2. kolo
25.08.2017 22:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Celta Vigo 2:1

Další neúspěch si připsala Celta Viga, přestože na půdě Betisu brzy vedla. Klíčovým mužem zápasu se stal záložník Guardado, který dvěma přesnými centry na hlavu Leóna a Feddala dirigoval obrat z 0:1 na 2:1.

Lépe vstoupili do zápasu hosté, kteří se už v 10.minutě ujali vedení. Pomohl jim k tomu rohový kop Wasse, který se snesl přesně na hlavu Mamiliána Gómeze, takže Celta vedla na stadionu Manuela Ruize de Lopery 1:0. Betis na nějakou svojí velkou příležitost čekal poměrně dlouho a dočkal se až ve 32.minutě rovnou vyrovnávací brankou. Guardado předvedl skvělou kopací techniku, když poslal na malé vápno dokonalý centr a León na zadní tyči hlavou srovnal na 1:1.

Betis vyrovnávací brankou hodně ožil a zejména Guardado zásoboval své spoluhráče přesnými přihrávkami. Další velké šance a to na obou stranách však nepřicházely, což dlouho platilo i ve druhé poločase.

Až dvacet minut před koncem se domácí Betis nadechl k tlaku a golman Alvárez musel několikrát zasahovat. V 77.minutě ale Guardado předvedl další skvostný centr a tentokrát hlavičkující Feddal otočil průběh utkání ve prospěch domácího Betisu. Celta se ve zbytku zápasu snažila o vyrovnání, sudi jí ještě přidal navrch pětiminutové nastavení, ale ani to nepomohlo. Andalusané výsledek ubránili a nakonec zvítězili 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Theft90

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele