38. kolo
21.05.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Stoke City 0:1

Southampton neudělal radost svým fanouškům a v posledním utkání na St. Mary’s Stadium poměrně překvapivě podlehl Stoke. Jediný gól utkání vstřelil po hodině hry Peter Crouch a zajistil tak pro Potters posun v tabulce na celkové jedenácté místo. Southampton navzdory porážce zůstal na osmé příčce, avšak s obrovskou ztrátou na sedmý Everton.

Saints málem první gól zápasu nabídl brankář Jack Butland, po jehož velké minele mohl skórovat Nathan Redmond, avšak trefil pouze tyč. Ještě před tím měl velkou šanci na skórování také hostující Diouf, na brankové čáře ale výborně zasáhl stoper Jošida.

Hostující trenér Mark Hughes po poločasové přestávce změnil rozestavení a přešel zpět na systém se čtyřmi obránci. Tento tah mu přinesl ovoce, neboť právě Geoff Cameron, jenž se přesunul na post pravého obránce, krásným centrem našel Peter Croucha a ten svým typickým způsobem překonal Frasera Forstera. Crouch se díky tomu stal prvním fotbalistou, který v Premier League dosáhl na metu padesáti gólů hlavou.

Southampton se v závěru pochopitelně snažil vyrovnat, jenomže Jack Butland za svá záda dnes míč nepustil. Uzdravená jednička Stoke se blýskla především v 73. minutě, kdy zlikvidovala ránu Stevena Davise i dorážku Jamese Ward-Prowse.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele