2. kolo
20.08.2017 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Newcastle United 1:0

Huddersfield měl před utkáním s Newcastlem jednoduchý cíl - zvítězit. Nováček v prvním kole šokoval Crystal Palace, když vyhrál v Selhurst Parku 3:0, tým Davida Wagnera si tedy věřil i proti The Magpies.

Newcastle chtěl po prohře s Tottenhamem získat první body v novem ročníku, Rafael Benitez ale velmi dobře věděl, že to bude extrémně náročná úloha. První poločas moc fotbalové krásy nepřinesl, domácí vystřelili na bránu hostí dvakrát, hosté vyslali mezi tyče Huddersfieldu Town jenom jeden jediný pokus.

Vyložené šance jsme v prvních 45 minutách prakticky neviděli, čísla byla ve většině herních ukazovatelů vyrovnaná, či už se jednalo o střely nebo fauly. Když hlavní arbitr Craig Pawson ukončil první poločas, fanouškům zůstávalo jen doufat, že druhá polovina bude atraktivnější.

Hráči ještě ani pořádně nevyšli z kabin a Huddersfield šel do vedení. V 50. minutě skvělou akci zkomponovali Aaron Mooy s Eliasem Kachungou, když se do střelecké listiny zapsal Mooy. Benitez zkoušel na vývoj utkání reagovat. Dolu poslal Dwighta Gaylea, kterého nahradila letní posila Joselu.

V následujících minutách se hrál tradiční bojovný anglický fotbal, když se k slovu stále víc dostávala tvrdost. Sudí stihl do konce zápasu rozdat šest žlutých karet a hra se velice často přerušovala. Huddersfield si těsné vedení udržel, opět neinkasoval a po dvou kolech má na svém kontě šest bodů.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (11)

Přidat komentář
Manau

Tohle bude zajímavý zápas. The Terriers vstoupili do PL fantasticky a určitě se budou chtít i předvést před svými fanoušky. Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
NuFc23

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Biozdenda

Odporný, neskutečně nudný zápas.. Vyhrál druhý nejhorší.

Reagovat
NuFc23

Tak naco si to pozeral ?

Reagovat
Biozdenda

čekal jsem, kdy začnou hrát. Nezačali..

Reagovat
NuFc23

To sme viaceri cakali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele