Premier League - souhrn 14. kola

28.11.2015, 18:02, aktualizováno 29.11.2015, 19:09
Komentáře a souhrny
Liverpool zdolal Swansea, Norwich se rozešel smírně s Arsenalem. WHU se rozešel s West Bromem nerozhodně. Manchester City porazil Southampton a je první, protože Leicester remizoval s Manchesterem United. Aston Villa podlehla Watfordu a zůstává poslední, Crystal Palace rozstřílel Newcastle United a Sunderland si poradil se Stoke City. Neděli otevřela bezbranková remíza Tottenhamu s Chelsea...

Norwich City - Arsenal FC 1:1

29.11.2015 17:15

Góly: 43. Lewis Grabban - 30. Mesut Özil

Arsenal venkovní dvojzápas nezvládl a po porážce od West Bromwiche nedokázal porazit ani Norwich. Na půdě Kanárků nicméně uhráli alespoň bod za remízu 1:1, kterou gólově zajistil Mesut Özil. Z týmu nováčka se prosadil Lewis Grabban. Gunners tak na čelo ztrácí ze čtvrtého místa dva body, navíc přišel o zraněné Koscielnyho s Alexisem.

Tohle trápí fanoušky Arsenalu ještě možná víc než třetí ligová ztráta v řadě. Francouzský stoper sice bude s bolavým bokem scházet pouze týden, dva, avšak Alexise vyřadí poraněný stehenní sval pravděpodobně minimálně na měsíc.

Chilan bude Londýňanům citelně scházet, dnes byl v prvním poločase u všeho nebezpečného, co Arsenal vyprodukoval. Po čtvrthodině hry to byl on, kdo uvolnil centrujícího Monreala a Özil měl náhle před sebou jen brankáře Ruddyho. I díky Bassongovi však zůstalo skóre neměnné. A to i poté, co Alexis po přihrávce Cazorly pálil ze strany do gólmana Norwiche.

Ve třicáté minutě však už John Ruddy svůj celek nepodržel. Nevyšel mu výkop a těžký balón nedokázal zpracovat záložník Norwiche O’Neil. Balón se odrazil k Alexisovi, jenž míč posunul na vápno k Özilovi a ten podél vyběhnuvšího Ruddyho otevřel skóre. Německý fotbalista tak potvrdil svoji dobrou formu, gól nebo asistenci si připsal už poosmé v řadě.

Arsenalu však ani tentokrát jeho přínos na vítězství nestačil, v závěru prvního dějství totiž Norwich převzal iniciativu a zaslouženě vyrovnal. Bradyho střelu ještě vyrazil Petr Čech, ale když se Robbie Brady přeorientoval na tvůrce hry, už Norwich vyrovnal. Právě po jeho akci se k míči dostal Lewis Grabban, jenž se ve vápně obtočil kolem nedůrazného Gabriela a překonal českého gólmana.

V nastaveném čase se ještě Hoolahan dostal do obrovské šance po centru Wisdoma, ale sám před Čechem selhal a poslal míč nad branku. Brankář s helmou však ještě měl možnost zachránit Arsenalu alespoň bod. V nudném druhém poločase totiž úžasným zákrokem zastavil míč v cestě za svá záda po centru Olssona a sražení Gabriela.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Swansea City 1:0

29.11.2015 17:15

Góly: 62. James Milner (pen.)

Do třetice všeho dobrého. Jürgenu Kloppovi se ve třetím ligovém utkání na Anfield Road konečně povedlo se svým týmem zvítězit, ani dnes to ale žádná hitparáda nebyla a nezaujatý divák se při sledování tohoto duelu musel nudit. O nejtěsnější výhře Liverpoolu nad Swansea rozhodl z pokutového kopu James Milner.

Přitom začátek zápasu dával fanouškům naději, že by dnes mohlo být k vidění atraktivní souboj. Po šesti minutách hry obral o balón na polovině hřiště Brittona James Milner, míč se pak po ose Firminho - Lallana dostal až k rychlému Ibemu, jemuž šanci na poslední chvíli skluzem překazil navrátivší stoper Kyle Bartley, sám si však málem vstřelil vlastní gól, naštěstí pro něj pouze zazvonila tyč.

Za chvíli zase Milner dobrým napadáním odzbrojil Sigurdssona, Lallana rozehrál do křídla na Morena, jehož centr si Jordon Ibe sice dobře zpracoval, při rozhodujícím momentu ovšem podklouzl a Ashley Williams celou situaci zažehnal. A to bylo z prvního poločasu asi tak vše, co stálo za zmínku - během úvodního dějství ani jeden z týmů nevystřelil na bránu, přičemž Swansea se v tomto ohledu nezlepšila ani po změně stran.

To Reds už alespoň dvakrát Lukasze Fabianskeho ohrozili - poprvé v 52. minutě, kdy to zpoza vápna zkoušel nepříjemnou skrytou ranou aktivní Ibe a polský brankář jeho skákavý pokus s vypětím všech sil vyrazil na roh. Ještě před tím si vytvořili snad jedinou zajímavou příležitost i svěřenci Garryho Monka, střela Ki Song-junga po přiťuknutí Sigurdssona však skončila pouze v hledišti.

Nejdůležitější moment celého utkání přišel v 61. minutě a nemohl u toho chybět znovu Ibe. Centr brzy dvacetiletého křídelníka zastavil rukou Neil Taylor a jeho jmenovec, hlavní rozhodčí Anthony Taylor, po chvilce váhání a poradě s asistentem ukázal na penaltový puntík. Nařízený kop bezpečně proměnil James Milner a připsal si třetí trefu v sezóně. Další mohl přidat čtvrthodiny před koncem, jeho zakončení ale scházeli centimetry a domácí se tak o vítězství museli strachovat až do posledních chvil.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 1:1

29.11.2015 15:05

Góly: 17. Mauro Zárate - 50. Winston Reid (vl.)

Ač se po úvodním dějství zdálo, že Adrián může druhou půli sledovat z kavárny, byl to nakonec on, kdo udržel v Londýně alespoň bod. Už pětkrát z posledních šesti vzájemných duelů v Upton Parku se tak oba celky rozešly smírně.

Opatrný úvod z obou stran narušila v desáté minutě pohledná akce domácích vyšperkovaná brilantním průnikem Lanziniho do vápna, který následně pobídl Zárateho, ten ale bez přípravy pálil levačkou jen do boční sítě. Mladší z dvojice Argentinců si chvíli poté hrál s balónem přespříliš a po lehkovážné ztrátě u půlící čáry se k dobré příležitosti dostal Rondón, zpoza obránce střílel těsně za vápnem na vzdálenější tyč, která se těsným průletem snad i zachvěla.

Skóre se tak měnilo až v osmnácté minutě, když si Sakho dobrým pokrytím míče vybojoval přímý kop z dvaceti metrů. K tomu se postavil Zárate, jenž nemohl trefit lépe horní roh u spojnice bližší tyče s břevnem. Bez nápadu hrající hosté mohli litovat své pasivity znovu po půlhodině hry a opět za to mohla spolupráce dvou Jihoameričanů. Úspěšný střelec tentokrát potáhl balón po pravé straně a Lanzini bez přípravy vypálil parádní ránu, solidním zákrokem se musel blýsknout Myhill.

Pět minut po změně stran tak z čistého nebe přišlo srovnání, a to s pořádným kusem štěstí pro hosty, kterou podpořily hned dvě ruce. Prvně to byla ta zlatá Pulisova při poločasovém střídání, Fletcher totiž hrudí vracel míč do vápna pro Lamberta, jehož pohotový pokus zasáhl ruku Reida a Adrián byl rázem vyřazen ze hry o udržení čistého konta.

V 60. minutě to byl opět jediný nový muž na hřišti, který se postavil k přímému kopu zpoza vápna, využil rozestoupené zdi a Adrián musel rychle na zem, aby skrytou střelu dokázal vyrazit. Vzápětí se po načechraném centru Fletchera dostal k hlavičce Rondón a domácí brankář ve výskoku z nouze připsal neobvyklý zákrok hrudí.

V první půli o tolik lepší Kladiváři se k odpovědi prvně přiblížili až v 71. minutě, kdy získali míč na své půli, Moses ho potáhl desítky metrů až k šestnáctce soupeře, kam předával Sakhovi, ten ale se střelou příliš otálel, Olsson jeho pokus srazil těsně vedle brány. Senegalský útočník si navíc bez cizího zavinění přivodil zranění nohy.

Minutu před koncem se do voleje v hloubi vápna opřel Moses, pálil chytře na vzdálenější tyč a Myhill by jistě neměl žádnou šanci svůj tým zachránit, balón ale nakonec proletěl těsně mimo. Komentátor BBC, John Roder, si tak mohl k výplatě finančně polepšit, pokud v sázkové kanceláři věřil svému vlastnímu úsudku. "1. ledna skončil zápas 1:1, nebude překvapením, když to v neděli skončí stejně," napsal před zápasem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 0:0

29.11.2015 13:00

Góly: -

Doma stále neporažený zůstává i po čtrnáctém kole Tottenham, londýnské derby s Chelsea totiž nakonec dopadlo zaslouženou remízou. Zajímavější podívanou určitě nabídl první poločas, ve druhém dějství už byly k vidění pouhé tři střely a oba celky se tak nějak spokojily se ziskem jednoho bodu.

José Mourinho dnes zvolil zajímavou taktickou variantu, kterou u něj vídáme velice sporadicky - pouze na lavičku náhradníků usedl Diego Costa a místo něj v útoku nastoupil Eden Hazard. Nejlepší hráč loňské sezóny měl na trávníku velkou volnost a při ofenzivních akcích si často měnil pozice s Pedrem, Willianem a Oscarem.

Mourinho měl ale v úvodu utkání jiné starosti, Harry Kane se v souboji střetl s Asmirem Begovićem a bosenský brankář zůstal otřesený ležet na zemi. Okamžitě se začal rozcvičovat třiatřicetiletý náhradník Marco Amelia, Begović však po krátkém ošetření dokázal v utkání pokračovat. Jeho schopnosti zanedlouho prověřil znovu právě Kane, skrytou střelu zpoza šestnáctky dokázala dočasná jednička Blues zpacifikovat.

Z tábora Chelsea hrál dnes s velkou chutí Pedro, defenzivě Spurs dělal problémy jeho neúnavný pressing a ve 23. minutě se dostal i do zakončení, když vypálil z nějakých osmnácti metrů a míč s přispěním Dierovy teče prosvištěl těsně nad břevnem. Ze střední vzdálenosti to na opačné straně zkoušel i Dembélé, Begović byl ale pozorný. V neobvyklé pozici se ještě před tím na druhé straně objevil Eden Hazard, když si v obležení několika obránců naskočil na centr Oscara a hlavou minul jen o kousek.

Žádným velkým hlavičkářem není ani Son Heung-min, přesto málem otevřel skóre, když ho po Kaneově centru neuhlídal Branislav Ivanović a jen další dobrý zákrok Begoviće uchránil hosty od inkasované branky. Korejský záložník, jenž na White Hart Lane přišel v létě z Leverkusenu, se pak objevil ještě v jedné zajímavé příležitosti, po pěkné individuální akci a narážečce s Lamelou ovšem zamířil pouze do rukavic brankáře Chelsea.

Fotbalisté ze Stamford Bridge byli s bezbrankovou remízou docela spokojeni a tento výsledek celkem bez problémů kontrolovali. V 68. minutě navíc mohl vsítit vítězný gól Eden Hazard, když po pasu Ivanoviće střílel přímo z voleje a Tottenham podržel fantastickým zákrokem Hugo Lloris. To, že Mourinhovi takový výsledek stačí, demonostroval portugalský manažer i tím, že namísto takřka celý druhý poločas rozcvičujícího Costu nakonec poslal do hry defenzivněji laděného Kennedyho a Loftuse-Cheeka.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester United 1:1

28.11.2015 18:30

Góly: 24. Jamie Vardy - 45+1. Bastian Schweinsteiger

Leicester City ve šlágru sobotního programu doma pouze remizoval s Manchesterem United 1:1, když na gól nezastavitelného Jamieho Vardyho dokázal ještě v prvním poločase zareagovat Bastian Schweinsteiger. Z tohoto výsledku mají největší radost na Etihad Stadium, Citizens se totiž díky tomuto výsledku dostali díky lepšímu skóre do čela.

Diváci přítomni na King Power Stadium i ti u televizních obrazovek možná od tohoto utkání čekali trochu víc - zejména druhá půle příliš fotbalové krásy nenabídla. Na první velkou šanci se čekalo až do 24. minuty, kdy se zároveň i poprvé měnilo skóre. Foxes předvedli svůj typický rychlý protiútok, když se po rohovém kopu Red Devils zmocnil míče Christian Fuchs, perfektní kolmicí vysunul Vardyho a ten z úhlu pokořil De Geu.

Velký objev letošní sezóny tak prodloužil svou úctyhodnou sérii, když se trefil v jedenáctém zápase v řadě, což před ním ještě nikdo nikdy v Premier League nedokázal. Celkově se jednalo o čtrnáctou Vardyho branku v letošním ročníku a proto není divu, že suverénně vládne tabulce střelců. Vynikající výkony podává i Riyad Mahrez, ten však dnes svůj gólový účet nerozšířil - v 31. minutě po nádherné narážečce s Okazakim totiž jeho zakončení zlikvidoval výborný De Gea.

Manchester United dlouho nebyl vůbec nebezpečný, přesto v nastaveném čase úvodního dějství vyrovnal. Na centr Juana Maty od rohového praporku si naskočil Bastian Schweinsteiger a přes marnou snahu bránícího Okazakiho skóroval. Zaznamenal tak svou premiérovou branku v novém působišti a k další nebyl daleko krátce po změně stran, tentokrát ho ale při podobné situaci vychytal Kasper Schmeichel.

Dobrým zákrokem na opačném konci hřiště musel prezentovat i David De Gea. Další rychlý brejk táhl Mahrez, který s míčem uběhl několik desítek metrů, aby pak přihrál střídajícímu Ulloovi, jenž se sice dokázal dobře uvolnit, vystřelil však pouze do míst, kde stál připravený španělský brankář. A když šest minut před koncem Memphis Depay v nadějné pozici zamířil vysoko nad, rozešli se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 3:3

28.11.2015 16:00

Góly: 80. Adam Smith, 87. Junior Stanislas, 90+8. Junior Stanislas - 25. Ramiro Funes Mori, 36. Romelu Lukaku, 90+5. Ross Barkley

Nezapomenutelný zážitek si odnesou všichni, kteří dnes vyrazili na Dean Court. Ještě deset minut před koncem byl stav 0:2, děje nadcházející však přinesly divákům hned několik infarktových stavů. Bournemouth tak prvně od srpna boduje dvakrát v řadě, Everton naopak už třikrát na hřišti soupeřů neuspěl.

Už na konci druhé minuty mohli překvapit domácí, když se po rychlém přesunu na útočnou polovinu a centru Stanislase dostal k voleji z vápna Gosling, ten mířil jen decimetry vedle. Neúspěšná akce tak alespoň předznamenala, že si Bournemouth doma nenechají nic líbit, prvních dvacet minut tak Everton marně tápal, poté se ale nadechl k útočné aktivitě, která vyvrcholila neobvyklým gólem pro liverpoolský tým.

Nejprve našel přesným centrem McCarthy Koného, jehož pohotovou střelu reflexivně vytáhl Federici. Po následném rohu centroval Barkley a na domácím brankáři si lámal zuby kanonýr Lukaku. Ve 25. minutě už však od rohového praporku našel Barkley Ramira Funese Moriho a ten se hlavičkou přes obránce pod břevno radoval vůbec z prvního gólu po standardní situaci pro Everton v letošní sezóně.

Domácí sice nikterak nezamrzli, deset minut po úvodní netypické brance však k jejich smůle přišel zásah pro výběr Roberta Martíneze naprosto typický. Skákající pas od pravé lajny si skvěle zpracoval a zblízka pak k přední tyči překonal brankáře Romelu Lukaku, asistenci přitom zařídil Gerard Deulofeu, který z šesti gólových asistencí hned pět směřoval právě belgickému ostrostřelci.

Odpověď mohla přijít záhy, to po rohovém kopu hlavičkoval Matt Ritchie a Howarda dokonce překonal, na brankové čáře však nadějný náskok hostů udržel John Stones. V závěru poločasu už nováčkovi dech docházel, ve formě hrající ofenzivní kvarteto Evertonu ale přes v dobře organizované obraně okno nenašlo.

Ani po změně stran nepolevovali svěřenci Eddieho Howea, drželi si lehkou převahu v držení a branku soupeře ohrožovali o něco málo více než hosté. Jenže Tim Howard si na příliš práce stejně stěžovat nemohl, a když už se domácí k zakončení mezi tři tyče dostali, byl ve správný čas na správném místě.

První větší příležitost si tak Bournemouth připsal až v 68. minutě, kdy opět zafungovala spolupráce Stanislas - Ritchie, druhý jmenovaný pálil z half-voleje tvrdě, leč jen do dobře postaveného brankáře. Neutuchající touha po závěrečném dramatu ovšem nakonec přeci jen úspěch slavila. Deset minut před koncem se totiž s ničím nerozpakoval Adam Smith a zpoza vápna poslal famózní ránu do vzdálenější tyče, od které si už balón do sítě cestu našel.

To samozřejmě zapálilo jakoukoliv uhasínající naději a v 87. minutě se tak mohl stadion rozehřmít radostí. Murray poslal z přímého kopu do šestnáctky Kinga, který i s trochou štěstí našel před malým vápnem Stanislase, a ten střelou do protipohybu brankáře k bližší tyči dokázal vyrovnat. Štastný konec pro nováčka, který přinese druhou remízu 2:2 v řadě, zdálo se...

Celé to začalo ve druhé minutě nastavení, kdy se Murray málem nevědomě stal tím, kdo rozhodne. Jeho teč Danielsova pokusu ale mířila nad břevno. V poslední minutě hlášeného nastavení tak gólem na 2:3 potvrdil svou nejlepší sezónu Ross Barkley, ten byl důraznější než několik bránících hráčů a po ztrátě Colemana tak z otočky překvapil brankáře u bližší tyče, pod kterým balón šťastně procedil.

Snad ani domácí fanoušci nepochybovali, že závěr se žádným happyendem nestane, přesný zásah ale donutil sudího v pokračování ve hře a tři minuty po zdánlivém rozhodnutí přišlo skutečné rozuzlení. Hrdinou utkání se stal Junior Stanislas, který se před první brankou radoval z ligového gólu naposledy v srpnu 2014 na samém počátku úspěšné jízdy v League Championship. Po centru Charlieho Danielse využil už nekoncentrované obrany hostů a hlavičkou doprostřed brány definitivně rozjásal většinu diváků na Dean Court. Časy posledních gólů, tedy 94:45 a 97:13, se přitom zapisují jako nejpozdější zásahy v letošní Premier Leauge.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Watford FC 2:3

28.11.2015 16:00

Góly: 41. Micah Richards, 89. Jordan Ayew - 17. Odion Ighalo, 69. Alan Hutton (vl.), 85. Troy Deeney

Aston Villa se vzedmula k možná nejlepšímu výkonu sezóny, svého soupeře přehrála na míči, dokázala ho i zamknout před vápnem a střeleckou potencí vysloveně trhala předchozí statistiky. O to větší problém tak může být, že si přesto všechny body odváží pasivnější Watford, který však možná ztratil svou jasnou jedničku mezi tyčemi.

Všechny experty chtěl už po necelých deseti minutách umlčet Ayew, který dostal parádní kolmici za obranu od Richardse, následně však vyběhl z dobrého úhlu a přízemní ranou z pár kroků Gomese překonat nedokázal. I samotné zakončení ale působí u Villans pozitivním dojmem, to se také vzápětí odrazilo na sérii rohů a neobvyklým tlakem u šestnáctky jejich soupeře.

O to více tak musela mrzet první zajímavější akce hostů. Ighalo se v tísni dostal ke střele z hloubi vápna a Guzan pravděpodobně ani netušil, jak jeho pokus vyrazil, po míči ale byli dychtivější útočníci a k odraženému balónu se za vápnem dostal Watson, jeho prudký pokus z voleje pak Clark srazil pouze k volnému Ighalovi, a ten už neměl problém otevřít skóre.

Domácí mohli odpovědět téměř okamžitě, Ayew využil svého důrazu a před malým vápnem zakončoval v pádu a bezbranný Gomes si mohl oddechnout, že se balón jen otřel o jeho tyč. Byl to tak opět Guzan, kdo se musel stavět tváří v tvář soupeři, tentokrát na něj Capoue nevyzrál, když si domácí brankář včas vyběhl a téměř vymazal volný prostor pro let míče do branky. Viníkem byl přitom Sánchez, který předvedl další chybu jen o chvíli později, to už ale dalšímu průniku dokázal zabránit sám a hrubku tak napravit.

Pouze individuální chyby při rozehrávce ovšem dávali hostům šance na pojištění, Villans se proti všem zvyklostem snažili přebývat na polovině soupeře, v Birminghamu nevyzkoušené útočné manýry nicméně končili dříve, než měly. Chvíli po půlhodině hry tak vzal tíhu celé akce na sebe Sinclair, který si naběhl do střelecké pozice a zpoza vápna přes Cathcarta pořádně protáhl Gomese. Ani on by nestačil na pokus Clarka, jen kdyby měl k míči po tečovaném rohovém kopu o pár centimetrů blíže, takhle ve skluzu do odkryté části balón nenasměroval.

To už si ale i nestranný divák musel žádat pro nemastný Watford trest, který skutečně přišel pět minut před koncem po faulu Watsona na Huttona, jenž si po celou dobu pro podobné situace vyloženě chodil. Veretout pak z přímého kopu přesně našel Micaha Richardse, jehož hlavička neměla chybu a Gomes tak mohl jen nevěřícně koukat na pomezního, který zřejmě měl praporek zvednout, to ovšem nijak nemohlo pokazit radost úspěšného střelce, z jehož emocí se dal spíše vyčíst zisk cenné trofeje než pouhé srovnání s nováčkem ligy.

Své přitom muselo sehrát i zadostiučinění, Garde totiž mohl být prvně spokojen s odezvou svých svěřenců na taktické pokyny, když si v prvním dějství připsali na své poměry až neuvěřitelné 68% držení míče a z nich plynoucích pět pokusů mezi tři tyče (za předešlých šestadvacet ligových poločasů si připsali jen sedmkrát více).

Druhý poločas se od počátku nesl v podobném duchu, ač se Watford snažil při rychlých kontrech kousat, defenzíva domácích byla neprostupná. Veškeré tempo a až překvapivě atraktivní fotbal ovšem zastavila děsivá srážka Cathcarta s vlastním brankářem. Ten od svého obránce dostal uspávající ránu nohou do hlavy, ze hřiště byl tak odnesen při potlesku zafixován a s nutným použitím kyslíkové masky.

Nepříjemnou zprávu jim ale bleskově zpříjemnil Alan Hutton, který se snažil Deeneyho přihrávku do vápna pro Ighala zneškodnit tak smolně, že Guzan na balón mířící přesně k tyči nemohl dosánhout. Nešťastnému obránci tak chybí jediný vlastní gól, aby vyrovnal skotský rekord v Premier League, který stanovil Colin Hendry. O vyrovnání se mohl zasloužit nejhorší hráč v domácím dresu, Carles Sanchéz, s pomocí Watsona ale po rohovém kopu těsně minul.

Bitva, která s každou minutou nabírala na emocích a sudí měl čím dál větší potíže udržet hráče na uzdě, přitom měla ještě přinést několik důležitých momentů. Pět minut před koncem řádné hrací doby zmrazil stadion Troy Deeney, který za pečlivého dozoru dvou stojících obránců jediný vyskočil a hravě tak hlavičkou pojistil vedení. Smolařem byl přitom opět Hutton, který v rychlém sledu dvakrát nezaviněně daroval míč soupeři těsně před vápnem a dovolil tak celé akci úspěšný konec.

K oživení naděje ještě zavelel Jordan Ayew, který v 90. minutě využil přihrávky Richardsona a z hranice vápna nedal střídajícímu brankáři možnost vytěsnit jeho přesnou trefu k tyči. Čtvrtý rozhodčí vzápětí ukázal dalších deset minut boje a fanoušci své koně hnali do útoku. Jediným, kdo se v nastavení mezi domácími vyznamenal, byl ovšem Guzan. Jeho další dva parádní zákroky, kterými vytahoval střely těsně vedle tyčí, už ale Villu zachránit nemohly.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 5:1

28.11.2015 16:00

Góly: 14. James McArthur, 17. Yannick Bolasie, 41. Wilfried Zaha, 47. Yannick Bolasie, 90+3. James McArthur - 10. Papiss Cissé

Crystal Palace po výborném výkonu naprosto rozdrtil Newcastle a hosté si z Londýna na sever odváží potupného bůra. Na demolici Magpies, kteří se tak po tomto kole propadají na předposlední příčku, se dvěma góly podíleli James McArthur a Yannick Bolasie, k nimž se ještě přidal Wilfried Zaha.

Newcastle přitom v Selhurst Parku začal skvěle. Pravý obránce Daryl Janmaat vyvezl balón až k šestnáctce soupeře, kde nádherným pasem oslovil Papisse Cissého, jehož se domácí defenziva snažila vystavit do ofsajdu, praporek asistenta rozhodčího však zůstal dole a senegalský forward si připsal svůj druhý gól v aktuální sezóně.

Fanoušci na stadionu ale na vyrovnání dlouho nečekali. Ve 14. minutě se proti Coloccinimu dokázal prosadit Connor Wickham, jenž následně přihrál McArthurovi a jeho rána zpoza vápna srazil do protipohybu Roba Elliota Paul Dummet - 1:1. Zanedlouho už Eagles dokonce vedli. Znovu u toho byl Wickham, talentovaný útočník nejprve na polovině hřiště připravil o míč Jacka Colbacka, po chvíli znovu on přihrál přes celou šestnáctku Zahovi, který ještě přepustil na Bolasieho a ten nekompromisně propálil Elliota.

Gól na 3:1 padl čtyři minuty před koncem úvodního dějství. Rychlý brejk táhl Bolasie, rozehrál do strany na Wickhama, který na zádní tyči našel Zahu, jehož volej se ještě odrazil od země a zapadl přesně do pravého horního rohu hostující svatyně. Ačkoliv byl Crystal lepším týmem, na žádný debakl to v těchto chvílích ještě nevypadalo.

Až druhý poločas byl jednoznačně v rukách Pardewovy družiny, která svůj náskok navýšila již po devadesáti vteřinách druhé půle. Na centr Yohana Cabayeho, bývalého hráče Newcastlu, z volného přímého kopu si naskočil Damien Delaney, jenž hlavou posunul míč na Bolasieho a rodák z Lyonu snadno zaznamenal druhou branku v tomto utkání.

V dalším průběhu zápasu mohl Yannick Bolasie dokonce zkompletovat hattrick, své příležitosti ale neproměnil. Více gólů ve své síti nechtěl připustit ani Rob Elliot, zkušený brankář zaskakující za zraněnou jedničku Tima Krula své spoluhráče podržel zejména v v 66. minutě, když vytěsnil povedenou ránu Warda. Nakonec stejně popáté inkasoval, v nastaveném čase ho totiž po zmatcích v obraně z takřka nulového úhlu prostřelil James McArthur.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 3:1

28.11.2015 16:00

Góly: 9. Kevin De Bruyne, 20. Fabian Delph, 69. Aleksandar Kolarov - 49. Shane Long

Manchester City po třech utkáních bez vítězství dokázal zase naplno bodovat, když na Etihad Stadium porazil Southampton 3:1, o což se svými přesnými trefami zasloužili Kevin De Bruyne, Fabian Delph a Alexander Kolarov. Gól Shane Longa přišel vniveč, a tak si klub z jihu Anglie připisuje premiérovou venkovní porážku v letošní sezóně.

Citizens vstoupili do dnešního utkání s velkým odhodlání napravit nedávné neúspěchy a za svou aktivitu byli brzy odměněni. Ještě před tím napřáhl z přímého kopu specialista na podobné situace Alexander Kolarov a Maarten Stekelenburg jeho střelu krotil s velkými potížemi. V 9. minutě už ale inkasoval, když obrovskou minelu vyrobil Maya Yoshida, míče se zmocnil Raheem Sterling a po několika rychlých krocích vybídl ke skórování před prázdnou bránou Kevina De Bruyneho, jenž nepohrdl - 1:0.

Další chyba v rozehrávce Saints přišla čtyři minuty nato, Oriol Romeu namísto Wanyamovi přihrál Fabianu Delphovi, jehož kolmici se okamžitě snažil využít Sergio Agüero, v rozhodujícím momentě si však balón příliš předkopl a Stekelenburg dokázal celou situaci zažehnat. Znepokojený Ronald Koeman v tu chvíli na lavičce jen nevěřícně kroutil hlavou.

Ve 20. minutě se domácí dožadovali penalty a nutno dodat, že právem. Fernandinhovu hlavičku po centru od rohového praporku na brankové čáře rukou vyrazil Steven Davis, hlavní rozhodčí Roger East ovšem tento přestupek zřejmě přehlédl. Partu Manuela Pellegriniho to ale příliš mrzet nemuselo, hned z následného rohu totiž navýšila své vedení. De Bruyne překvapil defenzivu soupeře rozehrávkou po zemi na střed hřiště, kde čekal připravený Fabian Delph a jeho přízemní střelu tečoval mimo dosah Stekelenburga Virgil van Dijk - 2:0.

Nizozemský stoper mohl svůj nešťastný moment okamžitě napravit, jeho nádherná rána z nějakých pětadvaceti metrů však pouze rozezvučela břevno Caballerovy svatyně. Argentinský brankář byl v dnešním utkání dlouho bez práce, ačkoliv Southampton postupem času hru vyrovnal, nebezpečný příliš nebyl. Krátce po přestávce se se přesto dokázal dostat zpět do zápasu, když se po centru Maného a zaváhání Caballera s Demichelisem prosadil Shane Long.

Irský útočník, který dnes na hrotu útoku nahradil distancovaného Pellého, v 61. minutě dokonce nebyl daleko od vyrovnání. Dušan Tadić dostal neskutečně mnoho prostoru, čehož využil, pronikl až před Caballera, který jeho trochu laxní zakončení zlikvidoval a se štěstím si poradil i s následnou dorážkou právě Longa.

Southampton svou příležitost nevyužil, naproti tomu Manchester ano, a tak vedl znovu o dva góly. Sky Blues rozjeli rychlou akci, míč se po ose Sterling - Bony - De Bruyne dostal až ke Kolarovovi, který si přihrávku zpracoval na prsa, zachoval chladnou hlavu a z druhé dotyku vypálil přesně na zadní tyč - 3:1. A jelikož poté zazdil dobrou příležitost Sadio Mané, připisují si Citizens konečně zase tři body.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Stoke City 2:0

28.11.2015 16:00

Góly: 82. Patrick van Aanholt, 84. Duncan Watmore

Třetí vítězství na lavičce Sunderlandu si připisuje Sam Allardyce a podruhé mu k tomu pomohlo vyloučení klíčového stopera soupeřova týmu. Přesilovku po červené kartě Ryana Shawcrosse Black Cats dokonale využili, díky brankám Patricka van Aanholta a Duncana Watmora porazili Stoke 2:0 a v tabulce se vyhoupli mimo sestupové příčky.

Do onoho klíčového momentu se diváci na Stadium of Light příliš nebavili a bylo vidět, že se jedná o souboj týmů, jejichž ofenzívy patří v Premier League k nejhorším. Nejnebezpečnějším hráčem domácích byl Jermain Defoe, jehož rána z 19. minuty mířila těsně vedle. Zkušený útočník však musel po půlhodině hry střídat a své místo na trávníku přepustil mladému Duncanu Watmorovi. Jak se později ukázalo, tento tah se "Big Samovi" náležitě vyplatil.

Právě Watmora totiž ve 47. minutě nedovoleně zastavil Shawcross a sudí Mike Dean bez váhání tasil druhou žlutou a následně červenou kartu. Potters dlouho dokázali vzrůstajícímu náporu Sunderlandu vzdorovat, změna skóre nastala až osm minut před koncem. Adam Johnson rozehrál přímý kop nečekaně na Patricka van Aanholta, který z první vypálil a prudkou přízemní střelu zastavila až síť. Nizozemský obránce se tak radoval ze svého premiérového gólu v anglické nejvyšší soutěži.

Definitivní pojistku přidal zanedlouho Duncan Watmore. Odchovanec Manchesteru United využil dlouhého autu Yedlina i zaváhání Pieterse a z úhlu překonal zkoprnělého Butlanda, jehož třízápasová série bez obdrženého gólu tak skončila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1492330:1429
2.Leicester City1485129:2129
3.Manchester United1484220:1028
4.Arsenal FC1483324:1227
5.Tottenham Hotspur1467124:1125
6.Liverpool FC1465318:1523
7.Crystal Palace1471619:1422
8.West Ham United1464425:2122
9.Everton FC1456327:1921
10.Southampton FC1455420:1720
11.Watford FC1454515:1619
12.Stoke City1454511:1419
13.West Bromwich Albion1453613:1818
14.Chelsea FC1443717:2315
15.Swansea City1435614:1914
16.Norwich City1434717:2513
17.Sunderland AFC1433816:2612
18.AFC Bournemouth1424817:3010
19.Newcastle United1424814:3010
20.Aston Villa14121112:275

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (895)

Přidat komentář
nani92

Everton celkom pekný výkon, len keby nehrali tak naivne

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland už jenom 2 body na Chelsea. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth se možná opravdu dokáže zachránit

Reagovat
fenixLFC

nedokaze

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokaze. Hraji sice pohledny fotbal, ale strasne naivni. Takovy trochu Zemanuv hura styl.

Reagovat
fenixLFC

pohledny ale pritom nie moc efektivny

Reagovat
SunFells

Damn, já to po Barkleyho gólu vypl

Reagovat
Zaschrona

Prvni polocas dobry vykon, pohodove vedeni, dokonce i gol z rohu, coz je vec neznama snad po nekolik let. Druhy polocas absolutni bida, Deulofeu s Konem neudelali jedinou dobrou vec, stred zalohy byl prehravany a to o to vic, kdyz musel jit dolu McCarthy kvuli zraneni a bylo to horsi a horsi s tim, jak Martinez nesmyslne neposlal na plac Mirallase s Lennonem za unavene hrace. A pak jeste ten zaver, neuveritelny, ze to takhle totalne dokazem zvorat hned dvakrat... A tohle byl presne ten typ zapasu, kde si nesmime dovolit zavahat, pokud chcem do Evropy. Hruza.

Reagovat
Zaschrona

ale pro Bournemouth zaslouzena remiza, bojovali a hrali dobre, jak uz jsem psal v preview, maji na to, aby realne bojovali o zachranu az do konce, i jim to preju, aby se jim to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

redakce díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Shearer zase bude muset totálně Newcastle zprdnout v MOTD

Reagovat
Liquid

pěkně Černé Mačky - když sem tu psal, že se zachrání, tak s tím nikdo nesouhlasil a vida, už jsou na místě zaručující záchranu kdežto slavná Aston Villa dělá ostudu městu Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeees snad maš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Villa a Newcastle jasnej Champ, Burnemouth aspoň bojuje, padáku se snad vyhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Big Sam jak tam kydal na 4. rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace Man. City Sunderland + Demichelis pls dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Palace Man City Sunderland + Demichelis pls dpc

Reagovat
smazaný uživatel

zatím padalo dost branek 4+ až na Sundeland (2:0) očekávám hodně branek i u Ďáblů tipuji překvápko 2:1 nebo spíše 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

"Sunderland

Reagovat
kvasha16

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

těch možností je

Reagovat
Talker

Kevinek klasicky gol + asistence...

Reagovat
lucius6

2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Sadílek zaskočil netradičně na levém obránci. PSV porazilo AZ

http://martintran7.blogspot.cz/2015/11/michal-sadilek-zaskocil-netradicne-na.html

Reagovat
minoLFC

nerob si reklamu Michale

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY GOAAAAAAAAL !!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Co to trepe host v studiu na Digi Sporte o Vardym, Barcelone a Realu ?

Reagovat
C-M@ster

Remíza - nejhorší možnej výsledek...

Reagovat
BrainBlender

Musim rict, ze fandit manchesteru je fakt za trest. Styl jakym united hraji je snad antiteze proti fergusonovu manchesteru. Hrace to nebavi, hazi otraveny xichty. Prijde mi to jako trapna parodie na barcelonu. Hraci bez pohybu, na cosi vyckavaji. Vsichni primocari hraci pod Van Gaalem trpi. Vyjimky tvori letos uzasny Smalling, Swein - kterej je pan fotbalista a na tenhle styl je zvyklej z Bayernu, De Gea, kteryho se styl hry vubec netyka a mozna Blind, ktery prechod na stopera zvladl bravurne.

Reagovat
BrainBlender

Ted prosti Leicestru to byl porod, divat se jak Young vecne hleda komu hodit aut, prihravky na stranu a misto pokusu o obejiti protihrace (cest Martialovi) nahravka dozadu a na stopera. Hnus. Utocnici Rooney s Martialem v utocny fazi utikaji do strany a centruji pred branu, kam dobiha na centra Mata

Reagovat
BrainBlender

Jesteze vychazeli rohy a jeden z nich se povedlo promenit. Ale kolik bylo sanci vytvorenych?

Reagovat
I am Mancunian

0

Reagovat
BrainBlender

Taky mam ten pocit. Co si pamatuju je, jak Martial v nulaku udela pravyho beka a zkousi na nahodu pred branu. A po rohu Bastiho vychyta Kasper.

Nejaka snaha je videt, je to lepsi nez to byvalo, ale porad si ten fotbal neuzivam.

Reagovat
smazaný uživatel

do puntíku

Reagovat
minoLFC

Strata pre Leicester...Ranieri po sezóne späť do Chelsea? Vardy

Reagovat
I am Mancunian

Dint have a single shot on target in the match from open play #mufc

Reagovat
Carrick

No, škoda, tomuto druhopoločasovému Leicesteru by Fergie nasypal tři kusy a šlo by se slavit. Nicméně to nebylo úplně špatné, ta Gaalova hra má něco do sebe, akorát k tomuto stylu hry prostě potřebuje rozdílovější hráče na krajích a celkově na těch ofenzivních postech.

Reagovat
EXoRcIsT

Ferguson keby mal tychto hracov tak vyhra PL , FA Cup a v LM da minimalne semifinale ta srackoidna hra co LVG preferuje je nieco otrasne ved ked mame 2 strely na branu za zapas tak mozme hovorit o super zapase

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
BrainBlender

Those Fergie times

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nebylo to úplně špatný? Vždyt tohle je ostuda, ne MU. Ti hráči jsou totálně svázaní taktikou, bojí se experimentovat a přihrávají jen na jistotu. Tam je potřeba zkoušet dávat pasy za obranu, do mezer... Jistě, pak klesne úspěšnost přihrávek, přibude pár ztrát balonu, ale bez toho to dneska nejde.

Reagovat
I am Mancunian

my sme uz radi aj za to malicko

Reagovat
Carrick

Hodnotím druhý poločas, první samozřejmě byl tragický, ale potom, když těm dřevorubcům došly síly a přestali běhat, tak jsme v pohodě ovládali zápas. Jasně, opět málo šancí, ale je to dost o tom, že na ofenzivních postech chybí větší individuální kvalita, lepší řešení situací, odvaha... bohužel

Reagovat
Hokaido

Stojím si za tím, že ta individiální kvalita vám nechybí... Zápas jste neovládali, pouze jste v klidu drželi remízu, v čemž je obrovský rozdíl. V pohodě ovládnul zápas ve 2. poločase třeba Arsenal v úterý, ne vy dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak behalo vam tam v utoku crestvo investovanych 80 mega eur. Rozmyslam kolko treba investovat, aby nechybala individualna kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, to uz je skoda slov na takychto tupcov..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Od teba to znie genialne fakt, chlapce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palo, vrcholny nezvladac EF .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

viacej

Reagovat
vladis271

Leicester mal k 2. golu bližšie než vy. A tá hra bola nepodarenou paródiou na hru Barcy Bayernu. Nvm prečo to LVG hrá, hráčov máte na lepšiu hru.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
minoLFC

ale body zbierajú

Reagovat
vladis271

ale neverím, žeby mali menej bodov, ak by hrali útočne a nátlakovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jo a ještě píšeš, že Gaalova hra má něco do sebe, ale že je potřeba větší kvalita.

Má za sebou tři přestupáky, utracený šílený prachy a nejspíš absolutní volnost. To už by měl mít všechny hráče, co potřebuje, na to prostě není žádná výmluva. Navíc ty rozdílový hráče tam máte, ale jsou zabití taktikou...

Reagovat
Carrick

Jojo, tohle určitě jde na jeho triko. Na druhou stranu aspoň přivedl mladé pušky Martiala, Depaye, takže minimálně do budoucna máme tyto posty pořešeny více než slušně.

Reagovat
BrainBlender

Já se třeba bojím o Depaye. Přišel a je na úrovni Januzaie (který nebyl špatný, ale skončil odchodem). Jak dlouho to vydrží?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy gól a remíza. Ideál.

Reagovat
minoLFC

nerob si nádeje, zajtra rupnete

Reagovat
smazaný uživatel

to je klidně možné, o to víc se dělba bodů týmů nad námi hodí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
BrainBlender

Ted musi Vardy prenest formu do narodaku a dotáhnout albion minimalne do finale. A pak s tim rekordem nebudu mit nejmensi problem.

Reagovat
J0EL

To ze ty s tym mas momentalne problem je ale Vardymu u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě vyřešit hladomor v africe a migrační vlnu

Reagovat
Hokaido

#JustVardyThings

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže majú Depay aj Martial v piči, inak by to bol asi ten najlepší útok v histórii futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

-kde je manchestersky Dušan (Ivan)? pozera vodne polo tentokrat ?

Reagovat
I am Mancunian

ale sak ho nechaj, takto sme hrali aj pod Fergiem, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Bayern hráva stále takto.

Reagovat
SunFells

20:29 ManUtd a Barcelona sledují Embola

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej ho nenecha pred Eurem (prozatim odmitli 25 mil od Wolfsburgu)

Reagovat
Pato44

Prej Zmrdi na tym, co mel zakaz prestupu a fanda tymu, co se zajima snad o kazdeho hrace na trhu. Kdyby zmrdi psali fanousci ostatnich tymu pokazde, kdyz se ManU zajima o stejneho hrace, tak mas v PL sekci 1022 komentu jen o manchestru .

Reagovat
SunFells

" fanda tymu, co se zajima snad o kazdeho hrace na trhu. " Blbost.

A jde mi pouze o tohoto hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte už tú pásku Bastianovi, on je skutočný líder.

Reagovat
BrainBlender

Mozna, ze i Rooneymu mohlo pomoct. Nebo ho donutit k odchpdu z klubu (nechci)

Reagovat
smazaný uživatel

LvG out, s prstom v nose a v suchom tricku

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Škoda tý šance Ulloy, jinak zasloužená remíza. MOTM pro mě Mahréz, je prostě super. Každopádně bod s United není pro Foxes určitě ztráta, snad to dodá ještě víc klidu do těch těžkejch zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól Bournemouth

Reagovat
vladis271

14. kolo a zajtra bude prvá štvorka namačkaná v 2 bodoch.

Som zvedavý kto pôjde prvý do trháku.

Reagovat
I am Mancunian

ja viem kto to nebude

Reagovat
J0EL

Ale kiwwi povedal...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Lester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

van Gaal: "We have dominated this game. I had a feeling we could win this game." #mufc

tradicna deludedovina po zapase

Reagovat
EXoRcIsT

sak on asi fetuje treba mu poslat do domu protidrogove aby sme sa ho zbavili

Reagovat
vladis271

ale tu sa ho musím zastať. Ja som mal silný pocit, že vám tam nejaká haluz na konci fakt spadne. A bál som sa, lebo by som asi vyhodil monitor ven oknom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Doping x Tvrdá práce?

Reagovat
minoLFC

maso pre hulyvud

Reagovat
13

100. pro zítřejší hattrick Bentekeho a výhru LFC.

Reagovat
Lacko_Boh

maš to mať

Reagovat
13

vďaka

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

100. pre Gustafsonove uši

Reagovat
Nikikrew

Nikikrew28.11.2015 11:21

Suhlasim. Myslim si ze to skonci tak 1:1 a Leicester bude viest. Oni maju hlavne silne tie zaciatky kedy na supera vyletia.

no jo klasika. Silne reci mam ale nepodam to

Reagovat
Hokaido

tak hlavně to není tak úplně pravda, ale vyšlo by to, no

Reagovat
Nikikrew

Co teraz nie je pravda?

Reagovat
Hokaido

Že mají Foxes hlavně silný začátky.

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak v tomto mači mu to vyšlo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Neviem mal som zato ze tie zaciatky maju dobre a vyhravaju prve polcasy.

Reagovat
fenixLFC

naopak, v prvých polcasoch su dost k nicomu a tristvrte bodov ziskali az v druhom...ved si spomen kolko zapasov prehravali 0:2 v polcase a furt to vyrovnali/otocili

Reagovat
Lacko_Boh

pekne ale aj dobre že si nepodal, milion krat si si isto tipol zle

Reagovat
Nikikrew

Tak dik . Dnes som mal taky pocit ze to tak skonci. Kazdopadne by som mal dnes krasny tipovaci den keby niet golu v 97 minute do siete Evertonu

Reagovat
I am Mancunian

van Gaal harsh towards McNair: "Ulloa's chance came because McNair thought he was a striker, but he is a defender." #mufc

Reagovat
Lacko_Boh

ešte raz prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se zeptat,jestli někdo neví kolik golů v řadě (a kdo) dal v La Lize? :)

Reagovat
Hokaido

Loe 19 myslím, šílený

Reagovat
Hokaido

*Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

jako v 19 zápasech??

Reagovat
Hokaido

jo, v 19 v řadě. Těch golů bylo určitě ke 30, tenkrát jsem La Ligu hodně sledoval a sázel to tam jak na běžícím páse

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne

Reagovat
minoLFC

Vardy ho prekoná

Reagovat
alcantara

Messi, 21 zápasov v rade.

Reagovat
REPLIKATOR

Most consecutive league matches scored in: 21 matches (33 goals)

Lionel Messi

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Nejde nějak zjistit, kolik má nejvíc Ronaldo? Jestli se vůbec někdy přiblížil

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano má stejně jak Vardy. Sezóna 14/15.

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomen

Reagovat
SunFells
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nighaji mu zedli pelé

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

#UjebanyErikZajoEsteViac

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

R.I.P. in peace

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Twitter:

"Please stop putting Man United in prime time. There’s no team that we desire to watch less.

Thanks, the World"

Reagovat
J0EL

Reagovat
BrainBlender

Viděl jsem asi tří poslední zápasy Barcelony, Bayern proti Wolsburgu v poháru a musím opravdu zaplakat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

tak zatim hodne slusny kolo....snad este naky body pribudou http://fantasy.premierleague.com/entry/928574/event-history/14/

Reagovat
Nikikrew

tolko isto mam i ja

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupom času som tak neskutočne rád, že Levy nepodpísal LvG, aj keď sa o tom silno špekulovalo. To by bol horší futbal ako pod AvB.

Reagovat
vladis271

a s horším kádrom. Tuna mu zachraňuje riť, že tá kvalita je dostačujúca na súčasné tabuľkové postavenie. U vás by už letel, bo tých bodov by mal podstatne menej.

Reagovat
EXoRcIsT

este sa nam vysmievaj

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy nádhera, krása, super

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá smysl si lhát, jsme tragédi a nemáme na to, přiznal ostravský Mičola

Aspoň to bere sportovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ten by mal začať čítať Coelha

Reagovat
Infernoqt

Dneska mi kámoš říkal (oba jsme fandové MU od ranného dětství)... tak nebýt v tom souvětí ta poslední část, jako by to byl článek o MU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, už jsme zase v preview něco klovali

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik a kde se dá sledovat MOTD pls?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusnejsi hru nez hraji United jsem u TOP4 tymu asi 10 let nevidel. A usetrete si reakce ala muhuhehehe a co vase cukotka. Tenhle nudny humus ma oproti Mourinhovu pragmatismu a defenzivivni dominanci v sobe takovy prazdny nic.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

hovoríš o Top 4 tak nikto nebude kontrovať čukotkou....

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 let nam to dela 2.4 prumerne umisteni s letoskem 3.8. U vas je to 5.4 no :-))))))

Reagovat
r.mrazik

defensivni dominanci

Reagovat
elChe

Ortel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že vyloučili Řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

začiatok Mešity mi je povedomý, neviete odkiaľ? veľmi známa melodia

Reagovat
Lacko_Boh

inak Ortel veľmi šikovne premenil pristahovalcov na slavikov pomocou ficovho algoritmu pre získanie voliča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
lucius6

Reagovat
elChe

No jo, slunickari v akci...

Reagovat
fenixLFC

mna by fakt zaujimalo z coho vznikol ten pojem

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že z toho, že vidí všechno sluníčkově.. ale je to jen můj tip...

Reagovat
fenixLFC

tak co vidim v diskusiách tych ludi ktorých tak oslovuju nemam pocit ze by vsetko videli pozitivne len nechcu vyvrazdovat co pride

Reagovat
smazaný uživatel

A Ortel jo?

Reagovat
fenixLFC

ja neviem kto je ortel

Reagovat
smazaný uživatel

Conflict 88

Reagovat
fenixLFC

pocul som iba tie veci okolo nich ale pred slavikom som o nich v zivote nepocul, ani o conflicte 88 a nepocul som ani jedinu pesnicku

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

alebo pseudohumanista. Si pamätám prvý krát, keď ma tak niekto označil. Som bol chuj a diskutoval som na aktualitách o treste smrti (som odporca). Dal som solídny argument o tom, že riziko omylu je obrovské, a ak aj by štát porpavil jedného nevinného zo 100, tak je to stále neakceptovateľné, a je to štátom urobená legálna vražda. No a ptm z toho vyliezlo, že som pseudohumanista.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade nemuzes ani nikoho zavrit, protoze to riziko omylu je proste velke, aby byl nekdo kvuli tomu zbaven svobody..

Reagovat
vladis271

uvedomuješ si, že trest smrti je jediný trest, ktorý sa nemôže vziať späť, že?

V prípade dokázania neviny si symbolicky rehabilitovaný, čo ti môže byť 3m pod zemou jedno.

Ak stráviš 20 rokov v base, dokážu ti nevinu, tak ti štát vyplatí tučnú sumu ako náhradu, aj ked zničenú psychiku ti už neopraví.

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu ti je nejaka rehabilitace, kdyz jsi 20 let svyho zivota prozil ve vezeni? To ti nikdo nevrati, vsadim se, ze 99% z tech nevinny lidi, by ty penize vymenily za ztracene roky..

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo konkretni priklad - proc nepoprait Breivika? Ma on pro spolecnost jeste nejakou hodnotu? Nezaslouzi si to? Nebo je to omyl justice?

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle je proste o individualnim nastaveni kazdyho cloveka. Jestli ti poprava masovyho vraha udela dobre - ok. Ale chces to i za cenu toho, ze te muzou shodou nahod v dusledku justicniho omylu popravit taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Chci to u jasnych pripadu jako jsou masove vrazdy napriklad.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to podobny priklad jako eutanazie. Pokud dovolime systemu, aby legalne (mimo sebeobrany) kohokoliv zabijel, tak to zakonite povede ke zneuzivani toho instrumentu. Zabiti masovyho vraha nikomu nepomuze, to proste nedava zadny smysl, maximalne tim uspokojis nejaky svoje agresivni pudy a udela to dobre pozustalim. Na druhou stranu, treba Breivik je odsouzenej de facto na dozivoti v naprosty samote, to je mozna jeste horsi trest nez poprava. A podobne konci masovi i seriovi vrazi velmi casto, ony ty dozivotni pobyty na samotce nejsou zadny med a vubec bych si nedelal iluze, ze je to v necem lepsi nez smrtici injekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam zadne agresivni pudy. Ja jsem jen zastance trestu - oko za oko, zub za zub. Tot vse.

Reagovat
vladis271

a hlavne, nie som právnik. Ale predpokladám, že pojem "jasný prípad" nie je v práve nijakým spôsobom uchopiteľný. A neexistuje, že ty, proti tebe máme dosť dôkazov na injekciu, tak ti ju dáme. A druhému, no na teba nemáme dosť dôkazov, tak tebe injekciu nedáme. Vina musí byť dokázaná nadovšetku pochybnosť. A aj tak sa odhaduje, že v USA v celách smrti sedí 4-6

percent nevinných ľudí momentálne.

Neviem ako to máte v Čechách so súdnictvom, ale Slováka, ktorý by našim súdom chcel dať možnosť vynášať drakonické rozsudky by som odporučil na okamžitú liečbu na psychiatrii.

Nvm, či stále, ale trest smrti bola Slotova agenda na jednoduchších ľudí, čo letia na emócie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej film http://www.csfd.cz/film/7119-zivot-davida-galea/prehled/

Ale jinak ja se celou dobu bavim z idealistickyho hlediska. Ten kdo jinemu sebere pravo na zivot, tak proste nema pravo zit. Tecka.

Reagovat
vladis271

idealistický pohľad chápem. Keby sme v takom svete žili, tak prosím (aj ked...ale dajme tomu). Ale v takom svete nežijeme.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, ono se to tomu člověku musí dokázat nade vší pochybnost. A i když to samozřejmě i v tý Americe ve většině případů povee, tak je tam pořád obrovský počet lidí, u kterých se spletli, spoléhali na špatné důkazy. Jako očité svědky apod. A protože nikdy nemůžeme garantovat 100% úspěšnost, tak nikdy nemůžeme přistoupit na to, abychom kohokoliv legálně zabili.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal trest smrti niekomu robiť dobre? To je strašne hlúpe myslieť si to.

Inak myslel si aj na to, že trest smrti má silný preventívny účinok? A ďalej sú to aj zbytočné peniaze daňových poplatníkov, aby štát držal na žive človeka, čo je odsúdený na doživotie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

a) Udela to nekomu dobre tim, ze citi takovy ten pocit zadostiucineni. Myslim, ze vsichni jsme meli radost, kdyz zastrelili toho teroristu, ktery organizoval utoky v Parizi. Tenhle pocit myslim. Ale porad to u me neospravdelnuje existenci takoveho trestu, byt tomu pocitu rozumim.

b) Preventivni ucinek. Nevim, mas pocit, ze v USA to ma preventivni ucinek? Ze tam maji malo zastrelenych lidi, ze meli v historii malo seriovych vrahu?

c) Obrovske penize stoji i ti lide, kteri jsou odsouzeni k trestu smrti. Na death row je bezne 100x vic lidi nez zvladnou popravit a porad to pribyva. Navic ani nemluvim o tom, ze ty vynalozene penize na vezne odsouzene na dozivoti si platime i sami pro sebe jako pojistku, ze kdyz uz nas nekdo omylem odsoudi, tak nas taky nepopravi.

Reagovat
smazaný uživatel

a) To bys mel zapremyslet nad svoji lecbou, pac ja jsem zadnej pocit radosti ze zastreleni toho teroristy vazne nemel..

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky jsem nemel pocit radosti. Ale pocit zadostiucineni. Ze to byl asi fakt zmrd a muze za 150 mrtvejch nevinejch lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

"Myslim, ze vsichni jsme meli radost, kdyz zastrelili toho teroristu"

Ja nemel ani zadnej pocit zadostiucineni. Proste si to zaslouzil. Ale bylo mi to fuk.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak jsem zvolil patny slovo, radost je blby slovo.

Reagovat
vladis271

Dokonca som niekde čítal, pozeral dokument? Nvm. Že výdavky na popravu v USA sú rádovo vyššie, než by mali toho človeka živiť v base do konca života.

Je to celkom pochopiteľné. Min. 10 - 15 rokov (niekedy viac) musí ten človek byť v base aby sa jeho prípad prešiel xy krát, a absolútne sa minimalizovala šanca na justičnú vraždu. Celý tento čas a proces, plus samotná poprava zhltnú veľké peniaze.

Dá sa to samozrejme robiť aj ako v Číne, tam je to podstatne lacnejšie, ale zas to percento justičných vrážd ti radikálne stúpne.

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
smazaný uživatel

K tomu a) ani neviem čo napísať, to je tak na

Ad b) Kde berieš istou, že nebyť tohto trestu, tak je tam oveľa väčší výskyt takýchto ľudí?

Ad c) Omylom odsúdi. To sa v kontinentálnych právnych systémoch, kde musí dokazovať vinu štát a platí prezumpcia neviny asi ani nemôže stať. Hlavne ak by sa jednalo o trest smrti.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja nechapu, k cemu by byl trest smrti dobry. Pokud to teda neni nejaky tvuj vnitrni princip, pak se ani dikutovat neda. Jinak v USA maji nejvyssi vyskyt vrazd na 100 000 obyvatel staty, ve kterych je zaroven trest smrti. Nevim, jak jinak to porovnat.

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Pokud se svět dá dělit pouze na sluníčkáře a nacisty, tak jsem radši sluníčkář...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No, to se nam snazi slunickari prave namluvit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pičus.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Primitivy v Česku nechceme

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pozna niekto nejaku stranku kde si moze clovek spravit svoju zostavu doterajsej sezony??

Reagovat
smazaný uživatel

cože co?

Reagovat
fenixLFC

proste ako po sezone byvaju zostavy sezony, tak hladam nejaku stranku, kde by sa graficky dala vybrat zostava doterajsieho priebehu sezony...a nemyslim tym fantasy football, neico kde to bdue rozdelene aj podla pozicii nielen na obrancov, ale aj na LB, stoperov atd

Reagovat
smazaný uživatel

Ty umis dobre googlit vid

Reagovat
fenixLFC

ked nemas tak vypadni a nereaguj, vdaka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

co nemám retarde? sorry, ale tohle je na vygooglení během 10s

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jo tak to sem das hned a nemeles picoviny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A já to potřebuju mít? Vygoogleli jsem to za pár vteřin a napsal mu at on udělá totéž.

Reagovat
Pato44

Proc mas zapotrebi ho hned ponizovat.... Proste treba googlil a nenasel takovy podle svych predstav a pta se, jestli to treba nekdo nepouziva, nezna a nechce se podelit.. Tohle fakt nechapu

Reagovat
Mada

Masopusta neřeš, je to naprostý idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Tak to mne bavi. 80. minuta 2-1, konec zapasu 3:3. To se muze stat jenom v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shawcrossa by som nakoniec vôbec nevylúčil, trochu blbé pre Stoke. Watmore sa javí ako šikovný hráč, budem ho sledovať :).

Newcastle To je hotová tragédia. Ako je možné že s 8 brániacimi hráčmi vo vápne im preletí lopta cez a nechajú zakončovať Bolasieho .

Villans vyzerali ako lepšie hrajúci tím, Richardsov gól a oslava boli parádne, ale znova ich potopili blbé chyby. S takovou ale začnu čoskoro zbierať body. Aké si to začína dávať ľavou zadnou vo Watforde, po sezóne na kraj obrany do Chelsea

Bournemouth - Everton úplna fantázia, gól na 1-2 . Everton si to trochu posral sám, ale Bournemouthu za tú snahu nejde nepriať nejaký bod. Úplny záver to netreba komentár. Každopádne Evertonu to začína vpredu náramne fungovať.

Reagovat
kiwwi

asi nema zmysel stahovat cely zapas co?

Reagovat
smazaný uživatel

A kedy to v ere Rozpravkoveho Deduska zmysel malo?

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas áno, druhý nie.

Reagovat
r.mrazik

nema...staci kouknout na sestrih tech tri veci co se v tom zapase udaly

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale prvý polčas bol výborný, United zabili až komplet druhú polku.

Reagovat
r.mrazik

vyborny z pohledu,ze tam mel souper dost oken...druhy polocas zabili i domaci,kteri to taky mockrat neotevreli...

takovy klasicky remizovy zapas...kazdopadne hra spatna...ale bod zvenku dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa výborný z pohľadu napádanie a rýchlosti hry Foxes. Druhý polčas odpadli a United mohli začať so svojou prihrávkovou sračkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bod z Leicestru dobrý, to súhlasím.

Reagovat
r.mrazik

jo takhle...tak to jo

ono to bylo i zlepsenim nasi hry...

ale jak rikam...byl to zapas venku s prvnim tymem v tabulce...bod nakonec dobry

Reagovat
fenixLFC

*souper leicesteru

Reagovat
r.mrazik

jj,oken jsme tam meli docela dost v prvnim polocase...a ve druhym to nezachyceni blinda bylo taky o golu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Basti jak sa pýtal, koľko má Vardy rokov

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

pýtali sa ho na Vardyho po zápase a on si myslel, že je to mladý chalan. Potom mu povedali, že bude mať 29, tak sa tak pousmial a povedal "ok, not so young"... a mne to prišlo smiešne, no.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
tunkic

Ani se moc nedivim, kolik lidí ho před touhle sozónou znalo..

Reagovat
Counter

Vardy

Reagovat
Mastný Chobot

neznášam také góly ako dal Zaha včera také hnusné náhoďáky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou vsechny zapasy v PL tak nudny, nebo mam jenom smulu

Reagovat
smazaný uživatel

ty mezi velkými týmy většinou jo

Reagovat
fenixLFC

a dokonca aj ked hra velky tim s tottenhamom

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi takový útočný? ty jako fanoušek Liverpoolu můžeš akorát tak držet hubu a šoupat nohama

Reagovat
fenixLFC

nie utocny ale rypavy neviem, nemam co robit, ucit sa mi nechce

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však dnes to bola tutovka jak prase, že Mourinho si ide po bod. A čo sa deje, keď si ide po bod, ti je asi jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polćas bol dobrý, druhý José klasicky zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas som síce nevidel, ale som rád aj za jeden bod

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Grahf

best

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

He could have been killed

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o místo v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jazdec

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se to, čeho jsem se bál, ve druhém poločase už jsme fyzicky odešli a už nestíhali. Škoda, tahle Chelsea se dala porazit.

Reagovat
Cobra

Tohle vůbec nebyl styl, jakým se prezentujeme. Hold tento týden byl náročný a ta evropská liga nám uškodila.

Bod ale dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod beriem. Zápas vyrovnaný, Chelsea hrala super si myslím. Tottenham z minulých sezón by dostal 2 góly a bolo by po zápase. Na tímoch bolo vidno ten náročný program v Európe, predovšetkým na Tottenhame. Teší čisté konto a práca stopérov. Dembelé mi prišiel dnes celkom mimo, až na tu jednu jeho akciu so zakončením. Evidentne nebol 100% fit.

Dnes slušný bod proti dobre hrajúcej Chelsea. Dokonca aj Mourinho im tlieskal. Pekný zápas pre zaujatých divákov. Celý zápas som bol ako na ihlách.

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše sme nepresovali tak ako proti West Hamu a Arsenalu. Z časti kvôli asi únave ale hlavne kvôli dobrej hre Chelsea a jej stopérov.

Reagovat
Miguel19

Super asi ne, ale minimálně dobře jo. Vy jste taky nepodali vůbec špatný výkon. Podle mě zasloužená remíza. Šance měly oba týmy..

Reagovat
Usty

souhlas, až na Dembélého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodovej vykon, libilo se mi to. Az teda na Oscara, kterej je total mimo, ale aspon je to sympatak. A pak na Fabregase, coz je zmrd a jeste mimo a Pedra, kterej bohuzel netusi, co je to fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costu a Fabregasa predať najneskôr po sezóne, ale najlepšie už v zime. To, že sme dojebali druhý polčas hrou mi nevadí tak, ako individuálny výkon Fabregasa a Costu. To je na nevydržanie, hnus a otras.

Reagovat
Manik...

+ Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

K nemu sa už radšej nevyjadrujem. Treba proste držať Španielov ďaleko od Chelsea, jedine Azpi je výnimka, lebo ten sa ani nespráva ako Španiel.

Reagovat
vitasrp

Pedro mi teda přišel úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska obstál no.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

On se alespon nebojí vystřelit, zkoušel to zpoza vápna možná 5x. Při takovým počtu střel by to ale chtělo, aby byl trochu nebezpečnej.

Reagovat
vitasrp

Jedna byla hodně těsná, škoda, že tam nezapadla.

Reagovat
Hokaido

Jo ta v první půli, jak jsme po ní kopali roh. Jinak se s Kanem předháněli, kdo to kopne hůř.

Reagovat
Miguel19

Ten byl třeba dnes o parník lepší jak Oscar. U toho všichni říkali, jak potřebuje letní pauzu. Měl jí a on má tragickej podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes áno, ale celkovo slabota.

Reagovat
masly008

náhodou costa na lavičce podal 100% výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nezvládol no. Za ten rozlišovák ho dúfam vyhodia z áčka a dajú k rezerve.

Reagovat
Wat

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut pred koncem ho poslal Mourek, aby se rozcvicoval.. Pak Mourek potreti vystridal a Costa sel nasrane na lavku a hodil po Mourkovi rozlisovak..

Reagovat
Wat

Achjo, komediant. Dík.

Reagovat
Hokaido

po Mourkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim smerem, jestli ho chtel presne trefit, nebo ne, to tezko posoudim..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že ho chcel trafiť, ale pri jeho forme... keby sa ale zaženie rukou, tak by ju José dostal na hlavu určite.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

co s tím? Já to viděl a nevidím tam teda, že by to hodil přímo po něm...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

chtel ho normalne slozit a dat kustodovi,ale vypadl mu.. u Costy se porad hledaji nejaky problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

netrafil som no, malo ist hore ... ale i tak tiez asi rad chytas za slovicka, ale tak chapem ked nemate jak reagovat tak aspon takto :) hodit a trafit je ale rozdiel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pro mě to není rozdíl, pokud tam je vidět úmysl. A ten tam já osobně nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, oba musí pryč ještě v zimě, nejpozději v létě, jestli radikálně nezmění přístup. Vymlasknul bych klidně 200 za Kanea, Barkleyho a Stonese.

Reagovat
smazaný uživatel

to klidně můžete, ale vám je nikdo neprodá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za 70 byste ho nedali?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

bale šel za 80, kane by nešel za 70? oh come on...

60 + Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je odchovanec a pokud nebude chtít sám odejít, tak klidně i takovou částku odmítneme. Bale nebyl odchovanec, chtěl odejít a navíc jsme ho nepustili v rámci ligy do ManU, přestože nabízeli víc peněz než Real.

A opičáka si nechte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

To bol odkaz Madridistom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Bale nech sa vráti domov.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že tu máme týmového mluvčího :)

Reagovat
REPLIKATOR

Bude to ještě hodně těžký, ale Chelsea nakonec tu 1. ligu udrží

Reagovat
smazaný uživatel

CLUB RECORD: Spurs have gone 13 league games without losing, their longest unbeaten run in Premier League history.

Reagovat
Counter

Takové ubohé číslo

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Cunter pls

Reagovat
Rišty

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Ale jako úspěch hezký, jste letos šikovní.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
Hokaido

a stejně pátí a za Arsenalem ale né, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

PL solidní sračka.Chelsea s Tottenhamem a fotbal jak

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna v tomto zápase sa nedalo čakat nič iné.

Reagovat
SunFells

0 - The last home team to fail to score against Chelsea in the Premier League were Tottenham in November. Bummer.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

sranda klub

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mojmira

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Spurs' win % in the Premier League this season:

When Dele Alli starts (66.7%)

When Dele Alli doesn't start (0%)

Reagovat
Hokaido

1. je to nic neříkající

2. to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to je pravda.

Reagovat
Hokaido

Když vezmeš jen zápasy, co hrál v základu, tak teda jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to tam napsal

Reagovat
Hokaido

start neznamená jen základ, né? Normálně se uváděj statistiky jako třeba starts/goals a nikdo to neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

většinou se start používá ve smyslu startu v základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

len zas chyta za slovicka aby na neho niekto zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto je tam slovo "start".

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si snickers.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nic jiného, tak nám konečně jakžtakž začíná fungovat defenziva, i Braňose celkem vyhrává. Jemu hrozně pomůže defenzivnější křídlo. Z posledních tří zápasů jsme dostali 0 golu, z 5 2, to ej prostě pěkný po té mizérii.

Reagovat
Counter

OT: Máte někdo zkušenost s LG G Flex 2? Popř. dali byste mu přednost před G3?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
I am Mancunian

preco prave lg ? g flex 2 by som urcite nekupoval, ak sa nemylim, tak mal jeden z prvych snapdragon 810 a az do poslednej revizie 2.1 sa tie procesory neslutocne prehrievali

Reagovat
Counter

Ok, dík. Ten flex je zrovna v akci za cca šest a půl, tak proto mě zaujal. Co bys doporučil jiného?

Reagovat
ondris

V tejto cenovej kategórii Honor 6, P7, G3.

Reagovat
Counter

Takhle při zběžném pohledu mi nepřijdou lepší, vyjma té G3.

Reagovat
I am Mancunian

za 6 a pol ? pozrem volaco

Reagovat
Counter

Klidně i víc tak k osmičce, na ceně zas tak moc nebazíruju.

Reagovat
smazaný uživatel

Som divný keď absolútne netuším, o čom píšeš?

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

hej

Reagovat
minoLFC

vlastne nie

Reagovat
mojmira

o něm jsem uvažoval, ale půjdu na 100% do LG G3, až teda padne ještě o kousek dolů, aby šel za 6,5 bez DPH, za loňský vlajkový model je to super cena, jediné co mi trošku vadí je velikost, klidně bych se spokojil s 5 "

Reagovat
Counter

Reagovat
Eric_The_King

Já ho mám a je menší, než 5'' co jsem měl předtím .

Reagovat
SunFells

Jeff už i vypadá jak Diaby. Doufám, že měli kluci bezpečný 14 minutový let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked zmena cisla nepomola zrusit kliatbu mozno skusl zmenit meno

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/xin3

jsem si vůbec nevšiml Mikela

Každopádně, je to kokot, a zdálo se mi, že Mourek je snad jediný, kdo jeho praktiky toleruje ale jestli se s ním pohádal, tak se s ním konečně rozloučíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho vyrazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to hezký, ale zase na trhu není nikdo pořádný místo něj. Rémy je sice bourák ale na hlavního útočníka mu nevěřím.

Reagovat
Hokaido

Jedině snad Cavani, ale tomu je už 28 a byl by za mrdu, minimálně těch 40-45.

Reagovat
smazaný uživatel

A je hodně dřevěný.. nejvíc by se k nám hodil Kane, ale ten by stál min. 50 mega jenom za to, že je mladý anglán a ještě k tomu útočník

Reagovat
Hokaido

dřevěný?

Reagovat
smazaný uživatel

To je o něm docela známý si myslím. Skvěle se do šancí dostává a je to pracant jako svině, ale umí zazdít i ty největší tutovky.

Reagovat
Counter

Zas jako hráč, který dává pravidelně přes třicet gólů za sezonu (což je Cavaniho případ), má asi ten poměr pořád slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, on je taky vždycky připravený střílet nebo vystartovat do protiútoku. U nás by byl asi taky úspěšný, ale proti silným soupeřům by se hodil spíš zabiják, co promění hlavně tu jednu šanci, kterou v zápase dostane.

Reagovat
Counter

Kolik takových hráčů najdeš? Šest? Z toho půlka v Barceloně

Reagovat
Miguel19

Zazdít ty největší tutovky umí i Ronaldo a Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Aubameyang?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho si přeju, aby zůstal v Dortmundu ale ten by určitě byl pro Chelsea skvělý. Bychom měli nejrychlejší ofenzívu v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani.

Reagovat
masly008

no co není to zmrd jenom na hřišti,ale už i na lávce no.

Reagovat
nani92

Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nezvelicuje sa to troska?

Reagovat
smazaný uživatel

no pod nam zas obhajit Costu aj v tomto :)

Reagovat
vitasrp

Myslím, že pointa není v obhajování Costy, to přehánění podle mě směřuje spíš k tomu vyhazování Diega.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Čo v jeho prípade vôbec nieje preháňanie. Viac dáva o sebe vedieť kontroverziami, než futbalovým umením. Budem len rád, keď začne hrať futbal a nebude okolo seba stále hľadať niekoho, kde si bude ventilovat svoju frustráciu.

Reagovat
kvasha16

ved h neobhajujem, chcel hrat ale nedostal sancu tak odhodil odlisovacku, ja v tom nic tragicke nevidim proste a tu su niektore komentare akokeby prisiel za Josem a naplul mu do xichtu

Reagovat
kvasha16

ako samozrejme, nemalo by sa to stavat, ale netreba ho hned vyhadzovat z klubu za taku blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tak hej ale to vyhadzovanie neni urcite len za toto :D to uz proste tak vyvrcholilo z toho ako sa mu nedari a vacsina uz nad nim zlomila palicu

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel jak se mu řeže

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas nehraje

Reagovat
Maresma

To je na palec nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro odchod Costy s Fabregasem z CFC

Reagovat
minoLFC

minulú sezónu ste ich oslavovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme za to, že se Costa chová jako absolutní kretén a je na hřišti k ničemu? Totéž platí o Fabregasovi a můžeme za to, že jim to vloni šlapalo a střílelo a kritika nebyla tolik na místě?

Reagovat
Pigeon

řekl bych že za to nemůžete, ale jelikož jsi Masopust, tak si nejsem jistý

Reagovat
smazaný uživatel

já můžu za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Kalousku?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Fabregas áno, Costa nie, sám gólmi získal viac bodov túto sezónu než zvyšok týmu (tipujem) + zápas s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Chová se jako nafetovaný dítě, dělá nám šílený jméno a myslíš, že by tam jiný útočník nebo klidně i ten Hazard na hrotu 4 kousky za 1500 minut nešoupnul? zas tak závratný počet to není

Reagovat
icemike

Dám 500 když odejdeš z EF

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

1000

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poisti si to, že sem nepríde pod novým nickom

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá 1000 sepíšem smlouvu.

Reagovat
J0EL

To musis byt na tom dost biedne.

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

3 výšky

Reagovat
icemike

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Rád se kouknu kam až jsou kreténi na netu schopný zajít. Nabízet někomu anonymnímu prachy na netu za to že něco udělá, lol kolik vám je 12?

Reagovat
smazaný uživatel

A fakt na tom nejsem tak bídně abych nepoznal když si někdo dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu si dát do tý smlouvy podmínky podle sebe? Protože pokud jo, tak máme deal...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
C-M@ster

Tady to má. V poháru nechá Alexise zbytečně hrát celej zápas a teď se mu zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentační stoper Mikuláš Jáša se po zranění kotníku vrací zpět !!

http://martintran7.blogspot.cz/2015/11/mikulas-jasa-se-po-zraneni-kotniku.html

Reagovat
C-M@ster

Nevěřím. Fakt? Řekni nám o tom víc.

Reagovat
C-M@ster

Malý NHL OT, kdyby vás to zajímalo:

Za cca hoďku na Nově sport 1 Jágr vs Mrázek

Reagovat
pepinho2

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

bude někde diskuze?

Reagovat
EXoRcIsT

Tatar , Larkin

Reagovat
C-M@ster

Jo, těch hráčů je tam hodně, Slováky asi víc láká Tatar, to je pravda.

Ale terminologií českých médií je to zkrátka Jágr vs Mrázek

Reagovat
Counter

Je to prostě těmi dresy Jak to zprvu dobře vypadalo, tak to šlo všecko do kytek, poslední týdny se to slušně sype.

Reagovat
mr.Silver

Cazorla z formy, a vedle nej Flamini, to proste neudelas nic. NEchapu proc tam Wenger dneska nedal na CM Aarona a na kridlo Oxe nebo Campbella. Dozadu by to o moc horsi nebylo, prava strana by taky fungovala a meli bychom o hodne lepsi dominaci ve stredu pole. Ale lepsi hrat s Flamsterem, ktery je pri oblehani uplne k hovnu.

Chce to DM, a to jak nejrychleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chce Arsenal vyhrát ten titul nebo ne?

Reagovat
Gunner14

Tak chcete někdy skončit před náma nebo ne ?

Reagovat
Carrick

skončí

Reagovat
Gunner14

ano , ano a my zase nebudeme v TOP4 , to už jsem parkrát slyšel

Reagovat
Carrick

No bylo by to pěkné, neříkej, že ne. Ale myslím, že v TOP4 budete.

Reagovat
J0EL

Budeme. A sliepky pred nami neskoncia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Amos

Vypadá to, že asi ani ne.. Naco..

Reagovat
minoLFC

nič moc zápas

Reagovat
Amos

Tak bohužel, zase nejdůležitejší fázi sezony nezvládáme, zranují se nám hráči, jak na běžícím páse a tým nemá dostatečnou motivaci. Hráči se plouží, jak mrtvoly, rozdíl dělá jen Ozil a Alexis, přičemž Sanchez se zranil.

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládame

Reagovat
Gunner14

Být Giroudem tak ve sprchách vypleskám Monreala s Bellerinem ptákem po hlavě , to bych i já dal jeden dobrej centr z 50ti

Reagovat
Rssa

Nuda...slaby vykon, bez Coutse je to bez napadu....

Reagovat
J0EL

Mal nam Norwich dat este jeden. Neskutocne ten druhy polcas nasi odjebali. Nachove dnes centre vsetky do lesa. Giroud dnes nemozny a zbytocny. Alexis zraneny. Takto to nepojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltypool

Reagovat
cristiano.K.

jsem si před 14 dny pobrečel,že jsme ještě nekopali a pomohlo to

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vo frazeologickom slovniku by mal byt na spojenie "v suchom triku" odkaz na dnesny zapas LFC.

Reagovat
Gunner14

2 výhry ze 7 posledních zápasů , formička

Reagovat
kiwwi

nakoniec ta remiza v Lestri ani tak neboli, stale bod na celo, Arsenal stale za nami, Spurs sa tiez nepriblizili, akurat ten Liverpool uhaluzil 3 body...kazdopadne buduci tyzden ideme na celo jak sa pozeram na ten rozpis

Reagovat
I am Mancunian

deluded pls

Reagovat
smazaný uživatel

Co napisal zle?

Reagovat
J0EL

Hrate sracku zapas co zapas, ale Culak uz sa vidi s titulom. A ty sa este opytas, ze co napisal zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

och, ty drz picu uz konecne, slovensky masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

nezvladas ty tupelo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Leicester hrá na trápiacej sa Swansea, City na Stoke. Jeden z nich vyhrá. Vy hráte doma proti kladivárom, s vašou sračka hrou nič isté. Kde vidíš ten rozpis, ktorý vás budúci týždeň posunie do čela?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne je jedno, ci budeme na cele, ale bod zo sucasneho Leicestru je proste dobry....a s nasou srackou je iste to, ze doma vyhrame s WHU, ci sa to tebe paci alebo nie

Reagovat
vladis271

zajtrajšie euromiliony pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

chyt sa so svojim bratom za ruku a chodte otravovat niekoho ineho...napriklad zaja

Reagovat
I am Mancunian

nefnukaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

remiza v lestri moze boliet jedine fans Leicesteru lebo ti stratili

Reagovat
smazaný uživatel

+ City si da Stoku jak nic aj ked tam favoriti sa zvyknu natrapit City je inde

Reagovat
Hokaido

Reagovat
minoLFC

Reagovat
leroy

pokiaľ sleduješ futbal štatisticky a nie ako hru, tak ta to toľko bolieť toľko možno nemusí. Aj keď aj to je blbosť.

Ale mala by zostať aspoň bolesť z prevzatia nistelrooyovho rekordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se vsichni smejou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když ty zápasy nesleduješ, tak se ani nevyjadřuj, děkuji

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

(ten to tu dostává víc jak my dva dohromady)

Reagovat
minoLFC

ale on ho nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nehodnotí zápas ale naše postavení v tabulce...

Reagovat
kiwwi

si tu z teba dnes robili srandu tak to potrebujes niekomu vratit a vytasis takuto kokotinu? Owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ty si fakt kohút po chorvatsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mircu5

I kdyby...nevim co tu resite. Kdo vyhraje tuto sezonu titul je na 90% jasne a vy to urcite nejste. Hrajete pouze tak abyste neprohrali.

Reagovat
Swarley

což je docela dobrej předpoklad na to, abys vyhrál, ne?

Reagovat
Mircu5

No lepsi je jednou vyhrat a jednou prohrat nez 2x remizovat

United s takovou srajdou nemuzou vyhrat titul,ne pod LVG a aspon ne tuhle sezonu. Prijde obdobi,kdy se United prestane darit neprohravat a budou se bit o 2.misto spis. Kdyz to mam hodnotit objektivne,United tuto sezonu titul nevyhraje. Mozna pristi...

Reagovat
Lacko_Boh

neviem neviem United sa bude len zlepšovať, podla mna jesenná časť mala byť tá kde mali veľa strácať a tým sa pripraviť o titul...a ono je koniec novembra a stale sú hore

Reagovat
Mircu5

Tak nikdo tady nejsme jasnovidci. Klidne se muze stat ze budou na konci sezony 1. o chlup pred 2. prickou. Ale byl bych prekvapeny.

Reagovat
Lacko_Boh

ja som si zle prečital tvoj prispevok, resp. po prvej vete som spravil unahleny usudok v podstate s tebou suhlasim

Reagovat
kiwwi

No lepsi je jednou vyhrat a jednou prohrat nez 2x remizovat

akurat, ze my raz remizujeme a raz vyhrame a to je z tych moznosti najlepsie

Reagovat
Mircu5

No mozna je lepsi 2x vyhrat a 1x remizovat...ale to je jedno

Mas pravdu,zatim vam to nejak vychazi a udrzujete se vysoko. Otazkou je,jak dlouho vam to vydrzi s vasi hrou? Staci mit 1 mesic spatnou serii a bude zle. Navic jsou tam tymy,ktere se taky motaji kolem spice a jsou na tom herne lepe nez vy. Uvidime no,je to ted dost vyrovnane. Pocitam,ze lisky na novy rok budou nekde mezi 5. a 6. mistem a nahradi je nejspis liverpool nebo spurs. Chelsea ztraci 14. bodu na 4.misto. Co by se muselo stat aby to dohnali...? MU,MC a Arsenal urcite mezi TOP4...a ten 4.tym nejspis Liverpool.

Reagovat
kiwwi

my to mame prave nastavene tak, ze hrame sice prd, ale ziaden vypadok alebo zla seria by nemala hrozit...

tie vypadky su urcite realnejsie u takeho Arsenalu trebars, u City velmi zalezi na zdravi klucovych hracov. Spurs to urcite nejak poseru, Liverpool je zatial tazko citatelny a Chelsea uz na titul sancu proste nema, na top 4 to bude velmi velmi tazke z ich strany

Reagovat
Mircu5

Tak u Arsenalu se to kazdou sezonu opakuje,s tom pocitam a na titul jim proste neverim. Spurs to asi zase poserou jak rikas. Co se tyce Chelsea,tak tu pomalu odepisuju i z pricek zarucujici LM. Nedej boze aby vyhrali LM,takovy omyl jako minule se uz snad nemuze stat A nejvic na 4.misto verim Liverpoolu. Takze boj o titul bude hlavne mezi United a City. Nic jineho mi z toho nevychazi. Jsem hodne zvedavy jak to adepti na titul zvladnou v prosinci,pak nam mirne napovi jak by to mohlo vypadat.

Reagovat
kiwwi

no vidis...tak potom nechapem tu tvoju povodnu reakciu

Reagovat
Mircu5

Tak pokud uz ma nekdo bojovat o titul,tak je to trio MU,MC a Arsenal. Z te trojice nejvic verim MC,ciste objektivne. Ale neni to tak jednoznacne,jak uz jsem rekl..nejsme jasnovidci. Takze na te puvodni reakci se nic nemeni,jen jsem ji zmirnil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

liverpool uz len 5 bodov za nami

Reagovat
smazaný uživatel

kamo uz si s tym strasne trapny, skoro ako tvoj brat...

Reagovat
vladis271

do nového roka máme fakt dobrý los. Som zvedavý kam nás to vynesie. Teda, ak sa tí srá...ehm.. hráči naučia predviesť aspoň 50 percent away výkonu aj na Anfielde.

Reagovat
Maresma

Hodně utrápený.. a to takhle špatnou Swansea nepamatuju.

Reagovat
13

Siggurdsona jsem takhle špatně ještě hrát neviděl

Reagovat
vrabejka

Super kolo získali jsme na všechny rivaly. Milner MOTM. Zápas ubojovaný. Škoda že jsme nedali gol v prvních 20 minutach když jsme hráli jak Barca. Ale jsme už na 6. místě super :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z těch posledních zápasů Arsenalu řádně na piču Ten poslední z LM jsem neviděl. Jinak hrůza

Reagovat
Gunner14

Takže to je tebou ty šupáku , příště se nedívej

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho loserpoolu ti maju neskutocne haluze... napriek tomu stale za nami ale inak super kolo coskoro ideme pred gaunerov

Reagovat
13

3 body, návrat zraněných hráčů, presing na začátku 1. poločasu - jediné pozitiva dnešního zápasu..

Jinak Milner je fakt kráčející imitace Gerrarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanarci pekne

Reagovat
smazaný uživatel

a wenger to fakt neskutocne posral v prestupaku

Reagovat
mr.Silver

Kdyby ti hraci byli zdravi, tak to je ok. Ale mit v tymu Wilshere, Artetu a Rosu a spolehat na ne, ze to obcas zalepi, je proste hloupost. Skoda no, Ztracime 3 body, neni to tragedie, ale musime se vzpamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v com hlavne?

Reagovat
smazaný uživatel

Normální kluby se IP hráčů zbavujou. Wenger jim přidává na platech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a teraz este raz a normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš se muset spokojit s češtinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pride cestina noormalna.

Reagovat
J0EL

Nepriviedol DM a utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

2 body za Spuds kt. prekonavaju klubove rekordy Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu byt 2 body za nami je pre vas neskutocny uspech. necakal som ze sa k nam niekedy takto priblizite. uzivajte si tieto krasne chvile kym vas zase Everton nepredskoci

Reagovat
smazaný uživatel

a za to ze ste si konecne uvedomili na aku uroven ste klesli a dokazete sa tesit aj z takychto uspechov

Reagovat
Gunner14

Asi jako vy slavíte , když máte lepší skore než my nebo když jste na jedno kolo před náma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Reagovat
Melda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

a to sme im nechavali naskok s rodgersom

Reagovat
monty25

Jako nechci nic říkat, ale Liverpool ztrácí na čelo už jenom 6 bodů. Letos je ta PL zatím neskutečně vyrovnaná... Tak to vypadá, že vyhazov Rodgerse přišel ještě včas.

Reagovat
GeneralGoat

Vyrovnaná jo, ale bohužel proto, že všechny topy týmy jsou strašně marný

Reagovat
vladis271

aspoň nie sme v tom sami.

Reagovat
GeneralGoat

Nojo, a vyhodit Rodgerse už po Stoke a dát Kloppovi už i léto a přestupy tak se Live taky klidně tam někde vepředu motat

Reagovat
13

přišel pozdě, v letošní PL se opět nikdo ne a ne urvat a být tam Klopp už od léta, tak šestí rozhodně nejsme.

Reagovat
vladis271

psssssst (ale aj mňa to napadlo ).

Ale potom som na obrazovke zbadal Lalamu a prešlo ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

Lalama Normálne si ma rozosmial ale na bomby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale zas podla mna dnes mal prvy vyslovene zly zapas pod Kloppom.

Celkovo podla mna odkedy je u nas Klopp ma vyrovnanejsie vykony nez napr. Firmino. Ten ale zas ked hra dobre, tak je to ovela vyraznejsie vidiet.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Carrick

Na druhou stranu na jaře máte těžké soupeře doma a ty papírově lehčí venku, což je podle mě ten nejméně příjemný los, co může být.

Reagovat
cristiano.K.

přiznám se,že z výkonu jsem docela zklamaný, první půle byla lepší, tam jsme aspon měli úsek několika rohů a točili je, i když v podstatě vyloženou šanci jsme neměli za celý zápas.Daleko víc čekám od Firmina, snad nebude takhle bez Coutinha poloviční, v podstatě připravil jen jednu šanci Bentekemu,který to řešil patičkou za sebe.

Odešli jsme i fyzicky od 70. minuty, ten Kloppův fotbal je náročný.Emreho jsem neviděl pokazit tolik nahrávek snad ještě.Milner od penalty dobrý,ale snad ho Hendo co nejdřív nahradí. Je potřeba vyhrávat zápasy,kde hrajeme houby. MOTM: Ibe. Ten od příchodu Jurgena hraje velmi dobře

Reagovat
cristiano.K.

dneska bych si dovolil zkritizovat i Bentekeho, krom pár vyhraných soubojů nic navíc.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

ved taky je on furt, par vyhraných subojov, sem tam gol po prvom, druhom dotyku a inak je k hovnu

Reagovat
cristiano.K.

fenix pls

Reagovat
fenixLFC

ved je to tak..v drvivej vacsine zapasoc co hral tak proste vyhral par subojov ale inak nic moc. goly (napr. chelsea alebo Bordeaux) dava maximalne z druhého dotyku, to sa mu upriet neda

Reagovat
cristiano.K.

a není ve skutečnosti jedno z kolika dotyků ty goly dá? ono to vyhrávání soubojů,zkrátka ke stylu hry patří,to musí být jeho doména asi jako střílení branek. Jde o to,že nemá výraznější slabinu,zatímco se tady něj dělá kopyto, je to typ útočníka,který se hodí každému týmu, bohužel stál mraky peněz,ale kvůli tomu ho nebudu hatovat

Reagovat
fenixLFC

ide o to, ze ked ma lopu dlhsie tak je celkom k nicomu. Tie suboje je pekne ze vyhrava ale zvysok na to nie je zvyknuty a sedi mu kombinacna hra po zemi

Reagovat
Miguel19

Arsenal do píči...jsme jim mohli utéct o jeden bod

Reagovat
Hachim Mastour

Santiho predať kým má nejakú hodnotu.

Reagovat
Lacko_Boh

ale no, najma sa treba ukludniť to najhoršie je vraj za nami, bude len lepšie to že nemáme najlepší káder v lige sme vedeli už na začiatku, nie? A liga začína po Vianociach, môže sa to hovoriť x rokov, stále niekto bude strácať hlavu v novembri

Reagovat
Lacko_Boh

a najma, takeho univerzala ako Santiho nekupime za tie peniaze co Santiho predame

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Nechapem ako dokazes byt taky optimisticky ked sme tento mesiac nazbierali asi 3x tolko zranenych ako bodov.

Reagovat
Lacko_Boh

skusenosti, tiež som panikaril a 2x toľko

Reagovat
Hachim Mastour

No z najhoršieho sme už boli po zápase so Spurs.Toto mali byť dve výhry.Nie prehra a remíza.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Wenger on Cazorla: "When he was down he got a kick on the knee. It got worse during the game." Aha, tak už chápem..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/zranenimi-zdecimovany-spartak-prileti-do-prahy-az-ve-stredu-40155/?forum=1&loginMsg=5

NFL diskuze. Sport vysila zapas od 19:00, 22:30 a 02:30, na vsechno jsou i streamy.

Reagovat
Hachim Mastour

Wenger : We lost Alexis Sanchez – I don’t know for how long. It’s a big blow for us.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

The league is very odd this season. Chelsea were 10 points ahead of 3rd place last season at this stage, City are 10 points ahead of 12th place! Chelsea were a huge 20 points ahead of 12th place at this stage last season and 21 points better off than they are this year.

Reagovat
I am Mancunian

jedna z najhorsich sezon, to vysvetluje preco sme s takou srackou na tretom mieste a vy len 6 bodov od prveho

Reagovat
Hachim Mastour

Jedna z najhorších sezón bola minule.Teraz je liga vyrovnaná a to hrozné nie je.

Reagovat
vladis271

Blbé je na tom, že tam nikto neukazuje majstrovské kontúry. City je nestabilné a pustí perie aj doma, ale má najlepší káder široko ďaleko. MU majú špičkovú obranu, ale z tej hry skáču ryby z potokov. Plus imotentný útok. Arsenal klasicky pekná hra, ale pribúdajú zranenia a tiež kade tade strácajú. Leicester odpadne.

Reagovat
Swarley

imotentný

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na 3 a pol riadka a ty z toho vytrhnes slovicko kde mu chyba pismeno ... och ludia :)

Reagovat
fajdax

Trošku jako Čulák

Reagovat
Swarley

Reagovat
fajdax

Nezvládáš starče

Reagovat
Swarley

ty vaše imotentní narážky?

Reagovat
fajdax

Pořád méně imotentní než tvůj humor

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

súčasťou toho útoku je totiž aj jeden nemenovaný tlstý dajverský zmrd, a jeho kritika sa Swarlosovi nepáči nikdy.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ten palec bol naoozaj pre to slovo, jedneho dna to pochopis tak ako Swarley.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

tak tato sezona je vacsia bieda ako vlani, tam aspon ta chelsea cosi hrala, teraz je to leicester, inak su vsetci na facku

Reagovat
Busby babes

prosinec a leden to trochu rozvrstvi... ale zatim je to pekne naslapany.

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze deset minut ze zápasu na půdě Norwiche City odehrál Laurent Koscielny. Francouzský obránce utrpěl zranění boku, načež ho musel na hřišti nahradit Gabriel.

Co si pod zraněním boku mám představit?

Reagovat
stiflerovamama

asi narazeny bok

Reagovat
J0EL

To vyzeralo a natiahnuty sval.

Reagovat
smazaný uživatel

Také čosi ako koza rohatá, do pol boka odratá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze gauneri uz sa zase zacinaju vyhovarat na kader? tentokrat celkom skoro

Reagovat
bbbauch

Nejdriv si veri na titul, pak se jim klasicky pulka kadru zrani a zpatky na zem

Reagovat
smazaný uživatel

inak musim napisat, ze som sklamany, ze Teixeira po dobrom vykone v Ligovom pohari vobec nedostal sancu, mohol dostat dnes aspon 30min na mieste unavenych hracov... Za to pre Kloppa

Reagovat
Swarley

Happy Birthday Ryan Giggs!

13 league titles

9 Charity Shields

4 FA Cups

3 League Cups

2 Champions Leagues

to je stejně pořád těžko uvěřitelný

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Definoval slovo zmrd.

Reagovat
Swarley

to je fakt no, mohl dát ostatním alespoň šanci, aby ho mohli někdy dohnat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ste si tiez definitivne zvykli ukajat sa z minulosti. Vitajte

Reagovat
Swarley

Giggs je minulost, současnost, ale hlavně i budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

jsi tu, už jsem se bál, že jsi Vardyho včera nerozdýchal

Reagovat
Swarley

našel jsem v sobě skrytou sílu

Reagovat
cristiano.K.

17 let od prvního zápasu Gerrarda

Reagovat
J0EL

Wenger on Alexis…

The players are there to play football and not to be rested when the press decides they need to be rested.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Lacko_Boh

700. pre gramatiku

Reagovat
vladis271

"But they need that match-winner, that Neymar, that Luis Suarez, the one that is going to light up a game and score one or two goals to take it away, then all of a sudden they would look like a Barcelona, because they're dominating possession, making teams look foolish."

Reagovat
Cobra

OT: Chci se pochválit. Dnes jsem zapl CSko a tohle se mi povedlo

https://www.youtube.com/watch?v=WtmD1S2cnUI&feature=youtu.be

Reagovat
Lacko_Boh

piči už si to musim kupiť...budem si dlho zvykať z 1.6 ?

Reagovat
Cobra

Rozdíl to je.. a docela znatelný, ale jestli si 1.6. často, tak si na to zvykneš rychle

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem 1.6 nehrál skoro vůbec, naposledy párkrát 6 let zpět a dostal jsem se do toho

Reagovat
Lacko_Boh

tak ale ty si šikovný, csko som aktivnejšie hraval fakt na zakladke, teraz to s kamošom zadrtime max na 20minut . Ale to je vlastne jedno, skor či neskor si to aj tak kupim a hravať to budem či sa mi bude dariť alebo nie

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

kupuj a daj vedieť potom, zahráme aj s ownym

Reagovat
J0EL

krasa

Reagovat
Lacko_Boh

Mona Lisa v pohybe

Reagovat
J0EL

Kde su tie casy, kedy som take headshoty daval v 1.6

Reagovat
Lacko_Boh

to je taká vetička čo fakt povie asi každý

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hm, ten cut na konci je pěkně podezřelej.. vůbec není vidět, zda si toho posledního zabil nebo ne, kill feed zkušeně zakrytý tím editovacím oknem. Nevím nevím, má celkem problém uvěřit že to byl ace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale onedeagy hezký, to se musí nechat.

Reagovat
Cobra

Když se mrkneš dole, jak jsou ty lebky, tak ti tam skočí 5tý

Reagovat
EXoRcIsT

to je mirage nie ?

Reagovat
Cobra

Jojo

Reagovat
Mastný Chobot

pekné, ale ten deagle v GOčku sa mi fakt nepozdáva... keď tak vždy Tec alebo B-1-5 u CT, s tým som silný

Reagovat
Cobra

To já jsem si deagle oblíbil, když jsem měl stattrakový. Ale potom jsem všechny skiny prohrál(až na knife) a od té doby s ním hraju.

Reagovat
Mastný Chobot

ako si získal skin na knife? otváral si krabice? ja by som nejaký hocijaký chcel, ale na markete sú najlacnejšie za 50 eur, to môžem jebať

Reagovat
smazaný uživatel

otevírej krabice, jedna za 2€ a šance na nůž < 1%, to se vyplatí

Reagovat
Cobra

Otevřel jsem cca 30 krabic a padly mi z toho 2 knify :D jeden za 130e a druhý za 80e Ale to bylo, když jsem začínal, to jsem měl skin, který tehdy stál 5e a ted ten glock fade stojí cca 200e.... neskutečný, kdo dá za pár pixelů tolik eur

Reagovat
Posledni Kovboj

solidni

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má zraněných tolik hráčů, že by si u nich zahrál i Fabregas snad.

Reagovat
fff

1. Zapas hrozny, nudil som sa jak svina . Ale 3 body super.

2. Stale zatial jedina prehra pod Kloppom, v kombinacii s formou ostatnych timov vyzera a tabulka ... otvorene do konca sezony. S tym nasim losom teraz som velmi zvedavy.

3. Danny a Hendo spat, super, to nam moze ohromne pomoct.

4. Milner uplne hrozne vykony, ako j som fakt od neho necakal, ze bude hral jak top hrac, ale ze bude davat tie zodpovedne, pravidelne minimalne priemerne a miestami nadpriemerne vykony. Hlavne som si od neho sluboval stabilitu, ktoru teda ma, ale hra stabilne zle

5. V tom druhom polcase som mal dojem, ze uz ti hraci su trochu vystaveni. Bude strasne dolezite do buducna rozsirit ten kader, pretoze tolko zapasov s takym tempom ako Klopp chce, to bez toho asi nepojde. CM, DM jednoznacne treba, pretoze Allen na to skratka nema, Milner tiez nic moc a Lucas hra pod Kloppom fajn, ako backup by som ho urcite nechal, no dalsie DM bude treba podla mna.

6. V zime by som ako priotiu mal dokupit hraca na kraj obrany, idealne takeho, co zvladne obe strany. Clynea a Moreno za chvilu drbne .

7. Tesi ma, ze Lovren zatial pod Kloppom hra dobre, dnes podla mna nas najistejsi obranca. Mat trojku Skrtel, Sakho, Lovren, tak stoperov mame nateraz vybavenych, co potesi.

Reagovat
fenixLFC

fascinuje ma kolko penazi sme schopni rozhadzat a napriek tomu potrebujeme furt miliardu hracov z tych co su uplna nutnost je to DM, dva kraje obrany a konecne poriadny hrotak, pretoze na dannyho sa spoliehat neda a benteke je tak vhodny ako trojka. K tomu bude chciet klopp vymenit brankára, mozno dalsieho stopera (aj ked teraz hraju dobre). asponze zalohu mame emrem a hendom poriesenu fajn, ofenzivni zaloznici tiez. problémom moze byt ze mame vlastne iba jedno typicke kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu, kde dělá kapitána Lucas by měl být Benteke trojka, to víš, že jo

Reagovat
fenixLFC

lucas je v hiearchii kapitanov na tolkom mieste na kolkom by mal byt benteke u utocnikov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Nezapomínej, že pořád máme Divocha, Markoviče a Ingse.Těch ofenzivních hráčů máme dost.Taky by se měla dávat šance odchovancům.Takže určitě za mně jen to FM.Třeba ten mlaďas z Porta.

Reagovat
fenixLFC

markovic na toho som uplne zabudol...a ings (najma) s origim nemaju na post jednotky

Reagovat
Melda

Dobře to nemají ale je nelogický mít v týmu Studge, Bentekeho, Divocha a Ingse s cenovkou cca 80 mil E a přitom shánět No.1 na hrot.

Reagovat
minoLFC

Markovič a Origi na to pravdepodobne nemajú, Ings hral dobre

Reagovat
Melda

Já bych Markoviče neodepisoval.On se prosadí, možná ne v PL ale prosadí se.

Reagovat
fff

Odpisat Markovica je absolutne predcasne zatial.

Reagovat
cristiano.K.

odepsat oba je předčasné, ale je pravda,že Origi vypadá o dost hůř než jsem čekal

Reagovat
Melda

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zrovna jste jednoho útočníka na pozici jedničky koupili za těžké prachy + máte ještě X dalších a ty chceš dalšího, myslím, že v této oblasti se další posily pár let čekat nedají

Reagovat
cristiano.K.

jj to dává logiku,hráč co by v big four byl maximálně ve všech týmech dvojkou, bude v LFC trojkou, fenix logika

Reagovat
fenixLFC

tak u nas je teoreticky tiez dvojka tak aky mas problem?? ja chcem hraca ktory bude aspon na urovni dannyho ale nebude taky nachylny na zranenia a tym by sa benteke stal trojkou

Reagovat
fantomas

Alex Neill

Reagovat
SunFells

Wtf, s těmi největšími žebráky plichta

Reagovat
fantomas

Zoufalej pokus

Reagovat
SunFells

Aha, cíťa.

Reagovat
fenixLFC

skoro....s jednym z najnezaujimavejsich timov ano, ale najvacsimi zebrakmi nie....tymi su skor bournemouth, villa alebo castle

Reagovat
I am Mancunian

villa a newcastle s prehladom

Reagovat
Amos

Přesně, takový lemry musíme porážet.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: po nějaké době jsem zase dostal chuť něco vylepšit na http://efsearch.owny.cz a mám hotovo - nový typ řazení + opravy nějakých chyb

jsem s tím čímdál spokojenější

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem netušil, že šulda jako ty něco takového udělal. Hodí se

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně ty kurvo

akorát tam nejsou ty obrázky jak jsme si domluvili

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

to je dement..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych mít tvojí pracovní morálku

Reagovat
smazaný uživatel

já zas zanedbávám jiné věci

Reagovat
Lacko_Boh

zvládanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

csko?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tam si dávám nějakou tu hru každý druhý den, dokonce se mi daří i můj distinguished master guardian rank udržovat

Reagovat
Mastný Chobot

si už taký rank ako ja? paráda, ja to teraz práve zanedbávam, v piatok som si dal asi po 3 týždňoch jednu hru a zistil som, že s AK-čkom som úplne napiču

Reagovat
smazaný uživatel

teď mám období, kdy půl zápasu válcuju a druhou půlku hraju úplné hovno

Reagovat
Mastný Chobot

presne také mávam ja strašne často... do výmeny 8-12 a po zápase 31-17 a cheater

Reagovat
Mastný Chobot

tak to býva hlavne, keď začínam ako CT na dd2

Reagovat
Tomanatura

Diky tobe vim, ze hejtuju ronei od roku 2011

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, krása. Asi dobre, že som to nevidel. Z dvojzápasu s WBA a Norwichom máme 1 bod a máme, zdá sa, dlhodobo zranených troch z najdôležitejších hráčov. Popiči. Snáď to vyhecuje Wengeleho k niečomu cez prestupy, lebo inak asi môžeme zakývať titulu.

Dnes som pozeral zostrihy Watfordu a napadol ma Capoue na DM. Ťažko povedať, či by chcel ísť po polroku preč na to, aby robil krytie, keď sa mu teraz darí a je to bývalý hráč Spurs, ale ja som ho chcel už z Toulouse. Taký futbalovejší DM s výbušnosťou podobnou Coqovi.

Reagovat
Cobra

Zrovna u něj si myslím by nebyl problém, co se týče Spurs.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak hej, ale vždy je to také citlivé, ak sa bavíme o prestupoch hráčov, ktorí predtým mali niečo so Spurs. Naopak to isté, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

ten dostal ten zápas 2x pěkně do tlamy

Reagovat
Nikikrew

Vcerajsi zapas bola pre nas velka rana. Znova sme stratili body a prisli o 2 najdolezitejsich hracov . Ziskat 1 bod proti WBA a Norwichu je zle, mohli sme ist kludne na celo. Giroud znova bez formy, Gabriel znova velka chyba pri gole. Nehrame vobec dobre a s takouto hrou nemozeme ani mysliet na titul. Problem vidim v zranenie Wallcota. S nom v utoku sme ovela nebezpecnejsi.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/CUfjOFI

wow, tak to je dost trapny PS od BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem přišel na to, komu se podobá David James ve studiu! https://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.google.sk/search?q=margot robbie&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjygoGG-rjJAhWLjiwKHfv0C_0Q_AUICCgB&biw=320&bih=442

OT: Páči sa vam Margot Robbie?

Reagovat
SunFells

Matka mojich dětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je čokoľvek, je neskutočne sexy.

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ujde no, na tyzden max

Reagovat
smazaný uživatel

Na noc stačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele