28. kolo
19.03.2017 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Málaga CF 0:0

Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky, které by konečně chtěly udělat poslední kroky k tomu, aby se v nejvyšší soutěži zachránily, dopadl bez branek. Střelecky aktivnější bylo Leganés, které si vytvořilo asi o něco více gólových šancí než Málaga, každopádně podobně jako jeho soupeř se mu rozvlnit síť nepodařilo.

Jejich náskok na sestupové pásmo je v tuhle chvíli bezpečný, protože poslední trio už dlouhodobě pouze tápe, během několika kol tomu tak ovšem nemusí být. Leganés určitě chtělo rozšířit svou sérii vítězství před vlastními fanoušky na číslo tři, pro Málagu po čtyřech porážkách v řadě řešily výrazněji lépe jeho situace rovněž jen tři body.

Domácí poprvé zahrozili v 18. minutě po standardní situaci, nicméně zakončující Bustinza v krkolomné pozici nedokázal ohrozit brankáře Kameniho. Ve 39. minutě byl celek z madridského předměstí brance určitě o dost blíže, Mantovani se dostal v šestnáctce k odraženému míči, jenže z vyložené pozice ho poslal jen nad bránu.

Před přestávkou zahrozili svěřenci kouče Asiera Garitana ještě jednou. Diego Rico uvolnil na levé straně Szymanowského, ten odcentroval dozadu na nabíhajícího si Tita, jenže ten ve skluzu nedokázal pořádně vystřelit. I po přestávce Málaga spíše vyčkávala, co že její soupeř vymyslí, a v 57. minutě musel Kameni zneškodnit dělovku Diega Rica.

Asi tu nejlepší možnost na skórování měl Diego Rico dvacet minut před koncem. Svou levačkou napřáhl z těžkého úhlu, navíc od míst pomezní čáry, přesto jeho další pumelice skončila k překvapení všech na spojnici tyče a břevna. Vlastně až v poslední desetiminutovce nějakým způsobem zahrozil i klub z Andalusie.

Leganés v 78. minutě mizerně vyhodnotilo situaci v pokutovém území, k balónu se propracoval střídající Jony, jenž prudkou přihrávkou hledal svého kolegu z lavičky Keka, ten ovšem o kousek nedosáhl. V 84. minutě pak gólman Iago Herrerín vytasil výtečný zákrok proti hlavičce Ignacia Camacha, a stav tak zůstal nerozhodný.

Autor: Patrik Sandev / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele