LaLiga - souhrn 2. kola

25.08.2017, 22:05, aktualizováno 28.08.2017, 00:07
Komentáře a souhrny
Real Madrid pouze remizoval s Valencií. Sevilla si poradila s Getafe. Bilbao veze body ze hřiště Eibaru, Leganés pro změnu okradl o body barcelonský Espanyol. Za Barcelonu proti Alavésu úřadoval Lionel Messi. Deportivo zahodilo dva body na půdě Levante, Atlético si hravě poradilo s Las Palmas. V jednostrannou záležitost se změnil první duel druhého kola, v němž Real Sociedad hostil Villarreal - baskický celek dominoval a vyhrál 3:0. Před vlastními fanoušky uspěl rovněž Betis, ten si poradil s Celtou...

Real Madrid - Valencia CF 2:2

27.08.2017 22:15

Góly: 10. Marco Asensio, 83. Marco Asensio - 18. Carlos Soler, 77. Geoffrey Kondogbia

Když Real Madrid před úvodním výkopem zápasu s Valencií oficiálně obdržel mistrovskou trofej za loňský ligový triumf, jen málokdo z řad domácích příznivců očekával, že bude svědkem nečekané bodové ztráty. Po brzké brance Marca Asensia ještě vypadalo vše na dobré cestě, avšak valencijští dokázali utkání otočit góly Solera s Kondogbiou a nezastavitelný Asensio tak nakonec musel v závěru zachraňovat alespoň bod za remízu 2:2.

Ne že by Bílý balet podal špatný výkon, jenže kombinace bídného zakončení spolu s několika výtečnými zákroky brankáře Neta frustrovaly madridské fanoušky i trenéra Zinedina Zidana po celých devadesát minut. Největším smolařem a viníkem v jedné osobě se stal Karim Benzema, jenž se opakovaně dokázal procpat k zakončení z výtečných pozic, avšak valencijská branka pro něj byla zkrátka zakletá. Při absenci obvyklého střelce Cristiana Ronalda tak na sebe musel vzít zodpovědnost Marco Asensio.

Jednadvacetiletý supertalent Realu otevřel skóre již v úvodní desetiminutovce, když využil špatné rozehrávky Rodriga Morena, přičemž na Asensiovu přesnou ránu z hranice šestnáctky se Neto dokonce ani nestačil pohnout. Sotva deset minut nato však platil znovu nerozhodný stav, když duo Gayá - Lato přechytračilo na levé straně madridskou defenzivu a neobsazený Carlos Soler měl již přímo před Navasem snadnou úlohu tečovat přízemní centr do sítě.

Real na brzké srovnání zareagoval sérií slibných šancí, jenže rána Marcela zamířila příliš vysoko a Karim Benzema zahazoval jednu výtečnou příležitost za druhou. Do kabin se tak po dobrých čtyřech neproměněných tutovkách v podání francouzského útočníka odcházelo za bezbrankového stavu.

Také po změně stran se oba celky hnaly za ukořistěním vedení a už tak atraktivní klání nabralo spád v závěrečné čtvrthodině. Nejprve po výtečné práci Rodriga skóroval umístěnou ranou Geoffrey Kondogbia a bylo zaděláno na překvapení, ovšem osm minut před koncem Real dokázal znovu srovnat. Při absenci Ronalda i vystřídaného Balea se k přímému kopu zpoza šestnáctky postavil Marco Asensio a stejně jako u prvního gólu znemožnil Neta skrytou ranou k levé tyči - 2:2.

Hektické poslední minuty ještě stihly podtrhnout trápení nešťastníka večera Benzemy, k němuž se příhodně odrazil míč takřka u značky pokutového kopu, jenže forvard Realu se i tentokráte vůbec netrefil mezi tři tyče. Když se to pak Benzemovi jen pár minut nato v samém nastavení přece jen povedlo, jeho výtečnou hlavičku pro změnu Neto heroicky vytlačil na tyč.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 0:1

27.08.2017 20:15

Góly: 83. Ganso

Poměrně dlouho dokázalo domácí Getafe odolávat hostům ze Sevilly, ale nakonec kapitulovalo. Autorem jediná (a velmi působivé) branky se stal Brazilec Ganso, který porazil neprůstřelnost brankáře Guaity jen sedm minut před koncem utkání.

Sevilla má také tento rok nejvyšší možné ambice a chtěla to dokázat při prvním výjezdu. Tím spíše, že se jí první utkání moc nepovedlo a na první tři body musela čekat až do druhého kola. V něm nasadila hráče jako Kjaer, Pareja, Escudero, Navas, Ganso, Krohn-Dehli, Nolito nebo Ben Yedder. Domácí Getafe se spoléhalo na Pacheca, Molinu, Fajra, Bergaru nebo Calu s Guaitou.

Toho v šesté minutě poprvé výrazně ohrozila rána z kopačky Wissama Ben Yeddera, kterou ještě brankář domácího celku vyrazil na rohový kop. O deset minut vyrobila obrana Sevilly obrovskou systémovou chybu, když se nechala úplně vyšachovat několika rychlými kroky trojice Pacheco, Molina a Diédhiou. Poslední jmenovaný hráč se po výtečné kombinaci ocitl sám před brankářem Ricem, ale nedokázal se trefit do brány!

O pár minut později byla obrana hostí opět nachytána v nedbalkách. Jorge Molina totiž napřáhl ke střele k bližší tyči a brankář Rico měl hodně práce, aby jeho ránu vyrazil alespoň mimo tyč! Ofsajdová past Sevilly vůbec neklapala a několikrát ji spasila neschopnost zakončujících hráčů. Mizérii v obraně nepotrestal ani velmi dobře hrající Jorge Molina, který sám před Ricem trefil jen jeho rameno.

První poločas hostům vůbec nevycházel a jejich snahy byly spíše teoretické. Nepomáhali mu ani hráči jako Jesus či Nolito, obrana taktéž hořela. I proto se do hry hned po změně stran dostal mladík Lenglet, na něhož hodně spoléhal někdejší sportovní ředitel Monchi. Rázem se obrana Sevilly zpevnila a tolik nahrávek za sebe nepouštěla.

Sevilla začínala nabírat dech a Gansova nahrávka na Mercada zamířila po stoperově hlavičce jen těsně vedle. Druhý poločas se nesl v hodně opatrném a pomalém tempu, z něhož jednou za čas vybočila nějaká svižnější akce či střela z dálky. Mercado se dvacet minut před koncem dostal k další hlavičce mimo, Fajrův pokus taktéž neměl moc přesnosti.

Až sedm minut před koncem utkání se na okraji vápna objevil obránce Mercado, který poslal před bránu hodně ostrý střílený pas. Dva domácí obránci promáchli, Ganso ale parádně trefil a tečoval balon do sítě - 1:0.

To nebylo vše, protože domácí mohli srovnat. Jen dvě minuty po inkasované brance dostal střelec Jorge Molina balon na levou stranu pokutového území a pálil, jenže s jeho pokusem z úhlu si Rico poradil. A když ani Luis Muriel v samém závěru svůj náběh na osamoceného Guaitu neproměnil, Sevilla se mohla radovat z hubené a dost šťastné výhry.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CD Leganés 0:1

27.08.2017 18:15

Góly: 27. Martín Mantovani

Leganés navázal na úvodní výhru také příjemným výjezdem do Katalánska, kde porazil tamní Espanyol. Ke třem bodům mu stačila jediná trefa, o kterou se po pětadvaceti minutách postaral veterán Martín Mantovani.

Leganés v prvním kole zvítězil nad Alavésem a stejně chtěl nakročit i do prvního venkovního utkání. Do Barcelony přijel Leganés s odholáním a ve stejném duchu začal také utkání s místním Espanyolem. Ten spoléhal jednak na domácí prostředí spolu s atmosférou a jednak na ofenzivní tahouny. Do hry vyslal Jurada, Fuega, Piattiho, Baptistãa nebo Morena. Sergio García začal utkání jen na lavičce.

Jenže aktivnější byli hosté. Rico si naběhl po levé straně na nahrávku ze středu a centroval. Před bránou našel nad zadní tyči Erasa, který pálil z voleje, jenže mířil příliš vysoko! První velká šance utkání hned v 6. minutě. Aktivita hostí pokračovala a Alexander Szymanowski si zaběhl na těžký centr na zadní tyč. Hlavou jej však poslal taktéž mimo. Už v 15. minutě navíc musel ze hry domácí Javi López, který byl nahrazen Granerem.

Tempo hry nebylo nijak strhující a ještě zápas často přerušovaly zbytečné nepřesnosti. Leganés chtěl daleko víc kombinovat a útočit, za což byl odměněn. Velký závar před bránou Espanyolu řešil střelou Gabriel, ale jeho Pau López vychytal. A neuvěřitelně si poradil také s dorážkou pozorného erasa! Na třetí střelu od Martína Mantovaniho už ale nemohl reagovat - 1:0 pro hosty.

Domácí Espanyol byl viditelně trochu otřesen a jeho hra vykazovala zmatky chaosu. Především v obraně se až příliš často objevovaly mezery a další takovou mohl potrestat Gabriel. Jeho míčovou ekvilibristiku a zpracování hrudí do běhu zakončené střelou ale zradila nepřesnost. Před koncem první půle Léo Baptistão centrem z pravé strany našel na hranici vápna Morena, který pálil také stejně nepřesně.

Druhou půli začali domácí viditelně občerstvení přestávkou a s větší chutí kombinovali poblíž vápna. Pablo Piatti sice dostal krásnou narážečku, jenže ztroskotal na pozorné obraně. Chvíli poté si útočník Moreno dobře zpracoval míč a zcela volný na levé straně krásným pasem našel na zadní tyči úplně volného Leo Baptistãa. Mladý hrot však nezakončil podle svých představ a bránu přestřelil!

Stejný hráč zakončoval hlavou také centr po chybě brankáře Ivana Cuéllara, který hrubě podcenil svůj výběh. Zakončení mladého útočníka ale na poslední chvíli odstranila obranná dvojice Naldo - Caricol. Espanyol měl další šanci při standardní situaci, kterou zahrával Granero. Jenže ten pálil přes zeď i bránu. V nastaveném čase pak neproměnil svůj náběh na osamoceného brankáře střídající mladík Gerard Gumbau, takže skóre se už neměnilo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Athletic Bilbao 0:1

27.08.2017 18:15

Góly: 38. Aritz Aduriz

Baskické derby mezi Eibarem a Athleticem nakonec rozhodl jediný gól. V závěru první půle se o něj nepostaral nikdo jiný než nestárnoucí Aritz Aduriz, jenž typicky prudkou hlavičkou procpal zblízka míč do sítě a zařídil klubu z Bilbaa cenné tři body zvenku. Hosté tak napravili zaváhání z úvodního kola, když na vlastním stadionu uhráli pouze bezbrankovou remízu s nováčkem z Getafe, zatímco Eibar naopak nenavázal na slibnou výhru z Malagy.

Lokální střetnutí bývají ve fotbale obvykle známkou rozjitřených emocí a napínavé podívané, během níž se může stát všelicos, ovšem v tomto případě nic z výše uvedeného neplatilo. Stadion Ipurua nabídl utkání chudé na šance i pohledné kombinace, neboť oba týmy dávaly přednost spíše dlouhým nákopům než trpělivým kombinacím na zemi.

Nezáživnou první půli dokázal rozzářit pouze aktivní Iňaki Williams, jenž nakonec sehrál významnou roli v prvním a také posledním gólu zápasu. Španělský reprezentant totiž u pravé postranní čáry unikl pozornosti domácí obrany, parádně si zpracoval zdánlivě nazdařbůh odkopnutý míč a perfektním centrem našel v šestnáctce volného Aritze Adurize, jenž s přehledem svou hlavičku zabořil do sítě. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostí.

Po změně stran domácí kouč José Luis Mendilibar představil portugalského křídelníka Bebého, jenž skomírající ofenzivu Eibaru přece jen dokázal oživit. Brankář Kepa Arrizabalaga v brance Athleticu však všem střeleckým pokusům soupeře v čele s Kikem Garcíou dokázal odolat pomocí špičkových reflexů. V samotném závěru navíc zhatil finální nápor v honbě za vyrovnáním Joan Jordan, jenž se po ztrátě míče na půli hřiště neubránil faulu a uviděl po právu druhou žlutou kartu. Všechny body tak putují do Bilbaa.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Atlético Madrid 1:5

26.08.2017 22:15

Góly: 58. Jonathan Calleri - 3. Ángel Correa, 5. Yannick Carrasco, 62. Koke, 75. Koke, 88. Thomas Partey

Atlético Madrid může jet z Kanárských ostrovů ve skvělé náladě, protože oslavuje. Kromě jiného také první vítězství v nové sezoně, které řídil dvougólový talent Koke. K němu se přidali svými góly ještě Ángel Correa, Yannick Carrasco a Thomas Partey, takže trefa domácího Jonathana Calleriho mnoho neznamenala.

Atlético Madrid cestovalo k utkání s Las Palmas bez hvězdného střelce Antoinea Griezmanna, který byl v minulém kole proti Gironě vyloučen. Důvodů k radosti ale mělo dost. Například fakt, že trenér Diego Simeone oslavil dvousté vítězství na lavičce madridského celku ve všech soutěžích dohromady. K tomu mu pomohli hráči jako Koke, Oblak, Godín, Vietto, Saúl či Giménez. Domácí hodně spoléhali na Vieru, Chichizolu či Lemose s Callerim.

Domácí ochozy si takový úvod určitě nepředstavovaly. Už ve třetí minutě totiž Atlético ukázalo náznak toho, co jeho soupeře čeká. A že z toho dobrá vizitka obrany určitě nebude. Hosté se prodrali středem pole, kde si míč vzal na starost Ángel Correa. Mladý útočník byl ve vápna jen těžko stíhaný a bodem prostřelil brankáře Chichizolu!

Na domácí hráče se snesl uragán ofenzivních dovedností hostí, protože o pouhou minutu už to bylo o dvě branky. Postaral se o to rychlík Yannick Ferreira-Carrasco, který se uvolnil na hraně ofsajdu, zpracoval si přihrávku a následně obešel pomocí kličky svého soka. V cestě mu už téměř nic nestálo, takže zamířil a křížnou střelou upravil na 2:0 pro Atlety.

Domácí se z tohoto šoku dlouho nedokázali vzpamatovat a na jejich nevýrazné či až bojácné hře to bylo vidět. Od té doby se ale utkání uklidnilo a další šance jsme se dočkali až po dvaceti minutách. Viera se pokusil protáhnout brankáře Oblaka a vyšlo mu to parádně, protože hostující brankář utajenou střelu dobře neviděl. Přesto ji dokázal vyrazti tak, že se Jonathan Calleri k dorážce už nedostal.

Deset minut před koncem první půle zachránil domácí ekipu pohotový zákrok Dani Castellano, který na poslední chvíli vložil své centimetry do do dráhy letu míče. Kdyby to neudělal, číhající Luciano Vietto by byl zakončoval do prázdné brány! Druhá půle začala trochu pomalejším tempem a chvíli trvalo, než se do hry dostalo i Atlético. Madridský celek mohl za tohoto stavu spoléhat na své oblíbené protiútoky.

Jako první se o něj pokusil Ferreira-Carrasco, který z levého křídla vyslal ránu na bránu Chichizoly. Nedáš-dostaneš. Staré známé pořekadlo platilo také dnes, protože jen o dvě minuty později se k míči na straně dostal Momo a poslal parádní pas na nabíhajícího Jonathana Calleriho. Mladý útočník nebyl ve vápně moc dobře hlídán a hlavou nedal brankáři Oblakovi žádnou šanci - 2:1.

Domácí ale svému soupeři utkání hodně usnadnili. O pár minut později totiž velmi nepřesně a chabě odkopávali balon od brány. Ten neuletěl ani dvacet metrů, přičemž se k němu dostal Koke. Místo rozehrávky volil překvapivou střelu a míč zaplul technickým obstřelem k tyči!

Aby se neopakovala situace ze začátku druhé půle, hosté přidali. Yannick Carrasco se pomocí své rychlosti i techniky probíjel do vápna a když mu míč odskočil od nohy, v letu jej zachytil Koke. Mladý záložník švihl nohou a efektními nůžkami upravil skóre na 4:1!

Deset minut před koncem mohl utkání opět zdramatizovat Viera, který byl faulován ve vápně. Nařízenou penaltu ale nezvládl a po razantní střele napálil balon do brankáře Oblaka, který vystihl směr! Gól tak padl na druhé straně. Dvě minuty před koncem si za vápnem počkal na míč mladík Thomas Partey a krásnou ranou vstřelil pátou branku Atlética!

Více informací k zápasu

Levante UD - Deportivo La Coruña 2:2

26.08.2017 20:15

Góly: 35. Enis Bardhi, 83. Ivi López (pen.) - 5. Federico Cartabia, 31. Sidnei

Ani dvoubrankové vedení a dohrávání závěrečné čtvrthodiny v početní převaze Deportivu La Coruňa nestačilo, aby si ze zápasu proti Levante neodvezlo domů tři body. Domácí totiž na brzké trefy Fedeho Cartabii se Sidneiem dokázali zareagovat ještě do poločasu výstavním gólem Bardhiho a na konečných 2:2 v závěru z pokutového kopu srovnal Ivi, přestože v té době již hráči Levante dohrávali o desíti po vyloučení Moralese. Levante tak po návratu na prvoligovou úroveň zůstává se čtyřmi body nadále bez porážky.

Sotva z večerního duelu uplynuly přesně čtyři minuty, už se diváci ve Valencii dočkali průlomu skóre, byť většina fanoušků na tribunách z něj radost neměla. Skórovali totiž hosté, a to po dobrém centru Luisinha z levé postranní čáry, který po sérii drobných tečí doskákal až k nohám Fedeho Cartabii, jenž ve vyložené šanci zachoval chladnou hlavu a umístěnou přízemní ranou k tyči poslal Deportivo do vedení.

Přestože měli posléze více ze hry domácí, po půlhodině hry již platilo skóre 2:0. Colakův kroucený rohový kop totiž přistál na hlavě Sidneie, který se protlačil k zakončení a propálil houštinu těl před sebou v čele s brankářem Raúlem Fernándezem. Snovou první půli z pohledu Deporu však záhy narušil Enis Bardhi, jenž v pětatřicáté minutě napřáhl z přímého kopu a fantastickou ranou přes zeď snížil na poločasových 2:1.

Po změně stran se měl hostující brankář Rubén Martínez co činit, aby udržel pro svůj tým stávající vedení, a ulevit od stálého tlaku Levante mělo Deportivu vyloučení Josého Moralese po dvou žlutých kartách. Sedm minut před koncem však přišel sporný moment v šestnáctce Deporu, kdy si Ivi pádem v souboji s Juanfranem vymodlil u rozhodčího pokutový kop, který následně sám proměnil. Levante tak dokázalo smazat dvoubrankové manko a drží se před reprezentační přestávkou se čtyřmi body na kontě v horní polovině tabulky, zatímco La Coruňa musí tuto remízu považovat za ztracené dva body.

Více informací k zápasu

Girona FC - Málaga CF 1:0

26.08.2017 20:15

Góly: 28. Pedro Alcalá

Málaga nedokázala ani ve druhém kole získat body a nadále ji trápí především útok. Girona se naopak z role nováčka pomalu profiluje na tým, o kterém se bude mluvit. O jedinou branku se postaral zkušený obránce Pedro Alcalá.

Že by se v elitní španělské lize rýsovalo překvapení? Ve stínu mohutného Manchesteru City roste Girona snad každým zápasem a již nyní má na kontě kromě zájmu a ambic také čtyři body v prvních dvou kolech. První výhru zaznamenala Girona na svém hřišti a v duelu s Málagou opět ukázala, že hraje velmi kompaktně a odvážně. V prvních chvílích ještě byla znát určitá nezkušenost, ale s postupem času se hra domácích zlepšovala.

K hlavičce se po první standardní situaci dostal Álex Granell, ale mířil nad břevno Málagy. Domácí se často pokoušeli překonávat obrannou linii Málagy pomocí lobů a rychlé kombinace kolem vápna, ale na to si Málaga dávala pozor. Borja Bastón se na opačné straně hřiště sice snažil o zajímavou ránu, ale jeho osamělý pokus mířil mimo.

Ve 28. minutě už domácí udeřili. Po faulu hostí následovala standardní situace, kterou Cristian Portugués zakončil poměrně dobře. Brankář Roberto míč po jeho ráně vyrazil před sebe a pozorný Pedro Alcalá si už s dorážkou věděl rady - 1:0 pro nováčka nejvyšší soutěže!

Tomu rázem narostla křídla a Málaga se opět potápěla. Když už se Málaga pomocí Bastóna nebo Rosalese dostala k zajímavější šanci, vše zlikvidoval pozorný veterán Gorka Iraizoz. Na rozdíl od jeho soka v bráně Málagy mu ale vydatně pomáhala jeho obrana, která k němu pustila jen minimum míčů. První půli odpískal sudí Santiago Jaime Latre poté, co se Borja Bastón nepřesně zastřeloval.

Druhou půli začal odvážně zkušený Uruguayec Cristhian Stuani, který se probil přes dva protihráče a tvrdou ranou vyzkoušel brankáře Roberta. Po hodině hry málem domácí navýšili své vedení. Cristian Portugués totiž dostal balon do sítě, jenže stál v jasném ofsajdu, takže jeho radost neměla dlouhého trvání. Krátce po něm se pokoušel prosadit střídající bek Jony, jenže jeho pokus z úhlu brankář Iraizoz dobře pokryl.

Sedm minut před koncem se dostal do šance střídající Douglas Luiz, host z Manchesteru City. Po kličce směrem k bráně vypálil, jenže jeho technický obstřel brankář Roberto vyrazil!

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - FC Barcelona 0:2

26.08.2017 18:15

Góly: 55. Lionel Messi, 66. Lionel Messi

Přestože Lionel Messi fanouškům Barcelony pocuchal nervy, když v zápase s Deportivem Alavés za bezbrankového stavu neproměnil pokutový kop, byl to právě argentinský kanonýr, kdo utkání dvěma góly rozhodl. Pro Messiho šlo navíc o překonání dalšího milníku v podobě 350. gólu v katalánském dresu. Barcelonští tak na severu Španělska potvrdili roli favorita a po výhře 2:0 zůstávají na úvod La Ligy nadále stoprocentní.

Netrvalo dlouho a hosté si začali vytvářet brankové příležitosti. Jako první ozkoušel pozornost brankáře Pacheca Gérard Deulofeu a dalším v pořadí byl Messi, avšak poté se Alavés mohl dostat do nečekaného vedení. Dravý průnik Alfonsa Pedrazy totiž vyústil v povedený centr k Rubénu Sobrinovi, jenž k nevíře domácích fanoušků nedokázal míč trefit mezi tři tyče. Útěchou mohl být Sobrinovi pouze zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Po půlhodině hry se aktivní Sobrino procpal do další šance po zaváhání Gérarda Piquého, ovšem Marc-André ter Stegen stihl zavčasu zmenšit střelecký úhel a nebezpečnou ránu vychytat. Nedlouho poté dostala Barcelona jedinečnou šanci jít do vedení, když Rodrigo Ely přidržel ve vlastní šestnáctce nabíhajícího Piquého a daroval tak hostům výhodu pokutového kopu. Přestože zakončení Lionela Messiho nepostrádalo přesnost ani razanci, Fernando Pacheco vytáhl brilantní zákrok a udržel tak do přestávky čisté konto.

Deset minut po změně stran už ale přece jen defenziva Alavése kapitulovala. Ránu Messiho po Albově centru ještě na cestě do brány tečoval stínující Ruano a Pacheco tak již neměl šanci zareagovat. Právě tento gól byl Messiho jubilejním 350. v barcelonském dresu.

V šestašedesáté minutě navíc rozhození domácí darovali favoritovi i gól číslo dvě a bylo rozhodnuto - střídající Alcácer využil nerozhodnosti Pedrazy s Alexisem a přisunul míč Messimu, jenž přesnou ranou z voleje překonal bezmocného Pacheca podruhé. Argentinská superstar mohla v závěru dokonce dokonat hattrick, ale od dalšího gólu Alavés uchránila branková konstrukce. Barcelona tak bez větších potíží zvítězila v Alavési 2:0.

Více informací k zápasu

Real Betis - Celta Vigo 2:1

25.08.2017 22:00

Góly: 31. Sergio Léon, 77. Zouhair Feddal - 10. Maxi Gómez

Další neúspěch si připsala Celta Viga, přestože na půdě Betisu brzy vedla. Klíčovým mužem zápasu se stal záložník Guardado, který dvěma přesnými centry na hlavu Leóna a Feddala dirigoval obrat z 0:1 na 2:1.

Lépe vstoupili do zápasu hosté, kteří se už v 10.minutě ujali vedení. Pomohl jim k tomu rohový kop Wasse, který se snesl přesně na hlavu Mamiliána Gómeze, takže Celta vedla na stadionu Manuela Ruize de Lopery 1:0. Betis na nějakou svojí velkou příležitost čekal poměrně dlouho a dočkal se až ve 32.minutě rovnou vyrovnávací brankou. Guardado předvedl skvělou kopací techniku, když poslal na malé vápno dokonalý centr a León na zadní tyči hlavou srovnal na 1:1.

Betis vyrovnávací brankou hodně ožil a zejména Guardado zásoboval své spoluhráče přesnými přihrávkami. Další velké šance a to na obou stranách však nepřicházely, což dlouho platilo i ve druhé poločase.

Až dvacet minut před koncem se domácí Betis nadechl k tlaku a golman Alvárez musel několikrát zasahovat. V 77.minutě ale Guardado předvedl další skvostný centr a tentokrát hlavičkující Feddal otočil průběh utkání ve prospěch domácího Betisu. Celta se ve zbytku zápasu snažila o vyrovnání, sudi jí ještě přidal navrch pětiminutové nastavení, ale ani to nepomohlo. Andalusané výsledek ubránili a nakonec zvítězili 2:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Villarreal CF 3:0

25.08.2017 20:15

Góly: 25. Willian José, 34. Xabi Prieto, 45. Juanmi

Tenhle Villarreal že je favoritem "slavistické" skupiny Evropské ligy? Žlutá ponorka vybouchla i ve druhém kole španělské ligy a v tabulce nejenže nemá ani jeden bod, ale dokonce ani jeden vstřelený gól. Real Sociedad zvítězil zcela jednoznačně 3:0.

Je pravdou, že Franu Escríbovi chyběla celá řada hráčů, nicméně to předvedený výkon v Baskicku neomlouvá. Villarreal dokázal držet krok s domácími jen pětadvacet minut, tedy do doby, kdy propadl při bránění rohového kopu a Willian José nadvakrát překonal Fernándeze. Obrana Žluté ponorky vůbec nepokryla nabíhající hráče a svého brankáře nechala doslova na holičkách.

Andrés Fernández byl nadále v permanenci, proti Juanmimu předvedl pohotový zákrok a zneškodnil i okamžitou dorážku Prieta. Ani skvělé zákroky brankáře Fernándeze však od další inkasované branky hosty nezachránily. Villarreal neubránil další rohový kop a Xabi Prieto střelou k tyči zvýšil na 2:0. Ještě do konce prvního poločasu Real Sociedad vstřelil třetí gól a tím de facto rozhodl. Elustundo poslal za obranu hostů parádní pas a Juanmi elegantním obloučkem přehodil Fernándeze. Brankář hostí navíc zůstal ležet na trávníku a nakonec mu zdravotní stav nedovolil pokračovat, takže Fran Escríba poslal na druhý poločas mezi tyče Mariana Barbosu.

Tím, že už v prvním poločase padly tři branky, utkání poněkud utrpělo. Real Sociedad kontroloval hru, rozhodně se nikam nehnal a bylo na Villarrealu, zdali se mu podaří vstřelit kontaktní gól. Nepodařilo se to. Těsně před koncem zápasu spálil obrovskou šanci Oyarzabal, výtečně zasáhl Barbosa a více už utkání nenabídlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad22006:26
2.FC Barcelona22004:06
3.CD Leganés22002:06
4.Atlético Madrid21107:34
5.Real Madrid21105:24
6.Girona FC21103:24
 Levante UD21103:24
 Valencia CF21103:24
9.Sevilla FC21102:14
10.Athletic Bilbao21101:04
11.SD Eibar21011:13
12.Real Betis21012:33
13.Espanyol Barcelona20111:21
14.Getafe CF20110:11
15.Deportivo La Coruña20112:51
16.Celta Vigo20023:50
17.Málaga CF20020:20
18.Deportivo Alavés20020:30
19.Villarreal CF20020:40
20.UD Las Palmas20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (335)

Přidat komentář
Israha

Po dvou kolech je možná brzo na soudy, ale mám pocit, že se Semedem to Villarreal ani trochu nevyhrál. Všechny tři góly šly přes něho, jestli takhle bude pokračovat, tak aspirant na provar roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva pro Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko dni davate Franovi Escribovi? Ja asi 35.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad z mojho pohladu zatial najkrajsie dresy sezony.

Skoda, ze adidas vzdy odflakne dres Valencie.

Reagovat
santini

kym ich obliekala kappa, tak to bolo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal najradsej NIKE, aj ked som vtedy Valencii nefandil a potom tie dresy od Adidas v prvej sezone, ked Valencia dosiahla 4. miesto pod Espiritom Santom. Inac hentie znacky ako Kappa, Joma atd ma vobec neoslovili. Ale adidas ma teraz Valenciu pekne na haku.

Reagovat
santini

ja som mal rad aj kopacky jomy mne sa adidas dresy nepacia - a neplati to len u Valencie... obliekaju aj nas a je to teda nic moc... osobne som skor fanusikom pumy a nike ako si spominal

Reagovat
Majk91

Nechapem preco Unzue nedal hrat Lobotku skor. Aj za tych 15 minut co bol na ihrisku urobil viac nez niektory za cely zapas a konecne tam mali v strede pola niekoho, kto vedel aj presne nahrat. Keby nebolo trageda Aspasa ktory tam dnes snad vsetko pokazil, mohli mat aj nejaky bod. Buduci tyzden snad Stano v zaklade

Inak z toho Gomeza moze byt zaujimavy ostrostrelec

Reagovat
Majk91

*buduci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Stano sa musí najprv oťukať, nevie dobre španielsky, je nový v klube, treba mu nájsť pozíciu. Skôr si myslím, že je jeho flek by mal byť viac v ofenzíve. Ako DM sa nechytí, lebo tam dominujú vyšší hráči a zabil by tak svoje schopnosti hrať jeden na jedného. Ale čím väčšia voľnosť preňho, tým lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis hrá asi najlepší fotbal, čo som kedy od nich videl. A tá atmosféra na štadione bude asi najlepšia z celého kola La ligy.

Camarasa to je neuveriteľný makač, čo by dal napr. taký Arsenal za takéhoto záložníka..

Reagovat
Phillipinho

Betis bude letos bavit, nove zrekonstruovany stadion, vcera 45 000 divaku. Guardado, Javi Garcia, Feddal, Camarasa vyborne posily. A to jeste nehral Boudebouz....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tá súpiska to je skoro ako úplne nové mužstvo v lige. Ale oproti minulému roku určite posilnenie. Leon da podla mna zabudnut na Castra, Camarasa na Ceballosa a všetci ostatní sú čisté posily. Ale asi najväčšou posilou je tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako, ale absolutne nechapu ten Setien hype. Ceho v kariere dosahnul? Max. toho, ze hral s Palmama chvili hezkej fotbal, ale ani tam nemel nejak extra uzasnou bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

nebojsa, na konci sezony uvidis.

Reagovat
Phillipinho

Opravdu koupil Villarreal za Musacchia takovyho trageda a jeste k tomu za 16 mega? Jeste k tomu v kombinaci s N'diayem to byla radost pohledet

Reagovat
Israha

A v kombinaci s Escribovým defenzivním fotbalem tím tuplem. Provar roku může být nejen Semedo, jak jsem psal nahoře, ale vlastně i celá letošní sezona Villarrealu.

Reagovat
Phillipinho

Uvidime no, jako myslim si, ze treba Bacca a Fornals jsou zase super posily.

Reagovat
Israha

Tak to rozhodně, ale obávám se toho, jestli bude Escribá schopný tu solidní ofenzivní sílu efektivně využít, už loni mi přišlo, že ten tým byl daleko méně gólový, než potenciálně mohl být.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně začíná nějak dostávat víc gólů, než dříve.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to tam bylo ještě spoustu automatismů od Marcelina. Kádr měli loni suprový, ale hráli dost nezáživný fotbal.

Reagovat
Switchback

Leoš

Reagovat
LAM

Výkon nic extra,ale dneska to stačilo.

Leo 2fíky,ale jinak to byla jeho 5 tyč ve 3 utkání.Dobrej smolík.

Těšim se po repre pauze na Dembeleho a Suareze se kterejma ten styl bude o něčem jinym a hlavně ať hraje na RB Semedo.Ideál by samozřejmě byl ještě jeden záložník(Coutinho).Iniesta už to hlavně běžecky moc nedává.

Reagovat
ADM

Ok, chýbajú tomu už len Coutinho, Semedo, Seri a Dembele v základe.

Reagovat
Majk91

ziadny Seri tam nechyba. Roberto>Seri

Reagovat
ADM

Tak mne je jedno kto Ivana posadí

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Majk91

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
LAM

Messi v PD:

384 GAMES

351 GOALS

160 ASSISTS

Když vemu že se do toho počítaj zápasi když mu bylo 18 atd.tak je to neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou neskutečná čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastupca Boha na Zemi.

Reagovat
valloire

jj...bůh je Ronaldo

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Switchback

Since Ronaldo moved to La Liga:

Messi - 297 goals, 110 assists, 275 apps (1.48 g+a/app)

Ronaldo - 285 goals, 81 assists, 265 apps (1.38 g+a/app)

Reagovat
smazaný uživatel

A to hra o 20 metrov hlbsie...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně tu hru tvoří, Ronaldo je většinou až u koncovky.

Reagovat
valloire

bla bla

Reagovat
technecium

No jistě, Ronaldo je pouho pouhý konečník

Reagovat
valloire

jako pod zemí?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš se přesvědčit hlavně sám sebe že máš za oblíbence toho lepšího z těch dvou

Reagovat
smazaný uživatel

a to este penalty kopali aj Neymar ci Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nejlepší

Reagovat
Murena

Reagovat
Juan Román Riquelme

Uz si si vyhovil?

Reagovat
valloire

zápasY tak ty se nepočítaj

Reagovat
Majk91

Skoda ze aj Leo bude musiet raz skoncit

Reagovat
Mass

Tak budem koukat na Mbappeho

Reagovat
Jordi Alba

Málaga teda hodně slabej výkon, zasloužené 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Girona se rozjela

Reagovat
valloire

Messi je nejlepší hráč, kterýho jsem kdy viděl. 2 goly Alavesu hustej frajer.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Dedku, chovas se jak malej.

Reagovat
valloire

No a? Zejtra jedu do Tater na kombo Orla Perč, Ladový štít s ilegálním přechodem do Polska. Co ne? Jsem už velkej právě. Takže tu tejden nebudu, kdybys mě sháněl. Jsem v horách a nějakej Messi mi může víš co.

Reagovat
Jordi Alba

Taky bych ten debakl od Valencie nechtěl vidět.

Reagovat
valloire

pfff, nějaká Valencie, dostanou búra a bude

Reagovat
Jordi Alba

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

http://imgur.com/a/guP4B

Vsetko nachystane?

Reagovat
valloire

takhle se jezdí k moři šmoulo

Reagovat
Majk91

http://imgur.com/a/Wu2kg

a takto jazdite z Tatier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
uff

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tak strašně moc nepasuje, že je mi z toho vlastně až fyzicky zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zavist. Ja zase budu travit tejden za kompem v praci.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že taky nemáš papíry na hlavu jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty, taková prostá duše

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty, Stěpane, tak to tak určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

nejen on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme jsem rad, ze nejsem takovy auťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

https://www.csfd.cz/film/23842-nocni-jezdci/prehled/

Poznas? Celkom pekny film, aj suvislost s ilegalnym prechodom do Polska to ma.

Reagovat
valloire

Poznám. Mám stažený, dobrej film je to z tý oblasti

Reagovat
ADM

Týždeň bude pokoj

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

Cech v Tatrach...davej bacha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

To je uzasna sprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně věřím, že tam jednou pojede navždy.

Reagovat
Billy McClane

Verim tomu ze tebe by to dopriala aj vlastna rodina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi našel tu Gironu?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak si tu furt na něco hraje hehahahah

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses fakt neskutecni kreteni

Reagovat
blaugrana

Jednotno množné číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv se mnou česky prosím, nejsi na čobolském fóru kretene.

Reagovat
blaugrana

čím ťa tata spravil tým si ostal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musí zrovna culés psát top hovna, tomu já nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Jebo si

Reagovat
smazaný uživatel

Jebo? To je co? Nejaké označení fanouška toho poměrně zbytečného klubu s Katalánska?

Reagovat
smazaný uživatel

jebo je klasický zamindrákovaný pepík ako ty, bez ohladu na to, komu fandi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Wau pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledok a výkon tiež celkovo dobrý

Palmy si až taký náklad nezaslúžili, ale za tie góly to stálo, ani si presne nepamätám kedy Atlétiko dalo gól spoza šestnáctky, nie ešte dva + nožničky. Snáď to takto Cholo bude stavať častejšie, dvaja posúvači v strede (Gabi, Saul) nie je dosť kreatívne a slabé pri prechode do útoku, Thomas hrá vždy super, dnes to ešte okorenil gólom, síce s Gabim zavinil penclu, ale stále bol dobrý a na rozdiel od Saula nahráva aj dopredu a zase od Gabiho pridá slušnú agresivitu a drive do predu, tank + Savic a Juanfran na striedačke Tam obaja patria, bez Griezmanna to bolo prekvapivo dobré, Carrasco to tiahol namiesto neho, Angelov gól tiež potešil

Thomas Partey AKA Taký lepší pugba

Reagovat
Phillipinho

Koke musi hrat zleva, tam mu to sedi nejvic. Thomas excelentni, vi kdy ma mic podrzet, kdy ma hru zrychlit, vyborna technika, prihravky, taky vybojoval spoustu micu. Doufam, ze vytlaci Gabiho za zakladu.Vietto taky slusnej vykon, videl bych ho v tymu radsi nez Torrese. Nechapu, proc ho Cholo sundal takhle brzo .

Reagovat
Jordi Alba

Vietto tam bohužel asi nemá budoucnost, Já bych řekl, že sním Simeone moc nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, je to tak, ale teraz už asi neprestúpi, zostane podľa mňa minimálne do jauára.

Reagovat
Kantos

Sundal ho protoze už měl žlutou a na začátku druhýho poločasu udělal další faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, rozdiel medzi Viettom a Torresom bol v schopnosti presovať a tiež je Vietto o dosť rýchlejší, aspoň mi to tak v prvom polčase pripadalo, Thomas úplný súhlas, hra je s ním rýchlejšia a celkovo kvalitnejšia, prechod dopredu má svoj rytmus, trebárs pred gólom na 1:3, keď to vypadalo na začiatok problémov - všimol si úplné voľného Carrasca a celá akcia vyústila v rozhodujúci gól, Gabi by to asi poslal na tribúnu alebo na stopéra

A ten Koke zľava, potom som volal už aj v minulej sezóne, ale myslím, že sebyk mi tvrdil, že Koke nikdy zľava nehral (pričom jeho ofenzívna pozícia na ľavo spolu s Felipe Luizom a Carrascom v sezóne 15/16 z Atlétika spravila súpera v boji o titul a priniesla aj finále LM, i keď tak nenastupoval vždy, ale keď tí traja (poprípade len Koke a Felipe) držali loptu na konci zápasu, mohli tak zdržovať donekonečna a dokonca byť aj nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Koke ? To je ten, co v zime prestupi do Barcelony ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ambice, odpoved zni ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas to je pre Atletico skoro ako nova posila. Spravil velky pokrok. Dobre strategia od Simeoneho nechat si Vietta a Thomasa, lebo v tychto casoch na prestupovom trhu je lepsie radsej nic nerobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nastupoval viac v minulej sezóne, tak by to nemusela byť až taká tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vecer vidim skor na remizu, Marcelino vie naordinovat ten spravny defenzivny mix. Ocakavam aj tvrde fauly na niektorych hracov Realu.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Atletico hra zo zaciatku sezony vsetko vonku? Novy stadion este nie je pripraveny?

Reagovat
smazaný uživatel

este su tam ani neni cesty, komunikacie, nic. Cela stavba meska.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nuz dnes asi neda par fanusikom RM spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tohle neni chyba Karima, ale v prve rade Zidana a Pereza. Jestli budeme hrat v sezone 442, zpetne se omlouvam. Jestli 433 s timhle, ze 90 minut musi pokazde dohrat Gareth nebo Karim, jdu ven blejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako som pisal o par komentarov vyssie, remiza a mnozstvo tvrdych zakrokov, ale zaroven aj vela sanci.

Pre Valenciu je dolezita ta remiza, ani nie z pohladu 1 bodu, co je skoro nic, ale moralne, ze sa moze rovnat najsilnejsim vo vzajomnych konfrontaciach. Marcelino ukazal, ze ma obrovsky respekt, ze vie dostat z hracov to najlepsie a dava sancu odchovancom.

Co sa tyka individualnych hracov, Kondogbia je skvely nakup, ten gol si zasluzil, skvele vykony tiez Soler, alebo aj Parejo. Montoya slaby, tam by sme mohli este posilnit. Ale celkovo som velmi spokojny.

Reagovat
-Kopy-

super zápas, dobrý bod, Kong neskutečnej. Díky Marcelinovi máme zase tvář, tak uvidíme kam nás dostane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Silná Valencia chybí celý lize. Marcelino frajer, po pár týdnech přípravy už je vidět jeho rukopis. To jeho 442 mám strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No z jednoho zápasu bych závěry nedělal a už vůbec bych to nepžeceňoval. Uhrát bod na SB je úspěch, ale Real byl dost oslabený, CR by tam určitě něco vstřelil, Benz a Isco neměli zápas.

Vale navíc nemá potřebnou kvalitu v útoku.

Reagovat
Black Jagir

Uhrát bod na SB s Vezem v obraně (nám taky chyběli stopeři) je rozhodně úspěch, který se dá přeceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěch obrovský, ale je zárukou, že vaše hra je na poháry? V tom bych byl opatrný.Ale jestli chcete přeceňovat, nikdo vám v tom nemá právo bránit.

Reagovat
Black Jagir

Těžko hádat, tým nemáme špatný (konečně snad budeme mít kloudné stopery a spolehlivé DM), ikdyž absence některých hráčů se při úzkosti kádru bude těžko nahrazovat. Pořád si myslím, že naši přímí konkurenti v boji o poháry mají lepší kádry než my , ale od nás se nic nečeká a můžeme jen překvapit. Každopádně na dnešním výkonu lze stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ten výkon byl slušný, hlavně vás psychicky podpoří výsledek. Nesouhlas s očekáváním. Vale je tým do LM, nejhůř EL a na tom nic nemění ani poslední neúspěšné sezóny. A vaši fanoušci? Tam je to ještě jasnější,ti očekávají i titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema by mel dneska ze stadionu odjizdet v kufru auta nekoho jinyho, aby se fandum nedostal pod ruku. Uz dlouho jsem nevidel, ze by hrac v jednom zapase spalil takovejch sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne titul nejhorsiho hrace byl dal asi Baleovi, protoze ten jakoby neexistoval. Benzema se aspon do tech sanci dostal.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle už dokáže snad jenom Suárez ve svý největší paličský formě, nikoho jinýho už snad tým do tolika šancí nedostane.

Reagovat
atlee

*cavani

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Majk91

Suarez ked nema den tak spali aj nemozne, ale zase az tolko tych zlych dni nema. To taky Neymar ten u nas exceloval v zahadzovani sanci, hlavne v minulej sezone. Ten chlapec snad kazdy zapas zahadzoval tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas 8

Carvajal 6

Casemiro 7

Nacho 6

Marcelo 7

Modrić 7

Kroos 7

Isco 5

Asensio 8

Bale 4

Benzema 5

Kovacić 7

Lucas 6

Mayoral nehodnocen

Reagovat
smazaný uživatel

benzema mozna tak -5

Reagovat
smazaný uživatel

Do šancí se dostal snaha tam byla (což třeba u balea vidět není)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Stratili sme 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takym tragedom jak je Zaza, ale RM zas mal Benzemu ten aspon spaloval, ale henten len dojebaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza rozhodne nie je traged. Je to kladivo, ktore Valencia hladala uz velmi dolho. A vie skorovat dolezite goly ked sa muzstvu nedari.

Reagovat
Black Jagir

Tak my víme, že to není kanonýr ani bůhvíjaký technik, ale je dříč a srdcař. Dneska si svoje odpresoval a vybojoval a ke konci to bylo znát. Škoda, že to zazdil, ale bod bereme taky, je to vzpruha pro tým i fanoušky.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema 2,95 xG a bez gólu. To je naprostá šílenost.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

https://understat.com/match/7897

Tady sice píšou "jen" 2,69 ale podívej se v tom grafu těch 5(!!) velkých kruhů v malým vápně.. Všechny má na starost Benzema. Neuvěřitelný.

Reagovat
Hokaido

Jj, koukal jsem na to hnedka ráno, protože jsem si na to vzpomněl ve sprše asi 5 minut po probuzení a pořád jsem tomu nevěřil.

Reagovat
technecium

Co znamená to xG?

Reagovat
pepinho2

Expected goals

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

expected goals

Reagovat
misinho7

Nato ako to mame cele rozbehnute si myslim ze robime teraz chybu v jedbej veci...zuzili sme kader a sme vo velke euforii ze vsetko mozme zaplatat odchovancami co bohuzial nejde stale, Morata a James su velke golove straty ktore rozhodovali zapasy a miesto nich vlastne mame len Mayorala ktory sa nepresadil ani vo wolsburgu...riesi sa to ze posila by zobrala minuty Asensiovi ale keby to v reale videli tak vedia ze poslu do riti Garetha kupia utocnika a je to, Asensio zaklad a utocnik zatial ako backup za Karima ...takto tie netozhodne stavy bude akoze chodit otacat mayoral? No to snad nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste si tu notovali, jaká je vaše přestupová politika skvělá na rozdíl od té naší a už je to jinak?

Reagovat
Magic player

Nase prestupova politika ma co docineni s rozhodnutim Zidana, ze da sanci Mayoralovi? To jako na nasich kvalitnich prestupech v posledni dobe neco meni?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, jestli máte dost kvalitní kádr pro případ, že vám ty góly nenasází CR. Ten kádr můžeš získat výchovou vlastních hráčů nebo dobrou přestupovou politikou. Také jsem reagoval na ztrátu Moraty a Jamese, což je o přestupech. Snad to takhle stačí.

Reagovat
Magic player

Jenze ono se na to reagovalo, bohuzel podle nas zdejsich neadekvatne, podle lidi kteri o tom rozhoduji je to v poradku, uz tomu rozumis? Proste se vsazi na mlade kluky a veri se jim, ze dokazou, ze na to maji. Sice krasna a uslechtila vec, ale uz nas to stalo vcera body, bylo by fajn na to reagovat, bohuzel, Zizou to vidi jinak.

Kdyby se Bale pakoval zpatky na ostrovy, kam patri a prisel misto nej opravdovy fotbalista, schopny davat goly, neni to snad ani problem.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta Girona? Už jsi to našel, nebo jsi zjistil, že lžeš? Pak nechápu, co tu děláš.

Reagovat
Billy McClane

To si fakt myslis ze budem zabijat cas hladanim tvojich dementnych vyplodov ? Radsej zalez zase do kanala, tam ti to aj tak svedci najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní výplody máš ty. Něco řekneš, nasereš si do huby a jsi úplně v klidu. Já si tady taky můžu vymyslet, že jsi tu psal, že jsi bývalý fanda Barcy a pak ti řeknu, že nic dokazovat nebudu. Ty už asi tušíš, že jsem nic takového nepsal, ale omluvit se nehodláš, na to ti charakter nestačí.

Reagovat
misinho7

si precitaj este raz co som napisal .. hovorim tam o prestupovej politike?

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem jiném než o přestupech a nákupech? . Mj. že Morata a Chámes jsou velké gólové ztráty, tak i při tvé inteligenci předpokládám, že mluvíš o kvalitě kádru(viz první řádek zúžení kádru). Ale klidně můžeš napsat, že jsi psal úplně o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Asensio, Ronaldo

Reagovat
Le Gunner

No, to je sice pěkné, ale lavka je po zmíněných odchodech o úroveň nižší...

Reagovat
smazaný uživatel

Casilla, Nacho, Theo, Kovacić, Ceballos, Bale, Benzema

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Vale

Reagovat
Jacks11

Reagovat
pantondavo

Real dava ostatnim naskok, aby to nebylo tak jednoznacny a zostuzujici

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si to myslel, ale proč jste je nechali vyrovnat?

Reagovat
pantondavo

Karim obdrzel pred zapasem jasny pokyny, obrana nikoli.

Reagovat
Rip

Vale by mělo někde zakopat Zazu a přivest Jovetiče a úspěch je zaručen

Reagovat
Black Jagir

Chceš mi říct, že ta primadona odjezdí celej zápas jako Zaza a potom ještě dá 2 góly?

Reagovat
madridcan

Ani ma to nejebe. Z Valencie mam velky respekt aj keby boli posledny. Uz len zapas u nich.

Reagovat
Krausio_Real_M

Prej nepotřebujem útočníka, no jistě

Reagovat
Dayman

Zidane: "Asensio's good form will not affect the status of Bale." To doufám jsou jen kecy pro média.

Reagovat
Whitemedia

Morata mezitím dva góly hlavou a dvě asistence, taky hlavou šly mu takhle hlavičky i v Realu?

Reagovat
ADM

Tak nebol to žiadny "nehlavičkár"

Reagovat
blaugrana

After ruling out signing Jean Seri (26), Barcelona will now present a new offer to Nice to sign the midfielder for around €40M.

Reagovat
blaugrana

A Juve že je ochotné dať 30 za Gomesa, ale Barca chce 50. Dúfam, že sa dohodnú na nejakých 38 a pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

I 30 bych bral, když Arda půjde zadarmo, tak tohle je při naší ekonomice "dobrý deal" .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Serim by ten přestupák vypadal najednou trochu jinak. Tak snad to Barto nepodělá. Zas ...

Reagovat
blaugrana

Pool vraj podpíše LEmara, čo by mohlo znamenať, že uvoľnia Coutinha. Keby došli obaja, tak je to bomba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prej ten potencionální podpis Lemara nemá znamenat prodej Coutinha, nějakej anglickej deník to psal, nicméně tomu taky nevěřím

Reagovat
blaugrana

Cou už očividne za pool hrať nechce, tak sa snáď dohodnú na tých 150.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že jsou ti naši se schopni domluvit i na míň, když ten Cou jim tak nahrává. I Pool by si měl uvědomit,že buď bude mít slušný ranec nebo hráče, který stejně hrát nechce.

Ta částka je strašná a za současné situace bych to raději řešil Serim a počkal do ledna.

Reagovat
blaugrana

V januari by to bolo o tom istom.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě věřím, že se ta současná šílená situace musí trochu zklidnit. Jediný problém je Coutinhův promarněný půlrok.

Reagovat
blaugrana

Myslis, ze o pol roka sa buse prestupovat za menej? Neblazni.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to říkám po několikáté. Nyní je zřejmé, že jsme v zoufalé situaci co se týče kádru i času. V lednu se navíc nabídne víc možností. Neříkám, že bychom ho pořídili za polovic, ale mohlo by to prostě klesnout. Takové prachy musí zákonitě uškodit i hráči, na kterého bude vyvíjen neúnosný tlak.

Reagovat
teenz

Jojo, určitě v zimě Liverpool pustí svýho nejlepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď v létě jo? Myslím, že jsi tu vypisoval, že jej nedostaneme,ne?

Reagovat
teenz

Pokud ho nekoupíte teď, v zimě neni šance. Zase až další léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

skôr podpíšete Coutsa za 75 teraz než by sme vám ho predali v zime. To si kde videl aby hráči ako Coutinho prestupovali v januári? Bud pôjde teraz alebo až budúce leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není to standart, ale ani tato situace není standartní. Pokud by nebyl problém v herním vytížení , tak si myslím, že v lednu by ty jednací podmínky byly pro nás příznivější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snad ne, vždyť je to absolutní šílenost. Udělat dva takový přestupy za okno jsem si do letoška ani nedokázal představit. Tohle maskování problémů gigantickými nákupy je mi dost proti srsti. Nemám problém s tím jednou za čas udělat velký přestup (Dembélé), ale ten Coutinho je prostě už navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, řešil bych to tím Serim, ten je na dnešní poměry za dobrý peníz. A něco z Neye použít na umazání dluhů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pokud by vyšel Seri, tak jsme hlavně letos +- na nule. Ideální by bylo, kdybychom se ještě zbavili Gomése (klidně i hostovačka s povinným odkupem), Ardy, Douglase a Munira.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě předpokládám, že budou ještě odchody, na kterých bychom mohli něcostržit, ale myslím, že i tak jsme v plusu,ne? Nechce se mi to počítat, ale rozdíl mezi Neyem a Dembelém jsme snad ještě neutratili.

Reagovat
teenz

Lemar nikam neodchází letos.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím že teda neodejde, ale nemůžeš tomu věřit úplně

Reagovat
teenz

Monaco se už vyjádřilo, že je pozdě na jeho odchod.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Mundu je se Serim hodně zajímavý rozhovor.

Reagovat
alcantara

Vzhladom na to, ze sme si zase tukali na celo, co nasi cinovnici vyvadzaju, docela obrat Uz je asi v stave, ked musi prestupit.

Reagovat
-Carles-

Nezvyk ze hrac rozprava tak otvorene o svojom prestupe, na druhej strane za tychto okolnosti je tazke si predstavit ze by tam ostal. Snad pride a Valverde skusi 4231.

Reagovat
maxton

Benzema si vystrielal zakladnu zostavu Ked to nebude Zidane riesit tak sa mu Asensio vy*ebe aj na taky system

Reagovat
Josifek

Tak hlavně že odešel Alvaro :/

Reagovat
blaugrana

Inac ten Soler z Vale vyzera zaujimavo.

Reagovat
technecium

Hlavně nekupovat už nikoho z Valencie

Reagovat
Black Jagir

to je karma za nenažranost

Reagovat
smazaný uživatel

Villa a Alba taky špatní nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Mathieu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste od nás kupovlai Jeremiho a pak i Andrého, tak sem měl vyloženě radost, protože to byl dobrý prodej :D ...Villa a Alba / Mathieu a Gomes ... 50-50

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ceny jsou hrozné, nás prostě každý natáhne, když vezmu, za co koupil v posledních letech své posily Real, tak je to smutné. O kvalitě nemluvě.

Reagovat
Black Jagir

Bylo by fajn kdybyste nás přestali pořád vykupovat, ale Mathieu a Gomes byly super dealy na stranu druhou mě pořád mrzí odchod Alcácera, jakožto odchovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že v obě nákupů Gomése ani jeremyho jste nebyli rádi, i mně se v té době zdáli jko dobré posily. Bohužel se nikdo z nich,včetně Paca u nás moc nechytl a říkal jsem si, že to jsou snad jiní hráči.

Reagovat
Black Jagir

Gomese mi taky bylo trochu líto, ale za ty prachy nebylo o čem. On dokázal být rozdílovým hráčem, ale podával střašně nevyrovnané výkony. Mathieu byl tenkrát náš nejlepší obránce, ale 20 mega za třicátníka? To taky nešlo odmítnout (navíc potom přišel Otamendi a dal na něj epicky zapomenout). Alcácer prostě mrzí nejvíc, protože to byl můj oblíbenec a doufal jsem, že zůstane podstatně déle (podle mě ještě na takovou štaci neměl a zbytečně to uspěchal).

Reagovat
smazaný uživatel

Na Paca jsem se těšil, ale je u nás takový divný. Ono je to u nás asi celé zakleté pro ten herní styl, v tom se opravdu prosadí jen zlomek hráčů. Navíc mít nejlepšího hráče světa v týmu, znamená určité snížení herní samostatnosti, protože Lea všichni hledají namísto individuálního prosazování.

Tak ať se vám letos povede LM! Chce to ale naplno bodovat v odvetě s Realem.

Reagovat
Black Jagir

Dík! Snad je vymetem

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema, pokud by tolik nepálil tak bychom v klidu brali 3 puntíky.

Reagovat
Spalovač šancí

Pískej konec ligy!

Reagovat
Jordi Alba

Marlon Santos loni hostoval z Fluminense v Barceloně a před třemi měsíci do Katalánka přestoupil, přesto má již nyní odejít. Brazilský obránce má dle médií namířeno do francouzského Nice, kde podepíše dvouletý kontrakt, Barcelona si má ponechat opci na zpětný odkup.

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobrý.

Reagovat
Jordi Alba

Samper, Marlon hostování. To odepsání Munira mě taky pěkně štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir ani nedostal šanci, přitom působením ve Valencii si o ni určitě řekl.

Reagovat
blaugrana

Zrejme bude súčasťou dealu o Serim.

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně nás ale tlačí bota stejně jako v záloze. Stopera potřebujeme ještě jednoho, ne se jej zbavit. Z toho mála, co jsem viděl, se mi ten kluk zdál slušnej.

Reagovat
Jordi Alba

To tam měli poslat Vermaelena + 5 mega k tomu a bez zpětnýho odkupu.

Reagovat
blaugrana

Na to by určite kývli.

Reagovat
Jordi Alba

To zařiď, Ty se staráš tohle přestupový okno o přestupy.

Reagovat
blaugrana

Dembeleho uz som zariadil.

Reagovat
Ed_Hazard

Tvoje prvé dotiahnuté fichado To chce nejakého pivníra, či?

Reagovat
blaugrana

Mám objemovku, takže aj tri.

Reagovat
smazaný uživatel

a toho Cou dáš taky?

Reagovat
blaugrana

Zajtra hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám jen, že za něj nedáš víc jak 70.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marlon could join Nice on loan. Negotiations between the clubs are at an advanced stage, a deal could be agreed today. Marlon could join the French club on a 2-year loan, with Barcelona securing an option to recall him after the first season. [md]

Reagovat
technecium

V tom případě nechápu, proč jsme nepřivedli toho Iňaga Martineze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spoléhat se na Vermaelena je šílený risk. A kvalitu stejně nemá, nechápu to.

Reagovat
Magic player

Super, takze budete hrat: Pique, Umtiti, Masch a Vermaelen? To dopadnete brzy tak, jak my vcera.

Reagovat
Jordi Alba

Reálně to sou jen 3 stopeři, když se Vermaelen zraní i při vchodu do dveří nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A Masch není stoper. . Nechápu to. Že by Inigo v zimě?

Reagovat
Jordi Alba

Mascherano není stoper, ale to většinu trenérů jaksi nezajímá.

Iñigo buď hned nebo nepouštět Marlona. Ten Yerry Mina je na tom jak, neví někdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím.

Reagovat
Magic player

V pohode, kdyztak se stahne Busq do obrany. Akorat zaloha uz potom bude mrtva.

Reagovat
Jordi Alba

Jojo a Messi bude mít po prdeli, protože už nebude mít vůbec s kým kombinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus není stoper, neumím si představit třeba s Pikáčem to duo rychlíků.

Reagovat
blaugrana

Tak ak má prísť v zime Mina, tak to bude ok. Pikáš, Samuel, Masche to nejako dajú. Keď tak tam zahrá Stegen.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě spíš udělej Iniga!

Reagovat
Ed_Hazard

Ako tak pozerám zostrih včerajších Benzínových šancí - nie je on tajný agent Barcelony? Viete, tak ako je našim zase Pique (keď si už dáva tie vlastňáky). To neni možné aby svojprávny človek zahadzoval také šance, to musí robiť naschval.

A vraj som bral Moratov odchod moc vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se mu to stalo jenom včera tak budiž, ale poslední 2 roky je to s ním tragédie.

Reagovat
Ed_Hazard

Však o to ide. Nepoviem že by bol mimo formy niekoľko týždňov (alebo budiš, mesiacov), on je ale uplne mimo už približne 2 roky. Neuveriteľne hlúpy a naivný prístup od ZZ, len aby sa mu to celé nevymklo z rúk. Nedá sa večne zachraňovať zápasy tým, že sa proste spolahneme na CR alebo, Asensia a pod...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi že začal hrát tak špatně jak se začala řešit ta jeho kauza z reprezentace. ZZ je zaslepený vúči němu to vidí každý, jinak by prodal Benzemu a nechal tam Moratu. Bohužel nedá se a vypadá to že s ním pojedem minmálně další sezónu. . Asensio nicméně včera paráda a ty jeho góly mě nepřestávají překvapovat.

Reagovat
pantondavo

Uplne mimo? Bylo tam pomerne dost zapasu, ktery na nem staly, on ma tezkou pozici, je to mozna prvni utocnik tohodle typu, trochu neco jako Ruud, nevidis ho, ale pak da dulezity goly nebo klicovy prihravky, navazani hracu atd., pro tym je proste mnohem platnejsi nez Morata kdy byl, kdo tohle nevidi, tak nechape hru Realu.

Samozrejme nehodnotim vcerejsek

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, toto je už asi rok ohraná fráza, ktorá platila v minulosti. Dobré 2 sezóny v útoku proste škodí a rovnako platný by tam bol prakticky hocijaký hroťák podobného typu. To že mu tam padnú 3 dôležité góly v sezóne nič nezmení, na to sa mu môžem vysrať. Kto to nevidí tak bohužiaľ, zbytočné niekoho presviedčať..

Reagovat
pantondavo

Napodobne no

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema typově dokonale zapadá mezi 2 rychlá a vysoká křídla, jeho pokrytí míče a cit pro řešení protiútoku v kombinaci se schopností džentlmensky upřednostnit Princeznu byl jedním z klíčů k úspěchu pro Mourinha, Ancelottiho i Zidana...

Reagovat
teenz

Jo, když má formu. Jenže posledních několik měsíců hraje naprost napřesdržku.

Reagovat
smazaný uživatel

když hráč nemá formu, tak hraje napřesdržku, proto se tomu taky ve fotbale říká, že nemá formu a pozná se to většinou podle toho, že hraje napřesdržku. To samozřejmě nikdo nerozporuje...

Reagovat
teenz

Jenže Benz hraje ve svojí napřesdržku formě už několik měsíců a vážně se to nelepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Mňa jebne, človeka hrajúceho 20 mesiacov nazveme mimo formy. Freddy Adu je tiež mimo formy nie? Sice 10 rokov, ale nazvime to teda mimo formy

Reagovat
Ed_Hazard

*hrajúceho zle

Reagovat
smazaný uživatel

přesto je zcela pochopitelné, když prodají radši moratu, než benzemu.

Reagovat
blaugrana

Tak Arda a Douglas nechcú odísť z klubu. Bodaj by hej, keď piču robia a berú milióny. Snáď bude nejaká možnosť s nimi rozviazať zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic do Monaka a ven se dostaly fotky, kde ma Mbappeho desitku, takze ten se pakuje pryc. Zajimavy jak se to vyvinulo, pred letem jsem byl presvedceny, ze u nas stopro skonci, ale jestli chce takovy prachy na platu a PSG mu to da, tak at jde tam no. Kazdopadne tim si zavrel dvere k nam asi uz natrvalo, protoze z PSG ho nedostaneme.

Reagovat
-Carles-

Ako chce PSG obist FFP? Mbappe vykupku nema ako Neymar.

Reagovat
blaugrana

Je to hosťovačka s povinným odkupim budúci rok za 166 mega libier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Toto prestupové okno je najviac facepalmové, odkedy sledujem futbal

Reagovat
blaugrana

Takých liet ešte bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Reagovat
Gazdo

Kde su tie casy ked som facepalmoval nad vasimi prestupmi a take to bolo nevinne oproti tomu co robi ten pseudoklub

Reagovat
-Carles-

Strasne si robia srandu z tych pravidiel

Reagovat
blaugrana

Sú ako slovenské zákony. Nastavené na legálne zločiny.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
ADM

Cavani

Reagovat
Kokesh

Nemel odmitat Neymara u penalty...ted pujde do gulagu.

Reagovat
ADM

nesledoval som ... odmietol prepustiť Neymarovi penaltu?

Reagovat
Switchback

https://www.youtube.com/watch?v=mySUimxYTw4 ale nedělal bych z toho vědu

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim az toto budem praktikovat na FMku

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jedou.

Reagovat
blaugrana

Na prezentacii Dembeleho viac ludi ako na Ibrovi.

Reagovat
Switchback

Kondogbia (Valencia): "Madrid missing the best? I did not know Messi played for Real Madrid."

Reagovat
blaugrana

Reagovat
netopier

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Majk91

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
roman1978

Reagovat
-Carles-

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
tunkic

Reagovat
JM

5:5

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kixi Syhimour

Oooooooouuuuuuuu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dayman

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Jerichoo

Ale ako sa na tom vsetci zbehli

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to myslel hned jak jsem to videl.

Reagovat
teenz

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

Tak Demba podepsal

Reagovat
Whitemedia

Barcelona B proti Tenerife.. zajímá se o béčko Barcy někdo? Jak by to mohlo dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Chystám se sledovat, ale tipovat nebudu.

Reagovat
Jordi Alba

Proti Tenerife čekám prohru, ale pokud koukáš, jak hraje Concha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem se nedíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
remeslnik

Kolik stál Barcelonu Karim, ani jsem nevěděl, že kope za ni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápisník z La Ligy I; aneb Atletico zachránil Ángel strážný !

Zápisník z La Ligy II; aneb Žlutá ponorka se potápí, Bacca na to !

Co bude příště ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele