LaLiga - souhrn 2. kola

26.08.2016, 22:43, aktualizováno 29.08.2016, 00:07
Komentáře a souhrny
Noční šlágr mezi Villarrealem a Sevillou gól nenabídl. Barceloně v Bilbau k výhře stačila jediná branka. Real s problémy přetlačil Celtu Vigo, zatímco konkurenční Atlético ztratilo i s druhým nováčkem. Betis se doma rozešel bez branek s Deportivem. Valencia začala sezonu mizerně a po Las Palmas podlehla i Eibaru, Real Sociedad uspěl v Pamploně...

Villarreal CF - Sevilla FC 0:0

28.08.2016 22:15

Góly: -

Na první výhru v sezoně stále čeká Villarreal. Žlutá ponorka sice byla mírně aktivnějším týmem, nicméně obranu Sevilly překonat nedokázala. Diváci na stadionu El Madrigal se kýžené branky nedočkali i díky skvělému brankáři Sevilly Ricovi.

Villarreal se v úvodu sezony trápí. Po vyřazení z Ligy mistrů si zahraje jen Evropskou ligu a dobře to nevypadá ani v domácí soutěži, kde v prvním zápase pouze remizoval v Granadě 1:1. To Sevilla má za sebou neúspěšný Superpohár, první kolo ale zvládla, když přestřílela Espanyol 6:4. V tomto utkání se ale žádné střelecké hody nekonaly.

První poločas nabídl jen jednu velkou gólovou příležitost a to až na samém sklonku první pětačtyřicetiminutovky. Na rohový kop si naskočil Musacchio, prodloužil na Borrého, který se v době přihrávky nacházel v ofsajdu, takže branka nemohla být uznána.

Také po změně stran byl Villarreal aktivnější a postupem času začal utahovat šrouby. Po ráně Borrého musel zasahovat golman Rico. Ten se dostával do čím dál většího varu a byl to on, kdo držel naděje Sevilly na bodový zisk. Vytáhl se jak proti ráně Triguerose, tak i Borrého. Sevilla šance soupeře přečkala a před koncem zápasu mohla udeřit. Sarabiův centr do ohně nadělal domácím pořádné starosti a míč nakonec neskončil v síti jen vinou brankové konstrukce. Oba celky se tak rozešly smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:1

28.08.2016 20:15

Góly: 21. Ivan Rakitić

Druhé, byť poněkud hubenější vítězství si na své konto připisuje Barcelona. Katalánci dokázali jedinou brankou Ivana Rakitiće vyloupit Baskicko a odpovědět na včerejší vítězství Realu. Naopak pro Athletic Bilbao jde už o druhou porážku.

Barcelona si naposledy zběsile zastřílela proti Betisu a v úvodu zápasu na půdě Bilbaa to vypadalo, že v tom hodlá pokračovat. Brzký gól jí však překazil zdvižený praporek. Ve 12. minutě to pak vypadalo, že se ujmou vedení domácí. Golman Ter Stegen vyrobil obrovskou hrubku, ale Etxebarria jí nepotrestal a umožnil německému brankáři celou situaci odčinit. Vzápětí si Ter Stegen poradil i s pronikajícím Adurizem.

To byly šance, které Barcelona většinou nenabízí. Athletic toho využít nedokázal a ve 21. minutě Barca udeřila. Arda Turan načechral centr na malé vápno a v náběhu hlavičkující Rakitić poslal Katalánce do vedení.

Pochopitelně, držení balónu bylo v režii svěřenců Luise Enriqueho, nicméně další nebezpečná situace se naskytla až těsně před odchodem do šaten. Sám před golmanem Iraizozem se ocitl Arda Turan a nebyl úspěšný.

Bilbao víceméně dokázalo eliminovat největší hrozby Lionela Messiho i Luise Suáreze. Uruguayského útočníka pustili ze zřetele jen jednou a málem z toho byl průšvih. Suárez naštěstí pro domácí minul branku. Bilbao mělo jen náznaky šancí, než že by vyloženě ohrožovalo branku Ter Stegena. Čas se navíc domácím neúprosně krátil a ti stále více otevírali zadní vrátka. Luis Suárez měl na kopačce druhý, rozhodující gól, ale po dobré individuální akci znovu netrefil branku.

Barca hazardovala s výsledkem a v 86. minutě přežila více než slibnou šanci Etxebarrii. Fotbalista domácích trefil jen boční síť. Sudí Mateu ještě přidal navrch tři minuty a v nich si už Katalánci žádné problémy nedělali. Barcelona tak zvládla i druhé ligové vystoupení a na kontě má plný počet bodů.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Granada CF 5:1

28.08.2016 18:15

Góly: 23. Nabil El Zhar, 51. Kevin-Prince Boateng, 69. Nabil El Zhar, 72. Momo, 85. Sergio Araújo - 45. Jérémie Boga

Ještě v poločase byly šance obou celků vyrovnané, Granada však po přestávce úplně vyhořela a z Kanárských ostrovů si domů odnesla pětigólový raneček. Las Palmas tak navázalo na minulé vítězství na půdě Valencie, i nadále si drží stoprocentní bilanci a zůstává na čelních pozicích. Jeho soupeř má na svém kontě po dvou kolech jeden bod.

Až nečekaně dobře se domácím daří v ofenzívě. Zatímco v minulé sezóně po dvou zápasech nevstřelili ani branku, teď už jich nasázeli devět, tedy přesnou pětinu všech dosažených z loňska! Dobrou zprávou pro Los Amarillos je také fakt, že mužstvo není závislé na konkrétním jedinci, v tuhle chvíli má v kádru hned šest různých šutérů.

Do první vážnější možnosti se dostali hosté. Ponce, který v předchozím zápase zařídil Granadě svou trefou bod s Villarealem, však svou tvrdou hlavičku usměrnil jen mimo. Na druhé straně naopak poprvé udeřil El Zhar ve 23. minutě, když těsně před šestnáctkou poslal skrytý pokus přesně ke vzdálenější tyčce.

Svěřenci kouče Quiqueho Setiena však do přestávky těsné vedení neudrželi. Sergi Semper ve 45. minutě předal balón Bogaovi, Francouz dostal od defenzivních řad ve středu pole až příliš prostoru, takže neměl problém namířit svou střelu za záda gólmana Javiho Varase. Gól do šatny Las Palmas nezlomil. Právě ho spíše vyburcoval k ještě lepšímu výkonu ve druhé půli.

Šest minut po obrátce zařídil rozdílový zásah Boateng, který si naběhl do zcela volného prostoru v protivníkově šestnáctce a bez problémů hlavou zužitkoval Livajaův pas z levé strany. Pro ghanského záložníka ovšem tímhle momentem zápas prakticky skončil, protože o pár chvil později musel odejít střídat kvůli zranění.

Náskok následně navýšil svým druhým gólem v utkání El Zhar, jehož parádně uvolnil Jonathan Viera, a Maročan sám před brankářem Ochoaou nezaváhal. Prosadil se i Momo v 72. minutě, a to doklepnutím balónu do prázdné brány, načež se pět minut před koncem objevil v malém vápně také nehlídaný Sergio Araujo, jenž zařídil hostům pověstného búra.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Sporting Gijón 0:0

28.08.2016 18:15

Góly: -

Diváci na Estadio Mendizorrotza se po dlouhých deseti letech dočkali nejvyšší soutěže, čeho se však nedočkali, byly branky. Deprotivo Alavés remizoval se Sportingem Gijón 0:0. Zvláště v prvním poločase obě strany zahazovaly šance, skvěle se vyznamenali jak golman Pacheco, tak i Cuéllar.

Alavés si před týdnem připsal velmi cenný bod ze hřiště Atlétika Madrid a dnes na to chtěl navázat proti Gijónu. Hosté ale přicestovali v dobrém rozpoložení, před týdnem si totiž připsali skalp Bilbaa.

Utkání začalo ve vysokém tempu a hra se neustále přelévala, tedy alespoň to platilo pro první polovinu zápasu. Lillova rána skončila na vynikajícím zákroku Pacheca. Za další tři minuty se hra opět přesunula před Cuéllara, Deyverson zakončoval z malého vápna a Cuéllar ještě lepším zákrokem vyrazil. Cuéllar se vytáhl i proti střele Thea Hernándeze a Ibai Gómez pálil těsně vedle. Tedy bylo se na co dívat, ale branka ne a ne padnout.

Bohužel ve druhém dějství šancí ubylo a spíše to byla úporná bitva ve středu hřiště. Obě strany se snažily utkání oživit, ale žádná střídání k tomu nepříspěla. Něco málo přes 16 tisíc diváků čekalo na branku marně. Deportivo Alavés remizoval se Sportingem Gijón 0:0. Alavés tak má na svém kontě dva body, Sporting hned čtyři.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Atlético Madrid 0:0

27.08.2016 22:15

Góly: -

Takhle mizerný start do nové sezóny si fotbalisté Atlética Madrid určitě nepředstavovali. Svěřenci zklamaného kouče Diega Simeoneho nedokázali porazit ani druhého nováčka soutěže v řadě a zase jen plichtili. Leganés bere bezbrankovou remízu pochopitelně všemi deseti, na kontě má mimochodem překvapivě už čtyři body.

Domácí věděli, že jsou v malém madridském derby považováni za jasné outsidery, takže se snažili se svým soupeřem držet krok co nejdéle. A taktický plán vyšel na jedničku. Trápící se Atlético stejně jako před týdnem proti Alavési nemohlo najít na urputně bránící Leganés recept, a to se přitom vrátil do sestavy útočník Antoine Griezmann.

Už první poločas nevěstil pro hosty nic dobrého. V útoku jim to opravdu notně skřípalo, kombinace vázla, finální přihrávka jakbysmet. A brankář Jon Ander Serantes se vlastně musel potit jen jednou jedinkrát, to když z voleje po dlouhém pasu Gabiho u tyčky vypálil ostře Griezmann, nicméně rukavice jeho protivníka mezi třemi tyčemi zasáhly včas.

Pepineros zároveň Atléticu hru často pořádně znechutily. Vysoké napadání a některé ostřejší zákroky ze hry zcela odrovnaly například neviditelného Kokeho. Simeoneho družina se ani po přestávce nedokázala natolik zlepšit, aby strhla vítězství na svou stranu. Hostující stratég zkoušel vše, nepomohla ani změna Fernanda Torrese za Gameira z 58. minuty.

Rozvlnit síť se sice v 62. minutě podařilo obránci Diegovi Godínovi, jenže ten se nacházel ve zcela evidentním ofsajdu. V nastavení přece mohl ještě rozhodnout Fernando Torres, jenže úplně selhal v zakončení. Po centru Filipeho Luíse se ocitl tváří v tvář Jonu Anderu Serantesovi, hlavičku však usměrnil jen do jeho náruče.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 2:1

27.08.2016 20:15

Góly: 60. Álvaro Morata, 80. Toni Kroos - 67. Fabián Orellana

Real Madrid zůstává i po druhém kole stoprocentní. S Celtou Vigo ovšem domácí neměli vůbec lehké pořízení a vítězství 2:1 si zajistili až devět minut před koncem trefou Toniho Kroose. Na úvodní branku Álvara Moraty totiž hosté ještě dokázali odpovědět zásluhou Orellany a byli favoritovi po valnou většinu zápasu rovnocenným soupeřem.

V první půli měl nejblíže k průlomu bezbrankového stavu Luka Modrić, když před uplynutím půlhodiny hry převzal míč a doputoval s ním až na kraj šestnáctky. Jeho nadějná rána však ke smůle Realu skončila pouze na brankové konstrukci. Jen tři minuty nato pokoušel chorvatský záložník štěstí podruhé, a i když se již mezi tři tyče trefil, zastavil jej pro změnu kvalitním zákrokem brankář Sergio Álvarez. Do šaten se tak v poločase odcházelo za stavu 0:0.

Deset minut po změně stran měl Álvarez co dělat, aby si poradil s nebezpečným přímým kopem Garetha Balea, a znovu mu musela pomoci i konstrukce. V devětapadesáté minutě už ale ani třicetiletý gólman Celty neměl nárok na úspěch, když jej vlastní obránci nechali na holičkách. Nejprve se v perfektní šanci tváří v tvář Álvarezovi ocitl mladíček Asensio, jehož matnou ránu ještě hostující gólman zvládl vyrazit, jenže dorážka Moraty již byla nechytatelná. Nutno podotknout, že Realu během této gólové akce přálo i štěstí, neboť Morata se v jejím úvodu nacházel v postavení mimo hru, které čárový rozhodčí přešel bez zdvižení praporku.

Chvíli nato mohl španělský reprezentant přidat i gól číslo dvě, avšak v dalším duelu s Álvarezem znovu přispěchala k záchraně Celty levá tyč. V sedmašedesáté minutě se pak zdálo, že Real budou tyto neproměněné šance stát i přinejmenším dva body, neboť John Guidetti vybídl ke střele z hranice šestnáctky Fabiana Orellanu, jenž krásnou ranou zakroutil míč za záda bezmocného Francisca Casilly a bylo znovu srovnáno.

Tribunami stadionu Santiaga Bérnabeua se začínala rozmáhat nespokojenost, ovšem nakonec mohli domácí příznivci odcházet spokojení. Devět minut před koncem totiž Lucas Vázquez nabil Tonimu Kroosovi a německý záložník svým typickým technickým zakončením překonal Álvareze podruhé. Real tak zvítězil 2:1 a bude čekat na své konkurenty v boji o titul, zda s ním zvládnou držet krok.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Sociedad 0:2

27.08.2016 18:15

Góly: 45. Juanmi, 81. Unai García (vl.)

Real Sociedad se úspěšně odpoutal z úvodního nezdaru a na prohru s Realem Madrid zareagoval suverénním prvenstvím v poměru 2:0 na půdě Osasuny. Těsně před odchodem do šaten poslal hosty do vedení Juanmi, jehož po změně stran doplnil vlastní gól Unaie Garcíi, a tak má baskický tým na kontě své první tři body v novém ligovém ročníku.

Domácím rozhodně nepomohlo ani vynucené brzké střídání, když hned po sedmi minutách musel Javier Flaňo přepustit své místo Aitoru Buňuelovi. Přesto to byl právě celek z Pamplony, který si vytvořil první šanci zápasu. Oriol Riera na přelomu půlhodiny hry právě z Buňuelova centru hlavičkoval ze slibné pozice, jenže nepřesně. Po pasu Cuevase pak pokoušel štěstí García, jenže rovněž minul, a tak se dostali ke slovu i hosté.

Mikel Oyarzábal ještě se svým hlavičkovým pokusem neuspěl, ale na samém konci první půle se tentýž hráč postaral o asistenci k zásahu Juanmiho z hloubi pokutového území. Aktivní Oyarzábal pak na úvod druhé půle málem přidal i pojišťovací gól číslo dvě, jenže ztroskotal na brankáři Nauzetovi. Závěrečný tlak Osasuny však přesto nepřišel, neboť devět minut před koncem si domácí García vstřelil kuriózní vlastní gól.

Třiadvacetiletý obránce se pokoušel odvrátit dlouhý nákop Berchiche Yuriho, jenže k vlastní smůle poslal svou hlavičku zrovna přes hlavu Nauzeta, který se svému spoluhráči snažil vypomoci vyběhnutím z branky. Sociedad tak zvítězil 2:0 a na domácí zápas s Espanyolem bude disponovat patřičným sebevědomím, zatímco Osasunu čeká nezáviděníhodný výjezd na půdu Realu Madrid, přičemž na své první ligové vítězství v novém ročníku La Ligy stále čeká.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Valencia CF 1:0

27.08.2016 18:15

Góly: 62. Pedro León

Valencia si po minulém nepovedeném zápase s Las Palmas nespravila chuť ani v Eibaru. O jedinou branku domácích se postaral v 62. minutě Pedro León, který tak pomohl svému týmu vybojovat premiérové body v sezóně. Hosté naopak na první úspěch stále čekají a i nadále zůstávají v nejdolnějších patrech tabulky.

Pedro León byl přitom aktivní už od úvodních minut a po čtvrthodině hry rozehrál poměrně zajímavou standardku z velké dálky střelou na branku, každopádně brankář Mathew Ryan si vlastně celkem v pohodě poradil. Netopýři brzy srovnali krok a před přestávkou se mohli ujmout ze dvou šancí vedení oni.

Nejprve chyběl opravdu jen kousek ke gólovému zakončení Santiho Miny, aby jen o minutu později hostující forvard spálil další tutovku, tentokráte po přihrávce Josého Luise Gayáy mířil z vyložené pozice jen vysoko nad. Málem se ještě v nastavení první půle prosadil hlavou z blízkosti domácí Escalante, nicméně skóre zůstalo přece nerozhodné.

Stejně jako vstup do dějství prvního i začátek toho druhého se Pedru Leónovi vydařil. V 51. minutě zase zahrozil z přímého kopu, opět si však na Mathewa Ryana nepřišel. Po hodině hry přišel na řadu klíčový okamžik zápasu. Abdennour v šestnáctce zahrál rukou a sudí Alejandro Hernández ukázal ve prospěch Eibaru na bílý puntík.

I když Pedro León nedokázal jako exekutor Mathewa Ryana překonat, z dorážky už na Australana vyzrál. Los Che nebyli schopni na soupeře vyvinout nějaký větší tlak, takže na tohle inkasování už nezareagovali. Asi v největší možnosti se objevil právě hříšník Abdennour, avšak po centru z rohového čtvrtkruhu od Daniho Pareja hlavičkoval jen mimo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Málaga CF 2:2

26.08.2016 22:00

Góly: 28. Gerard Moreno, 61. Gerard Moreno - 67. Diego Llorente, 90. Charles

Espanyol vedl v domácím prostředí už o dva góly, ale ani to mu na vítězství nestačilo. Malaga se ani za nepříznivého stavu nevzdala a v poslední minutě srovnala na konečných 2:2. Dvě branky domácích zaznamenal Moreno, branky hostů mají na svědomí Llorente a Charles.

Barcelonský celek vstoupil do zápasu o něco aktivněji a brzy šel do vedení. Moreno sice v 15.minutě promáchl, ale v další šanci už zamířil do černého. S míčem u nohy si seběhl do středu a s pomocí lehké teče poslal míč za záda Kameniho! Druhý gól na sebe nenechal douho čekat, ale sudí správně odmávali ofsajd. Malaga ohrozila branku Espanyolu až ve 41.minutě, z podobné akce, ze které dal vedoucí branku Moreno. Aňor však tolik úspěšný nebyl a balón místo do sítě poslal nad.

Hosté nehráli nijak dobré utkání a do druhého poločasu se rozhodli pro změnu. Hru měli oživit nejprve Miguel Torres a krátce po něm i Charles. Ale nešlo to a v 61.minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. Piatti vykouzlil přesný centr a znovu Gerard Moreno hlavou pokořil Kameniho - 2:0. V této fázi by si už na Malagu vsadil málokdo, ale hosté ukázali, že i takový výsledek se dá dohnat. V 67.minutě se dostal Rosalesův centr až k Diegu Llorentemu a Roberto inkasoval. Branka šla tak trochu na jeho vrub, neboť se snažil na míč dosáhnout a vyboxovat jej, to se mu ale nepodařilo.

Jeden z klíčových okamžiků nabídla 77.minuta, Moreno měl na kopačce nejen třetí gól a zkompletování hattricku, ale dost možná rozhodnutí celého zápasu. V dobré pozici poslal míč vedle a Malaga se začala nadechovat k závěrečnému náporu. Charles ještě z úhlu na Roberta nevyzrál, ale v 90.minutě už se stal hrdinou hostů. Llorenteho dlouhý pas prodloužil Camacho a Charles překonal Roberta - 2:2. Espanyol tak neudržel dvoubrankové vedení a s Malagou jen remizoval 2:2.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo La Coruña 0:0

26.08.2016 20:45

Góly: -

Real Betis si na stadionu Manuel Ruiz de Lopera v Seville jen rozdělil body s Deportivem. Pro diváky šlo navíc o smutný zápas, protože se v něm nedočkali ani jedné branky. Koření fotbalu, jak se gólům říká, nebylo to jediné, co na hřišti chybělo. Přidaly se emoce, akce nebo pohledná hra, bez nichž jsme se museli obejít.

V pátek večer se málokomu chce do velkých výkonů a skvělých projektů. Platilo to také pro hráče na obou stranách barikády, protože jejich přístup byl spíše relaxační. Ofenzivní akce domácích Béticos měli na starosti Joaquín s kapitánskou páskou na ruce, Antonio Sanabria a Rubén Castro. Do brány se opět postavil Adán. Dvoučlennou zálohu soupeře tvořilo duo Guilherme, Mosquera, které mělo podporovat především útočníka Andoneho.

Betis začal aktivně a snažil se přelstít svého soka, jenže ten výtečně bránil a jeho stopeři se pyšnili pozičně vytříbeným smyslem pro hru. Patnáct minut uteklo jako voda a neslo se ve znamení obléhání hostující branky. Fajr vyslal do vápna zajímavý centr, ale soupeřova obrana byla ve střehu a odvrátila jej. Po pětadvaceti minutách se do míče opřel Gama, který ale na brankáře Adána nevyzrál.

Sem tam se nějaký ten hráč odhodlal vzít to na sebe, jak se říká, nebo nedej Bože vymyslel nějakou kolmou nahrávku. Po většinu času jsme ale mohli mít pocit, že oba týmy jsou již v šatně domluveny o bezbrankové remíze. Až minutu před koncem první půle se Mandi dostal k zakončení, ale jeho hlavička skončila pouze uprostřed branky. Brankář Lux tak neměl příliš mnoho starostí.

Kdekdo by možná čekal, že oba trenéři dají plný průchod emocím a v šatně procvičí své hlasivky. Ale to se zřejmě nestalo, protože rovněž po změně stran se odehrával podobný fotbal. Pět minut po příchodu na trávník se do míče opřel aktivní Gama, jenže jeho dělovka postrádala přesnost, takže ani tohle gólem neskončilo. Andone běžel z levé strany jeden na jednoho, ale míč si předkopl až moc, takže brankář Antonio Adán neměl potíže a sebral mu jej.

Dvacet minut před koncem utkání se na hřiště dostal mladík Charly Musonda a ten svou rychlostí mohl trochu popohnat duchem nepřítomné spoluhráče k vyššímu tempu. Jako první se také zapsal hodně povedenou střelou, která ale rovněž neskončila gólem. A tak to šlo až do konce. V závěru se Betis opět pokoušel, jenže jeho snažení bez nápadu navíc zastavoval ofsajdový praporek.

Oba týmy si tak připsaly bezbrankovou remízu, na kterou dlouho nikdo vzpomínat nebude. Mají bod, neinkasovaly a Depor si bude chtít vyfotit tabulku, protože je zatím po dvou kolech první. Ani Betis zatím není na sestupových místech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.UD Las Palmas22009:36
2.FC Barcelona22007:26
3.Real Madrid22005:16
4.Sevilla FC21106:44
5.Sporting Gijón21102:14
 Deportivo La Coruña21102:14
7.CD Leganés21101:04
8.SD Eibar21012:23
9.Real Sociedad21012:33
10.Málaga CF20203:32
11.Atlético Madrid20201:12
 Villarreal CF20201:12
 Deportivo Alavés20201:12
14.Espanyol Barcelona20116:81
15.CA Osasuna20111:31
16.Real Betis20112:61
 Granada CF20112:61
18.Celta Vigo20021:30
 Athletic Bilbao20021:30
20.Valencia CF20022:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (593)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Úbožiaci La Cornu a úbožiak s píšťalkou v ruke nám priedviedli, prečo nepozerať zapasy. Fotbal zase zaplakal. La coruna si prisla pre remizu a tu aj dostala, rozhodca im sekundoval, 2 neodpiskane penalty pre Betis, faul pred sestnastkou na Castra jasny neodpiskany, cersenicka na torte na konci ,, hraca Betisu, ktory stal asi meter pre poslednym obrancom La Corune.

Skoda, ti co chceli hrat, tvorit, boli potrestani, sustavne padanie hracov Corune ubohost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vedou ligu a to už něco znamená :) jsou i před tvou milovanou barcou a realem, jen si nadávej na nespravedlnost..hold letos vyhraje ligu někdo jiný :p

Reagovat
smazaný uživatel

Vy furt hledate streamy a ony jsou porad na stejnych odkazech....nechapu proc si ty stranky neulozite do oblibenych a pak si na ne kliknete (1.) HQ streamy najdes na www.sport365.live (2.) HD streamy najdes na www.digi-hdsport.com ....UZ SI TO KONECNE NEKAM ULOZTE

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. To je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

No Ronaldo, no problem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souasím, všichni říkají že vyhrál hráče Evropy, ale o jeho pohárech které v tomto roce získal svědči už to že nehrál finále, kdyby nehrál na celém Euru třeba by Portugalsko vyhrálo i nějaký jiný zápas před penaltama. Je považován z nejlepšího hráče jen proto, že kope penalty jako poslední.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze ho tak povazujes ty neni dolezite, za najlepsieho ho povazuju ti co sa v tom vyznaju

Reagovat
smazaný uživatel

I fanoušek CéErSedmičky musí uznat, že poslední dva roky je Kristiánov neviditelnej

Reagovat
Al Capone

No je fakt, že když postaví před sebe všechny poháry co letos vyhrál tak už ho moc vidět nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky kolik jich bylo jeho zásluhou

Reagovat
Al Capone

Tak vždycky je to zásluha především týmu, to samozřejmě, ale vzpomeň si mače s Wolfsburgem či Maďarskem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady jde o to, že jsou všechny týmové, teda kromě té trofeje pro nejlepšího fotbalistu Evropy, kterou získal protože měl štěstí že byl ve dvou dobrých klubech. A nepovažuji ho tak jen já, ale např. i trenér a ten o tom musí něco vědět nehrál ještě žádný ligový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Trollíš moc okatě. Trochu uber.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
patas92

true story

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Ángel di María 22

Ostudnej vykon. To byla trapárna, jakou jsem fakt nečekal, zlatý 3 body.

A Marcelo, ten je zralej na lavičku uplně nejvíc ze všech, příšernost. Škoda, že je Coentrao ještě nedoléčenej.

Fuj ty vole..

Hala Madrid.

Reagovat
Ángel di María 22

Jo a James skvělej. Musí zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

vela kvalitných hracov a konkurencia. na CAM nehrame a za neho sa da dostat pekny balik

Reagovat
CHONG

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Nedokazem si predstavit ze by sme alternativu akou je James predali. My prachy nepotrebujeme, tym padom by bol jeho odchod velke minus. Asi si to moc ludi neuvedomuje ale svojou hrou nam poskytuje dalsie moznosti, proste musi zostat aj ked ma ocividne so ZZ probem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hrozně dneska sral tím, že tam zajebal hned několik akcí tím, že se furt pokoušel o nějaký sexy průnikový přihrávky, který měly šanci na úspěch tak 1 %.

A celkově prostě.. nekoncetrovaný, gól Celty jde z půlky na něj, z půlky na Kroose. On když je ve formě, tak je bůh, ale když není, tak je na pěst, což je celý zhoršený ještě tím, že pořádně ani nemá konkurenci, která by ho vytlačila v takovým případě na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadají sexy průnikové přihrávky?

Reagovat
smazaný uživatel

sexy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

James

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Davno sme nepodali takto otrasny vykon, tie 3 body boli haluz. Takto o titul nemozeme hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně i když výkon trochu na hovno, tak mi přijde, že jsme měli i dost smůlu. Modrič břevno, Bale břevno + mohl dát tak 2 góly hlavou. Celta by si nějaký body za ten výkon i zasloužila a ten výsledek vývoji utkání dost odpovídá, ale nebýt té smůly, tak jsme jim mohli dát klidně i čtyřku a mohl být klid.

Reagovat
vilp

Morata tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nějak uniklo.

Reagovat
vilp
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ale ako pekne to riesil, tazke zakoncenie

Reagovat
valloire

Zkušený tým dá pouze tolik gólů, kolik k vítězství potřebuje.

Reagovat
Manik...

Chytrý dá víc, aby mohl hrát s větším klidem

Reagovat
valloire

Zkušený tým hraje s klidem, protože ví, že vyhraje.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nihilister

Tak zo v tom případě Real bohužel není zkušený tým ... Třeba to zdržování na konci zápasu ... Fakt hrůza ... koukal sem včera na Liverpool , Leverkusen a Real . Real nejhorší výkon a fakt sem se bál aby se vůbec vyhrálo ... doma

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas naprostá ostuda. Takový malý návrat Beníteze. Celta se snad k ničemu vážnému nedostala, ale náznaků pár měla. My jsme začali hrát až okolo 30té minuty. Luka měl smůlu, gól by si určitě jako snad jediný za výkon v první půlce zasloužil. Bale stejný jako na Anoetě bez dvou gólů, ale stejně mohl díky hlavičkám být za hrdinu.

Druhý poločas mnohem lepší. Kdyby Alváro neměl smůlu při té krásné průnikovce Toniho, tak bylo hotovo a na konci bychom i přidali třetí. Celta hned potom vyrovnala. Nebylo to dobré, ale jako většina tady bych to neviděl. Vigo má dobrý tým, nemyslím si, že je čeká takový pád oproti loňsku jako třeba SS. Trefili jsme snad třikrát konstrukci, šancí bylo i po té mizérii relativně dost. Důležité jsou tři body, takovéhle zápasy, kdy většina týmu hraje nahovno a k tomu se přidá smůla, rozhodují o trofejích, my jsme to dneska se štěstím zvládli. U nich by to bylo mnohem těžší.

Individuálně:

Na pěst: Marcelo, Bale

Potěšil: Luka, Jámes, světlé momenty měl i Toni. Ostatní šedý průměr.

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mi nepřišel na pěst, jenom když už u nás začíná 4. rok, tak je třeba se smířit s tím, že on prostě nikdy nebude hráč, na kterým bude viset těžiště celý hry a ta hra přes něj bude plynout. Já souhlasím s tím, co tu někdo napsal už minulý týden. On se už v tak mladým věku profiluje tak jako současný Ronaldo, tj. ten jeho herní projev je minimální a je vidět akorát při zakončování. Včera tomu tak taky bylo.. trefil břevno z přímáku + tam měl 2 dost nebezpečný hlavy, akorát měl prostě smůlu, že mu to tam nepadlo. Pokud to ospravedlní góly, tak mi (stejně jako u Ronalda) ten jeho projev vadit nebude.

Akorát s tímhle stylem občas můžeme mít směrem dopředu dost problémy no. Ronaldo nic, Bale nic, Casemiro nic.. teď ještě jestli s nima bude třeba hrát Morata, tak celá ofenzivní hra bude defakto stát na Kroosovi s Modričem. To je dost blbý, protože silnější týmy nás pak zavřou jak nic.

Reagovat
teenz

mit jednoho takovyho hrace je ok, ale dva uz jsou problem.

Reagovat
vilp

Tady jsem. Jinak to je důvod, proč si pořád myslím na Hazarda, i když to moc reálně nevypadá.

Reagovat
Mateo16

To je celkom škoda že sa tento rok nepriviedol , za celú dobu bol tento rok marketingovo najdosiahnutelsi

Reagovat
vilp

To je pravda, ale zase je to hráč čistě do základu, to by musel CR jít.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tak skoro hodnotite? Su dva zapasy za nami, Ronaldo este nehral (btw. to ze No Ronaldo, no problem je odveci, ved Realu vystrielal Ligu Majstrov uz aspon dva krat) , Benzema a Pepe nehrali. Pepe na EURO dokazal ze je top trieda, Bale mozno takticky bude musiet nechat hrat svoje Ronalda a viac makat pre tim. Kazdopadne, je to na trenerovi. Ak dojde Ronaldo a da 5 golov v troch, styroch zapasoch, tak je jasne, kto je tam na goly a kto na tvorbu hry. A vtedy sa zmeni uloha aj Bale-a a Modric s Kroosom budu mat krasne kreativne moznosti. Plus obrana , tam je Real zahojeni. Moze striedat troch super stoperov. Hlavne trener ma z coho vyberat. Morata je ok, na striedanie Benzemu - co je treba. Uvidi sa po 10tich zapasoch

Reagovat
Israha

Varane zatím naprosto špičkový začátek sezony, tohle jsou výkony, kterýma si říká o dlouhodobý základ. Pepe to bude mít s návratem do sestavy docela těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně by bylo nejlepší kdyby hráli spolu, protože Sergio je naprosto otřesný.

Reagovat
Israha

To asi souhlas. Ale Zidane kapitána a největšího klubistu v kádru neposadí, si myslím...a většina jiných trenérů by to taky neudělala.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jasné, ono bude problém i s jeho koncem kariéry. Nemyslím si, že Sergio je typ, který by sám uznal, že na to nemá. Znovu pojedem na vlně Hierro, Raúl a Iker, kdy ten jeho případný odchod za pár let bude rozdělovat fanoušky.

Reagovat
Ed_Hazard

To bol dnes az taky dobry? Zapas som nevidel, v prvom ale zase tak uzastny nebol, stale mi prisiel strasne neisty..

Reagovat
Israha

Byl. V podstatě všechny důležité obranné zákroky udělal on, měl skoro každý centr, dobře i rozehrával. Za stavu 1:1 se sprintem vrátil po rohu a přerušil brejk tak, že Bongondovi těsně před Casillou ukopl míč do zámezí, jinak by ten střílel. Takže má vlastně lví podíl na zisku tří bodů.

Reagovat
DreamTeam

Pepe je jinde. Problém je Ramos no. Ten by potřeboval posedět.

Reagovat
Israha

Vycházím z toho, že Ramose jako kapitána Zidane neposadí, jak píšu už výše...takže Varane s Pepem budou o ten základ bojovat mezi sebou.

Reagovat
Kokesh

Danke Kross. 14. výhra v řadě. Bída, ale výhra ne výhra. Budoucí šampioni letošní sezóny si nemohou dovolit ztrácet body.

Reagovat
Switchback

optimisto ...

Reagovat
valloire

spíš Realisto ne?

Reagovat
Switchback

hmm

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Visca el barca

sorry ale vy v lize nejste žádní maséři

Reagovat
Mateo16

Zápas som si nevidel ale Zizu si za to môže zatiaľ sám , kľudne môže James zostať a Asensio odísť , takto je to všetko tak neskutočne kontraproduktívne

Reagovat
Mateo16

Ach zbytočné sa rozčuľovať, ten káder je tak na picu zostavený ale za to si môže Zidane sám

Reagovat
smazaný uživatel

asi netreba ani slova

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kus vola, prestan sa tu hrat na odbornika a zaroven aj drogovat

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Reagovat
Mateo16

To sa strašne teším ako tá banda madridistov čo majú znalosti z Fmka si o pár týždňov slušne nasere do huby

Reagovat
misinho7

sme radi ze ty si z nas najmudrejsi a budes sirit osvetu

Reagovat
patas92

takoví jsou nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocet tyzdnov od doby Beniteza trva akosi dlho, dilino

Reagovat
vacin

A bude tady poučovat někdo, kdo ma zkušenosti z CSM, protože Fmko mu rodiče nechtěli koupit...

Reagovat
vacin

Mám pro tebe návod, jak ze sebe přestat dělat největšího blba na ef.

1. Odhlas se z ef.

2. Jdi ke zdi

3. Bouchni hlavou do zdi

4. Bouchání opakuj dokud si budeš pamatovat heslo k ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

4.* Dokud si budeš cokoliv pamatovat.

Reagovat
Kokesh

Bale has either scored or assisted in all of Real Madrid's league home games in the past 8 months. [BD]

Historicka serie skoncila.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Switchback

Tož to je hustý

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Switchback

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

atletico 2 zapasy s novacikmi a 2 body ale nevadi, po repre pauze budu mat mozno v tabulke uz 3 a ne iba 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cigansky beton z Madridu aka Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda casu to vobec pozerat. Atletico je prekuknute, ine kluby uz vedia ako na nich, Simeoneho chalani su pripraveni branit a ked maju tvorit su nulovi. Toto bude na kazdom zapase vonku, a zachvilu mozu mat stratu na Barcelonu 20 bodov. Som zvedavy ako sa s tym popasuju, a hlavne s dinosuarami typu Juanfran - najslabsi hrac zapasu a Gabi, dalsi nesplachnutejny dinosaurus.

2 novacikovia a 2 remizy, na titul mozu pomaly zabudat

Reagovat
Phillipinho

Ostuda. Cholo zacal asi brat nejaky silny drogy.

Reagovat
aurelio

Valencia paráda! Dúfam, že všetky problémy vyrieši predaj jediných dvoch hráčov, pre ktorých Valencia niečo znamená. Neviete, prečo Diego a Paco neboli ani na lavičke? Kvôli zraneniam, či predaju?

Reagovat
Phillipinho

Paco jde do Barcy a s Alvesem se nepocita s mel by odejit.

Reagovat
Jordi Alba

Nebýt toho Jaspera, tak berem i Alvese.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

He he

Reagovat
Visca el barca

Klasika. ztráty kord u Madridu přijdou venku. Dnes to doufám urvem a zítra přřivítáme Paca. Jak jsem ho nechtěl, tak se mi bonus v podobě jeho opravdu zamlouvá

Reagovat
teenz

Kord hmmm

Reagovat
vilp

Akord?

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Psal jsem to lehce lízlej.

Reagovat
smazaný uživatel

je zvláštní, že se k tomu nikdo z vás nevyjádřil ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom k vyjádření? Ofsajd je to jasný a tu tvoji kokotskou prupovídku "druhé kolo, první krádež" se naštěstí moc lidí nechytilo, což je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

k vyjádření je právě to, že vám pustili další takhle jasný ofsajd.

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
blaugrana

Tesný metrový offside.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to zaloz do te svoji estebacke kartoteky a nefnukej

Reagovat
Manik...

Výhra vydřená, ale takové v konečném důsledku vyhrávají titul

Reagovat
smazaný uživatel

James musi odist. Minulu sezonu to nemal flakat ked sme ho potrebovali. Nocne kluby boli prednejsie. Teraz sa zbytocne snazi, beztak potrebuje hravat zaklad na svojom poste a tam je velka konkurencia. Onedlho sa zacnu pytat do A-cka talenty typu Odegaard a Zidane a uz teraz tam mame pretlak.

Vyhody su v tom, ze dalsi hraci dostanu viac minut, celkom dobre na nom zarobime. Jeho odchod bude prospesny pre oboch

Reagovat
DreamTeam

Tak já pořád věřím, že i on sám není až tak blbý aby zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Kroosova strela ma zvlastnu trajektoriu. Takto to zatocit po zemi si vyzaduje fakt umenie

Reagovat
Visca el barca

aby ses neposral

Reagovat
smazaný uživatel

nie som messionanista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle střelu on má vypilovanou fakt k dokonalosti.

https://streamable.com/loui (včera)

http://i.imgur.com/MuTHqQ4.gifv (proti Rayu)

https://streamable.com/dzz9 (proti Itálii za nároďák)

Jak přes kopírák všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a na prvom videu krasne vidiet aku skvelu pracu urobil Casemiro a k comu je kvalitny DM

Reagovat
sokar

co je také zvláštne na tej trajektórii

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Simeone Simeone. Nemám z toho dobrý pocit. Myslím, že ten opakovaný neúspěch v Lize mistrů ho frustroval a on se uraženecky zatvrdil a zůstal přešlapovat na místě. Ač jsem toho nebyl příznivcem, tak minulou sezónu měl daleko víc odvahy a o něco se pokoušel. I když to bylo šílené, tak něco hledal a to posouvalo mužstvo dál. Sezóna 2014 byla fenomenální, v 2015 přišel lehký útlum, 2016 zase zlepšení, ale teď už nevím, jestli to někam bude schopen posunout. Defenzívu vypiloval do dokonalosti, nováčci takřka nepřešli polovinu, ale to jeho zkamenění v 4-4-2 je dost nebezpečné, obzvlášť když i proti nováčkům hraje se 4 středovými záložníky.

Gimenéz sedí, místo něho hraje horší Savic. Correa za dva zápasy, ve kterých měl šanci se pořádně ukázat dostal 20 minut. Thomas nebyl ani v nominaci. Zdá se, že si tam opět Simeone vytvořil skupinu 15 hráčů, které bude stereotypně točit jak ocas, i když se do daného profilu zápasu nebudou hodit.

Nelze nevzpomenout, že poslední dvě sezóny hrálo v prospěch Atlética obrovské štěstí. Hra byla těžkopádná a minimálně 20 bodů se udělalo, ani se nevědělo jak = Griezmann se ustřelil. Teď to je to samé v bleděmodrém a já se vůbec nedivím, že štěstí se odklonilo, bylo nelogicky dlouhodobé a bylo ho opravdu spoustu.

Jsem zvědavý, co s tím Simeone udělá. Očekávám mírný bodový pokles oproti minulým sezónám. A hra? Ta bude opět těžkopádná až běda. Dejte Atléticu zrovna Real a Barcelonu, ať ta Simeoneho hra má hlavu a patu. Zatím to totiž vypadá, že to budou jediné zápasy, ve kterých Cholovi o něco půjde.

Reagovat
Phillipinho

Ale ja to proste nechapu. Vzdyt to snad vidi kazdej, ze tahle zaloha se 4 strednimi zalozniky v sobe nema ani trochu kreativity a utocnici, zejmena Gameiro je naprosto mimo hru, protoze nedostane jeden balon. Koke silenej spatnej, Saul na kridle jenom v tezkych zapasech proti velkoklubum kde se musi soustredit hlavne na defenzivu. Vsechny kreativni hrace- Carrasco, Gaitan, Correa necha na lavicce a vcera dokonce ani nepovolal Tiaga, kterej je lepsi jak Augusto. V ty hre proste neni zadna myslenka a ani jeden z tech 4 zalozniku neda prihravku, kterou otevre obranu soupere. Proc kurva nehodi na kridla Carrasca s Gaitanem? Correa je neuveritelne nepredvidatelnej hrac, ktery vcera mel hrat, ale Cholo ho necha na lavce 90 minut. Nechapu, nerozumim nicemu. A nejhorsi je, ze je Cholo jeste se hrou spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jde vidět, že si myslí, že mu ta haluz hra bude vycházet donekonečna. Mimochodem, takhle přizpůsobivý vývoj vnějšího okolí na nějakou dobu zastavil vývoj Mourinha (už nestačí dominovat fyzicky, Leganés neměli s fyzickou hrou žádné problémy, dokonce si v ní lebedili).

Prostředí je dynamické, Simeone musí pochopit, že se neustále vyvíjí a už nestačí dříve osvědčená klasika, najebu tam 4 střeďáky, góla nedostanem a jednoho určitě dáme. Je vidět, že mu o ty zápasy zas až tak nejde, jinak by nad nimi musel daleko jinak přemýšlet. Pořád mám pocit, že čeká na ty svoje finále, ale ony taky nemusí přijít. K nim vede cesta a takovýmhle lenivým přístupem se k nim nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tohle je pro něho dlouhodobě signifikantní rys. V menším časovém úseku nebyl ještě tak viditelný, ale v delším časovém horizontu se může stát chybou. A možná hysterčíme a chce to jenom čas. Možná si to uvědomí a zase se trochu vyvine. Bohužel teď tomu toho moc nenasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by zmenit klub, ist niekam do Talianska kde preferuju jeho styl. S Atleticom nema sancu na tituly pri sucasnej konkurencii

Reagovat
ADM

?

Reagovat
Magic player

Reagovat
papanegra

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Piskej konec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

carlos juan, presne si to vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

tá ofenzíva paliem slušný kolotoč

Reagovat
Switchback

No viděl jsem jen druhej poločas ale slušná tragédie a ten Suárez to na konci jen potvrdil, co to bylo? Jinak MAtS snad byl první poločas lepší, i když horší být asi už být nemohl ...

Reagovat
smazaný uživatel

nič nové pod slnkom, ked barcelona nemoze, rozhodca pomoze. nudna sutaz o nicom moze takto pokracovat..

Reagovat
LAM

V šem nám pomohl ty máčo?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral si zapas? ak ano a toto sa opytas mas problem so zrakom.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to myslíš vážně

Reagovat
Murena

Myšlení je něco z čeho bych ho nepodezříval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
alcantara

Drogy?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jedeš

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

v čem nám ta mrdka Lahoz dneska pomohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nám v ničem nepomohl.

Reagovat
sokar

odpískal koniec mal to natiahnuť pokiaľ by baskovia neskórovali

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez klasika Dneska netrefí prázdnou bránu a další zápas trefí z nemožného šibenici

Reagovat
LAM

Výhra na Bilbau má vždy cenu zlata

Ale šancí jsme teda zahodili dost,hlavně Luis na konci

Jinak Roberto famozní výkon.

Reagovat
celeb

uff, dnes nam to slusne nepadalo, Suarez s Messim mali asi vymenene kopacky. Inak ten zaklad bol slusny, Denis Suarez sa zlepsuje, Sergi Roberto slabsi zaciatok, ale pred polkou sa dostal do rytmu a zas super vykon.

Na co si nezvyknem je vybiehanie Mascherana zo svojej pozicie niekam na stred alebo k ciare, ked tam uz je Alba aj s Ardom, ktori su zrazu obaja zbytocni a my mame na stoperovi dieru. To iste vybehy na stred - ok, robia to aj ostatni stoperi, ale s tym, ze tu loptu musia zasiahnut, alebo zastavia hraca.

Dalsia chyba ta nepodarena hlavicka naspat, kde nezasiahol loptu a presiel mu Aduriz? za chrbat - este, ze tam bol vsadebol Alba.

Nie, z Mascherana nadseny nie som. Jeho sucasna forma je uz 3/4 roka katastrofalna.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je priemer, Alvesa este budete lutovat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Majk91

3/4 roka? ved este na konci minulej sezony ked sme ratovali kazdy bod hral ako kral a aj vdaka nemu sme nakoniec ten titul vyhrali

Reagovat
Majk91

ale zaciatok tejto sezony je zatial biedny, to treba uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Preco je biedny? Som fanusikom realu ale pozeral som aj Barcu a je dost podobny. Standard. Proste ste vyhrali, mali ste sanci neurekom. Nestratite body len tak, dufam ze ani Real. Jediny kto pohorel je Atletico, lebo uz teraz mu uslo dost bodov a to este pravdepodobne par krat zakopne. Palmas asi o titul hrat nebude, takze je to zatial klasika. Real Barca, kto zakopne a ci rozhodne El Classico

Reagovat
celeb

zhruba od konca minuleho roka. Titul sme vyhrali aj vdaka Jeremymu, Bartrovi, Adrianovi, Sandrovi a ostatnym, ktori sa objavili v zostave. Ze niektorych z nich be sme najradsej uz u nas nevideli, je vec 2.

Reagovat
alcantara

Neviem, co Ti Mascherano urobil, ale co som nas dnes konecne prvykrat v roku sledoval, tak z Umtitiho som nemal pocit, zeby bol nedobytnou pevnostou.

Reagovat
celeb

A napriek tomu hral Umtiti neporovnatelne lepsi. Vyhral kopec subojov, hlaviciek, ked siel dopredu, tak lotpu az na 1 pripad, ked sa mu potom zamotala medzi nomami a pomohol mu (Busq?) ziskal.

A teraz to zhodnot. Mladucky chalan, ktory si na hru v Barce nemal kedy zvyknut (je uz nas par tyzdnov aj s cestou) a hra ovela lepsie nez argeninsky zaloznik, ktory si na stopera u nas zvyka uz 6. rok. Mascherana, ktoreho silovy utocnik odtlaci rukou a pokracuje dalej, ktory v hlavickovych subojoch je do poctu a ktory velmi casto opusta svoju poziciu a nezmyselne vybieha k ciare, ci do stredu, kde neziskava lotpu a nechava 2. stopera sameho.

174 cm nizky, 32 rocny zaloznik, ktoreho uz novym trikom nenaucis.

BTW: ked ho uz tak mate vsetci radi, preco ho netlacite viac do zalohy, ked je taky dobry (a sam tam chce hrat, ako sa vela krat vyjadril?)

Reagovat
alcantara

Nehra v v zalohe jednoducho preto,lebo tam je obrovsky pretlak. Hrac jeho kalibru chce a mal by hrat zaklad, nie byt zaskokom.

Masch si na Barçu postupom casu zvykol a bol oporou, drzak. Chyby urobi obcas kazdy. Vysku kompenzuje skvelym vyskokom, citanie hry ma solidne.

Umtiti vcera spravil tych chyb viac, zly vybeh pri karte, mininalne 2× zla rozohravka, prehrate suboje.

Reagovat
celeb

za 70 minut bol neporovnetelne lepsi a spravim menej chyb, nez Mascherano za 20.

Zbytocne sa hadat. Ty mas Mascherana rad, spaja sa ti s uspesnou minulostou, tak pred jeho sucasnou hrou zatvaras oci a vymyslas si rozpravsky o sile a vyskokoch. S pozicnou hrou si to uz zabil uplne. To som este nespomenul ten jeho zbytocny zakrok pred sestnastou, ked zatlacil rukou na rameno hlavickujuceho utocnika (co ma chudak krpaty robit, uzasny vyskok si nechal v Argentine) a bol z toho nebezpecny priamy kop, ktory len presvistal do bocnej siete - MaTS sa len pozeral zo stredu branky.

Ja mam svoj oblubeny klub rad a myslim si, ze si zasluzi na kazdej pozicii kvalitneho hraca a nie 6 rocneho zaskakovaca, ktory nie je dostatocne kvalitny na to, aby hraval na svojej povodnej pozicii.

Rok a pol odisiel z klubu legenda Xavi, aby uvolnil miesto mladsim, odisiel odchovanec Pedro, Cesc (zial nikdy kompletne nezapadol), Alexis, ...

Nevidim dovod, preco by mal zrovna Mascherano ostat, hlavne ked nie je schopny si kvalitne zastat svoj post, na ktory nema ani fyzicke predpoklady, ani navyky (ani po vyse 5tich rokoch suplovania).

Drzat si Mascherana ma zmysel len ak by bol univerzal, lenze on uz na DM nehra (cez Busqa nema sancu a lepsie tam zahra aj Sergi Roberto ci Rakitic) a na stoperovi je to cim dalej tym horsie.

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/dooranran/status/769990625248808961

Stegen 5. v time v skompletovanych prihravkach

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Switchback

50 - Marc-André Stegen has now completed 50 passes, more than any goalkeeper in a La Liga game (since 05/06). Future

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka z naší strany lepší - líp jsme to kontrolovali. Po půlce už jsme si to nechali víc ujet, ač jsme zase paradoxně měli víc šancí. A to je věc, o které se asi ještě bude dlouho mluvit. Ani by mě nepřekvapilo, kolik jsme toho dokázali popálit, ale hlavně JAK jsme to udělali:

1. Arda nájezd dva na gólmana řeší měkkou střelou vedle - WTF?

2. Luis nájezd na kasu řeší jakýmsi zaseknutím (nu dobrá ...) a pošle Messiho do gólovky, který to nahulil do třetí řady druhýho patra - WTF???!!!

3. Luis řeší nájezd na kasu zaseknutím (nu dobrá ...), pak pošle na párek dalšího obránce a pak míč nakouří asi 5 metrů vedle ... No jako ale WTF!!!!!!

4. Třešničkou na dortu byla ta Luisova poslední šance. To se nedá popsat, ale musí se to vidět.

Naprosto tragická koncovka nám ten mač strašně zkomplikovala.

Nejlepší na place byl u nás nakonec Sergi Roberto - strašně zajímavý hráč. Vysokou úroveň si udržel ještě Pique, MAtS a Messi. Arda se ze hřiště ve druhé půlce vytratil. Raketovi došly síly. Sergio se v tom tak nějak plácal.

Baskové podali maximální výkon a ukázali totální fotbal. Takhle nějak by měl hrát outsider proti favoritovi, aby mu mohli fandové od srdce zatleskat a být na svoje hráče hrdí.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tim az tak spokojenej nebyl. Intenzita hry velka ale zaroven spousta nepresnosti a takova rozharanost, ktera je u nas na zacatku sezony vzdycky, prvni cast sezony pusobi trochu jako priprava. Dal bych nam mozna tak 6/10

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rozháranost byla daná tím, na jak velkým hřišti jste hráli - když jsou hráči takhle daleko od sebe, tak prostě nemůže být souhra bez problémů.

Reagovat
SIRBRANIKE

Súhlas až na Lea, nehral moc dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo vytvořil jen v první půlce 4 gólovky. Te druhé už to bylo horší, ale to tak nějak celý tým. Tak jako tak to byl nejnebezpečnější hráč ofenzivy.

Reagovat
Xavi

No Stegen jak namazal Beňatovi, tak to nebylo moc dobry. A zrovna technickej Beňat to řeší silou... naštěstí trefil Stegena symbolicky do hlavy.

2. Tak Messi to měl na pravačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jeho jediná chyba, která prostě zákonitě přijde, když budeme hrát přes gólmana takhle často. Včera na nás Baskové lehli a donutili nás hrát takhle riskantně. Jsem si jist, že se nám to v lize letos už mockrát nestane. Z jejich strany to byla docela kamikadze-taktika. Jestli někdo bude mít koule a fyzičku tohle hrát, tak to bude Sevilla doma a možná Pericos.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy furt hledate streamy a ony jsou porad na stejnych odkazech....nechapu proc si ty stranky neulozite do oblibenych a pak si na ne kliknete (1.) HQ streamy najdes na www.sport365.live (2.) HD streamy najdes na www.digi-hdsport.com ....UZ SI TO KONECNE NEKAM ULOZTE

Reagovat
smazaný uživatel

PSG teče

Reagovat
teenz

Monacoooooo

Reagovat
Majk91

ter Stegen. Ta jeho kopacia technika je uplne genialna. Iní brankari by pod takym tlakom a presingom protihracov odkopavali loptu niekde do autu a Marc? Ten si to s kludom rozohra prihravkou cez dve linie na pol ihriska presne na kopacku spoluhraca

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
madridcan

Uz som sa zlakol, ze po primarnom odchode Brava, to nikto nespomenie Vsetko super, vsetko fajn

Reagovat
alcantara

Primarnom?

Inak

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas zaclo sezonu ve velkem stylu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Na tytul

Reagovat
smazaný uživatel

*titul

Reagovat
Jordi Alba

Dokoukáno až teď. 3 body Rozhodčí Munianín

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vacin

Reagovat
C-M@ster

Palcuju nahoru Las Palmas, tipoval jsem je na titul a kdyby se končilo 2. kolem, tak jsem to trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

To už si asi pohlídají.

Reagovat
C-M@ster

Taky myslím. Hlavně pokud si udrží průměr 4,5 gólu na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 wow. to su vysledky.. atraktivita ako hrom.

pocitam, ze v novembri bude mat real a fc barcelona naskok 15 bodov. Kto sa stavi o facku?

Reagovat
smazaný uživatel

60% držania lopty a Valladolid, má šance... v tej ofenzívnej časti to treba riešiť kľudnejšie a ono to pôjde, nepríjemní súperi sú za nami, teraz sa už ide bodovať... prvý skalp, Almeria vonku

opäť 17 ročný Fran v základe

Reagovat
smazaný uživatel

60% držania lopty a Valladolid, má šance... v tej ofenzívnej časti to treba riešiť kľudnejšie a ono to pôjde, nepríjemní súperi sú za nami, teraz sa už ide bodovať... prvý skalp, Almeria vonku

opäť 17 ročný Fran v základe

Reagovat
Free_player

Raketa

Reagovat
blaugrana

Tak Paco údajne na zdravotnej prehliadke. Tak to do 12 cakam Paco fichado.

Reagovat
Switchback

Dobrý ale Munira je mi trochu líto, on teda půjde hostovat do Valencie? A Paco si taky moc nezahraje, pokud budou MSN fit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam aspon nejaka klauzula na mozny trvaly odkup Munira do Vale?

Reagovat
Phillipinho

Hostovani s opci

Reagovat
smazaný uživatel

Táhne se to jak žvejkačka.

Reagovat
Visca el barca

Tak prakticky je hotovo Jinak by o víkendu hrál. Valencia potřebuje náhradu, takže se čeká jen na ní. Já jsem v klídku

Reagovat
blaugrana

Tak aj média potrebujú ryžovať. Keby ti hráči prestupovali po prvom raze, ako o tom napíšu, tak všetky krachnú.

Reagovat
alcantara

K tej expreske so Zidanom... Barcelona mala za cias Guardiolu seriu 16 triumfov v rade, pokial viem.

Reagovat
smazaný uživatel

Palma jede na titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že někdo udělá sestřih včerejšího výkonu Luisita. To by mohl být šlágr.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

....Pro nezkušeného trenéra, který určitě vybouchne a bude v klubu pár měsíců, ale jenž nějakým zázrakem může v příštím kole vyrovnat rekord španělský ligy v počtu výher po sobě. Rekord, který drží nejlepší tým historie okolo Alfreda Di Stefana a Ference Puskáse.

Reagovat
smazaný uživatel

to je rekord typu, pod na me z boku..rovnou si pozvete guinesovku

Reagovat
valloire

sám ses potopil

Reagovat
patas92

Most consecutive wins: 16, Barcelona (2010–11)

Pravdu máš akorát v tom, že ho drží nejlepší tým historie

Reagovat
smazaný uživatel

nereagujte na něj. Je nemocný.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda fanoušků Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
valloire

tenhle novej píčus je od vás

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty se svou obsedantní potřebou rýpat do všeho kolem Realu a vytahovat staré příspěvky jeho fanoušků u článků, které s tématem vůbec nesouvisí budeš opravdu o někom prohlašovat, že je nemocný?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
CHONG

I když proč se vlastně divím, když je někdo schopný vyfotit se v ponožkách v sandálech a pak to frajersky vylepit na FB, tak jsou u něj nějaké rozlišovací schopnosti asi vcelku vyprahlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt lepsi klasicky, cesky , fotrovsky sandaly a v nich fusakle nez buzerantsky ruzovy vasilo, ze homoklado?

Reagovat
CHONG

Pro křupana určitě

Reagovat
alcantara

Takto skaredo si nabehnut...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

jj, ta expreska je blbě napsaná....Rekord drží Barcelona a jak správně podotkl kolega messinhonic, je to rekord typu pod na me z boku

Reagovat
smazaný uživatel

Není blbě napsaná, jen nejasně. 15 výher je rekord Realu, 16 pak celkově ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako "rekord typu pod na me z boku". Tyhle kokoty nejde brát vážně. Podle mě je to celkem působivý, když si vezmu, že Zidane přicházel se skoro nulovými zkušenostmi a za pár měsíců má na krku tenhle rekord a výhru v LM.

Reagovat
valloire

to jsem chtěl ve svém prvním komentu naznačit

Reagovat
teenz

Reagovat
Josifek

Reagovat
Ed_Hazard

tak tak, snad mu to pôjde tak aj naďalej

Reagovat
valloire

když je nejasně napsaná, tak je taky blbě napsaná....mě to např. spletlo a to jsem chytrej jako liška ...jo, je to rekord Realu...

Reagovat
blaugrana

Nie si na Šumave? V CZ nemáte štátny sviatok?

Reagovat
blaugrana

Toš SNP asi v CZ neoslavujú.

Reagovat
valloire

nie, to je vaša revolúcia

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale docela směšný svátek - vy jste se prvně na začátku války dali na stranu Hitlera, abyste pak v závěru války, když jste viděli, že to jde do kopru, udělali protihitlerovské povstání.

Jak se na tohle období dějin vlastně díváte vy na Slovensku? Berete to jako nevyužitou šanci? Stydíte se? Nebo nějaké jiné pocity?

Reagovat
alcantara

Berem to tak, ze po svadbe nie je nic lepsie, ako v pondelok byt doma.

Vdaka za povstanie 29. augusta, predkovia

Reagovat
valloire

jsem nemocný a palcuju tě Jirko ....asi se uzdravuju

Reagovat
Jerichoo

no matika a gramatika ti nejde vôbec a dejepis tiež nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

tak se kousni a zkus jednou přinést opravdovou myšlenku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ...

Reagovat
teenz

Coje

Reagovat
CHONG

Moderní děd vševěd.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Pro páťu...v příštím kole hrajem s Osasunou, pak na Espanyolu. Vychází mi z toho 2 výhry a tudíž vyrovnání rekordu Barcelony z 2011. Pak je možnost překonání doma s ponorkou a znamená to tedy, že nejlepší tým historie bude ten Zizoa a ne Guardiolův?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
valloire

ale ale přece těch výher bude víc....tak musí bejt nejlepší

Reagovat
patas92

Co to meleš zas?

Reagovat
valloire

No budeme mít 17 výher, pepkovo tým 16. Takže ten Zidaneho bude lepší ne?

Reagovat
patas92

Nikde nepíšu, že být nejlepším týmem historie je podmíněno nějakým takovým rekordem, tak si tu zas nevymýšlej, prosímtě Navíc Pepovi ten rekord pomohl k titulu, vám zatím k ničemu. Co z toho, že budete mít nějaký rekord. Ancelotti měl taky rekord a jak to s ním dopadlo

Reagovat
valloire

"...Pravdu máš akorát v tom, že ho drží nejlepší tým historie..."Tak jak teda?

Reagovat
patas92

Achjo

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Ty budeš vážně chytrý jak liška. Akorát v tvojem případě to není přirovnání

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Leo Rekordman

lol

Reagovat
MadMrJacky

Pep měl po roce treble. Takže si povíme na konci sezóny?

Reagovat
valloire

podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

pls o jednu odpověď do dotazníku.

http://www.survio.com/survey/d/V5L8L5U9E5N5T9L3D

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak a Paco v ďalšom zápase do základu, aby Luis dostal jasný signál.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco je skvělá posila pro Barcu! Jako žolík za MSN bude skvělej. I cena je dobrá. Prostě ve všech směrech dobrý nákup

Reagovat
valloire

jj, to bude paráda jak to ta Barca bude skvěle hrát, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotim objektivne, nejsem jak ta vetsina zaslepenych blbcu tady. Fandim Realu samozrejme, ale umim ocenit kvality druhych, coz ty ocividne neumis

Reagovat
valloire

pro objektivní fandy

Reagovat
CHONG

Takový řitní alpinista tu chyběl, aspoň bude větší sranda.

Reagovat
valloire

on ale není řitní alpinista on je objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Aspoň naše sekce nestagnuje, stoupáme výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Takový Realista se jen tak nevidí. Dík. Zvyšuje tady úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se tu někdo takový jako ty objevil, ale s většinou spolufandů budeš mít za svou objektivitu a solidnost potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc potize? Podivej se co nahore pisou a to ne jen od nas z Realu ale i od vas...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože potíže mají většinou fandové z opačných táborů, mezi sebou ty spory tak časté nebývají.

Ty to možná budeš mít naopak.

Reagovat
valloire

Musí bejt splněnej sen si notovat jako fanda Realu s cules a s merengues si nenotovat. Přemejšlím, co to jako má znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravý rozum, nic pro tebe.

Reagovat
valloire

anebo infikace prdelkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi král hlupáků, na tom už se nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzfyt je to jen diskuze, nehrot to tolik Real je na prvnim miste a to nic nemeni

Reagovat
valloire

jo, já to hrotim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dle valloira prostě nesmíš mít v ničem stejný názor s culés.

Reagovat
valloire

ale můžeš, třeba že La Liga je nejlepší liga na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomněl jsi ještě napsat,že o tuto trofej Real nestojí.

Reagovat
valloire

Když budeme chtít, tak si je vemem.

Reagovat
Jordi Alba

Mě by vážně zajímalo, kolik, že ti je let.

Reagovat
valloire

To je tajný. Přístup do archívů BIS bude možný až za 30 let.

Reagovat
Jordi Alba

A to ještě plánuješ žít za tu dobu ? Nepotkat takového historika nildy by byla škoda.

Reagovat
valloire

Co já plánuju, není vůbec směroplatný. Plánuje jenom ten nad námi. Don Alfrédo.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

no co? je to bůh? je ne?

Reagovat
Jordi Alba

Nevím, ale s Bohem mají společné to, že sem ani jednoho neviděl.

Reagovat
valloire
Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ani nejde o to,kolik mu je let,ale jak dlouho už je invalidní na hlavu.

Reagovat
valloire

chyběls tady

Reagovat
Jordi Alba

No, nevim, on to tady prostě trolluje, zatímco třeba takovej Jiří nebo misinho mi přijdou občas trošku jako kreténci no.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
valloire

my chápeme, že jste rádi

Reagovat
CHONG

Kdežto ve vašem táboře se to objektivitou a solidností jen hemží

Reagovat
smazaný uživatel

to my ale víme

Reagovat
CHONG

A valloire je prý nemocný.

Reagovat
valloire

Ale já jsem fakt nemocný. Má nemoc se jmenuje alergie na Barcelonu a vyskytuje se převážně v Madridu. Neexistuje na ní lék.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě se to tak dá říct.

Reagovat
CHONG

Vidím, že se vracíš vtipem

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jeste horsi...

Reagovat
teenz

Reagovat
Phillipinho

30 mega za hrace, kterej bude hrat uplne minimalne je tady fakt super

Reagovat
Majk91

zabudas ze Paco ma len 22 rokov a tak v buducnosti moze byt este velmi dolezitym hracom, Luis totizto nie je najmladsi

Reagovat
teenz

Ano, má len 22 rokov, takže by potřeboval hrát. Ne hrát pokemony na střídačce.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Majk91

zahra si dost aj ako nahrada za Luisa, to sa nebojim a v buducnosti moze byt klucovy hrac ...

Reagovat
teenz

Sám si napsal, že mu je 22. To, že bude náhrada mu nebude/nemustí stačit v jeho rozvoji, kdyby zůstal ve Vale.

Reagovat
Majk91

Ale ved asi s tym pocita ze nebude jednicka pred Suarezom. Zahra si ale dost, sezona je dlha a zapasov vela ...

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis minulý mač hattrick, takže o formě nemůže být řeči. Včera měl prostě jeden ze svých zápasů, kdy prostě netrefí nic. Takový měl, má a bude mít.

Paco by se ale včera hodil - když bychom měli koho na ten hrot dát, tak mohl jít Luisito dolů.

Reagovat
Phillipinho

A proc ne Munir? Pohyblivy, golovy. Ja teda tenhle prestup moc nechapu. Co si vlastne Lucho od Paca slibuje? Vzdyt ty goly dava i Munir. Podle me zbytecnost. A druhou vec, kterou nechapu je Paco, ten si proste vynutil prestup nekam, kde bude vysedavat na lavicce.

Reagovat
alcantara

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

pre Paca, je to absolutne nevyhodne, pre Munira skor vyhodne, nakolko Valencia ma iba Minu a Munir si zahraje dost zapasov, a jednak mu moze vyhovovat, ze Valencia hraje ofenzivnejsi system, cize bude dost podporovany zo zalohy.

Paco sa zakopal, ak si niekto mysli, ze si ,3 roky odsedi na lavicke a potom po odchode Suareza zacne excelovat, tak po tych troch rokoch akurat zakape vykonnostne na podpriemer La ligy. Navyse co som pocul ani plat tam nebude mat bohvie aky.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Munira je škoda, což já vím. Podle mě prostě ten jeho vlak ujel loni, kdy se nákup náhradní devítky stal naprostou prioritou. Uvažovalo se o tom v lednu a teď v létě se na tom makalo na všech frontách. Proto prostě teď složit ruce do klína a říct, že celá ta snaha byla zbytečná, protože máme přece Munira, je něco, co se nedá čekat.

Vynutit přestup? Jestli si dobře pamatuju, tak o něm přijel jednat do Barcelony sám majitel, takže jakýpak vynucování?

Otázka toho, proč si jde mladý hráč sednout na lavku, je samozřejmě zajímavá, ale zase si uvědom, že je to Barcelona. Pro něj pořád lepší, než aby ho Lim prodal za rok někam do West Hamu nebo Crystal Palace.

Reagovat
Phillipinho

Mozna uvazujes spravne, ale to proste jenom potvrzuje, ze po Munirovo vzestupu je kupovani ciste devitky hloupost. Uvidime, kolik prostoru dostane.

Kouc Vale Ayestaran na otazku na tiskovce proc chce Paco odejit odpovedel, ze nevi a ze se musi zeptat jeho a po zapase rekl, ze ho dal jenom na tribunu, protoze jeho hlava je mimo Valencii. Navic Robert z vedeni Barcy rekl, ze dekuje Pacovi za jeho touhu prijit a bez toho by se prestup neuskutecnil. Takze ne treba uplne vynutil, ale je evidentni, ze chtel odejit vysedavat na lavicku do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, hráč musí chtít přestoupit, aby se přestup uskutečnil. To prostě je normální. Ale není to žádné vynucování.

Jinak - proč chtějí James a Isco zůstávat v Madridu, ikdyž vědí, že to znamené téměř jistou lavičku? To je přece stejné uvažování - prostě chtějí být ve velkoklubu se šancí vítězit. Proč by tuhle touhu neměl mít Paco?

Reagovat
Phillipinho

Nevim no, ja jsem to od nej necekal, vzdycky se prezentoval jako velkej valencianista a fanousci ho miluji. Ale asi uz proste v ten projekt prestal verit a chce sbirat trofeje na ukor herniho prostoru. Protoze on sam musi tusit, ze to bude mit hodne tezky.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad každý hráč přestoupí do velkého klubu,když má tu možnost, nikdo to nemá lehké a přesto všichni věří, že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

no né, tady se z toho dělá velká kovbojka a mě přijde, jakoby ostatní na Paca pohlíželi strašně tvrdě.

Morata šel Do Realu, ikdyž ten má na jeho místě Benzína (kterej je ještě mladší, než Luisito). Jde to prostě zkusit.

Když se člověk podívá na kádr Bavorů, kde jsou některé posty ztrojené, tak prostě nechápe, proč je takový problém jeden post zdvojit ...

Reagovat
smazaný uživatel

A dá se tomu projektu věřit? Vždyť jim to tam jde od desíti k pěti a vidí to i ten nejmenší Netopýrek na světě. Pokud po něm chce šáhnout Barca, která kromě něj a Luisita nemá žádnej jinej hrot, tak to prostě jde zkusit. Je mu 22 a má čas - Luis má 29 a už loni na něm byly ty odehrané minuty strašně vidět. Podle mě i on sám musí být za záskok rád.

Jako jinak bych se na to celý díval, kdyby mu bylo o 4 - 5 let víc, ale teď? Má čas. A ví to.

Reagovat
Mateo16

Ta lavicka takmer ista neni . ZZ sam pripustil ze moze hrat bez Casemira . Samozrejme sa musi niekto z trojky Kova , Isco , James dostat do formy

Reagovat
smazaný uživatel

připustil ...

... a pak postavil Casemira.

Reagovat
Mateo16

O tom sa mozme pobavit ked niekto z tej 3jky vyleti formou hore . Prehry pridu a media zacnu tlacit na ZZ preco nehra ten a ten . Nebude mat inu moznost .

Ignorovat 1 hraca moze ale 3 nemoze .

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsou ti hráči vlastně v situaci Paca. To je vše, co jsem chtěl naznačit. A to jsou o dva a tři roky starší než Paco.

Reagovat
Mateo16

Lenze Casemiro neni ziadny Luis Suarez Maly rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že si konkurují ti hráči tak nějak vzájemně nic neznamená?

Reagovat
Mateo16

Ako ze kto bude sediet na 1 lavicke z lava a kto z druhej z prava ? Ja myslim ze hlavne konkuruju hracov zo zakladu .

Reagovat
smazaný uživatel

konkurují si na jeden flek v sestavě

Reagovat
Mateo16

A o com tu tocim ? Preto som napisal ze ignrovat 3 hracov nemoze .

Reagovat
smazaný uživatel

mamma mía ...

Asi každý narážíme na něco jiného, no.

Reagovat
CHONG

No nevím, přes Caseho to budou mít těžké všichni, pomalu se z něj stává stavebním kámen týmu.

Reagovat
teenz

On bude mít s Crisem, Tonim a Navasem nejvíce odehraných minut, to je už teď tutovka.

Reagovat
CHONG

Taky si myslím, jsem rád, za tyhle hráče, jako je Case a Dani, kteří se neodstřelili, šli se rozehrát jinam a teď jsou z nich pilíře týmu.

Reagovat
teenz

Je to sympatická cesta, rád takové hráče vidim v našem týmu. Jsou odhodlani za náš nechat duši na trávníku.

Reagovat
CHONG

Moje řeč, za Caseho jsem rád obzvlášť, po očku jsem ho sledoval v Portu a několikrát jsem tady psal, že doufám, že si ho stáhneme zpátky a dost lidí si tu klepalo na čelo, že na Real nemá, tak jsem rád, že mi ten předpoklad vyšel.

Reagovat
teenz

Hráč se stylem, kterej nám (když unikl Vidal) chyběl, pokud trenér nebude praktikovat držení míče s něčím jako Luka, Toni, Isco.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Teraz sa to dobre hovori ked Isco je zraneny a Kovacic ukaze proti Sociedadu 1 strelu a 1 prienik a s Jamesom ZZ nikam nepokrocil .

Zatial ta taktika vychadza ZZ ale az dostaneme ako prvy gol a budeme musiet hrat proti superovi ked nahodia beton . Tak tam okrem Modrica a Kroosa a Karima nemame nikoho .

Reagovat
teenz

Což je chyba i našich krajních hráčů, ne úplně tak Caseho, kterej ten tým docela tmelí.

Reagovat
Mateo16

Tak samozrjeme Cris a Gareth po hernej stranke je bida a prave tam si myslim ze bude ZZ chyba . Zatial co Ancelotti stavial cely system na zalohe . ZZ to stavia na Crisovi a Garethovi .

Stale si myslim ze riesenie je zlepsit Kroosa po defenzivnej stranke . On ako posledny hrac bude hravat aj teraz .

Reagovat
teenz

A to je právě ten bod, kde nás prostě týmy jako Barca nebo třeba Bayern podle mě dokážou složit. Mají ty hráče lépe poskládané a nestojí jejich snažení pouze o dvou/třech ale na celym týmu. U nás při kombinaci nebo napadání můžeš rovnou vyškrtnout dva hráče, kteří čekají na svojí šanci. Za Carla se alespoň hrálo 4-4-2 a Bale byl níž, což bylo lepší jak pro obranu, tak pro kombinaci.

Reagovat
Mateo16

O to horsie a absolutne neuveritelne ze ZZ skrkol oboch hracov ktory hrali tak neuveritelne pod Ancelottim . Ale ako Ancelottimu vypomstil Morata tak sa toto ZZ tiez vypomsti .

Reagovat
teenz

Třeba ZZ překvapí a bude s hráčema rotovat (což zatím nevypadá).

Reagovat
Mateo16

Zaklad :

Kroos - Case - Modric - rotacia - Isco / James - Kroos - Kovacic / James

Vzdy bude muset niekto 3 zapasi z tej trojky Isco , James , Kovacic sediet

Aj v FMku ma ti hraci poslu do prdele

Reagovat
teenz

Stačilo by občas protočit Isca za Modriče a Jamese za Garetha.

Reagovat
Mateo16

Za Garetha tam pojde Lucas

Reagovat
teenz

Hm, ok... on není špatná varianta.

Reagovat
Mateo16

ok lenze cely vesmir pada potom

Reagovat
teenz

Však Lucas je podlě mě super varianta, dříč, technik, nevynechá jedinej souboj, rychlostně založenej = platnější v mezi hře než Gareth s Crisem dohromady. Určitě to neni ten, na kterým to všechno padá.

Reagovat
Mateo16

Nemyslel som konkretne Lucasa ja som myslel ze ten kader je neuveritelny velky a bude to cele kontraproduktivne ked hraci budu dostavat 1500 minut . A to stale nepocitam Asensia

Reagovat
teenz

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mit Barcu v zivotopise, ne kazdej to muze o sobe prohlasit.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rssa

Snad ne, Luis mel včera svůj den v negativním smyslu, příště zase může trhat. On to tak prostě ma, i včera mel šance, rval se, snažil se... Nevidím důvod ho posadit z hlediska výkonu.

Reagovat
Rssa

Pacuv přestup dost dobře nechápu...Munir byl univerzalnejsi, Paco na kridle? Protoze Luis ho moc na hriste nepusti.

Reagovat
Phillipinho

To je dalsi vec- Munir zahraje obe kridla i hrot. Paco zahraje jedine hrot. A pokud se zrani Suarez, tak na hrot muze jit Neymar, ktery zde hraje velmi dobre a na kridlo zlepsujici se Arda nebo Munir. Mne z toho proste jednoznacne vychazi lepsi varinta mit v tymu Munira a ne Paca, za kteryho se navic vyhodi 30 mega. Jsem docela zvedavej, kolik bude ta opce za Munira, ktera by tam byt mela a pripadne moznost zpetnyho odkupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, já když vás tady čtu, tak mám pocit, že jste zapomněli loňskou sezonu. Není to dlouho, co Luis tahal nohy z medu, ale musel hrát, protože neměl backup.

Proč se tyhle teorie o zastupitelnosti Neymarem neuplatnily loni na jaře, kde pro to byl prostor?

Reagovat
Rssa

Nejspise proto, ze se tam nezkusil Arda. Ten byl v zaloze, kde ted mame dva nove hrace.

Protoze se vytizenost a zastupitelnost zalohy zmenila, muze se posunout jak Arda, tak Rafinha na kridlo v pripade nutnosti a jak Neymar, tak Messi muze na hrotu Suareze zastoupit (nemluve o Munirovi).

Proste pocetne utocniku budeme mit stejne jako dosud, akorat dostaneme mene univerzalnejsiho a trochu ozkousenejsiho hrota.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Jak hrál André Gomes?

Reagovat
smazaný uživatel

jako svyho casu keita

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Paco bude dobrá posila, Munir mně k srdci nepřirostl a nechápu, že tu někdo psal ,že je gólový. V loňském roce měl snad půlroční gólovou pauzu a ve velkých zápasech byl viditelně slabý. Je ještě mladý a ukáže se co na hostování , podle mě jej čeká neodvratný osud jako Bojana, Tella či Cuency.

Reagovat
valloire

Takže ty budoucí superhvězdy z la Masie, jak jste o nich furt psali, se jako nekonaj? Jak je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Běž už fakt někam a napiš občas i něco o Realu.

Reagovat
CHONG

Sotva ses vrátil a už nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ztratil jsem trenink a představu o tom čeho jsou někteří lidé schopni. Ale před chvílí jsi psal,že jsem se vrátil s vtipem.

Reagovat
CHONG

Vždyť jo, začal jsi sympaticky vtipem, ale stačí chvilička a už zase nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych nezvádal, jenom jsem slušně napsal valloiremu,co si o něm myslím, kdybych použil sprosťárny, tak bys to bral za normál, jak se s tebou někdo baví slušně máš jej za nezvládajícího slabocha.

Reagovat
CHONG

Je celkem jedno, jestli to napíšeš kulantně nebo vulgárně, valloire ti položil dotaz a ty jsi jej místo odpovědi poslal někam

Reagovat
valloire

jo, a vůbec to není od něj hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle jsi pochopil,co musíš dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma ale pravdu

Reagovat
valloire

tak tak, teď to je dobře. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň na to,co jsem v úplně prvním příspěvku řekl.

Reagovat
CHONG

A rázem je po proslulé objektivnosti culés

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Přiznávám, že objektivní jsi ty a valloire, jinak bys tady těžko někoho takhle solidního hledal.

Reagovat
CHONG

Já objektivní nejsem, ale na rozdíl od někoho si na to ani nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě jsi objektivní a solidní téměř jako valoár.

Reagovat
CHONG

Já ti napíšu, že objektivní nejsem a ty kontruješ tímhle výplodem, už zase nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nemůžeš sám hodnotit. I když si myslíš,že objektivní nejsi , máš to prostě ve své povaze, jako já to nezvládání.

Reagovat
CHONG

Slušný výplod

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To od valoára jsi považoval za diskuzní dotaz? Sám víš, že ne , je to jen jeden z rýpanců,kterými tady oba plevelíte diskuzi. Ale pokud je to to jediné,co potřebujete k životu, tak prosím. Je jen škoda, že se tady normální merengues bojí říct svůj názor, abyste na ně nenaběhli.

Reagovat
valloire

jj, z nás jde strach

Reagovat
CHONG

Prostě se tě na něco ptal, tím, že jsi ho poslal někam, jsi to nezvládl, stejně jako to nezvládáš teď

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu hosi, samozrejme byl to rypanec ale vis jak mohl si odpovedet

Reagovat
valloire

Byla to past a on to ví. Kdyby odpověděl, musel by přiznat, že La Masia není tak skvělá, jak o ní ještě před pár lety básnili. Tehdy se to tam hemžilo podle nich samejma novejma Xavi, Iniesta, Messi a i ten novej Figo tam běhal.

Reagovat
valloire

Není co. Že jsme nejlepší už všichni ví.

Reagovat
Rssa

Pokud vim, tak za jediny supertalent se povazoval Bojan - bodejt, kdyz nicil soupere v 17-18 letech. Ostatni byli brani jako Pedro - hraci, kteri muzou vyrust s tymem a byt hodne prospesni, coz se nakonec nepotvrdilo.

Bojana je mi hodne lito, ten mel naslapnuto hodne a vzhledem k okolnostem jsme ho prosrali. Ostatni na to proste nemeli, neprosadili se do trvaleho zakladu a odesli. Vyrazne nezklamali.

Munir mi prijde stejne jako Perdo, ale s tim, ze tam vidim vetsi potencial. Ztrata takoveho hrace me hodne mrzi, navic kdyz si osobne myslim, ze s Pacem jsme si pomohli jen trochu a navic nas to bude stat vice penez.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir bude dobrý - má velký talent. V něho věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace: Isco na hostovani do Tottenhamu? United chteji pristi leto koupit Balea, prestupova castka by se mela pohybovat hodne nad 100 mil. £

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle si vychovejte, intelektem paradne zapadne

100 mega za Isca

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Nauc se cist...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

tomu bych se smál taky kdyby to bylo za Isca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blaugrana

Takto nabitý káder už dlho nebol. Bota už tlačí len na pozícii RB, kde síce hrá fantasticky Sergi, ale pokiaľ by sa zranil, tak ho nemastný neslaný Vidal ťažko plnohodnotne nahradí. Luis bude môcť rotovať bez obáv, že to bude mať vplyv na hru. Musí to byť super sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

RB nekupovat. Sergi hraje opravdu strašně strašně dobře. S ním to Lucho vyhrál.

A backup? Loni jsme šli do sezony s tím, že máme Daniho, backup měl BAN a další backup byl Douglas. Jsem si jistý, že jsme na tom teď o hodně líp.

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ sa budú Sergimu vyhýbať zranenia, tak to bude OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,že Vidal je nemastný neslaný, v Seville byl vynikající i gólový, chce to jen čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Z Alcacerem średnia wieku 22 zawodników wynosi: 27 lat

STEGEN [1992/04/30] 24,3

PIQUE [1987/02/02] 29,6

RAKITIC [1988/03/10] 28,5

SERGIO [1988/07/16] 28,1

D. SUAREZ [1994/01/06] 22,7

ARDA [1987/01/30] 29,6

INIESTA [1984/05/11] 32,3

SUAREZ [1987/01/24] 29,6

MESSI [1987/06/24] 29,2

NEYMAR [1992/02/05] 24,6

RAFINHA [1993/02/12] 23,6

CILLESSEN [1989/04/22] 27,4

MASCHERANO [1984/06/08] 32,2

ALCACER [1993/08/30] 23,0

ALBA [1989/03/21] 27,5

DIGNE [1993/07/20] 23,1

S. ROBERTO [1992/02/07] 24,6

GOMES [1993/07/30] 23,1

VIDAL [1989/08/21] 27,0

UMTITI [1993/11/14] 22,8

MATHIEU [1983/10/29] 32,9

MASIP [1989/01/03] 27,7

Slušne sa omladilo.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Slušně. Už jsem tady o tom psal. Momentálně nemáme s věkem problém vlastně na žádném postu v sestavě.

Mimochodem - ještě tady nebylo rozebráno, jak to chceme hrát na DM. Doteď tam mohl hrát Samper, Sergi Roberto. Samper je pryč a Sergi má svůj flek. Znamená to teda, že Mash zůstal i kvůli tomu, aby alternoval za Sergia? Nebo by tam hrál Gomes?

Reagovat
blaugrana

Mascha na pošte DM vidieť nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dobře. Tak koho?

Reagovat
Visca el barca

Raketa by to podle mě zvládnul

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsou vysoké levely nahrazování - ano, asi by to zvládl, ale co bys tím vyřešil, když by stejně plýtval silama, takže by si základ neoddechl ...

Reagovat
Visca el barca

Tak si oddechne v dalším zápase kdy bude hrát Sergio a Raketa nemusí ani na lavičku. Zápasů je fakt dost a ten post by podle mě zvládnul doma proti slabým.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ale přece nefunguje.

Reagovat
Visca el barca

A proč by to tak nemohlo fungovat? Jde o to, aby si odpočinul jeden nebo druhej, nemusej odpočívat oba na ráz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím,že Raki je jiným stavebním kamenem a ne , aby jeden zápas hrál na DM a druhý odpočinul. Opravdu bych rád viděl Masche třeba v Copě na DM, pokud bude Umtiti schopen hrát na stoperu základ. Bus musí hrát míň, vloni byl zatavený i otrávený, je těžce nahraditelný ,ale ten pocit by neměl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tak čtu, tak mi to přijde jako kuchařka od Babici.

Reagovat
-Carles-

Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Loni nehrál 7x. 5x hrál na jeho fleku Sergi a 2x Samper. Oba jsou teď mimo ...

Reagovat
Mercury

Já myslím, že příchod Umtitiho a odchod Sampera jsou dobrým vodítkem pro to, že s Maschem se počítá jako backup za DM a CB, obojí první volba - tedy v případě, že Umtiti bude podávat solidní výkony. Což je naprosto ideální situace a i tak dostane Mascherano spooustu minut.

Trochu rozpačitý jsem zatím z Denise, ale ten se snad najde, ono každá náhrada za Iniestu je prostě špatná a asi po něm nelze chtít zázraky. Věřím, že svou roli v týmu si najde. U Gomése si tím tak jistý nejsem, zatím se tam motá docela beze smyslu - typologicky za Raketu dobrá náhrada, ale workrate ani poziční hra se nedá srovnávat. U něj bych se ani moc nedivil, kdyby se neprosadil a pouze vyplňoval minuty v Luchově rotaci. Každopádně jsou to příjemné starosti. Konečně je ten tým kompletní.

Reagovat
blaugrana

Gomes je zatiaľ brutálne ťažkopádny a napriek tomu, že sa často snaží podržať loptu, tak ju ľahko stráca. Ale myslím si, že to sa upraví, keď absolvuje xy tréningov zameraných na prácu s loptou. Ivan mal rovnaký problém po príchode do Barcy a teraz je v tomto smere úplne inde.

Reagovat
Majk91

brutalne tazkopadny to si vycital z tych 19 minut co odohral? ved bol pri lopte asi tak 7krat, mal tam jednu situaciu kde zabrzdil cely utok a nahraval na istotu do zadu... inak nic nepokazil. Navyse to nie hrac typu Iniesta, ze zoberie loptu a prekluckuje 4 protihracov... ci to od neho ocakavas?

Reagovat
Phillipinho

Jak jsem ocekaval. On ma v kryti mice hrozne problemy a casto ztraci. Proto si myslim, ze na hristich soupere, kde tymy vetsinou napadaji bude dost nevhodny, protoze on pod tlakem ztraci mice.

Reagovat
blaugrana

Proste to čo Ivan prvú sezónu. Ale ako som písal. Tréningy Barcy spočívajú najmä v bagu a práci s loptou, takže čakám výrazné zlepšenie z jeho strany, čo sa tohto týka.

Reagovat
Phillipinho

Jo samozrejme, jak pises zrovna Rakitic se v tomto ohledu zlepsil dost.

Reagovat
blaugrana

A keď sa nezlepší, tak ho vymeníme za Adriena Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jej někomu dáme zadarmo.

Reagovat
patas92

fantomas pls

Reagovat
smazaný uživatel

Denis se včera hledal, ale ten se najde, o tom jsem přesvědčený.

Gomése popsal dobře kolega - těžkopádný. Ale zase se toho nebojí. To beru jako velké plus třeba oproti loňskýmu Ardovi. Jemu věřím o fous míň, než Denisovi, ale chápu Lucha, že podobný typ do tý zálohy chtěl. Téměř ve všech dobách jsme takovýho hráče v týmu měli - Bumla, po něm Keita. Po něm nikdo takový.

Ten tým je teď nabouchaný od sklepa po půdu a Lucha čekají hlavně příjemné starosti. Po hříchu největší díru jsme si způsobili na postu gólmana, kde jsme stoprocentně oslabili na postu jedničky i dvojky. Je to škoda, ale na stranu druhou - jestli to nedělalo dobrotu v týmu, tak se to prostě vyřešilo. Že hráči Andrému věří, jsme včera viděli v míře do týhle doby nevídané.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych tipoval Andrého. A nevím teda, kde berete tu jeho těžkopádnost, dělat z něj kopyto kvůli jednomu špatnýmu zpracování je úplně na hlavu. Odvetu Supercopy zvládnul naprosto s přehledem, hodně vyzrálý výkon a "tak nějak mimochodem" se namotal ke všem třem vstřeleným gólům - dvě předfinální áčka, který otevřely prostor a presinkem vybojovaný Ardův lob.

Reagovat
Phillipinho

Gomes na DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Druhý poločas Supercopy hrál hodně z hloubky a zvládnul to úplně v pohodě. A musíš prostě počítat s tím, že jednak jde o sbírání drobků po Sergiovi a v záloze máme brutální přetlak, teď ještě umocněný návratem Neymara a Rafinhy, tudíž i zapojením Ardy.

Reagovat
patas92

Pokud nebude Bus, tak na DM půjde Sergi a na beka Vidal. Vůbec nechápu o čem tady spekulujete

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byla dle mě varianta, dokud byli Sergi s Aleixem na startovní čáře. Ale pokud bude Sergi pokračovat v podobných výkonech, tak tam Aleix moc prostoru mít nebude.

Reagovat
patas92

Podle mě to tak bude. Pokud by byl Busquets nedejbože zraněný na delší dobu, a Vidal tam moc hořel, tak by se to asi muselo řešit jinak, nejspíš Rakitičem uprostřed a Gomesem. Mascherana bych tam už asi nedával, ten už v moderním fotbale do zálohy moc není

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Aleix není horší než Sergi, je to vždy hlavně o důvěře trenéra. Co se týče DM, tam je to problém, protože Masch tam třeba kope za repre ,ale v Barce ta pozice není jen v roli čističe, Bus se hodně podílí na tvorbě, protože se třemi záložníky to ani jinak nejde. Masch už však tuto roli už nedá, na DM může hrát jen v "lehčích" zápasech. Takže mi přijde , že tato pozice je teď po Messim nejmíň nahraditelná.

Reagovat
Visca el barca

Tady se zas přehání. Prostě Paco chce vyhrávat a Barca mu to umožní tak proč ne. Nehledě na to, že už teď proti alavésu si může odbýt premiéru v základu. Luisito není Messi, nemusí hrát vše. On to pichichi stejně udělá

Reagovat
valloire

tak když je Král zraněnej

Reagovat
teenz

Vás už zajímá pichichi ?

Reagovat
Visca el barca

Jen jsem poukazoval na to, že přestup Paca se jeví jako super možnost a alternativa. Luisíto nemusí hrát furt ty góly bude prostě sázet. Pichichi mě nezajímá, jen vím, že je největší favorit Má za prdelí Messiho, ten mu to včera připravil v poslední minutě jak na podnose ač mohl střílet sám, proto si myslím, že Luisito je největší favorit. Ale pokud nevyhraje, žíly mi to netrhá

Reagovat
teenz

Reagovat
Switchback
Reagovat
Mercury

špica

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo něco.

Všimni si, jak to nečekali ani spoluhráči, kteří ještě hodnou chvíli jen stojí a koukají, co to Messi udělal.

Reagovat
patas92

V tom prvním okamžiku to vypadalo, že to letí do piče, no

Reagovat
-Carles-

Reagovat
vilp

Když jsem viděl tu jeho rozcvičku s Alvesem, tak asi nic težkýho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Tak to by Jano Ďurica nedal.

Reagovat
CHONG

Dost slušné

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Majk91

prihravky lvl: Messi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeeemine toto dokaze aj dorastenec na treningu

Reagovat
Mercury

Ty jsi fakt blbcu kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

v zivote ste nekopli loptu zo vzduchu z prvej na dalsi kraj ihriska? genialne tazke

Reagovat
Mateo16

V zivote by tam to ani nenapadlo tak kopnut loptu a roztiahnut celu hru .

Reagovat
smazaný uživatel

hodnoti najvacsi blb na eurofotbale

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

napr. taky Zidane, ten robil kuzla, tanecnik s loptou, to bola lahodka. toto je odvar

Reagovat
roman1978

artorias pls

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

tak uz len jedna vyhra a dorovnane rekord 15 vyhier za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Los je v pohodě, klidně rovnou tři ať přeskočíme Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

mateo16 ja sa stale cudujem ist proti nazoru vsetkych, trenerov, odbornikov, tych, ktori su v Reale a vyberaju zostavu.

Ty "odbornik" dokaz nieco vo futbale a nie len obhajovat za compom dementne pcoviny ako s niekym nesuhlasis a kto by mal hrat. bez rovno trenovat a ukaz sa lebo tieto kktiny su hodne jedine do tvojho FM-ka

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi odbornik na eurofotbale a jeho genialne vyplody

Mateo16

27.08.2016 23:30

#

Zápas som si nevidel ale Zizu si za to môže zatiaľ sám , kľudne môže James zostať a Asensio odísť , takto je to všetko tak neskutočne kontraproduktívne

[reagovat]

Mateo16

27.08.2016 23:31

#

Ach zbytočné sa rozčuľovať, ten káder je tak na picu zostavený ale za to si môže Zidane sám

[reagovat]

Xabi Alonso

27.08.2016 23:59

#

asi netreba ani slova

[reagovat]

Ed_Hazard

28.08.2016 02:32

#

[reagovat]

DreamTeam

28.08.2016 08:20

#

[reagovat]

Manik...

28.08.2016 09:00

#

[reagovat]

pawelFCB

28.08.2016 10:10

#

[reagovat]

Real111

28.08.2016 11:41

#

ty si kus vola, prestan sa tu hrat na odbornika a zaroven aj drogovat

[reagovat]

misinho7

28.08.2016 12:32

#

[reagovat]

patas92

28.08.2016 13:03

#

[reagovat]

Mateo16

28.08.2016 13:05

#

To sa strašne teším ako tá banda madridistov čo majú znalosti z Fmka si o pár týždňov slušne nasere do huby

[reagovat]

misinho7

28.08.2016 13:24

#

sme radi ze ty si z nas najmudrejsi a budes sirit osvetu

[reagovat]

patas92

28.08.2016 13:47

#

takoví jsou nejhorší

[reagovat]

Real111

28.08.2016 13:50

#

ten pocet tyzdnov od doby Beniteza trva akosi dlho, dilino

[reagovat]

vacin

28.08.2016 14:35

#

A bude tady poučovat někdo, kdo ma zkušenosti z CSM, protože Fmko mu rodiče nechtěli koupit...

[reagovat]

vacin

28.08.2016 12:24

#

Mám pro tebe návod, jak ze sebe přestat dělat největšího blba na ef.

1. Odhlas se z ef.

2. Jdi ke zdi

3. Bouchni hlavou do zdi

4. Bouchání opakuj dokud si budeš pamatovat heslo k ef

[reagovat]

Real111

28.08.2016 12:36

#

[reagovat]

Jordi Alba

28.08.2016 13:32

#

4.* Dokud si budeš cokoliv pamatovat.

[reagovat]

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
roman1978

už prosím ano

Reagovat
Mercury

Kristepane..uz to zabal

Reagovat
10FKK

ty krávo to je horší než čongova módní policie

Reagovat
MadMrJacky

Ale jo, dokud jen kopíruješ příspěvky jiných, tak se to dá i číst

Reagovat
roman1978

artorias pls

Reagovat
smazaný uživatel

jj barcelonaci nemaju radi antifanusikov kriminalistov

Reagovat
smazaný uživatel

Las Vegas bylo parádní, Miami ušlo, ale New York byla fakt sračka to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 22 mesiacov bez basy bolo na sude v Madride

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=jP2D7bmxHTo

Včera další parádní výkon ale už se těšim na Neymara.S nim ty protiútoky budou ještě lepší.Jinak to co zahodil Luis úplně na konci se jen tak nevidí

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak lepsi ako poslednu sezonu a na olympiade

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty seš fakt takovej kripl nebo si na něj jenom hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kripel je ten nabarveny podvodnik ktory hra za tvoj klub

Reagovat
roman1978

a tobě fakt nevadí, že si všichni tady o tobě myslí, že jsi totální magor a idiot?

ano, messi je podvodník, nemá rád staré lidi, nemá rád děti, neumí bruslit a lyžovat, nikdy neporazil baník a v české lize dal míň golů než lafata, ale to nic nemění na tom, že to pořád není takový šašek jako ty. zkus se udeřit hlavou do zdi a pokud to nepomůže, tak opakuj

Reagovat
smazaný uživatel

Nazor barcafans a messionanistov je nepodstatny. A nehovor v mnoznom cisle, radsej bez obdivovat zlodejov novy uces. Modna vychytavka

Reagovat
Rssa

Zapomina se, ze krome omlazeni se postupne meni i platova struktura. Vsichni mladi dostali dlouhe smlouvy s odpovidajicimi platy, coz postupne povede k lepsi platove strukture, az generacni vymena bude za rok pokracovat.

Zbavit se platu Daniho (ač ten si to zaslouzil a je ho skoda), Adriana, Brava, Vermalena ci Songa je rozhodne krok pozitivni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jordi Alba

Celkem talentovanej.

Reagovat
valloire

tebe to úplně fascinuje

Reagovat
roman1978

ono se na to bílé zlo musí upozorňovat průběžně, protože na konci sezony by se to zase zametlo pod koberec

Reagovat
valloire

Tohle bych řekl, že se stane. Uvidíme jak dlouho bude trvat nějakej zářez vašich soupeřů. No a kde pak bude Jirka a malovaný obrázky...

Reagovat
roman1978

na naše soupeře nikdy žádný zářez nebyl a ani nebude. o tom, co je zářez rozhodujeme totiž my, strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

No soudruhu....I strana se může mýlit. Hezky o tomto pojednává Poučení o krizovém vývoji.

Reagovat
roman1978

nemůže. my se nikdy nemýlíme. a kdo říká něco jiného je závistivec a nepřejník a škodí lidu

Reagovat
roman1978

a našemu socialistickému (jedinému správnému) stylu života

Reagovat
smazaný uživatel

Paco fichaje oficial

http://goo.gl/p8KgLN

Reagovat
blaugrana

Ofiko presunuté na zajtra. Predpokladám, že na žiadosť Paca, ktorý zajtra oslávi . narodeniny.

Reagovat
drussbarb

Tak si začnu pěkně v klidu číst odspodu diskuzi a co nevidím. Zase nablito, ani jsem nedočetl. Pánové, běžte už do prdele!

Reagovat
valloire

diskuze se čte od začátku

Reagovat
Kokesh

1 - Casemiro has made more recoveries (20) and tackles (16) than any other midfielder in La Liga 16/17. Harmony.

Nechápu, proč do něj spousta lidí letos reje. Asi bude další na řadě po Garethovi, ještě když visí Isca A Jamese na lávce, ale on je úplně zaslouženě Zidaneho kůň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kolem Casemira se to tu naopak dost začíná zklidňovat. Loni mi přišlo, že se tady z něj dělal daleko větší problém, letos už je to klidnější a spousta lidí začíná vidět (a smiřovat se s tím), že on je fakt jedno z prvních jmen do základní XI.

Reagovat
smazaný uživatel

Z neho robi problem jedine odbornik z FM mateo16. Ja tu uz dlhsiu dobu zastavam nazor, ze ten to typ hraca potrebujeme. Krasna ukazka teraz pri gole Kroosa ako ziskal loptu daleko od nasej 16-tky. Toto sme potrebovali uz davno

Reagovat
Ed_Hazard

Ale ak by vysiel ten Kante, panecku to by bola masineria V chelsea sa zatial potvrdzuje ze je proste motor zalohy a prvotriedny cistic

Reagovat
vilp

A taky že je pod tlakem ještě horší než Casemiro.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
teenz

Myslim, že si tu většina Madridistů Caseho vážně oblíbila.

Reagovat
CHONG

Case je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdravím, kdyby měl někdo chuť si zahrát dost možná nejlepší český fotbalový manažer, tak máte jedinečnou šanci. Právě probíhá nábor nováčků a pokouší se co nejvíce zaplnit. Snad někdo najde chuť a bude s námi hrát ve skvělé komunitě. Pokud se registruješ, tak já hraji ve španělské lize a tým se jmenuje FC Marná snaha. Rád zodpovím ve hře všechny dotazy.

P.S. Koho to nezajímá nebo uráží, ať to nečte díky :)

http://www.brejk.cz/index.php?p=uvod_registrace&pozvanka=S4KW7R

Reagovat
Phillipinho

Tak Munir prej na hostovani s opci- opce 12 mega a zadnej buy-back!

Reagovat
-Carles-

omg, to snáď nedohodli takto

Reagovat
Phillipinho

Tak nekde zase pisou s buy-backem 15 mega. Uvidime.

Reagovat
Phillipinho

Ale to jsou starsi zpravy asi, melo by to fakt byt bez zpetne opce.

Reagovat
-Carles-

Nedáva to žiadny zmysel, prečo by k tomu vedenie malo pristúpiť, iba ak je to súčasť transferu Paca. To sme ho mohli radšej rovno predať.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
patas92

Reagovat
teenz

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2016/08/29/57c4469fe5fdea43218b45f1.html

http://en.as.com/en/2016/08/30/football/1472547852_810633.html

Haha, WTF. Takže ještě nekončíme? Zajímavý, že AS a Marca o tom píšou nezávisle na sobě. Každopádně, abych to bral vážně, tak si ještě počkám na nějaký další zdroj.

Reagovat
-Carles-

Čo má vlastne Benzema za zranenie?

Reagovat
smazaný uživatel

According to the club, Benzema is suffering inflammation to one or both of the sacroiliac joints, which is the reason behind his back pains.

Reagovat
Mateo16

Aby mám rád ale to tlačenie do RM cez agenta je najhoršia vec , nepretlačil to ani Sissoko ani Andre či Pogba .stále je tam Morata a Mariano a aj tak na tom hrote bude Gareth a Cris

Reagovat
teenz

RIP in piece Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je to kec

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že ze sebou nenechá Lim vysírat na všech frontách. To, co jsme jim nabídli, bylo k smíchu.

Paco za 30+2 je při současných cenách fantazie. Skoro30tiletý Gameiro stál víc ...

Takže jsme mu na oplátku dali za slušnou cenu Munira. Pokud by ho na konce sezony koupili, tak je ta celá operace 20+Munir za Paca. Já to beru všema deseti.

Reagovat
Phillipinho

O buy backu pise jenom Mundo. Jinak se pise jenom l predkupnim pravu, kdyz se ho rozhodne Vale prodat. Ostatne to pise i v ofiko vyjadreni, o buy-backu neni zadna rec.

https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/news/2016-2017/agreement-with-valencia-for-munir-loan

Reagovat
Phillipinho

The club from Valencia will take over the player's contract for the season at the end of which Valencia CF will have the option to buy the player for the figure of 12 million euros. FC Barcelona would be elegible for a percentage of any future transfer away from Valencia due to an agreed sell on clause.

Reagovat
patas92

Jj už to čtu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak pokud už máme Paca (což je společně s Luisitem vyřešený post "9" na několik let - ťuk, ťuk), buy-back už by postrádal smysl. Je hodně nepravděpodobný, že za rok či dva exploduje tak, aby měl v Barce dostatečný prostor. A mít tam tu klauzuli jenom kvůli tomu, abysme ho mohli někam přeprodat, to by se mi ani nelíbilo a Barca takové obchody nikdy nedělala, za což jsem rád. Vale je pro něj ideální klub, kde má reálnou šanci být jedničkou.

Reagovat
roman1978

a na co buy back, však jde pouze na hostování. nechápu to.

Reagovat
Phillipinho

Hostovani s opci 12 mega.

Reagovat
patas92

Když se Vale rozhodne aktivovat opci, tak už Barca nebude mít žádnou možnost dostat ho zpátky.

Reagovat
roman1978

takže my jim ho na rok půjčíme a vale se pak může rozhodnout, jestli ho chtějí a nebo ne? no jo, klasika

Reagovat
patas92

Ve fotbale to klasika docela je

Reagovat
stas87

Schalke vraj dohodlo Konopljankov prichod, mala by to byt hostovacka s opciou. Sampaoli sa vyjadril, ze s nim nerata a moze odist?

Reagovat
Phillipinho

Nevyjadril se nijak. Proste ho vubec nestavi. Pritom v priprave hral porad a byl nejlepsim strelcem.

Reagovat
Visca el barca

A není to proto, jak posral superpohár? Minutu před koncem? Ten gól byl jeho

Reagovat
stas87

Aha, kazdopadne Schalke zatial dost aktivne, zaujimavi hraci ku nim zamierili. Uz ten Bentaleb bol dost necakane meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z letošního přestupového léta radost, myslím ,že jsme posílili jako nikdy, žádné kopance (aspoň to tak vypadá), hodně omladili a finančně to také nebyl obvyklý propadák,i když nás to vzhledem ke kvalitě a množství hráčů stálo hodně. Jen ještě věřím, že jsou pravdivé ty verze s buy-backem Munira.

A

Konkrétně Alcácera jsem si moc přál a doufám, že bude trpělivý.

Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paco za 30+2 ? On je nejaky novy David Villa ?

Reagovat
roman1978

není, to ani náhodou, ale anglické kluby + šejkové + to hovado z madridu (peréz) zkurvili ceny na hodně dlouho. 30+2 je jako 15 před pár lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne tych 15 by tak na jeho kvalitu aj sedelo.

Reagovat
roman1978

ted ano, ale nevíme, jak mu to sedne v barce. třeba to bude vyřešený post na spoustu let a tudíž budeme moci nakupovat na jiné posty a o útok se nestarat.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Cruyff, Maradona, Ronaldo?

Reagovat
roman1978

tenkrát to bylo v pořádku

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Běží Katalánec, Argentinec a Chilan... Vidíš je? Ne! No tak obrana Realu je taky neviděla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele