Premier League - souhrn 10. kola

28.10.2017, 15:25, aktualizováno 30.10.2017, 22:53
Komentáře a souhrny
Burnley nejtěsnějším rozdílem zdolalo Newcastle United a posunulo se před svého protivníka na sedmou pozici. Manchester United dál střelecky neexceluje, ale proti Tottenhamu se právě jeho Anthony Martial v poslední desetiminutovce zasadil o jediný gól ostře sledovaného šlágru. Manchester City je suverénní a potvrdil to i na půdě WBA. Arsenal otočil duel se Swansea, Liverpool přehrál Huddersfield, Chelsea loupila v Bournemouthu...

Burnley FC - Newcastle United 1:0

30.10.2017 21:00

Góly: 74. Jeffrey Hendrick

Pondělní dohrávka desátého kola Premier League nabídla střetnutí dvou týmů ze středu tabulky. O moc atraktivní podívanou ale nešlo. Newcastle prodloužil svou bídnou bilanci prohraných pondělních zápasů na osm! Naopak Burnley se může radovat, jelikož už počtvrté za sebou doma nenašlo přemožitele.

Začátek zápasu zachytili lépe domácí. Úvodní desetiminutovka patřila jednoznačně Burnley. Hráči Newcastlu chodili později do soubojů, špatně se pohybovali a jejich obrana musela od prvních minut čelit nevyzpytatelným nákopům. Jako první přesto vážněji zahrozili Straky. Červenobílí rozehráli rohový kop nakrátko, což do značné míry překvapilo obránce BFC, kteří kvůli následné skrumáži zcela opomněli přítomnost Christiana Atsuy. Jeho pokus umístit odražený míč měl ale k exaktnosti daleko. To bylo ale ze strany Newcastlu v první půli vše. Burnley ohrožovalo soupeře hlavně díky již zmíněným centrům. Jeden takový málem rozvlnil Elliotovu síť. Barensův pokus hlavou minul bránu jen o pár centimetrů. Nebyly to tak branky, nýbrž fauly, které zvedaly diváky ze sedadel. Hlavní protagonisté jich za 45 minut stihli hned deset.

Alegorie. I tak by se dal stručně popsat úvod druhého poločasu. Stejně jako na začátku duelu byli The Clarets značně aktivnější. A Newcastle se opět připomněl nadějnou šancí. Obránci BFC nepokryli dobře nabíhajícího Péreze, jenž zpoza vápna tvrdou střelou ke vzdálenější tyči vyděsil všechny domácí příznivce. Pope se ale krásným výskokem vyznamenal a sklidil zasloužený potlesk tribun.

Od tohoto momentu ale začali opět přebírat iniciativu domácí. Definitivní zlom přišel v 74. minutě. Ellliot nejdříve dokázal z rychlého kontru eliminovat Corkův pokus vyražením. Na následný pas na úplně volného Jeffreyho Hendricka, který míč do brány s přehledem uklidil, však neměl nárok. Srovnání měl na kopačce osm minut před koncem Joselu. Jeho pokus nártem minul bránu jen o chlup. Burnley se tak může právem radovat ze tří bodů, které ho vynesly na pěkné sedmé místo.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 2:0

29.10.2017 17:00

Góly: 18. Jamie Vardy, 29. Demarai Gray

Že nové koště dobře mete, o tom se znovu přesvědčili v Leicesteru. Debut nového manažera Puela totiž dopadl náramně, Lišky přehrály v krizi se zmítající Everton jasně 2:0 a připisují si tak na své konto tolik kýžené vítězství.

Hráči v modrém do utkání vlétli plní elánu a hned ve třetí minutě zahrozil ranou ze střední vzdálenosti Gray. V osmé minutě se pak po rohovém kopu Mahreze dostal k zakončení Morgan, jeho gólovou střelu ale ještě stihl nad břevno vytěsnit bránící Williams. Hráči v modrém však byli k nezastavení a hned o minutu později mohl rozvlnit síť Chilwell, z deseti metrů však branku přestřelil.

Na první gólový zápis si tak fanoušci museli počkat až do osmnácté minuty - to předvedl parádní sólo z vlastní poloviny Gray, na hranici pokutového území soupeře naservíroval míč Mahrezovi, který nezištným centrem našel před odkrytou svatyní Vardyho, který svůj celek pohodlně dostal do vedení.

Až v šestadvacáté minutě zahrozili také hosté, když se za záda obránců dostal Lennon a zpětnou přihrávkou oslovil Calverta-Lewin, který však ve vyložené pozici míč minul.

Po půlhodině hry byl navíc rozdíl ve skóre dvoubrankový - to si ostrý centr Graye do vlastní branky srazil nešťastník Kenny, který při pokusu o odkop balón jen tečoval a nasměroval jej tak přesně k zadní tyči Pickfordovy branky. Vrátit hosty do utkání mohl Mirallas, který se před poločasem prezentoval dvěma nebezpečnými pokusy ze střední vzdálenosti, které jen těsně minuly branku Schmeichela.

Druhý poločas odstartovaly nepřesné nůžky Vardyho, na druhé straně zase dopadla tečovaná střela Gueyho na horní síť domácí branky. Everton však působil mimořádně sterilním dojmem a nebyl se vůbec schopen propracovat k nějakým výraznějším příležitostem. A když do branky nezapadla ani utěšená rána Bainese z poslední desetiminutovky, bylo jasné, že krize Evertonu konce tedy ještě rozhodně nemá.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Southampton FC 1:1

29.10.2017 14:30

Góly: 52. Glenn Murray - 7. Steven Davis

Nedělní program zahajoval duel dvou týmů ze středu tabulky. Utkání dopadlo podle předpokladů smírně. Ke konci duelu byla navíc na hráčích vidět nervozita, jelikož hra byla svázaná taktickými pokyny. Domácí Jiří Skalák a Aleš Matějů se na soupisku nevešli. Oba celky se i přes remízový výsledek posunuly v tabulce směrem vzhůru. Svatí aktuálně okupují deváté místo. Brighton se díky plichtě přehoupl přes Huddersfield na sympatickou jedenáctou pozici.

Racci začali první půli velice pasivně. Své neaktivity museli litovat. Už v sedmé minutě lovil brankář Ryan míč z vlastní sítě. Dale Stephens byl nucen faulovat rychle postupujícího Boufala. Standardky z hranice velkého vápna se ujal James Ward-Prowse. Jeho razantní střela skončila pouze na tyči. Obránci Brightonu však nepokryli zabíhajícího Stevena Davise, ke kterému se od tyčky s trochou štěstí odrazil míč rovnou na hlavu. Ryan byl proti dobře umístěné hlavičce bez šance. Racci po obdržené brance působili neorganizovaně a nebyli s to hrát vlastní hru. Poprvé ohrozili bránu Svatých až v polovině první půle. Po načechraném centru Anthonyho Knockaerta umisťoval Davy Pröpper balón hlavou. Stopku mu ale vystavil pozorný Forster. Od této chvíle se hra začínala vyrovnávat. Brighton z toho ale víc jak jednu střelu na bránu nevytěžil.

Southampton započal druhý poločas podobně jako ten první. Svatí byli častěji na balónu a kontrolovali hru. Soupeř se navíc často dopouštěl zbytečných faulů. Zlom ale nadešel v 52. minutě. Pascal Groß našel přesným křižným centrem skrz vápno nastraženou hlavu Glenna Murrayho, který technickou hlavičkou překonal brankáře. Forster si pravděpodobně na míč sáhl, vytěsnit ho však už nedokázal. O osmnáct minut později se pokusil na stranu Southamptonu strhnout vedení Ital Manolo Gabbiadini z rychlého náběhu. Jeho přízemní nárt byl ale sražen obránci ještě před malým vápnem. Zbylé minuty utkání toho divákům kromě pár rozdaných karet moc nenabídly.

"Byl to velice vyrovnaný zápas. Tempo nahoru a dolu neumožňovalo kontrolovat hru. Přesto si podle mého názoru moji hráči vedli obstojně," popisuje utkání ze svého pohledu trenér hostů, Mauricio Pellegrino. Jeho protějšek Chris Hughton zhodnotil utkání následovně: "Jsem rád, že jsme se vrátili do hry a ukázali jsme, co umíme. Podle mého názoru, hlavně v poslední třetině duelu, jsme měli více příležitostí a srovnání jsme si zasloužili."

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 0:1

28.10.2017 18:30

Góly: 51. Eden Hazard

Chelsea v sobotu večer díky brance Edena Hazarda přehrála na venkovním hřišti Bournemouth a dotáhla se na třetí Tottenham na rozdíl jediného bodu. Londýnští Blues měli po většinu času převahu, tu se jim ale dlouho nedařilo zúročit, až nakonec na začátku druhé půle přispěchal se svou vůbec první letošní ligovou brankou Hazard.

Obraz hry v první půli byl prakticky po celou dobu totožný - Chelsea spolehlivě kontrolovala dění na trávníků a měla míč ve své moci, zatímco Bournemouth se zatáhl na vlastní polovinu a úpěnlivě se snažil svého soka udržet mimo dostřel branky. S první vážnější šancí přispěchal v prvních minutách Pedro, který se po narážečce uvolnil na hranici pokutového území, ovšem své zakončení nasměroval vysoko nad. Domácí kontrovali průnikem Afobeho, jeho zakončení však na poslední chvíli Luiz blokoval na rohový kop.

Po pětadvaceti minutách pak svému celku zle zatopil brankář Begovič - ten při odkopu trestuhodně trefil Eden Hazarda, který míč potáhl a následně jej předložil do vyložené šance Moratovi, který ale trochu nepochopitelně zaváhal a ve vyložené pozici minul.

Tentýž hráč po půlhodině hry dopravil míč do sítě, ovšem branka nebyl uznána po postavení mimo hru - po nakrátko rozehraném rohovém kopu se na hranici vápna do míče opřel David Luiz, jeho střelu těsně před Begovičem tečoval v ofsajdu stojící Azpilicueta a přesná dorážka Moraty již proto nemohla být uznána.

A do třetice všeho dobrého vyšel ze souboje Moraty s Begovičem lépe brankář domácího celku. Španělský útočník ve službách Chelsea se na velkém vápně výborně uvolnil, ovšem v zakončení si na strážce domácí svatyně nepřišel.

Změnu skóre tak až ve druhém poločase obstaral druhý nejnebezpečnější hráč utkání, Eden Hazard. Ten se právě po přihrávce Moraty dostal za záda Francise a tvrdou střelou na přední tyč překonal poněkud překvapeného Begoviče, který spíše než zakončení zřejmě očekával přihrávku před branku.

Po hodině hry však mohlo být vyovnáno - Stanislas se štěstím přešel přes Davida Luize a na vápně předložil míč Ibemu, jehož ránu ještě přizvedl Rüdiger a Courtois tak nemusel zasahovat. Na druhé straně zase zakombinovala dvojice Hazard - Pedro, po které se střelec první branky dostal k nebezpečnému zakončení z oblasti penaltového puntíku, ovšem svůj projektil nasměroval vysoko nad.

Londýnský celek si nakonec svůj náskok i přes několik zbytečných ztrát ve středu pole uhlídal a v poslední desetiminutovce mohl pojistku přidat Fabregas, který se dostal ke střele z úhlu, branku domácího týmu však těsně přestřeli. Svěřenci Antonia Conteho si tak z nejmenšího stánku v Premier League odvážejí potřebné tři body.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 2:2

28.10.2017 16:00

Góly: 50. Luka Milivojević (pen.), 90+7. Wilfried Zaha - 31. Javier Hernández, 43. André Ayew

Malé londýnské derby muselo potěšit divákovo oko. Souboj celků z dolních pater tabulky, které neoplývají produktivitou, nabídl překvapivě pohledný fotbal. Orli si tak po třech kolech připomněli jaké je to obrat o body soupeře na domácím stadionu. Kladiváři pro změnu prodloužili šňůru venkovních zápasu, ve kterých se jim povedlo bodovat, na čtyři.

Lépe do zápasu vstoupil Crystal Palace. Jeho hráči byli aktivnější a lépe kombinovali. Častěji měli míč na kopačkách. V prvním poločase svého soka přestříleli 6:3. Hned čtyřikrát měli k dispozici rohový kop. Nic z toho ale modročervení nedokázali vytěžit. A tak se slova ujal West Ham. Ve 31. minutě rozvlnila síť Orlů nejdražší letní akvizice hostí Chicharito, kterého našel přesným pasem Cresswell. Proti zcela osamocenému útočníkovi v malém vápně neměl brankář Speroni šanci. O pět minut později mohlo být srovnáno. Hlavičkujícího Tomkinse z bezprostřední blízkosti famózně vychytal Hart. Nedáš, dostaneš. Do konce poločasu se ještě stihl prosadit hostující André Ayew, jenž na polovině hřiště vybojoval míč a střihl si krásnou solo akci zakončenou střelou do šibenice.

Kdo si myslel, že Crystal Palace bude po zbytek zápasů působit odevzdaně, mýlil se. Svěřenci Roye Hodgsona vstoupili do druhé půle velice aktivně. Již po pěti minutách Orli vybojovali penaltu. Ital Angelo Ogbonna nevybíravě fauloval v pokutovém území a nabídl domácím snížení. To neodmítl exekutor kopu, Luka Milivojević. Nekompromisní ránou k levé tyči nedal Hartovi šanci.

O pár chvilek později se defenziva West Hamu opět orosila. Tvrdá rána Yohana Cabaye z hranice velkého vápna skončila pouze na tyči. Tlak domácích neutuchal. Útočník Orlů, Wilfried Zaha, dal o sobě vědět nepříjemnou střelou po rohovém kopu. Výtečný Hart mu ale vystavil stopku. O dvě minuty později zneškodnil i Cabayeho standardku. V nastavení vytáhl konečky prstů hlavičku Tomkinse. Nakonec však přece jen kapituloval. V poslední minutě zápasu nestačil na střelu Wilfrieda Zahy ke vzdálenější tyči. Reprezentant Pobřeží slonoviny na sebe nalákal dva bránící protihráče a technickou ránou zajistil svému týmu bod s puncem výhry

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Huddersfield Town 3:0

28.10.2017 16:00

Góly: 50. Daniel Sturridge, 58. Roberto Firmino, 75. Georginio Wijnaldum

Huddersfield na západním pobřeží Anglie nečekal lehký úkol. Teriéři dali za poslední čtyři zápasy jen dvě branky a tuto nepříznivou bilanci chtěli prolomit právě na Anfield Road. Proti ale byli svěřenci Jürgena Kloppa, kteří po prachbídné první půli zabrali a nováčka ligy pořádně vyškolili.

Reds museli ještě před začátkem utkání řešit nepříjemnou situaci. Během předzápasového rozcvičení se totiž zranil Dejan Lovren. Na stoperu ho tak nahradil Ragnar Klavan. Liverpool od první minuty diktoval zápasové tempo. Nicméně do žádného vyloženého tlaku, který byl spíše platonický, se nedostal. Obrana Huddersfieldu působila organizovaně a kompaktně. Nicméně nejvíce práce měli hosté s Danielem Sturridgem. Forvard působil problém hlavně obranné dvojici Lowe, Schindler. Ve 27. minutě po pohledné kombinační akci s Firminem uvolnil Salaha, jehož střelecký pokus doprostřed brány nemohl brankáře Lössla překvapit.

První půle byla nezáživná hlavně pro diváky. Na nudu si ale rozhodně nemohl stěžovat v poslední pětiminutovce poločasu právě Lössl. Po faulu Kachungy blízko velkého vápna se The Reds ujali přímého volného kopu. Tommy Smith však během bránění nedovoleně atakoval Firmina a sudí Friend ukázal na pokutový puntík. Penalty se ujal Mohamed Salah. Jeho ránu doleva ale fantasticky vystihl Jonas Löss. Z následující dorážky se neprosadil ani kapitán Henderson. Pro fotbalisty Liverpoolu celkem rutinní situace. V rámci Premier League se netrefili už 34 krát.

Do druhého poločasu ale vstoupilo úplně jiné mužstvo. The Reds musel zřejmě někdo pokropit "živou vodou". Územní převaha brzy přinesla své ovoce. Smolařem zápasu byl jednoznačně Tommy Smith. Po zaviněné penaltě přiložil ruku k dílu i v případě první branky. V 50. minutě se po jeho nešťastné teči hlavou od samostatného průniku dostal Daniel Sturridge, který placírkou obstřelil brankáře. Svým typickým tancem oslavil už svůj druhý gól v sezoně.

O osm minut později rozjásal Anfield Road pro změnu Firmino. Po přesném rohovém kopu Milnera byl u míče nejrychleji a razantní hlavičkou nedal Lössovi žádnou šanci. Poslední hřebíček do rakve přišel patnáct minut před koncem základní hrací doby. Liverpool systematicky rozebral obranu Teriérů, z čehož vytěžil Georginio Wijnaldum, který se pohlednou otočkou a následnou střelou pod břevno zařadil poprvé v novém ročníku na listinu střelců.

Více informací k zápasu

Watford FC - Stoke City 0:1

28.10.2017 16:00

Góly: 16. Darren Fletcher

Watford nepotvrdil v sobotním zápase proti Stoke roli favorita, ačkoli by mnohem aktivnější a herně soupeře přehrával. Naopak Hrnčíři se mohou opět radovat po třech ligových kolech z výhry. Po krásné brance Darrena Fletchera se ujali vedení a zápas i přes problémy v defenzivě dovedli do vítězného konce. Stoke City se tak výrazně odlepilo od sestupového pásma.

Úvod zápasu nebyl z obou stran moc záživný. Hráči obou celků se navzájem "oťukávali" a bylo vidět, že nikdo nechce udělat první chybu. Ta ale přišla v 16. minutě. Obrana Sršňů zcela ignorovala přítomnost Darrena Fletchera na hranici velkého vápna. Toho využil Xherdan Shaqiri, který rozehrál rohový kop právě na něj. Fletcherova nekompromisní pumelice z voleje trochu zaplavala ve větru a zapadla k levé tyčce. Brankář Gomes neměl na tuto střelu sebemenší nárok. První šance, první střela a první gól. Hráči včetně diváků byli doslova opařeni. Pak ale započala steč Sršňů za vyrovnáním.

Watford bušil na bránu Stoke jako na zavřená vrata. Do vyložené šance se ale nemohl dlouho dostat. Až osm minut před koncem přišla první velká šance. Rozehrávky rohového kopu se ujal José Holebas. Jeho pokus našel hlavu nikým střeženého Étienna Capoueho, který trajektorii balónu usměrnil k levé tyčce. Jeho pokus se ještě snažil efektně tečovat patičkou Deeney. Míč by však i tak pravděpodobně šel za lajnu.

Tlak Sršňů ve druhé půli ještě více zesílil. V 56. minutě se opět nachomýtl Holebas k centru, jež nebezpečně sklepával k druhé tyči Carrillo, kde byl připraven Richarlison, jehož střela z úhlu jen těsně minula bránu. O chvíli později mohl navýšit vedení Stoke Joe Allen, který úplně nevyužil rozhozené obrany soupeře a svým nepřesným přízemním pokusem nemohl ohrozit Gomese. V další nadějné šanci se objevil Andre Gray, kterému byl jeho střelecký pokus z hranice pokutového území zblokován jedním z obránců. Watford místy ale trestuhodně zapomínal na obrannou činnost. Zcela osamocený Saido Berahino měl na svých kopačkách rozhodnutí, když zakončil svůj samostatný průnik jen pár centimetrů mimo tři tyče.

Ke konci zápasu byla z londýnského pažitu cítit až nezdravá motivace. Všechny drobné křivdy a fauly vyústily ve velkou strkanici, do které se zapojili prakticky všichni hráči. Watford mohl být nakonec rád, že prohrál jen o gól. V poslední minutě se do rozehry rohového kopu zapojil i brankář Gomes. Málem svého rozhodnutí litoval. Charlie Adam od poloviny hřiště postupoval sám jenom proti gólmanovi. Jeho střelecký pokus z dálky se ale naštěstí pro domácí celek zastavil o tyč.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester City 2:3

28.10.2017 16:00

Góly: 13. Jay Rodriguez, 90+2. Matt Phillips - 10. Leroy Sané, 15. Fernandinho, 64. Raheem Sterling

Manchester City si i nadále udržuje pětibodový náskok na čele tabulky poté, co se mu díky třem brankám podařilo West Bromwich porazit v poměru 3:2. Citizens měli po většinu času hru kompletně pod kontrolou, zdramatizování dopustili až kvůli vlastní nedůslednosti v posledních vteřinách zápasu.

Vstup do utkání byl vskutku raketový - již v 10. minutě totiž přispěchal s vedoucím zásahem Sané, jehož na levé straně skvělou přihrávkou oslovil Fernandinho. Německý reprezentant si pak připravil palebnou pozici a střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre utkání.

Hosté se z něj však neradovali dvakrát dlouho - hned o tři minutky později totiž Gareth Barry oslovil parádním pasem nabíhajícího Rodrigueze, obrana hostů netypicky zaspala a útočník domácích si pak se zakončením poradil opravdu hravě, když vyběhnuvšího Edersona pohodlně přehodil.

Brankovým hodům však na The Hawthorns stále nebyl konec - po čtvrthodině hry se dostal ke střele ze střední vzdálenosti Fernandinho a s přispěním teče Barryho nasměroval svou střelu o tyč do branky. Citizens tak byli zpět ve vedení.

Po necelé půlhodině hry mohl být rozdíl mezi oběma soupeři dvoubrankový - další precizní míč De Bruyneho nalezl na malém vápně hlavu Davida Silvy, ten však potvrdil, že to žádný hlavičkář není a z jasné pozice nasměroval míč mimo tři tyče branky Fostera. Pět minut před koncem pak měl ještě výhodu volného přímého kopu z dobré pozice Sané, svou střelou však vysoko přestřelil.

Před koncem poločasu se ještě do ofenzivy dostali také domácí, kteří využili chyby v rozehrávce od Fabiana Delpha a po centru Rodrigueze Rondón jen těsně minul.

Druhou část odstartovali lépe domácí - hned po dvou minutách se k zajímavé hlavičce protlačil Krychowiak, jenže ji z hranice malého vápna nasměroval jen do míst, kde stál pozorný Ederson.

Za hosty zahrozil střelou ze střední vzdálenosti De Bruyne, ta ale postrádala přesnost. Pětadvacet minut před koncem City přidali třetí zásah - po parádní kombinaci mezi Saném a De Bruynem se míč dostal až na druhou stranu hřiště k Walkerovi, který přízemním centrem našel Sterlinga, jenž už prázdnou branku nemohl minout.

Zbytek utkání už se víceméně jen dohrával, a to až do nastaveného času, kdy předvedl hrubou chybu Otamendi. Argentinský stoper při snaze sklepnout míč vlastnímu brankáři akorát oslovil Phillipse, který pak s díky dopravil balón do sítě. Na jakýkoliv další zvrat již však nezbýval čas, a tak si City připisují další tři body za výhru v poměru 3:2.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 2:1

28.10.2017 16:00

Góly: 51. Sead Kolašinac, 58. Aaron Ramsey - 22. Samuel Clucas

Manažer Arsenalu Arséne Wenger si na svůj jubilejní 800. ligový zápas ve vedení londýnského klubu připsal očekávané vítězství proti Swansea, které se však vůbec nerodilo lehce. Hosté se totiž na Emirates Stadium ujali brzkého vedení zásluhou Clucase, na což museli po změně stran gólově zareagovat Sead Kolašinac s Aaronem Ramseym, aby nakonec Kanonýři přece jen triumfovali v poměru 2:1 a dotáhli se na rozdíl jediného bodu k třetímu Tottenhamu.

Domácí vsadili na stejnou sestavu, jaká si v minulém drtivě poradila s Evertonem, ovšem tentokráte čelili podstatně zodpovědnější defenzivě. Swans navíc využili první vážnější příležitosti na druhé straně, aby se překvapivě sami postarali o průlom skóre, když na Abrahamův pas vběhl do šestnáctky nikým nehlídaný Sam Clucas a přízemní ranou propálil i Petra Čecha.

Podle očekávání se tvorby hry opět ujali hráči Arsenalu, jenže místo vyrovnání visel ve vzduchu průběžný stav 0:2. Zaváhání Pera Mertesackera totiž využil Jordan Ayew, jenž ale místo nalezení lépe postaveného Tammyho Abrahama pálil neúspěšně sám. Až pět minut před koncem první půle poprvé pořádně zahrozili i Kanonýři, ale Lukasz Fabianski se proti svému bývalému zaměstnavateli vytáhl a ránu Alexise Sáncheze bravurně zneškodnil.

Ať už Wenger svým hráčům řekl o přestávce v kabině cokoli, rozhodně to zafungovalo. Sotva šest minut po změně stran připadla sražená rána Mesuta Özila k nohám Seada Kolašinace, pro nějž už nebyl větší problém napálit míč do sítě a srovnat.

Hosté se takřka vzápětí znovu ujali vedení, avšak fanouškům Swans zkazil u trefy aktivního Abrahama radost zdvižený praporek čárového rozhodčího. Poté již bylo rušno na druhé straně. Nejprve Laurent Koscielny promarnil obrovskou šanci, když svou hlavičku z Alexisova přímého kopu poslal vedle, ale v osmapadesáté minutě už domácí přece jen obrat skóre dokončili. Xhakův křižný pas si na levé straně zpracoval Kolašinac a vybídl ke skórování zblízka Aarona Ramseyho, jenž nezaváhal.

Po zbytek zápasu již Arsenal nabytý náskok bez větších potíží kontroloval, byť jeho navýšení se Kanonýrům nedařilo. Nejblíže měl k pojištění vedení v samém závěru střídající Olivier Giroud, ovšem svou ránu nakonec zakroutil těsně vedle Fabianského tyče.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:0

28.10.2017 13:30

Góly: 81. Anthony Martial

V předehrávce desátého kola nakonec byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří díky Martiala slaví nejtěsnější možnou výhru. Utkání toho po dlouhé pasáže fanouškům moc zajímavého nenabídlo, do plných obrátek se rozjelo až v posledních 15 minutách, kdy také padl vítězný gól.

Rudí ďáblové zápas začali náporem, svého soka agresivně napadali a měli optickou převahu, ovšem do výraznější šance se dostat nedokázali. Postupem času Spurs přece jenom vyrovnali hru, ovšem k zakončení se dostávali jen ze středních vzdáleností - a projektily Eriksena, Sissoka či Auriera De Geu z míry opravdu nevyvedly. A protože na druhé straně nebylo ofenzivní snažení o moc lepší, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Hned zkraje poločasu druhého zápas konečně začal nabírat na obrátkách. Nejprve pálil z úhlu Lukaku, Lloris však jeho ránu vytěsnil, následně se k brankové čáře proháčkoval Young, jeho prudký střílený centr pak brankář Spurs nohou odklidil do bezpečí. Po dalším z rohových kopů se pak k zakončení dostal Valencia a dělovou ranou těsně přestřelil hostující svatyni.

Kohouti sice zápas v určitých pasážích dokázali zklidnit a kontrolovat jej, k jejich smůle jim však značně vázla finální fáze, jelikož do žádných nebezpečných pozic se ne a ne dostat. To se změnilo čtvrthodiny před koncem, kdy si Eriksen konečně našel trochu volného prostoru a precizním míčem našel skvěle naběhnutého Alliho, který však v jasné pozici trestuhodně selhal a branku domácího týmu úplně minul.

United to vybičovalo k ještě větší aktivitě a hned o chvíli později se po centru Lingaarda dostal k hlavičce Lukaku, kterou zastavila až levá tyč Llorisovy branky. Branky se nakonec diváci na Old Trafford přece jenom dočkali - po nevinně vypadajícím nákopu brankáře Manchesteru prodloužil míč Lukaku na nabíhajícího Martiala, který využil nedbalosti hostující obrany a rozhodl o osudu celého zápasu. Manchester United tak zůstává v kontaktu se svým městským rivalem a svému sobotnímu soupeři odskakuje na rozdíl tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1091035:628
2.Manchester United1072123:423
3.Tottenham Hotspur1062219:720
4.Chelsea FC1061318:1019
5.Arsenal FC1061319:1319
6.Liverpool FC1044217:1616
7.Burnley FC104429:916
8.Watford FC1043315:1815
9.Newcastle United1042410:914
10.Southampton FC103439:1013
11.Leicester City1033414:1412
12.Brighton & Hove Albion1033410:1112
13.Huddersfield Town103347:1312
14.Stoke City1032511:2011
15.West Bromwich Albion102449:1310
16.West Ham United1023510:199
17.Swansea City102267:128
18.Everton FC102267:208
19.AFC Bournemouth102176:147
20.Crystal Palace101184:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (886)

Přidat komentář
nani92

Tony Martial came from France

English press said he had no chance

50 million down the drain

As Tony martial scores again!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ho Žozé vyštve, nevadí

Reagovat
EXoRcIsT

prečo ?

Reagovat
mithro

Reagovat
tnt03

Ale houby. Má na ten post prostě dva srovnatelný hráče (on a Rashford). Rash je navíc odchovanec takže tam je trošku "zvýhodněnej". Mourek se ale snaží dopřát porci minut jak oběma. Nevím jestli nesleduješ UTD tak asi nevíš, ale to že by ho Mourek vyštvával je blbost :)

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

owny27.10.2017 12:12#

poserete se

Porazit Tottenham, jsme se asi uplne posrali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Sexy bránění rozhodlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý češtin v úvodu článku...

Reagovat
smazaný uživatel

José si Pochettina totálně namazal na chleba v druhé půli. Miky a Lingard spatni, jinak vsichni fajn, jeste ta komunikace dneska trosku vazla mezi DDG a stoperama. Herrera s Matičem druhou půli skvělí, Martial i Rashford paráda. Young nejlepší wingback na světě, motm

Reagovat
Busby babes

Lingard nebyl spatnej. Jo, mel dat na 2:0 ale jinak to docela ozivil.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

young nejlepší wingback na světě

Reagovat
TheTopFootbaler

Young nejlepší wingback na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že nejlepší wingback je Marcelo a Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni nejsou wingbaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou. Vždyť my ve většině zápasů hrajem bez křídelních záložníků a je to právě na krajních obráncích, aby útočili.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrič, Kroos, Casemiro - Isco - Ronaldo, Benzema

Já tam žádného křídelního záložníka nevidím v té sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

MU dalej strelecky neexceluje

2. najlepsi utok v lige, ale OK

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

A keby si bol škuľavý, tak mate aktualne aj delene prve miesto

Reagovat
MySch017

Tak to si potom asi ty, keďže na City strácame 2 body aj po tomto zápase

Reagovat
kiwwi

tebe asi niekto stojí na vedení

Reagovat
fantomas

Jj, a v říjnu vyloženě jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

easy peasy lemon squeezy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, myslím, že sme bojovali dobre. Dnes to nevyšlo, hráči podali dobrý výkon, no bez útočníka to nejde. Llorente je úplne zbytočný hráč, bez pohybu a pár narážačiek to nezmení. Strácam s nim trpezlivosť. Tú šancu mal Alli premeniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil mezi skvelym zakoncovatelem a Top class. Top class zakoncuje obema nohama, Harry by to zatloukl levasem a nevymyslel by nejake sajťicky, picoviny a bigbit.

Reagovat
EXoRcIsT

Za druhy polcas sme si zasluzili vyhrat ale Pogba , Fellaini a Carrick sa uz musia vratit lebo Herrera je otrasny

Reagovat
nani92

nie je otrasný, plní presne to čo má..

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem dnes 95% prihravok dozadu

Reagovat
Mato178178

ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

plní presne to čo má.. čo na tomto nechápeš?

Reagovat
nani92

on má hrať na istotu, kontrolovať hru, on nie je playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pugba by to vytrhol

Reagovat
pingla

Jednoznačně lepší ve druhé půlce, 3 body zasloužené

Reagovat
Swarley

Herrera a Mkh úplně špatně...bez Pogby je ten střed strašně slabý, ale tak snad už bude na příští kolo zpátky...Mkh pokračuje v otřesných výkonech, snad do té ofenzivy máme ještě v rukávu jednu posilu...Griez v zimě bude boží...

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman by jako CAM nebyl o nic lepší teda

Reagovat
Swarley

no herně by to lepší nebylo, gólově ale rozhodně...ale hlavně by tam bylo víc variant, jak to poskládat, rozhodně by se nemuselo hrát tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

A nehrával někdy Griez RW?

Reagovat
Swarley

tak rozhodně, v San Sebu...já bych stejně nejradši hrával 4-3-3..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Jenže s tou naší zálohou se 4-3-3 hraje pěkně blbě. To spíš už 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec.. Pogba - Matič- Herrera by to v pohodě zvládli

Reagovat
TheTopFootbaler

To jo, na pár zápasů v pohodě. Jenže nevydržíme tak celou sezónu... I když občas by mohl rotovat Carrick, no.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Phillipinho

Tam hral jenom vlevo

Reagovat
Swarley

z křídla, to máš jedno...tak v repre tuším hrál vpravo...

Reagovat
Busby babes

to uz bych spis veril tomu Ozilovi.

Reagovat
Swarley

do těch posledních zápasů by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Manik...

Reagovat
tnt03

asi tak

Reagovat
Phillipinho

Griez v zime?

Reagovat
smazaný uživatel

o podobný klauzuli se při podpisu nový smlouvy mluvilo, no.. nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

WTF the fuck, on nepodpisoval výkupku výlučne pre ManU, jeho vykupku môže vyplatiť aj horná dolná, v Španielsku má výkupku každý

Reagovat
smazaný uživatel

Však se o výkupce jako takový nikdo nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade tvoj pôvodný príspevok nedáva zmysel.

Reagovat
Swarley

no ideálně ano, reálně v létě

Reagovat
vladis271

senilita mu už zničila mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Ale výkupku môže ManU zaplatiť aj v zime, potom to len bude záležať na Griezmannovi, ak sa vypadne v LM (už je to takmer isté), tak podľa mňa ho tu už nebude nič držať, jeho výkony dosť napovedajú, kde chce hrať (v Mancunian ZOO FC)

Reagovat
vladis271

Griez v zime

Reagovat
Člen_zlořádu

Griez v zimě je píčovina. Na co jim bude,když v LM už nastoupit nemůže za jiný klub?

Reagovat
Busby babes

na ligu?

Reagovat
vladis271

prestopový rekord v rámci klubu za hráča, čo nemože nastúpiť v LM, sure.

Reagovat
Svatej

Zas v pripade nepostupu atletu se pro nej nic nezmeni, navic o tolik zapasu stejne nejde a ligu ma vetsi sanci vyhrat v anglii... smysl to dava

Reagovat
Busby babes

myslis, ze bychom to nedali? stejne dle hodne lidi tady hned vypadnem, tak kvuli tem dvema zapasum...

Reagovat
kiwwi

a to ho ideme kupovať na pol sezóny?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Člen_zlořádu

Radši počkat do léta.

Reagovat
Busby babes

o to nejde, ale kdyz se pta: k cemu by nam byl... no tak v ty lize budem hrat nejakych 16 zapasu, v LM treba 6. Tak je jasne, kde bychom ho pripadne vyuzili vic, ze jo...

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak samozřejmě. Uvidíme co zima přinese

Reagovat
smazaný uživatel

Snih

Reagovat
Wat

Herrera hraje to, co má, tak jak to může být špatně?

Reagovat
kiwwi

pretože niektorí si myslia ze hra playmakera

Reagovat
Cobra

Naprosto nezáživný fotbal a navíc bez bodu.

Reagovat
vladis271

Jeden zo zápasov kedy to Mourkovi padlo v závere, lebo inak by tomu skôr slušela remíza. Ale o inom som chcel. Individuálna kvlaita v obrane Spurs je fenomenálna. A to majú ešte priestor na zlepšenie. Sú mladí. Už dávno som nevidel aby si nejaký obranca doslova odniesol Rashforda vo svojom vrecku. Dier je fenomenálny. Ked to porovnám s tými skurvenými komediantami čo hrajú u nás je mi nevoľno. A ešte sa tá chorvátska mrdka tvári, že je top obranca.

Reagovat
Mastný Chobot

mladí sú, ale v obrane zrovna nie teda, vlado

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

žiadne čísla som tam nedal, tak by si nemal byť zmätení ako obvykle v podobnom prípade, tak nvm čo sa tlemíš.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pri góle tam boli zrovna 3 individuálne chyby od každého z nich... jeden podcenil súboj s Lukakuom, druhý nepochopiteľne pustil Martiala pred seba a tretí neskoro dostupil... zrovna Dier urobil asi najväčšiu chybu

Reagovat
vladis271

futbal je o chybách, ide o to aby ich bolo čo najmenej.

Reagovat
kiwwi

a neurobila ich menej ta naša obrana?

Reagovat
vladis271

ja ju niekde kritizujem? Len z môjho subjektívneho pozorovania vidím v obrane Spurs najviac talentu z celej ligy.

Reagovat
kiwwi

Ide o to ze vyzdvihujes jednu pričom si to viac zaslúži ta druhá

Reagovat
Lacko_Boh

nechaj tak

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Že by si teda někdo odnesl Rashforda ve vrecku se mi nezdálo, ale jsem překvapenej, jak mu lichotíš

Reagovat
vladis271

ja som tu niekedy podceňoval Rashforda? Niekde som písal, že nie je top talent? Ukáž mi kde. áno lichotím mu, lebo si to zaslúži, rovnako aj obranca čo ho dnes bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že ne. Co to je zas za hysterickou reakci.

Reagovat
Busby babes

maj to hodne dobre, ale zrovna dneska bych to moc neukazali. viz ten gol a par dalsich zmatku... uz jsem je videl zahrat lip.

Reagovat
nani92

tú pesničku s mladým mužstvom a ako to neskor začnú drtiť sme už počuli s Arsenalom a teraz aj so Spurs, hej?

Reagovat
vladis271

aj s MU. Tam to bolo dokonca tuším tak, že SAF vyhral titul a teraz príde Moyes a začne prehrávať? Nvm kto z vás to bol.

Reagovat
nani92

nevidíš ten rozdiel? o Arsenale sa to hovorilo viac ako 1 sezonu..Tottenham už 2-3 roky je plný potenciálu bezničoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom, když si člověk vezme, že Alderweireld přišel na hostování do Southamptonu jako náhrada za Lovrena.

Reagovat
mithro

Reagovat
TaylorAFC

Ostuda hrát takhle doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmej se, vas ceka opet Karabach.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, easy

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda za 3 body

Reagovat
TaylorAFC

A co s těmi 3 body uděláš Radši bych se teda podíval na fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Priblížiš sa titulu?

Reagovat
TaylorAFC

Radši bych sledoval 38 zápasů fotbalu bez titulu než tenhle paskvil co Mou hraje. Fakt si tu trofej doma do skříně nedám

Reagovat
SpartaOvenka

Ano, taky to děláš.

Reagovat
smazaný uživatel

proste fanúšik tragédov

Reagovat
Busby babes

vybral sis dobry tym.

Reagovat
Lacko_Boh

ani nie

Reagovat
Neutron

presne tak nedas

Reagovat
TaylorAFC

Ja oni ale nestojím, to bych mohl sledovat livesport. Když už tomu ty dvě hodinky dám tak chci vidět fotbal a ne připosranost a ještě tu psát jak sem za to rád.

Reagovat
Neutron

a pochopis taku vec, ze vo futbale ide v prvom rade o body? Taky majitel si tazko povie, ze chalani hrajte pekny pozeratelny futbal, nech su ludia radi, mam v pici ci zostupime o ligu nizsie o to tu vobec nejde, ja ti rozumiem, Mou hra sracku dokonca ucelovu sracku, ale pravdepodobne mu ide v prvom rade body uhrat. Ako nechapem co si vobec od toho cakal? Ved to kazdemu bude jasne, ze to neskonci 5:5

Reagovat
Lacko_Boh

Snazit sa zovseobecnit a zracionalizovat dovody k fandeniu je cesta do temnych zakuti nasej duse. Prosim, nerobte to, odjebe sa polka fora, druha sa vyjebe na karieru v korporate a zacne "cestovat" a hovorit sracky ze " ludia v thajsku su ovela stastnejsi ako my aj bez noveho iphonu". Kazdy nech si fandi komu chce. Bez fanusikov spurs by som Arsenal nemiloval tak ako ho milujem.

Reagovat
Neutron

tvoje prispevky som vzdy mal rad, suhlasim

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TaylorAFC

Sem rád za normální reakci Já chápu, že je potřeba vyhrávat, aby byli prachy. Ale my nejsme majitelé. Jasně, že nám jde o to, aby náš tým hrál co nejlépe a měl co nejvíc peněz a prestiž, aby tam šli ti nejlepší hráči. Ale nevim jak ty, ale mě teda zajímá spíš ten fotbal co sledují než ostatní věci, které stejně neovlivním. Určitě je lepší vyhrát než prohrát, ale fotbal je pro mě hlavně o zábavě a né o taktické ubráněné výhře 1:0, kdy půlku času seš zalezlej a náhodně to odkopáváš na útočníka co kdyby to třeba vyšlo..To at si hrajou tymy co bojují o zachranu a nemají hráče za miliony liber.

Reagovat
Neutron

to by chcel asi kazdy aby tim, ktoremu fandi dominoval a zaroven predvadzal futbal, na ktory sa dobre pozera, ono je dost nahovno, ked hras futbal na ktory sa napicu pozera a este aj prehravas tak ako to bolo od odchodu Sira Alexa, ale hej ako nezavisly fanusik aj mna v prvom rade zaujima kvalita predvedenej hry, ale nakolko fandim United tak som za vitazstvo rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy od nich doma dostanete klepec jak víno, pak si povíme

Reagovat
TaylorAFC

A co si povíme ? Mě je jedno jestli Arsenal porazí nebo ne. Já se jen směju, že někoho baví sledovat takovou hru a ještě za to bejt rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni sice hráli hovno dopředu, ale vy předvádíte často doma hovno jak dopředu, tak dozadu, takže bych moc nevylejzal z kanálů.

jasný no, gloryhunters u toho slintaj, tomu já se směju taky

Reagovat
TaylorAFC

Arsenal hraje už roky hovno to ví každý a snad každý by chtěl už změnu. Ale fans united tu vykřikují jak jsou nejlepší tým v Anglii, ale mě to teda podle předvedené hry nepříjde, to je jediné co sem tím myslel. United mají skvělý tým, ale Mou se posere už před zápasem a taky to potom tak vypadá.

Reagovat
pingla

vás si rozklepou, neboj

Reagovat
REPLIKATOR

Haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a nezabudni ze ešte aj luckeri lebo nehral Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda by to samozrejme nebola ... oh wait

Reagovat
Busby babes

Uff, zaplatpanbuh za to. Zapas dost nervozni, hlavne prvni pule, tam to byl velkej boj o stred hriste, kterej postupem casu vyhravali spurs, ale taky hodne kazili a ve vysledku z toho nic nebylo. Bylo tam hodne nasazeni, kvality uz mene...

Druhej polocas uz jsme byli lepsi a meli i vic, no nerekl bych uplne sanci, ale spis naznaku. Spurs naopak vic zmatku vzadu, coz bych necekal. Smerem dozadu od nas velmi dobry, vlastne jen jednu sanci Alliho, jinak stoperi ok, chce to vetsi sehranost, ale jinak dobry. Kraje super, Young asi nejlepsi na hristi od nas.

Lukaku zas trochu ze hry, ale celou dobu makal, skoda te tycky, ale zas vyhral rozhodujici hlavu a vyborne poslal Martiala. Jeste mel Jesse na konci pridat druhej.

Henrikh vetsinu zapasu v lese, v druhe puli se trochu rozehral a hned z toho byly zavary, Ander se postupne rozehral a v druhe puli uz to bylo slusny. Ale chce to aby oba hrali podstatne lepe, protoze to umi. Dulezity 3 body, takze spokojenost.

Reagovat
kiwwi

Jesse mal hlavne tu loptu zaseknut a ten obranca by skončil na tribúne... A tam už mal Romela ktorý by to dával do prázdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Romela jsem si teda nevšiml, ale zaseknout to měl, navíc když ho bránil Eriksen

Reagovat
Busby babes

byl nekde kus za pulkou, ale prakticky nejblizsi hrac k mici. kdyby to zasekl a dal to do prostoru, tak byl Lukaku sam pred Llorisem.

Reagovat
Busby babes

jj. Jak ja na nej rval at to zasekne.

Reagovat
Busby babes

a pokracuje dobra forma doma. Jakej rozdil oproti lonske sezone. 5 zapasu, 5 vyher, 5 cistych kont.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU žalostný výkon, 3 strely na bránu, za také prachy teda slabota, Hlupaku zase hviezdil, asistencia po takom výkone je na smiech, ale čo čakať od tímu trénovaného Pulisom s prachmi, ktorému už dávno ušiel vlak, škoda Alliho šance

Reagovat
smazaný uživatel

Né to ty jsi žalostný pro svoje rodiče ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Easy win. Mouriiinho

Reagovat
vitasrp

Škoda, doufal jsem, že to bude opticky hezčí utkání s větším množstvím nadějných příležitostí a ofenzivních akcí. Co se oběma celkům vyčíst vážně nedá, to bylo vynikající nasazení všech hráčů, agresivita a patřičná organizace. Zejména ve středu pole tam hráči neměli prakticky na nic čas, z čeho teda pak i částečně pramenilo vysoký množství technických chyb. Otázkou ale je, jestli to na zápas takového kalibru není málo.

Jinak ta inkasovaná branka je z pohledu Spurs děsně laciná, kvůli takovému zaváhání prohrát důležitý zápas, to musí hrozně moc mrzet. Jako jasný viník se sice jeví Dier, kterého Martial dokázal přetlačit, jenže podle mě ho do hrozně nevýhodný situace dostal Vertonghen - už při výkopu zaspal a se svými kolegy nedržel linii (stál moc vepředu, díky čemu mu za zády mohl z kapsy vyplavat Martial), pak se se střelcem branky nechytil a Dier už tuhle chybu nenapravil. Souhlasil bych v tom, že si měl Dier zachovat lepší přehled o hře (byl evidentně překvapen, když mu tam z boku Martial přiběhl), navzdory tomu pro mě jej Vertonghen do takové situace neměl vůbec uvrtat.

Reagovat
samson192

Reagovat
mimi_united

You will never be as big as Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

O.T.

Couts byl na PSG vs Nice s Neymarem a Thiagoo Mota ve hlediste.

Hmm ze by PSG bude trollit Barcelonu jeste jednou v lete s Coutinhem ?

Reagovat
Visca el barca

Vedle Neymara seděl celou dobu Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Njn ach jo, z pohledu jsem ho fakt spletl s Coutinhem

Reagovat
Rarášek

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Lacko_Boh

PL je nudnejsia a nudnejsia. Uz nech su tie sex roboty za normalnu cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to bude lacnejšie než chodiť na privát?

Reagovat
popltak

2. Poločas naprostá devastace slepic. Lukaku zapnul až ke konci a dokázal, že je rozdílový hráč a nejlepší útočník v PL. Neskutečná dominance na OT.

Reagovat
El Cid z City

lukaku

Reagovat
Gareth Bale 11

Naprostá devastace 1:0.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
valek9610

Jen fanoušek United může napsat pičo,že Lijáku je nejlepší útočník Pl

Reagovat
valek9610

Lukaku*

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučoval bych zdvojnásobit dávky sedativ.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí zdvojnásobit přestupové částky.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nemůže být lepší než Kane ani v očích nejzaslepenějšího Mufana. Tohle je troll

Reagovat
kiwwi

pre nás lepší je... myslím to tak ze pre nás herný systém sa hodí viac... ja by som ho teda za Kanea nevymenil

Reagovat
valek9610

Tak to si neskutečně sereš do huby vole

Reagovat
kiwwi

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš nějak rozvést, proč si to myslíš? MU sleduji jen občas a přijde mi, že by i u vás byl Kane platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

práve kvôli tej jeho brutálnej sile, čo ti dá možnosti dat gól aj z polosanci... Lukaku nie je lepší hráč ako Kane, ale je lepší útočník do nášho systému... ked nerátame Messiho a Ronalda, tak jediný útočník ktorého by som zvažoval namiesto Lukakua je Lewandowski

to proste nie je nič proti Kaneovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski je silnější, než Kane?

Reagovat
Uwe háže buly

Těžko říct, ale zas má jiný přednosti, podle mě nejlepší klasická devítka na světě, když vemeš kolik dá gólů a kolik toho odehraje pro ostatní. Jedině zdravej Zlatan se mi líbil víc a to ještě jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě logika ve stylu, že bys nikdy nechtěl Mourinha v týmu, ale když už u vás je, tak je nejlepší na světě.

Reagovat
kiwwi

akurat ze u Lukakua som to tvrdil asi tak dva roky pred prestupom k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky ano, to je pravda, dřív to bylo zajímavější.

kiwwi(Ivan)21.10.2012 11:18

omg, ten Lukaku je smatlak

kiwwi(Ivan)02.06.2012 20:04

ten Lukaku je nepouzitelny

kiwwi(Ivan)22.09.2011 18:58

Romeu a Lukaku nie je ten isty hrac?

Reagovat
kiwwi

vtedy si ty ešte ani nevedel ze mate nejakého Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

2011 první gól za Spurs.

Reagovat
kiwwi

super... A keby si dal konečne niečo zmysluplné k debate?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tohle napisu klidne i o Ronaldovi, pokud bude mit spatnej zapas. Delat z toho obecne zavery je dobra demagogie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Jako fanoušek United bych chtěl sdílet tvůj přehnaný optimismus :D

Reagovat
smazaný uživatel

boha to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická smolná prohra s vyrovnaným soupeřem.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa mu ešte vráti...

Reagovat
PP

Reagovat
EXoRcIsT

S lepším súperom

Reagovat
Swarley

smůla možná byla, že jste hráli hovno

Reagovat
Cobra

a United ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jeden haluz gól, vyhráli, a teď si obhájí sebevětší blbost.

Reagovat
PP

na to je jedno takové hezké pořekadlo - "Mám pravdu, protože jsem vyhrál."

Reagovat
Kuba94

"Viteze se nikdo nepta,zda mel pravdu", to taky tenkrat nekdo povedel.

Reagovat
Swarley

tak když odehrajeme zápas jak na Liverpoolu, tak není překvapení, že z toho je remíza...dneska jste něco podobného odehráli vy u nás a my těch šancí měli víc...zasloužená výhra, byli jsme lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Víc šancí? 3 střely na bránu vs 4.

Reagovat
Swarley

musíš počítat pořádné šance, to ti tady moc rádi někteří vysvětlí

Reagovat
kiwwi

je to 1:1 cca... on keby dal Alli tu tutovku tak je to remíza a nikto by nemohol povedať ani slovo... kazdopadne tych polosanci sme mali viac ale ta Alliho megasanca pokryla všetky naše

Reagovat
Swarley

Tak ještě beru tu tyčku Lukaku, Spurs měli velkou šanci jen toho Alliho

Reagovat
mikelinos

kdyby Alli dal gól, tak nikdo neví jak by to nakonec skončilo

Reagovat
r.mrazik

MU by vyhralo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jak se dalo předpokládat, absence Kanea vliv na výsledek neměla.

Reagovat
Mastný Chobot

2-1 doma s jedným z najhorších tímov ligy po tom, čo sme doslova hrali dobre tak 15 minút je dosť tragické. Výhra je výhra, ale aspoň v tomto zápase som čakal niečo viac. Nemá to žiaden náboj, nič, Tottenham dnes síce prehral, ale hrali oveľa lepšie než my. Mesut, Kolašinac a Aaron kvalitní, ostatok sklamal. Lacazette je slabučký.

Reagovat
j_mrazik

Problém je v rozestavení.

Reagovat
Lacko_Boh

Prosim? 3 goly za 90 minut, plny stadion, utilizacia streamov jak prasa, forum praska vo svikoch. Starky, musis sa dat do kludu, chaaaapes.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Fenri

Vubec me tenhlr Arsenal nebavi.

Reagovat
TaylorAFC

Hrozný výkon a Xhaka s tou jeho přihrávkou na pár metru je fakt směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

to isté Liverpool (dalo sa to čakať, záloha bola hrozne zložená), až na to, že sme hrali dobre tak 25 min a to ešte po zosypaní sa Terriers, kt. nahrali Studgeovi na víťazný gól...

P.S. : Alex sa snáď rozbehne, verím mu. Využívate vôbec celoplošný pressing? Na to by bol ideálny taký hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

je to bida..pristi tyden cekam zase nejakych 6-2 na Etihad..

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, my hráme na City no nič, idem si radšej booknuť nejaký last minute na Korfu

Reagovat
Lacko_Boh

Na Korfu je tiez internet. Aj tv. Hm..

Reagovat
smazaný uživatel

šiel by som hneď...

Reagovat
Mastný Chobot

minulý týždeň boli letenky za 25... keby som nemal taký našlapaný semester, tak ani nerozmýšľam

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. Šiel by som aj s tebou, zohnal by si spolužiačky ...

Reagovat
Lacko_Boh

...

london za 15e, sobota az utorok, vajicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste náhodou někdo přecijen přiletěli a neměli kde chrápat, tak můžete u mě v obejváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Korfu?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nie na Korfu .ale.diky, možno raz u teba skončím, v Manchestri mám známeho, vedec na UoM.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v týhle části roku bych se taky radši viděl na Korfu, co ti budu povídat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se, kdyby City už konečně prohráli, ale pravděpodobnější je, že dostanete neskutečně naloženo.

Reagovat
Lacko_Boh

stavka?

Reagovat
Trand

MOTM Kolasinac

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pre mňa asi Ozil, aj keď bez bodu, ale už druhý zápas zahral fakt výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil bez bodu, to je úplně zbytečné zmiňovat, jaká je to samozřejmost.

(Ano, jako Spurs bez trofeje, ať si někdo odpustí reakci.)

Reagovat
Nikikrew

Nezvladas, btw tvoj Eriksen bol dnes tiez pekne mimo, uz aj Sissoko mal dnes vacsi impact pre Spuds

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, nakoniec samozrejmosť, že má asistenciu

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Neutron

skill vediet odjebat sam seba

Reagovat
smazaný uživatel

nema asistenciu?

Reagovat
Nikikrew

podla esportu ma

Reagovat
smazaný uživatel

lebo vidim aj na fantasy a ta neklame

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

je výtečný snad každý zápas.. Toto byl super kauf a ještě přišel nějak levně ne?

Reagovat
Nikikrew

zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Ukoncete ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zlé výsledky pre nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň West Ham potešil.

Reagovat
iamek

U17 pravdepodobne mistri sveta. Ktere dalsi mladeznicke vybery anglie letos meli placku? Bylo jich vic ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U20 ms

Reagovat
vladis271

nepozeral som to, teraz na rýchlo nejaké komenty čítam. Že Foden by mal byť star v budúcnosti? Kto tam ešte vyčnieva?

Reagovat
Maresma

Však tam máme nejlepšího střelce turnaje.

Reagovat
vladis271

bol by som radšej ak by si napísal najlepšieho stopéra turnaja.

Reagovat
Bandita_Harry

Aj strelca treba stoper sa kupibude hadam aj dvaja coskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Brewster, Sessegnon

Reagovat
Maresma

To je Ryanovo dvojče?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerajú dosť rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon

Reagovat
Hokaido

My tam máme McEacherana. Další náš wonderkid z akademie, bratr Joshe.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otočka z 0-2 na 5-2

Reagovat
smazaný uživatel

U19 zlato na Euru

U20 zlato na MS

Reagovat
Nikikrew

Take tymy ako Swansea musime doma porazit minimalne 3 golovym rozdielom. Dnes opat teda nic moc futbal aj ked viem ze to bol asi aj tazsi zapas ako na Evertone ked to labute docela zavreli. 3 body su doma, tesim sa na zapas so City, to som fakt zvedavy ako sa s nimi popasujeme. Dnes MOTM Kolasenic, potesil opat Monreal taktiez, zvysok nic moc, taky standart.

Reagovat
penepi

V ktorom kole ho dnes AJ vypne, v 3., 4.?

Reagovat
kubys

10.

Reagovat
penepi

Ale rozhodca dojebabral

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mithro

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Pozitivum jsou 3 body, jinak to dneska stálo za nic.

Reagovat
Miguel19

Důležitá výhra.

Hazard konečně pořádný výkon po většinu zápasu. Zasloužený gól, škoda že pak měl kolem sebe dřeváky. 2 asistence měl mít.

Rüdiger parádní výkon. Pro mě momentálně asi náš nejlepší stoper. A on stejně nepatří do základu. To je fail. Azpi taky jeden z těch lepších výkonů.

Velká slabota od středu zálohy. Baka asi nejhorší výkon co je u nás a Cesc pokračuje v tragické formě. Drinkwater když přišel, tak věděl co hrát, nepřicházel o míče a dobře rozděloval.

Reagovat
Snatus

Drinkwater překvapuje, na to jak se všichni vysmívali, že k nám jde, tak mi zatím jeho dva výkony připadaly fajn.

Reagovat
Hokaido

V čem překvapuje? Však to nebyl zajíc v pytli, ale PL prověřenej hráč. Nikam nás neposune, ale jako squad player bude samozřejmě super.

Reagovat
Snatus

Já ho nikdy moc nesledoval, takže jsem o něm moc nevěděl, ale vznikl mi dojem z něho při komentářích u přestupu, že je špatný.

Reagovat
vilp

Jsem jediný, komu přijde, že má Hazard oproti loňské sezoně pořád nějaké to kilo navíc? Proto mu chybí lehkost v pohybu, rychlost, zrychlení, díky tomu je oslabený i v driblinku,

Reagovat
Miguel19

Nevím jestli kilo navíc, ale má hrozně slabší akceleraci. To může být i tím zraněním. A to bylo pro něj docela klíčové, protože hned po přijetí míče se tím dostává tělem před obránce. Aktuálně si to prostě nemůže dovolit, protože na to nemá to zrychlení a jeho hra tím trpí.

Reagovat
vilp

Přesně. Ale jako důvod vidím právě tu menší nadváhu (podobný problém měl třeba Agüero 13/14 nebo Marcelo 13/14). Jsem zvědavý, kdy se dostane zpátky na svoji klasickou úroveň.

Reagovat
Miguel19

S jeho přístupem hodně dlouho

Reagovat
vilp

Nevím, jaký má přístup.

Reagovat
blade115

Jednoduše by se dal popsat jako "mamvpičistický".

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Každá výhra je důležitá

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Troška dostal medaili za zásluhy o stát v oblasti umění

Reagovat
Mimalu

njn, Žantovský taky dobrý vtip, ale co se dá dělat...

Reagovat
Hokaido

OT: Po pár letech se musím učit, v úterý mám zkoušku. Ale přišel jsem na to, že jsem asi zapomněl, jak se učit. Nedokážu se soustředit víc jak 10 minut, hnedka beru do ruky mobil nebo začnu dělat něco úplně jinýho. A když už se náhodou chvíli vydržím soustředit, tak si nic nedokážu zapamatovat. Nějaký rady, jak se správně učit?

Reagovat
Miguel19

Průběžně během roku.

Reagovat
Hokaido

Hm. Do úterý se musím naučit asi 100 stran nudnýho textu.

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si jak se budes citit, kdyz to nedas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

na ten původí dotaz bych ti pověděl, že na tenhle pocit jsem přicházel skoro půl svýho života během střední a vysoký. zpravidla jsem to nějak se snažil protlačit aspoň něco, aby to s trochou štěstí a logickýho uvažování (který mě často zachránilo, kdo nemá, musí šprtat), na tu trojku (vysoká) njěak prošlo. na třetí, resp. šestej pokus to nakonec vždycky nějak klaplo, ale pocity byly pěkně na hovno

ale jestli se máš do úterý naučit 100stran nudnýho textu, tak to fakt nevim, takovou zkoušku bych asi v životě neudělal takže popřeju GL&HF

Reagovat
smazaný uživatel

i ty šprte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 VŠ ti nestačí, Masopuste?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

No zkus si na začátek pustit nějakou motivující hudbu a po každých já nevím 10 stránkách si látku zopakuj. A dej si nějakou kávu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vypnout facebook a eurofotbal, udělat si kafe, vzít si jen jedny skripta/knížku a pak druhou, třetí atd.. Neučit se dýl jak dvě hodiny bez pauzy, pak se jít najíst nebo tak a alespoň půl hodiny pauzu a pak zase. Já když mám zkoušku tak v 8:30 vstanu - snídaně,sprcha, od 9:30-11:30 učení, pak oběd, pak 12:30-14:30 učení, pak svačina a zase od 15:00 do 17:00 učení, pak jdu běhat třeba, najim se a od 20:00 do 22:00 ještě jednou rychlá rekapitulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě obdivuju. Tohle si absolutně nedovedu představit. Většinou odpadnu po první dvouhodinovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Před státnicema jsem to zvládl takhle držet v tomhle rytmu celej měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít fakt silnou vůli

Reagovat
Kixi Syhimour

ok......

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi přesně připomíná učení na státnice. Měsíční režim jsem měl úplně stejný :D

Reagovat
Lacko_Boh

Ja by som ti navrhol, najst tu nejaku starsiu diskusiu, ktora uz je dead. Pacnut sem link. A ak tam kazdu hodinu nedas vycuc z toho co si sa naucil, tak dostanes do diskusie palec dole. Kolko palcov dole, tolko mesiacov bez EF. Viac ti pomoct nemozem. Neviem.

Reagovat
Kixi Syhimour

zvláštní krok, nicméně jak víme že tam bude dávat to co se naučil a ne nějaké bláboly?

Reagovat
Lacko_Boh

On to neda.

Reagovat
Kixi Syhimour

za víru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

vytvor si palac ako Sherlock.HAHaha

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

skus iny cas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Já nevím no, já jsem v tomhle úplnej dement, vždycky to odkládám dokud můžu, ale poslední den před zkouškou se většinou hecnu a pak jedu celý den až do zkoušky. Tzn třeba od 13 do 10 ráno další den bez přestávky a bez spaní. Není to pro každýho, ale je to celkem efektivní, akorát po tý zkoušce už budeš nepoužitelnej.

Reagovat
Svatej

Hele ja pouzivam tuhle metodu 3 precteni. Nejdriv si celej text trikrat pomalu prectu, i kdyby to melo trvat hodinu nebo dve. Neni dulezity se to behem toho snazit zapamatovat, ale dostat tu latku nekam dozadu do hlavy. Jakmile to mam hotovy, zacnu se realne ucit. Diky tomu mi pak prijde, ze to vsechno uz jsem nekdy predtim videl a vlastne si to jen opakuju a prijde mi to nejak snazsi, navic tim ani netrpi moje studenstka moralka, protoze uz vlastne nejedu od nuly a neprijdu si neschopnej

Reagovat
Svatej

Jo a uprimne - to soustredeni mam na hovno uplne stejne. Dost mi pomohlo se ucit v noci, kdy jsem vedel, ze mi nic neutika, nikdo mi nemuze napsat a nic se nemuze stat, jen je to dost o zvyku presvedcit mozek makat i v noci

Reagovat
Miguel19

Když nesázíš na NHL nebo NBA, tak to jde no..

Reagovat
Greny

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Trand

Učit se v noci je nejlepší, i když se sebevíc snažíš najít něco zajímavýho, nic se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Ale když máš přes den fungovat, tak je to těžký.

Reagovat
Trand

To souhlasím, teď se s tím dlouhodobě potýkám a vůbec to nedávám.

Reagovat
Mastný Chobot

indický superpohár z sloňom póle napr?

Reagovat
Trand

No, je pravda, že to zachraňuje ještě youtube, videa jako top10 nejbláznivějších roller coasterů nebo jakkákoliv další top10 blbost jsou klasika, ale ty už mám taky často zkouknutý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač.

Reagovat
Lacko_Boh

aspon niekto tu ma sposoby

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš na papier veľkými tlačenými písmenami kľúčové slová, tie sa nauč, popridávaj k nim šípky s napísanými kľúčovými slovami z významu klúčového slova. Je to pamäťová mapa, efektívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pomůže něco ve stylu:

# echo "127.0.0.1 eurofotbal.cz facebook.com twitter.com" >> /etc/hosts

Reagovat
Dody10

Je to dost individuální, každému vyhovuje něco jiného. Já osobně se to učím postupně po určitých tématech a to tak, že si to přeříkávám nahlas. Po projití celého textu si to pak přečtu ještě jednou celý. Ale jak psal uživatel Svatej, dost pomáhá si to přečíst celý před učením. Co se týká rozvržení učení, tak se učím 1 až 2 hodiny a pak pauza 5 - 20 minut a takhle pořád dokola. Samozřejmě dost šálků kávy.

Kamarádka má zas metodu, že během semestru si k jednotlivým tématům sama vytváří na lístečky otázky a z druhé strany má napsanou odpověď a takhle se to učí. Ale to už asi nestihneš udělat.

Reagovat
Svatej

taky slusny

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Mobil a PC a takovéto bazmeky hodit do jiné místnosti (anebo sebe, že jo ) a tak. Já to dělám tak 50 minut se učit a deset minut pauza, si du třeba nakoupit nebo na čerstvý vzduch aspoň. A pak mi pomáhá chodit hore dole a číst si to nahlas, anebo když nechodím tak si to čut a dělám si poznámky po bodech

Reagovat
smazaný uživatel

nemaval som problem, ale uz asi pol roka bojujem s tym istym. Podla mna, to chce len trochu treningu a ak sa sustredis 10 minut tak je to fajn. To je solidny cas. Sprav si po tych 10 minutach pauzu, odpis na messenger, zopakuj si co si sa naucil a tak dalej. Len takto je to casovo narocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Maté

Reagovat
Hokaido

Easy peasy. Ještě jednou děkuju všem za rady.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Man City s nejlepším startem v dějinách PL

Reagovat
diastan

Reagovat
eder

Smrt ropákům a feťákovi!

Reagovat
diastan

Ještě škoda toho Evertonu v druhém kole

Reagovat
nani92

to bude trpký pád na druhé miesto

Reagovat
vladis271

sám tomu neveríš

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutný klub nalitý petrodolary, United nechutný klub s nechutným trenérem, s nechutnými hráči a nechutným herním stylem. Škoda, že 3. klub nemá trochu víc štěstí, zasloužil by si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

3,5,6 urcite viac ako 1,2,4

Reagovat
nani92

3. klub je preto stále tretí, lebo sa spolieha na šťastie, zatiaľ čo nechutné kluby si to uhrajú samé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

* si to kupia.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Snatus

OT: U17 Anglie- 4 hráči z Chelsea v základu, 1 šel z lavičky. Jsem zvědavý, zda to někam dotáhnou

Reagovat
Whitemedia

Do Vitesse

Reagovat
Snatus

Ta naše akademie začíná být fakt super, škoda, že z toho víc netěžíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona už je super celkom dlho, nie len teraz.

Reagovat
Snatus

Tak fungovat začala od sezony 2012, chvíli trvalo, než si systém sednul, a přijde mi, že od toho roku 2014 už si drží špičkovou úroveň. To není dle mě zrovna dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež to neznamená, že ,,začína byť". Pravda bude niekde uprostred. Ale ja mám stále za to, že je už dlho na špičkovej úrovni.

Reagovat
Snatus

Jo, máš pravdu, že jsem to napsal nepřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Do klubu, kde si jich budou vážit.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey dal dnes 50.gol, ak predlzi zmluvu tak stovecka padne

Reagovat
Trand

A Giroudovi chybí 1, aby měl 150 gólů v první lize (i s Francií).

Reagovat
smazaný uživatel

K zamyšlení: Nepřijde vám Premier League už bez toho svého kouzla, co měla dřív 5-10 let zpátky? Jakoby to byl už akorát moc velký mediální cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě se ti to zdá, jednak proto, žes zestárl a je to prakticky každý rok pořád to samé dokola a pro Arsenal, který sleduješ a který směřuje tak nějak ze sraček do hoven, to platí ještě dvojnásobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Furt je to ono, hlavne zapasy ve snehu, na ty se tesim nejvic. Snad neco na Vanoce napadne.

Reagovat
Busby babes

je ti jine, ale to jak to popisujes je zas ve stylu: driv bylo lepe... coz taky neni ok.

Reagovat
nani92

zamyslel som sa a nie

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Bayern +

Áno, hlavne u tých slabších tímov mi to také príde, ale možno je to len osobný pocit. A top 7 momentálnej tabuľky ma, okrem MC teda, totálne nebaví.

Reagovat
Bayern +

*top 6

Reagovat
smazaný uživatel

proč tě nebaví Spurs?

Reagovat
blade115

Spíš se měníme my.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL sú teraz najlepší manažéri, každý s inou koncepciou, takže kúzlo to má, ale už tu nie sú také osobnosti.

My už nemáme Gerrarda, Chelsea Terryho či Lamparda, United bez Sira Alexa...len vy máte Wengera ... hrajú tu žoldnieri, nie srdciari a veľké postavy, ale tí časom tiež prídu(vyrastú)

Reagovat
blade115

Jo, tohle je pravda. Tuhle generaci srdcařů se vůbec nepovedlo nahradit. A to tak nějak celosvětově, ne jen v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

za mě ANO. Možná to bylo tím, že jsem byl mladší a víc to žral , ale přijde mi, že je to jenom penězích a moci. A to mě je úplně jedno jestli City utratí za posily třeba 300 mega, když na to mají... Nejsou tolik srdcaři hráči a i ten fotbal jde směrem dolů. Dřív se dávali wondergóly např. z dálky, z přímáků, teď? Všechno se tahá až do kuchyně...

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

ty wondergoly by nebyly wondergoly, kdyby padaly každý zápas. A máš jich spoustu i teď, však na začátku roku ti během jednoho měsíce padly hned dva škorpióni...

Tohle mi fakt přijde jenom jako klasické "předtím bylo líp"...

Reagovat
Manik...

Prostě můj názor. ... Je jich rozhodně míň.

A jsem ještě zapomněl, že se nehraje tak tvrdě a za každou blbost se hned dává ŽK. A to nemluvě o simulacích...

Reagovat
Mato178178

praveze ano pozeral som zapas brighton : west ham tak to bol riadny boj a teraz united tottenham tiez ... ziadny priestor

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne jich min neni...

Reagovat
eder

Pravda, i když jisté kouzlo PL má (a doufám, že mít bude) i nadále. Bohužel pokračuje trend, kdy je to čím dál více o penězích. Dlouhodobá koncepční práce ustupuje rychlým a pragmatickým nákupům (hráčů, trenérů, a dalších) převážně zahraničních akvizic. Díky tomu ubývá domácích osobností (jak už tu někdo psal výše) potažmo oslabují tradiční hodnoty, díky turistům i atmosféra atd. - všechno to, čemu říkáš "své kouzlo".

Reagovat
Azazelo RD

Přijde mi, že obecně fotbal padá dolů.

Reagovat
Swarley

to kouzlo šlo rapidně dolů už s Chelsea a City, v poslední době je to pak už stejné

Reagovat
Grahf

rozhodne a šiel by som aj ďalej, tak 20 rokov dozadu. Hlavne sa vytratila romantika, dnes je všetko pretaktizované. Tým, že sa v tom točia také velké prachy, tak sa musia okamžite dostavovať výsledky, za každú cenu. Trebars v PL je to vidieť na tom, ako proti top tímom hraje každý beton, pretože za každým získaným bodom sú ťažké prachy. Dokonca aj keď prehrávajú o gol, tak furt hrajú v tej svojej ulite a čakajú, že sa im nejak podarí so šťastím zrovnať. Pred tými 20 rokmi si pamätám, ako sa hralo vždy na výhru, bolo jedno, či si bol na spodku tabulky, alebo na jej vrchole, hral sa ten tzv. britský fotbal, agresívny, hore-dole, žiadne pasívne zdržovanie, keďže väčšina hráčov nebola tak technicky vyspelá, tak si to ani nemohli prihrávať dokolečka, proste pár kolmých prihrávok, nejaký nákop a už sa to tlačilo do bránky. Bol to taký jednoduchý futbal oproti tomu dnešnému, ale o to mal menej hluchých pasáží a divák sa nenudil. Dnes je polovica zápasu strávená nič neriešiacim prihrávaním si na vlastnej polke, alebo v strede ihriska. Väčšina vyčkáva na chybu súpera,. ako by hrala proaktívne. No a tiež zmizla taká nejaká radosť z toho futbalu u samotných hráčov, častokrát tam fakt behajú ako roboti. Kde sú hráči ako ronaldinho, alebo ronaldo v united, ktorí v každom zápase predvádzali niečo pre divákov. Uplne sa vytratili parádičky, fintičky, ktorými sa hráč predvádzal ako v manéži. Dnes ako by to mali zakázané, pretože "nič neriešia". Ale za to môžu aj niektorí fanúšikovia, ktorých zaujímajú akurát výsledky, ako by ten klub vlastnili. Veď aj tu sa koľkokrát obhajuje sračková hra, ak prináša ovocie. To je dosť smutné.

Reagovat
Manik...

přesně... 20 let zpátky si to nepamatuji, ale pod tohle se podepíšu. Hlavně s tím tahem na bránu a fintičkami...

Reagovat
Busby babes

tak to si tu minulost hodne romantizujes.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Minulost je dokonalá, dokud se nestane přítomností.

Reagovat
Svatej

Hlavne to s tema hracema na styl Ronaldinha je pravda. Dneska si vybavim max tak Neymara, kterej semtam neco jeste predvede, zbytek jede fakt ciste primocare..

Reagovat
Busby babes

Pogba se taky snazi vymejslet picoviny. Jak me tim sere...

Reagovat
Svatej

a jsme doma

Reagovat
Busby babes

tak ono ani tenkrat nebyli hraci jako Ronaldinho. Byl jen Ronaldinho.

Reagovat
Svatej

Tak Ronaldo dělal taky pičovinky. Robinho, Cafú, Ibra, Henry, Adriano, ještě relativně nedávno Ronaldo s Nanim u vás. Hráčů, kteří alespoň jednou za zápas udělali něco neúčelovýho, bylo docela dost. Teď mě jich napadá fakt málo...

Reagovat
kiwwi

Denilson!!! To bol kral picoviniek a neefektivneho futbalu

Reagovat
Mastný Chobot

ten náš?

Reagovat
kiwwi

nie...ten stary Denilson z Betisu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ono jde hlavne o to, ze ty paradicky a finty predvadi hraci kdyz se dari a maji sebevedomi. kdyz se clovek koukne na City, jak ted slapou, tak taky hrajou a delaj veci pro divaky. Stejny to bylo i treba s Martialem, kterej kdyz ma sebevedomi, tak taky zkusi nejakou tu efektivni kravinu... u vas to stejne Hazard.

I tenkrat byli hraci primocari, staci kouknout treba na Shearera. to byl buldok. Vn Nistelrooy u nas to same, zabijak do vapna neskutecnej, primocarej a tak..

Reagovat
kiwwi

Hazard je prave ten typ ako Messi...on nerobi finticky, ale tazi z toho ze ma brutalny close control, loptu v podstate len vezie na nohe a tazi z rychlych zmien smeru

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

ale vypada to dobre, kdyz ma sebevedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

sebavedomie chlapom pristane

Reagovat
Svatej

Hazard je správně považovanej za malýho šikulu, ale k nějakýmu hračičkovi má daleko, ty jeho driblingy jsou čistě účelový, dělá naprostý minimum zbytečných blbin okolo (bohužel )

Reagovat
Svatej

Tak příočaří hráči byli ve fotbale odjakživa, kladiva taky, hovada stopeři i záložníci taky, all aroundeři taky, tahový křídla taky, běhači na lajnu taky, ale právě těhlech frajírků a bavič mi příjde, že je ze všech nejmíň a furt jich ubývá..

Reagovat
Svatej

A u Martiala si toho bohužel moc taky nevybavuju, maximálně jak stylově vyjebal s Carvajalem, ale i tam jsem neměl ten pocit, kterej jsem zažíval u Robinhových přešlapovaček nebo Ronaldinhových přehazovačkách, jsem asi zbytečně náročnej

Reagovat
Busby babes

jasne, neni to srovnatelne, coz je ale tak nejak muj point, ze i ten Ronaldinho byl jen jeden.

A mozna na tom ale obecne neco bude, ale spis to bude souviset s tim, ze je vetsinou produkovala Brazilie. A uz i tam jim doslo, ze s timhle uz diru do sveta neudelaj a uz ty hrace taky vychovavaj trochu jinak. Aspon tak mi to prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani ten Ronaldinho nebol len jeden, veď aj Zidane v tej dobe stále nejaké fintičky, kedysi aj Ribéry, Brazílsky Ronaldo, Owen vedel roztancovať súperových obrancov... dnes nič také nie je. Aj ten Messi keď bol mladší, tak robil viac fintičiek, teraz to všetko dáva na štatistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Figo tiež robil "skills"

Reagovat
kiwwi

Martial ma toho fakt dost - paticky, stahovacky, jaslicky a pod...ale samozrejme na Ronaldinha sa nechyta ani zdaleka, to bol proste pan

Reagovat
Mastný Chobot

len od nás teda Alexis, Rambo a Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

a giroud + nove i kola a jeho paticky nicmene u nas je to dost dano tim, ze celkove hrajem neefektivni fotbal, kdy se snazime vsechno prokombinovat zahustenym stredem. prijde mi, ze casto jdem hlavou proti zdi....

Reagovat
smazaný uživatel

ako by si na konci opísal gloryhunterských fanúšikov mancs či v minulosti Chelsea (ale tí sa zmenili a vyrástli, teraz sú na EF v pohode, v minulosti to bolo horšie)...

Reagovat
Carrick

Zápas jsem sice neviděl, ale všude kolem zase hate na Mkhitaryana. To je neskutečné, on snad nezahraje jediný dobrý zápas. Tam to bude chtít posilu a jeho si nechat jako squad playera nebo prodat.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa. Treba si uvedomiť, že keď sa vráti Pogba...

Reagovat
Swarley

poslední dobou jdeš nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

To ja som tam stále, tebe sa možno len teraz otvorili oči. Ale to je tiež dobré znamenie.

Reagovat
Swarley

určitě jsem to nemyslel vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
mul

Ozil ?

Reagovat
r.mrazik

Snad se už vrátí Pogba nebo květák...to hraní na 523 je k blití...chodit dopředu ve třech hráčích je nekoukatelny

Ještě že druhý poločas aspoň Mourek trochu vytáhl tu obrannou linii

Tři body super, ale na koukání nic moc

Reagovat
Svatej

Wow. Kdo by to rekl, ze se na Kvetak jednou budete tesit

Reagovat
r.mrazik

Vid? Ale evidentne mourkovi v tom stredu dava vic rovnovahy s maticem

Reagovat
Busby babes

vcera smerem dopredu chodilo 5 hracu.

Reagovat
r.mrazik

A to kdo? young nacentrovak do vapna jednou,jinak delal osobku...antonio byl vepredu dvakrat,centr zadny

Herrera a Matic drzeli stred a u vapna soupere byli leda pri rohu

Primarne utocila jenom ta predni trojice hracu,jinak se drzely prostory aby se neudelala chyba

Reagovat
Busby babes

Young se tam parkrat dostal i do vapna. :-) ale primarne slo o to, ze se zapas odehraval hodne ve stredu hriste. Situaci, kdy se mohlo jit dopredu v hodne lidech a neslo, si teda moc nevybavuju.

kdyz budem hrat 4-3-3, tak bude dopredu chodit kolik? o hrace vic? fakt mi neprijde, ze bychom vcera hrali defenzivne nebo ze by diky rozestaveni bylo mene utocnych sanci. Problem byl, ze stred nejak extra neprehraval stred Spurs a Herrera a Henrikh nedali poradnou nahravku.

Reagovat
iamek

Tonda taky mel skvelou strelu. Prvni polocas nuda, ale druhy byl dobry vykon. Nechapu tu kritiku. Gol, tycka, sam na branu, pak nahravka z kridla pred prazdnou a slo to tesne za lukaka, pak po rohu asi pet minut spurs nevylezli z vapna poradne.

Reagovat
Busby babes

to bylo po rohu, ne? ta strela. Ja spis nechapu, co se s tim rozestavenim zmeni. ok, muze to fungovat lepe, to nepopiram, ale ciste na pocet utocicich hracu se to moc nezmeni. u 4-3-3 bude dopredu chodit utocna 3ka, ze zalohy 2 pripadne jeden a jeden krajni bek. zvlast v zapase se silnym souperem se proste neutrhne 7 lidi do utoku, to by byla sebevrazda.

Je to trochu zvlastni letos, ta nespokojenost. Posledni zapasy rozhodne nebyli super, ale porad mame druhej nejlepsi utok v lize, nejlepsi obranu, jsme na druhem miste, postoupili jsme v poharu a vedem skupinu LM...

Reagovat
Busby babes

a to teda neni jen tady, tech lidi co na twitteru nadava... tim nerikam, ze se nesmi kritizovat, ale mame jeden z nejlepsich startu do sezony za poslednich x let a cloveku obcas prijde, ze hrajem o zachranu.

Reagovat
r.mrazik

No minimálně o hráče víc...sám víš,že při tom 523 se ti krajní naší hráči moc dopředu nedostanou

Mně se ta hra s těmi třemi stopery vůbec nelíbí

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

moc to nedokazu posoudit. Hrajem to jen obcas a je to znat. I jones rikal, ze si to pomalu seda, ze si rozumneli vic nez proti Swansea. Na druhou stranu nerekl bych, ze vcerejsi zapas v tomhle je uplne vypovidajici. Spurs nejsou nazdarci, takze jsme asi moc riskovat nechteli. Smerem do budoucna bych radsi videl to 4-3-3, na to imho mame hrace. ale tohle muze byt dobra alternativa pro nektere zapasy. Vyhrali jsme, sanci jsme meli mirne vic nez Spurs (i kdyz treba Xg statistiky jsou vyrovnane). Navic jak pisu, ten zapas byl dost boj o stred hriste. chodilo se do zformovanych obran.

Reagovat
r.mrazik

Je to takový nový beton...nejenom u nás ale už doby želvy...máš vlastně o hráče v obraně navíc a taky možnost pro krajní wingbacky dostat se dopředu je většinou kvůli taktice horší...

Většinou to je moc defenzivní...nelíbí se mi to

Ony ty zformovany obrany máš právě i v důsledku toho,že hráči dopředu moc nechodí...je to spojený

Reagovat
Busby babes

no ve chvili kdy hraje 3-5-2 maji ti wingbeci pravevetsi moznost utocit. To je celej point toho systemu, ze ti tri vzadu to pokryji a mas o jednoho navic, co muze podporit utok.

Tak vcera do rozhozeny obrany moc chodit neslo, protoze oba tymy si na to davaly pozor. a navic hrozne kazily, takze vetsina akci skoncila hned v zarodcich. a tim jak to pak trvalo, se obrany stacily dostat do spravnych pozic a v takovej moment uz moc ti beci treba dopredu chodit nechteji. I treba na druhe strane Aurier mel asi jen jednu nebo dve utocnejsi akce.

Reagovat
r.mrazik

A ted mi ukaz tym,kterej nechava vzadu jen ty tri stopery...

352 je akorat psany tak leda v predzapasovy grafice,nakonec je z toho klasika s peti obrancema...zadny manazer to snad nehraje proto,aby vic utocil ale aby to mel vic zajisteny

Reagovat
Busby babes

ale no tak. muzu hrat 4-4-2 nebo 4-3-3 a stejne skoncim se 7 branicima hracema, protoze me souper zatlaci. takze o to nejde. A me teda fakt prijde, ze se young snazil utocit, kdyz to bylo mozny. Fakt si nevybavuju nejak moc situaci, kdy mohli jit hraci dopredu a nesli. Prijde mi to takova kritika pro kritiku, ten zapas byl v tomhle nezazivnej, hlavne prvni polocas, ale to hlavne diky chybam. Bylo to hodne nervozni.

Reagovat
r.mrazik

je to kritika celkove toho systemu...ze tak hrajeme ted i my je proste akorat dalsi minus...

ale ono je to preci logicky...vezmes jednoho stredoveho/utocneho hrace a prdnes ho na wingbacka,kterej nez se dostane od sveho vapna k souperovo,tak se na to radeji vysere

je to jednoduse dalsi vec k tomu,aby se hralo na jistotu vzadu,moc se to neoteviralo...mne se to proste nelibi...

Reagovat
Busby babes

na to muzu rict pravej opak: vezmes jednoho z obrancu a presunes ho do zalozni rady... tedy vic lidi muze utocit.

Reagovat
r.mrazik

a kterej tym to tak hraje?

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za OT, ale nevíte někdo, proč je Slávia v tabulce před Villarealem? http://www.livesport.cz/zapas/nP8vnNmc/#tabulka;table;overall podle jakého kritéria?

Reagovat
Maresma

Asi podle abecedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Při skóre 4:3 a 5:3?

Reagovat
Maresma

Bych řek, že průběžně se to moc neřeší, ale kdyby to byla konečná tabulka, tak samozřejmě z prvního místa půjde Villareal.

Reagovat
gocii

Resi se vzajemny zapas a jelikoz slavia hrala venku, tak je na tom teoreticky lepe, jelikoz domaci 0:0 by ji za rovnosti bodu stacilo, ale vyznam to ma po trech zapasech nulovej

Reagovat
Azazelo RD

Židovská protekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hledáčku Liverpoolu se údajně dostal obránce Emerson, který vinou zranění letos za AS Řím ještě neodehrál ani minutu - anglický klub je údajně připraven za Brazilce nabídnout 25 milionů eur.

Ľavý bek, 1,76 m. keď tak, radšej niekoho s lepšími proporciami, načo ďalšieho Morena či Robertsona. Alebo je Emerson taký kvalitný?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechápem

čeknem ho na transfermarkete a YT.

Reagovat
Mimalu

co je na 1,76 m u levého beka špatného? Vždyť je to taková normální výška o kolem které se pohybuje většina krajních obranců

Reagovat
Mastný Chobot

*Tony Pulis disagrees*

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to vyplýva z môjho príspevku, čo je na tom špatného.

Reagovat
Mimalu

a kolik by teda měl mít krajní obránce aby měl lepší proporce? 1,76m je naprosto obvyklá výška, většina top světových beků byla/je ještě menší. Přiznám se, že vidím snad poprvé že by se někdo pozastavoval nad takovou výškou, zase při výšce 1,85m moc kvality na kraj neseženeš, pokud tam teda nechceš nějakého přeškoleného stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je kvalitný, nech má aj 168 cm, čo naznačujem aj otázkou, či je tak kvalitný, aby sa oplatilo doňho investovať, keďže máme podobných bekov (s podobnými proporciami). Okrem toho, máme problém s prehrávaním hlavičkových súbojov a osobných súbojov v defenzíve, lebo máme okrem iného aj fyzicky slabých krajných obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty máš šílený předsudky

Reagovat
r.mrazik

Roberto Carlos a Lahm placou...

Reagovat
r.mrazik

A Alaba,Alba a mnoho dalsich s nima...

Reagovat
r.mrazik

Kurna...koukam ze i Cafu mel 176

Reagovat
Whitemedia

i Ashley Cole.. a Azpi má třeba 178..

Reagovat
iamek

Evra 174

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo 174, uplne super vyska na laveho beka neviem ci tam chce 2 metroveho nabuchanca ci co

Reagovat
mikelinos

a na druhé straně Carvajal se 173 a to má tyhle pozice nejlíp pokryté právě Real podle mě

Reagovat
r.mrazik

Taky nějak nevím o co mu jde

Maicon a Brano byly vyšší...dal nějak nevím

Reagovat
r.mrazik

Byli

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by na tom LB zahrál nejlíp Grujić.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zloduch.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Investujte do Nyoma alebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney asi dostane poriadny trest A Adam na konci

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Miguel19

Aspoň že nedostal rudou, když jsem ho vzal do draftu..

Reagovat
havrys99

já taky

Reagovat
Swarley

ještě ten výraz u toho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a Alen je tam úplne nevinne čo?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, Ivo, bavíme sa o Deeneym

Reagovat
Taiger

"Looks like Allen started that. Deeney was laughing him off."

"Stoke put the ball out for an injury and when Watford went to throw the ball back deeney just got the ball to play on so that's why"

Ano je.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

třeba je to vytržený z kontextu a zápase jsem neviděl, ale tohle je realita dnešního fotbalu - menší kontakt a už oplácení, brekot atd.

Reagovat
vicinda07

Allen pritom spravil skoro to iste, len je mensi a slabsi a preto to tak vyzera

Reagovat
Taiger

Neznáš kontext.

Reagovat
pingla

Vždyť Deeney by ho zakopal do země kdyby chtěl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je ako ked ja stretnem mladsieho brata, ked sa vraciam domov. Pohoda. Este sa aj usmieva

Reagovat
kvasha16

Chobot zjavne nema mladsieho brata

Reagovat
Swarley

Gross má snad prsty v každém gólu Brightonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pascal Gross has been involved in 6 of @OfficialBHAFC's 9 #PL goals this season (2 goals & 4 assists)

Reagovat
Swarley

+ ten dneší zápas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, 7 z 10.

Reagovat
Swarley

to je hodně slušný

Reagovat
smazaný uživatel

A to som tipoval Knockaerta za kľúčového hráča.

Reagovat
Hokaido

Pascal SnodGross

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

fanta

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

a prej že už ve fotbale nikdo nehraje ve stylu Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tnt03

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Real prohra v Gironě, to by snad ani nemuselo ve středu vadit, že nemáme taky formu.

Reagovat
M0rb1D4S

A pokud vyhrajete, tak stejně příjdou výmluvy, že je z formy Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No, zachrana bude tuhle sezonu velky uspech...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro zatím moc neoslňuje, co?

Reagovat
Zaschrona

Neoslnuje zatim vubec nikdo, ani on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmen si nick na Zachrana prosiiim

Reagovat
smazaný uživatel

a splni sa ti tvoje zelanie

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

*Zaschrana

Reagovat
smazaný uživatel

on tam ma este "s"

Reagovat
smazaný uživatel

nema

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

nechci, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Champschrona ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Mastný Chobot

v zime vám pošleme Girouda a ešte uhráte EL

Reagovat
Zaschrona

Kdyz k nam nesel v lete, v zime uz to nehrozi vubec.

Reagovat
Whitemedia

No dobrý.. a teď už to chce do Evertonu opravdového trenéra..

Reagovat
Kuba94

Moyese zpatky na druhou ligu bude snad stacit ne ? :-D

Reagovat
Whitemedia

A běžte do háje s Moyesem..

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Strammacioni

Reagovat
Miguel19

Keane je zraněnej nebo výkonnostní propad?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej, nějaká infekce na noze

Reagovat
jenage

Holil se?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to sranda, dobre si oholit nohy.

Reagovat
niflheim

Canizares likes this.

Reagovat
Maresma

Tomu spadla voňavka na nohu, ne?

Reagovat
niflheim

Kolínská/aftershave

Reagovat
Maresma

Ajo, ale ten kdo si přivodil infekci při holení noh byl Asensio.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(ja si osobne neholim, ale u bezcov co poznam je to bezna prax)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ci si to myslel tak, ze to je easy peasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Busby babes

http://therepublikofmancunia.com/manchester-united-80-years-of-promoting-youth/

Pred 80 lety zacla nase serie zapasu, kdy je v sestave alespon jeden odchovanec klubu. 3883 zapasu...

Reagovat
iamek

Kazdy manager co nas bude trenovat by mel mit ve ssmlouve podminku, ze vzdy aspon jeden bude na lavce

Reagovat
kiwwi

pamätám jak si vysiloval že LVG to ide prerušiť a potom samozrejme niektorí, že to zruší určite Mourinho...

Reagovat
iamek

Super pribeh. Treba bude i film

Reagovat
kiwwi

jak. sa urazil

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

A nakoniec to preruší Giggs

Reagovat
iamek

Ten snad bude maximalne trenovat nase becko

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

swarley trhaj uja.

Reagovat
Swarley

možná tak chuja a to jsi ty

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tezko, pokud bude na lavce giggs tak bude odchovanec na lavicce i v zapisu o utkani.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej achievement

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu je to dobré?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si za to nekoupíš, ale aspoň to ukazuje, že ta akademie za něco stojí

Reagovat
nani92

K pár titulom a trofejam, inak k ničomu

Reagovat
Busby babes

takhle si nabehnout, ted abys mu vysvetloval, co je to titul a trofej...

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

605. Pre Dana Landu a Dana Krleša.

Reagovat
nani92

A Nekonečného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

včera ten gól Lestru po spolupráci Gray, Mahrez, Vardy byla radost pohledět. Úplně jsem si zavzpomínal na mistrovskou sezónu Lišek. Vardy je neuvěřitelný kanón. Je škoda, že nedokázali pořádně nakoupit hráče do fungujícího systému a ten se jim prakticky rozpadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Gray parádní výkon Talent má velkej, snad ho naplní

Reagovat
smazaný uživatel

Demarai Gray by sa mi pozdával v Tottenhame.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ani to neříkej. Myslím, že by do vašeho systému časem zapadl a byl by z něj skvělej hráč. Ale zlomilo by mi to srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tiež myslím, že by k nám sedel a vhodne by doplnil káder.

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=99h2xVc2WYQ

Tak toto je docela sila, Koeman

Reagovat
Whitemedia

To není žádná novinka, Koeman je špína..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to dělám v FMku, když přijdu do nějakého klubu a je tam nějaký přeplacený tragéd, taky se ho snažím za každou cenu zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo odkaz na to, kde to tenkrát Zaschrona komentoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ono to bylo slabý a k smíchu už tenkrát

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-342776/?forum=1#post8888817

Reagovat
Nikikrew

ahjaj, ako sa pekne veci menia casom

Reagovat
Zaschrona

A ono se snad neco zmenilo? On na to snad ma?

Reagovat
Svatej

Ukazalo se ze umi bejt platnej dost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Trapne smesny je to od zacatku i kdyby se nic nezmenilo.

Reagovat
Zaschrona

V soucasne situaci je tomu tymu prospesny vlastne kdokoliv, kdo umi trochu rychleji behat.

Reagovat
fenixLFC

koeman je mrdka, to sa vedelo uz davno

Reagovat
nani92

Call of duty: Walking Dead

Reagovat
patas92

Morgan Wick

Reagovat
Mastný Chobot

to je taký trapas ten seriál

Reagovat
Svatej

?? Povidej, klidne se spoilerama, ja uz na to koukat nebudu, ale dost rad bych si udrzel prehled

Reagovat
FUnk

last of us 2

Reagovat
Hachim Mastour

COD 4 MW Remastered

Reagovat
fajdax

cekujete někdo stranger things? strašně mě to chytlo

Reagovat
bbbauch

Ja jsem to “objevil” tak tejden zpatky a uz sem behem prace stihnul celou prvni serii, z druhy jsem videl 3 zatim. Taky me to bavi, z Dustina obca netusim to je hrozne komickej kluk. Akorat jak se vyhlizim konec druhy serie, jsem zase v prdeli s tim, na co koukat ted. Nekdo nejaky doporuceni? Zanr je mi celkem fuk, ze serialu me nejvic bavilo asi Peaky Blinders, Narcos, Orange is the nee black taky, Skins, jeste jich je vic ale nechce se mi moc rozpominat .. kdyztak diky

Reagovat
bbbauch

Jeste teda napisu ze GoT jsem videl, House of cards jsem nevidel ani dil (i kdzy jsou recenze dobry, nejak jsem se neodhodlal) a Suits jsem videl asi 3 dily a nejak asi neoslovilo nebo nevim..

Reagovat
Dody10

Nedávno vyšel nový seriál od Netlixu, Mindhunter. Viděl jsem zatím 4 díly a hrozně mě to chytlo. :)

Reagovat
bbbauch

diky

Reagovat
patas92

Jak se dostaneš k 7. epizodě, tak ji přeskoč a jen si přečti o čem je. Nemáš zač.

Reagovat
bbbauch

to ja zase jak me nejakej serial jednou chytne, tak nejsem moc narocnej divak a uziju si i epizodx, na ktery se tu pak nadava tak uvidime

Reagovat
patas92

No tak na tuhle zatím nadávají úplně všichni S hlavní zápletkou má pramálo společného a hlavně to úplně zazdí vybudované napětí po 6. díle, který je podle mě úplně nejlepší z celého seriálu. A když to binge-watchuješ celou neděli, protože nemůžeš přestat, tak to i naštve ....Ale jinak je to naprosto skvělé. Imho ještě lepší, než první série

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je sedmý díl hodně souvisí s připravovanou třetí sérii. Hlavně to byl důležitý díl pro vývoj postavy El a třemi scénami by to udělat nešlo.

Reagovat
patas92

Nevím, podle mě to v pohodě šlo stlačit na 20 minut a jako subplot strčit do nějaké epizody...Nebo aspoň ten díl prohodit s tím předchozím, protože 6.,8, a 9. jsou fakt top a tenhle to momentum posledních dílů docela kazí (teda aspoň pro mě).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě a možná budu řvát, až se ve třetí sérii ukáže, že to na sebe nenavazuje nijak a rozhodně bych řval, kdyby ty díly vycházely co týden nebo dva

Na internetu jsem ale někde zaregistroval, že ten díl prý měla na starost nějaká ženská a dost lidí tam do jí jelo, že baba nemůže mít na starost takový seriál

Reagovat
patas92

Jj, nějaká borka. Ale tak v tomhle bych ji úplně nevinil, dostala prostě do ruky scénář, který do toho zbytku moc nezapadal. Ta Kali by se v trojce mohla znovu ukázat, no. Ale ti její nohsledi radši ne, to byly strašné karikatury....btw. Samvěd Křepelka the real MVP once again

Reagovat
smazaný uživatel

Beru jen vyslo letos a asi nejvic me bavilo - Handmaid's Tale, Taboo, GLOW.

Reagovat
bbbauch

Diiky

Reagovat
Maresma

Mr. Robot

Reagovat
Azazelo RD

Od netflixu ještě Suburra. Jinak zklamání roku třetí série Farga.

Reagovat
smazaný uživatel

Me docela nadchl Homeland. Nechapu ze mi ten serial usel.

Reagovat
Busby babes

Homeland je bozi.

Reagovat
J0EL

Len prve 3 serie ale.

Reagovat
bobis21

Black Sails můžu doporučit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já půjdu jiným směrem než všichni ostatní - koukni na Attack On Titan.

Je to docela brutální japonský anime s úžasným příběhem a ještě lepším sountrackem. A zvraty to má na úrovni GoT. Pro mě asi nejlepší anime, i když jsem zatím viděl jenom 4 Ale považuju to i za jeden z nejlepších seriálů vůbec, protože mi tam fakt skoro nic nechybí.

A bacha na spoilery, je trošku nebezpečný to googlovat, tak kdyžtak kdyby to někoho nadchlo tak to fakt jenom rychle bingnout a pak googlovat.

Reagovat
bbbauch

Diky vsem, myslim, ze se nejakou chvili nudit nebudu

Reagovat
r.mrazik

Nejdriv dokoukame Mindhunter, pak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

lol, mám to úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

I když já už mám dokoukáno. Dva dny rýmečka a oba seriály zkouknuty

Reagovat
r.mrazik

tss...tak pak v pulce listopadu novy Peaky Blinders

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, seriál od Finchera a já o něm ani nevím

Reagovat
r.mrazik

je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

to je takový True Detective ve Fincherovském stylu?

Reagovat
r.mrazik

vlastne ani ne...neni to o jednom pripadu jako treba prvni True detective...

ale kvalita seriálů se srovnat rozhodne da

Reagovat
Ondiis

dám ti palec, ať si ten komentář pak najdu doma

Reagovat
r.mrazik

díky díky!!

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ale House of Cards vraj končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

V druhé sérii jsem house of cards vzdal, docela nuda

Reagovat
fenixLFC

jj tam tych par serii bolo onicom ale posledne dve su super

Reagovat
smazaný uživatel

A Kevin Spacey je gay.

Reagovat
Whitemedia

To není žádná novinka, jen je škoda, že se na tom musí přiživit nějaký nounejm..

Reagovat
nani92

owny je tu žiaľ celkom známy

Reagovat
Busby babes

Tak Spaceyho ted asi budou muset odstrelit...

Reagovat
Whitemedia

Jojo, Anthony Rapp

Reagovat
Busby babes

spis Spacey...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

tak me teda to spatny prijde, pokud nekdo ozralej obtezuje 14 letyho kluka, ale tak kazdej to mame asi jinak no...

Reagovat
Whitemedia

No dobrý, ale když s tím ten kluk vyjde na světlo po třiceti letech, aby se zviditelnil... je to dost trapný., Důkazy žádné, ale všichni teď nadávají Spaceymu do úchylů..

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze si nikdo moc neumime predstavit, cim ti lide celou dobu prochazeji. A snadno se asi nekomu, kdo nic takoveho nezazil rika: mel to rict hned...

Reagovat
Whitemedia

Fakt nevím no, čím si prochází 14letý frajer, co se vetře na párty herců a po třiceti letech si vzpomene, že ho tam nějaký, teď už slavný herec,opilý sváděl..

Se z toho dělá kauza aka Weinstein, což je prostě úplná pitomost..

Reagovat
Lacko_Boh

Hm. Na jednu stanu je ujebane ze s tym pridu po 30 rokoch. To iste Cosbyho pripad. Na druhu stranu,tiez som sa od 28 Aug 2011 s nikym nerozpraval o tom co sa stalo na Old Trafforde...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Azazelo RD

To bude zajímavý, až se tahle přiznání fanoušků Arsenalu začnou za desítky let objevovat v médiích a United se budou muset omluvit. Bude to těžší zkouška pro klub než byl Moyes.

Reagovat
Busby babes

no obeti detskeho zneuzivani nebo nasili casto s necim takovym prijdou po letech, proste proto, ze z toho mivaji trauma, rikaji si, ze to je jejich chyba, boji se jak na to zareaguje okoli a tak. Neprijde mi to nejak netypicke. A kdyz pak clovek cte tyhle internetovy hrdiny, co maji naprosto jasno, co mel 14letej kluk udelat...

Reagovat
TopinB

Anebo z toho měl trauma, ale teď když lidi vyšli na světlo s tím Weinsteinem, tak konečně nazbíral odvahu, protože v tom není sám.

Nevíme, kde je pravda, ale diskvalifikovat to jenom proto, že je dlouho potom, to mi přijde jak blbost

Reagovat
Busby babes

presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, dneska už jde o to, že takhle můžeš říct o komkoliv, že tě před xy lety obtěžoval a v podstatě mu zničíš kariéru. Myslím si, že si Spacey po tomhle, i kdyby se ukázalo, že to nebyla pravda, moc neškrtne a dostane se do škatulky těch producentů, co si vybíraj herečky jen podle toho, jestli s nima spí nebo ne... Tím nechci zlehčovat pozici oběti, pokud opravdu Spacey udělal to, co udělat údajně měl, je to hnusný... Vadí mi na tom to, že automaticky začínají všichni tvrdit, že vyslyšen má být jen hlas oběti, to znamená, že minutu po tom, co to vyšlo najevo, už je Spacey automaticky násilník a lid by ho nejraději poslal na elektrický křeslo...

Mimochodem, k tomu sexuálnímu obtěžování, co v tudle chvíli hýbe Hollywoodem... Včera jsem četl, že nějaká herečka považuje za obtěžování i to, že když se usmála na ostrahu na letišti, tak ta jí požádala o číslo. Nic víc, ale ona to prezentuje jako sexuální obtěžování na úrovni toho producenta, jehož jméno nedokážu napsat... Proto nejspíš i tolik "hejtu" na toho kluka, kterej s tím o Spaceym přišel... Je to odporný, když si někdo vybírá kohokoliv podle toho, jestli se s ním vyspí nebo nechá osahávat, ale už je to zase dovedené do naprosté absurdnosti... Stejně jako svrhávání soch (nejnověji budeme z historie mazat možná Columbuse) a svýho času Trump vs. Hillary...

Reagovat
Azazelo RD

No, jako ideální to není, ale přijdou mi ty skandály trochu přitažené za vlasy. Ono se to prezentuje, že ty herečky byly skoro znásilněný a při tom je nikdo do ničeho nenutil a nemusely se o ty role ucházet. Navíc herci a to okolí jsou celkově dost zvrhlá společnost, kde jsou prostě hranice trochu posunuté.

Jinak ta presumpce viny je bohužel fakt problém a to obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že šly herečky dobrovolně, jakoby, je další problém... Tam už je to ale i o tom, jestli došlo na výhrůžky typu "pokud se se mnou nevyspíš, už nikdy nedostaneš žádnou roli a budeš muset uklízet v KFC"... To se ale nedozvíme a po tolika letech hádám, že už to všechno bude jen tvrzení proti tvrzení beze svědků a dnes se zkrátka věří vždy bezvýhradně oběti jakéhokoliv zločinu... A pak jak říkáš, hranice normálnosti a zvrhlosti jsou v showbyznysu zkrátka jinde než mimo něj, i když by to samozřejmě neměla být omluva. Na druhou stranu je to tak, že si někdo dovolí něco, co je v té době naprosto OK, ale měřítkem dnešní doby to OK není a naopak je OK to prezentovat jako něco hrozného a zvráceného...

Reagovat
Busby babes

ses ve vlaknu, ktere zaclo tim, ze nekdo automaticky tvrdil, ze Rapp je idiot, protoze s tim prisel po letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, a programově netvrdím, že je idiot, že s tím přišel po letech, každý má hranici toho, kdy se dokáže s nějakým traumatem vyrovnat jinde... Jen bych hned prostě nepořádal hon na čarodejnice z jedný či druhý stránky, to je všechno...

Reagovat
Busby babes

a dalsi vec, Spacey uz se k tomu vyjadril a nevypada to, ze by to zrovna nejak popiral...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho "omluva" neni reakce cloveka, ktery je bez viny. Nikde nic neodmita, jen se vymlouva na chlast a cely to jeste zaplacne tim, ze se nesmyslne vyoutuje (proti cemuz nic nemam, jen mi vadi ten timing).

Reagovat
Busby babes

ja to teda uplne nechapu jako omluvu, on myslim mel problemy s chlastem, takze mu i verim, ze si to nepamatuje.

Reagovat
TopinB

Souhlasím, proto Spaceyho třeba bojkotovat nebudu, ale jde mi jenom o to, že i když to pravda být nemusí, tak zase vyhodit všechno co řekl jenom kvůli tomu, že tp neřekl hned.... To mi přijde jak strašná ptákovina, a imho dává mi smysl, aby zrovna teď s tím vyšel ven, kvůli tomu Weinsteinovi, Corey Feldman říkal, že chce jmenovat lidi, a celkově to asi pro ty údajné oběti vypadá jako teď nejlepší/nejbezpečnější čas na to, aby s tím vyšli ven, protože noviny se postavily na stranu ženských u Weinsteina, takže by dávalo smysl, aby se postavili na stranu údajných obětí i v dalších případech.

Anebo jsou to oportunistické kurvy, ale to zatím nevíme

Reagovat
Zaschrona

Z tehle vlny nahle vzpomenutych sexualnich obtezovani jde strach. Je to v podstate hon na carodejnice, davova psychoza prizivovana medii. A protoze podobna narceni temer nikdy nejde poradne dolozit nebo vyvratit, je to naprosto uzasny nastroj ostrakizace urcitych osob.

Reagovat
TopinB

Souhlasím, no, jen je strašný problém najít rovnováhu. Na jedné straně dost možná to někomu zničí život, na straně druhé někdo, kdo tím fakt prošel, nebude mít odvahu s tím jít ven, protože pokud se to neprokáže u soudu, budou jim lidi říkat, že je lhář

Reagovat
smazaný uživatel

více hereček jde ven s tím, co se jim stalo před lety. Nevidím na tom nic špatného, naopak, více lidí by s tím mělo jít ven, aby se o predátorech v Hollywoodu vědělo a nemuseli stejně dopadnout i budoucí generace..

Reagovat
Hokaido

Největší WTF je momentálně kauza okolo Sandlera u Grahama Nortona. To fakt nechápu.

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

ukazka jak je dnesni svet v prdeli a proc to nakonec dopada jak dopada...

Reagovat
Lacko_Boh

vo co go ?

Reagovat
TopinB

POkud je to pravda

Reagovat
Nikikrew

To ako fakt?

Reagovat
Busby babes

ne, ale hodne me chytil Designated survivor.

Reagovat
Whitemedia

Druhá série zatím hrozná nuda..

Reagovat
Busby babes

to mi vsichni pisou, ale jsem kousek za pulkou te prvni, a je to super.

Reagovat
Whitemedia

Tak si tu první užij, protože u druhé se budeš nudit..

Reagovat
iamek

. Prvni top, ale sralo me tam to vlastenectvi extremni. A v druhe rade je to jeste horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

DS se podělal ve druhý sérii... Po třech dílech jsem to musel přestat sledovat, protože takové to "my jsme Amerika, nikdo není víc" je tam dovedeno ad absurdum... K tomu se ve třetím díle *spoiler* začne řešit moderní téma odstraňování soch, protože si najednou někdo rozpomněl, že je to vlastně rasistické, což mne definitivně ujistilo, že vynikající první sérii následuje naprosto strašná druhá...

Reagovat
nani92

teraz pozerám South Park The Fractured But Whole

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem k tomu nedostal, ač to většina chválí... Mám watchlist celkem nabitej, po prázdninách to zase jede na plný obrátky... Já teda doporučím seroš Good Behavior. Moc to tu u nás asi nejde, ani titule nejsou, nebo teda jsou jen na staré díly, ale nedávno začala druhá série a je to pecka, hodně velká...

Reagovat
vladis271

tieho threads sú strašné zla, človek si uvedomí koľko toho zameškal.

Reagovat
Maresma

Clean sheets in last 15 PL games:

Man United - 10

Liverpool - 8

Man City - 8

Arsenal - 7

Chelsea - 7

Tottenham - 6

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

pičovina

Reagovat
kiwwi

to je zase pekne cislo 15 na skreslenie dojmu, pretoze poslednych 5 zapasov minulej sezony bolo 4x ciste konto (dalsich 15 zapasov predtym bolo ciste konto len 3x)

realisticky pohlad je, ze United ma tuto sezonu z 10 zapasov 8x ciste konto, Man City 6x, Tottenham 5x, Arsenal 4x, Chelsea 4x a Liverpool 4x

Reagovat
vladis271

Zas vam vsetci len ublizuju :(

Reagovat
kiwwi

naozaj je to to co si si z toho zobral?

Reagovat
vladis271

Reagovat
mikelinos

jaký pohled to zkresluje, když tam je přesně řečeno za posledních 15 PL zápasů?

Reagovat
Busby babes

treba ten, ze se zvoli par zapasu z minule sezony (dle ceho, proc z lonske sezony jen 5 zapasu? proc pridavat do takove statistiky zapasy z lonske sezony?) aby to pekne vyslo...

Reagovat
mikelinos

pokud si z té statistiky vezmeš to, co ti dává, tak ti nic nezkreslí, pokud si z ní vezmeš třeba to, že Liverpool má druhou nejlepší obranu v PL, tak pak to máš zkreslené no, ale to není chyba této statistiky

Reagovat
kiwwi

lenže z tej to si nič. vziať nemôžeš, nemá žiaden zmysel

Reagovat
kiwwi

štatistika sa robí za nejakým účelom... ohnut kritériá tak aby si dostal nejakú zaujímavu štatistiku ma len jediný účel, trolling

Reagovat
Maresma

Vsak jasne, je to udelany ve prospech lfc, na pobaveni... Ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Pogba > Eriksen

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotina, Zajo.

Reagovat
nani92

si zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

Si trapný a jebnutý.

Reagovat
nani92

Áno? A čo mi ešte povieš?

Reagovat
vladis271

prečo obaja nerozprávate po maďarsky? prečo sa pretvarujete? Oľo, nepomdaňuj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Zajo?

Reagovat
kiwwi

https://i.imgur.com/adpSHHA.jpg

wau, tam je editor Vlado?

Reagovat
Trand

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Dyche v podstatě do sezony ještě oslabili a Burnley místo toho jde za záchranou s ještě větším přehledem než loni

Reagovat
mul

Reagovat
Hokaido

Neskutečnej borec. Burnley jsem vůbec nevěřil, kor když se zranil Heaton, ale jsou skvělí.

Reagovat
cristiano.K.

proč by chodil do horšího?

Reagovat
Zaschrona

Trapny, zbytecny, nepovedeny.

Reagovat
Busby babes

tak Burnley nema jedinej duvod ho poustet...

Reagovat
Zaschrona

rad bych napsal, ze Everton nema jedinej duvod ho kupovat, ale asi to tak neni...

Reagovat
smazaný uživatel

To už by nebyl lepší Howea? Snad je to i Evertonian, jsem někde četl.

Reagovat
Zaschrona

Je, byl by mi rozhodne sympatictejsi volbou, ale uprimne receno vubec nevim, kdo muze mit na to nas letos zachranit.

Reagovat
cristiano.K.

rád bych podotknul, že je pod smlouvou

Reagovat
Zaschrona

Neumis to, nuda.

Reagovat
cristiano.K.

toto si tu vyblil v minulosti, tak z toho ted nebud smutnej.

Reagovat
Zaschrona

Nebavis me, nereaguj na me, dik.

Reagovat
cristiano.K.

nemůžu tě bavit každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to teda nevím, takový nemastný-neslaný

Reagovat
vodka

jenom pěkně ať zůstane v Burnley. Jeho fotbal stejně není úplně pro týmy horní poloviny tabulky.

Reagovat
Zaschrona

No... v tabulce uplne v horni polovine nejsme, takze to sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávej céres od šulínků z LFC, CFC apod. za tu horní polovinu tabulky

Reagovat
blade115

Fuuu, no přímo extracéres, ještě že jsi dal předem vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

nandal jsi mi to, smekám

Reagovat
blade115

Aspoň že jsi uznalý.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
salami

To mi nepřijde jako šťastná volba, Dyche je sympaťák, ale jestli má Everton ambice nějakým způsobem konkurovat špičce, tak to není vhodnej manažer a pokud by měl přijít, aby vás vytahnul že sraček a pak jste ho vyměnil za svetovejsi jméno, tak by to byla škoda pro něj, v Burnley je mu dobre.

Reagovat
vodka

i když, časem bych Dycheovi větší klub dopřál. Obranář je to výborný, navíc jeho týmy vždycky strašně dřou a i když v podstatě hrají dost antifotbal, tak jim přeju.

Reagovat
salami

mně jsou taky sympatický, je to ještě takovej ten ostrovní tým, kde se s tim neserou, on si tam i bere jenom samý bojovný typy, nejblíž k technickýmu fotbalistovi tam má Brady, což o ledasčems vypovídá a šanci u nějakýho většího klubu by časem Dyche dostat mohl

Reagovat
vodka

tak ještě je tam Defour, ale ten je dost skleněný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem to kurva viděl?

Reagovat
Tommy the Gunner

wtf

Reagovat
icemike

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Masi

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
salami

Včera zbytečně ztracený body, Burnley toho moc nemělo, bod by byl zaslouzenej, klidně se daly vytěžit tři, Pope podržel, kde ho vůbec sebrali?

Reagovat
kissak

Dostali jsme zaslouženě na prdel, hráči Magpies znudění myslej si, že se ten bod na trávníku nějaké vesnice uhraje sám. Nejhorší jsou ti klauni převlečený za hráče - Joselu, Manquilo, Diamé, Peréz atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem nějaký spekulace, že by Mou rád přivedl Fabragase, snad jsou to kachny Jinak by byl Cesc asi první hráč co hrál za Arsenal, Chelsea i United ne?

Reagovat
blade115

Za těchto podmínek bez šance.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool defender Dejan Lovren says a "disgusting" death threat against his family was sent to him on social media.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu ale těžko bojovat, pro něj jediné řešení je, bohužel, smazat si sociální sítě, pokud chce být ušetřen.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

To sú tí najlepší fanúšikovia v PL?

Reagovat
vladis271

on je strašne jednoduchý cieľ no.

Reagovat
fenixLFC

jj je chorvat a srbov je vela

Reagovat
vladis271

nn, je to strašný tragéd a má suverénne "smug" vystupovanie. Nie je dráždivejšej kombinácie pre ľudí.

Reagovat
Kowe

každopádně takovýhle zprávy, jakou on zveřejnil, dostávaj tenisti a tenistky běžne po prohře. Měl by se nad tím povznést a říct si, že mu to posílá nějakej dement. Takový trochu přehrávání od něj.

Reagovat
cristiano.K.

měl by změnit sport na tenis!

Reagovat
Kowe

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Miguel19

Spinner master

Reagovat
Swarley
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Grahf

Mourinho sa snaží nasrať United fans, asi už pomaly balí paky do psg

Reagovat
nani92

To sa bude musieť ešte veľmi snažiť

Reagovat
vladis271

u teba určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Paul Scholes on #mufc: "They're second in the league, they've lost one game. I think we all need to calm down a bit."

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=-eE6dfAWMnY

Carra treba na rodičov zatlačiť aby boli rozumní a posielali deti do správnej akadémie.

Reagovat
Swarley

do Chelsea...alespoň poznají kus světa...

Reagovat
cristiano.K.

a můžou hulit v Holandsku

Reagovat
iamek

Jose chce stahnout Perreiru uz v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Při současný formě Mickyho by mi to vůbec nevadilo.. jenom bych se bál toho, že ho José stáhne a potom to Perreira celý prosedí na lavičce, to mu zrovna nepomůže

Reagovat
iamek

Pokud bude na lavicce, tak to jeste bude dobre.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt se snad za chvili uzdravi pogba a kvetak...plus nejspis i carrick...do toho mata a miky...a on si zas u nas moc nekopne...

Reagovat
Busby babes

no prej se nam nelibi, ze i ve Vale spis strida nez aby hral zaklad...

Reagovat
r.mrazik

tak to jo...pokud by ale do konce ledna nedostal vic minut,tak asi poslat nekam,kde bude hrat...a nejlepe v ramci anglie co?

Reagovat
Busby babes

tezko rict, co by pro nej bylo nejlepsi. Ted vypald ze zakladu, ale porad pravidelne nastupuje z lavicky.

V tuhle chvili ma odehrano cca to same co Pogba a Fellaini.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele