Premier League - souhrn 21. kola

12.01.2016, 22:40, aktualizováno 13.01.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Manchester United na půdě Newcastlu dlouho vedl, nakonec se ovšem musí smířit s remízou 3:3, body za nerozhodný výsledek ztratily také Arsenal, Chelsea a Manchester City. Leicester uspěl na půdě Tottenhamu, Southampton si poradil s Watfordem, Sunderland vyloupil Swansea...

Liverpool FC - Arsenal FC 3:3

13.01.2016 21:00

Góly: 10. Roberto Firmino, 19. Roberto Firmino, 90. Joe Allen - 14. Aaron Ramsey, 25. Olivier Giroud, 55. Olivier Giroud

Šlágr kola mezi Liverpoolem a Arsenal bezpochyby splnil všechna očekávání. K vidění byla parádní podívaná za vynikající atmosféry a k tomu šest branek. Konečnou remízu 3:3, která je vzhledem k průběhu utkání asi zasloužená, zajistili svými góly Firmino, Giroud, Ramsey a Allen.

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně, byli více u míče a po deseti minutách hry šli zaslouženě do vedení. Theo Walcott přišel o balón kousek před vlastní šestnáctkou, ke střele se pak dostal Emre Can, jenž sice ještě Petra Čecha nepřekonal, dorážející Roberto Firmino už však ano a mezi nohama padajícího Koscielnyho rozradostnil zaplněný Anfield Road.

Z vedení se ovšem Reds příliš dlouho neradovali. Čtyři minuty nato dostal hodně prostoru Joel Campbell, pěknou uličkou vysunul Aarona Ramseyho a velšský reprezentant nepříliš prudkou střelou na přední tyč překvapil Simona Mignoleta. Za chvíli se skóre měnilo znovu - po sérii odrazů přihrál Milner Firminovi a letní posila z Hoffenheimu úchvatnou technickou ranou zpoza vápna nedala plachtícímu Čechovi sebemenší nárok zasáhnout.

Strhující první poločas nabídl ještě jeden gól a na svědomí ho měl Olivier Giroud. Ramsey po své předcházející šanci, kdy jeho oblouček směřující do sítě vyhlavičkoval navrátivší Sakho, rozehrál rohový kop tak mistrně, že devětadvacetiletému Francouzovi stačilo jeho centr jen drobně tečovat, aby překonal Mignoleta, který ani při tomto momentu nemohl mít zcela čisté svědomí.

Giroud se do přestávky ocitl ještě v jedné megašanci, když se po přihrávce Walcotta ocitl zcela sám před odkrytou bránou, přesto ve skluzu nedokázal skórovat. To se nepovedlo ani na opačné straně aktivnímu Firminovi, jenž z otočky orazítkoval břevno.

Druhé dějství začalo tak, jako skončilo to první a diváci se opět bavili. V 55. minutě šel dnes poprvé do trháku Arsenal. Velkou zásluhu na tom měl Héctor Bellerín, po jehož individuálním průniku našel Campbell s přispěním teče bránícího Morena Oliviera Girouda, ten se hbitě otočil kolem Tourého a přesně zakončil k pravé tyči.

Postupně se hra trochu zklidnila, vše však fanouškům Liverpoolu vynahradila 90. minuta. O vyrovnání na poslední chvíli se přičinili dva náhradníci - Christian Benteke a Joe Allen. Jordan Henderson dlouhým nákopem oslovil Bentekeho, který ideálně sklepl míč na Allena a ten si z voleje připsal svůj premiérový gól v právě probíhající sezóně. Zároveň udělal definitivní tečku za tímto střetnutím.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leicester City 0:1

13.01.2016 21:00

Góly: 83. Robert Huth

Leicester City nepřestává překvapovat ani v druhé polovině sezony. Svěřenci Claudia Ranieriho dokázali vyloupit White Hart Lane a vydřenou výhrou 1:0 se opět dostali na dělené první místo tabulky spolu s Arsenalem. Jediný gól zápasu má na svědomí stoper Robert Huth, jenž skóroval prudkou hlavičkou v samém závěru.

Zápas Tottenhamu s Leicesterem je poslední dobou pravidelná záležitost. Oba celky se spolu utkaly již v neděli v rámci třetího kola FA Cupu a Foxes si na soupeřově půdě vybojovali odvetu za remízu 2:2. V lize nyní utkání spělo díky výtečným výkonům obou brankářů ke stejnému konci, avšak Huthův první gól sezony osm minut před koncem nakonec připsal všechny tři body hostům.

Spurs mohou této porážky litovat dvojnásob, neboť slibně rozjetou sezonu mohli dnešním vítězstvím potuplovat a navýšit náskok na tápající Manchester United. Měli k tomu přitom blízko zvláště při Kaneově ráně gólových parametrů, jenže brankáře Kasper Schmeichel vytáhl takřka zázračný zákrok a vytěsnil míč na břevno.

Úvodní čtvrthodina patřila stejně jako před čtyřmi dny jednoznačně domácím. Christian Eriksen hned několikrát pokoušel štěstí, aby si zopakoval svůj brzký gól z onoho pohárového zápasu, ale tentokrát si na Schmeichela nepřišel. Blízko měl pak ke gólové oslavě svého čerstvého nového kontraktu Dele Alli, ovšem svou nadějnou ránu nakonec poslal vedle.

Když pak Schmeichel dokázal vytěsnit Alderweireldovu hlavičku z Lamelova rohového kopu, přestáli hosté to nejhorší a mohli se sami poprvé kloudně vydat dopředu. Uzdravivší Jamie Vardy mohl potrestat špatný odkop Huga Llorise, jenže Shinji Okazaki po jeho přihrávce nedokázal zamířit mezi tři tyče. Ještě blíž měl ke gólu Danny Drinkwater, ale se svou kroucenou ranou si na výtečného Llorise nepřišel. Když pak podobně kvalitní zákrok předvedl i na druhé straně Schmeichel u pokusu Eriksena, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran z bloků pro změnu lépe vystartovali hosté a Lloris se spolu s celou defenzivou Tottenhamu měl co ohánět, aby udržel čisté konto. Pak se ale vůbec nejblíže k průlomu skóre dostal Harry Kane díky skvostné kolmici Erika Lamely. Anglický reprezentant vypálil přesně, jenže Kasper Schmeichel dokázal heroicky jeho ránu vytlačit na břevno a také dorážející Alli se posléze potázal s nepořízenou.

Když už se zdálo, že zápas skončí bezbrankovou remízou, dostal se ke slovu Robert Huth. Německý stoper si ukázkově naběhl na Fuchsův rohový kop a nekompromisní hlavičkou utišil domácí tribuny vyjma sektorů hostí. Spurs budou mít Leicesteru za týden co vracet, v odvetě FA Cupu se budeme mít na co těšit.

Více informací k zápasu

Swansea City - Sunderland AFC 2:4

13.01.2016 20:45

Góly: 21. Gylfi Sigurdsson (pen.), 40. André Ayew - 3. Jermain Defoe, 49. Federico Fernández (vl.), 62. Jermain Defoe, 85. Jermain Defoe

Sunderland učinil důležitý krok v cestě za záchranou, když na půdě Swansea zvítězil v divokém zápase 4:2. Hrdinou utkání je bezesporu hostující útočník Jermaine Defoe, jenž sám nasázel hattrick a potvrzuje, že ani s přibývajícím věkem neztrácí nic na střeleckém instinktu.

Ještě v poločase přitom Black Cats prohrávaly 2:1, ovšem po změně stran již svěřenci Sama Allardyce plně využili početní výhody díky vyloučení domácího Naughtona a druhou výhrou v řadě mocně snižují ztrátu na první nesestupové místo. To po dnešním výsledku okupuje právě Swansea, která má oproti severskému duu Sunderland - Newcastle pouze jednobodový náskok.

Celé utkání provázela sporná rozhodnutí rozhodčích, neboť první dva Defoeovy góly padly po jeho postavení na samé hranici ofsajdu, zatímco na opačné straně se velšskému celku dostalo štědrého udělení pokutového kopu. V závěru první půle zase za zákrok s nataženou nohou kolíky napřed uviděl rovnou červenou kartu Kyle Naughton. Lepší vstup do zápasu měli jednoznačně hosté. Nepovedený odkop brankáře Fabianského ukořistil Adam Johnson a vybídl k ráně Fabia Boriniho. Střela italského útočníka byla pro domácího gólmana příliš štiplavá a vyražený míč se stal snadnou kořistí pro Jermaina Defoea, jenž pohodlně skóroval do odkryté sítě. Viditelně otřesená Swansea málem hned záhy inkasovala i podruhé, ovšem centr Patricka van Aanholta nezvládl Johnson uklidit do sítě, přestože byl ve výtečné pozici.

Domácí tak dostali šanci zůstat soupeři na dostřel a plně toho ještě do poločasu využili. Nejprve ještě Andre Ayew hlavičkou z rohu těsně minul, ale nedlouho poté již jeho dravý průnik do šestnáctky a následný pád ohodnotil rozhodčí Graham Scott odpískáním penalty. Tu zkušeně proměnil Gylfi Sigurdsson a bylo vyrovnáno. V sedmatřicáté minutě však domácí zbytečně oslabil pravý bek Naughton, když na polovině hřiště nešetrně zakročil proti Yannu M’Vilovi a uviděl červenou kartu, byť svým zákrokem trefil míč a ne francouzského záložníka.

Přesto byli v poločase ve vedení hráči Swansea. Výtečný Ayew totiž přetavil dlouhý nákop Fabianského v individuální průnik do šestnáctky, který zakončil ostrou přízemní ranou z úhlu, která propálila vše, co jí stálo v cestě. Domácí se po změně stran snažili navzdory oslabení svůj těsný náskok udržet, jenže o něj přišli hned po čtyřech minutách. Van Aanholt se šťastnou tečí Federica Fernándeze napálil míč rovnou do horního růžku a hosté byli na koni.

Rozjetý Sunderland pak málem dokonal obrat skrze ránu Lense z ostrého úhlu, která skončila na tyči, ovšem nakonec se hrdinou večera stal Jermaine Defoe. Anglický útočník krátce po hodině hry využil pasu Johnsona za obranu a navzdory možnému postavení mimo hru mohl ve svém úniku pokračovat a zdárně jej také zakončit. Čtyři minuty před koncem pak pojistil klidný závěr znovu Defoe, jenž dokonal hattrick po přesném centru aktivního van Aanholta.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 2:2

13.01.2016 20:45

Góly: 20. César Azpilicueta, 73. Gareth McAuley (vl.) - 33. Craig Gardner, 86. James McClean

Už to bylo blízko, Chelsea však letos i nadále čeká na dvě po sobě jdoucí vítězství. West Bromwich předvedl až překvapivě otevřenou hru a především za první poločas si svůj podíl na bodech zaslouží. Domácí hráči sice měli postupem času navrch, využít toho k ohrožení branky soupeře nicméně bylo nad jejich síly.

Baggies vstoupili do utkání nebojácně a po prvním zahřmění z kopačky Diega Costy zkoušeli uspět z jakékoliv pozice. Za čtvrthodinky tak vypálili hned čtyřikrát, nejnebezpečnější však byla příliš vysoká hlavička McCleana z páté minuty. Blízko překvapivému otevření skóre měl také Dawson, ani ten však hlavou Courtoise nepřekonal a Chelsea tak trestala.

Celou akci načal čtyřicetimetrovým pasem Fabregas na Costu, který přes Williana rozšířil hru na Ivanoviće, jenž přízemním centrem z první našel na zadní tyči Azpilicuetu, a ten z metru snad ani nemohl zamířit mimo. Pět minut poté se opět ozvali hosté a Courtois musel rychle k tyči, aby po centru Brunta neslavil po dalším hlavičkovém pokusu McClean. Bezhlavě se naopak zachoval v další moment Yacob a po faulu na domácího útočníka mohl být rád, že si odnesl pouze žlutou kartu.

Zasloužené vyrovnání tak přeci jen přišlo krátce po půlhodině hry a díky hostujících fanoušků sbíral především Pedro, jenž zbytečně přišel o míč na vlastní polovině, Fletcher kvapně našel ve středu hřiště Gardnera, a ten se s ničím nerozpakoval - napálil balón z pětadvaceti metrů přes laxního Zoumu a Courtois neměl nárok na balón dosáhnout. Chvíli před odchodem do šaten navíc málem otočil skóre Rondón, kterého neuhlídal Terry, už osmý střelecký pokus hostů nakonec prolétl decimetry vedle tyče.

Druhé dějství už bylo předpovědím o něco blíže, když se Chelsea konečně viditelně snažila o získání náskoku, proti ovšem byla koncentrovaná defenzíva Baggies, která těžila ze zhuštění středu hřiště před vápnem a zavdávala příčinu několika zajímavým protiútokům. Především nulový důvtip proti pozorné obraně tak z utkání dělal nepříliš atraktivní podívanou, kterou utnul až gól čtvrthodiny před koncem.

Willian dostal při rychlém přechodu do útoku balón na pravou stranu, vnikl na roh vápna k brankové čáře a na malém vápně hledal Kennedyho Nunese, jehož až přespříliš hlídal McAuley, ten tak nešťastně srazil míč u bližší tyče za překvapeného Myhilla. Ten se jen dvě minut poté blýskl parádním zákrokem proti Costovi a zavdal tak příčinu báječného konce pro svůj tým.

Odvrácený centr z pravé strany se dostal před vápno, kde stál osamocený James McClean, který neváhal a napálil balón po zemi přesně k tyči. Zaskočení favorité se přes šest minut dlouhé nastavení k ničemu prosadit nedokázali a West Brom si odváží zasloužený bod a drží náskok tří bodů proti svému dnešnímu soupeři.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 0:0

13.01.2016 20:45

Góly: -

Po více jak dvanácti letech končí vzájemné setkání bezbrankovou remízou. Manchester City tak nadále čeká na dvě ligová vítězství za sebou, ač se Pellegrini na své svěřence zlobit příliš nemůže. Hrdinou Evertonu je bezesporu Tim Howard a zřejmě i sudí Roger East, který v nastavení připravil domácí o penaltu.

Úvodní minuty fanoušky rozhodně nenadchly. Domácí sice prokazovali jisté známky chuti po gólu a obrana Evertonu si nebyla zrovna dvakrát jistá, přesto si Howard na první zákrok musel počkat až do sedmnácté minuty. A hned to stalo za to - Sagna odcentroval z levé strany před malé vápno, kde nejvýše vyskočil Yaya Touré a svou údernou hlavičku opřel o zem, americký brankář tak musel vytáhnout parádní zákrok, aby alespoň vyrazil. Z následného kontru pak zahrozil Deulefoeu, k němuž propadl centr na zadní tyč, Harta zblízka neprostřelil.

Toffees se začaly pomalu probouzet, sice netrávil u vápna domácích tolik času, o to více však cenily zuby. Jen decimetry dělily od magické trefy Leona Osmana, který po chytrém centru Lukakua pálil z voleje s krásnou falší na zadní tyč, vzápětí to už zkoušel sám kanonýr týmu, nicméně po dobré individuální akci pálil nad břevno. I nadále se ovšem dalo hovořit o ojedinělých výkřicích v jinak tichém představení, v němž se paradoxně hráči obou týmů pohybovali převážně na polovině soupeře.

A druhý poločas nezačal jinak, Citizens si opět uzmuli míč a více prostoru pro sebe, jenže nebezpečně vyhlížející akce končily zpravidla nepřesnou střelou. Howard tak musel zakročit až v 61. minutě po rohovém kopu a jistotou tedy nepřekypoval, když trestuhodně volný zůstal Sergio Agüero a stejně jako Touré přidělal brankáři potíže odrazem od země. Už podstatně lépe se jevil po líbivé individuální akci Sterlinga, který doplatil až na parádní reflex Howardovy pravé nohy. Obdobným způsobem pak odvrátil i jedovatý centr De Bruyneho, po němž si opět vylámal zuby jamajský rodák.

Desetiminutovku plnou důležitých zákroků pak završil tváří v tvář Agüerovi, jenž sympaticky nespadl přes nátlak Funese Moriho, z metru pak balón do sítě nepropálil. Stejný hráč se ozval i deset minut před koncem, kdy se elegantně prosmýkl až do těsné blízkosti brankáře, lob se mu ovšem nepodařil dle jeho představ. Hráči Evertonu se sice tvářili, že by chtěli využít rychlého kontru, o poznání přesvědčivěji ale působila domácí defenzíva, jež držela Harta daleko od práce.

V nastaveném čase tak drama vrcholilo a sudí East si většinu diváků rozhodně na svou stranu nenaklonil. Nejprve se ve druhé minutě rval do šestnáctky Agüero přes Jagielku a Stonese, kteří neměli daleko k tomu, aby překročili rámec pravidel, druhý jmenovaný obránce je pak už bez skrupulí přeskočil o notný kus při pokusu o zastavení Sterlinga. Píšťalka však zůstala v obou případech němá, fanoušci tak vyprovodili aktéry hlasitým bučením, které přes impotenci v útoku jen těžko mohlo směřovat k aktivním hráčům domácích.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Watford FC 2:0

13.01.2016 20:45

Góly: 17. Shane Long, 73. Dušan Tadić

Watford už čtyřikrát v řadě nedokázal Southamptonu vstřelit gól a už tři kola za sebou odchází bez bodu. Domácí naopak po dvou výjezdech navázali na dobrý výkon proti Arsenalu a na St. Mary's píší další zasloužené vítězství, kterým se pomalu vynořují ze sestupových vod.

Saints nepotřebovali tolik času na míči jako jejich soupeř, aby se prosadili do koncovky. Jejich rychlé protiútoky navíc brzy sklidily ovoce. Po špatné rozehrávce Watsona měl Targett ve vápně jediného spoluhráče, přesto centrem správného adresáta našel a Long přesně mířenou hlavičkou z jedenácti metrů nedal Gomesovi šanci, chytat za hlavu se tak musel nedůrazný Cabrera.

Po chybě Nyoma byl blízko rychlému pojištění Mané, proti jeho střele zpoza vápna už brankář hostí vytáhl brilantní zákrok a chvíli poté se zaskvěl i proti dalšímu pokusu Longa tentokrát mířícímu k bližší tyči. Nemastní neslaní hosté vyrobili další chybu ve 36. minutě, tentokrát mizernou přihrávkou dozadu na Prödla vybídl Jurado k obrovské šanci opět Maného, ten to sám před brankářem nemyslel vůbec zle, úspěšnému zakončení k levé tyči však chybělo pár centimetrů.

Změna stran nejprve přinesla dosti nepříjemně vypadající střet Maného s Gomesem, jenž poté zůstal několik minut na zemi, následně se Hornets přeci jen začali ukazovat i na soupeřově půli, nicméně jejich napadání výrazný účinek na rozehrávku domácích nemělo. Nepříliš záživný fotbal pak paradoxně oživila uvadající snaha hostů a návrat Saints k otěžím zápasu. Ti svůj tlak po pár minutách, na rozdíl od tápajících hostů, přetavili v gól.

Vše začalo osmašedesátou minutou a diskutabilním ofsajdem Davise, který tak balón v síti oslavit nemohl. Posléze hledal před odkrytou svatyní Van Dijk Maného, ten však v těžké pozici pálil do boční sítě a podobně si vedl vzápětí po akci agilního Longa. Mrzet ho to ovšem moc nemuselo, v 73. minutě totiž Davis prodloužil pas na Tadiće, který ve vápně přetlačil Prödla a střelou přes Anyu rozhodl o vítězi.

Více informací k zápasu

Stoke City - Norwich City 3:1

13.01.2016 20:45

Góly: 49. Jonathan Walters, 67. Joselu, 78. Ryan Bennett (vl.) - 55. Jonathan Howson

Norwich promarnil solidní možnost navýšit náskok na sestupové příčky již na osm bodů, když na půdě Stoke City v deseti neustál samotný závěr klání a nakonec padl po prohře 1:3. Situaci Kanárkům vskutku do značné míry zkomplikovalo poměrně brzké vyloučení Garyho O’Neila, které následovaly všechny čtyři branky...

Canaries musí dlouhá hra v oslabení mrzet o to víc, že odstartovali pěkně pozitivně. Většinu úvodní půlhodiny strávili s balonem u kopaček a stoper Ryan Bennett jednou dokonce z halfvoleje drze testoval připravenost Jacka Butlanda.

To O’Neilův zákrok na Afellaye nebyl jenom drzý, on byl přímo zákeřný a takřka kompletně mimo hru, s míčem směřujícím za postranní čáru. Rozhodčí Swarbrick neměl na vybranou a tím Potters přihrál jasnou převahu. Norwich sice ještě v klidu dohrál první půli, v té druhé si už ale Stoke užíval až 72% držení míče, a to se zkrátka muselo projevit.

Domácí sice dávali znovu najevo, že jim to na vlastním hřišti nestřílí (jen 10 gólů v předešlých devíti vystoupeních), a po Waltersově koncovce na zadní tyči ještě krásným volejem srovnával Howson, v závěru už ale hochům z Norfolku došly síly, a kapitulace byla nevyhnutelná. Nejprve Joselu nádherně zavěsil zpoza šestnáctky a potom hosty dorazil hlavičkovaný vlastenec Bennetta po standardce.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 1:3

12.01.2016 20:45

Góly: 17. Harry Arter - 67. Dimitri Payet, 75. Enner Valencia, 84. Enner Valencia

West Ham vyrovnává svůj rekord v počtu ligových zápasů bez prohry a stále útočí na příčky zajišťující Ligu mistrů. Bournemouth po první půli odpadl, naopak hra Dimitriho Payeta gradovala, předvedl jeden z nejlepších výkonů letošní sezóny a s pomocí Ennera Valenciy dokázal během závěrečných pětadvaceti minut zvrátit celý zápas ve prospěch hostů.

Vstup z říše snů chtěl pro hosty zajistit Antonio, který ztroskotal až na Borucovi, jenž střelu z hloubi vápna vyrazil a Noble si s dorážkou poradit nedokázal. Ospalí domácí v prvních deseti minutách přihlíželi i umění Payeta či Carrolla, kteří svou práci sice dokázali odvést parádně, nepodrželi je ale jejich spoluhráči a radost tak přišla na druhé straně. Surman přihrál na střed hřiště Arterovi, jenž se lehce zbavil Obianga a na perfektně umístěnou střelu z třiadvaceti metrů Adrián nedosáhl. Úvodní branka už padla bez Carrolla na hřišti, jeho pokus o první gólovou šňůru tří zápasů zmařilo brzké svalové zranění.

Zaskočení hosté mohli během chvíle prohrávat o dva góly, u Cherries debutující Afobe ovšem hlavičkoval nad břevno, vzápětí si Adrián poradil s pokusem Danielse. Ten započal i další nebezpečnou akci, která se přes Stanislase opět dostala k nové akvizici domácích, jenže ta svou nerozhodností dala šanci na včasný zákrok brankáři Kladivářů. Zaskvět se tak musel Boruc, který vyrazil Cookem tečovaný pokus Jelaviće, ten tak nevyužil další líbivou přihrávku Payeta. Po rohovém kopu se k dobré šanci dostal Tomkins, pálil těsně vedle levé tyče. Dvě minuty před odchodem do šaten vzal na sebe tíhu okamžiku agilní Francouz, i on si však po výborném napadání defenzívy vylámal zuby na brankáři.

A Dimitri Payet pokračoval i po změně stran, v osmé minutě tak parádně vybídl Ennera Valenciu, ten v tu chvíli ještě příznivce hostů zklamal. Cherries měly potíže pokračovat v sebevědomém výkonu z první půle, když se navíc po hodině hry nedokázali v rychlém sledu prosadit Afobe s Arterem, přišlo zasloužené vyrovnání. A nemohl se o něj postarat nikdo jiný, než osmadvacetiletý bývalý hráč Marseille a stejně tak se nemohlo jednat o ledajaký zásah. Po faulu Smitha na Antonia opřel excelentní pokus z pětadvaceti metrů ještě o břevno a Borucovi nedal sebemenší nárok.

Pro domácí až bolestně rychle pak přispěchal s další přesnou přihrávkou, tentokrát zesměšnil duo obránců, pronikl do vápna a před brankou našel tentokrát již úspěšného Valenciu, jenž z první snadno rozvlnil síť překvapeného brankáře. S dramatickými závěry mají v Bournemouthu zkušenosti a Stanislas patří mezi ty, kteří o sobě v takové fázi dají vědět. Nejinak tomu bylo v 81. minutě, kdy se o vyrovnání pokoušel střelou zpoza vápna, v němž balón zastavil Ogbonna rukou, nicméně Atkinson naříkání domácích ignoroval.

Byl to tak opět Antonio, který si před šestnáctkou došel pro faul a následný přímý kop zahrál Valencia dokonale, když nachytal Boruce a z nepříliš přejícího úhlu místo centru volil důvtipnou střelu k bližší tyči. Rozhodující úder chtěl ještě alespoň zmírnit do poslední chvíle s byrokracií bojující Iturbe, na Adriána si ovšem v nastaveném čase nepřišel. West Ham tak opět potvrdil, že s Payetem jde všechno líp, vždyť s ním na hřišti střílí v průměru o 1,3 branky na zápas více a prvně od října tak odváží ze hřiště soupeře všechny body.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 1:0

12.01.2016 20:45

Góly: 58. Joleon Lescott

Sice se nezapsal mezi střelce, přesto si Libor Kozák může užívat zadostiučinění. Prvně v sezóně nastoupil v základní sestavě, odehrál celý zápas a podílel se tak na zlomení zdánlivě nekonečné série bez vítězství, nejtragičtější trio mužstev tak Aston Villa nedoplní. Hráči Crystal Palace předvedli matný výkon a smolně, leč zaslouženě odjíždějí bez bodu.

Už po pár desítkách vteřin mohlo být ve Villa Parku zase o něco smutněji, to by ale po dobré akci s Puncheonem nesměl Zaha z pár kroků rozeznít pouze brankovou konstrukci. Kdo ovšem čekal, že je to předpověď věcí příštích, překvapivě se pletl. Villans se ujali otěží zápasu a těšili se časté hry na straně soupeře, nedařilo se jim však najít skulinu v obraně hostí. Ve chvíli, kdy fanoušci domácích nejevili žádné známky frustrace, tak málem přišla ledová sprcha, jenže Sako vypálil svůj nebezpečně vyhlížející dalekonosný pokus těsně nad břevno.

Na druhé straně se tak prvně blýsklo až po šestadvaceti minutách, prodloužený pas Kozákem nedokázal mezi tři tyče vměstnat Ayew a síť rozvlnil pouze z vnější strany. Trefnější odpověď hledal po přímém kopu Delaney, Cabayeho přesný centr mezi dva obránce nicméně usměrnit dle svých představ. Časem pokulhávající tempo ve večerním dešti neodrazovalo od útočné aktivity Cissokha, ani jeho úsilí ale k ničemu zajímavému nevedlo.

Eagles sice zjistili, že po změně stran musí výrazně přidat, jako první se však konečně ozval i český útočník, když se přes nepříjemný souboj s Dannem dostal k zakončení a Hennessey měl co dělat, aby dokázal vyrazit na roh. Brzy poté pak přišla osudová 58. minuta. Veretout centroval z rohového kopu na malé vápno, kam si naběhl Lescott, přeskočil Danna i Wickhama a s notnou dávkou štěstí procedil balón mezi nohama brankáře, jenž se bude muset obrnit proti velké míře posměšků. Příznivci celku z Birminghamu přitom ještě dalších sedm minut oslavovali otevření skóre bez zájmu o to, jak se k němu přišlo.

Villans sice polevili směrem kupředu, o to větší koncentraci však věnovali středu pole, hráči CP se jen těžko dostávali blízko k pokusu o vyrovnání a nakonec také skončili s jedinou střelou mířící na brankáře Bunna, jenž nastoupil k prvnímu ligovému zápasu od května 2013, kdy v dresu Norwiche podlehl právě svému současnému zaměstnavateli. Díky jeho debutu s čistým štítem tak Ayew nemusel řešit další ze svých mnoha zmařených šancí na pojištění a Aston Villa se po neskutečných devatenácti zápasech bez výhry raduje na úkor čtvrtého nejlepšího celku na hřištích soupeřů.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 3:3

12.01.2016 20:45

Góly: 42. Georginio Wijnaldum, 67. Aleksandar Mitrović (pen.), 90. Paul Dummett - 9. Wayne Rooney (pen.), 38. Jesse Lingard, 79. Wayne Rooney

Parádní podívanou připravili fanouškům v St. James Parku fotbalisté Newcastlu a Manchesteru United. Red Devils na severovýchodě Anglie sice vedli 0:2 a později i 2:3, domácí se však vždy dokázali sebrat a skóre vyrovnat. Hvězdou zápasu byl Wayne Rooney, který dva góly dal a jeden připravil pro Jesse Lingarda.

Úvod utkání přitom nijak nenasvědčoval tomu, že by se mohlo odehrát takový strhující zápas. Na první vyloženou šanci ze hry si diváci museli počkat skoro půlhodinu, skóre se nicméně měnilo již v deváté minutě. Tehdy zastavil hlavičku Marouana Fellainiho rukou nešikovně bránící Chancel Mbemba a Mike Dean neměl jinou možnost než odpískat pokutový kop, který s přehledem proměnil Wayne Rooney.

V letošní sezóně hodně kritizovaný kapitán Manchesteru se v 27. minutě objevil i ve zmiňované "první šanci ze hry", když ho po zaváhání Janmaata vysunul Lingard a Rooney z úhlu jen těsně minul. Z protiútoku si balón s Pérezem vyměnil Georginio Wijnaldum a ve stoprocentní pozici trefil pouze prostor, kde stál připravený David De Gea.

Podruhé se stav měnil v 38. minutě. Rooney přebral dlouhý pas na středu hřiště, aby pak chytrou uličkou oslovil Lingarda a talentovaný křídelník z úhlu nasadil Elliotovi jesličky - 0:2.

Newcastle ovšem tento gól paradoxně nabudil a čtyři minuty nato snížil. Colocciniho nákop sklepl Mitrović ke kopačkách Wijnalduma a nejlepší střelec svého týmu přímo z voleje nezištně uklidil míč do sítě, čímž si připsal svoji osmou trefu v ročníku.

Svěřenci Steva McClarena pokračovali v dobrém výkonu i po změně stran. Nejprve se povedeným manévrem blýskl Moussa Sissoko, De Gea mu ale perfektně zmenšil střelecký úhel a tuto příležitost zlikvidoval. Zanedlouho přesto kapituloval. Vzájemnou tahanici mezi Smallingem a Mitrovićem vyhodnotil Mike Dean v neprospěch hostů a z nařízené penalty vyrovnal sám faulovaný Aleksandar Mitrović.

Velmi důležitý moment přišel ještě předtím na opačném konci hřiště, kde obrovskou šanci zazdil Jesse Lingard - pokud by zvýšil na 1:3, utkání by se patrně vyvíjelo jinak. Třetí gól v Ellitově síti každopádně stejně přišel. Deset minut před koncem předvedl pěkný individuální průnik střídající Memphis Depay a odražený míč pak zpoza vápna napálil do šibenice Wayne Rooney.

Definitvní pojistku mohl přidat Fellaini, jenomže po dalším centru aktivního Depaye zblízka nevyzrál na Roba Elliota a pak musel zpytovat své svědomí. V 90. minutě se totiž podobně jako pár chvil předtím Rooney opřel do balónu na hranici šestnáctky Paul Dummet a s přispěním teče Chrise Smalliga rozradostnil celý stadion. Magpies však nadále zůstávají na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC21134437:2143
2.Leicester City21127238:2543
3.Manchester City21124539:2140
4.Tottenham Hotspur2199334:1736
5.West Ham United2198433:2435
6.Manchester United2197527:2034
7.Stoke City2195724:2232
8.Crystal Palace2194823:2031
9.Liverpool FC2187625:2731
10.Watford FC2185825:2429
11.Everton FC21610536:2928
12.Southampton FC2176828:2427
13.West Bromwich Albion2176822:2727
14.Chelsea FC2166928:3124
15.Norwich City21651024:3523
16.AFC Bournemouth21561023:3721
17.Swansea City21471019:3019
18.Sunderland AFC21531326:4118
19.Newcastle United21461122:3818
20.Aston Villa21251417:3711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1044)

Přidat komentář
Cobra

LVG

Reagovat
Pospovič

Manchester da 3 góly a stejne nevyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

copak Manchester, ale Newcasle

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

zatim dobre vysledky, jenom skoda ze si payet jede svoji ligu

Reagovat
FUnk

*svuj match, ale jinak je taky vyborny

Reagovat
Bayern +

Dokonalitka zatiaľ!

Reagovat
Ángel di María 22

To aby se United kvalifikovali do LM vyhrou v EL letos, protoze z PL to nedaj. Kdyz koukam na ten jejich los do konce sezony, nevim, co by se muselo stat, aby nepoztraceli dalsi haldu bodu. Jedine ze LVG out.

Reagovat
Miguel19

Los Však je půlka sezony...až na výjimky hraje každý s každým omg

Reagovat
Ángel di María 22

To jo, ale prakticky vsechny konkurenty o LM maj venku, to myslim

Reagovat
Counter

Kdo to má dát místo nich?

Reagovat
livefan

Tottenham a Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Leicester to nedá. To už spíš Liverpool nebo i ten West Ham mi přijde pravděpodobnější. Ale MU má pořád navrch.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

neres. proste Angel a jeho hate na United.

Reagovat
Ángel di María 22

Hejt je jedna vec, ale druha je ta, ze letos je to fakt bida s nouzi herne i vysledkove a to dokonce v tak bidny PL, jakou nepamatuju. Bych se nedivil, kdyby tu LM pred vama ukopal i WHU

Reagovat
EXoRcIsT

sa ti smeje by som chcel zazit aby raz mal Real taku krizu ako ma united po odchode SAFa hned by polka fanusikov zmizla

Reagovat
Busby babes

tak to se tam tezko nekdy stane, kdyz tam trenera vyhazujou kazdej rok, ze jo.

Reagovat
EXoRcIsT

ale stacilo by aby jeden rok skoncili na 7 mieste dalsi by bojovali o Top4 a potom by vypadli z LM oni maju pod Benitezom asi 4 zle zapasy a uz placu ze aku maju krizu ze je najhorsi trener atd .

Reagovat
Busby babes

to si nemyslim, je tam trochu jina situace. v PL je to imho tezsi, protoze ty tymy zespodu proste hrajou relativne dobre a maji taky kvalitni hrace. je to vyrovnanejsi jako celek. Ve spanelsku je daleko vic lehcich zapasu.

Reagovat
Counter

No, popravdě mi přijde, že i malé španělské kluby by si povodily řadu anglických, lehčí zápasy to jsou spíš proto, že Barca, Real i Atlético mají zrovna vyšší kvalitu než anglické top kluby.

Reagovat
Busby babes

kdo vi, to stejne nikdy nezjistime. i proto jsou ty mistni hadky co je lepsi nesmyslne...

Reagovat
Counter

Nj, ale když napíšeš "ve Španělsku je daleko víc lehčích zápasů," tak to zní, jako bys to byl schopný zjistit

Reagovat
Busby babes

je to muj dojem.

Reagovat
Ángel di María 22

Co nezjistis prosimte? Se podivej na srovnani v evropskych poharech.

Reagovat
Counter

Tam zjistíš akorát to, že kluby ze Španělska, které se umisťují na předních místech, jsou v Evropě úspěšné. Ale ne už třeba porovnání kvality spodní poloviny tabulky = těch "lehkých zápasů".

To jen na vysvětlenou, jinak jsem na tvé straně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ángel di María 22

Ja puvodne myslel, ze cast "to nezjistime" reaguje na " lehčí zápasy to jsou spíš proto, že Barca, Real i Atlético mají zrovna vyšší kvalitu než anglické top kluby", proto ta reakce.

Jinak samozrejme mi prijde daleko rozumnejsi to tvoje vysvetleni, ze ty zapasy jsou lehci prave proto, ze Real a Barcelona si je lehci udelaj.

Reagovat
Busby babes

ano, spicka spanelske ligy je momentalne uspesnejsi nez spicka anglicke. ale dal?

Reagovat
Ángel di María 22

Dal je to tvrzeni proti tvrzeni, no, to opravdu na hristi nezjistime

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslim tak posledné 4 roky

Reagovat
Ángel di María 22

City, Arsenal, Tottenham. A 4 misto na LM bud Liverpool, ale ja mam spis tendenci hodne verit vitezny serii Chelsea.

Reagovat
Busby babes

ok, Live, ktery taky hraje tuzku? Fair enough no.

Reagovat
Ángel di María 22

Rikam, ze spis verim Chelsea. Ta zejtra vyhraje a ztraci na United v pulce sezony 8 bodu a navic je ma doma. Hodne hratelny.

Reagovat
Busby babes

treba budes mit pravdu. uvidime.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak ja nevestim z koule, rikam jen nazor.

Reagovat
Counter

Tak první dva jsou jasní, ale Tottenham má zažitou tradici zkolabovat, když je na tom v závěru sezony dobře (ale budiž, letos vypadají fakt slibně), Liverpool je jak na houpačce a nevěřím jim ani za mák a Chelsea má příliš velkou ztrátu, top4 nedají.

Reagovat
mr.Silver

Leicester, West Ham nebo United, nikdo jiny nema sanci imo.

Reagovat
livefan

Tottenham to letos dá. A čtvrtý tým bude dle mého nějaké překvapení. MU bych více věřil za předpokladu, že vyhodí LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to prostě musí udělat. teď nebo nikdy. to je stejný jak titul v rukách Arsenalu

Reagovat
Mariano13

o 4 miesto to bude medzi Leicesterom a United ... to uz aj West ham ma vacsiu pravdepodobnost ako Chelsea na toto umiestnenie

Reagovat
mr.Silver

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

hádej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nedala ještě ta Chelsea

Reagovat
kvasha16

cihame zdola

Reagovat
smazaný uživatel

no před 2 kolama jsem si to tak nějak propočítával a uznal, že jste bez šance. nicméně letos je to báda ze všech stran, takže by to bylo sice velký hodně velký překvápko.. ale o LM bojuje West Ham, takže asi tak...

Reagovat
avicii

Panike sa mi smial ze za co si zasluzia vyrovnat straky? praveze by som povedal ze boli o chlp lepsi...ale remiza zasluzene

Reagovat
bbbauch

Hned po ty hlavicce Maruána jsem vedel, ze to vyrovnaj

Reagovat
nemanja

tiež som to hneď hovoril..

Reagovat
livefan

kiwwi 20.06.2015 13:08

https://twitter.com/BetBright/status/612202480840089600

fakt nerozumiem tomu, jak sa takyto hraci dostavaju do LFC

Heh, úplně jak Depay.

Reagovat
Counter

+ Jovanovič přišel zadarmo a Depay stál 20-30 mega.

Reagovat
BrainBlender

Jedine v cem jsou si podobni je nepochopitelne zbabrana hlavicka. Jinak kazdej soudnej clovek musi uznat, ze depay ma dopredu mnohem vic co nabidnout. To, ze neumi branit je vec druha.

Reagovat
niflheim

Prodejte toho cypa vlasatého.

Reagovat
vitasrp

Tottenham má výbornou šanci se urvat, zítra můžou mít náskok na United 5 bodů, přičemž o víkendu hrajou doma se Sunderlandem, zatímco United jedou na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Zivot je aj cez toto ukrutne skuskove hned krajsi ked si vecer zapne WHU, uvidi Payetovu show a potom exkluzivny priamy od Ennera

Tak krásny 3 góly v jednom zápase, to si nepamätám a asi ani neuvidím

Reagovat
mr.Silver

skouskove

Reagovat
mr.Silver

United budou mit jeste co delat, aby vubec byli v top 4. Vazne stupidni ztraty.

Reagovat
monty25

Nebojte, LVG už chystá posilu...

https://pbs.twimg.com/media/CYeS2skWMAAXl55.jpg

Reagovat
Free_player

Už jsem radoval z remízy Manchesteru, alle to rychle přešlo, když už se na nás skoro dotáhnul Westham ... a zrovna před zápasem s Leicesterem z toho nemám moc dobrý pocit

Reagovat
Busby babes

no nic, dalsi ztracene body. Ta obrana byla dneska strasna, Darmian a Smalling v lese, Fella velka bida. Dozadu hrozilo porad vylouceni, dopredu mel supersanci a nedal, velmi spatnej vykon. Lingard sam pred branou a taky to posle na tribunu.

Jinak zapas asi atraktivni, 6 golu, i peknych, to se mohlo libit. Bude to chtit ted poradne zabrat a zacit sbirat vyhry.

Reagovat
BrainBlender

Hele prvni gol smallinga, oenalta smallinga, treti se o nej otrela. .. posral co mohl. Další vec jsou nepromneneny tutovky jak utd, tak newcastlu. Ale zapas to byl konecne pekny.

Reagovat
Mariano13

prvy gol Fellainiho ..on prehral subpoj s Mitrovicom ... penalta bola neskutocne vymyslena ... a treti gol Darmiana ktory tam mal tu loptu uz trikrat vykopnut z obrany

Reagovat
Busby babes

a Depaye, kterej mel hlidat ten prostor kam se ten mic odrazil.

Reagovat
stiflerovamama

Kazdopadne Wijnaldum a Payet su genialni, jedneho by sme mohli skusit cez leto.

Reagovat
smazaný uživatel

payeta ne prodame.Ten nam vykope nejmin EL

Reagovat
Mastný Chobot

V prvom polčase WHU zlý, ale za druhý si zaslúžili vyhrať. Bournemouth v prvom polčase hral veľmi dobre, kombinovali, behali, za to v druhom katastrofa. Čakal som, že odpadnú, ale oni ako keby ani nenastúpili v druhom polčase, Iturbeho som si prvýkrát všimol asi 10 minút do konca, Stanislasa s Arterom vôbec.

Avšak, MotM Payet, ten chlap je úchvatný. Nerád hyperbolizujem, ale ja som na ňom nenašiel jedinú chybu. V prvom polčase hral obstojne, jedenkrát krásne vysunul Antonia (?) do tutovky, ale nebolo to úplne ono, aj preto, že celý tím hral naprd. Za to v druhom polčase bol nezastaviteľný. Dúfam, že niekto urobí zostrih z jeho dotykov, lebo to bolo dokonalé. Ja som si nevšimol, že by stratil jedinú loptu. V ťažkých situáciách vždy vie, čo robí, podrží loptu, vždy presne prihrá, je strašne inteligentný, aj s loptou, aj bez nej, dozadu bojuje, ide do kĺzačiek, nepičuje, keď sa mu niečo nepáči, maká ďalej - proste, aj keby som chcel, neviem na ňom nájsť nič zlé. Gól z priameho kopu a tá asistencia, keď tam vykúpal dvoch obrancov Cherries, nech slúžia ako dôkaz. Úžasný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Lip bych to nenapsal Payeta pozorovat,to je radost pohledet.Ten chlap se musel narodit s micem u nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Božský Payet

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

Wawrinka hra odkedy futbal a este za Bournemouth????

Reagovat
Mastný Chobot

Od štvrtka.

Reagovat
Mariano13

okrem toho ze je to chaby vtip tak Wawrinka je Stan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne s tebou souhlasim, Payet je zatim pro nas nejlepsi nakup za poslednich 5-6 let.

Jo tady mas tu statistiku payetovych prihravek.

http://www.bbc.com/sport/0/football/35229728

Reagovat
Lacko_Boh

otvaram Moeta ked vidim hrať Payeta

Reagovat
Mastný Chobot

ide jak namazaná babeta

Reagovat
Lacko_Boh

mam ho na ploche tableta

je vo forme jak kokot

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

co musi urobit, aby dostal povysenie na plochu PC ??

Reagovat
bbbauch

boh

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

tak zapas nam prehrali 3 rozhodnutia - Lingard a jeho zakoncenie , Smalling a jeho den blbec , a to ze Fellaini vobec nastupil na ihrisko

LVG keby si dal dole Fellu tak nemam co vytknut konecne na nom bolo vidno ze ten zapas trochu prezival

Reagovat
wild

No nemam slov nato, ako sme dnes prejebali vyhru. Konecne sme sa mohli trocha zdvihnut, mat nejaku snuru vyhier a nabrat sebavedomie a my sa zase takto sami zrazame na kolena

Dat 3goly v zapase po neviem akom dlhom case a aj tak nic z toho..

To co vsetko zahodi Fellaini a kolko bodov nas uz stal ten zmrd to je neskutocne..PREDAT!

Smalling je v poslednej dobe dost mimo, ten zaver sme absolutne nezvladli. Dnes som po dlhej dobe ten zapas prezival, fakt to za nieco stalo a nakoniec sa to zas posralo.

Potesil ma aspon Rooney

Reagovat
vladis271

Fellaini na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič je zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Parádne nasadenie za každej situácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je asi nejlepsi kup v historii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12 mega

Reagovat
Counter

Reagovat
livefan

Neskutečné jak se hned chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bol doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

mohli sme ho mat uz davno ...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě k tomu není taková ta jednosezonní hvězdička.

nicméně 28 let, což ale NENÍ konec kariéry!

Reagovat
Mata

je neskutecnej

Reagovat
Counter

We're now over 1.5 seasons into the Van Gaal era and United still have to choose between attack and defense in any given game.

Mike Goodman má recht, kdykoli to United otevřou, tak dopadnou ještě hůř, než když hrajou tu svoji filozofickou nudu.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ? však dneska sme hrali paradoxne najviac defenzívne za posledných pár mesiacov asi niesu nato zvyknutý

Reagovat
Busby babes

tak mohli sjme hrat nudu a skoncilo by to 0:0. takhle to bylo aspon koukatelny.

Reagovat
Dawon

jestli je schopny LVG sprovoznit jen polovinu tymu naraz, tak at tahne do hajzlu...1 vyhra za 8 poslednich zapasu...na co se ceka kurva, na co? Zase az ani matematicky nebude sance na LM nebo co? Vysvetli mi to do prdele nekdo?

Reagovat
Counter

Není to už devět zápasů?

Reagovat
Dawon

bral jsem jen ligu, sracka v LM a zoufala vyhra 1:0 nad tretiligistou jsou kapitoly samy pro sebe

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kiwwi

3-3 beriem 100x radsej ako 0-0, ale aj tak sme tragedi no, ze nevieme aj hrat dopredu aj solidne branit, bud jedno alebo druhe

Reagovat
nani92

Reagovat
livefan

Payet škoda toho zranění.

Reagovat
CubONE

Ale aspon boli konecne emocie a Wazza

Reagovat
Miguel19

Smalling island

Reagovat
matZz

ty vole kdo to tu pořád psal, že Aston Villa vyhraje až bude Kozák v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já, ale nebyl jsem sám

Reagovat
stiflerovamama

Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

https://twitter.com/el_pais/status/687023807740145664

Wow, El País napsal článek o Ramseyho gólech spojených s úmrtími celebrit

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Ramsey no es un futbolista extremadamente goleador.

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je pravda

Reagovat
Mastný Chobot

keď hrá na CM, tak je a dlhodobo to ukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ta veta je klucova v tom kontexte, o ktorom je cely clanok.

Reagovat
Counter

Tak jako záleží, kde si určíš tu hranici gólovosti Měl jednu výbornou sezonu, ale jinak těch branek doteď zas tak moc nenasázel. Ale jako čekám, že už bude každoročně dávat tak 12-5 gólů ve všech soutěžích, pokud bude zdravý, protože útočná hrozba je to výtečná.

Reagovat
Counter

*12-15

Reagovat
mr.Silver

Nj, gol proti Sunderlandu, Bowie dead

Reagovat
Trand

Achjo, člověk by si řekl, že to po tý jeho wonder sezóně zmizí a ono nic.

Reagovat
kiwwi

najlepsi vykon RooneyMorgan a Jesse (aj ked ta tutovka )

najhorsi vykon Smalling, Herrera a Darmian

konstantny traged Fellaini - tu uz netreba nic dodavat - utratit

Reagovat
wild

Herrera? To urcite nie..ten jeho prinos pre nasu hru smerom dopredu je obrovsky

Reagovat
kiwwi

tak si pusti ten zapas este raz a sleduj len jeho...dnes hral strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Herrera je dlouhodobě strašně nevyrovnaný, ta představa, že bude nastupovat v základu a vše se v dobré obrátí, je prostě blbost...rozhodně je na čem stavět a dokáže toho hodně nabídnout, ale má taky totálně otřesný zápasy...

Reagovat
Pigeon

Jak už jsem psal, on nemůže hrát podhrot. Fotbalové schopnosti má dokonalé na CM, nechápu proč ho tam LVG pořád cpe.

Reagovat
kiwwi

no vsak, stacilo ho dat na CM a namiesto Fellu Depaya alebo Matu...ale tak za to nemoze ani Fellaini ani Herrera no

Reagovat
habinity

Bez matu to celkom islo...matu by som nechal uz celkovo sediet.

Reagovat
Pigeon

samozřejmě. Proto se Ander trápí. On je výborný běhavý CM s vynikajícím prvním dotykem a dobrými obranými schopnostmi. Navíc je hodně aktivní. Prostě úplně zabitý na AM. Schneiderlin a Herrera vedle sebe a před nima Rooney, Mata, případně pro taktické věci Fella a bylo by to. Nevím, proč to LVG nevidí

Reagovat
Dawon

protoze Herrera v zaloze je pro nej moc ofenzivni a pak bysme byli moc otevreni a dostavali spoustu golu...zato s Fellou to je neprostupna zed

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Manchester United in the PL

With Fellaini :

P 11 W 2 D 4 L 5

Win% 18

Without Fellaini :

P 10 W 7 D 3 L 0

Win% 70 + Unbeaten

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

to až moc bije do očí. To si LVG do nedele určite všimne.

Reagovat
Busby babes

tak hlavne ma byt uz ready Basti, takze doufam ze bude hrat on misto Kvetaka.

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Pigeon

Jenže Fella je větší průchoďák, protože je nepohyblivý. Ale chápu, že interpretuješ LVG. Když by vedle Herrery hrál Morgan, tak je to akorát vyvážené.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

deluded pls, ze Herrera

Reagovat
Tywin Lannister

wau ten zápasem united se zámky byl možná nejatraktivnější duel, co jsem letos viděl. Rooney se dostává zpátky do formy, Dean klasicky tragickej výkon, asi nejhorší rozhodčí v PL¨

jinak Fellaini je kapitola sama pro sebe, nefotbalový dřevo, pomalej kolohnát s nulovou technikou a herní inteligencí, příšerným pozičním bráněním, kterej by se spíše hodil jak tréningovej kužel nebo by popřípadě mohl suplovat věžní maják

jinej užitek u něj nevidím. vůbec asi nejhorší hráč big 6, co pravidelně nastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. DNeska si vybrala slabší zápas obrana, hrozne veľa individuálnych chýb. ALE stále nechápem čo ten Fellaini. Ved to je neskutočne zlý hráč. Absolútne mimo pozične, hrubo nedostatočne kvalitný na lopte. Prečo si to musí LvG takýmito hlúposťami posierať ? Dám ruku do ohňa zato, že keby tam bol dnes Herrera (na podhrote hocikto iný), tak by sme druhý polčas tak nevybuchli.

Ináč pred týmto kolom vo fantasy transfers in Payet, Rooney. Rooneymu som dal Cčko.

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze bude na YT video s Fellainiho hrou v zalohe . Rozbehne sa dopredu hra sa otoci a nestiha , rozbehne sa dozadu a zacneme utocit a zase typek nestiha

+ mal dostat cervenu tych faulov tam mal viac a este kopol Coloccinho pri tom suboji okolo stredoveho kruhu

Reagovat
Dawon

zoufala parodie na zaloznika, a stejne ten kokot radsi stahne Herreru, tomu uz se clovek muze jen smat

Reagovat
stiflerovamama

Aku cenovku mozu mat po sezone Wijnaldum s Payetom ?

Reagovat
kubys

Kdybych to vzal Zaschronovou logikou, tak u Payeta se můžeme začít bavit na 40-45

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona si ale vysoko cení spíš mladý hráče

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

WHU by byli totalni idioti, kdyby ho prodali, penez maji i tak dost a podobneho hrace tam maji jen velmi malo sanci nalakat, v soucasnem PL systemu ma tedy hodnotu klidne i vetsi, nez pises... Ma smlouvu do roku 2020 s rocni opci, kolem takoveho hrace se musi budovat tym...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

az na ten vek

Reagovat
smazaný uživatel

25-30

Reagovat
smazaný uživatel

na to zabudni

Reagovat
Counter

Se nějak zapomíná na Mahreze najednou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rob Dawson ‏@RobDawsonMEN 11 min.před 11 minutami

United have shown almost every characteristic of a really good team this season. Just never all in the same game.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

skvely zapas...fakt parada

jinak je doufam mistnim statistikum uz jasny,ze strilet zpoza vapna se proste vyplaci

Reagovat
Counter

Coutinho je zářným příkladem toho, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale iba statisticky.

Reagovat
Counter

Kolik akcí už tím zabil? Je to prostě zbytečné odevzdání míče, jen to fanoušci ocení o něco víc, než když o míč přijde po nějakém obranném zákroku.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Coutinho je štatistická anomália.

Reagovat
Counter

Naopak, dokonale potvrzuje, že přehnané střílení zdálky je naprostý nesmysl a škodí to vlastnímu týmu.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak záleží od toho, kto a ako strieľa a aj od viacerých faktorov, že áno. Ja proti streľbe z diaľky určite nie som, resp. netvrdím, že v zásade je to škodlivé, to nie je pravda podľa mňa.

Reagovat
Mastný Chobot

*viacerých iných

Reagovat
Busby babes

jdi do prdele.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

se Wazza ukopl. a navic to mel dobre pripraveny. Ja tenkrat mluvil o necem jinem.

Reagovat
r.mrazik

a ten druhej se taky ukop a proto zadny nepocitam a je to...a vubec...

Reagovat
Busby babes

druhej uz byl ve vapne, to uhadam.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

zavisi to od hraca, niekto ma dobru strelu (ronei), niekto horsiu (Couts)...

Reagovat
r.mrazik

Kdo nevystreli ,gola neda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ronei by ma strielat castjesie podla mna, hl. je samozrejme pozicia no

Reagovat
Dawon
Reagovat
Swarley

dokonce to chytne za srdíčko

Reagovat
BrainBlender

ale jo. Jen at mu to daji a pak se modlim za Guardiolu. (Na 3-5 sezon)

Reagovat
Bayern +

A opäť sme nad MU, krása fakt.

Reagovat
CubONE

Bayern hra BL

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 , no to mě poser

Oni se pro jednou snaží na plno útočit a stejně remizují, to nevymyslíš prostě

Reagovat
Swarley

stejně tak nevymyslíš to vaše 14. místo, ale tak taky se stane

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, brzy se tam dole potkáme

Reagovat
Swarley

to je ten Vesmír s Eurem bez Wazzy?

Reagovat
Counter

Na Liverpool to umíš líp

Reagovat
Dawon

nejsmutnejsi na tom je, ze i pres tu zoufalost v obrane sme proste meli vyhrat...nejdriv lingard spalil obri sanci na 3:1 a pak Fellaini uz naprosto nerealnou tutovku na 4:2 5 minut pred koncem...kdyz se sere, tak se holt sere komplet vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

No očividně se to hodně posralo, když máte snad nejlepší defenzívu v lize a trojku vám dal nejhorší útok v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem Newcastle ♥

Reagovat
Mastný Chobot

Ja Nutellu a letné búrky ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Letné búrky ♥ Letné holky v bielych tielkach počas letných búrok ♥

Reagovat
mr.Silver

Letne holky?

Reagovat
smazaný uživatel

Yop :)

Reagovat
smazaný uživatel

*Lehke

Reagovat
smazaný uživatel

(s primerane velkym prirodzenym poprsim a bez burky este)

Reagovat
smazaný uživatel

zimne holky nie?

Reagovat
Mastný Chobot

v kožuchu a so snežkami to nie je tak sexy

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, čo sú snežky, len sa mi to hodí k zime btw

Reagovat
smazaný uživatel

no napr. holky v capiciach s dlhymi vlasmi ja si obcas nemozem pomoct, s letnymi holkami sa to porovnavat samozrejme neda, ale netreba zabudat aj na zimne holky

Reagovat
fenixLFC

capice su u bab skvele

Reagovat
Mastný Chobot

šak jasné, holky treba ľúbic, v čapiciach alebo bez čapíc

Reagovat
smazaný uživatel

s bikinami alebo bez

Reagovat
kvasha16

s porastom alebo bez

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Iba letné búrky

Reagovat
stas87

Radsej letne dazde ale zasa nie to co maju vo Vietname...na futbal fantasticke.

Reagovat
Mastný Chobot

keď sme ešte jak malí loptoši chodievali hrávať futbal každý deň, tak som to najviac miloval, keď predtým alebo cez to trochu spŕchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Sklzy na mokrom travniku v lete,fantazia. Niekedy som to nevychytal a bolo to casto za zltu,niekedy aj na redku ale nevyhodili ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Tento tim by sa mal zamerat na europsku ligu..prva vec ako jedinu trofej ju nemame v klubovej historii a za druhe je tam iste miesto v lm bez predkola..lebo v lige neviem ci maju nato uhrat lm .otazka je, mame vlastne na vyhru v europskej lige?

Reagovat
smazaný uživatel

su tam lepšie mužstva, predovšetkým Neapol a Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

bez tak to vyhra Sevilla

Reagovat
Counter

Spíš ne, letos je EL hodně slušně našlapaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se podivej na ten los jarni casti....Ty dvojicky sou naslapany jak svine a vypada to tam skoro jako v LM

Valencia - Rapid Vídeň

Fiorentina - Tottenham

Dortmund - FC Porto

Fenerbahce - Lokomotiv Moskva

Anderlecht - Olympiakos

Midtjylland - Manchester United

Galatasaray - Lazio

Šachtar Doněck - Schalke

Marseille - Athletic

Sporting Lisabon - Leverkusen

Villarreal - Neapol

Reagovat
REPLIKATOR

Middlesbrough have now not conceded a goal in 13 hours and 37 minutes of play in the @football_league #utb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

LVG: *breathes heavily*

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Akorát zamrzí, že Kalas vypadl ze základu.

Reagovat
nani92

náhoda? nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Mourinhův učeň no.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize jo, V poháru prohráli 4 dny zpátky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

z top ten v chazy league má v týmu Payeta Wat, Usty, counter a já. správné rozhodnutí

Reagovat
kiwwi

mne hral dnes len De Gea a toho som nechal chvalabohu na lavicke

Reagovat
13

já moc nechápu jaktože se furt držíš vysoko s takhle drahou obranou a brankářema. Máš ještě wid card? rezervu v banku? Až přijde doba Aguerovo a Sanchézovo - kvapem se to blíží, tak tě chci vidět jak z toho vybruslíš.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ho tam mal od začiatku, pokým sa nezranil... a po dnešku už tam od budúceho týždňa je zas

Reagovat
13

já mu ze začátku nemohl přijít na chuť, no pak jsem si ho tam dal, chvilku sloužil a hned se zranil.

Reagovat
Busby babes

taky jsem ho dneska vymenil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiez, len v TOPe uz dlhsiu chvilu niesom.

Reagovat
Counter

Do pár kol už ho bude mít každý, kdo má jen trochu rozum.

Reagovat
bbbauch

(C)

Reagovat
Infernoqt

to je pak prd platný, když mu dáš pásku, ale zároven máš v obraně Smallinga

Reagovat
13

tak kapitánskou páskou u Payeta získáváš 11 bodů navíc. Pochybuju, že jsi čekal od Smallinga 11 bodů.

Reagovat
bbbauch

No tak touhle logikou se v kazdym kole najde nekdo, kdo ti ty body za kapitana "vynuluje"

Reagovat
vladis271

MOTD je 23:35?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie je, ci?

Reagovat
Mastný Chobot

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Paul Scholes: "That was more like a Manchester United performance, the fans demand entertainment and they got that today."

je to dobry, Scholes je stastnej, muzem se zas vratit k te obrane.

Reagovat
habinity

Teraz budu kimentovat rio vida gary neville na obranu potom zas nedame gole scholes a polka utocnikov byvalich ..a stale to iste dokola kym nebudeme alebo uz aj sme ako loserpool

Reagovat
Whitemedia

And Then There Were None... hustý chci něco dalšího s podobnou atmosférou!

Reagovat
Counter

Já na to pořád ještě neměl čas kouknout, ale tyhle reference začínají silně podkopávat pracovní morálku...

Reagovat
kiwwi

Bolo to fakt husté ale zopár nelogickych vecí sa tam našlo a trochu mi skazili zážitok

Reagovat
patas92

Taky jsem teď dokoukal

Reagovat
vladis271

Mňa celá tá Christie sága obišla, rovnako ako aj tá básnička o 10 černoškoch (zaujímavé, ked som si po dosledovaní uvedomil v koľkých filmoch som tú zápletku viac, či menej prispôsobenú danému deju videl).

Takže pre mňa to bol celkom dosť veľký SPOILER v samotnom názve filmu.

Reagovat
Side

achjo...

Reagovat
kiwwi

Ty si fakt kokot to neni možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušek plná prdel, furt jsem ještě nedokoukal Making a Murderer a teď ještě tohle? Achjo.

Reagovat
Trand

Zrovna teď jsem dokoukal šestý díl making a fakt mě to stojí hodně přemáhání, abych se šel učit místo toho, abych to celý dokoukal. To je hrozný vidíš jeden díl a nemůžeš přestat.

Reagovat
Heisenberg

Úžasný dokument.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, hodím 50 litrů na neprohru Palace a Villa vyhraje první zápas po půl roce

Reagovat
Whitemedia

Protože hrál Kozák Masoplste

Reagovat
smazaný uživatel

Teď půst bude.. a velkej... tak 3 roky jen suchý rohlíky

Reagovat
aither

Ukaž tiket, jinak je to o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vole, určitě si vymejšlím, že jsem prohrál 50 litrů... to bych si spíš vymyslel, že jsem vyhrál půl mega, aby mi tu aspoň nějakej zdejší borec přežvejknul, když už nic jinýho

Reagovat
REPLIKATOR

Už to nehul!

Reagovat
I am Mancunian

Since going top of the PL, #mufc have won 7/24 points in games v Leicester, West Ham, B’mouth, Norwich, Stoke, Chelsea, Swansea & Newcastle.

Reagovat
Counter

Tzv. kiwwiho lehký los.

Reagovat
I am Mancunian

Teraz mame lahsi.

Liverpool (A)

Stoke (H)

Southampton (H)

Chelsea (A)

Sunderland (A)

Arsenal (H)

Reagovat
fenixLFC

uplne vidim ako prehrate iba so sunderlandom

Reagovat
I am Mancunian

a dalsich 5remiz, to je krasnych 5 bodov a celkove skore 0-1

Reagovat
Busby babes

vazne zacni sledovat https://www.facebook.com/defenziva/?fref=ts

tam ti ten tvuj pokrivenej pohled opravi.

Reagovat
I am Mancunian

fb neprovozujem

Reagovat
Mastný Chobot

oľo ti tam 1. septembra 2012 hodil gif, ak si nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

kua ale, ked si spomeniem, ze Tito to ma za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

kto je na tom tricku?

Reagovat
BrainBlender

Bilek myslim. Ale byvala druha varianta snad se tremi trenery.

Reagovat
Busby babes

Bilek, Rada a Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

do vcerejska mel i LVG se na tricko dostat... ale ted..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-313007/?forum=1#p7830096

I s dvěma zápasy navíc proti sestupem ohroženým klubům to nakonec ani zdaleka nevyšlo.

Reagovat
J0EL

toto je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

"ale stale mi to pride ako dost v pohode lost na december" Vždyť měl pravdu, těch lost bylo opravdu dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan je deluded aj sám pre seba.

Reagovat
smazaný uživatel

kkt

Reagovat
r.mrazik

jsem to psal uz vcera...s takovyma kasparama,tak malo bodu...ostuda

Reagovat
patas92

Ten Payetův trestňák pěkný, ale příště se ten gólman rovnou může postavit vedle brány

Reagovat
smazaný uživatel

je motd?

Reagovat
Rohlíček

taky marně hledám stream

Reagovat
patas92

To se ptáš na špatné adrese, já jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

dobru noc

Reagovat
Counter

Není, až zítra.

Reagovat
nani92

piče, na FB lajkuješ hocijaké fotky, ale že by si tam sledoval stránku MoTD a všetky potrebné informácie sa dozvedel sám, to nie..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

nelajkujem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

https://twitter.com/DoniPutra21/status/686949181127176192

Aršavin byl kanón Jen mi tuhle vzpomínku kazí to, že jsme ten zápas stejně nevyhráli...

Reagovat
Whitemedia

Arshavin bez Martina Tylera, nuda...

Reagovat
nani92

https://www.youtube.com/watch?v=zc1OSa6XOwk podobný zápas s lepším koncom..

Reagovat
Infernoqt

Hele, tak už jsme začali s tou přestavbou týmu?

Reagovat
Counter

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/687046479949725696

Fandové LFC mají jistě velkou radost.

Reagovat
vladis271

chcel som niečo o tom, ako vedenie verí Wardovi na post jednotky v nasledujúcich rokoch, pričom sme si týmto podpisom zabezpečili nadštandardnú dvojku, ale ptm som si uvedomil aké je to slabé, tak serem na to radšej.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

kua dpc... musi mu prist kvalitny konkurent

Reagovat
Infernoqt

fíha

Reagovat
fenixLFC

zas z neho nerobme trageda....

Reagovat
stas87

Je to vobec treba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No tragéd to není, ale De Gea, Courtois, Čech, Lloris a Hart jsou všichni před ním + letos bezesporu i Butland. Další řada brankářů je cca na jeho úrovni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

jo, mám

Reagovat
smazaný uživatel

Worst comments tonight were from Howard Webb on BT Sport excusing Fellaini’s later tackles as “you know what you expect from him” as some sort of reason not to have given a second yellow.

Reagovat
Infernoqt

Nemůžu říct, že jsem čekal zázrak dneska, ale bod z venku beru. Když vemu v potaz, že ten tým hraje na hraně možností a prakticky nemáme obranu složenou z obránců, na otevřenou hru nemáme hráče, na kombinační nemáme útok, tak výsledek beru jako dobrý.

No a ačkoliv nejsem pro setrvání Van Gaala, nemyslím si, že změna kouče přinese ovoce. Minimálně v ted v jednom z přestupových období to chce přinést klíčového hráče, a pokud chtějí příští rok bojovat o titul, čeká je ještě moc práce, ale na průměr této sezony dobrý výsledek...

Reagovat
Infernoqt

samozřejmě budu rád, když to převezme Mourinho nebo někdo, kdo se orientuje v podobné hře, ale nepřinese to úspěch pro současný kádr

Reagovat
stas87

No a na co mate peniaze potom teda? Trebars to rychlo vyriesit,nie?

Reagovat
Infernoqt

prej nebudeme nakupovat v lednu... stejně ta sezona nedopadne podle očekávání a mě to ani nějak nevzrušuje už

Reagovat
stas87

To je skoda,tesil som sa,ze zasa potesite nejaky klub peknou ciastkou,ktorou si prilepsi do rozpocta.Niekto toho samaritana robit vo svete futbalu musi.

Reagovat
Infernoqt

momentálně to dělá každej, nejsme výjimkou, jen si nejsem jistej, že nabíráme ty správné hráče

Reagovat
stas87

To chce klud,nie vzdy sa podari kupit hraca a ten hned ziari.Chce to stale skusat a skusat,casom sa niekto chyti.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre vyhru LFC a ked nie, tak titul Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

ani vas titul by mi nevadil pod pochem ste celkom sympaticki

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked no, su nas naj.konkurent cize skor nie ale tak radsej ako mancs ci chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Milan, pls, nebuď zlý

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
PP

NIKDY! Kdo by to tady s nima potom vydržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

takto okato sa pchat Domovi do riti

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

300. pro statistiky a predikce všeho druhu na těchhle stránkách:

http://abehnisch.com/premier-league-after20.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik tabulek, aby si týpek dokázal, že jeho oblíbený tým míří neohroženě za titulem.

Reagovat
Mastný Chobot

Na Ronaldovu sochu v jeho rodnom meste niekto na chrbát nasprejoval Messi 10

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez admits Tim Howard could leave Everton in summer (Guardian)

Everton are set to offer £3million for Leeds starlet Sam Byram, who is out of contract at the end of the season and has rejected all attempts to tie him down on a new deal (Daily Mail)

Everton boss Roberto Martinez wants to sign two new players as Darron Gibson and Aiden McGeady prepare to leave on loan (Daily Mail)

Martinez on Yarmolenko: "Nothing to comment. We could see a player arrive, I never close the door... or window... we have been working hard." (Liverpool Echo)

Takze ted v zime idealni scenar Naismith, McGeady a Gibson pryc hostovat - Jarmolenko a Byram dovnitr? A v lete koupit poradneho golmana misto Howarda (Bojko?), pryc pujdou temer tutove Pienaar, Osman, Hibbert, Gibson a McGeady, otaznik je u Ovieda - a naopak by to chtelo koupit poradny backup za Lukakua (Austin?). To by minimalne financne slo.

Takze sestava na konci leta neco typu: BojkoRobles - Coleman/Byram, Stones/Jagielka, Funes Mori/Galloway, Baines/Oviedo/Garbutt - Besic/Cleverley, Barry/McCarthy - Deulofeu/Lennon, Barkley/Tarashaj, Jarmolenko/Mirallas - Lukaku/Austin/Kone ... na papire mi to nevypada marne, bylo by teda docela fajn ty spekulace vetsinou z docela dobrych zdroju uskutecnit realitou

Reagovat
stas87

Fuuu,ukrajinci su diery. Aj ked tento by nemusel byt spatny.Snad vam Jarmolenka vyfukne BVB.Mu Konopljanka poradi.

Reagovat
Zaschrona

Jedina sance asi fakt je, ze by nam rekl ano i diky tomu, ze ho nahanime cele leto, i ted - a poradne si ho taky zaplatit. Nicmene do toho ofenzivniho ctyrlistku by pasoval famozne - presne ten kousek, ktery tomu chybi. Ale myslim, ze tech sanci, kdo by nam ho mohl vyfouknout je fakt hodne, ten by se neztratil asi v zadnym klubu.

Reagovat
stas87

Zasa ale on oproti Konopljankovi ma skvelu postavu,v subojoch sa nestrati a na to ako je vysoky,ma skvelu techniku.Hrac pre PL.

Ten Boyko je len spekulacia?

Reagovat
Zaschrona

On i sam rikal v jednom z rozhovoru, ze by si chtel zahrat v PL, protoze si mysli, ze na ni ma dobre predpoklady.

Media na Ukrajine psala, ze pry se o nej zajimame a mame bojovat o jeho podpis udajne s Besiktasi a Deportiva. Ze zprav z Anglie vim jen to, ze jsme ho, podobne jako Konopljanku, ktereho jsme neuspesne nahaneli, skautovali. V Anglii nase hlasna trouba Liverpool Echo nic vic nepsalo. Dost pravdepodobne k nam teda nepujde, ale libil by se mi... By tam stejne asi dost mozna byl problem se ziskem pracovniho povoleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojko?

Reagovat
Zaschrona

Golman Dnipra, byl nominovany na nejlepsiho golmana minuleho roku od UEFA, byl fakt skvely v jejich jizde EL, vickrat jsem ho nevidel. A je teda s nama docela casto spojovany. Herne se mi libi a ma stejneho agenta jako Jarmolenko, rozhodne to dava smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojko akoze Boyko?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jak jinak to chces do cestiny prepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len ci to nie je nejaka prelozena prezyvka, alebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are confident they will be able to tie down teenager Ruben Loftus-Cheek to a new long-term contract.(Daily Telegraph)

uteeeč

Reagovat
niflheim

konfident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jsem z toho trochu nervózní, jinde už by mohl hrát a je otázka času, než si to uvědomí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnání s Bamfordem, McEachranem, Broumou, Akém anebo např. Stochem mi přijde kvalitativně nejlepší a šanci by si zasloužil. Na druhou stranu víme jak to v Chelsea chodí. Mě třeba nejvíc štve Berthrand. Ten klub byl fakt dobrej a kdyby se mu více věnovali a hrával základ, tak by byl kvalitní obránce.

Reagovat
Svatej

Já nejvíc věřil Kakutovi a Joshovi před lety. Od tý doby si jen říkám, že když jsme to prosrali se všema, dokonce i s těmahle dvěma, tak už je to beztak s náma ztracený. U toho Loftus-Cheeka je to ode mě spíš jen takovej poslední zoufalej výkřik, protože je na něm vidět, že má ten klub rád a krom těch technických schopností je na tom skvěle i fyzicky. Prostě fakt není důvod ho nestavět, absolutně žádnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no.. On má potenciál být lepší než Matič. Jsou si hodně podobní. Má skvělou figuru pro hru uprostřed zálohy. Škoda, že nejsou v Anglii B týmy jako ve Španělsku. Zrovna takové Chelsea by to hodně pomohlo - ostatně i Anglickému fotbalu. Předsi jenom ta soutěž rezerv tam za moc nestojí. Pokud chce být Chelsea kvalitním klubem, s tou mládeží musí něco dělat. Je hrůza, že za celou éru Abramoviche nevyprodukovali jediného kvalitního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapracovali do svojho tímu*

Vyprodukovali dosť kvalitných hráčov

Reagovat
kvasha16

Jose to s nim posral

Reagovat
smazaný uživatel

Dean a odpískaná jedenástka proti United

Ale takéto zápasnícke hmaty pri rohoch by sa mali pískať častejšie. Veď takmer pri každom rohu dochádza k podobným situáciám a nepíska sa to. Ale Dean to určite kompenzoval tou prvou, síce prísnou, ale oprávnenou penaltou.

Reagovat
kissak

jasná kompenzace, ještě měl vyhodit toho hovado vlasatý

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hej, kompenzoval, ale aj tak, no. Zaslúži si to pochvalu, pretože toto do futbalu naozaj nepatrí a stále sa pred tým zatvárajú oči...

Reagovat
r.mrazik

akorat se tam drzeli oba dva navzajem...to byla pekne divna pentle...

Reagovat
kissak

to je pravda, ale v tu dobu měl Manchester už dávno hrát o 10ti

Reagovat
r.mrazik

to asi jo...kvetak je hroznej kaspar

Reagovat
kissak

nejlepší pokud byste se ho zbavili

Reagovat
r.mrazik

snad to vidi i v klubu

Reagovat
vladis271

mne to skôr príde, že fauloval Mitrovič. Bola to kompenzácia. Spravil to strašne šikovne, chytil ho za dres, stiahol ho na seba. Rozhodca bol v takej pozícii, že videl Smallinga, ktorý zakrýva výhlad na Mitrovica. Potom už videl len pád a to ako sa Mitrovicovi vyhŕňa dres.

Ja by som pískal pri lepšom výhlade a v zápase bez kontroverzií faul na Smallinga.

Reagovat
Busby babes

taky mi to tak prislo, ze ho Mitrovic stahl na sebe... ale proste ho Mike nema takhle drzet no. nebo ho mel pustit a bylo by to jinak. takhle Dean videl jak se Mitrovicovi svlekl ten dres a bylo...

Reagovat
r.mrazik

i to je mozny...mne prislo,ze se drzeli oba...

uplne zbytecna penalta

Reagovat
salami

Smalling začal s drženim, Mitrovič see ho snažil sundat ze sebe a Smalling to nešikovně dokončil, spíš to ale na penaltu nebylo, nicméně po tom, co písknul proti nám a nepísknul pro nás už musel

Reagovat
kiwwi

dokoncil to prave Mitrovic, ktory stiahol Smallinga na seba

Reagovat
Pigeon

kompenzace jsou absolutně nesmyslné a rozhodčí si sami znehodnocují svou práci. Udělá chybu ví to, a protože si myslí, že to napraví udělá druhou chybu, ale v reálu udělá prostě jen dvě chyby místo jedné.

Reagovat
kissak

ale zase jakpak se má cítit poškozenej tým pokud jeho soupeř dostane nejen gólovou výhodu, ale i morální?

Reagovat
Pigeon

chápu, taky hraju fotbal a je těžké tohle hodnotit z pozice hráče týmu, kterému bylo ublíženo. Nicméně rozhodčí tam není proto, aby si nějak udobřoval tým, hráče, ale prostě od objektivního posouzení situací na hřišti. Nejen z těchto důvodů bych nemohl být nikdy rozhodčím a nechápu lidi, co do toho jdou

Reagovat
kissak

naprostej souhlas. Já sice fotbal nehraju a proto kecám nesmysly zhrzenýho fandy poškozeného týmu

Reagovat
Pigeon

Taky bych sobecky chtěl, aby to kompenzoval, kdyby šlo o můj tým...prostě se od toho jde těžce odosobnit. Ale střízlivým pohledem si myslím, že je kompenzace blbost. Občas i v té naši soutěži, kde aktivně hraju, toto začne rozhodčí dělat, a tam jde přece jen o méně, a pak kroutí hlavou všichni hráči obou týmu, zda to má zapotřebí dělat ze sebe šaška

Reagovat
kissak

však jak vidíš od začátku debaty s Tebou souhlasím

Reagovat
Pigeon

jasně, jen jsem se dál zamýšlel, dělám to často, na nic nenarážím

Reagovat
kissak

v poho kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Třešně škoda, Crystalové jsou v krizi a Manchester U. špatný výkon a můžou být rádi oba týmy.

Reagovat
stas87

Vnimaju Oveckina v USA tak,ze uz predbehol Crosbyho?Je popularnejsi?Teraz ho valcuje ale ci to tak beru aj v Amerike.

Reagovat
smazaný uživatel

Podĺa mňa určite. Crosby upadol za posledné roky.

Reagovat
kubys

Jojo, Crosby jenom předloni vyhrál Art Ross Trophy, loni měl nejlepší průměr bodů na zápas (z těch, co hráli relevantní počet zápasů), ale je v piči poslední roky...lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja niekde píšem o jeho výkonoch na ľade?

Reagovat
kubys

Pokud mluvíš o popularitě, tak by mě zajímalo, čím to máš podložené...

Reagovat
smazaný uživatel

Ničím, bol to len môj dojem z jedného videného zápasu NHL a skandovania "OVI, OVI"

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte z čítania komentov pod videom na youtube - nejeden fanúšik písal Ovechkin > Crosby a to asi z každého kúta Ameriky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc sa tu správam jak deluded, ale no ešte raz to zhrniem, že mne ako okrajovému fanúšikovi sa to tak zdalo posledný rok, že už jeho meno nemalo takú váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

poklesem prodeje dresů? Toews, Kane, Henrik, Ovechkin mají za 2015 více prodaných dresů. Nezvolením do all stars tento rok. On na tom není špatně jak se tu někteří snaží naznačit, ale jeho popularita určitě klesla.

Reagovat
kubys

Pokles prodeje dresů? Sice byl pátý, ale nikde nebyly absolutní čísla (nebo jsem je neviděl), on dost dobře mohl prodat i víc dresů, jen ten zbytek se vyšvihl ještě výš. A za letošek snad nikdo Crosbyho nečekal, myslím, že to netrápí ani jeho samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

upadol. nicméně upadol herně a hlavně Penguins vypadli..

on je pro NHL pořád Numero Uno, ať si každej kecá co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa práve zdalo, že od tej choroby čo chytil tak nejak jeho meno začalo upadať, ale NHL detailne nesledujem no

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne.

ta nemoc měla zásadní vliv. on má možná boovou efektivitu pořád vysoko. vlastně ano má. ale prostě je to jiný Sid již.. nicméně on se zase vrátí o tom nejde ani pochybovat.

problém je, co ti tučňáci jako celek

Reagovat
Darren Fletcher

ne, Sid vzdy bol a nadalej bude No.1

Reagovat
Kokesh

Vubec. Rus nebude nikdy popularnejsi nez Kanadan nebo Amik. Opravdu nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je tam sice teď wankfest okolo caps a jeho 500 golů ale Rus nikdy nebude populárnější než Kanadan v NHL. Ale je pravda že Crosby už není to co býval co se týká popularity, letos není ani v all star.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je taky díky tomu, že organizace pens stojí za hovno a nikdy nedovedli vybudovat okolo něho a Malkina to co dokázalo Chicago okolo Toewse a Kanea.

Reagovat
kylo ren

pekne luis van hitler kdy te konecne vyrazí

Reagovat
Rssa

To se dalo čekat,Kozák nastoupil a hned výhra.

Reagovat
Busby babes

http://www.squawka.com/news/why-its-time-man-utd-cashed-in-on-marouane-fellaini/571873

On ma fakt ty statistiky strasny. Ani ty hlavicky nevyhrava...

Reagovat
r.mrazik

hrozny fotbalista...navic neskutecny prase i s tim jeho telem a vyskou...momentalne spis tymu skodi nez aby mu neco dal...

Reagovat
r.mrazik

a jeste...vcera bylo opet krasne videt,ze rychly zaloznik misto Maty je taky neskutecna vyhra...

Reagovat
Busby babes

Mata neni kridlo no. na tom podhrotu, kdyz kolem sebe ma behave hrace, tak dokaze zahrat velmi dobre. z toho kridla je to slabe no.

Reagovat
r.mrazik

ja ho tedy nevidel u nas zahrat nejak kvalitne ani na tom podhrotu...

ten hrac je vcudu...zbytecny moyesovo nakup jak kvetak

Reagovat
Busby babes

ja teda jo. parkrat zahral hodne dobre kdyz na tom podhrotu byl. ale asi je cim dal tim vic nadbytecnejsi no.

Reagovat
r.mrazik

mne se treba libil loni kdyz hral napravo...a zapas proti kohoutum a pak liverpoolu byly jeho nejlepsi u nas...tam to skvele fungovalo mezi nim,herrerou a antoniem na prave strane...kde vlastne antonio doplnoval nabehama jeho pomalost

vlastne se clovek obcas divi,kde ty body sbira....herne je totiz takovy nijaky...

Reagovat
Wat

Já bych se spíš divil tomu, kdybys ho ty někdy viděl zahrát aspoň průměrně.

Reagovat
r.mrazik

psal jsem to nahore...

kdyz zahraje dobre,tak pochvalim,kdyz ne,tak opacne...s tim problem nemam

to,ze u nas hraje spis (pod)prumerne vi snad vsichni...at nastupuje na kraji,nebo uprostred...

to,ze se mu nektery zapasy povedly je snad jasny...ale dlouhodobe formu a ani vliv nema...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata môže vyniknúť jedine na podhrote s behavými krídlami vedľa seba. Jeho obrovská výhoda je v konštantne dobrých výkonoch za týchto podmienok. Akonáhle sa začne experimentovať a miešať s pozíciami, tak je nepoužiteľný.

Reagovat
r.mrazik

no...a u nas kdyz hral s rychlyma kridlama,tak taky nehral nijak extra...

konstantne dobre vykony nemel uz dva roky u nas a rok predtim u modraku...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale v United pod Gaalom nikto. To nie je prípad konkrétneho hráča, ale celého kádru.

Reagovat
r.mrazik

de gea hraje skvele,mike hraje skvele,martial hraje skvele...nekdo zakazuje Matovi uz dva roky aby hral taky skvele?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som reagoval na to, ze si to nie je nikto schopny udržať dlhodobo pod Van Gaalom.. Smalling mal výborny polrok, možno ani to nie. De Gea dlho vôbec nechytal, Martial tiež strieda lepšie zápasy s horšími.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm Smalling má výborný minimalne rok, hypovat sa vsak zacal az tuto sezonu. De Gea nechytal snad 5 zapasov, inak pod LvG vsetko. Martial je este nekonzistentny ale evidentne mu vyhovuje to,ze ma volnost skusat stale 1vs1. Dalej by som spomenul Young, ktory pod LvG snad ani nemal zlý zapas, top top hrac. Celkovo sa mi paci aj napr. Blind z ktoreho podla mna vyzmykava LvG absolutne maximum.

Naopak Rooney mi príde z vynimkou poslednych zapasov strasne zviazany, a keď sa pridala ta jeho mega kriza tak to bol naozaj des. Ale tak podla vsetkeho pomohlo posadenie proti stoke, odvtedy sa mi paci. Aj keď stale cakam ze bude na lopte viac, čo by mal LvG riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

...zatiaľ čo v Chelsea si udržal skvelú formu vlastne celý čas ktorý tu strávil (Mourinhove "čistky" už by som do toho nerád rátal)

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea bol takto svetový a vo finálnej fáze sa vyrovnával Silvovi.

Reagovat
r.mrazik

no...to je prave to,s cim vubec nesouhlasim...silva hraje mnohem vic dopredu...aspon tedy kdyz clovek porovna matovo pusobeni u nas...

Reagovat
r.mrazik

*ale radeji toho nechame...tyhle kecy o matovi jsem tu psal tolikrat,ze to nema smysl resit

Reagovat
smazaný uživatel

Veď o to práve ide, "matovo pusobeni u nas" .. u vás je polovičný ako 90% kádra, to ide na triko trénera. Ja som porovnával Silvu a Matu z Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

moc nesouhlasim...ani s tim,cos psal vys....

ale to je jedno...

Reagovat
Cobra

Za 15mega berem

Reagovat
Busby babes

15 mega a Matu za Harryho?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

utratit

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Jeste jedno diky vam a WBA, ze jste nam tehdy zasponzorovali vymenu Felliho a Anichebeho za Barryho, McCarthyho a Lukakua. Fakt bozi obchod.

Reagovat
Busby babes

neser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

utratit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Krasny 11 flek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic on Payet: "It's scary how good he is. He's a top player and makes the others better. He's still not 100% fit."

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

HD na Chelsea prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

#nezvládám

Doufám, že s tímhle sráčským fotbalem spadne Pulis až do League two. Tohle je fakt ostuda, ostuda pro tým s rozpočtem, jakej oni maj a ostuda pro ligu.

Náš výkon za moc nestál, ale aspon jsme místama chtěli hrát fotbal. To, co předváděl náš dnešní soupeř se nedalo přirovnat ani k nekonečnýmu čekání na soupeřův tah v šachách. K zblití k zblití a ještě jednou k zblití.

Jediný pozitivum Kenedy, jinak jsem nasranej až k nepříčetnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodca im to všetko žral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tohle je fakt skvělý

Reagovat
fenixLFC

s prvym odstavcom suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám vo zvyku sťažovať sa na výkon rozhodcu, ale to, čo dnes predviedol Taylor, tak to hneď tak ľahko nevidí. Neuveriteľný šašo... to bol hnus, velebnosti...

Reagovat
kiwwi

Nebyt vitazstva Leicestru, tak uplne zbytocne kolo co sa tyka boja o titul a top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela hrooooznej .....

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester zas na konci to je sezóna

Reagovat
Mastný Chobot

*na koni

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň ten Lestr.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen posledních deset minut, ale zakričel jsem si "WELŠSKÝ ŠAVI PI*OOO" na cely barak dobry vysledek a hlavne lester slepky snad trosku ztichnou zase ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

20 střel, 15 rohových kopů, 11 přímých kopů = 1 šance. Tohle utkání jsme si prohráli samy

Reagovat
smazaný uživatel

Na výhru nebylo dost penisů.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

A asi pořád není.

Reagovat
Cobra

Sorry, ale já se vůbec nechytám.

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím. Podívej se na poslední slovo tvého příspěvku.

Reagovat
Cobra

Jo sami

Reagovat
smazaný uživatel

To v Chelsea jsou samé ženy?

Reagovat
Counter

No jo, Leicester už od té prohry na Liverpoolu viditelně odpadává

Reagovat
Mastný Chobot

pff, šak počkaj

Reagovat
Radin

Však a ne? Tohle je klasika Spurs..Jinak Leicester je teď tam kde je, protože ostatní jsou na tom podobně..Ale od zápasu s Live taky zrovna nezáří..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mel ted tezkej los a jeste ma tusim do 10. unora, pak uz by nejakej zasadni pokles prijit nemel. Myslim, ze se s tim perou dobre a jde o to, ze uz dva mesice takrka kazde kolo tady chodi chytraci, ze uz brzy prijde doba kdy Leicester zacne brutalne ztracet a propadne se mimo pohary, coz je kravina. Ze konkurenti ted nezari? Ale to prece vime od rijna a zmineni kritici to prece museli vedet taky, ze se najednou z tech tymu za nima nestanou Barcelony. Titulu porad neverim, ale LM je podle me naprosto realna. Kdo by je vytlacul Totenham s Manchesterem? To by do MU musel LVG okamzite nahradit kouzelnik a kohouti by se museli zmenit prakricky od zakladu ve sve povaze. West Ham, CP nebo Liverpool fakt ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Akorát já jsem ohledně té LM pořád skeptický.

Reagovat
Usty

Nezvládáš

Reagovat
Counter

Co?

Reagovat
iamek

BR > Klopp. Kdokoliv > zelva

Reagovat
oli9

Reklama na fotbal bylo jen otázkou času kdy LFC srovná

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice , ale snaha byla

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt depresivní tyhle zápasy s Leicesterem. 180 minut při držení míče přes 65% a za tu dobu jim dáme jediný gól z penalty. Kdyby aspoň měli nějakou dobrou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Moc díky hoši, takhle smutnej jsem z našeho výkonu už dlouho nebyl, tuto sezonu určitě ne.

Tu top 4 s takovou nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to tě ani Allen nepotěšil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Nádhera, podle představ, tohle mě prostě bavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, toto kolo riadne trháky, vlastne ako vždy v Premier League. Leicester už každý odpísal a vuala, zase sú späť . Chelsea natrafila na giganticky zlého rozhodcu, kedy už tieto nešťastné straty bodov skončia...

Reagovat
Hachim Mastour

Presne ako naposledy na Anfield Road.Škrtel dal v 96 minúte vyrovnávajúci gól.Ešte štastie, že City remizovalo.

Reagovat
Mervin

tohle bylo přesně jako tenkrát při remíze 4:4 - zase dřevo z lavičky

Reagovat
kiwwi

kazdopadne 34 golov za kolo a to tam boli dva vysledky 1-0 a jeden 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Gólový priemer je na tom dosť dobre no, lepšie ako za Mourinhovej minulej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny zapas. Takto nejako si predstvujem moje musztvo, ked ma vyrovnat. Pod Rodgersom by sme mohli snivat o takomto niecom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tym chcel basnik povedat?

Reagovat
kiwwi

ze ked sa vyrovna na konci zapasu pod Kloppom, tak je tu super, ked sa to stane pod Rodgersom (dokonca o 10 hracoch), tak je to asi fatamorgana

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis islo mi o ten sposob ako sa hralo od momentu, co sme dostali treti gol, vobec mi o gol samotny nejde. Kludne by ani nemusel padnut, aj tak by som s tym bol pokojny. Ale skusil si..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sorry ale teraz sa mylis a prskat na rodgersa kvôli vsetkemu je hovadina...pokial si pamatam dobre tak aj v tom zapase po vyluceni boriniho sme zacali neskutocne bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne. Ja osobne si ale nepamatam, kedy Rodgers dokazal, ze ma gule tak ako Klopp dnes.

Reagovat
fenixLFC

akoze v com? ze poslal stopera hrat hrot? to robil so skrtelom tusim

Reagovat
smazaný uživatel

To sedi. Tak pred 89. minuntou byy tam ten Skrtel mozno bol.

Prveho poslal Bentekeho v 66. minute. A za Milnera. Samozrejme je zbytocne zamyslat sa "keby..." Ale neviem si predstavit, ze by Rodgers tam nechal v zalohe dvoch ofenzivnych hracov, fuullbekov behat na urovni vapna a este do toho poslat na hrot kladivo. Nic take si od neho za tie dva roky proste nepamatam.

Samozrejme priznavam podiel emocii. pozitivnych ku Kloppovi a negativnych jk BR. Ale toto som vzdy isiel rozbit monitor z tej priposranosti za nepriazniveho stavu.

Reagovat
fenixLFC

tak milner nehral nejakého defenzívneho cize to nebolo posilnenie defenzivy, len to trochu preskladal. ten zvysok vyplyval z toho ako bol arsenal zatiahnuty a z toho ze sme chceli dat gol za kazdu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved prisiel za neho utocnik

Reagovat
fenixLFC

dovtedy hral utocnika firmino a milner pobehoval vsade mozne. takze firminovu ulohu zobral benteke, firmino hral nieco medzi SS a ofenzivnym zaloznikom

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester zaslúžene.

Lepší mančaft túto sezónu nehral na WHL. Kane dnes pokazil všetko, na čo siahol. Alli najhorší zápas, a k Walkerovi sa ani nevyjadrujem. Zase gól zo štandardky, koľkí už. Ako môže ostať najvyšší hráč a najväčšia hrozba nepokrytý po rohu. Mimochodom, dnes musel padnúť rekord v počte rohov dokopy. Ani jeden sa nám nepodaril, už som tam posielal kopať Llorisa.

Reagovat
monty25

Já prostě nemůžu z toho, jak Klopp slaví vyrovnávací góly v posledních minutách. Vzhledem k průběhu je třeba ten bod asi brát, ale na 3 góly by se doma mělo vyhrávat. Jenže když jednou udržíme náskok 4 minuty a podruhé šest, to je potom těžký...

Reagovat
Wat

Mně přijde, že takhle slaví každej gól.

Reagovat
monty25

Možná jo, ale u těch vyrovnávacích na konci se vždycky nejvíc bavím...

Reagovat
iamek

Zadny rozdil mezi nim a mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bod z Live beru

Reagovat
Mervin

málo

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=aCAbXZZFsV4 - Hustý! Někomu by se mohlo hodit :)

Případně

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
Heisenberg

Po roce zas ztracený 2 body na Anfieldu. Prvních 25 minut příšerný, pak celkem solidní, od 80. minuty se zas musíme posrat a zalézt, poslat tam Gibbse a Oxe, co nic neudrží, a čekat na centr soupeře, který to tam nečekaně nějak pošle. Nasrat.

Campbell, Giroud, Monreal absolutorium. Mertesacker, Ozil v první půli nic moc (i když kolem něj byli permanentně 3 hráči), Ramsey sice gol a áčko a jeho náběhy nám pomáhají, ale někdy by se měl sklidnit, zvlášť když hraje s Flaminim.

Reagovat
PhilipS

Remíza asi spravedlivá. Jak jsem psal před zápasem, bod stačí. MOTM Giroud. Už vyrostl ve světovýho útočníka. Na konci mě sral Gibbs, posral co mohl. Walcott toho dobře taky moc nevyřešil. Celkově ale výbornej zápas. Víc takovejch

Reagovat
Liquid

až se budete ptát po sezóně countere, herbagi, fantomasi kde jste ztratili titul, na tento zápas si vzpomenete, docela zajímavý, že rovněž po remíze 3:3 skončila naděje na titul i pro Liverpool před 2 roky a zase z toho vytěží Citizens podobný zápasy se prostě musí ukopat a ne ztratit v posledních sekundách

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

Veľká škoda, že to City dnes nezlomili a naopak Spurs neudržali.

Ostatok ale viac než fajn, hlavne Sunderland a WHU potešili neskutočne.

Reagovat
Pospovič

Jak me dokážou nastat ztracené body v posledních minutách, mam chuť rozmlatit půl bytu. To nemění ale to, ze Liberpool si to zřejmě zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sme tech poslednich 20 minut zase odehrali jak poserove. Vzhledem k tomu ze hrajem priste na Stoke tak to zamrzi o to vic. Ale zaslouzena remiza, paradni zapas.

Reagovat
fenixLFC

typicky benteke-jedna podarena vec za zapas kazdopadne vyborny emre a hendo, v prvom polcase aj firmino. ked uz mame ten rpoblem s utocnikmi tak snad caulker zahra nabudúce hrot, ten jeho pohyb proti bentekemu bol neskutocny....

a stoperska dvojka (najma sakho) boli na

Reagovat
fff

Joe Allen vs. Arsenal:

91% pass accuracy

1 shot

1 goal

1 chance created

Welsh Xavi.

Zapas zabavny ale stve ma, ze len bod. Dva goly, co mal/mohol Mignolet mat.

Reagovat
kiwwi

*Welsh Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pravda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

wannabe vtípek

Reagovat
kiwwi

nezvladas

Reagovat
nani92

práve naopak

Reagovat
smazaný uživatel

**welsh jesus

Reagovat
Mastný Chobot

wannabe vtípek

Reagovat
fenixLFC

inak ked uz nechceme hrat na klasicke dm, preco nepostavit zalohu allen emre hendo? emremu s Allenom to dokopy islo....chyba tam sice DM a dnes to bolo vidiet ale furt radsej allen ako milner

Reagovat
Coutinho10

Defoe ve fante

Reagovat
Liquid

mimochodem Mignolet a Čech děraví jak cedníci

Reagovat
oli9

No ten váš šašek k nim do party patří taky

Reagovat
stiflerovamama

Tak este, ze sme to vyrovnali aj ked vzhladom na priebeh by tomu svedcala vyhra. Hrali sme tak ako od nas doma ocakavam doma, s nasadenim, pressingom, proste malo to vsetko, zial okrem pevnej obrany, a dokym sa to nezmeni tak nebudeme taketo zapasy vyhravat. Aby sme dva krat vyhravali, a vedenia udrzali len par minut je proste ostras, plus zase gol z rohu, a pri nasom rohu sme radi ked lopta ide do 16 tky, kde sa k nej aj tak nikto nedostane.

Kazdopadne za vykon pochvala, takto to ma vyzerat ( az na branenie)

V nedelu musíme mrdky rozje.....

Reagovat
Liquid

a Sunderland potvrdil co jsem očekával, po 2 výhrách zase prakticky na záchranu, teď zas 5 za sebou prohraje, pak 2x vyhraje a bude na tom zas stejně

Reagovat
avicii

bod dobry ale ked si clovek uvedomi ze ak by ty stopery boli zohratejsi, ci v inom zlozeni a miesto Mignoleta tam mali poriadneho brankara tak ich zozereme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Heh no nam chybali dnes najdolezitejsi hraci. Doma ste ale silny no.

Reagovat
avicii

aj nam v predu chybali hraci, ale nech hovori kto chce co chce, Skrtel v tej obrane by dnes moc pomohol...

Reagovat
smazaný uživatel

To nám taky

Reagovat
smazaný uživatel

lebo nam podpriemerny sturridge a drevo coutinho sedeli na tribune ... o stoperovi radsej ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

"chybali dnes najdolezitejsi hraci"

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis, Coq a Santi sú jedny z našich najdôležitejších hráčov, Jany

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu bych je tak neoznačil, jak se zranili, tak jste šli nahoru

Reagovat
Counter

a to je jako důkaz, že nejsou důležití? Ne, je to jen důkaz toho, že máme konečně široký kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš tam ty 3 písmenka - naj?

Reagovat
Counter

Taky že jo, jsou to všechno hráči do pravidelného základu.

Reagovat
Nikikrew

aha a to ze nam chyba DM ktore je mozno aj momentalne najlepsie v lige to je ako nic? Sanchez ktory bol pre nas najlepsim hracom v minulej sezone a stale vyborny Santi? Budme radi ze sme ich ako tak nahradili a vysledky mame (konecne) ale proti tazkym superom nam proste chybaju.

Reagovat
Kowe

Doma ste ale silny no.

Reagovat
Nikikrew

co je ako na tom smiesne?

Reagovat
Kowe

že to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olo pls

Reagovat
smazaný uživatel

a miesto Bentekeho Suareza, a miesto Lucasa Gerrarda, a namiesto Lallanu Sterlinga, tak by ste možno aj vyhrali titul.....

Reagovat
avicii

ved ano ale proste ten brankar je momentalne pre mna nutnost

Reagovat
I am Mancunian

stopery

Reagovat
avicii

Reagovat
Lynx

kdo kopal ten roh arsenalu při gol na 2:2?

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
Nikikrew

Remize je urcite spravodliva.

Avsak znova ako minuly rok sme dostali gol takmer na konci. Co ma ale viac sere ze ten tym fakt nie je este asi skuseny. Preco nepodrzime loptu, nevypytame si faul. Nechapem to absolutne. Poslednych 20 minut velmi pasivnych, tam malo nieco padnut z protiutokov ale nic sme nemali. Ox je fakt uplne mimo na tom kraji, to v strede hra lepsie. Neskutocne ako isiel dole. Wallcot deto bohuzial. Skoda ze nam chybal Coq, toto by bol jeho zapas.

Mohli sme znova utiect od City a znova nic, to je zle.

MOTM pre mna asi Giroud, aj Aaron zahral dobre, Ozil az v druhom polcase. A urcite aj top vykon od Nacha.

Zapas to bol krasny, radost pozerat tieto duely

Reagovat
fenixLFC

nespomenut joela?? pre mna skor on MOTM ako giroud ktory okrem golov nic nepridal

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
Nikikrew

Na Joela som zabudol, samozrejme znova velmi dobry vykon. Giroud dal dva pekne goly a to je to co od neho potrebujeme.

Reagovat
fenixLFC

s tym suhlasim ze je tam od golov, ale mne sa celkovo viac pacil joelov prinos

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Heisenberg

Těch 2585 soubojů co vybojoval a fakt že naše rozehrávka na něm záležela ze všech nejvíc jsem tedy asi viděl v jiným zápase.

Reagovat
Mervin

Ox je mimo všude a hlavně nechápu to, proč tam poslal Artetu - to už tam mohl jít raději Gabriel nebo Chambers. A Aaron navzdory tomu, že měl 1+1, tak dobře nehrál. Hrál strašně vysoko, málo se vracel, což bylo vidět při každém protiútoku Live. Nějak si neuvědomoval, že hraje CM s Flamstrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dělá Ramsey ale každej zápas, že se tlačí dopředu a nevrací se, tak jak by měl. To už je klasika.

Reagovat
Gunner14

OX,Gibbs tam naskočili jsem čekal , že je semelou a oni vypadali víc unavení , než Campbell s Theem

Reagovat
REPLIKATOR

Welsh Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

klopp v novej sezóne odpočítavam....nie fakt, on si tú zostavu vyformuje podla gusta a budeme hrať o čelo..toto je manažér, na ktorého sme roky čakali..nie po benitézovi..ešte pred benitézom....tak veľa nefutbalových hráčov sa mu podarilo dať akýmsi spôsobom dokopy a vytvoril z toho nebezpečný tím...potrebujeme obmeniť, o tom niet pochýb, polovica dnešných hráčov čo hrala v základe na to nemá a o lavičke sa ani baviť nebudem, ale manažérová aura a Buvacove taktické znalosti začínajú načrtať to, čo sa tak dlho v BVB budovalo a nakoniec vyvrcholilo v úspech. bude to ťažká cesta, ale na to ovocie si počkám...

Reagovat
smazaný uživatel

a že Rodgers je deluded.

Reagovat
I am Mancunian

to ovocie tu mas hned teraz

Reagovat
smazaný uživatel

citron dostaneš hned

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

me se ta maniodepresivni psychoza fans Live celkem libi... dobrej vysledek: ten Klopp bude pecka az si privede svoje hrace...

Prohra... kurva uz by Klopp mohl zacit neco delat...

Reagovat
fff

Ehm az na to, ze druha cast toho co pises, je hlupost. Ziadne taketo reci na Kloppa tu od nas nie su, kedze je nam jasne, ze nemal nastupil v rozbehnutej sezone bez sance si upravit tim..

Reagovat
avicii

Busby si vymysla

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocnu picovinu zadrel, len ci tu psychozu nema nejaku on

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze vsichni, ale nekteri jo.

Reagovat
Busby babes

btw. oba dva poly mi prijdou divny. jak prehnana ocekavani od pristi sezony, tak prehnany pesimismus nebo kritika (od nekterych) po prohranem zapase.

Reagovat
Kowe

jak kdyb to u vás nebylo stejný to jsou naprosto normální reakce

Reagovat
kvasha16

no normalne velmi nie su

Reagovat
Kowe

tak je to pod emocema, v té situaci je přehánění normální

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ono to je tak,

dobry vysledok: ten Klopp je pecka, hrame paradne, ten jeho vplyv je okamzite vidiet

zly vysledok: ten Rodgers je kokot, samych drevakov tu natahal, s tym Klopp nemoze nic robit zatial

Reagovat
smazaný uživatel

"potrebujeme obmeniť, o tom niet pochýb, polovica dnešných hráčov čo hrala v základe na to nemá a o lavičke sa ani baviť nebudem"

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem teda tvoju narážku

Reagovat
Mastný Chobot

pls už naozaj

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
nani92

utratiť

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

jak zavidí kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zavidim, tym som sa nikde a nikdy netajil, ale toto je vysmech na vas scouserov, nie na neho

Reagovat
Kowe

jenomže to co jsi napsal je zaprvní přehánění reakcí a za druhý to až tak pravdě neodporuje, Rodgers je čurák protože sem natahal plevel, Kloppův efekt fakt vidět jde a proti kvalitníms soupeřům hrajeme parádně a i přes dobrý výsledky je to hrozně vidět pokud se hraje do zatažené obrany, kdy ti rodgersovi dřeváci neví co dělat.

Reagovat
Wat

A taky mě štve Ibe, je strašně čitelnej, prakticky vždycky jde do centru na pravou ruku, chtělo by to víc variant.

Reagovat
fff

pricom tu klucku do lavej strany ma rychlu a ked ide do tej strany, tak mu to zvacsa ide. Dnes vacsinou siel a Nacho sa musel sam pre seba uz dobre smiat na tom.

Reagovat
Wat

Právě, že Nacho ho měl úplně přečtenýho, to pak těžko něco novýho na tu stranu vymyslí, i když bude na míči sebesilnější. Jestli by mu to víc nevyhovovalo zleva.

Reagovat
Melda

Taky mě to napadlo, že by si to vodl na střelu z té levé strany.

Reagovat
vladis271

naňho som zabudol. No neni to Sterling darmo.

Reagovat
cristiano.K.

to není pravda, on ten blbec drží tak dlouho míč až se dostane blízko protihráči, že pak neví co udělat, tak automaticky běží na pravou stranu, ale i dnes několikrát si navedl míč doleva a chtěl střílet

Reagovat
R22

Reagovat
stiflerovamama

Inak Hendo svojimi výkonmi potvrdzuje, ze je momentalne najlepsi anglicky zaloznik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cez víkend man utd..jednooky so slepym, snad to dame

Reagovat
SunFells

Takovááá škoda

Reagovat
Mastný Chobot

videl si odkaz od Great Womanizera pod preview?

Reagovat
Mastný Chobot

Dostali sme 3 góly, ale Nacho aj tak top výkon

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste istota ako gulomet.

Reagovat
Wat

Bezesporu.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Heisenberg

Připomínal mi chvílema vědmy z Minority report.

Reagovat
smazaný uživatel

joel MOTM

giroud by byl dobry, kdyby dal tu lozenku..

aaron druhy polocas hrozny, flamini ztraceny cely zapas, theo tragicky, mesutovi nikdo za cely zapas nenahral..

stridajici hraci smesni :)

zazrak byl, ze se jeste v 89. minute vedlo, ze se nakonec nevyhralo je na facku

s timhle tymem byt prvni v tabulce je k neuvereni

Reagovat
vladis271

Chobot, no čo máš na mňa pripravené?

Reagovat
Mastný Chobot

vladis27113.01.2016 17:15

Giroud bude happy, ak sa nepotkne o zle zaviazané šnúrky na kopačkách.

?

Reagovat
vladis271

som čakal niečo ostrejšie, škoda som mal pripravený skvelý return.

Reagovat
Mastný Chobot

ja mysím, že toto stačí, aby si človek urobil obraz

Reagovat
Gunner14

Ten OX je , ale strašnej tragéd tudle sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

bohužiaľ, no, nevie sa chytiť

Reagovat
Pospovič

neskutečné me dnes nasral

Reagovat
smazaný uživatel

A toto měla byt jeho sezóna

Reagovat
Matić

Po CS, kde nám dal gól, tu Yung psal, jak tušil, že tuto sezónu to bude váš tahoun Moc se mu ta prognóza nenaplnila.

Reagovat
Mastný Chobot

spolu s Wilsherom som ich tipoval na prekvapenia sezóny a Alexisa za sklamanie no jo no, aj Sibyla sa utne

Reagovat
Counter

Ještě to trhne

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch hráčů, kterého brzdí dlouhé jméno

Reagovat
*CZE*

Mam Petra rád, ale přijde mi, že takový De Gea nebo Lloris by ten 1. a 3. gol chytili.

Reagovat
Nikikrew

ten prvy asi nie, ale ten treti mohol chytit no. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten třetí byl těžkej, chcalo/sněžilo, bylo to totálně rozmáčený a skočilo to úplně jinak, než by se dalo čekat...

Reagovat
Liquid

svítilo mu sluníčko do xichtu

Reagovat
cristiano.K.

Klidně Caulkera zkusit do dalšího zápasu do základu. Toure sice pozičně si to tak nějak odehraje,ale stejně šli přes něj dva goly, kdy prostě nestíhal. Po tom třetím golu pak za sebe už nic nepustil,ale to je prd platný. Tak jak jsem pochválil Emreho a Ibe za první poločas, tak oba šli druhou půli hrozně dolů. Benteke asistence na golu,kéž by se chytil. MOTM jednoznačně Firmino, za ním Hendo. Mignolet zkrátka jeden ze dvou golů měl chytit, ačkoliv obojí to bylo těžké.

Jinak naše rohy to je čistá tragedie, bud na krátko, na první tyč,kde to samozřejmě narozdíl od nás umí soupeř ubránit nebo dobře koplé a nikdo to nezachytí a letí to do autu

Reagovat
Wat

Jo, ty rohy byly taky úděsný, to mohli kopat Čechovi rovnou za bránu...

Reagovat
stiflerovamama

Mali by sme to zacat rozohravat na kratko lebo je to fakt neskutocne ako to hrame, na dedine to vedia presnejsie kopnut. A celkom Caulkera ocakavam proti United

Reagovat
jacobT

Škoda toho, mohli sme ísť na Stoke s o niečo pohodlnejším náskokom. Tam to bude tiež smrdieť stratou bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

A Levy, kup už kurva konečně toho útočníka. To, že Kane nevynechal ani jeden z posledních 50 PL zápasů, je na facku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Fuj, tá obrana to bolo niečo strašné. Na MU Kolo hrať nemôže. Rohy sme mali úplne na hovno, či obranné alebo útočné. Angličani na to fakt nemajú. Vždy sa niekto vyhypuje v Sotone a ptm to zlízneme my scouseri. Posledný taký prípad Clyne. O tých predchádzajúcich ani nehzovorím ako Lallana, či Milner ( to je taký Forest Gump). Bránenie štandardiek bude zrejme naša špecialita pod Kloppom, na to si budem musieť začať zvykať.

Našťastie sme vyrovnali, lebo Arsenal hral od svojho gólu na 3:2 majstrovsky, skoro do ničoho nás nepustil. Toto by im stačilo k 3 bodom v 9 z 10 prípadov. Pre nás luck, že sa ukopol Xavi, ale to bol zrejme posledný jego gól v PL.

A mignolet, ja nvm. MU sú príliš silýný kaliber na skúšanie Warda, budeme sa musieť modliť aby sa do toho Zápasu Mignolet dobre vyspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo o dost lepší než Sakho.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

oba nahovno

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Ale s Bentekem to u nas nevidim moc ruzovo, pod Jurgenom mu to sedi este menej ako pod Rodgersom. Ked tam bude mat rýchleho utocnik tak bude uprednostnovat jeho. Neviem skoda ho, cakal som, ze bude vacsia zviera, tak ako vo Ville. Ano styl vo Ville mu sedel viac, ale aj tak, cakal som, ze proste bude na tom hrote, v súbojoch a 16 tke dominovat ale zatial to nerobi. Aj dnes ked to tam Ibe daval z kraja na patku, a Benteke skoro na 16 tke, pred nim 3 hraci a este sa rozculoval preco mu to Ibe neprihral.

Reagovat
stiflerovamama

Ale tak fandim mu, dufam, ze sa uchyti. Aj ked pri typologii nasich ostatných utocnikov to bude mat tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je docela záhadou, proč vůbec Rodgers Bentekeho kupoval. Pod vedením Rodgerse měl největší úspěch rychlý fotbal, přihrávky do běhu, protiútoky. V podstatě tohle se po příchodu Kloppa nezměnilo (a už za Torrese to fungovalo). Bentekemu tento styl nevyhovuje protože mu chybí rychlost. Těžko říct jestli s tím jde něco dělat - úpřimně který top tým hraje nakopávané míče? Z mého pohledu by bylo pro Liverpool nejlepší Bentekeho prodat a místo něj koupit rychlejšího útočníka, který zapadne do stylu, který Liverpool hraje a díky kterému téměř získal titul.

Reagovat
eder

Souhlas. Je potřeba vykoupit zpátky Suáreze.

Reagovat
salami

minimálně 10M ale na Bentekem ztratíte

Reagovat
Kowe

10M by bylo zlatých

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam, ze sa trocha chyti a Chelsea ho kupi za 40

Reagovat
Kopac

MOTM Hendo, jednoznacne

Reagovat
fenixLFC

jedina konkurencia emre

Reagovat
R22

ten šel druhou půli trochu dolů, první měl famozní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Hendo bezkonkurenčně

Reagovat
I am Mancunian

kopac zapasu

Reagovat
cristiano.K.

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey prostě nemůže hrát CM. Připadá mi, že ten disciplinovanej výkon proti City byl prostě výjimka, dneska v prvním poločase bránil na pozicích CM víc Joel než on. Takhle otevřený by to se Santim prostě nikdy nebylo, Flamster tam byl věčně sám na několik Liverpoolčanů. Fakt nevím kam s ním, na AM se nedostane, na RM/RW hraje slušně, ale tam přijde pravděpodobně v létě posila (nebo se tam chytne Jack nebo že by Joel předvedl Coqa no.2) a na to CM prostě nevěřím, že by dlouhodobě dokázal zkrotit svoje ego a hlad pro góly pro zodpovědný výkony.

Joel vynikající, tohle bych od něj nikdy nečekal, jeho klid a volba správný možností ve finální fázi je úplnej kontrast vůči Oxovi, to je neskutečný (a v defenzivě je taky vynikající, snad naše nejlíp bránící křídlo, možná po Ramseym, který zrovna tam hraje do zadu skvěle) Giroud tímhle výkonem musel přesvědčit i své odpůrce.

Reagovat
smazaný uživatel

A už aby se uzdravil Alexis, Mesut dnes neměl svůj den, ale soupeři se na něj začínají hodně zaměřovat, osobně bránit, zdvojovat atd. Což si s Alexisem v týmu nebudou moct dovolit a jeden z nich vždy bude mít dostatek prostoru.

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som chcel vidieť stred Ramsey - Coq. Je fakt, že Ramsey je hrozne nekoncentrovaný a laxný smerom dozadu, ale zasa z tej pozície je neskutočne gólový, on je schopný dať gól v každom zápase. A dnes ani Flamini až na pár efektných sklzov nič nepridal. S Coqom by to vyzeralo inak, Coq má skvelé čítanie hry a vie dokonale pokryť ten priestor, ktorý hráči otvoria pri útočení a zaceliť ho. Fakt by som tam chcel vidieť ich dvoch spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ať je Coq sebebožtější (jakože teda je) tak já ani jemu nevěřím, že by pokryt to co tam dnes nechával Ramsey. Nezapomeň, že právě Coq vylítl v tom tandemu se Santim, kterej mu to svojí prací do jistý míry dost usnadnil. Určitě bychom nehořili až tolik, Coq toho oběhá víc jak Flamster, ale pořád nevim jestli by to stačilo. A navíc tam nejde jen o defenzivní pozici, s Ramseym na CM pořádně nepodržíme balon, rozehrávka trpí a Mesut je zvyklý tvořit víceméně od útočný 1/3 hřiště, kam mu to dotáhl vždy Santi, který měl vždy pod taktovkou rozehrávku ve zbývajících 2/3, Ramseymu tohle udávání tempa skoro vůbec nejde a jeho kreativita jde taky vidět nejvíc právě v poslední 1/3, kde umí občas vytvořit super přihrávky, jenže tam to není zdaleka tolik potřeba, protože už tam úřaduje Mesut.

Reagovat
Mastný Chobot

dvojka Coq - Santi je v podstate dokonalá a žiadna iná u nás na ňu nemá, ale predsa by som rád párkrát videl spolu Aarona s Coqom. Aaron nikdy nebude nejaký deep-lying playmaker, ani nič podobné, ale ono to s ním na CM musí nejako fungovať a Wenger to musí vykoumať, lebo Aaron na CM je naša budúcnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako i já jsem přes svojí skepsi zvědavej, jak bude Aaron fungovat s Coqem (určitě svojí šanci zanedlouho dostanou), ale ještě zvědavejší jsem na Jack + Coq, jak jsem psal níž tak podle mě tam Jack pasuje parádně, navíc oba buldoci, to by byl zábavnej střed, kdyby navíc nastoupili s Joelem a Alexisem po stranách.

Reagovat
Counter

Aaron se bude muset naučit najít správný balanc, anebo se v tom středu prostě neuplatní.

Reagovat
GeneralGoat

On by byl fajn ve 4-3-3, jako Rakitič v Barceloně, ale s Mezutem v týmu se to samozřejmě nikdy hrát nebude

Reagovat
Heisenberg

S Aaronem je to těžký, stojí za to obětovat část defenzivní práce a nechávat to na Flaminim aby Aaron mohl pracovat víc dopředu? S Coqem bych to pochopil, ale s Flaminim ne, nechat na něho běhat rakety z Liverpoolu mi přijde nezodpovědný.

Podle mne by si Aaron hodil do týmu s vysokým pressingem, ale my s tím naším ala chytrá horákyně kdy chvílema zkouší presovat jen Giroud, pak se přidá Ramsey a někdy i někdo další presovat takovým způsobem neumíme. K tomu Aaron není tak dobrý jako Santi s držením míče a kontrolou tempa (Flamini mu rozhodně v tomhle nepomáhá) a kvůli tomu nám vypadává při rozehrávce střed zálohy.

Rozhodně bych ho ale neprodával a je škoda že zrovna on si musí "vyžrat" Flaminiho (což je taky Wengerova chyba s důvěrou v Artetu) a chtěl bych ho vidět s Coqem nebo El Nenym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey by se hodil na CM v týmu kde by měl na AM (arsenalskýho) Cesca, který tvoří (tvořil?) hru vždy po ploše celýho hřiště a vynikal dlouhýma přihrávkama za obranu a pracoval z (sice o málo ale přecijen) větší hloubky jak Mesut. Nebo mladýho Artetu (Elneny?), protože s ním to nějak záhadně fungovalo (krom zápasů s top týmy, tam by se tak jak tak někdo musel obětovat). Ale já nevím, mě tam na tom CM v budoucnosti sedí skoro dokonale Jack, ten má schopnost diktovat tempu, přihrávky a narážečky na malym prostoru a jak ukazuje v repre tak i smysl pro defenzivní zodpovědnost (Santiho přednosti), ale ještě přidává větší tah na bránu a agresivitu. V podstatě je taková ideální kombinace Aarona se Santim.

Reagovat
Heisenberg

Jack by byl super, ale na něj se zatím nemůžem spoléhat, jestli nedokáže odehrát aspoň půlku sezony, tak bychom na něm neměli stavět zálohu.

Co se týče Aarona souhlas, on potřebuje vedle sebe hráče, který dokáže podržet balon, rozehrát ho, nabídnout se, což Flamster bohužel nesplňuje. Proto jsem psal, že si ho "vyžral", protože Santi měl vedle sebe Coqa, který taky není typ jako Arteta, ale zase přináší do týmu hrozně moc energie a nabízí se. Zároveň je to i pro Flaminiho daleko větší záluh pracovat na takovým prostoru v tolika zápasech po sobě s jeho fyzičkou. Ramsey proti slabším týmům na CM je v pohodě, ale proti silnějším týmům by se hodilo 4-3-3 jak na City. On a Mesut nechávají ten střed dost volný, kdyby měl vedle sebe místo Mesuta CM, tak by to bylo daleko pevnější.

Ohledně El Nenyho- viděl jsem ho asi 2x, takže žádný vzorek prakticky nemám, ale předpokládám, že AW ví, co dělá a El Nenyho statistiky naznačují, že kontrolovat tempo umí. Jestli to bude ten správný hráč, to se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě spíš přijde, že právě Flamini musel "vyžrat" Ramba a ne naopak. Nicméně nenavrhoval jsem ho prodávat, snad jeho ego trochu ustoupí, zjednoduší hru, AW nějak zakouzlí a najde mu super pozici a naváže na tu svojí wonder sezonu.

Reagovat
Counter

Je to problém no, ale v tuhle chvíli skoro není jiné řešení, tak snad to ještě nějak přežijem. Pochybuju, že příchod Elnenyho na tom něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

22 bodov z takého kola

Reagovat
Mastný Chobot

ja 31

Reagovat
smazaný uživatel

To mám za to, že som Defoea nahradil Bojanom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhú stranu zarobené €, takže

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nebude tak hrozný nejspíš.. všechny ty velký jména vyšly na prázdno. Řekl bych, že průměr bude tak kolem 30 bodů.

Reagovat
Counter

34, naprosto šílené kolo.

Reagovat
jacobT

35 a aj to len vďaka Payetovi

Reagovat
jacobT

a Targett s 12 bodmi na lavičke

Reagovat
Counter

Reagovat
salami

spíš by bylo divný, kdybys ho měl v základu

Reagovat
smazaný uživatel

40, zlatej Azpilicueta

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud and Manchester United have scored the same amount of goals in the past 11 matches. 11 goals.

Reagovat
I am Mancunian

ale preco nikto uz nenapise, kolko sanci si vytvoril super

Reagovat
Busby babes

a kolik mel drzeni mice, co??

Reagovat
bbbauch

Nojo, ale Manchester musi i branit, Giroud nemusi

Reagovat
avicii

ale snad MU znicime, ked uz tam budem

Reagovat
smazaný uživatel

no ved pockaj! vas unudime k smrti.

Reagovat
Maresma

Marně přemýšlím, jestli je horší Clyne, nebo Moreno..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždycky zapomenu na to že na RB máme nového hráče..vždycky se divím kdo to je..mě přijde že furt koukám na Glensona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
R22

asi si už zapomněl, jak moc byl Glen tragický...Clyne je okay

a Moreno je parádní dopředu, dozadu už je to horší no..

Reagovat
Maresma

Ukaž mi zápas, kde byl Moreno parádní dopředu, možná tak debut proti spurs, víc ne.

Reagovat
R22

jo a proto ze všech obránců v PL vytvořil nejvíc šancí..

dneska tu ofenzivu podporoval velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne by byl super náhradník, ale do základu si dovedu představit lepšího hráče. Moreno hraje dobře si myslím.

Reagovat
Maresma

Morena jsem vždycky hájil, když přicházel, tak sem věděl, že má nedostatky v bránění, ale že bude takhle marnej dopředu sem netušil.. fakt mi s nim dochází trpělivost.. Clyne je prostě průměrák, hraje to, na co má.

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

oni si svoje odehrajou,ale nepřidají nic navíc.

Reagovat
minoLFC

Určite sme sa aspoň bavili a Firmino konečne gól(ly)

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že se umí namotivovat jenom proti silným soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

První sezóna v PL. On se určitě zvedne a bude takhle hrát častěji.

Reagovat
fenixLFC

skor proti súperom, ktori mu daju dost casu a priestoru

Reagovat
Kowe

City, Chelsea, Arsenal

Reagovat
fenixLFC

ved prave...tieto timy ho nedostupovali a dali mu moznost porozmyslat, spracovat si loptu a podobne. poprípade sa dali rychlo vykombinovat. ked hral proti hociktorému mensiemu timu ktory betonoval a pristupoval k hracom, tak bol strateny a prisiel hned o loptu

Reagovat
Kowe

v tom přístupu až takovej rozdíl nevidim, v tom prostoru ale jo, když je před ním víc hračů tak jde dole. Ale netřeba zapomínat na to, že tohle bohužel platí o všech, protože ve velkých zápasech všichni podávaj lepší výkony než proti zbytku, nejen Firmino.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

já bych spíš řekl, že včera už se ponaučil a odehrával ty balony daleko rychleji než u něj bylo zvykem v předchozích zápasech

Reagovat
minoLFC

v nedeľu to prelomí

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně ta jeho oslava prvního gólu není to trochu zbytečný v 10. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladol

Reagovat
Counter

Jen škoda že u toho druhého nezakalivodoval

Reagovat
Gunner14

A ještě něco , proč tam proboha nedal Gabriela nebo Chamberse místo Artety ?

Reagovat
Free_player

Huth

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gunner14
Reagovat
patas92

Počkat, to fakt někdo někdy o něm prohlásil? Já myslel, že je to nějaký místní joke

Reagovat
Mastný Chobot

a nielen tak niekto

Reagovat
patas92

Vidím kdo, no

Reagovat
patas92

btw. co to měl Giroud za žvýkačku ve vlasech?

Reagovat
Mastný Chobot

dostal v súboji naložené a bol ošetrovaný

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Se ťuknul hlavou se Sakhem a museli mu tou jakousi emulzí/gelem/nevímčím zacelit tržnou ránu.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepřijde mi to jako BR hlas

Reagovat
aurelio

Stihol som len druhý polčas a okrem iného ma zaujalo to, akú neskutočne zlú rozohrávku majú Sakho a Kolo. Kým spracujú loptu a otočia sa s ňou prejde tak desať minút. A predtým než niekomu (väčšinou sebe navzájom) konečne prihrajú, sa musia k spoluhráčovi nasmerovať celým telom Zlatí Škrteľ s Aggerom ...

Reagovat
stiflerovamama

Tak Sakho ma rozohravku vybornu, obcas predvedie nejaku blbost ale inak ma najlepsie rozohravku z nasich stoperov. Ale je pravda, ze dnes ju mal otrasnu, po tom zraneny je este celkom mimo.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sakho ma omnoho lepsiu rozohravku ako Skrtel.

Reagovat
aurelio

Sakha veľmi nepoznám, ale myslím, že Škrteľ na tom nie je nejako hrozivo. Sem tam si to zľahčí nákopom, ale aspoň pri tom vyzerá prirodzene, nie ako medveď na trojkolke.

Reagovat
Kowe

takže vlastně nevíš o čem mluvíš

Reagovat
aurelio

Videl som 45 minút zápasu, v ktorom Sahko s Tourém predviedli všetko, čo konštruktívny obranca robiť nemá. Pri Škrteľovi a Lovrenovi si taký zápas nepamätám.

Reagovat
Kowe

zase idealizování Škrtela no, klasika Sakho je uplně jinde s rozehrávkou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

btw. lovren naj. hlavickar, sakho najhorsi, ale preco teda skrtel (aj ked hra Lovren) brani naj hlavickarov supera?

Reagovat
Kowe

možná proto má pak Lovren tu statistiku lepší ne? když Škrtel má na starost toho lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

asi ano, preto ta otazka... ale nemam to potvrdene samozrejme

Reagovat
Kowe

já taky ne, ale právě těmahle věcma se daj tyhle statistiky hrozně oblbnout

Reagovat
smazaný uživatel

to ano

Reagovat
Kowe

co to dokazuje? úspešnost má Sakho lepší, Škrtel tu délku nahrávat nahání především na těch jeho odkopech, který od Sakha nevidíme. Rozehrávku má daleko lepší sakho, to až tak s těmahle statistikama nemá co společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si si neprecital clanok a tabulku v nom, kedze Skrtel ma priemernu dlzku prihravky 26,6m a Sakho ma 26,3, co je minimalny rozdiel, cize dalsi mytus zboreny.

Napisem to sem, co ty a tebe podobni prehanaci pokladate za 'daleko lepsiu ':

Skrtelova celkova uspesnost prihravok:88,3%

presnost prihravok dopredu:81,89% - vyhrava Skrtel

Sakhova celkova uspesnost: 90,2% - vyhrava Sakho

presnost prihravok dopredu: 74,89%

Moj nazor je taky, ze tiez pokladam Sakhovu rozohravku za lepsiu, ale nie 'daleko' (ako ty a ostatni prehanaci mate vo zvyku pisat), ale mierne lepsiu.. Podla mna je Martinova priemerna (hra viac na istotu), Sakhova lahky nadpriemer (o trochu viac riskuje), ale nie je to ziadny kreativec z pohladu stopera a ziadny top rozohravac...

Reagovat
smazaný uživatel

*

Obdobie pre porovnanie je posledná sezóna a táto sezóna doteraz. (clanok vydany 12.11. 2015).To poskytuje dostatočne veľký počet zápasov, aby boli tieto štatistiky relevantné.

> Použité sú iba štatistiky z Premier League, keďže tieto prevládajú a tiež sú dostupné oveľa detailnejšie. Niektoré štatistiky totiž neexistujú pre Poháre či Európske zápasy, čo by zanechalo v analýze diery.

Reagovat
kiwwi

skus to podporit nejakymi statistikami, nejak sa mi to nezda

Reagovat
Maresma

zkus squawka.com

Reagovat
kiwwi

to by mal skusit ten, co tvrdi ze Sakho ma omnoho lepsiu rozohravku ako Skrtel

Reagovat
Maresma
Reagovat
Mastný Chobot

OT: zhodou náhod niekto nevie, ako sa volá to čierne dievča v tyrkysových šatách? chcel by som jej napísať na fb, ale neviem, ako sa volá.

https://www.youtube.com/watch?v=CxnaPa8ohmM

Reagovat
smazaný uživatel

Sandra Demeterová

Reagovat
Gunner14

Paige Hurd

Reagovat
Gunner14

umyj si ruky , než mi poděkuješ

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Paige Hurd. Easy.

Reagovat
Mastný Chobot

to ju poznáte alebo ste to vygooglili? lebo ja som to vygoogliť nevedel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Tyrkysová

Reagovat
smazaný uživatel

nevím a ani poslouchat se to nedá

Reagovat
Mastný Chobot

naopak, je skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

jsem sice jen o 4 roky starší než ty, ale na toto se cítím moc starý

Reagovat
Lacko_Boh

ked som len tak preklikaval na to dievča tak sa mi to nepáčilo ale potom som to už nechal dohrať a už heleďme se,ejhle, už je je v playliste eurofotbal komunita,až mi je do plaču

Reagovat
Mastný Chobot

musíš nechať hudbu hrať jak kedysi Kaidžas

Reagovat
Mastný Chobot

inak, som myslel, že ho budeš poznať, robil predskokana Západnému Kaňjovi na Tour

Reagovat
Lacko_Boh

youtube mi ho stále vyhadzoval ale "uspešne" som ho ignoroval

Reagovat
Lacko_Boh

a na tour som nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

jak moze mat taketo neico cez 60mega zhliadnuti nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to malo mat aspon 100, ale tak to do par rokov dam aj sam

Reagovat
kvasha16

asi tak, kebyze to ma 100 zhliadnuti bude to odpovedajuce

Reagovat
smazaný uživatel

no hej ako inak, pan vtipny detailista

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Joel genialny

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ty vaše hejty na Clyne s Morenem... uvědomte si, že odehráli dosud prakticky všechno! Clyne na euru klidně základ repre by mohl... oba jsou podle mě dejme tomu top 5 ligy na svých pozicích... strašně mě sere jak ty naše hráče pořád hejtíte, prý že druhý glen, no tyvole

Reagovat
avicii

tiez si nemyslim ze su hrozny ako ich tu opisuju...

Reagovat
stiflerovamama

Clyne je podla mna tuto sezonu nas najkonzistnejsi hrac co sa tyka vykonov. Mohol by si ale viac verit, v ofenzive som od neho ocakaval viac, nieco ako od Glena ked bol vo forme. Ale v braneni je dost dobry, najma sa mi paci, ze sa snazi co najskôr dostupit hraca a tym mu zabrani odceentrovat, s cim ma zase dost problemy Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

a ted si přečti, co k tomu má fenix pod tebou

Reagovat
Kowe

clyne je sice nejkonzistentnější ale bohužel se zasekl v průměru.

Reagovat
fenixLFC

ani jeden nie je v top 5 v lige...a clyne hra tuzku v podstate od zaciatku, moreno uz od prichodu a furt sa nenaucil branit

Reagovat
smazaný uživatel

ok taky nazor

Reagovat
smazaný uživatel

milan má jen kvalitní

Reagovat
fenixLFC

ale no

Reagovat
fenixLFC

ok takze chces konkretne minimalne 5 mien? napravo-bellerin, Johnson, walker, ward..ok, tu by som mooozno suhlasil len preto lebo darmian je poslednu dobu zly

nalavo- monreal, bertrand (aj ked bol dlho zraneny) alebo hocikto z evertonu, souare, ake ma lepsiu sezonu, azpi

mne sa clyne fakt nepaci, cakal som od neho viac. hra konzistentne ale nie je to top.

Reagovat
smazaný uživatel

ake, sourae, hocikto z evertonu, pls

Reagovat
fenixLFC

ked to bereme v tejto sezone tak urcite maju lepsiu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

najednou bude Johnson top, když neni u vás, to je neuvěřitelný, neni to jenom proto, že ho vidíš jenom v sestřizích, kde je vidět hlavně jeho ofenzivní práce? anebo jste ho tady ty léta kritizovali jentak? nebo poslední varianta, najednou se ve 30 zlepšil?

Reagovat
Kowe

on se fakt zlepšil, asi nová motivace a tak, ale stejně je to přehnaná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

a je uplne ine hrat za stoke a lfc

Reagovat
fenixLFC

to nikto nepopiera ale v stoke hra ovela lepsie nez hral u nas

Reagovat
smazaný uživatel

preto nie je relevatne porovnavanie ich vykonov z hladiska vykonov Clynea v LFC a Glena v Stoke (Clyne ma ovela horsiu poziciu), prihliadnuc na to, ze Glen v LFC nedavno hral...

Reagovat
smazaný uživatel

tak azda si cakal, ze teraz ceu sezonu bude hrat hrozne? Chicarito hra tiez lepsie v Leverkusene ako v United a takych pripadov je dost neviem co je na tom divne

Reagovat
fenixLFC

pockat pockat, ja nieco take tvrdim? napisal som ktori hraci na danom poste maju lepsiu sezonu ako clyne. necakal som od neho nic, bol som uprimne rad ze vypadol, pretoze u nas hral tragicky. prestupom zjavne dostal novy impulz alebo co, pretoze hra fakt dobre. Neporovnaval som naroky kladene na hracov vo velkoklube a v mensich kluboch, ale ako som pvoedal, len som spomenul hracov, ktori maju lepsiu sezonu. nedal som tam ani jedno meno, ktore by som sam nevidel viackrát (najmenej zo vsetkych timov som videl everton a watford, ale napriek tomu dost casto aby ma zaujali ich vykony). hodnotil som po obdobie Vianoc, pretoze to som sledoval velmi vela zapasov, pocas sviatkov/skuskoveho som stihal Liverpool a mozno jeden-dva dalsie zapasy za kolo

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to tak pochopil, kedze si napisal ale v stoke hra ovela lepsie nez hra u nas ... proste akoby si sa cudoval ako taky hrac vobec moze hrat lepsie

Reagovat
fenixLFC

nie, vôbec nepozeram stoke....videl somc elkom dost ich zapasov, rovnako ako u zvysku tych timov, sice nie tak casto ako by som chcel ale dost na to aby som to mohol posudit...takze bud ich kazde kolo (teraz pocas skuskoveho je to horsie to je fakt) vidim nazivo alebo zo zostrihu

Reagovat
R22

Reagovat
13

Reagovat
C-M@ster

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Allen, to je taky demon ... podobne zahadna osobka ako Duš

Reagovat
pa3ce

Hmm, zápas to bol na pohľad skvelý, hlavne keď pre nezaujatého diváka, ale ja som celkom sklamaný. Absolutne sme si nevedeli poradiť s presingom Poolu, neviem ako chceme zvládnuť Barcu. Santi chýba veľmi, Aaron je neskutočne nezodpovedný na tom CM. Plus naše anglické krídla sú z formy ako Mel Gibson, už sa neviem dočkať návratu Alexisa a dúfam, že Joel zostane v základe.

Ale čo neviem pochopiť asi najviac, je Wengerové neustále striedanie Gibbsa na krídlo, ja z toho šaliem a trhám si vlasy, keď to vidím, nerozumiem tomu vôbec.

Reagovat
Mastný Chobot

Fabi

Reagovat
Ángel di María 22

Liverpool po sezóně potřebuje žalostně 4 příchody. Gólman, CM nebo nějakej box-to box, křídlo a hrot. Nevim, na kolik je reálný, aby se utrácelo, může mi někdo odhadnout, jakej asi bude letní budget Poolu?

Já si myslim, že obrana bude v cajku. Na stoperu jsou hráči, který kvalitu maj, jde spíš o kraje obrany, ale i tam si myslim, že s Jurgenovo stylem fotbalu nebude problem. V Borussii se taky chytl driv totalne marnej Pisczek a na druhy strane Schmelzer, Morena ma dobrej utocnej potencial a clyne muze bejt jen takova jistota, co si odehraje svy. Vyhoda ty filozofie je, ze aktivni press a zivelna hra zalohy odlehcuje obrancum daleko vic a tudiz pro tenhle styl fotbalu nemusi byt tak stezejni. Brankar je treba, Mignolet muze bejt solidni dvojka, ale na jednicku nema.

Samozrejme chybi kvalita v zaloze, nejlepsi by bylo privest ty hrace hned 2, ale to asi realny nebude. Kreativne Gundogan, jako motor Matuidi, podle me oba by vyborne zapadli do toho stylu. Ale nekdo do stredy prijit musi, at uz ofenzivnejsi, ci defenzivnejsi, hlavne nekdo opravdu kvalitni.

No a pak je samozrejme potreba hrot svetovy urovne, bez toho to zkratka nepujde, Klopp mel v BVB Lewu a i kdyby se koupil blbej Cavani, tak to bdue mit velmi pozitivni efekt. Problem je, ze tech vybornejch a osvedcenejch hrotu momentalne moc k mani neni, vlastene skoro vubec. A pak se dostavame asi k nejvetsi zbrani Kloppova fotbalu, utocny dvojky, kridla, popr. podhrotaci. Tady je silene dulezity, aby byl zdravej Sturridge a kdo k nemu? Ja si neumim predstavit vhodnejsiho hrace pro momentalni Pool, nez je Griezmann. To by sedlo jak prdel na hrnec, doufam, ze tam prijde, fakt hodne.

Takze, fakt bych chtel, aby se zas dostal Liverpool tam, kam patri. Kdyby se splnila pulka z toho, co ty vypisuju, byl bych rad, ale halvne at neprijde zadnej prumerak, nebo one-year-sar tymu Vardy a podob. A pokud mozno - prichody ze zahranici vsechno.

Tenhle kadr je schopnej zahrat dobre, ale pravidelne vyhravat? To urcite ne, tak snad ty zmeny nastanou.

Reagovat
smazaný uživatel

DM DM DM

Reagovat
Ángel di María 22

Vy ty zalozniky opravdu potrebujete aspon 2. Javimar a Gundogan a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Witsel. Reálnej a navíc skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu v typologii hracov, ale tie mena su nerealne podla mna

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel, ja vim, ze do Poolu se jim chtit nebude, kdyz ted hrajou v dobrejch klubech, ale jde sazet na trenera, jinou soutez, to, ze si treba vsichni nemusi zahrat zaklad. Viz Arsenal, pro me bylo scifi, ze by tam Ozil sel, ale on v ty dobe vypadal v Realu spis na lavicku a tak ho klofli, tak nejak musite vy zacit a pak prijdou dalsi, behem jednoho leta to asi nebude, no, to je mi jasny, ale neco se stat musi.

Reagovat
smazaný uživatel

su 3 faktory pre ziskanie hraca - vysoka / prepalena mzda, kt. nedame - majitelia razia taku filozofiu

- LM - kt. nedame

- trener - jedine toho mame.

Mozno budeme mat stastie a ziskame podobneho hraca, ale nie toto leto podla mna...

Reagovat
Mastný Chobot

aj prestíž klubu je dosť veľký faktor, tú máte tiež

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie podla mna, v dnesnej dobe a v porovnani s konkurenciou tiez nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben Neves

Reagovat
fenixLFC

neber to ofenzivne, ale nie sme real aby sme nakupovali takých hracov akých pises. Liverpool nikdy nenakupoval svetove hviezdy, vacsinou ich vytvaral. co sa tyka rozpoctu tazko povedat- na jednu stranu by novy kouc mal dostat dost prachov aby si to pretvoril na druhu stranu majitelia na prestupy davaju z vlastného vacsinou tak 30 mega. s postami suhlas, s tym ze do zalohy zufalo potrebujeme typicky drziak, hendo a emre ten zvysok zvladnu ubehat. s dannym podla mna uz pocitat netreba, ten pojde pravdepodobne prec pretoze tie zranenia uz nikoho nebavia. a pokial si pamatam tak ani do dortmundu netahal hviezdy za velke prachy (mozno tak reus) takze by som s tym nepocital ani tu

Reagovat
Ángel di María 22

Jasne, ja to hodne idealizuju v tom prispevku, ale jak pisu vejs, chce to jeden prestup opravdu kvalitniho hrace, kterej treba v nabitym kadru jinde nedostava tolik sanci a ono se to pak bude dát. Arsenal ma vyslovene rozdilovy hrace jen 2 a jak to jde. BVB nemelo takovy financni prostredky, jako ma Liverpool ale. Zvlast, kdyz Klopp zacinal, tady by mel mit vetsi volnost, tak pokud se stejne pujde po min znamejch hracich, tak hlavne at ma stastnou ruku, protoze doposud to z vasi strany byl az na vyjimky jeden fail za druhym.

Reagovat
vladis271

uvidíme. Z rozdielových hráčov sa dsosť skloňuje Sane.

Reagovat
Counter

ManCity.

Reagovat
Kowe

Barca

Reagovat
salami

tam by měl ale velkou konkurenci, pro jeho karieru by byl bezpochyby lepší Liverpool, v City taky může prosedět celou sezonu

Reagovat
Counter

Pochybuju, že by ho Guardiola nechal sedět celou sezonu, pokud má svou kvalitu.

Reagovat
salami

jde o to, že moc týmů. kde seděj rozdílový hráči, neni, Bayern, Real, možná PSG

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby přišel jen jeden z těch co jsi napsal bylo by to neuvěřitelný..Peněz bude dost. Jak už z prodejů tak od Američanů.

Reagovat
13

to je právě otázka kolik může být peněz z prodejů.. Prodávat bohužel moc neumíme, pokud ten hráč nemá extra kvalitu nebo potenciál (Sterling, Suarez, Torres)..

Za hráče jako Touré, Škrtel, Enrique, Balotelli, Allen, Lucas, Milner, Mignolet, Bogdan toho moc nedostaneme a zbytek bych raději neprodával..

Na vážkách jsem u Bentekeho jestli ho odstřelit po jedné sezoně, ale nevěřím, že se kdy bude hodit do Kloppovo stylu.

Reagovat
Counter

Takové posily stejně nejsou reálné. Jsou už teď ve skvělých ambiciózních klubech, které je nebudou chtít prodávat, a oni nebudou chtít odejít. Liverpool je nemá pořádně na co nalákat - i kdyby ti hráči byli k mání, tak po nich sáhne MU, MCFC, Arsenal nebo evropská špička.

Reagovat
Busby babes

asi tak. U nekterych bychom meli i my problem ty hrace ukecat aby k nam sli a to jsme o level vejs. (ne vysledkove).

Klopp bude muset vytahnout nekoho jak Lewu a spol no. ty taky "nikdo" tenkrat neznal...

Reagovat
fff

Nasa jedina sanca z tych mien by mozno, mozno, mozno bol Gundogan, keby nanho mal Klopp vplyv. Ale aj to by bolo celkom scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako peníze do ligy přibudou pěkný, ale rovnoměrně mezi všechny kluby, ne že se to všechno nacpe Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sepsano.. ale griezmann by asi do lfc nešel, i když to by byl sen

Reagovat
fff

Volland .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

já nevim no, viděl jsem ho na 21 proti nám a tam nic nepředvedl, takhle si rozdílovýho hráče nepředstavuju, Firmino vám zatim zahrál a jaký měl v Hoffe statistiky

Reagovat
fff

Podla mna ma uzasny potencial, zahra aj trochu zo strany aj vpredu, mlady. Ide o to, ze potrebujeme utocnika a nejake top meno neziskame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

sorry,ale na tobě je vidět, že to hodnotíš podle jednoho zápasu.

Griezmann a Matuidi by byl naprosto boží,ale realita bude jiná bez první čtyřky.

Reagovat
Mastný Chobot

Fabi

Reagovat
vitasrp

Tyvole, to ho fakt vyhodil za takovýhle šlapák? V Evropě bych to pochopil, tady bych čekal maximálně žlutou.

Reagovat
Counter

Pískal to nějaký nováček, co zaskakoval za Marrinera, tak asi nejede podle metru z minulých let.

Reagovat
vitasrp

Pěkně Swans zavařil.

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

musis delat screeny.

Reagovat
Counter
Reagovat
vitasrp

Čím víc na to koukám, tím víc nesmyslná ta rudá byla.

Reagovat
Busby babes

tak a ted uz by Zelva mohl odbrzdit tu rucni brzdu a zacit hrat poradnej fotbal s tim kadrem co ma k dispozici, kdyz na nas porad vsichni cekaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nebrec. my musime v nedeli vyhrat na Anfieldu a to mi neprijde jako uplne jednoduchej ukol...

Reagovat
vladis271

prečo by ste museli? A nemyslím to provokatívne. Aj keby ste prehrali (čo pre MU na Anfielde nie je niečo za čo by sa malo popravovať u vás), tak sa tabulkovo nič extra nemení.

Reagovat
Busby babes

no jde o to, ze Tottac dalsi zapas se Sunderlandem asi neprohraje a West Ham na Newcastlu... spis tipuju dvojku nez cokoliv jineho.. takze by nam zase odskocili a to si nemuzem dovolit.

Takze spis jde o tu soucasnou situaci nez o tu prohru u vas. Ta teda vzdycky nasere, ale pokud bychom meli o 6 bodu vic, tak by to nebyla takova tragedie.

Reagovat
vladis271

Dnes to bolo 10. krát z 18 posledných návštev Arsenalu na Anfielde čo kanonieri inkasovali gól v 88+ minúte.

To je stále sa vracajúca sa karma za ten rok 1989.

Reagovat
Counter

Worth it

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stoneees

Reagovat
Mastný Chobot

“Elneny will join us. We will see if he can qualify for Sunday.”

oléé, rovno ho drbnúť do základu namiesto Flamaxiho

Reagovat
Wat

Jen jestli se to vážně stihne...

Reagovat
Hokaido

F

Reagovat
kvasha16

C

Reagovat
Hokaido

O

Reagovat
kvasha16

H

Reagovat
Hokaido

X

Reagovat
kvasha16

E

Reagovat
Hokaido

E

Reagovat
kvasha16

L

Reagovat
Hokaido

S

Reagovat
kvasha16

S

Reagovat
Hokaido

! (dobrou)

Reagovat
kvasha16

... kurva, nevysli mi komenty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojhl. IE

Reagovat
Radin

Tohle je prostě klasika, vždy když se můžou dotáhnout a vylepšit si pozici alespoň na dvě kola dopředu, tak zaváhají...No když už, tak alespoň že ten Leicester..

Reagovat
Realita

A příroda vyhrála - kohouti zardousily lišky

Reagovat
Swarley

to by dokázali leda tak ti olomoučtí

Reagovat
smazaný uživatel

máš to obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění Hutha u toho rohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

"cescky"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jména jsou nejlepší, některý jsem musel zkoušet podle jména instagramu či twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dejme tomu, Svatí výborně, Man City absolutně , Chelsea to se dalo čekat, Labutě hrůza, Liverpool super a Kohouti to podě....

Jsem nespokojen Protože ty Lišky, nemají na pohárových příčkách co dělat a mi hrajeme mizerně už ani ta ofenzíva nefunguje hlavně že máme super kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United transfer news: LVG heads queue for hotshot Islam Slimani

ten má blbý jméno..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle me fakt nebavi ve fotbale, ze stejne zakroky nekdy penalta jsou, nekdy nejsou, zalezi jenom na nalade rozhodciho a tak to proste byt nema, tohle neni krasobrusleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mají být tresty pro rozhodčí a nějaká rada, která by např. sledovala videa popř. by to mohlo být online na trávníku, protože tyto situace rozhodují a ovlivňují zápasy. V hokeji to podle mého funguje lépe ale nechci to srovnávat jen píši svůj názor.

Reagovat
salami

tim pádem jsi to teda vůbec nesrovnával

Reagovat
smazaný uživatel

víš jak to myslím ne? Taky mě to dost se.e že ve fotbale jsou rozhodčí "páni" kteří mají vše jen podle toho jak to vidí oni.

Přitom mnohdy je to absolutně špatně a pozná to i "lajk" to samé platí pro čárové

Reagovat
smazaný uživatel

Proste se musi zacit s jasnym vykladem, udelat stanovy co penalta je a co neni a skolit na to rozhodci, v pripade chyby tvrde trestat, to same s ofsajdy. Dal tam jsou brankovy sudi v nekterejch zapasech, ty by meli prave na tohle taky koukat. V krajnim pripade zavolat videorozhodciho, stejne se tam ty hraci vetsinou valej dlouho a diskutuje se, tak by to takovej casovej rozdil nebyl, proste by se fouklo, zavola a bud pencle nebo karta minimalne zluta za simulaci, ten hrac by mel sanci rict sorry ja zakop hrajte dal pokud by spadl nezavinene. Ja bych se toho nebal.

Reagovat
Azazelo RD

Brankové rozhodčí zrušit. Ti jsou úplně k ničemu. A zavést to video, jak píšeš. Za simulace deset zápasů distanc a ošetřovat při hře na hřišti, ať se hraje okolo kripla, oni ti hráči najednou ležet nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, na Digi uprednostnili City - CP pred Chelsea - Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zaujíma súboj štrnásteho a jedenásteho?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ľudí než súboj City - CP

Reagovat
smazaný uživatel

to ne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, ale tak čo už , no. Digi je v tomto (a nielen v tomto) proste úplne za opicami.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
eder

Tak z hlediska soutěže je určitě atraktivnější souboj třetího s osmým než čtrnáctého s jedenáctým - to je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hendo po zraneni bol vcera super, hlavne v prvom polcase s Emrem boli skvela dvojica. Z Emreho nam daco rastie, to je jasne.

Bez srandy mi toho Yayu pripomina, hoci teda zatial bez tej strely

Reagovat
smazaný uživatel

lol...can je ovela disciplinovanejsi a lepsi v subojoch...toure je zas smerom dopredu na urovni, kt can este nedosiahol...kto vie ci dosiahne

Reagovat
fff

Podla mna nedosiahne, ale b2b bude uzasny. Ale inak suhlas, ze je lepsi v subojoch a disciplnovanejsi, je vidiet, ze hraval aj v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja uz by som napr radsej chcel tohto cana ako súčasného toureho

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj na to, ze Toure hral v Barce dost dobre DM , Can v jeho veku moze byt este vacsi flakac

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/iMQ9VgDTnKz

lol, snad toho rozhodciho potrestaj

Reagovat
smazaný uživatel

Unsurprisingly, Everton boss Roberto Martinez had an opposing view of the incident and praised the "maturity" of referee Roger East.

"We have been on the back end of receiving a penalty, in the last seconds against Stoke," said the Spaniard.

"Stones goes to slide to block the ball, Sterling does not play the ball and waited. In my eyes it is an area that is not certain if it's a penalty or not.

"I believe the referees should control their emotions and the referee did exactly that. It is impossible to be 100% certain and I am pleased he did this and showed his maturity.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

to je vul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuurva, ten Giroud vie, ked chce.

Reagovat
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel

išiel do sklzu skorej no, to sa stáva

Reagovat
nani92

tak proste to netrafil v šmyku no, to sa stáva..vždy lepšie ako napr fellainiho šance

Reagovat
smazaný uživatel

alebo rooneyho

Reagovat
EXoRcIsT

presne tento rok uz asi 3x nedal take tutovky a vsetky nas stali body

Reagovat
Swarley

je pro mě fakt málo nesympatičtějších fotbalistů, ale tuhle sezónu je hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Times píšu že LVG by mal byť odvolaný v prípade prehry na Anfielde

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

je to picovina zbytocne sa tesis (a navyse tam aj tak neprehrame)

Reagovat
smazaný uživatel

spravne mas tu druhu cast v zatvorke

Reagovat
r.mrazik

picovina to byt nemusi...pri prohre ta top4 bude zas dal a i kdyz me ten posledni zapas hodne bavil,tak trpelivost klubu asi nebude nekonecna...

ale jak pises...kdyz neprohrajeme,tak neni co resit

Reagovat
mul

vzhladom na fakt,ze 2 kluby nachadzajuce sa momentalne v TOP 4, nezberaju tie body pravidelne, tak miestenka do lm, sa az tak nevzdiali

Reagovat
kiwwi

pisalo sa to uz skor o zapasoch so Stoke a Chelsea a nic sa nestalo...LVG ma ocividne podporu vedenia a zlomit ju moze len potopenie matematickej sance na top 4...

Reagovat
r.mrazik

mozna byla vyhoda,ze ty tymy moc neodskocily...

ted se ta sezona da jeste trochu zachranit...ale pokud to bude tak dal pokracovat,tak je jen otazka casu,kdy nekdo zatahne za zachranou brzdu

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

aj keby tu mal ostat do konca zmluvy prehru s Liverpool si nemozes priat

Reagovat
r.mrazik

ja si prohru nepreju...to vubec ne

ale kdyz tam prohraje,tak by mel odejit

Reagovat
Pagy

celkem jsem ho i bránil, ale poslední tři týdny už si přeju aby byl co nejdřív pryč ...

nejenom to jak ten tým hraje, ale ty jeho tiskovky a nesmysly co tam plácá

Reagovat
vladis271

tomu neverím. Kde inde by mal súčasný MU prehrať, ak nie na Anfielde? Ked prežil december nvm prečo by ho mali vyhadzovať po prehre s nami.

Reagovat
Infernoqt

nenecháme vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe

Reagovat
Svatej

Can: "Řekl jsem Flaminimu, že je opravdu špatný fotbalista a on mi odpověděl, že by mohl koupit celý Liverpool a prodat mě."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Flamini je biznys man

Reagovat
Mastný Chobot

"biznys"

Reagovat
smazaný uživatel

To je ceskoslovenska verzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

b i znys

Reagovat
tunkic

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej troglodyt ten Can

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Fabianski vs Mannone bola pekná ukážka výchovy Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

ale Fabi je dobrý bránkar, neviem, čo mu v poslednej dobe drboce. Ale asistenciu urobil peknú Ayewovi.

Reagovat
Tomoro
Reagovat
johnik

tak to je fakt škoda

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Uz sa tesim na derby, 6-5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele