Premier League - souhrn 15. kola

02.12.2017, 15:22, aktualizováno 03.12.2017, 18:58
Komentáře a souhrny
Manchester City dostál role favorita proti West Hamu. Bournemouth se rozešel smírně se Southamptonem. Parádní šlágr na Emirates Stadium nabídl všechno možné včetně nádherných gólů, červené karty a výhry Manchesteru United. Liverpool veze body z Brightonu. Uspěl také městský rival Everton. Chelsea naplnila roli favorita proti Newcastlu United...

Manchester City - West Ham United 2:1

03.12.2017 17:00

Góly: 57. Nicolás Otamendi, 83. David Silva - 44. Angelo Ogbonna

Manchester City otočil duel s West Hamem a připisuje si třináctou ligovou výhru v řadě, čímž vyrovnal počin loňského šampiona Chelsea. Vítězství se však pro Citizens nerodilo lehce, na konci první půle poslal hosty do vedení Ogbonna a až díky brankám Otamendiho a Silvy ve druhém poločase domácí skóre otočili.

První poločas nabídl zřejmě nejslabší výkon Manchesteru City v celé sezóně. Guardiolovi svěřenci sice měli územní převahu, jenže jejich kombinace byly pomalé, nepřesné a snadno předvídatelné, defenziva hostujících Kladivářů tak jejich ataky dokázala poměrně spolehlivě zachytávat. Hammer navíc tu a tam zahrozili z rychlých protiútoků a dá se tvrdit, že v prvním dějství měli ty větší šance.

Do té první se po rohovém kopu natlačil Antonio, na zadní tyči však na dlouhou nohu míč do sítě nenasměroval. Na druhé straně napřáhl za vápnem Silva a tečovanou střelou pořádně protáhl Adriana. Ederson po půl hodině hry vystrašil Lanzini, který se z velkého úhlu opřel do míče a domácí brankář jeho projektil jen nejistě vytěsnil na rohový kop.

Minutu před koncem první půle přišel pro vedoucí celek tabulky šok - hosté rozehráli rohový kop nakrátko, Cresswell pak do vápna poslal nadýchaný centr, na který si nejvýše naskočil Ogbonna a tvrdou hlavičkou hosty poslal do senzačního vedení.

Do druhé půle učinil Pep Guardiola jednu změnu - nevýrazného Danilla nahradil útočník Jesus - a na trávník jako kdyby vyběhl zcela jiný tým. Citizens od prvních minut rozjeli pořádný kolotoč, obranu svého soupeře zaměstnávali jedním nebezpečným nájezdem za druhým a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejprve pálil z volného přímého kopu De Bruyne, Adrian však byl pozorný a jeho prudký projektil vytěsnil. O chvíli později již ale bylo srovnáno - to do vápna vtrhl Jesus, stříleným centrem před brankou našel Otamendiho, který přetlačil nedůrazného Rice a dotlačil míč do sítě.

Další nebezpečí přišlo z kopačky Saného, německý křídelník si pohrál se Zabaletou, navedl míč doprostřed a parádní ranou na zadní tyč donutil Adriana k dalšímu akrobatickému zákroku. Brankář West Hamu byl skutečně v ráži, jen o chviličku později musel likvidovat gólovou střelu Jesuse, dorážku z jasné pozice pak hrubě nezvládl Sterling.

Tlak nejlepšího celku ligy však byl neudržitelný a sedm minut před koncem přišel rozhodující zásah. De Bruyne našel precizním centrem nabíhajícího Silvu, který se v akrobatické pozici opřel do míče a trefil naprosto přesně - Adrian tentokráte neměl sebemenší šanci jakkoliv zasáhnout.

V nastaveném čase pak mohl Etihad zmrazit Sakho, jenže ve výhodné pozici vůbec netrefil branku, a tak všechny tři body opět připadly Manchesteru City.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Southampton FC 1:1

03.12.2017 14:30

Góly: 42. Ryan Fraser - 61. Charlie Austin

Bournemouth nakonec na domácí stadiónu uhrál remízu se Southamptonem, když na branku Ryana Frasera odpověděl v druhé půli Charlie Austin.

První vážnější příležitost měl po rohovém kopu Van Dijk, tvrdou hlavičkou však branku těsně minul. Na druhé straně předvedl úchvatný reflexivní zákrok Forster, který vytáhl tečovanou střelu Smithe na rohový kop. Další práci měl brankář Southamptonu po hlavičce Akého, i s tou si ovšem dokázal poradit.

Na druhé straně musel Begovič krotit hlavičku Austinu, dorážku Tadiče potom obrana domácích úspěšně zablokovala. Krátce před pauzou šli domácí do vedení - Yoshida se nechal lacině obrat o balón, Bournemouth rozjel rychlý kontr, na jehož konci stál Ryan Fraser, který přízemní střelou překonal Forstera.

Na začátku druhé půle zahrozil Boufal, jeho křižnou střelou ale Begovič s vypětím všech sil zneškodnil. V druhé půli byli hosté jasně lepším celkem a po hodině hry se dočkali zaslouženého vyrovnání - zpětná přihrávka totiž našla na penaltě osamoceného Charlieho Austina, který z prvního doteku míč poslal nekompromisně do sítě.

Na druhé straně mohl domácím vrátit vedení King, jeho nebezpečnou střelu však Forster dalším tygřím skokem vyrazil. A když se po centru Bertranda neujala ani nebezpečná hlavička Austina, dospělo utkání ke spravedlivé dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 1:3

02.12.2017 18:30

Góly: 49. Alexandre Lacazette - 4. Antonio Valencia, 11. Jesse Lingard, 63. Jesse Lingard

Letošní bezchybná domácí bilance Arsenalu je u konce. První porážku londýnskému klubu uštědřil Manchester United, který trefou Valencii a dvěma góly Lingarda chladnokrevně vytrestal každé zaváhání obrany soupeře a nakonec zvítězil 3:1. Přesto hlavní zásluhu na tomto triumfu nese brankář United David de Gea, jenž vynikajícím výkonem udržel svůj tým ve vedení a celkově si v tomto utkání připsal stěží uvěřitelných čtrnáct zákroků. Kaňkou na výhře Manchesteru je pak vyloučení klíčového záložníka Paula Pogby, jenž kvůli nešetrnému zákroku na Bellerína přijde o nadcházející derby s vedoucím Manchesterem City.

Přestože obrana Arsenalu v posledních kolech sbírala jedno čisté konto za druhým, úvod zápasu jí katastrofálně nevyšel a hosté chladnokrevně trestali. Ve čtvrté minutě špatná přihrávka Laurenta Koscielného založila útok Antonia Valencii, jenž si na hranici šestnáctky vyměnil míč s Pogbou a propálil přízemní ranou vyběhnuvšího Čecha. Ještě hůře bylo pro Kanonýry o šest minut později, kdy pro změnu selhal s míčem u nohy Shkodran Mustafi a rychlý brejk United zakončil po výjimečné práci Martiala Jesse Lingard.

Manchester tak měl zničehonic po jedenácti minutách nahráno a bylo na Arsenalu, aby vrhnul všechny síly kupředu. Výsledkem byla bláznivá první půle, kdy se domácí hnali proti zataženému soupeři za zdramatizováním zápasu, ovšem zároveň tak otevírali prostor k rychlým protiútokům a dalším gólům ve vlastní síti. Přesto podstatně víc šanci připadlo Arsenalu, který povedenými kombinacemi opakovaně zdolával defenzivu United, jenže znova a znova narážel na poslední překážku v podobě Davida de Gey.

Španělský gólman již v první půli přinejmenším třikrát potvrdil, proč se řadí k nejlepším brankářům světa, neboť špičkovými zákroky držel čisté konto proti střelám Lacazetta, Bellerína či vlastního spoluhráče Lukakua. Když sudí Marriner neposoudil zákrok Roja na Lacazetta v hloubi šestnáctky jako provinění proti pravidlům, poločasový stav tak navzdory masivní dominanci domácích ukazoval dvoubrankové vedení United.

Arsenal po změně stran navázal přesně tam, kde v první půli skončil, a hned po třech minutách se dočkal zaslouženého snížení. Alexis Sánchez našel výtečným pasem za obranou linií Manchesteru Aarona Ramseyho, jenž místo vlastního zakončení přiťukl míč Alexandru Lacazettovi, pro nějž už nebyl problém zabořit míč do sítě.

Atmosféra na Emirates Stadium byla v tu chvíli neutišitelná a domácí mocně sahali po vyrovnání. Nejblíže k tomu bylo záhy duo Lacazette, Alexis, jenže oba opět narazili na neuvěřitelného De Geu, který nejprve zastavil kvalitní ránu prvního jmenovaného a Alexisovi pak zabránil v gólové dorážce rychle vytrčenou nohou.

Místo vyrovnání se tak znovu projednou potvrdilo známé rčení "nedáš, dostaneš". Do otevřené obrany Arsenalu naběhli Pogba s Lingardem, francouzský záložník suverénně obkroužil osamoceného Koscielného a ideálním pasem našel před prázdnou brankou Lingarda, jenž snadno vsítil svůj druhý zásah večera.

Třetí gól United poslal Kanonýry do kolen a zdálo se, že zbytek zápasu již hosté budou mít bezpečně pod kontrolou. Místo toho však čtvrthodinu před koncem základní hrací doby uviděl Paul Pogba červenou kartu za ošklivé šlápnutí na Héctora Bellerína a kromě oslabení svého týmu bude také Manchesteru chybět v očekávaném městském derby s Manchesterem City.

Přestože manažer Arséne Wenger nasadil na trávník forvardy Welbecka s Giroudem, závěrečný tlak Arsenalu již žádný další gól nepřinesl, přestože zákrok střídajícího Darmiana na Welbecka volal po odpískání pokutového kopu. Manchester United si tak z Londýna odváží velecenné vítězství 3:1, díky němuž upevnil své postavení na druhém místě a nadále zůstává nejblíže vedoucímu rivalovi City.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Liverpool FC 1:5

02.12.2017 16:00

Góly: 51. Glenn Murray (pen.) - 30. Emre Can, 31. Roberto Firmino, 48. Roberto Firmino, 87. Philippe Coutinho, 89. Lewis Dunk (vl.)

Liverpool potvrdil vynikající formu a nováčka z Brightonu deklasoval poměrem 5:1. Hostům se vyvedla pasáž hry okolo 30. minuty, ve které se dostali do dvoubrankového vedení, a od té doby již měli průběh utkání plně pod kontrolou.

Do první vážnější šance se po šesti minutách protlačil Firmino, jeho hlavičku však domácí stopeři se štěstím zablokovali na roh. Na druhé straně zahrozil po centru Browna Murray, z hranice malého vápna však branku soupeře vysoko přestřelil. První branka tak přišla po třiceti minutách - na rohový kop si nejvýše naskočil Can a nekompromisně míč poslal do sítě.

Po dalších dvou minutách hry bylo vedení Liverpoolu již dvoubrankové. Salah proběhl středem hřiště, předložil míč doleva na Coutinha, ten první dotekem parádně zakroutil míč za stoperskou dvojici, kam si naběhl Firmino a zblízka podruhé rozvlnil síť.

Zkraje druhé půle mohl Brighton snížit, po levé straně pláchl Izzy Brown a parádním centrem našel na malém vápně volného Murrayho, kterého ale perfektním zákrokem vychytal Mignolet. Z protiútoku navíc hosté udeřili potřetí. Opět to byl Salah, který potáhl rychlý protiútok středem hřiště, u vápna domácích na sebe navázal tři obránce a parádní kolmicí vyslal Firmina, který trefil přesně a v podstatě tak rozhodl o osudu celého utkání.

Domácí se však nevzdali a o pár minut později jim pomohl také hlavní rozhodčí, který zapískal nesmyslnou penaltu. K té se postavil Murray a počínal si chladnokrevně. Brightonu se však již zápas zdramatizovat nepodařilo, naopak v posledních deseti minutách inkasoval ještě dvakrát.

Nejprve se z volného kopu prosadil Coutinho, když skákající zeď velmi chytře podstřelil, tentýž hráč pak v nastaveném čase vnikl do vápna a před brankou poslal centr, který si do vlastní sítě srazil nešťastník Dunk.

Více informací k zápasu

Everton FC - Huddersfield Town 2:0

02.12.2017 16:00

Góly: 47. Gylfi Sigurdsson, 73. Dominic Calvert-Lewin

Everton poprvé v tomto ročníku zaznamenal dvě ligové výhry za sebou, když po West Hamu na domácí půdě zdolal také Huddersfield Town.

Debut Sama Allardyce na domácí lavičce začal pěkně zhurta a již po pár minutách pálil nebezpečně Martina, hostující brankář však byl připraven. Hosté zahrozili po rohovém kopu, ve velké skrumáži před brankou Pickforda však míč vypadl před domácí obránce, kteří jej následně dopravili do bezpečí. První půle již nic zajímavějšího nepřinesla a do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Hned na začátku druhé půle ale přišla krásná akce, která vyústila v úvodní branku zápasu. Calvert-Lewin našel parádní zadovkou volného Sigurdssona, který se z hranice vápna prosadil přesnou střelou k vzdálenější tyči.

Dvacet minut před koncem se pak po kolmici Rooneyho před brankáře dostal Calvert-Lewina s přispěním teče vracejícího se obránce upravil na 2:0. A protože se Huddersfield již na žádný další odpor nezmohl, dospělo utkání k pohodlné výhře domácích 2:0.

Více informací k zápasu

Leicester City - Burnley FC 1:0

02.12.2017 16:00

Góly: 6. Demarai Gray

Leicester doma nakonec uhájil těsnou výhru nad Burnley, i když festival ofenzivních šancí divákům ani jeden z týmů nenabídl. Museli se tak spokojit s jedinou brankou, o kterou se už v 6. minutě postaral domácí záložník Demarai Gray.

Leicester City měl sice před utkáním několik vážnějších absencí a jeho celkové umístění není příliš pozitivní, ale doma se Liškám daří. Proti Burnley má Leicester tradici, že pokaždé vítězí domácí celek, což chtěl dnes odpoledne podpořit. Defenzivní práci hostí měli vyzkoušet především Gray, Mahrez a Vardy. Clarets spoléhali na Corka, Defoura, Wooda nebo Meeho.

V prvních pěti minutách se jednou do zakončení dostal Chris Wood, na opačné straně pak na dlouhý nákop těsně nedosáhl útočící Jamie Wardy. V šesté minutě se už ale domácí dočkali a pro Burnley to byla hodně studená sprcha. Ndidi roztáhl hru na Mahreze, který centroval. Míč ve snaze o vyražení poslal brankář Pope nechtěně jen do dobíhajícího Demaraie Graye, který balon ve skluzu dostal do sítě - 1:0.

Hosté samozřejmě nehodlali hodit ručník do ringu a Leicester se na chvíli ocitl pod velkým tlakem. Brady nejprve kroutil z levé strany dobrý balon za obranu a Chris Wood na jeho centr jen těsně nedosáhl. Zmatky v domácím vápně pak nakonec musel hasit Danny Simpson, protože jinak by byl brankář Schmeichel asi překonán.

Po třiceti minutách se hostům zranil Brady a musel být střídán, což bylo trochu oslabení. Přesto se Burnley nevzdávalo a Gudmundsson po individuální akci našel krásným pasem Chrise Wooda. Ten už hodlal zakončovat, jenže na poslední chvíli k němu přispěchal obránce Morgan. První půli tak zakončil dvěma povedenými pokusy Riyad Mahrez, ale ani jednou netrefil přesně.

Alžírský tahoun ofenzivních linií Lišek byl nadále aktivní také po změně stran, jenže jeho schopností si hosté byli velmi dobře vědomí, takže Mahrez měl u sebe často až dva nepříjemně bránící nohsledy. Ke gólu nevedla ani jeho kombinace s Vardym, protože jeho zaseknutí a úmysl nahrát Grayovi obránce Clarets pochopili. O pár minut později pálil Ndidi pohotovým volejem, ale nemířil přesně.

Ani druhá půle nepřinesla nijak zázračný či rychlý fotbal, naopak se zdálo, že oba týmy jsou s dosavadním vývojem utkání spokojené. Záložník Ndidi se pokoušel o kombinaci s Vardym, ale té nakonec učinili přítrž spolupracující obránci hostí. Po něm se na opačné straně pokusil zakončit islandský záložník Gudmundsson, jehož pokus však Iborra na poslední chvíli zastavil.

Hbitý Albrighton hledal stříleným centrem z pravé strany Vardyho, který sice nebyl nikým strážen, ale když si myslel, že má dost času, přilétl k němu Tarkowski a míč odklidil. Lišky si tak doma připsaly velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:1

02.12.2017 16:00

Góly: 13. Christian Kabasele - 25. Heung-min Son

Trápení Tottenhamu zatím nezná konce. Svěřenci Mauricia Pochettina ztrácí další cenné body, když na půdě Watfordu uhráli jen remízu 1:1. Na vedoucí branku Kabaseleho sice odpověděl Son, ovšem dokonat obrat se již hostům nepodařilo.

V úvodní pasáži sice byli lepší hosté, jenže skóre se poprvé měnilo na druhé straně. Na rohový kop Cleverleyho si totiž nejvýše naskočil Kabasele a přesnou hlavičkou na zadní tyč rozjásal domácí příznivce. Druhou branku mohl přidat po pětadvaceti minutách Richarlison, který skoro protlačil k zakončení v malém vápně, nakonec jej ale hostující stopeři zvládli zpacifikovat.

Z následného protiútoku navíc přišlo vyrovnání. Trippier našel za obranou Eriksena, který na nic nečekal a okamžitě poslal před branku střílený centr, který si našel Sona, jenž už zblízka dopravil balón na místo určení. Chvilku před pauzou pálil nebezpečně ze střední vzdálenosti Doucoure, Llorisovu branku však o kousek minul. Na druhé straně mohl vedení na stranu hostů strhnout Davies, jeho ráně však pár decimetrů také scházelo.

Klíčový moment druhého poločasu přišel v 52. minutě. Rozběhnutého Richarlisona totiž hostující Sanchez zastavil loktem v obličeji a sudí Atkinson tak rezolutně vytasil rovnou červenou kartu. Po hodině hry mohl přesilovou hru zužitkovat Doucoure, ovšem jeho střelu nakonec zastavila levá tyč francouzského brankáře ve službách Spurs.

Patnáct minut před koncem hlavičkoval v nebezpečné pozici Richarlison, jeho zakončení však ještě zvládl zablokovat bránící Trippier. NA konci nastavení se odehrál ještě jeden sporný moment - Richarlison totiž svým centrem zjevně trefil ruku Diera a podle všeho se měla kopat penalta. Sudí Atkinson však danou situaci neviděl dobře a nezapískal, a tak si oba celky rozdělily po bodu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 0:0

02.12.2017 16:00

Góly: -

Spravedlivou dělbou bodů skončil duel mezi trápícím se West Bromwich Albionem a o nic lépe hrajícím Crystalem Palace. Oba celky si vytvořily nějaké ty příležitosti na vstřelení branky, a byť The Baggies nově vedeni koučem Alanem Pardewem byli možná o malinko lepším týmem, jeho soupeř za ním určitě výrazněji nezaostával.

Domácí začali o něco aktivněji, v 8. minutě se mohl po přihrávce z levé strany od Gibbse prosadit Robson-Kanu, nicméně jeho střela, vyslaná z míst těsně za brankovým územím, skončila pouze nad bránou. Z dálky se snažil zacílit rovněž jeho spoluhráč Rondón, ovšem jeho nepříliš razantní pokus gólman Speroni snadno zkrotil.

V 17. minutě po rohovém kopu Barryho hlavičkoval na zadní tyči stoper Ahmed Hegazi, jenže míč do brány neusměrnil. Pak ovšem hned dvakrát zahrozili hosté. Nejprve si situaci ve vlastním vápně úplně zbytečně zkomplikoval brankář Foster, jenž si hrál s balónem, jako by byl na tréninku, nakonec však napadající Zaha nedokázal trestat.

Ve 21. minutě již Zaha dokázal slušně zakončit, jeho pokus se otřel o bránícího Evanse a skončil těsně vedle Fosterovy svatyně. Závěr půle pak jednoznačně patřil hostujícímu útočníkovi Bentekemu. Nejprve ho z úhlu musel vychytávat s obtížemi Foster a následně si musel poradit také s jeho hlavičkou po rohovém kopu Townsenda.

Ve druhé půli se do střeleckých příležitostí propracovával pouze WBA. Že by však svého protivníka dostával pod nějaký permanentní tlak, to se říci určitě nedá. Tři minuty po změně stran se na zadní tyči zjevil slušně postavený Field, jeho pokus však stačil zablokovat obránce Ward. V tutovce pak nevyzrál na Speroniho osamocený Rodriguez.

Po hodině hry to z pravé strany zkoušel na hostujícího gólmana Rondón, avšak Speroni se nenechal nachytat na švestkách, a ani Field se pak z dorážky neprosadil. Dvacet minut před koncem pálil po pěkné kombinaci Robson-Kanu, i tady však Speroni nezaváhal, a následně po centru Nyoma hlavičkoval těsně mimo naskakující si Rondón.

Více informací k zápasu

Stoke City - Swansea City 2:1

02.12.2017 16:00

Góly: 36. Xherdan Shaqiri, 40. Mame Diouf - 3. Wilfried Bony

Stoke City zvládl především závěr prvního poločasu, ve kterém otočil nepříznivý vývoj utkání na svou stranu, a radoval se po dvou porážkách v řadě ze tří bodů, vítězství přitom naposledy slavil na konci října. Swansea naopak i nadále pokračuje ve výsledkové mizérii, prohrála už totiž pošesté během posledních sedmi ligových utkání.

Loni skončily vzájemné duely obou těchto protivníků vítězstvím domácích a ani tentokráte tomu nebylo jinak. The Swans alespoň konečně prolomili sérii bez zaznamenaného přesného zásahu, na který čekali dlouhých 431 minut, avšak ani trefa Wilfrieda Bonyho ke kýženému úspěchu nevedla, jelikož soupeř udeřil Xherdanem Shaqirim a Mamem Dioufem.

Velšský klub nevstoupil do tohoto střetnutí vůbec špatně. Už ve 3. minutě se na levé straně dokázal uvolnit Martin Olsson, který nacentroval do pokutového území na sbíhajícího si Bonyho, a ten v poměrně nesnadné pozici překonal brankáře Butlanda. Diouf, Allen a Shaqiri se snažili záhy odpovědět, nicméně jejich pokusy nebyly přesné.

I nadále bylo jinak dění na hřišti hodně vyrovnané. Ve 32. minutě se znovu osměloval Bony, avšak tentokráte mezi tři tyče nezamířil. Pak jako by zapnuli domácí na vyšší obrátky a soupeř na tuhle skutečnost nedokázal reagovat. Už Crouch mohl skórovat, chytře chtěl přelobovat gólmana Fabiaňského, ale neuspěl.

Nemuselo mu to ovšem tolik vadit, protože ve 36. minutě The Potters přece našli cestu ke vstřelené brance. Chatrné rozehrávky ze strany Swansea využil Allen ke kolmé přihrávce na Shaqiriho, a ten pohodlně zacílil. O čtyři minuty později byl obrat dokonán, protože Diouf využil účelného sklepnutí balónu hlavou od vysokého Crouche.

Druhé dějství další gól nenabídlo, hosté nebyli směrem dopředu vůbec produktivní a šancí si tvořili poskrovnu. Snad jen Martin Olsson svého soupeř vystrašil po rohovém kopu, s jeho střelou si však Butland poradil. Naopak Stoke City nebyl daleko od navýšení stavu, avšak hlavička Dioufa skončila v 67. minutě mimo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 3:1

02.12.2017 13:30

Góly: 21. Eden Hazard, 33. Álvaro Morata, 74. Eden Hazard (pen.) - 12. Dwight Gayle

Chelsea v předehrávce patnáctého kola zdolala Newcastle United a alespoň dočasně se dotáhla na druhý Manchester United. Po slabším vstupu do utkání se o branky domácího celku postarali Hazard, Morata a po pauze opět Hazard, čímž svému celku zajistili vítězství v poměru 3:1.

Třetí tým tabulky však do zápasu nevstoupil vůbec dobře, v úvodních minutách byl zejména v defenzivě dost laxní a po dvanácti minutách za to byl po zásluze potrestán. To Gayle přetlačil Christensena a sklepl dlouhý míč pro Murphyho, ten mu pobídku vrátil, načež forwardovi Newcastlu ve skrumáži odkopl míč Alonso tak nešťastně, že tím Murphyho našel osamoceného před vlastním brankářem. Courtois sice tygřím skokem pod nohy tuto šanci zmařil, jenže balón se odrazil zpět ke Gaylovi, který jej následně velmi pohodlně dopravil do sítě.

Domácí však odpověděli tím nejlepším možným způsobem, značně zvýšili úsilí a vytvořené šance na sebe nenechaly dlouho čekat. O pár minut později našel Fabregas svým pasem Hazarda, kterého však v samostatném nájezdu brankář hostí precizně vychytal. O minutu později našel Rüdiger dalším balónem za obranu v ofsajdu stojícího Moratu, praporek asistenta však zůstal dole a španělský útočník byl následně faulován Darlowem, ovšem sudí Friend penaltu neodpískal.

Po dvaceti minutách po centru Kantého orazítkoval Christensen tyč, o pár vteřinek později se však domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. To nadýchaný balón za obranu odvrátili stopeři hostí jen k Hazrdovi, který si v pokutovém území věděl rady a z prvního doteku propálil vše, co mu stálo v cestě.

Krátce po půlhodině hry již byl dokonán obrat ve skóre. Dlouhý míč totiž Ritchie odvrátil jen k Mosesovi, ten na nic nečekal a do vápna poslal prudký centr, který v malém vápně našel Moratu, který již měl velmi snadnou úlohu. Do konce poločasu zahrozil ještě střelou ze střední vzdálenosti Drinkwater, branku hostujícího celku však netrefil.

Hned zkraje druhé půle vyslal Christensen za obranu Moses, jehož střílený centr odvrátil na poslední chvíli na rohový kop Clark. Po dalších deseti minutách pálil ze střední vzdálenosti Hazard a jeho tečovaná střela prosvištěla jen těsně vedle pravé tyče. Dvacet minut před koncem se po narážečce s Drinkwaterem dostal za obranu hostů opět Hazard, v krkolomné pozici však zakončit nedokázal. Patnáct minut před koncem už přišlo definitivní rozhodnutí - Fabregas perfektně načasoval kolmici na Mosese, ten byl u míče dříve než Ritchie, kterým byl v pokutovém území faulován - a tak se kopala penalta. K té se postavil Eden Hazard a precizním obloučkem poslal Chelsea do dvougólového vedení.

Tentýž hráč mohl později dovršit i hattrick, v samostatném nájezdu však hostujícího brankáře nepřehodil, a tak utkání dospělo k výsledku 3:1 pro Chelsea.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City15141046:1043
2.Manchester United15112235:935
3.Chelsea FC15102328:1232
4.Liverpool FC1585233:1929
5.Arsenal FC1591529:1928
6.Tottenham Hotspur1574423:1325
7.Burnley FC1574414:1225
8.Watford FC1564525:2622
9.Leicester City1555520:2020
10.Everton FC1553719:2818
11.Southampton FC1545615:1817
12.Brighton & Hove Albion1545614:1917
13.Stoke City1544718:3016
14.AFC Bournemouth1543813:1715
15.Newcastle United1543814:2215
16.Huddersfield Town154389:2615
17.West Bromwich Albion1527612:2113
18.Crystal Palace152498:2510
19.West Ham United1524913:3210
20.Swansea City1523108:189

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1459)

Přidat komentář
SpecialOne

Moses, Hazard A jestli bude Christensen takhle pokračovat, tak máme konečně odchovance v sestavě a dokonce na stěžejním postu, což by byla supr vzpruha pro ten náš systém hostování i když jen první vlaštovka.

Reagovat
masly008

u toho golu teda moc nepřesvětčil.

Reagovat
SpecialOne

No tak jako mohl Alonsa lépe zdirigovat no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak ty hostovačky už se předtím vyplatily u Courtoise i Mosese a úspěšný byly i třeba u Lukaka či KdB, kteří se k nám vrátili jako top hráči. Nemluvě o mnoha dobrých prodejích, který jsme díky nim udělali. Tenhle systém podle mě funguje dobře, horší je to jak říkáš, s naší akademií a zabudováním odchovanců.

Reagovat
SpecialOne

Tak u Mosese to nevím, ty týmy ho zdaleka nedokázaly využít, to byl prostě Conteho majstrštyk

Reagovat
spider_8

Jo, ale místo abychom ho prodali, tak jsme si ho podrželi dokud nepřišel trenér, který ho umí využít.

Reagovat
vitasrp

Nakonec hodně kvalitní a dominantní výkon, od té 15. minuty jsme to měli plně pod kontrolou a třeba Eden mohl dát klidně čtyři branky.

Ostatně poslední dobou hraje fakt v obrovský pohodě a je radost na něj koukat. Na hřišti běhá v dresu Chelsea dalších 10 kvalitních fotbalistů, ale jakmile se daří Belgičanovi, je oproti ostatním na úplně jiném levelu.

Když si vzpomenu, jakým způsobem se v polovině října urvalo to vítězství proti watfordu, kolik štěstí k tomu tenkrát bylo nutný. Tak to fakt byl trochu takovej zlom tý sezóny, kdy kdyby se prohrálo, mohlo to jít do slušných sraček.

Reagovat
spider_8

Ten Watford byl strašně zlomový, tam kdybychom prohráli tak jsme klidně mohli zopakovat předloňskou sezonu Si pamatuju, jak jsem zápas předtím nadával na Michyho a on zrovna dal vyrovnávací gól, po kterém jsme obrátili. Sice často nehraje moc dobře, ale už jen tímhle gólem a tím proti Atleticu nám letos strašně pomohl.

Reagovat
kiwwi

Už by mohol začať strácať aj niekto iný ako len Spurs...

Reagovat
avicii

najlepsie United

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gunner14

Atkinson takovou ruku na konci nepisknout Watford mel vyhrat.

Reagovat
Mates_Matesović

Já už opravdu nevím co k tomu napsat. Jsme zoufalí, klíčoví hráči bez formy, přišli jsme o dalšího stopera...

Reagovat
avicii

dnes v suchom triku

Reagovat
Svatej

Spuuuuurs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ten Pochettinův hype splaskne. Hlavně že pohrdá FA Cupem, ještě za něj bude rád

Reagovat
Mates_Matesović

Pravda, sice téměř z hovna vybudoval fantastickej tým a kandidáta na titul, vypiplal téměř k dokonalosti řadu hráčů, prakticky všechno pod ním funguje, ale je vyhypovanej. Jasně, má řadu much (z dnešních střídáních bych blil), ale jinak je to super trenér a rozhodně bych ho nechal dál dělat jeho práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo na neho reaguješ? Nemá to zmysel, klasicky si príde niekto kopnúť.

Reagovat
Mates_Matesović

Jsem frustrovanej a potřeboval jsem se vypsat, ani mi tak o tu reakci nešlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrovanej, protože splasknul Pochettinův hype?

Reagovat
Bandita_Harry

Tusim splaskol aj Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale už před deseti lety

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

hype? oproti Vám jdou už nějaký čas nahoru, dokázali vyhrát skupinu v LM s BVB a Realem, to se vám dlouhodobě nedaří

Reagovat
pantondavo

Hele směju se jejich PL formě taky, ale zrovna fans Arsenalu aby se vysmíval kvůli trofejím, nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

To už je slušná kríza Tottenhamu. Na konci ešte jasná ruka Diera, takže Watford by pravdepodobne vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovali jsme 6. místo, spokojenost.

Reagovat
Mates_Matesović

Europa league, here we come.

Reagovat
vilp

Porazili jste Real, tak už mátě splněno.

Reagovat
Counter

Stáhli jste bodík na Arsenal, co bys chtěl víc?

Reagovat
Whitemedia

pár kol stačí a máme na Spurs náskok sedm bodů..

Reagovat
Svatej

jeste snad 5,6 kol zpatky si pamatuju prispevek ownyho, kde se radoval z naskoku beti bodu na nase 4 misto, slusnej posun

Reagovat
smazaný uživatel

super, že je to pro vás takový úspěch

Reagovat
Whitemedia

ale no, nebuď tak mrzutý..

Reagovat
Gunner14

A Docoure ta krasna strela do tycky fanta i srdicko by zaplesaly

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza. My sme sa v druhom polčase už nedostali k žiadnej šanci. Davinson správne vylúčený, no na druhej strane mohol ísť pokojne vonku aj Kabasele za druhú žltú. Na konci šťastie, že nepískol ruku Dierovi. Forma Alliho a Eriksena je alarmujúca. Boj o štvrté miesto zásadným sposobom nezvládame.

Potrebujeme naspať Wanyamu do stredu poľa a Tobyho na stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dokola. Je neskutečné, jak takové velké fotbalové týmy neustále opakují stejné sezony a stejné chyby. V PL typicky Arsenal, Liverpool, Spurs...

Reagovat
TheTopFootbaler

Nikdo není dokonalý.

Reagovat
spider_8

Klopp out

Reagovat
Maresma

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
vanGomm

Neříkal náhodou někdo z realizačního týmu Tottenhamu něco v tom smyslu-porazili jsme Real Madrid a ted už jsme velké mužstvo?

Reagovat
vladis271

proste normálne by som naládoval 100 mega do obrany v januári. Strašné prachy, na dnešnom trhu sú za to dvaja hráči. A skúsil zamútiť vody v LM.

Reagovat
Bandita_Harry

nebud ako male dieta , bud trosku trpezlivy nemozme mat vsetko hned kloppi cez leto pociha nejaych obrancov za 15 mega a bude to popicovka ako nase kridelka

Reagovat
Zaschrona

Prvni pulka tabulky.

Rooney byl opet skvely, jeho budoucnost je urcite ve stredu zalohy. Konecne se do toho zacina i dostavat Gylfi, urcite spolu mohou hrat. DCL v druhe pulce taky vynikajici, jeho asistence luxusni. I kdyz mu to mnohdy uplne nejde, tuhle sezonu ma uz statisticky 5+5, na jeho vek fajn.

A taky teda palec pro Big Sama i Sammyho Lee ( ), velmi sympaticky pristup k fanouskum. Snad z toho tymu neco pro derby dostanou, uz je na case... A pochvalu si zaslouzi Martina. Predvedl toho na levem beku vic nez pred tim Baines. Prinos Lennona taky nesporny, Mirallas mu muze vazat kopacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, za 3 kola jste nad námi.

Reagovat
Mastný Chobot

snád

Reagovat
smazaný uživatel

A jakpak u vás, hodinky zase ukazují Wengabe in?

Reagovat
Mastný Chobot

moje nie, ďakujem za opýtanie

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime :)

Reagovat
off-olda

Palcohonič

Reagovat
Zaschrona

Panika se presouva k vam? V cem je u vas aktualne problem, ze se to zadrhlo?

Reagovat
popltak

V tom, že je to Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, lepší být Tottenham bez formy, než být sračkoklub jako United, které vede ultrakašpar a kde si nejdražší kopyta v týmu otevřeně přejí zranění hráčů konkurence.

Reagovat
popltak

Kopej víc kolem sebe prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

tos napsal moc pěkně

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty seš super závistivej idiot. Prostě je Mourinho dobrej, ale chápu, je těžké si to přiznat

Reagovat
tunkic

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění Alderweirelda a tak nějak se sešla špatná forma hlavně Alliho a Eriksena, uspokojení z výborných výsledků v CHL. A tak se to nějak nabalilo na sebe, že děláme stupidní chyby, dostáváme hloupé góly a tým ani Pochettino neví, jak zareagovat.

Reagovat
Zaschrona

Diky. Taky jste teda meli docela tezky los. Dost mozna vam zas Champions League pomuze se rozjet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

nechcem ti kazit nadeje ale nebude to tym ze ste hrali teraz doma proti Hudersfieldu a West Hamu co su z poslednych 5 zapasov podla formy 17 18? a dalsie vysledky budu zase cca LDWLDDLL

Reagovat
Zaschrona

Nemyslim si. Southampton nam dal 1:4, prestoze mel 1 vyhru ze 7 zapasu. Atalanta nas 2x ztrapnila, i kdyz je v tabulce italske ligy nizko. S Crystal Palace jsme meli ohromne stesti, plichta byla absolutne nezaslouzena, atd.

Reagovat
valek9610

Slepice jáj a to tu bylo plno keců jak je Spurs velké mužstvo apodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs se ještě zvedne :) neviděl bych to za hotovou věc po 15.kole

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hra viac než jednu súťaž a už to nezvládajú

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju že Arsenal to taky rozjel :)

Reagovat
smazaný uživatel

stream Arsenal vs Manchester United??

Reagovat
fenixLFC

inak to vyzera ako keby sme ich vykuchali, ale fakt mozu hraci ruky nohy bozkavat mignoletovi. nechytit tam tu sancu hned pred tretim golom tak verim ze by sme sa klasicky zosypali

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

ted jsem koukl na nas highlight a jako musim rict, ze goly hezky...hlavne ten posledni z primacku...to byla brazilska lahudka tezko rict, jak moc to bylo horky ze strany Brightonu, ale naky sance meli, takze aspon Migno podrzel

Reagovat
nani92

Kiežby sme mali viac takých nerozdielovych hráčov ako je Pogba..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
masly008

udělal rozdíl v počtů hráčů na hřišti.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kiwwi

a dve asistencie ale to je asi vedľajšie

Reagovat
Kopac

jak pretlaca za kazdu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v suchým triku dnes

Reagovat
cristiano.K.

u třetího golu jako bych viděl Lovrena. Stopeři Arsenalu jim darovali dva goly, podržel je DDG a Lingard odehrál životní zápas. Arsenal kdyby proměnil alespon každou svojí třetí šanci tak musel vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to krásně shrnul, kdyby, kdyby, kdyby, kdyby.... Stačilo napsat, že zaslouženě vyhrál lepší tým

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zo suverenne najhorsich a najviac nezasluzenych zapasov ake si pamatam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

mrazik to tam asi dobre hecnul, dulezity body dneska

Reagovat
mithro

to urcite necakal, ze bude na takej zabave

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Já byl v kotli Arsenalu,takže jsem se moc neprojevoval,protože pár fans MU vyvedli

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

suche triko

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

To je můj trademark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená vyhrá. Pekný zápas ďakujeme chalani

Reagovat
smazaný uživatel

chyba koscielneho ešte ok, nemal moc kam odkopnúť loptu, Kola nemusel vybehnúť ako u žiačikov, mustafi je na facku dúfam, že jeho predstierané zranenie bude dlhé. Verím že dedulo pochopil, že talianska sračka 3-4-2-1 je zlá a vráti sa k 4-2-3-1. Hráč zápasu DdG, za Arsenal Kazeta, prekvapil ako veľa lôpt spravil oproti iným zápasom. inak gól na 3:1 albánec čo nacvičoval? Bol pri Lingardovi a zrazu nič, čo našiel v hľadisku dáku jebačku? v dosť zlý moment totiž.

Reagovat
masly008

ale AW hrál do teď 5-4-1

Reagovat
bbbauch

Nevite, co je se Swarleym? Tak starej nebyl, ne?

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Azazelo RD

Prý se nechal nalákat na nějakou předváděčku zdravotních matrací, že budou zdarma chlebíčky.

Reagovat
Mates_Matesović

Jel na Karlštejn nakupovat hrnce.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední přihlášení: 16.11.2017 6:28

To nevypadá dobře.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Moje teorie je, že vstal o půl sedmé, kouknul na EF, pak se chtěl jít nasnídat a vzít léky, ale cestou do kuchyně spadl ze schodů.

Reagovat
bbbauch

lidi v tomhle veku vstavaji vetsinou driv, videl bych to na nejaky masakr pri oteviracce kauflandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Já proti němu hraju H2H fantu a změnil si kapitána od minulýho kola, takže žije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som chcel byt už extrémne “cringe”, tak napíšem “Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Svatej

Krásnej zápas, pro nezaujatýho diváka to mělo prakticky všechno. Po vyloučení už to United paradoxně kontrolovali mnohem snáz, protože Arsenal najendou nevěděl, jak má útočit, všichni se hrnuli na vápno a bylo málo hráčů, kteří jim tam ten míč šikovně propašujou z vápna.

Pozitivní je, že Mourinho ligu nevyhraje, takovejhle fotbal by ligu vyhrál dva tři roky zpátky, ale ne při současných Citizens. Při nejhorším, kdyby se City sesypali, tu snad budeme aspoň my, kdo jim ten titul vyfoukne, protože tohle je fakt neuvěřitelně ošklivej fotbal, kterej koučuje ta pochodeň nesoudnosti a jejich nejlepší nejviditelnější hráč je charakterní odpad..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že bylo pro tebe pozitivní, když ligu vyhrával s Chelsea .. jak patetické a pokrytecké.

Reagovat
smazaný uživatel

Logika

Reagovat
Svatej

??? kde to píšu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si umím dát dohromady 2 + 2, mám dobrou dedukci. Na vysoké škole jsem mimochodem exceloval v makroekonomii, i v pro mě méně oblíbené mikroekonomii.

Reagovat
Svatej

Chápu. Nechodil jsi tam s cettem ?

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

asi v zivote by som nenapisal ze by som vam radsej ten titul doprial vam ako United

Reagovat
Svatej

princip menšího zla no, to tu známe asi všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dooooopici to je ale vyblitek toto

Reagovat
Svatej

A pro kristovy rány, dete tam jinou fotku

Reagovat
Tuard.MUTD

izi

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdo je rozdílovej hráč v MU dneska, je De Gea. Ať mi tady nikdo z mufánků už netvrdí, že rozdílovej, není. Dneska se mu povedla jedna akce při třetím gólu a jinak? Konec... koncovej hráč, akce zazdil. A ta akce při třetím golu? Do otevřený obrany, to by zvládl i Eriksen či Ozil easy.

Pogba možná vyniká tak svými účesy.

Dívali jste se na De Geu ? To byl rozdílovej výkon, to je 100 mio. Pogba tohle umí jenom v zápasech proti Brightonu a podobně. Takže už mě fakt moc neserte s opičákem.

A typicky, potomek Afričanů, nižší IQ .... zkrat, když vedou 1-3 ... červená... nepotřebuje ani komentář. A ještě tleská ironicky, nebyl komparz při kasovním trháku Sigourney Weaver Gorily v mlze?

A patří mu to! Citizens celý MU roznesou na kopytech. Puta Pogba.

A co se týče Spurs, tak ty zazdili rozhodčí... klasika, bojí se nás!

Ale severní Londýn ve vánočním programu všem ještě vytře zrak, že budete čumět.

Reagovat
EXoRcIsT

podla tvojej teorie o IQ si ty ten najciernejsi african na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že City roznesou MU na kopytech. Alw dnes MU roznesl na kopytech Arsenal a Mourinho si natřel Wengera na chleba

Reagovat
TheTopFootbaler

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne furt nebrec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Nikikrew

No nic, nejdem k tomu ani vela napisat. Darovat takto tym srackam vyhru je na zamyslenie. Dnes ale naozaj hrdy na chalanov, takto biit United som uz dlho nevidel. Degea im to pekne vychytal ale ten tym nema na titul ani nahodou, snad ich City daju v Nedelu a bude pokoj.

COYG, MOTM Ozil, flop Kos

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
iamek

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Hrat proti 10 hracom 20 minut s 3 ci 4 utocnikmi a dalsimi 3 odenzivnymi hracmi a nedat ani jeden gol, to je naozaj dobre. Okrem prihravania hore dole si tam Arsenal skoro nic naozaj dobre nevypracoval, ty sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Liquid

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU s naprostym prehledem, jeste posetrili sily na pristi zapas. Kazdopadne skoda ty cerveny, ale Pogba je proste linej retard a naprostej prestupni fail.

Reagovat
iamek

. Od te redky mi prisel, ze sel Arsenal dolu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Taktický faul.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

dúfam že sa smeješ tomu pogbovi

Reagovat
Counter

Všechno je to k smíchu. Včetně Pogby.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Naprosto všemu. Jedinej z MU, kdo tam vykazoval nějakej přehled, byl De Gea.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
stiflerovamama

United tradicna sracka, ale Arsenal hrozný v obrane a koncovke

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka a výhra 3:1 na Arsenalu Ty musíš mít v hlavě slušně vymrdáno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Stiflerova mama, ta vymrd*va s kymkoliv.

Reagovat
Bandita_Harry

hlavne s poserami

Reagovat
Trand

Dneska nám to prohrály chyby vzadu, není se na co vymlouvat. Výkon dopředu byl skvělý, ale po tom gólu na 1:3 už jsme skoro žádné šance neměli. Giroud dneska nic nepředvedl, ale myslím, že nejvíc nám uškodilo to střídání Kolasinace. Měli jsme mít penaltu, možná 2, tu druhou jsem neviděl pořádně, takže nevím, ale stejně by to asi na víc než na remízu nestačilo. Jinak věřím, že Pogba chtěl hrát míč, ale po tom zákroku si prostě mel být vědomý, co udělal a nedělat žádný dementní gesta a prostě odejít. Každopádně zápas super, i přes výsledek jsem si ho užil.

Reagovat
Trand

Jinak musím ještě říct, že řešení protiútoku ManU bylo super, tohle je prostě u všech Mourinhových týmů a je krása se na to dívat.

Reagovat
bbbauch

pekne shrnuty, jen bych dodal ze my jsme byli smerem dozadu taky tragicti, tam to lip zakoncovat, tak jste to asi urvali

Reagovat
Counter

Kdyby tu penaltu Marriner pískl, třeba by z nastalého hypu ještě něco káplo (anebo by ji De Gea chytil, že jo ).

Reagovat
Trand

Jako je možný, že by se sesypali a štve mě, že jí nepísknul, ale co se dá dělat no, když jsme tak privilegovaný tým, tak nám to snad v budoucnu vrátí.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Každopádně i kdyby nám tu penaltu písknul, tak bychom podle mě max vyrovnali na 3:3. A z mýho pohledu by tohle pro nás moc neřešilo, protože rozdíl mezi bodem a žádným bodem není zas tak velkej, spíš by to mělo velký význam pro United, protože by měli o 2 body míň, což si ve své situaci nemůžou úplně dovolit. Takže nejsem tak naštvanej, spíš jsem rád, že jsem viděl konečně parádní fotbal směrem dopředu.

Reagovat
Counter

Tady nejde o bod, ale spíš o to, že bychom to fakt vyrovnali, udrželi domácí neporazitelnost, neprohráli ve velkém zápase apod. Byla by to vzpruha do dalších zápasů. Ale osobně beru jako vzpruhu i ten samotný výkon (vyjma kolapsu na začátku), snad na to navážou.

Reagovat
Trand

Tý série je škoda, to mě taky mrzí, ale tak všechno jednou skončit musí. Já nevím, co se týče té vzpruhy, já v týhle sezóně vkládám naděje jen do Evropské ligy a FA Cupu. Jako ne, že bych se chtěl vykašlat ne PL, to samozřejmě ne, ale je jasný, že hrajeme jen o ligu mistrů a myslím, že jiné to ani nebude, dokud budeme mít pořád stejného manažera, zvlášť v situaci, kdy 2 z našich nejlepších hráčů pravděpodobně brzy odejdou. Jako je to smutný, ale já si prostě přeju víceméně vidět už jen hezký fotbal, vždyť je to každou sezónu to stejné a jiné to nebude, pokud nás bude trénovat AW.

Reagovat
Counter

Letos v lize musíme urvat top4, výhra EL je značně nejistá (beztak hned dostaneme Atlético nebo Neapol a letíme ven). Když už nic jiného, pomůže nám to v hledání hráčů na příští sezonu.

A upřímně si ani nejsem stopro jistý, že tu Wenger příští rok bude. Jmenování těch dvou nových přestupových mágů do vedení klubu svědčí o tom, že se konečně připravujeme na život po Wengerovi. Kdyby podepsal jen na rok, zase by se celou sezonu řešilo, co bude v létě, takhle s dvouletou smlouvou je klid.

Reagovat
Counter

Ale jako obecně souhlas - na titul nemáme, tak aspoň chceme vidět hezký fotbal S trojkou Alexis, Mesut, Laca (a Aaronem v závěsu) to je lahůdka, škoda že jen na tuhle sezonu...

Reagovat
Trand

Ale určitě přivedeme nějaké kvalitní hráče, o to se nebojím.

Reagovat
Counter

Fekir/Mahrez, nevím jak ten Lemar. Možná někoho z BVB?

Reagovat
celeb

BVB si zvyka na ine ceny ako je Arsene ochotny platit. Jasne, neokradnut nas po tom fiasku s Neymarom by bol hriech, ale aj tak si myslim, ze Pulisic, Auba, Reus za menej ako 80M nepojdu.

Reagovat
Hachim Mastour

Však Wenger bol schopný vysoliť 90 za Lemara

Reagovat
celeb

sice neskoro, ale aj tak

Reagovat
Counter

Ono to je zavádějící ale - těch 90 byl schopný vysolit jen za podmínky, že by v tu chvíli dostal od ManCity 50 za Alexise. V létě půjde Alexis zadarmo, takže těch případných 90 už bude pasé.

Reagovat
celeb

skoda, tento rok mi prijde, ze hrate lepsie nez posledne (2?) ale asi to uz bude Arsenova labutia piesen. Aj ked u vas nikto nevie - mozno tam bude sefovat este aj o 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

ak budeme hrat taky futbal ako posledne 3 zapasy tak nech zostane aj dalsich 10

Reagovat
Counter

Bez Mesuta s Alexisem těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

nvm, napr taky fekir je dost realny podla mna, a ten by ich snad vedel takmer adekvatne nahradit

Reagovat
Counter

To je dost odvážné tvrzení. A i kdyby, tak těžko hned z fleku po přestupu, nějakou dobu mu bude trvat, než si zvykne na nové prostředí, ligu, herní styl apod.

Reagovat
Counter

Letos máme dobrý tým, ale příští sezonu to bude hrozný sešup.

Reagovat
Hachim Mastour

Nebude, pretože už budú peniaze.

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

za hezký fotbal.

Reagovat
Rozum

de Gea >> Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne, loni kazdy nas domaci zapas uplne stejne jak arsenal dnes, s tim rozdilem, ze jsme umeli branit a koncilo to 0:0 a byli jsme za neschopne tragedy. kdyz se otoci a je tomu naopak, tak je z toho najednou nezaslouzena vyhra. Jinak wenger prokaucoval tenhle zapas strasne

Reagovat
Giwdul

Loni jste rozhodně neměli každý zápas deset či víc gólovek jako dnes Arsenal, nenech se vysmát... Vždyť dnes to mohlo být o poločase regulérně 6:2. Arsenal hrál naprosto skvěle, ale měl nepředstavitelnou smůlu v koncovce. Vy jste loni také měli spoustu smolných zápasů, ale chceš opravdu říct, že takový výkon jako dnes Arsenal, jste loni předváděli zápas co zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo smolneho na tom ze neumi dat gol? ddg vytahl famozni dvojzakrok, jinak nejvetsi sance byla ta lukakova :D

Reagovat
Giwdul

Panebože, vy jste vážně neuvěřitelní komici :D Od City dostanete neskutečnou nálož.

Reagovat
bbbauch

Tak mit tolik sanci co vy a dat jeden gol, to jenlm na smulu hodit nemuzes

Reagovat
Giwdul

Já Arsenalu nefandím, co chci ale říct, že to byl přesně ten typ zápasu, který absolutně nebyl ve vašich rukou. Kdybyste Arsenal do ničeho nepustili a dali tři fíky, není o čem, ale mně přišlo, že chvílemi ani nebráníte a spoléháte na De Geu, nebo na to, že to Arsenal zadrbe :D Arsenal tragický v koncovce, pro vás štěstí, že Arsenal tragický v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčko smola by som nahradil takým slovíčkom, že tragickosť

Reagovat
Giwdul

A samozřejmě, že tato výhra je nezasloužená - respektive, pokud vůbec může být nějaká výhra nezasloužená, je to rozhodně tato. Vždyť krom gólových situací (z nichž dvě pramenily z individuálních chyb) jste si ani neškrtli. Záloha za 200 mega působila jako z nižší soutěže, nefungoval ani Josého beton, přes něhož se hráči Arsenalu v pohodě dostávali. Měli se proti vám kopat penalty. Co jako chceš víc, abys označil nějakou výhru za nezaslouženou? Jediný, kdo byl od vás dnes hoden své ceny, je De Gea, který vám vyhrál zápas.

Reagovat
66pepo66

Sporne penalty prisli po zakroku Koscielneho, ktory mohol alebo mozno aj mal s prehladom dostat cervenu kartu. Chcel by som vidiet ako by sa potom zatvaril Wenger. Vzadu ste hrali hovno a dostali ste z toho goly. Obrana United neposobila v kazdej chvily perfektne, ale dokazali ubranit co bolo treba a ofenzivni hraci premenit co mali. Takze si buchaj o hlavu za vykon Arsenalu, vyhra je zasluzena, hoci hlavne po cervenej karte bol pri lopte skoro iba Arsenal. Neviem ale co je na tom tak prekvapive, ked tam mal Wenger 6 alebo 7 hracov v utoku - a aj tak nic z toho.

Reagovat
masly008

první pentle byla už v 1 poločase na lacu

Reagovat
Giwdul

Po jakým zákroku Koscielného? Z čeho jste vy mohli mít penaltu, když jste se nedostali ani na polovinu Arsenalu, a když už ano, dali jste z toho gól... Já Arsenalu nefandím... Jako nezaujatého fanouška mě jeho dnešní výkon moc bavil, předvedl super výkon. Na vás bylo zábavné tak nanejvýš to, co za cirkus jste předváděli s nejdražším anglickým týmem. Popravdě - tobě ta vaše záloha nepřipadala chvílemi vysloveně vtipná? Vždyť to už to naše tragické kombo Henderson-Can-Wijnaldum za všehovšudy nějakých 60-70 mega dokáže zahrát líp :D A že jste vyhráli? Prostě haluz jako kráva, to se občas holt stane, City vás vrátí na zem.

Reagovat
Busby babes

no prokoucoval. ono kdyz ti tam obranci za 12. minut predvedou tohle, tak s tim jako manager tezko muzes neco delat. celej gameplan sel pro nej do hajzlu uz ve 4. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Foto

Reagovat
Dawon

3 body z takoveho zapasu samozrejme super, ale desivy, otresny vykon. Nevim jestli pamatuju vic nezaslouzene vitezstvi.

A zaroven se tak trochu obavam, ze bez Pogby nemame nejmensi nadeji City porazit, takze tyhle 3 body budou ve finale tak trochu k nicemu

Reagovat
Miguel19

Pokud by jste nastoupili na City se středem Matič-Pogba, tak by jste byli v píči hned. S touhle dvojkou takhle hrát nemůžete.

Reagovat
Dawon

Tak to ale nutne neznamena, ze absence Pogby je posileni Takhle to pravdepodobne bude Herrera-Matic, coz me celkem desi

Reagovat
Miguel19

Tak jasný no.

Reagovat
El Cid z City

je to tak, váš útok bude totálně odříznutej

Reagovat
smazaný uživatel

City budou tlacit a Pogba dozadu je liny prase

Za me, bez Pogbu bude zaloha lepsi proti City.

Problem neni v zaloze, ale obrana

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

dekujem za nazor

Reagovat
Svatej

druhej odstavec

Reagovat
stiflerovamama

pohodka, s pogbom proti city by to bolo bol ofenzivne

Reagovat
stiflerovamama

*moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoja hrana objektivita za každú cenu, to je fakt už komické.

Reagovat
smazaný uživatel

Na City bez Pogby Herrera bude muset zahrát životní zápas

Reagovat
Gunner14

Jinak jako nechci kritizovat Wengera, Iwobiho tam poslal správně a i Welbecka, ale potom to byl až moc velký overkill když tam dal Girouda a nesundal útočníka, měl tam dát Wilshera. Ramsey tam musel běhat sem a tam posledních 10-15 minut.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak .... hra ve středu pole pak vázla...

Reagovat
smazaný uživatel

áno behal za dvoch ale pri albáncovi tiež behá za dvoch ... teraz vedel že sa aspoň nemá na koho spoľahnúť... i keď...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Edgewalker

Pěkný zápas, to se musí nechat. Mohla to být klidně i daleko větší přestřelka, kdyby se proměňovaly šance tak jak měly

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co to bylo za nastup.. Proc jsme na te zoufalce nenastoupili, jako v NLD? Po stridani Mustafiho za Iwobiho a presunuti Ozila do stredu jsme dominovali cely zapas. Snad uz se vysere na to 343 Jinak De Gea, Ozil a Lingard nejlepsi na place

Reagovat
Heisenberg

Klasický průběh zápasu proti účkám a Mourinhovi, ze začátku zbytečný chyby vzadu a neschopnost dál gól ze šancí vepředu. Pak následuje chvilka naděje zabitá zbytečným gólem soupeře.

Aspoň jsme ale hráli pěkný fotbal, ta přední trojka je fakt super, škoda že dva po sezoně odejdou, Laca byl dobrej kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zapas super, len rozhodca neodpiskal Arsenalu tri ciste jedenastky, a to je uz co povedat...To ma vie neskutocne vytocit, a to som nestranny fanusik. Roko nemal tiez dohrat, Koscielny tiez, neskutocne vela chyb, ale viac bol poskopdeny Arsenal. A tie tutovky, co nedal Arsenal, sa ani nedaju hadam nedat...Osobne sa mi nelubil Alexis, keby ze trochu pouziva viacej mozog, tak golov domacich mohlo byt viac...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
Rarášek

Famózní De Gea .. To je vše.

Reagovat
Whitemedia

Který mentál zase vybral tu fotku

Reagovat
Counter
Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Ty kráso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Doufám, že Pogba dostane aspon stopku na pět zápasů, tři za zákrok a dva za tleskání, kretén

Reagovat
SpecialOne

3 za faul, 2 za tleskání, 1 za účes. Ne dostane jen 3

Reagovat
smazaný uživatel

Za tleskani by mozna zaslouzil, ale to mu podle me nemuzou nejak dokazat. A 3 za faul? Vsak to bylo nechtene, cervena jo, ale zadnej umysl a dostat kvuli tomu 3 zapasy fakt ne e.

Reagovat
Counter

Za přímou červenou v případě ošklivého zákroku jsou tři zápasy jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu ti verit, ale prijde mi to stupidni. Bellerin tu nohu polozi dost zvlastne a neocekavane ve chvili, kdyz uz ma Pogba nohu ve vzduchu. Tam se v ty rychlosti uz neda nic delat.

Reagovat
Counter

Je to krapet podobné Manému, jak odrovnal Edersona. Úmysl v tom nebyl, byla to i smůla, ale ve výsledku jednoznačně nebezpečný zákrok za hranou, který si trest zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mam hodne spatnou pamet, kdyz si nevzpomenu ani na par mesicu starej incident . No tak to se tech 3 zapasu bez Pogby nemuzu dockat...

Reagovat
masly008

stupidní zákrok to byl,jako šlápnout někomu na koleno a ještě se divit? mohl belle udělat sebedivnější pohyb,ale tohle je zákrok na odrovnání kolena a kdyby pogba chtěl tak ten došlap zmírní.

Reagovat
smazaný uživatel

*Dokazat, ze to bylo na rozhodciho.

Reagovat
Counter

To by problém být neměl, ale netuším, jestli už za něco takového vůbec kdy padl trest.

Reagovat
mikelinos

Jestli myslíš pouze PL tak nevím, ale ve Španělsku dostal Neymar takový trest

Reagovat
Counter

Reagovat
Fairplay

Ve Španělsku už to byl Neymar a předtím tuším Ramos taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

bohužiaľ sa to takto stretlo v tej situácii, že to bola redka, ale nedivil by som sa keby sme sa rozhodli odvolať sa pretože ten úmysel tam fakt nebol... trochu sa obávam toho sarkastickeho potlesku od Pogbu, že to zmari šancu na odvolanie

Reagovat
masly008

na tohle se nedá ani snad odvolat.to byla jasná red.

Reagovat
kiwwi

bola, ide o ďalší ban

Reagovat
smazaný uživatel

zial to ze je z MU automaticky zmiernuje trest minimalne na polovicu...uz zme si zvykli na nie rovnaky meter v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak nejak

Reagovat
Liquid

zcela zasloužené vítězství United, a moc se mi dokonce líbil i faul Pogby, čeká se kdy si Wenger hodí provaz, to je fakt neuvěřitelný jak si ho maže Žozé na chleba, tam je mezi týmy největší rozdíl, další velký rozdíl je pak v bráně, protože Čech už opravdu patří mezi nejslabší jednotky v PL, naopak De Gea je asi nyní nejkvalitnější gólman na Ostrovech, mezi další faktory patří i mentalita týmů a to souvisí s tím kdy jim šéfuje, propo ty dětinské chyby při rozehře co udělal Arsenal by v LM potrestal i takovej APOEL

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

"a moc se mi dokonce líbil i faul Pogby" jdi se zabit

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Však to je nepovedenej troll kterýmu Čech ojebal mamku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

copak nemůžu mít oblíbené i fauly - zde ten nejoblíbenější . bruttissimo https://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

již poněkolikáté se mi potvrdilo, že vy dva jste retardovaní bratři - dvojčata.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Obrana United byla dneska skoro tak marná jako ta od Arsenalu, akorát to uhasil De Gea, potažmo Marriner. Za tu pochvalu Pogbova faulu si liskni.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Proč takhle reaguješ Kdybys raději kolegiálně doporučil nějaké dobré nové filmy na odreagování...

Reagovat
Whitemedia

Já teď koumám ten nový film s Jackie Chanem a nedávno mě bavil Wheelman. A čeká tu na mě Logan Lucky, ale na to jsem nejdřív neměl čas a pak se mi do toho zase nechtělo, tak na to když tak mrkni a dej vědět, jaké to je

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

On to jinak ani neumi

Reagovat
Liquid

to nebyla pochvala, ale pochvalu zaslouží za to vymyšlení třetího golu, prostě se mi ten faul líbil, ale na toho Totitho proti Balotelimu to nemá, Marriner měl udělit Koscielnymu červenou kartu za stažení Lukakua když by šel sám na kasu, pak to asi kompenzoval, protože faul na Wellbecka bych spíš pískl, jiné chyby si nejsem vědom

Reagovat
masly008

ty si nejsi vědom více věcí očividně

Reagovat
Counter

Lukaku by sám nešel, byl tam ještě Bellerín.

Reagovat
kiwwi

no samozrejme

Reagovat
EXoRcIsT

tam bol i Ozil ale to neznamena ze by sa stihol ku nemu dostat ked mal volnu cestu na branu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

De Gea mal jeden ťažký zákrok

Reagovat
Nikikrew

Ze jeden

Reagovat
kiwwi

to je proste nikikrew, miestne indivíduum...to aj keby súper kopal loptu do stojaceho De Geu tak tu bude onanovat nad jeho top zákrokmi.

Reagovat
Nikikrew

Lol ty si fakt slušný idiot. Ak teda podľa teba mal De Gea jeden zákrok tak o futbale sa s tebou určite baviť neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

kiwwi02.12.2017 19:20#

De Gea > všetci brankári na svete dokopy

[reagovat]

formic8102.12.2017 19:21#

mel jeden tezkej zakrok..

Reagovat
Counter

Ah, dík :-) Ale tak v tu chvíli to třeba ještě platit mohlo, to nejlepší si schoval do druhého poločasu.

Reagovat
kiwwi

nemohlo

Reagovat
Counter

ok, o tomhle se přít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

máš na myslí asi to jak vytáhl tu bombu "po zemi" a pak ještě vykopl tu dorážku - to bylo top, ale hlavně z něj jde jistota, plno golmanu by si tam stečlo i ty bomby od Sanchezy zpoza vápna

Reagovat
Giwdul

Najednou :D Hlavně že v preview jsi vypisoval minimálně tři situace, ve kterých vás spasil a že je to zdaleka nejlepší brankář.. :D

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

on je proste vypatlany co sa tyka United

Reagovat
cristiano.K.

v poločase no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

On Pogba's sending off: “I don’t know. I leave for you that one. I leave for you the Lukaku situation with Koscielny, I leave for you the Arsenal players on the grass. The grass is absolutely beautiful - I think there is a desire to go onto the grass.”

Reagovat
Counter

Mi to normálně připomíná Trumpa

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To dela to "absolutely beautiful". Trump to pouziva hodne casto, v souvislosti ale s uplne nesmyslnejma vecma jako uhli, zed nebo ta jejich reforma zdravotnictvi.

Reagovat
Counter

jj, to bude ono. Plus ten whataboutism - Pogbu jsem neviděl, ale co ti simulující hráči Arsenalu!

Reagovat
Kowe

Reagovat
Heisenberg

K tomu ukázkový whataboutism.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
spider_8

Popravdě, čekal jsem to horší Ale je fakt, že se vyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
cr7sux

owny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
popltak

Z křeče dobrý.

Reagovat
Liquid

včera jsem koukal na Neapol-Juventus a při porovnání zápasu ARS-MANU i vlastně CHEL-NEW tak prostě to si člověk pomyslí, že je to vážně jinej sport, tam v Taliansku ty dlouhý pomalý nahrávky, líný šolíchání, a přitom taková Atalanta vydrtí Everton i u nich....

Reagovat
masly008

protože everton je letos nějaké měřítko co?

Reagovat
Liquid

no je 7 bodů za Tottenhamem, na to, že jsem měl za to, že jsou na sestup se nějak vyšvihli

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je letos nějaké měřítko?

Reagovat
Azazelo RD

Ten nikdy měřítko nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl a porad je.

Reagovat
kvasha16

akurat tak meritko priemernosti

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem mel namysli...

Reagovat
smazaný uživatel

kurvítko

Reagovat
Noustress

David De Gea dnes rovnou 14 úspěšnými zákroky frustroval střelce Arsenalu a sám se tak dostal do elitní společnosti - více zákroků si v jediném utkání Premier League dosud nikdo nepřipsal. Stejným počtem se dříve mohli pochlubit akorát Tim Krul a Vito Mannone.

Tomu hovorím elitná spoločnosť :D

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Mannone, kral jednoho roku fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Černej zmrde Pogbo, say no to racism!

Reagovat
r.mrazik

Skvělý zápas...na živo docela šťastný body...těch střel a šanci měl Arsenal až moc

Penalta se zdála jasna...Ta červená z našeho místa moc ne

Každopádně de Gea je borec a Pogba taky...Lukaku slušně kůň a Lingard jak motorová myš...ten Press od něj je skvělý

Nechápu Arsenal s tím 532 nebo co to hraje...po prehozeni na 4231 byli mnohem lepší

Reagovat
Harakan

Zápas ti teda vyšel moc pěkně.

Reagovat
r.mrazik

To jo..bylo to super

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard na tom ihrisku fakt lieta ako blázon

Reagovat
Counter

Tak nakonec ti to vyšlo luxusně

Jinak tady je kdyžtak ten Pogba - http://arsenalist.com/f/2017-18/arsenal-vs-man-utd/red-card-pogba-stamp-on-bellerin.html

Reagovat
r.mrazik

Hm. Tak ta byla jasná

Reagovat
PP

hmmm, to je hodně hloupě neštastný zákrok no.. Komentáře typu Pogba retard či prase rozhodně nejsou na místě..

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Counter

Mně na tom osobně nejvíc vadí jeho reakce. Musel v tu chvíli vědět, že na Bellerína hnusně šlápl, a přesto mu to bylo úplně jedno. Žádná kontrola, jak na tom je, žádná omluva, nic. Jen ironický úsměv od ucha k uchu a zatleskání rozhodčímu.

Reagovat
scheeza

Co to meleš? Pogba stál u Bellerina asi minutu a až potom šel za rozhodčím

Reagovat
Counter

https://www.ok.ru/video/394755312230

Od 28:30 - Pogba k Bellerínovi akorát na chvíli přijde a ještě dělá překvapeného, co tam tak leží (aspoň to tak na mě působí, třeba se pletu). A šlápl na něj dokonce oběma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin tam nastavil nohu hodne blbe, Pogba tam sel jako idiot.

Oba by zaslouzili facku a redka je v pohode. Ikdyz zlutou by byl obhajitelny uplne v pohode.

Reagovat
masly008

tak to už fakt nevím za co jiného dát red než za to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

pogba rozbehnuty isiel po lopte a Bellerin na poslednu chvilu spravil taky cudny zakrok . Cervenu si rozhodca obhaji ale 3 zapasy by som zase Pogbovi nedaval tam nebol ziadny umysel

Reagovat
Counter

Věřím, že takový Shawcross Ramseymu taky nohu zlomit nechtěl. Ale zlomil, dostal červenou a s tím i trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, stojí 100 milionů a stejně ho nohy neposlouchají.

Reagovat
Gunner14

Od doby co jsme presli na 5221 jsme vyhrali 24 zapasu z 33.

Reagovat
Gunner14

Nez jsme presli tak jsme meli 26 vyher z 46 zapasu v 2016/17 sezone, zmena byla potreba.

Reagovat
r.mrazik

Ok...jen říkám co jsem viděl

Reagovat
Gunner14

Chtelo by to mixovat no

Reagovat
Nikikrew

Uf to budeš mať na celý život

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Hlavně to nebyla nuda na 0:0...opravdu super i s tím šíleně uřvaným fanouškem Arsenalu za krkem

Reagovat
Hokaido

Arsenal xG 4.45 DDG je blázen, imo nejlepší gólman světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli nějaké jeblé xStatistice, hej?

Reagovat
Hokaido

Hej? My jsme spolu slepice nepásli, Jany.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak ještě, Ondro Masopuste.

Reagovat
Hokaido

Ale tenhle názor mám už déle, DDG je fakt topka, nejen na základě dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

každý se někdy mýlíme ve svých názorech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

preto lebo to dokazuje v kazdom zapase na rozdiel od inych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to měl napsat a ne vyblít nějaké X hausnumero.

Reagovat
Nikikrew

Ale nal iba jeden ťažký zakrok

Reagovat
kiwwi

ty si tupý jak vagón tupych korčúľ

Reagovat
Nikikrew

od teba si urcite nieco vezmem k srdcu

Reagovat
kiwwi

k srdcu by si si mal vziať to, že nedokážeš pochopiť vec, ktorá je vo vlakne kde to nechápeš, dokonca aj vysvetlena

Reagovat
Darren Fletcher

co znamena ta statistika?

Reagovat
Counter

Že podle "kvality" střel (z hlediska jejich typu, vzdálenosti od branky apod.) měl Arsenal šancí na 4,5 gólu.

Reagovat
Darren Fletcher

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hypotetické číslo, kolik by Arsenal mohl dát gólů, kdyby se jeho útočníci ukopli a zároveň De Gea před zápasem prodělal obrnu.

Reagovat
Hachim Mastour

Niečo ako tvoje observatory

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně teploušská fotka, tuhle píčovinu dělá snad každej kokot, nechápu proč to všichni dělaj, prosím o vysvětlení, jsem jeden z těch normálnějších tak takovýhle věci pro mentálně zaostalé neznám.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Uwe háže buly

Nedávno sem to viděl při zahájení zápasu naší ligy, kde to dělalo jedno z děcek při znělce HET ligy.. dost dobře sem taky nechápal proč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

hypebeast... Toto robia aj u nas adolescenti v yeezys a supreme handrach z aliexpressu

Reagovat
redyyz

aky to rozdiel medzi tahakom kola v Taliansku a tymto

Reagovat
Uwe háže buly

Tak tohle nebyl uplně top zápas ligy, jako v Itálii, takže bych to uplně nesnižoval. Až bude hrát City vs United, tak to taky bude mít jiný grády.

Reagovat
redyyz

ja son spominal zapas kola a v Taliansku ako aj na ostrovoch sa to o tych dvoch zapasoch da tvrdit. Pisem to preto, lebo nasadenie bolo bolo neporovnatelne.

Zase Juve dovolil Neapolu hrat to co im dovolil.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ťahák bude až o týždeň tzv. Derby D'Italia

Reagovat
Coutinho10

btw. nevi nekdo proc prestal v Newcastlu chytat Elliot ?

Reagovat
Counter

Asi chtěl Rafa nějakou změnu, aby se zase chytli. Elliot neměl pozici nikdy nijak jistou.

Reagovat
Coutinho10

j takze i smerem k fante asi bude potreba koupit nahradu, protoze casem jeho cena pujde dolu

Reagovat
Counter

Mně to je jedno, stejně každé kolo chytá De Gea

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt no ...ale vzal jsem Speroniho za ještě nižší cenu (prodej Elliota za 4.1 a Speroni nákup za 4.0) a možná mu dám i o víkendu přednost...samozřejmě Hennessey se možná uzdraví a bude chytat, ale asi tam je větší šance než u Elliota a navíc mám o £0.1 v banku víc

Reagovat
scheeza

Za fotku

Reagovat
nani92

Nejaká štatistika Mourinha profi top mužstvám tu dnes nebude alebo sa tam už Arsenal nepočíta?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zadna statistika, ManUtd a Arsenal uz do TOP tymu nepocitaji

Reagovat
vladis271

chceš servítok alebo si vystačíš so záchodovým papierom v kabínke kde si onanoval nad tým, že Mou konečne porazil niekoho z TOP 6?

Reagovat
nani92

Radšej onanovat nad Mourinhom ako nad cigánkou

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
masly008

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

tajne bukkake seansy na Old Trafforde?

Reagovat
kiwwi

jak si chcel kopnúť do Spurs

Reagovat
Busby babes

jedina statistika ted bude expected goals.

Reagovat
Counter

Klidně, má díky tomu jednu výhru z posledních dvanácti takových zápasů.

Reagovat
Busby babes

tak, konecne jsem to dokoukal. 3 body nadhera, ztrata Pogby pruser. Hned se na ten zapas se City tesim vic. A jeste s tim, jak dneska horela obrana, to bude velka parada. regulerne jim nahrat do dvou nebo tri tutovek jen svoji neschopnosti. ach jo. Pravda, Arsenal delal to same, jen my nepohrdli. Zvlast konec polocasu a zacatek druheho, tam to byla hruza. DDG neuveritelnej. Rojo spatnej a navic dost chybujici. Nase goly super, pokazdy krasne vyreseny situace, skoda, ze Jesse nedal ten gol driv z te tutovky.

Pogba jasna cervena, ale umyslne slapnuti ve smyslu, ze by chtel Bellerina zranit ani nahodou. sel po mici a byl z toho hodne nesetrnej zakrok, cervena ok. Hodne spatny od nej, protoze ted bude chbyet v klicovym zapase.

Na druhou stranu koscielny mel jit taky ven a ne mozna, ale urcite. https://scontent.fbru2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24232407_10214199587925007_345513743972258309_n.jpg?oh=7ad6b5913faf003aa1ff03b5fd66ef57&oe=5A8CB739

Bellerin rozhodne na stejny urovni nebyl.Jak jsem psal jinde, dle me pak MArriner trochu kompenzoval ten konec zapasu, takze udelal dalsi chyby, pentle jasna. ale jinak z toho konce uz Arsenal nevytezil nic. DDG tri wondersave, jinak ten zbytek strely z dalky.

Vysledek muze byt dobry varovani pro tu defenzivni cast, tak snad na tom zapracujeme. ale smerem dorpedu to bez Paula bude bidny.

Reagovat
Nikikrew

A teraz otázka - vyhrali ste zaslúžene?

Reagovat
bbbauch

Samozrejme. Ze jste byli neschopny dat gola je vas problem, sanci jste meli dost

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty by snáď dali .

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

samozrejme, dali jsme 3 goly, Arsenal jen 1.

Reagovat
Nikikrew

hra sa na goly, o tom je predsa futbal, ale lepsi tym prehral co sa vo futbale stava bezne

Reagovat
nani92

Pokiaľ viem, tak súčasť týmu je aj brankár a náš brankár bol lepší ako celá vaša 11ka, tak fakt neviem čo sa snažíš povedať

Reagovat
Busby babes

tak to obcas byva. Nas golman udelal svoji praci dobre, nasi utocnici taky, vasi ne.

Reagovat
AnthonyR

Co ten Everton? Je teda fakt v krizi, nebo ne? Sorry za otázku, PL nesleduju tak detailně.

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict. Posledni dva zapasy byly vyznamne lepsi, do te doby to jednoznacne krize byla. Ted s novym trenerskym tymem se situace teprve bude rozvijet...

Reagovat
salami

Na druhou stranu jste měli zoufalej West Ham a Huddersfield, ale na sebevědomí dobrý, jsem zvědavej jestli půjdete nahoru, ta sestava furt nevypadá nějak zázračné, ale aspon tam hraje dost odchovancu.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasim, minimalne z pohledu sebevedomi to je super, ja jsem se obaval, ze pokud nezvladneme ani tyhle zapasy, uz nam asi pomoci nebude. Je mazec, jak se muze obratit nalada za jeden tyden. Zasadni asi budou navraty zranenych hracu a lednovy prestupovy termin. Navic teda z Big Samova trenerskeho tymu zatim mam dobry pocit. V unoru to muze byt zas uplne jiny Everton.

Reagovat
cristiano.K.

Lee nesouhlasí

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Bakary3

Tak co Mustafi, zase rozehravka jak z pripravky, co?

Ja jen, ze jste me tu jeste pred tydnem presvedcovali, jak je super a ze zas tak moc nekazi.. Dokud z toho nebyly goly, tak to nikdo nevidel.

Je hroznej.

Reagovat
J0EL

Pokazil aj Kos. Mustafi bol posledne zapasy skvely. Taketo chyby su vsak neospravedlnitelne.

Reagovat
Carrick

Jesse láska. Žumpy ze severu Londýna, neumíte nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten Tottenham to jsou sračky, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Alderweireld has revealed that he could be out until next April: "I suffered a major muscle tear. I may need an operation and after that I will need at least 14 weeks recovery"

Reagovat
smazaný uživatel

Fake news

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvl, jestli se tohle děje, když o nějakém našem hráči pochybuji (Lingard; 2 góly), pak bych měl zmínit, že Zlatan je hrozná sra*ka a nemá co dělat v kádru.

Těším se na City, jen nesmíme hrát takhle, protože bychom dostali pětku.

Reagovat
vrabejka

Coutinho >>>>>>>Eriksen>Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona approves

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Sturridge už zrejme definitívne na odchode Mohlo by mu sadnúť aj AC Miláno, aspoň by som si ich sem tam pozrel...

Reagovat
smazaný uživatel

From hero to zero

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen ?

Reagovat
Miguel19

3 - Only one player has scored more own-goals in a single Premier League season than Lewis Dunk, who has three already this season (4 for Martin Skrtel in 13/14). Oops.

Maťo možná přijde o rekord..

Reagovat
kiwwi

Top 6 Vs Top 6 table

https://i.redd.it/uiyow85uun101.png

njn, my sa proti top tímom trápim, zatiaľčo Liverpool to na top tímy vie

Reagovat
Busby babes

a jedna oblibena, kterou jsem tu taky dlouho nevidel, po 15ti kolech:

Moyes: 22 bodu

LVG: 28 a 29 bodu

Mourinho: 35 bodu. (loni 24 bodu)

Reagovat
kiwwi

ja kolo co kolo čakám ze sa to tu objaví, ale counterov twitter mlčí

Reagovat
Counter

Je peckovní porovnávat Moyese a Mourinhovu druhou sezonu, fakt že jo.

Reagovat
kiwwi

a ešte teda jedna for fun

Pogba has 7 assists in 8 matches in the Premier league. One less than De Bruyne has in 14 matches.

Reagovat
Mastný Chobot

pohonili chalani

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

tak dam ešte jednu ktorá by sa mohla páčiť aj tebe

Dele Alli has 7 goals 4 assists in 1593 minutes in all competitions this season. Lingard has 6 goals 4 assists in 783 minutes.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Switchback

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali ste o zápas viac, ty magor.

Reagovat
Mastný Chobot

teraz očakávaj:

"njn, my máme ľahký los a ostatní majú ťažký, aj Liverpool "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

čože?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda my, slepý som. Ivan, prepáč.

Reagovat
kiwwi

hovorí sa "prepáč, ty magor"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

nepodmaňuj sa Oľo.

Reagovat
smazaný uživatel

omyl si kľudne priznám...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

V minule sezone jsme byli proti top 6 jasně nejlepší ty šašku.

Reagovat
Kopac

tabulka z minulej sezony sa nenajde?

Reagovat
Counter

Ta už se do těch růžových brýlí nevejde.

Reagovat
Nikikrew

Nech uz zdrhne do toho Realu

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea pár průměrných a jeden lepší zákrok a je zase za boha, klasika. Přitom je to spíš vizitka špatné obrany.

Reagovat
kiwwi

máme najlepšiu obranu v lige

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto váš brankář byl nucen včera vytáhnout rekordní počet zákroků, to je trochu protichůdný fakt.

Reagovat
kiwwi

takže chceš povedať, že nás zachraňuje brankár?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vás zachránila především mentalita Arsenalu.

Reagovat
kiwwi

Well played owny, well played

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Tottenham muze mluvit o mentalite po jedne vyhre nad prumerneho RM

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný Tottenham porazil průměrný RM, Tottenham ve formě by porazil RM ve formě. Simple math.

Reagovat
fajdax

math?

Reagovat
Hokaido

math

Reagovat
smazaný uživatel

Prumerny Tottenham remizuje s prumerny Watfordem.

Math? Yes, but not simply

Reagovat
smazaný uživatel

Quick maths

Reagovat
Mastný Chobot

skrr pop pop

Reagovat
Taiger

No ketchup, just sauce, raw sauce.

Reagovat
smazaný uživatel

30 stál jeden elektrón,

za defekty tento rok 100 litrov.

Jednoduchá matika za život s frajerinou.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kopac

lepsie sa to vystihnut nedalo

Reagovat
Busby babes

4 skvele zakroky, zbytek byla spis rutina.

btw. v jedny vete rikas, ze vlastne nic nepredvedl a v dalsi, ze mel hodne zakroku.

Reagovat
nani92

čo by si dal za to, keby Lloris teraz urobil aspoň nejaký priemerný zákrok, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Llorisovi není moc co vyčítat.

Reagovat
Cobra

To sice není, ale od brankáře jeho kvalit čekáš, že vytáhne nějaký wonder save.

Reagovat
fenixLFC

ale ani za co chvalit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, City a Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro som zabudol...

Chelsea>Barcelona

Reagovat
Hokaido

https://www.clippituser.tv/c/edavdl

Rozhodčí jsou fakt čím dál horší.

Reagovat
Whitemedia

tohle je Atkinson a ten byl tragický vždycky..

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Zaujímalo by ma kde su dnes tí čo tvrdili že Guardiolov hadzanárský štýl s max. držaním sa v PL hrat nedá.... však toto je až nenormálne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som síce veľa zápasov Barcy, ale toto sa mi zdá ako jednoduchší a viac priamočiary futbal.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

mierne prispôsobené na PL. Ale treba poznamenat že to je vdaka hráčom kt. viac menej zdedil. De Bruyne je uplne iný hráč akých mal v Barcelone. Rovnako aj krídla su uplne iné typologicky. Nie je Messi samozrejme aaa v PL je tažké hrat kedže s takou fyz. energiou aku davaju do subojov v 16tke stoperi v PL sa nestretnete asi nikde inde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ani v Barce to nebyla házená v 95% zápasů. Těch 5% byly zápasy, kdy se soupeř stáhnul v 11 do vápna a betonoval...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

záleží v ktorom období. Zo začiatku to bolo neskutočné a priamočiare v podaní Messi, Etoo, Iniesta, Xavi, Keita (Yaya), Iniesta...... s príchodom Zlatana to bolo častejšie obliehanie až to vyvrcholilo dvojzápasom s Interom čo nemalo žiadnu logiku. Potom to bolo niečo medzi tým už v podaní Messi, Villa, Pedro, Xavi, Busq, Iniesta. Ja by som to delil na takéto tri etapy.

Reagovat
technecium

Však to vyplývá z přítupu protivníka. První rok viděli všichni loňskou slabou Barcu, tak se snažili hrát otevřeněji a končilo to výprasky - 4:0 Bayern, 5:2 Lyon, 6:2 Real atd..Druhý rok už všichni spíš betonovali a vše korunoval Inter

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak áno ale v tom prvom roku si hodlám tvrdit že bol aj najväčší a najlepšie sklbený ofenzívny talent mužstva. Henry, Etoo, Messi, Iniesta, Yaya, Xavi? To kto má aktuálne na papieri taku silu v základe?

Reagovat
Carrick

Výhra City je další komplikací pro naděje Liverpoolu v boji o titul.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

nič netrvá večne

Reagovat
smazaný uživatel

u Leicesteru tiez boli naivky ako ty

Reagovat
kiciN

To ne no, letos to snad ale vyhrajou. Porad lepsi nez aby jste to byli vy

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, až vás opustí ten luck (který jste měli včera), tak půjdete tabulkou dolů.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, Mourinhova druhá sezona už není, co bývala

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nie, jeho sezona je vysoký nadštandard ako vždy, len teraz sa ukázal aj veľmi silný protivník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za predchadzajucich 25 sezon mal United len 6x viac bodov po 15 kolach ako tuto sezonu a iba raz vacsi golovy rozdiel - v kazdej z tychto sezon skoncili United na prvom mieste az na jednu vynimku, kedy skoncili na druhom s rovnakym poctom bodov ako City

ja si myslim, ze toto je solidny ukazovatel vysokeho nadstandardu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

ukazovatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Moyes břídil. Jeho taktika zaparkovat urostlé a rychlé černochy do šestnáctky, odkopávat a zdržovat. Ale Jesus dnes výborný, jednoznačně to on vytvořil rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Moyes dnes upletl z hovna bič. Ti Afričani dokázali domácím hru pěkně znepříjmnit. Akorát jim pak pochopitelně odešela fyzička a už nebyli schopni se v bloku posouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

"urostlé a rychlé černochy" to co je

Reagovat
smazaný uživatel

A za tym do šestnáctky, odkopávat a zdržovat. " so racist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

naposledy tak do šestnástky zaparkoval Adam Johnson a jak to dopadlo. Moyes

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Záloha byla 4x Lukaku, co to je za taktiku postavit do zálohy dvoumetrové korby pak tam vepředu pobíhal nějaký rychlík. Moyes je úplně stejný jak Strachan, který si stěžoval na genetiku Skotů. Odporní blbci, kteří si myslí, že je fyzická síla jediná důležitá vlastnost fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Citizens, ale musím konstatovat, že Kevin De Bruyne v této sezóně všem ukazuje, co to znamená pojem "rozdílový hráč". Dnes v 83. minutě poslal do totálně zavřené a zabetonované obrany dokonalý pas, který výborným náběhem zakončil David Silva. On nepotřebuje hrát do otevřené obrany. Takový hráč by se mi V AFC či Totáči líbil.

De Bruyne letos góly dává (i proti silným týmům, viz Chelsea), tak je i připravuje. Na hru nemá pouze abstraktní vliv jako Pogba v MU, on má hmatatelné výsledky. Co má Pogba? Rádo by cool účes a některé dobré výkony proti průměrným týmům, a rovněž červenou kartu za demenci.

Je to dobrý hráč, ale v porovnání s De Bruynem to označení Pogby jako rozdílového hráče je přinejmenším směšné. Po včerejším zápase.... doufám, že City dostanou MU na kolena a nejenom to ... doufám, že to bude po nějaké sporné penaltě či vyloučení. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Pogba nebude hrat City by sa proti 10 hracom hralo lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se klidni s tou ironií. S ním i bez něj je MU plus mínus stejně efektivní i úspěšný.

Není to pro MU, ani ztráta ... ale ani výrazné oslabení. Kvality mu upřít nelze, je to dobrej fotbalista.

Reagovat
Pasha

Prosím ťa, odíď späť do svojej nory a už nikdy odtiaľ nevyliezaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
EXoRcIsT

jaaaj boze ta sme sa pobavili

Reagovat
smazaný uživatel

... a pritom by stačilo pozrieť si highlighty zo včerajšieho zápasu, alebo aspon kto asistoval na dva góly a nemusel si tu vygrcať hento

Reagovat
smazaný uživatel

de bruyne je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi Mlyny,... So deep

Reagovat
smazaný uživatel

"V AFC či Totáči líbil." ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Pepkovo City stratilo v tejto sezone body len raz...v zapase, kde im rozhodca nespravne vylucil hraca.

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2017-2018/reportaz/manchester-city-everton-fc-483423/

Reagovat
masly008

ano,ale zase mohli stratit tam kde ho měl vyloučit ve 2 minutě a nevyloučil že?

Reagovat
smazaný uživatel

Krása City. Titul im už môžu rovno odovzdať.

Reagovat
LAM

43 bodů po 15 kolech.Tohle asi jen tak někdo nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní věc je, že to stále překonat jde.

Reagovat
nani92

aspon sa budu mať na konci sezony čím utešovať

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ne united tak kdo jinej

Reagovat
vodka

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Mame 46 bodu po 16 kolech.

Reagovat
Busby babes

preci je nenechame udelat ten rekord. 1. s 2. nejlepsi utoky a nejlepsi obrany v lize. Ten zapas by mel mit vsechno. takze nudny 0:0... I kdyz s tim jak hrajou obe obrany...

City posledni tydny rozhodne nevypadaji tak neporazitelne, jak cca mesic zpatky. Uvidime. Herrera bude muset predvest fenomenalni vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se bojis o zalohu? Koukni jak hrali obranci proti Arsenal

Strasna obrana a jenom stesti, ze ti neschopny hraci z Londyna nedokazali trefit branu.

City nebude jako Arsenal, chyba = jisty gol podle me.

Proti City je uplne jedno, jestli date gol. Bude dulezitejsi jak tu desnou obranu ubrani hracu City.

Herrera, o toho se bat nemusis

Reagovat
Busby babes

protoze bude chybet Pogba. a kdyz nas prehrajou v zaloze, tak se to na tu obranu bude valit o to vic.

Reagovat
celeb

osobne si myslim, ze pre znechutienie hracov City bude OVELA lepsi Fellaini nez Pogba. Ci uz ako nezmieritelny bojovnik do konca sil, alebo aj ako vyborny hlavickar pre standardky. Pogba by bol lepsi jedine ak by ste sa chystali tlacit a dobyjat City ... ale to mi prijde ako SCI-FI.

Reagovat
kiwwi

Pogba ale vyborne riesi brejky, co je pre Mourinhov system klucova zalezitost

Reagovat
celeb

s Pogbom by ste hrali ako? Matic Pogba Herr, alebo Matic, Pogba, Fell?

Reagovat
kiwwi

myslim ze by to velmi Mourinho nemenil a hral by len Matic s Pogbom

Reagovat
ManUnited

Herrera si musí sednout na Kevina tak jako loni na Hazarda

Reagovat
El Cid z City

v tom zápase,co byl vyloučen ?Může mu to znepříjemnit,jenže bruyne tolik netahá míč jak hazard, dává skvělé pasy z jedničky, tím to může eliminovat

Reagovat
Busby babes

jo, tohle bude asi klicove, nejak eliminovat KDB.

Reagovat
vodka

pořád je tam Silva a k tomu je problém se vůbec dostat...

Reagovat
Svatej

tady to to osobkou na jednoho vyresit neda

Reagovat
kiwwi

Guardiola: "Silva had problems in the last minute. I don't know if he will recover for Sunday."

podla mna iba mind games, ale teoreticky by ani nemusel hrat

Reagovat
Busby babes

ta desna obrana je porad nejlepsi v lize. Proti Arsenalu hodne horel Rojo, udelal tam nekolik velkych chyb, vsetne toho golu. nahral Lacazetovi, nechal se jednoduse obejit Lacazettem pred tou jejich nejvetsi dvojsanci.

Reagovat
icka

ofenziva city je jeste o level vys

Reagovat
Busby babes

a?

Reagovat
Busby babes

za posledni 4 zapasy jsme dali 12 golu, oni 8. za poslednich 5 my porad 12, oni 11. Jejich utok posledni dobou neni tak produktivni jak byl na konci zari/zacatkem rijna. Tak uvidime jak si s tim nase obrana poradi.

Reagovat
icka

Neni produktivnejsi, ale furt jsou kvalitnejsi smerem dopredu nez vy. A pokud vas takhle vetral Arsenal tak pokud bude mit City den muze to byt jeste vetsi kolotoc.

Reagovat
mithro

ak budeme vyhravat znovu po 10. minute 2-0, tak nech nas vetraju

Reagovat
icka

O to bych se klidne vsadil.

Reagovat
Infernoqt

To hej, snad bude z té lavičky pořádně povzbuzovat!

Reagovat
TheTopFootbaler

Anderovi když sedne zápas, nemá problém být MOTM.

Reagovat
Whitemedia

Speaking about the 2014 transfer, Lampard told BT Sport: "We never played together! They let me go to get Cesc in.

"Me and Cesc never really got on well on the pitch so they didn't think we could share a dressing room."

Reagovat
smazaný uživatel

Na Old Trafford nabehnu v stredu buldozery.

Reagovat
RKBoy

Jožko už poslal hráčov s lopatami kopat priekopy.

Reagovat
Kenneth

Mourek musi mit z Pepka nocni mury.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tihle 2 sasove nevyhrajou LM, tak titul z PL je temer nic nerikajici.

Navic Pepka nema LM nikde krom dob z Barcelony. Mou ma 2 LM, s prumerny Porto a Inter v te dobe trochu nadprumernejsi.

Mou z toho ma spise srandu, kdyz se vyziva v tech vyhroceny soubojich.

Nocni mura pro Mou, je kdyz zaparkuje autobus a vyhraje 3:1

Reagovat
kiwwi

zase ako jediny ho v PD dokazal porazit, nie?

Reagovat
pingla

Doma je snad porazime, ropaky zasrane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Dají se někde u hráčů dohledat jejich statistiky penalt za celou profi kariéru?

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet chytí ty, které jsou oprávněné a pustí ty, které se kopat neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

A vystihnutie strany ma skoro 100%

Reagovat
Manik...

Reagovat
J0EL

A Cech uz nechyti nikdy ziadnu.

Reagovat
Zaschrona

Everton have scored the same amount of goals as this time last year and are only two points worse off. They went on to finish 7th, 15 points ahead of 8th. Reflection.

Tohle je dost zajimave. Hlavne ten stejny pocet vstrelenych golu.

Reagovat
kiwwi

Koeman in

Reagovat
Zaschrona

kiwwi out

Reagovat
fajdax

takže změna plánu a jede se na top 4?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

na titul

Reagovat
Counter

Akorát že loni jste dostali 19 gólů, letos 28.

Reagovat
Zaschrona

Taky tim prave naznacuji, kde je prave nas nejvetsi problem v dosavadni sezone. V utoku to neni a ztrata Lukaka neni prilis velky problem.

Reagovat
kiwwi

aaaaa here we go

Reagovat
Zaschrona

kiwwi pls

Reagovat
Counter

Nebo třeba bez Lukakua hrajete s takovými hráči a takovým systémem, že při zachování střelecké potence katastrofálně selháváte v obraně.

Reagovat
Miguel19

Raheem Sterling dostane od Manchesteru City nabídku nové smlouvy, která z něho může udělat nejlépe placeného hráče Premier League - anglickému křídelníkovi údajně zaručí týdenní plat 300 tisíc liber

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mithro
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

jako pokud je to pravda, tak ještě, že jsme se ho zbavili, tady by někteří nedali Emremu 150 k

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol nebezpečný precedens, snáď nie.

Reagovat
niflheim

Kdy zasedá komise k trestu Pogby?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co komise?

Reagovat
Busby babes

u straight red se vzdycky jeste resi jestli dostane vic nez 3 zapasy a nebo pripadne odvolani klubu. To musime pripadne podat dneska.

Reagovat
C-M@ster

U přímé redky bývá, aletrest snad nedostane, ne?

Reagovat
Busby babes

muj tip je, ze dostane ty 3 zapasy. Vic by mi prislo prisny, nebyl to nejakej umyls zranit, "jen" neohrabanej/nesetrnej stret.

Reagovat
Thab

spíš by mohl dostat přídavek za to tleskání, tam bude dost záležet, co se objeví v zápise o utkání

Reagovat
Busby babes

to leda no.

Reagovat
C-M@ster

To je vlastně pravda, no...

Reagovat
blade115

To by dokonce měl. 4 zápasy by byly adekvátní.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Jak jinak.

Reagovat
kiwwi

presne to som si povedal ked som precital tvoj komentar

Reagovat
blade115

No vidíš, to je ale srandy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

...vlastne to tleskani..

Reagovat
vladis271

skúšajú to uhrať na vyšší trest predńho , aj oni vidia, že bez neho sú silnejší a posadiť tak drahú posilu Mou nemôže.

Reagovat
Busby babes

jj, proto jak se Pogba vratil, tak jsme hned zacli davat vic golu. protoze jsme bez nej silnejsi.

Reagovat
bbbauch

Vsak sam vi, ze pise kraviny

Reagovat
kiwwi

ze mu skočís na takýto 5 korunovy trik

Reagovat
Busby babes

je treba mu psat, kdyz pise hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
cristiano.K.

Suarez by dostal pět, Pogba dostane tři, vsadil bych na to barák.

Reagovat
pingla

suarez byl rapl a zmrd, o pogbovi se tohle rict neda

Reagovat
cristiano.K.

Frajer co prohlásí "snad se City zraní co nejvíc klíčových hráčů" den na to udělá šílenou prasárnu si nic jiného nezaslouží než pět zápasů.

Reagovat
Svatej

Plus jeste zatleska

Reagovat
Svatej

No, zas ale Suarez je fakt jina liga, Pogba je debil svym tleskanim a svou dutou kebuli pri rozhovoru pred zapasem ( a to nepotrestas ). Suarez naproti tomu pokousal cloveka a ne poprve, i po letech mi to prijde neuveritelne uchylny

Reagovat
fenixLFC

ako jasne, ale je celkom rozdiel ked suarezovi prepina v ramci hry a ked pogba je takyto zmrd premyslene

Reagovat
Svatej

Vsak jasny, pogba neni ani o procento mensi kripl jen kvuli tomu ze nekomu jinymu prepina, to jsem ani nechtel naznacit

Reagovat
kiwwi

jj to je celkom rozdiel, ked niekomu prepne v hre a zakerne fauluje a ked niekto si niekto nieco mysli mimo ihriska

Reagovat
Horcmen

Rog: I need to ask you this: did a Clattenburg refereed game have a personality, if so, what were its traits?

Clats: There's one game in particular, which was the "Battle of Stamford Bridge." It was Chelsea vs. Tottenham, if was the famous that year Leicester win the title, it was theater. I went in with a gameplan that I didn't want Tottenham Hotspur blaming Mark Clattenburg that they were gonna lose the title. It should've been 3 red cards to Tottenham; I allowed them to self-destruct so all the media, all the people in the world went, "Tottenham lost the title." If I sent 3 players off from Tottenham, what's the headlines? "Clattenburg lost Tottenham the title," and it was pure theater that Tottenham self-destructed against Chelsea and Leicester win the title.

Reagovat
Nikikrew

vcera som pozeral video prave z tochto zapasu. Doteraz nechapem ako ten duel mohli hraci Spurs dohrat v plnom pocte. Sialene.

Reagovat
icka

a jejich fans ti tu furt budou tvrdit, ze to bylo v ramci pravidel

Reagovat
Nikikrew

tak taky ako jedinci ako Owny by asi tvrdili ze to bolo v ramci pravidiel. Ale cervena mala byt pre Lamelu, Diera, Dembeleho a aj Walkera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to velmi kvalitně trávíš svůj volný čas.

Reagovat
Nikikrew

Pravdu mas, 8 minut zabiteho casu, ale mohol som aspon napisat sem velmi cerstvu informaciu

Reagovat
Svatej

Vsak ten zapas bychom si tu mohli vsichni poustet pred spanim, ta panika hracu Spurs hladila dusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako vaše nezvládání.

Reagovat
Svatej

Jo tak my nezvladali

Reagovat
SpecialOne

Tak jestli takhle rozhodčí přemýšlí, tak to je dost smutný. Dobře, že už je pryč, protože když nedáš úmyslně červenou, tak ten druhej tým prostě zařízneš

Reagovat
Mimalu

nečekal jsem že to někdy přizná, rozumím o co se snažil a co se mu povedlo, nicméně to nebyl a ani neměl být jeho úkol. Pro něj asi štěstí, že na hřišti nebyl Alli, to by dohrát v 11 asi nešlo ani kdyby se Clattenburg sebevíce snažil

Reagovat
vitasrp

On v podstatě přizná, že tehdy riskoval zdraví hráčů kvůli tomu, aby se v médiích nepsalo, že Spurs připravil o titul. Tomu moc nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Mimalu

Já myslím že rozumíš, postavil své osobní priority/strach před to, co měl ve skutečnosti činit. Jestli to vyznělo že to schvaluji tak nikoliv, jenom chápu jeho "plán" že se rozhodl udělat z hráčů Tottenhamu idioty a to se mu povedlo, a opět pro jistotu nesouhlasím s tím, ale kvituju že to aspoň zpětně přiznal. Spíš už jsem tak nějak smířený že rozhodčí v PL mají (a asi i musí) mít trochu přerostla ega viz takový Dean který má za sebou nespočet zvláštně vedených zápasů a stejně je neustále nominován na velké zápasy...

Reagovat
vitasrp

Jasan, já to nechtěl psát jako reakci na tebe, ale špatně jsem kliknul.

Každopádně tehdy z toho v posledních 10 minutách byla neuvěřitelná řezničina, na Edena tam byly dva šílený zákroky, kdyby se mu tehdy něco stalo, tak by to šlo za Clattenburgem, což mě trochu děsí.

Škoda, že nemluvil i o tom utkání s United z října 2012, že by nějak okomentoval, co to tam tenkrát předvedl za velevýkon.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

pritom pripadna obrana by byla tak jednoducha: o titul jsem je nepripravil ja, ale faulujici hrac XY.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu rozumím naprosto jasně. Clattenburg se přiznal, že rozhodl nevykonávat svou práci tak, jak by měl. Místo toho se řídil jakýmsi svým uzřením.

Naprostý odpad, jsem rád, že už není v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som dodal, že v pričinennej súvislosti jeho vnútorného rozhodnutia a následného nezvladnutia zápasu dostala Chelsea pokutu za to, že svojich hráčov neudrzala na uzde.

Reagovat
mikelinos

Tuším, že ta pokuta byla dokonce vyšší než ta pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá účelovka, že Chelsea měla dostat taky několik ČK už nikdo nepoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pročpak to asi nikdo nepoví.

Reagovat
SpecialOne

Ty si fakt idiot Červené měli dostat Dembelé, Lamela a Dier, poslední dva jmenovaní klidně po dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

To nikdo nepoví, protože je to donebevolající pičovina

Reagovat
kiwwi

ako keby to bola pre teba niekedy prekazka

Reagovat
TopinB

owny pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Do piči, fuj. Tam mohli tie prasce niekoho zrakviť a on by tú červenú aj tak nedal. To je hnus,velebnosti

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Škoda, že nám Mark nepiskal v sobotu

Reagovat
vladis271

akože vylúčením Pogbu sa rúcajú vaše nádeje na titul?

Reagovat
nani92

Ak bez neho neuhrame aspoň 7 bodov, tak to je možné

Reagovat
spider_8

Tohle mě jen utvrzuje v tom, jaká banda kokotů a pokrytců se pohybuje v FA

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jde dolů, hrozné, co se s tím klubem stalo. Obávám se, že ani letos se nekvalifikují do LM, ne z ligy, z EL možná.

Reagovat
Busby babes

ale porad skonci nad Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

"Hopefully no one will have injuries," Guardiola said.

"I would like Paul to [be able to] play against us because I like to face team with the best players as possible to see if we are able to beat them.

"I am sure it is an expression and he doesn't want our players to get injured."

pro Guardiolu. Strašně by mě zajímalo, jak by si na jeho místě pobrečel Mourinho

Reagovat
nani92

Alebo Klopp, Wenger, Conte..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, Wenger, Conte trénují městského rivala, s nímž se blíží vzájemný zápas?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nezpochybníš fakt, že to je součástí hecování před derby. Navíc když se jedná o souboj prvního s druhým. O to mi šlo, tak si laskavě ušetři citróny.

Reagovat
nani92

Vsak si napísal ako by sa na jeho mieste zachoval José a ja som pridal ako by sa na JEHO mieste zachovali aj ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Oka

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej ani juro co sedaval vedla mna si nerobil ulohy, ale na mamu to nikdy neplatilo

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

tí by sa takého duševného maroroľníka do tímu nezobrali.

Reagovat
nani92

Jj preto Pogba nehral v Juve pod Contem

Reagovat
vladis271

whatever

Reagovat
Busby babes

sis dneska nevzal prasky nebo co?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

vzhľadom na to, že Wenger je veľký diplomat a vždy pred zápasom súpera chváli, tak by určite odpovedal nejako podobne ako Guardiola

Reagovat
nani92

slušák diplomat Wenger

Reagovat
Mastný Chobot

ty dilinko

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Wenger je v tomto kříšťálově čistý... má své vady, ale v tomhle je diplomaticky rovný.

Reagovat
smazaný uživatel

maturity

Reagovat
Svatej

Conte by to nekomentoval no

Reagovat
Busby babes

Pogba to rekl debilne no. ale chapu jak to myslel. Imho je to v podobnem duchu, jako kdyz se bavime ve smyslu: uvidime jak si City poradi s tim, pokud prijdou nejaka zraneni... ale rekl to jak to rekl, takze zaslouzi kartac.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně to zlehčuješ a v podstatě bráníš, to co řekl je u hráče první ligy naprosto neprofesionální a hloupé, takovou blbost si může dovolit prohlásit jedině hráč v pubertě. Hlavně to řekl naprosto jasně, ne že "on to jako myslel takhle"...

Reagovat
Busby babes

nic nezlehcuju. vsak rikam, ze to rekl debilne.

"I hope - and it's bad to say things like this - but I hope they will get some very important players injured like what happened with us,"

"People don't see this, don't speak about this, but every time we have important players that get injured when there is important games.

"So if that starts happening with them as well maybe we'll get a little difference. A little touch that makes them weaker."

Reagovat
El Cid z City

mendy out asi do konce ročníku(bez něj nemůžeme hrá 352-jak by se to na united hodilo), kompas chyběl též dlouho, kun zlomená žebra, stones out cca 6týdnů, to je málo?

Reagovat
kiwwi

keď to zlahcuje on, tak to snáď zlahcuje aj Pep, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kartáč je naprosto zaslouženej a asi jsem nikdy neviděl, že by jeden hráč přál zranění druhému?

Je obří rozdíl mezi tím, když to řekne fanoušek a když to řekne hvězda týmu.

Reagovat
Busby babes

vsak taky on dostava kartac v novinach a ne jen na foru. Takze za me v poradku. Rekl blbost, dostava to sezrat.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně by se měl minimálně omluvit no.

Reagovat
celeb

Reagovat
salami

Přitom stačilo říct, že by bylo dobrý, aby se nejakej pitomec ze City nechal vyloučit za rozhodnutyho stavu za úplnou volovinu a vynechal pár zápasu, jako se to stává United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Presne tohle je to spravny uvazovani. Chci vyhrat, protoze jsem lepsi a ne protoze jsem prizdisrac spolehajici na jiny okolnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevím zda to tady už bylo, ale Crystal Palace oznámilo renovaci Selhurst Parku.

https://stadium.cpfc.co.uk/

Upřímně, ta vizualizace vypadá celkem v pohodě, kromě zevnějšku stadionu to nebudou nějak radikální přestavby.

Reagovat
vodka

no, su dost zvědavý na to, jak bude v reálu vypadat ten materiál, ze tkerých jsou ty "křídla"

Reagovat
nani92

José Mourinho na adresu červenej karty pre Pogbu:,, Neviem. Nechám to na vás [média]. Nechám na vás situáciu medzi Lukakum a Koscielnym a tiež hráčov Arsenalu, ktorí ležali na trávniku. Ale asi by som robil to isté, pretože ten trávnik je prekrásny. Myslím, že to bola túžba ísť na trávnik.''

Reagovat
smazaný uživatel

vtípky, vtípky... ale po výplachu čo dostanete od Pepka vás to prejde

Reagovat
Lacko_Boh

:D :D D mali by ste sa dat s Josem na stand-up, ked sa tym uzivi Evelyn (:

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě, třeba i ten Jesus < Sané mi přijde celkem zajímavý. Stejně tak jako směšně nízká tržní hodnota Asensia. Jako jasně, chápu, že ten algoritmus nějak pracuje a nemusí být s realitou shodný, ale jak říkám, je to celkem úsměvný.

Reagovat
Hokaido

Ndidi Jeden z nejvíc underrated hráčů PL.

Reagovat
vicinda07

tvl ja som vobec nevedel ze ma len 20, bral som ho ako vyzreteho hraca, neviem ako ma to obislo...v tom pripade hra famozne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

No veď on aj vyzerá tak na 30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlho som ho nevidel. Ale zo zaciatku posobil trochu neohrabane na lopte a strielal na branu jak Coutinho zamlada.

Reagovat
Hokaido

Jop, tohle přesně sedí na jarní část loňský sezóny.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SCELO

dele alli len 180 mil. ? no teda, ta stranka si robi srandu, byt tebou ich zazalujem za urazku

Reagovat
smazaný uživatel

Delle Alli momentálně nemá formu, a proto tam je částka 180 a ne třeba 280.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

vidis to ma nenapadlo, ale aj tak, joe gomez alebo arnold neviem v akom svete by oni mali hentake hodnoty, ty chlapci este neodohrali viac ako 1 dobry zapas za LFC, vacsinou najslabsi na ihrisku....

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf.

Reagovat
SCELO

ak so mnou nesuhlasis, tak asi sme kukali ine zapasy...

Reagovat
Lacko_Boh

cakal som nieco ako Maslowovu pyramidu

Reagovat
Mastný Chobot

účesy

tetovania

projekty

rodina

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si musel vygooglit, co je to Maslowova pyramida.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Každý aspoň trošku vzdelaný človek v Janyho veku by mohol mať takéto všeobecné znalosti... To je ako by som nevedel, čo je Excel.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Rišty

Reagovat
Hachim Mastour

Nejakého nám Mislintat dohodí.

Reagovat
Busby babes

Delle za 180? To bych koupil.

Reagovat
Busby babes

jenom nechapu, proc u Martiala ohodnotili jen jeho levou nohu...

Reagovat
r.mrazik

Tak Pogba dostal tři...sakra

Reagovat
EXoRcIsT

sak to bolo jasne ze ich dostane

Reagovat
smazaný uživatel

dostal minimum, chápu, že jste si asi přáli, aby chyběl déle

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vůbec neznají pravidla FA ...... škoda mluvit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Mluvilo se o vic...tri jsou informace

Sakra je povzdech ze bude zase chybet

Diky a ahoj

Reagovat
nani92

mal dostať viac za to tlieskanie

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

podle mě si aj u toho popískával

Reagovat
r.mrazik

Blbost

Reagovat
El Cid z City

d.silva nebude hrát se šachtorem, no já doufám,že ani ederson,walker,otamendi,kompas,delph,fernandinho,bruyne,sané,sterling, nechat hezky vyhladovět na neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vs. Everton ve třetím kole FA Cupu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrák vystřílí United !!

Reagovat
Nikikrew

"I used to watch him when I was at Ajax & he was at Real Madrid. It's a joke how good he is."

- Christian Eriksen on Mesut Özil

Aha Owny

Reagovat
Mastný Chobot

"Who?"

- Mesut Özil on Christian Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Afrojack

Reagovat
smazaný uživatel

"Whose name is Harry Kane?"

- pirát z Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

"I used to watch him ..."

...

"But now, he is invisible..."

Reagovat
smazaný uživatel

To jako nemáš večer nic lepšího na práci než hledat, co kdo řekl před pár lety o Ozilovi? Slušná posedlost.

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Jako musí se nechat, že jestli tady je někdo odborník na posedlost rivalem, pak jsi to ty

Reagovat
Nikikrew

Lol mi to vyhodilo na fb tak som to keb skopcil a hodil sem, záležitosť minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Fb ti vyhazuje roky staré věci?

Reagovat
Nikikrew

Aj staré ale i aktuálne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

ty jses vybornej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Man Utd stats vs. Arsenal:

24.9% possession - lowest since records began in 2003.

222 passes - lowest since records began.

33 shots faced - highest since records began.

12 blocked shots - highest since records began.

dúfam, že raz v živote nastane obdobie, keď budem tak vyrovnaný, že sa nenaseriem hneď, ako si spomeniem na tento zápas.

Reagovat
Counter

Já z toho třeba nasraný nejsem, výkon byl směrem dopředu perfektní, jen to prostě nevyšlo. V devíti z deseti případů by to byla remíza nebo naše výhra, stane se.

Reagovat
Mastný Chobot

Však práve preto ma to tak sere. Keď dostaneme štvorku od Liverpoolu, tak čo už, hrali sme napiču - zaslúžene sme dostali. Ale toto ma serie. O to viac, že to bolo proti hentomu Mordoru a Sauronovi.

Reagovat
Nikikrew

Mordor a Sauron

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

to je jak nejaky Bristol proti Pepkovemu City

Reagovat
Busby babes

skore: 1:3, za me dobrej zapas, bavilo me to.

Reagovat
niflheim

Record breaker

Reagovat
mithro

1-3

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Real Madrid: How much for David De Gea?

Manchester United: https://twitter.com/GeniusFootball/status/937392463161036800

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup third-round draw in full:

Ipswich v Sheffield United

Watford v Bristol City

Birmingham v Burton

Liverpool v Everton

Brighton v Crystal Palace

Aston Villa v Woking or Peterborough

Bournemouth v AFC Fylde or Wigan

Coventry v Stoke

Newport v Leeds

Bolton v Huddersfield

Port Vale or Yeovil v Bradford

Nottingham Forest v Arsenal

Brentford v Notts County

QPR v MK Dons

Manchester United v Derby

Forest Green or Exeter v West Brom

Doncaster v Slough Town or Rochdale

Tottenham v AFC Wimbledon

Middlesbrough v Sunderland

Fleetwood or Hereford v Leicester

Blackburn or Crewe v Hull

Cardiff v Mansfield

Manchester City v Burnley

Shrewsbury v West Ham

Wolves v Swansea

Stevenage v Reading

Newcastle v Luton

Millwall v Barnsley

Fulham v Southampton

Wycombe v Preston

Norwich v Chelsea

Gillingham or Carlisle v Sheffield Wednesday

Reagovat
Busby babes

dobrej los.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra vás sestřelí

Reagovat
vladis271

Trocha matematiky, City sú momentálne na 2,86 bodu na zápas čo samozrejme pôjde dolu. Ale aj radikálny prepad formy na 2.0 čo je forma ak je udržiavaná počas celej sezóny stačí tak na zabezpečenie LM by ich dostala na 93 bodov dva body od rekordu CFC. Absolútne fenomenálne. V podstate ak by Pepek porazil teraz Mourka na OT je koniec.

Reagovat
kiwwi

ty tým žiješ

Reagovat
mul

LFC ide bokom

Reagovat
Busby babes

fanousek City od roku 2017.

Reagovat
nani92

Tebe sa už o nich aj sníva, to je milé

Reagovat
bbbauch

Vladis, vis ze liverpool je v ty soutezi taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevien co je zle na tom pochvalit iny tim

Reagovat
vladis271

oni sú magori, tak ako ich vocca neznesú ked niekto chváli niekoho iného ako ich.

Reagovat
bbbauch

Vlado, ja se spis divim, ze nepocitas vase sance na top 4. To je vsechno. Prece jenom jste tym, kterej ma do konce pristi sezony vyhrat titul

Reagovat
vladis271

tak vy ste ho mali vyhrať už minulý rok.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
bbbauch

Podle naseho trenera? Ne

Reagovat
Svatej

To ale taky neni uplne spravna mentalita

Reagovat
bbbauch

Ja narazel na Kloppova slova, vlado sem taha neco jinyho...

Reagovat
Svatej

My bad

Reagovat
vladis271

a ja som narážal na Mourka. Čo iného som sem mal ťahať?

Reagovat
bbbauch

Tak si schvalne najdi ty vyjadreni, jestli nevidis rozdil, tak nevim

Reagovat
vladis271

áno podľa vašeho trénera práve áno, vyhlasoval to ešte v auguste 2016. Veľmi dobre si to pamätám.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

podla teba? vsak pep prisiel v city k lepsiemu kadru ako mourinho, investoval viac ako mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Což klidně může, že jo.

Reagovat
bbbauch

Nikdo nerika, ze ne.

Reagovat
blade115

Pár porážek a forma je pryč. Ani jeden z našich rekordů nepřekonají.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepkova druhá sezóna>portugalcova druhá sezona

Reagovat
nani92

Pepkova druhá sezóna > portugalcova druhá sezóna > Conteho druhá sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Čo s tým má Conte spoločné?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho to urazilo

Reagovat
smazaný uživatel

To ma mrzí potom. Nechcel som, aby sa to niekoho dotklo.

Reagovat
nani92

A čo má Jose spoločné s Pepom?

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpovedaj otázkou...

Reagovat
nani92

Reagovat
El Cid z City

společného?to nevím, ale rivalita mezi nima je dlouhodobá.. pep šel do josého ligy, porád se psalo o josého druhé sezoně,zvášť,když v tý první v PL shořel jak papír, sem zvědav, zda dokáže pep zbořit josého vítěznou druhou sezonu..pokud by to zvládl, byl by mourek už třetí rok bez titulu v lize, to by byl velkej ústup ze slávy

Reagovat
nani92

ďakujem za slušné a rozumné vysvetlenie, som rád, že niekto vie svoje myšlienky aj rozviesť a vysvetliť.. že Nonsens?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Conte > Guardiola > Mourinho

Reagovat
Nikikrew

Trocha matematiky

Wengerovych 21 sezón > Pepkovych + Portugalcovych + Conteho sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Busby babes

4 tituly vs 6 titulu vs 8 titulu vs 4 tituly

8 pohar vs 4 pohary vs 8 poharu (pravda, 4 ligovy) vs 0 poharu

0 LM vs 2 LM vs v LM+ 2 EL vs 0 EL

Tak ti nevim... cisla rikaj jen to, ze je lepsi nez Conte a ten ma jeste cas to dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, ja som tak vedel, že príde mufan a vytiahne trofeje

Reagovat
nani92

mal prísť so štadiónmi, tam Wenger vyhráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

clovek sem da statistiku, ze ktere Conte vychazi dobre, protoze trenuje podstatne kratsi dobu, tak uz ma stejne ligovych titulu jako Wenger, ale fanousek Chelsea se stejne bude vztekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Kde presne som sa v mojej reakcii ,,vztekal"?

Reagovat
Busby babes

tak me ta prvni reakce prijde takova posmesna...

Reagovat
smazaný uživatel

No veď to aj je posmievanie, tak nechápem, ako si od toho došiel k vztekaniu

Reagovat
Busby babes

tak si tam zamen to jedno slovo. pointa zustava. dle ceho jinak chces merit uspesnost manageru trenujici srovnatelne velke kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som nezačal s porovnávaním úspešnosti manažérov. S tým sa obrat na Nikikrewa...

Reagovat
Busby babes

jen ses tomu vysmal, tak reaguju na tebe.

Reagovat
Busby babes

protoze porad nevim, co je na tom spatneho/smesneho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože som predpokladal, že príde nejaký mufan a hodí sem štatistiku o trofejach. Tomu som sa smial, obsahu tvojho príspevku ani tak nie, až na ten záver.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Toto je na dlhsiu debatu , o tituly mi teda vobec neslo

Reagovat
Busby babes

tak jasne, da se na to koukat ruzne. Wengerova prace po takova leta v jednom klubu je taky obdivuhodna. vybudoval nekolik hodne dobrych tymu za ta leta.

Reagovat
Lacko_Boh

Rihanna > Pepkova druhá sezóna>portugalcova druhá sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je to?

Reagovat
Mastný Chobot

rapujúca Rihanna > spievajúca Rihanna

Reagovat
smazaný uživatel

=

Reagovat
smazaný uživatel

rovnaká kokotina.

Reagovat
Taiger

Big Shaq > Rihanna

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Jameson = Noel-Miki

Reagovat
mithro

Eden Hazard is refusing to sign a new contract worth £300,000 a week at #CFC in the hope of attracting an offer from Real Madrid

Reagovat
blade115

300k je hrozně moc...

Reagovat
mithro

tak Sterling tiez chce min tolko podla poslednych sprav. imho nic sokujuce pri raste zarobkov ich zamestnavatelov.

Reagovat
blade115

Není to šokující, ale je to dost no, když by měl brát minimálně dvakrát tolik, co drtivá většina kádru.

Reagovat
spider_8

Při přihlédnutí k jeho výkonů v 3-5-2 je to ještě málo. On je asi nejvíce rozdílový hráč v PL, tak je logické aby měl jeden z největších platů.

Reagovat
blade115

Říkám - tam jde spíš o tu platovou strukturu. Jemu těch 300k přeju, ale nevím, jestli je úplně v pohodě, aby bral víc jak minimálně dvakrát tolik než téměř každý z jeho spoluhráčů...

Reagovat
spider_8

Tak ty platy nejlepších hráčů u nás půjdou nahoru. To je nevyhnutelné už jen z toho důvodu, že u nás jsou platy top hráčů okolo 150 tisíc (Hazard 200), zatímco u Manchesterů někde mezi 200-250 (někteří i 300). Navíc se nám neustále zvyšují příjmy (Adidas, tv práva), takže je jasný, že ty absolutní hodnoty se posunou.

Já jsem v tomhle postupně dost změnil názor a myslím, že pro velkoklub je lepší pořádně zaplatit top hráče, než přijít o příjmy v důsledku ústupu ze slávy (zdravím Arsenal a Liverpool ).

Reagovat
Miguel19

Pokud nepodepíše, což je bohužel i reálné, tak to bude dilema. Pustit zadarmo nebo ho prostě prodat. Naše vedení stejně dobrého hráče s velkou pravděpodobností nedokáže přivést.

Reagovat
SCELO

sak ani nikto tak dobry ako hazard neni, neymar je lepsi ale ten nie je mozny, SANCHEZ je asi jediny este mertens alebo insigne

Reagovat
Miguel19

Neymar není lepší jak Hazard.

Reagovat
r.mrazik

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ti dá více gólů a dokáže mít parádní zápasy, ale Hazard ti zase po celou sezónu vytváří akce, a sem tam ti rozhodne důležité zápasy jako nic. Ale je teda taky Neymar mnohem výhodnější marketingově, pokud by to měl být pro fanouška rozhodující faktor

Reagovat
smazaný uživatel

tak Neymar vie tvorit tiez paradne, len je ho na to skoda.

Reagovat
r.mrazik

Asi mě nepřesvědčí nic...neymar je pro mě lepší hráč než hazard...

Reagovat
blade115

Já tady ten názor taky dřív razil, ale ono to nakonec platí hlavně na klubové úrovni, tam jsou možná i nastejno. Jenže v repre je dlouhodobě Neymar někde jinde. A to celkem nepopiratelně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tam si to docela vodí, ale tak uvidíme na WC

Reagovat
Wat

Jakože na WC se to teprve ukáže?

Reagovat
Busby babes

pane kolego, ze vy trochu prehanite...

Reagovat
Miguel19

Asi jo Ale já bych si v 10 případech z 10 vzal do týmu Hazarda.

Reagovat
iamek

. Real je strašně otravný. Mám chcou vzít ddg a vám Hazarda. Snad jim nevyjde ani jeden.

Reagovat
Svatej

jinym zpusobem je PL na ty spici nevystrida,musi jik prestat ty topky prodavat at se stane cokoliv.

Reagovat
Busby babes

a to ja mozna taky. zalezi jakym stylem tym hraje a dalsi veci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne

Reagovat
SCELO

co je slaby ved lorenza som videl nejake zapasy za nea a hral fakt pekne ale ano je pravda ze s nim som to mozno prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý není, ale přehnal si to určitě

Reagovat
Mimalu

Pokud nezačne příliš tlačit na pilu, tak bych si ho raději ponechal a za 2 roky pustil klidně zadarmo. Stejně nám nikdo nedokáže zaplatit jeho důležitost a pokud by jeho odchod směřoval mimo ostrovy, tak nás to nemusí ani tolik bolet. Navíc 2 roky jsou dlouhá doba a Real může ztratit zájem, děcka mu začnou chodit do školy atp.

Reagovat
Miguel19

Jako kdyby vydržel i příští sezonu, tak by to bylo ok. To už Zidane v Realu nebude..

Reagovat
spider_8

Já ho v tuhle chvíli asi řadím do top 5 hráčů vůbec a takových se prostě zbavovat nesmíme, za jakoukoliv cenu. Reálná rovnocenná náhrada za něj není.

Reagovat
Hokaido

Já bych ho neprodal ani za 200, pokud nepodepíše. Nejsme přestupní stanice, jsme Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

vymena Hazard Bale na obzore

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
Whitemedia

ty těm našim doktorům teda přeješ..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej na Torrese, pokud vím Bale hraje pořád dobře pokud je zdravý, byla by to super posila.

To že Hazard půjde dále se dá čekat a je lepší za to dostat třeba Bale+60m

Reagovat
blade115

No ani ne, radši 150 mega než 60 a Balea.

Reagovat
nani92

Ale ak z nich budeš musieť dať 100 za hráča ako Dembele, tak mať istotu v Baleovi je super a 60 mega navyše je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

raději 100 za 20letýho hráče, který má potenciál být podobně dobrý a i lepší než Hazard, než podobnou částku vyhodit za 29letýho Balea, který bude rozdílový na 1-2 sezóny.. možná

Garetha bych bral jedině do 60 mega jako druhý křídlo k Hazardovi, to už by byla paráda

Reagovat
nani92

ja si myslím, že Bale za 100 nepôjde, určite nie po tejto sezone kde nehral

Reagovat
blade115

Právěže mi Bale už moc super nepřijde. Brzo bude mít 30, je věčně zraněný, poslední roky úplně z formy a byl by to hráč tak na 3 roky max, s tím jeho stylem hry. To bych radši zkusil třeba Carrasca z Atletica. Tam sice nevím, jak na tom aktuálně je, ale kdykoliv jsem ho viděl, tak hrál suprově. Ale je to jen příklad, zkrátka bych chtěl někoho perspektivnějšího.

Reagovat
nani92

no však za ten zvyšok posilníš aj tú perspektívnu časť...Bale v LaLige bol z formy odjakživa, nesedelo mu to tam, ale bol produktívny..jediný risk je to zdravie, ale to by mohli vaši lekári vedeiť ako na tom je po testoch

Reagovat
blade115

No já si hlavně nemyslím, že bychom těch 60 dostali. Real si Balea cení daleko víc, i když hraje blbě. Ve skutečnosti bychom dostali možná polovinu.

Obecně kdyby měl přijít někdo mladý a Bale, tak to je v pohodě. Jenže za mladé se teď dost platí, tam by nakonec nemuselo stačit ani těch 60 ...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Jako upřímně, cena Balea je tak 50M a to možná ještě přeháním. Takže 130 + Bale možná, 60 + Bale nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé, Hazard není lepší než Bale ani omylem.

Reagovat
SCELO

TABLETKU RYYYYCHLO, kym sa mozno este daco da zachranit....

Reagovat
Hokaido

Je.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

rozhodně bych byl opatrný, ten nárůst zejména svalových zranění je dost varovný signál, navíc se mu to děje v teplém Španělsku kde to pro svaly bývá spíše příznivé než v relativně chladné Anglii. Minimálně bych moc nevsázel na to, že se to u nás nějak výrazně zlepší a chtít za rok touhle dobou skoro třicátníka s mega platem co víc prosedí na tribuně než odehraje, to bych nechtěl...

Reagovat
vilp

Prý mu v Madridu dělali podrobné testy a za jeho svalová zranění může hlavně psychika a podvědomí. Prostě to nedává hlavou a v tom je Real Madrid nejhorší ze všech.

Reagovat
Whitemedia

Hazard by si s tím poradil levou zadní

Reagovat
vilp

* si s tím poradí.

Reagovat
Whitemedia

Jestli dřív nevyhodí ZZ

Reagovat
vodka

N'Zonzi zpátky v PL? Kéž by zpátky do Stoke, ale to asi těžko vyjde

Reagovat
avicii

Bral by som ho knam

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Arsenal či Everton. Oba by pozvedl

Reagovat
vodka

v Arsenalu by to bylo zajímavé, lepší Xhaka . V Evertonu by byl k ničemu, i tak tam mají už Gueyeho, Schneiderlina, Daviese, Klaassena a furt i McCarthyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko lepší Xhaka, jsem pro každou alternativu, která ho posadí na lavičku. Navíc N´Zonzi by mohl ideálně zapadnout do týmu.

S konkurencí v Evertonu souhlas, spíš jde o to, že N´Zonzi hrál pod Samem v Blackburnu, takže by to byl jeho kůň.

Reagovat
Hokaido

On by pozvedl asi každej tým PL, je to král. Osobně bych ho k nám bral hned.

Reagovat
fenixLFC

mna furt fascinuje ze hrac ako on ktory by mal pozdivhnut kazdy tim v PL hral v PL iba v stoke a do spanielska siel za par drobnych...ako to bolo vobec mozne?

Reagovat
vodka

smlouva jen na rok a chtěl se posunout výš, tak ho pustili.

Reagovat
fenixLFC

to sa onho zvysok ligy respektive nikto lepsi nezaujimal?

Reagovat
Ondiis

To je fakt tak dobrej? Dá se k někomu přirovnat? Vůbec toho hráče neznám, krom jména teda

Reagovat
Hokaido

Přirovnat nevím, ale pro vás by byl požehnání. O několik levelů jinde než Xhaka, výbornej CDM, loňskou sezonu imo jeden z třeba top 5 střeďáků světa, totální král středu hřiště. Jen je trochu pomalejší. V nedávný době o něj stáli Juventus, Spurs nebo Barca, což taky o něčem svědčí.

Reagovat
Edgewalker

Tak Xhaka není taky žádný rychlík, takže v tomhle žádný problém. Rozhodně bych ho v Arsenalu chtěl

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je iný hráč, ale na momentálnom Xhakovom poste v Arsenale by bol tak 3500x lepší, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je solidní hloupost, že je o několik levelů jinde než Xhaka.

Reagovat
r.mrazik

Dneska v TV...benfika a basilej

Reagovat
kiwwi

dvojka Vaclik - Suchy je velke lakadlo, co ti poviem

Reagovat
r.mrazik

minule jsem se sekl a liver musel byt super fotbal...ale tohle? Blazni

Reagovat
Mates_Matesović

Zase na jednu stranu, vy máte v Benfice Chriena, takže si nemáte nač stěžovat.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
nani92

Zlaté Digi

Reagovat
vladis271

kedy dáme pivo v TT ty ozembuch?

Reagovat
nani92

máme čas do 15.januára, potom môžeme až v nasledjúcej sezone, kde jeden z nás bude obhajovať titul

Reagovat
vladis271

medzi sviatkami?

Reagovat
nani92

ak máš na mysli medzi Novým rokom a Troma kráľmi, tak áno

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Inak tak cca 2 tyzdne dozadu bolo v TT (v Castli myslim) stretnutie scouserov bol si tam aj ty? ::biggrin:

Reagovat
vladis271

nemám kontakt na scouserov v TT

Reagovat
smazaný uživatel

co je TT?

Reagovat
Mastný Chobot

Tragický Tottenham

Reagovat
Lacko_Boh

Audinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava.

Reagovat
Nikikrew

Slovensky Rim

Reagovat
Busby babes

neboj, vynahradime si to behem FA cupu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Clattenburg : "In the Premier League, I still smile at the first time I came across Roy Keane. He screamed at us for a corner and I'm sure it was a goal kick but because he screamed at us so loudly, I gave a corner, I was that petrified of him."

Reagovat
spider_8

Tohle je opravdu ostuda své profese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

výborný výrok, určite to zvýši rešpekt voči rozhodcom v očiach verejnosti a hlavne hráčov. Mark

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rafa mal naozaj pravdu

Reagovat
Busby babes

a reakce. ale jak tohle muze rict...

Reagovat
nani92

dúfam, že napíše knihu

Reagovat
Whitemedia

Co ten v poslední době vypouští z huby, to je fakt neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nás zaříznul několikrát, hlavně že ho tady všichni obhajovali

Reagovat
kiwwi

vsak to bol najlepsi rozhodca v anglicku a jeden z najlepsich na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal se ovlivnit hráči i utkáním, ohrozil zdraví hráčů.

Ale tak pro tebe byl beztak i Webb nejlepší rozhodčí, hlavně když připískne, když se ti to líbí a na větší kontext se nedíváš.

Reagovat
kiwwi

pise o svojom prvom zapase kde by bol barsjaky novacik rozklepany, nieto este keby piska United a huci na teba Keano...to nie je o nejakom pravidelnom zlyhavani, ale hovori o pikoskach

Reagovat
TopinB

O prvním zápase, kde potkal Keana. Ne o svojem prvním zápase, který pískal.

Reagovat
TopinB

To je ale vůl

Reagovat
smazaný uživatel

filcka skurvená brazííílska pička ojebanáí

Reagovat
smazaný uživatel

to malo ísť pod bayern

Reagovat
Maresma

Kdybyste mohli mit jen dva z ctverice Sterling, Sane, Martial, Rashford, koho byste brali?

Reagovat
Maresma

Jeste Jesuse jsem mohl pridat.

Reagovat
Hachim Mastour

Do Arsenalu Martial a Sterling.

Reagovat
Mastný Chobot

ja preferujem dievčatá

Reagovat
smazaný uživatel

to ti všichni věříme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ved futbalisti nemaju k nim daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud .

Reagovat
oddy

Reagovat
Busby babes

pochybuju, ze by nejakej fanousek United menil.

Reagovat
Maresma

Nj, to fanoušek ManCity na tom bude podobně ale. Jako pro mě je to fakt hodně těžký vybrat, dost subjektivní. Vzal bych k nám Jesuse a pak bych si hodil mincí mezi Martialem a Saném.

Reagovat
Busby babes

to je jasne. pro nas je Rashford nemenitelnej a Martial je letos taky skvelej. Sane a Sterling maji letos taky paradni sezony, o tom zadna.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford, Sane a s Jesusom Rashford, Jesus

Reagovat
tomasinho

Sterling a Martial.

Reagovat
Wat

Reagovat
Whitemedia

Sané a Rashford

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Sterling a Rasford, ale len za predpokladu, že súčasný sterling vydrží hrať ako teraz. Plus je to veľmi tesne so saném.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by stačil iba Raheemek.

Reagovat
SCELO

mane je ale lepsi ako sterliing

Reagovat
cristiano.K.

že tě huba nebolí

Reagovat
SCELO

ako kamarat ty sa rozumies futbalu, asi tak ako hus pivu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Sané, Martial

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Masi

Reagovat
El Cid z City

sane a rashford(ale až od příští sezony,letos je sterling neměnitelnej)

Reagovat
oddy

Rashforda z nich mám nejradši. Pak asi Sané.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě bych neměnil Rashe s Martialem, ale pokud bych měl bejt objektivní v momentální situaci Jesus a Martial. Martial má z nich ze všech rozhodně nejvíc talentu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona want to sign #thfc left-back Danny Rose and are set to make a Jordi Alba plus cash bid for the defender.

Reagovat
kiwwi

to urcite jany

Reagovat
Whitemedia

Alba by k vám skvěle zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Zrovna tenhle spinavec je momentalne v nejlepsim klubu pro nej. Ani Spurs v nejlepsi forme nejsou imo takova zumpa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Mourinho ohledně sestavy na víkend. “No stories of Lacazette or David Silva”

Reagovat
Busby babes

ANY ISSUES AHEAD OF THE DERBY?

"No. Our opponents always have issues and they have big issues and in the end everybody is ready to play. They have phenomenal organisation, we are a bit more humble. When we have a problem, we have a problem. The players that are injured are injured. I tell you the truth. Tomorrow is a day off and, on a day off, I don’t think about football. Only Thursday will I start thinking about the derby."

Cele je to jeste lepsi. at si date

we are a bit more humble...

Reagovat
mithro

nie je sanca, ze by Silva nehral, Guardiola mu da trochu zazracneho dzusu od svojho doktora a bude fit

Reagovat
Busby babes

hlavne je to uplne fuk, maji za nej slusne nahrady.

Reagovat
mithro

no neviem, silva a de bruyne su pre nich stale dolezitejsi ako mozne nahrady.

Reagovat
Busby babes

tak misto Silvz nastoupi Sane nebo tak. trochu to preskupi a v zasade to nepozname... KdB by dle me byla vetsi ztrata.

Reagovat
vodka

ale třeba Bernardo Silva když by nastoupil místo jednoho z této dvojky, tak to skoro ani nepůjde poznat...

Reagovat
kiwwi

na základe čoho? sak ten chlapec skoro vôbec nehrá a keď hej tak ešte neukázal absolútne nič

Reagovat
vodka

já nevim, já sem ho viděl na začátku sezony jak hrál proti WBA a pak proti AFC a tam na něm šlo vidět, že technicky je na tom super a oko pro přihrávku že má taky...

Reagovat
Miguel19

Tak to ani náhodou.

Reagovat
mithro

no moze a nemusi, prave ako pisu, skoro vobec nehra, taky rytmus herny mat nebude ako silva a kevin. ale je zbytocne spoekulovat, city bude v plnej palbe

Reagovat
El Cid z City

snad jo,silva je klic pri dobyvani uzamknute obrany,ve schopnosti udrzet mic proti presile ve zhustenem prostoru je na tom lip nez kdb,v nedeli snad bude

Reagovat
tony223

O Silvovi jsem nic neslyšel. Ale s tím Lacazettem je to zvláštní. Wenger na předzápasové tiskovce řekne, že nehraje a pak ho dá od začátku do základu. S tím jsem se snad ještě nikdy nepotkal. Buď to byla hodně podivná mind game od Wengera, nebo totální zbabělost.

Reagovat
Thab

Tak ta tiskovka byla už po Huddersfieldu, klasická páteční předzápasová nebyla – hádám, že kdyby jo, tak to tam řekl. Ale i kdyby ne, tak nevím, kde je takovej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Jose se do Anglie vrátil jako Humble One

Reagovat
Busby babes

jsem rikal, ze ho vychovame.

Reagovat
smazaný uživatel

Humble One in a Humble Club

Reagovat
Mastný Chobot

bitch be humble

Reagovat
Zaschrona

Sam Allardyce to remain behind on Merseyside rather than go to Cyprus with Everton. Craig Shakespeare and Duncan Ferguson will take young squad.

Reagovat
Busby babes

jde na nejakej dlouho planovanej lekarskej zakrok/prohlidku.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně. Reálně se mi nechce jet ke zbytečnému zápasu na Kypr

Reagovat
Busby babes

zas bych cekal, ze vyuzije kazde moznosti vypadnout aspon na par hodin z Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť poslední víkend pařil v Dubaji Maj derby v neděli, ví, že když uspěje, bude hero.

Reagovat
smazaný uživatel

...předposlední

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

No, i kdyby to byla pravda, porad to znamena, ze hrace na derby nam pripravuje Sammy Lee dokonce jako hlavni. Druhy a treti asistent mezitim jedou koucovat oficialni zapas. Celkem zabava, behem par tydnu se vystridaly hned 4 dvojice - Koeman/Koeman, Unsworth/Ebbrell, Allardyce/Lee, Shakespeare/Ferguson.

Reagovat
smazaný uživatel

Zábava i pro fanoušky Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

Jak pro ktere.

Reagovat
vodka

v případě Sammy Leeho určitě odchovanec a hráč LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem někde četl, že den před derby měl vystupovat na oficiální LFC akci s názvem: Liverpool legends

Reagovat
cejen13

Brady Tak to je hodně blbý, letos je skvělej. Skoro sem myslel že by mohl vyhlížet přestup někam vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

omg velka skoda prenho (a pre moju fantu)

Reagovat
Nikikrew

Gooners, chceme Nzonziho?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

bol by dobry, ale radsej by som ozyakupa alebo toho olivera torresa, o ktorom nedavno basnil mislinstat

Reagovat
Nikikrew

Ale ved my taky typ hraca ako Ozyakupa nepotrebujeme nie? Musíme spraviť konkurenciu pre Xhaku ked Santi je asi mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho by som posunul vyssie, alebo hral 433

Reagovat
niflheim

Že by konečně náhrada za Vieiru/Flaminiho?

Reagovat
Heisenberg

Gilberta.

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že je na tom niečo pravdy, ale určite by bolo treba niečo robiť s tým stredom zálohy

Reagovat
cejen13

Chceme, třeba by ten střed pak nebyl uplnej průchoďák, ale nevěřím že Arsen posadil Xhaku.

Reagovat
Mastný Chobot

teoreticky by stred Nzonzi, Xhaka - Ramsey mohol fungovať dosť dobre a konečne by sme mali 3-členný stred

Reagovat
Ondiis

přejít zpět na staré dobré 4-3-3. Jen nevím jestli Nacho>Kolasinac, nebo naopak

Reagovat
Nikikrew

Ozil uz nikde ci to uz na buducu sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát skôr Wilshere než Ramsey, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg cosi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wilshere namiesto Xhaku.

Reagovat
havrys99

yeees

Reagovat
Busby babes

Manchester United vyhrál 2:1 nad CSKA Moskva a dorovnal klubový rekord v počtu zápasů bez prohry na domácím stadionu - Red Devils na Old Trafford nepadli už ve čtyřiceti utkáních v řadě.

Takze v nedeli urcite nejakej rekord padne. Bud nas v poctu zapasu bez prohry nebo PL v poctu vyhranych zapasu v rade.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Velmi vtipne, Martin.

Reagovat
nani92

Vydavas album, že si robíš na mne promo?

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší pro nás Porto, Sevilla? Tož musíme postoupit.

Reagovat
Busby babes

ono to bude platit i naopak a ty druhe tmy nebudou chtit chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže byť pravdepodobnosť vylosovania Barcelony a Chelsea taká vysoká?

Reagovat
Busby babes

protoze nemuzete hrat s tymem z Anglie a tymem co jste meli ve skupine. A jelikoz 4 anglicky kluby vyhrali skupiny...

Reagovat
smazaný uživatel

No nekecej. Top sú mi novinky teda...

Pochybujem ale, že to je odpoveď na moju otázku

Reagovat
Busby babes

no ona to je odpoved na tvoji otazku. to ze ji nerozumis uz jaksi neni uplne muj problem.

ale ze ses to ty, tak ti to zkusim vysvetlit. Pokud by byla stejna pravdepodobnost u vsech tymu, tak mate prst 33.33 procent. Jenze, PSG muze dostat dalsich 6 tymu, Besiktas dalsich 6 tymu zatimco Barca jen dalsi 4 tymy. z tech 4 tymu co muze dostat Barca muze 3 dostat dosta i PSG a Besiktas. A kdyz se to stane, tak roste prst ze dostanete Barcu.

Kdyztak si najdi kombinatoriku a permutace pro dalsi samostudium.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola odpoveď na moju otázku, ďakujem.

Ostatné sračky si nechaj pre seba, vôbec ma nimi nemusíš obťažovať...

Reagovat
Busby babes

perly svinim. neni zac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrá perla

Reagovat
r.mrazik

takze jste si to rozdelili idealne...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Masi

Reagovat
Rišty

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

fuuuu

Reagovat
Mastný Chobot

tupelo

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa ti vypomstilo tvoje správanie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

instant karma

paci sa mi ako si zrusil Jamesonove tripp

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná tupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, z tohto tupý teda som, vôbec sa ale za to nehanbím. Za čo by som sa však hanbil je posmievanie sa druhým. To je úbohé.

Reagovat
r.mrazik

uboha je spis takova reakce,kdyz necemu nerozumim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, moja reakcia bola primeraná odpovedi na moju otázku.

Reagovat
r.mrazik

jasny...tak pekny den

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
nani92

Ak je toto adekvátne, tak mame plné oprávnenie sa ti smiať za tvoju tupost, ty nonsens

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo na mňa reaguješ, keď ma máš za tuhého?

Reagovat
nani92

Reagujem na názor, nie na osobu

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo reaguješ na môj názor, keď ma máš za tuhého?

Reagovat
nani92

Lebo ty si rád reagoval na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale ne, preci jen pravdepodobnost a tak uz je tak trochu vyssi divci pro nekoho kdo se o to nezajima nebo nestudoval matematicky obory.i kdyz teda tohle se da imho dovodit i selskym rozumem.

Reagovat
vodka

toto je ale úplně běžná matematika střední školy... i když už noela-mikiho může být problém schovaný i tam...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně je to úplně jedno. Tupá byla hlavně jeho reakce, ne že tomu nerozumí.

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

lebo je to rival

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

4 - This is the first time since 2006-07 that four English sides have finished first in their respective groups in a single Champions League campaign.

A první ročník bez Arsenalu. Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
Mastný Chobot

To jako nemáš večer nic lepšího na práci než hledat, co napísať o Arsenalei? Slušná posedlost.

Reagovat
Nikikrew

nezvlada postavenie Spurs v tabulke PL

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ve středu večer mám například na práci sledovat Champions League, jestli ti to něco říká.

Reagovat
Nikikrew

Mne to hovorilo posledných 13 rokov ale som s tym vyrovnaný, maslo ani vajcia lacnejšie nebudu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SCELO

arsenal mal v LM smolu v tom, ze chytali bayern a tam to koncilo, ale ich konzistentnost tam byt + priest skoro vzdy cez skupinu, bez problemov to je naozaj obdivuhodne

Reagovat
smazaný uživatel

A co AC Milán? A co Monaco? To byla taky smůla?

Reagovat
SCELO

samozrejme, arsenal vypadol aj v zapasoch kde bol favorit, ale ja vravim celkovo

Reagovat
fenixLFC

prvykrat s piatimi timami. nahoda? nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc have equalled the record for most points gained (16) by an English club in a @ChampionsLeague group stage.

Reagovat
Busby babes

ted uz to jen vyhrat.

Reagovat
Miguel19

Trofej

Reagovat
Whitemedia

dvd

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Môžeme dostať v osemfinále Sevillu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
vladis271

pičeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

hlavne sa vyhnúť Bayernu, to je koniec pre každého kto na nich narazí v tejto fáze. Ak by sa hralo za 2 týždne nevadil by ani Real, ale som si istý, že na jar medzi Bayernom a Realom veľký rozdiel vo forme nebude. Takže ani tých radšej nie. Z tých veľkých ak už najradšej Juventus.

Reagovat
cristiano.K.

radši Bayern než Real. Dejte nám Bayern, vy kurvy, dejte náááááám Bayern!

Reagovat
vladis271

klopp by sa aj pokrájal aby ich vyradil, dokonca si myslím, že on ich chce. Ale pri stave našej "obrany" by to bol podobný dvojzápas ako Bayern zvykne hrávať s Arsenalom.

Reagovat
SCELO

vlado to pekne vystihol

Reagovat
cristiano.K.

jako s Carlem bych věřil, že bychom je dali. S Jupíkem zas vypadají skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole nechci další dvojzápas s posraným PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Barca už má taky zúžený výběr kvůli tomu, že Sevilla a Real skončili ve skupině druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, reakce na Jamesona

Reagovat
Steven666

Wourinho vs Menger

https://9gag.com/gag/a1K6M9G

najvtipnejšia vec za veľni dlhú dobu

Reagovat
mikelinos

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
blade115

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mastný Chobot

people are scared to go down sometimes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ano, přesněji řečeno od roku 2015, kdy to tu bylo naposledy

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-305460/?forum=1#post7618897

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Asi tak, to video je uz docela stare

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

1200. pro bitcoin

Reagovat
Busby babes

mas nakoupeno?

Reagovat
Zaschrona

Mam. Ale zaroven premyslim, jestli do toho nainvestovat znova. Ta situace zacina byt takova, ze tomu nejspis zacnou brzo hazet staty klacky pod nohy.

Reagovat
Busby babes

hezky. no pro me uz je pozde. spis cekam, jestli to treba nespadne dolu aspon na chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš hranici na nákup bitcoinu... Taky o tom uvažuji.

Reagovat
Zaschrona

Pozde urcite neni, ale ty maxizisky ze skoro niceho smerem na tisice procent, to uz je asi pryc. Zamavat by hodnotou mohlo, az se nejaky stat rozhodne bitcoinu "vyhlasit" valku. To by mohlo dost lidi vystrasit...

Reagovat
Busby babes

prave.

Reagovat
Ondiis

Neudělala Čína už něco podobného? Na začátku roku, nebo kdy, jsem něco takového na Patrii četl ...

Reagovat
smazaný uživatel

proto člověk musí investovat do altcoinů, a ne do bitcoinu s šílenýma feečkama, který poroste maximálně o dvojnásob během dalšího roku

Reagovat
Zaschrona

Litecoin, ethereum? Nebo co jsi nakoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

ark, monero, omisego a moje pýcha - Iota, když ještě stála $0,50 a Ethereum mám taky, ale to není altcoin, ten už je stejně regulérní jako Bitcoin, s možná ještě lepší budoucností, protože se dá opravdu využít

Reagovat
Zaschrona

Zajimave, hned mam co prozkoumovat, diky. Jak se rozhodujes, kdy se toho nasledne zbavovat?

Reagovat
smazaný uživatel

takhle => nikdy nebo ne nikdy, ale beru to jako investici na delší horizont. Ale jestli o nějakém kryptu, které vlastním, uvidím opravdu špatné noviny (systém nefunguje, členové týmu odchází, nějaký skandál), tak to určitě prodám.

Reagovat
kissak

vo co go?

Reagovat
Busby babes

virtualni mena, ktera posledni tydny leti raketove vzhuru. cca pred rokem byla na cene okolo 1000 dolaru, ted je nekde okolo 15 tisic dolaru.

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám, že to brzo praskne, jednak proto, že už to drtivá většina lidí nakupuje jenom s vidinou zisku, ne že by s tím chtěli platit, k čemu má měna sloužit. Čím je ta hodnota vyšší, tím je jednodušší strhnout případnou řetězovou reakci toho, že se toho lidi začnou hromadně zbavovat a kurz půjde do kytek. Podle mě investice v této fázi = gambling. Nebo zkusit spekulovat na jiných kryptoměnách, ale hlavně nic nekupovat na základě toho, že "hodnota roste". Můj názor.

Reagovat
r.mrazik

chudy odbornik nejlepsi odbornik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem chudý ani odborník.

Reagovat
r.mrazik

ja vim,jsi bohaty vnitrne

Reagovat
Busby babes

zas je toho omezeny konecny mnozstvi, takze teoreticky pujde hodnota nahoru, protoze to bude cim dal tim vzacnejsi. ale ze mohou byt vykyvy, o tom nikdo nepochybuje.

Reagovat
vodka

dokud nebudou pořešené standardní platby v uspokojivé rychlosti (respektive počet možných plateb za s), tak se tím platit dát normálně nebude. Navíc ty transakce máš strašně drahé, v rámci těch jednotlivých peněženek zase hacknutelné...

Reagovat
Busby babes

jasne, ma to nevyhody, o tom zadna.

Reagovat
Zaschrona

To posledni jde dobre vyresit resenim typu Trezor...

Reagovat
Thab

Jako jo, sám ho používám spokojeně, ale není to úplně na běžnou platbu za kafe. Řešení je asi kombinace – Trezor brát jako "spořící účet" a v mobilní peněžence/NFC kartě/čipu v ruce mít na třeba litr na běžný transakce. (Opět, ne za současnýho stavu poplatků....)

Reagovat
Zaschrona

Ale ja teda bitcoinem alespon zatim neplatim vubec. Pokud se podari, beru to jako riskantni investici smerem na bydleni/duchod. V tehle podminkach bitcoinem platit za obed, to je dost skoda.

Reagovat
Thab

To se nevyplatí, no Když to ještě šlo, platil jsem s tím v Paralelní Polis zrovna to kafe, tyhle menší transakce teďka převzal Litecoin. Ale dlouhodobě se BTC imho vrátí zpátky i do pozice transakční měny.

Reagovat
vodka
Reagovat
Zaschrona

Jde o to, ze to meli skladovano na virtualni penezence. Zabezpeceni takoveho serveru bude vzdy horsi nez ulozeni v hardware penezence typu Trezor.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale taky to jako měna kryté absolutně ničím, kurzy mohou létat jako na horské dráze a to obchodníky, kteří by chtěli bitcoin přijímat, odradí. Jak jsem psal, nikdo si teď bitcoin nekupuje, aby jím mohl platit, všichni se chtějí svézt na vlně.

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze nemas pravdu, ale argument: je to kryte nicim... hele cim je kryta koruna nebo jakakoliv mena na svete? jen tim, ze vlada zarucuje, ze tim muzes platit. ale ve chvili, kdy nastane statni bankrot, tak je ti to platny jak mrtvymu zimnik.

Posledni veta ale muze byt hodne pravdiva.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ta státní instituce za tou měnou je podstatný detail, která ti zaručuje, že tím zaplatíš všude a že se hodnota jen tak nevypaří. U kryptoměn nemáš jistotu ničeho, navíc ani nevíš jestli třeba většinu těch peněz nevlastní úzká skupina lidí, která má v podstatě osud té měny ve svých rukou stejně jako stát, akorát mnohem víc anonymně.

Reagovat
r.mrazik

hehe...ze se hodnota penez nevypari je taky slusna naivita

Reagovat
Busby babes

nic proti ale takovou jistotu nemas ani u tech normalnich men. nerikam, ze to neni rizikovejsi, je, ale... jen jsem reagval na to tvoje: je to kryte... no neni. je to kryte jen duverou lidi v tu danou menu/vladu. a to se muze rychle zmenit v pripade nejakeho pruseru.

U Bitcoinu to muze byt rychlejsi, to jo. Ale ze by tradicni meny byly jistotou...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jedno může výrazně ovlivnit např. revoluce nebo válka, druhé se může sesypat už jenom tím, že v tom lidé přestanou vidět hodnotu nebo prostě přejdou na jiný altcoin, který se ukáže jako mnohem lepší

Reagovat
Busby babes

coz je podobne pravdepodobne jako to, ze se v CR zhrouti system diky valce nebo revoluci. ani ten Bitcoin se v tuhle chvili asi nesesype ze dne na den.

jen abychom si rozumneli, ja nerikam, ze je to bez rizika, je to investice, takze riziko je tam vzdycky, tady mozna vyssi nez u normalni meny jen rikam, ze to, cos vyjmenoval, se ti muze stat i u koruny nebo jine meny...

Reagovat
r.mrazik

viz nedavny cachry CNB, duchodova reforma za komancu...bezcenne papirky kolem valky...kdyby nemelo recko euro,tak by taky byla prdel

Devalvace tehdejsi liry v italii...atd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

to co se s normálními měnami děje během desítek let, se s kryptoměnami děje v řádu měsíců a týdnů...

Reagovat
r.mrazik

Tak zrovna u nas to bylo ze dne na den ze jo...

Reagovat
vodka

tak komoušská měnová reforma a jejich čachry jsou kapitola sama pro sebe. ČNB ti vzala 10 % hodnoty, no... Podle mě solidní prasárna, ale když to teď pustili, tak se to snad srovná časem...

Reagovat
r.mrazik

Právě...taky nemáš nikdy jistotu...samozřejmě je bit něco jiného,ale i normální prachy ti ze dne na den můžou jít dost dolů

Reagovat
vodka

jasně, jde o tu proporci, u některých kryptoměn ale můžeš ztratit prakticky všechny investované peníze během jednoho večera, stačí, že někdo objeví bezpečnostní chyby v peněženkách, nebo něco na tenhle styl http://bit.ly/2zHnO39 ... u standardních měn silných států to takové žhavé není, ale ono se stačí podívat na nějaké zimbabwe a jejich bankovky v podstatě nemají/neměli hodnotu, největší extrém je v tomto tato klasika, že jo: http://bit.ly/2nMvzCP

Reagovat
r.mrazik

jj,pravda a souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozdíl v pravděpodobnosti je obrovský, když bitcoin znásobuje svoji hodnotu v řádech týdnů, může ji stejně rychle i ztratit, dobrou noc

Reagovat
Busby babes

to urcite jo. ja to v zasade nijak nehajim, jen tam vidim tu vyhodu, ze toho je omezenej pocet. vi se, kolik bitcoinu bude, zacina se to docela pouzivat (ale jsou tam i nevyhody, viz prispevek od vodky). Takze v tomhle, teoreticky muze jit cena jen nahoru. omezeny mnozstvi vzacneho prvku, kterej chce pouzivat cim dal tim vic lidi....

Ale treba to za tyden spadne zpatky na 100 dolaru... uprimne, byl bych rad.

Reagovat
vodka

hej nevim, jak říká kámoš, ono stačí, že přijde nějaký větší teroristický útok, u kterého se zjistí, že byl financovaný z bitcoinů (respektive zbraně apod. že byly koupené BTC), tak si pak dokážu představit, že přijdou nějaké celosvětové opatření, aby to standardní banky v podstatě odstřihli, víc se to trackovalo a půjde to dost do prdele.

Momentálně ta hodnota roste jenom kvůli tomu šílenému růstu který je způsobený akorát tím, že se na tom chce každý svézt, tak to skupuje čím dál tím víc lidí. A problém u těchto mas bude, že pak při těch výkyvech a panikách bude ten kurz strašně kolísat...

Reagovat
nani92

120 eur v kapse

Reagovat
vladis271

akurát na kapesníky na nedeľu.

Reagovat
nani92

Nebudem smutný, keď prehráme bitku,ak vyhráme vojnu

Reagovat
J0EL

Takze vravis, ze budes smutny.

Reagovat
smazaný uživatel

Expreska: Klopp: Nepreferujeme žádného soupeře

Deluded Klopp by chtěl postoupit bez boje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to by asi bolo "preferujeme žiadneho súpera", nie?

Reagovat
smazaný uživatel

bitch dont kill my vibe

Reagovat
nani92

Samurai vibe legendárna crew

Reagovat
TopinB

Samurai Apocalypse jedině

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ffsHarvir/status/938798032073707521

To by som nepovedal teda. De Gea mi príde ako z inej planéty. A teda dovolím si tvrdiť, že výkony TC majú skôr stúpajúcu ako klesajúcu tendenciu.

Reagovat
vladis271

oT:

Je tu niekto koho Dunkirk vyložene sklamal? Veľa nás asi nebude, že? Lebo za mňa tak dve hviezdy len za krásne sekvencie so Spitfirmi, ináč fakt nič. Ten soundtrack bavil možno 15 min potom začal byť neskutočne otravný. Čakal som teda niečo celkom iné.

Reagovat
smazaný uživatel

mně na tom vadilo, že to bylo takové o ničem a že bych u toho v tom kině snad i usnul, nebýt těch hlasitých výbuchů a střelby

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

ja som vedel, do čoho idem a sklamaný som nebol, dokonca som na to išiel aj druhý raz. Vojnový film s originálnou atmosférou a preliv timelineov bol skvelý. Hlavne ten druhý raz som si to fakt užíval, keď som sa viac sústredil na detaily a tie timeliney.

Reagovat
Lacko_Boh

ja osobne potrebujem taketo filmy, moj zivot je v principe dost o piči, takto mam aspon hodinku a pol pocit ze zijem. Mad Max vibes. Ale teda videl som iba raz. A v kine. Doma to asi mohlo ubrat filmu mnoho. Vlado, estetika. Ci uz zvukova alebo vizualna.

Reagovat
smazaný uživatel

A co raději dělat něco se svojim životem?

Reagovat
Lacko_Boh

Nikto sa ma nepýtal, či sa chcem narodiť, tak mi nikto nehovorte, ako mám žiť.

Reagovat
smazaný uživatel

To si hoď do profilu na Facebook.

Reagovat
Svatej

krasne

Reagovat
protiproudu

tak tady nebreč

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Mad Max je tiež strašná pičovina, tam som zaspával rovnako ako pri Dunkirku.

Reagovat
Mastný Chobot

musíš sa vyspať, kým ideš do kina asi, vlado

Reagovat
Kovi81

mad max je top

Reagovat
TopinB

Já ty timeliny právě vůbec, přišlo mi, že se tam stalo hovno, a na konci filmu už se mi zdálo, že každou scénu jsem viděl třikrát.

Reagovat
Whitemedia

Já hrozně lituji toho, že jsem na to nešel do kina.. i na počítači se sluchátky to byl úžasný zážitek a co teprve pak v kině..

Reagovat
Lacko_Boh

v kine za mňa tak dve hviezdy len za krásne sekvencie so Spitfirmi, ináč fakt nič. Ten soundtrack bavil možno 15 min potom začal byť neskutočne otravný...

Reagovat
vladis271

ja som doslova geek ked príde na vojnový filmy a historické, takže ked 20 min dokonca filnu pozerám na časomieru pri vojnovom historickom filme a vravím si kurva, to ešte tak dlho to bude trvať? - tak je niečo kurva zle.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

IMAX byl neskutecnej no. Ja prave podobnou chybu udelal s Interstellarem a znova uz jsem to nedovolil.

Reagovat
blade115

Reagovat
Lacko_Boh

a teda dve hviezdy..to je ..neopisatelne. Ja si to len chcem prestavit ako sedis s Nolanom a na stomilionovy film, do skurvneho detailu premysleny, praca velkeho a zanieteneho stabu..A ty len tak od boku..kevin..dve hviezdy a palec dole..neskutočne otravný soundtrack To je prostě kouzelný. Ty koště-.- Len tie filmy do seba jebete ako popcorn, len aby ste niečo robili..

Ignoruj ak dávaš dve hviezdy z dvoch. Čo je teda divné ale...

Reagovat
vladis271

Ja som dost pribehovy, mna len efektami nedostanes. Taka vesmirna odysea ma u mna odpad. 2 z 5

Reagovat
Lacko_Boh

Hm. Uz viem ktora bije.

Reagovat
Lacko_Boh

A aby bolo jasne, totalne by som pochopil 4 hviezdy. Cisto teoreticky aj tri..sice uz by som si popod fuzy mrmlal. Ale cele ako si to okomentoval. Chladokrvny odjeb. Na umelecke dielo. To nie je fer.

Reagovat
smazaný uživatel

dosť to prežívaš...

Reagovat
Lacko_Boh

eh

Reagovat
vladis271

možno som to prehnal s dvoma, a dal by som skor 3. Ide o tom, že som na to išiel s veľkými očakávaniami a ked ta sklame niečo na čo sa tešíš máš tendenciu to v hodnotení podceniť.

Reagovat
vladis271

ne fakt, rozmýšľal som nad tým, nad 2 hviezdy ísť fakt nemôžem.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Ani presne to nebolo, tych mrtvych bolo naby plazach mnohonasobne viac. Nepresiel by sisi tade, bez toho aby si slapal po mrtvolach. Aj zivych tam bolo radovo viac. Totalny chaos a nieto 4 ukazkovo zoradene rady.

Reagovat
Whitemedia

Film podle skutečné události se přesně do detailů nedržel toho, jak to doopravdy bylo.. tak to tu ještě nebylo dámy a páni

Reagovat
Lacko_Boh

tak, aby som bol fer, reagoval na moje " skurvneho detailu premysleny". Aj ked ja som pochopitelne nenarazal na historiu, tu mam v pici , to je o mne zname... A faktografickych chyb tam bolo viac by som povedal. Habakuk mozno az pokokot.

Reagovat
vladis271

hej, toto som čakal. Ale uznaj, že u blockbusterov sú tie mantinely nastavené trochu prísnejšie.

Reagovat
TopinB

Já si myslím, že u blockbusterů jsou právě naopak volnější. U Dunkirku jsi první člověk koho vidím, že mu to vadí, ale co je teď nový seriál Knightfall od History, tak na to nadávají lidi v komentářích, že proti tomu vypadá eurofotbal jako rodinná večeře u Gándhího

Reagovat
vladis271

mne viac ako absencia mrtvych na pláži vadil skôr taký ten surrealizmus tej scény. také prázdne mi to prišlo ako z nejakého tichého sna. Nvm to opísať. 4 rady vojakov roboticky stojacih v radoch, čakajúcich na nalodenie. Ako z nejakého obrazu.

A logiku postáv v tej lodke, to čo bolo? V momente prvých výstrelov by som to asi riskol s rukami nad hlavou mimo lodi. A prečo čakali do poslednej chvíle aby ju opustili? Hned bolo jasné, že sa potopí.

Ale zabudol som ešte ppochváliť jednu vec. Scény potápania lodí boli skvelé.

Reagovat
Busby babes

chapes, ze tyhle hodnoceni jsou hodne subjektivni, ze jo?

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
Busby babes

to jen k tomu vysmechu, ze dat dve hvezdy stomilionovymu filmu nad kterym nekdo travil hodne casu. To neni argument, i pres tohle to muze stat za hovno. Neni to pripad Dunkerku, me se ten film libil., ale ze se to nekomu nelibilo... nevim, vysmech si to nezaslouzi. zvlast u tak specifickeho filmu jako je tohle. Protoze sty vypraveni rozhodne neni pro kazdeho.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

jasne, byl jsem Captain obvious...

Reagovat
TopinB

Tak tak, jak to má velký rozpočet a dělá na tom známý režisér tak se to nesmí kritizovat Batman v Superman ode mě kvůli tomu dostal pět hvězd z pěti

Reagovat
r.mrazik

Gurman

Reagovat
Busby babes

coz je zrovna film, co mel rozpocet jak krava, delal to znamej reziser, hrali v tom hvezdy a vysledek je prinejlepsim prumer.

Reagovat
Busby babes

*hraly

Reagovat
r.mrazik

Martho??

Reagovat
Busby babes

jako rict zrovna o filmu, co dela reziser, co predtim natocilveci jako Usvit mrtvych, 300 a Watchmeny nebo Sucker punch a melo to rozpocet 250 milionu dolaru... no nevim

Reagovat
r.mrazik

...a kdyz si vezmes,jak totalne pohrbil kompletne cely DC univerzum...to je taky slusne na kulku mezi voci

(Watchmen mam docela i rad...)

Reagovat
TopinB

Kurva lidi, sarkasmus! Lacko naznačuje, že vladis nemůže kritizovat Dunkirk, protože ho dělal Nolan a má 100 miliónový rozpočet, tak jsem to vzal ad absurdum, protože BvS byl fakt přinejlepším průměr a já myslel, že to všichni pochopili

Reagovat
Busby babes

sorry.

Reagovat
TopinB

A ještě když jsem scrolloval odspodu a pak vidím Busbyho, jak píše to samé co já

Reagovat
Whitemedia

Snyder je sráč, co pokurví každou zajímavou předlohu..

Reagovat
patas92

Tak jestli si od toho čekal klasický válečný film, tak tě to nejspíš muselo zklamat, no.

Reagovat
Busby babes

nezklamal, ale ze by to byl nejlepsi valecnej film ever, jak to hodne lidi prezentuje... to ne. Pro me je porad lepsi Ryan a Ceta.

Reagovat
r.mrazik

Ja ulitaval na Cerny jestrab sestrelen...

Ceta a Ryan jsou samo uplne nej

Reagovat
Busby babes

vidis, na ten jsem zapomnel. Pritom Black hawk miluju. McKnight je asi nejvic cool postava ever. a Hoot to, co si predstavuju pod profi vojakem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

tak okolo týchto dvoch ( našiel by som ich viac...chod a pozeraj sa, alebo teraz ten nový o Banderovcoch na Ukrajine, etc...) to ani nešlo, to by ani nebolo fér to s nimi zrovnávať.

Reagovat
r.mrazik

Nesmis na to koukat na notebooku...to je pak tezky

Reagovat
TopinB

Strašný hype. Kazilo mi atmosféru třeba, že nikdo nenadával ani nekouřil na uklidnění nervů, když na ně běžně dělali nálety na pláži. Snad aspoň dvakrát tam "fookin' jerries" mohlo padnout, ne? Dál, žádná krev. Neříkám, že jí tam musí byt kýblíky, ale když dostane týpek přesný zásah bombou, tak bych čekal, že dopadne na zem i něco jíného než písek a oblečení, i červený trpaslík byl krvavější.

Sympatické postavy maximálně tak ve spitfirech a ti tři co vypluli z anglie, jinak jsem fakt fandil Němčourům ať je konečně sejmou. Nelineární linka je možná fajn gimmick, ale výsledek byl, že se mi zdálo, že už jsem všechno viděl třikrát a hovno se tam vlastně stalo. Abych měl dojem, že v dvouhodinovém filmu bylo jenom 40 minut děje, to se mi fakt ještě nestalo.

Nejenom, že to imho nebyl nejlepší válečný film od Ryana jak někteří říkali, mě to nepřišel ani nejlepší válečný film tento rok. Hacksaw Ridge, navzdory všem jeho chybám (a že jich nebylo málo) mi přišel podstatně napínavější, i když jsem věděl, že hlavní postava neumře.

Reagovat
r.mrazik

Srovnavat ty dva filmy je ale uplne mimo...jedine spolecne je,ze jsou ze druhe svetove

Reagovat
TopinB

A oba jsou to válečné filmy, jasně, sice úplně jiného kalibru, ale stále ano. A když mají na plakátech vyvěšené, jak kritici říkají, že nejlepší válečný film od Ryana, tak bohužel čekám něco, u čeho se mi nebude chtít spát a nebudu fandit němčourům

Reagovat
r.mrazik

Tak pro nekoho opravdu nej druhovalecny film od Ryana...treba pro me taky

Ty prumery typu Nezlomny,hacksaw ridge,allied,fury....ty se slevaji,nic extra na nich nebylo

Dunkirk byl jiny...a v imaxu bozi...

Reagovat
TopinB

Já na tom právě v imaxu byl, a technicky to byl skvělý film, efekty, kamera, hudba, to všechno bylo fajn. Jenom ty detaily vyjmenované nahoře mě z toho okamžitě vytrhly třeba, ta nelinearita spůsobila, že se tam podle mě fakt hovno stalo. A naprd postavy, Hardy a ten druhý pilot byli fajn, posádka lidi ušla, vojáci na pláži jsem doufal, že vybouchnou. Je možné, že je to kvůli tomu hypu co okolo toho byl, ale mě to přišlo tak průměr. Peněz nelituju, ale znova bych se na to taky nepodíval, možná tak za deset, dvacet let

Reagovat
r.mrazik

Je to o pocitu

Ne primarne o pribehu a postavach

Mozna zes cekal neco jineho

Protoze Ryan to nebyl...na toho se snazili navazat jine filmy,viz vyse

Tohle bylo jine a prave proto skvele

Reagovat
TopinB

Jako názor ti neberu, ale pro mě "jiné" neznamená automaticky "skvělé", taky se to musí umět... Jako je fakt možné, že jsem čekal něco jiného, že se ke mně dostal hype, ale aby mi ve válečném filmu byly šumák postavy, obzvlášť ve filmu, kde po nich jdou hodně němčouři a jsou to briti (místo stále omílaných američanů).... Nevím no, beru, že se to lidem líbí, já jenom nechápu proč

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze jine neznamena skvele...viz tenka cervena linii,ktera byla na prostreleni hlavy

tezko rict,jak to vysvetlit...v dokumentu taky neresis postavy,ale global (nebo jak to vysvetlit)...bylo to jine a beru,ze ne kazdemu to sedlo...

kazdopadne za me super

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Ja u toho chcipal nudou. A to jsem byl Imax v Praze a normal kino.

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

Kdyz uz je tu filmovy OT....jake mate top 5 letosnich filmu? Nemusi byt nejvic hodnocenim,ale aby byly zapamatovatelne...proste co se vam nejvic libilo

Za me bez poradi:

Logan

Dunkirk

Shot Caller

Wind River

pate misto necham prazdne,protoze Blade Ruuner a Detroit me cekaji ted o vikendu a jeden z nich tam asi dam

Reagovat
r.mrazik

Oprava...misto Shot caller tam dam radeji krale artuse...

Reagovat
Whitemedia

neopravuj se pls..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

ak je to bez poradia tak sedzi. Okrem Shot Caller, to som nevidel. Davam tam T2 Trainspotting aj ked to bolo nedobre tak tie postavy mam prilis rad a zalezalo mi na tom ako to s nimi dopadne. Aj ked nie ze by bol koniec nejake prekvapko.

Reagovat
r.mrazik

T2 jsem taky jeste nevidel...nejak se k tomu nedokazu dokopat,protoze jednicka byla muj generacni film...a nechci to zkazit pokracovanim,ktere sice neni pry spatny,ale i tak...

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

Tu čtveřici mám úplně stejně a na páté místo zatím mrsknu dvojku Johna Wicka.

Reagovat
Whitemedia

A ještě nesmím zapomenout na Strážce Galaxie č. 2.. na to, jak mě jednička nebavila, tak dvojku baštím

Reagovat
r.mrazik

To ja vubec...naprosto prumerny film

Reagovat
r.mrazik

taky super

Reagovat
Busby babes

si me donutil kouknout a vidim, ze letos jsem spis dohanel resty...

Takze co jsem videl letos, tak bych dal nejlepsi asi The Accountant a Lalaland.

Z tech co fakt vysly letos "bohuzel" spis oddechovky. Strazci Galaxie, John Wick 2, Dunkirk, Logan, Pirati nebo prekvapive me bavila i Kraska a zvire.

A stejne to vsechno prebijou novy Star Wars.

Reagovat
r.mrazik

...jo,to bude taky zajimave o vanocich s temi SW...

Reagovat
Whitemedia

Muzikály jsou zlo.. já nedávno protrpěl Bídníky a to je fakt peklo..

Reagovat
niflheim

Accountant, Jimbo Wick

Reagovat
vodka
Reagovat
Busby babes

jinak pro me uz filmum zacinaj konkurovat i serialy, ktery se delaj cim dal tim filmovejsim stylem, vetsi vypravy a tak.

Reagovat
r.mrazik

jj...tv tvorba je posledni roky neskutecne paradni...

ted treba Mindhunter a zrovna koukam na Godless....a Quacks byli taky dobra oddychovka

Reagovat
Whitemedia

Ale kromě té trojice Logan, Wind River, Dunkirk zatím letos nic, co by nějak na dlouho utkvělo v palici.. jsem holt hlavně seriálový divák a třeba ze třetí série Mr. Robota teču tak, jak už dlouho z žádného filmu..

Reagovat
Maresma

Reagovat
r.mrazik

je to dobrý? Jo skončil první sérii kdy mi přišlo že to dal jít nemůže

Reagovat
vodka

hlavně peaky blinders se solidně rozjíždějí

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hai

Reagovat
mithro

ale uz skoro koncia

Reagovat
r.mrazik

s tema cekam na zenu...takze zatim smula

Reagovat
Busby babes

jako nez si ji najdes?

Reagovat
r.mrazik

presne jak rikas...jeste tomu dam par let a pak to konecne uvidim

Reagovat
Busby babes

reakce na prvni dil: jezis to je blbost...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Totální pecka!

Reagovat
Whitemedia

První série mě bavila, druhou jsem přetrpěl a taky jsem přemýšlel,že na další už koukat nebudu, ale díky bohu, že jsem si to ještě rozmyslel, protože ta třetí je vážně skvost

Reagovat
r.mrazik

hmm...tak na to treba jeste nekdy dojde...ale ono toho vychazi tolik,ze tezko stihat...

ted je v planu Peaky Blinders a Dark...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to začal sledovat, ale zas tak moc z toho odvařený nejsem, stejně jako jsem nebyl z Fight Clubu. A taky mě irituje, že to co pouští na obrazovkách počítačů je většinou nějaká blbost, přestože alespoň nějaký technický základ tam mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt co se tyce technicky presnosti, tak jsou na nekolik galaxii napred pred ostatnima serialama. Doporucuju si najit co za picoviny dokazou vypustit ve vselijakejch kriminalkach nebo NCIS.

https://youtu.be/u8qgehH3kEQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je jasné.

Já jenom, že je sice super, že tam používají Kali Linux, SSH klienty a tak nějak se drží v realitě, ale přece jenom by tam nemuseli ukazovat zdrojové kódy nesouvisejících programů a nepouštět nesouvisející programy. Ale to stejně většině diváků nedojde, to je jasné.

Reagovat
r.mrazik

Fight Club byl bozi...totalni generacni zpoved...

aneb od Trainspottingu k Fight Clubu...parada

Reagovat
mithro

Reagovat
patas92

Kdybych nepoznal hned asi po 3. díle, že to je vykrádačka Fight Clubu, tak bych možná dokoukal aspoň jednu sérii.

Jinak Godless je naprosto perfektní seriál.

Reagovat
Honza Matoušek

lol

Reagovat
Busby babes

Godless me zatim taky bavi. jsem asi u 4. dilu teda.

Reagovat
mithro

je to zanrovka ale super natocena

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Mám koukat na Godless, když nesnáším westerny a ještě žádný mě nebavil?

Reagovat
patas92

Zkusit to můžeš

Reagovat
Dody10

Na to, jak druhé série Mr.Robot byla totální sračka, tak třetí série parádní.

Reagovat
TopinB

Ne nezbytně v tom pořadí

Logan

La La Land

Baby Driver

Blade Runner 2049

John Wick 2

Reagovat
smazaný uživatel

za mna najlepsia matka

Reagovat
Ondiis

včera jsem stáhl, je to tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

ked nad tym po skonceni filmu budes rozmyslat tak hej. ked to neskusis a len mavnes rukou, tak si budes mysliet ze to bola hrozna blbost

Reagovat
r.mrazik

hmm...na tu asi mit nebudu...

ale beru to

Reagovat
patas92

Planeta opic

Logan

Dunkirk

Wind River

Artuš

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Planeta

Reagovat
nani92

Spiderman: Home Coming, Rýchlo a Zbesilo: Civil War, Thor 3

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Bez poradi Logan, Dunkirk, BR2049, Wind River (asi jako vetsina teda). Ten patej nevim, mam tam vic adeptu - Wonder Woman, Opice + nechavam misto na Star Wars.

Reagovat
vladis271

z toho zoznamu som shot caller nevidel, to si chcem pozrieť, wolverinky nepozerávam takže Wind river zatiaľ film roku a ostatné jen houšť.

Reagovat
Lacko_Boh

za seba mozem povedat ze Logana mozes pozerat aj bez toho aby si predtym videl alebo mal rad "wolverinky". Neskutocne krasny film.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to určitě TOP, ale dále stojí za to se podívat na Gifted, Get out, Going in style, Lucky Logan, What Happened to Monday. Nejvíc první a poslední zmíněné filmy bych zařadil k tomu nejlepšímu letos.

Reagovat
r.mrazik

gifted a Going in style jsem nevidel (napravim asi jen gifted)...pondeli bylo oukej...logan taky v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Going in style bych nezavrhoval... Ideální oddychovka a sedl mi tam dost styl humoru.

Reagovat
r.mrazik

Ok,mrknu na to

Reagovat
vodka

https://www.sporcle.com/games/smac17/2000s-england-forwards

17, na některé bych ale asi radši zapomněl úplně

Reagovat
havrys99

taky 17 chybí Saints 5, CP + Everton 8, Sunderland 8, Bolton 1, Villa 22

Reagovat
vodka

mně preston, bolton, aston villa 22, 3 ( u 22 je neskutečné, že toho tolik odehrál, když byl akorát negolovy bezec), southampton 5 taky, ale tam sem to vědět měl...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nové TGT super

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

Ta trojice to ani jinak neumí

Reagovat
vladis271

žreb je teraz o jednej, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Champions League se losuje až v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

12:00CET, 11 December, Nyon

jestli myslíš CL

Reagovat
Busby babes

v pondeli.

Reagovat
vladis271

vždy to bývalo v piatok nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
blade115

OT: Knightfall

Reagovat
Whitemedia

První díl byl divný a nenatáčet se to u nás, tak už tomu šanci nedám..

Reagovat
blade115

Udělali tomu takový hype, jako kdyby šlo o novou hru o trůny, a přitom to děsně mdlý, herci jsou toporní a nemají vůbec žádné charisma. Plus teda ten děj je dost zvláštní, nějaká historická korektnost tady asi úplně velkou roli hrát nebude. Uvidíme co dál, ale zatím docela zklamání. Přitom tak zajímavé téma. Konečně mohl někdo templářům napravit reputaci z Assassinů.

Reagovat
Whitemedia

Raději mrkni na Happy! ... Meloni válí

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele