21. kolo
13.01.2016 20:45 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Norwich City 3:1

Norwich promarnil solidní možnost navýšit náskok na sestupové příčky již na osm bodů, když na půdě Stoke City v deseti neustál samotný závěr klání a nakonec padl po prohře 1:3. Situaci Kanárkům vskutku do značné míry zkomplikovalo poměrně brzké vyloučení Garyho O’Neila, které následovaly všechny čtyři branky...

Canaries musí dlouhá hra v oslabení mrzet o to víc, že odstartovali pěkně pozitivně. Většinu úvodní půlhodiny strávili s balonem u kopaček a stoper Ryan Bennett jednou dokonce z halfvoleje drze testoval připravenost Jacka Butlanda.

To O’Neilův zákrok na Afellaye nebyl jenom drzý, on byl přímo zákeřný a takřka kompletně mimo hru, s míčem směřujícím za postranní čáru. Rozhodčí Swarbrick neměl na vybranou a tím Potters přihrál jasnou převahu. Norwich sice ještě v klidu dohrál první půli, v té druhé si už ale Stoke užíval až 72% držení míče, a to se zkrátka muselo projevit.

Domácí sice dávali znovu najevo, že jim to na vlastním hřišti nestřílí (jen 10 gólů v předešlých devíti vystoupeních), a po Waltersově koncovce na zadní tyči ještě krásným volejem srovnával Howson, v závěru už ale hochům z Norfolku došly síly, a kapitulace byla nevyhnutelná. Nejprve Joselu nádherně zavěsil zpoza šestnáctky a potom hosty dorazil hlavičkovaný vlastenec Bennetta po standardce.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Daily Mirror - Norwich požaduje od Londýnského Crystal Palace za svého křídelníka Nathana Redmonda minimálně patnáct milionů liber, jinak nemá v úmyslu Redmonda nikam pouštět.

Reagovat
vanGomm

A za 15,nebo 20 let,možná i dříve bude požadobat za jiného křídelníka minimálně 150 miliónů liber.Na úsloví,že nikdy se nemění cena "věcí",ale pouze se mění cena peněz asi něco bude .Jinak tip Stoke City-Norwich X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele