Preview dohrávek Premier League

16.05.2017, 09:54, aktualizováno 18.05.2017, 09:31
Previews
Ve čtvrtek večer se všichni účastníci anglické nejvyšší soutěže srovnají na 37 odehraných zápasech. Na programu je poslední dohrávka, v níž Leicester hostí Tottenham. Domácí mohou poskočit do horní poloviny tabulky, londýnský celek má jisté druhé místo...
Leicester City - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 20:45)
Obhájce titulu z Leicesteru se po kontroverzním odvolání Claudia Ranieriho pod novým koučem Craigem Shakespearem zvedl a pohodlně se v lize zachránil. Teď dokonce Lišky sahají po umístění v první polovině ligové tabulky, k čemuž je může posunout výhra v dnešní dohrávce proti Spurs.

Svěřenci Mauricia Pochettina už mají jisté druhé místo a do utkání tedy můžou jít s čistou hlavou. S tou by do zápasu ale určitě nešel Kieran Trippier, který utrpěl otřes mozku a proto střetnutí v Leicesteru vynechá. Kyle Walker, o němž se zase mluví v souvislosti se zájmem Bayernu Mnichov, pak do utkání nenastoupí kvůli problémům s kotníkem.

Pod kudlu musel jiný obránce, tentokrát levý bek Danny Rose, jehož trápí zraněné koleno a výčet absentérů na straně hostí zakončuje Moussa Dembele, který zřejmě dostane od Pochettina volno.

Favoritem zápasu jsou bezpochyby hosté, nejen kvůli jednoznačnému kvalitativnímu rozdílu v kádru obou mužstev, ale také kvůli statistice vzájemných utkání - Liškám se doma proti Tottenhamu naposledy podařilo zvítězit v roce 2002, kdy vyhráli 2:1 a šlo o poslední domácí utkání Leicesteru na starém stadionu ve Filbert Street.

Pochettinovi hoši jsou navíc ve výborné formě, když z posledních jedenácti ligových utkání prohráli jen jedno jediné. Leicester se navíc bude v zápase muset obejít bez dvou svých stoperů, neboť jak Wes Morgan, tak Robert Huth nejsou zdravotně v pořádku. Je ovšem otázkou, zda to vzhledem k neformě obou beků nebude pro Leicester spíše posílení.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.70 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Manchester United  (středa 20:45)
Poslední týden Premier League nabízí kromě klasického sobotního závěrečného kola i několik dohrávek, které týmům mohou zajistit důležité body. To se však netýká týmů Southamptonu ani Manchesteru United, které mají o svém umístění v tabulce i před dneškem víceméně jasno.

Soton si ve zbývajících duelech může pouze upevnit současnou osmou příčku, neboť na sedmý Everton ztrácejí svěřenci kouče Puela propastných šestnáct bodů. To United ztrácejí na kýžené čtvrté místo nedosažitelných osm bodů a dvě prohry s oběma rivaly ze severního Londýna je o naději na postup do Ligy mistrů z ligové soutěže definitivně připravily - nejprve Mourinhovi hoši prohráli 0:2 na Emirates, o týden později padli United 1:2 i u souseda z Tottenhamu.

I když se vybojovat umístění v nejlepším kvartetu Manchesteru nepovedlo, stále si účast v dalším ročníku milionářské soutěže může zajistit vítězstvím v Evropské lize, v jejímž finále se příští týden Mourinhův celek utká s mladým výběrem Ajaxu. I přesto však má portugalský kouč ve službách mužstva z Old Trafford o motivaci ve zbývajících ligových duelech postaráno - jen zisk šesti bodů z utkání proti Sotonu a Crystal Palace zajistí, aby ambiciózní trenér neuzavřel svou první sezonu na lavičce United s menším počtem vítězství, než jakého dosáhli v posledních třech sezonách David Moyes a Louis van Gaal.

V tom mu pochopitelně nepomůže dlouhodobě zraněný Zlatan Ibrahimovič, kterému sezona skončila v odvetném utkání proti Anderlechtu. Dalšími absentéry budou Daley Blind, jenž odehrál šest z posledních sedmi zápasů a Mourinho se ho tak rozhodl šetřit a Paul Pogba, jenž má volno kvůli úmrtí svého otce.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Ward-Prowse, Tadic, Redmond - Gabbiadini
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Tuanzebe, Jones, Smalling, Darmian - Fellaini, Carrick - Mata, Rooney, Lingard - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.24 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (úterý 20:45)
Konec sezony se blíží a poslední týden Premier League divákům kromě standardního kola přináší i řadu dohrávek. Jednou z nich je i souboj v tabulce dosud pátého Arsenalu s beznadějně posledním Sunderlandem, jenž má sbalená fidlátka a míří minimálně na rok objíždět stadiony do Championship. To Gunners i přes nepříliš povedené výkony a stále silněji se ozývající kritiku na adresu trenéra Wengera stále ještě mohou skončit sezonu úspěšně.

Kromě finále FA Cupu ve Wembley, jež Kanonýry čeká příští sobotu proti mistrovské Chelsea, jsou Wengerovi svěřenci stále ve hře o Ligu mistrů - k tomu je třeba bodově se dotáhnout na Manchester City a doufat, že Guardiolovi hoši na hřišti Watfordu či doma proti West Bromwichi ztratí.

I přes jednoznačný rozdíl v kvalitě obou týmů však na páté mužstvo ligy na Emirates nečeká snadná práce. Tím spíše, že se Wenger bude muset obejít bez jedné ze svých největších opor - francouzský stoper Laurent Koscielny, jenž je v letošním ročníku jediným harmonickým prvkem v rozhárané domácí defenzivě, má problém s lýtkovým svalem a fanoušci se tak možná mohou těšit na či děsit z obranné trojičky Montreal, Mustafi, Holding.

Dalším hráčem, jehož start proti Black Cats je ohrožen a na hřišti se s největší pravděpodobností neobjeví, je Alexis Sanchez, jehož stehenní sval o víkendu nežádoucím způsobem zpracovali Hrnčíři ze Stoke. I Hostům ze Sunderlandu pak bude chybět střední obránce, konkrétně jednadvacetiletý Belgičan Jason Denayer, jenž zvládá i post defenzivního záložníka. Druhým absentérem v kádru Davida Moyese je forvard Victor Anichebe.

O favoritovi utkání nemůže být pochyb, což dokazují i předzápasové statistiky. Sunderland nad Arsenalem v Premier League z patnácti pokusů ani jednou nevyhrál a nedá se to očekávat ani dnes, kdy navíc Gunners body v boji o čtvrté místo nutně potřebují. Zda Arsenal překvapení nedopustí, či do Mnichova přiletí krutá zpráva o neúčasti Wengerova celku v příštím ročníku Ligy mistrů, možná ukáže už dnešní večer.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Holding, Mustafi, Monreal - Bellerín, Xhaka, Ramsey, Gibbs - Özil, Welbeck, Sanchez
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Koné, O' Shea, Manquillo - Denayer - Borini, Larsson, Ndong, Anichebe - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 12.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - West Bromwich Albion  (úterý 21:00)
Již jen dvě překážky čekají na Manchester City v honbě za kvalifikací do Champions League. V úterý jej čeká rozlučka s vlastním stadiónem, když na Etihadu přivítá West Bromwich Albione. Tedy tým, který od poloviny března nevyhrál soutěžní zápas.

Sice s problémy, ale přece jen - Citizens o víkendu dokázali přehrát Leicesteru a po výsledku 2:1 se výrazně přiblížili splnění alespoň toho minimálního cíle. Vítězství se každopádně nerodilo lehce - byť byli domácí v první půli jasně lepší a vypracovali si dvoubrankový náskok, nechybělo mnoho, aby o něj nakonec v druhé půli také přišli. Zachránila je kuriózním způsobem pokažená penalta v podání Mahreze, který tak za stavu 2:1 odmítl vyrovnání. Nyní se dá předpokládat, že poslední dva duely s West Bromwichem a Watfordem již svěřenci Pepa Guardioly zvládnou.

West Brom byl v pátek svědkem korunovace nového anglického mistra, když i přes srdnatý výkon v závěru podlehl londýnské Chelsea tím nejtěsnějším bodovým rozdílem. I přes bídnou formu v posledních měsících se Baggies drží na osmé příčce, ačkoliv se na ně již dotáhla dvojice v podobě Bournemouthu a Southamptonu.

Jasným favoritem úterního střetnutí jsou domácí, ti totiž vyhráli v posledních 10 vzájemných zápasech. Celkově je jejich dominance ještě vyšší - z posledních 14 zápasů jich totiž vyhráli hned 13, když jedinou výjimku představovala remíza 0:0 z roku 2011. Celkové skóre je pak 45-8 ve prospěch Citizens.

Manchester City se do sestavy vrací John Stones, který byl mimo od 8. dubna, kdy si poranil stehenní sval. Do hry však určitě nezasáhne Fabian Delph, který se stále dostatečně nevyléčil své zranění nohy. Hosté se budou muset obejít bez obránce Garetha McAuleyho, který si ze zápasu s Chelsea odnesl zraněné stehno. Na lavičku náhradníků by již mohl usednout Hal Robson-Kanu, který v poslední době laboroval s nataženým stehenním svalem. Tentýž problém pak do hry nepustí Matta Phillipse.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.90 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Watford FC  (pondělí 21:00)
Chelsea zvládla venkovní duel s West Bromwichem, z půdy neoblíbeného přivezla vydřené tři body a dvě kola před koncem si zajistila mistrovský titul. Nyní už Blues čekají pouze dva zápasy na Stamford Bridge a to s celky z chvostu tabulky, tudíž přichází takřka ideální čas oslavit titul na hřišti před vlastními fanoušky.

V pondělí do jihozápadního Londýna přicestují hráči z nedalekého Watfordu, kteří se sice již zachránili v nejvyšší soutěži, v závěru sezóny by se nicméně zcela jistě rádi posunuli alespoň do středu tabulky. Ligový finiš jim ale vůbec nevychází, prohráli již čtyřikrát v řadě a to bez vstřeleného gólu. Situaci pak ztěžuje i fakt, že po výletu na Stamford Bridge budou Hornets doma hostit dalšího giganta - Manchester City.

Zdánlivě se tak zítra už prakticky nebude o nic hrát, avšak minimálně novináři vždycky nějaké "motivační statistiky" naleznou. Nejzajímavěji vypadá honba za překonáním vlastního rekordu, Chelsea totiž drží rekord (29) v počtu vyhraných utkání v Premier League v jedné sezóně a nyní má na svém kontě 28 vítězství a dva zápasy k dobru.

"Všichni vědí, že stále musí dobře pracovat na trénincích, abychom se připravili na následující zápasy s Watfordem a Sunderlandem," připomíná kouč Blues Antonio Conte. Italský stratég zároveň upozornil na to, že Chelsea si již sice zajistila titul v lize, 27. května se ovšem ještě utká s Arsenalem o FA Cup a zisk "double" je v tuto chvíli jednoznačným cílem.

V souvislosti s Contem se hovořilo o tom, že po sezóně odejde z Londýna zpět do vlasti, eminentní zájem údajně projevil milánský Inter. Sedmačtyřicetiletý lodivod ale novinářům potvrdil, že na Stamford Bridge zůstane i příští sezónu. "Pracujeme spolu teprve devět měsíců, a pokud v tom budeme s těmito hráči pokračovat, můžeme se hodně zlepšit. Teď už znají mou filozofii a já zase znám je," říká.

Kádru Chelsea se celou sezónu převážně vyhýbala zranění a i v pondělí večer bude trenérovi k dispozici celý kádr prvního mužstva. Fit by měli být i N’Golo Kanté, John Terry a Michy Batshuayi, kteří měli v uplynulých dnech zdravotní potíže. Hostujícímu manažerovi, shodou okolností také Italovi, bude scházet pouze obránce Christian Kabasele.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Fabregas, Alonso - Willian, Costa, Hazard
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Eleftheriou, Prodl, Mariappa, Janmaat - Behrami, Doucoure, Capoue, Holebas, Okaka, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC36283576:2987
2.Tottenham Hotspur36248473:2480
3.Liverpool FC372110675:4273
4.Manchester City36219672:3872
5.Arsenal FC36216972:4369
6.Manchester United361714552:2965
7.Everton FC3717101061:4161
8.West Bromwich Albion361291541:4645
9.Southampton FC361291541:4745
10.AFC Bournemouth371291654:6645
11.Leicester City361271746:5643
12.West Ham United371191745:6342
13.Crystal Palace371252050:6141
14.Stoke City3710111640:5641
15.Burnley FC371171938:5340
16.Watford FC361171837:5940
17.Swansea City371152143:6938
18.Hull City37972136:7334
19.Middlesbrough FC375131927:5028
20.Sunderland AFC36662428:6224

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (614)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uz to vidim, jak nas popravi Defoe

Tesim se moc, Liverpool vyhral, tak pojedem na krev (coz bychom sli tak jako tak).

Alexis se snad da dohromady bez Koste by to slo. Arsenal je v dobre forme, melo by se to zvladnout. Nejzabavnejsi cast sezony je tu, letos me to neskutecne bavi ten konec

Reagovat
Free_player

Sunderland poslední dobou fakt moc golů nedává neřekl bych, že to bude jiný dokonce i proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dáme 3:1

a Arsenal FC 4-0 Sunderland AFC

Reagovat
smazaný uživatel

to jste to sem nemohli dát včera?

Reagovat
smazaný uživatel

KAMPAŇ!

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na oplatku bude v Kostce 10 hracu CFC v sestave kola (ani nevim, kolikaty tohle je ).

Reagovat
Nikikrew

Snad to dnes klasicky neposereme

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sunderlandem? To snad ani nejde.

Reagovat
Ondiis

Nikdy nepodceňuj Arsenal v schopnosti posrat neposratelné

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Azza

a co by sme měli posrat?

Reagovat
smazaný uživatel

28. kolo Chelsea - Watford a dohrávky MC - W.B.A., Arsenal - Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

+ zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 1.09 to je slusny vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, to je slusny vtip

Reagovat
Nikikrew

tak vy ste potom vtip vtipov

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal Arsenalov?

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik by si chtěl, když hrají s nejhorším týmem ligy ... + o nic hosté už nehrají...

Reagovat
maxton

treba to brat tak ze v banke ti daju 1% rocne, tu ti Arsenal da 9% za 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nikdy neomrzi

Reagovat
Hokaido

V bance zase nehrozí zbruba 15% bankrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip by byl, kdyby ten kurz byl vyšší.

Reagovat
Counter

O to větší incentiva vsadit na remízu / výhru maček.

Reagovat
Hokaido

Snad nepamatuju nižší kurz v PL.

Reagovat
blade115

Reagovat
Mastný Chobot

Ak dnes nevyhráme o viac ako 3 góly, tak budem dosť sklamaný.

Reagovat
Counter

Jestli Wenger protočí sestavu a začneme bez Kosce, Xhaky, Mesuta a Alexise, tak se tomu zklamání nejspíš nevyhneš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou 3 zapasy do konce, uz neni duvod to setrit ne?

Vylozene nakrapli hrat asi nebudou, ale jinak by to melo byt v plne palbe.

Reagovat
Counter

Právěže jo, tohle bude náš čtvrtý zápas za devět dnů! Každý blbý natažený sval teďka bude znamenat absenci ve finále FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaku uz mozna prestal zlobit ten sval, minule dohraval bez komplikaci (zapasy pred tim se za nej porad chytal, nekdy okolo 70. minuty a pak stridal). Alexise bych mozna fakt posetril, stejnej problem jak Xhaka, jen teda ten s tim dokaze davat goly... to si pak nevyberes..a navic uz si sestavu bez nej nedokazu predstavit. Kosc bude chtit hrat a da ho tam, kdyz mu rekne, ze to da. A o Mesutovi sem nic necetl, s nim neco je? Dik

Reagovat
Counter

Kosc: “I am prepared to miss Sunderland to be fit for the last two games of this season. Sometimes it is better to miss one game to be fit for the others.”

Xhaka s Alexisem právě ty svaly no, přijde mi dost riskantní vystavit je takové zátěži, kdy kvůli tomu museli v poslední době střídat. Přece jen když si Alexis sám řekne o střídání, musí to už být fakt něco

O Mesutovi se nikde nic nepíše, ale taky odehrál skoro celé ty tři zápasy. Z těchhle čtyř má asi největší šanci zůstat v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

dik. Ja mam proste strach z toho faktoru Defoe. City jeste ztrati, ja to vim.

Jak sem psal vys, pujdou na krev, tohle sou nejvetsi zapasy v dejinach Arsenalu V tehle fazi se ti hraci hlasi i polomrtvi, znam to z vlastni zkusenosti, tohle je teprv adrenalin. Kdyz to vezmu z nejakyho sirsiho hlediska, tak se nehraje jen o tu blbou LM a FA Cup, jestli me chapes..odviji se od toho podpisy hracu, mozna i novy smerovani klubu a takovy veci sou ve hre

Reagovat
Ondiis

Docela rád bych viděl po dlouhé době Iwobiho

Reagovat
cejen13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis hrať bude, to by Wengerovi neodpustil a netreba žiadne Xhaky, keď máš Aarona.

Reagovat
Counter

Trefil jsem to luxusně teda

Reagovat
FUnk

a po zapase oznameni nove smlouvy pro arsena

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Stinná stránka vrcholového sportu no

Reagovat
Counter

Takový náš Ledley King. S průměrem víc jak 40 zápasů na sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze da 40 za sezonu i v budoucnu?

Reagovat
Counter

Má tyhle potíže už tři roky a pokaždé si tuhle porci zápasů odehrál (v článku píšou 38, já těch 40+ bral jako průměr za celou jeho kariéru v AFC), takže nevidím důvod, proč by v tom nemohl vydržet.

Reagovat
Thab

S tímhle hraje už cca 3 roky a patrně to jde, tak proč by ještě pár let nedal

Reagovat
Thab

sakra, jsem si nerefreshnul stránku

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze za takovychto okolnosti je jediny mozny trend, a to (pro nej) nepriznivy.

Reagovat
Thab

Jasně, že to nebude na dalších 10 let, ale v momentě, kdy není přetěžovaný, se to patrně nezhoršuje. Pokud se to nezmění, může klidně do těch 34-35 hrát, jen pak nejspíš raději oželí MLS/Čínu.

Reagovat
vodka

no, na těch zánětech achilovky je nejhorší, že se to právě pořád vrací, ale fungovat se s tím dá. sem to měl taky a nejvtipnější je vrzání v té achilovce..

Reagovat
icemike

Včerejší Chelsea měla samá pozitiva:

-mladíci

-odchovanci

-Angličané

-Terry dal gól

-Zouma se nezranil

-RLC u toho nebyl

Za mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Za RLC

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Reagovat
johan14

Včera som sa vrátil z Brna a ma som Beer and Vine Culture

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aby ste sa neposrali.

My sme tam kvôli kotlebovcom každý týždeň.

Reagovat
Counter

Slovenská stopa byla normálně i v posledním díle seriálu Designated Survivor (hlavní roli amerického prezidenta tam hraje Kiefer Sutherland) - summit NATO a slovenský prezident Jozef Kovács tam s vlaječkou na klopě dostal celou jednu repliku

Reagovat
kiciN

"Zda Arsenal překvapení nedopustí, či do Mnichova přiletí krutá zpráva o neúčasti Wengerova celku v příštím ročníku Ligy mistrů"

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
uff

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Poradite mi prosim nejlepsi telefon tak do 6000,- ?

Reagovat
db18

Huawei

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-3GB-32GB.html

tento je úplně top, za tu cenu naprosto bezkonkurenční.

Reagovat
smazaný uživatel

xiaomi redmi note global 3 nebo 4, to je jedno jsou skoro stejné

Reagovat
smazaný uživatel

4 má úplně jiný CPU, je tam nakonec podstatný rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 3 má Snapdragon 650, 4 má o trochu méně výkonný, ale zato modernější Snapdragon 625, při běžném používání rozdíl hádám poznat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jde o to, že kvůli tomu novějšímu CPU ta 4ka o dost míň žere a baterka vydrží dýl (mně třeba i tři dny při běžném používání)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl ve spotřebě nebude víc jak jednotky procent, s trojkou taky nemám problém fungovat 3 dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, stejně nejvíc záleží na tom, jak to používáš. Oba jsou super Jediné co mi u té 4 nesedí je ten debilní 2,5D displej, na který se těžko shání pořádné tvrzené sklo

Reagovat
smazaný uživatel

hm, sklo jsem chtěl taky kupovat, ale teď po pár měsících na to už asi kašlu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem moc háklivý na poškrábaný displej

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ti je tvrzené sklo, když si mobil nakládáš do alkoholu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě asi těžko, když ho ani nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Zenfone 3

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má někdo zkušenosti s investováním do P2P půjček?

Reagovat
smazaný uživatel

bola

Reagovat
smazaný uživatel

co potřebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zkušenosti, výsledky, jaká je nejlepší platforma a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně bych radši šel do těch dluhopisů / financování korporací. Přijde mi to jako větší jistota. S obojím mám však zkušenost stejnou - fungovalo to tak, jak slibovali. Jinak pokud tě zajímá ta druhá varianta, tak zejména https://www.fundlift.cz/#/

Reagovat
Posledni Kovboj

sezen si cislo na Vanka

Reagovat
vodka

nebo na Bolu

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, toľko k tej Cunterovej rotovanej zostave Lucas ani lavička, najs

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta na lavičke...

Reagovat
diastan

Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Oviedo na krídle za Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech-Holding, Mustafi, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Gibbs –Özil, Alexis – Giroud.

Subs: Ospina, Gabriel, Elneny, Coquelin, Iwobi, Welbeck, Walcott.

neprekvapil, za coz jsem mu tentoktat vdecny Snad tam da v prubehu Iwobiho, jak ho jednu dobu uprednostnoval na ukor kohokoliv, tak mi uz chybi jeho primocarost .

Reagovat
Mastný Chobot

tá grafika jak tam má Mesut Elnenyho nohy a Giroud Monrealove je strašidelná

Reagovat
Mastný Chobot

aj ked Giroud s Monrealovými nohami by možno bol upgrade

Reagovat
Miguel19

Arsenal vyprodáno.

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Nastřelená

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey je motor každého útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron zatim skvelej

Reagovat
SunFells

Ooo, pěkně Bellé

Reagovat
smazaný uživatel

konecne par zapasov bez zranenia a ramseycka hned chyta formu

Reagovat
Counter

Řekl bych, že mu sedí ten nový systém.

Reagovat
SunFells

Nn, jen se zachraňuje, aby nás mohl srát i další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
kiciN

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil on už tie súboje ani neimituje, už ich úplne ignoruje, trtko

Reagovat
Counter

Asi máme posunuté přenosy, protože u mě teďka vybojoval míč

Reagovat
smazaný uživatel

to neni prenosem, normalne tam lita a chodi do souboju.

Reagovat
Nikikrew

Veď vybojoval loptu ty trtko

Reagovat
Mastný Chobot

a chvíľu predtým krásne odignoroval odkop obrancu už druhý krát v zápase. ty trtko.

Reagovat
Nikikrew

jezis vsimaj si taketo detaily, to robi vacsina hracov nie iba Ozil. To ze je zatial jeden z najlepsich a je pri kazdej akcii je podstatne

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, že si všímam také detaily a keby ste si ich všímali aj vy, tak z neho nie ste vždy celí uvarení. A nie, nerobí to každý hráč, to je fakt hlavne jeho špecialita. Vpredu je dobrý, ale to neznamená, že nebudem kritizovať jeho nasadenie v súbojoch.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Giroud to kope nějak dřevácky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to byl řek

Reagovat
SunFells

Právě. Nějak zkaneovatěl, ale je to zatím jen 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkaneovatěl? Nevšiml jsem si, že by taky atakoval rekordy Henryho, Shearera a van Nistelrooye.

Reagovat
SunFells

Si teda špatně všímáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde sú diváci? Arsenal nemá vypredané?

Reagovat
smazaný uživatel

V utorok večer si turisti ťažšie hľadajú cestu na štadión.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs+giroud=rakovina futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

psat om hracich svyho tymu jako o rakovine..twl proberte se

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

To není vhodné psat ani o Ramseym.

Reagovat
smazaný uživatel

me taky sere, ale zas musis uznat, ze ve forme na Arsenal proste ma. Ze je to Wengeruv plysacek, kteryho nasazuje i bez formy, je vec jina

Reagovat
smazaný uživatel

omg gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs ja mam dost

Reagovat
smazaný uživatel

mas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

holding je nejaky pomaly ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tí traja v útoku Fulhamu, Aluko, Kebano a Ayité, úplne o ničom hráči. Nepoužívajú mozog. Len behať vedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neda gola Sunderlandu, hm.

Reagovat
Nikikrew

Pice kurva vydrbany rozhodca. Vkuse moze padnut Borini ako chce mu to zapiska, takt o nenavidm

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Nikikrew

Zvladam. Nejde iba o dnesny zapas. Hocijaky maly kontakt co pociti hrac uz pada ked je pod tlakom a rozhodca to zapiska na 95 percent, hanba

Reagovat
smazaný uživatel

je to trapne zvlas v porovnani s tim, jk se posuzuji fauly v 16 (treba dnes jak drzeli pri standardce Girouda), to se pak clovek nedivi, ze ti hraci padaji... proste i kdyz tam treba je maly faul, ale hrac cilene spadne, tak bych to nepiskal

Reagovat
Nikikrew

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Cely vydrbany Arsenal nech jde nekam. Nejsou schopni dat gol Sunderlandu. Kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ses tu za Coubertina, Masopusta nebo Fantomasovu mamu?

Reagovat
Mastný Chobot

teraz Ozil a Bellerín jak čurák

Reagovat
smazaný uživatel

belleho prodat a berem sabalyiho nez kolem nej bude hype

Reagovat
Counter

Mesut taková brilantní přihrávka a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

krasna kolmice

Reagovat
Harakan

Někdo funkční stream na Arsenal? Dneska mi nic nejde

Reagovat
Trand
Reagovat
Harakan

Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

KdB

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

toľko zahodených sľubných šancí som myslel, že z toho sme už vyrástli

Reagovat
SunFells

Uděloáme z Pickforda hrdinu

Reagovat
vladis271

a možem ísť drichmať, a to WBA pôsobilo solídne, teraz je to v péčku. Neviem si predstaviť, že by WBA získali z toho zápasu čo i len bod. Dobrú!

Reagovat
smazaný uživatel

a čo si od nich čakal?

Reagovat
vrabejka

Asi si myslel jak budeme třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne se tam toci, to je krasa ten system

Reagovat
Counter

Aspoň že Jesús mi dělá radost, už má dneska 1+1 a Yung se může ve fantě jít zahrabat

Reagovat
Nikikrew

Och, tolko sanci a ziadny gol, dnes to bude trapenka . Ozil fantazia, Ramsey tiez super. Bellerin, Gibbs a Giroud na drzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Bellerina Xhaka

Reagovat
Nikikrew

Aj Xhaka nehra nic moc, ale Bellerin teda tiez ziadna slava

Reagovat
Gunner14

Alexis a Xhaka s Gibbsem . A z tolika šancí ani gol...

Reagovat
Gunner14

Btw jestli nevíte co se děje nebo kde je Lucas Perez, tak tady: https://www.instagram.com/p/BUFYOmoBUXX/?taken-by=10lp&hl=cs

Reagovat
Counter

Ta lebka za ním symbolizuje jeho budoucnost v Arsenalu.

Reagovat
Gunner14

To je Wenger, už ho šel posadit na lávku i ve Famfrpálu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, ze udelal doktorat nebo neco tak a on u pottera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak zatim probíhá 9% zhodnoceni vkladu? Nějaký problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím suché triko

Reagovat
Nikikrew

Btw ci uz s Wengerom alebo bez neho, novy hrotak je absolutna nutnost. Bez toho do sezony radsej ani nechodme

Reagovat
Mastný Chobot

bolo by to fajn, Giroud a Lucas out a kúpiť fakt bombardéra.

Reagovat
Counter

Neseženem nic lepšího než Lacazetta.

Reagovat
Mastný Chobot

to je druhá vec, no

Reagovat
smazaný uživatel

schick

Reagovat
Nikikrew

staci

Reagovat
smazaný uživatel

uplne staci

Reagovat
cejen13

I sehant Lacazetta bude problém

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

To je dobře. Ale nesháníme ho.

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Stačí dát šanci Lucasovi

Reagovat
smazaný uživatel

anebo opravdu zkusit poslat dardu za Aubu

Reagovat
Counter

Auba nemá důvod k nám jít, v Dortmundu si aspoň zahraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si moc o jeho charakteru nemyslim, mozna by sel za lepsim platem, neni to zas takovej srdcar. Hlavne ne Icardiho a podobny srace (loni byl uz jednou nohou v Londyne)

Reagovat
Counter

Ne srdcař, ale nebude Arsenal považovat za dostatečně velký skok oproti BVB. Může dostat větší prachy, ale taky bude uvázaný v jiném klubu, než kde si maluje budoucí kariéru (Real).

Reagovat
Robertson

Tak zase v 28 rokoch,si toho až tak veľa maľovať asi nemôže,a fakt dobrá ponuka by ho snáď mohla presvedčiť,že zahrať si s Alexisom a Mesutom,by nebolo až také zlé ...

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by to vyjit. Na Aubovi je videt jak se fotbalem bavi, tak snad...Ikdyz ani ten Arsik uz neni zarukou nejakyho nadhernyho fotbalu, ale jeste to neni nejaka betonaz nebo nakopavany balony.

Reagovat
Counter

Tak to je ale odvislé od toho, v jakém klubu Alexis s Mesutem po létě skončí

Reagovat
teenz

Reagovat
Robertson

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako to ide na vrub Wengera ze nedostal poriadnu sancu na hrote, ale riskovat to fakt nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pisnicka poslednich 5 let a vzdy to skonci u girouda, kterej nasazi 20 golu sunderlandum a proti silnejm bud hraje hovno nebo se posere uz v tydnu a nehraje vubec. Takovej fotbalovej Cervenka, hraje picu, ale honi statistiky proti italum a podobnejm sracum

Reagovat
FUnk

According to the Guardian, Liverpool have set their price for the defender, who joined the club from Paris Saint Germain in 2013. The 27-year-old will reportedly cost at least £30m.

Reagovat
FUnk

*Mamadou Sakho

Reagovat
Nikikrew

Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

todle sem na vrcholove urovni douho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

omg ved to islo jasne vedla

Reagovat
pingla

Ta rozehravka celkem symbolizovala letosni Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Čo iné by si tam zahral?

Reagovat
pingla

Treba bych se domluvil se spoluhraci, aby do toho lobu sli? Pokud jsem dobre videl, tak jako jediny tam vletel do Xhaky Billy Jones a ostatni jen udivene cumeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nábeh bol nezvládnutý.

Reagovat
Mastný Chobot

padáčik = pád = vypadnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas

Reagovat
smazaný uživatel

udelal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Hral rukou v súboji nezmyselne v rohu šestnástky.

Reagovat
smazaný uživatel

fulham mi v pl chybi.. ale tak jim se toh moc nemeni ne? porad stejne jako na zacatku musi dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, na gól z vonku sa v play off Championshipu nehrá. Aj za 0:0 by nasledovalo predlženie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade to posral

Reagovat
Counter

S každou přibývající minutou jsme horší.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs chudak alexis

Reagovat
SunFells

Myslíš Alexis chudák Gibbs

Reagovat
Mastný Chobot

keby mal aspoň gram sebavedomia, tak si to nenechá zobrať

Reagovat
smazaný uživatel

a co by s tym akoze urobil gibss? aj tak by to zasekol a nahral alexisovi

Reagovat
SunFells

V první řadě nevíš, komu se směješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

ten Arsenal je marný, měli by to rozpustit

Reagovat
Mastný Chobot

Holding dolu, Walcott hore a pome 4-3-3

Reagovat
Nikikrew

Sanchez dnes bida

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Iwobi za Sáncheze ...nebo nechceme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Btw co ten slavnej skauting a mladeznicky akademie premier league? Vzdyt technicky zdatnej mladej anglican posledni doby je sterling ne? A ten je sklenenej telem a troskou charakterem...kde je chyba?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azazelo RD

Chyba je v tom, že Angličané nemají technickou zdatnost v genech. Z černocha taky neuděláš matematika.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas triggered in 3 ... 2 ... 1

Reagovat
Azazelo RD

Nezvládáš ani vyvolat Fantomase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
teenz

Reagovat
Nikikrew

Achjo, klasika Ramsey si sadne - to znamena mesiac out

Reagovat
Mastný Chobot

ja to jebem...

Reagovat
Mastný Chobot

piče skurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

iwobiii

Reagovat
smazaný uživatel

aa kua aaron akurat sa do toho zase dostaval, on je prekliaty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Dannyboy za Ramseyho, nezbyva verit, ze Arsene vi co dela

Reagovat
smazaný uživatel

IWOBI ♥ aposledy 2. 4.

Reagovat
SunFells

Faul, ofsajd a ještě se ztrapní v koncovce

Reagovat
nani92

niečo ako naša sezona

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaaaaaancheeeeeeeeez

Reagovat
Mastný Chobot

náááááááááááááááááádhera

Reagovat
Counter

alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
SunFells

Ještě že je Mesut tak dobrej, že najde Alexise v pozici, kde už to nemůže posrat

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
Counter

Xhaka božsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka, ozil, alexis

Reagovat
smazaný uživatel

prisel iwobi a zacaly se dit veci

Reagovat
Counter

Alexis najednou při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooo mesut a alexis

Reagovat
Bandita_Harry

3,14ceeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Bandita_Harry

a ja som si tak velmi prial dve x-kaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

4-3-3 > 3-4-3 v takýchto zápasoch

Reagovat
SunFells

Šance byly i předtím. Ale určitě je 3-4-3 trochu na úkor ofenzívy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hlavne o nacho >>>>>> gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Pickford skvělý Příští sezónu místo Čecha pls

Reagovat
pingla

Defoe Jak si pohrál

Reagovat
Nikikrew

boa Pickford

Reagovat
SunFells

Tipy za kolik koupíme Pickforda?

Reagovat
Minister

Pickford do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford

Reagovat
Counter

hah, tohle je přesně ono - když takhle spadne hráč maček na půlce, Madley hvízdá jako by se nechumelilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaancheez

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je nejlepsi iwobi, jakejo jsem kdy iwobi

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

kurna Xhakovi bych ho pral

Reagovat
smazaný uživatel

sem tak o 5 minut pozadu

Reagovat
SunFells

To jsi jak Ndong.

Reagovat
SunFells

Giroud parádně

Reagovat
Mastný Chobot

fúúú škoda, že to ta nepadlo už Giroudovi, to by bol krásavec gól

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Pickford to zas měl Alexis

Reagovat
pingla

Pickford - nic,nic,nic,nic - nic,nic,nic - nic,Defoe,nic

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Tottenham, Manchester City,..., nic.

Reagovat
Mastný Chobot

už som zabudol, že Iwobi je moja droga

Reagovat
Nikikrew

to som teda zvedavy kam pojde Pickford po sezone

Reagovat
Mastný Chobot

33 attempts

Reagovat
SunFells

Když Mustafiho naučíme bránit rozumněji jak Koscielnyho, tak pro nás do budoucna bude výhra

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

a s Holdingom budú dobrý pár

Reagovat
SunFells

A Chambers může jít dělat parťáka Manciennemu.

Reagovat
Counter

Co by dělal v Nottinghamu?

Reagovat
SunFells

Hrál na levelu úměrném jeho schopnostem

Reagovat
Counter

Jako chápu, že ho nemáš rád, ale dno Champu je už moc

Reagovat
SunFells

Tak můžem ho ještě poslat Rafovi, aby ukázal jak moc je dobrej ...myslím Rafu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mato178178

ten sunderland to je riadna katastrofa alebo to bude moyesom?

Reagovat
Counter

Riadna katastrofa. A Moyes tomu taky nepomohl.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Mastný Chobot

výkon dobrý, ale gólov malo byť viac. MotM Mesut určite, okrem tých 2 odignorovaných súbojov na začiatku bol úplne dokonalý, asi jeden z jeho najlepších výkonov v Arsenale.

Reagovat
pepinho2

Arsenal have kept four consecutive Premier League clean sheets at the Emirates for the first time since February 2014

Reagovat
Miguel19

Sané žlutá za simulování? To je taky dobrá špína. V první půli to zkoušel taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zas zkousel? Hnusi se mi...jak nejak neprozivam ty letce, tak u nej mi to vylozene vadi..nic jinyho nez behat a padat neumi, koste jedno

Reagovat
Mindas

Jj, nic jineho neumi.

Reagovat
smazaný uživatel

abych mu nekrivdil, umi jeste jednu klicku doleva, od brany ven, pak si to posunout a spadnout o nejblizsi nohu

Reagovat
Mindas

Dobry, tim si to teda narovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

To podekuj jemu, ze oplyva takovym repertoarem

Ty ses s nim spokojenej? herne myslim

Reagovat
Mindas

Samozrejme, ze jsem. Technicky je naprosto bozi, ty jedna klicko. Rychlej, primocarej s vybornou technikou. A na svuj vek je i celkem jistej v zakonceni, i kdyz i on nekdy selhava. Vyborny nakup.

Reagovat
smazaný uživatel

dikes za nazor

Fotbal sleduju uz nejakej patek, tak uvidime, uvidime, moc casto se nepletu Ale samozrejme, ze obcas se taky seknu. Primocarost a rychlost mu neberu, i techniku ma skvelou, ale uz o moc vic toho nenabizi. Me prave pripadne jako jednodimenzionalni hrac v tomhle, hodi se jen na to dobyvani a oblihani obrany pod tlakem, takticky ho moc jinak nevyuzijes

Reagovat
Mindas

Do kombinace je take super, u vetsiny akci je pripleteny. A pak co uz by si po nem chtel vic? Ma naprosto vsechny atributy pro kvalitni kridlo a v nekterych zcela vynika. Do obrany to zatim neni, ale to muze prijit s vekem a nabytymi zkusenostmi. Sterling se taky dost zlepsil v defenzive. Pod jednodimenzalnim hracem si teda predstavim hrace typu SWP, Lennon apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na nej asi fakt prisnej, protoze nemam rad tadyty tahovy hrace, co zneuzivaji svoji rychlost k vymodleni si penalt definici kridla splnuje, to je pravda. ale tim jednodimenzionalnim fotbalistovi sem to az tak neprehanel-prijde jinej trener, jiny rozestaveni a asi nechces hrace treba jen na 3 roky, ze? a tam vidim jeho slabiny, branit neumi, taktickej genius co podrzi balon, uklidni hru, nebo bude pilovat jen a jen lajnu? hmm, tak to nevim (ale to muze prijit s vekem). Mozna podhrot

Reagovat
Mindas

Kdyby to byl jeste takticky genius, co podrzi balon a uklidni hru, tak je to uz nejlepsi hrac na Svete. Ale balon dokaze taky podrzet. Ma na to techniku...

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo no

Ale je pravda, ze tak posledni 3-4 zapasy mi herne nevadil, zato ale zkousel ty pady. Kluk to nebude mit u me dobry asi nikdy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

36 střel a 17 rohů to mělo být víc gólů Ozil MOTM mohl mít vklidu 4-5 asistencí a to nepočítám kolik rohů posral .

Reagovat
Gunner14

A Pickford

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hnusný Reading fakt nakoniec pôjde do PL. Nezaujímavý káder a negatívny futbal. Podať ruku s Middlesborough. To sa nám to črtá znovu zberba.

Reagovat
Counter

Huddersfield nebo Owls to dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiež by Owls.

Reagovat
Ligter

musí

Reagovat
smazaný uživatel

Hudd

Reagovat
smazaný uživatel

reading je z ty čtyřky pro play off nejsabsi,dnes postoupili jenom ze je kalas vocas a fulham ma v utoku kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že to nemôže uhaluziť aj vo finále. Každopádne dúfam, že sa to nestane.

Reagovat
SunFells

Arsenal had more shots tonight than Sunderland did in August or September or October or November or January or February or March or May

Reagovat
pepinho2

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
FUnk

ještě ze spadli...

Reagovat
frank

Za prosinec a duben.

Reagovat
smazaný uživatel

fulham nehorazny kopyta co nedali ale fulham muze byt spokejenej se sezonou hrali nad plan, doufam ze si to dnes reading uzije protoze ve finale vypadne,treri postupujici bude sheffield

Reagovat
smazaný uživatel

Diky arsenal a premier leeague za zniceni zivota. Diky!

Reagovat
smazaný uživatel

nemas sazet kdyz ses debil Coubertine/masopuste/Fantomasova mamo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

už ohlasil wenger podepsani?

Reagovat
Franck

čeká po posledním zápase, jestli budou v TOP4

Reagovat
Counter

Až po prohraném FA Cupu.

Reagovat
WienArsch
Reagovat
db18

Reagovat
Azazelo RD

Spíš bych to viděl jako reakci na zvěsti o tom, že Alonso odloží konec kariéry a bude pokračovat v Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tonight's game will be the 5555th in ManUtd's history.

pekne vyroci.

Reagovat
Miguel19

Takže poctivá plichta

Reagovat
Franck

prohrají, na ligu už se podle Mou nesoustředí

Reagovat
vladis271

nevadí, prehra MU poteší za každých okolností.

Reagovat
Counter

To je prostě Mourinhovo kouzlo, on i když prohrává, tak schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kdo umi, ten umi.

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jak dlouho mu to budete žrát

Reagovat
Busby babes

to, ze 3 kola pred koncem neni o co hrat me sere. Pristi rok proste musi skoncit o 5-6 mist v tabulce vejs.

Reagovat
kiwwi

6?

Reagovat
Busby babes

lepsi nez prvni, co na tom nechapes? proste vyhrat LM.

(ale jinak mi jen nedoslo, ze ze 6. mista je na prvni jen o 5 mist....)

Reagovat
kiwwi

(to je mi jasne)

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Franck

tak trefils to pěkně, 0:0

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/football/39954093

Keane a jeste bude se slevou...

Reagovat
mithro

horsie nez smalling a jones to snad nebude. skor som zvedavy, koho z nich by sme sa zbavili skor.

Reagovat
smazaný uživatel

smallinga snad, jones hral letos dobre alespon v paru s rojem.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nebude horší jak Blind, snad jsou jeho dny na stoperovi sečteny

Reagovat
kiwwi

Jones > Smalling akurat ze Smalling je menej IP ako Jones takze ked sa to spriemeruje, tak obaja su uplne nakokot

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pekne

Reagovat
Busby babes

ja bych ho asi i bral. ukazal, ze na PL ma, pro klub by umrel. Je otazka, a velka, jestli vykony z Burnley dokaze zopakovat v nasem dresu... ale... proc ne. byl by to hrac, kterymu bych moc fandil.

Reagovat
vodka

no, Burnley brání dost podobně, jak chce od stoperů Mourinho, takže si nemyslím, že by to měl být problém. Problém ale zase bude, že Keane je taky lepší vpravo...

Reagovat
iamek

Taky bych bral. A hned. Odchovanec, anglican, mlady, cena slusna. Neni co resit.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd XI vs. Southampton: Romero; Bailly, Jones, Smalling, Darmian; Tuanzebe, Fellaini; Mata, Rooney, Mkhitaryan; Martial.

Reagovat
Grahf

málo obrancov, len 5

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 alebo padne na prekvapenie aj nejaký gól?

Reagovat
Miguel19

Romero

Penalta ani smykem.

Reagovat
cr7sux

Rooney zpracoval hodne pekne

Reagovat
r.mrazik

Axel v tom stredu vubec netusi...

Reagovat
Mato178178

pamata si niekto z vas kedy united kopli dobry roh alebo nejaky priamy kop ? lebo ja nie

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

Rashford dal gól z přímáku proti Vigo..

Reagovat
Mato178178

ale ja som myslel centrovanu loptu nie strelu ... ja si nepamatam jeden dobry center alebo roh sak to leti stale 5 metrov mimo alebo to chyti brankar alebo to ide hned do prveho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke 3 goly z rohu

Reagovat
leroy

Dnešný zapas je pre mna taky nezaujímavý, ze som si ho ani nepustil. BRAVO MOURINHO.

Reagovat
kiwwi

a kedy bude taky nezaujimavy, ze ho ani nebudes komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To co předvádí Martial

Reagovat
cr7sux

romero

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Druhykrát po sebe hrá Bailly krajného beka...

Reagovat
Nikikrew

Wau az 13 prispevkov pre dnesny zapas , ci sa diskutuje niekde inde?

Reagovat
Counter

Nebylo co komentovat.

Reagovat
Busby babes

takze jsem o nic neprisel? Mourinho vi, kdy nemuzu sledovat zapas.

Reagovat
kiwwi

jediny zapas sezony co som nemohol sledovat

Reagovat
iamek

Jak hral Axel na DM? V dorostu ani becku tam temer nehral. Naprosto minimalne, tak proc ho cpe na tuhle pozici?

Reagovat
Counter

Aby mohl říct, že vychovává mladé talenty.

Reagovat
iamek

Tak lepsi na DM, nez vubec

Reagovat
Busby babes

v tomhle se ho nechci zastavat. mel ho dat na stopera. ale pro 18leteho kluka je i tohle lepsi nez nic. a i SAF to delal.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

otazka je,proc by to mel delat? Kolik odchovancu ma Chelsea? Arsenal? City? Liverpool?

Ale resi se to jen u nas.... pritom jich mame porad relativne dost.

Reagovat
Mimalu

ale řeší se to jen u nás... wtf?

Reagovat
Busby babes

tak nevsiml jsem si, ze by Conte, Pep nebo Wenger sklizeli nejakej extra vysmech pro nevyuzivani odchovancu/hracu akademie.

Reagovat
Mimalu

Chelsea, City a v posledních letech i Arsenal jsou stejně tak jak MU poměrně často kritizovaní za nedostatek šancí pro mladé. A mně ani nepřijde že by to Mourinho nějak zvlášť schytával, jo často si sám naběhne svými prohlášeními ať už v Chelsea, nebo nesmyslným zveličováním situace jako v tomto případě

http://www.eurofotbal.cz/clanky/souhrn-dohravek-premier-league-363723/?forum=1#post9423282

ale ve finále se to stejně točí o výkonech MU a nějaké šance pro mladé se stejně přejdou, vždyť jsou všichni vlastně rádi že Rashford hraje tak jak hraje a víc stejně nikdo nečekal...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

jo, to je asi fakt.

Reagovat
Busby babes

respektive takhle, chapu vysmech, kdyz mlel ty kraviny v Chelsea a pak jim tu sanci stejne nedal.

Ale podobne narazky jako: haha, ten tak da sanci mladym, pitomec... tu jsou celej rok. A tohle u jinych treneru moc nevidim.

Fans Chelsea letos nadavali, ze nedava sanci mladym. Ale jinak, ze by nejakej vysmech Conte schytaval to ne. Jasne, darilo se, takze to taky dela svoje.

Reagovat
fenixLFC

conte bol zdrbavany, nie vysmievany, ale dost casto. prenho navyse hra aj to, ze hrali o sutaz menej a nemusel tak rotovat. a najma, conte prisiel do timu kde sanca pre maldych znamena ze pojdu hostovat, mourinho do timu ktory na odchovancoch dost lipol a sance pre nich bola jedna z filozofii toho klubu

Reagovat
Busby babes

a na tom se nic moc nezmenilo. Dostavaj obdobnej prostor jako v drivejsich letech.

Reagovat
Nikikrew

Tak zalezi co mas presne znamena odchovanec. Ak by sa ratali aj kupeni hraci co zacinali v rezerve tak : Walcott, Coq, Ramsey, Bellerin a odchovanci Gibbs, Wilshere, Iwobi, Apkom

Reagovat
iamek

Bere se myslim dorost - becko - acko. Pokud sel z dorostu do acka, tak pochopitelne taky.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě.

Reagovat
Busby babes

nepros

Reagovat
r.mrazik

no...mame jednoho ne? Rashe...

Reagovat
Arbiter

Lingarda nepočítáš?

Reagovat
r.mrazik

pravda! lingard

mensaha a axela nepocitam...to bych byl blazen

Reagovat
Busby babes

ty budem pocitat az pristi sezonu.

Reagovat
r.mrazik

naivko

Reagovat
kiwwi

Neboli sme naivní aj keď sme verili že bude dostávať priestor Rash?

Reagovat
r.mrazik

ty jsi naivni porad...takze se pro tebe nic nemeni

Reagovat
kiwwi

Pekne záhradné do autu... Pekne na sedlaka

Reagovat
r.mrazik

tak co chces slyset? hraje Rash...parada...

po martialovi se vozi pul roku a po shawovi cely rok...mensah nehraje ani za pitomou U23,takze totalne ztratil fotbalovy rok a axel hraje na DMku marne,protoze to neni zaloznik a do budoucna zas nevis,jestli to CB mezi chlapama zvladne...takze je jeho nasazovani docela k nicemu...

ale muzes se tu placat po ramenach ze hraje Rash...ze to odsral zbytek mladych hracu je pak jedno...hlavne ten Rash!!!

Reagovat
kiwwi

Ešte raz... Nepísal si nám že sme naivní keď sme verili že bude hrať Rashford?

Reagovat
r.mrazik

je to dost mozny,ze jsem psal,ze si mensah nekopne a u rashforda to same...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

a pogba?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Lingard, Timbo a Axel... Jasné, Timbo a Axel ešte veľa šancí nedostávajú ahoj ale to ešte príde

Reagovat
kiwwi

Ahoj

Reagovat
kiwwi

United aj napriek tomu ze nás trénuje Mourinho dal mladým najviac priestoru... Chelsea aj napriek tomu, že ich Mourinho už netrenuje, dal toho priestoru mladým najmenej

To bolo vysmechu keď som napísal fanúšikom chelsea že toto nie je u nich o trénerovi

Reagovat
Arbiter

a kdo se ti vysmíval, prosím tě?

Reagovat
Busby babes

u Mourinha se to parkrat resilo, ze muzem akademii zavrit a podobny. Taky jsem poukazoval na to, ze v Chelsea hraci z akademie nedostavali moc sanci nikdy. Ani pred Mourinhem ani po nem.

Reagovat
kiwwi

Skoda ze nejde owny search, skúsil by som to dohladat

Reagovat
smazaný uživatel

Berieš do úvahy aj zranenia a počet zápasov? Či si si dal dokopy len minúty za sezónu?

Reagovat
icemike

on počítá jen minuty Rashforda, tomu se samosebou Chalobah, Aina, Ake a RLC nemůžou rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je aj tak veľkým diletantizmon poukazovať na to práve v sezóne, keď sa vyhral titul a môže sa vyhrať double. Conte to robil očividne najlepšie zo všetkých takmer celú sezónu a vyčítať mu málo priestoru pre mladých práve teraz je zúfalstvo, ktorého sa môže chytiť naozaj len kiwwi. Navyše Mourinho tých mladých stavať niekedy aj musel, nakoľko vyplakával ako život nie je fér, keď má toľko zranených.

Reagovat
kiwwi

Rashford a Lingard hrali aj keď boli iné alternatívy... Zase si hľadáte barlicky ako si ospravedlniť to ze chelsea nedáva šancu odchovancom

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, cez optiku hrania Rasfordha a Lingarda, ktorí už boli pred príchodom Mourinho začlenení do Áčka si ,,hľadáme" výhovorky, prečo Chelsea nedáva šancu mladíkom. Aký má Chelsea vplyv na to, že kto bude hrať? Respektíve ako si predstavuješ že by mal klub dávať mladých do zostavy? Robí to snáď Manchester United, že dáva príležitosť mladým?

Reagovat
kiwwi

Áno, určite je tam tlak na manažéra resp. nejaká dohoda na začiatku, že tým odchovancom musí dávať v rámci možností priestor

Reagovat
smazaný uživatel

To si tak šalamúnsky napísal, že to pôsobí ako keby si si to pred chvíľou vymyslel.

,,V rámci možností" dávajú teda príležitosť odchovancom aj tréneri Chelsea.

Reagovat
kiwwi

Ok tak si ži v tom ze chelsea nemá priestor nato tie šance dávať a united ten priestor má a to je jediný rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

A vy si hledate svoje. Oba uz patrili plnohodnotne do acka. Mezitim co Conte udelal z chalobaha hned druhou volbu po fabregasovi na CM. Do ty doby se s nladych dostaval na lavici mozna tak Zouma. Ted tam kazdej zapas ceka na sanci Ake, Chalo, casto RLC. Progres tam je. Z tech novych tam Mourinho narval mozna tak toho Alexe, ted kdy uz o nic nejde

Reagovat
vodka

*Axela

Reagovat
r.mrazik

hral prumerne...pozicne relativne slusne...jen hodne bez mice,byl vyuzivanej minimalne i spoluhracema...

spis behal a branil...

pro nej divny zapas...mimo pozici,moc si nekopl...

Reagovat
smazaný uživatel

V druhem polocase horel neskutecne nez ho stahl, ta zaloha tam jak kdyby vubec nebyla.

Reagovat
r.mrazik

s carrickem to pak bylo neco jineho...ale tam je problem,jak je carrick vysoce kvalitni,takze porovnani s nim to ma axel tezky...navic kdyz je to stoper...

ale mas samozrejme pravdu...kdyz ti DMko jen hraje pozicne a vykryva prostor,tak je to blby

Reagovat
kiwwi

Tuanzebe's game by numbers: 96% pass accuracy, 100% tackles won, 1 clearance, 2 blocks, 27 passes

https://twitter.com/StatmanDave/status/864936450088992768

Reagovat
Arbiter

Moses a Azpi hrají celou sezónu na pozici, kde nikdy předtím nehráli. Jak si to Conte vůbec mohl dovolit?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

dyť je to strašně hloupé kritizovat kouče za to, že nějakého hráče postaví na pozici, kde předtím nehrál (kór u tak mladého hráče) nebo být kvůli tomu naštvaný. Navíc podle toho, co tak čtu, tak tam špatně nehrál, tak kde je problém?

Reagovat
r.mrazik

spatne tam vcera hral...

tak si jednoduse vem ten rozdil,kdyz na jinou pozici postavis zkusenejsiho hrace a nebo kluka,co nikdy jinde nehral...a to hned na prvni zapasy za Acko...vzdyt to srovnani je totalne mimo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Mimo ako ty?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

FA meeting today expected to vote for rule changes which will see players who dive banned from next season. Retrospective action on the way

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohli počkať aspoň do tretieho tisícročia.

Reagovat
Mastný Chobot

už 17 rokov je tretie tisícročie

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem ti, autokorekcia.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na Cajle sa bavia

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

akorát teda neočekávám, že se těch potrestaných hříšníků bude hodně...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

VIDEOROZHODČÍ, čůráci.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Tak si to teď hezky opalcujeme, aby potom další rok FA potrestala max jednoho, dva hráče a pak s tím přestala podobně jako s tím zákazem srocování se okolo rozhodčích...

Reagovat
Busby babes

Giggs do Boro?

No mohl by uz nekde konecne zacit trenovat.

Reagovat
iamek

Treba se zbavime Old Trafforda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

to len ukazuje aký bol okolo jeho trénerských schopností veľký hype. A to je Brit, teda má v CV výhodu oproti ostatným. Aj tragéd Ole dokázal dostať robotu, Giggsa nikto nechce.

Reagovat
Busby babes

k tem britskym managerum:

https://twitter.com/RorySmith/status/864038811206127616

We are all familiar, I think, with the trope "British managers don't get enough of a chance at big clubs." Despite Rodgers, Moyes, Sherwood. British managers now have a default setting that they will be overlooked because of their nationality. It is mostly accepted as fact.

So you get regular complaints that Arsenal won't appoint Sean Dyche or Chelsea won't go for Clement, because they think foreign = better.

I think this is a complete misunderstanding of what's happening. Nationality is not the defining factor. It's not even a relevant one. What's important is experience. Let's use Dyche as an example, but this isn't just about him: it could be anyone.

Dyche has done an amazing job getting Burnley up, and keeping them up. Outstanding. One of the best managerial achievements this year. But managing Burnley requires a different skill-set to managing, say, Arsenal. Fewer games, for a start, and a smaller squad.

The players are paid less, and are less high profile. There's no Europe, so no need for an approach that works as well in PL as CL/EL. The expectations are different, and so are the requirements in terms of the technical and tactical work that you have to do.

There are loads more. It's not to say one is harder than the other - whether it is or not isn't relevant - but they are different. Getting a team promoted to the PL, or keeping them up, is a different sort of test to mounting a title challenge, or qualifying for CL.

What the big clubs want is someone who has proved they can do that. So they look for people who have. They are all abroad. (Sometimes, they promote from within the PL - Rodgers, Poch, Koeman - but it tends to be when the step up isn't massive)

(And even then sometimes the step proves to be a bit too big anyway, David Moyes, which reaffirms idea you need specific experience). In a sentence: taking Dortmund to the CL requires more of the same skills to coach Arsenal than keeping Burnley up.

So, what should Dyche, Howe, Clement and the rest do? Climb the ladder? Burnley -> Southampton -> Arsenal? Maybe. But the gap between the top 6/7 and the rest is getting bigger, so the challenges are growing more distinct.

Or - OR - they could go abroad. They could coach Olympiacos or Sporting Lisbon. And from there they could go to Spain or France or Italy. They could acquire the experience the clubs they want to manage require, rather than expecting a leg-up because they happen to live here.

It's not that they don't "get to manage Olympiacos or Sporting." It's that they never try. Maybe if they did, it would work for them.English managers want to be in the PL because it's the "best" league in the *world*. Its appeal is that it's a global phenomenon.

Why should they, and they alone, be a protected species? You want to be at the top of it? Do what the players do. Prove you deserve it.

That's it, I think. It's not that English managers don't get chances. It's that English managers aren't willing to take them.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Toto je veľmi špecifická témička. Sám neviem kde je pravda. Majú Briti menej talentu? My sme to skúsili s Rodgersom. On je podľa mňa veľmi dobrý takti a stratég, ale musí mať na to hráčov, ak ich nemá nevie si s tým rady. V PL je veľa prachov a tímy si môžu dovoliť ísť po najväčších menách zo zahraničia. Mourek. My sme pritiahli Rafu, ktorý predtým vyhral ligu s Valenciou. Akýkoľvek tréner kto preruší čo i len na rok hegemóniu R+B sa stáva proven talent a idú po ňom anglické kluby. Conte vytvoril mašinu z Juventusu. Poche si vybral ten spomínaný ladder cez Espanyol, Soton až k Tottáču. Pre Howeho môže byť toto zlomový moment v kariére. Ak by dokázal vylepšiť tohtoročné umiestnenie odtiaľ by bol už len krok k tímom, ktoré by sa mali pohybovať budúci rok okolo 6 až 10 miesta (a mohli by počas sezóny alebo na jej konci zhábať trénerov) Soton, Everton, NUFC, MU.

Neviem mne sa zdá, že kadejaký talian, portugalec je pre tímy zo spodu tabuľky príťažlivejší než angličan.

Reagovat
Pinturicchio

"On je podľa mňa veľmi dobrý takti a stratég, ale musí mať na to hráčov"

To se podle mě v podstatě vylučuje, pokud ty hráče myslíš tak, že mu neseděli do systému.

Reagovat
Busby babes

a k tomu zbytku. Giggs mel par nabidek ale odmitl je.

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

wtf, Chris Cornell

Reagovat
vodka

Reagovat
Pinturicchio

Docela šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Be yourself pre mňa nesmrteľná pieseň

Reagovat
Gimme

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

https://www.facebook.com/TheKloppEnd/videos/1482701631792635/

takže nám asi treba naozaj nového LB do novej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona have been linked with a move for Tottenham midfielder Moussa Sissoko, but AC Milan and Real Madrid are also interested in the 27-year-old. #BBC

Reagovat
SunFells

Miluju, když někdo ze sloupku Gossip s odkazovanými bulváry cituje BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si jenom nekdo popletl prijmeni

Reagovat
QooBo

Lesniak v dnešnej nominácii Tottenhamu

Ako sa mu darilo v Liberci ? Vyzerá to, že veľa tam toho neodohral

Reagovat
SunFells

V červenci 2016 odešel na půlroční hostování do severočeského klubu FC Slovan Liberec, trenér Jindřich Trpišovský s ním počítal na post před stopery, kde by měl zahajovat rozehrávku, což dříve zastával David Pavelka.[2] V 1. české lize debutoval 31. 7. 2016 v prvním ligovém kole sezóny 2016/17 proti domácímu týmu FK Mladá Boleslav (porážka 0:3, odehrál závěrečných 23 minut).[3] Byl to jeho jediný ligový start za Liberec.

Nějak takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mě pozveš na jídlo a pití, tak klidně

Reagovat
vladis271

In a report completely out of nowhere, Spanish paper Marca claim that Liverpool have submitted a written offer of 75 million euros for the French attacker – that’s around £65 million in this post-Brexit world. They say the offer was rejected.

Som zvedavý aké číslo dresu u nás bude mať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lesniak je na lavičke. Super

Reagovat
iamek

Jsem cekal, ze Poche da sanci nejakym mladikum :/

Reagovat
smazaný uživatel

a proc? chceme vyhrat a Harry si jde pro zlatou kopacku

Reagovat
iamek

proto

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž, nie je to Mourinho.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Co mladíkům, stačili by N'Koudou a Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

mladici jsou na ms u20

Reagovat
smazaný uživatel

+ Kane musi hrat,prece v tak paradni sezone neskonci ta simulanska opice pred nasim Harrym

Reagovat
iamek

Chcem toho Karanku jako asistenta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham!! A Lesniak do hry prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

na to nema, na lavce je jenom proto ze mladici jsou na ms u20 , v lete prestup, typek co se neprosadil ani v liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď taký pesimista. Je tam, a to je hlavne. Mohli si vybrat ineho z akademie, ktorý na to má.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Son, ja ho zabijem!

Reagovat
pepinho2

Zahodil to jak nějakej žaček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nechci vidět tu statistiku, kolik potřeboval šancí na těch 14 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Son To je čistá zoufalost, on nikdy nebude hráč do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

má někdo pls po ruce dobrej streamek ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tí chlapci si dnes vobec nenahrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

HARRY KAAAAAAANE

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Son udělal dobře, aspoň že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát som sa dostal vo fantasy nad 100 bodov za jedno kolo

Reagovat
smazaný uživatel

ja idem na 150... skoda ze zaciatok som odflakol

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Dembele není o 5 let mladší

Neznám nikoho s podobným stylem hry, radost se na něj dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas až tak starý nie je. Je na vrchole momentálne a pokojne ešte niekoľko rokov odkrúti.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo za dva měsíce 30 a to jeho "pochybné" zdraví se bude spíš zhoršovat než zlepšovat. Reálně podle mě má 2-3 roky na TOP úrovni, pokud se vyhne velkému zranění.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Sonove oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zjebal jsem Sona a hned 1+1, asi to budu dělat častěji

Reagovat
smazaný uživatel

nepomoze

Reagovat
C-M@ster

Na Csaplára jak dělaný...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme united

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko nejhorsi na hristi v lete prodat do ciny nebo ac milan jak se psalo za ty prachy toje fakt hrozny kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Snad číňani pošlou aspoň 20M

Reagovat
smazaný uživatel

Mokré tričko.

Reagovat
Gareth Bale 11

Místo Sissoka bych na hřišti rád viděl kohokoliv, nebo klidně hrál v 10. Já jsem na něj už fakt úplně alergickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že mu přijde šek, žádné nasazení, jen posouvání míče.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jenže on ani nenahraje dobře, buď je to krátký a nebo to letí úplně do pí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani netvrdím, že dobře. Ono to nemá ani žádnou myšlenku, jen se zbavit míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez šel neskutečně dolů, samozřejmě se svezl s celým týmem, ale zrovna on by měl být rozdílový tahoun. Snad je to jen kachna, že se o něj zajímáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa nehrá až tak zle. Nejaký pokles formy samozrejme nastal, ale mal veľa výborných momentov v sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdoví co by s ním dokázal Poche, do rotace by byl asi dobrý to nepopírám.

Reagovat
Miguel19

Golaso

Reagovat
Miguel19

Thibo jistá GG

Reagovat
Hokaido

Chilwell Příští rok už snad základ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kane dvakrát za sebou kráľ strelcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Metrovej ofsajd

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry si to ještě vystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je stratený prípad.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Three season wonder

Reagovat
Gareth Bale 11

Son by byl super, kdyby ty šance tak nepálil furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbe tři tutovky a pak si z nás udělá prdel takovým golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs fantastický futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Lesniak

Reagovat
QooBo

Wow Poche ho dal hrať

Reagovat
smazaný uživatel

A možná mu napíšou i asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Král PL

Reagovat
Gareth Bale 11

Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Lesniak hned asistence

Reagovat
BílíAndelDrcKo

namazal si hejterov na chleba. Buduci Duriš. jeden nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

Lesniak Áčko

Reagovat
smazaný uživatel

dobry vykon a to se neprosadil v liberci twl nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec>Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Lepší a starší slovenskí hráči ako on sa nepresadili v česku, špecifické prostredie. Ale v Spurs sa aj tak nepresadí

Reagovat
Nikikrew

Spurs pekné - ale už k ničomu

Reagovat
FUnk

To vaše snahy můžou být k ničemu...

Reagovat
Nikikrew

Aké snahy?

Reagovat
FUnk

Lm

Reagovat
Nikikrew

No jo to teda boli e stále vyššie ako vy tento rok

Reagovat
Walter_Sobchak

Lešniak

Reagovat
tuny

to je fakt král

Reagovat
Free_player

Kane ničí

Reagovat
Nikikrew

Takže Wengera mal nakoniec pravdu že niektoré tými uz sú na pláži

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele