28. kolo
17.03.2017 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Villarreal CF 1:0

Villarreal překvapivě ztratil na Kanárských ostrovech všechny tři body, když se mu utkání nevratně zkomplikovalo už po dvaceti minutách. Las Palmas totiž nejenže dalo rychlý gól, ale ještě v prvním poločase se dostalo vyloučením Victora Ruize do početní převahy, která vydržela až do konce utkání.

Žlutá ponorka nezačala na Estadio Gran Canaria vůbec dobře. V úvodu sice byla aktivnější, ale v 10. minutě inkasovala. Catellano poslal do šestnáctky učebnicový centr a Kevin Prince Boateng hlavou v pohodě zavěsil. Ghanský fotbalista byl jednou z ústředních postav i druhého klíčového okamžiku, to když byl zezadu faulován Victorem Ruizem. Sudí v tomto případě neměl na vybranou, Victor Ruiz obdržel červenou kartu a Villarreal byl rázem ve velkých problémech.

Další šance Las Palmas začaly přicházet brzy. Parádní přímý kop Lemose skončil na břevně a ránu Mesy fantasticky zlikvidoval brankář Fernández.

Domácím se druhou branku nepodařilo vstřelit a to ani ve druhém poločase, byť k tomu byli několikrát velmi blízko. V úvodu druhého dějství hlavičkoval mimo Boateng. Šance se urodila i na druhé straně. Sansone si na hranici pokutového území udělal prostor ke střele a Lizoain musel zasahovat. Brankář domácích se pak vytáhl ještě jednou, když vychytal střelu Triguerose. Nic dalšího už utkání nepřineslo, výsledek se nezměnil a domácí tak mohou slavit zisk tří bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele