2. kolo
28.08.2016 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Sporting Gijón 0:0

Diváci na Estadio Mendizorrotza se po dlouhých deseti letech dočkali nejvyšší soutěže, čeho se však nedočkali, byly branky. Deprotivo Alavés remizoval se Sportingem Gijón 0:0. Zvláště v prvním poločase obě strany zahazovaly šance, skvěle se vyznamenali jak golman Pacheco, tak i Cuéllar.

Alavés si před týdnem připsal velmi cenný bod ze hřiště Atlétika Madrid a dnes na to chtěl navázat proti Gijónu. Hosté ale přicestovali v dobrém rozpoložení, před týdnem si totiž připsali skalp Bilbaa.

Utkání začalo ve vysokém tempu a hra se neustále přelévala, tedy alespoň to platilo pro první polovinu zápasu. Lillova rána skončila na vynikajícím zákroku Pacheca. Za další tři minuty se hra opět přesunula před Cuéllara, Deyverson zakončoval z malého vápna a Cuéllar ještě lepším zákrokem vyrazil. Cuéllar se vytáhl i proti střele Thea Hernándeze a Ibai Gómez pálil těsně vedle. Tedy bylo se na co dívat, ale branka ne a ne padnout.

Bohužel ve druhém dějství šancí ubylo a spíše to byla úporná bitva ve středu hřiště. Obě strany se snažily utkání oživit, ale žádná střídání k tomu nepříspěla. Něco málo přes 16 tisíc diváků čekalo na branku marně. Deportivo Alavés remizoval se Sportingem Gijón 0:0. Alavés tak má na svém kontě dva body, Sporting hned čtyři.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele