32. kolo
31.03.2018 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Burnley FC 1:2

Jenom díky tomu, že i ostatní týmy zespod tabulky neustále prohrávají, ještě není situace West Bromwiche zcela bezvýchodná. Každému ale musí být jasné, že po domácí porážce 1:2 s Burnley už předáci Championship chystají Baggies vítací slavobrány. To Clarets, byť při pohledu na jména na soupisce budí snad ještě menší hrůzu než WBA, pomalu klepou na brány pohárové Evropy.

Celou sezónu to vypadalo jako takové pošťuchování, jako něco, co se prostě jednoho dne rozpadne a všichni ze sebe shodí ten plášť překvapení. Jenže Burnley se ne a ne začít propadat tabulkou a po třetí výhře v řadě se regulérně usadil na sedmé pozici tabulky. Dva body za šestý Arsenal.

V určitých momentech navíc tým Seana Dychea předvádí vyšší technickou. Tak jako u prvního gólu, který vstřelil v poslední době velmi potentní Ashley Barnes. Útočník Burnley se prosadil už ve čtvrtém zápase v řadě, přičemž ten nejhezčí gól si nechal na dnešek. Aaron Lennon odcentroval z pravé strany a Barnes parádními nůžkami překonal Fostera.

Ještě do poločasu měli domácí možnost na vyrovnání, Rondónovu hlavičku ale vytěsnil hbitý gólman Burnley Nick Pope. Smutek v očích většiny fanoušků na Hawthorns se ještě prohloubil, když druhý gól Clarets přidal po změně stran Chris Wood. Korekce Salomona Rondóna už byla k ničemu, sestup se zdá být nevyhnutelný.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele