2. kolo
26.08.2016 22:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Málaga CF 2:2

Espanyol vedl v domácím prostředí už o dva góly, ale ani to mu na vítězství nestačilo. Malaga se ani za nepříznivého stavu nevzdala a v poslední minutě srovnala na konečných 2:2. Dvě branky domácích zaznamenal Moreno, branky hostů mají na svědomí Llorente a Charles.

Barcelonský celek vstoupil do zápasu o něco aktivněji a brzy šel do vedení. Moreno sice v 15.minutě promáchl, ale v další šanci už zamířil do černého. S míčem u nohy si seběhl do středu a s pomocí lehké teče poslal míč za záda Kameniho! Druhý gól na sebe nenechal douho čekat, ale sudí správně odmávali ofsajd. Malaga ohrozila branku Espanyolu až ve 41.minutě, z podobné akce, ze které dal vedoucí branku Moreno. Aňor však tolik úspěšný nebyl a balón místo do sítě poslal nad.

Hosté nehráli nijak dobré utkání a do druhého poločasu se rozhodli pro změnu. Hru měli oživit nejprve Miguel Torres a krátce po něm i Charles. Ale nešlo to a v 61.minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. Piatti vykouzlil přesný centr a znovu Gerard Moreno hlavou pokořil Kameniho - 2:0. V této fázi by si už na Malagu vsadil málokdo, ale hosté ukázali, že i takový výsledek se dá dohnat. V 67.minutě se dostal Rosalesův centr až k Diegu Llorentemu a Roberto inkasoval. Branka šla tak trochu na jeho vrub, neboť se snažil na míč dosáhnout a vyboxovat jej, to se mu ale nepodařilo.

Jeden z klíčových okamžiků nabídla 77.minuta, Moreno měl na kopačce nejen třetí gól a zkompletování hattricku, ale dost možná rozhodnutí celého zápasu. V dobré pozici poslal míč vedle a Malaga se začala nadechovat k závěrečnému náporu. Charles ještě z úhlu na Roberta nevyzrál, ale v 90.minutě už se stal hrdinou hostů. Llorenteho dlouhý pas prodloužil Camacho a Charles překonal Roberta - 2:2. Espanyol tak neudržel dvoubrankové vedení a s Malagou jen remizoval 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele