Premier League - souhrn 24. kola

02.02.2016, 22:41, aktualizováno 03.02.2016, 22:39
Komentáře a souhrny
Leicester porazil Liverpool a zůstává na čele. Druhý zůstává Manchester City, jenž pro změnu veze výhru ze Sunderlandu. Tři body mají rovněž Tottenham a West Ham. Arsenal se rozešel se Southamptonem bez branek, stejně jako Watford s Chelsea...

Watford FC - Chelsea FC 0:0

03.02.2016 20:45

Góly: -

Ani posedmé pod Guusem Hiddinkem Chelsea nepoznala hořkost porážky - jenže třetí vítězství přidat nedokázala. Především ve druhém poločase na hřišti Watfordu sahala po třech bodech, jenže skvělý Heurelho Gomes svůj tým podržel. V první půli měli naopak navrch domácí, jenže gólu se diváci na Vicarage Road zkrátka nedočkali.

Úvodní dějství bylo dlouho spíše taktickým bojem bez šancí. Ne snad, že by se fanoušci na Vicarage Road museli přímo nudit, ale prvních dvacet, pětadvacet minut zkrátka žádné vzrušení nezažili. Před přestávkou přitom obhájce titulu, krčící se na třinácté příčce, přijal spíše pasivní roli a do ofenzivy se pouštěli především domácí hráči Watfordu.

Jako úplně první se do nebezpečné pozice dostal Ighalo (kdo jiný). Po centru Holebase hlavičkoval zhruba na penaltě, ale César Azpilicueta jeho pokus skvěle zblokoval. V dalších minutách se nejlepší střelec Hornets pokoušel o ohrožení Courtoise v brance pro změnu po zemi, ale belgický gólman s tím potíže neměl.

Podobně snadnou úlohu měl Courtois i po hlavičce stopera Prödla, který mířil přesně doprostřed. Největší šanci prvního poločasu měl Etienne Capoue, který po pasu Jurada střílel tvrdě, ale z úhlu. Jeho rána tak skončila další kořistí gólmana Chelsea. Hostě zahrozili před obrátkou jen dvakrát, pokaždé nepřesně - jak v případě Diega Costy, tak v případě Césara Azpilicuety.

Ve druhém dějství byli naopak lepší hosté. Hned minutu po změně stran se opřel do odraženého míče Mikel a tečovanou střelu musel Gomes vyškrábnout zpod břevna. Watford hrozil chvíli na to - Deeney zakončoval těsně vedle, Holebas pak rozvlnil pouze boční síť. Závěrečných pětatřicet minut pak patřilo výhradně hráčům Chelsea, jimž nicméně do optimální pohody chybí ještě hodně.

Hrdinou utkání byl Heurlelho Gomes, který ukázal i v šedesáté minutě po střele Matiće. První těžký zákrok však ukázal o dalších deset minut později, kdy se zpoza vápna napřáhl Oscar. Závěr zápasu dostal šanci i střídající Eden Hazard, jenž měl velký vliv na poslední čtvrthodinu utkání. Po jeho zpětném pasu měl největší šanci utkání Ivanović, ale Gomes reflexivně zasáhl i proti jeho bezprostřední střele.

V závěrečné desetiminutovce se dostal ke slovu i Willian, Hazard bohužel pro hosty jeho přesnou přihrávku nedokázal dobře zpracovat a Gomes si pro míč doklouzal. Po Belgičanově centru pak pro změnu nedosáhl na míč na zadní tyči Costa. Když pak dvě minuty před koncem Willian centroval a Diego Costa (či snad Nyom?) hlavičkoval přesně k tyči - a Gomes opět parádně zakročil - rozešli se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 3:0

03.02.2016 20:45

Góly: 23. Aaron Lennon, 88. Ross Barkley (pen.), 90+3. Ross Barkley (pen.)

Po pěti zápasech bez vítězství se Everton konečně dočkal tříbodového zisku. Obětí se stal opět Newcastle, který jediný věnoval Toffees výhru - ti od konce listopadu (11 utkání) vyhráli pouze dvakrát - a v obou případech právě proti Magpies. Ti se po porážce 3:0 neodpoutali ze sestupových pozic, naopak Everton upevnil svoji roli adepta na boj o pohárovou Evropu - sedmé místo je nyní vzdáleno jen tři body.

Hvězdou utkání byl Ross Barkley, byť obou branek dosáhl z pokutových kopů v samotném závěru utkání. První a vítězný gól zařídil křídelním Aaron Lennon, jenž se od konce prosince dostal do základní sestavy teprve potřetí; a hned dvakrát se zapsal do listiny střelců.

Už první poločas patřil zcela jasně Evertonu. Ve čtvrté minutě se k nebezpečné střele dostal Tom Cleverley, kterému připravil pozici Romelu Lukaku. Belgický útočník pak po dvaceti minutách hry střílel sám, ale branku těsně minul. Rob Eliott kapitulovat hned o minutu později, když se Aaron Lennon na hranici vápna pěkně otočil s přihrávkou od Cleverleyho a přesnou ranou k tyči otevřel skóre.

Ještě před přestávkou mohl zvýšit vedení Toffees opět Lennon, který tentokrát po centr Lennona pálil do blokujícího Mbemby. Míč by jinak Eliottovi určitě nadělal velké potíže. Ještě větší starosti měl gólman Newcastlu krátce po změně stran, kdy nejprve vyrazil další Lennonovu střelu, aby se pak s vděčností koukal, jak Arouna Koné trestuhodně míjí dorážkou odkrytou svatyni.

Eliott odchytal poměrně dobrý zápas, Barkleyho ránu totiž vyrazil na břevno. Jen o chvíli později se konstrukce rozezněla zase, tentokrát po teči Shelveyho. Eliott pak dobře zakročil i proti střele Cleverleyho z dvaašedesáté minuty. Newcastle zahrozil jen dvakrát - Mitrović selhal v gólové pozici po pasu Sissoka a Pérezovu ránu pro změnu vytěsnil Robles.

Definitivní rozhodnutí přišlo v samém závěru. Čtyři minuty před koncem Aarons sestřelil ve vápně Lennona a Ross Barkley proměnil první penaltu. V nastaveném čase pak osudově chyboval střídající Lascelles, přišel o míč a unikajícího Barkleyho fauloval ve vápně a navíc ve vyložené šanci. Červená karta pro Newcastle a druhá penalta pro Rosse Barkleyho, jenž tentokrát zakončil krásným panenkovským obloučkem pod břevno.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - AFC Bournemouth 1:2

02.02.2016 21:00

Góly: 27. Scott Dann - 34. Marc Pugh, 57. Benik Afobe

Další parádní kolo pro nováčka z Bournemouthu! Cherries vyplenili londýnský Selhurst Park, kde své domácí zápasy hraje Crystal Palace. Svěřenci Alana Pardewa sice poměrně brzy vedli, ale Cherries dokázali díky brankám Marca Pugha a Benika Afobeho vývoj otočit. Druhý jmenovaný tak skóroval už potřetí ve čtyřech utkáních a pomohl svému týmu odskočit už na rozdíl sedmi bodů od sestupové trojice.

Zápas začal pro Eagles více než dobře, v sedmadvacáté minutě se po centru skvělého Wilfireda Zahy prosadil z bezprostřední blízkosti stoper Scott Dann, který tak byl prvním střelcem Crystal Palace, jenž se od 19. prosince zapsal do listiny střelců. Bohužel pro domácí však fotbalistům v modročervené vedení nevydrželo a po další inkasované brance ve druhém poločase prohráli Orli už popáté v řadě.

Bournemouth naopak navázal na zlepšenou formu z posledních dvou utkání - dohromady tak od půlky ledna nasbíral ve třech kláních krásných sedm bodů. Velkou zásluhu na tom měl záložník Marc Pugh, který jen sedm minut po úvodní brance zápasu dokázal vyrovnat. Po přihrávce Danielse si na hranici vápna pohrál právě s Dannem a přesnou střelou k tyči vrátil Cherries zpátky do hry.

Utkání nebylo na gólové šance příliš bohaté, ale když už se tým dostal k blízkosti branky soupeře, většinou to skončilo třepotající se sítí. Tak jako v sedmapadesáté minutě, kdy Harry Arter zavezl míč až k vápnu a za pomoci tečujícího Jedinaka dostal do šanci Matta Ritchieho. Jeho pohotovou ránu sice Hennessey skvěle kryl, jenže dorážka Benika Afobeho již skončila s odřenýma ušima za brankovou čarou.

Crystal Palace nebyl daleko od kýženého vyrovnání, především v posledních dvaceti minutách měli hosté dost štěstí, že konečný výsledek 1:2 udrželi až do závěrečného hvizdu. Střelu Leeho zblokoval Francis, největší příležitost však spálil střídající Marouane Chamakh. Po ose Zaha - Jedinak se míč dostal v bezprostřední blízkosti právě k němu, ale Artur Boruc vytasil klíčový zákrok celého zápasu. V nastavené čase pak další žolík Adebayor pálil jen do boční sítě.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 3:0

02.02.2016 21:00

Góly: 14. Jesse Lingard, 23. Anthony Martial, 53. Wayne Rooney

Tři góly, zábavná hra a branky na Old Trafford v prvním poločase! Manchester United zažil zápas snů, fanoušci v jejich divadle poprvé čtyřech měsících neměli před přestávkou nutkání usínat a odměnou byl svižný a především vítězný výkon. Stoke City dnes hrálo pouze roli sparing partnera, když výhru 3:0 střelecky zajistili Jesse Lingard, Anthony Martial a Wayne Rooney.

Utkání se Stoke vzbuzovalo u fanoušků Manchesteru United velké obavy - ať už kvůli minulému vzájemnému utkání na Britannia Stadium, které Potters vyhráli snadno 2:0, nebo kvůli formě Red Devils. Svěřenci Louise van Gaala naposledy skórovali před vlastními fanoušky v prvním poločase na konci září. Dnes hráči uspěli před přestávkou hned dvakrát a není divu, že si odnesli pozitivní pocit a tři body k tomu.

Už ve čtrnácté minutě nakročili Ďáblové k vítězství povedenou přímočarou akcí. Cameron Borthwick-Jackson krásně odcentroval z levé strany a Jesse Lingard rybičkou na malém vápně překonal Jacka Butlanda. Jen devět minut nato navíc United vedli už 2:0, když se při dokonalém brejku po ose Darmian - Mata - Rooney dostal míč až do vápna k Anthonymu Martialu, který zakončil parádně a mimo dosah gólmana Potters.

Stoke City bylo v utkání na Old Trafford naprosto bezmocné a mizérie se prohloubila ve třicáté minutě, když pro zranění opustil hřiště stoper Philipp Wollscheid, jenž tak na marodce doplnil svého kolegu ze srdce defenzivy Ryana Shawcrosse, který do utkání vůbec nenastoupil. Největší problém Stoke však byl v ofenzivě - vždyť Arnautović a spol. nedokázali Davida De Geu v brance United prověřit ani jednou jedinkrát.

A tak, když po změně stran udeřil ve zlepšené formě hrající Wayne Rooney, bylo definitivně po zápase. Kapitánu anglické reprezentace stačilo sedm minut druhého poločasu. U zrodu akce stál opět Juan Mata, který ve vápně uvolnil Martiala, jemuž nedělalo pražádný problém míč z jedničky poslat před poloprázdnou bránu právě před Rooneyho. Ten tak skóroval v novém roce už popáté v pěti utkáních.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Swansea City 1:1

02.02.2016 21:00

Góly: 90. Salomón Rondón - 64. Gylfi Sigurdsson

Užuž to vypadalo, že Swansea pod vedením nového kouče Franceska Guidolina zvítězí i potřetí v řadě, neboť díky brance Sigurdssona hosté dlouho vedli na půdě West Bromwiche Albion. Salomon Rondón se ovšem v druhé minutě nastavení postaral o to, že se nakonec oba celky rozchází smírně v poměru 1:1.

Oba týmy se po celou sezonu na každý gól pořádně nadřou. I proto Swans v lednu koupili za osm milionů liber Alberta Paloschiho, jenž však stejně jako Saido Berahino na straně Baggies zůstal pouze na lavičce náhradníků a naskočil do zápasu až v jeho průběhu. Jeho nástup však málem stál za to - Paloschi totiž hned z prvního doteku s míčem pelášil sám na Bena Fostera, jenže anglický brankář, který si právě odbýval svůj jubilejní dvoustý ligový start, předvedl parádní zákrok.

Swans měli po většinu času opticky více ze hry a svou typickou konstruktivní rozehrávkou se hostům dařilo narušovat obranný val West Bromwiche, který jako obvykle nastoupil se čtyřmi středními obránci v jedné linii. Kromě Paloschiho tutovky si však zajímavý pokus připsal snad jen Gylfi Sigurdsson, jehož dalekonosná rána z voleje si na pozorného Fostera rovněž nepřišla.

Jediné šance domácích připadly hráči, jenž obvykle góly nedává, Darrenu Fletcherovi. Skotský záložník nejprve neproměnil v úvodní gól Dawsonův centr z úvodní minuty vinou kvalitního zákroku brankáře Fabiańského, a pak raději místo střely volil hlavičkovou přihrávku Rondónovi, s nímž si obrana hosté dokázala poradit. Když pak neuspěl ani Dawson ze standardní situace, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran Swansea pokračovala v líbivých kombinacích, ale zarputilost domácích jim nadále bránila v tom, aby se ujali vedení. Fletcher posléze zahodil svou třetí šanci zápasu, když z McCleanova centru zbrkle přestřelil, a Swans trestali. Perfektní náběh Sigurdssona byl odměněn trochu šťastným odrazem míče a islandský ofenzivní záložník osamocen trefil přesně dolní růžek Fosterovy brány. Domácí se však nevzdali a ze skrumáže v pokutovém území v samém nastavení se přece jen dočkali zásluhou Rondóna vyrovnání na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Southampton FC 0:0

02.02.2016 20:45

Góly: -

Arsenal už počtvrté v řadě nedokázal v Premier League zvítězit a jeho vyhlídky na zisk titulu se povážlivě zamlžují. Po bezgólové remíze se Southamptonem totiž ztrácí na vedoucí Leicester už pět bodů. Suverénním hrdinou utkání se stal Fraser Forster, který pochytal všech deset střel "Kanonýrů" na branku a minimálně polovina zákroků byla naprosto prvotřídních. Arsenal tak klesl za Tottenham (!) na své (ne)oblíbené čtvrté místo...

Zápas na Emirates Stadium byl pro obranu Southamptonu poměrně paradoxní - v předchozích třech utkáních totiž dovolila soupeři vystřelit dohromady dvakrát (!), přičemž oba zásahy vytahoval Forster po střelách zpoza vápna. Dnes pochytal pětinásobek střel a hned ta první byla zevnitř pokutového území. Özil byl po centru Alexise ve vápně úplně sám, ale anglický gólman poprvé zazářil.

První skutečně famózní zákrok si Forster schoval na dvacátou minutu, kdy opět zakončoval Mesut Özil. V úvodním dějství toho však gólman Saints příliš na práci neměl a naopak hosté se dostávali do zajímavých příležitostí. Do Čecha pálil z dobré pozice Tadić, Romeu pro změnu mířil nad. Velkou šanci měl po hlavičce Van Dijka Sadio Mané, ale v tísni vystřelil těsně vedle.

Ve druhém dějství se však před brankou Svatých rozpoutalo hotové peklo, které však neskutečný Fraser Forster jedním skvělým zákrokem za druhým brilantně řešil. Poprvé už po třech minutách, kdy robinzonádou vytěsnil technickou ránu Girouda. V pětapadesáté minutě se ještě po minele Gabriela dostal do šance Mané, ale po lehkém Čechově zásahu už zápas charakterizoval jen souboj nešťastných střelců Arsenalu a fantastického Forstera.

Hlavičku Girouda i Alexise ještě lapil snadno, největší zápřah musel snést mezi 67. a 70 minutou, kdy čelil čtyřem obrovským šancím londýnského celku. Dvakrát musel zasahovat proti střele úplně osamoceného Walcotta, aby hned za minutu vyškrábl další hlavičku Alexise. Koscielny pak z malého vápna hlavou přestřelil. Dvacet minut před koncem pak konečně Sánchez Forstera překonal, ale na brankové čáře jej zastoupil James Ward-Prowse.

Deset minut před koncem inkasoval krvavý šrám na hlavě José Fonte a hra se trošku zbrzdila. Arsenal si vytvořil už jen jedinou šanci - nádherná narážečka Alexise s Özilem, po které se německý záložník zjevil před brankou, načež jej skvěle odzbrojil Van Dijk. Odražený míč napálil na branku Alexis, jenže Fraser Forster dnes zkrátka čaroval. Ve čtvrtém utkání po zranění si připsal čtvrté čisté konto.

Více informací k zápasu

Leicester City - Liverpool FC 2:0

02.02.2016 20:45

Góly: 60. Jamie Vardy, 71. Jamie Vardy

Leicester na Groundhog Day vrátil Liverpoolu porážku z Boxing Day a opět ukazuje, že to s útokem na nejvyšší příčky opravdu myslí vážně. Svěřenci Claudia Ranieriho hosty z Anfield Road přehráli a zasloužené vítězství 2:0 zajistil dvěma trefami fenomenální Jamie Vardy, který se po krátkém výpadku zdá být opět ve formě.

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas, nicméně nebezpečnější byli Foxes. Už po devadesáti vteřinách hry to zpoza vápna zkoušel Riyad Mahrez a když míč skončil těsně vedle, v ochozech natěšeného King Power Stadium to jen tak zahučelo. Mnohem větší příležitost si Leicester vypracoval na prahu deváté minuty, kdy po rychlé brejku našel Jamie Vardy na malém vápně Šindžiho Okazakiho, jeho hlavičku však fantastickým reflexivní zákrokem vytáhl nad břevno Simon Mignolet.

Belgický brankář se pak blýskl ještě jednou a to proti Mahrezově ráně z dvaceti metrů mířící do pravého horního rohu, často kritizovaný Mignolet efektní a hlavně efektivní robinzonádou balón vyškrábl nad břevno. Jeho protějšek Kasper Schmeichel měl podstatně méně práce, těžší zákrok předvedl pouze proti zakončení Emreho Cana z bezprostřední blízkosti, gól by ovšem kvůli ofsajdu stejně neplatil.

Německý středopolař s tureckými kořeny měl zajímavou příležitost i krátce po přestávce, branku ale o kousek minul. Skóre se měnilo až v 60. minutě. Ryiad Mahrez exkluzivním pasem z vlastní poloviny vyslal do sprintu Jamieho Vardyho a nejlepší kanonýr Premier League úchvatným volejem rozjásal domácí příznivce. Mignolet stál příliš venku z brány a neměl nárok zasáhnout.

Vardy pak mohl další zásah přidat deset minut nato, po závaru v šestnáctce proti němu ale dobře zakročil brankář Liverpoolu. Devětadvacetiletá kometa letošního ročníku každopádně skórovala o několik desítek vteřin později. Defenziva Reds nedokázala odvrátit míč do bezpečí, Moreno srazil střelu Okazakiho pouze k nohám Vardyho a ten mohl jít slavit osmnáctý gól v sezóně.

Foxes tak půjdou do klíčové fáze sezóny (během dvou po sobě jdoucích víkendech se utkají s Manchesterem City a Arsenalem) v dobré náladě. Po nedávném skalpu Tottenhamu dokázali přehrát i ambiciózní Liverpool a následujících čtrnáct dnů může opravdu výrazně poodhalit rozuzlení letošní Premier League.

Více informací k zápasu

Norwich City - Tottenham Hotspur 0:3

02.02.2016 20:45

Góly: 2. Dele Alli, 30. Harry Kane (pen.), 90. Harry Kane

Výtečný vstup do zápasu položil základ k jasné výhře Tottenhamu na půdě Norwiche v poměru 3:0. Jak je dobrým zvykem, o všechny góly se postaralo duo Harry Kane - Dele Alli a Spurs díky zisku tří bodů dokonce v ligové tabulce předskočili rivala z Arsenalu díky lepšímu skóre.

Mladý anglický reprezentant Alli poslal hosty do vedení již po dvou minutách utkání, Kane pak přidal gólovou pojistku po půlhodině z pokutového kopu, uděleného opět za faul na aktivního Alliho. Ten pak sice musel v poločase preventivně střídat, jelikož se necítil dobře, ovšem Spurs si po změně stran poradili i bez něj a Kane navíc v závěru přidal i svůj druhý zásah večera. Norwich sice v druhé půli předvedl statečný výkon, ale i tak se poroučí s vysokou prohrou a čím dál více se blíží sestupovým příčkám.

Po divoké prohře 5:4 s Liverpoolem si nejspíš domácí představovali lepší vstup do zápasu, a ne že hned znovu inkasují. Ani pět změn v základní sestavě oproti minulému kolu ale nezabránilo tomu, aby po devadesáti šesti vteřinách hry dorazil pohotový Alli vyraženou střelu Christiana Eriksena. Tottenham byl od té chvíle na koni a Norwich naopak nevěděl, kde mu hlava stojí. Blízko k navýšení náskoku měl Heung-min Son po dobré práci Kanea, ale nakonec pouze škrtnul Ruddovu tyč.

Po třiceti minutách se již hosté přece jenom dočkali. Nešikovný zákrok Bassonga ve vlastní šestnáctce v souboji s Allim rozhodčí Friend posoudil jako penaltový a Harry Kane s nabídnutou příležitostí naložil podle předpokladů. Ještě do poločasu anglický reprezentační útočník napálil znovu brankovou konstrukci a Alli pro změnu po výtečném centru Rose poslal svou hlavičku jen těsně mimo. Norwich mohl být rád, že jde do kabin pouze s dvoubrankovou ztrátou...

Po změně stran se Canaries opravdu zvedli a utkání se přinejmenším vyrovnalo, jenže Bassongův gól byl správně neuznán kvůli postavení mimo hru a Naismithova hlavička se jen otřela o tyč. Byli to tak Spurs, kdo se dostal k třetímu gólu večera. Kane, jenž chvíli předtím opět smolně nastřelil Ruddovu tyčku, vsítil svůj čtrnáctý ligový zásah sezony po dobré práci Eriksena a upravil skóre na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 0:1

02.02.2016 20:45

Góly: 16. Sergio Agüero

Favorizovaný Manchester City nepředvedl na Stadium of Light žádný velký výkon a tři body si veze především díky několika vynikajícím zákrokům Joea Harta. Jediný gól zápasu vsítil již v úvodu ve velmi dobré formě hrající Sergio Agüero, jenž během posledních čtyř soutěžních duelů, v nichž nastoupil, skóroval hned šestkrát.

Rozhodující moment zápasu přišel již po čtvrthodině hry. Yaya Touré přihrál do křídla na Jesúse Navase, jehož pas trochu se štěstím doputoval až k Agüerovi a argentinský kanonýr nekompromisně překonal bezmocného Vita Mannoneho. Další trefu mohl rodák z Buenos Aires přidat o deset minut později, po příhře od Iheanacha se však jeho technický obstřel zpoza šestnáctky mezi tři tyče nevešel.

Sunderland poprvé výrazně zahrozil v 32. minutě. Jermain Lens našel z přímého kopu hlavu Lamineho Koného, lednová posila Black Cats se však při své premiéře gólově neuvedla. Ještě do poločasu se poprvé výrazně vyznamenal Joe Hart. Nejprve konečky prstů vyškrábl zakončení Jermaina Defoa, který se obtočil okolo Otamendiho, a pak si bravurně poradil i s následnou dorážkou Billyho Jonese.

Pravý obránce domácích to po změně stran zkoušel i ze střední vzdálenosti, ale výborný Hart jeho povedenou ránu do šibenice vyrazil. Z následného rohového kopu se málem přímo prosadila i další zimní akvizice, Wahbi Khazri, po jeho centru pak v nadějné pozici přestřelil John O’Shea. A když se vyrovnat nepovedlo ani M'Vilovi, putují všechny tři body na Etihad Stadium - Allardyceova družina by si ovšem minimálně za druhý poločas minimálně remízu určitě zasloužila.

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa 2:0

02.02.2016 20:45

Góly: 58. Michail Antonio, 85. Cheikhou Kouyaté

Může být ještě hůř? Aston Villa zažívá příšerné časy, které velmi pravděpodobně vyvrcholí prvním sestupem z nejvyšší soutěže po třiceti letech. Tentokrát svěřenci Rémiho Gardeho podlehli West Hamu, navíc už v 17. minutě přišli o hloupě vyloučeného Jordana Ayewa. Vítězství Kladivářů 2:0 gólově obstarali Michail Antonio a Cheikhou Kouyaté.

Užuž to vypadalo, že se Aston Villa začíná sbírat, když přišel další tvrdý direkt. Villans v minulých třech kolech ani jednou neprohráli - navíc ukončili sérii bez vítězství. Jenže nejsou schopni na ni navázat, a tak momentálně vyhráli jediný z posledních 23 zápasů a na nesestupové pozice ztrácí propastných deset bodů.

West Ham naopak drží krásnou šestou pozici s pouze bodovou ztrátou na pátý Manchester United. O vítězi bylo prakticky rozhodnuto už v oné sedmnácté minutě, kdy Ayew nepochopitelně sestřelil loktem Aarona Cresswella a zaslouženě zmizel v útrobách stadionu. Od té doby to bylo vlastně čekání na gól Hammers. Villans to mohlo mrzet o to víc, protože v úvodu zahrál jeden z domácích hráčů rukou ve vápně, jenže penalta se nepískala.

West Ham výrazně zahrozil už v prvním poločase, kdy se k exekuci přímého kopu postavil Antonio a zakroutil míč těsně vedle tyče. Krátce po změně stran pak od jistého gólu zachránil Villu fantastický Micah Richards. Po Noblově ráně pak musel zasahovat gólman Bunn a Payetův přímák zastavila tyčka.

Rychlou konsekvenci šancí však utnul Michail Antonio. Na kraji obranné linie Villans si počkal na krásný dlouhý centr Marka Nobla a prudkou hlavičkou na protější tyč otevřel skóre. Pět minut před koncem pak vítězství 2:0 pečetil po protiútoku Kouyaté, jenž využil krásné přihrávky Ennera Valencii.

Příští zápas bude pro oba celky zřejmě přelomový. West Ham vyjíždí na hřiště Southamptonu, který je pouze o jedno místo a pět bodů za ním. Utkání by mohlo napovědět, zda Kladiváři zaútočí na poháry, nebo jako loni zapadnou do klidného středu. Aston Villa naopak hostí sedmnáctý Norwich, který je od ní vzdálen zmíněných 10 bodů. Pokud opět selže, troufám si říct, že je její osud zpečetěn.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City24148244:2650
2.Manchester City24145546:2347
3.Tottenham Hotspur24129344:1945
4.Arsenal FC24136537:2245
5.Manchester United24117631:2140
6.West Ham United24109538:2839
7.Southampton FC2497832:2434
8.Liverpool FC2497830:3434
9.Watford FC2496927:2633
10.Stoke City2496924:2833
11.Everton FC24711643:3432
12.Crystal Palace24941125:2931
13.Chelsea FC2478932:3429
14.West Bromwich Albion2478923:3129
15.AFC Bournemouth24771029:3928
16.Swansea City24681023:3226
17.Norwich City24651328:4623
18.Newcastle United24561325:4421
19.Sunderland AFC24541528:4719
20.Aston Villa24271518:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1523)

Přidat komentář
nani92

1. pre Giggs Out

Reagovat
REPLIKATOR

No Kozák no party

Reagovat
smazaný uživatel

Weak weak very weak

was as usual english Premier League

Reagovat
Harakan

Nemohl by tenhle troll dostat banana? Jenom tu zbytečně obtěžuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Nevím proč jsem si myslel, že budeme hrát o titul. Budeme 4. jako vždycky a ještě k tomu skončí Tottenham nad náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, ale za týhle konstelace v první pětce o ten titul hrát budete, i kdybyste nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak stale 14 zapasov co je strasne vela bodov a vies aka je teraz ta liga

Reagovat
Trand

Já vím, ale prostě pesimismus je na místě. Samozřejmě pořád doufám, že o titul zabojujeme, ale ty poslední výkony byly hrozný. Dneska to teda bylo dobrý a zápas mě i dost bavil do cca 70. minuty, jenže tohle se prostě mělo bezpodmínečně vyhrát. Měl jsem radost z dobrého fotbalu, ale ten výsledek je strašný zklamání po tom průběhu.

Reagovat
Nikikrew

Je to velke sklamanie, hlavne ta frustracia z toho ze sme nedal ten gol a boli sme tak blizko. Vedel som ze to bude o 1 goly. Teraz sme mali naozaj narocny los, ktory est pokracuje 3 zapasmi. Z tych 3 aspon tych 7 bodov a potom to uz bude lepsie. Je to este otvorene ale dnes sme stratili 2 dolezite body.

Reagovat
smazaný uživatel

2 zapasy = 1 bod, takto sa o titul nebojuje, realne to vidim tak, ze Tottenham ma vacsiu sancu vyhrat titul nez Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Prohodit Arsenal a Lester a končit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

asi to nebude tak jednoduché.. :)

Reagovat
aither

No vypadá to pěkně debilně, poháry se blížej a Lester furt nahoře

Reagovat
Cobra

Parádní kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham a United na můj vkus moc bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze uz neni posledni

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Pro LVG a ronei za dnesek, vyborny vykon od vsech

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked predbiehas este

Reagovat
I am Mancunian

trollom trosku sklapne po dnesku

Reagovat
Swarley

něco mi říká, že ne...

Reagovat
nani92

však ty budeš asi jediný sklamaný, že sme vyhrali bez mladíkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

nie som, uz ma ivan s palom naucili, ze ked ich chcem vidiet hrat, mam pozerat u21

Reagovat
wild

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sme tragédi a ten titul nedáme presne preto, že sme tragédi. Snáď ho dá aspoňň Leicester teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Krleš....

Reagovat
spider_8

Souhlas s každým slovem

Reagovat
Hachim Mastour

Ak by dal Lester titul.Tak keby som Wengerom tak odstúpim.

Reagovat
Mastný Chobot

šak Wenger s nimi aspoň 3/4 sezóny držal krok

Reagovat
kvasha16

krly mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nezvlada boj o titul, ani ked o neho hraju s Leicesterom, ze ma to este prekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

a keby zvladli zapas s Chelsea a aj ten dnesny, tak by proste jasne ukazali, ze si idu po titul, ale oni to klasicky prejebu..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Videl si ten zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

drtili ste ich cely druhy polcas, super, zabudol som, ze po novom sa za to pripisuju body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Mam ta v pici idem spat.

Reagovat
norton

A mam pici ze nezvladam.

Reagovat
smazaný uživatel

to mam aj ja ked nezvladam a dobru noc, vyspi sa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň zvládame byť nad vami už tretí rok

Reagovat
smazaný uživatel

wow, gratulujem

Reagovat
iamek

Male cile, maleho klubu

Reagovat
Trand

Radši se rozepiš, jak Yaya skvěle brání.

Reagovat
Mastný Chobot

ste sa našli s Palom, z vás by tú zatrpknutosť mohli ťahať na kýble

Reagovat
smazaný uživatel

pekne nezvladas haha

Reagovat
Mastný Chobot

to si pripomeň, keď tu budeš zas nabudúce predvádzať tú svoju nadávkovú one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nevadi, ked nezvladam.

Reagovat
Mastný Chobot

šak lebo si zatrpknutá kôpka nešťastia

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne nie, iba nezvladas dnes, nic viac

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes zvládam. Ak som nezvládal, tak po Chelsea, aj som písal, že po tej prehre už nám na titul moc neverím, toto bola čerešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom co, jaka zatrpknutost? normalne som napisal, ze to klasicky jebete, trosku som to prifarbil tym Leicesterom a hned stekas.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

no..ked vám toto stačí, budiž

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, ale si zatrpknuty Zajo

Reagovat
Mastný Chobot

*budiš

Reagovat
nani92

Budiš je názov obce na Slovensku i názov prírodnej minerálnej vody, ktorá tu pramení. Výrazom budiž sa v češtine vyjadruje dovolenie, pripustenie, prisvedčenie.V slovenčine muzodpovedajú výrazy dobre, áno, hej; prosím, nech, napr. Mohu to ukončit? – Budiž. –– Môžem to skončiť? – Prosím/Ale hej.

Čítajte viac: http://jazykovaporadna.sme.sk/q/4406/#ixzz3z3Ak6bqU

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som dnes jednoho Pepa v čete doučoval ich gramatiku... komedianti sú to...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

aký národ, taká gramatika

Reagovat
smazaný uživatel

Nesčíselnekrát ďakujem za vašu robotu na našej nevyzretej kultúre, bratia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

mňa učili, že po slovensky je to budiš. Budiž určite po slovensky nie je.

Reagovat
nani92

ale sme na eurofotbal.CZ ..je povolené písať dvojjazyčne

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk, ide o to, že samotní negramotní pepani z EF svoj jazyk neovládajú a majú jeblé poznámky na maďarčinu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ve slovnících to nemáte a v korpusu jen 18 výskytů z pochybných zdrojů, to vypadá na nedůslednou kontaminaci češtinou, ale budiž

Reagovat
Busby babes

If you are first, you are first. If you are second, you are nothing.

Reagovat
I am Mancunian

ale mas aspon LM

Reagovat
Nikikrew

lol co je zase toto za sracku

Reagovat
smazaný uživatel

co konkretne? vidi sa ti, ze tie zapasy zvladate?

Reagovat
Counter

Hezké kopnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopem teraz Mato, len pisem moj nazor.

Reagovat
Counter

To je ale synonymum, když píšeš o Arsenalu ale.

Reagovat
Amos

Nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester snáď to zlomí, strašne im to prajem. Dnešná prehra kvôli súperovi nebolela, boli lepší a zaslúžene. Teší aj Arsenal, snáď sa už preberú z toho sna, akí sú konečne úžasní

Reagovat
Cobra

"Dnešná prehra kvôli súperovi nebolela"

Reagovat
Kowe

no nijak moc ani ne, většina z nás už dávno rezignovala na letošní sezonu

Reagovat
Cobra

I kdyby Spurs byly desátí a prohráli třeba i s aspirantem na titul, prohra by mě jako fanouška vadila...

Nehledě na to, že před měsícem jste ještě bojovali o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy uz jste si zvykli.

Reagovat
Kowe

no bojovali jen na papíru, ta hra tomu neodpovídala bohužel.

Mě ta prohra taky vadí, ale nijak zvlášť to nebolí, byly jiný zápasy, kdy mě to bolelo, ne s Leicesterem, po takovýmhle výkonu a v už odpískané sezoně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
dantetomas

Kokot

Reagovat
Amos

Tak pořád lepší Arsenal, než United, Chelsea i City, pro vás... Nebo snad ne?

Tak se prober.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Kdy jindy chce hrát Arsenal o titul než letos?Většina top týmů mám velký problémy,ale oni i nejsou schopný porážet průmětný ligový týmy.Příští rok čekám silnější City,United i Chelsea,takže když né letos tak ještě dlouho ne.

Reagovat
fenixLFC

ked nevyhraju titul tento rok tak fakt verim tomu ze ho este aj my vyhrame skor...

Reagovat
smazaný uživatel

zas odtial potial...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Proč víc nestřílíme a chceme si to dát vždycky do prázdné branky. Leicester dneska z 2 nesmyslných střel dal 2 góly, neříkám, že neměli další šance samozřejmě. Máme míč na 20 metrech a pořád chceme někoho hledat, balón stejně skončí někde na straně, centr a nic, atd. atd.

Gratulace LCFC, mohli by to dotáhnout až k titulu, mají na to. Sice by to byl celkem trapas, že by měli titul v PL dříve než Liverpool, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

Vau, vau, vau. V prvom polčase sme Norwich zvalcovali, v druhom údržba ako majstri. Alli jedinečný v prvom polčase. Neviem prečo dostáva prednosť Rose pred Daviesom. Davies je defenzívne na tom lepšie, Rose to nevyvažuje svojou hrou vpredu. MotM podľa mňa Eriksen, neskutočné množstvo šprintov. Motor útoku a skvele vybojovaný tretí gól pre Kanea po 90 minutách skvelého výkonu.

Reagovat
Cobra

I Kane hrál božsky

Reagovat
smazaný uživatel

k hattricku neměl daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Právě dnes se mi zdálo, že Rose hrál výborně, jinak oba krajní beci podali super výkon. Údržba hlavně díky Walkerovi, imo MOTM výkon, co ten toho dnes vybojoval, neztratil, podpořil a na rozdíl od Rose se nenechal vystresovat

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pre titul v Leicesteri

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
LGT

Ať už je léto a Klopp to začne vyhazovat, opět tragédie. A Leicester ať vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea ještě skončí před těma trapákama z Liverpoolu...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slepice pred gaunerama, to se prece nemuze stat

Reagovat
smazaný uživatel

To sa už pár krát stalo, ale dôležité to bude po 38. kole. Ale čo sa pamätám, tak v tejto fáze sme skóre lepšie ešte nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

jop! rikam, takhle by to v tabulce mohlo skoncit a spoko

Reagovat
Hachim Mastour

No treba kúpiť pravé krídlo.Alexis hrá z nejakého dôvodu hlboko a je to úplne na hovno.Mesut kopne 3 krát roh na bližšiu tyč, na ktorej nik nie je.To isté Alexis.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel je skvelý

Reagovat
Gunner14

tak někdo tam musí chodit pro ty balony , když to nikdo jinej nedělá , aby je vyvezl nebo rozdal

Reagovat
Hachim Mastour

Ale on tak hrá celú sezónu.

Reagovat
Heisenberg

Tam bude hrát Joel a pak Ramsey, až se vrátí Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Gunner14

Walcott borec dojde v 62.minutě zahodí tutovku a zmizne z povrchu zemskýho . To co jsme dneska nedali , tohle fakt není hodný titulu , ale ještě ho nezavrhuju . Neskutečně chybí Santi

Reagovat
Nikikrew

Theo je strasne marny, to tam mal radsej poslat fakt Oxa ako jeho.

Reagovat
Nikikrew

Boha to bol zas zapas. Cely druhy polcas ich drtime a Forster nam vsetko pochyta, ked uz aj nie tak nam to odkopnu spoza brankovej ciare. Strasna frustacia nakolko sme to mali vyhrat a chalani sa snazili do poslednej sekundy a podla mna hrali naozaj dobre (2 polcas)

Dufam ze to bol posledny zapas Flaminiho v zaklade, uz by aj stacilo. Dnes taktiez zalostny Hector tie centre to bola teda bieda ty vole. Od nas najlepsi Sanchez a Mesut zahral tiez paradne, az na tie rohy.

Po trapnom zavahani s Chelsea iba s bodom, co je nam uplne k hovnu. Viac ma sere ze vyhrali City a Leicester, nepomohli nam. To ze je pred nami Spuds pred skore ma absolutne netrapi nakolko na zaciatku roka mame tazky los, potom uz pridu ti lahsi superi. Cele zle!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forster. Od návratu po zranění 4 zápasy, 4 čistá konta, Soton 10 bodů. Hezky se ten tým zvedl, ještě před měsícem to pomalu vypadalo, že se bude hrát o sestup.

Reagovat
M0rb1D4S

In a season where City, Chelsea and United have done their best not to win the league, Arsenal are still trying to finish 4th

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Forster čtvrtá nula v řadě Dnes podle statistik 10 zákroků, takže zřejmě chytal výborně, což?

Reagovat
Mastný Chobot

nebol lepší hráč na ihrisku, chytil 4 góly a to ho ešte podceňujem

Reagovat
paver

paráda, jen tak dál

Reagovat
Hokaido

Možná nejlepší golmanskej výkon letos v PL. Nebo alespoň mi teď nenaskakuje žádnej lepší.

Reagovat
minoLFC

V lige nám už dlhšie o nič neide a Leicestru to prajem, ale aj tak ma mrzí, že Klopp zatiaľ nedokáže vyťažiť z Rodgersovho kádra viac ako Rodgers. No snáď to bude lepšie keď si obmení káder ale dúfam, že nie za hráčov ako Großkreutz(aj keď je to veľký fanda LFC)...

Ale nerozumiem prečo tam stále tlačí Lucasa, hocikto by bol lepší.

Reagovat
Minister

3 ligove zapasy v rade bez streleneho golu... a zevraj titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Reagovat
I am Mancunian

ty skorumpovany incestak

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Bohužel zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Už nepiju bo vidím rozmazaně.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Nikikrew

uzivaj, na konci to aj tak skonci tradicne

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je povoleno kopnout si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Leicester krása

Reagovat
Ángel di María 22

Parádní kolo. Takhle by ta tabulka mohla skoncit i na konci sezony a byl bych spokojenej.

Reagovat
Hurrikane

Forster jednoznačně muž zápasu, Arsenal totální bída. Proč Wenger všechno hraje přes levou stranu? Stáhne průměrnýho Campbella, kterého nahradí Walcottem a ten si nezahraje. Alexis od 75. minuty nemůže ale všechno jde přes něj.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal totalna bida? Ved sa pozri napr. na tie statistiky. Samozrejme ze sa hra na goly ale sanci bolo mnozstvo a aj hra bola dobra.

Reagovat
fenixLFC

ten tim je v prdeli neskutocnym stylom banda tragedov ktori si nevedia ani nahrat. Fakt, az na emreho a mignoleta boli vsetci uplne v riti, fakt banda zufalcov. Keby som sa nemusel ucit na skusku, ani by som to nedopozeral..uz to ze som pri tom stihal aj citat utocnu strategiu PKK hovori za vsetko ....Sudit na zaklade dneska (a u vacsiny to plati dlhodobo) tak na ten tim nema nikto a polovica by bola rada za lavicku.obrana k hovnu, beci netusia, zaloha neexistuje najma smerom dozadu a utok ej fakt do smiechu keby nebol do placu.

Jurgena caka neskutocne vela prace, ked chceme s tym neico urobit tak v dalsom zapase kopnu do riti clynea dat tam flanna, moreno-smith, sakho-skrtel, lucas-allen a do utoku coutinho firmino danny..alebo realnejsie coutinho lallana firmino..s touto zostavou neurobime proste nic, my si sance nevytvarame, strielame nepresne a nasou jedinou nadejou je navrat coutsa

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers out!!! Klopp in!! wait a minute same old shit with new coach? Není to tím, že prostě z hovna bič neuplete nikdo?

Reagovat
fenixLFC

a to niekto spochybnuje? lenze tie hovna si tam natahal rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

jenže půka fanoušků Reds si neumí připustit, že víc než hovna nejste schopný přilákat.. na nějaký prachem zaprášený trofeje z 80. let každej sere...

Reagovat
fenixLFC

to je uz ale blbost

Reagovat
Cobra

Z té větší části není

Reagovat
fenixLFC

to uz ano

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude mít hráč nabídku dejme tomu od Arsenalu a od Liverpoolu od koho ji asi přijme... Případně od Man City x Liverpoolu - pokud je na prachy tak můžeš zkusit nabídnout větší plat, ale pokud má ambice vyhrát ligu a hrát LM tak prostě do Liverpoolu nepřestoupí... Tam jdou akorát hráči, kteří od velkoklubů nemají žádnou nabídku a prosím nechoď na mě s tím, že Liverpool je aktuálně velkoklub - prostě není...

Reagovat
fenixLFC

to ale neznamena ze viac ako hovna neprivedieme. vyzaduje to lepsi skauting a najma my potrebujeme posilnit aj pozicie ktore konkurencia nemusi. NAvyse Liverpool nikdy nenakupoval top svetove hviezdy, v lvierpoole sa z nich hviezdy stavali

Reagovat
bbbauch

Prave proto musite dat Bentekemu co nejvic hraciho casu

Reagovat
vladis271

Asi ako vy Fellainimu. Vy ste tiež nikdy hviezdy nekupovali, ale vyrábali ich. Fella si zaslúži čas a LVG to našťastie vie.

Reagovat
bbbauch

bohuzel se zranil

Reagovat
vladis271

Už sa vie na koľko?

Reagovat
bbbauch

netusim, potrebujem naseho vrabejku, nejaky inside info

Reagovat
Dray

Firmino s Emrem jediní dnes vypadali trochu fotbalově, zbytek o ničem.

Reagovat
Swarley

tohle je to, o čem jsem mluvil...LVG nemá co ztratit, tak ať to otevře a hraje nějakej jinej fotbal...dneska super, ale nemá cenu to nějak chválit, zopakujte to další zápas...

Reagovat
Busby babes

prave potrebujem snuru tak dalsich 3 - 4 zapasu abychom se dotahli.

Reagovat
Swarley

jako já se stejně i teď na tu tabulku dívám pořád stejně jako celý život...10 bodů je nic...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
Swarley

co jste pořád ze všeho tak posraní?

Reagovat
vladis271

Len ty toto predvádzaš stále, a už mi to nepríde ako nejaký starecký naivný optimizmius, ale ako jemne povedané prijebanosť. Ste ako na húpačke, 80 percent zápasov tragické výkony. Vyhrali ste suverénnejšie prvý zápas po fakt ani nvm akej dlhej dobe a ty tu ideš písať niečo o sťahovaní Leicesteru. Najmä v situácii ked sa budete musieť poriadne zlepšiť aby ste zabojovali len o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

* optimizmus

Reagovat
Swarley

prijebany neprijebany, já ti říkám, že deset bodů je hovno

Reagovat
Nikikrew

v tejto sezone je aj bod vela!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

3 prohry a remiza... vic nepotrebujem.

Reagovat
salami

zdání klame, United působěj, jak kdyby 2 měsíce nevyhráli a Leicester, jak když 2 měsíce neztratil, ale ta mezera mezi nima prostě vubec neni velká a v letošní sezoně je možný fakt uplně všechno, nevidim důvod proč nedoufat

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovyhle kecy by vas mely vsechny povesit za koule do pruvanu. Jste v riti a jeste nejakou dobu budete, protoze ta jedinecnost sira Alexe teprve timto stradanim o to vice vynikne.

Reagovat
Busby babes

v poradku... 10 bodu.. tak to potrebujem snuru tak 7-8 zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemýlím mají spurs nejlepší obranu a nejlepší rozdíl ve skóre to mývají většinou týmy co vyhrají ligu

Reagovat
vladis271

To by bolo neskutočné keby líšky vyhrali na Etihade. Sú síce naj away tím v lige, ale ten Aguero, no.

Reagovat
Higi

Ramsey nemůže hrát střed zálohy v Arsenalu. Balón mu odskakuje, nemá ho pod kontrolou. Snad obzápas zajebe minimálně jednu nahrávku do autu na nikoho a strašně moc kazí, zápas od zápasu horší mi přijde... tam prostě musí být 100% technická kvalita na tom CMku, škoda že není zdravej Wilshere, tomu by to tam podlemně šlo líp, protože technicky je na tom líp než Ramsey co se týče kontroly a držení míče a podlemně i rozehrávky...

Dneska to byl bohužel Forsterův zápas, věděl jsem to už před zápasem že bude čarovat, stejně jako minule v lize na emirates...

Každopádně Walcott zas úřadoval, za půl hodiny dokázal jenom jedno, a to neproměnit tutovku, klasika... do dalších zápasů teda Campbell musí být v základu, Walcott tam nemá co dělat s takovýma výkonama, ani náhodou...

Reagovat
Gunner14

-Santi Cazorla -

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, ze Aaron na CM v soucasne forme proste hrat nemuze. Jeste bych pridal ten jeho vyber mista, to je neco strasneho, je mimo jak zima v Evrope.

Reagovat
Heisenberg

Koeman to proti nám umí, pressing a fyzická záloha je vždy těžký sousto. Šance byly, několik tutovek, ale ten tým má na víc, zbytečně se střílíme do nohy.

Začíná to vypadat jako další sezona, kde nedáme ani 80 bodů. Po letošku asi bude jedno, jestli prodloužíme Wengerovi smlouvu, v lize si proti City neškrtnem. Ale sere mě to, ne že ne.

Reagovat
goodbay

Čau titule. Příští kolo napoví, ale osobně si myslím, že MC to urve, i kdyby příští kolo prohrálo. Bohužel. Jinak dneska první poločas nuda a bída až na dvě tutovky Ozilla. Bohužel Arsenal je nevylečitelně nemocnej, prostě věčně bez titulu. To už prostě není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Arsenal

Reagovat
Bayern +

Nikikrew, predstav si, WHU 1, Man. City 2 a Arsenal x2 a 50 € doma, ty frajer

Reagovat
Bayern +

Aj ti to odfotím, len sa mi nechce z postele po tiket...

Reagovat
Nikikrew

Chyba mi tam United co si tvrdil ze stratia , uzi vyhru, nemusis posielat.

Reagovat
Bayern +

Jasné, tam som si hlavne prial, aby United stratili. Na tiket som sa bál, lebo sú nevyspytateľní... Ďakujem.

Reagovat
Counter

Fraser Forster (10) made more saves tonight than in any other Premier League game he has played, beating his record of 7 also v Arsenal.

Z toho aspoň půlka supr zákroky

Reagovat
Gunner14

klasika

Reagovat
FUnk

parada

Reagovat
Dray

Příští kolo Manchester City vs. Leicester City, první s druhým, to bude zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to měl Leicester až moc snadné. Zasloužené vítězství. Kasper, Fuchs, Kanté, Drinkwater, Albrighton, Vardy, Mahrez a dneska dokonce i Okazaki hráli fantasticky. Ten tým má slabiny, zejména Simpson a v některých zápasech také Huth, ale jinak není důvod, proč by nemohli reálně myslet na přímý postup do skupinové fáze LM.

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom, ale Mahrez dnes asi najhorší hráč tímu... čo chytil pokazil, nedal jedinú dobrú nahrávku, sóla mu nevychádzali, strácal lopty ... jedna jediná strela, inak nula bodov dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

tak má asistenci, i když ten gól byl čistě Vardyho zásluha. Nicméně já bych to zas tak kriticky neviděl. Často si tam obránce liverpoolu docela vodili. Jinak neviděl jsem opakovačku, ale ten zákrok na okazakiho po parádní kombinaci lestru byl čístý? díky

Reagovat
smazaný uživatel

na penaltu to asi nebolo... trošku to Okazaki prifarbil

Reagovat
smazaný uživatel

ok díky. Mě se seknul stream, ale ta kombinace byla luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

kolotoč jak delo

Reagovat
fenixLFC

od tej nahravky na vardyho pri prvom gole sa konecne chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Príde Thiery Henry do klubovej vitríny Arsenalu a hovorí: ,,Hmmmm, moc sa to tu nezmenilo."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

čisté konto bez zranení..super kolo (nie bicykel)

Reagovat
johan14

Nič tak nepoteší ako nasraty Wenger.

Reagovat
tweek

tak to musíš mít veselý život..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

držení míče....wait for it....47% - 53%

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
STR

Crystal : Bournemouth párádní zápas, dobře jsem si vybral. Jinak ten Zaha je fakt výborný hráč, jen nechápu proč dělá na hřišti takové pičoviny ala padání při každem kontaktu apod. Cherries mě překvapili, na to jak to vypadalo po 15 minutách na slušnej debakl, tak druhý poločas hráli parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Nejlepší je, jak každej zmiňuje trapnej Arsenal, že nedá titul ani proti Leicesteru, ale o City, které utratilo 150M v létě ani zmíňka hold fanoušci city tady nejsou, tak se musíme obrátit na Arsenal dobrá taktika

Reagovat
smazaný uživatel

no hej fanusikovia City nie su otravni, co sa o nejakych Arsenal fans povedat teda fakt neda

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže je to Arsenal, který byl ještě nedávno na špici tabulky a teď už 4 zápasy po sobě naplno nebodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda LFC, ale nic ine si ani nezasluzili.... ligu uz nejak dohrat a sustredit sa na pohare/y, Vardy aspon za fantasy ... Benteke hroza aj za tu chvilu, takto ho chelsea za 40 fakt nekupi

A Leicester zasa nic, kedy uz zacne stracat, dufajme ze buduci tyzden co :) aj ked maju City a Arsenal, ale nemyslim ze fasnu v oboch

Reagovat
habinity

Tu bolo krasne vidiet, co to spravi ked da united skorej gol, ako sa otvori obrana supera.a vsetko je jednoduhsie ..

Reagovat
I am Mancunian

dneska parada, uzil som si to

Reagovat
habinity

Aj ja, dobre sa pozeralo nato..mata dobre na podhrote..on neni kridlo, nema nato rychlost..tam nech ho dava hrat kde hral dnes.ale videl si sam ked dali skoro gol, ako sa otvori krasne obrana supera..a nie hrat 11 zapasov prvy polcas 0:0 tam ti tu obranu uz nikto neotvori...musia vzdy slapat 20 min a dat gol ..a potom nech si to tukaju a vytiahnu pekne supera von a na rychle kolmice ho zaklincuju martial je na brejk ako vino...take kridla ako martial a ten felipe anderson vpredu mane mozno z rooneym vo forme a trhali by travnik .

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by ten arsenal mohl skočit slepice a mohl by bejt konec

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme fakt tragedi..

Reagovat
Trand

Klasika prostě.

Reagovat
Lacko_Boh

ale no o titul bojujeme lebo ostatní sú slabí...ale stále bojujeme

Reagovat
Lacko_Boh

každopadne Pocheho si Levy nezaslúži

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Levy je skvelý chairman

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Levy dělá dílčí chyby, ale dlouhodobě ten klub vede pořád nahoru. Podle mě nejlepší chairman v lize, ta práce je za ním vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý musí být jak Mourinho. Mít za chairmana Levyho by si měl přát každý klub, který se nechce spoléhat jen peníze z majitelovy kapsy. To co ušetříme teď, nám pomůže lépe si ochránit hráče, nad kterými teď slintají v Realu, City a jim podobných klubech.

Reagovat
nani92

tá príčina za lebo je jasný dôkaz, že ste tragédi

Reagovat
Lacko_Boh

ja to mam piči

Reagovat
nani92

chod spať láskavo

Reagovat
Lacko_Boh

kamoško,toľko kofeinu mam v sebe, by si neveril.Môj názor. Že by si neveril.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

luxusná kombinácia

Reagovat
Higi

luxus

Reagovat
habinity

Ako fanusik united im stale verim v titul...ale liecester city by si ho fakt zasluzil ...je to neskutocne ako hraju ...

Reagovat
Cobra

wow

Reagovat
Mastný Chobot

a to sa v nej zúčastnili Simpson a Okazaki, svet je zvláštny

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpískal penaltu za ten zákrok Sakha na Okazakiho?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna Barcelona, Keby to bola Barca tak im rozhodca fukne penaltu

Reagovat
STR

Reagovat
soukup

Reagovat
patas92

hňa hňa hňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Liverpool už 5 hodin v kuse nedal gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Klopp ven.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

dej tomu čas, oni jsou toho schopní

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

hm, nepobavilo. Z čeho vycházíš?

Reagovat
Busby babes

according to Ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrně z toho, že ten kádr z 95% nemá na top 4 a z 85% ani na top 6, ale fanoušci Liverpoolu si nedokáží připustit, že za ně hrají naprosto průměrní hráči a ten klub nedokáže sehnat, nalákat, nebo udržet lepší, takže se to prostě vždycky svalí na trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

preto prišiel klopp, aby nepriviedol lepších hráčov

Reagovat
fenixLFC

vôbec si neisme schopni si to pripustit....

Reagovat
Kowe

"Liverpoolu si nedokáží připustit, že za ně hrají naprosto průměrní hráči" no to je sračka

Reagovat
Swarley

už roky pozoruji vaši tlupu a její zvyky

Reagovat
Kowe

Bohužel ale vůbec nezraješ jako víno, naopak je to čím dál tím horší ale jako fakt, však tohle vůbec nebylo vtipný, u Chelsea ok, ale u LFC je poprvé po X letech manažer, kterýho většina fanoušků chtěla, ten předpoklad, že by se měl v blízé době "odvolávat" je mimo, jen ses snažil být na silu vtipnej a pár lidí ti dalo ze svyku biggrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

on i rodgers byl docela dlouho bůh

Reagovat
Zaschrona

to i u vas LVG

Reagovat
vodka

no, jak pro koho, palcovačka probíhala do prvního kola PL hra byla strašná od leicesteru po tottenham a pak tuto sezonu, no... jinak ja si porad myslim, ze momentalne lepsi alternativa na trhu stejne neni...

Reagovat
Zaschrona

No, to fakt tezko rict, jistotu nemas nikdy u nikoho, fakt je, ze by novy manazer to mohl zvladat mozna jeste hur. Zas na druhou stranu LVG uspesny taky neni. Je tezky resit co s tim. Ja si osobne myslim, ze by mozna bylo nejlepsi fakt dat sanci Giggsovi - podobny projekty v jinych klubech s byvalou klubovou legendou docela slavi uspechy v posledni dobe.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

jo tak to pardon, to se moc omlouvám

Reagovat
Kowe

dones mi omluvenku a pak třeba tvou omluvu příjmu

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

co ludi dokaze pobavit

Reagovat
soukup

fandové MU chtěli jako nástupce SAFa Moyese, splnilo se jim to, po čase si přáli vyhazov, hodně fandů si přálo i LVG a teď taky chcete jeho vyhazov. A ty se směješ LFC za to, že chtěli vyhazov Rogerse, když jeho vedení týmu nikam nevedlo? Zvláštní. Dal bys rozesmátýho smajlíka, kdyby to stejný napsal proti MU třeba Vladis?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

A máme to, swarlos je starý pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vzdy.

Reagovat
Swarley

co tě tak pozoruju, tobě už taky zůstaly jen tyhle pichlavé poznámky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Co bys dělal ty n jeho miste, měnil suché triko?

Reagovat
Swarley

rozhodně nedal, ale tady je to snad jasné, že tohle není závěr, který mi vypadl z padesátistránkové analýzy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V příštím kole hrajou Spurs doma proti Watfordu a Man City s Leicester se oberou o body a Tottenham bude útočit ze zadní pozice na titul

Reagovat
aither

Ten přehled nadcházejících zápasů pro Arsenal je na zaplakání

Reagovat
smazaný uživatel

a výsledky předchozích na posrání. člověk si nevybere

Reagovat
aither

Reagovat
tunkic

Reagovat
Cobra

Druhý nejlepší útok v lize, nejlepší obrana v lize, nejlepší gólový rozdíl. Nejmladší tým v lize. Krásně se na tu hru dívá, máme konzistentní výsledky....... zatím neskutečně vydařená sezóna. Nezbývá nic jiného, než si ji užívat a doufat, že tu LM zvládneme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Idealne na ukor Arsenalu.

Reagovat
Cobra

To je mi více méně jedno. V lize pro mě určitě nejsou nejmíň sympatičtí , ale u srdíčka by mě to hřálo, co si budem

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Masi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A minimum těch klasickej zápasů Spurs, kdy vyhoří doma se slabochy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu si myslím, že by nás tak dvě zranění mohly položit. Ke konci sezony se taky bojím únavy klíčových hráčů, takovej Kane, Alli nebo Eriksen hrajou skoro pořád a zápasů máme fakt hodně.

Reagovat
kvasha16

je pravda ze zatial sa vam vacsia marodka vyhyba nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, až neobvykle. Podle nějaké tabulky jsme měli druhý nejnižší počet minut, kdy naši hráči chyběli. I to je důvod toho, že se tolik daří

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino má fyzicky náročný tréninky, asi se to vyplácí.

Reagovat
fff

To ma aj Klopp, snad tiez casom budeme mat stastie na zranenia.

Ono ked k Vam Poche nastupil a kym si hraci na to zvykli, nemali ste nejako viac zraneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli. On přišel v létě, takže měl letní přípravu. Tam bych hledal ten rozdíl. A minulou sezónu odehrál s ohromným počtem hráčů, když postupně nahrazoval Paulinha, Capoueho atd za Masona, Bentaleba...Taky jsem zvědavej, jestli to ti hráči letos zvládnou celou sezónu.

Reagovat
kvasha16

nebude to skor tym ze su "vyrovnane" a fyzicka zataz neni privelka? fyzicky prilis narocne by sa prave odzrkadli na viacerych zraneniach nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettinovy tréninky jsou prý brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

V Sotonu snad moc zraněných taky nemíval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
GeneralGoat

Theo kromě krásnýho gólu proti City neudělal už strašně dlouho nic dobře. Ze začátku sezóny hrál fajn na hrotu, tak ho klidně dávat tam, aspoň to bude víc dynamický, ale na křídlo už prosím vážně ne, tam člověk musí i něco vymyslet a to on v sobě prostě nemá

Reagovat
Mervin

ten člověk by měl jít už pryč z Arsenalu...za ty roky absolutně nulový progres

Reagovat
smazaný uživatel

to už tu tvrdim roky

Reagovat
GeneralGoat

Hodně zranění, stará známá písnička v Arsenalu... Ale prodávat ho je asi zbytečný (to si schovám do FMka, kdbych zase začal hrát), ale když hrál ze začátku sezóny, tak Arsenal odehrál nějaký výborný zápasy, tak se vyplatí mu tam tu šanci dát

Reagovat
tunkic

Přesně tak....na to, že si každou druhou sezónu říká o vylepšení smlouvy, tak je fakt k prdu!! Při tom s tou jeho rychlostí by přece mělo bejt relativně snadný utéct obránci, aniž by musel vymejšlet nějaký složitý kličky!!

Reagovat
dantetomas

Neskutocne aki sme zufali vpredu. Toho, kto podpisal Bentekeho by som vyhnal na Sibir. Wooder zasraty.... Toho, kto predlzil zmluvu s Mignom by som poslal do rovnakej destinacie ako doprovod. A spolu s nimi aj sakha s lovrenom. Pridem domov skor z prace a som akurat nasrany...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes fakt tragické, len čo je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte v decembri ako ste vyhrali 1:0 nad leicestrom..plny facebok bol fotky ako velebia lovrena ako vymazal mahreza s vardym.. teraz zrazu na lovrena ide lest.. konečne sa looserpol prebral do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Čo povie Thiery Henry po návšteve klubovej vitríny Arsenalu?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

,,Hmm, moc sa to tu nezmenilo."

Reagovat
nani92

Reagovat
dantetomas

Smutne ze v LFC staci dosatit za Henryho trebars Dalglisha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 3x sem dej ten starej vtípek

Reagovat
vladis271

Inak na to aký je to tím tragédov sme ešte celkom vysoko. Respect pre BR aj Kloppa.

Reagovat
Dray

Respekt pro BR? Koncepce nula.

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne ak skončíme za Tottenhamom v sezóne, kedy sme boli pomaly 3/4 sezóny najväčší favorit na titul, tak ma jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

...a to skončíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

vy jste nikdy největší favorit na titul nebyli, to že se do něj vy samy fanoušci gunners titulizujete neznamená, že tím favoritem jste, jste jen banda tragédů, která se vždy posere aj když byste měli porazit doma tým ze 4.ligy a tím vyhrát titul tak to zremízujete keď budete mít sráče Wengera na lavici

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

titulizujete

Reagovat
smazaný uživatel

Tits

Reagovat
Free_player

ta sedla

Reagovat
Amos

Ty jsi tak hloupej člověk, až to ani neni vtipný.. Fakt je mi tě líto.

Reagovat
tunkic

Co ty seš za dementa..

Reagovat
Busby babes

tak v rijnu se daval titul City, pak yas Leicesteru...

Reagovat
Liquid

skvělé výsledky, Soton s přehledem bod, Wengerovci zase bída

Reagovat
Mervin

tak s přehledem to moc nebylo, ale pro ně bod zlatý

Reagovat
Hachim Mastour

Myslel som si že Aaron dokáže nahradiť Santiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut může být nejlepší hráč v týmu, Alexis nejrozdílovější, ale vypadá to, že Santi je nejdůležitější a nejnenahraditelnější.

Reagovat
Mastný Chobot

je to možné, lebo nemáme žiadneho iného takého hráča ako je on, no.

Reagovat
GeneralGoat

Jack hrál v repre podobně, ale bohužel to s ním je jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Con hrozně chyběl. společně s cazorlou dělali tu jistotu. a opět se potvrdilo to co jsem tvdil před začátkem sezóny. je potřeba ještě jeden top ofenzivní hráč, který to dokáže rozhodnout.

Reagovat
Amos

Reagovat
Busby babes

jinak tohle je podle me momentalne idelani slozeni ty utocny 4ky. Mata podhrot, Wazza na hrotu a Martial s Lingardem na krajich. pripadne misto Lingarda Depay nebo Januzaj. Uvidime pristi kolo s Chelsea, tam se vic ukaze jeslti to byl jen nejakej zablesk nebo se zlepsujeme.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pagy

tak jednotnašně lingard před januzajem ...

a depay doufám, že dostane víc prostoru

Reagovat
ManUnited

Tvl už zase mi ty žebráci z Londýna vyjebali tiket...kdy já se konečně poučim

Reagovat
havrys99

blbý Palace

Reagovat
Usty

No Forster neuvěřitelnej výkon. Takhle fenomenální představení od gólmana tu bylo letos zatím jenom jednou, smekám.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Jeho dnesni vykon byl presne tim dukazem, ze kvalitni golman toho dokaze udelat neskutecne moc - a spatny golman zas naopak...

Reagovat
Usty

- Michael Owen?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

A uprostřed tabulky pěkná tlačenka - 9 týmů v 6 bodech... To ta Chelsea opravdu během tří, pěti kol bude sedmá

Reagovat
Zaschrona

pisu si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

je v plánu

Reagovat
smazaný uživatel

24. kolo, a Leicester stále prvý. Ale aj tak si myslím, že to nakoniec vyhrá Manchester City. Ten káder majú asi najkvalitnejší, no predovšetkým najskúsenejší.

Reagovat
vladis271

Záleží na Aguerovej zdravotnej výdrži. Ak to bude ako doteraz (teda, že sa do 2 týždňov zas na mesiac zraní) tak majú šancu. Ak ostane fit, tak je schopný to vystrieľať sám. Stále je to najkvalitnejší hráč ligy.

Reagovat
vladis271

teda ešte som zabudol na MU. Tá to tiež zamiešajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City hraje to, že nemají moc motivaci, Pellegrini skončí tak jako tak, tu sezonu už nějak dokopou. Příští sezonu budou kousat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč pořád opomíjíte Tottenham, ten tým na to letos má.

Reagovat
smazaný uživatel

opatrne s tými myšlienkami.....

Reagovat
Mata

přesně tak. letos jim dost věřím. dokonce jsem si na titul pro mě vsadil

Reagovat
Beči

Liverpool mám rád, ale musím říct že Lišky dnes vyhráli zcela zaslouženě a osobně bych jim ten titul strašně přál

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
bbbauch

Btw pro vsechny, co by nekdy museli koukat na stream na telefonu (obzvlast na iPhone je problem s prehravanim) doporucuju aplikaci Ustream. Vsechny hlavni zapasy co se hraly tam byly, kdyz odpojej stream, do minuty je tam dalsi

Reagovat
Makiii

Tak jak jsem zase nadaval na sestavu, ze tam je Fella, Lingard a ne Memphis,Herrera/Morgan. Tak jsem byl neskutecne mile prekvapenej, jak mi aspon dnes zavreli pusu. Konecne jsem si taky mohl vychutnat nas zapas! Hodnotit jednotlivce je zbytecne, protoze kazdej podal velmi dobry vykon...

Ale par hracu bych vytahnul:

Blind - Naprosto skvelej dnes, sice je jeden z nejpomalejsich hracu PL snad, ale to jak dokaze predskakovat, nebo inteligentne vypichnout balon a stoupnout si tam kam ma je super!

Borthwick Jackson - Rocnik 1997, co prosim? Jak ten chlapec dokaze hrat s klidem jsem dlouho nevidel na takovy vek.. Skoro v zadne situaci spatne nenahraje i kdyz neni ta situace idealni... mam z nej velkou radost!

Martial - Tady asi netreba slov, jeho posledni vykony naprosto TOP

Cela obrana hrala skvele, i ten Fellaini dnes vypadal jako fotbalista. I kdyz bych radsi na jeho pozici videl Herreru/Morgana..

Stridani vyborny, ale co musi vytknout je, ze mely vsechny prijit tak o 15-20min drive! Memphis kdyz uz nastoupi, tak to neni UZ zadny chozeni a vyklusavani, ale vzdycky maka i dozadu, gol sem mu hrozne pral..

Ted jen otazka: Proc tak nehrajeme kazdy zapas? Mensi drzeni mice, vetsi pohyb, rychlejsi nahravnky, vice strel, JE TO TAK TEZKE? Rekl bych ze ne!

Reagovat
FUnk

dneska adebayor hned pulhodinku stihnul, nekoukali jste se nekdo jak hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal. Viditelně pomalej, nějaké napadání/pomoc obraně čistá nula. Ale s míčem celkem dobrý, měl i jednu celkem slušnou šanci. Musí se dostat do rytmu ještě. Asi netřeba dodávat, že už teď byl lepší než Chammakh.

Reagovat
FUnk

takze klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Jako musim uznat, že PL je letos fakt zábavná

Reagovat
jacobT

pred pár týždňami ma teda bavila viac

Reagovat
smazaný uživatel

jo ještě mohlo City klopýtnout a rozdat si to s váma o druhý/třetí místo

Reagovat
jacobT

to sme boli ešte prví, to boli časy

Reagovat
smazaný uživatel

no jak to s váma vypadalo dobře, tak teď jsou před váma i slípky...naprd co? Aspoň furt hrajete jakž tak o titul, u nás už je jasno

Reagovat
jacobT

No len namiesto toho, aby sme vyslali jasný signál, že tento rok ten titul reálne môžme získať, tak oň len bojujeme, tiež nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že takhle slabou Chelsea/United/Liverpool naráz už zas dlouho mít nemusíte. Ale aspoň je to právě napínavý, musíš dál věřit (v zázrak )

Reagovat
jacobT

Veriť ešte verím, ale už fandím Arsenalu príliš dlho na to, aby som bol až moc prehnaný optimista.

Reagovat
jacobT

Wenger: “We have to respond quickly and win our next game.”

Ok, to počujem každý týždeň, ale kedy už ten ďalší zápas naozaj vyhráme?

Reagovat
Mastný Chobot

Next week is ours!

Reagovat
Lacko_Boh

ked to nepovie

Reagovat
Mastný Chobot

keby chodil na ef, tak vie... "I can't imagine us winning next game" a je to

Reagovat
jacobT

furt sa má, čo učiť

Reagovat
smazaný uživatel

s čiarkou ?

Reagovat
Harakan

Nemá někdo link na motd. Díky

Reagovat
Busby babes

filmon.com

Reagovat
kiwwi

Vardy 2+0

Kane 2+0

Rooney 1+1

MOTM Costa

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Usty

Iacob pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aspon MOTD, nech to je logicky 'vtipne'

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá zítra hattrick, tak proč by nemohl být? Jdi už do prdele.

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem gól je přece víc než nahrávka, tak si brambora rovnou škrtni.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

to je jedno, Costa to vyhra aj s jednou asistenciou, pretoze sa snazil

Reagovat
kvasha16

Bodaj by, nech nám zas predvedies svoju one man show. každopádne na rooneyho zabudni, keďže už teraz sú tu.hráči ktorí majú 2+0 čo je podľa teba viac ako 1+1.

Reagovat
Talker

I kdyby dal Costa hattrick, tak budeš brečet, že tam není Rooney.

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney's game by numbers:

79% pass accuracy

4 chances created

3 shots

1 goal

1 assist

Captain Fantastic.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

ty uz nezvladas aj po vyhrach?

Reagovat
cristiano.K.

to se zvládá těžko,když na ně není zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

OT: DONE DEAL: Atlético Madrid have sold Jackson Martínez to Guangzhou Evergande for €45m.

neskutečný jak šel dolů, ale pro Atlety parádní obchod vzhledem k jeho výkonnosti.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti teď Číňanům (a Mendesovi) můžou líbat ruce, že z nich udělali vlastně geniální obchodníky, protože ten jeho příchod byl fail už od začátku. 35 mega za skoro třicetiletýho hráče..

Reagovat
Counter

Hlavně že ho řada lidí cpala do Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

ho fakt ne..

Reagovat
smazaný uživatel

nech uz zalovia aj u nas sikmaci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti proste neprevaria na nikom

Reagovat
soukup

co ten talián v útoku?

Reagovat
Zaschrona

Hmm... to fakt abych zacal doufat, ze na tech spekulacich, ze pokud padne nas prodej Americanum, ze se o nas velmi zajimaj Cinani, neco je

Reagovat
Pospovič

ty kks

Reagovat
Mastný Chobot

ste videli tie naháčovinky Rity Ory? Ona je dokonalá proste, upgradovaná Rihanna #chlpatédlane #soplíky

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tie fotky od Terryho Richardsona?

Reagovat
fenixLFC

je na titulke nejakého magazinu

Reagovat
fenixLFC

a yup

Reagovat
kvasha16

keby si sem rovno dal link namiesto tych pojebanych hashtagov

Reagovat
CubONE

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

furt ziaden link

Reagovat
I am Mancunian

pfuj

Reagovat
Zaschrona

koho?

Reagovat
Lacko_Boh

si pan,nepoznas ju.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

oh,vlado

Reagovat
FUnk

za me teda rita>> rihanna

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

blázni

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
jacobT

Leicester paráda, snáď čosi urvú aj cez víkend so City.

Reagovat
Bayern +

Inak Sunderland veľmi húževnatý výkon. Nebyť Harta a Otamendiho, tak dnes by s možno budúcim majstrom vyhrali.

Prekvapil Kirchhoff, vynikajúci bude Koné. Podľa mňa sa zachránia.

Reagovat
Usty

Ideálně dolů Aston Villa, Norwich a WBA. Ale Sunderland by mi taky asi nevadil...

Reagovat
pa3ce

presne z týchto 4 klubov chcem aby 3 spadli, najviac WBA, ale tam je najmenšia tá šanca asi najmenšia zase..

Reagovat
Usty

Pulis spadnout nemůže no, bohužel... to je fakt odporný, co hrajou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

To by bola paráda tí traja. Teoreticky tam ešte môže šupnúť Newcastle.

Sunderland nie, tí sa musia zachrániť. Síce mi odišiel obľúbenec Stevenko a straší tam škarediak (dnes mal mať redku) Defoe, ale aj tak im to prajem. Plus teda ten Koné hral parádne, bude posila. Khazri taký jednoduchší, uvidíme...

Reagovat
Usty

za mě teda sympatičtější Newcastle navíc má i lepší kádr a výborně posílil, ti to podle mě zachrání na úkor Norwiche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

snad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hefy

Spurs další suverénní výhra. Pojďte na titul, chlapci. COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

ked uz niekto okrem Chelsea, tak Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Ked už Chelsea to nedotiahne nech už tabuľka takto zostane len ManU nech vymení KFC.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 po dobrom výkone

To čo jebol Vardy za gól

Reagovat
Mimalu

Jinak gratulace redakci, všechny tipy z preview vyšly

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

The Chinese seem to be paying over the odds for players. Sell our squad (minus a few) and we should get easy £11! #LFC

Reagovat
Busby babes

Rooney has now scored 12 Premier League goals on a Tuesday – only @alanshearer (15) has more.

to jsou dobry statistiky.

Reagovat
Ligter

důležitější, než backward passes

Reagovat
smazaný uživatel

takové OT: V Anglii, když se dojede první část sezóny,tak pak ty týmy hrají proti sobě jakoby losem odzadu? Protože Leicester hrál s Liverpoolem nedávno se mi zdá a teď znova + další víkend Chelsea - Man Utd, nějak anglický fotbal nesleduji, ale toto mě celkem zajímá

Reagovat
SpecialOne

hmm, jestli ono se to nelosuje úplně náhodně nezávisle na sobě, ale nevím

Reagovat
fenixLFC

tvoja teoria je nezmysel uz len preto lebo by museli hrat dve kola po sebe s rovnakym superom tiez neviem, v FM11 to je tak ze je rovnake poradie...tu sa tu losuje ez nejaky program a su tam do toho zaratane aj mimofutbalove veci ako nejake trhy, preteky, aby nehralo vela londýnskych klubov naraz doma atd.

Reagovat
Busby babes

jak pise fenix, je to pomerne slozite na rozlosovani, protoze do toho mas i nefotbalove veci jako treba nejaky koncerty na stadionech, pripadne rugby a tak. Navic i dalsi omezeni, kdy nesmi hrat oba tymy z jednoho mesta doma ve stejny cas a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Losuje sa to náhodne a potom ako píšu kolegovia sa zohľadňujú fakty aj mimo futbalu.

Reagovat
SpecialOne

Ta letošní PL, se klidně může stát, že titul půjde k tomu, kdo v posledním kole prohraje nejmenším rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho petra cecha je mi fakt lito ze sel do arsenalu tedka moh bejt parizskym kralem...

Reagovat
Free_player

Sakra paradni kolo! Spurs skvělý výkon začinam fakt věřit letos v solidní umístění - 4. místo a výš ....ale k tomu všemu musí hlavně dopomoci Kanova forma a zdravý, každoroční neschopná marnost Arsenalu a taky ztráty bodů těch dvou ve předu - ideální by bylo hned v příštím kole, kdyby si dali po remízce ...

Reagovat
fenixLFC

omg to precenovanie anglicanov pokracuje...vardyho gol golom desatrocia? vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě dáva Ibra co za góly? :)

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

nasazeny spion

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frank

Reagovat
kvasha16

pekne a ten Beckham tam

Reagovat
Lacko_Boh

mmmm

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. odstavec z reportáže z arsenalu hezky ukazuje rozpor mezi dojmem autora o porci vtipné kaše kterou snídal a její skutečné velikosti...

(arsenal mi je u prdele, takže to neni tím, že bych nezvládal)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dokaze skoncit 4. i v teto sezone, to je moc. Wenger by se na to mel vysjat, ten klub totalne vytuhnul. Co ten Lester, nejak neodpadava co mudrci?

Reagovat
frank

Zápas jsem dneska neviděl, ale podle sestřihu to vypadalo na easy 3 points.

Jak to vypadá s Allim, proč střídal v půli?

Reagovat
smazaný uživatel

Iacob03.02.2016 01:13

Chlape, první, co udělám, když otevřu diskusi - CTRL+F a Iacob

Reagovat
frank

Pár vteřin po odeslání komentu si toho samozřejmě všimnul.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Amos

Je v piči to, že i s takhle stabilním kádrem, téměř bez zraněných opor, s osvědčeným trenérem a slabou konkurencí, nedokážeme vyhrát ten zkurvenej titul ani letos. Nevím, co víc ten tým má chtít. Leicester - mrdky, City jediná jakžtakž konkurence, ostatní totálně v hovnech, akorát nezkušenej Shittenham v patách a my stejně hrajeme hovno v rozhodující fázi. Je to smutný, ale asi by měl Wenger skončit, mělo by se utratit několik miliard za TOP TOP hráče, ať je to Bale, Neymar, Suarez, Benzema, Pogba, Gotze, Aguero, Kane, Isco, Reus, Aubemayang, Lewa, kdokoliv TOP TOP, prostě je potřeba na to, aby ten tým mohl vyhrát titul. Giroud je mrdka, která ty klíčový zápasy nerozhodne.

Snad bude líp

Reagovat
smazaný uživatel

amos komensky ses mrdka, smucka, ohebna kurvicka, co chce najednou TOP TOP hrace a neni to tak davno, co ses tady arogantne povysoval nad fanousky City a Chelsea a vyzdvihoval vasi skvelou strategii v nakupech oproti zkupovani vseho co ma ruce nohy, dedek Wengele byl super strateg i kdyz mel kazdej spiel blato na hristi, tak co se najednou tak stalo, ze ho odvolavas v prubehu sezony ve ktere mate porad sanci na titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

Kanea by chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by řekl, že už jsou na to 4. místo zvyklí, ale ne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Kane v patách

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Mě by zajímalo, jak vypadají Wengerovy proslovy v kabině v této části sezóny.

„Hrajete o všechno. Celý svět se na vás dívá. Jestli dneska nedáte gól, ztratíte šanci na titul a budete opět nuly.”

Nikdo si snad nemůže myslet, že je náhoda, že se Arsenalu rozklepou kolena kdykoliv, když se reálně uchází o titul. Tým musí mít v tu chvíli vítěznou mentalitu, ať už od trenéra, nebo od tahounů v kabině.

Leicester hraje teď venku na City a venku na Arsenalu, tak su dost zvědavej. Pokud by je City porazilo, tak Arsenal může v případě výhry jít před ně a nakopnout se tím k cestě za titulem. Uvidíme. Držím palce Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vypadají proslovy, když je chytne v LM Bayern, Barca...oni první zápas prohrají a druhý dokážou soupeře přehrát, ale už to na postup nestačí. Mají svázané nohy a pak najednou to z nich spadne, protože už o nic nehrají?

Reagovat
C-M@ster

Asi, teď jsou 5 bodů za 1. flekem, tak to z nich zas třeba spadne a začnou opět dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu být zlej, ale ani trenér, ani nikdo z hráčů tahoun není. Dřív to býval Henry, Campbell, Vieira nebo Lehmann, posledních 10 let nikdo. Třeba takovej Cazorla nebo Koscielny nejsou špatní, ale těmhle hráčům nešahají ani po kotníky.

Reagovat
Nikikrew

to ma pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že jste za těch 10 let něco vyhráli

Reagovat
Nikikrew

2krat FA cup a 2krat Community shiled. Viem ze to nie je enough ale vystavba stadiona nas stala vela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
tunkic

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A jak s vyhranými poháry souvisí výstavba stadionu? To zase pobavilo mně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho vsak maju community shield

Reagovat
Nikikrew

Heh no preco asi? Nemohli sme si dovolit preplacat hracov na platoch plus si dovolit hocijake zvucne posily, este nieco?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Arsenal, kterej patří k nejvýdělečnějším týmům na světě si nemůže dovolit přeplácet hráče, proto přišel z Barcelony, respektive Realu Özil a Alexis a hrají tam určitě za polovinu platu. Spíš je to tím, že je Wenger břídil a pořád si myslí, jak s hráči jako je Koscielny, Nacho Monreal nebo Arteta přejde Bayern nebo Barcu.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

co konkrétně? po Cescovi chbí vůdce.. Aaron to nebude

Reagovat
Nikikrew

To ze Cambell a Lehman boli oproti sucnasnym hracom topky a ani im nesiahaju po clenky. Ja si pamatam na vykony Cambella za Arsenal, vo vzduchu bol vyborny ale v rozohravke to bola velka bieda, Kos urcite lepsi ako on. Lehman tiez mal dost casto minely ale pochytal co sa od neho cakalo, to teraz robi aj Cech. Henryho a Vieiru porovnavat nejdem, to boli topky.

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Leicester 2 výhry a je rozhodnuto..

Reagovat
Melda

Tak jsem byl včera opravdu znechucenej tím výkonem.U prvního gólu Leicateru stačil jediný dotek na naší půlce ke gólu!Druhý gól jsem neviděl, nicméně viděl jsem, že soupeř byl mnohem nebezpečnější a hlavně si mnohem více věřil v těch útočných výpadech.Ať je to první tým, nebo ne, stále je to "jen" Lester a my Liverpool!Dominantní stopeři-obrana by nic takového Vardymu jako u prvního gólu nedovolila ale u nás každá akce smrdí gólem. Millner, Lucas...Hráči s důležitými rolemi a neudělali nic kloudného, co by stálo za zmínku, Lucas pár přihrávek dozadu, Millner pár zkažených přihrávek....No jeden z nejhorších zápasů pod JK, ne-li nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že těch fotbalových andělů taky není moc, nezvládají tu tunu práce a 3 museli na Old Trafford, aby chránili prdel LVG. Vyjde to příště.

Reagovat
Melda

Nojo ale v tom Man U. alespoň mají pár schopných hráčů.U nás, jak tu již bylo stokrát napsáno je to samej průměrák.Až na pár vyjímek.LFC nikdy nekupoval nějaké super hvězdy ale vychoval si je:Alonso, Masch, Rise, Hyipia, Suarez...snad i ten Tores ale to co tam chodí teď, to je extrém.Ale věřím, že v létě se to občerství.

Reagovat
cristiano.K.

má smysl si pouštět náš zápas, ta sestavu už naznačuje,že ne

Reagovat
Swarley

sestava? víc by mě spíš odradil ten výsledek, ne?

Reagovat
cristiano.K.

fakt trojici Lucas,Lallana,Milner v základu nedávám, výsledek očekávaný

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli chces videt zoufalej vykon Hendersona, kdyz je v zaloze lepsi nez on i Lucas, tak si to pust.

Reagovat
fenixLFC

nema, nepredviedli sme zhola nic...este horsie ako norwich do prvého golu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester 2 prohry ze 24ti zápasů. To je naprosto neuvěřitelný. Zázrak na hřišti ...

Takovéhle příběhy mám rád a moc bych jim ten titul přál. Nechodím na anglické weby, ale co jejich fanoušci? To musí být ráj.

Reagovat
Swarley

a to k tomu ještě přidej, že teprve dva roky zpět postoupili do PL, loni boj o záchranu a letos titul? to by byla síla

Reagovat
kiwwi

a ze jaky boj o zachranu...to je proste romantika jak svina

Reagovat
kiwwi

hmm, to asi nie je najlepsie prirovnanie

Reagovat
Swarley

no když už nic, tak je to trošku znepokojivé, ale proč by si svině nemohly udělat romantiku

Reagovat
Lacko_Boh

black mirror se01 ep 01

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

*zmrtvýchvstání

Reagovat
Swarley

romantika jak zmrtvýchvstání? stále znepokojivé

Reagovat
cristiano.K.

já to neviděl, jen znám ten název

Reagovat
Nikikrew

je to krasna rozpravka. Ak nie my tak dufam ze to budu prave oni, musia

Reagovat
Talker

Když ne my, tak oni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Jojo, kór v lize, kde některé týmy miliardy přehazují vidlema. Taky jim to moc přeju.

Reagovat
jenage

"24ti"

Reagovat
Zaschrona

ten film o Vardym vubec nebude realnej, realita jeho kariery i toho, co proziva s Leicesterem vypada tak nejak moc vymyslene

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zpět kam patří

Reagovat
FUnk

jej nevyslo to do radku

Reagovat
Nikikrew

Vtip na urovni 13 rocneho decka

Reagovat
FUnk

neunasis

Reagovat
Nikikrew

Vazne? Chcelo by to nieco originalnejsie a nie vzdy obohratu pesnicku

Reagovat
FUnk

prave, stara klasika

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně United parádní výhra Čelzí s Costou dostanou bůra Leicester hraje parádně když porazí City tak to dotáhnou do Champions A to bude pecka. Arsenal až 5 a jen EL

Reagovat
FUnk

If someone told me at this point of the season that we would be 3rd and and only had lost 3 games I would have asked them what drugs they were on.

Pochettino s tak mladym kadrem a hrou co predvadi je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Poche je najlepsie co sa nam mohlo stat bez ohladu na nase postavenie v tabulke a ako to nakoniec skonci. Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Poche je super, mám rád jeho rozvahu a pokoru, tak snad to celému týmu vydrží.

Čeká nás ještě hodně těžkých zápasů venku + FA, EL jednu ze soutěží bych vypustil vzhledem k velikosti našeho kádru. Zatím se nám vyhýbá větší marodka a hlavně už víc zvládáme zápasy se soupeři zespoda tabulky.

Reagovat
Usty

Snad tu LM uhrajete, byla by škoda některou z těch mladých hvězd prodávat.

Reagovat
Zaschrona

tak to by snad neprodavali i bez LM

Reagovat
Usty

rozhodně by to nebylo jistý

Reagovat
Zaschrona

Jedine snad Lloris, i kdyz ten nevim, kam by sel, nikdo dalsi realne nehrozi, pouceni z Balea uz urcite jsou a prodavat nepotrebuji...

Reagovat
icemike

Lloris už tolikrát odcházel za LM, že odejde, až ji bude Spurs hrát, setrvačnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme sa vyspali vcera urcite najlepsi zapas tuto sezonu z nasej strany, hlavne ten prvy polcas to malo stavu, konecne sme hrali tak nejak, jak by sme asi chceli vidiet, otazka je, co na to Gaal pred zapasom s Chelsea, lebo uz vcera druhy polcas sme proste hru nekontrolovali a boli tam pasaze, ked sme vypli a Stoke aspon na lopte teda prevahu malo, to je nieco co Gaal nema rad, tak som zvedavy, ci to na Chelsea zase nestiahne spät k tej dominancii na lopte a hre na istotu

Reagovat
vladis271

normálne vám závidím, len 10 bodov na 1. miesto. To ešte dáte.

Reagovat
Swarley

tak se mi libíš

Reagovat
Busby babes

trocha osvety a jak jsou najednou chapavi, co?

Reagovat
Swarley

jako ono by to v ideálním případě chtělo právě tu kombinaci obojího...minimálně doma takhle vždy na soupeře vletět, dát branku nebo dvě a pak ať hrajeme tu LVG posešn nebo teda ať se o to minimálně snažíme...

Reagovat
smazaný uživatel

To vám proti Chelsea vo forme asi nepomôže. Toho náhoďáka na 1-0 tam nejak dajú :-)

Reagovat
Busby babes

meli vic mic, ale hovno z toho... takova ta nase specialita.

Reagovat
Busby babes

jinak s tim hodnocenim si pockam na dalsi zapas no. Podobne super jsme zahrali i treba s Evertonem, a pak se stejne vratili k te sracce. Takze vcera dobry, ale je treba takovy vykon predvadet pravidelne.

S Chelsea to bude tezky, ale urcite bych se toho zapasu nebal. Zas tak oslnivou formu taky nemaj. uvidime.

Reagovat
vladis271

Líšky teraz čakajú 2 zápasy, ktoré (a neverím, že to píšem) môžu katapultovať do toho skutočného boja o titul. Ktorý ale prináša so sebou už ten skutočný tlak.

Away City a Arsenal. Nakoľko sú najlepším tímom away from home (a pre štýl akým hrajú) neverím, že by aspoň bod z tohto dvojzápasu nevydolovali. Cˇi je to dosť alebo nie neviem. Ale mne to málo nepríde.

Navyše im končí zápasom na Emirates ten smrteľný los po ktorom mali byť podľa niektorých tak na 6. mieste.

Reagovat
Nikikrew

Ked sa divam na ich los tak po tomto dvojzapase ho maju naozaj v pohodicke. Ak zvladnu ako tak tieto 2 tazke zapasy, mozu sa z nich stat kludne aj favoriti

Reagovat
vladis271

Potom prídu zápasy v ktorých budú v každom favoritmi. A tam musí opäť zabrať naplno Mahrez s Vardym ako v prvej časti sezóny. Inak im paradoxne ten ľahký los zlomí väzy.

Reagovat
C-M@ster

Slabý týmy to proti nim zavřou, což jim moc nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

tohle je prave to nejhorsi, nedivil bych se kdyby ted uhrali 4 body se city a arsenalem a potom ztratili pozdeji...

Reagovat
vladis271

Práve preto musí byť Mahrez a Vardy in fire dokonca sezóny. V takom prípade to dajú.

Reagovat
fenixLFC

ked neprehraju viac ako jeden z tych zapasov tak im uz fakt verim viac nez tomu zvysku

Reagovat
vladis271

toto by bol dvojzápas snov pre Mourka. Ten by z toho spravil ízy pízy 2 body a dokormidloval to k titulu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"V ruhém dějství se však před brankou Svatých rozpoutalo hotové peklo, které však neskutečný Fraser Forster jedním skvělým zákrokem za druhým brilantně řešil. Poprvé už po třech minutách, kdy robinzonádou vytěsnil technickou ránu Girouda."

Technickou ranu Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se nad tím pozastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Inak bolo by to dokonale kolo, ale nasrali ma tie sracky z loserpoolu. Existuje tragickejsi tim? To fakt nevedia zobrat body nikomu? Ako na jednej strane som rad ze sa naplnuje moja prognoza ich boja o 9-te miesto, ale takto nedaju ani to. Nehorazna banda sracov.

Aspon ten Arsenal potesil. Skoncia zase tam kde patria, na 4tom mieste. A my budeme pred nimi

Reagovat
r.mrazik

leicester huste...jsem zvedav na posledni cca 5 zapasu...snad se z toho neposerou,kdyz budou v tu dobu jeste nahore

Reagovat
r.mrazik

jinak pro mistni statistiky...jeste ze to ten Vardy zkusil pred tim vapnem...sice to trefil jak jeden pokus z padesati...ale...

Reagovat
Busby babes

no prave, jeden z padesati. o tom to cele bylo.

Reagovat
r.mrazik

nazdár

Reagovat
Busby babes

pro jistotu jsem si checknul ten Martialuv gol a uff, byl ve vapne, takze vcera ze 3 nasich golu 3 z vapna. a ze 4 strel zpoza vapna velky hovno.

Ze se Vardy ukopne, navic proti Mignoletovi, to preci nemuzes brat jako meritko...

Reagovat
r.mrazik

no jeste ze ten martial byl spickou ve vapne...to te zachranilo...

ale zas v poharu rooney strilel tusim mimo vapno...

dobra dobra...kazdopadne priste zaseknout a snazit se dostat do vapna

Reagovat
Busby babes

presne. vidis, jak to uz zacinas chapat... btw. nikdy jsem nerikal, ze se nema vubec strilet zpoza vapna.

Reagovat
r.mrazik

ja vim...

Reagovat
Zaschrona

jen to musis umet

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu tam letos spadne uplne vsechno.

Reagovat
r.mrazik

to teda jo...neskutecny "stesti"

Reagovat
Zaschrona

Ani ne.

https://twitter.com/MC_of_A/status/690333469176676352

Korelace mezi ocekavanym poctem golu vzhledem ke kvalite sanci z jeho strel a realnym poctem jeho golu prakticky koresponduje.

Reagovat
r.mrazik

vubec nevim,co ta veta znamena ....ale ja to myslim tak,ze nekdy ma ten utocnik takovy stesti,ze mu tam padne vsechno a nekdy netrefi ani prazdnou branu...

Vardy zaziva tu prvni moznost a treba tenhle gol je toho slusnym prikladem

Reagovat
Zaschrona

Ten graf zobrazuje mista, odkud Vardy vyslal svoje strely a bere v potaz jejich kvalitu, bere v potaz velikost sance a taky statisticky bere v ohledu prumerny pocet golu na jednu takovou sanci z toho mista. Z toho vseho ten borec, co se tim zaobira, pocita cislo ocekavaneho poctu golu vzhledem k tem sancim, ktere ten hrac ma. A kdyz se pak k tomu priradi skutecny pocet golu, tak z toho lze vypozorovat, ze Vardymu tam fakt vsechno nepada. Tenhle gol byl jeho prvni gol mimo vapno a golu celkove z neprilis velkych sanci zas tolik nedal.

Reagovat
r.mrazik

tak to je husta "studie" jestli bere v potaz vsechny cinitele...sice se mi to moc nezda,vzhledem k poctu promennych,ale i tak slusny

sice nevim jak se posuzuje kvalita strely a velikost sance a ohled na prumerny pocet golu na jednu takovou sanci...ale to je asi jedno

tak ono to "stesti" je i o dobrem centru,o odrazenem mici a vlastne i o zakonceni...nekdy ti to brankar chytne,nekdy ne...a Vardymu to proste lepi

vsechno prevadet na cisla a grafy moc nejde ne?

Reagovat
vitasrp

Sorry, že do toho skáču, ale zcela upřímně - jak moc nemám rád statistiky (protože lidi často hodnotí přímo dle nich místo toho, aby si z hry vytvořili nějaký názor/domněnku a tu si jen pomocí statistik vyvrátili/potvrdili), tak tohle mi přijde jako jeden z nejlepších ukazatelů - ať už pro jednotlivý hráče, tak i pro celej tým.

Na začátku sezóny, kdy Chelsea nastartovala tu svou krizi a tak trochu se říkalo, že je to o štěstí, soupeři tam spadne všechno a naopak Costovi a spol. nic, tak tahle statistika celkem jednoznačně ukazovala, že to není pravda - protože jsme měli hrozně vysoký množství očekávaných obdržených gólů, navzdory tomu jen nízký číslo při očekávaných vstřelených brankách.

Jinak kvalitu zakončení to myslím v potaz nebere, jako vstupní data to tuším používá akorát pozici při zakončení a celkovou situaci (jestli zakončuješ při samostatném nájezdu nebo před tebou jsou ještě obránci), přičemž tomu pak přiřadí, jaká je pravděpodnobst vstřelení branky. Čili střely ze středu vápna okolo pokutového území mají velmi vysokou pravděpodobnost, že skončí v síti, naopak střely z větších úhlů už ji mají daleko menší a střely z dálky úplně nejmenší.

Reagovat
r.mrazik

jasny...vsak ja pisu,ze tu statistiku moc nechapu a jen rikam,jak jsem to "stesti" myslel

kdyz to prevedu na zapas vcera se stoke,tak ti meli sanci taky dost,ale treba affelay to netrefil, v tom vapnu to taky nezpracoval idealne...a dalsi veci

a tipuju,ze kdyby tam byl Vardy,tak neco z toho da,protoze ten da ted vse...samozrejme na to musis mit kvalitu,ale znas to,ze nekdy ti tam padne vsechno a nekdy vubec nic...vsak Jaryn v NHL to zna taky...makas,pracujes a nekdy tu sanci das a nekdy ne...

ale to samozrejme nic proti te statistice...to vubec...urcite nejake ukazatele to obsahuje

Reagovat
Zaschrona

Diky, ze do toho skaces.

Jen bych doplnil - samotnou kvalitu zakonceni to neukazuje, to jsem dal dve myslenky do jedne - bere to v potaz z jakeho mista ten hrac strili, ma takhle ten chlapik rozdelene hriste na 8 ruznych zon, kde je pravdepodobnost vsiteni branky priblizne podobna dle dlouhodobych cisel.

Samozrejme tohle taky neukazuje vsechno, ale prijde mi to jako jedna z dobrych statistik, ktera se snazi o to jednak ukazat, jak zapas vypadal z hlediska poctu ocekavanych golu dle vys zminenych hledisek a pak taky treba z toho delat zavery pro celou sezonu - jestli tym dava nebo dostava vic ci min golu nez se dalo cekat a taky se s tim da hodnotit golova schopnost jednotlivych hracu nebo se alespon dostavat do sanci a zaroven to zohlednuje kvalitu tech sanci. Uz dlouhodobe tohohle chlapika sleduju, neco na tomhle jeho modelu rozhodne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všechno vyšlo až na Lišky a červený Utd

Reagovat
teenz

No nic, letos byla šance, ale my se rozklepem jako vždycky. Někde bude chyba.

Reagovat
vladis271

žeby world class striker? oh wait...

Reagovat
teenz

Možná bych začal na lavičce.

Reagovat
mul

podla mna vam aj poriadny stoper chyba

Reagovat
teenz

Kdyby jenom to.

Reagovat
smazaný uživatel

nic nevies. maju topku v utoku, a svetovu spicku (najlepsieho stopera galaxie) v obrane. a manazer tiez lepsi pre nich neexistuje.

na 4-te miesto to staci, a to je pre ARSEnal to iste ako pre ostatne muzstva titul

Reagovat
Mastný Chobot

už sa ukľudni

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sme pred vami, podla EF logiky teraz mozem ci? uz sa v tom stracam

Reagovat
Mastný Chobot

vysmievať sa môžeš, ale rob to aspoň na nejakej úrovni, toto je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

chapem ze sa hanbite za tie kktiny ktore ste tu vypisovali, ale to uz nie je moj problem. a milo rad si to budem takto pripominat

Reagovat
Mastný Chobot

rob, čo chceš, klesať už aj tak nemáš kam

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

otvaraj sampanske, 8 rocny uspech Spurs

Reagovat
tunkic

Tak super, že si do teďka držel hubu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je poprvý, co kope.

Reagovat
tunkic

no právě..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je EF logika, nie moja. a myslim si o nej svoje. cmuq

Reagovat
smazaný uživatel

toho mame my

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Girwood je topka predsa

Reagovat
teenz

Ta vaše fantazie u přezdívek.

Reagovat
fenixLFC

toto je nahodou dobre, rovnako ako kikscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Girwooder.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Za Girwooda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Stoper, Cazorla, někdo na křídlo, protože tam je jediný užitečný hráč Sánchez a hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Absencia TOP stopéra (aj dvoch), to je z tej kopy problémov podľa mňa ten najväčší.

Reagovat
teenz

On by stači jeden, Kosc nebo Garbiel by se chytli.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom ale Boateng/Varane

Reagovat
teenz

Jeden je naprosto neprodejný a druhej, jak na tom je v Bayernu nevím, ale předpokládam že + - stejně.

Reagovat
Heisenberg

Je to taky část problému (stopeři letos udělali už dost chyb), ale podle mne je náš největší problém záloha. Neměli jsme za Coqa a Cazorlu dostatečnou náhradu, a tím pádem jsme nedokázali kontrolovat střed hřiště ani hrát účelně na protiútoky, ty zápasy byly buď pořád nahoru dolu nebo soupeř zalezl a my se museli spoléhat na Koscielnyho jako tvůrce hry. Ramsey vedle sebe potřebuje typ Artety, Carricka, prostě rozehrávače, ne Flaminiho, který tomu nic dopředu nepřidá.

Mimochodem pořád nevím, jestli za Coqa vůbec kvalitní náhradu máme. Proti Burnley mi El Neny přišel jako typ Ramsey, ale s lepší rozehrávkou, což by bylo super, ale ještě na sobě musí zapracovat, hlavně v osobních soubojích. Snad se Wenger poučí a nebude příště spoléhat jako záskok Coqa na Artetu a Flaminiho, jinak příště dopadnem úplně stejně.

Reagovat
Mastný Chobot

v prvom rade to je v hlavách tých hráčov... Wenger môže rozprávať o víťaznej mentalite a hlade po výhrach koľko chce, nič také nemáme.

Reagovat
teenz

Však od toho tam je ne ? Právě on, aby tu mentalitu/klid v mužstvu dokázal naladit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam od toho, ale je to aj na hráčoch. A práve ako píšem vyššie, príchody top hráčov s víťaznou mentalitou sú nutné. Čech a Sanchez je málo.

Reagovat
teenz

Ok a tím se dostanem k Wengerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, aký je Wenger, ti samozrejme nebudem protirečiť :-)

Reagovat
teenz

Šlo mi o to, že vše začíná a možná i končí u něj.

Reagovat
tunkic

A to je, podle mě, ten největší průser, on prostě nedokáže ty hráče vyhecovat nebo pořádně seřvat, aby jezdili po zadku a nesesypali se v rozhodujících chvílích!! (V tom by se měl jít učit k Mourinhovi - a nejradši bych si utrhnul ruku, že zmiňuju zrovna tohodle vola )

Reagovat
teenz

Reagovat
Wat

Takovej Big Sam by byl podle mě taky dobrej učitel, ten když spustí, tak to musí lítat.

Reagovat
tunkic

A tak to má přece bejt!! Ty hráči berou milióny, tak pro to taky musí něco udělat a ne si to tam lážo plážo odchodit!!

Reagovat
kiwwi

Wenger confronted referee Lee Mason and fourth official Craig Pawson and accused him of missing a string of decisions as Arsenal suffered a serious setback in the title race.

Wenger said: “It’s always the same with you.”

But Koeman then saw the exchange and confronted Wenger before replying: “It’s always the same with you.”

Koeman added: “You had 10 chances to score and couldn’t take any of them so why have a go at them?”

Wenger nezvlada este viac ako fanusikovia Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Wenger bol vzdy najvacsia spodina spomedzi manazerov. rovnaki odpad ako cely ARSEnal. ten jeho vecny plac a vyhovorky su skoro po kazdom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

*rovnaky

Reagovat
smazaný uživatel

Fyco

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz tu zo seba robis kokota, tak aspon pis poriadne ty saso

Reagovat
smazaný uživatel

*Ked

Reagovat
vladis271

vy budete fakt na neudržanie po zisku titulu tento rok.

Reagovat
kiwwi

na kolko stran to hras Vlado...si myslis ze vytvoris takto na timy tlak a vasi tragedi sa niekam posunu ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Jednoduché. O titule líšok hovorím preto, lebo si začínam myslieť, že majú šancu. A z kandidátov by som im to prial najviac, potom Arsenalu.

O titule MU hovorím preto, no hádaj prečo?

Reagovat
Swarley

já tipuju nějakou obdobu Stockholmského syndromu

Reagovat
Busby babes

jakoze tajne fandi United?

Reagovat
Swarley

přesně tak, nemůže bez toho být, chybí mu ta nadvláda, chybí mu to ponížení, potřebuje to cítit, chce trpět...profesionálně bych to nazval "50 odstínů Ládi"...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Já doufám, že pokud získají titul, tak tady Sandro dostane banána

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman jak ho úplne jednoducho zničil.

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, to je chuj

Reagovat
kvasha16

Nebol minule najväčší gentleman spomedzi trénerov?

Reagovat
Mastný Chobot

jak vieš, že som nemyslel kiwwiho?

Wenger ,keď zvláda, tak je

Reagovat
kvasha16

keby si myslel kiwwiho tak mu nalozis priamo: "ty si chuj" alebo tak nejak

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

=deluded gauners

Reagovat
Lacko_Boh

to je Carlo ,Wenger je romantik a k laske patri aj nezvladanie

Reagovat
jacobT

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

kde nezvladame

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle je dnešní favorit

Amos03.02.2016 02:10

Reagovat
Lacko_Boh

hm ale tak,kto som aby som súdil, o piatej rano tu riešim moje dôverné veci s masopustovou maminou...#czechgirl #l4l #zajacik #absolvent #intimčo #patricia #vittek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ďalší super výkon, túto sezónu ho budem ešte chváliť, od tej novej už bude každému jasné že je to world-class.

Reagovat
Carrick

to už je teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Zatím je spíš PL-class.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

one-season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

wooder

Reagovat
smazaný uživatel

"He looked at the keeper out of the goal. Bam. Unbelievable." Ranieri on Vardy

Tiež to vie dobre skomentovať ten Claudio

Reagovat
Mastný Chobot

http://postimg.org/image/41d2y700z/

moja lavička vo fante... 24b

Reagovat
Wat

A pod tim skáčou reklamy na kozatý Rusky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mi to sposobilo nejednu neprijemnu situaciu na mobile. Ale vzdy som mu to zabudol napisat. Cize Yung karham ta, najdi nieco ine.

Reagovat
Mastný Chobot

jak môžete žiť bez adblocku?

Reagovat
Wat

To je školní net.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam novy mobil a nejak som do tohoto nikdy nebol odbornik.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to aspon Rusky nebooli...

Reagovat
Kaze

Mobily maji adblock?

Reagovat
fff

Vcera som tak nadaval pri tom futbale, ze frajerka sa ma uz pyta, ze preco vlastne tomu Liverpoolu fandim

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť, že nadával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

toto tu uz dlho nebolo

Reagovat
fff

Toto bude kym bude EF a to je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bbbauch

Vezmi si ji, jestli nechape, proc jim fandis, je to ta prava

Reagovat
r.mrazik

a nebo to jednou pochopi a pak uz prava nebude...protoze nebude zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma stejne blbej vyber zen jako klubu, tak tezko.

Reagovat
fff

Uuuuuuu, drsne.

Reagovat
smazaný uživatel

co mu utocis na zenu ty picus

Reagovat
kvasha16

uz som myslel ze je spat Paly z cias ked sa MU darilo, ale nie #no offence

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Neprskej na mě. Ty sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

kdyby si měl brát každou, která nechápe, proč nekdo fandi fotbalu, tak by ho za tolik svateb zavřeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

J. Ayew tá červená Úplný preskok. Richards aspoň podľa zostrihov parádny výkon vzadu ale to asi nešlo nakoniec ubrániť.

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi za Swansea pekný výber miesta, nakoniec zazdil 2 tutovky ale mal aj dosť smoly. WBA boli pekne vypojení zo zápasu a nakoniec takto k bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

V MotD vypadal zajímavě. A Guidolin pak v rozhovoru hodně tragická angličtina.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace - Bournemouth vyzeral byť super zápas. Domáci kopu šancí. Ináč majú nových majiteľov, nejakých amíkov.

Reagovat
fff

Sturridge resumes normal training from today onwards, Coutinho & Origi are expected to join him tomorrow. #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

To bude valec

Reagovat
fenixLFC

ten jeden zapas co danny vydrzi zdravy budeme nezastavitelni

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 zapasy

Reagovat
fenixLFC

to neodohra ani do konca roka

Reagovat
smazaný uživatel

ved vidis, rosicky z neho este nie je

Reagovat
Nikikrew

Trocha od toho futbalu

Mozte mi pls poradit niekto nejake kvalitne sluchatka do usi tak do 30 eur? Nemusia byt uplne ze topka ale ak mate nejake s ktorymi ste velmi spokojny, viete mi sem hodit znacku, popripadne ak sa vam chce aj link?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja iba cossy a som dlhodobo spokojny. Aj ked uz si na ne pridem stary, ale robia aj spuntove.

Reagovat
r.mrazik

https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-piston-3rd-generation-edition-original-earphones-reddot-design-2015-winner-6680.html

mam Sennheiser CX 300-II...a nedavno jsem kupoval ty od xiaomi...a oboje naprosto v pohode

ale koukam,ze ma to xiaomi nejaky novy model....

https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-piston-iron-dual-audio-driver-edition-earphones-7155.html

Reagovat
smazaný uživatel

do usi? pocitej, ze budes muset dat cca 2x tolik oproti stejne kvalitnim na usi

Reagovat
smazaný uživatel

aha do 30E tak to nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mam sony co boli k telefonu zadarmo a drzia paradne, tie biele

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icemike

Reagovat
ADM

apple earpods splnuju tvoje poziadavky uplne v klude...a z bazosu ich zozenies aj za 15

Reagovat
Nikikrew

Vyzeraju dobre ale je mi to k hovnu nakolko nemam Iphone

Reagovat
r.mrazik

to je jedno...jsou to sluchatka...

ale je potreba to vyzkouset...nemaji nastavce,takze nemusi sedet kazdymu...a taky jsou prumerny,preci jen jsou davany k telefonu v zakladu

Reagovat
kvasha16

ja teda neviem co na nich je, kamos ich ma, skusali sme ich styria a ani jednemu dobre nesedeli v usiach,, mne dokonca aj pri mensom pohybe vypadavali... zvuk maju fajn, okrem tych nizsich frekvencii, tie bolo pocut strasne slabo

Reagovat
ADM

No mne teda sedia dokonale, najlepšie zo všetkých slúchatiek do uší, netušil som že niekto s tym moze mať problem ked su tvarovane vlastne nie na to aby sa zapichli do ucha ako štuplové ale len aby držali v ušiach ..navyše podanie zvuku je dobre aj z lacných prehrávačov... priemerné určite nie su ako je spomenuté vyššie .. aspon teda podla mna, kazdemu vyhovuje niečo ine, mne to stačí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

koss the plug, kupuju je dokola jako debil

Reagovat
patas92

Zvuk super, ale ta paměťová pěna je po nějaké době hrozný fekal

Reagovat
TopinB

Sony MDR-EX110LP

Reagovat
Busby babes

302 - Manchester United have conceded more fouls than any other Premier League team this season. Beastly.

Reagovat
smazaný uživatel

The FA are planning to strip out all their non-essential events at Wembley to allow Chelsea and Spurs to ground-share for one season at the National Stadium.

Chelsea have already agreed a £20million-per-year deal to relocate from Stamford Bridge for three seasons, starting in 2017-18 and they wanted to be the only football tenants.

But FA chief executive Martin Glenn and Wembley boss Julie Harrington believed there should be no favouritism shown to any one club provided equal terms can be negotiated.

And Spurs are in talks with Wembley about matching Chelsea’s offer for the 2017-18 season when they have to move out of White Hart Lane.

Reagovat
smazaný uživatel

90 000 fanoušků na zápasech PL, paráda

Reagovat
Talker

Na fotbal je omezená kapacita - tuším někde kolem 50-60 tisíc...

Reagovat
kiwwi

Capacity

90,000[2] (Association football, rugby league, rugby union)

75,000 to 90,000 seated and 15,000 standing (concerts)

60,000 to 72,000 (athletics)

86,000 (American football)

Reagovat
Zaschrona

Na fotbal je ve Wembley omezena kapacita? Ja teda myslel, ze to je fotbalovej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro těch 90 000 je tam nějaký limit v počtu zápasů za rok, který samozřejmě vyžerou pohárová finále a podobně. Pro tenhle "útulek" by kapacita skutečně měla být omezena.

Jestli ale kvůli tomu přešoupnou zápasy Albionu, možná by mohly být londýnská derby při plné kapacitě (ale to je jenom moje vlastní spekulace).

Reagovat
Zaschrona

Aha... nesmyslna regulace je pritomna vsude...

Reagovat
vitasrp

Ta kapacita by fakt měla být omezená na nějakých 50 tisíc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ma strihal typek s ucesom jak Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celkom brutal

Reagovat
fff

Bol schopny rozpravat?

Reagovat
smazaný uživatel

nastavit strojcek a dohola vie aj cvicena opica

Reagovat
Mastný Chobot

Oľo má iné uši trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten vyraz by snad aj sedel nie? Taky "Moreno pls".

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

*Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou bomby

Reagovat
smazaný uživatel

oholit se rekne slovensky strihat?

Reagovat
kvasha16

nie, oholit aj strihat su samostatne slova

Reagovat
Mastný Chobot

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

dohola se můžeš oholit i sám, ne?

Reagovat
vladis271

s IQ 88? nvm .

Reagovat
I am Mancunian

to uz by stacilo vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

šak ja viem, že nie je nácek.

Reagovat
kvasha16

mozno ta to prekvapi ale IQ 88 je len 2 body od hranice ktora sa berie ako priemer, cize 88 by mu na oholenie s prehladom stacilo (tym nechcem povedat ze Olo ma IQ 88 )

Reagovat
smazaný uživatel

a tebe mozna prekvapi, co bylo tim cislem 88 skutecne mysleno

Reagovat
kvasha16

no jasne

Reagovat
Kowe

a neni průměr 100?

Reagovat
kvasha16

vacsinou sa udava priemer v hodnote 90-110 bodov, preto som tam pisal o "hranici...", ale v podstate je priemer 100

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Co chceš s IQ 88 dělat jiného než holit?

Reagovat
Lacko_Boh

solidne si nabil,som zvedavy kto zasmecuje

Reagovat
nani92

a mňa dnes strihala žena, pekná žena..každý máme svoje priority

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Tuesday night brought yet more honours to add to the Alan Pardew trophy cabinet.

The Crystal Palace manager has now become the first person to run up five consecutive losses at two different Premier League clubs.

- See more at: http://www.themag.co.uk/2016/02/alan-pardew-sets-new-premier-league-record-england-awaits/#sthash.24RaFWOu.dpuf

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola bomba keby ho zrazu vyhodili, krízu majú obrovskú.

Reagovat
Zaschrona

Sakho vcera pri tom druhem golu

Reagovat
kiwwi

keby len Sakho, ale Lovren a nepriznaju si to niektori, ze im ten Skrtel chyba jak sol

Reagovat
fff

Lovren tam mohol byt vyssie, aby bol Vardy v ofsajde, inak tam nejaku brutalne komicku chybu podla mna neurobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, vlastńák chyběl k dokonalosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

lovren je komik který nemá co dělat v PL a Sakho jako nahradník možná

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty seš objektivita sama

Reagovat
Maresma

No ten by to tak vytrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

To su tie jeho top vykony

Reagovat
fff

To su zle vykony po zraneni, presne ako viaceri piseme.

Reagovat
kiwwi

potrebuje pol roka na rozohratie sa?

Reagovat
fff

Bol zraneny od novembra do decembra, vratil sa, potom bol mimo nejake necele dva tyzdne tusim v januari. Uplny pol rok.

Reagovat
kiwwi

vsak to ratam uz aj s dalsimi 4 mesiacmi dopredu co bude hrat tusku

Reagovat
fff

Niekedy clovek fakt premysla ako s Tebou komunikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu Fil

Reagovat
fff

Olo Ty si sfetovany ci ako? Uz davno tvrdim, ze po zraneni to nie je z jeho strany ono.

Reagovat
kvasha16

mozno iba bol hrat marias

Reagovat
smazaný uživatel

fff20.12.2015 16:24

Olo nerob. Fakt. Ked Sakho nehra po zraneni a ma par zapasov v rade, tak tie vykony podava. Tak ako aj pred týmto posledným zranenim bol skvely.

"par zapasov" su dva alebo si myslel 8?

Reagovat
fff

Olo toto slovickarcenie je skor velmi hlupe nez zaujimave, ako mas Ty asi dojem. Pointa je, ze potrebuje cas sa rozohrat a pojem par zapasov nemal oznacovat ziadne konkretne cislo. Okrem toho v januarii opat kvoli nejakemu mensiemu zraneniu chvilu nehral, takze tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovickarenie neslovickarenie, slova a vety vyjadruju myslienky a ja si myslim, ze ked niekto napise "par" mysli tym niekolko malo zapasov (povedzme 2-4) a nie cely mesiac, v kt. hra Sakho nedostacujuco. To bolo drobne zranenie, kvoli ktoremu stal jeden zapas.

Reagovat
fff

To, ze si to myslis je fajn, pointa toho vsak bola, ze potrebuje sa po zraneni do toho dostat a suvisle daco odohrat, preto som pisal par zapasov. Pre Teba je to 2-4 zapasy, pre mna nie, nechcel som tym vyjadrovat ziadne konkretne cislo. Neznamena to, ze som presne chcel povedat, ze to ma byt 5, 7, 9, 2,12 zpasov. Ale ked sa chces toho drzat, kludne. A drobne zranenie to mozno bolo, vynechal tusim dva zapasy, ale pointa je a ostava taka, ze opat sa mu do toho daco dostalo.

Reagovat
fff

A vobec uz daj s debatami o Sakhovi pokoj. Je mi jasne, ze ked sa mu najblizsie nieco nepodari, tak tu vyskocis a hned zacnes davat smajlov a pisat blbosti. Takze ja uz na debatu o Sakhovi s Tebou rezignujem.

Stae si stojim za tym, ze je to lepsi hrac nez Skrtel, jeho strop, ktory uz u nas aj ukazal, je o dost vyssie nez Skrtelov. Ty s tym nesuhlasis, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynechal kvoli tomu zraneniu dva poharove zapasy v rozmedzi 3 dni (5-8.1), to fakt nepovazujem za relevantne z hladiska, ze by sa mal po nom rozohravat dalsich "par" zapasov.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-314877/?forum=1#p7890550

podla toho, co si pisal v tomto clanku to skor vyzera, ze o takomto case si cakal top vykony... ale dobre no, neurazaj sa a chlapsky si priznaj, ze si si zaprehnal v decembri 2015

potencial ma, a to je vsetko, s cim s Tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

i Lovren.. šašci oba

Reagovat
smazaný uživatel

Jones jak došľapol Aguera

Reagovat
Hokaido

Docela mě překvapilo, v jak dobrý je Alexis kondici po tom zranění. Běhal celejch 90 minut a to nastoupil teprve do 2. zápasu.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je hračka prírody, ten by to ubehal aj po mŕtvici

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

challenge accepted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Trénuje už celkem dlouho a takovou dobu zas nechyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://postimg.org/image/jnmnm073r/

... £9.2m less than what Manchester United spent on Anthony Martial and Angel Di Maria.....

Reagovat
I am Mancunian

ale my sme di mariu predali, takze sa to nerata

Reagovat
smazaný uživatel

je to len porovnanie

Reagovat
r.mrazik

hod tam leicester

Reagovat
smazaný uživatel

nemam

Reagovat
r.mrazik

skoda

Reagovat
kiwwi

A este pre porovnanie napíš, čo ste s tým dosiahli

Reagovat
I am Mancunian

a co my

Reagovat
smazaný uživatel

to isté čo vy.

Reagovat
kiwwi

S Di Mariom sme postúpili do LM

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Vau, blahoželám. úspech. A čo ste tam dosiahli? Hanbu.

Reagovat
kiwwi

Však sa o podobný úspech neúspešne pokusate roky rokuce ty komik

Reagovat
smazaný uživatel

Kto tu je komik, keď porovnávaš ambície Tottenhamu a legendárneho, slávneho Manchestru United. Zalez.

Reagovat
kiwwi

S porovnávaním picovin si začal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nejde o môj príspevok, ale o to, čo ste dosiahli. Ešte stále neviem, začínate sa podobať Arsenalu, ktorý považuje 4. miesto a umiestnenie nad Tottenhamom za hlavný cieľ, a tľapkajú sa po pleci, že to znova dokázali. Je super že ste minuli niekoľko sto miliónov na posily a postúpili ste do LM, a vypadli v skupine. Fakt úspech.

Ja som napísal, že naša včerajšia 11ka stala menej ako 2 hráči, ktorých ste v nedávnom období kúpili. Tým som chcel poukázať na to, ako dobre sa nám momentálne vedie. Nechcel som sa dotknúť tvojho ega, tak nebuď ublížený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A oni toho s tímto mají šanci dosáhnout poprvé a taky to zatím vypadá, že se jim to povede.

Reagovat
kiwwi

To nech kričí potom

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jediny, co mi z toho porovnani vychazi je, ze nemate tolik penez.

Reagovat
smazaný uživatel

máme, ale Pochettino říkal, že utrácet velké peníze klub bude jedině za hráče kvalit typu Ronaldo, Messi, Bale, Neymar...

Reagovat
Busby babes

nerekl jsem, ze nemate zadne penize...a ty co jsi jmenoval si imho dovolit nemuzeme. my jo, teoreticky. ale nikdo nam je neproda. a pak bychom asi ani nepristoupili na pozadovanou premrstenou castku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Lamemu na lavičce člověk musí najít lupou?

Reagovat
smazaný uživatel

s Depayom sa vynulovali navzajom.

Reagovat
tunkic

Ten Eriksen za 11,5M je stejně hroznej výsměch dnešním cenám!!

Reagovat
FUnk

+ toby

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

aspon ten jeden prispevek nad sebou sis mohl prohlednout

Reagovat
Zaschrona

No, kdyz oblibenej tym vyhraje, je to docela fenomenalni pocit.

Reagovat
Zaschrona

a recept na tu vyhru je zrejme uplne lehkej... ono mozna uplne staci stavet kridla, ktera poctive brani, nestavet na praveho beka stopera... a do branky stavet golmana, ktery realne na PL ma

Reagovat
biznizmen

No golman vám to dnes určitě nevyhrál, nešla na něj žádná střela

Reagovat
Zaschrona

To teda sla, mel tam jeden vyborny zakrok. Nemluve o tom, ze golman ma veliky vliv na fungovani cele defenzivy - at uz si to ma orvat nebo pro sebevedomi hracu, ze za sebou maj pripadne hrace, co za ne dokaze chybu napravit. Tohle Howard neni.

Reagovat
biznizmen

Hm, tak nevím, sice se mi to sekalo, ale největší šanci poslal Mitrovic mimo, jinak jsme ho neohrozili.

Reagovat
Zaschrona

Chytil nekdy cca v 75. minute sanci Pereze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali ste to dnes celkom ľahké, Newcastle ťažké sklamanie, snáď najzúfalejší výkon hostí, ktorý som v tejto sezóne videl. Boli ste dosť nervózny, Barkley nezmyselné sóla. Lennon a Oviedo skvelí. Dôležité sú ale tri body.

Reagovat
Zaschrona

Villa teda na Goodisonu zahrala hur, co jsem mel moznost videt. NU aspon melo nejakou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Azza

Reagovat
spider_8

Zasloužená remíza, ale v závěru jsme to vítězství mohli urvat.

Reagovat
PhilipS

Jasný bylo to Mourinhem... doufám, že po těch debilních rozhodnutích vedení a dementních fanoušcích, který nepodrží ani nejlepší trenéry na světě, se bude Chelsea nějakej ten rok plácat ve středu tabulky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Přesně. Já být těmi třemi mladíky na lavičce, v létě se na to Chelsea zvysoka vyseru a jdu hrát jinam. Dnes už prakticky nemohli být blíž nějakým odehraným minutám. Před nimi byl jen Hazard. Dva z nich „museli“ nastoupit. Kdyby dostal každý třeba pět nebo deset minut, tak je to sice málo, ale dobře. Ti kluci ale 90 minut koukají na to, jak předvádíme zase jeden z nejhorších výkonů v sezoně, ale nedostají vůbec čuchnout? Přitom týden co týden ti stejní hráči hrají tužku.

Achjo. Už jsem o tom psal dříve, ale letos by nás neměly zajímat nějaký trofeje, ale především postavit aspoň nějaký základy pro léto. Zatím se to nikam neposouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jenže sezona pro nás neskončila, můžeme ještě v klidu spadnout do boje o udržení. Nemít ty 3 body z Arsenalu, tak jsme teď 16. Já bych tam třeba Loftuse místo Matiče taky dal, ale zase se tolik nedivím Guusovi, že nechce riskovat. Navíc mi přijde, že jsme dneska nehráli tak špatně, takže nechápu tu histerii kolem.

Reagovat
terry

Sorry, ale tady není vůbec co riskovat. Hráli jsme hrozně. Bod pro nás vůbec nic neřeší, ale my jsme tam ani víc získat nemohli. Přitom stačilo dát Hazarda na hřiště třeba o dvacet minut dřív. A pak se nebát tam dát mladou krev, protože třeba Kennedy přímočarostí a dravostí snad nikdy nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ale to je blbost, jestli někdo mohl ten zápas vyhrát, tak jsme to byli my. Watford neměl v druhým poločase vůbec nic, za to my jsme byli nebezpeční a gól jsme dát měli. Hazarda podle mě Guus šetřil na United, pořád nevím jak je na tom zdravotně a fyzicky.

Reagovat
terry

Kdybychom dostali v první půli gól, vůbec bysme se nemohli ničemu divit. Že jsme na konci Watford jenom díky Hazardovi zatlačili, to je hezký, ale přišlo to pozdě. A jestli Hazarda šetřil na United, pak tam měl dát mnohem dřív někoho jinýho.

Reagovat
spider_8

My jsme v první půli taky mohli dát gól, třeba Costa tam měl slušný věci. A ten tlak podle mě nebyl jen díky Hazardovi, celkově jsme měli mnohem víc šancí než Watford. Costa a Ivanovič na konci, to byly čistý tutovky, který Watford prostě neměl.

Reagovat
terry

My jsme v první půli nevystřelili na bránu. Jediná pološance byla opravdu ta Costy, ale to taky tak horký nakonec nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Připosraný Hiddink si přijel pro bod a bod si odvezl... Neskutečné. Takhle vytočený jsem po zápase nebyl už hodně dlouho.

Reagovat
nani92

no..myslím, že Gary asi veľmi rýchlo poletí..

Reagovat
I am Mancunian

proti tejto barce uplne normalne dostat 7:0

Reagovat
nani92

tak ono to nieje výsledok len jedného zápasu že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ešte ich čaká odveta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na světě jsou prý tři kluby, které by tam uhrály lepší výsledek

Reagovat
kiwwi

Real dostal od tejto Barcelony 5 a to je tak 3x lepsi tim jak Valencia TT expert

Reagovat
smazaný uživatel

malaga dostala 2, espanyol 0, valencia predtym 1 ... ale 7 je normalne dostat :D v podstate by fans Valencie mali Garyho oslavovat ... je to pan trener dostal od Barcelony LEN 7 golov

Reagovat
kiwwi

ty by si mal dostat 7 po gebuli nech ti nabehne mozog

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

slabe aj na teba, proste toto si nezvladol

Reagovat
vladis271

Reagovat
Heisenberg

Barce se podařilo navýšit zrádný 2:0 do odvety, to už asi Valencia neotočí.

Reagovat
Miguel19

Úplně na píču!

To co jsou schopni předvádět hráči jako Oscar, Matič, Ivanovič, Mikel...to je na blití. Na lávce hráči s potenciálem jako kráva. Oscar se tam 90 minut kope za uši jak mentál, neudrží se na nohou, nepřihraje, nic.

Jak my dlouho přestavujeme ten kádr? To je v prdeli. Jsme zase na začátku úplně. Tolik plevelu v týmu. A to jsme mohli mít top kádr. A máme takřka hovno plesnivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Joseee Mourinhoooo....

Reagovat
Miguel19

Jo. Díky mu, že nás zbavil průměráků jako Lukaku a Bruyne..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sme sa nepochopili kamoško :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ok.

Reagovat
nani92

Reagovat
spider_8

Achjo, to je zase histerie dneska. Já myslím, že jsme neodehráli zas tak špatný zápas, druhý poločas byl celkem dobrý a dost jsme je tlačili. Oscar mi přišel ok, rozhodně jeden z jeho lepších zápasů.

Reagovat
terry

Jestli se s tímhle dokážeme spokojit, pak nám není pomoci.

Reagovat
Mimalu

mne teda druhy polocas do prichodu Hazarda pripadal prinejlepsim stejny jako ten prvni

Reagovat
Miguel19

V čem ti přesně přišel Oscar ok?

Mně přišel dost komický. Přihrávky na 2 metry do prdele, rozbití držky při kopnutí rohu...otřes. Snad se ho zbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom trávniku sa šmýklo z 20 hráčov v poli asi tak 20, ale Oscar za to dostane výsmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Inými slovami, najobľúbenejšia činnosť fans je nájsť si obetného baránka, na ktorého sa hodí takmer všetko zlé čo sa udeje. Matic bol napr. dnes ďaleko horší, Fabregas to samé.

Reagovat
Mimalu

Fabregas urcite horsi nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas horší jak Oscar? Na čem si jedeš? To byl jediný hráč, co dokázal někam nahrát balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Do strany na Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Který ho pak ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pokusoch o 1na1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze kterých měl úspěšnost jakou? 0% cca?

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer nulovú. Ako AMF mimo svoju pozíciu je to zanedbateľné v porovnaní s tou sračkou, ktorú predvádzal Fabre na tvorbe hry.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gomesa alebo do autu som nedopísal no.

Reagovat
Miguel19

Jn. Díky Fabregasovi jsme měli v první půli aspoň nějaké náznaky šancí

Reagovat
Miguel19

Daleko horší nebyl. Byl možná tak stejně zoufalej. Stejně jako Mikel.

Reagovat
vitasrp

Já na tom hlavně nepobírám tohle - loni to byl dle všeobecnýho mínění ten nejlepší kádr v lize, kterej by stačilo doplnit, aby mohl dominovat lize. O pár měsíců později je ten samej kádr plnej plevele a katastrofálních hráčů, přičemž bývalý trenér je debil, že je přivedl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, že jsem vždycky tvrdil, že je ten tým přeceňovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to boli unáhlené závery. Ten tím hral na najvyššej úrovni polroka, čo stihlo urobiť 2 trofeje. Čo za tým hľadať neviem, možno nevyrovnanosť kľúčových hráčov, alebo chýbajúca pohoda v kabíne? No a bývalý tréner debil je, nie len kvôli tým prestupom.

Reagovat
vitasrp

Nebo jsou tohle unáhlený závěry, teď kde je pravda, viď? Ono udělat extrémní prohlášení je mnohem lehčí, než o té problematice přemýšlet. Navzdory tomu po letošní sezóně nemám odpovědi na nic a akorát nechápu - je kvalita našeho týmu skutečně spíš na střed tabulky, nebo na titul? A tu samou otázku si můžu položit u Leicesteru, přičemž vím, že odpovědi dostanu až v nadcházejících sezónách.

Zrovna kvůli těm přestupům bych ho právě jako debila neoznačil, když tým, který měl potenciál, ale byl děsně nevyváženej, předělal na celek, kterej přejel ligu a prohrál v ní 3 zápasy za rok.

Reagovat
terry

A jak si pak teda vysvětluješ tu následující sezonu? Jen mi přijde, že když se řekne A, musí se říct taky B, ne?

Reagovat
vitasrp

Nevysvětluju, netuším, nevím, no. Nevěřím, že reálnej level Edena je 1 gól v lednu, Costův jsou 2 góly v prosinci, Matičův takovej, že neumí skoro ani chodit, Fabregasův dvě asistence za půlku ročníku atd.

Nicméně za ten stav je samozřejmě Mourinho odpovědný, akorát si nemyslím, že tím, že by přivedl takhle špatný hráče. Spíš, že zkusil strukturovat jinak přípravu, čímž se to na začátku celý úplně posralo. A na to se pak nabalily další a další problémy.

Reagovat
terry

Jasný, potom jo, v klidu. Já se s tebou snažím nějak racionálně diskutovat, protože mě tvůj názor zajímá, tak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

hrace privedl dobry, vsak se tu predloni v lete basnilo, jaky dela chelsea fantasticky prestupy za prijatelny penize a ted se nadava, jaky to jsou kokoti na prestupovym trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Tí hráči svoju kvalitu majú, ale zase sa dostávam k tomu, že vybrať si medzi:

A: Hazard, Bruyne, Lukaku (24, 23, 22, chémia medzi nimi aj z repre)

B: Hazard, Fabregas, Costa (24, 29, 26, Cesca sa tak ochotne zbavila Barcelona, nechcel ho Wenger, najlepšie roky za sebou, a Costa ťažká povaha + dlhá história zranení)

možnosť B je z dlhodobého hľadiska chyba. Ale José vidí len trofej a za ňu už nie, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku chtel bejt jednicka na hrot, na coz mourinho koule nemel, docela to chapu

de bruyne je fail jak krava, ale mourinhovi ho evidentne neumel vyuzit a wolfsburg prisel s tehdy vybornou nabidkou, jinak ano, taky si myslim, ze A je lepsi, ale ted, ne pred dvema lety, kdy se tohle vsecko resilo, po bitve je kazdej general samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nemal koule, Mourinho ho neumel využít...

Reagovat
terry

Lukaku u nás v té době jedničkou být nemohl. Že nemusel odcházet, je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by nemohol?

Reagovat
terry

Respektive se s ním mělo pracovat. Mourinho asi nechtěl, nebo nechtěl hráče, který chtěl dělat jedničku a neposlouchal. Lukaku by se do toho dostal zřejmě i v Chelsea. Stačilo mu jen dát najevo, že když bude hrát jednou za tři čtyři zápasy základ a pak bude naskakovat na 20 minut, je to cesta. Prostě něco takovýho. Nemůžeš to postavit na 19letém frajerovi, co nic nedokázal, ale taky byla blbost ho poslat do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Talker

Tak on je průser v tom, že tam nebyla rotace. Ono se sice říká, že ten hráč chtěl být jedničkou, ale spíš jde o to, že nechtěl být páté kolo u vozu, které si kopne jednou za měsíc.

Lukaku to zažil už jeden rok za Boase tuším a nechtěl opakovat tu samou chybu, že bude sedět na lavičce/tribuně a nekopne si.

Prostě necítil důvěru, že by se mohl do budoucna stát jedničkou, tak řekl nazdar a radši zdrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku by casem jednicka byl, pokud by zabojoval a byl lepsi jak costa, zvolil jednodussi reseni s vetsi sanci na uspech, coz mu vubec nemam za zly; ve velkoklubu vzdycky budes mit svetovou konkurenci a on by tou jednicku nebyl v zadnem jinem velkoklubu tehdy, logicky tedy ani v cfc

rotovat mourinho neumi, to je jasny, na druhou stranu lukaku by urcite dvojka pred rokem byl a jen drogba samotnej dal loni 40 zapasu, to by nebylo vubec spatny v 21 za cfc si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku by jednotka nebol. Tu sa snáď ani opak nedá tvrdiť.

Reagovat
smazaný uživatel

v budoucnu by nebol jednotka, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tuhle kristalovou kouli asi nemam, abych potvrdil

Reagovat
Talker

Tak když mluvím o rotaci, tak se nebavím jen o Lukakovi, ale prakticky o všech hráčích, kteří nebyli na pozici 1-13 (tj první 2 náhradníci). Vždyť vyjma Ramirese a Mikela nikdo z lavičky nevydržel pod Mourinhem 2 roky.

A Lukaku chtěl samozřejmě hrát. A chtěl být jedničkou. Je otázka, jestli chtěl být jedničkou okamžitě nebo jestli by byl ochotný si počkat, kdyby byl jasnou dvojkou a prvním střídáním. On neměl jistotu ani takovéto pozice (1.-2. náhradník). K tomu to, že se Mourinho nebaví s hráči, kteří nejsou v základu mu taky asi nepomohlo.

A nejde ani tak o ten definitivní odchod, kdy jsme měli Costu. Ale o tu hostovačku, když jsme měli Torrese a Etoa. Kdy byli oba naprosto k hovnu na podzim. Tam mu měl Mourinho vyjádřit důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, ale tam ja osobne nevidim problem, ze se dohodli na hostovani v evertonu, ve 20 letech podle me super reseni, kdyz tam mel garantovanej zaklad a jde uz o upgrade v kvalite tymu oproti west bromu, podle me super priprava na naslednej prechod do cfc, podobne jako tomu bylo u tyba a melo bejt u kdb, to je mourinhuv opravdovy fail, protoze tam neodhadl situaci, lukaku proste chtel mit sve jiste, o tom uz jsem se vyjadril vys, to ti v 21 daji ve velkoklubu jen pokud jsi messi nebo ronaldo

Reagovat
Talker

Tak jde spíš o to, že v roce, kdy šel Lukaku hostovat byl naším nejlepším útočníkem. A mohl si urvat základ. Stačilo, aby mu Mourinho vyjádřil důvěru a opravdu mu ukázal, že ho chce a hodlá mu dát šanci.

Ve chvíli, kdy jsme ho prodávali jsme získali world-class útočníka, který byl jasnou jedničkou. A v tu chvíli Lukaku věděl, že když nedostal důvěru proti Torresovi a Etoovi, tak těžko dostane důvěru proti Costovi.

Ten odchod byl logickým vyústěním naší nedůvěry, důvěry Martineze, hostování a přivedení world-class útočníka. Tam už nebyla šance ho udržet - leda nasilu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes podle me cekat, ze mourinho ve svy prvni sezone po navratu to postavil na dvacetiletym klukovi s jednim super hostovanim v anglii, akorat by lukaku byl pod tlakem jak prase... hostovacka byla pro nej konkretne lepsi reseni, pro cfc by bylo lepsi, kdyby zustal, ale to neresime; odchod byl z jeho strany pohodlnost, ne nevyhnutelnost

Reagovat
Talker

Ale já neříkám postavit to na něm. Říkám udělat z něj jasnou dvojku, 1.-2. náhradníka, který bude naskakovat pravidelně, když nebude hrát jednička. Mourinho preferoval před ním Dembu, Torrese a ještě si přivedl Etoa - to není vyjádření důvěry. To je vyjádření absolutní nedůvěry.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s tebou souhlasim, ale jen napul, protoze jak rikam, on tehdy prisel, byl u tymu chvili, s lukakuem se videl poprvy a on ani nemel nejak zazracnou pripravu, na zaklade ceho mu mel dat tu duveru? uznavam, ze to zkusit mohl, ale porad to bylo docela riziko pro obe strany a podle me neni ani tajemstvi, ze lukaku ma o sobe fakt veliky mineni, takze je dost mozny, ze by na cfc tlacil stejne, i kdyby v evertonu nehostoval, to muzeme spekulovat dale

Reagovat
Talker

Tak důvěru mu mohl dát na základě toho, že mluvil neustále o tom, jak chce vybudovat dynastii. A ta se lépe buduje na hráči, který v 19 letech nastřílel v PL 17 golů předchozí sezonu za 2200 minut než na třicátnících, kteří vyhořeli už pár let předtím.

Zkusit to nemusel, ale měl.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tak se mel kousnout lukaku loni a zabojovat s costou o zaklad, no, oba zvolili jednodussi reseni, co nadelame

Reagovat
Talker

Jenže Mourinha nemusí srát to, jak to skončilo - už je pryč, titul získal, tak co. A za zmrda je Emenalo, hráči a vedení klubu, on je jen nevinnou obětí jejich pletich.

Kdežto fanoušky bude srát stále, že nás opustili 2 ze tří nejtalentovanějších hráčů, které jsme měli v tu chvíli a kteří mohli táhnout klub další dekádu (u Lukaka i déle).

Reagovat
smazaný uživatel

jenze znova opakuju, ze lukaku se rozhodl dobrovolne sam, mourinho ho vubec nechtel prodat (de bruyne je jinej pribeh, tam neni co resit)

Reagovat
Talker

Ano, rozhodl se sám na základě toho, co viděl do konce přestupového období. A rozhodl se naprosto logicky. Byli upřednostněni 2 jiní hráči, byl přiveden Etoo. Vždyť ani Demba nechtěl riskovat další podobnou sezonu. A to hrál na konci sezony základ.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli se dalo u demby cekat nejaky zlepseni do budoucna, kdyz mu bylo temer 30, naopak lukaku mohl dokazat, ze ma strop uplne jinde jak costa, ale misto toho utekl do slabsiho klubu, kde ma garantovanej zaklad, coz se vracime k ty jednodussi ceste

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Stačilo, aby Lukaku nechtěl odejít. V srpnu jsme hráli 4 zápasy, do 3 z nich zasáhnul, sice jako střídající hráč, ale rozhodně nepředstavoval pátý kolo u vozu.

Reagovat
Talker

Nic nevyjádří větší důvěru než když ve 4 zápasech naskočí v základu 2x Torres, 1x Demba a 1x se radši hraje bez klasického útočníka.

Prostě Lukaku neměl dostatek důvěry ani k tomu, aby naskočil jedinkrát v základu. A to ještě přišel Etoo. Takže očividně tam ta důvěra nebyla veliká...

Reagovat
vitasrp

Furt to zůstává stejný - nebyl rozhodně žádný pátý kolo u vozu, nemusel nutně utíkat. Tenkrát mohl taky odejít Demba, sice jsme jej nepustili do Arsenalu, ale pamatuji si, jak Martinez říkal, že někdy ke konci přestupovýho období za námi přišli s tím, jestli by nemohli koupit Dembu. Místo toho jsme jim nabídli Romela na hostování, protože Romelu na to hostování jít chtěl.

Reagovat
Talker

Samozřejmě, nemusel utíkat.

Reagovat
vitasrp

Dobře, tak utíkat musel

Reagovat
Talker

Samozřejmě, že nemusel utíkat. To nebyl sarkasmus. Ale logická varianta je jiná. Zůstat by pro něj byl nesmysl po prvních 4 zápasech.

1) Ty píšeš, že naskočil do 3 zápasů. Ano. Ale do třetího by nenaskočil nebýt prodloužení. Odehrál 63 minut z 390 možných. Kdyby vyhrál někdo před nastavením superpoháru, tak to je 42 ze 360 možných - což je něco málo přes 10%. I s tím nastavením neodehrál ani 1/5 času.

2) I Demba byl před ním (=zápas v základu). Torres měl 2 zápasy v základu. Mourinhův kůň Etoo přišel jasně kvůli Mourkovi. Prostě byl 3.-4. v pořadí. I kdyby Demba odešel, tak by byl trojkou. A z té pozice se těžko propracuje na jedničku.

3) Demba odehrál 900 minut. Téměř 300 v posledních 5 zápasech. 90 v posledním zápase skupiny LM. Schurrle půl roku nehrál, půl roku hrál, půl roku nehrál. KdB pro jistotu vůbec nehrál vůbec.

Z mého pohledu to byl pro něj skvělej krok. Mourinho by to na něm nepostavil a on by dělal stejně rok nebo dva dvojku akorát.

Ano, mohl zůstat. Ale byl by úplně blbej, kdyby zůstával pod Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom bola tak 5% šanca že by bol podstatnou súčasťou áčka.

Reagovat
vitasrp

S tím musím souhlasit, ta účast ve 3 ze 4 zápasů tomu přesně odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taaak...

Reagovat
terry

A nejsou? To léto, co se přivedli Costa s Fabregasem, bylo úžasný. Jenže pak se to za tři přestupáky úplně rozebralo.

Reagovat
smazaný uživatel

nadava se ted napriklad i na prichody costy a fabregase, coz v tehdejsi situaci spatny kroky proste nebyly, ke zbytku jsem se vyjadril vys

Reagovat
terry

To je potom samozřejmě blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

ted uprimne nevim, jestli myslis kritiku costy a fabreho, nebo muj prispevek

Reagovat
terry

Kritiku těch dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zámerne som tam pridal to "asi", lebo taktiež by som ešte naisto nič netvrdil a počkal. Ono je celkom možné, že od novej sezóny to začne zase fungovať a Chelsea bude hrať dominantne o titul. To by teoreticky potvrdzovalo to, že to s Mourinhovou osobnosťou ďalej nešlo. Alebo je ten káder už definitívne out s tým, že súčasní hráči už neveria a väčšina sa vidí v iných kluboch. K tvojmu druhému odstavcu - áno, José ma čísla a fakty na svojej strane, urobil s tým titul o parník, nikto na Ostrovoch sa k Chelsea ani nepriblížil. Ale stále si myslím, že so svojimi posilami sa pohyboval po tenkom ľade (čo sa aj potvrdilo o polroka neskôr) - síce to prinieslo okamžitý titul, ale čo ďalej? Narážam konkrétne na 2 kľúčové posty, kde sa zbavil pracovitých, talentovaných hráčov s 95% šancou na world-class úroveň s vysokou pracovnou morálkou a nasadením, a namiesto nich to postavil na 2 španielskych žoldákoch, z ktorých jeden má nečitateľnú povahu a druhý je krysa, ktorý prezliekol kabát XY krát a navyše má aj dlhodobé problémy s formou a nasadením pre klub.

Reagovat
iamek

Rikal jsem, ze Nevillovci vydrzi dva mesice. Uz tam jsou dva mesice? Ocekavana fraska.

Reagovat
biznizmen

Snad Mclarenovi dojde, že nemůže hrát na hrotu Ayoze sám. Jinak Wijnaldum, Saivet, a Shelvey dnes hrůza. Jestli se ještě k tomu zranil Mbemba, tak to nejsou zrovna nejlepší vyhlídky do dalších kol

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl Shelvey nejlepší od nás. Nabízel se, snažil se to trochu dirigovat. Ke svojí hře potřebuje hroťáka a DM, dnes neměl ani jedno.

Saivet je zatm tragédie. Jeho přestup nechápu. Je to předělané CM z útočníka/křídla. DM to zjevně není a pokud on nás má spasit, tak teda ahoj druhá ligo. Myslel jsem, že přichází na post levýho záložníka, aby mohl Gini hrát podhrot, ale tohle...

Dnešní výkon je o to horší, že Everton ani nehrál dobře.

Reagovat
biznizmen

Mě se teda Shelvey nelíbil, byl líný na krok a když už někoho doběhl, tak jen stínoval. Směrem dopředu měl pár dobrých pasů, ale já od něj čekám víc. Plus to jeho rozhazování rukama, když mu někdo nepřihraje se mi taky nelíbí.

Se Saivetem souhlas, jestli ho kupovali na DM a budou ho stavět jen proto, že za něj dali ty peníze, tak se asi můžeme připravovat na Championship.

Snad se dá Mbemba do kupy, jinak by tam asi musel Taylor, a na LB půjde asi Colback, protože Aarons bránit neumí. Lennon si s ním dělal co chtěl celý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot - Janmaat, Taylor/až se vrátí, tak Mbemba, Colo, Dummett - Sissoko, Shelvey, Colback - Wijnaldum - Doumbia/Ayoze, Mitrovic

takhle bych to stavěl já do konce sezony... Mitrovič prostě musí hrát, fakt nechápu, proč seděl.. góly dáváme po jeho práci vpředu, i když je nedává on, tak je pro ofenzivu hrozně důležitej

nicméně po dnešku přestávám věřit v suverénní záchranu, prohra nevadí, ale odevzdanost, sestava i střídání naprosto zoufalý

Reagovat
biznizmen

Eliot - Janmaat, Mbemba, Colo, Colback - Tiote - Sissoko, Wijnaldum, Townsend - Ayoze, Mitrovic

Já bych to viděl takto. Mitrovic hrát musí, stáhne a podrží dost míčů, to že nedává góly je sice špatné, ale pořád věřím, že se to otočí.

Teď musíme porazit WBA, jestli se to nepovede, tak už to bude fakt průser a v těch "lehčích" zápasech budeme pod neskutečným tlakem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by asi taky šlo. Asi se shodnem, že prostě cokoli s 2 utocnikama a defenzivnim zaloznikem.

Reagovat
biznizmen

To je pravda, sice jsem tam zapomněl na Shelveyho, asi proto že se mi dnes nelíbil. Naopak Townsend za mě ok, až na ty centry. Ale lajnu brousil pěkně, a dozadu si to taky odpracoval.

Reagovat
kissak

někde jsem četl i záložní plán, že McClaren má 2-3 zápasy na výsledek a pak případně nástup Moyese nebo Rodgerse

Reagovat
kissak

že by si už přestal věřit v pana McClarena?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád platí, že o tom rozhodne konec sezony. Ale vcera se mi jeho reseni hodne nelibilo

Reagovat
kissak

Dal bych mu ještě nějakej zápas a pokud má Cashley ten záložní plán pak bych jej uvítal. Je proti všem zákonům, aby toto mužstvo nedovedlo uhrát EPL.

Reagovat
Swarley

jen co nastoupil, tak jste se okamžitě zvedli, dokázal tam podržet míč, rozdat ho pod sebe..

Reagovat
kissak

Co jiného by člověk od Shleveyho čekal. Této jeho strany jsem se přesně obával - rozdává geniální přihrávky což včera provedl bohužel jen 2x za zápas, ale na druhou stranu je línej jako prase. Už v zápase proti WHU jsem ho za to kritizoval a obával se.

Reagovat
Swarley

mi přišel, že si tam hraje na Pirla nebo co, vyťapkává a snaží se to tam jen rozdávat...přitom on je podle mého výborný i v tom, jak umí zamakat a pak je to hodně slušná kombinace hráče do středu hřiště...to už z něj ale musí vytřískat manažer...

Reagovat
kissak

přesně tak manažer by měl mít cit pro hru a dokázat kluky pořádně nabudit třeba i ke každému přistupovat individuálně. Shlevey rozhodně není špatnej hráč a v palici to fakt má akorát je hrozně ale hrozně línej. Proti WHU byl pro mě nejlepší na hřišti, ale viděl jsem tam dvě situace, který mě zarazili a sice že vůbec nestínoval hráče a totálně to vypustil naopak pak mě překvapil v jednom případě sprintem a čistým odebráním míče. Však je to mladej kluk teprve 23letej tak tu fyzičku musí mít, ale na trávníku se pohybuje strašně těžkotonážně.

Reagovat
Swarley

rozhodně, v něm to určitě je, ale musí se to z něj dostat...já ho mám zafixovaného jako pohyblivého hráče, takže je to fakt spíš v hlavě a o nějakém jeho přesvědčení, že to bude jen rozdávat a zbytek ať se z toho zblázní...přitom zase až tak excelentní v tom není, aby si nějaké flákání mohl dovolit...

ale když se to z něj dostane, tak je to podle mého super posila, docela jsem si ho oblíbil

Reagovat
kissak

uvidíme copak bude McClaren dál vymýšlet a když ne on, tak doufám že dostane příležitost jiný manažer a nakonec tu záchranu dáme. To je hrozný zase po roce se bát o setrvání v EPL v souvislousti s Magpies

Reagovat
Swarley

to rozhodně, z toho spodku tabulky jste fakt ten poslední tým, kterýmu bych přál sestup

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Ze to tam Luisa bavi v tej sranda lige ( krajine), mal by sa vratit spat

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam, ze vyhra najblizsiu zlatu loptu takze nech sa navratom pocka

Reagovat
smazaný uživatel

1. Leicester

2. Tottenham

3. City

4. West Ham

5. Saints

6. United

7. Liverpool

8. Arsenal

vysnívaná tabulka tohto ročníka PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

slepice by brali aj druhe miesto za leicesterom

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne ty joudo?

Reagovat
I am Mancunian

lebo maju jedinecnu sancu na titul a palcuju tu druhe miesto za leicesterom ako vysnivanu tabulku ?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa to je z eufórie toho, že tím ako Leicester je na čele... im nejde nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

mě je celkem jedno, kde v top 4 skončíme, ale titul by bodnul, to jo, to bych nezvládal jako nikdy

Reagovat
I am Mancunian

nabuduce lepsie rozmysli co palcujes

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto sa musí snažiť držať na zemi, nezačať po jednej výhre hovoriť o titule.

Reagovat
nani92

vymeniť 6 a 3 a je to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

okej to by možno šlo... ale vaše výkony nie sú hodné 3. miesta

Reagovat
nani92

hm, pôdovne som chcel 6 a 4, lebo to ani vykony West Hamu

Reagovat
kvasha16

na co WHU do LM? nech aj tam spravia hanbu?

Reagovat
Nikikrew

chudak koeficient pre anglicke tymi.

Reagovat
smazaný uživatel

právě by šel nahoru, kdyby od tam konečně vypadli ti kopáči, co se tam dostávají teď

Reagovat
smazaný uživatel

i když u West Hamu bych měl dost pochybnosti, to jsou dementi

Reagovat
smazaný uživatel

*timy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

*tymy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
B3n

bit.ly/1QdzmKX

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ideme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

999. pro titul Spurs

Reagovat
I am Mancunian

po nas vam to prajem

Reagovat
Cobra

Narozdíl od kiwwiho a podobných hovad, ty jediný máš rozum

Reagovat
I am Mancunian

co z toho, ked som psychopat

Reagovat
Cobra

nezvládají

Reagovat
bbbauch

Hnedne ti nos

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si šel ten Neville dokurvit karieru do Valencie? I když se vrátí do studia, tak už ho nikdo nebude moc brát vážně

Reagovat
terry

Především jsem pak nepochopil, když hned vyhlásil, že vlastně trenérem být ani do budoucna nechce.

Reagovat
kiwwi

Tak to nebolo

Reagovat
Busby babes

nic takoveho nerekl.

jako dneska to je ocividne pruser, nicmene podobnej narez je soucasna barca schopna dat kde komu. ten los nemel zrovna nejlehci, kdyz z tech prvnihc asi 8 zapasu tam ma 3x Barcelonu a jednou real.

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím https://streamable.com/xj2t , tak už se ani tolik necítím špatně za obranu Chelsea

Reagovat
Mimalu

dal si naprosto nepochopitelnou challenge, ktera mu akorat uskodi

Reagovat
fenixLFC

neville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

klasika. Ešte Giggs niečo také predvedie a sme doma.

Byť expertom v štúdiu, môcť si veci spomaliť, analyzovať etc... je niečo iné ako viesť futbalový tím.

Reagovat
smazaný uživatel

expert na EF > expert ve studiu

Reagovat
Busby babes

myslis, ze trener jako nejak zasadne behem zapasu usmerni to fungovani tymu? Pokud si neceho Neville dokaze vsimnout behem zapasu pri beznem sledovani, tak asi tuhle schopnost neztrati i kdyz stoji na care, ne?

Je pak otazka jak dokaze vysvetlit hracum, co po nich chce a co maji hrat. A jestli to je dobra taktika.

Reagovat
kubys

To ale není jen o tomhle zápase. Jako uznávám, že ho minule potopil Negredo, ale oni hrajou fakt strašně.

Reagovat
Busby babes

tak oni hrali strasne i predtim. Ja nechci rikat, ze to neni propadak. vysledkove urcite. Jen jsem reagoval na jeden argument s tim zpomalenim a tak, coz mi prijde blbost.

spis je rozdil videt nekde chybu a dokazat vysvetlit hracum, co maji udelat aby se to nestavalo. Navic si podle meho vybral ne uplne stastne prvni staci. Velka ocekavani, ambiciozni klub, ktery mel mavnutim proutku zacit hrat podstatne lip, neumi jazyk... tezkej ukol.

Reagovat
kubys

Mně teda přijde, že ten fotbal je ještě horší než pod Nunem. A ano, je to jeho blbost jít do prostředí, kde neumí jazyk, ale asi to holt byla tak velká výzva, která mu nedala. Každopádně, jak se říká "fotbal je univerzální jazyk" a to Gary prostě nepotvrzuje, přijde mi, že jeho strop je u vrcholovýho pochopení teorie, ale převedení do praxe je to tam.

Ale tak snad se mýlím, dostane šanci někde v Anglii a prosadí se. Zrovna jemu jsem z těch ostrovních potenciálních trenéru věřil do budoucna nejvíce.

Reagovat
Busby babes

jj. Tak porad je u te anglicke repre a tam s nim jsou asi spokojeni. Uvidime jak dlouho vydrzi v ty Valencii.

Reagovat
puji

Klopp treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si jednoduchy chlapec.

Reagovat
fenixLFC

yup a preto sa nepcham do valencie ako neville ked viem ze na to nemam

Reagovat
kiwwi

Ty nemáš ani nato aby si diskutoval na eurofotbale a aj tak sa tu pchas

Reagovat
smazaný uživatel

ochhh pls

Reagovat
vladis271

jak obaja kopkajú okolo seba. Až mi to príde roztomilé.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ste sa nasli

Reagovat
smazaný uživatel

PL goals scored in 2016:

Harry Kane - 4

Arsenal - 4

Reagovat
Usty

Agüero - 6

Rooney - 5

Defoe - 5

Reagovat
smazaný uživatel

cítím, jak už kiwwi něco vymýšlí s Costou. Za chvílí to tu bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Azazelo RD

Tak Costa přispěl nulou vzadu v boji o záchranu, což je jednoznačně víc než držet tým v boji o zbytečnou Evropskou ligu. Takže pro Ustyho jasná volba.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechaj sa znechutit...

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Chinese side Guangzhou broke the Asian transfer record yesterday by signing Jackson Martinez for £31m, and now Alex Teixeira is being linked with a move to China for £38m.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

však v Číně končí přestupák až za měsíc

Reagovat
Zaschrona

Zrejme tam miri i Lavezzi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

a teď mi vlado řekni, jak tohle dokážou bez LM?

Reagovat
kubys

Oni ale hrajou LM

Reagovat
Busby babes

ja myslel, ze za Live chtel hrat uz jako malej kluk?

Reagovat
vladis271

To ti na tom príde najzaujímavejšie? To je potom smutné. Mne na to príde zaujímavejšie to, že by si definitívne zatarasil cestu na mundial v Rusku.

Reagovat
Heisenberg

In Neville's case, Sky really is the limit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Trvalo mi chvili nez mi to doslo

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to snad nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Toto sa ale musi casom ukazat, ze nepovedal ...ved to az prilis sedi na aktualnu situaciu .

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

ouch, to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

az nato ze je to fake no

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Psst.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne to je

Reagovat
kiwwi

ty si mental ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

no davaj, preco? mozno mi pomozes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fff

Inak Sturridge teda dnes uz trenoval, ale Sunderland ani FA cup s WHU nestihne.

Reagovat
vladis271

na WHU by sa zišiel ako soľ v rozprávke soľ nad zlato.

Reagovat
fff

To hej. Ono zdravy Danny by nam mohol pomoct vyhrat tento rok nejaku trofej, ked uz liga je asi urcite v Pcku.

Reagovat
smazaný uživatel

... musime sa pokusit o Lacazettea... Lacazette, Howedes - hraci, kt. potebuju novu vyzvu podla mna a DM netusim ...

Reagovat
fff

Lacazette by bol podla mna fajn. Neviem ale, ci za Dannyho alebo Bentekeho .

Vraj mame nejaku dohodu s Matipom uz na leto.

Ja sa inak v lete celkom tesim na Markovica pod Klopom.

A DM netusim ani ja, ale snad nejake bude. Aj CM, niekto kto by vedel trochu riadit tu hru, urcovat tempo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To uz necham na vedenie, ale jeden z nich by mal asi odist... Je to tazke rozhodnutie, ze kto z nich...

Matip bol volakedy velky priemerak podla mna, postovo bol nieco ako Kompany (v mladosti skusany na CB, ale dost aj DM), teraz sa mohol vyhrat, ale ako lider mi neprisiel, neviem..

Aj ja, dufam, ze to bude Kloppov novy Blaszczykowski.

Suhlas.

Reagovat
stas87

Matip nie je IV,mal by hravat ako zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

carvalho na DM

Reagovat
stas87

OT:

Premyslam nad kupou Xiaomi,som v telefonoch totalny amater a tak by som chcel trosku poradit.Investovat by som chcel tak 4000-4500 korun.Ked ten model Xiaomu nema LTE,je to velky problem?

Reagovat
smazaný uživatel

když se musíš ptát, jestli je chybějící LTE problém, tak není plánuješ používat internet v mobilu?

Reagovat
stas87

Ja som na tieto veci antitalent,to sa kludne priznam. Mam telefon z roku 2008 a asi uz by bolo fajn zapadnut medzi dnesnych ludi. Len sa neviem rozhodnut,cital som si nejake recenzie a u Xiaomi vraj casto praska displej a chyba LTE,preto sa pytam?Tak sa mi hned nesmej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Xiaomi, tak aspon Mi4 - aktuálně cca 6tis Kč, nebo ještě mrkni na Huawei P8 Lite - cca 5tis Kč. Na LTE kašli, "H+" je taky dost rychlé.. Nicméně na tvém místě bych zkusil windows phone. V praxi Lumii 730 (735) - cca 4,5tis Kč, nebo Lumii 830 - cca 6tis Kč. Systém je mnohem jednodušší a v případě Lumie 830 dostaneš i výborný foťák, který je úplně jinde, než u výše zmíněných tel..

Reagovat
smazaný uživatel

Chce zapadnout mezi dnešní lidi, to s chudým Windows phone těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na Wp chudého Např Lumia 830 (930) působí o dost luxusněji než většina androidů..

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam tolik aplikací

Reagovat
smazaný uživatel

Většina základních tam je. Zbytek člověk, který se v telefonu nehrabe od rána do večera, nepotřebuje. A to bude i případ Stase.. Zato odladěnost systému a jednoduchost je úplně jinde. Ve prospěch WP samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš. Všechny aplikace běžného uživatele, kterým stas určitě bude, WP má a kolikrát vymazlenější než ty u androidu. Že tam chybí počítání kalorií v jídle sejmutím QR kodu z banánu myslím nikoho netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ono me i kolikrat sere, kolik mi to ve store samo doporucuje tech debilni fitness aplikaci, kdyz zadnou nechci

Reagovat
smazaný uživatel

to asi zalezi od uzivatela... bohuzial pre drvivu vacsinu ludi je WP zatial nezaujimavy a vysoko nedostatocny ich potrebam. sa pozri na trzby microsoftu a konkurencie v tomto sektore

Reagovat
smazaný uživatel

Však to já nepopírám, nicméně jde o to, že běžný uživatel najde na WP i to, co je na androidu. Já o používání WP jsem nenašel až na jednu dvě appky, která by mi chyběla. Přiznám se, že jsem teď koupil androida jenom díky lepší aplikace na Gmusic, jinak bych to absolutně neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

ja ratam s tym ze v septembri ked vyjde novy iPhone tak aj Microsoft poskytne konkurencie schopnu alternativu a budu mat uz poriesene aj Appky (presun apps z iOS do WP). Potom urcite prejdem k WP lebo sa mi pacia ich myslienky a napady + ten OS vyzera byt super optimalizovany.

Apple ma uz dlhsiu dobu zacina nudit, idu strasne dole vodou a zostavam u nich iba kvoli OS a Apps. Snad to Microsoftu tento rok vyjde no

Reagovat
smazaný uživatel

No ted jsem někde četl, že Microsoft dává mobilní platformě poslední šanci a pokud se nezlepší tržní podíl s W10 mobile, tak to položí. Co je na tom pravdy nevím... V každém případě by to byla škoda. Jinak nevím o tom, že by appky z iOS měly někdy fungovat na wp..? Vím, že se uvažovalo o androidích app..

Reagovat
Mimalu

Člověk který se nehrabe od rána do večera v mobilu ocení známé, funkční aplikace místo hledání polofunkčních alternativ.Odladěnost už dávno neplatí, jo že se android objevoval ve strojích které parametry sotva byly schopné ten systém rozběhnou je pravda, že si některé společnosti dávali na android své různé nadstavby které ho akorát brzdili je taky pravda, ale když se člověk aspoň trochu nebude o ten mobil starat, tak dopadne WP stejně Android....

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že známé a funkční aplikace (základní) jsou i na WP, od stejných výrobců jako na droida. Často právě ještě lépe udělané!! Mám Galaxy S5 a Lumii 830, fakt vím o čem mluvím. Jo a G5 není zrovna ořezavátko a na Lumii plynulostí nemá aní náhodou!

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jak to ma v nazvu windows tak tomu neverim

Reagovat
bbbauch

Vedle

Reagovat
smazaný uživatel

windows 10 je super vymenil som Mac za PC jak som si vyskusal Win10. ale iPhone zatial menit nebudem, ide trochu dole ale stale na trhu nie je nic lepsie

Reagovat
FUnk

na co budes mit v mobilu 8 jader a 3gb ram kdyz mas optimalizovany system u WP a staci to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Windows Phone

Reagovat
smazaný uživatel

muzu doporucit microsoft lumia urcite, ja si na podzim kupoval 640 lte a super za tu cenu pripadne muzes zvolit nejaky jiny model lumie jak tady pisi kolegove nahore

Reagovat
stas87

Vdaka. Ja ani nechcem mat miliion picovin v tom,staci zze zavolam,napisem,pozrem kedy mi ide bus...nepotrebujem tam mat 30 dalsich kokotin.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nevim, co vsecko potrebuje k zivotu downy, ale windows phone mezi aplikacema nabizi uplne zadarmo treba slovniky, stopky, diar, navigaci, jizdni rady nebo dobre appky zadaco na sledovani live vysledku s detailnima statistikama a hromadu dalsich veci, coz kazdemu normalnimu cloveku bohate staci... plus uzivatelsky to je fakt jednoduchy, dobre optimalizovany, fotak super a baterka docela vydrzi, co je tez dulezite

Reagovat
stas87

Tak som si v rychlost presiel recenzie na heureke a zaujal ma tento prilis negativny komentar:

Když jsem telefon kupoval, počítal jsem s tím že na tom pujde málo aplikací, základních, což mi stačí..Ale že pujdou z poloviny jsem netušil..

Tak např.:

Messenger--v podstatě nefunkční, musíte na něj najet do menu a v něm si zprávu otevřít, tzn. co zrovna sledujete přerušit. Jeho podstata je vlastně tatam, to můžete jít přes FB. ALE..

Facebook--appka nefunkční, upozornění choděj nechoděj, přízpěvky i týden starý a střídmej výběr :D Funkce totálně omezený, nevidíš na pravo chat, nevidíš kdo se zúčastní událostí, zobrazování fotek a profilů katastrofa atd atd..Zbýva možnost jít přes prohlížeč, ALE viz níže..

Explorer--microsoft si nic nezadá, jinej prohlížeč není (krom noname stejně naprd nebo horších)..a určitě všichni tuto pomstu microsoftu známe :) videa se sekaj, videa padaj, nenačte se zvuk, nenačte se obraz, videa padaj..FB a spoustou stránek zobrazuje jen do půlky displeje..

Je to takovej návrat do minulosti, připomíná mi to když se mi tenkrát povedlo rozchodit net na symbianu...vyloženě provar.

Telefon bych doporučil starším lidem, moderní babča nehodila flintu do žita, chce ukázat placku v kavárně, občas zavolat.

Lidem závislým na FB, na tomhle to nejde, nebo je to takovej opruz že vás to přejde.

Já to jdu vrátit.

Mas tiez tieto problemy?

Reagovat
smazaný uživatel

to s nefunkcnim messengerem asi nechapu, ale jinak ano, musis si ho nacist, abys odpovedel, jinak se ti normalne vzdy nahore na chvili zobrazi miniokenko, kdyz ti nekdo napise, takze na to nemusis mit nic otevrene

fb vlastne nepotrebujes, protoze vsecko resis pres messenger, co zere vyrazne min dat, jinak ale pokud potrebujes treba neco resit v nejake sve fb skupine, tak se tam normalne pres fb samozrejme dostanes a ty upozorneni chodi uplne v poho

jediny video se mi na netu neseklo (ani gify, youtube v poho, cokoliv), zvuk v pohode, zobrazeni do pulky displeje se mi nikdy nestalaů kdyby ti explorer nevyhovoval, jsou k dispozici i jiny prohlizece, ale mne prijde explorer na mobil uplne postacujici

jinak ale to je evidentne nejaky fb retard, no, jeste jsem nevidel, aby si nekdo stezoval, ze musi prerusit video, aby si zobrazil messenger, nebo ze blbnou upozorneni na fb

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stas87

Tak ti prezradim aj jeho meno,vola sa Miroslav Gorosh. Este nie som uplne rozhodnuty ale s Nokiou mam dve skusenosti a obi dve dobre.

Reagovat
r.mrazik

nejak tomu nerozumim...napravo chat nema ani IOS,ani android,protoze facebook tyto aplikace rozdelil...messenger musim taky otvirat a aktualni aplikace se mi hodi do pozadi...

dal je nutny v aplikaci FB si nastavit na zobrazovani nejnovejsich prizpevku...jinak to zobrazuje nejaky starsi...

u aplikace FB je tusim problem mezi rukou a telefonem

ostatni veci ohledne videa netusim...

Reagovat
smazaný uživatel

chapes, musis prerusit video... jasne na reklamaci!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
patas92

Jak se tam ty nejnovější příspěvky nějak fixně nastavujou? Já pokaždé musím do menu a tam vybrát "kanály" a dát nejnovější...a to mě otravuje

Reagovat
r.mrazik

na ios to taky musim delat pravidelne..."nejnovejsi" si to nepamatuje...ale nejak jsou to nezkoumal

Reagovat
smazaný uživatel

Facebook téměř vůbec nepoužívám - nemůžu posoudit, ale pro mě je důležité zobrazení fotek z FB mých známých a v tom je WP super, protože FB se spáruje přímo s telefonem a pak se ukazují fotky z FB přímo u každého kontaktu, bez nutnosti otvírat aplikaci FB.

Explorer - bez problému, hlavně svižný a videa přehrává bez výše zmíněných problémů.

Reagovat
bbbauch

Ja s WP moc zkusenosti nemam, jen jsem si chvili hral s kamarada lumii (asi 640) a proste se mi to nelibi. Ty aplikace nejsou rozhodne tak bez chyby, jak se tu prezentuje, kamarad si taky obcas postezuje. Ja jsem tusim 6 let zpet resil stejny problem, jaky telefon. Po dobe vahani jsem si na aukru za 5,5k koupil iPhone 4 a jeste dneska krasne funguje (bez sekani!), ja uz jsem teda presel na 5s asi rok zpet, ale 4 jsem dal kamaradce, ktera ma asi podobne naroky jako ty a je bezvyhradne spokojena. Pokud bych ti mel s klidnym srdcem doporucit, klidne bych koupil 4s nebo 5 z aukra nebo tak, je to proste zaruka funkcnosti a stability, plynulyho systemu a z mych zkusenosti velmi dlouha zivotnost. Ja uz jinej mobil nez od Applu proste nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jabko je plynulé a má vymakané aplikace, jenže 4s je malá a 5tku nekoupíš za 5-6 tis.. Navíc - nepošleš nic přes BT, nepřehraješ flash, je tam vícero "mušek"..

Reagovat
bbbauch

Jo to s tou velikosti mi nedoslo, ja porad ziju v dobe pred 10 lety, cim mensi, tim lepsi jinak to s tim BT a flashem mas pravdu, ja to nepouzivam tak to pro me zadna obet neni jedine ten flash byl problem kdyz jsem chtel koukat na fotbal na mobilu, ale vyresil jsem to appkou ustream

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vše se dá nějak pořešit aplikacemi, ale mám pocit že Stas tohle řešit nechce a nebude. Chce základní věci a proto mu wp svou jednoduchostí a plynulostí bude vyhovovat určitě více než droid, navíc za 6tis Kč mu Lumia 830 poskytne nejlepší foťák, co za ty peníze může koupit.. Navíc wp má (a hlavně u W10 mobile) nejvymakanější synchronizaci s PC.. Jabko je pro nadšence, kteří mají pak vše od jabka a funguje to na 1, ale taky za to zaplatíš o dost víc

Reagovat
r.mrazik

jen abych upresnil...posilat veci pres BT je v dnesni dobe totalni pase...

flash neni podporovany ani v novem androidu...mrtva platforma

Reagovat
FUnk

za 4000 az 5000?

Reagovat
bbbauch

4s vklidu... Kazdopadne jsem zapomel na Xiaomi, kdyz za tuhle cenu, tak bych sel do nej urcite. Ja osobne si radsi priplatim s tim, ze s tim telefonem treba tech 5-6 let vydrzim uplne bez problemu jakyhokoli

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezký, ale dřív nebo později budeš potřebovat něco, co wp nemá a konkurence ios a android ano, protože na to každý vyvíjí jako první

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale pro začátek je wp ideální a pokud se z něj nestane "geek" tak mu wp bude vyhovovat dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

jasně no, pro mě je plus i to, že si Android můžu zkompilovat ze zdrojáků

Reagovat
smazaný uživatel

To asi stas předpokládám dělat nebude

Reagovat
stas87

Ja asi kupim tu Nokiu,len k nej třeba kupit nabijacku.

Reagovat
smazaný uživatel

nabijecka k ni je, neni k ni kabel na propojeni s pocitacem a sluchatka kabel jsem koupil za 80 kc a sluchatka taky sezenes levne

Reagovat
stas87

Ale dost slaba nabijacka,nie?Tak tieto drobnosti neriesim..inak ked uz sluchátka,tak ake?Mas nejake vyskusane?

Reagovat
smazaný uživatel

co myslis tim slaba nabijecka? ja s ni zadny problem nemel

http://www.czc.cz/sennheiser-mx-170-cerna/78910/produkt

sluchatka mam nejaky za dve kila a nemuzu si stezovat investovat do nich x tisic abych byl znat rozdil mi prislo zbytecny

btw ja si koupil i pametovku, 8 GB pamet primo v mobilu neni malo, ale mne to nestaci treba, no

Reagovat
smazaný uživatel

Mám asi 4 měsíce Androida a mám v plánu, až budou Lumie přímo s W10, tak jdu zpátky k nim. Zatím jsem nezjistil v čem je ten Android tak lepší, až na to, že ho můžu kompilovat ze zdrojáků no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou?

Reagovat
stas87

Lumiu 640 LTE.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nicmoc foták, pokud bys ho chtěl více využívat.

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne v pohode, i videa z koncertu jsou uchazejici, iphone to neni, ale taky to je jinej level cenovej

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem narážel na Lumii 830, trochu připlatíš a ten foták je úplně jinde. Perfektně zvládá fotky v protisvětle, ve tmě,má HDR + optická stabilizace... záleží jestli má v plánu hodně fotit, nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to beru zpet nicmene za me jakozto "prilezitostnyho fotografa" muzu potvrdit, ze 640 postaci, o lepsim modelu uvazovat fakt jen v pripade kdy by clovek fotil na denni bazi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pokud fotí hodně a rád, připlatil bych. Pokud ne 640 bohatě postačí - při běžných podmínkách.

Reagovat
Talker

Jestli je stas na podobné úrovni jako já v telefonech, tak nemá ponětí, co znamená kompilace androidu ze zdrojáků. Takže mu to bude kompletně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Mal som Lumie 925, 830, 930 a 640 XL. Všetko pecka, akurát ten prvý mi po 2,5 roku klakol. Inak ale samozrejme WP a nič iné.

Reagovat
Cobra

Nějaký pětkový iphone z bazosu. Dáš tam pěkný obal a máš z toho krásný kundolap. Systém je top.

Reagovat
terry

Pětka už bude za chvíli málo.

Reagovat
bbbauch

Neni pravda

Reagovat
terry

Spíš jo, ale ne že by pořád nešel používat.

Reagovat
bbbauch

V cem by mel bejt malo vzhledem k jeho potrebam?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedna důležitá věc - u wp se nemusíš bát virů a sraček z aplikací pochybných firem, protože apky tam prochází tvrdou kontrolou, podobně jako u Applu. Tzn. třeba u el. bankovnictví se nebojím, že mi nějaký vir bude odesílat potajnu sms-ky s kódem k přístupu (stalo se). U droida, abys ho udržel provozu schopný a bezpečný, musíš mít antivir, čistič ram, programy na odtranění balastu atd. Xiaomi a Huawei ale tyto apky mají v základu.. Jako aby bylo jasno, droid dokáže být taky plynulý, ale fakt se oněj musíš starat, u wp nemusíš hlídat nic.

Reagovat
patas92

Já mám Xiaomi asi 3 roky a v nikdy sem tam žádný vir nebo něco podobného neměl. A v ofiko cz/sk miui romce žádný čínský balast není

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, kdybych chtěl droida tak do Xiaomi nebo Huawei jdu, protože Xiaomi (Huawei taky) patří mezi výrobce, kteří mají systém odladěný dobře, bez balastu.. Navíc, jak jsem psal, mají v základu apky na udržení plynulého systému. Pokud nestahuješ blbosti, tak se viru bát sice nemusíš, ale to malé riziko tam prostě je.. Já mám mimo Lumie 830 i galaxy S5 (firemní) a jako děs. Musím tel furt udržovat přes apky, aby běžel plynule.. Navíc mi tel už udělal tolik "kiksů" , že by to bylo na celý článek. Jeden příklad - celý den se tvářil, že je na příjmu, ale byl jsem všem nedostupný.. po restartu ok

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som strasne moc chcel WP, ale zatial je to bohuzial totalna sracka... o system ako taky by ani neslo, ten je vyoptimalizovany dokonca lepsie ako Android a telefony ficia paradne, ale proste Microsoft si musi velmi rychlo poriesit appky. Prestat stale resetovat OS, vymysliet nejaky dobry porting/bridge z iOS alebo androidu a nechat developerov makat.

Proste naco by som prechadzal na WP ked konkurencia je o 5 rokov vpredu.

Ak s tym chces iba volat, SMSkovat a browsovat net tak je WP ok. Ak chces nieco viac, chod do iPhonu

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Vardyho druhy gol, Sakho odvrati hlavou do priesroru DM a Lucas 2 m od taziska situacie vyklusava jak keby bezal po chlastacke

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ubránil remízu a veze bod. A čelzí opět odskočila od sestupového pásma letos to vypadá slibně na záchranu Oscar ten by to měl zabalit vypadal jako 12 hráč sršňů jediný štěstí že Inghalo je nepotopil

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley má 100 zápasov v 22 rokoch. To by mohol mať veľmi vysoké číslo na konci kariéry.

Reagovat
Wat

... pokud nepřestoupí někam, kde bude sezónu vysedávat např. Snad je dost moudrej.

Reagovat
Nikikrew

myslim si ze ma na viac ako hrat v Evertone (bez urazky samozrejme).

Reagovat
smazaný uživatel

nema na to, aspon zatial nie. Everton je dostatocne velky klub pre neho.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Ma na to hrat v Evertonu, ktery je vyrazne vys v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pojde do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa has contacted his pals at Atletico Madrid to get him back from Chelsea.

Reagovat
vitasrp

Jestli by kdokoliv v tom vedení souhlasil s jeho prodejem, pak by měl dotyčný okamžitě podat rezignaci/být vyhozen.

Reagovat
bbbauch

I pres ty jeho excesy? Ja bejt ve vedeni klubu a sledovat hrace, kterej protoze nehraje tak haze rozlisovak po trenerovy, hledam mu nejblizsi cestu k vychodu.

Reagovat
bbbauch

*trenerovi

Reagovat
FUnk

Reagovat
vitasrp

Já ty jeho průšvihy nějak přežiju, hlavní pro mě momentálně je, že je to velmi kvalitní hrot (s čímž měla Chelsea vždy problémy) + to není typ borce, co se na hřišti začne bát, schová se a zřekne odpovědnosti. Sice se tam chová jako úplný pako (což je jednoznačně negativní aspekt), ale alespoň se rve a bojuje i v nepříznivých situacích, což se o některých bourácích nedá říct.

Reagovat
bbbauch

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi až strašidelný pragmatik Jako to není kritika, ale pro mě osobně fandovství prostě je z velké části vázané na to co se v klubu a na hřišti děje. A mám pocit, že to má velká část fanoušků spurs, protože, když třeba Bale začal přihrávat pády, tak se okamžitě strhla kritika a on byl víceméně nucený toho nechat. Jako Dele je taky provokatér až hrůza, ale je to řekl bych ještě v nějaké míře a hlavně to u něj jde brát jako klukoviny. Costa už jiný nebude a popravdě s ním v týmu, bych z těch výher prostě neměl takovou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

mne treba u costy nejvic vadi to, ze u nej proste nikdy nevis, kdy zapas dohraje; je to jeho styl hry, ale vysoky riziko oslabeni tymu pro me neni zas tak nepatrny, abych to prehlizel a nejde donekonecna pocitat s tim, ze to vsichni sudi budou ignorovat jako doted (s tim, ze pak stejne costa dostane ban zpetne a cfc pak musi hrat 3+ zapasu s nahradnikem)... no a fakt ze je to nemoralni kripl tez dost skodi jmenu klubu, proto bych se treba pripadnymu odchodu za dobry penize nebranil

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

jenom k tomu, že nevíš, v kolikati dohraješ...když máš Costu, tak to zase zvyšuje pravděpodobnost toho, že neodehraje třeba i někdo ze strany soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz je subjektivni vec, ale ja osobne moc nemam radost z vylouceni hracu soupere za to, ze ho nekdo "vyzmrdi"... treba jak nekteri lidi meli praseci radost, ze se zidane vykartoval na matrixovi, protoze mu zrejme ten tupej ital nadaval do rodiny... tohle mourinhovske ucel sveti prostredky je hodne proti me srsti, ale beru, ze to nekdo muze brat jen jako potencialni benefit a jinak to neresit

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem si zastávať Costu, ale každý jeden obranca proti ktorému hrá, sa ho snaží vyprovokovať k nejakej hlúposti. A že sa Costa celkom drží na uzde je podľa mňa veľmi pozitívne ako pre klub, tak aj pre nás fanúškov. K futbalu samozrejme provokácie patria, ale tiež v medziach. A včera sa len zase ukázalo, ako sa snažia Costu za každú cenu vylúčiť. To podľa mňa nie je úplne Fair play, že, ale na to sa nikto nepozerá. Proste je to Costa, má svoju povesť (oprávnene) ale všetko treba riešiť od prípadu k prípadu a nie povedať o Costovi, že už iný nebude. On sa dosť snaží nevšímať si tých neustálych provokácii a celkom mu to ide podľa mňa. V tomto ohľade sa omnoho zlepšil, aj keď je ešte stále čo zlepšovať.

Reagovat
smazaný uživatel

je ale taky nutny zohlednit, ze soucasnou pozici u protihracu si costa "vybojoval" sam svymi predchozimi vystupym, akce a reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pravda . Ale to stále nemení nič na tom, že by sa jeho (a nie len jeho) počiny na ihrisku mali posudzovať od prípadu k prípadu.

Reagovat
smazaný uživatel

no oba vime jak byl ke konci vnimany suarez, sice si to tez hodne zavinil sam, ale treba ten dlouhej ban za rasismus byl fakt danej nejvic tim, ze ho cela anglie mela plny zuby

pro cfc vidim podobny realny riziko, ze costa muze byt v budoucnu trestany prisneji, nez jak by tomu bylo u jinych, protoze uz je taky branej jako recividista a muze z toho byt citelny oslabeni... neni to spravne, ale bohuzel to tak funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Rasizmus a Costove impulzívne reakcie sa snáď ani nedajú porovnávať. To je proste úplne iná kategória previnení. Možno tam zohralo úlohu to, že išlo o Suaréza a možno nie, ťažko povedať.

Costa je tiež riziko. Možno o niečo menšie, ako Suaréz, ale je. Ale znova by som chcel vyzdvihnúť jeho správanie za Hiddinka. Proste sa krotí a začínam mať pocit, že to jeho správanie bolo dosť vyvolávané Mourinhom a predtým Simeonem, ktorí sú obaja tiež dosť impulzívny tréneri.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite souhlas, pokud ted na jare nic nevyvede, tak to bude dobry signal, ze na sobe zapracoval a myslenka, ze to v nem sponoval mourinho (+ predtim diego), neni vubec od veci

samozrejme nebudu mit problem uznat, ze sel do sebe a zapracoval na svym chovani, pokud uvidim dlouhodoby progres, to by pak o odchodu vubec nebylo na miste premyslet, herne je skvely pod guusem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uvažování pak vede k týmu, jaký má Chelsea letos nebo my předloni. Banda na papíře kvalitních fotbalistů, ale týmová chemie nic a pak to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tak nikdo z těch Boasových hráčů nebyl nějaký křivák, zmrd nebo simulant. Ono to jen nefungovalo, ale nemyslím si, že by to byly nafrněné primadony, kterým se nechtělo makat. Jako to co nastolil Poch, je vlhký sen, ale já měl rád Caponeho, Bobbyho, Siggyho atd. A doteď si myslím, že se z té éry dělá mnohem horší období než ve skutečnosti bylo, i co se týče přestupů. Ale to už jsem psal a říkal milionkrát.

Reagovat
Trand

Reagovat
Talker

Tak ty se koukáš na ta negativa (logicky). Z pohledu fanouška CFC je to hráč, který do toho dá vždy 100%, odmaká to a ničí soupeřovu obranu. Je komplexním útočníkem, který umí střílet goly, vyhrává souboje, ať už fyzické nebo sprinterské.

Což je strašně cenné pro fanouška CFC po Torresovi, který se dal na americký fotbal, Etoovi, který neustál jediný souboj, Drogbovi, který půlku zápasů odflákal nebo pouze dělal sudy atd.

Kdyby to byl tým z předchozího období (se zálohou Lampard-Ballack-Essien), tak to není až tak klíčové, protože to ten tým odmaká tak jako tak a jsou tam lídři.

V současnosti to tak prostě není. I díky hernímu stylu, kdy tam chybí tihle buldoci, kteří zničí soupeře v záloze, tak jsem rád, že to vynahrazuje Costa vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já samozřejmě chápu, ale existují stejně kvalitní hráči, ale bez těch jeho negativ. Suaréz je taky Top Top Class, ale nikdy bych ho do týmu pro jeho chování prostě nechtěl. Ani Neymara, protože pak můžu rovnou fandit Barceloně nebo Chelsea nebo kterémukoliv jinému klubu kde pro vítězství budou tolerovat cokoliv. A ano chápu, že Spurs i kdyby chtěli, tak takové hráče nikdy nemají šanci získat.

Reagovat
Talker

Tak vy jste měli Adebayora.

Jinak by mě zajímala nějaká jména těch stejně kvalitních hráčů... Já třeba nevěřím, že by takový Benzema nebo Higuain předváděli stejné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema by nepredvadel stejny vykony (typologicky), ale hrac to je lepsi, rozdilovejsi, tam by zalezelo na tom, co bude pristi trener hrat, do soucasny bramboracky je lepsi costa, pokud by uz cfc chtel hrat fotbal a utocit ve vic jak dvou lidech, tak benz, vsak si vem, co on vsecko odvadi tech x let pro ronalda

Reagovat
Talker

Jenže my žádného Ronalda, který nasází 50 golů ročně nemáme. Benzemu bychom mohli pořídit za předpokladu, že získáme nějaký ofenzivní uragán, který bude dávat gol za golem.

Hazard tím hráčem není a nikdy nebude. 20 golů za sezonu vidím jako nějaký jeho nadstandart. Willian má průměr gol na 4 zápasy a je to jeho nejproduktivnější sezona u nás - minulý rok měl gol na 10 zápasů snad. U Pedra ani Oscara to nevidím na více než 15 golů za sezonu. Otázkou je Pato, případně posila.

Prostě potřebujeme hroťáka, který bude mít zakončení, bude se cpát do šancí, bude se snažit o goly. Benzema by se nám hodil v situaci, kdy bychom měli podhrotovou trojici Hazard-KdB-Schurrle. Ne ve chvíli, kdy tam nemáme jediného golového hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema je prave golovy dostatecne, v lyonu zadnej lepsi utocnik nehral, co to sleduju, takze v tomhle pripade moc dobre vim, co rikam, akorat ty ho hodnotis z pozice, kdy on neni v realu hracem cislo 1; v cfc by jim nicmene byl, prave proto, ze tam neni zadnej penaldo, takze by konecne benz nemusel plnit funkci nosice vody, jinak benzema je vybornej i do kombinace, coz je idealni kdyz mas hrace jako eden, cesc, willian, umi hlavou, obema nohama, zady i celem k brance, tezko rict, co vic by sis predstavoval od hrota, kdyz chces hrat dominantni fotbal, coz snad cfc po odchodu mourinha zase zacne, bramboracky uz bylo dost, nicmene pokud se bude hrat nadale beton, tak samozrejme costa

u oscara a pedra je problem, ze jsou letos ve vetsine zapasu brutalne z formy stejne jako zbytek tymu, hlavne u oscara to chce hodnotit, az se to zase srovna, nicmene tady to ja vidim na posilu; jedine kdyby zazrakem zazaril pato, coz je podle me loterie

Reagovat
Talker

Mě Pedro přijde jako běžec. Oscar měl bohužel zatím formu jen 3x pár měsíců - což je za 3 a půl sezony hodně málo... Talent očividně má, ale za tu dobu se prostě neposunul a jeho výkony jsou jako na houpačce.

Ohledně Benzemy - OK. Nevím. Já ho za tak skvělého zakončovatele nepovažoval, ale je fakt, že Real vidím 3x do roka, takže se těžko soudí. U Costy jsem měl naopak okamžitě jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Který mimochodem nikdy nebyl mým nejoblíbenějším koněm. A na hřišti krom toho že je trochu líný uplakánek, u nás nikdy nic až tak hrozného nevyvedl. No redka na Arsenalu v 20 minutě, ale tak to byl mega přehecovanej

Reagovat
Talker

Tak Costa není mým nejoblíbenějším koněm taky. Asi nikdo z fanoušků CFC ho nemá na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak: já jsem rád, že Ade vypadl

Reagovat
Talker

Tak ve chvíli, kdy máte na hrotu odchovance, který dá 20 golů za sezonu, tak je to naprosto logické

Reagovat
smazaný uživatel

A já teda nesleduju téměř nic jiného krom PL, ale tím zápalem a pracovitostí je třeba hodně podobný Vardy. Ale samo do téhle sezóny by to nenapadlo živou duši. Já už si přesně nevybavujum, kdo byl pro vás ve hře, když jste přiváděli Costu, ale jak už jsem tu psal posledně, mohli jste si taky nechat Lukaku.

Reagovat
Talker

Tak Emenalo ho prý v létě chtěl koupit..

Reagovat
smazaný uživatel

To je váš Levy?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spíš Baldini, vlastně.

Reagovat
Talker

Akorát nám ho Ranieri nechtěl pustit, no... Asi věděl proč.

Reagovat
vitasrp

To neslyším prvně, ale dřív se to vždycky týkalo diskuzí ohledně defenzivního fotbalu, na kterém jsem nikdy neviděl nic špatnýho.

U mě je fandovství taky vázaný na to, co se na hřišti děje, akorát teda rozhodně netoužím po tom, aby v týmu, kterému fandím, hrál samej sympatickej beránek, takže mi prostě nějakej hajzl v kádru pocity nekazí.

Je samozřejmě pravda, že Costa je v mnohém extrém (a nelíbí se mi, když evidentně simuluje, případně když někoho opravdu profackuje, navzdory tomu strkanici jako třeba tu včerejší vůbec řešit nebudu), nicméně mu tyhle prohřešky odpustím vzhledem k tomu, jak na tom hřišti obvykle maká. Daleko horší je pro mě čučet na Oscara nebo Matiče, kteří se při těžší chvíli na hřišti složí a tým se o ně nemůže opřít.

Vždycky jsem měl rád typy hráčů, kteří ten fotbal brali trochu na způsob války, ve který nemůžeš prohrát. A jakmile prohráváš, je to signál k tomu, aby ses nasral, přepnul na vysší stupeň a svůj výkon si zlepšil. Těhle lidí je v současném fotbale čím dál tím míň a třeba současnej úpadek Chelsea je dle mě ze slušný části způsobený právě tímhle.

A jinak to celé samozřejmě vyplývá z odpovědi na základní otázku - kdybych byl trenér, chtěl bych mít někoho jako Costa v týmu? U mě je ta odpověď prostě kladná.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám rád ty typy hráčů které jsi popsal, to mě nechápej špatně. Jen pro mě je to spíš Scotty Parker, než Diego Costa. Včerejšek jsem na mysli neměl, tam jsem nic tak strašného nezaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

A pohled na tuto věc z pohledu trenéra a fanouška, může být podle mě diametrálně odlišný.

Reagovat
vitasrp

Já se na fotbal neumím dívat jinak než pohledem toho, co bych chtěl/nechtěl jako kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha A ty máš licenci nebo tak?

Reagovat
vitasrp

Nemám, ale něco bych si v budoucnu chtěl udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

A trenujes někde někoho nebo tak něco? Jako na nižší úrovni třeba

Reagovat
vitasrp

Nene, já ještě úplně nezabalil hráčskou kariéru, takže zatím jsem ještě na té aktivní straně.

Reagovat
Swarley

tak hrající trenér

Reagovat
terry

Jemu ještě neni tolik jako někomu tady.

Reagovat
Swarley

ale prd, však proč se do toho nezapojit i v mladším věku

Reagovat
vitasrp

To by nedopadlo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Higi

jako nezaujatý divák bych se zase o něco víc těšil na madridské derby z pohledu arsenalu už to taková sranda není .

Reagovat
teenz

Do Atletica ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Chelsea jedině dobře

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Ani náhodou. V kádru je pro mě jediným hráčem, kterého pustit nemůžeme v současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
kiwwi

Jorge Mendes: Man United made a €40m (€30m + bonuses) bid for Benfica's Renato Sanches. United then offered €40m+€20m (bonuses) but Benfica wanted €60m upfront.

to je fakt taky talent?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je.

Reagovat
Busby babes

ty vole, s munici fakt neni problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Anderson.

Reagovat
kubys

Reagovat
Swarley

což nezní špatně, on byl talent jako kráva

Reagovat
kiwwi

skurvene zranenia a burgre

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle je vodkova parketa, on to tu vysvětloval minimálně tisíckrát, nechám to na něm

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol tiez talent. sice som nevedel prihrat presne na 2 metre, ale vedel som rychlo a vela behat akurat som bol lenivy a trochu som sa prezieral. skoda ze ma neangazovalo MU

Reagovat
Swarley

smutný příběh

Reagovat
Hokaido

Škoda, že tak žereš. Mohli jste být s Garethem jako dvojčata.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ve FM naprosty buh

Reagovat
Error

Jorge Mendes? Jo, ten talentovaný zcela určitě je.

Reagovat
Miguel19

Být přestupové okno celý rok, tak je nejbohatším mužem světa

Reagovat
kiwwi

sa cudujem, ze za tych 40+20 to nedotiahol...neverim tomu, ze dostanu este lepsiu ponuku

Reagovat
Miguel19

Ale v létě si to určitě vynahradí.

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

60?

Reagovat
I am Mancunian

edo

Reagovat
vladis271

Jordan Rossiter has revealed that his recovery from a hamstring problem is 'progressing well' and the Liverpool midfielder is hopeful he can begin running at Melwood again in the next two weeks.

Strašná škoda, že sa zranil práve teraz. S tou trápnou konkurenciou v zálohe mohol mať rádovo už stovky minút v lige.

Reagovat
vladis271

Jordan Rossiter has revealed that his recovery from a hamstring problem is 'progressing well' and the Liverpool midfielder is hopeful he can begin running at Melwood again in the next two weeks.

Strašná škoda, že sa zranil práve teraz. S tou trápnou konkurenciou v zálohe mohol mať rádovo už stovky minút v lige.

Reagovat
fff

Ja som inak cakal, ze Chirivella dostane trochu viac priestoru.

Reagovat
Dray

Kevina Stewarta bych v lize klidně zkusil na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

mimochodem Stewart je starší než Emre, na to by se při kritizování Emreho mělo taky myslet

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

On je inak smerom dost tragicky, ale tu defnzivnu robotu by zvladol v pohode myslim.

Reagovat
fff

smerom dopredu

Reagovat
Kowe

no on by byl oproti Lucasovi posun v tom, že by nevypouštěl souboje a ne vyklusával, ale s balonem zase za ním hrozně zaostává. Já mu teda vůbec nevěřim, ono bohužel v akademii neni ani jedno DM, který by mělo nějakej potenciál Lucase vytlačit.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

inak proti Sun'landu by so to videl rad takto: Ward, Clyne-Caulker-Sakho-Smith, Can-Hendo (Allen)-Teixeira (Brannagan), Ojo-Firmino-Ibe (Lallana)

proti WHU: Ward, Flanno-Caulker-Lovren-Smith, Stewart-Allen (Hendo)-Brannagan, Lallana-Benteke (Origi?)-Ibe

Uz by mohlo Kloppovi prist, ze Lucas, Milner a Lallana by nemali byt zakladne kamene nasej zostavy, pri dnesnej forme ani Hendo. Po vyravnanom zapase mladikov s WHU (v ligovej zostave) a po trapnych vykonoch 'preverenych' stale nedava hrat mladikov. Nepochopitelne. A to sme si hovorili: "Klopp si to vsimne", vsimol si kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

nadesel uz cas rikat jurgenovi deluded?

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapos, prosim Davidko .

Reagovat
smazaný uživatel

3K

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vasek pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu

Reagovat
Kowe

třeba je jen neche odříznout, protože ví, že s půlkou bude muset pracovat i příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi ich odrezat, staci ich nedat do zakladu dva zapasy a vyykusat novych hracov s odovednenim, ze treba vyskusat v lige nove tvare po nepresvedcivych vysledkoch...

Reagovat
kiwwi

mozno si deluded Klopp mysli, ze este ma sancu bojovat o LM a nechce riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo si to aj mozno nemysli.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

deluded Klopp

Reagovat
Swarley

tady to máš kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim ta. to fakt?

Reagovat
Kowe

jako co?

Reagovat
Swarley

že tohle jako podklad pro můj vtípek v pohodě stačí

Reagovat
Kowe

ajo takhle 1) nevyhazuje ho ani mu nenadává 2) je to oliver..

Reagovat
smazaný uživatel

troll, pls

Reagovat
nani92

Troll krici na trolla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

určitě na stadioně, zas tak velké to není

Reagovat
smazaný uživatel

Nova zmluva pre Terryho sa uz musi pripravovat.

Reagovat
Swarley

už jsem čekal transparenty s Kloppem, ještě tomu musíme dát nějaký ten pátek

Reagovat
fff

Jaj swarlos ... tieto Tvoje silene vtipky nemaju uroven miestami .

Reagovat
Kowe

kvantita převažuje nad kvalitou

Reagovat
Swarley

tan, kdo kdysi býval vtipnej nebo jak to psal chazy

Reagovat
Swarley

tohle už je jen ukázka vzdoru, že si stejně budu vždy všechno dělat po svém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded Klopp, uz sa to chyti pomaly chce to cas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak daj jeden dovod, preco by mal byt deluded?

Reagovat
nani92

Lebo si vsimol kokot

Reagovat
smazaný uživatel

hm?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

nezvládajú Garyho včerajšok. Tak sa nenápadne snažia niečo nájsť na Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp im to zatiaľ teda dosť uľahčuje

Reagovat
fff

V com preboha?

Reagovat
avicii

absolutne nechapem o co im ide

Reagovat
smazaný uživatel

vsak je vysledkovo horsi ako deluded brendon

Reagovat
avicii

tebe to asi tazko vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a teraz este raz. V com je deluded?

Reagovat
fff

Akoze vsetky tieto pokusy tu nieco hladat na Kloppa, kym nebude mat aspon letnu pripravu, vlastnych hracov, cas na robotu (a nie, 5 mesiacov nie je dostatocny cas na robotu) a nezranenu polku timu, su uplne retardovane a aj na uroven EF podpichovania uplne mimo. Ale posluzte si.

Reagovat
avicii

ale ked sa pozries na mena ktore sa o to snazia, je to vsetko uplne jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nikdo kdo o Kloppovi slyšel předtím nečekal, že tuhle sezónu bude zvedat tým a hrát o titul proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatrpknutost? ci nieco ine dnes analyzujes?

Reagovat
Mastný Chobot

u teba stále hlavne tú zatrpknutosť... a agresivitu

Reagovat
smazaný uživatel

haha si smieny trosku

Reagovat
avicii

ak je v Anglicku daky deluded tak ho mate na lavicke, o tom niet pochyb

Reagovat
vladis271

dokonca tam majú dvoch.

Reagovat
nani92

a stále sme nad vami

Reagovat
Busby babes

vsechno delame spatne, hrace kupujeme na hovno a za moc penez, samej prumerak, na lavicce blazen a stejne to staci...

Reagovat
bbbauch

cim vic nas vlado urazi, tim vic urazi liverpool

Reagovat
avicii

a co lietadielka nad trafordom hm?

Reagovat
vladis271

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Manchester+United+v+Valencia+Pre+Season+Friendly+Cp2tRQXQ-xzl.jpg

Toto je ten Giggsov netušiaci pohľad. Sú tam aj lepšie, ale tento sa naučil od LVG.

Reagovat
FUnk

Pro Tomáše Rosického začínají být věci jen a jen horší. Poté, co se zranil v zápase FA Cupu s Burnley Football Club, se čekalo, že bude mimo hru šest týdnů. Podle nejnovějších informací deníku The Sun ale podrobnější vyšetření odhalilo rupturu stehenního svalu a ta si zřejmě vyžádá měsíce rekonvalescence. Je tak dokonce reálně možné, že si Rosický za Arsenal, kde mu 30. června končí smlouva, již nikdy nezahraje.

Je to sice SUN...ale tohle je uz konecna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele