkám na los

Reagovat
Edgewalker

Letos jsme si LM nezasloužili, takže asi nakonec ok. Bayern holt bude muset skončit třetí ve skupině LM, protože vesmír. Wenger bude muset rozbít všechny prasátka, aby dotáhl nějakého top hráče (takže asi nic). Dneska fajn zápas, ale většinu sezony hnusný fotbal, to mi vadí snad ještě víc než to umístění.

Reagovat
Gunner14

Ramsey, Bellerin a Mesut snad bude Gabriel s Alexisem fit na finále.

Reagovat
Counter

Gabriel stopro nebude, ale Alexise by ještě mohli nadopovat injekcema, než nám ho sebere Bayern.

Reagovat
off-olda

Stream z oslav v angličtině? Mele mi do toho nějakej rusák.

Reagovat
off-olda

Nejede mi...

Reagovat
Greny

Neni to Roman ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
celeb

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey <3 nebyť škorpióna, tak asi náš najkrajší gól tento rok

Holding zlý dnes, Hector, Mesut a Čech skvelí a z Welého sa stáva nový Heskey

A do finále bez Kosa, Gabriela a možno aj Alexisa, najs.

Reagovat
Taiger

Na Holdinga se fakt nemůžeš zlobit, to zbylo všechno na něm po redce Kosce a pak i zranění Gabriela, za mě to zvládl solidně.

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa naňho nezlobím, ale dnes bol zlý. Aj keď to mal ťažké, tak si dosť často zavaril aj sám.

Reagovat
Mastný Chobot

a aj Aaron bol peckový, snáď si zas niečo šetrí aj na Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no, tohle muze vratit Arsenal do dob pred prichodem Wengera..

Reagovat
Alan_Shearer

Pristi sezonu to vidim na titul do Manchesteru, jen tezko rict, jestli City nebo United.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Greny

klidne ho oslavime na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

plastic fan

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme jak Liverpool Next year will be our!

Reagovat
spider_8

Všechno tomu nasvědčuje no.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

City

Reagovat
FUnk

Premier League Goals in 2017:

Harry Kane 20

Stoke 18

Burnley 18

West Brom 18

Watford 18

Sunderland 12

Middlesbrough 10

Reagovat
Svatej

wwow

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Chybí ti tam King, v roce 2017 úžasná forma

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze uz to skoncilo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby byla středa 20:45!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger didn't join in with Arsenal's lap of honour around the Emirates.

Reagovat
Mastný Chobot

však jasné, on sa s nikým nelúči

Reagovat
smazaný uživatel

ved by na neho len bucali a piskali

Reagovat
Counter

To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

60 - Tottenham's goal difference of +60 is the highest in Premier League history for a non-title winning side. Unlucky.

Reagovat
Counter

Since England have had four teams in the Champions League, this is the first time 75 points has not been enough for a team to qualify.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, vzpomínám, že jsme pár roků zpátky měli něco podobného se 72 body.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sezóna 2012/13

5. místo 72 bodů shodou okolností na 4. místě Arsenal

remíza s Wiganem a prohra doma s Fulhamem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

krasna sezona, goal different 60, nejlepsi utok, obrana, strelec ale hlavne predvadena hra

byla paradni snad hraci zustanou spolu a pristi rok urveme nejaky pohar. COYS Pochettino

Reagovat
masly008

ale zase žádná trofej no.už by jste měli něco vyhrát,nebo budete furt pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase trofeje nejsou všechno, i kdyby teď United vyhráli EL, tak bych s nimi neměnil. Zatímco my si celou sezonu užívali fantastický fotbal, oni celou sezonu pičovali na to či onto, ve výsledku sice můžou mít trofej, ale co z toho takový fanoušek má, když je získaná po nechutných výkonech.

Reagovat
Miguel19

Líp se oslavují trofeje než dobrý fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu porovnat.

Reagovat
Hachim Mastour

To je pochopitelne.

Reagovat
Svatej

hezky

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Reagovat
spider_8

Ale fans United taky ne

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

akoze sme nikdy nehrali dobry futbal, ked sme nevyhrali titul?

Reagovat
spider_8

Akože jste dobrý fotbal už taky sakra dlouho nehráli, podobně jako Spurs nevyhráli trofej.

Reagovat
kiwwi

akoze si pamatame len poslednych 5 rokov alebo co tu teraz nacvicujes?

Reagovat
spider_8

Tak owny si taky nejspíš pamatuje poslení výhru v League cupu, mamma mia

Reagovat
kiwwi

namiesto toho aby si priznal ze si napisal picovinu tak sa do toho zamotavas viac a viac...neni ti trapne?

Reagovat
spider_8

To jako myslíš vážně tohle jo?

Reagovat
kiwwi

toto je nejaka hra? ocividne nerozumiem pravidlam

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

nejen číst, už ani psát

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

::biggrin: :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

nezávidím

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
FUnk

pro smich a nakonec jeste hraci utecou, pristi rok bude klicovy

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ani neni schopný dát ve dvou zápasech po sobě čtyry branky, one season wonder

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád za TOP4, lebo to bolo maximum tohto kádra. A som aj rád, že na úkor Arsenalu, ktorý potrebuje reštart... Aj keď nemám nič proti nim ako klubu, Wengera nemusím a zaslúži si odísť, ešte ten FA Cup získať a odísť aspoň s trofejou, pretože je veľká legenda Arsenalu a anglického futbalu.

Dúfam, že Kloppovi a hlavne (!!!) vlastníkom prišlo, že káder treba doplniť kvalitnými hráčmi... Som veľmi zvedavý na leto. Nehrali sme ani európu a aj tak sme mali úzky káder. Snáď prejdeme cez predkolo, ešte v LM nie sme. ! YNWA !

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Já jsem rád, že jdete do LM zrovna vy. S vaším bilancí proti silný soupeřům klidně můžete udělat třeba semifinále a navíc díky tomu trochu oslabíte v lize. Nedivil bych se, kdyby to bylo jako za Beniteze, kdy jste pravidelně chodili v LM daleko a poráželi největší týmy, ale v lize si k titulu ani nečuchli. On ve vás tuhle DNA slušně zakořenil

Ale i mimo to, jsem rád že bude v LM tým, který není jen zástupce Premier League, ale i anglického fotbalu jako takového. Přecijen vy a Spurs máte v základu anglické jádro, takže je to i takové srovnání, jak si vede anglický fotbal. Navíc nejspíš přivedete ještě Chamberlaina, takže se to ještě zvýrazní.

Reagovat
Svatej

Krásný završení naprosto dokonalý sezóny. Díky Antonio !

Dokázat z týmu, kterej byl psychicky zřízenej jak starej pes, udělat takovou suverénní mašinu chce mimořádný trenérský schopnosti. Konečně jsem po dlouhých letech z týmu cítil obrovskou soustředěnou touhu a přesvědčení, který mi tak chybělo.

Z tý záklazní jedenáctky nebyl nikdo, kdo by se s týmem jenom vezl, jednoduše každej nám svýma výkonama získal pár bodů a doplňoval tu perfektní skládačku.

Samozřejmě to, že jsme zase královsky vyjebali s Tottenhamem je úžasnej bonus, kterej hřeje. Tak jak tak je ale vhodný před nima smeknout, protože nám byli skutečně důstojnou konkurencí.

Sezona skončila před deseti minutama a já už se těšim na další

Reagovat
off-olda

Já jsem docela rád, že na pár týdnů vypnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

3 týdny max a už budu brečet, že se nic nehraje...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Víš že máme ještě finále?

Reagovat
Svatej

moje podvědomí evidentně ne, já to bral dneska jako konečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi sezonu nevyhrajete zadnou trofej

Reagovat
jk

královsky vyjebali s Tottenhamem

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se podivil, kdy že se to vlastně stalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Když vám 86 bodů nestačilo k titulu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejvíc v historii ne?

Reagovat
GarethBaleCZ

United měli v roce 2012 89.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo díky za opravu moje chyba jen jsem měl nějak zafixovaný že náš z roku 2014 je nejvíc ale asi ne

Reagovat
Kixi Syhimour

*2009

Reagovat
Counter

11/12 nestačilo ani 89.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, třeba United v 11-12 měli víc.

Reagovat
Mates_Matesović

Myslím, že v 2011/12 měli United víc, pokud se nepletu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jo moje chyba díky za opravu

Reagovat
Hokaido

Neměli jednou United víc? Tak 89? V sezoně 11/12? Nevím...

Reagovat
Matić

Reagovat
kvasha16

Myslím že MU mali v sezóne 11/12 viac bodov, sami zdá že 89 im nestačilo

Reagovat
r.mrazik

pět minut Angela Gomese

Reagovat
kiwwi

I knew it

Reagovat
B3n

Axel hrál zase DM ?

Reagovat
r.mrazik

podle telefonu jo...ja na to nekoukal (a mensah hral stopera prej...takze trochu postaveny na hlavu)

Reagovat
B3n

Jo, v poho, já jen, jestli je furt José kvůli tomu srábek, nebo to, že byl Axel na DM mohlo mít i jinej důvod.

Reagovat
r.mrazik

podle me se boji...ale to vi urcite jen on sam

Reagovat
B3n

Reagovat
Jollae

A čo ako chceš??? Má 16 rokov.

Reagovat
r.mrazik

co treba 15-20 minut v zapase kde jde o hovno? kdyz uz ho tam teda davam...

Reagovat
kiwwi

najprv treba zapas pozriet a potom mudrovat

Reagovat
r.mrazik

No to je pravda,ze cloveku nestaci prepis a musel by na ten nicneresici zapas koukat aby mu tohl e prislo srandovni

Reagovat
kiwwi

tak trebars v 60 minute sa zranil Bailly a uz uz tam siel namiesto neho Willock co by bolo tretie striedanie, ale Mourinho presvedcil Baillyho aby ostal a zrusil to striedanie, pretoze to chcel dat Gomesovi

ale musel na to prihliadat, ze je Bailly zraneny a mozno nebude moct dohrat...dajme tomu, ze mu mohol dat tak 5 minut viac maximalne, ale predpokladam, ze to by si ani tak nebol spokojny

je naprosto smiesne, co tu predvadzas a zvlast po zapase, kde dostalo sancu tolko mladikov a ukazali sa v super svetle

Reagovat
r.mrazik

Tak to je prima...aspon ukazali ze v pristim zapase muzou dostat zase sanci...

Reagovat
Busby babes

uprimne a co ti vadi? kdyby postavil acko, prijdes a zacnes picovat, ze tam mel dat hrace z juniorky.

Ted hraci z juniorky nastoupili a zas picujes, ze 16letej kluk nehral vic... sorry, ale uz mi to prijde jako dost nesmyslnej brek a kritika za kazdou cenu.

Reagovat
r.mrazik

Ja zapomnel,ze se ma tleskat ze si nekdo kopl pet minut...a ze juniorka hraje v zapase o hovno...

Vlastne podle mistni pochcany logiky by mel byt clovek rad za 6 misto s EL...

uprimne by melo byt jasny co mi vadi,nebo to mam priste zpivat,aby bylo srozumitelnejsi,ze pet minut je v zapase o nic rozhodnuti jak pojd na me z boku?

kdyby postavil acko,tak by to nebyla zmena oproti zbytku sezony

Picovani si nech na doma,kdyz nedokazes pochopit princip

Reagovat
Busby babes

kde rikam, ze mas tleskat? To proste bud musis tleskat nadsenim nebo hejtit? nic mezi tim?

sorry, ale zapas si teda asi nevidel, pokud tomu dobre rozumim a zkousis se vysmat za to, ze 16 letej kluk nastoupil jen na 5 minut. Vsak i kdyby nastoupil na 30, tak to je preci zapas o nicem, tak to nic neznamena, ne?

Nastoupila pulka juniorky. prave proto, ze uz nam o nic neslo. Tak aspon takhle si cuchli k premier league. Pro ne je to dobre. Neni to nic obdivuhodneho, melo by to byl samozrejme, ale tak uplne neni. A jak pisu, Gomezovi je porad jen 16 let. a aspon okusil par minut. ale nehral zaklad, tak nadavas no...

A kdyz ti to nekdo napise, tak zacnes psat ve stylu: takze mam byt spokojeny se 6. mistem? No znova, kde to nekdo pise, ze mas byt spokojeny se 6. mistem?? Nebo kde nekdo rika, jak je super, ze jsme skoncili 6.?

Treba za me, sezona v lize je proste spatna. Sezona v poharech slusna. Pokud vyhrajem EL, tak hodne slusna a vitezstvi v EL je rozhodne uspech. I kdyz pro tebe ne.

Reagovat
r.mrazik

Princip je porad stejny...pet minut je nic...je to jen aby se nereklo a mohl tam na ten cas dat klidne rooneyho syna...

Tobe fakt neprijde usmevny dat na hriste nekoho v 88 minute v zapase kde totalne o nic nejde?

Reagovat
iamek

Gomes mel tezke zraneni a nehral finalni fazi dorostenecke ligy. Trenuje naplno teprve tyden. Ja mel hruzu, aby se i za tech pet minut nezranil, protoze v tak mladem veku to neni idealni. Takovy Chong jeste zraneny je

Reagovat
r.mrazik

Ok,to jsem nevedel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Dotkl se mice vubec??

Reagovat
Coutinho10

tak super sice to byly ze začátku trochu nervy, ale povedlo se dát skvělej gol Wijnalduma do šatny a pak už se to líp hrálo a podařilo se přidat další 2 góly a ten zápas v klidu dohrát a udržet si místo pro předkolo LM

Reagovat
Counter

Nakonec nám to ve fantě rozhodne kapitán, gratulace

Reagovat
Coutinho10

ještě podle mě neni uplně rozhodnuto, protože nejsou dopočtený bonusový body, takže sice vedu o 1 bod, ale to nemusí nic znamenat ...ale ať to dopadne jakkoliv, tak byl super vyrovnanej duel

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to propočítával a nakonec máš pravdu, protože kapitán rozhodl, ale pro tebe, protože Alexise už nemám https://twitter.com/OfficialFPL

ted vedu 72:71, ale ty máš +2 Jesus, +2 Coutinho, +2 (C 1+1) Alexis, +3 Kane, +1 Hazard

já: + 6 (C 3+3) Kane, + 1 Alli, +1 Hazard

= 80:81 pro tebe, jestli dobře počítám

Reagovat
Counter

Wow, to jako fakt? Já myslel, že ti to ten Kane uhraje, ale teď koukám, že Alexis možná dostane dokonce bonus 2...

Tak to jsem hodil ručník do ringu hodně předčasně... Před dalšími soudy raději počkám na oficiální vyhodnocení

Reagovat
Counter

Tak už je to aktualizované - fakt jsem vyhrál, dokonce o tři body

Reagovat
Coutinho10

no vidis dokonce tak gratulace ale kdyz to shrnu tech par zaverecnych kol nasi H2H fanty, tak to celkem splnilo moje ocekavani az na par lidi, ktery ke konci uz moc neskladali fantu, takze mozna by se ten pocet lidi dal i snizit do dalsi sezony, ale tezko se to odhaduje, kdo bude pravidelne hrat a kdo ne

Reagovat
13

Příští sezonu vám do toho plánuju vtrhnout.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

To je hlavní nevýhoda H2H no. Když se na to pár lidí vybodne, má to dopad na celý zbytek soutěže.

Reagovat
Coutinho10

jj je potřeba vybrat fakt spolehlivý lidi s 13kou počítám a i Swarley říkal, že by do toho od nový sezony šel, takze casu dost to nak dobre poskladat, aby se co nejvíc minimalizovalo to riziko

Reagovat
Counter

Měl bys vypsat nějakou odměnu

Reagovat
Swarley

zjistil, že tam bude mít tak slabého soupeře jako já a hned by chtěl vyhrávat odměny...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Nebyl by zájem o EF ligu s nějakým vkladem?

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Harry Kane is the 6th player to score a hat-trick in successive @premierleague appearances and first since Wayne Rooney in 2011.

On je prostě šílenec, nejlepší útočník v lize, o parník.

Reagovat
Dawon

Ne ze by to nebylo super, na druhou stranu to ze to dokazal ve dvou bezvyznamnych zapasech proti tymum, co uz byly na dovolene, tomu trosku ubira no na lesku

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale stejně tak se statistiky neptají, jakým šupákům vstřelil Ronaldo nebo Messi většinu svých gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

btw Jesus má 7 golu a 4 asistence v 8 zápasech.

To se zatim jeví od Pepa zatím jako solidní deal.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prestupe Pep možno ani nemal prsty.

Reagovat
Counter

Highlight of Liverpool's lap of appreciation: a Leiva child thundering into a tackle on another child, bursting toward goal, scuffing shot.

Očividně po tatínkovi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Chelsea hold the Premier League record in a single season for:

Most wins (30)

Most points (95)

Most goals (103)

Fewest conceded (15)

Spurs mají skoro dokonalou obranu a dostali 26 golů. 15 je fakt úplně šílený číslo.

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

15 podle me ani nikdo dlouho nezopakuje....

Reagovat
Hokaido

Taky si myslím. Ale stejně bych si loni myslel, že nikdo neudělá rekord v počtu výher...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
FUnk

Kane H. 29+7

Alli D. 18+7

Son Heung-Min 14+6

Eriksen C. 8+15

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavy chelsea budou super. Abramovic zaplati mega party, k hracum se budou tulit modelky, na konto pritecou miliony v bpnusech a ve stredu supem nekam na Maledivy. Zivot nemuze byt lepsi

Reagovat
FUnk

rikas ze to pustite arsenalu v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastne, tak po poharu

Reagovat
Zaschrona

Koeman on Barkley: "He was one of the players who didn't show productivity today. We need to find players with more productivity. I will speak to the board and Barkley tomorrow and then we make a statement."

Fakt se dela oficialni oznameni kvuli tomu, ze nejaky hrac bude prodany?

Reagovat
Miguel19

To jsem fakt zvědavý, kam půjde. V PL na lepší tým rozhodně nemá.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

No, Koeman mu naznacuje, ze nema ani na nas.

Reagovat
Counter

A přitom je to nejlepší anglický záložník, nepochopitelné...

Reagovat
Zaschrona

Statisticky je, pokud budeme Alliho pocitat jako utocnika.

Reagovat
Hokaido

Lallana?

Reagovat
fenixLFC

nie je, v sezone ma barkley 6+8, lallana 11+7..v lige je to 5+8 vs 8+7

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Proč bys měl záložníka počítat jako útočníka?

Reagovat
Counter

Aby mohl tvrdit, že je Barkley nejlepší záložník.

Reagovat
fenixLFC

*klamat

Reagovat
Zaschrona

Protoze je spis utocnik nez zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel byt Alli utocnik?

Reagovat
Nebelung

Nebude chtít City dalšího Angličana?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tuší se kam?

Vím, že se tu dřív koketovalo s City, ale je to realne?

Reagovat
Zaschrona

Nejvic spekulaci bylo kolem Spurs.

Reagovat
Hokaido

Tak hlavně že musel odejít Deulofeu, aniž by dostal pořádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie k nám.

Reagovat
FUnk

vsak se psalo aji o nas, poche by z nej mozna udelal hrace, ale na jaky post bychom ho meli? misto dembeleho kdyz je vetsinou out?

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict. Zrejme pozice Dembeleho, vpredu nema dostatecny pocet golu.

Reagovat
Busby babes

neprodejny BArkley pujde pryc?

Reagovat
iamek

Kdo za nej da tech 80 mega?

Reagovat
Zaschrona

Vsak tohle skoncilo s Bobem a prichodem Moshiriho.

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/DAXN6YXU0AETX_7.jpg

after some thorough investigationing — Leroy Sane's tattoo is of him scoring against Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

Narcis

Reagovat
FUnk

tak snad tam dlouho zustane at nemusi na laser to sundat....

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

A není to třeba jeho typická gólová oslava?

Reagovat
Zaschrona

Asi je to i pravdepodobnejsi, ale to na tom nic moc nemeni. I kdyz, na druhou stranu, je to jeho telo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Tohle ukázat Messi nebo Ronaldo, tak spadne EF.

Reagovat
Pospovič

to je blb

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koste no

Reagovat
Hachim Mastour

What Now?! Sancu na titul sme stratili uz na Vianoce a potom nasledovali nepochopitelne vysledky ako remiza s Bournemouthom, prehra s Watfordom, WBA a Palace.Aj s FA Cupom by toto patrilo medzi najhorsie Wengerove sezony a ze ich mal vela.Aspon nas caka zaujimave leto, co sa tyka Wengera, moznych odchodov a posil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na nepochopitelné výsledky jsme ale mistři my

Reagovat
Hachim Mastour

Tiez som nechapal, co ste dnes predvadzali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hachim Mastour

Nepochopil si ma.Nenavidim Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochopil jsem, ale rád píšu tyhle palce a pak čekám až to někdo nevydrží (nebo to nepochopí) a ozve se.

Reagovat
Bandita_Harry

prečo

Reagovat
Counter

Sezony jsme teda měli i horší, hlavní rozdíl je v očekávání a tom, že je to už to samé po x-té.

Reagovat
Mastný Chobot

Z pohľadu bodov a výsledkov to možno najhoršia sezóna nebola, ale z pohľadu atmosféry a všetkého okolo Wengera a tímu to určite bola Wengerova najhoršia sezóna.

Reagovat
Lacko_Boh

si napisal vlastne to iste co Counter, gratulujem.Na co? Opakovanie jak vino...

Reagovat
Lacko_Boh

ops, iny clanok

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

no nenapísal, jebo. Nie je to po x-tý krát to isté, taká nálada, ako bola v tíme od nového roka, to tu ešte nebolo, odkedy fandím

Reagovat
Counter

Bylo to podobné v sezoně, kdy jsme vyhráli první FA Cup. Tam kdyby se s Hullem nevyhrálo, Wenger by možná i skončil. A dovedu si představit, že pro leckoho byla horší i ta loňská, protože tu jsme posrali kolosálně na všech frontách.

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, ako vám, ale mne prišla zďaleka najhoršia táto. Už to celé začalo od začiatku tak, keď Wenger nebol schopný do 1. kola ísť s kompletným a pripraveným kádrom, potom sa síce chytila forma, ale ten rozklad v decembri bolo to najhoršie, čo som ohľadom Arsenalu ja mal, ani ma nebavilo sledovať to.

Reagovat
Counter

Jasně, to ti neberu, je to dáno tou kumulací, že je to po x-té. Já už z toho byl letos znechucený taky, ale základ položila ta loňská sezona, kdy jsme prostě měli urvat titul a teď by nám to páté místo bylo víceméně ukradené.

Reagovat
Fenri

Po x-te a zaroven horsi, nez "obvykle"

Reagovat
Counter

Mi to horší samo o sobě nepřišlo. Počet bodů stejný jako vždycky, průběh sezony stejný jako vždycky, skóre stejné jako vždycky.

Reagovat
Fenri

Ale ta krize byla hlubsi nez normalne. Tam bylo videt, ze to zasahlo snad vsechny urovne fungovani klubu, a je to i videt na vyrocich Wengera, kterej dost otevrene rika, ze to bylo otresny obdobi a ze i probihaly nejaky veci v zakulisi, o kterych nevime, ale taky to ovlivnily. To bylo letos videt podle me evidentne, ta krize nebyla jenciste sportovni zpusobena spatnou formou tymu...

Reagovat
Counter

Tak v tom případě jde o sezonu s největší krizí, ale jako celek to pořád vychází líp než řada jiných ročníků, nebo alespoň obdobně.

Reagovat
Fenri

Cili vicemene plati to, co psal chobot hned v prvni reakci...

Reagovat
smazaný uživatel

takova nomalka sezona, jen ta nahromadena frustrace dela svoje, jak pises. Kor po sezone, kde vyhral ligu Leicester a ten titul zkratka byl k mani..uz se ani nemusime drzet pri zdi s nakupama. Hodne lidi navic cekalo, ze se koupi jeste ten utocnik, Xhaka se podepsal jeste pred Eurem a vsichni cekali, ze se koupi nejaka "kometka" co vystreli na ME a dosel Lucas (nic proti nemu) a Mustafi (coz asi nebyla vysnena posila pro moc lidi).

Reagovat
Fenri

Podobny dno bylo pro me asi jen prvnich par kol v sezone po odchodu Fabregase a Nasriho. To se ten kadr totalne slozil a dodnes nechapu, jak to mohl Wenger dovolit (myslim ted to vyckavani s nutnym doplnenim kadru na deadline). Ale prave to obdobi melo aspon to, ze byly objektivni a jasny priciny, proc jsme v pici, letos jsme se proste z niceho nic sesypali jak domecek z karet a ta hra po novym roce bylo opravdu strasny zoufalstvi.

Reagovat
Counter

Wenger o tom v náznacích dneska mluvil a zdálo se, že je ochotný něco bližšího prozradit, ale v klíčové chvíli to na tiskovce nějaký trouba zazdil a změnil téma

Reagovat
Fenri

jojo, videl jsem... pak jeste jak se po ukonceni nejakej novinar snazil vypacit, koho Wenger chrani, kdyz jim nechce rict, co se v klubu deje

Reagovat
Lacko_Boh

Nepochybne. Ale atmosféra pramenila z očakávania. A k nadávkam sa neznížim.

Reagovat
Lacko_Boh

no dobre tak jednu. Khokhotkooooo

Reagovat
Mastný Chobot

tá je za dve ty bravčák

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

tak uz len posledny krok a sme v LM som rad ze sme to dnes zvladli, coutinho emre a wijnaldum super. hoci som na wijnaldumov prestup pindal a pindat aj asi budem, strelil niekolko dolezitych golov a to sa rata. som zvedavy na tu obmenu na dalsiu sezonu, snad sa potvrdia reci o keitovi a pride nejaky dobry hrotak (nie mbappe). nech mam lovrena akokolvek rad, dalsiu sezonu rposte zakald hrat nesmie, rovnako ako clyne (ktorého rad nemam a viem ze bude hravat). a zbohom danny.

co sa tyka sezony celkovo, 4. miesto nie je maximum nasho timu, je to nad jeho moznosti. doteraz nechapem ako sme mohli skoncit nad arsenalom a United. klopp ciel splnil takze super, aj ked mal mnoho zapasov.

co sa tyka zvysku ligy, tottenham super, skoda len ze su taki nesympataci.city relativne sklamanie, United v lige vybuch. ked mal byt koeman posun tak to moc nevyslo, skoncil kde sa cakalo. soton podla predpokladov aj ked hra bola biedna...aj ked dokazal CP zachranit, allardycea tam vazne nechcem. a hull si zasluzi totalny vysmech, ten pocet inkasovaných golov

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Mbappe?

Reagovat
fenixLFC

za tie prachy mi to pride sialene. taku sumu mozme kludne dat za hocijakého svetového hraca, nie niekoho komu vysla necela jedna sezona. navyse by to chcelo nejaku skusenost, pride mi ze na to, aby mohol tahat tim je este mlady...nehovoriac o tom ze mi je jasne ze to je cira spekulacia, nase vedenie nikdy neda tolko prachov

Reagovat
Maresma

Proč by k nám hlavně chodil?

Reagovat
fenixLFC

to uz ani nehovoriac

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, v 18 toho odehral v LM víc než téměř kdokoliv u nas v tymu. Navíc ukázal v důležitých zápasech, že táhnout tým umí. Něco jinyho je, že k nám ani nebude chtít no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

nie mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

wijnaldum je skvelej hrac, ani vas nestal tolik na dnesni dobu

Reagovat
prazakj

Wooohoo, to bylo poslední kolo. Pěkné zakončení City, Chelsea se konečně naučila loučit s legendami, United ukázali, že mají i mladou krev a Kohouti, že jsou velmi ofenzivní tým. Pěkná tečka za letošním ročníkem.

Reagovat
13

Ještě že dal Gini ten gól, tohle mohlo být ještě pěkné trápení. No nic jsme zvědav koho se podaří do kádru přivést a zároveň jestli udržíme Cana a Coutinha. Bez rozšíření kádru může být příští sezona těžký neúspěch, protože Klopp má ten kádr z celé šestky nejslabší.

Ale už se můžeme začít těšit.

https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM

A btw: fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Gratulace k fantě, zasloužený vítěz Ale příští rok už tuhle vaši scouserskou nadvládu fakt zlomím

Reagovat
13

Dík.

No uvidíme, ono stačí aby na to přestal maresma zapomínat a jsme nahraní všichni.

Jinak v první šestce ani jeden mufan, žabaři.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Já bych nějakého na tom šestém místě čekal, zklamání teda.

Reagovat
13

Reagovat
Maresma

Gratulka

Reagovat
13

děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fante mas stesti, ze jsem se na tom nejak pred 30. golem vysral Klasicky

Reagovat
13

tam nekde se to zaclo lamat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak za to, jak to s Counterem vydrzite vzdycky do konce

Reagovat
Counter

Reagovat
ryzskej

OT: Baníkovci a názor na Peltu

https://www.youtube.com/watch?v=jQik09-hSh8

Reagovat
FUnk

Reagovat
Snatus

Michy - 79,5 minuty na gol, Costa - 161 minut na gol, Conte

Reagovat
Counter

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho ti vychádza aký záver?

Reagovat
Miguel19

Asi že Conte musí vypadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by sme mali podpísať Mourinha, on dáva šancu mladým

Reagovat
Snatus

O nemohoucnosti Conteho rozhodovat o sestavě dle současné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo by sa zmenilo, keby hral Bats? Z desiatich zápasov by sme ich vyhrali jedenásť alebo čo?

Reagovat
Snatus

Třeba bychom neztratili v Crystal, s MU, Burnley nebo Liverpoolem a o titulu by bylo rozhodnuto dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno áno a možno nie, to sa už nedozvieme.

Reagovat
Snatus

Reagovat
B3n

A třeba bychom ztratili někde jinde a titul by nebyl vůbec. Takhle to přece brát nejde.

Reagovat
Snatus

Já jen poskytl statistiku, která ukazuje, že byl Michy efektivnější ve střílení golů. Zajímalo by mě proto, proč nedostal Michy víc šancí, když Costa byl od ledna úplně nulový a v některých zápasech mínusový. Snad v nějakém post season rozhovoru na to padne od novinářů otázka.

Reagovat
B3n

Statistika je to pěkná, ale dávát (zřejmě) ironickej palec Contemu ?

Já zase reagoval jen na to, že možná by byl titul dřív... možná by nebyl vůbec, to nemůžeš vědět. Costa rozhodně nebyl nulovej ani mínusovej od ledna. Ideální forma to nebyla ani zdaleka, ale pořád byl týmu prospěšnej a neexistuje žádnej důkaz, že by Michy byl lepší.

Proč nedostal Michy víc šancí Ti řeknu klidně já, protože Conte víc věřil Costovi, kterej mu tu důvěru oplatil a stal se nejlepším střelcem mistra ligy.

Reagovat
Snatus

Nejlepším střelcem se stal díky skvělému podzimu, kdy do prosince dal 14 golů. A tvrdit, že byl prospěšný? Já viděl 34 letošních zápasů, a byly zápasy, kdy Costa nedal jednu přesnou přihrávku, míče mu uskakovali. Čím tedy byl prospěšný?

Netvrdím, že statistika je stoprocentně průkazná o tom, že by Michy byl lepší, ale třeba Contemu by měla nastavit zrcadlo a měl by se zamyslet nad tím výběrem základu/rotací kádru. Příští rok s tím už nepochodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Contemu to má nastaviť zrkadlo? To myslíš vážne? Veď s Costom vyhral ligu, do piče!

Reagovat
Snatus

Ano, vyhrál, ale kdyby hrál takhle celou sezonu, tak tu ligu nemáme. Prostor pro zlepšení tu prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje argumenty stoja na keby, zdá sa ti to vhodné?

Reagovat
Snatus

Hlavní argument stojí na statistice ohledně minutáž/gol, to není kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby hral, tak máme titul skôr. Teda tvoj hlavný argument, hoc nevyvratitelny, podporuje nejakú tvoju vymyslenú hypotézu, ktorú nemáš ako dokázať.

Reagovat
B3n

Vždyť on takhle snad hrál celou sezónu, nebo jak to myslíš ?

Reagovat
B3n

Co třeba šesti góly a dvěma áčkama, když už se budeme držet jednoduchých statistik ?

Já viděl zápasy všechny (některý ze záznamu). Jak už jsem psal, ideální forma to nebyla, ale pořád byl prospěšnej hráč. Chápu, že jsi asi záměrně přeháněl, ale věř, že podle statistiků, má Costa za celou sezonu přesně 75% úspěšnost přihrávek, což je tak nějak jeho standard.

A Ty snad myslíš, že Conte počítá s tím, že příští sezonu odehraje stejně, jako tuto ? Myslím, že on sám dobře ví, co je potřeba.

Sám bych býval taky rád, vidět Michyho častěji, ale důvěřuji v práci managera, kterej má větší znalosti, zkušenosti a hlavně lepší informace, než my dva dohromady.

Reagovat
Snatus

Souhlasím skoro se vším. Dle statistiky, co uvádíš, se Costa zhoršil. A já se znovu zeptám, čím byl prospěšný? V některých zápasech na jaře byl opravdu do počtu a zkazil, co mohl. Costa je výtečný útočník, který se nepotkal s formou, měl být posazen a nahrazen Michym. Dle mě by Costova výkonnost šla poté znovu nahorů.

I o Mourinhovi se tu napsalo, že se napravil a už nebude dělat stejné chyby a že má již zkušenosti a že dá šanci mladým (jak to tvrdil na začátku svého 2. angažmá). A jaká byla realita? Zničil celou koncepci Chelsea. Z toho vychází moje skepse ohledně následující sezony pod Contem, ale rád se nechám mile překvapit.

Reagovat
B3n

Pokles formy u něj určitě byl, už jsem psal, že to ideální zdaleka nebylo. Ale pořád je to od Novýho roku 6+2, za 17 zápasů. A z těch 6 branek byly 4 vítezný. Pokud tohle bereš jako do počtu, nulový a někdy mínusový...

Nevím, proč jsi skeptickej ohledně Conteho, kvůli tomu, co tady kdo napsal o Mourinhovi, nicméně to nechám na Tobě.

Reagovat
TopinB

Nekrm trolla

Reagovat
B3n

Chtěl jsem mu dát šanci

Reagovat
TopinB

Tak to začíná no, já už jsem se pouči,l jak jsem viděl jiné jeho vlákna

Reagovat
B3n

Já mám blbou paměť na jména a na nicky tuplem

Ale jak tak koukám, nikam to beztak nevedlo, asi jsi měl pravdu

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
TopinB

Reagovat
Snatus

Radši si nachystej úkoly zítra do školy

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

A teď do toho započítej, kolik bodů přinesly góly Costy a kolik Batse.

Reagovat
niflheim

No konečně je ta sezóna u konce. Očekávalo se ale něco zcela jiného. Dneska palec nahoru za mladíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger also said after the match that he will "find one or two more players who strengthen the team. But we don't need a lot."

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

2 more years of this shite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hachim Mastour

Takze chruno ostava. No nepotrebujeme vela hracov.Utocnik a stred ku Xhakovi.

Reagovat
bednik

a pravej obrance a levej obrance a pravy kridlo a ....

Reagovat
smazaný uživatel

stredak, mozna jeden chlap na LWB a utocnik, vidim to podobne. Bude hlavne zalezet na tom, kdo odejde.

Reagovat
Hachim Mastour

Kolasa beriem uz ako hotovu vc, tak snad pride.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina me trochu desit jak se tu z toho Kolasinace zacina delat tak trochu spasitel. Rad se necham prekvapit, ja letos s04 moc nevidel a kdyz jo, tak i komentatori na Eurosportu o nem vykladali, jak je dobrej. Sezonu predtim mi neprisel jako nejakej zazrak, ale necham se rad vyvest z omylu

Reagovat
Hachim Mastour

Urcite je to talent, mozno to bude novy Ivanovic.

Reagovat
Nebelung

Vím, jak to myslí. Taky v FM nerad prodávám hráče a pak nemám místo v sestavě pro někoho nového

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

S tím třeba souhlasím. Kromě levého beka (Kolašinac je podle všeho hotový) si dovedu představit jen bájnou posilu do útoku, která je stejně nereálná, a jinak nevím. Střed zálohy?

Všechno je to odvislé od toho, zda Alexis s Mesutem nebo Ox se Szczesným zůstanou. Pokud ne, čekají nás masivní nákupy. Pokud jo, nic velkého se dít nebude.

Reagovat
bednik

dvojku k Bellemu? když Jenks a ten druhej odchazi

Reagovat
bednik

*Debuchy

Reagovat
Counter

Jestli zůstaneme u systému na tři beky, tak tam vypadá skvěle Ox. Jinak to tam během sezony úspěšně lepil i Gabriel, ale souhlasím, že s formací na čtyři beky by se nějaká posila mohla hodit.

Reagovat
Hachim Mastour

Chambo

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco by ta posila do utoku musela byt len bajna, utocnici prestupuju hore dole, nam ale nie je nikto dost dobry, az na ten odpad ktory tam nastupuje

Reagovat
Counter

Myslel jsem to tak, že útočníka kupujeme už tak pět roků v kuse a nikdy to nevyjde. Vedle levého beka, kterého už nejspíš není nutné řešit, je útočník jediná pozice, kde bych to na posílení viděl, a Wengerova slova tomu ani neodporují.

Reagovat
J0EL

on musi byt strasne zaslepeny...

Reagovat
Swarley

pochopitelně, když odejdou Ozil s Alexisem...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to neřekl. Ne, to se nestalo. Prosím, já se chci probudit

Reagovat
Miguel19

Souhlas. Jeden je asi hotový - Kolašinac a druhý bude náhrada za Alexise. To můžete vzít toho Barkleyho

Reagovat
Ondiis

Nestraš

Reagovat
Mastný Chobot

"But we don't need a lot."

ak to myslel z hľadiska kvantity, tak by sa aj dalo možno súhlasiť. Ale ak tým myslel, že kúpi nejakého Silvestreho za 4m a záložníka z L1 za 7,3m, tak nech... všetci vieme

Reagovat
Lacko_Boh

to si fakt myslis ze napr. ten Silvestre bol jeho 1.volba ? Vsetci vieme v akej sme boli situaci..

Reagovat
Mastný Chobot

myslel to tak, že príde nejaký starý stopér na lavičku

Reagovat
Counter

Před touhle sezonou jsme utratili za Mustafiho, Xhaku a Lucase nějakých 85 mega liber + pár dalších za Holdinga. Kolašinac má být "zadarmo", takže peněz na přestupy bude dost. Jestli letos přijde někdo další, tak to žádný druhořadý ňouma za pár šupů nebude.

Reagovat
Hachim Mastour

Tolissa za 7,3

Reagovat
Counter

Vykoupíme Lyon a bude

Reagovat
smazaný uživatel

vubec me n

Reagovat
smazaný uživatel

To je trollmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit radost fanoušků Spurs, kdyby ještě ke všemu vyhráli i nějakou trofej

Reagovat
Mates_Matesović

Tak poražte Arsenal a ukážem vám to s CS

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

On ale mluvil o trofeji..

Reagovat
Mates_Matesović

Po těch letech střízlivění bych považoval za trofej úplně cokoli

Reagovat
Hachim Mastour

Nedokazem si predstavit, ze by niekedy vyhrali nejaku trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

ty Kloppoxichty jsou genialni

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici sezona, spokojenost s poradim jak v cele, tak na dne

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny moment ako Terry dvíhal trofej spolu s Cahillom a už mu nechal aj pásku

Reagovat
blade115

Sice bych teda byl radši, kdyby mohl předat pásku někomu z mladých, ale tak pokaždé to asi nemůže být běh na dlouhou trať.

Reagovat
Miguel19

Snad jí Cahill pro další sezony taky předá.

Reagovat
hitZor

Azpi nebo Luiz

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Heisenberg

Na rozdíl od minulý sezony skvělý ročník, Spurs byli vynikající, holt vynikající trenér a vlastník co na to totální nejebe, máme se od nich co učit. Chelsea ještě o něco lepší, Conte je po nic moc úvodu vypiloval v nezastavitelnou mašinu, statisticky jeden z nejlepších týmů v historii PL. Pep s Kloppem nakonec zachránili LM, oba dva týmy mají přiští rok na víc, ale musí nutně posílit.

My nakonec bodově i herně o trošku lepší sezona než loňská a dosáhli jsme stejně bodů jak předloni, tam jsem z nás měl ale daleko lepší pocit než letos. Pokud zůstane AW a rada bude stejně neschopná, jak se doposud jevila, tak si můžem čtvrteční večery zarezervovat i na příští roky. Hlavně přivést 1-2 hráče a všechno se to samo vyřeší.

United letos špatní, sice mají pohár a můžou ještě přidat další trofej, já osobně bych však radši byl v pozici Spurs a měl o 17 bodů víc v lize. Ale chápu i druhý pohled.

Sestupující: Super, že jdou konečně do píče hoši ze Sunderlandu, Hull a Boro mi přijdou celkem sympatičtí, ale radši je než Burnley/Swansea.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
teenz

Jsme schopný bez LM udržet Belleho, Mesuta a Alexise nebo se to vše rozuteče a my budem "budovat" od znova ?

Wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bellerína určitě, má smlouvu na řádku let dopředu. Ty dva další netuším, Mesut snad jo, Alexis jen těžko. A otazník je pak ještě u Oxe se Sczczesnym.

Reagovat
teenz

Pokud nás bude "trénovat" Wenger, tak bych Mesuta oželil (toho totiž vážně neumíme využít), ale přijít o Alexise je vážně napiču. Achjo.

Reagovat
technecium

Tak jestli si myslím, že o někoho přijdete, tak to je Bellerín, po něm půjde Barca jak slepice po flusu a Alexis je jasnej v Bayernu.

Reagovat
Counter

Jenže Bellerín v letošní sezoně podepsal snad šestiletý kontrakt, toho Arsenal nepustí ani za nic.

Reagovat
Hachim Mastour

Belle bude rad, ak si udrzi zaklad, Ozila nikto nechce ani nepotrebuje, otazny je Alexis.

Reagovat
teenz

Jak píšu Counterovi. Přijít o Alexise je prostě ohromná ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerina stejně nikdo chtít nebude.

Reagovat
teenz

Jen Barca, která tam nikoho kromě průměrnýho Sergiho nemá.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by teoreticky Ozila koupil? Nezdá se mi že je kolem něho nějaký extra poprask. Aby to nedopadlo tak, že Alexise prodáte do Bayernu aby náhodou neodešel za rok do Chelsea a Ozilovi dáte novou smlouvu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je svetová superstar, ten nikdy nebude mať problém nájsť si dobrý klub

Reagovat
nani92

dalšia zbytočná sezona futbalu za nami, tá najbližšia už bude konečne za niečo stáť

Reagovat
spider_8

Příští sezona je vaše

Reagovat
nani92

štatisticky áno

Reagovat
spider_8

To i ta letošní

Reagovat
nani92

nie, štatisticky Mourinho vyhráva ligu v 2.sezone, nie v prvej

Reagovat
spider_8

Jo tak, já myslel jako že jste letos bořili historické statistiky.

Reagovat
hitZor

Toho se celkem bojím Ale tak my bysme příští sezonu mohli vyhrát LM, takže PL by nás tolik netrápila

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

toto nam neberte

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, Monako zlomilo PSG a ještě s (asi) rekordními 107 góly, Real konečně zase porazil Barcu i v lize, Feyenoord po letech šampiony, Slavie zase na vrcholu, Sunderland konečně sestoupil... jenom ten Bayern s Juventusem a s Chelsea jsou už nudní

Reagovat
smazaný uživatel

5 premier league goals in 299 minutes. That's a goal every 59.8 minutes. Goal/assist every 49.3 minutes- Batshuay

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/BBCMOTD/videos/10155525630780982/

Pánové mají asi nějaké mindráky. Mají to zapotřebí? Nepochopím toto.

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
off-olda

Chudáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na redditu panuje úplně stejnej názor. Taky to moc nechápu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu o co jde. Terry je jedna z největších postav v historii Chelsea, ne-li největší ... nehledě na to, že končí jeden z posledních hráčů z gardy starý PL... Tyhle reakce jsou tak strašně ubohý, až je mi z toho špatně. Absolutně to nechápu.

Reagovat
nani92

závisť je metla ľudstva

Reagovat
smazaný uživatel

zmetak

Reagovat
Counter

Tak ono je to docela kontroverzní nebo přinejmenším neobvyklé - Moyes na tiskovce přiznal domluvu s Chelsea, že v šestadvacáté minutě zakopnou míč...

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase kde o nič nejde je to kontroverzné? Povedz nám o tom viac.

Reagovat
Counter

Tobě určitě ne.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapil si.

Reagovat
Miguel19

Ještě ho měli odnést jak Drogbu.

Reagovat
Svatej

Jinak maji nas tam s 91 bodama v ty tabulce na videu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v poločase, kdy to ještě byla remíza.

Reagovat
Svatej

aa

Reagovat
blade115

Co to je vůbec za žebráky v tom studiu? Někdo známý aspoň?

Reagovat
Miguel19

Ten černej bobánek je Garth Crooks, co hrál třeba za Spurs..

Reagovat
nani92

viac nemusíš hovoriť

Reagovat
smazaný uživatel

A ten v strede Martin Keown, čo hral napríklad za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

nechte mě hádat, ten třetí hrál za QPR?

Reagovat
blade115

Reagovat
Trand
Reagovat
Lacko_Boh

blade je zebrak

Reagovat
blade115

Proto se ptám, neznal jsem ani jednoho.

Reagovat
Lacko_Boh

ale ako mas pravdu... to je proste televizna klasika, treba vytvorit senzaciu. Nemali o com hovorit a nemoz ule nchvalit. Chlapci si myslia ze ked si daju koselu tak su mudry ale stale su to povacsinou nie zrovna matererial pre tv.

Reagovat
Lacko_Boh

mudri

Reagovat
Counter

ule

Reagovat
Hokaido

A druhej je Keown, taková menší legenda Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

A poslední je snad Kevin Kilbane

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten, čo išiel v tridsiatich na hosťovanie?

Reagovat
Miguel19

To nevím, ale hrál jsem s ním Fifa Street 2 na PSP..

Reagovat
smazaný uživatel

ich nazor

Reagovat
TopinB

První komentář to vystihuje, "grumpy pricks"

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil bych tyhle názory v nějakém důležitém zápase, nebo prostě v zápase, kde třeba soupeři o něco jde, ale proti Sunderlandu..... zvlášť, když s tím i očividně sami souhlasili

Reagovat
smazaný uživatel

Counterko ti to vysvetli.

Reagovat
Counter

Souhlas, nedělal bych z toho vědu, ale bylo to zkrátka nezvyklé (hlavně to, že byli se Sunderlandem takhle domluvení) a nepřekvapuje mě, že to pak ve studiu rozebírali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bylo to divný, ale udělali to prostě pro Terryho. Taky chápu, že to rozebírali, ale dělali to zbytečně nasraně...

Reagovat
blade115

To ať si to klidně rozebírají, ale tak snad trochu na úrovni, ne ve stylu "this isn't Hollywood" ...

Reagovat
Counter

No jo, oni nejsou fanoušci Chelsea Takovému Swarleymu se jejich stanovisko jistě líbilo!

Reagovat
Swarley

však je to totální trapas pro Sunderland, to jen potvrzuje ten jejich sestup...

Reagovat
blade115

Swarley ale díkybohu neprezentuje svoje názory v televizi...

Reagovat
Swarley

ještě nedávno jsi se tu smál, palcoval, ale od té doby, co jsi zázračně po letech zjistil, že mi Chelsea fakt nevoní, tak děláš Zagorku...

stačilo se zeptat, myslel jsem, že to je jasné...

Reagovat
blade115

Wtf ... Tak promiň no, budem spolu zase kamarádit?

Reagovat
Whitemedia

Tak protože si byl ještě před rokem zábavný, ale pak tě Mourinho zničil..

Reagovat
blade115

Dřív ho všichni respektovali...

Reagovat
Swarley

a dávalo se víc šancí mladíkům

Reagovat
fenixLFC

to ze mladici (prospero, palike) uz nedostavaju sancu je len pozitivne

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je nabručený jak ti ve videu

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Masi

Reagovat
Swarley

ale hlavní je, že to byl taaaaaak důležitý zápas, že nemohli hrát mladíci...ale prostor na takové kktiny s Terrym jsou hned...

Reagovat
Whitemedia

Jaké kktiny proboha..

Reagovat
Swarley

pardon, bylo nutný ho při posledním zápase střídat ve 26. minutě...úplnej geniální gamechanger...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam šlo taky o to, aby byl Cahill v zápasovym tempu před finále FA cupu. Ale chápu, že tobě se to bude těžko vysvětlovat.

Reagovat
kvasha16

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Prý si o to řekl sám.

Reagovat
Svatej

Tady na tmhle foru ja naprosto nemozny idelat neco tak, aby to brali vsichni.

Varianta 1 - Terryho nasadime az na poslednich par minut si vychutnat atmosferu. Blbost

Varianta 2 - Terry dohrahe zapas. Nedostane potrebnej aplaus ani doceneni jen pro sebe.

Varianta 3 - Stridani pred koncem. Takhle vazne se loucite s nejvetsi legendou klubu ? Nic jste se nenaucili, cukotsti kokoti.

Varianta 4 - Terry strida symbolicky s obrovskou paradou v 26. Minute. Vazne jste museli delat takovy saskarny ?

Reagovat
bbbauch

vsak jsou i jiny zpusoby, mohl dostat normalne svuj testamonial a udelat si rozlucku jakou by chtel, mohl stridat pred koncem (co je na tom?).. mne je to fuk, nesmeju se chelsea za to, ze ste si to naplanovali takhle, i kdyz je podle mne fakt lepsi zpusob treba ten testamonial.. ale bejt v situaci sunderlandu, urcite na tohle nepristoupim - hraju proste mistrak a chci, aby se moji hraci soustredili na zapas, ne na zakopnuti mice a rozlucku Terryho, kterej s nima nema nic spolecnyho..

Jinak aby to brali vsichni nejde snad nikdy s nicim...

Reagovat
Svatej

Situaci sunderlandu si neumim predstavit, nejsem v ni. Je mozny, ze to uz meli tak na haku,ze jim to bylo fuk, nebo se chteli stat soucasti peknyho gesta, nez nadrobro odpadnou z ligy, je to fuk. Kazdopadne to bylo konecne dustojny a krasny rozlouceni s legendou ligy a zas se najdou lidi, kteri to budou chtit vsi silou spinit a prasit, uplne zbytecne.

Reagovat
bbbauch

Takovy lidi se najdou vzdycky a se vsim... ja bejt nejak ve vetsim spojeni se Sunderlandem, sralo by me, kdyby to meli na haku, i kdyz maj jasnej sestup. Uz jenom proto, ze fanouskum letos moc radosti neudelali, tim spis bych se soustredil na to, aby aspon ten konec odjezdili pro fanousky.. jestli chteli bejt soucasti peknyho gesta, dejme tomu, ale stejne bych to neudelal ale to je muj pohled, kazdopadne jak rikam, chelsea se za to nesmeju, aspon se terry neceho dockal, vsechno lepsi nez situace Lampard..

Reagovat
Svatej

Je to dost o uhlu pohledu a asi o mentalnim rozpolozeni. U fandu sunderlandu bych se nedivil, kdyby jim to vadilo a ani naopak, me jen zarazila ta nevole lidi, kteri nemaji nic spolecnyho ani s jednim klubem.

Reagovat
bbbauch

Jinak jsem se do toho michat nechtel, ale kdyz jsem videl tu variantu 3, tak to je podle me hrozna ptakovina.. nedovedu si predstavit nikoho pri smyslech, kdo by proti ty variante neco mohl namitat..

Reagovat
Svatej

Ja to naopak naprosto zive vidim pred ocima.

Reagovat
smazaný uživatel

A chapes, ze Mourinho hral posledni 3 kola v PL mistrovsky zapasy a stejne k tomu pristoupil tak, ze to vypadalo, ze to je nejakej poutak? A resis uz v tu dobu jistej sestupujici Sunderland?

Reagovat
bbbauch

Vsak ten nas konec je trapas jak blazen, tak o co jde? mourek si na jednu stranu pripravoval vymluvu, na druhou stranu proste musel hrace setrit..

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel, ale chapu to, jak to vidis, je to vec nazoru. Klidne tu LM mohl v te dobe zkouset i z ligy...kor ta sestava pred tou odvetou byla spatna..tam to z toho doslova strikalo, ze je setri--na zapas, kde mohl hrat tu jeho udrzbu (a kterou tak umi).

Reagovat
bbbauch

Nemusel podle me setrit vsechny, ale nekoho jo. Ale to uz je zase nasledek toho, ze nekoho proste odmital tocit v prubehu sezony, LC v plny palbe skoro a podobne.. mne na tech poslednich zapasech ani tak nevadila ta sestava, jako spis to, jak hrozne pasivni a laxni to od nas bylo

Reagovat
Counter

Když to samé píšu kiwwimu, tvrdí, že plácám nesmysly...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mi nejaky preruseni v 26. minute nemohlo pripadnout divny, kdyz se tu vypousti cely zapasy-a to celkem evidentne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tuny

Tady to bylo asi jedno, nikomu o nic nešlo. Ale v zápase Bayern - Freiburg v 83. střídali Alonsa, v 86. střídali Lahma, skore bylo 2:1 a Freiburg ztrácel bod na poháry. To, že v závěru dostal ještě 2 goly potom, co se X minut nehrálo není podstatné...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co, nebudeme si kazit den.

Champione, Champione, Ole, ole, ole!!!

Reagovat
nani92

krásne si sa odviazal

Reagovat
Hokaido

Wenger on why his future has not been resolved: "I don't think it is the moment to speak about that."

Tohle prostě nechápu. Ať už zůstane či odejde, tahle otázka už měla být dávno zodpovězená.

Reagovat
Lacko_Boh

ale no. Ako mohla byt ale nemusela. NIe je nic nezvycajne ze sa to bude verejne riesit az po poslednom zapase. Ale tak vsetci vieme ze interne to uz je vyriesene

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak nezalezi len od neho, ale aj od vedenia.

Reagovat
smazaný uživatel

A největší perla:

Wenger: „I respect Stan Kroenke a lot, he’s not at fault for us missing out on the CL. The technical department is responsible for that.“

Reagovat
Nikikrew

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/afcstuff?lang=cs

roluj dolů všechny odpovědi, je to z rozhovoru pro bbc hned po zápase, tady je to přepsaný

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že je dost jasné že zůstává ne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Hokaido

Asi jo. Nebo spíš si nedokážu představit, že by po 20 letech takhle skončil bez rozloučení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Just 83 days until we get to do it all again....Uteče jako voda

Reagovat
smazaný uživatel

to bohužiaľ celý život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
cristiano.K.

spokojenost

Z hlediska té nejlepší šestky má nejlepší sezonu CFC,slepice a pak my. U City se prostě třetí místo bere hodně kriticky. Arsenal sice může získat FA cup, ale to bude slabá náplast. MU, pokud získá EL, tak se tu do nekonečna budeme hádat, jakou měli vlastně sezonu ....

Reagovat
kiwwi

druhu najlepsiu po Chelsea

Reagovat
cristiano.K.

to by znamenalo 5/6 týmu by měli uspokojivou sezonu, jen Arsenal by ostrouhal

Reagovat
kiwwi

Neviem ci City považuje túto sezónu ako uspokojivu. Myslím ze ich ambície boli o hodne iné

Reagovat
vodka

sám guardiola šak říkal, že pokud by podobnou zopakoval, tak je na vyhazov.

Reagovat
cristiano.K.

to vaše taky a kolik bodů jste za nima.

Reagovat
kiwwi

Snáď sa nebavíme len o lige

Reagovat
cristiano.K.

nebavíme, o tomhle se rozhodne zítra.

Reagovat
kiwwi

vsak ale ty si v povodnom komentari nacrtol debatu za podmienky, ze tu EL vyhrame...ak ju nevyhrame tak sa neni o com ani bavit, nie snad?

Reagovat
vladis271

to už počítaš s výhrou v EL, či tie dva poháry s toho jeden exhibičný dávaš vyššie ako sezónu Spurs, či City?

Reagovat
kiwwi

Skus si ešte raz prečítať co napísal cristiano... Vlado, nebud ako Vlado

Reagovat
vladis271

*z

Reagovat
nani92

v Anglickom merítku druhú najlepšiu

Reagovat
smazaný uživatel

přesto by si to s vámi málokdo vyměnil, zajímavé

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

lebo tá hra stojí za hovno, ale Cristianov príspevok nehodnotil hru, ale úspešnosť sezony, kde sme jednoducho vysoko, či to už bolo pekné alebo nie

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Counter

Jestli to finále nedáte, budete stejně tak jednoduše nízko.

Reagovat
nani92

to áno, ale s tým sa nepočíta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale asi to nemyslel čistě podle trofejí, ale celkově co se od týmu očekávalo a co ten tým dokázal. U Spurs nikdo nečekal nejlepší útok a 86 bodů, u vás zase nikdo nečekal tu hrstku bodů. EL je sice trofej a za tu naší jsem byl taky rád, ale lepší sezónu než Spurs teda podle mě nemáte.

Reagovat
nani92

pozri, ak sa má brať do úvahy len liga, tak zrušme všetky poháre a hrajme len ligu so 45 kolami..sú aj iné poháre a ligy ako len ta domáca, v nej bol Tottenham o dosť lepší, ale naproti tomu vpadol z LM, kde mal pomerne ľahkú spupinu, vypadol s EL kde mal ešte ľahšieho súpera, v FA cupe vypadol v Semi čo je fajn a v Ligovom pohári tiež nezažiaril..takže okrem ligy, bol takmer všade horší..a od Tottenhamu sa už čaká veľa, či sa im to páči, či nie..a v Europe skalmali vo veľkom..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to beru

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče ste 6., a to nie je "jednoducho vysoko", ste v peknej pixi, na to akým egom trpíte a za aké páky, radovo v desiatkách miliónov kupujete hráčov, a ste proste 6.

66666666666666666666666666

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

iba my nervy robíš, jak tu čítam tie tvoje príspevky dnes, idem radšej pozerať finále...

Reagovat
nani92

sorry, ale tak čo mám napsíať na sračky?

Reagovat
Swarley

a co máte z toho druhého místa kromě dalšího DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

to jako vážně? zvládej trochu

Reagovat
Swarley

tak nemůžete plácat o tom, že se chcete měřit s nejlepšíma a pak si z toho jen vybírat to, co se vám hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

To je marný, protože vy si vždycky najdete důvod, proč jste těmi nejlepšími zrovna vy. Jinak je asi jasný, že když budeme pokračovat tímhle stylem, tak by byla kurevská náhoda, kdybychom v následujících letech žádnou trofej nezískali. Ale tenhle hon, za každou cenu znehodnotit náš vynikající výkon tuto sezonu, je směšný.

Reagovat
kiwwi

nikto ho neznehodnocuje, sezonu v PL ste mali vybornu, ale celkovo ste vyhrali zase picu a podla tvojich slov je to neuspech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mojich slov, které byly hyperbolou.

Reagovat
Swarley

ale to já s tím probém absolutně nemám, právě naopak...tohle je ten rozdíl, o kterém jsem tu psal nedávno v souvislosti právě s Chelsea, co se jim doteď nedaří rozdýchat...vy jste právě ten styl a způsob, který se mi líbí a zasluhuje si respekt...děláte to dlouhodobě, postupně, budujete a stavíte to na poctivé práci...ten titul jsem jednoznačně přál radši Vám...máte tam spoustu mladých, odchovance, Pochettino je sympoš a dlouhodobě dělá fantastickou práci...nejen u Saints, ale i teď u Vás...k tomu ten skvělý fotbal, který hrajete...

ale zase se nejde celou dobu tvářit, že jste tam jen tak náhodou a uvidí se, co z toho bude...to zase zavání trošku alibismem a pár takových fanklubů už tu máme...

Reagovat
scheeza

O kolik trofejí se letos vaše sbírka rozrostla když je to tak velkej úspěch? Nebo ono se vlastně úspěch nepočítá trofejemi ale tím že skončíte druzí?

Reagovat
Lacko_Boh

asi hej. Ale nechcel by som aj tak bratku-.-

Reagovat
nani92

no práve ty by si mohol

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

na naše poměry tragickou, ale i tak případně druhou nejlepší v Anglii...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs ak vyhraju, tak dobru. Budú mať skupinu LM a európsku trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has now scored as many Premier League hat-tricks (6) as Wayne Rooney.

He's only 23-years-old.

Reagovat
nani92

majster bezvýznamných golov

Reagovat
technecium

Reagovat
kvasha16

ani nie, jeho goly zarobili 13 bodov (je na delenom mieste s 3 hracmi myslim), viac ma iba Costa s 15

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak ho koupíme On je předurčený střílet goly v United, je to prostě osud a Tottenham s Levym se mužou klidně stavět na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vrámci Anglicka nepôjde, a môžte sa aj na hlavu postaviť a odrážať sa ušami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Njn klasickej 3 seasons wonder. Příští sezonu nedá víc než 8 golů

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

...ve dvou zápasech?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

David Moyes: "We knew it was coming, and we agreed to put the ball out. It was Diego Costa that actually asked Jordan to kick the ball out."

Pro dobro Sunderlandu, snad ho vyhodi.

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ten výsmech?

Reagovat
nani92

lebo Zasch je ohrdnutá dievka

Reagovat
Zaschrona

Naprosty trapas a klasicky Moyes, klasicky dela svuj klub mensi nez ve skutecnosti je. Byl to zapas Premier League, ne exhibicni zapas, neprofesionalni vec. Navic lze spekulovat o tom, ze tohle muze byt proti pravidlum o sazeni. Priste nechaji pri podobne rozlucce nejakeho hrace dat zadarmo gol? Doufam, ze za tohle padne nejaky trest.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu to přesně vadilo ? Prostě rozhodčí nastavit minuty a je to vpořádku...

Reagovat
Whitemedia

Před dvěma lety takhle střídal v zápase se Sunderlandem Drogba, toho tehdy spoluhráči odnášeli ze hřiště a nikdo to neřešil.. a teď je to najednou velký problém a navíc i proti pravidlům..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Proti pravidlum muze byt to, ze se takhle dopredu rozhodne, ze bude stridat v 26. minute. Pokud by se na to dalo sazet, muze to byt v tomhle problem.

Reagovat
smazaný uživatel

A dá?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za vysvetlenie, ale tu je asi ta konečná hranica, cez ktorú sa neprejde. Nevidím nič zlé na tom, že hráči súpera nechajú, pri všetkej úcte a férovosti, jednu z najväčších futbalových osobností posledných rokov a obrovskú legendu, užiť si poslednú minútu na ihrisku a standing ovation. Navyše v momente, keď už o nič nejde. Lopta sa im vrátila, rozhodca nastavil potrebné minúty, hralo sa normálne ďalej. Nikde tam nevidím poníženie svojho klubu z pohľadu Moyesa.

Reagovat
Zaschrona

Je to legenda Chelsea, ktera nema se Sunderlandem nic spolecneho. Nevim, proc by se mel Sunderland ponizovat k tomu, aby kvuli legende Chelsea zamerne zakopaval balon. Krome toho, ze pak tam mozna muze byt nejaky problem s tim, ze je to dopredu planovane ovlivneni prubehu zapasu, pricemz se dnes da sazet i na takovehle veci, tak mi tam nic dalsiho nevadi, rozlucka to byla z pohledu Chelsea hodne pekna.

Reagovat
nani92

Terry má so Sunderlandom spoločné to, že je to anglický hráč v anglickej lige, ktorý hral s anglickým súperom...

Reagovat
Zaschrona

Takze konkretne uplny nic.

Reagovat
kvasha16

takze si ma Chelsea zorganizovat zapas proti sebe aby bez hanby mohla zakopnut loptu jedna strana?

Reagovat
B3n

Zakopnutí míče je sportovní gesto, ne ponižování se.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

A kdyz se drzela minuta ticha za letecky havarie, ktery nemely nic spolecnyho s klibem, tak tam to bylo zas ok ? Musi nekdo chcipnout, aby to stalo za to?

Fakt to vzbudilo na muj vkus absurdni ohlas, pritom slo o peknou vec, ktera sice nemusela bejt, ale nikomu neublizila

Reagovat
Zaschrona

Udalost pred zapasem vs. behem zapasu. Nesrovnatelne.

Reagovat
Svatej

Srovnatelny to je.

Reagovat
blade115

Vždyť od nich to bylo hezký gesto, že to umožnili. Mě celkem zaráží, že se tu z toho Terryho střídání dělá něco nepřípustného, ale když už, tak to jde přece na triko Chelsea, co s tím má co Moyes nebo Sunderland? Existuje milión důvodů, proč ho vyhodit, ale tohle mezi ně přece nepatří...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Maresma

Hrozná ostuda, nechápu, jak na to nějakej klub může přistoupit.

Reagovat
Busby babes

me to teda taky prijde jako komedie. sice je to blbost, ale na neco takovyho bych proste nepristoupil. Pokud si to takhle chelsea chtela udelat, tak si meli v 25. zabojovat a pak kopnout do pice sami.

tyhle gesta uz jsou trochu prehnana...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už sme pri tom, tak Chelsea mala loptu asi prvých 30 sekúnd z tej 26 minúty a hrali vpohode ďalej . To bolo trochu zvláštne.

Reagovat
Busby babes

nevidel jsem, ale tak nejak se to nabizi obecne... ze asi Chelsea drzela vic mic a tak je jeji sance na tohle vetsi. tim spis nechapu, ze jim na to Moyes pristoupil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

ja bych na tohle teda nepristoupil, at si Terryho uctivaj jak chtej, ale prerusovat kvuli tomu hru ve 26. minute

Reagovat
kvasha16

a aky by bol rozdiel keby sa hra prerusila napr. v 57. minute?

Reagovat
nani92

nabudúce by som to urobil v 88. minúte a bude už kľud

Reagovat
Counter

Však kdyby vystřídal na konci zápasu během normálního přerušení hry, nikdo by neřekl ani ň. Střídat po domluvě se soupeřem, aby ve 26. minutě zakopl míč, není to samé.

Reagovat
nani92

mohol by si po príručke oslavách golov napísať aj príručku o akceptovateľných formách prejavenia úcty hráčom pri ich poslednom zápase..

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

zas mu jebe

Reagovat
nani92

ale už iba do pondelka

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, aké názorové rozdiely za mňa to bol trochu trapas, hlavne od Sunderlandu, že na to pristúpili, ale zas trestať by som to asi netrestal.

Reagovat
Gunner14

Málem jsem zapomněl. : Janko Nezvladajko22.11.2016 23:05#

Vlastně ani nevím, jak se mám teď cítit. To bylo nadšení z kvalifikace, nadšení z přijatelného losu a teď to máme za sebou, žádný zápas hodný zapamatování, jen ostuda. A v lize máme bojovat o to, abychom si to dali znovu? Ne, prostě od teď mám nějaká 2.,3.,4. místa u prdele, cokoliv jiného než titul musí být pro nás neúspěch

Takže Tottenham neúspěch v lize Janko?

Reagovat
smazaný uživatel

snad příští sezónu spadnou z hrušky zpět mimo top4

Reagovat
smazaný uživatel

Názor ovlivněný dočasným neúspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
Jollae

Šak to je kokot.

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

http://icecream.me/uploads/182b1528dfff19ba9564f9780d23a109.png

Suchý triko

A nad Ondisem jsem vyhrál Spurs.cz fantu

Reagovat
Counter

wow, takový boj nakonec. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

co chybalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedno kolo mé ignorance Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kdyby Terryho číslo dresu bylo vyšší než 30 Pak by mi Cahill neuhrál 6 bodů za 60 minut a čistý konto. Podle fanty má 63 minut.

Reagovat
h8_sfatto

slušné výhry nad outsidery na závěr, nemastná, neslaná hra Arsenalu a United byla potrestána EL, tedy pokud bůh nenakopne Ajax..a nejdražší zboží na ostrovech jsou teď čerství trenéři ostatních lig, kde se narozdíl od Anglie fotbal i týmy vedou strategicky

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujem Eibar, a neuveriteľné. Barcelona mohla dať v pohode 4-5 gólov, a Inui si tam strelí 2x pod brvno ako keby sa nechumelilo.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nesprávne vlákno.

Reagovat
h8_sfatto

jen španělská a česká liga je drama až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

a predovšetkým druhá česká liga, kde Opava vyvíja slušný tlak na Ostravu.

Reagovat
h8_sfatto

tak myslím boje o titul, ale jinak letošní Opava vyvrací trendy názor o zmenšení ligy = zkvalitnění, místo nového systému by nám spíš slušel německý model o 18 týmech a 3 sestupujících

Reagovat
Counter

Ono je to stejně fuk, Barcelona to tak jako tak urve

Reagovat
kiwwi

taketo pentalty sa piskaju v La Lige

https://my.mixtape.moe/brcyot.mp4

Reagovat
kiwwi

snad netreba dodavat, ze Messi to nepremenil

Reagovat
Busby babes

je to ferovej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tá druhá tiež taka smiešna

Reagovat
kiwwi

druha bola OK

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa ho nedotkol tým sklzom, Neymar padal až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

blbost, presiel mu tam po pate...Neymar vobec nepadal neprirodzene

https://my.mixtape.moe/pboyle.mp4

Reagovat
Counter

Trefil mu kolenem pravý kotník.

Reagovat
Swarley

takhle napsaný to zní dost zvláštně, ale vlastně proč ne, je to celkem u těch skluzů normální

Reagovat
stiflerovamama

ako tej paty sa mu dotkol ale, ze by to spôsobilo takyto pad to urcite nie

Reagovat
Counter

Vždyť se mu to chodidlo vychýlilo do pravého úhlu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych to shrunl podle mě chtěl simulovat ale náhodou zaškobrtl o chodidlo toho obránce

Reagovat
Busby babes

coz je ale faul.

Reagovat
stiflerovamama

hej to som si nevsimol najprv, aj tak ale myslim, že tomu dost pridat

Reagovat
Counter

Ono je vypovídající i sledovat jeho nohy při pádu. Když si to rozkouskuješ a vidíš, jak špičkama kopaček drkotá o trávník, to se prostě nasimulovat nedá. Ten pád logicky vypadá směšně, ale tak jako tak to faul byl.

Reagovat
smazaný uživatel

A tu pravou nohu mu podlomilo co? Těžký svědomí?

Reagovat
Counter

To video si jde i zastavit a frázovat obrázek po obrázku. Když mrkneš na přelom druhé a třetí vteřiny, uvidíš, jak mu soupeř sejmul pravý kotník kolenem, až se mu chodidlo vychýlilo do pravého úhlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to všechno vidím, co tam nevidím, je sebemenší snaha o udržení rovnováhy.

Reagovat
smazaný uživatel

No...a takhle nějak se budou dohadovat od příštího roku ty kucí od komise na posuzování simulací

Reagovat
Counter

Taková je dneska doba, kdyby se to snažil ustát, žádnou penaltu nedostane (viz Sterling proti Tottenhamu). Tak jako tak byl tohle prostě faul a jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a presne tohle bude problem u toho videa. kazdej zpomalenej zaber vypada podstane nevinneji nez to ve skutecnosti je. proto tu pak lidi porad pisou, ze to je v pohode, mohl to v pohode ustat a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nepřijde podstatný. Důležitý je, že se na to rozhodčí bude moc podívat a podle toho se rozhodne. Nebude to jako teď v plný rychlosti a okamžitý rozhodnutí. Akorát jak píšeš, tak myslím, že tlak na rozhodčí bude ještě větší přesně z toho důvodu :)

Reagovat
smazaný uživatel

aby to s tim videem nebylo jeste vic matouci, celkem se toho obavam..Jak nejakej typek od videa dokaze vyhodnotit jak moc ten hrac dokaze ustat tvrdsi zakrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

takhle zahodit šanci, to už je fakt komedie

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

wtf nechcu si predstavit co by se delo, kdyby takova penalta o necem rozhodla

Reagovat
stiflerovamama

ziadne prekvapenie ze tam je kktko Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a další pecka na Neymara snad ještě horší

Reagovat
kiwwi

za mna teda piskatelna...Neymar vo velkej rychlosti, tam staci aj maly dotyk, ktory tam bol, loptu nehral, bol to stupidny sklz

Reagovat
smazaný uživatel

skočil jak Phelps

Reagovat
Counter

To je fuk, jak se potom sesul k zemi, soupeř mu sejmul kotník se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kdyby neskocil, tak mu to nikdo nepiskne. i presto, ze by to treba pak neustal nebo mu kvuli tomu utekl balon...

Reagovat
Miguel19

Tam se ty zápasy s videem slušně protáhnou..

Reagovat
Counter

Pecka teprve bude, až si to hlavní prohlídne a pískne ji stejně

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. "na Vidala", ale tady to vyšlo no..

Reagovat
EXoRcIsT

Albovi polamat kolena a zakazat hrat futbal vsetkym jeho detom a detom jeho deti nech sa tato spina vymaze z historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

preco...sak on normalne zakopol o zem...snad si nemyslis ze to urobil so zamerom ziskania penalty, toto bola cisto kokotina rozhodcu

Reagovat
Miguel19

Tak proč hned hledá pohledem rozhodčího?

Jako já nevim, ale třeba tam před tím kopem došlo k nějakému kontaktu s tou "17". To fakt není možný tohle provést..

Reagovat
Counter

Podle toho následného pohledu na rozhodčího bych si tak jistý nebyl

Reagovat
kiwwi

ako sak za toto je debil, ale fakt si nemyslim, ze ides kopnut do zeme s umyslom ist si pre penaltu

Reagovat
Counter

No ještě je na tom divné, jak už u toho kopu do země hned řval jako tur. Jestli ho tam předtím fakt nějaký obránce lehce nevychýlil, tak netuším, jak mohl tak rychle ze své vlastní blbosti udělat žádost o penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

však už v letu řval jak kdyby ho někdo pořádně nakopl a hned se koukal kde je rozhodčí. hrozná špína. A Neymar taky

Reagovat
smazaný uživatel

předtím ještě křikl a hned koukal na rozhodčího, tohle je prostě klasik Alba

Reagovat
EXoRcIsT

tak potom zakazat travu a na Nou Campe namiesto travnika naliat beton hned by si rozmysleli ci sa budu hadzat o zem

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt tohle je vrchol

Reagovat
r.mrazik

Obe pentle naprosto smesny

Reagovat
Kixi Syhimour

Hoď to pak do souhrnu v Lalize

Reagovat
blade115

To je špína ten Alba...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

A Suarez samozrejme hned mava rukami ako o zivot. Mrdka.

Reagovat
Manik...

Barcelona no

Reagovat
Gareth Bale 11

nepískl bych ani tu druhou teda.

Reagovat
dinss

LaLiga.

Reagovat
Coutinho10

co jinyho taky cekat

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to neee Jak nekoho muze jeste ta liga bavit

Reagovat
Counter

Protože nabízí kvalitní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To neblazni dive jako kvalita, ale co dal

Reagovat
Counter

Takoví Zlatan s Rashfordem nebo Herrerou ti ukázali letos taky řádku kvalitních divů. Znamená to, že PL nestojí za nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klukum se nikdo nevyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a zas Alba. Tohle trumfne i tu simulaci, kde se srazil s praporkarem a valel se jak postrelenej.

Reagovat
vladis271

už sa teším najbližšie na tú špinu Piqueho ako bude tvrdiť, že Realu pripískavajú a Barcelone nie.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by se měl zrušit bodový systém a titul by se měl dávat za nejlepší goal difference.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by sa malo hrať na ,,koľko odchovancov pošleš v ničneriešiacich zápasoch hrať".

Reagovat
kiwwi

no keby sa hralo nato, kolko ich tam neposles, tak Chelsea kazdorocne titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si v tom našiel ten svoj paskvil? Dojemné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cetl si tu diskuzi mezi nema? ja jo... najdi si to pod preview, mozna si toho citrona priste odpustis

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl i tam tvuj posledni prispevek, ze? Ze je miki obcas divnej neznamena, ze ty rozumis lip fotbalu nez on (tim nechci rict, ze fotbalu nerozumis)

Reagovat
kiwwi

Môžeš povedať o com vlastne rozprávaš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

a co s tym ako?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nechapes tu posloupnost?

Ja reagoval na cartmanovu mamu, ze se vysmiva noelovi (kterej jasne poukazoval na vyse zminenou diskuzi) a poradil mu, ze nez zacne neco citronovat, tak at zna aspon fakta/kontext. Pak ses do toho ves*al ty a jeste se me ptas na co narazam..na blbost lidi na EF narazam (doslova), a to dost casto. Jako presne ted.

Reagovat
kiwwi

sorry ako, ale ja tvojim pochodom naozaj nerozumiem...on urobi zo seba debila v jednej diskusii, potom na nu este poukaze v dalsej diskusii, niekto mu da citron a tvoja reakcia je prave na ten citron? Ok then

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, cemu nerozumis. Muzes mi napsat, kde v tom vlakne ze sebe udelal debila? Me by to vazne zajimalo. Ty sis normalne mezi nasazovany mladiky dosadil Rashe, kteryho vytahnul LvG. Kluci z akademie MU nula nula hovno...Rashe sis tam dohodil presto, ze ho vytahnul LvG (ikdyz o nich nebyla debata, ale stejne si je tam prdnul) aby MU nevypadal spatne. Nenamahej se odpovedi

Reagovat
vodka

jako moment, to, že ho vytáhl LVG nějak znehodnocuje to, že letos toho odehrál fakt kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

Odehral toho dost, to nerozporuju..ikdyz bych neodolal a stejne bych si rypnul, ze se Zlatanem a jeho zranenim by toho taky nebylo tolik..nebo ze to je jen jeden ze DVOU (!!!) hrotaku, co ma na United a atd atd..a ty mi napsal, ze i pres zraneni Zlatana toho Rash odehral vic nez dost a ja bych s tebou musel souhlasit Porad pak dokola

Reagovat
vodka

No, já si troufnu teda tvrdit, že kdyby se nezranil Zlatan, tak má Rashford minut prakticky stejně, ostrouhal by víc Martial, protože Rash byl před ním preferovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

i s tim souhlasim (ja jen predvidal jeden ze scenaru), protoze Rash zahraje solidne hrot i to kridlo a Martial si neveri ani na jedne z tech pozic. Uz by ho mel nekdo vyprofilovat ve skutecny kridlo nebo dat mu duveru v cislo 1 na pozici hrota. Se Zlatanem to ale nepujde

Reagovat
kiwwi

rozumies vyznamu slov nasadzovat a vytiahnut? Pokial ano a trvas na svojom stanovisku, tak sa uz ozaj dalej namahat nebudem. Ak nie, tak ti to kludne vysvetlim, staci o to poziadat

Reagovat
smazaný uživatel

me rozhodne nemusis nic vysvetlovat, a navic neslo tam vylozene o slovickareni mezi nasazovat/davat sanci..Kdo chce, at si udela obrazek po precteni toho vlakna sam (nejen te casti s mikim).

Nechci se hadat, povazuju te tady za nejrozumejsiho z mufanu

Reagovat
kiwwi

este raz, debata bola o davani sanci odchovancom - Chelsea ho nedavala, United daval a to aj napriek tomu, ze si Chelsea po odchode Mourinha slubovala v tomto smere zlepsenie a United sa z rovnakeho dovodu mali v tomto smere zhorsit...opak je pravdou, cize evidentne to nie je len vec trenera

ja nerad slovickarim a prave preto nechapem, ze takto jasna vec je na nejaku dlhsiu debatu a to este dokonca taku, ze ta druha strana si mysli, ze ma pravdu

Reagovat
Svatej

U vas casto nebylo na vybranou, my meli celou sezonu zdravej kadr.

Reagovat
kiwwi

Lingard a Rash hravali aj ked boli ine moznosti, ale to som samozrejme zmienoval uz aj v tej spominanej debate

vy si tie dovody preco nemohli odchovanci hrat najdete vzdy

Reagovat
Svatej

to je konec tohle, ty budeš někomu říkat, že si hledá důvody pro obhajování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vidis to jinak nez ja, evidentne se nechapem, ale to se na diskuzich stava

Reagovat
smazaný uživatel

Jediného debila si urobil zo seba ty tým tvojim šalamúnstvom, ktoré si si vtedy vymyslel. A teraz tu ešte k tomu aj klameš a zavádzaš.

Reagovat
smazaný uživatel

četl

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolik gólů dáme tolik bodů máme

Reagovat
PePiG7

Reagovat
kvasha16

fuha, napady s drzanim lopty uz su asi out, tak treba nieco nove

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Ja bych scital body s rozdilem skore.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

Michael Carrick

22 min ·

All the young lads today were terrific. Great to see. It's what this club is about...

Made me feel a touch old I must say

Reagovat
Swarley

super, že ještě zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tenhle tweet měl připravený? 60 zápasů? Nakonec se doškal 6. místo

Reagovat
Swarley

sám si sa doščal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

pokud prohrajem to finale EL, tak tenhle kaspar bude slavit vic, nez kdyz se vyhral titul...

Reagovat
Busby babes

i kdyz, to on mozna ani nepamatuje, kdyz se vyhral titul...

Reagovat
Swarley

tak to nejde brát vážně...kritiku chápu, ale tohle bude nějakej fake...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

pro TV říkal něco ve smyslu, že nemá čas, že má před sebou finále...

Reagovat
Dawon

tak vsak se ho nikdo na nic neptal, to tam ma cekat a prosit je o otazky?

Reagovat
Swarley

tak tam se ten reportér naopak ptát chtěl, ale on se tvářil, že spěchal, jak kdyby to bylo ještě dneska...

Reagovat
kiwwi

a preco sa nepytal?

Reagovat
Swarley

tohle video myslím!

Reagovat
Usty

Reagovat
Dawon

Nemam teda vubec ten pocit Ta konduktorka se ptala 2x, a vsichni mlceli...fakt si nemyslim, ze se reporter neptal, protoze se Jose blbe tvaril

Reagovat
Busby babes

tak me teda prijde, ze ta mistnost je uplne prazdna az na dva typky. po otazce any questions se jeden rozhlizi, jestli se teda nikdo nezepta a sam se nepta...

Reagovat
Swarley

jako nemyslel jsem to v souvislosti s touhle tiskovkou, jen že to byla taky dobrá kktina...

Reagovat
Dawon

Ok no, to pak jo Ale jako tady fakt neudelal absolutne nic spatneho, pritom letmym pohledem na komenty na twitteru to vypada, jako by po tech novinarich hazel hovna a urazel jejich matky

Reagovat
Swarley

jo však jo, se zeptal, nikdo nic, tak šel, co tam chceš dělat...

Reagovat
Dawon

A koneckoncu i z par komentu tady to pusobi, jakby udelal nake totalni faux pas holt kdo chce psa bit...

Reagovat
Swarley

tak když už, rýpal bych z druhé strany, že to byla tak marná sezóna, že se na jejím konci neměl ani nikdo na co zeptat...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ostuda tohoto klubu, ať už táhne tahle špína s pí*kami, co už se gratulují ke 3 trofejům

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Dami a pani...

Reagovat
Miguel19

Jan Kraus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pohoda, žádný otázky, odejdu. Manchester United je teď holt všem ukradenej.

Reagovat
smazaný uživatel

druhej nejlepší tým v Anglii letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

z komentárov na FB: He has clearly done this on purpose. He didnt look shocked that noone was in a room that would normally be full so he knew it was empty because he knew all the press where still watching the players lap of honour. He didnt want to take questions on his team selection and finishing 6th so cut his lap short and run to press room to forfil his obligation so he can blame the press for not being there

Reagovat
Busby babes

Rob Harris:

Mourinho left his presser today after 30secs. Seems because none of the handful of journos asked a question. why attend if don't have a Q?

asi tak nejak.

Reagovat
Counter

Prý tam v tu chvíli byli dva lidi, Mou si to načasoval na chvíli, kdy bylo v plném proudu lap of appreciation. Nedozvíme se, nakolik to od něj byla vychcanost a nakolik chyba novinářů...

Reagovat
Busby babes

na tom je nejprekvapivejsi, ze jsme nejakej lap of appreciation delali. a hlavne, ze to teda kdyztak sleduje x novinaru... no tak uvidime, co z toho jeste vyleze.

Reagovat
Counter

To se snad v posledním zápase na domácím stadionu dělá všude, ne?

Reagovat
Counter

A jde o to, že obvykle se toho účastní i manažer. Dneska se hojně řešilo, že Wenger to kolečko neobešel a místo toho jen postával u lajny.

Reagovat
Busby babes

no prave. letos to kazdej resi. nechapu to moc. driv to nikdo neresil, vsem to bylo fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zeptal bych se ho, jestli dokáže z hlavy vyjmenovat dnešní základní 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

to dokáže len mrázik

Reagovat
kiwwi

reporter: ako by ste zhodnotili zapas?

r.mrazik: Napicu, Gomes len 5 minut a Tuanzebe na DM.

Reagovat
r.mrazik

Kwwi: porad v mourkovo prdeli

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Harakan

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo link na předsezonní tipovačku?

Reagovat
blade115

Snad ne...

Reagovat
Coutinho10

to by me taky zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nefunguje efsearch

Reagovat
Hokaido

Mám nárok na vrácení peněz?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nárok počkat, až to bude fungovat.

Reagovat
Zaschrona

Chci vratit korunu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodne velka bida. Trefil jsem jen jednoho sestupujiciho a dva tymy v top 4.

Reagovat
Miguel19

Snad jediní dva trefili Mistra. Drtivá většina tipovala Manchestery..

Reagovat
Counter

Hah, hned ten Yung nahoře to hrozivě nedal

Maresma prohrál sázku o nick na tři měsíce!

Chelsea na titul podle všeho tipnuli dva lidi

Reagovat
Miguel19

dan1el smazal účet, to je na hovno

Reagovat
Counter

Tak to by Maresmovi měla vybrat nový nick komunita

Reagovat
Maresma

Hele klidně, já se tomu nebráním. Ať mi třeba někdo z fanoušků spurs vybere nick, jestli budou chtít.

Reagovat
Cobra

Iacob, Owny podepište se na něm!

Reagovat
smazaný uživatel

Ztraci vsechen lesk, kdybych trestal sazku, kterou jsem sam nevyhral. Jak pise Counter, dal bych nejake hlasovani celeho EF.

Reagovat
fenixLFC

na co to tu on furt pindal? na skrtela tusim? ten je ale passe tak nieco ako lovren >sakho napríklad?

Reagovat
smazaný uživatel

A to je trest? Videl bych to spis na neco jako Rooney_GOAT.

Reagovat
fenixLFC

ved vravim ze rozmyslam koho to tak neznasal

Reagovat
Counter

Já bych dal klasiku This Will Be Our Year, na předsezónní období se to hodí.

Reagovat
FUnk

5. Ozil (už nuda)

Reagovat
Maresma

Přistižen

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Kane a Hull

Reagovat
Coutinho10

trefil jsem aspon nejlepsiho strelce Kane a az na United i ucastniky top 4 i bez Arsenalu jenom to poradi trochu je trochu jinak

Reagovat
kiwwi

Ešteže som mal vtedy ban

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné časy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

najlepsia stavka ever bola ked si musel pisat swahilsky ci ako to bolo

Reagovat
Svatej

Wat, kdo kde kdy?!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4 nikto netrafil, ani len samotné mužstva v nej.

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

Kdo má letos vůbec nejvíc asistencí? Když odmyslím Top 4 a titul, tak jsem překvapil sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
M0rb1D4S

De Bruyne. 18. Mě ale spíš dostává Fabregas. Ten si musel ze všech hráčů nejvíce zvykat na nový systém a stejně stihl během 1328 minut v Premier League dát 5 branek a na 12 přihrát.

Reagovat
blade115

Reagovat
M0rb1D4S

Mimochodem, viděl jsi včera Romana?

Reagovat
blade115

Jo, ale nebudu se radši krmit představama o nekonečné lásce ke Contemu...

Reagovat
M0rb1D4S

Mě to spíš rozesmálo. A potom ještě zašel do kabiny, vyfotil se s týmem, zaspíval si Campeone, campeone a Pedro z Hazardem ho slili šampusem

Reagovat
spider_8

Mě dostává Hazard, jenom 5

Pedro 9, Matič 7. Přitom přes Hazarda chodí snad všechny akce, on opravdu není mašina na statistiky.

Reagovat
kvasha16

tuto sezonu ale uz viac zakoncoval, a podla mna ma tiez vela tych druhych asistencii

Reagovat
Counter

Arsenal have scored 119 goals so far this season, only twice in history have they scored more (1930/31 and 1934/35)

Válec

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Angel Gomes is the first player born after the year 2000 to play in the Premier League.

Record breaker.

no ok, uz sa fakt zacinam citit stary

Reagovat
smazaný uživatel

sebereflexe

Reagovat
Busby babes

Zoze. Smradi mlady.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

to je ještě nic, Ryan Sessegnon je ve výběru sezony Champu a to se narodil taky 18.5.2000

Reagovat
Ligter

a to hrál jen polovinu zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
discarda

Kdyby misto Mourinha byl Moyes tak uz je venku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pekné nové dresy, tá farba

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

ked som zapol stream tak pozeral ze wut? co to vôbec sledujem za zapas? ale psotupne som si na ne zacal zvykat

Reagovat
Busby babes

So, Koeman finished 7th on 61pts. Last season 6th, 63pts. Clearly I was off my head questioning why you'd swap Southampton for Everton.

Zasch, asi abyste ho vyhodili..

Reagovat
Whitemedia

to by měli

Reagovat
Whitemedia

a místo něj vzít Silvu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

No, Ivanek rikal, ze dulezity jsou body, na zbytek... ale zas splnil cil dostat nas do Evropy, tak nevim.

Reagovat
Le Gunner

Milióny klobouků dolů před oběma hokejovými finalisty, bez ohledu na vítěze a poraženého.

Reagovat
Swarley

dlouho nepamatuju tak kvalitní zápas

Reagovat
Busby babes

docela se na to dalo koukat. cekal jsem vic golu, ale golmani zachytali paradne no. Porad si ale myslim, ze treba Kanada zahrala proti Rusku jeste o kus lip. hlavne v te treti tretine.

Reagovat
Spasitel

Tak Rusi spravili chybu, že to chceli ubrániť a nechali Kanadu hrať takí Švédi sa nenechali dať pod dlhý tlak

Reagovat
Busby babes

Kanada je podle me k nicemu jinemu nez braneni nepustila. ale to uz je jedo. kazdopadne finale nabidlo fakt dobrou ukazku moderniho hokeje. bohuzel taky ukazalo, jak moc na vyspelej svet ztracime.

Obrance, kterej by se dostal aspon do nejakeho deckoveho vyberu Svedska nebo Kanady proste nemame. Tam je brutalni rozdil v kvalite. par sikovnych utocniku mame, ale bohuzel je to malo.

Reagovat
Zaschrona

Pfff, zrovna jsme meli nejkvalitnejsi slozeni obrany za hodne dlouhou dobu.

Reagovat
vodka

Gudas, Kempný a Šimek byli dost v pohodě, zbytek o něco horší, ale proti poslední 2 letem i tak dost upgrade...

Reagovat
Le Gunner

Vynechej Kempného... Tolik zbytečností, co on je za zápas schopný udělat, je neuvěřitelné. Na modré ten puk míchá dlouho, ve velkých zápasech většinou hraje s podlomenými koleny. Snad se ještě vyprofiluje.

Reagovat
vodka

no, všechno sem neviděl teda, ale kempný podle mě byl s gudasem skoro na stejné úrovni.

Reagovat
Counter

Zajímavé, mně se zase Kempný nelíbil skoro celé mistrovství.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

to je sice pekny, ale o to je to horsi.

Reagovat
Le Gunner

Na druhou stranu, i přes odchod Šimka (a Jeřábka) za oceán máme potenciálně jednu z nejlepších obran pod olympijské kruhy. Zatím jen teoreticky, ale dal by se z toho postavit skvělý tým, kompetitivní.

Reagovat
B3n

Obrana byla slušná, ale, za mě, chyběl Němec z Komety.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť u nás by naprosto kralovali i němečtí dědci Erhoff se Seidenbergem. A v porovnání s těmi nejlepšími, které tam Kanada ani neměla (až na Parayka) to vypadá jako úplně jiný sport. My fakt nemáme nikoho, kdo je na nejvyšší úrovni konkurenceschopný, 3 pár v Chicagu fakt není známkou toho, že na hráči postavíš obranu, když ji sám nedokázal táhnout ani výrazně lepší Židlický.

My máme pár dobrých hráčů, ale dlouhodobě se ukazuje, že to nejsou zas až takové hvězdy, aby svými výkony utáhli útok reprezentace.

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

krasa

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

koukam, ze Filmon uz je placenej i SD verze jo?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

taky mě to rozladilo

Reagovat
Busby babes

ty ses velkej diplomat... prej rozladilo. nasranej jsem!!!

Reagovat
Horcmen

Fanta obhajoba nevyšla, "jenom" 6.místo, ale vynahradila to nakonec H2H EF Tak zase za rok a klidně o nějakou odměnu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
mikelinos

Gratulace vítězí EF ligy, byl to napínavý boj až do posledního kola, a očekávám cenu za druhé místo

Reagovat
Coutinho10

tak už chápu, proč si vyhral novou H2H

o to cennejsi pro me je, ze jsem te dokazal porazit v nasem duelu

Reagovat
Horcmen

pěkně taky gratuluju vítězi, zatím se (asi) neozval

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Cca 800. pro Césara Azpilicuetu, našeho klíčovýho hráče a jeden z největších bargainů v historii PL.

Reagovat
Steven666

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

a sympatáka

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle přestupy miluju, když se od nich vlastně nic neočekává, ale pak se z nich vyvinou velikáni

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neočekává? Nic neočekávat mohl snad jenom někdo, kdo o něm neslyšel a viděl jenom, že přestoupil za málo. Už v té době stačilo otevřít FMko a vidět, jaké má super statistiky. O tom, že měl za sebou asi 5 sezon v evropských top ligách, ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

sezónu předtím mělo Marseille příšernou sezónu a statistiky ve FM jsou určitě hodně směrodatný Přicházel jako back-up a propracoval se na jednoho z nejlepších obránců ligy. Takže jo, docela mě překvapil, i když takového mága jako ty asi ne.

Reagovat
Hokaido

Ale owny má pravdu, kdo hrál v tý době FM, tak s ním rozhodně jako back-up nepočítal.

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Dejme mu pásku.

Reagovat
TopinB

Reagovat
raduinho

Reagovat
C-M@ster

O pár komentů vejš jsem hodil link na předsezónní tipovačku, kdyby to někoho zajímalo.

Reagovat
Infernoqt

Co s tím Jamesem, bude něco?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
minoLFC

pôjde k nám

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

Ornstein píše, že Mustafi má otřes mozku a Wembley možná nestihne. Tak paráda, to abychom hráli s trojkou Holding, Merte, Monreal

Reagovat
7kaka7

Proč Terry neodehrál celý utkání? Chápu symboliku 26 minuty ale stejně....

Reagovat
hona.kub

právě kvůli té symbolice 26.minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Conte chcel nechať hrať hráčov, ktorý pôjdu do finále FA Cupu.

Reagovat
Counter

Sám si to takhle naaranžoval.

Reagovat
TopinB

Takhle si užil slávu a potlesk a všechno, kdyby to bylo na konci zápasu, tak se musí dělit s týmem.

Anebo důvody nahoře

Reagovat
Maresma

Jinak Wijnaldum včera prodloužil svou sérii v PL (17 gólů doma, 0 gólů venku)...

Reagovat
Nikikrew

Premier league je za nami. Skoda, ze sme si neudrzali tu paradnu formu z uvoda rocnika kde nas polozil dvojzapas v Evertone a v City, potom este na domaca prehra s Watfordom mi prisla uz ako ceresnicka. Ako uz Counter spominal, skorovali sme v tejto sezone mnoho golov, avsak sme ich aj vela dostali a s tymto nemame sancu pomyslat na nejaky uspech. Na EL sa teda vobec netesim, pride mi docela nezaujimava,iba Liga Majstrov ma to caro. Ale aspon bude priestor pre hracov z lavicky & rezervy si zahrat na Emirates a v Europe ako takej.

Odchody Ozila a Alexis ma azda budu mrzet najviac. Konecne mame top class hracov o ktorych pravdepodobne prideme, same fucking story.

Ci uz s Wengerom alebo bez neho, potrebujeme 3 top hracov pretoze si stale myslim, ze sucasne mame velmi dobry kader.

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Days top of the 2016-17 @PremierLeague table:

Chelsea: 184

Man City: 75

Liverpool: 14

Man Utd: 6

Arsenal: 2

Hull City: 1

Ale prý Chelsea nejvíc vyjebala s náma.

Reagovat
Busby babes

kdo to rikal, ze nejvic vyjebala s vama? Letos hrali vsichni hroznou tuzku. Krome vas a Chelsea.

Reagovat
icemike

někdo to tu psal,ale jen jeden člověk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kazdopadne ja nepsal ze nejvic, jen ze vyjebali

Reagovat
kvasha16

ked si to tak vezmes tak to v postate neni pravda, ked Arsenalu nestacilo ani rekordnych 75b na LM

Reagovat
Busby babes

to je jak kdybych rekl, ze jsme meli dobrou sezonu, protoze 69 bodu by loni stacilo na 4. misto.

Reagovat
kvasha16

tiez pravda

Reagovat
Counter

Však loni všichni opravdu hráli děsnou tužku, letos už míň.

Reagovat
vodka

to je zaschova argumentace u první sezony pod martinezem

Reagovat
nani92

Hull > Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool > Man Utd

Reagovat
nani92

Man Utd > Arsenal + Hull + Tottenham

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

Man Utd > Arsenal > Arsenal + Hull + Tottenham

Reagovat
Svatej

uspesnejsi sezona

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

S Wengerem.

Souhlasim, ze mame kvalitni kadr, ale letos spis zalezi na tom, kdo odejde nez nez kdo dojde. Ale tu situaci uz se Songem, RvP, Cescem a Nasrim zname, tak pohodka. A Evropska liga je fajn, jen ne pro kluby jako je Arsenal...Vsude kam prijedem, tak budem favoriti a ty mancafty budou hrat na hranici sebeobetovani. A u toho favorita nikdy nevis, jak to ti hraci samotni vezmou, jak se dokazou nahecovat a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Spurs ten titul neudělali. Loni a letos měli příležitost, která už se pravděpodobně nebude opakovat. Jejich kádr je vážně sympatický, postavený jak schopných domácích hráčích a trenér je sympaťák jakbysmet. Otázka je jestli s jejich rozpočtem a ekonomickým až úsporným přístupem se dokažou ve špičce držet dlouhodobě. Myslím, že jestli odejde Kane a Alli za "lepším", tak to bude počátek konce této pohádky. Tak snad příští sezónu ligu dokážou vyhrát, fak jim to přeju. V Lize mistru jim moc šancí nedávám, ale snad to úplně nevypustí. Bohužel nebudou mít tak široký a kvalitní kádr jako mají Bayern, Barca, Real což je většinou rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod, proč by se to nemohlo opakovat. Peníze nejsou problém, platy se dají zvednout, máme rezervy + za rok nový stadion, který zvětší příjmy ještě víc. Kane a Alli v nejbližších 2-3 letech neodejdou, pokud vyhrajeme nějaké větší trofeje, tak možná ani potom. V Lize mistrů můžeme hrát vyrovnanou partii s každým, tak snad se sejde forma i zdravotní stav hráčů. Kádr je potřeba rozšířit určitě.

Reagovat
teenz

"Kane a Alli v nejbližších 2-3 letech neodejdou"

"V Lize mistrů můžeme hrát vyrovnanou partii s každým"

Reagovat
mul

ked sa neozve Real, Barca, Bayern tak uvedeni hraci tak lahko nepojdu

Reagovat
teenz

Však právě, jestli to bude Kane sypat jako teď, tak prostě v Spurs nezůstane. A je jedno jestli to budou ambice (Barca, Real, Bayern) nebo peníze (United, City..).

Reagovat
Hokaido

Třeba zrovna on bude srdcař a nikam nezdrhne. Sice se to dneska už moc nenosí, ale on pokud zůstane, stane se nejspíš největším hráčem v historii klubu. Absolutní legendou. A kdo jinej by měl být loajální, když né Londýňan a odchovanec Spurs?

Reagovat
teenz

Zní to hezky, ale víme každej jaká je doba. Nevěřim tomu, že takovej stroj jako Kane (pokud v tom bude pokračovat) si nechá nějakej velkoklub uniknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. 20 gólů ho dělí od toho být úplně největším králem.

http://www.11v11.com/teams/tottenham-hotspur/tab/stats/option/scorers/

Reagovat
Hokaido

Mezi jednookými, no.

Reagovat
Hokaido

*Jednooký mezi slepými.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom PL. Z hlediska nasich utocniku je jasnym kralem Jimmy Greaves - a na toho mu chybi jeste hromada golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
mul

len ako pozname Levyho, tak podla by prestup v ramci ligy bol malo pravdepodobny (vid Modric) o prestupe mimo ligu nema zmysel pisat, kym nepride konkretna ponuka ,ale budem sa cudovat ak nepride (napr Bayern aj Barca budu chciet RB, kde sa mi Walker javi ako ideal )

Reagovat
smazaný uživatel

Kane podľa mňa nejak netúži po tom hrať v Barcelone či Reale. Aspoň môj skromný odhad no...

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Manik...

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

jakou měli jako lestos příležitost? Vždyť chelsea jela jak mašina,nejvíce výher v historii PL.letos neměli právě žádnou pořádnou šanci i přes svoji nej sezonu v historii PL.Loni snad,ale mi říkej že sis nevšiml že oni když jde o všechno tak se sesypou a to není poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

ano pořád chybí zkušenosti, klíčoví hráči jsou ještě moc mladí ...a hlavně každý rok chyběl nějaký dílek skládačky, aby ta sestava byla opravdu dobrá...letos to do sebe opravdu zapadlo...jenže Chelsea byla holt lepší zásluhou Conteho...kdyby hrál letošní mančaft Spurs ligu loni, tak ji vyhraje si myslím. Ale kdyby se nehraje.

Reagovat
Busby babes

kde presne se sesypali? vsak maj naprosto skvelou sezonu a za celou dobu je nepotkal nejakej vyraznejsi vypadek...

Jestli neco, tak spis meli pomalejsi rozjezd. finis meli skvelej.

Reagovat
Cobra

Tak oni mají na mysli jen loňský závěr sezóny a nějak se chytlo, že při větší příležitosti už se sesypeme automaticky.

Reagovat
Counter

Myslím, že tohle jde hlouběji než jen na závěr loňské sezony, takové to "Spursy" se omílá už dlouhá léta. Ale netuším, čím to mohlo začít, možná těch pár obratů MU proti vám na OT?

Reagovat
Counter

Potažmo 2006 a slavné lasagne-gate.

Reagovat
smazaný uživatel

neco s Ramosem

nic si nevybavuju

Reagovat
vodka

to bylo pod jolem, poslední zápas sezony, spurs byli o bod, nebo dva před AFC, pak se ale po lasagních polovina týmu posrala a pozvracela, bylo jim zle, takže pomalu neměl kdo hrát. Tainio s Carrickem tam sotva pletli nohama po tom...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja vidim zradlo a hned se mi vybavi ve spojitosti se Spurs ty Ramosovy revolucni metody

On tam byl az o rok pozdejs

Reagovat
M0rb1D4S

Nemají s bojem o trofeje žádné zkušenosti a na konci sezony se to krásně ukázalo. Když už nás nemohli dohnat a tím pádem se zbavili té tíhy, začali soupeře ničit.

Reagovat
FUnk

zacali jsme je nicit az bylo rozhodnuto o titulu, jinak z posledních 20 zapasu mame nejvíce bodu, spise odstup byl uz velky a vy jste taky porad vyhravali.

Reagovat
icemike

se pořád řeší Kane a Alli,ale pro Spurs je klíčové udržet si krajní beky, o kterých se teď píše, že půjdou. Protože hráči kvalit Rosea a Walkera prostě na stromě nerostou

Reagovat
Miguel19

Vyhrávali s přehledem i bez nich. Zase tak klíčový nebudou. Hlavně teda Walker..

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako za každého někdo zaplatí 100 mega?

Spurs jsou velmi bohatý klub a v případu Balea a Modriče jasně ukázali, že nemají důvody je pouštět konkurenci v lize jen proto, že si to někdo přeje.

Reagovat
Spasitel

Tak záleží aj na hráčoch ked budú chcieť prestúpiť do veľkoklubu kde môžu vyhrávať trofeje. Nikto nevie čo takému Kaneovi či Allimu beží hlavou ale určite sú frustrovaný, že im to už druhý rok ušlo možno budú hľadať šancu inde v budúcnosti.

Reagovat
vodka

nemyslím si, ten tým pořád roste a zlepšuje se. V takové situaci nemáš důvod odcházet. Respektive můžeš, ale víceméně jenom tehdy, pokud se pohádáš s vedením/trenérem (to se spekuluje u Walkera), případně, když si chceš vydupat lepší plat.

Reagovat
Counter

A obvykle to pro toho hráče dopadá fiaskem. Za úspěch vděčí především manažerovi, Poche z nich těží maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Walker by asi moc nechybel...ma strasne nevyrovnane vykony...Trippier je mnohem spolehlivejsi i kdyz neni tak dynamicky. Na leve strane by to asi bylo horsi protoze Davies zatim nedosahuje kvalit Rose ani nahodou. Obecne vzato v tom tymu je cca 15 hodne kvalitnich hracou a pak zeje velka propast za kterou je ten zbytek...spickove tymy maji proste soupisku sirsi

Reagovat
vodka

Walker > Trippier all day long. Trippier tak možná v tom systému na 5 obránců, dozadu je totiž zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mila Kunis se taky může vysrat na svého přítele a přijít za mnou. Tvoje výplody jsou podobně smysluplné.

zaprvé hovoříš o velkoklubech, ale kdo to v Anglii je? Manchestery, kde se 4 roky hovoří o tom, jak stačí jeden hráč, pořádný trenér a bude z nich mašina. Výsledek vidí všichni. Oba točí trenéry, lítají stamiliony za hráče a přitom jsou na tom City pomalu stejně jak za "tragéda" Boba a chytřejším fanouškům United došlo, že kecy o dalším Fergiem a obnovení dominance jsou mimo. Zbývá CFC, kam se ale všichni nevejdou, navíc nikdo neví, co s týmem udělá sezona s LM, nebo odchody Costy či Hazarda. Ty hráče jen tak nenahradíš.

Zadruhé je tu řeč o Spurs, kde není překvapením ani tak to, že se dostali mezi anglickou elitu, jako s spíš to, že to trvalo tak dlouho. Čistě po finanční stránce na tom posledních 15 let nejsou hůř než LFC nebo Gunners.

Poslední věc, kterou ignoruješ, jsou pravidla. Kane nebo Alli mají smlouvu do roku 22, ROse a walker 21 což má mnohem větší váhu, než kecy agentů, spekulace bulváru nebo nedej bože žvásty lidí tady na fóru dohromady. Smlouva znamená, že bez souhlasu vedení Spurs se s nimi do konce roku 20 respektive 21 nemůže o případném angažmá bavit. Takže než se vůbec s nimi začneš bavit, MUSÍŠ se dohodnout s Levym.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Manchestre sú veľkokluby napriek výsledkom. Tak ako je veľkoklubom AC Miláno, aj keď sa pohybovali posledné roky v strede tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy se to projeví na výsledcích? Za rok, dva, pět, deset budou oba před Spurs?

A máš důkaz o tom, že to hráče zajímá, nebo že to zajímá vedení dotyčných klubů?

Kolik jich za posledních 5 let vyměnilo Spurs, Pool a Gunners za City, CFC nebo United? možná se pletu, ale podle mě jen jeden, Sterling.

Jo a když do toho taháš AC, můžeš mi říct, kolik špičkových hráčů tam v posledních letech přišlo? s přimhouřením obou očí Bacca, nikoho jiného tam nevidím. Když jim nový vlastník začne dávat 100 000 týdně, tak se tam pohrnou, pokud bude škudlit, nikdo tam nepůjde.

Víš, většina fotbalistů touží po dvou věcech. Dostat co nejvíc peněz a pokud možno hrát na pro ně nejvyšší možné úrovni. Zda to bude tam, nebo tam je jim tak nějak jedno, jen se kvůli fanouškům kteří mají potřebu se chlubit úspěchy klubu s nimiž pochopitelně nemají nic společného se musí tvářit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna (ale tam to nikoho moc nebolelo, prisel preci chambers s debuchym )

Reagovat
B3n

Sagna, RVP a Sterling, pokud se nepletu. + Nasri, Clichy, Meireles šli jen o rok předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

na Robina sem radeji zapomel

Reagovat
B3n

Rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Na nej zapomel ten malej kluk ve mne, ten co si myslel, ze je Robin karakter

Reagovat
B3n

Chápu Tě, ale i jeho. Stejně jako třeba Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Titiho to nebylo tak tezky mu odpustit, vic uz Arsenalu dat nemohl. U Robina me to mrzelo z toho duvodu, ze ac sklenenka, ac mel problemy (a nemaly) se zakonem tak zdrhnul jak smrad. U nej to zamrzelo, protoze se mi libil jeho styl, da se rict takovej genius v utoku a pak nejaky kecy o malym chlapci uvnitr, co vzdy fandil Utd? Ani neumel odejit se cti (a to dostal pasku v posledni sezone)

Reagovat
B3n

Já chápu, že pro Vás je to bolestivý. Kecy o malým klukovi si teda nepamatuju .

Ale z jeho pohledu to prostě chápu. Už mu nezbývalo tolik možností ještě něco někdy vyhrát a v Arsenalu na to vyhlídky byli rozhodně menší, než v United, tak se vůbec nedivím, že si za tím šel. I za tu cenu, že pro Vás bude van Pussy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu uz odpustil, klidne bych ho pred sezonou vzal zpet, protoze ho taky chapu, proc odesel do Manchesteru. Kariera je kratka a on byl vzdy ambiciozni Bylo to tezky obdobi pro vsechny, ale mel vydrzet, rok na to se to spravilo do normalu a uz sme nemuseli tak skudlit. Stalo se no, uz to nejde vzit zpet.

To maly dite uvnitr mi utkvelo strasne v pameti, tohle kdyz ti rekne hrac na odchodu, ze vlastne celou dobu neco v nem fandilo uhlavnimu nepriteli, tak to je na Chocholouska

Reagovat
B3n

Přesně, jak říkáš, kariéra je krátká. A pokud chceš vyhrávat, tak tomu holt musíš občas něco obětovat. On si za tím šel, dostal, co chtěl...

Tohle si fakt vůbec nepamatuju, ale rozumím Ti. Jestli to takhle vážně řekl, tak je to celkem blbý, no... na druhou stranu, jestli to tak vážně celou tu dobu bylo... těžko říct. Zase tak hrozný to asi není, přecejen jde hlavně o výkony, který pro Vás předváděl, ne o to, komu fandil malej kluk uvnitř.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu to moc neveril, tenkrat sem si myslel, ze chce zmirnit ten celkovej dopad toho odchodu na fanousky, aby ho jako pochopili nebo co Bylo to smesny...

Jeho prichod jeste nakopnul Wazzu, kterej tu prvni sezonu s nim v utoku byl bajecnej (coz se mi libilo)...uz v prubehu te sezony sem mu odpustil a naopak mu pral u Ucek. Mam rad fotbal ve vsech podobach a ta spoluprace tech dvou byla neskutecna, hezky se na to divalo.

Reagovat
B3n

Taky bych mu to asi moc nevěřil, nevím .

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedivim ale na jeho obranu-Robin to prohlasil az to bylo vybaveny a on uz byl i se svou zenou zabydlenej v Manchesteru..ale stejne to byla saskarna

Reagovat
B3n

Stejně když nad tím tak přemýšlím, tak bych byl nasranej na vedení Arsenalu, ne na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak splacel se jeste ES, Ucka za nej poslali celkem balik na to, ze mu rok pote koncil kontrakt a nas*ranyho hrace v kadru proste nechces no. Sebehlo se to vsechno v jednu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vedeni by ho rado udrzelo, zas tak spatne sme na tom nebyli, klidne sel udrzet..ale on mel tolik prikladu, kdy opravdove spickovi hraci byli z Arsenalu pousteni, tenkrat se z toho stal tak trochu evergreen

Reagovat
B3n

No právě, já chápu splácení stadionu, tam není o čem. Ale je to trošku škoda, možná to šlo udělat nějak líp. Prodloužit s ním smlouvu dřív třeba, i když to zní lehce, tak lehký to určitě není, to je mi jasný. Přesně tu situaci v klubu neznám, neznal jsem a navíc jsem už určitě spoustu věcí zapomněl, ale nemyslím si, že všichni ti super hráči, co jste měli, odešli jenom kvůli splátkám na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan jsem myslel, že už je víc, to samé Sagna, tak jsem se nedíval, Clichy jsem se díval a je to 6.

Ale to na původním postu nic nemění, kdyby se to vzalo za 10 let, tak se tam vejdou zmínění a k tomu třeba Ade, Kolo, Berba, Carrick, Torres a možná i další, nyní jen 3.

Reagovat
B3n

Však jsem psal, že Meira, Clichy a Nasri šli jen o rok dřív, takže těch 6.

Na nic víc jsem reagovat nechtěl, jen Tě trošku poupravit.

Reagovat
smazaný uživatel

však v poho, já to dělal z hlavy, ověřovat se mi to nechtělo, Clichyho jsem s epodíval proto, že ho mají stále na soupisce.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky nie sú rozhodujúcim prvkom na určenie toho, kto je veľkoklub a kto nie. Pri Manchestri United to hráčov asi zaujíma, keď tam išiel Ibrahimovič a kopa ďalších výborných hráčov - napriek výsledkovému prepadu. United meno ani vplyv nestratili, ani zázemie, ani fanúšikov, ani prachy. Popravde ich majú viac ako kedykoľvek predtým a sú rovnako populárni.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo si spomeňme na Real a jeho neschopnosť prejsť cez osemfinále LM a Lyon. Takisto v lige to nebola žiadna sláva...a aj napriek tomu ani na moment neprestali byť veľkoklubom. AC sa výsledkovo prepadlo, ale vo futbalovom svete je to stále gigant.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi tu kopu vyjmenuj.

AdM, za rok zmizel do Paříže, Ibra se mohl kromě MU buď vrátit za méně peněz do Milána nebo za víc do USA nebo Číny, moc reálných možností neměl, Schweini se dá brát, ale dost trpěl před přestupem na zranění a zbydou ti Pogba, Mchitarjan a Mata s tím, že poslední byl v CFC přebytečný. Takže tady máš to nej z nákupů s tím, že srovnatelně s lidmi ze Spurs na tom byli před přestupem 3? 4?

Jasně že Rojo, Baily nebo Martial skočí po nabídce od United hned, ale jejich bývalé kluby jsou fakt něco jiného než Spurs.

A tomu AC po kterém prý všichni touží, jsi se jaksi vyhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhnul, AC nemá top hráčov, ale aj tak je to stále pojem vo futbalovom svete s obrovskou základňou fanúšikov.

Či DiMaria po roku odišiel, je nepodstatné. Fakt je že ako top hráč šiel do United po výsledkovom prepade, rovnako Ibrahimovic, Schweinsteiger, Pogba, Mata. Martial a Bailly ako super talenty.

AC možno trochu z pojmu veľkoklub stratilo, United ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je teda podstatné, když ne to, že top hráč odtam zmizel po roce, že další neměl v Evropě jinou možnost, že Mata byl v CFC přebytečný a Baily s Martialem jsou jen talenty, s tím, že druhý by skončil u Spurs, kdyby přihodili 5 mega?

A s tím AC jsi to dorazil. Napřed tvrdíš, jak všichni chtějí hrát ve velkoklubech, tedy i AC a pak přiznáš, že nemají hvězdy. jak je to možné, když tam všichni tak chtějí, alespoň podle fanoušků velkoklubů?

Ale jednu podstatnou věc jsi v těch svých výplodech trefil. Prachy, o ty totiž jde v první řadě, ne o sračky, že allimu s Kanem nebude stačit hrát za Spurs. United mají Pogbu a Zlatana, protože mají peníze o které jde hráčům na prvním místě a nikdo jiný za tyhle dva dát tolik nechtěl. Chápeš, že gáži jako v PSG či United by Zlatan nikde jinde v Evropě nedostal?

Prachy mají i Spurs, a proto se od tam odcházet nebude, prachy měl i Real, když končil v OF LM ale nemá je AC a proto tam nikdo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatné pri určovaní veľkoklubu je to, čo som už niekoľkokrát vymenoval. AC sa trochu prepadlo, to som priznal. Ale s istotou tvrdiť, že to už nie je veľkoklub, je podľa mňa odvážne. Nikde som netvrdil to, čo si napísal.

Myslíš, že o Matu nebol nikde inde záujem, iba v United? Alebo o Zlatana? Ok, mysli si to, ja si myslím opak. A tým, že Manchester United je gigantický klub, by som túto debatu zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte predsa len by som na obranu AC dodal napr. kvalitatívny prepad celej Serie A.

Reagovat
Erdovec

nejdůležitější otázka léta, zůstane Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo..."Brazilčani" potřebujou chůvu a vodonoše. Útočníci zas potřebujou nadýchané přihrávky za obranu...a to všechno Lucas umí

Reagovat
eder

Musí zůstat. Je to Legenda.

Reagovat
minoLFC

Povinnosť splnená, teraz neposrať predkolo Okolo Countinha budú asi v lete lietať supy zo Španielska

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych mel kdyztak pro Maresmu za dan1ela navrh na nick:

Next-Year-will-be-our-Year!

Reagovat
13

To si může dát i kterýkoliv fanoušek spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mancs .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? No ja ti nevim. Tym ktery ma poslednich cca 10 sezon cil bojovat o kvalifikaci do LM, v tech deseti sezonach se mu to trikrat povede, pricemz ve dvou pripadech byl ten neuspech minimalne hodne kontroverzni a v dalsich dvou slo mluvit o souboji o titul, mi nepripada, ze nenaplnuje sve ambice. A je vzipne, ze prskaji nejvic fanousci klubu, ktery se v tech 10. sezonach povetsinou umistil za nama i presto, ze objektivne jde o silnejsi znacku ve fotbalovem svete a ma znatelne vetsi rozpocet, coz se projevuje jak na cene hracu, tak na jejich platech. Ja bych rekl, ze v lize si Spurs sve ambice naplnuje vic nez slusne.

Reagovat
13

Liverpool už taky pár sezon není klubem jenž by mohl mít vyšší ambice než bojovat o LM. Silnější značka a rozpočet nejsou všechno. Dokud Liverpool nezlepší přestupovou politiku, tak se nikam neposune. Bohužel od dob Rafy se zavedlo rozmělňování financí na průměráky místo koncentrace peněz do kvalitních hráčů. Ono to ale bohužel možná souvisí s tím, že těch peněz LFC zas tolik nemá a když už je má, tak je většinou utrácí špatně.

Hlášku next year will be our year tu od soudných fanoušků LFC sotva uslyšíš, protože ten klub až příliš dlouho žije z bývalé slávy a jediné co do budoucna doopravdy dává naději je změna majitelů a Klopp.

Reagovat
fenixLFC

Ono to ale bohužel možná souvisí s tím, že těch peněz LFC zas tolik nemá vs a jediné co do budoucna doopravdy dává naději je změna majitelů

povedal by som ze to spolu suvisi. sice miname obrovske ciastky ale celkovo sme vo vydajoch na prestupy priemerne okolo 30 mega za rok. a to je v anglicku bieda. jasne, nase prestupy sa velmi casto nepodaria, ale az na vynimky sa sústredíme na hracov ktorym vysla sezona, pripadne maju potencial. a tito hraci, ktori su casto rizikom ci sa uchytia nahradzaju opory na ktorých cela hra stala

Reagovat
13

Těžko říct, ale realita je až příliš často odlišná od těch prohlášení o tom kolik máme peněz na přestupy. Tak jak jsme se radovali z konce Hickse a Gilleta, tak si začínám přát i konec Henryho. Televizní práva sypou jako nikdy a na přestupovém budgetu LFC to prostě není dostatečně znát. Neříkám, že chci aplikovat stejný postup jako United, ale mělo by to být tak, že ukáže li si Klopp na nějakého hráče, tak ten deal neztroskotá na penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

protože pro majitele je lepší když se nadává na kouče a sportovní vedení jak nejsou schopni nikoho přivést, než na rovinu fandy nasrat prohlášením, že se víc investovat nebude a musí se se současným stavem tj. boj o LM smířit. A nemyslím si, že se to týká jen LFC ale podobné to asi bude i u wengera.

Já si dělal tabulku, kolik se minulo za přestupy od nástupu BR a za jednotlivé roky mi vyšlo přibližně v eurech -60(nový kouč), -20,-50 (LM), -30 a vloni plus 10. Ono je hezký nadávat Jurgenovi, že nikoho nepřivedl, ale spíš si myslím, že mu vzhledem k absenci v Evropě a pracím na Anfieldu, kde jsem našel články o náboru 1000 nových zaměstnanců a fotky, kde je ohraničená plocha vedle stadionu(co tam kurva dělají?) o půlce jeho rozlohy, nic nedali a musel se uskromnit, protože jeden dobrý hráč je minimálně 30 plus mega liber navíc.

S tímhle je pak těžké věřit tomu, že se nabídlo 65 mega za Mbappého.

Reagovat
13

Tak můžeme si jen domýšlet ty důvody, ale takhle jak jsi to nastínil to vypadá víc než logicky.

Reagovat
fenixLFC

stavaju nove treningove centrum aby boli prepojene treningy acka a juniorky..inak suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tak dvojnasobny pocet znaku, nez co bude maximalni delka nicku. Ja navrhuju vrabejka_official.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim!

Reagovat
Counter

Myslím, že máme vítěze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

No to neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano. K

Reagovat
spider_8

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Hachim Mastour

Logicke, kedze ani nevyhral cenu za najkrajsi gol mesiaca.

Reagovat
Hokaido

Vím že je to kvůli tomu. Ale je to blbost.

Reagovat
Mimalu

však nejpřekvapivější letošní prohra Arsenalu, nevyhráli hlasování o gól měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/fVeyfUm.jpg

Statistiky za poslední 2 sezony. Nejvíce výher, nejméně porážek, nejvíce vstřelených gólů, nejméně obdržených gólů, nejvíce bodů, 0 červených karet.

Reagovat
vodka

0 červených karet

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jiný nemá psychiku a zvládání na takové úrovni, no.

Reagovat
vodka

to si všichni pamatujem, to je fakt zázrak, že tam není ani jedna...

Reagovat
Counter

Jsou protekční no

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
cristiano.K.

až na LFC

Reagovat
eder

Ale co ty fauly? Už jste skoro jako ti dobytkové z MU...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Tie fauly a zlte karty Uz len United su vacsie prasce nez vy.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak přijde Leverkusen a bum...

Reagovat
Nikikrew

a ze Wenger out

Reagovat
masly008

a nejméně pohárů.tak k čemu vám to jako je? (tohle jsme slyšeli tolikrát,že jsem rád že je to teď u vás)

Reagovat
Svatej

+ nejmene zdvihnutych trofeji

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

oproti Chelsea jste hrozní paliči

Reagovat
Counter

Paddy Power paid out four figure sums on novelty bets on JT coming off in the 26th minute. Hmmmm

https://www.bettingpro.com/category/big-wins/paddy-power-took-bets-on-john-terrys-substitution-20170522-0006/

O tomhle tuším Zasch výše mluvil...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem prave mluvil s dan1elem a Maresmuv novy nick ma byt Iacobuv navrh. Tak pod mi.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=dmUx72GZSVQ paradni zhodnoceni sezony 442son proste no

Reagovat
smazaný uživatel

Proč eurofotbal sere poslední dobou na souhrny?

Reagovat
Svatej

Všechny zajímavý už tu jsou

Reagovat
Counter

Lidí je málo, článků moc. A stejně to nikdo nečte.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát by to teda chtělo vyměnit "Reportáž z utkání připravujeme." za "Na reportáž z tohoto utkání sereme."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Autisti

Reagovat
Counter

Reagovat
Teoretik

Kieran Tierney z Celticu náhrada za Clichyho?

Reagovat
valloire

Nejvyrovnanější, nejtěžší a nejlepší liga na světě.

38.kolo : Hull - Tottenham 1-7, Chelsea - Sunderland 5-1, Liverpool - Middlesbrough 3-0, Watford - Manchester City 0-5

Reagovat
kvasha16

tebe dobre musi jebat, ked namiesto oslavovania titulu riesis svoje mindraky v tejto sekcii

Reagovat
valloire

V týhle sekci milej kvasho mám komentů co se daj spočítat na prstech ruky. Je to taková úsměvná reakce na ty blbce od vás, co si myslí, že je PL viz moje 1.věta a furt s tím otravujou v sekci PD.

Reagovat
Svatej

To vy otravujete s tema srackama furt nasi sekci. Je strasne zajimavy ze nam tu vasi pseudopravdu furt musite vnucovat, jako byste tomu sami neverili

Reagovat
valloire

Jaká pseudopravda? Tobě vážně nestačí výsledky v pohárech? Jak je chceš normálně okecat? To nejde. K nám s tim furt někdo leze a otravuje.

Reagovat
B3n

To je beztak inside job

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile in srandaliga:

https://my.mixtape.moe/brcyot.mp4

Reagovat
valloire

Web my.mixtape.moe používá nepodporovaný protokol.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba je na tvém přijímači

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je (jako vždy) na tvé straně.

Reagovat
valloire

Já nikdy nedělám chyby.

Reagovat
fenixLFC

to netvrdime, tvrdime ze ty si chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
valloire

jdi se rozzářit troubo

Reagovat
Whitemedia

To jako vážně vytáhneš výsledky týmů, kterým už o nic nešlo a bylo jim fuk, kolik branek dostanou?

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
Whitemedia

To je docela trapné, ale tak proč ne že..

Reagovat
valloire

trapný jsou ty výsledky

Reagovat
Whitemedia

Jsou to výsledky týmů, které sestupují a už jim o nic nejde s týmy, které jsou na špici PL, k tomu je tam Watford, který před zápasem oznámil trenérovi, že končí a ten dal pak sestavou jasně najevo, jak má ten poslední zápas u prdele.. když už si chceš takhle rýpnout do PL, tak alespoň nebuď zdechlý a najdi si něco lepšího.

Reagovat
valloire

tohle ale není špatný je mi jedno, co je za nima, prostě jsou

Reagovat
Counter

Takové výsledky máš ve všech ligách. To už je přínosnější mrknout na celkové skóre a počet obdržených branek, na takovou Osasunu a jejích 94 gólů v kase se v Anglii nehrabe široko daleko nikdo.

(Btw. jsem na tvojí straně, že PD je lepší )

Reagovat
valloire

Osasuna udělala rekord. To bych zas tak nebral jako měřítko. PD je lepší, stačí se podívat na poháry, něco tak jednoznačnýho se nedá okecat.

Reagovat
fenixLFC

na tu osasunu

valloire 22.05.2017 22:13

je mi jedno, co je za nima

Reagovat
Svatej

Jedna strana vetsi kreteni nez druha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Musia. MU by robilo v LM len hanbu.

Reagovat
r.mrazik

na hanbu staci slepice a liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tuny

dobrý, aspoň víme, že ani jeden nechtějí odejít v létě do united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele