Premier League - souhrn 2. kola

23.08.2014, 15:44, aktualizováno 25.08.2014, 22:55
Komentáře a souhrny
Manchester City ve šlágru porazil Liverpool a zařadil se k šestibodovým Chelsea, Swansea a Tottenhamu. Manchester United odvezl jen bod ze Sunderlandu, West Ham vyhrál na půdě Crystal Palace a Southampton se rozešel s WBA bez branek stejně jako Aston Villa s Newcastlem. Arsenal vybojoval bod na půdě Evertonu a Hull se rozešel smírně se Stoke...

Manchester City - Liverpool FC 3:1

25.08.2014 21:00

Góly: 41. Stevan Jovetić, 55. Stevan Jovetić, 69. Sergio Agüero - 83. Pablo Zabaleta (vl.)

Takhle nějak by měli do nového ročníku vstupovat obhájci. Manchester City se sice prvních 40 minut držel ve šlágru kola při zemi, pak ale liverpoolské zdrtil silou neuvěřitelné efektivity. Dvěma zásahy se předvedl znovuzrozený Jovetić, přičemž Agüero záhy rozhodl z prvních dvou dotyků s balonem...

Jak už jsem naznačil, Citizens chvíli trvalo, než se dostal do tempa; než se mu začalo dařit kontrolovat hru, držet balon převážně na vlastních kopačkách. V první půli to skutečně dlouho byli hlavně Reds, kdo vypadal být blíže gólu - tradičně skvěle časovanými náběhy intenzivně zlobil manchesterskou defenzívu Raheem Sterling a Daniel Sturridge si připsal na konto alespoň jednu ránu z těžšího úhlu.

Jinak si oba týmy dávaly relativně velký pozor na zadní vrátka, což nejlépe vystihuje extrémní Jovetićova zodpovědnost směrem dozadu, ale i Tourého nesmělý pokus zpoza vápna jakožto jediný výraznější reprezentant City v první půlhodině.

Ve 41. minutě nicméně liverpoolské zradily dvě nové, doposud spolehlivé posily, a tvář celého utkání se jaksi nezvratně proměnila. Nejprve se pozičně zapomněl Lovren, a když pak po jeho slabé hlavičce Moreno nebyl dostatečně důrazný při snaze odkopnout míč do bezpečí, dravý Jovetić prostřelil Mignoleta mezi nohama.

Do druhého dějství vstoupil právě černohorský reprezentant viditelně dobře naladěn. Nejdříve po rohu osamocen, avšak v záklonu hlavičkoval těsně nad bránu, aby posléze v poklidu zakončoval bleskurychlý útok vedený po pravé straně - 55. minuta, 2:0 a Liverpool byl zlomen.

Červení vážně nevypadali být schopní jakkoliv zareagovat a zmohli se akorát na jednu nadějnou akci dua S+S, když Sterling výborně načasoval kolmici pro Sturridge, který z těžké pozice a slabší pravačkou přeci jen donutil Harta k reflexivnímu zákroku rukavicí.

Zhruba dvacet minut před koncem pak byla prohra Liverpoolu de facto zapečetěna. Střídající Navas od pravé postranní čáry krásně našel dalšího žolíka, rozběhnutého Agüera, a ten po 23 sekundách vlastního pobytu na hřišti nachytal na přední tyči zmateného Mignoleta. Hotovo...

... i když ne tak docela. V 83. minutě ještě Sturridge výborně zabojoval u levého praporku, vnějším nártem vyzval Lamberta a ten se štěstím - nadvakrát, za přispění Zabalety a s posvěcením brankové technologie - konečně překonal Joea Harta.

Liverpool potom ihned mohl snížit na rozdíl jediné branky, když jeden z hráčů Manchesteru City nastřelil záda druhého a po šťastném odrazu balonu mohl v zajímavé pozici zakončovat opět Lambert. Místo toho však bůhvíproč zvolil (nepřesný) pas na nepřipraveného Sturridge, a tak velmi dobrá šance vyšuměla do ztracena - stejně jako nesmělé liverpoolské doufání v remízu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 1:1

24.08.2014 17:00

Góly: 30. Jack Rodwell - 17. Juan Mata

Manchester United zažívá nejhorší start do nové sezony od inauguračního ročníku Premier League. Před více než 20 lety se po dvou kolech nemohl pochlubit ani jedním bodem, tentokrát je na tom o něco líp - ale pořád velmi špatně...

Do zápasu, kterého se na hřišti standardně účastnilo hned 11 Angličanů naráz, žádná ze stran nevstoupila nikterak zhurta. Cleverley si v sedmé minutě marným pokusem mířícím vysoko nad bránu připsal vůbec první střelecký pokus zápasu, aby si prakticky totéž zopakoval jen o pár chvil později. A Sunderland si nevedl o moc lépe. Po Larssonově signálu z přímého kopu pálil Cattermole akorát do chumlu před sebou.

Pro všechny tyto matné události se tedy brzký gól ze 14. minuty zdál být menším zjevením - a United to tehdy měli až příliš zjednodušené laxním bráněním protivníků. Valencia se na pravé straně prodral k přízemnímu centru a Larsson nestihl k balonu doklouzat včas. Ještě před ním jej Mata zblízka hravě doklepl do sítě.

Kolem 20. minuty v Sunderlandu vysvitlo slunko a také přímo na Stadium of Light se brzy začaly věci měnit k lepšímu. Přesně po půl hodině totiž přišlo zasloužené vyrovnání, jakmile pěkně kopnutý roh Larssonem náležitě zhodnotila Rodwellova pohodlná hlavička po Valenciově nedoskočení. Také v Sunderlandu tedy Rodwell otevřel svůj střelecký účet hlavou po rohovém kopu; stejně jako dříve v Manchesteru City.

Sunderlandu se naposledy podařilo otočit ligové utkání v dubnu letošního roku, když to odnesla slovutná Chelsea; a také tentokrát Black Cats neměly ke skalpu renomovaného soka příliš daleko. Ještě před pauzou se o pohledné nůžky pokoušel Fletcher a v 50. minutě málem domácí dostala do vedení komická scénka jako vystřižená ze skečových pořadů Monty Python.

Debutant Michael Keane, který koncem úvodní části nahradil zraněného Smallinga, tehdy ve vápně komicky zaškobrtl, Wickham si ho bez problémů povodil a jeho gólový projektil až na brankové čáře krkolomně vykopával Blackett.

Na opačném konci hřiště se toho moc nedělo. Young se pokoušel vymodlit si penaltu a za svou snahu byl oceněn žlutou kartou, přičemž Rooneyho zoufalý pokus ze 71. minuty, namířený do pat soupeře, tak nějak hovořil za vše.

Nově příchozí Danny Welbeck sice týmu přidal akorát na rychlosti v brejku, nikoliv už ale na nápadech. Tým obecně vypadal být relativně spokojen s pouhým bodem ze Stadium of Light, který si také přes následnou dvojí snahu aktivního Ashleyho Younga nakonec do Manchesteru skutečně odvezl.

Více informací k zápasu

Hull City - Stoke City 1:1

24.08.2014 14:30

Góly: 42. Nikica Jelavić - 84. Ryan Shawcross

Hull se Stokem se překonali a po dvou loňských vzájemných soubojích, které dohromady registrovaly jednu ubohou branku, tento chabý výkaz předčily během jedněch 90 minut. Abychom nicméně byli fér, své v tom sehrála brzká červená karta pro Chestera; patrně jen díky ní Potters přeci jen stihli dotáhnout jednobrankové manko z úvodní části.

Defenzíva poslední dobou Hullu podráží nohy doopravdy s nevídanou intenzitou - nejprve to byl brankář McGregor, kdo svou chybou ve čtvrtek daroval Lokerenu vítězství v Evropské lize, tentokrát rovnou tři defenzivně orientovaní fotbalisté v oranžovo-černém přiložili ruce ke katastrofálnímu dílu, které již ve 14. minutě poslalo stopera Chestera do kabin. Na začátku všeho byla mizerná McShaneova přihrávka Livermoreovi, která vedla k úniku Whelana a "osudové" záchranné brzdě.

Osudové v uvozovkách mimo jiné proto, že si Tigers poměrně dlouho z oslabení nic moc nedělali. V nové, provizorní formaci 4-4-1 se sice převážně bránili, soupeřovy šance však zároveň nebyly příliš častým, natožpak výrazně nebezpečným jevem. Pieters z nadějné pozice přestřelil, stejně jako Shawcross o něco později.

A když už se manažer Hughes ještě před pauzou rozhodl podpořit ofenzívu vysvlečením šikovného Krkiće, byl to právě exbarcelonský forvard, kdo vlastně posvětil nečekaný úder domácích. Ve 42. minutě se totiž jenom tak nesměle pokoušel zablokovat Huddlestoneovu střelu, jejímž přímým důsledkem byla úspěšná Jelavićova dorážka.

V tu chvíli se Stoke ocitl v pořádném maléru - před týdnem nezvládl derby s Aston Villou, přičemž jej o dalším víkendu čeká složitý výjezd na Etihad Stadium. Zřejmě právě i tyto vyhlídky se pak promítly do drtivého závěrečného tlaku Potters.

McGregor výborně zasahoval proti Shawcrossovi, Adamovi i Crouchovi, až byl konečně pokořen v 83. minutě. A jak nešťastnou cestou: Bardsleyho volej po Krkićově výzvě měl daleko k dokonalosti, přesto skončil na tyči, a Shawcrossovi se pak z těsné blízkosti povedlo míč jakž takž dopravit za čáru.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Queens Park Rangers 4:0

24.08.2014 14:30

Góly: 12. Nacer Chadli, 30. Eric Dier, 37. Nacer Chadli, 65. Emmanuel Adebayor

Tohle přesně si na White Hart Lane od Mauricia Pochettina slibovali. Naprosto dominantní, koukatelné výkony, které dělají ze soupeřů obyčejné šašky. Na druhou stranu nutno jedním dechem dodat, že to QPR svou strnulostí v malém londýnském derby Tottenhamu velmi, velmi ulehčilo...

Úvodní desetiminutovka by se dala charakterizovat klišovitými slovy "klid před bouří". Oba celky zpočátku evidentně řadily opatrnost nade vše, taktizovaly. S 11. minutou, kdy se Adebayor dostal na konec Bentalebova centru a o chlup přehlavičkoval soupeřovu bránu, se však ledy pohnuly; a už se nezastavily.

Jen pár sekund nato dala chvilka zmatení zkušeného Richarda Dunnea dostatek času Chadlimu na lahodné zpracování Adebayorova obloučku a ještě pohotovější přehození Greena. Hloupá ztráta Traorého na půlce soupeře rozjela krátce poté nebezpečný brejk Tottenhamu, který díky Caulkerově rozpačitém zásahu vyústil v patrně ještě rozpačitější zakončení Adebayora.

Hoops byli zejména v první půlce ve veškerém osobním souboji výrazně slabší a v jakémkoliv rychlostním měření sil výrazně pomalejší, což se beze zbytku podepsalo pod drtivé poločasové skóre. Jenže předtím, než se ho jali Kohouti zkrášlovat, nicméně mohl běh utkání pozměnit Phillips, kdyby se v tutovce nerozhodl pro tak mizerný typ zakončení, jakým byl lob namísto jednoduchého obstřelu Llorise.

Přitom kdyby existoval fotbalový Bůh, 2:0 by to bylo dříve než ve skutečnosti - nejpozději ve 24. minutě, když se Christian Eriksen delikátně opřel do "mrtvého míče" a rozezvučel břevno za Robertem Greenem. Excelentní technika zahrávání přímého kopu, tohle si rozhodně zasloužilo gól.

Nicméně zatímco sám šikovný Dán mohl litovat, celému jeho týmu to mohlo být "jedno". Zanedlouho totiž Lamela zahrál rohový kop, Dier se utrhl, naběhl si na přední tyč a perfektně zvládnutou hlavičkou definitivně uklidnil Tottenham (pokud to tedy vůbec bylo zapotřebí).

Ihned záhy Spurs vedli další útok, který tentokrát neúspěšně zakončoval Eriksen, aby pak další nerušený průnik Lamely vyústil v ještě jeden bezproblémový zásah Chadliho. Belgický křídelník si akorát v tomto okamžiku pro změnu balon nezpracovával a rovnou hlavičkoval do sítě. Teprve pak Hoops začali trochu běhat a bylo to lepší, dokud si nikdo nevšiml Eriksenova cílevědomého náběhu na dlouhý aut z levé strany a QPR se opětovně třásli při následné koncovce Adebayora.

Otřesný poločas tedy pro hosty skončil za stavu 0:3, takže bylo de facto rozhodnuto a nic moc nezměnilo ani přestávkové stažení nestíhajícího Dunnea a přetočení rozestavení do klasičtějšího formátu se čtyřmi zadáky. Jediný pozitivní důsledek této úpravy se pro QPR skutečně rovnal prozaickému - alespoň už dál neinkasujeme.

Tottenham si každopádně dál zvládal tvořit alespoň nějaké ty šance: Caulker například blokoval Eriksenovu střelu, zatímco chvíli předtím si Lamela malinko neporozuměl s balonem při vedení nadějného protiútoku. Čtvrtá branka takto přišla "až" po 65 minutách, když Danny Rose utekl po levé straně, přistihl Ferdinanda, jak opětovně nestačí, a Adebayor tváří v tvář Greenovi - zcela sám za nepochopitelně vytaženou obrannou linií - nemohl zaváhat.

Teprve ve zbytku utkání začali nesměle zlobit rovněž hosté, na to už ale bylo logicky až příliš pozdě. Ztlumený pokus Caulkera i ojedinělá tutovka pro Zamoru se navíc neujaly a vyšuměly do ztracena.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 2:2

23.08.2014 18:30

Góly: 19. Séamus Coleman, 45. Steven Naismith - 83. Aaron Ramsey, 90. Olivier Giroud

Loni znamenaly pro Arsenal výjezdy na půdu elitní šestky, sedmičky téměř automaticky katastrofu; však i na Goodison Parku v rozhodující části sezony Gunners vybouchli poměrem 0:3. Tentokrát to bylo jiné - Kanonýři sice po většinu zápasu hrozivě tápali, pak se ale zázračně sebrali a vezou z Liverpoolu nesmírně vitální bod...

Toffees zpočátku vůbec neztráceli čas a zjednali si okamžitě pořádek, když prvních pět minut sotva půjčili balon soupeři. Hlavní postavou úvodních pasáží byl potom učiněný Jekyll a Hyde, Seamus Coleman.

Pravý bek Evertonu nejprve zatopil svému vlastnímu týmu přihrávkou jakoby zpoza hokejové branky přímo na osu hřiště, odkud (trestuhodně) nepřesně pálil Oxlade-Chamberlain, jenže ihned záhy bylo něco takového v mžiku zapomenuto. Coleman se vplížil za nedůsledně bránícího Özila, obranná čtveřice AFC se nedomluvila na ofsajdové pasti a irský zadák v klidu odhlavičkoval lahodnou Barryho výzvu do sítě.

Z pohledu Arsenalu nebylo v první půli doopravdy o co stát. Oxlade-Chamberlain si dnes nestihl řádně seštelovat mířidla a nikdo další jej už ve střelecké disciplíně nedoplnil. Naopak domácí se vznášeli. Naismith brzy hlavou posunul míč za obranu Mirallasovi, který se však docela sám připravil o rovnováhu, takže tváří v tvář Szczesnému neuspěl.

A pak přišla 45. minuta, kdy pravděpodobný faul na Mertesackera, naivita Chamberse, hbité evertonské přečíslení osiřelého Flaminiho, předávka do ofsajdu a jesle Szczesnému vedly k poločasovému stavu 2:0 a na pohled zoufalému stažení hvězdného Sáncheze ve prospěch Girouda.

Právě tento tah se nicméně v konečném důsledku osvědčil být rozhodujícím - jakkoliv francouzský útočník nevykročil správnou nohou. Již po pár minutách vlastního pobytu na hřišti obdržel přenádherný pas od Oxlade-Chamberlaina, který stačilo jenom tak rutinérsky sklepnout do zcela odkryté svatyně. Místo toho se francouzský forvard pokusil o spektakulární volej... a přestřelil.

Když se pak prvotní entuziasmus londýnských pro druhé dějství v mžiku vytratil, byl to přitom stále Giroud, kdo na sebe poutal alespoň nějakou pozornost. Nejdříve tedy skrze negativní činy, když o pár decimetrů míjel levou tyč po krátkém přistrčení Wilsherea a pak zahodil ještě jednu velmi dobrou šanci; ovšem trpělivost (pokud to tak lze nazvat) se jemu osobně - i celému Arsenalu - vyplatila.

Totiž jakmile 15 minut před vypršením řádné hrací doby vtrhli na plac Campbell s Cazorlou a Toffees začali očividně fyzicky odcházet, daly se věci znovu do pohybu. Zrovna španělský záložník fantasticky ukrytou přihrávkou zahlédl váhavý náběh Ramseyho, který mezi dvěma domácími obránci v 83. minutě snížil na rozdíl jediné branky.

A potom už konečně nadešel Giroudův čas. V poslední minutě sice Ramsey nehezky přetáhl svůj centr, ten však ještě na hrací ploše dostihl Monreal a jeho donáška už byla bezchybná - Giroud se pověsil do vzduchu a zařídil pro svůj tým velmi důležitou remízu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 0:0

23.08.2014 16:00

Góly: -

Ani sedm změn v základní sestavě oproti poslednímu vzájemnému měření sil na St. Mary’s nepomohlo WBA ke zlomení menšího prokletí z loňské sezony. Throstles už potřetí v řadě nevyzráli na brankáře Sotonu a jedinou útěchou jim tak může být, že tentokrát alespoň neprohráli nejtěsnějším možným rozdílem jako v obou předešlých případech...

Ačkoliv si v prvním kole svorně nepřipsaly dokonalé výsledky, oba mančafty vyběhly na southamptonský trávník v nezměněné podobě - a již posledně velmi živelný Dušan Tadić mohl brzy stavět na ošklivém nedorozumění mezi Wisdomem a Fosterem. Jeho centr na dozajista skórujícího Pelleho byl ovšem až příliš vysoký.

Stejně jako tato nezvyklým způsobem vzniklá příležitost byla obecně většina prvopoločasových ataků vedená po křídlech - shodou okolností obou levých. Po 22 minutách takto z levé strany zajímavě centroval hostující kapitán Brunt, aby Anichebe jen o kus nedoskočil; prakticky tatáž situace se potom na opačném konci hřiště opakovala v provedení dua Davis-Pelle.

Po celé druhé dějství již bylo St. Mary’s mimo jiné arénou rekordní posily WBA Browna Ideyeho; bývalý kyjevský forvard se však neuvedl úplně nejlépe, když ve své první šanci z těžšího úhlu natrefil pouze na boční síť Forsterovy branky. Jakékoliv další nebezpečí již pocházelo z kopaček domácích fotbalistů - jak Tadić ze hry, tak Ward-Prowse z přímého kopu nicméně úspěšní nebyli.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 1:3

23.08.2014 16:00

Góly: 48. Marouane Chamakh - 34. Mauro Zárate, 37. Stewart Downing, 62. Carlton Cole

Výtečnou příležitost, jak ukončit dvě desetiletí trvající čekání na vítězství v Selhurst Parku, využil West Ham na výbornou. Smělou hrou získal rozhodující náskok už v první půli a zase o něco zhustil neblahou atmosféru v kabině horkého kandidáta na sestup.

Kladiváři vběhli do utkání nebojácně, domácí obrana však neměla výraznější potíže nájezdům soupeře čelit. Na druhé straně se v útočném kontextu skloňovalo pouze jméno Chamakha, který především rozdával chytré balóny svým spoluhráčům, ti ale v dobrých příležitostech míč ztráceli. První vážnější moment tak přišel až ve 26. minutě, kdy Vaz Te našel Kouyatého a povedenou hlavičku musel zastavovat solidním zákrokem Speroni.

Jak se později ukázalo, šlo o předzvěst úspěšných chvil pro West Ham. Ve 34. minutě se k odražené střele Nobla dostal Zárate a bez rozpaků napálil volej zpoza vápna za záda brankáře. Jen tři minuty nato už slavil Downing, jehož na pravé straně našel Kouyaté a po vydařené kličce uklidil balón přesně ke vzdálenější tyči z osmnácti metrů. A poločas mohl pro domácí skončit ještě hůře, když špatně rozehráli a Vaz Te z dálky pořádně vystrašil Speroniho, jenž s obtížemi ukryl míč na poslední chvíli před Colem.

Tři minuty po změně stran užuž slavil třetí branku Tomkins, hlavičkou ovšem pouze orazítkoval břevno, a tak se vzápětí radovali z kontaktní branky Eagles. Agilní Chamakh si šikovně zpracoval Jedinakovu přihrávku od lajny před vápno a pohotovou ranou zamířil přesně. O vyrovnání se snažil dalekonosnou střelou Bannan a Adrián měl velké trable, aby nadvakrát balón uklidnil.

Místo toho tak přišel šťastný okamžik pro West Ham. Pas do vápna nedokázal Delaney odvrátit lépe než na penaltu, kde se do meruny opřel Cole a ráznou dělovkou nedal brankáři sebemenší šanci na zákrok. V 77. minutě mohl definitivně rozhodnout Sakho, který po centru Downinga výtečně hlavičkoval k bližší tyči, Speroni ovšem předvedl ještě lepší zákrok. Ani ten však už nemohl odvrátit další porážku a stále více nepříjemnější začátek nové sezóny, kterou podtrhl neproměněnou gólovkou v nastaveném čase Murray, když z pár metrů neprostřelil výtečného Adriána.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 2:0

23.08.2014 16:00

Góly: 63. Diego Costa, 77. Eden Hazard

Dva nováčci, dvě vítězství o dva góly - Chelsea může být se vstupem do nového ročníku v rámci možností spokojená. Leicester byl možná nebezpečnější než Burnley a taky vydržel (v pohodě) odolávat celý první poločas, nicméně další zásah posily Diega Costy po hodině hry zlomil jeho odpor takřka instantně...

První půle nebyla pro fanouška Chelsea pouze neuspokojivým, nýbrž rovnou otřesným zážitkem. Ze hry Blues se zničehonic vytratila ta znovunabytá pohyblivost, střed pole nevyzařoval moc nápadů a konkrétně takový Hazard snad ani sám nechtěl být jakkoliv ve hře.

Svým dílem k tomu přispěl i sám Leicester, který dokonale zhušťoval střed pole. Odtamtud akorát jednou nadějně pálil Schürrle, když výjimečně dobře doplnil Costu, ukradl mu míč zpod kopaček a z hranice šestnáctky pálil těsně nad břevno. Vesměs veškerý zbytek pokusů domácího celku - třeba jako akrobatické zakončení Cahilla po standardce - už pak byl zablokován; zpravidla někým, kdo se jmenoval Wes Morgan.

Tentýž obětavý zadák se zasloužil také o odklonění solidní rány Diega Costy; jen chvíli poté, co si začal zjednávat respekt i sám nováček na druhé straně. Mahrez například ze střední vzdálenosti konečně povolal Courtoise do akce, přičemž v jiných okamžicích ať už on, nebo kolega Schlupp akorát postrádal nutnou rozvahu a přesnost.

První pětiminutovku druhého poločasu už Chelsea přeci jen věnovala budování jakéhosi momenta a byla při tom jakž takž úspěšná. Oscar zatočil jednu ze svých střel do tyče (ta druhá si pro změnu žádala penaltu po ruce Morgana) a dva pozoruhodné projektily si v krátkém sledu připsal také Ivanović - jeden hlavou, druhý nohou.

Jenže první branku zápasu mohli zkraje druhé části úplně stejně snadno obstarat i hosté, když v obou případech dojeli na chabou koncovku Davida Nugenta. Ten nejprve nechal Courtoise vyniknout po bleskurychlém přečíslení 3 na 2 a pak především zpackal menší sólový únik, kdy se mu nepovedl okatý obstřel perfektního Belgičana.

Do vedení tak nakonec přeci jen kráčel favorit. Nejdříve sice ještě Fabregas nepochodil s menším lobem, pak už ale Diego Costa nadvakrát přeci jen zakončil parádní Ivanovićovu akci po ještě parádnější Oscarově ulici.

Zbytek domácího debutu si už fanoušci na Stamford Bridge mohli jen nerušeně užít. Jednak z toho důvodu, že Hazard v 78. minutě precizně zakončil své individuální tažení od levé postranní čáry až do vápna a těsné blízkosti osy hřiště; jednak proto, že vzápětí mohli zpátky "doma" nadšeně přivítat ikonického Didiera Drogbu.

Více informací k zápasu

Swansea City - Burnley FC 1:0

23.08.2014 16:00

Góly: 23. Nathan Dyer

Úvodní půlhodinka plná zábavy a akce přinesla jediný gól celého zápasu, který také zavdal příčinu, proč se po změně stran prezentoval nováček Premier League výrazně záživnějším dojmem. S Burnley bychom se letos nudit neměli, Labutě zase otevřely ročník nejlepším možným způsobem a ve třetím kole mohou zaútočit na první místo.

Na počátku třetí minuty zažehl první nebezpečnou akci domácích Shelvey, který zavelel k rychlému protiútoku po pravé straně, aby si pro centr na penaltu vyskočil Bony, jenž hlavičkou do protipohybu překonal Heatora, nicméně na brankové čáře dokázal zasáhnout Shackell. Jen čtyři minuty poté kontroval Ings, který se po rychlé kombinační akci dostal do skvělé pozice v hloubi vápna, odkud svou pohotovou ránu vyslal jen těsně nad břevno zkamenělého Fabinského.

Ten si vzápětí musel poradit s Ingsovým přízemním pokusem z úhlu od malého vápna, když se další přesnou narážečkou ukázal Arfield. V 18. minutě se na levé straně uvolnil Routledge a perfektní přihrávkou do šestnáctky našel Sigurdssona, ten v plném běhu nemířil a jeho pokus bez přípravy z osmi metrů dokázal excelentním reflexem zlikvidovat Heator.

Přehlídka gólových šancí přinesla první změnu skóre pět minut poté, kdy se od svého vlastního vápna dostali domácí za obranu soupeře pomocí dvou přihrávek, Dyer se vřítil do pokutového území a ráznou střelou k bližší tyči rozvlnil síť. Přesný zásah přinesl uklidnění na kopačky hráčů Swansea, kteří začali více dbát na defenzivní povinnosti a zodpovědnou hrou nedovolili do přestávky hostům zhola nic.

Stále pasivnější prezentaci domácích ve druhé půli dokumentoval nejlépe Bony svým úprkem zakončeným přílišným otálením se střelou, která nakonec ani nepřišla. Trest měl přijít v 63. minutě, kdy Marets vyslal pas do šestnáctky, kde se na malém vápně odpoutal od obránce Jutkiewicz, v pádu však hlavičkoval centimetry nad břevno.

Výrazně smělejší hosté měli blízko k vyrovnání i čtyři minuty poté, kdy Ings posunul do vápna na Jonese, jehož přízemní pokus konečky prstů vytáhl Fabianski tak šťastně pár decimetrů od vzdálenější tyče, že o nepatrný kousek nedosáhl na dorážku ani skluzující Jutkiewicz. K rozhodnutí tak měl v 80. minutě blízko Ki, na kterého zívala odkrytá branka poté, co Heaton na poslední chvíli vyrážel nebezpečný centr. Úspěšný střelec z Old Trafford však mezi tři tyče zamířit nedokázal. Domácí nicméně těsné vedení získané v úvodu klání uhájili, a to i přes velký tlak v nastaveném čase, a se šesti body slaví parádní vstup do sezóny.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Newcastle United 0:0

23.08.2014 13:45

Góly: -

Newcastle docela úspěšně pokračuje v procesu zapomínání hanebného roku 2009, kdy na Villa Parku v posledním kole inkasoval tvrdý direkt a musel se poroučet do druhé ligy. Teď na tom samém hřišti nebyl přemožen již počtvrté v řadě, přičemž soupeři nedovolil ani jednu střelu na Krulovu bránu...

První poločas byl charakterizován relativně zajímavým dějem v prostoru mezi vápny a k uzoufání nekvalitní akcí uvnitř obou šestnáctek. O tom koneckonců vypovídá už první nebezpečná situace zápasu - Gouffran po rohu na zadní tyči ošklivě promáchl ve snaze trefit z voleje poměrně jednoduchý míč. (Něco podobného se v druhé půli povedlo také Williamsonovi, ale to je aspoň stoper...).

A finální fáze pokračovala v trápení všech aktérů i nadále. Po zatmění Cissokhovy mysli měl brzy v prazvláštním rozpoložení skórovat Cabella, aby místo toho pro jistotu ani netrefil vymezený prostor. Guzan tedy musel prvně na zem teprve tehdy, když se Cabella obsadil do role, která mu svědčí ze všech nejlíp - do role asistenta. Nicméně Rivière - aby dostál trendu zápasu - po jeho příhře pálil příliš slabě.

Na druhé straně se Tim Krul nemusel činit pro změnu ani v nejmenším. Se dvěma vitálními bloky přispěchali Janmaat s Williamsonem a dál už se Villans s ničím nevytasili - jakkoliv v tranzici nevypadali oproti loňsku vůbec špatně.

Rovněž po změně stran byla tvorba alespoň nějakých příležitostí převážně stračí doménou. Williamsonův hlavičkovaný pas takhle jednou dopadl na hlavu Janmaata, ten však svůj finální pokus nasměroval přímo na Guzana. A když to nizozemský bek zkoušel ze země, nádhernou ranou z větší vzdálenosti protentokrát těsně minul vzdálenější šibenici.

Zatímco Aston Villa se stávala čím dál sterilnější a už ani v mezihře neměla potřebnou kvalitu, Newcastle, Alan Pardew vysvlékl spojku jménem Siem de Jong, stáhl defenzivního záložníka Anitu a nová posila Magpies ihned mohla skórovat. Westwood si nedokázal poradit se skákajícím balonem a ten se vzápětí dostal pod de Jongovy kopačky přímo před Guzana; ten byl však trpělivý, zůstal na nohou a s nizozemcovým projektilem si poradil.

Následně se už duel zvrhl v menší mariáš, který na startu nastavení vyvrcholil Williamsonovým vyloučením po druhé žluté kartě. Tehdy už ale bylo pro Villans příliš pozdě; jako ostatně po celý průběh zápasů, pokud bychom chtěli být jízliví.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tottenham Hotspur22005:06
2.Chelsea FC22005:16
 Manchester City22005:16
4.Swansea City22003:16
5.Arsenal FC21104:34
6.Hull City21102:14
7.Aston Villa21101:04
8.West Ham United21013:23
9.Liverpool FC21013:43
10.Everton FC20204:42
11.Sunderland AFC20203:32
12.West Bromwich Albion20202:22
13.Manchester United20112:31
14.Stoke City20111:21
 Southampton FC20111:21
16.Leicester City20112:41
17.Newcastle United20110:21
18.Crystal Palace20022:50
19.Burnley FC20021:40
20.Queen's Park Rangers20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2203)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.Pro dělší formu Astonu

Reagovat
TheAdy

Reagovat
zelda

Cabella zpočátku rozpačitej, ale vypadá to, že by se mohl chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pěknej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
vrabejka

Vlaare moc díky za 6 bodů do Fanty :D

Reagovat
fenixLFC

https://www.youtube.com/watch?v=8pgbDKWbElw

WTF ronaldovi uplne hrablo?

Reagovat
Ferguson6

jaku mu dal

Reagovat
hribco

Godín si za to moze sam

Reagovat
smazaný uživatel

hmm možná hráblo, ale Godinovi bych dal ještě loket

Reagovat
Oxbow

Mozna, ale Godin si o to minimalne rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
Atlético de Madrid

to jsme dneska řešili ve Španělský sekci a málem jsme se pozabíjeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

kterej článek ?

Reagovat
Counter

A našlo se nějaké východisko?

Reagovat
Atlético de Madrid

zjistili jsme, že dresy realu jsou bílý jako mrdka, srovnávali mě s psychopatickými vrahy se závislostí na sadomaso pornu a Ronaldova reakce je pochopitelná, protože když ho Godín osahává, tak si zaslouží dělo do čumáku

Reagovat
Counter

jo, takže klasika. Nemáš to tam lehké

Reagovat
smazaný uživatel

za což si může z velký části sám

Reagovat
Atlético de Madrid

podivej, já tam s Fildou, CHONGEM a dalšíma exotama budu diskutovat takhle, protože jsou naprosot neschopný jakýkoliv racionální argumentace... vždycky když jsem psal něco co dává smysl tak jsme se k ničemu nedobrali, takhle se aspoň pohádáme a je to prdel

Reagovat
fenixLFC

tam je to proste neskutocne s tou zaslepenostou. Ono ked precitas tie prispevky tak cules sa aspon snazia o nejaku objektivitu (aj ked Jirkovi vsetko trieskaju o hlavu, ma tam aj normalne prispevky) tak fakt citat chonga, fildu ale najme kennetha a s valloirom je za trest

Reagovat
smazaný uživatel

objektivni cules

Reagovat
fenixLFC

skus si to precitat este raz a pozornejsie

Reagovat
vladis271

čo ťa núti k tomu probarcelonizmu. Všimol som si to už dávno. Vyberať medzi nimi dvoma je ako z blata do kaluže.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

s tym porovnanim mas pravdu ale probarcelonsky som len ked to porovnas s realom, ze by som fandil jednym alebo druhym to zas nie

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že je Chong uplnej idiot neznamená, že mince má jenom jednu stranu. vy to tam řešíte a čistě náhodou jedna strana drží těm (Real) a druhá zase těm (Barca, ty).. tam není nikdo, kdo by řekl.. jo chápu ho, ujeli mu nervy, Godín nebo kdo ho držel za krk, aby nemohl jít do souboje.. nervy v kýblu a vypěním.. každej tam jede jen podle klubovjech barev.. a pak se támhle vitasrp diví, že se to škatulkuje..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético de Madrid 23.08.2014 12:07

podle mě neni náhoda, že mrdka má stejnou barvu jako dresy Realu Madrid

Kdepak, začíná tam náhodou hezky zapadat.

Reagovat
Counter

Podle mě takové komentáře jsou jediná možná cesta (mimo ignoraci), jak reagovat na ty blbce, kteří jsou fanoušky stejného klubu jako ty. Jinými slovy, v normální diskuzi se mnou by něco takového nenapsal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hntlyl

Yop, jenže to nebyla reakce na žádného "blbce".

Reagovat
Atlético de Madrid

Godín držel Ronalda rukou kolem krku což by neměl a měl by za to dostat žlutou kartu, nicméně to neospravedlňuje Ronaldovo reakci. Ten do něj třikrát agresivně fláknul a tou třetí ránou ho srazil na zem. Je to vypracovanej svalovec, takže si umim představit, že to bylo dělo jako kráva. Jasná redka. A oni tam jako smyslů zbavený blijou na Godína a hájej Ronalda, že kdyby jim někdo visel kolem krku, tak ho taky takhle fláknou, že se to dá pochopit.

Myslim, že hráči, který dostávaj takový prachy je dostávaj i za to, aby dokázali krotit svoje emoce. Patří to k profesionálnímu chování. Podobný to bylo s Costou, jenže Costa takhle do nikoho nemlátil. Za celou kariéru v Atléticu jen provokoval, flusal, simuloval atd. Pamatuju jen jeden hnusnej šlapák na holeň a ten blikanec v Plzni. To všechno taky neni okej, ale provokace a simulace se od pradávna využívá jako součást taktiky. Je na rozhodčím, aby to posuzoval. Osobně se mi to nelíbí, ale dokud to nejde do nějaký extrémní míry, tak to neodsuzuju a beru jako součást vyhrocenejch fotbalovejch bitev. I Godín ho pouze příliš horlivě bránil, nijak mu neubližoval. Ronaldova agresivita, která k ničemu nevede je naprosto neomluvitelná.

Tak a tohle jsou moje argumenty. A ty nepovažuju za přínosný tam psát, protože ty lidi stejně už svůj postoj zaujali a nemá s nima smysl debatovat. Nikdy nemělo, oni nikdy neuznali, že jejich modla není v právu. A místo toho na ně reaguju tak jak jsem reagoval, protože to aspoň byla sranda, pohádali jsme se a byla to prdel.

Reagovat
Kokesh

Paneboze, tak ty mas jednicku ritolezectvi ne? Co to je za kravinu...bud pis normalni komenty a k necemu takovymu se nesnizuj, nebo si kurva nestezuj na kvalitu diskuze...

Reagovat
Counter

Když se druhým směješ a mluvíš sprostě, tak to nejsou normální komenty

Reagovat
smazaný uživatel

Pod PD už chodím jen občas ale, fenix minulý rok přicházel pravidelně každý týden a napsal něco o Realu nebo o jeho fanoušcích, dost lidí se mu tam několikrát pěkně vynadalo a celkem oprávněně, pak čtu pod PL jak pod PD fanoušci Realu nadávají a jsou nebojektivní i když prakticky s ním se o fotbalu nikdo nebavil. K AdM, poslední dobou má dementní narážky a není to jen na "exoty a dementy", reagoval už tak i na teenze a impa. Srovnání s jirkou je fakt vedle, protože fotbalu rozumí jako málokdo.

Reagovat
fenixLFC

pod PD som pisal tak trikrát ale neva a hadam nechces tvrdit ze to tak nie je? pridem si po nejakom kole percitat nazory na zapas ale to sa proste neda, vid napríklad teraz ten ronaldo..objektivita sama to tam je

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si srandu? byl si tam skoro každý týden a rýpal si, proč se ti asi sandro směje že si idiot? nesnaž se to aspoň zakrýt, vaše žabomyší války mě absolutně nezajímají, tak mě z nich laskavě vynech. Klidně si hraj dále na debila, nebaví mě to řešit.

Reagovat
fenixLFC

to ze sa spravam niekedy ako debil uznavam, ale odmietam tvoje tvrdenia...ved este si pamatam ako niekto pisal ze tam dojdem raz za cas pozbierat palce ci co ale opakujem, prispievam tam minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

AtM... to je hold fakt, že se taky umíš pěkně projevit..

a v tom zápase neměl takový sporný momenty jen Real..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já myslim, že jedinou věc nějak přes čáru jsem spáchal s těmi dresy Realu, což je myšlený jako popíchnutí vůči tý většinový komunitě exotů, která tam bude hájit Ronalda i kdyby někoho zabil. S těma inteligentníma lidma se takhle nebavim a bavit nebudu, protože uměj používat mozek. Nemám problém vždycky normálně uznávat agresivitu hráčů Realu, nemám problém uznat oprávněnost Cholovo trestů za přílišný projevování emocí... akorát naši hráči nikdy takhle nemlátěj protihráče do ksichtů a nejsou to takový prasata jako stopeři Realu. A když občas někdo přeci jen udělá tvrdej zákrok, tak nemám problém říct, že to bylo za redku. A fans Realu tady na tom fóru tradičně dělal z hráčů Atlética nějaký prasata, přitom to vůbec neni pravda.

Reagovat
teenz

Nene, celkem se činí aby byl druhej Jirka.

Reagovat
Counter

Pff, vůbec.

Reagovat
teenz

Soudíš podle PL sekce ? Pak to možná chápu. Tam tolik nechodim.

Reagovat
Counter

Soudím třeba podle MS. Jirku jsem nikdy neviděl přispívat do podcastu, neviděl jsem od něj takové kvalitní komentáře schopné rozebrat hru na hřišti, neviděl jsem u něj takový fotbalový přehled... Ten póvl na EF by byl schopný přinutit k vulgárním reakcícm i Mirka Dušína, to prostě samo o sobě není žádné měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

a to, že někdo dokáže rozebrat hru na hřišti znamená, že se nemůže chovat jako blb?

Reagovat
Counter

On se jako blb nechová.

Reagovat
teenz

Hm, ale to nijak nepopírá co píšu. Teď přešel na úplně jiný režim a zkouší stejné provokace jako Jirka (a neni to jen v reakci na nějakýho dementa).

A to nemluvím o jeho postoji z "hodnýho a objektivního kluka s respektem k Realu a Barce" na "Real je mrdka, Atletico je nadpozemský a všehny porazí".

Reagovat
Atlético de Madrid

lolz, napsal jsem tam takhle něco asi třikrát :D ale jsem rád, že mě tolik řešíte :))

Reagovat
teenz

I Jirka je rád, že ho lidi řeší. :))

Je mi to úplně u prdele, šlo mi jen o to - že tvoje příspěvky celou minulou sezonu měly nějakou hodnotu. Teď je (alespoň v PD) nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka je ještě zlatej oproti takovýmu Kennethovi, i když u toho každej ví, že je dement, jirka si hraje na ubermench

Reagovat
blade115

Magoříš tam, vrať se k Chelsea pod PL sekci a bude ti líp.

Reagovat
Counter

Hm, k takovému člověku by měli ostatní přistupovat s respektem.

Reagovat
teenz

:-)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Reagovat
Error

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

prave som to rychlo prebehol...to uz tam tym ludom hrabe ked im pride spravne za drzanie takto napadnut supera a este k tomu hovorit o zasluzenej zltej?

Reagovat
smazaný uživatel

těžký život, wtf to je tam tolik zaslepených realistů ?

Reagovat
minoLFC

tie ženské...

Reagovat
Svatej

je to hnusárna, ale já bych toho měl taky už plný zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to ustřihlý hned po tom momentu co do něj šel Godin jak píča, naopak za mne palec nahoru, že se neskácel, ale vrátil mu to.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Azazelo RD

No jo no, Španělsko.

Reagovat
smazaný uživatel

já se Ronalda musím zastat už jenom kvůli tady těm reakcím..

Reagovat
smazaný uživatel

u mna uz nadoro skoncil, proste zakerne prasa ako 98 percent hracov spojenych s mancs...

Reagovat
wild

Reagovat
Ferguson6

Villans are back

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně nudný zápas, domácích 0 střel na bránu je tomu důkazem...

Reagovat
Y.Cabaye

Škoda těch neproměněných šancí. 2x 2 metry před bránou netrefený míč Gouffranem/Willaimsonem, Cabellova střela těsně vedle a další. Mohl být daleko lepší výsledek, ale remízka se počítá.

Reagovat
papos182

Villa 0 obdrzenych golu. Slusne na to, kolik lidi se jim smalo kvuli te obrane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je drevak te Nugent.

Reagovat
smazaný uživatel

COURTOISSSSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Nugent to Leicesteru posral.

Reagovat
Arbiter

děláš, jako kdyby tím případným gólem ten zápas končil

Reagovat
vladis271

robíš akoby ten prípadný gól zápas neovplyvnil.

Reagovat
Svatej

ovlivnil, ale i tak bychom tam dva dokázali propasírovat

Reagovat
vladis271

vyjadruješ závery k hypotetickej situácii, ktorá sa nestala. S tým namňa nechoď.

Reagovat
Arbiter

ovlivnil, víc bychom se snažili, už tak jsme je ve druhém poločase zamkli na jejích půli a k ničemu je takřka nepustili...

Reagovat
fenixLFC

to si nemozes byt isty, je mozne ze by ste znervoznili a neslo by to

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Leicester by bránil ještě zarputileji.

Reagovat
hitZor

hlavně měl bejt schmeichel na konci prvního poločasu ve sprše ukázkovějším šlapákem po schurrlem při to offsidu jít nemohl

Reagovat
kiwwi

aspon ze mi vysiel tiket na presny vysledok 2:0 za 7 kurz ked uz nic ine Liecester mal nato aby bral bod

Reagovat
Arbiter

dyť druhý poločas odešli, neměli nárok...

Reagovat
Counter

V druhém poločase měli za stavu 0:0 dvě tutovky.

Reagovat
Arbiter

to ano, ale ty tutovky byly snad do 55. minuty, pak absolutně nic...

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že mohli jít do vedení, zabetonovat to a pak bychom to měli složitější.

Reagovat
Arbiter

měli, ale měli bychom na to skoro celý poločas. S naší hráčskou kvalitou by to neměl být problém. Navíc na kdyby se prostě nehraje, máme brankáře, který je součásti týmu a podržel, stejně jako na druhé straně Schmeichel. Taky můžu říkat, že nebýt jeho, tak Chelsea nadělí Foxes sedmičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Ale být to Čech, tak je to jiné kafe...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

aj tie tutovky boli po 2-3 tutovkách Chelsea. Možno nie čisté ale šMAJCHEL toho vychytal dosť

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomoro

to jo ale do vedení jít v pohodě mohli nebýt dřevěného Nugenta a pak by to byl uplně jiný match..

Reagovat
Arbiter

proti Burnley jsme také otočili během páru minut...

Reagovat
Counter

A protože se to povedlo jednou, povede se to pokaždé proti komukoli?

Reagovat
Arbiter

Ale vy děláte, že by to tím jedním gólem Chelsea projela nebo přišla o body. Chápal bych to třeba někde ke konci zápasu, třeba v 85. minutě, ale takto? Vždyť ten druhý poločas byl jasně v naší režii...

Reagovat
Miguel19

Do toho gólu to bylo ve druhé půlce nahoru dolu..

Reagovat
Counter

Bylo to v režii CFC až od vedoucího stavu, do té doby fakt nee.

Reagovat
Counter

A Víťa se mnou souhlasí, takže tůdle

Reagovat
j_mrazik

Koukal na to někdo? Neusnul?

Reagovat
Arbiter

V suchém triku

Reagovat
PhilipS

Sem doufal, že bude třeba Courtois ze začátku trochu nervózní, ale ono hovno. Dominantí výkon. On je obrovskej, sálá z něho sebevědomí. Dneska přidal i výbornou rozehrávku. Přes něj to nepůjde....

Reagovat
PhilipS

Tohle je nejlepší golman planety...ve 22 letech...

Reagovat
k0udy

Neuer

Reagovat
bayern987

Reagovat
bayern987

Reagovat
PBLead

jasně Neuer ale!

Reagovat
vladis271

plus ma sere Costa. Nič horšie sa nemohlo sstať, než že sa rozbehne hneď od začiatku. Aby nás nečakala jeddna z najnudnejších sezón PL v histórii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

vytváram si pôdu, ak to poserete. Ale nemaj mi to za zlé, taký fajdax k tomu priam vyzýva.

Reagovat
PhilipS

s Koštou už ten tým nemá slabinu no...navíc jsou všichni mladý...tenhle tým může dominovat PL pár let...

Reagovat
vladis271

a najvác ma sere aj to ako im vychádza to FFP. Ale nie akousi brilantnou politikou, ale šťastím. Kto mohhhol tušiť, že star ako Mata bude pre Mourka nepotrebnou, alebo to, že PSG sa zblázní? To im dodalo ohromný manévrovací priestor. Neverím totž, že FFP a Mourkovu nákupnú politiku by mohli ufinancovať len z hosťovaní a predaja hráčov z akadémie. Lukaku čestná výnimka, ktorá tiež nebola zadarmo.

Reagovat
Counter

To víš že mohli, mají to perfektně pokryté.

Reagovat
vladis271

rozmýšľal som nad tým v dlhodobej rovine. Nemám to nijak podložené, ale nechce sa mi tomu veriť. Ak by to šlo, tak Mourek sa tam zabetónuje. A s úspechmi.

Reagovat
Counter

Začíná teď zápas, ale někdy to můžem probrat trošku podrobněji :-)

Reagovat
blade115

Jo, protože ve vedení sedí banda amatérů, kteří spoléhají na to, že někdo pošle nehorázný prachy za nepotřebné hráče, protože jinak by nebyli schopni posílit tým...

Reagovat
Talker

Tak hlavně jde o to, že se nepočítá 40 mega jako čistě rozdíl mezi prodeji a nákupy, ale je to rozpočítáno na období trvání smlouvy.

My prodali hráče, u kterých jsme spláceli nějakých 10 mega ročně a proti tomu nakoupili hráče s pořizovací cenou cca 20 mega ročně - takže vlastně utratíme "jen" o 10 mega více ročně při těch třech posilách...

Každopádně poslední rok byl z pohledu prodejů celkem "snový" co se týče cen. Tipl bych, že musíme být jak 2013/2014, tak i 2014/2015 slušně v plusu, pokud už nikdo další nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty na štěstí jsou ty nejtrapnější možný, vlastně to ani nejsou argumenty.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

No jó, ale když je tipnu na vítězství já, tak jsem k smíchu.

Reagovat
vladis271

poserú to, nemaj boba.

Reagovat
Counter

Myslíš, že ManCity obhájí?

Reagovat
smazaný uživatel

i ty... nech toho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomoro

Schmeichel hodně dobrý výkon chytá tak pravidelněji nebo ještě kiksuje jako kdysi??

Reagovat
Miguel19

První půle hrozná, ale to už se hodnotilo.

Druhý poločas výborný fotbal. Do gólu z obou stran. Pro mě muž zápasu teda Thibo. Parádní výkon.

Jinak teda Matič-Fabregas dnes slušně hořela. Hodně špatný utkání od nich. Hlavně teda Fabregas. Akorát potvrzení, že proti silnějším takhle hrát nemůžeme. Jsem zvědavý jak to bude proti Evertonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát Ramires místo Oscara.

Reagovat
fenixLFC

co som videl tak soton moze byt rad za remizu nehrali vôbec nic dobra nuda..a ten pelle ma ako nahradit lamberta? vyhral preboha nejaky suboj vpredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle je zatím hrozně mimo a ani ten Long nebyl o nic lepší. Celkově je ta ofenzivní fáze (mimo Tadiče) strašně slabá, nějaký křídlo musí přijít a ne tam cpát JWP, Davise atd.

Reagovat
fenixLFC

fakt jedine co za to stoji je tadic a schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DC zase gól. To je maniak. A Tyba vidím, že chválíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Filipem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Azpi v základu no. Snad Filipe dostane šanci, Azpi mě moc nepřesvědčil za ty dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky doufám. Tuším, že Braňo má pozici jistou, tak doufám, že posadí Azpiho. Filipe je lepší než Azpilicueta.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že jsem se špatně vyjádřil. Filipe dokáže být výraznější než pilná a spolehlivá včelka Azpilicueta. Ale tuším, že on jako jediný v Chelsea neuspěje. Byl bych rád, kdyby jo.

Reagovat
Miguel19

Nic. Prostě José sází na sehranou obranu z minulé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě nic moc výkony a kraje máme skvělé, takže bude to mít s prosazením docela těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

kdykoliv nastoupil v přípravě, hrál příšerně. ten dostane šanci někdy v poháru.

Reagovat
Miguel19

Nehrál příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to tu jako jeho vrchní hater, ale chytal skvěle.

Reagovat
minoLFC

Downing gól Inak Chelsea Courtois, Costa, Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

A Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ten kusanec mu prospel

Reagovat
vitasrp

Druhá půle o hodně něco jinýho, to tempo a rychlost naší hry byla na úplně jiném levelu. Zrychlili jsme práci s míčem, zlepšili koncentraci a přesnost a začali konečně předvádět nějakou kvalitu.

Přesto s výkonem rozhodně spokojený nejsem. Zaprvé jsme opět zahodili 45 minut. V pondělí to zahozených 45 minut nebylo, poněvadž jsme utkání dohrávali a soupeř si vypracoval jednu střelu na kasu. Dneska to byl problém, protože utkání jsme začali kontrolovat až po gólu na 1:0, ty dvě šance soupeře nám mohly zatopit ve výsledku daleko víc.

Nelíbila se mi hra záložní řady - Oscar byl hroznej v první půli, Matič se mi nelíbil konstantně v průběhu celýho dnešního zápasu. Nesedlo mu to, v jeho hře bylo hodně ztrát a prohrával celkem dost soubojů, tudíž nepokryl celý ten prostor mezi liniemi, což se mu při jeho nejlepších zápasech povedlo.

Každopádně Costa je úplně někde jinde než zbytek našich útočníků, jaká nádhera sledovat, jak hrot rozhoduje zápasy. Zajímavý je, že on u všeho vypadá jak totální dřevák, má takovej hodně nefotbalovej styl, ale kvalitu má vážně ohromnou.

Tři body jsou super, ale je toho ještě dost, co musíme zlepšit, no a už za týden nás čeá mnohem větší test..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s Drogbou se počítá na pozici druhého útočníka za Costou? Příjde mi, že už na to ve svém věku moc nemá a pro Chelsea by byl vhodný spíš až jako třetí vzadu.

Reagovat
vitasrp

S tím souhlasím, pro mě by to taky byla ideální trojka, bohužel je tam Torres, kterej je naprosto strašnej. Uvidíme, jestli se ještě něco přihodí do konce přestupáku nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No byl bych docela zvědavý na to, jak by to v průběhu sezony Chelsea zvládala v případě dlouhodobějšího zranění Costy. Každopádně koukám, že Mou v tom nechává Torrese slušně se vymáchat, když sedí jen na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bude lepší než Torres, s tou zálohou, co máme, by Drogbův věk nemusel být tak vidět

Reagovat
Svatej

Matič dneska špatnej, Fabregas taky, i když ten měl aspoň nějaký náznaky a dokázal nás neposílat do brejků. Luis to bude mít s probojováním se do základu hodně těžký, oba dva beci nastartovali uplnej Beast mode.

Costa bomba, střílí góly, což je nejdůležitější. Zlepšenej druhej poločas podtrhnul dobrým výkonem i Willian a Eden, slušnej vejkend

Reagovat
Trand

Nottingham parádička, dva góly Antonio, jeden Assombalonga. Oba dva jsou zatím dost nezastavitelný. A Owls taky skvělý, Champ mi dělá velkou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme se o nich minule bavili, tak zatím nemám slov ( Antonio dneska 2+1), až se kompletně uzdraví obrana tak jsem na to zvědavej

Reagovat
Trand

Jojo, právě jsem si na to vzpomněl. Vypadá to na dobrou sezonu a už by konečně mohla být PL.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Miguel19

Fernando Torres potřeboval v Chelsea na první dva ligové góly 48098 minut, Diego Costa jen 150

Reagovat
fajdax

48098

Reagovat
smazaný uživatel

Však tolik za nás ani neodehrál

Reagovat
smazaný uživatel

trošku chybička u Torres ne :-D Jinak statistika minut na 1. gol je taky zajimavá: Jen pro srovnání: Fernando Torres čekal na svůj první soutěžní gól v dresu Chelsea 732 minut. To Costa 17.

Reagovat
Miguel19

Sem to ani nekontroloval..to je od nějakýho redaktora ze Sportu..

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jediné čo sa dá na Chelsea pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co se dá na Chelsea pozerat obě půlky.

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Máme proste našlapaný káder na všetkých pozíciách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

jediná dobrá vec na vašom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

závisť

Reagovat
fenixLFC

skor by som povedal najlepsia, kedze ani ona mi nejaka mega nepride....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě pořád čekám na její Ice Bucket challenge, tak snad mě nezklame

Reagovat
k0udy

btw, už udelala ice bucket challenge?

Reagovat
smazaný uživatel

jako ona nijak hezká není, ale wow

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní ženská a k tomu doktorka

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce na fajdaxe

Reagovat
smazaný uživatel

+ umí výborně anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo taky jsem čuměl jak to hází https://www.youtube.com/watch?v=nZmbh6Jwh3s

Reagovat
Error

To se u poloviční Angličanky, která studovala výhradně v anglicky mluvících zemích, tak nějak čeká, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pani doktorko, vy jste doktorka?

Reagovat
minoLFC

vy z nej uchcávate ako by ste po 20 rokov v base videli prvú obyč ženskú na ulici

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako moc hezkých ženských se přímo na fotbalové lavičce nenajde hele

Reagovat
minoLFC

na lavičke nie, na tribúne áno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, v tom davu na tribuně se už něco najde no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted ji alespon muže Čech brousit když sedí na lavce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobře.

ale piští u toho hrozně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky když to máš z opravdu rozpuštěnýho ledu a ne napuštěný vody jako většina, tak to studí jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Na druhou stranu, Lauren Graham měla jenom led a zvládla to se smíchem

https://www.youtube.com/watch?v=wUxo6s6ApxE

Reagovat
smazaný uživatel

A pochopil jsi, že led neni tak hrozný jako čerstvě rozpuštěný led?

Reagovat
C-M@ster

to nedává smysl potom ale

Reagovat
Talker

Chceš srovnávat 50-100 kostek ledu, které se od tebe odrazí aniž by sis toho všiml (pokud ti jedna nespadne za triko, což je sice nemilé, ale jde jen o jednu kostku ledu) a vodu z rozpuštěného ledu, která tě namočí od hlavy až k patě a ten chlad ti předá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je vtip v tom, že když se to udělá originálně, tak z toho chladu neskutečně bolí palice, což kapku odkazuje k tý nemoci.

Reagovat
fenixLFC

bolela by ta hlava aj keby su to kamienky ten lad s tym skoro nic nema

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o ten chlad, z toho bolí hlava jak blázen.

Reagovat
fenixLFC

to nie je preboha ako ked padnes do snehu alebo cosi.Vysyp si na hlavu lad a fakt to skoro neucitis ked ti to nepadne do tricka lebo sa to hned odrazi

Reagovat
smazaný uživatel

wtf proč jsi tak mimo? Vylij si na hlavu kýbl právě roztátého ledu a uvidíš jak se z toho chladu na hlavě posereš.

Reagovat
fenixLFC

som myslel ze to ty si pisal o tom lade..cerstvo rozmrznuty samozrejme ze ano. ale len ladove kocky ti nic moc neurobia

Reagovat
smazaný uživatel

to já ale nepsal, že by něco dělali, psal jsem jen o čestvě rozmrznutém, tj ledové vodě

Reagovat
fenixLFC

yop ved ti vravim ze som si pozrel zle nick kto to pisal

Reagovat
smazaný uživatel

a je IMHO děsně poznat z těch reakcí, kdo tu ledovou vodu používá

Reagovat
Rohlíček

Chambers

Reagovat
vrabejka

Mario Balotelli is expected to complete his £16m move to Liverpool on Monday. [BBC]

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
eliskafan

Reagovat
eliskafan

Asi dnes porazíme Arsenal, jsme daleko lepší

Reagovat
eliskafan

pěkně jsme to dosrali

Reagovat
wild

Sky Sources: Angel Di Maria to sign for Manchester United next week. #SSNHQ

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

teď zaber, Edo..

Reagovat
Counter

Parádní zápas, a btw. tohle by loňský Arsenal nezvládl. Nebýt dementních rozhodčích, tak vezem tři body z Goodisonu...

Giroud už vypadal mnohem líp, přidal i gól, moc víc od něj chtít nejde

Reagovat
fantomas

I loni sme byli schopný comebacků. Spíš se nehejbem z místa než cokoliv jinýho.

Reagovat
Fenri

To jsme řikali loni, že bychom rok předtim takovou situaci nezvládl. Navíc to je pořád jeden zápas a Everton to nepochopitelně totálně vypustil druhou půli.

Reagovat
Counter

Posun je v tom, proti jakému soupeři se to stalo, ne že se to stalo.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Counter

Ale houby, venku jsme na všech "nebezpečných" místech vyhořeli. Everton, Stoke, OT, Etihad, Anfield, všude.

Reagovat
Fenri

Jo tak, ono to vyznělo, že bychom nezvládli remizovat zápas, ve kterym taháme za kratší konec a dostanem jako první góla.

Reagovat
Counter

Nn, jde mi specificky o Everton jako jeden z těch náročnějších soupeřů, kde se loni ošklivě narazilo.

Reagovat
Fenri

Ok, ale i tak tady platí, že Everton to fakt totálně podcenil a ten druhý poločas si o to řikal (to ovšem nesnižuje to, že jsme toho využili).

Reagovat
Counter

Prostě zalezli s tím, že pojedou na brejky, a nějak jim to nevyšlo.

Reagovat
fantomas

Njn, pořád to mám spíš za kosmetickej rozdíl. EFC se ostatně po celou druhou půlku jako top tým nechoval.

Reagovat
Zaschrona

... chvilema tak blizko k tomu tvarit se na place jako top tym, chvilema tak nesmirne daleko...

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

6tamf0rd Bridge ještě.

Reagovat
Counter

Reagovat
Error

Děsím se toho, že pod tlakem získání první výhry si Everton příští víkend smlsne na CFC.

Reagovat
Liquid

Everton takhlec to dojebat

Reagovat
Lovec

Výkon hrozný. Výsledek naopak skvělý. Akorát je škoda, že takovým způsobem oberem o body zrovna Everton. O parník nejsympatičtější tým v EPL. A hráčem zápasu jendoznačně Naismith. Jeho nejde nemilovat!

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi jako Spearingův brácha.

A opravdu jde ho mít nerad.

Reagovat
papos182

No jo, hodne lidi nadavalo za Wengerova stridani, ze nechal Ramseyho a ze tam nedal Rosickeho. Dopadlo to tak, ze Giroud dal gol a Cazorla asistenci; navic Ramsey gol. Opet si Wenger tyto hatery namazal na chleba

Reagovat
jacobT

Ja som dnes nesúhlasil s nasadením Özila na krídle a so striedaním Sancheza a za tým si stojím. Furt v tom nevidím zmysel.

Reagovat
papos182

Profesor v tom smysl mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud Ramsey

Bod z Goodisonu dobrý, ale predvedená hra veľmi neuspokojujúca. Prvý polčas bol jeden z najhorších.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Debuchy ma zatiaľ vôbec nepresviedča, že na to má. Pôsobí občas ešte drevenejším dojmom než Jenks.

Reagovat
Fenri

Proti CP byl dost přesvědčivý, dává krásný balóny po lajně a ty centry taky nejsou špatný. Ve vedení míče není kdovíjakej, ale to nebyl snad nikdo, kdo u nás na RB kdy hrál A navíc se to zlepší s větší sehraností a až nebudem hrát tak bez pohybu a on si to bude moci s kým dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti CP som zápas nevidel, ale proti Besiktasu sa mi nepáčil rovnako. V Community Shield ho zasa nikto nepreveril. Ale oproti Bacovi je to značný zosun. Zatiaľ. Netvrdím, že sa nezlepší.

Reagovat
Fenri

Jj, a ono se to zlepší, a ne že ne Koneckonců, dneska a v úterý to byly zrovna zápasy, kde nestíhal celej tým, ne jen on. Já věřim, že se na RB zabydlí a na Sagnu v pohodě nahradí...

Reagovat
PhilipS

O Debuchyho ani strach nemám. Má takovej trochu dřevěnej styl, ale dohání to zarputilostí. Přes něj se procházet moc nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude stáť tam, kde má stáť, tak sa cez neho prechádzať nebude, no. Len, aby tam stál.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

První zápas nebyl špatný a věřím, že vedle Mertesackera to bude lepší. Přece jen mít vedle sebe dva hráče pozičně mimo není zrovna terno.

Reagovat
Trand

No, v remízu nikdo z nás asi ani nedoufal. Aaron špatný výkon, ale zase gól. Na druhou stranu, kdo hrál dobře.. Chambers moc nestíhal a pomáhal si hodně fauly, Per byl hodně nejistý, Debuchy hrozný a Nacho taky špatný, ale vylepšil to tou asistencí na konci zápasu. Jack nic moc, Ozil na křídle utopený, navíc ve dvojce s Nachem mu to moc svědčit nebude. Alexis se snažil, ale prostě sám nic neudělá, to chápu. Ox dneska hrozně nepřesný. Giroud vypadal fajn. Myslím, že Aaronovi ten zápas ve středu, co nebude hrát prospěje a snad naváže na loňskou sezonu. Hlavně je důležitý na to od začátku pořádně vlítnout a dát v prvních 20 minutách gól, pak by to mělo být v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešok by som pochválil len Alexisa a určite Girouda.

Reagovat
fantomas

Za co Alexise proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že sa jediný snažil, presoval a bol ako-tak nebezpečný.

Reagovat
jacobT

Reagovat
j_mrazik

Skoro s nikým si nepřihrál.

Reagovat
Trand

No, nebyl. Snažil se a presoval, ale to je všechno. Jako je to fajn, ale na chválu to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysunul tam Ramseyho nádherným pasom, takmer sa dostal do nájazdu po dobrom presingu na Jagielku (?), neustále robil nábehy. Ako vravím, z toho prvopolčasového tímu bol určite najlepší.

Reagovat
fantomas

Snažil se a presoval, tečka. A to se rovná povinnosti, takže furt nevidim nic ke chvále. Důrazná hra do těla mu pořád dělá šílený problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis?

Reagovat
Lovec

Mesut byl na tom křídle dost špatný, no. I když se asi aj projevila ta pauza. Teď je otázka, co s ním. Do středu a na křídlo cpat Jacka? Protože toho Wenger posadit chtět nebude ...

Reagovat
Trand

Pro tuhle variantu bych byl já. Taky mě hrozně rozčiluje ten systém narážeček, jak se jeden záložník rozběhne, přihraje to a pak se čeká, že se to vykombinuje až do vápna. Je to hezký, když to vyjde, ale vyjde to jednou z deseti pokusů a většinou když to nevyjde, tak následuje protiútok, přičemž všichni záložníci až na Artetu/Flaminiho jsou mimo hru.

Reagovat
Counter

Byl to pořád jen jeho první zápas. Přišlo mi, že ho tam Wenger dal schválně, aby se do toho právě dostal, nebyl tolik pod tlakem soupeře jako ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu se dá očekávat Merte a Koscileny jako stoperská dvojice ? Giroud- Santi - Ozil - Alexis - Flamini - Wilshere .. nebo se mýlím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Per - Kos v stredu určite budú hrať, ak sa dá Kos 100% dokopy, čo si myslím, že sa dá.

Reagovat
Counter

Určitě Mertescielny kombo, pokud je Kosc fit. Vepředu těžko říct.

Reagovat
SunFells

Mně se Mesut s Wilsherem v druhé půli zamlouvali, vyjma Girouda, teda nejvíc.

Reagovat
Counter

Jako vždy budeme mít těžké obhajovat Mesutovu "neviditelnou" brilanci

Reagovat
SunFells

Nj

Reagovat
j_mrazik

"Neviditelnou"? Vždyť byl nejaktivnějším hráčem druhého poločasu. To byl jeho první ostrý strat po MS. Kdo by to byl od něj čekal..?

Reagovat
Counter

Však si porovnej, kolik lidí ho kritizuje a kolik chválí. Spousta lidí prostě buď nevidí, nebo nechce vidět, co všechno na hřišti pozitivního udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dnes od něj například viděl spoustu laxních centrů do vápna na nikoho, zbytečné narážečky a nulový pohyb, pak přišel Cazorla, udělal jeden sprint za obranu a bylo vymalováno.

Reagovat
papos182

Sprintem za obranu bych to zrovna nenazval...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nie, dnes bol dobrý a musel to vidieť každý. Ale aj tak je hlúposť využívať ho na krídle.

Reagovat
jacobT

Akurát v strede by bol pre nás ešte platnejší.

Reagovat
SunFells

O tom žádná žejo.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey gól, Giroud gól, Arsenal aspoň jenom bod .. já jsem šťastnej

Reagovat
PhilipS

Wenger řekne, že jsme ukázali charakter. Ve skutečnosti to byl dárek od Evertonu. Za stavu 2:0 to ani nevypadalo, že chcem vyrovnat. Nicméně bod z Goodison parku se počítá. Tam hodně týmu bodovat nebude. Kromě výsledku ale pozitiva nevidím. Jestli budem hrát ve středu stejně. Zahrajem si akorát evropskou ligu...

Reagovat
vitasrp

Šance hned ve 46. minutě, dobrá pasáž mezi 60-70. Minutou, která vedla ke 2 šancím. Zas tak špatný to od Arsenalu rozhodně nebylo.

Reagovat
PhilipS

Byla tam solidní pasáž. Celkově ten druhej poločas solidní byl. To bych křivdil. Ale Everton si nechal dát naprosto lacinej gól, kdy už ten tlak upadal a vypadalo to, že to Arsenal vzdal. Bylo skoro až roztomilý, jak si asi v pěti lidech nepohlídali jedinýho nabíhajícího..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Na Evertonu ideální výsledek

Reagovat
j_mrazik

To by mě zajímalo, co jste od Özila dneska očekávali za hitparádu. Naopak já jsem spokojenej. Jako jedinej byl schopný doručit balon až do vápna. Že to tam pak končilo, že to neměl pořádně komu dát, to zase není tak úplně jeho vina. Ramsey špatnej a místo Joela bych tam dával Rosu na rozbíhání. Neřekl bych, že by to Everton vypustil, ale prostě jim došla šťáva.

Reagovat
SunFells

Až na poslední větičku.

Reagovat
j_mrazik

Tak jasně polevili, ale pak už neměli sílu na to, aby se dostali do zápasu. A navíc se víc držel balon, takže Everton běhal naprázdno oproti prvnímu poločasu.

Reagovat
Fenri

Na rozhýbání je určitě Rosa lepší, ale zas ve chvíli, kdy tam šel Joel, tak jsme právě přebírali otěže zápasu a potřebovali jsme spíš sílu do vápna a do koncovky, než na rozehrávku ve středu.

A řekl bych, že to vypustili i jim došla šťáva. Třeba ten Giroudův gól bylo fakt strašný podcenění...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenal zatim letos radost pohledět...herně jsou o dost horší než loni. Snad konečně skončí mimo první čtyřku. Nemusíme tam být my, ale takovej Everton, ten by si to konečně zasloužil

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Ta radost ti dlouho nevydrží, jak hloupé je soudit z výkonů v prvních zápasech se můžeš často přesvědčit zpětně v předchozích sezónách.

Reagovat
SunFells

A kór po MS/ME, kdy jsou týmy na startu ještě rozložené.

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

musim souhlasit a to jsem čekal vzhledem k novým hráčům lepší výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Já jsem rád, že jsem nakonec neplácl uplnou kravinu, když jsem říkal, že se to utkání dá vyrovnat. Ačkoliv stačilo samozřejmě odpískat penaltu a nic takovýho by se nestalo.

Zdálo se mi, že Everton dost odešel fyzicky v druhý půli. Jednak přestali bránit aktivně, dávali soupeři hodně prostoru a zatahovali se až do extrémné hlubokých pozic, zároveň kvůli tomu taky prakticky zmizela ofenzivní síla, protože bylo složitý udělat pořádný protiutok, když získáte míč 80 metrů od branky soupeře.

Čekal jsem, že ten první gól přijde už mezi 60-70. minutou, kdy měl AFC celkem slušný tlak - pak to domácí dokázali zpomalit, ale těch posledních 10 minut už zkoušeli vyloženě jen přežít, což se jim nakonec nepovedlo.

A poslední věcička - Giroud může hodně lidí frustrovat, poněvadž dokáže zahodit luxusní šance, navzdory tomu jej jako hrota mám celkem rád. Má sice trochu omezený repertoár schopností, nicméně ty, ve kterých je dobrý, dokáže celkem slušné využít.

Reagovat
PhilipS

Giroud by byl skvělej jako druhej útočník. Ale můj ty smutku, nemůže to na něm stát celou sezónu. To je sebevražda....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale útočník n.1 bejt v Arsenalu prostě nemůže.

Reagovat
Counter

Však ani nebude, od toho přišel Alexis. Jen se mu musí dát trocha času, aby si zvykl.

Reagovat
Swarley

fakt myslíš, že to bude ideální varianta s Alexisem jako samotným hrotem?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to dobrá volba. Když z 80% zatáhneme míč do strany a pak to nacentrujeme před bránu, kde Alexis nebude mít více šancí jak Giroud.

Reagovat
Counter

Jo, myslím.

Reagovat
SunFells

Rozhodně by se to mělo vyzkoušet a tak nějak na to asi i do zimy spoléhat. Nehrál zatím dobře ani z křídla, potřebuje si zvyknout na nové prostředí a dnes měl podporu zálohy velice bídnou, aby se dělaly takové závěry, že není na hrotu dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa nielenže nebude ideálna, ale nebude ani dobrá. Ale nechajme sa prekvapiť.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ženským okom -> ďakujem bohu za remízu !!! ale špatná hra, príšerné nevýrazné individuality z arsenalu, naopak everton slušný výkon aj keď záver vypustili ! aj keď girouda nemusím, tak jeho gól znamenal bod, ooo bože giroud :) ale aj tak to wenger musí pochopiť a priviesť top útočníka, vraj poslal ponuku na cavaniho...uvidíme ... no ozil, ramsey, ox, jack a spol začnite už hrať poriadne, veď ste adepti na titul a ten defensive midfielder musí príst tiež

Reagovat
Miguel19

Cavaniho

Reagovat
SunFells

http://arsenalist.com/f/2014-15/everton-vs-arsenal/giroud-equalizer-2-2.html

Ten Distin tam je taky dobrej, jakoby na sekundu zmrzl.

Reagovat
SunFells

I na víc, jak testovací panák

Reagovat
Counter

Tak si to shrňme - hrajem díky MS a zraněním neurovnaně od začátku sezony (CS se nepočítá, ManCity na to dlabali ještě o třídu víc). S Eagles marnost, v Turecku marnost. Takže kdo dneska čekal, že se nějak zazáří, musel být hodně naivní. Pro několik hráčů šlo o první zápas sezony a v tomhle složení spolu obrana ještě nikdy nehrála (konkrétně: nový RB + nový stoper + starý stoper v prvním zápase sezony na jiném než svém obvyklém postu + náhradní LB).

Everton toho s pomocí rozhodčích využije a trhne do poločasu vedení 2:0 s gólem do šatny.

A i tak se podaří uhrát remízu. To je prostě úspěch, ne čas na trýznivou kritiku. S postupem času to bude jen lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem v diskuzi že měla být na nás odpískaná penalta ?

Reagovat
Miguel19

Proti vám.

Reagovat
Counter

Možná nastřelená ruka, ale z letmé opakovačky to vypadalo spíš na hrudník.

Reagovat
papos182

Jenze vsechny tymy budou postupem casu lepsi a lepsi.

Reagovat
Counter

To bezesporu, jenže strop AFC mi přijde výš než strop většiny ostatních.

Reagovat
papos182

Zalezi, kdo sveho stropu dosahne drive.

Reagovat
fenixLFC

bez provokacii, na zaklade coho? Proti vam hra ista wengerova tvrdohlavost co sa tyka prisposobovaniu na zapas ako aj caste zranenia a minimalna rotacia ked to nie je nevyhnutne...

Reagovat
Counter

Tak ještě si počkáme na zbytek přestupáku... Kdyby třeba nikdo nepřišel, tak zase sklapnu a budu rád za čtvrté místo.

Ale obecně vzato vidím v současném kádru potenciál na to, aby měl úspěšnou sezonu. Aklimatizovaný Özil k sobě dostane konečně rychlíky (Alexis, Walcott, s kterým si loni skoro nekopl), kterým může servírovat svoje lahůdkové přihrávky, už jen to samo o sobě je výhra.

Zranění by mělo ubývat, v klubu se dělá všechno proto, aby tomu tak bylo. Angažoval se i nový personál (lidi, kteří pracovali posledních 10 let s německou repre).

A třeba dneska Wenger ukázal, že zkouší různé věci - start Alexise na hrotu; když to nevyšlo, tak hned v poločase tam šoupl Girouda. Máme teď v ofenzivě víc možností, jak to poskládat a nemám obavy, že Wenger vyzkouší leccos.

Reagovat
Zaschrona

Evertone, stves me. Misto 6 jasnych bodu jen 2, pred nama zapas s Chelsea a pravdepodobne teda docela solidni panike smerem k deadlinu, veci k reseni je dost jak na prestupovym poli - potreba minimalne 2 hraci, spis vic... A tak i na tom treninkovym. Neni mozny, aby jsme se zase takhle zatahovali a zatahovali a doslova si nechali sami zas soupere vyrovnat, nahoda to urcite neni, to je s tim klubem uz asi propojene navzdy. Problem s kondici mozna? Ta bidna a divna priprava se dost mozna podepisuje...

Urcite tam ale jsou problemy v obrane, ktere je potreba resit, Barry byl napriklad unaveny a dost mozna zraneny, ale Besic misto nej neprisel. Jagielka s Distinem zase v zaveru nestihali, McGeady s Atsuem v zaveru se nedokazali stahnout a vypomoct wing-backum... Osman tragicky, pomaly, v utocne fazi nic nenabizi, mam takovou obavu, ze na boj o LM a zaroven na 3 dalsich frontach to je proste malo...

Sice tam je porad celkem dost pozitiv, vetsina hracu vesmes hrala velkou cast zapasu dobre, sanci bylo dost, goly nam tam padaji, atd., nalada ale jak po prohre...

Reagovat
j_mrazik

Ale dneska rozhodčí dobrej, ne?

Reagovat
Zaschrona

Byl naprosto strasnej, jako obvykle.

Reagovat
Counter

Ale ve váš prospěch

Reagovat
Zaschrona

No to vubec, druhy gol se vynuloval jasnou a neodpiskanou penaltou (Bainesy = 100% ) a pak se u vas melo cervenat.

Tak jako tak, rozhodci piskal hrozne, jeho asistenti nedobre mavali. Byl to tradicni PL festival chybnych mavani a rozhodnuti. Znovu bych opatrne nadnesl moznou myslenku zavedeni rozhodcovskych robotu do PL.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

ROBOTI v PL !!

Reagovat
Euphael

Příští týden vám to už vyjde a připíšete si první výhru, neboj.

Reagovat
jacobT

Wenger: "Giroud stretched his ankle. It doesn't look too good."

Reagovat
Euphael

hmmm

Reagovat
Minister

to už je tretí zranený za 3 zápasy.

Reagovat
jacobT

A Sanogo? Či ten necestoval do Turecka z nejakých iných dôvodov?

Reagovat
Minister

Na toho som zabudol.

Reagovat
wild

chcete nas tromfnut v pocte zranenych?

Reagovat
jacobT

To vy nám leziete do zelí.

Reagovat
Jardin

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

videli ste zaver stretnutia Malaga - Athletic niekto? rozhodca sa snad posral, co tam predviedol...95' 1:0 pre Malagu, standardka pre Athletic, brankar Athleticu siel do vapna a nadhernou hlavickou vyrovnal na 1:1 - rozhodcovia to neuznali ale nikto netusil preco, ziaden faul, ziaden ofsajd proste nic...potom o 30 sekund brankar Malagu jednoznacne stiahol na zem utocnika Bilbaa a rozhodca odpiskal faul na brankara ... kradez v priamom prenose

Reagovat
Zaschrona

Jo, bohuzel videl... Kdyz mam byt nasrany, tak poradne.

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/UnfinishedBlondJunebug

tu je ten gol brankara...proste nepochopim jak to mohli neuznat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No to jsou mamrdi.

Reagovat
wild

Reagovat
Trand

Chudák.

Reagovat
Swarley

wow, no tak to je fakt na přesdržku, takovej nádhernej gól gólmana

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
Wat

Tak ti jsou pěkně vylízaní, to bylo ukázkový nalezení si balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
r.mrazik

mozna piskl offside...? jeden hrac se tam trochu zapomnel...

Reagovat
kiwwi

kde?

myslim si ze pravidlam celko rozumiem a ked ani na 25x co si to pozeram tam ziadnu vadu nevidim, tak tam ziadna vada nebude

Reagovat
r.mrazik

ten hrac u zadni tycky...vlastne golman hlavicku hned u nej...vypada to,ze v dobe kopu byl v offsidu...ale chtelo by to videt bocni pohled...

jinak nic rozumnyho nevidim,aby neco piskl...

Reagovat
Counter

přesně kvůli tomu to ten rozhodčí podle všeho neuznal. Ale stejně je to podle mě demence, nechápu, jak mohl překážet.

Reagovat
r.mrazik

A zrovna takova skvela hlava...to meli pustit

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/Bvv9rNEIIAA0mVh.jpg

Kdoví jestli to byl vůbec ofsajd

Reagovat
r.mrazik

slusny...

Reagovat
kiwwi

to nema s pravidlami ani zdravym rozumom nic spolocne

Reagovat
Svatej

zrovna jsem to chtěl napsat

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

jj, neuvěřitelné. Budu o tom psát report

Reagovat
miky10

Reagovat
fenixLFC

spanielsko, co cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy, keď sledujem zápasy Evertonu s Arsenalom hovorím si, že Arsenal by presne potreboval také typy hráčov, ako má práve Everton - Baines, Coleman, Lukaku, Mirallas

Reagovat
j_mrazik

Mně by se líbil Coleman do základu a Baines jako záskok za Gibbse.

Reagovat
SunFells

A Lukaku jako fitness kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baines ako cover... Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšľam, koľko behá po svete ľavých bekov, ktorým by Baines robil cover... A moc ma ich nenapadá, ak vôbec nejaký.

Reagovat
j_mrazik

Je jich dost. Nenech se zmást, že je to Angličan.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale Gibbs medzi nimi určite nie je.

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Tak jmenuj.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Ovsem uplne nejvic by se Arsenalu hodil predevsim McCarthy, alespon dle meho nazoru.

Reagovat
SunFells

Wenger šaškuje, aby nacpal do sestavy Ramseyho i Wilshera a ještě, aby do toho zakomponoval McCarthyho

Reagovat
papos182

Misto Artety

Reagovat
Zaschrona

Smerem dozadu je ale urcite lepsi nez oba dva. Do te role, kterou u vas hraje Arteta, by k vam sedl skvele. Nastesti ale realnou sanci na realizaci tohoto jste meli naposled minule leto.

Reagovat
SunFells

Ramsey za ním ve skutečnosti směrem dozadu moc nezaostává a to se přirozeně vzhledem k ofenzivnímu přínosu na defenzívu tolik nesoustředí jako McCarthy. Tu Artetovu roli nehraje ani u vás, ne?

Reagovat
Zaschrona

To je taky pravda, nicmene u McCarthyho plati to, o cemz se dlouho mluvilo i o Aarona -> potencial smerem do ofenzivy ma taky dost slusny, nicmene Martinez ho asi vzdycky bude chtit mit v defenzivnejsich rolich. A roli Artety u nas primo nemame, maji to mezi sebe dost rovnomerne rozlozene oba stredni zaloznici.

Reagovat
SunFells

Ok, jsem myslel, že vám tam něco podobného zastává Barry a McCarthy je mnohem víc all-around jak Ramsey. Vím, že býval ve Wiganu ofenzivněji laděný a slušný byl, to jo ...přece jen ta Ramseyho sezóna se v tom trochu lišila od všech, vyjma Yayi samozřejmě.

Reagovat
Zaschrona

Jako jo, Barry k te Artetovske roli ma o neco malo bliz, McCarthy je tam od toho behani, ale spis je to smerem dozadu, aby pomahal kryti Colemana, ktery miri na vylety vpred - i kdyz to je i prace Barryho na druhe strane u Bainese. Zajimalo by me, jak se do budoucna McCarthy vyklube. Postupem casu se sice asi bude Barkley zatahovat smerem v sestave vzad, misto Barryho se ale bude do sestavy tlacit Besic a Ledson - oba jsou defenzivnejsi nez McCarthy. Treba by se mohl malinko "poaaronovat" v budoucnu.

Reagovat
SunFells

Třeba no, on je teda celkem divoch, ale právě z Wiganu jsem ho chtěl k Saints, páč byl pro mě takový útočně líbivý

Reagovat
Zaschrona

Jesteze ho chtel Martinez stuj co stuj vloni k nam, jinak by pravdepodobne ted hral za Spurs.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Bešić!

Reagovat
Zaschrona

Stve me, ze zatim nedostal sanci... Minule se Barry skoro vyloucil, dneska se skoro zranil a uz mlel z posledniho. Ale necutl si. Skoda, dost mozna nas to stalo vitezstvi, v obou pripadech. A Momo by se, myslim, uzivil i u vas, co jsem ho videl, talentu ma na to dost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

By the way, Swans zatiaľ idú, to je skvelé. Neveril som im moc, Monk ma ako manažér minulý rok veľmi nepresvedčil, ale zatiaľ 2 zápasy, 2 výhry. Vidím, že aj dobre posilnili, Gylfi je Gylfi, Ki je Ki, to je už overená kvalita, o Monterovi sa hovorí ako o velikánskom prospekte, tak snáď to aj naplní a tá záloha bude fakt našlapaná. S obranou to je horšie, hlavne poplašnáci Amat s Tiendallim, ale uvidíme, čo ten Fernández, toho vôbec nepoznám.

Reagovat
j_mrazik

Možná je to tím, že už nenosí tu gay péřovou vestu....

Reagovat
Counter

Tiendalli je jen alternativa, ne hráč základu. A Fernández snad bude v pohodě, koneckonců Chico tu laťku zas tak vysoko nenasadil.

Gylfi je prostě Bůh, čeká ho velká sezona. Mezitím Spurs angažujou dva nové manažery a zas ho za nějakých 20 mega koupí, aby podruhé vyhořel...

Reagovat
papos182

Defoe style.

Reagovat
Counter

oni jsou nepřebernou studnicí zábavy, co se aktivity na přestupovém trhu týče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

teda jestli ani tohle nejsi schopný uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiendalli je ale cover ako na RB, tak na LB, plus Taylor je dosť IP, takže si určite zahrá dosť a to ma trochu znepokojuje.

Reagovat
Wat

Neskutečnej ďábel, zrovna jemu to ale přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě. Vždyť Gylfi je hráč jako stvořenej pro průměrný, maximálně lehce nadprůměrný tým. Dokážu si ho představit třeba i v Southamptonu, ale Spurs? Prakticky stejný případ jako Pienaar. Za dva roky se nebyl schopnej prosadit, dal pár pěkných gólů, zařídil pár bodů, ale s díky jsem se s ním rozloučil. Na Eriksena nemá ani zdaleka a Lennon s Townsendem jsou pro náš fotbal mnohem platnější.

A srovnání s Defoem není moc na místě, to už radši zmiňujte Chimbondu.

Reagovat
papos182

Srovnat to do jiste miry lze. Oba prodani jako nepotrebni relativne za levno, pote kdyz se jim dari jinde, opet koupeni za velke penize zpet. Samozrejme Defoeovi se u vas darilo lepe, ale ani Gylfi vylozene nevyhorel, mel smulu ve velke konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byl prostě Harry, on spoléhá na ty svoje osvědčené hráče. Defoa si přivedl do Portsmouthu a potom si ho zase dotáhl k nám. S ním ještě Kaboula a Crouche. Se podívej na jeho přestupy v QPR. Kranjčar, Caulker, Jenas, Townsend, Ekotto, Nelson, Tom Carroll - tihle všichni pod ním působili v Tottenhamu.

Reagovat
papos182

To je pravda. Ale ja tady vubec neresil, proc se to stalo, co k tomu vedlo. To je irelevantni. Slo mne jen o tu podobnost Gylfiho s Defoeem.

Reagovat
Counter

Tak proč jste ho kupovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si vedení myslelo, že se prosadí?

Reagovat
Counter

A dva roky ho nechalo trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, on byl vyloženě utrápenej.

Reagovat
papos182

Moc tomu neverim, samozrejme nespadnou, ale prvni pulka to nebude.

Reagovat
fantomas

Ti dám poplašňáka, proti ManUtd byl Amat suverénní. Tiendalli v ideálnim základu nemá co dělat a ani tam už dneska nebyl - předtim to bylo jen kvůli Rangelovym problémum.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd fans after hearing Di Maria is set to join them

https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nekrič, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Magath

Reagovat
wild

este mu nechame cas do konca prestupaku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je skoro tak starý jao LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Maxim Lestienne, ma ho niekto nasledovaneho? Mlade belgicke kridlo.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz to reknu hodne lehce, herni stylem Robben, kvalitativne relativne neco jineho, samozrejme. Nicmene porad patril jednoznacne k tomu nejlepsimu v belgicke lize. Pro AC by mohl byt hodne fajn, kridlo presne, co tam je potreba.

Reagovat
CubONE

Nemuselo by to byt zle. Rotoval by s Menezom a SESom, hlavne Menez hra super, preto chce vedenie skor naliat viac penazi na utocnika. Dikes!

Reagovat
Zaschrona

Mimochodem, tusis alespon, koho mate do toho utoku realne vyhlednuteho?

Reagovat
CubONE

Destro Ale on je kopyto a chcu zanho 20M+. Galliani uz sa aj dohadoval s vedenim AS, ale vraj je v tom mozno aj Ljajic (zeby sa hralo bez typickeho hrota?) Potom sa spominal Muriel, ale vraj ho nepreda Udine, Jackson (drahy). Vraj nam Chelsea ponukla Torresa na hostovanie (mozno by som to aj bral), v mediach sa este spominal Falcao, Negredo a Soldado, s Falcaovym agentom bol Galliani vcera na veceri, ale o tom pochybujem, to by mohlo byt tiez len nejake hostovanie.

Reagovat
Zaschrona

No, hlavne aby to nebyl ten Destro. To by byl akorat dalsi propad v kvalite smerem dolu od Balotelliho... Az skoro paradoxne by se mi u vas libil ten Torres, zmena prostredi i systemu by mu mela jen prospet. Kdyz se odmysli plat, mohlo by to byt pro vas docela levne.

Reagovat
CubONE

No ako poznam Gallianiho, platili by sme mu max 3M a zvysok Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

ESPN claims Blind is close to sign with Manchester United and the club could announce ‪#‎three‬ new additions in the upcoming week.

:D možná je to už jen bulvár vzhledem k tomu, že někdo sdílel, že podepíšem tři hráče do 7 dnů

Reagovat
wild

tak ten typek z ESPN co prisiel s tymi tromi hracmi, neskor dodal ze to ma byt Blind + jeden zaloznik a samozrejme AdM.

Reagovat
Swarley

no je dost možné, že to bude ještě finální posílení na stopera, což bych se opakoval, pořád bych k tomu měl výhrady, ale rozhodně se další stoper hodí...co mi tam bude chybět, je prostě ta Top kvalita a lídr, ale pokud se nedá nic jiného sehnat, tak aspoň tak...navíc Blind klidně dá i CM a to se nám rozhodně může hodit...

Reagovat
Dawon

Ja jsem docela nasran no...bral bych Blinda jako univerzala na vetsinu postu + nekoho ala Hummels, tak jak rikas, proverenou spicku na stopera...takhle je to takove vselijake nezbyva nez doufat, ze se nam zase jednou povede nejaky kvalitni prestup, protoze jak se tak nad tim zamyslim, tak poslednich par let to fakt stoji celkem za hovno...poradne se chytl snad jen Robin, ale jeho prestup zas totalne odepsal kagawu, takze to byl takovy trosku horkosladky nakup...no a jinak to fakt z nasi strany neni zadna slava

Reagovat
Infernoqt

Rojo, James, Shaw, Young a ted Blind? já bych bral 4-3-3 a pak bychom je věděli využít všecky

Reagovat
Swarley

pokud se dotáhne Di María, budu s přestupákem nakonec fakt hodně spokojenej, jedinej problém (ale za to dost výraznej) bude ten stoper, to se prostě nezvládlo...

Reagovat
wild

no a to je prave velky problem..takze hodne spokojenej fakt byt nemozes. To by musel prist este aspon Benatia

Reagovat
Swarley

je to průser, to je jasné a nadávám na to celé léto, ale i tak by se podařilo docela podchytit to, co jsme podchytit chtěli...ideální to není, ale rozhodně to není ani žádný propadák...s Di Maríou by to už bylo v konečném důsledku hodně solidní

Reagovat
Dawon

No jo, ale to je porad hodne velke "pokud" Jinak jo, v takovem pripade by to ve finale asi byl jaks taks uspesny prestupak, ale stejne...ten stoper...nevim, v mych ocich to je proste neomluvitelne, takhle se vysrat na naprosto klicovy post o kterem se vi uz od ledna, ze se musi posilit nejakym spickovym hracem..

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Tiez som neni moc za prichod Blinda. To akurat tak rozsiri nas kader, ale neni to nejaka velka posila. Bez tak mame plno hracov ktorych sa treba zbavit. Radsej skusit niekoho poriadneho.

Reagovat
mithro

meh. blind a de jong, to uz radsej nic edo.

Reagovat
Infernoqt

Vidal ne? :D podle sky sports bets má na nás 1/10

Reagovat
wild

Fakt De Jong? tak to ne

Reagovat
mithro

no druhy novinar prisiel s nim. este toho blinda by som prezil ako taky holandsky oshea ale de jong? meh. priemerakov mame v zalohe dost.

Reagovat
Infernoqt

to by byla potom pravda, že Clev má odejít

Reagovat
wild

Snad to je len taky bulvarsky nastrel.. radsej fakt berme toho Khediru.

Reagovat
Swarley

tak De Jonga fakt ne

Reagovat
Dawon

Jako fakt bys je nechtel? Do idealu to ma samozrejme daleko, ale za me teda urcite lepsi nez nic...dyt se podivej, co nam pravdepodobne vybehne v zaloze na hriste zitra, to je k placi

Reagovat
wild

Khedira je ovela lepsia volba. Je dostupny a za dobru sumu.

Reagovat
Dawon

Tak o tom zadna, ze je to lepsi volba...ale my zas do toho nevidime, nevis do jaky miry je opravdu dostupny zrovna pro nas...Jasne, ze kdybys mi dal na vyber jestli khedira, nebo de jong, tak beru samiho Ale trosku se obavam, ze takova volba na stole vubec nemusi byt

Reagovat
wild

Nevidim dovod preco by nam ho nepredali, pokial dame priblizne sumu aku ziadaju. My sme im tiez predali dost hracov, ovela lepsich hracov tak mohli by nam aj oni trocha "pomoct"

Reagovat
Dawon

Uvidime jak to dopadne no, kdyby se povedl khedira, tak to by byla velka parada

Reagovat
CubONE

Ale Khedira je bezec, nie DM.

Reagovat
kiwwi

my ziadne DM nepotrebujeme, potrebujeme hraca co bude behat

Reagovat
Swarley

no kdyby se přešlo třeba na 4-1-2-3, tak by se tam to DM hodilo...mít tam kvalitní DM a před něma dvojku Herrera-Rooney...

na druhou stranu, kdyby se z toho třeba chtělo s Di Maríou udělat 4-2-2-2, jak tu nedávno někdo zajímavě navrhl, mohla by tam být běhavá varianta na těch CM zajímavá...Herrera-Khedira, před něma Mata a Di María, na hrotu Robin s Wazzou...

Reagovat
wild

4-1-2-3 a Herrera-Rooney urcite hrat nebudeme.

Ale to 4-2-2-2 ako si popisal sa mi velmi pozdava. Stred Herrera-Khedira to je uplne ine uz len po precitani ako Fletcher-Clev

Reagovat
kiwwi

to s prstom v nose zvladne Carrick toho bezpecaka vzadu, ale ja niesom zastancom toho, aby v dvojclennej zalohe bol jeden DM, som radsej za dvoch rovnocennych CM

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tak hraje?

Reagovat
kiwwi

my uz asi 20 rokov (s mensimi obmenami)

Reagovat
smazaný uživatel

S Carrickem?

Reagovat
kiwwi

pozri sa, za cely cas u nas na CM hrali tito hraci - Keane, Scholes, sem tam aj Beckham, Veron, Fletcher, Anderson, Cleverley, Carrick, Gibson, Giggs, Park (a par dalsich menej vyznamnych hracov)

z nich snad len Carrick by sa dal s prizmurenymi ocami oznacit za DM - mozes si tych dvojic vymysliet kolko chces a stale to budu cca dvaja CM

Fergie sam povedal, ze vzdy sklada stred pola z jedneho passera a jedneho runnera

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tak by to melo byt. Akorat ten passer by to mel pozicne jistit, brat si balon od stoperu a rozdavat ho, runner zas nabihat zezadu, precislovat, atd.. Otazka zustava.. co je vlastne Herrera?

Reagovat
kiwwi

kludne by tym passerom mohol byt, co som ho videl zatial u nas, tak si casto chodi pre loptu dozadu a rozhadzuje to

ale rozhodne ten passer nie je niekto kto sedi cely cas vzadu a ma nejak istit runnera...taky Scholes toho naistil ti poviem

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak neni, Bayern pod Juppem je krasna ukazka, jde jen o to, s jakym materialem pracujes. Nekterym hracum je to jedno, ale nektery tim omezis. A Khedira je jednim z nich.

Reagovat
kiwwi

Khedira by tam bol od toho behania prave

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to je jedno. Kdyztak uvidis sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pirlo nebo treba ted Kroos taky zdaleka nejsou DM a pritom si je na tu roli pred stoperama dokazu predstavit. Jde jen o to, jestli ma na to hrac schopnosti..

Reagovat
kiwwi

tak zrovna Pirlo a aj Kroos hravaju v trojclennych zalohach nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jedno.. Jde hlavne o taktiku a pocet hracu, kteri brani.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri

Reagovat
CubONE

No de Jong vie aspon branit narozdiel od vsetkych v MU v zalohe. Ale dufam, ze sa to nestane.

Reagovat
Willy Wonka

De Jong, dobrá posila za lacino, já jsem pro.

Reagovat
Sandstorm

Jděte už s tim Blindem fakt do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

MU môže poďakovať za Di Mariu Mendesovi. Najvačšej mrdke vo futbale..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Cristianovi, který Angelovi poradil tu nejlepší volbu pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

On mu povedal aby ostal...prestaň dristať bludy

Reagovat
wild

ale ked vyhlasil, AdM ze chce odist, tak mu vraj CR odporucil nas.

Reagovat
smazaný uživatel

ADM nechcel odist...Vedenie ho chce predať pretože mendes chce zarobiť na Falcaovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ancelotti o tom transfer requestu lhal nebo co?

Reagovat
Swarley

všechny ovlivnil Saturn, není přece možné, aby do MU bez LM mohl přijít jakýkoliv hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som o nom, naposledy (vcera) manazer povedal, že nechce aby odisiel a len ho setril...Di Maria je kkt ked odmietol novu zmluvu..

Reagovat
wild

Tak nebol spokojny s platom a zrejme ani nema isty zaklad..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, pochybujem že by nehral keďže Ancelotti, Ronaldo, Ramos všetci boli za vedením a povedali im nech ho nepredajú...Vedenie si ale robí čo chce...

Reagovat
wild

Maju to tazke, kedze tam je CR, Bale za 90mega a James za 80mega + AdM. Vsetci zaklad hrat nemozu, tak sa rozhodli pre takuto cestu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: "Di María didn't play because I didn't need him"

Tohle řekl včera, nic víc. Ale je jasný, že všechen vítr vane od Péreze. Ten prostě tak tahal za nitky až nepřímo donutil Ángela podat transfer request.

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

teraz nechapem. Ved sam AdM vyhlasil, ze chce odist. To akoze odchadza kvoli agentovi aby ten zaroven mohol predat Falcaa do Realu?

Reagovat
Swarley

je to sen každého agenta když má pod sebou takové hráče, kteří by za něj položili i život

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Mendes ma skvele vztahy s vedenim Realu...Občas to vyzera tak že on sefuje im a nie naopak...Ak by mendes nedával tlak na vedenie tak pochybujem, že by teraz šiel Falcao do Realu...

Reagovat
wild

zatial ani nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě, přestaň se už ztrapňovat

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

ty si proste kral

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C-M@ster

Ono už je někde něco oficiálnějšího?

Reagovat
vrabejka

Manchester United’s impending deal for Angel Di Maria has caused a number of shifts in the markets on their fringe players. Danny Welbeck is in to 3/1 from 7/2 to join Sunderland, while Shinji Kagawa is now 2/1 from 3/1 to return to Dortmund. On top of that, Javier Hernandez continues to shorten for a move to Juventus, which is now 1/2 from 8/11.

19:18

Manchester United are set to sign Real Madrid winger Angel di Maria in a deal worth over £48 million, Sky Sports Spanish football expert Guillem Balague can exclusively reveal.

So advanced, in fact, are the negotiations that it has already been agreed that Di Maria will wear the number seven shirt, worn in the past by no lesser players than David Beckham, Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, George Best and Bryan Robson.

19:15

There's been some developments over in the trading room, as the bookmakers have stopped taking bets on Angel Di Maria's next club.

Jamie Casey

@skyjamiecasey

Sky Bet have suspended betting on Angel Di Maria’s future, with the book closed at 1/7 on a move to #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

je to anglicky, je to oficiálnejšie

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Talker

Tak Everton mě nasral. Jak jsem nasbíral body v prvním poločase do fanty, tak jsem potom náskok zase ztratil

Reagovat
Infernoqt

dobre, a co dáš na sobotu?

Reagovat
Infernoqt

za týden myšleno

Reagovat
papos182

Taky by me to rozladilo.

Reagovat
Zaschrona

Ja nastesti Jagse nechal na lavicce, bohuzel ale i Ramseyho, tak snad zitra Coutinho, Eriksen nebo Sterling nenastoupi/taky zahrajou supr. Hlavne Eriksen snad zitra bud ani nenastoupi nebo bude mit super zapas - kapitan... Chtel bych si vedeni v EF fanta lize uzit dele jak jen jeden tyden.

Reagovat
Talker

Já hraju jen H2H - ta standartní je nudná, ale tohle má něco v sobě, sledovat, jak se daří tobě a jak soupeři.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem si vsiml, ze ta lonska nebyla pro letosek obnovena, takze ji nehraju, skoda. Holt budu muset vyhrat letos tu standatni, H2H jsem si vloni povodil v te australske, mohl bych drzet viteznou vlnu.

To mi tak pripomina, on uz sem nechodi hrubas...

Reagovat
Talker

Já právě na veškeré klasické kašlu, nějak mě to neláká. Máme CFC H2H ligu na foru, 8 lidí, to mi přijde ideální.

Reagovat
Zaschrona

To je vec, kterou nechutne zavidim ostatnim tymum... Pak se podobne blbinky daji mnohem lip davat dohromady, kdyz Evertonians je u nas asi tolik, ze tezko dame dohromady aspon oficialni CZ/SK fanklub o aspon 20 lidech...

Reagovat
Talker

Já si myslím, že to je naopak celkem výhoda. Celkem jednoduše se "zkorigují" názory nově příchozích, nemáte milion dementních fanoušků, ale relativně pevné jádro.

Já třeba nechodím na žádné CFC stránky vyjma fora, protože tam je 20 lidí a vzhledem k tomu, že registraci musí schválit Alex (zakladatel stránky), tak je to relativně úzké a většinou se dokážeme nějak dohodnout, není to až tak anonymní. Jen mě štve, že jsou všichni brnáci, takže nikoho z nich neznám osobně.

Reagovat
blade115

Všichni Brnaci nejsou a o tom dohodnuti se bych taky radši pomlcel...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Talker

Tak dohodneme - není tam nějaké sběsilé nadávání, chováme se k sobě relativně slušně a vždy se shodneme, že se neshodneme (já a george vs steiner)

Reagovat
Talker

A dodám jednu věc, která mě neskutečně srala na diskuzích na normálním portálu - několik lidí mě tam dokázalo neskutečně nasrat a vytočit, byla tam hromada dementů. Oproti tomu se steinerem se jen pohádám, ale žádná zlá krev tam není.

Reagovat
Talker

A odkud vlastně jsi?

Reagovat
blade115

Z Náchodska. Na fóru to mam ostatně napsané v profilu.

Co si budeme povídat, ostřejší slova taky nejsou nic nenormalniho, zvlášť když je řeč o Mourinhovi nebo když se dohadují George s FC. A nebo když už mě pořádně naseres, ale to si většinou nechávám až sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký forum?

Reagovat
blade115

Na C-FC.cz.

Reagovat
Svatej

Tam je to dobrý, chodim si to tam pročítat už nějakou dobu

Reagovat
blade115

Bývalo to i lepší no ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

No problem je, ze ta nase komunita je strasne malo aktivni, je pro me prakticky svatek, kdyz si muzu s nejakym dalsim, aspon jednim, nasim fandou o zapase ci vubec celkovem nasem deni primo podiskutovat. To ja zas povazuju za docela brutalni nevyhodu. Takhle, kdyz se pak da v komunite vybirat a upravovat si ji, to je pak parada, uplne jina dimenze. Tezka zavist.

Zase si to castecne vynahrazuju na par anglickych forech, ale to proste je takove divne, temer absolutne bez sance se znat osobne.

Reagovat
fenixLFC

keby si prekusol pychu tak sa mozes hlasit ku scouserom

Reagovat
Talker

Já měl v brance Howarda, no...

Reagovat
Zaschrona

Mne nastesti Szczesny taky zustal na lavicce.

Reagovat
fenixLFC

coutinho a sterling zajtra nic nepredvedu

Reagovat
Zaschrona

Proc predpokladas, ze jsem ve stejnem casovem pasmu, jako ses ty?

Reagovat
fenixLFC

to vies, egocentrizmus

Reagovat
Zaschrona

Nevadi, obcas se stane - lide uz jsou takovy, maji sve mouchy.

Reagovat
fenixLFC

ok, odpustam ti

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

kde vlastne si?

Reagovat
Zaschrona

Nastesti uz hezky pekne doma v CR.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Ángelom je to akože fakt pravda?

Reagovat
wild

vyzera to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Angel di Maria agrees to join Man Utd in £50m deal - and wants to wear No.7

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
-Kopy-

to je klasika tohle prostě a my nastřelíme dvě tyčky a oni ? samo že se to odrazí od Alvese zpátky k němu...ta Sevilla má prostě pořád štěstí proti nám to není možný...

Reagovat
-Kopy-

nebylo sem

Reagovat
SunFells

Ale jo, to už nesmažeš.

Reagovat
-Kopy-

rači nějak zajisti, aby si Rosa víc zahrál

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Vybavil jsem to na Capital One Cup, může být?

Nevím, co se děje, doteď si Wenger Rosou nechával zachraňovat prdel mile rád, tak snad ho tam proti Besiktasi vyšle přinejhorším jako prvního z lavičky, pokud nebudem dopředu plodní.

Reagovat
minoLFC

v ďalšom kole to snaď Everton dotiahne na 3 body....Lukaku bude mať motiváciu

Reagovat
Swarley

osud

(jak já ho nikdy neměl rád, simulantík, teď ty jeho podělaný srdíčka...)

Reagovat
mithro

tiez som ho neznasal ale tak, naniho som tiez neznasal zo zaciatku, tak si nejak zvyknem aj na Angela.

Reagovat
Swarley

tak ono i s Crisem to v těchto ohledech nebylo určitě bez výhrad

Reagovat
CubONE

Ja som uplne neznasal Ronalda, ked za nas hral Paradoxne mi je teraz ovela sympatickejsi.

Reagovat
Swarley

tak nějak, ne že bych ho nesnášel, ale prostě ve spoustě věcí mě neskutečně sral, ale ta kvalita tam byla taková, že mu to člověk moc rád odpustil

Reagovat
CubONE

To je jasne, na 5 veci, na ktore som nadaval potom spravil jednu genialitu.

Reagovat
C-M@ster

Hlavně vypadá jak nesympatická kofola...

Už to ale chtělo, aby přišel hráč podobných kvalit taky do MU...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Counter

Já ho měl rád od chvíle, co jsem ho viděl v dresu Realu v nějakém El Clásicu nebo tak. Úžasný hráč.

Reagovat
Swarley

tak jen jde o to, že to není žádný sympaťák i když svým fotbalem si lidi určitě získá...hráč je to ovšem bezesporu kvalitní a to teď hlavně jde...

Reagovat
Counter

Je to sympaťák kvůli svému fotbalu!

Reagovat
CubONE

AdM7

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí to prostě musíme procnout ,pokud teda chceme hrát o top4 !

Reagovat
Infernoqt

Angel Di Maria in 2009: "My dream is to play some day for ManUtd. And I won’t stop till I get it."

Reagovat
teenz

Jo takhle, takže teď bude ještě za srdcaře.

Reagovat
Infernoqt

o jeho lásce k United se dočteš na hodně místech, už ve 14 letech projevil první známky, že by si jednou přál hrát v MU

Reagovat
kiwwi

Reagovat
teenz

Tobě ho přeju speciálně.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl kiwwi s tim madridskym Youngem (nebo jak to bylo)?

Reagovat
teenz

Tuším, že právě on.

+ že ho nepotřebujou

Reagovat
Swarley

srdíčka dělá docela pravidelně, takže...

Reagovat
teenz

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Tak to ho jistě nebude nutné platit značně lépe než Real, paráda

Reagovat
Sandstorm

My ho rádi náležitě a patřičně odměníme. Takový hráč si to zaslouží. Vždyť je to jeden z nejlepších hráčů na světě

Reagovat
papos182

Jenze to tam byl jeste SAF a nic nenasvetcovalo tomu, ze se z ManU stane klub druheho sledu.

Reagovat
kiwwi

a teraz je tu van Gaal a tiez tomu nic nenasvedcuje

Reagovat
papos182

Tak spatny vstup do sezony, jako ma van Gaal, nemel ani record-breaker Moyes.

Reagovat
Sandstorm

Kdy, že se z MU stal klub druhého sledu? To jsme asi proměškal. MU je jeden z největších klubů na světě ty druhý slede.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
r.mrazik

OT: koukam na titulky.com a zitra se tam nejspis prehoupnout title na class of 92

Reagovat
j_mrazik

Už aby skončilo přestupový okno... tomu manchesterskému Edovi musí zvonit v uších od rána do večera, jak se tu chudák rozebírá.

Reagovat
SunFells

Že to toho člověka ještě nepoložilo.

Reagovat
j_mrazik

Ještě že neumí česky.

Reagovat
SunFells

Tak to je všude. Víš jak se jeho ženě musí klepat ruce, aby omylem nepřesolila? To to pak ještě zhoršuje. A děti určitě poslala na léto k babičce.

Reagovat
kiwwi

Top coaches' spendings (last 10 years)

https://pbs.twimg.com/media/Bvv_GmZIgAEOzpa.jpg:large

Reagovat
Sandstorm

Není žádný překvapení, že na prvních dvou místech jsou trenéři, kteří vedli/vedou Chelsea.

Reagovat
kiwwi

...a Real Madrid

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to není validní, minimálně takový Boas je stopro nad Kloppem.

Reagovat
Sandstorm

Ty už taky radši nemysli.

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky já taky ne

Reagovat
Zaschrona

Je to znacne nepresny, Moyes ma cca 230 milionu euro a chybi tam.

Reagovat
Zaschrona

Nemluve o tom, ze vypovidajici hodnota je pochybna, tohle ma vetsi smysl leda tak pri prezentaci net spendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že si fanoušci United přitakají. Nech je.

Reagovat
Zaschrona

Bez obav.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že je to negativní statistika ve kterém je LVG nízko, takže se tím zase dokazuje, jak moc božský je(to, že se neúčastnil během těch 10 let asi 4 přestupových období už samozřejmě nikoho zajímat nemusí)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

jezis ty si sulin

Reagovat
Zaschrona

Aspon uznat bys to mohl hele, Aperyxi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu v inkriminovaném období vyhrál akorát jednou nizozemskou a německou ligu a jednou německý pohár. A hle, je to TOP trenér, kterému ostatní nesahají po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

je to tabulka TOP trenerov - a to iste plati aj pre ownyho Boasa

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

Není když tam je Wenger a Gaal.

Reagovat
Sandstorm

Zrovna Gaal je úplně typický příklad TOP trenéra moulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž raději strkat mufanům palce do prdele, to ti jde líp.

Reagovat
Sandstorm

Podívej se na Gaalovi trofeje a úspěchy. To jestli není TOP, tak už nevím, co víc by se mělo považovat za TOP. To je prostě TOP trenér se vším všudy trapný kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jsou nějaké jeho trofeje u prdele. Mě jenom fascinuje tvoje dětská namyšlenost, a zároveň mě teda irituje. Ale v pohodě, aspoň mě baví jak tě serou narážky na tvůj úpebestovní tým. Snad jsem tě teda neurazil.

Reagovat
Sandstorm

V Pohodě. K lidem s očividnou demencí jsem shovívavější a nenechám se od nich urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ty seš taky tak srandovní debílek...to je neuvěřitelný. Ale je Vás tady vic. Na Molose zatím nemáš.

Reagovat
Zaschrona

A kdo jsou ti dalsi?

Reagovat
Sandstorm

Takhle z hlavy to sem sypat nebudu. Na někoho bych třeba zapomněl a někteří tady teď ani nejsou, tak je nechci pomlouvat, ale ortodoxní troll Masopust si mě taky bere do huby, i když tu nejsem, takže jeho říct můžu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ani kouzekník

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak nedává ještě větší smysl, podle jakého měřítka TOP trenéři?

Reagovat
kiwwi

hmm tak trebars ze vyhrali aspon nejaku trofej v top4 ligach?

Reagovat
Sandstorm

Né asi...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sandstorm

Jakože jo, že to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/B7XbPKC.jpg

Tohle se na vás teď úplně hodí.

Reagovat
Sandstorm

Jsme dva šťastní mufánci.♥

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale takových trenérů najdeš...

Reagovat
Sandstorm

Ano takové trenéry najdeš právě v tom žebříčku.

Reagovat
kiwwi

menuj

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takový Benítez je dobrý příklad. V období 04-14 např:

04 - La Liga, EL

05 - CHL

06 - FA Cup

13 - EL

14 - Coppa Italia

A to nepočítám různé druhořadé trofeje. To mi jako definice úspěšného trenéra přijde, rozhodně víc než některá jména v té tabulce.

Za ty roky v Liverpoolu utratil dost na umístění v té tabulce a je tam? Ne.

Reagovat
kiwwi

No Benitez to bezrosporu spĺňa ale to je jeden... Ty si to napísal ako by ich mali byť desiatky

Reagovat
papos182

Moyes, Martinez, Laudrup, McLeish, Ramos, McClaren, ....

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq?

Reagovat
Zaschrona

Tak v tom pripade tam chybi Martinez.

Tak jako tak logika vyberu nekterych z techto "top koucu" je znacne pochybna v tom pripade, totalne subjektivni dle toho, kdo to vyrobil, podobne jako absolutne nebyl vzat v potaz fakt, ze nekteri z tehle manazeru nemeli moznost koucovat v uplne kazde sezone. Cislicka, jmena i znaky hezky, to ale nutno uznat.

Reagovat
kiwwi

jezis, to je zase arbitrovanie nad jednou tabulkou

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem tusil, ze se mnou budes souhlasit.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

To je děsně hloupé

Reagovat
blade115

Zavádějící, Pellegrinimu ta jedna sezóna v Realu, kdy Perez vytahoval kokota na všechny světový strany, musela přidat aspoň 150 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

260.

Reagovat
blade115

Dokonce. Jsem dumal, kde s Villarealem a Malagou nastradal tolik prachů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tech 150 nestacilo ani na Kaka s Ronaldem.

Reagovat
blade115

Nj, já si zas nevšiml, že je to v eurech.

Reagovat
Infernoqt

tak dobře, dost bylo srandy

If Manchester United sign Di Maria, I will get a tattoo of every one of Steven Gerrard's Premier League medals.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

OT: máte tu niekto skúsenosti so samsung smart tv, páni?

Reagovat
r.mrazik

Bohuzel jen s LG...kazdopadne co potrebujes?

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vedieť, či sa na tom dajú plnohodnotne prehrávať streamy. keďže mám skylink a tam digi nie je, tak by mi to dosť pomohlo.

Reagovat
r.mrazik

Hm,tak tohle jsem bohuzel nezkousel...sorry

Reagovat
Godwinson

Resim uplne stejny problem se skylinkem. Nezkousel jsem, onehda jsem ale slysel, ze nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem Teda.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis akoze cez HDMI?

Reagovat
Godwinson

Mame

Reagovat
kiwwi

ja mam LG ale neni smart

Reagovat
Sandstorm

Divim se, že nemáš televizi LVG

Reagovat
minoLFC

mám Samsung ale jediný smart je tam teletext....

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Wat

Cože? Vždyť tohle je úplně normální ksicht oproti Jonesovi, zvlášť u brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jop, tenhle zrovna asi pramenil z té situace.. ale on jich měl vážně v přípravě a při tréninku hodně

Reagovat
Wat

No jo, ale to já nemůžu vědět, když mě vaše příprava nezajímá a ty sem hodíš zrovna tuhle fotku, na který to je nejspíš patrný ze všech nejmíň.

Reagovat
j_mrazik

Tak v takovýchhle situacích prostě člověk takhle "zamrzne", jak ve Snatchi. Tam to pěkně vysvětlili. V týhle situaci vypadá každej divně. Z 2 metrů na tebe budu střílet a uvidíme, jestli bude zrovna giroudovatět.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem věděl, kdo tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak isto by sa v takej situácii zaksichtil každý okrem Kristen Stewart.

Reagovat
Wat

A Countera...

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
kiwwi

Nani prave nedal penaltu

Reagovat
Wat

Hm, za stavu 0:0, ten musí bejt slušně nalomenej už...

Reagovat
Sandstorm

To už je opravdu jenom stín hráče, kterým býval před 3-4 roky. No moc nechápu, jak sme s ním mohli prodloužit smlouvu za 120 k/w....měli sme ho někam střelit za 10 mega a ne ho další rok živit...

Reagovat
Infernoqt

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152585984373762&set=vb.10911153761&type=2&theater

Sky Sports

Guillem Balague shares exclusive information that Angel Di Maria has chosen to transfer to Manchester United, after being influenced by Cristiano Ronaldo.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

No že by byl Ballbag zrovna záruka důvěryhodnosti se fakt říct nedá. Just sayin'.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz sa s tym zmier..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, s Di Maríou v United ani takový problém nemám. Aspoň aspoň trochu vzrostou moje sympatie k United. Ale těm věcem jako že mu United doporučil Ronaldo, č.7, hotovo bude příští týden atd. fakt nevěřím. Furt je to Balague, který u vás viděl už Falcaa, Cesca, Bainese a další.

Reagovat
smazaný uživatel

A Moratu u nás napr. Rozprávkar, no.

Reagovat
Sandstorm

A o Moratovi, Falcaovi, Cescovi a Bainesovi psal, jako že už je to hotová věc? Jaké budou mít číslo? Za kolik dnů se to stane? Kolik budou stát atd.?

A o Di Maríovi nepsal jenom Balague, ale i Shaw z ESPN. Je to z více zdrojů. Tady už je téměř jisté, že se to stane. Ale samozřejmě dokud to nebude oficiální, tak nebudu mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Falcaa (tam psal, že Atlético obdrželo platbu od United) a Herreru (o loňský deadline) měl jako hotovou věc. A ty ostatní věci? Ano, řekl, že to bude příští týden, ale kdy jindy ho jako chcete podepsat? Nahánět ho o deadline? Číslo a cena jsou zas takový lehce odvoditelný věci. Komu jinýmu dát "významnou" sedmičku, když ne posile za 70 mega. O ceně neřekl nic konkrétního, 60-70 je dost obecný a že bude stát +- tolik si odvodí snad každý.

Jako nechápejte mě špatně, já si taky myslím, že Ángel v United skončí, ale ten optimismus potom, co takovou zprávu vypustí do světa ne zrovna důvěryhodný novinář mi připadá fakt nepřiměřený.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, o Moratovi písal v zime ako o hotovej veci... pritom tam pravdepodobne nebolo absolútne nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Ronalda bych chtel taky videt, kdyz pro nej MU = SAF.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
M0rb1D4S

A před rokem taky tvrdil, že k přestupu Falcaa do Manchesteru už chybí jenom zdravotní prohlídka

Reagovat
Zaschrona

A taky tvrdil, ze Suarezova vykupka je 64 mega, coz samozrejme byla blbost.

Reagovat
Infernoqt

nejsem zasvěcený do situace kolem Falcaa z loňského, přestupového trhu, ale o Falcaa, pokud vím, mělo zájem více klubů a tolik, kolik za něj dalo Monaco, bychom za něj nedali a on k tomu, co jsem později slyšel, měl vlastní důvody

Reagovat
Whitemedia

José na otázku, co musí Torres udělat, aby získal lepší místo v prvním týmu : "Musí dát víc gólů jako první útočník."

Tak doufám, že už si Fernando pořídil permanentku na nějaké místo s dobrým výhledem

Reagovat
spider_8

Spíš letenku. Nechat sedět 180 tisíc liber týdně na tribuně není zrovna ideální

Reagovat
kmotor corleone

wilshere by uz mal zacat nieco hrat, od toho zranenia ubehli pomaly 2 roky a vykony sa vobec nezlepsuju...aby sme sa s nim po sezone nerozlucili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes by som mu nič okrem toho neustáleho pičovania a prasenia nevyčítal, s Giroudom si to tam narážali parádne.

Reagovat
J0EL

Dnes bol ale jednoznacne lepsi ako Aaron. Tomu to dnes vobec neslo (az na ten gol).

Reagovat
tweek

co to je za picovinu? stale ma 22 let. vzpomen na Aarona jak byl po zraneni tragicky....

Reagovat
smazaný uživatel

pro Hazarda

pro C. Sancheze

Reagovat
k0udy

Dobře Nani, ideš, věřím že jednou budeš jako CR

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "Romelu has been struggling with a knock on his toe and he did incredibly well to be available today. The fans need to know and it is an example of our football Club that he did everything to be available for the game to help the players. To last over 70 minutes was an incredible gesture and he was terrific for Naismith`s goal - I couldn`t be prouder of his attitude and the way he represented our Club today."

Reagovat
tomasinho

http://www.thesportszone.eu/stream1.html

MOTD. Dneska jsem zvlášť natěšený, bo jsem nci neviděl.

Reagovat
tomasinho

Jinak chválím ty barevné sítě, moc se mi to líbí, my červené, Everton modré

Reagovat
smazaný uživatel

Už byla Chelsea?

Reagovat
tomasinho

Ne, Arsenal a teď WHU

Reagovat
smazaný uživatel

prosim, link na dnesni zapas Chelsea? diky

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

nech prestane Martinez vypucovat tie falosne oci do kamery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Jsi vtipna kopa, Oľo. Vybrat si obecne snad nejsympatictejsiho manazera v PL vubec, ktery se v soukromi chova uplne stejne jak se tvari jako manazer pracovne a rozjizdet o nem takovou kampan... Jen tak dal.

Reagovat
Whitemedia

Ale jako, taky mám na ty jeho gesta a ksichty alergii

Reagovat
Zaschrona

Nechapu, to nejde ho nemilovat snad ani.

Reagovat
Whitemedia

To samé si říkám o Mourinhovi a vidíš, jak je tu oblíbený

Reagovat
Zaschrona

Skvele a sympaticke manazery holt provazi i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Rofl a pak kdo je tu vtipna kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, prosim

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

WHU Stew pěkný gól

Reagovat
fantomas

Tobias Fagerström of BK-46 made his debut today in the #Kakkonen (third division). He was born in the year 2000...

Omg, je mi smutno

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Já fakt normálně stárnu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mi bylo tolik co jemu, když se narozil, neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, vazne ses narodil jako batole? Ja myslel, ze uz pri narozeni jsi minimalne zacal studovat jednu vejsku..

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě už studoval na toho lesníka. Nebo co to vlastně psal

Reagovat
smazaný uživatel

jj já měl kládu odmala

Reagovat
Whitemedia

Vážně naivní, když si myslíš, že ti to tu někdo žere

Reagovat
smazaný uživatel

to by si zkusool

Reagovat
Zaschrona

Chudak Swarley, az si tohle precte...

Reagovat
smazaný uživatel

by to mohl být jeho pravnuk

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Azza

Reagovat
Swarley

to už přesahuje hranice PL tyhle fórky, co to jako je?

a Rssa je starší !

Reagovat
SunFells

Tak měj nějaký respekt a nedonášej ježiššmarja

Reagovat
Swarley

na něj můžu, on vás v tomhle podporuje, aby zahalil pravdu...ale mě neumlčíte!

Reagovat
SunFells

My tě přehlušíme

Reagovat
Rssa

Pravda je jen jedna a je tam někde venku. Všichni stejně berou tebe jako svědka potopení Atlantidy a to, že osobně jsi znal Mojžíše taky nezapřeš

Reagovat
Rssa

Pomluvy!

Reagovat
Counter

To mě na tom pobavilo nejvíc... Že už to žije vlastním životem, ani nic nemusím přifukovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si radši přijdu zavtipkovat sem než do PD sekce, tam napíšu že venku prší a přiběhne bílá sebranka a začnou na mne pyskovat že simuluju a že má real víc trofejí tady se mi líbí víc ale doufám že na takový vtípky si zvyklý aby to nebylo urážlivé

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Jo, zvyklý je a sám to podporuje, jen do něj!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Heh, tak to je dost i na mě. Každopádně debut ve čtrnácti, to je pěkný.

Reagovat
fantomas

Barry Davies podle mý TL legendární výstup v MOTD, i s archaickou grafikou zahajovacích sestav. Si musim stáhnout potom.

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
vrabejka

Echo - Mario Balotelli could become an #LFC player on Monday – but Liverpool have ended their interest in Samuel Eto’o.

Takzee uz nas cekaji jen odchody a prodeje hracu. Nejlepe prodat assaidi coates lucas.

Reagovat
Coutinho10

skoda ze se to tak protahlo...doufam sem, ze SuperMario bude potvrzenej behem dneska, aby mohl bejt proti City uz na lavicce, tak skoda....

Reagovat
tomasinho

Musel by být zaregistrovaný včera v poledne už. Bude ža na Spurs no

Reagovat
Coutinho10

jj ...tak aspon bude mit cas se trochu lip pripravit

Reagovat
Counter

60 mega liber, to už je pořádná pálka. A nechci vědět, jaký plat DiMa dostane, když to prý přebilo i nabídku PSG....

Reagovat
teenz

Jakou nabidku PSG ? Ti mohli hostovani a to zase nevzal Perez.

Reagovat
Counter

Platovou nabídku.

Reagovat
Swarley

wow, 60 mega liber? není to eur? já tak počítal s tím, že by to mohlo být kolem těch 50 mega liber

Reagovat
Infernoqt

je to v eurech ovšem

Reagovat
Zaschrona

Daniel Taylor @DTguardian

Di Maria fee might be higher than thought. Nothing official but heard tonight 75m Euros (£59.9m) with potential 10m Euros add-ons #mufc

Reagovat
tomasinho

Ty vole, tak to je šílenost ale

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to hrac, ktory mal rovnaku sezony ako Bale, Suarez, ci Ronaldo, alebo podobne proste, za podobnu sumu to muselo byt, ine sa cakat nedalo fakt

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, ale přijde mi až moc nadhodnocený po jedné opravdu top top sezoně, výborný byl i předtím. A nevím no, pořád máte větší mezery jinde, než abyste utráceli tolik peněz za hráče, který v tom 3-5-2 může hrát maximálně na pozici Maty a ve 4-3-3 zase neposkládáte Matu, Rooneyho i RvP naráz.

Reagovat
teenz

Ono to je ještě dobrý, když si člověk vezme, že DiMa je jeden z nejlepších v Realu, nejlepší na svém postě a jde za míň jak James, kterej je ... nic asi.

Reagovat
Kenneth

Předpokládám že si viděl maximálně tak 2 finále Realu a Clasica ty rovnaká sezono.

Reagovat
kiwwi

povedz nam o tom viac

Reagovat
smazaný uživatel

ok ty debilko, prepac, Di Maria je traged, natiahli ste nas strasne s tou sumou

Reagovat
SunFells

Ty seš fakt vocas, přece jen je tam trochu víc možností.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

no jj a uz daj pokoj

Reagovat
Miguel19

Podle všeho měl výbornou jenom druhou polovinu sezony..

Reagovat
teenz

Což je logické, když se hledala jeho pozice a ani tým nevěděl jak hrát. Pak byl klíčový hráč.

Reagovat
Miguel19

Dyť jo. TO je pro pořádek, že zase takovou sezonu jako Suaréz či Ronaldo neměl. Navíc v United se mu bude taky hledat pozice a ani tým neví jak hrát..

Reagovat
teenz

Tak u nich bude klíčovej i kdyby měl zahrát na stoperu.

Reagovat
Miguel19

To jo. Do fanty si ho asi hodím..

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Záleží na ceně a taky na tom, kde bude hrát. Jestli to LVG strčí na wing-backa...

Reagovat
blade115

Je to dost no, ale pořád se to vyplatí. A když si člověk vezme, za jakou pálku sel Bale do Realu, tak minimálně stejně dobrý Di María nemůže jít za pakatel.

Reagovat
SunFells

Holt takový bargain jak Mesut to není

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Di Mariovu cenu ratali cez trojclenku cez priamu umeru

Reagovat
SunFells

Přímou úměru s čím? Zadrbanými míči?

Reagovat
kiwwi

↑kvalita Ozila....42m libier↑

↑kvalita Di Mariu...x m libier↑

-------------------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

*Fabregas

Reagovat
SunFells

*Fábregas

Reagovat
blade115

*Cescíček ♥

Reagovat
Side

*kunda

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

*Fàbregas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

To sis musel zkopírovat, lamo.

Reagovat
Counter

jj, ale stálo to za to

Reagovat
smazaný uživatel

*Fàbregas

Reagovat
Counter

Já teda v tuhle chvíli věřím Guardianu.

Reagovat
kiwwi

a odkial vies ze to prebilo ponuku PSG? Tam to neskrachovalo na plate ale na tom ze PSG si ho nemohlo dovolit kupit

Reagovat
Counter

Nikdo nic nevie, jsou to jen spekulace médií. PSG nemohl DiMu zaplatit, ale plat mu mohli nabízet slušný, to se nevylučuje.

Reagovat
kiwwi

nevylucuje ale nechapem ako si dosiel nato, ze platovo sme prebili ponuku PSG

Reagovat
Counter

Někde jsem to četl, nevycucal jsem si to z prstu (vycucali si to z prstu v médiích )

Reagovat
Miguel19

Pod PD psali, že by to mělo být 60 mega na 5 let..

Reagovat
SunFells

Líbí se mi, jak se Burnley ani neobtěžovalo trefovat Fabianskiho bránu.

Reagovat
fajdax

Cesc už 3 Áčka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Dnes podal docela slabý výkon, ale i tak tu asistenci má

Reagovat
fajdax

Jojo celkově ta záloha docela dost hořela, ale Thibaut podržel :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrozna!jedine v obrane si odvedl svoje Gallas.

Reagovat
fajdax

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sorry, ale report ze zapasu EFC AFC se neda cist, plny je sracek a klise... fakt ocenim normalne napsany report, ale v prubehu cteni toho konkrentiho reportu se spise smeju... predpokladam, ze to neni pointa clanku a tu relativne novou spisovnou cestinu su schopny obdivovat, ale je to jako bych posluchal misto jazzu fusion, samozersky styl, ktery de facto nikoho nezajima, prestoze kazdy uzna, ze to ma neco do sebe...

Reagovat
13

Jseš zhýčkanej, sice je pravda, že autor možná při psaní použil něco jako tezaurus, ale číst se to v pohodě dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trochu to vyznívá jako sloh, kde máš za úkol použít konkrétní slova.

Reagovat
Counter

Tak fantomas no, co bys chtěl... Aspoň buď rád, že slovo spektakulární tam nepadlo ani jednou I když obraty jako "nesmírně vitální bod" nebo "lahodná Barryho výzva" nebo začátek věty "Totiž jakmile" jsou taky peckovní, o tom žádná.

Reagovat
blade115

Ale padlo - spektakularni volej...

Reagovat
Counter

Ah

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt příšerně nekolegiální člověk.

Reagovat
Counter

V téhle branži jede každý za sebe Já se tam lopotím s Elche x Granada, ty slízáváš smetánku v podobě EFC x AFC a čekáš, jak tě budu bránit...

Jinak popravdě mi ten tvůj report přišel docela v pohodě, ale proč by se člověk nepobavil s ostatními

Reagovat
TheAdy

Reagovat
r.mrazik

ja ty reporty teda nectu,ale tenhle jsem si dal

Reagovat
vodka

ja taky ne, akorat vcera sem byl mimo TV a prenosy, tak sem po celodennim nasavani este ceknul vysledky a po asi roce sem precetl aj report, kdybych byl strizlivy, tak me to ani nenapadne

Reagovat
Zaschrona

No, je pravda, ze to je mazec...

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

dk

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na MOTD včerejší?

Reagovat
smazaný uživatel

No player has scored more headed goals in the Premier League since the start of last season than Olivier Giroud.

To len potvrdzuje, že vo vzduchu je to jeden z najlepších hráčov na svete. Keby to vedel dohnať aj ako takými schopnosťami na zemi, tak nepotrebujeme žiadneho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh taká strela

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho začnu mít rád. I když bude muset čekat na svou příležitost, jelikož není lepší než Hurricane.

Reagovat
kiwwi

Spurs nemali lepsieho utocnika ako Welbecka od Berbatova

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Už jen Adebayor je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ade je ako utocnik lepsi..

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cute

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hneď z rána vo forme, pozerám.

Reagovat
nani92

večer máme zápas, priíprava sa nesmie podceňovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Ty máš s tím pitím co říkat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Za J-Roda skvělá alternativa.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych teda Jaye.

Reagovat
SunFells

Tak momentálně, respektive minulou sezónu, se jevil xkrát lépe, ale Welbecka u úček ani moc nenechaj najít si svou roli a trochu se odrazit. Kdyby Jay odešel od Saints, tak si nedovedu představit místo něj nikoho lepšího, nakonec i v Sunderlandu se prosazoval s podobnou hrou a to byl ještě mládě.

Reagovat
SunFells

Samozřejmě v menším týmu, kde by měl šanci být výraznější postavou, by to měl mnohem jednodušší, ale vám tam taky zrovna neběhá Rooney a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako posila ok, netoužím po něm, ale proč ne.

Reagovat
vodka

jak se Wenger vztekal a Oliver jako 4. rozhodčí se ani nepohnul

Reagovat
smazaný uživatel

strašne ho mal v piči

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Ti 4. rozhodčí se musí šíleně obrnit, aby ty zápasy plné manažerských brekotů ustávali s vážnou tváří

Reagovat
kiwwi

najhorsia funkcia, za nic nemozes ale vsetko si zliznes

Reagovat
Cobra

Já bych to klidně dělal. Nerozuměl bych jim ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Oliverek, Aronek

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Polar Beera

Reagovat
kiwwi

800. pre Dannyboya a jeho zotrvanie v MUFC

Reagovat
Tomoro

http://sport.aktuality.sk/c/173188/di-maria-kyvol-man-united-za-63-mil-eur-a-sokoval-c-ronalda/ do prdele to je zase nadpis ty ceskoslovenske media to je fakt radost sledovat

Reagovat
C-M@ster

Media jsou všude stejná.

Reagovat
kiwwi

City join race for £64m Di Maria and they have asked him to delay a decision on where he will go as they attempt to solve the Financial Fair Play implications of such an expensive deal. They are seeking to raise about £50m from player sales.

(The Times)

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa nebojim

Reagovat
kiwwi

s tebou sa ja nebavim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Toho by se dalo dobře využít a nabídnout za Nastasice nějakou vhodnou částku. Ve spěchu by pak mohli prodat i rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Arsenalu

Reagovat
Counter

Včera Guardian psal, že ManCity právě možnost podepsat DiMu zamítli.

Reagovat
Rssa

Každopádně bych to sondoval, šanci na lehký nákup u nich by byla škoda propasnout

Reagovat
Counter

jj, to rozhodně. Ale mám teda v případě AFC své pochyby

Reagovat
Counter

Šéfredaktor SkySports: We're told Real Madrid want £75m for Angel di Maria. Talks ongoing today.

Reagovat
wild

tolko im urcite nedame

Reagovat
vodka

ja bych se ani nedivil, kdyby sme dali 80

Reagovat
wild

80mega liber? to fakt nee.. to by nam k tomu museli dat aj Khediru

Reagovat
kiwwi

to uz fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to jedine s tymi bonusmi, ale toto je uz dost no

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Však jasně, že tolik MU dát nemusí, i když ten přestup klapne, jen to prý Real požaduje...

Reagovat
smazaný uživatel

V případě, že Účka dneska rupnou s kočkama, tak myslím že ten mediální tlak na přivedení posil bude tak obrovský, že Real z nich těch £75m v pohodě vytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne

Reagovat
Zaschrona

A kam ho jako planuji United zaradit? Bud to bude prechod na 4-3-3 -> Rooney do zalohy, Mata a Di Maria na kridlech. A nebo to bude odstrel Maty, pokud se zustane u 3-4-1-2? Tak jako tak mi za takovy typ penez prijde Di Maria jako totalni vyhazov penez a zaroven jeste preplaceni za typologicky relativne dost nepotrebneho hrace, zatimco se dale ignoruji velike slabiny ManU - absolutne to pokracuje v politice nastavenou prichody Fellainiho a Maty... Neco tam smrdi.

Reagovat
Counter

Wing-back

Reagovat
Counter

Vypadá to zajímavě no, jako by se pokračovalo v loňském nakupování ala "Nakoupíme nechtěné hráče, které jde snadno sehnat za velké prachy a pak teprve budeme vymýšlet systém, do kterého by je šlo napasovat".

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

LVG povedal presny opak no

Reagovat
J0EL

LVG

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

na kridlach by urcite boli Di Maria a Januzaj (nie Mata)

Reagovat
Counter

Chudák Mata 40 mega, (budoucí druhá) nejdražší posila v klubové historii a po půl roce jde na lavičku.

Reagovat
kiwwi

vsak to tu piseme uz neviem ako dlho, ze prechod na 4-3-3 nie je kvoli tomu realny pretoze LVG chce aby hrali Rooney, RVP aj Mata...to som napisal len hypoteticky

Reagovat
Counter

Však jasné, já jsem hodně zvědavý, co s tím LVG bude chtít udělat.

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale pokud k vam prijde AdM... Jak je nacpete vsechny do sestavy? To budete hrat neco typu 4-2-2-2?

Reagovat
kiwwi

@DTguardian

Di Maria fee might be higher than thought. Nothing official but heard tonight 75m Euros (£59.9m) with potential 10m Euros add-ons #mufc

tak si vyber...pred chvilou si vravel, ze veris Guardianu

Reagovat
Counter

podívej, já tu jen házím informace od předních novinářů, kteří do toho možná vidí víc než my. Očividně se to všecko mění s každým dnem, s každou hodinou, kdoví na jaké sumě to nakonec skončí...

Kdybych si měl v tuhle chvíli vybrat, čemu věřím, tak pořád Guardianu. Ale to neznamená, že Swanson kecá, Real opravdu takovou cifru požadovat může, bavíme se tady o Pérezovi...

Reagovat
kiwwi

podla mna sa nic nemeni, len novinari tapaju a vedia len jedinu jednu informaciu - ze United pracuju na Di Mariovi...absolutne neverim tym kravinam o sumach, platoch a dokonca uz vedia aj ake cislo bude mat...bullshit

Reagovat
Counter

Je to možné. Podle mě je v zájmu Realu a Mendese, aby se nějaké informace pouštěly ven, je to jedna velká show.

Reagovat
smazaný uživatel

este celkom verim ze Mendes bude tahat aj Falcaa .

Reagovat
smazaný uživatel

ten plat cakaj urcite velky .

Reagovat
smazaný uživatel

Marca už to uzavřela na 75 + 15m euro

Reagovat
kiwwi

900. pre Dusanove garancie

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak Mečiarove amnestie

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Husi kuze pri vstupu Didiera na hriste

Reagovat
kiwwi

ok uz som to vyriesil jak ich tam vsetkych napchat

http://footballformation.co.uk/team/created.php?f=237841

Reagovat
Zaschrona

Smalling na tribune, nepripada do uvahy.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a všechny ofenzivní akce půjdou zprava doleva, budete naprosto nečitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha fakt nema chybu.

Reagovat
kiwwi

runner a passer vedla seba, neviem co sa ti nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli necemu takovymu fakt veris, tak se nemame o cem bavit.

Reagovat
kiwwi

myslel som, ze sme si to minule vyrozpravali, ze sme tak hrali 20 rokov, ale vidim ze tu na EF nema akakolvek debata zmysel, pretoze druha strana sa nenecha presvedcit o opaku nikdy

Reagovat
Counter

To ale platí i v tvojem případě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

takisto mozem napisat ze aj v tvojom...podla mna to nie je pravda a vela veci som sa tu naucil, nechal si vysvetlit a tak, ale s vami elitarmi je to proste marne, tvarite sa jak majstri sveta a neexistuje aby ste vy nemali pravdu

Reagovat
Counter

Napsat to můžeš, ale nebudu souhlasit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Porozpravali, ale je passer a runner a passer a runner. A kdyz se na to divas tak, ze si reknes "passer a runner" a absolutne ignorujes ostatni vlastnosti toho dua..

Reagovat
smazaný uživatel

ten střed zálohy, neeeeeeeeee

Reagovat
blade115

Tak to se radši vrať k tomu Rooney - Vidal - Herrera, to aspoň není tak šíleně vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi Sigurdsson. 2 zápasy = 1 gól a 2 asistencie skvelý hráč, škoda že sme ho lepšie nevyužili

Reagovat
vrabejka

http://lineupbuilder.com/?sk=46nx7

Zajtra v teto sestavě

Reagovat
Tomoro

byt si mozna trefil jmena tak posty ti az tolik nevysly..zkus to znova

Reagovat
vrabejka

ne trefil sem to dobre mozna mist oCana bude hrat Allen, ale budeme hrat 4-4-1-1, nebo 4-3-3.

Reagovat
Tomoro

kdyz uz sis dal tu praci tak Lovrena se Skrtelem mas naopak.. navic kdyz uz takhle hrajem Sterling byva zleva Hendo jako falesne prave kridlo ktery tam obeha pul hriste a Couts ve stredu s Alenem.. spise mi to slo o tohle.. Coutse zabijet na strane je fakt skoda..

Reagovat
vrabejka

Couts je nejlepší v Diamandu s 2 utočníky

Reagovat
Tomoro

coz ale zitra rozhodne nehrozi takze to bude spise tak jak jsem psal vyse

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet; Moreno, Lovren, Skrtel, Johnson; Gerrard, Henderson, Allen; Sterling, Sturridge, Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2014/08/24/5056630/alexis-is-not-physically-ready-says-wenger?ICID=HP_BN_3

Nemyslim si, ze nie je fyzicky ready. On proste nie je tak kvalitny a tym padom to Arsene posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

TOP OF THE LEAGUE

snad aspoň na týden

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zahrály parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

City do toho!!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham s nima bych taky počítal, mají dobrý hráče a šlapou dobře...

Reagovat
kiwwi

vsak na 5. miesto s nimi kazdy pocita

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no už 2x byli 4. jednou kvůli Chelsea ale nemohli do LM... a můžou překvapit jako vloni Liver

Reagovat
smazaný uživatel

6.* Na 5. se pocita s vama

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze si pochopil, ze z dnesniho zapasu se nic positivniho odnest neda, tak se poohlizis jinde

Reagovat
smazaný uživatel

to udělá i kamoš, kterej hraje stopera v druhé dorostenecké..

Reagovat
vrabejka

15:17

Gazzetta dello Sport is reporting that Liverpool would be willing to let Lucas Leiva go out on loan after the midfielder was linked with Napoli. Former Liverpool boss Rafa Benitez is reportedly keen to sign Lucas, although Napoli will wait until after their UEFA Champions League clash with Athletic Bilbao in midweek before making a decision on whether to go for the Brazilian.

Reagovat
PhilipS

Viděl sem jen 15. minut, ale nedá mi to, abych si zas nekopnul do Maty. Já mám pocit, že on ten balon snad ani nechce někdy. Pokud se mu neušije systém na míru, je naprosto nulovej. Divil bych se, kdyby v lednu neodešel. Nechápu proč jedinej rozdílovej hráč, co má united teď k dispozici Januzaj, sedí na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

RODWELL

Reagovat
smazaný uživatel

LPG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je víc než jsem od MU čekal po prvních 2 kolech. LVG

Reagovat
wild

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

S takovou hrou fakt můžeme jít po hlavě do prdele.

Reagovat
kiwwi

huraaaa mame prvy bod

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Arbiter

Sunderland ztratil dva body

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
sajty

Jestli Sunderland nezačne doma porážet tyhle průměrné týmy,tak zase budou mít problém se záchranou.

Reagovat
wild

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

tak to si zaslouží lajk

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jany kozak

LVG

Reagovat
jany kozak

genius

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jeden Di Maria nevyresi

Reagovat
smazaný uživatel

@MirrorFootball

BREAKING: Sunderland drop points against Man United http://mirr.im/1tywIXl

Reagovat
SunFells

Zachovejte klid, van Gaal upozorňoval, že to bude 3 měsíce prasit, takže vše jde podle plánu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Příští tři kola Burnley, QPR a Leicester. Jestli tohle nebude devět bodů...

Reagovat
SunFells

Jestli to nebudou proti Burnley tři, tak čekám nějaký panic bid na Robbena

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
spider_8

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
wild

Tak..a teraz mame tyzden na prestupovom trhu aby sme zachranili sezonu od dalsej katastrofy.

Reagovat
smazaný uživatel

Maria, Benatia, Hummels, Reus. Vidal ... to by prozatim stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
spider_8

Na Benatiu máte necelých 5 hodin

Reagovat
fenixLFC

namiesto di marii by mali kupit panenku mariu inak neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prej ale stejne pomaha jen u jihoamerickejch tymu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im už nepomôže ani Panenka a ani Mária

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adhol

Reagovat
fenixLFC

videl som tuto sezonu Liverpool soton West brom sliepky arsenal chelsea leicester everton a neviem koho, ale proste tak zufaly ako United nie je nikto z nich. di maria bude musiet predviest vykon messiho s ronaldom aby sa to zlepsilo..nehovoriac o tom ze je to aj tak zbytocny nakup, rovnako ako mata. Nakoniec pre United iba dobre ze minuyl rok neuhrali LM lebo to by bola strasna hanba....moyes

Reagovat
smazaný uživatel

LVG Dobrá náhrada za Moyese...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Teda ale na konci to byla od Sunderlandu jedna nabídka za druhou. Ještě že to písknul dřív než si stačili dát vlastní gól

Reagovat
Grahf

Polku z toho mužstva by som na fleku vyjebal, to sa nedá pozerať ani so zavretými očami

Reagovat
mithro

#MUFC 's 1 point after two matches is their worst start since the first PL season, 92/93 (0 pts), when they won the title. #mufc

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to se říkalo i loni, ne?

Reagovat
TheAdy

record breaker number two

Reagovat
Whitemedia

Z Maty se stal v Manchesteru tragéd..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Di Maria je opravdu potřeba, taková bída se jen tak nevidí

Reagovat
Zaschrona

Legendarnost Sira Alexe i nadale stoupa, Davey Moyes opet ziskava svoji ztracenou reputaci... LVG

Reagovat
smazaný uživatel

jak může získat svoji ztracenou reputaci ?

Reagovat
smazaný uživatel

najde ji

Reagovat
Zaschrona

Uz jen tim, ze on vloni s tim tymem Swansea i Sunderland porazil. Moyes > LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes měl Vidu, Ria a Evru... to LVG nemá, což mi říká... kurva kde se stala chyba ?

Reagovat
Zaschrona

Nevim, Moyesova chyba to asi nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy ty jsi začal zase obhajovat Moyese :

Reagovat
Zaschrona

Od te doby, co ho od vas vyhodili. Ale nektery veci mu neodpustim.

Reagovat
Mada

Reagovat
db18

V tom že je LVG nechtěl?

Reagovat
mithro

Moyes nic spat neziskava prosim ta

Reagovat
Mada

Reagovat
Ángel di María 22

United jsou fakt vtipný. Ti by měli už teď Ángelovi postavit sochu a každý den se mu klanět za to, že je choten tam přijít. Ten jenom svou osobou (bohužel) zvedne ty bídáky uplně někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvedne

Reagovat
Ángel di María 22

To záleží na tom, kam ho budou stavět. Líp než v Realu už nezahraje, ale i tak to bude na ně mega kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve předu může běhat Pelé, Maradona a Di Stefano, když budou mít vzadu to co mají tak na tom nesejde.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak počítám s tim, že toho stopera přivedou taky, to je povinnost, aby to bylo nakym zpusobem ok. Angel je ta nadstavba.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jejich pár zápasů minulou sezónu a teď ty dva a prostě se mi zdá, že nemají pevně určené co hrát, jakoby se neznali na tom hřišti a nebyla mezi nimi žádná chemie. Ta kvalita tam chybí,jak na stoperech, tak na CM tak i na křídlech, ale to neznamená, že budou hrát tak jak hrajou. Sice trošku blbé srovnání, ale Fabregas je v Chelsea měsíc a půl +- a vykazuje větší sehranost s týmem než většina hráčů United.

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli teda mají pevně určené co mají hrát a ti hráči to očividně neplní už druhým rokem tak nechápu proč tam ještě sedí Woodward

Reagovat
Infernoqt

n, máme tam dost nedostatku, zvedne nás to tak, že můžem dát průměrný týmy, ale jak bude nastupovat, Clev, Fletch, zkurvenej Youngův ksicht co centruje bez pohledu dopředu tak s tím prd zmůžem

Reagovat
PhilipS

Vždycky, když vidim takhle beznadějnej zápas, začínám přemýšlet o svym životě, jestli bych neměl náhodou dělat něco jinýho. Manchester bez Di Marii a Vidala už nezapnu. Interkontinentální nuda. Jediný zábavný čísla tam místama předváděla okresní obrana united včele s Blekotou a Kýnem.

Reagovat
Rarášek

"Jack Rodwell vyrovnal"

Reagovat
Counter

Dokonce i Moyes proti Swans a Black Cats vyhrál... Sledovat poslední dobou MU je naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj a jen bych připojil, že sledovat naše zápasy letos je taky velká paráda

Reagovat
Counter

tak my aspoň dokážeme bodovat naplno a užiješ si víc gólů

Reagovat
madridcan

Remizovali ste v Evertone aj v Besiktasi, tak jake bodovanie naplno? Si fetoval zas profilovky?

Reagovat
Counter

Community Shield a hlavně první ligové kolo s Crystal Palace.

Reagovat
madridcan

Malo

Reagovat
Counter

Víc než ManUtd

Reagovat
madridcan

a?

Reagovat
Counter

Musíš vyhrát, že? Tak jo, vyhráls.

Reagovat
madridcan

Ale co s tym ma spolocne United, ked ty pises o bodovani Arsenalu naplno?

Reagovat
Counter

Že United zatím naplno nebodovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval bych takový to blikací zařízení z Man in Black dneska

Reagovat
Cobra

Nevím z čeho mám větší radost. Jestli máme už 5ti bodovej náskok na MU nebo to, že kiwwi a to jeho pojebané LVG u každého článku je uplně mimo mísu. #MoyesIn

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej anglickej tabor, co ma poradny fanousky nechapu proc se nezapoji ostatni

Reagovat
mithro

a este jedna vec, kapitan Rooney, hahahahahahahaa

Reagovat
mithro

a predavat Welbecka, jedineho hraca, kt je rychly, to nam treba

Reagovat
wild

nechapem preco jebol Januzaja na CM ktory jediny je schopny potiahnut utok a nieco vpredu vymyslet..miesto toho sa uz dva zapasy pozerame na tragickeho Matu ktory nic nespravil

Reagovat
smazaný uživatel

dal gól, to bude někomu stačit...

Reagovat
mithro

njn. dnes sa vpredu stalo presne to, coho som sa bal celu pripravu. Rooney stratil svoju dynamiku, Robin je tiez slimacik, Mata detto. Tam nikto nebeha, nehybe a proti obrane, kt je zatiahnuta na sv 16ke je to tazko. Ale tak uvidime, od toho tam je LVG.

Reagovat
Counter

Na to snad nedojde, protože větší blbost si už v souvislosti s MU představit nedokážu.

Reagovat
mithro

ja ti neviem, mne pride, druhu sezonu po sebe, ze si nase vedenie moc netyka s nejakou koncepciou. Uvidime, snad ma LVG a Giggs oci a vidia, ze takto staticky sa v PL neda hrat. A specialne United, kt svoje najvacsie uspechy postavil a zazil prave vdaka rychlosti.

Reagovat
Counter

Je pravda, že Welbeck byl na odchodu i dřív, ale měl jsem za to, že v tom měl prsty Moyes... Teď to vypadá na hlubší problémy, ovšem pořád tomu nerozumím.

Reagovat
mithro

tak on bol na odchode koncom sezony, kv Moyesovi, to sa mu necudujem, tam to musela byt uz divocina ku koncu jeho vlady. ale prave v tom 4-3-3 by mohol byt uzasny. len my tam mame kapitana, kt nikto neposadi.

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

a teda, ja som bol vzdy Smallingov fanusik ale ta nasa trojka v zlozeni Blackett, Jones, Keane vyzerala druhy polcas ovela lepsie ako ked tomu v strede sefoval CHris.

Reagovat
terry

Subtly scathing from Neville: "Last season they signed two players that don't fit the philosophy of the club. This one does: he can run."

Reagovat
smazaný uživatel

Má bohužel pravdu no

Reagovat
mithro

ma pravdu no.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na Di Mariu?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Moyes 4:1 LVG

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tady Zaschrona nebo kdo rozčiloval, jaký mají účka nechutně lehký los ze začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že by MU niekedy pod LVG vyhrálo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

LVG

Reagovat
Counter
Reagovat
Pepe1911

LVG

Reagovat
vrabejka

LVG

Skvělá prace! Jen tak dál!

Reagovat
mithro

Don't understand people hating on Cleverley, you're only jealous because you didn't win the competition to play for United for the day...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

OT: V zápase Eibar x Sociedad všech 22 hráčů Španělé... To je docela síla

Reagovat
fantomas

A já se tu rozplýval nad 11 Angličany v zápase MU.

Reagovat
Counter

tak jako i to je víc než slušné

Reagovat
papos182

Tak Sociedad sami Baskove a Eibar prave postoupil, to bude nejaky maly tym bez vyraznych zahranicnich hracu, uz jen jak vypadal ten jejich stadion. Takze neni to tak sokujici. Ale

Reagovat
Counter

Jasně no, oni si tam na svoje kořeny potrpí.

Reagovat
papos182

A jo, Sociedad neni Bilbao

Reagovat
Counter

To je fuk, Athletic je trošku ortodoxnější, ale i Eibar se Sockama jsou takoví.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

LvG: "I like Di Maria is a player but I also like Messi & Vidal. We cannot always sign who we like."

tak pekne pomenoval Vidala, pod Edo, posli dalsich 75 mega.

Reagovat
nani92

no super, teraz nás začnú spojovať aj s Messim

Reagovat
mithro

to je trik, pozri ako to povedal minule a Di Maria je na ceste

Reagovat
mithro

Remember how van Gaal said didn't have "a winger like Ronaldo or Di María"? Now he "likes Messi and Vidal".

Reagovat
Dawon

Jdeme po MEssim, je to jasne LVG

Reagovat
LAM

Máte 250mega a plat aspoň 500K/w

Reagovat
mithro

vy vobec LVG nechapate, keep up boys

Reagovat
LAM

horší je,že ho zatim nechápou ani hráči

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

Vsak psali, ze pres tyden prijdou 3 hraci, ADM, Messi a Vidal, kde je problem?

Reagovat
LAM

Reagovat
mithro

kde by akoze Messi hral?

Reagovat
fajdax

Myslíš, že by neposadil Pussyho nebo Rooneyho?

Reagovat
Counter

Wingback

Reagovat
Svatej

tyvole, ta představa

Reagovat
Miguel19

Takže AdM nic..

Reagovat
smazaný uživatel

ono to este tak dopadne

Reagovat
LAM

A kam tady půjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso @XabiAlonso · 6 min

¡ Gracias por todo Fideo ! Te deseo lo mejor, aunque sea en el Man. Utd :) Nunca olvidaremos el zigzag de la prórroga en Lisboa.

Reagovat
tomasinho

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty ceny za Jamese, Balea a potenciální za Di Máriu, tak mi Hazard za něco přes 30 přijde jako pohádka

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to takhle pude dal, tak z kiwwiho bude pstros nebo kedlubna.

Reagovat
blade115

Ještěže se náš zápas s účkama vejde do těch tří měsíců, hrát proti nim v tomhle rozpoložení by byla celkem sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu je celkem jedno kdy s nima bude hrát. Maximálně to zase uremizujeme

Reagovat
Ángel di María 22

Mně se líbí ten los. Oni ztratí s každym dementem na začátku, jak to maj "lehký" a až se nějak budou dobře sehrávat a bude to začínat vypadat, tak dostanou těžší soupeře a ztrácet budou dál.

Reagovat
Whitemedia

Oni by prostě potřebovali víc zápasů s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak Ale obávám se, že i Arsenal nad námi tento rok vyhraje

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

to už nás nedáte =)

Reagovat
Whitemedia

ale jo, sebevědomí vám pořád nechybí

Reagovat
Infernoqt

když myslíš

Reagovat
vrabejka

Mufani dejte LVG čas. Sám přece říkal, že na první jeho výhru v PL si budeme muset počkat 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

zapas som nevidel, chcel som stiahnut, omylom som pozrel vysledok..pohodicka, co stresujete, Blackett najlepsi hrac United, hrame s obranou Jones, Keane a Blackett, pred nimi Fletch a Clev, co sa riesi, chlapci sa zohraju a ked zacne liga, tak to bude ok, neverim, ze United niekedy v lige moze nastupit s obranou Jones, Keane a Blackett, pripadne so zalohou Fletch a Clev..utesuje ma, ze Edo chce minat a ma na to cele leto, takze urcite nedopusti, aby sme s takouto zostavou hrali aj v lige, vsetko je ako ma byt, hlavne ziadnu Panike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ved ale obrana Jones, Keane a Blackett bola lepsia ako to so Smallingom.

Reagovat
smazaný uživatel

cize v obrane so Smallingom by sme atakovali desiatku, v obrane s Keanom mozno zabojujeme o EL?

Reagovat
mithro

Ano. A s Evansom mozno skusime aj Carling Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Smallingovi podle mě vubec nevyhovuje ta tříčlená obrana. Rojo vám hodně pomůže si myslím, ikdyž to podle mě není žádnej top hráč.

Reagovat
mithro

hlavne, smalling s tou jehou rozohravkou je v strede hrozny. jones tam druhy polcas hral o dost lepsie, vedel zobrat loptu a pekne ju doniest aspon na stred.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, bez silného vůdce v obraně nám ani AdM nepomůže... minulou sezónu to bylo zlý, teď je to ještě horší

Reagovat
LAM

No zatim jste dali ve dvouch zápasech proti průměrným týmům 2 goly,takže problém je hlavně v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to řekl, dvojice Rooney - van Persie na papíře vzbuzuje strach... a přitom oba marní... já už nevím, jestli to dojebem i s MK Dons, tak bojujeme o udržení...

Reagovat
Infernoqt

takhle, vypadne Burnley, QPR a ještě někdo, pokud nedáme Burnley, budu silně zvažovat nás jako adepty pokud nezměníme záložní řadu

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrajeme teďka zrovna jak s Burnley tak potom s QPR... jestli ztratíme body s obouma bude to docela jasný... mám strach, protože i ten Nottingham hrál včera líp jak my

Reagovat
Infernoqt

záloha určuje tempo hry jak dopředu tak dozadu a tam prostě bylo hodně nepřesnosti a chyb dneska a i Young nezáří jak by měl, standardní situace taky nebráníme nijak fest, čiže jak se s tímto chce někdo srát, aby to napravil, jsem rád, že to nemusím dělat já

na piču, nebaví mě to ani komentovat, ani hodnotit, radši se budu věnovat jiné činnosti

Reagovat
fenixLFC

to zas nie, ono aj ked je ten tym na sracku , o zachranu by to nebolo. a aj v tom nereálnom pripade, tak proste bud by ste odvolali trénera alebo v zime skupili vsetko co by malo nohy a svetovu kvalitu aj keby ste mali dat miliardu a bolo by

Reagovat
r.mrazik

Evidentne v obrane problem moc neni..

Reagovat
Rssa

James Corden nastoupí místo Craiga Fergusona? No, to může být celkem zajímavé, aspoň bude více hostů ze světa fotbalu...i když už to nebude mít asi ten správný říz...

Reagovat
Ángel di María 22

Craiga nenahradí nikdo. Ten jeho formát a detaily tý show jsou jedinečný

Reagovat
Rssa

Nedokážu si představit, že by Geoff nebo Secretariat mohli nevypadat jako totální WTF kokotina v podání někoho jiného než u Craiga...To odlišovalo od ostatních talk show, i když to v podstatě bylo o tom samém. Ta osoba tam dělala 90 %, zbytek možná hosté..

Reagovat
fantomas

Hm hm, Corden je super, ale jako moderátor neni nic moc už ve svý vlastní A League of Their Own, nedovedu si ho moc představit ještě někde v Americe, pod hlavičkou jistě náročnější stanice než volnomyšlenkářský Sky.

Reagovat
Rssa

On mi přijde jako dobrý poskok právě pro nějakého leadera, ale aby to táhl sám...no nevím.

Reagovat
fantomas

Tak tak, Whitehall detto - a to i on mi v takový roli sedl líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Ferguson pokračuje akorát v jiný show ne? Jestli na to někdo kouká kvůli němu, tak na něj vesele může koukat dál. V tý nový show s ním má pokračovat jeho vrchní producent a dokonce i ten kostlivec.

Reagovat
Rssa

Tyhle přechody jsou většinou nepovedené, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby dostal tu volnost co má teď. Když ji dostane, tak se toho nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

James Corden už nebude na sky? v league of their own je super

Reagovat
fantomas

Proč by nebyl? Teď začíná nová série..

Reagovat
fantomas
Reagovat
Robochelsea

Asi nebola chyba v Moyesovi...

Reagovat
Robochelsea

Asi nebola chyba v Moyesovi...

Reagovat
r.mrazik

Jasne ze byla..bez neho bychom tam nemeli srace matu a kvetaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ano, přesně tito dva to poslední zápase posrali

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, vidim, ze rozbiehas hate s Matom

Reagovat
r.mrazik

Pije mi krev...nejdriv ze je silnejsi uprostred a ne na kridle...dame ho na kridlo a on co? Atoji mezi stoperama...je alibistickej,nic nevymysli,neda prihravku jinam nez na stopera nebo beka...a pri hre bez mice marnej...ufff...momentalne dost spatnej hrac....bude neco jak nas Torres

Reagovat
smazaný uživatel

pritom v Chelsea bol uzasny, neviem v com je s nim problem

Reagovat
mithro

problem je v tom, ze ma pred sebou rooneyho, kt stoji a caka a robina, kt stoji a caka. a takto cakaju vsetci traja, az mata nahra dozadu alebo pride obranca a vybavi tu dilemu za nich.

Reagovat
r.mrazik

Jj,u modraku mel dobry sezony...ale ted nevim,kolikaty skoncili v tech sezonach

Ja doufam,ze to v sobe stale ma,ale ted hraje hrozne...totalne zbytecny hrac

Reagovat
Whitemedia

Při hře bez míče bude marnej vždy..

Reagovat
smazaný uživatel

Užívajme si United, kým sú takíto, lebo to nebude trvať večne, ani dlho. Ale tento rok to ešte podľa mňa bude sranda.

Reagovat
r.mrazik

Jeste ze vysly titulky na class of 92...clovek si zlepsi aspon naladu

Reagovat
nani92

kde sa dajú nájsť?

Reagovat
r.mrazik

Na ulozto jsem je videl...na titulky.com se asi jeste nepreklopily

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
mithro

Me watching that game. http://youtu.be/6DCVTg24Qis

Reagovat
misinho7

Fuuu ak naozaj daju United za Angela 75 + 15 bonusi tak to bude paradny predaj Angel bol sice v jarnej casti klucovy ale predtym to nebolo ono a ked ho este LVG bude staviat na kridlo kde nebol az taky paradny tak to bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

ako si k takej sume dosiel prosim ta?

Reagovat
misinho7

tak spekulacie co su zatial tak sa najviac o tom hovori ale mozno to bude menej , tazko teraz povedat ale ak to bude naozaj tych 75 + 15 tak potom Perez aspon za tu sumu .. inac za prestup Angela

Reagovat
kiwwi

ne najviac sa o tomto hovori, ale toto je najviac z toho o com sa hovori

Reagovat
smazaný uživatel

podle skysports je to 63,9, ale co čtu tak se ještě pořád nedohodli

Reagovat
kiwwi

podla mna je uz vsetko dohodnute, ale media nemaju ani sajnu tak strielaju cecnu odbuka dobuka

Reagovat
Arbiter

United have been quoted £75m for the Argentine, though they do not expect the final figure to be so high.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/28915510

BBC taky vaří z vody?

Reagovat
kiwwi

a neznamena to skor ze Real pozadoval 75m libier ale neocakava sa, ze konecna suma bude tak vysoka?

BBC akurat pise, ze z ich zdrojov je jasne, ze pojde o novy britsky rekord ktory prekona 50m. Torresa

Reagovat
Arbiter

to jo, každopádně asi nějaké informace mají. Real není v pozici, kdy hráče nutně musí prodat, vy jste v pozici, kdy hráče nutně potřebujete, byť ne na AdM pozici

Reagovat
kiwwi

nerozumiem teraz tejto debate

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, ona Marca sice je bulvár jak prase, ale nutno jí přiznat že toto léto má o Realu nějak moc jasné info, v přestupech se snad nespletli ani jednou. Peréz má všechny trumfy v rukách a bude vás chtít oškubat, tak jako vy jste měli možnost vyždímat Real při transferu Ronalda

Reagovat
mithro

175 +150

Just spoke to Utd and they are saying "no fee has been agreed for Di Maria".

Reagovat
smazaný uživatel

jezis Edo, uz to dotiahni aspon toto, on sa zas bude natahovat o dva, tri miliony jak ho pozname

Reagovat
mithro

tak to je len to, co United tlacia vonku do medii, asi aby to akoze utajili. Hlavne, ze Alonso uz mu na twitteri zazelal vela stastia v United.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky reportují skrz Balagueho 63,9M liber. Marca 75+15 euro.

Sice to není úplně stejný, ale dá se z toho odvodit v jaký relaci se ta cena pohybuje..+- těch 80 mega euro to bude prostě.

Reagovat
mithro

Van Gaal refuses to be drawn on Di Maria reports but name-drops Vidal twice in post-Sunderland interviews http://bit.ly/XK16DB

Reagovat
smazaný uživatel

on naschval povedal toho Vidala chce nam dat nadeje alebo co

Reagovat
mithro

ved to je uplne jasne, to iste spravil s Di Mariou. Ale ja sa mu necudujem, kazdy, kto videl prve dva zapasy sezony vidi, ze to je presne to, co nam chyba v zalohe. A ked nie Vidal, tak niekto taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som videl len jeden zapas a bolo mi to jasne, co nam chyba, vlastne nemusel som kurva vidiet ani jeden zapas a ani cakat na konec augusta a bolo mi to jasne

Reagovat
mithro

njn ale tak Louis im zas chcel dat sancu. Ale mna teda dost sklamali, obaja. Ako Clev sa snazi, to mu nemozem upriet ale on ma tak nizke sebavedomie, ze to jednoduch nejde. Fletcher druhy zapas po sebe uplne v lese, motala sa mu lopta pod nohy, smutne

Reagovat
wild

a naco akoze caka? Kolko este potrebuje videt od tragedov Cleva s Fletchom aby si uvedomil ze nato nemaju? Ma rad Vidala, nechapem preco ho nekupi..

Reagovat
Alberto Aquilani

Manchester ešte toho Benatiu môže získať, Bayern dáva 24+2 tak sa náš šporotvý riaditeľ rozhodol, že do Mnichova kvôli tomu ani nepoletí, a zdá sa, že ho ponúkame United ... samozrejme musia dať vyššiu sumu ....

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli akej sume by priletel do Manchestru?

Reagovat
Alberto Aquilani

35-40

Reagovat
mithro

beriem.

Reagovat
SunFells

Vás PSG na tom Marquinhosovi nějak rozmazlili.

Reagovat
Alberto Aquilani

rozmaznali ? Vám tu už fakt všetkým hrabe ? Luiz prestúpy za 60, Shaw za 35 a Benatiu, najlepšieho obrancu Serie A, hráča silného jak krava, ktorý by bol či v United alebo Bayerne jasná 1ka máme ako dať za 24 a ešte sa poďakovať, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si vybaví anglický pas, nechá narásť dlhé kučeravé vlasy a začne kopať strely na tribúnu a pôjde aj za 100.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jj. Protože Luiz by to měl nastavovat, úplně adekvátní částka za něj ...a u Shawa nehrál roli věk a potenciál.

Reagovat
Alberto Aquilani

ach bože ....

Reagovat
SunFells

može byt

Reagovat
smazaný uživatel

v eurach hej? jak zadarmiko, ten uz mal byt u nas

Reagovat
mithro

Reagovat
Alberto Aquilani

eur

Reagovat
wild

24+3

Reagovat
mithro

ak sa nam nepodari nic poriadne zohnat, tak by sme mali zacat normalne kickstarter kampan na kupu top zaloznika. a ak sa to chyti, tak mozme skusit aj obrancu

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

to je ale skvely napad, podla mna by sme mohli aspon 20miliov vyzbierat

Reagovat
smazaný uživatel

nekrad moje napady, tohle uz jsem rikal u Vidala. na FB mame 50 mega fanousku, tak kazdej da libru...

Reagovat
spider_8

Místo toho, aby se ho vedení snažilo udržet, tak ho ještě samo nabízí Je pravda, že to musí být rozhodnuto dneska?

Reagovat
Alberto Aquilani

Mehdi chce odísť tak či tak, a tá čiastka Bayernu je smiešna.... a ked sa pozrieš jak rozhadzuje United, tak si hovoríš, že aspon tých 35 musí byť pre nich nič ....

Reagovat
wild

Neni problem..podla mna za to stoji a keby to je na mne a myslim, ze viacerych z nas.

Reagovat
spider_8

Já se nehádám o částce, ta je podle mě plus minus v pořádku při dnešních cenách, ale o tom, že by se v první řadě vůbec prodávat neměl. To, že chce odejít je možný, ale jak se zdá, tak si to nechce vyloženě vybrečet a pokud mu klub nedovolí odejít, tak nebude dělat problémy.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo ? nechcel prísť na OPEN DAY, odmietol podpísať autogramy fanúšikom, celý čas je doma a tlačí na prestup ....

Reagovat
spider_8

Aha, to jsem nevěděl. To je potom blbý no.

Reagovat
SunFells

Ten Podolski půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa čoho súdiš?

Reagovat
Jardin

Arsenal Use Lukas Podolski As Bait In Sensational Deal To Sign Juventus Star Arturo Vidal Ahead Of Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Podľa DiMarzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to má znamenať uvoľnenie prostriedkov (hlavne z platovej štruktúry) na nákup nejakej náhrady za Artetu, tak to beriem, ale ak iba odíde a nikto nepríde, tak s tým nesúhlasím.

Reagovat
jacobT

Ja celkovo nie som príliš nadšený z jeho možného odchodu. Dúfal som, že ten čas príde až o rok. Ale pokiaľ príde CB aj DM, tak asi nemôžem povedať krivého slova.

Reagovat
SunFells

Podle zájmu Arsenalu vyřešit přetlak na jeho pozici, podle zájmu klubů o hráče samotného a podle zpráv referujících o tom, že k odchodu nemusí mít už brzy daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mají Manu takovej los...mohla být větší zábava...

Reagovat
smazaný uživatel

Grosskreutz sa vraj pohádal s Kloppom na tréningu. To by bolo elegantné riešenie postu RB, spravil by tlak na Debuchyho, možno by ho aj posunul na dvojku a Chambers by mohol byť len čisto 3. stopér.

Reagovat
Rssa

To jako že byste měli na RB dva záložníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy je záložník? A Grosskreutz je úžasný hráčik, takého univerzála by som chcel hneď v tíme byť trénerom.

Reagovat
Rssa

Debuchy je bývalý záložník (jak Jankulovski např.), Kevin je záložník, který poslední dobou nastupoval z nouze na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

o Debuchym som to nevedel, no.

Reagovat
Rssa

Tak ten už je na RB delší dobu, to Kevin je fakt z nouze. To tam stavějte radši Chamberse, vyroste z něj dobrý hráč.

Reagovat
Counter

Chambers bude nástupce Artety

Reagovat
SunFells

jako nejhejtovanější hráč AFC?

Reagovat
Counter

Wenger říkal, že ho do budoucna vidí v záloze. Ale třeba to ještě přehodnotí, když ho teď vidá na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers v strede zálohy, Chamberlain v strede zálohy, Ramsey s Bendtnerom na krídlach, Gervinho na hrote, to by bola zostavička.

Reagovat
Fenri

Řekl bych, že to určitě přehodnotí. On navíc tyhle odhady do budoucnosti většinou jen tak plácne a moc se toho nedrží, resp. ono se to většinou vyvrbí jinak, než si to člověk dopředu namaluje.

Reagovat
SunFells

Wenger taky říkal, že Wilshera vidí na Bergkampově pozici a teď začal mluvit o hluboko posazeném středopolaři Navíc každý to jeho prohlášení o budoucnosti hráčů vidí hned za dveřmi, přitom on to zmiňuje jako hodně výhledové možnosti.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Rssa

Hráč, jehož největší devíza je perfektní účes za každého počasí?

Reagovat
Fenri

S radostí, pokud dotáhneme někoho, kdo bude schopen zahrát 3. stopera líp než Chambers. Btw. sice tam Kevin nastupuje z nouze, ale co jsem viděl, tak mu ty výkony tam může závidět leckterej kovanej bek. On je prostě fantastickej hráč na lavičku

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

On si ho i Löw na MS vezl na beka.

Reagovat
Rssa

To nepopírám, ale kupovat ho jako primárně RB, to mi přijde jako škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

on by sa kúpil ako primárne hráč na každý post.

Reagovat
Fenri

Primárně na RB, LB a na střídání do zálohy, když to potřebujem oběhat

Reagovat
Rssa

Od toho tam máte Alexise

Reagovat
Fenri

ten ale nedá to RB a LB... A navíc, čim víc běhavců, tim líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Šak jsi ho neviděl hrát?

Reagovat
Counter

Co ty máš furt proti Debuchymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proti nemu nič nemám, veď som sa k nemu ani nijako nevyjadroval okrem včerajška. To, že ma v tých dvoch súťažných zápasoch, čo som videl, nepresvedčil, je pravda, ale nijako nad ním nelámem palikeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodepisuj Bellerina!

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nechcem, ale na túto sezónu sa s ním rátať asi alebo snáď nedá.

Reagovat
fantomas

Bellerin jako backup bohatě stačí. K tomu Manolas + William a máme za sebou nejlepší okno v historii.

Reagovat
Fenri

Snad dojde aspoň ten Manolas, no. Nebo kdokoli do obrany... Ale já se pořád tak nějak tiše bojim, že máme pro tuhle sezónu z Chamberse třetího stopera, z Bellerina backup na RB a až přijde krize, budeme lepit Flaminim a Miquelem

Reagovat
smazaný uživatel

To by rýchlo prešli vyhliadky dobrú a bezproblémovú sezónu.

Reagovat
Counter

Tomu se mi nechce věřit.

Reagovat
SunFells

v to DM nevěřím, ale čekám, že jeden přestup ještě uděláme a že to bude právě stoper.

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Tak mě taky ne Ale bohužel si to umim živě představit. Jako myslim si, že určitě se pokusíme někoho koupit, ale přijde mi, že to nebude ježdění přes mrtvoly a za každou cenu koupit aspoň někoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo to bude nejaký Squillaci

Reagovat
Fenri

Tak to jsem myslel tim "ježděním přes mrtvoly"

Reagovat
Counter

Tomu taky moc nedávám. Spíš někdo jako ten Manolas, Reid, Toby nebo nějaký králík z klobouku.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, ja dávam najväčšie šance práve tomu Squillacimu. Taký Spahić by mu možno vyšiel na druhý pokus.

Reagovat
Counter

To vůbec, spíš nepřijde nikdo než Spahić

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal will make a bid for Carvalho this week & hope to complete an £8m deal for Manolas (Telegraph)

Reagovat
smazaný uživatel

nevěř tomu, že odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ničomu neverím, preboha.

Reagovat
LAM

takže to bude 64m liber i s bonusama

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar borci, neměl by někdo zájem o novou PS vita (byla pouze vyzkoušena) plus pouzdro, 4gb karta a hru Raymen Origins. Je ještě rok a půl v záruce, vůbec jsem na ní nehrál a asi už nebudu, pořídil jsem si PS4.

Reagovat
smazaný uživatel

uz len kvoli remote play by som si ju nechal

Reagovat
kiwwi

Van Gaal was also asked if Kagawa could play central midfield. "I have tried him there . . he couldn't perform my wishes."

to sa dalo cakat, Kagawa tam proste hrat nemoze no (ale to asi znamena, ze Clev a Fletch podavaju vykony podla jeho priani)

Reagovat
Infernoqt

proč nehraje Rooney zálohu ? přesunutí jednoho hráče do zálohy by vyřešilo otázku pozic pro tolik hráčů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam má po glazerovcích největší slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

už si vyspal to pivo?

Reagovat
Infernoqt

promin ale ptám se jen lidí kompetetních odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

+ nemůže dělat ze zálohy ambasadora.

Reagovat
fenixLFC

takze cakas pokial ti to bubble garantuje?

Reagovat
soukup

v tom případě by ho bylo nejlepší prodat, dyť je vám skoro k ničemu, to je hrozná škoda

Reagovat
vodka

priste snad bude hrat misto Maty. ja sem nevim po jake dobe ten zapas vypnul v polocase, jak sem byl nasrany...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Jak jako nemůže?

Reagovat
kiwwi

strasne slabucky je, kolko krat tam hral tak tam odpadaval jak hruska...fakt to nie je nic pre neho...

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal: "I tried to play Kagawa (in a deeper midfield role) in the United States. But he could not fulfil my wishes."...preco ho neskusi miesto Matu, skoda

Reagovat
Rssa

Tak se dohodněte, kluci slovenští...

Reagovat
wild

ved ma hrat namiesto Matu a ten nehra CM

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Oba dáváte přímé citace a obě citace jsou rozdílné...jeden z vás kecá.

Reagovat
kiwwi

je uplne bezne, ze na twitter napisu novinari prepis jedneho a toho isteho vyjadrenia inac

Reagovat
Rssa

No jo, jenže kdo má tušit, že je to z twitteru. Já viděl uvozovky, což zcela běžně značí, že takhle přesně to bylo řečeno.

Reagovat
kiwwi

stretavam sa s tym, ze manazerom ktori nemaju anglictinu ako native language, ale rozpravaju po anglicky, tak upravuju citacie tak, aby boli gramaticky spravne a mali co najlepsi vyznam. Som pozeral tlacovku LVG a potom som cital prepisy a kazdy si to "citoval" inac

Reagovat
Rssa

Je to možné, každopádně od vás dvou to v rozmezí 1 minuty vypadalo podezřelé.

Reagovat
wild

nechapem ani ja, naco tam Matu drzal cely zapas ked nic nespravil. Dal sice gol, ale to je vsetko za dve kola..

Reagovat
Miguel19

Co vůbec ten Balotelli? Už přestoupil?

Reagovat
ďuriLFC

Cez víkendy sa to papierovo nedá dotiahnuť.Zajtra to bude ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

End the season now!

Reagovat
mithro

Van Gaal dodged Di Maria questions but said Herrera injury "not so bad", although could not put timeline on it.

tak aspon, ze tak. snad proti Burnley uz bude fit.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=HWH4qnXgvfY

"Definitely owes this club a lot." Levy

Reagovat
smazaný uživatel

takže Modrić a Bale sú na splátky?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič nebyl ještě minulé léto splacený Bale určitě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré kurvy tie španielske kluby, u nás sa vždy spomína, že Barcelona nám ešte stále dlží za Cesca.

Reagovat
smazaný uživatel

J Levyho ještě může trošku srát to, že jsme vyhráli LM, protože někdy na začátku června vylezlo na povrch, že Bale měl ve smlouvě to, že když nevyhraje LM do 2 nebo 3 let tak budou platit Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

slizkej ze na nem nezustala skoro kapka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
VasAFC

Nepromokavej oblek? To musí být v Anglii terno

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je nepremokavý, len kvalitný.

Reagovat
VasAFC

to byl pokus o vtip nebo existuje snad nepromokavý oblek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

DDG - Valencia, Benatia, Jones, Shaw - Herrera, Vidal, Rooney - Januzaj, Van Persie, Di Maria

Reagovat
wild

Nj, toto je uplne iny level ako s tym co sme nastupili dnes

Reagovat
kiwwi

a kludne by sa aj dal prehodit Rooney s Di Mariom, ale takto ako si to dal ty je to podla mna uplne najlepsie

Reagovat
Arbiter

di Maria do zálohy?

Reagovat
misinho7

tam hral celu minulu uspesnu sezonu a tam sa s neho stala hviezda

Reagovat
Arbiter

ale ne v PL...

Reagovat
blade115

Hrál by tam parádně, ale museli by přejít na 4-3-3 nebo podobný styl, v tomhle italským systému by to zabíjelo jeho přednosti.

Reagovat
kiwwi

bubble, si to ty?

Reagovat
Arbiter

je rozdíl hrát v záloze v PL a někde na španělské pláži. V Evropě většinou hrál na křídle, v záloze hrál proti slabším soupeřům nebo proti Španělákům...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Hral tam aj na ms

Reagovat
kiwwi

to bolo na brazilskej plazi

Reagovat
smazaný uživatel

a slabo

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Úraz hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

max tak půlku

Reagovat
kiwwi

presne na LCM hral minulu sezonu a hral tam fakt paradne

Reagovat
Pigeon

znalec jak vidím

Reagovat
misinho7

Di maria na tom kridle vyhori proste jemu sadlo CM ako vysite kde robil paradne prieniky a vytvaral priestor pre BBC , rok predtym na kridle bol katastrofalny

Reagovat
smazaný uživatel

takže BBC vravíš

Reagovat
misinho7

no ne CNN ...

Reagovat
SunFells

V MOTD by vytvořil prostor pro Shearera a jeho analýzy průniků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

je to uplny traged inak

Reagovat
misinho7

povedal som ze traged? sledoval si real v sezone 12-13 ? urcite nie tak nemozes vediet , hovorim ze vtedy na tom kridle bol slaby a neslo mu to nejak , sice rok predtym v tej paradnej sezone bol vyborny ale potom zacal mat vypadky , ale v tejto sezone bol vynikajuci na tom CM a to mu proste padlo ako uliate kde mohol prechadazt stredom ihriska ako noz po masle a vytvarat priestor pre nase utocne trio

Reagovat
smazaný uživatel

neslo mu to nejak...my tam mame Younga a Valenciu, co si predstavujes pod tym, ze Angel vyhori?

Reagovat
misinho7

no je pravda ze on aj keby nemal totalne svoj den ta je stale lepsi ako young a valencia no neviem proste mu to nepojde a celkovo vase vysledky budu o hovne.. ale ja mu dufam ze to zvladne a pomoze vam , sice nebol to moj velky oblubenec ale za poslednu sezonu si zasluzi obdiv a poklonu

Reagovat
blade115

Vždyť on si i z toho středu sbíhá k lajně. On je naopak ortodoxní křídlo, potřebuje hrát z kraje.

Reagovat
misinho7

no ale jemu vyhovoval ten volny pohyb , mohol hrat v strede zbehnut na kridlo a tak a samozrejme na alvom kridle mu to ide lepsie kedze pravu nohu nepozna ale rabonu ma paradnu

Reagovat
blade115

CMF dá jen ve tříčlenné záloze, hrát to v 3-5-2 by mu asi moc nesedlo. A na straně je variabilní, když hraje vlevo, tak se drží lajny, centruje a nabíhá za obranu, vpravo si zas Robbenovsky stahuje míče do středu a střílí, případně kolmicí hledá hráče nebo rabonou centruje do vápna. On to je takticky dost vhodný hráč, jeho by uplatnil v týmu snad každý.

Reagovat
misinho7

to je pravda ale vychadzal som s toho rozostavenia hore ked budu hrat 3-5-2 tak tam to bude ine

Reagovat
spider_8

Matovi a Rooneymu taky vyhovuje volný pohyb. To bude sranda až se tam půlka sestavy bude "volně pohybovat"

Reagovat
misinho7

mozno LVG vymysly nejak genialny tah a da volny pohyb aj brankarovy a potom tam budu cary

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. On je hlavně křídlo, do zálohy se dostal tak, že na tom křídle hrál tragicky, pískalo se na něho a docela oprávněně, nakonec ho vytlačil tragický Bale, který měl sice v zádech tu částku za přestup, ale byl tam prostě lepší i bez přípravy. Tak ho hodil Carlo do zálohy, kde prakticky piloval lajnu za Ronaldem, tam využil tu svoji energii a pohyb, protože běhal tam a zpátky, bojoval o míče, byl více i na očích.

Krom roku 11-12 kdy z něho Mou vyždímal všechno (jako snad z každého hráče ten rok) tak byl na křídle průměr.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity je zminit, ze na pravym kridle. Kde potom zacal delat jednu a tu samou vec porad dokola - zaseknuti do stredu a centr na nikoho. Levy kridlo bez Ronalda si da uplne v pohode, navic presne na tom postu se z nej stala hvezda v Evrope.

Reagovat
blade115

11/12 se mi hodně líbil, to byl úžasný. Loni byl skvělý právě v tý záloze, na MS taky a sezónu 12/13 si ho nějak nevybavuju ... No, každopádně já ho mám hodně v oblibě, o to víc mě sere, že jde k účkám. Bude právě hodně záležet, kam ho LVG postaví, ale každopádně si uplatnění najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně jediný schopný křídlo v tom kádru se nasere na CM? supr řešení za 70 milionů.

Reagovat
blade115

Průchoďák ... Hrát zálohu na tři b-t-b hráče by byla sebevražda. Já si myslím, že vy vůbec hráče jako Vidal nepotřebujete, vám by spíš bodl Matič nebo nějaký podobný typ. Každopádně bych se vykašlal na 3-5-2 a vrátil se k původnímu SAFovu rozestavení, do kterého by tu byli celkem vhodní hráči. De Gea - Shaw, Evans, Jones, Valencia - Januzaj, Herrera, Carrick, Di María - Rooney, RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

ououou Vidal by nas vytrhol jak svina, o tom nemoze byt vobec rec

Reagovat
blade115

Mi přijde, že si ho většina z vás plete s úplně jiným typem hráče. On není DMF, které vy nutně potřebujete. On je b-t-b záložník, lítá nahoru dolů, střílí góly, vyváží míče. U něj by byla škoda, aby hrál štít, ve středu byl ten defenzivnější a měl rozehrávat. Takhle - zahrál by to a asi i líp jak většina vašich hráčů, ale byla by to stejná situace jako s AdM nebo Matou.

Reagovat
kiwwi

ziadne DMF nepotrebujeme a uz vobec nie nutne

Reagovat
blade115

Říkej tomu jak chceš, pro mě to je prostě někdo vedle Herrery.

Reagovat
kiwwi

si slepy ze vedla Herreru tam mas dvoch dalsich zaloznikov?

Reagovat
blade115

Jo, v té holubově sestavě tam vidím 3 b-t-b záložníky, což si zkrátka myslím, že by nefungovalo. Nehledě na to, že na Rooneyho v záloze můžete zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

sak to presne my potrebujeme, co je Vidal..on nam tam sa este vrati Carrick, ktory tu rolu DM zvladne stale, vedla neho Vidal proste, toto my potrebujeme, takze nesuhlasim tu v tomto s tebou...samozrejme, ze aj niekto ako Matic by bol pre nas ideal

Reagovat
blade115

Jj, záloha Vidal - Carrick by byla skvělá, ale Herrera - Vidal, tomu bych fakt nevěřil. Dva typologicky hodně podobní hráči vedle sebe, přičemž ani jeden nehraje primárně z hloubky a nebrání...

Ono to vyznělo blbě - Vidal by vám samozřejmě hodně pomohl, ale ne tak, jak si tu většina myslí. Podle mě teda.

Reagovat
kiwwi

Herrera - Vidal by bola lepsia ako Carrick - Vidal, o tom absolutne nepochybujem...nerozumiem kde sa vzala ta fama, ze v zalohe musi hrat DM, stitovy hrac ci podobne nezmysly

Reagovat
blade115

Nj, jak se chceš o něčem bavit, když k tomu přistupuješ takhle dogmaticky...

Reagovat
kiwwi

dogmaticky k tomu pristupujes prave ty a to tym, ze v zostave musi byt DM

Reagovat
blade115

Ty tomu pořád říkáš DMF, já jen říkám, že tam nemůžou být dva typologicky totožní hráči, přičemž ani jeden neumí hrát z hloubky, bránit a rozehrávat - prostě to, co u vás dělá Carrick. Poslat na hřiště zálohu Herrera - Vidal - Rooney by bylo harakiri, proto by to taky LVG ani neudělal.

Reagovat
kiwwi

chces mi povedat, ze Scholes dokazal branit? a ked uz ide o to, Rooney by mohol byt presne ten typ hraca, ktory by zvladol Scholsovu rolu kludne aj v dvojclennej zalohe, nieto este v trojclennej, ale skoda sa asi bavit s tebou jak vidim

Reagovat
blade115

No rozhodně bránil víc jak Rooney. A hrál z hloubky, on byl právě ten rozehrávač, což v těch tvých variantách není nikdo.

Reagovat
kiwwi

Scholes branil viac nez Rooney...hmm tak tu debata asi nema dalej zmysel...

Rooney by tu rolu hral s prstom v nose

Reagovat
blade115

Ok, na to prostě serem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taký retard, že to nemá na Eurofotbale obdoby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak fama. Lepsi je rict si runner a passer a nasrat si tam mekkyho B2B zaloznika a utocnika a byt hrozne spokojenej.

Reagovat
kiwwi

boha jeho zase ten "pruchodak"

ta zaloha ma vseko co ma perfektna pohybliva zaloha mat

Reagovat
Talker

začínám být zmagořenej trošku, teď jsem přemýšlel, proč by měli mít 3 business to business hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho Rooneyho v zalohe proste zabudnitte kurva

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

byl by tam skvělý

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

on tam hrát nebude, LVG ho tam nepostaví...

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ho tu v idealnych zostavach v kazdej druhej niekde v zalohe, to proste sa nestane, nikdy, je to zbytocne takto riesit

Reagovat
mithro

s jeho spracovanim? vsak on kym si spracuje loptu, tak tam budu dvaja hraci pri nom.

Reagovat
kiwwi

kazdy ma svojho, mrazik Matu a ty Rooneyho

Reagovat
mithro

no este mi povedz, ze si vie spracovat loptu a ze dnes hral ako kapitan. alebo proti swans. uz neviem co chce, aby sa prebral.

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze vie...a nerozumiem co mas s tym kapitanom, to sa ma teraz zmenit v supermana ci co?

Reagovat
mithro

kapitan, ked sa nedari / prehrava, ma ten tim namotivovat, nabudit, ist prikladom. rooney druhy polcas uz ani nepressoval.

Reagovat
spider_8

I kdyby, tak je za půl roku nasranej a můžete připravovat smlouvu na 500 tisíc týdně...

Reagovat
mithro

DDG - Rafael, Blackett, Jones, Shaw - Herrera, Vidal, Mata - Januzaj, Welbeck, Di Maria.

dakujem.

Reagovat
Arbiter

a kapitán?

Reagovat
mithro

v evertone?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti proved?

Reagovat
Zaschrona

Jako dvojku bych ho bral, ale musi jit s platem 7x dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat.

Reagovat
Talker

To by bylo 200 mega liber za přestupové období

Ale jinak to nevypadá špatně, no.

Reagovat
Pigeon

obměna největšího fotbalového klubu světa něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel

A MU je jako ten největší fotbalový klub světa jo? Aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jsou hned z několika měřítek.

Reagovat
smazaný uživatel

Například? Nepočítaje bullshity o největší fanouškovské základně samozřejmě..

Reagovat
Counter
Reagovat
Arbiter

krásně se tam popisuje to, o čem jsem se s kiwwim bavil a co on nedokázal pochopit

Reagovat
Counter

A jinak:

Dresů nejvíc prodá ManUtd.

V televizi nejvíc lidí sleduje ManUtd.

Největší sponzorské smlouvy má ManUtd.

Takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

To ale bereš jenom z PL, ne? Nechce se mi to hledat ale nevěřím, že MU prodá víc dresů než Real a určitě nemá ani větší sledovanost. A vůbec, současně je Real ekonomicky silnější(podle Forbesu, a Forbes nelže) a cennější, a z historického hlediska taky není pochyb o tom, který klub je větší. Takže tak

Reagovat
Counter

Ne, celosvětově. A podle několik let starých výsledků prodal ManUtd zhruba stejně dresů jako Real (1,2-1,5 milionu).

Tu ekonomickou sílu je fajn zmínit, ale šlo ti o víc úhlů pohledu, které jsem ti nabídl. Že má Real víc peněz (a tím větší hodnotu) z TV práv spolu s Barcou a zbytek ligy úpí, to je prostě trochu zkreslující.

Samozřejmě, že Real je taky gigant a přímý konkurent MU v tomhle ohledu. Osobně bych je jednoduše dal na stejnou úroveň, aby se předešlo zbytečným hádkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak třeba ohledně těch dresů Real určitě v současné době nebude mít konkurenci(např. pokud James opravdu prodal těch několik set tisíc dresů hned po přestupu). A jak jako změříš jestli víc lidí sleduje Real nebo MU? To nejde prostě Ve prospěch MU bych prostě viděl jenom ty sponzorské smlouvy, ale když je podle Forbesu Real pořád ekonomicky silnější než MU, tak jim to asi moc neprospělo teda. Ve všem ostatním si prostě myslím, že má Real navrch, ale nehodlám se v tom teda dloubat nějak hlouběji, abych svojí teorii dokázal, to raději rovnou řeknu, že je MU lepší ve všem.

a to ještě věřím, že Barca by taky měla mít nějaké slovo v tomhle

Reagovat
kiwwi

a ako meraju televizie sledovanost programov?

co sa tyka dresov, mozes samozrejme hodnotit az na konci sezony, ale doteraz United predavali najviac resp v podlednej sezone sa delili s Realom o prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

No, když si vezmu, že Real dávají v televizi každé ligové kolo, ale MU vůbec nemá jisté že bude v televizi na úkor ostatních, pokud hraje ve stejný čas jako jiný atraktivnější zápas. + sledovanost v CL (kdy se v tomhle případě Real vždy dostane dál než MU) --- a jak pak můžeš všechno sečíst a říct s jistotou, který tým má větší sledovanost v televizi?

Ty dresy dobře beru, ale pořád je to malé měřítko velikosti klubu jako takového.

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze sa nejedna o sledovanost len v Anglicku? PL sa vysiela asi tak do 200 krajin sveta, PD asi tak do 40

Reagovat
Counter

James těch několik set tisíc dresů doopravdy neprodal, byla to lež. Potvrdil to sám Adidas.

Změřit jde dneska všecko :-) Píšou to v tom článku výše. A Barca je tam samozřejmě nahoře taky, o tom žádná, možná o kousílíneček vzadu za touhle dvojkou.

Reagovat
kiwwi

tych kluboc co maju vacsiu sledovanost ako Real je v PL dokonca viac, nie len United...to je prave sila PL ktora sa vysiela asi tak do 4x viac krajin ako PD...vobec najviac sledovany zapas na svete bol United - Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

United bod za bodíkem, letos bychom mohli být v lize zachráněni už koncem března

Reagovat
minoLFC

Adebayor

Mufani progres

Reagovat
Rssa

Co ten Batoletti? Už je něco jasnějšího?

Reagovat
minoLFC

zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

rasista

Reagovat
Rssa

No tys mi to teda vytmavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ohlašuje vždycky přestupy během všedních dnů.

Reagovat
tomasinho

O víkendu to nešlo, zítra přiletí podepsat.

Reagovat
fajdax

https://www.youtube.com/watch?v=0GV_kSswdj4

Eva má Ivana hodně v oblibě

Reagovat
minoLFC

tak keď jej najviac nakladá

Reagovat
smazaný uživatel

wow to byl dobrý fór.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je prostě úžasná

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Jak já zavidím chelsea že maj takovou doktorku

Reagovat
jacobT

U nás by musela mať v obľube Diabyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by ho neznášala, nemala by voľný deň za celý rok.

Reagovat
jacobT

Tiež pravda.

Reagovat
Talker

Není se co divit, kdo Braňa taky nemá rád?

Reagovat
spider_8

Suaréz ho přímo žere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

2-

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak 2+

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu dáme čistou dvojku, ne

Reagovat
spider_8

Člověk se tu o něco snaží a pak takový suchý hodnocení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chce to originalitu kurník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Reagovat
wild

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, tu som.

Reagovat
Trand

Všichni, kromě fans Chelsea?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Je to zákeřné prase.

Reagovat
Whitemedia

Není.

Reagovat
Counter

https://www.youtube.com/watch?v=cdqEJKnBGkU

Asi o 20s poté dala Chelsea gól, vítězný, a ještě z ofsajdu. Na to jen tak nezapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No, takže všechno dobře dopadlo

Fajn, tohle byla prasárna, pak už si vzpomenu jen na zákeřný faul na Kolarova.. a jinak za ty roky u nás nic hnusného nepředvedl, takhle já si zákeřné prase nepředstavuji..

Reagovat
papos182

Nechal se zakerne pokousat Luisitem, takze je to zakerne prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle minulou sezónu hlouběji řešil jeho úhlavní hater Chazy, že do všech soubojů jde zbytečně tvrdě a jestli zraní protihráče je mu u prdele, a je to obecně hodně zákeřný hráč. Já s tím teda nesouhlasím, ale že by Braňo byl andílek.. to se říct prostě nedá

Reagovat
Counter

Ale já chápu, že ho máš rád a všechno takové mu odpustíš... Jen zároveň zkus uznat, že ostatní fans na to můžou mít z logických důvodů jiný pohled.

Reagovat
blade115

Já bych ho nesnášel, kdybych fandil jinému týmu...

Je to jako s Keanem - je to zmrd, co se rve do posledního dechu za tým, takže je logicky sympatickej jen svým vlastním fanouškům. I když Keane byl ještě 100x horší.

Reagovat
Whitemedia

Srovnávat Ivanovice s Keanem

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

hlavně neporovnatelně lepší fotbalista

Reagovat
blade115

Já ho ani nepamatuju, navíc se mi zdá uhozený srovnávat obránce se záložníkem, takže se hádat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Neviem kam dá LVG toho Angela. Na krídlo by mohol ísť, ale kto bude na druhom krídle potom?

Reagovat
kiwwi

Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

akože na LWB?

Reagovat
r.mrazik

Ja uz to vidim,di maria nabere rychlost udela hrace,pujde k brane,da mic matovi a ten to vrati na nase stopery

Reagovat
wild

nie, ten ho da Fletchovi a az on to posune stoperom

Ale hej, Di Maria to bude muset riesit individualne a aj sam casto zakoncovat inak sa to vzdy dojebe..na druhe kridlo Januzaj a hned ta hra bude inak vyzerat.

Mata nech si chvilu posedi.

Reagovat
mimi_united

Nevzdávať sa a ďalej bojovať, kvalitu máme!

LVG je starý lišiak a určite dačo vymyslí o to sa nemusíme báť. Veľké veci majú malé začiatky, zlý štart a dobrý koniec. Liga majstrov bude o tom by som nepochybovala.

Kludne skúsiť Powella aj keď je stále mladučký určite má čo ponúknuť!

A nejaké peniažky na nákupy ešte určite máme

Reagovat
Dray

Kde bereš tu jistotu, že budete v LM? City, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

+Everton

Reagovat
Dray

Chtěl jsem je tam dát, ale asi budou potřebovat ještě rok. Jestli letos dají TOP4, tak smeknu, ale hrozně jim fandím. I když rivalové, tak sympoši.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mne bude velká rvačka o ty 2 místa za Chelsea a City, Eveerton, Tottenham, Arsenal, Liverpool, fakt si netroufám tipovat kdo to urve, United do toho bude promlouvat minimálně.

Reagovat
fff

Neskutocne sa tesim na tuto sezonu.

Reagovat
Dray

Možná jsem zaujatý, ale Liverpool s týmem co má a s trenérem co má bude v TOP3.

United vidím někde bodově s Evertonem a Arsenal s Tottenhamem - Pochettino by je měl dát dokupy, kádr mají solidní.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Everton!

Reagovat
Zaschrona

Nevim, nemame na to asi.

Reagovat
Counter

Tak MU zatím taky ne

Reagovat
Zaschrona

Nejaky jiny tymy mi jsou momentalne jedno, musime mit nabeh ziskat aspon 70 bodu, jinak to je uplne bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze to De Jongovi nepadlo. Kazdopadne sance jsme meli a vypada to nadejne. Janmaat bude velky oblibenec. Jaka zmena oproti Debuchymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Mexess. pls.

Reagovat
kiwwi

ty si nespomenul LVG...

Reagovat
fff

Na to si predsa na EF Ty

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty si ho nezabudol spomenúť

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli sme aj vyhrat aj prehrat, cize bod berem, aj ked bol som pred zapasom optimista a cakal som 3 body lebo na Villu vieme, kazdopadne Crystal doma musime

Reagovat
smazaný uživatel

Siem v zakladu by mohl zvratit tu streleckou beznadej. Cabella bude asi hrat dobre az na za par mesicu, snad ho Pardew neutavi. Na anglickych forech nekdo vtipne okomentoval - Cabella mel par momentu, ale kdyby se jmenoval Hatem, tak uz ho Pardew priste nepostavi.

Reagovat
smazaný uživatel

BArcelona 2 břevna během 10 minut

Reagovat
vrabejka

20:22

Real Madrid coach Carlo Ancelotti has confirmed that Angel di Maria's move to Manchester United appears set to be concluded.

Reagovat
fff

Inak MUfani, teraz som bol cez vikend mimo diania.

Ked vynecham AdM, spominal sa niekto dalsi? Myslim stoper alebo CM? Tusim som akurat nieco s Blindom zachytil, niekto iny este?

Reagovat
kiwwi

Messi

Reagovat
fff

Takze ani stoper ani CM, skoda pre vas

Reagovat
kiwwi

ale mali by sme utok Di Maria, Messi, Rooney, Persie, Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho by boli traja priemeraci

Reagovat
smazaný uživatel

Masch

Reagovat
SunFells

van Gaal zmiňoval Vidala s Messim ...

Reagovat
Ligter

Zbytečná otázka, náš klub funguje na nepřímé úměře: čím větší číslo hráčů o kterých se mluví v kuloárech ohledně přestupu k nám, tím méně jich pak k nám přestoupí. Do učebnic fotbalové ekonomie se nyní dostal tzv. Woodwardův paradox (ačkoliv začínám mít dojem, že je to spíš konstanta)

Reagovat
smazaný uživatel

hej fakt... me to prijde prehnany. Prisel Mata, Shaw, Herrera, teda asi i Di Maria a porad se tu bude rikat jak je to neschopnej nymand... on preci nebude ten hlavni v otazce toho, ktery post se privede...

Reagovat
Ligter

Samozřejmě jde o nadsázku, ale skoro mám dojem, že přestává vidět, kde nás tlačí bota. Posily dobré, za Di Maríu jsem rád, ale úplně nás to nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Messi to je jednoducho Boh, nechápem, ako niekto môže spochybňovať, že je najlepší, o tom sa nedá ani špekulovať.

Reagovat
Usty

kriste pane

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

neviem co spravil, ale suhlasim

Reagovat
papos182

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

jedine Suárez je jeho úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

lvg dokud si tam bude cpat younga tak nemame sanci

Reagovat
smazaný uživatel

MUNTD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajtra LFC hadam nesklame a odvezie si z Etihad aspon bodík

Reagovat
papos182

Bodik by byl uspokojivy.

Reagovat
Ligter

1500. pro lepší zítřky Manchesteru United.

Reagovat
smazaný uživatel

mancs dosť z núdze nákupy za prestrelené čiastky, aspoň tu ich pokryteckí fanúšikovia prestanú konečne (dúfam :-) ) moralizovať o nákupoch

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

jedine co stale ostava, ze si na to zarobi klub sam, ale je to fraska fakt

Reagovat
nani92

čo z toho ked si zarobí, ked to rozfláka na píčovinách

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak či tak ničíte trh

Reagovat
nani92

to nie,trh je už zničený (aj ked Kroos či Fabregas boli pekné výnimky,klobúk dole)..my sa mu už žiaľ prispôsobujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

začali ste s tým, pokračujete s tým, no

Reagovat
smazaný uživatel

nesnaz sa o tieto, nikto to to nezere uz

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre pondelok

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre pondelok

Reagovat
spider_8

Tomu se mi nějak nechce věřit. I kdyby to opravdu udělal schválně (což by byla hrozná blbost, protože byla rozhodně větší šance, že si Rosberg utrhne křídlo než že mu propíchne gumu), tak by přece nebyl takovej idiot, aby se přiznal. Vždyť tohle je situace, kde by mu úmysl nikdy nemohli dokázat. Dokud to neuslyším řict samotnýho Rosberga, tak tomu nebudu 100% věřit.

Každopádně pokud je to pravda, tak Rosberg a rozhodl pro mě dilema, komu mám přát titul.

Reagovat
Usty

Máte nějaký kvalitní link na MOTD? (mimo wizivig)

Reagovat
nani92

mimo wiziwigu na live Motd väčšinou nič kvalitné nebýva..najlepšie sa to pozerá nasledujúci deň

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou na BBC stránkách mají rozumný plynulý stream, ale jen pro UK. Dá se to ale obejít přes UK VPN nebo třeba že si člověk zaplatí něco takového:

http://www.smartdnsproxy.com/

Reagovat
Usty

nakonec byl na wizivigu pěknej :) díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/ClutteredCoarseChameleon

to je fakt těžký sázet jeden gól za druhým proti takovým obráncům..

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sources: Southampton make a £12million bid for Tottenham's Andros Townsend.

Moooooooc...

Reagovat
spider_8

Vždycky když někoho koupím ve Fifě, tak se to pak stane i v reálu

Reagovat
smazaný uživatel

Kup ještě Paulinha, prosím.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Snad ManUtd provedou hijack...

Reagovat
Fenri

A vyprdnou se tim na Di Mariu

Reagovat
fantomas

Ahhh, to bych si pak kiwwiho tááák užil.

Reagovat
papos182

...za 25m.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nechci ho, totalni vyhazov penez. Snad jsou Spurs tak hloupi a odmitnou to a Koeman s hokejkou si daji pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem , len u teba som nikdy nevidel toľko smajlov

Reagovat
Zaschrona

To se mi stava jen obcas, naposledy to myslim bylo u Smallinga pri jeho nominaci do Brazilie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo asi oprávnene

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze by pre nich bol az taky zly, prave klub ako Saints by mu mohol vyborne sadnut.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Částka přehnaná, ale na Saints je to kvalitní hráč ...ale nechci tam takového sobce vidět.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

coooo? taky bargain? a to si nechame utiect? Ed

Reagovat
Error

Už druhá nabídka, ale Spurs pořád opakují, že prodávat nechtějí. Tipuju, že Saints ještě přihodí 2 miliony a pak se snad obrátí na reálný nepředražený cíl. Křídlo je sice potřeba, ale ne za cenu přeplácení.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono bohužel jde asi o to, že se snaží mermomocí dostat toho Schneiderlina a Saints asi dostali přímo na výběr koho chtějí....

Reagovat
Leo Rekordman

Malo

Reagovat
vrabejka

Kris Peterson off to Utrecht on a season long loan deal.

According to the Mirror, Balotelli is expected back at Man City tomorrow night to watch new club Liverpool

Fabio Borini is ready to quit LFC to join Sunderland but only if he can go on loan. (Mirror)

#LFC are planning to offer new deals in the next few weeks to Gerrard, Coutinho, Sturridge & Henderson. (Bascombe)

Anfield sources insist the Reds have not received any offers for Lucas. *Echo*

A deal to sign Balotelli could be announce tomorrow and the player could be at the Etihad to watch his new side take on Man City. (Echo)

Reagovat
smazaný uživatel

Jano, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martínez is considering Samuel Eto’o and Danny Welbeck as his key targets. (Guardian; Telegraph)

Super, hlavni je, ze si Bob uvedomuje nutnost privest utocnika. Snad to bude podobne kvalitni finis prestupu jako vloni, chce to tym jednoznacne vylepsit... To zase bude panike...

Reagovat
smazaný uživatel

Ángel Di María has decided he wants to play for Manchester United after Cristiano Ronaldo has told him it is the club to go to. The deal will be finalised at the start of next week and he will be given the Number 7 shirt. (Guillem Balague )

ja som to nebral vážne

Reagovat
madridcan

Mne sa aj tak pacila tato titulka http://sport.aktuality.sk/c/173188/di-maria-kyvol-man-united-za-63-mil-eur-a-sokoval-c-ronalda/ Ked som otvaral ten clanok, tak cakam, ze co spravil pred odchodom alebo co...a ono taka kokotina

Ked vtak poslal olovrant do huby Youngovi, tak Novy Cas pisal o atentate na stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

však a čo iné čakáš, Paľo

Reagovat
madridcan

,, Ked som otvaral ten clanok, tak cakam, ze co spravil pred odchodom "

Aspon citaj po mne alebo inak poloz otazku, ked uz sa chces pochvalit, ze vies jak sa volam

Reagovat
smazaný uživatel

skôr som reagoval na poslednú vetu, tvoje meno poznám už roky, nepotrebujem sa chváliť

Reagovat
madridcan

Ty patolizac vo facebookovom prostredi

Reagovat
smazaný uživatel

To je moje proste

Reagovat
papos182

To si vsechny ty krestni pamatujes, nebo to mas nekde napsane?

Reagovat
kvasha16

Ol!verov zoznam

Reagovat
papos182

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

pamätám...

Reagovat
Zaschrona

MUFC are expected to pursue moves for Nigel de Jong and the Ajax defender Daley Blind once Di María has been secured. [The Telegraph]

Reagovat
I am Mancunian

toto uz nezvladnem

Reagovat
Zaschrona

1600. pro LVG

Reagovat
madridcan

1601, lebo si si to sam svojim prispevkom dojebal

Reagovat
Zaschrona

To ne ja, to Oľo.

Reagovat
fantomas

Duboisek končí kariéru

Reagovat
Zaschrona

To ses tak daleko uz? Mne jeste porad hraje Barkley, jsem se k tomu nedavno vratil.

Reagovat
fantomas

Státnice za rohem, tak sem zas pokročil no

Reagovat
fajdax

Sakra nemluvte o tom, nebo si to taky budu muset zapnout..

Reagovat
Zaschrona

Klasika, taky hraju nejvic, kdyz se mam nejvic ucit do skoly.

Reagovat
fantomas

http://s14.postimg.org/kr3ye19dr/dubois2.png

http://s30.postimg.org/6xuard1un/dubois.png

... nejlepší průměrák historie mančaft hnedka vypadá bejt smutnější, tak sem ho aspoň vzal jako manažera rezervy, i když má čísla tak akorát na uklízečku. (Schwabus mi mimochodem dělá trenéra 19 pro změnu.)

Jinak už cejtim, že pomalu ztrácim motivaci, jak mi dohrává tahle generace. Samotnýmu mi je skoro 80 a třeba tomu nadpozemskýmu stoperovi Maierovi už je 36. Jak skončí on a Martins (ten už btw ve 32 překonal Müllera, nedávno 400. ligová branka), tak asi sám natáhnu bačkory.

Jo a německá repre je pěkně necitlivej šmejd - Maier má dva repre starty do rekordu a oni ho nevzali na Euro (a pak ani pro kvaldu na MS), i když je stále nepostradatelná součást týmu, co právě vyhrál BL, LM, MS klubů a domácí pohár. Dementi beze špetky respektu fakt.

Reagovat
Zaschrona

V roce 2060 si nevyhral ligu? Zlaty balon ale 2x, na hrace s tak malo hvezdickama a ze z nej toho zas tak moc byt dle predpokladu hry nemelo. Uzasny pocty asistenci, musi byt rekordman.

Asi to trenuje nejaky ekvivalent Mourinha, to znam tohle... Woy mi taky Barkleyho i dalsi cleny vitezne masiny nechtel brat do nominace vubec, absolutne nepochopitelne, pak ho teda kopli, vzal jsem to na 2 roky ja... a od te doby se tam aspon ten Barkley stal nepostradatelnou soucasti, aby az se pak zranil, tak ho tam zase nechtel nominovat, protoze tam ted trenuje nejakej moula, co nehraje na AM a fanousci na nej porad vytvarej tlak, ze tam neni. Fakt mazec, aktualni drzitel Zlateho balonu, ale pro repre pry potreba neni.

S tou motivaci se nedivim, i tak uzasna kariera, mozna by stalo za to zmenit mancaft a jeste vybudovat v te hre neco jineho, uz brzo se ti "zasekne" vek a zacne posouvat datum narozeni, abys uz nezestarl, da se to hrat furt. V roce 2065 uz bych asi nikdy zadnou jinou hru nezacinal a uzival si legendarnost savu.

Reagovat
fantomas

Jo, měl sem zas jeden výpadek no, to je občas potřeba, abych spad na zem za celou dobu v Bayernu dvakrát, za 25 let... to snad fanoušci přežijou.

Jo, to sem měl přesně se Schwabem takle - AMka to můžou mít těžký. Ale Maier je stoper, ti normálně hrajou dlouho, a když i ve 34/35 v pohodě hraje a ne špatně (i když hůř než dřív, logicky), tak proč by to někdo kurva dělal?

Jinak jo, já už si to zpestřil změnou formace na drzý 4-2-4, páč se mi tedka rodili solidní hroťáci, co sem si nechtěl jen tak utéct. Ale když i s tim dokážu obhájit Ligu mistrů...

A nemyslel sem přecházet na jinou hru ani tým, však je to 2013... spíš už zas koupit aktuální vydání no.

Reagovat
Zaschrona

To by me snad jako fanouska uz ani nebavilo, furt vyhravat...

No, pokud tam nebyli nejaci mladsi nabouchani silenci, tak je to docela hnusny a k nastvani... Co ale clovek nadela, porad to neni uplne vypilovany takovy veci, SI maji na cem makat...

4-2-4? To jde, ja 3x za sebou vyhral LM i ligu s taktikou 3-2-4-1 (s 2x CM, ne DM ) Ted zkousim prechod na 3-2-3-2, snad to pujde. Ja mam ten problem, ze mam prilis mnoho skvelych ofenzivnich zalozniku, kridel a utocniku a neskutecne nabouchany stred zalohy i stopery, na krajich obrany jen skveleho LB, ktereho uz ale ucim hezky polahmovsku CM, umi hrat i CB ale. Budu to muset nafotit zase.

No, v listopadu vyjde 2015, jsem zvedavy, co tam bude na zmeny. I kdyz tezko rict, jestli to letos budu kupovat, mam 3 hry, ktery me v 14 porad hodne bavi, no... Nejlepsi by bylo, kdyby se konecne dalo hrat hru za chairmana.

Reagovat
fantomas

Hehe, Bielsa 2.0. Na tři stopery sem snad ještě nikdy nehrál, v celý svý kariéře FM hráče - moh bych si to tedka lajznout, z beků mám hodnotnýho jen RB (ovšem jak, ve 22 letech hodnota 30m, hraje mi základ od 16). Dík za inspiraci, hehe.

A toho chairmana do budoucna plánujou nebo je to vyloženě jen přání a doufání?

Reagovat
Zaschrona

A nejlepsi je na tom to drzeni mice, hraju to takovym tim nudnym Barcelona stylem zezadu, akorat pak akce vyrazne zrychluju od ofenzivnich zalozniku a kridel, takze to je pak docela mazec. Vsichni stoperi ball playing defenders, oba CM deep laying playmakers a defend mentality, oba AM advanced playmakers, obe kridla wingeri, a vsici attacking mentality, utocnici rovnez... prekvapive to funguje. A prave jsem mel podobnej problem, nemam zadny poradny RB, LB dobre jen jedno a 4 super stopery + navic jsem tam preucil Ledsona i toho LB, takze to je parada. Obcas ale hraju defenzivnejsi taktiku 4-1-4-1 (hovado Ledson vsechno ve stredu uhraje ), treba na Chelsea proti Mourinhovi si to nelajznu.

Spis jen prani, nikde jsem o tom nic ofiko ani naznakem necetl. Ale nemuselo by to byt zase tak tezky udelat. Hrozne by me bavilo vyhazovat trenery nebo jim kupovat hrace, ktery nechtej nebo skudlit jako Kenwright.

Reagovat
fantomas

Ty píčo, to je maglajz... od ball-playing CB sem vždycky upustil tak po třech zápasech experimentování, ani limited CB vedle něj to nevyvážilo, šílenosti dělal.

A to jako já s bekama uplně problémy nemám, to ne, moje top LB mělo posledně průměrnou známku kolem 7,70. :)) Ale je mu 28, takže bych ho klidně obětovalo ve prospěch nový výzvy.

Reagovat
Zaschrona

Chce to tam mit na to perfektni hrace, jinak to nefunguje, takovehle az skoro silene taktiky. Kdyz je ale mas, tak pak to je naprosto nechutnej valec. Dost podobny realu a treba Guardiolovu nebo Bielsovu systemu, akorat jeste vyhnany do extremu, no. Chce to davat velky bacha v zapasech s top tymy, proti tem slabym to casto konci neskutecnymi debakly.

A ja prave nemuzu ani za nic uz asi 5. sezonu najit RB za rozumnou cenu. Tak to resim takhle. I kdyz, kdyby me to napadlo driv, mohl jsem si tam preucit uz aspon tak 3 hrace, ktere mi ted zacinaji jeste zvysovat uz tak veliky pretlak vpredu - ty hrace mi je lito pustit, kdyz se s nima piplam a zaroven mi je lito pustit ty dlouholete opory, ke kterym uz mam citovy vztah... Hruza.

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

Už prodali toho Rooneyho,aby mohli přivést ADM?

Reagovat
cristiano.K.

Manchester United znovu nebodoval naplno a ze hřiště Sunderlandu si přivezl pouze bod za remízu, přesto právě manažer Black Cats Gus Poyet věří, že Rudí ďáblové budou na konci sezóny mezi čtyřmi nejlepšími týmy Premier League. "Pokud Louis van Gaal dostane čas, dokáže splnit to, co slíbil. O tom nepochybuji," řekl po vzájemném utkání Gus Poyet.

kdybys radši koupil Boriniho a nemlel sračky

Reagovat
madridcan

Jak to tam videl na ihrisku, musel k tomu povedat svoje...

Reagovat
kiwwi

Gary Neville: "The fans say a central midfielder or a centre-back is needed more, but I don't see any difference with a winger in that they need all three.

"This is the first part of that - the correct signing."

Reagovat
kiwwi
Reagovat
M0rb1D4S

Další panike buy. Nikdo k nám nechce, tak zlomíme britský rekord a přivedeme někoho, kdo není tolik potřebný.

Reagovat
kiwwi

Gary Neville: "The fans say a central midfielder or a centre-back is needed more, but I don't see any difference with a winger in that they need all three.

"This is the first part of that - the correct signing."

Reagovat
Arbiter

bez dalších nákupů je to zbytečný nákup...

Reagovat
kiwwi

vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

No docela jo, když pořádný druhý křídlo nemáte a nenacpete tam vedle sebe Matu s Wazzou.

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Když to řekne Gaal, tak je to bůh, kdyžt to řeknu já , tak je to Masopust pls. Ono se příchodem jednoho křídla něco změní na tom, že nemáte křídla?

Reagovat
kiwwi

Januzaj ti nieco hovori

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Gaal lhal a vám chybí jenom jedno křídlo? Januzaj je mladej nadějnej hráč, ale rozhodně ti neodehraje celou sezonu pod tlakem a Gaalovo parametry na křídlo. A znova, vy odehrajete celou přípravu bez křídelní hry, prcnete tam Januzaje a DI MAriu a budete se tvářit, že to funguje, jo?

Reagovat
kiwwi

co to skusas?

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentovat s tebou, máš pravdu, zbytečné.

Reagovat
kiwwi

ty neargumentujes ale splietas dve na tri

Reagovat
smazaný uživatel

Což je pořád o 100% lepší, než tvoje urážky apod. v tomhle vláknu.

Reagovat
Talker

To jsou s Di Mariou 2 křídla. Takže pokud se někdo zraní, tak stejně nemůžete hrát na křídla, pokud tam nenacpete Younga nebo Valenciu

Reagovat
kiwwi

vtedy by sa hralo 3-5-2 alebo nieco ine

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

Já bych je asi nestavěl na stejnou úroveň, vždyť v tomhle systému na křídla ani nehrajete a dávat Di Maríu na wing backa snad ani nepřipadá v úvahu ...

Reagovat
kiwwi

LVG povedal, ze nemoze hrat iny system, lebo nema kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Takže koupil křídlo, aby hrál něco bez druhýho křídla nebo to křídlo utopil? OK.

Reagovat
blade115

Tak to je potom ještě víc k smíchu, když celý léto zkouší systém bez křídel, aby si nakonec poslední týden přestupáku nakoupil křídlo/a a začal hrát zas úplně něco jiného. Já chápu, že si chtěl nejdřív omrknout hráče atp, ale tohle zavání hrozným amatérismem. Ostatně jako zbytek vašeho přestupového počínání.

Reagovat
kiwwi

jj vsetko co sa urobi je proste k smiechu...amater LVG

Reagovat
smazaný uživatel

#moyesin

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně přesně takhle to napsal.

Reagovat
blade115

Ani jsem od tebe nic jiného než podrážděnou reakci nečekal. Občas by to holt chtělo sundat ty červený brejle no.

Reagovat
kiwwi

a co ti mam na to napisat, ked si jak schizofrenik a v jednom prispevku pises toto - je to k smiechu, ja to chapem, je to amaterizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Jako schizofrenik jsi tu ty a to dlouhodobě. Já sem píšu hovadiny navátej, což je poslední dobou často, ale narozdíl od tebe se z toho vždycky vyspím.

Znova si přečti co blade napsal, je to totálně tak něco jinýho, než jak to vykládáš, jestli to nevidíš, tak máš velký problém.

Reagovat
blade115

No radši nepiš nic, když to očividně nedokážeš pochopit.

Je k smíchu, že celou přípravu a začátek sezóny zkouší jeden styl, který pak podle tebe poslední přestupový týden zahodí a začne praktikovat úplně jiný. Jestli chtěl hrát od začátku na křídla, tak měl tak hrát i v přípravě, pak by hned viděl, jak na to vaši křídelníci jsou a mohl hned začít jednat. Navíc by si zbytek týmu zvykl, teď je učí dva měsíce něčemu úplně novému a pak do nich bude zas cpát něco jiného. Vždyť to úplně postrádá logiku.

Ono to spíš bude tak, že se bude dál držet 3-5-2 a najde tam Di Maríovi nějakou alternativní pozici. Jenže pak zas platí ten původní příspěvek z 8:59, že jo...

A amatérismus je celé vaše přestupní období. Woodward se vytahuje, jak máte velký péro, a nakonec to dopadá, jak to dopadá. Už během loňské sezóny bylo jasné, že vám odejdou dva stopeři ze základu. Reakce? Koncem srpna přijde Rojo. To je amatérský, to se na mě nezlob.

Reagovat
kiwwi

Je k smíchu, že celou přípravu a začátek sezóny zkouší jeden styl, který pak podle tebe poslední přestupový týden zahodí a začne praktikovat úplně jiný.

- pred nedavnom sa tu ludia ujebavali, kedy LVG upusti od 3-5-2 a vsetci s posmeskami ze dufaju ze nikdy

Ono to spíš bude tak, že se bude dál držet 3-5-2 a najde tam Di Maríovi nějakou alternativní pozici. Jenže pak zas platí ten původní příspěvek z 8:59, že jo

- a preco si na to vlastne nepockas?

A amatérismus je celé vaše přestupní období. Woodward se vytahuje, jak máte velký péro, a nakonec to dopadá, jak to dopadá. Už během loňské sezóny bylo jasné, že vám odejdou dva stopeři ze základu. Reakce? Koncem srpna přijde Rojo. To je amatérský, to se na mě nezlob.

- tak zrovna prestup ako Di Maria nie je malina ze? Ja nehovorim, ze sa nedali niektore veci riesit rychlejsie a skor - hlavne ten stoper mal byt proste vybaveny to je jasne, ale zvysok sa az tak brat neda pretoze sam si napisal, ze chapes to, ze si ich chcel LVG otukat a potom to riesit

ja fakt neviem ale pride mi ze cokolvek sa urobi, tak sa budete vysmievat, ale to uz asi nema vyznam riesit

Reagovat
blade115

1) Sám jsem říkal, aby od toho co nejrychleji upustil. On to hlavně neměl ani rozjíždět. Teď od toho buď upustí a bude to směšný, nebo s tím vyhoří, nebo tomu dá čas a začne to fungovat.

2) Na co bych měl čekat? Vždyť já jen rozebírám situaci a říkám, jaký na to budu mít názor, když to dopadne tak, tak a tak.

3) Jednoznačně měl u vás být už během července stoper, možná i dva, pokud se chce vážně držet hry na tři beky. K tomu zbytku - říkal jsem, že chápu LVG, že si hctěl hráče omrknout, ale některé věci mu snad musely být jasné dřív než po víc jak měsíci pozorování, ne? Nebo to mohlo být jasné někomu ve vedení, to tady selhalo asi nejvíc. Přestup Di Maríi nikomu nevyčítám, spíš naopak. Jen si myslím, že už jste dávno měli mít v týmu pořešené stopery, dávno měl přijít někdo do zálohy a hned by to vypadalo jinak. V kontrastu s ostatními týmy, které si to pořešily relativně rychle, to prostě z vaší strany vypadá amatérsky.

Reagovat
kiwwi

Sám jsem říkal, aby od toho co nejrychleji upustil. Teď od toho buď upustí a bude to směšný...

- nemam co dodat fakt

Na co bych měl čekat?

- no nato jak to LVG posklada a kde bude Di Maria hrat a az potom az mudrovat co pripada a co nepripada v uvahu a vysmievat sa

so stoperom suhlasim aj ked je to u nas momentalne najmensi problem, kedze sa perfektne uchytil Blackett a dosiel Rojo...na CM dostali vsetci sancu + nas tam skosili kruto zranenia, ale verim tomu, ze jedno CM tak ci tak pride

Reagovat
blade115

Hm, to bude tím, že to pořád nechápeš. Podle mě ten styl ani neměl rozjíždět. Teď to prostě nefunguje, takže buď uvidí, že to bude chyba a vrátí se ke hře na křídla (přičemž skousne fakt, že to bude směšný, když se celou přípravu na něco připravoval a pak to zahodil), nebo tu káru potáhne dál. Spíš než vytrhávat věci z kontextu se zkus naučit číst celé příspěvky, třeba ti to potom dojde samo a nebudeš plýtvat mým časem.

Takže do té doby mám zákaz o tom diskutovat nebo co jako? Postoval jsi tu něco o tom, že to je stejně důležitý nákup jako stoper a záložník, já psal, že jedině v případě hry na křídla, v tomhle stylu vůbec. A už s tím máš zas problém.

Díky tomu Balckettovi postačí třeba jen ten jeden stoper, zas je ale otázka, jestli neměl spíš přijít Top hráč Benatia, ale Rojo, který je lepší na jiné pozici. Na CM měl někdo přijít už před X lety, v podstatě jste nikdy nenahradili Scholese. A jestli ještě někde přijde, tak se to alespoŇ zachrání, ale zas je amatérský, že až na poslední chvíli, když už začala sezóna.

Reagovat
kiwwi

lenze on to hrat zacal a fungovalo to naprosto paradne...ty si si uz proste pripravil podu nato, ze cokolvek urobi, tak sa budes vysmievat no

Reagovat
blade115

Ty furt trpíš nějakou záhadnou ublíženeckou fóbií, že se tu všichni okolo tebe touží vysmívat MU. Přitom já se ani nevysmívám, já jen konstatuju co je špatně a kritizuju LVG, že dělal dle mého nelogické kroky.

Dobře, uznávám, že to varianta byla, když jste neměli křídla, podle mě ale špatná. Když přijde s tím, že chce hrát 4-3-3, ale nemá křídla, tak by člověk čekal, že si nějaká koupí a do té doby odehraje pár přáteláku i s těmi tragédy. Ale on místo toho začne hrát úplně něco jiného a vymlouvat se, že si chce omrknout kádr. Což mi mimochodem nějak nesedí - proč si ho potřeboval okouknout, když už předem říkal, že nemá křídla, a evidentně o tom kádru už něco věděl?

Reagovat
kiwwi

Když přijde s tím, že chce hrát 4-3-3, ale nemá křídla, tak by člověk čekal, že si nějaká koupí

- ocividne nechcel kupovat kdejake kridlo ale chcel top kvalitu a ked taka nie je k dispozicii, tak radsej bude hrat 3-5-2...teraz sa taka moznost vyskytla, tak sa ide do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme se vysmívat, pokud to smíchu bude, což aktuálně fakt je. Koupíte hráče drahýho jak prase a teprve mu budete hledat místo v sestavě, který pravděpodobně tu sestavu překope celou oproti tomu na co se tým připravoval? Co ještě může být směšnější.

Naše vedění není přestupově ideální, ale koukni co s náma udělal příchod Fabregase a Matiče, byl takový problém se na podobné hráče pro vás zaměřit už daleko daleko dřív? S vaší hrou by udělali divy.

Reagovat
kiwwi

a ty uz vies ze LVG nema pre neho vymyslene miesto v zostave ale najprv ho kupi a az tak mu to miesto bude hladat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu do hlavy nevidím, ty jo?

Já se prostě z vašeho pohledu bojím, že to je podobný jak Mata, který ej u vás prostě utopený a pořádně nevíte co s ním a hraje výrazně pod svoje možnosti. Takhle to skončí nějakým paskvilem

Fellaini, Herrera,Di Maria - Mata,Rooney - RVP

Reagovat
Fenri

Náhodou, místo maty tam hodit Welbecka nebo Januzaje a mohlo by to být dost dobrý.

Reagovat
Pigeon

k smíchu je vaše snaha se do nás trefovat. Absolutně nic nevíš podsouváš to za fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je skôr špecialita vás fans United... neustále sa trefovať do všetkého čo je okolo vás... Holt začni si zvykať. Vaše kroky na prestupovom trhu sú amatérske a nebyť toho, že chce AdM z realu odísť, tak nemáta ani toho...

Reagovat
Talker

Mě přijde hlavně amatérský teda přestup Di Marii. Je to podobné Matovi - hráč, kterého nepotřebujete, nehodí se vám, ale koupíte ho, protože je to extratřída a je k dispozici a nikdo jiný ho za ty prachy nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba pro své kluby nepotřební hráči. To je na tom taky dost vtipný. Hlavně že se United všude kasá jak je to největší klub.

Reagovat
Pigeon

největší klub bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nepopírám, dokonce jsem to tu nedávno někomu z modrých sám psal, ale prostě jako takový klub byste měli nakupovat jináč.

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna di maria je o dost pochopitelnejsi nez mata

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo se jim teda hodi, experte?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal,Hummels, Benatia, Koke, Tiago....možností jak posílit střed zálohy i obrany zas tak málo není.

Reagovat
smazaný uživatel

btw těhle 5 by přišlo za tolik co Di Maria, Mata a Fellaini, just sayin....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne realny posily, ti povim..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší klub, který má díry v sestavě musí rozbít prasátko, když nechce vyklízet pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi (nebo aspon ne v takovym mnozstvi), v tom je ten problem. A navic tady ani nejde o penize. Di Mariu koupi jen proto, ze mu Real nabizel o 3 mega min nez si porucil, jenze neco podobnyho se u Hummelse, Vidala nebo Kokeho (kterej odmitl Barcelonu) jaksi nedeje..

Reagovat
Talker

Tak nejprave by měli dát dohromady defenzivní linie - stopery a "pivota" (CM)

V současné situaci, pokud chtějí využít Matu a hrát 3-4-1-2, tak 2 stopeři a CM, které dokáže spolupracovat s Herrerou.

Pokud celkově 4-3-3, tak stoper, CM a 2 world class křídla a netahat Matu.

Reagovat
kiwwi

Matu ale dotiahol Moyes, co s tym ma LVG robit?

staci to jedno WC kridlo, druhe bude hrat Januzaj

Reagovat
Talker

Já se bavím o vašem vedení, ne o van Gaalovi.

Reagovat
kiwwi

lenze u nas to nefunfuje ako u vas ze hracov dotahuje vedenie, u nas si hracov dotahuje manazer

Reagovat
Talker

Což znamená, že tam není žádná koncepce, pokud trenér nevydrží pár let v kuse. A i když vydrží, tak při změně trenéra se mění opět koncepce.

Reagovat
kiwwi

to je pravda, lenze s tym ako to dopadne s Moyesom nikto neratal...LVG by uz malo byt ine kafe

Reagovat
Talker

A pokud chcete hrát na křídla, tak potřebujete alespon 3 kvalitní křídla, ne dvě.

Reagovat
kiwwi

chjo, to je jak do duba

LVG na zaciatku povedal, ze mu chybaju kridla a preto nemoze hrat 4-3-3, ked ide kupit top kridlo tak je to amaterske, ja uz fakt neviem

Reagovat
blade115

Tak proč teda to divadlo s 3-5-2? A když už od začátku věděl, že nemá křídla, proč žádná nepřišla a vymlouval se na to, že si potřebuje omrknout kádr? Není to amatérismus? Nebo jsou to nějaké geniální kroky, kterým my nerozumíme?

Reagovat
kiwwi

aaaaaaaaaaaaaaaa do dvoch dubov fakt

poslednykrat a uz fakt koncim...3-5-2 zacal hrat preto, lebo nemal kridlo do 4-3-3!!!! Teraz nastala situacia, ze je k dispozicii top kridlo tak sa ide kupit, co je na tom kurva nepochopitelne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavý, že je pro tebe každý dub.

Reagovat
blade115

No výborně, tak jsme přes to utrpení z tebe dostali, že na trhu nebylo k dispozici žádné vyhovující křídlo. Já si to teda nemysllím, ale aspoň tu debatu zas neukončíme na mrtvém bodě.

Reagovat
fenixLFC

ze ste nakoniec zabili celu pripravu?

Reagovat
Talker

Achjo...

Jedno křídlo vám nic moc nevyřeší, protože budete mít 1 world class křídlo, jednoho talenta a pak pár druhořadých křídelníků. Takže pokud by chtěl hrát 4-3-3, tak by měli přijít 2 křídla, jedno je relativně k ničemu, protože stačí jedno zranění a musíte řešit, kam nacpat Di Mariu do jiného systému nebo řešit, jestli na křídle Valenciu nebo Di Mariu.

Reagovat
kiwwi

dobre, kupim si dve WC kridla a Januzaj bude sediet na lavicke, super riesenie...Januzaj ma nabeh nato stat sa WC hracom do 3 rokov a potrebuje co najviac hrat no a snad nebude na lavicke sediet to druhe WC kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neuvěřitelný. Vždyť má pravdu. Takhle tu bude jedno WC a Januzaj, který má prostě neskutečný talent a zabíjet ho na lavičce by nebylo dobré. K tomu pak alternativy jako Valencia nebo Welbz či Lingard. To je jako kdyby tenkrát nedostal šanci Ronaldo, protože ještě není WC hráč. To, že se může dávat šance náctiletým klukům ale fanoušci Chelsea ale asi těžko pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

čím ďalej čítam Tvoje komentáre, tým viac si pripadám ako z inej plenéty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas vlastny svet skratka. To je uplne neuveritelne.

Reagovat
Swarley

+ může ti tam hrát to falešný křídlo Mata, Welbz, Kagawa...že to loni nešlo neznamená, že to tak bude letos...

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

teď nevim jak to myslíš

Reagovat
vodka

pro tebe palec, pro zbytek te debaty, co se tady furt rozjizdi, oci...

Reagovat
Talker

Což znamená, že při zranění AdM budete muset přejít na jiný systém nebo tam narvat Valenciu či Younga, takže v podstatě na tom budete jako loni. Nebo dokonce Kagawu

Pokud chcete hrát na křídla, potřebujete 3 kvalitní křídla, to je logické - jakékoliv zranění vás pošle do prdele. I kdyby to měl být třeba někdo jako Robben na 2-3 roky s tím, že se bude střídat s Januzajem, který bude prvním náhradníkem.

Ten kádr je prostě složený příšerně.

Reagovat
Swarley

tak Kagawa hraje falešný křídlo v repre, Welbz dokáže hrát v té útočné trojce z křídla úplně bez problémů a dokonce se v rozhovoru vyjadřoval, že s tím žádný problém nemá...preferuje hrota, ale pokud hraje ve trojce z křídla, tak mu to sedí a svou pozici si najde...

problém těchto dvou hráčů loni byl hlavně v tom, že se prakticky na hřišti hrálo 4-4-2 a oni nastupovali jako kraj zálohy, což byla prostě kravina...

neříkám, že to je ideální řešení a nějak při tomto systému by postrádalo smysl mít hráče jako Mata a Kagawa, protože to využití by nebylo optimální, ale pořád by se s tím dalo pracovat...

Reagovat
Swarley

*mít je oba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ty by si byl schopný obhájit, kdyby někdo z United vyvraždil celou svou rodinu, ale Di María je buď AM, kde máte hráčů dost a nebo křídlo a on určitě není na WB to nejlepší řešení. Navíc potřebujete posílit hlavně CM a CB, protož bez nich si vás každý lepší tým namaže na chleba.

Reagovat
M0rb1D4S

Na CM vám klidně pošleme na rok Van Ginkela a na CB Zoumu

Reagovat
kiwwi

Navíc potřebujete posílit hlavně CM a CB - no ne ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria AM, aha. JO přesně kvůli tomu ho asi koupili.

Reagovat
smazaný uživatel

According to Sky Sports, United initially offered €60m and Madrid wanted €90m, with the two clubs eventually agreeing on €80m

Nebude stáť viac ako 70mil. eur. neexistuje Ak sa ešte započíta addons (10mil o ktorých sa špekuluje) tak nič moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Však 63.9 milionu liber je právě těch €80m

Reagovat
r.mrazik

OT: tak jsem si vcera zlepsil naladu Class of 92...moc prima,jen bacha na titulky...prekladal to nejaky rizek,takze cestinarsky chyba vedle chyby a treba alex neni prelozeny ( akcent? )

ale jinak super...prekvapil scholes,kterej ten fotbal mel neskutecne v kelu a bral to jako praci ve fabrice a naproti nemu becks jako totalni opak...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Vader, takže Pantilimon odišiel zo City, lebo nechcel robiť dvojku a aby išiel pravidelne chytať, hej?

Reagovat
fantomas

Odešel aby se rval o jedničku, hej.

Reagovat
vrabejka

According to Gazzetta dello Sport, Napoli have agreed a £1.6m loan fee with #LFC agreed for #Lucas, with a permanent option of £8.3m.

Prosim nech je to pravda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

1700. pro titul MU

Reagovat
wild

POVINNE STIAHNUT A POZRET VCERAJSI ZAPAS!!

To aby ta uz konecne presiel ten prehnany optimizmus

Reagovat
Ligter

Ale někdo takový je potřeba, aby to vyvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera to byla bida, ale ja Swarleyho chapu. porad ztracime jen pet bodu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ángel di María 22

Angel pujde za 80 mega. Tak to je pro nás na druhou stranu dost výhodný. Aspoň že jde za přestřelenou pálku, když už nic jinýho. Bude mít titulek nejdražšího přestupu z Realu a nejdražšícho příchodu do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton have contacted Atlético Madrid about Toby Alderweireld, who wants to move to the Pr. League. Also Monaco are interested.

To by ovšem bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl dobrej kreten.

Reagovat
Error

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Opoustet tym, kterej je schopnej porazet Real i Barcelonu a okradat je o trofeje v jeho nejlepsich casech.. To po roce udela jen vocas..

Reagovat
Error

Jenže jakou v tom týmu má pozici.

Reagovat
Counter

Může na ní pracovat, oni ti obránci před ním nebudou mládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt trojka na CB u mistra ligy a finalisty LM je spatny?

Reagovat
Error

Není, ale s cca 1500 odehranými minutami v loňské sezóně asi nebude dvakrát spokojený. Jasně, setrváním by vyloženě chybu neudělal, no v situaci, kdy jsou před ním v neotřesitelné pozici Miranda a Godín a oběma nebylo ještě ani 30, na pravidelný základ nejrůžovější vyhlídky nemá.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Ale tak byla to jeho první sezona po přestupu z Ajaxu, přestoupil až v září, vůbec s týmem neabsolvoval přípravu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pro něj je hlavně největší problém skutečnost, že se před něj dostal Giménez. Loni byl Toby třetí stoper a ti dva hráli vždycky, když mohli. Letos, když se čekalo, že dostane víc šancí se před něj najednou (asi díky MS) dostal ten Josema. A Simeone nerotuje ani tolik, aby dostali dost minut tři stopeři, natož čtyři. Toby nemůže působit ani jako nějak častá alternativa na RB, protože jsme koupil Gameze. Čili s velkou pravděpodobností odejde. Loni nedokázal za ten mizivej herní čas přesvědčit Chola natolik, aby mu věřil - měl tam několik dost velkejch chyb, místy nepůsobil dost jistě. Věřim, že by byl dobrej, kdyby se mu věřilo a postavilo se to na něm, ale jeho odchod momentálně vidim skoro jako jsitotu.

Reagovat
havrys99

ty vogo, na co čekáš Arséne?

Reagovat
Miguel19

Na postup do LM..

Reagovat
havrys99

to spíš doufáme, po těch výkonech

Reagovat
VasAFC

Myslíš z pozice 3. stopera v Atletiku odešel dělat 3. stopera k nam? Nemyslím si

Reagovat
Counter

Atlético de Madrid psal, že spadl dokonce na čtyřku za Gimeneze. Myslím, že by se tomu nebránil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Šušká se něco s Destrem. Prý je to taky dřevo, ale kdyby se nám nakonec povedlo ho přivést a zbavit se Torrese, tak by ten přestupák byl více než jen kladný..

Reagovat
Whitemedia

do konce přestupového období se budu modlit, aby se to vážně stalo.... v sobotu bych opět posadil Torrese na tribunu a ihned poté mu sbalil kufry a poslal ho do hajzlu..

Reagovat
Whitemedia

Ale stejně, pokud se Torrese nějak zbavíme, tak to bude jedině hostování a budeme proplácet 3/4 z toho jeho úžasného platu..

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Destra za Torrese by byl naprostý masterpiece, to by pak byl tenhle přestupák byl absolutně nejlepším

Reagovat
Alberto Aquilani

videl si niekedy Destra hrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs krasne, United tiez potesilo. Skoda tych slabych poslednych 10 minut Evertonu. Dnes este vyhra City a krasny vikend za nami

Trosku ma mrzia vykony Saints ale dufam ze budu mat vzostupnu tendenciu, po minulej sezone som si ich celkom oblubil, celkom by som sa pozrel na ten utok keby prisiel spominany Townsend .

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne J-Rod nech sa vráti z maródky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je podle vás nejschůdnější varianta, jak se dostat k tomu Digisportu? Je nějaká naděje, že by to postupně pustili i někomu dalšímu kromě O2TV? Ty streamy mě štvou... Mám TV, internet i telefon od jedné menší společnosti (Centrio) a jsem velmi spokojenej, za dobrou cenu skoro všechny kanály, dokonce i loni SlovakSport měli mezi prvními. Správce domu mi ovšem asi nepovolí ten 70cm satelit, který chce digi. V tom O2 se moc nevyznám, ale zdá se mi to dost drahý.

Můžete něco doporučit? Dík za rady

Reagovat
tomasinho

Obrana na prd, rozhodly neproměněné šance. City využilo všech našich zaváhání snad, my jsme prostě nedokázali dát gól, přitom možnosti byly. Nic, musíme teda utnout křídla slepicím, prohra z Etihadu není nic hrozného, jen jsme herně výrazně horší nebyli, proto zamrzí.

Pozitivem Lazar, příště snad do základu, Moreno a Škrtel snad budou v pohodě, Glen snad bude out.

Reagovat
smazaný uživatel

To já mu nepřeju, ať je zdravej, ale hlavně aby nenastoupil

Reagovat
papanegra

snad bude out i Škrťel.. Sakho do základu

Reagovat
REPLIKATOR

Sakho místo Lovrena

Reagovat
fff

Daj si facku stolickou

Reagovat
tomasinho

Sakho podle výkonů místo Lovrena spíše. Lovren se furt cpe mco blízko ke Škrtelovi. Asi mu naznačuje, že RCB chce hrát on a LCB má být Sakho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Alberto Aquilani

Aké šance okrem golu a toho šťastneho odrazu až ku Lambertovi ste mali ?

Reagovat
lucius6

Sturridge měl 2 střely, obě ze špatnýho úhlu, ale jedna docela zaváněla gólem, ale jinak mě už nic nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič na fotce jak pán

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dopředu dozadu ještě dopilovat

Reagovat
smazaný uživatel

1800. pro Watch Dogs.

Reagovat
fff

Oplati sa kupovat? Cital som nejake recenzie a vraj to je celkom take monotonne mistami.

Som akurat dohral Last of us a drtim Diablo tak neviem, ci mam investovat dalsie prachy do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Je to supr. Docela mě ta main story pohltila. Ale já se nejvíc těším na novýho Assasina stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je tam dost vedlejšáků který tě zabaví když se zrovna nechceš držet příběhu.

Reagovat
fenixLFC

https://www.youtube.com/watch?v=fqZRk5QNvoE zavolame si-ale jak kdyz na mne nemas cislo?-ale mam

Reagovat
Cizinkx

Pro nejvíc vyhypovanou hru roku :)..Na to co to mělo být, to bylo solidní nic :)..Ale co vypadá impozantně je Witcher 3. Pokud něco nezkoní, tak to bude geniální hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Já od toho nečekal takovou bombu a tomu hypu jsem se vyhýbal, takže jsem spokojen.

Reagovat
Cizinkx

Kdo od toho nic nečekal, tak věřím, že se i bavil, ale ti kdo žraly ten celosvětový bum té hry museli být prostě zklamaní, tak jako já :)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

za witchera

Reagovat
TopinB

A proto když vidím čtvrtý článek o hře za dva týdny tak ho neotevírám a seru na to, protože pak může přijít jenom zklamání. Hypu jsem se vyhýbal, hra to byla solidní, jak budu mít něco na čem to rozjedu na víc jak 30FPS tak budu ještě spokojenější.

Ovšem na Witchera3 se těším jak malý fracek na lízátko

Reagovat
Cizinkx

Při tom 35 minutovým videu jsem naprosto slintal po té hře. Ten soundtrack při boji je naprosto špičkový, ta krajina, rozmanitost, barvy, a jak je to vymodelovaný. Doufám, že se poučily ze dvojky a nezprzní soubojový systém, ale zatím vypadá dobře.Teď už jsem si jí chtěl před objednat. Steam lidi jí teď prodávají za pár šupů cca 500kč. To je fakt pakatel. Ale když už tak si počkám a koupím nějakou edici. Které jsou bohužel neustále vyprodaný. Protože tahle hra za to snad bude stát.

Reagovat
fff

City zasluzene, ale z prvych 40 minut som mal fakt dobry pocit, MC nevedelo, my sme hrali aktivne, boli nejake naznaky. Po tom gole sa to akoby cele zosypalo a ta obrana vyzerala fakt zle, ale tak to uz si u nas zvykam .

Hendo pri tom druhom gole, takto vypustit to by som unho v zivote necakal

Moreno chyba pri gole a celkovo smerom dozadu nic moc, hoci v ofenzive mal viacero zaujimavych situacii. Snad si zvykne a bude to dozadu lepsie a snad nie je zraneny.

Couts dnes zase strateny, optoti priprave prve dve kola od neho tragedia.

Lazar skvely nastup, nanho som fakt zvedavy do buducna.

Reagovat
papanegra

Coutinho nemůže hrát na křídle..

Reagovat
13

pohyboval se i ve středu a stejně předvedl hovno.

Reagovat
monty25

Liverpool dneska opticky nebyl o moc horší, ale rozhodla efektivita v zakončení. Když City trefily bránu, tak to byl na 75% gól (4 střely, 3 góly)... Nic se neděje. V minulé sezoně jsme na Etihadu taky prohráli a tenkrát mě to vzhledem k tomu průběhu mrzelo daleko víc...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

Jedine pozitívum, že má Jovetiča vo fante...Sturridge jediný čo niečo hral, Sterling sa v druhom polčase vytratil, Coutinho po výbornej príprave ďalší slabý výkon...zo zálohy za to stal len Allen a to len na začiatku...no a obrana...že Johnson napravo pernamentne chýba je známa vec ale City využivalo skôr tu ľavú, Moreno, Lovren aj Škrteľ chybovali pri góloch...možno by sa to dalo ešte zdramatizovať ak by Lambert miesto nahrávky radšej pálil skoro do prázdnej

Ofenzívna sila City je úžasná, len nám nemuseli rakviť hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Rickie měl při té šanci hned po jeho prvním gólu zavřít oči a prasknout to na bránu Ale jako musím říct ,že ani Livec ani MC se v lize mistrů letos neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

OMG sem musel balit na erasmus

Jak jsme hráli?

Jak hrál Jove. Fernando?

Reagovat
lucius6

Jove si dělal co chtěl a Fernando jistota, prostě vyhrával souboje a nekazil přihrávky, oba parádní výkon a Jove navíc s přehledem MotM

Reagovat
fenixLFC

jove skvelo, nadviazal na pripravu..

Reagovat
Euphael

Kam jedeš?

Reagovat
ďuriLFC

Fotka super

Prvý polčas ok.Všetci hrali ako tak,Moreno sa mi veľmi páčil. Každopádne všetky tri goly šli cez neha a Lovrena.Toho treba posadiť a Sakho dnu.

Pozitíva asi len Rickieho prvý gol,aj ked som si to predstavoval inak a Glenovo zranenie.Snad to bude niečo aspon na 3-4 týždne.Dufam že Moreno a Skrtel budu ok.Na Spurs to ale bude chciet zmeny a hladanie nejakeho optimalneho zloženia.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka Jovetića odpovedá dnešnému zápasu

Reagovat
vodka

nekdo stream na MNF?

Reagovat
vodka

diky moc

Reagovat
vodka

aha, tak uz mi to misto nacteni vide napsalo: Stream expired or was removed.

Reagovat
Counter

Mi to jede pořád

Reagovat
vodka

ja sem nasel nakonec toto: http://www.stream2watch.me/live-tv/sky-sports-1-live-stream

kdyby mel nekdo zajem...

Reagovat
Counter

Ono to stejně bude brzo ke zhlédnutí ze záznamu.

Reagovat
vodka

nj, ale ja zitra v 6 vstavam a po praci se mi na to divat nechce, protoze si dam slofika pred hospodou...

Reagovat
smazaný uživatel

A to kde? :)

Reagovat
Counter

Skrze reddit, kam dávají odkazy.

https://twitter.com/rfoothighlights

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nemali sme viac zo zápasu ako niektorí slepo od LFC píšu..hral sa opatrný futbal zo začiatku, dopustili sme sa chýb, ktoré nás zápase potopili...ani man city, ani my sme si šance takmer nevytvorili..na oko sme ich možno mali viac, ale to boli také pološance by som povedal..vôbec o ničom tento výsledok nevypovedá, ani nerozhoduje..ide sa ďalej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jovetić sa pomaly začína aklimatizovať. Skvelý hráčik. Čo sa týka Poolu tak sympaticky 1. polčas. Ale s tak mladým mužstvom som ani nečakal zázraky, ešte si musia sadnúť hráči atď. ... Ale potenciál do budúcnosti majú úplne top. Škrtel dneska výborne ale ten Glen Johnson- to je tragédia proste. No a na konci to mohlo skončiť iba s Lovrenom v hre

Čo ma štve najviac a možno budem za turbochuja ale dal som Jovetiča vo fante preč a kúpil som Ulloau

Reagovat
fenixLFC

on hlavne musi zostat zdravy, to nie je o aklimatizacii...a glen je horsi ako nador no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hm, co k tomu napisat? Bolo to o tom prvom gole po ktorom sa to zlomilo. A efektivite jovetica, ktory ked vydrzi zdravy, tak to bude jeho sezona, co som tvrdil uz po tom zapase v amerike.

Co mi vsak udrelo do oci, bola nasa hra a hra city. City hralo skoro to iste co my minulu sezonu, rychle kombinacie, trhanie otvorenej obrany...az mi prislo smutno pri tom pohlade. My naproti tomu sme pokracovali v tom, co sme hrali zhruba od zapasu po arsenale (s výnimkou domáceho zapasu so city)- chbyala tam lahkost, prieniky a ten obrovsky pressing. Minulu sezonu to ale vedel zc asu na cas vytrhnut suarez svojou priamociarostou a genialitou....

To platilo zhruba do nasadenia markovica/ lamberta. Presne ako som si vsimol minule kolo- nam proste sedi hra na dvoch hrotakov, je to zivsie, pohyblivejsie a dostavame sa do lepsich sanci. ked je tam len studge, tak je to fakt len o o tom zbalesku geniality nic viac. Z tohto pohladu ma mrzi lusivo odchod viac nez vsetko ostatne, ale snad balotelli zvladne pomoct. Uprimne, ked to zvladol rickie...

Co sa tyka nasich hracov, tak lovren dnes katastrofa, ale napriek tomu nepochopim ten az prehnany vysmech. neviem, ci je to preto lebo sedi sakho alebo kvôli tej cenovke. Ked zahral skvelo proti BVB tak vsetci striekali, nevyjde mu zapas a je zle. Pricom prvy gol bol morenov a druhy zalohy (aj ked som sa to nsazil hodit na Johnsona, ale oni si vsetci jedneho hraca drzali a nemali moc co robit). Moreno napriek tej pohrome, co nam vlastne prehrala zapas hral dobre, dopredu sa to dalo a je mi jasne, preco ho brendan chcel... Hlavne ked dosiel markovic(ktory toho predviedol za 5 minut viac ako coutinho za hodinu) ako si hned narazili, to sa mi fakt pacilo a konecne to zacalo za nieco stat. Vlastne ako vsetky striedania- can to rozpohyboval, markovic zahral fakt dobre a rickie nakoniec dajak dal gol (aj ked to zakoncoval podobne ako v daktorom priatelaku). Z tohto pohladu uz zostava iba predviest sa lallanovi, ostatni ci uz dnes alebo minule predviedli, preco si ich brendan priviedol.

A na zaver asi jedine pozitívum ci uz v úvodzovkách alebo nie- zranenie glena. Nebudem zapierat ze mu to neprajem, ale ked by vypadol na dlhsiu dobu, tak by to mohol byt jeho koniec v nasom drese. manquillo a moreno sa rozohraju a zohraju s timom a on uz sancu nedostane...

Skoda dnesneho zapasu, ale treba si napravit chut na sliepkach buduci tyzden, snad uz s balotellim/lambertom na ihrisku a naviazeme na minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo vysvetlit jak mohl jit johnson tak kvalitativne dolu? vsak on ma dispozice k tomu bejt dopredu uplne paradni, ma dobry obe nohy, je rychlej a vzdycky umel i obejit hrace, ted kdyz ho clovek vidi tak je to tragedie, zraneni mu nepreju, ale doufam, ze do zakladu se hodne rychle nepodiva, je to takova seda mys, to co tam odehraje on by odehral kazdej prumernej fotbalista v premier league

Reagovat
stiflerovamama

Strasne stratil na dynamike, pohyblivosti. Tiez to nechapem, ked sem prisiel bol na tom atleticky vynikajuco.

Reagovat
Counter

Roky nezastavíš.

Reagovat
stiflerovamama

Tak skoda, bolo jasne, ze hra bude vyrovnana a bude to o tom kto premeni sance. City dali gol prakticky zo vsetkych sanci ktore si vytvorili. Skoda toho prvého golu po chybe Morena. My sme tam mali sance bohuzial sme ich nedotiahli do konca. Aj preto som rad, ze prisiel Mario, a dufam, ze v dalsom zapase bude hrat s Danielom spolu. Aj v tomto zapase bolo vela situacii ked sla lopta do 16 tky ale mali sme tam bohuzial malo hracov. Rickie mohol prist skor.

Sklamany som z Coutinha ktory je proste strasne malo efektivny. Dalsi zapas dufam diamant Sterling-Sturridge-Balotelli

Reagovat
lucius6
Reagovat
fff

Ten Hendo tam, to je na pokutu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

skvělá práce Mavericku

Reagovat
Counter

Tak podle Telegraphu i Guardianu cena DiMaríi hotová, základ necelých 60 mega liber (59,7) + bonusy.

Reagovat
Lacko_Boh

hm 8mega a mohli mať Sureza

Reagovat
vodka

to je o neco nizsi, nez sem cekal. independent psal 63.9, plat 180

Reagovat
Counter

Tohle referuje úplně každý, je to ekvivalent 75 mega €. Jestli se potvrdí i zprávy z předtím, tak k tomu budou 10-15 mega € případné bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič kapitán vo fante Išiel som na istotu, ten nám dával gól za gólom ešte za Fiorentínu.. má nás rád asi ako Suaréz -Norwich

Reagovat
Counter

Hah, Lovrena na Sky úplně rozebrali do šroubků a matiček

Reagovat
smazaný uživatel

Hral priserne.

Reagovat
vitasrp

Zajímavý, že 40 minut to dle mě vypadalo spíš tak, že ten první gól dá Liverpool. City se mi moc nelíbili, byli celkem dost pod tlakem a nedostali se ke svý obvyklý hře.

O to větší sílu ten tým ukázal, kdy naprosto nemilosrdně trestal prakticky každou chybičku, kterou Liverpool vyrobil. Na Sky Sports dobře rozebírali, odkud jsou Nasri a Silva nejnebezpečnějši . Já bych k tomu jen dodal - není náhoda, že City dali první dvě branky po pasážích, ve kterých po delší časový ůsek komtrolovali hru. Oni nepotřebují hrát v nějak obrovském tempu, ale jakmile získají kontrolu nad utkáním, jsou strašně nebezpeční. To, co třeba Chelsea nějak extra neumí/neuměla, v tom jsou maopak City ohromně silní. Přelévají míč ze strany na stranu, rotují a čekají na moment, kdy se otevře okénko, čehož pak opět využijí.

Gerrard vs Silva byl zase problém, v druhým poločase na Anfieldu to Liverpoolu způsobilo velký potíže, tady to nebylo jiný.- Gerrard má na DM jistý výhody, ale v bránění prostě bude mít velký mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Já přemýšlím, zda by Can Silvu zvládnul, kdyby nastoupil na DM od začátku...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tomoro

1.away prohra od 26.12. na City zase na City..co uz.. Hendo dneska spatny..vsecko uz jste rozebrali.. jen u toho 3. golu kurva jak vracime mic tak uz se vsichni musi soustredit na hru.. ne ze to jde rovnou na Harta a pak pres 3 doteky to je u nas v brane.. pozde byl Markovic u Zabalety pozde byl Moreno u Navase a Lovren pak kapitalne zaspal.. no MIgnolet do podtrhl svym postavenim kdy snad jeste kontroloval jestli to Edinka fakt bolelo

Reagovat
fenixLFC

btw nebol som si isty, ale to so city nebola posledna prehra....tri dni potom nasledovala ta co som si myslel....

Reagovat
Manik...

Jovetič hrál skvěle, on se nakonec rozehraje ve skvělého hráče (možná). S Kunem by to mohla být sakra silná útočná dvojka. A to už se šuškalo, že by ho letos City prodalo

Reagovat
CubONE

Fotka

Reagovat
protiproudu

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
vodka

vyborne rozebrane braneni defenzivni 4 od obou tymu

Reagovat
Counter

Reagovat
j_mrazik

Jovetič si ten Liverpool vodil bez ohledu na to, jaký měl na sobě triko.

Reagovat
Infernoqt

Scouts in Holland say that Daley Blind is going to Manchester United. [Andy Mitten on Play Up]

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sledujete PL?

Reagovat
nani92

kde príde

Reagovat
fantomas

Mimochodem jakkoliv snadný je teď Liverpool kritizovat, tak myslim, že si minimálně Sturridge za tu koncovku zaslouží regulérně pochválit. Jeho work rate - zdánlivě kulminující za stavu 0:3! - je u tak čistokrevnýho útočníka něčim opravdu výjimečnym, což předved před gólem i jednou dvakrát po něm, kdy ustál těžký souboje a prokázal vůli porvat se ještě o nějakej solidnější výsledek.

Sem si dost jistej tim, že by i bez Suáreze mohl nastřílet něco ke 20 gólum. Jen k tomu samozřejmě bude potřebovat úplně jinýho Coutinha než toho dnešního...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana by mu mohl sedět...

Reagovat
Counter

Giroud may have broken foot, faces 3 months out

Eh Tak to jsem zvědavý, jestli se půjde po posile (a jestli se nějaká povede sehnat)

Reagovat
fantomas

O tom se píše už dva dny. Nechápu, kdy si to moh udělat ale. (A už se vrátily spekulace o Rémym.)

Reagovat
Counter

Na tom konci, jak ho nastřelil Distin. Sice na tom na pohled nebylo nic hrozného, ale asi stačí i málo, když má člověk smůlu.

Reagovat
fantomas

Hm, to je mrdka fakt.

Reagovat
Zaschrona

Pomstil se za gol, ktery mu pred tim venoval...

Reagovat
Counter

A Rémyho nechci

Ve středu s Besiktasem to nakonec ještě bude dobrá sranda

Reagovat
fantomas

No od středečního výsledku se bude leccos odvíjet. Pokud splníme očekávání, začínám pomalu počítat se dvěma posilama.

Reagovat
Counter

Pf, aspoň tři Toby, William a ještě hrot!

Reagovat
Counter

P A T O

Reagovat
fantomas

Brazílie je mu malá, co tak čtu.

Reagovat
Manik...

Ten do PL? Blázne

Reagovat
Counter

Bychom ho omotali do bublinkové folie nebo aspoň tohle - http://bit.ly/1t7qm3m

Žádný problém

Reagovat
fantomas

"Počítat"... jistěže tři, v ideálním světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Malo by sa ísť, definitívne áno, inak to bude zasa pretrpená sezóna. V úvahu prichádza asi fakt len ten Rémy. Lenže čo ked už nespravil medical v LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nie, tak do januára na hrote s IP Sanogom a Alexisom. Yahoo.

Reagovat
Counter

Přesně 0 gólů mají mezi sebou

Reagovat
fantomas

Pche, pěkně podlý od tebe, nebrat v potaz Emirates Cup.

Reagovat
Counter

Kdybych ho bral v potaz, tak by nešlo říkat, že jsme letos unbeaten

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fenri

Sturridge

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

boooo

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pre Mesuta Ozila

Reagovat
CubONE

Preco ste zmenili fotku?

Reagovat
Recoba Inter

že by kvuli tomu, že na tamté fotce vypadal jak vocas? navíc tuhle budou moct s klidným svědomím používat zas a zas protože Jove dost možná letos nášupy za Citizens.

Reagovat
fantomas

Myslim, že je přece jen lepší mít na fotce hráče v akci, kór když se jedná o zápas, ve kterym dal dva góly.

Reagovat
CubONE

Jasne, ale ta fotka situaciu tiez dokonale vystihovala.

Reagovat
Recoba Inter

100. pro Jovetiče s dlouhým hárem

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič !!! Super. Kdysi jsem si ho zamiloval za Fiorentinu. Tehdá to byl hráč (ještě vlasatý), kterého si šlo lehce zapamatovat.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Counter

Zajímavé je, že už v té chvíli hrál Can se žlutou. A zrovna Oliver dal v prvním kole PL kartu Costovi za to, jak přepadl přes Heatona... Tentokrát se zalekl, škoda.

Reagovat
papos182

Mel mu dat druhou zlutou.

Reagovat
Counter

Tak kdo do AFC na hrot? Bony? Dvě kola teď nedal nic proti slabším soupeřům, to mu docela sráží cenu

Reagovat
fantomas

Bony, Destro, Rémy nebo vyfouknout Evertonu Eto'a.

Reagovat
Counter

Eto'o už mě taky napadl Akorát prý bídák chce dvouletou smlouvu... Pak ještě může s nádechem fantasknosti připadat v úvahu Jackson nebo Falcao na hostovačku?

Zdá se, že fakt není pořádně kde brát.

Reagovat
fantomas

Aha, tak dva roky sou pro AW tutově deal-breaker. Plus Cavani no, ale tyhle tři posledně jmenovaný mám vyloženě v kastlíku "snění".

Reagovat
Miguel19

Cavani těžko. Je to jejich jediný útočník teď.

Reagovat
fantomas

"snění"

Reagovat
Zaschrona

... spekuluje se o Cercim, to by bylo panecku reseni.

Reagovat
fantomas

Boha, ten ani neni regulérní hroťák ne?

Reagovat
Zaschrona

Jo, takova italska verze Robbena. Psal o vasem zajmu dneska Di Marzio.

Reagovat
Pinturicchio

Cerci? Cerci na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jo, presne tak nejak.

Reagovat
Mada

Reagovat
afc

Vraj nejaky Cerci.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš si že někdo přijde ?

Reagovat
Counter

Jestli Giroud doopravdy bude chybět avizované tři měsíce + dáme LM, tak věřím tomu, že někdo dojde.

Reagovat
justcall

Welbecka nám Účka nepustí, Rémy je risk a Cerci snad vtip... také to může dopadnout tak, že si necháme Poldiho, Walcott bude LANS a dopředu už nikdo nepřijde

Reagovat
Zaschrona

Jojo famozni, konecne ukazuje to, co mu vloni v PL nebylo dovoleno ukazat.

btw zajimavy uvadet tu castku za Di Mariu bez bonusu... nas prestup pro Lukakua se napriklad uvadi jen s bonusy - skoro bych se vsadil, ze klasicky zase spanelska media nakonec budou prezentovat vyssi castku, nez ty anglicka a pravda bude nekde mezi jako u Suareze...

Reagovat
Zaschrona

A Sam by u nas mel mit 55k tydne, pro nej solidni sesup platove, ale uz jen to ukazuje, jaka bude jeho role v tymu, Romelu bere o 20k vic.

Reagovat
cristiano.K.

ta naše obrana je samozřejmě směšná. Na druhou stranu, takhle spolu hrála poprvé, všechno chce čas. Ted je otázka, jestli podržet Lovrena a Morena, druhý jmenovaný si zvrtnul nohu a očekávám nucenou pauzu.

První gol Morena, zkrátka už nehraje plážovou ligu a nemůže takhle čekat na míč. Druhý gol je souhrn několika chyb. Špatné poziční postavení Lovren/Moreno. Allen svého hráče rovněž neuhlídal a Hendo se na to po Lucasovsku vysral, tohle bych pokutoval.

Třetí gol Lovrena, přihrávka šla opět přes Morena,který Navase pozdě dostoupil.

Své si odehráli Allen,Sterling (oba hlavně za první poločas), Škrtel a Sturridge.Potěšil Markovič v prvních deseti minutách svého pobytu.

Coutinho byl v přípravě náš nejlepší hráč a nyní je zralý na lavičku. Když prší,tak je vždycky špatný.

Reagovat
cristiano.K.

jo a za Jovetiče už tu oroduji nakej ten měsíc a my pak přivedeme toho černýho lofasa

Reagovat
fantomas

"Když prší, tak je vždycky špatný" #analysis

Reagovat
k0udy

Má ale pravdu, dnešní zápas jsem neviděl ale všímal jsem si toho už minulou sezonu, déšť nebo sníh a je to strašná tragédie a odskočí mu každý druhý balon a dobrou příhravku dá 1 z 10 pokusů

Reagovat
fantomas

Tak ne že by to nebylo přirozený nebo znáš nákýho (technickýho) hráče, co si v dešti chrochtaj blahem?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

chápu,že je to úsměvný,ale je to bohužel pravda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MC super, každá prohra letců z Liverpoolu potěší.

Reagovat
vladis271

Nevidel som to, ale ako čítam posralo sa to po prvom góle, pričom na dovtedajší priebeh to bol zápas remízový. Nj, z Etihadu sa stáva nedobitná pevnosť. Dúfal som, ale čo už. Z prehry u nich sa nestriela. PPodľa všetkého si to rozdajú s CFC o titul. Snád obhája. Tá naša obrana ale.

Reagovat
minoLFC

nielen obrana

Reagovat
Counter

nedobitná?

Reagovat
vladis271

áno, niečo proti?

Reagovat
vodka

ze ta pevnost je trochu moc mekka...

Reagovat
fenixLFC

alebo medina

Reagovat
smazaný uživatel

Možná zdání klame, my hráli proti děsným QPR, Live hrálo proti nabušeným ManCity venku, ale nějak z kádru Live necítím žádný strach. Věřím, že těsně vyhrajem.

Reagovat
FUnk

ja se nejvice v tom zapase bojim kaboula...

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám naopak úplne opačný pocit. bojím sa predovšetkým Sterlinga a pravdepodobne Markoviča ktorý nastúpi na opačnom krídle, s nimi budu mať Rose, ktorý pravdepodobne znova nastúpi, a na opačnej strane Dier, veľké problémy. no základná víťazná zostava by sa nemala meniť. a dúfam vo víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

O kom se reálně uvažuje jako o náhradě Torrese, jestli Bůh dá a odejde do AC? Zaslechl jsem akorát Destro, aby se ještě nevrátil Eto.

Reagovat
M0rb1D4S

Ať by to byl kdokoliv, tak by to byl posun vpřed. Klidně bychom si mohli nechat Bamforda a byli bychomo na tom líp.

Reagovat
Darren Fletcher

ked uz teda nie Garay, Verma ani Benatia, co ten kapitan Hummels, je realne ho este ziskat? alebo kto kua moze prist na stopera?

Reagovat
afc

Ze Hummels Klopp to uz davno rychlo a strucne vysvetlil.

Reagovat
Darren Fletcher

takych bolo, ci si prave spadol z hrusky?

Reagovat
afc

Skor mam pocit,ze ty si spadol,ked uvazujes nad Hummelsom.A z Kloppa si nikto srandu robit nebude.Ak povie,ze ho nepusti,tak ho nepusti.

Reagovat
Darren Fletcher

dobre, bez urazky. ale vies, ze historia, aj nedavna si pamata predaje viac nepredajnych hracov, akym je dnes hummels

Reagovat
afc

To je pravda,ale ked ste chceli Hummelsa,tak ste sa mali o neho pokusit pred mesiacom a nie teraz,ked uz konci prestupak a Dortmund by len tazko nasiel idealne nahradu a je jedno ci im date 50 ci 70 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no, dame na stul 40-50 mega a Klopp ho nepusti, tak urcite. (castky jsou jen priklad) proste kdyz se dost zaplati, tak je kazdej prodejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

kebyze zacneme hrat na stvorclennu obranu, tak by som uz asi nikoho nekupoval...Jones, Blackett, Evans, Rojo a Smalling...ak ostaneme stale pri 5 clennej, tak top stoper na stredneho stopera musi prist

Reagovat
Darren Fletcher

ostaneme, LVG nezmeni svoje zauzivane veci a tie, s ktorymi prisiel ako "vizionar" po dvoch tyzdnoch. na to ma prilis velke ego podla mna

Reagovat
kiwwi

LVG ma zauzivane 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsi videl? http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/9440628/nev:-di-maria-will-improve-mata

porad mi prijde, ze i s ADM budem hrat to 3-5-2. Jen se nam snaz switchne na 4-3-3. Hodi se do obou systemu.

Reagovat
kiwwi

akurat som to sem siel davat

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajimavy. v tom 3-5-2 muze zahrat krome stopera prakticky kdekoliv. a ve 4-3-3 v te predni sestce taky. no tesim se na sobotu jak to poskladame...

Reagovat
mithro

LVG by hral 4-3-3, len mu tam zavadzia trio neposadielnych hracov na cele s kapitanom zemiakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

*neposaditelnych

este som rozruseny z toho, ze je tu moznost vidala v nasom drese

Reagovat
smazaný uživatel

nieco nove?

Reagovat
mithro

tak independent uz ma clanok na celej stranke o tom ako je Vidal teraz nasa priorita.

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/arturo-vidal-to-manchester-united-louis-van-gaal-wants-juventus-midfielder-to-join-angel-di-maria-in-34m-deal-9690093.html

stale su tam problemy s kolenom, plus ak nieco, tak budeme musiet juve zapchat usta asi slusnym balikom.

neoficialne, dost ludi si zacina mysliet, ze by sa ten deal mohol podarit.

Reagovat
Pinturicchio

To si mysím, že je absolutní nesmysl. 1) Ted Juve ví, kolik jste dali za Di Mariu 2) Ta částka je směšná 3) V sobotu startuje italská liga

Reagovat
mithro

ja len vravim, a pisem sem, co mmntalne niekto briefuje novinarom. nikto nepise, ze je to done deal.

Reagovat
Pinturicchio

No, po letošních zkušenostech s anglickými novináři si myslím, že jim nebrifuje nikdo nic a oni si to prostě vymýšlí.

Reagovat
mithro

tak co sa tyka Vidala, tak to bolo od doveryhodnejsich novinarov (ziadny express, sun, daily star, etc) ticho a united tvrdil, ze nie je ziadny zaujem. teraz sa to zmenilo, mozno len na zaklade toho, ze ho LVG dvakrat spomenul po posl zapase.

Reagovat
Pinturicchio

Všechno je možný, vyloučit se nedá nic, ... ale jak píšu, přijde mi to v téhle fázi už hodně nereálný.

Reagovat
Pinturicchio

(A já to samo nemyslel proti tobě, ale vyjadřuju se k tomu, co ti novináři píšou)

Reagovat
smazaný uživatel

poriesime ho este, Edo teraz nam ukaze space, aky sme este nevideli

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou top stopeři no.

Reagovat
Darren Fletcher

jj tiez vravim, ze mam ich rad, ale nie je to top kvalita. smalling by mi nechybal, blacketta na hostovanie nech hra pravidelne a jedneho top urcite kupit. ked aj nieco nasi ubrania, dopredu su jalovi, pri rozohravke a tak

Reagovat
kiwwi

Blackett moze hrat pravidelne u nas - s Jonesom, nechapem preco by mal chodit na nejaku zasratu hostovacku - kto ti u stopera zaruci, ze bude pravidelne hravat?

Reagovat
Darren Fletcher

nie, jonesa chcem, ved to je moj favorit! :) iba blacketta prec na sezonu, u nas dostane minutaz, ale v inom slabsom klube by dostal 30+ zapasov v PL

Reagovat
kiwwi

to je nezmysel, nikde v PL na hostovani nedostane 30+ zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Jonese hrozně rád, Rojo se mi taky na MS líbil, ale při vší úctě k nim ani jeden z nich není top stoper. Jonese z mýho pohledu za jeho zarputilost nejde nemilovat. Ale furt mi přijde jako hráč na vystřídání do zálohy nebo na stopera, ne jistota do základu. Podle mne musíte svýho Kompanyho přitáhnout za jakoukoliv částku.

Reagovat
mithro

no neviem, napr posl zapas bol problem len s jednym stoperom a to smallingom. inac nehrali zle, len tim, kt nema zalohu nikdy nebude fungovat poriadne ani dozadu ani dopredu.

Reagovat
r.mrazik

blackett hraje lip jak smalling...evans zrakvenej...

klidne muze hrat ted zaklad,hraje s jonesem dost slusne

Reagovat
Free_player

Liverpool slabej jak čajíček

Reagovat
kiwwi

tak Di Maria nakoniec za 59.7m...my sme chceli dat 50, Real chcel 70, takze pekny kompromis, aj ked stale je to proste ranec...cisti z hladiska penazi mi to nevadi pretoze Glazerovci (dalej rozpisovat netreba) ale stale si nemyslim, ze Di Maria ma taku hodnotu

dufam ze ma presvedci o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou oficiální částky? Hádám, že tvým tempem snižování částek příchodů, to bude za chvíli 40, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano to su oficialne

Reagovat
Arbiter

oficiální odkud?

Reagovat
kiwwi

nie je to samozrejme oficialne (co asi ani nikdy nebude), ale uz sa na tejto ciastke zhodli vsetky hlavne media, Sky, BBC, Eurosport, Telegraph, Guardian...

Reagovat
Arbiter

Už se koukám. Ještě vědět, jaký bude mít krásný plat

Reagovat
kiwwi

tipujem nieco medzi 150-200k/w

Reagovat
smazaný uživatel

Bude malý, tak půlka Rooneyho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude mít 150k tak to fakt bude krásný na takovýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom bude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne najdrahší hráč prestupujúci na Ostrovy, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jj v rámci PL i do PL nej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že je to konečne skvelý hráč a nie Torres.

Reagovat
Arbiter

Torres byl taky skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve. Bol. Kým sa nestal najdrahším hráčom, odvtedy je to troska.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne, teraz to z neho možno spadne a bude z neho zasa ten liverpoolsky Torres.

Reagovat
Arbiter

muhehehe

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Torres měl trošku útlum před přestupem, jinak si myslím, že to v Live v nejlepších letech nebyl horší hráč jak Di Maria, byt to srovnání je dost divný na dost úrovních.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležitosťou pre svoj tím a vplyvom na hru to bol určite lepší hráč ako Di María vo svojich najlepších rokoch, lenže čo z toho, keď rovnako dlho už je z neho totálna troska.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu nic než souhlasit.

Reagovat
Arbiter

Jenže my jsme ho kupovali jako skvělého hráče. Podle tvého komentu to spíš vypadá, jako kdybychom ho jako trosku už kupovali

Reagovat
smazaný uživatel

No on měl právě před tím příchodem lehčí útlum.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme debatovať o hovadinách, proste som rád, že najdrahším hráčom už nie je Torres.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost. Doufám že se alespoň vyplatí

Reagovat
mithro

neviem preco riesite, ze to dost. who cares

Reagovat
smazaný uživatel

nie len, ze je to jedno kolko stoji, este treba kupit stopera a zaloznika, takze pekne nech vyhadzuju

Reagovat
mithro

presne. penazi, kt mozeme pouzit mame najviac v lige, tak preco nie. po rokoch srania na nakupy je potreba ich konecne roztocit. tak dufam, ze di maria uz je done, len ho dnes odfotia s dresom a Edo uz pilne maka na dalsiom hracovi s velkym V

Reagovat
afc

Za poslednych 6 posil takmer 200m libier a co chcete este pouzit?Nenazrati mufani.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

po letech sraní na nákupy vyhodíte za dva roky 200 mega Ł. Not bad

Reagovat
smazaný uživatel

"po rokoch srania na nakupy"

Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

nemalo byť sem.

Reagovat
mithro

njn, je to hrozne, ze po 10 rokoch miesto tlacenia 75 mega rocne len na uroky dlhu, investujeme do hracov peniaze, kt si klub sam zarobil. skandal

Reagovat
mithro

In the last 4 years(2009-13), United brought in £1.3 Billion in revenue and spent £164.1 mil on transfer fees i.e. 13% of revenue.

During same period: MCFC 53%, CFC 32%, LFC 30%.

Reagovat
mithro

samozrejme, ze teraz su to hrozne cisla, lebo trh uz je niekde inde s cenami, ked moze ist niekto ako Luiz za 50 mega. Plus sme samozrejme uz uplne zufali, takze este extra priplatok.

Reagovat
mithro

Such transfer spending though comes with Man United set to report revenue in 2013-14 financial year of £429m-£434m

Reagovat
smazaný uživatel

13/14: 2 veľké nákupy, skoro 80 mega eur

12/13: 3 veľké nákupy, 76 mega eur

11/12: 3 veľké nákupy, 57 mega eur

10/11: 1 veľký nákup (Smalling) + menšie (Bebé, Chicharito, Lindegaard), 30 mega eur

09/10: 1 veľký nákup, 27 mega eur

Ak takto vyzerajú roky srania na nakupy, tak teda neviem.

Reagovat
mithro

Smalling je velky nakup?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký v zmysle dôležitosti pre áčko, áno, aj keď bol lacnejší než Bebé.

Reagovat
mithro

a teraz porovnaj tie nase obrovske nakupy s nakupmi chelsea a city, kt v tom case boli viac menej jedina konkurencia v boji o titul. a porovnaj, kolko z ich zarobkov ide na prestupy a kolko z nasich.

Reagovat
fenixLFC

mithro 26.08.2014 10:11

penazi, kt mozeme pouzit mame najviac v lige, tak preco nie

a oni by ich preco nemohli pouzivat bez vasho vysmechu?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja sa nebavím o Chelsea a City...

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj tak radsej

Reagovat
afc

Keby sa museli vcitit do nasej situacii,kedy sa nakupovalo iba z predaja hracov,tak niektori by sa asi zblaznili.

Reagovat
mithro

tak ja bavim o United a beriem do uvahy financnu situaciu v klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pro tohle se rozhodl Wenger a upřímně, málokdo chápe proč to vůbec dělá.

Reagovat
vodka

jak jako, malokdo chape? meli dluhy, meli stare sponzorske smlouvy, proste tolik penez nemeli.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik jako my ne, ale utráceli pod svoje možnosti. Zase z nich nedělej nějaké chudáky co si nemůžou dovolit posílit kádr.

Reagovat
Counter

No teď už můžou, však taky vidíš v dresu AFC lidi jako Mesut nebo Alexis...

Reagovat
Counter

Ah

Reagovat
kiwwi

nevies no

Reagovat
Pigeon

Smalling velký nákup

Reagovat
lucius6

ano přesně pokud je to přestup United tak who cares, ale jakmile je to přestup City, tak hned šejkové, koupený titul, bla bla bla, už jen čekám až se do nás zase začne navážet nějakej fan úček, že jsme si koupili titul atd..

Reagovat
Zaschrona

A jeste 12 mega liber bonusy. Neskutecny.

Reagovat
mithro

kde mas tie bonusy? pri tom ako hrame z toho madrid uvidi tak velke prd, takze viac menej bez bonusov.

Reagovat
Counter

To určitě zas bude ve stylu "když do tří let MU vyhrajou CL, tak Real dostane 5 mega €" nebo "když DiMa do tří let vyhraje Zlatý míč, Real dostane 5 mega €" atd.

Reagovat
mithro

no cital som nieco o PL a CL, take som uplne pokojny

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pinturicchio

Chadli asi pravidelně v základu Spurs nebude, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ne! Chadli se do te trojky uplne nehodi. Nevim z jakeho duvodu vsadil proti QPR zrovna na nej ,ale nekdy mi prijde jak by Poce tahal z klobouku(na jeho flek bych videl radsi Androse nebo Depaye) . Se podivej na Bentaleba,ten chlapec ma jeste cas. Stacilo by ho vyuzivat na pohary a na stridani ke konci zapasu. Momentalne je jeste takovy roztekany,myslim ze potencial urcite ma,tak uvidime. Holtby by mozna mohl zaujmout jeho misto(je to takova motorova mys a do systemu by sedel urcite vic) ale Poce snim urcite pocita do rotace s Eriksonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenem

Reagovat
Pinturicchio

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nz...ale je to muj subjektivni nazor . Treba bude hrat a bude famozni

Nechme se prekvapit......

Reagovat
Pinturicchio

To nemůžu, Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

po pravde, Chadliho som si nikdy veľmi neobľúbil, ale v nedeľu predviedol dobrý výkon, ktorým si vybojoval miesto v základe proti Liverpoolu. Myslím, že Pochettino je blízko tomu, aby vedel svoju základnú zostavu a práve Chadliho miesto je jedným z 2-3 miest, kde ma otázniky.

Reagovat
Pinturicchio

Též díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Live nejspíš bude.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán se prý blíží Torresovi

AC Milán prodalo Maria Balotelliho, už brzy by ale mohlo přivést zvučnou náhradu. Podle Sportmediasetu je blízko příchod španělského útočníka Fernanda Torrese, který by měl u Rossoneri zatím rok hostovat z Chelsea.

MODLEME SE, VYSVOBOZENÍ JE NA DOSAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

složíme se mu na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to klidně celý zaplatím sám.

Reagovat
Arbiter

prý se nechce vzdát svého platu Na druhou stranu Ice Bucket Challenge provedl někde na jihu, tak že by náznak? Docela i trvá poslání Bamforda na hostovačku, takže by to také hrálo do karet

Reagovat
smazaný uživatel

Na to abychom si nechali Bamfroda by to pořád chtělo někoho jinýho, než Drogbu. Radši bych nějakou větší jistotu. S penězma není problém, v klidu se někdo do 20 přivést může.

Reagovat
tomasinho

To jako dvojka Drogba a trojka Bamford?

Reagovat
Arbiter

zatím Drogba tou dvojkou je

Reagovat
vodka

bamford 4., Schurrle 2.-3.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Tak to vůbec... Pokud by Torres odešel, přišel by Destro nebo někdo podobný.

Reagovat
vodka

s tim pocitam taky, ale to sem napsal jenom pro pripad, ze by nikdo nedosel.

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle by se na hrot musel občas prozkoušet, což se bohužel neděje.

Reagovat
cristiano.K.

*3

Reagovat
smazaný uživatel

snad necakas, ze Mourinho ostane s Drogbom a Bamfordom

Reagovat
Arbiter

loni zůstal s Ba, Nandem a Eto'em, letos bychom byli i se dvěma útočníky na tom lépe než loni

Reagovat
blade115

Pořád tomu nevěřím. Psalo se o tom, že je blízko dohoda mezi kluby, ale hráč na to určitě se svým šupáckým agentem nepřistoupí.

Reagovat
minoLFC

prečo nie? je to hosťovačka, takže plat čo má bude dostávať(väčšinu zaplatíte vy)

Reagovat
blade115

Podle Di Marzia chtějí trvalý přestup a smlouvu na tři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to je jedno sakra, at jim kejvnou na cokoliv.

Reagovat
blade115

Jenže AC si trvalý přestup zřejmě nemůže dovolit financovat. Nebo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

IDKIDC

ať už je pryč

Reagovat
spider_8

Hostování s opcí a platem půl na půl by to mohlo vyřešit.

Reagovat
minoLFC

to možno za rok...hosťovaním by nič nestratil

Reagovat
TopinB

Já se furt divím, že ho v Londýně nějací nasraní fanoušci CFC nezmlátili na ulici, s tím, že jestli nevypadne tak se to bude opakovat

Reagovat
Miguel19

AC Milan and Chelsea close to agreeing a fee for Torres. BUT (big but) NO AGREEMENT WITH PLAYER. (via @GuillemBalague)

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

2000 pre Bala a jeho uspesnu karieru v LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
FUnk

Reagovat
minoLFC

ten náš BLB si náhodou nešiel sadnuť najprv do sektoru CIty?

Reagovat
tomasinho

Seděl normálně na tribuně s někým z vedení. Asi by hned nešel do away sektoru. Před zápasem byl ale prý v šatně

Reagovat
minoLFC

ale keď prichádzal tak najprv išiel na opačnú stranu a tak ho usmernili myslím

Reagovat
Whitemedia

Je mi jedno jak, hlavně ať AC dotáhne tu hostovačku/přestup Torrese do konce... voleee, to prostě musí vyjít !!

Reagovat
Dawon

http://www.unitedrant.co.uk/opinion/uniteds-failure-is-a-belief-in-the-alchemy-of-youth/ zajimavy clanek o nakupech MU od prodeje Ronalda a o "investicich do mladi"...silenstvi, kdyz se to takhle rozepise, kolik penez utracime a stejne mame tym naprosto v rozkladu fakt nedokazu tu nasi neschopnost na trhu pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nevypadá tak zle. Bebe je třeba 7 miliónů odepsaných, ale třeba Buttner nebo Obertan jsou šul nul. Ti dražší se většinou chytli. Kromě Kagawy - ale to je dobrý hráč, ale neumíme ho využít. To samé Mata, Fellaini. Průsery jsou spíš Anderson - ale zase, dobrý hráč s mizerným přínosem pro tým, Young - který je moc drahý na to aby byl jen rozšíření kádru a moc nevyrovnaný na základ. Zbytek je zatím moc mladý a nehraje, občas bůhvíproč - Zaha. Kdyby přišel loni Strootman, Pogba nebyl blbec a nemusel se kupovat Fellaini a Mata, tak to vypadá hned jinak. Takhle jsme posílili docela dobře, ale to DM a CM furt nemáme. Stopeři jsou už jenom třešnička na dortu.

Reagovat
vitasrp

Vlastně mi z toho nějak přijde, že jste neudělali nic špatně..

Reagovat
Miguel19

Mně přijde, že napíše jak to nevypadá zle, ale když to vypíše tak to stojí za hovno..

Reagovat
kiwwi

vsak tam jasne napisal, ze zly je Kagawa, Mata, Fellaini, Anderson a Young

Reagovat
Dawon

Prave, tohle je proste 5 obrovskych prestupu, a ani u jednoho nemuzes zdaleka rict, ze by se povedl...Mata a Kagawa urcite kvalitu maji, ale my je bohuzel asi nedokazem vyuzit, takze to ve finale vyjde v podstate na stejno jako naky fellaini nebo young...a k tomu se pridaji "drobaky" za hrace jako Zaha, powell, obertan a to se taky solidne nascita...je mi jasne, ze par z nich asi znovu prodame a ztrata bude jen mala, nebo s trochou stesti zadna, ale i tak mi nase pocinani prijde hodne smutne...ja jen doufam, ze ty posily, co se tohle leto koupily, nedopadnou stejne...penez sice zmizne strasne moc, ale pokud to aspon vazne budou posily, tak se to da prezit

Reagovat
mithro

kagawu si fergie kupil, lebo chcel kopnut rooneyho do zadku.

Reagovat
Dawon

Tak ono je celkem fuk, proc se to vsecko stalo...problem je, ze se to stalo, a ze jsme ted solidne v hovnech

Reagovat
vodka

ani ne, chtel ho drbnut do utoku, pak az prisel RVP.

Reagovat
kiwwi

nerozumiem...ved vsetci piseme to iste

Reagovat
Dawon

Vsak jo, ja s tebou souhlasim...tohle bylo spis na prospera, ani nevim, proc jsem reagoval takhle

Reagovat
kiwwi

vsak ale ja som napisal to, co napisal prospero

Reagovat
Dawon

Tak on to podal tak, ze ty prestupy vlastne tak spatne nejsou, coz podle me proste neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ony nejsou špatné. Až na výjimky se kupovali kvalitní hráči. To že mají pro tým mizerný přínos je druhá věc. Kagawa - výborný hráč za dobrou cenu, Mata to samé. Fellaini - dražší ale rok předtím ho chtěl snad každý, Anderson - když hrál tak byl skvělý. A v součtu jsou nám všichni k ničemu. Tohle není přestupama, tohle je tím, že je nedokážeme využít a taky že pořád posilujeme AM a kašleme na defenzivní část hry. Čili nulová koncepce. Spousta věcí pod Fergiem asi fungovala tak dlouho, že všichni zapomněli že se o ně taky musí starat.

Reagovat
Dawon

Jo ale ja to prave myslel presne takhle Kdyz koupime 5 hrotu ala Falcao, tak prestoze to budou vsechno fantasticti hraci, tak to budou naprosto dementni prestupy ...a to je bohuzel v mych ocich Mata a do jiste miry i Kagawa (ikdyz ten proste bohuzel doplatil na RVP)...fellaini by mi nevadil, kdyby byl o 10m levnejsi, jenze za tuhle cenu je to taky silenost a takhle by se dalo pokracovat...secteno podtrzeno, na to kolik penez jsme v poslednich par letech utratili, ten kadr urcite neni dostatecne kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

tak Powell na tech hostovackach hral dobre. doufal jsem, ze dostane sanci, ale asi to bude zas nejake hostovani...

Reagovat
Dawon

Ja v to taky doufal no...problem je, ze on se vyvijel trosku opacnym smerem, nez bysme potrebovali...z ofenzivniho zaloznika skoro do utocnika...kdyz prisel, tak jsem spis cekal, ze to bude ofenzivneji ladeny CM, ktery dokaze potahnout balon a vystrelit z dalky...v te ofenzive u nas bohuzel nema nejmensi sanci si zahrat v dohledne budoucnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ja prave doufal, ze ho na to CM zkusime. I kdyz loni hral spis AM/utok... za rok to preci nezapomnel. ale tak uvidime no, i kdyz moc to teda nevypada, ze by tu sanci mel dostat. Jsem zvedavej na dnesni sestavu.

Reagovat
vodka

Powell si myslim, ze na MU nikdy mit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí.

Reagovat
Zaschrona

Chtel bych taky byt takovy optimista, jako jsou asi skoro vsici vseobecne v ManU.

Reagovat
Dawon

Ja mam teda prave naopak pocit, ze se z tech prestupu nepovedl v podstate zadny no Samozrejme nebudem soudit tohle leto, bohuzel nejsem majitelem vestecke koule jako bubble, ale jinak mi prijde, ze z tech prestupu teda vychazime dost bidne

Reagovat
Counter

Eto'offee

Reagovat
Zaschrona

To je super, snad se to ujme...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už by měl přestoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Toby do AFC jako fakt?

Zkurvenej zápas mimochodem včera, takhle nasranej sem dlouho nebyl. Navíc se tady celej den shánim po nějaký dobrý hospodě na fotbal, musim si koupit teplý pivo za 200,- , a pak tohle.

Proč na Moreničku při prvním gólu nikdo nezakričel? Celkově to pro něj byl ale křest ohněm a nevim teda, jestli bylo správný ho tam hned dávat od začátku, do takovýhleho zápasu... To bych se radši přiklonil k obraně z minulýho zápasu, ta už spolu přecejen byla o něco dýl.

Dál mě trochu nasrala ta lavička... Bejt zdravej Dagger, tak tam je místo Cana a lavička by byla: Jones, Sakho, Touré, Agger, Manquillo, Markovič, Lambert? Proč tam má vždycky tolik obránců? Sere mě to, protože i z tohohle jde poznat, jak daleko má k nějakejm startům Suso nebo Ibe.

Reagovat
lucius6

200 za pivo Můžu se zeptat v jaký zemi se nacházíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Dánsku, byla to nějaká spešl anglická hospoda. Ty názvy mi nic neříkaly, tak jsem si dal to, co chlap přede mnou. Jinak to tady neni až tolik drahý.

Reagovat
niflheim

Tak ono je to tak povětšinou všude v zahraničí - v obchodech jsou ceny relativně dobré, jenom služby jsou z našeho pohledu mastné jak cyp.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tomoro

s tou stridackou plne souhlasim ! na ktere hovno tam byl Toure to fakt nechapu..

Reagovat
cristiano.K.

Ibe už hostuje

Reagovat
smazaný uživatel

Haha tiez som v Dansku, nejde mi net na itraku tak som bol hladat hospodu a pivo stalo 55DKK ale aspon bolo vychladeny hoci flaskove

Reagovat
CubONE

My dnes hrame zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Kacířská myšlenka, co Hernandez jako dvojka k nám? Holka za holku...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

to som už písal, že by to bolo riešenie vášho homegrown problému

Reagovat
smazaný uživatel

Logiku by to 100% mělo, radši bych jeho, než Destra apod. Nestál by kdovíjaký balík. Homegrown. Typově trochu jiný, než Drogba i Costa. Navíc se může zatáhnout.

Navíc bych chtěl strašně moc vidět, jak by kiwwi otočil v jeho adoraci.

Reagovat
Dawon

Jasnacka, nelibi se mu, ze sedi v MU, ktery miluje od malicka, tak pujde sedet do chelsea 100% logicke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás by byl jasná 2, což se o pozici v United říct nedá.

Reagovat
Dawon

V situaci kde hrajem na 2 utocniky je jasna 3, s tim, ze RVP je skleneny...ale ok, kdyz rikas ze by si pomohl, tak to musi byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem řekl, že by si pomohl? Byla by to pro něj změna. Logiku by to mělo z jeho i naší strany.

Reagovat
Dawon

Nemelo no. On nepotrebuje zmenu prostredi, on potrebuje hrat vetsinu zapasu sezony v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v PL zas tolik týmů, kde by z fleku fakt hrál základ není.

Reagovat
vitasrp

Nevím no, já bych jako dvojku radši někoho, kdo třeba pořádně neumí kopat do míče, ale máš jistotu, že bude dávat branky, respektive proměňovat šance. U Welbecka je to prostě úplně naopak - může mít obrovský přínos hře, spoustu toho odpracovat, jenže se střílením branek má trochu potíže..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni, kdo takový na trhu je. Neříkám, že není, jenom tam prostě takových hráčů nevidím tolik, mne by se třeba líbil takový Lacina Traore.

Reagovat
vitasrp

Hele to ti neřeknu, já znám hráče prakticky jen z Premier League, ostatní jde výrazně mimo mě. Samozřejmě je otázka, jestli by takový typ hrota byl k mání - pokud ano, dal bych mu přednost, pokud ne, existují i jiné varianty.

Prý máme zájem o Destra z AS Řím, aspoň se to psalo v médiích a jeho agent něco takovýho naznačil. Jakej je to hráče ale nemám absolutní tušení, protože jsem ho hrát nikdy snad neviděl..

Reagovat
CubONE

Kopyto, co dava goly. Statistiky ma uzasne, ale s loptou si moc nerozumie.

Reagovat
mithro

Brazilian Belgian attacker Andreas Pereira (18, ex-#PSV) is part of the #MUFC League Cup squad for MK Dons. (by @svenclaes)

no, zrovna on ma nejak moc nepresvedcil o tom, zeby mal dostat sancu. ale asi to bude dost mlada zostava.

Reagovat
kiwwi

nerozumiem tomu, ten hrac ma nenadchol nicim - mal by som tam inych adeptov ktori by si zasluzili sancu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pearson

Reagovat
smazaný uživatel

to ma poser, jake zavery davaju všetci po dvoch kolach..čukotka dvakrat zvíťazila nad nováčikmi a už ide ide štart cieľ nie? to budú obraty na zimu/jar

Reagovat
Dawon

Bez tvych garanci jsou tady holt vsichni zmateni jako slepa stenatka

Reagovat
kiwwi

keby to bolo mozne, tak by som ta s radostou posral

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa obserieš, keď ohlásite di mariu..a obserieš sa ešte viac, keď v treťom kole na burnley prehráte..takže si to sranie šetri ivan

Reagovat
smazaný uživatel

ty tento rok padnes na tu papulu jak nikto, uz sa na to teskaam

Reagovat
smazaný uživatel

ty si radšej začni šporiť na tých 50e hlupáčik, popros tatka nech ti hádže každý deň ráno pred školou po 50centi, nech to máš do mája našporené

Reagovat
fff

Co myslite, dalsie kolo diamant a vpredu Danny s Mariom?

Inak chcelo by to fakt uz davat toho Stevieho castejsie na lavicku, on s loptu je v pohode, ale bez nej je defenzivne zly zly ... Hendo, Can a niekto miesto Gerrarda, Allen ako prvy nahradnik a zaloha v pohode ...

Reagovat
cristiano.K.

já bych překopal obranu a v ofenzivě posadil jen Coutinha. V podstatě bych se vrátil k 4-5-1.

Manquilo,Škrtel,Sakho,Enrique (Fakt nevěřím,že Moreno bude v pohodě)

Sterling,Gerrard,Allen,Henderson,Markovič

Sturridge

Markovič asi celý zápas nezvládne,ale 60. minut by mohl dát a pak tam jít Coutinho

Reagovat
minoLFC

Balotelli ale bude hrať

Reagovat
cristiano.K.

ok

Reagovat
fenixLFC

snad to bude s dvoma hrotmi

Reagovat
Infernoqt

tedkon koukám, že Lukaku má něco s kotníkem a nemusel by stihnout zápas s Chelsea

Reagovat
Zaschrona

To uz byla sance i proti Arsenalu a nakonec hral...

Reagovat
smazaný uživatel

ináč ešte furt mám v očiach highlight včerajšej noci, keď si johnson hodil loptu cez clichyho, ten ju zachytil a johnson nenápadne potiahol, aby sa nemusel vracať

Reagovat
Zaschrona

Lukaku scores a hat-trick against United, season after he's playing for Everton. Eto'o scores a hat-trick against United, same again...

Aha, takze takhle to funguje... Takze prosim o hattrick proti United letos Holtbyho, Tadice, Welbecka a Richardse.

Reagovat
kiwwi

Welbeckov hattrick proti United je dost realny

Reagovat
minoLFC

veď ide do Chelsea

Reagovat
kiwwi

tak pojde do Chelsea a o rok potom prestupi do Evertonu...chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spekuluje se o jeho přestupu nemálo. Když je tak super jak říkáš, určitě nebude spokojený se svojí rolí v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako se spekuluvalo o prestupu Vidala, Hummelse a tak... zatim jsem nevidel verohodny zdroj. nerikam, ze to je nemozny, ve fotbale je mozne cokoliv, ale...

Reagovat
Zaschrona

Pujde nekam hostovat a pristi leto ho koupime, jasna vec.

Reagovat
Zaschrona

*akorat asi da hattrick Newcastle United

Reagovat
Trand

Jackson Martinez na scénu a hned. Není kde brát bohužel.

Reagovat
cristiano.K.

2200. pro zdravého Jovetiče a LFC

Reagovat
13

Kdyby raději zdravého Morena, co je nám do Jovetiče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele