LaLiga - souhrn 15. kola

09.12.2016, 22:36, aktualizováno 12.12.2016, 22:40
Komentáře a souhrny
Villarreal přehrál Atlético Madrid, Bilbao překvapivě nestačilo na Real Betis. Espanyol porazil Gijón, Sevilla díky hattricku Iborry vyloupila stánek Celty Vigo. Real Madrid v závěru otočil zápas s Deportivem La Coruňa, vytvořil nový klubový rekord a drží si šestibodový náskok na Barcelonu, která si odvezla výhru z Pamplony. Real Sociedad si poradil s Valencií...

Villarreal CF - Atlético Madrid 3:0

12.12.2016 20:45

Góly: 28. Manuel Trigueros, 38. Jonathan dos Santos, 90+3. Roberto Soriano

Až nečekaně snadno si fotbalisté Villarealu poradili před vlastními fanoušky s Atléticem Madrid, kterému uštědřili již jeho čtvrtou porážku v sezóně, a odsunuli ho v tabulce na šesté místo. O tři branky se postarali Manuel Trigueros, Jonathan dos Santos a Roberto Soriano, díky nimž se Žlutá ponorka vyhoupla už na čtvrtou pozici.

Pro hosty to byl vyloženě zápas blbec. Nejenže výsledkově vlastně zopakovali bídný výkon z listopadového utkání proti Realu, přišli také o dvě své opory, a to o jedničku mezi třemi tyčemi Jana Oblaka a záložníka Tiaga, kteří museli oba v průběhu první půle kvůli zranění střídat. Slovinský muž v rukavicích má podle nejnovějších zpráv chybět dokonce půl roku.

Byl to souboj dvou nejpevnějších obran LaLigy, který nakonec jasně vyzněl pro domácí. Ti si svůj úspěch rozhodně zasloužili, na hřišti zkrátka byli hladovější po třech bodech. Do první větší příležitosti se dostal Jonathan dos Santos, kterému se podařilo zakončovat akrobaticky přes hlavu, jeho střelu však dokázal zastavit dobře postavený obránce Savič.

Na druhé straně mohl skórovat Ángel Correa, ovšem jeho pokus vytěsnil pryč brankář Sergio Asenjo, a Kokeho zakončení z následného rohového kopu bylo zablokováno. Ve 28. minutě se Villareal dočkal své první trefy. Tiago mizerně rozehrál s Diegem Godínem, čehož využil Trigueros, jenž udělal pár kroků do vápna, a odtud zamířil ke vzdálenější tyčce.

Ihned poté se hlavní hříšník této situace Tiago poroučel ze hřiště, pravděpodobně díky poraněnému kolenu, a v sestavě ho nahradil Saúl Ňíguez. Atlético i nadále působilo spíše bezradným dojmem a ve 38. minutě inkasovalo podruhé. Střelu Alexandra Pata nedokázal Oblak udržet v rukavicích, takže se z dorážky prosadil Jonathan dos Santos.

Hájit hostující svatyni již nemohl slovinský reprezentant, který si právě během tohoto momentu poranil levé rameno, a jeho místo zaujal Miguel Ángel Moyá. Ani po obrátce se hra madridského celku nijak výrazně nezlepšila. Ve třetí minutě nastavení přidal ještě jeden domácí gól R. Soriano, jehož skákavý pokus zaplul k tyčce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 1:0

11.12.2016 20:45

Góly: 18. Rubén Castro

Ačkoli už hosté nastoupili v prakticky nejsilnější možné sestavě, a to včetně útočníka Aritze Adurize, za posledních několik týdnů předvedli jeden z nejhorší výkonů, a z půdy nevalně hrajícího Betisu si domů neodvezli ani bod. Domácí porazili Bilbao po dvou letech zásluhou jediného gólu Rubéna Castra z prvního poločasu.

Mužstvo kouče Ernesta Valverdeho se tentokráte vůbec nedokázalo prosadit směrem dopředu. Žádnou branku nezaznamenalo poprvé od začátku listopadu, kdy se netrefilo v Espanyolu. Přitom v Andalusii bylo favoritem už jen proto, že soupeř vedený Víctorem Sánchezem vyhrál jen jednou z posledních pěti ligových duelů.

Domácím se pochopitelně tenhle výsledek hodil do krámu, protože se od sestupového pásma vzdálili na rozdíl pohodlných šesti bodů. Po rychle udělených třech žlutých kartách přišel na řadu v 18. minutě rozhodující moment. Tonny Sanabria si na hranici pokutového území vyměnil míč s Castrem, a druhý jmenovaný pak pohodlně zakončoval.

Následně si na své konto připsal úspěšný zákrok domácí brankář Antonio Adán, jenž dokázal zastavit Iňakiho Williamse, na druhé straně v závěru poločasu znovu zahrozili Castro s Tonnym Sanabriou, nicméně jejich pokusy byly tentokráte zablokovány. Po přestávce došlo ve hře baskického klubu k mírnému zlepšení, avšak kýženého vyrovnání se nedočkal.

Zkraje druhého poločasu se Antonio Adán hodně potil proti hlavičce Aritze Adurize, po hodině se hostující forvard protlačil k zakončení ještě jednou, ale ani v tomhle případě nebyl úspěšný. Antonio Adán si poté poradil rovněž se střelou Ikera Muniaina, a protože náskok Betisu odmítl navýšit Donk, skóre se již žádným směrem nepohnulo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sporting Gijón 2:1

11.12.2016 18:30

Góly: 54. Felipe Caicedo, 90. Léo Baptistão - 90+2. Duje Čop

Sporting Gijón se zatím ze sestupových míst nepohne, rozhodla o tom další porážka na půdě Espanyolu. Domácí se dostali do vedení až ve druhém poločase zásluhou Caiceda a v poslední minutě pojistil výsledek Baptistao. Hosté stačili ve druhé minutě nastavení už jen snížit, trefil se Čop.

Aktivněji vstoupili do zápasu Katalánci a už v páté minutě mohli vést, kdyby Gerard Moreno svojí volej z oblasti značky pokutového kopu neposlal vysoko nad. Domácí nadále zůstávali u balónu, ale ve 20. minutě byli nuceni poprvé střídat. Zraněného Péreze nahradil Vázquez. Za dalších pět minut si připsal další zahozenou šanci aktivní Moreno, po Baptistaově sklepnutí opravdu těsně minul tyčku! Gijón se osmělil až po uplynulé půlhodině, pozornost brankáře Diega Lópeze vyzkoušel pokusem ze střední vzdálenosti Duje Čop.

Vyrovnanou partii viděli diváci i ve druhém poločase, hlavičkujícího Davida Lópeze vychytal Cuéllar, ale v 55. minutě už to domácím konečně klaplo. Sánchez posadil balón přesně na hlavu Felipeho Caiceda a Espanyol vedl 1:0! V 66. minutě došlo k dalšímu zajímavému okamžiku, brankář Cuéllar předvedl obrovskou minul, když napálil míč na prvního hráče soupeře a od něho skončil míč v síti. Gijón měl v tu chvíli štěstí v neštěstí, neboť Caicedo zahrál rukou, a tak nemohla být branka uznána.

Každopádně Gijón se do nějakého souvislejšího tlaku vůbec nemohl dostat a k ohrožení Lópezovi branky docházelo jen sporadicky, jestli teda vůbec. Minutu před koncem se domácím naskytl rychlý protiútok, Baptistao si ve vápně poradil náramně a definitivně rozhodl o vítězství domácích. Hosté sice ještě vykřesali naději pozdní krásnou brankou z volného přímého kopu v podání Duje Čopa, ale to bylo to poslední, co se v zápase událo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 0:3

11.12.2016 16:15

Góly: 51. Vicente Iborra, 84. Vicente Iborra, 90+2. Vicente Iborra (pen.)

Ani výtečná domácí bilance Celty Vigo nezastavila Sevillu, aby vyrabovala stadion Balaídos a jasnou výhrou 3:0 poskočila pouhý bod za druhou Barcelonu. Hrdinou zápasu se stal bezesporu střídající Vicente Iborra, jenž se jakožto autor hattricku postaral o všechny góly hostí.

Družina Jorgeho Sampaoliho měla po nedávné prhře s Granadou rozhodně co napravovat, aby se udržela v kontaktu s čelem tabulky, přičemž jí k tomu dopomohl hráč, od nějž by se to tolik nečekalo. Vicente Iborra v předešlých osmnácti zápasech, do nichž během letošní sezony naskočil, neskóroval ani jednou, avšak tentokráte se rozjel nevídaným způsobem. Nejprve španělský záložník poslal hosty do vedení pět minut po do druhé půle, pak přidal pojišťovací trefu číslo dvě šest minut před koncem a finální tečku dokonal v nastavení proměněným pokutovým kopem.

Již hned na úvod mohl Seville zařídit brzký náskok Franco Vázquez, ovšem brankář Rubén Blanco si s jeho pokusem zvládl poradit. Na opačné straně byl podle očekávání aktivní především nejlepší střelec Celty Iago Aspas, ale ani jedna z jeho dvou střel se proti Sergiu Ricovi gólově neujala. Atraktivní podívaná bez přílišného důrazu na defenzivu pokračovala i nadále a v osmadvacáté minutě dělily hosty od vedení pouhé centimetry, neboť hlavička Stevena N’Zonziho po rohovém kopu skončila na břevně domácí branky.

První velké šance po změně stran si zase vypracovali hráči Celty, když se Aspas protentokrát proměnil do role nahrávače a připravil palebné pozice Danielu Wassovi s Marcelem Díazem, jenže bezbrankový stav přetrvával i nadále. Tedy jen do padesáté minuty, kdy Sarabiův roh přistál na hlavě střídajícího Iborry a hosté šli do vedení. Průlom skóre utkání ještě více oživil a šance nadále přibývaly na obou stranách, přesto si diváci museli na druhou trefu odpoledne počkat až do čtyřiaosmdesáté minuty. Šťastným střelcem se stal znovu Iborra, jemuž tentokráte asistoval Vitolo.

Příležitost k ideálnímu zakončení už tak povedeného vystoupení dodal Iborrovi v samém závěru Gustavo Cabral, jenž ve vlastní šestnáctce fauloval Joaquína Correu a zapříčinil tak odpískání pokutového kopu. Osmadvacetiletý záložník Sevilly touto nabídkou nepohrdl a nezapomenutelným hattrickem zařídil Seville cenné prvenství v poměru 3:0.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo Alavés 0:0

11.12.2016 12:00

Góly: -

Odpolední utkání mezi Eibarem a Deportivem Alavés branku divákům nenabídlo! Nějaké šance sice k vidění byly, ovšem žádná z nich neskončila v síti. Konečná remíza je pro obě strany víceméně zasloužená.

Utkání začalo přesně ve 12:00 a diváci, kteří si našli cestu na Estadio Municipal de Ipurua, možná mohli litovat, neboť branka za devadesát minut nepadla. Eibar se i tak udrží v první polovině tabulky, zatímco Alavés setrvá v její spodní části.

Do první velké šance se dostali hosté, Eibar si nepohlídal ofsajdovou hranici a Manu García se řítil sám na Rodrígueze. Brankář domácích rychle vyběhl a García ho již nestihl přelobovat. O chvíli později byl Manu García v další dobře šanci, ale střela mu vůbec nesedla. Eibar se osmělil až ve 39. minutě prostřednictvím standardní situace, po které si málem vstřelil vlastní gól Gaizka Toquero!

Taktická bitva pokračovala i po změně stran a tentokrát si mohli vstřelit vlastence domácí. Gálvez se nepohodl s brankářem, ale Alavés nakonec zahrával jen rohový kop. V 65. minutě poslal Peňa přesnou příhrávku na rozeběhnutého Enricha, ovšem i ten těsně minul branku. Stejná situace se opakovala znovu i deset minut před koncem.

Závěrečné minuty už byly z obou stran hodně opatrné a bylo evidentní, že nikdo nechce riskovat porážku. Konečná remíza 0:0 je vzhledem k průběhu spravedlivá.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo La Coruña 3:2

10.12.2016 20:45

Góly: 50. Álvaro Morata, 84. Mariano, 90. Sergio Ramos - 63. Joselu, 65. Joselu

Už to vypadalo, že Real doma senzačně ztratí body s La Coruňou, ale nakonec slaví dramatické vítězství. Depor sehrál s vedoucím týmem La Ligy dobrou partii a ještě šest minut před koncem vedl, jenomže přišel nastavený čas a další spása v podání Sergia Ramose.

Španělský reprezentační stoper vytáhl Real z kaše už v prestižním souboji s Barcelonou a proti Deportivu tak učinil zase. Svěřenci Zinedina Zidana to v souboji s La Coruňou neměli jednoduché, navíc postrádali největší hvězdu Cristiana Ronalda.

Domácí měli převahu a Tytońovi v brance Deportiva bylo několikrát pořádně horko. Po Asensiově centru dokázal včas zasáhnout a přímý kop Sergia Ramose jen tak tak minul branku. Po půlhodině hry se musel předvést i Navas, Borgesovu ránu na přední tyč dokázal vyrazit na rohový kop a vzápětí na druhé straně musel zase zasahovat Tytoń, tentokrát po ráně Jamese Rodrígueze. La Coruňa rozhodně nehrála na Santiago Bernabéu žádného zanďoura a po přímáku Borgese dokonce domácí zachránila tyč!

Nerozhodný výsledek vydržel až do 50. minuty, kdy se rychle otočil s balónem Álvaro Morata a povedenou střelou rozjásal domácí příznivce. Depor na nic nečekal a hru oživil příchodem střídajícího Joselua, což se ukázalo jako skvělá volba. Casemiro totiž po souboji s Andonem ztratil balón, čehož hosté rychle využili a právě střídající Joselu nechytatelnou ranou srovnal na 1:1. A to nebylo ze strany Deportiva všechno. Za další dvě minuty přichystal Joselu celému Madridu pořádný šok, když ustál souboj s Ramosem a propasíroval balón za Navasová záda. La Coruňa tak během tří minuty otočila vývoj utkání a vedla.

Real se dlouho nemohl vzpamatovat, ale vyrovnat nakonec dokázal. V 84. minutě přesně odcentroval Lucas Vázquez a Mariano Díaz nezvykle ramenem překonal Tytońe. Bíly balet se ve zbytku zápasu hnal za vítězstvím a sudí Santiago Jaime Latre přidal ještě dlouhých pět minut, které nakonec byly pro Depor osudové. Ve druhé minutě odcentroval na zadní tyč Kroos a Sergio Ramos nekompromisní hlavičkou strhl všechny body na stranu svého týmu. Real tedy nezaváhal a nadále má před Barcelonou šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - CD Leganés 1:1

10.12.2016 18:30

Góly: 21. Marko Livaja - 76. Miguel Ángel Guerrero (pen.)

Las Palmas již v zápase s Leganés mělo zisk tří bodů na dosah, neboť ještě čtvrthodinu před koncem měl domácí celek jednobrankový náskok díky trefě Marka Livaji, avšak ligový nováček si vzápětí vybojoval výhodu pokutového kopu, který Miguel Guerrero bezpečně proměnil. Zápas tak skončil nerozhodně 1:1, což Las Palmas zabránilo v poskočení tabulkou vzhůru vstříc pohárovým příčkám, zatímco hosté se posunuli o další bod dále od sestupového pásma.

Madridský celek, který na ligové prvenství čeká od jednadvacátého listopadu, se na úvod utkání prezentoval nebojácným výkonem a nechybělo mnoho, aby šel brzy do vedení. Martín Mantovani ovšem z rohového kopu poslal míč jen vedle. Ve hře svěřenců Quiquého Setiéna byla sice nadále patrná absence ofenzivních tahounů Kevina Prince Boatenga se Sergiem Araujem, ale i tak se klubu z Kanárských ostrovů povedlo v jednadvacáté minutě prolomit skóre.

Šťastným střelcem první branky odpoledne byl Marko Livaja, jemuž se povedlo dostat k přízemnímu centru Míchela Maceda dříve než brankáři Herrerínovi a pro chorvatského forvarda tak již nebyl žádný větší problém uklidit míč zblízka do sítě. Hosté se pokoušeli o gólovou odpověď ještě do přestávky, když se hned ke dvěma střelám dostal Darwin Machis, ovšem brankář Javi Varas byl v obou případech připraven.

Také po změně stran hráli prim hráči Leganés a Varas měl co dělat, aby si poradil i s pokusy Rubéna Péreze či Miguela Guerrera. Druhý jmenovaný ale čtrnáct minut před koncem přece jenom se snahou o vyrovnání uspěl, a to z pokutového kopu, který si sám vybojoval na Davidu Garcíovi a bezpečně jej také proměnil.

Las Palmas tak najednou muselo znovu zabrat směrem dopředu a opravdu si v závěrečných minutách vypracovalo řádný tlak v honbě za vítězstvím, jenže dalekonosná rána Jonathana Viery si cestu do branky neproklestila a Leganés tak vybojovanou remízou 1:1 poskočilo na zisk patnácti bodů z patnácti kol, který je od sestupových vod drží na tříbodovou vzdálenost.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 3:2

10.12.2016 16:15

Góly: 2. Willian José, 24. Willian José, 90+1. Juanmi - 36. Dani Parejo (pen.), 90+3. Zakaria Bakkali

Real Sociedad napravil poslední blamáž na půdě La Coruni, před vlastními fanoušky se mu podařilo přestřílet Valencii, a v tabulce se alespoň do nedělního programu vyhoupl na čtvrté místo tabulky. Základem domácího úspěchu byly dva góly Williana Josého, na které hosté reagovali penaltou. V nastavení druhé půle ještě oba celky přidaly po jednom zásahu.

Mužstvo kouče Cesareho Prandelliho neodehrálo na Anoetě vyloženě špatný zápas. Nicméně touha San Sebastiánu po napravení posledního kola, v němž inkasoval hned pět branek, byla přece jenom o něco větší. Los Che se tak stále nemohou oddálit od sestupového pásma, na vítězství v LaLize čekají už sedm zápasů v řadě.

Baskové vstoupili do tohoto střetnutí, jak nejlépe mohli. Centr z rohového kopu prodloužil na bližší tyči hlavou za sebe Xabi Prieto, v malém vápně se objevil volný Willian José, a ten z blízkosti nezaváhal. Následně mohl náskok navýšit Zurutuza, jenže ten svůj pokus usměrnil pouze mimo.

Ve 24. minutě Real Sociedad přece přidal druhou trefu. Opět se prosadil po rohovém kopu, Carlos Vela posadil centr na hlavu Williana Josého, jehož si hostující defenzíva nedokázala pohlídat, a Brazilec znovu snadno skóroval. Devět minut před koncem první půle se Valencia dotáhla na svého soupeře, dopomohla k tomu proměněná penalta.

Santi Mina byl na hřišti sotva pár vteřin, když nahrazoval Federica Cartabiu, a už ve vápně po skluzu Iňiga Martíneze vybojoval pokutový kop, jenž do protipohybu brankáře Rulliho proměnil Dani Parejo. Po hodině hry kopali penaltu také domácí, Carlos Vela však z bílého puntíku selhal a na gólmana Diega Alvese nevyzrál.

Domácí útočník dokázal situaci napravit v první minutě nastavení, to když vymyslel gólovou přihrávku na zadní tyčku pro skórujícího Juanmiho. Ještě však Valencia dokázala tenhle zápas zdramatizovat, o pár chvil později snížil Bakkali po svém individuálním průniku, nicméně ze strany hostů to už bylo vše.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 0:3

10.12.2016 13:00

Góly: 59. Luis Suárez, 72. Lionel Messi, 90+2. Lionel Messi

Necelou hodinu trvalo slovutné Barceloně než odemkla defenzívu posledního celku soutěže, aby nakonec zvítězila jednoznačným výsledkem 3:0. Svojí nepostradatelnost, jako už tolikrát, ukázal dvougólový Lionel Messi.

Osasuna v dosavadním ročníku La Ligy nasbírala pouhých sedm bodů a proti Barceloně se jí mnoho šancí nedávalo. Domácí byli hned od úvodní minuty pod velkým tlakem a na branku Péreze se valil jeden útok za druhým. Poločasový bezbrankový výsledek se dá považovat za menší zázrak, protože kdyby Barca vstřelila pět branek, nikdo by se nedivil. Už v 8.minutě vysunul Messi pohledným obloučkem do tutovky Suáreze, ale ten těsně minul branku. Za chvíli Suárez trefil z malého vápna tyčku a na Messiho si po prováhání koncovky počíhal Pérez. Osasuna s vypětím všech sil odolával a po půlhodině hry mohla nečekaně udeřit. Riera se obejvil za Umtitim, jenže podobně jako u Suáreze mu scházela přesnost. Převaha Katálánců trvala až do 45.minuty, kdy sudí Martínez ukončil první poločas.

Barcelona nemusela panikařit. Výsledek byl sice příznivější pro domácí, ale pokud by Barca pokračovala v nastoleném tempu, jistě by se gólu dočkala. Věděl to i Luis Enrique, který narozdíl od svého protějška ještě nesáhl k prvnímu střídání. V 59.minutě se skóre ve prospěch hostů konečně pohnulo. Messi přesnou kolmicí našel Jordiho Albu a ten ještě poslal přihrávku na malé vápno, kde pohodlně skóroval Luis Suárez. Klasická kombinace Barcelony!

Osasuna ještě čtvrthodiny před koncem živila naději na bodový zisk, ale po další Albiho přihrávce zavěsil Messi a všem bylo jasné, že dvoubrankový náskok už se stáhnout nepodaří. Barcelona jasně kontrolovala hru a v nastavení ještě vstřelila třetí branku. Předcházet jí mohlo snížení, ovšem Berenguer brankáře ter Stegena nenachytal. Ve druhé minutě nastavení završil svůj koncert Lionel Messi. Sám proti celé obraně Osasuny si "přilepil" balón ke kopačce a parádním sólem zvýšil na 3:0.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Granada CF 1:1

09.12.2016 20:45

Góly: 24. Ignacio Camacho - 82. Artem Kravec

Přestože byla domácí Malaga v zápase s Granadou jasně lepším týmem, skončilo jejich střetnutí nerozhodně 1:1. Postaral se o to především hostující brankář Guillermo Ochoa, který letos v Granadě hostuje právě z Malagy a proti svému mateřskému klubu se vytáhl jaksepatří...

Oproti například anglické Premier league lze ve španělské La Lize povolit hostujícím hráčům, aby nastoupili i v utkáních se svými zaměstnavateli, čehož nyní musí vedení Malagy jistě litovat. Ignacio Camacho sice domácí poslal již ve čtyřiadvacáté minutě do vedení, jenže následnou herní dominanci již svěřenci Juandeho Ramose nedokázali přetavit ve více branek, za což nakonec pykali osm minut před uplynutím základní hrací doby, kdy se trefil Artem Kravec a zařídil hostům cenný bod.

Granada se sice na úvod letošní sezony ohromně trápila, avšak nedávné nečekané vítězství nad silnou Sevillou signalizovalo, že se andaluskému celku blýská na lepší časy. Po této vůbec první ligové výhře nastoupili granadští do dalšího kola sebevědomě a brazilský forvard Andreas Pereira, který v Granadě hostuje z Manchesteru United, tvrdou ranou domácí branku jen těsně minul. O tvrdé procitnutí hostí zpět do kruté reality boje o sestup se ovšem po čtyřidvaceti minutách postaral kapitán Malagy Camacho, jenž zcela nehlídán usměrnil do sítě centr Roberta Rosalese.

Osm minut nato měl na dosah navýšení skóre Mikel Villanueva, k němuž propadl přímý kop Juanpiho, ovšem Guillermo Ochoa předvedl první z řady kvalitních zákroků večera a udržel míč před brankovou čarou. Dalším, kdo si na mexickém gólmanovi vylámal zuby, byl Juan Carlos, který se Ochou v úniku marně pokoušel obejít.

Ve dvaaosmdesáté minutě již Malaze jasná herní převaha nebyla nic platná, neboť perfektně zahraný přímý kop střídajícího Alberta Buena poslal hlavou do sítě Artem Kravec, jemuž se povedlo předskočit Diega Llorenteho. Ten mohl hned vzápětí své zaváhání odčinit, avšak jeho vlastní hlavička z bezprostřední blízkosti našla neomylně pouze připraveného Ochou.

V samém závěru pak sice nepřehlédnutelný Llorente dokázal procpat míč až do granadské brány, jenže radost mu krutě zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího, přestože opakované záběry ukázaly, že o postavení mimo hru nešlo. Malaga se tak musí smířit s dvoubodovou ztrátou a zůstává ve středu tabulky na osmém místě, zatímco Granada slaví nečekaný bod za remízu 1:1, který ji opět o kousek posouvá vstříc úniku z pásma sestupu. Na sedmnáctou Valencii nyní Andalusané ztrácí tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid15114040:1437
2.FC Barcelona1594237:1531
3.Sevilla FC1593328:2030
4.Villarreal CF1575322:1026
5.Real Sociedad1582526:2126
6.Atlético Madrid1574428:1425
7.Athletic Bilbao1572620:1823
8.SD Eibar1564521:1922
9.Espanyol Barcelona1557319:1822
10.UD Las Palmas1556426:2321
11.Málaga CF1556424:2221
12.Celta Vigo1563624:2921
13.Deportivo Alavés1546514:1718
14.Real Betis1553718:2818
15.CD Leganés1543812:2615
16.Deportivo La Coruña1534820:2713
17.Valencia CF1533921:2912
18.Sporting Gijón1533916:3012
19.Granada CF1516814:319
20.CA Osasuna15141013:327

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (411)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krádež, Malaga jasně lepší, Granada měla snad jednu střelu na bránu, a co tam mávnul ten pitchus na konci za ofsajd. Každopádně každá standardka na konci, kterou rozehrával Duda smrděla. Granada nemít Ochou, tak jedou domů s prázdnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga by mohla spravit EL, pokial ale doma zbytocne strati doma proti Granade tak to nepojde. Inak sa mi ten tim paci uz dlhsiu dobu,sledujem ich podrobnejsie od toho ich slavneho rocniku v lige majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - bezkonkurecný !

Reagovat
LAM

Nehrajem na 100% a hlavně v lize hrajem na podzim hodně vlažně,takže hlavně že se vyhrálo a už ať je tu jaro.Doufám že Neymar se Suarezem budou hrát daleko líp než na podzim.

Jedinej kdo si zaslouží za podzim velkou pochvalo je Leo kterej je bezkonkurenční.Ten druhej gol dneska byla lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten třetí gól teda byla paráda.Důležité vítězství, to naše proměňování šancí je ale katastrofa.Problém je i nestálost výkonů většiny hráčů,dnes třeba Arda a Denis.

Messi je prostě nejlepší, to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně byla, úžasný gol! ...ale ani Messi dnes nehrál zrovna skvěle, zahodil toho ažaž a zkazil na jeho poměry dost přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže důležité a dnes ještě doufat v zázrak, nevěsty hrají bez Modriče,Benzemy a Balea, ale l také bez Ronalda, kterého bohužel nahradí někdo tvořivý a běhavý, takže to zase moc nevidím.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o je jako co za komedii?

Reagovat
Baronne

Tohle zrovna je něco, co dělá Messiho lepšim než Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

(chatakterove) fotbalove je nad nim snad uplne ve vsem

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ma horsi hlavicky..

Reagovat
Baronne

Na hřišti bohužel jo , tam jsou prostě nesrovnatelný. Mimo je to zas jiná

Reagovat
Baronne

Reagovat
Aldeano

Vy jste šášové... Zrovna v tomhle hledat rozdíl mezi Ronaldem a Mesiim a ještě na to házet odkaz... Je opravdu šokující zjištění, že mnoho jižanů simuluje a oni dva nejsou vyjímkou.

Reagovat
Baronne

Jestli v tomhle nevidíš rozdíl mezi Ronaldem a Messim, pak se dál nemáme o čem bavit.

Reagovat
Aldeano

No to určitě ne.

Reagovat
Baronne

Reagovat
misinho7

prve zasimulujem a potom ukazujem ze nic nebolo

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Si to rozmyslel. Čiže je to nerozhodný tip, čiže zase horší ako Ronaldo

Reagovat
Marv

Co to tu plácáte? Vždyť to normálně nasimuloval, podíval se na rozhodčího, kterej evidentně rukama naznačoval, že tohle pískat nebude a na to reagoval Messi tím gestem.. normálně z něho chtěl tu standartku dostat

Reagovat
Diego2

prve zasimulujem a potom sa rozculujem na cele Spanelsko ze mi to nepiskol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

viac ako futbalista

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Aldeano

To jako palcuješ? Všiml jsem si toho už při tom zápase, prostě si chtěl vymodlit faul, dělá to i spousta jiných hráčů...

Reagovat
Kily

si tak pořád říkám, co víc ještě potřebuje rozhodčí k udělení žluté karty za filmování, než okamžité přiznání se ze strany samotného hráče

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako co za komedii?

Reagovat
roman1978

to asi v životě nepochopíš,

messi spadnul a okamžitě vstal a ještě ukázal rozhodčímu, že nebyl faulován

prostě kádr a bombarďák

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact dneska : Lionel Messi sám strelil za Barcelonu viac gólov (475 ) ako druhý Cesar (230) a Kubala (194) v súčte :)

Reagovat
REPLIKATOR

Fenomén

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

ale udilel takticke ukoly vedle trenera pri finale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mladsi, teprve s tim zacne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ne, on vo finale Copy radsej nepremenil penaltu, to sa mu viac pacilo

Reagovat
misinho7

tak to je taky fun fact ze sa nemozem prestat smiat

Reagovat
smazaný uživatel

tak se z toho rozbreč

Reagovat
roman1978

Reagovat
misinho7

Reagovat
SIRBRANIKE

Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem nějaký fanoušek Messiho ale on je prostě král fenomén.....Ronaldo je vynikající ale Messi je prostě uplně jinde

Reagovat
roman1978

ronaldo není vynikající ani náhodou. velkou většinu zápasů za poslední roky má naprosto tragické. ale je vidět, když mu sem tam něco náhodou vyjde. nepatří ani mezi 10 nejlepších hráčů na světě, ani v realu není nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je vynikající o tom žadná ....ale Messi je pro mě uplný top věřím že kdyby hrál v době chodícího fotbalu jak Pelé někdy před těma 60 rokama,tak by byl tak nedostižný jak Gretzky v hokeji.....

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je vynikajuci roman, to zas neprehanaj, udrzuje si s Leom formu uz 10 rokov, je pred vsetkými, ale Leo je este nad nim

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý, ale ani v Realu není nejlepší. Dnes jsem třeba rád, že není Luka, Bale a Benz, ale Ronaldo by se do té dnešní sestavy hodil. Jeho místo tak zabere někdo tvořivý a běhavý,což je pro nás škoda, máme-li doufat v bodový úspěch Deportiva.

Reagovat
pantondavo

A kdo je lepší prosimtě? Kdo má za celý svý působení v Realu aspoň polovinu gólů co má CR za sezonu?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je posel Bohů, který sestoupil z nebes rozdávat radost nejen Barceloně, Argentině, Evropě, ale napříč všemi kontinenty. Bohužel je velmi pravděpodobné, že s vrcholovým fotbalem skončí dřív než by musel. Na druhou stranu je pochopitelné, že se bude chtít věnovat své rodině na plný úvazek. Ať se stane cokoliv, jsem nesmírně hrdý na to, že mi bylo umožněno sledovat jeho přerod z malého chlapce v muže a především v nejlepšího fotbalistu všech dob.

Světová dvojka (Cristiano Ronaldo), dle mého názoru ukončí svou bohatou kariéru, i když v porovnání s Messim chudou příbuznou, později. Není to však na škodu. Ze studijního hlediska je velmi přínosné, navíc i do jisté míry zábavné, sledovat celkový vývoj tohoto jedinečného a neopakovatelného hráče. Obzvláště co se týká herního projevu, kdy si zavčas dokázal uvědomit, že na motání hlav obránců už nestačí. Díky sebereflexi, u fotbalistů ojedinělé to vlastnosti, se zaměřil na to, jak by mohl být i přes své nedostatky dál prospěšný. A nové úlohy se zhostil se vší pompou. Není proto žádným překvapením vidět obrany soupeřů ve stejném, ne-li dokonce větším stresu, než tomu bývalo dříve.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Israha

Ronaldo dá hattrick Alavésu - to nic neznamená, slabý tým. Messi dá dva góly Osasuně - nejlepší hráč na světě, úžasný výkon. Aha.

(To jen tak na upoutání pozornosti, fakt nemám zájem diskutovat na tohle téma )

Zdá se to jenom mě, nebo letos (a už i částečně loni) začíná být Carvajal pro hru Realu důležitější než na druhé straně Marcelo? Jasně, na Marcela se lépe kouká (brazilské parádičky) a je lepší 1 na 1, ale bránění delší dobu nedává maximum, a přestává být efektivní i dopředu. Centruje neadresně, kličkuje neúčelně, zakončením netrefí bránu. Carvajal na druhé straně brání zodpovědně a důrazně, jeho náběhy po lajně do volných prostorů mají smysl, centry posílá přesně na místo určení, hráče v případě potřeby obejde taky. Navíc je mladší a ještě se může zlepšovat...dlouhou dobu táhla Real spolupráce Ronalda s Marcelem nalevo, dost možná to do budoucna přeberou Dani s Baleem na straně druhé.

Reagovat
Mateo16

Skor si myslim ze to je formou Marcela ktory to ma celkom ako na hupacke .

Mne ta jeho ofenzivna zlozka nepride niak extra oproti minulemu roku napr. Uvidime buduci rok momentalne ked ma byt Gareth 4 mesiace out to zrejme po statistickej stranke niak extra nebude . Sam som zvedavy co bude s BBC podla mna sa rozpadnu .

Reagovat
vilp

Marcelo směrem dopředu hodně doplácí na to, že je nalevo ve většině situací sám. Individuálně je to pořád jasně nejlepší bek na světě, jenže není Messi, aby to všechno utáhl jen on sám, nejvíce to bylo vidět asi v Clásicu. I proto se jeho kličky a náběhy možná nezdají tak účelné jako dříve. A platí to i směrem dozadu. Zatímco Cristiano je každou chvilku na hrotu, tak Bale nebo Lucas přece jen tu stranu drží daleko víc, a to i směrem dozadu, což samozřejmě velmi pomáhá i Danimu. Třeba proti Atléticu byl Marcelo možná nejlepší hráč na hřišti, a to hlavně i díky Garethovi, který se nalevo poctivě vracel a pořád byl M12 na blízku.

Reagovat
Israha

Good point, takhle se nad tím zamyslet mě nenapadlo. Ten zápas na Calderónu jsem zrovna neviděl...

Reagovat
Baronne

Marcelo je u Vás jeden z nejdůležitějších hráčů v kabině, a pořád je to i na hřišti nejlepší LB na světě.

Reagovat
Israha

Tak o vlivu v kabině a srdcařství se nebavím, to je u něj jasné. Ale herně ty výpadky má...ač se mi naprosto hnusí tohle říct, třeba takový Alba ho poslední rok a něco strká přínosem v zápasech do kapsy . I když jak píše vilp výše, není to tak čistě Marcelova vina...

Reagovat
Majk91

K prvemu odseku... niekedy si zapni zapas Barci a pochopis

Reagovat
maxton

to je tym ze Marcelo ma slabe lytka.. ale nie, tie centre mu naozaj neidu, je pomalsi, ale na druhej strane jeho pozicna hra je vynikajuca, vzdy vie kam ma stat a je sucastou systemu, este dva tri roky da bez problemov no a Carvajal sa podla mna prilis pretazuje resp zo seba dava v kazdom zapase maximum , co sa o ostatných neda povedat. Casom pojde dole kvôli kondicke ale to bude az tak za 5-6 rokov, ved este ani nedosiahol svoj vrchol

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až třeba za 30 let Vale vyhraje titul, tak si budu gratulovat, že jsem to celou tu dobu vydržel. Ono je mnohem jednodušší fandit týmům, kterým se ustavičně daří. Takže jestli někoho "můžu", tak ty, kteří se tlemí Vale a přitom by sami svůj tým v momentě, kdy by se mu delší dobu nevedlo, vyměnili za jinej.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnému týmu na světě se nemůže dařit ustavičně. Nedávno měl Real sérii, kdy snad 7x v řadě nepřešel v LM přes osmifinále. Není to tak dlouho, co barcelona byla 4 (!) roky bez trofeje. AC Milán to prožívá zrovna teď. A takový plasťáky snad ani nemá cenu řešit

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle srovnávat se situací Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Ta situace je ale pro ně o dost horší, než jakou zažívaly tebou jmenované týmy.

Reagovat
valloire

Barcelona bejvala bez trofeje stabilně, proč ten vykřičník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
QooBo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, je to krásnej pocit koukat letos na Slavii, když ještě před pár lety jsem byl na stadionu svědkem zápasu 0:7 s Teplicema....

Reagovat
smazaný uživatel

Však Slávie mi taky spravuje náladu !

Reagovat
Radin

A proto jí nemáš v oblíbených A měl si ne?

Reagovat
Kokesh

Kdo vymeni svuj tym za jiny? Ja ve svem okoli neznam nikoho, kdo by to udelal. Pro me je to jak vybrat si Avatara.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár takových znám...

Reagovat
aurelio

Ja už fandím asi len platonicky. Bolí ma, keď sa mám na to pozerať, takže ak sa to pod Prandellim náhodou aj zlepšilo, nemám sa to ako dozvedieť

Nevadilo by mi ani to, že sú tak nízko v tabuľke, ale tá prestupová politika je úplne na hlavu. Súdny človek nemôže dovliecť do tímu hráčov ako Nani, Mounir, Rodrigo, Abdenour a dúfať, že sa to nejako spraví. Celé zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, taky si letos při sledování zápasu připadám dost masochisticky. Ona je smůla, že se letos nesešlo ale vůbec nic. V dost zápasech, kde to bylo herně docela dobrý dal buď soupeř gól z ničeho, nebo jsme neproměnili kotel šancí. Po tápání v minulé sezóně máme konečně slušnou stoperskou dvojici, ale zas nám to kazí absence gólové 9ky a úzká šíře kádru v záloze. Symbolickým korunováním této mizérie bude zimní příchod Zazy a letní odchod Cancela.

Reagovat
Phillipinho

Cancela bych teda za tech 30 mega nebo kolik Barca nabidne uplne v klidu strelil. V defenzivni cinnosti spatny a jeho decision making nekomentuju

Reagovat
aurelio

To by bol podobný obchod ako s Gomesom. Nadpriemerný hráč so skvelým potenciálom a podpriemernou výkonnosťou. Ale zdá sa, že peniaze vo Valencii nie sú problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas a je hezké, že fandíš třeba Valencii i navzdory tomu, že se klubu nedaří, jakkoliv má potenciál, má slavné dějiny a je tradiční.

Vezmi si ale, že jsou lidé, kteří fandí klubům, které nikdy nejsou, nebyly a nebudou ani na takové úrovni jako je nynější Valencie v době její krize.

Třeba Teplice. Ty sotva vyhrajou ligu v blízkých letech. A to jsou tu masochisti fandící třeba Budějovicím a pak Unionu Berlin. Ani jeden z nich se do 10-15 let nemusí dostat ve své lize na úroveň, kde je dnes v La Lize Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proti takovým ani popel .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
alcantara

Kopy a Kily su ako na tom?

Reagovat
LAM

Pro Vale je dobře že se ten jejich zápas s Realem bude hrát až na jaře,protože aspoň maj teď čas udělat velkej průvan a připravit tým na jaro.Zatim je to totiž hrůza i když někdy se smůlou.

Jinak ví někdo na kdy byl zápas s Realem přesunutej?

Reagovat
madridcan

Este nie je datum, ale predpokladam, ze prva polovica februara. Januar bude klasika liga, pohar, liga, pohar, liga, pohar a v druhej polovici februara je Liga Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Socky

Reagovat
smazaný uživatel

19:29

GOOOOOOOOL!!!! Aleñá se planta solo en el área tras una combinación con Romera y supera con un toque suave y preciso con la derecha. 1-1.

Bozsky Carles Alena gol v derby proti Espanyolu B.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ho co nejdříve začnou nasazovat v Áčku, už je nejvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne matnej vykon od palem a muzou byt radi za bod, po golu udrzba a leganes nakonec zaslouzene srovnali, navic mel byt bek palem pri te pentli vyloucenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol som dneska kukat ziadny fotbal, ale poviem len tolko zo zaznamu, Bakkali si rozhodne zasluzi sancu hrat v zaklade. La liga je nesmierne narocna sutaz a niektori chalani co prisli zo zahranicia do Valencie za velke peniaze nestihaju tempo sutaze.

Reagovat
Switchback

Neunáším

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos naprosto skvelej kapitan

Reagovat
Kokesh

Zizu si ty svoje hatery tady na diskuzi nejen maze na chleba, ale on si s nima normalne vytira prdel.

Tohle je Madrid. Hrat do posledni vteriny, nic neni nikdy ztraceny. Ramos je naprosty unikat, to ani nevymyslis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne za prvni větu

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

*grabbing popcorn*

Reagovat
smazaný uživatel

,to je tým! Ten baví své fanoušky po celých devadesát minut!

Reagovat
pantondavo

Když pominu, že Barca by v tomhle zápase měla tak4-5 penalt, tak vyloženě tragickej výkon Realu, vlastně ani nechápu, že to skončilo 3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně máme spíš 6-7 , ale v poho.

Reagovat
pantondavo

No uznej sám, že pár sporných pádů tam bylo. Ve vašem jazyce: jasných penalt

Reagovat
LAM

Otázka je jak dlouho Real může mít z prdele kliku.Těch šťstnejch zápasů je už moc a někdy se to už musí zlomit.Snad na jaře,protože s takovym hovnem vést ligu je docela unikát.

Reagovat
misinho7

co je na tom stastie povies mi? ze da Ramos gol z rohu ..to je stastie? wtf? cize gol z rohu v 35 min je tiez stastie?

Reagovat
LAM

To že je to letos už několikátej zápas kdy se podařilo vyhrát v závěru.A ano standartní situace je loterie.Pod Zidanem se vás zaim drží štěstí neuvěřitelně na to že hrajete kulový.

Reagovat
misinho7

ako pisal hore imp niekde Ramos ma percentualne najvyssiu uspesnost vyhratych hlavickovych subojov a po dalsie standartne situacie nie su len o stastie ale casto su nacvicene isto to tam nekopu len tak.. to ze da Ramos gol z rohu ci standartnej situacie gol je normalne a urcite nie stastie...za stastie by som povazoval keby si super dal vlastny gol alebo by spravil nejaku chybu po ktorej sme dali gol popripadne nejake odrazene strely a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

*ne Ramos, ale obecně celý tým, ale jj.. to prostě není štěstí, jsme v něčem silný a prostě toho využíváme

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v čem to bude? Dodržování taktických záměrů?

Reagovat
CHONG

Hovno hrajeme bezesporu, ale tohle není jenom o štěstí, to je taky o bojovnosti, nasazení a touze vyhrát a to nám letos prostě nechybí (aspoň teda některým).

Reagovat
Kokesh

Tak standartni situace jsou loterie.

Zajimalo by me to procento u Ramose, rozhodnout finale LM, Supercopu, Clasico a dnesek. Ten snad vyhral 4x Sazku, a to stale nema dost.

Reagovat
X-bano-X

Ramos rozhodol clasico?

Reagovat
Billy McClane

Viem, ze sa len trapne snazis kopnut si, ale ano Ramos rozhodol o vysledku Clasica.

Reagovat
X-bano-X

Sám si trápny. Keď sa píše "rozhodol zápas" tak sa píše o víťaznom góle. Ramos "rozhodol clasico" asi tak ako ostatní strelci. A už vôbec nerozumiem prečo a komu to tu cpeš.

Reagovat
Jerichoo

nezvladanie lvl 1000

Reagovat
X-bano-X

Si prispel

Reagovat
pantondavo

Až na Ramosovu klasiku souhlasim.

Reagovat
MadMrJacky

Zlomí se jim to tou první prohrou. Dva roky zpátky s Carlem taky překonali rekord a pak dojebali celý zbytek sezóny. My to měli minulou taky tak. To už je asi druhá stránka těch šňůr.

Ale udělat tolik zápasů bez prohry je slušný počin, to klobouk.

Reagovat
Ed_Hazard

Tá sezona sa pokazila kvoli Carlovinke nazývanej nulová rotácia. Ako vidíš, to pod ZZ nehrozí, tak verím že to ukopeme.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrakvil se Modric

Reagovat
MadMrJacky

Neříkám, že na to neměla vliv, když takový Toni si musel o volno říct na tiskovce, ale jde mi spíš o ten psychologický efekt. Prohrajete jednou, pak hned podruhé a můžete se klidně sesypat.

Protože tenkrát jste aspoň soupeře přehrávali fotbalově a ne tolik nakopávanýma bekulema v nastavení

Reagovat
Fairplay

Ať to dopadne jakkoli, tehdá bylo Atlético a hlavně Barcelona mnohem silnější. Katalánci i přes pochybnou generační oobměnu, nefungující obranu, výměnu trenéra atd... tu ligu "uhaluzili" už tolikrát, že proč by to nemohlo vyjít Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že celý letošní rok,to už asi ani jinak nebude. Co ale nechápu, že ani my,ani Depor si toho Ramose vůbec nestřežili.

Jestliže hrají v každém zápase hovno a v každém to stejně rozhodnou v nastaveném čase nakopáváním do šestnáctky, tak je zřejmě o titulu rozhodnuto.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to potom vy musíte predvádzať výkony na úrovni hendikepovaných ludí, ak ste 6 bodov za takými sračkami.

Reagovat
LAM

Vždyť jo.Letos je vidět že jsme ligou docela přesycení,ale když už se nedaří tak to tam prostě nechce padnout,narozdíl od vás kdy to tam vždycky někdo odrazí

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, ono sa tomu teraz hovorí "presyceni ligou"

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ty máčo chápeš že jsme ligu vyhráli v posledních 8 letech 6krát(i dvě poslední sezony)a proto asi není takový motivace.Kdo má v lize větší dominanci?Chápu že vy to asi nechápete.

Reagovat
Nihilister

Strašné toto

Reagovat
smazaný uživatel

To stejně nikoho nezajímá. To je jako, kdybys dal Spartu a Slavii do druhý český ligy a pak se raduj z toho, že ste to vyhráli.. To je prostě povinnost..

Reagovat
pantondavo

Vy zas máte rozhodčí, což Real ne, to dnešní zápas jasně ukázal.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to nie je stastie ale tuzba vyhrat ten zapas taketo nieco som u nas nevidel snad nikdy odkedy sledujem real, proste ak prehravame a nedari sa tak potom ta snaha a tie obraty to je uzas a ta radost potom, to je parada tim ako sa patri ziadne primadony, ale chalani bojujuci za spolocne ciele

Reagovat
LAM

Tak ono to dává smysl kdyý jste posledních 8 let v lize tak jalový,že bude velká snaha taky vyhrát,ale jestli se vás bude držet štěstí celej rok,tak to potom klobouček.

Reagovat
misinho7

stastie stastie samozrejme..vyhrame ligu bude to o stasti..vyhrali sme LM bolo to o lose..vsetko je vlastne len nejaka ta nahoda stastie a podobne..ale ak vyhra velka barcelona nieco tak to je iba zasluzene a bezkonkurecne ze ?

Reagovat
LAM

Tak LM byla o lose.Ty týmy co jste měli prostě byli do SF na úrovni EL což nikomu asi nevymluvíš.City se porazili vlastňákem a finále dopadlo na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tohle je na tom vítězství snad nejsladší

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládaj

Reagovat
misinho7

city proti nam si ani neskrtlo a finale je finale..porazili sme ich a vyhrali..to ze napr AS ROMA je tim na EL urovni je smiesne ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvoj nick, keď si sa tuna registroval, tak ti vypadlo na konci písmenko A?

Reagovat
pantondavo

Jalový? Však poslední ligy byly o bod až tři, to by znamenalo, že první tým byl jen o něco málo jalovější, ne?

Reagovat
LAM

To se jako počítá víc když vyhraješ ligu o víc bodů? Za 8 let je to 6:1,tak asi jalový jste ne?

Reagovat
pantondavo

Však jo, v celkovým součtu je to bída, ale pokud tým, kterej prohraje ligu o jeden bod, což je prostě z těch 40 zápasů nebo kolika docela pech, nazveš jalovým, tak ten nad ním, byť vyhrál, ale pořád jen o bod, to dělá jen o jeden blbej bod lepší. Takže v podstatě stejně dobrej, resp. jalovej. No a loňskej ročník byl hroznej, to vaše slavný jaro se prostě potrestat mělo, o to víc pak jeden bod mrzí víc.

Reagovat
X-bano-X

Bod naviac by vám titul nepriniesol.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
X-bano-X

Márne sa chytáš za hlavu, s bodom naviac by ste skončili na rovnakom mieste ale viem že to tak pekne vyzerá, že chýbal nám len bod........ ale hovno, hovno zlatá rybka

Reagovat
Billy McClane

Tebe sa dnes bude velmi tazko zaspavat

Reagovat
hntlyl

další solidní nezvladajko od barcelony

Reagovat
X-bano-X

Pročpak? Myslíš že niekto čakal že stratíte s Deporom? To že si mal 85 minút stiahnuté polky neznamená že to niekoho zaujíma, len nemám rád keď si tu vykladáte tie svoje lži a prezentujete ich ako pravdu. .... Ramos rozhodol clasico, Real prehral ligu o bod......nie sme v Novom Čase bulvárom tu nikoho neohúriš.

Reagovat
pantondavo

Já řešim jen to, že seš schopnej se handrkovat kvůli jednomu bodu. Já vim, že ten bod by nic nezměnil, ale taky vim, že ani dva body nejsou propastnej rozdíl, ani tři, ale to je na tebe asi už moc počtů, tak je dobře, že se nad tím aspoň pobavíš

Reagovat
pantondavo

Ale dostat takový zbytečný dva góly je prostě špatně. Je fakt, že zdržovačka za stavu 1-0 nebaví tolik jako obrat na 3-2, ale kdo na to má mít nervy.

Reagovat
Ángel di María 22

To, že umíme urvat závěr, to neni jen o štěstí. Zaprvé máme v týmu skvělý hlavičkáře a za druhý mam pocit a to už docela dlouho, že Ramos a spol., řekněme tomu osa týmu, která je u nás dlouhodoběji už, hraje fakt do posedního hvizdu. A tohle nemá každej tým.

Ale...

Nepochopim jednu věc. Jak je možný, že máme takový trable s týmama ze spodku tabulky na domácí půdě. A můžete mi sem házet jaký statistiky chcete, ale to, co my doma předvádíme někdy, jsem fakt u Realu dýl nezažil. A i přes zvládnutej závěr nehodlám zavírat oči a chlácholit se tim, když je evidentní, jaký mámeproblémy s intenzitou, jak to kolikrát nedáváme v obraně nebo jak chaoticky někdy na hřišti působíme. Pardon, Casemiro fakt ne. Jinak beru, že se musí rotovat a kdyby tenhle zápas byl tou vyjimkou, tak ani nepípnu, ale doma si sereme na hlavu skoro zápas co zápas a bojíme se o výhru nad jasnym outsiderem. To neni normální. a místo toho, aby Zidane tohle nějak řešil, tak vidíme pořád to samý a ve finále se šetří na nějaký posraný MS klubů, kde v semifinále hrajou nějaký klauni a na ligu, kterej každej touží asi vyhrát nejvíc pošleme takovejhle tým. Zidane má svoje momenty, ale něktěrý jaho rozhodnutí jsou uplně do očí bijící píčovina.

iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě máš jako ještě nikdy,ale většina vašich s tebou souhlasit nebude.

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim, že někdo souhlasit nebude. Ale to už je jejich problém, kdo chce vidět jen to pozitivní, ten bude jinak odvracet zrak. Real je a vždy bude srdcovka, ale to neznamená, že budu vše s nim spojený velebit dokola. když to tak nekdy třeba neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba většina je právě šťastná, že ty zápasy jsou vyhrávány tak a vůbec jim nechápu, že často je výkon mizerný.

Reagovat
smazaný uživatel

..nevadí..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ed_Hazard

Myslíš, že ak by hral Karim, Modrič a Cris, dali by sme im 7 kusov? Ja teda nie.

Navyše, Depor mal dosť zlú sériu zápasov, kde zbieral iba body za remízy. Potom prišli a rozdupali Socky (ktoré predtým dali zabrať Barcelone), čo im určite dodalo sebavedomia. Nehladiac na pozíciu Deporu, bránili celkom fajn plus my sme nepremieňali šance. Proste sa to všetko stretlo.

Rád by som vedel odkiaľ všetci beriete, že sa hráči šetria na MS klubov

Reagovat
Ángel di María 22

Ta zmínka o sestavě je přece jen kus stavebnice. Hlavní problém samozřejmě neni v dnešní rotaci, ale v přístupu k zápasům, kde jsme jasný favoriti. A když máš ten přístup na hovno, respektive je nějak nastavená taktika a pak je do toho ještě rotace, tak pak zbejvá akorát čekat na Ramose a modlit se. A přesto, že to je krásnej pocit z závěru, tak tohle od Realu fakt nečekám.

Já nevim, že je to ještě potřeba někomu vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vašim to fakt budeš asi muset vysvětlit každému zvláště. Oni vidí jen sílu týmu a vítězný duch.

Reagovat
Ángel di María 22

To samozřejmě vidí správně, ale je naivní vidět jen to, no..

Reagovat
Ed_Hazard

Ako ja netvrdim ze ten vykon bol perfektny, ale dobre si spominam na zapasy v ktorych hralo komplet bbc a nedokazali sme si za polcas prakticky vypracovat tutovku. Takze fakt ze sa dnes rotovalo by som nebral ako minus (to len pre utvrdenie).

S tou intenzitou mas samozrejme pravdu, ovladanie hry v momente ked vyhravame nam sakra chyba. A co hlavne chyba je chut ist za dalsimi golmi a navysit naskok. To uz je ale podla mna zcasti naordinovane od ZZ.

Posledna veta bola k MS klubov, ci este dodatok k tomu predoslemu co si napisal?

Reagovat
Ángel di María 22

Mně nejvíc chybí intenzita od začátku. Vlítnout na to, dát tři góly a pak se klidně pošetřit. A taky, jak píšeš, pojistit si pořádně to vedení, né přestat hrát, když dáme jeden gól. To je ustrašenost.

Jinak dodatek je myšlen k mýmu příspěvku MS klubů neřešim, tim jsem předtim narážel jen na dnešní sestavu.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím, že ty menší týmy už tak nepřejíždíme jako dřív. Nevím čím to je. Možná tím, že Zidane si je prostě jistější, pohodlnější v zápasech, kde jsme pod tlakem a tohle smýšlení přenesl i na tým. A proti slabším se pak ten tým nedokáže dostatečně vyhecovat.

Reagovat
Ángel di María 22

S timhle přístupem je uplně k podivu, že tu ligu vedeme. Je to souhra hodně věcí letos zatim, i štěstí. Schválně, jak to bude vypadat po pár zápasech těď, jestli to udržíme..

Reagovat
Israha

Zidane to tak prostě hraje. Přizpůsobí tempo a nasazení síle soupeře (ty výkony proti slabším jsou nemastné, ale zase - ve velkých zápasech jsme od jeho příchodu byli vyloženě horší snad jen v prvním zápase s Atléticem loni), důležitá je pro něj výhra, ne to o kolik. Nicméně to honění výsledků na poslední chvíli jde za mizernou efektivitou (a chatrným zdravím) útočné vozby. Se podívej, jak málo gólů letos dávají, v jedné chvíli byli na děleném prvním místě kanonýrů klubu Ramos s Asensiem, který ani nehraje základ. Ty zápasy na dvou až třígólové výhry jsou, ale trápíme se v zakončení a na druhé straně Keylor letos vůbec nemá ty klíčové zákroky, co měl loni, takže ten gól vždycky dostaneme - a to soupeře nakopne. Prostě ten problém vidím daleko více ve formě hráčů než v Zidanovi. Však o kom letos můžeš říct, že hraje svůj standard? Modrič, Kroos, Kovačič, Nacho, Varane, (Ramos co do gólů, ale vzadu je děravý)? Tím končíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ale ved to je uplna blbost . Je to ZZ ktory moze za tempo celeho muzstva , nasadenie , pressing za uplne vsetko . Keby sa to zahralo 1 alebo 2 krat ok . Ale takto uz to je pol roka a nic sa stym nerobi . Problemom je ZZ nie forma hracov . Kludne tam mohla ist plna palba a bolo by to rovnake

A zrovna Varane hra snad najhorsiu sezonu az posledne zapasy siel hore a Modric tiez .

Reagovat
Mateo16

+ ako bonus k tomu prida tie jeho uplne trapne striedania a je vymalovane

Reagovat
Israha

Ehm...kdo že to dneska dal vyrovnávací gól, kdo na něj odcentroval a kdo rozběhal statickou levou lajnu? Ty seš prostě programní negativista a notorický nesouhlasič s jakoukoliv chválou svého oblíbeného týmu ze strany druhých.

Reagovat
Mateo16

Kludne ti mozem ukazat striedanie proti Legii atd . Tie striedania su dlhodobe

Reagovat
Israha

Ale hovno. Střídá dobrá a špatná střídání jako každý druhý trenér...tím předchozím postem jsem jenom chtěl nahodit opačný extrém k tomu tvému. Jinak nic, co by stálo za zmínku...

Reagovat
Mateo16

Ok . Striedania ZZ .

1 striedanie vzdy ale vzdy prvy ide dole Isco / James bez akehokolvek pohladu ako hra . Horsie je ako proti Bilbau ci Atleticu ked to je nas najlepsi hrac . Ale ok . Horsie je ked potrebujeme vyhrat a ide hore Lucas najlepsie do zalohy .

Prepac ale Lucasov vplyv na rozhodovanei zapasov je hooodne maly . Celkom nepochopim ako moze mat prednost pred Jamesom ktory ma tak neskutocny center . Ok ale

2. striedanie Morata za Benzemu Ok

3 striedanie ide vacsinou Asensio / James za Modrica. nemam nic proti ale vacsinou prehravame a Casemira si tam necha 90 minut uplne zbytocne . A to tam pcha kazdeho snad uplne mimo svoju poziciu .

Najcastejsia varianta striedania ZZ ked prehrava .

Ano ale ZZ striedania su

Reagovat
Israha

Čteš to kurva vůbec po druhých, nebo prostě hejtíš bez rozmyslu? Píšu, že někdy mu střídání vyjdou a jindy ne, není v nich o nic horší nebo lepší než jiní trenéři špičkových klubů. Dneska mu to vyšlo, v Clásicu s Casemirem zase ne...jednou tak, podruhé jinak. Prostě nic, co by bylo nějak stěžejní.

A jinak, jen tak na okraj....dole pyskuješ, že chybí pohyb, a pak nechápeš, proč chodí Lucas místo Jamese, když je třeba hru rozpohybovat. Jako...nevím, co na tohle ještě napsat.

Reagovat
Israha

"Kludne tam mohla ist plna palba a bolo by to rovnake." NO VŠAK PRÁVĚ. Protože taky mají příšernou formu a trable se zraněními, ffs. O tom píšu. Např. Morata dostane šanci porvat se s Benzem o základ a krom gólu předvede srovnatelně zbytečný výkon, jak Karim z posledních týdnů, a div že se nenechá vyloučit (takže zrovna on intenzivně hrál dost, to si myslím bylo zřejmé). Co s tím jako Zidane má dělat? Nebo s Iscem a Jamesem, kteří jednou zahrají a podruhé (dnes) se tam plantaj a žádnou situaci skoro nevyřeší dobře. Zidane dneska udělal jedinou chybu a tou bylo nenasazení Kovačiče, protože právě jeho přímočarost a důraz chyběly. Ale i bez něj to bylo na pohodovou výhru...kterou ale hráči kvůli špatné formě odmítli.

Varane je letos v obranné fázi náš nejlepší stoper, takže tak. Modrič...to snad ani nezaslouží komentář.

Reagovat
Mateo16

To neni o ziadnom Moratovi neni to o ziadnom Iscovi alebo Jamesovi je to o pohybe hracov . A celeho muzstva na co potom doplacaju vsetci hraci ktori bojuju od zaklad pretoze sa od nich ocakava viac .

Pohyb a pohyb a pohyb hracov je to co ZZ strasne chyba a kludne tam moze hrat Kroos , Modric , Crisitano atd .

Reagovat
Israha

Bullshit. Je krucinál úplně zbytečné doma s tragickým Deporem hrát na honěnou a plýtvat silami, když je kvalita na to, uhrát to v klidu, kombinačně, na individuální rozdíly. A Zidane to ví, proto tak taky hraje. Proč to úplně nevychází, jsem psal výše. Proti silným to vypadá jinak...nevšiml jsem si, že by hra proti Dortmundu nebo Barceloně byla extrémně statická a bez intenzity.

Reagovat
vilp

Spíš tohle je bullshit. Tragický Depor zas tak tragický nebyl, za první poločas tam měli domácí jedinou střelu na bránu (i šanci) Jamese po šťastném odrazu, jinak nic. První gól padl ze střely z dálky, což znamená, že si tým nevypracoval jedinou pořádnou loženku, dokud to nezačalo hořet. Na druhé straně předvedl Navas jeden klíčový zákrok + tyč po standardce. A pokud chceš jít takto naproti klidnému vítězství, tak potěš koště. Naopak takovou "honěnou" stačí hrát prvních 45 minut, dáš 2-3 góly a druhý poločas můžeš vypustit -> ušetřit síly. Není to tak dávno, co to podobným stylem praktikoval Mourinho v sezoně posledního ligového titulu. Nebo třeba Guardiola v Barceloně. Mnohem jednodušší způsob, třeba na to Zizou časem přijde.

Reagovat
Israha

Nacho sám před bránou, závar po centru Asensia (jak Tyton' neudržel míč)...sice ne střely na bránu, ale velké šance, co se měly proměnit, to už ano. A být to 2:0 po poločase, je vybaveno.

Jako já jsem si toho vědom, že tenhleten průběh zápasů je hraní si s ohněm (byť nakonec je výsledek stejný jako na Anoetě, kde Sociedad Valencii zcela přehrál a zápas měl pod kontrolou...), ale ta pointa má být, že jako důvod nevidím příliš opatrnou taktiku Zidana, ale spíš častou nekvalitu individuálních výkonů hráčů v ofenzivě a defenzivě. Protože i tou "připosranou čutanou" jsme letos určité procento zápasů vyhráli o více gólů a s přehledem. Za Zidanem pak jde leda tak to, že na takový průběh zápasu má reagovat dřív, ne až takhle na poslední chvíli...

Reagovat
vilp

Ok, takže do prvního gólu to mohlo být na šance kolik? 3:2 pro domácí? Přičemž oni byli brance blíže - dali tyčku. Navíc žádná šance nebyla, jak bych to řekl, normálně vypracovaná, ale spíš šťastná a náhodná. A to mi prostě přijde hrozně slabé. Pointu chápu, z části je to i pravda, ale Zidane tomu zrovna nepomáhá. Je to jen další z řady trenérů, co plýtvá potenciálem a talentem toho týmu.

Reagovat
Israha

Tak normálně vypracovaná...pressing Jamese, náběh do volného prostoru a adresný centr Asensia do nebezpečného místa, důraz a dohrávání Nacha před soupeřovou bránou, to zas nejsou úplně náhodné věci, jakože stoper přihraje do úniku protihráči, aniž by sám byl pod tlakem. Ale jako jo, žádoucí by bylo přidat ještě víc, to se shodneme...akorát si myslím, že ne nutně v počtu šancí a nějakém bláznění do ofenzivy, ale spíše v kvalitě řešení těch šancí a potažmo zodpovědnější práci dozadu (viz včera Casemiro). Protože pokud uděláš tohle, tak se síly, co pak ušetříš v potenciálně lehkých zápasech, jako měl být ten včerejší, budou hodit v pozdějších fázích sezony, kdy se láme chleba. Což Zidane podle mě ví....a nebo taky ne a krom vítězné mentality a hraní až do konce jiný plán nemá . Ale osobně si to nemyslím.

Pak je druhá věc a sice to, že ten fotbal má předpoklady být ještě o dost atraktivnější a dominantnější, než aktuálně je. Proti tomu ani slovo, jsem jeden z prvních, co uzná, že Zidanův Real nijak extra pohledně nehraje. Ale není to ani nějaký opačný extrém (čti totální údržba) a ovoce to nese, takže jsem ochotný to jako fanoušek přijmout.

Reagovat
valloire

super

Reagovat
vilp

Jinak ještě k té efektivitě útočníků - střelecky se jim nedaří i kvůli té připosrané čutané, při které si tým nevytváří tolik šancí jako dřív.

Reagovat
Kokesh

Priposrane cutane?

I s tou formou co ma BBC zadny jiny tym z minulosti nevstrelil drive prvnich 140 golu, ani Mourinho ani Carlo.

Reagovat
Ángel di María 22

Pockej. Takze proste tvoji perspektivou je vsechno uzasny? Dejte nam rovnou titul, to ani nema cenu dohravat

(Ty sice rikas, jak rad hledas radsi pozitiva, ale zavirat oci pred negativnim, to je fakt chytry )

Reagovat
Kokesh

Neni vsechno uzasny, ale nevim na co vy cekate. Zidane uz u nas odtrenoval da se rict celou sezonu, 2x potkal Atletico, 2x Barcelonu, dokracel si pro triumf v LM. Ty pises pockame si par zapasu, jakych par zapasu? Carlo 2x po sobe selhal naprosto priserne v konecne fazi sezony, Mourinho a tri roky udelal jeden titul.

Neni vsechno idealni a na cemkoliv se da najit kritika ci veci k zlepseni, ale Zizu se uci, neboj. Lidi mu vycitaji napr. pry smesne stridani, ktere delali ali i jeho predchudci a zpetne musim uznat, ze kolikrat sam nechapu. Kdyz mu to ale vychazi, kdo ma asi pravdu? Ti, co trenovali maximalne doma na PC FMko a maji jen plnou hubu kecu nebo on, jakozto hlavni trener RM a osoba nejvice zodpovedna?

Reagovat
valloire

Reagovat
Israha

Tohle je pravda, ale pořád se těch šancí až příliš velké procento zazdí, jak píšu výše...a o tom to podle mě je hlavně.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejstylovější možný způsob jak překonat ten rekord. Ramos je absurdní.

A není to o štěstí. Ten tým v sobě prostě mají něco speciálního. Nehrajeme úplně nejlíp, bylo by lepší, aby k takovým situacím vůbec nedocházelo, ale když o něco jde, tak to prostě urveme. A tohohle ducha do týmu přinesl právě Zidane. On je momentálně muž na pravým místě, jakkoliv průměrně hrajeme, jakkoliv jsou některý jeho rozhodnutí divný (furt věřím, že to časem vychytá), tak bych ho neměnil za nikoho na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete nejhůř za posledních deset let (my za osm).

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

tak vy potom musite hrat este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, my jsme hráli hůř naposledy před osmy lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhůř od roku 1902 no

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už počítáš! No, jen tak dále a půjde to.

Reagovat
patas92

Z 9 rohů gola nedáte, ale pak z 10. v nastavení jo, ale není to o štěstí. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Paťo pls.

Reagovat
patas92

Hele já nemám nic proti, zápas sem neviděl, třeba jste si za tou výhrou šli a nakonec jste vyhráli zaslouženě, ale mluvit o tom, že takové rozhodování zápasu v úplně poslední příležitosti (když nejste schopni rozhodnout dřív) není o štěstí, to je docela vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos při tom posledním rohu jasně ukázal Kroosovi kam mu to má kopnout a on to tam přesně kopnul a Ramos dal gól. Nevím kde v tom vidíš štěstí, prostě normální akce. Hraje se do konce a to, že soupeřovi obránci už vidí rozhodčí pískat konec a nebrání hráče, je prostě jejich chyba.

Reagovat
patas92

Samozřejmě, že je to normální akce, ale jde o to, v jaký moment. Určitě to chtěli zahrát stejně i v předchozích rozích a nevyšlo jim to. Že to vyšlo za minutu dvanáct, v tom prostě jistá porce štěstí je.

Reagovat
valloire

neni, je to známka kvality....pamatuj si to už

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není, někdy to vyjde ve 30. minutě a jindy zase v 90. Hlavně Ramos dává góly většinou na konci zápasu, vždy v 90. minutě, takže nemůže být řeč o nějakém štěstí, když takhle pravidelně skóruje.

Reagovat
Ángel di María 22

No, neni. Jirka by ti řekl, čim víc rohů máš, tim víc gólů dáš

Reagovat
MadMrJacky

A vůbec, Jirka to zabalil?

Reagovat
valloire

Tak Real vede o 6 bodů, CR dostane balon, Portugalsko jako outsider vyhrálo ME, Real LM.....je toho na něj moc a jako správnej fanda úspěchu je nejaktivnější, když se daří.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jerichoo

+ to že Real vedie ligu aj napriek tomu, že Barce výrazne pomohol v zápasoch sudí, to už neunesie ani on

Reagovat
valloire

to není štěstí, ale známka kvality

Reagovat
Kokesh

Pro me je stesti gol Mariana, kdy chce hlavickovat, netrefi, mic mu sjede na rameno a stejne skoruje.

Urcite ale ne gol Ramose, ktery je jeden z nejlepsich hlavickaru sveta, pravidelne skoruje ze standartnich situaci uz nekolik let v kuse, ale co momentalne za ty tri roky predvedl v situacich 90+, to jsem proste jeste v zivote nevidel.

Reagovat
F.Torres

Reporter: why do you score only in the last minutes!?

Sergio: so that barca fans watch the match till the end and die of frustration

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Top.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
SIRBRANIKE

No pekne ma dnes zase nasral.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
alcantara

Vie o com hovori, no. On vie byt prototypom frustrovaneho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já pochybuju, že to vůbec řekl. Z toho smrdí nějaký hoax, který vznikne na meme stránkách jako Troll Football a pak ho všichni berou jako pravdu.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
alcantara

To by bolo asi najpravdepodobnejsie, kedze od zneho by to znelo celkom vtipne.

Reagovat
F.Torres

vždyť to je z toho textu naprosto jasný

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kdyby řekl Piqué, tak z něj uděláte zase totálního kokota vítej v hlavně madristy

Reagovat
Billy McClane

Az na to, ze Ramos to nepovedal

Reagovat
F.Torres

zato teďka jsi udělal kokota jen ty ze sebe

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, stále jsou tu větší (včetně tebe)

Reagovat
F.Torres

uděláš ze sebe vola a ještě kopeš kolem sebe

Reagovat
Billy McClane

Musis chapat ze je to pre nich skutocne tazka sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na ně musí

Reagovat
The Krupy

To čo je na tej fotke, prečo si farbí vlasy? Pobavilo

Reagovat
MadMrJacky

Ty jsi Internet explorer?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Safari.

Reagovat
valloire

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
patas92

Reagovat
C-M@ster

A víš, že má i tetování?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Real podle oslav už vyhrál 2 ligové tituly v téhle sezóně

Reagovat
misinho7

no jeden uz vyhral cize nesi daleko a dalsi mozno pride o tyzden ..ale hlavne co je zle na oslavovani takychto vyhier?a este dnes ked pokorili rekord ..zial v united sa take nedockas

Reagovat
madridcan

Tam od odchodu Fergusona prekonali vela rekordov, takze si nevymyslaj

Reagovat
misinho7

to mas pravdu

Reagovat
Juan Román Riquelme

Urcite ma vacsiu sancu ako ManU

Reagovat
Jordi Alba

Jojo, to je strašný, že maj radost z výhry ..

Reagovat
smazaný uživatel

podla oslav uz 2x oprdel celu Barcelonu a aj teba ako vidim

Reagovat
Mateo16

Casemiro je fakt zlo . Vykony Kovacica proti FCB a Atleticu ako posledny hrac zabudnute . hmm ake prekvapujuce .

Reagovat
misinho7

na Kovacu sa nezabudlo ale hral stale dnes tam Zidane proste poslal Casemira..ak by prestal davat Kovu tak by bol sialeny kedze urcite videl ze bol z nasich zaloznikov asi najlepsi v poslednej dobe a daval tej hre iny rozmer v porovnani s Casem

Reagovat
Aldeano

Ramos v nastavení, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zase brekotu, ale kdybyste zápas viděli, tak určitě řeknete, že Reál vyhrál zaslouženě. Sice to otočil až u konce, ale něco tam prostě padnout muselo. A to, že jejich dva góly padly po brejkách když šli hráči 2 na 2 to je zas jiná věc.. Ale hoši na jaře se hlavně soustředit na LM, tady klidně druhý, třetí místo.

Reagovat
mastakillah

Tohle už není náhoda, jak Real dokáže urvat zápas v jeho závěru... To je obrovská morální síla hráčů a chuť urvat to do posledních minut. Ani nemusí být celý zápas lepší, ale prostě to urvou. Takhle např. Juventus vyhrával tituly v posledních sezónách... Klobouk dolů před Zidanem, ikdyž jeho rozhodnutí nejsou vždy ideální, tak v rámci celku dokázal vytvořit a ztmelit ten tým neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Neříká se mi to lehce ale Real máš naprostou pravdu. Všichni jezdí na krev a zápasy, který jste měli prohrát jste zachránili. Zidan není dobrej kouč, dělá chyby ale do týmu vlil energii, vůli a odhodlání. Letos Real vidím na titul v lize, uvidí se co LM

Reagovat
puji

když ve slovu LÁSKA vyměníš čtyři jiná písmena vyjde slovo PIVO-a to už není náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Z mojho pohladu ukazujeme dost malo, ak sa nieco nezmeni, tak LM tento rok vyhraje nejaky stabilnejsi klub, i ked je pravda, ze tolko zmien v zostave to zapricinili vo velkej miere.

Tie vcerajsie chyby, najma Casemiro ma dohrial do neskutocnych tlakov, co to kurva bolo ????

Od polcasu som cakal, ze vystrieda a pozmeni ten strateny utok, Mariano Diaz je skvely ako stale, dokonca som myslel, ked nastupoval, ze on by to mohol otocit cele v nas prospech dvoma golmi, no Sergio uz tradicne to zakoncil

inak vie mi niekto povedat, za co vcera dostal Keylor zltu kartu ?

Reagovat
Israha

Za nesportovní chování nejspíš. Ale to byla taková ta alibistická žlutá, aby ji vůbec někomu dal...buď neměl koule vylít Moratu (což ruku na srdce klidně mohl), nebo se v té strkanici prostě nevyznal, tak kartu dal Navasovi, který tam tím náběhem přes celé hřiště byl nejvíc nápadný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak si dobre pamatam, Keylor tam dobehol a rozdeloval ich nie ? to za to zltu kartu ? aj mne to prislo alibisticke, dokonca som cakal viac kariet ale pri inych menach a Morata som nechapal co vymysla a zdrzuje hru ked maju otacat zapas

Reagovat
Phillipinho

Alves zase neskutecne. Vela ty penalty kope vyborne, vzdycky pocka na pohyb golmana a pak to posila na druhou stranu....jenze tentokrat tam byl Diego

Reagovat
Atlético de Madrid

Za tyhle goly si pak lidi myslej, ze Ramos je dobrej obrance

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ángel di María 22

Takze neni dobrej obrance, jo? Tobe fakt hrablo asi

Reagovat
Billy McClane

Tak cudujes sa ze Atleta stve prave Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

mě začíná připadat, že jsi snad moje ztracené dvojče, smějeme se snad vždy stejným věcem

Reagovat
pawelFCB

Tak to máš správný vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

pičo

Reagovat
valloire

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je, stejně jako je dobrý magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je skvělej obránce

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

Reagovat
alcantara

Je to retard, ktory nezvlada, taktiez je to spickovy obranca, jeden z najlepsich na svete a zrejme najlepsi ofenzivny obranca. To mu nemozno upriet. Mna skor pobavila reakcia jedneho rozumnejsieho uzivatela(este stale?), ktory si vdaka Ramosovym golom isiel kopnut do jeho dlhorocneho kolegu z repre, ktory je dlhodobo podobna spicka, len tych golov dal zatial pomenej. Pricom je to sice cenna deviza, ale predsa len to nie je to najdolezitejsie.

Reagovat
Ed_Hazard

"Je to retard, ktory nezvlada.."

Už tu som prestal čítať so slzami v očiach

Reagovat
alcantara

A nie je?

Reagovat
smazaný uživatel

není, je to borec

Reagovat
Kokesh

V cem te to pobavilo? Ze jsem si dovolil srovnat dva nejlepsi stopery ve Spanelsku a mozna i na svete? Vsichni se jim vysmivaji kdyz udelaji jakoukoliv chybku, protoze Kompany, Silva, Godin, Miranda prece nikdy nic takoveho neudelaji...a kde jsou ti zminovani ted?

Ja jsem zasel dal a dovolil si je srovnat podrobneji, ne jen jako vetsina napise Pique/Ramos je lepsi a konec. Nikdo mi na nic neodpovedel. V nekolika prispevcich jsem zminil statistiky zapasu, golu za Spanelsko pro Ramose, doted si treba pamatuji na prispevek merenguesa, kde uz kdyz Ramos zacinal na CB zminoval jakou ma uzasnou techniku a vetsina nechapala...a to ma Pique vybornou techniku, nic proti, zminoval jsem jeho vudci schopnosti ktere jsou neoddiskutovatelne a to ze je "retard"? Prave to ho dela tak dobrym. Nema strach absolutne pred nicim, na hristi se pohada a pomlati s Piquem, Xavim, Puyolem, Messim a za tyden si s nima s respektem poda ruku na sraze reprezentace.

Zajimavy, ze u golmanu vsichni momentalne vzpominaji, jak je dulezite mit uzasnou kopaci techniku a umet hrat jako normalni hrac tymu (tedy nejaka nadstavba tve primarni ulohy) a u Ramose strileni golu vlastne neni dulezity. A abych to uplne dokoncil, pro me je Ramos daleko kontroverznejsi svym chovanim samozrejme, proto si dela nepratele u fanousku, ale i tady v nazorech v diskuzi. A lidi ztraceji hlavu a vyplodi treba takovy nesmysl, jako tady ATM. Stejne tak jako u Cristiana, Mourinha a dalsich.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

hlavně to, že střílení gólů není důležitý, ale brankář jako libero ano.....Alcantara je zase objektivita sama.

Reagovat
alcantara

Skus si to este raz precitat a mozno pochopis, ze pises zase zvasty, ako uz tradicne. Ajked to asi bude marna zalezitost, tvoja schopnost porozumiet textu je asi na takej urovni, ako moje chapanie mandarinskej cinstiny...

Ziadne.

Reagovat
valloire

Pricom je to sice cenna deviza, ale predsa len to nie je to najdolezitejsie.

Reagovat
alcantara

Vazne?

Reagovat
valloire

nevim, to mi řekni ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane

Reagovat
alcantara

A ako si ich zrovnal? Tym, ze si spomenul vacsiu produktivitu jedneho stopera, to je cele... Pique tiez rozhodol zopar zapasov, naposledy na ME. To nie je zrovnanie, to je len kopnutie, ziadny dalsi argument tam nezaznel. Presne to ma pobavilo.

"a u Ramose strileni golu vlastne neni dulezity"

Presne to som totiz napisal

Reagovat
Kokesh

Psal jsem v prispevcich, ne v jednom prispevku...tomu srovnani jsem venoval vice prispevku, nez jen jeden a shodou okolnosti na me reagovali vzdy ti sami, kteri hodi smajl a nedokazi cokoliv napsat.

Reagovat
alcantara

Ja viem. Pisal si tam o liderstve, to ma v sebe Gerard tiez. Este si porovnal ich poziciu v time vzhladom na vek, pricom si vobec nebral do uvahy okolnosti. Pozri sa, koho mal vtedy v time United pred sebou. Gerard je o rok mladsi, to tiez stoji za zmienku. A Sergio hral sice zaklad, ale pozri sa, co s nim robil napriklad Ronaldinho v clásicu, stale sa len ucil, ako byt svetovy stoper.

Nic dalsie tam nezaznelo.

Reagovat
Kokesh

To se psal rok 2005, Sergio hral jeste beka a bylo to jedno z nejlepsich individualnich predstaveni, co jsem kdy od Ronaldinha videl.

Nekdy je obrance skutecne za vola, mne utkvel v pameti treba gol Pata proti vam z 25s. zapasu, tam obranci neudelali prakticky nic spatne, ale Pato si je povodil jako amatery. Na yt se daji najit desitky videi, kdy Pique pusobi jako amater, treba to s nazvem Cristiano Ronaldo vs. Gerard Pique, kde ma tak 10 situaci, kde si z neho Cris dela kasparka. Ale to z nej preci nedela spatneho obrance.

Reagovat
hntlyl

hrál normálně stopera (i v tom zápase proti Barceloně), něco na DM, na kraji hrál až za Capella

Reagovat
Kokesh

Pravda, nevim proc jsem mel zafixovany ze hral beka.

Reagovat
alcantara

Asi nedela, kazdy robi chyby, aj ti najlepsi.

Z Piqueho zase nerobi horsieho obrancu to, ze sa presadil do zakladu az v Barçe o nieco neskor, ked na predchadzajucom posobisku mal v tom case pravdepodobne najvacsiu konkurenciu na svete.

Reagovat
patas92

Kdy přesně si je srovnal? (jestli mi něco neuniklo)

Reagovat
smazaný uživatel

dobré

Reagovat
raduinho

Reagovat
F.Torres

to jen tak nepřebolí koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Real neskutečné zase gol v poslední minutě...ale co hraje se do konce do té doby než se pískne konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvky Atletica tu prý chyběly. Byly prý rozumné..

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm neviem čo je nerozumné na tvrdení, že gólovosť obrancu nemá nič spoločné s jeho defenzívnymi schopnosťami. Ten jeho víťazný gól tak nejak zatienil skutočnosť, že bol potrebný len kvôli Ramosovmu "bráneniu" pri góle súpera. Po góle tu zaznievalo:

"Teraz zase Ramos, ved s ním bežal celý čas, ako to že ho predskočil?"

"to je kurva vtip ta obrana ne "

"to si děláš kozy "

Po víťaznom góle je z neho najlepší obranca...........hlavne že Atletico je nerozumný

Reagovat
misinho7

jedna chyba z neho nerobi dobreho obrancu? spravil tych uz vela ak isto ako vas Pique ci Godin a mnoho dalsich..on tomu dava este ale nieco viac a to takto dolezite goly

Reagovat
X-bano-X

ok tak inak. Kedy naposledy tu niekto napísal aký super defenzívny zákrok spravil Ramos? Kedy vybojoval body tým, že zabránil tutovke..........kľudne si daj načas O Ramosovi sa tu píše len v prípade že niečo poserie alebo dá gól. Ale tak presvedč ma že sa mýlim

Reagovat
misinho7

nemam dnes cas prehladavat youtube a hladat nejake zakroky ale minimalne v kazdom zapase vidis ako vyhra vela napr dolezitych hlavickovych subojov v nasom pokutovom uzemi atd..neviem aky si predstavujes ten super zakrok ale ja to nejak takto nehodnotim, kazdy zapas ma nejake tie zakroky ktore vedu k moznemu golu no a on vybojoval body napr tym ze dal gol

Reagovat
Jerichoo

tebe ramos nedá spávať už dlhé roky. "Kedy vybojoval body tým, že zabránil tutovke?" čo sú toto za sprostosti preboha? To sa podla teba kvalita obrancu meria v tom, že vykopne loptu z bránkovej čiary alebo vypichne loptu pri samostatnom úniku útočníka nie

Reagovat
hntlyl

ne, podle toho, kedy naposledy tu niekto napísal aký super defenzívny zákrok spravil

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Nie, meria sa podľa toho či dá gól

Reagovat
Jerichoo

nie meria sa podla toho či do diskusie niekto napíše, wow super defenzívny zákrok

Reagovat
X-bano-X

Nie, meria sa podľa toho či dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příspěvek spíše zní, jakože je Ramos kopyto a ani ty goly mu nepřísluší titul dobrý obrance..

Reagovat
smazaný uživatel

[citace ATM] "Za tyhle goly si pak lidi myslej, ze Ramos je dobrej obrance" [konec citace ATM]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

solidni prokauc od Tota, forma celty jako na horske draze

Reagovat
smazaný uživatel

každá tvrdá porážka Celty potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla dobrý výkon, zaslúžila si vyhrať. Celta má obranu deravú ako ementál

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze sa im nechyta utok, chcelo by to prichod Baccu

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillka

pod Barajom 2-1-1, 5 bodov od play-off, v dohrávke môže byť aj prehra v levante a nič sa nedeje, do konca roka by sme mohli byť aspoň v prvej desiatke

Vamos Rayito

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos a Ronaldo by měli od Realu dostat sochu Největší strůjci úspěchu posledních let. Sergio je vážně borec, hlavně je mi strašně sympatický

Reagovat
One-Real

Škoda Diega, ještě tu sérii mohl protáhnout.

Reagovat
Phillipinho

Jaka zmena Betisu po prichodu Sancheze Ceballos vybornej a Poyet ho nechaval mimo nominaci . Jinak Laporte celou sezonu spatnej, naopak Yeray kometa, ten to tam chudak hasi vsechno za nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpisanie Ceballosa bola velka chyba. Naopak to, ze odpisali Musondu uplne chapem, neni kmenovy hrac a po sezone pojde prec, tak si neni dobre stavat na hracovi, ktory v kadri nebude.

Ten Poyet s jeho experimentami uplne zlyhal

Reagovat
X-bano-X

Castro je neskutočný. Človek každý rok očakáva, že mu to tam prestane padať a on ma stále vyvedie z omylu.

Reagovat
Ángel di María 22

Osobnost La Ligy, mam ho strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na fotky na facebooku a co dělá Cristiano v Japonsku? Zítra dostane ten Míč a u toho bývá nějaký ceremoniál ne? By dávalo větší smysl, kdyby zůstal v Evropě.

Reagovat
misinho7

vraj na tej ceremoonii nebude ci co..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude, je to egomaniak, proto ho máme rádi, ne? Přece by nechyběl na předávaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z Japonska je to tryskáčem za pár hodin, vždyť včera byl ještě na zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že ceremoniál bude později (není specifikovano datum)- zítra jen vyhlášení výsledků

Reagovat
Kokesh

Ja cetl, ze nahraje jen video, ktere se bude poustet. To by asi davalo smysl vzhledem k tomu, ze byl UDAJNE informovan o tom vitezstvi drive a ta informace prosakla na verejnost. Zitra by tedy na ceremonii stoprocentne nemel byt.

Reagovat
Kokesh

Nicmene byla by to celkem prdel, kdyby zitra vyhlasili Messiho. Neco jako Hillary vs. Trump.

Treba by se taky zapalovali auta.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bychom se smáli všichni,ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jasné je to delší dobu, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Franco, Tebas, Peréz, Mendes, Ronaldo pls

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/GradaFansRMCF/status/807708760282136576

Ja kdyz to vidim z te horni kamery a kdyz si spojim vyjimecnou kopaci techniku Kroose s tim, jak mu Sergio naznacoval at to kope na nej zacinam proste myslet, ze to bylo krasne nacviceno.

Staci se podivat odkud se Sergio rozbiha, v nabehu mu dokonce spoluhrac dela misto a Sergio vybiha za nim do uplne volneho prostoru (kde ho hrac co na nej mel osobku absolutne nema sanci stihnout zastavit)...

Celkove proste top, goly z poslednich minut jsou nejvic, i Lionel se u toho dokaze odvazat a nadavat fanouskum do zkurvysynu, to uz neco znaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Realu by za hozenou flašku slušně poděkovali.Votivní delegaci by vedli Ramos a Pepe.

Reagovat
valloire

hráči Realu by hlavně nepopadali jak hrušky, i když je nic nezasáhlo

Reagovat
10FKK

i tvrďáci pepé, marcelka a plačka?

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo nikdy nefilmuje.

Reagovat
valloire

Ne. Vítěze Zlatého míče a nejlepšího hráče na světě lze zastavit jen faulem. Cokoliv jiného je nemožné.

Reagovat
valloire

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Lifted

Atléti už padaj, tam kam patřej. Mrdky.

Reagovat
oli9

Atleti celkem marní , bylo fajn když někdo poháněl Real s Barcou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele