15. kolo
03.12.2017 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Southampton FC 1:1

Bournemouth nakonec na domácí stadiónu uhrál remízu se Southamptonem, když na branku Ryana Frasera odpověděl v druhé půli Charlie Austin.

První vážnější příležitost měl po rohovém kopu Van Dijk, tvrdou hlavičkou však branku těsně minul. Na druhé straně předvedl úchvatný reflexivní zákrok Forster, který vytáhl tečovanou střelu Smithe na rohový kop. Další práci měl brankář Southamptonu po hlavičce Akého, i s tou si ovšem dokázal poradit.

Na druhé straně musel Begovič krotit hlavičku Austinu, dorážku Tadiče potom obrana domácích úspěšně zablokovala. Krátce před pauzou šli domácí do vedení - Yoshida se nechal lacině obrat o balón, Bournemouth rozjel rychlý kontr, na jehož konci stál Ryan Fraser, který přízemní střelou překonal Forstera.

Na začátku druhé půle zahrozil Boufal, jeho křižnou střelou ale Begovič s vypětím všech sil zneškodnil. V druhé půli byli hosté jasně lepším celkem a po hodině hry se dočkali zaslouženého vyrovnání - zpětná přihrávka totiž našla na penaltě osamoceného Charlieho Austina, který z prvního doteku míč poslal nekompromisně do sítě.

Na druhé straně mohl domácím vrátit vedení King, jeho nebezpečnou střelu však Forster dalším tygřím skokem vyrazil. A když se po centru Bertranda neujala ani nebezpečná hlavička Austina, dospělo utkání ke spravedlivé dělbě bodů.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele