LaLiga - souhrn 28. kola

17.03.2017, 22:36, aktualizováno 19.03.2017, 22:38
Komentáře a souhrny
Barcelona přehrála Valencii a na Real Madrid ztrácí dva body, vedoucí celek totiž uspěl v Bilbau. Atlético si poradilo se Sevillou a ztrácí na ní už jen dva body. Doma uspěl také Gijón proti Granadě, Celta zvládla galícijské derby v La Coruni. Betis splnil povinnost a porazil poslední Osasunu. Alavés si poradil s Realem Sociedad, Villarreal padl na půdě Las Palmas...

FC Barcelona - Valencia CF 4:2

19.03.2017 20:45

Góly: 35. Luis Suárez, 45. Lionel Messi (pen.), 52. Lionel Messi, 89. André Gomes - 29. Eliaquim Mangala, 45+1. Munir El Haddadi

Rozdíl mezi prvním Realem a druhou Barcelonou je i nadále dvoubodový. Katalánci totiž doma nezaváhali a Valencii porazili divokým výsledkem 4:2. Hosté na Camp Nou překvapivě vedli, ale Barca rychle zareagovala a převzala otěže zápasu do svých rukou. Valencijští už v prvním poločase přišli o vyloučeného Mangalu, což vpodstatě rozhodlo zápas.

Začátek na Camp Nou byl ve znamení převahy Barcelony, ale větší šance se začaly rodit až po uplynulé čtvrthodině. Nejprve Luis Suárez šikovně připravil gólovku pro Messiho, ale Valencii spasil na brankové čáře obránce a hned o chvíli později si Argentinec sám povodil balón, ale kupodivu znovu nemířil přesně. Valencia to mohla ztrestat, jenomže volej Pareja zastavil ter Stegen a následný odkop Mascherana. Barcelona sice hezky kombinovala ale do vedení šli nakonec překvapivě hosté. Parejo našel z rohového kopu stopera Mangalu a ten hlavou poslal balón nechytatelně k tyči.

Vedení však Valencii dlouho nevydrželo. Hned za šest minut dostal balón za obranu Suárez a střelou na vzdálenější tyč srovnal stav. Remíza pochopitelně domácím vůbec nevyhovovala, takže ti nadále útočili. Před koncem prvního poločasu si Netopýři výrazně zkomplikovali utkání. Mangala ve vápně zatahal Suáreze a ten i když mohl situaci ustát, švihl sebou na zem a sudí nejenže odpískal pokutový kop, ale stopera hostů po druhé žluté kartě vyloučil. Lionel Messi penaltu proměnil a Barca poprvé v zápase vedla. Ale také to nebylo na dlouho. Hned z následující akce totiž i v oslabení Valencia vyrovnala. Obrana Katalánců vůbec nejevila zájem hrát a Munir zařídil poločasovou plichtu.

I přesto byla Valencia ve velmi těžké pozici. Hrát na Cam Nou o jednoho hráče méně je nesmírně složité a také Netopýry to nakonec stálo zápas. Barcelona znovu strhla vedení na svojí stranu v 53.minutě, hezké uvolnění a rychlou střelu na přední tyč předvedl Messi a znovu tak potvrdil svojí výjimečnost. Enriqueho svěřenci pak dlouho nemohli výsledek pojistit. Povedlo se jim to až minutu před koncem, kdy Neymar poslal na malé vápno přesnou přihrávku a André Gomes dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Granada CF 3:1

19.03.2017 18:30

Góly: 60. Lacina Traoré, 64. Jean-Sylvain Babin, 67. Carlos Carmona - 51. Sverrir Ingason

Důležité střetnutí o záchranu zvládl lépe Gijón, který vůbec poprvé od začátku prosince minulého roku získal své první vítězství, předskočil svého protivníka v tabulce a snížil svou ztrátu na sedmnáctou příčku na rozdíl pěti bodů. Granada prohrála venku už podvanácté v této sezóně a propadla se na předposlední pozici.

Hosté byli v úvodních minutách aktivnější a vypracovali si hned tři slibné možnosti. Nejprve si brankář Diego Mariňo, který v brance nahradil vykartovaného Ivána Cuéllara, poradil se střelou Isaaca Cuency, o dost větší potíže měl s pokusem Andrease Pereiry, a pak hlavou dokonce rozvlnil síť Ingason, jenže gól mu nebyl uznán pro předchozí faul.

Domácí poprvé výrazněji ohrozili Ochou po dvaceti minutách, konkrétně to byl Burgui, který na levé straně rychle zakličkoval, svou levačkou následně ostře vypálil, nicméně na granadského gólmana nevyzrál. Z následné akce po rohovém kopu se pak málem prosadil hlavou Babin, nebýt výtečného zákroku Ochoy.

Sporting pokračoval v tlaku, ve 24. minutě se před Ochoaou objevil v tutovce Víctor Rodríguez, nicméně z blízkosti napálil míč jen do něho. Osm minut před obrátkou byl Víctor Rodríguez gólovému úspěchu ještě blíže, tlačil balón ke vzdálenější tyčce, avšak ten i díky lehké teči Ochoy skončil nakonec pouze na tyčce.

O všem podstatném tedy musela rozhodnout až druhá půle. V 51. minutě se Granada ujala vedení. Andreas Pereira vyslal centr z pravé strany do pokutového území, tam si naběhl Ingason, který ve skluzu překonal Diega Mariňa. O devět minut později bylo ovšem srovnáno, to když Burgui přihrál lépe postavenému Traorému, a ten snadno zacílil.

Tahle trefa Gijón pořádně nakopla a během pár okamžiků přidal další dvě branky. V 64. minutě si Babin naskočil hlavou na centr z levé strany od Sergia Álvareze a v koncovce nezaváhal. A poté Carlos Castro po rychlé akci uvolnil nabíhajícího si Carlose Carmonu, jenž sám před Ochoaou rovněž nemohl zaváhat.

I nadále bylo mužstvo trenéra Rubiho, které předvedlo jeden z nejlepších výkonů v sezóně, lepším celkem, a dokonce mohlo přidat ještě jednu třešničku na chutném dortu. Ingason ve vápně podrazil Burguie, kopala se penalta, ke které se postavil jako exekutor Traoré. Jenže toho parádním skokem k tyči vychytal zkušený Ochoa.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Celta Vigo 0:1

19.03.2017 18:30

Góly: 74. Iago Aspas

Zatímco La Coruňa přišla o svou sérii neporazitelnosti čtyř zápasů v řadě, Celta Vigo naopak přerušila svou nepříjemnou šňůru čtyř porážek za sebou. Střetnutí dvou celků z dolní půlky tabulky rozhodl jediný moment, který přišel na řadu čtvrthodinu před koncem. To se totiž nemohl trefit nikdo jiný než Iago Aspas, nejlepší střelec Célticos.

Domácí byli tímhle výsledkem jednoznačně zklamaní, obzvláště když v minulém kole dokázali senzačně skolit Barcelonu. Pořád nemají v žádném případě jistotu záchrany, takže bodovat zkrátka potřebovali i nadále. Hosté tenhle úspěch zaznamenali v pravou chvíli, už se jim totiž pomalu zabouchávaly vrátka v případné cestě za evropskými poháry.

Hostující lodivod Eduardo Berizzo byl samozřejmě notně povzbuzen, že jeho tým před pár dny dokázal postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy, jenže náladu mu notně pokazil už samotný začátek tohoto utkání. Po jednom ze soubojů v pokutovém území se totiž zranil Guidetti, kterého musel už ve 12. minutě nahradit Beauvue.

Celý zápas, a především pak jeho první nepříliš záživný poločas, spíše těšil fanoušky defenzivního fotbalu. V něm byla většina střeleckých pokusů na obou stranách zablokována, vůbec první mezi tři tyče vyslal až šest minut před obrátkou Bongonda, nicméně domácí gólman Lux byl na svém místě a v pohodě míč zkrotil.

Zkraje druhého dějství málem Deportivo potrestalo opravdu mizernou rozehrávku svého soupeře. Najednou se Borges ocitl v bezprostřední blízkosti brankáře Sergia Álvareze, toho ovšem nepřekonal, dorážet se následně snažil Bruno Gama, jenže ten bránu minul. V 71. minutě ani Carles Gil se svou střelou z dálky nevyzrál na Sergia Álvareze.

Vigo o své výhře rozhodlo v 74. minutě. Beauvue měl na pravé straně poměrně dost času a prostoru na to, aby vyslal přesný centr na hranici brankového území, kam si naběhl trestuhodně nehlídaný Iago Aspas, a ten pak snadno zacílil. Álex Bergantiňos spolu s Alejandrem Arribasem zahrozili a mohli vyrovnat, nemířili ovšem přesně.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 3:1

19.03.2017 16:15

Góly: 37. Diego Godín, 61. Antoine Griezmann, 77. Koke - 85. Joaquín Correa

Atlético Madrid doma přehrálo v souboji o třetí místo FC Sevillu 3:1 a ztrácí na ní už jen dva body. Andalusané tak završili nepovedený týden, během kterého ještě stihli vypadnout z Ligy mistrů. Branky Atletů obstarali Godín, Griezmann a Koke. Čestný úspěch Sevilly zařídil střídající Correa.

Domácí museli po pár minutách řešit první nepříjemnost, protože se zranil obránce Vršaljko a tak na trávník vyběhl Juanfran. Pak už se začalo hrát a lepší bylo Atlético, které Sevillu přehrávalo. Ve 13.minutě měl první velkou příležitost Kevin Gameiro, mimochodem někdejší hráč Sevilly. Nádherným lobem přehodil Rica, jenomže balón skončil na břevně! Sevilla jinak bránila dobře a po půlhodině hry si zkoušela vymodlit pokutový kop. Vitolo předvedl hereckou etýdu a sudí mu jí rozhodně nezbaštil.

Ve 37.minutě se na stadionu Vicente Calderóna konečně změnilo skóre a to ve prospěch domácích fotbalistů. Na Griezmannův citlivý centr si naskočil Diego Godín a Rico byl bez šance.

Trenér Jorge Sampaoli se pro druhý poločas rozhodl oživit ofenzívu a na plac poslal Stevana Jovetiće. Vyrovnat ale mohl jiný muž na hrací ploše Pablo Sarabia, jeho patičku Oblak schoval v náručí. Vzápětí na druhé straně těsně minul tyčku Griezmann. Atlético nicméně vytrvalo v útoku a jestliže další Gameirův pokus Rico zastavil, tak na precizní volný přímý kop Griezmanna se natahoval marně. Francouzský útočník to trefil naprosto dokonale.

Dále nebylo na co čekat. Sevilla prohrávala o dvě branky, takže do hry přišli Correa s Iborrou. Kýžený efekt to ale nepřineslo. Naopak, v 77.minutě domácí naprosto vyšachovali sevillskou defenzívu a Koke pohodlně do prázdné branky definitivně zápas rozhodl. Madridští mohli vyhrát ještě vyším rozdílem, ale Fernando Torres si dvakrát vylámal zuby na skvělém Ricovi.

Každopádně utkání mělo v závěru skvělé tempo a útočilo se až do závěrečného hvizdu. Sevilla nakonec stihla výsledek alespoň zkorigovat, když se krásně uvolnil Joaquín Correa a přízemní střelou překonal Oblaka. Dobré příležitosti přinesl i nastavený čas, ale konečný výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Málaga CF 0:0

19.03.2017 12:00

Góly: -

Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky, které by konečně chtěly udělat poslední kroky k tomu, aby se v nejvyšší soutěži zachránily, dopadl bez branek. Střelecky aktivnější bylo Leganés, které si vytvořilo asi o něco více gólových šancí než Málaga, každopádně podobně jako jeho soupeř se mu rozvlnit síť nepodařilo.

Jejich náskok na sestupové pásmo je v tuhle chvíli bezpečný, protože poslední trio už dlouhodobě pouze tápe, během několika kol tomu tak ovšem nemusí být. Leganés určitě chtělo rozšířit svou sérii vítězství před vlastními fanoušky na číslo tři, pro Málagu po čtyřech porážkách v řadě řešily výrazněji lépe jeho situace rovněž jen tři body.

Domácí poprvé zahrozili v 18. minutě po standardní situaci, nicméně zakončující Bustinza v krkolomné pozici nedokázal ohrozit brankáře Kameniho. Ve 39. minutě byl celek z madridského předměstí brance určitě o dost blíže, Mantovani se dostal v šestnáctce k odraženému míči, jenže z vyložené pozice ho poslal jen nad bránu.

Před přestávkou zahrozili svěřenci kouče Asiera Garitana ještě jednou. Diego Rico uvolnil na levé straně Szymanowského, ten odcentroval dozadu na nabíhajícího si Tita, jenže ten ve skluzu nedokázal pořádně vystřelit. I po přestávce Málaga spíše vyčkávala, co že její soupeř vymyslí, a v 57. minutě musel Kameni zneškodnit dělovku Diega Rica.

Asi tu nejlepší možnost na skórování měl Diego Rico dvacet minut před koncem. Svou levačkou napřáhl z těžkého úhlu, navíc od míst pomezní čáry, přesto jeho další pumelice skončila k překvapení všech na spojnici tyče a břevna. Vlastně až v poslední desetiminutovce nějakým způsobem zahrozil i klub z Andalusie.

Leganés v 78. minutě mizerně vyhodnotilo situaci v pokutovém území, k balónu se propracoval střídající Jony, jenž prudkou přihrávkou hledal svého kolegu z lavičky Keka, ten ovšem o kousek nedosáhl. V 84. minutě pak gólman Iago Herrerín vytasil výtečný zákrok proti hlavičce Ignacia Camacha, a stav tak zůstal nerozhodný.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 2:0

18.03.2017 20:45

Góly: 4. Rafa Navarro, 28. Rubén Castro

Jakékoli naděje Osasuny na vylepšení stávající bídné situace v boji o záchranu vzaly v zápase s Realem Betis za své již během úvodní půlhodiny. Domácí se totiž trefili hned dvakrát v rozmezí pětadvaceti minut a po zbytek zápasu si již nabyté vedení 2:0 bezpečně uhlídali až do konce. Osasuna tak nedokázala navázat na remízu proti Eibaru z minulého kola a zůstává s ubohými jedenácti body na kontě beznadějně poslední. Betis naopak poskočil tabulkou dál od jakýchkoli sestupových obav a momentálně drží třinácté místo před dotírající Valencií.

Andalusané trápícího se soupeře ani v nejmenším nepodcenili a vlétli do zápasu tím nejlepším možným způsobem. Hned ve čtvrté minutě vyslal stoper Aissa Mandi kolmici na Rubéna Castra, který míč chytře pustil v cestě dál do kroku nabíhajícího Rafy Navarra. Tím zkušený útočník obalamutil celou defenzivu hostí a Navarro již v samostatném úniku pohotovým zakončením nedal vyběhnuvšímu brankáři Siriguovi šanci zasáhnout. O okamžitou odpověď se mohl postarat Sergio León, jemuž připravil palebnou pozici perfektním průnikem na levé straně Clerc, jenž výsledná rána skončila pouze na břevně.

V osmadvacáté minutě bylo pro Osasunu ještě hůře. Autoři úvodního gólu utkání si v tu chvíli si prohodili role, když Castro ideálně sladil svůj náběh s přihrávkou Navarra, následně obešel bezmocného Sirigua a zabořil míč do prázdné branky na průběžných 2:0. V jednačtyřicáté minutě mohl aktivní Navarro skórovat i podruhé, když se k němu odrazil míč před odkrytou branku, avšak špičkový blok Clerca na poslední chvíli mu tentokráte gólovou radost zhatil.

Po změně stran sice Osasuna nasadila k oživení skomírající ofenzivy i klíčového útočníka Oriola Rieru, jenže ani poté se jim utkání zdramatizovat nepovedlo. Asi nejblíže měl ke snížení Roberto Torres, jehož našel za obranou Betisu Fran Merida, avšak Antonio Adán včas vyběhl a Torresovo váhavé zakončení s přehledem sbalil do náruče. Osasuna tak zůstává poslední s obrovitým čtrnáctibodovým mankem na záchranu, zatímco Betisu stačí momentální zisk jednatřiceti bodů na třinácté místo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad 1:0

18.03.2017 18:30

Góly: 44. Deyverson

Nováček z Alavése nepřestává překvapovat. Tentokráte si Deportivo vyšláplo v baskickém derby na favorizovaný Real Sociedad, proti němuž na domácí půdě vydřelo těsné vítězství 1:0. O jediný gól zápasu se postaral krátce před koncem první půle Deyverson a naděje hostí na zvrat po změně stran poničil Esteban Granero, který uviděl v rychlém sledu dvě žluté karty a poslal Sociedad do oslabení. Alavés tak v La Lize zvítězil už podruhé za sebou a drží se na desátém místě, zatímco Sociedad zůstává šestý.

První krásný fotbalový moment utkání nabídla devátá minuta, kdy se k velkému sólovému průniku nadechl Yuri Berchiche. Levý bek Sociedadu projel obranou Alavése jako nůž máslem, ovšem zradilo jej zakončení a brankář Pacheco se na sbalení jeho rány do náruče ani příliš nenadřel. Do poločasového vedení tak nakonec šli domácí, kteří se prosadili minutu před přestávkou. Vše nastartoval bleskurychlým průnikem bek Theo Hernández, který ideálním přízemním centrem našel před odkrytou brankou Deyversona a brazilský útočník již snadno vstřelil svůj první gól v tomto kalendářním roce.

Necelou čtvrthodinu po změně stran již mělo na světelné tabuli svítit skóre 2:0, tedy nebýt fantastického zákroku brankáře Rulliho. Gólman Sociedadu totiž dokázal vytěsnit gólovou hlavičku Deyversona po skvělé práci a centru Camarasy na tyč. Bránění těsného náskoku měli ale domácí v závěru utkání usnadněno díky početní převaze, neboť Esteban Granero si vysloužil v sedmašedesáté minutě druhou žlutou kartu za přifilmovaný pád v pokutovém území, přestože pokutový kop nijak nereklamoval.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 1:2

18.03.2017 16:15

Góly: 65. Aritz Aduriz - 25. Karim Benzema, 68. Casemiro

Real Madrid obstál v těžké zkoušce charakteru, když v Bilbau proti domácímu Athleticu ukořistil všechny body za vítězství 2:1. Díky tomuto vydřenému triumfu Bílý balet uhájil vedoucí příčku La Ligy a na druhou Barcelonu drží komfortní pětibodový náskok. O dobrý vstup hostí do zápasu se postaral Karim Benzema, ovšem baskický klub dokázal krátce po hodině hry srovnat zásluhou Aritze Adurize. Brzy nato ovšem vrátil favoritovi vedení po rohovém kopu Casemiro a podruhé již Real o nabytý náskok nepřišel.

Athletic se doposud na domácí formu mohl spoléhat, neboť za celou uplynulou sezonu na stadionu San Mamés prohrál pouze v srpnu proti Barceloně. Úvod zápasu nabídl šance na obou stranách - nejprve zkazil Cristianu Ronaldovi gólovou radost zdvižený praporek čárového rozhodčího, pak zase na opačné straně ze slibné pozice pálil mimo Yeray. Průlom skóre nakonec přišel ve čtyřiadvacáté minutě, kdy se už Ronaldovi povedlo přelstít ofsajdovou past a poslat míč do šestnáctky nabíhajícímu Benzemovi, jenž z prvního doteku poslal svou ránu nechytatelně k tyči.

Hned vzápětí měl dokonce zdvojnásobení náskoku hostí na kopačce Gareth Bale, který se do sestavy Realu vrátil po vypršení dvouzápasového trestu, avšak místo toho pouze vyprášil rukavice brankáři Arrizabalagovi. Atraktivní první půle tak skončila vedením Realu 1:0.

Po změně stran vysoké tempo hry přece jen poněkud opadlo, ovšem Athletic se brzy vzepjal k úspěšné honbě za vyrovnáním. Iňaki Williams si ještě na pozorného Navase nepřišel, ale v pětašedesáté minutě mladý forvard Athleticu poslal táhlý centr na zadní tyč, kde číhal Raúl García a sklepl jej do tandemu Adurizovi, aby míč zabořil hlavou do sítě.

Od gólové radosti domácích však uběhly sotva tři minuty a Real už zase vedl. Rohový kop přizvedl na přední tyči Ronaldo přesně k nehlídanému Casemirovi, pro nejž už nebyl žádný problém připsat si z bezprostřední blízkosti důležitý gól na 2:1. Závěr utkání si již hosté pohlídali a jsou tak zase o kus blíže zisku vysněného ligového titulu.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Espanyol Barcelona 1:1

18.03.2017 13:00

Góly: 20. Kike - 50. José Manuel Jurado

Asi spravedlivou remízou skončil souboj dvou celků z horní poloviny tabulky, které se hodlají v poslední čtvrtině sezóny poprat o evropské poháry. Zatímco Eibar, který se ujal vedení po dvaceti minutách díky Kikemu, prodloužil svou sérii bez výhry už na čtyři kola, hosté, kteří srovnali Josém Manuelem Juradem, rozšířili své konto remíz už na číslo deset.

Oba poločasy nám nějaký strhující fotbal plný gólových šancí nepřinesl. Možná že v první pětadvacetiminutovce byl o něco aktivnější basický celek, který nakonec jednu ze svých mála šancí dokázal využít. Pedro León z pravé strany našel svým centrem na bližší tyčce Kikeho, který tvrdou hlavičkou překonal gólmana Diega Lópeze.

Další, kdo se odvážil vypálit na bránu, byl Dani García, ten ovšem Diega Lópeze svým podnikáním ohrozit nemohl. Na druhé straně se zastřeloval Pérez po půlhodině hry, nicméně ani on nemířil přesně. Domácí brankář Yoel vlastně nemusel zasahovat v tomhle utkání ani jednou, a to i proto, že si v 50. minutě úspěšný zákrok na své konto nepřipsal.

Gerard Moreno poslal zprava dlouhý pas do šestnáctky, kde se ocitl nehlídaný José Jurado, a ačkoli ten musel předvést poměrně těžké zakončení z běhu, usměrnil míč z halfvoleje nádherně ke vzdálenější tyčce. Eibar byl o něco aktivnější, co se následné hry směrem dopředu týče, tři body ovšem na svou stranu nestrhl.

Minutu po inkasovaném gólu mohl soupeři oplácet Kike, dvakrát ho ovšem vychytal Diego López. V 59. minutě se snažil skórovat Inui, který je aktuálně ve velmi slušné formě, ale kýžený a chtěný prostor minul. Šest minut před koncem se ve slušné pozici objevil rovněž Bebé, nicméně i on narazil na rukavice Diega Lópeze.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Villarreal CF 1:0

17.03.2017 20:45

Góly: 10. Kevin-Prince Boateng

Villarreal překvapivě ztratil na Kanárských ostrovech všechny tři body, když se mu utkání nevratně zkomplikovalo už po dvaceti minutách. Las Palmas totiž nejenže dalo rychlý gól, ale ještě v prvním poločase se dostalo vyloučením Victora Ruize do početní převahy, která vydržela až do konce utkání.

Žlutá ponorka nezačala na Estadio Gran Canaria vůbec dobře. V úvodu sice byla aktivnější, ale v 10. minutě inkasovala. Catellano poslal do šestnáctky učebnicový centr a Kevin Prince Boateng hlavou v pohodě zavěsil. Ghanský fotbalista byl jednou z ústředních postav i druhého klíčového okamžiku, to když byl zezadu faulován Victorem Ruizem. Sudí v tomto případě neměl na vybranou, Victor Ruiz obdržel červenou kartu a Villarreal byl rázem ve velkých problémech.

Další šance Las Palmas začaly přicházet brzy. Parádní přímý kop Lemose skončil na břevně a ránu Mesy fantasticky zlikvidoval brankář Fernández.

Domácím se druhou branku nepodařilo vstřelit a to ani ve druhém poločase, byť k tomu byli několikrát velmi blízko. V úvodu druhého dějství hlavičkoval mimo Boateng. Šance se urodila i na druhé straně. Sansone si na hranici pokutového území udělal prostor ke střele a Lizoain musel zasahovat. Brankář domácích se pak vytáhl ještě jednou, když vychytal střelu Triguerose. Nic dalšího už utkání nepřineslo, výsledek se nezměnil a domácí tak mohou slavit zisk tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid27205271:2865
2.FC Barcelona28196381:2563
3.Sevilla FC28176552:3457
4.Atlético Madrid28167552:2355
5.Villarreal CF28139639:2048
6.Real Sociedad281531042:3948
7.Athletic Bilbao281351035:3244
8.SD Eibar28118944:3941
9.Espanyol Barcelona281010840:3940
10.Deportivo Alavés281010829:3340
11.Celta Vigo271151140:4538
12.UD Las Palmas28981144:4535
13.Real Betis28871331:4431
14.Valencia CF28861438:5130
15.Málaga CF28691333:4527
16.Deportivo La Coruña28691331:4327
17.CD Leganés28681422:4126
18.Sporting Gijón28561731:5721
19.Granada CF28471725:5819
20.CA Osasuna28181928:6711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
C-M@ster

Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

presne, po tom trapasu s realem jim preju nepoharove umisteni

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjareal

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálne zachránení *ba duum tssssss*

Reagovat
Phillipinho

Tak Setien oznamil, ze po sezone konci. Jsem zvedav, kdo ho ligy angazuje. Myslim, ze po nem pujde Valencie.

Reagovat
Ángel di María 22

No, uff. K Zidanovi no comment už.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem nesledoval, co se stalo?

Reagovat
DreamTeam

Opět to zvládnul

Reagovat
Kenneth

Nakonec si nas Casemiro povodil . U Balea to ale nehrozi. Betis odnicen.

Reagovat
madridcan

Villareal, Athletic a stale Barca1 taha za kratsi koniec. Kedy to uz konecne pride? Zatial 3:0 premna pri tvojom podcenovani Valencie. Aby na korigovanie v Celte nebolo neskoro

Reagovat
Kokesh

Stridani bylo reakce na Muniana a jasnou volbu Athletica hrat po krajich. Bale sel nalevo, Lucas kryl stred i kraje a s prichodem Isca se to vyjasnilo jeste lepe. Diky tomu pravdepodobne nemelo Athletico ani zadny zaverecny tlak, zadnou vylozenou sanci. Mozna se to tedy nevyplatilo ihned, diky obdrzenemu golu, ale mame tri body, tezko to byl uplne spatny tah.

Aspon je videt, ze Zidane u zapasu premysli a taktizuje. Ma svoje metody a svuj styl, ktery mu vychazi, kazdy z nas by tezil ze svyxh zkusenosti a metod, nikdo nema patent na to, co je spravny a co ne.

Plus za vystridani Crise, tohle pro me bylo jeste prekvapivejsi nez stridani Luky. Stal si totiz za svym a Gareth byl pro jeho taktiku potrebnejsi, nez Cristiano.

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Ale ten timing byl porad dost spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo v roce 2017 top level. Nemam co bych proti nemu rekl, perfektne si tu formu nacasoval, tak snad mu to vydrzi co nejdyl.

Reagovat
David143

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

I Benzema se nakonec zvedá. Naopak Kroos s Modrićem dost mimo, (já bych dnes Luku sundal taky), což je před Bayernem docela problém.

Reagovat
ADM

Však to sú ešte 3 týždne..

Reagovat
vilp

A taky už to trvá víc jak tři týždne.

Reagovat
X-bano-X

Tak to asi január patrí do roku 2016

Reagovat
madridcan

Top fanusik Realu, toto bude pravda Seriozne, bez ironie

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem ty zápasy neviděl a jsem strašně rád, že jde zase nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednooky.... Vedle Benzemy a Balea bych měl top level i já.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm to minulá sezona byla top dovedl real k lize mistru a portugasko k vyhre na euru ale letos? letos zatim nic moc vetsinou goly z penalt a spali hodne sanci... letos ma na konte 25 golu ale messi jich ma kulatych 40..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je mi fuk, protože na rozdíl od Ronalda se na něm ještě nezačíná projevovat věk. Ale to taky přijde. A taky hlavně píšu o roce 2017 a ne celý sezoně. První půlku sezony měl slabší, v LM dal jen 2 góly a v lize neskóroval konzistentně (10 gólů v lize, ale 8 z nich přišlo ve 3 zápasech). V novým roce to je už lepší, má 9 gólů v 11 zápasech ale hlavně se zvednul i herně. Přijde mi, že už tolik nestřílí z nesmyslných pozic a je celkově prospěšnější.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

myslím , že to je rozumný zdůvodnění

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao běžte do p*čí faaaaakt

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Tak vitaj, vidim ze si tu novy. Vrelo ti mozem odporucit skvelu partiu ako su Bano, Barca1, patas92, toth ... s tymi si budes urco rozumiet a rychlo sem zapadnes Tak vela stastia

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tituly v Lize Mistrů:

Real Madrid 11

barcelona 5

Ligové tituly:

Real Madrid 32

barcelona 24

Real Madrid je prostě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože real tu ligu mistru a la ligu vyhraval pravidelne rok co rok jeste za do alfreda di stefana:D ted uz to neni tak pravidelny:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Spoléhat se na pomoc druhým není vždy tím nejlepším řešením.Navíc po té komedii co předvedla Barcelona hlavně Suarez v OF LM,tak by bylo jen dobře,aby titul ve Španělsku vyhrál Real Madrid.

Reagovat
X-bano-X

"bylo jen dobře,aby titul ve Španělsku vyhrál Real Madrid" to ako fakt?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ano, to ako fakt. Tych ochotnikov z Camp Nou mali nechat max Segundu D

Reagovat
X-bano-X

Prosím ťa prečo sa miešaš do rozhovoru dospelých?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na sprostost treba vzdy reagovat

Reagovat
X-bano-X

Takže si myslíš že vanGomm píše sprostosti? Čo ťa k tomu vedie?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si trotl, na to ine slovo neexistuje

Reagovat
X-bano-X

Čo ťa k tomu vedie?

Reagovat
smazaný uživatel

Selský rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyolu by měl být brzy znovu k dispozici Óscar Duarte. Kostarický obránce utrpěl v závěru zápasu s Eibarem zranění kolena, podle prvních zpráv se ale nejedná o nic vážného. (marca.com)

Super, nevyzeralo to s ním dobre (väzy alebo nejaký taký hnus)

Reagovat
pantondavo

Takhle by ta tabulka mohla skončit

Reagovat
valloire

Prostě si ten titul vemem. Stejně ho ostatním jenom půjčujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Reagovat
h8_sfatto

Balotelli a Boateng došli letos do očistce, či čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

tá obrana Osasuny, banda klaunov, chýba tomu srdiečko, chýba tomu Patxi... a to som sa na nich tešil...

dneska dostaneme namrdané od Ovieda, takže opäť sa zopakuje historia a náš strmý pád do Segundy B

Reagovat
Jordi Alba

Sleduješ Rayo ? Hrajou tak špatně, jak to vypadá ?

Reagovat
Jordi Alba

Já teď sledoval Girona x Cadiz, tak snad si to Girona neposere a skončí 2., los má celkem téžkej, hlavně ne play off, to by zas dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dúfam, že ich dotiahne Cádiz a z play off postúpi Oviedo, Levante je už viac menej jasné

Reagovat
smazaný uživatel

banda tragikomikov, teraz je tretí tréner a furt sa na tom ihrisku motajú bez nejakého väčšieho zmyslu... jedine ten Alex Moreno za niečo stojí, mladí na začiatku makali, teraz sa prispôsobili väčšine, Miku je totálne mimo, Manucho ten nedá už asi nikdy gol, Ebert je asi perna v liehu, reprezentant Lass si ide to svoje hovno už tretí rok...

teraz sa to bude skúšať asi na troch stopérov, takže čakám dobre namrdané...

Reagovat
Jordi Alba

Budu držet palce ztráta Ovieda by byla fajn. To Levante si to už pohlídá a pak by to mohlo bejt mezi Gironou, Cadizem a Tenerifem. Getafe a spol snad do boje o 2. místo nezasáhnou.

Reagovat
Jordi Alba

+ samozřejmě ještě mezi tím Oviedem.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ vedieme z penalty a klasicky máme vysoké držanie lopty, čiže Míchel asi bude chcieť hrať niečo medzi Jemézom a Sandovalom

Reagovat
Jordi Alba

Udržet, udržet nebo nejhůř remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 inak Oviedo trénuje Hierro

Reagovat
Jordi Alba

Pěkné, ale třeba se hlavně zbavit toho Cadizu, páč ten los pro tu Gironu je nebezpečný.

Reagovat
X-bano-X

Ja v Gironu už ani nedúfam. Po tom čo minule predrbali nepredrbatelné.

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby jen loni ..

Reagovat
X-bano-X

Myslím to keď vonku vyhrali tuším 4:0 a doma prehrali 0:5 alebo ak nejak. To bolo epické.

Reagovat
Jordi Alba

2 Roky zpět nad Zaragozou 1. zápas 3:0 pro Gironu a 2. 4:1 a postup Zaragozy, jestli myslíš tohle.

Reagovat
X-bano-X

Asi to bude ono.

Reagovat
smazaný uživatel

pche, Cádiz je peckové mužstvo, fanúšikovia, fajn mesto, pravá ponorka

tí musia hrať primeru, aj keď asi s podobným výsledkom ako Osasuna ale nech si ju zahrajú, miesto Gijónov, Leganésov, Granady, falošnej ponorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Leganés - Malaga, tento zápas určite pritiahol milióny fanúšikov z Ázie k televíznym obrazovkám

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilu som sa na to pozeral vydrzal som polcas, neuveritelna sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga mala dneska vyhrať, keď dnes Granada vyhraje, zbytočne sa dostane pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillská haluz došla svojho konca Snáď sa to povestné šťastíčko prenesie do tej lepšej časti Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

+ Frente Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je skoda, ze Setien konci, urcite odvedl kvalitni praci u palem a posledni zapasy se zacinaj priblizovat tomu co predvadeli na zacatku sezony...jinak tenhle zapas, byl od ponorky tragedie, hrubka u golu a pak dalsi kdyz jim utekl boateng, naopak pochvala pro palmy, ze nehrali na udrzbu, kdyz vedli nad oslabenym souperem..

Reagovat
X-bano-X

OT: Heerenveen - Feyenoord 1:2 ďalšia prehra, tentokrát proti pravdepodobnému majstrovi. Odegaard nehral.

Reagovat
vilp

Kdyby nebylo Realu a jeho hráčů, tak tady fakt nemáš žádnou zábavu.

Reagovat
Kenneth

Ma prece v oblibenych tymech Ajax.

Reagovat
X-bano-X

Uľavil si si, mindráčik?

Reagovat
Kenneth

Ten mas ale evidentne ty.

Reagovat
X-bano-X

To vidíme. Tvoja malicherná dušička neuniesla čo som napísal pri zápase Realu? Ako hovorí Brandon "Nechceš si o tom popovídad?"

Reagovat
smazaný uživatel

Bano někoho oslovuje jako mindráčka

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

To ale nie je pravda, stále sú tu ešte jeho fanúšikovia. Ale máš pravdu, začalo ma to veľmi baviť. Po prestupe sa tu vyrojilo fanúšikov Heerenveenu ako múch na kravskom lajne. Dokonca tu padali familiárne názvy ako srdiečka......prišli komenty pri prvom nástupe Odegaarda, pri prvej základnej zostave, potom prišla séria prehier a muchy odleteli a vzali aj lajno sebou. Mne nie je cudzia žiadna futbalová téma a ak sem dám aj viditeľné OT, aj tak sa sem vyrúti pár "tiežfanúšikov" so svojimi úžasnými postrehmi. Takže konieckoncov sú to vždy len reakcie na mňa a nie na to čo píšem, ono u hlupákov je to signifikantným znakom.(Nič z toho nie je mierené na teba)

Reagovat
Kenneth

Kdyby Odegaard hral, tak tu zadny OT nepises. Tak konecne prestan lhat.

Reagovat
X-bano-X

Heh písal som to tu aj minule keď hral........ To by si vedel, keby si si vytriasol tú kopu sračiek ktorú nosíš v hlave a začať používať mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se vratil jeste blbejsi

Reagovat
Ed_Hazard

Preco riesis svoje osobne problemy na internete Je jasne ze u teba nie je vsetko s kostolnym poriadkom.

Srdiecka som pouzil ja tusim minuly vikend (iba preto ze sa mi nechcelo pisat Heerenveen ), nikto iny to tu predtym nenapisal. A tu im ani nikto nefandi, ale kludne tu rozoberaj kokotiny aj stories aj nadalej

Reagovat
X-bano-X

psychonalyza hodna tvojej povesti. Tzv. na kkt

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, ze Savic opat ukazal svoju povestnu rychlost pri gole Correu.

Reagovat
madridcan

Koniec sveta moze nastat

Reagovat
PP

ještě ne, ale už to začíná.. Manchester United se dostal po půl roce ze 6. místa, Arsenal nebude 4. a Spurs skončí před Arsenalem.

Reagovat
ADM

Ok, Neymar dnes zas absolútne top level a súčasne by som si z neho najradšej vytrhal vlasy niekedy. Snáď to do LM vyladí. Inak Luis sa v prvom polčase krásne bil a Umtiti ako vždy spolahlivý. Iniesta sa dopredu snažil ale sklamal.

No a Messi dnes mohol mať tak 5 áčiek, ale to by som si z Neymara nevytrhol ani jeden vlas

Reagovat
LAM

Už jsem myslel že to bude prostě zápas blbec kdy nám tam před hromadu šancí Valencie v 88 minutě střelí gol na 3:3 a bude,ale naštěstí ne.Dneska jsme měli dát těch golů 10,protože šancí byla zas hromada.

Nejlepší opět jasně Leo.Ani ne tak za dva goly,ale za celkovou mezihru a hlavně i kvůli tomu kolik zas vymyslel golovek,opravdu Topka Bohužel to spoluhráči hrozně pálili.

Zůstáváme ve ře o tiul tak uvidíme jak to bude vypadat po repre pauze.

Reagovat
ADM

A všetci bez rozdielu či je naša pleť biela alebo bordovo-modrá sa na záver kola pomodlime za repre pauzu bez zranení.

Reagovat
LAM

Jojo.Hlavně Jihoameričani mají klasicky hodně těžkou repre pauzu.

Jinak Messi bude chybět na Granadě,tak to jsem na ně zvědavej.

Reagovat
ADM

zámerne sa vykartoval aby nechýbal doma proti Seville

Reagovat
LAM

Ale to já věděl už před zápasem že se vykartuje,ale jsme zvědavej jak budem hrát bez něj.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena + 11m ..classic, ine sme za stavu 1:1 necakali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Real...no už z toho je jasný, že jsi retard

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac, ale nazory plastic fans FCB ma vobec nezaujimaju

Reagovat
valloire

to svědčí o vytříbeném vkusu, zato tvoje kombo je k zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, MSN dnes skvělé co jsem viděl pokud jsme hráli v početní převaze hůř, tak to je u nás zcela normální věc, nad kterou není třeba se pozastavovat

Reagovat
blaugrana

Kazdopadne zaloha zas dnes hodne slaba. Don tam mal svetle momenty, ale zvysom absolutne nic. V lete bude mat vedenie co robit, pretoze vez zalohy zo nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Suárez překročil 30 gólů v sezoně a Messi 40...naposledy dal míň než 40 v sezoně 08/09

Reagovat
LAM

A to v tý sezoně hrál naprosto úžasně.Jeho herní stanart je něco se kem tak v budoucnu neuvidí.

Reagovat
Visca el barca

je nejlepší

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

100 pre Barcu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Free_player

Reagovat
X-bano-X

"Barcelona přehrála Valencii a na Real Madrid stále ztrácí pět bodů, vedoucí celek totiž uspěl v Bilbau." Neverím

Reagovat
madridcan

Tento rok to dame. Po dnesku uz o tom nepochybujem. Barca nato nema. Na ich mieste sa sustredim na Juventus.

Reagovat
Kenneth

Moc arogantni. My totiz taky nejsme zadny herni zazrak posledni mesice.

Reagovat
madridcan

Ano? Stale vacsi ako oni no Ale ked mienis byt alibista ako Blaugrana, tak nech sa paci.

Reagovat
drussbarb

Palec nahoru za upřímnost

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

Vždyť ten náš fotbal je daleko zábavnější než ten váš. Počkej, zas to poserete a všichni se ti tady vysmějou. Nebo, jestli tě ta vaše pragmatická nuda baví 2 body je nic

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavnější to je pravda

Reagovat
Visca el barca

Fotbal je o gólech a dáváme jich víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti faktor no.

Reagovat
Spalovač šancí

Real vyhraje dohrávku se Celtou?

Reagovat
X-bano-X

Podľa všetkého ju už vyhral

Reagovat
madridcan

Takto, normalne by ju vyhral, ale v tom case uz asi budeme mat titul a Celta bude riesit finale EL, takze to moze byt nepodstatny zapas.

Reagovat
Billy McClane

Mohol by si prosim prestat vytacat bana do nepricetnosti?

Reagovat
Baronne

Dávej pozor, na tyhle kecy se většinou doplácí

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Josifek

Taky mě to zarazilo

Reagovat
Switchback

40 - Lionel Messi is the only La Liga player to reach 40 goals in each of the last eight seasons in all competitions. Extra-terrestrial.

Je to prostě frajer

Reagovat
Visca el barca

Je nejlepší

Reagovat
X-bano-X

Tak jest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ty vole ten Suarez je horší a horší, na jeho počest by se mohl vymyslet nějakej novotvar, kterej by umocňoval slovo ostuda, humus tohle

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ty pozice změnili hezky. Dřív Real ubrečené buzny a Barcelona naprostí dříči a teďka Barca taková banda ufňukaných teploušů v čele s piquém.

Reagovat
roman1978

Jebat opavu

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tvojí matce

Reagovat
roman1978

čuráku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit naraz Realu a Barcelone, to chce slusnu davku demencie

Reagovat
valloire

2x přemýšlej, jednou piš...

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak v nadpise sa rozdiel 5 bodov opravil. V suhrne nasho zapasu ostava 5 bodova strata. Niekto nam tu nepraje :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Este jedna vec. Tak tendencny popis penaltoveho zakroku na Suareza som snad este nevidel. Pan pise pre bilibalet?

Reagovat
Billy McClane

Ty si fakt neskutocna placka. A pravdepdoobne si si uz definitivne zasadol na uvolneny tron po jiri-fcb Len tak dalej a stanes sa aj ty legendou

Reagovat
smazaný uživatel

jiri se oproti němu ještě držel při zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nekdy mel i uroven a byl inteligentnejsi.

Reagovat
pantondavo

Přesně, nechápu, proč se tam píše o ustání zákroku, když tam žádnej zákrok, kterej by měl zapříčinit pád nebyl. Tím samozřejmě nezpochybňuju, že to je pískatelný, ale jen s příspěním hráče, faul to byl ta na 0,01 %, zbytek byl hereckej výkon.

Tohle přece nemůže bavit ani fandy Barcy, tak špatně na tom nejste, abyste museli zápasy vyhrávat takovým způsobem, jakým to zajišťuje Suarez.

Reagovat
ADM

A povieš mi ako inak mal reagovať ked nemohol dostihnúť loptu lebo ho Mangala ťahal za dres? Ved len rozhodil ruky a pustil sa na kolena. Takisto reaguje 99% futbalistov v tejto situacii.

Reagovat
Switchback

Bro, reaguješ na trolla ...

Reagovat
patas92

*trotla

Reagovat
pantondavo

Jen se podpořte, nikdo jinej to za vás neudělá

Reagovat
pantondavo

Nevidim, že by reagoval na tvůj příspěvek.

Reagovat
Switchback

Nepiš, šmejde

Reagovat
pantondavo

Ne, ty nepiš, šmejde.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pantondavo

Tys ten "zákrok" asi neviděl, co? To nebylo ani stažení za dres, však ho držel tak půl sekundy a Suarez hned spadnul s rukama nahoru, věděl, že Mangala má žlutou, tak po tom šel, reálně si takovýho zatáhání ani nevšimneš a mimo vápno se to nikdy nepíská, protože to nikdo nevidí a nikdo není takovej filmař aby padal, když to není zákrok, kterej ti znemožní hrát.

Reagovat
X-bano-X

Kolko by ta teda mal obranca drzat aby to bol faul. Kolkokrat ta ma kopnut.....vbiehas do vapna stoper ta zatiahne, rozhodi ti pohyb a cav. Hladas uz bubaka za kazdym rohom

Reagovat
ADM

Idem si navariť obed

Reagovat
Switchback

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Uplne ukazkovy zakrok, ktory sa robi v strede ihriska a v 95% pripadov po nom nasleduje zlta karta. Ked chces trollit tak si aspon vyber priestrelnejsu situaciu

Reagovat
pantondavo

Takovýho tahání je ve vápně při každým rohu nespočet, to by se mohla penalta pískat při KAŽDÝM rohu, naprosto KAŽDÝM.

Reagovat
X-bano-X

Ale veď on by šiel sám na brankára vo vápne ak by ho nepotiahol. To nie je ťahanica pri rohu kde ti lopta môže ale nemusí priletieť. Tu zabránil 100% šanci a sám to dobre vedel, veď ani necekol a odišiel z ihriska......

Reagovat
pantondavo

Aha, takže faul bez míče není faul, jo?

Reagovat
X-bano-X

Nejde o to že miešaš jablká s hruškami, veď stane sa. Nejde ani o to že pravdepodobne trolíš, veď robí to tu veľa ľudí. Nejde dokonca ani o to, že ti to ozaj ale ozaj vôbec nejde, veď takých je tu plná riť. Ale že sekáš vetu za vetou bez rozmyslu, logickej nadväznosti a tak nejak chaoticky mi začína jemne vadiť. Takže nabudúce radšej nomenklatúra, imanencia, badzgať. To by dávalo väčší zmysel

Reagovat
pantondavo

"…kde ti lopta môže ale nemusí priletieť." Proto se ptám - faul bez míče není faul? Já vim, že přes svoje trollící brejle už špatně vidíš, ale zkus si to přečíst ještě jednou, napsal si pěknou piškutálii.

Já bych prostě jen rád věděl, jakej je rozdíl mezi elegantním zatáhnutím za dres způsobeným tlakovou vlnou dobíhajícího hráče a zataháním za dres ve vápně před rohem/standardkou, kterých se v každým zápase sane několik? Jen to. Nic víc. Nepotřebuju pořád dokola poslouchat zaseknutou desku o tom, jak trollím a nezvládám a kdo ví, co ještě.

Anebo úplně narovinu:

Chceš mi říct, že ti dvě poslední penalty na Suareze přišly naprosto OK a obhajoval bys je úplně stejně, kdyby je místo Suareze udělal třeba Ronaldo?

Reagovat
X-bano-X

Takže síce opäť jablká a hrušky ale ok. Tudy cesta nevede, tak to skúsime inak. Porovnávať situáciu keď hráč vbieha do 100% gólovky s naťahovaním sa pri rohu je proste mimo. To je ako porovnávať penatlu a aut. Ja som pravidlá futbalu nevymyslel, skús svoje otázky smerovať na UEFU alebo tak niečo.

Čo sa týka Suaréza a penált. Posledná podľa mňa úplne jasná. V zápase s PSG by som to nepískol. Síce som čítal tento článok a videl toto video http://www.101greatgoals.com/news/new-footage-suggests-luis-suarez-fouled-barca-5th-goal-v-psg/ , kde jasne vidieť že ho proste trafil ale ja by som to v tom momente v zápase nepískol, na to bol Suaréz až moc teatrálny. A Ronalda by som do toho neťahal, ten proti Vigu padol bez dotyku a robí to prakticky pravidelne. Na to ako vyzerá by mal zvládnuť ranu bejzbolkou.......

Reagovat
pantondavo

"Nemohl dostihnout loptu", z toho budu chccát smíchy ještě dlouho Nemohl ji dostihnout, protože místo pohybu noh vyhodil ruce nad hlavu a pokrčil kolena

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.squawka.com/comparison-matrix#la_liga/2016/2017/lionel_messi/712/712/1569/0/p|la_liga/2016/2017/luis_suárez/712/712/529/0/p|la_liga/2016/2017/neymar/712/712/5001/0/p|la_liga/2016/2017/cristiano_ronaldo/712/712/232/0/p#total_score/attack_score/defence_score/possession_score/total_forward_passes/key_passes/chances_created/goals_scored/goals_-_outside_area/successful_take_ons/assists#total na tejto stranke, si mozete porovnat total score vsetkých top utocnikov, suverenne najlepsi Messi...v porovnani s MSN je Ronaldo najhorsi, ale to nestaci lepsie skore odneho maju aj Cavani, Griezmann, Alexis, Higuain ci Lewandovski....Ronaldo neni tuto sezonu ani v TOP10

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je skvela Messi kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

mozes kludne spavat teraz uz?

Reagovat
pantondavo

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nic nového.Tuhle sezonu není ani Top 20

Reagovat
Kenneth

Vypis tu prosim tu Top 20.

Reagovat
Visca el barca

Tak jsem si dal tu práci a koukl se do pěti lig do top týmů a skoro 20 jich je.Hazard, Alexis, Thiago Silva, Cavani, Thiago Alcantara, Messi, Neymar, Suaréz, Griezman, Lewandovski, Pipita, Hamšík, Insigne, Mertens, Bruno Soriano, Fazio, Dzeko.

Reagovat
Visca el barca

Výkony v lize.

Reagovat
ADM

Ramos, Auba, Marcelo by v takomto zozname tiež mali byť

Reagovat
Visca el barca

Tak já vycházím jen z těch čísel co tam jsou a tam je Ronaldo před nimi. Nehledě na to, že jsem sem nevypsal hráče z horších týmů, takže ano Ronaldo není ani do top 20.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hodne divnej seznam. Hlavne ty posledni jmena. Soriano, Fazio, Dzeko? Proc?

Reagovat
Visca el barca

Tak si tu stránku otevři a koukni se na ten rating.

Reagovat
Visca el barca

Pak jsem samozřejmě zapomněl na Pogbu, Eriksena.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Visca el barca

smát se můžeš jak chceš. čísla maj vyšší.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Visca el barca

Je to sice jen statistika, ale je osekaná od subjektivního názoru, což je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale praveze v tyhle total score, attacking score a další, moc duveru nemam, protoze to je opacny extrem od podani neceho subjektivne. Snazi se podat objektivne neco co objektivne podat nejde. Nemuzes proste prinos jednoho hrace shrnout do jednoho cisla. Bral bych porovnavani podle jednotlivych statistik jako goly, asistence atd, ale tyhle agregovany ukazatele jsou blbost. Stejne jako treba znamky na whoscored.

Reagovat
Visca el barca

Jasný, já tě chápu. Ale něco na tom je. Messi má 1800 což odpovídá tomu že letos hraje o třídu líp než všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě je to skóre vyčíslený z nějakého koeficientu právě z gólů, asistencí atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to urcite je. Problem je v tom, ze tu rovnici si pravdepodobne vymysleli sami a ruznym velicinam jako prave treba goly, asistence, priradili urcitou vahu, se kterou ale ostatni nemusi souhlasit. Takovy veci proste nejde objektivne popsat.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu, je to furt objektivnější, než my tady

Reagovat
valloire

Vůbec. Měřítko objektivity jsem já. Protože jsem nejzkušenější. Howgh

Reagovat
X-bano-X

Takto ale môžeš napadnúť prakticky akékoľvek hodnotenie. To by ani tak jednoduchá vec ako zlatá kopačka nemusela dávať zmysel, keďže aj v nej sú krajiny násobené koeficientom s ktorým nemusí každý súhlasiť..........

Reagovat
Kenneth

Protoze statistika.

Reagovat
Ed_Hazard

Vy niektorí fakt nemáte čo robiť, že

Reagovat
Visca el barca

Tak jak okecáč čísla a to co ten hráč na hřišti dělá?

Reagovat
valloire

Ronaldo má Zlatej míč. Má ho z posledních 4 sezon 3x. Ronaldo je nejlepší. Tak velí logika. Přes to žádnej podivnej statistickej vlak nejede. I kdyby chtěl jet, vykolejí.

Reagovat
Visca el barca

Zlatej míč je cena popularity

Reagovat
valloire

asi jo no, Messi jich má 5

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, i fanousci maji radeji Lea

Reagovat
valloire

to je ta dnešní zvrácená doba

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale zas netreba to podcenovat...Hele, tak sem premyslel, jak bude hrat Messi, az bude na to sam, kdyz Cris bude ve sportovnim duchodu...Jestli bude furt na spici i v pozdejsim veku, nebude mu chybet sila a rychlost, jestli neztrati odchodem Crise svuj hnaci motor...Bude to zvlastni, ti dva se navzajem potrebuji...ikdyz kralovali v ruznych ligach i na sobe nezavisle, precijen to spanelsky obdobi u obou je podle me zmenilo

Reagovat
valloire

Taky půjde dolů, nebude tak dominantní, ale má dobrý přihrávky, tak se soustředí na to. Upraví svou hru. Ale to se tady už rozebíralo. Uvidíme jak budou zklamaní žrouti statistik, až nebude mít gol na zápas.

Reagovat
Kokesh

To ani nikdy mit nebude. V TOP20 strelcu La Ligy ma jen jediny hrac prumer pres jednu branku na zapas a vsichni vime kdo to je.

Reagovat
valloire

Někteří dělají, že to neví....

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, který přišel do la ligy jako top hráč v r.2009, Messi má ty statistiky od r.2004 tedy, když mu bylo 17let a začínal, pokud bychom je srovnávali od r.2009, kdy přišel Ronaldo tak by to bylo 1,11 g/z pro Messiho a 1,08g/z pro Ronalda. Takže takový rozdíl to není.

Reagovat
Kokesh

Pokud, kdyby...

Prijit Cris ihned do RM, tak je zase nejlepsi strelec v historii La Ligy misto Messiho, to si nevyberes.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně pokud, kdyby...

Na tom kdo je lepší se stejně nikdy nikdo nedohodne. Někdo má radši Messiho někdo Ronalda.

Reagovat
alcantara

A na to si prisiel ako?

Reagovat
Kokesh

Normalne. Podival jsem se kolik dal gólů za MU, secetl to s temi v Realu a ver nebo ne, byl by pred nim.

Je proste starsi a ma vice golu, nechapu proc hned brecite kdo je lepsi strelec...

Reagovat
alcantara

Tak to je jasne v absolutnych cislach, odhliadnuc od toho, ze je ta argumentacia pritiahnuta za vlasy ako maloco.

Reagovat
Kokesh

Není, proste by byl nejlepším střelcem. Nechápu co je na tom těžkého pochopit...

Reagovat
alcantara

Ved sa staci pozriet na ich celokarierne statistiky a je uplne jasne, kto je lepsi strelec. Cisla neoklames.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tam už je ten rozdíl větší. Messi je jen jeden

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
Ed_Hazard

Vy niektorí fakt nemáte čo robiť, že

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi je tuhle sezónu bezkonkurenční to žádná . Porovnal jsem si tam i Čecha s jinými brankáři a na to jak na něj spousta lidí nadává tak nedopadl vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Barcelona tak čistě, nebo následující fakta nahrávají těm, kteří za vším vidí nadržování katalánskému týmu? Ať tak či tak, Barça v dosavadním průběhu 28 kol neměla ani jednoho vyloučeného hráče a nekopala se proti ní jediná penalta. To se nestalo od roku 1971. Naposledy hráč Barcelony dostal červenou kartu v lize 25. října 2015 (Mascherano) a penalta se proti ní kopala 14. února 2016 - Guidetti z Viga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak to je hustý, Franco by nevěřil

Reagovat
Ed_Hazard

Začínam mať pocit, že mal Franco padavana, ktorý prebehol k temnej strane sily

Reagovat
X-bano-X

Hraje tak čistě.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Radši dostane gól z hovna, než aby faulovala ve vápně

Reagovat
X-bano-X

Presne tak to vidím aj ja

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

Takže bych to shrnul. Barcelona loni kopala rekordních 19 penalt v lize. Letos se proti ní nekopala jediná penalta a nemá vyloučeného hráče v lize. 46 let se to nestalo. Gerard Pique si stěžuje na sudí. Absurdní. Na takovou drzost i ve světle LM musí mít opravdu silný žaludek.

Reagovat
Billy McClane

Ale prosim ta, ved tu su jedinci, ktori ti dokazu podat analyzu, ze v slavnom zapase s Chelsea boli vlastne oni tymi poskodenymi. Ten klub je dlhe roky funguje v maximalnej miere pokrytectva, takze skoda sa vobec nad tym pozastavovat, pretoze tito ludia si obhaja aj vrazdu v priamom prenose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Som rad, ze si sa v tej prvej vete nasiel. Prave na tvoju "analyzu" som si spomenul

Reagovat
valloire

Já vím. Je tu plno nadějných budoucích politiků.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Majk91

Reagovat
Spasitel

Reagovat
raduinho

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Vieš ktorý tím má v lige historicky najviac penalt? Skús sa na to pozrieť prosím ťa

Reagovat
valloire

držel bych se současnosti

Reagovat
Rssa

najednou...jinak historii jen srsis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

koho zajímá historie.....současnost, to je tzv. kůl

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

Reagovat
Cizinkx

Zásah

Reagovat
technecium

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekne.

Reagovat
Kenneth

Dostal te vale

Reagovat
valloire

a nenapadá vás tady, proč je tam ten smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

porad stejne blbej

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
tunkic

Reagovat
Diego2

Reagovat
Murena

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

barca

Reagovat
patas92

Jestli ti to udělá dobře, tak si ho klidně shrni

Reagovat
valloire

jo, to mi dělá dobře

Reagovat
patas92

Umyj si pak ruce

Reagovat
valloire

neboj, nedělám to poprvé

Reagovat
patas92

O tom nepochybuju

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Munir has scored as many league goals in Barcelona games this season as Alcacer.

Reagovat
Rssa

obchod stoleti...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
QooBo

Munir odohral 3x viac minút ako Paco, tiež zrovna nehviezdi a je to takisto brutálny palič ...

Reagovat
Dayman

* 4× míň

Reagovat
Dayman

Dokonce 5× méně, podle celkových minut.

Reagovat
valloire

Chvilka historie.

Bylo nebylo, na Julisku přijela jakási partička kdesi od moře. Byli to náramně sebevědomí chlapíci. Měli proč být sebevědomí. Hráli za klub, jenž nebyl obyčejný klub. Byl to klub, který byl víc. Byl víc než všechny kluby na celém světě. To se ale nelíbilo jakýmsi, z pohledu těch sebevědomých chlapíků, podivným buranům ze zapadákova kdesi, kde není moře. A kde není moře, tam žijí burani, to dá rozum. Ti burani se jmenovali Kříž a Vízek. Jejich driblérské úniky po křídlech učinily z obrany těch chlapíků "setrvalý stav". A protože v něm bylo chvílemi příliš úzko a těsno, čím dál tím více vyvolávali chlapíci "srážkovou činnost" v podobě faulů a nečistých zákroků. Mnohé italský suverén s píšťalkou odpískal, mnohé velkoryse přehlížel a provázel je gestikulací vybízející k pokračování ve hře. V první půlhodině přihlížející kvalifikovali jako pochybený smysl pro plynulost hry. Později bylo i tolerantnímu pozorovateli zjevné, že svou autoritu vybíjí ve shovívavosti k těm sebevědomým chlapíkům. Jejich konto unfair zákroků narůstalo, leč napomínán byl ten, jenž svými úniky motal hlavu těm chlapíkům. Vízek.

Jsou věci, které se i léty nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se podíval na statistiky. Od sezony 2009/10. Barcelona měla více penalt v lize v sezonach 2013/14 a 2015/16, ostatním sezonam kraluje hegemonsky Real Madrid.

a tohle už je na bohnice, co příspěvek to antibarcelonský žvást,

Reagovat
valloire

Kdo se v týhle chvilce historie baví o penaltách v současnosti mužiku?

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem se to bavíš, prosím tě? O tom že má Barca v SOUČASNOSTI víc penatl? No v la lize ma 5 a Real 6 o tom že nemá ani jednu červenou? Ok, zavoláme rozhodčímu aby příští kolo dal někomu z hráčů červenou, aby se váženému valloiremu ulevilo) vždyť to se panebože nestalo CELÝCH 75 LET, tak jak si to Barcelona může dovolit po 75 letech to porušit??!!! viď?mužiku

Reagovat
valloire

Tak znova, protože jsi zjevně zpomalený. Kdo se v týhle chvilce historie baví o penaltách v současnosti ?

Reagovat
smazaný uživatel

v tyhle chvilce historie kde doplňuješ "Jsou věci, které se i léty nemění." To vůbec nebyla narážka. Tak znova proč tohle děláš? Baví tě to viď

Reagovat
valloire

Jak můžeš vědět, na co je to narážka? Jsi věštec? A jak znova, kde jsi se ptal, proč tohle dělám? Já ty slova nikde nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

v tvém případě je velice těžké se dovtípit tvým narážkam vzhledem k tvým neustálým příspěvkům o ano to se velice omlouvám, mažu to znova a ptám se: Proč tohle děláš? Baví tě to viď?)

Reagovat
valloire

Chci přinést osvícení nevědomým...tedy i tobě. Mohl sis právě přečíst část komentáře k zápasu Barcelony na Julisce. Místo toho, aby ses zamyslel nad tím, jak skvěle hrála Dukla Praha proti nim, jak je dokázala dostat pod tlak a porazit, což by se dneska nemohlo stát a proč tomu tak je.....tak místo toho se mě ptáš proč to dělám.... No proto, abys to věděl. A kdo ví, ten se nediví a neptá. On ví.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo díky za úryvek komentáře zápasu Dukla Barcelona který neměl žádny podtext.

Reagovat
valloire

Vůbec nevím, co podtext je. Jsem starší a jsem na tom špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdy je ti člověku i celkem líto

Reagovat
valloire

tobě se ta pohádka nelíbila?

Reagovat
Diego2

No ja taky doufam ze v jeho veku nebudu na tom tak spatne aby jsem spal denodenne sracky na net ale zase obcas se na tom zasmeju co napise, komik je dobrej

Reagovat
valloire

takže, když je ti 30 nebo tak, je to v pořádku, když přes kolem 50 tak jsi na tom špatně to je dyškrymynacyja

Reagovat
Jordi Alba

Už ve 30 to je divný.

Reagovat
valloire

co přesně?

Reagovat
Jordi Alba

to psaní těch sraček, jak někdo psal.

Reagovat
valloire

no dovol, to jsou hodnotné a obohacující příspěvky

Reagovat
Jordi Alba

proto tam je napsáno, jak někdo psal, osobně bych si o těch moudrech nedovolil pochybovat.

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
smazaný uživatel

pekny

Reagovat
Kenneth

14.05. Sevilla doma

17.05. Celta venku

21.05. Malaga venku

Posledni tri kola. Vysmech...

Reagovat
Billy McClane

Co na to prezident Pique?

Reagovat
Kenneth

Doufam ze Real poda protest.

Reagovat
Kenneth

Mezi 30.04. A 07.05 je taky volny termin. Holt ten titul chteji dat Katalancum.

Reagovat
ADM

02–03/05/17: Semi-finals, first leg

Takisto EL...

Reagovat
Kenneth

Tak meli pockat jak dopadne ctvrtfinale.

Reagovat
ADM

Takže sa to ešte nedá zmeniť, ak oba tímy vypadnú?

Čo je teda každopádne dosť nepravdepodobné že to tak vynde preto ten termín stanovili tam .. nehrali ste zápas kvôli počasiu, začo nemôže ani Barcelona ani vedenie, šupli to na jediný celkom reálne možný termín (neviem či sú teda ešte nejaké iné) ale budeš tu vypisovať úblíženecké sračky. Ak ten titul po x rokoch chcete, tak to musíte vyhrať, káder na to máte dosť silný a dosť široký.

Reagovat
Kenneth

Nevim co tu zkousis, ani nechci videt ty ohlasy z vaseho tabora kdyby to bylo naopak. Sevilla a 2 tezke venkovni zapasy v tydnu, kdy se pravdepodobne bude hrat o titul. Kolik tymu v historii kdyz hrali o titul, meli posledni ligovy tyden v anglickym stylu?

Reagovat
ADM

A to akože niekto môže za to že vám ten los takto vyšiel a že zrovna keď ste mali hrať s Celtou tak boli búrky a vzhľadom na úspech oboch tímov v Európe / v Pohári sa musí kolo dohrávať na konci sezóny lebo iný termín nie je? Neviem čo skúšaš ty...

Vaše podmienky sú ťažšie, to chápem, ale ukazovať na ľudí ktorý za to môžu je smiešne. Vy ste zas mali vďaka tomu že ste nehrali kolo s Celtou 2 týždne volňa pred záverečnou časťou sezony. Myslis ze to tých hráčov ani trošku nezvýhodnilo napr oproti nám po fyzickej stránke? My sme takisto bojovali často o titul do posledného kola a takisto budete vy. Nakoniec, neodohráte si tam žiadny zápas navyše, len to čo sa odohrať má, aj keď chápem že odohrať na konci sezony 3 zápasy bude ťažsie ako odohrať 2.. Takisto si ale myslím, že ak vypadnete obaja z Europy tak ten zapas sa presunie

A mňa nezaujíma ako by na to reagovali ostatní z toho a toho tábora, myslel som že sa teraz bavia dvaja inteligentní fanúšikovia ktorí si vedia vzájomne uznať...

Reagovat
Kenneth

Srovnavat tu 2 tydny volna v pulce sezony s 3 tezkymi zapasy behem tydne, kde se nejspis rozhodne sezona. Wow.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

No podla vsetkeho boli volne len 2 terminy a uprednostnili Europu pred domacou ligou. Inak si myslim ze sa to riesilo s Celtou aj Realom. Neverim tomu ze Celta a Real chceli hrat zapas po Europe a vedenie ligy povedalo nie, bude to na konci ligy. Ak vypadnete obaja resp. Celta, urcite sa to bude dat presunut. Ak vypadnete len vy tak Celta na to nepristupi.

Reagovat
-Carles-

Mali dať kontumačne 3 body Realu hneď ako sa neodohral ten zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi neměl, teď ten jeho příspěvek s madridskými prokatalánci ztratil ještě víc smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu jinému by madridská asociace chtěla dát titul?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel dělá ta Celta no, ale jako teď už se s tím nemůže nic dělat. Že to bude na píču se vědělo už když se ten zápas odkládal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Technický sekretář FC Barcelona Robert Fernández pro rádio SER promluvil k volbě nového trenéra. "Jméno určím já. Samozřejmě si sedneme s prezidentem a dalšími manažery, ale konečně rozhodnutí bude na mně," řekl Fernández, jenž zároveň potvrdil kladný vztah k Ernestovi Valverdemu a hlavně k současnému asistentovi Juanovi Unzuému. "Juan je člověkem, který dobře zná klub, hráče a systém. Je připravený, což dokazoval roky."

Tak už je na 150% isté, že to bdue Unzué.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už při posledním zápase se mi zdálo, že to na zkoušku řídil on a ne Enrique.....

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Mercury

Veratti/Thiago. Nikoho jiného nechcu.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak, Herrera fakt ne.

Reagovat
blaugrana

Tak oni su prvi na zozname, ale najtazsie dosiahnutelni.

Reagovat
Mercury

Nez dalšího Gomese, tak radši nikoho.

Reagovat
blaugrana

Ďalšieho Gomesa by som už veru psychicky neuniesol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele