Premier League - souhrn 32. kola

31.03.2018, 15:25, aktualizováno 01.04.2018, 19:00
Komentáře a souhrny
Chelsea zřejmě propásla svou šanci na Ligu mistrů a doma prohrála ve šlágru kola s Tottenhamem. Arsenal srazil Stoke třemi góly v závěru utkání. Už v sobotu Manchester City zdolal Everton a je znovu o krůček blíže k zisku mistrovského titulu. Liverpool sice na půdě Crystal Palace prohrával, po obrátce ale skóre otočil. Manchester United porazil doma Swansea i díky sté brance Lukakua v Premier League a drží druhé místo...

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 1:3

01.04.2018 17:00

Góly: 30. Álvaro Morata - 45. Christian Eriksen, 62. Dele Alli, 66. Dele Alli

Tottenham poprvé od roku 1990 vyhrál na Stamford Bridge a v podstatě si zajistil účast v příštím ročníku Champions League. O tu by svěřence Mauricia Pochettina připravil již jen naprostý kolaps. Naopak na Blues čeká pouze Evropská liga a mnoho změn v létě.

První půlhodinka mnoho zábavy nenabídla, utkání se odehrávalo převážně mezi šestnáctkami, ovšem do zakončení se oba týmy dostávaly spíše sporadicky. Výjimku představovala šance Alliho, který se po centru Trippiera prodral k hlavičce, tu ale nasměroval výrazně mimo. Postupem času Chelsea přece jenom převzala otěže a byla tím nebezpečnějším týmem. Tečovanou střelu Williana ještě Lloris pokryl, to se však nedalo říct o zakončení Alonsa, avšak Spurs tentokráte zachránil správně zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Po půlhodině hry se Blues dostali do vedení, když centr Mosese velmi špatně přečetl Lloris, pouze jej podběhl a daroval tím tak velmi snadný gól Moratovi. Před poločasem se po laciné ztrátě Dembeleho do další příležitosti dostal Alonso, jeho křižnou střelu ale Lloris pohotově vyrazil.

Když už to vypadalo, že si domácí do kabin odnesou jednobrankový náskok, předvedl úplně lacinou ztrátu míče Moses, hosté balón dopravili k Eriksenovi, který z dobrých třiceti metrů zkusil své štěstí a naprosto parádní střelou srovnal stav zápasu. Na začátku druhé půle mohl vedení domácím vrátit Christensen, svou hlavičkou však nemířil přesně. Na druhé straně přidělal vrásky na čele Antonia Conteho Moses, který zcela selhal při jednoduchém odkopu a měl velké štěstí, že toto zaváhání Tottenham tentokráte nepotrestal.

Po hodině hry Caballera pořádně protáhl krásnou střelou Son, brankář Chelsea předvedl pěkný zákrok. O pár minut později však zaváhala dvojice Azpilicueta - Christensen, na dlouhý Dierův míč si za ně naběhl Alli a pohodlně dostal Tottenham do vedení. Dánský stoper ve službách Chelsea skutečně neměl svůj den, jak je pro něj v posledních dvou měsících trochu typické. Po dalším průniku Sona předvedl Caballero dobrý zákrok a Christensen mohl dvakrát odklidit míč do bezpečí, ani jednou tak však neučinil a pohotový Alli zvýšil na 3:1.

Chelsea se nevzdala, nebezpečný centr Fabregase s notnou dávkou štěstí zblokoval na rohový kop Vertonghen, poté se v dobé pozici objevil Alonso, jenže zakončení se mu tentokráte vůbec nepovedlo. Chelsea tak prohrála klíčový zápas o Ligu mistrů, naopak v táboře Tottenhamu se může slavit.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 3:0

01.04.2018 14:30

Góly: 75. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.), 86. Pierre-Emerick Aubameyang, 89. Alexandre Lacazette (pen.)

Tříbranková smršť v závěrečné čtvrthodině rozhodla o jednoznačném vítězství Arsenalu, který si poradil se Stoke City 3:0. Ovšem konečný výsledek výkon Kanonýrů do značné míry přikrášluje.

Domácí totiž především v první půli podali chabý výkon odpovídající nepovedené ligové sezoně a Stoke mělo především skrze nebezpečného Shaqiriho několikrát blízko k překvapivému vedení. S příchodem uzdraveného Alexandra Lacazetta se ovšem hra Arsenalu zvedla a v kombinaci s dvěma penaltami nakonec favorit díky dvěma trefám Aubameyanga a jednom zásahu právě Lacazetta bere ze zápasu všechny body. Zůstává tak osamocen na šestém místě, zatímco Stoke je předposlední s tříbodovým mankem na záchranu.

Vzhledem k blížícímu se čtvrtfinále Evropské ligy s moskevským CSKA nasadil Arséne Wenger lehce pozměněnou jedenáctku, v níž chyběly obvyklé stálice jako Koscielny, Mchitarjan, Xhaka a také brankář Petr Čech, jehož vyřadila ze hry poraněná třísla. Úvod zápasu patřil hostům a už po třech minutách měl David Ospina orosené čelo při sledování kroucené rány Xherdana Shaqiriho z hranice pokutového území, která skončila jen těsně vedle jeho pravé tyče.

Domácí se dostali k očekávané převaze až po dvaceti minutách, ovšem všechny střelecké pokusy Kanonýrů buďto mířily hrubě nepřesně, anebo je zvládla zablokovat pozorná defenziva Stoke. Nejblíže měl k průlomu skóre Aaron Ramsey, jehož improvizovaný oblouček z ostrého úhlu skončil na břevně Butlandovy branky.

Po změně stran již Arsenal působil nebezpečnějším dojmem, ovšem Elnenyho velká šance po Bellerínově zpětné přihrávce skončila opět na příkladném bloku Bruna Martinse Indiho a bezbrankový stav přetrvával i nadále. Hosté se do mnoha šancí nedostávali, ale také oni nakonec žehrali na nedostatek štěstí v zakončení, když Shaqiriho přetažený rohový kop nachytal Ospinu a orazítkoval zadní tyč.

Pomoci strhnout nerozhodný zápas na stranu domácího celku přišel na poslední půlhodinu Alexandre Lacazette, jenž se během reprezentační přestávky definitivně vyléčil po zranění kolene, a Jack Butland měl v brance Stoke o zábavu postaráno. Nejlepší zákrok anglický gólman tasil proti Aubameyangovi, jehož výtečným pasem poslal do samostatného úniku Mesut Özil, ovšem v 75. minutě přece jen kapituloval. Souboj Martinse Indiho s Özilem totiž sudí Craig Pawson vyhodnotil jako faul nizozemského obránce a nařídil pokutový kop, který Piérre-Emerick Aubameyang s přehledem proměnil.

V závěru utkání tak hosté museli otevřít hru v honbě za vyrovnáním, což ale byla voda na mlýn pro jejich soupeře a Butland musel zasahovat proti ranám střídajícího Mchitarjana s Özilem. Pojištění hubeného náskoku se Kanonýři nakonec dočkali čtyři minuty před koncem, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči nehlídaný Aubameyang a pohotovým zakončením propálil vše, co mu stálo v cestě. Jen pár minut nato dal výsledku punc jednoznačného vítězství Lacazette, jenž si sám vybojoval penaltu v souboji s Ndiyaem a následně ji také proměnil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:3

31.03.2018 18:30

Góly: 63. Yannick Bolasie - 4. Leroy Sané, 12. Gabriel Jesus, 37. Raheem Sterling

Jeden zbývá. Za týden může být po všem. Manchester City suverénně zvládl další zápas a potvrdil roli dost možná nejlepšího týmu v historii Premier League. Opět zářili Kevin De Bruyne, David Silva a především Leroy Sané, jehož přínos byl v zápase s Evertonem nejjasnější. Do poločasu to bylo v Goodison Parku 3:0 a hotovo, šmitec. Domácí se po změně stran zmohli jen na mírnou korekci.

No, do poločasu. Ono bylo po zápase vlastně už po čtyřech minutách, ne-li už před utkáním. Manchester City zkrátka nemá konkurenci, jeho hráči mají do jednoho životní formu a v takovém rozpoložení prostě Guardiolova parta vede o gól už při nástupu na trávník.

Nominálního vedení se nicméně dočkali ve zmíněné čtvrté minutě. Laporte z pozice levého stopera uvolnil Davida Silvu do šestnáctky a holohlavý mág nezvykle zaspurtoval k brankové čáře. Jeho zpětný centr dolétl k trestuhodně volnému Leroyi Sanému, jehož volej oslnil dokonce i fanoušky Evertonu.

Moc nechybělo a ve dvanácté minutě se Everton dostal zpátky do zápasu. Podobná akce jen po ose Calvert-Lewin - Bolasie tentokrát skončila nepřesnou hlavičkou konžského křídelníka. Jenže Edersonův výkop našel Saného, ten nechal zavzpomínat na nejkrásnější fotbalové časy Brazilce Ronaldinha a předal míč do úniku De Bruynemu. Ten už neměl problém poslat míč na hlavu Gabriela Jesuse a jít zase slavit.

Třetí a poslední ránu do vazu Evertonu uštědřili Citizens ve 37. minutě. Esenciální Sané tentokrát vypustil do lajny Davida Silvu, ten po dalším tolik neSilvovském sprintu přenesl míč do vápna na druhou stranu k Raheemu Sterlingovi... a na světě byl stav 3:0 nebo taky šestnáctý gól mladého křídelníka v letošní ligové sezóně.

Ve druhé půli mělo City opět držení míče přes osmdesát procent, ale Everton už lépe bránil. Navíc se dočkali i gólu, když Bolasie z dvaceti metrů vypálil a přes obě tyčky dostal míč do sítě. Pak se po Bainesově rohu mohl prosadit hlavou Tosun, jenže minul. Manchester si tak připsal už sedmadvacátou výhru v jednatřiceti zápasech - no a ta příští už může znamenat titul.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 0:2

31.03.2018 16:00

Góly: 83. Vicente Iborra, 90+6. Jamie Vardy

Leicester s velkou dávkou štěstí zvítězil v Brightonu a připsal si do tabulky další tři body. Více šancí si přitom připsal domácí celek, ale žádnou z nich neproměnil a nevyužil ani možnost pokutového kopu. Zato Foxes skórovali téměř ze všeho, co si vytvořili. Hrdinou zápasu se stal dánský brankář Kasper Schmeichel.

Domácí lodivod Chris Hughton se musel vypořádat z absencí několika hráčů, a tak pozměnil sestavu. Do základní jedenáctky se dostali i Biram Kayal a Jürgen Locadia. Liškám ze základní sestavy chyběl pouze Matty James, jehož nahradil Vincente Iborra. Za Graye pak naskočil Albrighton, jinak zůstal kádr Leicesteru pohromadě.

V prvním poločase byli o trošku lepší Rackové, ale mnoho výrazných příležitostí si nevytvořili. Jedinou výjimkou byla situace z 38. minuty. Locadia vybojoval míč na útočné polovině a přesnou kolmicí vyslal do úniku kanonýra Murrayho. Útočník Brightonu však selhal, když ani netrefil bránu.

I po změně stran hýřili domácí aktivitou. Tři minuty po přestávce předložil Izquierdo míč Großovi, jehož ránu pod břevno taktak vytáhl Schmeichel. Obrovskou šanci dostal Brighton v 77. minutě. Izquierdo upadl přes nohu obránce v pokutovém území a rozhodčí Kavanagh odpískal penaltu. Murray však prokázal, že neměl dobrý den, protože jeho pokus vytáhl tygřím skokem Schmeichel.

Zákonitě tak přišel trest na druhé straně. V 83. minutě Chilwell načechral míč na hlavu Iborry, jehož hlavička zapadla přesně k tyči a hostující fandové se mohli radovat z branky. Tři minuty před koncem fauloval Ndidi domácího Duffyho a po druhé žluté kartě v utkání musel předčasně do sprch. K exekuci následného přímého kopu se postavil střídající March a Schmeichel musel zlikvidovat další střelu pod břevno.

Poslední obrovskou šanci na srovnání stavu měl ve třetí minutě nastavení Bong, jenž zůstal po rohovém kopu zapomenut u zadní tyče. Kamerunský obránce se však šance zalekl a hlavičkoval vedle. Definitivní pojistku na vítězství Leicesteru přidal Vardy, který si počkal na přihrávku do Graye a v pohodě doklepl míč do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Huddersfield Town 1:0

31.03.2018 16:00

Góly: 80. Ayoze Pérez

Newcastlu se jen jednou podařilo překonat tuhou obranu Huddersfieldu, nakonec to však na výhru stačilo. Velký počet šancí zazdil především Gayle, deset minut před koncem se ale nakonec dokázal prosadit Pérez, díky němuž Magpies zvítězily podruhé za sebou. Hosté se naopak zase o něco přiblížili sestupovému pásmu.

V posledním zápase před reprezentační pauzou zdolaly Straky Southampton, a jelikož se od té doby nikdo nezranil, ponechal Rafael Benítez základní jedenáctku beze změny. Huddersfieldu se poslední duel proti Crystal Palace nepovedl a manažer David Wagner změnil sestavu hned na pěti místech. Šanci dostali Smith, Kongolo, Van La Parra, Kachunga a Depoitre.

Ve 14. minutě se domácí Gayle dostal do akrobatického zakončení, které obrana hostů zblokovala. Balón se odrazil k Shelveymu, který jej z dálky nasměroval těsně vedle Lösslovi svatyně. Za dvě minuty měl ještě větší šanci Ritchie, ale zaskočené obránce nahradil německý brankář ve službách Terriers.

Za další čtvrthodinu rozehrál Shelvey rychle přímý kop a z vlastní poloviny vyslal do úniku Gaylea. Ten přehodil Lössla, ale zároveň nezamířil přesně. Další příležitost měl Gayle ve 33. minutě, kdy jej našel Yedlinův centr, avšak i nyní nenasměroval svůj pokus z první mezi tři tyče.

Po prvním poločase museli být domácí frustrovaní z kvanta neproměněných akcí, což se projevilo po přestávce, kdy se dlouho čekalo na velkou šancí. Až v 80. minutě nacentroval střídající Atsu do pokutového území. Lössl míč prodloužil pouze na kopačku Kenedyho, jenž se neukvapil a našel lépe postaveného Péreze, který spustil veselí v St. James’s Parku. Víc zajímavých šancí již diváci neviděli, to však velké části z nich nemuselo vadit.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 3:0

31.03.2018 16:00

Góly: 13. João Mário, 17. Marko Arnautović, 45. Marko Arnautović

Důležitý záchranářský duel dopadl jednoznačně ve prospěch West Hamu, který si na Southampton přichystal hned tři přesné zásahy. Hosté podali velmi špatný výkon, již po dvaceti minutách prohrávali o dvě branky, a pokud mají pomýšlet na záchranu, budou muset svou výkonnost výrazně zlepšit.

Horší vstup do utkání si hosté asi ani nemohli představit. Po rohovém kopu o míč velmi lacině přišel Lemina, rychlý brejk West Hamu potáhl Kouyate a na hranici vápna našel osamoceného Mária, který se prosadil tvrdou ranou pod břevno. O chvíli později mohl po narážečce s Noblem přidat druhý gól Arnautovič, mířil však těsně vedle vzdálenější tyče. O chvíli později však už domácí skutečně vedli o dvě branky. Centr Mária našel přesně hlavu Arnautoviče, toho ještě vychytal McCarthy, ovšem na jeho dorážku už byl zcela krátký. Southampton byl v těchto chvílích zralý na ručník.

Když už to vypadalo, že hosté do kabin půjdou s dvoubrankovou ztrátu, rozjel na levé straně akci Masuaku, parádním centrem našel kopačku Arnautoviče, který tvrdou střelou přidal třetí gól. V tuhle chvíli bylo víceméně jasné, že z takového direktu už se Southampton nevzpamatuje.

V druhé půli se do zajímavé pozice prodral Austin, ovšem jeho střelu stoper West Hamu zblokoval nad branku Joa Harta. Hosté však nějaký výrazný odpor nekladli, na samotném konci pak naopak ještě Cresswell orazítkoval střelou z hranice vápna břevno. West Ham si tak na své konto připsal velmi důležité tři body v honbě za záchranou.

Více informací k zápasu

Watford FC - AFC Bournemouth 2:2

31.03.2018 16:00

Góly: 13. Kiko Femenía, 49. Roberto Pereyra - 43. Joshua King (pen.), 90. Jermain Defoe

Atraktivní duel byl k vidění na Vicarage Road, kde domácí Watford dvakrát vedl, hostům se ovšem pokaždé podařilo najít odpověď - přičemž vyrovnávací gól Jermaina Defoa přišel až v nastaveném čase druhého poločasu.

První velkou příležitost měl na hlavě hostující Aké, z malého vápna však trestuhodně orazítkoval pouze břevno. Skóre se naopak měnila na druhé straně - po rohovém kopu zůstal na hranici pokutového území volný Femenia, který se do míče opřel z voleje a jeho zakončení si díky teči jednoho z bránícího hráčů našlo cestu do sítě. Po další nebezpečné akci hostí se do zakončení dostal Stanislas, jeho ránu brankář domácích vyrazil, jenže při snaze uklidit jej do bezpečí zahrál Holebas rukou a byla nařízena penalta. K té se postavil King s přehledem srovnal skóre.

Vedení však Watfordu krátce po startu druhého poločasu vrátil Pereyra, který se se štěstím protlačil do zakončení a opět s pomocí lehké teče skóroval. Z vítězství se však domácí tým radovat nemohl - v nastavení totiž nepokryl jeden z nákopů Bournemouthu, míč propadl až na hranici malého vápna, odkud již Jermain Defoe neměl problém překonat domácího brankáře. Zápas tak dospěl k dělbě bodů po remíze 2:2.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Burnley FC 1:2

31.03.2018 16:00

Góly: 83. Salomón Rondón - 22. Ashley Barnes, 73. Chris Wood

Jenom díky tomu, že i ostatní týmy zespod tabulky neustále prohrávají, ještě není situace West Bromwiche zcela bezvýchodná. Každému ale musí být jasné, že po domácí porážce 1:2 s Burnley už předáci Championship chystají Baggies vítací slavobrány. To Clarets, byť při pohledu na jména na soupisce budí snad ještě menší hrůzu než WBA, pomalu klepou na brány pohárové Evropy.

Celou sezónu to vypadalo jako takové pošťuchování, jako něco, co se prostě jednoho dne rozpadne a všichni ze sebe shodí ten plášť překvapení. Jenže Burnley se ne a ne začít propadat tabulkou a po třetí výhře v řadě se regulérně usadil na sedmé pozici tabulky. Dva body za šestý Arsenal.

V určitých momentech navíc tým Seana Dychea předvádí vyšší technickou. Tak jako u prvního gólu, který vstřelil v poslední době velmi potentní Ashley Barnes. Útočník Burnley se prosadil už ve čtvrtém zápase v řadě, přičemž ten nejhezčí gól si nechal na dnešek. Aaron Lennon odcentroval z pravé strany a Barnes parádními nůžkami překonal Fostera.

Ještě do poločasu měli domácí možnost na vyrovnání, Rondónovu hlavičku ale vytěsnil hbitý gólman Burnley Nick Pope. Smutek v očích většiny fanoušků na Hawthorns se ještě prohloubil, když druhý gól Clarets přidal po změně stran Chris Wood. Korekce Salomona Rondóna už byla k ničemu, sestup se zdá být nevyhnutelný.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 2:0

31.03.2018 16:00

Góly: 5. Romelu Lukaku, 20. Alexis Sánchez

Sobotní utkání Manchesteru United a Swansea připomínalo atmosféru mezi svátky. Přátelské tempo, poklidný průběh a očekávaný výsledek 2:0. Lukaku a Alexis Sánchez vrátili Red Devils zpátky na druhé místo tabulky, zatímco Swansea zůstává nepříjemně blízko dna. Z patnácté příčky však stále shlíží na sestupové pozice s tříbodovým odstupem a v bezprostředním nebezpečí tak není.

Už v páté minutě otevřel skóre Romelu Lukaku, který coby teprve 28. hráč v historii Premier League vstřelil 100. gól v soutěži (West Brom 17, Everton 68, Man Utd 15). Lingard mezi nohama Van der Hoorna přihrál Alexisovi, ten míč posunul právě k Lukakuovi a zbytek příběhu už pověděla třepotající se síť v šibenici Fabianskiho brány.

Čerstvý člen "klubu ligových kanonýrů" měl o dalších pět minut později další velkou šanci, na Lingardovu patičku navázal povedenou střelou, ale polský gólman Swansea ho výborně zastavil. Až poté, co Lingard opět nasadil Van der Hoornovi housle, uháněl sám na branku Alexis Sánchez a United se dostali do dvougólového vedení.

Na Old Trafford vše šlo jako po másle, a i když další Lingardův gól nebyl uznán kvůli ofsajdu, José Mourinho mohl dle svého zvyku odejít předčasně do kabin naprosto spokojen. Swansea se nedostala za celý poločas ani k jediné střele.

Až příchod talentovaného Tammyho Abrahama na hrací plochu mírně změnil obraz hry a Velašné se málem dostali do zápasu. Host z Chelsea si v rozmezí jedné minuty vytvořil dvě velké šance, ale v obou případech narazil na výtečný zákrok již bez pochyby nejlepšího brankáře letošní sezóny Premier League Davida De Gey.

Tahle situace okolo hodiny odehrané hry definovala útočnou snahu Swansea. Další příležitost už si totiž Labutě nepřipravily. To však platí i o Manchesteru United, jehož ofenzivní hvězdy zcela vyhasly. Vlastně jediná pěkná situace vznikla po lahodném obloučku Paula Pogby, do nějž se ze vzduchu opřel Juan Mata. Těsně však přestřelil a výsledek zůstal v unaveném stavu 2:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:2

31.03.2018 13:30

Góly: 13. Luka Milivojević (pen.) - 49. Sadio Mané, 84. Mohamed Salah

Fenomenální Mohamed Salah svým 29. gólem v letošním ligovém ročníku rozhodl napínavý duel na jihovýchodě Londýna. Domácí Crystal Palace vyhráli první poločas, Liverpool však na začátku druhé půle vyrovnal a v 84. minutě rozhodl o vítězství favorita egyptský kouzelník.

Manažer hostů Jürgen Klopp podle očekávání nasadil na pravou obranu Alexandra-Arnolda, jenž zaskočil za zraněného Gomeze. Mimo sestavu zůstal i další marod Can, jehož zastoupil Milner. Eagles scházel klíčový stoper Tomkins. Svoji šanci tak dostal Kelly a roli pravého beka obstaral Wan-Bissaka.

Po devíti minutách jako první zahrozili hráči Crystal Palace. Zaha se ocitl sám před Kariusem a německý brankář zachránil svůj tým. Za další tři minuty rozehrávali Reds rohový kop, Van Dijkovu hlavičku ale nepřesně tečoval Mané. Vzápětí došlo k dalšímu souboji Zahy s Kariusem. Tentokrát musel hostující gólman faulovat a sudí Swarbrick zapískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil kapitán Milivojević a poslal domácí do vedení.

Ve 24. minutě si chtěl pokutový kop vymodlit i Liverpool, konkrétně pak Mané. Swarbrick však jeho divadelnímu kousku nenaletěl a Senegalci udělil žlutou kartu. Maného spoluhráč Salah to za čtyři minuty zkoušel mnohem fotbalověji, ale zamířil jen do náruče Hennesseyho. Po půlhodině hry dopravil Mané po rohovém kopu míč do branky, gól však nemohl být uznán pro ofsajd. Rohové kopy od Salaha byly v celém poločase nebezpečné, což ukázala i 44. minuta, kdy Hennessey skvělým zákrokem vytáhl hlavičku Maného.

Liverpool se vyrovnání dočkal čtyři minuty po změně stran. Milner po přihrávce od Firmina poslal prudký míč před branku, kde jej do patřičných míst uklidil Mané. Dvě minuty po Maného radosti mohl dokonat obrat Salah, ale technickou střelu vyslal těsně vedle. V 58. a 59. minutě měl dvě obrovské příležitosti Benteke, jenže vždy netrefil bránu. V 62. minutě rozehrál Van Aanholt přímý kop rovnou na Kariuse, jenž musel balón vytáhnout na roh.

Hosté ve druhém poločase přitápěli pod kotlem, ale dlouho to vypadalo, že se budou body v Selhurst Parku dělit. Šest minut před koncem však rozhodl nejpovolanější muž Mohamed Salah. Nejdříve střídající Oxlade-Chamberlain přetáhl centr na Robertsona, který míč vrátil před branku. Zde si jej uzmul Salah, přehodil z levé nohy na pravou a rozveselil fanoušky Reds.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City31273188:2184
2.Manchester United31215560:2368
3.Liverpool FC32199475:3566
4.Tottenham Hotspur31197562:2664
5.Chelsea FC31175953:3056
6.Arsenal FC311561058:4151
7.Burnley FC311210929:2746
8.Leicester City3111101047:4343
9.Everton FC321171438:5340
10.AFC Bournemouth329101339:5137
11.Watford FC321071541:5737
12.Newcastle United31981431:4035
13.Brighton & Hove Albion318101328:4234
14.West Ham United31891439:5733
15.Swansea City31871625:4431
16.Huddersfield Town32871725:5331
17.Crystal Palace32791631:5030
18.Southampton FC315131329:4728
19.Stoke City32691729:6127
20.West Bromwich Albion323111825:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (740)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Salah zase úkazal svoji třídu ...ikdyž se mu dnes úplně nedařilo, tak si tu šanci prostě našel a rozhodl o dalších extra důležitých 3 bodech

Reagovat
LokoLFC

Nikomu se dnes moc nedařilo. Ale po tom, co Benteke nedal 2 gólovky a Mane nedostal červenou, tak bylo jasné, že je nám vesmír nakloněn.

Reagovat
Coutinho10

j čekal jsem těžkej zápas, takže o to větší radost z toho mám, že se to podařilo zvrátit na naši stranu

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
redyyz

Reagovat
avicii

a teno tyzden bude aj LM uz? tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
tomasinho

Suché triko, zítra remízka Chelsea se Spurs a hurá na City.

Reagovat
vladis271

vôbec by mi nevadila výhra Spurs, vlastne si ju želám.

Reagovat
avicii

tam by uz bola top 4 celkom vyhranena

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Těšíme se, Mo

Reagovat
vladis271

zabudni

Reagovat
misinho7

myslis ze je realny? akoze ten predaj Garetha je uz skoro isty a tam by mohol po nom zaplnit to miesto..ale stale mam pocit ze Perez pojde sialene po Neymarovi a ked nevyjde on tak potom Hazard a nejaky hrotak

Reagovat
vladis271

dali by ste za Salaha viac ako PSG za Neymara? Lebo menej pýtať nebudeme. A Klopp sa ho vzdať nebude chcieť.

Reagovat
misinho7

To by spravil iba blázon... Je to super hráč teraz ma formu ako hrom ale keď si vybrať tak určite Neymar a ten je inde... Bud to bude neymar a nič alebo sálah a ďalší top hráč.. Lebo podľa mňa pýtať môžte aj nekonečné ale keď Sálah bude chcieť ísť ako Coutinho tak sa nič nebude dat robit

Reagovat
vladis271

Ved coutibha sme tiez vysperkovali na 150. Salah pod 200 nepojde.

Reagovat
technecium

To je podle mě jen tvůj sen, Salah max 150, Perez umí nakupovat, narozdíl od Barcy

Reagovat
Neutron

Salah za 200 by bol vysmech na cely svet...

Reagovat
SCELO

este ze tvoj nazor nikoho nezaujma

Reagovat
Neutron

to ale vobec nic nemeni na tom, ze to je proste fakt

Reagovat
SCELO

fakt sa nerovna nazor a ano ja neviem ako sa pise to = - preciarknute

Reagovat
Neutron

nie nerovna, ale v tomto pripade to tak jednoducho je, za co akoze by mal dat pripadny nakupca 200 mega? Za to, ze ma jednu fakt famoznu sezonu? To ozaj idete Salaha tu porovnavat s Neymarom? To nemozes mysliet vazne.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Salah je pre Pool hrac, ktory rozhoduje o tom, ci Pool bude alebo nebude hrat LM. V tom pripade aj 200 mio je malo.

Reagovat
Neutron

ano je rozdielovy hrac pre Liverpool, ale nemyslim si, zeby mohol byt rozdielovy hrac trebars pre Real Madrid, preto si myslim, ze ta suma je uplne mimo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Prave preto pre Pool ma hodnotu aj vacsiu ako 200 mega. Zdoraznujem pre Pool.

Reagovat
Neutron

nepopieram to aky ma vplyv na hru Liverpoolu, iba tie vystrely co tu davaju scouseri mi pridu totalne mimo realitu, ale fajn beriem to

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zober si priklad aj z Pogbu. V Juve, ak neberiem poslednu sezonu bol fakt vyborny hrac, preto si zanho Juve (aj pod vplyvom Raiolovej vyplaty) vypytalo 100 mega, pricom v Manchestri to cenovku ukazuje sporadicky. Pre Juve to bol zakladny kamen zostavy, preto ta suma. Trhova hodnota je velmi subjektivny pojem a hodnota, koniec koncov aj VvD ma inu realnu hodnotu, za aku ho Pool kupil.

Reagovat
fenixLFC

ked mohol ist pogba z talianska za 100....

Reagovat
Neutron

hej, toto by sa tomu minimalne rovnalo, mozno este o cosi preskocilo...

Reagovat
Ed_Hazard

Zobuďte sa, Pogba je meno, čo sa predáva. Salah je z marketingového hladiska s prepáčením, hovno.

Reagovat
fenixLFC

takze navrat ku klasickej madridskej rpestupovej politike a la james?

Reagovat
Neutron

mne to pisat nemusis, ja si toho vedomy som, ale museli nieco vytiahnut, ked videli ze fandim United a opovazil som sa siahnut na ich "modlu"

Reagovat
smazaný uživatel

ano menej pytat nebudu a potom tu zas bude plac jak su FSG biznismeni

Reagovat
mayday

Ty ses musel zbláznit.

Reagovat
tomasinho

Letos si myslím, že reálný fakt není. To už spíš ten Hazard + Icardi třeba.

Reagovat
CHONG

Reálný asi moc není,reálnější a asi i vhodnější mi přijde Eden a Mauro, ale já si čím dál tím víc myslím, že Flo udělá všechno pro to, aby přivedl toho Neymara

Reagovat
misinho7

podla mna bude to leto cele o Neymarovi a ked nevyjde tak sa budeme hrnut na dalsich...ale co ten Icardi? aky je to typ hraca? lebo co som videl a viem je to zabijak v 16nastke ale tak treba nam takeho ked Cris je cim dalej viac hrot? ja by som skor bral nejaky typ hrotaka ktory ma aj tu medzihru nieco ako Karim ktory uz pomaly asi dosluzuje ..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zabiják do šestnáctky, přesně jak říkáš.

Reagovat
redyyz

moj skromny nazor je ten, ze Neymar a CR7 spolu v jednom tyme hrat nemozu, by sa zozrali...

Reagovat
smazaný uživatel

to by mu museli vyjst MS aby dal taku palku za Moma a to nehovorim o 200 mil. to je tak zelanie LFC fans... ak niekedy Real pojde po Momovi tak az buduce leto ak sezonu aspon z casti zopakuje

Reagovat
avicii

ako na Geretha?

Reagovat
vladis271

on mi ho dosť pripomína, aby ešte CHONG neplakal.

Reagovat
tomasinho

Salah má lepší techniku, Bale je víc ostrovní typ, víc přímočarý, Salah je pro Real vhodnější typově.

Reagovat
avicii

mne pride ze by tam fakt mohol skonict ako Bale

Reagovat
vilp

Nedopadl, protože mu drží tělo. Ale podobně jako Gareth to není hráč do základu proti každému soupeři, proto to za tu cenu nestojí.

Reagovat
avicii

nech beru Hazarda a De Geu

Reagovat
TheTopFootbaler

Na De Geu nám nešahejte!

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak Garethovi na ostrovech taky drželo tělo, podělalo se to až ve Španělsku.

Reagovat
vilp

První sezony po přestupu ze Saints určitě ne.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to bylo dočasný... Tam byly i nějaký nemoci, jestli se nepletu, takže to bylo trochu rozházený. Ale na vrcholu mu tělo drželo skvěle.

Reagovat
CHONG

Tak bez mučení přiznám, že já se na Garetha těšil fakt hodně, bohužel u nás nenaplnil potenciál a to jeho zdraví taky za moc nestojí, ale vzpomínky na kulhajícího Bartrabauera a vítězný gól ve finále LM nám zůstanou

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vrabejka

Británie je více vstřícná vůči muslimům takže bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
KnoxXx

iberijsky poloostrov je moslimske uzemie od nepamati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
MySch017

Hej, az v 1492 definitivne dostali na prdel a museli sa prakticky do jedneho pakovat... Odvtedy je polostrov prakticky vylucne katolicky

Moslimovia tam boli cca 8 storoci.... nastuduj si spanielsku reconquistu

Reagovat
Counter

Byli tam i po reconquistě a jsou tam dodnes.

Reagovat
masly008

to ale neznamená že tam jsou,že to je jejich území že.

Reagovat
Counter

To taky nikdo netvrdí. Obecně rozjíždět debatu v reakci na komentář vrabejky není dobrý nápad.

Reagovat
MySch017

To boli, ale ten pocet je zanedbatelny s tym, kolko ich tam bolo od r. 711 do 1492. Od reconquisty (a vitazstva krestanakych kralovstiev) nemoze nikto hovorit o polostrove ako o moslimskom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
vladis271

ako bez srandy. Na Maného to síce bol faul, ale ak ho nepískol tak hento bola najžltejšia karta akú som poslednú dobu videl a mal ísť jednoznačne von. remízový zápas, nezaslúžili sme si vyhrať, ale sere na to pes. Extrémne dôležité 3 body. Ak takto zahráme stredu sme out pred odvetou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox výborný výkon po nástupu. Asi rozhodl zápas.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že tak nehraje častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu to takhle sedí asi lépe. Na základ v záloze podle mě stejně nemá pokud se chceme rovnat těm nejlepším. Keita - Jorginho - Can a Ox může být první náhradník do zálohy.

Reagovat
tomasinho

Jako proč ne, ale nepočítám s tím, že Can zůstane teda. Ox je ideální ten náhradník no, do rotace občas, někdy žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že zůstane. Moc se mi upřímně nechce věřit ani v Jorginha a ani v nákup nějakého jiného dalšího záložníka. Takže doufám, že aspoň on nějakým zázrakem zůstane.

Reagovat
tomasinho

Snad aspoň Meyera zadáčo bychom zkusit mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten bůhví jestli je lepší než třeba takový Milner. Náhradník asi dobrý.

Reagovat
tomasinho

To určitě je, stagnoval, ale pokud vím, začal hrát hlouběji a zlepšil se dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

na základ má, ale musel by začít být konzistentní

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nemá pokud se chceme zlepšovat.

Reagovat
cristiano.K.

je to smutný, že je on vlastně naše nejkreativnější AM. Musíme někoho přivést.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
YNWA__MSN

Rozhodli Milner, Robertson a Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Milner tiež v druhom polčase výborný.

Reagovat
Kixi Syhimour

To byla haluz

Reagovat
cristiano.K.

regulérně bych to penaltu nepískl, Zaha odehrál míč uplně mimo bránu, kdy nešlo zabránit srážce. Krajní beci mi přišli slabí, Andy aspon nahrál na gol. Světe div se, Benteke nás nesestřelil.

Reagovat
LokoLFC

Za mě tedy jasná. Nechápu, co naše obrana dělala prvních 15 minut. Trent tam i v závěru lítal jak na piku, místo toho, aby hlídal Zahu. Také nevěřím, že se Benteke neprosadil.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevič je penaltový BŮH

Reagovat
cristiano.K.

hrál celkově výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo rozhodca nevylúčil Maného?

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
vrabejka

tpc šak Crystal může být rád že jim rozhodčí daroval standartku za jasný faul. Kdyby dal Manému redku to by bylo na odebrání licence.

Reagovat
smazaný uživatel

protože podle pravidel měl pískat penaltu za faul na něj ve vápně a dle metod při posuzování VAR by tím pádem žlutou za simulaci neměl vůbec dostat a tím pádem by za hraní rukou viděl první žlutou..

jaká otázka taková odpověď ...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul?? Nie každý kontakt je faul. Sa tam hodil po drobnom kontakte ako vrece zemiakov o zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý kontakt je faul, ale jasnější faul než když tě někdo přejede přes kotník bys hledal jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu za to, žes nikdy nehrál fotbal a nevíš, co je faul a co ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prejel cez kotník? Pretri si oči a ešte raz si pusť ten zákrok, ty futbalisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

musíš pozerať aj na druhú nohu, nie len na tú, ktorú si Mané teatrálne chytal, more

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam bol, ale rozhodne to nebolo nejaké prejetie cez kotník ako to popisuje lex alebo zákrok, po ktorom by sa Mané musel skácať na zem ako vreco, more. Peace.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, bratku.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí znát pravidla fotbalu.. viz str. 82

http://nv.fotbal.cz/assets/pravidla_fotbalu_vnitrek_CB_1.pdf

Reagovat
John Obi Mikel

A proč se chytal za tu druhou

Reagovat
icka

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kixi Syhimour

Lamela by mohl vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

O Lamelovi sa tu nikto nebaví. Pokrytci z Liverpoolu plakali ešte mesiac po zápase ale keď mal ísť Mané von, tak sa ho tu snažia obhajovať.

Reagovat
Kixi Syhimour

A že vy ste to samé nedělali....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spadnul po kontaktu takže žádná simulace ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Filmoval, svojim pádom sa pokúšal prifarbiť zákrok a tým pádom jasá žltá omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se ale nekopalo 99% penalt, protože snad při každý penaltě se přibarvuje zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Filmoval, svojim pádom sa pokúšal prifarbiť zákrok a tým pádom jasá žltá omg"

Snad všechny pády jsou takhle přibarvený. Takže podle jeho logiky by se hrálo v podstatě bez faulů a za to samá simulace..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
LokoLFC

Nechtěl bejt zlej.

Reagovat
smazaný uživatel

FAPool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Otázka měla znít, proč rozhodčí nevyloučil Bentekeho a Maného ?

Reagovat
SpecialOne

Nejde mi tolik o výsledek, ale, že rozhodčí nevyloučil po druhé žluté Maného byl zas trapný alibismus alá "když nedám červenou, nebude se říkat, že sem ten zápas rozhodl já" Rozhodčí je tam od toho, aby aplikoval pravidla fotbalu a tenhle to opakovaně nedělá. A ne nevím, za co dostal Mané první žlutou, je mi to fuk, jde mi o tuhle situaci, hrát který má žlutou zastaví úmyslným hraním rukou šanci soupeře, kdyby Mané žlutou neměl tak mu ji dá, ale že ho nechtěl vyloučit tak ne. Děs.

Reagovat
LokoLFC

Mourinho nebreč.

Reagovat
SpecialOne

hmm ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

jo Mane měl dostat redku správně ... ale proč nenapíšeš ,že ještě předtím měl letět Benteke tak bud kurva hodnot nezaujatě nebo vůbec

Reagovat
SpecialOne

hodnotím nezaujatě daný okamžik, Bentekeho prohřešek jsem neviděl zapl jsem to později, nezaujtě hodnotím Maného.

Reagovat
oli9

Mané měl určitě letět druhá žlutá, stejně tak Benteke pár minut předtím druhá žlutá.... rozhodčí

Reagovat
SpecialOne

za objektivitu, u Bentekeho je to možný, oprvdu jsem to neviděl, ale většina lidí tu píše, že ano.

Reagovat
repkajebuh

Benteke měl jít ven první, během dvou minut dvě žlutý. Kdyby mu ji dal, tak musí pak dát Manemu taky. Takhle nedal ani jednomu a vyřešil to dobře.. Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Velmi dobra prvni pule, kontrola ve druhe. Skoda, ze Mata a Romelu nepridali jeste treti gol, sance na to meli. Lindelof slusnej vykon.

Reagovat
Grahf

ty si murkov nepriznaný syn

Reagovat
The Krupy

Skôr kiwwi-in-training

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tragédie, ti zdejší nejčastěji přispívající fanoušci United

Reagovat
Busby babes

protoze nenadavam na to, ze jsme vyhrali 2:0? vy jste tu obcas taky slusne padli na hlavu.

Reagovat
Counter

Líbí se mi, že prskáš, když tě někdo nazve druhým kiwwim

Reagovat
Busby babes

no uprimne, proc by mi to melo vadit? Ja chapu, ze to ten kaspar nahore myslel jako urazku, proto jsem mu odpovedel, ale jinak? Kiwwi sem posledni 2-3 roky pise uplne jinak nez predtim. Presto na nej reaguje hodne lidi porad stejne, i kdyz to nedava smysl no.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Prvni pule fajn,druha zbytecna...tri body fajn

Alexis ven!

Reagovat
Busby babes

tu posledni vetu znam. Uz leta komentuju kazdej neuspech hokejove repre: Hadamczik ven! Mas to koukam podobne.

Btw. dneska hral dobre, gol, nahravku, nekolik balonu vybojoval (pravda, casto po sve ztrate. ). Ale dolu mohl jit driv, stejne tak Lingard. Druhou puli se vytratili.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je fakt zbytečnej v týhle formě...

Reagovat
smazaný uživatel

A s těmahle hráčema... Pokud odejde Mata, tak se jeho zbytečnost trochu sníží..

Reagovat
r.mrazik

Idealne by hral jeden mladas a druhej sel misto neho jak dneska rash za alexise...takhle bude vzdy jeden smrdet na lavici...ale opet se opakuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

MOTM dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. A i tak by to u mně názor nezměnilo.

Reagovat
kiwwi

hovorím len ze dnes zrovna neni najlepším argumentom forma keď bol vyhlásený za MOTM... hral parádne

mne sa na ňom páči to, že aj keď sa jemu alebo tímu nedarí tak maká na 100% narozdiel od takého Martiala, ktorý je síce miláčik, ale vie tiež pekne odflaknut zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že píšeš motm k Matovi, nevím proč.

Alexis hrál dneska docela fajn dopředu, hrál dost přímočaře, to by právě bylo fajn vidět i na druhý straně. Jinak on maká na 100% jen když u něj je balon, ale tu hru bez balonu měl dneska teda minimálně podprůměrnou. Zpátky do prostorů teda nijak nemakal. Ale o něj fakt strach nemám. Jen bych byl mnohem radši, kdyby na druhý straně hrál Rash/Martial a hráli dopředu mnohem rychleji.. Ty zasekávačky na vlastní půlce dneska byli kolikrát šílený

Reagovat
kiwwi

odporúčam pustiť si zápas ešte raz... dnes Alexis makal dozadu jak drak

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska, kdy se tam nekolikrat sprintem vratil a bud vybojoval mic sam nebo asponpomohl obrane?

Reagovat
Swarley

to si hned vybavím sprint v první půlce, kdy v levém rohu naší 16ky po dlouhé sprintu obral hráče Swansea o balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem - ještě jednou - maká jen když je někde v jeho blízkosti balon. Jinak dozadu prostory vykrývá špatně, respektive minimálně ledabyle.

Reagovat
Swarley

ok ok, je to dost možný, já jsem v tomhle spíš sledoval Pogbu...

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Jj,to bylo taky po jeho ztrate mice...jinak co pise cartman...

Reagovat
Swarley

no alespoň něco, pamatuju i jednoho týpka se sedmičkou, který se nevracel nikdy, nikam, válel se a brečel...

Reagovat
r.mrazik

To je pravda...akorat daval asi desetkrat vic golu ...herecka jedna

Reagovat
smazaný uživatel

To mohlo bejt klidně i o Depayovi teda...

Reagovat
r.mrazik

pravda...ten mi uplne vypadl...ale ten se zas tak nevalel a nebrecel ne?

Reagovat
kiwwi

ako kritizovať ho po včerajšom výkone je mierne povedané zaujate jak krava

Reagovat
r.mrazik

Je mi to fuk kiwwi...jeho prichod me sere...muze hrat jak buh (coz nehraje..ale chapu ze lidem staci ze se jednou vrati) ale stejne zasira misto jinym

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by napravo nehrál Mata tak nezasírá... Mít v podstatě 4 hráče na ty tři posty pod útočníkem je super (+ Pogba)

Reagovat
r.mrazik

pokud se poctu tyka,tak rozhodne souhlas...akorat je pak blby to,ze tri hraci jsou primarne nalevo a hraje z nich vetsinou jen jeden a napravo hraje Mata trochu z nouze

jinak drobna oprava...pet hracu na tri posty (+pogba)...

budu klasicky za staleho prskala...ale alexis byl totalne zbytecny nakup...

Reagovat
nani92

3 body, super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

WBA > MU

Reagovat
nani92

Chelsea = 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

si si teda nabehol

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam OUT.

Reagovat
Busby babes

vubec bych uz vsechny tyhle Pardewy, Allerdyce, Moyese a spol poslal nekam do league one...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Preco? Ved to vobec nie je jeho chyba, kader viac menej zdedil. Skoda, ze sa vtedy pochopitelne nechal zlakat Albionom a nezostal v Sunderlande. Myslim si, ze po tej zachrane by s nim mali daleko vacsie sance ma udrzanie pred rokom.

Reagovat
tomasinho

Dneska to vyloženě posral, s tímhle chtěl hrát proti City? Stejně by asi prohrál, ale nebylo by hotovo po pár minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ano. Ja by som osobne Rooneyho nestaval vobec, a Baines s Jagielkom uz tak ambicioznemu timu nemaju co dat. Vobec nechapem zosup formy u Schneiderlina, on vyzera ako hrac z Fortuna ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

boze soton oni fakt spadnu

Reagovat
Džeko55

Budete to mít levnější na výkup

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Chybat mi nebudu. Oni alebo Swans.

Reagovat
fenixLFC

stokrat radsej swans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Carrick dneska na lavce uz jako trener. Dobre, ze kdyz se nevejde do sestavy, uz se zaucuje.

Reagovat
Zaschrona

Jsem ovlivneny tim, ze celou sezonu hrajeme hrozny fotbal a vysledkove to je taky velka bida, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze je to globalne naprosto nudna sezona. Trochu vzruseni v boji o titul z velkych lig akorat v Italii, zadny vetsi klub na tom v tabulce neni vyrazne pod ocekavani, zajimavych zapasu v evropskych poharech zatim jak safranu, prekvapive vysledky vec temer nevidana. Kdo si jeste vzpomene na to, jak byl Bayern na zacatku sezony v krizi, ze na tom byl Real a Ronaldo blbe, atp? Uz at je MS...

Reagovat
nani92

kto si dnes spomenie, že sme hrali o titul?

Reagovat
Grahf

ty oň hraješ stále

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Je to naprosto parádní sezona. Všechny velký týmy prochází velkýma změnama, přišli tam za velký peníze hráči, kteří by měli být nejlepší na svých postech a můžeš sledovat, jak se jim střídavě daří nedaří - např. Lukaku, který ze začátku zářil, pak vypadal, že neumí kopnout do balonu a teď je pravidelně nejlepším hráčem MU v utkáních. A takhle je to u většiny. Naprosto famózní jízda Burnley, tragický Everton přes megaposily v létě, Cherries, kteří tohle kolo dokázali v posledních 15. minutách zvrátit už snad sedmé utkání. Palace, kteří vypadali jako naprosto jasný sestupující a jejich zvednutí formy, že se k nim bojí jet i Liverpool, který má fazónu atd atd.

Jsi jen salted, že se vám nedaří a není k čemu se upnout

Reagovat
LokoLFC

Me sezona LFC bavi. Ale chapu, ze z pohledu Evertonu je to o nicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace vyzerali ako jasný zostupujúci? Vôbec nie, papierovo majú zaujímavých hráčov, Sakho, Dann, Van Anholt, Cabaye, Zaha, Towns., Benteke..

Reagovat
smazaný uživatel

Po sedmi kolech 0 bodů a goal difference -17. Hráči nevěděli, co mají hrát. Sice byl zraněný Zaha, ale přesto to fakt nevypadalo vůbec dobře. Ne každý kouč by si s tím poradil jako Woy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej, myslel som prognózy pred sezónou.

Reagovat
fenixLFC

tak si spomen ako rychlo ledel de boer a ako pod nim vyzerali....

Reagovat
Nikikrew

To je sice pravda ale mne to nepride ako paradna sezóna, najma s tym ze City su robia co chcú a ked je o titule rozhodnuté, myslim si ze aj ludom to uz je jedno a čakajú skôr na tie MS. Možno bude ešte drama o záchranu ale to sa povedať teraz nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba nepamatuju, že by byli ohroženi sestupem defakto do konce sezony všechny týmy od 10 místa dolu.

Titul jasně, ideálně by City bylo na úrovni těch ostatních a rozhodovalo se v posledních kolech, ale to je takový nadávání na Messiho a Ronalda, že jsou moc dobrý. Taková mašina v PL nebyla a dlouho nemusí být. Navíc bodově získat titul v zápase s Man United? To je sám o sobě dobrej příběh a Mourinhovi to přeju jako nikomu jinýmu

Reagovat
Nikikrew

Ten zostup je este daleko. WBA jasne a Stoke hadam tiez. Azda iba o 17 priečku sa bude bojovať.

Urcite sa na túto sezónu bude spomínať najma kvoki City a dufam ze doma tych paprdov z Ubited vyklepu to by bola fakt krasa. Táto sezóna ma skvelé momenty ale som skor zástanca dramatickejsieho charakteru ligy .

Ale aj tak to je všetko umocnene našou sezónou (ale za káder som docela rad)

Reagovat
smazaný uživatel

No ale krom toho boje o zachranu uz toho do zbytku sezony moc nezbyva. V top 6 uz bude jedine drama v boji o 4. Flek mezi nama a Chelsea, takze posledni prima bitva na cele se odehraje 7 kol pred koncem. No jeste Manchester derby, ale tam jde jen o to, jestli Pepa Jozku zesmesni uz absolutne...

Reagovat
Mastný Chobot

pre mňa je to už druhá sezóna plná zúfalstva a nič nenasvedčuje tomu, že nebude aj tretia. Musíš si užívať drobné veci v živote (dobrý obed, pekné dievča, skvelý vtip, Mkhitaryanove narážačky...), to je kľúč ku šťastiu, Jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Yungovinka

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ta predposledni veta

Reagovat
Bayern +

Mám to tak isto. Ale tak fandiť Bayernu posledných 6 rokov je vždycky o prvých 10. ligových kolách, o DFB Pokali a vyraďovacej časti Ligy majstrov, no.

Ale beriem to z tej lepšej stránky, pre Bayern LM ešte len začína a WHU priamo bojuje o záchranu (a u Moyesa je sranda v tom, že jeden týždeň predvedie totálnu sračku a zápas prehrá už pred výkopom a na ďalší zas v suchom triku vyhrá existečný 6 bodový zápas (doma Watford, doma Soton napr.) A ako pozerám na žreb, bude to ešte kurva ťažké.

Ale od Vianoc som sa upol na Champ a najväčšiu radosť mi robia obľúbenci Wolves na čele s Espíritom Santom, toho žeriem ♥ V piatok ako ubojovali s 8 hráčmi v poli výhru na Boro, nádhera, už dávno som sa tak futbalom nepobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dortmund?

Reagovat
Counter

Zrovna fanoušci Arsenalu by k něčemu takovému měli být shovívaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Jako ano ale 6:0 je trapas, ved my sme si to aj vyzrali a dost

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
nani92

nakoniec vypadnutie so Sevillou nebola taká hanba

Reagovat
EXoRcIsT

ale bola

Reagovat
nani92

ja viem, ale pst

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MLS/status/980183251410067456

Welcome to Zlatan, MLS. Je bozi.

Reagovat
Godwinson

No, to je slušný představení

Reagovat
Busby babes

uz dal druhej v nastaveni. Prohravali 3:0, vyhrali 4:3

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kiwwi

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) goal against LAFC [3]-3

https://streamable.com/wp3oo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

lepšia kvalita

Reagovat
kiwwi

+ priamy odkaz a funguje aj na mobile... 3:1 pre mňa

Reagovat
Busby babes

co mas za mobil, ze ti na nem nefunguje twitter?

Reagovat
kiwwi

používam len webovú verziu twitteru cez operu a píše ze video nepodporuje môj browser... fuck offffff

Reagovat
Busby babes

jako kdyby tohle napsal Swarley, tak to chapu... ale ten ma Aligatora, ze jo...

Reagovat
kiwwi

streamable.com rulez a nesnaž sa to zachrániť

Reagovat
Busby babes

proste si byl pomalej jak Smalling pri rozehravce no...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Busby babes

a uz dal druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně jestli v LA dokáže alespoň vyrovnat Keana

Reagovat
Busby babes

jakoze 20 golu za sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

no třeba, ale spíš jsem myslel, jestli je dotáhne k úspěchům jako Robbie, který hrál hned po příchodu naprosto zásadní roli v jejich titulu a výhře v poháru, Zlatan každopádně začal peckově, tak schválně, jestli to udrží

Reagovat
Busby babes

uvidime no. preci jen Keane tam prisel v jinem veku, ale zas je pravda, ze to je o dost horsi fotbalista. zas i ta soutez sla nahoru za tech par let.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to o tom, jestli si Zlatan užil debut a dál na to bude prdět a nebo bude pořád hrát jako dnes, na tom vyhořela většina těch velkých jmen, co šla do MLS a naopak je to důvod, proč je třeba Giovinco tak ceněný

Reagovat
Busby babes

zrovna u nej bych si tipl, ze to da. Z toho jak se choval celej zivot... Vsak uz do te ameriky nebo jinam za duchodem mohl jit z PSG a presto si jeste vybral nas, coz rozhodne nebyla volba na jistotu titulu... Ale uvidime. Na druhou stranu, zrovna on uz nikomu nic dokazovat nemusi. Ale s tim jakej je to magor a jak chce porad vyhravat bych mu veril.

Reagovat
jany kozak

cudoval by som sa keby nie, pri titule v AC to bol hlavne on vdaka komu hrali vsetci o level lepsie, ked odisiel bolo to velmi citit napr na KP Boatengovi, Nocerino atd

Reagovat
jany kozak

inak prosimta ako je na tom zatial Dubravka, myslis ze je realne ze ho vykupite?

Reagovat
smazaný uživatel

U nas s prestupama fakt tezko soudit, ale rekl bych, ze zrovna on je 100%. Mel by stat jen 4mil a je jasna jednicka ze soucasnych golmanu. Vsichni v klubu ho chvali.

Reagovat
smazaný uživatel

já MLS nijak zvlášť nesleduju, ale co vím, tak Keane sbíral pochvaly jako nejlepší hráč v MLS, most valuable player, nejlepší hráč z Evropy v lize atd... před lidma jako Becks nebo Henry

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze v koutku duse kazdej vedel, ze presne takhle se Zlatan uvede.

Reagovat
Busby babes

on proste nedava prumerne goly pri debutu. U nas dal taky nejaky nuzky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jak krava...

Reagovat
kiwwi

Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) 2nd goal against LAFC [4]-3

https://streamable.com/x0v0j

2 - With his first two shots for @LAGalaxy, @Ibra_official has netted his first two @MLS goals. Lethal.

https://twitter.com/OptaJack/status/980186806766522369

Reagovat
nani92

ARE YOU SERIOUS?

Reagovat
Busby babes

ten druhej uz jsem ti nechal. Cena utechy...

Reagovat
lucius6

V MLS je hodně špičkových ofenzivních hráčů, ale na druhou stranu z defenzivního hlediska je ta úroveň celkem žalostná.

Reagovat
nani92

je tam A.Cole

Reagovat
Busby babes

Interviewer: Zlatan, did this go as you expected?

Zlatan: Am I not Zlatan?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
YNWA__MSN

Doufám, že bude na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ve finále si to rozdají s Chicagem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vám už tie "zlatan vtipy" neprídu trápne? 4 roky dozadu som sa ešte zasmial, ale teraz už fakt nie

Reagovat
Busby babes

me to porad bavi.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

ha, nejsem v tom sám

Reagovat
norton

Mna zaraza, ako sa kazdi smeje ked nieco take povie zlatan. Ale keby to povie napr. Ronaldo, tak je za kkta

Reagovat
Neutron

lebo vacsina predpoklada, ze Zlatan to mysli s nadsazkou, akoze je nad vecou a viac menej zo srandy, naopak Ronaldo keby to povie, tak vacsina to bude brat akoze to tak aj myslel a pôsobi arogantne...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Manchesteru ho slepě milujou, zbytku to trapný přijde až na vyjímky.

Reagovat
r.mrazik

obcas to jde...ale ted to hraje uz moc na silu..uz je to takovy moc vychteny

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

az na tie styri roky dozadu

Reagovat
nani92

Joshua alebo Joshua?

Reagovat
vrabejka

Barcelona & Real Madrid have cooled their interest on red-hot Mo Salah.

( Express )

Reagovat
YNWA__MSN

Zlatan je proste KING

Reagovat
cristiano.K.

Emre Can prodloužil do roku 2023

Příští rok.....

Reagovat
cristiano.K.

do piče on je apríl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

njn a to isté platí aj pre správu co sem dal vrabejka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Takze zadny pristi rok?

Reagovat
cristiano.K.

příští rok bude taky apríl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Cobra

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Juchu, Emre!!!! Snáď nikto dôležitý (Mané, Salah, Firmino) neodíde cez leto a prídu ešte nejaké posily. Can bude raz top top na svojom poste.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Oľo pls

Reagovat
smazaný uživatel

. Teba som tu nevidel dlho, ako sa darí?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem to jde, hodně práce, navíc fotbal už mě tak nebaví jak kdysi. Co u tebe nového?

Reagovat
smazaný uživatel

Nové nič . Prispievaš uz menej na EF, nie? A čo sleduješ najviac? NFL?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nepostuju ale čtu EF pořád. NHL sleduju jen občas, dost se mi změnila pracovní doba takže nestíhám v noci sledovat nic

Reagovat
smazaný uživatel

*NFL sleduju pořád

Reagovat
smazaný uživatel

stále máte tajné diskusie na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, Chazymu sem párkrát neodpověděl na pm ohledně fantasy fotbalu a upadl sem v nemilost

Reagovat
smazaný uživatel

Aký zločinec z neho ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, ono se snadno ta diskuze ztratí a pak se mi jí už nechtělo hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobří holubi se vracejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zupi, kámo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Idealista

Reagovat
kiwwi

prostacek Olo

Reagovat
smazaný uživatel

jeee, Ivan the senseless <3

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý koniec druhého polčasu, Stoke bolo ultra tragické, ale na chvíľku sme aj my pritlačili. Auba MotM, Mesut, Aaron a Elneny kvalitka.

Reagovat
Gunner14

Auba MOTM? Spíš Aaron.

Reagovat
Ondiis

V druhém poločase už nehrál dobře imho

Reagovat
Gunner14

Auba zas nehrál v prvním

Reagovat
Ondiis

Pravda já bych to dal Chambersovi

Reagovat
Tommy the Gunner

Prvni polocas silenej, druhy po prichodu Lacy vynikajici.

Obe penalty jasny. Auba za prenechani druhy penalty Lacovi

Nejlepsi: Auba, Laca, Mustafi dozadu, Ozil druhy polocas

Nejhorsi: Bellerin a Welbeck; Bellerin by potreboval poradnou konkurenci, Welbeck musi po sezone pryc

Snad jsme posetrili sily a vzhuru na CSKA.

Nic se nemeni na #wengerout

Reagovat
smazaný uživatel

1. penalta byt nemela. ta druha, jasna. auba je sam v utoku divny, s lacou to bylo o dost lepsi. welbeck uz ani neni vtipny citim se za nej spatne.

wengele out.

Reagovat
Nebelung

Proč první neměla? Podle mě jasná. Mesut napřahoval a v tom mu tam strčil nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste predtim indy ukopl trochu mic, takze uz mesut nebyl v drzeni mice

Reagovat
Nebelung

Máš pravdu, předtím jsem si toho nevšiml

Reagovat
Trand

Taky jsem si toho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gareth Bale 11

První penalta úplná blbost, Indy odkopl míč a pak si do něj Ozil kopnul, škoda, že tohle zlomilo zápas.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Zdechlina

Arsenal Welbeck on je tam proste do poctu ten chlapec.

Reagovat
Nikikrew

Tak aspon ze sa vyhralo. 2 polcas som nevidel ale isto musel byt lepsi . Auba je super posila, je golovy a to potrebujeme. Uvidime ako to budeme kombinovat s Lacom ale bola by skoda ho odpalit. Vo Stvrtok to musi byt rozhodne lepsie!

Reagovat
masly008

no auba za stavu 0:0 šel sám na golmana a trefil ho.tohle by měl dávat.

Reagovat
Nikikrew

Mal, ale zatial je paradny

Reagovat
masly008

přijde mi že když je na hrotu tak je strašně málo ve hře.ted po lacově příchodu z toho křídla byl i lepší než na hrotu.

Reagovat
Nikikrew

Kludne, aj to moze byt riesenie

Reagovat
Counter

Ten problém s neviditelností hroťáka je dlouhodobý, Laca na to letos trpěl úplně stejně.

Reagovat
Hachim Mastour

Aj Lucas

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nebelung

Reagovat
patas92

OT: je nějaký problém při kupování her na PS4 z druhé ruky? Jestli to není třeba nějak vázané na konkrétní účet atd

Reagovat
Hachim Mastour

Nie, nie je.

Reagovat
ADM

game.co.uk - preowned games som kupoval ako na bežiacom páse.

Reagovat
patas92

Díky oběma

Reagovat
r.mrazik

nene...uplne v pohode takhle kupuju i prodavam...

Reagovat
smazaný uživatel

Není koho střídat, ten kádr fakt za poslední roky jen stagnuje a sotva se nahrazují klíčové postavy. Několik zápasů se dalo vpohodě vyhrát, místo toho se dělají chyby a neproměnují šance, není tam ta vítězná mentalita.

Síla CFC byla v standartkách, rozích, ted žádný stoper neumí ani naběhnout natož zakončit, neustále rozehrávání nakrátko, přitom tam je vysokých hráčů stejně jako předtím.

Hazard neudělal nic, Willianova forma od barcelony doma šla dolů, především ve finální fázi, nedokáže se tak dostávat do hry.

Hrají 3 stopeři a nechají si utéct Aliho, neumí odkopnout míč. Minulou sezonu bylo několikrát za zápas vidět vystoupení od stopera, získání míče, za tento zápas jsem to viděl 2x.

Opět jako několikrát hraje CFC první poločas, dobře, mohlo se vyhrávat 2:0, ale šance se zahodili, trochu štestí a je to v háji, protože to není že dali gol před poločasem, CFC každý druhý poločas vysadí, už několik zápasů v řade. Conte žádné řešení, raději házet vinu na vedení než zkusit něco vymyslet.

Reagovat
Matić

Myslím si, že Conte tím, že nestřídá, dává najevo vedení, že je nespokojen s tím, co mu přivedli do týmu za hráče. Prakticky se neuskutečnil ani jeden přestup, co Conte chtěl. Lukaku, Alex Sandro, Nainggolan, atd... Všichni co přišli, jsou alternativy, který prostě nedosahují úrovně, kterou Conte požadoval.

Vedení by se mělo zamyslet a začít trochu investovat. Pravděpodobně nám v létě zdrhne Hazard a asi i Courtois. Bez LM bude těžký sehnat nějaký odpovídající náhrady a budeme muset přeplácet jako MU.

Taky trochu trpíme po odchodu hráčů jako Terry nebo Costa. Je vidět, že Christensen bohužel zatím nedokáže Terryho nahradit jako hráče a Azpi jako kapitána. Morata se oproti Costovi jenom válí a ta bojovnost oproti Costovi je dost slabá.

V první řadě bude zapotřebí se zbavit hráčů jako Drinkwater, Moses, Barkley. S otazníkem jsou hráči jako Cahill, Fabregas, Bakayoko a Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou, ale Ross nedostal těch šancí zase tolik a hlavně půl roku nehrál. Ještě bych mu dal šanci po přípravě, protože v Evertonu byl skvělej a kdyby se vrátil do staré formy, tak z něho ještě může být skvělá posila za ty peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se musíš podívat, jak reálné ty cíle měl. Chtěl jednoho z nejlepších hráčů od finalistů LM. Jak reálný byl Lukaku se dá diskutovat, protože je nutné připomenout, že ani MC nedokázalo proti MU dokončit přestup. Nainggolan nechtěl odejít a měl takovou přestupovou částku že by se nevyplatil.

Reagovat
Matić

Dobře, ale furt ti hráči, kteří přišli nejsou kvalitativně adekvátní k těm, co požadoval... I když je pravda, že to dopředu nikdy nevíš.

Reagovat
stuff

Rovnako nestriedal v Juve. To nie je ziadny signal vedeniu

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že se Ownymu nepovedou rande častěji.

Reagovat
Counter

Chelsea zklamala, teď už se hraje snad akorát o sestup a druhé místo.

Reagovat
blade115

Z PL je solidní nuda. Sice to zatím každý rok vyhrává někdo jiný, ale prakticky od zimy/jara už je většinou jasno a sledujeme jen boj o sestup... To i v Itálii to je letos napínavější.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Ještě stojí za to sledovat, jestli to Burnley dotáhne až do EL

Reagovat
blade115

Mají docela v pohodě los - Stoke, Chelsea, Arsenal... Mohli by. Kdo by to řekl, že nejzajímavější zápas konce sezóny bude Burnley - Foxes o EL.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda čekám na nejlepší okamžik této sezony a to gratulaci Pepkovi od Mourinha k vítězství v lize příští kolo.

Reagovat
Counter

Ale škoda že to nevyšlo tak, aby jim dávali Guard of Honour, to bych si výjimečně pohled na Mourkův kyselý obličej fakticky užil.

Reagovat
Busby babes

jako kdyby to nebylo fuk... btw. tam stava i trener?

Reagovat
Counter

Hm, to asi ne, ale věřím, že záběrům kamer by se nevyhnul.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

to vy ako nemienite bojovať ani o tu EL?

Reagovat
Counter

Jak bojovat? FA Cup nejspíš vyhraje jeden z trojky MU, Spurs, CFC, takže se postup do EL přesune i na sedmé místo. Nevěřím, že ve zbytku sezony ztratíme osmibodový náskok na Leicester, takže tak.

Reagovat
kiwwi

trebárs tak, že skúsite dohnať hratelnych 5 bodov na chelsea a zabezpečiť si ju sami s akou takou cťou

Reagovat
blade115

Ty jsi dneska ještě ujebanější než normálně. Co se děje?

Reagovat
Counter

Myslíš, že teď dorazí nějaká méně ujebaná odpověď?

Reagovat
blade115

Spíš čekám, že zaleze zas zpátky pod zem za starým a bude pro dnešek klid...

Reagovat
Counter

To by bylo fajn.

Reagovat
kiwwi

rovnako ako 7. miesto Arsenalu a účasť v EL len na základe toho, že sa to možno posunie

Reagovat
Counter

Ale jo, hezky ses z toho pokusil vybruslit.

Reagovat
Godwinson

Christensen příští sezónu na hostování někam do třetí ligy? Tam by to mohlo jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Moratom

Reagovat
smazaný uživatel

tohle hovno jmenem chlesea by dnes smázlo i WBA v nejhorší formě,ale i tak 3 body potěší,za týden pujdem přes pul litru a budem ztracet jenom 1 bod na ufony not bad,druhý flek taky flek + fa cup

Reagovat
smazaný uživatel

BRIT94 TEBE TO KVALITNE JEBE NA TU PRAŠINU

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

a ešte aj ako spičoval Bellerína <3

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Mastný Chobot

To som nemyslel, cez zápas ho zajebal, keď mu prihral do ofsajdu, čo som ocenil

Reagovat
Mastný Chobot

*zjebal

Reagovat
off-olda

Gratulace do Tottenhamu. Asi zaslouženě...

Od nás totální zoufalost. Moses, Andreas, Fabregas, Morata něco šíleného. Zkoušel nás vysvobodit nejlepší golman v PL, ale ani jemu se to nepovedlo. Sbohem TOP4. Sbohem LM.

Reagovat
smazaný uživatel

asi? twl jsme vás přejeli ve druhý puli jak autobus ježka ani masný flek po vás nezbyl ale chápu že zaslepený fanatik jako ty vidí věci jinak

Reagovat
popltak

Ty jsi do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

bohnice volaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vas de gea snazil vysvobodit??

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně zvládnutý zápas. Čukotka vůbec netušila a ztrácí naději na LM. Výhra na SB po 28 letech. Nemám slov. Mám chuť jít oslavovat do ulic.

Reagovat
Hokaido

Běž Jany, ale nedupej pls.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitka ja tipoval 1:4 ale i tak to beru

Reagovat
pantondavo

Ale sestřičky ti nepovolili popruhy, co? To znám…

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vyvíjíte tlak na druhé místo

Reagovat
kvasha16

"Čukotka vůbec netušila.." ... kebyze neni prvy april uz by som sa zlakol, ze to myslis vazne

Reagovat
slavex

Místo abychom vyhráli první poločas 2:0, jdeme do šaten úplně zbytečně za stavu 1:1 a druhý poločas vůbec nezvládáme.

Spousty individuálních chyb, tragický Morata, tragický Moses, špatná efektivita v zakončení... to je letos pořád dokola.

Při nastaveném trendu; v létě odejde Conte, místo posil zase dorazí banda Drinkwaterů a Zappacostů a trénovat to bude Big Sam.

Reagovat
Godwinson

Spíš nějakej Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se snad PL vyhne obloukem

Reagovat
blaugrana

Co si celzi slubuje od transferov ako Giroud, Emerson, Zappascosta, Barkley a Drinkwater? S takouto budu patrit o par rokov do stredu tabulky. Roman uz ma asi pici a nechce sa mu liat miliony.

Reagovat
blade115

Však ty miliony lije, ale ne za talenty, ale průměráky.

Reagovat
blaugrana

Najviac zabavne na tom je, ze ste mali Lukakua, Salaha aj De Bruyna.

Reagovat
blade115

Jo, to se tady s kámošema modrákama tlemíme ještě dnes.

Reagovat
blaugrana

Ale mozno by u vas tak nerozkvitli. Mozno by im to system hry nedovolil, tazko povedat.

Reagovat
Godwinson

Však takovým hráčům je vhodné systém hry poupravit, aby rozkvést mohli ...

Reagovat
blade115

KdB s Lukakem nejspíš jo, být tam jiný trenér, Salah určitě ne...

Reagovat
blaugrana

Mourinho spravil titul, ale ci stal za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KdB a Lukaku hráli na hostováních výborně, KdB byl už v CFC nejlepší hráč belgie, přesto se ani jednomu nedala šance(Díky mou).

Ti hráči, kdyby dostali více než pár minut, tak klidně mohli hrát, vždyt oba byli hned po přestupu jedněmi z nejdůležitějších hráčů svých týmů.

Chyba je že se vyměnil 1 titul s mourkem za 5 titulů za dalších x let...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

Chyba je že se vyměnil 1 titul s mourkem za 5 titulů za dalších x let...

Reagovat
r.mrazik

to my meli shawa,martiala...

Reagovat
fenixLFC

lenze v rovnakom obdobi mali aj mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči stáli více než většina posil jiných klubů, problém je, že se dávají za průměráky, peníze jsou.

Musí se vinit vedení, protože prodali všechny talenty a ted přiváději průměráky. Mou prakticky zničil generaci která měla CFC vést a ted to zase vypadá na překopání kádru, protože na CFC mají ze základu tak 5 hráčů a lavička neexistuje.

I kdyby už do toho Roman nechtěl tolik investovat, je postavená nejlepší akademie na světě(podle výsledků) a největší talenti dostanou 10 minut na konci rozhodnutého zápasu, když je jasně vidět, že jejich konkurence je minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

však i s těmito hráči byli v dvouzápase proti nám mnohem lepší co teprve až nakoupí pořádné hráče, to už z toho bude možná i třetí místo

Reagovat
blaugrana

To boli, co he dost smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pro mě, jako pro fanouška Sparty a Chelsea, je tahle sezona fakt úplně na palici. Už aby byl konec. Příští rok asi bez LM, Conteho a Hazarda. Už teď se nemůžu dočkat.

Reagovat
blade115

Za Hazarda už ani nikdo nenabídne... Real by byl dementní, kdyby radši nešel po Salahovi, Barcelona zas po Dybalovi. A PSG má lepší Neymara s Mbappém.

Mrzí spíš ta LM a Conte. Lepšího trenéra neseženeme.

Reagovat
vilp

Dementní? To spíš platí u hráče na svém maximu, kolem kterého je největší hype v PL.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vilp

Výsměch od člověka, co tu loni v létě psal, že by byl radši bez posil, než by dal 45 milionů za Salaha? No výborně.

Reagovat
Godwinson

To svědčí o dost mizerném tipu, ne o úmyslném psaní sraček, to už je tvoje parketa.

Reagovat
vilp

Spíš to svědčí o tom, že je úmyslné psaní sraček mnohem více tvoje parketa než moje.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že ten hráč překonává jeden rekord za druhým je ten hype docela v pohodě..

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Víc tam nemáš? Rád bych si místo smajlíků přečetl nějaké vysvětlení. Mně se Salah líbí, ale dívám se na to tak, že teď hraje v lize, která je mu šitá na míru, pod trenérem, který mu ušil systém na míru (pravidelně se stávalo, že hráči, ze kterých Klopp udělal hvězdy, jinde tento status nepotvrdily). Navíc nejsem sám, kdo vidí, že toho má dost společného s Baleem, který byl v PL také král, ale po přestupu do Španělska z mnoha důvodů, se kterými by měl imho velké problémy právě i Salah, jednoduše nenaplnil potenciál a stal se dokonce i problémem. A naneštěstí Real udělal tak geniální tah, že ho koupil po jeho životní sezoně za přemrštěnou a zároveň i rekordní sumu, což byl sám o sobě další velký problém. A to mi něco připomíná. Hazard sice poslední týdny nehraje moc dobře, ale pořád se víc hodí do Španělska, do hry Realu, ke Cristianovi, jeho největší přednost je jednou z největších slabin týmu, potenciální trenér ho miluje (sami letos vidíte, jak je to u posil důležité) a momentální stav Chelsea a situace s jeho smlouvou nakonec může i solidně snížit celou částku za transfer. U Modriće se tehdy vedly podobné řeči, dokonce se psalo, že bude oproti němu Song v Barceloně masterpiece, ale já tu mezi ním a Edenem vidím jistou podobu a věřím, že by to nakonec dopadlo stejně.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Hele narovinu nemam. Z nejakyho duvodu jsem mel dojem, ze se rec ze Salaha v tvym prispevku obratila zpatky na Hazarda, v cemz me utvrdila i reakce godwiho, kterej na kluky, kteri se vyhrali v L1,nedava dopustit, takze jsem reagoval spatne.

Jinak souhlasim, ja bejt na miste Edena, tak z tyhle saskarny vypadnu uz pred prichodem Conteho. Z ciste fotbalovyho hlediska (pro poradek tim myslim opravdu jen schopnosti, ktery zacinaji a konci kopanim do mice ) na svete nevidim ani 3 lepsi hrace nez jeho a prave v tymi plnyho vecne hladovych lvu v madridu by se mohl Eden konecne srovnat i v hlave a chtit po sobe vic,nez se jen pekne bavit.

Naproti tomu Salah uz u nas ve srovnani s tehdejsi partou fotbalistu,mezi kteryma byl Oscar, Schurrle, Mata, Eden a mam dojem i KDB? vypadal s prehledem nejmin fotbalove a v realu by ten kontrast byl jjeste mnohem vetsi, takze to srovnani s Balem je na miste, spolecnyho maji dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale Conte teda nepřesvědčil, mladým šance nedává, taktiku hraje pořád stejnou, plive všude kolem sebe. Nebýt Kantého, je to ještě horší než 3. sezona mourka.

Reagovat
blade115

Meh ... Nebýt Conteho, tak takhle hrajeme už loni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Conte loni upletl z hovna bič a to, že např. takovej Moses nebude předvádět to co loni se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se hrálo bez pohárů, hrál neustále tu samou 11, hráčům se sešla forma, impulz po hodně špatné sezoně.

Tuto sezonu nepředvedl nic, změnu taktiky, posazení hráčů bez formy, motivaci hráčů. Proč už je minimálně 2 měsíce problém, že se hraje v 2. poločase o x úrovní hůře než v prvním poločase a nic se nezměnilo. Střídání na posledních 10 minut.

Mi řekni co by jsi řekl že udělal Conte tuto sezonu dobře ?

Reagovat
blade115

No upřímně mě nenapadá moc trenérů, kteří by tým v takové formě dokázali připravit na Barcelonu tak jako Conte... V prvním zápase rozhodla jedna dementní individuální chyba, jinak to bylo z jeho strany precizní. Ta střídání problém jsou no, ale zas věřím, že mít na lavici schopnější hráče, tak střídá častěji.

Reagovat
kvasha16

neni ziadne tajomstvo ze to so striedaniami neprehana a ak sa to skombinuje s tym, co ma teraz na lavicke tak necudo ze cakal do 80 minuty

Reagovat
pantondavo

Hazard je pořád jeden z nejlepších na svojí pozici, nesrážej ho kvůli tomu, že hraje v blbým týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vybereš nejodpornější týmy ve svojí lize k fandění, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy game (zápas jsem neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

One man team. Tomuhle bych neveril ani za zlate prase. Dele luxusne nacasoval formu na zapas, na Chelsea on umi luxusne. Hned se pripadneho finale FAC bojim trochu min. Jinak opet tam od nas bylo nekolik pekelnych zakroku, ktere mohly skoncit vyloucenim, ale ja jsem za to rad. Naprosty opak toho jak hraval Tottenham driv svatouskovsky a prave ten fyzicky fotbal Chelsea nikdy nezvladal a casto s pocitem krivdy prohraval. Presne takovy prasacky vykon a odhodlani byl na zlomeni 28lete kletby potreba. Skoda jen ze se to nepovedlo uz pred tema dvema rokama...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Sona natahnout na skripec a mlatit rozzhavenym pohrabacem po koulich, za to co delal pred tretim golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale odkoukal od Kanea a tomu si to nikdo vyčítat nedovolí

Reagovat
smazaný uživatel

Whut? Harry nema ani z tisiciny tak priserny decision making v te finalni fazi a kdyz ma lip posta eneho hrace, tak casto prihraje a jeho zakonceni vetsinou dava smysl. Son to klidne napere z pul metru do hradby tri hracu z maleho vapna i kdyz ma lamelu luxusne na penalte. Kane by nahral, tim jsem si jisty. Navic hrac co da 56 golu za rok, si opravdu nejake zasobceni muze dovolit. Son je dobry zakoncovatel, ale rozhodne by si nemel dovolit ani to co Harry, ale on si dovoli stokrat tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nope, Harry prostě taky dost sobčí. Za tu dobu co spolu hrajou mu a jiným mnohokrát nenahrál do vyložený šance. A tím, že říkáš, že si to může dovolit, jsi mi dost potvrdil, co jsem psal výše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme ze muze, ale nesobci proste tolik jak Son. To je neoddiskutovatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Není :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála tvrdě v době, kdy se tak hrálo všude, ted se mnoho zápasů za sebou Totenham dělal doslova prasácké zákroky na hráče CFC snad v každém zápase a žádná červená.

Ale z tvého pohledu to beru, byla by blbost nevyužít výhody která ti byla poskytnuta

Reagovat
smazaný uživatel

Druha vec je ze se z toho dela vic nez to je. Lameluv zakrok byl hnusny a on hraje proste bezohledne, to se musi nechat. Vertsuv zakrok ale nebyl zas tak otresny. Strejchnul ho kolikama, ale hral i balon, nebylo to na stojnou nohu a ani v tom nebyl umysl. Jasna zluta a je chyba, ze to rozhodci nevidel, ale zas to nebyl zadny kriminal. Suma sumarum dva zakroky na hrane v derby, kde jde o primou bitvu o LM do dalsiho roku a obrovske emoce. Me to k tomu zapasu projde naprosto adekvatni a spis bych byl nasrany na sve hrace byt vama, ze do toho nedali trochu vic, aby to urvali nejak na silu, nez obvinovat nase hrace z nejakeho extra prasactvi. United takhle vyhravali tituly po celou minulou dekadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu říkáte, že jste nezničený klub, nepřeplácíte hráče a nepůjdete za vítežstvím přes své finanční zásady.

Na druhou stranu trenér chce aby hráči simulovali, hrajete na hraně zranění soupeře a říkáte tomu vášen pro fotbal a dát tomu všechno. Kdo jsem já abych soudil, ale zatím vám ani tento styl hry nic nepřines

Reagovat
smazaný uživatel

O simulovani snad dnes neni rec. Mluvime o tvrdych zakrocich a ano, ty podle me do fotbalu a hlavne zapasy jako je tenhle patri, i kdyz by me samozrejme sralo, kdyby byly v opacnem smeru. Hlavne by me ale sralo, ze moji hraci na tu hranu nesli. A neprineslo? Zeovna dneska nam to asi prineslo LM po treti v rade, coz bude dost mozna ten duvod, proc jsi takova pussy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně to přehanis. Bylo to důrazně ale v ramci fear play. S Costou to nemůžeš srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

400. pre zmŕtvychvstanie Ježiša Krista

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Hur

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho následný odchod bůhvíkam.

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azazelo RD

To je bratr Aštara Šerana Harry, patron všech vesmírných slepic.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

fuj to je tak odporné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Mona Lisa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nádhera. Výhra v suchém triku a ještě jsme jim nadělili na cestu.

Reagovat
pantondavo

Ten Christensen si dělá srandu už, ne? Tohle přece není hráč do základní sestavy.

Reagovat
spider_8

Christensen je podle mě od přelomu roku mimo, absolutně odešel fyzicky a asi i mentálně. Vždyť není normální, aby trenér vracel hráče z repre srazu, protože je unavený...

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuu

Reagovat
oli9

Hele borci, měl někdo zlomenou klicni kost, klíček ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, co bys potreboval vedet?

Reagovat
Pato44

Jen si dela seznam uzivatelu na ef se zlomenou klicni kosti

Reagovat
smazaný uživatel

Takový seznam se vždycky hodí Ale moc nás tu, koukám, není

Reagovat
oli9

Vcera pri zápase sem si tlomil klicni kost, klicek. Zitra rano operace a zdratovani... tak jen tsk info... kdy budu moct ridit, a sportovat

Reagovat
smazaný uživatel

V nemocnici ti asi řeknou, že tak cca za měsíc bys ji měl začít procvičovat a pomalu zatěžovat. U mě říkali měsíc absolutního klidu a pak další dva bez sportu. Ale už po dvou, třech týdnech jsem byl schopný plnit své "manželské" povinnosti (ano, píšu to proto, abych se pochlubil ) a relativně normálně fungovat. Pokud budeš chodit na rehabilitaci, pak by ta ohebnost ruky měla být brzo zase na původní úrovni. Záleží asi jaký sport chceš dělat. Ty termíny bych viděl asi: řízení - 2-3 týdny; kolo, běh, fotbal - asi 4-6 týdnů, tenis, plavání tak nejdříve za dva měsíce, možná spíš tři podle rehabilitace

Reagovat
spider_8

Bylo by hezký, kdyby vedení projednou podrželo trenéra, uznalo že chyba je na jejich straně a zkusilo zapřemýšlet, proč dochází pravidelně k takovým výkyvům formy mezi jednotlivým sezonami. Že možná by nebylo úplně na škodu trochu trenéra podpořit, připravit mu podmínky pro náročnou sezonu a ne mu nakoupit tragédy a pak ho v tom nechat vymáchat. Ale my samozřejmě Conteho vyrazíme, příští sezonu jak trapáci vyhrajeme titul a pak se tenhle tyjátr bude zase opakovat

Reagovat
blade115

Ty jo, ale mít jen 3 ligové výhry v posledních 3 měsících, to je síla... Tímhle tempem nás předskočí ještě ten Arsenal.

Reagovat
spider_8

Klidně bych dal zase sezonu bez pohárů než s EL.

Reagovat
blade115

Tak to už je i na nás docela skifi, aby nás předběhli Burnley s Foxes. Navíc bych rád vyhrál alespoň ten FA Cup když už nic ...

Reagovat
spider_8

A jo, já zapomněl že to dostaneme k FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezonu bez pohárů, to zase bude hrát 13 hráčů a ostatní budou chtít odejít. EL je dobrá pokud tam do semi bude hrát btým a mladíci

Reagovat
spider_8

Ale zase se nebudeš muset dívat na Drinkwatery a Zappacosty.

Reagovat
kvasha16

jednoznacne, hrat minuly rok EL tak s nami je mozno stale Ake a Chalobah, treba proste udrziavat to zapasove tempo ... na druhu stranu, ak by sme fakt vyrazili Conteho (stale dufam ze sa to nestane), mozno by novemu trenerovi pomohol volnejsi program a Zappacosty a pod. co by nehrali by mozno aj sami chceli odist

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To by snáď Chelsea musela ukončiť sezónu na 31 zápasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte poprvé přiznal, že nemá zdání, zda bude manažerem Chelsea i příští sezónu. (The Mail on Sunday)

Som rád že fandím forestu, tam sa aspoň neriešia sračky. Verejnosti už vážne jebe, týpek vyhrá titul, dalšiu sezonu to nejde podla predstáv a už pičuje každý. moderný futbal je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má podporu fanoušků, nemá podporu vedení. Podle mě spíše než že by ho CFC vyhodila chce odejít on sám.

Reagovat
Counter

Zatímco ve Forestu to funguje jedna báseň Nový trenér tak co půl roku, majitel vyšetřovaný z jakýchsi podvodů a přestupová politika, že i wheeler dealer Redknapp by uctivě smekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Champ je hrozný bordel. Ta vidina bohatý PL docela ty kluby kosí v tomhle.

Reagovat
Counter

Mně to ani tak nepřijde. Jako najde se pár trapáků, kteří se tak chovají, ale obecně tam je trpělivost s manažery slušná. I když jsem teda zvědavý, jestli vylijou z Fulhamu Jokanoviče, pokud postup nedá ani letos. Dost nečekaně jim asi přímý postup vyfoukne Warnock s Cardiffem a play-off bude nejspíš dost našlapané, tam může postoupit kdokoli.

Reagovat
Bayern +

Ale je to zábavné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Jako paradoxně naše obě sezony v Champu mě fakt dost bavily. A ne proto, že jsme vyhrávali, ale spíš, že se hrálo pořád a na odchozenej zápas člověk nenarazil.

Reagovat
smazaný uživatel

v chelsea im nedochádza že takto vlastne každž manažér sa raz dostane pod tlak a keď to budú mať ako klubovú tradíciu-že trénera nepodržia ... tak ten tlak je o to silnejší, veď aj tí hráči si budú pamätať zúfalého mourinha a teraz conteho

Reagovat
smazaný uživatel

pamätníci aj Di matea

Reagovat
Hokaido

Šílený je, že to bude nejspíš čtvrtý z posledních šesti trenérů, kteři vyhráli titul a následující sezonu byli vyhozeni.

11/12 Mancini titul, příští sezonu vyhozen

12/13 SAF ukončil kariéru

13/14 Pellegriini titul, skončil až za dva roky

14/15 Mou titul, příští sezonu vyhozen

15/16 Ranieri titul, příští sezonu vyhozen

16/17 Conte titul, nejspíš taky skončí

Reagovat
Nikikrew

Pici to fakt nemohol Wenger 15/16 ten titul ziskat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

tomu ver

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Buď sú dnešní hráči také padavky, alebo majitelia klubov nevedia čo od dobroty, najmä v prípade líšiek to bol riadny podraz voči Ranierimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu na co narážíš, ale proč tam nechávat někoho se kterým to očividně nefunguje? Nemůžeš vyhodit půlku týmu během sezóny.

Reagovat
Nikikrew

Ten Christensen, to je ako dobry stoper? 2 goly cez neho, navyse uz aj minule dost haluzil. Nechapem ako moze hrat zaklad v takom klube.

Reagovat
nani92

je to dobrý stopér, ktorý je momentálne bez formy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Cize by mal sedieť nie?

Reagovat
Mastný Chobot

kľudne by som zavrel každého z Chelsea okrem Giroud a Cesca. Ti by to mali vo väzení ťažké.

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Já teda doufám, že bude i nadále #fantaforever

Reagovat
Nikikrew

Tak to si potom na tom asi mizerne nie?

Reagovat
Counter

Pf, po tomhle kole budu atakovat top 5000.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

cg, já na fantu tenhle týden zapomněl (chtěl jsem hrát WC) a docela jsem si tím odpálil skvěle rozjetou sezonu. A to jsem na to měl dva týdny.

Reagovat
Nikikrew

ja som ,,zabudol'' od prveho kola, uz 2 roky po sebe

Reagovat
Counter

Stane se Ale podle mě je stejně nejlepší hrát WC teďka, protože ten nejnabušenější gameweek s kupou dvojitých zápasů bude právě přespříští kolo. Takže pak půjde aktivovat Bench boost / Triple Cpt.

Reagovat
Counter

Tak nakonec jen 5946., je co zlepšovat. Ale na kiwwiho s Maresmou to v Chazy League stačí v suchém triku

Reagovat
Maresma

Nj, teď už si to asi utéct nenecháš, snad aspoň to druhé místo dám

Reagovat
Counter

Parádně jste mě stahovali, ale poslední dvě kola mi vyšla náramně a už to zas naštěstí vypadá docela jednoznačně. Ale teď se ještě bude rozdávat kupa bodů v double gameweecích a dost důležité bude, jak komu vyjdou bonusy.

Reagovat
Maresma

Mě hlavně štve ten Kane, nečekal sem, že se vrátí tak brzo

Reagovat
blade115

Wow Já na letošní fantu tak trochu kašlu kvůli draftu, ten mi paradoxně přijde zajímavější, i když se během sezóny toho tolik nenadělá jak v klasice.

Reagovat
Counter

Mně se poslední dobou v draftu vůbec nedaří, tak si to vynahrazuju právě v té klasice

Reagovat
Busby babes

nas draft uz vypada jak tabulka PL. Prvni s velkym naskokem, pak ja s mirnym naskokem nad dotirajicima... A pak tam myslim mame i WBA.

Reagovat
Liquid

vyhoďte tu talianskou špínu Conteho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Dobře pro Chelsea, že nerozhodl třeba Wanyama nebo Sánchez.

Reagovat
janinho

keby Son tak sa nic nedeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli now has as many goals and assists in his first 100 Premier League games (61) as Eden Hazard had.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

wau to je na puskasa

Reagovat
kvasha16

do pice

Reagovat
nani92

Čo to má kurva za účes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

takze Caballera dnes vyhadzovat nebudeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Caba nechce plat nejlepšího brankáře, nevyjádřil se nikdy jako namyšlený idiot, takže může čekat podporu i po ne úplně vydařeném zápase. Taky to je 2

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League points won in 2018:

Tottenham (27)

Man City (25)

Liverpool (25)

Man Utd (24)

Arsenal (13)

Chelsea (11)

Kdyby se liga hrála na kalendářní roky, tak pravidelně vyhráváme titul.

Reagovat
Tommy the Gunner

Po tech vsech prohrach mame letos vic bodu nez Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Cfc hraje hovno už od vánoc

Reagovat
Mastný Chobot

Ako pravidelne?

Reagovat
LokoLFC

Co to je za logiku? Vzdyt by prisel jeste podzim, akorat by se prvni hralo jaro....

Reagovat
masly008

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Chelsea

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

V apríli je možné všetko

Reagovat
stuff

Reagovat
popltak

Jj demente.

Reagovat
Svatej

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde tady dostal owny tezky vytlem za Alli>Sane, ale letos ve vsech soutezich Sane 13+13, Dele 12+14. Celkem slusny na 21 leteho hrace, ktery ma jakoze hroznou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dalsi adepti:

Sterling 22+7

Rash 14+6

Martial 12+7

Reagovat
kiwwi

Rash a Martial totalne zniceni

Reagovat
Busby babes

musis resetovat pocitadlo od prichodu Alexise.

Reagovat
Nikikrew

Lol tu sa berú fakt iba štatistiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno s druhým. Ani herne nijak výrazne nezaostáva.

Reagovat
Nikikrew

No tuto sezonu oproti Sanemu docela znacne, Ved ten chalan preziva fantasticku sezonu a aj kvoli nemu je City tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme mohli prehlásiť o každom hráčovi z ofenzívy Man City. Sterling vyzerá, že má ešte lepšiu sezónu než Sané.

Inak by som súhlasil, že hrá lepšie, len to slovo značne mi tam fakt nepasuje. Dele sa na góloch podieľa pravidelne. Mal slabšiu fázu okolo Vianoc (pohyb, kľučky a finty, často nedotiahnuté prihrávky), ale mimo to veľmi dobre. Sané má zase jeden zápas geniálny, a v ďalšom mu odskakuje lopta...

Reagovat
Nikikrew

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2017/2018/leroy_sané/819/819/12319/0/p|premier_league/2017/2018/dele_alli/819/819/18185/0/p#total_score/attack_score/goals_scored/chances_created/key_passes/assists#avg

Reagovat
Nikikrew

Nahod si tu relevantne statistiky a uvidis. Navyse odohral skoro cez 600 minut menej!

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, tak ty me vytlemis, ze uz sa tu beru iba statistiky, a kdyz ti Momodou jako neutral, ktery sleduje zapasy snad cele te spicky, napise nejake vlastni zhodnoceni/porovnani, tak ty mu predhodis statistiky, hej?

Reagovat
Nikikrew

Tak vidíš, kanadské body maju narovnako ale Sane ma útočnejsie štatistiky lepšia a patrí tuto sezónu medzi top10. Čiže ano aj štatisticky aj herne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nehadam, ze Sane nema lepsi sezonu nez Alli, ale z Alliho se tady (a na ostrovech) pomalu dela hrac v krizi, pritom hraje porad velice dobre a pomaha Spurs do Top4. A neni to ani vysmech vam, ja z toho taky dostal povit, ze ma tu sezonu slabou, tak jsem se jen podival na cisla a ty me prijemne prekvapily a rekl bych ze prekvapi spoustu lidi, tot vse.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodnotit hráče jenom na základě čísel je hloupost. Navíc má Dele víc minut.

V lize má Sane 96 minut na gol/asistenci a Dele 150. Sterling je v tomhle ještě lepší.

Reagovat
kiwwi

a Martial 89...to je tiez taka statistika jak pod ma zboku

Reagovat
smazaný uživatel

No není. Na začátku píšu, že hodnotit hráče jenom na základě čísel je hloupost, ale tohle je furt lepší než jen tak napsat dvě čísla. Samozřejmě každý normální člověk má mozek a musí ho při tom i používat.

Navíc těch 89 minut u Martiala mi nějak nevychází. Asi máš nějakou jinou stránku na statistiky.

Reagovat
kiwwi

fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi je to nejjednodussi zpusob jak porovnat mlade ofrnzivni hrace. Vinnie u nas mohl hrat slusne, ale s 2+3 proste diru do sveta neudelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi nic, to je zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Tak oproti lonsku slabsi sezonu snad ma, nee? Ikdyz to jsou porad dobry cisla a spis jde videt, jak vysoko si nastavil latku. A herne bys mel sam nejlip vedet, jak na tom je, podle me proste vetsinu sezony dobre nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak presne. Ocekavani byly uplne out of the roof. Ale zajimave je, jako by se Delemu pocitaly jen goly. Urcite ma slabsi sezonu nez vloni, ale porad krasne drzi krok s tema nejlepsima mladikama v lize. Vloni byl mimo vesmir.

Reagovat
kiwwi

TIL Trent Alexander-Arnold's grandmother was Sir Alex Ferguson's "first steady girlfriend".

Reagovat
smazaný uživatel

WTF the fuck?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle a R.I.P. in peace, aneb jak ze sebe udělat debila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
LokoLFC

OMG my God...

Reagovat
smazaný uživatel

FFS fuck sakes

Reagovat
Mastný Chobot

hm, tam bude niekde zakomponovaný aj Terry

Reagovat
Swarley

Chelsea mimo TOP 4 je super, teď ještě nějak vytlačit z TOP 4 City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

*vyfakovat

Reagovat
Busby babes

ja bych je v ramci antidiktatorskych sankci normalne preradil to League 2.

Reagovat
blade115

Beztak byste ten titul nevyhráli ani pak...

Reagovat
Busby babes

i to je mozny...

Reagovat
Busby babes

ale jde mi o princip, chapes.

Reagovat
blade115

Nechápu, díkybohu nechápu...

Reagovat
Swarley

*antišejkovských a to pak i klidně do okresu

Reagovat
smazaný uživatel

“(We’ve performed better in the second half of the season), because it’s the way we train.”

“We don’t just coach, we try to teach players. They are learning what they have to do.”

“It’s not just about this season, it’s for the rest of their lives.”

Making players better since he made John Carew look a top player. Rafa

Reagovat
Busby babes

takze predtim to delal blbe? Nebo jsou to slow learners?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako progres, ktery ti hraci udelali je regulerne viditelnej :) Jinej manazer by s nama byl v pozici West Bromu..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jste získali Kennedyho, který vás tahá, jinak by jste na tom nebyli lépe než na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy odehrál jeden a půl povedenýho zápasu, jinak je spíš na obtíž, v 50-60. minutě odchází fyzicky a naprostá většina balonu u něho končí střelou do protihráče a nebo kličkou do dvou-tří

Jeho přínos je v tom, že je to výrazně kvalitnější hráč než zbytek týmu a umí trefit branku a nezmatkuje ve vápně, ale sám by to teda rozhodně nevytrhnul. Osobně bych rozhodně radši viděl Atsua v základu a Kenedyho jako střídajícího, než naopak

Reagovat
Coutinho10

jinak Preston vs Derby dnes od 13:45 na Arena Sport...konecne poradne uvidim Vydru

Reagovat
fenixLFC

vidiet vydru v prirode je celkom tazke

Reagovat
blaugrana

Sedíte tu ako mrdky namiesto toho, aby ste barabovali po chalupách a pili do nemoty.

Reagovat
blade115

Nejdřív kostel a až potom příroda.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Manik...

pití do němoty je rozhodně rozumnější

Reagovat
blaugrana

To si pis. Obcasny restart je potrebny.

Reagovat
C-M@ster

barabovali?

Reagovat
blaugrana

Mi nehovor, ze tomu slovu nerozumies.

Reagovat
C-M@ster

Tak dokážu si ho domyslet, ale nikdy jsem ho neslyšel.

Jinak tím, že je u nás míň věřících, je u nás i míň lidí, co by nějak prožívali velikonoce. Není to tady taková událost, jako je tomu na Slovensku.

Reagovat
blaugrana

Ona to nie je udalost. V poslednych rokoch je to len o zbesilom nakupovani, prezierani sa a ozierani sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuď všetkých podľa seba / tvojho okolia.

Reagovat
blaugrana

95 % národa to tak má...kľudne mi to môžeš vyvracať

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

psal vyvracet, né vygrcat

Reagovat
kiwwi

však tu sedíš aj ty

Reagovat
blaugrana

Lenze ja som asocial.

Reagovat
Swarley

Reagovat
blaugrana

A vsetkych vas nemam rad.

Reagovat
Swarley

mě nejde nemít rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Všetci si zaslúžia byť nenávidení.

Reagovat
icemike

Sázka?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Busby babes

jsem v praci.

Reagovat
blaugrana

Pohanský pohan.

Reagovat
Busby babes

a po praci pujdu obetovat kozu bohum...

Reagovat
Hokaido

Tak on žije v muslimské zemi.

Reagovat
Mastný Chobot

V Británii?

Reagovat
r.mrazik

https://youtu.be/p-3175Yk-2w

Slusny rozbor o nasem saskovi s mladym nevillem...

Reagovat
smazaný uživatel

Matches against TOP 6 opponents:

Man City - 8 played, 7 W, 0 D, 1 L, 21 points

Man Utd - 8 played, 4 W, 1 D, 3 L, 13 points

Tottenham - 9 played, 4 W, 1 D, 4 L, 13 points

Liverpool - 9 played, 2 W, 4 D, 3 L, 10 points

Chelsea - 9 played, 2 W, 3 D, 4 L, 9 points

Arsenal - 9 played, 1 W, 3 D, 5 L, 6 points

Nakonec i v této statistice jsme se zlepšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka rozhodcom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je už na 99% istý zostupujúci, čo ma veľmi teší. Koho tipujete ako ďalších dvoch? Za mňa Stoke (čo by bolo skvelé) + Huddersfield, ktorý to podľa mňa nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

já to přeji Crystal Palace, tuhle sezónu mi nějak začli vadit, řezníci a čuňata

Reagovat
smazaný uživatel

CP majú skvelých fans a nehrajú nudný futbal, ako Stoke alebo Southampton. Ich káder má kvalitu a po mizernom začiatku sezóny im prajem záchranu. Sakho, Cabaye, Milivojevic, Zaha je dobrá kostra tímu. Chcelo by to brankára a útočníka a v budúcej sezóny by mohli uhrať pokojný stred tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to rovnako. Stoke stratili svoje kúzlo a momentálne nemajú čím zaujať. Huddersfield má najmenej skúseností + mi príde nepravdepodobné, aby sa udržali všetci traja (Newcastle, Brighton, Huddersfield)

Reagovat
smazaný uživatel

ani zostup Southamptonu alebo Swansea by mi nevadil, škoda len, že Swansea sa asi udrží. Aspoň je tam sympaťák Carvajal.

Reagovat
Coutinho10

mohlo by to zustat tak, jak to ted je a pristi rok v Championship derby mezi Portsmouthem a Southamptonem

Reagovat
smazaný uživatel

za Portsmouth no ten má k postup veľmi ďaleko, musel by sa zlepšiť, aby sa vobec dostal do play off. A tam už je to o aktuálnej forme a šťastí.

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to dnes doma porazit leadera Wigan (od 18:30 dobrej čas, takže kouknu), aby se dostal na místa zaručující playoff, ale i tak jim na playoff věřim...tam už to sice je o štěstí, ale za ty roky utrpení by se to štěstí k ním mohlo konečně přiklonit

Reagovat
Coutinho10

jinak co se tyka postupu do PL, tak po delsi dobe celkem spokojenost s prubeznym poradi Wolves a Cardiff na postupovych mistech

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa vobec, Wolves a ani Cardiff ma ničím nezaujali a vobec sa na nich neteším v PL. 100x radšej by som v PL znovu privítal Aston Villu, Fulham, Derby alebo Millwall, ktorý sa nenápadne škriabe na miesta play off.

Reagovat
Coutinho10

j tak tady to mame presne obracene Derby kvuli Vydrovi bych to pral popripade Millwall kvuli derby s WHU taky, ale Aston Villa mi fakt nechybi a Fulham byl sice takovej tradicni tym, hezkej utulnej stadion, ale uz ani Kalas tam moc nehraje, takze tam nejaky velky lakadlo nevidim, ale radsi nez Aston Villu..to zase jo

Reagovat
Mates_Matesović

Stejně postoupí Boro s Pulisem.

Reagovat
Coutinho10

nevadili by mi, ale tezko rict, jestli by tentokrat byli vic konkurenceschopny v PL nez posledne...ale jinak ta tabulka Championshipu je pekne zamotana a az do 10. mista muze kdokoliv do toho playoff se dostat

Reagovat
Mates_Matesović

Navíc i to play-off by mohlo mít grády.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola tragedia, ak by postupili Boro, Cardiff a Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham ma kvalitny tim a sympatickeho trenera. Utulny stadion a male derby proti Chelsea. V PL mi fakt chybaju. AV to iste. Derby Millwalu a WHU by bolo skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim si představit, že Saints nespadnou. Hrají naprosto bídně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil sa im Austin. Mohol by im par bodov zaistit, ak mu vydrzi zdravie.

Reagovat
Mates_Matesović

Ať spadnou, Austin jako back-up by byl sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ved je zraneny vkuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Alderweireld je 100% zdravý a nebol ani na lavičke. Jeho odchod je veľmi pravdepodobný. Je to veľká škoda, tak kvalitného stopéra nezoženieme. Dúfam len, že ho strelíme mimo ostrovy. Veľmi by ma mrzelo, ak by skončil v červenom drese United. Jediný ďalší možný krok by bolo CIty, no to má plno na CB. Neverm, že Chelsea alebo Liverpool sú reálnym cieľom.

Včerajší výkon Davinsona má trochu upokojil, že tím po odchode Tobyho až tak veľmi neutrpí ako by sme si pred pár mesiacmi mysleli. Potrebuje ešte trochu zlepšiť rozohrávku, no už teraz vidieť obrovský progres oproti jeho začiatkom na jeseň.

Reagovat
Euphael

Klidně může skončit v tom city.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, určite by mi to vadilo najmenej ak by mal prestúpiť vrámci ligy. No na CB majú Kompanyho, Otamendiho, Stonesa, Laporteho. A to sa im ešte vráti Mangala, ktorého len tak nestrelia po zranení a pri plate, aký berie.

Reagovat
El Cid z City

pokud neskončí kompas,tak k nám nepůjde..zaznamenal jsem spekulace,že united chtějí vykoupit umtitiho, pokud ano,působiště tobyho je asi jasné, pokud by teda barca nešla po laportem(další spekulace-v tom případě by mohl jít k nám), situaci kolem něj sondoval i real..pokud nějakej španělskej gigant po něm půjde,asi bude jejich..

Kdo ale potřebuje stopera nejvíc?United, s baillym by rázem tvořili dost možná nejlepší duo v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Toby a Bailly sú praváci. Nechcem vidieť hrať Tobyho v United sakra.

Reagovat
El Cid z City

já kua taky ne

Reagovat
Mates_Matesović

Leda tak straight swap za KdB.

Reagovat
smazaný uživatel

áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze tady si fakt nemuzeme diktovat. Slusne s nama Toby vytrel zem. Takzvane na Van Persieho.

Reagovat
Swarley

jako bral bych ho k nám úplně hned, ale známe Levyho, tak že s tím fakt nepočítám

Reagovat
Busby babes

vsak je to celkem bezna destinace. Ted jsme jim zas pretahli sekretarku. Club secretary abych byl presny. V lete trenera mladochu...

Reagovat
Mates_Matesović

Obstarává club secretary i faxy?

Reagovat
Swarley

tak přetáhnout sekretářku může kde kdo...

Reagovat
Busby babes

Woodymu nereknes ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle pripade Levy nema zadne dobre karty. Posledni rok kontraktu, jedina nadej je, ze by se fakt ozvala Barca, jinak ho vidim jasne u vas. Ani zadne psycho penize z toho nevyrazime, tady to se fakt nepovedlo, ale u nej proste asi nebyla pro dalsi spolupraci vule, jinak by byl prodlouzeny uz po prvni sezone. Podle me s tim pocital, ze to necha dojit az sem a pak si bude moct vybirat kam pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrakt má do roku 2020. Opce na 25mega začína platiť až v lete 2019. Takže ešte tu je určitý priestor na manévre.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni kontrakt do 2019, s tim ze muzeme vyuzit opci na prodlouzeni do 2020 a tim se aktivuje vykupka na 25 mega? Jako nechapu jak by jeho agent do toho kontraktu dokazal vpasovat, ze se mu na posledni rok kontraktu jenom aktivuje vykupka, to pro nas nedava zadny smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ako píšeš. Kontrakt je do roku 2019, no s opci na predlženie do roku 2020. Výkupná klauzula sa mu aktivuje až v lete 2019, to znamená, že toto leto ešte máme manévrovací priestor. Buď ho strelíme za 40 mega, alebo sa podarí dojednať nový kontrakt alebo ho necháme etše rok u nás a odíde v lete 2019 za 25 mega. Čiže Levy ešte ma dobre karty, full house to nie je, ale niečo áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tomu prodlouzeni po nedeli jeste veris? Ja to uz vnimam jako Game over. A v tom pripade proste ty karty nemame nic moc. Jednak 40m je za takoveho hrace malo, potazmo 25m je almuzna. A pokud bude chtit mermomoci zustat v anglii, tak si muze na City, Chelsea, Liverpool nebo United rok pockat, cimz by asi Levyho prinutil ho tam strelit radeji rovnou letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej ho predám za 10 mega do PSG ako za 40 do Chelsea. To je fakt. Aj tak tie peniaze neuvidíme. 40 je za neho málo, ale si zober, za koľko sme ho priviedli. Ono tak nejak sa nám dosť vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny, ze se vyplatil, to i kdyby odesel zitra zadarmo. Jenom me to sere, oblibil jsem si ho a tohle Levy/Poch dojebali “na Wengera”. Zaroven me Toby zklamal, podle me toho jeste bude litovat, protoze velky krajic uz si jednou ukousl a mozna to nebyli jen Jan a Moose, kdo z toho belgickeho partnerschaftu u nas profitoval. Praju mu i tak vsechno dobre, jen mam strach, aby se nekde zbytecne nezakopal. Jinak za me radsi zadarmo kamkoliv, nez za 50 do konkurence.

Reagovat
Busby babes

blby pro vas je, ze vlastne musite prodat letos, jinak tam bude ta vykupka... ale zas mate Sancheze, takze tohle mate celkem poreseny. Jen se musi vyhnout zraneni no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v prípade odchodu Alderweirelda predpokladám, že príde náhrada. Vobec neviem kto, no špekuluje sa o Mawsonovi. Má dobrú sezónu, no stále by to bol risk.

Reagovat
Mates_Matesović

Ideál by byl Tah, tam to ale asi bude záviset na umístění Leverkusenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec ho nemám nasledovaného. A čo ten Evans, bude mať vykupku len 3 mega a je to skúsený, víťazný typ s dobrou rozohrávkou. Stále ma len 30 rokov. Pri ňom by mohol ísť hore aj Foyth a Davinson. Ako 3. stopér by to nemusel byť zlý ťah.

Reagovat
Mates_Matesović

No, ten by taky nemusel být špatný, akorát ho zase budou chtít skoro všichni.

Reagovat
hefy

Reagovat
Busby babes

tak vy obecne chodite cestou tech nadejnych do budoucna, takze bych neco takoveho cekal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy si ho bude moct dovolit i Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ho nepredame.

Reagovat
smazaný uživatel

Preston Derby zatím 13:1 na střely a skóre 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To muselo dat prace, a pritom takova blbost.

Reagovat
Mates_Matesović

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

To je pes?

Reagovat
C-M@ster

To je velbloud

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Kůň na zadních

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrari

Reagovat
Manik...

Ajo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co to žeree?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na záznam Tottenhamu a paráda, ten druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

Portsmouth - Wigan 2:1 krasnej bojovnej zapas a šance pro Portsmouth na playoff je vyšší

od 20:45 zajímavej match z Champu o playoff Sheff. Utd - Cardiff (i s Grujicem v zakladu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele