Premier League - souhrn 2. kola

19.08.2017, 15:22, aktualizováno 21.08.2017, 22:57
Komentáře a souhrny
Everton obral o dva body Manchester City. Chelsea napravila zaváhání z úvodního kola a zásluhou Marcose Alonsa si poradila s Tottenhamem. Stoke poprvé od prosince 2014 vyzrál na Arsenal. Manchester United začal sezonu ve velkém stylu a už druhého soupeře deklasoval výsledkem 4:0. Tentokráte do odskákala Swansea. Liverpool přehrál Crystal Palace, Leicester si poradil s Brightonem...

Manchester City - Everton FC 1:1

21.08.2017 21:00

Góly: 82. Raheem Sterling - 35. Wayne Rooney

Domácí stratég Pep Guardiola dal v ofenzivě opět prostor obávanému duu Sergio Agüero - Gabriel Jesus. Úvod zápasu však načrtl, že hostující manažer Ronald Koeman tenhle tah očekával. Everton od prvního hvizdu umně bránil a do útoku se hrnul jen když měl defenzivu dostatečně zabezpečenou. Výsledkem byl vlažný začátek utkání s prakticky žádnými šancemi na jedné nebo druhé straně. Zaujaly jen žluté karty Morgana Schneiderlina a Toma Daviese, které pramenily z aktivity Sky Blues.

K prvnímu výraznému vzruchu došlo v minutě číslo 26. Otamendi vystřelil z hranice vápna a Pickford měl co dělat, aby neinkasoval. O několik vteřin se Argentinec Agüero dostal k odraženému balonu, ale jeho pokus byl zablokován pozornou liverpoolskou obranou. O tři minuty později se Kun po skvělé asistenci Davida Silvu téměř znovu dostal k zakončení, ovšem Everton byl opět připraven. Aktivita Citizens se stupňovala. Zajímavým faktem byla přítomnost trenéra Manchesteru United Josého Mourinha. Ten i se svým asistentem Ruiem Fariem podrobně sledoval jeden ze šlágrů druhého kola.

V 34. minutě mohl jít Manchester do vedení, když David Silva nastřelil tyč, ale opět se potvrdila stará fotbalová pravda - nedáš, dostaneš. Hned z protiútoku se k balonu po přesném pasu Calwerta-Lewina dostal Wayne Rooney a zkušený veterán otevřel skóre tohohle utkání. V závěru první části hry se ke slovu dostal arbitr Madley, který velice přísně po dvou žlutých kartách vyloučil domácího Kylea Walkera.

Manchester City vstupoval do druhého poločasu s deseti muži a musel skórovat. Průběh druhé poloviny vůbec nenaznačoval tomu, že v početné výhodě hraje Everton. Citizens byli aktivnější, měli více ze hry a častěji se dostávali do šancí. Ronald Koeman se snažil na vývoj utkání reagovat, na hřiště poslal Klaassena se Sigurdssonem. Obraz hry se ale neměnil a Sky Blues dostávali svého protivníka stále více pod tlak.

Odměna za aktivitu Manchesteru přišla v 82. minutě, kdy na odrazený balon ve vápně expresně reagoval Raheem Sterling, který vyrovnal na 1:1. Tým Pepa Guardiolu hýřil snahou a odvahou. Vítězná branka pro domácí klub visela ve vzduchu. Do zápasu velice dobře zapadli Sterling, Danilo a Bernando Silva. V 88. minutě Schneiderlin neodhadl tvrdost v souboji s Agüerem a Madley ho poslal předčasně pod sprchy. Vybičovaný závěr se 4 nadstavenými minutami přinesl drtivý tlak Citizens, ale branku jsme neviděli.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 1:2

20.08.2017 17:00

Góly: 82. Michy Batshuayi (vl.) - 24. Marcos Alonso, 88. Marcos Alonso

Minulou sezónu Tottenham doma neprohrál ani jednou. Letos "využil" hned první příležitost. Chelsea dokonale odpověděla na kritiku po šokující prohře z prvního kola a díky dvěma gólům levého obránce Marcose Alonsa si veze z Wembley nesmírně cennou výhru 2:1. Spurs naproti tomu začali naplňovat skeptické předpovědi o domácí krizi...

Atmosféra na národním stadionu byla bouřlivá. Aby taky ne, do ochozů se vešlo 73 587 fanoušků, tedy jen o dva a půl tisíce méně, než je rekord Premier League. Jenže už po čtyřech minutách mohl (a měl) otevřít skóre Morata. Po Azpilicuetově centru hlavičkoval z nějakých šesti metrů - a i když fatálně minul, bylo to první znamení, že Tottenham to ve Wembley opět nebude mít snadné.

Kohouti od začátku minulé sezóny prohráli už čtvrtý ze šesti zápasů na tomto stadionu, což zní jako skutečný problém. Dnes se do pohody dostal po deseti minutách, kdy získal územní převahu a taky poprvé zahrozil prostřednictvím Harryho Kanea. S jeho ranou měl Courtois potíže, zatímco když po Christensenově zaváhání pálil Alli, prosvištěl míč nad břevnem.

Jenže ve čtyřiadvacáté minutě nechal svou levačku promluvit Marcos Alonso. Španělský zadák je po loňské sezóně už pověstný svou schopností zakroutit balón do šibenice - a dnes vykouzlil zatím nejlepší důkaz. Alli za vápnem přejel Luize a Alonso Tottenham dokonalým kopem potrestal.

Další minuty nabídly konečně očekávaný boj, byť šlo především o fyzické kontakty. Žluté karty dostali postupně Rüdiger, Dier a Luiz. Po půlhodině hry se začal osměloval nejlepší střelec předchozích dvou sezón Premier League Harry Kane, který přetlačil Alonsa v boji o letící míč a Courtois musel zasahovat.

První skutečnou šanci však měl pět minut před pauzou, kdy tlak Tottenhamu vygradoval. Alli nasadil Azpilicuetovi housle, Kane ve vápně obehrál Christensena a parádně vypálil. Rozbouřil sice ochozy, ale také brankovou konstrukci, od níž se míč odrazil zpět do pole. Po chvíli to zkoušel i Alli, ale to už Courtois v poklidu kryl. Belgický gólman si poradil i s následnou pumelicí Daviese, kterou vyrazil tygřím skokem k tyči.

Po změně stran hra pokračovala ve stejném duchu, jako skončilo první dějství. Tottenham byl aktivnější a několik minut držel Chelsea přikovanou u její branky. Všechny jeho pokusy, jak dostat míč do vápna, však poctivě odklízeli pozorní obránci Blues, včetně výtečného Davida Luize, který se pro druhý poločas posunul na post defenzivního záložníka.

Chelsea tak vytvořila vlastně osmičlenný defenzivní blok vytvořený z dvou linií - kromě toho absolutně rezignovala na jakýkoli presink a trpělivě vyčkávala na to, s čím přijde soupeř. Když však měla možnost rychlého protiútoku, Willian akci zbytečně zbrdzil.

S blížící se sedmdesátou minutou se však hra přece jen vyrovnala a fanoušci Tottenhamu se chvílemi musel strachovat, protože domácí po dlouhých minutách nudy vzadu trochu otupěli. Willian se tak mohl jako štika prosmýknout přes několik hráčů a oslovit Moratu, jehož šanci v závěru zblokovala obrana.

Tenhle moment každopádně Chelsea ukázal směr, jakým by se měla vydávat. Vysunula blok o něco výš, začala napadat a fotbal hned vypadal koukatelně. Moses se ostatně dostal do velké šance a přestřelil. Ještě blíž pojišťujícímu gólu byl Willian, jenže i když střelou zpoza vápna překonal Llorise, narazil na brankovou konstrukci.

Jenže jí to dlouho nevydrželo. Čtvrt hodiny před koncem se opět začala zasouvat níž a níž - a i když výtečně bránila a Tottenham si nevytvořil prakticky nic, trest přišel. Bakayoko zbytečně fauloval Alliho vedle vápna a Eriksenův vynikající přímý kop si nešťastně srazil do vlastní sítě střídající Michy Batshuayi.

Nakonec však šampioni mohli slavit. Všichni v závěru čekali výrazný nápor Spurs, ale překvapivě udeřilo na druhé straně. Sissoko neudržel míč uprostřed pole a Pedro si všimnul nabíhajícího Marcose Alonsa, jenž korunoval svůj hrdinský večer. Místo centru volil z úhlu přízemní ránu a Hugo Lloris si míč nechal projet pod tělem.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Newcastle United 1:0

20.08.2017 14:30

Góly: 50. Aaron Mooy

Huddersfield měl před utkáním s Newcastlem jednoduchý cíl - zvítězit. Nováček v prvním kole šokoval Crystal Palace, když vyhrál v Selhurst Parku 3:0, tým Davida Wagnera si tedy věřil i proti The Magpies.

Newcastle chtěl po prohře s Tottenhamem získat první body v novem ročníku, Rafael Benitez ale velmi dobře věděl, že to bude extrémně náročná úloha. První poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, domácí vystřelili na bránu hostí dvakrát, hosté vyslali mezi tyče Huddersfieldu Town jenom jeden jediný pokus.

Vyložené šance jsme v prvních 45 minutách prakticky neviděli, čísla byla ve většině herních ukazovatelů vyrovnaná, či už se jednalo o střely nebo fauly. Když hlavní arbitr Craig Pawson ukončil první poločas, fanouškům zůstávalo jen doufat, že druhá polovina bude atraktivnější.

Hráči ještě ani pořádně nevyšli z kabin a Huddersfield šel do vedení. V 50. minutě skvělou akci zkomponovali Aaron Mooy s Eliasem Kachungou, když se do střelecké listiny zapsal Mooy. Benitez zkoušel na vývoj utkání reagovat. Dolu poslal Dwighta Gaylea, kterého nahradila letní posila Joselu.

V následujících minutách se hrál tradiční bojovný anglický fotbal, když se k slovu stále víc dostávala tvrdost. Sudí stihl do konce zápasu rozdat šest žlutých karet a hra se velice často přerušovala. Huddersfield si těsné vedení udržel, opět neinkasoval a po dvou kolech má na svém kontě šest bodů.

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 1:0

19.08.2017 18:30

Góly: 47. Jesé

Na tento debut Jesé Rodríguez jen tak nezapomene. Čtyřiadvacetiletý španělský forvard, jenž posílil Stoke City z francouzského PSG na roční hostování, se totiž v domácím zápase s Arsenalem postaral o jediný gól zápasu a vystřelil tak svému týmu první tři body v nové sezoně. To Kanonýři po strhující výhře z prvního kola padli tvrdě na zem a do očekávaného šlágru na půdě Liverpoolu půjdou v příštím kole s nečekanou porážkou v zádech.

Mark Hughes se rozhodl postavit svou novou posilu hned do základní sestavy a španělský křídelník se svému manažerovi málem odvděčil hned ve třetí minutě. Jeho nadějný průnik ovšem zneškodnil včasným výběhem Petr Čech. Poté se již herní iniciativy ujali hosté a brankář Jack Butland musel dvakrát zasahovat proti volejům Welbecka s Ramseym z bezprostřední blízkosti. Také Stoke se záhy dostalo k nebezpečnému zakončení z hloubi šestnáctky, avšak Choupo-Motingova střela postrádala razanci i přesnost a Ryan Shawcross zase prudkou hlavičku nasměroval příliš vysoko. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Také do druhé půle domácí v čele s Jesém vpadli jako velká voda a tentokráte se již jejich čerstvá útočná posila prosadila. Po Berahinově kolmici se čtyřiadvacetiletý křídelník tváří v tvář Čechovi prosadil přízemní křižnou střelou a Potters hned po devadesáti vteřinách druhé půle vedli 1:0.

Přestože od té chvíle Arsenal přišpendlil svého soupeře na vlastní polovině, očekávaného vyrovnání se nedočkal a nedočkal. Řadu slibných střel stihla zastavit obětavá obrana Stoke, a když už se Kanonýrům povedlo branku Jacka Butlanda přímo ohrozit, anglický gólman si vždy chladnokrevně poradil. Jedinou střelu, kterou Alexander Lacazette dokázal procpat do sítě, pro změnu znehodnotil zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Hostům se tak navzdory územní převaze nepodařilo bojovné domácí zlomit ani během pětiminutového nastavení a po čtyřgólovém představení v prvním kole s Leicesterem tentokráte vycházejí střelecky i bodově naprázdno. Zatímco Potters v příštím kole zavítají na půdu doposud stoprocentního West Bromwiche Albion, Arsenal čeká ještě náročnější výjezd na Anfield Road proti Liverpoolu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Watford FC 0:2

19.08.2017 16:00

Góly: 73. Richarlison, 86. Étienne Capoue

Bournemouth začal sezonu prohrou, Watford remízou, a tak oba týmy chtěly v druhém kole získat tři body. Očekával se těsný zápas s velikou dávkou bojovnosti. Realita neměla daleko od očekávaní.

První polovina byla taktická bitva. Bylo vidět, že domácí kouč Eddie Howe i hostující Marco Silva připravili své týmy po taktické stránce skutečně kvalitně. Vzhledem k tomu, že Bourne i Hornets byli hodně organizovaní, neviděli jsme na začátku utkáni téměř žádné šance.

Diváci zpozorněli až v nadstaveném čase první půle, když Andre Gray z Watfordu vystřelil těsně nad břevno. Stav 0:0 po 45 minutách nebyl překvapující. Nicméně, jak čas plynul, oba týmy začaly hrát otevřeněji a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V 58. minutě Nathaniel Chalobah z Watfordu prověřil gólmana Begoviče. Brankář z Bosny a Hercegoviny však svého bývalého spoluhráče z Chelsea v mikrosouboji pokořil.

Když se druhý poločas přiblížil ke své druhé polovině, bylo stále jasnější, že tým, který vstřelí branku jako první, pravděpodobně získá alespoň jeden bod. V 73. minutě se diváci na stadionu konečně dočkali. Letní posila Watfordu, útočník Richarlison, nekompromisně umístil odrazený balón do sítě Bournemouthu.

Oba trenéři prostřídali, hra byla mírně rozháraná, ale domácí byli statečnější. Museli útočit. Jejich zvýšená ofenzivní aktivita se však odrazila na otevřených místech v obraně. Čtyři minuty před koncem řádného hracího času skóroval Etienne Capoue. Jeho gólová střela mimo hranici malého vápna zřejmě bude patřit k ozdobám druhého kola. Tým Eddieho Howea byl na samém konci v útlumu a s výsledkem již nič nedokázal udělat.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Bromwich Albion 0:1

19.08.2017 16:00

Góly: 71. Hal Robson-Kanu

Nepříliš záživné utkání mezi Burnley a West Bromwichem Albion oživil až střídající Hal Robson-Kanu, který v rychlém sledu za sebou skóroval a poté se nechal vyloučit. Ani v početní nevýhodě však obrana Baggies nepovolila a brankář Foster dokonce za celých 90 minut nemusel ani jedinkrát zasahovat - na přesné střely i na góly tak hosté zvítězili 1:0 a stále v novém ročníku Premier League zůstávají stoprocentní.

Přestože Burnley, jež na úvod sezony zaznamenalo senzační triumf na půdě obhájce titulu Chelsea, mělo míč na kopačkách téměř po sedmdesát procent zápasu, k průlomu skóre tato ofenzivní snaha nevedla. Defenzivu Tonyho Pulise nerozhodila ani přetrvávající absence Garetha McAuleyho s Jonnym Evansem, byť u nebezpečných střel Hendricka s Gudmundssonem měli hosté i trochu štěstí.

První šance odpoledne přicházely takřka výhradně ze standardních situací. Z rohových kopů takto zahrozili Rodriguez s Fieldem, zatímco na opačné straně selhal v nadějné hlavičkové pozici Ben Mee. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu. Pouhé dvě minuty po změně stran sice tečovaná rána Jakea Livermorea doskákala až za záda Toma Heatona, jenže naneštěstí pro anglického reprezentanta střele předcházelo ofsajdové postavení Jaye Rodrigueze.

Závěrečnou dvacetiminutovku přišel na trávník Turf Moor oživit Hal Robson-Kanu a nutno dodat, že byl v tomto ohledu až nad očekávání úspěšný. Nejprve útočník West Bromwiche ukázal svou světlou stránku, když po Phillipsově přiťuknutí vyzrál na Warda s Tarkowskim a tvrdým zakončením nedovolil zasáhnout ani Heatonovi. Sedm minut před koncem však Robson-Kanu trefil v hlavičkovém souboji Matta Lowtona loktem a sudí Martin Atkinson bez váhání vytáhl červenou kartu.

Zatímco proti Chelsea se Burnley povedlo přesilovku beze zbytku využít, na druhý pokus již podobný úspěch neslavilo. Pokusy Hendricka, Vokese i střídajícího Walterse totiž skončily vždy mimo tři tyče Fosterovy brány a West Bromwich je tak po sobotním programu druhého kola jediným klubem, který ještě bodově drží krok s vedoucím Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 2:0

19.08.2017 16:00

Góly: 1. Shinji Okazaki, 54. Harry Maguire

Takhle nějak to vypadá, když bezelstný druholigový tým přijede na půdu etablovaného a nadprůměrného celku Premier League. Leicester doslova od prvních vteřin zápas s Brightonem opanoval a naprosto zaslouženě vyhrál 2:0. Skóre otevřel Shinji Okazaki, druhou trefu přidal v prvním domácím zápase za Foxes Harry Maguire.

Leicester zaujal už v prvním kole, kdy na hřišti Arsenalu sahal po vítězství. A v první domácí štaci si na nováčka z Brightonu vyšlápl ve velkém stylu už po pár desítkách vteřin. Riyad Mahrez obešel na levé straně dva hráče jako za starých časů, a i když jeho střelu brankář Ryan vyrazil, na dorážku Shinjiho Okazakiho byl krátký.

Nováček Premier League působil skutečně jako vyoraná myš. Seagulls nestíhali vysokému tempu a z nové zkušenosti byli evidentně vyjukaní - především levý bek Suttner byl mimo. Po čtvrthodině mohli prohrávat už o dva góly, a to jen vlastní chybou. Další Suttnerovo zaváhání chtěl po Okazakiho přihrávce využít Vardy, ale nezvykle ani jednou ze dvou střel gólmana neohrozil.

Leicester si ale poklidně mohl hrát svůj fotbal a soustředit se na tvorbu šancí, protože Brighton byl neškodný. Do pauzy zkoušel štěstí James, jemuž střela za vápnem sjela z kopačky, a aktivní Okazaki, který po Vardyho zadovce mířil těsně vedle. Pojišťovací gól na 2:0 přidal až po pauze Harry Maguire. Mahrez zahrál parádní roh a stoper Foxes přeskočil všechny, kteří mu stáli v cestě.

Riyad Mahrez v utkání kompletně pookřál a připomínal tu obávanou a sebevědomou alžírskou Lišku, která v sezóně 2015/16 plenila nory všech anglických klubů. Záblesk geniality předvedl ve druhé půli, kdy koloběžkou a zidanovkou rozvášnil publikum.

To Brighton si první zajímavou příležitost vytvořil až po hodině hry, a to ještě centrovaný balón před Murraym skvěle odpravil Simpson. Hosté se ale nezlepšovali, pořád vypadali jako štěně hozené do divoké vody, takže si třeba stoper Maguire prošel přes dva hráče až k vápnu, než ho těžkopádným faulem zastavil kapitán Bruno...

Ve třiasedmdesáté minutě probudil rozespalé ochozy Hemed, s jeho zajímavou ranou si ale Schmeichel poradil. V závěru to podobně zkoušel March - se stejným výsledkem. A tak zápas pozvolna doklouzal až k závěrečnému hvizdu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 1:0

19.08.2017 16:00

Góly: 73. Sadio Mané

To teda byla dřina. Upachtěná výhra však Liverpool nemusí těšit o nic méně, než kdyby Crystal Palace přejeli rozdílem třídy. O jediný gól utkání se postaral Sadio Mané, byť s velkým štěstím a nápomocí obránců Eagles. Ti každopádně po dvou kolech zůstávají bez bodu i vstřeleného gólu, zatímco Reds se přiblížili čelu tabulky.

Jürgen Klopp poslal do zápasu výrazně pozměněnou sestavu, do níž sáhl hned na pěti místech. Chyběli především Mohamed Salah a Emre Can; i když těžko říct, zda by malátný první poločas zachránili. Liverpool se do nebezpečných pozic prakticky nedostával - největší šanci měl vlastně náhodou po zaváhání Hennesseyho. Matip ale při hlavičce na malém vápně bránu fatálně minul.

Reds chyběla kreativita, často se chtěl taktovky chopit James Milner, ale takřka vždy byl nepřesný nebo se nesetkal s porozuměním u kolegů. V závěru dějství pálil za vápnem Roberto Firmino, ale Hennessey tentokrát ránu bez problémů lapil. Na opačné straně se pak obratem osmělil k tvrdé ráně Puncheon, i on ale po pasu Loftus-Cheeka narazil na připraveného brankáře.

Milner, který se pro letošní sezónu nejspíš přesune zpátky doprostřed zálohy, se ujal i první příležitosti po změně stran. Přímý kop s krásných 20 metrů však poslal těsně nad. Do vedení naopak záhy mohli jít hosté, skvělý Loftus-Cheek se prosmýkl do vápna kolem Klavana a předložil Bentekemu gólovou šanci. Ten však míč trestuhodně napálil vysoko nad.

Vítězné branky se tak dočkali borci v červeném. V sedmdesáté minutě to ještě nevyšlo, i když po dobré práci Salaha měli v šestnáctce několik příležitostí do míče prásknout a otevřít skóre. Maného i Wijnalduma ovšem zblokovala obrana, no a dorážka Maného skončila snadnou kořistí Hennesseyho.

Přesto to byl právě senegalský křídelník, kdo celý zápas rozhodnul. Milivojević si i kvůli Solankeho otravování sklepnul balón do vlastního vápna, kam vběhl vděčný Mané a špičkou kopačky přiřknul tři body svému týmu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 3:2

19.08.2017 16:00

Góly: 11. Manolo Gabbiadini, 38. Dušan Tadić (pen.), 90+3. Charlie Austin (pen.) - 45. Javier Hernández, 74. Javier Hernández

Utkání Southamptonu s West Hamem United mělo patřit mezi taháky sobotního programu druhého kola Premier League. Po závěrečném hvizdu možno zhodnotit, že tenhle zápas očekávaní ještě překonal.

Southampton vlétl na svého soupeře od samého začátku. West Ham byl mírně překvapený domácí aktivitou. Hned v jedenácté minutě zaznamenal přesný zásah domácí Gabbiadini, který využil šikovné asistence talentovaného reprezentanta Nathana Redmonda. Svatí pokračovali ve své důrazné hře, Kladiváři se museli bránit. Smolařem prvního poločasu byl Marko Arnautović. Rakušan téměř střídal pro zdravotní problémy a v 33. minutě byl vyloučen po velmi nešetrném zákroku.

Jako by to nestačilo, o pět minut později José Fonte z West Hamu fauloval ve vápně a Lee Mason nekompromisně nařídil pokutový kop. Dušan Tadić bol úspěšným exekutorem a The Saints vedli o dvě branky. Krátce před koncem prvního poločasu se podařilo snížit Javierovi Hernandézovi, který udržel The Hammers ve hře o body.

Očekávalo se, že Svatí využijí početnou výhodu, ale opak byl pravdou. Kdoví, co řekl manažer Slaven Bilić svým hráčům během poločasové pauzy, ale každopádně to účinkovalo. Southampton se nedokázal prosadit, hosté naopak ano. V 74. minutě udeřil opět Chicharito a bylo vyrovnáno. O několik minut téměř obrat dokonal Sakho, ale skórovat se mu nepodařilo.

Na konci zápasu se Southampton dostal opět ke slovu, s deseti hráči hrající The Hammers značně ztráceli sílu. Hostující tým si vypil pohár hořkosti až do dna. Arbiter Lee Mason v 90. minutě "odměnil" Pabla Zabaletu za nedovolený zákrok žlutou kartou a The Saints měli výhodu dalšího pokutového kopu. Charlie Austin se v nadstavením čase nemýlil a všechny body zůstaly na St.Mary's Stadium. Potlesk si zaslouží také West Ham, který bojoval v početní nevýhodě až do samotného konce.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 0:4

19.08.2017 13:30

Góly: 45. Eric Bailly, 80. Romelu Lukaku, 82. Paul Pogba, 84. Anthony Martial

Manchester United navázal na výtečný vstup do Premier League, a to doslova. Po suverénní výhře nad West Hamem se nadupané Mourinhovo mužstvo představilo ve Swansea, která si ze vzájemného duelu rovněž odnáší čtyřgólový debakl. Skóre otevřel na sklonku první půle Bailly, o výhře však Red Devils rozhodli až v závěru, kdy v rozmezí pěti minut smetli soupeře třemi góly.

Ve třetí minutě přitom div neotevřela skóre Swansea. Bailly při pokusu o odkop napálil míč do Jordana Ayewa, který pelášil z úhlu na bránu. Šajtlí pak překvapil nejen De Geu, ale možná i sám sebe - trefil každopádně břevno a ke gólu mu chyběly centimetry. Na opačné straně rozezněl v deváté minutě horní tyčku ramenem Phil Jones, jemuž míč naservíroval skvělým centrem Mata.

Ledy se prolomily už v úvodu, ale start divokého zápasu to rozhodně nebyl. S výjimkou odvážných nůžek Olssona nebylo až do šestatřicáté minuty o čem psát. Pak Mawson hlavou nešťastně sklepnul míč do běhu Rashforda, jenže ten při zakončení pod Olssonovým tlakem selhal a podivným pokusem o oblouček merunu prakticky hodil Fabianskimu do náruče.

United se však kýžené úvodní branky přece jen dočkali ještě před pauzou. Mata po zaváhání Fabianskiho ještě balón do odkryté sítě nestrefil, ale po rohu Blinda se hostující tým mohl radovat. Pogbovu hlavičku sice polský gólman vyrazil do břevna, ale s dorážkou na brankové čáře si prvním gólem v rudém dresu poradil dobíhající Eric Bailly.

Gól do šatny ovšem United na koně nedostal, úvod druhé půle mu s výjimkou Rashfordova propagačního pokusu moc nevyšel. Swansea se naopak na dobrých pět, sedm minut ujala vůdčí role a nepouštěla soupeře k míči. Z tlaku vytěžila taky jednu gólovou šanci, po centru Olssona ovšem Abraham hlavou ve výborné pozici přestřelil.

Načal tím hlušší období, kdy se ani jeden celek ve snaze do ofenzivy dvakrát nepřetrhl. Byl to opět Abraham, kdo se natahoval po vyrovnání, ale na přihrávku do ohně o fous nedosáhl. A byla to vlastně poslední možnost, než se jako minulý týden Rudí ďáblové nezastavitelně rozohnili.

V závěrečné desetiminutovce přeřadili na jiný rychlostní stupeň, a když se po Mchitarjanově přihrávce prosadil Romelu Lukaku, Swansea navíc úplně odpadla. Jen za 78 vteřin zachytil do té doby mizerný Paul Pogba míč ve středu pole, předal jej opět Mchitarjanovi, načež si naběhl do vápna a další skvělý pas cizelérským obloučkem proměnil ve třetí gól.

Čtvrtý gól přidal za další tři minutky střídající Anthony Martial, který podruhé v řadě z lavičky rozvlnil síť. Manchester United tak zažívá jeden z nejlepších vstupů do sezóny ve své historii - naposled Red Devils skórovali alespoň čtyřikrát v obou úvodních zápasech ligového ročníku v roce 1907.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United22008:06
2.Huddersfield Town22004:06
3.West Bromwich Albion22002:06
4.Watford FC21105:34
5.Manchester City21103:14
6.Liverpool FC21104:34
7.Southampton FC21103:24
8.Everton FC21102:14
9.Leicester City21015:43
10.Tottenham Hotspur21013:23
11.Arsenal FC21014:43
 Chelsea FC21014:43
13.Burnley FC21013:33
14.Stoke City21011:13
15.Swansea City20110:41
16.AFC Bournemouth20020:30
 Newcastle United20020:30
18.Brighton & Hove Albion20020:40
 Crystal Palace20020:40
20.West Ham United20022:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1005)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro La Liga

Reagovat
Tolstobik

*OT

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Škoda no, Swans je o ty dva body okrást mohli... Ale závěr byl suverénní no, tam už neměli nárok.

Reagovat
kiwwi

a z coho prosim ta...boli tam 2 zavary pri ich rohoch + to omylom ukopnute brvno Ayewa na zaciatku a to je tak z ich strany vsetko...vsak to bol uplne trapny vykon z ich strany smerom dopredu

Reagovat
blade115

Právě chyběla ta finální fáze no, ale v druhé půli dost drželi balón a hrálo se spíš na vaší půlce.

Reagovat
kiwwi

mozno hrali viac na nasej polke ako v prvom polcase, ale celkovo sa hralo viac na polke Swansea, mali sme tam viac prihravok, mali sme tam viac vytvorenych sanci a konieckoncov aj golov...takze z tvojej strany trochu prianie otcom myslienky

Reagovat
blade115

Ale kulový...

Reagovat
kiwwi

to je vsetko cim to podporis?

Reagovat
Swarley

hráli jsme v tradičně v červeném, jestli ti to pomůže

Reagovat
blade115

Jj, poznal jsem to podle těch Pogbových bruslí.

Reagovat
icka

Reagovat
blaugrana

Možno by na rok stačil aj Martial. Za 40 by ho pustili, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Do fronty, prosím.

Reagovat
kiwwi

tak urcite

Reagovat
blaugrana

42

Reagovat
nani92

a čo Herrera? už 2 zápasy nebol v základe

Reagovat
Busby babes

40 ceho? vagonu zlata?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Koupili jste za 40 Paulinha... víte to?

Reagovat
TheTopFootbaler

Tipl bych, že až moc dobře.

Reagovat
ADM

napr. ja si to nechcem priznať

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po druhém gólu krásně odpadli. Rashford boží, Martial zase ve formě. Lukaku stále zvíře. Máme teď našlapaný kádr a věkově vyvážený. Také se do toho investovaly miliardy. Je ostuda, že na levém beku hraje sráč jako Blind. S takovým kádrem, jestli se murín nedostane minimálně do čtvrtfinále LM a neudělá titul, tak jen potvrdí to, co ostatní už ví - je to největší nula mezi trenéry a už dávno mu ujel vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid Jose a jeho klasicka druhá sezóna titul a pak nějaký bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít do píče už teď.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Plán isť do fantasy bez akéhokoľvek hráča United sa zatiaľ nejaví ako dobrý nápad...

Reagovat
kiwwi

co ta k tomu viedlo?

Reagovat
nani92

neznalosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vychádzal som zo zúfalej ofenzívy a 54 strelených gólov z minulej sezóny. Brankársku dvojicu som chcel vtlačiť do 9.0. Na stopéra som mal dlho Baillyho, ale pred prvým kolom som ho dal preč tiež kvôli cene. Na hrot som si z veľkých mien vybral Kanea.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nehraju, tudíž neznám cenu, ale Lukaku jasná volba i před sezónou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to hrajes prosim? Hral sem fantasy seznam ten zrusili, to je ta sazka nova?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil som čo si tým myslel, je to oficiálna fantasy hra ku Premier League.

Reagovat
Counter

Vždyť mají šíleně lehký los, vsadit na ně byla jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi hej, ale skôr som čakal výhry 1-0, 2-0...tak klasicky od Joseho.

Reagovat
Counter

I tak by stálo za to mít aspoň někoho z jejich obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Třeba Lindelöfa jako já v draftovaný

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

jako nedovedu si představit letošní úspěšnou fantu bez trojky DDG, Lukaku a Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

dávat maximum za brankáře je hovadina

Reagovat
Swarley

5,5 je pohoda, k tomu Elliot za 4

Reagovat
Counter

Mám to stejně no. Z obrany MU byl DDG nejlevnější jistota, akorát to teď trochu mrší Jones.

Reagovat
Swarley

jako já si pohrával s myšlenkou, že tam dám Baillyho a do brány někoho jiného...ale přece je blbost, že by dával někdo ze stoperů góly z našich tragických rohů...

Reagovat
kiwwi

aj tak ste to odkopirovali odomna

Reagovat
Counter

A proto mám po prvním kole o nějakých 30 bodů víc, jasné no

Reagovat
kiwwi

myslím tu brankarsku dvojicu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak mám Fostera za 4,5 a na konci sezóny rozdíl mezi ním a DDG nebude víc než 20-30 bodů. DDG toho moc za sebe nepustí, ale zase často nedostane bonusové body jako brankář z horších týmů, takže nakonec "zas" takový rozdíl mezi nima nebude. A to ušetřené mega se pak dá investovat do rozdílového hráče vepředu

Reagovat
Swarley

jako jo, já tě chápu, těch variant je tam milion...

jen mi prostě přišla ta dvojka DDG a Elliot v pohodě...máš za 9,5 dva gólmany, co budou chytat...

Reagovat
Counter

Rafa ještě možná přivede nového brankáře. Ale Elliot si u mě přes De Geu nezachytá tak jako tak

Reagovat
Swarley

jj, to je jen taková placebo pojistka

Reagovat
Counter

Já to třeba bral tak, že je povinnost mít někoho z obrany MU a všichni obránci mi přišli buď drazí, anebo s nejistým dlouhodobým základem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam naštěstí dal Baillyho Taky jsem to bral jako povinnost, a vlastně mi teda vyšel v pohodě jenom ten Bailly. I když v minulosti žádné góly nedával, tak bude sbírat pravidelně těch 6 bodů a nějaké bonusy shrábne líp, než de Gea. A stál myslím taky jenom 5,5

Reagovat
Counter

Bailly stojí 6,0. A zatímco ty máš Fostera, já místo něj vzal Hegaziho za stejnou cenu a užil si díky tomu v prvním kole krásných 15 bodů na kontě. Zrovna ve WBA jsou stopeři lepší volba než Foster, protože sázejí góly ze standardek jedna radost.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele, Hegazi byl jednorázovka!! A ze stoperů WBA věřím bodově jenom McAuleymu, ten mě krásně potahal minulou sezónu, a teď už jenom čekám na návrat

Reagovat
Counter

Letos bude nejgólovější Hegazi

Reagovat
Usty

samozřejmě Dawson

Reagovat
Counter

Když k němu máš druhého za 4,0, dá se to. DDG je jistota čistých kont doma i venku, člověk se o to nemusí starat a vymýšlet nějaké brankářské kombinace ze slabších týmů. Navíc v MU hrozí, že obránci budou během sezony rotovat, největší jistoty jsou Bailly s Valenciou, kteří jsou oba dražší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

DDG nemam. je drahej a mezi golmanama nejsou takove bodove rozdily.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tyhle mam..

Reagovat
scheeza

Mám Baillyho,Pogbu a Lukaka,kluci to tam zatím bodujou parádně :)

Reagovat
Hokaido

Pff, Jones, Mkhi a Kaku až do tý doby, dokud se Jones nezraní.

Reagovat
Cobra

Já tam mám jen Rashforda. Ale věřím, že se zatím zahřívá a Martial ho neposadí.

Reagovat
TheTopFootbaler

No...

Reagovat
Tuxedo

Ja som dal Lukaka ako kapitana dokonca .. dobra investicia

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné skóre United zatím celkem na pohodu se slabými

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 letos to bude slabé do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénní start, ale zatím vše podle plánu pro umístění znovu na 6. místě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Hodláte navázat na sezónu 2013/14?

Reagovat
noustres

Konečně je vidět více toho hladu, Rashford je energickej a výbušnej sice ztroskotává na tom proměňování, ale on to vypiluje, je ještě mlaďoch. Martial ukazuje co v něm dříme. Miki začíná potvrzovat v čem je jeho síla a asistence budou jeho parketa, ten podhrot mu stejně sluší nejvíc.

Reagovat
Trapper

Jak hrál Abraham?

Reagovat
czech_mira

tvrdě, často měnil kluby, ale dokázal se dostat i do reprezentace a svého času za něj tuším Slavia platila přes 20 milionů Kč

https://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že si zahrál i za Arsenal. Sice v České Lípě, ale i to se počítá.

Reagovat
Busby babes

Super vysledek. To, jak je ta utocna 4ka bodova je super. Loni daval goly jen Ibra, letos zatim prichazi goly i od dalsich hracu a to je ten rozdil.

Lukaku skvelej. Dlouho nedostal poradnej balon, pak prvni sance a nazdar, 2:0 a hotovo. Kvuli tomu prichazel. Henrikh 2 acka i kdyz mi prisel ze do te 80. minuty hral fakt blbe.

Pogba po tom divokem zacatku pridal a taky slusnej vykon. Martial z lavicky bozi, to je parada, kdyz to takhle dokaze ozivit.

Vzadu dvojka Bailly Jones funguje velmi dobre, Bailly i gol navic, takze celkove velka spokojenost. Snad to takhle bude pokracovat. Los mame priznivej, musime ty body sbirat okamzite.

Swansea brnaila dlouho dobre, ale jak dostali ten druhej, tak odpadli. Asi uz nebyla sila s tim neco delat. Tak doufam, ze jeste nekoho privedou a bude ta sezona letos lepsi.

Reagovat
Black Jagir

José si jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester United have scored 4+ goals in their opening two league games of a season for the first time in 110 years

Mourinho record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ? To se mi nezdá, že by ani za SAFa nebo Busbyho nějaký takový rekord nepadl Každopádně si José zatím vede nad očekáváním

Reagovat
blade115

Právěže naprosto podle očekávání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu po té minulé sezóně upřímně vůbec nevěřil a psychicky jsem se už připravoval na další na hovno sezónu... a vida, zatím se nenudím To klišé o jeho druhé sezóně znám, ovšem uběhli teprve dvě kola, ten gólostroj nevydrží do konce sezóny, takže jsem zvědavej jak si s tím to mužstvo s takovou situaci potom poradí

Reagovat
TheTopFootbaler

Nevydrží? Aby ses pak nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Mou má pekelný druhý sezóny..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem není žádnej record breaker, protože se nám taková série povedla ještě dvakrát před ním...

sezóna 1897/98 (před 120 lety), 1. kolo (4.9.1897) - výhra nad Lincolnem 5:0, 2. kolo (11.9.1897) - výhra nad Burtonem 4:0

sezóna 1907/08 (před 110 lety), 1. kolo (2.9.1907) - výhra nad AV 4:1, 2. kolo (7.9.1907) - výhra nad Liverpoolem 4:0

Reagovat
kiwwi

vieš čítať?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, myslím že umím... ta tvoje nahozená série se stala po 110 letech od toho deklasování LFC co jsem nahodil... ty jsi k tomu ale připsal "record breaker" a s tvoji minulostí obhajování všeho souvisejícího s United (na diskuse s tebou o LVG člověk nezapomene...) jeden neví, zda to myslíš vážně

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

vieš čítať?

Reagovat
kiwwi

pozri, ide o tie "records breaking" ktore sa tu predhadzovali pomaly kolo co kolo van Gaalovi, Moyesovi alebo Mourinhovi v style - dve domace prehry za sebou po 40 rokoch, 4 remizy po 50 rokoch a pod...ja nemozem zato, ze ty si si to zase pospajal v hlave uplne napicu a hned si z toho vykonspiroval nejaku podivnu teoriu

Reagovat
smazaný uživatel

to jejich předhazování těchto "rekordů" souviselo s primitivní arogancí některých lidí zde na fóru i mimo něj... všechno tohle bylo logický vyústění naší dominance Anglii v posledních 20 letech... i arogance musí mít vyšší level Každopádně mě šlo o to, že United už něco podobného zažili a Josého nebudu vyzdvihovat za něco takového... tedy pokud to nezopakuje hned další kolo, to se ti v klidu omluvím

Reagovat
Busby babes

Kiwwi uz proste jen veri ve 4:0 i v dalsim kole...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to tak dopadne, tak se mu pak s radostí omluvím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
avicii

United treba uznat paradny start, ukazali ze na ten titul pojdu....

Reagovat
Counter

City s pěti výhrami po pěti kolech loni taky vypadali, že půjdou na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně MU se třemi výhrami po 3 kolech taky.

Reagovat
smazaný uživatel

no a vy ste tak ani nevyzerali

Reagovat
Counter

Ano.

Reagovat
Lacko_Boh

A ani sme ho neziskali. Tak to ma byt, ziadne falosne nadeje a picoviny.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

V decembri na druhom fleku. Kde boli ucka?

Reagovat
TheTopFootbaler

O téhle části dějin je zakázáno mluvit.

Reagovat
vladis271

ty si fakt nechápavá nula.

Reagovat
nani92

Lebo Pep prišiel do ligy s niečím, s čím sa mnoho mužstiev ešte nestretlo. Keď už muzstva vedeli čo je na ich hru účinné, tak to nemali také ľahké. Zato Mourinha už každý pozná a aj tak nevedia ako ho odstaviť

Reagovat
Counter

Tak u Mourinha všichni ví, že se v třetím roce odstaví sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Poté, co v druhém získá titul. Jestli letos vyhraje PL i LM/FA, tak ať se mu třetí klidně nepovede.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

Zaujimavy postreh, mal by si tu castejsie pisat. Dennik N92.

Reagovat
Busby babes

asi tak. loni jsme taky meli po dvou zapasech 6 bodu.

Reagovat
avicii

kiez by aj United potom zacali tapat...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky třeba říct, že pořádní soupeři teprve příjdou. Ale vypadají slušně, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

JE velká výhoda toho slabýho losu na začátku. Tým nabere sebevědomí a snad to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo bílých tváří v sestavě, že góly dali 4 různí černoši?

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea, Jones, Blind, Matič, Mchitaryan, Mata. Herrera a Fellaini naskočili. To je 8/14. Flusej si na svou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nemyslel nejak ve zlym, jen me to zajimalo

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak pak pohoda, jen to znělo trochu pohrdavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr byl famózní, příští zápas musí Martial začít v základu.

Jinak nevíte někdo jestli letos bude PL v kostce ?

Reagovat
nani92

Skôr bude Martial v základe ako PL v kocke

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď koukám na ty góly Utd a Mikiho asistence byly chuťovky. Vrací se do dortmundovské formy, tak snad mu to vydrží

Reagovat
C0br

ez válec

Reagovat
Counter

Dvě výhry 4:0 za sebou a i takové zapomenuté mumie jako C0br najednou vylézají na povrch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ty si tiez komicky s tym odstranenim MU z oblubenych a vysmievanim sa polovici veci.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
C0br

K posledním pár sezónám nebylo třeba komentářů

Reagovat
Counter

Je mi to jasné no.

Reagovat
smazaný uživatel

*jy

Reagovat
r.mrazik

Zatim skvely...jde videt,ze prichod matice byl super nakup a ten tym je dobre pripraveny a ve forme...snad to vydrzi co nejdele

Loni bychom z tech zavaru dostali na 1:1 a byl byl konec...

Pristi zapas by si Martial zaslouzil hrat od zacatku

Reagovat
Busby babes

presne. zatim Lukaku plni to, pro co prisel. ten gol na 2:0 byl zas klicovej a zlomil odpor.

Reagovat
Swarley

já pořád nechápu, jak se tu v poslední době řešily ty góly, co přímo znamenaly body nebo co...to je nejpodivnější statistika, co jsem viděl...

Reagovat
Busby babes

to jsem daval ja. je to jen zajimavost. nic vic.

Reagovat
Swarley

jako to samozřejmě proč ne, ale někteří z toho dělali dost podivné závěry

Reagovat
r.mrazik

Jj,to bylo extremne dulezity...pak pridani tech dalsich dvou uz bylo "lehky"...

Reagovat
Busby babes

presne, pak uz si vsichni uvedomili: jo, ted uz to zname, takze jeste pridat 2...

Reagovat
r.mrazik

vypada to zatim dost nadejne s touhle sezonou

Snad to vydrzi i vzhledem ke zraneni a forme hracu a zakonceni Lukakua...a tak v zime prijde Ibra jako dalsi alternativa

Reagovat
Busby babes

zatim dobry, ale jak jsem psal vejs, loni jsme taky prvni 3 zapasy vyhrali a skoncili nakonec sesty. az budem mit po 10ti 30 bodu, budu optimistictejsi.

Reagovat
r.mrazik

To zas jooo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

achjo tyhle ty řeči po dvou kolech

Reagovat
Ligter

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je ideál na střídání podle mě.

Reagovat
r.mrazik

To muze byt klidne i Rash...tocil bych je podle formy a prijde mi,ze martovi to tam ted proste pada,tak bych toho vyuzil...klidne muze sedet Mata a muzou hrat jak Rash tak Marťa

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Uvidíme jak to Mou bude rotovat až přijde i LM.

Reagovat
scheeza

Jde i o to že Martial v sobě prostě má to zakončení,už od doby co k nám přišel a dostla se do šance tak to většinou s chladnou hlavou zakončil,v tom je jeho největší výhoda.je to střelec

Reagovat
r.mrazik

No...obcas taky neco spalil...obcas nemel formu...ale ted ji nabral a pada mu to tam,ja bych ho videl priste v zakladu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real >celá Pl easy game

Reagovat
Busby babes

tak Real je ted lepsi nez kdokoliv ze jo...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to byl naprosto katastrofální výkon od nás, měli jsme štěstí. Je třeba dost věcí zlepšovat

Reagovat
Seydou Doumbia

Burlney - WBA střely 19:8 na bránu 0:1 a zápas 0:1...ok

Reagovat
Counter

Pulis style.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kanu se s tím taky moc nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Toto se líbí uživateli Michal Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje pocity po zápase:

Mali sme mať 6 bodov, ale nevadí, niekedy sa prihodí aj smola (Watford).

Spokojnosť s výsledkom, nie s hrou - to je pri pohľade na základnú zostavu pochopiteľné.

Pochopiteľné je aj to, že Hendo a James by nemali hrať vedľa seba (zúfala nekreativita), no chýba Lallana a aj Coutinho, Klopp zatiaľ nechce riskovať s Ejariom, aj keď neviem, ktorý (Ejaria vs. Hendo a Milner v základe) risk je väčší.

Hendo sa aspoň druhý polčas zlepšil a hral nadpriemerne.

Solanke potešil, Firmino potešil. Mané premenil šancu. Robertson kvalitný výkon, ale vo finálnej fáze mal niekoľko zaváhaní. Matip absolútne dominantný. Potrebuje kolegu na ľavého stopéra.

Potrebujeme posily na stopéra a do zálohy / na krídlo .

!!! YNWA !!!

Reagovat
blaugrana

Pustite Coutinha a môžete si ich kúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Exorcistu na teba .

Reagovat
EXoRcIsT

idem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Barca chce len podať pomocnú ruku.

Reagovat
Setwo

toho stopéra proste musia priviesť.. zaujímame sa aj o niekoho iného ako VVD? ten zrejme zostane v Sotone

Reagovat
Mastný Chobot

!!! NS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem ale měli štěstí teď s CP.

Reagovat
Gazdo

Wtf to co su za mena toto? akoze my mame odpad absolutny v zostave ale aspon ich pozna dost ludi (i ked nie dost pozitivne tod pravda )

Reagovat
kiwwi

mali ste mat dva body, len Benteke to posral

Reagovat
LGT

Měli jsme vyhrát 5:0, ale Hennessey chytil 4 střely co měly být gól :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pozerám zostrih, okrem toho tam mal Matip loženku ako Benteke. Gól z ofajdu, kt. nemal platiť je predsa len niečo iné ako nepremenená šanca

Reagovat
Hai

Firmino potesil? Podal prumernej vykon ten kluk bez coutinha je takovej polovicni se mi zda

Reagovat
smazaný uživatel

Na krídle bol slabší, ale na AM / SS (keď si menili miesta) bol obstojný, no je pravda, že "potešil" je možno silné slovo... Proste nesklamal, on je rozumný hráč a bolo to vidieť aj v tomto zápase...

Reagovat
Counter

Pulis jede na titul, 38x 1:0 žádný problém.

Reagovat
Busby babes

Nedostanes, neprohrajes. Presne dle zasad #FDF.

Reagovat
Counter

Ale hlavně že jsem šoupl Hegaziho na lavičku

Reagovat
Ligter

před dvěma lety jsme takhle začali pod van Gaalem... a jak ta sezóna dopadla, WBA se má na co těšit

Reagovat
C-M@ster

Nemůže mít jeden klub 38x 1:0, když jinej bude mít 38x 4:0

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

38x 4:0 znamena ze 19x ten tim (predpokladam MU) prehra away ...Takze Stoke vyhra ligu o skore...PL je jedna napinava ligustka.

Reagovat
EXoRcIsT

coze

Reagovat
Lacko_Boh

MU = Manchester United. Ci ktore?

Reagovat
Kixi Syhimour

No ale to samý je s WBA ne takže šampionem by byl někdo jinej

Reagovat
Setwo

podla tvojej logicky by mali oba tímy po 19 vyhier chapem to dobre? to je ale len 57 bodov, to by stačilo na nejaké 6. miesto

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime

Reagovat
Setwo

+ Pulis trenuje WB nie Stoke

Reagovat
Lacko_Boh

DPC dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš, že Foster přece jenom bude lepší volba do brány než DDG

Reagovat
avicii

skoda ze na konci sme tam este nedali dalsi gol, CP velmi slabucky a dost sme sa natrapili...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej alah mohol nieco supnut

Reagovat
nani92

akože Liverpool nemusím veľmi, ale fakt by som im neprial, aby im tam niekto niečo šupol v mene Alaha

Reagovat
Ligter

jinak všechna čest Okazakimu, v životě bych nečekal, že bude druhý v tabulce střelců

Reagovat
smazaný uživatel

To ani on. A kym nevysadi kokain tak mu to bude asi aj celkom jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

On je oficiálně nejzvláštnější fotbalista, jakýho jsem kdy měl možnost sledovat. Ale miluju ho ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Vyhráli jsme a to je nejdůležitější. Robertson skvělý, Moreno snad bude hrát zase jen v anglických pohárech. Další zápas Grujic, Can do základu a bude to mnohem lepší.

Reagovat
cristiano.K.

povinnost splněna. Do golu jsme toho moc neměli, když už vedeme a soupeř to musí otevřít tak hrajeme dobře a šance si vytváříme. Klavan sice vcelku dobrý, ale pak sprintersky nestačí a Benteke to naštěstí přepálil, jinak bychom nevyhráli. Gomeze na stopera a Milnera, když už tak na pravého beka. Wijnaldum v koncovce šílenej. Firmino první poločas dost mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravého beka má obsadeného TAA .

Reagovat
cristiano.K.

když už myšleno, když by bylo nejhůř, spíš chci minuty pro Gomeze na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten na stopéra podľa mňa zatiaľ nemá.. je slabší v súbojoch a splašený, ale šancu si vzhľadom na situáciu možno aj zaslúži...

Reagovat
cristiano.K.

fakt nevidím důvod, proč by nemohl dostávat šanci místo Klavana. Navíc vedla Matipa si ho umím představit, ten byl včera výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa nepozdáva zatiaľ ani na bekovi. Tomasinho pisal, že bol nabraty a cez prípravu schudol a že sa to Kloppovi pozdáva, mne sa zdá stále taký istý tenký a slabý na stopéra .

Reagovat
Rssa

Firmino mimo pozici

Reagovat
nani92

Robson-Kanu využil svoj čas naplno, takéto odhodlanie sa mi páči

Reagovat
Whitemedia

According to AS, Chelsea and Atlético have agreed on €55m fee for Diego Costa. €45m outright and €10m in add ons

Kéž by to byla pravda

Reagovat
spider_8

Tomu nevěřím. Doteďka nebyli schopní nabídnout ani 30 a najednou by dali 50? Vždyť tolik peněz ani nemají.

Reagovat
Error

Opravdu nemaji? Nebo jen tvrdi, ze nemaji?

Bylo by fajn, kdyby tuhle cekaci hru Chelsea vyhrala.

Reagovat
spider_8

Jenže oni můžou čekat až do ledna, protože dřív ho stejně nemůžou zaregistrovat. A ani v zimě ho nebudou nutně potřebovat, když pořád mají Griezmanna.

Reagovat
Pospovič

kéž by

Reagovat
Busby babes

Loni jsme taky meli po dvou kolech 5 bodu naskok na Arsenal. A stejne nas nakonec predbehli.

Reagovat
norton

taky ?

Reagovat
Hachim Mastour

Chudak Laca Vsetky sance mu vyzral kokot Welbeck.

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal bez bodů a obral je Jesé, to je nádhera

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

Uf tak svadobný darček som nedostal

Reagovat
Busby babes

gratuluju.

Reagovat
Nikikrew

Vďaka

Reagovat
blaugrana

Boaaa. Snad si aspon predmanzelsku znluvu podpisal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá nepatrí do nášho právneho poriadku. Čiže sa nepodpisuje na území SR.

Reagovat
blaugrana

Ta kludne ju mohol skrabnut v cesku.

Reagovat
smazaný uživatel

*neuzatvára je správnejší pojem

Reagovat
Lacko_Boh

DAKUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No nevím, podle toho Arsenalu mezi oblíbenými kluby bych spíš tipoval, že ji radši za rok pustí zadarmo...

Reagovat
blaugrana

Dopici.

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
wwwx

Reagovat
celeb

mohol by este zverejnit fotku a aj vykupku pripadne ...

Reagovat
Nikikrew

Ty hajzlik

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Spalovač šancí

Zadarrmo? Spíše zaplatí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Netreba . Všetko dávno poriesene :)

Reagovat
blaugrana

Ona deti, ty prachy?

Reagovat
Lacko_Boh

Takze chlapci hrali pod tlakom z Nikiho svadby...tak to uz je ten vykon pochopitelny Gratulujem.

Reagovat
Nikikrew

Ďakujem Laci. Dnes je to asi po prvýkrát čo mám výsledok v riti

Reagovat
smazaný uživatel

chudak zena

Reagovat
Lacko_Boh

Ako vies? Je 21. storocie, tak sa spravaj prosim ta...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

*chudak osoba

Reagovat
Lacko_Boh

(:

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ďakujem. Viem, že dlhú dobu budem s tebou viesť vojnu ale toto berem

Reagovat
nani92

Majo?

Reagovat
Nikikrew

Správne

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako si to mohol uhádnuť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

nech sa vam dari

Reagovat
Nikikrew

Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji a přeji hodně štěstí.

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rssa

Gratulace...snad tedy date sanci odchovanci vice nez Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marián, keď už sa poznáme, ja som Oliver, ti prajem veľa šťastia a urobte prosím vás aspoň 2-3 hrdých Slovákov!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

dakujem, len prosim v zivote mi nehovor Marian , nemam rad to meno. Krsteny som samozrejme ako Maros

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladal som, že Marián - keď si "Majo".

Reagovat
Nikikrew

Jj v pohode, to samozrejme ze vacsina ked sa tak predstavujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja sa začnem predstavovať " Oldo " dpč .

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Matić

Jak hrál Zouma?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke hralo celý zápas zozadu, vtedy sa jeho kvality prejavia aj v stopérskej trojke. Ale keby musel prihravat a zapájať sa do rozohrávky, asi by mal slušnú rezervu. V podstate hral dobre.

Reagovat
Matić

Díky

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne doufam, ze v MOTD bude Shearer. Ten umi Arsenal vyhejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Good old Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

dneska bez zlomenej nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey stejne hraje, jak kdyby ji mel zlomenou.

Reagovat
Lacko_Boh

Ano? Hm, podla mna nie. IMHO hra ovela lepsie ako so zlomenou.

Reagovat
Edgewalker

Špatná hra, špatné střídání, neschopnost prosadit se ... klasika Arsenal, prostě CTRL+V minulých sezon

Reagovat
smazaný uživatel

Manny

19.08.2017 18:35

co dela jesé ve stoke? to prohrajem

--------------------------------------------

ale tak snad se aspon jese fakt chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Boze Wengele, ty jsi fakt korunovany vocas. Mas az na jednoho stopera vsechny k dispozici a nechas hrat Monreala stredniho a Kolasinace zbytecne leveho, aby jsi nacpal Bellerina pres nohu na LWB Xhaka si zatim drzi svoji metu... Druhy zapas a dalsi gol na jeho triko.

Proc jsi stahl Welbecka, ktery se postupne uplne vytratil a dal dolu Lacu? Walcott tez stridani k hovnu, to tam na tech 15. minut klidne mohl poslat Alexise, kdyz uz normalne trenuje

Reagovat
spider_8

Jako když vidím jak kvalitní a hlavně široký kádr máte, tak docela závidím a zároveň je mi vás líto. S lepším trenérem než je Wenger byste jednoznačně bojovali o titul. Chybí vám Koscielny, Alexis, Cazorla, Wilshere, ale stejně poskládáte hodně silnou jedenáctku. V útoku Lacazett, Ozil, Welbeck a ještě to můžete oživit Giroudem, Iwobim nebo Walcottem. Co my bychom za to dali

Reagovat
Hachim Mastour

Ano, to vsetko je pravda, ale vy mate Fabregasa.

Reagovat
smazaný uživatel

To se divim, ze to uznas. Vetsinou od vas ctu, jak mate celkove lepsi kadr, pritom staci porovnat jen obe lavicky... Walcottem toho moc neozivime ale Jeste by to chtelo jednoho poradneho stopera a ten kadr je paradni. Druha vec je, ze z neho Wenger neumi vymackat maximum

Reagovat
spider_8

Právěže po letech se mi váš kádr dost líbí. Dřív jste tam vždycky měli jedno dvě slabá místa, ale teď už mi přijde kompletní a hodně konkurenceschopný. Základní jedenáctku bych u nás pořád hodnotil o něco výš, ale v té šířce nás převálcujete i pokud ještě přivedeme nějaké posily. Snad vám aspoň odloudíme Oxe, ať se to trochu vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor je, ze jestli mate neco lepsiho, tak tu zadni trojku + Kante k nim. Musi prijit kvalitni stoper a bude to ok, pokud to Wenger bude stavet jak ma a nesemele nas marodka

Reagovat
Lacko_Boh

Hm..podla mna sa nam stale nepodaril najst optimalny stred zalohy. Druhym rokom.

Reagovat
spider_8

Akorát u vás se ta marodka tak nějak očekává, my obvykle jsme schopní to odehrát bez větších zranění.

Reagovat
Miguel19

Máme lepšího brankáře, obranu i zálohu.

Reagovat
kiwwi

brankar a obrana Chelsea, zaloha podobna uroven, utok neverim ze to napisem ale Arsenal kvoli tomu ze vy tam mate len neprevereneho Moratu a splaseneho Michyho

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel jak to u vás vypadá s tim útokem? Costa půjde to je jasný, ale kdo přijde, jsou nějaké spekulace? Nebo si vystačíte s Morata, Batsuhayi? To by byla chyba.

Reagovat
Busby babes

zajimavy. me v tomhle prijde,ze to teda nijak zvlast skvely nemaj. Ale to je muj dlouhodobej problem, kdy mi na papire prijde Arsenal spatnej, ale ve vysledku udelaj hrozne dobrej vysledek.

treba takovej Walcott, ten na me porad pusobi jako prumernej hrac a pak kouknu na jeho cisla a ta jsou, rekl bych, hodne dobra. pres 100 golu, to uz je sakra cislo.

Ale hraci jako Ox, Ramsey, Wilshere, Monreal, Xhaka, Elneny i ten Welbeck, kterej jsem myslel, ze tam bude hrat daleko lepe... to je proste prumer. A nemyslim to spatne, jak rikam, Arsenal v tomhle na me pusobi hrozne divne.

Reagovat
spider_8

Jasný, ale vyjmenoval jsi hráče, kteří v tom týmu nemají plnit úplně klíčové role. To já se dívám spíš na hráče, kteří by měli být jádro týmu, jako je Čech, Koscielny, Ozil, Alexis, Lacazette a to mi přijde papírově jako velká kvalita. A třeba zrovna Ox nebo Xhaka jsou v současným rozestavení na jejich pozicích velmi dobří. Walcott je zase náhradník v pořadí až někde za Iwobim a to je ještě zraněný Alexis. My na jeho místě máme možná tak Bogu

A Welbeck je taky hodně užitečný hráč. Může hrát na hrotu, na křídle, plnit různé taktické úlohy. Celkově má Wenger spoustu možností kam sáhnout, různé typy hráčů a rozestavení, které by mohl hrát a v průběhu zápasu měnit. Prostě všechny ty věci, které on neumí vůbec využít

Reagovat
Busby babes

to je prave to, oni tu osu maj vybornou. ale ten obal je, v mych ocich spatnej. A jak rikam, kazdej rok me pak prekvapi, jak se pletu. ale stejne pohled na ty hrace nezmenim.

a jo, ale vy momentalne mate kolik, 14 hracu?

Reagovat
spider_8

Tak já myslím, že Ox i Xhaka by u nás hráli v základu, Welbeck by byl tak na hraně. Stejně jako v Arsenalu. V obraně pravda trochu zaostávají, ale ne tak, aby to udělalo 18 bodů rozdíl na konci sezony. Pro mě je prostě hlavní faktor Wenger a tenhle pohled taky nezměním

Reagovat
Busby babes

misto koho by hral Xhaka? hrajete na 2 stredni. a Kanteho ani Cesca by neposadil.

hele jak rikam, ja na ne mam divnej pohled. vim, ze jsou lepsi nez mi pripadaji ale porad to tak mam.

Reagovat
spider_8

Cesca posadil i Matič v loňské formě. Conte tam potřebuje dva defenzivně schopné záložníky, ne kreativního hráče.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nezklamal

Reagovat
Gunner14

Příští zápas už bez Welbecka Bellerina a místo ně Koscielny a Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bez Bellerína? Máš tam lepšího beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci match, Stoke to vybojovali ako sa patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
FCSL

Aspon si nemusíme dělat naděje na úspěšnou sezonu

Reagovat
Higi

Wenger je fakt naivní, tahle obrana nás bude strašit celou sezónu, a to chyběl jenom Koscielny... my přejdem na 3 stopery ze 2 a zbavíme se Gabriela a nikoho samozřejmě nepřivedeme, jo dobře, Holding a Chambers jsou talenti, neříkám, že jsou špatní, možná budou v budoucnu zářit, ale co si od toho Wenger slibuje? Mertesacker před koncem kariéry, mladíčci Holding a Chambers, docela slušnej Mustafi a pak Koscielny a ještě teda Monreal, nevím co si od toho Wenger slibuje, ale s takovou obranou dostane na té lavičce infarkt a to samý v ofenzívě, Walcott už měl být dávno pryč, mohli jsme dostat 20-25 míčů a koupit někoho, kdo se do toho systému hodí, Wenger fakt nepřemýšlí někdy, kope si vlastní hrob....

Reagovat
Edgewalker

Kope si vlastní hrob...to už musí být pořádná díra, vzhledem k tomu, že mu vedení stále prodlužuje smlouvu

Reagovat
kiwwi

Arsenal v suchom triku a Xakha ak by nebol urobil veľkú chybu a dokázal aspoň raz normálne prihrat tak perfektný vykon

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

sul do ran

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mithro

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Fenri

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mozes byt kludny, ten tvoj original bol aj vtipnejsi

Reagovat
Manik...

Potters

Reagovat
fenixLFC

ako hral robertson? da sa s nim pocitat na LB alebo tam bude strasit james s tym spanielskym tragédom?

Reagovat
smazaný uživatel

Na premiéru super. Hlavně má skvělý centry teda, po nich to smrdělo. Dozadu to pro něj upřímně žádná velká prověrka nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli čomu prestupoval Ihenacho do LCFC? Nechcel náhodou pravidelnejšie hrávať?

Reagovat
Hachim Mastour

Je po zraneni

Reagovat
C-M@ster

Má zraněnej palec.

(Kelechi Iheanacho potom ve čtvrtek jednotku vynechal kvůli potížím s palcem u nohy)

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vubec s Chambersem? Moc prostoru v priprave nedostal a proda se Gabriel, aby Wenger postavil na Stoke Monreala s Kolasinacem. WTF

Reagovat
fantomas

A pak řekne, že ho střed obrany nepřesvědčil komik naprostej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak ten nový díl GoT je už opravdu sračka. Epičnost neepičnost, když to nedává absolutně smysl, tak to nemá žádný význam. A tady opravdu nic smysl nedávalo. Jak můžou čekat, že lidi budou ty scény prožívat, když během 20 minut se stane sto věcí? Nechápu...

Reagovat
blade115

Ach jo, to už je snad pátý článek s GoT diskuzí a to pořád ještě není ani pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to už asi všetci videli. Aj rozmaznana mládež, keďže je to v HD kvalite

Reagovat
blade115

Hm, já třeba ne no. A těžko asi budu jediný.

Reagovat
Nihilister

nezajímá

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Je sobota, nehrajem, není co dělat, tak jsem už nečekal Ale teď vidím, že vyšli i Defenders

Reagovat
blade115

Však si dělej, co chceš, ale já už pár dní bojuju se spoilery na všech frontách a tímhle mi to teda zrovna neulehčuješ...

Reagovat
Busby babes

ten prvni dil byl takovej meh. ale koukam, ze dalsi maj lepsi hodnoceni, tak treba se to rozjede. Jen jsem teda nevidel ani jeden z tech samostatnych serialu, tak snad to nebude vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, já viděl jenom Daredevila, jsem na tom v podstatě stejně Luke Cage je lehkej na pochopení, JJ už taky chápu ale absolutně netuším, jaký účel splňuje Iron Fist. Nechám se překvapit. A první díl je ok, prostě takový rozjezd, ale ty další opravdu jsou prej skvělý. Tak snad to nadchne.

Kdyžtak Daredevila bych určitě doporučil. Místy to byla nuda ale celkově je to hodně dobrý seriál. Wilson Fisk i Punisher jsou tam parádní.

Reagovat
r.mrazik

Na tvzone je recenze...

Reagovat
Busby babes

na recenze kaslu.vetsinou. nejvic se ridim CSFD a tema co tam mam v oblibenych.

Reagovat
r.mrazik

Jj,ja jen ze zrovna tam jsou rozumny recenzenti a malokdy se seknou

Ja zas kaslu na csfd

Reagovat
Busby babes

ja obecne taky ne. ale mam tam sve oblibene uzivatele se kteryma se tak nejak shodnu, takze koukam ja to hodnoti oni.

Reagovat
patas92

Vidět aspoň Daredevila by bylo fajn.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Hachim Mastour

hej ale to bolo ppc jak sukali vo vezi a typek potom sotil to decko

Reagovat
ADM

nahota+intrigy .. všetko čo ludia potrebuju

Zhodujem sa ale v tom, že za mna tomu serialu to skrátenie epizod viac uškodilo ako pomohlo. Hlavne pre to prežívanie, nemá to taký dopad na emocie aky by som čakal.. nič nie je poriadne rozvinuté. Ale možno mám len paniku z toho že jeden z najlepších serialov sa o 7 dielov končí a ešte dokopy nič nevieme o motivácii Night Kinga, jeho pozadí atd a na opačnej strane Cersei stále žije

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som nevidel ani jednu cast, tu scenu mi ukazoval spoluziak.Chcel len som nejake biggriny

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za spoiler, když to napsal maďarsky a je to snad ta nejstarší a nejprofláknutější scéna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tak na to nekoukej!

Reagovat
Gedofrey

Je fakt, že souboje mezi "živými" byly úplně někde jinde. Těžko bude dělat Night king nějaké intriky. V tomhle bohudík za Cersei, která se jediná z těch mrtvol nepo**ala. Kdyby to mělo touhle sérií končit a takhle měli být jen dva díly, tak ok, ale vážně nevím, co chcou dělat v té poslední sérii.

Reagovat
r.mrazik

Tak ona ani nevi,ze nejaky nemrtvi jsou

Reagovat
r.mrazik

to neni to same ne? To by ji mohli ukazat i Jona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není stejné, Clegane je už teď prakticky jenom nemluvící a nemyslící robot bez vlastní vůle. Jon je pořád stejný před i po, umřít ho nechat nemohli, protože je Azor Ahai.

Reagovat
r.mrazik

Kdo že? A nebo raději nic, pokud to je spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě vyvolený, který podle proroctví může zachránit svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

To sice neví, ale myslím, že i potom, co to zjistí, tak to nijak zvlášť nezmění její chuť zničit Dany.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě ten konečný souboj mezi neživými a živými měl být perfektním zakončením, ale už nějak nevěřím v zajímavej a chytrej konec.

Reagovat
fantomas

Wenger says #afc will not make any more signings in this window until they are able to sell some players. Says squad is "unmanageably" big.

To je fakt neuvěřitelný

Reagovat
Thab

A co přesně je na tom tak šílenýho? Už takhle se všichni na soupisku nevejdou a je potřeba s tím zahýbat. Snad se příští týden vyřeší ten Lucas, ideálně i někdo další, aby mohli na deadline day dorazit Seri s Lemarem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to, že je druhé kolo a on se nezbavil jediného mrtvého dřeva

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriela uz jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Thab

Gabriel a Szczesny, i když úplně mrtvý dřevo nebyli Jinak souhlas, měli být pryč, ale vypadá to, že je nikdo moc nechce a sami se pryč za nižšími platy taky nehrnou

Reagovat
fantomas

No vzhledem k tomu, jak zatim hrajou stopeři i Čech, tak vskutku... uplně mrtvý asi neměli bejt.

Spíš mě fakt zaráží, že Wenger pořád odmítá jít po pořádnym DMku. To je prostě debilita

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

po Serim prej uz jde Barca.

Reagovat
iamek

Seri pujde do barcelony prej.

Reagovat
ADM

Seri je Fichado do pár hodín

Reagovat
smazaný uživatel

Prodá Oxe, koupí Barkleyho.

Reagovat
frank

Reagovat
bombi

viem ze je to iba druhy zapas ale kto z vas veri ze s wengerom mozme bojovat o titul ?:

Reagovat
Manik...

To je pořád ještě někdo tak naivní? To už snad ne...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Zdechlina

Nevadí. Bez podobných zápasů by to nebyla prdel A že takových ještě bude

Reagovat
Kixi Syhimour

Obdivuju tvůj přístup, že se nerozčiluješ

Reagovat
Zdechlina

To už mám dávno za sebou Ale si piš že jsem nervil a plival síru na Wengera kudy sem chodil. Teď už se jen bavím

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=tCpavz0uL88

Aspon jednu peknou pisnicku pro fanousky Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
pepinho2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

když mě sere jak na tom Chelsea momentálně je tak stačí se podívat na Arsenal a hned je to lepší nepochopitelné jak tento tým dokázal obrat Chelsea v poslední době o 1 a půl trofeje

Reagovat
Whitemedia

prohra doma s Burnley je daleko větší bída, než prohra venku se Stoke..

Reagovat
Pospovič

to nepopírám ale tomu se nevyhne prostě žádný tým (občas doma prohra se slabým týmem)

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham sa tomu vyhol.

Reagovat
Pospovič

v minulé sezoně a to jen v lize, nepsal jsem, že se to musí stát každou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný život

Reagovat
Pospovič

aha

Reagovat
frank
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

to uz je venku i ten posledni dil nebo to ma byt jakoze Wenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá ti, že se Wengera všichni bojí?

Reagovat
smazaný uživatel

není nic lepšího než si před spaním pustit ArsenalFanTV https://www.youtube.com/watch?v=ALB4BT7-XMY

Reagovat
nani92

Greizmann vdaka ti José za Romelua

Reagovat
Busby babes

u nas ho takove veci odnaucime.

Reagovat
mithro

spravil si volno na koniec prestupaku.

Reagovat
wishmaster

OT: neviete doporučiť nejakú pravidelnú futbalovú reláciu z diania v európskych futbalových ligách? niečo na štýl Match of the Day. S prekvapením som dnes totiž zistil, že BT Sport zrušilo ich European football show, ktoré mapujú ITA, FRA, GER ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždy sleduju fullmatchesandshows.com máš tam všechny highlisty z předních lig

Reagovat
C-M@ster

Tiki-Taka a Dohráno Plus, pokud sleduješ HET ligu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FFA

Prehra zo Stoke zaboli.

Je to asi nas najneoblubenejsi super, vzdy sa tam hra tazko. Dnes bolo uz od nejakej 30 minuty jasne, ze z toho vyhra nebude. Hracom sa nedarilo, robili chybu za chybou.

Ja sa priznam, ze niesom zastancom hry na 3 stoperov. Ano, niekoho zapasov sme tak odohrali vyborne, ale ja by som vyskusal aj 4-3-3. To by sme ale potrebovali dokupit stredneho zaloznika. A aspon raz by som chcel vidiet utok v zlozeni Alexis - Giroud - Laca.

Inak Lacazetov gol mohol platit, taketo situacie sa zvyknu pustat.

Reagovat
Kuba94

Dekujeme Arsenalu za krasny den,zitra jeste aby potesila stejnym zpusobem Chelsea a budu spokojeny. :-) :-)

Reagovat
RKBoy

nejak vám narástli gulky, kde ste boli posledné 4 roky? aha už viem ,vyhodzovali trénerov , hráčov , utešovali sa historiou a začali milovat najvačšiu špinu vo futbale kvoli trofejám.

Reagovat
masly008

Reagovat
valek9610

Tak ta špína v Chelsea hodně odvedla skvělou práci takže respekt by měl být ale pravda masakr jak všeci fans United ted slaví Mourinha to je mazec

Reagovat
Kuba94

V Chelsea to bylo snad jinak ?

Reagovat
Kuba94

Ty jsi dobrý čuráček. :-D Ta největší špína vás dostala tam,kde jste teď i napříč odporným fotbalem,který jste hráli a hrajete i bez něj. A kolik že jsme jich my vyhodili v porovnání s Chelsea za úspěchem ? Vždyť si nevidíš do huby. :-D

Reagovat
RKBoy

ja som len citoval ako ho tu nazývala vačšina mufanov ešte pred tým ako k vám prišiel. K Jožkovi mám velký rešpekt a vždy mu budem vdačný za to čo všetko pre nás urobil, takže nie,takú úbohú úroven pokrytectva ako ty a ostatný fans MU som ešte nedosiahol.

s Conten sme v minulej sezone hrali jeden z naj. futbalov v PL,tak čo trepeš prosím ta? zapni aspon raz tie mozgové závity,vela ich mat nebudeš ,ale určite to trocha pomože.

Reagovat
Kuba94

Já jsem jen konstatoval,že mě potěšila a potěší ztráta konkurentů. Ty jsi začal nesmyslně podávat svoje moudra,proti Mourkovi taky nic nemám,má jiné zásady k fotbalu,ale to je jeho věc. Jen mě překvapuje že zrovna fanoušci Chelsea se tady ohánějí argumenty věrnost fans a vyhazování trenérů.

Reagovat
teenz

Jesé.

Reagovat
Busby babes

MOTD, ma nekdo link? Kdyz filmon uz nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
Busby babes

koukam ze i Noble mel dostat cervenou...

Reagovat
vrabejka

Manchester United, Arsenal & Liverpool are all ready to try & snatch Julian Draxler from Paris Saint-Germain.

( Mirror )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Pospovič

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Cobra

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Busby babes

jinak Barca chce spatneho hrace. Meli by chtit Maneho.

Reagovat
Mastný Chobot

Druhe kolo a uz mi Arsenalu zas na rok stacilo

Reagovat
Lacko_Boh

tak to mam s nefiltrovanym pivom. Preco je to tak pre kristove rany popularne?

Reagovat
J0EL

Nefiltrovane pivo je top.

Reagovat
Lacko_Boh

Druhe kolo a bude stacit aj Canelovi pome GGG, pico!

Reagovat
teenz

GGG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Henry mal po prvom kole v studiu pravdu same old arsenal...nothing has changed

Reagovat
nani92

niečo áno, už to konečne nebudú všetko zvaľovať na chudáka Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

I když Giroud neoplývá zrovna technikou a rychlostí, za Arsenal byl schopen na hřišti vypustit duši, akorát to nikdo moc nevnímal.

Reagovat
Lacko_Boh

pisem si

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: "I want to win the Premier League and the Champions League - they are the two most important trophies. I want them to be the best in England and the best in Europe. If one day, I am not capable to win the Premier League or we do not have the chance to challenge for it. I think it will be very disappointing."

"I do not say it is not important to win the Carabao Cup, or the FA Cup or the Europa League. But the Premier League and the Champions League - that is what I want for Tottenham."

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, třeba si tě jednou v Manchesteru nebo Chelsea všimnou.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

ten je dobře naivní

Reagovat
r.mrazik

Naivka...ale tak treba az bude nekdy jinde,tak se mu zadari

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Infernoqt

Není nad to, když už si z toho i sami fanoušci Tottenhamu dělají prdel

Reagovat
mithro

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Amos

Tragédie, jak Wenger skvěle zachránil první zápas střídáním a prohozením Oxe s Bellerínem, tak dneska to totálně dosral.

Největší problém prostě je střed zálohy. Xhaka nemá a nikdy mít nebude kvality Santiho, techniku a hlavně inteligenci. Ten kluk má v hlavě prázdno, když vejde na hřiště nebo nevim. Jasně darovanej gol, v momentě, kdy jsme měli tlak, takhle ztratí balon. Neni to poprvé, ani naposledy, co defenzivně totálně hoří.

Ozil - jak řekl SlippyG, bez balonu s Ozilem v týmu hrajeme v 10. Nedokazuje zatím nic, čím by si měl vysloužit těch 230 tisíc týdně. Nikdo o něj ani nemá zájem, je to prostě vyšumělá "hvězdička".

Welbeck - křídlo super, zakončovatel snad ještě tragičtější, než Chamakh. To co nedá, nechápu. Butlandovi tam vypadl míč z ruky a on to netrefí, ty jeho "wonder" asistence, kdy netrefil balon známe.

Lacazette strašný první dotyk ve vápně, věřím, že Oli by proměnil alespoň něco.

Nejhorší věc snad je to, že prodáme Gabriela, nedáme šanci Mertemu (kterej umí dirigovat), což Mustafi ani nikdo jinej totálně nedává. Obrana v tomhle složení je prostě strašná a mělo by se raději hrát na 4-3-3 pokud chce srát Bellerina nalevo, když na stoperech hrajou dva LB.

Místo Bellerína měl prostě hrát Kolasinac vlevo a Merte stopera.

Bohužel už teď jsme ukázali ambice na titul, které budou viset pouze na Alexisovi, klasika.

Fakt je super čekat takovou dobu na ligu, aby hráči v prvním zápase dali člověku naději, že se něco změnilo, zabojujou a vyhrajou, ale pak rupnou na Stoce, která hrála opravdu tužku a my nedáme z tolika šancí ani jeden gol.

Lacazette a jeho gol - offside, není o čem, patu tam měl.

Bellerín - jedna penalta se kopat měla, ale to nemění nic na tom, že jsme nedali gol ze hry.

Stoke už není co dříve a proto je to obrovská ztráta. Ostuda Arsenalu a ostuda Wengera.

WENGER OUT!!!!

Reagovat
aramaki

Preco nenasadil Merteho do stredu obrany a dal tam Monreala, to je pre mna nepochopitelne. Tato sarada nam prehrala zapas, preto Kolasinac by bol urcite platnejsi na tej lavej strane ako Bel. Na druhej strane, to co sme spalili bolo neskutocne. Welbeck sa do sanci dostaval, ale to zakoncenie mi pride ako zatvorim oci a skusim. Walcott uz na Arsenal nema ani ako striedajuci hrac,, o nom by sa malo spekulovat v suvislosti s odchodom, nie o Wilsherovi.

Reagovat
Amos

Walcotta jsme měli prodat už minulé léto. Sedělo by mu takové WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by se sice do rotace hodil, ale na základ by asi neměl. Na křídlech mají být v základě Antonio, Lanzini (pokud nebude hrát coby 10 nebo podhrot) a Arnautović (i když mě v posledním zápase nepřesvědčil). Theův plat by ovšem nebyl asi nejnižší, zdraví také nemá úplně stoprocentní, takže je x faktorů, proč ho nepořizovat. Typologicky jsme měli podobného Feghouliho, kterého ovšem Bilić nedokázal adekvátně zapracovat do sestavy a využít jeho předností.

I když loňská sezóna byla tragická podobně jako začátek té letošní, tak si troufnu říct, že Antonio byl podstatně lepší než Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil - vyšumělá "hvězdička"

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To mi presne vadi na Mustafim-neumi si ty zbyly dva ne-stopery zdirigovat. Hrac je to bajecnej, nedela ani moc kiksu, ale kdyz se vyucovalo dirigovani obrany tak asi chybel. Coz mi vadi i na Cechovi. V Chelsea neustale komunikoval s tema zadakama a ty serie neprustrelnosti, rekordy v poctu obdrzenejch branek bylo podle me zpusobeny i touhle komunikaci. Pro me je Cech trochu zklamani..Ona cela ta obranna vozba je posledni dobou k smichu..

Reagovat
Hokaido

Mustafi a Noble jasný redky. Hlavně že na SB se rozhodčí nebojí ji dát už v 15. minutě a tady pro jistotu nepískne ani fauly.

Reagovat
Busby babes

na SB to odpiskali spravne, tady spatne.

Reagovat
Carrick

Xhaka je nejhorší nákup z top týmů za poslední roky, strašný tragéd. Konkurovat může snad jen Di Maria.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

tak sme si zaprehanali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

di radsi placat babovky, u fotbalu te je skoda

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Wat

Pěknej sráč.

Reagovat
Hokaido

Myslíš Artera?

Reagovat
Wat

Jo, tohle mi přijde hodně nefér. A pak se mu ani do očí nepodívá, blbeček.

Reagovat
Grahf

by som čakal, že to robia hráči bežne, teda aspoň ja by som to robil

Reagovat
kiwwi

je to zakázané a berie sa to ako faul - nešportové správanie... niesom si istý ci by sa mal zahrávať priamy alebo nepriamy kop

Reagovat
dinss

Přesně tak, tohle je jasný nesportovní chování a měla by následovat žlutá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze aj tak prehrali

Reagovat
TopinB

Pěkně vychcaný

Reagovat
smazaný uživatel

co na nej rval? neco jako PUUUUST?

Reagovat
Hokaido

Jop, doslova „leave it“.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to pouzivam na malym fotbalku bezne a vubec se vyzivam v tech demotivacnich kecech na soupere jako ze si nedokazi dat tri prihravky po sobe, ze je mame na lopate a tak..vse nahlas samozrejme

Reagovat
bbbauch

"Uz nemuzou!"

Reagovat
smazaný uživatel

moje oblibene

Reagovat
kiwwi

"uz sa hadaju" je moje najoblubenejsie

Reagovat
Hokaido

Já s tím taky nemám problém.

Akorát v MOTD říkají, že to měl být faul. Pak by se možná pískala penalta, protože Chalobah byl ve vápně, nebo přímák, protože Arter to řval těsně za vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

takovou pecku jsem jeste nevidel. Hral jsem fotbal na nejake urovni do nejakych 25 a takovy kecy tam probihaly bezne..i presne tuhle situaci s Arterem jsem zazil xkrat a nikdo si nestezoval, protoze souper to pouzival taky.. Musel si ty "povely" tridit, kdyz si takhle nekomu sedl na lep, tak te spoluhraci jeste servali To musi byt nejaky novy pravidlo se mi zda..

A to, kde a jak by se to kopalo je taky vtipny, jak pisu, nikdy jsem to nevidel nekoho vubec pisknout a naopak verim,ze tyhle kecy probihaj i na te nejvyssi urovni

Reagovat
kiwwi

zlta karta a nepriamy volny kop z miesta kde stal previnilec

Reagovat
kiwwi

tak toto co v jednom zápase vymysleli hráči WHU, skúsení borci ako Arnautovic, Zabaleta, Fonte a Noble to sa len tak nevidí... demencia fakt. A ten Noble to je strašné hovädo... Zápas co zápas ma take zákroky, ale keď sa niekto dotkne jeho, tak sa ide posrat... neznášam takých "tvrdasov"

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že Noble pro mě byl dlouhodobě legenda, ale po loňské sezóně, kdy šel výkonnostně neuvěřitelně dolů a začal faulovat, když nestíhal, u mě celkem ztratil respekt. Doufám, že se podaří jednání se Sportingem a přijde William Carvalho - dovedu si ho představit na středu s Obiangem nebo Kouyatém. Škoda, že si vedení nechalo utéct příležitost, když Chelsea prodávala Chalobaha - ten by se mi u nás líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo ako ty .

Reagovat
Swarley

dlouho jsem neviděl tolik zbytečných kravin od jednoho týmu

Reagovat
FUnk

If Danny Welbeck had 4 shots at Tupac, he'd still be alive..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Hachim Mastour

Aha, tak to Danny 9 krat postrelil 50 Centa.

Reagovat
vrabejka

Huddersfield Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Aby Rafa Magician neodkouzlil Straky zase zpatky...

Reagovat
smazaný uživatel

PL by o nic nepřišla. Zlatá komedie od Aston Villy.

Reagovat
Mateo16

RAFA

Reagovat
kiwwi

Rafa the megician

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

*magician

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi opatrné a ustráchané od Newcastlu, bez vyloženej šance a na konci len náznak tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Counter říkal, že Rafa si to bude dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nepočítal s tím, že nejdominantnější záložník v historii Championship psychicky nezvládne ani první zápas PL.

Reagovat
kiwwi

neustal tu nalepku...lexess ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

-> lexess je Harry Potter.

Reagovat
Lacko_Boh

SPOILER Harry Potter

Reagovat
C-M@ster

Rafa je dobrej na týmy z vršku tabulky. Tottenham by nebýt červené obral, takhle si posvítí na někoho jako Liverpool, United, City, Chelsea nebo Arsenal.

Reagovat
Counter

Hmm, neříkal. Ale doufám, že bude

Reagovat
kiwwi

Zlatan Ibrahimovic will sign a contract to rejoin Man United this week. "ESPN Sources"

Reagovat
Busby babes

jako hrac nebo jako trener? prej ho Zoze chce i jako trenera. To by bylo fajn.

Reagovat
Godwinson

Ibrahimović jako trenér? Tak to si dokážu představit asi jako že Balotelli napíše knihu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Nebo přečte knihu

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Kixi Syhimour

Alonso

Reagovat
Kixi Syhimour

Hupps tohle je souhrn

Reagovat
fenixLFC

Jürgen Klopp ohľadom záujmu Barcelony o Coutinha: "Myslím si, že zaňho zajtra ponúknu Happy Meal z McDonald's - dostaneme k tomu aj hračku?"

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi golman PL

Reagovat
Busby babes

De Gea dneska nechytal.

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně proto je hloupost si hrát na poražený už před zápasem

Reagovat
Whitemedia

to byla taktika

Reagovat
TopinB

Karma > tlačenka od rozhodčího

Reagovat
fenixLFC

cheksea super sympatickejsi tim vyhral

Reagovat
Busby babes

We basically watched Spurs' 2016/17 highlights. CFC took the lead, Spurs pressured, levelled & CFC emerged victorious. Pressured Chelsea FC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra s modrákama ve Wembley, nic novýho. A když nemaj Hazarda, tak to tam nasype vymrdanej Alonso

Reagovat
Greny

Nebrec , ze mate síto v brance za to Alonso nemuze... hlavne ze ten vas ofenzivni hurikan se predvedl

Reagovat
hona.kub

Reagovat
dinss

Vymrdanej jsi bohužel akorát ty.

Reagovat
bobis21

Lloris jinak krásný zápas

Reagovat
Greny

Takticky dobrej vykon, Tottenham byl na mici dle predpokladu vice, ale nic moc nepredvedli aspon ze se Michy nad nimi slitoval navic mohli dostat klidne dve cerveny (my asi jednu)

Reagovat
nani92

Chalani, na ktorú hodinu je naplánovaný verejný výsmech Tottenhamu?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Až owny vyleze z kanálu

Reagovat
dinss

Kde vůbec je? Nenašel jsem žádnej jeho příspěvek.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Greny

Reagovat
Harakan

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Pospovič

Reagovat
havrys99

Reagovat
tomasinho

Na to netřeba speciální událost, to se dá provozovat kdykoliv

Reagovat
smazaný uživatel

celou sezónu

Reagovat
mojmira

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Efektivita, chlapci, efektivita... Bez Chelsea by snad ani žádné góly nepadaly, fakt by Tottenham mohl taky trochu v tomhle ohledu zabrat.

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě. Parádní výkon, když k tomu přičteme, jak je tlačil sudí. Díky hoši.

Reagovat
dinss

Jak to vypadalo? Měl jsem zápas a pak jsem koukal na Viktorku.

Reagovat
Miguel19

Spurs měli optickou převahu, my byli v bloku. Na konci první půle zvýšili tlak a měli i pár šancí. Druhá půle to samý, akorát moc šancí neměli. My kromě gólů tutovka Moraty a tyč Williana.

Reagovat
fajdax

Morata měl ještě jednu hodně slušnou šanci v druhé půli

Reagovat
dinss

A slepice měli nějakou vyloženou tutovku?

Takže spíš taktická výhra?

Reagovat
Trapper

Jednu, kdy dal Kane tyčku.

Reagovat
Miguel19

Kane měl tyčku, pak nějaké střelky z dálky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

No upřímně to je vždy nejlepší diskuze kdo byl lepší upřímně slepičky více na míči,ale nebyli schopni dát branku Michy musel dát vlastní aby měli aspon jednoho

Reagovat
off-olda
Reagovat
Svatej

Lol. Celou dobu jsem ji veril.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol šialený záver zápasu... Batshuayiho po takom OG ešte stihol prekonať Lloris. Spurs inak tlačili, mali kopu šancí, ale to Wembley...+ Kane a august...

Reagovat
Mimalu

zasloužená výhra asi ne, ale za všechny ty zákeřnosti o to sladší

Reagovat
Sm0ker

Jak mohl nejlepší tým galaxie prohrát? owny, vysvětli :(

Reagovat
smazaný uživatel

Sliepky nepotesi ked vas zostreli obranca...vo Wembley bude este veselo

Reagovat
Cobra

Super zápas. Až na tu chybu Huga.

Reagovat
Arbiter

First time in his Chelsea career, Conte does not use all three of his subs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ani nebylo moc koho střídat, lavička slabá.

Reagovat
Liquid

zasloužený 3 body pro Chelsea, sudí ale hodně tlačil TOT, ty 2 vymyšlený standartky v závěru kdy i z první Chelsea inkasovala, no naštěstí nebyla spravedlnost slepá a 3 bodíky jdou zaslouženě na Stamfordský most

Reagovat
SpecialOne

Nevím jestli někoho tlačil, ale vůbec neměl žádný metr. Někdy pustil jasný faul, někdy si nějaký úplně vymyslel. Pak člověk neví, co má čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jenom to, že oba Dier i Frťonchen měli jít pod sprchy, svědčí o tom, že trošku tlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Harakan

Parádní zápas a výsledek je třešnička na dortu. A přitom rozhodčí lehce tlačil kárku skoro celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alonsův 2. gól měl Lloris mít. Zvoral to teda královsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

už to posral tím nesmyslným vyhozením, pak to zase posral a totálně vypustil Wanyama...prostě Tottenham, no

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Tottenham's all-time top scorer in games at Wembley is own goals, with Michy Batshuayi's being the fifth netted in favour of them. Oops.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
hona.kub

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Kane by za "normálnych okolností" dal z tých šancí tak minimálne 2 góly. Nejde mi do hlavy, že mu to na začiatku sezóny nepadá. Pohyb, krytie lopty, vytvorenie šance, strela...všetko prvotriedne.

Reagovat
smazaný uživatel

*,,v marci"

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil se, ale co mohl dělat proti tomu vyjebanymu betonu?

Nejlepší hráč Totenhamu škoda no, ty modrý čubky si vyhrát nezasloužili, remíza by se hodila k tomu zápasu asi nejvíc ale co už

Reagovat
hona.kub

cry me a river

Reagovat
hitZor

Tottenham může být vlastně ještě rád, že to dopadlo takhle. Kdyby měli Dier a Vertonghen stopky na tři zápasy, tak by to pro ně bylo o dost horší.

Reagovat
Pospovič

yesssssssss, jinak mám pocit, že kdyby si Michy nedal vlastnak tak Tott ho nějak haluzácky vstřelí a skončí to remízou. Takže všechno zlé k něčemu dobré zasloužená výhra.

Jaké to bylo live werwolf?

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie. Ale pekny zazitok. Po vyrovnani to vyzeralo skvele, ale Wanyama no.

Reagovat
Counter

Vždyť je srovnatelný s Kantém, nejlepším hráčem loňského ročníku PL

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale vcera bol mimo. Je po zraneni, nvm preco hral 90 minut.

Reagovat
valek9610

Tottenham vs Chelsea to jsou dělo zápasy ! jedny z nejlepších v Anglii.

Reagovat
blade115

Since he joined Chelsea, no defender has scored more Premier League goals than Marcos Alonso's 8 in 33 games.

Ať si Juve toho Sandra nechá...

Reagovat
vicinda07

Wanyama na facku cely zapas, a korunoval to pred 2. golom, jeho chyba, aj ked Hugo mohol chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl? Mel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mojmira

Reagovat
icemike

Ještě rozhazoval rukama, hňup

Reagovat
blade115

http://i.imgur.com/L0LSVlT.png

Ale hlavně že už leze na Twitter, místo toho aby trochu zpytoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza tady to.. Přijdeš po výhře do kabiny a hned bereš mobil a lezeš na twitter.

Reagovat
Counter

Spousta lidí by nesouhlasila.

Reagovat
Ligter

zpytuje na Twitteru, dnes už asi nejsou v módě monology před zrcadlem

Reagovat
Mastný Chobot

ale je to strašný frajer takto by mala vyzerať tá interakcia hráčov na twitteri, nie PR sračky jak 98% z nich

Reagovat
hitZor

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

On normálně diskutuje i s fanoušky, je to fakt sympaťák. I se sebereflexí https://twitter.com/mbatshuayi/status/894513816188465154

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Costa

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oddy

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

v brzké době čekám i pocity počas zápasu

Reagovat
Busby babes

a co ma delat? brecet?

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe

Reagovat
nani92

už?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

šprintéri sú slávnejší než maratónci

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Poraziť Spurs je vždy super. Poraziť ho ale takto, to je kumšt. Skvelá reakcia na prvé kolo. Bakayoko vyzeral pribúdajúcimi minútami lepšie a lepšie. Aj tá obrana, čo dnes hrala v novom zložení bola solídna. Parádny zápas od nás.

Reagovat
vrabejka

Všichni naši rivalové kromě United po 2 kolech ztratili to by šlo :)

Reagovat
Pospovič

to už píšeš za Huddersfield?

Reagovat
TheTopFootbaler

Za Baník.

Reagovat
blaugrana

Vraj rivalovia. Pool ako útočí na titul?

Reagovat
Ligter

tak napool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze tim hrajuci o zachranu by vam odmietal predat Coutinha?

Reagovat
blaugrana

Vieš, že je neslušné odpovedať na otázku otázkou.

Reagovat
Steven666

Andreas Christensen's game by numbers vs. Spurs:

100% pass accuracy

9 clearances

4 blocks

2 aerial duels won

1 interception

neskutočný bol

Reagovat
smazaný uživatel

A jedna jeho chyba mohla znamenať gól. Ale inak bol parádny, to je pravda.

Reagovat
Steven666

kym bola len jedna tak to nevadí

Reagovat
Miguel19

Další 2 zápasy musíme mít s nulou vzadu, aby byla naděje, že se bude hrát bez Cahilla.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Super výkon

Reagovat
Miguel19

Jinak teda ostatní v přihrávkách strašná bída. Druhý nejlepší Kanté se 78% úspěšností..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ale tým, že Chelsea veľmi kombinačne hrať nechceli. Skôr jednoducho, priamočiaro a riskantnejšie. Christensen to asi všetko posúval na Rudigera alebo Azpiho, preto také číslo. Ale aj to sa ráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf 100%?

Reagovat
C-M@ster

Borci, Hetligový OT:

Dával jsem to tam pod souhrn, ale zajímal by mě i váš názor.

https://gfycat.com/gifs/detail/shinyoddbighornsheep

Žlutá =

Redka =

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita videa =

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Greny

cervena je za zmareni jasne brankove prilezitosti, coz neni situace kdy je hracto jeste na sve polovine hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

no to je sice pekny, ale mohl jit od vlastni pulky sam na branu... to je podle me zmareni brankove prilezitosti.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ty seš rozhodčí, ne? (i podle přezdívky )

Jak se diváš na názory, že to bylo ještě moc daleko, tudíž to nebyla jasná branková příležitost?

Reagovat
smazaný uživatel

To je irelevantní. Mezi ním a brankářem není žádný hráč a ten faul přijde zezadu od regulérně posledního bránicího hráče. Kdyby aspoň ty ostatní bránicí hráči byli sice ze strany ale na stejné úrovni jako útočicí hráč, tak by se dalo polemizovat. Tady za mě červená.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Opíral bych se o tohle:

• denying a goal or an obvious goal-scoring opportunity to an opponent whose

overall movement is towards the offender’s goal by an offence punishable by

a free kick (unless as outlined below).

Reagovat
Hokaido

A nedá se tam taky zohlednit to, že to byl zákrok zezadu bez možnosti hrát balon? Většinou se dává červená za skluz zezadu, když už je jasný, že hráč nemůže hrát balon, ale nevím, jak je to u držení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to určitě ne. Většinu stažení máš zezadu bez možnosti hrát míč. U skluzu je to jinak, tam se naplňuje podstata nebezpečného zákroku.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Jihlava si stěžovala i na to, že měla kopat penaltu a že v 79. minutě měl být plzeňský stoper Tomáš Hájek vyloučen za faul na Pavla Dvořáka. Místo toho dostal žlutou kartu, což komise označila za správné rozhodnutí sudího. "Žlutá karta je na místě. Jihlavský Dvořák neměl míč pod kontrolou, nešlo o přímé ohrožení branky," řekl Mlsna.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. A polovina rozhodčích by řekla něco jiného. Myslím že to je situace, kdy se komise za něho postavila, ale kdyby dal červenou, tak se za něj postaví taky :)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

bez debat..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

takhle jsem dostal jedinou redku v kariéře

Reagovat
Liquid

vyhledem tomu, že to bylo ještě na vlastní půlce tak by se asi červená dávat neměla

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uplne jasna.

Reagovat
cristiano.K.

pusinka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je treba brat v potaz, ze faul zacal jeste predtim, nez hajka predbehl..

Reagovat
dinss

Reagovat
Hokaido

A co jako? Ten útočník byl ve vyšší rychlosti, žádnej obránce by ho nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvoraka, jo?

Reagovat
Hokaido

To jsem nevěděl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna kdyby ten obrance byl Casado...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Miguel19

Antonio Conte: "V první řadě chci poděkovat svým hráčům, kteří do toho dali srdce, jejich zarputilost a odhodlání bylo neuvěřitelné. Hrát proti Tottenhamu není snadné. Ukázali mi, že touha z minulé sezony zůstala v jejich srdcích. Fanoušci byli také neuvěřitelní, neustále nás tlačili dopředu. Hráči jako Bakayoko a Morata odehráli dobré utkání. Morata mohl dát hned v úvodu gól, ale jeho práce s míčem i bez něj byla neuvěřitelná. Ukázal sílu a techniku. Bakayoko za posledních 10 dní odvedl spoustu práce a viděl jsem u něj velké zlepšení. Musí se přizpůsobit naší myšlence fotbalu, ale jsem potěšen."

Pro Bakayoka je to fakt neuvěřitelná změna. Od monackého útočného a hurá fotbalu k našemu fotbalu v bloku

Reagovat
Steven666

treba povedať že nakoľko bol po zranení a bez zápasovej praxe hral velmi dobre

Reagovat
Matić

Velmi dobře mi to teda nepřišlo. Měl tam mnoho zbytečných faulů a střídal takové světlejší momenty s těmi horšími. Na první zápas v nové lize, týmu a po delším zranění ale celkem odpovídající výkon. Na Matiće z první sezóny zatím nemá, ale snad ho Conte srovná

Reagovat
blade115

Klobouk dolů před Bakou, pokud takhle bude pokračovat, tak budu vypadat jako ještě větší kokot, než ve skutečnosti jsem, za tu kritiku vůči němu. Ale radši to, jen ať se mu daří.

Reagovat
Miguel19

Bude ještě lepší

Reagovat
blade115

Ale ten jeho zjev je stejně hrozný, ať už hraje jako Kanté nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Tak tys tady z něj dělal pomalu nějakýho Poulsena.

Reagovat
blade115

Však taky pokaždé, když jsem ho viděl, tak byl naprosto tragický.

Reagovat
Busby babes

fotbal v bloku... u Mourinha se tomu rika jinak...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tam je to vítězná taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Monako pred lonskou sezonou hravalo podobnou taktiku, rozhodne to nebyly zapasy kde hrali nejak ofenzivne. Spis bych rekl, ze to bylo dost nekoukatelny a Bakayoko uz byl v te dobe clen zakladu

Reagovat
nani92
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Swarley

Reagovat
bandwagoner

hodne neprijemnej smich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

banda sympataku.

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Hmm, United bude potřebovat nového stopera.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infi

Reagovat
VALEN

dobře Lloris

Reagovat
Vrana17

Na co Sandra, když máme Alonsa. Bakayoko hrál první zápas skvěle, některé fauli co mu rozhodčí odpískal, se dali v klidu pustit. Ta sestava co dnes nastoupila s vysunutým Luizem, byla hodně dominantní (v DEF) na to, že jsme hráli proti Tottenhamu. Škoda toho vlastního golu.

Obrana defakto dnes fungovala (až na drobné vyjímky) perfektně. Chyběl nám jen druhý goll, aby jsme se začali takhle bránit v hlubokék bloku. No nakonec to vyšlo. Willian nehrál moc dobře, až ke konci zápasu se chytil a něco předvedl, ala R9. Rudiger, až na jedno zaváhání perfektní. Andreas taky nezklamal (ale nějaké chyby taky udělal) vzhledem k jeho věku. Morata je lepší v mezihře než Costa, no snad se ještě hodně zlepší a bude víc jak Didi. No dnes to byl kolektivní výkon.................

PS: byl to hodně dobrý zápas, total war

Reagovat
formic81

kde najit sestrihy vsech zapasu PL?

Reagovat
off-olda
Reagovat
Mimalu

Ta expresska dobré scifi, navíc s takovou výkupkou kdyby existovala by to už dávno někdo zkusil

Reagovat
Whitemedia

Podle toho, co jsem dnes zahlédl na fb, je ta expreska blbě napsaná..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sky je ta vykupka az na konci roku 2019, takze asi vsichni muzou byt v klidu.

Reagovat
Miguel19

Hlavně my máme 4 minimálně stejně kvalitní stopery

Reagovat
smazaný uživatel

a pak je tu Cahill...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

No, máme Azpiho a Luize.. u Rudigera a Christensena raději ještě počkej

Reagovat
Whitemedia

Tottenham má možnost prodloužit smlouvu osmadvacetiletého Belgičana do roku 2020 s tím, že od roku 2019 budou moci kluby aktivovat jeho výkupní klauzuli ve výši 25 milionů liber. (Times/Evening Standard)

Reagovat
smazaný uživatel

To presne psalo pred 2 tydny Sky

Reagovat
Mimalu

jo, toto vypadá už smysluplně

Reagovat
fajdax

Jediná pozice kterou nepotřebujeme posílit...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie. Dnes od nas zahral dobre len Dembele. Najhorsi Wanyama, o polcase mal ist dole. Lloris nic nechytil. Chelsea skvely timovy vykon, presne ako sa cakalo. Skvely zazitok z Wembley, ale cakal som vyssiu navstevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona se snizila kapacita o 15k na ten zapas, takze mohlo byt max 75k tusim. Ja tam byl na Chelsea - Arsenal 2 roky zpatky a byl to taky super zazitek

Reagovat
PP

a Kane hrál super..

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
icemike

Vzhledem k průběhu celkem přehnané

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická lekce z produktivity od Chelsea. Hugo si to vždycky umí nachystat na ty nejlepší zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nepatri mezi ty nejlepsi

Reagovat
mul

ako aj suhlasim, ale v lige je jednoznacne lepsi iba DDG, Thibo...

Reagovat
Snatus

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/11tegen11/status/899324210518134785

Mapka našeho rozestavení je skvělá.

Conte opět zaslouží respekt. Myslím, že 0,62 xG Spurs je nejmíň tak za posledních 50 zápasů PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Expected goals - kvantitativní změření kvality šance. Bere to v úvahu vzdálenost od brány, úhel a podobný věci. To se dá dohromady a vyjde ti číslo v rozmezí 0-1. To číslo víceméně znamená v kolika procentech ta střela končí gólem. To u číslo Spurs je pak jen součet všech hodnot xG jejich střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jak píše imp. A tady k tomu BBC vydalo před sezonou docela srozumitelnej článek:

http://www.bbc.com/sport/football/40699431

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

jako nastoupit v zakladu se 4 stoperama, 2 wingbacky a 2 dm.. tohle kdyby nevyslo, tak si to pekne odkskace

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když je řeč o xG, tak boží stránka: https://understat.com/

Reagovat
Hokaido

Vím o ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenko vraj hostovacka do champu

Reagovat
Counter

jj, už je to oficiální. Teď se tam rok rozehraje po dlouhé pauze a pak jako Free Agent půjde zpátky do PL jako hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale co nejdal Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vraj este zmluvu na tri roky

Reagovat
Counter

Reagovat
Thab

Vždyť naposledy podepisoval se zbytkem british core, tzn. 2012 na 5 let, ne?

Reagovat
Lacko_Boh

hm tak to uz u nas Oxa nic neudrzi

Reagovat
Hokaido

Spurs have one just 5 of 51 PL games against Chelsea (W 5, D 19, L 27).

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom nepamatuju kdy ste nás naposled fakt přehráli.O parník můj nejmíň oblíbený soupeř. Na zápas s váma bych nejel ani s lístkama zadarmo.

Reagovat
Hachim Mastour

A keby aj s hotelom a letenkou zadarminko?

Reagovat
icemike

Za to já si to 5:3 od vás pamatuji až moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu, každý kdo nefandí chelsea jí nesnáší, to snad ani jinak nejde...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Zas si nenamyslajte....mnohym je ukradnuta

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak ten zapas zacal byt vyrovnany az pri tej prehre 5-3 v 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
mul

have one ?

Reagovat
kiwwi

*won

Reagovat
Hokaido

Butt it is one.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

na socializmus by to sedelo

kazdopadne kdesi som videl este odfoteny listok len to uz neviem najst a tam bola nie priloha ale obloha/sky

Reagovat
Lacko_Boh

asi mysleli ze budes mat nebíčko v papuľke, hahahaA

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Reakce na Laca.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Guillem Balague‏Verified account @GuillemBalague 1m1 minute ago

I have the impression FCB knew the third offer for Coutinho was doomed but helps cheapen other targets. A diversionary tactic

vychcanci ale aj by som tomu veril, tá ponuka bola až urážlivo provokačná.

Reagovat
Busby babes

to nejak nechapu. vsak jim ted muzou ostatni vpalit: tak za coutinha nabizite takovej ranec a nam jen drobny, jo?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

reakce na Hokaida.

Reagovat
mithro

Ballbag je uplne mimo ako vzdy,

Reagovat
Raylan

Ruud byl v MOTD dobře hotový z Loftus-Cheeka , oba zápasy byl z CP nejlepší, nechápu proč ho furt cpe na křídlo a nehraje ve středu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde v strede? v 343 by bol v tej 4ke príliš defenzívny.

Reagovat
Raylan

Proti Huddersfieldu tam po vystřídání Milovojevice hral a vypadal tam o dost líp. Nebo do 3-5-2 s tim, že by byl nahoře Zaha a Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa mu vyhnú zranenia, a De Boerovi to aspoň trochu sadne, tak by mal mať vynikajúcu sezónu.

Reagovat
Raylan

Jj, snad mu to vyjde

Reagovat
Whitemedia

V sestavě byl sice hozený na křídle, ale co jsem ho v zápase s Liverpoolem viděl, tak hrál většinou právě uprostřed.. a byl fajn no, mezi hráči CP působil jako zjevení

Reagovat
Counter

Nelson dneska další dva góly za U23. 17 roků a už je mu to tam malé, snad dostane šanci aspoň v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere cervena Ty jeho emoce na hristi mi u nas chybi

https://twitter.com/ArsenalTerje/status/899714504627548160/video/1

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/YannickFooty/status/899718216171343873/video/1

Jeste to melo dohru v tunelu Jackiemu se nedivim. 2x tam do neho zajeli a on ma nejake postaveni v anglickem fotbale, tak je dobre, ze si od cucaku nenecha nic libit

Reagovat
hitZor

Navíc ten týpek ze City vypadá tak na 18 a po takové prasárně, kdy ho Wilshere strčí do hrudníku, se začne svíjet na zemi a držet se za ksicht Jestli hráči jako tenhle mají být nějakou budoucností fotbalu, tak to jde fakt do prdele

Reagovat
Busby babes

postaveni v anglickem fotbale... faul to byl, ael aby takhle vyletel je vtipny. zas cucaci taky nemuzou mit pristup: aaa, pan Wilshere, prosim, tady je mic, pockame az si to zpracujete...

Reagovat
smazaný uživatel

Ber v potaz, ze je po dlouhodobem zraneni a 2x do neho celkem nevybirave zajedou v nejakem sranda zapase. Jeste, kdyz do jednoho zduchne, tak ten se svali k zemi jak holka a druhy na Jackieho nabehne. Takove drze fracky je treba usmernit

Reagovat
fenixLFC

Sorry ale to ze donho idu dorazne neznamena ze su drzi frackovia. Im moze byt jedno po akom bol zraneni ked ma s tym problem tak nech nehra, na to si uz celkom zvykol. To ze simuluju a tak je od nich sracka ale neexistuje dovod preco by mal mat nejake vysostne postavenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Věděl jsem že Rooney Evertonu hodně pomůže. Klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Holgate az na ten namaz super. Jagielka kral

Reagovat
pingla

jagielka MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli takovejmle nýmandům s píšťalkou by měli bejt videorozhodčí

Snad dostane stopku, obě červené mimo realitu.

Reagovat
mikelinos

https://imgtc.com/w/nyoJVzy

správné vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo tohle nakoec asi jo.

Nakonec to nebyl ani dive od Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme tomu pridal, ved ked schneiderlin pindal uz bol na nohach, ale pre neho zasluzena druha zlta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci zápas. Evertonu by sa asi lepšie plnila taktika pri hre v plnom počte, ale tak či tak to mali zvládnuť. Pickford, Keane, DCL sa mi páčili najviac za hostí, za City to dobre oživili Sterling aj Danilo.

3 - Everton are the first opposition team that Pep Guardiola has failed to beat within his first 3 league meetings as a manager. Unstuck.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako tlacilo City v zavere zapasu by mali hrat hned od zaciatku.ten potencial tam je obrovsky,treba zlepsit hru na superovej sestnastke ale a neskusat kokotske rozostavenia-Sane na bekovi dneska

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Hnusáci...

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak uz len WBA a Huddersfield zakopnut, nech mame nejaky odstup

Reagovat
Lacko_Boh

heh, vobec, byt prvy od zaciatku je picovina jak ochrnuty plavcik. Pekne, ako Fergieho dostihove kone, pomaly zaciatok ale drtivy finish. V pripade Arsenale to zial budu Nohavicove "divoke kone". Ach.

Prinajhorsom v zime 700milionovy bargainicek. EDOOOO

Reagovat
norton

boy wonder a nohavica

Reagovat
Lacko_Boh

hm, hlavne myslienka toho prispevku je ahead of time. Cmon Elon, takychto pri sebe potrebujes, ak to myslis s tym Marsom seriozne. Ale jo, Boy Nohavica je fajn

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj titul uz vam pak nikdo nesebere co ?

Reagovat
Infernoqt

Nevim, v Anglii nemá nikdo lepší tým než City. I ten fotbal tomu napovídá. Chtěl bych vás vidět ve skupině s Realem, ten zápas bych si vychutnal.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Zaschrona

Narozdil od City jsme ve ctvrtek meli zapas v EL, takze se dalo cekat, ze to predevsim v druhe puli bude tezke. Nicmene je z toho zaslouzene ukopany bod, velka spokojenost. Rooney je super, prinasi presne to, co jsem od nej chtel videt. Nejvic poteseny ale jsem z vykonu DCL, dneska naplno ukazal a snad presvedcil Koemana, ze jeho pozice je ve stredu utoku, Tymu dneska byl prospesnejsi, nez by tuhle roli vloni zvladl Lukaku. Snad bude dostavat prilezitosti i dal.

A teda snad podobne solidne navazeme i v nedeli na Chelsea, ve ctvrtek by snad mohl Koeman posetrit vetsinu hracu.

Reagovat
Whitemedia

Proti nám bez Schneiderlina, bude to pro vás problém?

Reagovat
Zaschrona

Potencialne ano, ted by se prave hodne hodil Barry. Takhle bud Besic, zazracne se da dohromady McCarthy nebo zaloha Gana - Davies - Klaassen.

Reagovat
Mindas

S nejakym zaslouzenim a nebo solidnim bych byl opatrny. Meli jste jednu sanci, kterou jste promenili, jinak celkem bida. Hlavne tedy ta druha pula. Pokud budete hrat stejne i proti Chelsea, a ta bude sance promenovat, tak nemuzete uhrat vysledek.

Reagovat
Zaschrona

Zas kolik tech sanci melo City?

https://pbs.twimg.com/media/DHzJ7QUWsAMwD-x.jpg

Nicmene pravda je, ze takhle zalezt dozadu byla jasna koleda, nicmene nas tym moc na vic aktualne nema. Ono ale asi nebude moc obvykle, ze by se proti City venku odvazi moc tymu hrat nejak extra otevreneji, vase sila dopredu je naprosto nechutne skvela.

Reagovat
Zaschrona

Everton are the first opposition team that Pep Guardiola has failed to beat within his first 3 league meetings as a manager

Reagovat
vladis271

DaveOCKOP‏Verified account @DaveOCKOP 45m

DaveOCKOP Retweeted Seleção Brasileira

Interesting reports in Brazil, state that Coutinho never had the will not to play for #LFC again but had to follow his reps instructions.

DaveOCKOP‏Verified account @DaveOCKOP 43m

Estadao report that Coutinho WILL in principle stay & play for Liverpool again, probably after Brazil vs Ecuador & Colombia Via @BrazilStat

Seleção Brasileira‏ @BrazilStat 1h1 hour ago

Replying to @BrazilStat

ESTADÃO: #Coutinho's entourage confirms he never had the will to not play for Liverpool but had to follow his representatives instructions.

Reagovat
vladis271

bye bye Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

o stvrtej rano nepises prispevky. Ze ty si v Brazilii?

Reagovat
vladis271

a ty tu robíš čo?

Reagovat
Lacko_Boh

hraji kopanou na Copacabana a slunim jse. Neviem, toto leto som nejak pici, prohazenej biorytmus, nebo co.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

už pomalu otáčíš

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola tam po zápase čo nacvičoval???

Reagovat
vladis271

https://pbs.twimg.com/media/DHh07QJWAAQv1-U.jpg

tomu rozumiem, ale čo tam robí Moreno?

Reagovat
tomasinho

Toho nechcou pustit na hřiště už nikdy

Reagovat
blaugrana

Sterling a Bernardo snad v zaklade buduci zapas.

Reagovat
tomasinho

Diario Gol claim that #Kovacic has spoken to #LFC about the possibility of joining and would be happy to join.

Ach jo, koho tohle baví. Jenom fanoušky na twitteru nabudí a pak stejně nebude nic, navíc toto je sci-fi.

Reagovat
blaugrana

Má výkupku 50 mega.

Reagovat
tomasinho

Neváhal bych. Četl jsem o dovjnásobném platu. Ale bohužel my budeme rádi, když přijde nějaký stooper, natož ještě tolik potřebný záložník.

Reagovat
mul

A sú aj nejaké reálne mená ? Alebo Klopp bude tvrdhohlavo trvať na VVD a Keita ?

Reagovat
tomasinho

Jen nepodložené spekulace jako goretzka, howedes, milinkovic savic, draxler.

Reagovat
Sm0ker

insigne, vidal, werner a můžeme pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne je nereálny, Neapol chce konečne zosadiť Juve, navyše je to rodený Neapolčan

Reagovat
fenixLFC

Vvd alebo nic

Reagovat
Svatej

Lol ... a my jdeme po drinkwaterovi za 25

Reagovat
smazaný uživatel

Protože máte větší šanci koupit Drinkwatera.

Reagovat
Svatej

Stejne jako pro PSG by bylo snazsi koupit Salaha misto Neymara. Me nemusis vysvetlovat, ze Kovacice nebudete chtit prodat, to ja davno vim, ale aspon za zkousku na 70 mega by to stalo. To anglicky poleno nema v klubu velikosti Chelsea co delat..

Reagovat
Miguel19

Když má výkupku 50 mega, tak proč dávat 70. Když se dá 50 a Kovačič by chtěl jít tak Real s tím hovno udělá..

Reagovat
Svatej

Jsem kus vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, on podle všeho má tu výkupku nízkou, ale kdyby chtěl jít tak už v Realu dávno není.

Reagovat
Svatej

Jop, celkove jsem behem toho psani delal jeste neco jinyho a neuvazoval jsem nad tim poradne. V tom pripade uz to tuplem za zkousku stoji. Kdyz ho nepresvedcime, tak se prece nic nedeje, ale furt lepsi to zkusit nez jit po tom polenu z Lestru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zrovna Drinkwater nepřijde tak hrozný, základní kámen nejspíše ne ale na rozšíření dobrý ne?

Reagovat
Svatej

Je mozny, ze to tady schytam, ale ja mam Drinkwatera za krasnou definici prumernyho drevaka, kterymu Kante udelal zivotni sezonu a ani v ni nepatril mezi 15ku nejlepsich na svym postu... navic se takovyho hrace zas par let nezbavime a bude zabirat misto mladsim.

Od Lampardu, Essienu pres Matice s Ramiresem az po Bakayoka s Drinkwaterem. Podobne se nejspis citi i fandove Barcy, kteri po letech s Xavim sleduji Paulinha.. ta uroven jde podle me spatnym smerem.

Reagovat
kvasha16

*Bakayoka s Kantem, a to vobec neni zle, neviem co to skusas

Reagovat
Svatej

nelíbí se mi to.

Reagovat
spider_8

Podle mě by nakonec nemusel být vůbec špatná volba jako čtvrtý hráč do zálohy. Přecijen ve dvojici s Kantém spolu vyhráli titul. Akorát by tedy musel být za těch 25 a ne 40.

Reagovat
kvasha16

zaklad urcite nie, jasny backup, a v prvom rade je to anglican, a tych mame malo

Reagovat
Miguel19

Přitom Kovačič by byl ke Kantíkovi úplně ideální..

Reagovat
Hokaido

A Drinkwater ne?

Reagovat
Svatej

dostatecne fotbalova a zaroven poctva dvojka. Fakt obrovska skoda, ze po nem nejdem..

Reagovat
mikelinos

Tak určitě se Real nenechá takhle vykupovat, vždyť už přišli o 3 hráče a podepsali jednoho.

Reagovat
Svatej

Vzdyt ti to pise Zupillo. Real v tomhle nema takovej manevrovaci postor

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Kovacic dal jenom náznak toho že chce odejít tak by se prodal, Real hráče nedrží. On nechce odejít, proto si myslím že to nemá cenu zkoušet. Je pod trenérem který z něho ždímá maximum a má nad sebou krajana, který mu to postupně předá

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno tu bola sprava ze Juve ponuklo 75?

Reagovat
ADM

A práve preto to bol bullshit

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nereálné

Reagovat
Thab

Tušíme, proč Defoe nehraje základ? Ze střídačky se do fanty za těch 8M moc nevyplatí

Reagovat
fenixLFC

Tusim je po zraneni

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
kiwwi

tak Zlatan no.10 podla Adidasu

https://i.redd.it/v6oa9dwmy7hz.png

ako to poskladame ked bude fit aj Zlatan aj Lukaku? Budu hrat obaja v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan bude sedět imho

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Rooney má no. 10 ako vidím, s ním sa tiež ešte ráta do zostavy?

Reagovat
vodka

dres s nejlepším střelcem klubu v historii se prodává docela logicky... Loni měl Ibra 9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak Zlatan by stejně neměl hrát dříve než v lednu, ne? V útoku by mohli případně hrát oba, to bude záležet na typu zápasu - např. proti slabším. Jinak základ bude mít asi Lukaku,

Reagovat
iamek

Vypad to, ze to stihne driv. Silene co predvadi v treninku a koleno uz dostava temer plnou zatez a drzi. Uz dokonce dela bojove sporty zase

Reagovat
nani92

Zlatan LM, Lukaku PL do 70 min.

Reagovat
Miguel19

To bude Romelu happy

Reagovat
nani92

Prečo? Nemôžeme vyhrať treble len s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo chce hrať LM? ŽEBY?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

vyšlo to zayko, couts ostáva.

Reagovat
nani92

Len aby

Reagovat
SCELO

no MU ma este o dost lepsi tym nez minulu sezonu, zatial sa to na vyledkoch ukazalo, uvidime ci mourinho dokaze udrzat konzistenciu

Reagovat
mul

nebol by to staticky utok ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že oba spolu ne.. možná bude pár zápasů kde by to mohlo sedět, ale jinak za mě určitě ne.. Doufám že je Mou nějak spravedlivě rozdělí a snad nenechá třeba Zlatan LM a Romelu PL. Zápasů bude hodně, dva špičkový útočníci se uričtě hoděj

Reagovat
Infernoqt

Teď mi došlo, že jsme ve stejné skupině na fb.

Reagovat
niflheim

900. za Lukakua

Reagovat
minoLFC

ako výkupka?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
patas92

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

ta desítka

Reagovat
jenage

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej vozembouch

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Nebyl za ním Arter?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
ADM

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

vsichni cumi na Jonese a tohle nam uplne unika.

Reagovat
niflheim

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

je, tam odkedy som to postol nejake veci pribudli

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

https://twitter.com/MarkOHaire/status/899917593280163841

Mick jede proti všem předpokladům

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Futbal je krásna hra, ktorú štatistiky len rujnujú

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele