15. kolo
02.12.2017 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:1

Trápení Tottenhamu zatím nezná konce. Svěřenci Mauricia Pochettina ztrácí další cenné body, když na půdě Watfordu uhráli jen remízu 1:1. Na vedoucí branku Kabaseleho sice odpověděl Son, ovšem dokonat obrat se již hostům nepodařilo.

V úvodní pasáži sice byli lepší hosté, jenže skóre se poprvé měnilo na druhé straně. Na rohový kop Cleverleyho si totiž nejvýše naskočil Kabasele a přesnou hlavičkou na zadní tyč rozjásal domácí příznivce. Druhou branku mohl přidat po pětadvaceti minutách Richarlison, který skoro protlačil k zakončení v malém vápně, nakonec jej ale hostující stopeři zvládli zpacifikovat.

Z následného protiútoku navíc přišlo vyrovnání. Trippier našel za obranou Eriksena, který na nic nečekal a okamžitě poslal před branku střílený centr, který si našel Sona, jenž už zblízka dopravil balón na místo určení. Chvilku před pauzou pálil nebezpečně ze střední vzdálenosti Doucoure, Llorisovu branku však o kousek minul. Na druhé straně mohl vedení na stranu hostů strhnout Davies, jeho ráně však pár decimetrů také scházelo.

Klíčový moment druhého poločasu přišel v 52. minutě. Rozběhnutého Richarlisona totiž hostující Sanchez zastavil loktem v obličeji a sudí Atkinson tak rezolutně vytasil rovnou červenou kartu. Po hodině hry mohl přesilovou hru zužitkovat Doucoure, ovšem jeho střelu nakonec zastavila levá tyč francouzského brankáře ve službách Spurs.

Patnáct minut před koncem hlavičkoval v nebezpečné pozici Richarlison, jeho zakončení však ještě zvládl zablokovat bránící Trippier. NA konci nastavení se odehrál ještě jeden sporný moment - Richarlison totiž svým centrem zjevně trefil ruku Diera a podle všeho se měla kopat penalta. Sudí Atkinson však danou situaci neviděl dobře a nezapískal, a tak si oba celky rozdělily po bodu.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
waynemarkrooney

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele