Premier League - souhrn 32. kola

31.03.2018, 15:25, aktualizováno 01.04.2018, 19:00
Komentáře a souhrny
Chelsea zřejmě propásla svou šanci na Ligu mistrů a doma prohrála ve šlágru kola s Tottenhamem. Arsenal srazil Stoke třemi góly v závěru utkání. Už v sobotu Manchester City zdolal Everton a je znovu o krůček blíže k zisku mistrovského titulu. Liverpool sice na půdě Crystal Palace prohrával, po obrátce ale skóre otočil. Manchester United porazil doma Swansea i díky sté brance Lukakua v Premier League a drží druhé místo...

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 1:3

01.04.2018 17:00

Góly: 30. Álvaro Morata - 45. Christian Eriksen, 62. Dele Alli, 66. Dele Alli

Tottenham poprvé od roku 1990 vyhrál na Stamford Bridge a v podstatě si zajistil účast v příštím ročníku Champions League. O tu by svěřence Mauricia Pochettina připravil již jen naprostý kolaps. Naopak na Blues čeká pouze Evropská liga a mnoho změn v létě.

První půlhodinka mnoho zábavy nenabídla, utkání se odehrávalo převážně mezi šestnáctkami, ovšem do zakončení se oba týmy dostávaly spíše sporadicky. Výjimku představovala šance Alliho, který se po centru Trippiera prodral k hlavičce, tu ale nasměroval výrazně mimo. Postupem času Chelsea přece jenom převzala otěže a byla tím nebezpečnějším týmem. Tečovanou střelu Williana ještě Lloris pokryl, to se však nedalo říct o zakončení Alonsa, avšak Spurs tentokráte zachránil správně zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Po půlhodině hry se Blues dostali do vedení, když centr Mosese velmi špatně přečetl Lloris, pouze jej podběhl a daroval tím tak velmi snadný gól Moratovi. Před poločasem se po laciné ztrátě Dembeleho do další příležitosti dostal Alonso, jeho křižnou střelu ale Lloris pohotově vyrazil.

Když už to vypadalo, že si domácí do kabin odnesou jednobrankový náskok, předvedl úplně lacinou ztrátu míče Moses, hosté balón dopravili k Eriksenovi, který z dobrých třiceti metrů zkusil své štěstí a naprosto parádní střelou srovnal stav zápasu. Na začátku druhé půle mohl vedení domácím vrátit Christensen, svou hlavičkou však nemířil přesně. Na druhé straně přidělal vrásky na čele Antonia Conteho Moses, který zcela selhal při jednoduchém odkopu a měl velké štěstí, že toto zaváhání Tottenham tentokráte nepotrestal.

Po hodině hry Caballera pořádně protáhl krásnou střelou Son, brankář Chelsea předvedl pěkný zákrok. O pár minut později však zaváhala dvojice Azpilicueta - Christensen, na dlouhý Dierův míč si za ně naběhl Alli a pohodlně dostal Tottenham do vedení. Dánský stoper ve službách Chelsea skutečně neměl svůj den, jak je pro něj v posledních dvou měsících trochu typické. Po dalším průniku Sona předvedl Caballero dobrý zákrok a Christensen mohl dvakrát odklidit míč do bezpečí, ani jednou tak však neučinil a pohotový Alli zvýšil na 3:1.

Chelsea se nevzdala, nebezpečný centr Fabregase s notnou dávkou štěstí zblokoval na rohový kop Vertonghen, poté se v dobé pozici objevil Alonso, jenže zakončení se mu tentokráte vůbec nepovedlo. Chelsea tak prohrála klíčový zápas o Ligu mistrů, naopak v táboře Tottenhamu se může slavit.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 3:0

01.04.2018 14:30

Góly: 75. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.), 86. Pierre-Emerick Aubameyang, 89. Alexandre Lacazette (pen.)

Tříbranková smršť v závěrečné čtvrthodině rozhodla o jednoznačném vítězství Arsenalu, který si poradil se Stoke City 3:0. Ovšem konečný výsledek výkon Kanonýrů do značné míry přikrášluje.

Domácí totiž především v první půli podali chabý výkon odpovídající nepovedené ligové sezoně a Stoke mělo především skrze nebezpečného Shaqiriho několikrát blízko k překvapivému vedení. S příchodem uzdraveného Alexandra Lacazetta se ovšem hra Arsenalu zvedla a v kombinaci s dvěma penaltami nakonec favorit díky dvěma trefám Aubameyanga a jednom zásahu právě Lacazetta bere ze zápasu všechny body. Zůstává tak osamocen na šestém místě, zatímco Stoke je předposlední s tříbodovým mankem na záchranu.

Vzhledem k blížícímu se čtvrtfinále Evropské ligy s moskevským CSKA nasadil Arséne Wenger lehce pozměněnou jedenáctku, v níž chyběly obvyklé stálice jako Koscielny, Mchitarjan, Xhaka a také brankář Petr Čech, jehož vyřadila ze hry poraněná třísla. Úvod zápasu patřil hostům a už po třech minutách měl David Ospina orosené čelo při sledování kroucené rány Xherdana Shaqiriho z hranice pokutového území, která skončila jen těsně vedle jeho pravé tyče.

Domácí se dostali k očekávané převaze až po dvaceti minutách, ovšem všechny střelecké pokusy Kanonýrů buďto mířily hrubě nepřesně, anebo je zvládla zablokovat pozorná defenziva Stoke. Nejblíže měl k průlomu skóre Aaron Ramsey, jehož improvizovaný oblouček z ostrého úhlu skončil na břevně Butlandovy branky.

Po změně stran již Arsenal působil nebezpečnějším dojmem, ovšem Elnenyho velká šance po Bellerínově zpětné přihrávce skončila opět na příkladném bloku Bruna Martinse Indiho a bezbrankový stav přetrvával i nadále. Hosté se do mnoha šancí nedostávali, ale také oni nakonec žehrali na nedostatek štěstí v zakončení, když Shaqiriho přetažený rohový kop nachytal Ospinu a orazítkoval zadní tyč.

Pomoci strhnout nerozhodný zápas na stranu domácího celku přišel na poslední půlhodinu Alexandre Lacazette, jenž se během reprezentační přestávky definitivně vyléčil po zranění kolene, a Jack Butland měl v brance Stoke o zábavu postaráno. Nejlepší zákrok anglický gólman tasil proti Aubameyangovi, jehož výtečným pasem poslal do samostatného úniku Mesut Özil, ovšem v 75. minutě přece jen kapituloval. Souboj Martinse Indiho s Özilem totiž sudí Craig Pawson vyhodnotil jako faul nizozemského obránce a nařídil pokutový kop, který Piérre-Emerick Aubameyang s přehledem proměnil.

V závěru utkání tak hosté museli otevřít hru v honbě za vyrovnáním, což ale byla voda na mlýn pro jejich soupeře a Butland musel zasahovat proti ranám střídajícího Mchitarjana s Özilem. Pojištění hubeného náskoku se Kanonýři nakonec dočkali čtyři minuty před koncem, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči nehlídaný Aubameyang a pohotovým zakončením propálil vše, co mu stálo v cestě. Jen pár minut nato dal výsledku punc jednoznačného vítězství Lacazette, jenž si sám vybojoval penaltu v souboji s Ndiyaem a následně ji také proměnil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:3

31.03.2018 18:30

Góly: 63. Yannick Bolasie - 4. Leroy Sané, 12. Gabriel Jesus, 37. Raheem Sterling

Jeden zbývá. Za týden může být po všem. Manchester City suverénně zvládl další zápas a potvrdil roli dost možná nejlepšího týmu v historii Premier League. Opět zářili Kevin De Bruyne, David Silva a především Leroy Sané, jehož přínos byl v zápase s Evertonem nejjasnější. Do poločasu to bylo v Goodison Parku 3:0 a hotovo, šmitec. Domácí se po změně stran zmohli jen na mírnou korekci.

No, do poločasu. Ono bylo po zápase vlastně už po čtyřech minutách, ne-li už před utkáním. Manchester City zkrátka nemá konkurenci, jeho hráči mají do jednoho životní formu a v takovém rozpoložení prostě Guardiolova parta vede o gól už při nástupu na trávník.

Nominálního vedení se nicméně dočkali ve zmíněné čtvrté minutě. Laporte z pozice levého stopera uvolnil Davida Silvu do šestnáctky a holohlavý mág nezvykle zaspurtoval k brankové čáře. Jeho zpětný centr dolétl k trestuhodně volnému Leroyi Sanému, jehož volej oslnil dokonce i fanoušky Evertonu.

Moc nechybělo a ve dvanácté minutě se Everton dostal zpátky do zápasu. Podobná akce jen po ose Calvert-Lewin - Bolasie tentokrát skončila nepřesnou hlavičkou konžského křídelníka. Jenže Edersonův výkop našel Saného, ten nechal zavzpomínat na nejkrásnější fotbalové časy Brazilce Ronaldinha a předal míč do úniku De Bruynemu. Ten už neměl problém poslat míč na hlavu Gabriela Jesuse a jít zase slavit.

Třetí a poslední ránu do vazu Evertonu uštědřili Citizens ve 37. minutě. Esenciální Sané tentokrát vypustil do lajny Davida Silvu, ten po dalším tolik neSilvovském sprintu přenesl míč do vápna na druhou stranu k Raheemu Sterlingovi... a na světě byl stav 3:0 nebo taky šestnáctý gól mladého křídelníka v letošní ligové sezóně.

Ve druhé půli mělo City opět držení míče přes osmdesát procent, ale Everton už lépe bránil. Navíc se dočkali i gólu, když Bolasie z dvaceti metrů vypálil a přes obě tyčky dostal míč do sítě. Pak se po Bainesově rohu mohl prosadit hlavou Tosun, jenže minul. Manchester si tak připsal už sedmadvacátou výhru v jednatřiceti zápasech - no a ta příští už může znamenat titul.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 0:2

31.03.2018 16:00

Góly: 83. Vicente Iborra, 90+6. Jamie Vardy

Leicester s velkou dávkou štěstí zvítězil v Brightonu a připsal si do tabulky další tři body. Více šancí si přitom připsal domácí celek, ale žádnou z nich neproměnil a nevyužil ani možnost pokutového kopu. Zato Foxes skórovali téměř ze všeho, co si vytvořili. Hrdinou zápasu se stal dánský brankář Kasper Schmeichel.

Domácí lodivod Chris Hughton se musel vypořádat z absencí několika hráčů, a tak pozměnil sestavu. Do základní jedenáctky se dostali i Biram Kayal a Jürgen Locadia. Liškám ze základní sestavy chyběl pouze Matty James, jehož nahradil Vincente Iborra. Za Graye pak naskočil Albrighton, jinak zůstal kádr Leicesteru pohromadě.

V prvním poločase byli o trošku lepší Rackové, ale mnoho výrazných příležitostí si nevytvořili. Jedinou výjimkou byla situace z 38. minuty. Locadia vybojoval míč na útočné polovině a přesnou kolmicí vyslal do úniku kanonýra Murrayho. Útočník Brightonu však selhal, když ani netrefil bránu.

I po změně stran hýřili domácí aktivitou. Tři minuty po přestávce předložil Izquierdo míč Großovi, jehož ránu pod břevno taktak vytáhl Schmeichel. Obrovskou šanci dostal Brighton v 77. minutě. Izquierdo upadl přes nohu obránce v pokutovém území a rozhodčí Kavanagh odpískal penaltu. Murray však prokázal, že neměl dobrý den, protože jeho pokus vytáhl tygřím skokem Schmeichel.

Zákonitě tak přišel trest na druhé straně. V 83. minutě Chilwell načechral míč na hlavu Iborry, jehož hlavička zapadla přesně k tyči a hostující fandové se mohli radovat z branky. Tři minuty před koncem fauloval Ndidi domácího Duffyho a po druhé žluté kartě v utkání musel předčasně do sprch. K exekuci následného přímého kopu se postavil střídající March a Schmeichel musel zlikvidovat další střelu pod břevno.

Poslední obrovskou šanci na srovnání stavu měl ve třetí minutě nastavení Bong, jenž zůstal po rohovém kopu zapomenut u zadní tyče. Kamerunský obránce se však šance zalekl a hlavičkoval vedle. Definitivní pojistku na vítězství Leicesteru přidal Vardy, který si počkal na přihrávku do Graye a v pohodě doklepl míč do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Huddersfield Town 1:0

31.03.2018 16:00

Góly: 80. Ayoze Pérez

Newcastlu se jen jednou podařilo překonat tuhou obranu Huddersfieldu, nakonec to však na výhru stačilo. Velký počet šancí zazdil především Gayle, deset minut před koncem se ale nakonec dokázal prosadit Pérez, díky němuž Magpies zvítězily podruhé za sebou. Hosté se naopak zase o něco přiblížili sestupovému pásmu.

V posledním zápase před reprezentační pauzou zdolaly Straky Southampton, a jelikož se od té doby nikdo nezranil, ponechal Rafael Benítez základní jedenáctku beze změny. Huddersfieldu se poslední duel proti Crystal Palace nepovedl a manažer David Wagner změnil sestavu hned na pěti místech. Šanci dostali Smith, Kongolo, Van La Parra, Kachunga a Depoitre.

Ve 14. minutě se domácí Gayle dostal do akrobatického zakončení, které obrana hostů zblokovala. Balón se odrazil k Shelveymu, který jej z dálky nasměroval těsně vedle Lösslovi svatyně. Za dvě minuty měl ještě větší šanci Ritchie, ale zaskočené obránce nahradil německý brankář ve službách Terriers.

Za další čtvrthodinu rozehrál Shelvey rychle přímý kop a z vlastní poloviny vyslal do úniku Gaylea. Ten přehodil Lössla, ale zároveň nezamířil přesně. Další příležitost měl Gayle ve 33. minutě, kdy jej našel Yedlinův centr, avšak i nyní nenasměroval svůj pokus z první mezi tři tyče.

Po prvním poločase museli být domácí frustrovaní z kvanta neproměněných akcí, což se projevilo po přestávce, kdy se dlouho čekalo na velkou šancí. Až v 80. minutě nacentroval střídající Atsu do pokutového území. Lössl míč prodloužil pouze na kopačku Kenedyho, jenž se neukvapil a našel lépe postaveného Péreze, který spustil veselí v St. James’s Parku. Víc zajímavých šancí již diváci neviděli, to však velké části z nich nemuselo vadit.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 3:0

31.03.2018 16:00

Góly: 13. João Mário, 17. Marko Arnautović, 45. Marko Arnautović

Důležitý záchranářský duel dopadl jednoznačně ve prospěch West Hamu, který si na Southampton přichystal hned tři přesné zásahy. Hosté podali velmi špatný výkon, již po dvaceti minutách prohrávali o dvě branky, a pokud mají pomýšlet na záchranu, budou muset svou výkonnost výrazně zlepšit.

Horší vstup do utkání si hosté asi ani nemohli představit. Po rohovém kopu o míč velmi lacině přišel Lemina, rychlý brejk West Hamu potáhl Kouyate a na hranici vápna našel osamoceného Mária, který se prosadil tvrdou ranou pod břevno. O chvíli později mohl po narážečce s Noblem přidat druhý gól Arnautovič, mířil však těsně vedle vzdálenější tyče. O chvíli později však už domácí skutečně vedli o dvě branky. Centr Mária našel přesně hlavu Arnautoviče, toho ještě vychytal McCarthy, ovšem na jeho dorážku už byl zcela krátký. Southampton byl v těchto chvílích zralý na ručník.

Když už to vypadalo, že hosté do kabin půjdou s dvoubrankovou ztrátu, rozjel na levé straně akci Masuaku, parádním centrem našel kopačku Arnautoviče, který tvrdou střelou přidal třetí gól. V tuhle chvíli bylo víceméně jasné, že z takového direktu už se Southampton nevzpamatuje.

V druhé půli se do zajímavé pozice prodral Austin, ovšem jeho střelu stoper West Hamu zblokoval nad branku Joa Harta. Hosté však nějaký výrazný odpor nekladli, na samotném konci pak naopak ještě Cresswell orazítkoval střelou z hranice vápna břevno. West Ham si tak na své konto připsal velmi důležité tři body v honbě za záchranou.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 2:2

31.03.2018 16:00

Góly: 13. Kiko Femenía, 49. Roberto Pereyra - 43. Joshua King (pen.), 90. Jermain Defoe

Atraktivní duel byl k vidění na Vicarage Road, kde domácí Watford dvakrát vedl, hostům se ovšem pokaždé podařilo najít odpověď - přičemž vyrovnávací gól Jermaina Defoa přišel až v nastaveném čase druhého poločasu.

První velkou příležitost měl na hlavě hostující Aké, z malého vápna však trestuhodně orazítkoval pouze břevno. Skóre se naopak měnila na druhé straně - po rohovém kopu zůstal na hranici pokutového území volný Femenia, který se do míče opřel z voleje a jeho zakončení si díky teči jednoho z bránícího hráčů našlo cestu do sítě. Po další nebezpečné akci hostí se do zakončení dostal Stanislas, jeho ránu brankář domácích vyrazil, jenže při snaze uklidit jej do bezpečí zahrál Holebas rukou a byla nařízena penalta. K té se postavil King s přehledem srovnal skóre.

Vedení však Watfordu krátce po startu druhého poločasu vrátil Pereyra, který se se štěstím protlačil do zakončení a opět s pomocí lehké teče skóroval. Z vítězství se však domácí tým radovat nemohl - v nastavení totiž nepokryl jeden z nákopů Bournemouthu, míč propadl až na hranici malého vápna, odkud již Jermain Defoe neměl problém překonat domácího brankáře. Zápas tak dospěl k dělbě bodů po remíze 2:2.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Burnley FC 1:2

31.03.2018 16:00

Góly: 83. Salomón Rondón - 22. Ashley Barnes, 73. Chris Wood

Jenom díky tomu, že i ostatní týmy zespod tabulky neustále prohrávají, ještě není situace West Bromwiche zcela bezvýchodná. Každému ale musí být jasné, že po domácí porážce 1:2 s Burnley už předáci Championship chystají Baggies vítací slavobrány. To Clarets, byť při pohledu na jména na soupisce budí snad ještě menší hrůzu než WBA, pomalu klepou na brány pohárové Evropy.

Celou sezónu to vypadalo jako takové pošťuchování, jako něco, co se prostě jednoho dne rozpadne a všichni ze sebe shodí ten plášť překvapení. Jenže Burnley se ne a ne začít propadat tabulkou a po třetí výhře v řadě se regulérně usadil na sedmé pozici tabulky. Dva body za šestý Arsenal.

V určitých momentech navíc tým Seana Dychea předvádí vyšší technickou. Tak jako u prvního gólu, který vstřelil v poslední době velmi potentní Ashley Barnes. Útočník Burnley se prosadil už ve čtvrtém zápase v řadě, přičemž ten nejhezčí gól si nechal na dnešek. Aaron Lennon odcentroval z pravé strany a Barnes parádními nůžkami překonal Fostera.

Ještě do poločasu měli domácí možnost na vyrovnání, Rondónovu hlavičku ale vytěsnil hbitý gólman Burnley Nick Pope. Smutek v očích většiny fanoušků na Hawthorns se ještě prohloubil, když druhý gól Clarets přidal po změně stran Chris Wood. Korekce Salomona Rondóna už byla k ničemu, sestup se zdá být nevyhnutelný.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 2:0

31.03.2018 16:00

Góly: 5. Romelu Lukaku, 20. Alexis Sánchez

Sobotní utkání Manchesteru United a Swansea připomínalo atmosféru mezi svátky. Přátelské tempo, poklidný průběh a očekávaný výsledek 2:0. Lukaku a Alexis Sánchez vrátili Red Devils zpátky na druhé místo tabulky, zatímco Swansea zůstává nepříjemně blízko dna. Z patnácté příčky však stále shlíží na sestupové pozice s tříbodovým odstupem a v bezprostředním nebezpečí tak není.

Už v páté minutě otevřel skóre Romelu Lukaku, který coby teprve 28. hráč v historii Premier League vstřelil 100. gól v soutěži (West Brom 17, Everton 68, Man Utd 15). Lingard mezi nohama Van der Hoorna přihrál Alexisovi, ten míč posunul právě k Lukakuovi a zbytek příběhu už pověděla třepotající se síť v šibenici Fabianskiho brány.

Čerstvý člen "klubu ligových kanonýrů" měl o dalších pět minut později další velkou šanci, na Lingardovu patičku navázal povedenou střelou, ale polský gólman Swansea ho výborně zastavil. Až poté, co Lingard opět nasadil Van der Hoornovi housle, uháněl sám na branku Alexis Sánchez a United se dostali do dvougólového vedení.

Na Old Trafford vše šlo jako po másle, a i když další Lingardův gól nebyl uznán kvůli ofsajdu, José Mourinho mohl dle svého zvyku odejít předčasně do kabin naprosto spokojen. Swansea se nedostala za celý poločas ani k jediné střele.

Až příchod talentovaného Tammyho Abrahama na hrací plochu mírně změnil obraz hry a Velašné se málem dostali do zápasu. Host z Chelsea si v rozmezí jedné minuty vytvořil dvě velké šance, ale v obou případech narazil na výtečný zákrok již bez pochyby nejlepšího brankáře letošní sezóny Premier League Davida De Gey.

Tahle situace okolo hodiny odehrané hry definovala útočnou snahu Swansea. Další příležitost už si totiž Labutě nepřipravily. To však platí i o Manchesteru United, jehož ofenzivní hvězdy zcela vyhasly. Vlastně jediná pěkná situace vznikla po lahodném obloučku Paula Pogby, do nějž se ze vzduchu opřel Juan Mata. Těsně však přestřelil a výsledek zůstal v unaveném stavu 2:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:2

31.03.2018 13:30

Góly: 13. Luka Milivojević (pen.) - 49. Sadio Mané, 84. Mohamed Salah

Fenomenální Mohamed Salah svým 29. gólem v letošním ligovém ročníku rozhodl napínavý duel na jihovýchodě Londýna. Domácí Crystal Palace vyhráli první poločas, Liverpool však na začátku druhé půle vyrovnal a v 84. minutě rozhodl o vítězství favorita egyptský kouzelník.

Manažer hostů Jürgen Klopp podle očekávání nasadil na pravou obranu Alexandra-Arnolda, jenž zaskočil za zraněného Gomeze. Mimo sestavu zůstal i další marod Can, jehož zastoupil Milner. Eagles scházel klíčový stoper Tomkins. Svoji šanci tak dostal Kelly a roli pravého beka obstaral Wan-Bissaka.

Po devíti minutách jako první zahrozili hráči Crystal Palace. Zaha se ocitl sám před Kariusem a německý brankář zachránil svůj tým. Za další tři minuty rozehrávali Reds rohový kop, Van Dijkovu hlavičku ale nepřesně tečoval Mané. Vzápětí došlo k dalšímu souboji Zahy s Kariusem. Tentokrát musel hostující gólman faulovat a sudí Swarbrick zapískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil kapitán Milivojević a poslal domácí do vedení.

Ve 24. minutě si chtěl pokutový kop vymodlit i Liverpool, konkrétně pak Mané. Swarbrick však jeho divadelnímu kousku nenaletěl a Senegalci udělil žlutou kartu. Maného spoluhráč Salah to za čtyři minuty zkoušel mnohem fotbalověji, ale zamířil jen do náruče Hennesseyho. Po půlhodině hry dopravil Mané po rohovém kopu míč do branky, gól však nemohl být uznán pro ofsajd. Rohové kopy od Salaha byly v celém poločase nebezpečné, což ukázala i 44. minuta, kdy Hennessey skvělým zákrokem vytáhl hlavičku Maného.

Liverpool se vyrovnání dočkal čtyři minuty po změně stran. Milner po přihrávce od Firmina poslal prudký míč před branku, kde jej do patřičných míst uklidil Mané. Dvě minuty po Maného radosti mohl dokonat obrat Salah, ale technickou střelu vyslal těsně vedle. V 58. a 59. minutě měl dvě obrovské příležitosti Benteke, jenže vždy netrefil bránu. V 62. minutě rozehrál Van Aanholt přímý kop rovnou na Kariuse, jenž musel balón vytáhnout na roh.

Hosté ve druhém poločase přitápěli pod kotlem, ale dlouho to vypadalo, že se budou body v Selhurst Parku dělit. Šest minut před koncem však rozhodl nejpovolanější muž Mohamed Salah. Nejdříve střídající Oxlade-Chamberlain přetáhl centr na Robertsona, který míč vrátil před branku. Zde si jej uzmul Salah, přehodil z levé nohy na pravou a rozveselil fanoušky Reds.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City31273188:2184
2.Manchester United31215560:2368
3.Liverpool FC32199475:3566
4.Tottenham Hotspur31197562:2664
5.Chelsea FC31175953:3056
6.Arsenal FC311561058:4151
7.Burnley FC311210929:2746
8.Leicester City3111101047:4343
9.Everton FC321171438:5340
10.AFC Bournemouth329101339:5137
11.Watford FC321071541:5737
12.Newcastle United31981431:4035
13.Brighton & Hove Albion318101328:4234
14.West Ham United31891439:5733
15.Swansea City31871625:4431
16.Huddersfield Town32871725:5331
17.Crystal Palace32791631:5030
18.Southampton FC315131329:4728
19.Stoke City32691729:6127
20.West Bromwich Albion323111825:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (740)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele