24. kolo
02.02.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Manchester City 0:1

Favorizovaný Manchester City nepředvedl na Stadium of Light žádný velký výkon a tři body si veze především díky několika vynikajícím zákrokům Joea Harta. Jediný gól zápasu vsítil již v úvodu ve velmi dobré formě hrající Sergio Agüero, jenž během posledních čtyř soutěžních duelů, v nichž nastoupil, skóroval hned šestkrát.

Rozhodující moment zápasu přišel již po čtvrthodině hry. Yaya Touré přihrál do křídla na Jesúse Navase, jehož pas trochu se štěstím doputoval až k Agüerovi a argentinský kanonýr nekompromisně překonal bezmocného Vita Mannoneho. Další trefu mohl rodák z Buenos Aires přidat o deset minut později, po příhře od Iheanacha se však jeho technický obstřel zpoza šestnáctky mezi tři tyče nevešel.

Sunderland poprvé výrazně zahrozil v 32. minutě. Jermain Lens našel z přímého kopu hlavu Lamineho Koného, lednová posila Black Cats se však při své premiéře gólově neuvedla. Ještě do poločasu se poprvé výrazně vyznamenal Joe Hart. Nejprve konečky prstů vyškrábl zakončení Jermaina Defoa, který se obtočil okolo Otamendiho, a pak si bravurně poradil i s následnou dorážkou Billyho Jonese.

Pravý obránce domácích to po změně stran zkoušel i ze střední vzdálenosti, ale výborný Hart jeho povedenou ránu do šibenice vyrazil. Z následného rohového kopu se málem přímo prosadila i další zimní akvizice, Wahbi Khazri, po jeho centru pak v nadějné pozici přestřelil John O’Shea. A když se vyrovnat nepovedlo ani M'Vilovi, putují všechny tři body na Etihad Stadium - Allardyceova družina by si ovšem minimálně za druhý poločas minimálně remízu určitě zasloužila.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 2

Musíme tohle zvládnout Arsenal by mohl zase x a Lišky s Reds by mohli padnout navíc už se řítí Kohouti je potřeba už začít hrát na titul

i když jedním dechem dodávám, víte jak končí zápasy "první s posledním"

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

Unor bude dost mozna rozhodovat o tom jaka bude cela sezona... finale poharu, prvni zapas LM, v lize dulezite zapasy, dalsi kolo FA cupu... musime zahajit pozitivne a hlavne vyhrou venku ted

Reagovat
smazaný uživatel

pro nás bude velmi dobře, teď z těch 4 zápasů získat 9 bodů a proti Kohoutům buď x nebo tedy nic zbytek vidím na tři body Sunderland dostane čtyřku, Lišky u nás padnou, doma s Kohouty nvm x a pak Straky nezaváhat a vyhrát o gól.

Ideální scénář by byl, kdyby, Arsenal, Leicester získal méně bodů než mi

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal, je čas myslet na titul, což znamená dotáhnout první příčku a držet

Reagovat
smazaný uživatel

Program zápasů máme teda pěkně nabitý! Teď jsem si zrovna projížděl náš web. Bude nesmírně těžké se udržet na vítězné vlně, dneska snad povinné 3 body, no a pak to začne! Lišky v sobotu, 14.2. kohouti za 10 dní Kiev, pak finále poháru a poté hned liga opět s LFC! Je třeba marody dát do kupy... Bude to náročné o tom žádná, ale chlapci to daj i za Pelleho!

Reagovat
smazaný uživatel

jo uvidíme jak se podepíše změna kouče, jestli vůbec, ale podle mého Pelle zabojuje o to, aby odešel jako vítěz ! Což znamená Titul, League Cup, FA Cup a korunu nasadí LM ba ne, podle mé by stačilo bohatě titul ps přeji ještě ligové poháry na LM nevím

Reagovat
t0mmy33MCFC

me to prijde jako hrozna rana pod pas, to uverejneni guardioly, kazdopadne verim ze pelle je seriozni a urcite zabojuje aby toho vyhral co nejvic a aby mel Guardiola pak co prekonavat....

Reagovat
smazaný uživatel

no mluvilo se o tom už nějaký měsíc a podle mého, dohoda byla na světě, možná nějaký ten rok ale hnus to je ať už je Pelle takoví nebo makoví. Na druhou stranu se není čemu divit, tým jako City, potřebuje jít výš a výš, nejde furt "stát" ať už jako vedení, mužstvo nebo právě trenér. Mancini ani Pelle mi nevadili, (vedli to dejme tomu dobře) ale je potřeba to vézt na lepší známku a Pepek, je opravdu volba toho snu, že můžeme být ti nejlepší, že jeho styl nám (i Anglii) může ukázat ještě větší mašinu na góly, která bude hrát se zajištěnou obranou a celkově hrát prostě jinak, neříkám že lépe nebo hůře, ale jinak.

Pokud budu psát za sebe, tak jestli Pepek dokáže z City, udělat tým Evropských velkorozměrů, který bude ještě větším postrachem, tak je to pro fanoušky přesně to co chtějí, vyhrávat tituly a poháry nakupovat top hráče. Pro mě to je prostě jedna z nejlepších zpráv, ale změna nese i změnu týmu, uvidíme kdo odpadne a kdo naopak přibude. Beru to jako jistý posun výš a začátek nové asi lepší éry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tymy jako psg a city je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je za umeni umele vytvorit tym? O tom fotbal nikdy byt nemel

Reagovat
diastan

uměle vytvořit tým

Reagovat
smazaný uživatel

tribuno, možná bude lepší se podívat do návodu

Reagovat
smazaný uživatel

tribuno hlavně že máš oblíbený klub AS Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Infernoqt

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Man City 'plan to unveil Pep Guardiola as boss on pre-season tour of China'

tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

už to všechno víme Pepek bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 Doufám, že si Agüero dá daší góly

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl a jsem celkem rád. Vyhrát na týmem 0:1, ještě když je to jasný adept na sestup a má nejhorší obranu v lize, je prostě špatně. Ale jsem moc rád za tři body které jsou nejvíce podstatné.

Arsenal x jak jsem předpokládal, ale překvapil mě Leicester

Je potřeba jednoduše změna, takhle nejde hrát, letos to není ta mašina a letošní LM bude překvapení, když se dostaneme dál než za čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

tuším ten Billy Jones, tam hnusně šlápl Hart je pan brankář už nás tolikrát podržel, nehorázný

Reagovat
smazaný uživatel

šlápnutí na Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem po dlouhé době neviděl naživo zápas, sledování na teletextu je takové nervy-drásající. upřímně sem tak trochu čekal x LFC na Leicesteru, kohouti maj top formu, je tady další team o příčky nejvyšší. oba dva máme v blízké době doma, tak to maj boys ve svých rukou... pak LFC, není čas na dovolenou.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no kdyby jsi ho videl tak tohle nenapises, nastesti jsme dali dulezity prvni gol a pak jsme to udrzovali a na nase pomery celkem slusne, i takhle je potreba vydrit zapas a jak komentator porad opakoval, takovehle zapasy delaji mistra... Sunderland hodne tlacil a na konci jsme dokonce museli ve velkem zdrzovat

Reagovat
smazaný uživatel

určitě mi něco problesklo hlavou, když vidím ve statistice 3 žluté v nastavení...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, proto jsem psal, že jsem to neviděl ale i tak, mám stejný názor, že Sunderland (i venku) jsme měli přejet nejméně o dvě branky.

Důležité tři body a Lišky josu pro mě opravdu samé překvapení, takhle porazit Reds a ne, jen je. Ale mi je porazíme, pokud bude klapat obrana a nebudou tam dělat blbosti. 3:0 za mě platí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele