2. kolo
27.08.2016 22:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Atlético Madrid 0:0

Takhle mizerný start do nové sezóny si fotbalisté Atlética Madrid určitě nepředstavovali. Svěřenci zklamaného kouče Diega Simeoneho nedokázali porazit ani druhého nováčka soutěže v řadě a zase jen plichtili. Leganés bere bezbrankovou remízu pochopitelně všemi deseti, na kontě má mimochodem překvapivě už čtyři body.

Domácí věděli, že jsou v malém madridském derby považováni za jasné outsidery, takže se snažili se svým soupeřem držet krok co nejdéle. A taktický plán vyšel na jedničku. Trápící se Atlético stejně jako před týdnem proti Alavési nemohlo najít na urputně bránící Leganés recept, a to se přitom vrátil do sestavy útočník Antoine Griezmann.

Už první poločas nevěstil pro hosty nic dobrého. V útoku jim to opravdu notně skřípalo, kombinace vázla, finální přihrávka jakbysmet. A brankář Jon Ander Serantes se vlastně musel potit jen jednou jedinkrát, to když z voleje po dlouhém pasu Gabiho u tyčky vypálil ostře Griezmann, nicméně rukavice jeho protivníka mezi třemi tyčemi zasáhly včas.

Pepineros zároveň Atléticu hru často pořádně znechutily. Vysoké napadání a některé ostřejší zákroky ze hry zcela odrovnaly například neviditelného Kokeho. Simeoneho družina se ani po přestávce nedokázala natolik zlepšit, aby strhla vítězství na svou stranu. Hostující stratég zkoušel vše, nepomohla ani změna Fernanda Torrese za Gameira z 58. minuty.

Rozvlnit síť se sice v 62. minutě podařilo obránci Diegovi Godínovi, jenže ten se nacházel ve zcela evidentním ofsajdu. V nastavení přece mohl ještě rozhodnout Fernando Torres, jenže úplně selhal v zakončení. Po centru Filipeho Luíse se ocitl tváří v tvář Jonu Anderu Serantesovi, hlavičku však usměrnil jen do jeho náruče.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Assassin11

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele