14. kolo
28.11.2015 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Leicester City - Manchester United 1:1

Leicester City ve šlágru sobotního programu doma pouze remizoval s Manchesterem United 1:1, když na gól nezastavitelného Jamieho Vardyho dokázal ještě v prvním poločase zareagovat Bastian Schweinsteiger. Z tohoto výsledku mají největší radost na Etihad Stadium, Citizens se totiž díky tomuto výsledku dostali díky lepšímu skóre do čela.

Diváci přítomni na King Power Stadium i ti u televizních obrazovek možná od tohoto utkání čekali trochu víc - zejména druhá půle příliš fotbalové krásy nenabídla. Na první velkou šanci se čekalo až do 24. minuty, kdy se zároveň i poprvé měnilo skóre. Foxes předvedli svůj typický rychlý protiútok, když se po rohovém kopu Red Devils zmocnil míče Christian Fuchs, perfektní kolmicí vysunul Vardyho a ten z úhlu pokořil De Geu.

Velký objev letošní sezóny tak prodloužil svou úctyhodnou sérii, když se trefil v jedenáctém zápase v řadě, což před ním ještě nikdo nikdy v Premier League nedokázal. Celkově se jednalo o čtrnáctou Vardyho branku v letošním ročníku a proto není divu, že suverénně vládne tabulce střelců. Vynikající výkony podává i Riyad Mahrez, ten však dnes svůj gólový účet nerozšířil - v 31. minutě po nádherné narážečce s Okazakim totiž jeho zakončení zlikvidoval výborný De Gea.

Manchester United dlouho nebyl vůbec nebezpečný, přesto v nastaveném čase úvodního dějství vyrovnal. Na centr Juana Maty od rohového praporku si naskočil Bastian Schweinsteiger a přes marnou snahu bránícího Okazakiho skóroval. Zaznamenal tak svou premiérovou branku v novém působišti a k další nebyl daleko krátce po změně stran, tentokrát ho ale při podobné situaci vychytal Kasper Schmeichel.

Dobrým zákrokem na opačném konci hřiště musel prezentovat i David De Gea. Další rychlý brejk táhl Mahrez, který s míčem uběhl několik desítek metrů, aby pak přihrál střídajícímu Ulloovi, jenž se sice dokázal dobře uvolnit, vystřelil však pouze do míst, kde stál připravený španělský brankář. A když šest minut před koncem Memphis Depay v nadějné pozici zamířil vysoko nad, rozešli se oba týmy smírně.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Infernoqt

3:2

Reagovat
PePiG7

nejlepsi ofenziva vs. nejlepsi defenziva 2-3 Ulloa,Okazaki-Rooney,Mata z pen.,Martial

nesmime nechat Vardyho prekonat rekord RvN

Reagovat
KingMaster13

0:2 bude to těžký jako kráva ale věřím LVG že přesně vymazávání ofenzív takovýhle týmů je jeho specialita a zvládneme to a zároveň van Nistelroy zůstane nepřekonán GGMU

Reagovat
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
fsada

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (popř. 2:2), 01

Lišky to dáte Jste pro mě překvapení jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně je pro mě Leicester velkým překvapením této sezóny. Ofenzíva Leicesteru je neskutečně silná. Manchester má obrovskou výhodu, oni ani tak nemají silnou defenzívu, jako spíš brankáře, který je umí podržet. Ovšem s tím, co Manchester předvedl proti PSV druhou půlku, vypadá to na 3:0.

Reagovat
Kuba94

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah baby

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Manchestru naznačujú, že by Leicester aj po dnešnom kole mohol viesť tabulku 2:0

https://facebook.com/Betwithstrategy/

Reagovat
smazaný uživatel

Do kedy má Vardy zmluvu v Leicester ?

Reagovat
smazaný uživatel

van gay...už běž...prosím...hra United je šílená.Po celou dobu jeho působení neodehráli United jediný povedený zápas.Je to hrozný.Jak je možné,že to nevidí vedení.OSTUDA!!!

Kupuje si koho chce,všichni co příjdou do United jsou hvězdy jen první 3 zápasy,pak jsou tragický.Největší talent má van gay na to,jak zničit hráče!!!Kdybychom měli v útoku Messiho s Ronaldem "pohřbil by i je"

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše hra za nic nestojí. Tímhle přístupem se nikam nedostanete. Vždycky to máte remízu nebo výhru o fous. Až budete hrát se Zenitem v Lize mistrů, dostanete jich 6 a ještě jim poděkujete. Vzpomínám si, jak působil v Bayernu, tam taky nic nedokázal a akorát to tam mrvil, ale zase je dobře, že odešel k Vám

Reagovat
Infernoqt

dneska to chtělo jednoznačně otevřít.. kvalitu máme na hřišti větší a neumíme ji využít, strašný se na tohle koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Největší talent má van gay na to,jak zničit hráče: Viz kauza Rooney. I když se mi to špatně říká protože je to mů nejoblíbenější hráč, Van Gaal ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen Rooneyho..dalsi jsou treba Di Maria,Falcao,Depay,Martial,Rojo a ted nici Matu ,Younga a Jonese

Reagovat
smazaný uživatel

"Pouze" tenhle tym sice ma formu ale remiza s utd je celkem slusna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele