24. kolo
02.02.2016 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Crystal Palace - AFC Bournemouth 1:2

Další parádní kolo pro nováčka z Bournemouthu! Cherries vyplenili londýnský Selhurst Park, kde své domácí zápasy hraje Crystal Palace. Svěřenci Alana Pardewa sice poměrně brzy vedli, ale Cherries dokázali díky brankám Marca Pugha a Benika Afobeho vývoj otočit. Druhý jmenovaný tak skóroval už potřetí ve čtyřech utkáních a pomohl svému týmu odskočit už na rozdíl sedmi bodů od sestupové trojice.

Zápas začal pro Eagles více než dobře, v sedmadvacáté minutě se po centru skvělého Wilfireda Zahy prosadil z bezprostřední blízkosti stoper Scott Dann, který tak byl prvním střelcem Crystal Palace, jenž se od 19. prosince zapsal do listiny střelců. Bohužel pro domácí však fotbalistům v modročervené vedení nevydrželo a po další inkasované brance ve druhém poločase prohráli Orli už popáté v řadě.

Bournemouth naopak navázal na zlepšenou formu z posledních dvou utkání - dohromady tak od půlky ledna nasbíral ve třech kláních krásných sedm bodů. Velkou zásluhu na tom měl záložník Marc Pugh, který jen sedm minut po úvodní brance zápasu dokázal vyrovnat. Po přihrávce Danielse si na hranici vápna pohrál právě s Dannem a přesnou střelou k tyči vrátil Cherries zpátky do hry.

Utkání nebylo na gólové šance příliš bohaté, ale když už se tým dostal k blízkosti branky soupeře, většinou to skončilo třepotající se sítí. Tak jako v sedmapadesáté minutě, kdy Harry Arter zavezl míč až k vápnu a za pomoci tečujícího Jedinaka dostal do šanci Matta Ritchieho. Jeho pohotovou ránu sice Hennessey skvěle kryl, jenže dorážka Benika Afobeho již skončila s odřenýma ušima za brankovou čarou.

Crystal Palace nebyl daleko od kýženého vyrovnání, především v posledních dvaceti minutách měli hosté dost štěstí, že konečný výsledek 1:2 udrželi až do závěrečného hvizdu. Střelu Leeho zblokoval Francis, největší příležitost však spálil střídající Marouane Chamakh. Po ose Zaha - Jedinak se míč dostal v bezprostřední blízkosti právě k němu, ale Artur Boruc vytasil klíčový zákrok celého zápasu. V nastavené čase pak další žolík Adebayor pálil jen do boční sítě.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 (popř. 1:0) 01

Reagovat
smazaný uživatel

... to je dobrej tip . To jako plichta, popr. vyhrajou domaci a nebo taky neprohraji hoste??? Neni tvuj tatka meteorolog na Nove???

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim ty jeho typy, se smeju vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký typy se mu líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

... jak to ma v jedenacti letech vedet??? Treba to ani nebudou holky

Reagovat
smazaný uživatel

výše reakce

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom divné? vidím to na x a může se stát (přeji výhru domácím) a tip je ne-prohra domácích. Možná se nauč číst popř. chápat tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Tip je pro me ze tipnu jednou a ne ze napisu 1:1 popr. 2:1 popr. 2:3 popr. 8:8

Reagovat
smazaný uživatel

... odkdy je 01 neprohra domacich???

Reagovat
smazaný uživatel

0 remíza a 1 domácí, "01 ne-prohra" domácích SBR, londone táhni když nerozumíš sázení, navíc pro deb.la ještě jednou-

co je na tom divné? VIDÍM to na x a MŮŽE se stát (PŘEJI výhru domácím) a tip je ne-prohra domácích. Možná se nauč číst popř. chápat tipy

Vrať se do toho cirkusu v modrém Londýně, tam ti budou rozumět (pro méně chápavé-Chelsea) pride of London, TribunaSever a Daniel74

Reagovat
smazaný uživatel

... aha, tak mala lekce o oznaceni tipu u sazkovych kancelari (az ti bude 18, muze se ti to hodit):

1 vyhra domacich

10 neprohra domacich

0 remiza

02 neprohra hostu

2 vyhra hostu

Pises tu sracky a o sazeni nevis ani tu nejzakladnejsi vec. Vztekej se klidne dal, to decka proste delaji...

Reagovat
smazaný uživatel

tebe to baví ty si dobrý Nýmand jak můžeš vědět kolik mi je sázím už hodně dlouho a tvoje, vysvětlivky NEpotřebuji. Vím co je 1 X1 sbr sázka bez remízy, Handicap atd. ty budeš dobrý retroš metroš, že tě baví se vracet o tolik dnů zpět, a reagovat jako malý dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nebaví ale vyskočilo mi to, že přispěl Klaun z Chelsea

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele