Premier League - souhrn 1. kola

16.08.2014, 15:45, aktualizováno 18.08.2014, 22:59
Komentáře a souhrny
Man United na úvod doma překvapivě nestačil na Swansea. Nedařilo se ani dalším domácím týmům. Doma padly QPR, Stoke i West Ham. Body si rozdělily Leicester s Evertonem a West Brom se Sunderlandem. Arsenal, Liverpool, Man City i Chelsea naplnily roli favorita a dokázaly vyhrát...

Burnley FC - Chelsea FC 1:3

18.08.2014 21:00

Góly: 14. Scott Arfield - 17. Diego Costa, 21. André Schürrle, 34. Branislav Ivanović

Úkol č. 1 splněn. José Mourinho s ideálně posíleným týmem zvládl vstup do nové sezóny na výbornou - stačilo mu k tomu navíc 35 minut. Góly Costy, Schürrleho a Ivanoviće daly Chelsea komfortní náskok i přes úvodní branku Arfielda a zbytek utkání se prakticky dohrával. Blues tak "překolují" na první příčce.

České fanoušky i nefanoušky Chelsea zajímalo nejvíce asi to, kdo nastoupí mezi třemi tyčemi. Nakonec dle očekávání zvítězil mladík Thibaut Courtois a legenda Petr Čech sledoval počínání svého soka z lavičky. A po třinácti minutách mohl mít český gólman rozporuplné pocity, když hned první pokus domácích skončil gólem.

Rohový kop se po několika odrazech a centru dostal až ke Scottu Arfieldovi, jenž po precizním zpracování parádně napálil míč do horní poloviny branky - 1:0.

Jenže Burnley nevydrželo překvapivě nabyté vedení ani tři minuty. Rozvážnou kombinaci Chelsea rozčísla až chytrá patička Fabregase do šestnáctky a Ivanovićův střílený centr. Jeden z obránců si jej totiž srazil do tyčky a volně poskakující míč nekompromisně napálil do sítě Diego Costa - 1:1.

Za dalších zhruba 200 vteřin bylo na Turf Moor ještě pochmurněji. Domácí fanoušci jen smutně přihlíželi akci, která bez nadsázky brala dech. Nesmírně hbitý průnik Hazarda dostal míč až k Ivanovićovi, jenž obratem poslal míč na hranici vápna. Cesc Fabregas pak jedním sametovým dotekem famózně oslovil André Schürrleho, jenž dlouhý a prozíravý náběh z hloubi pole zakončil přesnou ranou na zadní tyči - 1:2.

Dobře namazaný stroj pod vedením Josého Mourinha pokračoval i nadále a po půlhodině hry s trochou štěstí mohl zahrávat i pokutový kop. Diego Costa obešel v pokutovém území gólmana Heatona, jenž maličkým kontaktem rozhodil útočníkův pohyb a následoval pád. Místo "desítky" nicméně Costův nevěřícný pohled následovaný nadávkami a žlutá karta.

Přesto nemusel smutnit dlouho. Za tři minuty totiž zahrával rohový kop nový dirigent Chelsea Fabregas a Ivanović prakticky mohl jen nastavit nohu - 1:3. A tím soutěžní utkání v pravém slova smyslu prakticky skončilo...

Blues totiž regulérně ubrali z pedálu na polovic a v klidu šetřily síly na sobotní klání s dalším nováčkem z Leicesteru. Stejně jako na konci první, i ve druhé půli se víceméně nic nestalo - s jedinou výjimkou, kdy Thibaut Courtois konečně ukázal, proč může být dalších 15 let jedničkou Stamford Bridge.

Střelec úvodní branky Scott Arfield mířil do šibenice a belgický gólman efektivním i efektním skokem zároveň nedovolil domácím hru zdramatizovat. O to se Burnley snažil celých zbylých 40 minut, jenže Chelsea volnoběh zcela vyhovoval a potíže nepřipouštěl.

Až v samotném závěru tak předvedl kus ze své téměř zapomenuté geniality Didier Drogba, jenž chvíli po vystřídání krásně zpracoval Courtoisův sedmdesátimetrový výkop šajtlí a ihned ze vzduchu těsně minul branku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 0:2

17.08.2014 17:00

Góly: 39. David Silva, 90+2. Sergio Agüero

Newcastle se před pondělní dohrávkou ocitá na samém dně tabulky - i přesto, že poněkud ležérnímu Manchesteru City v závěru utkání pořádně zavářel, a celkově dal po mizerném loňském ročníku vlastním fanouškům pořádný důvod k doufání ve světlejší zítřky. Ano, takhle vyrovnaného prvního kola jsme zatím letos svědky...

Úvodní pasáže se odehrávaly v lehce opatrnějším duchu, kdy akorát Nasri jednou prověřil Krula ranou ze střední vzdálenosti, a jinak s průběhem hry mohli být daleko spíše spokojení domácí. Nedávno podepsaný Rémy Cabella neustále chtěl balon, Sissokova síla snoubená s rychlostí rovněž fungovala a stejně tak Rivière Newcastlu přinesl minimálně zlepšený pohyb. Ofenzíva Magpies se tak rázem zdála být svěžejší a záložní řada byla v pohodě schopna rozbíjet ataky poněkud paralyzovaného ManCity.

V důsledku toho všeho si pak po 35 minutách dle záznamů Squawky Manchester City nevytvořil jedinou opravdovou šanci, zatímco Newcastlu byly napočítány hned tři. Jenže tohle jsou holt Citizens, obhájci titulu... a těm může stačit málo. Například takové tři parádní individuální záblesky - Tourého výborně odměřený míč za obranu, Džekova dech beroucí patička plus Silvův perfektně načasovaný náběh z druhé vlny - a bleděmodří šli z první střely na bránu rázem do vedení. Sám nevzrostlý Španěl si potom připsal gól již ve třetím zahajovacím utkání v řadě.

Hosté záhy šmahem ožili a začali se na soupeřovy hradby konečně valit jedna radost, v několika lidech - aby teprve v rozhodující fázi vždy rozhodly setinky přebytečného rozjímání v podání Nasriho, respektive Jovetiće.

Dominantou prvních výměn druhého poločasu byly bezesporu Colbackovy standardky, které byly železným nositelem nebezpečí pro Hartovu klec. Hned první záludně kopnutý rohový kop vedl pro jistotu ke dvěma zajímavým pokusům Gouffrana; a Colback měl vzápětí ještě dvě nebezpečné standardky poté, co si aktivní francouzské duo Rivière-Cabella vymodlilo na Demichelisovi s Kolarovem žluté karty. Po druhé z dodávek Williamson hlavičkoval nad břevno.

Stevan Jovetić, zřejmě nejviditelnější fotbalista v bleděmodrém krátce po změně stran, mohl po bezmála hodině hry zužitkovat dalšího překrásného dalekonosného pasu Yayi Tourého, jeho koncovku však brilantním skluzem zablokoval Coloccini. A s úspěchem se v koncovce nepotkal ani Džeko, když hlavičkoval těsně nad bránu.

Zhruba s příchodem závěrečné desetiminutovky se potom dostavil nečekaně silný nápor Newcastlu. Žolík Ayoze Pérez se krátce po svém vběhnutí na plac - v 84. minutě - předvedl se zajímavou individuální akcí, která zřejmě jen díky výrazné protivníkově teči skončila mimo branku. A o heroické vyrovnání se brzy hlavou pokoušelo také další neokoukané jméno v pruhovaném trikotu, Rolando Aarons.

Fyzička ManCity se v tu chvíli jevila být přinejmenším otazníková, střílet se z toho však prozatím nebude muset. Sissoka totiž na startu nastavení zradila slabší levačka, no a veškerý další odpor Newcastlu už posléze odmítl Agüero, který se po prvním zakončení do Krula zvedl ze země až obdivuhodně rychle a pohotově dorazil - jak mičudu do brány, tak kurážného soka.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 2:1

17.08.2014 14:30

Góly: 23. Raheem Sterling, 79. Daniel Sturridge - 56. Nathaniel Clyne

Southampton hlásí návrat v nepoškozeném stavu! I bez čtyř prchnuvších opor a se sem tam rozhozeným přestupovým cílem Tottenhamu Morganem Schneiderlinem se Saints proti Liverpoolu vytáhli s několika solidními okamžiky a klidně mohli brát bod. Liverpool za vítězný start vděčí Sturridgeovi...

První dvacetiminutovku to byli především hostující fotbalisté, kdo uspokojoval diváky v ochozech atraktivním ofenzivním projevem, a především Dušan Tadić všem ukazoval, že Adama Lallanu coby mozek hry Sotonu s přehledem zastoupí a ještě možná přidá něco navíc. Bohužel pro hosty, v první půli to "něco navíc" ještě odpovídalo akorát pár nedotaženým akcím a jedné ztrátě balonu, která předcházela parádnímu pasu Hendersona a úvodní Sterlingově brance z 23. minuty.

Úplně celé to nicméně o někdejším fotbalistovi Twente taky nebylo - Mignoleta brzy prověřili Ward-Prowse se Schneiderlinem a sám Tadić se o slovo znovu přihlásil až v 56. minutě, když bravurně načasovanou patičkou vyzval k raketovému a utěšenému zakončení pravého beka Clynea.

Soton mohl okamžitě jít do vedení, kdyby stoprocentní příležitost nezahodil Steven Davis, a při chuti zůstával i v příštích pasážích - až se zcela rozhodujícími ukázaly být ofenzivní střídání na obou stranách.

Zatímco Rickie Lambert sehrál klíčovou roli ve vítězné Sturridgeově trefě (zpříma přichystané Sterlingem), 12milionový Shane Long na Schneiderlinovo břevno senzačně nedokázal navázat s poměrně jednoduchou dorážkou.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 2:1

16.08.2014 18:30

Góly: 45+1. Laurent Koscielny, 90+1. Aaron Ramsey - 35. Brede Hangeland

Na první výhru domácího celku si museli v Anglii počkat až do večerních hodin - a to ještě Arsenal všechny pěkně dlouho napínal, dokud jej v posledních okamžicích nezachránil tradičně rozdílový Aaron Ramsey...

Ani ne 48 hodin před výkopem dnešního utkání opustil kormidlo Crystal Palace všemi vzývaný manažer Tony Pulis, jeho duch však s týmem minimálně pro tento duel zůstal. Eagles se chovali klasicky agresivně a s Chamakhem jako improvizovaným a skvělým (vytaženějším) středním záložníkem dělali domácím více problémů, než se zřejmě po nedávném incidentu očekávalo.

Sami Gunners se také po nadšeném úvodu po chvíli přestali drát dopředu v takových počtech a spokojili se s klidnější hrou, která CP vyhovovala. Co se šancí týče, na ně bylo střetnutí mimořádně skoupé - Cazorla jemným obloučkem hledal Ramseyho, chtělo to však míň síly do přihrávky, a tak se za první opravdovou šanci dala pokládat až Wilshereova schovaná, přízemní rána po Alexisově bleskurychlé předávce. Speroni byl po bezmála půlhodině hry na zemi právě včas.

Eagles se mezitím přirozeně nikam nehnali, přesto to byli právě oni, kdo se dočkal úvodní trefy - což samo o sobě mohlo leckoho zaskočit, ne však cesta k ní. Ta byla totiž vydlážděná selháním domácího systému zónového bránění standardních situací (nově bez pevně stanovených strážců obou tyček), což byl evidentní problém už během obou zápasů v rámci Emirates Cupu.

Arsenal se nicméně nepoučil, a tak přihlížel jedné dominantní hlavičce Hangelanda, která favorizované domácí nečekaně rozhodně srazila na dno. Gunners se následně ne a ne sebrat, zatímco cestující příznivci nadšeně pokřikovali "Kdo potřebuje manažera?"...

Také samotní Kanonýři ovšem umí udeřit zničehonic, na což přesně došlo koncem zahajovací části. Tehdy se Koscielny při standardce na chvíli ztratil z dohledu hrdinovi předchozího gólového okamžiku Hangelandovi a v nesmírně těžké pozici (s jaksi zvráceným krkem) hlavou vyrovnal.

Právě touhle brankou do šatny měl Arsenal znovu načerpat sebedůvěru, místo toho se ale nepřestával ošklivě trápit. Alexis si možná jednou pěkně vyměnil míč s Cazorlou, posléze nicméně nestřílel s adekvátní razancí - podobně jako o něco později Ramsey. A poněkud zoufalým dojmem působil rovněž Giroudův pokus z těžkého úhlu.

Když pak Jason Puncheon po druhé žluté kartě za opožděný skluz oslabil CP na posledních pár minut, jen málokdo si takovou událost vykládal jako potenciálně rozhodující. Faktem ovšem je, že Puncheonovo vyloučení minimálně dovedlo zaskakujícího manažera Millena k amatérskému kousku - stažení hráče (Bolasieho) těsně před soupeřovým rohem - a výrazně se tak podepsalo pod konečný stav skóre. Právě špatně odbráněný rohový kop totiž stál za menším tlakem, Debuchyho koncovkou do Speroniho a ve finále i Ramseyho pohodlnou dorážkou...

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 0:1

16.08.2014 16:00

Góly: 90+3. Eric Dier

Severolondýňané měli dnes obecně pořádné problémy s rozhodováním vlastních zápasů a celé to načal už odpoledne Tottenham, který se nakonec musel opřít až o jeden záblesk debutujícího stopera Erica Diera. Do té doby - 93. minuty - to byla na Upton Parku vyloženě bída třená s nouzí...

Přitom fanoušci Hammers zkraje příliš důvodů k optimismu neměli: jejich miláčci v průběhu úvodní pětiminutovky několikrát s radostí odevzdali balon soupeři, jehož ofenzivní trojlístek ve složení Lamela-Eriksen-Lennon vypadal být při chuti a neustále v pohybu. Jenže tenhle obraz hry příliš dlouho aktuálním být nevydržel. Procentuální vyjádření držení míče se pomalu začalo překlápět na opačnou stranu a Tottenham najednou přestával presovat i cítit půdu pod nohama.

Naopak West Ham napříč utkáním předvedl pár sekvencí, kdy fotbalem vyloženě bavil, a vyvracel tak stereotypy z loňské sezony. Tedy alespoň některé - kupříkladu ten o neschopnosti dostávat na soupeřova brankáře nějaké ty projektily zůstával být aktuální, a to i po velice přísném vyloučení Naughtona za hru rukou (nutno říci, že ta ruka byla nastřelená doopravdy z pár kroků).

Tehdy vlastně ani Noble netrefil bránu, když dostal příležitost osvědčit svou parádní disciplínu - exekuci pokutových kopů -, a to už bylo vážně co říct. Následně Kladiváři nedokázali zúročit ani svůj enormní tlak ke konci poločasu, po němž si Spurs (nouzově) s Capouem na stoperu a Dierem na pravém beku museli nahlas oddychnout, třebaže žádné záplavě střel nečelili.

Ve skutečnosti to byl spíše Tottenham, kdo se staral o vypouštění projektilů. Jakmile však Townsend ihned po svém příchodu v 61. minutě z 20 metrů notně poškádlil Adriána, konečně se k životu probrali i domácí střelci (jakkoliv chvíli poté také oni přišli o spoluhráče, vyloučeného Collinse).

Noble se předvedl s parádním průběhem obranou a po delší době přidělal Llorisovi nějakou tu práci, zatímco spolupráci Downinga s Nolanem musel francouzský brankář znehodnocovat pro jistotu ve spolupráci s jedním ze svých strážců.

A jak už tomu často bývá, fotbalový Bůh byl zase jednou ošklivě ironický - zrovna poté, co se WHU osmělilo a začalo skutečně hrozit, došlo na osudový zásah na opačném konci hrací plochy. Na citlivou kolmici od Holtbyho si za obrannou linii Hammers zaběhl Dier a jako zkušený útočník v převlečení pohodlně oběhl brankáře Adriána, aby zakončil do odkryté svatyně. Vynikající práce a velká úleva pro jiného debutanta, manažer Mauricia Pochettina!

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 2:2

16.08.2014 16:00

Góly: 42. Saido Berahino (pen.), 74. Saido Berahino - 5. Lee Cattermole, 85. Sebastian Larsson

Mládežnický reprezentant Anglie a střelec několika důležitých gólů v loňské sezóně se ještě pět minut před koncem cítil skvěle, když díky jeho dvěma zásahům otočil West Brom průběh utkání. Nemastný neslaný Sunderland však z ojedinělé šance dokázal vyrovnat a přes tragický výkon obrany zasluhující debakl odváží domů cenný bod.

Nadšení domácích fanoušků ze začátku nové sezóny zmrazil už po pěti minutách bravurním kopem Lee Cattermole, když odvrácený centr napálil po dobrém zpracování z osmnácti metrů přesně do pravého horního rohu branky. Baggies tak chtě nechtě museli přebrat iniciativu na sebe, což mohlo přinést kýžený efekt ve 24. minutě, jen kdyby Anichebe nerozvlnil síť pouze z vnější strany poté, co Berahino využil nekoncentrované obrany hostů.

Její další chybu mohl trestat ve 36. minutě Brunt, po špatné rozehrávce soupeře pálil z velké dálky jen těsně vedle branky. Obdobně to chvíli poté zkoušel Gardner, jeho střelu pod břevno vytěsnil pozorný Mannone. Vše tak vyvrcholilo až ve 41. minutě, kdy si Anichebe pustil přihrávku do vápna a po zatažení od Roberga padl k zemi. K následnému pokutovému kopu se postavil Berahino a bez nervů poslal brankáře k druhé tyči, vyrovnáno.

Po změně stran se začal výrazně projevovat Sebastain Larsson, jeho kvalitní centry však útočníkům k úspěchu nedopomohly. Baggies se oproti tomu těžkopádně snažili prorazit obranný blok osvěžené defenzívy Sunderlandu. Jak se občas stává, rozhodující gól přišel jako blesk z čistého nebe, když po hluchém místě plném nepřesností obou stran nalezl centr Gardnera Berahina, který povedenou hlavičkou otočil skóre. Zdálo se, že se v otevírací den sezóny bude na Hawthorns slavit, proti byl ovšem agilní Larsson, kterému namazli Gomez s Van Aanholtem a pět minut před koncem dokázal vyrovnat.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 0:1

16.08.2014 16:00

Góly: 50. Andreas Weimann

Hned na začátek nové sezóny dokázala Aston Villa uspět v tvrzi svého lokálního soka a pro mnohé překvapivým vítězstvím vstupuje do hry pravou nohou. Manažer Hughes doplatil na snahu hrát atraktivnější fotbal, naopak propracovaná taktika s bezchybnou obranou přinesla ovoce po šťastném zásahu Weimanna hostům.

Úvod klání si užívali snad jen fanoušci defenzivního fotbalu, kteří mohli opěvovat množství kvalitních obranných zákroků dobře organizovaných zadních řad obou stran. Aktivnější domácí si s míčem tykali, vše hatila až finální fáze, jež v lepším případě končila bezpečně nepřesnou ranou. Ve 25. minutě tak mohli děkovat Agbonlahorovi, který se hned v prvním kole dozajista zapsal na seznam největších střeleckých minel sezóny.

Pieters s Begovićem fatálně chybovali a dravý Richardson nahrával rychlonohému útočníkovi před opuštěnou branku, Agbonlahor však před obráncem nedokázal osmimetrový pokus bez přípravy namířit mezi tři tyče. Villans se tak alespoň dostali do tempa, ani domácí obrana však nevykazovala žádné závady. Nechybělo tak mnoho a v poslední minutě prvního dějství mohl otevřít skóre Bardsley, jeho jedovatou střelu z dvaceti metrů horko těžko vyrážel Guzan a Hutton musel důrazem zabránit dorážce do prázdné.

Ohromnou porci štěstí tak k prvnímu letošnímu zásahu využil Andy Weimann. Nejprve se k němu odrazil balón do vápna, který ovšem nedokázal zpracovat, nicméně se po neshodě dvou obránců dostal k míči znovu a z úhlu napřáhl k přízemní dělovce, kterou Begović dokázal proměnit pouze v úspěšný "angličák".

Jak čas postupoval, začínal být ve stále větší permanenci sprej rozhodčího, a to samozřejmě vyhovovalo hostům, jenž se do 70. minuty nemuseli bát vytáhlé postavy Petera Crouche a hravě si tak s míči do vápna poradili. Vůbec první a trestuhodně poslední pokus alespoň zdánlivě vyhlížející jako vyrovnávací vyslal až v 74. minutě Arnautović, zpoza šestnáctky ale o metr a půl minul. Villans následně bez sebemenších problémů ovládali míč desítky metrů od své branky a díky precizně organizované obraně odchází domů s čistým štítem a třemi body.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Hull City 0:1

16.08.2014 16:00

Góly: 52. James Chester

Hráči Queen's Park Rangers nevyužili solidní možnost jak se vrátit do Premier League vítězstvím, když přes výrazně vyšší počet střeleckých pokusů nedokázali McGregora pokořit, a to ani z pokutového kopu v posledních minutách. Chyba Ria Ferdinanda z počátku druhé půle tak naopak pomohla Tygrům k úspěšnému vstupu do další náročné sezóny mezi elitou.

Nováček ligy nechával v úvodu prostor k tvoření soupeři, ten se však v útoku trápil a akce bez myšlenky neměli proti zabezpečené obraně šanci. Až po dvaceti minutách se začali domácí ozývat, obrovskou chybu McGregora však netrpělivý Mutch nepotrestal. A k radosti diváky nepobídl ani po centru Rémyho, hlavičkou totiž mezi tři tyče nezamířil. Francouzský střelec to chvíli poté zkoušel sám z dvaceti metrů, solidní střelou nicméně brankáře nezaměstnal ani on.

V samém závěru nervozní první půle nevyužil kiksu Robertsona rychlostí vybavený Austin, když vše hasil skluzem Bruce. Po následném rohu si napravil reputaci chybující křídelník, právě on totiž stihl hlavou odvrátit balón jasně mířící do branky, aby se s následnou dorážkou vypořádal výborným zákrokem McGregor. Bez zajímavosti tak nezůstaly statistiky úvodního dějství, když přes lehce nižší časový úsek s míčem na kopačce vyhráli domácí na střely poměrem 9:3.

O to větší zklamání zavládlo na stadionu, když nejvýraznější jméno v letních příchodech, Rio Ferdinand, nedokázalo uhlídat při rohovém kopu Quinna Chestera, jenž přesnou hlavičkou k tyči poslal do vedení hosty. Zaražení domácí pak mohli dostat další kolíček do rakve úspěšného návratu mezi elitu, kdyby Green svou nohou nevychytal ve stoprocentní šanci Inceho.

V útoku marní Hoops se užuž radovali v 81. minutě, když se zdálo, že z drtivé blízkosti vyrovná chybující Ferdinand, to by však na brankové čáře nesměl stát Huddlestone. Vlastně vzápětí přišla další ohromná možnost, to Chester zasáhl ve vápně míč rukou a Austin se mohl stát domácím hrdinou, jenže McGregor vystihl směr a nikterak prudkou ránu zastavil. Když se vyšvihl i proti rázné střele Rémyho ve třetí minutě nastavení, mohl s hráči slavit ten nejlepší možný vstup do nového ročníku.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 2:2

16.08.2014 16:00

Góly: 22. Leonardo Ulloa, 86. Chris Wood - 20. Aiden McGeady, 45. Steven Naismith

Loni se Everton pod Robertem Martínezem rozjížděl pomalu - začal třemi remízami, když se úplným úvodem přetahoval s Norwichem až ke konečnému skóre 2:2, které letos replikoval. Dnešní vstupní zápas má nicméně pro Toffees ještě drsnější pachuť, neboť to byli vždy Foxes, kdo musel dotahovat...

První střelu Leicesteru zpátky v Premier League měl na svědomí kapitán Morgan po jednom záludném rohovém kopu; také při jeho střele - stejně jako když to na druhé straně zkoušel McGeady - se ale v ochozech vzrušil jen málokdo. Publikum takhle mohlo daleko spíše rozdráždit jedno menší nedorozumění mezi Jagielkou a Howardem, ani to však žádné dramatické vyústění nemělo.

První pořádnou salvu emocí tím pádem vyvolal až gólový moment z 20. minuty, když se k dech beroucímu debutovému zásahu v Premier League nadechl Aiden McGeady. Irův neuvěřitelně sebevědomý a precizní finiš zasazený přesně do vzdálenější šibenice přišel ihned poté, co byl Schmeichel nešťastným odrazem vylákán daleko z brankové čáry, aby rozhodil Distina.

Pokud vše, co McGeadyho nádherné ráně předcházelo, bylo původem z kastlíku plného náhody, instantní odpověď Leicesteru se nesla v podobném duchu. Everton se po dvou minutách nedokázal osvobodit po rohovém kopu a Ulloa menší biliár ukončil nekompromisní cestou - čili cestou, jakou byste si zhruba představovali od klubového rekordmana v disciplíně přestupové částky.

Tenhle remízový stav však ještě neměl vytrvat až do konce; na to měli aktéři až moc volného času před sebou. Příliš prostoru pro McGeadyho po půlhodině hry excelentním blokem zalepil Morgan a Toffees pomalu přebírali iniciativu. McGeady s Naismithem mohli brzy opět pálit ze zajímavých pozic, aby posléze druhý jmenovaný po souhře Pienaara s Bainesem z otočky dokonale zacílil pod břevno.

Na řadě tak byli znovu Foxes, a ti si takové privilegium moc dobře uvědomovali. Ulloa se po centru z levé strany znovu snadno dostal před Jagielku a mohl být zklamán jedině sám sebou, když hlavou mířil vedle. A to samé, akorát ještě dvakrát podtržené, záhy platilo pro Argentincova kolegu Jeffreyho Schluppa, který se sice hravě prodral před Stonese, poté však dal veletragickou koncovkou ve stoprocentní šanci na vše pozitivní zapomenout.

Přesto fotbalisté Leicesteru nepřestávali být optimisty, a zejména Mahrez svou rychlostí zlobil čím dál víc. Po jednom z nedovolených zákroků na jeho osobu měl být vyloučen Barry, přičemž jiná akce, v níž měl prsty tento hbitý Alžířan, už pro změnu ústila v branku. V 86. minutě sice Mahrezovu střelu zablokoval Jagielka, z dorážky už se ovšem nemohl mýlit Chris Wood.

King Power Stadium v Leicesteru poprvé v sezoně doopravdy naplno explodoval nadšením. Návrat do elitní společnosti po více než 10 letech se v rámci možností vydařil.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 1:2

16.08.2014 13:45

Góly: 53. Wayne Rooney - 28. Sung-yueng Ki, 72. Gylfi Sigurdsson

Van Gaalova anabáze na Britských ostrovech začíná nejhůře, jak mohla - historickou prohrou před domácím publikem. Tu v červené části Manchesteru na úvod sezony neviděli od podzimu 1972, kdy se Red Devils odrazili za ostudným finišem na 18. příčce...

Tentokrát se ManUtd těžko může obávat něčeho podobného, nicméně faktem zůstává, že mistrovský titul ještě úvodem poraženému domácímu celku do klína jakživ nespadl - v éře Premier League se sice zrovna Fergusonovi Ďáblové postarali o všechny tři případy, kdy zkraje neúspěšný celek nakonec slavil ligový triumf, tehdy však nikdy nešlo o prohru na Old Trafford.

Právě tam letos k repríze loňského prvního kola zavítalo Swansea a tentokrát si nevedlo vůbec špatně. Labutě možná sice do nového ročníku vstoupily značně nervózně a hned dvě jejich časné přihrávkové sekvence málem poslaly do šance Rooneyho, postupem času se však hosté srovnaly a rovnou z první řádně zakončené akce udeřily. Levá placírka Ki Sung-yuenga úřadovala ve 28. minutě po dobře načasované předávce na osu hřiště.

Tehdy už na hrací ploše scházel překvapivý debutant Jesse Lingard, který si po 25 minutách zřejmě vyvrtnul kotník, a tak nějak příhodně dokumentoval domácí zmar. Red Devils ve zkoušeném rozestavení 3-5-2 vůbec nefungoval střed pole a (polo)střelecké pokusy Rooneyho s Jonesem, jakožto jediné domácí vlaštovky z úvodní části, snad ani nestojí za další rozbor.

Manchester United si dokonce po Ki Sung-yuengově brance užíval míče na kopačkách méně času než předtím, a tak se Louis van Gaal rozhodl bez odkladu jednat. Po poločasovém vysvlečení Naniho v neprospěch Hernándeze se přešlo na jakési 4-4-1-1 se záměrem posunout Matu více do středu; ani tudy však cesta na první pohled nevedla.

Opticky se nic moc nezměnilo, střed pole pro ManUtd nadále neexistoval, skóre se už ale pohnulo takřka okamžitě - za vyrovnáním stál jeden rohový kop, Rooneyho pohotové nůžky a šťastná koncovka holenní kostí. Sám novopečený kapitán ManUtd se takto stal prvním hráčem ManUtd, který otevřel střelecký účet svého týmu již ve třetí sezoně, a i nadále zůstával při chuti. V 65. minutě například jeho krásný pokus z přímého kopu musela zastavit až levá tyčka Fabianského klece.

Zrovna v době, kdy se rok zpátky Moyesův Manchester ujímal již tříbrankového vedení, nicméně přišel další fatální zlom. Blackettova naivita, Youngova ztráta přehledu o centrovaném míči a konečně i dezorientace Fellainiho vedly v 72. minutě k ušmudlané, avšak o to důležitější Sigurdssonově trefě, která se ukázala být trefou vítěznou.

Vynikající spolupráce stoperského dua Amat-Williams favorizovanému soupeři ve zbytku utkání prakticky nic nedovolila, a tak lze nakonec první výsledek sezony považovat za cokoliv, jen ne prosté dílo štěstěny. Swansea si všechny tři body v klidu zasloužilo a již podruhé v tomto kalendářním roce vyloupilo stánek, na němž nikdy předtím neuspělo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC11003:13
2.Manchester City11002:03
3.Arsenal FC11002:13
 Swansea City11002:13
 Liverpool FC11002:13
6.Tottenham Hotspur11001:03
 Aston Villa11001:03
 Hull City11001:03
9.Everton FC10102:21
 West Bromwich Albion10102:21
 Sunderland AFC10102:21
 Leicester City10102:21
13.Southampton FC10011:20
 Crystal Palace10011:20
 Manchester United10011:20
16.Queen's Park Rangers10010:10
 Stoke City10010:10
 West Ham United10010:10
19.Burnley FC10011:30
20.Newcastle United10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1597)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

LVG

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

nevím,proč tě ignoruj,tak jsem ti udělal radost

Reagovat
kvasha16

mas to u mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej začátek PL

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Manik...

To je pán, ten sbírá palce před zápasem i po prohraném zápase

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Bayern +

Reagovat
C-M@ster

1. pro United

Reagovat
tomasinho

Nejlepší možný start do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
kiwwi

toto nas donuti kupit Vidala a stopera a pojdeme na titul...vyhra by nas uspokojila a ukazalo by sa to potom neskor

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal si na to nebo ses slepej? Myslis ze by takovou bidu 2hraci zmenili jo?

Reagovat
kiwwi

jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je odpověď na kterou z otázek?

Reagovat
kiwwi

na druhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
travis joe

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Manik...

Reagovat
HorajzmAmmann

jo

Reagovat
smazaný uživatel

moc sem nepíšu, skoro vůbec, spíš jen čtu, ale řeknu ti jedno, je mi tě tak trochu líto opravdu ..

Reagovat
Lamskej#RMCF

a výmluvy a výmluvy...Vidal k vám nechce..a ani nebude chtít...sága pokračuje..i když vy jste takovou holomajznu hráli vždy

Reagovat
fajdax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
penepi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem se bál, že Swansea bude letos na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono se ještě hodně ukáže, až budou hrát EL

Reagovat
mickey mouse

Lépe to začít nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi chýbaš nám

Reagovat
wild

Tak to bola zase sracka jak z minulej sezony. Priprava je jedna vec, ale liga je uplne o inom. Ako hovorim uz dlho tato obrana nato jednoducho nema a ak naozaj sme spokojny s tymto kadrom tak budeme opat niekde na 7.mieste.

Pokial si po tomto zapase LVG s vedenim neuvedomuje, ze potrebujeme poriadne posilnit tak to bude dalsia zajebana sezona..

Pokial Atletico skutocne ziska Reusa, tak nech mi nikto nevravi, ze aj Hummels by sa nedal kupit..je to len neschopnost Eda, ktory ma len plnu hubu keci.

Chiharito s Nanim sa mozu zbalit a ist do Tuirna a opacnym smerom poprosim Vidala.

Najradsej by som bol keby sme hrali 4-3-3 a potom by sa tam zase hodil Di Maria..ale to uz moc snivam.

Som naozaj zvedavy co nato povie LVG a ako zareagujume. Maju dva tyzdne nato aby napravilo to co posrali za dva mesiace.

Ktovie akoby to bolo za Moyesa. Ten evidentne chcel nejake TOP mena do zalohy.. ak stratime dalsiu sezonu s tym ze LVG chce dokladne spoznat tento kader tak to bude prejeb ..

Reagovat
juveforever

Chicharito s Nanim radšej nech nikam nechodia poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

podla by united mali stavat Ashleyho Younga, ten hráč má neskutočné kvality. Súperi musia mať radosť

Reagovat
johnik

krásně vypadá tabulka momentálně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a pekne späť do kanálu

Reagovat
fajdax

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal creates a record on his debut. The first MUFC manager to lose at home on the opening day of a Premier League season.

Record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

v 72/73 taky prohráli

Reagovat
Counter

Tehdy se to nejmenovalo Premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že tam hraje roli ta Premier League..

Reagovat
smazaný uživatel

to by som cakal skor od Swarleyho taku reakciu

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čítaš to vôbec do konca keď to ideš komentovať a chceš vyzerať múdro?

Reagovat
Ferguson6

ale to nebola Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

sice je pekne ze si to pamatas a fandis united takto dlho, no asi ta minulo ze sa liga uz 20 rokov vola inac

Reagovat
niflheim

Otázkou zůstává, co je vůbec větší ostuda - ta naše předvedená hra nebo to, že s takovým výkonem dokázali u nás Swans v pohodě vyhrát. Sestava značně překvapivá, i když na poměrné velké absence se vymlouvat nedá. Javi celkem dost neviditelný, Ander neměl tak brzy odcházet ze hřiště. Penalta se v závěru dala bez debat pískat, ale co už. Sezóna je dlouhá, chce se to co nejrychleji oklepat a do konce přestupáku přivést stopera, beka a nejlépe ještě jedno křídlo. Se 3-5-2 to proti slabším týmům vskutku jen tak nepůjde, navíc jsme se s Youngsterem vrátili zase zpátky na zemi po přípravce. Louiemu pořád věřím, tam ze začátku sezóny to bude asi nebude řádně hvězdné. Uvidíme další kolo.

Jo a LVG ... však my Vám ještě ukážeme

Reagovat
goodbay

gratulace do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat.. Já myslel, že United jedou letos suvereně na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Tak sice jsem musel koukat na kousavej Acestream od Delvey1, ale melo to smysl

Reagovat
efjay

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Co Moyes začal, LVG dokončil! LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle překvapivé porážky v prvním kole, doma, kdy se fanoušci nemohli dočkat startu sezony, bývají nejvíc deprimující.

Reagovat
Dawon

#BottomOfTheLeague start-cil

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

nic, Gaal spoznal tim, je cas nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

MU by měli posílit aspoň střed zálohy a pořídit si nějaký křídlo

Reagovat
nani92

ani Moyes nás nedotiahol na úplne posledné miesto tabuľky LVG out?

Reagovat
minoLFC

dobrý začiatok

Reagovat
smazaný uživatel

inak dneska ide normalne match of the day?

Reagovat
dantetomas

23.30 SEČ

Reagovat
tomasinho

23:30

Reagovat
Godwinson

Krasne:)

Reagovat
smazaný uživatel

No čo k tomu dodať ak planuju hrať takto celu sezonu tak zas len 7 flek

Reagovat
smazaný uživatel

No team has won the Premier League after losing the opening game of the campaign in their own stadium.

už sa s titulom môžte rozlúčiť

Reagovat
wild

Tak s tymto kadrom sme nanho nikdy sancu nemali

Reagovat
dantetomas

Arsenal out, Mancs out... sa ten okruh kandidátov zužuje

Reagovat
niflheim

Změníme dějiny

Reagovat
Infernoqt

jen do té doby než potkáš #theRecordBreakers

Reagovat
smazaný uživatel

Hansen is known for coining the phrase "you can't win anything with kids",[4] having made the remark following Manchester United's 3–1 defeat to Aston Villa on the opening day of the 1995–96 Premier League season. After selling three high profile players (Paul Ince, Mark Hughes, and Andrei Kanchelskis) in the summer of 1995, United had introduced youth team players Paul Scholes, David Beckham, Nicky Butt and Gary Neville into the first team. United proved Hansen wrong by winning a league and cup double that season.

Mas spatne informace.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, sorry, in their own stadium. tak to jo.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
wild

a Young..ten hral skvelu pripravu a v lige hral znova sracku ako celu minulu sezonu..je cas konecne ten kader poriadne precistit.

Reagovat
Ferguson6

Van Gaal out!

Reagovat
Miguel19

Probuzení pro ty, co si porážku pod LVG nedovedli představit

Reagovat
alcantara

Katastrofalny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk když si srovná dnešní sestavu se sestavou ostatních týmů ve špičce Evropy, tak ten propastní rozdíl v kvalitě je až do nebe volající.

Reagovat
smazaný uživatel

Co cekat od kupy prumernych anglickych drevaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Mourinho by nepomohl.Problém je evidentně v nevhodně složeném kádru.Samí bijci,žádný tvořivý typ.Můžou měnit trenéryjak chtějí.Klidně Moyes zpátky a HLAVNĚ VYMĚNIT 80% KÁDRU

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

žádný tvořivý typ a samí bijci? vážně?

Reagovat
HorajzmAmmann

United , Sparta Co to kurva je ???

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sparty sa to ale necakalo ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

LVG ven?

Reagovat
kiwwi

jj, o tyzden ide vonku...do Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Cele leto citam, ze Vidal do ManUtd :D :D fuschery za taketo vykony,,hmm snivajte dalej :D cele leto som cakal kym to sem napisem: hahahaha :D :D :D Myslim ze Vidal by spravil zle keby prestupil ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

ma tu někdo Digi TV? Potřebuju poradit jak přepnout z abecedního seznamu programů zpět na číselný

Reagovat
afc

Pre mufano rychle vytriezvenie.Za Fergusona by mal MU 15 rohov,3 tyce a dnes si to Swansea uplne v pohode postrazila.Hanebny vykon od MU.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

Reagovat
avicii

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale když na OT takhle v pohodě dokázali vyhrát Swans... zkuste si představit, jaké galapředstavení by tam předvedla Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto som nečakal... ale vlastne v lani to istotne nebolo iba o D.M., k obmenám v kádri prakticky nedošlo... uvidíme čo s tým spraví LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Jenkinson není ani na lavičce

Reagovat
Counter

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
JacoBee

To jsou ti mistrovští united.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se tu rozjíždí stejná vlna buranství, jako v SL sekci, když prohraje Sparta, v BL, když prohraje Bayern atd., prostě fanoušci jsou všude stejní

Reagovat
niflheim

Tak to jsou hlavně dokolečka ti stejní nonamové... ale je to pokrok, normálně to je všechno cíleno na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Rázem jsou mrdky na sestup

Reagovat
JacoBee

Jak je na tom Kozák?kdy bude ready nevíte?

Reagovat
C-M@ster

Bylo tu už toto?

https://vine.co/v/M37F1mB5IzB

Youngovi nasral pták do huby?

Reagovat
smazaný uživatel

Se ani nedivím za to co tam předváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Měl držet hubu a nestalo by se mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ty krao fuuuj

Reagovat
chytrejkluk

tak a meleš sračky!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
jany kozak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

letos si to s liverpoolem rozdame o EL

Reagovat
smazaný uživatel

to ti nevychází nějak, je 5 týmů, co se pravděpodobně utkají o LM a když ty ten svůj řadíš mimo TOP 4 Liverpool tam s trochou nadsázky bude

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool bude kolem 6-8 mista a my si to rozdame o LM nebo EL

Reagovat
smazaný uživatel

zajíci se počítají až po honu .. jestli dojde útočník, Liverpool bude silnější jak loni

Reagovat
Spalovač šancí

Pískej konec ligy!

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak toho Chicharita rychle prodat, dokud to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Slusna propaganda Premier League v studiu Digi Sport, len sa zabudli zmienit, ak slaby futbal to dnes bol.

Reagovat
Devil

Ach ta pověrčivost......

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Génius na lavičce nevyhrál úvodní kolo

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavam prispevky typu - vyhra vsetky zostavajuce

Reagovat
fenixLFC

uz to tu bolo

Reagovat
kiwwi

aaaaaaaaaa na teba som cakal

Reagovat
smazaný uživatel

To si měl teda dost jednotvárné tři týdny

Reagovat
LAM

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Van gaal: "Transfer market is short term. We need defenders but you cannot say because of one game that the defence (is the problem)""

on player leaving: 'It's not only up to me, it's up to the players to decide (if they go). I never say you have to go

Reagovat
mithro

njn vidno, ze hraci budu spokojne sediet na lavicke a brat tie mega platy.

Reagovat
valloire

United jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak sme skoncili ,tak aj zaciname

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál Van Gaal ? 3-4-3 nebo 4-3-3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Reagovat
havrys99

Reagovat
TheAdy

Reagovat
travis joe

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
soukup

Reagovat
Rarášek

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

komedie s rozhodčíma opět začíná už v prvním kole - penalta proti Spurs ok, ale vyloučit hráče za zahrání rukou na to přišli jak?

Reagovat
smazaný uživatel

ČK taky správně ,posuzuje se tam jestli by míč skončil v síti či ne

Reagovat
smazaný uživatel

a to posoudíš jak srandisto? rozhodčí si udělá v hlavě počítačovou projekci podle, které posoudí zda by míč trefil bránu a zda by brankář ten míč nechytil?

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní na to viděl dost dobře,rozhodčí to šel s ním zkonzultovat a jeho rady dal ČK ,prostě míč letěl na bránu a obránce tomu zabraníl ,Kiren Gibbs taky dostal čk při zápase s chelsea když zahrál rukou před brankou i když šlo jasně vidět že míč skončí na tyči a nikdo nic nenamlouval,ani ted nikdo nic nenamlouval

Reagovat
k0udy

LVG je král

Reagovat
mithro

Van Gaal confirms he's looking to bring in new players: "I thought that before this match. That is not different... We have to wait & see."

Edo zaber konecne.

a neviem, co vsetci take reci, 9 hracov zranenych, vykon biedny ale niekt komentare

Reagovat
smazaný uživatel

obrana je nutnost proste, to je zaklad, ani by som sa nehneval, keby sme nekupili nic do zaloy, ak by sme nejak solidne poriesili obranu

Reagovat
mithro

ale blackett vyzeral dobre, zato smalling v strede nemoze hrat. on nevie prihrat vobec, tam musi byt hrac, kt ma najlepsiu rozohravku. fletcher nahanal cely zapas tiene, tam treba tiez hraca toptop kvality. ale to uz bude teraz hrozne tazke. vsetky ceny po dnesnom zapase isli hore.

Reagovat
wild

ta kritika je spravna..odjebali sme dva prestupaky po sebe hoci sme zufalo potrebovali posilnit.

Tam je proste minimum TOP stoper a jeden top hrac do stredu zalohy..ten Vidal je stale realny a pokail tie prachy zanho dame tak v pohode pride..ide len o to ci sa vedenie konecne spamata.

Reagovat
kiwwi

paneboze, tych pojebanych prestupakov bolo asi 5 po sebe uz za Fergieho

Reagovat
wild

bolo , nebolo..SAF s tym timom vyhraval takze sa to neriesilo. Navyse tam mal RIo s Vidom, v strede Carricka s Fletchom ktory hrali najlepsie obdobie kariery. Vtedy sme nemali tak zufalo tragicky stred a obranu ako teraz.. aj kridla sme mali vzdy dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy ten kádr ale vypadal trochu jinak.. letos měla přijít drastická obměna, oddělit zrno od plev a nechat si hráče, kteří na to fakt mají... místo toho se teď zase bude všechno dohánět na poslední chvíli a budou se kupovat nějaké záplaty typu loňský Fellaini.. to je prostě diletantismus, který je na blití a Woodward by měl vyletět..

Reagovat
mithro

Reagovat
Free_player

Manchester nepřekvapil a furt si jede to svoje

Reagovat
Jardin

Kolik by tak mohl stát ten Vargas? Moc toho za poslední roky nenahrál jsem koukal.

Reagovat
olis

10

Reagovat
smazaný uživatel

bacha, vargasové jsou dva. chilan a peruánec

Reagovat
olis

keby len dvaja...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ty, kteří se teď dají splést

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhořelej hráč, kterýho nechtěj ani v Neapoli. Naprosto ideální pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MS hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Musí si sundat ty růžový brejle v United je plno hráčů, kteří nemají ani na to sedět tam na lavičce a LVG to určitě moc dobře ví, a hlavně potřebujou nový hráče, a příjde mi že 3-5-2 se do PL vůbec nehodí to bude muset LVG ještě přehodnotit a naučit je presovat např jak to hraje Liverpool ten agresivní presing je v jejich podání skvělej a hlavně účinej

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje 352 protože říkal, že nemá křídla podle představ

Reagovat
smazaný uživatel

prokletý klub?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
minoLFC

sakra McGeadyho som posadil na lavičku a dal tam radšej Chamberlaina

Reagovat
smazaný uživatel

to si pohnojil no

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa rozhodoval medzi Larssonom, Sigurdssonom a Shelveym... Vybral som Shelveyho

Reagovat
Free_player

někdo nějaký dobrý link na West Ham - Tottenham ? pls

Reagovat
smazaný uživatel

vše najdeš na wiziwig. stahni TS player a jedeš na ace streamu

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát Foy poitřeboval 30 minut aby celemu světu ukazal že je opravdu pan piča

Reagovat
smazaný uživatel

achjo první zápas a hned finančni ztráta

Reagovat
ACSeRw!n

MU

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea - Rafael, Jones, MIRANDA/PEPE, Shaw - MASCHERANO, Fletcher, Herrera - Rooney, Persie, Mata

Nějak takto by United potřebovali doplnit kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak uvádím ty dva stopery, protože oni by do United šli. I když má Miranda věk a Pepe je trošku dement, tak nic lepšího k nim teď nepůjde

Reagovat
Ferguson6

Ale ani jeden z nich do lepšieho ísť nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě u těchto dvou stoperů je dobrá šance přestupu, Atletico by Mirandu určitě nahradilo z vlastních zdrojů, nebo koupilo Benatiu. Real by koupil Benatiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Pepe měl potřebu odcházet do United?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho v Realu už dávno nemá takovej prim a Varane ho posadí

Reagovat
C-M@ster

Pepe a Mascherano

Ani jeden na PL nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Pepe je tvrdej stoper, kterej se tam hodí. A rozhodně je lepší než to, co tam hraje teď. A Masch hrál v dresu argentiny skvěle.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kdo z vás napsal větší hovadinu.. Mascherano prodloužil smlouvu a nikam nepůjde a Pepe by byl v MU momentálně nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Mascherano nejlepší DM na MS, ale neměl by na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli si myslíte, že Di María a Hummels a Reus půjdou teď do United :D :D Nic lepšího, než píšu, k nim nepůjde. A Vidal ještě! :D Nejste v sezoně 08

Reagovat
mithro

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale FM 15 vyjde až v listopadu

Reagovat
Kenneth

Takhle bych to taky bral.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to vypadá dost slabě, to je fakt ;) Problém je, že United nakupují podřadný hráče jako to dělal Inter a Liverpool... prostě nevhodně doplňovali kádr a teď najednou je zle

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

to by ten Mascherano najprv do MU musel chcieť ísť...

Reagovat
smazaný uživatel

New regime, same problems... to je myslim nejvistiznejsi hodnoceni naseho zapasu.

Reagovat
kiwwi

nejak som si nevsimol, zeby nas Swansea prehravala...mali dve sance dali dva goly

pod Moyesom sme boli takmer pravidelne prehravani na celom ihrisku, uplne ina situacia...pod LVG dominujeme na lopte, len to chce este dostat do tempa, to pride nehovorim, ze nepotrebujeme posily, ale zbytocne stresujete

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nerikam, ze prehravali. I pod moyesem jsme casto drzeli hodne mic a nic z toho. to same dneska. smerem dopredu strasne spatny, jsme meli snad 3-4 "sance" za zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál van Persie?

Reagovat
smazaný uživatel

len tak dalej MU

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes"Everybody knew it was going to take time,Taking over from Sir Alex for anyone it will take time...LVG will need the time to do the job as well.He’ll need to have that opportunity to change things and get a team he wants" ...What happened today happened to me against West Brom,Newcastle&Everton last year,...Every team in EPL is very organised now&quite often it’s the special players that win you the games

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že i Moyes by to zvládnul a dal bych mu víc, než jednu sezonu. Přece jen ten tým x let trénoval trenér, kterej byl trošku odlišnej. Neměl prvotřídní hráče, ale uměl z nich dostat maximum (ale myslím, že by to časem už mělo taky sestupnou tendenci). Klub nebyl vyváženej, byl přestárlej. A když to někdo vedl tolik let specifickým způsobem, je jasný, že hned se nebude dařit stejně s jiným trenérem.

Reagovat
niflheim

Plno z nás chtělo, ať dostane šanci až minimálně do zimy další sezóny. Ale některé věci se i během sezóny neměnily.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejná situace je Uhrin a Plzeň. Předtím to vedl specifickej trenér, přestárlej kádr. Úplně to stejný.

Reagovat
mithro

cmon, ved to dnes vyzeralo uplne inac ako za Moyesa, to bola depresia a nikto nevedel, co ma hrat. Tu aspon vidis, co chce hrat, ma proste 9 hracov zranenych a neslo to dnes. Swansea uplietla z hovna bic.

Reagovat
niflheim

Však jo... jen Moyes měl přes tu bídu i někdy záblesk, ale potom jsme vždy dopadli na hubu.

Reagovat
mithro

mal jeden zablesk, proti leverkusenu. inac ho z toho tahal adnan. stale to iste, nikam to neviedlo, nevedeli sme podrzat loptu, trosku pressing a bolo jasne, ze prehrame.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pořád jenom první kolo.. LVG je podle mě člověkem na svém místě, problém je ve vedení, které neumí dlouhodobě zajistit dostatečnou hráčskou kvalitu - respektive posiluje tam, kde to až tak není třeba (Mata) a kašle na nejpalčivější posty..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se měl udržet Nemanja - nevím okolnosti kolem něj, ale on je pořád vynikající stoper a Inter z něj bude ještě několik let těžit.Tam je potřeba někoho koupit .. zvučnejšího.. Teď ta obrana nemá lídra. Je taková nemasná. Golmana má United kvalitního, tam třeba není nic. De Gea je snad nejlepší španělskej golman. Útok je zajištěnej dobře - Persie, Rooney - to jsou top class .. Hlavně pořešit zálohu, je tam Mata, ten umí bejt dobrej.. ale dál nikdo.. A Fletcher a podobní na to nemají

Reagovat
mithro

Vidic odisiel prave kv Moyesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mazec prvni zapas a někteří už onanují nad tim ze se nedostanem do lm nebo ze sestoupime

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že nikdo nesoudí dle prvního nepovedeného zápasu. ale řekl bych, adekvátní reakce na kiwwiho a spol one man show...

Reagovat
kiwwi

kiwwi a spol one man show

Reagovat
smazaný uživatel

co se zrovna tobě nezdá? doufám, že to one man show...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to video pokračuje? Polyká? :D

Reagovat
Infernoqt

je to možný, já se ho na to neptal

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to jsou titulky United prohrali a do pusy se mu vykalel ptak. "Blesk"

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to pofnukávání fandu MU je fakt k smíchu, takovou sračku předvádíte posledních 8 let a ne jen poslední rok. Jenže vždy jste měli štěstí že vám Rooney, Gigs, Scholes nebo někdo takový dal v zápase jednu haluz a tím jste vyhráli, popřípadě ještě Howard Webb písknul vymyšlenou pentli a bylo to. Po odchodu Fergiho se na Old traford začala pískat rovina a všichni jste strašně překvapení. Jak už tady pár lidí psalo proher United není nikdy dost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

mám dotaz

proč hrotíte naši sračku a nestaráte se o váš tým? to ti tak ležíme v žaludku, že musíš rozebírat jiné týmy a nestarat se sám o sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ja váš tým nerozebírám, píšu jen holá fakta ověřena léty sledování PL

Reagovat
Infernoqt

právě jsi tu udělal rozbor jako bys dlouho čekal na den, kdy můžeš vyléčit ten komplex daný letitou tyranizací v PL vůči tvému týmu a nyní jsi dostal příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam jediný komplex, budu muset čekat další 3 roky než Wenger potáhne pryč z Arsenalu. To co jsem tady napsal je jen postřeh s pár zápasu. Nic víc.

Reagovat
kiwwi

Z par zapasov (8 rokov)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pět zápasu za rok to je za 8 let 40 zápasu, to mi přijde jako pár zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans MU sa starajú o každý tým...nevidím preto dôvod prečo by sa ostatní fans nemali starať o váš tým....

Reagovat
Infernoqt

dobře

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se nastavovalo jen 6 min. za fergusona by to bylo tak 12

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda na tuhle drobnost jsem uplně zapoměl

Reagovat
mithro

Reagovat
kubys

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
bobis21

MU letos na titul Moyes II.

Reagovat
Infernoqt

ty děláš jako by se to nikomu jinému stát nemohlo

já jsem rád za tuhle facku ještě před koncem přestupáku... a navíc, i kdybychom letos nic nevyhráli, tak přijde rok, kdy ano a vzhledem k našim sponzorům se ty nákupy a nároky dřív nebo později budou stupňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo sponzoři přejdou ke konkurenci a bude problém vyřešen.

Reagovat
Infernoqt

j právě proto máme 2 roky s tím něco dělat

Reagovat
bobis21

celou přípravu se tady MU fans vyjadřovali tak, že to vypadalo na jízdu start-cíl za titulem ... proto mi příjde komické, že ztratili hned v prvním zápase

Reagovat
Infernoqt

asi jsme to chtěli vzít přímo z té poslední příčky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas nic neznamená. Ferguson ten svůj poslední titul taky vyhrál po prvním prohraném zápase na Evertonu.

Reagovat
tomasinho

Jak to skvěle začalo, tak nakonec totální nasrání. Ach jo, Slepičáci ani neví, jak vyhráli. Ale když je na hrotu Carlton a hraje skoro 70 minut ten čuramedán Vaz Te, tak je jasné, že ten gól by nedali ani zítra. Každopádně hodně kruté, ztracené body by byla i remíza, ale tohle je fakt krádež.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Te tam mel taky peknou sanci, ale miril primo na golmana

Reagovat
tomasinho

Ten měl tak 3 blbeček. Je úplně k hovnu, to mohl hrát i Collins na křídle a byl by prospěšnější.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze v tottenhame vsetko po starom. Proste sracka, nefungujuca obrana a gol z nicoho. Tak ako minulu sezonu. A v suboji jedenástok downing lamelu urcite porazil. WHU doplatilo na neschopnost v zakonenceni/ Vaz Teho

Reagovat
kubys

To je prostě v hajzlu, takový začátek si WHU teda fakt nezasloužil. Spurs naprosto v prdeli, neví co mají hrát a stejně to tam nějak dotlačí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
db18

https://vine.co/v/M3mMh7dKTa2 škoda, že to neproměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

WHU byli lepsi, a to nejen diky cervene karte. PO vylouceni Collinse se to ale trochu vyrovnalo a poslednich 10 minut jsme byli snad i lepsi. Paradoxne tam mel nejvetsi sanci zapasu Downing, kdyz byl sam pred brankarem, ale Lloris caroval. Pak se na nas usmalo stesti a sikovny balon Kanea za obranu a Dier po blafaku strilel do prazdne brany. Fotbalove to byla bida, ale dulezite jsou tri body

Reagovat
smazaný uživatel

a jdete na titul ne? nebo letos bude stačit jen první 4?

Reagovat
smazaný uživatel

na titul to nevidim ani zdaleka po tom co predvedli dnes. Ale musim doufat ze se rozehrajou a bude aspon top4 respektive LM. Hraci na to jsou v txmu, ale chce to dat hre system

Reagovat
tomasinho

Ale konkurence je fakt obrovská, do čtyřky chce 7 týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde tam nepíše o tom, žeby sa išlo na titul alebo do prvej 4

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ještě že AC hraje až za dva týdny Ale to co bylo, smůla se nás drží dál (jestli to vůbec je smůla, že jo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Nuka sa podozrenie, ze tii hraci cez tyzden nespali poobede v Carringtone.

Reagovat
Liquid

co to tu kecáte, že si WHU prohrát nezasloužil, kopal penaltu, soupeř o desíti a stejně ten zápas zmotá a ani nedá góla

Reagovat
smazaný uživatel

za objektívny názor. Tottenham nehral dobre, ale WH taktiež

Reagovat
tomasinho

Celý první poločas byl West Ham jasně lepší, i proti 11, šancí měli víc během desíti minut než Spurs za celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

uznávam že boli v 1. polčase lepší, ale za jasnú šancu považujem akurát tu Downingovu z poslednej päťminútovky. Veď v prvom polčase WH z 11 pokusov trafili bránku len 1x. Všetko to boli pološance.

Reagovat
smazaný uživatel

Huttonovi sa musím ospravedlniť, ako keby ho poliali živou vodou, dobrý zápas

stopéri niekedy ako Nesta s Maldinim v najlepších rokoch aby to potom zabili nejakou doneba volajúcou volovinou

Aly sa musí zlepšiť

Richardson a.k.a ADM, celkom sa mi páčil

Andy a Gabbi

Delph a Westwood proste robia rozdiel, ak budú hrať ako dnes, tak je Villa konkurencie schopná

ten Grealish dobrý výkon, nebál sa bojoval, na 18 ročného chalana super

pri pohľade na zostavu som dúfal, aby to nedopadlo debaklom, ale chalani prekvapili, body z vonku sa hodia vždy...

+ fanúšikovia za domácu atmosféru na Britannii

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton uz si reputaci nespravi, on nemel tolik chlastat kdyz byl v Londonu

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude hrať ako dnes, nech si kludne chlastá

Reagovat
Dawon

Nekdo tady dneska psal, ze se mu seka AceStream(zadny buffering, jen se proste tak nejak trha obraz)...dneska mi to zaclo delat taky, a dela to na vsech kanalech nevite nekdo, co s tim?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal to tam slušně přes léto rozesral, že už nestačí ani na Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

možná příliš tvrdé hodnocení, ale pod Mosesem měla ta hra aspon trochu řád

Reagovat
fenixLFC

moses

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ten řád jsi viděl v čem? V chaosu?

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taký Moses

Reagovat
Zaschrona

tohle bude potencialne hodne slusna panike pri deadlinu, kdyz vidim, ze ted hrajem s Arsenalem a Chelsea... sic doma, ale stejne... i kdyz ona bude asi stejne tak jako tak, bez ohledu na vysledky

Reagovat
Virtuos

A kde by ste potrebovali posilit? Mne prislo, ze stoper by nebol odveci, no ak budu u Vas vsetci zdravi mozte byt v pohode a este ktovie ako Romelu

Reagovat
Zaschrona

Absolutni nutnost je nahradnik za Romela, tim se dostanem do pozice, kdy mame celkem slusne pokryte vsechny posty v tymu i s ohledem na EL. A pak je otazka, jestli Martinez hodla v letosnim prestupaku nejake posty i vylespovat, to lze samozrejme skoro vsude - uzivil by se novy stoper, nahradni golman i kreativni ofenzivni hrac do zalohy. Ale moc to neocekavam, moc zmen by zase mohlo mit i kontraproduktivni efekt.

Reagovat
Virtuos

No nahradnika za Lukakua bude treba co som si vsimol dneska, kde sa poviem to otvorene nechytal v zapase, je zac. sezony urcite ma cas na nastartovanie sa...aby to na druhu stranu netrvalo prilis dlho inac by do zimy mohol byt pruser

Reagovat
Zaschrona

Bylo strasne znat, ze je to jeho prvni zapas od MS vubec, vubec zadna priprava, nic... Problem je, ze Kone je porad zraneny a jinak tam vubec zadny utocnik neni, jen mlady Long, ktery na to ale zatim urcite nema, ani aby delal treba trojku... Musi nutne prijit dvojka - hrac, ktery bude schopny Romela nahradit a zaroven byt jednicka pro EL. Bez toho hrace to bude hroznej prusvih, Naismith neni utocnik.

Reagovat
Virtuos

Tak bud si to vedenie uvedomi alebo to bude velky problem, ktory mozno pojde vyriesit az cez zimne prestupove

Reagovat
Zaschrona

Martinez v kvetnu tvrdil, ze chce mit 4 utocniky a i kdyz mezi utocniky pocitam i Naismitha, mame zatim jen 3. Nekdo snad jeste prijde.

Reagovat
Virtuos

A co Lacine Traore? mal u Vas hostovat alebo sa nieco zmenilo?

Reagovat
Zaschrona

Nechteli jsme Monaku zaplatit velky poplatek za hostovani, co zadali, protoze se nam minulou sezonu zranil a skoro nic neodehral, tak jsme chteli, aby to vzali v potaz. Na tom se nekdy uz v cervnu ty jednani zasekla a asi z toho nic nebude, bohuzel. I kdyz by me zas na druhou stranu neprekvapilo, kdyby se pro nej Martinez znovu vratil, vypada to, ze tam s nim nepocitaji. Moc lepsich utocniku stejne sehnat nemuzem.

Reagovat
Virtuos

Zrejme na styl hry, ktory chcete hrat by bol vhodnym riesenim ako nahradnik plus starter v zavislosti od potreby

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne.

Reagovat
miky10

Aaaaa to je fantazie, United na titul. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

BTW..ještě než dá dneska nějakej ten fík (a myslim si že ne jen jeden) ..vážně nechápu, proč se Barca zbavila tak dobrýho hráče jako je Alexis a místo toho si tam vzala toho kanibala ... Sanchez - určitě v TOP 3 střelecký tabulky týdle sezony PL

Reagovat
hitZor

1. Costa, 2. Sanchez, 3. Aguero nebo Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitny stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

já koukám tu: http://88.80.11.29/86700/watch-arsenal-vs-crystal-palace jestli ale kvalitní, to už je relativní ,) mě to stačí...povětšinou jen poslouchám

Reagovat
Godwinson

Supr Spurs Docela jim to letos preju, vitezny Dier, ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "It's difficult to speak about positives when you concede with 6 minutes to go when really we should see the game out."

Takhle nastvanyho Martineze po zapase jsem snad jeste nezazil.

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez says Ross Barkley could be out for 'anything from seven weeks to 4/5 months'.

Tak to je taky parada... Takze nutne potreba utocnik a AM ... nahradni golman a stoper by taky byl fajn... chtelo by to podobny deadline day jako vloni

Reagovat
Dawon

nemate nejakeho nepotrebneho ocase, ktereho byste nam predrazene prodali?

Reagovat
Zaschrona

Joel, Hibbo, Alcaraz, Kone ... zadarmo jsou vasi

Realne ciste teoreticky Jagielka, jinak asi nic...

Reagovat
Dawon

tak jagielku za 25 rekneme, to se nejak dohodneme, ne?

Reagovat
Zaschrona

Ciste ekonomicky bych ho pustil mozna i treba za 10, vzhledem k jeho veku by to stejne byly paradni penize... Ale prodavat kapitana neni uplne nejlepsi napad.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Koscaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kosta <3 Chambers je za 11 neskutečný nákup, to je hráč za 25-30. A Boulda nakopat do zadku za to, že při rohu brání Hangelanda Alexis...

Reagovat
smazaný uživatel

prej 25-30

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem viděl kaýdou minutu co za nás odehrál a v 19 na stoperu neskutečný borec

Reagovat
smazaný uživatel

A že toho odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers je naprosto fantastický, jestli takhle bude hrát i dál tak se začínám bát, že se Merte na hřiště moc nepodívá

Reagovat
Counter

Bráníme zónově, ne osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak došlo na mý slova a Gibbs je out. A posila do obrany pořád nikde :(

Reagovat
kiwwi

Gibbs to je proste taky nas Rafael - tiez nedohra jeden zapas aby sa nezranil

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to psal vcera, ze letos z toho bude jasnej titul. To je absolutni tutovka.

Reagovat
minoLFC

ty vole Tottenham uhaluzil výhru s tým svojím výkonom?

Reagovat
fenixLFC

zatial vsetko po starom

Reagovat
Cobra

Tak zatím se hraje na góly. Až to bude jinak, tak možná vyhrají i účka

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/M3K7gPUXQi6

Only the premier league could fuck up the vanishing spray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně, ti zmrdi z CP nic jinyho než gól v nastavení nezasloužili

Reagovat
Gunnersaurus

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Zas musíme být objektivní, přijeli to odbránit a opravdu jim to šlo dost dobře, pro nás varování, abychom neměli problémy s betonáři.ovšem to množství nepřesností co jsme dneska vyprodukovali, bylo na 10 zápasu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším až jistej kokot napíše něco o suchým triku.

Reagovat
madridcan

dneska si nejaky bengoro

Reagovat
smazaný uživatel

podrazdeny je

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Já?

Reagovat
Side

Suchý triko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vykročil za čtvrým místem výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi náhodou redaktor na webu esuby? Nebo je to jenom shoda nicků?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ti jako redaktorovi na webu esuby, kterému to každý musí samozřejmě závidět nepřipadá Sem, proč? divný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je tady úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi asi nasbíral pěknou sbírku citronů, že je rozdáváš co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, tak jestli je to esubák, tak to je jasné, proč píše sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Závidíš, že ty by ses tam nikdy nedostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Česká rádoby esport elita, nosíčky nahoru kuci. Jste banda čuráků už od doby Codů jedniček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou ta stara banda (hectic, plague a spol.) byla docela v pohode. SIce trosku na hrusce, ale meli proc, bo v te dobe dominovali scene

Reagovat
hitZor

Ale současná eSuba je sračka, totálně zabíjí nějaký potenciál prosadit se v zahraničí.. Přetáhnou nejlepší české hráče k sobě a zajímá je jen to, aby byli nejlepší v česku. Jinak se dokáže v zahraničí prosadit maximálně hakki, jinak to je fakt bída.

Reagovat
fenixLFC

tak hakki uz je sponzorovany red bullom uz nie? ci uz tie kacie alebo ked uz ho stretnem tak furt veci red bullu a tak Nehovoriac o tom ze je slovak.

Reagovat
hitZor

Jo, máš pravdu, slovák.. já už to beru tak nějak dohromady, česko i slovensko je sponzorovaný redbullem, ale jeho tým je pořád eSuba

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dostal/nedostal... Ono kdybych chtěl, tak možná i ano, ale nechci. Nechci být ani redaktor

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem i hrál 3/4 roku, pak mě to přestalo bavit.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si radši fotbal. Slávinka válí jako za starých časů.

Reagovat
miky10

Mam ho puštěnej, ale dík.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.

Reagovat
miky10

Ano, mam ho puštěnej, takže vidím, ty seš fakt kouzelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšíš na boj o záchranu a výprask v derby?

Reagovat
miky10

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Hmm.

Reagovat
Mada

Ty jsi vygradoval ze SuperJoudy na SuperDementa?

Reagovat
smazaný uživatel

prehra, no a co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

polcas/zapas x/1 za kurz 4.7...dik Arsenal

Reagovat
madridcan

KWI

Reagovat
smazaný uživatel

North London luck today...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
tomasinho

No nic, stejně jdem zítra na čelo

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Paráda, strašně důležitý vítězství. Aaronovi a Alexisovi to dneska moc nešlo, ale Alexis se pořád snaží, což je jeho pozitivum a myslím, že až se s týmem sehraje, bude parádní. A Aaron, další vítězný a veledůležitý gól, nic víc není potřeba dodávat, prostě strašně důležitý hráč nemůžeme ho ztratit. Santi nic moc, Jack s Mikelem ok. Dnes bylo vidět hodně nepřesností, hlavně ta nová pravá strana Debuchy-Sanchez, tam to chvíli potrvá, než si na sebe zvyknou. Ale jsou to 3 body a to se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nez si na sebe ta prava strana zvykne, vrati se Theo

Reagovat
Zdechlina

Kde je ten fanoušek mančestru s málo srdíčkama v nicku? Už se můžu smát?

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL!

Zapol som to asi 10 sekúnd pred Rambovým gólom, nádherný pocit. Fúúú, ale asi to bol ťažký zápas, čo? Niekto nejaký krátky súhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

Autobus-gol-autobus-gol-auzobus -cervena-gol ...CP hrali strasny antifotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není se čemu divit, když jsou náhle bez trenéra, na to hráli vlastně ještě dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs sa zranil?

Reagovat
Jardin

Zdálo se mi, že na lavičku ukazoval, že může pokračovat. Ale pro jistotu ho asi za 3 minuty vystřídal.

Reagovat
Counter

How very "United" of us.

Přesně Hra třeba nestála za moc, ale urvalo se to za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

o to krajsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hlavne ze nas ste (aj) preto nenavideli

Reagovat
Counter

Však jasně, tohle nesnáší každý :-)

Reagovat
PhilipS

Mno...viděl sem dva zápasy a oba bídný. Arsenal šťastnej. Jestli nekoupí útočníka, bude zas akorát honit třetí, čtvrtý místa. Tam není moc koho pochválit. Cazorla šílenej. S Besiktasem to bude boj. Překvapivě nejpřesnější střelu předvedl ten pták, co nas*al Youngovi do pusy....

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodne nejvetsi drevak v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud gól nedával.

Reagovat
Trand

Vy dva jste se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Cobra

Reagovat
miky10

Reagovat
Azza

Darida v PL nehraje

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Tohle budeš muset psát docela často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Torres dneska nehrál

Reagovat
Manik...

Tak si to vyfoťte, tohle je vaše poslední noc na 1. místě PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muže někdo fandit Realu, Chelsi a Spartě - ty musíš mít pěkně skurvenou osobnost, vyfot se a vyvěs na nástěnku jako největší kripl ve vesmíru.

Reagovat
Manik...

Díky puso

Reagovat
fajdax

Benatia do United

Reagovat
smazaný uživatel

856. pre zabijáka Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ksicht na konci

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaká tipovačka na to, kdo zítra umře, když dal Ramsey dneska ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju, že nějakej můj nepřítel

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomuješ si, že posledný rok Ramsey skóruje skoro častejšie, než celý Tottenham, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neviem, ale tieto fóriky už sú trochu pasé. Tak rok.

Reagovat
smazaný uživatel

S Willamsem to zase rozjel. Nová úmrtní sezona.

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

V souvislosti s Ramseyho gólem v CS se mluvilo o smrti Williamse. Dokud ale skóroval jednou za uherák, tak to bylo zábavné, teď už moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

strasna skodaaaa Palace, ze to neudrzali...Ramsey♥

Reagovat
mithro

I recorded when SSN broke Benatia story: https://vine.co/v/M3Kt1pXAtTr

Reagovat
smazaný uživatel

toto proste musi uz vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

united ve srackach, se senilnim namyslenym trenerem co vi o anglickym fotbalu hovno a liverpool zitra na titul

Reagovat
madridcan

Povedal Gerrard a smykol sa...

Reagovat
smazaný uživatel

tie tvoje vtipy su v poslednom case slabsie a slabsie

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ked vyhrávali tituly bol hrdý sympatizant a prispieval sem porovnatelne s PD. Teraz len príde a opýta sa, či má dať handicap na MU alebo Rooney gól.

Reagovat
madridcan

Stale som sympatizant, co vymyslas? Komentoval som aj pod zapasom A rovnako tak vas budem stale hateovat...o to sa bat nemusis Vladimir 518

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
madridcan

Ten tvoj palec hore by mal zmysel, keby si mi pravidelne na vtipy nereagoval ,, " Ale chapem...treba podporit, ked som rypol do vasej........legendy

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Liverpool určo no

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla completed more take-ons (5) than any other Premier League player today...Barkley out na pol roka

Reagovat
Zaschrona

s tim Barkleym nestras

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Cazorla completed more take-ons (5) than any other Premier League player today...Barkley out na pol roka

Reagovat
Zaschrona

s tim Barkleym nestras

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Každopádně Chambers překonává očekávání. Ne že by ho Eagles nějak extra prověřili, ale vedl si úžasně. Žádné nervy, v pohodičce s přehledem.

Reagovat
vladis271

MU

Neviem síce o čo Glazerovcom momentálne ide, ale robia to strašne dobre.

No dnes nič moc, ani Arsenal nijak neprekvapil. Bolo jasmé, že na nich vyletia, ako každý rok na prvých súperov. Ale CPčkári to ustáli a siahali po bode.

Uvidíme zajtra, ale hlavne uvidíme v pondelok. Snád čukotka nechytí silnýá začiatok.

Reagovat
I am Mancunian

co hovoris na Benatiu ?

Reagovat
vladis271

stále je to málo vzhľadom na to koľko im zarábate. Čo málo, je to trápne. Pozri, ja som neveril, že by mohli prísť k vám hviezdy typu Reus, či Kroos bez LM, ale to neznamená, že na trhu nie je kopec dostupných a len o malý stupeň menej kvalitných hráčov. Ale perspektívnych. Takže bud vaše vedenie uverilo, že získa tých best a reči o 200( ) mega boli pravdivé, no vám to nevyšlo s hráčmi. Alebo to boli kecy a Glazerovci po smrti najstaršieho sú ešte žgrlavejší než boli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, ty si mal zas malo spanku

Reagovat
vladis271

vidíš tú diskusiu som zabudol, idem si to kuknúť.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

To byla spíše největší kokotina, co mohl dělat... jenom chyba Eagles, že rychle nerozehráli.

Reagovat
Counter

Vůbec, muselo být jasné, kde byl v tu chvíli míč, jestli už byli Eagles schopní okamžitě rozehrát...

Reagovat
SunFells

Dělá to, protože to v tu chvíli má čas dělat, pomezní si stoupá mezi míč a hráče, dokud hlavní nesvolí k zahrání.

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

OT: viděl jste někdo losování LM v hokeji?

Reagovat
db18

neni to už dávno nalosovaný?

Reagovat
cristiano.K.

no dávno, kolem 18hod. to losoval Jarda Špaček a docela masakr, vylosoval míček, "jééééééééé tenhle tým není kam dát,hodíme ho zpátky a vylosujeme jinej"

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejová LM sa losovala tak minimálne pred mesiacom, viem že tam bolo divadlo nejaké ...

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Kolem 18.? Liberec už má možná dva měsíce na "úvodce" soupeře ze skupiny LM (Košice, Karpat Oulu a Kölner Haie)

Reagovat
cristiano.K.

aha, tak to byl záznam, možná proto tu komedii dali ze záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi, kolik máte zatím bodů ve FPL? Já 31 a hrálo mi 7 hráčů. Minulý rok bylo první kolo podstatně hutnější na body.

Reagovat
fantomas

37 a čekám na dva lidi. Comeback jako kráva!

Reagovat
smazaný uživatel

spektakulární comeback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

33 a budou mi hrát už jen tři.

Reagovat
Miguel19

Málo, asi se zaměřím na yahoo...tam mám víc

Reagovat
jacobT

35 + 1 ešte dostanem po vystriedaní Camerona za Brucea a 3 hráča mi ešte nehrali.

Reagovat
jacobT

tak s bonusmi 45

Reagovat
FCSL

42 + 3 hráči ještě

Reagovat
Counter

Mám luxusní lavičku - Siggy 13 bodů, Chester 15 bodů (když počítám bonusy).

Reagovat
fantomas

Ty tam vidíš bonusy?

Reagovat
Counter

Ne, ale v případě střelců gólů je jasné, komu přibydou.

Reagovat
fantomas

Takže mám čekat bonus i u Weimyho, Wazzy a min. jednoho z asistentů za AFC? Muhaha, pudu nahoru ještě!

Reagovat
smazaný uživatel

Za Wazzu 1 bod v bonusech. Nic moc teda.

Reagovat
fantomas

Hm, Weimann tři.. aspon tak.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě Ramsey 3 no.

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň.

Reagovat
minoLFC

6 hráčov hralo a 7 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

dobré

Reagovat
mithro

30 + 4 young sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Young a já blbec jsem si myslel, jakej jsem neudělal bargain

Reagovat
mithro

nie si sam ale kto mal tusit, ze skonci ako lavy bek, s tym sa neratalo.

Reagovat
kiwwi

ja som to tu niektorym vnukol ako bargain ale sam som si ho nedal, moj odpor k nemu je silnejsi a dopadlo to dobre

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

priste bude mit 2 asistence, uvidis.

Reagovat
smazaný uživatel

50 + 3

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

30+ 7 hračů

Reagovat
smazaný uživatel

mi bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

22 + Sturridge (C), Costa, Lovren, Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně to teď s bonusy skočilo na 36 a budou mi hrát ještě Terry, Cahill, Fabregas a Hendo.

Reagovat
Manik...

28, ale hraje mi ještě 6 hráčů

Reagovat
nani92

60

Reagovat
smazaný uživatel

37 a zitra jeste 3 hraci z Chelsea. Nebo teda v pondeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máme skoro stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

u me to je jeste Cahill, Cesc a Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

29 + Coutinho, Sterling, Cahill, Kolarov, Jovetic a Cabella

Reagovat
Zaschrona

49 + Coutinho, Costa a kapitan Sterling ... a samozrejme Naismith na lavicce

Reagovat
tomasinho

Wow, máš Coutinha i Sterlinga jo?

Reagovat
Zaschrona

Doufam, ze je Rodgers lepsi manazer, nez jsem si vzdycky myslel a zase to budou od vas golovy hody. Aspon budu pripadne spokojenej jinde nez ve fante.

Reagovat
tomasinho

Gólové hody budou už zítra Já mám Coutinha jenom, během týdne jsem je furt střídal a nakonec zkusil Coutse, protože ho má méně lidí a je levnější. Ale Sterling dá určtiě více gólů.

Reagovat
Zaschrona

Ja tam prave mel Sterliga uz dlouho a pak jsem tam dohodil vcera Coutinha misto Barkleyho. Snad me nezklame podobne jako dalsi pozdni nahrada Gylfi.

Reagovat
tomasinho

Já na poslední chvílitakhle hodil Bojana místo Fraizera Campbella a taky nic. Od LFC potřebuju zítra hody a čisté konto

Reagovat
Zaschrona

No jo, mel jsi tam dat Naismitha, velikej bargain, zvlast ted, kdyz bude hrat skoro porad, kdyz je Barkley dost mozna na dlouho mimo. Ja mel hlavne nejlepsi napad s tim, abych tam nacpal Jagse s Lukakuem, jeden nerozehranej a druhej se muze tesit na malo bodu v nejblizsich kolech, vzhledem k losu... Snad me LFC zachrani.

Reagovat
tomasinho

Snad jo. Přemýšlel jsem i o Naismithovi, ale nevěděl jsem právě, jak moc bude hrát.

Reagovat
Zaschrona

Zase lepsi ho tam mozna nemit vubec, nez na lavicce a v zakladu Lukakua... Si nevyberes.

Reagovat
Coutinho10

28 bodu + 6 hracu bude este hrat (a kdyz mam Chestra na lavce, tak bych za nej mel mit 15 bodu navic, jestli se to tak pocita)

Reagovat
Counter

Počítá se to tak, že ti tam může naskočit, když někdo ze základu nenastoupí.

Reagovat
Coutinho10

tak to se bojim, ze asi mam smulu....takze vzdycky kdyz nekdo nenastoupi v zakladu, tak ho nahradi hrac s nejvetsim poctem bodu (muzou teda teoreticky vsichni 3) ?

Reagovat
Counter

Ne, ten nejvíc vlevo.

Reagovat
Coutinho10

tak nejvic vlevo mam brankare a az 2. je Chester, takze sance mala, ale dik za info ....pro priste lip pouziju

Reagovat
miky10

Nejvíc vlevo je vždycky brankář, a ten nahrazuje jen brankáře pochopitelně. Do hry místo hráče do pole ti de ten nejvíc vlevo z tý trojice hráčů taky do pole.

Reagovat
Coutinho10

jj...tak tim padem je sance vyssi, ale i tak asi vsech 6 hracu, ktery mi zbevaj, tak budou v zakladu

Reagovat
Counter

A jo, klidně všichni tři.

Reagovat
Pinturicchio

28, ve hře mám ještě Terryho, Kolarova, Fonteho, Jovetice a Cabellu:)

Trefil sem oba střelce Arsenalu a pásku měl samozřejmě Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec docela zábavný první den. Sice jsem byl dlouho neskutečně nasrán, ale ten konec stál za to. Eriiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem spokojenej. Vim jen výsledek a to mi stačí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Mám to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mé nasrání začalo pohledem na soupisky a skončilo nástupem Lewise a Androse. A konec byl cool

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo Arsenal, dofandili jsme to, zasloužená výhra a vedeme ligu coyg

Reagovat
kiwwi

nice (aspon nieco ukazal v tom zapase )

Reagovat
fantomas

Je zatim docela na pěst no, neustále drbe a kvalita jeho přihrávek mě občas vysloveně šokuje. Ale pořád věřim, že je jenom tak na 50-75% výkonnosti - a zrovna na něj si milerád počkám.

Reagovat
kiwwi

potrebuje sa trocha rozkukat, nemam o neho obavy, je to fantasticky hrac

Reagovat
fantomas

No.. však.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Motd je 22:30 nebo 23:30? Už jsem to za těch pár měsíců zapomněl...

Reagovat
jacobT

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

23.30 naseho casu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/M3ABbw2XUdv

Chambers playing like a don.

Reagovat
kiwwi

je dobry chalan

vobec by nebol fail, keby bol on 3. stoper

Reagovat
Counter

Byl by to risk.

Reagovat
jacobT

Pokiaľ by prišlo DM, ktoré by dokázalo zahrať aj na CB, nemuselo by to byť najhoršie riešenie.

Reagovat
Counter

Znáš někoho takového? A Song se nepočítá!

Reagovat
jacobT

Údajne Carvalho.

Reagovat
jacobT

Ešte možno Gustavo. Najideálnejšie by to bolo s JaviMarom, ale tak to je teraz zbytočné vôbec riešiť.

Reagovat
fantomas

No, to by bylo něco jako ten Song.

Osobně to nepokládám za šťastný řešení, náký DM/CB... jednak je takových hráčů jako šafránu (a to ještě u několika z nich je diskutabilní, jestli je taková jejich versatilita vůbec ku prospěchu věci, viz Mascherano); jednak by nebylo od věci pro jednou mladýmu hráči (Chambers) vyjasnit roli v týmu na samym počátku, a nezadělat si na dalšího Wilsherea - tj. koupit pevný DM + vyslat signál, že s nim počítáme do obrany / koupit pevný CB + vyslat signál, že ho máme za nástupce Artety.

Wenger sice u mladých kluků tradičně sází na heslo "co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš" a skrz jejich rotování na více postech je vede k větší komplexnosti - což mu dejme tomu vyšlo u Ramseyho, kterej momentálně patří k těm nejlepšim all-rounderum na světě -, ale konkrétně u Chamberse (eventuálně pak Williama) bych fakt nejradši viděl konkrétní plán od samýho začátku až do konce.

Přece jen... defenzíva neni to samý jako ofenzíva, a stejně tak def. univerzál není to samý jako of. univerzál.

Reagovat
Counter

V případě Chamberse je to vyloženě sranda. Kupoval se jako RB, pak Wenger řekl, že jeho budoucnost vidí ve středu zálohy a nakonec nemá jinou možnost než ho stavět na stopera Ale tak když se začne tvarovat do něčeho konkrétnějšího až od 20, tak se snad nic nestane.

Reagovat
jacobT

S tým súhlasím, ale momentálne nevidím kupovať Wengera aj DM aj CM. A pokiaľ sa s Chambersom minimálne pre túto sezónu počíta na CB, ťažko k nám príde nejaký kvalitný stopér. Na jednej strane by sa mu nechcelo do takej konkurencie, na druhej strane si neviem predstaviť, že by Wenger odsunul Chambersa na pozíciu 4.stopéra. Preto si myslím, že keby prišiel napr. Carvalho, mohlo by to tento problém ako tak vyriešiť. Carvalho by prišiel ako DM a tam by aj hrával, Chambers by bol CB, no v prípade, že by sme mali 2 stopérov out, mohol by na tom poste provizórne(!) zastúpiť práve Carvalho. Bola by to len z núdze cnosť. Určite si to nepredstavujem tak, že by jeden týždeň hral DM, na ďalší CB a pod. To by robilo len zlobu.

Reagovat
jacobT

to CM hneď v prvej vete má byť samozrejme CB

Reagovat
fantomas

No vzhledem k tomu, že AW Chamberse dle svých slov vidí jako DM a William se zrovna nechal stupidně vyloučit ( ), vychází mi to dost jasně na Manolase a první Chambersův rok vyloženě o lepení. To se holt nedá svítit, ale jak píše Counter - když se to o rok odloží (dokud Flamini neodejde jako hráč bez smlouvy a Arteta definitivně přestane bejt hráčem pro základ), tak se asi tolik nestane.

Reagovat
jacobT

Nj, takto nejak to asi dopadne. Mne by sa síce viac pozdával príchod DM a Chambers dlhodobo na stopérovi, no Wenger vie asi lepšie ako ja, aké riešenie je vhodnejšie.

Reagovat
fantomas

Já z něj mám zatim pocit, že bych spíš uvítal, aby za nim vždycky bylo víc hráčů než jeden Koscielny (a to jen občas)...

Reagovat
jacobT

Sa ti až tak nepozdáva na stopérovi? Či je ho tam podľa teba len škoda s jeho schopnosťami smerom dopredu?

Reagovat
fantomas

Ale ne, je fajn, předčívá očekávání, kór vzhledem k okolnostem, ale ta naivita a nepředvídatelnost tam furt sem tam probleskuje + tu rozehrávku na DM taky užije líp.

Reagovat
fantomas

Už tak to dneska koneckonců sem tam vypadalo tak, že Arteta hraje CB a Chambers DM..

Reagovat
jacobT

Tak v 19-ich by skôr bolo prekvapenie keby neprebleskovala. Kvôli tomu si je ho zatiaľ ťažké predstaviť na CB v nejakých veľkých zápasoch. Proti City to síce zvládol, ale to bol predsa len Community Shield.

Reagovat
Zaschrona

Uz ten hype Williama zacina opadat.

Reagovat
fantomas

Kdyby to aspon byl hype...

Reagovat
Zaschrona

No je pravda, ze bulvarni zpravy po internetu, ze za nej kazdej druhej velkoklub pripravuje kazdy tyden nabidku, asi jen tak jeste nezmizej... Ale je pravda, ze nektery velkokluby si ten risk dovolit muzou, no...

Reagovat
fantomas

No spíš sem to myslel tak, že když se kvalitnímu hráči dostává zasloužený pozornosti, neni to hype, ale přirozená realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

don, to je nějaký nový lord?

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzniklo to tím, že si špatně zpracoval míč..

Reagovat
Counter

To udělal schválně, aby vynikl Na to, že má 19 a na klubové úrovni doposud nikdy v soutěžím zápase jako stoper neodehrál ani minutu, podal parádní výkon.

Reagovat
jacobT

Parádny výkon z jeho strany.

Reagovat
jacobT

malo ísť k Chambersovi

Reagovat
Counter

Fandové Eagles za stavu 1:0 skandovali "Who needs a manager"

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
fantomas

http://www.bbc.com/sport/0/football/28810151

Jak sme tu tuhle řešili znělku MOTD, tak je to evidentně fakt originál. Legenda..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten composer je mega sympaťák.

Reagovat
Ligter

600. pro Manchester United.

Reagovat
cristiano.K.

* pro LVG

Reagovat
Counter

Pro ten z posledních let ti dám palec i já

Reagovat
Ligter

To se vám všem vymstí, chlapci.

Reagovat
Counter

To je fuk, vidět současné MU je krása a člověk si to musí užívat, dokud může.

Reagovat
Ligter

Však já to chápu. Škoda jen, že to taky znamená spoustu spamu od lidí, kteří si snad zakládají nový nick snad jen kvůli laciným provokacím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jsem ted zjistil, ze mam v praci Sky Sporty

Reagovat
nani92

takže víkendy nadčasy sú tvoje?

Reagovat
smazaný uživatel

pristi vikend mam zrovna odpoledni, parada

Reagovat
kiwwi

mozes sa pozerat na Ramseyho v lepsej kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Delas, jak kdyby mi nejak Ramsey vadil.. Mne je dost ukradenej, ale je smesny, ze takovej drevak hraje PL

Reagovat
J0EL

Reagovat
fantomas

Je vidět, že ti je ukradenej no... dokonce do takový míry, že absolutně nevíš, co je zač.

Reagovat
Atlético de Madrid

minimálně tři čtvrtiny hráčů v PL jsou větší dřeváci než Ramsey

Reagovat
Counter

Pf, aspoň devět desetin, ne-li devadesát devět setin

Reagovat
Atlético de Madrid

nooo, asi jsou tam takový ty Matové, SIivové a Fabregasové, ale jinak mi přijde fakt komplexní i co se týká techniky :)

Reagovat
Counter

Řekněme, že pětadvacetičlenné kádry x 20 = 500 hráčů, tak by se pořád na těch 99/10 vlezl

(ok, už s tím přestanu )

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzete myslet vazne

Reagovat
Atlético de Madrid

já vim, že je to zbytečný, ale podivej se prosimtě aspoň někde něco na youtube :D

třeba tohle je vyloženě průnik dřeváka no

https://www.youtube.com/watch?v=oczivLSO0io

Reagovat
Minister

Ja skôr dúfam, že ty to nemyslíš vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
kiwwi

najviac ma ale na dnesnej prehre serie to, ze to uz nebude invincible sezona

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

už to bude len klop-štart-stop sezóna

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Sancheze je v Arsenalu fakt skoda, vubec se v jejich hre nevyuzije jeho genialita a rychlost

Reagovat
fantomas

Co to je zas za mrdky?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ted na Arsenal - CP a je mi ho lito.. na vlastni pulce si dobehne pro balon, dobehne s nim do stredu hriste, tam ho odevzda a pak chodi, protoze mu to stejne nikdo neda..

Reagovat
fantomas

Odevzdá na kopačky soupeře? Jj, častej to obrázek, ale jak to souvisí s dalšíma hráčema Arsenalu, to mi nák uchází...

Reagovat
smazaný uživatel

to si ho asi pletes s Wilsherem nebo Ramseym..

Reagovat
fantomas

Nene, já hráče AFC na rozdíl od tebe znám.

Reagovat
fantomas

(Jenom tak mimochodem, Ramsey měl téměř o 10 % lepší úspěšnost na přihrávce, a při dvakrát většim množství pasů se dopustil stejnýho množství turnoverů jako Sánchez - tří.)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je dokonce logicky dusledek toho, ze byl ve hre a byl vyuzivanej..

Reagovat
fantomas

Eh, cože?

Reagovat
smazaný uživatel

že se s ním bavíš

Reagovat
tweek

ty jsi pičus, to nemá obdoby...

Reagovat
Mada

Moc ti to nejde.

Reagovat
cristiano.K.

tohle je v pohodě oproti Ramseymu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Infernoqt

jak to vypadá s Benatiou, je to dobrá zpráva? ten popisek na sky sport mi nepřijde moc přesvědčivej

Reagovat
fantomas

AS Roma want £30m for Medhi Benatia and Man Utd are unlikely to agree to pay that much. [Sunday Telegraph]

... což bych bejt fanouškem MUFC asi spíš vítal.

Znám ho sice jen z repre, ale zaplatit za něj tolik... to se mi jeví v první řadě jako akt zoufalství. Neřikám, že nepochopitelnýho (za což si na druhou stranu LVG může jne a jen sám), ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujeme top stopera a on nim podla vsetkeho je, takze nemam co vitat, ked ho odmietneme

Reagovat
Infernoqt

ted jsem to otevřel znova a toto

Roma defender Mehdi Benatia is flying to England for talks over a move to Manchester United, Sky sources understand. Talks are reportedly continuing between the two clubs to agree terms on a deal for the Morocco international, with United keen to add to their thin defensive options.

Reagovat
smazaný uživatel

30 mega libier je kamaratska cena, ked taky traged ako Luiz stal ovela viac

Reagovat
kiwwi

a Manala 43...ale tych 30 za Benatiu bude skor v eurach

Reagovat
smazaný uživatel

no asi 30 + bonusy, uvidime, dufam, ze aspon nahradu privedieme adekvatnu, ziadnych Chirichesov a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

vraj pojdete po Manolasovi

Reagovat
Alberto Aquilani

koho vy máte do tej obrany ešte ? To by bol Benatia posila jak krava .....

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia by bol stoper cislo jedna, tu neni o com

Reagovat
kiwwi

podla toho ci by sa hralo na dvoch alebo troch stoperov, ale Benatia by bol jednotka a k nemu dvoja Jones...o trojke sa tazko bavit, pretoze Evans je vkuse zraneny, Smalling v zaklade mi pije krv ale teraz vyskocil mladik z nasej akademie Blackett a javi sa snad najlepsie z toho co mame

Reagovat
Alberto Aquilani

Včera som na Vás pozeral, Blackett bol z tej 3ky vzadu najlepší, ale pri gole na 2:1spravil školácku chybu jak rýchlo rozohral, rozoberali to aj v MOTD.... naopak Jones mi prišiel absolutne hrozný, ako mal asi 2 výlety dopredu ale vzadu bol pri niektorých situáciach úplne šialený ....

Reagovat
kiwwi

hej hej, to je nedostatok skusenosti no, ale to pride - herne je na tom vyborne

hmm Jonesy mi rozhodne neprisiel hrozny, nepomylil si si ho so Smallingom?

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, Jonesa som práveže dosť sledoval, akože dopredu K, aj ked sa to od neho na tom poste vôbec nevyžaduje ale vzadu bol hrozný pozične ....

Reagovat
kiwwi

no neviem...nevsimol som si ziadnu vacsiu chybu od neho, naopak par situacii tam vyslovene hasil

Reagovat
Alberto Aquilani

si sa posral v kine ne ? Najlepší stopér v Serii A, 3 krát lepší jak Luiz za 50 a povieš, že je to pri dnešných prestupoch veľa ? Za kolko by si chcel aby šiel ? Za 20 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Typický objektivní calciák.

Reagovat
Alberto Aquilani

a čo je na tom neobjektívneho ? Mal najvyššie známky z obrancov, bol v TOP 11, silný jak krava, rýchly, dobrý takticky, pre hocikoho by to bola posila jak cip ....

Reagovat
smazaný uživatel

V daleko horší lize a hned 3x lepší než Luiz.

Reagovat
Alberto Aquilani

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Za tenhle argument můžete Zupillovi založit nadační konto

Reagovat
tomasinho

No právě 3x lepší jak Luiz není moc pochvala, to je snad každý. Reálně tak 5x aspoň

Reagovat
Pinturicchio

Když si vemeš Benatiu v lize a Luize na MS, tak i víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ved Serie A, to je nieco ako League One

Reagovat
madridcan

Ja sledujem blizsie Seriu A vdaka fante posledne dva roky a hoc som nevidel kazdy zapas AS Rim, tak ked som videl, tak Benatia je neskutocny. Vynikajuci hlavickar a agilny v zakonceni(jednu dobu bol aj najlepsi strelec, kym sa prebrali utocnici), paradne citanie hry a vyborna rychlost. Nie je to sice proti oslabenemu Realu a v pripravaku meritko, ale aj teraz tri tyzdne dozadu hral vynikajuco, takze z formy patrne nestratil nic.

Reagovat
tomasinho

Tu má pravdu ale

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ked už si ma ty zastaneš, to mám asi hoodne velku pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já proti tobě osobně nic nemám Jenom jsme se prostě víckrát nepohodli o Albertovi nebo při "roztržce" mezi Serii A a PL a jejcih hráčích. Nic osobního v tom ale není.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Counter

Všecko jsou to kecy. Lidi musí mít v neděli co číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na ktorom kanaly BBC chodi MOTD?

Reagovat
nani92

BBC One

Reagovat
smazaný uživatel

BBC1

Reagovat
Counter

Na jedničce

Reagovat
fantomas

Pervyj Kanal

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Jak de preview Sotonu?

Reagovat
miky10

Zatím bezchybně.

Reagovat
fantomas

Takže i bezčárkově?

Reagovat
miky10

Samozřejmě, a btw reakce jak od frankieho.

Reagovat
fantomas

Whatever..

Reagovat
miky10

Jo, už tě poznávam.

Reagovat
fantomas

Reagovat
CHONG

LVG účkaře nespasí, z telete prostě tygr nevyroste.

Reagovat
tomasinho

Dejan Lovren se v létě přestěhoval ze Southamptonu do Liverpoolu, ale vybrat si prý mohl platově mnohem lukrativnější angažmá. "Z finančního hlediska jsem měl lepší nabídky, ale od prvního dne jsem říkal, že chci do Liverpoolu. Chci tady něčeho dosáhnout, protože vím, že tenhle klub je obrovský a Brendan Rodgers je skvělý manažer," prohlásil chorvatský stoper. (soccerway.com)

To je král, už od přestupu leze fanoškům tak do prdele, že jsem to u LFC snad nezažil Ale čte se to pěkně

Reagovat
minoLFC

taký náš Rojo

Reagovat
TopinB

Ale zajímalo by mě, jestli opravdu dostal lukrativnější nabídky, nebo je to fakt jenom čisté "brownnosing"

Reagovat
tomasinho

No Rodgers říkal, že on i Markovič měli víc nabídek. Tak kdo ví, Lovren se k nám cpal dost ale

Reagovat
TopinB

No ten si ten přestup vybrečel jak malá holčička zmrzlinu

Reagovat
Zaschrona

Skoro jako Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

pripomína mi Aggera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde jste s těma linkama na MOTD no hm?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

mi to nějak nechce jet

Reagovat
tomasinho

Mi to jede normálně. Zkus kliknout znovu na stream 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, kde sa dá pozrieť MOtD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Aaa, ta znělka mi chyběla

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

no zacina to pekne, jak hned predhodi LVG ty reci.

Reagovat
miky10

Začátečnická chyba Blacketta vrátit hned míč na místo faulu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bohuzel tohle bylo hodne hloupy.

Reagovat
cristiano.K.

já bych řekl,že docela velká, vrátit míč soupeři na rychlou rozehrávku, to je fakt bezmyšlenkovitý

Reagovat
miky10

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem si vzpomněl na Djourua proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že je Gylfi zpět v týmu, kde mu to kdy šlo nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea jede!!!!! sotva zacala liga a uz jsou tam kde patri... na celo tabulky!!! letos to bude titul...

Reagovat
nani92

jeb nato Lukáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

De Gea,De Gea,De Gea víc to do něj kopnout nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's last 10 Premier League home defeats have come in the space of 495 days. The previous 10 took 2562 days

Reagovat
Infernoqt

tj a co dodat, máme tým co neumí projít zabezpečenou obranou, prostě ať už se otočím do minulosti jak pod Moyesem tak teď se to otvírá pod LVG tak v tom středu hřiště potřebujem větší, rozdílové kvality, abychom tím lépe prošli

věřím, že venkovní zápasy budou o poznání lepší pro nás, kde soupeř přeci jen bude nucen vyjít z pásma a my jim budem vnucovat naší hru co nám LVG zadal, jinač domácí utkání na moc velkou radost tuto sezonu nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad ten Benatia dorazi a jeste jedna posila do stredu prijde.... (modlici se smajlik)

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Fairthorne ‏@BFairthorne 50s

United set to make official bid for Di Maria on Monday. Player open to move.

Reagovat
Infernoqt

dneska hrál proti Fiorentině, dcla slušně a Ancelotti se vyjádřil, že se ho nechystá prodat... ovšem tam je to vše na Perezovi a budu jen rád

Reagovat
Atlético de Madrid

kam chce Arsenal do tohohle našroubovat Özila? pokud bude základ Arteta/jiný DM-Wilshere, Ramsey...tak na křídlo nebo to prostě nějak vyrotujou (zranění...)?

Reagovat
smazaný uživatel

misto Cazorly?

Reagovat
nani92

jasné, že zranenia, však sa bavíme o Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

s nasi marodkou se jim zrovna moc smat nemuzem.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som dnes nad tým rozmýšľal

Reagovat
Counter

Wilshere out v utopickém světě bez zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Optimální sestavu bych poskládal takto : Wojta - Debuchy, Per, Kosťa, Gibbs - Ramsey, Flamstr/Jack - Theo, Mesut, Alexis - Oli. Popřípadě Theo, Mesut, Santi - Alexis

Reagovat
Counter

Ten Giroudův výskok u gólu ale luxusní

Reagovat
Euphael

Musí se to chytit. Hlavně Sanchéz musí zaklapnout do toho systému. Pokud mu to nepůjde na tom křídle, tak snad ho AW bude dávat na hrota.

Reagovat
Miguel19

Tam už vůbec nepatří.

Reagovat
Counter

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten finish.

Reagovat
Infernoqt

Měl bych si smazat z oblíbených klubů Atletico Madrid nějak od tý doby co to tam Chelsea vyrabovala mi zmizelo to afektový kouzlo co tam bylo.

Reagovat
tomasinho

Roh EFC před gólem neměl být teda

Reagovat
miky10

Woow.

Reagovat
fenixLFC

mcgeady

Reagovat
Coutinho10

ten McGeadyho gol neskutecne to trefil

Reagovat
Zaschrona

ten Srivaddhanaprabha na tribune s tou TV

Reagovat
tomasinho

Pienaar s Bainesem

Reagovat
tomasinho

A Barry měl jít jednoznačně ven

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

preco si sa teraz nestazoval na rozhodcu ty falosnik ?

Reagovat
tomasinho

Pod preview psal, že měl jít ven ty falošník

Reagovat
Zaschrona

navic

Reagovat
Zaschrona

Mel jit pred tim ven i hrac Foxes za ruku, kdyz byl posledni, dostal jen zlutou. Z tohohle pohledu to sudi zvladl celkem ok teda.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jednoznačně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

schlup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

goly Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne, doufam, ze Leicester bude v lize dele nez jednu sezonu.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
madridcan

Arsenal are set to complete the signing of Kostas Manolas from Olympakos, who is undergoing a medical at the club

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Komu ty vlastně fandíš?

Reagovat
miky10

Od toho sou tu ty rozklikávací profily, ne?

Reagovat
fajdax

Ano, ale zdá se mi, že tady podporuješ strašně moc mančaftů..

Reagovat
miky10

Sem scum se scouserskym nádechem a sympatizant Sotonu. AFC nepodporuju, jen chci Manolase v PL, v CFC i LFC je plno a do Sotonu by nešel, takže.

Reagovat
kiwwi

mozno prave preto sa pyta

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

no viac sa tam toho uz nasekat asi nedalo

Reagovat
miky10

Správná úvaha.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Goal.com

Reagovat
Zaschrona

a tak jako tak... Moyes

Reagovat
A Seleção

On umi hrat i DM?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
tomasinho

Wow, Cuttermoula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

moula

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fans United: Win the ultimate tribute to our great club. Enter our competition to win the official Manchester United Opus: http://bit.ly/W03U8k velmi zajimava cena.

Reagovat
tomasinho

MOTD teda pěkně střihlo to WHU, před penaltou ukázali tak jednu šanci ze tří

Reagovat
Zaschrona

MOTD to dela bezne u vetsiny tymu.

Reagovat
tomasinho

Tady minimálně Vaz Teho tutovku neukázali teda

Reagovat
Zaschrona

Neni potreba ji tam davat, WHU zajima jen maly % lidi... Dulezity je tam dat kazdou blbost ze zapasu velkoklubu. Na druhou stranu, je to tak logicky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Lol, co tam dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Dier je fakt záložník

Reagovat
cristiano.K.

800. pro dnešní výhru LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

asi jsem unavenej, ale přečetl jsem to jako

"pro dnešní výhul LFC"

Reagovat
tomasinho

Noble to řekl pěkně

Reagovat
Coutinho10

Pochetino konecne anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky...

Reagovat
fenixLFC

ten lamela bol dobre tragicky

Reagovat
cristiano.K.

Traore jako blbec

Reagovat
fenixLFC

fakt pekne dresy hullu

Reagovat
miky10

Green ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Rio to teda odbranil paradne...

Reagovat
cristiano.K.

tak trochu jim prohrál zápas

Reagovat
smazaný uživatel

a Sheare mu to dal dobre sezrat.

Reagovat
cristiano.K.

neubránil a nedal, není o čem no

Reagovat
tomasinho

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta

Reagovat
Counter

Šmarjá ta penalta QPR Kde to jako viděl

Reagovat
kiwwi

nerozumiem jak mozu timy ako Arsenal, Tottenham a Liverpool tak zufalo zhanat utocnika a utocnik ako Remy hra v QPR

Reagovat
tomasinho

Tak my jsem ho skoro měli

Reagovat
cristiano.K.

přitom za osm mega bych ho bral i bez zdravotní prohlídky, ten risk za to stojí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Asi proto, že není tak dobrý.

Reagovat
kiwwi

no jedine ze tak

Reagovat
Counter

Na hrotu v AFC si ho nedovedu představit, a na křídlo je v klubu dost kvalitních hráčů. U LFC nevím přesně, co se jim znelíbilo nakonec, ale nemyslím si, že by byl lepší než kdokoli z té jejich ofenzivy, jedině rozšíření kádru. A Tottenham musí bojovat s tím, aby oživil svůj 30 milionový megaflop, navíc by je Rémy už stál víc peněz, takže to taky chápu.

Reagovat
fenixLFC

nepresiel zdravotnou u nas, kvôli srdcu

Reagovat
Counter

to mohla být jen zástěrka / výmluva

Reagovat
cristiano.K.

tomu jako fakt věříš v naší situaci?

Reagovat
Counter

jo

Reagovat
cristiano.K.

Tak to je strašně naivní

Reagovat
kiwwi

Remy kludne na hrote, ziadne kridlo...neskutocne sikovny, skvele myslenie a s loptou pracuje v rychlosti - radost pozerat

Reagovat
Counter

Chtěl bys ho do MU na hrota?

Reagovat
kiwwi

keby sme nemali Rooneyho a Persieho tak urcite ano

Reagovat
Counter

Kdybychom neměli Alexise a nešlo nikoho sehnat, tak bych ho taky vzal.

Reagovat
kiwwi

bol by to momentalne s prehladom vas najlepsi hrot

Reagovat
Counter

V systému AFC ne, nebyl.

Reagovat
tomasinho

U nás by byl dvojka na hrot jako alternativa za Sturridge nebo případně i jako alternativa na křídlo nebo do dovjky v diamantu. Základ by taky neměl tak jistý. Ale herně by se hodil moc, takovou náhraduza Studge potřebujeme.

Reagovat
cristiano.K.

zlatej Sanogo

Reagovat
Counter

Sanogo je jiný typ útočníka.

Reagovat
Miguel19

dřevěný

Reagovat
Counter

Dřevěnější bezesporu je, ale má i svoje přednosti.

Reagovat
Euphael

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

tak to maju dvoch typovo rovnakých utocnikov

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

vcera hral strasne

Reagovat
kiwwi

videl som len MOTD a tam si sam vyrobil 2 golovky + jednu vyrobil pre Zamuru ktory ju excelentne zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som videl cely zapas a milion akcii posral, mali tam plno naznakov sanci a väcsinu posral sam...z tych goloviek mal dat aspon jeden gol, takto sa mi jeho vykon nemal preco pacit

Reagovat
smazaný uživatel

a inak, strasne divny pocit vidiet tam Ria

Reagovat
Swarley

jak mu to šlo?

Reagovat
Counter

Zavinil jediný gól zápasu a nedal tutovku

Reagovat
kiwwi

no to uz lebo bola tutovka, ked sa mu to odrazilo od kolena po dalsom odraze...zato ze to bolo 3 metre pred branou este neznamena ze to bola tutovka

Reagovat
Counter

Však nemělo se mu to odrazit od holeně, vůbec na tu situaci nebyl připravený.

Reagovat
smazaný uživatel

pri rohu ako dostali gol neubranil hraca no, ale inak nie zly vykon, boli lepsi ako Hull akurat tej zalohe zufalo chyba trosku kreativity

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor je tmavý Zlatan bez vlasů.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

Málem bych je od sebe nerozpoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Bacuna, taku schluppku kopne

Reagovat
fenixLFC

schlup je proste uzasne slovo na podobne kraviny prekonavajuce skoro aj torresa

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Counter

He also plans to accept an invitation from Carlo Ancelotti to watch Real Madrid train. ‘Towards the end of my time at Preston I went to watch Carlo’s training in Milan,’ he says. ‘He remembered that when he came to the Premier League. In fact, the night he was sacked by Chelsea, in a corridor at Everton, he turned to me and said, “Maybe I’ll come and watch your training at Everton now”. Carlo’s a nice man.’

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je děsný sympaťák, gentleman mezi fotbalovými managery. To už je kolikátý jeho kolega/soupeř který se o něm takhle vyjadřuje. Mezi těmi egomaniaky na každém druhém rohu to působí děsně sympaticky.

Jeho odchod mne od nás snad mimo Guuse mrzí uplně nejvíc.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
madridcan

Teraz je na vybornom mieste Nikdy nezabudnem na jeho vymazanie Bayernu. To bolo nieco neskutocne.

Reagovat
kiwwi

lol tak toto co predviedli Wolves sa len tak nevidi...mali vyhrat asi tak 0:10 a prehrali 1:0 po jednej sanci a aj to taky gol ze obranca pri odkope nastrelil hraca a islo to do brany

Reagovat
Ligter

To mně úplně připomíná některé naše zápasy z loňské sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hovoris vyhrat, pise/hovori sa 10:0 a naopak..

Reagovat
kiwwi

Oľo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt Ivo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Boha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
fenixLFC

boha co zas? oliver ma pravdu a tento spolu s kiwwim to este kritizuju..uz sa aj ty uvedom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Gooneri, tak ma napadá, že dnes, keďže bol na lavičke Coq, či sa s ním neráta tak pomaly do áčka. Chambersovi to na stopérovi ide výborne zatiaľ a s takýmito výkonmi môže byť pokojne 3. stopér. Tým by sme de facto mali stopérov z Wengerovho pohľadu "vyriešených", tak ako aj minulý rok, čiže 4. stopér Miquel alebo Hayden. Plus sa v príprave vytiahol aj Bellerin, ktorý by mohol plniť občas aj rolu dvojky na RB, ak by Chambersa bolo treba na CB. No a v zálohe by to bol ten Coq, plus je tam stále Diabyy, ktorý síce pre mňa je jasný AM, ale už viackrát hral v Arsenale holding midfieldera.

Je to len vypísaná myšlienka, ktorá mi prebleskla hlavou a netvrdím a ani nechcem, aby to takto bolo, lebo ten káder by bol takto strašne úzky, neskúsený a nevyvážený - hlavne keď krídla a ofenzívne posty v zálohe máme vyriešené najlepšie v lige. Ale vzhľadom na to, koľko je na trhu ešte hráčov k dispozícii, sa mi to nezdá, ako veľmi nereálna varianta.

Reagovat
Trand

Coquelin je ještě u nás.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Coq at klidně zůstane, já ho měl vždycky rád.. navíc je schopný zahrát i oba kraje obrany což se taky může hodit. Jenom aby jemu nevadilo, že bude hrát prostě málo..

Reagovat
jacobT

No neviem, mňa teda Coq nepresvedčil, že má na Arsenal. Radšej ho niekam pustiť, či už na hosťovanie alebo prestup, a priviesť aspoň jedného defenzívneho hráča.

Reagovat
Higi

minulej rok jsmě měli Kos, Merte, Vermaelen a Sagna na stopery. Tento rok bysme měli jako Kos, Merte, Chambers, Miquel/Hayden? Dost slabý... tam prostě jeden stoper ještě chybí, když už máme tak skvěle pořešenou ofenzívu, byla by škoda si to posrat malým počtem hráčů na stoperovi...

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kdo by nevyhrožoval, kdyby byl až trojka čtverka.. někdo mladší a talentovanej.. v L1 žádný zazračný děcko není?

Reagovat
Counter

Spíš se zranil Flamini a z defenzivy už tam nebylo koho dát. Coquelin ještě někam půjde.

Reagovat
Arbiter

kiwwi26.07.2014 22:56

ja si vobec neviem predstavit, ze by sme niekedy pod LVG prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ano a tiez som zo srandy dnes napisal ze tak to musi byt uz 37 vitazstiev a som zvedavy, ktory traged to pri najblizsom zavahani vytiahne...zatial si jediny, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

radšej keby si nepísal takéto voloviny, tak by to nemohol nikto vyťahovať. Nie je to sranda a je to otravné.

Reagovat
kiwwi

ty niekedy citaj po sebe co sem pises a potom poucuj ostatnych dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

kop ešte viac okolo seba, poď, daj do toho všetko, ukáž, že mentálne si ešte mladší.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš na tyhle citáty nějaký zvláštní dokument? Nebo máš prostě dobrou paměť?

Reagovat
Arbiter

pamatuju si, že něco takového řekl, pak stačí do googlu zadat "kiwwi lvg prehrat" a hned první odkaz vede k dané diskusi

Reagovat
Zaschrona

Jeste tam musis hodit eurofotbal

Reagovat
vodka

co je na tom?

Reagovat
Swarley

nevim no, takových by se dalo na každého vytáhnout 100

Reagovat
Counter

A na kiwwiho 1000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde najdu včerejší motd?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ten link je hodně na houby

Reagovat
smazaný uživatel

to je neco jinyho nemas?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.matchofthedays.com/forum/viewtopic.php?id=5774

A úplně na konci máš 2 odkazy Part 1, Part 2 a ani nemusíš nic stahovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

MOTD: Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Když se kouknu, jak rají po odchodu od nás Mata a Luiz a to jsme je prodali za takový peníze. Měl jsem je rád, oba těm přstupům defacto opatrně tleskám. Lukaku taky zatím nic moc, ale ten se ještě snad zvedne. Musí Everton dotáhnout do LM

Reagovat
Manik...

Tak Mata se rozehraje... Když nefunguje celý tým, tak je to těžký...

No a Evertonu v LM nevěříš, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přát si to můžu, navíc Liverpool nemusí zvládnout tu porci zápasů v LM navíc, přeci jen ten kádr neposílil po odchodu jejich hlavního tahouna dvakrát ideálně, o znovuvyhoření United ani nemluvě. Martinez je skvělý trenér, kádr se mi líbí, když jim sedne sezona, může se to podařit.

Mata je fenomenální hráč, 2 sezony u nás nej hráč v poli, bohužel mu fakt nesedlo to pojetí hry od Mourka a teď v United to není o nic lepší.

Reagovat
tomasinho

My jsme právěže na LM připravení, kádr jsme rozšířili, přijdou ještě 1-2 hráči, to znamená celkem 9-10 hráčů, takže budeme mít konečně široký kádr schopný zvládnout i LM. Zase bych z toho nedělal vědu, jednou za dva týdny zápas v týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to tak bude, ani si to kdovíjak nepřeju zlomyslně, jenom je to takový tip, jak to může dopadnout. Přecejenom rozmělnit jednoho z top hráčů na světě do víc relativně nadprůměrných je podstatná změna týmu a vůbec vám to nemusí sednout.

Navíc ten útok nemáte pořešený dvakrát líp jak my, zraní se Studge a jste v pytli. Vidím tam těch rizik hrozně moc. Ten váš kádr mi pořád přijde v nějakým top měřítku, hrozně neodzkoušený a ty příchody tomu spíš než pomohly, moc nepřidaly....

Reagovat
tomasinho

Však se u útočníka ještě snažíme, pak to bude v pohodě a ofenziva bude bez slabého místa

Reagovat
Manik...

Mně přijde, že ten kádr je hrozně mladý. Nezkušený třeba v LM nebo EL. Toho bych se dost obával. Navíc nepřišla zatím žádná zvučná posila, jako byl Suárez, prostě tahoun. Uvidíme jak si to sedne

Reagovat
tomasinho

Mladý ano, to souhlasím a toho se bojím trochu taky. Ale o ofenzivu se nebojím, Sturridge umí hrát i bez Suáreze a řekl bych, že i lépe, Coutinhovi to taky pomůže, že dostane větší úlohu, Stering půjde nahoru. Ti všichni budou tahouni, jasně, nejsou ještě na úrovni Suáreze, ale když máš takových hráčů víc, bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom souhlasw osa Coutinho - Studge může dokázat velký věci.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Taky souhlasím, ta osa je pěkná, nadějná a moc bych jim to přál ...

Mohli byste vystrčit Arsenal z LM, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
tomasinho

Nikoho vystrkávat nemusíme, udržíme si svoji pozici. Bez LM budou United.

Reagovat
Manik...

Tomu nevěřím. Letos jsou bez pohárů, můžou se soustředit jen na ligu. Navíc LVG je nakopne, toho bych se nebál. No a jestli ještě i posílí

Reagovat
tomasinho

Museli by posílit výrazněji na dvou místech aspoň. Ani bez pohárů jim nevěřím.

Reagovat
Manik...

Abych řekl pravdu, tak čekám, že Liverpool si odehraje těch 6 utkání a půjde do EL, tak se uvidí, jak jim to půjde... Nějakých 8 zápasů navíc je nemůže položit

Reagovat
fajdax

Taky moc neverim, ze postoupi ze skupiny, ale uvidime po losu.

Reagovat
Miguel19

Když z prvního koše chytnou Portugalce, nebo z druhého Schalke, Sachtar, Basel, Zenit, tak budou v pohodě..

Reagovat
Manik...

Oba máte pravdu, že hodně záleží na losu, můžou chytnout přijatelné soupeře až na 1. koš

Reagovat
cetto

Proč tady máte furt starý soupisky??

Reagovat
cetto

Je třeba na YT nějaký kanál, kde by byly highlights?? A nebo ještě lépe kdyby se někde dalo sledovat něco jako býval kdysi na čt4 Magazín premier league..??

Reagovat
T44v3tt1

Na YT nevim, ale sestřihy kola můžeš sledovat v rámci Match of the Days prostřednictvím odkazů o pár řádků výše :)

Reagovat
smazaný uživatel

Krátke zostrihy sú aj na isport.cz od tejto sezóny, ale viacmenej sú v nich hlavne góly....

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie/211920/sestrihy-premier-league-arsenal-urval-vyhru-united-zklamali.html

Reagovat
PhilipS

Tak co Čech vs Courtois?

Reagovat
smazaný uživatel

co jako? od ledna je jasné, že jedničkou bude čech

Reagovat
smazaný uživatel

za QPR hrá stále Barton? Tí proste musia zostúpiť, také niečo neôže ostať v PL.

Reagovat
fantomas

Barton-Fer-Mutch by náhodou byl parádní střed, na to bych se vyloženě těšil...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Premier League, najlepšiu ligu

Reagovat
čutalista

OT: Takovej dotaz. Na slovak sportu se mi líbilo, že jsem si mohl TV pouštět přímo na PC v Čechách, ale nějak nemůžu tudle variantu předplatného najít u Digi. Nenašel jsem to, nebo to tam prostě nemaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nemaj, ale zkus se podívat no O2, tam by něco takového být mohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

O prvy polcas som bohuzial prisiel. Ako sme hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

lucas at jde do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Br to mas za to, ze hra Lucas TY KOKOT.. 5.miesto nas strop

Reagovat
tomasinho

Ty, nezačínej zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon to je vyhra, ale naozaj sme nehrali moc dobre.

Manquillo, Lucas, Johnson by nemali hravat zaklad. Aj ked dufam ze ten vychvalovany Manquillo len potrebuje cas a nakoniec bude posilou. Aj ked to zatial tak nevyzera. Nevies preco nehral Can?

Reagovat
smazaný uživatel

Manquillo hrál dneska dobře. V prvním poločas nervozní, ale kdo by nebyl, když poslední zápas hrál v unoru, kdy ho zrakvil Ronaldo. V druhým poločase super výkon. Měl už žlutou kartu, takže si musel dávat pozor, ale zvládl to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre hral od 70. min. a vtedy uz hrali dobre vsetci na travniku

Reagovat
Sm0ker

a čirou náhodou v tej chvíli odešel Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

mal som nervy , jak nás prehrávali, to bolo až neskutočné, Lucas proste nemôže byť v základe, dvaja lepší hráči sedeli a ke´d tma nechcel Dať nového Cana, mal tam dať Allena aspoň od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním zápase takovýhle soudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se opakovat a opičit po ostatnich, ale dnes lucas první gól. johnson se v poslednich 10 minutach nechal obehnout jak dite a pri te dorazce hlavickou po břevně sotonu to se nechal jak odstavit? ::facepalm: nechapu, co tam porad delaji, pryč s nimi. allen, stevie taky bída docela... dneska hodně šťastné 3 body

Reagovat
Dray

Reagovat
j_mrazik

Škoda, Southampton si minimálně remízu zasloužil.

Reagovat
cristiano.K.

výhru si zasloužil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to pěkný ale 3 body jsou to na čem záleží. Javi super. Lambo přinesl plán B. Naštěstí Rodgers dobře vystřídal, to nám vyhrálo ten zápas. Allen to oživil místo tý lemry Lucase. Příští týden kraje Manquillo - Moreno na beku? Uvítal bych to.

Reagovat
Hafna

Lucas musí pryč... přebytečný hráč :) jinak skvělé duo S+S, tentokrát Sturridge - Sterling kvalitní debut Manguilla... a skvělé výkony taky Gerrard, Mignolet a Lovren

Akorát ta obrana mi přijde, že takto hrát nemůže... věřím, že Glen nalevo byl jen než se zapracuje Moreno no a místo Leivy buď Allen, ale radši bych viděl Cana. Nebo uplně zataženého Gerrarda s Hendem a před nima Coutinho

Každopádně první výhra je doma

Reagovat
Miguel19

Sturridge fakt skvělý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sakho to do zakladu cez Lovrena nemusi mat az take tazke, ako sa zdalo

Reagovat
tomasinho

Bača, Bača..

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

dneska nevyhral lepší team čo je škoda, no aspoň bolo vidieť v hre Sotonu, že to po odchodoch opôr môže ďalej fungovať a postupom času vytvoriť vlastný obraz hry, takže fajn aspoň je s kým v PL sympatizovať

Reagovat
ondris

Ešte, že máme Mignoleta a nové SAS

Reagovat
tomasinho

Hodně velká bída, vyhrát jsme si nezasloužil, ale 3 body se počítají na úvod. Snad BR viděl, jaký je rozdíl mezi Allenem a Lucasem. Rickie přinesl dobrou záložník variantu, ze které padl gól. A Sturridge jak Ramsey včera, výkon na nic, ale byl tam, kde být měl. Rozdílový hráč

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge,když byl na míči tak byl dobrej, problém je,že má desetimutovky,kdy není absolutně vidět,což si nemyslím,že je jeho chyba.

Reagovat
tomasinho

Právěže víckrát špatně zpracoval míč.

Reagovat
minoLFC

So šťastím vyhratý zápas, Saints si bod zaslúžili. Ale také zápasy rozhodujú o trofejach. Paradoxne v zálohe a útoku žiadni noví hráči neboli. Teraz sa to dá ospravedlniť zraneniami a nerozohranosťou ale v ďalšom zápase už nechcem Lucasa a Johnsona vidieť ani na lavičke. Naopak Gerrard kým sa nespamätá z konca minulej sezóny nech sa tam posadí. Can a Morenu do hry, Coutinho na AM pokiaľ by bol Markovič ready ak nie tak Allen zatiaľ do zálohy.

Najlepší z našich Mignolet a Sterling dnes.

Reagovat
Coutinho10

tak ty posledni minutky ses trosku zapotil nicmene nechapu proc Brendan nedal naky takticky stridani behem toho jejich tlaku....kazdopadne hodne dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme si výhru nezasloužili, ale i to dělá velké týmy, že dokážou vyhrát zápas, kdy se nedaří. Simon nás v prvním kole zase jednou zachránil. Prostoru ke zlepšení je dost. Lucas byl dnes prokauč od BR, jasně se to s příchodem Allena potvrdilo. Hlavní jsou 3 body a ty máme!

Reagovat
smazaný uživatel

Digi komentator

Reagovat
vrabejka

hlavni duvod zle hry byla staticka zaloha steve neviditelny, musi hrat Can Leivu uz tam snad neda. Johnson tez tragicky snad tam da misto nej Morena. Manquillo nehral zle, ale dufam ze proti City uz budou fit Markovic aby jsme meli vice ofenzivnich variant.

Reagovat
fff

Migno dneska vyborny, aj ked pri dvoch rohoch tam trochu zavahal, teda pri jednom dost, ale vychytal dnes.

Manquillo dnes v pohode, v prvom polcase nic moc ale v druhom uz ovela lepsie. Sterling toho dost pokazil, ale 1 plus 1 je 1 plus 1. Studge nic moc ale vitazny gol .

Hendo dnes vyborny. Obrana som dufal, ze bue vyzerat lepsie no, ale tak v podstate stale sme mali problemy tam, kde v minulej sezone casto, na jednom krjai Glen a pred obranou Lucas. Ked tam bude Moreno a Can, snad to bude lepsie, uz Allen ukazal, ze to moze byt lepsie. A Moreno snad pomoze aj smerom dopredu.

A Lucas, nech uz fakt ide dpc. Situacia, ktora ho uplne vystihuje, pri pravej ciare tam bojuju o loptu Hendo a Manquillo, po chvilkue ju ziskaju posunu Lucasovi, ten da uplne strasnu nahravku krizom cez nasu polku, ktoru zachyti Wanyama a Lucas si vyklusava jak taky curak. Nech uz ide dpc, fakt.

Reagovat
fff

Aj ked zas Glen toho dnes podla mna zarbal viac smerom dopredu nez dozadu, tam to nebolo od neho zas az tak hrozne.

Inak Soton dnes velmi pekny vykon, zasluzili si jednoznacne bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal v poločase, že Glen dozadu hořet nemohl, když přes jeho stranu Soton v podstatě neútočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude před stoperama hrát Gerrard, tak budeme mít problémy pořád. Po odchodu Lucase jsme měli v defenzivě problémy furt stejný.

Lucas je fakt piča, ikdyž za to moc nemůže. Ty zranění kolena s ním udělali svoje.. sám to znám. Nedivím se mu, že se nemůže pořádně rozběhnout, ale to už je bohužel jeho smůla a měl by odejít.

Reagovat
fff

Ale prosim Ta, hra za LFC a ideme ho ospravedlnovat tym, ze mal zranene koleno?

To je unho o pristupe, ked niekto urobi chybu a potom vyklusava tak za to moze len a jedine on.

S tym Gerrardom suhlasim ale ked tam je on a s nim dvaja behavi hraci, tak v pohode este, tak ako dnes uz fakt hrat nemozme.

Reagovat
smazaný uživatel

"ale to už je bohužel jeho smůla a měl by odejít."

Dočteš si to příště do konce, prosím? A důvod je i přístup i to zranění.

Reagovat
fff

Ale jaka smola? Jaka smola, ze sa ani nerozbehne, ked sam dojebe akciu? Ked moze hrat, tak moze behat a ked nieco dodrbe, tak nech si to ide po sebe napravit.

Sopravedlnovat tu Lucasa tym, ze bol zraneny a nemoze sa poriadne rozbehnut ... keby sa nemohol rozbehnut, tak nehra.

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla, že si to koleno rozjebal prostě. Já ho nikde neospravedlňuju proboha. Však jsem začal ten odstavec "Lucas je fakt piča". Přijde ti to jako nějaký omlouvání jeho tragickýho výkonu?

On už prostě umí jenom takhle pomalu poběhávat.

Reagovat
cristiano.K.

jako by to u Lucase bylo kolenama

Reagovat
smazaný uživatel

Před tím zraněním to nebyl žádnej top hráč, ale hrál daleko líp než hraje po tom zranění.

Mě se stalo to stejný jako jemu a běhat s tím fakt nejde, ikdyž jemu se o to starali asi jinačí doktoři. Ale zase se mu to stalo dvakrát.

Reagovat
cristiano.K.

předtím zranění zahrál pět zápasů super,ale pořád si nemyslím,že by si takovouhle výkonost držel. Prostě toho hráče má každý fanoušek nasledovaného dlouhodobě a jestli ze sto zápasů jich zahrál celkem deset na pochvalu, tak je to moc.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papanegra

Tak osobně to hodnotím jako velmi šťastnou výhru.

Už před zápasem, když jsem viděl sestavu, tak jsem se lehce chytal za hlavu..

Lucas potvrdil, že tam nemá co dělat, je to lama všech lam, s nim hraje LFC v 10ti mužích a to bohužel nepřeháním.

Coutinho se mi už nelíbil v minulé sezoně, něco v něm technickýho je, ale je to strašnej solář, ale jelikož, že nebyl k dispozici Marko a Lallana, tak jsem ho v sestavě skousl..

Mrzí mě, že jsem neviděl stoperskou dvojici Sakho-Lovren, Škrťel není špatnej, ale dle mého názoru je Sakho o level lepší.

Hra tragická, ukázalo se, že nám prostě chybí nějakej mozek v ofenzivě. Kluci museli dobívat a to LFC moc nesvědčí, ti potřebujou chodit do protiútoků. Danny nedostával ty míče co potřebuje, byl takřka neviditelný, ale když dostane šanci, tak se většinou nemýlí, on je prostě třída.

Vyzdvihnout musím Sterlinga, fantazie, trošku je blbý, že nás táhnej takhle mladej hráč, ale co už.. Dále se mi líbil debut Manquilla, rozhodně nezklamal

Jsem zvědavý jak zvládnem zápas proti City, protože tam to bude zase o něčem jiném, budeme hrát z obrany na rychlé protiútoky, takže se toho zápasu vůbec nebojím

Reagovat
fff

Coutinho nemoze hrat zo strany, to je problem. Ked hra zo stredu je to o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho hlavně nemůže hrát proti takovýmu hráči jako je Wanyama. Proti němu prostě nemá šanci.

Reagovat
tomasinho

Proto je fajn, že budeme mít po nváratu Lallany víc alternativ

Reagovat
cristiano.K.

Coutinho může hrát všude a několikrát to předvedl, bohužel zápas,který mu totálně nevyšel. Má holt takové, nejsmutnější je,že celou přípravu byl fantastickej, pak přijde mistrák on zahraje slabě.

Reagovat
tomasinho

Dens to nebylo jenom o něm. Jasně, určitě i jeho vinou, valná část ale směřuje na Rodgerse. Když totiž hrál jenom Gerrard s Hendem, nebo Gerrard s Hendem a Allenem, Hendo i Allen jsou box-to-box, rádi si sběhnou dopředu, protože mají super pohyb. Coutinho tak může jít trošku hlouběji a tvořit. A taky Hendo i Allen dávají míč rychleji od nohy. Od Gerrarda a Lucase nedostal snad jediný míč. Ti dva nemůžou hrát spolu, jsou na stejné úrovni, oběma to hrozně trvá.

Reagovat
cristiano.K.

jasně,že je to i těma dvouma za ním. Nicméně on tyhle zápasy, kdy nebyl platný měl i minulou sezonu a to nehrála dvojice Lucas-Gerrard.

Reagovat
tomasinho

Jo, to občas měl.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou na stejné úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard ponuka uz iba kopaciu techniku... pohyb nic, branenie nic, pozicne chyby neustale

Reagovat
tomasinho

Pohybově samozřejmě. A bráněním. Gerrard nabízí přidanou hodnotu v pasech a standardních situacích. Pořád má v sobě toho dost z toho skvělého hráče, ale už prostě stárne a neměl by hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto suhlasim

Reagovat
monty25

Výkon zdaleka nebyl ideální, ale to v minulé sezoně taky všechny nebyly. Důležité je vyhrávat a to se dneska povedlo. Musíme se snažit, když nás ve Sport magazínu tipovali na 1. místo. Ale stejně se nejvíc těším, až začne LM.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuffffff

Reagovat
smazaný uživatel

O ofenzívu sa velmi nebojím, chýba nám Markovic, Lallana a zrejme pride aj nový útočník...Defenziva ostala rovnaká, sná´d sa to zlepší...Dôležité sú ale 3 body.

Reagovat
vladis271

Viete prečo sme hrali o titul? Nie Suárez to nebol. NEHRAL OD URčITéHO čASU V ZáKLADE lUCAS. Ale jeden človek ho predčil, Glen , to bola tragédia od neho. Snád sa Manquilo chytí a Glen bude muset von zo základu.

Reagovat
fff

Glen dnes smerom dozadu nejako extra veci nekazil, smerom dopredu bol zly. Lucas ho dnes predcil vykonom vyrazne podla mna, myslim tym aky bol ten vykon zly

Reagovat
smazaný uživatel

Glen byl dneska daleko lepší než Lucas.

Reagovat
LGT

Oproti Lucasovi hrál dneska Glen jak bůh. Dnešní Lucas byl jeden z nejtragičtějších individuálních výkonů co Live převzal Rodgers, to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool dnes potvrdil. ze titul je letos hodne blizoucko

Reagovat
papanegra

Reagovat
Tomoro

přesně! Minulou sezonu nám chyběly právě ty 3 body doma se Sotonem.. teďka je máme! Je to jasné! Mistři!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
dantetomas

Toto mi fakt nechýbalo. Chcem späť letnú prestávku

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Manquillo has been impressive on debut. 86% pass accuracy, 4 interceptions, 8 clearances, 4 blocks. Solid.

Reagovat
tomasinho

Minutu od minuty šel nahoru.

Reagovat
vodka

velmi zajimavy hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mě zajímalo, kde se vzala chiméra, že škrtěl má na premier league

Reagovat
dantetomas

Včera si písal, že sú v sekcii PL najlepšie diskusie v Strednej Európe. Tak prosím ťa pál niekam do prdele, pretože každým tvojím príspevkom sa tá diskusia blíži viac a viac diskusii štyroch nadrbaných robotníkov po piatich hodinách pri pive a borovičke.

Reagovat
smazaný uživatel

dantetomas17.08.2014 16:53

Toto mi fakt nechýbalo. Chcem späť letnú prestávku

dej si pivko s borovou raději

Reagovat
smazaný uživatel

že tě ty účty furt baví přepínat

Reagovat
smazaný uživatel

jaké účty?

Reagovat
Mada

Masopuste nech toho, stejně tě každý pozná.

Reagovat
smazaný uživatel

už chod do piče aj zo škrtelom

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson and Lucas Leiva didn't win a single tackle between them for Liverpool against Southampton today,

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dray

Jinak Mignolet dneska 3 fantastické zákroky. Zachraňuje nás jako loni se Stoke.

Reagovat
cristiano.K.

Vždycky je dobrý začít sezonu stylem start - cíl

Výkonem jsme si výhru nezasloužili o to je cennější. Mignolet MOTM, v závěsu Sterling a Hendo. Lucase nemá smysl komentovat. Přes Lovrena dvě šance, druhý poločas opravdu slabý. Škrtel a Johnson u toho břevna oba prohrají hlavičkový souboj.

Reagovat
Dray

Na obranu Johnsona (kterého teda hodně moc nesnáším) u té dorážky Longa: Je dost těžké když vyskočíš na hlavu a ve vzduchu tě někdo strčí. To byl jasný faul Longa...

Reagovat
cristiano.K.

kontakt tam byl, jestli to byl faul nevím...

Reagovat
dantetomas

Rozhodne bol.

Reagovat
vodka

lol, MOTM je jednozacne hendo, jediny, co hral 90 minut to, co mel. Mignolet zachytal standart...

Reagovat
cristiano.K.

nelol, tu střelu vyškrábl na břevno, rozhodující okamžik

Reagovat
smazaný uživatel

aj pri tom prvom inkasovanom gole ta lopta nemala prejsť cez LOvrena a šrťo mal ísť po nom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasne,ze keby sa to iste stane Martinovi, bola by to jeho fatalna chyba.dvojity meter je na tomto webe castym javom.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mediacru.sh/Fr7ypoUST3EO

Lucasovo bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní gol

Reagovat
LGT

I Gerrardovo, proběhne mu před nosem a stejně jenom dál sleduje balon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky oba patří na lavičku, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

bubble FTW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
PhilipS

Skrtel taky ukázal skvělý čtení hry....stál tam u svýho imaginárního útočníka...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

United z boje o titul outs po prvním roundu, tak se mi to líbí

Reagovat
Ligter

Máme ale dobrý los, tříbodová ztráta by se měla dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty vlastne fandis ?

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc sám sobě

Reagovat
madridcan

1100 pre titul v rukach Manchestru United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
dantetomas

A to som ta mal za rozumneho diskuter

Reagovat
madridcan

Vsak preto som dal take okruhle cislo samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

city

Reagovat
The Krupy

Arsenal alebo Liverpool, snáď.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

za 1100 si nedal bodku takze neplati

Reagovat
Manik...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Moyes chtěl do ManUtd Cristiana Ronalda i Balea

Reagovat
smazaný uživatel

chcieť je pekné

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to tak že on chcel. Vedenie mu "slubilo" jedneho top hráča. Chceli Ronalda, Balea a Fabregasa..:Dostal Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám věřit, že mají Glazerovci United už vyloženě jako dojnou krávu, není možný aby tak fanouškovsky, velikostí a ekonomicky silný tým poslední dobou nakupoval tak úsporně a debilně. TOhle má být top tým.

Reagovat
Darren Fletcher

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Este niekomu blbne Yahoo fanta? Ukazuje mi to Gameweek 2. Za week mi to ukazuje 59b, za sezonu 117, ale v tabulke mam 58 a ked si to refreshnem, tak mi to zas ukazuje nieco ine

Reagovat
Counter

bohužel ty začátky mívají krušné, i loni to tak bylo

Reagovat
VdV

OT: Newcastle bude letos hodně sympatickej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za OT: ale po dlhšej dobe som dostal chuť na FM14 ale potreboval by som najnovšie prestupy.. Má niekto nejaký addon na to? Hlavne portugalsku ligu potrebujem. DIk

Reagovat
smazaný uživatel

napiš Sandstormovi, jestli už to zvládnul vygooglit.

Reagovat
smazaný uživatel

už som našiel..ale ešte z 1. augusta...

Reagovat
papanegra

budeš asi muset počkat do uzavření přestupů, teď ty nový databáze lidi ještě nedělaj

Reagovat
nani92

že nám chceš poslať Roja?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl tu Studge tuhle srací fotku, kdy běží a nestíhá i s našim dresem?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se stejně těším až jednoho dne přijdu na EF a na hlavní stránce bude: ''Arabští investoři opouští Manchester City a budou muset rozprodávat hráče''

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak "Abramoviča už Chelsea nebaví, vymenil ju za 3 jachty a umelý ostrov"?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom bude stačit i expreska, protože Chelsea Romana nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, jeho ne, ale jeho prachy jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter má o tom aj valídne grafy o tom, ako bola raz 3.5 mega v pluse.

Reagovat
smazaný uživatel

* - o tom

Reagovat
TopinB

Máš ty graf nebo video o tom jak splnils svoji sázku?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako aspoň nějak náznakem by to udělat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa s nikým o nič nestavil.

Reagovat
kvasha16

srac...

Reagovat
smazaný uživatel

takže som sa s niekym o niečo stavil? Sráča si nechaj pre tatka.

Reagovat
fajdax

Několikrát si tu zoufale vykřikoval, že jestli Cesc♥ přestoupí k nám, tak budeš venku běhat nahej nebo něco v tom smyslu...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je stávka, ty jebitrúd. To som len zo srandy napísal, ako veľmi verím tomu, čo sa bohužiaľ neskôr vyplnilo. Okrem toho, že je také niečo nelegálne a nemám záujem skončiť v CPZ a okrem toho, že také niečo mohli vážne brať len také baranidlá ako ty, alebo tvoj kolega, tak som nikdy nenapísal, že si to natočím alebo poskytnem nejaký dôkaz.

Reagovat
TopinB

Dobře, není to sázka, je to slib. A k tomu, že to nemáme brát vážně, takže teď jako každá sázka nebo slib skončí tak, že strana, která na tom tratí, řekne, že to nemyslela vážně? A kdybys tvrdil, žes to udělal, bez nějakého důkazu, tak to jenom dokáže co seš za pubertálního vola. Kdyby to teda nebylo jasné z těch některých ptákovin co tu píšeš pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to bola stávka a bola by tam nejaká strana, ktorá tratí a nejaká, ktorá vyhráva, tak to splním, ale ak si myslel, že tamto myslím vážne a prípadne to aj vážne spravím, tak si mentálne asi niekde na úrovni fajdyho, a to asi nechceš. A ak si myslíš, že to, že som to nespravil, zo mňa pubertálneho vola, tak prosím, nemám ti na to čo napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

*zo mňa robí

Reagovat
kiwwi

ak si myslel, že tamto myslím vážne a prípadne to aj vážne spravím, tak si mentálne asi niekde na úrovni fajdyho

pekne si sa opisal

Reagovat
smazaný uživatel

Daj mi ešte, Ivo, ide ti to, si fasa chalan.

Reagovat
kiwwi

hej? ta na

kop ešte viac okolo seba, poď, daj do toho všetko, ukáž, že mentálne si ešte mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

Teraz si velky Blavak, za vychod sa neprizas, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

nech už ho být, sám si tu většinou trapný a tlučeš tu slámu víc, než kdokoliv jiný

Reagovat
fajdax

Ale aspoň je někdy trošku vtipnej, narozdíl od toho homosexuálního, trapnýho blbečka

Reagovat
fajdax

Ty seš neuvěřitelnej píčus, sorry ale fakt jo

Reagovat
kiwwi

radšej keby si nepísal takéto voloviny, tak by to nemohol nikto vyťahovať. Nie je to sranda a je to otravné.

Reagovat
fajdax

mám tě řím dal raději

Reagovat
vodka

brr

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu nemusíš vysvětlovat, proč se ti do toho nechce, ale když už jsi byl dost silnej psát takový hovadiny, máš být taky dost silnej vypít ten hořkej kalich do dna. Kdybys napsal, že dřív budou prasata lítat, než Cesc půjde do Chelsea, byl bys v suchu. Ale tys musel dělat frajírka a pak studená sprcha na kokot. Takže sráč je na místě

Reagovat
SunFells

Jsi měkký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
SunFells

To říkám

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

ty si este vacsi chuj ako som si myslel boze prosim hodte sem niekto odkaz na ten clanok, nech picus vidi ze to bral vazne kazdy a aj on sam (pokial nedoslo na plnenie tej stavky, alebo si to nazvy ako chces)

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak nazvyme vecy pravímy menamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ako inak, preco reagovat na obsah komentu ked sa mozes chytit jednej blbej chyby

Reagovat
smazaný uživatel

a aký obsah ten tvoj koment okrem tej gramatickej chyby má?

Reagovat
kvasha16

mas splnit ten tvoj slub (alebo ako to nazyvas), kazdy, vratane teba, to zobral vazne a len ty sa tu teraz vyhovaras na kadejake picoviny... tak bud aspon raz chlap, ukaz gule (v tomto pripade doslova) a spln to co si sem napisal alebo sa chod skryt pod mamkinu suknu

Reagovat
smazaný uživatel

radši bys měl zůstat u toho palcování asi

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

s tebou nikto nehovoril

Reagovat
kvasha16

ty kokotko zapadnarsky hod sem video ako bezis nahy cez blavu ci cez aku mariu bohovu si to mal bezat alebo drz picu ty chuju hlupy.... a o mojom otcovi uz nepis nic, ja tu tiez nevypisujem ze som v piatok vyjebal tvoju mater a ze si tu mrdku oblizovala po celej tvari, takze osobne veci si nechaj pre seba a nie takto verejne tu na ef

Reagovat
smazaný uživatel

wow, wow, brzdi s tými vulgarizmami, vieš predsa, že som sráč, tak na mňa buď jemnejší.

Reagovat
kvasha16

na sracky jedine srackami

Reagovat
smazaný uživatel

daj mu

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotko zapadnarsky

Reagovat
kvasha16

tymto sa ospravedlnujem vsetkym NEkokotkom zapadniarom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

co je ty zapadnarsky kokotko?

Reagovat
Kovi81

pocuj, jak ze ste stali so swansea ty vychodnarska picka?

Reagovat
miky10

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

wow... drsné

Reagovat
kvasha16

tomu ver ze to je drsne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

fúúú

Reagovat
smazaný uživatel

sracka je to

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Jinak Sturridge 50 zápasů - 36 gólů

Reagovat
cristiano.K.

bůh

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Lafata. Takovej trochu rychlejší doklepávač.

Reagovat
PhilipS

ti dva snad ani nemůžou bejt rozdílnější hráči... Měl bys zůstat u tý scientologie Come Truisi...

Reagovat
pytlerLFC

Kolik měl na týhle metě Torres?

Reagovat
tomasinho

Only George Allan, with 41, in the late 19th century has scored more goals in his first half century of games for the club than Sturridge, who currently has 36.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to ještě nedal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Po první sezoně, kdy dal 46 zápasů, měl 33, takže +- podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle 2.polčas dobrý mančaft

Reagovat
SunFells

"15:52 Schneiderlin přestal trucovat"

Reagovat
Ángel di María 22

City hráli hrozný hovno, ale vyhráli celkem v klídku nakonec. Jsem zvědavej na Ayozeho.

Reagovat
Ligter

Jak zahrál Colback?

Reagovat
smazaný uživatel

nevýrazný, nedôrazný, málo viditeľný, aspoň v 1. polčase, druhý som sledoval len tak trochu.

Reagovat
fantomas

Prakticky každá jeho standardka nebezpečná, pokračuje bejt jednim z nejmíň doceněnejch exekutorů přímých kopů vůbec (viz žádná zmínka od Yunga). Jinak měli s Anitou dost práce s reagovánim na flexibilní pohyb Džeka a dalších, ale myslim si, že to ustáli se ctí - v rámci jejich (omezených) možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Díky oběma.

Reagovat
SunFells

"The Corriere dello Sport claims Manchester United’s new defender will be Philippe Mexes "

To by byl úlovek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Pojď synu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem naběhne kavalerie z Calcia s tím jaký si sráč, že je to jeden z top stoperů SA a v United by byl nej.

Reagovat
CubONE

Ale picu, je to kokot jak rampa, este aj s tymi vlasmi.

Reagovat
CubONE

A to nevravim o tom jeho plate ani.

Reagovat
10

jj, to určitě...největší tragéd možná tak

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ano.

Reagovat
mithro

este, ze je to len vymysel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AGUEROOO

Reagovat
smazaný uživatel

Spidirove z liverpoolu dnes vice štěstí nez rozumu každopádně bez skakajici veverky na titul nemaji

Reagovat
Infernoqt

From ‪#‎Hummels‬ to ‪#‎Rojo‬ to ‪#‎Blind‬ to ‪#‎Benatia‬ to ‪#‎Mexes‬ to ‪#‎Vlaar‬, still we will end up buying that Korean Fu-Kin-No-Wan...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepochopím proč všichni na Mourinha hází špínu, vždyť je to jeden z nejlepších světových trenérů

Reagovat
fajdax

Právě proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože je zbytečně konfliktní a často moc ukacený. a taky protože to je top trenér ale hodně průměrný manager. ne každýmu se jeho styl trénování a vystupování líbí. a navíc je teď v chelsea která nastartovala ten hnus nadopovaných klubů.a předtim byl v realu což je taky klub který vyvolává vždycky vášnivý reakce. v interu nikomu moc nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je přesně ten důvod

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Však to neznamená, že je to kdovíjaký sympoš.

Reagovat
Wat

Sterling.

Reagovat
fantomas

Reagovat
CubONE

Hej, hej, kde najdem MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Reagovat
Manik...

City zase na špici Jsem říkal, že Arsenal tam dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

ja tých fanúšikov man utd proste nikdy nepochopím...plné ústa kecov ako sú zasa najväčší adepti na big 4, sú späť, majú silu jak za fergusona...a pritom sú v otrochu lepšej situácii ako minule a to len vďaka van gaalovi..ináč furt tá istá pesnička, slabý káder, nevžitý systém..teším sa na palikeho 50e, toto bude lepší zárobok ako brigáda

Reagovat
smazaný uživatel

tak united je největší klub v anglii a jeden zze 4 na světě tak tam budou vždycky ty největší očekávání. ten tým neni tak úplně špatný ale bude hrozně záležet koho se jim ještě podaří koupit. navíc ten tým se ještě musí sehrát a zvyknout si na nový přístup. já bych je vůbec neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

či kúpia vidala, hummelsa, cruyffa, alebo peleho, furt budu tim, ktory ma k naslapanemu stroju mile daleko, ktry sa uci zvykat na novy system atd atd..+ je tam potrebna este obmena viacerych postov..nehrozi big 4.."odbornici" v uk vo svojich predpovediach len ukazali, aki su tu odbornici..merson aspol...

Reagovat
kiwwi

ulozene

Reagovat
smazaný uživatel

nechces sa so mnou aj ty stavit? nech mam rovno stovak isty na maj?

Reagovat
Dawon

A proc si nevsadis sazkovce, kdyz to mas vsechno tak jasne? Ve vetsne byli United favorizovani na top4 vic nez liverpool, tak sup sup, naloz to za barak a nas nech tady zit

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si na to nevsadí fanoušci United, když je United pod van Gaalem neporazitelný?

Reagovat
Dawon

Ja nevim, my jsme tady nejaka kolektivni entita se stejnym myslenim? Kdo si mysli, ze jsme neporazitelni, at si to vsadi, to je jeho vec At si pro me za me treba strkaji kaktusy do prdeli, kdyz se jim to libi, ale me do toho vazne netahej

Reagovat
smazaný uživatel

No bubble už se vsadil s Palikem, takže tak a psal si "nás nech tady žít", ale v pohodě. Neber to špatně.

Reagovat
Dawon

Tak me jen fascinuje kolik lidi tady ma 100% zarucene informace o tom, jak dopadne liga v tomhle prvnim kole mohli uplne s klidnem prohrat vsechny tymy z top 7 z lonske sezony a nikdo by se po tech predvedenych vykonech nemohl divit, ale jelikoz se to vetsine povedlo uhaluzit, tak ted uz maji nedostizny naskok 3 bodu a sezona je u konce

Reagovat
smazaný uživatel

tak já zase můžu napsat že ''odborníci'' je odepisují po prvnim zápase. útok mají papírově hodně našlapaný. určitě přijde velký jméno do středu pole a minimálně jeden obránce. v přípravě se jim dařilo, což neni uplně určující, ale na nový styl si zvyknou. o arsenalu tu ''odborníci'' tvrdí už deset let že nebude v top4 a jako jedinýmu týmu se mu to povedlo. takže bych ještě počkal na nějaký závěry. navíc v anglii je nekrizovější prosinec,leden,únor

Reagovat
Manik...

Po 1 zápase dělat takovou analýzu ... Myslím, že se ještě zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

zvednou, zo 7 miesto spravia 6..progress

Reagovat
I am Mancunian

no co dusko ? chces sa aj so mnou stavit ? ci sa zase bojis a mas len velke reci ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jaryn

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle ma noveho hraca, o ktorom nik nevedel, len on sam - Narry

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini also says Nastasic, Richards, Sinclair and Guidetti are surplus to requirements.

Ten Nastasić k nám sa naozaj ponúka, to by bolo dobré.

Reagovat
jacobT

Bodaj by. Len či nebude hľadať skôr niečo s istejším miestom v zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle reckych medii je Manolas jednou nohou u nas

Reagovat
justcall

v tom případě nechápu tvůj smajl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze nevim, co od neho cekat. Moc se mi nepozdava jit se dvema mladyma stoperama do sezony

Reagovat
justcall

naopak podle mě je Manolas věkově ideální, něco mezi Chambersem - Koscielnym/Mertem

Reagovat
Mada

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

podle wikipedie už tam dokonce je. co to je vůbec za hráče. neznam ho. dík

Reagovat
justcall

super zdroj, vrabejka style

Reagovat
smazaný uživatel

jasný že jsem to myslel spíš jako vtip. chtěl jsem se kouknout kdo to je a to základní info je tam dostačující a ten arsenal mě tam překvapil a svědčí to o důvěryhodnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Richards se Sinclairem se vyloženě nabízejí do Sotonu. RB/CB a křídlo je přesně to, co se ještě potřebuje doplnit.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik může chtít za Nastasic? pro arsenal by to mohl být slušný obchod

Reagovat
TopinB

1283. pro plnění slibů a nevykrucování se z nich

Reagovat
madridcan

Pocujes Edo?

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

este k nasmu zapasu-to bol des. Proste od nas skoro vsetci zle, piciaka hlena je aj skoda komentovat, ale on ma proste vytaca aj tym svojim debilnym pohybom- ked pri nom nie je hrac blizsie ako meter tak ho ma na haku a len si vyklusava. manquiilo prvy polcas ho tam tadic vetral ako nic, lovren bol fajn, pacilo sa mi ako si pri standartke organizoval vsetkych okolo, to bdue dobry vodca. Skrtel- fakt nechapem preco by ste ho vyhadzovali, v zapase spravil mozno jednu chybu, pri sanci longa. inak ale jednzoacne nas najlepsi hrac dnes.

Trosku ma stve, ze co nas zdobilo minulu sezonu, to tam dnes nebolo. sturridge coutinho totalne z hry, sterling a hendo napriek tomu ze boli v podstate klucovymi pri vitazstve, tak hrali fakt zle, tolko zlych prihravok, uplne jednoduchých prihravok od oboch ani nepamatam. Proste dopredu nic, ale aspon sme boli brutalne efektivni, jedine sance a dva goly

Cez leto nakupime 8-9 hracov a aj tak bude hrat lucas s piciakom. Dufam ze sa poberu co najskôr, s nástupom allena to bolo lepsie. Rovnako ako sa dnes ukazalo, ze sturridge a cela nasa hra je lepsia s dvoma hrotmi- prichod lamberta bol tym klucovym co nam vyhralo zapas a presne pre toto sa kupoval. Ako povedal komentator- plan B nam to vyhral. Tak ci tak musíme kupit este jedneho hrotového hraca a ten kader bude dobry.

Soton ma ale prekvapil, absolutne som netusil co od nich cakat. Preto to bol jeden z tych najhorsich superov na uvod, spolu s novacikmi- absolutne nepredvidatelni, zmena trénera, polka zakladnej zostavy prec...z ich strany najlepsi jednoznacne tadic, ten zahral proste skvelo, rovnako ako schneiderlin, toho nam musia bud predat, alebo si ho nechat nastastie sa mi potvrdili moje slova o longovi a to nas zachranilo ze je to proste negolovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekna analýza iba nesúhlasím s tým Glenom- ešte horší ako on bol Lucas

Reagovat
fenixLFC

lucas mal aspon celkom dobry start ked uz nic ine, glen bol zufaly cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme to tak že obidvaja sú strašní zúfalci

Reagovat
madridcan

1300 pre Krlesov vylet v Brazilii

Reagovat
smazaný uživatel

je dnes motd?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme hráli? Zápas jsem vyměnil za Boyhood ( )

Reagovat
Ligter

To je výborný film. (a co je to sakra za nápad čumět na film místo na svůj tým)

Reagovat
smazaný uživatel

Hledal bych v tom ženu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

no mě se vubec nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

čísla na dresech

Thibaut Courtois číslo 13

Oscar 8

Didier Drogba 11

Nathan Ake 6

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-2 (ještě nehrali, ale víc jich nebude)

Man.City-1

Liverpool-5

Arsenal-3

Tottenham-4

Man.U.-6

21 anglických fotbalistů v zakladních sestavách 6 podle mě nej týmů :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si půjde letos pro titul a paradoxně nebude tahounem po X letech Gerrard. Pro něj je to fakt smutný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ak by vyhrali titul, tak bude mať piči, či bol ťahúň alebo nie. A aj tak minimálne v kabíne je ten najväčší ťahúň on.

Reagovat
smazaný uživatel

A včera byl i jasnej lídr na hřišti. I ta radost po golu Studge co měl byla super. Letos narozdíl od loni snad bude dobrej už od začátku. I skákal do střel včera jsem uplně čuměl. Tahle nová role mu může fakt nakonec víc vyhovovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Bude je táhnout zpátky ke dnu

Reagovat
nani92

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni

Reagovat
vladis271

musel by prísť útočník. A BR by sa musel fakt trafiť, inak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj liverpool si pujde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Včera tu niekto mal dotaz, koľko mal gólov Torres po 50 zápasoch za LFC, takže:

https://pbs.twimg.com/media/BvTW0inIMAAMvkY.png:large

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Krásně v MOTD rozebrali a vychválili Fernanda

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Counter

A Murphy se mi moc líbí jako pundit

Reagovat
fenixLFC

ok, staci mi 36 minut aby sa mi to potvrdilo-ked chelsea tento rok nevyhra minimalne domacu sutaz tak to bdue proste neskutocny fail a uz ani mourinho to nezakeca

Reagovat
smazaný uživatel

ano po 36 minutách proti Burnley...to je úctyhodný obrázek. Fail by byl, kdyby Burnley nepřehrávali.

Reagovat
fenixLFC

povedz mi co hra proti nim? maju najlepsieho trénera v lige. Minuly rok mali tiez na titul ale stratili body s lahkymi supermi kvôli absencii spolahliveho utocnika a nejakého zaloznika. Teraz priviedli fabregasa s costom. Ten tim proste nema slabe miesto, ci uz kvalitou alebo tym, co chce mourinho hrat. Najlepsia obrana v lige, konecne normalna zaloha a utok ani nehovorim. Samozrejme ze body stratia, ale v celej lige nevidim nikoho, kto by ich mohol prekonat. Ani arsenal, ani city, ani Liverpool.

A nejde o to, ze je to proti burnley, ide o styl akym hraju. Oproti minulej sezone dalsi posun, pohyb, kreativita, vsetko. Mozte si nahovarat co chcete, ale jednoznacne su najvacsim favoritom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

to iste sa da povedat aj o City .

Reagovat
fff

Reagovat
Counter

Chelsea je lepší. Loni byli marní, bez kreativity, bez útočníka, a stejně za titulem zaostali o čtyři body.

Reagovat
smazaný uživatel

City ak udrzia formu a hraci budu bez zranenia a hlavne prestanu stracat tam kde by nemali tak si myslim ze su na tom lepsie . Nehovoriac o tom ze ked sa Chelsea zrani Costa tak su znova tam kde aj boli . A myslim ze Jovetic , Wily , Mangala su perfektne posly az na toho Fernanda ( ten mi pride ako strasne drevo )

Reagovat
Counter

Vidíš, a zrovna Fernando to včera City dost možná vyhrál Jeví se jako úžasné zvíře do defenzivy.

City jsou nejvážnější konkurent Chelsea, o tom žádná. Kdyby se CFC zranil Costa, tak jsou nahraní no.

Reagovat
smazaný uživatel

My máme taky Fernanda!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je mi ho ž líto..

Reagovat
fenixLFC

tak ty vychadzas ak sa city nikto nezrani a chelsea sa zrani costa....to su presne okolnosti ktore sa nedaju predpovedat rovnako ako strata formy atd. ale proste chelsea je jednoznacne najvacsi favorit zo vsetkych, ked to minuly rok bolo pol na pol so city a mourinho a fan sa ukludnovali tym ze favoritmi nie su tak tento rok je to vsetko prec a vsetko hra pre nich

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

zase City loni na záčátku strašně ztrácelo venku, na to se zapomíná..letos to nečekám

Reagovat
vladis271

modlime sa za nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Neda. Mourinho je asi tak 3x lepsi trener nez Pelle a od toho se to bude odvijet. Loni nemel zalohu a utocnika, letos tam ma dva spickovy hrace, kteri ten problem resi. Navic ten tym je mladej a ma vrchol pred sebou. U City je to naopak. Navic loni pri zraneni Aguera se naplno ukazalo, co by ten tym mohlo zvednout, ale jakmile se uzdravil, tak si zase jede to svoje. Holt je to tezky..

Reagovat
Miguel19

Snad to nebude jak loni. První zápas, poločas výborný fotbal a pak to šlo celé do prdele..

Reagovat
božský John

Jak nechyta Cech ale to belgicky koste, tak uz dostavaj goly od nakyho Burnley, pche

Reagovat
smazaný uživatel

To koště bude dobře mést.

Reagovat
božský John

To je mozny, ale fandim Petrovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

gol bol nechytatelny

Reagovat
smazaný uživatel

jo no a ani se nepohnul

Reagovat
Zaschrona

Everton are looking to make a loan move for Spurs midfielder Lewis Holtby with a view to a permanent [German journalist Simön von Kurrie]

Reagovat
fff

To by bol velka posila, na druhej strane hlupost od Spurs ho pustat podla mna na hostovanie k vam.

Reagovat
fantomas

Hmm, hostovačka dobrá, ale mít Holtbyho a Barkleyho na jeden post, to by potom byl solidní luxus.

Reagovat
fff

Tak zas Barkley ktovie ako dlho bude nakoniec zraneny, plus EFC ma s EL tento rok dost zapasov, podla mna by si zahrali obaja dost.

Reagovat
fantomas

..."hostovačka dobrá(...)potom". Reaguju čistě na tu část "with a view to a permanent".

Reagovat
Counter

Barkley je třeba na 5 měsíců v tahu.

Reagovat
fantomas

Proto taky "hostovačka dobrá". Permanentní rovná se na víc let, víš?

Reagovat
Counter

Jestli mají ambice na LM (EL), tak těch 55 zápasů neuhraješ jen s Barkleym. My taky máme padesát AMek.

Reagovat
fantomas

Což nic nemění na tom, že zrovna tahle dvojice, co by vesměs vůbec nemohla hrát spolu, je prostě na jeden post pro takovej tým luxusem.

Reagovat
Counter

V tom se neshodnem.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, navic by to asi vyhledove uplne odrizlo Ossieho (i kdyz to i treba Clev nebo podobni spekulovani hraci...). Ale ja bych byl jen pro, jen nam ho pravdepodobne stejne nikdy nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade Ross otvorena cesta do LFC v buducnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem ze ho levy pusti k priamej konkurencii

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nemá hrát u nás, tak by to byl sen.

Reagovat
Talker

Tak už vím, že jakmile budeme vést o 2 goly, tak mám vypínat. Jak jsem byl z prvního poločasu natěšený, že budeme konečně hrát koukatelný fotbal, tak se to ve druhém zazdilo a vykašlali jsme se na jakoukoliv snahu dát gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Roma will meet Benatia’s agent tomorrow. Bayern is the only interested club: here’s their possible offer http://t.co/8ZpRpeeIoh @dimarzio

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc musím podotknout, jak moc se mi líbí, že to celé nestojí na Edenovi.

Reagovat
minoLFC

no skôr Eden nejak moc nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska oproti přípravě hrál o 100% líp.

Reagovat
Ligter

1400. pro pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Několik poznatků z dnešního matche:

1) Druhej poločas se nemusel hrát - katastrofa.

2) Srovnávat přínos Costy s přínosem Torrese je urážka směrem k Diegovi.

3) David Fischwick prodává minibusy.

4) Courtoisovi rozehrávka nakrátko absolutně nic neříká.

5) Rozhodčí je Hugo, Hugo žere psy a zase nám odmítl fouknout desítku.

6) Hazard částečně navázal na konec minulé sezony a hrál kulový, podobně jako Oscar, Azpi taky nic moc, naopak Costa, Fabregas a hlavně Schurrle to vyloženě táhli.

Come on Blues!

Reagovat
hitZor

3) vidím, že nejsem sám, kdo si té reklamy všiml

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem ten fotbal celý, přestalo mě to bavit, nicméně jestli myslíš tu jednoznačnou simulaci Costy, za kterou dostal žlutou kartu, tak to se ti musím smát... že prý desítka

Reagovat
Switchback

Reagovat
kiwwi

@DiMarzio: Bayern Munchen made a bid of €25M to AS Roma for #Benatia. Tomorrow meeting between Benatia agent and Roma director

vyborne, dalsi hrac v tahu

Reagovat
Deywid

za 25 ho nepredajú...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

@FabrizioRomano

Man United has agreement with Sporting Lisboa for Marcos #Rojo: €20M + Nani on loan, deal done. Rojo on next days in Uk for medicals #MUFC

Na toto co vravite? Ci uz ste to niekde rozoberali?

Reagovat
I am Mancunian

vravim, ze mozem jebat cele toto

Reagovat
fff

njn, ani sa Ti necudujem zatial

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

vybral si ho prej sam Van Gaal, tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

ale skoda Naniho ne hm

Reagovat
vodka

treba se rozehraje a vrati se opet ve forme. v soucasnem systemu stejne neni moc misto. navic pokud tomu dame nejakou tvar a budeme menit na 433, tak by v kombinacnim fotbale na protiutoky klidne mohl hrat to "kridlo" Kagawa.

Reagovat
smazaný uživatel

bulsit roka, co na to chces hovorit ine

Reagovat
fff

Aby si nebol prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

z coho?

Reagovat
wild

Reagovat
k0udy

20m € je ještě větší pičovina než ten Shaw a ještě pustit nejlepší křídlo a nechat si Younga a Valenciu?

Reagovat
Sandstorm

Samotný Rojo mi nevadí. To jsem docela rád, že přijde. Ale měl by k němu ještě přijít Benatia. Toho jestli necháme za 25 mega Bayernu, tak to bude další fail.

Cena za Roja samozřejmě příliš velká. Jako to bych ještě zkousl, ale plus Nani na hostování? To je kravina. Na hostování do Sportingu by byl ideální Anderson, ale Nani? Pro něj samotného je to v 27 letech velký krok zpět a na pravém křídle ve 4-3-3 by u nás ještě budoucnost mít mohl. Pokud na křídla opravdu hrát nebudeme, tak je pro nás zbytečný, ale v tom případě bych ho zakomponoval do toho dealu s Vidalem, jak to chtěl udajně Juventus.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra byla ale šílená. :D Sice se zdálo, že vyspělá, ale když oni byli schopni zatleskat i přihrávce Meeho dozadu. A že ten Mee dělal často. :D

Reagovat
Counter

Tak pro ně je svátek vůbec hrát PL, snaží se hráče podpořit, jak to jen jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, chápu. Jen to bylo chvílemi komické.

Reagovat
Counter

jj, je to sranda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A tu rozpačitou kritiku na Hazarda nechápu. Byl dobrý. Sice dost sóloval, ale rozjel třeba gól Schurleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to sólování od něho chceme víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Talker

Tak hrál tak na 30% svých možností. Vždyť ho zastínili prakticky všichni ofenzivní hráči i část těch defenzivních, což je celkem tragédie - on umí být rozdílovým hráčem, takže takový výkon se nedá ocenit jako dobrý.

Reagovat
fantomas

Nesmysl. Pokud ho podle tebe zastínil takovej Oscar, tak potom fakt nevim, na cos koukal Hazardův driblink byl včera sice úspornej, ale zato účelnej; několik akcí tam nenápadně rozjížděl, důležitá postava zápasu. Víc než Oscar se Schürrlem.

Reagovat
Arbiter

Oscar paradoxně nebyl tím ofenzivnějším hráčem, ale dost často měl na starosti černou práci. Jeho přínos by se neměl podceňovat. Ale je pravda, že Hazard včera nezahrál rozhodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No Schurrle, on je uplně jiný křídlo jak Schurrle, on byl trochu v ústraní tím, že ty viditelnější akce šli druhou stranou, ale jinak věřím, že i on si i s těma 30% výkonu v příštích zápasech pojede na solidní porcičku golu.

Reagovat
Talker

Mě se včera fakt Hazard nelíbil. Kdežto Schurrle ano, spolupracoval výborně s Costou a byl přímočarý. Oscar se zase stahoval hluboko do hřiště a fakt nevím, jak ho hodnotit - odvedl hromadu černé práce a i když nebyl nebezpečný, svoje si odvedl.

Reagovat
Miguel19

Taky to nějak nechápu. Když hodnotíme první poločas, tak tam hrál velmi dobře. Druhý gól z poloviny jeho, pak další průniky..ano, nebylo to úplně dokonalé, ale lepší jak Schürrle a Oscar byl..

Reagovat
Whitemedia

Já si stejně myslím, že to nebyl Mourinhův tah takhle zabít hru ve druhém poločase.. on to sice umí, ale spíš bych řekl, že té trojici Schurrle, Oscar a Hazard odešla fyzička.. ta se jim snad do příštího zápasu zlepší..

Reagovat
miky10

CUNTE

Reagovat
Counter

MIKY

Reagovat
madridcan

zaloz

Reagovat
Counter

hax?

Reagovat
madridcan

Ta tak sme sa dakedy zbiehali ne? Lebo si mal najlepsi hosting a pravidelne po zapasoch, sme do diskusie napisal len Counter a vedel si, co mas robit

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea titul neziska... dajte na moje slova!

Reagovat
Counter

Vargas prý do QPR. Harry se s tím nemaže a vodí si jednoho Chilana z Itálie za druhým

Reagovat
madridcan

Zapas Chelsea som nevidel, ale vykrocili za mojou smutnou prognozou po prestupe Fabregasa, ze by bolo divne, ak by tento rok titul neziskali. Costa bol hrac presne pre nich, co dneska potvrdil aj golom a Fabregas.....skoda hovorit.

Mam velmi zly dojem z United. Nemaju rozdieloveho hraca. Srdciari, ktori sa roztrhaju pre ten klub, pomaly dochadzaju. Edovi by malo v kancli hucat 300 alarmov, lebo ak sa ten tim poriadne nedoplni, tak sa mozu rozlucit s Ligou Majstrov aj na dalsi rok. Ta hra ma nezaujala ani na americkom turne, ani vyhrou nad Realom. Dufam, ze tu to pretahovanie o Benatiu vyhraju a doplnia ho poriadni hraci(ked uz ma di Maria odist, tak snad k nim)...lebo Rojom, Shawom a Herrerom daleko nezajdu bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Bodaj by si siel s Vladisom na nocnu

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc jebať na nejakú koncepciu, antikoncepciu, hodí sa - nehodí sa, Cazorla, Ozil, Ramsey... jebať to všetko, Cesc mal proste byť náš, na toto sa ja nedokážem pozerať.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hejnak

Reagovat
madridcan

Este ho mas vyjebaneho na skrinke?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

samozrejme ze mal. Len to je to ze ,,akoze" nema pre neho Wenger miesto. Teraz bude pobehovat a bude hviezda v tom hnusim modrom drese

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

PROSÍÍÍM NĚKDO LINK NA STAŽENÍ ZÁPASU???? DĚKUJU

Reagovat
fantomas
Reagovat
madridcan

dakto sa vratil z afriky dajaky premudreny

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

to bude ebolou

Reagovat
Counter

Bylo nám tu ten minulý měsíc tak dobře, že?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ty piva...

Reagovat
Talker

Stáhni si první poločas, to stačí úplně v pohodě.

Reagovat
fajdax

Zápas sem neviděl, zase sem byl přemluven abych radjěi seděl v hospodě a hrál šipky a fotbal , každopádně se podívám na celej zápas a je super pocit číst jak i ti poslední šulini tady nás favorizují na titul... Říkám to od konce minulé sezony, že tenhle tým bude totální válec. Momentálně máme společně s Realem nejlepším tým na světě(Bayern rozmrdal pepek), pro nás v souboji s Realem lepší manažer. S tímhle se prostě musíme pokusit vyhrát uplně všechno. 4 roky jsme čekaly než znovu vytvoříme TOP tým, teď je to konečně zde a já už se nemůžu dočkat na všechny ty úspěchy.

Reagovat
madridcan

Nemate...ak pustime di Mariu, tak sa k nam mozno priblizite, takto nas stale nemozte dobehnut aj keby sme vam isli oproti

Reagovat
hitZor

Tak válec budem, ale jen v BPL. Co se týká Bayernu nebo Realu, tak si myslím, že na ně ZATÍM nemáme a budem muset hrát zas autobus (nebo aspoň celkem defenzivně), pokud přes ně budem chtít přejít. Jednoduše Hazard, Oscar a Schurrle ještě nejsou na svojí top úrovni, na kterou se dostanou tak za dva roky, abysme mohli válcovat Real, Bayern nebo Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern má momentálně slabší tým, to ať se na mne nikdo nezlobí. Hlavně máme Mourinha, který je na zápasy v LM proti Bayernu a Realu jako dělaný.

Reagovat
Switchback

zatím fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to těžký, Real má na spoustě míst daleko lepší individuální hráče, i když taky ne na všech, ale hrozně se jim to tam minimálně v ofenzivě mlátí. Nechci hodnotit ofenzivní schopnosti a schopnosti dát gól, ale takový James mi nepřijde, že by měl pro tým na AM (jestli tam bude hrát, o hrotu ani nemluvě), než Oscar resp. Fabregas.

A kacířská myšlenka, za kterou se mi tu každý druhý vsměje, Schurrle mi nepřijde vůbec horší, než Bale

Reagovat
madridcan

Hej...a Giaccherini nie je horsi jak Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám přednost při porovnání hráčů výkonům na hřišti a ne částce a jménu, co ty?

Reagovat
madridcan

ved prave aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to budem muset asi rozsoudit po sezoně.

Reagovat
drussbarb

Jako jo, v PL je pro mě Chelsea favotit číslo 1. Ale uvidíme, jak to s tím válcem dopadne. A třeba i ta směšná Barca překvapí a v LM ukáže, že je lepší než Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt si myslite ze mate taky isty kader ako Real ? Ved mame na kazdom poste lepsieho hraca ako vy . Aj lavicku mame silnejsiu .

Reagovat
kiwwi

aaaaaaa vystrek

Reagovat
blade115

Reagovat
hitZor

Gólmany a obranu máte o dost horší

Reagovat
smazaný uživatel

Golmany a hroťáka má CFC lepší. Pak je tam ještě pár diskutabilních pozic

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Real má jednoznačně lepší křídla, i když třeba za ně nemá takový backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to vememe po pozicích

Golmani 1:0 pro Chelsea

Stopeři 2:0 pro Chelsea

Krajní obránci 3:0 pro Chelsea

Střední záložníci 4:1 pro Chelsea

Křidla 4:2 pro Chelsea

AM/podhrot 4:3 pro Chelsea

hrot 5:3 pro Chelsea

Na každém postu lepšího hráče...

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt ne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek tam mel aspon na poslednich 10 minut toho Cecha pustit

Reagovat
smazaný uživatel

smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si Kurtoa odpocnul a Cech se dostal trochu do hry..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

už začala liga priatelaky skončili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
spider_8

Měl je prohodit v půli, aby si oba zachytali stejně. Ale nvm, co by dělal, kdyby měl jeden delší nastavení Možná by to vyřešil Schwarzer...

Reagovat
TopinB

A kdyby to byl pohár, tak do prodloužení by zůstal Schwarzer a na penalty by šel Hilário

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Rojo told Radio Continental in Argentina:”I live this like a dream, United is a fantastic club, I spoke to Veron about this opportunity and he gave me some advice. It wasn’t easy to leave Sporting”

Reagovat
SunFells

Rojo told Radio Continental in Argentina:”I live this like a dream, United is a fantastic club, I spoke to Veron about this opportunity and he gave me some advice. It wasn’t easy to leave Sporting”

Reagovat
vodka

It wasn’t easy to leave Sporting

no, prakticky ho neznám, ale jako levý stoper si myslim, že pôjde do základu.

Reagovat
Sandstorm

Pokud to bude druhý Heinze tak to bude super...

Reagovat
smazaný uživatel

pokial to bude druhy Heinze, tak uz teraz grcam--

Reagovat
Sandstorm

Vždyť Heinze byl dobrej. Samozřejmě Rojo by za tu cenu mohl nebo měl být lepší, to neřikam, že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som nemyslel vykonmi, tam sa Rojo Heinzemu priblizi len tazko..

Reagovat
Sandstorm

Za 20 mega by se mu ale přiblížit měl.

Reagovat
mithro

herne by to bolo super ale ako sme videli, spravanie smerom k sportingu, necudoval by som sa keby to aj charakterom bol druhy heinze

Reagovat
minoLFC

no ak Mourinho tento rok ligu nezíska, tak snaď už poletí

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tie kecy o tom, ako je Chelsea jasný favorit na titul... hlavne od takých, ktorý by sa v prípade neúspechu radovali najviac. No nič najväčšia radosť je škodoradosť...

Reagovat
fenixLFC

to ze su najvacsi favoriti neznamena ze ich preto budeme neznasat menej

Reagovat
smazaný uživatel

To od vás samozrejme nikto nechce. Pointa môjho príspeku bola celkom niekde inde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m

Smrt tomu Portugalskému ciganovi!! Proč to ten dojebanec pojebaný neřekl Petrovi dřív? Prosím Peto- Real a podme! Jsem fanda katalancu, ale Real je absolutní top vrchol a on si ho zaslouží!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Mno, jako fanda Barcy bych mu Real přál, škoda, že Barca už má brankáře pořešeného... Ale stejně kvůli němu Realu fandit nezačnu, stejně jako nefandím Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Joyce still believes LFC will be prepared to pay Monaco a £20m loan fee

damn 20mil za rok pre Falcaa. Bral by som ho ale neviem či až za takých podmienok.

Reagovat
tomasinho

To je šílenost tohle. Navíc bych ani neřekl, že potřebujeme až takového top hráče, který by omezoval Sturridge. Jako byl bych za něho rád, je to absolutní top, ale za prvé tomu nevěřím a za druhé si nemyslím, že bychom na tom, byli tak špatně, abychom platili za hostování tolik peněz a ještě obří plat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je praveže už z platom....Dokopy by nás stál 20mil s platom.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň dúfam teda

Reagovat
vodka

v prvni vete z a v druhe s, sis to pojistil, co?

Reagovat
VasAFC

Co jim tam došli prachy? Jinak nechápu proč by to dělali? Nechápu teda ani proč vy by jste to dělali

Reagovat
minoLFC

za 20 mil. hosťovačku je blbosť...za to je ten Bony natrvalo

Reagovat
Talker

Tak není tam i opce? 20+20 například?

Reagovat
stiflerovamama

Tak opcia by tam urcite bola, pochybujem, ze by sme dali 20 mil za hostovanie bez opcie.

Reagovat
Counter

Leroy Fer do QPR. Aspoň už místo lidí za zenitem přichází i mladší hráči.

Reagovat
Error

Mladší, a pro QPR až zbytečně kvalitní. Za rok si mohou jak Fer, tak Mutch, tak Caulker hledat nové kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by si mali hladat nove kluby?

Reagovat
Error

Protože si vybrali tým, který bude na sestup. Nebo v to alespoň pevně věřím.

Reagovat
Counter

Tomu už moc nevěřím, kvalitu tam mají dostatečnou. A ani to nepůsobí tak rozháraně, jako v případě jejich předchozího sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, toto muzstvo sa zachrani, ta kvalita je tam uz taka, ze sa to prejavit musi

Reagovat
Bayern +

Neviem, či sa už Riovi, Greenovi, Zamorovi, SWP, Dunneovi dá nejak extra veriť. Ak to postavia na mladších a títo budú len ako výpomoc tak súhlas, okolo Caulkera, Mutcha, Fera by to Harry už postaviť mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

SWP, Zamora to nie su hraci zakladu...Rio a Green to este zvladnu..vylozene mi v zaklade vadia len Dunne a Traore..teraz posila do zalohy Fer, do utoku Vargas, to proste je sila, ktora na zachranu musi stacit

Reagovat
Bayern +

Fer bezpochyby, Vargasa nepoznám. Inak hrali teraz to 3-5-2? Ak jo, tak tam ešte Traorého znesiem, stejne ak nepríde iné LWB, tak tam nemá kto hrať. Každopádne stred Barton, Fer, Faurlin bude zaujímavý, na to sa teším, plus nad nimi Taarabtík - Rémy, alebo Charlie - Rémy vedľa seba.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hrali 3-5-2, vzadu Caulker, Rio a Dunne a kraje Simpson a Traore no, cakam, ze tam sa na pravo pomaly dostane Isla...a Taarabtik keby chcel ostat by bola parada..Vargas bude posila urcite, Austin ma velmi nezaujal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Stále ale můžeme doufat, že opět spadnou a tentokrát konečně na delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam neměli Harryho tak možná, ale s ním, a ještě s tak kvalitními hráči(jako třeba Caulker) to už na sestup opravdu nebude. A budou určitě i těžkým soupeřem pro všechny týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Feeer v QPR, no paradicka, hned ta zaloha vyzera lepsie

Reagovat
Sandstorm

Bayern pracuje na Godínovi. Tak koukejme nasypat za Benatiu. 25-30 mil. liber bych za něho dal.

Reagovat
tomasinho

V tom případě Godin Bayern, Benatia setrvání v AS, Rojo MU a Agger Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle tanečky se United tak moc vymstí.

Reagovat
Bayern +

Mehdi radšej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Godin - Atletico, Benatia AS, Rojo MU, Agger - Bayern

a kdyby to nevyšlo, tak Laporte - Bayern

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele